achtergrond

Geenstijl

Het is weer FeauteauF*ck Vrijdag!

wootJawel mensen, het is weer FeauteauF*ck tijd. Dit maal een extra bijzondere dode bomen versie. De winnaar mag naast een fatsoenlijke prijs in ontvangst nemen, ook paginagroot de Sp!ts pw0nen. De exacte inhoud van de FFV heeft meneer plak hierrr al keurig opgeschreven. Maar het komt neer op het volgende: Hoogste tijd dat die Maradonnalikkert Maxima eens wat terug doet in ruil voor die gouden kooi, dat gespreide bed en dat Nederlandse paspoort. Want Nederland heeft een imagoprobleem, wie beter dan Maxima inzetten om dat imago eens wat op te pijpen. De beelden van een WK-vierende prinses gingen immers al de hele wereld over. Het uploaden kan hierrr, bekijken van andermans creaties kan HIERRR. Happy fucking! Check de leesverder voor de prijzen!
Dan een laatste incrowd FFV-mededeling: Bewaar je originele paint/photoshop/paintshoppro creatie. Voor het drukwerk. Heroes of Might & Magic V Complete PC CD-rom Collectors Edition
heroes.jpg
De Heroes of Might and Magic serie, bekend van haar avontuurlijke verhaallijn, verslavende gameplay en het rustige speltempo, is ook zeer geliefd onder de vrouwelijke gamers. In de prachtige magische fantasiewerelden moet je strijden tegen legers, dieren en verschillende monsters. Door het toepassen van planning, tactiek en de juiste strategie maak je kans om heerser te worden over de verschillende Fantasy werelden. De meer dan 100 uur gameplay is zeer toegankelijk, ook voor de minder ervaren spelers. FarCry Instincts voor de Xbox 360 farkrie.jpg Dikke vette shooter! Jij bent Jack Carver, een geharde ex-soldaat die inmiddels weet dat de wereld niet eerlijk in elkaar zit. Om je terug te trekken van het stadse bestaan, de hebzucht en alle andere beslommeringen van het menselijke bestaan ben je een botenverhuur begonnen in Micronesië. Net nu je zaak begint te lopen, je een nieuwe boot hebt gekocht, gaat het mis, voor een tropisch eilandje. Helikopters? Hier? What the f…. Geen gamert? Dan hebben we een 5 dvdbox van Midsomer Murders. Een serie die zich afspeelt n het pittoreske graafschap Midsomer met haar cottages en landgoederen. Hier worden vreedzame dorpen steeds weer opgeschrikt worden door verschillende brute moorden.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.