Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gamertjes zijn hun 47-jarige buddy ZAT

stinkzak.jpgDe audiofile en zijn verhaal. Een stel -voornamelijk- minderjarige Gamertjes waren hun 47-jarige speelkameraadje zo ontzettend zat, dat ze zijn in-game gesprekken op Youtube geknald hebben. Het gaat om gastjes van de micro-community rondom het online vechtspel 'Warrock' (screenshots). Warrock is een extreem slecht oorlogsspel, maar wel erg goedkoop. En zoals met alle spellen, zijn er mensen waarbij het verschil tussen echt en nep een beetje begint te vervagen. Zie hier het exemplaar met de nickname et1961. Een 47-jarige vader van twee kinderen die tijdens het gamen er nogal lol in schept om meegamende kinderen gewoon KAPOT te schelden. Dat doet hij via Teamspeak, een soort Skype die gamers gebruiken om tijdens multiplay sessies met elkaar te praten. Een bloemlezing: "Ik ben beroepsmilitair geweest, ben 1 meter 90 en jullie zijn dombo's. Goedverdomme, het gemiddelde IQ is hier minder dan 100. Ik heb 20 jaar in Borsele gewerkt, mijn vrouw is weggelopen. Nee ik ben niet dik. Vanaf mijn 12e heb ik niet meer gehuild, huilen is voor zwakkelingen. Echt ik meen het, ik rij bij je langs en gooi een tegel door je ruit. Ja, ik sla mijn eiguh kinderen ook. En Als ik weet waar jij woont kom ik bij je langs. Kankerjong, scheiterdt, lafaard! Enfin, hierr de sessie. Yups. Reaguren met voicedingen gaat het nooit worden op GeenStijl.

Reaguursels

Inloggen

Filmpje weg, discussie niet gevonden.

Stir Glenfarclas II | 21-10-08 | 21:37

kennelijk is het wel simpel :) want ik heb in huis hier geen 1 probleem en mijn pa slaat me nooit :)

etienno | 21-10-08 | 21:15

@veelpleger

Heel verstandig om ermee op te houden, als je zo gedisst wordt, en iedere keer weer met koude harde feiten je ongelijk aangetoond ziet worden dan is dat een goede keus van je!

Mzzl ETienne

"seksloze bestaan" ik heb 2 kinderen, die ontstaan niet uit een sexloos bestaan! Kijk je biologie boeken er nog maar eens op na DOMBO!

LOL

et1961 | 21-10-08 | 21:13

@etienno

Heb je eigenlijk de stukjes van veelpleger wel gelezen, dan snap je misschien waarom ik hem voor dombo uitmaak. Doe dat evt. als nog.....
En heb je enig idee wat ik na ruim 31.000 vieuwers van het filmpje, over me heen gekregen hebt? Dit is niet de enige site waar mensen zomaar annoniem kunnen reageren. Ben zelfs meerdere malen telefonisch bedreigd, vind het nu dus wel tijd om zaken te rectificeren en van me af te bijten!

Wat betreft het slaan, ouders vinden het over het algemeen NIET leuk om hun eigen kinderen te slaan. Vaak is het onmacht van de ouders zelf. Ik weet nog wel toen het mij voor de eerste keer overkwam dat ik er meer van geschrokken was dan mijn eigen zoon die de tik kreeg.

Dat jou voornemens is om je eigen kinderen niet te slaan is heel mooi. Dat meen ik echt! Wacht maar totdat jezelf een paar van die kokers hebt... mogeljk dat je deze posts dan nog kan herinneren, het is namelijk niet zo simpel als jij stelt/denkt.

~ETienne

et1961 | 21-10-08 | 21:05

Hey man, die gastjes, jemig.. die gastjes die dat dus geupload hadden. Die wil jij toch wel persoonlijk opzoeken? Nou zet een pokerface op. Neem een vriend mee om een camera te bedienen. En Maak foto's van ze terwijl ze bedreigd en ongemakelijk je aanstaren.. met hun nolife gezichtjes. Plaats die op internet, voelen ze zich heel onzeker. Praten ze nergens meer over.

Wat? Die gastjes hebben jou prive zaken gepubliseerd. En hun internet persona staat al op youtube dus dat jij foto's online zet kunnen zij niet over (aan)klagen.

dit is een vriend van jou die op jou youtube channel wat zegt. www.youtube.com/user/ETwarrock
als dit die vrienden van jou zijn vind ik het zoiezo niet normaal, en daarbij is die randdebiel ook nog een runescape speler -.-' dat is pas een SUKKEL, DOMBO en een NO-LIFER

etienno | 21-10-08 | 20:56

Ofwel het zijn psychologische onderzoeken op vmbo-niveau of je bent schizofreen. Ik kan me niet voorstellen dat zo'n labiel persoon een verantwoordelijke functie kan hebben in een kerncentrale. Of ze voeren allerlei proeven op je uit, dat kan natuurlijk ook. Dat zou veel verklaren.
Maar dit is geen babbelbox dus ik schei ermee uit. Jij leeft toch in je eigen wereld waarmee je naar eigen zeggen happy bent. Nou veel plezier dan maar met je seksloze bestaan achter de pc waarin je boos bent op de hele wereld.

veelpleger | 21-10-08 | 20:56

1x sukkel
3xdombo
1x No-lifer

en jij bent hier degene die jezelf belachelijk maakt :o hoor je dit voor het eerst?

etienno | 21-10-08 | 20:53

Oke dan dan zeg ik het simpel :) je zegt wel dat je zo weinig scheld enzo en dat je dat alleen zelf doet als je boos bent, maar ondertussen heb je veelpleger een stuk of 10x voor dombo en sukel uitgescholden. en nadat ik mijn pa had geslagen slaat hij me nooit meer en ik ben ook echt niet van plan om zo zielig te zijn om (mijn eigen) kinderen te slaan als ik die heb.

etienno | 21-10-08 | 20:50

@veelpleger als je iets bedoeld dan moet je duidelijk zijn....

Het audio fragment waarin ik over mijn ex uitwijd is na 24.00 uur opgenomen!! Er waren geen jonge kinderen op dat moment in de TS channel (althans die zou je niet verwachten op een dergelijk tijdstip) Er zijn slechts enkele zaken over mij en mn ex verteld en deze waren echt niet super intiem.

Wat betreft het reageren op elk berichtje, er zijn 223 berichtjes geplaats, als ik op elk berichtje had gereageerd, zoals jij slet!! Dan zou ik dus zo'n 111 berichtjes geplaatst moeten hebben.... dat heb ik NIET! Mijn conclusie; jij kan slecht tellen en je ben DOM!!

Het steekje zit echt los bij jou, en niet bij mij. Ik heb het net hier boven ^ met (harde) feiten aangetoond!!
Diverse psychologische onderzoeken bij mij -ja dat doen ze in Borssele als je in een kernenergiecentrale wil komen werken- wijzen totaal niet in die richting....
Man wat ben jij kk dom, TIP; ik zou gewoon je reacties voor je houden, je maakt je zelf belachelijk man.

~ETienne

et1961 | 21-10-08 | 20:23

dutchdestiny.hyves.nl/
Deze hyves bedoel ik, die van je clan. (hoe sneu kun je zijn)
Je hebt zelf tegen die pubers gezegd dat je vrouw frigide is en ze verteld over je (gebrek aan) seksleven.
En als het je niks interesseert, waarom voel je je dan geroepen om op werkelijk elk bericht te reageren? Je komt niet echt over als iemand van 47 maar dat komt misschien wel van die 20 jaar Borssele. Er zit duidelijk een steekje bij je los in ieder geval.

veelpleger | 21-10-08 | 19:49

@verpleeger,

Nee ik schaam me niet. Wat jij nolife noem intresseert me geen bal, zal me werkelijk jeuken man!
En op mijn hyves pagina staan niet alleen kinderen, zo dom ben je dat je niet eens kinderen en volwassen kan onderscheiden.
Wat die snor betreft die is er al jaren af Het betrof een gedateerde foto (snap je het anders teken ik het uit voor je dombo)

En hoe kan jij nou weten of mijn ex vrouw frigide is/was.... weer dom van je. Je moet namelijk een langdurige (intieme) relatie met de persoon hebben gehad om dat te kunnen beoordelen.

En mogelijk had ze gelijk om bij mij weg te gaan, al ziet ze er de laatste tijd niet echt gelukkig uit. Vraag het haar als je het wil weten. Ik ben happy met de situatie nu!!

~ETienne

et1961 | 21-10-08 | 18:21

@ET
Wat je allemaal doet (zou doen) in je leven delen met wildvreemden en urenlang een internetspelletje spelen met kinderen noem ik inderdaad nolife. Schaam je je niet als je die hyves-pagina bekijkt met allemaal kleine kinderen en 1 volwassen kerel met village people snor?
En wat betreft je ex-vrouw: die is echt niet frigide hoor, jij bent gewoon een lamlul. Zij had groot gelijk dat ze bij je is weggelopen.

veelpleger | 21-10-08 | 16:50

Hi,

Filmpje is van Youtube verwijderd! Wat jammer nou, stond op het punt alle records op Youtube stats te verbreken...
Ben inmiddels waanzinnig populair, op Xfire, Warrock, TS en binnenkort ook SF en COD.

Echt jammer.....

~ETienne

et1961 | 21-10-08 | 16:29

@etienno

ik noem een speler na een eerlijke kill geen hacker

het verhaal is niet bij elkaar gelult!

ja, ik heb mijn kinderen wel eens een tik gegeven, deed jou vader kennelijk ook bij jou. Mijn vader gaf mij ook weleens een klap en ook bij mij kwam er een dag dat ik fysiek sterker was dan mijn pa, en terugsloeg!

ik noem niet iedereen hacker (wel vaak, maar er zijn ook veel hackers binnen WR :-))

ik wordt vrijwel nooit keihard geownt, matches met negatieve scores komen bij mij niet meer voor, zelfs niet in clanwars!! Van geownt worden is dus geen sprake, of jij gebruikt de term "ownen" verkeerd.....

en ja je kunt zonder te hacken gemakkelijk 15-1 staan, mij is het wel eens gelukt (zonder hack of cheat) -anders komt er weer een dom relpy- een match uit te spelen met een score 108-2, Thamugadi FTW

en COD schijnt goed te zijn, ik ga het ook binnenkort spelen, zullen we wel eens kijken hoe hard jij ownt....

~ETienne

et1961 | 21-10-08 | 15:05

@veelpleger

"nolifer" noem je mij...

Ik ben net terug van een week vissen in Zweden, was trouwens de 2e keer van het jaar dat ik daar was op vakantie. Ben in april nog lekker aan het snowboarden in Frankrijk geweest. Ik ga zeker 4-5 x jaar op vakantie in het buitenland.
Doe weekelijks aan handboogsport (8- voudig Zeeuws kampioen), beoefen verder met regelmaat de volgende sporten; windsurfen, kitesurfen, waterskien en wakeboarden. Heb een grote vrienden kring (ondanks de slechts 40 "hyves vrienden" waar ik een druk en een sociaal leven mee deel. Heb een goede baan waar ik minstens 40 uur per week mezelf nuttig maak zowel voor mijn werkgever alsmede de maatschappij..

Tjee wat een nolifer ben ik...... SUKKEL ben je!

~ETienne

PS. je hebt het over een huilie verhaaltje, je hebt niet goed geluisterd naar het audiofragment, huilen doe ik al 35 jaar lang niet meer. Naast een SUKKEL ben je ook en DOMBO en waarschijnlijk een "echte" NO-LIFER!!!

et1961 | 21-10-08 | 14:50

ET, je kunt wel een huiliehuilie verhaaltje gaan ophangen maar je blijft een nolifer.

veelpleger | 21-10-08 | 13:35

erger nog, door types zoals jij die me steeds hacker noemde ben ik met warrock gestopt ik word gek van die f*cking leiertjes die ik gwn keihard own en dan noemen ze me hacker. ik ben nog nooit hacker genoemd op cod 4 en daar sta ik heel vaak 15-1

etienno | 21-10-08 | 12:03

Et, deze reactie is niet terecht van jou.... je hebt dit bij elkaar gelult en iedereen die jou op warrock in een room heeft gezeten haat jou.... je word zo "gepest" omdat je eerlijk word gekilled soms wel door een lvl 50 en als je dood gaat is het altijd "HACKER"... jij begint dus met deze heisa... je lult ook de helft van je verhaal in elkaar en daarbij vind ik het zoiezo abnormaal dat jij je kinderen slaat. ooit deed mijn vader dat ook... toen ik 12 werd was het de laatste keer dat hij me sloeg omdat ik terug sloeg -.-' dus als je nou een keer normaal gaat leren doen en niet iedereen hacker gaat noemen, dan gaan mensen je misschien accepteren wat ze nu ook duidelijk niet doen. en daarbij bedreig en scheld je mensen ook uit voor hacker als ze je gewoon keihard ownen.

etienno | 21-10-08 | 12:01

Hi,

Hier de echte et1961 (ETienne), ik vind het nu wel tijd geworden om ff te reageren. Van het door Geenstijl aangeboden Interview is hetnog niet gekomen, jammer dan had ik wat toelichting kunnen geven op de uitspraken van mij. Nu gaat iedereen conclusies trekken die nergens op slaan. En wat mensen ook van mij mogen vinden, het zal me werkelijk jeuken!!

Het op Youtube geplaatste audiofragment is volkomen verdraaid!

Het audiofragment is gerecord van Teamspeak. Mijn eigen Teamspeak server/channel werd al vele maanden geterroriseerd door deze ettertjes. Ze gebruikte speciale hacks om buiten de passwords benodigd om op de server te komen te kunnen inloggen. Zelfs de IP banns die ik deze gasten gaf als channel admin wisten ze te omzeilen. Mijn 2 eigen kinderen die ook Warrock spelen en mijn eigen clanleden werden veelvuldig gepest. Zo werden wij herhaaldelijk lastig gevallen ingame, we werden gekickt uit rooms, waar wij aan het gamen waren. Er werden rooms gemaakt met namen “hier vijanden van et1961”. De spelers die ons terroriseerde maakten nieuwe accounts en installeerde hacks om ons ingame te pesten. Met hacks is het namelijk niet zo moeilijk om je tegenstander te verslaan. Heel frustrerend voor de spelers die eerlijk (dus zonder cheats of hacks) spelen. Ik reporte deze spelers door screens of video opnamen van hun hacks tijdens de match te maken. En verstuurde deze naar de K2 organisatie om dit zgn. “abuse” te melden.
Dergelijke overtredingen zouden moeten resulteren in een account bann of zelfs in een IP bann waardoor dergelijke hackers niet meer op Warrock konden komen. Echter in veel gevallen gebeurde dit niet. Het reporten van hackers wat ik deed leek een zinloze zaak. Al met al heel vervelend en frustrerend.

Nu nog wat toelichting op het audiofragment;

Ik heb op vragen van vervelende lui antwoord gegeven. Alleen de antwoorden van mij zijn te horen, de vragen niet. Zo werd er bijvoorbeeld heel frequent gezegd “et je bent dik” waarop ik vertelde dat ik 1.92 m lang ben en slechts 77 kg weeg, om zo duidelijk te maken dat ik niet dik ben en dat zij alleen onzin aan het uitkramen waren. En geloof me, er werd een partij onzin uitgekraamd. Naast de onzin werden er ook verschrikkelijke lelijke en gore zaken naar mijn hoofd geslingerd.

Er werd gezegd dat ik wel een strafblad zou hebben waarop ik vertelde dat ik in de kerncentrale van Borssele werk en dat daar geen mensen met een strafblad de poort binnen komen. Er wordt namelijk voor eenieder die daar komt werken een zgn. “verklaring ontrent het gedrag” gevraagd.

Ik zou ook een nolifer zijn die een uitkering genoot, onzin, ik heb vele hobby’s een goede baan, een druk sociaal leven etc.

Ik zou kinderen en vrouwen slaan; onzin ik sla geen kinderen en ook geen vrouwen. Dat ik ooit wel eens 1 van mijn eigen kinderen een corrigerend tikje heb gegeven wordt kennelijk met kindermishandeling geassocieerd.

Op de vele opmerkingen “et je bent een homo” heb ik gereageerd dat ik getrouwd was. Vervolgens komen dan alle praatjes over mijn ex.

En ja, ik ben beroepsmilitair geweest (KMS te Weert), ik heb mijn dienstplicht als beroepsmilitair vervult. En ja ik heb diverse trainingen in Roosendaal bij de commando’s gekregen.

De opmerkingen van mij dat ik wel langs zou komen met een trottoirtegel en dat ze de dag zouden vervloeken dat ze geboren zijn….is natuurlijk niet goed! Maar dergelijke uitspraken komen vanzelf als je maar lang genoeg gepest wordt…… Ik heb er geen spijt van dat ik dergelijke dingen gezegd heb, het geeft duidelijk aan dat bij mij de maat op dat moment vol was.

Groet, ETienne

et1961 | 21-10-08 | 11:36

Ze hebben het topic ook al verwijderd... Tss.

Kartoffels | 20-10-08 | 10:52

-weggejorist-

Ploertendodert | 19-10-08 | 20:47

godsamme dit ga ik niet spelen . wat een gezeik om een potje te schieten.
jullie mogen etje hebben, stop maar een bezem in zn poepgaatje als je hem ziet met de groeten van mij.

weedo | 19-10-08 | 20:26

-weggejorist-

XaaD666 | 19-10-08 | 19:49

Is ook simpel, maar ik ga hem het liefst op eigen terein te lijf dan.

in de woorden van Ash;
WHO's WITH ME!!!!

Ploertendodert | 19-10-08 | 19:06

Gaap. Totaal niet boeiend dit, zo ken ik er nog veel meer. Beetje simpel ook om het stiekum van TeamSpeak op te nemen.

Aad Homeopaat | 19-10-08 | 18:07

@ weedo

veel :P

RazerKill | 19-10-08 | 17:51

tja razor, razer wat maakt het uit

weedo | 19-10-08 | 15:50

jaa mijn koperhoofd (met blauwe lampies dan wel) razor staat ook al te popelen

weedo | 19-10-08 | 15:48

ik ga die possie wel bijwonen, en ik haal mijn razor-boomslag muis en ibm-toetsenbord erbij.

zeg Etje, potje oldskoool matten zonder je kids erbij?

Ploertendodert | 19-10-08 | 15:36

wat een mongool!zeg tering he

SMOKEYCHRIS | 19-10-08 | 15:32

ik denk dat ik etje eens ingame ga stalken.
is er al een GS-posse?

weedo | 19-10-08 | 15:15

Owja, ET, dinsdag he? ga ik je kapot schieten(in War Rock)

Ploertendodert | 19-10-08 | 15:01

Lul niet stuk vrachtwagen,

Iedereen die een (on)betaalde account heeft, kan mogelijk gegevensverlies lijden, omdat je een password hebt gebruikt als 1234, of je eigen naam

Wat deze persoon als "hacken" omschrijft, is geeneens van toepassing. voor degene die de hack-tic nog herinneren, toen roste je het lantaarnpaalnetwerk onderuit, of ging prank-calls maken naar gambia op kosten van KPN, DAT is hacken.

et1961 komt nog uit de ponskaartentijd, dat siert hem, wat ik minder vind is dat hij kinderen bedreigd(en nee, de huidige kinderen kunnen niet meer hacken, laat ze assembler zien en ze vragen waar de wizard is, zeker in nederland(oost-europa of een willekeurig lagelonenland is een uitzondering.

Ploertendodert | 19-10-08 | 14:59

Heheh het leuke is dat waarschijnlijk alles wat ie zegt over die ventjes waar is, ze hacken meestal de hele boel bij elkaar. Net wat ie zegt, als je vroegah aan de keukentafel vals speelde met monopoly kreeg je ook een draai om je oren, hij vergeet echter dat hier internet tussen zit en dat hij alleen zichzelf voor lul zet. Sjonnie jaren 70 marinier op het 2008 compleet losgeslagen internet. Erg vermakelijk. We willen meer ET!

Trouwens, de komende 20-30 jaar gaan steeds meer mensen gamen, veel mensen lachen daar nu om, maar het gaat toch echt gebeuren. Het is namelijk nou niet zo dat de laatste jaren steeds meer mensen televisie zijn gaan kijken of zo. Nou nog een soort pron-wow game uit laten komen en elke boerenlul zit er ook dagen achter. Kweet het zeker denk ik.

Tinus Trekveer | 19-10-08 | 14:12

Ik zeg het je, rutger moet naar die ET voor een interview, DAT is pas lache :p
Mwah ik denk dat hij het dan wel afleert,, :D

Lachetoch | 19-10-08 | 12:50

Dit is wel ontzettend triest hoor. Een vrouwen- en kindermepper die zich zo uit de tent laat lokken door wat pubers. Nou, dan ontstijg je zelf ook niet echt het niveau van een 11 jarige. En dat ie commando is geweest en gewerkt heeft in Borssele doet dan helemaal afbreuk. Van zo iemand verwacht je dergelijk gedrag rondom een game helemaal niet.
Wat een zielepoot met zijn stoeptegels. Ik wil wel eens weten of ie ook zo doet tegen volwassenen. Wat een Untermensch. Weet je wat het misschien is? Vroeger hadden we oorlogen om het niveau van een volk een beetje op peil te houden. Dergelijke genen gingen vaak gewoon kaputt en hadden dus geen kans ze door te geven. Maar die zelfvernietigingsdrang zit erblijkbaar wel in met die zogenaamde commando-opleiding en zo'n piefpafpoef spelletje, stoeptegels incluis. De grote winnaar is zijn ex-vrouw. Helemaal 100+ kudo's dat ze bij zo'n imbiciel weggegaan is. Is het iig met haar nog goed gekomen.

inquisitra | 19-10-08 | 12:13

En wederom had Joris weer een drukke dag, nog personeel nodig (hulpklaas)?

necrosis | 19-10-08 | 11:54

2 Hersencellen

BilBal | 19-10-08 | 10:50

Haha, www.warrock.nl ligt nu offline, omdat ze te veel bezoekers van GS krijgen.

Kartoffels | 19-10-08 | 10:25

Dag jan.

G-unite | 19-10-08 | 09:36

Wat een zieke man... En, waar zijn de ouders.
kinderen van 10-12 jaar die Warrock spelen???

commentaarderer | 19-10-08 | 09:15

"in et ze wereld"

Als je het verschil niet weet tussen "ze" en "zijn" dan verdien je het ook om uitgescholden te worden.

atheist | 19-10-08 | 08:23

LoL @ Warrock forum:

jurjenvork schreef ...

Wie wilt nou met jouw een CW spele als je zelf kinderen loopt te bedreigen.
En als je wordt gedoodt helemaal gaat schelden met [geblokkeerd] en dat iemand hackt.

________________________________________________________

Hi,

Nogmaals Jurjen, als jij denkt dat jij mij ongestraft hier zwart kan maken dan heb je het verschrikkelijk mis!!

Jij bent degene die met bedreigen is begonnen, eerst heb je het acc van mn zoontje gehackt en er voor gezorgd dat zijn retail acc gebanned werd en later heb je mij bedreigd. Je hebt meerdere malen tegen verschillende mensen waaronder mij verteld dat je mijn account aan het hacken was. Je had al 3 letters van mijn pass (althans dat deelde je mij mede). Ik heb hierop gereageerd; op de TS server van Blackbirds dat als jij dat zou doen ik je zou vinden en dat ik bij je langs zou komen!!
Hier op het forum een beetje zielig lopen doen en net doen of ik het op jou gemunt hebt, terwijl het net andersom is pik ik niet. Je hebt ook al lopen verkondigen dat ik je hyve pagina loopt te spammen terwijl jij degene bent die mijn pagina loopt te vervuilen met allerlei rot opmerkingen. Ik heb je zelfs nog nooit een hyves berichtje gestuurd.

Ik waarschuw je nu nog 1 keer; als jij nog 1 maal probeer om mij zwart te maken dan open ik een topic binnen dit forum en post ik alle screens van jou die ik van je heb. En dat zijn er aardig wat, en van de teksten die je daar uitkraamt zal hier eenieder verbaast zijn!!

~ETienne (et1961)

yodabear | 19-10-08 | 05:55

Lekker zijn adres posten, dat haalt die gast zelf de 48 niet meer :/

Twink | 19-10-08 | 05:15

ik zou het spel alleen hier al om kopen. omdat et1961 het speelt

Krulsnor | 19-10-08 | 03:28

schijt fps .. bovendien heeft die n00b maar 852 uur gespeeld ..

Melk met klonten | 19-10-08 | 02:42

stuur het naar de telegraaf, misschien posten ze het nog wel :')
dat niet, maar geenstijl wel, nog erger...

omdatappel | 19-10-08 | 01:13

-weggejorist en opgerot-

jant90 | 19-10-08 | 00:23

Heeft gewerkt bij kerncentrale Borsele, en praat over de 'PZC'(Provinciale Zeeuwse Courant) Volgens mij komt deze diehard hoofdafknallende kindervriend niet uit 010, of 020 maar uit Zeeland.

Mr. ML | 19-10-08 | 00:20

Warrock Nederland is tijdelijk afgesloten voor een onderhoud.
We zullen zo spoedig mogelijk weer online komen

Reden: We ontvangen zo veel bezoekers van geenstijl.nl dat de CPU van de server waar wij hosten te belast wordt.

De website gaat weer op 19 Oktober 2008 om 12:00 online

Kortom: GS pownt weer eens. en het is inderdaad een triest vent.

KevinBeun | 18-10-08 | 23:49

Gewoon triest.. wat een debiel ben je dan

FrankTheBurned | 18-10-08 | 21:37

@XaaD666, alst u al volwassen bent, al die dingen waar jij je bek van opentrekt houd juist in dat jij er niet bekend in bent, ik heb geen vreemd woord gehoord, misschien ontbreekt het aan de enige volwassenheid van jouw kant dat het niet normaal is om als volwassen vent kinderen te gaan bedreigen omdat je niet kan winnen in een spelletje.

@bijstandskoning, ik heb hem zojuist gedownload en geinstalleerd, maandag na mijn werk ga ik met veel plezier jagen op dit figuur, deze game is gratis, en xboxlive niet

Ploertendodert | 18-10-08 | 21:36

-weggejorist-

Steil_lozer | 18-10-08 | 21:35

Zal hij zich af en toe na een paar drankjes in de kroeg/woonkamer afvragen waarom hij eigenlijk gescheiden is ?:P

Wauzer | 18-10-08 | 21:35

-weggejorist-

Steil_lozer | 18-10-08 | 21:35

Aan dit soort types erger ik me helemaal de kolere. En er komen er steeds meer. Totaal geen verstand en een verschrikkelijke grote bek.
Doe mij maar een gezellige allochtoon!!!

Paperotti | 18-10-08 | 21:25

teamspeak is zo gay

no-stylo | 18-10-08 | 21:21

-weggejorist en opgerot-

vinnibombini | 18-10-08 | 21:03

-weggejorist en opgerot-

pikwieter | 18-10-08 | 20:16

Wat een gezeik om niks, Ooit de kids van een jaar of 14 wel eens gehoord tijdens een spelletje cod , Nou daar valt mijn bek zelfs van open.
En dat die gozer gammed online met ts betekend dat hij meer thuis is in wat er speelt online dan de meesten hier die van hun vrouw een wekker moeten zetten als ze weer op de bank moeten komen zitten. dit lijkt meer op een stukje om iemand zonder serieuze kloot bedoelingen de grond in te trappen.
Prof H. zoek eens verder na een interessant stukje dan je vingers lang zijn.

XaaD666 | 18-10-08 | 20:11

Wie gaat er dan nu ook Warrock spelen, er is nu Far Cry 2 op de Xbox 360.

Bijstandskoning | 18-10-08 | 19:23

-weggejorist-

pikwieter | 18-10-08 | 19:10

In een topic als deze hoort natuurlijk ook een link naar de beroemde Onyxia Wipe Club, inclusief animatie.. nl.youtube.com/watch?v=HtvIYRrgZ04

Sloober | 18-10-08 | 19:09

lol als je bij die hyve van die clan kijkt zie je allemaal kleine kindertjes:O!

reallistic | 18-10-08 | 19:00

Weet iemand hoe oud Jaap uit de goude kooi is?

EneDave | 18-10-08 | 18:50

he ze posten het!randemiel | 18-10-08 | 17:59
__________________________________________

waar? habbo-hotel?

Ploertendodert | 18-10-08 | 18:27

Jammer dat z'n hyve is afgeschermd; hij ziet er uit als een debiel.

cultheld | 18-10-08 | 18:21

he ze posten het!

randemiel | 18-10-08 | 17:59

Nou is er hier aangehaald door andere mensen waar hij werkt, danwel beweert te werken, en zijn huisadres is ook zo achterhaald, is niet veel moeite voor nodig.

Internet in zijn geheel, en geenstijl tegenwoordig al helemaal niet, is allang niet meer voor in-crowd. Als een of andere reagurende imbeciel op eenzelfde toon als hem wenst te communiceren, of daadwerkelijk echt zo kortzichtig is, dat hij gewoon gezeik krijgt op zijn werk of een reagurende tokkie aan zijn deur.

Installeer gewoon War Rock, en zoek hem ff op als je om hem wilt lachen. Owja, je mag hem:
- Niet van achteren neerschieten
- Niet snipen
- Niet tegen hem co-oppen
- omver rijden met een voertuig
- hem lokken over mijnen, of beflikkeren door voor hem uit te rennen en een laag c4 achter je te laten afgaan
- niet uitlachen
- geen wapens die een ander laat vallen oppakken en hem ermee neerschieten, dan raakt hij in de war, omdat het niet bij je uniform past, en dan ben je volgens hem aan het hacken, dient hij weer een van zijn 10 klachten per dag in...

Dus, allemaal aimbot-scriptjes opstarten, op lage resoluties gaan spelen, het signaal richting je beeldbuistv mikken(of laten upscalen op uw bravia), teamspeak over de luidspreker, en tiny en lauw uit rotterdam vergeet je direct.(behalve als de admins opletten, dan gaan we gewoon eerlijk spelen)

Ploertendodert | 18-10-08 | 17:59

Deze topic gaat werkelijk nergens over.

Kloppstökl Sr. | 18-10-08 | 17:55

Keizer Karelhof, Vlissingen

pikwieter | 18-10-08 | 17:43

Wat een pornosnor ook...

IDSMadDog | 18-10-08 | 17:39

Gut, hij schreef dingen die 9-jaar oude kinderen niet snapten. Goh, wat vreemd zeg. Hij heeft zelf een flink sociaal tekort; als 47-jarige dat soort dingen zeggen tegen kinderen, dan ben je lekker bezig.
Wat een triest figuur, ontzettend.

Officer Barbrady | 18-10-08 | 17:36

nou straatkat, u kunt bij deze een vriendelijke mail sturen. wat een lutser

cloudoflogic | 18-10-08 | 17:27

mijn zoon speelt dat spel ook als ik der achter kom dat die zulke dingen tegen mijn zoon zegt stomp ik hem een tweede kontgat derbij

straatkat | 18-10-08 | 17:23

eigentijdse vanitas | 18-10-08 | 17:07

Hyves gebruiken als standaard is zooooo kansleaus -.-

meertenzor | 18-10-08 | 17:12

Whahaha de hele familie (Etiene) Renne zit op hyves en ze komen geen van allen boven de 25 vrienden uit, wat een kansengezin.

eigentijdse vanitas | 18-10-08 | 17:07

-weggejorist-

sjaakie1987 | 18-10-08 | 16:53

Wat een koekwaus, ongelofelijk.

Dr.Faust | 18-10-08 | 16:48

kinderen en vrouwen slaan en dan noemt hij die kinderen lafaards... hoe triest kun je zijn.

Artwido | 18-10-08 | 16:46

Gefrustreerd mannetje zeg.. vast geen 020 er..
Ik klaag ook weleens dat jongeren soms een grote mond hebben maar etje slaat alles.
47-jarige kneus,zoek iemand van je eigen leeftijd.

de grote Anti | 18-10-08 | 16:29

Geen wonder dat z'n vrouw 'm verlaten heeft.

segfault | 18-10-08 | 16:26

Ik ken hem van het werk...
Tja... zo is ie

Homer-Simpson | 18-10-08 | 16:17

-weggejorist-

rapunzelklokje | 18-10-08 | 15:55

Aaahhhhh.., echt niet reaguren op GeenStijl met van die voice-dingen..?

Coyote | 18-10-08 | 15:40

ET is Stoer

vlammenman | 18-10-08 | 15:29

Lekker boeie.... NEXT

FreddieQ | 18-10-08 | 15:23

-weggejorist-

linksstijl | 18-10-08 | 15:18

Inkoppertje voor justitie! Doe deze TBS'er eens heel gauw oppakken!

Tukker | 18-10-08 | 15:15

een 47-jarige boylover met een gedragsprobleem. what else is new?

AmTam | 18-10-08 | 15:10

Hij heeft zijn hyves van public afgehaalt, hij is wakker.

-politiescanner afluisterd op persoon in camouflagepak die gesignaleerd is in een jeep vol met kleine kinderen met supersoakers en een berg stoeptegels op bijrijdersstoel-

Ploertendodert | 18-10-08 | 15:04

echt een vent met kloten van staal, als dat maar geen pijn doet bij z'n kinderen!

brain damage | 18-10-08 | 15:03

Wel leuke muziek op de achtergrond van dat filmpje.
Infantiel ventje trouwens, mja what's new?

mrlol. | 18-10-08 | 15:01

Et 1961 lijkt me bij uitstek de juiste persoon om, eventueel als politieagent, de verdere verloedering van 0031 een halt toe te roepen.
Hij lijkt me niet alleen de bij uitstek geschikte persoon om parkbankslaperts, wildplasserts en potloodverterts genadeloos een bekeuring te geven, maar ook de man die plaatsen als Gouda, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Ede enz. enz. enz. tot een no-go-area voor finnen kan maken waardoor burgerts weer veilig over straat kunnen en bussen weer overal kunnen rijden.
Daarna kan hij nog veel nuttigs doen als mijnenruimer in landen als Afghanistan en Irak. Voor dergelijke flinke lieden is er altijd werk genoeg, en hij is natuurlijk nog veel te jong voor een uitkering, zeker als je nog zo superradioactief bent.

Frederik Puntdroad | 18-10-08 | 14:56

Meneer ET1961 is zo verslaafd dat hij de afgelopen 7 dagen maar liefst 37 uur warrock gespeeld heeft. xD

www.xfire.com/profile/et1961/

xgh | 18-10-08 | 14:49

Sneu... wat een trieste zak stront.

doodhoofd | 18-10-08 | 14:48

Wat een kansloze prutser.

hannes de boender | 18-10-08 | 14:46

move along ppl - nothing to see here

deepblue | 18-10-08 | 14:44

-weggejorist-

Maxyaeroxy | 18-10-08 | 14:44

kut betrapt of hebben jullie niet door dat et maar een afkorting is
nog 4 dagen en dan gaan we los op far cry 2

ethan_joy | 18-10-08 | 14:43

pipo_a | 18-10-08 | 14:09
Laat die kinderen erbuiten idioot!

Novus Ordo Seclorum

Illuminati_1776 | 18-10-08 | 14:34

Nou, de man is overduidelijk geen pedofiel en dan is het weer niet goed.

Niekname | 18-10-08 | 14:29

Ik voel toch een boel jorissen aankomen

OoO | 18-10-08 | 14:25

1 ding ben ik wel met hem eens en dat is dat ik mijn kinderen ook onder handen neem als ze gaan hacken. Slaan zal dan niet nodig zijn, eerder een halfjaar geen games spelen. Het gebruik van internet kun je tegenwoordig helaas niet meer verbieden.

YouBastard | 18-10-08 | 14:25

@klompenmeissie

gelukkig geen Joran 'einde'....

kai-zen | 18-10-08 | 14:23

@mezelf

ames = games natuurlijk.

Promo | 18-10-08 | 14:21

pipo_a | 18-10-08 | 14:09 Dat is dan wel weer een beetje zorgwekkend :|

Ohja | 18-10-08 | 14:18

Torquemada | 18-10-08 | 14:01

Agree, en Forgotten Hope 2 gaat vanwege de mod-mogenlijkheden van BF2 nog dunnetjes overheen... Samen met Red-Orchestra een van de meest realistische WW2 ames.

Promo | 18-10-08 | 14:17

klompenmeissie | 18-10-08 | 14:12
was te verwachten

(R)evolutie | 18-10-08 | 14:15

Etje komt ieder geval uit Zeeland..
Nu nog even EPZ te Borssele bellen of ze een meet en regel technicus kennen die een keer 380v door zijn flikker gekregen heeft..

soldier211 | 18-10-08 | 14:15

nou rutger ga eens langs bij die sukkel!

leander | 18-10-08 | 14:15

LOL.... ik denk dat Max een probleem heeft.... Of eigenlijk hebben die gasten allemaal een probleem: wat een gaar spel!!!

Henkieeee | 18-10-08 | 14:14

Van hun website:
_____________________________________________________________________________
Deze clan is opgericht door zezima00 maar die is weg gegaan.

De clan leider is nu et1961 en we hebben op dit moment ongeveer 43 clan leden. We hebben al wat ClanWars gehad en gewonnen. We gebruiken TeamSpeak om met elkaar te praten over een eigen server op TS die opgedeelt is in verschillende channels. We hebben een soort blacklist gemaakt van mensen die je meteen moet kicken uit de room dat ze hacken.
______________________________________________________________________________

Hij bouwt zijn eigen prive-leger.

Ploertendodert | 18-10-08 | 14:13

Echt een zieke geest heeft die man, ik speel nooit meer met die man :S

SpaceOma | 18-10-08 | 14:12

-weggejorist-

pipo_a | 18-10-08 | 14:09

Ach, ik denk dat dit gewoon een simpele doch ongevaarlijke ziel is. Zwakzinnigen pesten is niet om te lachen.

Ohja | 18-10-08 | 14:08

Hoezo gefrustreerd lol.
Wat kansloos dat ie zn frustraties moet botvieren op kinderen..

Eulie | 18-10-08 | 14:08

Ik speel zelf al 14maanden warrock , en ik ken deze 'Trieste man' al een tijdje,
als je met hem speelt en hij word gekillt , gaat ie helemaal los. ik vind het zelf niet normaal dat ie zulke dingen zegt , en ook; hij zegt: het gemiddelde IQ is hier onder de 100? ik kan hem verzekeren dat de meeste slimmer zijn dan hem , als zijn IQ zo hoog zou zijn zou die niet zulke dingen zeggen als 47jarige man :)! zo denk ik erover

SpaceOma | 18-10-08 | 14:07

Is het nieuws op, Hoxha?

Seletitic | 18-10-08 | 14:06

-weggejorist en opgerot-

kai-zen | 18-10-08 | 14:06

-weggejorist-

Ouwe Treksok | 18-10-08 | 14:05

Jongens dit soort onzin gaan we toch niet afluisteren

Tobi | 18-10-08 | 14:05

Niet gekeken, mis ik wat?

Dr. Mabuse | 18-10-08 | 14:04

Och jee. De begeleiding hoeft zich ook maar even om te draaien ...

Ohja | 18-10-08 | 14:01

-weggejorist-

kai-zen | 18-10-08 | 14:00

Van de beste meneer zijn hyve geplukt:

Mijn merken: ABN AMRO, Denon, Fanatic, Hoyt, Jack Wolfskin, Jupiler, North Sails, Oakley, Opel, Orange, Shimano, Shuttle, Sony, Suunto, The North Face

Opel staat ertussen, I rest my case.

eigen_mening_ofzo | 18-10-08 | 14:00

Whitehouse | 18-10-08 | 13:54
Grapjas.

Kartoffels | 18-10-08 | 13:59

@teh-beast 13:53 Hij knalt er wel uit zeg maar. Als enige volwassene tussen een kindergarten class.

Rammstein | 18-10-08 | 13:56

Wat is Waarok?

Whitehouse | 18-10-08 | 13:54

tjeemig, die vent is net door zn midlifecrisis en beseft dat ie gefaalt heeft.

Manonvriendelijk | 18-10-08 | 13:53

Die dude woont hierzo in de buurt.
Oh, wacht ... moet ik niet te hard zeggen... dan komt die langs en dan vervloek ik de dag dat ik geboren ben.

teh_beast | 18-10-08 | 13:52

Wat een apaat, beetje 12 jarige ventjes online uitschelden.
Had wel graag willen horen wat die ventjes tegen hem hebben gezegd dat is er handig tussen uitgeknipt.

nare baas | 18-10-08 | 13:50

aletter.hyves.nl/

Dit is z'n vrouw, waar die zo vol lof over spreekt

dampo | 18-10-08 | 13:50

Muziekje +1

Romulus | 18-10-08 | 13:49

Lekker triest bezig zo. Moet je eens kijken naar WoW...

Kartoffels | 18-10-08 | 13:48

Geweldig verhaal, nerdrage is altijd vermakelijk. Nog meer als het de nerdrage van een 47 jarige betreft.
.
pwnend

Flex | 18-10-08 | 13:48

Ik ben 1.90 en weeg 83 kilo ik huil met regelmaat vooral tijdens een goede lachbui.... huilen is goed voor je veel neuken is trouwens ook goed voor je.

Vent zoek een wijf.

vostro | 18-10-08 | 13:46

..... ben benieuwd hoe laat hij hier inlogt, zou hij reeds wakker gebeld zijn ?
Of zit hij morgen huilend bij Rondom Tien, of De Leugen Regeert ?

Rammstein | 18-10-08 | 13:45

@el rifle

Hoe kun je iemand online een tikkie geven?
En btw ik heb helemaal geen probleem met mensen die ouder dan mij zijn en spelen,liever dat dan een paar kidie's van 14 die hun kanis niet dicht kunnen houden en waarschijnlijk eunuch zijn.

linksstijl | 18-10-08 | 13:45

lacht even om het feit dat zulke mensen bestaan, en gaat verder met America's Army..

Frenky D. | 18-10-08 | 13:42

nu moet ik zeggen dat die gastjes van ong 14 jaar erg irritant zijn en soms heb ik ook de neiging om een tikkie uit te delen maar deze et1961 loopt wel erg stoer te doen. met zijn 1.93 en 77kg stelt hij vrij weinig voor, niet iets om bang van te worden lijkt me.. hij moet eens afblijven van dat goedkope aldi bier, daarom draait die rukker zo door

el Rifle | 18-10-08 | 13:40

mr. Ed het sprekende paard was leuker

DubbelzouteSalmiak | 18-10-08 | 13:37

ppp

SACEUR | 18-10-08 | 13:35

Met 77kg bij 1.93 heeft hij niet bepaald het meest indrukwekkende postuur ter wereld lijkt me.

Ploertendodert | 18-10-08 | 13:34

..... wacht effe, laat dat sportschool maar zitten.
Ze zijn wel sportief en actief bij reclassering.

Rammstein | 18-10-08 | 13:33

@de Bree

daar denk je anders over, over een jaar of 10.....

kai-zen | 18-10-08 | 13:31

Kudtkapper | 18-10-08 | 13:19
Nah ik weet niet waar jij dat Haags hoort maar dat zit er echt niet in hoor, het is 100% 010.
Tja mensen die hun kinderen slaan moeten ze ook hun klauwen afhakken.

RechtsTuigje | 18-10-08 | 13:31

Dat hele warrock gebeuren ligt nu al weer plat! Zal wel weer een vurig mailtje richting joris gaan!

JAroen | 18-10-08 | 13:30

de Bree | 18-10-08 | 13:04

Gamerts boven de 20 triest ??

Ik ben blij als ik bv Call of Duty 4 speel wat mensen boven de 20 tegenkom . Dan hoef ik niet naar dat gegil van die 12 jarige te luisteren .
Echt een lutsers opmerking dus

vicecity | 18-10-08 | 13:30

Achterlijk boerenlöl.

Bijstandskoning | 18-10-08 | 13:29

Teveel illegale hulpmiddelen bij de lokale sportschool ?

Rammstein | 18-10-08 | 13:26

Ha,ha,ha kostelijk kansloos!

krokostil | 18-10-08 | 13:24

Dat komt hoogstwaarschijnlijk door al die energiedrankjes van de Lidl.

quantum | 18-10-08 | 13:24

@kai-zen

Nee dat niet lol, maar was wel nieuwsgierig gemaakt en kwam op dit.

flying2008 schreef ...

hey

ik weet niet wat jullie praten maar ik zat gister even in een potje met et et zij zij niks opeens begon iemand hem uit the dagen diezij dit en dat zus en zo maar de meesten mensen dagen het zelf uit ik weet dus het nut niet van de mensen om het hier te plaatsen best zielig

Gr
four

Hi four,

Ik weet het nog van gisteren, zielig stelletje (zal geen namen noemen), ik "krijg" ze nog wel......

Er zijn zelfs eik#ls bij die speciaal rooms maken met namen als "vijanden van et1961" of "niet vrienden van et1961" alleen om te provoceren. Die gasten staan allemaal op een zgn. blacklist. En ik kan je vertellen met mijn eigen clan van ca. 50 members achter me wil jij niet op die blacklist staan!!

In mijn clan zijn duidelijke afspraken wat wij doen met spelers die op deze lijst staan. Zo kicken wij bv. deze gasten waar we ze ook maar zien. Via TS kunnen wij eigen clanleden oproepen om snel bij de enemy te joinen om op die manier ook blacklistmembers aan enemy zijde te kunnen kicken! Kicken aan eigen zijde is slechts met je ogen knipperen... zodra we zien dat een clanmember kickvote start is het automatisch "Y" GEWELDIG.

~ETienne

Verder is het eigenlijk niet boeiend LOL

sol-one | 18-10-08 | 13:24

Gezien de foto's op hyves kan het nog wel eens een gevaarlijk baasje zijn.

Kingeef1975 | 18-10-08 | 13:22

LOL @ elke mongool die op die gozer zijn hyves reageert

(R)evolutie | 18-10-08 | 13:22

Ik ga Warrok downloaden! en Et pesten...

Hij is vast die laagste rangs in de game en rent ront met een stoeptegel als wapen..

Ploertendodert | 18-10-08 | 13:22

wrom is zijn ts niet online :| ???

martyn | 18-10-08 | 13:21

Een pauper pedo dus

Syk | 18-10-08 | 13:21

Nederland zit vol met dit soort debielen. En het meest droevige is dat dit soort figuren allemaal stemrecht hebben.

Gomer Pyle | 18-10-08 | 13:20

ach wat, 'ies cultuur' hè, zo'n grote Hollandse bakkus opzetten.

Gotthard | 18-10-08 | 13:20

Klinkt omgeving Rotterdam neigend naar Den Haag.

Kudtkapper | 18-10-08 | 13:19

Die gast woont heeeeeeel dicht bij zag ik op hyves.. hmmmmmmmmz da's leuk!
Die's kansloos.

Annepannekoekie | 18-10-08 | 13:19

Die vent speelt een erg mislukte versie van oud-kolonel Frank Slade uit Scent Of A Women.

AC_Wesley | 18-10-08 | 13:19

@sol-one

Net alsof jij et1961 bent :P

kai-zen | 18-10-08 | 13:18

ik wil ts ip weet iemand die ??? :D

martyn | 18-10-08 | 13:18

Wat een wereldschokkend nieuws mensen. Komkommertijd? Herfstvakantie?

AndreRouvoetRules | 18-10-08 | 13:18

Waar woont E.T. In de ruimte denk ik. Hij bezoekt de aarde en brengt on pedofilie

huperdepup | 18-10-08 | 13:17

at al coholic

bah...
zijn wel heel veel kinders
scary

pederast dude

Ton Plofkop | 18-10-08 | 13:17

-weggejorist-

sol-one | 18-10-08 | 13:16

Klinkt als mijn buurman ex-marinier:'Pijn/Huilen is emotie, kun je uitschakelen.'

gemberprinses | 18-10-08 | 13:15

Genverbrander | 18-10-08 | 13:08 - Heel goed! Dat moet hem wel zijn.

Triador | 18-10-08 | 13:15

Pfff. Echt wereldnieuws hoor.

zininho | 18-10-08 | 13:15

et reteketeteketet!

vinyljantje | 18-10-08 | 13:15

-weggejorist-

Ton Plofkop | 18-10-08 | 13:15

Whahahahah die gast is wel extreem evil! Beetje stoer doen tegen zielige 14-jarige puistenpubers.

Bezoeker | 18-10-08 | 13:15

Check die snor.
Wat een pauper.

Al Coholic | 18-10-08 | 13:13

Haha 1,92, 77 kilo en dan bij de commando's? Gebruikte ze hem als mascotte zeker..?

Promo | 18-10-08 | 13:13

joehoe...

Mafkees uit Assen | 18-10-08 | 13:11

@ Genverbrander | 18-10-08 | 13:08
.
waarvoor hulde!

JAroen | 18-10-08 | 13:10

Haha
Hij is wel de man Etienne
Het is allemaal de schuld van de ouders

(R)evolutie | 18-10-08 | 13:08

@JAroen | 18-10-08 | 13:04
U vraagt, wij draaien:
et1961.hyves.nl/

Genverbrander | 18-10-08 | 13:08

Lekker belangrijk.

Henry | 18-10-08 | 13:08

Je bent zowiezo al een looser als je op die leeftijd nog je na-geboorte jaar in je nickname verwerkt. Alleen daarom al, een ongezien de Tyfus aan et1961.

Ranja Drinker | 18-10-08 | 13:07

mfg,

Een man van 47 die met kindertjes speelt, ze bedreigt, over zijn ex lult etc., wordt het geen tijd dat we internet verbieden in de tbs klinieken?

neemjemoederindemali | 18-10-08 | 13:06

-weggejorist-

hans98 | 18-10-08 | 13:05

-weggejorist-

..zapper | 18-10-08 | 13:05

Ik voel een hyves, myspace forumposts jacht aankomen!

JAroen | 18-10-08 | 13:04

"Wat introduceert mij dat nou dat je dat opgenomen hebt."
Kom niet meer bij hierzeau.

Al Coholic | 18-10-08 | 13:04

Niet intrappen, dit is gewoon Nico Dijkshoorn

doskabouter | 18-10-08 | 13:04

Gamerts boven de 20 zijn per definitie triest.

de Bree | 18-10-08 | 13:04

Slow news day?

lui_varke | 18-10-08 | 13:04

Waarom doet dit me denken aan de buurman van beavis en butthead?

Ploertendodert | 18-10-08 | 13:03

Heb je dat geleerd tijdensde ECO? Kinderen in elkaar tremmen? Denk het niet.

Kingeef1975 | 18-10-08 | 13:02

Toevallig heb ik nog een teamspeak servert

Tjibbaaah | 18-10-08 | 13:01

valsspeluuuh in ganzuhborduh, ut zou verboduuuuh moetuuuhhh worduuuuhhh

Quacka | 18-10-08 | 13:01

20 jaar in een kerncentrale werken is kennelijk niet zo gezond voor je brein dan...

PietGeniet | 18-10-08 | 13:00

Rutgar op bezoek bij ET?

Lachetoch | 18-10-08 | 13:00

Doe eens teamspeak server posten. Wil wel ff met die gozert babbelen

Tjibbaaah | 18-10-08 | 13:00

@Mezelf =>
laat maar! moet je ook een servert ervoor hebben. niemand die dat wil runnen natuurlijk ;)

kai-zen | 18-10-08 | 13:00

-weggejorist-

pridsdivd | 18-10-08 | 12:59

dan zetten we een Geenstijl TeamSpeak op :P
iets van channel #geenstijl (als het zo werkt, ff kijken hoe dat werkt hoor! => www.goteamspeak.com/?page=downloads )

kai-zen | 18-10-08 | 12:57

47 jaar, beroepsmilitair geweest én 20 jaar in de kerncentrale gewerkt? Rekensommetje leert dan dat hij er dan kennelijk op uiterlijk 27-jarige leeftijd met een keihard [x] ONGESCHIKT door Defensie uitgeflikkerd moet zijn. Stumper.

PietGeniet | 18-10-08 | 12:57

Hoi ik ben Et. Mijn IQ komt wel boven mijn schoenmaat, ik ben getraind om te schijten in het bos en mijn adem is een dodelijk wapen. Daarnaast ben ik gediplomeerd stoep- en grindtegelgooier.
Welcome to the real world Mr. Ed, ga eens foeballuh met je koters ofzo.

Weest gegroet | 18-10-08 | 12:57

Gaap. Wat een kudtspel lijkt me dat. Sowieso, al die gewelddadige spelletjes hou ik me niet mee bezig, ook nooit gedaan natuurlijk, laat staan via internet. Zou ik noooooit doen. Behalve als ik Hoxha in puin kan schieten, dat maakt alles anders, allesch kan kaput!

..zapper | 18-10-08 | 12:56

Wat een nare kinderen vooral...

Die zouden eens wat vaker gedisciplineerd moeten worden!

Drs. Flickr | 18-10-08 | 12:56

Hackers slaan is goed toch?

tada | 18-10-08 | 12:56

+1 voor de picca! Wat een meesterlijke aflevering was dat.

Prof. Cor Rupt | 18-10-08 | 12:55

[ ] geschikt
[x] ongeschikt

uberdude | 18-10-08 | 12:55

Wat een kneus. Maar goed, hij is 1,92 bij 77 kg. Ik denk niet dat je het merkt als hij je slaat ;-)

professor Zuurbekje | 18-10-08 | 12:53

Hahaha heb me doodgelachen

Falastine | 18-10-08 | 12:52

Tja, als 47 jarige de bully van kinderen spelen wordt nooit oud natuurlijk. Wat moet je dan als man die zijn gewenste aspiratieniveau nooit gehaald heeft doordat ie een mislukkeling is.

tragic1911 | 18-10-08 | 12:52

@braadlap

dikke oorlog dan :P

SuperCrackAap | 18-10-08 | 12:52

ZO die gast spoort echt niet.

BravoBAT | 18-10-08 | 12:51

Lijkt me toch wel vermakelijk 'reaguren met voicedingen' op GeenStijl.

braadlap | 18-10-08 | 12:48

Inderdaad, dat met die voicedingen werkt niet in je voordeel, zeker niet als je exact hetzelfde accent als Wilders hebt. *kuch*

knutsel | 18-10-08 | 12:48

Hebben we daar niet gewoon TBS met dwangverpleging voor uitgevonden?

ProW | 18-10-08 | 12:47

leuk dat plaatje van Southpark van die aflevering waar World of Warcraft onder de loep werd genomen :P

kai-zen | 18-10-08 | 12:47

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl