Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Reaguursels

Inloggen

brullioo 02-07-06 @ 17:54

Groink! Heb jij dat stuk gelezen in HPdeTijd over die hoogleraar die niets mocht zeggen over het feit dat de islam de fakkel van de jodenhaat heeft overgenomen van de nazies?

bottehond | 02-07-06 | 22:59

jij ook, lief konijn

brullioo | 02-07-06 | 17:54

jij ook?

brullioo 01-07-06 @ 17:20

Het komt vanzelf. De SSekte verkeert in de veronderstelling dat ze de boel nog bij elkaar houden, terwijl de boel al from the start uit elkaar is gevallen. Onverantwoordelijke lusters van linksen huize hebben 0031 25 jaar in gijzeling gehouden met hun mens- vrijandige agitprop... 0031... het land van de dapperen en vrijen is een tandeloos oud wijf geworden.... gehersenspoeld... mensen neigen naar behoudzucht.... ze willen het niet graag zien en er niet over nadenken... het komt namelijk allemaal goed... aan ons de taak ze weer vrij te leren denken en kijken... you are doing a fine job... achting ende Hulde!

bottehond | 01-07-06 | 20:03

@bottehond
dat is nog niets. De oorlog tussen de ons vijandelijk gezinde geweldsbereitte moslims en het weldenkende deel van de mensheid is door de moslims met verve begonnen.

Geef de moslims een koekje van eigen deeg. Besteel ze, verkracht ze, vermoord ze. En als iemand er iets van zegt, noem je diegene toch gewoon racist? en eis je op hoge toon respect, anders, dreig je gewoon met nog meer geweld.

Naïve konijnen zijn helemaal onder de indruk van dergelijk facistische truucjes. Ze klappen opgewonden in hun oren, en kunnen iet wachten op het volgende slachtoffer van de 'vredige' islam.

intussen is het slachtoffer het vrouwtje dat bestolen word. Het meisje dat gepimpt word. De vrijspreker die vermoord word. De homo, die in elkaar geslagen word. Allemaal omdat de moslims zogenaamd superieur is.

het geweld van de islam zal onherroepelijk leiden tot een burgeroorlog. Ik ben er klaar voor. jij ook?

de keuze is deze: wij doen niets, knielen voor het geweld, en laten de islam ons land overnemen, of wij vechten TERUG!

zet alle moskee's in de fik! brand de koran publiekelijk af! geef imams die oproepen tot geweld een ROTSCHOP!

brullioo | 01-07-06 | 17:20

Yo, Brullemans,

Hier nog een aardige inkijk in hoe de cultuurverrijkers omgaan met de kloof tussen het (nog) Vrije Westen en hun haatleer

www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?...

bottehond | 01-07-06 | 16:54

met je haatdragende ideeen. potentiele moordenaars met hondekoppen. *geeft deze hond eens een flinke virtuele schop voor zijn kop*

stampertje 01-07-06 @ 13:32

Je abstract denkvermogen is uitermate gering. Om je "lelijke"woordjes lach ik slechts. Hard en spottend. Ow... je had het idee dat ik om zulke onschuldige puberbashes van mijn stuk raak? Uhu.... Twee puntjes van vernietigende kritiek, als je me toestaat, en anders ook.

* haatdragende ideeen, leidend tot moordzucht? Euh... de laatste keer dat ik keek zijn er twee opinierende figuren omgelegd door de SSekte. Jouw kerk, dus, niet de mijne. Ik zal het je nog eens rustig uitleggen:
80 % van de 0031-ers is de islam zat. En terecht. En miljoenen 0031-ers zouden het liefst willen dat alle andere allochtonen, behalve de zeer goed aangepaste linea rectaal teruggeschopt worden naar waar ze vandaan komen. Na het ineenstorten van de zuilen in 0031 leek alles zo mooi. Happyness, peace, lief zijn voor elkaar en voor de bomen en bloemen. Tsja... totdat jouw knuffelallochtonen hun opwachting maakten. Hoewel iemand als Drees Sr. , een oude held van links, waarschuwde voor de te verwachten onwrichtende effecten van het geven van verblijfsvergunningen en gezinshereniging waren alle waarschuwingen tegen dovemansoren gezegd. Hell... de oude soldaat Drees werd weggehoond door de grondleggers van de multikulSSekte. Afgevoerd, monddoodgemaakt. So far for ethic superiority, deel I.
Tja... als je zó gaat beginnen. Enfin: terug naar de verhaallijn: De groeiende weerstand en uiteindelijk weerzin van Nederlanders tegen de massale toestroom van buitenlanders werd steevast benatwoord met verwijzingen naar WO II. Een kapitale blunder van de sekte, zoals nu blijkt. Want de grenzen bleven open en de middelen om de sekte te promoten en de mensen door de strot te douwen werden almaar ruwer. Het opblazen van het huis van Kosto (eauk pvda) en de aanslag op janmaat hadden als voortekenen opgevat moeten worden. De SSekte meende echter dat het allemaal goed zou komen. En dat is dus niet zeau en zal ook NIET gebeuren. In plaats van integratie (ook al weer zo'n enge uitvinding van de SSekte) zien we segregatie. Zoiets kan alleen bij de gratie van enorme grote aantallen mensen. En"jullie sosjale eksperiment heeft Nederland tot heden bijna HONDERD MILJARD gekost. Gekost, mind you, dus na het opmaken van de balans van inkomsten en uitgaven. Uiteraard hoor ik de SSekte daar nimmer over. Onkies en smakeloos, zeker. Maar daarom niet minder waar. De rest van het verhaal is duidelijk. De point ook, neem ik aan. Jouw soort heeft Nederland om zeep geholpen. Als de SSekte ooit een kans wilde hebben had ze begin jaren '90 de grenzen radicaal dicht moeten pleuren. Er is geen draagvlak meer voor jouw soort. Over 5 jaar zal al het geweld en de dwang die jouw SSekte heeft toegepast om aan de macht te blijven zich tegen jullie keren. Je zult schrikken van waartoe mensen in staat zijn. Mijn vraag, ongetwijfeld blijft die wederom onbeantwoord, is nu: wie haat wie nu hier. Jouw SSekte haat mijn soort (80 % van de Nederlanders). Hell, jullie schieten en steken zelfs... om te doden en monden te snoeren. Dát zijn de feiten, kleine volksmenner. En de rekening gaat helaas ook komen. En dáár waarschuw ik voor. Dat jij de intellectuele capaciteiten mist om dat in te zien is je niet aan te rekenen. Mark my words.

* Beantwoord die vraag van Brullio nou eens. Ik ben benieuwd. En nu even niet een rookgordijn maken om de vraag niet te beantwoorden. Je zit hier in de Eredivisie. Weet je wat betrekkingsniveau is? Nee? Vreemd. Je antwoorden en posts missen ALTIJD analyse. Daarin doe je weinig onder voor je grote Swami.

bottehond | 01-07-06 | 16:26

@stampertje
dus iemand die zich verzet tegen het moorden, tegen het geweld van de islam, is een gestoorde gek. Ook jou opmerking dat botte en ik onze kinderen vol haat zouden stoppen is lachwekkend. Weet je dan niet dat de islam hun kinderen VOLstopt met haat? of wend je dan discreet je hoofd af, als echte moslimvriend?

de haat die kaalkopjes hebben tegen de islam, is een gevolg van de haat en het geweld dat de islam op ons land loslaat. Maar dat kan je niets schelen, heh, moslimvriend?

brullioo | 01-07-06 | 16:00

@stampertje
die uitleg die sommige geven aan de koran, is genoeg reden voor sommigen (zeg, tien procent) om ons naar het leven te staan. Dat is facisties. Je hebt nog geen antwoord gegeven op mijn vraag. Hoeveel doden mogen er van jou vallen in naam van allag, voordat jij de islam gaat veroordelen?

en als je niet het verschil snapt tussen 'krijg de kanker' en 'vermoord alle ongelovigen', tja..

o, de oproepen tot geweld kan je ook lezen als ehm, oproepen tot ehm, geweld, maar jah, dat geeft niet, heh? lief konijn? en dat er KUDDES moslims zijn die ook echt geweld willen en kunnen en gaan plegen tegen ons, kan jou niets schelen, en dat ze dat doen, omdat de koran ertoe oproept, tja, dat is nou eenmaal hun cultuur heh? lief konijn?

en daar moeten wij RESPECT voor hebben? heh? lief konijn?

zoals wij ook respect moeten hebben voor het facisme, mja, SOMMIGE facisten vermoorden joden, omdat dat moet van hun ideology, maar dat zegt (volgens jou logica) niets over het facisme.

HOEVEEL DODEN MOGEN ER VAN JOU VALLEN, IN NAAM VAN ALLAG, VOORDAT JIJ IN OPSTAND KOMT? 10? 20? 2 miljoen?

na hoeveel dode joden zou jij tot de conclusie komen dat het facisme niet in orde is? precies, lief konijn, na ENKELE incidenten zouden jij en ik tot de conclusie komen dat een geloof dat aanzet tot moord, tot intimidatie, dat oproept tot geweld, niet kan, niet mag, in onze vrije samenleving.

O, er zijn ook mensen die de oproepen tot geweld niet zo interpreteren? o, dan mag het wel, heh, lief konijn? zolang er ook nog aardige moslims zijn, is dat genoeg reden voor jou om de hele islam als 'ok' te bestempelen.

neen, lief konijn, een geloof dat aanzet tot geweld is een FOUT geloof, dat wij moeten verbieden. Dat er ook aardige moslims zijn, tja.. mooi voor ze.. jammer van het deel dat de koran gewoon letterlijk neemt heh?

en hoeveel doden konijn? voordat jij stopt met knuffelen?

zou jij ook facisten knuffelen? respect tonen? in de hoop dat ze dan stoppen met geweld? denk je echt, dat je moordenaars kunt stoppen met knuffeltjes? naïef konijn!

zolang de koran mag oproepen tot geweld, zullen er doden vallen in naam van allah. Daar heb jij geen enkel probleem mee, heh? lief konijn? liever 1 dode, of 10, of 5000, dan dat jij toegeeft dat de islam een ziek kutgeloof is, dat aanzet tot geweld.

grappig, dat je een gewelddadig geloof probeert te knuffelen, terwijl je (kromme, dubbelematen) wel mij het zwijgen probeert op te leggen als ik me daartegen verzet.

de oproepen tot geweld laten je koud. De doden laten je koud. Maar zodra iemand durft te zeggen dat het misschien wel aan de islam ligt, spring jij uit je konijnenvel.

als jij zeurt dat de islam 'goed' is (whahaha), hoef ik alleen maar naar de doden te wijzen, die zijn gevallen in naam van allag, en WEG is je argument.

een geloof wat mensen vermoord, dat oproept tot geweld, moet simpelweg verboden worden. Moeilijk heh? respect hebben voor een ander zijn leven?

voor 'wederzijds respect' komt 'wij zullen elkaar niet vermoorden' en 'je mag je mening openlijk geven, zodat we van elkaar leren'.

maar zolang islamieten op vrije meningsuiting reageren met fatwas, geweld, moord, intimidatie, moet je niet aankomen met je moslimknuffelige, landveraderige praatjes.

Geef antwoord konijn: hoeveel doden mag de paus maken, voordat jij de gristenen veroordeeld? eentje? 10? 5000? 2.000.000? Hoeveel doden moeten er vallen in naam van de profeet, voordat jij die profeet, net als ik, de pleuris toewenst?

elke keer als een meisje vermoord word, omdat ze zich niet 'zedig' gedraagt naar de zin van de islamofacisten, denk ik: wat een KUTgeloof zeg! dat geen respect heeft voor het leven van een ander, maar wel voor de eigen kankerregeltjes?

en wat ben jij voor een moslimvriendelijk konijn, als je dat probeert GOED te praten?

jij bent als de nsb'er die zegt dat niet alle facisten joden vermoorden, dat dat de media zijn, die de boel verdraaien, dat jij ook aardige ss'ers kent, dat jij nog nooit een jood hebt zien vermoord worden, dat de ss'ers ook goeie dingen doen voor ons land. Mooi, allemaal, maar aan het einde van het verhaal liggen de joden dood op de grond, en heb jij ze daarmee geholpen.

Naar deze tijd:
jij bent de moslimknuffelaar die zegt dat niet alle islamieten ongelovigen vermoorden, dat de media de boel verdraaien, dat je ook aardige moslims kent, dat jij nog nooit een ongelovige de keel hebt zien doorsnijden, dat moslims ook goeie dingen doen. Mooi allemaal, maar aan het einde van de dag ligt theo dood op de grond, en dreigen ze ons met hetzelfde lot, moeten wij knielen voor het geweld van de islam, en JIJ hebt ze daarmee een handje geholpen.

naïef konijn. Snap je niet dat jij een verlengstuk van de gewelddadige islam bent geworden? dat jij een moslim-geweld-apologeet bent? dat jij excuses zoekt voor de islam, om geweld te mogen plegen? dat jij ze de kans geeft, slachtoffer na slachtoffer te maken, precies zoals hun handleiding van ze verlangt.

de islam is facistisch. en jij bent hun loopjongen.

als je omgaat met facisten, als je hun moordpartijen probeert te verdoezelen en goed te praten, dan word je langzaamaan medeplichtig.

Besef wel dat bij het volgende slachtoffer dat zal vallen in naam van de islam, jij net zo medeplichtig begint te worden?

ik waarschuw je nu vast: de islam zal, zolang ze straffeloos mogen oproepen tot geweld, altijd geweld hanteren. Dat vind jij PRIMA. dat kan jou geen reet schelen.

maar zodra iemand de moslims over een kam scheert veer jij op, en verhef je je stem. Mooi van je. Nutteloos ook. Probeer de volgende keer te schreeuwen zodra er weer een slachtoffer valt in naam van de islam. Probeer dan de oorzaak van dat geweld te traceren.

en schrik niet, lief konijn, als blijkt dat de koran de oorzaak is van alle ellende.

wij zijn niet het probleem, wij zijn het slachtoffer.

ik zeg het nog maar eens, omdat je het totaal wenst te negeren:

een geloof wat oproept tot geweld, een geloof waardoor mensen in elkaar geslagen worden en zelfs vermoord, is geen geloof. Dat is facisme.

bestrijd het geweld. Bestrijd de islam.

hoeveel doden in zijn naam, voordat jij zijn naam verafschuwt? hoeveel daden van geweld, in zijn naam, voordat jij beseft dat de islam een kut-geloof is, dat wij moeten bestrijden, zoals we ook het nazisme hebben bestreden?

hoeveel doden, lief konijn, ben jij bereid te accepteren? HOEVEEL? antwoord, konijn! ik weet het ! het antwoord is EEN! bij de EERSTE dode die viel in naam van allag, heb ik de koran ondergepist.

zou jij ook eens moeten doen. Elke keer als een dode valt in naam van de profeet, zou jij een streepje op de muur moeten zetten.

en bedenk dan, dat jou streven naar 'niet over een kam scheren' een achterlijk achterhoede gevecht is.

DE DODEN LIGGEN REEDS OP STRAAT, en jij zoekt nog steeds excuses voor de islam om NOG meer doden te kunnen maken?

lief konijn, jou naïeve houding is een deel van het probleem. Zolang er rabiate moslimknuffelaars als jij zijn, zal de islam vrij spel hebben om hun gewelddadige handleiding uit te voeren. Dankzij jou. Gefeliciteerd!

ik zal je bij elke nieuwe dode in ZIJN naam feliciteren! want dat is toch wat je wilt? de islam vrij spel geven om zijn geweldadige onderdrukkingsmechanismen op ons toe te passen.

Goed zo! heel vriendelijk van je! Geef de islamofacisten maar de kans ons land te verzieken! iedereen die zich daartegen verzet is een 'racist' heh? whoehehahah, echt veel hersens of inlevingsvermogen heb je niet heh?

moslimapologeet. Geweldgoedprater. Naieveling.

als wij aardig doen tegen de moslims, blijft in hun handleiding de oproep tot geweld staan. ZOLANG DE ISLAM ONGESTRAFT MAG OPROEPEN TOT GEWELD, zul je ook daadwerkelijk moslimgeweld houden.

pas als wij het geweld van de islam veroordelen, en de islam onder curatele zetten: als er nog EEN dode valt in naam van allag in nederland, dan moeten wij die hele kutzooi OPROLLEN.

de islam een geloof noemen is bespotttelijk. De islam is een onderdrukkingsmechanisme, met geen enkel respect voor het leven van een ongelovige. Dat praat jij goed. Landverader. Jij kan niet wachten tot wij moeten zuchten onder de sharia heh? moslimvriend.

stond jij ook te juichen toen theo werd vermoord? want de gewelddadige islam aanvallen, dat kost je je kop. Hoe DURFDE theo heh? de 'goede' islam aan te vallen, heh? waar haalde hij het koude lef vandaan heh? gelukkig was er een goede moslim, die precies deed wat zijn handleiding van hem verlangde.

zolang de islamieten de oproepen tot geweld als woord van god mogen vereren, zul je islam geweld houden, en ook ,steeds meer, brullioos en andere kaalkoppen op je weg vinden.

Wij, de kaalkopjes, zijn een reactie op het geweld van de islam. Wil je ons bestrijden, bestrijd dan het geweld in de islam. Stom heh? geweld afkeuren? zou niet in jou konijnenbrein opkomen heh? want jij knuffelt zelfs de islamofacisten lachend ons land in, omdat je nu eenmaal gelooft dat islam 'goed' is, want een geloof is ALTIJD goed heh?

de grens licht bij de oproep tot geweld. Dat kan niet, dat mag niet, zodra er echt mensen vermoord worden in naam van de koran, moeten wij die kut-koran VERBIEDEN. stom heh? snap je me al een beetje?

brullioo | 01-07-06 | 15:06

bottehond 01-07-06 @ 10:28

Botte, hoe kan je nu een aantal als antwoord geven op zo'n vraag. Dat is eenzelfde vraag als hoeveel verkeersdoden moeten er vallen voordat we het openbaar reizen en autorijden afschaffen. Zo hypothetisch als jouw verstand en nooit in de praktijk uitvoerbaar. Ja alleen bij dat soort zwakzinnigen als brullioo, die beter bij een psychiater zouden zitten als op een forum zitten posten. En dan ga jij zo een zielepoot nog even zitten steunen. Ik vind het al sneu voor jouw kinderen dat ze jou als opvoeder hebben, zodat je ze lekker vol kan pompen met je haatdragende ideeen. Uit jouw sperma komen potentiele moordenaars met hondekoppen. Lekker zo een pa die liever de hele dag op GS hangt als met zijn kinderen.

*geeft deze hond eens een flinke virtuele schop voor zijn kop*

stampertje | 01-07-06 | 13:32

Twee partijen willen een kabinet zonder kop - niet toevallig de partijen die al in het kabinet zitten. Alle andere partijen willen snel nieuwe verkiezingen. De argumenten voor een rompkabinet zijn de missie in Uruzgan en het opstellen van de begroting. De missie in Uruzgan is goedgekeurd en gestart, en verloopt onder het bevel van plaatselijke militairen. De opdracht is afgebakend in tijd, ruimte en handeling. De invloed van een kabinetswissel op dat proces is nergens aangetoond, ook niet door de Balk. De begroting steunt op cijfers van de Rekenkamer en op de 'economische realiteit'. Geen van beide worden beïnvloed door de samenstelling van het kabinet. De keuzes die het kabinet op basis van die cijfers en die realiteit maakt, zijn legitiem op het moment dat dat kabinet een meerderheid van de bevolking vertegenwoordigt. De begroting is dus juist een reden om niét voor een kabinet zonder kop te kiezen. Af door de zijdeur, Jan Peter. Vergeet Rita en Piet Hein niet mee te nemen, ze verdienen een plaats naast je op het ereschavotje. Laat het volk maar zeggen wat het er van vindt.

veest van pim | 01-07-06 | 12:10

Go! Brullio! Gogogogogogo! Je onweerlegbare logica en je seksuele voorkeur geven je het volste recht én het volste gelijk om de onheilsprofeet uit te hangen. Mijn steun en zegen heb je!
*
Heb je nou antwoord gekregen op je vraag? Nou? Niet dus.... nuff said.

bottehond | 01-07-06 | 10:28

@ kleefpasta 30-06-06 @ 23:33
Als deze 1 miljoen alhier wonende moslims soenieten zijn, dan heeft Iran daar geen enkele moeite mee denk ik.
Dan hebben we 1 miljoen porties kebab
en 15 miljoen aangebrande gehaktballen die niet meer geschikt zijn voor consumptie.

wachtmeester de bruy | 01-07-06 | 06:35

@brullioo 01-07-06 @ 01:48

"@kleefpasta
als ik schrijf: krijg de tyfus, wens ik je die dan ook echt toe?"

Nee ik denk niet dat jij dat iemand toewenst, (behalve als dat een moslim is. :-P)

Maar toch ook geeft deze zin het kromme van jouw redenatie aan. Als jij iemand iets verwenst dan moeten we maar begrijpen dat het allemaal niet zo bedoeld is. Het 'grappige' is echter dat jij wel uitsluitend de meest extremistische uitleg van de Koran wil zien, en totaal niet op het idee komt dat het er wel kan staan in die Koran, maar dat het niet allemaal zo'n vaart loopt, omdat het overgrote merendeel van de moslims ook wel begrijpt dat dat niet letterlijk opgevat hoeft te worden.

Dat jij vervolgens de uitkomst van jouw al kromme redenatie wilt stoppen met het preventief ruimen van alles wat Islam gerelateerd is dat kan ik al helemaal niet volgen.

Je pretendeert een wereldverbeteraar te zijn die alleen maar het goede met de mensheid voor heeft, maar dan moet deze mensheid het wel met je eens zijn.
Dit soort forums zijn er niet om mensen te overtuigen, maar meer om elkaars meningen te ventileren, lezen en lachen. Ik ken weinig mensen die na het lezen van een post ineens zwaar van mening veranderen. Dus je hebt je zegje al in ruime mate gedaan,nu overdoe je het, en maak jezelf belachelijk.
Al het zinnige wat er al staat in die posts van je gaan verloren in het constant reperteren van je mantra. Dat jij een inlevingsgevoel van NUL hebt, en je dus niet eens voor kan stellen dat een ander anders is/denkt als jij maakt het er allemaal niet makkelijker op.

Ik sluit me aan bij de post van veest van 01.55.

stampertje | 01-07-06 | 06:24

Oké dan: de zelfgebakken wanliners aan 't eind van z'n preken zijn soms onbedoeld grappig omdat ze zo knullig zijn. Je ziet 'm er zo op zweten. Volgens mij kampt hij met - dat meen ik oprecht - serieuze geestelijke problemen. Zonde van zo'n jongen, ook al omdat het wsl ook zijn leven buiten GS verziekt.

veest van pim | 01-07-06 | 01:55

@kleefpasta: brullioo is een monomane basket case. Geen aandacht aan 'm geven. On topic: Ik hoorde Verdonk zeggen dat het 'niet mijn schuld, maar de schuld van D66' is dat Balk2 er ligt. Ik word zo moe van haar gewoonte om altijd maar in termen van schuld over dingen te praten en die schuld dan steeds maar op anderen te schuiven. 'Ik voer alleen het Cohenbeleid uit' 'Mijn ambtenaren hebben fouten gemaakt, ik niet' 'Rutte is begonnen' en nu dit. Rita, ga wat anders doen.

veest van pim | 01-07-06 | 01:49

@kleefpasta
als ik schrijf: krijg de tyfus, wens ik je die dan ook echt toe? de islam is de kanker van onze samenleving: groeit, groeit, groeit, verpreid zich via de makkelijkste weg, en zal op de lange duur ons land totaal overwoekeren.

wat een kanker geloof. Wat ben je beleeft. Mag ik Aub 'kanker' zeggen, het steekt zo bleekjes af bij 'en vermoord alle ongelovigen, waar je ze maar vind, want dat is het lot van de ongelovigen'.

ik ben zo brutaal te suggereren dat je eerst maar eens bij je zum-angrif-bereitte moslimvrienden moet vragen of het een tandje minder gewelddadig zou kunnen, voordat je mij verzoekt mij voortaan wat vriendelijker uit te drukken.

Je vraagt mij beleefd te zijn. Ik vraag de islam te stoppen met het geweld. Wat vind jij, heeft prioriteit?

brullioo | 01-07-06 | 01:48

Je schrijft dat de Islam een groot gevaar is voor de NL-burgers, vervolgens spot je met kanker (NL-burgers doodsoorzaak nr.1)

kleefpasta | 01-07-06 | 01:33

@Stampertje
inderdaad, een herhaling van zetten, ik snap maar niet dat jij geen streep wil trekken door een geloof waar mensen voor vermoord worden. Dat jij de oproepen tot geweld als zoete koek accepteert, en nota bene oproept tot een algemeen respect voor het geloof wat die mensen aanzet tot moord.

ik blijf dat verbazend vinden. Ben je doof, blind, of geheel van menselijk gevoel
dan wel verstand ontdaan?

welke woorden snap je niet?

je mag niet oproepen tot geweld, de islam doet dat. foei! stout! weg ermee!

ik kan maar niet begrijpen waar jij de kans ziet, de islam TOCH nog goed te praten, het TOCH nog een kans te willen geven, NOG iemand te vermoorden.

Allah akbar! AALLLAAH AKBAR! SIEG HEIL! neen? geen belletjes? jammer.. ik heb het geprobeert.. maar liever dan je in te zetten tegen het geweld, ga je een geweldadig geloof staan goedpraten..

welterusten, lief konijn, tot morgen, ik zal er zijn, en jij?

ga maar lekker op je wortel knagen, hopend, nee, wetend, dat als je een gewelddadig geloof maar de kans geeft, ze die kans ook grijpen.

geef de islam geen kans. Verbied oproepen tot geweld. Verbied de islam.

of val ik nu in herhaling :0

@johannes ten dele
wij mogen niet onnodig shockeren, en moeten gelijktijdig respect hebben voor een geloof dat oproept tot geweld? ik dacht het niet, jo..

dat geloof moet tot inzicht geschokt worden. Respect? voor een clubje moordenaars? die de oproepen tot moord vereren als woord van god? daar moet ik 'respect' voor hebben, en hun moordadige profeet niet beledigen?

Think again. Ik bevecht de islam, zolang ze oproepen tot geweld.

en ik kan niet begrijpen, waarom jullie het gevaar van de islam verdoezelen, het volk in slaap willen sussen... Zijn jullie dan stekeblind?

vlak voor 'laten wij elkaar niet schokeren' komt 'laten wij elkaar niet vermoorden'

zolang de islam ons leven bedreigt, moeten ze zwijgen over respect.

wij mogen de moordzuchtige islam beledigen, juist, omdat ze zo moordzuchtig is. Wij mogen daar grappen over maken. Dat heet vrijheid van meningsuiting. En hoeveel intimidatie en geweld ook volgt, het nederlandse volk zal nooit zwichten voor dergelijke facistentruucjes, en voor elke theo die word omgelegt, zullen 10 theo's net zo hard gaan roepen als ik:

'Flikker op met je kinderneukende kut-profeet! Kanker op met je kloteboekje vol haatpraat! Zout toch op met je zoetgevooisde linkse knuffelpraatjes!'

wie de islam de kans geeft zijn haatdragende boodschap uit te dragen, vernietigd onze vrije samenleving, en introduceert een groot kwaad: de kans dat nederland op termijn een moslimland word, en onder de knoet van de achterlijke middeleeuwse 'pure' wetten van de islam zal vallen.

op die dag, is het gedaan met alle verworven vrijheden.

verbeter de wereld. Begin bij islam.

brullioo | 01-07-06 | 01:07

Johannes ten Dele 30-06-06 @ 23:49

DHIMMIE. nuff said.

BigBoobedBlondeBitch | 01-07-06 | 01:04

Met de val van Balkenende twee is een wel heel opmerkelijk hoofdstuk afgesloten in de politieke geschiedenis van Nederland. Opmerkelijk om velerlei redenen. Een minister die strikt genomen niet eens het Nederlandse staatsburgerschap bezat. Zelfs op geen enkele wijze het asielrecht had mogen claimen, dit vanwege het feit dat zij al lang geleden een status in een ander land had verworven. Een partij die met voorkennis van dit feit een asielbeleid steunde die mensen met meer recht op een status eindeloos aan het lijntje hield en vrijwel alles mogelijke ondernam om de asielaanvrager buiten de landsgrenzen te werken. Waarbij natuurlijk een bijzondere hoofdrol was weggelegd voor Rita Verdonk. Die met goedvinden van het voltallige kabinet een ware gesel is geweest voor de asielaanvrager. En werkelijk alles ondernam om de asielzoekers buiten onze landsgrenzen te werken. En voor wie keer op keer een hoofdrol was weggelegd in wel heel bedenkelijke situaties. Waarvan sommige met verstrekkende gevolgen en de nodige menselijke leed. Maar desniettemin met goedvinden van het voltallige kabinet haar lusten rijkelijk mocht botvieren, dit tot groot ongenoegen van de diverse mensenrechtenorganisaties. Uiteindelijk is het D66 geweest die de toenemende verloedering van politiek Den Haag een halt heeft toegeroepen. Waarbij de reden die tot de val heeft geleid even opmerkelijk is als het feit dat Ayaan Hirsi Ali uiteindelijk haar staatsburgerschap mocht behouden.

Wat ook opmerkelijk is voor deze regeerperiode is de enorme contrastsering waaraan onze samenleving werd blootgesteld. Dit kabinet heeft op een smakeloze wijze blijk gegeven van het feit dat het mens zijn in Nederland volledig ondergeschikt is aan uiterlijke kenmerken, vooral daar waar deze kunnen worden vertolkt naar het allochtoon zijn. Zowel verbaal als uitvoerend is er in dit land meer dan ooit te voren sprake van rassenscheiding. Daar waar Nederland uitsluitend met een vergrootglas op de wereldbol te herkennen is, onderscheiden wij ons thans als een land die wereldwijd bekend staat als racistisch of vreemdelingenonvriendelijk.

Ook hebben wij weer hoop gegeven aan de gestaag toenemende ultrarechtse sentimenten, met termen van alles mag gezegd worden en een alsmaar verwijzende vinger naar de minderheden. Na Theo van Gogh hoeft klaarblijkelijk niemand meer na te denken over wat men wel of niet kan zeggen. Waarbij niemand blijkt te beseffen dat alles buiten het overwegende neigt naar extremisme. Maar goed, in ieder geval laat Nederland na het poldermodel, het Fortuynisme en Theo van Gogh internationaal weer eens van zich spreken. De kwestie Ayaan Hirsi Ali zal nog lang nagalmen in de politieke analen van dit kleinburgerlijke land. Wat maar niet wil beseffen dat de mate van problematiek inherent is aan de efficiëntie van politiek. Problemen moet men verhelpen op een wijze waarop zich dat positief vertolkt naar de statistieken. Het vertalen van problemen naar minderheden is een vorm van politiek die bedenkelijke personages op het podium hebben gezet, met verstrekkende gevolgen voor vele miljoenen. Het trappen tegen de schenen van culturele minderheden is van een niveau waar feitelijk iedere weldenkende onder ons zich van zou moeten distantiëren. Nederland is multicultureel, of wij het nu goedvinden of niet. Laten we in ieder geval leren om de problemen gezamenlijk op te lossen in plaats van elkaar onnodig te shockeren.

Johannes ten Dele | 30-06-06 | 23:49

Nee lulhannes. Ik reed je klem. En dus gaf je geen antwoord op de vraag. Liever trots dan inhoudelijk. Copycat.

bottehond | 30-06-06 | 23:49

Het vervelende is als Iran kernwapens heeft dat ze ze nooit zullen gebruiken, hier wonen immers 1 miljoen Moslims. Wij daarentegen, zullen makkelijk kernwapens op Iran gooien want geen enkele Hollander gaat daar jetzt geht loooss!!

kleefpasta | 30-06-06 | 23:33

brullioo 30-06-06 @ 21:40

Je mantra gaat maar door. Ik heb niets meer toe te voegen aan wat ik al gezegd heb. Jouw mening is duidelijk, mijn mening is duidelijk. Dit is een herhaling van zetten aan het worden. Of niet?

stampertje | 30-06-06 | 21:53

@stampertje
jij ziet kennelijk geen bezwaar in de oproepen tot geweld in de koran, volgens jou volstaat het te wachten op het volgende slachtoffer, waarna we de moordenaar in de nek springen, waarna we gaan wachten op het daarvolgende slachtoffer.

want slachtoffers zullen er vallen, zolang de islam ongestoord en ongestraft zijn boodschap van geweld kan uitdragen dmv de koran.

maar wat kan jou die paar doden nou schelen. Als we maar respect hebben voor iedereen heh? dan is alles ok, nietwaar?

het wachten is op de volgende dode, de volgende mohamenazie, die met het mes in de hand iemand de keel doorsnijd, precies zoals zijn handleiding hem voorschrijft. Net zolang, lief konijn, totdat wij die handleiding verbieden.

oproepen tot geweld mag niet. Verbieden dus, die koran. Mensen vermoorden in naam van allag slaat nergens op, opkrassen met dat kut-geloof. En ik moet kotsen van mensen die na elke aanslag, elke dode, gaan staan roepen dat niet alle moslims zo zijn. dat de islam vrede is.

dank je de koekoek. En dan met glazige blik wachten op het volgende slachtoffer van de islam heh? tuurlijk, we 'vertrouwen' ze, want dat hebben ze wel verdient! whoehahahaha..

wie op nederland pist, wie bereid is geweld te gebruiken om de naam van de pure profeet te verdedigen, die kan maar beter direct zijn koffers pakken.

of niet dan, lief moslim-geweld-tolerant konijn?

brullioo | 30-06-06 | 21:40

Onderbuik 30-06-06 @ 21:14

Iedereen wist wat die verspreking was, behalve jij schijnbaar. En als je jouw posts inhoudelijk wil noemen.... ach

stampertje | 30-06-06 | 21:16

@stampertje 30-06-06 @ 20:33
die inhoudelijke hadden we vanmorgen al, ik vroeg je steeds hetzelfde, maar je wist het antwoord gewoon niet, en ging alleen maar een beetje dom lachen.
Over dat bot: heb je hem al gewassen dan?

Onderbuik | 30-06-06 | 21:14

Brullioo
Lees deze post nu eens goed--> stampertje 30-06-06 @ 19:01: Daar staat in AL het tuig aanpakken. De boel niet verdraaien dat ik een knuffelaar van terroristen ben, want dat ben ik niet.


stampertje | 30-06-06 | 21:01

@stampertje
de nederlanders gaan moord tegen, wij keuren moord af. De moslims verheerlijken geweld. Keuren het goed. Doen er soms zelf aan. Omdat dat moet, van hun handleiding.

we kunnen wachten op de volgende dode, die door de handen van een hakbar de keel word doorgesneden, en op jou 'reactie' daarop: knuffelen! want facisten, die oproepen tot geweld, en die dat geweld ook plegen, die moet je volgens jou niet bestrijden, nee, daar worden ze alleen maar gemener van! nee, die moet je volgens jou : KNUFFELEN!

en laat DAT nou net de strategie zijn, die we al 30 gevoerd hebben, en wAt denk je?

helpt geen zak..

wie de islam laat groeien in ons land, laat het geweld ongehindert wortel schieten in onze samenleving.

sta oproepen tot geweld niet toe. Sta geloofsmoorden niet toe. Verbied de islam.

brullioo | 30-06-06 | 20:49

Op een romp zit geen hoofd toch? Dus hersenloos.

We krijgen gewoon nieuwe verkiezingen denk ik. Bij de adviezen aan Bea zullen de huidige peilingen heus wel een kleine rol spelen. En als een meerderheid van fracties op nieuwe verkiezingen aanstuurt, lijkt het me sterk Balky zijn zin gaat krijgen.

Aangezien het draagvlak van de Balk onder de bevolking al jaren slecht is, zal dat hoop ik ook wel een rol spelen dat men zegt: Het volk mag gaan beslissen. Balkenende heeft er een zooitje van gemaakt.

stampertje | 30-06-06 | 20:46

Wat wel leuk zou zijn: dan is het eindelijk uit met Nederlands gezeur over dat ondemocratische cordon sanitaire in Belgorije. Dus Balk, doe maar jongen.

veest van pim | 30-06-06 | 20:39

veest van pim 30-06-06 @ 20:37

LOL

stampertje | 30-06-06 | 20:39

Grettamodus aan - Even terzijde: als dat rompkabinet doorgaat is de regering van de Palestijnen officieel democratischer dan die van Nederland. - Grettamodus uit

veest van pim | 30-06-06 | 20:37

Onderbuik 30-06-06 @ 20:30

Boertje laten? Kom eens met wat concreets dan. Dat schelden doet me toch niets. En geef oom Botte zijn kluif terug die was voor hem.

stampertje | 30-06-06 | 20:33

@stampertje 30-06-06 @ 19:12
je niveau van discussieren tart iedere beschrijving, steek die kluif bijvoorbeeld maar in je eigen linksdraaiende konijneaars (of is het reerug?) tot ver in je islamitische onderbuik.
Zo dat lucht op.

Onderbuik | 30-06-06 | 20:30

*draai nieuwe single van Gnarls Barkley voor Brullioot*
Zing maar lekker mee: "And I can go on and on and on, but..."

veest van pim | 30-06-06 | 20:27

brullioo 30-06-06 @ 19:53

Autodrop zou verboden moeten worden.

Nogmaals de eenzijdigheid druipt er weer af. Voorlopig doodt de nederlander meer als alle moslims bij elkaar in NL. Of het nu om geld, macht of religie gaat interesseert me geen hol. Moeten we ook alle NLérs maar afschieten dan? Hoeveel moorden moeten er door NL'ers gepleegd worden voordat er een belletje gaat rinkelen? Moorden worden nu eenmaal gepleegd om wat voor motief dan ook. Spijtig maar waar.

Ik kan er niets mee dat jij vindt dat de islam verboden moet worden. Als jij dat vindt, prima hoor is je goed recht. Onhaalbaar. Alleen een totalitair regime a la communisme heeft daar enige ervaring mee met het verbieden van religies. Dat werkt niet en bovendien gaat alles ondergronds dan waardoor de kans op extremisme alleen maar groter wordt.

Waar ik wel al blij om ben is dat je nu tenminste inziet dat het een kleine groep is die het voor anderen verziekt. Dat je daar vervolgens de hele groep op wil aanpakken getuigt van angst.

stampertje | 30-06-06 | 20:23

@Bonnie: als ze door willen moeten D66 wel de zwarte piet toeschuiven. Partij doet moeilijk, partij stapt op, probleem lost zichzelf op, wij kunnen door is de redenering. Minderheidskabinetje dat mordicus de eindstreep wil halen, ook al vallen de stukken er onderweg af. Balkenende klampt zich zelfs aan de broekspijpen van de Nederlandse soldaten vast om niet de geschiedenis in te moeten gaan als de man die geen van zijn legislaturen rond kon maken. Het leger beschermt de democratie, tot daar aan toe. Maar het dient niet om een knoeierskabinet in het zadel te houden.
@bottehond: ga je me spreekverbod geven, ventje? Dromert.

veest van pim | 30-06-06 | 20:23

Nu gaan ze de schuld in de schoenen van D66 schuiven. Men is al weer bijna vergeten dat het Verdonk haar schuld is. Smerig wijf.
Zij is degene die fouten maakt. D66 denkt aan de mensen die op hen hebben gestemd en treden af. En nu is het D66 hun fout???? Mooi niet, VVD en CDA zijn zeker fout om achter Verdonk te gaan staan, terwijl zij enorme blunders maakt...... stom hoor. Corrupte zooi hier in Nederland.

Bonnie | 30-06-06 | 20:11

hoeveel mensen mogen er in naam van de islam vermoord worden van jou, voor er bij jou een belletje gaat rinkelen?

brullioo 30-06-06 @ 19:53

Jo... brullemans... je stelt een vraag waar je van stam plus T et al never een antwoord op zullen geven. Het zou ze eens aan het denken zetten. Okay, stamperT... your call... Hoveel? Nou?
*) even goed lezen!.... de vraag is voor.... voor.... voor stamperT!

bottehond | 30-06-06 | 20:07

Regerende partijen die voor een rompkabinet gaan plegen kiezersbedrog. Bovendien doet het hele idee me sterk denken aan een chauffeur die op de snelweg ziet dat één van z'n wielen er afloopt en gewoon doorrijdt. Balkie is zo te zien bang voor de Nederlandse kiezer. Zo hoort het in een democratie, maar hij moet zich nu ook niet in een regering zonder meerderheid verstoppen. Nou ja, mij maakt het niet zo veel uit en de meeste Nederlanders kan het volgens mij ook niet erg veel verdommen.

veest van pim | 30-06-06 | 20:03

@stampertje
nee, ik had gehoopt dat je, net als elk ander zinnig mens had gezegd dat oproepen tot moord niet kunnen, dat dat verboden moet worden, omdat je elkaar met respect dient te behandelen, en dan had ik je de plaats aangewezen in de koran waarin precies dezelfde oproep staat.

Elke dode is er een teveel. Bij elke dode denk ik weer: dat nooit weer! nooit meer een geloof, dat zo fanatiek is, dat het bereid is een ander van het leven te beroven! nooit meer islam! De oproepen tot geweld staan in de koran, sommigen plegen dat geweld ook daadwerkelijk, en je hebt maar een gek nodig om een publieke figuur om te leggen. De oproepen tot geweld moeten daarom VERBODEN worden, de koran, de bron van al dat kwaad, moet VERBODEN worden, en dat is dan heel erg jammer voor de brave moslim die alleen maar lief met de konijnen wilde spelen.

Zolang de koran ongestraft mag oproepen tot geweld, en er moslims zijn (ook al zijn het er maar enkele) die dat ook daadwerkelijk gaan doen, heeft de islam an sich een probleem.

laten wij dat probleem aanpakken. Niet door te doen of de islam zo braaf en lief is, maar door de islam een grof pak op de donder te geven. Zijn ze nou helemaal van de pot gepleurt?

hoeveel mensen mogen er in naam van de islam vermoord worden van jou, voor er bij jou een belletje gaat rinkelen?

brullioo | 30-06-06 | 19:53

Stamp plus T... euh... rompkabinet? Tuurlijk, dat komt er. Isj logisch... cda en vvd willen nog even, voor ze het licht uit doen, een paar leuke dingen doen en een beetje oogsten... niet dat het allemaal veel uitmaakt. Het establishment gunt elkaar zo af en toe een regeerperiode, verder gebeurt er niets noemenswaardigs. Maar ik verkneukel me wel om dat rompkabinet. Dát was dus niet de bedoeling van de feestende massa gisteren. Ies leuk.

bottehond | 30-06-06 | 19:39

nl.wikipedia.org/wiki/Rompkabinet Je moet ook alles zelf doen (deel 2).

De ministers zijn al opgestapt, kabinet is demissionair, rompkabinet kan dus niet meer.

veest van pim | 30-06-06 | 19:24

@bottehond: nog steeds geen antwoord op mijn simpele vraag: wat is een rompkabinet.
Kick je nu ook al op 'Ik weet iets wat jij niet weet'? Volwassen hoor.

veest van pim | 30-06-06 | 19:21

@bottehond: droom maar lekker, lieverd.

veest van pim | 30-06-06 | 19:19

brullioo 30-06-06 @ 19:12

Het gaat er niet wat jij en ik willen tolereren. Wij hebben totaal geen invloed. Maar zie jij nu in NL dagelijks moslims niet-gelovigen vermoorden? Ik niet. En ik lees het ook nergens. Tussen lezen en doen zit een enorm verschil, hetzelfde als jouw oproep tot dood aan alle moslims. Ik neem niet aan dat mijn lief kaalkopje een serie-moordenaar is wel?

stampertje | 30-06-06 | 19:19

bottehond 30-06-06 @ 18:56

Hey Botte!

"Je bent een leeghoofdig klein brulboeitje. Maar ga je gang. De tijd van je sekte ist vorbei... Chuhuuuuuuuuus! "

Nou dit valt me tegen van je botte, ik lees jouw commentaren altijd met groot plezier, maar ordinair schelden is je niet waardig, je kan veel beter.

Is het rompkabinet er al definitief? Het is en blijft een prachtige dag hoor. JP die naar de koningin moet en moet gaan bedelen of ie alsjeblieft nog mag blijven zitten met een fictieve meerderheid. Gelukkig heeft JP hier geen zeggenschap meer in.

*Hier, heb je een kluif.*

stampertje | 30-06-06 | 19:12

@stampertje
het verschil zit hem hierin, dat ik geen religie tolereer die oproept tot moord, zoals de islam, en jij wel

brullioo | 30-06-06 | 19:12

brullioo 30-06-06 @ 17:18
Lief Kaalkopje,

Je mag alle moslims aan het gas wensen hoor, maar waarom? Het feit dat er uitschot rondloopt is net zo normaal als uitschot in iedere andere religie/volk/ras. Wat ik zo vreemd vind is dat je uitgerekend alleen de moslims wil 'bestrijden'. Waarom pakken we gewoon al het tuig niet aan, ongeacht religie, kleur of weet ik wat. Dat is gelijke monniken gelijke kappen.

Maar dat jij me tolerant noemt, vind ik wel grappig. Ik ben helemaal niet tolerant tegen uitschot. Keihard aanpakken, maar wel alles, en niet alleen een hele groep op basis van een religie.

Jij sluit je ogen alleen voor al het andere tuig, en zoomed in op een groep ondertussen de overgrote meerderheid van al het tuig buiten beschouwing latend, omdat die toevallig een ander kleurtje/ras of geloof hebben.

stampertje | 30-06-06 | 19:01

En dat zegt een psychopaat, die zich inbeeldt verstand te hebben van psychofarmaca (zie topic over borderline).... pleazzzzzzz.... dat zit daar de halve dag op kosten van zijn broodheer stiekeme postjes achteraf te doen.... moewhahahaha..... wat een lutser.... enkeltje Van der Hoevenkliniek aub!

@ stampertje

Je bent een leeghoofdig klein brulboeitje. Maar ga je gang. De tijd van je sekte ist vorbei... Chuhuuuuuuuuus!
BTW: fijn he, een rompkabinet.... te vroeg gejuicht .. hahahahahahha.. Luster!

bottehond | 30-06-06 | 18:56

@stampertje
lief konijntje

mag ik alle moslims aan het gas wensen? vast wel! als jij toestaat dat de koran ongestraft zijn oproepen tot geweld mag uitten, mag ik van jou vast wel ook de moslims allemaal aan het gas wensen. Jij bent toch zo tolerant? heb je vast ook wel 'begrip' voor mijn standpunt. gelijke monniken, gelijke kappen, toch?

brullioo | 30-06-06 | 17:18

@stampertje: ik acht het nu inderdaad nog te vroeg om de cliënten bloot te stellen aan de maatschappij zonder de bescherming, de structuur en het houvast van de GS-omgeving om op terug te vallen.

veest van pim | 30-06-06 | 17:16

Wuppies gaan langer mee dan Balkenende.

veest van pim | 30-06-06 | 17:13

Da's lang geleden, dat Pechtold zonder portefeuille op vakantie ging :)

sexpack | 30-06-06 | 16:44

*komt even kijken of alles goed gaat in Paviljoen Zuid*

Ah gelukkig, ik zie dat Hansje al wat rustiger gewordenis, Brullioo, de lieverd ligt ook bij te komen, en kijk, daar ligt Capo wat te dutten met een lach als een hyena. Onderbuik kijkt ook een stuk beter, de laxeertabletjes hebben geholpen.

Dank U dokter Veest. Het waren ook emotionele dagen voor de patienten. Maar geen weekendverlof voor deze heren hè, wat denkt U?

stampertje | 30-06-06 | 16:35

Het lijkt het WK wel

Stijn^ | 30-06-06 | 16:32

@holistic river: lange stukken met steeds dezelfde boodschap herhalen herhalen herhalen. Niet onderbouwen: gewoon herhalen. Steeds opnieuw. En dan maar hopen dat er iets blijft hangen. Andere techniek is om mensen die je gelijk geven of gelijk lijken te geven gaan likken: dan zal je frasen zien zoals "Juist! Jij bent de enige die er een heldere kijk op heeft! Respect!", onveranderlijk gevolgd door wéér een gulp propaganda die weer dezelfde boodschap herhaalt, in andere woorden. Zo werkt beïnvloeding, zo werkt 'guerilla propaganda'. Check het maar eens.

veest van pim | 30-06-06 | 16:02

@Hans Anders: persoonlijke aanvallen omdat ik de cirkelredenering blootleg waarop je betoog steunt. Terwijl je er ook gewoon van zou kunnen leren. Zonde.

veest van pim | 30-06-06 | 15:57

waar is de keiharde 'in volks taal' analyse van de GS redactie over de val van het kabinet? Krijgen we slechts een stomme foto? Normaal gesproken is GS de eerste met het aanwijzen van de schuldige...

snikkol | 30-06-06 | 15:56

Lieve fans van Verdonk,

een paar vraagjes
Vinden jullie dat het talloze keren verkeerd informeren van de kamer getuigt van recht door zee communiceren?

Het niet uitvoeren van uitspraken van rechters klopt met de stelling; regels zijn regels?

Vinden jullie Rita Verdonk echt de nieuwe Pim Fortuin, (u weet wel die man van het generaal pardon voor die 26000 asielzoekers)

Ben benieuwd naar jullie reacties

psycho_ab | 30-06-06 | 15:48

veest van pim 30-06-06 @ 14:16

Of jij bent een moslim die zich aangevallen voelt of jij bent een leeghoofd die denkt dat de wereld geheel volgens zijn dromen ingericht is en is blind voor de signalen uit de werkelijkheid die deze droom verstoren.

Moslims moeten inderdaad van hun geloof achterlijk worden, teruggaan naar de middeleeuwen maar gelukkig doen zij dat niet alle moslims wat hun geloof voorschrijft maar veel "ontspoorde" moslims worden in het land van herkomst papierloos achtergelaten door hun ouders, echtgenoten of partners.

Als je moslim bent heb je geen vijand nodig, je vijand staat immers geeds in je boekenkast of op de kansel van de moskee. Sinds wanneer is trouwens het proberen te redden van moslims uit de klauwen van de achterlijkheid "vijand denken"?

Hans Anders | 30-06-06 | 15:28

@holistic river
ikken de koran, ik ken de bijbel. Ik weet wat onderdrukking betekent. ik weet wat een oproep tot geweld is. De koran is een oproep tot haat, tot geweld. Lees jij nou om te beginnen hoofdstuk 2, de koe, en vertel mij dan hoe vredelievend de islam is, wil je? lees anders de links die ik gaf ook eens door..

niet schrikken heh, als je wereldbeeld in duigen valt

brullioo | 30-06-06 | 15:25

@holistic river
ah! hoe wijs! dus door het geweld van de islam goed te praten, te omarmen, en te wijzen op de vele 'voordelen' van de islam, zal de islam zich als vanzelf ten goede keren

over 100 jaar

brullioo | 30-06-06 | 15:15

@Brullioo .... tering wat een lang stuk. En het enige dat je zegt is dat je de Koran niet kent, de Bijbel niet kent en dat je maar wat roept. CDA is de grootste partij in NL en die zijn gristelijk. Das dus de Bijbel als leidraad, die net zo oproept tot geweld en offers als de Koran. Maar we heben die gristen kunnen overtuigen dat gematigder beter is, je hebt al homofiele kardinalen, terwijl de bijbel daar vrij duidelij kin is. Nu alleen Moslims nog, door te verbieden gaat de tweede wet van newton in: actie = - reactie. Oftewel je moet ze in de samenleving betrekken waarbij ze zien dat een gematigde interpretatie beter is.
En er zijn zat Moslims die geweld verafschuwen, en de vergelijking met SS'rs geeft je hele betoog weinig aanzien.
We leven in een samenleving waarbij er mensen dingen anders doen, live with it, and get on with enjoying your own life.

holistic river | 30-06-06 | 15:07

@Onderbuik

Mijn mening is dat er op geen enkel geloofsfundament een politieke activiteit verricht mag worden. Word er gewoon ziek van.
Kijk wel eens naar Ned1 en daar zie je de raadsleden van cda, sgp, of AEL en de hele prut wel eens voorbij komen. Wat een beroepsmongeaulen, Regeer lekker in de kerk, moskee, tempel, of kofferbak, het maakt me niet uit. In ieder geval niet landelijk, te veel verschillen.
Vooral de gristelijke partijen willen een soort Amerka system hebben, dat zind mij niet, de moslims willen 1600 jaar terug in de tijd, ook dat zind mij niet. Een ander wil weer dat we elkander mogen gaan eten of slachten voor een 1 of ander fuqking ritueel.

1 oplossing lijkt mij........ OPZEAUTEN met de geloofspartijen.

Laagvlieger | 30-06-06 | 15:02

op de zevende dag, terwijl god zat te chillen, bedacht de duivel de godsdienst.

veest van pim | 30-06-06 | 15:01

Haha prachtig. De Gristenhonden soap op zijn best: Balkie wil graag missonair verder. Die gasten zijn nu echt volledig de weg kwijt zeg. Alles ter meerdere eer en glorie van macht en het Grote Gelijk; gelijk mbt onder meer het de nek omdraaien van alle immigratie (funest voor een modern land overigens economisch gezien) en het vernielen van de natuur bij bv het Naarder meer. Jezus, deze gristenen zijn geevolueerd tot de duivel. Vertel jij het ze?

WillemIII | 30-06-06 | 14:57

Capo di tutti Capi 30-06-06 @ 14:19

Lang verhaal maar geen inhoud. Het kabinet is gevallen vanwege een geesteszieke minister. Het kabinet stond erbij en keek er alleen maar naar. Angst is - ook in de politiek - een slechte leidsman.

Max@Laadvermogen | 30-06-06 | 14:39

Wat betekent 'doorpakken' eigenlijk?

veest van pim | 30-06-06 | 14:21

Soundtrack: "Won't get fooled again" - The Who.
'Meet the new boss. Same as the old boss".
Of "Requiem for a dream". Ook mooi.

veest van pim | 30-06-06 | 14:19

Op de Afrikaanse savanne loopt een horde hyena’s. Gevlekte hyena’s. Het soort dat getypeerd wordt als het meest agressief en luidruchtig. Het soort dat symbool staat voor lafheid. Het beest heeft extreem krachtige kaken waardoor het in staat is door de dikste botten en schilden te bijten. Veelal maak het dier gebruikt van voedsel dat door andere dieren is gedood. Haar gelach klinkt bijna honend over de vlakten en in de groep is zij bijna onoverwinnelijk.

De horde loopt over de vlakte na een heftige clash met een andere troep hyena’s. De andere troep had urenlang gejaagd op een waterbuffel en na lange strijd, en met de nodige eigen verliezen, het dier uitgeput en op de grond gekregen. Vlak voordat ze de beloning konden innen, trad deze horde hyena’s nader. Zij begon een lafhartig gevecht waarbij ze, door de blinde eigen honger naar vreten, nietsontziend de moegestreden hyenatroep verwondde, doodde en verjoeg. Nu liepen de overwinnaars met een gevulde buik, zelfgenoegzaam, en snuffelend aan de buiken, fier over de Savanne. Hun gelach klonk leeg en hol. Die van de laffe winnaar.

Vanmorgen zag ik een foto in de krant van het debat rond Verdonk en het uiteindelijk vallen van dit kabinet. Op de foto stonden Halsema en Bos lachend achter hun microfoon. Balkenende op de rug met naast hem de leider van de horde Pechtold.

Tot diep in de nacht klonk gelach in Den Haag. De lach van de laffe overwinnaars.

Ik daag elk mens uit die ik ken of die mij kent, om NOOIT maar dan ook NOOIT meer te stemmen op D66, PvdA of Groen Links.

Capo di tutti Capi | 30-06-06 | 14:19

@Hans Anders: moslims zullen dit, want moslims zijn dat, en moslims moeten dit, want moslims zijn dat... Oh ja waarom? 'Omdat ze moslim zijn'. Dat heet een cirkelredenering. Waarom kan rechts niet zonder boeman?

veest van pim | 30-06-06 | 14:16

donald_fuck 30-06-06 @ 13:45

De koran mag niet geinterpreteerd of bekommentarieerd worden. Als je dat doet dan moet elke moslim je doden en als hij of zij dat niet doet, dan ga je naar de hel. Een tolerante moslim moet door een gelovige die daar kennis van draagt omgebracht worden, anders gaat hij of zij naar de hel, enz.

Dat het hier niet zo vaak gebeurd is geen bewijs van tolerantie maar van enige angst bij de moslims. Om moslims niet op verkeerde denkpaden te brengen wijzen zijn integratie af want door integratie lopen ze het grote risico om door Monker (de engel die namens allah de gekken van de dwazen moet scheiden) naar de hel gestuurt te worden.

Moslims zullen nooit integreren, want dan zijn het geen moslims meer, zij zullen altijd een uitkeringszuigende en zwartwerkende bevolkingsgroep blijven, immers als zij werken voor een niet islamiet, dan zijn zij geen moslim en dan, enz, enz, enz.

Dat het links politiek schorum met een angst in het hart NL wil verkwanselen aan de moslims lijkt sterk op het gebroken geweertje van kort voor WO II van veel SDAP'ers die zich schaamden voor de openlijke flirts die de voorgangers van de PvdAchterlijken met de NSB hadden. Veel van die linkse passifisten werden later vurige NSB aanhangers omdat de Nazipartij een eind aan de massale werkeloosheid maakten.

De fascistoide NSB mag dan wel verboden zijn in NL, echter vele PvdA aanhangers hebben NSB'ers als ouders en grootouders en het links journalistieke geteisem brengt de Goebbelse propagandascholing van de NSB nog dagelijks in de praktijk, waardoor nog dagelijks grote schade aan de democratie in NL wordt toegebracht.

Weg met die fascisten en of ze tegenwoordig PvdA, GL of SP heten het is allemaal politiek uitschot.

Hans Anders | 30-06-06 | 14:09

@ Geek Mystique

De Voltaire is opgestaan. Tevens huisapotheker van GS?

donald_fuck | 30-06-06 | 14:02

De Belgorijse staatsradio is hard voor Balkenende: niet in staat leiding te geven, crises 'overkomen hem', hij staat er bij en hij kijkt er naar. Ik weet niet hoe de keuningin ereuver denkt, maar wat denken jullie? Komt De Balk nog terug?

veest van pim | 30-06-06 | 13:59

@brullioo: laat je nou eindelijk eens grondig nakijken. Elke maand een uurtje met een dokter praten over je angsten en over hoe je met de Grote Boze Buitenwereld om moet, en elke dag een hapje Zoloft, Xanax, Efexor of Nortrilen. Dat gaat je veel meer helpen dan te pas en te onpas identieke haatpost te komen schijten op GeenStijl. Ik zie je hier natuurlijk graag terugkomen na de therapie. Veel succes dude, en niet opgeven. Je komt er wel doorheen.

veest van pim | 30-06-06 | 13:56

Beste Donald_Fuck
kijk het anders zelf even na
www.faithfreedom.org/Quran.htm
www.skepticsannotatedbible.com/quran/2...
www.muslimhope.com/AishaNine.htm

de koran is een lange oproep tot geweld. Lees hem maar eens. Vergeet ook niet enkele hadith in te bladeren. Mooi man, leven als een rovershoofdman. Maar hoe de moslims die dutroux, die mladic aan kunnen zien voor profeet, dat zal me altijd een raadsel blijven. En de profeet puur noemen is natuurlijk helemaal hemelschreiend.

Moslims plegen geweld omdat dat moet van de koran. Zolang de koran ongestraft mag oproepen tot geweld, zul je moslimgeweld houden. De pleger van het geweld aanpakken is symptoombestrijding. De oorzaak van het geweld, de koran, de islam, moet worden aangepakt.

brullioo | 30-06-06 | 13:54

@ Brullioo 13:20

Even voorop gesteld dat ik geen Moslim ben (noch aanhanger van ieder ander geloof) vraag ik me af of wat je zegt wel waar is. Heb jij de Koran gelezen? Volgens mij gaat het erom hoe je die (veelal bejaarde) teksten interpreteert. Volgens mij misbruikt alleen een extreme minderheid dat 'geschrift' voor geweldsdoeleinden. Waarmee ik niet wil zeggen dat we dat niet moeten aanpakken.

donald_fuck | 30-06-06 | 13:45

eindelijkkk!! we zijn verlost van de Balk!!! mijn zomer kan niet meer stuk

Dariuz | 30-06-06 | 13:37

Ik mis een Voltaire in de discussie. Iemand die op een humoristische wijze misstanden aan de kaak kan stellen. De discussie die hierboven wordt gevoerd is van een zodanig ernstige aard, dat het luchtige ervan af gaat...

Geek Mystique | 30-06-06 | 13:37

Fuck Links, Fuck Rechts! Lang leve Fortuyn!

tomba | 30-06-06 | 13:28

Ik kan hier echt niet van wakker liggen! DH is toch een grote farce...

Opgepleurd!!!

Heilig-beuntje | 30-06-06 | 13:22

@lief konijn
ah, kijk eens aan, een gristen heeft ook wel eens iemand vermoord, DUS kunnen wij rustig achterover gaan zitten als de islam mensen begint te vermoorden. Wij gaan moord TEGEN. wij roepen NIET op tot moord, wij verafschuwen moord. Wij sluiten de moordenaar op.

de islamieten juichen het moorden toe. De oproepen ertoe staan in hun handleiding. Als jij daar geen argument in ziet, komt dat door jou blindheid en vooroordeel, dat een geloof niet gebaseert kan zijn op drijfzand, op slechtheid, op onderdrukking en geweld, zoals het gristendom ten tijde van de brandstapels, en de islam NU en HIER.

en wat is jou argument?

-niet alle moslims zijn zo.
antwoord: ook niet alle ss-ers waren zo. toch ben ik blij dat we die club hebben kunnen oprollen. En ze zijn niet weggegaan omdat we het ze zo lief vroegen, of omdat we ze 'respect' gaven. Niet alle ss'ers hebben joden vermoord. O, dan is het goed. Dan mag het.
Waarom is het facisme verboden, taboe? OMDAT HET OPRIEP TOT GEWELD. en wat denk je? best konijn van me? DAT DOET DE ISLAM ook! nee maar! wat toevallig! ik dacht dat oproepen tot geweld middeleeuws waren, niet meer van deze tijd, maar deze lieden zien dat aan als het woord van god! ja!

whoehahaha.. die islamieten zijn echt grappig.. geweld plegen uit naam van allag, de oproepen tot geweld in grote letters in de handleiding hebben staan, maar dan komt stampertje ons vertellen, dat niet ALLE moslims gewelddadig zijn.

nee, stampertje, alleen DIE moslims, die de koran als leidraag nemen, die doen wat hun handleiding ze opdraagt plegen geweld.

stel je voor dat ik een geloof aanhang, samen met 99 anderen, en dat we elke jaarwisseling om de feestvreugde te verhogen iemand de keel afsnijden. Dat doen wij, omdat dat moet van onze handleiding. Eentje maar he! let op! en die geven wij netjes aan, die zit 20 jaar, en volgend jaar sturen we weer een held. Alles opgelost, toch? dader in het gevang, iedereen blij, tot volgend jaar!

nee heh, lief konijn? dan word volgend jaar, geheel volgens de handleiding, WEER iemand de keel doorgesneden! de dader is niet in zijn eentje verantwoordelijk, ook de kerkgangers die stonden te joelen toen het mes erin ging, ook de schrijver van hun handleiding, die ertoe oproept, zijn schuldig, neen, iedereen die zo een gruwelijk, gewelddadig geloof zegt aan te hangen, is schuldig. Dat geloof zou verboden moeten worden. De verspreiding van de boodschap (vermoord elke jaarwisseling) verboden.

want oproepen tot moord, doe je niet. En dan is niet alleen de dader schuldig, maar ook het geloof, dat hem ertoe aanzette, de imam, die hem de haat influisterde, de profeet, die met het zwaard in de hand het gruwelijke voorbeeld zette, de zwijgende medemoslim, die het vertikt iets tegen deze geweldsdaden te ondernemen, allemaal zijn ze medeschuldig.

wie moslim is, zegt daarmee in de koran te geloven. Daarin staan de oproepen tot geweld. Verbieden, die troep!

Hoeveel doden mag de islam nog van je maken, voordat het tot jou botte hersen (sorry ome botte) doordringt dat oproepen tot geweld NOT DONE is, dat een geloof dat mensen vermoord een achterlijk kutgeloof is, dat wij moeten bestrijden?

op die dag, krijg jij van mij een biertje...

maar ik moet reeds braken, bij het zien van honderden schuimbekkende moslims, die ons met stokken willen slaan omdat wij een grapje maken over hun pedofiele profeet. Of als weer een meisje word vermoord omdat ze zich ongelovig gedraagt. Of als er weer een homo in elkaar word geslagen. Of als er weer een meisje voor hoer word uitgemaakt. Ik moet braken, als ik de oorzaak van dat geweld onder ogen kom: de koran. Ik moet braken als ik dan hoor dat de islam 'vrede' is.

allemaal druppels, die de reeds overgelopen emmer nog sterker doen overstromen.

ik kots van het geweld van de islam. <BAREUGH!> jij ook?

als oproepen tot geweld niet mag, waarom is de islam dan niet verboden?

brullioo | 30-06-06 | 13:20

@stampertje
mag ik oproepen tot geweld? neen? waarom mag de koran dat dan wel? wij bestrijden moordenaars, de koran creeert ze.

brullioo | 30-06-06 | 12:59

Eindelijk de weg vrij voor een kabinet met Pastors als minister-president! Doei links!

tomba | 30-06-06 | 12:31

@ schele henk:
De nieuwe huwelijkswetten in Egypte (Sharia speelt vaak een rol in familie/erf recht) is geinspireerd op de Sharia, maar wel moderner en liberaler. In Atjeh heeft de toenemende invloed van de Sharia (ten opzichte van de nationale wetgeving) geleid tot betere posities voor vrouwen.
@ hans anders:
heb je er iets van (en niet over) gelezen? Lijkt mij niet, want je roept holle woorden. Waarom is het WRR-rapport niet wetenschappelijk? Wat is niet goed geweest aan hun methode??

flor | 30-06-06 | 12:07

dag.t was best gezellig. toch?

ForzaBarca | 30-06-06 | 12:02

brullioo 30-06-06 @ 11:23

Zodra je eens met zinnige argumenten komt en niet met dit soort generaliserende haatdragende met racisme doordrenkte kul wil ik best met je discussieren.

Een nederlandsche moordenaar maakt toch ook niet van iedere nederlander een moordenaar of wel soms?

stampertje | 30-06-06 | 11:56

@Lobo
Jouw epistel is mij uit het hart gegrepen. Het zal helaas niet gebeuren. het zijn slechts sweet dreams.

Theeman | 30-06-06 | 11:55

@ Lobo , you're right !!!

Amoebe | 30-06-06 | 11:55

flor 30-06-06 @ 11:44

Als je het WRR rapport ontdoet van zijn politiek correcte sluier blijft er een inhoudsloos opstelletje over wat alleen doordat het indirect van de WRR komt enige aandacht verdient en wel dat ook het WRR ten onrechte de naam wetenschappellijk heeft meegekregen, zoals zovele goede initiatieven, waaronder de NOS en de PO, maar die al snel van objectief/doelgroepgerelateerd naar links politiek correct gepolitiseerd zijn.

Hans Anders | 30-06-06 | 11:52

Wanneer krijgt NL eens een 21e-eeuwse staatsvorm? Met een meer directe democratie, een gekozen kabinet, fors snijden in het ambtelijke apparaat, belastingverlagingen, een modern georganiseerd publiek debat.

Ik wil modernisering en verandering! Een slank en goed georganiseerd bestuur dat niet zowat mijn hele loonstrook confisqueert om er HSLs, betuwelijnen en JSFs van te bouwen, om miljarden door te sluizen naar een groteske europese bureaucratische machine. Ik wil geen privatiseringen die alleen maar meer van mijn loonstrook opsnoepen. Ik wil geen belachelijke kosten voor zorg. Ik wil geen tweede kamer die alleen kotzichting op de vierkante millimeter bezig is. Ik wil visie, verandering, verbetering.

Weg met de kaasstolp, weg met de dodelijke vermenging van partijbelang, persoonlijk belang en landsbelang. Ik wil iets fris, iets moderns, iets compleet anders.

Lobo | 30-06-06 | 11:49

3 dames hebben dit kabinet eindelijk om zeep geholpen. En nu niet stiekum terugkomen.

Theeman | 30-06-06 | 11:48

@ flor
"maar in een ander land kan door de Sharia de positie van vrouwen juist worden beschermd."

Oh welk?

schele henk | 30-06-06 | 11:47

brullioo 30-06-06 @ 11:23

Je kunt beter een post-its plakken op nette pagina's, dan heb je er maar 2 of 3 nodig.

Hans Anders | 30-06-06 | 11:45

Mijn god wat een rancuneus zooitje hier zeg. En brullioo, waar heb jij je kennis over Islam vandaan.. Een pakje boter? Als het waar is wat je suggereert, dat de Sharia precies zegt hoe je het recht moet uitleggen dan zouden alle landen waar de Sharia geldt in dit opzicht gelijk moeten zijn. Omdat Sharia op hele verschillende manieren door mensen wordt uitgelegd, en omdat de Sharia altijd wordt gecombineerd met nationaal recht, is dit niet het geval. Ik raad je aan (delen van) het WRR rapport over islamitisch activisme te lezen (vergeefse moeite waarschijnlijk). Het kan dus zijn dat Sharia kan leiden tot verschrikkelijke straffen als het stenigen van vrouwen die vreemd zijn gegaan, maar in een ander land kan door de Sharia de positie van vrouwen juist worden beschermd. Zoals zo vaak in geloofszaken....... speelt de eigen interpretatie van islamitische teksten (en wat je zelf vindt wat daartoe behoort) een grote rol. Natuurlijk kan je ervoor kiezen niet de moeite te nemen je ergens in te verdiepen, je wuppie-pet op te zetten en ‘Islam is gewoon een kut-geloof’ te balken. In dat geval wens ik je sterkte, want ik denk niet dat je er vrolijker van wordt.

flor | 30-06-06 | 11:44

... bedoel dus @ brullio
... die geweldige opium die ik net uit Uruzgan heb gekregen benevelt m'n geest ... LOL

Amoebe | 30-06-06 | 11:32

@ Amoebe
gristendom = ook facisme
en het Joodse geloof idemdito . Kortom monotheisme = facisme ! duh !

Amoebe | 30-06-06 | 11:30

@Amoebe
right on target. Geweld plegen in naam van een geloof maakt dat geloof tot een kut-geloof. De islam is zo'n kutgeloof. Weg ermee! bah!

brullioo | 30-06-06 | 11:25

@stampertje
die opmerking over moorkoppen doet mij vermoeden dat jij niet eens het verschil tussen een racist en een islamofoob kent.. treurig, dat er nog mensen als jij rondlopen.. ik zou zeggen: vergeet 60 jaar geleden nou even, en kom gezellig in onze tijd wonen, en verhip! wat blijkt! ook nu weer slaan groepen lieden homos in elkaar in amsterdam, worden mensen op klaarlichte dag door de kop geschoten omdat ze een 'foute' mening hebben, en worden mensen geintimideerd en in de bak gesmeten omdat ze een 'foute' mening hebben, moeten mensen onderduiken, op de vlucht voor het geweld.

en uit welke hoek komt dat geweld? precies. Jij verdedigt lieden die geweld hanteren. die oproepen tot geweld in hun handboek hebben staan. die liever een ongelovige vermoorden dan dat ze een grap over hun profeet aanhoren.

die zich superieur wanen aan ons, ongelovige honden. Die hun haat gesubsidieerd kunnen botvieren en verspreiden in hun haatfabrieken, de moskeeën.

Sieg heil! Allah akbar! doet geen belletjes bij je rinkelen? treurig... veel linzensoep gegeten zeker.. heb jij wollen sokken aan? wat is je adres? dan stuur ik je een koran, met gele marker zal ik alle oproepen tot geweld aanstippen, zodat je niet veel moeite hoeft te doen.

oei, dan moet ik wel even een paar nieuwe markers gaan halen..

zolang de islam ongestraft mag oproepen tot geweld, zul je kaalkopjes houden. Gek heh..

die kaalkopjes het zwijgen proberen op te leggen, terwijl je net doet of het licht schijnt uit de anus van de profeet, is een fatale fout. Het is als zeggen tegen een vrouw die verkracht word: 'stil blijven liggen! ander krijg je klappen!' ipv haar te helpen.

wij moeten de islam van ons afschudden, zoals we ook het facisme van ons hebben afgeschud.

islam = facisme! duh!

brullioo | 30-06-06 | 11:23

Yo Hans Anders , dat de koran een mens-vijandig-kudt-boek is ben ik met je eens . Maar de kadaver godsdienst van de gr. gr. gristenhonden staat me evenzeer tegen .
Mensen die hun handellen laten bepalen door een imaginair vriendje en een bonte verzameling mensvijandige boeken , of ze nou moslim of gristen zijn , kan je niet serieus nemen . En ik ben er dan ook voor ze van welke beslissings bevoegdheid uit te sluiten .

Amoebe | 30-06-06 | 11:15

Onderbuik 30-06-06 @ 10:59

Zeg vrind, als jij nu even wat laxeermiddeltjes gaat halen om die obstipatie kwijt te raken, dat zal je zeker opluchten.

stampertje | 30-06-06 | 11:03

Lekker Belangrijk© 30-06-06 @ 10:57

Ja dat kan toch niet mis gaan zou je zeggen.
En als je dan toch op koekjuns trakteert zouden het op verzoek van Brullioo dan moorkoppen mogen zijn?

stampertje | 30-06-06 | 11:01

@stampertje
tuurlijk knul, ik verwerp het gelijkheidsbeginsel niet, ik verzet me juist tegen lieden die het gelijkheidsbeginsel niet kennen, zoals ehm, tja, de moslims?

van de sharia mag een moslim een ander niet vermoorden - als dat een moslim is.
van de sharia mag een moslim een andere vrouw niet begeren - tenzij dat geen moslim is.
van de sharia mag je de profeet niet beledigen, daar staat de doodstraf op, ook als je een ongelovige bent, die geen zak te maken heeft met de profeet.

vrouwen worden gezien als slaven, ongelovigen als minderwaardig, haram.

in de koran staat exact hoe je met ongelovigen moet omgaan: geen vrienden worden, niet vertrouwen, niet gehoorzamen, en wat de straf is voor samenwerking met ongelovigen: de dood.

wie kritiek heeft op de islam dient te worden vermoord. Want je moet respect hebben voor de islam. Wel mag de islam pissen op ons, want wij zijn ongelovige honden. En een van ons vermoorden, als die een grapje maakt, over de profeet. Want wij moeten respect hebben. Zij niet.

waar is je gelijkheidsbeginsel nu? is er vrijheid van godsdienst in moslim landen? vrije keuze? vrijheid van meningsuiting? vrijheid om je eigen partner te kiezen? nee toch. de islam is, net als het facisme, gebaseert op het idee dat de islamiet superieur is aan de ongelovige.

dat je zelfs ongelovigen mag doden, als ze de superieure islamiet in de weg staan. bah! wat een kut-geloof. Wat is dat voor geloof, dat niet eens het 'alle mensen zijn gelijk' aanhangt? dat het leven van een ongelovige NIETS waard vind, wat zijn vrouwen als slaven behandelt? BAH!

ik zie een moslim ook als een medemens, ik doe een medemens niets aan. Maar de islam is een zieke sekte, die wij moeten bestrijden, OMDAT ze het gelijkheidsbeginsel NIET aanhangen. stom heh? begin je het al een beetje te snappen?

brullioo | 30-06-06 | 11:00

Amoebe 30-06-06 @ 10:41

Je spoort zeker niet, de koran een lullig boek noemen heeft miljoenen intelligente mensen het leven gekost. Het is geen lullig boek het is een boek dat is geschreven door een bij een christen uit Damascus weggelopen slaaf, Zaïd, die bij de vrouw van Mohammed de boekhouding deed.

De pedofiele en aan epilesie leidende Mohammed vond in Zaïd de perfecte partner om zijn waanvoorstellingen te beschrijven en te redigeren. Toen Zaïd afstand wilde nemen van de steeds gekker wordende Mohammed, immers hij ging geloven dat Zaïd door zijn allah op zijn pad was gezet, dreigde hij hem met het doden van zijn familie en dus schikte Zaïd zich. De koran is het sprookjes boek van Zaïd en grotendeels gedicteerd door een epilepticus.

Hans Anders | 30-06-06 | 10:59

@mensen die nog zélf kunnen nadenken bedankt voor de discussie, @stampertje: ga eens dood of ben je dat al?
@lekker belangrijk ja leuke wedstrijd vanmiddag... :-)

Onderbuik | 30-06-06 | 10:59

Dit krijg je als je je partij door iemand als Blousewies laat leiden (of is het lijden ?)

OpaWizzkid | 30-06-06 | 10:57

ROFLOL @schele henk @10:52 Dat worden vrienden voor het leven, dat zie je zeau.
Koekjuns derbij?

Lekker Belangrijk© | 30-06-06 | 10:57

brullioo 30-06-06 @ 10:54

Dat weet ik niet.

stampertje | 30-06-06 | 10:56

schele henk 30-06-06 @ 10:52

Prima, maar ik praat niet over politiek met hem :-), we willen het dan wel gezellig houden.

stampertje | 30-06-06 | 10:54

Je kan zeggen wat je wil maar plannen kunnen ze wel in 070, precies tussen de wedstrijden door het kabinet opblazen. Ik kon me geen beter intermezzo voorstellen. Vanmiddag Duitschland - Argentijnie, mijn dag kan niet meer kaput.

Lekker Belangrijk© | 30-06-06 | 10:54

@stampertje
wat is jou adres?

brullioo | 30-06-06 | 10:54

brullioo 30-06-06 @ 10:50

Maar uh, wou je aanspraak meken op het gelijkheidsbeginsel. Ik dacht dat jij dat verwierp?

stampertje | 30-06-06 | 10:53

Wil je bij Brullio op de thee of zeau stampert?

schele henk | 30-06-06 | 10:52

Links , Rechts ??? van mij mogen ALLE politici die op het ogenblik in de kamer of het kabinet zitten enkele reis Kongo , Iran of een ander veilig land ... wel ff Ayaan meenemen graag .

Amoebe | 30-06-06 | 10:52

brullioo 30-06-06 @ 10:50

Dit was het toppunt van het gelijkheidsideaal. Een koekje van eigen deeg, met die kinderachtige spelletjes.

stampertje | 30-06-06 | 10:51

Hans Anders 30-06-06 @ 10:49

Ik zie het leven het leven door een andere bril.

stampertje | 30-06-06 | 10:50

@stampertje
lekker heh, je superieur voelen aan een ander? waar is je gelijkheidsideaal nou?

brullioo | 30-06-06 | 10:50

brullioo 30-06-06 @ 10:45

Over overhaast conclusies trekken gesproken. Voor de rest gaat het een beetje? Decafe voortaan maar?

stampertje | 30-06-06 | 10:49

stampertje 30-06-06 @ 10:23

Ik en alle andere kiezers van NL bevinden zich inderdaad in een door het links politiek geteisem gesloten politieke inrichting. Als je je niet aanpast wordt je eerst gedemoniseerd, jij bent daar je al in het oefenen lees ik hier, en als dat niet helpt dan wordt het werkschuwe en uit de staatruif vretende ongedierte gemobiliseerd om voor het links journalistiek geteisem de kastanjes uit het vuur te halen.

Volkert v.d. Graaft heeft verklaart dat het tonen van dat CP pamflet door een NOS presentator voor hem het laatste zetje was. Mohammed Bouyeri vond in de uitstoting van van Goch uit de NVJ het definitieve bewijs dat hij ook de NL pers zich met zijn daad een plezier zou doen.

Stampertje kom eens met een echt argument hier op GS want hersendode linkse kijk- en spreekbuispoppen zijn er al genoeg hier.

Hans Anders | 30-06-06 | 10:49

brullioo 30-06-06 @ 10:41

Hahahahahahahahahahahahaha

Ik kom echt niet meer bij hierzo, kan er iemand niet wat kalmeringstabletjes uitdelen. Ben je een beetje over je toeren of zo?

Hier: "en stampertje, je weet de verspreking niet heh? geef dat dan toe, dat doet minder pijn..

brullioo 30-06-06 @ 10:17"

Ik wil alleen maar aangeven dat als iemand geen antwoord wenst te geven hij per definitie niet onwetend is. Begrijp je hem nu?

stampertje | 30-06-06 | 10:46

@stampertje
'En brullioo weet niet eens zijn eigen naam'
tja, waarom zou ik die nou niet geven heh? je nivo zakt af. van gewoon schelden naar kinderachtig schelden.

wat is jou naam? wat is jou adres? weet je je eigen naam? ja? vertel hem dan eens? kom ik gezellig bij je een kopje thee drinken, kunnen we er nog eens over praten, komt alles vanzelf goed.

wat ben jij een ongelooflijke klootzak zeg. Nog nooit zo'n rabiate moslimvriend gezien, die direct naar intimidatie grijpt om iemand het zwijgen op te leggen.

'zwijg! anders komen wij langs, om je smoel te verbouwen! zwijg! wat is je adres! we komen langs!' zijn facistische geintjes, jongen, en het EXACT zien waar jij en je vrienden staan...

aan de kant die met geweld mensen het zwijgen op wil leggen. Aan de kant van de facisten.

brullioo | 30-06-06 | 10:45

@Hans Anders 30-06-06 @ 10:35
ja dat laatste vraag ik me ook vaak af, volgens mij heeft het er ook mee te maken dat veel pvda-ers een kerkelijke achtergrond hebben, en hier nogal wat gefrusteerd aan terugdenken. Het socialisme was een alternatief voor het christelijk geloof, en een ander alternatief is nu het moslim geloof. Alles is beter dan het christelijk/calvinistisch geloof denken sommigen volgens mij, ook Wouter Boslim heeft deze kronkel in zijn kop...

Onderbuik | 30-06-06 | 10:42

@ Hans Anders ,
O.K. de koran kan best wel lulliger zijn ... met de nadruk op lulliger . Ik bedoel maar ... waarom baseren de mensen hun overtuiging op deze boeken ... er zijn vele boeken met veel minder MOORD , VERVOLGING , MARTELING , INCEST , ONDERDRUKKING , ETC. ETC.
't is maar net wat je lekker vindt

Amoebe | 30-06-06 | 10:41

@stampertje
ik snap je niet helemaal geloof ik
==
@brullioo 30-06-06 @ 10:17
Wat is jouw naam en adres?
==
@stampertje
hoezo, stuur je dan een van je moorddadige linkse vrienden?
==
@brullioo 30-06-06 @ 10:26
Zeg het dan. Of weet je het niet?
==
is dit een gesprek? of een vorm van intimidatie? wat wil je nou van me? mijn adres? zodat je een van je vrienden het vuile werk op kan komen laten knappen? of kom je me zelf de keel doorsnijden, verachterlijke moslimvriend dat je er bent. Zie je nou waar de islam tot lijd? tot geweld. Jij bent al bereid iemand als ik het zwijgen op te leggen, in de hoop dat daarmee het geweld van de islam afneemt.

hoe meer jij probeert mij het zwijgen op te leggen, hoe harder ik ga roepen.

ik laat mij niet door intimidatie of doodsbedreigingen het zwijgen opleggen, sukkel.

brullioo | 30-06-06 | 10:41

Lekker Belangrijk© 30-06-06 @ 10:33

Ja hoor, hij moet mijn feestje weer verknallen :-P

En brullioo weet niet eens zijn eigen naam

stampertje | 30-06-06 | 10:40

brullioo 30-06-06 @ 10:34

Ik bedreig helemaal niemand. Maar waarom geef je geen antwoord, weet je je eigen naam niet? Je wéét het niet hè?

stampertje | 30-06-06 | 10:38

@Lekker Belangrijk© 30-06-06 @ 10:33
nou bedankt hè.

Onderbuik | 30-06-06 | 10:38

Ik kan niet wachten op de linkse lente, een eenmalige linkse lente, die ongeveer een jaar kan genieten van een iets opbloeiende economie.

Probleem van links is, dat echte problemen in Nederland binnenkort de kop op steken (grotendeels door diezelfde linkerpartijen gecreeerd), waar niet meer met vergoeilijkende woorden tegen te strijden is. Toch zal dat getracht worden. Met creatie van hun eigen feiten:

"amsterdammers voelen zich verbonden", "allochtonen redden de economie","iedereen heeft baat bij een sterke overheid",''er is geen verschil tussen de gemiddelde capaciteiten van etnische groepen","vrijheid van meningsuiting is relatief", etc.etc.etc.

catch22 | 30-06-06 | 10:35

Amoebe 30-06-06 @ 10:16

In het nieuwe en oude testament staan welgeteld 4 oproepen om tegenstanders te doden en 121 oproepen om vijanden over te halen uw vriend te worden, Het nieuwe en oude testament in de Statenvertaling bevat 28.556 woorden.

In de koran staan 311 oproepen om tegenstanders te doden, vaak toegelicht hoe, zoals wurgen, stenigen, doodtrappen, doodschoppen, doorsteken, onthoofden, van hoogtes werpen, een eindeloze tirade van moordpartijen. Er staat geen enkele oproep in de koran om vijanden die zich niet willen onderwerpen aan hun religie in hun waarde te laten. De koran kent in zijn laatste algemeen aanvaarde vorm slechts 5.634 woorden.

Waarom de linkse kerk zo achter deze moordenaarsbende en hun handboek voor het plegen van religieuze moorden staat is onverklaarbaar, maar het is indirect wel de grondslag van de val van dit kabinet.

Hans Anders | 30-06-06 | 10:35

@stampertje
schelden. dreigen. geen argumenten aandragen. Wel opkomen voor lieden die een gewelddadig geloof aanhangen. Zie hier het failliet van links.

nu alleen nog wachten tot ie me een 'racist' en 'facist' noemt, een 'onwaardig mens', en dan nog wachten op tot de 'goedheid' van links me een extra denkgaatje geeft. Maakt niet uit stampertje. Ik zou mijn leven geven voor jou recht je mening te uitten. Jij hebt andere waarden en normen.

jij vind dat wie zich verzetten durft tegen de gewelddadige islam, het zwijgen moet worden opgelegt/vermoord moet worden. Mooi man! ik kan niet wachten! dan kan ik eindelijk mijn Held, Pim de hand schudden! en theo! maak eens een lullig grapje! nee, de leukste mensen zijn al naar de andere kant geholpen door lieden als JIJ en je MOSLIMVRINDEN.

ik ben niet bang voor je bedreigingen. Ik besef ten volle dat ik de kans loop een vermoord te worden door een aanhanger van het gewelddadige kut-geloof, of een van hun linkse landhangers. Maar ik kies ervoor om mijn mening te uitten, liever dan dat ik kniel voor geweld/intimidatie.

Liever sterven in vrijheid, dan knielen voor de gewelddadige islam!

islam=facism! lang leve rita verdonk! lang leve pim fortuyn! lang leve theo van gogh! lang leve ayaan hirsi ali! lang leve geert wilders! lang leve marco pastors!

hoe meer geweld de islam gebruikt, hoe meer wij van de islam en hun gewelddadige bron, de koran, weten, hoe langer de lijst word.

De geweldadige islam neemt ons land over.
over my dead body.

brullioo | 30-06-06 | 10:34

@ bruillioo , ik vind gristenen eigenlijk enger dan moslims .Gristenen hebben namelijk bommenwerpers en grote reguliere legers . En de born-again-christian Bush is op het ogenblik m.i. het grootste gevaar voor alles wat menselijk is .
Het wils-onbekwaam verklaren van alle gelovigen ( van welk geloof dan ook ) en ze daarmee uitsluiten van zowel actief als passief kiesrecht lijkt mij een gewenste oplossing om dit land van deze gesel te bevrijden .

Fuck !!! , die eikels baseren alles op hun imaginaire vriendje .

groet Amoebe

Amoebe | 30-06-06 | 10:33

@Onderbuik @10:07, Die verspreking betrof de excuustruus brief aan Verdonk, waarover Balkenende zei dat Verdonk "er mee moest kunnen leven".
Whoohahahaha! Lutsers.

Lekker Belangrijk© | 30-06-06 | 10:33

Cruijff, bedankt! eentweetje met lievelous geslaagd. Chapeau.

kwatman | 30-06-06 | 10:29

Wat een asielzoeker allemaal teweeg kan brengen , LOL

shit | 30-06-06 | 10:28

brullioo 30-06-06 @ 10:26

Zeg het dan. Of weet je het niet?

stampertje | 30-06-06 | 10:27

@brullioo
moet ik daar een bedreiging in lezen? ga je nu al dezelfde middelen hanteren als je moslimvrienden?

brullioo | 30-06-06 | 10:27

@De gelukkige 30-06-06 @ 10:18
eh de verlichting, ff denken, o ja de Guillotines gebruikten die om andersdenkenden van hun gelijk te overtuigen...... dream on...

Onderbuik | 30-06-06 | 10:26

@stampertje
hoezo, stuur je dan een van je moorddadige linkse vrienden?

brullioo | 30-06-06 | 10:26

Onderbuik 30-06-06 @ 10:22

Als je nu eens niet naar dat rumoer luistert maar naar wat Balkie zegt, dan begrijp je ook waarom het rumoer ontstaat. En het is ook een fgeit dat Balky zijn woorden later probeerde af te zwakken. Dit is geen complot-theorie, maar live TV

stampertje | 30-06-06 | 10:25

@Amoebe
jajaja, geloven lijd vaak tot geweld/haat/moord.

en je moet met me eens zijn, dat van alle geloven, de islam het gevaarlijkst is. Zullen we daar iets tegen gaan doen?

brullioo | 30-06-06 | 10:24

@Pinokkio, 10:18:
Laat maar, het heeft geen zin, sinds Fortuyn is debiel Nederland in een vorm van massapsychose geraakt en Geenstijl trekt nu eenmaal veel van die zombies aan. Ratio en logica maken op die lui totaal geen indruk.
D66 is opgestapt omdat Balkenende en Verdonk een vuile truc hadden uitgehaald. Niets meer en niets minder.
D66 heeft de eer aan zichzelf gehouden en de rug recht, en daar valt alleen maar bewondering voor te hebben.

Pharos | 30-06-06 | 10:23

Hans Anders 30-06-06 @ 10:21

U zit in de gesloten afdeling zeker?

stampertje | 30-06-06 | 10:23

@stampertje 30-06-06 @ 10:13
jammer dat je geen INHOUDELIJKE reaktie hebt. Zoals ik al zei: het NOS-journaal kwam met de mededeling dat Balkenende "... uit zijn rol..." viel, vervolgens lieten ze een fragment zien, waarin Balkenende alleen harder ging praten omdat er rumoer kwam uit de kamer... dus hoezo tendentieuse berichtgeving ( om maar een moeilijk woord te gebruiken). Blijkbaar Stampertje behoor jij tot de doelgroep van de nos/nps/vara journalisten, die zich wel vaker op suggestieve manier bezighouden als het om politiek gaat, om zo mensen te beïnvloeden...
@Tobus 30-06-06 @ 10:16
JUIST, jij hebt het door, de kogel kwam weer eens van Links, en deze keer van een NSB-er.

Onderbuik | 30-06-06 | 10:22

stampertje 30-06-06 @ 09:56

Het verschil in behandeling door het links journalistiek geteisem is voor iedereen duidelijk, als JPB zich verspreekt of ongelukkig uitlaat of het verkeerde kapsel heeft, enz. dan valt het gehele links journalistiek geteisem over hem heen, alsof JPB een automaat is en geen mens van vlees en bloed.

Als homo Bos zich verspreekt, dan gaat het gehele links journalistiek geteisem beschermend om hem heen staan door de verspreking of te negeren of door zelf argumenten aan te dragen dat homo Bos het zo niet bedoelde, enz.

JPB en zijn mede ministers zijn bestuurders en geen presentatoren, filmsterren of artisten die het omgaan met de media tot het doel van hun bestaan gemaakt hebben. Het gedrag van het links journalistiek geteisem is van zo'n laag professioneel niveau dat alleen de journalisten van de roddelpers nog als enige echte journalisten in NL beschouwd mogen worden.

Ik hoop dan ook dat die anderhalf miljard euro die aan dat links journalistiek geteisem (dat hiermee als een echt kankergezwel nagenoeg elke mediauiting in zijn politiek correcte, lees extreem linkse, klauwen heeft) besteed wordt, nog voor de TK 2007 (met gebruikmaking van elk argument en eventueel met een cascade van kortgeding rechtszaken over ieder onderwerp) wordt stopgezet.

Laat de politieke uitzendingen maar aan de commercielen over, mogelijk dat dan de kwaliteit van de journalistiek het huidige bagger niveau snel ontstijgt.

Hans Anders | 30-06-06 | 10:21

brullioo 30-06-06 @ 10:17

Wat is jouw naam en adres?

stampertje | 30-06-06 | 10:21

Ik ben geen D66 fan, maar hebben diegenen die schelden op D66 uberhaupt gekeken naar de redenen die zij geven? Ik kan het er alleen maar mee eens zijn. Tijdens de 1ste bespreking gaf Verdonk aan dat ze met geen mogelijkheid anders had gekund dan Ayaan haar Nederlanderschap afnemen en dat ze ook na een langer onderzoek (ze kwam toen zeer snel met haar conclusie) niet tot een andere conclusie had kunnen komen. Nu komt ze ineens wel tot een andere conclusie en rekt de wet zo ver op dat je er een NS trein doorheen kunt rijden, maar laat anderen in dezelfde situatie rustig het land uitzetten. Op zo'n minister kun je niet bouwen en als CDA/VVD haar dan toch willen laten zitten ondanks het gebrek aan vertrouwen bij D66 dan kan deze partij toch geen andere conclusie trekken dan het opzeggen van het vertrouwen in dit kabinet? Hoe ongeloofwaardig ben je als partij als je hier geen conclusies aan verbindt?

pinokkio | 30-06-06 | 10:18

brullioo 30-06-06 @ 10:16

Je denkt toch niet dat ik die troep van jou allemaal lees hè. Bespaar je de moeite.

stampertje | 30-06-06 | 10:18

Eindelijk verlichting... geen leugens meer... maar.... waarheid...... en gerechtigheid..

De gelukkige | 30-06-06 | 10:18

en stampertje, je weet de verspreking niet heh? geef dat dan toe, dat doet minder pijn..

brullioo | 30-06-06 | 10:17

Wat zal Kees vier-oog lekker geslapen hebben.

Tobus | 30-06-06 | 10:16

schele henk 30-06-06 @ 10:13

Hahahahaha geweldig dit soort stukjes. Je vraagt je echt af of dit soort schrijvers op een open of een gesloten afdeling zitten.

stampertje | 30-06-06 | 10:16

Jahaa Moslims hebben een achtelijk geloof en een dito "heili boek" . Maar dan nu ff wat citaatjes uit de bijbel ... lees en huiver :

Hosea 16 Samaria zal woest worden, want zij is wederspannig geweest tegen haar God; zij zullen door het zwaard vallen, hun kinderkens zullen verpletterd, en hun zwangere [vrouwen] zullen opengesneden worden.
efeze 6 vers 5: ‘Slaven, weest uw aardse meesters gehoorzaam met eerbied en in eenvoud des harten, als gold uw onderdanigheid Christus zelf.’
1 timótheüs 2 vers 11: ‘Een vrouw late zich leren in stilheid, in alle onderdanigheid. Doch ik laat de vrouw niet toe, dat zij lere, noch over den man heerse, maar wil, dat zij in stilheid zij. Want Adam is eerst gemaakt, daarna Eva. En Adam is niet verleid geworden; maar de vrouw, verleid zijnde, is in overtreding geweest. Doch zij zal zalig worden in kinderen te baren, zo zij blijft in het geloof, en liefde, en heiligmaking, met matigheid.’
efeze 5 vers 22 ‘Gij vrouwen, weest aan uw eigen mannen onderdanig, gelijk aan den Heere; want de man is het hoofd der vrouw.’ (zie ook Kolossenzen 3 vers 10

En dan nog een leuk toegiftje van Maarten Luther over Joden :

Luther: 'Erstlich, das man jre Synagoga oder Schule mit feur anstecke und, was nicht verbrennen will, mit erden überheufe und beschütte, das kein Mensch ein stein oder schlacke davon sehe ewiglich.’
2.‘Zum anderen, das man auch jre Heuser des gleichen zerbreche und zerstöre, Denn sie treiben eben dasselbige drinnen, das sie in jren Schülen treiben Dafur mag man sie etwa unter ein Dach oder Stall thun, wie die Zigeuner, auff das sie wissen, sie seien nicht Herren in unserem Lande“
3.‘Zum dritten, das man jnen nehme all jre Betbüchlein und Thalmudisten, darin solche Abgötterey, lügen, fluch und lesterung geleret wird’
4.‘Zum vierten, das man jren Rabinen bey leib und leben verbiete, hinfurt zu leren’
5.‘Zum fünften, das man die Jüden das Geleid und Straße gantz und gar auffhebe’
6.‘Zum sechsten, das man jnen den Wucher verbiete und neme jnen alle barschafft und kleinot an Silber und Gold, und lege es beiseit zu verwaren’
7.‘Zum siebenden, das man den jungen, starcken Jüden und Jüdin in die Hand gebe flegel, axt, karst, spaten, rocken, spindel und lasse sie jr brod verdienen in schweiz der nasen.’I

groet Amoebe

Amoebe | 30-06-06 | 10:16

@stampertje
in hoeverre riep femka op pim door de kop te schieten (femka, ook weer een rabiate moslimvriend/landverader), in hoeverre heeft de linkse kerk opgeroepen deze 'hitler' tegen te houden?

de linkse kerk heeft net zolang tegen de poten van ayaan en rita aangeschopt totdat de regering viel. Net zolang pim met hitler vergeleken totdat een linkse rakker hem door de kop knalde. Waarom doen ze zoiets? omdat ze vinden dat iedereen die iets durft te zeggen tegen de gewelddadige islam het zwijgen moet worden opgelegt. Dat is toch amper off topic te noemen, lijkt me..

Het demoniseren van GL koste pim de kop. De mening, de film van ayaan, over de onderdrukking van de vrouw onder de islam, koste ook al een leven. Arme theo. Je geheugen is kort. Wat heeft dat met de islam te maken? o ja, alles..

de val van dit kabinet heeft aan alle kanten lijntjes met de strijd tegen de gewelddadige islam, en de linkse landveradige truucjes om die strijd te ondermijnen: ayaan het land uit, rita moet vallen/gedemoniseerd (tot iemand haar door de KOP schiet, hoopt femka), dat plan backfired, en nu valt het kabinet.

mooi! want sinds de petitie over de grondwet van de eu worden wij gegijzeld door een regering, die weigerde af te treden, ook al was een ding zeker: het volk staat al LANG niet meer achter ze. Dat word nu rechtgetrokken.

ayaan mag blijven. Rita komt geschonden maar levend uit de strijd, alleen maar geharder. Hoe meer geweld en valse truucjes de islam en hun goede vrienden de linkse landveraders toepassen om ons, de burgers van nederland, het zwijgen op te leggen, hoe duidelijker het is: de islam probeert ons land over te nemen, en de linkse kerk helpt daar een handje bij.

daar strijd ik tegen. Ook op deze dag, dat het kabinet viel dankzij de aanvallen van links. Een grote zege voor de islamfoben. Nu alleen nog verkiezingen afdwingen.

want een regering die rustig 6 maanden blijft plakken nadat ze zijn opgestapt, is een aanfluiting. Dan gaan we ze van het pluche afhalen.

er is geen regering meer. We moeten verkiezingen uitschrijven. Een demisionaire regering is er enkel en alleen, om de lopende zaken waar te nemen TERWIJL ER VERKIEZINGEN worden uitgeschreven.

dit land werd altijd al geregeerd door een poppenkast. Nu word het geregeerd door lieden die SPELEN of ze poppenkast spelen. Kan iemand deze 'volksvertegenwoordigers' op de schouder tikken, en zeggen dat het speelkwartier voorbij is? dat wij een regering willen, die de problemen niet onder het genot van een kopje thee probeert te verduisteren, maar die de problemen, desnoods met de impopulaire maatregelen van verdonk, oplost.

en de oplossing, konijntje, is niet de moslims de kans geven ons land te verwoesten/over te nemen/leeg te zuigen, maar de de ons vijandelijk gezinde moslims het leven in ons land simpelweg onmogelijk te maken.

dat is niet aardig. Maar dat is de islam ook niet.

het facisme is ook niet door hippies verslagen.

brullioo | 30-06-06 | 10:16

Onderbuik 30-06-06 @ 10:11

Alsof het mij bomt wat jij denkt.

stampertje | 30-06-06 | 10:13

@stampertje 30-06-06 @ 10:07
ja je lacht alleen om je éigen domheid. Ik heb je een aantal keer gevraagd WAT nou die verspreking was, maar je wéét het volgens mij zélf niet...!

Onderbuik | 30-06-06 | 10:11

D66 stinkt naar hoer. De tijd van Wilders is aangebroken!

Ceephax | 30-06-06 | 10:07

Onderbuik 30-06-06 @ 09:58
hahahahahahahahaha daar gaat ie weer. Je bent een grappenmaker.

stampertje | 30-06-06 | 10:07

@stampertje 30-06-06 @ 09:56
opvallen dat je niet eens wéét wat die verspreking was...

Onderbuik | 30-06-06 | 09:58

@schuldige_omstander 30-06-06 @ 09:52
de linkse kerk zit erachter, niet zozeer ayaan zelf: www.zemblabla.nl

Onderbuik | 30-06-06 | 09:56

brullioo 30-06-06 @ 09:47

Pim door zijn kop schieten. Het zijn niet allemaal lieverdjes maar dat hebben ze echt niet gedaan.

@onderbuik.
Balkenende ZELF heeft ook nog geprobeerd zijn verspreking terug te draaien (hij was moe/het was laat). Of was dit ook gemonteerd?

stampertje | 30-06-06 | 09:56

@ brullio
"alles word geprobeert om de islamieten ons land over te laten nemen"

Dit klopt niet. Er zijn lieden, vnl De PvdAllochtonen die middels de moslimstemmen in het zadel willen komen. Dat dit nog niet kan heeft Boslim verkeerd begrepen met zijn plannen over ingrijpen in de aow. Wat deze lieden ook niet vatten is dat terzijner tijd de Moslims wel een partij oprichten voor zich zelf. Kijk maar naar de consternatie in Rotjeknor toen er leden van de regentenkliek van de pvda werden weggestemd voor bestuursfuncties. Dát was de bedoeling natuurlijk niet.

schele henk | 30-06-06 | 09:56

Wat wordt de volgende farce? Taida die in 2010 het kabinet opblaast wegens een te strak terugkeerregime voor uitgeprocedeerde kosovaartjes?

schuldige_omstander | 30-06-06 | 09:55

En eigenlijk te belachelijk voor woorden dat een liegende knuffelallochtoon die de hele kluit belazerd heeft, en bovendien allang vertokken is, de aanleiding hiertoe is geweest. Hulde! Hulde voor het linkse allochtonenknuffelbeleid! Kom maar binnen met je knecht...

schuldige_omstander | 30-06-06 | 09:52

@schele henk 30-06-06 @ 09:48
ja dat ben ik helemaal met je eens. Het lijkt hier af en toe de voormalige USSR wel met prominente fossielen als Paul Witteman, en marcel van Dam.

Onderbuik | 30-06-06 | 09:50

Bedankt, van der Laan, bedankt voor het in mekaar trappen van de economie net op het moment dat die weer een beetje opkrabbelde. Honderdduizenden mensen in Nederland liggen te creperen omdat ze oner de armoedegrens leven, en die zullen het door D66 alleen nog maar zwaarder gaan krijgen. Maar daar merk jij niets van he, Loesewies van der Laan? Jouw wachtgeldregeling ligt klaar.

schuldige_omstander | 30-06-06 | 09:48

@ onderbuik
Fox in de VS is nogal euh conservatief. Dat weet iedereen, dus iedereen weet wat ie ziet en degene die niet kijkt betaald ook helemaal nix. In Nederland betaald iedereen mee aan het salaris van prominent Groenlinks lid C.Polak, ook als je niet kijkt.

schele henk | 30-06-06 | 09:48

@stampertje
offtopic? waarom moest ayaan uit het land verjaagt door nota bene de linkse kerk? omdat ze tegen de islam durft in te gaan, toch? offtopic? rita is ook iemand die de islam aan durft, daarom wil men haar laten vallen. En omdat dat niet lukt, valt het hele kabinet. Offtopic? alles word geprobeert om de islamieten ons land over te laten nemen. Rita aanvallen, ayaan aanvallen. Pim door zijn kop schieten, ALLES.

hoezo is dat dan 'offtopic'? whahaha.. nee jongen, de islam is het ware item. Je hebt mensen die de islam ons land kapot willen laten maken, en lieden die daartegeningaan, zoals ayaan en rita, die daarop aangevallen worden door moslimknuffelaars/landveraders, die ze willen laten vallen.

Zie je het verband al? moslimknuffelaars zien een muur nog niet, al rijden ze er met 120 km per uur op af...

brullioo | 30-06-06 | 09:47

een voorbeeld van media misleiding is het punt van Stampertje: er werd op het nos journaal gesuggereerd dat Balkenende "... uit zijn rol viel..." vervolgens werd er een fragment getoond waarin Balkenende alleen harder ging praten omdat er rumoer vanuit de kamer kwam. Er was m.i. GEEN verspreking of uit de rol vallen van Balkenende.
Nu vraag ik aan Stampertje WAT nu concreet de verspreking van Balkende was, en hij kan mij dus niet antwoorden, ook hij is een willig slachtoffer van de insinuaties van onze nos en nps...

Onderbuik | 30-06-06 | 09:46

Ben benieuwd naar de campagne van de PNVD.

Tobus | 30-06-06 | 09:43

@schele henk 30-06-06 @ 09:39
nou daar zit iets in, iedereen kleurt zijn/haar mening, wat ikzelf zou willen is gewoon afschaffen van de zogenaamt ONGEKLEURDE omroepen, zoals NOS, NPS, RVU, IKON e.d. en de aktualiteiten laten verzorgen door de gekleurde omroepen, dan weet je tenminste uit welke hoek de wind waait...

Onderbuik | 30-06-06 | 09:42

Van der Laan je wordt bedankt ! We lijken weer op imbecielen. Godzij dank dat we nog een Koningin hebben die de boel nog kan sturen en beslissingen nemen kan. Stel je voor dat we een republiek waren,

The Patriarch | 30-06-06 | 09:42

Hans Anders 30-06-06 @ 09:30

Kijk uit, achter je!!

stampertje | 30-06-06 | 09:40

Toch vraag ik me af wat er beter is:
Kies wat u het meest zinnig lijkt:
-
1) Iedereen 2 jaar langer werken (iedereen? de goedverdieners stoppen als ze 60 zijn, de vuilnisman kan dat niet betalen)
-
2) Iedereen mee laten betalen aan de AOW, (inclusief de vroeggestopte grootverdieners)
-

commentaarderer | 30-06-06 | 09:40

het probleem is dat deze plucheplakkers zels NU nog blijven zitten!

ze gaan pas in DECEMBER (das over een HALF JAAR) verkiezingen uitschrijven. Kan iemand mij uitleggen waarom het langer dan een week moet duren, voor ons land weer een ECHTE regering krijgt?

o, dhr potter wil ons eerst nog wat brainwashen/uitleggen?

brullioo | 30-06-06 | 09:39

@Onderbuik 30-06-06 @ 09:36
Schaf gewoon de publieke omroep af. Mag iedereen een zo gekleurd mogelijk politiek programma maken al ie wil.

schele henk | 30-06-06 | 09:39

@stampertje 30-06-06 @ 09:33
nee nee nee, nou moet je ook een vent zijn en zélf met die verspreking komen!

Onderbuik | 30-06-06 | 09:39

brullioo 30-06-06 @ 09:33

Zeg je kan mijn feestje echt niet verstoren hoor met je off topic islam er weer aan de haren bijslepen. Je wordt een beetje voorspelbaar. Zelfs als het gaat over hagelslag zie je nog kans om het te 'islamitiseren'

stampertje | 30-06-06 | 09:36

@Hans Anders 30-06-06 @ 09:30
juist helemaal met je eens!
Politiek en media zijn (al jaren) niet te scheiden, beeldvorming is in de politiek érg belangrijk. En wie bepaalt een groot deel van die beeldvorming, juist de media. Het is al jaren een doorn in mijn oog dat een programma als Nova gewoon door kan gaan met haar vervloekte Vara-ideeën mag spuien als zijnde OBJEKTIEVE journalistieke berichtgeving. Dit is natuurlijk een krankzinnige situatie.
Inderdaad een goed idee om het karwei van Media van der laan af te laten maken, en graag iets sneller en beter door een andere partij.

Onderbuik | 30-06-06 | 09:36

Voor wie iets meer wil weten over het geloof van de nationaal socialisten is de discoverydocu Nazi's, The occult conspiracy een echte aanrader. Hoewel de wortels van het nazisme te vinden zijn in de christelijke traditie was had het geloof an sich niets meer uit te staan met het geloof.

Barbapoeppa | 30-06-06 | 09:35

Hierbij alvast de nieuwe slogan voor de verkiezingscampagne van de PvdA:

"In de ene hand een roos en in de andere UW portefeuille"

Tranqualities | 30-06-06 | 09:35

Onderbuik 30-06-06 @ 09:30

hier is ie

www.google.com

stampertje | 30-06-06 | 09:33

zo, D(iezienwenooitmeer)-66 zal nu NOOIT meer op het pluche zitten als regeringspartij. Toch jammer, ik vond het een geinige partij.

maak plaats voor marco pastors! geert wilders! rita verdonk!

@amoebe
je mag alles geloven wat je wilt, maar je mag een ander niet vermoorden, nog oproepen tot geweld. De koran doet dat wel, en plaatst zich daarmee buiten onze samenleving. Wij moeten een gewelddadig 'geloof' als de islam niet accepteren in een vrij land als het onze.

wij zullen ons niet met geweld laten onderdrukken door de islam. Theo, het maatje van ayaan, pim, iedereen die zich verzet tegen de islam bekoopt dat met zijn leven. Dat toont aan, hoe waar het gevaar is.

de islam is het grootste gevaar van dit moment.

'vermoord alle islamieten, waar je ze maar vind, want dat is het lot van de moslims'

brullioo | 30-06-06 | 09:33

Alles wat JP zegt is een verspreking.

schele henk | 30-06-06 | 09:31

@stampertje 30-06-06 @ 09:26
nou NOEM hem dan eens!

Onderbuik | 30-06-06 | 09:30

Alles wat wij weten van dit kabinet is eerst gefilterd door hun vijanden van het links journalistiek geteisem. Verdonk is door hen als hard afgeschilderd, JPB als Harry, enz. Als eerste moeten wij volledig af van deze incestueuze kliek aan elkaar tot politieke correctheid dwingende bende persmongolen.

Ik hoop dat er een tussenkabinet komt van CDA/VVD aangevuld met de LPF en dat het staatsecretariaat voor de media gaat naar de LPF, die in deze maanden de NOS zal dwingen die 80 miljoen onmiddellijk terug te geven, de NOS journaals en de daaraan verbonden extreemlinkse poliepen te sluiten omdat zij zich niet aan de in hun statuten staande objectiviteitsclausule hebben gehouden, de algemeenverbindendverklaring van alle media CAO's wordt opgeheven (samen met de Geus) en de NVJ door de AIVD wordt onderzocht op het zijn van een Goebbelse fascisten organisatie die haar leden op basis van politicorect zijn terrorriseert en afperst.

Hans Anders | 30-06-06 | 09:30

Onderbuik 30-06-06 @ 09:23
Hahahahahahahaha. De verspreking werd live uitgezonden. Toevallig. Maar dat is zeker ook de schuld van de NOS?

stampertje | 30-06-06 | 09:26

Dit is pure stemmingmakkerije :D

de Botte Bijl | 30-06-06 | 09:26

@Onderbuik
Die gasten hebben nog niet eens hun eigen zuil.
Ik zie dat niet gebeuren..

MAXIMO | 30-06-06 | 09:24

En als cadeau voor het laten vallen van het kabinet, krijgt Ayaan haar levenslang GRATISCHE beveiliging, betaald door U en ik. Ook twee jaar eerder pensioen vanwege haar nep geboorte datum die ook GEWOON zo blijft!
Over gouden handdruk maar niet te spreken.

Xtra | 30-06-06 | 09:23

@stampertje 30-06-06 @ 09:17
ik informeer me ook graag zélf, en luister niet perse naar de nos en de nps en dat soort subjektieve omroepen. Maar ik begrijp dat je zélf de verspreking van de Balk ook niet weet? Want die was er ook niet.

Onderbuik | 30-06-06 | 09:23

Ergste vind ik achteraf die gespeelde verontwaardiging van Ayaan; dat ze dit allemaal betreurt terwijl ze wel had getekend om dat paspoort te verkrijgen en toen ze eenmaal dat paspoort had uit de school klappen over de deal.
En nu het kabinet logischerwijs is gevallen de vermoorde onschuld spelen, walgelijk mens dat over lijken gaat, dat is het.

MAXIMO | 30-06-06 | 09:21

@Amoebe 09:05
Heb ik de concentratiekampen gemist de afgelopen vier jaar? wat is je punt?

schele henk | 30-06-06 | 09:19

@Laagvlieger 30-06-06 @ 09:14
het alternatief is nu de moslimshit, je kunt van christenen zeggen wat je wilt, maar de moslims zijn aanmerkelijk extremer en intoleranter... veel plezier.

Onderbuik | 30-06-06 | 09:19

@Onderbuik 30-06-06 @ 09:15

Als jij serieus dat nu nog niet weet vraag ik me af onder welke steen je gelegen hebt afgelopen dagen. Informeer uzelf, dat doet een mens goed.

stampertje | 30-06-06 | 09:17

@stampertje 30-06-06 @ 09:09
waarmee versprak de balk zich dan? ik hoorde ook het "objektieve" nos journaal zoiets beweren, maar die beweren wel vaker iets om de balk te bashen, maar waar ging het om?

Onderbuik | 30-06-06 | 09:15

juist brullioo , thx voor de aanvulling .

Amoebe | 30-06-06 | 09:14

Echt ben der helemaal stil van......... Hahaha dag Donnert, jan Pottert en de hele gristenclan. Geweldig nieuws dit, had gisteren echt een fuqkdag maar dit maakt het echt helemaal goed.
Dag Pottert daaag.... Opzouten naar je kerk met je tyfuszooi. Daar weer lekker sport en speldagen organiseren, koekhappen, en veters bij de pastoor vaststrikken. Donner gaat wel weer zeggen wat wel en niet mag volgens jullie geleauf.

De weergoden( das een andere dan jullie god Pottert) moeten het nieuws ook gehoord hebben want de zon straalt van geluk nu hij gehoord heeft dat NL van die gristensjit af is.....

Chapeau!!!!!!

Laagvlieger | 30-06-06 | 09:14

en nu wachten op de eerste geenstijl lijsttrekker... bring it on!!

antidomino | 30-06-06 | 09:14

Tis lekker vroeg lente dit jaar :D

de Botte Bijl | 30-06-06 | 09:14

@ onderbuik , niet communisme en facisme zijn koplopers in het aan aantal "geslachten" maar de gr.gr. gristenen ... maar hebben er wel 20 eeuwen de tijd voor gehad .

Amoebe | 30-06-06 | 09:13

@amoebe
"God is Liefde" 'arbeit macht frei' 'islam=vrede'

brullioo | 30-06-06 | 09:12

DAAR GAat onse balk...

wat een ellende :(

butje | 30-06-06 | 09:09

Onderbuik 30-06-06 @ 09:06

Dan toch liever de Balk, ok hij is naief heeft niet het snelste uiterlijk maar is wél eerlijk!

Eerlijk, hij stond de Kamer voor te liegen door vol te houden dat er geen politieke deal was. Totdat hij zich versprak. Een MP die liegt tegen het Parlement.... noem jij dat effe eerlijk

stampertje | 30-06-06 | 09:09

@ onderbuik , Hitler was bijzonder religieus en heeft lange tijd met de Katholieke kerk samen gewerkt . En Stalin was misdienaar .

Amoebe | 30-06-06 | 09:09

@stampertje
Inderdaad, dat is en zeer goede omschrijving, al dacht ik na het lezen zelf aan Ayaan..

MAXIMO | 30-06-06 | 09:07

@Amoebe 30-06-06 @ 08:50
fascisme en communisme zijn inderdaad koploper wat betreft het aantal doden. Dat Hitler een volgeling van Jezus zou zijn klopt echter niet. Wat wél klopt is dat Wouter Bos vroeger naar de kerk ging, Bos is zijn geloof verloren, en hij lijkt de ontstane leegte in zichzelf, op te vullen met een andere godsdienst namelijk het islamitische geloof... Uiteindelijk maakt het op mij de indruk van een labiel kereltje... Dan toch liever de Balk, ok hij is naief heeft niet het snelste uiterlijk maar is wél eerlijk!

Onderbuik | 30-06-06 | 09:06

@ schele Henk , tja Jezus-Hitler ... E.O van buiten en S.S. van binnen , een mooie duidelijke manier om deze wanstaltige "leer" te definieeren . ff voor de goeie orde ; gr.gr. gristenen hebben meer gemoord , vervolgd , gemarteld , etc. etc. dan Hitler , Stalin en Mao samen .
De opmerking "God is Liefde" maakt me even ziek als het "Arbeit macht frei" boven de poort van Auschwitz .

groet Amoebe

Amoebe | 30-06-06 | 09:05

don goost 30-06-06 @ 09:01
"Een heel land is de dupe van de geldingsdrang van die rancuneuze hurkepisser. Wat een naar wijf."

Dit is de meest treffende omschrijving die ik ooit van Rita V. heb gelezen.

stampertje | 30-06-06 | 09:05

Leek wel een gewonnen WK kwartfinale, althans daar moest ik aan denken bij het getoeter wat ik hoorde om 20:30 gister. Prachtig!

MAXIMO | 30-06-06 | 09:05

De huidige partijen spelen niets meer klaar, ik voorspel een meerderheidskabinet PNVD, LPF, SP en SGP en dus gebeurt er dan weer helemaal niets in dit landje.

je therapeut | 30-06-06 | 09:04

schele henk 30-06-06 @ 08:53

Ach ik heb nog wat te neuken, kan jij waarschijnlijk met je schele kop niet zeggen.

Onderbuik 30-06-06 @ 08:53

Begint de obstipatie in de onderbuik nu al?

Aktivist 30-06-06 @ 08:46

Kon je niet wat verder teruggaan als 30 jaar? De talentvollen worden tegengehouden door de belachelijke manier hoe ons wetenschappelijk onderwijs is verkwanseld. En nee, socialistische regeringen hebben dit niet veroorzaakt. Rechts heeft bloedarmoede veroorzaakt door het studeren veel te duur te maken.

stampertje | 30-06-06 | 09:03

Dit krijg je er nou van als je een leugenaar/asielzoeker BOVEN jouw eigen minister plaats. De leugenaar wist niet van ophouden en ging maar door met haar leugens.(om best wil).
In principe was Verdonk best goed bezig; geen paspoort, eerst de juiste documenten! Maar die Zalm he, pffff. Alsof Ayaan van adel is. Bah, bah BAH!
Hoop dat Ayaan en Zalm nu gelukkig zullen zijn met het resultaat. Van mij hoeft Zalm nooit meer terug te komen. Wat reputatie… bla bla bla? Ayaan heeft Nederland mooi in haar MACHT! En Nederland is doodsbang voor Washington. Best een zielige vertoning. Hoe had het zover kunnen komen. Alles en iedereen moest wijken voor Ayaan (????????).
Wat een BELACHELIJKE gedoe!
Ben blij dat D66 eindelijk ingegrepen heeft.

Xtra | 30-06-06 | 09:03

Het is te belachelijk voor woorden dat een kabinet dat ons land dient te besturen valt over zoiets. wat een amateurs, nederland is inderdaad gek geworden. Persoonlijke vetes e.d. vechten ze maar lekker op straat uit maar niet in de regering. Een heel land is de dupe van de geldingsdrang van die rancuneuze hurkepisser. Wat een naar wijf.

don goost | 30-06-06 | 09:01

Jesus Hitler. Die goeie ouwe Carnivore. Verders is je commentaar een beetje buitensporig Amoebe.

schele henk | 30-06-06 | 08:57

Stampertje is zeker Bambi neuqen.

schele henk | 30-06-06 | 08:53

@Aktivist 30-06-06 @ 08:46
de tijd dat wouter bos zijn snor gaat laten staan komt steeds dichterbij, of zal het een hoofddoekje worden... het socialisme is dood, de enige optie is verder voortborduren op de moslimknuffel weg.

Onderbuik | 30-06-06 | 08:53

Dat wordt een linkse diep rode herfst! Met alle gevolgen van dien!

Bushdocter | 30-06-06 | 08:52

Chapeau!

kaboem | 30-06-06 | 08:51

@ onderbuik , ja en ... inderdaad vara en nps zijn niet besmet door de kadaverleer van Jezus-Hitler ( de grootste genocide beweging ooit ) . Ik neem aan dat je bedoelt dat er bij de vara en nps ook slechte mensen zitten ... vast wel , maar het Seys-Inquart niveau van Balkenende 2 zullen ze nooit halen .

Amoebe | 30-06-06 | 08:50

stampertje 30-06-06 @ 08:07
"Brugklas", ook weer zo'n kansloze collectivistische verworvenheid van de o zo geprezen jaren '70. De getalenteerden ontmoedigen en de standaard stelselmatig op VMBO-niveau handhaven.
Trouwens: Denk je nu echt dat Boslim en zijn horde de groep 2x modaal en minder minder zal uitknijpen???

Aktivist | 30-06-06 | 08:46

@amoebe
sorry moet zijn: NIET christelijk

Onderbuik | 30-06-06 | 08:43

@Amoebe 30-06-06 @ 08:36
de vara en de nps zijn christelijk, de rest klopt inderdaad.

Onderbuik | 30-06-06 | 08:41

Gaat De Balk voor 3 misluktte kabinetten op een rij???

Days-Of-Wild | 30-06-06 | 08:38

Blij dat dit clubje Nazi's , bloedhonden en gristentuig is opgerot ... ik wens ze verder alle terminale ziektes ... ook voor hun kinderen en familie ... dit zijn zo ongerveer de slechtste mensen die je je uberhaupt voor kan stellen .... wat een schorem

Amoebe | 30-06-06 | 08:36

@stampertje 30-06-06 @ 08:29
dom is tie niet, hooguit een beetje naief. Maar liever naief dan zo doortrapt als de nsb-praktijken van iemand als Kees Driethuis en consorten...

Onderbuik | 30-06-06 | 08:34

De dame waarmee Wouter Boslim is getrouwd werkt bij de staatsomroep, geen wonder dus dat ie meer geld voor die spindoctorsorganisatie wil. Goed voor eerlijke verkiezingen.

schele henk | 30-06-06 | 08:31

*fab fab fab*

Lachende Scheerkwast | 30-06-06 | 08:30

Onderbuik 30-06-06 @ 08:24

Als 'jan peter slim is' is een contradictio in terminus (of zoiets). Dat hebben we de afgelopen dagen toch echt weer mogen constateren.

stampertje | 30-06-06 | 08:29

Per januari gaan de belastingen voor de hard werkenden naar de 75% zodat het luie volk een riante uitkering kan ontvangen.
*pakt vast een oude sok om zijn geld in te verstoppen om een reserve op te bouwen*
Regeren is immers vooruitzien en dat zie ik die kabouter nog niet doen. (O ja, kan iemand trouwens die bigsmile van z'n gezicht halen???)

Mammoth | 30-06-06 | 08:27

Wie is de lijsttrekker van Geenstijl?

Joltcan | 30-06-06 | 08:26

G-unite 30-06-06 @ 08:16

Hij doet dan erg goed zijn best om dat te verbergen. Of ik moet de satire missen.

stampertje | 30-06-06 | 08:24

en deze storm in een glas water is veroorzaakt door de onafhankelijke objektieve nps, met hun neutrale programma Zembla. De leider van dit programma de nsb-er Kees Driethuis kan tevreden zijn. Het lijkt verdacht veel op een 1-tweetje van de linkse kerkleden... www.zemblabla.nl./

bah, bah en nog eens bah.
Als jan-peter slim is gaat hij gewoon zónder de d66 ff de termijn afmaken... genoeg tijd voor de argeloze nederlander om te beseffen welke gemene rol o.a. de partij van de allochtonen speelt...

Onderbuik | 30-06-06 | 08:24

Heb lang moeten wikken, maar ben blij met vervroegde verkiezingen. = versnelde kans op geyle wijven in de Kamer.

LibertasSimplex | 30-06-06 | 08:22

Pritt is niet racistisch. Een twijfelachtige voorspeller misschien maar hij ies heel mulikulti heur.

G-unite | 30-06-06 | 08:16

Als middels een criminele organisatie genaamd 'staat' je inkomen bijelkaar jat heeft dat een schijn van legitimiteit. Als je gaat inbreken of beroven valt het meer op ook. Het meganisme is echter het zelfde; iemand verdient geld en het wordt afgepakt om het in de zakken van lamlendigen te laten verdwijnen.

schele henk | 30-06-06 | 08:15

G-unite 30-06-06 @ 08:02

Geen Stijl-verkopers krijgen vrijstelling, behalve PrittStift. Die gaan ze waarschijnlijk 125% belasten als schadevergoeding voor alle racistische praat.

stampertje | 30-06-06 | 08:09

Aktivist 30-06-06 @ 07:50

Moet je nog niet naar de brugklas? Of is het al vakantie.
Maar effe een antwoord: Waarom ga jij er vanuit dat ik een uitkering heb? (BTW: Het zijn uitkeringsgerechtigde, iemand heeft wettelijk recht op een uitkering, men kan dat niet opeisen, maar aanvragen)
Verder is het is economisch echt wel verantwoord om de welvaart te verdelen ipv het allemaal in handen van 0.1% van de bevolking terecht te laten komen. Iedereen rond 2*modaal en eronder is zo gepakt door JP en zijn dievenbende dat er heel wat gerepareerd moet worden.

stampertje | 30-06-06 | 08:07

kedengedeng oehoeee.
99% belasting.. Zullen we die regel maar schrappen Lucas?

G-unite | 30-06-06 | 08:02

Nu kan Laurens Jan Kinkhoest eindelijk alle tijd doorbrengen winkelend in de Javastraat met zijn matrasse Ineke van Mechelen.

stampertje | 30-06-06 | 08:00

Dus lucas wil dat alle lekere wijven ter wereld in Nederland 0% betalen. Mmm. Schitterend plan!

schele henk | 30-06-06 | 07:53

stampertje 30-06-06 @ 07:27
Zodat jij meer uitkering krijgt zeker...
PvdA is en blijft de partij van de ambtenaren, uitkeringstrekkers (is eigenlijk hetzelfde) en huilebalken. Geen alternatief voor het opgestapte kabinet dus.
En die 72%-schijf komt er ook onder Boslimmetje niet. Kan-ie niet maken bij zijn vriendjes uit z'n Shell-tijd.

Aktivist | 30-06-06 | 07:50

Wel makkelijk voor Buro Renkema dit, hoeven ze alleen dat Ode aan Bos filmpje te pakken, de eerste helft te verwijderen, en in plaats van Hoogevorst daar Brinkhorst of zo neer te zetten.

Nyg | 30-06-06 | 07:46

Ik ga voor een 99% belastingschijf voor iedereen die er uitziet als Hans van Baalen/ Guus Meeuwis en/of in hetbezit is van een Porsche Cayenne of duurder.

Lucasdelinkselul | 30-06-06 | 07:45

Gerechtigheid stampertje. Inleveren die tweede huizen en VVD-torens.

Lucasdelinkselul | 30-06-06 | 07:44

Inderdaad die ook. Die is even slecht als de rest.

stampertje | 30-06-06 | 07:40

The dawn of a new era.
Het is een mooie dag.

G-unite | 30-06-06 | 07:38

Heb je het over W.Kok? Geheel mee eens!

schele henk | 30-06-06 | 07:37

Was je nog niet weg schele?
Tevens alle bonussen voor de zichzelfverrijkende witteboorden maffia van huis uit wegbelasten

stampertje | 30-06-06 | 07:32

Dan wel vlaktax he, die 72%.

schele henk | 30-06-06 | 07:29

En als we nu eens beginnen weer de 72% schijf in te voeren. Lijkt jullie dat wat?

stampertje | 30-06-06 | 07:27

*Zwaait schele Henk uit*

stampertje | 30-06-06 | 07:19

Jawel 30-06-06 @ 07:04

Ik dacht na het lezen van je eerste regels dat je het over Rita had. Heb je voor de rest wel opgelet? Of lag je te slapen voor de TV? Misschien is de persconfrentie van Pechtold je ontgaan?

stampertje | 30-06-06 | 07:18

Prijst den dag niet voor den avond is gevallen! Eerst die verkiezingen.Dan Wouter Boslim als premier. Dan Schele Henk emigreren naar Nieuw-Zeeland.

schele henk | 30-06-06 | 07:12

Democratie in al haar glorie, ofwel: hoe drijft één machtswelluste, oppertunistische, matennaaiende jaloerse bitch haar zin door. Met Hirsi Ali had dit allang niet meer van doen. Het ging Vieze Loes gewoon om twee dingen: Payback time voor Pechold en "nobody fucks with me". Val;t het ook ook op dat LL het constant heeft over "dus kon IK geen steun meer geven". Hoezo "ik"?! Ik dacht dat er nog altijd meer mensen in D66 zaten?! Nee, deze actie is gewoon een persoonlijke geweest.

Jawel | 30-06-06 | 07:04

He ja, Pastors! Weer zo'n groot politicus voor ons land.
Ik kan niet wachten...

Lucasdelinkselul | 30-06-06 | 06:58

Goedemorgen,

Wat een prachtige dag.

stampertje | 30-06-06 | 06:16

@Levereter 30-06-06 @ 03:14:
Het is nooit te laat; en het is al helemaal geen gezeur.
@flor: kudos. Tot twee keer toe een heldere analyse.

crixus | 30-06-06 | 04:20

Mense,Jan Peter zegt dat de laatste ronde is gemeld.Nog 1 en dan gaat maandag de ellende in de grote pot der niet wetende.(vrijdag ? denk dat je ver kan zoeke om iemand te bereiken,werk tijde he) Janneke gaat thuis ff uitlegge waarom Nederland naar de gal gaat en waarom ie lam is.

de patatpooier | 30-06-06 | 03:40

Heb NOVA inmiddels een stuk of 18 keer op de achtergrond voorbij horen komen. Kortom, heb zin aan een potje slaap.
Ik zeg dit puur uit beleefdheid.

donald_fuck | 30-06-06 | 03:34

@ Patatpooier 03:18

Een socialist? Geintje. Beter werk je te veel voor number one (jezelf).

donald_fuck | 30-06-06 | 03:28

@de patatpooier 30-06-06 @ 03:24 : Is er toch nog iemand die D66 wil sponsoren :D

Kris | 30-06-06 | 03:28

@Kris 30-06-06 @ 03:18
Maak ze nou niet wakker de D 666
Discovery channel bied geld voor dat soort verbanningen

de patatpooier | 30-06-06 | 03:24

@donald_fuck 30-06-06 @ 03:12

Noppes,gewoon een iemand met een mening die te veel werkt.
Voor de Mede lander

de patatpooier | 30-06-06 | 03:18

Levereter 30-06-06 @ 03:10 : Als het net is zoals 0605 en dan met een vleugje Vet Hard dan heb ik er geen problemen mee ;) Als het aan mij ligt gaat de gehele fractie van D66 lekker op vakantie naar Siberië, dat kan ook een leuke documentaire worden :D

Kris | 30-06-06 | 03:18

Flor is stiekem de man (of vrouw) die het tussen haakjes plaatsen van stukjes tekst tot een kunst verheven heeft. Ships, ik deed het ook...

donald_fuck | 30-06-06 | 03:18

Inderdaad

flor | 30-06-06 | 03:15

Tis te laat voor dit gezeur "flor" Truste.

Levereter | 30-06-06 | 03:14

Patatpooier, ben jij stiekem Kees van Kooten?

donald_fuck | 30-06-06 | 03:12

Whatever, ik geloof niet dat je me helemaal begrepen hebt. Of je het wel of niet eens bent met de politiek van Verdonk kan je het eeuwig hebben. Dat hoort ook. Kritiek op beleid is onderdeel van de politiek. Kritiek op de persoon is niet politiek, maar gewoon kroegpraat of roddel en dus betekenisloos. Niet heel erg, maar in grote mate wel ergelijk, vind ik. De reputatieschade die wij in het buitenland opliepen (en die jij als ik het goed begrijp vertaalde als 'kritiek uit het buitenland') is het gevolg van stuntelig lomp politiek handelen. Het is ook niet 'wat kritiek, maar (terechte) zorgen van het buitenland over het Nederlandse inversteringsklimaat. Bijvoorbeeld: hoe gemakkelijk (vaak hoog opgeleide) werknemers van buitenlandse bedrijven hier comfortabel aan de slag. Maar ook de diverse negatieve raporten van de Raad van Europa (waaraan wij door verdragen aan zijn verbonden) zijn echt heel genant. Naar mijn mening had Verdonk het eerste, zonder in de problemen te komen, kunnen voorkomen door een genuanceerdere beeldvorming over integratiebeleid. (lang leve de nuance) en (om specifieker te zijn) meer tijd te nemen en meer te overleggen met fractie en kabinet over Hirsi Ali. Ze had eigenlijk niet eens zozeer haar beleid zelf hoeven te veranderen om deze schade te beperken. Het beleid zelf is ook inhumaan. De negatieve mensenrechten rapporten van de Raad van Europa e.d. zijn wel een direct gevolg van haar beleid. (En dus niet die van Cohen die dit allemaal al zou hebben bedacht.) Kortom, je kunt het met haar beleid eens zijn of niet, zo lomp als zij het 'opdiende' heeft Nederland het nog nooit meegemaakt. Dit is mijn oordeel over haar politieke (dus niet persoonlijke) handelen.

flor | 30-06-06 | 03:12

@Kris 30-06-06 @ 03:03: Wedden dat dit hoogtepunt in onze Parlementaire geschiedenis binnen 5 jaar een toneelstuk hetwel een film is?

Levereter | 30-06-06 | 03:10

Jan Petert,de drank is op ff een vergadering.

de patatpooier | 30-06-06 | 03:08

@ Bottehond 02:59

Damn, voel me betrapt. Zit al de hele tijd te switchen tussen GS en kinky.nl...........

donald_fuck | 30-06-06 | 03:04

Levereter 30-06-06 @ 03:00: ***Proest*** hahahaha... heel erg scherp :) Een rok in de top geeft altijd problemen... (voor alle vrouwen die zich hierop aangesproken voelen: dit is slechts een grapje!)

Kris | 30-06-06 | 03:03

@bottehond 30-06-06 @ 02:56

Simpele ziel,gelijk huile als je wordt aangevalle.
Dach je gewoon op het Malie veld,matte op het veldje.
En niet gelijk je linkse vrindjes belle he.

de patatpooier | 30-06-06 | 03:01

Leuk, dit was een Grieks drama met alleen maar vrouwen: Ayaan, Rita, Loesewies en Femke, alle heren speelden (hilarische) bijrollen.

Levereter | 30-06-06 | 03:00

geile debiel 30-06-06 @ 02:42

Wat is dat voor een khutnick? die hadden we hier allemaal wel kunnen nemen!

bottehond | 30-06-06 | 02:59

de patatpooier 30-06-06 @ 02:40

Wat is dat voor een werkelijk debiele poging? Als je goffedomme een vent bent dan join je de GS fight club! Lutser!

www.foxmovies.com/fightclub/

bottehond | 30-06-06 | 02:56

Echt... wat een vluchteling in de politiek al teweeg kan brengen... in 1 woord geweldig. Als ze nou al het energie in deze kwestie zouden gebruiken voor BELANGRIJKE zaken wat speelt in ons land en daar juist debatten over houden, dan pas waren ze goed bezig geweest in s'Gravenhage. Maar nee.... niets zo gevaarlijk als principe kwesties! D66 is nu echt uitgescheten en zal niet verder komen dan een paar zetels of liever gezegd D66 houdt op te bestaan! 40 jaar jubileum is genoeg voor D66 :D

Kris | 30-06-06 | 02:53

Je schijt op Nederlanders welke onbehoorlijk de politiek aanvallen, daar deze hun nek uitsteken, maar komt er kritiek van over de grens dan sta je achter de kritiek.

..Whatever | 30-06-06 | 02:46

-weggejorist-

geile debiel | 30-06-06 | 02:42

@donald_fuck 30-06-06 @ 02:39

Dank je voor de opmerking,betaal waarschijnlijk zijn uitkering
.

de patatpooier | 30-06-06 | 02:42

Dat wanneer je de grenzen wegdenkt het nogal botst. Waarom heb je er problemen mee wanneer Verdonk het spul opschoont wat een niet eenvoudige opgave is daar terugdraaien nooit eenvoudig is, er wat kritiek komt van over de grens als er een steekje valt. En anderzijds heb je wel problemen met kritiek van de Hollanders op hun politiek.

..Whatever | 30-06-06 | 02:41

RITA BEDANKT!
RITA BEDANKT!
RITA, RITA, RITA, BEDANKT!
En natuurlijk die langbenige nubische hoerrrrrrrrr AHA.
En viezeloes natuurlijk.
Nu nog een homevideo! Liefst van de besprekingen met Femke, die heeft van die zaadvragende pretoogjes.
Behalve dan van Rita, haar politieke ideetjes staan me aan maar voor de rest is het net een fries ploegpaard.

Jim Beam | 30-06-06 | 02:41

@bottehond 30-06-06 @ 02:28

Mooi dat jij dat denkt,zeker een groene linkse door gestudeerde uitkerings gerechtende net een baan voor een jaar en alweer er uit geknikkert dus recht op een uitkering dodo.(dach ik dat hard op? sorry dan!)
Gaat is nadenke,geen mooier leven als de afvoer put van Politiek Nederland.
De EU is de mooiste afvloei regeling.
Zoveel euries in de maand heb jij niet in je zakkie hoor.

de patatpooier | 30-06-06 | 02:40

@ Bottehond 02:21

Een beetje polderaar (lees: eindeloos nuanceren en iedere punt en komma op een weegschaaltje leggen) zou toch met een klein beetje middelbare-school-Frans moeten weten dat het 'pommes frites' is? ;-)

donald_fuck | 30-06-06 | 02:39

@Whatever 30-06-06 @ 02:30
Wat is je punt?

flor | 30-06-06 | 02:35

Flor, Enerzijds zeg je dat de Nederlanders onbehoorlijk landbestuurders aanvallen, anderzijds lig je wakker van de kritiek welke van over de grens komt.

..Whatever | 30-06-06 | 02:30

@ De Patatpooier 02:21

Gewoon je 'pas opgeknapte badkamer' dmv een peppie&kokkie offerte van de belasting aftrekken. Blijft je budget beetje in balans.

donald_fuck | 30-06-06 | 02:29

de patatpooier 30-06-06 @ 02:25

Jo... je bent net Peter Sellers die Clouseau naspeelt. Doe es geweaun. Als je iets kwijt wilt.... kom er maar in, souteneur de pomme de terre!

bottehond | 30-06-06 | 02:28

flor 30-06-06 @ 02:19

Je bent een ras- polderaar. Ik ook. Maar weet je: dat volstaat soms niet. En dan mot je de mouwen opstropen en je nuchtere hollandse verstand gebruiken. Zeg maar.

bottehond | 30-06-06 | 02:26

nog 1 van de belasting cente en dan kappe we,hahhahaahaa.
Over een paar uur weer de luch en de drank neer zette.

de patatpooier | 30-06-06 | 02:25

@donald_fuck

zit er in,leef in Fuck Den Haag.
Je wil niet weten wat er gebeurt met je euries.
Feeste of vergadere,bij de politieke sukkels is het verschil klein hoor.
Waar denk je waar het van betaalt wordt?Jou belasting euries.!!!!

de patatpooier | 30-06-06 | 02:21

@patatpooier(?)
Weet niet wat me bezielde om hier te posten (langer dan 10 minuten schrijven is een unicum op GS denk ik) Heb veel respect voor politici die hun nek uitsteken in een land (die toch bestuurd moet worden) vol ondankbare mensen die niet kunnen wachten om ongenuanceerd, persoonlijk en heel onbehoorlijk deze mensen aan te vallen. Ik heb zelfs (op een hele rare verdraaide manier) respect voor Verdonk om die reden, al vind ik haar in politiek opzicht het slechtste wat Nederland in jaren is overkomen. De reputatie schade die zij Nederland heeft berokkend had ik in mijn posting niet eens besproken.
Ach ja, nu heb ik mij weer uit de tent laten lokken. Trusten dus.

flor | 30-06-06 | 02:19

.. Whatever 30-06-06 @ 02:15

Snoeiiiiihard.... hahahahahaha Überlol!

bottehond | 30-06-06 | 02:19

In oorlog sta je ook niet stil bij een aan stukken geschoten kinderkopje, beetje nuanceren, territorium telt. Zeg ik. Zonder ballen wordt het nooit wat. Beetje op elke kinderlijkje gaan staan kiften… het bederft het tempo wat we hard nodig hebben. Cadans.

..Whatever | 30-06-06 | 02:19

@CoJoNes 30-06-06 @ 02:08@.. Whatever 30-06-06

morge weer werken voor je cente? Zakke vullers gevraagd voor de aankomende nieuwe verkiezingen!

de patatpooier | 30-06-06 | 02:16

Jammer dat Verdonk op haar kloten kreeg in ieder geval. Om mij mag ze wel even doorgaan met tuig het land uitschoppen, en als daar wat goed spul tussen zit (die breezar) ach, waar koppen rollen. Af en toe een foutje moet kunnen op 26.000 gezichten. Resultaat dat telt en resultaat zullen we voorlopig wel niet meer zien.

..Whatever | 30-06-06 | 02:15

@ De Patatpooier @ 01:57

Een politieke carriere is niet besteed aan een tegenstander van 'populistisch geratel'. Waarom niet? Den Haag leeft ervan.

donald_fuck | 30-06-06 | 02:14

flor 30-06-06 @ 01:50

een rustige man.

bottehond | 30-06-06 | 02:09

Heb flor haar stukje niet gelezen, in de tweede regel werd me verteld wat ik moet doen, dat werkt niet. Klinkt direct zo links "de rest mag om mij doorscrollen", wel flor je hebt niks te willen hier in de commenten.

..Whatever | 30-06-06 | 02:08

Mark Rutte heeft het zelf letterlijk gezegd: Dit is allemaal de schuld van D66. Alle partijen worden beter van dit scenario, behalve Alexander Pechtold. Uiteindelijk heeft niemand echt gezichtsverlies geleden. Maxime heeft de Balk willen behoeden voor een al te harde val en Rita, tsja, waar past Rita in dit hele verhaal.
Mijn voorspelling: Exact dezelfde verhoudingen in de kamer als nu na de verkiezingen, met een gedecimeerd D66.

CoJoNes | 30-06-06 | 02:08

Net nu Wouter Windvaan zijn proefballontetje oplaat over webcamgirls. Toeval?

Lucasje dus | 30-06-06 | 02:01

@flor 30-06-06 @ 01:50
Mooi verhaal,wanneer ga JIJ de politiek in?

de patatpooier | 30-06-06 | 01:57

Ik ben ook wakker,slaap zacht Nederland,het zakke vulle begint nu ech.

de patatpooier | 30-06-06 | 01:54

What's the big deal? Aan het einde van iedere poppenkastvoorstelling gaan de gordijntjes toch dicht?

donald_fuck | 30-06-06 | 01:50

bottehond 30-06-06 @ 01:42

Ben nog wakker.
Ben benieuwd.. Wie ben ik??

flor | 30-06-06 | 01:50

Vertel

Moydrumm | 30-06-06 | 01:44

Wat een lutser, die flor, geweaun een post dumpen en zomaar naar je nest rotten. Geen repliek, nix....., nada. Zwak, egt zwak! ik zeg, een beetje logisch nadenken en je weet wie flor is. :-P

bottehond | 30-06-06 | 01:42

bral-aap 30-06-06 @ 01:18

Als WIJ MANNEN dus nog iets van ons leven willen maken stemmen we allemaal op de SGP. Wel een stuk of de helft van de lijst van ons, de GS-ers he. Die noemen de mannebroeders gekscherend: de "GS"P.... hahahaha. Moet je wel een jaar of wat jammerklagen en alleen stiekem wijven kapotscheuren, maar dan heb je eauk wat. Dan wijven uit de politiek bannen en while we are at it: alle mannen zijn van staatswege verplicht om minstens 1 maal per week een ander gleufdier te bestijgen, op straffe van onthoofding met een botte zaag..... Ik zie het helemaal zitten. En bij de weg: de SGP is vóór de deaudstraf. Zoals 50 % van het volk en alleen de SGP in het parlement.

bottehond | 30-06-06 | 01:37

Bye Bye Zwaai Zwaai .. dag Balkie .... het gaat je goed jongen.....

Beregoed | 30-06-06 | 01:35

Is ook zo 30-06-06 @ 01:03

jaja nu is AHA of AHM ineens een leugenaar en mens deugt voor geen meter maar je stond zeker voraan toen ze zat af te geven op de Islam........... je hebt zeker geen vrienden anders hadden ze nu allemaal wel een mes in de rug........

whatdafok! | 30-06-06 | 01:33

DeSteef 30-06-06 @ 01:30
Van der Laan is al uitzichzelf opgestapt -_-

Moydrumm | 30-06-06 | 01:31

de honden blaffen... 30-06-06 @ 01:28

Verklaar je nader. Met de huidige setting?

Moydrumm | 30-06-06 | 01:30

Stuur eerst van der Laan de laan maar uit !

DeSteef | 30-06-06 | 01:30

-weggejorist-

L | 30-06-06 | 01:29

Ze komen wel weer terug....

de honden blaffen... | 30-06-06 | 01:28

joost57 30-06-06 @ 01:21

Ga maar zo door. Lees eens hun economische standpunten zou ik zeggen. Uitspraken als ''De staatsschuld inkorten'' en ''boeren flink subsidiëren voor het tegemoetkomen stoppen vleesproductie'' zijn erg overtuigend om op te stemmen hoor!

Krom.

Moydrumm | 30-06-06 | 01:28

ZO! Van die Balkenende, Verdonk, Nawijn, van As, Brinkhorst: DIE ZIEN WE NOOIT NOOIT NOOIT meer terug! Wat een feest van de democratie de afgelopen 2 dagen! Morgen weer gewoon voetbal op tv.

Jan F. (de) | 30-06-06 | 01:27

bral-aap 30-06-06 @ 01:18

Kvind mijn eigen moeder zelfs redelijker dan lapzwans balkellende...

Moydrumm | 30-06-06 | 01:24

flor 30-06-06 @ 01:18

Hey, dat is vreemd, een proclamatie op GS van een incrowd mens. Een opvallend mens zelfs. Een met maar één oogklep op. Mag ik u er tenslotte op wijzen dat ik penningmeester van het Komitee tot Rehabilitatie van de Onderbuik ben? Dank U.

bottehond | 30-06-06 | 01:23

iedereen bij de vervroegde verkiezingen PNVD stemmen dus............................. tja, liever dat dan de rooie rakkers op links of die eigen meningloze geitenwollensokken dragers in het midden........

joost57 | 30-06-06 | 01:21

Dat een bitchfight tegenwoordig een kabinet kan opblazen bevestigd wel weer mijn standpunt; 'vrouwen horen niet thuis in de politiek'!!!

bral-aap | 30-06-06 | 01:18

Lees net de comments. Moet zeggen dat deze mij meevallen. Had eigenlijk alleen maar populistisch geratel verwacht. Blijkt toch nog zo'n 10 procent over enige nuance te beschikken. Zowel aan de 'linker' als 'rechter' kant overigens. Dus voor diegene is deze reactie bedoelt (de rest mag doorscrollen of een posting over zakkenvullers plaatsen, hoeft dus niet te reageren wat mij betreft) Ik denk dat D66 voor het eerst in lange tijd een oprechte en juiste beslissing heeft genomen om minister Verdonk niet langer te steunen. De verhoudingen tussen deze minister en de D66 fractie lag al lang moeilijk, ook de D66 ministers konden hun ongenoegen over Verdonk nauwelijks voor zich houden. Gisteren was de maat vol. Steun aan het lompe optreden van Verdonk kon door D66 echt niet meer verantwoord worden naar de eigen achterban. Hiernaar handelen is de taak van iedere partij! Het enige wat Verdonk had hoeven doen is opstappen. In dat geval had dit kabinet zijn werk gewoon kunnen afmaken (zonder overigens zich zorgen te hoeven maken over zo'n ongeleid projectiel). Onbegrijpelijk dat de overige kabinetsleden, die allen Verdonk hartstikke beu zijn, haar niet onder druk hebben gezet om af te treden. Wat een arrogantie om te denken door te kunnen regeren zonder steun van een regeringsfractie. Angst voor het volk (de populariteit van Verdonk) is een slechte raadgever denk ik. Dat ze toch aan die angst hebben toegegeven vind ik niet erg, omdat ik tevreden ben met het aftreden van dit kabinet. Maar het had niet gehoeven. Minister Verdonk had gisteren kunnen toegeven dat zij onzorgvuldig had gehandeld (wie noemt een aflevering bekijken en één interview nou zorgvuldig onderzoek, en wie met een IQ boven de 60 gelooft dat die brief niet onder druk is getekend???), en waarschijnlijk had de D66 fractie daar genoegen mee genomen. Als toch de motie door D66 was gesteund had Verdonk gewoon nog kunnen aftreden. (onder druk van het kabinet, want van haar kan je niet meer verwachten in het belang van haar partij/ kabinet/ land te handelen) Er zijn maar twee partijen schuldig aan de val van dit kabinet. 1. De VVD. Zij kunnen hun minister niet in de hand houden en durfden niet deze brokkenpiloot te laten vallen (geloof niet dat Verdonk op sympathie van de VVD fractie kan rekenen) 2. CDA. Balkenende had dit allemaal kunnen voorkomen als hij meer regie had getoond. Dat het antwoord van Verdonk op de kamervragen op de maandag al de kamer bereikten is net zozeer een blunder van Balkenende als van Verdonk. Dat hij denkt dat hij een motie van wantrouwen, ondersteunt door D66, zomaar naast zich neer kan leggen (er op gokkend dat de D66 fractie het negeren van de motie pikt) is ronduit naïef. Politiek is niet zo ingewikkeld. Het is een kwestie van vertrouwen. Het lafhartig in bescherming nemen van een volstrekt incapabele (en bovendien amorele) minister door de overige coalitiepartijen is voor D66 reden genoeg om de steun voor het gehele kabinet in te trekken.
In ieder geval ga ik nu slapen en dromen over betere tijden :-)

flor | 30-06-06 | 01:18

LoL @ Sévèke 30-06-06 @ 00:58

Geweldig. Jij snapt het. We zijn in burgeroorlog met de kleren van de keizer. Iedereen ziet het, maar niemand zegt het. Er vallen doden en we gaan over tot de orde van de dag. Niets gebeurd, tog? Dit gaat zeau verschrikkelijk escaleren. Vrees ik.

bottehond | 30-06-06 | 01:11

Is ook zo 30-06-06 @ 01:03

U brengt inderdaad een relevant onderdeel van de discussie naar voren, dat wellicht het verhaal een andere wending had kunnen bezorgen. Nederland is gespleten tot op het bot. Niet 50/50, maar 80/20.... men verscheurt elkaar en heeft geen enkele gezonde distantie meer. Wat is Uw visie op de toekomst, oh, wijze Sachem? (just kidding)

bottehond | 30-06-06 | 01:08

Dat stembiljet gaat direct in 8 stukjes de prullenbak in. Ik surf wel lekker ongeneerd mee op de 'democratie' van dit EU dorp.

Echt He! | 30-06-06 | 01:08

Ziurdt 30-06-06 @ 00:55

Als je alleen al als kabinet ideeën maakt om Nederland binnen 3 jaar uit de put te halen, en er na 3 jaar nog slechter voorstaat dan in het begin, dan faal je voor mij wel heel erg hard.

VVD en CDA wilden binnen 3 jaar Nederland er weer boven op helpen om zo van het laatste regerings jaar te profiteren, zodat zij dat jaar daarop weer werden herkozen. Wat blijkt uit de praktijk? Het heeft niets geholpen. Er zijn relatief gezien meer gezinnen financieel in de problemen gekomen dan voor de regeringstijd van CDA en VVD. Mensen die eerst modaal waren kunnen niet eens meer rond komen. Wij konden vroeger altijd op vakantie (en dan doel ik op elke schoolvakantie van de kinderen), maar nu kunnen wij niet eens meer in de zomervakantie op vakantie.

Er zijn tegenwoordig zoveel gezinnen die naar voedselbanken moeten, en die voedselbanken kunnen niet eens meer iedereen voedsel geven omdat er te veel mensen zijn die gratis voedsel nodig hebben.

Laatst zag ik een programma over alleenstaande moeders. De mannen van die moeders hadden hen achter gelaten, terwijl die vrouw voor 4 kinderen moest zorgen. Ze kon ze niet eens naar school toe sturen! Dan zou je denken: ga dan werken en stuur ze naar school of naar de creche. Maar nee dat kon niet, want met het loon dat zij waardig was kon zij niet eens de creche van de kinderen betalen. Ze hadden maar 1 matras en een paar stoelen en een tafel.
De minister die hier over gaat WILDE HIER NIKS MEE TE MAKEN HEBBEN EN WILDE ZE NIET HELPEN.
Dan faal je wel erg hard als minister. Dan mag je echt opzouten. Ik heb maar 1 ding tegen die minister te zeggen: ga es naar de gevangenis jij ondankbare hond.

Hoe kan je nou trots zijn op zo'n kabinet...

Moydrumm | 30-06-06 | 01:07

Mevrouw Megan/Ali is een bewezen leugenaar (naam, geboortedatum, jeugdjaren, trouwdag etc). Toen ze toegaf gelogen te hebben, nam Verdonk dit meteen van haar aan. (logisch) Hierop werd Verdonk verweten te snel conclusies te trekken.

Nu zegt onze Ali/Megan dat ze gedwongen is een verklaring te ondertekenen, waarop de oppositiepartijen (ook) meteen conclusies trekken.

Is het niet verstandig eerst eens heel grondig uit te zoeken of wat deze mevrouw megan/ali zegt eigenlijk wel klopt???? Wellicht probeert ze "haar Nederland" een dienst te bewijzen, misschien spreekt ze de waarheid? Wie zal het zeggen? Gezien haar voorgeschiedenis lijkt mij enig voorbehoud wel op zijn plaats.

Blijkbaar een mosterd en maaltijd verhaal, helaas.

Is ook zo | 30-06-06 | 01:03

Ziurdt 30-06-06 @ 00:55

Van dat e.a. had je et al moeten maken. dat staat sjieker. mooie post LOEG-er. Long time, no see....

LoL @ Sévèke 30-06-06 @ 00:56

Great post. Onvoorstelbaar dat men zomerreces van een maand of 2 neemt. Ali L. neemt uiteraard 12 maanden op, bless them, our muslemfriends, maar tog....... zoveel vakantie neemt oom botte nooit.

bottehond | 30-06-06 | 01:01

We hebben niks van Fortuyn terecht zien komen, daar hebben ze hem de kans niet voor gegeven.
De puinhoop die we nu hebben, daar zijn de poppetjes die de dienst uit maken zeker bewust van,
Fortuyn wilde al die poppetjes royeren, maar dat heeft hij nooit in praktijk kunnen brengen. De volgende die het zakie wilt oprollen, moet ook voor zijn leven vrezen.

LoL @ Sévèke | 30-06-06 | 00:58

2 Moydrumm 30-06-06 @ 00:50 , ik ben ook niet links, ik ben ook niet rechts, ik ben gewoon radicaal anti slap gelul (bureaucratie dus) en gelul over onderwerpen die het minst belangrijk zijn.
Het lijkt wel of ze met het Ayaan gebeuren de aandacht willen afleiden van de echte grote problemen.
Want laten we in eerlijk zijn , waar gaat het in godsnaam de afgelopen weken over? Er gebeuren dagelijks de meest afschuwelijke dingen en we krijgen in de toekomst andere grote problemen en we hebben nu ook problemen, laten we die is een keer oplossen, maar dat heeft de afgelopen weken stil gelegen en dan komt er nog het zomerreces aan zometeen, dat kost een godsvermogen.

LoL @ Sévèke | 30-06-06 | 00:56

@moydrumm
Juist, ik ben ook niet links, ik ben zakelijk. Derhalve heb ik een hekel aan politici die niet weten waar ze mee bezig zijn, die de grondwet niet kennen (JP B., Rita V., Louewies van der L. e.a.), en die zich met allerlei holle retoriek zich eruit proberen te redden. Weg ermee!

Ziurdt | 30-06-06 | 00:55

@lol @ seveke
Ja, en sinds fortuijn hebben we gezien wat ervan terecht gekomen is. Niet dat ik bedoel dat Rita V. binnenkort op het mediapark (of elders) met een of meer projectielen in haar lijf aangetroffen wordt, maar wel dat populisme niet meer is dan de persoon die het uitdraagt. Aangezien Rita V. niet erg geslaagd is in de implementatie van 'waar zij voor staat', is het vermoeden gerechtvaardigd dat zij de dag van morgen (politiek) niet overleeft.

Ziurdt | 30-06-06 | 00:53

@ LoL @ Sévèke 30-06-06 @ 00:46

Doel je er op dat Ziurdt links is? Ik ben ook niet links, en veracht toch Rita en alle b-politici van de VVD en de CDA; dan nog liever PvdA met de huidige setting. Die brengen tenminste doordachte regels naar voren. VVD en CDA lijken tegenwoordig wel dronke lapzwansen die hun ideeën schrijven op een servet.

Moydrumm | 30-06-06 | 00:50

@MAXIMO, ik hoop het, maar niet volgens de laatste peilingen....
@allen, een goede nacht toegewenst, ik hoop te dromen van een mooie linkse zomer....

bubka | 30-06-06 | 00:47

niet te hard lachen Ziurdt, ik weet nog destijds dat Fortuyn uit LN was gezet vanwege een krantenartikel.
En iedereen was toen zo hard aan het lachen en dacht dat het einde carriere voor Fortuyn was in de politiek. En nog geen week later had hij zijn eigen prtij LPF. En toen verging het lachen snel van mensen zoals jij.
En toen waren jullie zo razend omdat jullie keihard politiekgezien gepasseerd waren en toen was het pang.

LoL @ Sévèke | 30-06-06 | 00:46

lezen is voor homo's, dus ik zeg baai baai zwey zwey en de tiefus
Eindelijk ligt oom B. en zijn kliek onder de groene zoden.
Tot nooit meer ziens!!
En een kusje op het haar van Rita V.

Ziurdt | 30-06-06 | 00:40

We kunnen straks 2 kanten op; of wij weldenkende mensen stemmen op de SP of de nieuwe partij van Marco Pastoors.
Een andere keuze is corrupt.
Voor de rest zitten er alleen maar linkse lullerts en rechtse zakke vullerts en een paar enkele geitenwollensokken die uit het gooi komen of elders in 1 of andere dikke villa wonen en ook hun kinderen op witteschool doen.

Zo kan je ook zien dat Rita niet geniaal is. Rita konden ze makkelijk wippen met 1 of ander suf schandaal.
Rond om Fortuyn was er nooit 1 schandaal (iedereen zat op een schandaal rond Fortuyn te jagen en zelfs na zijn dood was men bezig hem kapot te maken, net als bij jezus) te vinden, dus die moesten ze helaas wegschieten.
.

LoL @ Sévèke | 30-06-06 | 00:39

@Mellorenz
Hij is zat van die kinderachtige tovertrucjes, daarom.
Jp is volwassen geworden; hij bekend schuld en heeft de baard in zijn keel gekregen.
Hij gaat het nu hogerop zoeken en informeert bij David Blaine naar de grote verdwijntruc.

MAXIMO | 30-06-06 | 00:35

Geweldig. Geef toe, waarom boos zijn op D66 als de VVD en CDA de boel toch verwaarlozen en verkloten? Naar mijn inszien hebben de VVD en CDA niks goeds gedaan de afgelopen jaren, behalve op veiligheid en dergelijke dingen (en dus niet het migratiebeleid).

Noem eens een paar hoogstandjes van de VVD en CDA van de afgelopen jaren. Ik kan het heel goed snappen dat D66 op stapt want met deze twee partijen zou ik ook na een tijdje zeggen: EN NOU IS HET GENOEG MET JULLIE GEKLOOT. Stelletje b-politici.

Moydrumm | 30-06-06 | 00:34

waarom pakte Jan Peter Potter ook niet gewoon zijn toverstok en veranderde hij viezelous niet in een kikker. Komt ie thuis, Bianca boos kind nog bozer. Dat wordt weer verhuizen naar een goed gereformeerd dorp waar ze hem niet veroordelen maar slecht nawijzen. Beatrix boos, krijgt hij een standje en moet ie weer strafregels schrijven. JP soms zit het mee en soms zit het tegen

Mellorenz | 30-06-06 | 00:28

@bubka
Na vanavond gaan ze sowieso zetels verliezen, dit heeft na al die affaires de geloofwaardigheid van de partij gewoon goed aangetast, het is de enige redding om er wat van te maken; Rita eruit.

MAXIMO | 30-06-06 | 00:24

Godverdomme, met vervroegde verkiezingen kan ik pas op me 21ste VVD stemmen.

Dance-Energy | 30-06-06 | 00:23

Ow my god, wie maakt me even wakker of zitten we echt in mickeymouseland?
Die gasten in de politiek zitten er alleen maar voor hun zelf.
Ze denken niet in landsbelang, ze maken ruzie om elkaar en ons land gaat langzaam naar de klote.
Weg met de elite! Er moet een partij van de burger komen. De overheid is een weerspiegeling van de maatschappij. Zij zijn asociaal, dan worden wij dat ook!

LoL @ Sévèke | 30-06-06 | 00:22

@ganzo
Tuurlijk zijn er fouten gemaakt maar wij deden het echt zo slecht niet en al helemaal niet vergeleken met de rest van Europa. Na de Paarse periode deden we ook nog slechter scoren dan de omringende landen.
Niks buitenlandse invloeden dus...
@Frans Witglas
Hopelijk voor Pechtold bannen ze GS in Thailand.

MAXIMO | 30-06-06 | 00:21

@MAXIMO,
Van mij hoeft de s.p. niet direct de grootste te worden, als links, eventueel aangevuld met de c.u. maar een meerderheid haalt. En eerlijk gezegd kan de v.v.d. niet meer terug. Net wat je zegt, Rita haalt dan met haar tokkies zomaar 20 zetels weg bij rechts. En wie denk jij dat dat het meeste voelt?

bubka | 30-06-06 | 00:20

@vinque: spammert...

Cloggy3 | 30-06-06 | 00:19

-edit spamhoerrr-

vinque | 30-06-06 | 00:18

@ Rho'd Berth 29-06-06 @ 23:42

Ik bedoel maar...! Wat een pluknicht...! Maar z'n vriendjes en vriendinnetjes van de GroenLaks en SP die kunnen me daar ook wat van hoor... Welbeschouwd kunnen die eigenlijk alleen maar tegen de vruchten die zijn afgeworpen door anderen schoppen, voor het plukken zijn ze nog net niet lang genoeg...

En alle relnichten en huppelhippies die denken dat we het nu met z'n allen fijn gaan hebben... proest... sorry, dat is niet eerlijk, zulke manieren zijn aan jullie voorbehouden!

Cloggy3 | 30-06-06 | 00:18

-weggejorist-

vinque | 30-06-06 | 00:17

-weggejorist-

vinque | 30-06-06 | 00:15

Jammer voor de MP en Nederland. Zul je zien dat mijnheer zolang-ik-mijn-mond-houd-kan-ik-niets-verkeerds-zeggen Bos met alle eer van het harde werk van dit kabinet aan de haal gaat.

JPB for Minister-President!

SkyCaptain | 30-06-06 | 00:15

bubka @ 00:04
Dan moet de SP gezien die peilingen en het aantal zetels nu in de kamer een inhaalslag gaan maken, heb ze de laatste tijd maar bar weinig in de media gezien. Indien VVD Rita eruitschopt kunnen zij zich enigszins orde op zaken stellen en er qua imago weer een nette partij van proberen te maken.
Rita kan zodoende met lutsers als pastors in zee gaan en haar politieke aftocht maken met LPF 2, die dan hooguit 20 zetels dankzij de verweesden haalt.

MAXIMO | 30-06-06 | 00:13

@MAXIMO, dat is niet juist. economisch ging het mondiaal goed. nederland had in die tijd juist investeringen moeten doen, echter dat is niet gebeurd. dat andere economieen korter in de economische dip hebben gezeten lag aan een ander beleid tijdens deze booming periode.

ganzo | 30-06-06 | 00:09

Het werd tijd.
Viva de SP!!

espana4ever | 30-06-06 | 00:06

een 6-pack Gladiator dat we de 1000 comments halen voor 12 uur
Detox 29-06-06 @ 22:15

Voor 12 uur 681 comments. Kom maar op met je bier, goed koud graag.

Weest gegroet | 30-06-06 | 00:05

ja, idd,want ik werk voor mijn geld en heb netjes mijn best op school gedaan, dus dan moeten alle finnen die uit hun neus vreten maar van mijn geld betaald worden.... ies logisch.... en met een overwinning van de Partij van de Allochtonen zou het mij ook niets verbazen als de allochtonen ook meer macht willen, dus binnenkort maar de sharia invoeren in nederland

Behangdelul | 30-06-06 | 00:05

@NAXIMO,
Nee, dat geloof ik niet, m'n beste, en wel om de simpele reden dat de vvd ernstig verrechts is. Men weet dat de tokkies in de partij liever rita hadden en zal dus weinig water bij de wijn doen. Ook de enige reden trouwens dat ze rita niet zelf weggestuurd hebben. Trouwens, mijn hoop gaat uit naar de linkse variant, laat de s.p. het nou maar eens bewijzen...

bubka | 30-06-06 | 00:04

@Behangdelul 29-06-06 @ 23:59
ach,kopen of huren,ze zuige je toch leeg.

de patatpooier | 30-06-06 | 00:01

Misschien is Ad van der Berg wat voor minister president. Het uiterlijk heeft ie er zeker voor.

Ewoud | 29-06-06 | 23:59

de patatpooier 29-06-06 @ 23:56

Ik wilde op korte termijn nog een huis gaan kopen ipv huren,maar daar kan ik beter nog even mee wachten denk ik....

Behangdelul | 29-06-06 | 23:59

@Bubka
Je hebt gelijk, Paars was het beste wat ons politiek en economisch gezien is overkomen. Bijna een Gouden Decennium.
Helaas konden ze het vanwege externe invloeden niet meer eens worden en gingen ze elkaar kapot lopen maken.
Maar zoals de politieke verhoudingen liggen zou het best eens kunnen dat er aan een nieuw Paars wordt gewerkt. We zullen zien.

MAXIMO | 29-06-06 | 23:58

@Behangdelul 29-06-06 @ 23:54
Wat ken je nog inleveren,ff melde bij de grijpbalie graag.

de patatpooier | 29-06-06 | 23:56

Hoe ver zou 'het orakel' J.C. zijn gegaan om Poucewitz zover te krijgen? Sweet revenge!

Naadster | 29-06-06 | 23:56

@Axnozem, snik, krijg brok in m'n keel, blijft toch een steengoeie tekst..

bubka | 29-06-06 | 23:56

Okeyyyy,dit land is officieel deaud! met dank aan een somalische hoer en een stel debielen bij D66, Pechtold, als je dit leest; ga eens deaud gore gek!

Zal je zien dat links straks aan de macht komt, nou zeg maar dag dag met je welvaart! Iedereen moet inleveren! en zeker die oudjes die zich heel hun levne de tering hebben gewerkt en netjes hebben gespaard, die kunnen nu voor die lui gaan lappen die nooit gespaard hebben en alles hebben uitgegeven. Kut wouter Moslim...

Morgen een marokaanse, turkse en antilliaanse feest parade op de coolsingel in rotterdam! nog hogere uitkeringen en knuffelpartijen.... de rooibos zal straks niet meer aan te slepen zijn. En geen stijl? ja ach dat is toch stiekem misschien wel te rechts... op zwart? je kan beter net als wouter op Hyves zitten, dat is veel minder tendentieus..... deaud aand d66,PvdA en die andere begrotingsoverschot verneukers

Behangdelul | 29-06-06 | 23:54

bubka 29-06-06 @ 23:48

Botte was ooit lid van het politbureau van de CPN. Ex- linksen doen het aardig hoor. Die kennen beide kanten van het verhaal en komen uiteindelijk, ondanks hun eigen weerstand, tot onvermijdelijke keuzes. Kom maar niet met het voorbeeld van Rita aan. Die vrouw is het functioneren onmogelijk gemaakt. Op niets af. De mulikulsekte heeft NIETS geleerd van de moorden op Fortuyn en van Gogh. Daarom: onthoud mijn voorspelling. Trust me... dit eindigt nog veel erger dan je kunt bedenken. Misschien kun je je eens verdiepen in de mensen die je bestrijdt. Is geestverruimend en je wordt er een beter en slimmer mens van. Thats it. Botte gaat in zijn mand. Ciao, springerT... no hard feelings, tog?

bottehond | 29-06-06 | 23:54

@ Rho'd Berth, is het jou ook opgevallen dat we de afgelopen drie jaar nog onder godbeterd italie stonden qua groei? En vruchten plukken we alleen maar, net als jij paars verwijd omdat het in de rest van de eu beter gaat, wij zijn een doorvoerland, weet je....

bubka | 29-06-06 | 23:52

@bottehond 23:44 Je schrijft wel maar je zegt niets. Evengoed kan ik uit je schrijfsels destilleren dat het hier een klassiek gevalletje van "modem balls" betreft.

Robin Ruigpoot | 29-06-06 | 23:51

@bubka 29-06-06 @ 23:43
Zal wel. Ik weet niet zeker of het in die tijd ook gewoonlijk was diverse bezoldigde nevenfuncties erbij te hebben.

De Intrigant | 29-06-06 | 23:50

ach fuckje, dat rood groene kartel komt toch niet van grond. dat spaarvarken van opa zalm zal wel niet in diggelen worden geslagen door een paar communisten.

ganzo | 29-06-06 | 23:49

Mijn god ik zit hier tusse BAlK,LOESSIE en die andere dodo.Na een flesje heilig wiskietje.
Hou het kort zeg,of ga de poli in.

de patatpooier | 29-06-06 | 23:49

@ Botte hond,
Is dat discusieren Pastorsstijl? Ik stelde dat Drees en dus de pvda een hoop goeds deden net na de oorlog. Dan verwacht ik geen verwijd over wat er later met die goede man is gebeurd. En trouwens, is jouw nieuwverworven idool ook geen expvdaert?

bubka | 29-06-06 | 23:48

vinque 29-06-06 @ 23:44

Goffedomme, vinque, waarom ben jij niet vaker hier? Je inzicht en stijl zijn overtuigend. Maar een gedachte van botte voor je slapen gaat: als er een patstelling is, die niet overbrugbaar meer si na 2 moorden op coyfeeen van het ene kamp rest uiteindelijk maar 1 ding: polarisatie en escalatie. Niet leuk, maar niet te stoppen. Of wilde je het proberen? Dat bedoel ik. Maak er dan maar het beste van. Botte zegt: dit eindigt in tranen.....

bottehond | 29-06-06 | 23:47

D66 lonkt naar links

Atheisme.nu | 29-06-06 | 23:46

Effe mensen: ik ben geen D66-er, maar Rita had ook gewoon sorry kunnen zeggen dat ze er een zooitje van had gemaakt. Dan was er helemaal geen probleem geweest.

lizzz | 29-06-06 | 23:46

Beste WillemIII, de megamoskeeen die hier gebouwd worden, worden gefinancieerd vanuit Saoudi Arabie en worden gebouwd op eeuwigdurende erfpacht. Dit land is al deels eigendom van Saoudi Arabie.
Wouter B. heeft belangen in de olie (zie zijn hyves).
Going down the drain.

Stijllist | 29-06-06 | 23:46

Onder paars is al het aardgas verkwanseld aan subsidiesponsen uit de randstad, met Balk 2 komt slechts 1% van de aardgasopbrengsten ten goede van het Noorden, kortom, Den Haag: Ga deaud!!!

fuckje | 29-06-06 | 23:46

dat zuigt, puin is geruimd, gaat weer goed. rood ken het weer verneuken de komende jaren

guess4real | 29-06-06 | 23:45

zit wat in, maar onder ons paars kabinet gingen toch ook mensen simpelweg stoppen met werken omdat hun uitkering minder was?
er werd tóch nauwelijks op gecontroleerd..
dergelijk hippy-regime moest wel worden afgestraft, en ís afgestraft...

dus we moeten wel blijven waken, maar niet als debielen de meest onheilspellende ministers eruitkiezen en blind gaan stemmen...
lijkt wel een beetje op "Pim had het zo gewild dus we doen het-politiek"

and tháts the way the cookie crumble's

the_w | 29-06-06 | 23:45

Robin Ruigpoot 29-06-06 @ 23:39

Zelden zo'n stuitend gebrek aan inzicht moeten constateren bij het lezen van een post als vanavond van jou. Man, man.... join bubka... goeie vent, maar geen licht. Je bedoelt het allemaal heel goed, daar twijfel ik absoluut niet aan, maar man man... wat ben jij beperkt. Sorry... meen ik... ik kan er niets beters van maken... jij bent hopeloos en ook nog eens naïef.

bottehond | 29-06-06 | 23:44

Een zeer verdeeld Nederland. Dit is toch één van de meest zwarte weken van het post Fortuijn tijdperk. Misschien kan Argentinië morgen wat glans brengen. Links wint deze week op alle fronten; Ali is voorgoed kaltgestellt en Verdonk heeft een meer dan fikse deuk opgelopen.
Het is nog maar de vraag wie hier garen gaat spinnen. Die Bos kijkt bij het zalvende praatje telkens even verwijtend naar iets daarboven. Zou hij zich al min of meer bekeerd hebben? richting Allah? Balkenende viel bijna toen hij de twee ministers van de good old krullenbollenpartij een afscheidshand gaf. Tekenend. En de plotseling ongemeen felle Rutte met zn altijd remmende hamsterachtige vrijgezellen gelaat. Nee, nee die Nawijn wat zag die eruit; dat buikje en dat iets te lange haar. Tweede hands auto? Met campagnon van As. Even hoopte ik vanavond dat er dan maar rollende rupsvoertuigen richting binnenhof zouden gaan. Leefde Luns nog maar. Je kan ook heel veel over Rouwvoet zeggen heel veel. Bas van der V was nog één van de weinigen die er positief uitstak al ging hij even heel profaan hovaardig glimmen toen hij dat compliment over zijn staatsrechtskennis kreeg. Hij die zonder zonde is trekke de eerste peen.
Boeiende week hoor.

vinque | 29-06-06 | 23:44

@ De Inrigant,
Da's gelul, het koningshuis hadden en hebben we te danken aan het feit dat 80% van dit landje erachter staat, vraag me niet waarom, ik hoor bij die andere 20. Maar had Drees geen andere verdiensten dan?

bubka | 29-06-06 | 23:43

bottehond 23:36 Blah, blah, fuckin' blah.

Robin Ruigpoot | 29-06-06 | 23:43

@bubka
Nooit zulke goeie jaren als onder Paars........
Klopt, maar zelfs met een stel chimpansees als ministerraad waren dat goeie jaren geweest. De wereldeconomie floreerde, en zo deed nederland dus. Toch is tijdens Paars II de 1e voedselbank opgericht. Paars II, en dus vooral de PvdA, heeft niet de problemen aangepakt toen ze aangepakt konden worden. In de beste economische periode die we ooit hadden. Ze maakten er een zooitje van in GOEDE tijden, en ze hebben wezenlijk niets achtergelaten. De Balk I en II regeerde in slechte tijden, hervormde tot het scheel zag, en ziet nu echte vruchten. Natuurlijk wil Woutertje die graag plukken. Andermans vruchten plukken, dat kan die wel.

Rho'd Berth | 29-06-06 | 23:42

@ Adekikker: nee hoor, Verdonk wordt de nieuwe bondscoach

WillemIII | 29-06-06 | 23:42

Wordt van Basten nu ook Minister President??

Adekikker | 29-06-06 | 23:41

De rooibosthee is gezet en de koektrommel gevuld. Laat het lijmen maar beginnen!

Helemaal-Goud | 29-06-06 | 23:41

mot je mijn thee is probere,stijg je de luch mee in.

de patatpooier | 29-06-06 | 23:41

jammer :( ik vind dat ze moeten blijven.

allemaal de schuld van een nietsbetekenende partij. D66 geloof ik dat ie heet...

Balkenende for (minister)president!

sjarelt | 29-06-06 | 23:40

@ Stijllist 29-06-06 @ 23:37
Saoudie Arabie weet waarschijnlijk niet eens van het bestaan van Nederland af. En dat komt, hoe je het ook wend of keert, door een gebrek aan kennis over pedofilie. Laten wij dan ook, geheel in de geest van de moederneukers De Geus en Hoogervorst, nu een nieuw woordje de arabische taal laten binnensluipen, namelijk: pedofilie. Gezond voor lichaam en geest en u voorziet tevens in de behoefte aan kinderopvang - ook al heeft de Geus die nog niet helemaal om zeep kunnen helpen in dit oogstjaar.

WillemIII | 29-06-06 | 23:40

@fuckje 23:34 inderdaad! Is het jou opgevallen dat, sinds het hip is om te weigeren thee te drinken, het helemaal niet zo lekker meer loopt in NL? Er zijn in zijn geheel geen problemen opgelost door de antitheedrinkkliek. Tegenstelling zijn uitvergroot en Nederland slaat een modderfiguur in het buitenland.

Robin Ruigpoot | 29-06-06 | 23:39

@ Bubka

Ga jij je eens ontzettend zitten schamen in een hoekje. Weet jij wat jouw pvda vrinden met die ouwe Drees gedaan hebben... en vooral waarom? Doe es googelen. Dan past jou nog slechts zwijgen over Pastors.

bottehond | 29-06-06 | 23:38

Islamitisch Nederland is Lousewous zeer erkentelijk.
Saoudi Arabie viert vanavond feest.

Stijllist | 29-06-06 | 23:37

Robin Ruigpoot,
Als Pastors denkt dat hij meer stemmen wint met rooibostheedrinken dan gaat hij rooibostheedrinken, de man is opportunist. Gevaarlijker zijn de mensen die hem stemmen met het idee van een fraai blank nederland, het land van ooit...

bubka | 29-06-06 | 23:36

Robin Ruigpoot 29-06-06 @ 23:32

Mister, matig jezelf niets aan. Je kent mij niet. Je leest niet en je begrijpt niet. No problem. Onthoud maar wat ik voorspeld heb. Botte heeft een uncanny eigenschap... some call it instinct....

bottehond | 29-06-06 | 23:36

@fuckje

van wezenlijk belang!

@mijnstijl
Wat voor merk fornuis heb jij eigenlijk?

Rabarberke | 29-06-06 | 23:36

@bubka 29-06-06 @ 23:33
Hadden we niet aan Drees te danken dat we nog een koningshuis hebben?

De Intrigant | 29-06-06 | 23:35

Precies zoals u zegt Hans Anders 29-06-06 @ 23:31
Zo heeft de PNVD Verdonk aangeboden lijsttrekker te worden in casu de minderjarige chinese jongetjes. Ad houdt niet zo van dat lijsttrekken - hij trekt liever gezonde hollandse knulletjes aan de piemelbuis - dus Verdonk is vriendelijk verzocht of ze daar een bijdrage zou kunnen en willen leveren. Verdonk, gezien haar magere resultaten ondanks de rechtdoorzeese koers, kan zo'n aanbod van de beoogde nieuwe Minister Pedofiel natuurlijk niet weigeren. Inderdaad benieuwd hoe dat afloopt...

WillemIII | 29-06-06 | 23:34

En Robin Ruigpoot is een theedrinkert, met een Mariakaakje erbij.

fuckje | 29-06-06 | 23:34

@Robin Ruigpoot

Check Bos dan ook even, wil je...

Cloggy3 | 29-06-06 | 23:34

Even voor de goede orde, nl had zelden zulke goede jaren als onder paars, als ik het hier zo lees is als de pvda aan de macht komt het gedaan met ons kikkerlandje, maar niets is minder waar. Ouwe Drees haalde ons uit de naoorlogse ellende en ook al denken veel mensen dat het kabinet den Uil schuldig is aan de staatsschuld, helaas, niets is minder waar, dat was immers het kabinet erna. En dat was, lieve kijkbuiskinderen, het kabinet van Agt-Wiegel. I rest my case....

bubka | 29-06-06 | 23:33

Ayaan was te groot voor NL

mijnstijl | 29-06-06 | 23:33

niveau zakt op 2de kamer niveau

de patatpooier | 29-06-06 | 23:33

@bottehond 23:24 Bedankt voor je reactie. Je toont daarmee aan dat je slechts een brulboei bent. Het zijn de lieden die de meest onmenselijke zaken als redelijk en aannemelijk kunnen verkopen waar ik voor op mijn hoede ben. Pators is er een, Verdonk ook.

Robin Ruigpoot | 29-06-06 | 23:32

@Rabarberke,
is dat belangrijk in dit topic?

fuckje | 29-06-06 | 23:32

@brusselmans

Longstreet waaro? In Grunk weet ik zo'n vrouwtje niet, fuckje, enig idee waar je biltong kunt kopen (en dan bedoel ik geen rimjob)

Rabarberke | 29-06-06 | 23:31

Ik denk dat de interne tegenstellingen in het kabinet zo groot waren dat lijmen niet meer mogelijk was. Verdonk was door haar hard genoemde beleid de populairste minister van dit kabinet geworden en dat heeft ieders afgunst gewekt. Zij zal dus na het lijmen of het kiezen niet meer terugkomen bij de VVD. Het is daarom beter als zij daarom de VVD verlaat na daar eerst een enorme stennis getrapt te hebben. Zij heeft al diverse aanbiedingen gehad om lijsttrekker te worden van nieuwe partijen, ben benieuwd hoe dat afloopt.

Hans Anders | 29-06-06 | 23:31

@ GIGI 3de pas?
Zit de ellende van Nederland weg te zuipe!
Zusterrrrrrrrrr,nieuw infuus graag

de patatpooier | 29-06-06 | 23:30

@crixus 29-06-06 @ 23:08

Ach so. Niet gezien, volg het niet allemaal op de voet. Maar kan nooit kwaad he.

TRS | 29-06-06 | 23:30

hey @fuckje ben je bi?

@crixus
heb niets gevolgd helaas, was 'onherroepelijk verhinderd'. Het resultaat mag er natuurlijk wel zijn ;)

Rabarberke | 29-06-06 | 23:29

WillemIII 29-06-06 @ 23:24

Moewhahahaha..... hij is leuk
* pas maar op voor mij, he! als je begrijpt wat ik bedoel *

bottehond | 29-06-06 | 23:29

Kom op mense kap nou ff met dat poli ge jouwe ho..? Elke Poli l..? pakt gewoon ze wach geld en gaat ergens in never never EU raad zitten.
Hebbe ze noch meer euries om te graaien.

de patatpooier | 29-06-06 | 23:28

@de patatpooier 29-06-06 @ 23:24

Kan iedereen overkomen. Ze willen het nog wel eens door de vingers zien maar dan word je ff later wel weggejorist. Dan loopt het via een soort NSB-systeem denk ik, maar ja..... ik begin wel net aan mijn 3e fles.

gigi gorgonzola | 29-06-06 | 23:28

@bubka Toch zie ik bij Pastors hetzelfde vuur in de ogen dat ik ook bij Rita zie. Een bepaald fanatisme waar ik een beetje de kriebels van krijg.

Robin Ruigpoot | 29-06-06 | 23:26

-weggejorist-

houzzz | 29-06-06 | 23:26

Goed zo D66 !
Feit dat VVD Rita bleef steunen is alleen maar omdat ze anders bang zijn hun kiezers te verliezen wanneer Rita zelf een partij start.
Vind het overigens wel jammer dat het kabinet nu is gevallen net nu het beter gaat.
Liever nog een jaar de Balk dan straks Bos die alles weer gaat verkloten

moeke | 29-06-06 | 23:25

waar en hoe kunnen we D66 laten vallen?
of op z'n minst Loezewies vd Laan?
sneu voor Pechtold, dat wel

neo | 29-06-06 | 23:25

Ik zag een goede kans voor DD in de oerhollands gezellige combinatie met 'kereltje' (Of Echte Vent misschien toch, Waggelende Wiegel?) Pechtold. Hij is immers een trouwe geenstijl lezer en fervent aanhanger, als ik het partij-programma van D '66 goed interpreteer, van directe democratie. Helaas heb ik - en met mij naar ik aanneem vele anderen - vandaag besloten op de PNVD te zullen gaan stemmen. Opdat je in Nederland veilig in je eigen caravan kan wonen, ook als je een afwijkende mening hebt. En uiteraard opdat de PvdAnarchie vervolgens, als redelijk alternatief, zo spoedig mogelijk haar Andre Hazes zetels in gebruik kan nemen. Adje zal immers ongetwijfeld ergens een kindje in een rioolput doen verdwijnen. En dat kan zelfs in de ogen van de PvdAnarchie niet, dat zult u begrijpen. Wij zullen dan onherroepelijk onze 'verantwoordelijkheid' moeten nemen. Op dus (gezellig!)naar de totale anarchie.

WillemIII | 29-06-06 | 23:24

@Rabarberke 29-06-06 @ 23:21:
Die fles whisky zal wel leeg zijn na gisteravond. Zelden zo'n zatte minister in de kamer gezien als gisternacht. Erg vermakelijk, die dubbele tong.

crixus | 29-06-06 | 23:24

Pastors is een sluimerfascist en je weet het.

Robin Ruigpoot 29-06-06 @ 23:19

( het begint nú al)... Dude... so is 80 % of the Dutch... door jouw soort.... de multikulsekte brengt het aller- allerslechtste in mensen boven.... mark my words... jullie dagen zijn geteld.... 5 jaar max en dan zijn jullie weg, foetsie, een zwarte voetnoot in de geschiedenis.....

bottehond | 29-06-06 | 23:24

o o mot zelfs hiero oppassen wat ik zeg,snap het,zal me in houwe

de patatpooier | 29-06-06 | 23:24

@Robin Ruigpoot,
Ok.jij je zin! Iedereen die kritisch is tegenover allochtoon tuig is een fascist, zo goed?

fuckje | 29-06-06 | 23:23

@rabarberke 23.21

Vanwege je zure adem?

hama | 29-06-06 | 23:23

@Robin Ruigpoot,
Pastors is een van die triestige typetjes die eerst pvdaert was en later ineens het licht zag (of opiniepeilingen) Maar laat maar een hoop van die rechtsige figuren op hem stemmen, dan is rechts mooi verdeeld...

bubka | 29-06-06 | 23:22

Oh by the way, hoe weet men dat ik rosé drink nu?

Rabarberke | 29-06-06 | 23:21

@ de patatpooier 29-06-06 @ 23:19

Dat is waar, je zou de politieke pers eigenlijk moeten labelen met "gesponsored door Bush". De onafhankelijke media meer aan bod laten.

wisselend | 29-06-06 | 23:21

een hele mooie dag hier in portugal. ga me maar even bij de ambassade aanmelden om straks te stemmen. opgeruimd sttat netjes. nu alleen nog even wachten tot verdonk haar biezen bij de vvd pakt. wat een onbetrouwbaar wijf is dat!

cloggie42 | 29-06-06 | 23:21

-weggejorist-

houzzz | 29-06-06 | 23:21

Pastors is geen theedrinkert.

fuckje | 29-06-06 | 23:21

@fuckje
wordt wel interresant,eindelijk weer wat feest in het kabihoerenkast(net).

de patatpooier | 29-06-06 | 23:20

*gaat rustig beginnen met het uitschrijven van 26.000 nieuwe paspoorten*
*glimlacht*
*zwuift naar fuckje*

hama | 29-06-06 | 23:20

Olee olee olee olee.Eindelijk het kabinet door de plee.En iedereen zingt mee.

monaco | 29-06-06 | 23:20

Pastors is een sluimerfascist en je weet het.

Robin Ruigpoot | 29-06-06 | 23:19

Okee, vier jaar gelachen om een poppekast, nu allemaal weer normaal en aan het werk! Zorg dat ik in het buitenland weer kan vertellen waar ik vandaan kom....

bubka | 29-06-06 | 23:19

En ik zeg het maar weer eens, wee ons arme lieve landje a/d noordzee.
God, haal die hele kliek inclusief aanhang en de rest van de zooi onmiddelijk uit Den Haag vandaan. Of Allah, die mag t wat mij betreft ook doen.

gigi gorgonzola | 29-06-06 | 23:19

@wisselend
ze schrijven ook van alles in de states he.

de patatpooier | 29-06-06 | 23:19

@ fuckje 29-06-06 @ 23:10
Ik zie het al, werkelijk ALLES wijst op Pastors voor je. Ik wil natuurlijk niet ongevraagd aan je oogklepjes morrelen, maarre... Al eens aan de Partij voor de Anarchie gedacht?

WillemIII | 29-06-06 | 23:17

@de patatpooier,
en de Rotterdamse nachtburgermeester als kamervoorzitter voor de nachtelijke debatten!

fuckje | 29-06-06 | 23:17

Voor de geinteresseerden, ik las ergens iets, killtown.911review.org dacht ik.
Weet je dat op 911-01, de USA 1 triljoen dollar is kwijtgeraakt?
Gewoon... *fapfapfap* weg. Genoeg om de hongersnood op aarde voorgoed te verbannen.
---
Een partij die iets durft, behalve in de toverwereld als Harry op te treden.

wisselend | 29-06-06 | 23:15

-edit: tief eens op naar je koffiehuis! -

de patatpooier | 29-06-06 | 23:15

@bottehondjah,
lieffie, make my day... maak je verhaal ff af :-)

fuckje | 29-06-06 | 23:14

Hahaha, de jongen die dat bedacht heeft met "Wiegel en de Kwakende Kikkers". ROTFL. Kijk, dat was dan wel weer leuk van die staatstv. Hoezo gelijkenissen, Bwoehahaha. Maarre, is Ayaan al gebeld door Thom? Ayaan op de lijst van D66? Nah, ze zit nu in een echt machtscentrum.
Die van der Vlies is toch een schattige ouderlingh (jarig! en optreden bij Nova, wel errug werelds allemaal).
Ik word zeau heet van Femke...

tering! | 29-06-06 | 23:14

fuckje 29-06-06 @ 23:10

hehehehe... secret apple of me eye.... je lofzang op Pastors is inspirerend genoeg, maar je kwalificaties van de rest van die Poolse Landdag maken je post weer net iets extra..... * grinnik *

bottehond | 29-06-06 | 23:13

- weggejorist-

de patatpooier | 29-06-06 | 23:11

Het leuke is dat elke toneelspeler van vanavond nu als een gek zit te lezen wat iedereen op GS schrijft. Of, ik kan het ook mis hebben, lekker nog een flesje wijn opentrekt (roseetje, Gerrit?) en vakantie gaat vieren van mijn centen.
Ik vind jullie haagse politici allemaal liegende kudtgasten, egoistische uitvreters en opportune profiteurs zonder zorg voor een ander. Maak me niks wijs, het gaat alleen maar om je bankrekening. Van euro-zalm tot tomaten-jan: allemaal hetzelfde. Je luistert niet en je doet niets.
Mooi dat ze nu weg zijn, maar wat krijgen we terug? Niet weer dat kerkzakkendoorgeefjongetje, hoop ik... en die ouwe meuk moet er ook uit. Alles boven de 45, wegwezen. Tijd voor nieuw bloed.
Tijd voor de 21ste eeuw.

winshots | 29-06-06 | 23:11

Best vervelend dit.. in iedergeval de zetels van d66 verdelen die komen toch nooit meer in de kamer.. misschien kunnen we viezeloes ruilen voor hirsi ali..?? de eco krabbelt weer op en nu met wss 4 jaar pvda gaan we weer geld over de balk smijten.. tot het weer verneukt is en dan kunnen we na 8 jaar weer paarse / rode puinhopen gaan vegen.. gelukkig hebben we dan weer een nieuwe fortuyn

meenjedatnou | 29-06-06 | 23:10

@Amsterdammer,
Pastors is broodnuchter, heeft als het nodig is een grote bek, is intelligent, ziet de dagelijkse problemen en ziet daarvoor praktische oplossingen.
Jan Peter is een autist, Wouter een gluipert, Rutte een groot kind, Alexander een luchtballonetjesopblazert/deurtjebellert, Marijnissen een star Marxist, Femke een jankkut, Rouvoet is ok maar bij de verkeerde partij, kortom!

fuckje | 29-06-06 | 23:10

En ondertussen zit Cruijff op 2 weer enorm uit z'n reet te lullen.

schaamstreek | 29-06-06 | 23:09

knuffelpoes 29-06-06 @ 22:05

Scusi... je bent zo klein, poes, ik zag je over het hoofd. Het valt me op dat er steeds meer mensen zeggen dat een dictatuur beter is dan deze failliete boedel. Ik ben er vooralsnog niet zo voor, als we het kunnen voorkomen. Maar het gaat wel die kant op, vrees ik. Zeg, Poes, als jij dictatrice wordt... wat is dan je 5 puntenplan?

bottehond | 29-06-06 | 23:09

@TRS 29-06-06 @ 23:07:
De is gisternacht ook al een keer of tig gespamd....

crixus | 29-06-06 | 23:08

Volgens mij, als ik goed tel, hebben p.v.d.a, s.p., groen links, d.66 en c.u. een meerderheid, okee, het is effe passen en meten, maar het is een optie waar ik mee kan leven, zal er hier wel weinig vrinden mee maken, maar toch....

bubka | 29-06-06 | 23:08

oh, voor de geinteresseerden, ik kreeg een linkje in mijn mailbox (lezen met IE)

www.zemblabla.nl./

TRS | 29-06-06 | 23:07

Het valt me op... Zoveel reacties, tijdens NON-kantooruren.
VMBO'ers aan het overwerken? Ik snap het niet. Doet het er soms toe?
Wanneer valt de bouwvak dit jaar?

wisselend | 29-06-06 | 23:06

@bottehond 29-06-06 @ 23:01:
U deed het uitstekend. Mijn dank is groot voor dit *kuch* onbevooroordeelde en volkomen neutrale interview. Van Jeauleaux kan er nog wat van leren.

crixus | 29-06-06 | 23:06

Het verbaast me dat velen vooral vallen over de deelnemers van de afgelopen debatten, terwijl niemand het verder heeft over de aanstichter van alle ongein.
Als Kees Driehuis niet zo'n onzinnige reportage had gemaakt over iets dat allang bekend was, dan had Nawijn niet als een moraalridder openbaar bij Verdonk lopen klagen, had Verdonk niet overhaast die foute veronderstelling gemaakt, was niet heel links over Verdonk gevallen, was er geen tweespalt gezaaid in de regering, etc. etc.
De hele kwestie Ayaan had gewoon als elke andere (een enkele Taïda daargelaten) behandeld moeten worden. De timing (de lijsttrekkersverkiezining van de VVD) i.c.m. de PvdA-insteek van Driehuis, laten weinig te raden over.
Laat Driehuis zijn ontslag aanbieden, het kabinet nog even aanmodderen en geef zo DD de tijd goed wortel te schieten.

DiagnosisTyphus | 29-06-06 | 23:05

En daar gaat weer wat miljoenen belasting pegels.
Word is wakker Nederland.
Ik ga ook maar in de geldgrijperij werken.
Beetje zeiken beetje ouwehoeren en jaja weer zomerrrrrvakantie.
Val toch Dood met je kabinet,1 grote geld machine.

de patatpooier | 29-06-06 | 23:05

*gunt Lucas trouwens wel zijn feestje, maar na een feestje volgt vaak ook een bonkende koppijn*

TRS | 29-06-06 | 23:05

Hirsi Ali loog, big fucking deal.

Rabarberke 29-06-06 @ 22:33

Mee eens, zonder meer. Ëén kanttekening: dat natrappen van AHA heeft 0031 een kabinetscrisis opgeleverd. Daar houd ik persoonlijk niet van. Omerta kan zo zijn merites hebben.... my two cents.

bottehond | 29-06-06 | 23:05

GOEDVERDOEMME!

...

WAAR IS DIE BIEROPENER????

*Maakt pilske maar aan t kratje open*

.....

PROOST!

... Aaaaahhh

Japster | 29-06-06 | 23:04

@fuckje niet eens een domme keuze, want nog niet verneukd door landelijke politiek en pragmatisch.
Stemde dus altijd D66 maar die partij is vandaag ter ziele gegaan. Wordt lastig..

Amsterdammer | 29-06-06 | 23:03

En nu? Op naar een kabinet VVD - CDA - Pastors ? Ben wel benieuwd hoe het nu gaat lopen.

TRS | 29-06-06 | 23:02

crixus 29-06-06 @ 22:49

* zwijgt glimlachend *

Dank U wel voor dit interview

En: hoe deed ik het. Beter dan Mengele?

(btw: grapevine: ferry heeft femke geketst)

bottehond | 29-06-06 | 23:01

@fuckje 22.50

Hulde wederom voor je heldere kijk.
*Zingt*
en we gaan met zijn allen over links, en we gaan met zijn allen over links.. enz*

hama | 29-06-06 | 23:01

Voor jou als @Amsterdammer zal het misschien even slikken zijn, maar ik ga voor Marco Pastors. Niet lullen maar poetsen!

fuckje | 29-06-06 | 23:00

dat wordt Paars minus D66............... dat staat al vast.

Lesbeau's4ever | 29-06-06 | 23:00

@Amsterdammer: Voor zover er nog normale mensen bestaan... ben je rechts dan ben je weer niet normaal voor links en vieze versjes. Je blijft als normaal dus een beetje in het midden hangen... soort van D66 positie zeg maar!

Cloggy3 | 29-06-06 | 23:00

Jammer dat er geen alternatief is, waar moet een normaal mens op stemmen?

Amsterdammer | 29-06-06 | 22:58

Ik stem ook voor DD. Donald Duck is altijd al een favoriet van mij geweest. Of bedoelen jullie Dagobert Duck?

Mexicano | 29-06-06 | 22:57

Goed, het vijfde van de zeven wereldwonderen heeft inmiddels de muilkorf afgeworpen. Zeg nu eens wat je echt denkt, veilingmeester, dan stem ik wellicht op je!

Robin Ruigpoot | 29-06-06 | 22:57

Zullen we die 26.000 ama's en Hirschi Ali dan maar gewoon hier laten of zo..

dental | 29-06-06 | 22:57

"Ik ga niet rechts, ik ga niet links, ik ga rechtdoor terug naar huis."

R. Verdonk
Asielzoekeruitzettert, kabinetslopert en voormalige bajesbazin

Sapiens Speciaal | 29-06-06 | 22:56

@ Rabarberke

In Longstreet vind je de beste. In +31 schijnt in Grunn ergens een kruidenvrouwtje dat heerlijke spul te importeren.

Brusselmans | 29-06-06 | 22:56

Zo dat was het laatste dat d66 ooit voor elkaar heeft gekregen. (op zichzelf opheffen na)

furby-killer | 29-06-06 | 22:56

@schaamstreek,
voor DD, voor een stylloze revolutie, whatever! We zijn uitgepolderd.

fuckje | 29-06-06 | 22:55

Ik spreek toch mijn verwondering uit voor ViezeLoezePoes. In een klap een kabinet opblazen en tegelijkertijd D66 van de kaart vegen. Prachtig. Zijn we van dat ja-nee-ja clubje eindelijk verlost. Ook dat idiotenclubje van de LPF staat inmiddels op 0 zetels. Het gaat de goede kant op.

Mexicano | 29-06-06 | 22:54

@zeiksmurf 29-06-06 @ 22:50:
Doe even niet zo schreeuwen. Rita is een kudtwijf. Ze ons, het kabinet en het hele land een dienst bewezen als ze gewoon de eer aan zichzelf had gehouden.
Maar nee, haar kudt plakte nog steviger aan het pluche dan bizonkit of pritt stift.
Nee, Rita heeft het beste met het land voor, dat heeft ze wel bewezen.

crixus | 29-06-06 | 22:54

@Knuffelpoes:
.
Het beleid van Communist Hen even daargelaten... de indruk van haar ego, leugenachtigheid etcetera is de Nederlandse bevolking ingesmeerd door onze de Staatsomroep Rood, Groen en Paars. Om maar van 'gekleurde' berichtgeving te spreken. Op alle slakken wordt zout gelegd, zoutzuur zeg maar. Mochten de heeren en dames links wat fout doen, dan komt dat a.) niet in de reguliere media of b.) verkleurd in de reguliere media.
.
Maar goed, blijf vooral door de linksdraaiende, biologisch verantwoorde bril kijken... naar mensen die anders denken hoef je dan toch niet te luisteren, soort van takjes rooibos in de oren.
.

En ja, de VVD GAAT stemmen met Verdonk trekken... als het aan mij ligt ten minste. Maar wat mij ook betreft gaat het hele polizieke systeem eens op de schop (goh, gelegenheidje) om te hervormen zoals dat enkele jaren geleden al is geprobeerd... alleen hopen dat die poging niet zo 'rood' eindigt als de vorige!
.
Dus

Cloggy3 | 29-06-06 | 22:54

@fuckje 29-06-06 @ 22:50
Hoog tijd voor DD?

schaamstreek | 29-06-06 | 22:53

Balkenende, kleine pisvinger die je bent, jij scharrige impotente glijsmurf, alles ist vorbei

dental | 29-06-06 | 22:53

Wat goed is dat de strenge onterechte herkeuringen een halt toegeroepen gaan worden.
Dat Bolkestein gemangeld wordt en NEE tegen Europa nu echt een feit is.
Anders sowieso geen SP in dit kabinet.
De hoezeestemming is zelf zo hoog dat de SGP onze eerste vrouwlijke president gaat leveren.
Mooi land leven we toch.

De Intrigant | 29-06-06 | 22:51

Balkie mocht voor het eerst van z'n leven de hele nacht opblijven. Maar lekker zuipen, neuken en kaarten was d'r nog niet bij. Misschien in een volgend leven, kleine zeiksnor.

Sapiens Speciaal | 29-06-06 | 22:51

lekkkeerrr dan.. heb ze vakantie-reces.. moeten ze verkiezingen voorbereiden :-) .. krijgen we waar voor de belastincentjes!!!!! maarrr heb helemaal geen zin in die communistische debatjes.. bleeehhhhhh

Lesbeau's4ever | 29-06-06 | 22:51

Nova was Zum Kotzen, allemaal D66-lijken uit de kast gehaald, van die tennis-hockey-mannetjes uit de grachtengordel, Wouter die niet inging op het terechte verwijt van Maxim, dat onder zijn medeverantwoordelijkheid geen f*ck aan het asielzoekersbeleid is gedaan, waarom geen Rutte, maar een onbeduidende VVD-kaalkop, waarom ging men niet serieus in op Afghanistan en de problemen die dat oplevert met een demissionaire regering?
Zo zou ik kunnen doorgaan, maar enfin; "Den Haag" heeft hetzelfde probleem als het Nederlands elftal, slappe zakkies en ( Den Haag) droge kutjes , mensen zonder ballen en zonder lef, guts, autistische aanvoerders/leiders, mensen die voor 100% op elkaar zijn uitgekeken, partijbelangen die voor het landsbelang gaan, kortom; het was niets, het is niets, en het wordt niets, tenzij de oude garde optyft en ruimte maakt voor vernieuwing, die broodnodig is, wil er nog iets terecht komen van dit is de versukkeling terechtgekomen stuk land aan de Noordzee.

fuckje | 29-06-06 | 22:50

-weggejorist-

zeiksmurf | 29-06-06 | 22:50

@whatdafok:
Ik ben echt bang dat Wouter gaat winnen. Die hoeft namelijk geen verantwoording af te leggen voor wat hij heeft gedaan. Die kan met de mooiste beloftes aan de verkiezingen beginnen. Ik ben bang dat die lul mijn gepensioneerde vader aan gaat pakken omdat die netjes heeft gewerkt en een klein beetje heeft overgehouden. Ik ben bang voor links, omdat ik dat altijd al ben. Als er een gematigd rechts kabinet voor terug komt, dan is dit een mooie avond. Maar de meeste Nederlanders kennende (tokkies etc.) ben ik bang.

Duitse helm | 29-06-06 | 22:50

@bottehond 29-06-06 @ 22:41:
Pastors kan zich melden, als hij wil. Maar we hebben liever iemand die geen mening heeft en gewoon luistert naar wat de leden zeggen...
Verdomd, dat heeft die knul in 010 gedaan hè? Mmmmm.....

crixus | 29-06-06 | 22:49

Raad 'ns op wie ik ga stemmen bij de komende verkiezingen? Begint met een D

dental | 29-06-06 | 22:48

@brusselmans

Kaapstad is inderdaad prima. Waar kon je in +31 nog maar kudu antilope biltong kopen?

Rabarberke | 29-06-06 | 22:48

fijn! deze sollie-soap is ein-de-lijk voorbij. het was lang wachten. op naar de volgende... maar vooreerst doe ik even een rondedansje.

okra | 29-06-06 | 22:47

Balkenende flikkerde bijna van zijn graat toen Brinkhorst 'm een hand gaf. Kneep 'ie net effe te hard of zo?

dental | 29-06-06 | 22:47

Duitse helm 29-06-06 @ 22:42
Maar uh ff serieus wat vind je er nou echt van!? :p

whatdafok! | 29-06-06 | 22:46

Rabarberke 29-06-06 @ 22:40
Helaas heb ik die gezien. Inderdaad en eens. Overheidsverspilling blijft.
Echter wat onze linkse vrienden willen kost geld, meer geld.
Of je geeft het uit, lees staatsschuld.
Of je haalt het bij de zogenaamde "rijke" burger, lees meerderheid van NL.
Of je haalt het bij de "rijke"bedrijven, lees de midden- en kleinbedrijven.

Lafayette | 29-06-06 | 22:46

@omphalos

Ja en als ze zich daartoe beperkt had, was er weinig aan de hand geweest. De klad kwam er in toen bekend werd dat AHA een schuldverklaring moest ondertekenen op straffe van uitstel van hetgeen haar rechts toekomt, feitelijk dus onthouding van wat haar rechtens toekomt.

Zoiets heet corruptie.

Het is van dezelfde categorie als je als werkloze naar de sociale dienst gaat en de ambtenaar zegt: "oke Omphie, je hebt weliswaar recht op een uitkering, maar als je me niet even flink pijpt, stel ik de toekenning ervan nog even twee maanden uit."

Rabarberke | 29-06-06 | 22:46

Het orakel uit Ljouwert met voorkeursstemmen!

Azrael | 29-06-06 | 22:46

King of controversy 29-06-06 @ 20:47
Waarom niet, kun je toch lekker natrappen?

import | 29-06-06 | 22:45

Barbapoeppa 29-06-06 @ 22:26

That's the spirit... ik las een ingezonden brief in hpdetijd van een meneer die lang in zuid afrika gewoond had. hij waarschuwde dat de jubeltoon in een van hun artikelen over het wonen in zuid afrika niet geheel op zijn plaats is, gezien de 50.000 moorden daar per jaar... nee hoor... wij gaan Nederland weer een leuk land maken om in te wonen... voor iedereen die daar ook zin in heeft en niet de boel gaat verkloten of het Westen nix vindt.... komt goed!

bottehond | 29-06-06 | 22:45

Ik zit nog steeds op het bindend stemadvies van GS te wachten.
Of zijn die ook verdeeld?

De Intrigant | 29-06-06 | 22:43

wat een lekkere zomer 2006, Nederland eruitgetrapt bij WK, kabinet gedesavoueerd, Uruzgangangers next

dental | 29-06-06 | 22:43

@omphalos
Ja en ze heeft het beleid van Cohen uitgevoerd.
Rot toch op zeg, haar ego, haar onkunde, haar leugenachtigheid, alles zit haar in de weg om een motie fatsoenlijk uit te voeren of om andermans beleid fatsoenlijk uit te voeren.
En nog steeds denkt de VVD stemmen met haar te trekken.

knuffelpoes | 29-06-06 | 22:43

*verbaasd dat er GS reaguurders boos of teleurgesteld zijn*
*pakt tevreden een pilsje*

import | 29-06-06 | 22:43

- weggejorist -

Duitse helm | 29-06-06 | 22:42

De enige reden waarom we de afgelopen jaren zo gemanipuleerd werden door de media is omdat "het kabinetje" laten vallen nou eenmaal trend is en met de juiste inzet makkelijk voorelkaar te krijgen. Het bewijs dat dit (indoctrinatie, manipulatie en nog wat leuke woorden die op ie eindigen of in gewoon begrijpelijk nederlands: hersenspoeling) werkt is andermaal geleverd.................
Democratie heet dat. (Zeau, Nou klink ik net als Lucas alleen sta ik aan de andere kant van het net)

Amsterdance | 29-06-06 | 22:42

-weggejorist-

shentef | 29-06-06 | 22:42

@dental> no way. volgende kabinet... VVD, CDA.

superjan | 29-06-06 | 22:41

ik zei het gister al, woestelies heeft de broek aan

hans39 | 29-06-06 | 22:41

Overeenkomst tussen het Nederlands Elftal en de Nederlandse politiek: we staan voor lul in het buitenland.

schaamstreek | 29-06-06 | 22:41

Brusselmans 29-06-06 @ 22:16

Dank U wel voor deze vlotte reactie.... geen volmondig "nee' is de conclusie?

crixus 29-06-06 @ 22:14

Heldere reactie. Dat "dus" ... intrigeert me, net als die opties.... Indien Uw initiatief gaat werken zou mij dat zeer verheugen. Wat denkt U van Pastors als lijsttrekkerT, of bent U reeds voorzien?

bottehond | 29-06-06 | 22:41

@lafayette

Surrie hoor, maar de enige die met geld smijt is de overheid. De burger wordt altijd kort gehouden met allerlei belastingen en heffingen. Daarbij maakt het geen hol uit of de lakeien van 't CDA, VVD, D66 de scepter zwaaien, of de shagrokende okselhaarkwekers van 't linkse rokershol.

Heb jij wel eens de begroting en de financiele verantwoording van een gemeente of provincie gezien? Als zoiets bij een bedrijf zou plaatsvinden, zou de CEO tijdens de aandeelhoudersvergadering gelyncht worden.

Hulde aan D66 dat ze deze schertsvertoning van pinguins en kerkuilen naar huis hebben gestuurd.

Rabarberke | 29-06-06 | 22:40

't kabinet is niet gevallen, maar vuil getackled! Ik ken een scheidsrechter die daar zeker 3x geel voor over zou hebben.... of 16x geel en 4x rood...

Azrael | 29-06-06 | 22:40

Oeps, kwam de kogel godverdomme weer van links, gnahahahahahahaahahahahaha

volgend kabinet: SP, PvdA, GS uhhh sorry GL

dental | 29-06-06 | 22:40

@ Cloggy3 =]
@Rabarberke:
Ze Heeft de motie uitgevoerd ....

Omphalos | 29-06-06 | 22:39

Tja, Fleisch, daar zit je nu met je vooraf met Spits bekokstoofde Feauteauf*ck-Vrijdag-thema. Heel het land in rep en roer en wij gaan knippen en plakken met Micheal Jackson. Heel scherp. Zonde van deze kans. En nu hou ik er over op. (T-shirts al onderweg trouwens?)

Ongeletterde Boer | 29-06-06 | 22:38

@rabarberke> volgens mij heeft AHA bewust de tent opgeblazen, wat jij?

superjan | 29-06-06 | 22:38

Eindelijk weer eens heerlijk potje buiskijken dankzij onze volksvertegenwoordigers. Mevrouw Medy(a) van der Laan hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken over kijkcijfers. Af en toe een commercial-break tijdens het debat geeft precies genoeg tijd om zich van een nieuw pijpje te voorzien. Top!
Eisern Rita mag wel eens wat gaan oefenen met Stratego, zij is vast zo iemand die alleen maar bommen rond de vlag plaatst; D'66 probeert tevergeefs van zijn/haar Calimero-syndroom af te komen, schattig!

Naadster | 29-06-06 | 22:38

Hahahahahahahahaaha, kutjeverdonktock hahahahahahahahaahahahah oewegoewezen naar uruzkannnnnn hahahahahah

dental | 29-06-06 | 22:37


Hirshi Ali maar lachen vanuit de US.

Goed, laten we in 2007 beginnen het geld weer over de balk te smijten.
Kunnen we in 2011 weer gaan bezuinigen.

Lafayette | 29-06-06 | 22:37

@Brusselmans
Waar de zon niet schijnt? Nou, dan geef ik het aan Verdonk...

MAXIMO | 29-06-06 | 22:36

in rechte = rechtens, die ambtelijke kuttaal ook

Rabarberke | 29-06-06 | 22:35

@Omphalos:

Correct me if I am wrong, but you are right!

Cloggy3 | 29-06-06 | 22:34

@superjan
Staat, ik breng de kaakjes mee.

CoJoNes | 29-06-06 | 22:33

Hirsi Ali is niet schuldig fleuris, Hirsi Ali deed niets anders dan wat we allemaal wel eens doen: liegen. De burger liegt, de politicus liegt. De ambtenaar liegt en lanterfant bovendien.

Hirsi Ali loog, big fucking deal.

Het kabinet is gevallen omdat het Verdonk Hirsi Ali een verklaring liet ondertekenen waarin zij zichzelf moest compromitteren op straffe van uitstel van bevestiging van hetgeen bevestigd is, dat AHA Nederlandse blijft.

Een minister die een burger zijn rechten onthoudt danwel meteen toekent op voorwaarde van het afleggen/ondertekenen van een verklaring waarin de minster van 'betrokkene' een schuldverklaring eist, bij gebreke waarvan hetgeen haar in rechte toekomt wordt onthouden, is een vies smerig corrupt viswijf dat met stokslagen in een vat met pek gemept moet worden, daarna met 12 bar onder de veren gespoten moet worden en vervolgens op spoorbielzen Den Haag uitgedragen moet worden, recht door zee de zee in, voorzien van een molensteen om haar vet-vadsige neck. Opdat we er nooit meer van zullen horen.

Rabarberke | 29-06-06 | 22:33

@poursuivant 29-06-06 @ 22:29
Bij de volgende verkiezingen zal het wel een castratie worden.

schaamstreek | 29-06-06 | 22:33

@Azrael: Basso :-)

Cloggy3 | 29-06-06 | 22:32

Bijzonder Jammer, maar het is niet anders. Gelukkig doen cda en vvd het steeds beter in de pijling. Inmiddels hebben ze samen al 69 zetels terwijl dat er 3 maanden terug nog maar 55 waren. Dus over drie maanden kunnen ze doorgaan maar dan zonder D66.

Rob Grootendorst | 29-06-06 | 22:32

@ Barbapoeppa

Kaapstad is goed toeven hoor.

Brusselmans | 29-06-06 | 22:32

@cojones> kunnen we over een paar jaar lekker een kopje rooibos bij elkaar drinken.

superjan | 29-06-06 | 22:31

Tja Bubba, ik werk in loondienst, maar wel bij een bedrijf waar ik al vaak voor naar het buitenland moet. Eens zien of ik een opdracht voor langere tijd buiten Europa kan scoren.

large4e4 | 29-06-06 | 22:30

Dat vuile D66 heeft fucking 3 zetels?!?!?

mallesander | 29-06-06 | 22:30

@Barbapoeppa 29-06-06 @ 22:26

Ach, Toscane en Andalusie zijn ook best lekker. Zelfde problemen, maar beter weer en eten. Bovendien geen toelatingseisen. Ik ben al aan het pakken.

CoJoNes | 29-06-06 | 22:30

@barbapoeppa> de cote d azur met ADSL en satteliet, das ver zat en ver genoeg.

superjan | 29-06-06 | 22:30

top, kan ik met een jaartje terug, lekker op de staat leven. werd tijd ik dacht al dat ik godverdomme me hele leven voor de centen moest werken. Lekker plukken straks weer met die kabouter. Laat de debielen maar werken.

..Whatever | 29-06-06 | 22:30

Maar eh, wat denken we van de Tour dit jaar? Vinokourov, Ilrich?...

Azrael | 29-06-06 | 22:30

Hmmm D66 laat ook eens zien dat het ballen heeft. Wel jammer dat het dat op het verkeerde moment doet.

poursuivant | 29-06-06 | 22:29

@ganzo
Maar zijn nu nu ook echt verlost van de Balkiebende?

Traag | 29-06-06 | 22:28

@Obelix 29-06-06 @ 22:23

Had ook geen andere reactie verwacht van een mannetje wat bijna verdronken is in een ketel(paddosoep)toverdrank.

rn1970 | 29-06-06 | 22:28

Wouter Bos begint meteen zijn campagne <_<
Hij vind zichzelf dé betere leider <_<

Tot nu toe is Balkenende nog het beste...

Omphalos | 29-06-06 | 22:28

D66 oftewel dom 66 de partij van de no sense.. Maar hou me hartje vast wie er gaat winnen nieuwe verkiezingen ik hoop rechts.. Want links is links lullen en rechts vullen, en daar gaan we weer de afgrond in....

Sinnert | 29-06-06 | 22:28

large4e4: www.allesamerika.com/e2-visum-amerika....
---
Hink nog op 2 gedachten. Heb net en heel,heel goed contract binnen gehaald tot 11-2008 en binnen 2 maanden open ik er een showroom bij. Hou ik het nog zolang uit ? Het begint steeds meer te kriebelen... Verstandig gezien moet ik het even uitzitten, maar liefst zou ik bij de volgende verkiezingen mijn koffers pakk...

Bubba | 29-06-06 | 22:28

@Brusselmans @ 22:18
Lol, had al zo'n vermoeden, zo zie je ook maar weer, geef heus wel respect wanneer het gerechtvaardigd is... :P

MAXIMO | 29-06-06 | 22:27

Zeau, de 2deK lekker tot eind augustus op een welverdiende extra luxe vakantie.

Shareholder | 29-06-06 | 22:27

Dat gezeur over emigratie. Ik zal niet zeggen dat ik altijd in Nederland zal blijven wonen, maar ik weet wel dat er overal problemen zijn. De VS zijn geen paradijs, evenals Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika. En dan heb ik het niet alleen over aanpassingsproblemen, maar ook over bijvoorbeeld natuurgeweld. Als je weg wilt moet je niet vluchten maar gaan omdat je kansen en leuke uitdagingen ziet.

Barbapoeppa | 29-06-06 | 22:26

als morge de helft van die gaste kapot op dere nest ligge zijn het er nog de helft teveel

cobus1 | 29-06-06 | 22:26

Op naar de NUL zetels!! Viezeloes

Amsterdance | 29-06-06 | 22:26

Muwhahaha... het is jaloers... give it up, ik weet exactly hoe ik met psychopaten om moet gaan.... hahahaha... you re no match for me... en weet je waarom? ... jij hecht aan je reputatie... jij zult nimmer zo schaamteloos kunnen zijn als ik.... wel mooi dat je me na-aapt.... je tactieken... hahahaha.... meneer heeft een tactiek..... potsierlijk is het wel.... ik voel me echter niet gevleid... of denk jij dat negers zich vereerd voelt als blanke kids elkaar "nigga' gaan noemen? hehehehehe.... je bent kwaadaardig en nagemaakt.... daarom ben je uitgekakt hier... no-one to blame but you... amateur.... maar ik houd wel van je... wil je anaal? Hm? Toe nou?

bottehond | 29-06-06 | 22:26

Ze pakken de koffers? Leuk, waar gaan ze naar toe? Ik moet nog een maand wachten voordat ik op vakantie ga :-)

Salvador | 29-06-06 | 22:25

@traag het kabinet is heraus, heraus, raus.

ganzo | 29-06-06 | 22:25

Pritt Stift 29-06-06 @ 21:13
Ik wacht nog even met mijn smakelijke maaltje.
"Gezien de voorspellingen van GeenStijl in het verleden, zal de Balkiebende nu ook wel weer gewoon doorgaan" waren mij woorden, het tegendeel is nog niet onomstotelijk bewezen.

Traag | 29-06-06 | 22:24

Goodbye Rita, tot nooit weerziens!

Obelix | 29-06-06 | 22:23

@goudbrasem 29-06-06 @ 22:21
Scroll even oomhoog en bekijk de post van bubba even over de toelatingseisen. Is niet zo makkelijk.

large4e4 | 29-06-06 | 22:22

Er is hier mijn 1 schuldige, en dat is Hirsi Ali !

Fl0r1s | 29-06-06 | 22:22

Haal de samsonites maar uit het vet. Met zn allen naar Australië emigreren

goudbrasem | 29-06-06 | 22:21

En nu schaam ik me om Nederlander te zijn.

Amsterdance | 29-06-06 | 22:21

Staat toch slecht op je CV: 2002: minister president geweest van een kabinet dat is gevallen. 2006: zie 2002

Hemothorax | 29-06-06 | 22:20

ai ai, dat is naar zeg, maar goed nu mogen we wel weer ons stemrecht gebruiken...

d*e*b*o* | 29-06-06 | 22:20

@knuffelpoes, probleem was dat de VVD dat niet wilde.
Zie nu 2x mijn reactie staan, moeten jullie go*do*mme ook niet zoveel reagluren, berichtjes gaan hier per seconde.

mid-rechts | 29-06-06 | 22:19

Ik geloof dat crixus gelijk heeft en dat we toch maar naar een directe democratie moet. Daarbij moet het kabinet ook een direct gekozen ploeg competente bestuurders moeten worden.
Duh wat zeg ik nu: competente bestuurder en dan minister, neh dacht het niet. Er zijn genoeg incompetente bestuurders in het bedrijfsleven die 2x of zlef nog veel meer dan dat verdienen.
Conclusie: 0031 is ten dode opgeschreven.
Sharia invoeren dan maar?

large4e4 | 29-06-06 | 22:18

LOL @ Maximo

Ik ontleende hem van Theo van Gogh.

OT: Marijnissen snijdt het lijk van Boris Dittrich nog even aan. LOL!!!

Brusselmans | 29-06-06 | 22:18

www.emigratie.nl/cmsweb/index.php?vm=4.... Ach, je kan ook gewoon een gesponsorde baan zoeken natuurlijk, maar voor mij is dit de makkelijkst manier. Verkoop mijn bedrijf en met de overwaarde van het huis erbij vertrek ik voor een E2-tje naar de Vs of Australië. Toedeledoki

Bubba | 29-06-06 | 22:18

Balkie heeft iig. bewezen geen goede MP te zijn... En dan zelfs nog dingen verdedigen die door een minister achter z'n rug zijn uitgevroten... Geen broodnodig overwicht dus, dat windvaantje...
D'66 heeft z'n eigen doodvonnis getekend, maar ik ben blij dat dit incompetente,
geen gevoel voor het volk hebbende, zooitje opstapt...
Daarvoor dan wel dank aan D'66...

preacher | 29-06-06 | 22:18

Zet u schrap voor de proleten parade.

goudbrasem | 29-06-06 | 22:18

Dus wat doen we ermee verder GSén op Aruba ???

Alfa75 | 29-06-06 | 22:17

pfffft, ik heb het nu alweer gehad met die debatten bij nova. waar zijn wilders en pastors?

daskapitalist | 29-06-06 | 22:17

@Willem III je kent bottehond nog niet goed. Lees m maar eens een weekje, dan weet je wel wat voor vlees je in de kuip hebt. Eitje als je weet hoe, echt waar.
@Plonk: Wilders opgestapt, Ayaan opgestapt, Verdonk vernederd, D66 aanleiding van val, maar VVD oorzaak ervan. Dat zijn drie wonden. Plus de Schipholbrand waarvan deze week heel toevallig in het nieuws kwam dat de opvang voor de overlevenden niks waard is. Zelfs Cruijff gooit met modder naar Verdonk ssjjj. Zo'n aanval op een van je tenoren - partijleden zonder achterban wagen zich niet aan een strijd voor het lijsttrekkerschap - laat schade na, zeker als de 'kogels' uit eigen rangen komen (eerst Wilders, dan Ali). VVD is gewond. Ofwel maakte je een grapje, was je comment ironisch bedoeld en sta ik met deze comment voor lul.

veest van pim | 29-06-06 | 22:17

@bottehond 29-06-06 @ 22:05
"Mark my words: VVD, CDA en Pastors"
----
Interessante gedachte maar niet reeel, daar is het CDA te christelijk (gulden middenweg) voor en Pastors op zijn beurt te direkt. Denk aan integratie-beleid en verhouding allochtoon/autochtoon. Met hun afwijkende gedachtengang zal het moeilijk worden door 1 deur te kunnen. Blijft staan dat genoemde combinatie verrassend zou zijn.

schaamstreek | 29-06-06 | 22:17

En Woutertje begint nu ook warm te draaien. Mooi zo. De komende tijd krijgen we te maken met een aantal palingen (de politici) in een emmer snot (de oude media).
.
[Cato mode on] Een pedopartij mag geen bestaansrecht hebben. [Cato mode off]

Barbapoeppa | 29-06-06 | 22:16

coal 29-06-06 @ 22:13. hmmm lekker

koekje erbij? | 29-06-06 | 22:16

@ Bottehond

Ik heb niets tegen Pastors. Nu ja, ik heb niet meer een gezonde hekel aan hem dan dat ik tegen al zijn collega's in Den Haag heb.

Ik krijg wel een beetje jeuk van lieden die namens het gedachtegoed van 'Pim' blijven spreken. Wat dat betreft is Pastors net zo'n babbelende lampekap als al die andere 'Hij zou het zo gewild hebben' hufters.

Neemt niet weg dat 'ie wel eens zinvolle dingen zegt over het falen van de multiculturele samenleving. Om maar eens een paradepaartje van je noemen.

Brusselmans | 29-06-06 | 22:16

een 6-pack Gladiator dat we de 1000 comments halen voor 12 uur

Detox | 29-06-06 | 22:15

@mid rechts
Zou ik ook doen, balkenende de schuld geven. Die had al heel lang Rita moeten dumpen.

knuffelpoes | 29-06-06 | 22:15

@Bubba, thanx
Hmm dat gaat lastig worden om zo'n kapitaal te verzamelen, laat staan als de rode ellende aan de macht komt.
Moet ik toch iets anders verzinnen.

large4e4 | 29-06-06 | 22:14

"Hypocrisie is de smeerolie van het intermenselijk verkeer"
Helaas maar al te waar, mooi gezegd Brusselmans.

MAXIMO | 29-06-06 | 22:14

@ bottehond 29-06-06 @ 22:05
Die van schijndel is net ook op staatstv 3 geweest. Dacht idd even dat het Pim Fortuyn was, maar he, dat kan niet want hij is dood.
Aardige opmerking van Bos, de ministers hebben consequent gehandeld, *kuch* , Kuch* uhm sure... Ik zet em op 2:1 dat hij straks Balkenende de schuld geeft, iemand een gokje wagen?

mid-rechts | 29-06-06 | 22:14

@bottehond 29-06-06 @ 22:08:
Deze poppenkast toont het failliet van de huidige staatsinrichting aan. Een individuele casus, die nooit in de kamer besproken had mogen worden heeft geleid tot dubieus handelen van een minister waardoor een deel van het democratisch mandaat van dit kabinet heeft gekozen om haar steun aan het kabinet op te zeggen. Dat is wat er is gebeurd.
Het toont aan dat kabinet en parlement niet in 1 verkiezing verkozen zouden moeten worden, maar een onafhankelijk mandaat moeten hebben. Bovendien zou het parlement rechtstreeks, door middel van directe democratie aangestuurd moeten worden.
Voor onze partij zullen vervroegde verkiezingen uiterst onprettig zijn daar wij onze plannen hebben gebaseerd op verkiezingen in mei 2007. Wij beraden ons op de te nemen stappen in het geval Hare Majesteit het onstalg van de ministers accepteert en vervroegde verkiezingen uitschrijft.
Er zijn nog diverse opties voor ons. Dus....

crixus | 29-06-06 | 22:14

Klerie plompzak heeft ook zo'n snor als Ferdy.. maar dan tussen haar billen.

goudbrasem | 29-06-06 | 22:13

@koekje erbij? 29-06-06 @ 22:09

koekje erbij?

coal | 29-06-06 | 22:13

@brusselmans
blowtje jaren 70?
de wiet gaat er per tonnen over te toonbank vandaag de dag...

Detox | 29-06-06 | 22:13

@ bottehond 29-06-06 @ 22:05
Die van schijndel is net ook op staatstv 3 geweest. Dacht idd even dat het Pim Fortuyn was, maar he, dat kan niet want hij is dood.
Aardige opmerking van Bos, de ministers hebben consequent gehandeld, *kuch* , Kuch* uhm sure... Ik zet em op 2:1 dat hij straks Balkenende de schuld geeft, iemand een gokje wagen?

mid-rechts | 29-06-06 | 22:13

CDA zie ik niet echt een comeback maken. Grote vraag is dus of links op stoom blijft, of de VVD meer kiezers weet te strikken die van leugens houden, en of nieuwrechts zich weet te hergroeperen en een behoorlijk aantal kiezers weet te binden. Volgens mij kan het alle kanten op bij verkiezingen in october.

knuffelpoes | 29-06-06 | 22:12

@large4e4 Vermogenseisen 'Investor visa'
‘Investor visa’ zijn permanente visa, ervan uitgaande dat uw kapitaal gedurende een minimumperiode geïnvesteerd blijft volgens de voorwaarden van de geldende immigratiewetgeving.

Minimumkapitaal Verplichte investering Type visum
Canada CA$ 800,000 CA$ 400,000 of 115,000 Investor
Verenigde Staten US$ 1,000,000 US$ 525,000 EB5
Australië AU$ 2,250,000 AU$ 1,500,000 Investor
AU$ 1,125,000 AU$ 750,000 'Sponsored'
Nieuw-Zeeland NZ$ 2,000,000 NZ$ 2,000,000 Investor

Vermogenseisen 'Entrepreneur visa'
‘Entrepreneur visa’ zijn in eerste instantie tijdelijk. Zodra aangetoond is dat u een levensvatbaar bedrijf heeft opgezet, wijzigt dit visum in een permanent visum.
N.B. Dit geldt niet voor het E2-visum voor Amerika; dit blijft een tijdelijk visum!

Minimumkapitaal Verplichte investering Type visum
Canada CA$ 300,000 CA$ 125,000 Entrepreneur
Verenigde Staten US$ 200,000 US$ 150,000 E2
Australië AU$ 500,000 AU$ 100,000 Business Owner
AU$ 250,000 AU$ 75,000 'Sponsored'
Nieuw-Zeeland NZ$ 300,000 NZ$ 200,000 LTBV

Bubba | 29-06-06 | 22:12

Aan z'n kleurtje te zien hebben ze Maxim Verhaghen ook snel ingevlogen uit een Thais bordeel.
Jammer, ij begon net vaste klant te worden. See you next year boys/girls!!!

Azrael | 29-06-06 | 22:12

Zou van As al onder de tafel liggen?

matazurka | 29-06-06 | 22:12

goudbrasem 29-06-06 @ 22:09

Een Poolse Land- dag, zeg ik U! Een mandaat van het volk onwaardig.

bottehond | 29-06-06 | 22:12

@ Maximo

Als het geweten maar zuiver is, nietwaar? Hypocrisie is de smeerolie van het intermenselijk verkeer.

Brusselmans | 29-06-06 | 22:11

Brusselmans 29-06-06 @ 22:07

Aangezien U redacteur bent is dit een impertinente vraag, maar sta mij toe hem wél te stellen: bent U ook zeau onder de indruk van het optreden van drs. Pastors van heden nacht?
* duwt de mike tegen Brusselmans'ongeschoren kin *

bottehond | 29-06-06 | 22:10

@ crixus 29-06-06 @ 22:08
Neem even een kopje warme melk. Je lijkt ziek te worden. Koorts?

WillemIII | 29-06-06 | 22:10

LOL Blérie Prozac en Verhagen hebben hetzelfde kapsel

CoJoNes | 29-06-06 | 22:10

*steekt blow op*
Whoehahaha, en ik maar denken dat het zoet-zuur verhaal een valse belofte was!
Zo zoet had ik niet verwacht! Wicked!

Traag | 29-06-06 | 22:10

NOVA met de klok mee: Clairy Polak aka "the Mummy", Ferdy M, Jan de worstenman Marijnissen, Wouterkabouterplop, en Loesisniewies.

De créme de la créme van onze natie.

goudbrasem | 29-06-06 | 22:09

Ach,ik ben van alleenverdiener in dit kabinet, naar arme alleenverdiener gegaan! spaargeld is bijna op. En ik moet tot mijn 68ste jaar werken! (met rollator in de bouwput) Oorzaak? Euro, Gasoliekoeiestrontprijs aan elkaar gekoppeld, zorgverzekering (hoe je ook lult of keert,het kost me 120 euro per maand meer!) Huurverhoging betalen voor een huis wat al 144.000 euro aan huur heeft opgebracht in 40 jaar,en 6000 gulden heeft gekost om te bouwen! (okee, ik ben een lul ,om niet te kopen,maar ik had (heb) daar geen geld voor,moet ik daarvoor gestraft worden ?) 1.40 voor een liter benzine? ben je gek ofzo? 80 km op een snelweg? rot op! Rotterdam A13 ,80km is goed voor de gezondheid van de bewoners ,het vliegveld ligt ernaast! Vliegen die dan op water ofzo? ENZOVOORTS ! Wat een kudtkabinet! De volgende hopelijk beter!!

koekje erbij? | 29-06-06 | 22:09

@veest van pim.. VVD likt zijn wonden ?? welke wonden ?

Plonk | 29-06-06 | 22:09

Na 40 jaar ('66-'06) proberen politiek te bedrijven en werkelijk niets te hebben bereikt, doen ze dit!!!
DOMOREN '66
Viezelous, de oprichter Jan terlouw heeft er een boek over geschreven en met een links kabinet krijgen we weer een "oorlogswinter". Sukkels

Johannes Gerbrand | 29-06-06 | 22:09

Bovendien, het was sjiek geweest en het had van groot leiderschap en inzicht getoond als Verdonk had gezegd: dikke vinger, ik stap op en laat het kabinet verder gaan in het landsbelang. Dan had ze de VVD 50 zetels bezorgd.

crixus | 29-06-06 | 22:08

@knuffelpoes
Denk dat we met Bea in een monarchie beter af zijn dan in een (democratische) dictatuur. Ze moet alleen de volle macht nog krijgen.

MAXIMO | 29-06-06 | 22:08

crixus 29-06-06 @ 22:05

Van Barbapoepa moet ik Mengele vervangen, met topcat. Gaat 'ie!
Rustige man, goedenavond! Mag ik U een vraag stellen? Wat betekenen deze Poolse Landdag- taferelen wat U betreft?
Tweede vraag: gezien het embryonale stadium waarin Uw DD zich bevindt: wat gaat het komend halfjaar, mét een rompkabinet, brengen voor Uw partij?

bottehond | 29-06-06 | 22:08

NIET naar Portugal op vakantie vanaf 99 euro?! Deze week bij Sunweb Vakanties de beste zonaanbiedingen! Verwerk het verlies en verlaat 0031.

LOL!!! Briljante ad. JP, verwerk het verlies en verlaat 0031
Mwoehahahahahaha

Grillmaster B | 29-06-06 | 22:08

Anton? De vleesch geworden wederopstanding van Sint. Pim?

Azrael | 29-06-06 | 22:07

'blowtje' is zeau jaren zeventig.

Net als 'klassejustitie' trouwens, leerde Paul Witteman net als ik vannacht.

Brusselmans | 29-06-06 | 22:07

@Brusselmans 29-06-06 @ 21:59
Zo de wind waait, waaien de meningen. M.a.w. men l*lt zoals het hem/haar het beste uitkomt, dus slap geneuzel.

schaamstreek | 29-06-06 | 22:07

haha prachtig crixus geeft een (weliswaar gortdroge, maar toch) SERIEUZE reactie op beroeps NSB-er Botte Hond.

WillemIII | 29-06-06 | 22:06

@bottehond: waarom denk je dat Pastors er klaar voor is? Ik hoor niks van 'm dat nationaal blijft hangen. CDA alleen als iedereen kan velen dat Balkenende het nòg eens probeert, want iemand anders hebben ze niet. En VVD? Die likt nu toch z'n wonden? Ik weet het niet hoor, jij bent vast beter ingevoerd dan ik. Maar 't is niet zo'n akkefietje als het lijkt. Alle shit die eerder is gepasseerd, gaat hier nu ook aan vastkleven: al het ongenoegen kan nu verzilverd worden. En dan kan 'links' ongenoegen zoals de aanslag op de minima misschien even zwaar doorwegen als 'rechts' ongenoegen als TBS'ers en dergelijke. Wed jij maar: ik hoop dat het je wat oplevert. Ik wil er nog niet op inzetten.

veest van pim | 29-06-06 | 22:06

Maar de vraag is, komt het aftreden te vroeg voor Geen Stijl. Komt de planning voor de Geen Stijl Partij nu in gevaar of hebben de heren tijd genoeg om de minister president te leveren? En mag Viezelous nu samen met Verdonk en Wilders een partij oprichten, of is de d66 fractie trots dat ze nu voor het eerst de poot stijf hebben gehouden? En niet onbelangrijk, houdt JP zijn Donner kapsel of gaat ie terug naar zijn onnavolgbare drol op het hoofd, nu hij toch geen minister president meer is. Allemaal vragen die hopelijk niet beantwoord worden.

Grillmaster B | 29-06-06 | 22:06

Ik krijg rode bulten (met hier en daar wat verdwaalde paarse pus) van allemans-vrind-bos... Dus alles best zolang die sprookjesbos-kop maar niet met zichzelf mag spelen in het torentje.

*edit proffesioneel = professioneel.. excuses voor mijn pauperheid*

coal | 29-06-06 | 22:05

Toe maar.... de VVD zet het weggemoffelde stemmenkanon van Schendel in! Let op... één van de nieuwe "helden"..... Die vent heeft aardig wat in zijn mars... én hij lijkt op.... op..... hehehehe

www.antonvanschijndel.nl/

Mark my words: VVD, CDA en Pastors... grrrrrote schoonmaak!

bottehond | 29-06-06 | 22:05

De kogel kwam van links!

Azrael | 29-06-06 | 22:05

@Tjeppie... hou je nu gewoon bij humor, daar ben je goed in... politieke analyses zijn te moeilijk voor je... dan ga je onzin uitkramen... jammer...

Plonk | 29-06-06 | 22:05

@bottehond 29-06-06 @ 22:02:
Deze poppekast was heel eenvoudig te voorkomen geweest als de machten gescheiden waren geweest. Een gekozen regering en een apart gekozen parlement, beiden met een iegen mandaat en duidelijke taken in het bestuur en dan liepen nu niet allerlei electorale, coaltie- en loyaliteitsbelangen door elkaar.

crixus | 29-06-06 | 22:05

@antimaterie
Een Paars kabinet! Dat zou in deze voorheen leuke democratie het mooiste zijn, ik help het je hopen.
@Brusselmans
Omdat ik vanuit ideologisch standpunt verschil met hun wil niet zeggen dat ik ze ongelijk ga geven als dat niet zo is.

MAXIMO | 29-06-06 | 22:05

@bottehond
Iedere kleur dictatuur is beter dan een bananendemocratie.
(Had je die indruk dan?)

knuffelpoes | 29-06-06 | 22:05

@Roberto Fransisco. PvdA gaat CDA buiten spel zetten. Ze zijn vorige keer behoorlijk in de kringspier genaaid door ze. Eerst doen alsof je onderzoekt met PvdA te kunnen regeren en ondertussen met de VVD voetjevrijen. Zullen ze vast niet vergeten zijn.

Tjeppie | 29-06-06 | 22:04

Doe mij gewoon een dictatuur, dan heb je deze poppenkast tenminste niet.
knuffelpoes 29-06-06 @ 22:00
.
Oei, en hoe moet die er dan uit gaan zien? Junta's en politbureau's zijn ook niet alles hoor.

Barbapoeppa | 29-06-06 | 22:04

@ Detox, eng he (zelf)relativering

WillemIII | 29-06-06 | 22:04

@Bubba 29-06-06 @ 22:02
Zal je wel aan een hele waslijst moeten voldoen, maar toch maar eens proberen. Ik ga morgen ook maar eens kijken.

large4e4 | 29-06-06 | 22:04

D66 VAL EENS HEEL SNEL DEAUD!

rrroel | 29-06-06 | 22:03

@zapper
Als herhaaldelijk keihard liegen, en schaamteloos manipuleren om je gezicht te redden geen fouten zijn, dan heeft ze inderdaad geen fouten gemaakt.

knuffelpoes | 29-06-06 | 22:03

@willem3
lekker he, zo`n blowtje...

Detox | 29-06-06 | 22:02

Doe mij gewoon een dictatuur, dan heb je deze poppenkast tenminste niet.

knuffelpoes 29-06-06 @ 22:00

Ola... knuffelkat..... En die dictatuur... van welke kleur mag die van jou zijn?
( ben je nog aan het blazen tegen me?)

bottehond | 29-06-06 | 22:02

Welke politieke geloofwaardigheid heeft Pechtold het over? Duh hij en zijn club overbetaalde prutsers waren dat allang niet meer...

large4e4 | 29-06-06 | 22:02

@Plonk 21:56
Het zegt iets, maar niet alles. Want het is een feit dat het onbeschaamde linkse nova (denkt aan Jeroen Pauw die het Argentijnse voetbalsucces verbond aan, jawel, linkse politiek) een poll publiceert die aangeeft dat de PvdA inderdaad minder populair aan het worden is. Maar de verkiezingscampagne is nog maar net begonnen.

Barbapoeppa | 29-06-06 | 22:02

@large4e4: Zat toevallig vandaag te kijken hoeveel geld je voor een entrepreneur visum nodig hebt voor australie, canada, vs ect. Austalië moet kunnen...

Bubba | 29-06-06 | 22:02

Inderdaad, nieuwe feateaufuck

King of controversy | 29-06-06 | 22:02

@.. zapper.
Verdonk heeft de fout gemaakt door te denken dat ze haar 1-dimensionale beleid bij iedereen kan toepassen. Niet dus.
En het lag niet aan gister of vandaag. 16 mei zat ze al in de spagaat (jugh, moet je ook niet voor je zien) want het kon nooit iets worden. Of ze hield stand en dan was gewoon de kamer tegen haar beleid (is ook niet echt draagvlak) of ze verzon een list. Dat laatste is geprobeerd.

Tjeppie | 29-06-06 | 22:02

Die Balkenende praat inderdaad als een automaat. Theo Maassen had gelijk. Ik kan niet eens meer herhalen in wat voor ontwijkend abstract ambtenarees hij zei dat de boel op z'n kont lag.

veest van pim | 29-06-06 | 22:02

En, misschien een heel raar idee hoor. Maar als ik nu de Partij voor de Anarchie opricht, zouden veel mensen zich dan vergissen en in plaats van op hormonen-bom Bos per ongeluk op mijn partijtje stemmen? Dan beloof ik hoogst persoonlijk dat ik al mijn zetels zal laten innemen door de geest van Andre Hazes en de bijbehorende honoraria zal overmaken aan alle gaarkeukens die dit land inmiddels rijk is dankzij de nu toch eindelijk naderende oogstmaanden. En dan mag Opper-Agrarier Veermand de oogst binnenhalen en officieel overhandigen op zijn dan inmiddels gecollectiviseerde boerderij. Lang leve peace and happiness...

WillemIII | 29-06-06 | 22:01

antimaterie 29-06-06 @ 21:55

Nope. VVD, CDA en Pastors.... wedden? Ik geef 5 tegen 1.....

bottehond | 29-06-06 | 22:01

Idd Feauteaufuck ter ere van het laatste kabinet met D'66.

Roberto Fransisco | 29-06-06 | 22:00

Vieze Loes heeft in Leiden ook een andere bijnaam: Losse Wips ... vanwege haar voorkeur om de benen te spreiden op het biljart van een bekende studentenkroeg :)

Betty Page | 29-06-06 | 22:00

Iedereen gefeliciteerd met het doodvonnis van D66, dus dank aan Viezeloes!

Nadeel: Ome WouBo staat met een trillend ooglid in de startblokken voor de verkiezingen, dus hopelijk is Nederland niet zo stom om straks voor de anti SUV coalitie te gaan,

De Stramme Kabouter | 29-06-06 | 22:00

Eigen schuld dikke bult voor CDA en VVD. ALs ze de ballen hadden gehad om de aatrsleugenaar Rita aan te pakken (te ontslaan) was er niets aan de hand geweest en hadden ze lekker kunnen gaan oogsten. Nu is het over met de pret en zitten ze nog steeds met Rita opgescheepd.
Niet dat dat links in de verkiezingenzal helpen want het klootjesvolk staat natuurlijk nog seeds achter de rechtdoorzee-Rita en het dito kabinet.
Doe mij gewoon een dictatuur, dan heb je deze poppenkast tenminste niet.

knuffelpoes | 29-06-06 | 22:00

@ Maximo

Ik kan me de tijden herinneren waarin je om het hardst riep dat Verdonk inzake AHA groot gelijk had.

Zelfs Nawijn gebruikte dezelfde argumenten. What happened?

Brusselmans | 29-06-06 | 21:59

Joepie joepie joepie!!! Nederland wordt weer lippenstift ROOD!

Betty Page | 29-06-06 | 21:59

Wat een gelul van die Pechtold!

large4e4 | 29-06-06 | 21:59

Tja, had ze Kalou maar op moeten stelllen...

Azrael | 29-06-06 | 21:58

Nu het land stuurloos is zullen de wuppen de macht grijpen. Allemaal de schuld van Loesisnietwies

goudbrasem | 29-06-06 | 21:58

@antimaterie
een rood kabinet dus wat we net zo lang afrossen dat het paars wordt?

Detox | 29-06-06 | 21:58

Tjeppie 29-06-06 @ 21:55
Het wordt een CDA / VVD kabinet, PvdA gaat het niet redden.

Roberto Fransisco | 29-06-06 | 21:58

Vieze loes is een verkapte PvdA-er. Overduidelijk

Grote Zut | 29-06-06 | 21:58

vrouwen en politiek... *zucht*

FLCL | 29-06-06 | 21:57

Australië, dat land is voorlopig nog niet vol. En het weer is over het algemeen beter. Oh en je kan er beter duiken, ook niet belangrijk.

large4e4 | 29-06-06 | 21:57

@antimaterie Verdonk heeft geen fouten gemaakt, het kabinet heeft haar opgelegd om die alsnog te maken.

..zapper | 29-06-06 | 21:57

Politieke barometer... winst linkse coalitie sinds verkiezingen gemeenteraad... verdampt !!!!

Plonk | 29-06-06 | 21:56

ik zat te denken aan noord of zuid colombia, erg commodo. zuid-afrika. venezuela.

ganzo | 29-06-06 | 21:56

groot gelijk, verdonk heeft te vaak fouten gemaakt en nu is het eindelijk afgelopen!

DIT GAAT EEN PAARS KABINET WORDEN!!!

antimaterie | 29-06-06 | 21:55

Ik kan wel vertellen wat er gaat gebeuren.
CDA wordt afgerekend op de afgelopen jaren. Hoeft geen uitleg.
VVD gaat zich komende maanden onsterfelijk belachelijk maken met met Marky Mark.
D66 houdt nog 4 zetels dankzij wat units die dit toch wel koddig vonden cq. Pechtold wel een grappige student vinden.
Groenlinks blijft hetzelfde, SP een zeteltje erbij. Veel naar PvdA. Groot pluspunt is wel dat we afscheid nemen van de oude garde. Dus Zalm, Brinkhorst, Peijs (wie??), Hij van Landbouw en nog wat lijken. Minpunt is dat de *kuch* sterren alweer klaar staan in de vorm van Maxime, Wouter, Mark, Alexander... God this is gonna suck.

Tjeppie | 29-06-06 | 21:55

@plonk, viezeloes is een ontsnapte tbs gevangene, maar dat hebben ze nog niet door. Ze heeft het wel netjes gemeld voordat ze zich bij de kamer aansloot.

..zapper | 29-06-06 | 21:55

Vieze Loes? Boeie... Next!

mallesander | 29-06-06 | 21:55

dikkemik 29-06-06 @ 21:52
We hebben een stemmer, nog maar 21.000 anderen voor de eerste zetel nodig.

Roberto Fransisco | 29-06-06 | 21:54

Even voor de belastingconsulenten onder ons: De Holding-BV's. Moeten die nu -gezien de vennootschapsbelasting- naar D, Lux, CH of B? Of dit keer ook maar weer naar Guernsey? Hier in NL zet ik de winst dan wel weer op nul door de factuur vanuit de holding uit het buitenland ter hoogte van de nederlandse winst. Ga geen geld betalen aan die slinkse losers.

BitchSuperSoaker | 29-06-06 | 21:54

WillemIII 29-06-06 @ 21:47

Doet wijze woorden roeleren hier in deze discussie.
Blijft hier even goed meelezen. Wat je/jullie zegt/zeggen WillemIII
300.000 stemmen is ook een makkie voor een goedgelezen website als GS!
Een goede actie is inderdaad pnvd wegstemmen.
---
Ben benieuwd willemIII, hoe zit je met jou gedachten over 911 ?

wisselend | 29-06-06 | 21:54

Ze draaien feestmuziek op de radio! *en terecht natuurlijk*

..zapper | 29-06-06 | 21:54

Maar goed samenvattend kunnen we zeggen dat Nederland een ziek, visieloos land aan het worden is. Tijd voor volledige anarchie dus. Op het gevaar af dat een paar honderdduizend CDA-ers volledig door het lint gaan natuurlijk. Want ordnung muss sein, ook in de 21ste eeuw. Eigenlijk zijn we dus gewoon verlost van het nazi-juk door Vieze Loes. Al is het maar tot de tijd dat die banenmachine weer aangezwengeld wordt tijdens de verkiezingen, door die kuddes stemvee van de gristelijken.

WillemIII | 29-06-06 | 21:53

Ik geloof het niet, zometeen komt er een persconferentie van een paar tiepjes met lijmresten aan hun vingers....

gevallenverstand | 29-06-06 | 21:53

These are the other potentials: Djeq Spijkerman, Edwin DRvZ en clown Bassie.

Shareholder | 29-06-06 | 21:53

bottehond @ 21:11
Het gaat niet om dat zij de motie uitvoert maar de manier waarop ze dat doet; middels een chantagebrief die in haar voordeel moest pleiten, mocht die paspoortdeal in haar nadeel eindigen. En dat Ayaan instant het moment dat ze haar paspoort kreeg zo uit de school klapt is inderdaad niet echt netjes. Had ze ook de ballen moeten hebben dat ding niet te ondertekenen en dat paspoort te weigeren, maar uiteindelijk heeft Ayaan zo een spoor van verwoesting achtergelaten.

MAXIMO | 29-06-06 | 21:53

Ik zag pas een stukje over viezelous op tv, zij en haar man voeden hun kind tweetalig op... op zich niets mis mee, alleen ... zij spreekt Engels tegen het kind en haar man Nederlands... dan ben je dus erg door de war... en dat zit in de tweede kamer... eng...

Plonk | 29-06-06 | 21:52

@ganzo
Tja waar moet je dan naar toe. De VS is ook weer zoiets met die gekke neoconservatieven die aan de touwtjes trekken.
Ach laten we maar hopen dat er toch nog iets goeds van komt. Het beste wat het kabinet had kunnen doen was Verdonk offeren. Dus Balk en consorten zijn dus ook erg dom. Het wordt dus wel helaas kiezen tussen 2 kwaden, waarbij ik het bangst ben voor het linkse gevaar. De economie begint op te krabbelen en van links weet je 1 ding: bye bye economie!

large4e4 | 29-06-06 | 21:52

En weer valt de tweede kamer vlak voor verkiezingen in duigen....
Dag Balkellende dag dag.
Maar okee D66 zijn ook ratten dat ben ik met vele eens meer wil ik niet ens kwijt

Bucky | 29-06-06 | 21:52

@Roberto Francisco
Ik, eindelijk durft D'66 Rita aan te pakken.

dikkemik | 29-06-06 | 21:52

1 voordeel we kunnen dadelijk allemaal proffesioneel geenstijl f5-er worden en onze bankrekening groeit vanzelf... lekker op de spaarpot van opa zalm teren idd...

coal | 29-06-06 | 21:51

Wees eerlijk: wie is er na vandaag om en gaat nu ineens D'66 stemmen?

Roberto Fransisco | 29-06-06 | 21:51

@ ganzo 29-06-06 @ 21:49
Het is het idee en (bijvoorbeeld) De Balk. Totaal verschillende zaken ook trouwens. Zaken die zelfs nauwelijks samengaan, ironisch genoeg.

WillemIII | 29-06-06 | 21:50

Die rooien denken dat de buit al binnen is.... wat zullen die nog van een koude kermis thuis komen bij een verkiezing.... /feit

QB (ja die.....) | 29-06-06 | 21:49

@WillemIII 29-06-06 @ 21:45: Ach, valt er wat te lachen dan? Misschien wel daarom. Wie anders ? Geenstijl zie ik nog niet meedoen. Ik weet t. Het wordt Verdonk, bij welke partij ze ook zit.

Bubba | 29-06-06 | 21:49

Wat was Ayaan Hersi Ali ook al weer: top 100 invloedrijkste mensen volgens Time! Daar is Den Haag nu ook achter!

Nooit meer slapen | 29-06-06 | 21:49

@large4e4, ik heb de idee dat heel europa richting een communistische heilstaat afglijdt.

ganzo | 29-06-06 | 21:49

ditmeenjeniet zeg

WillemIII | 29-06-06 | 21:49

Mooi

Suspension Goose | 29-06-06 | 21:48

LOL !!! @Tjeppie !!!! echt leuk !!!...

Plonk | 29-06-06 | 21:48

D66 zien we niet meer terug en Verdonk is over een paar maanden weer minister. En het kabinet ging toch al met vakantie.Dus wat zijn we ermee opgeschoten??

ditmeenjeniet | 29-06-06 | 21:48

hahahahahahaha, inderdaad.

Rosario | 29-06-06 | 21:48

Tja nudieboy, in mijn wereld doen aantallen er niet zo toe. Democratie vinnik een beetje achterhaald namelijk. Het wordt tijd dat af te schaffen. Ik heb immers helemaal geen miljarden verslindend overheidsapparaat nodig om te internetten.

WillemIII | 29-06-06 | 21:47

Tja Wilders... Valt niet voor te stellen dat er ook maar 1 stem naar toe gaat. Maar then again valt ook niet voor te stellen dat je met Peter Langhout naar Benidorm gaat. Of al jaren Bold & the Beautiful volgt. Of met je vrienden de hele vrijdagavond op een brommer hangt tegenover de snackbar.

Tjeppie | 29-06-06 | 21:47

Als Woutert wint dan stop ik met mijn bedrijf, heb ik waarschijnlijk hetzelfde hoge inkomen met mijn super uitkering

milfie seis | 29-06-06 | 21:47

Gvd, bijna mijn halve salaris verdwijnt al naar de staat. Straks met een links bolwerk wordt dat dus meer dan de helft. Ik morgen maar eens kijken naar huizen in Duitsland. Ik had nooit gedacht dat het zo triest zo worden in 0031.

large4e4 | 29-06-06 | 21:46

@Henk Hunk 29-06-06 @ 21:43: LOL, je bent niet de enige, heb het zelf ook. Moet iets aan háár zijn dan..

Bubba | 29-06-06 | 21:46

@ terrorwally
niet gevallen? Balkies tandafdrukken staan diep in de drempel van de tweedekamer gedrukt. Zo hard ging z'n kanibetje op z'n porhum!

Azrael | 29-06-06 | 21:46

ach, denk maar niet dat de pvda met de spaarrekening van opa zalm, als een dronke zeeman geld kan uitgeven.

ganzo | 29-06-06 | 21:46

nee, hoor. Ik zit hier met 1500 man! Jullie zijn maar met z'n drieeen gezien WillemIII

nudieboi | 29-06-06 | 21:46

Boris D. Is dat niet die slippendrager van de pooier van de profeet?

Barbapoeppa | 29-06-06 | 21:45

Eerdmans is gewoon een CDA in schaapskleren hoor Bubba, daar moet je mee oppassen. Voor je het weet mag je niet meer lachen in het openbaar...

WillemIII | 29-06-06 | 21:45

Ik heb geen idee waar die Wilders voor staat maar mijn stem heeft ie :)
Leve de democratische chaos.

Shareholder | 29-06-06 | 21:45

Xtra 29-06-06 @ 21:42

U beschrijft daar mijn moeder, maar die moet ook echt niet de politiek in.

CumGranoSalis | 29-06-06 | 21:44

Boris D. lijkt me zeer geschikt; als premier. Intelligent, slim, rustig, humor, aardig, sociaal, geduldig, kortom zeer geschikt.
Xtra 29-06-06 @ 21:42
.
Weet je wat ik in dit rijtje mis? RUGGENGRAAT!

Barbapoeppa | 29-06-06 | 21:44

Is Maurice De Hond al geruimd?

veest van pim | 29-06-06 | 21:44

Wat doen die twee opgedroogde potjes glijmiddel bij Clairy Polak aan tafel?

Brusselmans | 29-06-06 | 21:43

het is nog niet gevallen hoor, ze gaan gewoon door met minderheid. Ik ken ze langer, ze zijn machtsgeil

terrorwally | 29-06-06 | 21:43

@ nudieboy: dan zijn jullie twee de enigen joh, kicken zeg hee...

WillemIII | 29-06-06 | 21:43

Mmm even de accountant bellen om wat bvtjes te gaan verhangen. je weet maar nooit met die socio's.

bastyboy | 29-06-06 | 21:43

-weggejorist-

bastyboy | 29-06-06 | 21:43

Als oprecht geemancipeerde man vraag ik me toch af wat die muts Halsema toch in mij oproept dat je dan toch Fortuynachtige kreten zoals "hup de keuken in, afwassen en koken muts" het beeldscherm gaat toeroepen.
Verder ben ik vies van zuilenpolitiek (VVD, PVDA, CDA, Groenlinks, afijn bijna allemaal aso's die vooral voor zichzelf bezig zijn), dus die uitzending van NOVA is een gotspe. Een reden om dat programma op te heffen, als je zo een vallen van een kabinet eenzijdig covert, moeten er ontslagen vallen, want dit is niet het propagandaapparaat van diegenen te Hilversum die menen dit te kunnen sturen.

Henk Hunk | 29-06-06 | 21:43

De Intrigant 29-06-06 @ 20:46
Inderdaad en dan zien of iedereen nog steeds zo blij is, pffff dit is echt klote!!!

milfie seis | 29-06-06 | 21:43

Wij Willen Wilders!!!!

nudieboi | 29-06-06 | 21:43

In de opwinding plaatste ik net 2 verkeerde leestekens. Wat maakt het uit. We zijn demissionair. Joris is komkommers aan het schillen.

wisselend | 29-06-06 | 21:42

Toch een hele prestatie: struikelen over Ali of Megan!

Nooit meer slapen | 29-06-06 | 21:42

Nee Bos nie nee. Die niet! Er zijn betere. Boris D. lijkt me zeer geschikt; als premier. Intelligent, slim, rustig, humor, aardig, sociaal, geduldig, kortom zeer geschikt.

Xtra | 29-06-06 | 21:42

Ja misschien kan geenstijl een actie op poten (what's in the name) zetten om te zorgen dat alle 3000.000 geenstijl lezers uit protest tegen de gevoelloze banenmachine in Den Haag op de PNVD gaan stemmen?

WillemIII | 29-06-06 | 21:42

Wie kijkt er nu NOVA als je Brainiac kan kijken op discovery... Lekerdere vrouwen ook ;-)

Bubba | 29-06-06 | 21:42

Arghhh die kop van Halsema met die zelfvoldane glimlach..*pakt even een teiltje*

Aussie | 29-06-06 | 21:42

WillemIII 29-06-06 @ 21:39

Nahhh ik wil niet generaliseren ;)

wisselend | 29-06-06 | 21:41

Als we nu allemaal op onze website het woord verkiezingen linken naar de website van de pnvd dan kunnen we nog gaan lachen komende verkiezingen!

Hertog Joris | 29-06-06 | 21:40

@Rho'd Berth, jezus, dat je ueberhaupt nog naar NOVA kijkt...

Nog een reden dat deze val jammer is: misschien had het kabinet in het staartje van de 4 jaar nog eindelijk de publieke omroep de nek om kunnen draaien.

Muxje | 29-06-06 | 21:40

@ Lieve Meneer:

Vieze Lous is gewoon dat: VIES! Brrrrr

ZwartGat | 29-06-06 | 21:40

@ Beasjt
Dat ligt er aan hoelang de ministers werkloos blijven.......
Voor Pegteld gaat het dus heeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel kosten.......

Drs-C | 29-06-06 | 21:40

@ wisselend. Euhh.. Limburg?

WillemIII | 29-06-06 | 21:39

Loezuwietz, jaloers kreng, met minderwaardigheidscomplex. Mocht vroeger ook nooit mee doen met touwtjespringen. Werd altijd als laatste gekozen met gym natuurlijk. Later op d'r kamer in't geniep een meesterplan ontworpen om iedereen terug te pakken: het D66e Reich!
En als 't niet lukt.... Dan neem ik iedereen mee de afgrond in! Verzin wel een smoes... principes of zo iets lachwekkends.
Thanx!

Azrael | 29-06-06 | 21:39

Op zich had D66 sinds 40 jaar eens een keer een punt. Nou, chapeau. Maar wanneer gaat de partij nu eens ergens over? Want dat mis ik nog wel. Mikjn sympathie hebben ze wel, maar mijn stem (nog) niet. Maar wat zijn de alternatieven?
Een clubje sigaren-heren waaronder 1 accountant die ieder sociaal chromosoom mist; "ik wil de begroting en belasting 2007 doen".
Een clubje met idealen uit het jaar 0 dat de titel kneuter-kabinet weer heeft veroverd.
Een clubje dat vooral kijkt naar 1 persoon die weliswaar een mening heeft en waar zelfs soms iets voor te zeggen is, maar 1 persoon is nog geen hele partij.
Een clubje met Femke die je eigenlijk gewoon als MILF-in-leer wilt zien.
Een clubje dat nog iets roept met Pim. Een clubje met die kale die ook wel zinnige dingen roept maar waar eigenlijk niemand naar luistert. Het zwikkie gristelijk rechts.... DIt wordt niet gemakkelijk.

Tjeppie | 29-06-06 | 21:39

3 keer stemmen in 4 jaar tijd.. prachtig, ik denk dat ik maar beroepsstemmer moet gaan worden.

Thies | 29-06-06 | 21:39

@wisselend: google is your friend...
---
Zie ook wel mogelijkheden. 300.000 stemmen MOET kunnen

Bubba | 29-06-06 | 21:39

Zo, en nu de rest van de wereld. Dag Bush. Dag Tony. Berlusconi is al laters. Holpeut voor Poeta. Israel affakkelen. Vredesbesprekingen met Usama. * zie het weer helemaal zitten * Yeaaaaaah!

Tuig | 29-06-06 | 21:38

Zooo, hehe dat zit er op. Eindelijk van Verdonk verlost. Het heeft wat moeite gekost dan bij Melkert, maar hier zijn we ook weer vanaf.

Next please.

Rabarberke | 29-06-06 | 21:38

Zag je Wouter Kabouter al glimmen voor de camera... Was al aan het zingen: Jetzt geht's los! Jetzt geht's los! Jetzt geht's los!

Gedoe!

ZwartGat | 29-06-06 | 21:38

Wat had Verdonk nou verkeerd gedaan? En Lous is een MILF.

Lieve Meneer | 29-06-06 | 21:38

onderhuidse burgeroorlog.... ? botte

Die Friezen en Hellmonders, die kunnen we best bijelkaar houden. Kom op, doe een beetje je best. Hun accent is best over heen te komen.

wisselend | 29-06-06 | 21:38

bottehond 29-06-06 @ 21:36

Ik heb nog een slaapplaats en een goed glas whiskey voor u ter beschikking hier in Dublin mocht het nodig blijken.

CumGranoSalis | 29-06-06 | 21:38

Henk Hunk 29-06-06 @ 21:34

Dat wordt Wilders en/of Pastors temmen, dan..... ga je mee folderen?

bottehond | 29-06-06 | 21:37

En *poef*
Weg D66. Wat staan ze in hun hempie. Hoeveel zetels bij de volgende verkiezingen? 0? Of misschien toch...1? Of 2! Nog steeds snap ik niet wat ze met deze actie wilden bereiken.
Trouwens... toen ik in de afspeelbalk van de livestream klikte zag ik beelden uit de toekomst. Allemaal portretten van 'kameraad' Wouter Bos, hamers en sikkels overal. Toen moest ik toch wel even slikken.

Nemo | 29-06-06 | 21:37

@bottehond:

Anders nog iets? Boertje? Pffffff

ZwartGat | 29-06-06 | 21:37

Het nieuws bereikt mij nu pas... MAar wat is dit voor iet achterlijks ?!
En nu zie ik die slette kop van Halsema.. Godverrrrrrrrrdomme.. alles is goed, als er maar geen pvdallochs met wouter boslim de grootste wordt :s
Iemand die mij beknopt kan uitleggen waarom het kabinet is gevallen?:)

Wokkel | 29-06-06 | 21:37

Schenk Ferry maar een lekkere Warsteiner in.

Shareholder | 29-06-06 | 21:37

haha jah willem iedereen op de pnvd stemmen, dan kunnen we weer lachen net als toen bij de lpf

Hertog Joris | 29-06-06 | 21:37

@ Zondernaam
Ambtenaren mogen best wat minder, maar juist daar heeft dit kabinet niks aan gedaan.

King of controversy | 29-06-06 | 21:37

@ Rho'd Berth:

Hulde!

Cloggy3 | 29-06-06 | 21:36

coal 29-06-06 @ 21:31

Jaha... een wuppie die je aan een touwtje in je aars uit kunt laten.... dan trilt 'ie ook nog.... buk maar vast en verkoop je volvo maar. een kia rio is maximaal haalbaar als het janhagel de pvdallahtonen in het zadel helpt.... niet dat het veel uitmaakt... van deze Poolse Landdag kun je niets anders verwachten.... zwaar weer op komst! 0031 in een onderhuidse burgeroorlog....

bottehond | 29-06-06 | 21:36

Bubba 29-06-06 @ 21:31
Goed gevonden !

---
Met Geenstijl op lijst 6 en Michael J. lijsttrekker...
Wow... Ik zie mogelijkheden
USA heeft Arnold. Wij the BAD boy.

wisselend | 29-06-06 | 21:36

@WillemIII
Wat kan mij dat bommen.. een neqschot voor D66 verder.

Henk Hunk | 29-06-06 | 21:36

ehm... ik wil geen spelbreker zijn maarre .... kost dat nou qua wachtgeld enzo?

Beasjt 669 | 29-06-06 | 21:35

... ik word genoemd!

ZwartGat | 29-06-06 | 21:35

Mussert, die wist wel raad met dit soort dingen!

sjaakdeslinksesul | 29-06-06 | 21:35

Ik ga uit protest over het feit dat politici in Den Haag de politiek enkel en alleen zien als banenmachine de komende verkiezingen op de PNVD stemmen. Eens kijken of we 20 pedofielen in het parlement kunnen krijgen. En dan zou het natuurlijk extra leuk zijn als Bos - ondanks zijn opspelenede hormoontjes - zich zou kunnen vermannen om niet in de regering te gaan. ZOdat het CDA min of meer gedwongen wordt 'haar verantwoordelijkheid te nemen met Veerman van landbouw en martijn als minister van justitie. Met als kers op de taart het gezicht van Joop Atsma wanneer Martijn het woord voert over webcamsex.

WillemIII | 29-06-06 | 21:35

Brief aan NOVA (nova@novatv.nl) nav. de huidige uitzending

Geachte redactie van NOVA,

het valt mij op dat momenteel bij NOVA aan tafel 4 oppositieleden van het kabinet
zitten (Halsema, vdVlies, Rouwvoet en sinds kort ook oppositie: Ditricht),
en 1 niet niet direct betrokken CDA lid (Hillen)
Op zich is dat al een wanvertoning. Maar dan zou je op z'n minst verwachten dat
de gespreksleider kritische vragen stelt aan deze oppositieleden. Maar nee, de suggestie
wordt al in de mond gelegd en Halsema kan de voorzetten met gesloten ogen er in schieten.

Hoe kunt u toch blijven volhouden dat u niet links en niet rechts maar volstrekt neutraal
bent. Van de NOS zouden we toch een professionele neutral houding mogen verwachten, maar
u bent zelfs niet in staat om de schijn van neutraliteit op te houden.

Ik hoop een betere houding in de komende campagne houding, en anders raad ik u
aan om commercieel te gaan ipv. met publieke gelden een gekleurd beeld te schetsen.

Oh kijk, nu schuift ook Thom de Graaf aan.

Rho'd Berth | 29-06-06 | 21:35

Ik stem voor de eerste partij die een afname van het overheidsapparaat met 5% per jaar beloofd zodat ik niet van elke euro weer 80 cent mag inleveren aan parasieten op de werkende klasse. AL die half zachte (semi) overheidsinstanties kunnen perfect met 50% of meer teruggeschaald worden. Helaas is Nederland een nepdemocratie, want geen partij die het wil want ze zijn het resultaat van deze instelling.

Henk Hunk | 29-06-06 | 21:34

@Cloggy
Rita is een minister die nog veel moet leren. Heb ik laatst ergens gehoord hahaha. En politieke instabiliteit, mwuah ze gaan gewoon demissionair verder op reces. En politiek instabiel was dit kabinet al langer, of politiek stabiel een verkeerd beleid. Een asociaal beleid dat tenonder gaat door de asociaalste.the sweet, sweet irony.

Flodder | 29-06-06 | 21:34

en nu allemaal naar hyves en vriendjes worden met viezeloes

Mellorenz | 29-06-06 | 21:34

@pink indian... je hebt het geprobeerd te volgen he, best jammer dat je er weinig van hebt begrepen... maar goed, een 6 voor de moeite...

Plonk | 29-06-06 | 21:34

Heeee.... een moordenaar in beeld... das een slecht teken... kkk de vries, melkert, rosenmuller, dijkstal... allemaal weer in beeld.... moordenaars... waar blijft dat mea culpa? stilletjes door de achterdeur weg he... maarrrr ... oom botte is jullie niet vergeten!

bottehond | 29-06-06 | 21:33

@ Ruk 21:28
Ik had niemand op het oog, maar ik denk dat het vrij onwaarschijnlijk is dat Balkie 3 er komt. Vandaar
@ Kapitein Stijlvol 21:28
een beetje wel, maar ik had even geen drogere munitie voor handen

King of controversy | 29-06-06 | 21:32

Ja D66 gaat 'heel groot' worden denk ik Henk

WillemIII | 29-06-06 | 21:31

@Muxje 29-06-06 @ 21:27

Jeps.. i remember purple... *zucht* En krijgen we nu dadelijk van onze gladde "vrind" een paarse wuppie om mee te beginnen?

coal | 29-06-06 | 21:31

"Eerste Oranjefans tijdens demissionaire periode hossend op woonboten aangetroffen"

wisselend | 29-06-06 | 21:31

Ze willen allemaal wat te zeggen hebben "allemaal ik ik ik als ik maar gezien wordt"en dan bralt zo'n partij als D66 natuurlijk het hardst. Kan het kleine lelijkste buurmeisje ook een keer een beurt krijgen zonder te worden overgeslagen.

japoll | 29-06-06 | 21:31

Dan is dan wel weer entertainment, de oprechte woede ten opzichte van D66 hier. Heeft D66 toch nog zin gehad.

Henk Hunk | 29-06-06 | 21:31

@ King of controversy

Inmiddels ontvangt meer dan de helft van de beroepsbevolking haar inkomen uit belastinggeld. Het aantal ambtenaren en bestuurders neemt communistische vormen aan, en de gemiddelde belastingdruk is hier ondertussen bijna twee keer zo hoog dan in een vergelijkbaar land zoals Ierland (heeft trouwens een uitstekende economie).

Nee hoor blijf maar vooral geloven dat hervormingen niet nodig zijn, en stem maar lekker op Bos of Halsema, de belastingdruk kan vast nog wel verder opgevoerd worden. We moeten tenslotte sociaal zijn.

ZonderNaam | 29-06-06 | 21:30

@Flodder: je moet dingen in het perspectief zien, is deze politieke instabiliteit gerechtvaardigd tegenover hetgeen procedureel wat mij betreft hoogstens als 'niet volledig correct' is doorgegaan? Curse the blamed and be ashamed!

Cloggy3 | 29-06-06 | 21:30

niet te gleloven hier, verdonk heeft een mede parlementarier en partijgenoot een flinke mes in de rug gestoken waardoor ze gedwongen werd af te treden en heeft vervolgens die persoon gechanteerd om te verklaren dat het allemaal haar eigen schuld was en dat lomp door zee geen enkele blaam trof

voor een keer had d66 gewoon helemaal gelijk en het is onbegrijpelijk dat de vvd en het cda dit wel pikken, hoezo vuil en vunzig

pink indian | 29-06-06 | 21:30

Tja, Ayaantje had geen grote bek moeten opzetten tegen Hans Wiegel. Verder blijkt Verdonk tijdens haar VVD campgane teveel naar haar campagne leider te hebben geluisterd, zonder haar eigen grijze cellen te hebben gebruikt. Schop Ayaantje nederland uit, dat geeft je extra publiciteit Meid!

Ik denk dat Wiegel vandaag niet meer bijkomt van het lachen. Ayaantje, the Somalische neo-con vrouw, gaat naar Washington D.C. voor de Bush sThinkTank "The American Enterprise Institute". Daar kan ze bloemen gaan schikken met Laura Bush en Condoleeza Rice.

Verdonkje, de ex-gevangenis bewaarster, gaat nu ook naar huis. Neem maar van mij aan dat die vrouw niet meer bij de VVD terug komt op een verkiesbare plaats.

En last but not leat, Harry 'Potter' Balkenende komt ook niet meer terug bij het CDA. Make my Words! Nadat Barend en van Dorp van de TV waren getrapt volgens het prive normen en waarden handboekje van Balkenende himself, denk ik zo dat er bij Villa BvD am Tittisee vanavond nog nooit zoveel bier wordt gedronken als vandaag : 29 juni 2006 : Veteranendag! Deze dag vergeet ik nooit meer:)

rmstock | 29-06-06 | 21:30

3x op rij een gevallen kabinet! Nederland staat weer op de kaart! :D

BobbyDrake | 29-06-06 | 21:30

Ben benieuwd wat de politieke barometer gaat doen nu...

Plonk | 29-06-06 | 21:30

Ja Cloggy, ja hoor...
Trek eens aan mijn vinger!

Lucasdelinkselul | 29-06-06 | 21:29

baai baai saai zwaai balkie

Geenstijlezer | 29-06-06 | 21:29

Mooi zo! D 66 heeft mijn stem volgend jaar. He he Eindelijk!!!!
Hoop dat Verdonk nu de politiek verlaat, genoeg is genoeg.
Ali haar paspoort kabinet naar huis. Koning Zalm valt ook veel te verwijten.

Xtra | 29-06-06 | 21:29

Hedenavond Hedon party in Cafe dudok.
Linksch politiek den Haag incluis gelijk gezind journaille gaat zich te buiten aan een enorme gangbang.

Femke en Vieze Loes stoppen elkaars parelkettinkjes op plekken waarvan de omschrijving hiervan tot een *Joris* leidt. Jeroen Pauw zal roede lopen net Wouterts Rooibos, Ferry trekt reedsch de lederhose aan... brrr..

style.councillor | 29-06-06 | 21:29

Je kunt veel van Rutte zeggen maar hij is in ieder geval minstens zo integer als een pedofiele pastoor

WillemIII | 29-06-06 | 21:29

@King of controversy 21:20
"begroef Juliana, Claus en Bernard". Wat had je anders in gedachte gehad? Cremeren, levend religieus barbecuen (Hindoe style)? Ook ik heb het niet zo op Balkie, maar om dit nu bij zijn politieke besluiten of het imago van Nederland in het algemeen te betrekken is vrij ridicuul.

Kapitein Stijlvol | 29-06-06 | 21:28

zo gaan we op vakantie balkenende?

dikkelulliputter | 29-06-06 | 21:28

Die heersch-hier Aalie vertoont toch wel erg veel kenmerken van het paard van troje. Eerst links bij de partij voor de allochtoon zitten, vervolgens een plan maken "hoe breng ik zelf een rechts kabinet ten val", bij de VVD een stageplaats zoeken en e.a. te uitvoer brengen. FF nadenken leert dat elke linkse klojo juist blij met het besluit zou zijn dat zij haar plaspoort mag behouden. Sommige puzzelstukjes kloppen niet.

BitchSuperSoaker | 29-06-06 | 21:28

@WillemIII: gristenhumor :-S wat lul jij nu weer

Hertog Joris | 29-06-06 | 21:28

Die Rutte is echt zo'n verwend school-jochie van wie z'n lollie afgepakt is. Ik vind hem ook wel wat NSB-erigs hebben.

Tjeppie | 29-06-06 | 21:28

Jezus Christus godsallemakkes nog an toe. Wat een onwaarschijnlijke kudtactie is dit. Ik had totaal geen problemen met dit kabinet, sterker nog, ik vond persoonlijk dat ze het meer dan voortreffelijk deden (en dat uit de mond van een student).

Maar goed, de tekorten zijn weer ingelopen, er zit weer een hele bom duiten in de staatskas en dan gaat de boel wiebelen. De linkse lijers ruiken geld, zien hun zetels weer glimmen in het licht van de door hun uitgeroepen rechtse winter. Profiteurs, uitzuigers, communisten, allochtonen, parasieten het zijn de smerige lintwormen van de politiek.

Dus zo zal het balletje wel weer gaan rollen, Wouter Bush en zijn linkse holmaatjes en maatinnen gaan het geld waar Balk voor krom heeft gelegen vrolijk over de balk gooien en investeren in de multiculturele samenleving, asielzoekerts, kanslozen, werklozen, laaienlichters, sociale (ik vul mijn zak) projecten, droevig onderwijs, staatsomroep, Europa, zichzelf en andere briljante bodemloze putten.

Ik ben er de komende jaren even niet. Niet van mijn geld, niet over mijn rug, niet uit mijn naam. Het is een schande voor de Nederlandse politiek, trek de blikken met souffle's maar open: zwarte bladzijden, donkere dagen, schandpaal, debacle etcetera etcetera etcetera. Niks een glas een plas en alles blijft zo goed als het was. Grijpt elkaar bij de armen en gaat gezamelijk ten onder in de linkse beerput waar zojuist de hele deksel vanaf is gesprongen door jaren van rotting, gasvorming en strontsmijterij.

Driewerf hoera hoor, jullie hebben het weer geflikt... wees maar trots!

Stelletje pisvlekken...

Cloggy3 | 29-06-06 | 21:28

@Javasquare_man
Je kent dus meer zinnen dan ""Pim zou het zo gewild hebben"? ;-)
Maargoed, als je Directe Democratie bedoeld... Is wel de bedoeling www.directedemocratie.eu

DiagnosisTyphus | 29-06-06 | 21:28

@plonk en alle andere d66-bashers.
Rita is hiervoor verantwoordelijk! Play the blame-game right.

Flodder | 29-06-06 | 21:28

Nu staat er een nieuw figuur, en kan Nederland weer een beginnen met imago herstel.

King of controversy 29-06-06 @ 21:20

bedoel je wilders ??

Ruk | 29-06-06 | 21:28

@ Zondernaam 21:23
Lul toch niet.
De economie is voor 80, misschien wel 90% afhankelijk van buitenlandse economieen. Ik noem China, Amerika en Duitsland. Het enige wat een kabinet in Nederland kan doen is zorgen dat het minder slecht gaat, of minder goed gaat, danwel slechter of beter gaat, in vergelijking met omliggende landen. Onze economie ging ten tijde van Balkie slechter, dus is het een pruts kabinet geweest. Economische hervormingen hebben nauwelijks nut.

King of controversy | 29-06-06 | 21:27

De Tweede Kamer is een kleuterklas.

sjaakdeslinksesul | 29-06-06 | 21:27

Haha Geert, la me nie lache

WillemIII | 29-06-06 | 21:27

Dat zat dr aan te komen!

loezewies for president... of toch niet XD

Hoe-Dan | 29-06-06 | 21:27

@coal: als links aan de macht komt terwijl de economie eindelijk weer in de lift zit, dan kunnen ze lekker Sinterklaas gaan spelen en redden ze het misschien een tweede termijn ook nog wel. En vergeet niet dat we met een beetje pech een écht links kabinet krijgen, en niet een gematigde PvdA-CDA combo. Moet je zien hoe snel ze het land naar de ratsmodee gaan helpen.

Muxje | 29-06-06 | 21:27

hahaha die fokke en sukke :P

Hertog Joris | 29-06-06 | 21:27

Nou, ga ik echt ultra rechts stemmen! ik word gek van die marocs hier,in het durp! leve geert!

koekje erbij? | 29-06-06 | 21:27

Fokke en Sukke is gristelijke CDA 'humor'

WillemIII | 29-06-06 | 21:26

Dit is een van de sneu-ste politieke acties die ik ooit heb gezien, wat een zielig stelletje dat D66.

Plonk | 29-06-06 | 21:25

Stijlloos kijktipje trouwens op 2:

Dui - Grie by monthy python.

Brusselmans | 29-06-06 | 21:25

Fokke & Sukke hebben nog een nabrander: www.foksuk.nl/

Weest gegroet | 29-06-06 | 21:25

loesewies is een geqqertje

JackTheR | 29-06-06 | 21:24

@ Lucas

Merci, grote progressieve vrind van me!

Sinds AHA de kamer verliet was er toch al niet zoveel aan. Kruimels voor het voetvolk.Meer moet je er niet achter zoeken.

Brusselmans | 29-06-06 | 21:24

Verdonk is een prutser. Viezeloes ga s gebukt staan..

goudbrasem | 29-06-06 | 21:24

Moesten ze de boel maar niet VERDONKERMANEN.

Jan Boel | 29-06-06 | 21:24

Geenstijl in de kamer?

Javasquare_man | 29-06-06 | 21:24

Omgekocht?

bin | 29-06-06 | 21:24

Hoe schaamteloos zal de komende campagne door alle deelnemers (zowel links als rechts) gevoerd worden? Het was niks, en het zal blijken dat na de verkiezingen het nog steeds niks is. CDA, VVD en PvdA zullen de Nederlandse politiek blijven dicteren. Er veranderd helemaal niets. Zo zal bijvoorbeeld de rooibosthee zal de komende jaren rijkelijk blijven vloeien.
.
[Cato mode on] Een pedopartij mag geen bestaansrecht hebben. [Cato mode off]

Barbapoeppa | 29-06-06 | 21:24

Een all in exclusief tripje naar linksch Armagedon, veine vakantie allen

style.councillor | 29-06-06 | 21:24

@ King of controversy

Wat interesseert mij het imago van ons land? Het enige dat mij interesseert is dat we eindelijk eens structurele veranderingen in de financiering van ons land doorvoeren voordat onze hele communistische economie door haar sociale voegen zakt. Balkie deed dit eindelijk (ging nog lang niet ver genoeg naar mijn mening, maar hij deed tenminste iets en de resultaten begonnen zich hiervan net af te tekenen). Nu weer lekker allemaal sociaal doen totdat alle bedrijven naar lage loonlanden gevlucht zijn en de steeds kleinere groep productieve mensen met zich meeneemt.

Wil de laatste belastingbetaler het licht uitdoen?

ZonderNaam | 29-06-06 | 21:23

Better as pr0n!
Wat een genot! Eindelijk!!
hmmmmmmmm

Beasjt 669 | 29-06-06 | 21:23

En wie is de lachende derde? Kees "de rat" Driehuis.

DiagnosisTyphus | 29-06-06 | 21:21

Hee Brusselamns, jij ook de felicitaties!

Lucasdelinkselul | 29-06-06 | 21:21

Hoe zit het nu eigenlijk met het besluit van Draaikont Verdonk om Hirshi Ali toch een paspoort te geven, is dat nog steeds geldig?

De dikke vandaal | 29-06-06 | 21:21

@TM, riep je iets? Blijft toch k*t omdat het alternatief slechter is. Bos was alweer bezig met z'n campagne, sloeg weer volledig de plank mis. Zie nog 1 mogelijkheid en dat is knallen op prinsjesdag.

mid-rechts | 29-06-06 | 21:21

Michiel Smit heeft aangegeven dat Nieuw Rechts mee gaat doen met de verkiezingen.... Word nog lachen....

Michiel Shit | 29-06-06 | 21:21

Ach kunnen we dadelijk weer met zn allen op de linkse regering zeiken en over 4 jaar (als ze de 4 jaar redden) weer stemmen voor een rechtse regering en die weer afzeiken enzzzzzz... Dat afvallen van nederland heeft een behoorlijk jojo effect...

coal | 29-06-06 | 21:20

Misschien kan M.Jackson een gooi naar het presidentschap gaat doen. Het is wel toevallig dat hij deze kant op komt.

wisselend | 29-06-06 | 21:20

@bottehond@20:57
wat bedoel je daar eigenlijk mee?
En waar moet het dan naar toe, gegeven de partijen die zich aandienen, de VuVuDu was in het vorige debat volledig eens met de motie en legt die dan later uit zoals ze dat gedaan hebben.
Het CDA draait en keert, je wordt er duizelig van*nuff said*
en links is lood om oud ijzer.

Z.K.H.Prins Carnaval | 29-06-06 | 21:20

Ten tijde van Balkie is het imago van Nederland toch behoorlijk naar de klote gegaan. Werd premier na de moord op Fortuyn, begroef Juliana, Claus en Bernard, gedonder met de LPF, sterke verrechtsing, moord op v. Gogh, Ali, nog 10 dingen. Al die zaken kleefden aan Balkie. Daarom is het goed dat hij vertrekt. Nu staat er een nieuw figuur, en kan Nederland weer een beginnen met imago herstel.

King of controversy | 29-06-06 | 21:20

Als Verdonk gewoon was opgestapt was er ook niets aan de hand geweest. Zullen ze dat haar niet verteld hebben. Tja, hoe bang kun je zijn voor een vrouw, uhh man, uhh machine.

Flodder | 29-06-06 | 21:19

Viezeloes is de hoer van Den Haag.

Rosario | 29-06-06 | 21:19

Met dank aan Verdonk op naar een linkse lente.

Nu Bassie nog oprotten en het gaat weer de goede kant op met dit landje.

Faaz71 | 29-06-06 | 21:18

Kan haast niet wachten om te gaan folderen, maar eerst even die fles champagne soldaat maken, ligt al vier jaar tenslotte...

bubka | 29-06-06 | 21:18

@ Pritt

Vooral Pharos moet in deze kolommen maar eens uitleggen hoe het precies zit bij de Liberaal Democraten.

Brusselmans | 29-06-06 | 21:18

Vermijd groene wuppies !!

Shareholder | 29-06-06 | 21:18

Als je ergens aan begint, moet je het ook afmaken!

sjaakdeslinksesul | 29-06-06 | 21:18

gelukkig het is geen 1 april, ik schrok al

Mellorenz | 29-06-06 | 21:18

Ik lees elders:

Brekend nieuws: Brinkhorst en Pechtold kappen er ook mee. Het spijt ze wel eneurm dat ze de broodnodige hervormingen van dit kabinet niet kunnen afmaken. Balkenende gaat het nu zeggen..."Tot ziens!"
Baai baai zwaai zwaai! De rest taait ook af. U was live getuige van het einde van Balkenende II.

-Edit: ja die werd verplaatst wegens een val...-

mr. Frans Witglas | 29-06-06 | 21:17

Pritt Stift 29-06-06 @ 21:13

Ik ben niet zo into bukake enzo... Het kabinet ontbonden is toch geen hoax?
Ben net zover dat ik in de 911 HOAX geloof.
Waarom nu, nadat ik net gescheten heb, mijn poepje opeten?
Zeker dat het nu een uurtje of 24 duurt, eer ik daaraan kan beginnen.

wisselend | 29-06-06 | 21:17

TM 29-06-06 @ 21:13

Joehoeeeee! Hieroooo!
TM... waarom zijn je vrinden zeau blij? Denk je werkelijk dat cda en vvd stoppen als er geoogst kan worden? never! zou jij ook niet doen toch. Dit wordt een klassieke draad: links juicht te vroeg en verslikt zich in een zalmgraag.... muwhahaha

bottehond | 29-06-06 | 21:16

Leuk voor het buitenland:

Harry Potter gestruikeld over een Somalische achternaam.

Veel erger kun je toch niet voor schut staan.
Opgehoepeld met die halve zool.

lecram | 29-06-06 | 21:16

Balk II reeds in 1/8 finale uitgeschakeld.

goudbrasem | 29-06-06 | 21:16

@ bottehond

Het is te vroeg voor Pastors. Ik ben graag optimistisch, maar ben toch echt bang dat het Bos en Rutte gaat worden straks.

ZonderNaam | 29-06-06 | 21:16

Albert Heijn morgen tegen alle politieke campagne-teams : wie wupt ons los ?

Shareholder | 29-06-06 | 21:16

Die kwal van een Bos was er wel erg blij onder.
"Het volk wil maar één ding... blabla", nou en ik weet wat, namelijk dat die grijns van zn gezicht af gaat.

marteltor | 29-06-06 | 21:16

@Pritt Stift Niet met volle mond praten, dat staat zo onbeleefd.

gavrillo | 29-06-06 | 21:16

@bottehond: zolang je niet zegt wat een rompkabinet is, heeft niemand er iets aan. Denk je er ook af en toe eens aan dat niet iedereen zo slim is als jij?

veest van pim | 29-06-06 | 21:15

@Bottehond: Je bent met open ogen in het valse betoog getrapt van moeilijk kijkende lieden als Verhage.
.

Waar NIEMAND over begon in repliek op die eikel van het CDA, was het feit dat de motie was gebaseerd op ONJUISTE informatie van Verdonk. Ofwel: de minister had de Kamer wederom (!) onjuist, ontijdig en onvolledig geïnformeerd. Een politieke doodzonde. De Kamer werd om de tuin geleid, op basis van de voorliggende onjuistheden werd Verdonk opgedragen de motie uit te voeren.

.
En dáárom zijn we nu van dit schertskabinet af. Niet dat we er iets mee opschieten, want hoewel iedereen een grote bek heeft van hier tot Tokyo, krijgen we straks gewoon weer zo'n stelletje slappe zakkenwassers terug.
.
Is ook niet raar. Want wees eerlijk, gaat iemand die écht iets kan, voor zo'n schijtloontje in een kabinet zitten?

Neon | 29-06-06 | 21:15

Natuurlijk wil Wouter nu zo snel mogelijk verkiezingen. Nu staat de politiek in de belangstelling en kan de oppositie hun handen wassen in onschuld. Voordat er echter verkiezingen zijn zal nog wel even duren. Ik denk niet dat de Boskabouter het gaat redden tot premier.

DMZ | 29-06-06 | 21:15

Om over na te denken:

Nederlandse regering valt door zoiets vaags als de "juridische interpretatie van Somalisch naamrecht". Terwijl Milf Magan is de V$ voorlopig een top-salariis toucheert in het lezingencircuit van het John Adams Institute en dergelijke "denktanks", heeft ze de regering van een heel bananenrepubliekje aan de Noordzee opgeblazen?
Que pasa?

Ayaan zal vermoedelijk de komende jaren het klassieke Nederlandse mongeaulenlied "Mijn Opa" (in heel de wereld is er niemand zoals hij, m'n Opa etc. 3x ad nauseum) luidkeels zingen op weg naar de Chase Manhattan bank. Wachtgeld, Tweede Kamerpensioentje.
Niet slecht voor een strebertje uit Somalli-malli-malistan.
ViezeLous, bedankt!

Mayakovnik | 29-06-06 | 21:14

@DaPaJa met alle respect, maar als je zelf minister bent, voer je toch niemand anders' beleid meer uit? Je maakt het beleid, want je bepaalt hoe de besluiten van de kamer concreet vorm worden gegeven. "Ik voer alleen maar uit" is net zo'n zwak excuus als "Het waren mijn ambtenaren" was. Terzijde: heeft GS een liplezer bij de hand? Ik zou zò graag weten wat Verdonk precies tegen Balkenende zei nadat hij in z'n speech verklapt haddat Ali's brief eerst aan Verdonk was voorgelegd. Hij ging zitten, ze boog zich naar 'm toe en ze zei iets, maar de microfoons pikten het niet op.

veest van pim | 29-06-06 | 21:13

Huishoudelijke mededeling. Willen de volgende hoax-roepende reaguurdertjes hun eigen peop opeten. Dank u

Traag. Confucius. Pharos. Dr Bob. Karel Kwakbol. Snikkol. Tuig. De StoorZender. Cloggie42.

www.geenstijl.nl/mt/archieven/014414.h...

Pritt Stift | 29-06-06 | 21:13

als wouter bos het kabinet overneemt, ben ik als eerste hier weg.

ganzo | 29-06-06 | 21:13

Dat wordt CDA, VVD en Pastors..... heerlijk... kunnen we Nederland eindelijk wederopbouwen.....

bottehond | 29-06-06 | 21:13

@ TM
De PvdAchterlijkheid die nog verder verschoten is

Drs-C | 29-06-06 | 21:13

@daskapitalist
Idd, de ironie. Een vraag van de VVD. HAHAHA Wat een stelletje lutsers dat ze op de non-kwestie Hirshi Ali het kabinet laten klappen. En dan durven ze de lpf uit te lachen. De pot verwijt de ketel enz.

Flodder | 29-06-06 | 21:13

Het lijkt hier verdomme wel Oudejaarsavond om 24:00 uur! Wat een stemming opeens! Waar zijn de rechtserts gebleven? Ik mis ze zeau...

TM | 29-06-06 | 21:13

@ lecram

Kameraad Bos zal ze binnenkort wel gratis uitdelen als hij minister president is gekozen en onze economie de genadeklap gaat geven.

ZonderNaam | 29-06-06 | 21:12

En nu als de donder de Internationale uit het hoofd leren,
we hebben nog hooguit een half jaar de tijd!!

lecram | 29-06-06 | 21:12

Om er een podcast van De Don bij te halen "Het gaat goed, maar het kan nog beter".

Shareholder | 29-06-06 | 21:12

Ik vertrouw starf*cker nu ook niet meer... Hij voorspelde iets totaal anders

Hertog Joris | 29-06-06 | 21:12

Een woeste menigte is gesignaleerd bij het verdeel centrum van Appieheijn in Zaandam. Deze losgeslagen personen is na het ingaan van de demissionaire periode naar de grutter getrokken, om de laatste wuppies beschikbaar op te eisen. Via via hoorde men dat er in het verdeel centrum nog enkele dozen wuppies waren opgeslagen. Vraag is nu of er politiemacht paraat is deze menigte van wuppies te onthouden.

wisselend | 29-06-06 | 21:12

Welke combinatie van partijen vormt samen roze?

TM | 29-06-06 | 21:11

OLE OLE OLE OLE
WE KRIJGEN WOUTER
WE KRIJGEN WOUTER
OLE OLE OLE OLE

OLE OLE OLE OLE
WE KRIJGEN WOUTER
WE KRIJGEN WOUTER
OLE OLE OLE OLE

dag rita

commentaarderer | 29-06-06 | 21:11

MAXIMO 29-06-06 @ 21:06

heheheheheh...... **hik**

BTW Max... ff off the record.... leg mij eens uit: verdonk moest een motie uitvoeren, doe dat en d66 wil haar wegbonjouren.... das toch moeilijk uit te leggen. (polls: d66 uit het kabinet: 63 %..... polls: het is de schuld van AHA 55 %....).... dat worden moooooie verkiezingen in december of mei....

bottehond | 29-06-06 | 21:11

@Flodder 29-06-06 @ 21:07
vergeet vooral niet Balkenede, die moest reageren op een vraag van van beek. als die vraag van van beek er niets geweest was, zou het kabinet ook nooit gevallen zijn.

daskapitalist | 29-06-06 | 21:10

@ZonderNaam

Hoppa, de oranje vlaggen weer in de motteballen.
Waar kan ik die andere kopen?

lecram | 29-06-06 | 21:10

@Sapiens : Zeg dat niet zo hard joh. Er zijn 5 Potterboeken en nog maar twee Balkenendes geweest! ;)

TM | 29-06-06 | 21:10

linkse mensen zijn eigenlijk extreem rechts; ze denken alleen maar aan zichzelf en de ander ook nog s laten betalen.
Kutvolk

Nev | 29-06-06 | 21:10

Wouter Boskabouter moet niet denken dat ie nu verkiezingen gaat winnen of zo..
Onze peroxide Mozart gaat nog voor een verassing zorgen.

goudbrasem | 29-06-06 | 21:10

@ScumFrog,isdat echt zo. postbus 51 wordt toch ook geschrapt als een kabinet demissionair is.

ganzo | 29-06-06 | 21:09

Lucasdelinkselul 29-06-06 @ 21:07

Hij is een hondelul, hij is een ...

wisselend | 29-06-06 | 21:09

De hamvraag is nu natuurlijk of DD klaar is om in september al deel te nemen aan de verkiezingen. Of wordt het toch maar wachten tot 2010?

sammy de moraalridde | 29-06-06 | 21:08

Harry Potter & Het Omgevallen Kabinet, deel II. Eenmalige voorstelling. OpisOp en WegisWeg.

Sapiens Speciaal | 29-06-06 | 21:08

Vieze Lous op TV, GADVERDAMME!
Wat een domme doos!

Drs-C | 29-06-06 | 21:08

@ lecram

Rode vlaggetjes met hamers en sikkels erop?

ZonderNaam | 29-06-06 | 21:08

Die D66 kleuters hadden zij er al veel eerder uit moeten trappen. Opgetiefd met die dromers en nu weer hard aan het werk, er is nog genoeg te doen. Gewoon lekker met twee partijen verder, met de steun van de LPF. De linkse lente is er nog lang niet.

H.J.W. | 29-06-06 | 21:08

waar is cruijff???

daskapitalist | 29-06-06 | 21:08

VVD tegen CDA: volgende keer doen we weer zo'n leuk cluppie erbij

Migala | 29-06-06 | 21:08

Beetje erg overdreven dat zo'n nonkwestie dit kabinet doet vallen. Niet om te trots op ze te zijn, maar het beleid begon eindelijk resultaten te geven. Nu zit die laffe Wouter natuurlijk in z'n handjes te wrijven.

Maestro EJ | 29-06-06 | 21:07

Het maakt toch allemaal niet uit jongens en meisjes reaguurders, maak je geen zorgen en niet dik, tot maandag 28 augustus is de kamer tenslotte in reces.

Leuk voor later dit akkefietje, dan pakken de heeren en damesch het wel weer op, op dinsdag, ergens in september. Je kunt ondertussen wel gewoon bellen op nummer 070-3183040, let wel, tijdens kantooruren, dus niet en masse nú gaan jammeren en ook niet even na vijven of voor negenen 's ochtends, want dan is het lijntje natuurlijk deaud, wat denk je wel.

Zeau, een kopje koffie dan nu.

Pec | 29-06-06 | 21:07

Nu geeft iedereen Louise de schuld. Deze val is toch echt de schuld van die domme, domme rubberen Rita. Dat moet niemand vergeten. Eerst campagnestunten door hirshi ali paspoort af te pakken, dat pakte al niet goed uit. Rutte won immers. Toen een schuldbekentenis opstellen voor Ayaan om onaantastbaar te worden. Alleen om maar niet toe te hoeven geven dat Rita zelf een foutje heeft gemaakt. Had ze het paspoort teruggegeven zonder opgestelde schuldbrief van Ayaan, was het Ali-verhaal als een nachtkaars uitgegaan. Dus ik verwacht dat Rita nu eens gebashed gaat worden ipv D66, die eens een keer niet de keutel willen intrekken. Laat die linkse lente maar komen. Proost.

Flodder | 29-06-06 | 21:07

Zalm gaat voor een rompkabinet... Linkse lutsers.... te vroeg gejuicht!

bottehond | 29-06-06 | 21:07

Is het niet de schuld van de scheids enzo?

Lucasdelinkselul | 29-06-06 | 21:07

zwaai zwaai d66

Hertog Joris | 29-06-06 | 21:07

King of controversy 29-06-06 @ 21:04

De zon schijnt hier opeens volop. Dit is geen wonder, dit is de nieuwe demissionaire periode (dank Lucas)

wisselend | 29-06-06 | 21:07

LOL @ Fotoow

nl0raf | 29-06-06 | 21:07

@Martin_II 29-06-06 @ 21:03
Weet je nog wiens beleid Verdonk aan het uitvoeren was?

DaPaJa | 29-06-06 | 21:06

@bottehond: wat is een rompkabinet? *fantaseer*

veest van pim | 29-06-06 | 21:06

Eerlijk gezegd ben ik er niet van overtuigd dat 'links' deze verkiezingen zal winnen. Het kan nog alle kanten op. Ook moet nog blijken wat de polls waard zijn. Maar de kans is klein dat er op korte termijn een politieke superster opstaat die alles op zijn kop zet.

Barbapoeppa | 29-06-06 | 21:06

@bottehond
Proost, subversieve neo-nazistische terrorist! :P

MAXIMO | 29-06-06 | 21:06

ganzo 29-06-06 @ 21:02

Kom nou, tijdens JP B.1 demissionaire periode hebben ze ook gewoon beleid gevoerd en zich ook weinig aangetrokken van hun status. Dat gaan ze nu ook niet doen lijkt me. Die missie gaat gewoon door.

ScumFrog | 29-06-06 | 21:06

Maar ff serieus heeft loesewies nou iets goeds bereikt ? Wat is het positieve aan dit nieuws aangezien de tekenen aan de wand zijn dat bij de volgende verkiezingen Vvd & Cda samen gaan regeren ? D66 krijgt door deze actie toch niet meer stemmers eerder minder ?

NoClass24 | 29-06-06 | 21:06

Ik wens Viezeloes een roemloze aftocht toe uit de Nederlandse politiek. D'r eigen ego is belangrijker dan 't landsbelang, kudtwijf!

Aussie | 29-06-06 | 21:06

Wat ben ik blij dat ik in een ander land woon en werk en daar mijn belastingen (14%) afdraag. Ik wens eenieder veel succes in de Muppetshow/Bananenrepubliek die Nederland heet. En Rood is een mooie kleur als je van doodbloeden houdt.

CumGranoSalis | 29-06-06 | 21:05

heerlijk, niks uruzgan... weg met die hypotheekrenteaftrek
knallen!!

hama | 29-06-06 | 21:05

Eerst Oranje naar huis, nu ook het kabinet naar huis. Dan ook maar de volgende analogie : Figo een naaier, Lousewies een naaier. Door zo'n NSB-ster wil je als kabinet toch niet gesteund worden? Wat een achterbakse heks. Gauw op je bezem naar huis, ik wil je nooit meer zien!
En wat men ook van Balkenende's leiderschap vindt, over 20 jaar zal duidelijk zijn dat zijn hervormingen Nederland meer hebben gebaat dan het beleid van het aanstaande linkse kabinet (ook al gaven de laatste peilingen geen linkse meerderheid aan). Hardwerkende Nederlanders, houd je portemonnee in de gaten als de rode aasgieren aan het bewind komen!

Kuikenbeuker | 29-06-06 | 21:05

De VVD en het CDA gaan gewoon verder, scoren nog wat op een sneller groeiende economie en vegen in mei het hele linkse politieke spectrum aan de kant. Zonder D66 zal het alleen maar beter gaan!

wapenfeit | 29-06-06 | 21:05

D66 club van de ruggen : Ruggentuffers, ruggegraatloos, backstabbers, en gladde rug met smalle schoudertjes.

politiek zelfmoord, prima toch, wie neemt dit clubje nog serieus?

VortexXL | 29-06-06 | 21:04

Wat zal die Femke een natte doos hebben nu

Nev | 29-06-06 | 21:04

Ligt het aan mij, of kun je nu al zien dat het beter gaat met Nederland?

King of controversy | 29-06-06 | 21:04

Een mooi excuus om de oranje zooi nog even te laten hangen.

thomas hagen | 29-06-06 | 21:03

Mengele krijgt op zijn donder van Jan Tomaat. Nieuw kabinet: VVD, CDA en SP... moewhahahaha... homohaterTs...

bottehond | 29-06-06 | 21:03

en ik citeer:

"PvdA-leider Wouter Bos vindt dat er zo snel mogelijk verkiezingen moeten worden uitgeschreven. Een lijmpoging of voortzetting van een minderheidskabinet is in zijn ogen niet wenselijk."

"Volgens Bos ontstond er in het debat "even de geur" dat CDA en VVD toch samen door zouden gaan zonder D66. Hij is blij dat Balkenende daar uiteindelijk niet voor gekozen heeft. "Het lijkt er op dat we afstevenen op nieuwe verkiezingen". "

het lijkt me duidelijk wie er denkt de nieuwe man te worden! laat h'm maar komen, dan kan ie hard op z'n bek gaan straks.. en als ie niet op z'n bek gaat, dan komt dat doordat Balkenende gewoon goed werk heeft verricht door Nederland weer "gezonder" te krijgen. Makkelijk regeren in een land waar het allemaal net weer beter gaat.

Martin_II | 29-06-06 | 21:03

dat lijkt me uitgesloten, bij een demissionair kabinet kan er geen missie worden uitgezonden.

ganzo | 29-06-06 | 21:02

HOERA!!
En nu hard over links!!!
De Linkse lente wordt een heerlijke zomer..

hama | 29-06-06 | 21:02

kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat we nu pas ECHT zwaar de sjaak gaan zijn

SoepKip | 29-06-06 | 21:02

lol@veest... Bedankt man. Laat de winter maar komen!

Lucasdelinkselul | 29-06-06 | 21:02

heeft die Mabel lookalike het toch voor mekaar gekregen, ongezien de tering voor dat wijf

ajaxfan | 29-06-06 | 21:02

@ Barbapoepa

Nu nog zien hoeveel bodybags terug komen.

Wat is politiek toch leuk in crisis tijd.!

Rechtse Veest | 29-06-06 | 21:01

Is er overigens al 1 partij te noemen, die openlijk "911" in twijfel durft te trekken?
Of zijn we nog niet zover...

wisselend | 29-06-06 | 21:01

-edit spamhoerrrr-

edonkey | 29-06-06 | 21:01

Goed, louchewies heeft haar fifteen minutes dus gehad, geringe kans dat we die nog terug zien na de verkiezingen \o/
Eens kijken hoe snel Pastors reageert en Rita binnenhengelt.

Huh..? | 29-06-06 | 21:01

Dat zal eerder een linkse herfst worden... dat klinkt ook wat toepasselijker.

Muxje | 29-06-06 | 21:01

'Iran' moet natuurlijk 'Irak' zijn. Sorry. De euforie is aanstekelijk, al kan het ook liggen aan de domibi's die ik al op heb. In Belgistan is het ondertussen nog altijd wachten op goed DNA en dito veroordeling.

veest van pim | 29-06-06 | 21:01

Wat zal de toekomst ons brengen? Ik heb gehoord dat Verdonk een baan is aangeboden in de VS, beter gezegd op Guantanamo Bay. Daar kijkt men niet op een procedure foutje meer of minder.
Balkenende zal weer gaan preken voor eigen parochie. Donner krijgt zijn oude baan terug als super ambtenaar. Remkes verdwijnt een paar jaar in een kliniek. Pechtold wordt veiligmeester op marktplaats en LJB gaat met vervroegd pensioen. Peijs gaat haar opgedane kennis over ons wegennet toepassen en wordt verkeersdrempel. Veerman gaat weer op het land werken als vogelverschrikker. Hoogervorst wordt cliniclown en De Geus krijgt spontaan m.e.

gavrillo | 29-06-06 | 21:01

pfff... wat een negert allemaal kan doen zeg!

Stijlloze-Shoqeerder | 29-06-06 | 21:00

Biertje erbij?

Ewoud | 29-06-06 | 21:00

Dat wordt weer spannend. Zal rechts met 1 front komen? Blijft Rita de VVD trouw? Wil Bos nog steeds niet met SP en GroenLinks regeren? Krijgt het CDA een nieuwe koers?

In ieder geval een welgemeend HAHAHAAA in het gezicht van Brinckheurscht, Balkenende, Hoogervorst en Zalm

zum kotzen | 29-06-06 | 21:00

Dan maar een Linkse Zomer, al klonk Linkse Lente leuker..

Kurkentrekker | 29-06-06 | 20:59

Ah, de soldaten in Uruzkan zijn al inzet van de verkiezingsstrijd!

Barbapoeppa | 29-06-06 | 20:59

Ik dacht dat dit kabinet niet dood te knuppelen was.

Nietzsky | 29-06-06 | 20:59

MAXIMO 29-06-06 @ 20:53

Proost, ouwe groen-rode Khmer terrorist.... hihihi

bottehond | 29-06-06 | 20:58

Rita / Wilders / Lpf / pastors samen met CDA en VVD voor de volgende ronde.
sterker dan ooit ! :)

White-rabbit | 29-06-06 | 20:58

*gooi onderhands een sixpack halve literz Jupiler naar LDLL* Cheerz! En geef je GS-matties ook wat.

veest van pim | 29-06-06 | 20:58

Het Kabinet was onze zwakste schakel. Tot ziens.

Wheeler | 29-06-06 | 20:58

En ik ben benieuwd hoeveel zeteltjes D66 nog gaat scoren...

Grasgriezel | 29-06-06 | 20:58

117 comments in 15 minuten, een record. voorkennis?

ganzo | 29-06-06 | 20:58

*Trekt een krat bier los, loopt met een toeter door de kamer en feest alsof Nederland het WK heeft gewonnen*...

da wizard | 29-06-06 | 20:58

Allah had het gewild.

Allah Hakbar !

Rechtse Veest | 29-06-06 | 20:58

Er kommmmmt een rrrrompkabinet, ja,ja, een rompkabinet!

bottehond | 29-06-06 | 20:57

Heren beheerders, excuses ik liet mij even gaan.

Multikuli | 29-06-06 | 20:57

Wel weer mooi allemaal opgelost voordat het voetbal weer begon. Heerlijke timing daar in Den Haag.

DMZ | 29-06-06 | 20:57

www.lousewiesvanderlaan.nl.
Iemand is flink die site aan t opneuken, heeft nix beters te doen. Gleipaal doet nog iets wat nut heeft...

DaPaJa | 29-06-06 | 20:57

Arme Jampeter. Twee kabinetten de grond in gevlogen. Dat wordt een mild-ironische voetnoot in "Het aanzien van tien jaar: 2001-2010" (Uitgeverij Spektrum). Ik ben benieuwd wat er nu komt. Italië jaren '90 stijl?

veest van pim | 29-06-06 | 20:57

Eindelijk, heeft d66 toch nog iets goed gedaan

eddieisback | 29-06-06 | 20:57

@MysteryQuest 20:55
Zijn er zoveel linkshandigen in Nederland dan? Ach, die stemcomputert kun je toch ook gewoon met rechts bedienen?

Kapitein Stijlvol | 29-06-06 | 20:57

knaken loezevies ...

kijk nou wat je gedaan hebt..

ik pak ook mn koffers om een linkse herfst te ontlopen.

Ruk | 29-06-06 | 20:56

@Mystery guest
Nou dan gaat dit land he-le-maal naar de klote

kruisridder | 29-06-06 | 20:56

@_Crucix_ 29-06-06 @ 20:54
Vandaag begonnen en al overspannen die Rutte. Dat wordt nog lachen in de verkiezingsdebatten...

BennieB | 29-06-06 | 20:56

Eindelijk!! Marco Pastors president in de rechtse winter en Wouter Bos kan na deze desatreuze verkiezingsnederlaag weer olie gaan pompen bij de (S)hell.

inctrl | 29-06-06 | 20:56

100% achter Rita.

NoClass24 | 29-06-06 | 20:56

Valt wel op dat iedere keer als iemand over die wachtgeldregeling begint het kabinet valt, ze weten het goed te camoufleren, dat dan weer wel.

..zapper | 29-06-06 | 20:56

Minister president Pechtold, klinkt best goed. *fapfapfap* Pechie veur president

wisselend | 29-06-06 | 20:56

Zo. Dat was dat. En nu allemaal op Geert stemmen...

Shani | 29-06-06 | 20:56

@Wisselend: nee, dat heet demissionair...

Lucasdelinkselul | 29-06-06 | 20:55

wat een aftreksel is die Bos zeg. Zelfs op dit geheel gangbare democratische besluit kon hij het niet laten het kabinet af te zeiken.

Ruudjes | 29-06-06 | 20:55

Geert komt er maar in....
helaas gaan nu alle belastingen omheaug dankzij Kabouter Bosnympf

Cas Ferrot | 29-06-06 | 20:55

Rutte is nogal pissed off op vdlaan, leuke eerste dag.
Krijgen we nog een poll over wie uiteindelijk de schuldige is?
A) Ayaan, B)Balkenende C)Rita, D) D66/Lousewies, of E)zelf in te vullen

Weest gegroet | 29-06-06 | 20:55

@ zapper
..
ruilen tegen 666 wuppies?

kolonel klootoog | 29-06-06 | 20:55

Rechts komt bij de volgende verkiezingen sterker terug als ooit. En waarschijnlijk zonder dat klote D66

kruisridder | 29-06-06 | 20:55

Laat D66 eens even lekker de graftyfus genieten!

Aussie | 29-06-06 | 20:55

En nu vakantie!

Hemothorax | 29-06-06 | 20:55

Rutte gaat ook redelijk door het lint zeg...

_Crucix_ | 29-06-06 | 20:54

Te huur: Eén-kamer appartement met uitzicht op krater. Locatie: achterzijde maan. Iets voor onze Loezewies??

goudbrasem | 29-06-06 | 20:54

Iemand een Balkende III hebben?

..zapper | 29-06-06 | 20:54

Lekker zeg, zit je straks met die debiel van een Bos als premier....

DeRepubliekNL | 29-06-06 | 20:54

-Edit: nee, doe maar niet -

Multikuli | 29-06-06 | 20:54

"The Fall of the Balk Returns" - in cinemas June 29th

Broodje Jeroen | 29-06-06 | 20:54

Tot dan, totale wetteloosheid, volledige anarchie.
Iemand al aan het plunderen in de PC Hooft?

wisselend | 29-06-06 | 20:54

Rutte for president !

TheBox | 29-06-06 | 20:53

Weer n nieuw beleid waar nog meer geld over de balk word gegooid

Zwarte Ray | 29-06-06 | 20:53

Jullie hebben gewoon één keer te vaak geschreven dat D66 geen ballen had. En je wéét dat Alexander jullie ernstig neemt. Dusjah... Doet me een beetje denken aan George W. Bush de Eerste, die net zo lang voor 'wimp president' werd gescholden tot-ie Saddam uit Koeweit schopte en gelijk doorstootte tot in Iran.
Wie weet waar D66 nog allemaal mee uitpakt. Straks schuimbekt Pechtold in NOVA: "Wie is er nu een watje, Fleisch? Hé? Wie?"
-edit whoehahaha-

veest van pim | 29-06-06 | 20:53

Mooi hebben we dit ook weer gehad. Kunnen we weer lekker allerlei verkiezingsleugens aanhoren komende tijd...

DMZ | 29-06-06 | 20:53

-edit: klaar?-

Gleipaal2001 | 29-06-06 | 20:53

Lucasdelinkselul 29-06-06 @ 20:50

Die had je toch al lang?

ScumFrog | 29-06-06 | 20:53

@Intrigant
My thoughts exactly. Wouter verheugt zich er al op om het asocialer te maken voor de werkende klasse.

Jez | 29-06-06 | 20:52

Eerst Nederland uitgeschakeld op het WK en dan sloopt dat kudt D66 op een uiterst ongelukkig moment het kabinet.

Ik zie donkere rode wolken aan de horizon en ga maar alvast mijn koffers pakken.

ZonderNaam | 29-06-06 | 20:52

Iedereen verplichten deze zomer thuis te blijven. 15 Aug. verkiezingen. Zal ze leren dat k*tvolk.

wisselend | 29-06-06 | 20:52

Wat stel zwakzinnigen is het toch ook. Vieze Loes vooraan; HOERRRRRRRRRRRRR

DJW | 29-06-06 | 20:52

De wraak van Hirshi Ali

mois | 29-06-06 | 20:52

Dan kan ik straks gewoon op Wouter Bos stemmen en hopen dat deze troep van VVD/CDA en D66 niet meer terug komt.

BennieB | 29-06-06 | 20:52

Champagne!

bral-aap | 29-06-06 | 20:51

@Brederodekater 29-06-06 @ 20:50: Hoeft op zich niet. Kan volgens mij ook een nieuwe informatieronde komen

Bubba | 29-06-06 | 20:51

@Mark

DIE TRUT HEEFT JUIST GEWONNEN. Het kabinet is gepleurd.

Ewoud | 29-06-06 | 20:51

so-de-mieters, gaan nou de premies niet omhoog?

lauwww

wN.Dani | 29-06-06 | 20:51

Eindelijk!

Neerhof | 29-06-06 | 20:51

@ LdeLL
1 uitkering maar? Wat ben je bescheiden. Ik vraag er op z'n minst 4 aan

King of controversy | 29-06-06 | 20:51

Komen er nu verkiezingen!?
Dat zijn ze het volk verschuldigt nu!!
Waardeloos stelletje prutzers.

Brederodekater | 29-06-06 | 20:50

Game, set en match! En Boskaboutertje is zijn campagne al begonnen... Wat een gladjakkertje is het toch.

ScumFrog | 29-06-06 | 20:50

Balsaq : jij bent het levende bewijs dat er mensen zijn met 1 hersencel..

MDE | 29-06-06 | 20:50

toedels

bolchrysantje | 29-06-06 | 20:50

Boeiuh!!

sjaakdeslinksesul | 29-06-06 | 20:49

Bah, zie die vieze kawouter Bos nu op tv met z'n vieze grijns op tv.
Om te kotsen.

Cabron | 29-06-06 | 20:49

zeau, hotseflots. dat was effe op enter rammen.

ganzo | 29-06-06 | 20:49

@Rotte appel, zal ook wel de laatste keer zijn. Niemand zal ooit nog zijn vingres aan deze club branden.

Muxje | 29-06-06 | 20:49

Het beste wat Balk kan doen is demissionair gaan. Dat geeft de meeste kansen op een goede verkiezingsuitslag. Het neemt in ieder geval de wind uit de zeilen van 'de redder des vaderlands' Wouter Bos. En dan kan de schaamteloze hoererij écht beginnen om ons kiezers voor ons te winnen.

Barbapoeppa | 29-06-06 | 20:49

Mooie baas, die Balk, moet maar niet nog een keer proberen een kabinet voo te zitten.

Wel mooi dat die zure wijven Lousewies en Rita niet gewonnen hebben, je ziet nu al dat er alleen maar ellende van dat stel komt.

Mark 9712 | 29-06-06 | 20:49

helaasch

flooriz | 29-06-06 | 20:49

Het doortrekken heeft lang geduurd, maar de keutel is losgekomen van de pot!

blawablawa | 29-06-06 | 20:49

Wordt Lousevies nu ook besneden, voor straf?

Ion Susai | 29-06-06 | 20:49

NNNNNEEEEEEEEEEE....

bad to the bone | 29-06-06 | 20:48

als die trut van een Verdonk nou haar conclusies maar had getrokken nadat haar publiciteitsstunt om partijvoorzitter te worden was mislukt, was dit niet gebeurd. Maar ik heb dit niemand horen zeggen!

3 Wise Men | 29-06-06 | 20:48

jezus, loesewies... wat een kudt hoer.... alleen maar omdat ze van Pechtold heeft verloren... Zooo dom, ZO dom... deaud aan D66

Heau_Meau | 29-06-06 | 20:48

Het linkse werkschuwe tuig heeft het weer voor elkaar... stelletje infantiele hufters

Petit | 29-06-06 | 20:48

Goed, en nu is het dus afgelopen met het uitzuigen van het volk. Nu komt er een links kabinet GL-SP-PVDA (als het meezit tenminste), en kan er tenminste ECHT iets goeds veranderen in Nederland!

/Balsaq gaat wel over de grens in België tanken dan.... ;)

Balsaq | 29-06-06 | 20:48

En daar gaan we weer.......

Zwarte Ray | 29-06-06 | 20:48

Ik giet hier mijn koffie weg en trek een lekker flesje bier open.
PROOST iedereen. Leve de bananen.

Shareholder | 29-06-06 | 20:48

het is nu echt over met d'66, houden ze een keer de rug recht doen ze het op het verkeerde moment. wat een tyfushoer die van de laan, te dom om te poepen. gaat nederland net weer een beetje beter trekt zij de stekker eruit. weer een half jaar geen beslissingen en besturen

bogie | 29-06-06 | 20:48

Tering D66!! GA DEAUD!!!!!!!! Ach ik ga mijn gal ook maar niet verder spuwen.. Vieze vuile nepmabel!

Br33z4h_T1nuzzZ | 29-06-06 | 20:48

Hier kan ik me wel weer ff op aftrekken

Kos met de Snor | 29-06-06 | 20:48

Daar gaan m'n belastingcenten het komende half jaar de put in. D66, tot nooit weer ziens!

N=1 | 29-06-06 | 20:48

Giechel

Ion Susai | 29-06-06 | 20:48

Balkenende zou ik vanavond niet willen tegen komen in een donker steegje

King of controversy | 29-06-06 | 20:47

dit is ook wel de enigste keer dat de d66 merkbaar aanwezig is.

de rotte appel | 29-06-06 | 20:47

D66 mag gelyncht worden!

wN.Dani | 29-06-06 | 20:47

Zak in de stront Den Haag en blijf daar.

Brederodekater | 29-06-06 | 20:47

Morgen vlaggetjesdag......

Oploskoffie | 29-06-06 | 20:47

En het werd weer onrustig in de Bananen-Republiek der Nederlanden.
Waar een Somalische Asielzoekster al niet toe kan leiden.
Staat wel stoer op je CV ... Ayaan !

Gek he? Dat "de burger" zo weinig vertrouwen meer heeft in de Politiek?
Dat komt omdat we geen Bestuurders meer hebben maar een aantal managers die zelf graag overleven.

Maar ja, Oranje naar huis... dan het Kabinet ook maar.

Johan1438 | 29-06-06 | 20:47

Aarsch. Het kabinet valt over een niet aangenomen motie van wantrouwen tegen een minister. D66 deelt in haar doodsstrijd nog een lelijke tik uit.

Muxje | 29-06-06 | 20:47

Balkie blijft toch wel formateur, dus een eentweedrietje met de LPF zit er wel in, hmmmm

Maar alles beter dan een te links kabinet

VortexXL | 29-06-06 | 20:47

Als de blijdschap gezakt is zitten we met Bos als president.

De Intrigant | 29-06-06 | 20:46

Heeft Nederland toch nog iets gewonnen.

Snowway | 29-06-06 | 20:46

Olé olé olé olé!

scarum | 29-06-06 | 20:46

Hoer A. Wilders! Wilders! Wilders!

Shareholder | 29-06-06 | 20:46

Naar Thailand met Remkes, wie gaat er mee. Ad?

mr. Frans Witglas | 29-06-06 | 20:46

Jammer dat onze geboren leider, het kabinet niet bij elkaar kon houden :( Diep Triest dit :(

asesinato | 29-06-06 | 20:46

Stijlloos dit!

wN.Dani | 29-06-06 | 20:46

Beetje vroeg voor kerstpaketten...

Snijbonenmolen | 29-06-06 | 20:46

HAHAHAHA, Feestje!!!!

topcat | 29-06-06 | 20:46

Stemt Lijst Klukkluk! Voor al uw gratis bier, lekkere wijven en nog veel meer!

Klukkluk | 29-06-06 | 20:46

Balk loopt net als van der Vaart.

fuckje | 29-06-06 | 20:46

La la la laa la la laaa la laaaaa

cybe2001 | 29-06-06 | 20:45

Gaan ze echt?

Ion Susai | 29-06-06 | 20:45

Nog een bindend stemadvies ;)

Hakbarrr | 29-06-06 | 20:45

*Viert feest*

Lucasdelinkselul | 29-06-06 | 20:45

Dat was de Balk.

diepnek | 29-06-06 | 20:45

Egt nie!

Ongelovige atheïst | 29-06-06 | 20:45

feesten

koekdeeg | 29-06-06 | 20:45

Biertje?

mois | 29-06-06 | 20:45

toedeledokie

blawablawa | 29-06-06 | 20:44

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen