Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Mannen LUISTEREN!

handjeneedanku.jpgZo even allemaal opletten allemaal, het is tijd voor het groot nationaal dictee. Want u mag dan allemaal behept zijn met een grote mond, van spellen heeft u een stuk minder kaas gegeten. Tijd om hieraan eens een beetje te schaven. Neen, geen Philip Freriks dit keer. De moeilijke woordjes worden u dit keer ingefluisterd door Faizel Enait. U weet wel: die aspirant peoplemanager die een rechtszaak aanspande tegen de gemeente Rotterdam die hem een baan weigerde omdat hij op zijn beurt weigerde handjes te schudden. Terecht, oordeelt de rechtbank nu. En omdat Faizel toch geen ene tiefus te doen heeft, hebben we de huisjurist van Radio 1 bereid gevonden u te onderwerpen aan een pittig dictee. Let op, hier volgt de eerste zin: "Het is een boerenvonnis. Een vonnis is niet helemaal gespeend op non ideologische basis en de rechter in casu heeft een reactionair vonnis uitgebracht." U heeft geen idee waar meneer het over heeft? Wij ook niet, maar dat hoort nu eenmaal bij het nationaal dictee. HIERRR de overige opgaven inzake handenschud-fundamentalisme, turn-around-management en asymmetrie...

Reaguursels

Inloggen

Dankje botte, en ik hoop op mijn beurt je strijdershart te verzachten.

Je had een mooie kruisvaarder gemaakt in een ander leven, maar anno 2008 kan je je af en toe ontspannen ;)

Volidioot | 23-08-08 | 21:17

@ Volidioot

En dat is 1000 en terecht gezien het onderwerp.
Goeie bijdrage van jouw kant ook, keep posting, al zal ik je regelmatig onderuit schoffelen.

bottehond | 23-08-08 | 21:14

@Petrus Poortwachter | 23-08-08 | 09:07
Leuk je reactie te lezen,

Ik heb vaak het gevoel dat het in Nederland vreemd gelopen is. Inderdaad, ook wij hadden een economisch motief toen we die mensen hierheen vroegen te komen... Cultureel is daarop gereageerd door de mensen enigzins buiten de eigen cultuur te houden. Ze waren immers te gast, er was helemaal geen sprake van integratie en gelijkwaardigheid.

(Mooie docu hierover is 'Marokkanen in de beschuitfabriek': player.omroep.nl/?aflID=6951702&md... )

Ik moet denken aan de Engelse uitdrukking 'getting started on the wrong foot'. Ook heb ik het idee dat deze verkeerde start sindsdien niet is uitgepraat.

Nederland was destijds ook een soort 'groot dorp'. Amerika, dat al vroeger een open stadsmentaliteit ontwikkelde en al vroeger met diversiteit kampte, heeft dat minder. Daar is het al veel meer een 'doe je best en je doet mee'. Hier is het soms nog steeds een beetje een 'ons dorp' en 'de nieuwkomers' conflict, alhoewel dat door pure noodzaak al meer aan het veranderen is.

Nederland realiseert zich denk ik meer en meer dat we de ander als volwaardig gelijk moeten accepteren. Voor een groot deel is dat al zo, maar er is nog steeds racisme, achterstand en het is moeilijker voor een allochtoon om ingang te vinden in het publieke en sociale leven dan dat in bijvoorbeeld Amerika is.

Dan heb je rechts mensen die zeggen; pech gehad, als het je niet bevalt kan je ook vertrekken, en links mensen die 'bemoederen' en de ander naief benadert. Ik heb niet het idee, alle goede intenties ten spijt, dat de mensen van 'links' (eigenlijk hou ik niet van zo'n hokjesterm, maar goed) de ander ziet zoals die echt is - en wellicht zelf ook kampen met minderwaardigheid en schuldgevoelens. Begrijpelijk; vroeger waren wij de gegoeden en welvarenden, maar die tijd is eigenlijk al voorbij. India, China, die lieve hutjesmensen zijn keihard aan het werk tegenwoordig en cultureel en industrieel gelijkwaardigen aan het worden.

Omdat onze publieke en sociale sfeer nog steeds kenmerkend Nederlands-cultureel is, en minder universeel dan bijvoorbeeld Amerika, blijf je hier dit soort cultuur strubbelingen hebben. Zodra je de 'universele afspraak' niet maakt op iets potentieel ontoegankelijks als eigen cultuur, maar een cultuur hebt op basis van nut, bijdrage en prestatie in het publieke domein, is het duidelijk wat wat en wie wie is. Dat is ook een eerlijk voorstel; je doet mee op basis van het collectief en je bent gelijk, of je doet niet mee en blijft een randverschijnsel, die accepteert niet veel in de melk te brokkelen te hebben.

Tot dusver houdt Nederland nog steeds enigszins vast aan 'maar wij waren hier eerst' aan de rechterkant en het 'dat mag je niet zeggen'' aan de linkerkant.

Tot slot vroeg je me of ik erop wou gokken. Ik denk niet dat er iets is te gokken. Ik geloof in een oplossing, en of de twee partijen er onderling uit komen; we zullen zien. Het hangt in ieder geval niet alleen van Nederland af, de wereld is groter en ik geloof zeker niet dat 'de vijand aan de poort staat' en we een doemscenario tegemoet gaan. Vroeger, toen de Moslims aan de poorten van Wenen stonden, rijkte de Islam van Noord Frankrijk tot Indonesie. Nu rijkt het nieuwe economische globalistisch systeem wereldwijd, en iedereen hoopt erop voor de toekomst. Denk je (deze is voor botte!) nou echt dat een groepje Islamisten mensen op andere gedachten kan brengen, weg van hun brood en toekomst?

Voor mij is die vraag retorisch; zolang we zelf niet te star zoeken naar 'de Nederlandse identiteit' en accepteren dat in een nieuwe, gelijkwaardige wereld leven waarin ieder mens kan meedoen en cultuur op de globale markt op de achterbank zit, zijn we al een heel eind.

We hoeven alleen maar te accepteren dat West-Europa niet meer het centrum van de wereld is. Arme ons...

Volidioot | 23-08-08 | 21:08

Ik ben benieuwd hoe deze islamitische "Nederlander" zal reageren als er een vrouw in een keurig kort rokje en zichtbare rondingen of een vent in korte broek en hemd met korte mouwen bij hem in de spreekkamer komt.Moet hij accepteren volgens ONZE normen en waarden.

Groene Leeuw | 23-08-08 | 20:08

Hij houdt niet van een slap handje... daar kan je geen geit mee melken!

Handy-Harry | 23-08-08 | 18:27

996

Onderbuik | 23-08-08 | 18:19

Opgodverdomme kutkabouter. Ga lekker terug naar het hivgebergte en ga lekker daar lekker shariajurist worden. mensen zoals jij moeten hun bek houden en gewoon weggaan.

moddertje | 23-08-08 | 15:14

1000 items gaan we niet halen, botte, na aftrek van de windcorrectie.

doedeljantje | 23-08-08 | 12:24

kiss my white ass

cabman | 23-08-08 | 11:34

@ Volidioot

Prachtig verwoord inkijkje in jouw belevingswereld. Mijn motivatie komt niet voort uit angst voor een conflict, maar meer uit boosheid. Opgegroeid in een tijd dat we collectief het gevoel hadden vooruit te gaan (jaren zeventig), werden we plotseling geconfronteerd met de Gastarbeider. Niet, zoals hier vaak geschreeuwd word, door Links of Den Uyl, maar door het gedram van de nederlandse industrie die veel winst zag in deze goedkope arbeidskrachten. Vervolgens werden deze schandalig behandelt. (lees vooral de mopjes/humor uit die tijd) Dat links daarna vond dat je deze mensen niet zomaar buiten kon schoppen is niet helemaal onbegrijpelijk. Wat wél onbegrijpelijk is, is dat dit fatsoensgevoel daarna helemaal doorgeschoten is, en dat men meende ieder tegengeluid in de kiem te moeten smoren. Dit heeft bij de allochtonen deuren opengezet die beter gesloten hadden kunnen blijven, als men hier werkelijk wilde integreren. En nu, dertig jaar later, worden we (steeds vaker) geconfronteerd met de uitwassen hiervan zoal bovenstaand figuur. Ik heb steeds meer het gevoel dat het hard achteruit gaat met Nederland, en aan de reacties hier en op straat, zijn vele mensen het daarmee eens. Je kunt er een heel mooi filosofisch verhaal over ophangen, maar ben jij werkelijk zeker genoeg van je zaak om met de toekomst van dit land te gaan gokken?

Petrus Poortwachter | 23-08-08 | 09:07

Dat iemand zich om die rotkop nog drukmaakt, jaja. ;(\

AntiSoof | 23-08-08 | 04:32

ik vindt t een kudt iditoot, die domme gast, fuch hem@!

AntiSoof | 23-08-08 | 04:29

@ Sikkeneur

Daar komen we nog wel op terug. Van groter belang: op naar de 1000.

bottehond | 23-08-08 | 02:06

bottehond | 22-08-08 | 15:31

Botte, een ietwat verlate reactie - een mens mot af en toe ook ontspannen -. zekers vind ik het CDA een groter bedreiging dan wat dan ook op dit moment voor Nederland.
Het centrum-rechtse beleid van Bak ellende I t/m III is m.i. de basis geweest voor de huidige ellende.
Het Linksche gebash is dan ook veelal misplaatst, hoewel het politiek strategische gedraai mbt de EU m.i. voor de PvdA een zwarte bladzijde is geweest.

Goed: tav van Bat Ye'or of een Hans Jansen cs; interessant om te lezen als tegengeluid, maar voornamelijk voor eigen parochie de nieuwe discipelen dan wel profeten.

Sikkeneur | 23-08-08 | 01:47

@ Volidioot

Verander je nick nou even. Anyway. Tsjek ook de comments van Fjordman. En tsjek zijn columns en geschiedenis.

bottehond | 23-08-08 | 01:16

@ Volidioot 0051

Je slaat echt hele stukken relevante info over in je gedachtengang. Wat te denken van de bewering dat de islam een krijgs- en veroveringsideologie is. Met alleen dat doel ontworpen.

Wat jij zegt kan wellicht gezegd worden over 1000 jaar en realistisch zijn. Je wekt de indruk te relativeren om innerlijke onrust te bezweren. En sloebers als botte zich maar inspannen.

Just my two guldencents.

www.elsevier.nl/web/10200474/Afshin-El...

bottehond | 23-08-08 | 01:03

@ Volidoot

Het Romeinsche Rijk, destijds een ongekend hoogtepunt van beschaving (en dan noem ik de Grieken niet eensch, waar ik persoonlijk meer mee heb) ging ook ten onder.

Een klassieke denkfout. Ook de Byzantijnen hebben nooit gedacht dat hun beschaving zou vallen. Aan superioriteitsdenken kunnen derhalve geen rechten verbonden worden.

Wat we nodig hebben is éénheid in verscheidenheid, geen multikulturele soep.
De afgelopen decennia hebben geleerd dat er geen andere weg is.

bottehond | 23-08-08 | 00:56

Overigens komt het met de Islamisten uiteindelijk wel goed, denk ik. Het zijn hardliners, en hardliners zijn over het algemeen geen aantrekkelijke mensen. Het gevaar schuilt in de omstandigheden; hoe zwakker de mens, hoe aantrekkelijker de hardliner wordt. Zekerheid zoeken in tijden van onzekerheid, om te overleven. De macht van de hardliners is dus logisch, en potentieel waardevol voor Moslims.

Als je ooit dat yin-yang teken hebt gezien valt het gelijk op dat er bij de twee krachten een stip in de tegengestelde kant van de andere kleur ziet. Westers denken staat bol van technologie, maar heeft nog demonen in haar ziel waarmee niet is afgerekend... de Moslim claimt de ziel en zoekt de technologie.

Beiden nemen een standpunt in, maar de waarheid is dat de realiteit standpuntsloos is. De natuur kent geen standpunten. Ik denk dat om verder te komen het Westen zich op haarzelf moet richten, haar eigen krachten en competenties en op die manier haar ziel moet herwinnen. We hebben alle potentieel, alleen ik denk dat het Westers denken zich af en toe afvraagt waar we het voor doen. Het antwoord op die vraag kan in deze veel betekenen.

Tot slot zal je altijd zwak blijven indien je niet afrekent met wederzijdse afhankelijkheden en fouten uit het verleden. Schone, vrije energie en het uit die overvloed vloeiende schadeherstel kunnen ons economisch en spiritueel bevrijden.

Volidioot | 23-08-08 | 00:51

@bottehond | 22-08-08 | 23:42
Je hebt een ontoepasselijke nick gekozen. Ik neem aan dat je advocaat van de duivel speelt om je eigen ethische dilemma's en vragen helder te krijgen?

Je bent de eerste die dit opmerkt en je legt de vinger wel heel precies op de juiste plek. Enigszins vreemd is dat je het concreter stelt dan ik het me zelf bedacht had ten tijde van registratie. Het feit dat ik soms compleet absurdistisch denk en reageer was de reden voor die keuze destijds, maar onderliggend daaraan ligt inderdaad een zoeken naar helderheid... Scherp hoor.

Ooit, beste Bottehond, en dit meen ik oprecht en is gericht tot je opmerking over Moslims anno 2008, was ik compleet bezonnen door dit onderwerp. De angst voor een naderend conflict beheerste vrijwel mijn hele denken. Nog steeds speelt het een hele grote onderbewuste rol, maar ergens is er iets veranderd. Ik denk nu veel minder 'in' het conflict, en veel meer erbuiten. En om het persoonlijk te zeggen; ik heb mezelf sociaal en economisch losgemaakt van oude invloeden die me nog conflict-gevoelig maakten.

Ik heb een soort vertrouwen hervonden in vooruitgang dat in zijn algemeenheid, over de eeuwen heen zijn weg vindt. Islam heeft een huis geboden en een maatschappelijke veiligheid voor heel veel mensen over een hele lange tijd. Dat huis gaat niet zomaar weg of kapot, maar is al wel ruim een eeuw overlopen door de overmacht van Westerse technologie en vooruitgang. Anders gezegd; Het gedraagt zich nu soms als een kat in het nauw.

De twee krachten botsen op cultuur, maar vinden elkaar in het 'licht' van vooruitgang. Ik ben zelf ten diepste overtuigd van de (uiteindelijke) overwinning van 'het licht', het goede van vooruitgang dat zijn eigen bewijs is. Niemand debatteert 'ware vooruitgang', bijvoorbeeld het belang van elektriciteit of van medische vooruitgang; iedereen houdt van zichzelf, en van zijn vrouw, zijn kind. Anders gezegd; deze technologie en deze vooruitgang is overeenkomstig met de natuurlijke aard en belangen van elk mens.

Mijn idee; hoe meer we uitgaan van deze universele aard en belangen, en hoe sterker onze technologische ondergrond ons maakt, hoe stiller het conflict zal worden. Hoe meer (zoveel mogelijk onschadelijke) welvaart, hoe makkelijker alles wordt; immers, je onafhankelijke positie veroorlooft je andere overtuigingen te zien als iets buiten jezelf, wat je niet kan schaden, maar met zijn eigen 'aard' en context waarin het ontstaan is. De ander kan vervolgens 'zichzelf zijn', wat vanzelf leid tot meer ontspanning en minder radicalisme. En als 'de Moslim' in de toekomst vanuit een geëmancipeerde positie een eigen staat nastreeft, dan kan dat altijd nog. Van overheersing is dan geen sprake meer, er zullen genoeg vrije alternatieven zijn.

Het 'nare' van de ervaring in een conflict te zitten is dat niemand je kan beloven dat je niets overkomt, of dat het niet escaleert. Wel kan je jezelf eraan onttrekken, en dat is altijd de beste oplossing - Voor jezelf, en daarmee op termijn misschien ook voor anderen.

Volidioot | 23-08-08 | 00:29

@Petrus Poortwachter | 22-08-08 | 21:04
Een goede functie voor Enait kan ik me zo gauw niet bedenken. Auteur, misschien, of een rechterlijke functie (waarin hij gestudeerd heeft) lijkt me helemaal niet gek. Hij lijkt me iemand die op basis van allerlei ideeën graag in het nieuws komt en gehoord wordt, en dat is prima. De rechtspraak doet ondertussen zijn werk gewoon, dus tot last kan hij (bij goed functioneren van de rechtspraak) in principe niet zijn.

Er zijn ook mensen die geen handen willen schudden zonder in het nieuws te willen komen vanwege die overtuiging, die houden op dit moment gewoon hun mond en zoeken een andere baan.

De rechter heeft Faizel ongelijk gegeven, omdat hij zich beriep op het feit dat Faizel had gezegd alleen geen vrouwen geen hand te geven en hem dus geslachtsdiscriminatie kon worden verweten. Faizels verweer was dat wanneer hij zowel mannen als vrouwen had geweigerd hij had kunnen winnen, en daarmee deed hij het vonnis af als slordig.

Ik weet niet in hoeverre hij in dat tweede geval gelijk had kunnen krijgen, maar mijns inziens hoort dat wettelijk nooit te kunnen; Religie en elke persoonlijke voorkeur staat compleet LOS van je functioneren en bijdrage aan de collectieve behoefte. Het moet niemand interesseren wat iemand doet in zijn huis waar hij niemand lastig valt, net zoals dat het tijdens je bijdrage aan het economisch systeem niet moet interesseren wat je prive-overtuigingen zijn; de totaalwaarde van je bijdrage is het enige dat telt, en door handen te weigeren doe je daar in sommige functies afbreuk aan.

De vraag is dan ook niet wat we wel of niet toestaan van religie en religieuzen. Die hele discussie is wat mij betreft onzin. De staat is een middel, geen doel op zich of strijdtoneel voor ideeën. De staat biedt (of hoort te bieden) een kader waarin men kan bijdragen aan het collectief, het is een open uitnodiging waar je in een vrije samenleving aan kan deelnemen, of niet.

Volidioot | 22-08-08 | 23:47

@ Volidoot

Je hebt een ontoepasselijke nick gekozen. Ik neem aan dat je advocaat van de duivel speelt om je eigen ethische dilemma's en vragen helder te krijgen?

Ik ben bepaald onder de indruk van je post. Ik kan er ook in meegaan. Wat je weglaat is het centrale thema voor moslims zelf anno 2008. De islamisten drijven de moslims als een kudde richting de pure islam.

Dat speelt mondiaal, wij zijn een buitenprovincie. Al heeft Nederland naar ik begreep speciale aandacht van leidende islamisten. Als Nederland valt zijn ze halverwege, zo meende de schrijver van de column daarover. Als dat klopt hebben we een zware verantwoordelijkheid.

bottehond | 22-08-08 | 23:42

@ koekje er bij

Als je open luistert naar Faizel heeft hij bepaald een punt. Verheugend is dat niemand het meer voor hem opneemt. Dat was ooit anders.

bottehond | 22-08-08 | 23:36

Even een correctie,

Deze macht en status, ontleend aan de steun en verbintenis van ruim een miljard Moslims, houdt zij als een van de weinige financieel in stand -edit- door te investeren in religie -/edit-, en dit is voor haar een logische investering.

Volidioot | 22-08-08 | 23:16

@bottehond | 22-08-08 | 21:08
Interessante reactie. Bat Ye'Or heb ik nog niet gelezen, ben me wel in het oriëntalisme aan het verdiepen (Hans Jansen, moordvent), maar wat ik heb gezien van de Moslims en de Islamieten is dat ze niet zo rechtlijnig zijn als je misschien denkt.

De meesten zijn, denk ik, vooral bezig met hoe leef ik een goed leven (waarin de Islam zeker een rol speelt). Ze zitten niet (allemaal) te wachten op een apocalyptische eindstrijd, en al zouden ze er in geloven, de Islam kent ook een praktische, aardse kant, die me doet denken aan de hadith "Bind je kameel vast, en vertrouw dan op Allah", kort gezegd, neem aardse maatregelen om je leven op orde te krijgen. De rest is aan Allah, of God, zo je wil.

Dan is er de ideologische kant, en met haar de schriftgeleerden, exegese, etc. Deze kant is 'pure evil' voor Westers denken en Westerse vooruitgang, of 'pure good' in de ogen van Moslims. Ik zou het graag alleen 'puur' willen noemen, want dat is wat het beoogt; een pure godsbeleving, een zuivere ziel. Het probeert deze puurheid in een veranderlijke omgeving te behouden door striktheid en omkadering. Het is belangrijk om deze motivatie te begrijpen, en de voordelen van beteugeling van bepaalde 'menselijke driften' in te zien, zeker in de 'oude context' waarin de maatschappij en sociale binding de beste overlevingsstrategie waren.

Maar nog even een stapje terug, want de gemiddelde Moslim is dus in de eerste plaats een praktisch wezen. De Moslims die hier aanwezig zijn, hebben een economisch motief en dat weten ze ook, en dus zullen ze vrijwillig schipperen tussen religie en praktijk.

Dan is er het emancipatievraagstuk; zal 'de' Moslim, economisch geëmancipeerd, terug willen naar de 'zuivere Islam', het orthodoxe pad in willen slaan, etcetera? Ik denk van niet, en degenen die dat wel willen bewandelen vooralsnog de weg van het systeem; rentevrije hypotheken vind ik een mooi voorbeeld, een formele aanpassing met haar fundament in religie, binnen het sociaal-economisch systeem van het Westen. Mochten deze formele vormen groeien, dan zie ik dat als een verdere integratie in het al bestaande systeem, zij het op religie gefundeerd.

Problemen ontstaan in de sociaal-maatschappelijke sfeer; men ervaart achterstelling, en grijpt terug en bindt samen op cultuur en religie - wederom dezelfde overlevingsstrategie dient zich aan, en Islam wordt weer relevant. De enige plaats waar rijkdom en religie samengaat is Saudie Arabie, een staat die centraal is voor alle Moslims, wat haar een enorme macht en status geeft. Deze macht en status, ontleend aan de steun en verbintenis van ruim een miljard Moslims, houdt zij als een van de weinige financieel in stand, en dit is voor haar een logische investering. De golfstaten weten wel beter en investeren in resorts, Westerse speelparadijzen en meer kapitalistische goodies.

Met andere woorden, de mate van beschikbaarheid en toegang tot welvaart bepaalt voor een groot deel de mate van verbintenis aan de motivatie tot bevordering en vergroting van religieuze invloed.

Volidioot | 22-08-08 | 23:13

WAT EEN IRRITANTE VENT. Hij gebruikt moeilijke woorden om interessant over te komen, maar verdwaalt erin. Je had hem moeten zien bij Nova, de ungefundeerde minachting voor democratie, hij snapt het gewoon niet. Hij zegt letterlijk "de dictatuur van de meerderheid" , wat wil hij dan?? dictatuur van de minderheid?? Wilders kom er maar in.

Bluebook | 22-08-08 | 22:13

Koekje-dr-bij? | 22-08-08 | 22:00
Wat zou je zeggen van: hoort hier bij voorbaat al niet thuis en kan dit land maar beter verlaten?

Bertus Betonsloper | 22-08-08 | 22:08

Iemand die het woord `meerderheidsdictatuur´ in de mond durft te nemen is bij voorbaat niet geschikt als gesprekspartner.

Koekje-dr-bij? | 22-08-08 | 22:00

@ Vollidiot

Overigens pleit ik in deze voor radicale Vrijzinnigheid, al denk ik dat ook dat de zaak niet zal helpen. Maar tis de moeite van het proberen waard.

bottehond | 22-08-08 | 21:08

@Volidioot | 22-08-08 | 19:39

maar iemand met deze kwalificaties zou in jouw optiek dus eigenlijk alleen geschikt zijn om te werken in een sociale werkplaats. Persoonlijk vind ik de hele discussie nogal onzinnig. Kijk maar eens naar de gemiddelde zwerver in nederland. Vaak helemaal geen domme jongens, maar totaal niet aangepast, net als het onderwerp van deze discussie. Zou je die wél als ambtenaar tegen willen komen?

Petrus Poortwachter | 22-08-08 | 21:04

@ Volidioot

Het komt er op neer dat jij islamisten niet serieus neemt, lijkt me.
Hoewel ik haar werk zelden opvoer als argument raad ik je toch aan Bat Ye'Or te lezen.

Er zal niets evolueren, dude. Je doet aan uitstekend berdeneerd wishful thinking volgens Westersch linair denken. No good in dit specifieke geval.

This is a whole new ballgame. Welkom in onze eigen Kafkaiaensche- realiteit.

bottehond | 22-08-08 | 20:34

@bottehond | 22-08-08 | 18:46
Toch zit je er (vind ik) naast. Die sense of urgency is helemaal niet nodig. Oplossingen zoeken, ZONDER te compromitteren op vrijheid, daar zit de uitweg.

De dominante motivatie voor Islamitische migranten is economische ingang geweest, toegang tot welvaart en het vrije economisch systeem. Nu is er een soort 'cultureel onderhandelen' ontstaan (waar liggen onze grenzen en waar die van hun, wat willen we tolereren en wat niet). Immers, de ander heeft zich economisch geëmancipeerd en zoekt nu sociale en maatschappelijke emancipatie.

De Nederlander voelt zich enigszins bedreigt door deze nieuwe openbaar aanwezige invloeden. Mijn opvatting is dat die bedreiging niet zozeer rationeel is, maar eerder emotioneel; al vaker is opgemerkt dat multiculturaliteit vaak conflictueus is (vaak vervalt het in dominantie door de heersende cultuur, en soms zelfs etnische zuivering in tijden van crisis).

Ik denk dan ook dat we er goed aan doen om te evolueren naar een systeem waarin de regels duidelijker zijn afgebakend. Functie en algemeen belang voorop als het gaat om bijdrage aan het collectieve systeem, en individuele vrijheid voorop daarbuiten, met volledig recht aan beleving van die vrijheid.

Het publieke domein moet voor iedereen toegankelijk zijn en moet streven naar maximale vrijheidsbeleving. De staat moet een non-ideologisch (geleend van Faizel) waardesysteem hanteren, niet gebaseerd op enige culturele inslag, en in plaats daarvan het algemeen belang van 'het individu', alle leden van de staat, nastreven.

In dit scenario is de staat vooral een machine, afgeleid van de collectieve behoefte, die haar werk doen in navolging van die behoefte. Politiek (het herverdelen van macht en invloed op basis van ideeën en ideologie) is in dit scenario niet bestaand, want, niet meer nodig.

Helaas bevinden we ons (nog) niet in een politiek vacuüm, we zouden er goed aan doen om ons waar mogelijk te onttrekken aan onze geopolitieke inmenging en verstrengelingen.

Volidioot | 22-08-08 | 20:09

@Petrus Poortwachter | 22-08-08 | 17:13
In principe niet, aangezien dat altijd bezwaarlijk is. Echter, niet handenschudden of zelfs werken in een burka is in sommige functie niet per definitie een restrictie. De vraag is altijd hoe een individu kan bijdragen aan de collectieve behoefte / het economisch systeem. Wanneer je technisch functioneert maar sociaal belemmert, is er sprake van een slechte afstemming van persoon in verhouding tot functie. Daarop kun je, mijns inziens, altijd weigeren omdat het algemeen belang aantoonbaar niet optimaal gediend wordt.

Volidioot | 22-08-08 | 19:39

Dus discrimineren mag eindelijk weer!
Want mensen die discrimineren mogen volgens de rechter gediscrimineerd worden..
Werd tijd ook, want communisme moet je aan professionals overlaten.

80 | 22-08-08 | 19:35

@bottehond | 22-08-08 | 18:46
Wat zeg je dit toch weer mooi. als rechtgeaard heterosexueel begin ik nu toch even te twijfelen (even maar hoor, wees gerust).

Jokkebrok | 22-08-08 | 18:51

@ baba

Zij hebben hun eigen kanalen en infrastructuur, volgens de AIVD. Zij hebben NOVA echt niet nodig. Ik vind het heel goed van NOVA dat ze Faizel een podium geven. Daardoor kan iedere Nederlander zien hoe deze Menschen denken en handelen. Sommigen menen dat Faizel een geisoleerde gek is, maar de inlichtingendiensten hebben de Burger duidelijk gemaakt dat dat niet het geval is. En zo'n man zelf kunnen horen en zien maakt duidelijk meer indruk dan de gortdroge AIVD rapportages. We verschillen kennelijk van mening. Tenslotte: de islamisten verdwijnen niet stilletjes door ze dood te zwijgen. Laat de Nederlander dát maar beseffen, dan wordt de sense of urgency in ieder geval vergroot.

bottehond | 22-08-08 | 18:46

We blijven lachen om dit soort fundamentalisten! Er komt een dag.......

colmschate | 22-08-08 | 18:41

haha wat een jezus negert

crode | 22-08-08 | 18:14

@ hoteldebotel

Jij bent de stakker. Laat jij je nageslacht maar weerloos met de pootjes omhoog liggen.

Gore lafbek die je bent.

Hier lees dit maar eens:
www.hetvrijevolk.com/?pagina=1603&...

Varreke | 22-08-08 | 17:54

@ bottehond | 22-08-08 | 12:57
onderschatting, kwaadheid danwel weerzin speelt geen rol. ik ga ervan uit, dat de veiligheidsdiensten heel wel in staat zijn om afdoende oog en greep op die polak-basher en z'n soortgenoten te houden. daar draagt het oog van de media verder niets positiefs aan bij. sterker nog : het verschaffen van een podium in de landelijke media aan dit soort lieden zal door de geesteszieken, die gevoelig voor enait en diens onverkwikkelijke ideeën zijn, juist als een vorm van erkenning ervan beschouwd worden.

baba4oog | 22-08-08 | 17:52

@Bebba: Bram Peper schreef zijn proefschrift over welzijnswerk in 1972, vier jaar na AE's "The active society" en zonder naar dat boek te verwijzen in het eindhoofdstuk Literatuur. Hij verwijst twee keer vluchtig, en nog drie keer in voetnoten, niet alleen naar TAS maar ook naar een methodisch onderzoekboek uit 1961 en een dan recent artikel uit 1971. Daarna was het bijna 25 jaar stil volgens mij. Pas in de jaren negentig gaat AE in allerlei invloedrijke besturen zitten en komt zijn politieke invloed echt op gang. *Peper met korreltje zout neemt*

doedeljantje | 22-08-08 | 17:16

@Volidioot | 22-08-08 | 16:45

en moet er in zo'n advertentie dan ook staan dat het niet wenselijk is als men op de gang gaat zitten schijten?

Petrus Poortwachter | 22-08-08 | 17:13

Waarom geen duidelijk gespecificeerdere baan/taakomschrijvingen? Publieke functie houdt in een breed scala aan omgangsvormen en tegemoetkoming aan gebruiken van cliënten. Er hoort net zo goed geen omgangsvorm-beperkte Moslim te staan als een niet-met andere culturen bekende-Nederlander. Alhoewel de laatste variant minder een probleem vormt, lijkt het me beter dat in het publieke domein er mensen werkzaam zijn die zo breed mogelijk kunnen interacteren; dit is simpelweg taakomschrijving en functie, dit hoort helemaal niet in de rechtspraak thuis, en is wat mij betreft een gevolg van een nog te weinig uitgaan van 'algemeenheid'. Nog te vaak hoor je uitspraken als 'dat is in Nederland niet het gebruik'. Dat is dan ook de reden dat andere culturele minderheden nog conflict (kunnen) zoeken; Gebruik tegen gebruik, of in de woorden van Faizel, de dictatuur van de minderheid. Het beste is om dit soort fenomenen de pas af te snijden en uit te gaan van functie; wat is er nodig. Zolang we absolute vrijheid van het individu behouden kan dit nooit leiden tot problemen, en kan iedereen een plekje vinden in het systeem waar hij op een (voor zichzelf en anderen) conflict-vrije manier kan interacteren met het economische systeem, op basis van wat hij eraan bijdraagt - en NIET op basis van persoonlijke omstandigheden.

Volidioot | 22-08-08 | 16:45

@ Sikkeneur

Ik neem aan dat je de politiek van het CDA, de bizarre uitspraken en de volstrekt onNederlandsche wetsvoorstellen van het CDA wel kunt plaatsen in de ideeën van Etzioni, right?

bottehond | 22-08-08 | 15:31

Onderschatting, precies. En dat is m.i. ook wat er nu weer massaal gebeurt door de meeste reaguurders. Lachen om deze geitebreier is wel een logische eerste reactie, maar ik vermoed dat moslims die al een wat extreme visie hebben hier eerder een overwinning voor jurkje in zien. Die vocabulaire van die lvl komt op ons wel lachwekkend over, maar de gemiddelde moslim zal daar best van onder de indruk zijn.

Petrus Poortwachter | 22-08-08 | 15:17

attenooie... deze man is echt ziek in zijn hoofd.
Ik vind hem weinig contemporain in elk geval. Redeneerlijn is matig geëquilibreerd en gratuit . Zijn fluxdebouche verdoezelt zijn ware bedoelingen, namelijk het invoeren van de sharia.
Ga lekker rondjes om de Ka'aba lopen idioot.

donderop | 22-08-08 | 14:44

bottehond | 22-08-08 | 14:20

Nog even terug naar het spanningsveld tussen gelijke behandeling en individualiteit versus Etzioni.

Voor het gemak zijn stellingen gecopie/paste:
* Het communitarisme gelooft niet in van boven opgelegde regels, maar vertrouwt op de wijsheid en ervaring van een gemeenschap die zijn vervat in ingesleten patronen, gewoonten en tradities;
* Van de burger wordt geëist dat hij niet alleen zijn eigen rechten, maar ook zijn verantwoordelijkheden kent; dat hij zich inzet voor zijn gemeenschap omdat het lot van die gemeenschap hem aan het hart gaat;
* Het communitarisme hecht een groot belang aan (mondelinge) onderlinge communicatie, omdat in de hechte verbanden van familie, kerk en vereniging de kans klein is dat iemand van het rechte pad raakt;
* Privacy moet soms wijken voor andere, hogere, belangen. Zo is Etzioni onder meer een pleitbezorger van de identificatieplicht.

De tegenstellingen zijn te groot voor de dagelijkse praktijk!

Sikkeneur | 22-08-08 | 14:33

Sikkeneur | 22-08-08 | 14:14

Integendeel. Ik heb ernstige bezwaren tegen het communitarisme. De arrestatie van Gregorius Nekschot, het berufsverbot voor "opruiende" professionals (niemand lijkt dit in de gaten te hebben), het komt allemaal voort uit de goeroe van Balkenende, Schröder, Blair en Clinton. Ook de houding van het CDA inzake het EU referendum is mede een gevolg van het beschaafd totalitairisme van Etzioni:

www.zachariel.nl/artikelen/zachsrebren...

bottehond | 22-08-08 | 14:20

bottehond | 22-08-08 | 14:10

M.i. te groot, hoewel ik denk dat jij enkele van zijn opvattingen betreffende communitarisme wel zal delen.

Sikkeneur | 22-08-08 | 14:14

@ bottehond | 22-08-08 | 14:10
Je was toch met mij aan het spelen? Wat heeft Sikkeneur wat ik niet heb? Of ga je pas weer met mij verder als je Sikkeneur niet afgeblaft krijgt?
* door sommige honden heen de botten kan zien zitten *

Bernhard Bang | 22-08-08 | 14:13

bottehond | 22-08-08 | 14:06

Fout Botte.

Sikkeneur | 22-08-08 | 14:11

Sikkeneur | 22-08-08 | 14:04

Heb je enig idee hoe groot de invloed van Etzioni is?

bottehond | 22-08-08 | 14:10

doedeljantje | 22-08-08 | 14:02

Sikkeneur is nu aan het kijken op wiki. Ik refereerde aan Etzioni omdat @ Sikkeneur het had over een spanningsveld tussen gelijke behandeling en individualisme. Klinkt mooi, maar als we Etzioni er bij halen (en dat is belangrijk genoeg) zien we wat de ideeen van Etzioni en andere collectivisten (zoals Sikkeneur) in de praktijk betekenen. Vandaar.

bottehond | 22-08-08 | 14:06

@ doedeljantje | 22-08-08 | 14:02
Mis. Amitaaitje is in Nederland beroemd geworden na het proefschrift van Bram Peper.
* je wel om een boodschap kunt sturen *

Bernhard Bang | 22-08-08 | 14:06

bottehond | 22-08-08 | 14:01

Yep. Balk ellende is nogal gecharmeerd van 'm en heeft ons de identificatieplicht opgeleverd.

Sikkeneur | 22-08-08 | 14:04

@ bottehond | 22-08-08 | 14:00
Nee, ik ben bang.
Voor jou.
* wel weet dat er nog een tussen-n in zijn nick hoort te staan *

Bernhard Bang | 22-08-08 | 14:03

Amitai is in Nederland alleen maar bekend omdat de Balk eens heeft laten vallen dat hij in een van diens boekjes bezig was. Toch?

doedeljantje | 22-08-08 | 14:02

En daarbij, wat is er zo prosopografisch aan de hadith en de soenna? De nieuw-testamentische evangeliën zijn "strikt en stringent" beschouwd al niet prosopografisch, hoezo de hadith wel?

doedeljantje | 22-08-08 | 14:01

Sikkeneur | 22-08-08 | 13:44

Weet jij wie Etzioni is?

bottehond | 22-08-08 | 14:01

Bernhard Bang | 22-08-08 | 13:31

Je durft niet.

bottehond | 22-08-08 | 14:00

Bernhard Bang | 22-08-08 | 13:47

Ik weet het, daarom is dat clubje ook zo wrang en dubieus bij tijd en wijle...

Sikkeneur | 22-08-08 | 13:58

-weggejorist-

Cindy1974 | 22-08-08 | 13:50

zoelt = voelt
* beter is met t's dan met v's *

Bernhard Bang | 22-08-08 | 13:49

@ Sikkeneur | 22-08-08 | 13:44
Wacht even... iemand wil iets niet met mij en zoelt zich daarin beschermt door de CGB, maar als ik dan iets niet wil met die persoon dan krijg ik de CGB op mijn nek? Dat geloof je zelf niet....
* de t nog zó goed had voorgedaan *

Bernhard Bang | 22-08-08 | 13:47

Bernhard Bang | 22-08-08 | 13:26

* er niet op wachten kan dat het eens gebeurt *

Het gebeurd weleens, maar dan klopt de CGB op deur dat het niet eerlijk is.
Gelijke behandeling is een lastig iets in de dagelijkse praktijk voor mensen die het individu hoger inschalen dan de massa.

Kom er maar in, libertarians...!

Sikkeneur | 22-08-08 | 13:44

@ bottehond | 22-08-08 | 13:28
Voor de onderbouwing verwijs ik naar jouw "as usual".
* nogal veel geëmancipeerde ex-CPN'ers ziet rondlopen *

Bernhard Bang | 22-08-08 | 13:31

Bernhard Bang | 22-08-08 | 13:23

Waat leidt je uit af dat ik onder de indruk ben van de inhoud van hun gedachtengoed? Doe eens lezen? En ttv mijn lidmaatschap van de CPN was dat een emancipatiepartij pur sang. Ken je geschiedenis.
En waar baseer jij op dat mijn mening paranoide is? Makkelijk gezegd, maar nu de analytische onderbouwing. Dat is as usual weer te veel gevraagd?
Weinig indrukwekkend comment derhalve, maar revancheer je voor je armzalige post, zou ik zeggen.

bottehond | 22-08-08 | 13:28

@ Onderbuik | 22-08-08 | 13:21
Kijk, daar spreekt iemand nou eens een verstandig woord.
Als het dan zo'n schande is als iemand je niet de hand wil schudden, draai dan op je hakken of zet iemand meteen buiten... anders ben je gewoon een gelegenheidsargumentje aan het verslijten...
* er niet op wachten kan dat het eens gebeurt *

Bernhard Bang | 22-08-08 | 13:26

hoteldebotel | 21-08-08 | 23:35

Schitterend voorbeeld van dhimmitude. Verstandige opmerkingen gelardeerd met defaitisme en zelfhaat. Wat nou oude man? De Westersche beschaving is het beste wat de Menschheid heeft voortgebracht. Ga je vast bekeren, kun je nog supporteren voor de volgens jou vaststaande winnaar. In mijn boek is jouw positionering niets anders dan gesublimeerde lafheid. Aan de kant, dude. Je loopt anderen voor de voeten. Ga anderen angst aanjagen, doemprofeet.

img.yezzz.com/zm4470521.jpeg

bottehond | 22-08-08 | 13:24

@ bottehond | 22-08-08 | 13:11
Ja, dat weet ik wel, dat jij onder de indruk bent van dat soort totalitair geneuzel, anders was je natuurlijk ook nooit voor de charme van de CPN gevallen... maar je kunt je paranoia laten varen hoor.
* het ook wel zonder pilletjes afkan *

Bernhard Bang | 22-08-08 | 13:23

bottehond | 22-08-08 | 13:11

Ik geleuf jou wel, dat jij ze als opponenten ziet.

Want wat zijn de overeenkomsten met bottehond | 22-08-08 | 01:24 ?

Goed: terug naar de rest van het teneur in dit draadje en een enkele inhoudelijke beschouwing daar gelaten, moet het toch een heerlijk avondje beledigen, zomaar omdat het kan, geweest zijn.

Sikkeneur | 22-08-08 | 13:22

@doedeljantje | 22-08-08 | 12:54
ik heb het vanmorgen even zitten kijken, ik vond dat Clairy mannelijk probeerde te zijn, maar ze is een vrouw, wellicht kan ze beter volgende keer vrouwelijk raffinement in de strijd gooien.
Ik vond haar verbaal niet opgewassen, ze bleef eenvoudigweg te aardig en dat siert haar wel. Types als die papzak moet je m.i. gewoon afblaffen, en kort houden.

Onderbuik | 22-08-08 | 13:21

Bernhard Bang | 22-08-08 | 13:04

UItlachen? Tsja, ik lach deze islamisten niet uit. Sterker nog: ze dwingen bij mij restecp af voor hun volharding, overtuiging en intelligentie. Herinner je je nog dat na Fitna de straatjihadis binnen bleven? Was op bevel van Marcouch en Fawaz Jneid et al. Daaruit blijkt onomstotelijk hoe groot hun invloed is op de moslimse kudde.

bottehond | 22-08-08 | 13:11

@ bottehond | 22-08-08 | 12:57
Inderdaad, niet verzwijgen, maar wel uitlachen toch?
* niet meer bijkomt *

Bernhard Bang | 22-08-08 | 13:04

Faizel Enait, dwaas van Allah.

Adalgar | 22-08-08 | 13:03

baba4oog | 22-08-08 | 09:59

's Lands veiligheidsdiensten geven juist aan met uiterst strategisch opererende luiden van doen te hebben. Je onderschat hen en hun strategie, die overigsn een mondiale strategie is, zoals bleek uit documenten ter zake die in de States en Zwitserland zijn gevonden. Misschien speelt je kwadheid en weerzin je parten. Sun Tzu leerde al: "onderschat Uw tegenstander nimmer". Dat hebben we dertig jaar gedaan, dat onderschatten. En kijk wat er van gekomen is. En jij stelt nu voor om ze dood te zwijgen? Dat leidt er dan toe dat zij hun werken voortzetten maar dat de Burger daarvan onkundig is? Lijkt me niet verstandig, baba.

bottehond | 22-08-08 | 12:57

@Onderbuik: Ik meen het, heb het vaak genoeg teruggezien afgelopen nacht. Dat gelijkhebberige is er niet uit te rammen, bij geen van beiden.
@Cindy: Wat is je blog, dan ga ik effe kijken.

doedeljantje | 22-08-08 | 12:54

Cindy1974 | 22-08-08 | 11:15

Hahaha! Mooi toch? Leg hem uit dat islam vrede is voor gehoorzame moslims. Voor de rest niet. En dat is zowel inhoudelijk als in de dagelijkse praxis zo. Dan zal hij wel niets meer posten.

bottehond | 22-08-08 | 12:51

Nou en deze meneer is meester in de rechten? ik vraag me sterk af of er in de studie rechten ook een vak zit dat betrekking heeft op het kritisch denken, iets wat deze meneer dus blijkbaar weigert te doen.

Drone | 22-08-08 | 12:46

@doedeljantje | 22-08-08 | 12:21
meen je dat nou over Clairy, ik vind juist dat die papzak steeds begon te praten voordat Clairy halverwege haar vraag of reaktie was...

Onderbuik | 22-08-08 | 12:37

Ben benieuwd hoelang Clairy Polak nog NOVA zal presenteren.
Zet er een doos st. Petrus op dat ze binnen 2 maanden weggebonjourd is.
Al dan niet door toedoen van de partij van de Islamisten.

Dostranamus | 22-08-08 | 12:36

Ben benieuwd hoelang Clairy Polak nog NOVA zal presenteren.
Zet er een doos st. Petrus op dat ze binnen 2 maanden weggebonjourd is.
Al dan niet door toedoen van de partij van de Islamisten.

Dostranamus | 22-08-08 | 12:35

Als wij voor zo'n functie willen solliciteren dan moet je daar minimaal mbo+ voor hebben, ook moet je een sollicitatiebrief met cv opsturen. Wat zou er bij hem in hebben gestaan ? Het is toch te gek voor woorden dat zo'n figuur überhaupt in aanmerking komt voor zo'n fucntie !

de paspop | 22-08-08 | 12:23

Grayling zei het al: "It is time to demand of believers that they take their personal choices and preferences in these non-rational and too often dangerous matters into the private sphere, like their sexual proclivities. Everyone is free to believe what they want, providing they do not bother (or coerce, or kill) others; but no-one is entitled to claim privileges merely on the grounds that they are votaries of one or another of the world's many religions." Nu maar wachten tot Faizel "seksuele procliviteiten" toevoegt aan zijn woordenschatschatwaoei. Overigens en daarbij kan ook Clairy, die zich inderdaad niet optimaal had voorbereid gezien haar misvatting over de datering van het veranderde gedrag van Faizel, nog wel een inburgerings- c.q. bijscholingslesje "mensen netjes laten uitpraten" gebruiken. Maar ja, wie propt zulke geweldige tv dan ook in een format van nog geen tien minuten. Avondvullend op BNN!

doedeljantje | 22-08-08 | 12:21

Waar kan ik mijn ene euro naartoe overmaken voor die vliegticket voor meneer?

michelangelo | 22-08-08 | 12:20

www.novatv.nl/novaplayer /player169.html?bw=bb&player=wmp&;id=rep-6283-0&x=33&y=2#

Zo moet het wel kloppen, excuus

Cindy1974 | 22-08-08 | 12:12

volgens mij heb ik die mohammed op mijn weblog zitten al doet hij zich voor alsof hij een geleerde nederlander is.. oh ja, juist daarom vermoed ik het :D Wat een eikel, ik hou het voor gezien, word kotsmisselijk van die rare wezens.

Cindy1974 | 22-08-08 | 11:55

@Onderbuik | 22-08-08 | 11:42
dat mag niet van zijn geloof...

Onderbuik | 22-08-08 | 11:47

Wat is er zo belangrijk aan handen schudden eigenlijk? Als iemand je een hand geeft betekend dat nog niet dat diegene respect voor je heeft, kan best dat hij een pleurishekel aan je heeft en van plan is je op te lichten. Als iemand mij geen hand wil geven vind ik dat best, maakt niks uit namelijk, gewoon hallo zeggen is hetzelfde.

Lewis MacKenzie | 22-08-08 | 11:44

Jammer, uitzending gemist... twee mensen die hun best doen om de ander aan zich te 'subsumeren', levert qua TV natuurlijk altijd een beetje platgetrapt maaiveld op, maar gelukkig werd het geen zachte apartheid...
* toch echt naar een interview met Jaap uit de Gouden Kooi heeft gekeken *

Bernhard Bang | 22-08-08 | 11:43

@Cindy1974 | 22-08-08 | 11:28
ok bedankt, een mooie leeftijd om eens een taart in zijn vettige gezicht te krijgen...

Onderbuik | 22-08-08 | 11:42

In casu persisteer ik: val deaud

Van8er_t_behang | 22-08-08 | 11:35

wat een flapdrol .. met zijn stomme zgn intelligente gelul. Als ie geen handen wil schudden hak ze maar meteen af dan.

slootschurftklootzak | 22-08-08 | 11:31

Mohammed Faizel Ali Enait is 33 jaar heb ik vernomen.

Cindy1974 | 22-08-08 | 11:28

Gelukkig kies ik als vrouw er ook voor hem niet de hand te schudden, YEK

Danoontje | 22-08-08 | 11:28

Met ontstentenis kennis genomen hebbende van deze berichtgeving aangaande, handelende onder namens de heer M. te M. en M., wensende mij te verschonen zonder noodzaak doch verblijvend onder uw gesternte, hoog geachte uwerzijds.
* in casu aldan kennelijk geïnverteerd geraakt zijnde *

Bernhard Bang | 22-08-08 | 11:21

Handjes afhakken van deze primitieveling en dan direct een enkeltje sahara!

Dr. O. Etker | 22-08-08 | 11:20

hoe oud of hoe jong is dit onbeleefde varkentje eigenlijks, hij laat stelselmatig linksmensch Clairy niet uitspreken, is niet halal.

Onderbuik | 22-08-08 | 11:17

en @bottehond, dankzij uw aardige link zit er nu wel een Moslim op mijn blog te beweren dat Islam voor vrijheid staat *zucht*

Cindy1974 | 22-08-08 | 11:15

@wachtmeester het mooiste was dat hij er flink over struikelde, het leek JP wel! Slik de helft van je woorden in en je krijgt een groot publiek.

Cindy1974 | 22-08-08 | 11:04

Beide handjes van dat dikke varkentje afhakken, probleem opgelost.

Conan de Rabarber | 22-08-08 | 11:00

Ik vraag me opeens af op die volbloedzanik links- of rechtsdragend is.

Pluimpje | 22-08-08 | 10:57

Bij ons op de bible belt leven orthodox christelijke mensen die zich zelf en anderen gewoontes opleggen die minstens zo achterlijk zijn... gekke is dat je op GeenStijl daar nooit iets over hoort.
Deze vent is gewoon achterlijk en zo lopen er in Nederland ook genoeg mensen rond die achterlijke ideeen hebben en die uitvoeren.
Er zijn genoeg moslims die anderen,mannen en vrouwen gewoon een hand geven.

xanne | 22-08-08 | 10:53

Misschien heeft de PVV hem gewoon ingehuurd wat dan weer een voortreffelijk plan zou zijn.

T@ Riest | 22-08-08 | 10:53

Mr. van Scorel | 22-08-08 | 10:36
Goed plan! +1

T@ Riest | 22-08-08 | 10:49

Brutus Grootbek | 22-08-08 | 10:13
was het maar bedoeld om zichzelf bijzonder te maken. de ware reden ligt nog dieper en is nog enger. hij wil andersgelovigen of niet-gelovigen geen hand schudden. past precies in de manier waarop moslims niet-moslims zien. als ongelovige varkens.

zoalshetis | 22-08-08 | 10:43

Octavianus | 22-08-08 | 09:52
Als je bedoelt met "Hij" die volidioot, dan heb ik het graag met een kleine letter. Here Jesus wat een idioot. Alleen als je met "Hij", God bedoelt dan weer wel.
God zij de hoogste, de Almachtige, de Grootste..........

wILL | 22-08-08 | 10:41

Afvaardigen naar het Songfestival.

Mr. van Scorel | 22-08-08 | 10:36

"dictatuur van de meerderheid" !! onbetaalbare verspreking van deze minderheidvertegenwoordiger, hij zou dit graag omdraaien vermoed ik

flat out | 22-08-08 | 10:28

Over de nova-uitzending met de Grote Dikke Moslim Die Geen Handen Schudt is door de staatscouranten nog niets gemeld.
Azijnbode en nrc vinden het kennelijk geen nieuws dat hun lezers voor aboriginals zijn uitgemaakt door zo'n *kuch* welbespraakte, hoog opgeleide en goed geïntegreerde knuffelmohammedaan.

Lewinsky | 22-08-08 | 10:28

Hoop niet dat hij het dictee voorleest want ik altijd al moeite met accenten gehad. Ik vind dat niet handen schudden toch wel apart want ik heb 3 jaar in Saudi Arabië gewoond en de mannen daar hadden helemaal geen moeite met het schudden van een vrouwen hand en omgekeerd ook niet dus ik snap niet waar de moslims hier in Nederland het vandaan halen als in hun eigen heilige land er geen sprake van is.

TijnZ | 22-08-08 | 10:26

Faizel Enait = kabouter schudklucht.

puddingbrood | 22-08-08 | 10:23

Leuk, orthodoxe moslims. Dat werkt in het Midden-Oosten ook zo goed. Iedereen die de Koran een beetje kent weet dat dit handenschudgedoe er niet in vernoemd staat. Net zo min als die hoofddoeken. En ga zo maar door. Het is gewoon een manier om jezelf bijzonder te maken. God (als-ie bestaat) helpe ons als er ergens in dat traject richting Europese Hof iemand deze fundamentalist gelijk geeft.

Brutus Grootbek | 22-08-08 | 10:13

Nieuwsjunk | 22-08-08 | 07:59

Indien Clairy gisteren kwaliteit getoond zou hebben, dan zou ze zich niet hebben laten opjutten door een benepen advocaat met een bedenkelijk Intelligentie Quotiënt.
De argumenten van dit abject persoon zijn namelijk zeer makkelijk te pareren en Clairy had hem de oren kunnen wassen met de Nederlandse grondwet in de hand.
Je als ambtenaar beroepen op Artikel 6 van de grondwet (Vrijheid van godsdienst) betekend namelijk niet dat je artikel 1 (gelijke behandeling van een ieder die zich in Nederland bevind) mag negeren.
Het is simpel!, deze want to be ambtenaar zou door zijn handelen dus in strijd handelen met van artikel 1 van de grondwet.
Het was dus een beetje dom van Clairy om de man aan te vallen op 'het beledigd zijn' als vrouw.
Jezelf beledigt voelen is sowieso niet zo’n intelligente zet.

PietjePuk | 22-08-08 | 10:12

@ Cindy1974 | 22-08-08 | 09:58
Hèt bewijs ook dat een aap allerlei kunstjes kan leren.
Zoals bijvoorbeeld het opdreunen van van buiten geleerde woordjes uit het Prisma Vreemdewoordenboek.

wachtmeester de bruy | 22-08-08 | 10:11

Fleauxe | 22-08-08 | 01:56

Hulde!

NoMinister | 22-08-08 | 10:10

Wat jammer voor je Faizel. Handenschudden trouwens, is een teken van vrede; heb jij liever geen vrede? En daarnaast was het principieel een bevestiging dat men geen wapens in de mouw verborgen had; what have you got up your sleeve? Even alle gekheid op een stokje, natuurlijk is het onredelijk van mij om jouw impliciete redeneringen tegen je te gebruiken.
Maar is democratie niet per definitie een systeem waar het recht van de sterkste geld? Natuurlijk heb je een stem als minderheid maar dan moet je niet gaan huilen als je gehoord bent en geen gelijk hebt gekregen. Misschien zijn er andere plekken op deze aardbol waar jouw mening het zwaarste weegt en als Agnosten zoals ik daarheen gaan zullen zij in het openbaar zeker geen vrouw, zelfs niet hun eigen, aanraken. Begrip voor de verscheidenheid aan culturen is heel gewoon. Als je je hoger beroep weer verliest, trek daar dan lering uit.

kWazt | 22-08-08 | 10:05

pffffffffff... voldoen aan de "De gebruikelijke omgangsvormen van dit land"
hoor wie het zeggen,degenen die zelf niet eens weten wat het inhoudt

Hoezo zou iemand daaraan moeten voldoen als zijn of haar omgangsvormen beter zijn dan de onze?

Als je hier zo leest zijn de omgangsvormen van de mensen hier in dit land beneden alle peil en ze schamen zich niet eens voor zichzelf.
Ik zou zo'n domme schreeuwlelijkerd niet eens een hand toesteken,tuig is het gewoon,geen enkele opvoeding gehad,alleen een opvoeding van een grote bek hebben.

xanne | 22-08-08 | 10:03

@ botte 21-08-08 22:42
het enige strategisch briljante aan deze lui is, dat ze zich in de kijkerT van de media weten te spelen. inhoudelijk zijn het slechts nepotistische querulanten. met een totaal gebrek aan het type sociale vaardigheden, dat in onze contreien nodig is om een zinvol lid van de maatschappij te zijn. ze hebben nu voldoende mogelijkheden gehad (en aangegrepen) om zichzelf in de media voor schut te zetten. kunnen dus verder met onmiddellijke ingang volstrekt genegeerd worden door alles en iedereen, behalve 's lands daartoe geëigende veiligheidsdiensten.

baba4oog | 22-08-08 | 09:59

@wachtmeester, NOU zeg dat getuigde helemaal van respectloos gedrag, die knakker denkt dat hij de wereld is, wat een blaaskaak. Wel leuk weer dat Lairy hem zo af en toe moest helpen om uit zijn dure woordjes te komen. Het zorgde voor wat humor.

Voor de mensen die het nog niet hebben gezien... zorg wel dat je goed zit en iets hebt om in te bijten of te knijpen en hou dure breekbare spullen op afstand.

Cindy1974 | 22-08-08 | 09:58

Faizal Enait, in normaal nederlands: Je moet gewoon je grote melkmuil houden! Je bent de Nederlandse taal dusdanig machtig dat je ongetwijfeld ook de gebruikelijke omgangsvormen in dit land kent. Daar houd je je aan of je pleurt maar op! Of moeten wij massaal met kaplaarzen aan de moskeeën overspoelen? Gewoon omdat het kan! Onder de vrijheid van godsdienst dragen wij immers schoeisel in de kerk...

(enneh graties tip: gebruik niet te vaak van die dure woorden. Dat vinden mensen niet zo leuk, helemaal niet van een allochtoon)

Tabula Rasa | 22-08-08 | 09:55

Waarom gaan hier toch heel vee Nederlanders als reactie veel te heftig door de bocht. Veel te radicale en a-sociale en ongepaste reacties van dom Nederland.
Maar vooral........ Wanneer reageert de Islam-gemeenschap nu eens gepast op de onzin van deze meneer en zijn hand-langers! De normale en geciviliseerde moslims moeten toch ook doodziek worden van deze polariserende factoren. Zou leuk zijn als zij zelf ook eens hun mond opendeden. Hard nodig.

robterdam | 22-08-08 | 09:54

@wachtmeester
de vraag is of HIJ terug wil komen. claire wil hem wel wil graag onder handen nemen.

Octavianus | 22-08-08 | 09:52

@ Octavianus | 22-08-08 | 09:35
De volidiot banjerde tijdens de aftiteling boos weg door het beeld.
Denk dat dit de laatste keer is geweest dat zelfs Nova hem een podium heeft gegeven.

wachtmeester de bruy | 22-08-08 | 09:47

@Bottehond thanks voor het linken :)

Trouwens link naar de uitzending staat er nu ook. Wat een rare enge mafketel en de reden waarom de PVV nodig is in ons land ..

Cindy1974 | 22-08-08 | 09:36

Creaguurder | 22-08-08 | 09:15
U hebt natuurlijk gelijk waar het de publieke omroep en het platform aangaat maar als u Nova gisteravond hebt gezien, zult u ook moeten constateren dat mevrouw Polak deze zot met alle plezier zijn kop in een emmer stront geduwd had. Of de linkschmensch er iets van heeft geleerd zal echter nog moeten blijken.

T@ Riest | 22-08-08 | 09:36

@creaguurder
heb je dan liever de deze volidioten zonder aandacht hun ding kunnen doen? dit stuk vreten kreeg lik op stuk bij nova. ik kan alleen maar hoopvol wachten op deze verlichting van de linkse media.

Octavianus | 22-08-08 | 09:35

In casu levert hij hiermee wel het bewijs dat de islam een achterlijke koeltoer is.

veelpleger | 22-08-08 | 09:26

Het meest gevaarlijke hiervan is dat de linkse overbetaalde Publieke Omroep en onze regering deze man het grootste platform blijft geven die een haatzaaimoslim maar kan krijgen.

Op deze manier kan hij duizenden haatzaai-moslimidioten bereiken en inspireren ook op de meest weerzinwekkende wijze om te gaan met onze vrijheden, rechten en plichten.

Als hij zonodig aandacht moet krijgen doe dat dan met een publieke executie zodat alle andere ondermijnende agressieve moslims kunnen zien wat er met ze gebeurd als ze mensen discrimineren en opzettelijk onze staatsvorm en grondwet moeten ondermijnen en van binnen uit onze samenleving verrot maken. Tolerantie opbrengen voor dit soort mensen , zijn de nagels aan onze doodskist.

Dag Nederland!

Creaguurder | 22-08-08 | 09:15

Dijkshoorn leert snel...

TheHunchback | 22-08-08 | 09:12

@ Fuckje,

Bonae Voluntatis

Swaffelkip | 22-08-08 | 09:11

De eene hand wast de andere

batavia | 22-08-08 | 09:08

De man is boos en valt in de eerste alinea al ('Ik zal het proberen op Uw niveau uit te leggen.') Maar die boosheid, die boosheid van 'jullie zijn allemaal tegen mij en zien het verkeerd'. Bij welke Nederlandse politici zien wij dat ook? (Toegegeven deze redeneren iets beter...)

Einde van de Domheid | 22-08-08 | 09:07

PS, als hij een echte vent/moslim was, zou hij zijn hand niet op moeten houden en geld aan nemen van die wittemans regerening

RazendeBode | 22-08-08 | 09:02

OP TIEFEN naar Maroc, ga lekker die poten van de daar los lopende niet naar je luisterende geiten schudden!!
Ik hoor die LOSER alleen maar zwetsen over rechten, plichten heeft hij blijkbaar NIET!? Kijken wat hij in het land van herkomst allemaal zou durven zeggen in het openbaar!!!! Mocht hij ook maar iets van een of andere uitkering krijgen, direct STOPPEN en geven aan iemand die aangewezen is op de voedselbank.

RazendeBode | 22-08-08 | 09:00

Deze man vindt zelfverwezelijking in een ziekelijke hang naar controverse. Hij heeft geen rechter, maar een psycholoog nodig. Zielig. Next.

Zeddegeizot | 22-08-08 | 08:51

Allahkolere (als ik alleen godskolere zou zeggen is het ook niet goed) wat heb ik medelijden met de griffier. Maar enfin, het lijkt mij duidelijk dat dit knullie z'n handjes niet wilt gebruiken dus van mij mogen ze er af worden gehakt.
Iemand nog zin een geloof op te zetten dat vrouwen neukt ter begroeting?

Koud flesje Alfa | 22-08-08 | 08:48

Wat een uitermate vervelend mannetje!

James Lost | 22-08-08 | 08:47

Gáááádverdamme, wat een gore uitvretert. Die zou ik uit eigener beweging al geen hand geven. En dan had meneer ook nog commentaar over de journalistieke voorbereiding van mevrouw de interviewert. Security!! schop die vent eens uit mijn studio!

JanRap | 22-08-08 | 08:45

Faizel Enait hou je muil en rot alsjeblieft op naar je zandbak

Donkey Bong | 22-08-08 | 08:44

Eehmm, volgens hullie's Dunderklumpen mag het andersom dus ook niet. Streng lerende vrouwen mogen meneren ook geen hand geven. Merkte ik toen ik de moeder van een goeie vriend voor het eerst ontmoette. Het krasse knarretje was de hele god, nee allahgansche dag in de weer met citaatjes en rijmelaarijtjes over Dunderklumpen en wilde mij geen hand geven. Tis een of ander ondereel van hun cultoer. Maar ja, woon je in Staphorst, of het westen van mijn mooie Hoeksche Waard, en heb je doordeweeks de grootste lol met je gristenburen, op zondag ben je lucht voor zo. Da's voorwaar nog erger, weggenegeerd worden op zondag!

oh ja Clairy Polak ..,
Nieuwsjunk | 22-08-08 | 07:59
Wat zijk je nou over looks man! Zoiets heb ik nou nog nooit over een meneer-presentator gehoord. Terwijl die Rob Tripp toch altijd leuk opgemaakt is... :D

Verder is Clairy Polak een vooringenomen huis-houdzitzak. Het gaat er niet om dat je je gast gaat zitten out-witten. Als je iemand dan toch wilt doorzagen, doe dat dan keihard en recht voor z'n raap. Zie BBC Newsnight. Die roepen rustig: Da's onzin wat je zegt! Want pats pats pats... Dus nu het echte verhaal! .... Klassiek voorbeeld tegen Colin Powel. "Waarom dringen jullie ons jullie oorlog op?" Vervolgens hapt Powel op de aanval en ontstaat er een leuk maar ook echt interessant intervieuw. Dus niet met het beleefde rimmen van elkaar!

F. von Zeikhoven | 22-08-08 | 08:26

Deze man heeft volkomen gelijk!!!!! Schande dat hier in een democratie een rechter (en de meerderheid van het volk) dit durft te zeggen!!!

---- enkeltje Pakistan, wellicht??? -------

helmpie | 22-08-08 | 08:18

Faizel, zoon van de tweeling Frizzel en Sizzel, die geboren zijn uit een rib van Pretzel.
Zegt genoeg me dunkt...

kuttekrap | 22-08-08 | 08:18

Wat een loser, geen handjes schudden maar wel handjes ophouden.
Laat deze baardmans lekker solliciteren bij de gemeentelijke reinigingsdienst. Kan ie lekker handjesschudden met vuilniszakken. (of lijken die misschien teveel op burka's?)

Remington.223 | 22-08-08 | 08:17

Tja, eloquent lullen over een achterlijke traditie. Gewoon vrouwtjes een pootje geven en ons niet meer vervelen met dat sprookjesboek van je...

Prof_Bukmaar | 22-08-08 | 08:11

I love Clairy Polak, één van de beste interviewers van Nederland. Zij zit daar niet omdat ze de looks heeft, maar omdat ze kwaliteit heeft. Gisteravond was daar weer eens een voorbeeld van! Heerlijk die ironie er door. Gewoon top! Staat ie al in dumpert, er zijn natuurlijk genoeg types hier die het gemist hebben. Immers wie kijkt er Nova??

Nieuwsjunk | 22-08-08 | 07:59

Ach dat moslimgedoe zal me een worst zijn: ik maak me veel meer zorgen dat iemand die zo ongelooflijk slecht argumenteert en zulke onsamenhangende dure-woorden-brij produceert af kan studeren!
Het is toch niet te geloven dat al die onzin wordt uitgekraamd door iemand met een academische opleiding?

noorderling | 22-08-08 | 07:58

Een muzelmanfundamentalist met een varkenskop.
-
Welgemeende sympathie betuigt aan varkens veur deze vernederende combinatie.

wachtmeester de bruy | 22-08-08 | 07:58

komkommertijd is voorbij... de moslims willen weer aandacht... rot a.u.b. op.... hier in Nederland zijn man en vrouw gelijk ouwe geiteneuqer

KarelKopKaas | 22-08-08 | 07:47

"... en er zullen valse profeten zijn wiens naam u aan Mij doet denken. Zij zullen u doen geloven de Ware te zijn. Voorwaar ik zeg u:'Beware of immitations! Geen hand geven en strak doorlopen..'

Dirkstra | 22-08-08 | 07:37

Wat kan een varken veel mest produceren.

max_laadvermogen | 22-08-08 | 07:34

Je hoort ook op het laatst die vrouw van de radio "Okee bedankt. Dit was Faizel Enait, ugh...."

Dickstar | 22-08-08 | 07:31

"... en Hij sprak tot hen:'Hij die niet zonder zonde is reike Mij den hand!'
Waarop zij antwoordden:'Maar Heere, wij zijn inmiddels een schare van 41672 man...'
De Heer rolde zijn ogen naar boven en slaakte:'Eeuwig zal hij zijn die het geduld heeft de Waarheid de hand te schudden' Dat ging dus wel even duren en al rap verschenen de eerste patatwagens, ijscoboeren en snickerverkopers."

Dirkstra | 22-08-08 | 07:23

leuk als je op F5 drukt.... die google ads
10 kg eraf, zonder moeite
De afslanksensatie uit Hollywood! Druppel u slank met Slimming Drops
www.slimmingdrops.nl

santadomenica | 22-08-08 | 07:23

Laten we even terugkomen op boerenvonnis.
Als een boer een vonnis velt dan gaat er gif over.
Even wachten en klaar is Klara.
Dit probleem lost vanzelf op.
Als hij nog ergens werk krijgt?

santadomenica | 22-08-08 | 07:21

@fleurtje | 22-08-08 | 06:52
Dat dacht ik ook toen ik die pica zag.

Agent327 | 22-08-08 | 06:54

Wat een varkenskop, hij eet het niet maar hij lijkt er op.

fleurtje | 22-08-08 | 06:52

edit myself
*poetst extra z weg*

Agent327 | 22-08-08 | 06:33

@Reverend Ray | 22-08-08 | 06:24
*Feit blijft dat de wereld beter af is zonder deze eikels*
-
Dat staat buiten kijf.
Om dezez tijd van de dag, met het mogelijk aantal aanwezige reaguurders kun je ervan uitgaan dat er niet zo snel over iets heen gelzezen wordt. LOL.

Agent327 | 22-08-08 | 06:30

Agent327 | 22-08-08 | 06:21 , had ik zelf ook al een beetje in de gaten, dat gestoken, maar om nu twee correctie commenten erachteraan te jassen... ik denk daar leest men wel overheen.
Dus niet...
Dat was de roker.
Feit blijft dat de wereld beter af is zonder deze eikels.

Reverend Ray | 22-08-08 | 06:24

@Reverend Ray | 22-08-08 | 06:05
Pim is niet gestoken. Bovendien had dat niets met de islam te maken.
Dat we dit ventje heel snel onder het woesteinzand moeten stoppen is dan wel weer een goed punt.

Agent327 | 22-08-08 | 06:21

het...

Reverend Ray | 22-08-08 | 06:13

Ik kan hier wel gaan wegzetten wat ik bij me eigen denk en zou willen doen wanneer zo een wannabee heaumeau voor me staat te eikelen.
Echter, laten we dat maar niet doen.
Geweaun een vies ventje, laten we daar maar bij houden...

Reverend Ray | 22-08-08 | 06:13

was dat grof?
sorry dan even een paar pintjes gepakt met de buren.
Feit blijft dat dit vies volk is dat je eigenlijk zou moeten elimineren van de gehele globe.
Geweaun elke gozert welke denkt dat een wijf minder is dan een kerel, hup onder het zand.
Niet over nadenken, geweaun doen.

Reverend Ray | 22-08-08 | 06:09

Pim steken ze naar een andere wereld...
Wil je mijn hart winnen, regel je dat deze gast een kissie krijgt.
Vies ventje, beter weg, zo een gozert.
Het mooiste is wanneer een wijf hem de oogballen uit de misselijke harses zuigt.

Reverend Ray | 22-08-08 | 06:05

En toch... die malle snuiter van een Faizel heeft wel capaciteiten. Wist tot mijn niet geringe verbazing zo maar dat Clairy Polak joods is! Alsjeblieft!
Dan vraag je je toch af hoe hij dat kan weten. En dan gaat een normaal mens zich ook afvragen of er toch niet meer is tussen hemel en aarde. Zat vervolgens even te wachten tot hij lepels zou gaan krombuigen of een vissenkom onder die pet tevoorschijn zou gaan toveren maar helaas, (en dan zie je toch weer dat ook Nova niet te vertrouwen is) de uitzending werd plotseling gestaakt.
Ze gunden Faizel zijn succes niet. Als Faizel nou ook nog een beetje leert dansen, zijn teksten een tikje aanpast en met twee bloedgeile blote meiden er bij zie ik in hem een tweede Hans Klok.

Mr. van Scorel | 22-08-08 | 05:02

@Reinaert | 22-08-08 | 02:58 '
ik bedoel maar...

vander F | 22-08-08 | 03:31

Meneer discrimineert. We hebben hier te maken met een scheiding van kerk en staat. In ons landje heeft de kerk (het geloof in elke vorm) een puur symbolische functie. In de praktijk dient men zich te houden aan algemeen geaccepteerde omgangsvormen in een land. Het geloof praktiseer je maar in je eigen tijd. Op de werkvloer, met name in een overheidsfunctie, dient men zich te houden aan de regels en omgangsvormen die gelden binnen die functie en, nog belangrijker, binnen het land. Doe je dat niet, dan vertrek je maar naar een land waar de gewenste omgangsvormen wel worden geaccepteerd. Meneer is zeker ook tegen homo's en afvalligen, dat hoort hier niet. Zij noemen ons intolerant maar zij zijn degene die consequent intolerant gedrag vertonen tegenover de autochtone bevolking met het geloof als dekmantel, want dan mag immers alles...

Watcher | 22-08-08 | 03:24

@vander F | 22-08-08 | 02:55:

Over sex mot je niet lullen. Gewoon doen volstaat. 't Leven kan zeau simpel zijn.....

Reinaert | 22-08-08 | 02:58

Sex is voornamelijk gelul en weinig actie.

vander F | 22-08-08 | 02:55

Geyl is zooo relatievvv, ja ja hè?

AntiSoof | 22-08-08 | 02:38

@AntiSoof | 22-08-08 | 02:36: Wikipedia!

Fleauxe | 22-08-08 | 02:38

Mohammed van Nassaue ben ik van Moslim bloed,
Den Jihad ben ik getrouwe, en Homo's en Joden den doet.
en zo gaat dat dan.

Steerpike | 22-08-08 | 02:38

He, Flauxe, hoe weet gij war wij (mannen( geil vinden

AntiSoof | 22-08-08 | 02:36

@de grote Anti | 22-08-08 02:29
Daagh schaaat. trusten.

AntiSoof | 22-08-08 | 02:33

Welterusten Nederland, nu kan het nog.

DANNY3960 | 22-08-08 | 02:31

@Botte: Ach wees nou eerlijk dit koningshuis zijn zulke opportunistische draaikonten dat WA de eerste zal zijn om zich tot de Moefti van Nederland te laten zalven zolang hij maar z'n paleisjes en meisjes mag houden.
OK hij kan ook met al het goud naar Engeland vluchten, zie ik hem ook voor aan.

Steerpike | 22-08-08 | 02:31

*stopt Antisoof in bed,doet het licht uit en gooit emmer water over hem heen*
'Trusten Soofje..

de grote Anti | 22-08-08 | 02:29

Captain Orange | 22-08-08 | 02:12
Gute nacht.
Mocht je Nick op GS enigszins verband houden met je maatschappelijke betrekking, dan kennen we elkaar zeker.

Ookmooi | 22-08-08 | 02:28

Daag Allen uit mijn hart...

AntiSoof | 22-08-08 | 02:26

@Captain Orange | 22-08-08 | 02:09: Aan vroeger hebben we nu niets.

Fleauxe | 22-08-08 | 02:24

@ steerpike

Over our dead bodies, buddy.

bottehond | 22-08-08 | 02:24

@de grote Anti | 22-08-08 | 02:22
Genieten er met volle teugen van.

AntiSoof | 22-08-08 | 02:24

@bottehond | 22-08-08 | 02:18 : Helaas, het nieuwe volkslied wordt zoiets als
: "Mohammed Mohammed, wie heeft Nederland gered?" en dat ad infinitum.

Steerpike | 22-08-08 | 02:23

@bottehond | 22-08-08 | 02:18 : Helaas, het nieuwe volkslied wordt zoiets als
: "Mohammed Mohammed, wie heeft Nederland gered?" en dat ad infinitum.

Steerpike | 22-08-08 | 02:23

Welterusten Antisoof..*geeft kopje warme melk met honing*

de grote Anti | 22-08-08 | 02:22

@bottehond | 22-08-08 | 02:11
'Heerlijk wanneer mensen mij een optimist noemen ..
Zo wreed.

de grote Anti | 22-08-08 | 02:20

@ stuurpike 0208

Het nieuwe volkslied?

bottehond | 22-08-08 | 02:18

Het werkelijke bewustzijn is anders dan dat je je nu voorstelt (99%goed)

AntiSoof | 22-08-08 | 02:17

Steerpike | 22-08-08 | 02:15
U2

Captain Orange | 22-08-08 | 02:15

Okee, ik lees dit nog s terug, maar t is niks, onzin, gekladt.. t Wekelijke bewustzijn is een beetje anders, schapen...

AntiSoof | 22-08-08 | 02:15

@Captain Orange: En morgen gezond weer op.

Steerpike | 22-08-08 | 02:15

Slaap ze heren.....

Gute Nacht Freunde, es wird Zeit für mich zu gehn.
Was ich noch zu sagen hätte, dauert eine Zigarette
und ein letztes Glas im Stehn.
Für die Freiheit, die als steter Gast bei euch wohnt,habt Dank, daß ihr nie fragt, was es bringt, ob es lohnt,vielleicht liegt es daran, daß man von draußen meint,daß in euren Fenstern das Licht wärmer scheint

Captain Orange | 22-08-08 | 02:12

Ookmooi | 22-08-08 | 02:01 - Als Faizel het heeft over "de heilige profeet" en dan iets zegt als Mahmud huppeldepup Aslan dan kun je er donder op zeggen dat hij zelf denkt in de geest de handelen van de "heilige profeet" Mohammed "vrede zij met hem". Ik dacht zelf aanvankelijk dat hij een mij onbekende heilige profeet had opgeduikeld in de islamitische literatuur, waarin hij zonder meer beter thuis is dan ik.

doedeljantje | 22-08-08 | 02:11

@ DGA

gokJE? zoals 2 tegen 1? Optimist.

bottehond | 22-08-08 | 02:11

Deze debiele schapenneuker wil geen vrouwen de hand geven, prima dat is reeds 1e discriminatie. Zijn straf hierop is het niet bevredigd worden door de gemeente in de functie waarop hij gesoliciteerd heeft. + 1 voor de gemeente.

Schapen neuker spant rechtzaak aan tegen de NL overheid waar de mafkees gelijk krijg - 1 voor gerechtigheid in dit land. - 1000000000000000000000000000 voor de schapenneuker die nog maar eens een aanval doet op de gemeente. Verliest deze +1 voor de gerechtigheid! Zoiets hoort niet in een funktie als deze! uberhaupt geen enkele in onze overheid!

Word het uitgenodigd bij Nova, mevrouw blijft zeer netjes en citeert uit brieven die het ontvangen heeft van de gemeente blijft het alleen maar onbeschoft en oneerbiedig naar mevrouw toe. Het blijft dwars door haar heen blaten.
Ook probeert hij zowel in het radio interview als bij nova zeer moeilijke advocatuur taal te blaten alleen merk je dat het taal gebruik slechter wordt en wordt hij steeds onbeschofter en dan merk je dat dit schaap op geen enkele manier thuis hoort in welke funktie dan ook want het heeft geen enkele goede manieren en discrimineert er op los. ALS IEMAND SPREEKT DAN LAAT JE DIE UITSPREKEN, ALS JE IEMAND ONTMOET DAN BEGROET JE DEZE MET EEN HAND. Deze lessen zitten allemaal in het BASIS pakket van de opvoeding, pas je je hier niet aan dan lazer je maar lekker op naar je eigen land!

"ALLAH en elke andere god " verwacht dat je je gedraagd zoals het hoort volgens de regels en wetten, ook wordt er van je verwacht dat je je aanpast op de lokatie waar je bent en dat je niet zelfs regels verzint en hier vervolgens achter gaat verstoppen uit de naam van de heilige! Als je niet kunt lezen of spreken: Daar zijn instanties voor die hier graag educatie in geven. Als je een handicap hebt in het goed begrijpen van een geschrift, prima , dan zijn er andere instanties die graag de helpende hand willen bieden.

Kun je je nog steeds niet aanpassen dan hoor je hier niet thuis en ga je maar retour afzender: Op schiphol staan genoeg bedrijven klaar die tickets naar je vaderland brengen, uiteraard zijn deze op eigen kosten want geen enkele nederlander wil betalen voor je uitzet. Of er is een grote Noordzee waarin je 2 keuzes hebt: Zwemmen of varen. Uiteraard is het laatste ook behoorlijk voor eigen kosten.

jij neukt schaap | 22-08-08 | 02:11

Als ik zo vet en lelijk was als Faizel zou ik ook boos zijn op de maatschappij.

sk!llz | 22-08-08 | 02:10

Fleauxe | 22-08-08 | 01:56
bijna helemaal goed, mij gaat het er ff om dat minderheden ook in dit land mogen wonen en niet zondermeer verkettert hoeven te worden, ik ga niet ontkennen dat er een hoop teringlijers onder zitten, maar enige nuance zou op zn plaats zijn.
Qua bijna goed bedoel ik te zeggen dat je geaardheid er drommels veel mee te maken heeft, nog niet zo lang geleden was er voor de homo geen plaats in deze maatschappij... hoe debiel en ziek het ook klinkt.

Captain Orange | 22-08-08 | 02:09

@Captain Orange | 22-08-08 | 02:00 : Klopt, en vroeger waren we afhankelijk van de heren Hournalisten die ons in hun kranten vertelden hoe te denken, maar wel in de reet des heren Politici zaten, en nu Yess!!! het INTERNET, voor onze nieuwsgaring zijn we niet meer afhankelijk van al die handen op die buiken.
Waarom zeiken die dooie bomen producenten altijd het net af.
Controle, controle, en die zijn ze kwijt. Hiep Hiep Hiep!!!

Steerpike | 22-08-08 | 02:08

@hetluis | 22-08-08 | 02:05: Ik denk dat je met een gerust hart kunt stellen dat Clairy Polak toch echt wel de betere partij was in dat gesprek/debat.

Fleauxe | 22-08-08 | 02:08

Naast in casu was er nog meer onnodig duur taalgebruik: an sich, materiële leerstuk, interpretatieve terughoudendheid, "strikt en stringent", prosopografie, "door me te richten op uw bevattingsvermogen", attitude naar de vrouw toe, inhibities, zogenaamde aboriginals (?!), gesubsumeerd, gestoelde beschavingsdocument, niet manifest naar buiten brengen, laïcité, gevoelens blijven triomferen, mij zou bejegenen, groep Wilders-achtig type, animositeit, de perfecte articulator.

doedeljantje | 22-08-08 | 02:07

Ookmooi | 22-08-08 | 02:01
dat deed ze dus wel, maar dat is slechts een detail

hetluis | 22-08-08 | 02:05

Wel frappant dat hij consistent is in het gebruik van het woord Aboriginals. Zowel op de radio als later, nog duidelijker, in Nova cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/id/NPS/... gebruikte hij dat woord om de autochtonen/inboorlingen aan te duiden. Geeft te denken in wat voor termen hij denkt.

seven | 22-08-08 | 02:03

Clairy Pola, deel van het uitverkoren volk laat zich door deze Mohammed Faisel niet onder de decor tafel lullen, waarvoor hulde.
Ik zit de uitzending nog even na te luisteren op de achtergrond en vraag me af welke heilige profeet deze meneer nu aanhangt.
Mocht betrokkene een uitkering genieten dan lijkt me een uitgiftepunt van shoarma een goede werkplek. Sjef, broodje kaasj met schla?
Indien zelfs daar niet gewenst deze vette onaangepaste baard asap uitwijzen .

Ookmooi | 22-08-08 | 02:01

Steerpike | 22-08-08 | 01:54
absoluut waar, de vrijheid wordt verneukt, maar wie neukt wie nou eigenlijk.
De overheid en dit kudtkabinet neuken je, de allochtoon lacht zich rot.
M.i. ligt de schuld daar, Joep den Uyl is begonnen dit land weg te geven en het gaat vrolijk door.

Captain Orange | 22-08-08 | 02:00

Hoewel liefde? mannen bevrediging dan maar.

Steerpike | 22-08-08 | 02:00

Fleauxe | 22-08-08 | 01:56
+1 pour toi!

HaanzonderkoP | 22-08-08 | 02:00

Het is toch godgeklaagd dat mannen niet meer hand in hand kunnen lopen in onze grote steden.
Alles vanwege tuig met een middeleeuwse mentaliteit, die zelf zo hypocriet als de klere zijn.
Vanwege hun spastische relatie met vrouwen bestaat nergens zoveel mannen-liefde als in het Midden-Oosten.

Steerpike | 22-08-08 | 01:58

@hierboven, laatste comments
juist, en daarom gaan we met zn allen naar de kloten

hetluis | 22-08-08 | 01:58

@Captain Orange | 22-08-08 | 01:48: Ik zie niet in wat mijn geaardheid hiermee van doen heeft, hoogstens zou je kunnen stellen dat ik derhalve weet waar ik het over heb. Ik besef mij ter dege dat gevoelens van haat geen enkel doel dienen, wat ik wou duiden is dat het niet uit ignorantie voort komt. Ik ben meer dan bereid om liberaal te denken ten opzichte van moslims ware het niet dat een dergelijk proces pas vruchten afwerpt indien het liberale denken wederzijds is. Wat mij in dit vraagstuk vaak opvalt is dat moslims geen enkele concessies willen doen om zich meer te voegen naar de normen en waarden van Nederland. De enige reden die daar aan ten grondslag kan liggen is een volk dat nog steeds meent superieur te zijn aan de autochtonen. Van dat soort mensen moet je niet te veel in je land hebben.

Fleauxe | 22-08-08 | 01:56

Had de gemeente niet gewoon kunnen zeggen de andere kandidaat was gewoon beter geschikt? Klaar.. niet uitleggen waarom de man heeft toch beton voor z'n kop..

seven | 22-08-08 | 01:55

Maaier @ 01:31
Het verschil zit em hier overduidelijk in die politieke/openbare functie.. Als een ambtenaar vindt dat een klant zich op de meest onzinnige en niet ter zake doende feiten beroept, daarbij ook nog de meest onredelijke en beledigende opmerkingen maakt t.a.v. die ambtenaar in het algemeen... Dan nog behoort die ambtenaar daar begrip voor te tonen of op z'n minst die klant evengoed netjes te woord te staan. Als je dat als ambtenaar niet wilt of niet kunt, dan ben je als ambtenaar ongeschikt!
Scheldpartijen (hoe onredelijk soms ook) moet je kunnen incasseren, dus alleen al om die reden zal deze persoon (als ambtenaar) hoe dan ook iemand een hand moeten kunnen geven wanneer dat gewoonte is en de klant dat verwacht. Dan behoor je jezelf dienstbaar op te stellen, i.p.v. een willekeurige klant die je niet bevalt helemaal verrot te schelden en de deur te wijzen!
Met die gedachte in je achterhoofd kan simpelweg iemand, die zelfs weigert om een ander de hand te schudden, in mijn ogen nooit of te nimmer ambtenaar zijn!

Biomassa | 22-08-08 | 01:55

@Captain Orange | 22-08-08 | 01:48 : Het gaat erom dat die "bepaalde bevolkingsgroep" de klok terug heeft gezet naar de 50igers,
Een kennis in het onderwijs vertelde mij: "Ik ben full circle gegaan, in de 60s kon ik er niet voor uitkomen, in de 70s en 80s was ik de gevierde bob, en nu kan ik er ook maar beter over stil zijn dat ik een vriend heb", en dat is "des Pudels Kern".
Onze vrijheid wordt verneukt.

Steerpike | 22-08-08 | 01:54

de grote Anti | 22-08-08 | 01:44
doe de lyrics f, ben lui

Captain Orange | 22-08-08 | 01:50

maken wij ons druk om de monarchie of om de islamisering? first things first

hetluis | 22-08-08 | 01:49

@Maaier 01:31: Van iemand die wegens dogma categorisch weigert om de hier geldende begroetingsvormen te gebruiken, zelfs als hem duidelijk wordt gemaakt dat het eigenlijk wel een beetje bij de vacature hoort, verwacht ik niet dat hij al zijn klanten open, onbevangen en gelijkelijk tegemoet zal treden. Zeker als hij in djellaba bij de sollicitatie verschijnt krijg ik niet echt het idee dat hij religie en ambt gescheiden zal houden. En van die religie weten we wel hoe het zit met gelijke rechten en zo. Kortom: volkomen ongeschikt voor de functie.

Muxje | 22-08-08 | 01:49

De goede man heeft trouwens zijn gezicht ook niet echt mee.

Steerpike | 22-08-08 | 01:48

Fleauxe | 22-08-08 | 01:37
Ik ga maar dwars door de boerenkool hoor, maar dat haten, dat haten... daar kom je geen ene malle moer verder mee. Voorzover ik weet ben je heaumeaux en ik heb indien je dit bent er 300.000% respect voor maar je zou "als gelukkig gerespecteerde"minderheid in dit land best wat liberaler mogen denken. Dat er een helaas grote minderheid (en ja dat zijn de asbakken) zijn die je veroordelen, daarvan zijn er onder die dommekutboeren in NL ook een heleboel. Maar die haat richting een bevolkingsgroep kan ik ff niet plaatsen.... hou er wel ff rekening mee dat ik al aardig zit te bieren zzzzzinds half acht en 3 keer een comment moet lezen please...

Captain Orange | 22-08-08 | 01:48

@bottehond
Houd je nog wel tijd over voor de geneugden des levens man..
Monarchie zal blijven vrees ik,maar dat is een gokje.

de grote Anti | 22-08-08 | 01:48

@ Fleauxe

Toe maar.

* gaat contemplerend zijns weegs *

bottehond | 22-08-08 | 01:45

*Schrikt wakker na een paar youtube links aangeklikt te hebben*
Zpeciaal voor cultuurverrijkers die meelezen goed naar de tekzt luisteren.
nl.youtube.com/watch?v=2bKL1ptf71M&...

de grote Anti | 22-08-08 | 01:44

@ de greaute anti

Live with it? Nooit. This has gone far enough. Besides: wie Mabel van oranjeklant Peter Siebelt (waar hangt die in vredesnaam uit?) leest begrijpt dat Prins Pils de monarchie in Nederland moet afschaffen. Laat hem maar de eerste president van de Republiek worden. Kunnen zij en die juntadame zich bewijzen.

bottehond | 22-08-08 | 01:44

en wat doet clairie c.s. hier mee?

hetluis | 22-08-08 | 01:42

@Fleauxe: De Islam heeft iedereen lief zolang hij zich maar volledig onderwerpt.
( Zie: Stalin, Hitler, Mao ).

Steerpike | 22-08-08 | 01:41

@Fleisch
Waarom staat er eigenlijk Mannen LUISTEREN! En niet mannen en vrouwen ??

Hobbykip | 22-08-08 | 01:38

@Maaier | 22-08-08 | 01:35 : Het gaat erom dat een vrouw ongesteld kan zijn, Onrein!!! maar omdat je dat niet kan zien geef je ze allemaal maar geen hand.

Steerpike | 22-08-08 | 01:38

@Steerpike | 22-08-08 | 01:30: Dus Allah heeft mij wél lief?
@bottehond- 01:30: Wat valt er nog te zeggen Botte, moet ik weer beginnen over de achterlijke cultuur die het met zich meebrengt? Het feit dat we er qua vrijheden bijna 60 jaar op achteruit zijn gegaan? Dat sommige Joden in Amsterdam zich met busjes van en naar de kerk laten brengen uit angst voor moslims? Dat homo's uit hun huizen worden gepest en geterroriseerd evenals alleenstaande moeders. Want dat kán gewoon niet natuurlijk in een vrome moslimwijk in, pak 'm beet, Zaandam. Of misschien wel die bejaarden in Utrecht die voor de tweede keer in hun leven een kamp-ervaring krijgen aangeboden in de vorm van een metershoog hek om hun bejaardenhuis. Want tsja, als je als politie moet kiezen tussen bejaarden beschermen of moslims pleasen dan is de keuze snel gemaakt. Zullen we anders in korte broek een straatje aanleggen in Almere? Dat zijn allemaal argumenten om te komen tot mijn stelling dat het haten van groepen mensen niet altijd op domheid stoelt.

Fleauxe | 22-08-08 | 01:37

bottehond | 22-08-08 | 01:24
Goed stukkie Bottehund, doe mij orange, blanc, bleu en stop met die krankzinnige supsidies aan die miljardairs, qua instituut heb ik er niks op tegen, qua kosten, niet schandalig, gewoon genant!

Captain Orange | 22-08-08 | 01:36

Overigens opvallend en veelzeggend dat die gast niet eens wist te zeggen waarom hij vrouwen geen hand mocht geven, maar alleen dat ie gekke regeltjes naleeft. Wt dat betreft een prima ambtenaar dunkt me.

Maaier | 22-08-08 | 01:35

@de grote Anti | 22-08-08 | 01:32: Fout!! bij de Heilige Pater Pio waren zelfs zijn "lichamelijke bijproducten" welriekend.

Steerpike | 22-08-08 | 01:35

@botte| 22-08-08 | 01:24
Juist,lang leve de revolutie !!
'Maarja,waar je ook komt,peop is altijd bruin en smerig.Daar verander je weinig aan.
Live with it,dude.

de grote Anti | 22-08-08 | 01:32

Punten voor Clairy "dhr. Wilders zal wel lachen nu" Polak, minpunten voor de gekke baardmans, minpunten voor iedereen die godbetert handenschudden tot een actie van goed en kwaad weet te reduceren. What's next? Iemand die níet vrijdagmiddag halfdronken in de wagen stapt na de Vrijmibo veroordelen omdat ie niet meedoet.

Intenties maken me niet uit, of je nou bang bent voor vrouwen, smetvrees hebt of van je idiote geloof het niet mag, sinds wanneer gaan we manieren van begroeten in NL verplicht stellen? Notabene in het land waar ambtenaren wél mogen weigeren homo's te trouwen?

Uitzetten, wt ik hier ergens boven lees, is helemaal ridicuul. Heropvoeden, de-indoctrineren, desnoods het gevang in (al is dat belachelijk in deze zaak), dat kan nog, maar waarom zou je een gek uit gaan zetten, terwijl - jammer genoeg- verbanning niet meer van deze tijd is. Anders hadden we heel wat meer criminelen, van elke afkomst, de grens over kunnen zetten naar Bels.

En nu bier.

Maaier | 22-08-08 | 01:31

@ Fleauxe

Dat heb je in feite niet nee. Vertel es? Of durf je nog niet?

bottehond | 22-08-08 | 01:30

@Fleauxe : Maar de Islam heeft wel warme gevoelens voor jou! en daar gaat het om.

Steerpike | 22-08-08 | 01:30

Ookmooi | 22-08-08 | 01:23
Haha.... wij kennen elkaar, geweldige tent, Max eigenaar wasportier en vriend vanmn broer (nee niet gay) Geweldige tijd daar... altijd binnen mogen komen en inderdaad feestje met de bi-meiden. Was er ooit mt mn toenmalige vriendin... pfff

Captain Orange | 22-08-08 | 01:29

Heb ik op dit forum wel eens laten doorschemeren dat ik minder warme gevoelens voor de Islam heb?

Fleauxe | 22-08-08 | 01:28

@Captain Orange: Bosch'

Steerpike | 22-08-08 | 01:28

nattebever | 22-08-08 | 01:23
waarom is zoń jongen nou een laffe hond?
die knul draagt meer bij aan de gemeenschap dan 5 tokkies bij elkaar, ok daar hou je ook niet van?
.
.
Steerpike | 22-08-08 | 01:23
Ken ik niet, is dat haegsch?

Captain Orange | 22-08-08 | 01:27

@doedeljantje | 22-08-08 | 01:24: Zonder verdoving afgescheurde schaamlippen en onthoofde mensen die openlijk spraken over 'twijfels over de religie'. Ja, van die afdeling zou hij een prima woordvoerder zijn.

Fleauxe | 22-08-08 | 01:26

nattebever | 22-08-08 | 01:21

Prima verwoord. N.B. ik ga vanavond hopelijk ook nog even bij een natte bever op bezoek. *Moreel signing of*

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 01:26

Waar is Faizel Enait eigenlijk "de perfecte articulator" van?

doedeljantje | 22-08-08 | 01:24

Dat Prins Pils zich in Peking als een aandachtshoer op onze jongens en meiden, die Nederland en masse verwarren met oranje, stort is een gotspe. WA (sic www.youtube.com/watch?v=p6YHKLGe-Hg) van Buuren representeert een revanchistische familie die zich, geheel onterecht en tegen iedere menschelijke waardigheid in, het tot in eeuwigheid erfelijk staatshoofdschap van de Vrije Republiek der Verenighde Provincieën heeft toe geëigend. De Oranjes-usurpateurs zijn een disgrace met hun machtsbehoudzucht en massieve propaganda. Voortaan dienen Nederlandsche sporters Rood Wit Blauw te dragen.

Overigens waren de laatsten die voor het Orange Blanje Bleu waren de NSB-erTs.

kwoot
De NSB claimde dat oranje-blanje-bleu de echte Nederlandse vlag was.
ontkwoot

Wég met dat erfelijk staatshoofdschap! Leve de Vrije Republiek der Nederlanden. Zo is Nederland bedoeld. Imho.

bottehond | 22-08-08 | 01:24

@Captain Orange | 22-08-08 | 01:17
Doet me denken aan mijn jaren in de Strass. Tot 06.00 open, prima muziek, kroketten en lekkere bi-meisjes. Zeer gaaf!

Ookmooi | 22-08-08 | 01:23

@Captain Orange | 22-08-08 | 01:18 : Hoezo? O Tempora, O Mores,
Je hebt trouwens wel gelijk over gay-bars, "Chez Nous" was de enige plek waar het na 2en nog gezellig was.

Steerpike | 22-08-08 | 01:23

Captain Orange | 22-08-08 | 01:21
Ik hou niet van leuke open discussies met laffe honden.

nattebever | 22-08-08 | 01:23

Ik heb vanavond niet veel zinnigs meer te melden (wanneer wel, jaja), dus ik ga slapen. Welterusten allemaal

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 01:22

zie net de uitzending nova. die faizil is werkelijk briljant, briljant! is niets tegenin te brengen, maar dan ook niets

hetluis | 22-08-08 | 01:22

Tjezus wat een bedroefend 'debat'.. Een betweterige,bijna infantiele Enait,geen touw aan vast te knopen..'en Polak die er geen raad mee weet.
*iets met praten tegen een muur mompelt*

de grote Anti | 22-08-08 | 01:22

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 01:12
Daar heb je een punt. Misschien moet de Koningin, onze Geliefde Vorstin, die mensen een oprotlintje geven - kunnen ze in homiehomieland fijn vertellen dat ze met de grootste uitkeringstrekker van ons land contact hebben gehad. Een Enorme Eer, lijkt mij. In die culturen van eminent belang.

nattebever | 22-08-08 | 01:21

nattebever | 22-08-08 | 01:18
Absoluut waar, de mannen drinken zgn alcoholvrij bier en alcoholvrije bacardi, serieus waar, denk dat je dat gewoon moet slikken, voorlopig zijn ze er wel en dollen ze mee, hoe hypocriet ook, en ja, reken maar dat ik t erin wrijf bij ze, en ja... altijd leuke open discussie. heerlijk toch.

Captain Orange | 22-08-08 | 01:21

nattebever @ 01:09
Da's ook een mogelijkheid, maar voor je het weet misschien weer strafbaar.. Lijkt me dan toch beter om hem het idee te geven dattie heul goed zwemmen kan en dus vrijwillig "meewerkt"!.. Zo denkt ie zelf ook over de advocatuur, dus moet niet zo moeilijk zijn om dit persoontje wijs te maken dat die medaille en eeuwige roem al voor em klaar ligt..

Biomassa | 22-08-08 | 01:20

Bweg. Geen lol hier. Enkel dezelfde ruifroof
*gaat blinds poker roven*

-Strotgrondel- | 22-08-08 | 01:20

Steerpike | 22-08-08 | 01:09
voel jij je wel goed? SGa s lekker op voorpost spelen ofzo

Captain Orange | 22-08-08 | 01:18

Overigens ben ik van mening dat de CGB direct opgeheven dient te worden.
Adreslijst van de leden publiceren maar. Iemand?

Ookmooi | 22-08-08 | 01:18

Captain Orange | 22-08-08 | 01:12
Iedereen zoekt het maar uit, als ik er maar geen last van heb. Een niet of nauwelijks praktiserend moslim is geen moslim te noemen. Vind het wel uitgesproken laf dat ze gaan bidden en daarna de kroeg induiken. Dat tekent de indoctrinaire kracht van de islam. Die is ook reëel, op geloofsafval staat de doodstraf. Mensen die dat systeem steunen, al is het maar dmv deelname aan een vrijdagmiddaggebed, zie ik het liefst opdonderen naar een land waar schijnheiligheid een (religieuze) deugd is.

nattebever | 22-08-08 | 01:18

Als die RaRa lui nou eens een moskee in de fik zouden steken, kijk dán wordt het leuk!

Fleauxe | 22-08-08 | 01:18

bottehond | 22-08-08 | 00:45
Nope, sorry voor de late reactie maar homosensuele muziek kan best lekker zijn, enja je gaat uit je dak maar ik kwam regelmatig in de haagse homoscene, beste plek om een verschrikkelijk lekker wijf te scoren.(ok ik probeerde het, ik zal je voor zijn :) )
vooralsnog was ik liever in die gay-bars met een paar vriendjes en vriendinnetjes als dat ik tussen die opgefokte randdebielen liep in de "normale" discotheken.
Muziek geweldig en nooit gelazer

Captain Orange | 22-08-08 | 01:17

Ookmooi | 22-08-08 | 01:07

Achmed The Dead Terrorist: "We're Looking For Some Idiots With No Future"

Eurotokkie | 22-08-08 | 01:16

CoJoNes | 22-08-08 | 01:03
Dank voor je leestip. Blij dat ik daar m'n tijd niet aan verspild heb. Zit je hier, met maar 80% debielen, toch een stuk beter.

nattebever | 22-08-08 | 01:12

@nattebever | 22-08-08 | 01:09
Toch jammer dat hij het verpest voor de 156 geintegreerde moslims in ons land waar je nooit last van hebt.

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 01:12

nattebever | 22-08-08 | 01:03
Mwah, moeilijk hoor, ik wordt ook ziek van die asbakken die zich niet aan willen passen aan de standaard normen en waarden in de maatschappy, daarentegen respecteer ik het geloof van de "normale moslim wel. Misschien een controverse maar toch. Ik heb vrienden en collegaś die moslim zijn, gestudeerd, freelance 100 euri per uur, nemen vrijdags de middag vrij, gaan bidden, doen geen vlieg kwaad, betalen 52% belasting en zijn zo gek als een deur in de kroeg. Ik neig er ook altijd naar om ze "allemaal"de tandjes te wensen maar ik weiger vooralsnog om het zo zwart/wit te zien. I know wellicht gelul maar ik schrijf het toch maar even.

Captain Orange | 22-08-08 | 01:12

@ CoJoNes

Laten we het er op houden dat jij bepaald oudtestamentisch bent en ik dan weer nieuw testamentisch. Jij wraakzuchtig en ik verzoenend. Had je dat ooit gedacht van botte?

bottehond | 22-08-08 | 01:11

trouwens het handen geven aan vrouwen is voor
orthodoxe joden ook taboe , weet niet hoeveel er bij de
gemeente werken natuurlijk.

Eurotokkie | 22-08-08 | 01:10

Faizil stom, Gemeente lief. Probleem opgelost.

Framoes | 22-08-08 | 01:10

-weggejorist-

Steerpike | 22-08-08 | 01:09

Biomassa | 22-08-08 | 01:06
Kan-ie niet al morgen in de Nieuwe Waterweg worden gedonderd en richting Londen gaan zwemmen, waarbij het publiek aan de wal hem al stenigend toejuicht?

nattebever | 22-08-08 | 01:09

Leuk: Een fundamentalistische moslam die praat over de rechten van den mensch.... Laten we dan eens beginnen met het recht om geen handenschud weigeraar aan te hoeven nemen, als dat niet gepast is binnen onze koeltoer. Dan kun je woorden gebruiken die je over de laatste 2 jaar hebt geleerd - om ongetwijfeld terrorjurist te worden - maar het maakt je echt niet aantrekkelijker voor de nederlandse markt die gewoon geen moslim wil zien als het om zijn/haar sociale toekomst gaat.

Opzouten; raket in zijn kont, lontje aansteken en afschieten die hap!!

NL-nogwel-Rick | 22-08-08 | 01:08

@Biomassa | 22-08-08 | 01:06
Vind hem meer iets voor het WK bommetje ........

Hobbykip | 22-08-08 | 01:08

Ik heb zojuist NOVA starring Faizel Enait bekeken. Denk dat deze meneer voor geen enkele functie geschikt is. Lijkt me dat betrokkene beter is af is in zijn geboorteland. Wat een Lutser. Leve Clairy Polak!

Ookmooi | 22-08-08 | 01:07

Geheel in de stijl van de "Olympische Gedachte" (meedoen is belangrijker dan winnen) schrijven we over 4 jaar dit heerschap namens Nederland in voor de 10 km zwemmen.. wedden dattie de eindstreep niet haalt? Weer een probleem opgelost!

Biomassa | 22-08-08 | 01:06

De belangrijkste vraag die hier en elders niet gesteld wordt , maar wel gesteld dient te worden, luidt m.i.: als deze zelfingenomen zandbakker al openlijk durft toe te geven dat hij vrouwen geen hand wil geven bij het uitvoeren van een baan in de publieke sector, tot welke achterlijke en nog veel gevaarlijkere zaken, waar hij waarschijnlijk liever niets over zegt, is hij dan ook in staat?

Uitkeringsfraude? Het weigeren samen te leven met andersgelovigen en niet-gelovigen? Het accepteren van homoseksuelen en ex-moslims? Het slaan van kleine kinderen die koranteksten niet correct uit het blote hoofd leren? Genitale verminking met stukjes glas bij kleine meisjes? Zelfmoordaanslagen? Of komt dit alles niet zoveel voor bij islamieten?

Boelekeerl | 22-08-08 | 01:05

@bottehond | 22-08-08 | 00:40
I Think NOT. Peter Breedveld schrijft reacties op z'n eigen reacties op z'n eigen stukjes en schoffeert al frauderend ook nog eens zijn meest waardevolle reaguurders. Ik las je asslicking al op FN, Breedveld valt genadeloos door de mand. Het is een meeloper en Hasnae's missie is geslaagd. Benieuwd hoe de volgende spineless bastard heet die z'n leuter in haar bandietengrot mag roeren voor de duur van 1001 nacht.

CoJoNes | 22-08-08 | 01:03

Captain Orange | 22-08-08 | 00:59
'Hij was maar een moslim, zo'n sukkel.'

Op die variant zullen we nog wel even moeten wachten. Alle grappenmakerTs in NL zijn als de dood voor de islam, HT uitgezonderd. Terwijl de islam de grootste grap ever is. A joke, zij het a sick joke.

nattebever | 22-08-08 | 01:03

Captain Orange | 22-08-08 | 01:02
Hoezo? we spelen dit keer toch niet tegen de Duitschers?

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 01:03

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 01:00
en bij gelijkspel? Strafballen? Laten we dat maar niet doen!

Captain Orange | 22-08-08 | 01:02

@Dorser | 22-08-08 | 00:56
Goed gezegd. Actie is nu nodig. Daden.
Helaas moeten we nog jaren wachten voor we weer kunnen stemmen.
Elk jaar een verkiezing voor de Tweede Kamer zou beter zijn www.dataweb.nl/~cool/SvHG/DOK/DOK-Aank...

Lewinsky | 22-08-08 | 01:01

@Dorser | 22-08-08 | 00:56
Maak je geen zorgen. Binnen een jaar of 10 zal de eindstrijd beginnen. There can be only one!

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 01:00

nattebever | 22-08-08 | 00:57
Aha, dat verklaart een hoop. Die Muntz is wat mij betreft helemaal geweldig maar dat te zingen.. mwah, persiflage.. link hoor...

Captain Orange | 22-08-08 | 00:59

@Fleauxe: Je begint steeds meer op de zeer gemiste James Blond te lijken, primadeluxe.

Steerpike | 22-08-08 | 00:58

Captain Orange | 22-08-08 | 00:53
Was persiflage van Muntz, als ik me niet vergis. Zij heeft dit niet gezongen. Stond ooit op een kerst-cd van de vpro.

nattebever | 22-08-08 | 00:57

Een “boerenvonnis” (op 00:31 van de NOS-audio) wordt de rechterlijke uitspraak genoemd door Mohammed Enait; “handenschudfundamentalisme”. Wat een kreten. Wat een denigrerende toon, en dat voor een aankomend jurist; tenzij al een bepaalde clientèle voor ogen staat.
Vooral het typeren van autochtonen als "aboriginals" mag als een teken aan de wand worden beschouwd.
Aboriginals zijn de autochtone Australiërs die, na een invasie van zich superieur wanende Europese hufters als minder dan stront zijn behandeld, en zijn geworden tot een onderdrukte minderheid in eigen land.
Die typering verraadt een moslimfundamentalisme dat streeft naar dominantie van zijn discriminerende geloof. Er lijkt een diepe minachting in door te klinken. Schets van een toekomstbeeld dat zich al lijkt te gaan vormen o.l.v. onze slapjanuspolitici:
De oorspronkelijke bewoners van Europa zijn de autochtonen, die na een invasie van zich superieur wanende niet-Europese hufters als minder dan stront worden behandeld, en zijn geworden tot een onderdrukte minderheid in eigen land.
Zijn actie lijkt niets minder dan een stapje in de islamiseringstrategie. Dit kan op termijn meer kapot maken dan ons lief is.
De meerderheid van nazaten van de Europese hufters hebben hun excuses aangeboden en zijn op de goede weg om in het reine te komen met de Aboriginals. Kan dat ook zo gaan als die niet-Europese extremisten hier ooit de meerderheid zijn gaan vormen? Beter is het om de invasie te stoppen en maar geen minderheid in eigen land te worden.

Dorser | 22-08-08 | 00:56

mark twain | 22-08-08 | 00:49
Had ik maar vrienden.... maar goed als je problemen zoekt ofzo geen probleem hoor... zoek maar lekker verder

Captain Orange | 22-08-08 | 00:55

Heb voor een knaak C & C Generals gekocht bij de Action, mijn kinderen lachen zich rot over die ouwe meuk, maar het is zoo bevrijdend om pittoreske Arabische stadjes in puin te schieten, en minaretten op te blazen, heerlijke ontlading na zo'n Nova als vanavond.

Steerpike | 22-08-08 | 00:54

@Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:49: Ik laat alles gelaten over mij heen komen.
@Reinaert | 22-08-08 | 00:52: He-le-maal mee eens, ik kan niet wachten op het momentt waarop deze gezwellen op de strontkar door de straten worden gereden.

Fleauxe | 22-08-08 | 00:54

bottehond | 22-08-08 | 00:50
Pff, nee helemaal correct hoor maar ik geloof mn oren niet dat de zangeres zonder naam dit zingt, dat kan toch niet waar zijn.

Captain Orange | 22-08-08 | 00:53

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:50
Nu ik er een beetje over nadenk, misschien een idee voor de volgende OS als demonstratiesport? Ik voorzie een finale VS-Italie (Ron Jeremy tegen Rocco).

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:53

@Fleauxe | 22-08-08 | 00:46:

Faizel gaat niet omdat Faizel verdomd goed weet dat 'ie hier tot aan het einde der tijden kan doorgaan met zijn spelletjes, dat voorrecht heb je in de meeste andere landen niet.

Faizel is niets anders dan een kwaadaardig gezwel, een profiteur en een provocateur. Eigenlijk zou je dit soort menschen moeten negeren en hen geen podium moeten bieden. Helaas heeft Herr Faizel z'n eigen podium zorgvuldig opgebouwd en wil nu ook coute que coute z'n one-man show opvoeren. Dat hem slechts hoongelach en slechte kritieken ten deel zullen vallen deert hem niet, hij is on a mission from God [de andere, that is].

Reinaert | 22-08-08 | 00:52

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:49
Ik bedoel, het is een harde sport als je het een beetje serieus neemt..

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:50

@ Captain Orange

Racisten zijn volgens mij niet wellekome op GS, al worden ze soms gedoogd als ze net binnen de lijntjes blijven.

www.youtube.com/watch?v=bTIklFsMjjU

bottehond | 22-08-08 | 00:50

@ Captain Orange 00:39

Beetje huilie, huilie doen bij je vriendjes?

mark twain | 22-08-08 | 00:49

bookofdeath.jpg

Vergis je niet, dit is de Coolsingel over 5 jaar.

Steerpike | 22-08-08 | 00:49

Fleauxe | 22-08-08 | 00:46
dacht dat jullie gingen neuqen, of ben je er zo 1 die er alleen bijligt...

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:49

@ gentle reus

Ge- wel- dig!
Laten we dit gewoon mogelijk houden. Vrijheid Blijheid ipv steniging.
Zo simpel is het.

bottehond | 22-08-08 | 00:48

Eurotokkie | 22-08-08 | 00:44
ik geloof het wel, ja; mooi man!

hetluis | 22-08-08 | 00:47

Hobbykip | 22-08-08 | 00:44
ah, dat is beter. Uit de tijd dat de tv nog zwart/wit was, en de sex vies!

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:47

Die leukemiezwemmerT laat zich een goeuwe opsleden door een islamiste. Ik had geweigerd. Had zij naar de commissie gelijke olympische behandeling kunnen gaan. Maar dan mag Faizel ook niet meer zeuren. ... grinnik ....

bottehond | 22-08-08 | 00:47

Ik heb de Wilders-Polak associatie van deze baard maar even geknipt en gedumpt. Mooie televisie!

Dommelsch | 22-08-08 | 00:47

@Captain Orange | 22-08-08 | 00:42: Ja togg swa!
@Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:44: Waarvoor?
-
Waarom gaat Faizel niet ergens anders wonen? De reedt van Abu JahJah om maar wat te noemen.

Fleauxe | 22-08-08 | 00:46

bottehond | 22-08-08 | 00:43
:)
Nou ja gewoon, ik wil er best over praten, love and hate.. close together. Niks is leuker dan elkaar eerst de hersens in slaan en daarna de liefde te bedrijven... of draaf ik door?

Denk dat ik s moet kappen met dat bier...
www.youtube.com/watch?v=4suJtMIG-eM

Captain Orange | 22-08-08 | 00:46

@ Oranje

Negeer die heaumeausensuele clubmuziek beter, tenzij je bisensuele neigingen hebt, natuurlijk. Luister liever dit en tsjek de tekst:

www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w

Gaat over het vervreemdende effect als je vooruitziende inzichten hebt.

bottehond | 22-08-08 | 00:45

En over 100 jaar zeggen de historici: "Maar zagen ze dat dan niet aankomen? " , ja sommigen wel, maar de Vogelaars, Cohens, en al die andere Quislings leverden ons gewoon uit.

Steerpike | 22-08-08 | 00:45

bottehond | 22-08-08 | 00:41
Je bedoelt binnen de territoriale wateren? Ik zou toch pleiten voor het verderop dumpen van dat afval.

nattebever | 22-08-08 | 00:44

hetluis | 22-08-08 | 00:43

als je geloof dat toelaat wel ja

Eurotokkie | 22-08-08 | 00:44

Fleauxe | 22-08-08 | 00:39
bah, alleen (verklede) mannen in deze clip. Wel een lekker ritme, maar hebben julie daar nog de conditie voor?

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:44

met het recht iemand de hand te weigeren bestaat ook het recht iemand voor z'n bek te slaan?

hetluis | 22-08-08 | 00:43

@ Captain Orange 0039

Sjonge. Ik ben er stil van.

bottehond | 22-08-08 | 00:43

Fleauxe | 22-08-08 | 00:39
Kudo + 1 (ben zunig) wellicht beetje sullig maar ken nummer niet... klinkt wel lekker inderdaad....

Captain Orange | 22-08-08 | 00:42

@krem | 22-08-08 | 00:40: Een vrouw die haar vagina lief heeft doet er goed aan de koran te verbranden, in dat opzicht zou het best kunnen ja.

Fleauxe | 22-08-08 | 00:41

CoJoNes | 22-08-08 | 00:33
Leuk verhaal. Ben nog nooit op die site geweest. Ben bang dat dat zo blijft.

nattebever | 22-08-08 | 00:41

Steerpike | 22-08-08 | 00:39

in geen 1000 jaar .

Eurotokkie | 22-08-08 | 00:41

@ Steerpike 0039

100 % eensch! Sheer logic.

bottehond | 22-08-08 | 00:41

Fleauxe

dat las ik nu net verkeerd.. ik las nl. Zou Clairy nu in haar studeerkamer zitten en de koran voor haar vagina verbranden.. misschien doet ze dat wel

krem | 22-08-08 | 00:40

Hobbykip | 22-08-08 | 00:34

Precies. En om 6 uur aan de soep.

dr.spin007 | 22-08-08 | 00:40

@ CoJoNes

Inzake FN: FN hoort er bij. Imho. Ieder blog kent de crises van haar meester. Give Breedveld a break. Niets menschelijksch is jou vreemd, toch?

bottehond | 22-08-08 | 00:40

En dat straks de Islamitische meerderheid in de Randstad onafhankelijk wil zijn zodat wij ook ons eigen Kosovo hebben is alleen maar een kwestie van tijd.

Steerpike | 22-08-08 | 00:39

Steerpike | 22-08-08 | 00:35
Je hebt gelijk, ik stel voor dat we er over praten/schrijven..... maar wat is het dan precies... ben je bang dat je gevoelens erger worden of dat de comments almaar erger worden. Persoonlijk acht ik al dit gezanik de verantwoording van de gemeenschappelijk lullo die mijn alter ego en ik hebben, we hebben hem Mark Twain genoemd, is best fijn om af en toe ziek te worden van iemand, leert je normale mensen te accepteren en toe te laten tot je mind, weet je wel.....

Captain Orange | 22-08-08 | 00:39

@Captain Orange | 22-08-08 | 00:36 : Jij je zin:http://www.youtube.com/watch?v=4upn3M4jtQY
-
Zou Clairy nu in haar studeerkamer zitten en de koran pagina voor pagina verbranden?

Fleauxe | 22-08-08 | 00:39

@CoJoNes | 22-08-08 | 00:33, dat gezeik, hij heeft mooie foto's, klaar.

gentle giant | 22-08-08 | 00:38

666e comment is mine !! Whahaha!
Am I evil? Yes I am.
Am I evil? I am man, yes I am.

Hobbykip | 22-08-08 | 00:38

Fleauxe | 22-08-08 | 00:34
iK denk jij komt met i just cant get enough. depeche, stelt me teleur...

Captain Orange | 22-08-08 | 00:36

Ik wordt soms toch zoo vreselijk moe van al dit gezeik, en ik ben bang dat het alleen maar erger gaat worden.

Steerpike | 22-08-08 | 00:35

@dr.spin007 | 22-08-08 | 00:31
Zorg jij voor de melkbussen ?
Dan zorg ik voor carbid... oke?

Hobbykip | 22-08-08 | 00:34

de gewone man | 22-08-08 | 00:32
Jouw "enter"zit volgens mij niet op je toetsenbord maar is het eerste gat vanaf de rug gezien?

Captain Orange | 22-08-08 | 00:34

Hij kan toch ook achter de vuilniswagen hangen dan hoeft die mensen geen hand te geven.

Eurotokkie | 22-08-08 | 00:34

Fleauxe | 22-08-08 | 00:30
Gastarbeid? Daae is deze gast nog niet aan begonnen hoor!

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:33

@ Captain Orange 00:30

Even helpen. Mark heeft geen vrienden en Mark is een groot bewonderaar
van EP. Doei, domme sukkel.

mark twain | 22-08-08 | 00:33

Flodder | 22-08-08 | 00:28
Veel te vrijblijvend. Mensen die zich niet wensen aan te passen aan de Westerse waarden blablabla moeten gewoon oprotten, zeker als zij er iets inferieurs voor in de plaats willen stellen.

nattebever | 22-08-08 | 00:33

Ik geloof in enter
Zodra ik enter aanraak gebeurt er iets
Soms tegen mijn zin maar meestal gewenst
Enter geeft mij voldoening en zin
Mijn enter wenst het liefst geraakt te worden door een nat washandje
Oh excuus, wrong post

Maar enter maakt geen onderscheid in handen, vrouw of man, zolang er maar een washandje omheen zit.

de gewone man | 22-08-08 | 00:32

@Captain Orange | 22-08-08 | 00:30, dat manneke is ziek, negeren maar.

gentle giant | 22-08-08 | 00:32

Ik denk dat ik maar vrijheidsstrijder word.
*boerenzakdoek omknoopt*

dr.spin007 | 22-08-08 | 00:31

FLeauxe.. neuqen?

Captain Orange | 22-08-08 | 00:31

@Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:22: Ik wou dat ze daar gebleven waren! Of teruggekeerd na hun 'gastarbeid'.

Fleauxe | 22-08-08 | 00:30

mark twain | 22-08-08 | 00:26
jij bent echt zo'n verschrikkelijk manneke he.... ik buig serieus liever 1000 keer voor Fleauxe dan 1 keer voor de linkse terreur van jouw vrienden...

Captain Orange | 22-08-08 | 00:30

@ Flodder

En om de samenleving om te vormen naar hun model.

bottehond | 22-08-08 | 00:29

nattebever | 22-08-08 | 00:25
Iedereen is vrij om te gaan als het ze hier niet bevalt.

Flodder | 22-08-08 | 00:28

AntiSoof | 22-08-08 | 00:25
hehe.... slaap ze...:)

Captain Orange | 22-08-08 | 00:27

@Pipi | 22-08-08 | 00:25
Las jij een boek daarover? Anders weet je dus helemaal nixs daarvan

AntiSoof | 22-08-08 | 00:27

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:24
Hehe, mag dat kind toch al wel voorbeiden op de infabulatie of is dat ook al weer haram?

Captain Orange | 22-08-08 | 00:26

@ Fleauxe 00:18

Persoonlijk, maar dan ook echt heel erg persoonlijk vind ik homo's in
en in slecht.

mark twain | 22-08-08 | 00:26

Oei, die duivelse vazal komt bijna weer op tv.
*zoekt snel bed op voordat nachtrust volledig is vergald*

Flodder | 22-08-08 | 00:26

-weggejorist-

helderejan | 22-08-08 | 00:26

Flodder | 22-08-08 | 00:23
Je vraagt kortom van die mensen hun identiteit op te geven. Zij definiëren zichzelf in de eerste plaats als moslim, zeker in NL.

Dan kun je beter gewoon straightforward pleiten voor een oprotbeleid. Iets waar ik een groot voorstanderT van ben.

nattebever | 22-08-08 | 00:25

@Captain Orange | 22-08-08 | 00:23
Ok, ik treiter graag. Ik bedoel: geniet lekker ding ;)

AntiSoof | 22-08-08 | 00:25

Lichaamstaal zegt heul veul..... maar dat terzijde, hier in europa schudt je handen... lukt je dat niet, tja........ dan toedeledokie

en nattebever | 22-08-08 | 00:14 ik wil best een keer wat met jou drinken, maar alleen als je je naam eer aandoet

Pipi | 22-08-08 | 00:25

AntiSoof | 22-08-08 | 00:24
Ff dan hoor,wat zanik jij nou... focking debiel!

Captain Orange | 22-08-08 | 00:25

Zo hee, ik zit nog even Nova terug te kijken. Wat een clown zeg, lol!

Dommelsch | 22-08-08 | 00:24

@ allen

bumberklevert | 22-08-08 | 00:24

Captain Orange | 22-08-08 | 00:23
he! dat mag pas als ze 18 zijn hoor!

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:24

@Captain Orange | 22-08-08 | 00:23
Geniet er maar niet van domno, dat kan je toch niet.

AntiSoof | 22-08-08 | 00:24

stelletje

bumberklevert | 22-08-08 | 00:23

Flodder | 22-08-08 | 00:10
Toevoeging: uiteindelijk moeten ze zo empowered zijn dat ze durven inzien en erkennen dat al dat geloven één grote lariekoek is. En je het enkel mag gebruiken om jezelf te troosten zoals een iets te oud kind nog in sinterklaas 'gelooft' voor de cadeautjes. Maar goed, dat is nog niet zo één-twee-drie te realiseren.

Flodder | 22-08-08 | 00:23

Goethe nacht freunde.......

ik ga out/
Morgen pappa weer spelen met de koter om 1/2 acht...

Captain Orange | 22-08-08 | 00:23

Kut gelul over nix

AntiSoof | 22-08-08 | 00:22

@Fleauxe | 22-08-08 | 00:18
in hun eigen land kan ik ze prima verteren, daar kosten ze in ieder geval geen geld, op de ontwikkelingshulp na dan.

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:22

@mark twain | 22-08-08 | 00:18: Lul.

gentle giant | 22-08-08 | 00:22

@ Flodder

* kluif gooit *

bottehond | 22-08-08 | 00:21

@ nattebever
Heerlijk scherpe tandjes, ouwe schorsknagerT.

-Strotgrondel- | 22-08-08 | 00:19

@nattebever | 22-08-08 | 00:13: Je bent te goed!
@Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:14: Ja idd, moslims zijn in en in slecht!

Fleauxe | 22-08-08 | 00:18

Over principes gesproken: ik geef vrouwen geen hand. Dat mag niet. Ik geef niemand een hand. Dat mag wel. I love it when a plan comes together.

de gewone man | 22-08-08 | 00:18

@ Gentle giant 00:10

Dat lijkt me ook meer iets voor jou; ik ben niet zo goed in het beredeneren van standpunten.Volstrekte dwazen zullen daar wel goed in zijn. Iets voor
jouw familie, dus.

mark twain | 22-08-08 | 00:18

Fatal, Faitall, Fuckall?

AntiSoof | 22-08-08 | 00:18

nattebever | 22-08-08 | 00:15
rofl

Captain Orange | 22-08-08 | 00:16

Faizel, die muzzelnegert met dat funky keppeltje.

CoJoNes | 22-08-08 | 00:16

CoJoNes | 22-08-08 | 00:14
Faisal, waar heb jij het nou in cojonesnaam over?

Captain Orange | 22-08-08 | 00:16

@Pipi | 22-08-08 | 00:11
Kudt las jij ook dat boek met vele afbeeldingen over lichaams taal, vast niet hè, dommie?

AntiSoof | 22-08-08 | 00:16

CoJoNes | 22-08-08 | 00:14
Over wiè?

nattebever | 22-08-08 | 00:15

Pipi | 22-08-08 | 00:11
welkom in nederland, ik heb een ietsepietse moeite met wat je nou exact comment. Verder niet onaardig bedoelt hoor, maar die handenschudtextremoislamofascistolullo (18 keer woordwaarde) was iets duidelijker dan jij

Captain Orange | 22-08-08 | 00:14

Gaat het nog over Faisal?

CoJoNes | 22-08-08 | 00:14

Pipi | 22-08-08 | 00:11
Ja, en jij de volgende keer iets minder zuipen.

nattebever | 22-08-08 | 00:14

Fleauxe | 21-08-08 | 21:48
*neemt fleauxe en haatbaard* cum grano salis.

Aquila non captat muskas

Moreel Soeperieur | 22-08-08 | 00:14

@Captain Orange | 22-08-08 | 00:10
Heeeeleee lange tong!!!!
hahaaha

AntiSoof | 22-08-08 | 00:13

Fleauxe | 22-08-08 | 00:02
For old time's sake, I'll double that one.

nattebever | 22-08-08 | 00:13

Toen ik pap werd werd ik ook bevangen door een soort idee, dat we niet meer met zijn tweeen waren. En ja hoor, achteraf was dat waar ook.

AntiSoof | 22-08-08 | 00:12

AntiSoof | 22-08-08 | 00:04
Zijn ze al druk mee en ik mag wel zeggen,dat is mede namens GS.

T@ Riest | 22-08-08 | 00:11

hahaha zag Nova,,,vanavond.... prachtige tv, wat een lul de behanger die gozert, sneu figuur, gefrustreed, en toch een 'beetje 'ingemaakt' door mw Polak, zoals die haar aldoor wou bestempelen....
Maar zijn lichaamstaal verraden hem, alhoewel verbaal was ie best wel sterk, maar op het laatst had ie aldoor zijn hand voor/of/ bijna voor zijn mond..... dat verraard onzekerheid.

Pipi | 22-08-08 | 00:11

@mark twain | 22-08-08 | 00:06: nou Mark, het is er eindelijk uit, een standpunt, gefeliciteerd, gaan we morgen verder met het beredeneren van een standpunt, want het is al laat, de rust, Mark.

gentle giant | 22-08-08 | 00:10

bottehond | 21-08-08 | 23:57
Ik zoek de oplossingen in het empoweren van de gewone huis-tuin-en-keuken-moslim zodat zij niet meer gegijzeld kúnnen worden door reli-fanaten. Dat ze zoveel backbone hebben dat zij niet onder de reli-peer-pressure bezwijken. Een strenge overheidscontrole op de authoriteiten binnen de islam is onontkomelijk. Preekverboden en uitzettingen zijn hierin onvermijdelijk.
Daarnaast natuurlijk ten volle achter onze westerse vrijheden blijven staan en de rechtsongelijkheid die er heerst tov gelovigen en ongelovigen afschaffen. En dan doel ik op de status aparte die gelovigen hebben. Zal wel eerst het cda eraan moeten geloven. Dat is de kwade genius die alle goede ontwikkelingen in de weg zit. Veel meer dan het pvda dat doet, zoals hier vaak wordt gedacht.

Flodder | 22-08-08 | 00:10

zat net naar evil-knevel en die andere wous te kijken (brink ofzo) maar over die wous wou ik even wat schrijven: wat eenr zuur kijkende ingenomen misselijk makend idiootje is dat (vind ik) sorry beetje off-topic...... laterrrr medemongeaulen

bumberklevert | 22-08-08 | 00:10

AntiSoof | 22-08-08 | 00:09
Da's iets wat jij voorlopig niet voor elkaar zal krijgen denk ik zeau...

Captain Orange | 22-08-08 | 00:10

Fleauxe | 22-08-08 | 00:02
Ik ben gul vandaag, accoord!

T@ Riest | 22-08-08 | 00:10

Ik had eigenlijk Strotgrondel wel verwacht zo rond deze tijd. Waar zou die rakker toch uithangen?

nattebever | 22-08-08 | 00:09

@Captain Orange | 22-08-08 | 00:06
Ach, is die paps geworden, dat is naar voor hem.

AntiSoof | 22-08-08 | 00:09

mark twain | 22-08-08 | 00:06
Hoho, je zou mij bashen woutertje windvaan!!!

Captain Orange | 22-08-08 | 00:08

@nattebever | 22-08-08 | 00:05
Dan snap je dus nog geen woord wat ik zei. Mij god... (heb geduld)

AntiSoof | 22-08-08 | 00:07

Zooooooo, die is goed met woorden..........

Ad absurdum | 22-08-08 | 00:07

Ik had eigenlijk AntiSoof wel verwacht zo rond deze tijd. Waar zou die rakker toch uithangen?

nattebever | 22-08-08 | 00:07

AntiSoof | 22-08-08 | 00:05
Laat de beffer is met rust, beffen is het enige sedert een paar maanden en meneer is gewoon een beetje moe... wacht maar tot jij paps wordt....

Captain Orange | 22-08-08 | 00:06

Dat vrouwen hém een hand willen geven.

grote haas | 22-08-08 | 00:06

Ha! Antisoof trekt zich er niets van aan. Hij is niets. (jij ook niet trouwens, beverT)

-Strotgrondel- | 22-08-08 | 00:06

@ gentle giant 00:01

Waarom zijn er toch van die sukkels, die van oordeel zijn dat iedereen altijd
ergens een mening over moet hebben.? Maar goed; jij je zin; jij lijkt
op de volmaakte idioot.

mark twain | 22-08-08 | 00:06

AntiSoof | 22-08-08 | 00:02
Je lijkt me meer iemand die zelf het mes komt brengen waar-ie mee omgebracht wordt. Bon. Huisdier?

nattebever | 22-08-08 | 00:05

@nattebever | 22-08-08 | 00:03
En dan nu in begrijpbaar nederlands?

AntiSoof | 22-08-08 | 00:05

@T@ Riest | 22-08-08 | 00:00
Helemaal mee eens!
En laat die linkse sluipers maar elkaar lekker gekmaken.

AntiSoof | 22-08-08 | 00:04

AntiSoof | 22-08-08 | 00:00
Ik heb het je geloof ik al eens eerder gevraagd, maar goed, dan nog maar eens. Wil jij niet mijn huisdier worden? Krijg je wel af en toe een muilkorfje om, maar dat moet lijkt mij geen probleem zijn zolang het geen pijn aan je lijfje doet.

Vertel, wat voor soort brokjes heb je het liefst?

nattebever | 22-08-08 | 00:03

@Natte ik sabel dat beest hier helemaal boven neer, snap je dat niewt, ik ontwapen hem.

AntiSoof | 22-08-08 | 00:02

@T@ Riest | 22-08-08 | 00:00: Waarom dan niet gelijk 250.000? Dat lijkt me pas een 'royaal gebaar'.

Fleauxe | 22-08-08 | 00:02

@ united provinces 2358

* grinnikt *

bottehond | 22-08-08 | 00:01

Faizel wil vrouwen geen hand geven omdat hij bang is dat hij dan geil wordt.

doedeljantje | 22-08-08 | 00:01

@mark twain | 21-08-08 | 23:56: Dank, mijn mening zuigt, OK, goed onderbouwt ook, 3de keer, wat is jouw mening, inhoudelijk ga je nergens op in, je zuigt!

gentle giant | 22-08-08 | 00:01

Fleauxe | 21-08-08 | 23:57
Ik stel een omgekeerd generaal pardon voor.Om te beginnen 25.000

T@ Riest | 22-08-08 | 00:00

@VanFrikschoten | 21-08-08 | 23:38
Dat was @hoteldebotel... zo pissig word ik van die houding...

VanFrikschoten | 21-08-08 | 23:39

Goed zo. Om een vuurtje te stoken moet je er in blazen.

hoteldebotel | 22-08-08 | 00:00

@nattebever | 21-08-08 | 23:58
Ook jij mag je menig uit je denken hebben. Al is t zinloos.

AntiSoof | 22-08-08 | 00:00

AntiSoof | 21-08-08 | 23:48
Ah, heerlijk puur en bewonderenswaardig! Maar mensen zijn gemeen, de aard van 't beestje bepaalt de daad van 't beestje. Ook jij.

-Strotgrondel- | 21-08-08 | 23:58

AntiSoof | 21-08-08 | 23:48
Als je 'in het lijf gelooft', zoals jij neerkalkt om 23:45, wat is er dan nog te zeggen? Waarom zou je überhaupt de moeite nemen? Zie je zelf niet in dat ook dat geloof denken veronderstelt en dat je ook anders kunt denken?

Als je schrijft dat het leven gaat zoals het gaat, denk je dan werkelijk dat daar geen gedachte aan ten grondslag ligt? Er nog van afgezien dat het dè platitude van de avond is. Alle dingen gaan zoals ze gaan. Boeiend, wat je zegt.

Je spreekt jezelf kortom de hele tijd tegen en vlucht in nietszeggende woorden die je bij elkaar geharkt voor een levensvisie houdt. Wel honing, ik heb nieuws voor je: Meer dan stompzinnig gekakel is het niet, al is het hier en daar amusant.

nattebever | 21-08-08 | 23:58

Botte:"... Maar dat was echt niet het door jou verfoeide links, heur. Lubbers en Den Uyl en ook Van Agt, de jeaudenatende paap, die hebben dit gecreeerd..."
--
Flikker op man, zeker links geweest? Trouwens Sinds wanneer is het CDA rechts? En al die asperche types die bij de NGO's de moslims vergoeilijken zijn stiekem VVD stemmers? (**tik tik , vingertje naar voorhoofd**)

united.provinces | 21-08-08 | 23:58

@Antisoof
Das het verschil tussen ons mij kan het namelijk wel wat verrotten als mij iemand discrimineert omdat ik een vrouw ben, gelukkig hoef ik dat zowel op het werk als privé niet te pikken.

misswhateverdude | 21-08-08 | 23:58

@united.provinces | 21-08-08 | 23:55
Het islamtisch recht is op hem van toepassing.

Ommezwaai | 21-08-08 | 23:57

Faizel en zijn maatjes moeten het maar elders gaan zoeken op de wereld, wat mij betreft kunnen ze vertrekken.

Fleauxe | 21-08-08 | 23:57

@ Flodder

Weet ik tog. You'll figure it out. Het zou in ieder geval helpen als de GW niet meer gebruikt kan worden door islamisten als Faizel. Ik ga er tegelijkertijd van uit dat je begrijpt dat luiden als jij heel wat vragen van luiden als ik als je beweert dat het goed komt zonder snoeiharde maatregelen?

bottehond | 21-08-08 | 23:57

@united.provinces | 21-08-08 | 23:55
LOL

AntiSoof | 21-08-08 | 23:56

@ tasmaniandevil 23:27

Dank, heb vandaag ook al de ironie award mogen ontvangen.

Mekker | 21-08-08 | 23:56

mark twain | 21-08-08 | 23:46
Een krankzinnige met een afwijking?

T@ Riest | 21-08-08 | 23:56

@genlte giant 23:51

De opvatting van deze moslimidioot is net zo interessant als uw mening.
Jammer, dat u dat niet kunt of wilt begrijpen.

mark twain | 21-08-08 | 23:56

Ommezwaai | 21-08-08 | 23:53 ".. Naar het schijnt is hij hier geboren.."
--
MOOI, EEN STAATSBURGER. DWZ... EEN LANDVERRADER!! Wat is daar de straf voor?

united.provinces | 21-08-08 | 23:55

Ik ben dus nix, gewoon omdat er niets is behalve dit lichaam. De geest is fluawekul. Ik deed eens een onderzoekje wanneer t woord 'geest' zijn intrede deed. Nog geen defenitief idee.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:55

@hoteldebotel | 21-08-08 | 23:35
Het hoeft niet zo ver te komen ...... al hoewel de Islam inderdaad oprukt, het "tegen geluid" zal ook steeds harder worden. Er zullen zeker behoorlijke verschuivingen in de politiek op volgen die deze trend tegen zal gaan.

Hobbykip | 21-08-08 | 23:55

@ de doed

wie bedoel je? Dat zijn allen adepten van deze Faizel. De een lauw, de ander instemmend. Maar ze horen bij elkaar. See the bigger picture. Luiden als Faizel gijzelen alle moslims. Derhalve is hij relevant. Imho, uiteraard.

bottehond | 21-08-08 | 23:55

Captain Orange | 21-08-08 | 23:52
Zal mijn best doen.

T@ Riest | 21-08-08 | 23:54

@united.provinces | 21-08-08 | 23:50
Naar het schijnt is hij hier geboren..
Dus die vlieger gaat niet op.

Ommezwaai | 21-08-08 | 23:53

@ united provinces

Maar dat was echt niet het door jou verfoeide links, heur. Lubbers en Den Uyl en ook Van Agt, de jeaudenatende paap, die hebben dit gecreeerd.

bottehond | 21-08-08 | 23:53

@botte hond
helaas, we zijn het niet eensch. Ik vind hem niet relevant, ik vind hem een 'mental case'. Een vervaarlijk blaffende hond, meer niet. Interessanter vind ik de honderdduizenden mieren die ons langzaam omsingelen...

de doed | 21-08-08 | 23:52

OPROEP
Kunnen de geachte reaguurders iets sneller counteren op een reaguursel van andere reaguurders, mn muiswiel wordt gek en sterker nog.. mn middelvinger slijt dermate van het wiel-aanjagen dat mevrouw CO zich ernstig zorgen begint te maken, mn baas daarentegen is wel weer blij als ie niet meer werkt.... maar dat hou je toch

Captain Orange | 21-08-08 | 23:52

@T@ Riest | 21-08-08 | 23:49
O, dom van me. Zo zie je maar weer, het denken is niet te vertouwen... Weer een bewijs.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:52

quote:'... Deze uitzending van NOVA is bepaald geen reclame voor de universitaire studie 'Rechten' in Nederland..."
--
Zitten veel blonde JOVD kutjes bij die studie. Nuff said.

united.provinces | 21-08-08 | 23:51

bottehond | 21-08-08 | 23:46
Jawel, we denken hetzelfde alleen wil ik niet het kind met het badwater weggooien en ben ik misschien wat positiever dan jij, jij zal het als naiever kwalificeren. Heb over de islamproblematiek al talloze malen mijn hersens laten kraken en ik spaar mezelf daarbij niet.

Flodder | 21-08-08 | 23:51

AntiSoof | 21-08-08 | 23:50
Nee, kan niet, de geest is eruit als je het twee keer moet tikken.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 23:51

@mark twain | 21-08-08 | 23:46, misschien is het gebler irritant, de krankzinnige is veel irritanter, als hij gewoon aan het werk zou gaan bij de Roteb, was dit geen item, maar dat verdomd hij,

gentle giant | 21-08-08 | 23:51

bottehond | 21-08-08 | 23:44
--
Die vieze linkse landverraders die deze man een paspoort hebben gegeven moeten gewoon tegen de muur. Gewoon over en sluiten.

united.provinces | 21-08-08 | 23:50

@Elisabeth2 | 21-08-08 | 23:48
O, wat jammer, dat had ik ook (tot 3 x toe eens). Dan begin je toch ff van voren af aan ja toch???

AntiSoof | 21-08-08 | 23:50

AntiSoof | 21-08-08 | 23:41
Onze bloemist is best een slim manneke hoor. Waarom zou u hem haten?

T@ Riest | 21-08-08 | 23:49

Deze uitzending van NOVA is bepaald geen reclame voor de universitaire studie 'Rechten' in Nederland.
Ik heb namelijk naar een intens domme man zitten kijken die zich zowaar jurist mag noemen.

Generaal Nguyen Giap | 21-08-08 | 23:49

@nattebever | 21-08-08 | 23:45
Ik weet ook wel dat beschaafd mooier staat. Was ff te enthousiast.

Zelfhaat is ook mij niet vreemd, zucht. Maar het leven bepaal je niet zelf, t gaat zoals t gaat.

Maar mensen moeten niet zeuren over sexe of handen geven ofzo, of wat je denken accepteert, kan mij wat rotten.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:48

AntiSoof | 21-08-08 | 23:41
Ik had een prachtig epistel getikt, maar door een verkeerde beweging op mijn laptopje, die dingen zijn ongenadig, vliegt mijn verhaal nu door het oneindige.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 23:48

@mark twain
mooi zo denk ik er ook over, en ook over dat hele islam gedoe.

misswhateverdude | 21-08-08 | 23:48

AntiSoof | 21-08-08 | 23:39 ".., dus meneer hoort zich aan te passen, anders is hij een beetje dom, onbeschaaft en irritant..."
--
Achterlijke manier van denken, hier heeft wijlen Theo van Gogh ook gelijk. Die man heeft het recht te denken wat ie wil, hoe achterlijk ook dat is. En ondernemers hebben het recht eenieder te weigeren die ze niet willen aannemen in hun privebedrijf. En ik heb het recht niet uitgezogen te worden door de Sherrif van nottingham (belastingdienst) die de helft man mijn oogst inpikt om deze parasiet te onderhouden.

united.provinces | 21-08-08 | 23:47

@ Flodder

Ik ben het verrassend vaak eensch met luiden als jij. Niet opgevallen?

bottehond | 21-08-08 | 23:46

@ misswhateverdude 23:41

Die mijnheer interesseert mij in het geheel niet. Vermoedelijk een krankzinnige
met een afwijking. Het zo voorspelbare gebler is irritant.

mark twain | 21-08-08 | 23:46

@AntiSoof | 21-08-08 | 23:45: ZweverT

Fleauxe | 21-08-08 | 23:46

AntiSoof | 21-08-08 |
Leuk hoor, je scheert alle filatelisten hier ook onder.... ff voor de goede orde, weet jij wel wat een maagdelijk Wilhelminaatje uit 1945, kartel perfect op dit moment doet?

Captain Orange | 21-08-08 | 23:46

@misswhateverdude | 21-08-08 | 23:44
Integendeel, Lieverd. haha

AntiSoof | 21-08-08 | 23:46

AntiSoof | 21-08-08 | 23:41
Jij hebt zelf wel iets van een sofist, al zou een sofist 'beschaaft' waarschijnlijk juist spellen.
Selbsthass, AntiSoof?

nattebever | 21-08-08 | 23:45

@AntiSoof | 21-08-08 | 23:43
Of chromosoom?

Ommezwaai | 21-08-08 | 23:45

@Fleauxe | 21-08-08 | 23:42
Ik geloof niet in politiek, dat is een illusie. Ik geloof in het lijf.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:45

Heeft niets met Faizel te maken verder maar vandaag zag ik een van de weinige moslimas bij de spelen een stuk hardlopen met hoofddoek op en lange broek aan. Een zeer koddig gezicht en eigenlijk toch wel heel erg zielig.En het moet gezegd... ik raakte absoluut niet opgewonden van haar tot... tot ik verdomme haar blote handen zag....

T@ Riest | 21-08-08 | 23:44

@Antisoof
pas geleden een blauwtje gelopen liefje?

misswhateverdude | 21-08-08 | 23:44

@ united provinces 2306

www.cindyschneider.nl/2008/04/imam-faw...
Tsjek die pica van Faizels mattie dan. Haha, wie zegt dat moslims geen humor hebben?
Uitstekend artikel trouwens. Als je er zin an hebt. Het gaat om die pica.

bottehond | 21-08-08 | 23:44

mark twain | 21-08-08 | 23:39

Hoho, ik had in het vorige topic best een aardige opmerking over die dildoś hoor.

Captain Orange | 21-08-08 | 23:44

@AntiSoof | 21-08-08 | 23:41
U is geen bloemist?

Lewinsky | 21-08-08 | 23:43

@mark twain | 21-08-08 | 23:39: Kom jij nou eens met een inhoudelijke bijdrage, ben je het eens met die vetklep of niet? standpunt graag.

gentle giant | 21-08-08 | 23:43

@misswhateverdude | 21-08-08 | 23:41
Wat is er met vrouwen? Das helemaal nix ander dan één hormoon, sexist.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:43

@AntiSoof | 21-08-08 | 23:35: Ik geloof er oprecht in dat wanneer moslims doorgaan op het pad wat ze ingeslagen zijn meer en meer mensen te porren zullen zijn voor het schrappen van artikel 1 in onze grondwet. Het gaat niet om de wens van oud-links maar om de stem des volks. Daarbij, hoe lang kan links nog volhouden dat alles wel goed zal komen? Op een gegeven moment rijken de tentakels van de fundi's ook tot in hun beschermde privéleventje. En dat duurt echt zo lang niet meer. Kijk maar naar Clairy, je maakt mij niet wijs dat ze na zo'n gesprek met een jongen als Faizel niet even achter haar oor krabt.

Fleauxe | 21-08-08 | 23:42

hoteldebotel | 21-08-08 | 23: "Kijk en huiver en hopelijk voor de reageerders hier worden jullie te oud! Bekrompen stakkers."

Wat een zelfkennis. Proficiat !

Sidi Tammentis | 21-08-08 | 23:42

bottehond | 21-08-08 | 23:41
Huh!?!, zijn we het nou eens? Ik zal het wel fout verwoord hebben.;)

Flodder | 21-08-08 | 23:42

Ik haat - isten allemaal dom.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:41

@mark twain
Dus jij vindt dat iemand die zich beroept op gelijke rechten maar weigert om vrouwen als zijn gelijke te zien geen nieuwswaarde heeft?
Als vrouw zijnde ben ik wel benieuwd naar jou reactie.

misswhateverdude | 21-08-08 | 23:41

Lewinsky | 21-08-08 | 23:38
Joop den Uyl met zn linkse kliek heeft dit land naar de kleauten geholpen. vroegah..
t is jammer dat mn ouwe al deaudt is, alhoewel hij had elke avond deaudgegaan in dit ziek wordende kudtland.......

Captain Orange | 21-08-08 | 23:41

hoteldebotel | 21-08-08 | 23:35
Je eerste zin klopt al niet. De islam is uitstekend weg te denken uit Europa. Sterker, is zelfs nog wel uit te roeien ook.

De rest van je betoog is een denkbaar scenario, al zou het vreemd zijn dat obscurantisme op zeker moment weer de boventoon gaat voeren in een, laten we zeggen, verlicht werelddeel. Maar...'t komt voor en 't is wel eens eerder gebeurd.

Mogelijk dat de genetische defecten die eraan ten grondslag liggen binnen honderd jaar zijn verholpen. Zou ook zo maar kunnen.

nattebever | 21-08-08 | 23:41

@ Flodder

Deal!

bottehond | 21-08-08 | 23:41

@ de doed 2315

Simpel: wat hij zegt en doet is relevant. Bovendien zijn we getuigen van een eerste voorzichtige overwinning op de islamisten. Relevant genoeg lijkt me.

bottehond | 21-08-08 | 23:39

@ Captain Orange 23:32

Ik had natuurlijk een andere sukkel kunnen uitzoeken, maar jij bent het
toevallige slachtoffer geworden. Leg mij maar eens uit , wat jouw inhoudelijke
bijdrage is. Of, nee, doe maar niet, want die was en is tot op heden , immer nul
komma niks.

mark twain | 21-08-08 | 23:39

@VanFrikschoten | 21-08-08 | 23:38
Dat was @hoteldebotel... zo pissig word ik van die houding...

VanFrikschoten | 21-08-08 | 23:39

@united.provinces | 21-08-08 | 23:35
Jazeker.
Hij beroept zich op geloof dat zich in het denken 'bevindt.' iig op het vlak van het denken. Nu het denken oneindig blijkt te zijn, vgl filosofen, dan spreekt het voor zich om voor geloof, of denken dus, geen enkele voorrang te verlenen, immers het denken is relatief. Elke mens kan denken dat hij wil, maar men kan een ander dezze denkwijze nooit opdringen, dus meneer hoort zich aan te passen, anders is hij een beetje dom, onbeschaaft en irritant.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:39

wat is er in 'godsnaam' mis met onze boeren?
geen vreten voor deze achterlijke kakkerlak zonder hen.
hij zou godt op z'n knieën moeten danken dat hij hier überhaupt kan zijn.
tiefuslijer

gizmozes | 21-08-08 | 23:39

@hoteldebotel | 21-08-08 | 23:35
"Europa heeft gekozen voor de islam".
Euh, wanneer was dat referendum ook weer?

Lewinsky | 21-08-08 | 23:38

Wat jammer nou dat de uitzending zo kort was, ik kreeg het gevoel dat Clairie Polak aardig op dreef was.... tjsa dat is eens wat anders als een onderdanige vrouw.

Badeendje | 21-08-08 | 23:38

Graatloze pessimist...

VanFrikschoten | 21-08-08 | 23:38

@mark twain | 21-08-08 | 23:30 U mag hoor.......

gentle giant | 21-08-08 | 23:38

Mark Twain maakt vrienden hier.......... kut-driver.. maar dat terzijde

Captain Orange | 21-08-08 | 23:37

rkh | 21-08-08 | 23:34
Hij kan toch voor de PvdA de kamer in of hebben die al genoeg compensatie allochtonen.

T@ Riest | 21-08-08 | 23:37

Ik hou niet van mannen in jurken, alsook vrouwen met katoenkoppen, onverstaanbaren, hangoorkonijnen, bewuste seggregratie, dolende bestuurders,
linkse rechters, koppende katers, religies, eigenwijze journalisten en..
Nijntje Pluis.

-Strotgrondel- | 21-08-08 | 23:36

O daar was die al.
@mark twain
Herhalio!

Flodder | 21-08-08 | 23:35

JA en aan zn vage gelul te merken kan hij Balkie ook wel vervangen als ie op vakantie is... wat een mongool zeg.... kost ons bakken met geld helaas.

haringhapper | 21-08-08 | 23:35

weet nog wel een paar boeren die een vonnis willen vellen!
Iets met mest vork aan de grond steken en een kude vee er over heen of zo.
Hoe kom je er bij handenschud-fundamentalisme.
Dresselhuis kom der maar in............

bommetjesgordijn | 21-08-08 | 23:35

@ mark twain 23:30

Bespaar me uw gekrijs, uw collega -edit heeft t bedje al opgezocht. Ook voor u vanavond helaas weing bijval.

Mekker | 21-08-08 | 23:35

Europa heeft gekozen voor de islam en ziet dat de islam niet meer weg te denken is in onze samenleving. De islam is overduidelijk aan de winnende hand. Moslims raken intussen steeds beter geintegreerd, hoger opgeleid en welvarender. Stapje voor stapje welliswaar, maar vooruitgang is er. Aan de ene kant is dat goed nieuws uiteraard. Aan de andere kant zal dit betekenen dat de islam langzaam naar een hoger niveau wordt gedragen door een toenemende groei van succesvolle, welvarender en meer invloedrijke moslims. Dit zal uiteindelijk de echte bijl vormen aan de voet van wat eens Westers zal worden genoemd.

Tja, niets is statisch en zeker niet cultuur, ideologie en geloof. Net zoals wij nu niet meer in berenvellen rondlopen, de romeinen niet meer door Europa marcheren en het Inca-rijk in rook is opgegaan, zo zal ook Europa weer veranderen in een nieuwe, dynamische en waarschijnlijk Europees-islamitische beschaving. Hoe die er zal uitzien, misschien als een liberale vorm van islam, of juist een totalitaire islam, zal over 1 of 2 generaties misschien wat duidelijker worden.

Duidelijk is dat we nu in een niet te stoppen overgangsfase zitten. Over 100 jaar zal niet alleen het aanzien van onze bevolking compleet verschillen van de bevolking van 100 jaar geleden, maar zullen ook de dynamische invloeden van exotische culturen, religies en idealen haar plaats in de samenleving hebben opge-eisd. En dan bij uitstek of uitsluitend de islam, gezien de enorme potentie en agressiviteit van deze cultuur en religie.

Het grappige is dat wij dan al lang onder de zoden liggen, dus maakt het ook geen ene fuck uit. Onze nakomelingen zullen hun tegnwoordige tijd als even normaal beschouwen, als dat wij de onze als normaal beschouwen en de mensen 500 jaar geleden hun tegenwoordige tijd als normaal beschouwden, etc.

Zou Polak er overigens erg in hebben dat het gedrag wat zij nu zo verfoeid, over een aantal generaties heel normaal zal zijn? De islam heeft de toekomst en is een jonge agressieve Adonis die Lebensraum eist en ook zal krijgen. Het Westen daarentegen is een vermoeide, moe-gestreden en grijze oude man die geleidelijk plaats maakt voor de jeugd. Alles is een kwestie van tijd en van geduld. Kijk en huiver en hopelijk voor de reageerders hier worden jullie te oud! Bekrompen stakkers.

hoteldebotel | 21-08-08 | 23:35

@Fleauxe | 21-08-08 | 23:33
De politiek heeft ze hierheen gehaalt, en jij denkt dat die ze zal verbeteren? Droom zacht. Ik vertrouw ze niet meer.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:35

@AntiSoof | 21-08-08 | 23:32
--
Kan je mij het nut uitleggen van het energie steken in het doorgronden van "mijnheer" zijn denkwijze, zoals jij dat nu doet?

united.provinces | 21-08-08 | 23:35

*Wacht in spanning af om Mark Twain aanstaande intellectuele bijdrage*

Flodder | 21-08-08 | 23:35

aarrgh... mark twain... je bent de l*l..... kom s?

Captain Orange | 21-08-08 | 23:34

@ Flodder 23;31
Niks nieuws onder de zon .

mark twain | 21-08-08 | 23:34

De PvdA heeft vast nog wel ergens een baan (wethouder of zo) voor hem en anders de SP wel.

rkh | 21-08-08 | 23:34

Vonken van haat zeker, T@riest

AntiSoof | 21-08-08 | 23:33

@AntiSoof | 21-08-08 | 23:27: Deze man staat niet alleen met zijn gedachten. Hoewel je de gemiddelde straatmocro niet zo hoort spreken is het wel het gedachtengoed waar de meesten moslims het leven op baseren. Je kunt hem als individu dus wel bespotten en de vloer met hem aanvegen in het debat, dit zijn de 'ware leiders' in de ogen van een bijzonder grote groep mensen in ons land. Die mensen proberen onze levenstijl af te nemen en deze te vervangen voor hun eigen 'goede' gebruiken. Het lijkt mij bij uitstek een taak voor de politiek om zich daar over te buigen.

Fleauxe | 21-08-08 | 23:33

@mark twain | 21-08-08 | 23:30 : Je hebt gelijk, geef jouw mening eens.

gentle giant | 21-08-08 | 23:33

lenen moet zijn ontlenen

AntiSoof | 21-08-08 | 23:32

@mark twain | 21-08-08 | 23:30
Ja nou weet ik wel dat jij er zo over denkt.
Zeg eens iets origineels pls.

Jokkebrok | 21-08-08 | 23:32

mark twain | 21-08-08 | 23:30
De ontsteltenis bij mevrouw Polak geeft toch weer een iets andere dimensie aan de idd oude discussie.

T@ Riest | 21-08-08 | 23:32

mark twain | 21-08-08 | 23:30
flikker dan op of draag zelf iets bij aan de discussie...

Captain Orange | 21-08-08 | 23:32

Maar als de man zich beroept op zijn denkwijzen, gelooft hij in zijn eigen denken en dat is, denk ik zeer eigenaardig, want dan begrijpt hij niet dat zijn denken relatief is, zodat hij geen enkel recht kan lenen aan zijn denkwijze.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:32

Elsevier pakt ook leuk uit, met die kop:

"Rechter: Moslimextremist terecht afgewezen voor baan"

www.elsevier.nl/web/10200329/Nieuws/Ne...

Extremist nog wel! :) Die kop wordt morgen aangepast natuurlijk, dus ik heb alvast een screenshot gemaakt.

Neon | 21-08-08 | 23:31

mark twain | 21-08-08 | 23:30
Gelukkig laat jij weer een vernieuwend geluid horen.

Flodder | 21-08-08 | 23:31

homo sane not urinat in ventem

jan-lul-de-behanger | 21-08-08 | 23:31

AntiSoof | 21-08-08 | 23:24
En toch zag ik vonken overvliegen..

T@ Riest | 21-08-08 | 23:30

Flodder | 21-08-08 | 23:27
Toevoeging: Bacteriën op je handen wordt je sneller door besmet, heb ik ooit gelezen. Anders wordt het nog verkeerd geïnterpreteerd.;)

Flodder | 21-08-08 | 23:30

AntiSoof | 21-08-08 | 23:27
een paar onaangepaste, eigenwijze, bijgelovige andersbegaafde types?
een paar is 2, geen honderdduizenden.....

Captain Orange | 21-08-08 | 23:30

Het is werkelijk aandoenlijk. Al die schreeuwers, die denken weer eens iets
origineels over dit onderwerp te kunnen zeggen. Hetzelfde geldt overigens voor
de redactie. Wat een ongelooflijk stel herhalio's zijn jullie. En daar krijgen
jullie ook nog geld voor.

mark twain | 21-08-08 | 23:30

VVS is op een na beste kwaliteit briljant, of zo. Very very slightly included: Kleine insluitingen en/of externe onvolkomendheden zeer moeilijk waarneembaar onder 10x vergroting.

doedeljantje | 21-08-08 | 23:28

Mekker | 21-08-08 | 23:26
De 21/8 cynisme award gaat naar Mekker.....

tasmaniandevil | 21-08-08 | 23:27

@Fleauxe | 21-08-08 | 23:22
En dat allenaal dankzij een paar onaangepaste, eigenwijze, bijgelovige andersbegaafde types? t Kan niet gekker worden. Politiek moet zich met wegen enzo bezighouden, en dan moet t al gauw ophouden.
Rassen en politiek gaat zegt maar 'minder gelukkig'.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:27

Captain Orange | 21-08-08 | 23:24
Ok, ik heb geen enkel probleem met zoenen of handgeven. Ben enigzins verkouden, dus doe maar zoenen.

Flodder | 21-08-08 | 23:27

Hij lijkt een beetje op de lelijke broer van professor Zonnebloem. Vind ik hoor.

T@ Riest | 21-08-08 | 23:26

@-edit 23:12

U vindt weinig bijval vanavond, vervelend. Maar gewoon blijven proberen, don't give up!

Mekker | 21-08-08 | 23:26

zonder boeren geen varkens en zonder varkens geen shoarmavlees, en zonder shoarmavlees geen vette moslims...

Onderbuik | 21-08-08 | 23:26

Flodder | 21-08-08 | 23:19
PVV is het enige alternatief voor dit soort uitwassen momenteel(al terecht opgemerkt). Iedereen interpreteert dat kennelijk op zijn eigen wijze...
Fleauxe | 21-08-08 | 23:22
Een redelijke kanshebber is Voorpost. Ze manifesteren zich al behoorlijk de laatste tijd, en doen zelfs pogingen het milieu uit de linkse hoek te halen.

tasmaniandevil | 21-08-08 | 23:25

Hier word je nou zo moe van!
Meneertje praat in omgekeerde volgorde en wat een hoop prutsers nog steeds niet begrijpen is dat dit soort geinfecteerde aardvarkens de Nederlandse cultuur ondermijnen. Typisch trekje hier!
Er dient gewoon gezegd te worden: ''Wij Nederlanders geven elkaar hier een hand en in Japan buigen we naar elkaar dat respecteren wij ook. U woont in Nederland dus geeft u een hand en als u het daar niet mee eens dan bent u vrij te gaan naar een land waar geen hand geven normaal is'' Is dit nou zo moelijk?
Wakker worden!
Viva Portugal

Luso | 21-08-08 | 23:25

Ben er weg van. Morgen vroeg dag. Night!

-edit | 21-08-08 | 23:25

Flodder | 21-08-08 | 23:16
Sorry, ik lees het anders... zoenen.. of zullen we elkaar een hand geven. Feit blijft dat er weer honderden reacties op de nimmer aflatende discussie zijn.

Captain Orange | 21-08-08 | 23:24

doedeljantje | 21-08-08 | 23:22
Daar heb ik iets meer info over nodig. VVS zegt niet veel.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 23:24

@T@ Riest | 21-08-08 | 23:14
Nee, die 2 mixen niet, denk ik.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:24

Net in NOVA die vent idd...
Met die gast kun je echt lachen zeg...

p0rn0 | 21-08-08 | 23:23

@Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 23:22
... en kamervragen van de pvv. Vrijheid kent zo zijn prijs.

-edit | 21-08-08 | 23:23

@Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 23:09
Pluralis majestatis bedoel je ? Nee misschien moet je eens kijken bij het begrip "context" en het dan nog eens lezen. Moeilijk heh ?

Jokkebrok | 21-08-08 | 23:22

@-edit | 21-08-08 | 23:17
Mening geven prima. Maar daar deze mafkees maakt zich schuldig aan het onnodig bezighouden van gemeenteambtenaren in R'dam en het verbruiken van cappaciteit van de rechterlijke macht. Daar hebben wij allen indirect last van. Zoals je ook last kan hebben van inbrekers, junks en platjes.

Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 23:22

Ik seg gewoon de tyfus en de tering.
Ben al weer weg.
* de hele nagt naar "onze" dames blijft kijken *

Houtbar | 21-08-08 | 23:22

Lies, wat doet 1 karaat VVS?

doedeljantje | 21-08-08 | 23:22

Als dit zo doorgaat, zegge een jaar of twee, dan moet men niet raar opkijken als er een partij wordt opgericht die de PVV rechts inhaalt.

Fleauxe | 21-08-08 | 23:22

Hobbykip | 21-08-08 | 23:19
Ach welnee, dat soort mensen hebben twee eikenhouten planken voor hun kop. Val niét doorheen te dringen.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 23:21

tasmaniandevil | 21-08-08 | 23:17
Dat mag je niet zeggen want dan zet je pvv'ers in de hoek, volgens captain orange. Het slaat als een tang op een varken, maar ja.

Flodder | 21-08-08 | 23:19

Zou het al tot meneer Enait zijn doorgedrongen wat voor een ongelofelijk idiote indruk hij heeft gemaakt bij NOVA ??

Hobbykip | 21-08-08 | 23:19

@united.provinces | 21-08-08 | 23:17
Exact ! de hamvraag .

Jokkebrok | 21-08-08 | 23:19

@ bottehond | 21-08-08 | 22:40

"Faizel heerscht. Wel aandoenlijk, die Clairy. Ik zou haar wel doen, overigens. Heerlijke GILF."

Dude, wat heb je gerookt?

stuyterkuycken | 21-08-08 | 23:19

@united.provinces
Yep, die plaat is METERSsdik. Wordt ook wel "bunker" genoemd.

de doed | 21-08-08 | 23:18

Gast..

The Next Subject | 21-08-08 | 23:18

@Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 23:14
Ik vind mijn eigen mening ook altijd beter. Daar hebben er meer last van hier :)
Als die malloten hun mening (waarvan ze ongetwijfeld vinden dat die beter is dan een andere) geven, dan moet je dat -als voorstander van de vrije meningsuitting- prima vinden, ja. Waarom niet?

-edit | 21-08-08 | 23:17

@ Fleischbaum
Kan die foto alstublieft weg. Iedere keer als ik de pagina ververs moet ik weer tegen die rotkop aankijken.

Ella | 21-08-08 | 23:17

@Ella | 21-08-08 | 23:14
Nee, ik denk dat wij van die dikke de dijken moeten onderhouden. Anderz verzuipt hij.

Lewinsky | 21-08-08 | 23:17

Doed:"... Laat ik het omdraaien: waarom krijgt een haatzaaiende relifanaat die zijn minachting voor *onze* samenleving niet onder stoelen of banken steekt gratis ende voor nix een nationaal platform aangeboden?.."
--
Leesblind ook nog... iets met "publieke media" en het gebrek aan "neutrale" berichtgeving

united.provinces | 21-08-08 | 23:17

de doed | 21-08-08 | 23:15
"Slim als hij is"? Que? Zoals hier al eerder vermeld levert dit alleen maar extra stemmen voor de PVV(wat ik toejouich).

tasmaniandevil | 21-08-08 | 23:17

Captain Orange | 21-08-08 | 23:13
Je hebt mijn punt totaal niet begrepen, terwijl mijn uitleg volstrekt duidelijk is. Dat jij er iets anders in wilt zien, moet je zelf weten.

Flodder | 21-08-08 | 23:16

Hij verwijt ons van fundamentalisme... moehahaha... opzouten, terug naar de Grote Zandbak en je dan fundamentalistisch, assymetrisch in casu laten stenigen!

stuyterkuycken | 21-08-08 | 23:16

Elisabeth2 | 21-08-08 | 23:10
Hm, ik ben er ook op tegen dat je je benen kruist, een beetje inkijk maakt mn leven veel prettiger... maar je hebt wel gelijk... hoe zielig zijn ze, blijkbaar zijn voetzolen heel ereautisch...

Captain Orange | 21-08-08 | 23:16

Ongelooflijk dan zo'n fundamentalistische lamlul nog zijn rechtenstudie kan halen in Nederland. Worden studenten geen mores bij gebracht?
En dan nog op kosten van de staat door gaan procederen tot het europese hof.
Wilders kom d'r maar weer eens in

knight03 | 21-08-08 | 23:16

Radicaler als deze mongeaul krijg je ze niet, trouwens kudo's veur Kleerie

kneuterzak | 21-08-08 | 23:16

Elisabeth2 | 21-08-08 | 23:10


Enig zakelijk inzicht hadden ze wel in ieder geval.

DANNY3960 | 21-08-08 | 23:15

doedeljantje | 21-08-08 | 23:13
Grimlach, ik heb wel iets opgestoken over diamanten. Helaas niet voor mezelf.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 23:15

toch wel duidelijk een van de betere nova's en zeker een van de betere polaks.
waarvoor hulde.
wat een onstellend eng ventje die dikke pad van allah (de inteelt zij met hem)

zoalshetis | 21-08-08 | 23:15

@botte hond 22:59
Laat ik het omdraaien: waarom krijgt een haatzaaiende relifanaat die zijn minachting voor *onze* samenleving niet onder stoelen of banken steekt gratis ende voor nix een nationaal platform aangeboden? Laten we wel wezen: een zinvolle discussie op basis van wederzijds respect is met deze meneer niet te voeren. Slim als ie is zal hij zelfs uit de meeste discussies een overwinning weten te slepen. Vandaar mijn stelling: geen aandacht aan besteden, deze meneer is psychisch gestoord en heeft hulp nodig. Laat de AIVD maar een oogje in het zeil houden. Als het te bont wordt: voor zijn eigen bestwil opsluiten in de PI. (zo deden de Sovjets dat vroegah toch ook?)

de doed | 21-08-08 | 23:15

Lewinsky | 21-08-08 | 23:08
Of de Noordzee in, vindt hij vast nog veel beter?

Ella | 21-08-08 | 23:14

@-edit | 21-08-08 | 23:13
Mijn mening is gewoon beter. Laat ik het daar dan maar op houden.
Welke kant wil je op? Moet ik het soms prima vinden dat we door dit soort malloten worden lastiggevallen?

Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 23:14

bottehond | 21-08-08 | 22:58
Niet eruit, enkel de toevoeging "in het private domein, en er kunnen geen extra rechten uit verworven worden in het publieke domein." en dan in juridische bewoording, natuurlijk.

Flodder | 21-08-08 | 23:14

AntiSoof | 21-08-08 | 23:07
Vertel.. Clairy en Faizel ?

T@ Riest | 21-08-08 | 23:14

Leuke baan was dat, Lies.

doedeljantje | 21-08-08 | 23:13

Flodder | 21-08-08 | 23:06
Nee, je komt met een one-liner daarna kom je met een comment die beter is maar je eerste comment zet pvv-erts weer in een hoek, ik ben geen pvv-ert, vriend wilder is bijna buurman, uit mn raam kijkend zie ik waar zn bed woont maar t is niet de mening van een pvv-ert die leeft, t is een algemeen beschaafd nederlands/europees understatement dat je iemand een hand of een tongzoen geeft.

Captain Orange | 21-08-08 | 23:13

@Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 23:10
Daartegen geen enkel bezwaar uiteraard. Maar: deed die baard niet precies hetzelfde?

-edit | 21-08-08 | 23:13

NOVA gezien ? Het moet niet gekker worden ....

Ervin Laszlo | 21-08-08 | 23:13

@Mekker | 21-08-08 | 23:10
Lees even terug en je weet het.

-edit | 21-08-08 | 23:12

Anarki | 21-08-08 | 23:03
''aan hem verkopen''
Bekijk je het niet te rooskleurig? Verwacht je dat deze man ooit 1euro ZELF verdiend heeft?
Denk 't niet, nee.

Ella | 21-08-08 | 23:12

@-edit 23:07

Welke anderen volgens u?

Mekker | 21-08-08 | 23:10

@-edit | 21-08-08 | 23:08
.... plemp ik hier neer hoe ik er over denk.
En hedenavond ben ik in een bijzonder ongenuanceerde bui! (Heerlijk)

Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 23:10

@Ella | 21-08-08 | 23:07
En pvda en d66 en sp en ... Bijna de hele 2de kamer wil die vrijheid van godsdienst. Terwijl de meerderheid van de bevolking al die godsdiensten maar achterlijk vindt.

Lewinsky | 21-08-08 | 23:10

Godver, ik heb het vroeger ook nog meegemaakt in een baan die ik toen had. Kwamen Iranezieërs op bezoek en vooraf werden we al gewaarschuwd dat je absoluut niet je benen over elkaar mocht leggen omdat ze dan heel misschien je voetzolen zouden kunnen zien. De vuige hypocrieten wilden wel naar de Wallen als uitje en het zwarte geld wilden ze liever zien in de vorm van diamanten.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 23:10

"Ik dacht dat u mij anders zou bejegenen", nou verkeerd gedacht dus. Eerst met net niet genoeg woorden Clairy Polak een antisemitische minderwaardige vrouw noemen en vervolgens respect verwachten. Met zulke vijanden........

Fleauxe | 21-08-08 | 23:10

@Lewinsky | 21-08-08 | 23:08
We weten hoe het de Aboriginals is vergaan...

Ommezwaai | 21-08-08 | 23:09

@Jokkebrok | 21-08-08 | 23:07
Praat jij altijd in koninklijk meervoud?

Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 23:09

Hé Enait, hier een kleine tip van iemand die het Nederlands wel machtig is: als je niet weet hoe je die woorden moet gebruiken, doe het dan niet. Blijf dan bij simpele woorden.

Echt, het klinkt ongelooflijk knullig als je alleen maar dure woorden aan elkaar breit in de hoop toch nog intellectueel te klinken. Of op z'n Nederlands: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

Nietvoordekat | 21-08-08 | 23:08

@Ommezwaai | 21-08-08 | 23:06
Hij meent. Hij, en zijn sekte, zijn vast van plan om hier de boel over te nemen.
En dan krijgen de autochtonen een reservaat, als ze geluk hebben.

Lewinsky | 21-08-08 | 23:08

@Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 23:06
Prima. Maar zolang die door jou gewenste wet er niet is....

-edit | 21-08-08 | 23:08

Nou tís duidelijk heh ?! we noemen voortaan iedereen hier die niet direct de islam omarmt of een Wilders-adept of een extreem rechts :)
Wat voor een geestelijke armoede zijn wij met z'n allen toch in beland.

Jokkebrok | 21-08-08 | 23:07

@nattebever | 21-08-08 | 23:02
Precies. Het interesseert jou geen reedt en zegt je niks. Anderen wel, kennelijk. Tenzij jij de maat der dingen bent, ben ik meer geneigd de deskundigen te volgen. Ongeacht wat jouw mening daarover luidt. Waarbij je de mening van de deskundigen overigens ietwat gemakkelijk en zonder feitelijke argumentatie opzij schuift. Da's wel wat jammer.

-edit | 21-08-08 | 23:07

Ik wordt echt gek van dit stofkamgeklooi. Zijn er geen belangerijke dingen, zoals euhhh Wie heeft t met wie gedaan? bv?

AntiSoof | 21-08-08 | 23:07

Lewinsky | 21-08-08 | 23:03
Ja.
Nu moet je het CDA en die andere Gristenen nog overtuigen.

Ella | 21-08-08 | 23:07

De regeringen van Canada , Australië en Nieuw-Zeeland hebben hun aboriginals excuses aangeboden. Ik eis nu dat dit kabinet, bij monde van Balkenende, zijn excuses aan gaat bieden aan de nederlander voor het ongevraagd binnenhalen van randdebielen, religieuze stakkers en volstrekte inteeltidioten.

T@ Riest | 21-08-08 | 23:06

Sempre Vigilax et Habilis zou ik er aan toe willen voegen.

HaanzonderkoP | 21-08-08 | 23:06

@Lewinsky | 21-08-08 | 22:58
Die vergelijking was inderdaad een beetje vreemd.
Heb het opgenomen op mijn hd-recorder en een paar keer bekeken.
De Aboriginals hadden al heel lang geleden een beschaving. In ieder geval ruim voordat dit soort lieden uit hun dikke nek begonnen te zwetsen..

Ommezwaai | 21-08-08 | 23:06

Captain Orange | 21-08-08 | 23:03
Waar heb je het over? Ik zeg dat Faizel 'de moslim' in Nederland geen dienst heeft bewezen en daarbij Wilders achterban mogelijk vergroot, vanwege het treurige feit dat alleen Wilders de problematiek rondom moslims op de politieke agenda heeft staan.

Flodder | 21-08-08 | 23:06

@-edit | 21-08-08 | 23:02
Ik ben van mening dat er een wet moet komen die aangeeft dat de wet voor eikels anders werkt dan voor niet-eikels.
En een plekje buiten het bereik van microfoons en camera's weet ik ook wel te bedenken.

Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 23:06

@botte: Misschien heeft hij nog een syrisch dubbelpaspoort?
>>
Dat Nederlands passpoort is gewoon WC papier geworden.

united.provinces | 21-08-08 | 23:06

wat een lampekap zojuist in nova zeg. Dan flikker je toch lekker een eind op. Hier in NL geef je braaf een pootje en zoniet geen werk uitkering stopzetten en de stoeptegel-tandenborstel therapie in werking zetten.

Gebruikersnaam | 21-08-08 | 23:05

Nou, ik ben het er volledig mee eens dat het SCHANDALIG is dat deze man geweigerd is omdat hij geen hi-fives met de dames doet. Foei, Rotjeknor, foei..
.
Neen, driewerf neen: de werkelijke reden had moeten zijn dat dit sujet elke baan geweigerd moet worden op basis van het feit dat hij in ernstige mate achterlijk is. En omdat hij volslagen onzin uitkraamt, maar dat komt wel vaker voor bij achterlijken. Gevolg van generaties lang stevig intelen in een klein dorpje in het Rifgebergte.

Brouhaha | 21-08-08 | 23:05

@Anarki | 21-08-08 | 23:03
Gewoon negeren. Het systeem is zoals t is, al eeuwen.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:04

*in de wereld op zijn plek

Anarki | 21-08-08 | 23:04

de doed | 21-08-08 | 22:56
--
quote".. Inderdaad, geen aandacht aan besteden.."
>> U is een Lafbek.
--
quote"... Inderdaad, meneer is slim.."
>> Nee, groen links en bijhoorend landverraderstuig hebben dit soort mensen geimporteerd. Dat heeft niets met slim te maken.
--
quote:".. en ALS je hem aandacht geeft ge/misbruikt hij dat voor zijn eigen doel.."
>> Hij woont al in Nedelerland van onze kosten. Doel ruimschoots bereikt? Het dumbo.. dit snap je toch wel of is die betonnen plaat voor je kop metersdik?
--
quote:"... Waarom die minkukel op TV moet is me zowieso al een raadsel..."
>> Iets met de objectiviteit van de Nederlandse publieke omroepen? En dat is voor jou een raadsel? correctie. Die plaat is zeker van gewapend beton.

united.provinces | 21-08-08 | 23:04

Heeft Faizel zijn tuin eigenlijk al winterklaar gemaakt?

doedeljantje | 21-08-08 | 23:04

@ united provinces

Misschien heeft hij nog een syrisch dubbelpaspoort?

bottehond | 21-08-08 | 23:04

Ik vind het bewonderenswaardig, dat Clairy die moslim potentaat niet een klap midden in zijn gezicht gaf. Ik heb het vermoeden, dat vele Nederlanders deze moslimfascist wel kunnen schieten.
Het wordt inderdaad de hoogste tijd om die idiote, anti-nederlandse CGB eens af te schaffen en de leden voor een tribunaal te brengen wegens volksverraad. Het wordt ook hoog tijd om alle subsidies die ook maar iets te maken hebben met multicul en religie subiet af te schaffen, evenals de vrijheid van godsdienst.

Vigil | 21-08-08 | 23:04

*de doed bijvalt* De tactiek van overexposure, van "laat maar zien hoe debiel die man is", werkt misschien nog slechter voor de goede zaak van de gemiddelde GS-reaguurder slash doorsnee Nederlander dan die van het cordon sanitair. Daarbij was het wel "goeie tv".

doedeljantje | 21-08-08 | 23:03

Die klootzak praat over boeren alsof ze slecht zijn ! Wat hebben de nederlandse boeren hem gedaan behalve boter kaas en eieren aan hem verkopen ? Ik vindt een verontschuldiging jegens all boeren in de wereld ! U heeft hen gekwetst ! Harm !, PAK EM !

Anarki | 21-08-08 | 23:03

Flodder | 21-08-08 | 22:43
En jij bent ook een l*l om dit weer naar de achterban van PVV te gooien, ga s met je ouders praten, ik wed dat direct een knal voor je kop krijgt.... fatsoen, enzo weet je, als je kennis maakt met iemand geef je hem/HAAR een hand!

Captain Orange | 21-08-08 | 23:03

@Ella | 21-08-08 | 23:00
Okee. We hebben in Nederland al vrijheid van meningsuiting en vrijheid van vergadering, dus we kunnen vrijheid van godsdienst gerust afschaffen. Eens?

Lewinsky | 21-08-08 | 23:03

@Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 22:56
Als de wet voor iedereen geldt, geldt ie ook voor eikels.
En afstand vormt geen belemmering voor camera's en microfonen. Die heb je overal.
Waarom is het toch zo lastig om een geluid te horen waar je het niet mee eensch bent in een vrij land? Ik heb mij (en ik kan mij niet aan de indruk ontrekken dat ik de enige was) behörlijk vermaeckt bij NOVA. Zie alleen daarom al geen enkele reden om deze grappenmaker te exhabiteren.

-edit | 21-08-08 | 23:02

Een schoolvoorbeeld van een eng moslim extremistische viespeuk, de manier waarop hij met de met Clairy de discussie aan gaat is stuitend!
Hoe lang gaat dit gedoogbeleid van middeleeuwse gekken nog duren?

sterretje | 21-08-08 | 23:02

-edit | 21-08-08 | 22:56
What's in a name?
Zegt me werkelijk totaal niks, je post. Kom je wel eens buiten, lees je wel eens een krant, wel eens een criminaliteitsstatistiekje bekeken, gebeld met een blijf-van-m'n-lijf-huis etc.?

't Interesseert me daarbij geen reet of de 'deskundigen' het juridisch (da's nogal makkelijk) en theologisch (is betekenisloos) een geloof vinden. Je kent misschien het bekende gezegde van Harris of Dawkins: als een willekeurige gelovige de enige zou zijn die dat geloof (of het nou het katholicisme of de islam e.d. is) zou aanhangen, zou-ie (terecht) worden opgeborgen in een gekkenhuis. Wat je zegt, gekken genoeg op aarde en ze krijgen nog privileges ook, en eisen die zelfs.

Werkelijk totaal te zot voor woorden.

nattebever | 21-08-08 | 23:02

@klompvoet
Het staat er beslist ergens en zo niet verdraai ik het net zoals hem totdat het er wel staat.
Tuurlijk doe ik zijn vrouwtje niet tekort.

misswhateverdude | 21-08-08 | 23:02

Hij gaat trouwens in hoger beroep hoorde ik net bij BNR Nieuwsradio,
Wie betaalt als die juridische kosten?
Wij als belastingbetaler soms?

Ella | 21-08-08 | 23:02

@Elisabeth2 | 21-08-08 | 22:58
Nee, dat dreigt door politieke correctheid gebaseerd op cultureel Marxisme teruggedraaid te worden. M.a.w. we laten ons naaien...
www.youtube.com/results?search_query=c...

VanFrikschoten | 21-08-08 | 23:02

@bottehond
Misschien omdat dit een overduidelijk gestoorde eenling is. Ik vind de eddaoudi's, marcouches en die engerd van die jongerenmoskee een stuk gevaarlijker.

waskuip-admiraal | 21-08-08 | 23:02

Dat doet dat achterlijke 'nieuws' dus niet ze laten alleen t nare zien en negeren juist t goede omdat 'de mensen dooien en gewonden willen zien', 'zeggen' 'ze'. Leugenaars.

AntiSoof | 21-08-08 | 23:02

Waarom flikkeren we die gast er niet gewoon uit! Opzouten! Rot op naar je 16e eeuwse, achterlijk geitencultuur, respectloze LUL.

css.... | 21-08-08 | 23:01

Even los van de losse handjes: die man lult zo krom dat het sowieso goed is dattie die baan niet heeft gekregen. Punt, uit.

Reykjavik | 21-08-08 | 23:00

@united.provinces | 21-08-08 | 22:58

Hij heeft niet geweigerd, hij is geweigerd eppo! Maar ben het voor de rest wel met je eens van mij mag er zelfs meer...

StijlvolRechts | 21-08-08 | 23:00

zei hij nou "net als de andere witmens in Nederland".....?
mogelijk niet helemaal goed gehoord.

QB (ja die.....) | 21-08-08 | 23:00

Elk rationeel mens moet zich toch enorme zorgen maken over de extreme uitwassen van de islam en de onontkoombaarheid ervan. Ik vrees met grote vrezen dat de 'gematigde' moslims misschien wel eens het onderspit gaan delven tegen de extreem fanatieke reli-pressure van dit soort malloten. Als het bij een uitzonderlijke gek blijft, kan ik er hard om lachen, maar je hoeft maar in Engeland te kijken en je ziet hoe snel het kan gaan. Ik, als anti-Wildersman beschouw de dreiging die de radicale islamisering met zich meebrengt als de grootste bedreiging waar we mee te kampen hebben. Als ze dat nu ook eens in Den Haag doen.

Flodder | 21-08-08 | 23:00

NF-HMiA | 21-08-08 | 22:29
Sorry, was even een kopje thee drinken vandaar de late reactie.
Zoals al gvd 100.000 keer gesteld in alle media moet je, zeker in een openbare functie je aanpassen, slands wijs... blabla en als je een vrouw discriminerende paardelul bent die het vertikt om iemand uit fatsoen(fatsoen!! lullo) een hand te geven hoor je niet in de westerse samenleving thuis. Laat de man dit soort debiele 1000-jaar oude fascistische, mensonterende debiele zieke ideeen maar lekker praktizeren in zn tent in the middle of the focking nowhere sahara. Als jij sympathie voor dit soort kul kan opbrengen mag je voor mij vreselijke pijn aan je neq krijgen.

Captain Orange | 21-08-08 | 23:00

In casu hebben we hier gewoon te maken met een allochtoon die iets wil, op zijn voorwaarden en zijn zin dan niet krijgt en dan wederom onterecht boos wordt. In plaats van fysiek agressief te worden, wordt deze verbaal agressief. Kortom oude wijn in een nieuwe verpakking.

Het zou de heer Enait sieren om eens wat beleefder uit de hoek te komen, goede manieren aan te leren en zich eens wat beter te gedragen in het openbaar. Het geeft geen pas de geinterviewde af te blaffen als je je zin/gelijk niet krijgt en jezelf genait voelt.

Dit alles in de woorden/stijl van de heer Enait

Kingeef1975 | 21-08-08 | 23:00

@zebikboss | 21-08-08 | 22:57
Dan zijn we het eens.

Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 23:00

Lewinsky | 21-08-08 | 22:52
''Als er vrijheid van meningsuiting is''.
En de vrijheid om te vergaderen. Deze 2 zijn noodzakelijk.
Dan kunnen al die Grote Sprookjesboeken bij het grofvuil. En hun aanhang moet weer terug naar school.

Ella | 21-08-08 | 23:00

@de doed | 21-08-08 | 22:56
Mee eens, vooral géén aandacht aan geven. Als ik me raar gedraag bij welk gesprek dan ook word ik ook vermeden.

AntiSoof | 21-08-08 | 22:59

@ de doed

Waarom geef jij er de voorkeur aan dat deze luiden genegeerd worden? Gezien de commotie rondom het islamdossier vind ik dat je dat uit moet leggen.

bottehond | 21-08-08 | 22:59

VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:53
Misschien heb je gelijk. Maar ik vind dat toendertijd de muffe lucht van de jaren vijftig van ons weggeveegd werd. Er was na al die ludieke protesten meer vrijheid op alle gebieden. Nu dreigt dat door de drammigheid van moslims weer helemaal teruggedraaid te gaan worden.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 22:58

Gewoon de uitkering uitzetten, hij heeft onterecht werk geweigert, dus dan is de regel geen oetkering. Tis alleen voor mensen die het nodig hebben geen analfabete gorillas die hier helemaal niets te zoeken hebben.

united.provinces | 21-08-08 | 22:58

Die Faizel noemt de autochtone Nederlanders ´aboriginals´.
Als zijn sekte het voor het zeggen krijgt, gaan de autochtonen in reservaten.

Lewinsky | 21-08-08 | 22:58

Artikel 1 uit de GW en 6.1 zéker. En wel pronto. Dan kan onze Vrijzinnigheid er weer een tijdje tegenaan. Dat zou mijn advies zijn.

www.ivir.nl/wetten/nl/art6Grondwet.htm...

bottehond | 21-08-08 | 22:58

@Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 22:53
Dat bedoel ik, niet die baard maar de gemeente moet zich aanpassen volgens de Commissie. Deze gaat dus totaal voorbij aan de doelstelling van hun eigen bestaan.

zebikboss | 21-08-08 | 22:57

Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 22:53
Dat hangt er een beetje vanaf of ik dat volgens mijn overtuiging mag doen en die is wat minder bekend in den lande, sterker nog, sommigen vinden het maar vies.

T@ Riest | 21-08-08 | 22:57

@united provinces / botte hond
Inderdaad, geen aandacht aan besteden. Inderdaad, meneer is slim en ALS je hem aandacht geeft ge/misbruikt hij dat voor zijn eigen doel. Waarom die minkukel op TV moet is me zowieso al een raadsel. Er zijn meer mensen met "arbeidsconflicten", is niet nieuwswaardig. Oja, dat zijn slechts Nederlanders. O, van die kant... ja, dan begrijp ik het.

de doed | 21-08-08 | 22:56

@-edit | 21-08-08 | 22:53

"feitelijk wil niemand tornen aan de .... het recht om je zaak voor de rechter te brengen"
Nee hoor dat niet. Eén uitspraak van één rechter en dan ophouden met deze lulkoek.

"Ik vind de man ook afgrijselijk, maar dat is nog steeds geen uitzettingsgrond."
Ik ook niet. Ik vind gewoon dat ie op moet rotten, om het even waarheen, maar wel ergens waar hij niet in de buurt kan komen van een microfoon, camera of rechtbank.

Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 22:56

@misswhateverdude | 21-08-08 | 22:37
"Ik word er een beetje onpasselijk van, mag ik hem slaan? Mag ik mag ik?"

wanneer dit staat in je godsdienstboekje en je je beroept op de vrijheid van godsdienst dan mag je hem slaan (ook zijn vrouw natuurlijk ihkv gelijke behandeling)

klompvoet | 21-08-08 | 22:56

VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:53
So true. 't Heeft alleen maar tot verzwakking van de samenleving geleid en een pappen/nathouden-politiek, geworteld in een of ander krankzinnig schuldgevoel.

Ik heb geen boodschap aan schuld en al helemaal niet aan luie uitvreters of mensen die mij lastig vallen met hun kankergeloof.
'k Zal een c.c.'tje naar Den Haag sturen.

nattebever | 21-08-08 | 22:56

Volstrekt onbelangrijk wat deze meneer te melden heeft
Is er nog interessant OS nieuwsch uit dictatuurstaet China ?

Tobi | 21-08-08 | 22:56

Damnit.. gemist.Dat wordt maar weer wachten tot 00.45.
Trouwens,die Enait zou ik ook niet de hand schudden.Ook al ben ik dan een man en dus schijnbaar wel goed mee te onderhandelen,'lekkah puh mooi niet.

de grote Anti | 21-08-08 | 22:56

waar komt deze vieze moslim parasiet vandaan eigenlijk? Hij ziet er niet uit als een arabier.... of vergis ik me? Misschien kunnen we een chipin starten voor een grote rotschop richting ... de steen waaronder deze kakkerlak vandaan gekropen is.

united.provinces | 21-08-08 | 22:56

@nattebever | 21-08-08 | 22:47
Laten we zeggen dat die Islam voor de één een geloof vormt en voor de ander een onderontwikkelde haatcultus. Juridisch en theologisch vinden de deskundigen het een geloof, naar ik meen.

-edit | 21-08-08 | 22:56

Uiteraard werden de Joden er weer es bijgehaald door deze pure onvervalste islamofascist, en kreeg Clairy Polak nog ff een anti-semitische sneer toe...
Lekker goedkoop, zoals het alle fascisten betaamt...

@Faizel Enait:
Xal het je nog EEN keer uitleggen;

Orthodoxe Joden die geen handen willen schudden, komen NIET in overheidsdienst en zeker NIET als klantmanager, punt.

Hou ons dus BUITEN jouw achterlijke, randdebiele, infantiele non-discussie!

Ahasveros | 21-08-08 | 22:55

Staat die uitzending van Nova al op dumpert? Duurt lang...

StijlvolRechts | 21-08-08 | 22:55

@ Fleauxe

Er zitten puike peren bij de AIVD. QED.

bottehond | 21-08-08 | 22:55

Gast was net op NOVA. Vroeg of Clairie Polak soms lid was van groep Wilders. Verder geweaun een autistische haatzaaibaard uit het boekje. *knipt/plakt bovenstaande foto bij "haatzaaibaard"wiki*

lutger | 21-08-08 | 22:55

Hmm, jammer dat ik Nova gemist heb. (Hint: Dumpert iemand?) Dan maar uitzendinggemist morgen.

Hertogin v. Pauperen | 21-08-08 | 22:55

@edit

De 'Wet van Nederland' is dynamisch. Ze gaat mee met de tijd.

genoeg van mijn kant, ik ga de sauna in en weer verder met de vakantie. Hilser!

de tandarts | 21-08-08 | 22:54

Fleauxe | 21-08-08 | 22:50
Hij zal dat brood niet met de handen aannemen maar de bakker vragen het rechtstreeks in zijn besikte muil te schuiven.

T@ Riest | 21-08-08 | 22:54

Niet zo moeilijk. De advocaat wil zeggen dat de rechter een fascist en een racist is. Maar omdat tegenwoordig ook de taarten van rechts komen...

Jeremia | 21-08-08 | 22:54

@ jeroener 2250

Ow... gaat het nu ineens over allochtonen? Zal Andwele Slory leuk vinden. En John Goring ook. En Bigi Bana.... Denk eensch na.

bottehond | 21-08-08 | 22:54

@zebikboss | 21-08-08 | 22:49

De Commissie Gelijke Behandeling (CGB) oordeelde eerder dat de man ten onrechte is afgewezen, en dat de dienst Sociale Zaken andere manieren had moeten onderzoeken om mensen respectvol te groeten.
(kwoot van www.novatv.nl/index.cfm?ln=nl&fuse... )
Iemand nog een ideetje om deze mafkees respectvol te groeten?

Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 22:53

@bottehond | 21-08-08 | 22:50
Welke?
Jaarverslag 2007 AIVD
The radical dawa in transition, The rise of Islamic neoradicalism in the Netherlands
Animal rights activism in the Netherlands - springboard for Europe
Annual report 2006 - General Intelligence and Security Service
Dierenrechtenactivisme in Nederland, springplank voor Europa

Fleauxe | 21-08-08 | 22:53

@Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 22:45
Heb het audiofragment (nog) niet beluistert. Het zou mij ook niet verbazen dat deze mansfiguur om puur opportunistische redenen op die baan heeft gesolliciteerd. Maar ja: dat doen mensen uit alle gelederen wel meer om een punt te verduidelijken. Zo gaat Verdonk op de publieke tribune bij rechtzaken zitten om een punt te maken. En zo gaat Wilders gewoon door met zijn filmpje, omdat dat kan.

Kunnen we allemaal een mening over hebben, maar feitelijk wil niemand tornen aan de vrijheid van meningsuiting en het recht om je zaak voor de rechter te brengen.

Ik vind de man ook afgrijselijk, maar dat is nog steeds geen uitzettingsgrond.

-edit | 21-08-08 | 22:53

@Elisabeth2 | 21-08-08 | 22:50
Die jaren '60 zijn doorgeschoten in een "alles moet maar kunnen" teneur...

VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:53

@botte@22:49
The times, they are achanging!
* gaat tevreden over Clairy dromen *

fuckje | 21-08-08 | 22:52

@Pluimpje | 21-08-08 | 22:44

Had een beetje het gevoel toen Mo over het Joodse volk, wittemanscultuur en PVV begon, Clary vrolijk de kettingzaag aanzwengelde. Onder het motto; Ik ga jou eens lekker fileren en rare dingen laten zeggen.

Suffe proleet. Veel te veel aandacht gehad.

Kingeef1975 | 21-08-08 | 22:52

Als er vrijheid van meningsuiting is, is vrijheid van godsdienst niet nodig. Afschaffen dus.
Vrijheid van godsdienst leidt tot zinloos geharrewar zoals gedemonstreerd door die godsdienstwaanzinnige op nova.

Lewinsky | 21-08-08 | 22:52

@ Bukowski 2245

* Proest *

bottehond | 21-08-08 | 22:52

Stonden we niet allemaal te juichen toen Hans Teeuwen bij de Halal meiden zo trots riep dat je in een vrije samenleving een olifantenhuid ontwikkelt tegen beledigingen?

En nou is Clairy plots beledigd?

Rotterrdam | 21-08-08 | 22:51

Nou ja, groot voordeel bij dit alles is dat werkgevers nog minder genegen zullen zijn moslims aan te nemen. Uitkeringen en soepsidies zo snel mogelijk afbouwen en ze vertrekken mogelijk allemaal weer naar de woestijn, alwaar ze hun prachtgodje kunnen aanbidden.

Heel slim van die baard. Kan zo met Spanair retour.

nattebever | 21-08-08 | 22:51

Vlak voor de volgende verkiezingen moeten er meer van dit soort mensen een podium krijgen.

ditkannietwaarzijn | 21-08-08 | 22:51

de doed | 21-08-08 | 22:48 :.. Geen aandacht waard...
--
Kop in het zand en net doen of ie niet bestaat? Beetje een Nederlandse lafbekkie, eh?

united.provinces | 21-08-08 | 22:51

nattebever | 21-08-08 | 22:47
Ja, we zijn de jaren zestig doorgekomen met tegen heilige huisjes schoppen en nu door de islamesering dreigen we duizend jaar terug te gaan.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 22:50

Stel je eens voor dat hij in hoger beroep wel in het gelijk wordt gesteld. Krijgen we dan ook kaalkopjes in de sociale dienst die op basis van hun 'godsdienst' allochtonen en gekleurde mensen weigeren te helpen?

sk!llz | 21-08-08 | 22:50

Als Faizel bij de bakker komt vraagt hij niet om brood maar zegt "Bakker, bent u zo goedgunstig om mij een brood te verschaffen?"

Fleauxe | 21-08-08 | 22:50

-edit | 21-08-08 | 22:40
Ja, maar voeg een woordje toe: deze baard ZEGT dat hij wel wilde werken.
Maar vervolgens zulke idiote eisen stellen waardoor hij de baan niet krijgt.
Hij ziet er ook uit alsof hij liever eet, heel veel eet, dan werkt.

Ella | 21-08-08 | 22:50

Ik ben eigenlijk altijd vrij mild in mijn mening over andersdenkende mensen maar deze man is niet normaal.Je mag toch hopen dat hij achter een deur gaat met gewatteerde muren.Hij dacht klaarblijkelijk dat linkschmensen hem zouden steunen(rara waarom).Clairy was duidelijk aangedaan. Moet je ook maar geen lijpen voor de camera halen. Hij is gek en mediageil, die sik!

T@ Riest | 21-08-08 | 22:50

@ de doed

Geen aandacht aan besteden? Randfiguur. Doed, lees het aivd rapport als je wilt. Je hebt geen idee waar je het over hebt.

bottehond | 21-08-08 | 22:50

Moest niet langer duren anders had Clairtje die zandaap midden in zijn smoel gespuugd volgens mij. Nog nooit had ik zoveel sympathie voor Polak kunnen hebben!

inctrl | 21-08-08 | 22:49

als links ook mee gaat doen er is hoop!

manna04AD | 21-08-08 | 22:49

Van mij hoeft ie geen handen te geven. Al die codes... handje geven, knikken, kusje 1x, kusje 3x. Het gaat om de intentie. Respect of geen respect. klantvriendelijk of niet klantvriendelijk. Hoe minder fysiek contact, hoe minder bacteriën-overdracht. Beter. Het is ook vergelijkbaar met de gepasseerde 'U en Jij' discussie. Liever gemeend 'Jij bent aardig' dan 'U bent niet welkom'.
Wanneer je echter zoals in zijn geval een functie ambieert waarin je klantvriendelijk en respectvol met klanten moet omgaan is dus vooral de intensie en betekenis van je hand(elen) belangrijk. Hoe kun je je klanten gelijk behandelen naar inzicht van de gevestigde normen en die van het beleid van je werkgever en de verwachtingen van de klant als dat niet strookt met je levenshouding en geloofsovertuiging. Het niet-handje is symbolisch voor deze klantONvriendelijke instelling, zijn antihouding en het geven van ongelijke behandeling. Dat daar een geloof aan ten grondslag ligt is niet van belang. Hij is dus afgewezen op basis van terechte ongeschiktheid. . Zijn rechtzaak is bedoeld om zijn geloofsovertuiging op te dringen aan een meerderheid en thevens voor het ondermijnen van de geldende regels en wetten voor gelijkheid. Wij willen hier echter niet terug naar de middeleeuwen. Zolang een meerderheid van de bevolking dit zo wenst te hand-haven zijn deze wetten meer dan legitiem en niet voor uitzonderingen vatbaar.
Hopelijk is de rechter (die ook een jurk draagt) ook in hoger beroep niet ontvankelijk voor deze Islamitische manipulator die zich verschuilt achter geleerde mooipraterij en onduidelijke kretologie. Maar andere religiën hebben er ook een handje van om met een boek te wapperen en de inhoud naar hun eigen goeddunk te verdraaien. Niet met ons wetboek graag. Het enige nog waar ik een beetje in geloof....................

robterdam | 21-08-08 | 22:49

@nattebever | 21-08-08 | 22:47
de landsbestuurders, etc. zijn ook slecht op de hoogte...

VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:49

Rutger is out, Polak is inn

sef9836 | 21-08-08 | 22:49

@fuckje | 21-08-08 | 22:45
Die commissie gelijke behandeling slaat voor het gemak maar even over dat mannen en vrouwen hier gelijk behandeld dienen te worden inzake elementaire beleefdheden en gebruiken

zebikboss | 21-08-08 | 22:49

@ eaugappeltje 2245

Dat is de maatschappelijke flow inderdaad. Duyvendak afgeserveerd, Tweede slaapkamer keert zich tegen langdurige procedures , vvd en cda willen onwelgevallige meljeuklups niet meer subsidieren...... Boeiende tijden. Het uitgeholde restje van "progressief" Nederland wordt gedecimeerd. Nu Niels van Tamelen nog!

bottehond | 21-08-08 | 22:49

ik zie, ik zie, wat jij niet ziet!

manna04AD | 21-08-08 | 22:48

@botte hond 22:42
"zeer intelligent" en "religieus fanatisme" kan ik niet rijmen. Om A aan B te kunnen koppelen is een stevige persoonlijkheidsstoornis als bindmiddel nodig. Zoals Kingeef1975 zeer terecht opmerkte: randfiguur. Geen aandacht waard.

de doed | 21-08-08 | 22:48

Heeft Faizel even een goede beurt gescoord bij de linkse kerk!

Fleauxe | 21-08-08 | 22:47

Wat een ongelooflijke arrogante asbak zeg die kerel, heb net de uitzending zitten kijken bij Nova, wat een over het paard getilde idiote baard aap.
Enkeltje naar de zandbak met die man.
Clerie Polak had niet echt een makkelijk interview met die baard aap, ze werd duidelijk boos op hem, maar bleef kalm, ik had hem een giga schop onder zijn dikke reet gegeven.

dwar | 21-08-08 | 22:47

-edit | 21-08-08 | 22:40
't Is geen geloof, 't is een zeer onderontwikkelde haatcultus, die nergens ook maar enige vooruitgang heeft gebracht. Hence, opdonderen.

Dat wij anno 2008 nog over dit soort shit moeten praten zou je 20 jaar geleden toch niet geloofd hebben? Godsdienstrelativisme is in dit verband gewoon stompzinnigheid. Je hebt redelijk vreedzame geloven en oorlogszuchtige onproductieve geloven. De islam valt in de laatste categorie. Enfin, elke aap weet dat, behalve de alom bejubelde rifaap.

nattebever | 21-08-08 | 22:47

Ik voel me gediscrimineerd als vrouw, kan ik nu ook aangifte tegen hem doen?

css.... | 21-08-08 | 22:46

@dorpsidioot
lol

manna04AD | 21-08-08 | 22:46

@de tandarts | 21-08-08 | 22:44
Waar het om gaat, wat mij betreft: jij mag van de islam vinden wat je wilt. Maar ik zie geen reden waarom deze lulbaard daar een andere mening op na zou mogen houden. Hoe oneens ik het ook met hem ben. De wet is de grens en meer niet, lijkt me.

-edit | 21-08-08 | 22:46

Terug die zandbak inschoppen waar hij ooit uit is gekropen

_Fly66_ | 21-08-08 | 22:46

NF-HMiA | 21-08-08 | 22:29
Je hebt gelijk als je zegt dat mijnheer vrij is om geen handen te schudden, maar, meneer wil in dienst bij de Nederlandse overheid en in het Nederlandse verkeer is het schudden van hand ter begroeting of kennismaking een beleefd gebaar. Het weigeren van een hand bij een kennismaking wordt in de Nederlandse cultuur als onbeleefd ervaren. Het is trouwens ook een vraag uit het inburgeringsexamen. Nu weet ik niet of mijnheer 2e generatie of immigrant is, maar hij had kunnen weten dat hij, indien hij beleefd wil zijn, handen moet schudden, ook met inferieure wezens als vrouwen en ongelovigen. Volgens mij is dit wat de rechter in redelijke objectiviteit heeft geoordeeld in zijn vonnis.

Fimbulvetr | 21-08-08 | 22:46

Opeens wist ik het, ik stem PVV, aldus Polak.

tasmaniandevil | 21-08-08 | 22:46

@Maar ja: deze baard wilde wel werken.
-edit | 21-08-08 | 22:40

Volgens de audio wil hij de baan helemaal niet. Het is hem slechts te doen om de principiele kant in casu.
Ik ben volstrekt geen voorstander van een ban op alle mossels, maar een idioot als deze rechters laten lastigvallen met zijn idoterie zit ik nog veel minder op te wachten. Resumerend; De mossel in casu mag van mij optyfen naar waar dan ook.

Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 22:45

Wie 'm 't eerst op Dumpert duwt

Charles Bukowski | 21-08-08 | 22:45

Na vanavond kan de comissie gelijke behandeling ook gelijk bij het grof vuil.

fuckje | 21-08-08 | 22:45

Terecht afgewezen kandidaat. En al had hij wel handjes willen schudden ook afwijzen.

Zag die idioot net op Nova, dat van afgewezen op grond van handenschudden heeft hij toch echt zelf verzonnen.

Wie wil zo''n eigenwijze klootzak in zijn organisatie en dan nog wel als peoplemanager, no way Jose.

Bo Dreksma | 21-08-08 | 22:45

Randfiguur. hulde voor Polak. Afmaken die proleet.

Kingeef1975 | 21-08-08 | 22:44

Toch ging mevrouw Polak er ook direct stevig in. Blijkbaar hadden ze voor de uitzending al een 'plezierige' ontmoeting.

Pluimpje | 21-08-08 | 22:44

@plotselinge Clairy-fans
Bij zo'n absurd gesprek als dit is het natuurlijk niet moeilijk om even goed over te komen of wat humor te laten zien.

waskuip-admiraal | 21-08-08 | 22:44

Wat een ongelooflijke plaat heeft die kerel voor zijn kop. Het meest hilarische was wel dat hij Clairie Polak op 1 lijn stelt met Wilders.

jimbrowski | 21-08-08 | 22:44

@ Rene Cafe

Doe es een beetje restecp tonen voor onze opponent, dude.

bottehond | 21-08-08 | 22:44

-edit | 21-08-08 | 22:32

Ik ben bang dat de islam te invloedrijk wordt. Deze man helpt de islam meer invloedrijk te worden, dus zie ik hem liever niet in Nederland. We zien toch overal strijd oplaaien waar de islam opkomt. Ik heb daar geen zin aan. Zelf denk ik dat twee scenario's realistisch zijn: Of de islam dooft geleidelijk uit en conformeert zich naar Westerse normen, of ze gaat overheersen in Nederland en pogen een kalifaat te stichten. Ik vrees voor het laatste, de linkse mensen vinden het eerste scenario wellicht realischer.

de tandarts | 21-08-08 | 22:44

Hij ziet Polak als vrouw, TBS volledig ontoerekeningsvatbaar

dorpsidioot | 21-08-08 | 22:44

Polak van PVV HAHAHAHA!
NOVA was vandaag beter dan Geenstijl.tv !!!

Lawine | 21-08-08 | 22:43

Direct afschaffen, die vrijdheid van godsdienst.

Lewinsky | 21-08-08 | 22:43

Als er vanavond één de achterban van Wilders heeft vergroot is de heer Faizel zelf.

Flodder | 21-08-08 | 22:43

en elke polak uitproberen op moeilijke woordjes. loser.

manna04AD | 21-08-08 | 22:43

Hij deed me denken aan die man met die toeter uit de Specsavers-reclame..

doedeljantje | 21-08-08 | 22:43

Het beste bewijs dat inteelt schadelijk is voor de genenpoel.

misswhateverdude | 21-08-08 | 22:43

Ik snap niet waar wij ons druk om maken. Laat deze man gewoon vrouwen geen handen schudden. Sind Job Cohen vandaag verklaard heeft dat inbreken mag, mits het voor de goede (lees: linkse) zaak is kan het mij allemaal niet zoveel meer schelen, wat een kudt land!!!

moe de loos | 21-08-08 | 22:42

Als Clairy al in het Kamp van Wilders zit, wie dan niet, volgens de fundi's?
Heerlijk stukje tv!

fuckje | 21-08-08 | 22:42

Faizel en Jneid en die matties van ze zijn zeer intelligente en strategisch briljante lui.

* fezje af! *

bottehond | 21-08-08 | 22:42

Een agressief haantje die een vrouw verwijt dat ze agressief is. Het lijkt wel een GS reageerder.

Einde van de Domheid | 21-08-08 | 22:42

Kut-baard!!

René from the Café | 21-08-08 | 22:42

Haha, meneer heeft een middagje uit de Van Dale over zitten schrijven. Je hoort echt zo'n ongemakkelijke voorleestoon bij de "zin" die geciteerd staat in het bovenstaande artikel.

Hertogin v. Pauperen | 21-08-08 | 22:42

Toont maar weer eens het gebrek aan professionaliteit bij Clairy Polak aan.

Don Knieschot | 21-08-08 | 22:41

wat dat nova?!?!?!?!?

manna04AD | 21-08-08 | 22:41

PlopperdePlop.

Die leipe Mocroflavour

Ride Those Ol'' Horses

Charles Bukowski | 21-08-08 | 22:41

lol, zowaar wat credits voor Polak...., ze gaf zelfs blijk van enig gevoel van humor..

brutus68 | 21-08-08 | 22:41

Zeurie Polak: Hou je paarden !!

QB (ja die.....) | 21-08-08 | 22:41

Loopt die kloodtzak de gehele boel om te draaien. Hij loopt Polak van het begin te minachten en te schamperen en dan zegt hij dat bij hij haar een anomisiteit constateert.

Flodder | 21-08-08 | 22:41

Wat een flapdrol die big. 1-0 voor Clairy (nooit verwacht dat ik dat nog ooit zou zeggen).

Arie Pastafari | 21-08-08 | 22:41

Clairy Polak een PVV'er noemen is wel het slimste wat je kunt doen! Whoehahahah, wat een meesterlijk gesprek was dat zeg.

Fleauxe | 21-08-08 | 22:41

Shit shit shit, ik heb Nova niet gezien, wat heb ik gemist?

Madame Tapioca | 21-08-08 | 22:41

@flodder

Faizel heerscht. Wel aandoenlijk, die Clairy. Ik zou haar wel doen, overigens. Heerlijke GILF.

bottehond | 21-08-08 | 22:40

Als ik het goed begrijp was de mossel in casu dus wel aangenomen indien hij vooraf had aangegeven dat hij vanuit zijn geloofsovertuiging helemaal niemand een hand wil geven. Tenminste als ik het artikel in casu op Spitsnieuws moet geloven.

Voor wat betreft het turn around management waarvan de man voorstander is, getuige het audiofragment; Dat vraagt eigenlijk om een inkoppertje.

Cookie v. eigen deeg | 21-08-08 | 22:40

@nattebever | 21-08-08 | 22:36
Voor de goede orde: ik vind deze baard net zo'n enorme lul als jij dat vind. Laat daar geen misverstand over bestaan.

Maar ja: deze baard wilde wel werken. Terecht dat dit niet mogelijk is omdat hij onredelijke eisen stelt. Wat mij betreft een prima uitspraak van de rechter.

Maar om mensen wiens geloof jou niet aanstaat alleen om die reden het land uit te zetten, lijkt me wat strijdig met de mores van een vrij land. En daarom ben ik teugen.

-edit | 21-08-08 | 22:40

Godallemachtig, Clairy toch!!

Don Knieschot | 21-08-08 | 22:40

Na Clairy zal hij ook niet meer met vrouwen willen praten

light | 21-08-08 | 22:40

Clairy +1 hoor !
chapeau!

Hobbykip | 21-08-08 | 22:40

Meneer heeft in zijn beleving een "ongelovige hond" voor zich en nog een minderwaardig wezen (lees: vrouw) ook en dat straalt hij in alles uit...

VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:39

Polak zegeviert!

light | 21-08-08 | 22:39

Wow. Dit wordt een GS topic met > 1000 reacties. Brusselmans, ben je wakker?!

Don Knieschot | 21-08-08 | 22:39

Hahaha, hij trekt Clairy niet...

Fleauxe | 21-08-08 | 22:39

W00T Clairy als Wilders-adept?

Waterlander | 21-08-08 | 22:39

Clairy vs de islamist. We gaan vooruit. You go girl!

Maar intellectueel en qua EQ is Faizel een koning.

" Het is een boerenvonnis "

bottehond | 21-08-08 | 22:39

LOL Clairy Polak is Wilders-aanhangert.

Flodder | 21-08-08 | 22:38

Hij dacht hier even heel zielig te mogen doen hahahaha!

Hobbykip | 21-08-08 | 22:38

united.provinces | 21-08-08 | 22:32
Heb je soms een linkje naar deze lijst?

Ella | 21-08-08 | 22:38

Dit heeft niks meer met Islam, Moslims, of Döner te maken. Dit is gewoon een idioot.

waskuip-admiraal | 21-08-08 | 22:38

wat een mongool, afvoeren zo'n malloot aub
**zit nova te kijken**

QB (ja die.....) | 21-08-08 | 22:38

Het ergste is dat hij in Nederland door bepaalde groepen multiculties zo is opgevoed dat hij denkt dat hij gelijk heeft.

zebikboss | 21-08-08 | 22:37

Als ie echt advocaat is waarom gaat hij dan niet pleite????

de krikkemikker | 21-08-08 | 22:37

Ik word er een beetje onpasselijk van, mag ik hem slaan? Mag ik mag ik?

misswhateverdude | 21-08-08 | 22:37

Flodder | 21-08-08 | 22:34
Ja, had zijn vader de avond voor de conceptie van deze koloniaal maar een natte droom gehad, jammer, zeer jammer.

Ella | 21-08-08 | 22:37

Toch is te merken dat de zomervakantie voorbij is en de moslim voor de deur staat.

GS kan weer op volle toeren...

Sikkeneur | 21-08-08 | 22:36

Mot zeggen dat Clairy hem aardig in de hoek drijft

-edit | 21-08-08 | 22:36

-edit | 21-08-08 | 22:25
Al was het maar omdat hij symbool staat voor de jammerende uitkeringstrekkende slachtofferige kudtreligie aka islam.

Van mij mogen morgen alle islamieten het land uit. Liever vandaag nog. Die troep kost ons alleen maar geld en ergernis. En weet je waarom? Een islamiet integreert niet, nooit, maar maakt slechts gebruik van onze samenleving met als enig doel er een islamitische heilstaat van te maken. Ik kots op dat volk. Op alle geloven trouwens, maar ik ken er geen die zo militant is en zo'n pain in the ass is in vrijwel alle Europese landen als de islam. 'De rest zal wel.'

Dit gaat dan ook helemaal niet over godsdienstvrijheid (iets wat ik liever zou afschaffen en onderbrengen bij de vrijheid van meningsuiting, omdat daarmee duidelijker wordt dat krankzinnigheid niet getolereerd maar behandeld moet worden), maar om het uittesten van ons systeem. Blij dat nu eindelijk een rechter dergelijke malloten terugfluit.

nattebever | 21-08-08 | 22:36

Dus als ik het goed begrijp, heeft deze man eerst gestudeerd op onze kosten. Toen deed ie niets op onze kosten. Vervolgens gaat ie ons rechtssysteem lopen fucken op onze kosten. Want hij wil ons geld om andere parasieten ook van ons geld te geven.

ditkannietwaarzijn | 21-08-08 | 22:35

Hij had op een andere manier vrouwen kunnen begroeten, zo zegt hij.

Een driedubbele backflip? Met z'n ogen rollen? Een pets op de billen?

En wat lult ie slap met al die 'moeilijke' woorden op dat stukje van de NOS, bah, interessantdoenerij.

Madame Tapioca | 21-08-08 | 22:35

@Ella | 21-08-08 | 22:33
Inderdaad ...... ik zou me als mevrouw Polak behoorlijk beledigd voelen:
ik zal me proberen te richten op uw bevattingsvermogen ......... tsssssss

Hobbykip | 21-08-08 | 22:35

Hij kan toch ook gewoon de Hitler-groet geven...?

VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:35

In casu knettergek!

HY78. | 21-08-08 | 22:35

@Rotterrdam | 21-08-08 | 22:23
Tja en dan kom je op GS en lees je dat deze man, en vooral zijn gedrag, beloond worden door ? Ja wie doet dit eigenlijk , welk licht verzint het om een dergelijke persoonlijkheidsstoornis op een podium te zetten ?
Het zijn dit soort lieden waar wij het meer van te vrezen hebben dan zo'n verknipte Enait.

Jokkebrok | 21-08-08 | 22:35

Mwoehaha, Faizel jij denkt dat je heel wat bent met je pas opgezochte woordjes in de dikke van Dale. Maar uiteindelijk ben je niks want jij snapt niet waar het over gaat. Typische patserhouding want meneer is zogenaamd afgestudeerd. Nou geweldig, en nu jezelf bewijzen door jezelf te integreren in de samenleving. M.a.w. vind een baan en stel jezelf wat bescheidener op.

El Gordo | 21-08-08 | 22:35

Het moet er even uit:
Wat een LUL!!

Flodder | 21-08-08 | 22:34

Nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar kudo's voor Clairy. Ze maakt gehakt van hem.

Fleauxe | 21-08-08 | 22:34

@NF-HMiA | 21-08-08 | 22:29
Deze man bedreigt studenten in de Universiteitsbibliotheek als ze hem terecht aanspreken op zijn storende gedrag. Die studenten zijn daar niet om hem te pesten, maar om hun tentamens voor te bereiden en iets van hun leven te maken.
Dit is een nare man.

Rotterrdam | 21-08-08 | 22:34

Kijk effe naar Nova waar hij zijn minachting voor vrouwen tot in het absurde mag tentoonspreiden.
Ook zijn minachting voor normale Nederlanders mag hij weer vrijelijk uitventen.

Ella | 21-08-08 | 22:33

@NF-HMiA | 21-08-08 | 22:29

Er is dan ook nooit iemand die gezegd heeft dat meneer verplicht handen moet gaan schudden in zijn dagelijkse leven. Alleen dat hij dan een baan niet krijgt waarin handen schudden deel van het werk is. Als dat deel is van het protocol heeft hij dat maar gewoon te doen en anders heeft hij alle recht om een andere baan te vinden waar dat soort protocollen niet gelden; een call-center zou misschien wel bij hem passen met zijn dure woordjes niks zeggen.

sk!llz | 21-08-08 | 22:33

@de tandarts | 21-08-08 | 22:30
Dus: als ik je goed begrijp zou deze man van jou niet mogen zeggen wat hij wil en ben je bang dat hij invloedrijk wordt?

-edit | 21-08-08 | 22:32

In gewoon Hollands probeert deze man te zeggen: Wij othodoxe Moslims zijn hier de baas, jullie moeten naar ons luisteren!! Want wij zijn uberalllesssss, en jullie dom minachtzaam volk! Ik heb gelijk en jullie, lekker uhnnappes, NIET! En ik denk dan... DOE DAT MAAR LEKKER ERGENS ANDERS!

Sjompie | 21-08-08 | 22:32

Ella | 21-08-08 | 22:28 : Stelletje verraders: Commissie Gelijke Behandeling
--
Klopt, er schijnt trouwens op internet een lijst te circuleren van landverraders, kunnen we Bigi daar ook niet opzetten?

united.provinces | 21-08-08 | 22:32

@8675309
is dit je BSN of je reclasseringsnummer?
Die pionier leeft van onze belastingcenten.

santadomenica | 21-08-08 | 22:32

Hij had gewoon rappert moeten worden ...... djees.... wat een taal!

Hobbykip | 21-08-08 | 22:32

Hij zei "whatever". Dat is toch de taal van de duivel?

Fleauxe | 21-08-08 | 22:32

U hebt gezocht op het woord: Lutser.
RESULTAAT (max 20 woorden)
Lut-ser (dem)
1 (vulgair) ellendeling, sukkel, klootzak
Kan iemand dit even copy pasten en in de dikke Van Dale pleuren.

Schijnheilig boontje | 21-08-08 | 22:32

@VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:23 & Hobbykip | 21-08-08 | 22:29
Ik blijf hopen.

zebikboss | 21-08-08 | 22:31

fijn dat het hoger beroep ook weer heel wat belastinggeld gaat kosten...

nsl | 21-08-08 | 22:31

LOL@ik zal me proberen te richten op uw bevattingsvermogen

Flodder | 21-08-08 | 22:31

WAT een lul !!

Hobbykip | 21-08-08 | 22:31

-edit | 21-08-08 | 22:25

Omdat hij de achterlijke islam verspreid en probeert deze een vastere bodem te geven in Nederland. Omdat hij met het verschijnen in een djellaba provoceert en onze gebruiken niet respecteert. Ik wil al die veranderingen niet in Nederland waar ik thans woon en mijn kinderen grootbreng. Daarom mag deze man van mij het land uitgezet worden. Natuurlijk kan ik roepen wat ik wil, hij gaat toch niet.

Ik zie de islam als een agressieve godsdienst en sloop de islam.

de tandarts | 21-08-08 | 22:30

intertepretatifus

Hobbykip | 21-08-08 | 22:30

Plonk | 21-08-08 | 22:28
Hij heeft zijn diploma bij de zeeppoeder kado gekregen...

Ommezwaai | 21-08-08 | 22:30

Wat een leuk hoedje heeft hij weer op...

Fleauxe | 21-08-08 | 22:30

de vieze dikkop, opzouten!

titsme | 21-08-08 | 22:29

@zebikboss | 21-08-08 | 22:28
Laten we eerst maar hopen dat het hooggerechtshof het overneemt .......

Hobbykip | 21-08-08 | 22:29

@zebikboss | 21-08-08 | 22:28
Wakker worden! Dit is Nederland, hoor...

VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:29

".. Hoe ver gaat die vrijheid van godsdienst.."
--
In een echt vrij land als Amerika bestaat die achterlijke wet ook niet, daar bestaat freedom of speech en die dekt gewoon alles af. Vrijheid van godsdienst, daar valt niets aan te snappen, het is een gedrocht, Je mag best vinden dat homos vies zijn, maar van een flatgebouw af willen gooien is dreigen met fysiek geweld en dat is gewoon volgens Nederlands wet netjes verboden. Flik maar zaun zin in Amerika te zeggen , flikkeren ze je voor 40 jaar de bak in en ben je schandknaap van Neger "Bubba"

united.provinces | 21-08-08 | 22:29

Zoals meneer het uitlegt, heeft hij absoluut een punt. Er is in Nederland geen wet die het verplicht om handjes te schudden. Ook hoeven mijns inziens niet per definitie 'de alarmbellen te gaan rinkelen' zodra er een orthodoxe moslim in beeld komt. Die mensen hebben we hier ook, en zolang hij de grondwet onderschrijft en de wet niet overtreedt lijkt mij geen man overboord. Dat men er op deze site vanuit gaat dat hij 'met behoud van uitkering' 'op kosten van de staat' 'zichzelf volvretend' heeft gestudeerd 'zodat hij zijn vriendjes kan matsen' zegt veel over de houding van een groot deel van de bezoekers van deze site die niet meer weten van deze man dan dat hij geen handjes wenst te schudden. Zolang de wet op godsdienstvrijheid er is, zullen we moeten leven met o.a. dit soort dwazen.
Ik zie verder het probleem niet, als ik geen zin heb om handjes te geven gaat niemand me daar toe dwingen, als ik e.o.a. vadsige gore onwelriekende ambtenaar voor me heb, hoef ik hem niet perse een hand te geven, vind ik, en omgekeerd lijkt me dat ook. Om dan gelijk weer te gaan huilen over islamisering vind ik schromelijk overdreven.

NF-HMiA | 21-08-08 | 22:29

Omdat Mohammed Enait de baan niet kreeg, stapte hij naar de Commissie Gelijke Behandeling (CGB), die oordeelde dat de gemeente onjuist had gehandeld, omdat de sollicitant niet op basis van zijn kledingstijl afgewezen had mogen worden.
Stelletje verraders: Commissie Gelijke Behandeling

Ella | 21-08-08 | 22:28

@Badeendje | 21-08-08 | 22:26
Ach...
De Dikke van Dale kent woorden als reaguurder en linkschmensch eauk niet.

-edit | 21-08-08 | 22:28

Hij spreekt geen goed Nederlands en is afgestudeerd jurist ??? Nou had die studie al geen goede naam in de academische wereld maar dit is echt erg...

Plonk | 21-08-08 | 22:28

Laten we hopen dat deze rechter een nieuwe trend zet en andere dit overnemen.

zebikboss | 21-08-08 | 22:28

@Badeendje | 21-08-08 | 22:26
De belangrijkste, op hem van toepassing, mis ik.
boeren-slimheid.

Ommezwaai | 21-08-08 | 22:27

Boerenvonnis?

De Dikke van Dale heeft er nooit van gehoord....

Wel van een:

boe·ren·kaf·fer

boe·ren·huf·ter

boe·ren·lul

boer.en.kut

boer.en.puisten.knijper

boer.en.pummel

boer.en.triene

Badeendje | 21-08-08 | 22:26

@VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:23
Vergeet de Rooibos niet.

zebikboss | 21-08-08 | 22:26

@Captain Orange | 21-08-08 | 22:18

Geen bief, for sure. Maarrruuuh, bij mij in de buurt ( 010- noord) doen ze geen ene tyfus, en dat stoort en schiet niet op. Ik zie ze met wezenloze blik op straathoeken staan met zo'n grijpertje en op Marsen kauwen. Grrrrrr. Maar goed , het ging eigenlijk over die haatbaard. Toch? En voor hem de schimmel in zijn baard!

bello | 21-08-08 | 22:25

Stem Wilders, flikkeren we die vieze parasieten het land uit.

united.provinces | 21-08-08 | 22:25

@Don Quichote | 21-08-08 | 22:21
Mooi, dan beginnen we opnieuw..
Wat is er met Ikea?

Ommezwaai | 21-08-08 | 22:25

@nattebever | 21-08-08 | 22:19
Waarom moet die eikelbaard het land uit, eigenlijk? Alleen omdat ie, tsja, een baard en een jurk heeft en een afwijkende mening? Nee toch?

-edit | 21-08-08 | 22:25

@Nil desperandum 22:21
Wat zei ik nou net?! Quibus. *ook een duit in zakje doet*

de doed | 21-08-08 | 22:24

Polak gaat met 'm praten... dat word dan geen handen schudden aldaar... hopelijk wel schuddebuiken alhier maar vermoedelijk wordt het hoofdschudden...

VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:23

Ja met zulk argumenten moet je aankomen bij de rechtbank Rotterdam, die maken gehakt van je en terecht, ik heb ze doorgewinterde advocaten zien slopen.
Over 5 minuten in Nova onze handenschudder

dorpsidioot | 21-08-08 | 22:23

Haagse Hooligan | 21-08-08 | 22:18
Soulmate!
Jammah dat de res van Nedahland ut nie begreipt dat weh de eanahge verlossahs zen!
Weh hebbuh het utgevonduh, weinag werrukuh, handjuh gevuh en bieahtje drinkuh in de Bieb! Kampioenuh ole ole...

- en voah de res van GeenStehl... sorrie heauh!

Captain Orange | 21-08-08 | 22:23

Ik snap best het punt dat meneer probeert te maken:
We hebben in Nederland onze mond vol over onze rechtstaat, met gelijkheid van man en vrouw, vrijheid van godsdienst etc. En hij is nu aan het 'peuteren' op de plekken waar onze grondwet inconsistenties bevat. => Hoe ver gaat die vrijheid van godsdienst en waar zijn de grenzen ervan als ze conflicteerd met gelijkheid tussen man en vrouw? Op zich een zeer nuttige discussie.
De creatieveling die vorige week een nieuwe godsdienst begon om daarmee legaal een cafe te houden waar men kan roken, doet in feite hetzelfde. Ook bijvoorbeeld Pim Fortuyn wees op inconsistenties: Vrijheid van meningsuiting contra verbod op discriminatie. Zeer nuttig om deze discussies te voeren, uiteindelijk tot een vergelijk te komen, en daarmee in feite onze rechtstaat (en daarmee NL) sterker te maken.

Maar ik vertrouw deze meneer Enait niet.

Ik weet toevallig (omdat ik erbij was) dat hij de afgelopen jaren verschillende keren is verwijderd uit de Universiteitsbibliotheek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam vanwege het dreigen met en gebruik van geweld. Hij liep altijd rond met een boos gezicht, werd aggressief als je hem terecht aansprak op zijn gedrag (o.a. luid spreken in de stilteruimtes) en gedroeg zich eigenlijk altijd zeer onaangenaam en vijandig. Deze man heeft echt nog nooit zijn best gedaan om maar een beetje sympathie te kweken bij zijn medestudenten. Heel veel allochtone studenten dwingen respect af met hun studieresultaten, maar meneer Enait is een onbetrouwbare nare man, waar ik echt geen respect voor kan hebben.

Rotterrdam | 21-08-08 | 22:23

@ Nattebever
*GEMAK DIENT DE MENS*

Haagse Hooligan | 21-08-08 | 22:22

nattebever | 21-08-08 | 22:19

Mee eens, naar mijn mening mag deze man inderdaad het land uitgezet worden.

groeten uit Norge

de tandarts | 21-08-08 | 22:22

@nattebever | 21-08-08 | 22:19
Het vervelende is dat als hij alles moet terugbetalen wat hij ooit heeft ontvangen, hier tot z'n dood moet blijven wonen.
Helft is ook goed. Als ie maar gaat.

Ommezwaai | 21-08-08 | 22:22

@Ommezwaai | 21-08-08 | 22:15
Mij nu ook.

Don Quichote | 21-08-08 | 22:21

Aut insanit homo, aut versus facit.

Nil desperandum | 21-08-08 | 22:21

Ik vind het gedrag van deze man kinderlijk en achterlijk! Tijdens een sollicitatie op een publieke functie verschijnen in een djellaba kan niet. Zo'n iemand kan toch niet een functie bij de gemeente vervullen. Verder zijn betoog slaat nergens op en zijn taalgebruik is quasi-intellectueel en achterlijk!

de tandarts | 21-08-08 | 22:21

gauw oprotte met die kutmoslim

lelijkevent | 21-08-08 | 22:20

@Captain Orange | 21-08-08 | 22:14: Jammer dat ze dan net weer niet zo dom zijn om JA te stemmen tegen het schrappen van art 1 in de grondwet.

Fleauxe | 21-08-08 | 22:20

Stom stinkvarken echt opzouten met z'n dikke neus.

titsme | 21-08-08 | 22:20

@Ella | 21-08-08 | 22:16
Dat is toch al jaren bekend ?
En ik doe er ook lekker aan mee ..... hehehe > Ik ben VEEL aardiger tegen aantrekkelijke vrouwelijke collega's dan minder aantrekkelijke ..... Zo is het leven nu eenmaal > oneerlijk maar waar..

Hobbykip | 21-08-08 | 22:19

Milde comments.
Die man moet gewoon het land uitgedonderd worden, nadat hij eerst met de opbrengst van z'n werk als vuilnisopruimerT z'n vroegere en huidige uitkeringen en soepsidies terugbetaald heeft.

Een nekschot zou ik niet aanraden, da's te makkelijk. Hoewel ik nou ook weer niet gelijk tegenstander van 'gemak' ben.

nattebever | 21-08-08 | 22:19

bello | 21-08-08 | 22:15
Excusez le maut, was verder niet aanval maar ik mag die gasten wel. Ik zie ze wel werken heur, als ik zo af en toe naar buiten kijk :)
Die boys die doen tenminste iets instead of die grafbakken die ik met honderden tegelijk naar het vrijdagmiddag-gebed zie sjokken...

Captain Orange | 21-08-08 | 22:18

@ Captain Orange 22:12
Adeau vog het leifah!

Haagse Hooligan | 21-08-08 | 22:18

de doed | 21-08-08 | 22:17
Ja, allemaal visserslatijn.

Flodder | 21-08-08 | 22:18

@enigen
Lul eensch Nederlandsch ipv een taal die al 1800 jaar dead is (cq. hou een sop met het pronken met kennis waar je geen reedt aan hebt)

de doed | 21-08-08 | 22:17

die kk verkensneus weer

titsme | 21-08-08 | 22:17

www.telegraaf.nl/binnenland/1732492/__...

'Lelijkerd wordt gediscrimineerd'

AMSTERDAM - Lelijke mensen verdienen minder dan aantrekkelijke mensen omdat ze worden gediscrimineerd. Dat stelt econoom Jeroen van de Ven van de Universiteit van Amsterdam na bestudering van een spelshow.

Volgens mij is dit fenomeen op hem van toepassing?
Het gaat er helemaal niet om dat hij zo'n infantiele Godsdienst aanhangt.
Ook niet om het feit dat er nog geen een fatsoenlijk woord nederlands uit zijn mond komt.
eerst maar 'ns effe inburgeren en dan pas praatjes hebben.

Ella | 21-08-08 | 22:16

Als autochtonen in zijn ogen aboriginals zijn, dan is hij een kolonist die in plaats van kennis en moderniteit stupiditeit en achterlijkheid komt brengen.

donaldo | 21-08-08 | 22:15

@Captain Orange | 21-08-08 | 22:09

Owww, kalm aan, kalm aan. Ik woon toevallig een paar straten van een 'uitvalsbasis' van de oranje litter-picking helden, en ze zitten voornamelijk sjekkies te reauken op de bankjes op het buurtplein, dus rommel opruimen? Neuh, dat laten ze liever over aan de veegwagentjes. Dus k- opmerking ? Mag jij vinden....

bello | 21-08-08 | 22:15

@Don Quichote | 21-08-08 | 22:06
De relatie Nico D., Ikea en semi-intellectuele haatbaard met (gekochte) bul, ontgaat mij...

Ommezwaai | 21-08-08 | 22:15

U ziet een vervelend en vies mannetje in Faizel Enait.
Ik zie een pionier. Een handen in de modder en gaan persoon. Dit is nou een man die ziet dat we jaren achter lopen op Engeland, en hij DOET er wat aan.

8675309 | 21-08-08 | 22:14

Fleauxe | 21-08-08 | 22:10
Negerts die kownsjtitusjioneeuw zeggen klinken wel charmant, jammer dat ze niet weten waar het over gaat.... swa

Captain Orange | 21-08-08 | 22:14

OT
LOL@nosjournaal
"Voor het eerst meer dan honderdduizend kijkers van de internetstreams van de oympische spelen tijdens de waterpolo en hockeyfinale." GS zal toch wel een centje krijgen voor hun promotie.

Flodder | 21-08-08 | 22:14

@StijlvolRechts | 21-08-08 | 22:07
Mijn idee, zegt het voort!

Ommezwaai | 21-08-08 | 22:12

Ben ik ineens een aboriginal? Vraag mij overigens af met welke hand hij de, door deze aboriginal betaalde, steun aanneemt. Hij werkt niet als ambtenaar en omdat hij niemand meer een hand geeft mag ik aannemen dat hij de eigen broek vast niet kan ophouden.

T@ Riest | 21-08-08 | 22:12

@Badeendje | 21-08-08 | 22:08
Een lekkere varkenstaart ?? ;)

Hobbykip | 21-08-08 | 22:12

Haagse Hooligan | 21-08-08 | 22:08
OT.. waarom ben ik altijd blij met zoń nick als die jij hebt..!!! Ander voorbeeldje ADO-lescent... heerlijk... we zijn hier goed vertegenwoordigd!

Vakkie T ole ole
Adeau!!!

Captain Orange | 21-08-08 | 22:12

Leuk zeg, die vertaalmachines.

-Strotgrondel- | 21-08-08 | 22:12

Wat een bosmongool. Heeft z'n bek aan de schijterij. Turnaroundmanagementhandschudfundamentalismemoeschliem. Huh ?

fart majeur | 21-08-08 | 22:11

Altijd trots geweest om Rotterdammer te zijn maar ga nou toch wel een beetje twijfelen.
Woont dit in mijn stad. Dacht alles meegemaakt en gezien te hebben in Rotterdam-West

dorpsidioot | 21-08-08 | 22:10

Iemand die over "constitutioneel grondwettelijke" zaken spreekt mág je gewoon niet serieus nemen!

Fleauxe | 21-08-08 | 22:10

Estne volumen in toga, an solum tibi libet me videre? = Is that a scroll in your toga, or are you just happy to see me?

bloedjelink | 21-08-08 | 22:09

bello | 21-08-08 | 22:06
Re-integratie? Laat de man eerst integreren, is blijkbaar al moeilijk genoeg.
Oranje-uniform... moet je verdienen hoor. En dat dat losers zijn is een k-opmerkng van je, ze ruimen jouw en andermans rotzooi op. Meer respect voor die boys dan die raam-ambtenaren.

Captain Orange | 21-08-08 | 22:09

Heeft iemand nog een taart over????

Badeendje | 21-08-08 | 22:08

Ik word wel moe van dit soort figuren zeg... maar je zal zien, de aanhouder gaat winnen en hij krijgt er in hoger beroep vast wel een zo gek die hem gelijk gaat geven op basis van godsdienstvrijheid. En ja... da's dan weer supranationaal recht en dus hebben wij ons er maar lekker aan te houden. Nederland en onze normen en waarden staan dus in het kader van de Europese eenwording lekker in de uitverkoop. Eigenlijk kun je het deze tenenkrommend woordgebruikende fundamentalistische Farizeeër niet eens kwalijk nemen, hij zoekt lekker naar de grenzen van zijn rechten. Eigenlijk zou je vanuit zijn standpunt hem een revolutionair kunnen noemen. Nee mijne dames en heren... we moeten vadertje Drees en de rest van die intriganten bedanken voor het dasje wat we ons nu zelf om aan het knopen zijn....

Haagse Hooligan | 21-08-08 | 22:08

Deze man jurist? Als het niet zo treurig was zou ik er hard om kunnen lachen. Hij gebruikt dure woorden in de verkeerde context om zijn stompzinnige mening te verbloemen. O ja Faizel, hoe staat het met de sparerib business?
www.dumpert.nl/mediabase/28962/e7f5099...
Of is dat ook al geturnaround managed?

donaldo | 21-08-08 | 22:08

@Captain Orange | 21-08-08 | 22:05 Ze werken niet, ze klagen veel en de sex zal ook wel niet om over naar huis te schrijven zijn. Ach ja, logisch dat die gasten wat meer gefrustreerd zijn dan normaal.

Fleauxe | 21-08-08 | 22:07

Barba non fecit degustim.
Eat that baardmans.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 22:07

Dit is er nou zo eentje die zijn Diploma gekocht zou kunnen hebben. Centjes zal hij vast hebben want hij gaat in hoger beroep en al. Ik neem natuurlijk vanzelf aan dat wij dit geintje niet betalen *kuch* toch? Hij heeft wat moeilijke woordjes geleerd, gooit ze in de mixert en voila een bijna echt geleerde Moslim die, hoe kan het ook anders gelijk wil hebben. En weet je wat nou het enge is... Wie weet.. Ach laat ook maar.

StijlvolRechts | 21-08-08 | 22:07

VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:05
Mooi he, babelfish...:)

Captain Orange | 21-08-08 | 22:07

Geef geen platform aan dit soort clowns, want dan gaan ze janken en zielig doen en dan krijgen ze gratis geld. Gewoon deaudzwijgen en naar een re-integratiebureau sturen, onder dwang uiteraard. Laat ze maar lege blikkies rapen in een oranje loser-uniformpje. Werkweigeren = nada uitkering. Bastante!

bello | 21-08-08 | 22:06

Waarom kan die man niet gewoon bij een varkenshoudert tewerkgesteld worden? Werk is werk....

inquisitra | 21-08-08 | 22:06

Parkeerwacht bij Ikea voor deze dwaas lijkt mij een mooi baantje...... hoeft ie geen handen te schudden ook.

HeerBommel | 21-08-08 | 22:06

Nihil curo de ista tua stulta superstitione.

VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:05

Fleauxe | 21-08-08 | 22:04
Vreedzaam coexistentialisme enzeau.... NOT!

Captain Orange | 21-08-08 | 22:05

Faizel... kruip lekker onder je kleedje! Wat een dwaas zeg, dat komt echt nooit meer goed...

Ten_Kings | 21-08-08 | 22:05

Ik hoop dat de heer in kwestie deze uitdrukking kent: Ego te dimitto, u bent ontslagen!

bloedjelink | 21-08-08 | 22:05

Beati pauperes spiritu.
Dus dat

zebikboss | 21-08-08 | 22:04

-pakt bier & chips, en gaat zijn zwager de hand schudden voor een leuk stukje NOVA zometeen...-

brutus68 | 21-08-08 | 22:04

Die Faizel-dude die moet eens een keertje lekker cohabiteren, knapt 'ie vast van op!

Fleauxe | 21-08-08 | 22:04

In Vino Veritas.. shake hands or get the Fock Out!!!

Nonbeliever | 21-08-08 | 22:04

Fleauxe | 21-08-08 | 21:59
de pest is juist dat die man nooit werkt, dus zal nooit vrij... in zn kop worden

Captain Orange | 21-08-08 | 22:03

En terecht! En als je je op je godsdienstvrijheid wilt beroepen dan moet je daar ook de gevolgen van ondervinden! Get a life, god bestaat niet! Dus doe nou maar normaal, jank-moslim...

Doc Damage | 21-08-08 | 22:03

@Sikkeneur | 21-08-08 | 21:58
Dank je. Of mijn fantasieën verknipt zijn valt over te twisten.
Ik heb er op geen enkele wijze last van. Sterker nog, ik slaap als een roos...

Ommezwaai | 21-08-08 | 22:03

*start babelfish vast op...*

VanFrikschoten | 21-08-08 | 22:03

@CoffeePatch | 21-08-08 | 21:56: Thanks, dit wordt lachen. Kunnen we met z'n allen raden wat hij probeert te zeggen!

Fleauxe | 21-08-08 | 22:01

"boerenvonnis".. de kerel verzint nieuwe woorden om zijn verwrongen ideologiën aan ons te proberen te verkopen door onbegrijpbaar intelligent over te komen. Google heeft in ieder geval nog nooit van het woord gehoord.

sk!llz | 21-08-08 | 22:01

Hij vindt zichzelf wel interessant geloof ik. Wat een debiel. Gaan we nog serieus een interviewtje mee doen ook.

Jabo | 21-08-08 | 22:00

Labor omnia vincit: Arbeit macht frei!

Fleauxe | 21-08-08 | 21:59

Credo Elvem ipsum etian vivere.
Quiquid latine dictum sit altum viditur!

bloedjelink | 21-08-08 | 21:58

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:55

Ikke wel, het telkens gillend nat worden van je eigen verknipte fantasieën laat ik graag aan jou.

Sikkeneur | 21-08-08 | 21:58

Blijft lachwekkend als jankjurken intelligent proberen te doen...

Hosselaer | 21-08-08 | 21:58

Sociaal vuilnis, dat zijn dit soort figuren......

Jerry Lundegaard | 21-08-08 | 21:58

@Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:56
Wat denk je zelf?

-edit | 21-08-08 | 21:58

die parg studeert nog, hij komt vaak in de TU Delft want in Rotterdam is hij uitgescheten.

santadomenica | 21-08-08 | 21:57

Afdoende?
Animum debes mutare, non caelum

skit | 21-08-08 | 21:57

ho-ly-allah!!

kunnen ze eindelijk met hun inteelt hersens studeren, krijgen we dit soort gedrochten. er gaat elke dag een vliegtuig of wat naar een islamitische staat. zet die man daarop en laat hem lekker in zijn vet, want dat heeft hij, gaarkoken.

zoalshetis | 21-08-08 | 21:56

-edit | 21-08-08 | 21:54
Grapje?

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:56

Hij geeft alleen zijn kleine Faizel de hand.
Kan me niet voorstellen dat er ook maar één geit is die met hem wil neuqen.

Mesjoggah | 21-08-08 | 21:56

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:52
Het was juist een hartstikke goed interview, dus ga nu niet daarover de calimero uithangen.

Flodder | 21-08-08 | 21:55

@Sikkeneur | 21-08-08 | 21:53
Droom maar lekker verder..

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:55

In de poll hierboven ontbreekt een duidelijk JA.

Fuck a Duck | 21-08-08 | 21:55

Semper ubi sububi in caput tuum!

(draag altijd ondergoed op je hoofd..... is handiger dan boter)

bloedjelink | 21-08-08 | 21:55

Het was toch hier waar altijd over de linksdragende rechterlijke macht werd geschreven? Deze rechter bewijst wederom het ongelijk van de groep die dat steevast beweert. Niet dat dit een rechts vonnis is. De man beoordeelt, net als zijn collega's gewoon de objectieve feiten op de geldende wetgeving. En zo heurt dat eauk.

-edit | 21-08-08 | 21:54

@bloedjelink | 21-08-08 | 21:46:

Ook in Afrika wordt er hard aan gewerkt om de onreine vrouw te bestrijden en te knechten, don't worry. Dat gore naaktlopen is binnen nu en een jaar of tien verleden tijd, dan is de boerka helemaal hip in donker Afrika. Allah's wil is tenslotte wet!

Reinaert | 21-08-08 | 21:54

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:52

Oh ja, alu-hoedjes enzo. Flikker toch op met conspiracy verhalen.

Sikkeneur | 21-08-08 | 21:53

Fari argentum aurum tacere!
M.a.w. bek dicht zeurmoslim!

Fleauxe | 21-08-08 | 21:53

Hij doet het met Leerdam, daar heeft hij dat acteertoontje ook van geleerd.

fuckje | 21-08-08 | 21:53

Zeau heb ik al tijden problemen met dat long blonde, long legged animal bij mij op de zaak die steevast weigert me een geyle tongzoen te geven als ik sochtends binnenkom.
Slicken schijnt ze al helemaal niet te willen... maar dat hou je toch...

Captain Orange | 21-08-08 | 21:53

knap dat hij zoveel woordjes kent.

manna04AD | 21-08-08 | 21:53

ZSU-23-4 | 21-08-08 | 21:45

Tja, wie weet heb je gelijk.

@E2... neuqen na het zoenen?

Sikkeneur | 21-08-08 | 21:52

@Sikkeneur | 21-08-08 | 21:49
Ik meen dat het op radio 1 - staatszender- te beluisteren was.
Dat kan veel verklaren, dunkt me.

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:52

Het schijnt dat hij ook een paar aanpassingen in de secundaire arbeidsvoorwaarden heeft geeist o.a.
een lease-kameel ipv Megane

veelpleger | 21-08-08 | 21:51

haha. .. ik kom niet meer bij hiero
geweldig..... moet bijna wel een suri zijn..
die beheersen als geen ander dat kromme nep-ambtelijke taaltje
op wie ze daarmee in godsnaam indruk maken, ik weet het niet
maar ik smul er wel van
(afconcluderen, inzake herprioriteren)

ulk | 21-08-08 | 21:51

Gaudeamus igitur,
Iuvenes dum sumus!
" Laten we blij zijn met elkaar".

fuckje | 21-08-08 | 21:51

@Elisabeth2
Zittend hangt hij bij mij dan altijd in het water van de zwanenhals. Is ook niet fris.

OoO | 21-08-08 | 21:51

Ubi bene, ibi patria
Goede reis, meneer Enait!

VanFrikschoten | 21-08-08 | 21:51

Knap dat de rechter het trucje doorzag van het niet handenschudden met mannen. Zo dacht ie sterker te staan.

Badeendje | 21-08-08 | 21:50

Nieuw woord! "handenschudfundamentalisme"
Op zijn net boerenhollands. Deze meneer is volledig van de pot gerukt. Als ie alle proceskosten zelf betaald, mag ie doorprocederen tot sint juttemus.

IkBenMoe | 21-08-08 | 21:50

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:46
Zitten? Ben je gek, je weet nooit wie voor je op het toilet heeft gezeten of op de bril heeft gelekt. Ik blijf staan en bedien de bril met de zool van mijn schoen. Verder hou ik de schoonmaaksters in de gaten en kaap direct een net schoongemaakt toilet om mijn grote boodschap te doen. Dat scheelt dan wel weer veel shoonmaken thuis, op kantoor poepen....

Fimbulvetr | 21-08-08 | 21:49

@Fimbulvetr | 21-08-08 | 21:44:

Het gaat ook niet om de piemol, het gaat om de vrouw. Dat onreine schepsel, je weet wel, dat schepsel dat je alleen daarom al geen hand mag geven.

Nou ja, slaan mag dan weer wel, bij voorkeur met de vlakke hand, dat laat niet al te veel sporen achter, en dat hebben ze ook verdiend natuurlijk, die onreine onzedelijke wezens met hun beperkte vermogens.

Reinaert | 21-08-08 | 21:49

Gespeend van een gezonde dosis op Moslim fundamentalistische ideologie gestoelde humor.

PitaKaas | 21-08-08 | 21:49

Kan al dat studentenlatijn weg, nu Plato's geschriften in Turkije zijn opgedoken?

Don Quichote | 21-08-08 | 21:49

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:44

Nu je vraagt, ja, meerdere zelfs bij heel veel gelegenheden eigenlijk.

Je zou verbaasd staan van wat ik allemaal te horen kreeg.

Die radiodame verwees zelf naar zijn opleiding en dat zal heus wel uitgezocht hebben.

Sikkeneur | 21-08-08 | 21:49

De gustibus non est disputandum!

Fleauxe | 21-08-08 | 21:48

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:40
Hapdoos!
Vooral 't afknijpen is een secuur werkje, de 'doordruppel' moet ten alle tijden voorkomen worden.

-Strotgrondel- | 21-08-08 | 21:48

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:40
Ik leg hem altijd op de bril tijdens het plassen, op advies van mijn fysio. Mijn hand kun je dus met een gerust hart schudden.

Flodder | 21-08-08 | 21:47

Nou dan ik laat ik jullie ook even een poepje Duits latijn ruiken:

Benedictum, Benedactum
In Afrika laufen die Frauen nackt 'rum
Hier tragen sie Kleider
Leider!
.

Zo meneer de Moslim Jurist, maakt u daar maar eens een casus van. Proost!
.
Het gaat niet goed met het universitair onderwijs als deze man in Nl een bul kan halen en als kruipolie voor de arbeidsmarkt mag dienen.
Ik zwaai hem met beide handen uit. Al moet er een lex specialis aan te pas komen.

bloedjelink | 21-08-08 | 21:46

Fimbulvetr | 21-08-08 | 21:42
Je moet het nieuwe plassen ook doen. Zittend. Scheelt enorm in het schoonmaken .

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:46

Handenschudfundamentalisme, een altenatieve groet uitstippelen, Enaiten wordt een hyve, zonder twijfel.

Don Quichote | 21-08-08 | 21:46

Zou hij mijn woordenboeken hebben gejat??

Broccemaeker | 21-08-08 | 21:46

Sidi Tammentis Astu Entis Pactem.

Sidi Tammentis | 21-08-08 | 21:45

"Dictatuur van de meerderheid"

Uhm, maar kerel, dat noemen we nou Democratie.

Fumando | 21-08-08 | 21:45

@ Sikkeneur | 21-08-08 | 21:41
heb je haarweleens gezien??
Misschien is ze de vleesgeworden godin, met flinke stevige borsten, lang blond wapperend haar en ogen om in te verdrinken. Dan vergeet je die vreemde bijsmaak bij het zoenen al vrij snel hoor...

ZSU-23-4 | 21-08-08 | 21:45

is hij marokaan ?

een egte mocro geeft een hand , en die andere hand kan iets anders tegen gedag zeggen vriend. wat denken jully wel niet..... taz

Mocro_Casablanca_Rat | 21-08-08 | 21:45

Reinaert | 21-08-08 | 21:43
Ik vind het helemaal niet vies als een vrouw mijn piemel in de mond neemt, sterker nog, daar wordt hij vaak nog een beetje schoner van....

Fimbulvetr | 21-08-08 | 21:44

Handshake-fundamentalism brings the 'fun' back in fundamentalism.

Flodder | 21-08-08 | 21:44

@Sikkeneur | 21-08-08 | 21:39
Wel eens een echte jurist gesproken?
Die komt niet met zo'n lulverhaal aankakken.

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:44

VanFrikschoten | 21-08-08 | 21:41
Ik zit hier met ogen als schoteltjes en de oren achteruitgeklapt de drama poes uit te hangen. Maar natuurlijk niet!

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:44

@Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:40:

Nou en? Daarna wassen ze - als het goed is - toch keurig hun handjes? Niks aan het handje dusch...... Okay, er schijnen viespeukjes rond te lopen, dat wel, maar dat is van alle tijden. En trouwens - niet om lullig te doen natuurlijk - heb ik ook wel eens iets gehoord over vrouwen die piemols in hun mond nemen. Over smerig gesproken!

Reinaert | 21-08-08 | 21:43

Die vent heeft trouwens een kop als of 'ie alle dagen everzwijn vreet....

VanFrikschoten | 21-08-08 | 21:43

En die leuterkous wilde "peoplemanager" worden? Alleen al vanwege die prietpraat die ik net hoorde maakte hij toch geen schijn van kans? Of is het niveau in Rotjeknor al zover gedaald, dat het alleen is afgeknapt op die weigering tot handjes schudden?

Kloppstökl Sr. | 21-08-08 | 21:42

Mijn schoonmoeder krijgt eindelijk haar reisje aangeboden.

tiswat | 21-08-08 | 21:42

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:40
Heb je enig idee hoe groot de bende wordt als we onze piemol niet vasthouden tijdens het plassen???

Fimbulvetr | 21-08-08 | 21:42

-Strotgrondel- | 21-08-08 | 21:37
Jawohl, herr Strot!

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:41

Ik zal het wel vertalen met mijn boerenverstand:
Er staat volgens mij gewoon: "Het is geen vonnis opgelegd zoals wij, hoogstaande linkse superintellectuelen, het graag hadden gehoord. Een uitspraak van de rechter is ook een beetje afhankelijk van hoe de rechter denkt de wet te moeten gebruiken en de rechter waar het hier over gaat heeft een uitspraak gedaan waardoor je zou denken dat hij terugverlangt naar die goede oude tijd."
Maar ja, ik ben simpel, dus ik lees ook in ingewikkelde bla de simpelste dingen.
.
Voor de allochtonen staat er: "Die rechter heef ons gediscrimineerd met deze vonnis. hoe gaat hij ooit die subsidie krijgen met deze ouwelullen praat, noh?"

ZSU-23-4 | 21-08-08 | 21:41

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:40

Ik wil jou ook niet zoenen, want jij neemt ze ws in je mond.... Bleghh

Sikkeneur | 21-08-08 | 21:41

@Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:40
Hou jij nooit een piemel in de hand dan? Ben je een oude vrijster...?

VanFrikschoten | 21-08-08 | 21:41

gekij = gelijk

De Sjaaq | 21-08-08 | 21:40

Veel te veel assymetrie in de aandacht die deze extremist krijgt in de media...

dot . | 21-08-08 | 21:40

Waarom zwijgt geenstijl in alle talen over de dood van die Ikeaverkeersregelaar, ook nu gebleken is dat het marokkanen waren? Steeds meer in de richting van de policormeute? Hoeveel autochtonen moet nog door allochtonen doodgemaakt worden voordat er iets tegen gebeurt?

o vos omnes | 21-08-08 | 21:34
.
Waar haal jij die wijsheid vandaan?
Even de links doorgeven aub, anders je comment, terugtrekken.
.
By the way, het zou me niets verbazen als je wel gekij hebt. Maar dit terzijde.

De Sjaaq | 21-08-08 | 21:40

Ik wil eigenlijk ook geen handenschudden met mannen. Die zijn zoooo viesss. Houden de piemol in de hand terwijl ze plassenz doen. Bliegh.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:40

Jongens, schiet op, we moeten voor 10 uur de 200 comments halen.

Groenepuntmuts. | 21-08-08 | 21:39

-weggejorist-

NvHoaxberghen | 21-08-08 | 21:39

o vos omnes | 21-08-08 | 21:34

Wat is je voorstel?

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:37

Bewijs graag, voor jouw koffiedik kijkerij koop ik geen drol.

Sikkeneur | 21-08-08 | 21:39

@Fimbulvetr | 21-08-08 | 21:24
Briljant, "Mohandmet" ;-)

Groenepuntmuts. | 21-08-08 | 21:39

OE kusjes van Verdonk

Piet Politiek | 21-08-08 | 21:38

... en dan noemen ze ons "verongelijkt"....

VanFrikschoten | 21-08-08 | 21:37

Kijk uit... ik ben vanaaf van de spellings-ss. Eén fout, en u wordt er keihard op gewezen.

-Strotgrondel- | 21-08-08 | 21:37

@o vos omnes
Waar lees je die dingen?

waskuip-admiraal | 21-08-08 | 21:37

Handenschudden met mannen en vrouwen, dat is toch gelijke behandeling?
Handenschudden met mannen en niet met vrouwen, is toch geen gelijke behandeling?
Ik stel voor dat de +/- 7,5 miljoen vrouwen die hier in Nederland wonen, spontaan een rechtzaak tegen die Rif-aap beginnen.
Opzouten met die achterlijke gewoonten, en per direct oprotten naar die zandbak van je.

De Sjaaq | 21-08-08 | 21:37

Sikkeneur | 21-08-08 | 21:34
Niet zuur, deze verdachtmaking is "gespeend" op vermoedens.

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:37

Goed bezig weer in Nederland, deze lutser eerst rechten laten studeren op kosten van de socialedienst. Vervolgens gaat meneer (tegen tonnen verweerkosten) de juridische strijd aan met onze normen en waarden. Zeer waarschijnlijk met behoud van uitkering en vrijstelling van de sollicitatieplicht omdat hij moeilijk plaatsbaar is. Tel daar de uitkering van 5 bloedverwante importbruidjes en de kinderbijslag van 13 verzonnen kinderen in hakbarland bij op en je komt op een kostenpost van minimaal 2 ton per jaar om deze terrorist in ons land te houden. Ik kan me persoonlijk een betere besteding van ons gemeenschapsgeld voorstellen.

deprofeet | 21-08-08 | 21:36

Waarom zwijgt geenstijl in alle talen over de dood van die Ikeaverkeersregelaar, ook nu gebleken is dat het marokkanen waren? Steeds meer in de richting van de policormeute? Hoeveel autochtonen moet nog door allochtonen doodgemaakt worden voordat er iets tegen gebeurt?

o vos omnes | 21-08-08 | 21:34

Er zit in ieder geval wel 1 positief punt aan dit verhaal vast, mijn waarde reaguurders. Eindelijk weer eens een rechter met ballen!

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:34

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:28

Bespeur ik daar een zure verdachtmaking die nergens op gestoeld is, behalve eigen fantasie ?

Sikkeneur | 21-08-08 | 21:34

Lupus | 21-08-08 | 21:32
Dan heb je minder goed opgelet tijdens dat college, je gebruikt veel minder moeilijke woorden en er zit enige consistentie in jouw zinsopbouw...

Fimbulvetr | 21-08-08 | 21:34

weet je, ik zou een enorm onderbouwde repliek hier kunnen plaatsen;
Maar:
Ga eens dood.

Of verkas een naar een 100% islamitisch land.
Maar hier pas je je gewoon aan.
Je mag - in de baas z'n tijd - gewoon 5 per dag bidden, de kantine heeft ook hallal voedsel, en je mag ook nog eens 24x per jaar kiezen wanneer je vrij neemt.
Meer ga niet krijgen, en net zoals balkie, doordrammen om je zin te krijgen.
Nee is Nee.
Duidelijker kunnen we het niet maken.

Weeraanmelden | 21-08-08 | 21:33

wat een varken.

denk_om_het_afstapje | 21-08-08 | 21:33

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:30
Correctie: Hulde en kudo's voor deze vrouw/man.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:33

Ik geloof dat ik nog op de uni heb gezet met die gast.... volgens mij heeft ie bij een enkel college wel eens naast me gezeten... :-s

Lupus | 21-08-08 | 21:32

Hopelijk krijgt hij een hartaanval terwijl er enkel een vrouwelijke arts aanwezig is.

*katten een pootje schudt*

DANNY3960 | 21-08-08 | 21:32

evileye | 21-08-08 | 21:28
Meneer heeft wel een punt, ik zou Verdonk ook niet willen zoenen. Halsema en Thiemen zou ik volledig aflebberen. Daar zit enige asymmetrie in.

Fimbulvetr | 21-08-08 | 21:31

Whahahaaaa Fimbulvetr, zwaar lol! +1

sjoerd zwoerd | 21-08-08 | 21:30

De rechter die deze uitspraak gedaan heeft, is de eerste rechter in heel lange tijd die ik wel een hand zou willen geven. Hulde en kudo's voor deze man/vrouw.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:30

heb net een schoon ondergoed aan moeten trekken, ik piste in me broek van t lachen.
vooral toen die begon over t feit dat in Nederland ook verschil word gemaakt tussen man en vrouw, van opstelten kreeg hij een handdruk, van verdonk een hand en kusjes.

tjongejonge zeg, die gast heeft waarschijnlijk dagen moeten oefenen om al die leuke woorden uit zn muil te krijgen, en hij praat nog steeds poep.

over 5 jaar hebben we nieuwe affaire bij groenlinks, want die willen graag zo`n gast hebben

evileye | 21-08-08 | 21:28

Afgestudeerd jurist... pffff
In de Verenigde Staten gestudeerd... Zeker en vast.
www.nd-center.com/

Ommezwaai | 21-08-08 | 21:28

Zijn retoriek is niet gespeend van ideologische welwillendheid doortrokken met eufemistische indirektheid. Er is een contradictionele sfeer geschapen die toekomstige paralellen in de spreekwoordelijke kiem zouden kunnen smoren. Dit gegeven zal zich manifesteren zodra de rechterlijke macht onder druk van maatschappelijke tendenzen zowel intern als buitensporig de kanttekeningen zal plaatsen bij deze in essentie enerverende uitspraak...
I sabi toch brada !!

Swedish Chef | 21-08-08 | 21:27

Dat zijn woorden die er niet om liegen, wat ze me bromt.

Koning Fles | 21-08-08 | 21:26

Wat fijn dat deze meneer zoveel 'moeilijke' woorden kent, jammer dat zijn verhaal geen hout snijdt.

de voorzitter | 21-08-08 | 21:26

@Fimbulvetr | 21-08-08 | 21:24
Nee iemand met een handen fetisj ;)

Hobbykip | 21-08-08 | 21:25

Zelfs Johan Cruyff zou zich doodschamen als 'ie zo onbegrijpelijk zou brabbelen.

En daarmee is eigenlijk alles wel gezegd. Deze übermensch is gewoon te goed voor onze samenleving, dat geeft 'ie zelf ook al wel aan. Het is te hopen dat 'ie de consequenties trekt en zijn heil zoekt in een meer passende leefomgeving.

Reinaert | 21-08-08 | 21:25

Voor Faizel is " In vinum veritas " ook geen uitgemaakte zaak.
Clairy hoeft hem niets in te schenken.

fuckje | 21-08-08 | 21:25

Als ik die vent z'n kop zie denk ik dat geen enkele vrouw HEM de hand wil schudden, wat een griezel.
Hoe bedoel je : representatief voorkomen ? Echt in dit land zijn helemaal de weg kwijt........

Space invader | 21-08-08 | 21:25

Dat opleidinkje wat 'ie heb gedaan is ook in één klap niets meer waard. Je zou zo'n figuur toch gewoon een flinke muilpeer geven?

Dysje | 21-08-08 | 21:25

Nou wil ik niet lullig doen, maar als ik die kutkop van die vent zo zie, dan zou ik hem ook geen handje willen geven.
een handje helpe misschien..............

doekjevoorhet....... | 21-08-08 | 21:24

Ik heb mij recentelijk bekeert tot het handenschuddisme. Allerhand is groot en Mohandmet is zijn profeet. Te vuur en te zwaard zullen wij het handen schudden verspreiden. Ben ik nu een handenschudfundamentalist?????

Fimbulvetr | 21-08-08 | 21:24

@VanFrikschoten | 21-08-08 | 21:15
Hmmmm......... enge gedachte. Brrrrr

Hobbykip | 21-08-08 | 21:24

NL paspoort inleveren... laat 'm ergens anders geen handen gaan schudden.

zomaarwat | 21-08-08 | 21:23

Daar heeft die baardaap mooi niet van terug. Ha.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:22

Ah, leuk, dode talen die weer levend worden...

Sikkeneur | 21-08-08 | 21:22

dat is een lul, moslem-lul de behanger!

Warum? | 21-08-08 | 21:22

sorry bedoelde normaal

amiga | 21-08-08 | 21:21

Acta est fabula.

DANNY3960 | 21-08-08 | 21:21

In hoc signo vinces....

papadopoulos | 21-08-08 | 21:20

Dan pleur je toch lekker op naar je shariagrot?beetje de boel lopen islamiseren en maar vanuitgaan dat je wordt geaccepteerd, op grond van gelijke behandeling......
Gelijke behandeling is iedereen een hand geven zoals dat hoort, zonder gemekker over je imaginairy friend.......
Als ze niet kunnen schijten is dat ook de wil van allah.....

hollandistan | 21-08-08 | 21:20

Nou ja, doe ik ook ff mee:

Omnibus lucifer rex

brutus68 | 21-08-08 | 21:20

Ik haat mensen die eerst in een slachtofferrol kruipen en vandaaruit een soort recht claimen om hun eigen standpunt bij anderen door de strot te duwen. Het maakt mij geen bal uit wat de overtuiging van iemand is, zolang die maar in het maatschappelijke verkeer kan meedraaien. Als eigen geloof dat in de weg gaat zitten, als het geloof verhindert dat iemand een baan vindt, dan is dat een probleem van die persoon. Dan zoekt die dus maar werk wat wel bij dat geloof past.

Fimbulvetr | 21-08-08 | 21:20

Heb hem gehoord op de radio..... mormaal beschaafd Nederlands praten kan hij niet..... hij ies proat hiel raor.. Geen aan dacht aan schenken alleen een enkeltje zandbak geven

amiga | 21-08-08 | 21:20

Ik gooi er gewoon ook eentje tegenaan:
Infinitus est numerus stultorum

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:18

@Captain Orange:

K*t.
Maar ik schud wel gewoon iemands hand... dat dan weer wel...

papadopoulos | 21-08-08 | 21:17

Ik probeer bij mezelf het voordeel van de twijfel te zoeken; zoals school afgemaakt, universitaire studie gedaan, niet dom dus, zou je zeggen...

Sikkeneur | 21-08-08 | 21:17

@quasi modo | 21-08-08 | 21:07
De moslimetiquette zegt dat je ze wel anaal mag nemen ( mits toestemming van de betrokkene )maar achteraf geen hand mag geven.
Over geyten wordt niets gezegd in de hadiths maar om voor de hand liggende redenen is dit niet aan de orde.

artegui | 21-08-08 | 21:17

Ik vind Rotterdam toch altijd een stukje beter dan Amsterdam. Helemaal wat betreft het handenschudden, theedrinken en zo´n vent als deze gewoon niet zijn zin geven. Net zoals bij die debielenschool; gewoon in beroep gaan bij de rechter. In Amsterdam was deze meneer ondertussen gepromoveerd tot loco-Cohen...

Zalluf | 21-08-08 | 21:17

Nou, die zien we binnenkort dus bij alle praatprogramma's verschijnen...

Swedish Chef | 21-08-08 | 21:16

Faizel heeft het " manus manum lavat "duidelijk niet uitgevonden.

fuckje | 21-08-08 | 21:15

@Hobbykip 21:11

Het leuke is: eigenlijk is ie zelf ook zo Nederlands als de pest als Surinamert zijnde....

brutus68 | 21-08-08 | 21:15

Het is een boerenvonnis. Een vonnis is niet helemaal gespeend op non ideologische basis en de rechter in casu heeft een reactionair vonnis uitgebracht.
Vertaling: Er wordt in deze zaak geluisterd naar de mening van de meerderheid van de bevolking. Het oordeel van de rechtbank is niet helemaal gebaseerd op een niet-ideologische basis en de rechter heeft in dit geval een erg conservatief vonnis uitgebracht.
Zelfs in normale taal klopt hier geen hout van :S

BrtM | 21-08-08 | 21:15

@Hobbykip | 21-08-08 | 21:11
Deze gedachte is de wens. Nederlanders als halve wilden in reservaten in hun eigen land...

VanFrikschoten | 21-08-08 | 21:15

Moet het dan niet "non-ideologische" zijn, in plaats van "non ideologische?"

rhodamagnetics | 21-08-08 | 21:14

Iek bien niet dom, iek kan moeijlijke woorden uitspreken...

Fimbulvetr | 21-08-08 | 21:14

papadopoulos | 21-08-08 | 21:12

3 x woordwaarde maar volgens mij is het met dt, dat vergalt dus wel je hele avond!

Captain Orange | 21-08-08 | 21:14

1. Provocatieve minkukel dacht werkelijk nog aangenomen te worden.
2. Provocatieve minkukel dacht zelfs nog een rechtszaak te winnen.

Zeker geen moeder gehad die hem heeft geleerd "zich netjes aan te kleden voor een sollicitatiegesprek."

De joker scoort qua ziekelijk denkpatroon minstens 5 op de Schaal van Bouyeri.

sjoerd zwoerd | 21-08-08 | 21:13

ego dont volo concutio vestri manus manus , vos can basium meus ass vos vox volatilis homosexualis

Captain Orange | 21-08-08 | 21:12

"Schat ? Ik heb een paar leuke nieuwe woorden voor de scrabble-zaterdagavond gevonden.Handenschudfundamentalisme...."

papadopoulos | 21-08-08 | 21:12

Et in terra Pax Hominibus.
Amen.

fuckje | 21-08-08 | 21:11

Waar het hart van vol is loopt de mond over. Gespeend = spenen = doet moedervarken met babybiggetjes.

Elisabeth2 | 21-08-08 | 21:11

Noemt hij ons autochtonen nou Aboriginals ?? Hahahaha!

Hobbykip | 21-08-08 | 21:11

Dussssss... Beste heer Enait. Veel ingezeten van dit land zien u van ganzer harte vertrekken naar een land waar wel de sharia en aanverwante, op geloofsovertuiging gestoelde, aberraties geaccepteerd en gehanteerd worden. Maar ja, nostra pecunia non odet, he motherfucker?

Snikkeldrift | 21-08-08 | 21:11

En dit figuur is afgestudeerd??? Hoe is het mogelijk....., als je zo gebrekkig formuleert...., maar goed, leuk clownesk figuur in de marge, kan weinig kwaad..., zorgt voor het nodige amusement...

brutus68 | 21-08-08 | 21:11

Wat mij betreft kan hij het helemaal schudden!?

Nik neem | 21-08-08 | 21:11

Nieuw woord voor de Dikke van Dale: Moslimmoe

De Sjaaq | 21-08-08 | 21:10

ik had al de pesttyphus hekel aan baarden maar na vader der smurfen is ken deze er ook wat van.. de cemsto roept bloedkneus

Bill Bixby | 21-08-08 | 21:09

Electa una via non datur recursus ad alteram.

In casu.

G-unite | 21-08-08 | 21:09

"Gespeend op"??? Ga es ff lekker een geit neuqen ofzo, hoef je geen hand te geven.

libidoos | 21-08-08 | 21:09

Boerenvonnis?? Wat weet die lamzak van Boeren? Hij lult als iemand die nog nooit een koe gezien heeft laat staan een boer.

verbaast | 21-08-08 | 21:09

-weggejorist-

De Regisseur | 21-08-08 | 21:09

"Handenschudfundamentalisme ?" Wat een lul de behanger !
Het enige wat ie nu nog schudt is z'n lul, bij de pisbak.

dr.drees | 21-08-08 | 21:08

Volgens mij komt dit heerschap uit Suriname. Voordat er weer van alles wordt geroepen over bontkraagjes.
Hij is afgestudeerd in het Nederlands recht. God, bewaar me....
+ 100 voor de gemeente Rotterdam
- 1000 voor Enait.

Memento Mori | 21-08-08 | 21:07

zucht, ga toch fietsen man!
of lul gewoon boerenlullentaal.

kitchenfarmer | 21-08-08 | 21:07

Geen handen willen schudden met vrouwen is het symptoom van een besmettelijke vorm van collectieve krankzinnigheid.

quasi modo | 21-08-08 | 21:07

Deze flapdrol was eerder in het gelijk gesteld op basis van de algemene wet "gelijke behandeling"...
GELIJKE behandeling... G.E.L.I.J.K.E. behandeling.
Nederland is ziek. Doodziek...

Peerie | 21-08-08 | 21:07

-weggejorist-

Bloodzone | 21-08-08 | 21:06

ah, hij is advocaat, dat verklaart een hoop

bravvour | 21-08-08 | 21:06

-weggejorist-

Snake | 21-08-08 | 21:06

Hoi Faizel Enait, niet neuqen?

gentle giant | 21-08-08 | 21:05

Ach zolang hij niet weet waar mn huis woont, vind ik het best.

superjan | 21-08-08 | 21:05

-weggejorist-

Nee dus! | 21-08-08 | 21:05

-weggejorist-

Nee dus! | 21-08-08 | 21:04

-weggejorist-

Nee dus! | 21-08-08 | 21:04

ksnappernikshvaaaaan

marceautje | 21-08-08 | 21:04

ik vind het 'in casus nogal een boerenlvl!!

Petrus Poortwachter | 21-08-08 | 21:03

Vanavond meer bij Nova. Vermoeiender wordt het niet.

waskuip-admiraal | 21-08-08 | 21:03

die vent heeft het lullen tot een kunst verheven

bravvour | 21-08-08 | 21:03

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl