Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kijk... een hoerrr

In een rijtuiggieHet is weekend en daarom tijd voor wat anders dan u op werkdagen op GeenStijl gewend bent. We mogen doordeweeks graag op potje mopperen op het failliet van de multiculturele samenleving. Maar op zo'n zonovergoten zaterdag is het wel eens aardig aandacht te besteden aan zaken van minder onderbuikig allooi. Zo zijn er vandaag een aantal aardige evenementen, die het predikaat Stijlloze Uittip verdienen. Op Terschelling zijn de Behaarde Oksel Dagen begonnen. Grote kans dat u daar lachende GroenLinksers en PvdA-ers tegenkomt. En in Arnhem is zojuist de EO Jongerendag van start gegaan. Zingen en dansen met de CDA Jugend en overige Rogier Havelaartjes van Nederland. Veel plezier! Dan gaan wij op GS gewoon verder met Alexander Pechtold scherp houden. Want in het keurige 's Gravenhage is ophef ontstaan over passagiers van het openbaar vervoer die er een gewoonte van maken het HTM-personeel aan te spreken met "goedemorgen kankerbestuurder, je bent een hoer, ik neuk je moeder". Om vervolgens er op los te slaan met de sneeuwpook. Da's natuurlijk niet netjes van de plaatselijke jeugd. Nee, we noemen geen namen. Ook geen afkomst. Want het zijn maar "incidenten". Elke dag weer. Uiteraard lees je dat soort verhalen niet bij de Haagse Tram Maatschappij. "De sfeer op de remise is heel erg goed. Iedereen is altijd vrolijk en er wordt veel gelachen". Moehaha.

Reaguursels

Inloggen

Jaren geleden in lijn 4. Een stel Surinaamse vmbo'ers kwam de tram in stappen. Ze gingen tl-buizen uitdraaien, met ramen klepperen enz. De moedige conducteur stopte, liep naar achteren en riep dat ze moesten stoppen of hij gooide ze eruit. De ettertjes vielen stil en keken wat glazig naar buiten. Mijn vrouw en ik maakten echter de fout achterom te kijken; toen de conducteur weg was begon zo'n dik kind op onze achterhoofden te tikken, 'niet kijken hè!', waarbij haar vriendjes ons boos aankeken. We gingen de tram maar uit, wat moet je anders.
Dezelfde dag zagen we voor de Bijenkorf een Antilliaanse junk fietsbanden lek prikken met een groot mes en zagen we een Porsche met twee Finnen een Duitse auto klem zetten omdat de bestuurder het gewaagd had te toeteren toen ze lang stilstonden op het Rokin om met een passant te praten.
Ik ben in Amsterdam geboren en getogen, maar die dag voelde ik dat ik er niets meer te zoeken had.

Onbevlekt blazoen | 19-06-06 | 11:23

ik dacht even dat dit wéér een toeps-topic was...

zakje pinda´s | 19-06-06 | 10:14

bottehond 19-06-06 @ 01:48

Zie je nou dat je nooit antwoord geeft... zucht

de_grote_roerganger | 19-06-06 | 09:58

klasse brullioo extreem relaxed dat er nog mensen zoals jij rondlopen, nu alleen nog de dhimmitude in de politiek wegtimmeren door de verpletterende overwinning die we voor Wilders gaan regelen.

Tonnie | 19-06-06 | 06:55

@wachtmeester
whoehahaha, wie wil er nu iets gaan kopen in een haatfabriek...

maar goed. De vraag is niet: 'hoe komt het ooit nog goed met die moslims' (want het komt nooit meer goed met ze, zolang ze de koran als handleiding hebben), maar:'hoe komen we zo snel en bloedeloos mogelijk weer van ze AF'

stap 1: maak het ze zo moeilijk mogelijk om nederland in te komen (stop de instroom)
stap 2: maak ze hier belachelijk (omdat ze ook lachwekkend zijn), verbied de islam, lach om ze op tv, schaf kinderbijslag af, geen uitkeringen meer overmaken naar finland, etc etc etc (verbied ze)
stap 3: laat zoveel mogelijk moslims weer naar hun eigen landjes afvloeien
(start de uitstroom)

dus, de oplossing laat zich in drie handzame stappen samenvatten:

stop de instroom - verbied ze - start de uitstroom

brullioo | 19-06-06 | 06:26

@brullioo 19-06-06 @ 05:34
Punt 8 vind ik kapitaalvernietiging.
Er kan nog altijd een fietsenstalling of Aldi in gevestigd worden.

wachtmeester de bruy | 19-06-06 | 06:16

@parbogirl 18-06-06 @18:22
Binnen sommige islamitische gemeenschappen circuleren ideeen waar de honden geen brood van lusten.
En het is echt stuitend wat ik soms te horen krijg tijdens koetjes en kalfjes gesprekken.
Vertel de theedrinkers nou eens wat je allemaal te horen krijgt.
Ben zelf ook heel erg benieuwd.
Toe maar (Paramaribo?)meisje!

wachtmeester de bruy | 19-06-06 | 06:04

In de tijd van Provo zou Het Lieverdje met "de aardappelzak met kijkvitrage " zijn omhangen en daarna door antirookmagier Robert Jasper Grootveld persoonlijk in de hens zijn gestoken, terwijl de bezwerende woorden Uche, Uche, Uche zouden zijn uitgesproken.
De burka, het symbool van anarchie en baas in eigen buik.
De waxinelichtjes waren weer niet aan te slepen om de kannen thee warm te houden, zie ik aan de posts.

wachtmeester de bruy | 19-06-06 | 05:51

@piet0r
mensen dwingen een kopvod te dragen is: autoritair
de islam is: autoritair
daartegen tekeer gaan is: anti-autoritair snap je?

brullioo | 19-06-06 | 05:44

De oplossing?
1) nieuwkomers moeten hun oude paspoort verbranden
2) nieuwkomers moeten respect voor nederland hebben
3) nieuwkomers die zich niet aan de wet houden of een uitkering aanvragen binnen 10 jaar, kunnen weer vertrekken
4) turkije mag nooit bij de eu (dan zitten we hier met met een paar miljoen extra 'landgenoten'
5) de islam moet verboden worden (oproepen tot geweld mag namelijk niet)
6) de islam moet ontmaskerd worden, en niet langer aangezien voor 'goed geloof', het is namelijk een geweldadig kankergeloof.
7) wie geweld pleegt in naam van allag, moet direct gefussileerd worden, want is bezig met geweld ons land te veroveren, dat heet een invasie van een vijandelijke mogendheid: de islam.
8) de moskeeën moeten worden afgebroken, want haatzaaien mag niet
9) de koran moet verboden worden, want haatzaaien en oproepen tot geweld mag niet.
10) moslims moeten uit nederland vertrekken

de vrede zal weer snel terugzijn, als de moslims het land uit zijn

nee, serieus: wat helpt: maak het de moslims zo lastig mogelijk, scheld ze uit, laat ze merken dat ze hier niet welkom meer zijn (omdat ze het zelf verpest hebben, namelijk). Laat ze vrijwillig het land uitgaan. Of, als ze dat niet vrijwillig doen, help ze een handje. Bijvoorbeeld door hun geyle kinderneukende profeet belachelijk te maken op tv. Of 'het leven en de moordpartijen van de profeet'. of: 'waarom islamieten geweld moeten plegen van hun geloof' of: 'waarom islamieten geen respect hebben voor ongelovigen, terwijl ze wel zelf respect eisen', er is nog zoveel te doen.

wat zeker niet helpt:
1) doen of het allemaal aan ONS ligt (wij zijn niet aaaardig genoeg)
2) doen of de islam een mooi, vreedzaam, respectvol geloof is (want liegen mag niet)

brullioo | 19-06-06 | 05:34

@ bottehond 19-06-06 @ 01:48

leuk dat je de provo's erbij haalt, die waren namelijk anti-autoritair.
Mensen met een burqa (ik hanteer de volkskrant-spelling :P) willen deporteren is autoritair. Dus: appels en peren.
Trusten

piet0r | 19-06-06 | 03:29

de_grote_roerganger 18-06-06 @ 22:16

Wat is daar mee? Te cynisch en provocerend en "neerbuigend"... damn... is het hier een therapie-groep in sensitivity of zeau.... get over it... I am no soft kitten... praat met me en verwacht zout in wonden... mijn stijl... provoceren... een provo anno 2006. What of it? Ga anders lekker knorretje kijken, man. En nou je rug recht en discussieren en anders niet zeuren.

bottehond | 19-06-06 | 01:48

sorry joris

Tonnie | 19-06-06 | 00:20

-weggejorist-

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 23:35

-weggejorist-

Tonnie | 18-06-06 | 22:43

Leg dit eens uit dan hoe dit vechten voor de vrijheid is:

"Wie hier dus reaguurt en niet op wilders stemt (op die enkele multikulsejktariër na) kan wat mij betreft beter zijn bek dicht houden"

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 22:16

de_grote_roerganger 18-06-06 @ 20:03

Op welke vraag geef ík geen antwoord, vent? Ik zal je van dienst zijn... kom maar op!

bottehond | 18-06-06 | 20:17

bottehond 18-06-06 @ 19:50

Het spijt me maar met jou is het moeilijk te discussieren.. je danst om de feiten heen.. dat doe je lichtvoetig en mooi maar je reageert nooit op wat ik vraag. Gister hadden we overigens geen redelijke discussie.. ik zei dat je deaud mocht gaan en gaf later aan dat je misschien toch meeviel.. verder mag je nog steeds deaud van mij

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 20:03

v Maerlant 18-06-06 @ 19:44

Fijn dat je nu minder bezorgd om mijn welzijn bent ;-p

Toch pleit ik ervoor om het niet al te overdrijven.. ik woon nu 4 jaar in de bos en lommer en het enige vervelende wat ik heb meegemaakt was een gegooide sneeuwbal.. De grootste kloootzakken tot nu toe zijn voor mij de planologen en politici die dachten dat je een enorme berg geitenhoeders in achterstandswijken kon gooien en dat dat wel goed zou gaan.. nou niet dus.
Naarmate de jaren zullen voortschrijden zullen de problemen denk ik afnemen (niet meteen roepen dat dat niet zo is want jij noch ik weten het echt).
Verder kan ik oprecht boos worden als ik vrouwen door de wijk zie lopen in een burka.. die mag je idd meteen eruit flikkeren van mij..

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 19:57

de_grote_roerganger 18-06-06 @ 19:22

Wat kopieer je veel van mijn woordjes. Even recap? Mag ik in herinnering roepen dat we gisteren een "redelijke" discussie hadden en je vandaag met een sneer en een evidente onzinopmerking kwam aangaande mijn vermeende selectieve vrijheidstoekenning. Voor mij werkt het eenvoudig wat betreft de discussie: ik stelde je een vraag, jij ging vervelend doen. De vraag is dus (nogmaals): waar baseer je op dat ik welke ander dan ook zijn vrijheid misgun? Dude... relax... you are barking up te wrong tree.... denk hier eens over na: waarom reageer je zo gebeten op oom Botte? Deed je gisteren ook en et lukte me om je over te halen een normaal gesprek te voeren. Tell me: wat denk jij te halen uit een discussie met mij?
Maar uiteraard eerst mijn vraag over vrijheid beantwoorden, alstUblieft.

PS: neerbuigendheid is een stijlvorm, hoort ook bij GS. Moeite mee? *chuckle*

bottehond | 18-06-06 | 19:50

de_grote_roerganger 18-06-06 @ 19:33

Je klinkt al wat geruststellender. Waarvan ik huiver is dit:

'een blank land waar wat integratieproblemen zijn'

Die 'wat integratieproblemen'... Spring nu niet direct op je paard, ik viseer je niet persoonlijk, maar zulke passages geven me het weeë gevoel de fossiele multikulapologist aan de lijn te hebben. Hadden zij niet vanaf het begin de problemen ontkend, dan waren ze nooit zo groot kunnen worden. Een hele opluchting dus dat je niet in dat kamp zit.

Ze zijn er en gaan niet weg; inderdaad. Die oplossing is aartsmoeilijk. Het zal een pakket aan maatregelen moeten zijn en we hebben Europese steun en coördinatie nodig.

Toch nog even over ZA. Je voorbeeld van Jamaïca snap ik wel, maar het hoeft m'n redenering niet tegen te spreken (voor BA Sinnic kan ik niet spreken). Die hekwerken (je noemt ze idioot, ik zou ze eerder als tragisch bestempelen) wijzen op criminaliteit. De compounds die in België gestalte krijgen ook. Criminaliteit en onveiligheid. Vanwaar die komen laat ik je raden.

v Maerlant | 18-06-06 | 19:44

v Maerlant 18-06-06 @ 19:27

De post was voor jou en niet voor dommehond natuurlijk

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 19:35

bottehond 18-06-06 @ 19:13

Tja, polarisering of niet.. het model ZA is gewoon totaal anders dan welk ander land ter wereld ook. Verder is helemaal niet te voorspellen hoe de NL samenleving zich gaat ontwikkelen, als dat zou kunnen hadden we de problemen die we nu hebben niet. Ik ben overigens niet zo multikulti als jij denkt. Ik zit helemaal niet te wachten op 1 miljoen turken, marokkanen en wat al niet meer. Alleen zijn ze er, gana niet meer weg en we zullen samen dus een oplossing moeten vinden, like it or not. Overigens haalde hij de herkwerken aan die daar zijn als hij zijn biertje wilde drinken.. op jamaica zijn vele huizen beschermd door idiote hekwerken omdat het er niet zo erg veilig is.. dat heeft geen reet met polarisatie of allochtonen te maken

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 19:33

de_grote_roerganger 18-06-06 @ 19:16

Ik denk niet dat het de bedoeling van BA Sinnic was om een te verwachten kopie van ZA te verkopen. Elk land heeft zijn eigen variabelen. BA Sinnic wijst op materiële, zichtbare consequenties van gepolariseerde samenlevingen. Ik stel in haar of zijn zog vast dat bepaalde verschijningsvormen hier al zijn of eraan zitten te komen. Het falen in de opzet die jij aanhangt (de multiculturele maatschappij opdringen) brengt met zich mee dat er als het ware onder onze neus, waar we bijstaan dus, gesegregeerde samenlevingen ontstaan. Daar kunnen dan de rechtse rukkers zoals jij ze zo graag noemt weinig aan verhelpen. De gesegregeerde samenlevingen vloeien voort uit de mislukte multikul. De rechtse rukkers waar je mij tegen wil en dank bij rekent wilden die multikul sowieso niet. Willem Drees sr. ook niet, nog zo'n notoire rechtse rukker.

v Maerlant | 18-06-06 | 19:27

bottehond 18-06-06 @ 19:13

En daar gaan we weer.. de dommehond is uitermate ongekend slim en heeft een ongekend abstractieniveau en alle andere mensen zijn dom.. zoals ik eerder al vroeg.. doet dat nou geen pijn die borstklopperij.
Grappig genoeg kom je niet verder dan continue dezelfde gratuite opmerkingen om aldoende iedere vorm van discussie te vermijden.. wat heel goed van je is want gezien jouw bijna onaardse intelligentie zal niemand die hersenspinsels kunnen volgen.. je weet tog

Je plaatsvervangend schamen is niet nodig, je kunt je handen vol hebben aan je eigen postjes. Wanneer je minder denigrerend kunt doen dan sta ik open voor verdere discussie.. voor nu ga ik eerst mijn tranen drogen want jouw megalomane postjes zijn op het hilarische af.

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 19:22

v Maerlant 18-06-06 @ 15:19

Ah toen je fietsen was.. ben zelf maar een stukje gaan lopen langs de a'damse grachten. Maar denk je nou echt dat we richting zuid afrika gaan. hoe kun je dat nou denken. Niets maar dan ook niets suggereert zoiets. De geschiedenis van ZA is wel een ietsjepietsje anders dan die van NL volgens mij. Een lang door blanken bezet land wat inmiddels een beetje opkrabbelt vs een blank land waar wat integratieproblemen zijn. Zuid afrika is een land wat voorkomt uit stammenoorlogen (zoals in bijna alle niet noord-afrikaanse landen). Nederland heeft nu een probleem met een klein deel van zijn bevolking. Vergeet niet dat (bij gebrek aan een beter woord) de meeste allochtonen ook doodmoe worden van criminele marokkanen. Toen ik opgroeide was in mijn dorp/stad een heersende kliek molukkers.. zelfde problemen (afgezien van de islam) als de jonge marokkanen, inmiddels zijn dat allemaal brave huisvaders hoor..

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 19:16

de_grote_roerganger 18-06-06 @ 18:52

Zeg, meneertje, doe es niet zo onredelijk als iemand je de waarheid zegt.
( komt dat schooooot: grote roerspaan: "ja... jóuw waarheid, bottehond")
Sore looserT. Hoe dan ook: ik klop mezelf op de borst? Als jij het zegt zal het wel waar zijn. Boven het maaiveld uitsteken... da's niet zo jouw ding tog..... Jij zult dan ook zonder twijfel egomane mensen kunnen aanwijzen. Je bent kennelijk heldervoelend, zoals ik als hond zijnde, dus ik zal inderdaad selectief met vrijheid omgaan. Een onderbouwing is uiteraard geheel overbodig. Eerlijk gezegd denk ik dat je jezelf overschat. Je kunt het abstractie-niveau overduidelijk niet aan. Laat de discussie misschien maar aan grote mensen over. Ik krijg gewoon plaatsvervangende schaamte van je.

bottehond | 18-06-06 | 19:13

'Als iemand zich beroept op integriteit maar onderwijl roept dat als je niet dit of dat doet je bek moet houden.'

Dat roept hij niet. Je hebt verdraaiing nodig om je punt te maken.

'en dan komt een andere rechtse rukkerT '

Heb altijd links gestemd.

'Onderwijl heb ik nog geen goede oplossing gehoord van een van jullie 2'n.'

Hoe dat komt heb ik al uitgelegd aan Knuffelpoes op deze draad.

'wij hebben het hier altijd maar over die paar duizend klootzakken'

Her zijn er veel en veel meer. Je hebt weer verdraaiing nodig. Ditmaal gebruik je het valse contrast miljoen-paar duizend.

'dat lost toch geen reet op man..'

Hier kan ik je volgen. Ik word er zelf ook moe van. Sta wel eens even in mijn schoenen. Je wordt met de meest voorspelbare, soms ook onvoorspelbare labels bedacht als je nog maar een diagnose stelt. Dan draai je driemaal je tong vooraleer je je daaraan wacht. Ik heb nochtans hierboven, zij het in erg kort bestek, toch al een begin gegeven van waar het volgens mij zoal naartoe moet, ook weer in één van m'n posts aan Knuffelpoes.

Ik heb ook een erg beleefd postje aan je gericht om 15:19. Geen antwoord op gehad. Welke grote roerganger had het ook weer over lutsen?

v Maerlant | 18-06-06 | 19:04

v Maerlant 18-06-06 @ 18:38

Inhoudelijk? Zoals jij bedoel je?! Muhaha.. lutser

Als iemand zich beroept op integriteit maar onderwijl roept dat als je niet dit of dat doet je bek moet houden.. tja.. en dan komt een andere rechtse rukkerT hem verdedigen en zegt dan nb. dat het zo hoort op een forum.. nou daar denken we dan anders over.. ik denk dat het hier een nogal dooie boel wordt als je je bek moet/mag houden. Onderwijl heb ik nog geen goede oplossing gehoord van een van jullie 2'n. Roepen dat het kudt is is zoooo makkelijk nl. Er zijn een miljoen nieuwe nederlanders en wij hebben het hier altijd maar over die paar duizend klootzakken.. dat lost toch geen reet op man..

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 18:52

de_grote_roerganger 18-06-06 @ 18:31

Ik denk dat je stijl met inhoud verwart. Oom Botte heeft soms een.. botte stijl. Hij daagt graag uit. Dat resulteert vaak in meer spankracht. Zo hoort dat op een forum.

Nu je citaat. Er staat: wie over dit thema bezorgd is en desondanks niet voor Wilders stemt, kan, voor zover het mij betreft, beter zwijgen.

Is dat dictatoriaal? Wat mij betreft? Beter? Als dit je beste voorbeeld was kom je niet erg overtuigend over. Waarom reageer je niet inhoudelijk?

v Maerlant | 18-06-06 | 18:38

bottehond 18-06-06 @ 18:01

Het valt me steeds weer op dat jij jezelf zo op de borst klopt.. doet dan geen pijn? Ik begrijp wel dat niet iedereen zo enorm integer is als jij hoor, zo is dit stukje uit een van je posts zo'n fraai voorbeeld van jouw goede werken als voorman van vrijheid voor allen:

"Wie hier dus reaguurt en niet op wilders stemt (op die enkele multikulsejktariër na) kan wat mij betreft beter zijn bek dicht houden"

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 18:31

Grote Roerganger,

Een gedeelte van de Nederlanders zal geen enkele allochtoon ooit accepteren. Een lullige waarheid waar we mee moeten zullen leren leven. Dat mag geen excuus zijn voor k.gedrag.

Als er 2 Marokkanen van 15 zich in de door jouw geschetste situatie bevinden, zullen ze zich niet allebei in dezelfde mate gediscrimineerd voelen. Een rotgevoel, jazeker. De ene komt wel uit de situatie en de ander niet. En dat is op zich een keuze die je maakt, dat het gemakkelijk gaat heeft niemand beweerd. Want op zich zijn er veel die het gelukkig wel lukt.

Binnen sommige islamitische gemeenschappen circuleren ideeen waar de honden geen brood van lusten. Die zullen zich dus nooit thuisvoelen, hoe welkom je het hen ook maakt. Het is echt stuitend wat ik soms te horen krijg bij koetjes en kalfjesverhalen. Zoals eerder gezegd is mijn IRL naam typisch Arabisch/islamitisch. Zodra sommigen die horen gaat er een beerput open aan onterechte NL bashing. Ze schrikken zich half dood als ik dan zeg niets te hebben met de islam. Ik woon (ongetrouwd) samen met mijn Nederlandse vriend en onze dochter. Ook iets waar sommigen van schrikken. Ja, ik maak mijn eigen keuzes, en ja, mijn ouders vinden dat goed. Dat ik een volwassen vrouw van 30+ ben vergeten ze blijkbaar.

Ik ben ook van de harde eisen, en zero tolerance. Ik vind het frappant dat ouderen van bv. Turkse, Marokkaanse afkomst zichzelf te oud, zwak, ziek en misselijk vinden om Nederlandse les te kunnen volgen. Dan heb ik het over mensen van 50, 60. Mijn schoonmoeder leerde op haar 60e Spaans voor vakantie, en mijn eigen moeder leert nu Sanskriet lezen en schrijven, ze is 55. Het is domweg gevaarlijk, oudere mensen die geen Nederlands kunnen zouden niet eens behoorlijk 112 kunnen bellen als er iets gebeurt.

Het is dus de uitdaging om te multiculti maatschappij te laten slagen, ondanks de stoorzenders aan alle kanten. En af en toe heb ik er best een hard hoofd in.

Parbogirl | 18-06-06 | 18:22

BASinnic 18-06-06 @ 16:34

R.E.S.T.E.C.P. ( vrij naar ali G.)

bottehond | 18-06-06 | 18:06

Jammer dat vrijheid in jouw optiek niet voor allen geldt.. zijn islamietjes soms geen nederlanders.. dus mogen die ook niet gewoon doen wat ze willen.. misschien zou je moeten strijden voor wat minder vrijheid.. dat lijkt me een beter alternatief

de_grote_roerganger 18-06-06 @ 14:36

Ik vind dit een heel slechte post. Geldt vrijheid in mijn optiek niet voor allen? Waar leidt jij dat uit af? Als je me zou kennen en/ of begrijpen zou je weten dat je opmerking kant noc wal raakt. Strijden voor MINDER vrijheid? Man a man... wat ga jij slordig met dilemma's om.... ik ben teleurgesteld in je... Als je de volgende keer mijn integriteit aan durft nemen zetten we de discussie voort. Tot dan: moeilijk he... weldenkende en leuke mensen die naast een gezonde dosis verstand en common sense ook hun onderbuik betrekken in het verhaal. Sterkte er mee....

bottehond | 18-06-06 | 18:01

@de Grote Roerganger
Ben er van overtuigd dat een knulletje van 8 het woord "hoer" in de taal van zijn ouders niet hoeft te bezigen, dan haalt pappie wel uit. Uberhaupt al gek dat een jochie van acht dit woord kent. Zijn zusje zal het woord "hoer" tegen de trambestuurder niet bezigen, zal dat nooit in haar mond nemen. Dit jochie van acht is eenvoudig niet goed opgevoed. Luistert te veel naar zijn grotere broeders.
Het is volgens mij eenvoudig wat de ouders willen. Er zijn "allochtone" ouders die hun kinderen op een gereformeerde school plaatsen opdat dit geloof dicht bij het Islam staat. Ook de orde en levenshouding op deze school past de "allochtone" ouders beter. Deze ouders zijn met hun kinderen bezig en ik durf het aan dat deze kinderen goed terecht komen. Maar als pappie en mammie volledig buiten onze maatschappij staan, dan kan je van de kinderen ook niets verwachten.
Via moskee, instellingen etc. moeten wij deze ouders bereiken. De voorgangers in een moskee moeten daarom nederlands zijn opgevoed, opdat zij weten wat er in onze maatschappij speelt. Het is nog steeds niet te laat, maar we moeten doelgericht ingrijpen.

Duitse helm | 18-06-06 | 17:00

BASinnic 18-06-06 @ 16:34

Acceptatie begint met een positieve houding van jezelf.

Leg mij nou eens uit waar een marokkaan van 15 die leerwegondersteunend onderwijs doet, met -qua nederlandse samenleving- non-participerende ouders die nauwelijks nederlands spreken, wonend in de akbarstraat in west met zijn 8'n op 55 viekrante meter en zich overal gediscrimineerd weet zich positief over moet voelen?

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 16:45

Parbogirl 18-06-06 @ 16:21

Aha, waarmee niet?

BASinnic 18-06-06 @ 16:34

Ik post insinuaties?? Grappig.. ik ben de enige (een van de weinigen) geloof ik in al die posts hierboven die meer doet dan alleen maar finnen bashen en dan ben ik de insinuerende kl**tzak.. tenzij je doelt op mijn clubsandwiches zijn voor paupers opmerking haha

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 16:39

Beste Roerganger, je laatste post getuigt al van wat meer nuance en diepgang dan je eerdere insinuerende posts. Ik ben geen stewardess (wat is daar trouwens mis mee?) en als clubsandwiches voor paupers zijn dan ben ik er maar een. Gelukkig is dit slechts zo in jouw optiek en "after all, who the f*ck are you?"
Ik ben donkerder dan menige Marokkaan maar wordt nooit gediscrimineerd. Maar ik spreek gewoon Nederlands en heb mij nooit als slachtoffer of zo gedragen. Het als buitenlander "bestempelen" komt van twee kanten in tegenstelling tot wat jij beweert. Acceptatie begint met een positieve houding van jezelf.

BASinnic | 18-06-06 | 16:34

Hallo Roerganger,

Er wordt zoveel hier gezegd door zo vele mensen en jouw posting sprong er wat mij betreft wel uit. Vandaar. Ik ben het gedeeltelijk met je eens, aan de andere kant weer niet.

Parbogirl | 18-06-06 | 16:21

Parbogirl 18-06-06 @ 16:05

Je klinkt als een voorbeeld voor velen, wees dat dus ook. Verder begrijp ik niet helaas waarom je je verhaald aan mij richt.. ik ben nl. geen blinde linkserT maar ben ook geen bliknde rechtse rukkerT. Ik zie de problemen, begrijp (denk ik) waar veel problemen door zijn ontstaan en wil graag dat deze worden opgelost. Daarvoor is het belangrijk eisen te stellen, harde eisen wellicht, maar ook dat je nieuwe nederlanders accepteert.., het is een lachertje dat mensen die hier geboren zijn, hier dood zullen gaan en nederlandse spreken nog steeds als buitenlanders worden bestempeld.

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 16:10

Reactie op 17/06/06 17:20

Parbogirl | 18-06-06 | 16:07

Grote roerganger;

Ik draai het altijd om; er is een gedeelte van de islamieten die niet om kan gaan met de multiculti samenleving. Die hun eigen falen maar wat te graag afwentelen op de Nederlandse samenleving. Zo vol van zichzelf en de heiligheid van hun denkbeelden, dat krijg je er niet uit. Scholing en voorlichting helpt daar niets tegen.

Ik ben ook allochtoon, net als mijn half Nederlandse dochter, maar wat boeit me die benaming. Heb moslimouders, maar ben atheist/humanist.

Toen mijn ouders naar Nederland kwamen, had mijn vader een LBO opleiding, moederlief had alleen middelbare school. Allebei hard gewerkt in allerlei minimumloonbaantjes, en flink gespaard door zuinig te leven. Mijn moeder heeft zelf allerlei opleidingen betaald tot MBO/HBO niveau.

Ook wij hebben met allerlei shit te maken gehad, juist dan moet je zelf het goede voorbeeld geven. Puberaal gedrag haalden mijn broer en ik niet in onze hoofden. Het idee al om iemand op straat voor hoer uit te maken, mijn ouders vonden het al moeilijk dat we onze onderwijzers op school bij hun voornaam en jij en jou noemden.

Begrip van mij krijgen sommige islamietjes dus niet. Ik heb het goed gehad met vooral finnen. Ik heb een typische moslimnaam, en er wordt vaak vreemd gereageerd als ik zeg niet gelovig te zijn, maar wel moslimouders te hebben. Willen ze nog tekst en uitleg ook.

Over kansen gesproken, die krijg je in Nederland genoeg, je moet ze nemen en hard werken. Waar in geinvesteerd moet worden is Nederlandse les, en daar mag best een eigen bijdrage voor betaald worden. Mijn ouders hebben een klein kapitaal uitgegeven aan wiskunde bijles voor mijn broer en mij.

Het is behoorlijk zuur dat die orthodoxe klootzakken hetgene waar mijn ouders en heel veel andere moslims voor staan, zo teniet kunnen doen.

Parbogirl | 18-06-06 | 16:05

CORRECTIES:

dan glijd je ipv dan glijdt je
en volkorendictatuur ipv vokorendictatuur
ik zeg met maar ff anders krijg ik ontzettend flauwe roodnekken op m'n dak.

sjoerd zwoerd | 18-06-06 | 15:57

@Folkert & to whom it may concern (=iedereen dus)
Jeezes, wat hebt jij geleik! Een maatschappij die steeds gecompliceerder wordt en met de minuut drukker bevolkt dient geleid te worden. Als dat niet gebeurt, dan glijdt je ongemerkt achterwaarts af tot een bananenrepubliek. En dat is precies wat die linkoiden willen. Een vakking vredespijp kunnen ze roken; ja die houden ze wel boven water terwijl we tegelijk verzuipen in de vokorendictatuur! Ich durf te verdedigen dat linx niet een politieke idee is, maar gewoon een bijzonder ernstig gebrek aan hersencellen. Ja, het staat er: linx is dom! Linx is dom! En een gevaar bovendien! Het is gebeurd! We gaan! We steken de vakking Styx over - met z'n allen - met dank aan de eenhersencellige, eeuwig zalvende zachte heelmeesters met hun gelukzalige glimlach. Enne... een goed geleide maatschappij in ons land betekent nog steeds een vrij land. O zo vrij. Maar niet voor LEYERS. Dat is alles. Simpel toch?
Owja, a propos oxelharen, laat ik nou ooit een gesjeefte kudt hebben aangetroffen op Oerol! Meteen aan de lans geregen, uiteraard.

sjoerd zwoerd | 18-06-06 | 15:54

Folkert Meinhof 18-06-06 @ 15:33

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 15:43

Wat mij opviel bij de reaguursels van de AD-loggers was die ubernaïeve ongezouten linkse opmerkingen. De één riep nog harder dan de ander dat Marrokanen de grootste zegening voor de Hollandse cultuur zijn geweest sinds de Gouden eeuw. Vervolgens werd nog even flink afgegeven op de Nederlandse cultuur en gewaarschuwd de allochtonen toch vooral niet overal op aan te spreken. Hé jongens , aju paraplu, ik ga emigreren. Net zoals 80% van de Hoger opgeleiden. I'll be damned als ik in het misselijkste land van Europa blijf wonen. Stik er maar in linkse rakkerts...

Folkert Meinhof | 18-06-06 | 15:33

de_grote_roerganger 18-06-06 @ 14:51

Hij zegt dan ook dat we daarnaartoe gaan, en hij is daar niet alleen in. Op Canvas (VRT-België) waarschuwde laatst nog een eerbiedwaardige prof voor de nakende verandering van onze steden in Gazastroken. Enkele jaren geleden al waarschuwde een minister van staat in België voor de aankomende Balkanisering van Europa. Ook in België rukken de compounds langzaam maar zeker op.

Misschien is BASinnic wel een wakkere stewardess? ;)

En nu ben ik fietsen! Check later nog wel 's...

v Maerlant | 18-06-06 | 15:19

En clubsandwiches zijn voor paupers en stewardessen

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 14:57

BASinnic 18-06-06 @ 14:42

Het spijt me maar je analyse is ruk. ZA en NL zijn natuurlijk totaal niet te vergelijken..

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 14:51

Kom net terug uit Johannesburg en zie daar ons voorland. Als je een clubsandwich en een biertje wilt nuttigen in het centrum dan rij je letterlijk van de ene met hekken bewaakte parkeerplaats naar de andere om vervolgens in een wederom bewaakte cafe "plezier" te hebben. Op straat lopen kan niet en 'snachts voor een stoplicht stilstaan kan je beter ook niet doen.
Overigens loopt deze scheiding door de rassen heen (alhoewel er natuurlijk weinig blanke straatcriminelen zijn).
Mijn advies aan ons en onze regering: wees kleurenblind! pak de aggressoren keihard aan en ondersteun eindelijk eens echt de normalen en welwillenden

BASinnic | 18-06-06 | 14:42

bottehond 18-06-06 @ 13:03: "ik houd van vrijheid, zie je.... en dát is de hele issue uiteindelijk...
"

Jammer dat vrijheid in jouw optiek niet voor allen geldt.. zijn islamietjes soms geen nederlanders.. dus mogen die ook niet gewoon doen wat ze willen.. misschien zou je moeten strijden voor wat minder vrijheid.. dat lijkt me een beter alternatief

de_grote_roerganger | 18-06-06 | 14:36

Zuuuuuuuuuuucht

kruisridder | 18-06-06 | 13:23

Den haag kon net zo goed in Finland liggen. Alleen is het daar zo koud he!

Makkelijk | 18-06-06 | 13:20

knuffelpoes 18-06-06 @ 12:51

Nou... dat is een erg inhoudelijk bijdrage... mijn post was erg raak dus, neem ik aan. Denk je dat het mij verder een rats ass kan schelen of jij wel of niet geestelijk volwassen kunt en durft worden? Ben ik mijn zusters hoeder? Je doet het er verder maar mee. Het ligt bovendien niet echt in mijn aard om de randvoorwaarden voor een discussie cq flame (whatever you want, babe) door mij opponent te laten stellen... ik houd van vrijheid, zie je.... en dát is de hele issue uiteindelijk...
BTW: mijn psychologisce analyses zijn van een bijna onaantastbaar niveau... en guess what: ik ben gaarne bereid mijn mening in te ruilen voor een betere... dus: I double dare you! Convince me......

bottehond | 18-06-06 | 13:03

@bottehond 18-06-06 @ 12:38
Wanneer wil je weer praten op basis van wat ik zeg in plaats van jouw havo-psychologische analyse? Durf jij met mensen in discussie zonder ze in een jouw voorgedefinieerd hokje te plaatsen en vervolgens als een Don Quichotte tekeer te gaan?
Ik hoor het wel.

knuffelpoes | 18-06-06 | 12:51

'en dan het niemandsland betreden waar de oplossing gevonden moet worden.'

bottehond 18-06-06 @ 12:38

Knuffelpoes, ik zit ook in dat niemandsland. We zitten met een kwaadaardig virus en zoeken koortsachtig (!) hoe het bestreden moet worden. Om de vergelijking verder te zetten: helaas wordt ons lab het grootste deel van de tijd bezet door actievoerders die ons onderzoek niet zien zitten.

Over moslims en de islam. Ik heb toch ook al verscheidene keren aangegeven dat het probleem de islam is. Ik heb geen blinde haat tegen elke moslim. Ze worden meegesleurd in die mondiale tendens van verharding. Moesten liberale moslims niet voor hun leven moeten vrezen, er zouden er veel meer zijn. Dat zegt heel veel dacht ik zo. Als het waar is (ik kan ook niet alles volgen, en sinds ik op geenstijl post maak ik m'n huiswerk niet meer zo zorgvuldig) dat in Canada tegen de invoering van de sharia ook moslims hebben geprotesteerd omdat ze het democratische model prefereren, dan zijn dàt de mensen waarmee te praten valt. Samengevat: ik denk genuanceerd over moslims, maar niet over de islam. Ik zeg niet: 't is maar een kankertje, madame. Kanker is kanker, Knuffelpoes.

Ook voor jou nog een prettige dag verder.

v Maerlant | 18-06-06 | 12:47

Eerlijk gezegd zie ik geen andere echte oplossing dan etnic cleansing als ik jouw analyse serieus moet nemen. Weet jij wat beters?

knuffelpoes 18-06-06 @ 12:09

Aangezien je vMaerlants analyse wel degelijk serieus kunt nemen zit hem dus daar een deel van het probleem.... Het feit dat jij (en velen) geen andere oplosing ziet als je het probleem na analyse serieus neemt. Tsja... dat is precies het punt waar het om draait en waar de bokken van de geiten gescheiden worden. Honden en katten mag ook. Omdat de enige oplossing die je kunt bedenken je niet aanstaat snoer je je eigen onderbuik de mond ( je weet tog... ik ben van het Komitee tot Rehabilitatie van de Onderbuik). En daar hebben anderen dan weer last van, omdat je ook hen de mond wenst te snoeren.... Die mensen zijn namelijk eng, want ze appeleren aan je eigen dilemma's. Geen staaltje van mentale durf, poes. De meesten van jouw soort hebben een probleem in zichzelf, dat lijkt me duidelijk. Ergo: eerst je onderbuik en bovenbuik verzoenen, dan de analyse serieus nemen en dan het niemandsland betreden waar de oplossing gevonden moet worden. Capice? Of moet ik het naar HAVO- niveau vertalen... ik geef toe... het vergt enige geestelijke lenigheid om mijn betoog te volgen... Roept U maar.

bottehond | 18-06-06 | 12:38

knuffelpoes 18-06-06 @ 12:09

Je ondertekening bij m'n vorige stuk is 'naar beneden getuimeld' en had m'n citaat van je moeten sieren.

v Maerlant | 18-06-06 | 12:18

'Moslims zullen zich nooit aanpassen. Gezien de demografische ontwikkeling hebben ze hier binnekort de meerderheid. Appeasen helpt niet. En de Islam is by nature er op uit om de macht over te nemen. Zeg het maar als ik het mis heb, en breng nuances aan waar je maar wilt.'

Neen, om kort door de bocht te gaan omschrijf je dat aardig.

We kùnnen hier voorlopig niet tot het formuleren van oplossingen komen. Ik heb al dikwijls gezegd dat remedies suggereren pas kan als de diagnose wordt erkend. Ik heb het ook al gehad over 'een amalgaam aan maatregelen' die moeten getroffen worden. En dat het Europees moet worden opgelost. En dat de bokken van de geiten moeten gescheiden worden. Mijn precieze denkbeelden daarover reserveer ik graag voor een draad waar ze on-topic zijn. Anders ben jij straks de eerste om te roepen dat ik mezelf herhaal. Wat president Babboe Bab hierboven schrijft vind ik overigens een erg verdienstelijke poging om terug wat solidariteit onder de menschen te krijgen, maar het is natuurlijk een oplossing die zich beperkt tot dit probleem. Het is een voorbeeld van een defensieve aanpak. Ik wil dat Europa terug het initiatief grijpt en in het offensief gaat. Vandaar ook m'n pessimisme: de EU is totaal vervreemd van haar burgers. En als ik nu gaandeweg in het snotje krijg dat je vragen je menens zijn, dan licht ik mezelf allicht nog toe. Voorlopig betrouw ik je niet. Als je het met veest eens bent, dan toch niet met mij? Wat wil je dan bereiken?

knuffelpoes 18-06-06 @ 12:09

v Maerlant | 18-06-06 | 12:17

@Van Maerlant 18-06-06 @ 11:27
Je hebt me nooit horen zeggen dat er geen problemen zijn. En dat etnisch zuiveren zul je van mij niet horen als je ook maar 1 andere oplossing aandroeg voor het door jou onvermoeibaar voorgestelde complex van problemen. Oplossingen of aanzetten daartoe hoor ik zelden of nooit van jouw kant.
Heel kort door de bocht komt jouw analyse hier op neer: Moslims zullen zich nooit aanpassen. Gezien de demografische ontwikkeling hebben ze hier binnekort de meerderheid. Appeasen helpt niet. En de Islam is by nature er op uit om de macht over te nemen. Zeg het maar als ik het mis heb, en breng nuances aan waar je maar wilt.
Vervolgens is telkens je beschuldiging aan de dhimmies en politiek correcten of hoe je ze ook categoriseert dat men niet bereid is actie te ondernemen.
Mijn vraag aan jouw: Wat zou jij doen als je het voor het zeggen hebt. Eerlijk gezegd zie ik geen andere echte oplossing dan etnic cleansing als ik jouw analyse serieus moet nemen. Weet jij wat beters? Of geil je gewoon op doemscenario's?

knuffelpoes | 18-06-06 | 12:09


knuffelpoes 18-06-06 @ 10:45

' terwijl ik heel duidelijk heb aangegeven wat de constructieve oplossingen voor mij zijn: niet dramatiseren, duidelijk grenzen afbakenen en geen onzinnige uitzonderingen maken op de toepassing van de wet die voor iedereen gelijk wordt toegepast.'

veest van pim 17-06-06 @ 20:58

ik begrijp werkelijk niet waarom je aan iemand met havo-niveau om oplossingen vraagt terwijl je Swami ze al heeft gedicteerd.

Wat betreft je idool en bottehond, die je in de draad over CIDI denkt te moeten afzeiken nog dit.

Als veest een dag niet op geenstijl is, slaan mensen een zucht van verlichting. Als bottehond er een dag niet is, dan wordt erover gepraat, wordt hij geroepen, en wordt hij gemist. Dàt is het verschil tussen jouw Swami en de mijne hoor! Ook tegenstanders van bottehond zullen erkennen dat hij één van de absolute smaakmakers van geenstijl is. Je kunt met bottehond erg diep gaan en dan maakt het 'm zelfs nog geen flikker uit of je in 'het andere kamp' staat. Bovendien is hij ook nog eens op akelig veel terreinen onderlegd, én zijn zijn posts, los van de informatiewaarde, erg meeslepend en grappig geschreven. Daar zou iemand die nog geen twee zinnen zonder fouten op papier kan zetten zich best niet laatdunkend over uitlaten.

v Maerlant | 18-06-06 | 12:07

knuffelpoes 18-06-06 @ 10:45

Is dit nu werkelijk een poging om me etnic cleansing in de schoenen te schuiven? Moet je teleurstellen hoor: not my cup of tea. En hoezo wil jij oplossingen? Er is toch geen probleem?

v Maerlant | 18-06-06 | 11:27

Het probleem van Hollanders is dat ze altijd tegen een overmacht staan. Er is geen neiging om elkaar in het gevecht bij te staan. Ze willen eigenlijk zo min mogelijk met elkaar te maken hebben. De fin en de Rijksgenoot *kuch* weten dat en buiten dit natuurlijk uit. In zo'n overvalle tram zitten misschien 5 van die overbodigen die moeilijk doen. Die 70 anderen zitten angstig met hun hand op het tasje voor zich uit te gluren. Als zij met hun allen in actie komen, zullen die 5 overbodigen verder wel hun bek houden. Hoe mobiliseren we dan dat passieve volk? Gaat dat vanzelf? Nee, er moeten trainingen worden georganiseerd voor gewone normale burgers waarin zij leren hoe zij in een fractie van seconde een alliantie kunnen vormen met volstrekte vreemden. Wellicht door middel van een universeel gebaar of kreet. Er moeten instructies komen die iedereen van tevoren kan leren zodat duidelijk is wat men, zonder zelf naar de kelder te gaan, fysiek kan doen om het slachtoffer te ontzetten. Alleen maar 112 bellen en schreeuwen werkt niet. Organiseren mensen! Daar waren we eens zo goed in..

President Babboe Bab | 18-06-06 | 11:10

@Van Maerlant
Oplossingen???
Je hoeft niet politiek correct te zijn, dus etnic cleansing mag ook. Vertel eens hoe jij het aan zoe pakken, het afwenden van het gevaar van de Islam?

knuffelpoes | 18-06-06 | 10:45

Grote roerganger 17.12 Ja hoor, - met 95% van de criminele jongelui komt het goed- Het enige geloof dat ik op dit moment aanhang is het ongeloof in jouw stelling.
'Het komt vanzelf goed' vind je verder. Ondertussen mogen er dus nog minimaal drie generaties lang mensen geofferd aan die criminele gastjes?

Deense Postbode | 18-06-06 | 10:29

HY78 18-06-06 @ 03:51

Mja... let me think.... ik gebruik het woord radicaliseren zonder haakjes... dat had mijn gedachten beter uitgelegd. Wat de polikorsekte radicaliseren noemt is in mijn ogen niet radicaliseren maar gaat over de schellen, die met donderend geraas alom van de ogen vallen. Zo beter?
PS: die bakstenen... er is me veel aan gelegen dát te voorkomen. En juist om dat te voorkomen heeft 070 nog een kleine kans... daar gaat het me om. Maar ja... die (arbitraire en inmiddels hun doel niet meer dienende) obstakels, he.... daar moet je ballen en brains voor hebben.... om die uit de weg te ruimen.... te beginnen in je eigen denken... zo niet: dan eindigt dit met bakstenen en tranen....

bottehond | 18-06-06 | 09:46

HY78 18-06-06 @ 03:51

die gasten in den haag hebben een heel apparaat om woorden in wetten om te zetten en dat ook via het gerecht af te dwingen, ik hoef niet te luisteren, zij hebben de middelen om mij te dwingen te luisteren als ik mij niet aan bepaalde spelregels hou, ze hebben nu 4 jaar de tijd gehad en er is nog geen fuck gebeurd

gasten die schijt aan alles hebben keihard aanpakken, de kleine boefjes van vandaag zijn de grootte jongens van morgen, criminele asielzoekers; 2 keer fout en opzouten naar het land van herkomst, wie zich niet wilt conformeren aan onze westerse maatschappij; koffers pakken en naar een land gaan dat wel bij je past, streng maar rechtvaardig en niet alles over één kam scheren

met die woorden van de laatste 4 jaar krijg je alleen maar radicalisering aan 2 kanten

pink indian | 18-06-06 | 04:33

In het AD van vandaag: "keihard optreden WERKT! aantal winkeldiefstallen door veelplegers gereduceerd van 1300 tot 300 in het afgelopen kwartaal".
NATUURLIJK werkt dat! De straffen in NL zijn een lachertje vergeleken met andere landen! Eindelijk krijgen dieven de straf die ze verdienen (het dubbele van de normale straf) en leren ze ervan! Logisch!

poktor | 18-06-06 | 04:03

@pink indian 18-06-06 @ 02:19
Als woorden niet de oplossing bieden, kan het zijn dat we niet luisteren als er iets gezegd wordt. Pure theorie, natuurlijk.
Ik ben met u eens dat er effectief weinig is verbeterd. Maar wees eerlijk, toen "het volk" was uitgelachen over het uiterlijk van JP, begon het schateren over het normen- en waarden-issue dat hij aanslingerde.
Misschien is het normen- en waardendebat nu niet precies wat we ons voorstellen bij het zoeken naar oplossingen voor problemen op straat en in de samenleving. Het resultaat is niet wat u en ik hoopten te zien. Maar leg de verantwoording daarvoor niet uitsluitend bij de thans zittende regering. Wij (overdrachtelijk bedoeld) hebben elkaar ook iets uit te leggen, zeker als we ervan uit gingen dat 'dat allemaal wel door anderen geregeld zou worden, terwijl wij doelloos zaten te zappen op de bank'.

@bottehond 18-06-06 @ 02:32
In mijn boek is "wakker worden" hoogst noodzakelijk, maar het wordt niet vertaald als "radicaliseren". Bij "wakker worden" denk ik aan het helder en scherper stellen van standpunten, het afstand nemen van een ander, noem het polariseren. Maar bij radicaliseren denk ik aan rondvliegende bakstenen, vlindermessen en brandbijlen, en op dat punt ben ik nog niet aangekomen, eerlijk gezegd. Naief? Hmm, wellicht wel.

HY78 | 18-06-06 | 03:51

pink indian 18-06-06 @ 02:19

Pink. je legt de vinger op de juiste plek. Waar heil van verwacht wordt biedt het ook niet... gek dat mensen radicaliseren (wakker worden in my book).

bottehond | 18-06-06 | 02:32

4 jaar balkenellende, 4 jaar verdonk, behalve woorden gebeurd er echt geen fuck, echt krachtdadig beleid

pink indian | 18-06-06 | 02:19

Onse leiders doen niet omdat zij geen lijders zijn. Hoe vaak ze je die leiders op een tram ? Het wordt tijd dat er voor de terreurzaaiende jongeren er een plek komt desnoods een groot uitgegraven krater in de duinen waarin je dat soort beesten dat iedereen overal terroriseert enkele dagen in onderbrengt om ze vervolgens met snelrecht enkele weken het straatvuil met de handen te laten oppikken. Het zal dan snel gedaan zijn.

Beregoed | 18-06-06 | 02:11

bottehond 18-06-06 @ 01:39

Heet beest.

v Maerlant | 18-06-06 | 01:51

bottehond 18-06-06 @ 01:32

Helaas. Dees groot profeet - wratjes zijn met hem - heeft gezopen. Dan komt er niet veel stichtends meer uit. Toch een poging. In Engeland, niet toevallig een 'knipmesland' als het over toegeven-nog-voor-er-iets-gevraagd-is gaat, lijkt het me er in de stoerdere islamkringen broeierig aan toe te gaan. Frankrijk leeft op een vulkaan. Zweden, nog zo'n 'bin ich ganz korrekt' land heeft z'n zaakjes ook niet op een rijtje. In Duitsland is sinds Neukolln de hele zaak brandend actueel. Volgende maand is er in Italië het proces tegen Oriana Fallaci. In België vinden er in oktober gemeenteraadsverkiezingen plaats, in een zelfs voor het met het surrealisme dwepende België ireeël klimaat.. In Spanje zijn er nog maar net 800.000 illegalen gelegaliseerd, of er staat een nieuwe meute klaar. In de Balkan krijgt het stof nooit kans om neer te dwarrelen. Iets of meer van dat alles kan een link leggen naar het zo ontvlambare MO - en het is van dat. Volgens mij is BOEM een kwestie van tijd. En zal het hier, met of zonder grote of kleine Boems, meer en meer op het MO gaan lijken.

v Maerlant | 18-06-06 | 01:48

hemaworstje 18-06-06 @ 01:39

Zeg, varkensworstje... waar slaat dat op? En: hoe denk jij als vermalen varkenslijk over die knorretje- affaire?

bottehond | 18-06-06 | 01:41

Zeg, scrijverT... hoe lang heb je nodig? Niet zo'n vvp novelle he? Ik wil naar mijn nest... lekker copuleren!

bottehond | 18-06-06 | 01:39

volgens mij ben ik vanmorgen eeh niet helemaal je van het eeh eerlijk geweest.
pardonnez moi hrr Fleisch.

hemaworstje | 18-06-06 | 01:39

v Maerlant 18-06-06 @ 01:30

Oh, grote Proleet (platjes zijn met U)... waar dan? En waarom? Tracteer mij op een nachtelijke verhandeling met allure... ik ben er inmiddels wel aan toe.... * wijntje??*

bottehond | 18-06-06 | 01:32

poktor 18-06-06 @ 01:26

Je bent alleen een mak schaap als jij je wijs laat maken dat je een mak schaap bent. Ken je fight club, trouwens? Ies goed voor je. Ik overweeg de oprichting van een GS fight-club
www.foxmovies.com/fightclub/

bottehond | 18-06-06 | 01:31

bottehond 18-06-06 @ 01:28

Oom,ondanks de groeiende nervositeit in NL denk ik dat de grote klappen (eerst) elders zullen vallen.

v Maerlant | 18-06-06 | 01:30

v Maerlant 18-06-06 @ 01:26

Tsja... said it be4... blijven we tóch het gidslandje .... hehehe

bottehond | 18-06-06 | 01:28

'we rekken kennelijk grenzen op als ze niet meer voldoen'

Ik laat er even het laatste stukje af... oprekken: the middle of the fight. Je zou geen millimeter meer mogen oprekken - enige taal die je 'discussiepartner' verstaat - en wat wil Den Haag van jullie: oprekken jongens. Ik lach me een kriek als het torentje straks nog de Bastille van de lage landen wordt.

v Maerlant | 18-06-06 | 01:26

John McClane 17-06-06 @ 11:49:
Inderdaad, maar dat wordt voornamelijk veroorzaakt door de OMGEKEERDE wetgeving hier: De crimineel wordt beschermd in NL. Als je als slachtoffer de dader iets aandoet hier, kun je 10 jaar opknappen, terwijl de crimineel lachend vrijuit gaat. Zo'n KUTregering hebben we nu!
Echt, mijn handen jeuken regelmatig door die finnen, maar als geboren en getogen BLANKE NEDERLANDER laat je je alles maar als een mak schaap welgevallen, want die finnen hebben meer rechten dan wij. Joost mag weten waarom.

poktor | 18-06-06 | 01:26

v Maerlant 18-06-06 @ 01:13

Het onmogelijke is mogelijk, schrijverT... wat er gaat gebeuren kan niemand zeggen... maar dat er almaar meer opties komen lijkt me duidelijk.... we rekken kennelijk grenzen op als ze niet meer voldoen... qua observatie dan....

bottehond | 18-06-06 | 01:19

Op een dag beslist ons volk dat het genoeg is geweest en breekt de pleuris uit.
Dan zijn we in 1 dag van onze slappe hap "leiders" af.

Moi 17-06-06 @ 23:53

Als het nog lang duurt, dan zijn we die dag in de minderheid.

Ik wil ook niet te pessimistisch klinken; tenslotte was er ook de Reconquista...

v Maerlant | 18-06-06 | 01:13

Duitse helm 18-06-06 @ 01:01

Duitsch! Altijd leuk je te lezen... Vertel: waar ligt 0048?

v Maerlant | 18-06-06 | 01:11

Heb altijd begrepen dat voor Riffers de wereld er als volgt uit ziet: papa is thuis de baas, op straat de politie en op school de meester. Wat papa thuis doet moet hij weten. Maar de politie en de meester zijn wel interressant voor ons. De politie moet gewoon optreden. En als een beveiligingsbedrijf effectief is, dan moet die worden ingezet. Hier in Polen lopen ook leuk uitgedoste mannen met snor in de trein te controleren. Geen conducteurs maar spoorwegpolitie, en die rammen waar nodig is.
Trouwens, waarom nemen we niet allemaal een leuke hond. Je kunt honden trainen op het vinden van wapens, verdovende middelen en truffels...

Duitse helm | 18-06-06 | 01:01

Uit de reacties die ik lees heb ik het idee dat de meeste incidenten plaatsvinden door o.a. Marrokanen.
Velen daarvan zijn Islamitisch; wat is Allah dan eigenlijk een waardeloze profeet als zijn volgelingen zich zo mogen gedragen.
Is Allah de duivel in schapenvacht ?
Mijn suggestie; verbied in Nederland alles wat Islamitisch is; dan rotten ze misschien vanzelf op; en dan wordt onze maatschappij iets veiliger.

Smokey Boris | 18-06-06 | 00:11

laat die jongen/meisje maar eens bij mij in de bus komen met zijn sneeuwpook. ik weet zeker dat zijn vader en moeder hem/haar nooit weer zullen herkennen..

garlicha | 17-06-06 | 23:55

v Maerlant 17-06-06 @ 21:40

Waar woord.

Ze zijn natuurlijk wel in de eerste plaats alleen geinteresserd in hun carrière.
Een Wouter Bos wil best wel de de blanke autochtoon verkopen als de moslim allochtonen genoeg stemmen leveren om hem premier te maken.
Dit hebben we bij de gemeenteraads verkiezingen gezien. Daar heeft de Partij van de Allochtonen ook gewoon de moskeeën ingezet om aan stemmen te komen.
-
Verder zijn de linkse groepen nog steeds veel te machtig.
Het ongebreidelde positief discrimineren gaat maar door.
Maar van mij mogen ze.
Daardoor loopt de druk bij de bevolking steeds hoger op
Op een dag beslist ons volk dat het genoeg is geweest en breekt de pleuris uit.
Dan zijn we in 1 dag van onze slappe hap "leiders" af.


Moi | 17-06-06 | 23:53

Yammie 17-06-06 @ 22:01

Kom jij eens met een oplossing dan....

de_grote_roerganger | 17-06-06 | 23:32

Misschien zijn het wel allemaal hoerenkinderen... weet jij veel ^^

rickwbush | 17-06-06 | 22:32

de_grote_roerganger 17-06-06 @ 17:12 Over twintig jaar is het helemaal niet goed, waarschijnlijk nog erger.Er blijven nog steeds ongeschoolde en analfabete bruidjes en bruidegommmetjes uit die thuislanden komen.En zwarte schapen moet je gewoon behandelen als zwarte schapen.

Yammie | 17-06-06 | 22:01

DeRuk 17-06-06 @ 16:02

Ben bijna jaloers op je voor wat je hier geschreven hebt. En in plaats van er iets aan te doen nu het nog kan schuiven we het probleem door naar onze kinderen. Met andere woorden: we geven ze een burgeroorlog cadeau (of de onderwerping, uiteraard). Onze leiders zijn lafbekken.

v Maerlant | 17-06-06 | 21:40

Zoals (bijna) altijd eensch met 'oom Botte'.. echter doet het feit dat ik voor het eerst 'weggejorist' ben wel pijn... :(
Ik ben toch helder, lief en gefundeerd? Of was het dat grapje over dat duitse dorpje? Mijn excuses.. soms ben ik een ietwat ongenuanceerder dan men zou verwachten van een MILF.. :P

Stifflers' Mom | 17-06-06 | 20:47

blueeyes 17-06-06 @ 19:55

Listen up, brown-eyes.... dit is de meest doorzichtige afleidingsmanoevre die ik ever gezien heb... blueeyes my ass.... en dan schelden op de hindoestanen... die zijn pas erg... moslims zijn eigenlijk lief, bedoel je.... en dan ook nog een afleidingsmanoevre suggereren? ... domoor... dát deed de deur dicht omdat duidelijk werd wat jijzelf deed.... hahahahaha... simpele ziel... je schat het onderscheidingsvermogen van de gemiddelde reaguurder íets te laag in... maar dank voor je bijdrage, kom volgende keer maar gewoon als rafiki of zo....

bottehond | 17-06-06 | 20:11

-weggejorist-

blueeyes | 17-06-06 | 19:55

Het wordt tijd dat er weer beveiliging op de tram komt. Deze moeten echter wel opsporingsbevoegdheid hebben zoals het kunnen aanhouden van raddraaiers enz. Verder moet de politie sneller ter plaatsen zijn om de raddraaier af te handelen.

Mochten competente beveiligers niet beschikbaar zijn kun je altijd nog een groep oud-commando’s of oud-mariniers inzetten om de orde te bewaren.

benter | 17-06-06 | 19:28

@pannie

ookwel eens in lijn 6 gezeten tot de bouwlust met de rakkers?

SCraphy | 17-06-06 | 18:22

ach soms is de tram wel leuk. LIjn 1 in 020 op de overtoom: In een overvolle tram probeert een 80-jarige met een kruk zich staande te houden, Naast haar een zittende fin met een grote doos (van karton) naast zich. Komt er opeens een zeer grote Amsterdammer, die met de tekst "he, klereleier, wil jij effe plaas maken voor opoe" bij de eeste de beste halte de fin oppakt, uit de tram flikkert, de doos er met een hoop gerinkel achteraangooit. En opoe op de vrijgekomen plaats zet. De reactie in de tram: Een staande (noodgedwongen) ovatie.
Helaas, dit mag natuurlijk niet. Maar er mag zoveel niet . En het was best leuk.

jan-lul-de-behanger | 17-06-06 | 17:57

@orderafterchaos auto laten staan...

Da`s goed voor het milieu in indere betekenis van het woord

Gripzz | 17-06-06 | 17:48

@de_grote_roerganger 17-06-06 @ 17:29
Daar heb je een punt.
Het was helemaal fout om mensen met een dubbele paspoort te dwingen een keuze te maken voor 1 land.
Daarmee is de deur dicht gegooid.
Staat het je hier niet aan flikker je maar op naar je tweede vaderland is passé .

Nederland schijnt dan toch op de eerste plaats te komen omdat stiekempjes vrijheid toch in een hoog vaandel staat.

De Intrigant | 17-06-06 | 17:40

bottehond 17-06-06 @ 17:26

Nou voor een bottehond val je wel mee geloof.. toch mag je van mij deaudgaan :-) maare... denk je nou niet dat ik doodmoe wordt van die gasten soms.. joehoe.. ik woon in de bos en lommer.. maar ze terug discrimineren helpt helaas niet en terug sturen kan helaas ook niet .. wat ik prima zou vinden hoor

de_grote_roerganger | 17-06-06 | 17:29

de_grote_roerganger 17-06-06 @ 17:26

Deaud... who cares? Maar ik zie dat je al aardig hapt... goed zo... prove me wrong! Convince me! Ik heb er zin an.... maar nu gaat ik pleiten... cu around.

bottehond | 17-06-06 | 17:28

de_grote_roerganger 17-06-06 @ 17:20

Dank voor de voorzet... gezien het feit dat we het over zeker 5 van je aanbevelingen eens zijn kan ik je mededelen dat je al ruim in de gevarenzone zit. ... hehehe... just kidding... niet meer zo boos doen he? Blijf je komen? Tipje: zie de lol er ook van in en doe af en toe es lekker lomp... dat kan allemaal... maarrrrr.... ga je vooral uitsluitend kwaadmaken. Een fris en prikkelend geluid uit de hoek waar jij jezelf kennelijk denkt te bevinden is altijd welkom, wat mij betreft :-))))

bottehond | 17-06-06 | 17:26

bottehond 17-06-06 @ 17:22

Ik ben dom en als ik naar jou luister wordt ik vanzelf slim... nou dat zijn wel argumenten die een mens om krijgen.. maar op de man spelen is goed, mag ik dan ook?

Ga eens deaud!

Mooie nick he.. dat is nou ook GS pannekoek

de_grote_roerganger | 17-06-06 | 17:26

Sorry van de speulvouten haha :)

de_grote_roerganger 17-06-06 @ 17:14

Ik neem even de vrijheid om op de man te spelen.. het blijft GS tog: tsja.. als je lessen van hetzelfde niveau waren als de taalkundige aspecten van je post is het inderdaad verwonderlijk dat er nog iets van die leerlingen van je terecht is gekomen. Het is overigens niet waar dat die groep goed terecht komt... in de meeste gevallen niet... trust me... ik wéét waar ik het over heb.

Anderzijds ben ik verheugd dat je je standpunt neerpent.. that's the spirit! Wees echter gewaarschuwd... wie met pek omgaat wordt er mee besmet... je zult niet de eerste zijn die zich laat overtuigen door degenen die je nu als opponent ziet op GS.... Voor zover noodzakelijk: het gros van de reaguurders is van behoorlijk niveau en innerlijke beschaving... wellicht een aardige insteek voor jou: probeer die mensen eens te begrijpen. Luister eens naar ze. ga in gesprek. You'll be surprised :-)... kortom: wellekome (je nick sux trouwens... kun je net zo goed adolfje als nick hebben, tog?)

bottehond | 17-06-06 | 17:22

bottehond 17-06-06 @ 17:04

WELdenken betekent ook dat je constructief bezig bent. Dat gebeurt hier weinig. Hoewel ik me wezenloos irriteer aan vakkenvullende finnen bij de appie omdat ze meer schelden en schreeuwen dan werken moet ik bekennen dat de hollandse kinderen hetzelfde doen en dan ook nog eens met hetzelfde accent :-(

De oplossingen zijn niet zo moeilijk en zijn oa:
1. Accepteer ze (ze gaan toch niet meer weg)
2. Noem ze geen allochtonen maar bijv. marokkaanse -nederlanders (je wilt dat ze verantwoordelijkheid nemen, dan moeten ze zich wel thuis gaan voelen)
3. Stel eisen
4. Heb geduld
5. Maak onderscheid tussen puberaal gedrag en anderszins
6. Spreidt ze (willen alle nederlanders)
7. Pak ze harder aan op school en 0 tolerance op straat
8. Verplicht ouders naar ouderavonden te komen
9.etc, etc

de_grote_roerganger | 17-06-06 | 17:20

Sorry van de speulvouten haha :)

de_grote_roerganger | 17-06-06 | 17:14

DeRuk 17-06-06 @ 16:54

Wat een onzin vertel je, een echt ruk-verhaal zogezegd. Hoeveel finnen ken jij eigenlijk? Door mensen zoals jij en job Cohen wordt het alsmaar erger, de ene knuffelt ze deaud en de ander wil ze deaud. Ja de islam is idd een probleem maar wel een probleem wat uiteindelijk wel goed komt. De derde gebneratie is feitelijk de eerste generatie die echt in onze samenleving zit. Dat gaat inderdaad heel vaka niet goed, nog vaker gata het wel goed. Ik heb niks met ze maar dat geldt ook voor 98% van de hollanders. Iemand uit de schilderswijk of een doorzonwoning type heb ik niks mee behalve dat ze ook hollands zijn en nederlands spreken. Nou over 20 jaar spreken alle finnen prima nederlands hoor.
Vergeet niet dat het wel onze schuld is het dat er nu zoveel problemen zijn.. 100.000 geitenhoerders hierheen halen, in achterstandswijken stoppen en dan maar kijken wat er gaat gebeuren.. nou niet veel dus. Het enige wat helpt is idd perspectief en scholing en dat kost beiden een tijdje. Over 20 jaar is de eerste generatie dood en dan is de leidraad de pubers van nu. Hoewel dat erg lijkt zal dat wel meevallen. Ik heb les gegegeven aan moeilijk opvoedbare kinderen (gewapende overvallen, moord, dat soort types). Daarvan komt het in 95% van de gevallen ook vanzelf (!) goed... de pubertijd is gewoon erg moelijk voor ze. Ik zeg niet dat ik helemaal gelijk heb of alle oplossingen voorhanden heb maar ze behandelen als zwarte schapen levert niets meer op dan zwartere schapen

de_grote_roerganger | 17-06-06 | 17:12

Een sneeuwpook is een pook om de wissels van de trambaan mee schoon te maken. dacht ik.

G-unite | 17-06-06 | 17:08

Ik moet helaas ook vaststellen dat er wel erg grof wordt gereaguurd :(
Laat ik dan maar even dit zeggen; ik heb kort geschoren blond haar (hoewel het nu eigenlijk wel een beetje grijs begint te worden), blaauwe ogen en mijn beste vrienden zijn een Duitser, een Turk èn een Duitse Turk die plat Amsterdams praat. De plaatselijke 'krantjes Marokkaan' wordt door iedereen 'met de nek aangekeken' en hij wisselt dan ook geen woord met die 'iedereen'. Maar bij mij stopt 'ie altijd even, schudt mij de hand en gaat een praatje aan. Zijn kinderen zijn 'welopgevoed' en bijzonder voorkomend ondanks het feit dat 'Pa' alleen maar foldertjes en krantjes rondbrengen als werk kan krijgen.
Het is de mentaliteit die 'm het doet! Weldenkende mensen die dat van huis uit mee krijgen!
Als ik zo bepaalde reacties van naar mijn mening ronduit racisten/facisten lees, dan springen de tranen mij in de ogen ;(
Mijn verhaal als buschauffeur in 078 mag dan misschien gericht lijken op de allochtone bevolkingsjeugd maar dat is zeker niet de bedoeling geweest, ook de autochtone bevolkingsjeugd werd daarmee bedoeld.
Nogmaals het gaat om de mentaliteit van de mens en hoe die thuis gevormt wordt!

RonZo | 17-06-06 | 17:06

er wordt geschreven dat de bestuurder is geslagen met een "sneeuwpook".
wat is een sneeuwpook?

pflurbur | 17-06-06 | 17:05

* maximo-modus *

Je hebt gelijk grote roerdomp! de kaalkopjes hebben GS gekaapt. Roep al je vrinden op om de strijd te strijden. Hier! Op GeenStijl!

Luister, beste vrind... steeds meer weldenkende mensen gooien de schroom van zich af en wensen:
a) geen moordkuil van hun hart meer te maken
b) dat het probleem met moslims opgelost wordt
c) gelijkgestemden ontmoeten
d) hun mening toetsen aan tegengestelde meningen
e) het nuttige met het aangename combineren
f) lol trappen (ongein maken mag ook)

Hey... roerderT... ken jij fight-club? Lijkt je dat wat? GS- fight-club? Nou?

bottehond | 17-06-06 | 17:04

Mollukers en treinen in 1 comment.

*rilt*

G-unite | 17-06-06 | 17:03

@de_grote_roerganger 17-06-06 @ 16:39
'Het komt vanzelf goed, net als bij de mollukers'

Die uitspraak dateert uit een vervlogen tijd dat de treinen nog op tijd reden.
Het komt niet vanzelf goed. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

De Intrigant | 17-06-06 | 16:59

Nou de grote roerganger, het verschil met de Mollukers is dat ze zich achtergesteld voelden en "dus" gingen kutten (alsof dat een normale reactie is... maar goed...). De Finnen daarentegen vinden ONS kut omdat we onze vrouwen te weinig slaan of onze geiten niet goed genoeg "verzorgen", en hun vermeende achtergesteldheid is niet meer dan een excuus om de samenleving (of wat er voor door gaat) te terroriseren. Dat vind ik een verschil waar je nu wel even heel gemakkelijk aan voorbij gaat. Daarnaast zijn de Molukken half Christelijk waarmee het een stuk gemakkelijker voor de Molukse immigranten was zich aan onze Christelijke cultuur aan te passen. Je bagataliseert het probleem zoals de linkse politiek dat ook doet. Je wilt niet toegeven dat de Islam zelf het probleem is omdat je je simpelweg niet voor kan stellen dat het uberhaupt waar zou kunnen zijn.

DeRuk | 17-06-06 | 16:54

de_grote_roerganger 17-06-06 @ 16:39

Niet zo lelijk doen, hoor... je reaguurt nu toch ook? Weet je wat... kom eens met oplossingen anders dan scholing en werk... een voorafgaande analyse mag ook, natuurlijk... En dat het hier over het allahtonenprobleem gaat is niet zo gek... kennelijk ervaren zeer veel mensen dát als het grootste probleem van Nederland... dan krijg je dat...

bottehond | 17-06-06 | 16:54

GS begint zich in rap tempo te ontwikkelen naar de oude pre-GS-op-zwart situatie... het gaat gvd alleen nog maar over finnen en de manier waarop hier gereaguurt wordt is inmiddels misselijkmakend.. nog meer misselijkmakend dan die paar finnen die continue rellen... Ik woon al jaren in de amsterdamse bos en lommer en hoewel ik er niet vrolijk van wordt nagenoeg de enige blanke te zijn op de markt aldaar heeft het geen enkele zin om ze nog meer uit te kotsen aangezien dat de zaken alleen maar erger maakt (wat niet betekent dat je er met thee drinken komt). Het komt vanzelf goed, net als bij de mollukers, het duurt alleen een tijdje helaas

de_grote_roerganger | 17-06-06 | 16:39

Wat is een sneeuwpook?

Gravin v Kippenbouth | 17-06-06 | 16:38

Gewoon Den Haag Hollands Spoor mijden....

Tuindert | 17-06-06 | 16:37

- edit knibbel knabbel knuistje, wie mag er niet in mijn Geenstijl huisje. ban -

knuist | 17-06-06 | 16:34

-weggejorist-

knuist | 17-06-06 | 16:29

knuist 17-06-06 @ 16:23

Ik hoop dat je gejorist wordt

de_grote_roerganger | 17-06-06 | 16:27

-weggejorist-

knuist | 17-06-06 | 16:23

-weggejorist-

janfortune | 17-06-06 | 16:06

@van Maerlant: hoewel ik liever commentaar afzeik heb ik het idee dat we aardig op 1 lijn liggen. Jammer dat je met het gezin op pad moet, ik heb zelf namelijk niks beters te doen. Met je opmerking over de stille revolutie raak je de spijker op zijn kop. Hoe minder aanslagen en andere islamitische kutheid, hoe moeilijker het voor "ons" zal zijn om ons gelijk te bewijzen. De meest eenvoudige manier om een democratie omver te werpen is door gebruik te maken van de democratie. En dat doe je door je voort te planten en je zieke ideeen in je kroost te stampen. In een sociaal-democratie is dat appeltje-eitje: hoe kut je ook bent, de overheid zorgt er wel voor dat ook de "zwakkeren" de gelegenheid krijgen gezinnen te stichten. De slimme Islamitische revolutionair kan nu al in zijn vuistje lachen: de tijd zal de oorlog namelijk vanzelf winnen en wij zijn roependen in de woestijn.

DeRuk | 17-06-06 | 16:02

Wie hier dus reaguurt en niet op wilders stemt (op die enkele multikulsejktariër na) kan wat mij betreft beter zijn bek dicht houden... dacht ik... en klein is géén reden om het niet te doen... tenzij je meent dat jouw stem plotsklaps van enorm gewicht is als je op bv. de vvd stemt... dan ben je pas stemvee... we zullen ergens moeten beginnen... besides... in de novapeilingen staat hij steeds op 1 of 2 en in die andere peilingen op 7 á 8.... een stem op de vvd of het cda is overigens een stem op wouter bos... opdat U het niet vergeet....

bottehond | 17-06-06 | 16:01

Geweld lost niets op, maar preventief wat klappen uitdelen kan een hoop meer ellende voorkomen. Misschien is het een goed idee, om een paar weken 10 me'ers op elke tram te laten meetouren. In plaats van eerst vragen of ze geen grote bek willen hebben, keihard aftuigen en als ze half dood aan het bloeden zijn rustig erbij gaan zitten en zeggen: "foei, dat mag je niet doen". Wedden dat na een maand iedereen of manieren heeft geleerd, of dusdanig invalide is dat ze het nooit meer doen.
Overigens (half offtopic) hebben ze bij een hoop cd zaken tegenwoordig alle rmb en rap cd's alleen nog liggen met gekopieerde hoesjes. In verband met het jatten, toeval zeker dat deze groep alleen maar naar dat soort troep luistert. Maar dat mag je niet hardop zeggen anders ben je een rascist.

Hellsmurfje | 17-06-06 | 16:00

-weggejorist-

joyce1981 | 17-06-06 | 15:48

As Ike Turnâh denk dattie Haagsch ken lulle, dan mot ik hem teileuâhstelle

RonZo | 17-06-06 | 15:45

goedahmorgah kankahbestuurdah, je bent een hoeah, ik neuk je moedah" was het denk ik eerder.

Ike Turnert | 17-06-06 | 15:36

@ independ

Ik moet wel toegeven dat mijn 'lichaamsmassa' een ietwat afwijkt van het doorsnee menselijk type. Dat, plus mijn plat 070 taalgebruik in een 078 dialectgebied was vaak al genoeg.
Het is ook maar een enkele x voorgekomen maar daarna gedroeg het clubje droplullen zich altijd voorbeeldig in 'mijn' bus :D
Zelfs de oudere reizigers gaven weer spontaan een fooitje aan me net als vroegah de gewoonte was.

RonZo | 17-06-06 | 15:33

Ook al worden in Europa 40 atoombommen gelijk ten ontploffing gebracht door moslims, dan nog zal de politieke elite niet weten hoe snel ze naar de plaatselijke moskeeen emot afreizen om te verklaren dat de islam ten principale een vredenlievende religie is.

De 'autochtone' bevolking zal spontaan massa demonstraties organiseren om voor vrede te pleiten, maar daarbij wordt uiteraard stren op gelet dat er geen 'racistische' (= anti-islamitische) uitlatingen worden gedaan.

Europeanen zijn al te vaak gehersenspoeld en te verweekt.

Auke | 17-06-06 | 15:31

Geweld tegen geweld. Genoeg geluld. Praten heeft geen zin. Naar de hel met de dialoog. Als een chauffeur zijn werk niet kan doen omdat er zo nodig geblowd moet worden in zijn tram, dat ze een mes in de bank willen zetten, mensen lastig vallen, Spugen naar mensen, Geweld gebruiken, uitgescholden worden.... Sorry hoor maar dan ben ik voor de zero tolerance beleid. Op iedere vervoermiddel van het OV kunnen best 2 mensen werken met een knuppel. Kost wat, maar het levert ook banen op en het ov wordt aangenamer.

Kris | 17-06-06 | 15:27

Janmaat heeft misschien zijn gelijk gekregen, maar hij heeft links ondertussen wel in de kaart gespeeld.

DeRuk 17-06-06 @ 14:52

Dat heb je goed gezien DeRuk. En nu hebben de kaalkopjes de rol van Janmaat overgenomen. In die zin zijn ze voor beschaafde mensen die de multikul zat zijn een gesel.

En nu ben ik weg. Of ze slagen m'n pc hier stuk. Geen geenstijl meer, ik mag er niet aan denken. ;)

v Maerlant | 17-06-06 | 15:17

minik 17-06-06 @ 14:52

Ja makker, ik zie het somber in. Mijn geloof in een nationale oplossing is al lang weg. Dit kan enkel nog Europees worden opgelost. Maar de EU marcheert net de andere kant uit! Theoretisch zou de oplossing nochtans (nog) wel van daar kunnen komen. Ik kan er nu niet dieper op ingaan want moet met de kroost naar een pretpark. Nog even en m'n verbinding wordt doorgeknipt!

Wat je over die atoombom vroeg... De meest waarschijnlijke hypothese is die van een vuile bom volgens mij. Maar nog eens: als ze slim zijn, houden ze zich koest. Waarom een gewelddadige revolutie als de stille werkt? Als de autochtonen toch eens beseften wat hun daarna wacht... Wat we nu meemaken is de stilte voor de storm. Hoe betrekkelijk die stilte ook is.

v Maerlant | 17-06-06 | 15:03

In het Duitse weekblad 'Die Zeit' stond een leuk, klein en onopvallend artikeltje over een sado-masochistisch straatfeest in Berlijn. De bedoeling van dit straatfeest was duidelijk, de organisatoren beoogden de vooroordelen die onder het Berlijnse publiek de ronde doen omtrent S.M. te doorbreken. Die volgens 'Die Zeit' allang verdwenen waren.

Op zich geen wereldschokkend artikeltje dus, ware het niet dat één zinnetje uit dit schrijven het probleem, waar velen van ons mee te maken krijgen, op een treffende wijze omschreef. In dat zinnetje wordt beschreven dat dit soort activiteiten weinig van doen hebben met emancipatorische bedoelingen, maar eerder de intentie uitdraagt om de egoïstische, en verregaande eisen van de 'clientèle der tolerantienemers' door de strot te duwen van de 'afgestompte' meerderheid van 'tolerantiegevers'.

En zo is het maar net, wie tot welke minderheid dan ook behoort, kan ver gaan in het stellen van eisen en verkrijgt daardoor een onbeperkte vrijheid om zich te gedragen zoals hij of zij dat wenselijk acht. De tolerantiegever heeft dit maar te accepteren. Het wordt tijd dat gedrag en de tolerantie daarvan eens goed onder de loep worden genomen, want anders blijft ut errug gezellug in de tram.

P.S. Voor de in lederhosen uitgedoste reaguurders: het artikel verscheen op 1 september 2005, het feestje is dus al afgelopen, helaas, en pindakaas.

Hannalore | 17-06-06 | 14:57

Hitler was een socialist, dat lijkt men graag te vergeten. Nationaal socialisme wordt gezien als een kwaad, maar socialisme is onze trots. De misdaden van het socialisme gaan gewoon door en de grootste misdaad is het monddood maken van de tegenstanders middels een verstikkende moraal waarmee iedere criticus onmiddelijk als een racist aan de schandpaal genageld wordt. Janmaat kwam links uitermate goed uit. Hij was namelijk een clown en dat was precies zoals links wilde dat de tegenstanders van de socialisme gezien zouden worden. Janmaat heeft misschien zijn gelijk gekregen, maar hij heeft links ondertussen wel in de kaart gespeeld.

DeRuk | 17-06-06 | 14:52

@v Maerlant
Je ziet het somber in he? Of is er nog een oplossing?

minik | 17-06-06 | 14:52

Fleisch zit doordeweeks graag op een potje te mopperen?!

Trevor | 17-06-06 | 14:46

minik 17-06-06 @ 14:39

Persoonlijk denk ik dat de linksert de 'path of no return' hebben genomen. De traditionele arbeider wordt hoe langer hoe zeldzamer, en het is bekend dat eens hij links de rug toekeert hij niet snel meer terugkomt. Denk ook aan de woorden van Bos: 'de islam is here to stay', 'Nederland wordt nooit meer hetzelfde', etcetera... In België zei Louis Tobback, één van de meest prominente SP A-ers enkele jaren geleden: 'we gaan de imam niet geven wat we de pastoor hebben afgepakt'. Dat zal hij nu wel niet meer herhalen. Vege tekenen allemaal.

v Maerlant | 17-06-06 | 14:45

@v Maerlant
Wat ik bedoel te zeggen is dat er veel onder de mat wordt geveegd door politici en vooral TV en een deel van de scrhijvende pers om Wouter in het zadel te helpen.
Bij de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam waren het de allochtonen die de PvdA aan de macht hielpen. In Rotterdam is 50% allochtoon maar landelijk is dat beduidend minder.
Ik denk dat als de PvdA volgend jaar geen meerderheid haalt, ze uit een ander vaatje zullen gaan tappen. Want het doel is heilig dus als er meer stemmen worden gehaald door dit "islamofobie spel"op te geven dan zullen ze dat waarschijnlijk gaan doen.
Dat betekent overigens wel dat er dan ook een meerderheid op een andere slecht keus moet gaan stemmen.

minik | 17-06-06 | 14:39

RonZo 17-06-06 @ 14:34 Kijk dit noem ik noem ik nu daadkrachtig optreden.
Als er meer van zulke mensen waren ipv schreeuwerts op GS dan kan er nog iets worden van NL.

independ | 17-06-06 | 14:38

Ik heb enige jaren in 078 als buschauffeur mogen fungeren. Daar zijn ook van die welberuchte wijken vol met bewoners die je in alle talen (behalve in het Nederlands) uitschelden en proberen te intimideren.
Mijn acties waren simpel maar doeltreffend. Als er weer eens narigheid was, de bus stilzetten, handrem aan en motor uit, contactsleutel in de broekzak, metalen geldbakje de deksel sluiten en flink ter hand nemen, deuren openen, in de andere hand de stempel en vervolgens de bus doorlopen richting het clubje droplullen.
Binnen de kortste keren waren ze 'mijn' bus uit want een paar klappen met het geldbakje plus wat stempels, altijd handig want dan stond gelijk mijn stempelnummer, datum en tijd op het voorhoofdje getato-eerd.

RonZo | 17-06-06 | 14:34

der uit schoppen die k&t antillianden en allemaal een roeiboot meegeven om terug te roeien naar de Antillen. Hek eromheen dat ze nooit meer naar NL kunnen. Als dat niet lukt... opsluiten zonder water en brood op kwantanamobay. Daar weten ze er wel raad mee!!!!!

Dr. Evil | 17-06-06 | 14:33

@v Maerlant
Ik denk dat ALS de PvdA volgend jaar geen meerderheid haalt, het zomaar over kan zijn.
Mobiliseer de massa's dus.

minik 17-06-06 @ 14:31

Wat je hiermee wil zeggen begrijp ik eerlijk gezegd niet.

v Maerlant | 17-06-06 | 14:33

minik 17-06-06 @ 14:29

Tja Minik... zie m'n laatste regel van m'n post aan Romanus 13:38...

v Maerlant | 17-06-06 | 14:32

@v Maerlant
Ik denk dat ALS de PvdA volgend jaar geen meerderheid haalt, het zomaar over kan zijn.
Mobiliseer de massa's dus.

minik | 17-06-06 | 14:31

Zucht... t wordt eens tijd dat we Parasitus Islamicus Maghrebenensis in n kooitje stoppen.

DonJoe | 17-06-06 | 14:30

@v Maerlant
De vraag is dan nog wat er onder hel losbreekt verstaan wordt.
Er zijn tientallen doden gevallen in Madrid. En er gebeurde niets, integendeel er werd alleen maar meer gerooibosd.
Er vielen tientallen slachtoffers in Londen. Hetzelfde.
Er sneuvelden duizenden auto's in Frankrijk en weer niks.

Wat moet er dan gebeuren voordat er echt actie wordt ondernomen?
Een atoombom?

minik | 17-06-06 | 14:29

minik 17-06-06 @ 14:17

Je ziet het verraad van links overal in Europa. En ach, is dat nieuw? Bekijk dit even:

Duitsland in de jaren dertig
De Socialistische Partij effende de weg voor Hitler.
Herwig Lerouge
In 1933 komen de nazi's in Duitsland aan de macht. Hoe is het zover kunnen komen? Hoe heeft de SPD (de toenmalige socialistische partij van Duitsland) het opkomend fascisme bestreden? Waarom verkoos zij de alliantie met de rechtse partijen boven een antifascistisch front met de KPD (de communistische partij van Duitsland)? Die strategie leidde tot afbraak van sociale verworvenheden, loonsverminderingen, werkloosheid en anti-democratische maatregelen. Terwijl ze de communisten uit de vakbonden verjoeg, liet de SPD toe dat de nazi's post na post, deelregering na deelregering veroverden. Tot ze in januari 1933 zonder slag of stoot de eerste-ministerpost kregen aangeboden. Zelfs toen weigerden de leiders van de SPD de gezamenlijke actie tegen de regering van Hitler. Tot ze uiteindelijk zelf het slachtoffer werden van de nazi-dictatuur. Een brochure over de geschiedenis van het fascisme maar razend actueel.
Herwig Lerouge is journalist bij het weekblad Solidair

Brochure, uitgave van de PVDA, 1992,

29 x 20 cm 37 p,
Code: BRN-D30

Er zijn natuurlijk nog andere partijen dan de traditonele lefties, maar die zijn ook niet als vanzelfsprekend zuiver op de graat. De islamvriendelijke EU-lexicon is voorbereid door VVD'er De Vries.

Ik kan nog maar één verklaring bedenken. Overal in Europa loert men naar elkaar in de hoop dat het in het buurland is dat eerst de hel losbreekt, om dan in navolging van de reactie erop eendere maatregelen te kunnen treffen. Dat zal dan wel niet lang meer moeten duren.

v Maerlant | 17-06-06 | 14:22

wat een racisten hier, wees blij dat we mogen ruiken aan hun temperamentvolle cultuur en relaxte levenshouding, zelfs de mensen van HTM kunnen lachen om die olijke marokkaanse medemensen

BigGayAllah | 17-06-06 | 14:22

@v Maerlant
Ik ben het volledigmet je eens en ik denk dat we op alle mogelijike fronten de discussie aan moeten gaan om de ideologische spagaat waarin de groepen die alles afdoen met islamofobie verkeren.

Multiculturele verzuiling is al eerder geprobeerd in Zuid Afrika en we weten wat daar uit voort gekomen is. Een heel Nederlands woord wat nu opnieuw gebruikt kan gaan worden in NL.

Je kunt natuurlijk ook niet veel anders verwachten van bijv een partij als de SP.
Eerts wordt in de USSR en China enz enz het socialisme afgeschaft en dan gaan ze het in Oss opnieuw uitvinden.
Vervolgens noemen de eerdere socialisten zich gauw sociaal democraten.

Alles voor de stemwinst. Alles voor het pluche

minik | 17-06-06 | 14:17

Lachende Scheerkwast 17-06-06 @ 14:08:

Bij de gedachte alleen moet kokhalzen, gadverdamme

Salvatore Riina | 17-06-06 | 14:17

'Ik zie het zo dat hij de onvrede gewoon misbruikt heeft als verkiezingsstunt.'

De Intrigant 17-06-06 @ 14:07

Ja, dat is wat ik ook eerder zei over de VVD.

Het zweertje van toen is nu een zwaar etterende wond geworden waar geen zalf tegenaan gewassen is.

De Intrigant 17-06-06 @ 14:07

En dat is de verklaring waarom iedereen naar mekaar loert, behalve dan de PVDA met de vlucht vooruit.

Over Janmaat was er een week of zes geleden een programma op TV. Al de getuigen die aan het woord kwamen moesten besluiten met 'Ja, hij heeft wel gelijk gehad'.

Een jaar of zo terug dubbelinterview met Guy Mortier en Kees Van Kooten in Humo. Van Kooten: ik hoor op feestjes vaak: 'hadden we maar naar Janmaat geluisterd'. Ik weet dan niet goed wat zeggen. (!)

v Maerlant | 17-06-06 | 14:15

minik 17-06-06 @ 14:09 Om eerlijk te zijn kom ik niet op de leyweg. Woon in Ypenburg en heb weinig last van een ieder. Soms lijkt het dat er hier mensen zijn die dagelijks in aanraking komen met dit soort achterlijke lui die het voor een ieder verpest.

independ | 17-06-06 | 14:14

DeRuk 13:56
Men heeft inderdaad zijn best gedaan ons te indoctrineren met vnl PvdA-moraal. Helaas is het daar niet bij gebleven. Zeker niet gedurende het Paarse regime van koning Kok, die de sluizen openzette waardoor de grote invasie kon beginnen.Als men toen al het woord buitenlander uitsprak was je meteen racist of een minderwaardig mens, of nog erger: men kon zijn baan verliezen en openlijk aan de schandpaal genageld worden zonder enige vorm van proces. Dat is de sociaal-DEMOCRATIE van meneer Bos, Melkert, Van Dam, Wallage en Stalin de Vries.

Romanus | 17-06-06 | 14:12

-weggejorist-

Stifflers' Mom | 17-06-06 | 14:12

@independ
Ik denk dat het onbedoeld is maar zo steek je je kop wel in het zand.
Kom je wel eens in het winkelcentrum aan de Leyweg?
Dan hoef je niet met de tram.

Overigens is het best uit te houden buiten in de zon met een drankje en dan reaguren.

minik | 17-06-06 | 14:09

minik 17-06-06 @ 13:59

Om dat te kunnen begrijpen moet je de nieuwe politieke realiteit leren 'lezen'. Die is heel erg cynisch. De PVDA heeft - net als de PS in Wallonië - de islamiet omarmd om het stemmenverlies goed te maken van de arbeider die zich terecht in de steek gelaten voelt. Dat is een koud, berekend electoraal machtsspelletje: de islamitische bevolking groeit aan, de autochtone neemt aan. De PVDA richt zich vanuit machtshonger op het nieuwe electoraat. Het verbond tussen PVDA en de islam is het nieuwe monsterverbond. In die zin moet je een bottehond bijvoorbeeld begrijpen die zegt dat het hem niet uitmaakt van welke kant de politieke oplossing komt. De echte anti-fascisten zijn degenen die tegen het opkomende islamisme ageren. De linkse reflex om het voor die islamieten - die vaak islamisten zijn - opnemen, is zo rechts als de pest. Maarre, àlles voor de stemuitslag, nietwaar?

v Maerlant | 17-06-06 | 14:08

Rare jongens.... die Finnen... Maar ja d'r is natuurlijk in heel nederland geen echte Nederlander te vinden die de moeders van die Finnen een beurt willen geven... Heb je al eens geroken hoe die moeders stinken onder hun burqa's?? Daar wil zelfs een strontvlieg nog geen eitjes meer leggen...

Lachende Scheerkwast | 17-06-06 | 14:08

@v Maerlant 17-06-06 @ 12:27
Ik zie het anders.
Destijds hebben we heel lang als enige Janmaat gehad
www.nrc.nl/W2/Lab/Profiel/Extreemrecht...

Iedereen met een beetje fatsoen in zijn lijf stemde niet op die partij daar deze van racistische inslag was. De kaalkopjes van toen, toen nog in Zeemankleding, voelden zich aangetrokken tot dat soort partijen.
Over buitenlanders praten was politiek incorrect maar ook in Den Haag wist men donders goed dat er onvrede leefde onder de bevolking.
Zo ook Bolkestein. Net voor de verkiezingen roept hij wat over de buitenlanders. Na de stemmenwinst biedt hij zijn excuses aan over zijn incorrecte politieke uitspraken en we horen 4 jaar niets tot er weer verkiezingen zijn. Met hetzelfde scenario dus.
Ik zie het zo dat hij de onvrede gewoon misbruikt heeft als verkiezingsstunt.

Toen kwam Pim, en die wist, zonder racistisch te hoeven zijn, feilloos het gevoel van de bevolking te verwoorden van wat al die andere stakkers zo wanhopig als politiek incorrect hebben beschouwd.
Na de moord op Pim hebben we nog even sterke geluiden van al die
andere politieke gevestigde orde gehoord, maar tijd heelt alle wonden
is er gedacht en we zitten weer op hetzelfde niveau van als destijds.

Het zweertje van toen is nu een zwaar etterende wond geworden waar geen zalf tegenaan gewassen is.

De Intrigant | 17-06-06 | 14:07

Moggûh, klootviolen en kankâhhoeren, krijg allemaal de bloedkankâh!
Altijd een grote bek, in de trant van "we gaan je busje slopen",
wordt er eens daad bij woord gevoegd, is het weer niet goed!
*Steekt nog een blowtje op*

Traag | 17-06-06 | 14:05

Dit is volgens mij een fin.

Salvatore Riina | 17-06-06 | 14:04

@Van Maerlant 13:38
Ik ken dat stuk van Ash niet. Maar het lijkt mij logisch. Immers, de resultante van een logica reeks kan nauwelijks iets anders zijn dan een logisch resultaat in welke vorm dan ook. Ik denk dat wat mensen als jij en ik benauwt, is, dat velen het kennelijk voor lief nemen, dat twee plus twee vijf is of drie (poltiek correcte rekenmodel). Veel cultuurverschillen zoals ik die al vele jaren heb ervaren in en buiten Nederland komen in principe uit op andere rekenmodellen. Wij zeggen twee plus twee is vier. Zij worden boos en maken een heleboel toestanden, omdat volgens hun een plus een plus twee vier is. En dan natuurlijk de politieke uitbating van vnl links door kromme sommen voor te rekenen op een niet westerse manier, zodat een van voorgaande formules van toepassing is. Daarbij komen dan nog de religieuze gedrochten. Het is allemaal te walgelijk voor woorden.

Romanus | 17-06-06 | 14:03

crixus 17-06-06 @ 13:54 Volkomen mee eens. Wanneer er eindelijk terecht met daadkracht kon worden opgetreden, kregen de islamieten een tractatie van fluitorkesten en op de pan slaande meute. Luidruchtige mars of zoiets.
Waar waren de geenstijl schreeuwerds toen? zeker achter de pc om zijn woede te uiten. Ik woon trouwens in Den Haag en merk er weinig van. Waarschijnlijk omdat ik al jaren niet meer in de tram kom. Het is te lekker weer om hier te discuseren met een stel pessimisten dus veel plezier met het behalen van de dagquote voor vleesboom. 300 reactie's moet zeker te behalen zijn. Telegraaf weer blij.

independ | 17-06-06 | 14:01

crixus 17-06-06 @ 13:54

Tja crixus. Na de moord op TvG had Van Aartsen het nog over de grootste dreiging sinds WOII. Ondertussen is de toestand alleen maar flink verergerd. Nochtans is de analyse terug in de kast. Overgave nog voor de oorlog begonnen is? Ik denk dat niet het Nederlandse volk laf is, maar z'n leiders.

v Maerlant | 17-06-06 | 14:01

@v Maerlant
We moeten dus vooral de -weg met onzes- aan de kaak stellen en confronteren met de spagaat waarin zij zich nu bevinden.
Eerst roepen om gelijkheid acceptatie enz.
Nu ongelijkheid roemen en racisme goedpraten omdat dit bij "die cultuur" hoort.

minik | 17-06-06 | 13:59

Een blanke penis?

DeRuk | 17-06-06 | 13:58

Wat de neuk is een sneeuwpook?

joet | 17-06-06 | 13:57

Romanus: wat mij betreft heb je gelijk, maar De Linkschen hebben ons zo volgepompt met moraal dat het godsonmogelijk geworden is om deze overtuiging op een normale manier aan de man te brengen. De Partij van de Anus is niet voor niks de grootste.

DeRuk | 17-06-06 | 13:56

ErachterKijkerd 17-06-06 @ 13:49

Als de haatbaarden slim zijn houden ze zich nog enkele jaren koest. De tijd tikt in hun voordeel. Ondertussen zijn de weg-met-onsers onder de autochtonen bezig met de kritische autochtonen de mond te snoeren. We gaan ten onder aan onze verdeeldheid. De islamist is de lachende derde.

v Maerlant | 17-06-06 | 13:55

@ErachterKijkerd 17-06-06 @ 13:49:
Was Theo van Gogh niet Nederlands genoeg?

crixus | 17-06-06 | 13:54

Heb een keer college gehad van een professor die in de syllabus had gezet dat: de toenemende binnenkomst van lage ongeschoolde allochtonen tot een verarming van de arbeidsmarkt zou leiden.

Gast werd nog net niet gelynched door sommige linkse honden. In het Universiteitsblaadje werd vooral melding gemaakt van zijn 'drankprobleem'.

Kingeef1975 | 17-06-06 | 13:52

ErachterKijkerd 17-06-06 @ 13:49 Als jij nu iets uitflikt uit de naam van de islamieten hoeven we niet zo lang te wachten totdat er iets gebeurt.

independ | 17-06-06 | 13:51

@v mearlant : Je hebt gelijk. Er is inderdaad een Chinees spreekwoord dat zoiets zegt als: Je moet eerst escaleren om daarna te kunnen de-escaleren. Wellicht is dat hier ook noodzakelijk. Dus, eerst een islimitische aanslag op iets echt Nederlands, pas dan staat het gewone volk ook op om nu eens zelf in te grijpen.

ErachterKijkerd | 17-06-06 | 13:49

Onder de Partij van de Negerts (PVDNts) zou zoiets nooit gebeuren. Rustig, veels te warm (of te koud, of te nat, of te druk). Daar maar op stemmen.

LibertasSimplex | 17-06-06 | 13:49

Pannie 17-06-06 @ 12:38

Op het moment dat die gast plat was gegaan bij mij had ik mijn maatje 45 tussen zijn ogen geplant. Nergens meer een probleem mee.

Kingeef1975 | 17-06-06 | 13:47

Voordat de chauffeurs gaan staken ivm het geweld.....
Laat reaubots de trams besturen ipv mensen!
Eauh nee, dan gaan ze staken omdat ze ontslagen worden.

iedereen weer lekker Nederlands met de fiets op pad?

frog off | 17-06-06 | 13:41

Goedenmorgen kut Fleisch Hoer ,teringlijer..

gaat achterin de GS bus zitten trekt een bulletje open , smijt pechtold door de nooduitgang naar buiten , trash hebben we hier niet nodig,
en wacht op de conducteur.
en nog bedankt , de EOdag verhipt , da's waar ook 15.000 maagden , praise the lord Amen.
komt deze tram daar ook langs of moet ik overstappen?

hemaworstje | 17-06-06 | 13:40

Romanus 17-06-06 @ 13:30

In 'Het land van Theo Van Gogh' begint Ephimenco zijn hoofdstuk 4 met een verwijzing naar een stuk van de befaamde Britse historicus Timothy Garton Ash, overgenomen door NRC op 7/2/2004. Het stuk van Ash is een mengeling van fictie en realiteit. Kop van het artikel: 'Wiens schuld was de verwoestende islamitische bomaanslag op Parijs van 2009?' Ephimenco borduurt hierop voort met de veronderstelling dat een dergelijk feit een 'exodus' in gang zou kunnen zetten. Toen ik dit scenario las, zo'n 1 1/2 jaar geleden, vond ik het nog een nachtmerrie. Ondertussen ben ik zo'n pessimist geworden dat ik denk dat een dergelijk shockeffect het enige is dat ons nog zou kunnen redden.

v Maerlant | 17-06-06 | 13:38

Hier in IJsland spreken we elkaar wel aan met je en jij, maar altijd met respect. Etterbakken, die in de bus moeilijk doen (gebeurt zelden), worden zonder pardon ter afkoeling in de haven geflikkerd. Werkt altijd. Wil je niet, dus doe je ook niet.

Reykjavik | 17-06-06 | 13:36

@ v Maerlant Ja, ik heb het artikel gelezen en het baart mij grote zorgen.
Tot nu toe is het hier nog niet merkbaar, maar de toekomst zie ik somber in.

wijsvinger | 17-06-06 | 13:32

Inderdaad Pannie.
De Partij van de Apartheid is de lafste partij.
Alles voor de stemwinst zelfs je eigen cultuur en identiteit verloochenen.

minik | 17-06-06 | 13:31

Onfatsoenlijke mensen verdienen een onfatsoenlijke aanpak: Keihard.

Uifeltje Gnuiffeltje | 17-06-06 | 13:31

Van Maerlant 13:05
Dat mag inderdaad geen verbazing wekken. Wouter Bos is liever Turks dan Paaps.
Ik zeg nogmaals: het is uitermate beangstigend wat hier nu officieel in het nieuws komt. CENSUUR! En dat zelfs in een wetenschappelijk instituut. Geen wonder dat dat rapport van de WRR zo controversieel is met alle daarbij behorende emoties. Wie nu nog ontkent, dat Nederland en Europa geislamiseerd worden, moet toch echt blind zijn. En het ergste is, dat niemand er iets tegen doet, c.q. iets tegen mag doen.

Romanus | 17-06-06 | 13:30

024_kicksass 17-06-06 @ 13:25

???
Pvda toch?

Pannie | 17-06-06 | 13:29

@Kickass
Als je mij bedoelt, IK stem zeker geen VVD.
Jij SP geloof ik?

minik | 17-06-06 | 13:28

We kunnen ook die controleur uit Almere inzetten, gewoon een wurggreep 3 tellen te lang vasthouden en ze eten uit je hand. Ok, ze raken dan wel bewusteloos, maar dan heb je ook wat.

Neehè | 17-06-06 | 13:27

ik ben niet laf in ieder geval, jij stemt zeker vvd, dat is de lafste partij die er bestaat

024_kicksass | 17-06-06 | 13:25

En zo zijn de laffen trots op hun ontwijkend gedrag.

minik | 17-06-06 | 13:20

wijsvinger 17-06-06 @ 13:14

Slecht nieuws voor je in de NRC van eergisteren denk ik: immigranten beginnen steeds meer het land in te duiken. Ze komen eraan, wijsvinger.

v Maerlant | 17-06-06 | 13:18

@ stijllist; Ik heb hem persoonlijk gesproken, en hij is ook bezorgd over het probleem met allochtonen in nederland. De sp werd in de jaren 80 voor racistisch uitgemaakt omdat zij pleite voor spreiding van allochtonen.

024_kicksass | 17-06-06 | 13:18

De trams in 070, en dan vooral de lijnen die finnenwijken aandoen, kun je beter mijden. Ooit woonde ik in het Regentessekwartier en moest derhalve regelmatig gebruik maken van lijn 12. Een van die ritten zal ik nooit vergeten: een verlopen negert die achter het laatste stoeltje bij de stempelautomaat stond te urineren, overal plakkerige vochtsporen op de vloer evenals patatbakjes/zakjes en lege blikjes, een klein finnetje die probeerde een ruit in te slaan in een poging het primitieve antilliaanse ritme te imiteren en tot slot nog een blanke rokert met nepgoud om zijn rode stierenek die eenieder die hem vroeg zijn saf uit te maken op arrogante manier verwees naar plaatsen waar zij er dan geen last van zouden hebben. Die laaste kwam vast uit duindorp, een van de Haagse beerputten. Lijn 12, een weerspiegeling op aarde van de hel, heeft daar zijn beginpunt, om vervolgens via Regentes/Valkenbosch, transvaal en schildahswek station H.S. aan te doen, waar je, als je de rit al hebt overleefd, bij de ingang wordt opgewacht door groepjes zeer boos kijkende, diep in de capuchon weggedoken medelanders, hoewel het er de laatste tijd door constante aanwezigheid van blauw toch wel iets rustiger is.
Ik ben zielsgelukkig dat ik 070 heb ingeruild voor een kleinere stad met veel meer beschaving. Heb nog wel medelijden met familie en vrienden die er nog steeds proberen te overleven.

wijsvinger | 17-06-06 | 13:14

er komt een tijd, dat we hier in 0031 militairen in het OV nodig hebben, omdat je anders niet meer veilig bent. word met het jaar erger.

wereldVreeeeed | 17-06-06 | 13:14

Speciale allachtonen tram invoeren zeg ik mat Ad ,Marth en consorten inzetten als conductrice's

Flirting With Suicid | 17-06-06 | 13:13

"Na een urenlange waterval van voorbeelden van agressie die variëren van opmerkingen als ‘ik neuk je moeder’ door zwartrijdende MAROKKAANSE gastjes van 8, 9 jaar"

Gewoon de tram uitzetten. Ze gaan maar lopen en als we ad van de berg loslaten rennen ze wel, zijn ze sneller op hun bestemming.

Ewoud | 17-06-06 | 13:10

@schaamstreek 17-06-06 @ 13:02
Heb je men beriggie niet gelezen dan?? Schande zeg ik, Schande...

Flirting With Suicid | 17-06-06 | 13:10

Ai... V. Maerlant... da's wel heel grof... ;o)

Stijllist | 17-06-06 | 13:09

Stijllist 17-06-06 @ 13:03

Of hij laat Anja Meulenbelt los! Arme kicksass...

v Maerlant | 17-06-06 | 13:07

@jimmy 17-06-06 @ 11:48:
Dito. Jarenlang heb ik tramlijn 6 (jawel, dwars door de Schilderswijk en Transvaal) van huis naar Centraal Station genomen. En soms ook lijk 8 of 9 naar Holland Spoor. Elke dag weer. Het enige dat me verbaast is dat er nu pas iets over in de krant staat. Blijkbaar was de emmer heel diep een de "incidenten" zijn nu eindelijk over de rand gedruppeld. Nou ja....

Dan 100x liever de behaarde-oksel-dagen op Skylge. Is niet boeiend verder en het eiland is veel te druk maar de familie verdient er goed aan. En da's mooi.

crixus | 17-06-06 | 13:06

Romanus 17-06-06 @ 12:31

Vond jij het ook niet verdacht dat eerst Wouter B? 'out of the blue' de media haalde louter en alleen met het bericht dat de kritiek op de islam op z'n zenuwen werkt, en dat iets daarna een imam klacht indient tegen Wilders? Ik moet al m'n best doen om daar geen een-tweetje in te zien.

v Maerlant | 17-06-06 | 13:05

Oo de haag mooje stad met al die br....

monaco | 17-06-06 | 13:05

@024 Kicksass; SP-stemmert, laat Maorijnissen maar niet horen dat je een hekel hebt aan bepaalde k-allochtonen; stuurt 'ie zo z'n I-nazi knokploeg(Internationale Socialisten) op je af.

Stijllist | 17-06-06 | 13:03

Anti-links 17-06-06 @ 12:59

Vandaar dat ze allemaal zo dolgraag naar onze helft willen.

Pannie | 17-06-06 | 13:02

De aversie tegen dit soort berichten blijft zich beperken tot het internet. Op straat en binnen onze leefomgeving signaleren we het en tonen onze afkeer achter gesloten deuren. Lekker veilig tog?

schaamstreek | 17-06-06 | 13:02

Paupers en losers doen zo omdat zij niet het respect krijgen wat zij nooit verdienden.
Naar aanwijsbare schuld wordt gezocht op plaatsen waar die niet ligt.

Jan Passant | 17-06-06 | 13:01

@anti-links 12:53
Met welk deel van het zakenleven kom jij in aanraking dan?
Als iemand je belazerd dan doe je toch geen zaken meer met hem?

Dus als een Fin de kluit belazerd dan ook niet meer knuffelen

minik | 17-06-06 | 13:00

@ Pannie

Jazeker, moslims hebben de halve wereld al in handen.

Anti-links | 17-06-06 | 12:59

Anti-links 17-06-06 @ 12:53

Oja werkt dat in het zakenleven??
De halve wereld is overigens maar de helft, het woord zegt het al.

Pannie | 17-06-06 | 12:56

Anti-links 17-06-06 @ 12:53

Oja werkt dat in het zakenleven??
De halve wereld is overigens maar de helft, het woord zegt het al.

Pannie | 17-06-06 | 12:56

"Ik lig altijd om 12 uur onder de wol hoor!"

ShimoKura 17-06-06 @ 12:04
.
Geitenwol, no doubt?

filter | 17-06-06 | 12:54

Ze moeten dat finse tuig met een ketting achter de tram vastmaken en dan de hele stad doorgassen, is kijken of ze dan nog zo vervelend zijn.

Specht | 17-06-06 | 12:53

Waarom dat gehak op die finnen? Het is heel terecht dat ze dat personeel verrot schoppen en de tent uit schelden. De brutalen hebben de halve wereld in handen. Brutaal zijn werkt al jaren in het zakenleven, dus waarom niet gewoon op straat.

Anti-links | 17-06-06 | 12:53

Men vraagt natuurlijk om gedonder als de gemeente Den Haag een prijs geeft aan leerlingen van het Terra College. (alleen het woord college al voor een VMBO)
De leerlingen luisterden niet meer naar leraren en ouderen.
Er is een project gestart waarbij leerlingen elkaar moesten corrigeren. Dat verdiende een prijs. De Idioterie ten top. Een prijs verdienen omdat je niet naar de leraren luistert en wel naar je medetijdvolmakers.

Dat is aanmoedigen van onbeschoft gedrag.
En dan later verbaasd zijn als er een leraar wordt doodgeschoten, want hij gaf Murat geen respect, en de tram wordt geterroriseerd.

minik | 17-06-06 | 12:50

Wat voor een nieuw topic lijkt mij..

Pannie | 17-06-06 | 12:49

Marokkanse jongens van 8 a 9 jaar oude. Hm, misschien een idee om de tram op te nemen in het uitstapje van wat zelendelinquenten uit de plaatselijke TBS kliniek. Doen de marokkaantjes tenminste eens wat nuttigs.

ErachterKijkerd | 17-06-06 | 12:41

dat is mooi muxje, nu rotterdam zuid nog.

024_kicksass | 17-06-06 | 12:39

024_kicksass 17-06-06 @ 12:35

Ik heb zo'n idee dat jij je wel in je sas zult voelen op www.dezwijgerspreekt.blogspot.com.

Website van politiek incorrect links. Staat net nog een goed artikel over de schandelijke uitspraken van Aboutaleb naar aanleiding van het studentenrapport.

v Maerlant | 17-06-06 | 12:39

Het begint mij trouwens steeds meer op te vallen dat die Finnen eigenlijk 1 op 1 helemaal niet kunnen vechten.
Zo probeerde onlangs een totaal doorgesnoven Fin mij in een eetzaak zes keer voor m'n kop te slaan (4x mis, 2x schampschot) en me als afsluiter voor m'n kop te schoppen waarbij hij keihard onderuit en half out ging (achterhoofd op straatstenen), en dat allemaal terwijl ik nog steeds verbouwereerd met mijn surinaamse broodje in mijn knuistjes stond terwijl z'n twee hollandse spuuglelijke bitches maar heel de tijd "waarom doe je dat nou, waarom doe je dat nou" in m'n oor aan het tetteren waren en z'n vriend me maar heel de tijd handjes wou geven onderwijl "respect dat je zo rustig blijft, respect dat je zo rustig blijft" prevelend.
Ps de reden was dat ik keihard moest lachen omdat hij totaal over de rooie ging omdat er iemand met een hond in de zaak (snackbar) was "Jij moet die hond neuqen, ik maak je af enz enz"

Pannie | 17-06-06 | 12:38

@024_kicksass, Rotterdam-centrum is gelukkig de laatste jaren behoorlijk opgeknapt. Ik woon er al 10 jaar, en nog steeds met plezier.

Muxje | 17-06-06 | 12:37

Lijn 9 van de HTM brengt het geteisem van de Haagse achterbuurten naar het Terra college.
Tijdens de schoolspits staan er minstens 6 controleurs bij de halte bij het Terra om de zaak in de hand te houden maar op andere tijden heeft het schorremorrie vrijspel. En daar zal je dan maar tussen zitten.
Chauffeur bij de HTM op die lijn is geen pretje.

Conducteurs zoals in Rotterdam (Pannie) moeten wel met minstens twee zijn anders heb je geen schijn van kans.

minik | 17-06-06 | 12:37

Pannie 17-06-06 @ 12:32

Zo is dat. Er van jongsafaan ingeramd. Referentiekader geworden. Dank u linkse kerk.

Muxje 17-06-06 @ 12:33

Helemaal mee eens, Muxje, maar zo'n mentaliteitswijziging kweek je niet van vandaag op morgen. Wees er trouwens maar van overtuigd dat, als zoiets een keertje meevalt, de media erop springen om je te kruisigen. De rellen in Australië eind verleden jaar waren daar een mooi voorbeeld van.

v Maerlant | 17-06-06 | 12:37

@Pannie 17-06-06 @ 12:32
En daar sla je de spijker op z'n kop, het past ons niet daadkracht te tonen om deze problemen structureel en efficient aan te pakken.

schaamstreek | 17-06-06 | 12:35

@stijllist; dit heeft helemaal niets met links of rechts te maken. Ik stem altijd SP, toch heb ik een hekel aan bepaalde kut allochtonen, gelukkig valt het in nijmegen wel mee. Maar in de randstad is echt verschikkelijk, ik snap echt niet dat mensen daar niet terugslaan.

024_kicksass | 17-06-06 | 12:35

Je mag er niets van zeggen want dan ben je een racist dus ik hou mn mond maar he.

Sneeuwbataljon | 17-06-06 | 12:34

@vMaerlant: we moeten naar een mentaliteit waar bij de misdragingen van dit soort jochies er meteen 4 potige medepassagiers opstaan en die kereltjes eens flink afrossen. Waarbij die 4 heren niet worden getraft, maar worden toegejuigd door de trambestuurder, het vervoersbedrijf, de sterke arm der wet, de kinderpsychologen, de burgemeester. tot en met de ouders van de ventjes toe (die het 's avonds dan hopelijk nog eens dunnetjes overdoen).

Als je in plaats van bange gezichten van medereizigers en kudos van je vriendjes het pak slaag van je leven krijgt, en dat iedere keer weer, dan leer je dat soort gedrag wel af.

Muxje | 17-06-06 | 12:33

Weet ik niet... Het framenummer is 19401945. Zal wel goed zitten!

snoei | 17-06-06 | 12:32

John McClane 17-06-06 @ 12:14

Wij zijn niet laf, wij zijn te politiek correct.

Pannie | 17-06-06 | 12:32

@snoei 17-06-06 @ 12:30
Ik hoo wel een oude anders kan je er op wachten dat.......

Flirting With Suicid | 17-06-06 | 12:31

Of dat allemaal nog niet erg genoeg is. Het volgende is de kop op de voorpagina van de papieren en virtuele Trouw van heden ochtend:

"Islamitische antisemitisme / Censuur afscheidsrede hoogleraar
Prof. dr. Pieter W. van der Horst heeft onder protest passages over het huidige islamitische antisemitisme geschrapt uit zijn afscheidsrede, die hij gisteren in Utrecht uitsprak."
Zie voor het hele artikel: www.trouw.nl
Beangstigend allemaal. Wanneer pleegt Dick Berlijn eens een staatsgreep of wanneer worden er eindelijk eens ondergrondse Weerbaarheids- en Verzetsgroepen opgericht?! Want van onze bestuurders hoeven wij niets te verwachten.

Romanus | 17-06-06 | 12:31

Woon al geruime tijd in 070. No problems. Maar ja, ik rijd ook altijd op m'n betrouwbare Nederlandse fiets

snoei | 17-06-06 | 12:30

Gelul Joris om mij weg te jorissen. Het is een ontkenning van wat er gaande is in de hedendaagse maatschappij. Kickass en anderen roepen precies hetzelfde.

ErachterKijkerd | 17-06-06 | 12:30

Degenen die maar trouw links blijven stemmen, mogen zich onderhand toch echt wel flink gaan schamen.

Stijllist | 17-06-06 | 12:30

Tees 17-06-06 @ 12:28

En straks ook niet meer naar de cinema. En niet meer over het plein van A'dam Zuid? En straks-straks gewoon de publieke plaatsen mijden? Dat is geen leven meer. Daar komen vodden van.

v Maerlant | 17-06-06 | 12:29

Lekker Hoerrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!

Adekikker | 17-06-06 | 12:28

Gewoon niet met openbaar vervoer gaan, kom je onze geliefde "moslimbroeders" niet tegen. Simpel.

Tees | 17-06-06 | 12:28

De Intrigant 17-06-06 @ 12:20

Nochtans heeft Bolkestein als weinige anderen gewaarschuwd voor de multikul - en hij had het lef dat al te doen in een tijd dat zoiets nog not done was. Drees sr. was overigens ook heel erg tegen immigratie gekant...

Maar je hebt gelijk: ik heb het gevoel dat de VVD de anti-immigratiestem misbruikt om haar economische zienswijzen erdoor te drukken. Zoals de kaarten nu liggen zou ik Wilders stemmen. Ik begrijp niet dat ie niet beter scoort in de peilingen. Ik begrijp de Nederlandse kiezer eerlijk gezegd niet zo goed. Waar haalt Bos al die stemmen? Dat zijn stemmen van mensen die hun fiat geven om zich als tweederangsburger te laten behandelen - behalve dan de moslimstem natuurlijk. Als de bewijzen van het multikulfailliet zich zo blijven opstapelen vermoed ik toch echt wel een pak stemmen voor Wilders.

v Maerlant | 17-06-06 | 12:27

@flirting with suicid; Goed !! Wel kut van die 180 uur... maar helden worden altijd gestraft. volhouden !!

024_kicksass | 17-06-06 | 12:24

En dat is tram 9, naar Scheveningen. Brengt mij op een ideetje... *O*

Toeps | 17-06-06 | 12:22

@v Maerlant 17-06-06 @ 12:13
Ik in ieder geval geen VVD.
Deze *doe nu even een gok omdat ik het niet zeker het jaartal meer weet* hebben al een jaar of 12 geleden de mensen voor de gek gehouden door toedoen van deze man:
www.fritsbolkestein.com/

De Intrigant | 17-06-06 | 12:20

024_kicksass 17-06-06 @ 12:16
Ben het helamaal met je eens maar de laatste keer dat ik drie van die tyfus finnen ff keurig aan gort heb gemept kreeg ik gelijk een taakstraf van 180 uur schoffelen aan mijn broek in plaats van een dank je wel :-(

Flirting With Suicid | 17-06-06 | 12:19

Inderdaad ook wel eens meegemaakt. Een stelletje Mocro's van maximaal 14 jaar scholden de bestuurder uit voor kankerjood. De bestuurder zij daarop: "Ik noem jou toch ook geen kankermarokkaan?", waarop de reljochies begonnen te roepen: "Diskriminasie! Racist!" Euh...

En ja, iedereen weet het, achter in de tram moet je niet komen. Het is het urban drumstel van een groepje Antillianen (en als ze ritmegevoel hebben is dát soms nog wel te waarderen), of de hangout van blowende jongeren. Eén keer zelfs iemand met een aansteker en een lepel tegengekomen.

Toeps | 17-06-06 | 12:19

-weggejorist-

ErachterKijkerd | 17-06-06 | 12:18

Nou de gemiddelde HTM'er is ook prima op de hoogte van het kanker-ABC. Na het onder de knie krijgen van dit hoogstandje hebben ze de LTS verlaten om een carriere op te bouwen bij de HTM.

Buiten dat is de HTM sowieso een asociale kudtmaatschappij. Ze leggen nu al een paar jaar het verkeer zo lam met al d'r opbrekingen t.b.v. verniewing van het spoor, cityrail en tramtunnel dat je van gekkigheid wel in de tram stapt. Hoe bedoel je agressieve OV-promotie. Ik ziet te wachten op de dag dat ze een par van die dingen in de hens steken!

Allochteen | 17-06-06 | 12:18

Wanneer slaan we eens terug ? Godverredomme.... ik heb al een paar keer een paar van die kut-marokkanen inelkaar geschopt, kom op dan !!!
(niet alle marokkanen, er zijn zeker ook goede.)

024_kicksass | 17-06-06 | 12:16

En altijd op de rails hè?

Dr.D | 17-06-06 | 12:15

@Pannie 17-06-06 @ 11:51
Nee, ik ben geen volkje in m'n eentje... wij zijn een laf volkje, want we laten ons terroriseren door een stel (pre-)pubers. Dat hier bij GS de dappersten van het land zich verzamelen doet aan de totale lafheid van het land niets af.

John McClane | 17-06-06 | 12:14

De Intrigant 17-06-06 @ 12:09

Nee joh, zie m'n post van 12:11, ik breek me er ook het hoofd over. Ik kom alleen maar uit bij sombere voorspellingen...

v Maerlant | 17-06-06 | 12:13

@Modderfokkert 17-06-06 @ 12:06
Een soort bus met stekker en stopkontakt.

schaamstreek | 17-06-06 | 12:12

Hodja 17-06-06 @ 12:06

Voor mij is de grote vraag: wat is het alternatief? Volgens mij zijn Nederlanders helemaal niet laf, alleen vanaf de lagere school al geïndoctrineerd om zich weg te cijferen. Ik ben ervan overtuigd dat Nederlanders iets willen doen, maar wat? Het is duidelijk dat ons democratisch bestel niet berekend is op uitholling van binnenuit. Om een vriend van me te citeren: 'hier zitten we nu met onze democratie'. Alles dat je volgens mij kan doen, is goed nadenken op wie je stemt in mei. Weet jij beter?

v Maerlant | 17-06-06 | 12:11

Eh, de goeie man heet Ephimenco natuurlijk...

Shani | 17-06-06 | 12:11

@v Maerlant 17-06-06 @ 12:04
Weet je iemand die dit in zijn programma heeft staan dan?
Of beter gezegd, die de meerderheid haalt?
Het is tenslotte allemaal water bij de wijn doen bij het vormen van een coalitie.
Op prinsjesdag toont haast ook iedere oppositiepartij zo`n mooie sluitende begroting.
Leuk als je alleen de macht zou kunnen krijgen maar zonde van de moeite.

De Intrigant | 17-06-06 | 12:09

"Na een urenlange waterval van voorbeelden van agressie die variëren van opmerkingen als ‘ik neuk je moeder’ door zwartrijdende MAROKKAANSE gastjes van 8, 9 jaar en vrouwelijke medewerkers die vertellen dat ‘op de tram je voornaam hoer is’, tot hele groepen ANTILLIAANSE jongeren die het achterste deel van de tram en iedereen die er in zit terroriseren, tot de klappen die hun collega deze week opliep." - Nuff said.

MiRRoRMaN | 17-06-06 | 12:07

Wat is dat een tram?

Modderfokkert | 17-06-06 | 12:06

De grote vraag is natuurlijk: Blijven we als makke lammetjes toekijken?

Hodja | 17-06-06 | 12:06

ik dacht eens lekker van deze zaterdagmorgen te kunnen genieten. Maar het is mij weer niet gegund. Wat een walgelijke berichtgeving meer. Het is tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend om de afkomst te noemen van de daders in genoemde incidenten. Mensen mensen, Marokkanen en Antillianen zijn keurige mensen. Deze 'ontspoorde' lieden die zich 'schuldig' maken aan 'wangedrag' zijn het slachtoffer van een racistische en hen vijandig gezinde maatschappij.
---------------------

Oke welke GS-er heeft die reactie geplaats?

smiley_wessel_7 | 17-06-06 | 12:05

Hee Huwá, één keer station!
Klinkt wel..

TerraceCasual | 17-06-06 | 12:04

@Kingeef
Ik lig altijd om 12 uur onder de wol hoor!

ShimoKura | 17-06-06 | 12:04

Ik bedoel dus dat ie nog lang niet rijdt.... die 19.

Slush | 17-06-06 | 12:04

Ik vraag me oprecht af wat er in Nederland gaat gebeuren als ook het volgende kabinet niet iets ten gronde zou willen, durven of kunnen veranderen.

v Maerlant | 17-06-06 | 12:04

Zeg, tram 19 rijdt nog lang in Den Haag!

Slush | 17-06-06 | 12:02

@ShimoKura 17-06-06 @ 11:56
Ik heb met je te doen, mijn excuses natuurlijk, Shimokura san. What was I thinking !?

CoJoNes | 17-06-06 | 12:02

Net doen zoals in Rotterdam, een melkertbaner controleur op elke tram, werkt prima.
Hoewel ik regelmatig meemaak uiteraard dat alleen de blanke mensen worden gecontroleerd (ook weer zoiets)

Pannie | 17-06-06 | 11:59

Wat een skoften, je hoort zo'n bestuurder natuurlijk niet bij zijn voornaam maar bij zijn achternaam te noemen. Zeg Hufter, flikker op met je kaartjes en nu snel gasgeven richting Zwarte Pad *kassa leeggrijpend*.

..zapper | 17-06-06 | 11:59

@ ShimoKura

Op tijd naar bed gaan wil wel eens helpen

Kingeef1975 | 17-06-06 | 11:57

Die behaarde SP/Groenlinkse okseldagenm zijn trouwens ook zo'n uberblank gebeuren, ja zo kan ik het ook (links zijn)
Eventuele subsidies gelijk stopzetten wat mij betreft.

Pannie | 17-06-06 | 11:56

@CojoNes
Ik word soms zo moe van al die lui die hier de hele tijd de leukste thuis uithangen!

ShimoKura | 17-06-06 | 11:56

Beter zou zijn;

Tramchauffeur: U wilt niet betalen meneer Ahmed? Prima gaat u zitten dan rij ik even door naar remise Westerbork.

Kingeef1975 | 17-06-06 | 11:56

LOL@CoJoNes 17-06-06 @ 11:52
Je vergeet het zwembadje nog om de BreEzZah meisjelekker te betasten.

De Intrigant | 17-06-06 | 11:55

Hoer? Wel met twee benen hoop ik!

DerTommy | 17-06-06 | 11:55

Hoe lang moeten we dit goffedomme nog aanzien zeg... zijn Nederlanders nou zo achterlijk dat ze dit met een van de beste landjes om te wonen ooit laten gebeuren?

bottehond | 17-06-06 | 11:54

Het is niet zo, dat die jongens dat voor de lol doen, natuurlijk. Ze krijgen gewoon geen kansen in deze keiharde kapitalistische samenleving, bovendien worden ze stelselmatig gediscrimineerd. Thuis zitten is voor deze jeugd ook geen optie, want daar hebben ze alleen een slecht Nederlands sprekende moeder om tegen aan te schoppen. Geef deze jongens een eigen tram, waar ze een leuke soos in kunnen maken, rijd ze de hele dag door 070, verstrek thee en gooi er af en toe een BreEzZah meisje in, voor de broodnodige afwisseling. Op zaterdag zou je zelfs kunnen overwegen er 3 bejaarden met goed gevulde portemonnaies in te zetten, als extra spel element. Kortom, hou nou eens op deze bloem der natie te stigmatisern, zij zijn eerder slachtoffer dan daders, immmers.

CoJoNes | 17-06-06 | 11:52

John McClane 17-06-06 @ 11:49

Jij misschien.

Pannie | 17-06-06 | 11:51

Je kan tegenwoordig alleen nog in lijn 3, rijdt door de wijken zonder Finnen. Maar 11 of 12 richting de mart hoef je tegenwoordig niet meer te doen. Maar ik mis natuurlijk natuurlijk respect...

M2 | 17-06-06 | 11:51

@ Jimmy;

Woonde 9 jaren in 010, ben daar nu weg, mis de mensen ook niet, kom er bijna nooit meer terug. Ben ook heel gelukkig nu.

Kingeef1975 | 17-06-06 | 11:50

Wij zijn een laf volkje.

John McClane | 17-06-06 | 11:49

Ik kom uit Den Haag. Ik ben weggegaan uit Den Haag. Ik mis de trams niet. Ik mis de mensen niet. Ik kom niet meer terug naar Den Haag. Ik ben gelukkig nu.

jimmy | 17-06-06 | 11:48

*euche* Er valt niets meer te stemmen opeerder gegeven link.
Deze is echter wel voor de racisten hier
www.zestienmiljoenmensen.nl/nieuws/ste...

Vergeet echter niet dat dit taalgebruik zoals aangegeven zeer normaal is in muliticulturele kringen.
Ik heb eens bij Finnen gegegeten en daar zegt ook een kind gewoon tegen zijn moeder: "Hee stom stoephoer er zit een snorhaar in mijn couscous."
Dus een beetje respect voor elkaar a.u.b. Zoals het hoort in dit land.
Welke mongeaul wou laatst ook alweer verplicht groeten invoeren in dit land?

De Intrigant | 17-06-06 | 11:47

Oefff gelukkig geen minderheden... straks waren het die finnen weer en dan moeten wij dat weer echt zien te breien. Finnen zijn namelijk heel aardige mensen (zolang je geen geyt bent) als je ze maar niet naast je hebt wonen

Kingeef1975 | 17-06-06 | 11:46

*Eet nog een koekje, drinkt nog een kopje thee, en verbaast zich niet*

Crimson is back | 17-06-06 | 11:45

laat de mariniers het maar weer oplossen zoals op perron nul een x-aantal jaren geleden.

Kloothommel | 17-06-06 | 11:44

Behaarde okseldagen, geniaal

Pannie | 17-06-06 | 11:44

gewoon balkenende en donner op de bus daar, tis zo over zeg ik je.

hans39 | 17-06-06 | 11:44

@orderafterchaos

Lijkt me goed idee ... gewoon met een paar man wat rondjes rijden in trams, dit filmen en in de media brengen, en als het echt te erg word, zelf netjes ingrijpen, een zogenaamd burger arrest, wanneer er verzet word gepleegd effe de armklem wat beter aanzetten .. oeps... helaas brak de arm ...

JustMe27 | 17-06-06 | 11:43

Maximo, kom er maar in joh, HOER!

Ion Susai | 17-06-06 | 11:42

een paar jaar geleden heb ik lekker kunnen inhakken op zo'n fin... die een meisje in de tram aan het bedreigen was!heeeeeerlijk! ik denk dat ik maar een paar rondjes met de tram ga miscchien valt er nog wat te hakbarren!laat de auto dus maar ff staan

orderafterchaos | 17-06-06 | 11:38

Niets mis mee toch? Die jongens hebben toch een wippenkaart?

Mokum Kosher | 17-06-06 | 11:37

Eens is het advies vandaag.

De Intrigant | 17-06-06 | 11:36

Het is prima dat ze de moeders van de chauffeurs neucqen maar om dat nou zo breedsprakig in de tram te vertellen als 8 jarige fin..

de_grote_roerganger | 17-06-06 | 11:31

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen