Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Timo gaat op Zomerkamp

erikvanmuiswinkel.jpgWij tendentieus over Michiel Smit? Nauwelijks. Nee dan het Algemeen Dagblad, die schrijven ongefundeerde en tendentieuze dingen over het Hollandia Zomerkamp. En dat mag natuurlijk niet, een beetje online journalist houdt zich netjes aan de feiten. Doen wij ook. Daarom gaat Michiel zijn achthonderdzevenenzestigste klacht indienen. Het kan echter ook anders. Zo doen de stagiaires van NOS-headlines (filmpje) netjes aan hoor en wederhoor, zoals ze geleerd hebben op het schooltje voor journalistiekje of tijdens hun cursus communicatie-“wetenschappen”. Kijkt u zelf even naar het resultaat en geef toe: Janmaat lives!

Reaguursels

Inloggen

had janmaat zo'n 15 jaar geleden niet gelijk als je nu om je heenkijkt.

zeeuwse babbelaar | 30-06-06 | 13:09

@Sjaak

OK. Genoeg erover voor nu dan. Vertrek naar m'n werk(!) Gisteren kaartje getrokken enneuh... iets te enthousiast.

v Maerlant | 30-06-06 | 08:54

@v Maerlant 08:40
Gewoon het juiste moment kiezen.

sjaakdeslinksesul | 30-06-06 | 08:51

sjaakdeslinksesul 29-06-06 @ 19:57

Akkoord met Libertas Simplex 29-06-06 13:07 ?

v Maerlant | 30-06-06 | 08:40

@ Ceephax & sukkel

Als we ten onder gaan zullen we groot op de FP zetten: "NR had gelijk!"

Gaan jullie tot die tijd gezellig samen deaud?

Brusselmans | 29-06-06 | 20:36

@v Maerlant
Nee niet de link, die thread over Antwerpen waar je in je reactie van 12:54 druk overmaakte. Als lezer kijk je er anders tegenaan dan als reaguurder denk ik.
@Stijlloze Sukkel 19:01
Michiel Smit als MP en Nieuw Rechts als redders van het vaderland? Droom maar lekker verder...

sjaakdeslinksesul | 29-06-06 | 19:57

@ sjaak

- sorry, weinig tijd - Ik bedoelde met dat linkje niet een link naar die draad... begrijp ik iets niet?

@ veest

niet huilen dan, en blij zijn met jezelf!

v Maerlant | 29-06-06 | 19:27

Op de reakties van Ceephax en een enkele andere reagluurder na vind ik de reakties hier op het optreden van Thimo (en dus niet Timo) nogal zielig. Alsof de gemiddelde reagluurder hier dat beter kan!
Binnen Nieuw Rechts zijn er genoeg lieden die hun bekkie wel bij zich hebben en goed kunnen spreken, discussiëren, debatteren enz. enz. enz. Ik daag een ieder van jullie met Nieuw Rechts in debat te gaan. Nieuw Rechts is de laatste hoop voor de redding van Nederland.
Thimo jongen, als je dit leest: laat je niet kisten; gewoon doorgaan!

Wie niet mee gaat naar de Zomerschool heeft geen enkel idee waar het over gaat. Bek houden dus! Voor een clubje vage kaalkoppen moet men toch echt ergens anders zijn.

Nieuw Rechts: de redding voor wakker Nederland. En degenen die blijven slapen merken te zijner tijd wel wat het betekent als Nederland ten onder gaat aan de multikul en de islam. En dan niet gaan miepen dat wij jullie niet hebben gewaarschuwd!

Wat de Nederlandse taal betreft: die is in de reakties hierboven bedroevender dan bij een gemiddeld Nieuw Rechts-lid.

Stijlloze Sukkel | 29-06-06 | 19:01

Lang leve Nieuw Rechts, vuile apen!
Nu lopen jullie te zeiken maar wanneer NR Hollands laatste hoop is piepen jullie wel anders.
Dan loopt links-Nederland alle kanten op te wijzen voor een schuldige. En te zeggen van; "ik heb altijd al gezegd dat die allochtonen eruit moesten".

Wees eens een keer niet bang en kom op voor jezelf en je vaderland!

Ceephax | 29-06-06 | 18:34

@v Maerlant
Ik heb de thread waarover je spreekt nog eens gelezen (dat wordt weer eens overwerken) en kom toch echt tot andere conclusies. Murdockyoufool (toch al een van de betere reaguurders) maakt gehakt van zijn opponenten, terwijl een reaguurder als peter selie niet alleen dom overkomt, maar aan het einde volledig uit zijn beschaafde rol valt. Ik verwacht niet dat een lezer van het topic een andere conlusie trekt, tenzij men erg vooringenomen is.
@veest van pim
Indien je jouw intelligentie, eruditie en tekstanalyse nu eens aanwendt om je eigen argumenten te staven ipv de morele en intellectuele inferioriteit van je politieke opponenten aan te tonen, zou je eenzelfde behandeling van mij mogen ontvangen. Ik zie dat namelijk ook in veest, het is geen toeval dat je mij niet rechtstreeks adresseert in jouw reactie van 16:27. Discussie is voor jou een middel om te scoren met je denkbeelden ipv het bezit van daadwerkelijke interesse in de ideeen van je medereaguurders en het lering hieruit trekken. Vandaar mijn opmerking dat in discussies met v Maerlant, botte hond en zelfs de veel rechtsere Brullio en Deense postbode wel sprake is van gemeenschappelijke raakvlakken, een vorm van consensus of uiteindelijk een 'agree to disagree', waar dit bij jou ontbreekt. Je denkbeelden zijn onwrikbaar, iedere twijfel ontbreekt en je weet exact waar het goede en het foute liggen. Dat is ook de reden dat ik nauwelijks de behoefte voel om met je in discussie te treden over bijv. je denkbeelden over groepsidentiteit uit de sociologie. Het zou enkel neerkomen op het winnen van de sympathie van mijn medereaguurders en niet tot inzichten of nieuwe ideeen voor mezelf en dat is nu juist de enige reden waarvoor ik wel tijd en moeite in een reactie wens te steken.

sjaakdeslinksesul | 29-06-06 | 17:14

Jantjeeee!

braadlap | 29-06-06 | 17:06

@ v maerlant hoe diep wil je precies in sjaakdeslinkseluls reet gaan? Slijmbeurs. Gàtver wat ben ik blij dat ik jou niet ben.

veest van pim | 29-06-06 | 16:27

@Deense Postbode ergens vanmiddag: niet gelezen. M'n nick niet kunnen schrijven betekent een enkeltje bezuiden mijn aandachtsgrens. Volgende keer beter.

veest van pim | 29-06-06 | 16:24

@Felix Laband 12:41 : doe ff normaal. Ik ben niet 'jullie Belgen' en we hebben hier in Belgorije heus wel wat beters te doen dan naar jullie te wijzen en de Hele Nederlandse bevolking voor racisten te houden. As if: als je de TV opzet, vliegen de Aldith Hunkars, Noraly Beyers, Humberto Tannen en dat andere lekkere NOSwijf met die Buyslippen op wiens naam ik even niet kom, je om de oren. Buitengewoon racistisch is dat. Maar het is dus niet zo dat 'wij Belgen' zoals jij gek genoeg denkt, de hele dag over de grens zitten turen en in elke loslopende kathedralenpisser meteen een Timmetje of Miecheltje zien. We hebben wel wat beters te doen: kijk maar eens op NieuwNieuws. Het is bovendien niet in Nederland dat extreemrechts een kwart van de stemmen inpikt. Dus niet blêten omdat iemand toevallig uit België komt en een mening over Miechel Smit en z'n vrindjes heeft. Je maakt er een heel verhaal van dat er gewoon niet staat.

@v maerlant: "Extreem rechts doet aan guerilla marketing: propaganda verspreiden zonder dat duidelijk is van waar de boodschap komt. De media moeten op hun hoede zijn". Marc Fauconnier, reclamebureau LG&F

veest van pim | 29-06-06 | 16:23

Hij heeft wel gelijk over de junks en onze multiculturele verijkers...... Maar ja het is toch al te laat

kruisridder | 29-06-06 | 15:47

hmm wel een btj vreemd... meneer timo geeft een interview op het kruisplein/middellandstraat..
nou woon ik daar toevallig en meneer overdrijft de situatie enorm...

het is waar dat het niet verstandig is om als vrouw alleen over staat te lopen s avonds.. en er is ook wel wat overlast van bedelende junkies...

maar voor de rest valt het best mee... ik heb nog van niemand gehoord dat ze zijn berooft oid, het enige wat er tot nu toe is gebeurt is dat een vriendin van mij werd 'toegezongen' door wat verschrikkelijk stoere 'hustlers' die niets beters te doen hebben als op een doordeweekse donderdag om 4 uur snachts op straat te hangen....

echter meestal is de grootste 'dreiging' een groep jongeren die alleen 'heel stoer' naar je kijkt als je langsloopt, ook als je alleen bent...
zoals draaitafel demagoog al fijntjes opmerkte...
wat ons Groot Schijnend Licht Timo dan ook waarschijnlijk niet heeft opgemerkt is dat er door deze hele straat en bijna in heel rotterdam centrum een absurd aantal camera's hangt dat 24/7 alles in de gaten houd

fashionhans | 29-06-06 | 15:41

Moi, doet 't beter dan JP de MP.

bad to the bone | 29-06-06 | 15:38

sjaakdeslinksesul 29-06-06 @ 14:37

Sjaak, je bent één van de weinigen die in deze woelige tijden het hoofd koel houdt. Je benadering 'beloon het individu, straf de groep' vind ik voortreffelijk. Over de te bouwen moskee verschillen we lichtjes van mening - ik denk dat we alles hadden moeten doen om de islam strikt binnen de culturele sfeer te houden - maar ook hier moet ik bekennen dat jouw benadering minder gevaar betekent voor ondergrondse politieke activiteiten dan de mijne. Ook vind ik dat - gelet op het feit dat de meesten van ons, willen of niet, product zijn van een (post-)christelijke omgeving, de christelijke leer - voor zover nonpolitiek - een voorkeursbehandeling verdient tov de islam.

Nu echter hebben jullie in 0031 héél andere zaken aan het hoofd, en voor mij gaat het leven in 0032 z'n alledaagse gangetje, wat impliceert: dadelijk alweer de trein op. Tot sprekens dus, graag, op een andere keer maar weer!

PS Jouw oplossing wàs de juiste en vrij simpel geweest, maar het is er nu te laat voor, dat weet je ook hè? En zo blijven we voorlopig achter de feiten aanhollen, terwijl het alsmaar erger wordt. Nee, de toekomst oogt in mijn ogen dan niet zo fraai.

van Maerlant | 29-06-06 | 15:03

@van Maerlant 13:32
Het is ook een kunst om negatieve reacties van je af te laten glijden, dat zou juist makkelijker moeten worden naarmate je de persoon in kwestie minder hoog hebt zitten. Er zijn belangrijker zaken, maar anders plemp je die link gewoon een keer zonder verder commentaar neer. De goed verstaander begrijpt het dan wel.

Ikzelf ben tamelijk vlug genezen van mijn oude denkbeelden. Van huis uit werd me al de nodige aversie tegen het geloof (inclusief de islam) ingepeperd, maar nadat ik als student in een van de goorste achterbuurten van A'dam kwam te wonen, snapte ik het. De multiculturele samenleving bestaat helemaal niet. Bij lekker eten, leuke muziek en een paar schrijvers en cabaretiers houdt ze op, omdat niemand zit te wachten op de minder leuke kanten van een andere cultuur. Dat zijn nu juist de enige zaken die de elite wel van de etnische minderheden meemaakt, naast de gezelige contacten met goed geintegreerde medelanders, vandaar de (overigens niet wederzijdse) liefde tussen links en de allochtoon.

Er zullen altijd groepen van individuen zijn, die in onderlinge samenwerking en niet als individu trachten hun eigen positie te verbeteren. In een achterstandspositie biedt groepsbinding meer slagingskansen, omdat het de individu aan middelen (opleiding, geld en goede contacten) ontbreekt. Hierbij moet de individu wel een deel van de eigen identiteit en macht opofferen tbv de groep en haar leiders. Hoe sterker de verschillen tussen de groep en de rest van de samenleving (taal, geloof), hoe sterker de groepssolidariteit en hoe moeilijker het wordt om als individu je eigen weg te kiezen. Tot zover is het enige probleem dat zelfontplooiing binnen de eigen groep belemmerd wordt, maar als de winst van de groep ten koste gaat van de rest van de samenleving (bijv strafbaar stellen van belediging van het geloof en sociaal-economische kwesties) stokt het verhaal.

De oplossing is dus vrij simpel in mijn ogen, beloon de individu en straf de groep als het zo uitkomt. Zet nog steeds in op beter onderwijs, scholing en bestrijding van discriminatie om sociaal-economische en taalachterstanden weg te werken. Doe tegelijkertijd op geen enkele manier concessies aan de groep. Wil men een moskee bouwen? Goed, koop zelf maar een stuk grond, zorg zelf maar dat de vergunningen in orde zijn en bouw vervolgens zelf, maar doe vanuit de overheid geen enkele poging of moeite om dit te faciliteren. Schaf alle subsidies aan langs etnische en geloofslijnen georganiseerde clubs af en geef deze aan non-exclusieve clubs die hetzelfde doel voor ogen hebben. Zo kun je nog wel wat zaken opsommen, maar mijn werk wacht en de reactie wordt nu al te lang zie ik. Tot sprekens v Marlant.

sjaakdeslinksesul | 29-06-06 | 14:37

chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarisma, dat kennen ze nog niet bij nieuw-rechts

DeDerdeKamer | 29-06-06 | 13:59

Linksche mensen hebben meestal een goed hart, ja voor ons soort menschen
zullen je bedoelen en niet voor de - comform de van dam doctrine -
verachtelijke species.

style.councillor | 29-06-06 | 13:36

hehehehe dat filmpje .. maar als je al 's avonds bang bent op westkruiskade dan moet je al helemaal niet op katendrecht komen of spangen .. kruiskade loop ik trouwens gewoon over 's nachts en ken ook meerdere chicks die er wonen .. maar ach .. de nieuwe hitlerjugend moet ook wat kunnen zeggen .. anders krijg je alleen maar van die achterkamertjes poltiek met duitse helmen, white power flaggen .. en smaakloos bier onder het mom je moet je ergens aan vast houden .. anyway stop ze maar in een kampo .. zijn wij ze iig effe een weekje kwijt ! kan trouwens iemand deze jongen effe uitleggen hoe het was in de jarn 70/80 en 90 in rotterdam .. en laat het hem dan nog eens die opmerking plaatsten overwat wel en niet hoort in r'dam .. want hij heeft er klaarblijkelijk geen enkele notie van !

Draaitafel Demagoog | 29-06-06 | 13:36

sjaakdeslinksesul 29-06-06 @ 13:20

Sjaak, 'tolerance for the tolerant'! Als hij ànderen hun gang liet gaan, was er geen probleem geweest. Er is hier plaats genoeg voor iedereen - dat trachtte ook de editor van dienst hem duidelijk te maken. Hij doet te hatelijk om een goed hart te hebben Sjaak. Enneuh... ik ben ook een product van de 'linkse kerk'! Tot goed twee jaar geleden - m'n 'awakening'. Daarom vind ik de termen links en rechts in de huidige constellatie wat misplaatst. Ik sta nog altijd (bukken voor daskapitalist ;) ) achter een zachte herverdeling van de welvaart. Maar er zijn dringender problemen. En die dreigen ervoor te zorgen dat er straks niks meer te herverdelen valt. De problematiek van de sociaal-economische as moet daarom wijken voor de urgentie van de levensbeschouwelijke problematiek. (daskapitalist: Godwin-alert!) En daar is links niet links maar rechts. Nu vraag ik je: waar zit het goede hart?

van Maerlant | 29-06-06 | 13:32

@daskapitalist: Zou godwin uiteindelijk ook werken met het noemen der islam, rusland of der Verdonk? Ik vermoed van wel.

LibertasSimplex | 29-06-06 | 13:26

lol@ daskapitalist

LibertasSimplex | 29-06-06 | 13:21

@van Maerlant
Linkse mensen hebben meestal een goed hart, veest van pim incluis. Het ontbreekt aan realisme, gezonde twijfel en gebrek aan respect voor andermans mening. Want iemand die het niet met je eens is, terwijl je toch het beste voor hebt met de wereld kan toch niet deugen? Leer mij de linkse denktrant kennen, ik ben grootgebracht in de 'linkse kerk'. Veest van pim is er volledig van overtuigd dat zijn "missie" op GS een juiste is. Het ironische is dat zijn reaguurstijl en het drammerige karakter ervan op den duur alleen maaar irritatie opwekt. Ik zou hem gewoon zijn gang laten gaan.

sjaakdeslinksesul | 29-06-06 | 13:20

@mid-rechts 29-06-06 @ 12:58
Kijken doe je met je ogen en daarna relativeer je wat je hebt waargenomen.
Dat daaruit uiteindelijk vooroordelen ontstaan kan ik wel volgen.
Het hersenspoelen door goedgebekte praters baart wel wat zorgen natuurlijk.
Jammer maar niet meer tegen te houden.
Of ze zo gek te maken zijn om zichzelf in een moskee op te blazen
lijkt me onwaarschijnlijk. Hier ligt geen heilige oorlog maar het door jou genoemde onderbuikgevoel aan ten grondslag denk ik dan maar.

De Intrigant | 29-06-06 | 13:18

van Maerlant 29-06-06 @ 13:12
ah, zoiets dus.

LibertasSimplex | 29-06-06 | 13:17

@LibertasSimplex
je zou in zo'n neonazi topicje verwachten dat godwin snel ten tonele komt, maar dat het op zo'n manier gebeurt!

daskapitalist | 29-06-06 | 13:15

LibertasSimplex 29-06-06 @ 13:07

Jij paranoia, ik schizofreen :)

Nee joh, de ene zit thuis, de andere op z'n werk.

van Maerlant | 29-06-06 | 13:12

Of moet ik soms zeggen: Ivan Vmaerlantinoff? De russische spion, die vanaf zijn geboorte is gestationeerd als reaguurder?

LibertasSimplex | 29-06-06 | 13:11

sjaakdeslinksesul 29-06-06 @ 13:05

Ik laat Maximo er tussenuit. Ik verdenk hem namelijk van een goed hart. Bij de andere ligt het anders. En wat de link betreft: in principe vind ik dat iedereen hier recht heeft op een dekmantel, zelfs gemene inborsten. Hij is wél véél te ver gegaan.

van Maerlant | 29-06-06 | 13:10

@ Maximo

gelukkig is de potsierlijke gewetenspolitiek ter linkerzijde adembenemend om te zien.

Felix Laband | 29-06-06 | 13:10

@andere discussianten ter rechterzijde
Heeft u nog linksche discussianten dan, vanuit eigen perspectief?

style.councillor | 29-06-06 | 13:08

@sjaakdeslinksesul
Inderdaad, het kleinzielige schaapjesgedrag aan rechterzijde is niet om aan te zien.

MAXIMO | 29-06-06 | 13:08

Ach Timo is gewoon een zielig jochie eigenlijk zoals die snaak van een Michiel ook is. Laat ze lekker zomerkampje spelen prima toch... niemand last van.

laffer | 29-06-06 | 13:07

Als het echt zo is dat die nickname betaald zit te propaguren, v Maerlant heb je geen pun, maar een toren met een punt erop! Maar zeg es: ben jij wel v Maerlant? Of ben jij van Maerlant? Iemand anders? (gooi het maar op slaapgebrek, paranoia ;))

LibertasSimplex | 29-06-06 | 13:07

@ Vmearlant

Doe eens scoopen, doe eens met fantastische bewijzen komen.

@ Pannie

Er is toch ook niets op tegen om het uiterlijk van Balkenende belachelijk te maken?

Felix Laband | 29-06-06 | 13:07

@v Maerlant
Dat bedoelde ik niet, ik wil die link lezen. Overigens valt mij aan veest van pim (en MAXIMO) vooral op dat hun positie onwrikbaar blijft, waar bij vrijwel alle andere discussianten ter rechterzijde altijd op den duur wel een bepaalde consensus en wederijds respect ontstaat. Dat zegt veel, denk ik.

sjaakdeslinksesul | 29-06-06 | 13:05

Ik bewonder Michiel's bierbuik en soemba-lippen. Mag dat ook niet meer? Tegenwoordig mag ook niks meer. Tsj.

Xtra | 29-06-06 | 13:05

sjaakdeslinksesul 29-06-06 @ 12:59

OK Sjaak, van jou kan ik wat hebben. Maar de komedie, het gestalk en de de-mond-snoerderij moet afgelopen zijn. Ik heb toch een punt, of niet?

van Maerlant | 29-06-06 | 13:01

Komt dat schot..., v Maerlant doe niet zo flauw.

sjaakdeslinksesul | 29-06-06 | 12:59

Iemand op z'n uiterlijk aanvallen, da's ook typisch links.
"Balkenende moet weg want hij heeft een belachelijk kapsel"enz enz

Pannie | 29-06-06 | 12:59

ZoZo, dus dat was nu Timo en ingemonteerd zat die Michiel Smit?

Zien er best wel gevaarlijk uit. Zijn de anti-fascist-fascisten al opgetrommeld om de heren geheel gedoogd te verbranden?

Jan Passant | 29-06-06 | 12:59

@Van Maerlant
Nou komop dan, meneer de onthullerd.

De StoorZenDer | 29-06-06 | 12:58

@ De Intrigant 29-06-06 12:49
Feiten kan ik het niet noemen, beschrijf het als onderbuik.

mid-rechts | 29-06-06 | 12:58

@ van Maerlant: leuk! Doe es revealen!

LibertasSimplex | 29-06-06 | 12:57

Ik dacht toch echt heel even dat ik naar Johnny Heitinga zat te kijken

Apollo | 29-06-06 | 12:56

Even eraan herinneren dat het pathologische geval minder dan veest van pim op 27 juni op de draad ‘Brekend Belgisch Nieuws' in ontroerende bewoordingen de teloorgang van geenstijl constateerde wegens de alhier geposte politieke propaganda – terwijl z’n naam terug te vinden is in de colofon van ‘Blokwatch’. Voor die organisatie komt ie hier quasi fulltime … aan politieke propaganda doen.

Tempt me veest. Force me to reveal. En ik plaats hier een linkje om van te snoepen. Kom op!

van Maerlant | 29-06-06 | 12:54

Nieuwslezerts zijn zeau 20e eeuw.

style.councillor | 29-06-06 | 12:54

Er zijn schijnbaar ook een hoop Finnen die op soortgelijke kampjes gaan iedere zomer.

De StoorZenDer | 29-06-06 | 12:53

Michiel is een neef van Michael Reiziger. En Michiel en Timo zijn nichten van elkaar.

LibertasSimplex | 29-06-06 | 12:53

hehehe, wat een pannekoek... Heeft nieuws-rechts geen mensen die pr-technisch wat aantrekkelijker en slimmer zijn? Of krijgen we nou na het zomerkamp een 2e interview waarin Timo ineens als gladde pr-jongen iedereen voor Nieuw-Rechts kan winnen als bewijs dat de kampen echt werken?

prestodegekste | 29-06-06 | 12:52

@De bovenmeester, dat vroeg ik mezelf ook al af. Ik denk dat het witte negerts zijn.

Xtra | 29-06-06 | 12:50

Die Timo zei gewoon feiten en geen racistische dingen.
Is dit nu een kaalkopje, zoals de racistische typetjes genoemd worden, of een realist? Of maskeert de mediatraining de echte doeleinden en
gaat het uiteindelijk om het Arisch genot?

De Intrigant | 29-06-06 | 12:49

@Erachterkijkerd
Nieuw op GS?

MAXIMO | 29-06-06 | 12:49

Dat ademhalen tijdens het ratelen is belangrijk. Komt zuurstof bij de hersenen, zodat wanneer iemand over politiek praat, deze niet tijdens de handeling gestoord wordt door demente waanideeen over Nederland en occulte Duitsche poppenkastrituelen.

LibertasSimplex | 29-06-06 | 12:48

Gelukkig relativeert hij alles mooi met een zenuwachtig lachje, maar wat het nut is van twee weken poepstampen in die Ardennen? Voor mij een raadsel.

GodfriedV.Bouillon | 29-06-06 | 12:47

Is Timo familie van Michiel Smit? Ik zie dezelfde rij tanden en dikke negerlippen.

De bovenmeester | 29-06-06 | 12:47

Nog Minder dan de Veest van Pim. Omdat je eigenlijk geen argumentatie hebt ga je Timo maar om zijn uiterlijk aanvallen. De slinkse kneuzerigheid ten top. Deze jongeman Timo steekt toevallig wel zijn nek uit, ook voor jouw kindertjes. Oh nee, die zullen wel nooit geboren worden, want geen enkel meisje wil zo'n lelleke kudtmegeaul als jij hebben, die ook nog eens zwaar uit zijn bek stinkt.
Timo zegt heel netjes dat Rotterdam naar se ratsmodee gaat met al die exotische overlast. Je moet wel oost-Indisch blind zijn om dat niet te zien.

Deense Postbode | 29-06-06 | 12:46

Lul niet zo achterlijk, erachterkijkert. Welk 'soort' partijen mogen er dan wel afgezeken worden?

Felix Laband | 29-06-06 | 12:45

Kamp voor extreem rechts, kamp voor gristenen;
zomerkamp voor finnen hoe word ik loverboy:

maandag:
ochtend programma: Met blinq bling sieraden maken.
middag programma: Auto en scooter in de was zetten
avond programma: Straten kennis van de Wallen

Dinsdag:
ochtend programma: hoe kom ik gratis aan merkkleding theorie
middag programma: filmpje over de pysigologie van ongelovige hoeren
avond programma: Groeps sex theorie

Woensdag:
ochtend programma: excursie opvang tehuis voor sociaal zwakkere tieners.
middag programma: aansluitend met bewoners vrij middag.
avond programma: Bram presentatie juridische aspecten loverboy

Donderdag:
ochtend programma: Blauwdruk gemiddelde LWOO school
middag programma: theorie bijstand moeders dumpen
avond programma: vrij avond uitrusten voor morgen examendag

Vrijdag;
Hele dag: theorie examen

Zaterdag
Theorie in de praktijk

Zondag
Praktijk examen

Maandag ochtend
Uitreiken diploma's
einde Loverboykamp

wereldVreeeeed | 29-06-06 | 12:44

Gaat GS zich nu aansluiten bij de Linksche Media in het afzeiken van dit soort partijen. Ze hebben in het hele filmpje geen onvertogen woord gezegd. De gemiddelde reagaeurder hier is stukkie radicaler dan Timo.

ErachterKijkerd | 29-06-06 | 12:43

@veestvanpim 12:35
Gijbegrijpthetniethe. Zuidnederlandersratelennueenmaalaaneenstukdoor, terwijl er boven de grote rivieren wel gewoon adem gehaald wordt tijdens het uitspreken van een lange zin.

sjaakdeslinksesul | 29-06-06 | 12:43

die lippen zitten in de partij geloof ik, misschien iets voor Idols-Herman

Valpa.tk-Meister | 29-06-06 | 12:43

trek die knakker een ander pakkie aan en devolgende tekst er over en hij doet me verdacht veel denken aan een oude bekende.. je weet tog swa..
.
Goedeavond mense. All's cool? Swa, weeeeet tog... Kijk nu was ik gekocht heb dan... Stone Island, vriend... Die kraag, en zo... vet... Die capuchon ook nog he... strak niet tog... je weet tog... Maar ja.... Mwoa... Een vet truitje, weet je... Hu... capuchon, je weet toch... Hoge kraag... Altijd vet, kerel... *zucht* Of niet dan? Mwoah... Vetste is deze nog... Ies kewlste... Maar ja... Spreek je lator man... No Span... huh...

Stylzz | 29-06-06 | 12:42

Als jullie Belgen nu eens de achterlijke gewoonte afleren naar Nederland te wijzen als zou het een land vol xenofoben en racisten zijn terwijl het in Vlaanderen stikt van de achterlijke vreemdelingenhaters. Dat zou ook een hoop hypocriet gezannik schelen.

Overigens heeft Van Muiswinkel in de jaren '80 een hele reeks legendarische Janmaat imitaties gedaan. Ze zijn niet gebundeld op dvd oid, maar als je echt niet zonder kan zou deze dvd uitkomst kunnen bieden.
omroep.vara.nl/shop_detail.jsp?maintop...

Felix Laband | 29-06-06 | 12:41

Nogal wieders dat dat jong niet normaal door Rotterdam kan lopen... ligt allemaal aan zijn motoriek.

Bushokje | 29-06-06 | 12:39

@Maximo je verwart met die jongen die dat nazituintje heeft. Is trouwens gek dat hij zegt geen naziartikelen te verspreiden. Als je de buitenkant van je tuin vol wolfsangels hangt, doe je dat toch niet voor jezelf alleen?
Als jullie Nederlanders nu eens eindelijk die Angelsaksische schrijfgewoonte om woord delen node loos los van elkaar te schrijven afzworen, en opteerden voor de Duitsbelgische schrijftaalvariant die de woorddelen gewoon aaneen schrijft, dan zou niemand op het idee komen om 'natie artikelen' te schrijven. Ik zie trouwens dat de redactie van die site de fout heeft weg ge haald.

veest van pim | 29-06-06 | 12:35

Dan nu de vraag: hoeveel zetels raden jullie dat ze als uiteindelijke partij krijgen? Ik denk 6. Samen met de PedoNVD sterk in de oppositie!

Dada_ | 29-06-06 | 12:27

Maar je moet dus dikke lippen en een inteeltkopje hebben als je extreemrechts bent. En ja, natuurlijk zijn ze goed in communiceren. Dû-uh. Dat hoort erbij als je veel steun wil vergaren voor een stel wazige ideeën waar je niks goeds mee kunt doen en waar een zinnig mens in een wijde boog omheen loopt. Die bonnetjes van Miechel zijn vast naar leerboeken over 'spreken voor publiek'. 'Presenteren zonder angst', en 'debatteren kun je leren' gegaan.

veest van pim | 29-06-06 | 12:25

Grappig, Koot en Bie (Jacobse en van Es) Hadden ook zo'n leuk sportclubje van de tegenpagtè opgerich.

We weten allen hoe het met hen afliep...

Ahasveros | 29-06-06 | 12:24

Op de DVD van 25 jaar Leids cabaretfestival werkt Erik Van Muyswinkel een reeks imitaties af in Cornelis Vreeswijks 'De Nozem en de Non'. Janmaat zit er ook in.
Check maar's, als je nog dat achterlijke DVD-formaat gebruikt tenminste.
2003 Universal Pictures Benelux 820545-6

veest van pim | 29-06-06 | 12:22

Ergens heb ik nog medelijden voor zo'n Timo. Bram Pepert heeft het ook goed verneukt in Rotjeknor. Maar het filmpje is niet slecht, de diss naar de NOS is sneu, naar communicatiewetenschpa ook. Allemaal dapper gelul, maar maak zelf eens zo'n filmpje en druk dan je mening door, linken en dan afzeiken, tja.

Amsterdammer | 29-06-06 | 12:21

Michiel? Wie is dat dan? Is het die rascist met van die SOEMBALIPPEN?
Oh, dieieieieie. tsj. Over paardenbekken gesproken; bek royaal.

Xtra | 29-06-06 | 12:21

,,Ik versprijd/verkoop/produceerd teminste geen natie artikelen. Dan moeten ze dat maar bij de bron bestijden maar niet bij mij,’’ schrijft de persoon met het pseudoniem ’herrieschopper76’. In zijn mail laat hij weten trots te zijn op zijn extreemrechtse gedachtengoed en geeft hij aan dat asielzoekers en illegalen ’alleen maar hun klauwen ophouden hier’. Hij ergert zich er verder aan dat ’steeds meer aloghtonen zich schuldig maken aan criminaltiteit’. En: ,,De Nederlandse cultuur staat op uitsterven. Het Nederlandse kaaskoppenvolk is het meer dan zat,’’ schrijft hij over hen die ’de boel aan het overnemen zijn hier’.’’
-
Als iedereen zoals dit "licht" zou schrijven dan zou je inderdaad enigszins kunnen stellen dat de Nederlandse cultuur op uitsterven staat.

MAXIMO | 29-06-06 | 12:19

Je ziet wel dat Timo zenuwachtig is, het praten gaat echter best goed. Vrijstelling voor mediatraining lijkt me idd wel redelijk. Maar het blijft toch zonde van zo'n jongen.

mid-rechts | 29-06-06 | 12:18

Wat een stakker. Als dat het gemiddelde Nieuw Rechts lid is, hoeven we ons echt nergens meer druk om te maken! :D

WebMX | 29-06-06 | 12:18

Neo-Nazi's die een kamp organiseren.
Ik zou maar uitkijken met douchen...

Confucius | 29-06-06 | 12:17

dus er zijn nu al 2 keuzes voor de vakantie?
Een gristelijke ponykampsekte
of
nazi zomerkamp..
lastig hoor..

Chill B | 29-06-06 | 12:16

Schaamlip.

KaiserSoza | 29-06-06 | 12:16

Die Rotterdammer heb de zelfde bek als michiel :S

BitterZuur | 29-06-06 | 12:13

Summer Kampf met Michiel Smit.
.
NEE geen buitenlanders. JA wel anaal.

watkijkikoptv | 29-06-06 | 12:13

Kunnen we hem niet in den Engh stoppen? das ook een soort zomerkamp met een fijn recidivecijfer....

Lenteman | 29-06-06 | 12:13

"marcheren in de bossen". dat jochie heeft die mediatraining helemaal niet meer nodig.

daskapitalist | 29-06-06 | 12:12

Oh en de "tandpasta smile" is weer helemaal terug in het straatbeeld van 010!!

Allahrik | 29-06-06 | 12:11

Alleen Het woord "kamp" alleen al, klinkt gezellie!

Traag | 29-06-06 | 12:10

"Landgenoten"!!!!

W00t! wat is het langgeleden dat we dat hebben gehoord!!!

Allahrik | 29-06-06 | 12:09

Uit dat stukje van die vlaggenophanger: 'de Nederlandse cultuur staat op uitsterven'. Interessant dat je denkt dat wolfsangels en swastika's onderdeel zijn van de Nederlandse cultuur. Halve zool. Maak je lagere school eens af.
.
Maar dit zul je wel niet begrijpen. Even opnieuw dan.

Uit dat stukje fan die vlaggeophanger: 'de Nederlandse cultuur staat op uitsterven'. Intresand dat je denqt dat angels van wolven en hakenkruizen onderdeek sein fan de Nederlantse cultuur. Halfe sool. Maak je lagere sgool eens av.

watkijkikoptv | 29-06-06 | 12:08

Keristus.. Verder ben ik het wel eens met Michieltje als hij het heeft over waarom hij niet zou mogen zeggen wat hij denkt/vindt ook al is het wat radicaler dan de rest?

Wokkel | 29-06-06 | 12:06

Prima gedaan Timo, nergens voor nodig die mediatraining.

Overigens zou Timo heel goed het debiele broertje van Michiel kunnen zijn. De lippartij gelijkt angstaanjagend.

Felix Laband | 29-06-06 | 12:03

Sodeju, als hij nieuwslezer moet worden, met die ragbek! Geef mij Sacha dan maar!

XSdenied | 29-06-06 | 12:02

M-m-maar ik ben wel een beetje zenelappig met zo'n camera in mn gezicht.

ZI | 29-06-06 | 12:02

Timo bespaar geld en boek geen retourtje! Ow en koop van dat geld maar meteen een leven!

Oral-D | 29-06-06 | 12:01

Gaan ze ook schieten bij die kampen? Zou een oplossing zijn!

Baal Illegaal | 29-06-06 | 12:00

I'm alive indeed!

janmaat | 29-06-06 | 11:58

OT @LDLL: doe eens je website weer bereikbaar maken. Dan kan ik dat tijgert-plaatje tenminste op ware grootte zien. EINDE OT
-Edit: site is al net zo lang deaud als Janmaat deaud is. En gaat niet meer leven.-

veest van pim | 29-06-06 | 11:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen