Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Stop sproeien met gedachtenspray!

NOOIT zonder hoed de straat opDus jij dacht dat die condensstrepen in de lucht door normale vliegtuigen gemaakt werden? Wakker worden en ruik de koffie! Die strepen zijn chemische lijntjes vol met übergeheime stoffen, bedoeld om onze gedachten te beïnvloeden en het kritische denkvermogen aan te tasten. Aluminiumfoliehoedjes werken niet tegen dit type hersenvervuiling (duh, ies chemisch geen straling he). Deze 'chemtrails' worden 's nachts door overheidstoestellen aangebracht, iets wat wij natuurlijk al jaren weten omdat we Niburu checken. Maar NU is tijd voor axie aktie actie! Steun het burgerinitatief van Elbert Westerbeek uit Valthermond, initatiefnemer van eerdergenoemde radiokiessite. Elbert, ooit abducted door aliens, durft het op te nemen tegen de machtige regering, zonder wapens maar wel via de democratische weg van het burgerinitiatief. Elbert, pas toch op man. They are out there...

Reaguursels

Inloggen

Allemaal slimme lui hier (de meeste)

weten zonder verder te kijken dan hun neus lang is

hoe het zit

struisvogels

joopie135 | 22-06-06 | 18:28

dubbelpost, sorry. NN is de laatste tijd nogal buggy.

poktor | 22-06-06 | 13:49

@Brederodekater 22-06-06 @ 09:45
't zal nog effe duren, maar er komt over een paar jaar een revolutie in de opwekking van stroom met zonne-energie. Hoe ik dit weet? Simpel: momenteel gebruiken we nog niet eens 1 procent van de ons beschikbare zonne-energie. Gewoon afwachten dus, komt vanzelf. (Grote kans dat deze uitvinding al op de plank ligt, maar door de oliebonzen wordt tegengehouden om zo hun inkomsten veilig te stellen)

poktor | 22-06-06 | 13:47

@Brederodekater 22-06-06 @ 09:45
't zal nog effe duren, maar er komt over een paar jaar een revolutie in de opwekking van stroom met zonne-energie. Hoe ik dit weet? Simpel: momenteel gebruiken we nog niet eens 1 procent van de ons beschikbare zonne-energie. Gewoon afwachten dus, komt vanzelf. (Grote kans dat deze uitvinding al op de plank ligt, maar door de oliebonzen wordt tegengehouden om zo hun inkomsten veilig te stellen)

poktor | 22-06-06 | 13:46

trouwens, als ik me bijzodner gelukkig voel is het plotseling extreem mooi weer en is de lucht fris en fruitig en als ik chagrijnig ben, onweert het 's nachts kneiterhard boven mijn huis. al die chemicaliën om het weer te beinvloeden zijn dus nogal kinderachtig. teken van onmacht. en als je in de schaduw loopt als de zon schijnt krijg je geen dorst, je moet er alleen nog even wat wind bij denken. zo ken ik er nog wel een paar. hoef je uiteindelijk ook niet meer te peopen en kun je die tijd voor een twist over welk porselein je nu moet aanschaffen ook beter besteden.

neuzel | 22-06-06 | 10:18

Whehe gratis energie my ass.
Das allemaal heel leuk maar hoe maak je daar bijvoorbeeld stroom van?? juist met een machine en iemand moet toch dan die machines maken wil daar geld voor en dus is het nooit gratis.
Niet iedereen weet tenslotte hoe die zijn eigen huishoudelijke machines moet repareren, laat staan bouwen.

Brederodekater | 22-06-06 | 09:45

@joopie: Mag ik het telefoonnummer van je thuisdealer?

MiRRoRMaN | 22-06-06 | 09:10

Ik geloof er geen fuck van, maar hij zou op zich best wel gelijk kunnen hebben.
Onze regering en boesj kun je ook niet echt geloven.

J0p!e | 22-06-06 | 08:20

Dat broeikas-effect is om te beginnen een HOAX, een melkkoe.
Het was zelfs op de Staats TV laatst dat er verkeerde grafieken worden aangwend om hun gelijk te halen. Dat item schoof één keer door het Nieuws en dan hoor je er vreemd genoeg nix meer over; het was kennelijk per abuis door de censuur geglipt en kon verder de doofpot in, want het 'broeikaseffect' brengt tenslotte geld in het laatje.

Deense Postbode | 22-06-06 | 08:08

Je kan mekaar wel in de haren vliegen om zaken waar veel hoax-theorieën tussenzitten. Feit blijft echter dat er meer is tussen hemel en aarde. Toen de eerste trein was uitgevonden, werd er voor gewaarschuwd dat een mensenlichaam die grote snelheden absolut niet aan zou kunnen en derhalve was de stoomtrein een uitvinding van de Duivel.
Je kan naturlijk wel de aarde plat blijven noemen, maar dat getuigt van een zeer grote arrogantie in combinatie met een benepen kijk op zaken.
Aan de andere kant, ik heb nog nooit zo ver gelopen dat ik eraf kon kukelen, dus misschien ist-ie idd. toch wel plat jah.

Deense Postbode | 22-06-06 | 08:05

Ow ja... Die Guy N. Bacon,Jr. die wordt genoemd in die gave samenzweringsstukjes komt nergens maar dan ook NERGENS op google voor, dehalve in twee conspiracy-paginaatjes. Als je 'leugens'wil bevechten met contra-leugens, zorg dan wel voor een goede ondergrond. Ik weet dat google niet heilig is, maar weet wel dat die naam bijna NIET voorkomt. Maar ik kan toch geen rede infuseren in jullie verwrde breintjes, dus what the fuck...1. Blijf gewoon hangen in dat gecomplottheorie, en geloof dat het enige wat je kan doen wat vage feiten verzamelen over vage onderwerpen, en geloof vooral niet dat de moderne, hersengespoelde cultuur van vandaag de dag open is voor het soort kritiesche geest als dat jij bent. 2. Zorg dat je vooral zo'n blowende 'small frie' blijft -zoals je al bent, dat vergroot zeer zeker je kansen om serieus genomen te worden. 3. Kijk wat minder naar die oude videobanden van de x-files, als er al bedrog plaatsvind in onze moderne maatschappij dan is die heel wat simpeler, en heel wat opener dan jij wel denkt. De grootste leugens zijn het meest geloofwaardig en recht-toe-recht-aan, en jij zult er geen kont van weten, want jij bent een maatschappelijke loser. Om jou te beinvloeden heb je geen groot plan nodig, alleen kleine, triviale feitjes. Denk je niet dat iemand die zo een groots plan zou kunnen ontwerpen buiten jou zou hebben gerekend.. pfff... wat een zelfoverschatting, wat een verwaarlozing van denkkracht... ga eens koekjes inpakken, ofzoiets..

Boodelijre | 22-06-06 | 05:43

Hallo !? Ik weet zeker dat er door vliegtuigen kerosine wordt geloosd vlak voor de landing, omdat ze uit veiligeheidsoverwegingen te vol worden afgevuld bij vertrek... MAAARRR... Als diverse mensen werldweid zó high kunnen worden van hun eigen complottheorietjes (ook al weten ze er van af -heheehehehe-) dan is er geen enkele reden om nog meer mensen te bezwijmelen met deze drugs -ze werken immers niet goed genoeg-. Om voor -weet ik veel miljoenen dollars aan chemicalien in de ether te pompen als er wat *kuch* heldere individuen ongeinfecteerd blijven en juist extra kritisch worden lijkt me een zinloze operatie. Ik ben blij dat juist die idioten die ik er van zou verdenken via één of ander soort chemicalie te zijn beinvloed in dit soort dingen geloven, omdat ik het geloofwaardiger zou vinden als het juist niet zo zou zijn... Met andere woorden BLOW EENS WAT MINDER. stelletje sukkels !! Sorry dat ik zo onaardig moet zijn maar het is je reinste bullshit

Boodelijre | 22-06-06 | 05:15

Fanta Light

als je het weer naar je hand wil zetten gaat dat dag en nacht door

miljarden business en geheim knap he

niemand gelooft het, en ze kunnen er nog veel meer mee

www.dynomat.com/

gewoon een amerikaans bedrijf..

p.s Nederland heeft een samenwerkingsverband met China aangaande weather modification..

kijk maar in de lucht, strepen die niets met vliegbewegingen te maken hebben bijna elke dag ?

joopie135 | 22-06-06 | 02:11

Om als enige even serieus te reageren op dit artikel. Ik heb me een tijdje in deze theorie verdiept en ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog niet helemaal uit ben... Het verschil tussen contrails en chemtrails kan er wel degelijk zijn. Echter! Denk ik dat je de hele chemtrail theorie heel anders moet bekijken... Op hoge hoogte vind er geen volledige verbranding plaats van de kerosine en de stoffen die daarbij vrijkomen die in onze bovenste laag rondom de aarde worden verspreid, die dragen bij tot het broekkas effect en alle milieu ellende! Niet alleen auto's, VOORAL die vliegentuigen juist!!!

Anton | 22-06-06 | 02:08

Geen dank hoor BastaardSuiker. Graag gedaan. Er zouden veel meer van dit soort sites moeten bestaan. Die toby had ik jaren geleden al een keer gezien, maar het blijft lachen.

L1 | 21-06-06 | 19:58

Ja Joopie, zo zit het maar net. Maar hoe zit het nu echt met het feit dat het 's-avonds donker wordt. Ik heb wel eens gehoord dat dit komt doordat de Europese en Amerikaanse schaduwregering niet wil dat de chemtrails te zien zijn.(die zoals iedereen weet meestal in het donker worden verspreid).

Besef wel dat als het volksinitiatief succesvol is, het nooit meer donker wordt!

Fanta Light | 21-06-06 | 19:51

Hmm, niet wat ik verwacht had, maar toch... Deze mensen zijn dus serieus bezig met beantwoorden van emails die nergen eauver gaan

-------------
The pet pouch which has tachyonized cells brings the life force energy into your pet allowing a physical change . If your pet was feeling pain or stress the cells are attracting the Life force energy around your pet drawing it into the body allowing detoxification within and relieving the stress or pain that the pet may have had. So what your seeing is a younger acting pet who feels better and wants to play. Now with the neighbors he probably was just looking to see what was on the other side of the door , he must know the neighbors and felt safe doing this by looking for them so they can give him attention to. Pets require a lot of attention especially Golden Retriever which are the best family dog. The Pet pouch is not a Psychological product put by adding energy and relieving pain makes every one much happier.
Regarding the other dogs not all dogs get along just like people no matter what sex they are. Your pet just probably didn't like the other dogs you were introducing him to.
Adult female dogs are always the dominant sex of the species and can be quite aggressive around male dogs. Female dogs are very picky on who they play with. Most male dogs will back off so not to create a fight if they sense a problem. Sounds like Donar is not an aggressive type so he just rather stay away from those dogs that are. This is not a problem but a good thing. If Donar wants to play with puppies,puppies love every one they do not know any better until a older dog shows them.

Should you have any further questions please do not hesitate to contact our office.

Love & Light
-------------------------------

proest!

Pharan | 21-06-06 | 19:46

pfff, vergeet ik gewoon GS te bedanken voor de publiciteit. Bedankt weer ;)

BastaardSuiker | 21-06-06 | 19:40

@PietdePaljas 12:42

- Verborgen boodschappen zijn aangetoond in diverse uitzendingen:
www.tobyornottoby.com/index.htm?nl/art...
- Koffiezoetjes zit Aspartaam(hersengif?) in, coke vind je in het europeesch parlement
- Een schijnwereld leef je in, samen met die andere ~80%. Eerst zien, dan geloven? Koop een plasma TV ofzeau.

On-topic: Uitstoot van een vliegtuig is so wie so chemisch dus waar hebben we het over?

BastaardSuiker | 21-06-06 | 19:38

Zeker al een tijdje je depot Fluanxol niet gehaald zeker?

Broeder | 21-06-06 | 19:17

hahahahaha , meer krijg ik er dit keer niet uit... moehahahaha

ex-reauker | 21-06-06 | 18:23

w00t vertel het ze Jopie!
Maarrrrr... als je je kop in het zand steekt he.. heb je toch geen last meer van die chemtrails. Wel zo handig dus.

G-unite | 21-06-06 | 18:08

Go wat zijn jullie bijna allemaal bijdehand

je kan zelf zien dat er bijna elke dag strepen in de lucht worden getrokken

en het zijn geen contrails (zijn weg in 10 minuten)(komen van de vleugel en niet uit het midden van een vliegtuig)

Wat de vliegtuigen doen is weer modification (GEO Engineering)

tegen het opwarmen van de aarde (om ons te helpen)

alleen heb ik het idee dat ze niet zoveel om ons geven (zie 9/11 enzo)

ze doen het. kan je zien en voelen want het is 20 graden en geen 30

alleen hebben ze mij niets gevraagt en als ik er iets over vraag zegen ze dat het niet bestaat

kloppen doet dat niet !!!!!!

maar het is makkelijker om je kop in het zand te stoppen en een ander af tezijken.

jammer

kan me voorstellen waarom ze 80 % willen opruimen

DOMME LULLEN

joopie135 | 21-06-06 | 17:34

Mail aan Tachyon Partners

---------------------------------
Dear Sir / Madam,

A while ago I order your Tachyonized Pet-Pouch (Large) for my dog Donar. It is a golden retriever, aged 5 and I bought the product because he was signalling me that he was unhappy. There was a strange look in his eyes and he wasn't as happy around female dogs (I hate the word bitch for that) as he used to be. Before he would develop physical problems I decided to order the belt after reading about your products from Dr. Martina in the Netherlands. He is very succesful here with the Bio-Stabil bracelet.

Donar is wearing his pouch for some time now and he is experiencing some changes already. He seems very agile and lightfeeted now. When I crawl him he also seems to make a funny noise and he starts rubbing his head against my legs. I even cought him stuck with his head in the neighbours pet entrance in the door. Could you advise me if this change in behaviour is normal or is it a side effect of the Tachyonized stones in his pouch.

I value a reply or a forward address to the proper department within your company.

Kind regards, ...

Es kijken of ze happen hahaha

Pharan | 21-06-06 | 16:39

Sinds ik na de ontdekking van de chemtrails mijn gasmasker draag, ben ik de wereld met heel andere ogen gaan bekijken. Vooral links en rechts van me zie ik een stuk minder.

Achtertuyn | 21-06-06 | 15:56

Dat er in ons water drugs zitten wist ik nog niet Beregoed. Wel chloor enzeau, anders blijf je er spontaan bij gestrekt leggen. Heft de chemtrails weer op hahaha.
Wie niet bang is voor controversiële onderwerpen: www.davidicke.com
Een hele site vol met de NWO, Bilderberg, Demonische sekten, mindcontrol, UFO's en de opperdemonen van deze aardkloot, en area 51 natuurlijk; ook iets om van te smullen.
Als er één procent van waar is, hebben wij reeds een groot probleem.
Ik heb trouwens zelf eens een graancirkel gezien, een heel simpel dingetje.
Op een boerderij, en niemand wist hoe dat kwam en had er evenmin tijd voor hem te maken want het was hooitijd.
Ook een groene lichtbol gezien. maar die heb ik destijds afgedaan als natuur-phenomain. Nog eigenlijk, want er zaten geen hulkjes bij.

Deense Postbode | 21-06-06 | 15:49

@lesbeau's4ever
Als dus mijn studieboek.... ofwel contrials ontstaan s'nachts .. en verdwijnen weer overdag door de ZON

Lesbeau's4ever | 21-06-06 | 14:20

de contrails zorgen voor een versterking van het broeikaseffect doordat ze net als wolken de warmte vasthouden. Doordat overdag zonlicht door de contrails de ruimte in wordt gereflecteerd is het effect overdag minder sterk. Contrials zorgen voor de helft bijdragen aan de invloed van de luchtvaart op het klimaat.

Vliegtuigen hebben nu nog slechts een klein effect op het klimaat. Gezien het feit dat het luchtverkeer de komende jaren sterk groeit is het belangrijk om de effecten van contrails op ons klimaat te onderzoeken.

Lesbeau's4ever | 21-06-06 | 14:06

Ik dacht altijd dat chemtrails uitsluitend en alleen voor Amerikaanse mongooltjes voorbehouden waren.

MiRRoRMaN | 21-06-06 | 14:03

Lach d'r maar om! die Elbert is wel degelijk ontvoerd...
www.ufoplaza.nl/modules.php?name=UfoRe...

En nog steeds wordt Valthermond regelmatig bezocht door mensjes van Niburu... Dus...

crixus | 21-06-06 | 13:51

ik moet gewoon ff lachen

Commisaris Klootzak | 21-06-06 | 13:30

Lol, het enige nieuws hieraan was dat ze het nu 's nachts doen? Er is een mooie canadese doc uit over chemtrails maar die had ik al 3 jaar......

Lenteman | 21-06-06 | 13:17

Ik wil ook zeun muts! Ruilen tegen me wuppies?

rita-fan | 21-06-06 | 13:15

@DeRuk 21-06-06 @ 11:03..... in Thailand regen opgewekt wordt met chemicalien die uit vliegtuigen gesproeid worden?

Zilvernitraat, een tamelijk dure methode

eskatee | 21-06-06 | 13:04

Nóóh, chemtrails...
*Vroeg zich al af waarom hij niks anders deed dan bier drinken, jointjes roken en Br33ZaH's stuktrekken*

Libertas | 21-06-06 | 13:02

notvurdikke, in 1 keer wordt alles gewoon duidelijk. Treble is best goed, neonazi's zijn aardig, moslimfundi's fredelyvund, Ayaan geen leugenaar, verdonk lijsttrekker, Juan Zaque hoger opgeleide met topsalaris...

eskatee | 21-06-06 | 12:55

Sjonge jonge jonge, wat een idioten. Wat is vervolgens aan de beurt;
- Verborgen boodschappen tijdens GTST?
- Cocaïne in koffiezoetjes ?
- Een schijnwereld, terwijl we in het echie batterijen van machine's zijn?
(Oh nee, dat was al een film)
Kansloze figuren!

PietdePaljas | 21-06-06 | 12:42

Als ie zn marsmannetjes tegenkomt moet ie een nieuw leven aan hen vragen... wat een ei.

Bushokje | 21-06-06 | 12:29

Ik vind het best een leuk modelletje die alu hoed

ellufje | 21-06-06 | 12:18

elmer 11:18 - boomstructuur in reacties - volledig mee eens maakt de zooi overzichterlijker.

chemtrail | 21-06-06 | 12:15

lol@troll :)

Lobo | 21-06-06 | 12:13

Toevallig een vriend van Skinny?

kw_nl | 21-06-06 | 12:12

@Beregoed
WAT! Gratis drogen in kraanwater? komt ie nu mee, zit ik al de hele dag water uit zon fles te zuipen...

zuurkool | 21-06-06 | 12:08

Tja.. wisten jullie dat er ook treinen worden ingezet?

NahUnd? | 21-06-06 | 12:02

Niburu down, hij is ge geenstijled ipv geslashdot

Class-X | 21-06-06 | 12:01

Je weet niet eens de helft. Het machtigste wapen is het water dat uit je kraan komt elke dag. Daar is nu afdoende van geweten dat het om het drinkbaar te maken niet de medicijnen en niet de drugsderivaten er uit gehaald worden. Wetenschappelijk aangetoond !!! Met ander woorden diegene die water van de kraan drinkt, al dan niet rechtstreeks ( verwerkt als koffie bv) die neemt tranqulizers en cocaiene en ander spul in. Je wordt er tergelijk high en down van. Heel je systeem wordt er van gestoord. uiteindelijk ben je nog een mak schaap en geloof je als een Zalm zegt dat je er financieel op vooruitgaat en je ziet je inkomen toch 10 % dalen !. Trouwens het zijn die 10 % die de rijken en de groootte inkomens er bij gekregen hebben afgelopen jaar. SLAAP VERDER NEDERLAND !!!

Beregoed | 21-06-06 | 11:58

ik snap niet waarom een kwalitatief hoogwaardige nieuws site als Geen Stijl zich constant met dit soort uitgemolken Niburu shit bezig houd.

Pim Pandoer | 21-06-06 | 11:51

moe-ha-ha-ha

henkstubbe | 21-06-06 | 11:50

Ik vind het eigenlijk heel logisch.
Er is een gat in de ozon laag. Je maakt ozon in een fabriek (goed te doen) en sproeit die met vliegtuigen in de lucht.
Da's heel wat gemakkelijker dan aan al de kiezers uitleggen dat ze moeten minderen.

www.metatronics.net/lit/geo2.html

Lees maar!

minik | 21-06-06 | 11:35

Het kan NOG erger, als mensen Klingon gaan spreken bijvoorbeeld :|

Super_Lena | 21-06-06 | 11:32

Hihi.. tja... het zou natuurlijk zo maar kunnen... Hahaha, wat een onzin!

zaterdagavond | 21-06-06 | 11:29

foute deaup gerookt?

schnabbel | 21-06-06 | 11:27

Als je ook zo'n anaale plug hebt gekregen van onze grijze vrienden piep je wel anders. Go elbert

Altijdkaas | 21-06-06 | 11:26

Jezus Gristus! 290 members online, mensen geloven dus echt in die crap....

Koos Virtuoos | 21-06-06 | 11:24

@Roberto Fransisco:

Nou... vertel op dan! Wat was de uitslag??

Tassie! | 21-06-06 | 11:24

Wat een site joh van trouw, die reclame gaat niet weg :s zo snijden ze zichzelf in de vingers. Ik ben voor een trouw boycot.

Yop | 21-06-06 | 11:21

He redactie!! Doe eens een fatsoenlijke boomstructuur in reacties, zoals in tweakers.net.

Elmer Fudd | 21-06-06 | 11:18

laatst liep ik over straat en toen zag iedereen er zowat 10 jaar jonger uit. man wat ging ik snel.

neuzel | 21-06-06 | 11:14

Ik wacht op instructies van Alpha Centauri voordat ik ga reagluren op dit topic.

Lekker Belangrijk© | 21-06-06 | 11:12

Wel grappig hoe iedereen reageert, kijken of jullie ook lachen als de vuuraanbidders hun plannen hebben voltooid.

Beroepswerkloze | 21-06-06 | 11:11

@DutchXTC - je hebt gelijk, voor de fijnproever dan. Om het kloppend te maken: niet-virtuele deeltjes sneller dan licht dan. Normale deeltjes gaan maar tot vlak onder de lichtsnelheid. Virtuele boodschapperdeeltjes kunnen korte tijd c+, en daar zit wat Heisenbergonzekerheid aan vast. In de context van de mail klopte er geen hout van.

Oorlof | 21-06-06 | 11:10

Elbert Westerbeek heeft gelijk, behalve dan dat het wuppies betreft ipv de overheid..

zakje pinda´s | 21-06-06 | 11:10

Hans en Grietje lieten broodkruimeltjes achter om de weg terug te vinden...

import | 21-06-06 | 11:08

@Oorlof 10.57
Deeltjes sneller dan licht kan wel, is al meerdere malen gedaan met een kwantum versneller. Dit is waarschijnlijk wel het enige wat er klopte aan die mail die je kreeg, bekende truc. Waarheid met onzin vermengen.

DutchXTC | 21-06-06 | 11:06

Helemaal gek is de maker van de site volgens mij niet. Wisten "jullie" dat er b.v. in Thailand regen opgewekt wordt met chemicalien die uit vliegtuigen gesproeid worden?

www.atimes.com/atimes/Southeast_Asia/G...

DeRuk | 21-06-06 | 11:03

* rolt happend naar adem (lachend) over de grond*

ali-chemicali | 21-06-06 | 11:02

kansloze aktie.

De postzegelplakkers van de kpn werken echt wel samen met de overheid.

arendsoog | 21-06-06 | 11:02

witchdoctor 21-06-06 @ 10:45

Op amerikaanse scholen gebruikt men leerboeken van tussen de 9 en 17 jaar oud...

ECHOO! | 21-06-06 | 11:01

Wanneer komt die tsunami nou?

Wazzeggu? | 21-06-06 | 10:59

@ffwd 21-06-06 @ 10:53

ROFL!!!

SANCA | 21-06-06 | 10:58

Hoho icebear, het gaat niet om bewijs maar om het holistisch en hermeneutisch invoelen van de verschillende waarheden. Zowiezo heeft ieder zijn eigen recht op eigen waarheidsvinding. Tenminste, dat willen die kwakzalvers en zwevers je altijd laten geloven.
.
Kreeg laatst een mooie zwetsmail over de geneeskrachtige werking van tachyonen (deeltjes sneller dan licht - en inderdaad kan dat niet). Helen alle kwalen, werd me per mail verzekerd door dame Jantien Strijland van het onzinbedrijfje www.trancemission.nl. Hilarisch om zulke crackpots te horen blaten en draaien...

Oorlof | 21-06-06 | 10:57

Dit is een hoax van tien jaar oud *zucht*

Rizk | 21-06-06 | 10:57

voel me behoorlijk aangesproken ...

chemtrail | 21-06-06 | 10:56


Aluminiumfoliehoedjes misschien beaten ze nog wel de wuppies deze zomer

onder de tableu | 21-06-06 | 10:54

tremrails?

ffwd | 21-06-06 | 10:53

@Bozepanda 21-06-06 @ 10:35
LB, het gaat mij om het comfort ;-)

pooface | 21-06-06 | 10:52

Beasjt 669 21-06-06 @ 10:39
Dat spul werkt echt! Zelfs bij TV signalen gaat alles een stuk sneller. Zo heb ik gister de finale van het WK 2006 gisteravond al zitten kijken!

Roberto Fransisco | 21-06-06 | 10:50

kijk liever op : weroy.org/ wat er wel mis is
(bron VK)

anti-aanbaklaag | 21-06-06 | 10:48

Hey heksdokter! Wat geschreven wordt hoeft niet waar te zijn!

Stijlvol stijlloos | 21-06-06 | 10:47

witchdoctor 21-06-06 @ 10:45
bewijs?

Der Icebear | 21-06-06 | 10:47

Ik kwam dus laatst heel stil binnen en ik durf toch te zweren dat ik balkenende via me magnetron hoorde spreken.

Jon Koek | 21-06-06 | 10:46

Helaas voor alle skeptoos, is het bittere waarheid. Op Amerikaanse scholen wordt tijdens de scheikundelessen al uitgebreid geleerd over chemtrails. En het staat ook al beschreven in de leerboeken aldaar.

witchdoctor | 21-06-06 | 10:45

@Beasjt 669 LOL!!

Sjimmie13 | 21-06-06 | 10:42

de chemtrail kwam van rechts ?

Draaitafel Demagoog | 21-06-06 | 10:42

Hoe zat het ook weer met die aardstralen compensatoren, de net-vrij schakelaars en de electro-smog filters? Is de magnetron eigenlijk geen zendapparaat dat de AIVD informeert over wanneer wij eten en wat wij opwarmen?

Ik heb trouwens gehoord dat het zeer pijnlijk kan zijn om je hand in de magnetron te steken en de deur door je partner te laten dichttrappen, immers je partner zou zich kunnen bezeren.

Hans Anders | 21-06-06 | 10:40

AHA! Er is een reden voor adje's gedrag...

SANCA | 21-06-06 | 10:40

Elbert Westerbeek zijn site is down, hij zal inmiddels wel in een niet opgegeven vliegtuigtransport naar Guantánamo Bay zijn afgevoerd.

Oral-D | 21-06-06 | 10:39

Wat is nulpunt-energie?

sjaakdeslinksesul | 21-06-06 | 10:38

@pokkejong 21-06-06 @ 10:30
Links is hier, rechts is de hand waarmee je *fab*fab*fab* doet.
Wytske vannacht en morgennacht op SBS

Traag | 21-06-06 | 10:38

Morgen vliegt er weer een vliegtuig over en overmorgen zijn we allemaal vergeten wat we vandaag ontdekt hebben. Spaar me de paniek, gewoon een dagje doorbijten jongens.

Hieronymus van Alphe | 21-06-06 | 10:38

Iedereen wordt opgenomen. Verzet is futiel.

Sapiens Speciaal | 21-06-06 | 10:37

Geweldig!! Zou ook zomaar kunnen zijn dat de burgerluchtvaart zich aan allerlei vervelende regeltjes mbt uitstoot en lawaai moet houden terwijl de militairen fijn met hun materieel uit het jaar kruik mogen blijven rondvliegen.... (zie ook de gemiddelde rookpluim uit een moderne auto in vergelijking met die uit een Trabantje)

PiesBeter | 21-06-06 | 10:37

Chemtrails zijn zoooo 2003

Acid_ | 21-06-06 | 10:37

Nou, dat verklaart wel een hoop... eigenlijk zit ik ook in het complot. Ik sproei namelijk chemtrails in m'n onderbroek.. dussss watch out for me, you bettah doe what I tell ya!

Sjimmie13 | 21-06-06 | 10:36

@pooface, vieze Duitsersponsor, echte Hollanders pissen in een Sphinx bak..

Bozepanda | 21-06-06 | 10:35

Whahahahahahahahahahahahaha (kan ik even doorgaan?)
*schudt meewarig het hoofd*

Gleufkleuter | 21-06-06 | 10:35

Loop zo iets hier gewoon los?

joloe | 21-06-06 | 10:34

Ik heb de laatste tijd ook al zo last van een klik in mijn hoofd. Ik denk dat mijn radiokies die de buitenaardsen hebben geplaatst wordt afgeluisterd door de regering.

Lucifer | 21-06-06 | 10:31

Ik even geen tijd voor deze onzin, ben iets heel verdachts op het spoor!! Vreemde grote cirkels in graanvelden....

Wooz | 21-06-06 | 10:31

Nou heeft de regering ook al zijn website uit de lucht gehaald.

ffberg | 21-06-06 | 10:31

De redactienichten hier zitten toch altijd zo te geilen op Wytske? Hier heb je Wytske me het enige echt effectiev model 'mind-control device' (aluminium hoedje) op haar hoofd: www.vkmag.com/zapruder (linksboven)

pokkejong | 21-06-06 | 10:30

krijg er alleen maar jeuk aan mijn ballen van....

Behangdelul | 21-06-06 | 10:30

Is "ik ben niet gek , ik ben een vliegtuig" al langsgekomen?

ECHOO! | 21-06-06 | 10:29

I make poeptrails

sluipschutter | 21-06-06 | 10:28

de enige chemtrail die ik ken laat ik 's-ochtends achter in mijn villeroy&boch potje achter.

pooface | 21-06-06 | 10:28

Het mooie is dat paranoide gedrag altijd zichzelf bevestigd.. hoe harder wij lachen hoe harder hij zichzelf gelooft

de_grote_roerganger | 21-06-06 | 10:28

Burgemeester Kiesman 21-06-06 @ 10:23

Rexona bevat van dat witte poeder. Dat is de chemische stof die je hersens en je gedachtengang aantast. Door de aantasting van dit vitale orgaan gaan mensen zich heel dom en breezahrig gedragen, terwijl ze dat normaal niet zouden doen. De regering gebruikt dit effect om de overige breezahs te beïnvloeden om geld uit te geven en hysterisch gedrag te vertonen.
Dat resulteerd in een soort van algemene bezorgdheid van de rest van het land waardoor de weldenkende mensen zo bezig zijn met de enge effecten van dat IDOLS dat ze geen tijd meer hebben om de regering ini de gaten te houden. De regering maakt hier gebruik van om zich te verrijken en het volk verders te naaien.
Zo dat was wel even genoeg onzin voor de woensdagmorgen toch?

ECHOO! | 21-06-06 | 10:27

Dus iemand heeft ontdekt dat vliegtuigen de lucht verontreinigen? IJzersterk staaltje deductie.

soggert | 21-06-06 | 10:27

De één noemt het chemtrails, de meeste mensen noemen het luchtvervuiling.
Volgens mij zitten de wraakzuchtige wuppies er achter...

Zeurders | 21-06-06 | 10:27

Nog zoiets. Als een tegenligger mij passeert dan maakt die auto altijd een geluid van 'woem'. Kort en krachtig geluid. Maar als ik inhaal of ingehaald wordt hoor ik een heel andere geluid.

Ik heb dus een sterk vermoeden dat autofabrikanten samen met de overheid dus apparaatjes heeft ontwikkeld die zorgen voor dit verschil in geluid, en dat alleen maar om automobilisten gek te maken en zo het fileprobleem op te lossen.

Roberto Fransisco | 21-06-06 | 10:26

al die chemicalien in de lucht, ken nooit goed zijn voor de zuiverheid van het mineraalwater *proest*

neuzel | 21-06-06 | 10:26

Ach, op zich niet een helemaal uit de lucht gegrepen. Met name militaire vliegmachienes willen idd nog wel eens een of ander zooitje achter zich aan laten slepen voor whatever reason.

Lepo | 21-06-06 | 10:24

Goedverdomme, dan hebben ze vandaag wel hun best gedaan. Ik zie helemaal geen strepen maar een witte gloed !! En er valt ook nog water uit!! AAHHHHHH help !!

Stijlvol stijlloos | 21-06-06 | 10:24

Komt er weer een andere natuur ramp? Die golf kwam ook al niet.

Stolker | 21-06-06 | 10:23

@Echoo: Rexona doe ik niet aan, alhoewel dat axe-effect ook verdomd slecht werkt. Doet de rexona dan, slechtzingende breezah's aantrekken?

Burgemeester Kiesman | 21-06-06 | 10:23

Dat is gewoon deodorant.
Als de mensen niet zo zouden stinken zou het niet nodig zijn geweest.

Leandroz | 21-06-06 | 10:23

Absolut Engine v1.69 developed by dusoft ? 2001-2006 www.absolutengine.com
Kan geen verbinding maken!!!

empe04 | 21-06-06 | 10:22

Burgemeester Kiesman 21-06-06 @ 10:20

Hmm, ik betwijfel dat.. Ik heb dit uitgevonden toen ik uitvond dat IDOLS werd gespondord door rexona... Alles werd toen ineens duidelijk. Daarom noem ik het liever het Rexona-effect...

ECHOO! | 21-06-06 | 10:21

snotvurdikke, in 1 keer wordt alles gewoon duidelijk. Treble is best goed, finnen zijn aardig, moslimfundi's fredelyvund, Ayaan geen leugenaar, verdonk lijsttrekker, Juan Zaque hoger opgeleide met topsalaris...

Juan Zaque | 21-06-06 | 10:21

@Echooo: Dat noemen ze het Axe-effect

Burgemeester Kiesman | 21-06-06 | 10:20

Volgends mij hebben ze wel gelijk hoor!
wat zijn er toch een domme mensen op deze aardkl00t

jyjh weejht heht | 21-06-06 | 10:19

plaag die arme jongen niet zo Geenstijl! Hij heeft in de sociale werkplaats wel een hele mooie hoed van aluminiumfolie weten te maken, misschien maakt ie over 20 jaar wel ufo's van karton.

Bozepanda | 21-06-06 | 10:18

wisten jullie dat diezelfde chemicaliën ook in deodorant spuitbusen zit? Iedereen die deodorant gebruikt is een slaaf van de regering!

ECHOO! | 21-06-06 | 10:17

Whahahhahah ahahahahhahahahahahahhahahah ahahahhahahahahahahhahahah ahahahhahahahahahahhahahaha!
.
Sorry, genuanceerd doen hierover lukt me niet... alleen uitlachen kan!

ZoekDeNuance | 21-06-06 | 10:16

ET phone home...

Lachende Scheerkwast | 21-06-06 | 10:16

bidibidi

zakje pinda´s | 21-06-06 | 10:16

site is nu al ui de lucht

Wortelbier | 21-06-06 | 10:16

Misschien moet Elbert wat minder poedersuiker naar binnenwerken.

Burgemeester Kiesman | 21-06-06 | 10:16

*x-files melodietje

jaja chemtrails... veroorzaken een extreem verlangen naar koffie....

Jon Koek | 21-06-06 | 10:13

gefunden !!!

Draaitafel Demagoog | 21-06-06 | 10:12

Shit ze hebben ons door...

Balkenende | 21-06-06 | 10:11

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen