Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Turkije slacht Knorretje

ies haram, ies haramPak pen en papier er maar weer bij, Geert Wilders. Want de Kamervragen liggen weer voor het oprapen. De Turkse StaatsTelevisie heeft vandaag Winnie de Poeh de keel doorgesneden. Want Winnie ies niet 100% halal. Winnie is een varkensvriend, een biggenliefhebber. Winnie, ga eens dooood jij vuile karbonadekameraad. Beetje matties worden met die gore Knorretje. Het lukte de StaatsTelevisie maar niet om die gore roze Knor uit beeld te soepen, dus is Winnie de Poeh maar helemaal geschrapt. LJ Brinkheurst, zeg er eens wat van, komende week. Knorretje heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Hou die Turkse premier met z'n kop onder water en laat 'm zeggen. "Dieren uit het Honderd Bunder Bos zijn heersers."

Reaguursels

Inloggen

maar weet jij het dan wel of jouw kinderen het beter zullen hebben dan jij in 0031, zeg maar anno 2025 ?

Erg to the point.

van Maerlant | 20-06-06 | 14:23

@bottehond.. blijf hoe dan ook posten.. wil wel weten wat er in 0031 afspeelt (en waar krijg je nou een betere beeld dan bij GS van wat er in dit land speelt?) en zal zo nu endan mn zeggie doen om die o zo stront eigenwijze (een eigenschap die ik overigens wel kan waarderen én waarschijnlijk zal missen) een beetje scherp te houden...

en about erdogan.. oke de man drinkt geen alcohol maar niemand is perfect.. moet zeggen dat (ondanks het feit dat ik geen voorstander van hem en zijn clan ben) toch duidelijk zie dat ze progressie maken in een land waar er jaren corruptie en wanbeleid zo wat staatspolitiek was).. erdoogie is daarnaast een pragmaticus.. weet donders goed dat turkije te lang stil heeft gestaan en doet er alles aan om buitenlandse investeerders aan te trekken.

Ben het eens met je stelling dat turkije NIET toe zal treden..(dacht ik ook overigens van roemenie toen ik er een paar jaar geleden was en het land zag maar hoe dan ook heb een weddenschap met iemand om 10 harde oude guldens dat turkije er niet 'bij' komt) maar een burgeroorlog, los van onze vriendelijke koerdies die nu ook gelukkig inzien dat je met een paar bergtoppen in zuidoost tr geen levensvatbaar land kan vormen.. en als ze toch doorzetten zijn inmiddels veel turken waaronder ondergetekende die van mening zijn dat je best wel een paar bergen mag op offeren om mensenlevens (zowel koerd als turk) mee te reden, nee dat zal er nooit komen.. daarvoor vormen de turken ondanks soms enorme verschillen een te hechte mozaik.

@godslasteraar
weet niet of mijn dochtertje het beter zal krijgen in turkije maar weet jij het dan wel of jouw kinderen het beter zullen hebben dan jij in 0031, zeg maar anno 2025 ?

El Turco | 20-06-06 | 00:44

he bottehond, laat je je niet vertoeven in zuid korea ,want daar eten ze honden .maar vooraf eerst met een stok doodslaan zodat het vlees mals van wordt .via deze medium verkondig ik mijn mening zoals je dat ook doet ! heb je daar bezwaar tegen. Als je toevallig een op een gesprek wilt kunnen we ook ergens gaan chatten hoor. Ik heb geen behoefte aan je mekker die nergens opslaan . groeten van prins met de witte paard .Over nl's gesproken: wat wil je daarmee zeggen? volgens mij je valt onder catogorie waarbij je iq lager is dan je schoenmaat of niet soms ? hihihi

prins74 | 20-06-06 | 00:05

kruT 19-06-06 @ 16:06

Je vergeet iets: turkije is een islamitisch land ook al mag je dat niet zeggen. En die ziekte eb je een levenlang, en wordt ook nog aan volgende generaties overgedaan.

bottehond | 19-06-06 | 21:52

Oh wat zijn we toch weer slim met zijn allen. Turkije nog lang niet klaar voor de EU. Nee, Polen is er wel allang klaar voor. Roemenie, Bulgarije, dat zijn pas landen die economische vooruitgang boeken

kruT | 19-06-06 | 16:06

De eerste link verwijst nu naar het bericht dat Turkije het verhaal ontkent. Hoe kan dat nou? Past de Telegraaf de permalinks van updates aan, zodat links naar nieuwsberichten doorverwijzen naar de updates ervan?

sputnik | 19-06-06 | 12:14

prins74 19-06-06 @ 00:06

Botte calling prinsmans... kunt U Nederlands lezen? Ik strelde U een vraag, dacht ik?

bottehond | 19-06-06 | 01:43

El Turco , ik heb medeleden met je ,eerlijk waar jongen . het is niet nodig voor een knorretje dit kouwe kikkerlandje te verlaten hoor !

prins74 | 19-06-06 | 00:06

een x wat anders heh, laten we voor de verandering een varken slachten!

ForzaBarca | 18-06-06 | 23:53

prins74 18-06-06 @ 22:21

Jo, prins, jij bent toch een allahtoon? Mijn stelling is dat allahtonen liever te maken hebben met iemand die eerlijk zegt dat hij van moslims baalt dan met zo'n zijden sok, met zijn weeige laffe en onechte glimlach, die hem eerst nodig heeft en daarna niet meer ziet staan. Klopt het?

bottehond | 18-06-06 | 22:43

pim fortuin heeft destijds een keer gezegd : Halve waarheid vertellen is erger dan liegen . dat geldt hier soms voor velen namelijk. Doe mij maar verdonk, die is tenminste eerlijk en vastberaden .En die is zo eerlijk dat ze zegt dat ze alle a... rechtdoorzee wil jagen .

prins74 | 18-06-06 | 22:21

Tja, wat Bottehond zegt, wie heeft er met zulke vrienden nog vijanden nodig. Als men 35 jaar geleden geluisterd had naar de waarschuwingen uit overheidsinstanties dat het met de integratie mis aan het gaan was was de stemming nou niet zo bedorven geweest.
En als men alle problemen en probleempjes nu eens voortvarend zou aanpakken zou de angel er mischien vrij snel uitgetrokken kunnen worden. Maar ja, als m'n grootmoeder ballen had, dan was ze m'n grootvader.

En El Turco zou zich kunnen afvragen of z'n dochter het in Turkije beter zal hebben dan in Nederland. Zie Erdogan & co's opvattingen over vrouwen, combineer dat met een toenemende religiositeit en de wijdverbreidde opvatting in Turkije dat religie het antwoord is op de vele problemen van het land, dan is de conclusie snel getrokken dunkt mij.

Godslasteraar | 18-06-06 | 21:19

Merkwaardig fenomeen is dat toch... het gesprek tussen mensen selectief lezen en dan één van de deelnemers hyjacken... ik schat in dat el turco dat wel doorziet... wedden dat allahtonen meer op hebben met luiden die ronduit voor hun ongezouten mening uitkomen dan met mensen die allahtonen kapen voor hun eigen agenda? Wat is het leven toch wonderlijk gecompliceerd... je vijanden zijn je vrienden als het er op aan komt en je vrienden steken je een mes in de rug als ze je genoeg gebruikt hebben....

www.hedenlands.nl/log/archives/2006/03...

bottehond | 18-06-06 | 20:51

@crixus: El Turco kiest er zelf voor om te vertrekken en heeft er dus lak aan of-ie wel of niet 'weg hoeft' van crixus. Het is precies dat pedante, neerbuigende en arrogante toontje van '"Wij Nederlanders" zullen die allochtonen wel eens vertellen wat ze moeten doen als ze willen dat wij ze laten blijven' dat niet-blanken die hier geboren zijn dag in dag uit te horen krijgen, vaak van mensen die alleen maar prat kunnen gaan op hun 'trots Nederlander te zijn' maar verder bepaald niet goed geplaatst zijn om anderen de les te spellen. Ik kan me heel goed voorstellen dat dat El Turco en anderen de neus uitkomt. Hij legt een verziekte mentaliteit bloot en al wat hij terugkrijgt is "Maar jij bent een goeie, jij mag blijven". Een antwoord dat precies bevestigt waar hij het over heeft en waarom hij weg wil.

veest van pim | 18-06-06 | 20:37

@bottehond, crixus: Ben ik het mee eens, maar goede mensen boos en gefrustreerd wegjagen lost het probleem van een miljard boze moslims die zich een voor een willen komen opblaezen voor het goede doel, nog niet op.

Ik denk dat het allesvernietigende islam kankergezewel allen betreden kan worden van binnenuit. Als de sterk groeiende fundamentalistische islam wordt vervangen door een veel mildere en liberalere vorm (als je gewoon aardig en vreedzaam bent kom je ook in de hemel, daar hoef je je niet voor op te blazen), zou dit veel meer impact kunnen hebben op een grote groep fanatici, dan militair ingrijpen. Vergelijk het een beetje met een pokken of ander vaccin: dit is vaak gemaakt met een zwaar verzwakte vorm van de kwaal zelf. En hier wil ik El Turco zeker niet mee beledigen. Integendeel, veel moslims uit Europa, die aan een veel vrijer gedachtengoed hechten, kunnen een sleutelrol vervullen in de ontmanteling van de jihad wereldwijd.

basher | 18-06-06 | 20:32

@bottehond 18-06-06 @ 19:22:
De wens is de vader van de gedachte...

crixus | 18-06-06 | 19:28

crixus 18-06-06 @ 19:13

Als ik in mijn oudere jongehond-enthousiasme voort zou gaan zou ik naar aanleiding van je post zeggen: "bon... het wordt dus bokken en gheyten scheiden en zo netjes mogelijk afscheid nemen van het kaf onder het koren, dan wel: de mosterdzaadjes tussen de troep vandaan halen... ondanks de belofte van de Heere komen die ook niet tot wasdom... de troep gaat uiteraard weg.... ".

bottehond | 18-06-06 | 19:22

@El Turco 18-06-06 @ 18:11:
Het is spijtig voor dit land (en niet alleen hier) dat de goeden onder de kwaden moeten lijden. Maar je had uit mijn vorig post kunnen opmaken dat jij van helemaal niet weg hoeft. Integendeel. Als je daartoe toch besluit is dat slecht nieuws. Je grootvader had de juiste instelling en ik zie met genoegen dat hij dat aan zijn kinderen en kleinkinderen heeft overgedragen. Je moet het me niet euvel duiden dat ik reageerde op de geschiedenis van je opa dat hij hier tijdelijk was uitgenodigd. De rest van het verhaal was me niet bekend. Het is namelijk ook zo dat veel van de Marokkaanse gastarbeiders in de jaren zeventig hier zijn gebleven zonder contractverlengingen en daarna hun familie uit het land van herkomst mochten halen.
Ik ben het verder geheel met bottehond eens.

crixus | 18-06-06 | 19:13

Zo heeft iedereen wel wat El Turco. Over een paar jaar vraagt mijn dochter ma waarom noemen Mo en Ach jou een afvallige ....... en mij een ...... kaaskop? Ik praat overigens niet goed dat jouw dochter op die manier genoemd wordt. Zulke dingen wil elke ouder zijn/haar kinderen besparen.

Parbogirl | 18-06-06 | 18:37

El Turco 18-06-06 @ 18:11

Tsja... dat aanstaande vertrek van je is natuurlijk niet echt goed nieuws. Verklaart wellicht wel je posts? Ik had mijn vingers al aan de toetsen om je in je haar te smeren dat je de gemakkelijkste weg kiest. Maar ik kan je geen ongelijk geven. Ik zou dat zeker ook doen als ik turq in 0031 zou zijn, met plenty bagage om het in turqije te "maken".... wel hoop ik voor je dat erdogan de confrontatie waar hij ogenschijnlijk op uit is niet aan zal durven. Dan zou jij van de regen in de drup komen, of schat ik dat verkeerd in? Misschien ben jij als voorgenomen vertrekkerT bij uitstek de aangewezen persoon om te blijven posten.

bottehond | 18-06-06 | 18:20

@Crixus
Mijn opa is hier in 66 uitgenodigd (!) om als werktuigbouwkundige aan de slag te gaan.. nadat zijn TIJDELIJKE contract was verlopen en hij op het punt stond om te vertrekken heeft zijn werkgever (in jouw bewoordingen "HEBBEN JULLIE") mijn opa een interessante bod gedaan... neem je hele gezin mee, krijg je een verblijfsvergunning, een lease fiets, een tramkaartje en als bonus 1 keer per jaar een ticket naar zijn moederland op kosten van de zaak.. zeg maar de equivalent van de huidige lease bak en laptop .. hierop heeft opa zijn gezin over laten vliegen... vervolgens mijn vader hier aan t werk.. mijn moeder hier aan t werk.. ik hier aan t werk.. en wat denk je 40 jaar later is mijn opa een achterlijke turk, mijn vader een gastarbeider en ik een allochtoon.

Mijn opa is hier in nl overleden..(zijn motto 'niet het land waar je geboren bent, maar waar je dood gaat is je vaderland'), mijn ouders zijn 3 jaar geleden vertrokken naar tr (voelden zich niet meer thuis in nl) en ik sta op het punt om helaas nederland te verlaten.. en jawel terug te gaan naar turkije.. reden:wil niet dat mijn dochter over een paar jaar aan mij vraagt pa waarom noemen mijn klasgenootjes mij een vuile turk?

maar voorlopig lees ik haar vanavond maar weer voor uit 'Winnie de Poeh"..(en niet te vergeten knorretje...)

El Turco | 18-06-06 | 18:11

@controle: thx. Dus het leger wantrouwt de AK. Ies goed. Maar dat doet het omdat de partij voortkomt uit een extremistische nationalistenclub. Ik zie nergens iets dat die verborgen agenda moet aantonen, behalve dan de erg intolerante vervolging van schrijvers die 'het Turksche blazoen schaden'. De AK heeft zo bekeken meer weg van Vlaams Belang dan van de SGP. Extreme nationalisten zijn niet beter dan extreme islamisten, maar tot nog toe lijkt het me in Turkije niet uit de klauw te lopen. Het track record van Erdogan ken ik niet. Als dat land de EU inkomt moet het ook aan de EU verantwoording afleggen. Kan er niet echt veel over zeggen omdat ik er te weinig van afweet.

veest van pim | 18-06-06 | 18:10

tussen zichzelf en intellectuele moet "worstelende"staan
* slaat zichzelf met een hamer op de ongeduldige vingerTs *

bottehond | 18-06-06 | 17:47

geef koerden dan frisland dan zou ik maar zeggen, dan zijn we van die frissen ook af !

prins74 | 18-06-06 | 17:46

El Turco 18-06-06 @ 14:27
sjaakdeslinksesul 18-06-06 @ 14:47

Dank voor jullie reacties. Tsja, daar zitten we dan "met zijn drieen", een intelligente, wellicht seculiere turq, een met zichzelf intellectuele nederlander
en een volslagen idioot (voor de goede orde: die laatste ben ik dus). Wat mij betreft zijn verschillen niet erg, sterker, die maken dialoog mogelijk, mits ieder eerlijk naar zichzelf en ook naar de discussiepartner luistert. Het was natuurlijk "een beetje dom" van mij om met een kort door de bochtsuggestie voor een "oplossing" te komen. Laat me duidelijker zijn: mijn suggestie is uiteraard niet meer dan een vingeroefening... wat ik constateer is dat binnen de kennelijk gestelde (wettelijke en ethische) kaders een oplossing niet voorhanden is. Proof of the pudding is in te eating, en wat ik proef en zie bevalt me voor geen meter. het verlegenheidsbeleid (geld pompen in scoling en werk "creeeren") is bewezen niet werkzaam. Ik ben een grote kerel en geloof niet in sprookjes. Maar het loslaten van die standaard en niet werkende oplossingen maakt dat de quasi zekerheden wegvallen. Ik merk veel huiver bij mensen om dat te doen. Toch zie ik geen alternatief. De medicijnen maken de patiënt mijns inziens zieker ipv beter. Tegelijkertijd begrijp ik heel goed die huiver om de quasi zekerheden los te laten. Wie weet waar het dán op uitdraait. De mens heeft een kwalijk CV op dat gebied. Toch zal een ieder van ons zich de vraag moeten stellen: geloof ik écht in de huidige "oplossingen"of niet. En zo niet: wat dan? Wat mij betreft kunnen niet genoeg mensen dat, wat ik noem, "niemandsland" betreden. Juist om erger te voorkomen. Want het geduld raakt in rap tempo op. Wie denkt dat ik hier overdrijf beseft wellicht niet ten volle wat er de voorbije jaren gebeurd is, dus die heeft werkelijk een heel lange weg te gaan. Kosto weet het, van Goghs kind en ouders weten het, en dan spreek ik nog maar over het "lokale" gebeuren.... need I go on? Wat 20 jaar terug ondenkbaar was, werkelijk ondenkbaar is werkelijkheid geworden. Sus U zelve dus niet in slaap met: het sal al regkom... want dat zal het niet. Als we niet de durf hebben om onconventionele mogelijkheden te exploreren loopt dit uit op een ramp. Daarom ben ik verheugd met jullie reacties. Wie weet bedenken we samen een uitweg.....

Met excuses voor de lange post.

bottehond | 18-06-06 | 17:45

@veest
De grootste partij van turkije is de AK partij. Ik haal even wat dingetjes van wikipedia aan. "De AK-partij wordt sterk gewantrouwd door de bureaucratie en het leger omdat zij voortkomt uit de religieuze Millî Görüs." "De voorstellen van de AKP worden door hen dan ook gezien als een deel van een verborgen islamistische agenda."
Neem deze zaken (even aangenomen dat ze kloppen) en combineer ze met wat die Erdogan op zijn kerfstok heeft en de AK partij is ongeveer gelijk aan de sgp hier.

controle | 18-06-06 | 17:39

24-07-1990 18-06-06 @ 17:27 : als we n grondwet hadden gehad wel ja :)

veest van pim | 18-06-06 | 17:29

als Turkije bij de EU mag komen moeten wij ze accepteren
maar zij ook Pooh en knorretje
maar eigenlijk zijn ze sneu
kan er geen wet komen met een voorstel om een verbot in te stellen op de toetreding van islamitische landen?
zou een hoor gezeur schelen

24-07-1990 | 18-06-06 | 17:27

@controle: denkfout: 'de islam' gelijk stellen aan 'de islamisten'. CDA is ook niet hetzelfde als SGP of Opus Dei. Koerden n stukkie land? Prima. Ook aan Bush jr vragen dan, want de Koerden leven ook in de 'nieuwe democratie' Irak.

veest van pim | 18-06-06 | 17:23

Kudt. Stond een e teveel in. Lang leve de edit knop dan maar.

G-unite | 18-06-06 | 17:08

Poldermodderen? Slaat nergens op. Dooddoenertje om te roepen als je wel weet dat je niet akkoord gaat, maar niet kan formuleren waarmee of waarom.
|
@Roku: daar praat het tegenkamp nooit over. 'Imperial overstretching' is een nadeel: dat de EU te groot wordt om fatsoenlijk te werken. Maar das niet specifiek voor Turkije, geldt voor elke nieuwe toetreding. Wat het tegenkamp volgens mij vreest is dat de EU 'gedomineerd' zal worden door Turkije omdat het zo'n grote bevolking heeft. Ik weet zelf niet of de grootte van de vertegenwoordiging van een lidstaat in de EU samenhangt met het aantal inwoners, maar als dat zo is, wordt de EU nu gedomineerd door Polen. Ik merk er weinig van, terwijl de 'normen en waarden ' van het conservatief katholieke Polen toch niet de mijne zijn. Een andere vrees is dat met Turkije een 'trojaans paard' wordt binnengehaald dat de sharia in de Europese regelgeving zal proberen te smokkelen. Er is niks dat die vrees staaft, ook al omdat Turkije al een seculier en 'westers' karakter had lang voor de EU bestond. Een stom wetje zal dat echt niet veranderen, zeker niet als het bericht een hoax blijkt. Nog een vrees is dat Turkije als extra land de 'nettobetalers' geld gaat kosten. Omdat je aan strenge economische voorwaarden moet voldoen om in de EU te komen, en omdat de Turkse economie de laatste tijd goed boert, denk ik dat dat wel mee gaat vallen.
Turkije als Trojaans paard in de 'clash of civilisations' is ook niet erg getrouw aan de feiten, omdat dat land al tijden een trouwe bondgenoot van de VS in de 'oorlog tegen het terrorisme' is. Alleen voor Irak gaven ze verstek omdat ze het niet aan de bevolking verkocht kregen. Wat er gelijk op wijst dat er wel degelijk democratie is in Turkije. Je wil niet in handen van hun pliesie vallen, maar hey, een harde aanpak van criminaliteit is niet strijdig met onze normen en waarden. Iets anders dat als nadelig wordt bezien is dat Turkije door in de EU te komen onder het Schengenverdrag valt: dat regelt vrij verkeer van personen, diensten en goederen binnen de EU en zou de Turken dus toestaan zich waar ook binnen de Eu te vestigen. Sommige Turkvrezers denken echt dat ze 'allemaal naar hier gaan komen'. Ik denk dat het niet zo'n vaart loopt: zeker niet als Turkije er door lidmaatschap van de EU toe gedwongen wordt om dezelfde economische en sociale standaarden als in de andere EU-landen te handhaven. Dan neem je de noodzaak voor migratie juist weg.
*
Voorstanders zeggen dat Turkije in de EU een 'voet tussen de deur' in het Midden-Oosten biedt, en een bufferstaat kan zijn tussen 'oud Europa' en het islamitische, moeilijkdoenerige, armlastige, fundi-zuiden. Ze kicken ook op de afzetmarkt en de arbeidskrachten die een natie van 80 miljoen zielen biedt. Ze zien het als een manier om de fundis in Turkije ook een hak te zetten: met de wortel van de toetreding voor de neus kun je Turkije in sneltempo dingen laten doen waar de internationale gemeenschap al jaren om vraagt, maar waar Ankara nooit van wou weten. Voor Turkije is het een economische opsteker om in de Eurozone te komen en voordelige handelsakkoorden met andere EU'ers te kunnen afsluiten. Politiek is deel uitmaken van zo'n groep ook een voordeel want in groep sta je sterker en kan je je beroepen op 'Europese verdragen' om binnenlandse problemen aan te pakken. Ten slotte zijn er de potjes waar Eu-leden uit kunnen eten als ze economische problemen hebben: landbouwsubsidies en dergelijke. Ook als het nu goed gaat in Turkije is het een aangenaam idee dat er zo'n potjes zijn als het ooit slecht mocht gaan. Voor de Gümüzen in andere Europese landen is Turks EUlidmaatschap ook goed nieuws want als EU-burger krijgen ze meer rechten en zijn ze moeilijker het land uit te schoppen dan als niet-EU-burger. In Turkije zelf zien ze de EU (voorlopig nog) als een ideaal: een vredevolle democratische vriendenclub die stil en ongedwongen alles voor elkander doet. Ze willen er graag bij omdat ze zich Europees voelen en dus meer hebben met onze normen en waarden dan met de elkaar omwille van duizenden jaren oude teksten de kop inslaande zandmannen. Als je de Europese geschiedenis slecht kent, kun je hen geen ongelijk geven. Voor de EU is vooral de economie de drijfvoor voor onderhandelingen, en speelt de politiek een bijrol. Voor de Turken is het denk ik andersom. Dat is wat ik er van weet. Ga gerust zelf op zoek naar bijkomende info.

veest van pim | 18-06-06 | 17:07

crixus 18-06-06 @ 16:42;

Misschien heb je gelijk en had ik niet moeten reageren,ik ga namelijk niet alle comments nalezen,ik kijk zo af en toe,de geest zit (nog niet) in de fles maar dat gaat niet lang meer duren.

Salvatore Riina | 18-06-06 | 17:07

crixus 18-06-06 @ 16:42:

Ik heb wel meer te doen als een hele dag achter de computer te zitten,sommige hebben volgens mij verder geen leven.. toch en verder kwam er geen reactie dus tjah ....

Salvatore Riina | 18-06-06 | 17:02

@prins74
Atatürk heeft ervoor gezorgd dat turkije seculier is. Die gast wist als geen ander dat alleen een sterk leger de islam kan bedwingen. Je moet die islamgasten geen ruimte geven anders gaan ze over je lopen. Die Erdogan is bezig om de islam weer sterk te maken. En voor de rest mogen wat mij betreft die koerden mooi een eigen stukje land, hebben ze wel verdiend dacht ik zo.

controle | 18-06-06 | 16:56

mister controle, nationalisten ? wie zijn dat ? stelletje halve casanostra figuren die hand in hand met pkk in het westen drugshandel drijven of die andere sukkels die denken dat ze van Turkije houden en dat ze daardoor alles kunnen flikken ? hou op , kijk eerst om je heen waar men mee bezig en dan moet je commentaar geven . Vorige premier kon niet eens zelfstandig plassen weet je nog ? religie is een bijzaak in de politiek, het om de prestatie wat je neerzet.En al die makkers van je die deugen niet en ze zijn stuk voor stuk grote zakkenvullers!

prins74 | 18-06-06 | 16:53

mister controle, nationalisten ? wie zijn dat ? stelletje halve casanostra figuren die hand in hand met pkk in het westen drugshandel drijven of die andere sukkels die denken dat ze van Turkije houden en dat ze daardoor alles kunnen flikken ? hou op , kijk eerst om je heen waar men mee bezig en dan moet je commentaar geven . Vorige premier kon niet eens zelfstandig plassen weet je nog ? religie is een bijzaak in de politiek, het om de prestatie wat je neerzet.En al die makkers van je die deugen niet en ze zijn stuk voor stuk grote zakkenvullers!

prins74 | 18-06-06 | 16:50

@roku
Ik zie niet in hoe turkije anders dan economisch voordelen biedt. Dit kan net zo goed in een bepaald verdrag worden geregeld. Daarvoor hoeven ze niet bij de EU.

controle | 18-06-06 | 16:49

Opvallend vind ik vooral de roep om respect in de petitie van piet0r. Nu wil IK eens gerespecteerd worden als "afvallige". En toen werd het stil bij de liberale moslims.

Parbogirl | 18-06-06 | 16:44

@Salvatore Riina 18-06-06 @ 16:27:
Iemand die slechts 12 minuten nodig heeft om adrem uit de hoek te komen is inderdaad een voorbeeld van een heldere geest.

crixus | 18-06-06 | 16:42

-weggejorist-

Roku | 18-06-06 | 16:38

-edit he 1 woord wonder, voorlopige komt die een stuk slimmer over dan jij -

EDIT;

Geeft niet joh,voorlopig lijkt mijn spelling en Nederlands beter als dat van jou.

;-)

Salvatore Riina | 18-06-06 | 16:27

edit he 1 woord wonder, voorlopige komt die een stuk slimmer over dan jij -

Geeft niet joh

Salvatore Riina | 18-06-06 | 16:15

Schaamteloos gejat vanuit een ander topic van een commenter:
Wat zijn we toch heerlijk aan het polder-modellen.

G-unite | 18-06-06 | 15:51

Beetje simpel om het stemmen van 1 domme wet aan te grijpen voor een potje Turkenbashen. Ik heb van 'het volk' tot nu toe nog geen enkel serieus argument tegen de toetreding van Turkije tot de EU gehoord. Da's jammer. Ook een serieuze reden om de EU-grondwet te kelderen heb ik niet gehoord. Zo word ik vanzelf in de armen van de voorstanders gedreven, die wel serieuze argumenten hebben. De enige die me tegenhoudt is onze nationale comb-over Karel Van Miert die voor 'imperial overstretching' waarschuwt. Kan ik volgen, maar dat is het dan ook. Let's face it: zowel in heden als verleden zijn Turkije en (newspeak-alarm) 'Old Europe' met elkaar verweven. Laat Wilders het niet horen, maar Mozart was bijvoorbeeld gek op Turkse muziek. Jullie nationale bloem is nota bene Turks. Migratiestromen proberen af te blokken is in de geschiedenis nog nooit gelukt. Niet met muren, niet met bangmakerij, met niks. Maar dat is eig. een vals argument want er is geen verband tussen migratie en EU-lidmaatschap. Spanje was straatarm toen het binnenmocht. Heeft iemand sindsdien een invasie van armlastige Spanjaarden gemeld? Dacht het niet. Ons deel terrorisme hebben we gehad en doorstaan, in Spanje, Noord-Ierland, Italië en België. Zonder dat er één maanaanbidder aan te pas kwam. Turkije wordt verweten dat 'het leger er de democratie in stand houdt'. Nieuwsflits: daar diént een leger voor. Beter zo dan dat ze een of ander puinland aan gort gaan bombarderen op verzoek van een clubje industriëlen. De antiturken kan ik alleen adviseren om wat bij te lezen voor ze hun mening vormen. Dan komt er misschien iets dat hout snijdt en niet alleen mij, maar ook de decision makers overtuigt.

veest van pim | 18-06-06 | 15:47

@El Turco 18-06-06 @ 14:27:
Wij hebben je opa hier in 1966 naar toe gehaald om hier TIJDELIJK te komen werken. Het begrip TIJDELIJK is wel erg ruim door je grootvader geïnterpreteerd.
Ik merk overigens op dat je de Nederlandse taal in geschrift goed beheerst en aan de inhoud van je post te oordelen heb je redelijk gesnapt waar het in dit land over gaat. Bovendien meen ik te kunnen afleiden dat je in dit land bent geboren, dus een Nederlands paspoort hebt en in je eigen onderhoud kan voorzien. Van mij hoef je dus helemaal niet weg.
Je snapt best waar de gemiddelde (minder eloquente) GS bezoeker een probleem mee heeft en daar val jij niet echt onder. Ik zou me daar dus ook niet al te druk om maken, al kan ik begrijpen dat je je wel aangesproken voelt. Zou ik niet doen. Integendeel, ik zou me er ook zorgen over maken.

Voor wat betreft de bruggetjes: Sinds de zeventiger jaren zijn de bruggen van de Nederlandse zijde wel voldoende gebouwd. Er zijn zo weinig nieuwe eilandbewoners die de andere helft van de brug willen afbouwen en er overheen willen wandelen. Of om een andere metafoor te gebruiken: Men weigert de uitgestoken hand.

crixus | 18-06-06 | 15:45

Ik mag hopen dat je hier vaker eens komt buurten El Turco.

G-unite | 18-06-06 | 15:38

-edit he 1 woord wonder, voorlopig komt die een stuk slimmer over dan jij -

Salvatore Riina | 18-06-06 | 15:35

Sjaak, ik word stil van je stuk. Je belichaamt meer en meer de synthese die nodig is om een verdiepje hoger te kunnen gaan. Ik doe m'n pet af voor je stuk en kijk oprecht uit naar de dag dat je oplossingen aankaart.

Ook hulde voor je vermakelijke imitatie van Kouwes op de andere draad! Je bent in bloedvorm.

PS Ook El Turco blijkt meer dan een reiziger zonder bagage te zijn. Hoop 'm hier vanavond of zo nog 's tegen te komen. Nu ga ik fietsen. Ja veest, ik kijk uit voor modelvliegtuigjes.

v Maerlant | 18-06-06 | 15:14

El turco..... Pak je geitenwollensokken op en ga dan...... Bey bey.... zwaai zwaai....

bejadana | 18-06-06 | 15:10

@Botte hond
Ik weet dat je zoekt naar oplossingen voor de heuglijke dag dat de multiculturele samenleving ten grave wordt gedragen, maar realisme moet daar wel deel van uitmaken. Die oprotpremie gaat niet werken, omdat de meeste moslims het hier veel beter hebben. Niet alleen in materiele zin; men is in de laatste 20 tot 30 jaar flink ontworteld geraakt van het moederland al schijnt dat besef niet geheel doorgedrongen te zijn. De radicalen parasiteren zelfs op de vrijheid die hen hier wel en daar niet gegund wordt. Een oprotpremie werkt averecht, de goeien (zij die hier en in het land van afkomst goede toekomstvooruitzichten hebben) vertrekken zeker, de slechten (steuntrekkers, criminelen en islamofascisten) blijven in ieder geval en de groep daartussenin zal zich ook wel drie keer bedenken voordat ze naar een land terugkeren met een slechtere gezondheidszorg, scholen, huisvesting, kansen op de arbeidsmarkt enz.
De oplossingen zullen hier gevonden moeten worden, als het besef ontstaat dat aan bepaalde humanistische waarden niet gemorreld mag worden en dat bepaalde cultuuruitingen niet geaccepteerd worden. Ik weet dat dit besef slechts mondjesmaat aanwezig is bij onze gasten en medeschuldig hieraan zijn de gemengde signalen die ze van de autochtonen ontvangen: "appeasement" vs. "xenofobe uitingen", veest van pim vs. v Maerlant (niet meteen gaan steigeren heren, dit is uw eigen overdrijving is van het wederzijdse gedachtegoed).
Botte ik wil best nadenken over wat er moet gebeuren nadat het idee van de multiculturele samenleving is vervangen, maar first things first. In de kringen waarin ik verkeer gelooft men nog heilig in de maakbare samenleving, paternalisme en de dialoog. Ik denk dat een zinvolle discussie pas mogelijk wordt als eerst onze grenzen helder en duidelijk naar de ander zijn uiteengezet. Zie de petitie van piet0r: dit zijn alle hoog opgeleide, liberale moslims met de beste bedoelingen, die niettemin op volslagen egoistische redenen MIJN vrijheid van meningsuiting willen inperken. Ik leg hen daarentegen niets op. Dat stemt me idd somber.
Zolang het idee van de multiculturele samenleving nog leeft onder vrijwel alle allochtonen (de wortel) en zeer vele autochtonen (de ezel), is het van belang dat er een intelligent weerwoord (de stok) wordt gegeven. Tot die tijd allieer ik me liever met v Maerlant dan met veest van pim, daarna zullen onze wegen zich weer scheiden. Over de oplossingen heb ik het nog wel eens (eerst eens goed nadenken), maar deze moeten in mijn ogen gevonden worden in het loslaten van de groepsgerichte aanpak van structurele problemen gebaseerd op etniciteit en geloof. Maar dat gaat veel verder dan het integratiebeleid, het strekt zich ook uit naar de verzorgingsstaat, het functioneren van de overheid en gezagsdragers, de openbare orde en misschien wel het hele denken over de inrichting onze maatschappij.
@Hannelore
Dat ik nooit reageer op je schitterende posts, komt omdat ik er zelf weinig tot niets aan te voegen heb.

sjaakdeslinksesul | 18-06-06 | 14:47

@ bottehond

Kan er ook niets aan doen dat de nederlansche regering in 1966 mijn op heeft overgehaald om naar nederland te komen (samen met tig anderen).. er wonen 250.000 duizend turken legaal en waarschijnlijk duizenden illegaal in nederland wonen op een bevolking van 16 mnl is dit (voor de snelle rekenaars) 1,5% van de totale bevolking dus gaat je de definitie van MASAAL dus totaal niet op.

Wat betreft hoofdoekjes.. ben er ook niet echt een voorstander van,.. maar tja leven in een vrij land.. dus als jij zin hebt om naakt over straat te lopen.. moet ik het lekker accepteren..

about de vlaggetjes.. kan me gelukkig permiteren om niet tussen sbs volkjes te wonen maar rij er wel een paar voorbij als ik ergens naar toe ga.. oranje vlaggetjes... en toeters en bellen.. tja wat zal ik zeggen kan je er wat aan doen? laat die mensen in hun waarde en laat ze leven zoals zij dat willen..

Heb enige tijd geleden in mijn (overigens nette) buurt een aantal kaaskoppies gewezen op hun ontoelaatbaar gedrag (hangen rond kinder speel plaatsten en troep op straat) zal maar niet zeggen waar ze mij voor hebben uitgemaakt..

er zijn oop plenty clubs die over anderen dingen roepen die nergens op slaan.. en waarschijnlijk heb je gelijk dat ik wellicht enige irritatie zou hebben als het andersom was.. dus als een stel sbs folk in mijn geboorte dorpie zou komen wonen..

wat betreft dat verkassen naar 'eigen land'... zolang er mensen rondlopen (en dat zijn er nogal) die mij als een allochtoon zien en niet als nederlander denk ik dat je gelijk hebt en dat ik maar beter kan oprotten.. hoef overigens geen premie.... turkie turkie niet dom.. goed besjt gedaan op schoel goed werk en lekker sparen en beleggen..(heb ik toch wat opgestoken in NL) dus kan mijn levens onderhoud in turkije of waar dan ook ook lekker betalen..

Mijn motto.. zonder bruggen zijn we allemaal eilandjes..

El Turco | 18-06-06 | 14:27

Bottehond 12.50..... helemaal gelijk..... alleen die vorstelijke oprot premie maar niet...... Voor de rest Hulde.....

bejadana | 18-06-06 | 13:54

Het is voor mij niet zo belangrijk of dit hele verhaal uit de duim gezogen is of dat het op waarheid berust. De manier waarop er mee omgegaan wordt, daar gaat het om. Als het een hoax blijkt te zijn dan zal dit aangegrepen worden door de policor om als wapen te gebruiken in de strijd voor de instandhouding en bevordering van de multiculturele samenleving. Berust het verhaal op waarheid dan is het voer voor de tegenstanders van de multicul. Ondertussen beïnvloed het verhaal de ontwikkelingen die momenteel in Europa zijn in het geheel niet. Het geeft alleen maar aan hoe scherp en onverzoenlijk de voor en tegenstanders van de multicul tegenover elkaar staan.

Barbapoeppa | 18-06-06 | 13:50

Hee dom blondje 13.47 uur je speld iets verkeerd...... Mar daar ben je ook een dom blondje voor.....

bejadana | 18-06-06 | 13:50

bottehond 18-06-06 @ 12:50

HULDE!!!!!!!!!

Varreke | 18-06-06 | 13:49

-weggejorist-

dom blondje | 18-06-06 | 13:47

HOAX.... geenstiijl, je zit er ook wel eens naast.

Lafayette | 18-06-06 | 13:28

Turkije is zoooooo klaar voor de EU

kruisridder | 18-06-06 | 13:13

monaco 18-06-06 @ 13:05

De vraag die dus voorligt is: welke turken liegen er nu? In ieder geval is er sprake van leugens door "de turkse media (?)" of door de truqse staatsTV.

bottehond | 18-06-06 | 13:07

Gossie.... ons lieve varkentje met minirok..... Guitig beestje....... Beter als die lappendekens daar en hier...... Was een paar dagen in Istanbul..... Het eerste wat ik daar zag was een beeldje op een ansichtkaart van Ata Türk...... in zijn blote gat...... Hij had een reuze stijve pik...... Die lul is twee keer zo groot als hij zelf........ Gaan ze zich druk maken over een tekenfilmpje met een knorretje....... Verder is het echte beeldje te bewonderen in het Tokapi Museum......

bejadana | 18-06-06 | 13:06

Şerefe dan maar El Turco

G-unite | 18-06-06 | 12:50

ik bedoel ik oordeel ook niet over de hollanders over iets wat ik bij de EO, 2 vandaag of NOVA zie.. iets wat jullie lezers wel doen over turken..

El Turco 18-06-06 @ 12:26

Ik oordeel over turqen op basis van een aantal zaken... ik heb geen hekel aan ze. Maar ik heb er een hekel aan hun massale aanwezigheid in Nederland, in zulke grote getalen, die hoofddoekjes vervullen mij met weerzin... die rode auto's met een halve maan er op, die Galatasaray- vlaggetjes.... ze horen hier niet. Te veel en te anders. Daar wens ik eerlijk in te zijn. Why not? Ik neem aan dat als jij nog in truqije zou wonen en je stad van 1 miljoen werd in 20 jaar tijd overspoeld met honderdduizend hollanders die jullie vrouwen nasissen, hoer noemen, hollands praten geregeld overvallen plegen cq oververtegenwoordigd zouden zijn in de crimi-statistics, met oranje schreeuwerige auto's rondrijden, zich agressief en hanig zouden opstellen en als jij iets van hun aanwezigheid en/of gedrag zou zeggen zouden roepen: discriminatie! dat er plenty clubjes zouden zijn, gerund door turken, die jou bij het minste of geringste uit zouden schelden voor xenofoob én een geloof aan zouden hangen dat turqen bestempelt als varkens.... en jouw burgemeester zou zeggen tegen jou als je zei dat het zo wel genoeg is dat jij polarisatie en problemen veroorzaakt.... dan zou jij precies zo reageren als ik. Of niet? Eerlijk zijn, he....! En daarom moet niet alleen turqije NIET in de EU, maar lijkt het mij voor iedereen beter als de truqen en marokkanen (ik heb ze een beetje op 1 hoop geveegd, dat dan weer wel, maar lees er overheen he) naar hun eigen landen gaan... met een vorstelijk afscheidspresentje....

bottehond | 18-06-06 | 12:50

@El Turco
Goed dat je zelf op onderzoek bent gegaan, heb je dat mailtje nog?
Ik heb een half uurtje geleden ook lopen Googlen, en kon niks vinden behalve enkele Nederlandse berichtjes met exact dezelfde strekking en formulering. Het persbericht of de officiële verklaring heb ik niet kunnen vinden. Op nieuwnieuws staat dat TRT deze berichten ontkent. HOAX dus...

MAXIMO | 18-06-06 | 12:47

jeers g-unit... neem wel een heerlijke turkse fles raki mee voor je bbq...

El Turco | 18-06-06 | 12:46

Krijg nou wat. De teletubbies propageren homosexualiteit en Barney is een evolutionist. En dan heb je ook nog die verslaafde beer met zijn onreine varkentje. Getverdemme Turkije is gewoon de rioolput van Europa aan het worden dankzij Erdogan. Nooit de EU in die ongelovige honden!

sjaakdeslinksesul | 18-06-06 | 12:45

Ach, ik heb ook van je genoten knul.
Maar we staan iig op 1 lijn wat Turkije en de EU aan gaat.
En what de hell, Knorretje mag wat mij betreft op de BBQ.

G-unite | 18-06-06 | 12:43

En hoe heeft Janneman Robbinson het nieuws opgepakt??

Tassie! | 18-06-06 | 12:41

Maximo het is ook een hoax.. aangezien ik het wel een hele rare bericht vond gisteren trt gemaild en antwoord direct naar telegraaf gemaild om bericht op hun site te verwijderen.. wat denkje geen antwoord.. dan maar mijn mailtje op hun prikbord plaatsen.. maar mijn bericht is nooit geplaatst.. maar desalniettemin vind het heerlijk om op deze heerlijke zondag een paar randdebielen te pesten..

El Turco | 18-06-06 | 12:39

@fuckje, of neukertje of wat je ook bent.... mijn moeder heeft een snor en een lange baard... mijn zusjes hebben alle 12 een snor.... en zelfs als hun hele lichaam behaard zou zijn zou ik nog steeds van ze houden..(heeft met normen en waarden te maken)

El Turco | 18-06-06 | 12:36

*is geroerd door fuckje's lieve woordjes*

G-unite | 18-06-06 | 12:34

Tss, hier wordt Winnie the Pooh ook niet uitgezonden op de Staats-TV.
Ies te duur, dus waar hebben we het over?
Overigens zou het me niet verbazen als dit bericht op een HOAX is gebaseerd.

MAXIMO | 18-06-06 | 12:33

Volgens mij mogen ze daar toch zelf weten wat ze wel en niet uitzenden?! Wat voor nieuwswaarde heeft dit bericht? Wie zijn wij om te bepalen wat er in Turkije op de TV komt??
Het wordt pas interessant als ze gaan roepen dat we het hier van de buis moeten halen...
Moslims en andere religies hebben nou eenmaal iets met/tegen varkens. Laat ze lekker....

RedFrits | 18-06-06 | 12:31

brutus68 (68 is waarschijnlijk je iq) ben bang dat mijn ticket net boven je budget ligt.. vlieg namelijk niet met transavia of 'onur-ben zunnige hollander als het me maar niet al te veel geld kost stap ik over al in-airlines'..

El Turco | 18-06-06 | 12:31

@ bottehond.. als je het zo goed weet van welke zender het is.. dan weet je ook dat er niemand naar de trt kijkt.. ik bedoel ik oordeel ook niet over de hollanders over iets wat ik bij de EO, 2 vandaag of NOVA zie.. iets wat jullie lezers wel doen over turken..

El Turco | 18-06-06 | 12:26

@El Turco,
wat goedkoop om de naam van een gewaardeerd GS-member zo "op te leuken", zeker nog nooit IRL een string gezien, alleen die tent om het behaarde lijf van je moeder en zusters met een snor.

fuckje | 18-06-06 | 12:21

@El Turco 12.16

Ik ben bereid een enkele reis naar Turkije voor je te financieren, op voorwaarde dat je dan daar ook blijft...

brutus68 | 18-06-06 | 12:20

@ bottehond.. wait and see.. zodra turkije aangeeft geen zin meer te hebben om mee te doen... zullen de hypocriete euro landen alles aan doen om turkije toch over te halen om alsjeblieft mee te doen.. hoop dat turkije het dan toch lukt om uit de eu te blijven....

El Turco | 18-06-06 | 12:20

G-string of wat je ook heet... kan je al medelen dat 97% van de turken inmiddels er achter zijn dat de eu een groot hypocriet cluppie is waar ze niet bij willen horen.. ondergetekende inclusief.. dus thanks but no.. wil niet bij een achterlijk club als de eu horen.. hahaha.. fuckin morons..
-edit dan zijn we het geheel eensch over Turkije en de EU El Furbie -

El Turco | 18-06-06 | 12:16

El Turco 18-06-06 @ 12:10

Dat is dus niet de staatsTV, turq.....

Maar om aan alle onduidelijkheid een eind te maken: truqije hoort sowieso niet bij europa en zal ook níet toetreden tot de EU.... met of zonder knorretje...

bottehond | 18-06-06 | 12:13

El turco
weer zo'n nazi islamo facist

argh | 18-06-06 | 12:12

@ El Turco
Ach, in Turkije hoef je daar geen partij voor op te richten, ies daar normaal.
Toch?
Maar wat moet een land dat voor 97% in Azie ligt eigenlijk in de EU?

G-unite | 18-06-06 | 12:11

El Turco: ga je geiten voeren!

Cloggy3 | 18-06-06 | 12:11

Oh ja.. voor de randdebielen onder u die alles geloven wat ze lezen.. winnie the pooh is gewoon te zien op de turkse tv.. liefhebbers kunnen vanaf 10 uur meegenieten..

06.25 Depremle Yaşamayı Öğreniyorum
07.00 Kahvaltı Haberleri
09.10 Teletubbies
09.35 Barney
10.00 Winnie The Pooh
10.30 Sabah Keyfi
11.50 Sana Mutfağı
12.00 Sabah Keyfi - devam
13.00 Gün Ortası
13.30 A'dan Z'ye
16.05 Sinema: Satmışım Anasını
18.00 Pembe Dizi: Marimar
19.00 Haberler

El Turco | 18-06-06 | 12:10

Lekker boeiend dit.

broddelaar | 18-06-06 | 12:10

haha.. stomme kaaskoppen.. geloven echt alles wat in de telegraaf staat.. hahah..
en het is nog niet eens 1 april.

Wat een moraal ridders toch die kaaskoppen.. halen meteen EU erbij: turkije eruit!, Halen meteen islam erbij: achterlijk geloof.. hahah.. fuckin morons.... en dat voor inwoners van een land waar net de eerste Pedo partij ter wereld is opgericht: Achterlijke hollanders...

El Turco | 18-06-06 | 12:05

hans anders je slaat de spijker op de kop
dat weg schoffelen van problemen veroorzaakt inderdaad haat en wanttrouwen
zou het gewoon direkt aan de kaart worden gesteld en aangepakt worden dan was er niks aan de hand
nu worden de problemen gewoon dood gezwegen of goed gepraat
hoe langer het word uitgesteld hoe groter de explosie van deze tijdbom

argh | 18-06-06 | 11:56

Leuk toch de islam? Waar blijft die rare Maximo nu met z'n kut salon socialistische opmerkingen?

Varreke | 18-06-06 | 11:48

En Babe? Is die ooit uitgezonden op de Turkse tv? Of het zeer vermakelijke vervolg op die film: Babe 2: Pig in the City?

De Vrolijke Kaafir© | 18-06-06 | 11:45

Ik denk dat een doortastende tante als Verdonk veel van de spanning die tussen de betalende autochtonen en de ontvangende allochtonen heerst weg zal kunnen nemen. Doordat veel van de ellende die allochtonen in de NL en EU samenlevingen veroorzaken onbesproken blijft, hoopt de onvrede bij de autochtonen zich op. Ook ik verwacht dat die onvrede ooit tot een reinigende slachting met miljoenen vooral allochtone doden zal leiden.

Ik stel ook nu weer voor om de 'home defence act' van Jeb Bush uit Florida ook hier versnelt in te voeren. Eerst dient alle flankerende wetgeving die dat verbiedt buiten werking gesteld te worden door een intentiewet aan te nemen en alle niet objectieve doorgaans linkse rechters en OVJ naar huis te sturen.

Hans Anders | 18-06-06 | 11:43

brutus68 18-06-06 @ 11:20 Helemaal mee eens.

Shani | 18-06-06 | 11:34

-weggejorist-

argh | 18-06-06 | 11:29

@brutus68,
Mijn idee!! Maar aangezien de VS graag willen dat Turkije gaat toetreden zal dit wel gebeuren onder aanvoering van GB.

fuckje | 18-06-06 | 11:29

Dit akkefietje geeft maar weer aan dat Turkije nog lichtjaren van een volwaardig EU-lidmaatschap verwijderd is, zo niet dat ze totaal niet in het EU-concept passen. Je moet er toch niet aan denken dat lieden met dergelijke ideeen invloed zouden hebben op de Europese regelgeving. Ik vind sowieso dat Brussel maar eens moet kappen met de toetredingsonderhanderlingen met Turkije. Dan is er weer dit, dan weer dat, de kwestie Cyprus etc etc. Er is cultureel gezien een te grote kloof, die de komende decennia nooit zal worden overbrugd. Ik zou zeggen, geef ze een soort van status-aparte in economisch opzicht, maar no way dat ze lid kunnen en mogen worden van de EU.

brutus68 | 18-06-06 | 11:20

@bijtertje 18-06-06 @ 10:15
Een hele goeie

rikus | 18-06-06 | 11:10

Gümüs was en is een wijze Turk.

fuckje | 18-06-06 | 11:03

PAPAisGEIL 18-06-06 @ 10:55

Je bedoelt: "Liever een varkentje in de keuken dan een truq in de tuin"?

bottehond | 18-06-06 | 10:59

ik heb liever een knorretje als buurman dan een.. :)

PAPAisGEIL | 18-06-06 | 10:55

Hou die Turkse premier met z'n kop onder water en laat 'm zeggen. "Dieren uit het Honderd Bunder Bos zijn heersers."

Pritt Stift

Het slot van pritts stukkie wordt wat onderbelicht.... f*cking brilliant! Hehehehe......

bottehond | 18-06-06 | 10:55

die moslims zijn zelf nou ook weer niet zow rein hoor

ianz | 18-06-06 | 10:51

Achterlijke cultuur.

.bolletje | 18-06-06 | 10:49

Raar dat die moslims varkens en (+ honden en ongelovigen) onrein vinden, vanuit hun belevingswereld zouden je juist ook die wezens - die allah ook geschapen heeft - moeten respecteren.

Rubberen regenburka | 18-06-06 | 10:46

laten we de koerden in irak wapens leveren dan kennen die dat turksetuig mores leren. griekenland en armenie willen ook wel wat turkse rommel opruimen. stelletje smerige honden! ik stemt geert

PAPAisGEIL | 18-06-06 | 10:42

Pak ze, Geert!

Lobo | 18-06-06 | 10:27

Knorretje slacht Turkije, let maar op.

Achtertuyn | 18-06-06 | 10:25

Wordt Animal Farm van George Orwell nog wel uitgezonden ???

bad to the bone | 18-06-06 | 10:19

Op zeikerje.com niet zo de reagierders lopen weg daar

rikus | 18-06-06 | 10:16

Vraag van de 2e kamerleden van PvdA, SP en Groenlinks:
Geachrte regering, onze moslimbroeders in ons land storen zich aan afbeeldingen van varkens op de TV. Is de regering bereidt in te grijpen door een wetsvoorstel in te dienen die afbeeeldingen van varkens op de TV verbiedt.
Binnen enkele jaren zal deze vraag worden gesteld. Let maar op

bijtertje | 18-06-06 | 10:15

trouwens hier ook

rikus | 18-06-06 | 10:14

Het is weer een bewijs dat turkije niet bij europa hoort en kan horen,wat een achterlijke mongeaulen.

Salvatore Riina | 18-06-06 | 10:11

t wordt steeds erger wat een idiots zeg

rikus | 18-06-06 | 10:09

@superjan,
de column van Rob Hoogland in de Telegraaf van vanmorgen gaat daar o.a. ook over, de moeite waard om die krant even aan te schaffen, dan weet je wat je tijdens je vakantie allemaal bent misgelopen :-)

fuckje | 18-06-06 | 10:00

@fuckje> oh ja il s apelle jacques. :-)

leuk trouwens, die naffers die dat ambulancepersoneel in elkaar hebben getrapt in mijn favoriete zwembad. Ik begon net gematigd gezellig te worden.

superjan | 18-06-06 | 09:54

En wat gaat Sinterklaas hier van vinden?
Toegang tot Nederland ontzeggen om een teken af te geven.
Wilders, doet jij even een motie indienen?

De Intrigant | 18-06-06 | 09:41

@lachende Scheerkwast,
je hebt het volkomen mis, sorry, Kwast. Wist je niet dat varkens hele slimme, intelligente en sociale beestjes zijn?

fuckje | 18-06-06 | 09:37

@De Intrigant 18-06-06 @ 08:42
omdat dat die kudt moslims er teveel aan herinnert wat ze zelf zijn... namelijk varkens...

Lachende Scheerkwast | 18-06-06 | 09:30

@superjan,
Jacques de Zak?

fuckje | 18-06-06 | 09:17

@fuckje> Francois? ach in bed is ie best teder.

superjan | 18-06-06 | 09:12

@superjan,
Chirac is jouw baas, hij misbruikt het vetorecht.
Ook in een zelfstandig Nederland kan je frans koken hoor.

fuckje | 18-06-06 | 09:08

@fuckje> t moet ook niet veel gekker worden he. trouwens dat frankrijk is zo gek nog niet. goed eten. mooie vrouwen. primadeluxe.

superjan | 18-06-06 | 09:06

WHahaha, het staat op de voorpagina van de Telegraaf!!!!
" Turkse tv bang voor Knorretje".

fuckje | 18-06-06 | 08:54

@superjan,
Frankrijk met z'n Chirac is ook een kudtland, Italie na dat boerenkoolvoetbal van gisteren ook niet meer, kortom, we hebben niets meer te zoeken in die EU.
Hup, Geert!!!

fuckje | 18-06-06 | 08:48

Er zal toch wel degelijk een lobby gestart worden bij diverse ambassades
om het overal van de buis te halen.
Via de schotel is het namelijk alsnog te ontvangen in de Turkse huishoudens.
Waarom wordt een varken eigenlijk als onrein gezien?

De Intrigant | 18-06-06 | 08:42

Over gaylords gesproken. In frankrijk staan ze gewoon in de superbemarche.

www.aufeminin.com/clients/Gayelord/05/...

UIteraard is knorretje met zijn geschoren kontje de biaatch van gaylord poeh. Stomme vraag.

superjan | 18-06-06 | 08:38

Kom laten we eerlijk zijn: niemand kan het iets verdommen wat ze in Turkije doen. Voor mijn part verbieden ze dat de zon opgaat. Dat hele maanvereren heb ik altijd al gelul gevonden. Je moet echt wel een parasiet zijn om een klomp steen die van zichzelf niks presteert en alleen dank zij andermans licht glimt te vereren. Als die islam ook maar enige betekenis had behalve de NATO en de bijhorende wapenindustrie bestaansrecht te geven, dan hadden we die 'clash of ciivilisations' onderhand wel verloren of gewonnen. Ik vind een Winnieban ook dom, maar wat heb ik er over te piepen? Niks want Turkije hoort niet bij de Eu en we hebben zelfs geen grondwet om ons op te beroepen. Oeps. Fuck de Winnieban, maar fuck gelijk ook Dinsey en de hele zieke schijnliberale doctrine waarop Winnie Europawaarts is gesurft.

veest van pim | 18-06-06 | 06:13

@crixus:
Ssst...

veest van pim | 18-06-06 | 05:54

Dat is ook weer duidelijk dan... puntje 999999 waarom Turkije er niet bij moet!

Economisch oke, maar politiek opzouten met die omhooggevallen moslimgasten

OmeJoop | 18-06-06 | 05:21

fuck stripverhalen... ook ongezien de deaud aan alle halal-stripfiguren

piet0r | 18-06-06 | 05:19

Volgens mij willen ze daar niet bij de EU, nu zelfs mijn grote vriend knorretje schrappen!! Doei toetreding van turkije

Hertog Joris | 18-06-06 | 03:48

die moslims, die lijken wel een beetje op die varkens uit animal farm.

daskapitalist | 18-06-06 | 02:51

@bottehond 18-06-06 @ 02:29:
Ik heb net een tamelijk radicaal stuk gelezen dat waarschijnlijk morgen of overmorgen op hetVrijeVolk.com zal komen... Om on-topic te blijven: Poeh!
Voorkomen, ja... maar slechts op 1 manier.
Nou ja, niet te veel verraden.

crixus | 18-06-06 | 02:43

Op een dag doet een groepje finnen iets wat zelfs voor hun byzonder walgelijk is en slaat de vlam in de pan. Ik gok op Islamsterdam, omdat daar de autochtonen denk ik het meest genegeerd worden door burgemeester Rooibos.

Shani | 18-06-06 | 02:42

theedrinker 18-06-06 @ 02:12

Voorkomen is dus beter dan genezen, right? Join the club.....

bottehond | 18-06-06 | 02:29

poktor 18-06-06 @ 01:39
Je hebt het over een opstand waarna moslims wel kunnen inpakken. Denk dat zo een opstand eerder een anti-allochtonenopstand is dan een anti-moslimopstand. Ze gaan echt niet uitzoeken wie wel of niet moslim is. Voorbeeld: Als ze theedrinker zien gaan ze echt niet zeggen : "oh dat is geen moslim, dat is een atheïst," nee, ze zien gewoon iemand uit allochtonië.
Over de plek waar de opstand zou beginnen: Lynchpartijen gaan het gemakkelijkst als je een ruime meerderheid hebt. In de grote steden is dat minder snel het geval dan in de rest van het land. De grote steden zijn wel de plek met de meeste problemen, maar dat betekent niet automatisch dat daar een opstand van het type dat jij beschrijft, daar begint.

theedrinker | 18-06-06 | 02:12

'zelfs allochtonen trekken daar nu al weg wegens allochtonen.'

poktor 18-06-06 @ 01:39

De racisten.

v Maerlant | 18-06-06 | 01:53

poktor 18-06-06 @ 01:39

Zou het wat zijn als we een grote stad bouwen in marokko en 1 in turkije en daar voor werk zorgen gedurende 10 jaar? Een miljard op de rekening van hassan of is die dood en erdogan en/of de turqze junta? Zo'n oplossing lijkt mij de beste, als (!) het uit de hand loopt.

bottehond | 18-06-06 | 01:50

@bottehond 17-06-06 @ 23:16:
Helemaal mijn gedachten! Binnen 10 jaar ook realiteit volgens mij, dan is het zover. Dan is de grens overschreden, hebben we opstand en kunnen de moslims wel inpakken, anders worden ze gelynched en aan de hoogste boom opgeknoopt door de buren. Gaat een keer gebeuren natuurlijk, dat is nu enkel nog slechts een kwestie van tijd. Komen doet het. Het eerst in de grote steden, want daar rommelt het niet meer, daar kookt het al: zelfs allochtonen trekken daar nu al weg wegens allochtonen.

poktor | 18-06-06 | 01:39

Lesbeau's4ever 18-06-06 @ 01:21

Hebben we dát in ieder geval overgehouden aan dit onfortuinlijke uitstapje... een paar woordjes... halal, hakbar en dhimmi.....

bottehond | 18-06-06 | 01:26

de nederlandse samenleving wordt halal

Lesbeau's4ever | 18-06-06 | 01:21

Obelix 17-06-06 @ 23:17

Het beste voorstel dat ik in tijden heb gelezen.

v Maerlant | 18-06-06 | 01:17

Ik denk dat wanneer je, je eigen nog druk maakt om knorretjes op tv in de huidige maatschappij, je het verdient de geschiedenisboeken in te verdwijnen. Wanneer beginnen we met het bijwerken van de geschiedenisboeken? Ik bedoel het is ook goed voor de knorretjes, daar wat in de geschiedenisboeken leeft niet vreet. Ik zie enkel voordeel.

..Whatever | 18-06-06 | 01:06

Braaaaaaaaaaak,op de ISLAM!
@bottehond 17-06-06 @ 23:27,Yes Sir.

braadlap | 18-06-06 | 01:05

onbekend voor jou 18-06-06 @ 00:46 De achterlijkheid van de islamieten in het algemeen zal een weldenkend mens steeds weer opniew verbazen. De Holocaust is nooit gebeurd, het WK=haram, Knorretje=haram, goeie genade, what's next? Wordt straks Miss Piggy onthoofd of zo? Anno 2006. Mijn verstand staat elke dag opnieuw weer stil bij zoveel prehistorisch gedachtengoed.

Shani | 18-06-06 | 01:00

Toch appart dat het jullie nog verbaast dat ze dat bannen nadat ze zelfs in Denemarken strips bannen. Denk je nou echt dat ze geen knorretje bannen in turkistan en wel allah in Denemarken? En dan ook nog bij de Europesche unie willen, dan worden wij het al-quada hoofdkwartier!

onbekend voor jou | 18-06-06 | 00:46

Toch appart dat het nog zoveel mensen verbaast. Die Turken bannen ook al leuke strips in Denemarken en dan verwacht je dat ze geen knorretje bannen in al-quada land? En dan willen ze ook nog in de Europesche unie dan worden wij het al quada hoofdkwartier.

onbekend voor jou | 18-06-06 | 00:43

Turkije is helemaal klaar voor een militaire coup.

pbuh | 18-06-06 | 00:38

Dat allah nog onreine dieren heeft gemaakt he.... ze keuren een schepsel van allah af :)

Kris | 18-06-06 | 00:33

Dit vraagt om een feauteaufuck, Knor met burqa.

KopfSchmerz | 18-06-06 | 00:25

Ze zijn niet alleen achterlijk, maar ook nog geen kindervrienden!

Nooit meer slapen | 18-06-06 | 00:22

Beste Gravin, teneinde het antwoord op deze prangende vraag te vinden, hangt u uw wulpse, in netkous gehulde voet eens uit het raam... wellicht lokt het hem...

Der Lehrer | 18-06-06 | 00:22

Als ze knorretje nu gewoon Samuel Cohen noemen in de turkse serie, zijn de moslimgriffo's ook weer blij.

D.V. | 18-06-06 | 00:22

@ Der Lehrer 17-06-06 @ 23:25
Wat mij betreft wel, ik vraag me trouwens af waar de tenenlikkert uithangt....

Gravin v Kippenbouth | 18-06-06 | 00:16

Weg met de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Jaag het schorremorrie de mijnen in! En Harry Mulisch is een waardeloze prul.

Plekszy-Gladz | 18-06-06 | 00:13

bottehond, in deze opzichten heeft u absoluut gelijk. Verder denk ik nog even aan de slag om Wenen. Echter, de huidige aversie tegen de vrienden van Pawel Janas wordt OOK ingegeven doordat zij concurreren op de banenmarkt (praat u eens met een Ier) en doordat zij roofovervallen niet schuwen. Vooral dat laatste gaat ze nog eens de kop kosten. Het verziekt hun imago aanzienlijk. Onze Oosterburen kunnen hier ook over meepraten.

Der Lehrer | 18-06-06 | 00:03

isla-mietjes toch, bang voor een varkentje
sterf islamiet sterf!

Bep Handicap | 17-06-06 | 23:57

en ik zei al tegen mijn kamaraden, waarom ga je toch toch naar turkije op vakantie... daar zijn alleen maar mensen die varkens slachten, raar doen tegen vrouwen... en soms lekkere shoarma maken... nou... ik raad het de jongens af om daar heen te gaan... spaar toch gewoon door voor een fatsoenlijke vakantie..

garlicha | 17-06-06 | 23:49

Der Lehrer 17-06-06 @ 23:36

Ich nicht! De finnen inruilen voor polen? Gaarne en wel subiet... de Polen gaan ons nog redden als we onverwachts toch niet zelf onze boontjes doppen.... er wonen er meen ik al 40.000 in 0031... prettige gedachte... eerlijk gezegd... besides... ik mag dat tragisch volk eigenlijk heel graag... een volk dat Chopin, Wlodi Smolarek en Woytyla voortbrengt... dáár doe ik het voor! Maar goed... ik ben de RK 5e kolonne, dus maatgevend kan dit nooit zijn...

bottehond | 17-06-06 | 23:42

@botte hond

goed stuk , en nu iedereen Beqk dicht !

Der Werner | 17-06-06 | 23:40

Bottehond,
we hebben nog steeds te maken met een zeer vervelende generatie (babyboomers) die zich zeer moeilijk laten verwijderen. Het is een generatie die erg van experimenteren houdt. Multikulti is dan ook hun gevaarlijkste proefje geweest. Ze hebben over het algemeen wo2 nooit bewust mee gemaakt maar buiten deze zaken wel zeer goed uit om een discussie monddood te maken. Wat je nu ziet is dat de volgende generatie(s) al weer een stuk realistischer is/zijn. Maar we zullen zien..

de bier | 17-06-06 | 23:40

bottehond: Dat heeft voor een deel met de cultuur te maken, maar ook deels met aantallen... Ga maar eens naar Engeland. Klagen we hier niet zelfs over Polen?

Der Lehrer | 17-06-06 | 23:36

@ bottehond

It does take two to tango, I couldn't agree more...

smartist | 17-06-06 | 23:33

smartist 17-06-06 @ 23:23

Mee eens.. maarrrrr... it takes two to tango... ooit zo'n prachtige dans gedanst met een heikneuter met gefixeerde heupen? Nuf said???

bottehond | 17-06-06 | 23:29

de bier 17-06-06 @ 23:22

Oud- Hollands gezegde: het bloed kruipt waar het niet gaan kan... never worry... het is al begonnen... de Nederlanders weigeren de moslims nu de facto al "de hand te schudden"... de uitsluiting is in volle gang... jammer, maar eigen "schuld"... al kunnen die mensen het ook niet helpen... ooit op een feest geweest met uitsluitend NIET "jouw soort mensen".... de segregatie is in volle gang... de boodschap is dan ook... join us or get out... I shit you not... kijk maar om je heen... en iedere moslim die meedoet is welkom... het zullen er helaas door de aard van hun drogleer weinig zijn... de wal keert het schip ALTIJD... ik ben er vrijwel zeker van dat we op tijd zijn.... Niet? Kijk dan maar op GS, de thermometer in de aars van de samenleving...

BTW: ooit iemand horen klagen over indoos, chinezen of iraniërs ( die de sporen van de grootse beschaving nog overduidelijk in zich dragen)?

bottehond | 17-06-06 | 23:27

@Bottehond: ik neem aan de 'figuurlijke' rapen, nietwaar? De poppen zijn dan ook aan het dansen, toch?
-
Ah, Gravin, u ook weer hier? Is voetfetisjisme nog toegestaan in de nabije toekomst denkt u?

Der Lehrer | 17-06-06 | 23:25

@ Bottehond

Het volk wil niet beperkt worden in hun meningen, de politiek moet garanderen dat vrijheid van meningsuiting nooit beperkt zal worden.

smartist | 17-06-06 | 23:23

achterlijke islamitische regering, ze proberen op elke manier de ISLAM te laten overheersen.

Gaylord Focker | 17-06-06 | 23:23

bottehond,
Ik ben dan ook van mening dat de generaties na de babyboomers (de jaren zestig rotzooi) alle troep kunnen opruimen. Maar of ze dat nog gaat lukken?

de bier | 17-06-06 | 23:22

@ veest van pim 17-06-06 @ 19:16
LOL
.
Zolang Pooh en Knor niet op de tv mogen, mag Turkije niet in de EU, da's duidelijk.

Gravin v Kippenbouth | 17-06-06 | 23:21

FeauteauF*ck ... ?

Leuk onderwerp, valt door menigeen wel wat leuks over te verzinnen. Redactie!? Werk aan de winkel!

stijlloze-alwin | 17-06-06 | 23:19

Weet je wat echt onrein is? Neuqen. Ik stel voor dat alle ieslamietjes van deze wereld daar eens voor minstens 50 jaar mee ophouden....

Obelix | 17-06-06 | 23:17

Beste reaguurders... het is zo klaar als een klontje... meen ik... this has got to stop... die oliedomme politici met hun ge-appease.... het volk mort... we zijn de enigen niet... GS is geen bruine site... het is een roodwitblauwe site met ruimte voor kleurtjes zolang ze niet 1 van die banen wensen te vervangen... Nederlanders zijn het meest relaxte en open volkje... laat je niets aanpraten... daarmee hebben "ze" ons decennia lang geknecht... erfenis van de hippiecq slinkse revilutie en het calvinisme... die politici dus... die zitten met zijn allen op een tijdbom... ga vooral zo door... dan eindigt dit in tranen... je kunt een fatsoenlijk mens tergen... jarenlang zelfs... maar er komt zekers en vast een moment dat de vlam in de pan slaat... en dán zijn de rapen gaar... niemand is fortuin en van gogh vergeten... dat zit er állemaal... zelfs een eloquent en beschaafd mens als crixus zie ik harder worden... ik ben kritisch genoeg op mezelf om te checken of het nog klopt wat ik denk... islam is here to stay? Dát zullen we nog wel eens zien... het volk is nú nog bereid om een beetje in te schikken... om compromissen te sluiten... maar niet als het om vrijheid en identiteit gaat... volgens mij dan... het "volk" wil weer open en vrij worden... en er zal iets moeten gebeuren.. en als de politici dat niet doen... mark my words... dan doet het volk het zelf... zo zijn Nederlanders... Just my two euro-cents...

bottehond | 17-06-06 | 23:16

Nou moet ik ook toegeven dat dat varkentje het meest irritante wezen is dat bij die Pooh rondloopt. En je mist er ook niets aan als het niet uitgezonden wordt.

Days-Of-Wild | 17-06-06 | 23:15

Foei, NO-VA.
Waar is Nemo. Nemo kom hier. Neeeeeeemooooooooooo. Doe es komen. Doe es vertellen hoe goed er is gevoetbald vanavond. Schoppen, trappen, ellebogen. Heb je die Engelsman tegen Trinidad gezien Nemo, die lange slungel die scoorde door aan de rasta van de tegenstander te gaan hangen? En zag je zonet die Italiaan die handen tekort kwam om een doelpunt te faciliteren? Leuk, voetbal. Waarom wint de beste nooit?

doktersnuggles | 17-06-06 | 23:12

CoJoNes: He, dan issie er dus toch doorgekomen. Ik weet alleen dat het destijds gezeik opleverde en ik begreep toen uit de artikelen dat het afgeblazen was. Naja, mooi zo dus.
-
@Barbapoeppa:
Alle rijken/culturen kennen een periode van groei, bloei en neergang. Kijk naar de Egyptenaren, Grieken, Romeinen, oude Chinezen, etc. De groei van het Westerse rijk, inclusief Amerika, begon uiteraard in de 16e eeuw. Italië, België, Engeland, Nederland etc. Hoogtepunten hadden we tot de vorige eeuw. Nu zijn we in onze vervalperiode, o.a. gekenmerkt door goddeloosheid en hedonisme. [Wat goddeloosheid betreft - ik verdedig absoluut niet het religieus zijn, maar het schept wel een kader waarin mensen op krachtige wijze met de neuzen in dezelfde richting geleid worden, hetgeen uiteraard bevorderlijk is voor het rijk als geheel]. Mensen denken ook niet meer na en bekommeren zich om allerlei idiote zaken. Kijk maar bijv. naar de één-onderwerppartijen die meedoen met onze verkiezingen. Blijkbaar gaat het mensen TE goed.
Het leuke is dat deze fases zich op elk vlak voordoen, in de kunst, muziek en bouwstijlen, maar ook in de maatschappij en economie. Bij kunst vraag ik u bijv. te kijken naar renaissance vs barok. Dit kan op al deze vlakken herkend worden. Op dit moment zit China dus in de groei-fase en zal dus de fakkel overnemen van ons.
Lees bijv. eens The Rise And Fall of Great Powers van Paul Kennedy

Der Lehrer | 17-06-06 | 23:09

@ crixus

Der Werners zusje kreeg vandaag nog een fluim van de Rifkoningen in haar nek ( liep er gvd naast ) , Je weet toch blonde hoerrr ....
Gelukkig is de polizei hier niet van dat laffe en kon meneer compleet met " diskriminati blatende club mee .

Hulde aan de Enschedesche politie !!!

Der Werner | 17-06-06 | 23:07

@theedrinker 23:01
Asterix en Obelix die met de muzelmannen vloer aanvegen en het bloed onder de nagels van de kalief halen. Een nieuwe stripserie is geboren.

Barbapoeppa | 17-06-06 | 23:06

@doktersnuggles 17-06-06 @ 23:00:
Neauva kan de hele nacht nog....

crixus | 17-06-06 | 23:05

Stille mars voor Knorretje??

mar10e | 17-06-06 | 23:04

Barbapoeppa @ 22:38 & @ 22:50
Gaat heel de West-Europese beschaving ten onder? Nee, ik denk dat één dorpje in Frankrijk met succes de crisis van de West-Europese beschaving het hoofd kan bieden.

theedrinker | 17-06-06 | 23:01

Geyle pron in de maak op Ned3

doktersnuggles | 17-06-06 | 23:00

barba 22:50
vierde regel: ... ontkenningen door de policormaffia...

Barbapoeppa | 17-06-06 | 22:52

Barbapoeppa 17-06-06 @ 22:50

Ha! En dan noemen ze mij een onheilsprofeet.

Vluchtgedrag is het juiste woord.

Ik ga me bezatten Barba.

v Maerlant | 17-06-06 | 22:51

v Maerlant 22:42
Dat gezeik over islamfobie is een kenmerk van die innerlijke zwakte. Zie de westeuropese maatschappij als een organisme dat aids heeft gekregen. Alle gezonde afweermechanismen worden geneutraliseerd door heftige ontkenningen de policormaffia en het vluchtgedrag van de massa in onzinnige rages, carriereplanning en de waan van de dag. Oplossingen moeten gedragen worden door een grote meerderheid van de bevolking. Tegen de tijd dat die meerderheid er is, is het mijns inziens te laat.

Barbapoeppa | 17-06-06 | 22:50

Zo moeilijk is het toch niet om een paar plakjes ham of bacon in de gebedsruimte van een moskee te flikkeren?
*Ik wil verder niemand op ideeën brengen die kunnen escaleren ofzo....*

crixus | 17-06-06 | 22:47

Gaat dit niet een beetje 'Over the top'?
Als je een ongewenscht dier ziet terwijl je onderweg bent naar bijvoorbeeld werk, kun je dit dan ook uitwissen?

anoniem | 17-06-06 | 22:45

Eigenlijk zouden ze ook Obelix moeten schrappen omdat hij altijd Everzwijnen weg*scroncht* . Het is weer tijd voor een moddergeyle cartoonrel.

Anticollectief | 17-06-06 | 22:44

@Der Lehrer
Purk is toch het varkentje in sesamstraat?

CoJoNes | 17-06-06 | 22:44

@Der Lehrer,
je hebt absoluut gelijk. GS heeft hier, toen dat speelde, ook een topic aan gewijd. Dat zo'n dom wicht al die topposities heeft gekregen zal altijd wel een raadsel blijven.

fuckje | 17-06-06 | 22:43

Der Lehrer 17-06-06 @ 22:34

De werken van Oriana Fallaci staan bol van dergelijke provocaties over heel Europa.

Barbapoeppa 17-06-06 @ 22:38

Als het het gezeik over islamofobie wat kan doen wegebben wil ik hier een eind in meegaan. Al ben je me iets te fatalistisch. Niets doen is geen optie.

v Maerlant | 17-06-06 | 22:42


Een heel groot hek om Holland en veel plezier ermee !

Nou Tubanters welkom terug op oale groand ! wat waren de dames en heren in HOLLAND in hun nopjes met de multifuck samenleving !!

Maken we alvast plaats op de camping om al die Randstad kindertjes voor het volgend schooljaar op te vangen ?

Femke ,,, welkom terug in het Oosten ......

Der Werner | 17-06-06 | 22:42

Gelukkig snijden de islameisjes bij de appie wel gewoon mijn ha(ra)m...

de_grote_roerganger | 17-06-06 | 22:41

Commotie rondom knorretje ... LOL.

Turkije hoort niet binnen de EU period.
Onze politici zijn lafbekken en als wij niet beter kiezen blijft dit zo of erger.

Jokkebrok | 17-06-06 | 22:39

freedom_of_speech_72 17-06-06 @ 22:30

Al in eerdere draadjes op GS heb ik aangegeven dat wij niet ten onder gaan aan de islam, maar aan onze eigen zwakheid. De westeuropese beschaving die wij nu kennen is ten dode opgeschreven. Dus ik ben het wel met je eens.

Barbapoeppa | 17-06-06 | 22:38

@Hellsmurfje: Geloof me maar, dat is zo.
-
Verder liggen velen van jullie een beetje achter:
-
Supreme Dutch 17-06-06 @ 20:55:
Dat is al gebeurd (met een D voor de meesten hier). Er is ooit sprake van geweest om een nieuw diertje te introduceren in Sesamstraat. Men had hiervoor een varkentje klaar liggen, maar dat is het toen uiteindelijk niet geworden. Vult u zelf maar de reden in.
-
Deense Postbode 17-06-06 @ 20:22
Het is nog veel erger dan dat. Die (vult u hier aub uw belediging naar keuze in) van een Maij-Weggen, ja die waardeloze politica aan wie het om de een of andere reden nog steeds toegestaan wordt om dit land te verkloten, heeft recentelijk bij de viering van het zoveeljarig bestaan van de provincie Brabant het aloude logo vervangen. Het oorspronkelijke logo stelde Hertog Jan van Brabant (ik denk ook die kerel van 's lands beste bier) voor, afgebeeld als everzwijn. Hertog Jan was hier trots op. Rode Hanja vond dit kwetsend (en niet voor de vriendelijke, bebaarde man die u groet terwijl u het kostelijke vocht tot u neemt) en heeft het toen vervangen door een neutraal logo met de Nederlandse leeuw erop. Uiteraard had ze hier een heleboel slechte, valse, vieze, linkse, door hormonen ingegeven, leugenachtige uitvluchten voor bedacht om haar keuze te verdedigen, maar persoonlijk vind ik dit, zelfs als niet-Brabander, hoogverraad.
Ik had altijd al een hekel aan Maij-Weggen (als minister van V&W bijv. heeft ze niets, maar dan ook helemaal niets goed gedaan), maar dit slaat gewoon alles.
Koekje erbij? Kopje thee?

Der Lehrer | 17-06-06 | 22:34

@ Barbapoeppa 17-06-06 @ 22:21
En dat is zeker een verrijking van onze cultuur? ;)

freedom_of_speech_72 | 17-06-06 | 22:30

Ik vind het zo mooi het dat proces om Turkije in de EU te laten opgaan. Zij accepteren Cyprus niet. Maar als Cyprus dan zegt "lik onze Griekse reet dan maar" dan mag dat niet van de EU, want onze politici willen de Turkse feta rimmers er zo graag bij hebben. Het is toch een mooi begrip dat verenigde Europa met landen die elkaar niet erkennen en negeren. Kunnen wij Turkije niet toelaten om daarna compleet te negeren met zijn allen?

Mokum Kosher | 17-06-06 | 22:29

freedom_of_speech_72@22:14
Vader Abraham heeft niet alleen met en over de smurfen gezongen, maar ook met de wuppies. Zij maken dus een essentieel onderdeel uit van onze cultuur *kuch*.

www.omroepbrabant.nl/news.aspx?id=6406...

Barbapoeppa | 17-06-06 | 22:21

En ja, dan Nederland met z'n achterlijke wuppie-rage (hoe bedoel je achterlijke cultuur?). De wereld gaat ooit nog 'ns ten onder aan z'n eigen achterlijkheid.

freedom_of_speech_72 | 17-06-06 | 22:14

Wat een IBNES die Turken!!!!

Mokum Kosher | 17-06-06 | 22:11

Knorretje!!, Doe eens aangifte wegens discriminatie.

Haloef | 17-06-06 | 22:08

Wat een vies, smerig, stinkend, onrein dier zeg, die knorretje! Pa en ma, jullie worden bedankt dat ik altijd naar Pooh moest kijken. Kijk wat er van me geworden is, zo'n beetje elke dag zit ik Geenstijl te F5'en!

Sinds wanneer mag je van de Islam al niet eens meer naar een varken kijken? Ik hoop dat de Turken die hier in Nederland verblijven er ook om moeten lachen.

Ðaimler | 17-06-06 | 22:08

Sturen Tijgertje eropaf!!

Dance-Energy | 17-06-06 | 22:07

superjan 17-06-06 @ 21:59
Er zijn meestal twee gaylords. Een meester en een leerling. Wie is dan de andere gaylord? En is Winnie de Poeh de leerling of de meester?

theedrinker | 17-06-06 | 22:06

regel 7... eveneens volop in Duitsland aanwezig natuurlijk

v Maerlant | 17-06-06 | 22:06

fuckje 17-06-06 @ 21:55

Ik volg Duitsland niet zo op de voet als Nederland ;) , maar Karel Kwakbol heeft al fijntjes op het fenomeen Grijze Wolven gewezen, en dat zijn echt zware jongens die in Duitsland in groten getale aanwezig zijn. Een paramilitaire organisatie met minstens 30.000 zwaarbewapende leden, die in 24 of 48 uur inzetbaar zijn. Anderzijds staat ook Milli Görus in Duitsland heel erg sterk - dat weten ze in 0031 sinds de vervanging van Karacaer en C° nu ook. De mekaar in Turkije bestrijdende kampen zijn dus eveneens volop in Turkije aanwezig. Wie zal zeggen waar dat op uitdraait als er een Turkije-crisis van komt? Houden ze mekaar in evenwicht? Of vinden ze mekaar in een potje Fritsie-pesten? Durf ik me niet over uitspreken. Mijn aanvoelen is dat de gemiddelde in Duitsland wonende Turk er Turkije wel graag bijheeft. Of ie er ook voor wil knokken is een andere zaak.

v Maerlant | 17-06-06 | 22:04

Welkom in de E.U.

Wat is dat voor een bananen land?

Mr.OFFBEAT | 17-06-06 | 22:04

De EU is echt niet zo stom om het volk nog eens om een mening te vragen.
Die turken worden straks onder feestgedruis door een hol houten paard de stad ingedragen.

Jan Passant | 17-06-06 | 22:03

poeh beer is een gaylord.

superjan | 17-06-06 | 21:59

fuckje 17-06-06 @ 21:55

Oogappel.... ik heb net heel ranzige dingen gedaan met knuppelflamoes.. euh... knuffelpoes... is dat halal... een hond met een kat?

bottehond | 17-06-06 | 21:57

@v Maerlant,
ok, en hoe zouden die reageren als Turkye niet toegelaten zou worden?

fuckje | 17-06-06 | 21:55

@fuckje en theedrinker

Er leven nu al tussen 3 miljoen en 4 miljoen Turken in Duitsland.

v Maerlant | 17-06-06 | 21:53

doktersnuggles 17-06-06 @ 21:47

Italie vs VS??? is dat niet oneerlijk?

rosalie | 17-06-06 | 21:51

wat een varkens zeg?!!

me feat mr johnson | 17-06-06 | 21:50

Maximo, kom er maar in varken

Ion Susai | 17-06-06 | 21:48

Hoe triest kun je zijn hoe laag kun je zakken.... lalalala....

MiRRoRMaN | 17-06-06 | 21:47

Nou vooruit. Mooie wedstrijd tussen Italie en VS. Toppertje.

doktersnuggles | 17-06-06 | 21:47

prins74 17-06-06 @ 21:04

Turks toch? Nomen est omen, waarvoor dank.....

"" Most belief systems are formed in childhood. In the Muslim world, boys and girls are raised together in the women’s quarters. When a boy is born, there is great fuss and celebration. But the women do not seem happy when a girl is born. They convey their displeasure to all the boys and girls who are in their care.

A young boy is fussed over and spoiled by all the adult women. As a result, the boy usually becomes a brat. He hits his sisters, steals their food, and behaves like a tyrant toward them. His mother and all the adult women back him up. If he hits a girl who is younger than he is, and hits her for no reason, the women will yell at the girl and maybe hit her. They will tell the little girl that she has displeased the boy, even if she hasn’t.

Finally, when the boy is six or seven he’s sent to the men’s quarters to live with a tutor under the authority of his father.

We might say, looking at all of this, that the women are merely preparing the children for the life of extreme inequality that lies ahead of them. The male person can do whatever he wants; the female person must learn to like it, whatever it is. ""

bottehond | 17-06-06 | 21:43

Mogen kalkoenen wel in Turkey?

fuckje | 17-06-06 | 21:36

Ik eis "Babe" & "Babe in the city" op TRT!

bouleau | 17-06-06 | 21:33

Wie aan knorretje komt! Komt aan mij!!!

Morgoth | 17-06-06 | 21:33

Wat??????? onrein?????? Dat dachten ze niet toen ze de 2 spaarvarkens van mijn neefjes tijdens een inbraak meeenamen. De daders waren van turkse afkomst. Vond wel dat ze tijdens de zitting er verrot uitzagen. Dat vond de rechter schijnbaar ook want ze kregen 80uur dienstverlening.

groezel | 17-06-06 | 21:20

@21:17
Sodeju, een regeltje vergeten...

crixus | 17-06-06 | 21:18

@veest van pim 17-06-06 @ 21:08:

Verdomme, zegt de gezonde geest
Eens moet het toch afgelopen zijn
Er komt geen eind aan dat gezeur
Steeds weer diezelfde onzin
Tereugkerende ellende, nu als rijmpje
Geestdodend gedonder van over de grens
Altijd weer datzelfde genuanceer
Er valt niets te meer nuanceren
Elke dag is het na te lezen
Nu moet het toch wel eens duidelijk zijn?
Dhimmi's moeten hun muil houden
Er worden muzelmannen gediscrimineerd
Altijd moesten zij al achteraan sluiten
Uw tijd, blanke westerling, is geweest
De zon gaat onder in het westen, straks schijnt de Halve Maan!

crixus | 17-06-06 | 21:17

@prins74
Was weinig links aan wat ik typte. En ik weet dat het een gedicht was maar dat doet niet terzake. Je moet het in het grotere verband zien. Erdogan is godsdienstwaanzinnige en zijn veroordeling laat dat wel zien. Er zijn genoeg nationalisten in turkije die het bloed van deze überayatollah in schaapskleren (iig voor de europese dromers) wel kunnen drinken.

controle | 17-06-06 | 21:16

Ik vergat er nog eentje.
Niet erg bekend.
Doch ook in de Oost zijn ze druk aan 't knutselen
Onschuldige energiereactoren? Ammehoela.
Nukes zijn nukes zijn nukes.
En niemand die daar El Baradei op afstuurt.
Straks hebben ze ruzie en vuren ze er een af en dan ist te laat.
In elk geval niet zo dichtbij als Frankrijk, moet je maar denken.
Ënergie? Ja, die heeft zo'n inslaande kernbom ook zat.

veest van pim | 17-06-06 | 21:15

@Gefundeness Fressen:
Parbleu! Frankrijk?
Als dat maar goed gaat.
Kernwapens!
In moslimhanden!
Stel je voor.
Terreur aan de achterdeur!
Allah, du vin et du Boursin
Nu wil ik je niet bangmaken, maar ken je de dichtvorm acrostichon?

veest van pim | 17-06-06 | 21:08

in papoea land worden de overledenen als een dessert verobert. van mij part mogen al die .... zelf hun naapen ! eet smakelijk alvast . HIHIHI

prins74 | 17-06-06 | 21:06

mister controle, ik neem aan dat je een linkse iedeen op na houdt,maar eens moet je eerlijk zijn, hij citeerde alleen een gedicht die werk geschreven in oorlog tegen westers toen de ottomaanse rijk ten onder was gegaan .
Ik weet niet of je moslim bent maar je praat wel onzin uit. of ben je van de DHKP-C die de linke ideen opnahoudt en aanslagen heeft gepleegd en een tweede rijken zakenman op zijn office heeft neergeschoten ? toevallig familie van FEHRIYE ERDAL die de slimme Belgen kwijt hebben geraakt ?

Ik ben hardstikke tegen toetreding van TR in EU omdat het leven in TR beter is dan in Nederland, Het enig wat nederland heeft is een goede organisatie .Laten we vooral niet over het weer hebben !

prins74 | 17-06-06 | 21:04

HELP !!!!

Moet ik nou op de partij v/d dieren stemmen of op dat peroxide varken.

bad to the bone | 17-06-06 | 21:04

@ Karel kwakbol 20:57
Een sf-filmtrilogie waarin dappere moslimrebellen vechten tegen het varkenrijk. Het varkenrijk staat onder leiding van keizer varken en zijn helper, een afvallige met een varkensmasker. Het gezicht van de afvallige wordt pas aan het einde van de laatste film onthuld.

theedrinker | 17-06-06 | 21:03

Ik zie zelfs een berichtje in Der Spiegel staan:
www.spiegel.de/kultur/gesellschaft/0,1...

Het is niet alleen Knorretje, maar ook andere tekenfilms (die niet bij naam genoemd worden) met varkentjes erin die van de staatszender verdwenen zijn.
Verder lees ik dat het personeel van de staatszender (TRT) zich beklaagde over de toenemende interventie van de regering van Erdogan op de programmering van de TRT. Verder beschuldigen ze de regering ervan dat het op basis van religieuze overtuigingen steeds meer afstand te neemt van het Laicisme (secularisme)

Godslasteraar | 17-06-06 | 21:02

@Karel kwakbol 17-06-06 @ 20:57:
Roodkapje... 100% halal, met hoofddoek niewaar? En wordt opgevreten door de grijze wolf. Dat laatste stukje met die jager is makkelijk weg te knippen.

crixus | 17-06-06 | 21:01

Nou zijn ze te ver gegaan die turken,van Knorretje blijf je af! Bush nuken die handel!

Yammie | 17-06-06 | 20:59

Wat gaan ze nu uitzenden.
De grijze wolf en de zeven geitjes?

Karel kwakbol | 17-06-06 | 20:57

Het wachten is op het verbieden van Sesamstraat dat bijdraagt aan de verpaupering van Nederland. Wat te denken van een die rare vogel van minimaal 25 jaar oud, die praat als een klein kind en die de hele dag maar op zijn nest ligt?! Of die mime-speler? Die na een jarenlang verblijf in Nederland (hij was er al toen ik nog trouw elke avond naar Sesamstraat keek) nog geen woord Nederlands gesproken heeft en zich nog steeds met gebarentaal verstaanbaar moet proberen te maken. Is burgemeester Aart vergeten integratie op de politieke agenda te zetten? Aart, de chagrijnige burgemeester die de bewoners van Sesamstraat het leven slechts zuur probeert te maken, maar elk jaar wel heel schijnheilig Sinterklaas verwelkomt.. Eeleens van verkiezingen gehoort in Sesamstraat? Het klinkt me een beetje te links allemaal.. Al 25 jaar bezig met het tellen van 1 tot 10 en lessen over het "samen delen". De enige van dat zooitje die werkt is geloof ik die Paula met haar winkel, en daar moet dan de hele gemeenschap op teren..

Supreme Dutch | 17-06-06 | 20:55

@bottehond,
ja, mooi duidelijk. En nu heb jij het over "iemand". Stel je voor dat het miljoenen " iemanden" gaat betreffen....:-(

fuckje | 17-06-06 | 20:54

Zijn moslims beledigt als ze een plak ham zien en door wie worden hamlappen in de supermarkt bijgevuld? Kunnen we misschien moslims tegemoet komen door een speciale niet-moslim zone in elke supermarkt te creeeren?

Uifeltje Gnuiffeltje | 17-06-06 | 20:52

Oops, ...[/gemiddelde GS-bezoeker]....;-)

preacher | 17-06-06 | 20:45

fuckje 17-06-06 @ 20:25

Die problemen komen toch wel.... ik heb ooit een scriptie geschreven over de bejegening van marokkanen en turken.... leuk voorbeeld? Vooruit... anything for you, dear :-P

De opbouw van agressie tijdens een conflict verloopt bij een westerling gelijkmatig... men wordt boos en laat dat merken... door allerlei verbale, maar vooral non- verbale communicatie. De boosheid neemt toe naarmate de opponent niet inbindt.
Bij m en t-ers verloopt de confrontatie echter geheel anders... men zet na de eerste fase snel heel hoog in... dreigen volgt, waarna de t/m zich terugtrekt. Hij bindt dan snel in, zodat de ander een reactie kan geven.... gezichtsverlies speelt hierin een doorslaggevende rol. Gezichtsverlies voor beide partijen kan op deze wijze van conflictvoeren voorkomen worden.
Je snapt de implicaties voor een conflict tussen een Nederlander en zo'n moslim, neem ik aan. Vul zelf maar verder in. Maar nu komt het:

Als iemand uit die cultuur zijn zin niet krijgt in iets dat voor hem (sic!) gezichts- of eerverlies kan opleveren gaat de rem er af... dan is het buigen of barsten.... geen weg terug.... dat verklaart ook dat zusters en dochters gedood kunnen worden indien zij weigeren in te binden en de familie eerverlies bezorgt...

Mijns inziens impliceert dit dat het NIET goed gaat komen.... er zijn teveel thema's die te gevoelig liggen ... en they don't take no for an answer....
Nuf said?

bottehond | 17-06-06 | 20:43

Logisch, een varken valt moeilijker te neuqen....
Ik dacht eigenlijk dat het varkenaanbidders waren, omdat ze die niet vreten, maar goed...

preacher | 17-06-06 | 20:41

fuckje 17-06-06 @ 20:25
Het aantal Turken in Duitsland dat stemgerechtigd lag bij de laatste verkiezingen op 600.000, ongeveer 1% van totaal aantal kiezers. Maar het kan best zijn dat het aantal zal stijgen tot 1 miljoen. Veel Turken in Duitsland hebben niet de Duitse nationaliteit. Engeland kan ook nog Turkse toetreding sterk gaan steunen. Engeland loopt vaak achter de Amerikaanse regering aan en de Amerikanen zijn voor toetreding van Turkije tot de EU. Bovendien wil Engeland de macht van de EU beperkt houden door toetreding Turkije.

theedrinker | 17-06-06 | 20:40

0090 zal uiteindelijk toch toetreden tot de EU. Is het niet over 10, 20 jaar, dan is het wel over 50 jaar, wanneer de suicidale en zichzelf hatende blancke europeaan zich heeft laten wegneuken door het volk van Al Lah. In Frankrijk is 1 op de 3 koters die geboren wordt al een gelover van het juiste geloof. Frankrijk wordt de eerste islamitische kernmacht.

Gefundeness Fressen | 17-06-06 | 20:40

@rosalie: volgens mij is 'volgens mij' het belangrijkste van je reactie. Maar je mag lekker vinden wat je wil hoor, als dat je blieft.

veest van pim | 17-06-06 | 20:39

@fuckje 17-06-06 @ 20:25
Dan is er gelukkig nog een veel grotere groep hoop ik die dat niet wil. Ongeveer de complete zuid duitse populatie. (Hoop ik dan maar)

Hellsmurfje | 17-06-06 | 20:39

Beter helemaal niet uitzenden dan Piglit editten... Eigenlijk is die Disney shit sowieso niet te pruimen. Lees gewoon het boek. Een stuk beter.

crixus | 17-06-06 | 20:38

@bottehond,
met name in Duitsland zal het grote problemen opleveren met de (voorheen) Turkse bevolking, ik meen al meer dan 1 miljoen. Die mensen willen graag dat hun voormalig vaderland aansluiting bij de EU krijgt.

fuckje | 17-06-06 | 20:25

Ik denk dat Turkije er volgend jaar al wel bijkan, bij de EU.
Laatst in GB stond er ergens op een balie in een kantoor een kaart of een spaarpot van een big, en dat was de mascotte ofzeau en die stond er al jaren, en die kon ook niet van de mohammedanen. En die ging dus weg, want intagereren komt van twee kanten tenslotte.
Hahaha, je blijft lachen om die breingestoorde kleuters.

Deense Postbode | 17-06-06 | 20:22

veest van pim,

volgens mij vind jij alles wat geband wordt door wie dan ook best, behalve door Nederland, das rascisme en discriminatie.....

rosalie | 17-06-06 | 20:22

Zo... Nu is duidelijk dat turkije helemaal geen seculiere staat (meer) is, dus dat scheelt weer een hoop discussie met jan istanboel en maximo en bladinges en gaatnat enz. enz.
Stel ik me met de gegeven bewijslast tevreden? Ga ik een feestje geven? Neen!
Want: wat turken doen moeten ze vooral zelf weten. Dat ze NIET bij europa komen (mark my words...) is goed, want ook turkije gaat voor de bijl... die gaan een burgeroorlog tegemoet, binnen 10 jaar...
Waarom dan nog zeuren? Omdat het allemaal nog veel erger en nog veel dichterbij is dan menigeen aan wenst te nemen. Goed dan: polikorsekteleden (voor zover die er nog zijn), twijfelende bruiden en onverbeterlijke islam-apologisten (ik weet heus wel dat je bang bent en niet gelooft in confrontatie, maar bedenk wie je verdedigt):
De dhimmificatie is al verder dan je denkt:

www.theage.com.au/news/World/Piggy-ban...

bottehond | 17-06-06 | 20:20

Gezien de wuppie-rage in NL. acht ik 't gemiddelde NL publiek ook aardig achterlijk...

freedom_of_speech_72 | 17-06-06 | 20:19

Worden de duitsers daar ook ontkend??

cocopuffs | 17-06-06 | 20:17

Knorretje moet de mascotte worden van de EU!

Shani | 17-06-06 | 20:14

hoezo achterlijk?

Grote Kater | 17-06-06 | 20:11

Een hekel aan knorren? Ach die man is gewoon lid. Bvo!

superjan | 17-06-06 | 20:11

@wazzeggu, ik neuq alles waar ik in 0.3 seconden omheen kan sjouwen.
Mietjes zijn selectief.

Overigens nog nooit een islamiet geregeld, althans niet met burka... Puur stukje grof wegzetten niet meer dan dat. vanzelfsprekend.

Was ik nog maar een jongetje, heb aardig wat modificaties op papier mocht dat ooit een keer gebeuren. Zal wel niet.

..Whatever | 17-06-06 | 20:06

Das niet mijn probleem, ik ben 20 jaar en ik ben wel de laatse die naar dat stuk karbonaad nog wil kijken. Ik denk dat ad v/d berg de vrijgekomen wel kan vullen met de kids.

Boeiend allemaa, ik ben gewoon keihard geslaagd voor me VWO, dat is belangrijk :P

freddyy | 17-06-06 | 20:06

@Godslasteraar 17-06-06 @ 20:02
Zolang Turkije Cyprus niet erkent zal Cyprus tegenstemmen. Er si nu al een conflict over Cypriotische schepen die niet in Turkse havens mogen komen. Turkije bij de EU het zal nog wel even duren maar als het aan mij ligt. Gaat het feest(varken) niet door.

Weisse rose | 17-06-06 | 20:05

Wie nu nog denkt dat turkije bij de EU moet kunnen ze deporteren naar dat hakbarland in wording. Wat wil je met zo'n rat als Erdogan. Die gast heeft 4 maanden cel gekregen wegens aanzetten tot religieuze haat en poging tot vestiging van een islamitische staat. Verder zei hij bij een politieke bijeenkomst: "Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze barakken en gelovigen onze soldaten". We gaan nog eens oorlog voeren met dat land.

controle | 17-06-06 | 20:04

@ Zeven
Mja, Cyprus, maar die halen telkens bakzeil. Al weet ik niet wat de compensatie daarvoor bedraagt. Vermoedelijk wat leuke subsidiepotjes.

@ Treger
Wie heeft geen keus? de EU of Turkije?
Op zich zou ik me nog wel kunnen vinden in een toetreding van Turkije, Dan zal het de monotheisten nooit meer lukken een katholieke kerk (katholiek = katholicos = "algemeen") af te dwingen. Verdeel en heers, een EU met vele geloofjes die allen ondergeschikt zijn aan een overkoepelende seculiere wetgeving. Een eerherstel van het pre-christelijke Romeinse rijk, met z'n vele religies.
Maar ja, dan moeten we wel een hele hele diepe geul graven rond de zuidgrens van Turkije, of een hele hele hoge muur. Wat dat betreft is Israel gidsland.

Godslasteraar | 17-06-06 | 20:02

Het is een achterlijk geloof, geloof ik.

Achtertuyn | 17-06-06 | 20:01

.. Whatever 17-06-06 @ 19:49
Volgens mij spreek je uit eigen ervaring, zo in de trant van "Been there, done that, and got the pictures to prove it". Dat je d'r uberhaupt aan begonnen bent. Jongetje toch....

Wazzeggu? | 17-06-06 | 19:57

Nòòh...

rickwbush | 17-06-06 | 19:55

Ik, Taenia solium, spreek hier schande van! Winnie is liev verdoemme!
Addergebroed blijf van Winnie af, mijn mes is altijd scherper! Menig orgaan kan er van meespreken inmiddels. Mijn ei beland in je Lammeschoen, en vreten zul je! Evengoed blijft mijn lokale sjawarma boer een toffe gozer! Ondanks de sperma in de knoflooksaus!

Lintworm | 17-06-06 | 19:54

Kunnen we niet gewoon even alle staldeuren voor een weekje openzetten in alle EU landen.
Loopt knorretje vanzelf wel een shoarmatent, bijstandskantoor, gloentenboel of moskee binnen.
Pakken ze meten allemaal hun koffers en is het probleem opgelost.
Simpel toch..........

dhimmi | 17-06-06 | 19:52

En dat wil bij de EU komen???

RoekelooS | 17-06-06 | 19:51

Knorretjes onrein het is wat. Wel eens een islamitische teef uit haar kleren gescheurd, over smerige onreine kudt begroeiing gesproken. Je zou bijna knorretje nemen, komt je c*ck niet met witte vlokken uitzetten, wel dat denk ik dan. meurende kadavers zijn het zo onder die burka, niet raar dat ze naar het noorden trekken, frisser. en zo een regenbuitje misstaat ook niet.
Je ziet heden ten dage ook een serieus wil tot vertrek onder de kakkerlakken in Mexico, die beesten zijn ook niet achterlijk die hebben de burka ook op het ook, lekker begroeit onder zo een doek, kleffe bende ook, en je stoot je harses niet constant aan een clit. Laat die beesten maar lopen, de Atlantische ligt nog wat in de weg, maar dat werken ze ook nog wel uit.

..Whatever | 17-06-06 | 19:49

@godslasteraar,
Maak je niet druk, hoe dan ook zal Turkije EU lid worden. Ze hebben gewoon geen keus.

Treger | 17-06-06 | 19:46

Is de EU: "Too Big, or not too Big?

Kakbouter | 17-06-06 | 19:45

@ Godslasteraar 17-06-06 @ 19:41

Griekenland en Cyprus staan er misschien ook niet om te springen...

Zeven | 17-06-06 | 19:44

@ WinX
Ik betwijfel ten zeerste dat Europese politici een toetreding van Turkije voor elkaar krijgen. Frankrijk heeft al aangekondigd een referendum te houden over deze kwestie, en ik heb niet de indruk dat men in Frankrijk erg enthousiast is. Idem Oostenrijk. Ook is er nog het verkiezingsprobleempje in Frankrijk volgend jaar mei. Het schijnt dat Le Pen, of in ieder geval het Front National, de beste kansen heeft. De huidige politieke klasse in Frankrijk heeft helemaal afgedaan in Frankrijk. Interesting times in 2007.

Een ander punt is dat het lijkt, zoals ik hierboven al poste, dat Turkije zélf al niet meer wil, of dat in ieder geval de Turkse maatschappij een hele andere koers inslaat. Ik heb ook een beetje het idee dat Europa en Turkije elkaar de zwarte piet proberen toe te spelen voor het nu al vaststaande (imo) falen van het toetreden van Turkije. Waarbij Turkije graag wil dat het de EU de schuld kan geven, en de EU dát nu juist wil voorkomen.

Godslasteraar | 17-06-06 | 19:41

Dan ook Lassie, Babe, Commissaris Rex enzocetera van 't scherm.
Heeft de Nederlandse Moslim Organisatie al gevraagd om Knorretje van het Nederlandse scherm te weren in verband met grove beledigingen aan het adres van de Geytenneuqers?

Wazzeggu? | 17-06-06 | 19:35

Knorretje hakbar

Achiel | 17-06-06 | 19:31

Opmerkelijke is ook dat het tot nog toe blijkbaar wél mogelijk was, Knorretje op de buis in een moslimitisch land. Blijkbaar heeft Turkije een nieuwe koers ingeslagen, wat vermoedelijk te verklaren valt met de aantrekkelijkheid van het islamitisch heil zoals dat wordt vormgegeven in buurlanden als Irak en Iran. De Turken barsten van de jaloezie en sympathie bij de aanblik van zoveel godsvrezendheid in 's werelds openlucht inrichting voor godsdienstwaanzinnigen aan de zuidgrens.
De toekomst van Turkije ligt, als we de koers van de maatschappelijke ontwikkelingen in het land extrapoleren, in het Midden Oosten, en niet in het Westen.

Godslasteraar | 17-06-06 | 19:31

dit gaat echt helemaal nergens over... en dan tebedenken dat die apen republiek tot de EU wil toetreden...

Jordan23 | 17-06-06 | 19:30

Iedereen die wel eens in Turkije is geweest weet dat er zat harem varkens rondscharrelen

Traag | 17-06-06 | 19:30

Hier maakt de Islam zich wederom onstervelijk belachelijk mee.
Is er niet ergens nog een planeet vrij voor die gasten ?

Stijllist | 17-06-06 | 19:29

@ Godslasteraar
Nee hoor, ze willen Turkenland er kost wat kost bij hebben. Had de gewone burger ook maar wat te zeggen hierover! Ook dit wordt ons door onze strot gedrukt net zoals de euro.

WinX | 17-06-06 | 19:27

Jammer. Boes heerste. Tot die fundis van de dierenbescherming hem kapotgeclaimd hebben.

veest van pim | 17-06-06 | 19:27

Your with Pglet or against it!

vmk | 17-06-06 | 19:25

Wat enorm triest. Nieuw dieptepunt is bereikt. Morgen is de muppethsow Miss Piggy aan de beurt. EN VERGEET BOES MAAR HELEMAAL IN TURKIJE!

ViagraFalls | 17-06-06 | 19:25

Dat krijg je nou: als we nu een Europese grondwet hadden gehad, konden we glashard op tafel gooien dat het van de staatstelevisie bannen van Disneytekenfilmpjes in strijd is met onze Europese normen en waarden en daarom niet verenigbaar is met het lidmaatschap van de economische, juridische, sociale en politieke unie die de EU wil zijn. Maar nee hoor, Kees en Dupont moesten zo nodig tegenwerken. Nou, bedankt hoor! Ook namens ome Walt.
Nee serieus: Turken moeten zelf maar weten wat ze bannen en waarom. Maar erg veel zin heeft het niet.

veest van pim | 17-06-06 | 19:21

Go Geert Go!!

Hakbarrr | 17-06-06 | 19:21

ik word zo ontzettend droevig van die lui...

Cum grano salis | 17-06-06 | 19:18

alle fundamentalisten... dat zou mooi zijn. en mart smeets ook maar gelijk dood dan, als er toch moet worden opgeruimd

QB (ja die.....) | 17-06-06 | 19:18

@Pliesie Agent 17-06-06 @ 19:15
moslimfundamentalisten zijn veel agressiever dan welke andere fundi's dan ook... dus weg ermee.

Onderbuik | 17-06-06 | 19:18

Turkije bij de EU? NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

mattieboy | 17-06-06 | 19:17

Zeker weten dat het niet is omdat Winnie een vrouwennaam heeft, in z'n blote berensnikkel door een kinderprogramma loopt en buitengewoon homo-erotisch tegen Iejoors achterhammen aanschurkt?

veest van pim | 17-06-06 | 19:16

@QB - Doe dan ook gelijk wat aan die gristenfundamentalisten. ;)
O.T. Ik dacht juist dat ze daar nogal meevielen (hoofddoek ist verboten in der Türkei), maar kennelijk niet dus. Wel zielig dit.

Pliesie Agent | 17-06-06 | 19:15

als die rare islam-apen nu eens even dood gaan met z'n allen, vanavond ofzo, waarom niet...?, het is een mooie dag en het zou een prima afsluiter van een mooie dag zijn. dan kunnen we morgen gewoon weer verder met een betere wereld.

QB (ja die.....) | 17-06-06 | 19:13

Sterf Knorretje Sterf!

Westlander | 17-06-06 | 19:12

De publiciteitscampagne van Turkije loopt lekker. Ik geloof dat het zolangzamerhand wel gedaan is met toetreding van Turkije in de EU.

Godslasteraar | 17-06-06 | 19:10

moet winnie de poeh er ook al aan geloven? wat zielig zijn de mensen geworden!!

Smilingdevil | 17-06-06 | 19:09

Ik wilde het net op een ander forum posten.. :)

Waar was knorretje toen Winnie zich had volgevreten en vastzat in die boom? Lekkere vriend die knorretje..

Supreme Dutch | 17-06-06 | 19:07

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen