Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Man jaagt flitser op

bijna dood is bijna goed genoegIedereen die zich in een bestelbusje/bedrijfswagentje op de openbare weg begeeft, moet dood. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het aanbrengen van een MKB-logo op een bedrijfsauto de rijvaardigheid beinvloedt. Maar leg de gemiddelde VMBO-chauffeur maar eens uit dat je met een volgeladen bestelbus een langere remweg hebt dan een doorsnee redactie-Hummer. Niet verwonderlijk ook dat juist bestelbusjes met kwijlende bouwvakkers tegen het raam zo vaak betrokken zijn bij ongelukken. Daarom zien wij de bestuurders van deze geblazen busjes dan ook het liefst ook zwaar gewond. Jan, Klaas, Simpelmans en al die anderen, vordert de extreem pijnlijke revalidatie al een beetje? Tot zover onze frustratie omtrent de BBB'ers (bestel-busjes-bestuurders). Want laten we niet iedereen over een kam scheren. Neem Simpelmans. Beetje 120 rijden waar 100 is toegestaan. Dat vraagt om tegenmaatregelen. Ofwel: GA EENS DOOD...

Reaguursels

Inloggen

bumperkleven+rechts inhalen=k*tvolvo's

Coil | 18-06-06 | 19:16

Toch snap ik dat die agent die figuur niet heeft neergeschoten, kom op hé dan zou hij 30 jaar gevangenis straf krijgen (levenslang dus, en de helft is dan op goed gedrag weg). Zelfs militairen mogen in een oorlogsituatie geen vijanden neerschieten, dan is het meteen op het vliegtuig terug naar NL om berecht te worden voor moord. Toch vind ik het net goed voor die halve gare, altijd langs de weg staan flitsen zonder ooit iets nuttigs te doen. Ik krijg op deze manier een grotere hekel aan die eikels dan aan inbrekers. Die gore sletten liggen daar gewoon de hele dag te slapen en klappen aan het eind van de dag de flitspaal in en ze nemen ook geld van onschuldige burgers, wat boeit die snelheidslimiet nou, dat is ook alleen maar burgertje pesten!!!

onbekend voor jou | 18-06-06 | 01:19

Hoe noem je dat eigenlijk: verraden van medeburgers die een niet heel ernstig feit hebben gepleegd aan de overheid, om er zelf beter van te worden?

Goed dat er weer eens iemand wat doet tegen die nazi lui aan de kant van de weg. Hoogstwaarschijnlijk stond de situatie ter plaatse heel goed toe dat er 20 km te hard kon worden gereden.

Hopelijk kan de betreffende nazi lang niet werken.

Dagobert | 18-06-06 | 00:33

Had die pliesie geen blaffer? Of wastie gefaald voor zijn schiettest?

killermiller | 17-06-06 | 23:23

-weggejorist-

benedictus | 17-06-06 | 11:24

LOL, hiervan gaan je ogen tranen... taaltechnisch en inhoudelijk:

"Ik snap niet dat mensen hierover kunnen oordelen.

Als je onrecht word aangedaan, kun je verwachten dat je vroeg of laat voor jezelf aankomt.

Bij welke gronde heeft een politie man het recht om je te fotograferen op een weg waarop je nu eenmaal harder kunt?

Het zelfde is dat je 50 euro boete krijgt omdat je te beroerd was om 0,20 cent te betalen.

Zolang de overheid blijft mieren neuken, komen er alleen maar meer excessen voor, zeker gezien het feit dat men meerdere bakjes koffie per dag dringt.

Ik vraag me dan ook af wanneer de eerste beste figuur die een agent doodslaat dan ook vrijgesprokene word vanwege noodweer excess.

paranoia 16-06-06 @ 12:46"

Doekoe | 17-06-06 | 09:38

hahahaha. de ene VMBO-er tegen de andere......

zeiksmurf | 16-06-06 | 22:03

die kerol had zichzelf toch al aangegeven?
zoiets las ik vorige week in de Volkskrant...

pakaloaloha | 16-06-06 | 20:37

@PyP: dan ga jij er vanuit dat je voorligger alles goed ziet en niet vol op een stilstaande file knalt, in dat geval heb je niet zoveel remweg hoor.

The Hedge | 16-06-06 | 17:00

De broeken en jassen van die klootviolen zijn hopelijk allemaal van knopen voorzien, want van ritsen hebben ze ook nog nooit gehoord...

sjonnie | 16-06-06 | 16:31

@moskwitsj 16-06-06 Last van een korte aandachtstijd? Als je het berichtje verder had gelezen dan de kop, had je geweten dat de camera vernield was.
Zat je trouwens bij die 90% VMBO geslaagden? gefeliciteerd!

Zeurders | 16-06-06 | 16:23

Leg mij dan eens uit waarom die VMBO-pruts0r een kenteken moet noteren, als hij die zojuist geflitst heeft.

moskwitsj | 16-06-06 | 16:11

Per seconde leg je al pakweg zo'n 30 meter af, met de afstand van ongeveer 1 meter die de gemiddelde bumperklever naleeft moet je dus in 1/30e van een seconde de reflex: gas-los-rem-in hebben en zelfs dan zit je al met je tandjes ergens in een hoedenplank.

Dan ga je er net als die domme overheid vanuit dat je als voorligger meteen stilstaat. Maar jij hebt ook een remweg!

-=PyP=- | 16-06-06 | 16:07

@zakje pinda's: excuus, de bewogenheid van je betoog deed me toch even anders vermoeden... maar dat terzijde:

Die afspraken zijn opgedrongen door mensen die we (dat is dus over de hele bevolking) met z'n allen toch in meerderheid democratisch gekozen hebben. Niet alleen de laatste regering (de meeste regels zijn al veel ouder dan dat) maar door de jaren heen uiteraard zijn deze regels ontstaan. En niet omdat de meerderheid van de bevolking hier zo zwaar op tegen was. Maar anarchie op de weg is dermate gevaarlijk dat als iedereen zo zijn eigen regels gaat maken, dan wel alle bestaande regels op eigen wijze gaat toe passen (deze regel wel, en die liever niet) het gewoon een zootje wordt op de weg.

Algemeen bekend mag zijn dat files vooral veroozaakt worden door remmen. Wanneer een auto met 80km per uur het nodig vindt om de vrachtwagen in te halen zonder rekening te houden met mensen die voor hem achterop komen is gevaarlijk gedrag en dient dan ook beloond te worden met inbeslagname van het roze papiertje. Voor het leven.

Hoe meer en beter je afstand houdt hoe minder je hoeft te remmen, dat is ook wel logisch lijkt me zo, want als je moet remmen en je zit al vlak op je voorligger heb je maar 1 keuze: hard remmen, met afstand houden kun je veel netter je snelheid aanpassen. daar heb je dan ook de ruimte voor. Het valt op dat hardrijders over het algemeen ook erg graag een erg korte afstand houden, in een poging (en dat ook letterlijk zien gebeuren) de voorligger van de weg te duwen.

Wat betrsft dat remmen bij een klever: ik kietel altijd eerst een of twee keertjes de rem zodat de auto geen snelheid verliest, dit om mijn achterligger vriendelijk doch dringend te verzoeken geen plaats te gaan nemen op mijn voorstoel. Maar dit is kennelijk zo gewoon dat de gemiddelde klever hier niet meer van schrikt. In dat geval doe ik hem even voor welk risico hij loopt. Met liefde. Erg leuk om de rook van de bandjes te zien vliegen bij onze klevert. Geeft veel voldoening.

The Hedge | 16-06-06 | 16:05

Volgens mij kan de bestuurder van het busje zich terecht beroepen op uitlokking.

Joltcan | 16-06-06 | 15:21

@The Hedge: de afspraak over snelheid is natuurlijk net zo goed opgedrongen. als iedereen het ermee eens zijn zou er immers niet zoveel geflitst worden. overigens maakt de handhaving ervan natuurlijk gewoon deel uit van deze eenzijdige 'afspraak'. en dus ook de opsporingsmethode. net zoals mensen verwachten dat de wetgeving in geval van een frauderende illegale
bReEzAh 'gebogen' wordt of wanneer een oud dametje 'huisvuil' in een openbare afvalbak deponeerd verwacht men ook dat onbenullige snelheidsovertredingen met enige coulance betracht worden..
.
je bumperkleefverhaal gaat verder helemaal nergens over. als iemand anders gevaarlijk weggedrag vertoond is dat dus voldoende reden voor jou om het nog aanzienlijk gevaarlijker maken? beetje domme gedachtengang natuurlijk, vooral aangezien je zo principieel lijkt te zijn over snelheidovertredingen. en dan hebben we het niet eens over de onnodige agressie die jij veroorzaakt...
.
ik weet niet wat de reden is dat je met 'jullie' naar BBBers verwijst, maar even ter info: ik ben geen bumperklever, niet vanwege twijfel over het remvermogen van mijn eigen auto maar deste meer over dat van de auto achter mij (bestuurder incluis).

zakje pinda´s | 16-06-06 | 15:12

@chinaski 16-06-06 @ 11:37

Als jij rechts kan worden ingehaald met 140 ben je een linkshangert, en een grote irritatie factor. Kan me voorstellen dat ze je rechts voorbijkomen dan.

Achtertuyn | 16-06-06 | 15:02

De politie moet eens naarstig op zoek naar een nieuwe bron van inkomsten die veiliger is dan deze. Dit wordt al net zo gevaarlijk als het onder comtrole houden van Finse crimineeltjes, en daar zijn ze toch ook al een tijdje geleden mee gestopt gezien de schrikbarende stijging van Fins geweld in 020. De gewone burger moet toch nog wel ergens mee te naaien zijn? Posten bij alle publieke vuilnisbakken ofzo om het dumpen van niet legitiem afval te bekeuren. .
.
Ofwel, goedverdoeme, ga 's de echte problemen in deze maatschappij aanpakken ipv het terroriseren van iemand die 's een keer 20km te hard rijdt. Zeker als dat op de snelweg gebeurt. Lutserts

Achtertuyn | 16-06-06 | 14:55

Even je rem toucheren is toch vaak erg effectief om die zenuwpeesjes wat afstand te laten nemen. En met de middelvinger die er achteraankomt als ik weer de kans heb naar rechts te gaan en mijn bijna-aanhangwagen weer zijn rechtervoet door de autobodem probeert te duwen, toont hij dat het hem ook niet onberoerd liet.

Lobo | 16-06-06 | 14:43

@zakje pinda's: ik vind het altijd heerlijk om dat apparaatje langs de kant van de weg af te zien gaan. Je kunt je ook gewoon aan de afgesproken snelheid houden. (Dat is de afspraak waar ik het over heb, niet de opsporingsmethode) omdat het vinden van overtreders vrij eenvoudig en goedkoop is en ondanks het onnodige nog steeds erg veel geld in het laatje brengt omdat nog zoveel mensen het nodig vinden om harder te rijden dan toegestaan. Da's natuurlijk prima, maar loop dan niet te ouwekankerhoeren als je gepakt wordt. Dat is de consequentie van het risico dat je neemt. punt.

Uiteraard zorg ik mede voor de gevaarlijke situatie, maar zeker niet in eerste instantie. Stel dat er inderdaad een reden zou zijn om hard te remmen dan zit er opeens zo'n BBBert op m'n voorstoel. Heb ik geen zin an. Maar dat risico nemen die BBBerts niet echt bewust, ik denk dat jullie er gewoon nooit bij stilstaan dat je wel verhipt snel (lees: bovenmenselijk) moet kunnen remmen wil je niet achterop je voorligger willen knallen. Per seconde leg je al pakweg zo'n 30 meter af, met de afstand van ongeveer 1 meter die de gemiddelde bumperklever naleeft moet je dus in 1/30e van een seconde de reflex: gas-los-rem-in hebben en zelfs dan zit je al met je tandjes ergens in een hoedenplank.

The Hedge | 16-06-06 | 14:34

@sjaakdelinkselul je bent niet voor niks een linkse lul :)

freddtt | 16-06-06 | 14:24

@the Hedge: afspraken die we met zijn allen gemaakt hebben? volgens mij zijn bij een 'afspraak' over het algemeen alle betrokken partijen het eens. ik denk dat er erg weinig burgers te vinden zijn die het met het huidige flitsbeleid eens zijn. verder sla je met je inconsequentie in het naleven van regels de spijker op de kop: men ergert zich aan het feit dat burgers wél consequent bestraft worden voor redelijk onschuldige overtredingen terwijl onder andere finnen nauwelijks worden aangesproken op aanzienlijk ernstigere delicten. prioriteiten dus. pak eerst datgene aan wat echt nodig is. als dat voor elkaar is mag je eventueel aan de minder belangrijke dingen beginnen.
.
wat de bumperklevers betreft vraag ik mij af waarom deze volgens jou aangepakt dienen te worden. ik neem aan niet omdat het onveilig zou zijn, want als je even nadenkt begrijp je natuurlijk ook wel dat jij juist degene bent die gevaarlijke situaties veroorzaakt met je remgedrag omdat je graag je eigen morele superioriteit wilt tonen.

zakje pinda´s | 16-06-06 | 14:22

wat een slap gelul weer hier en daar over accepteren dat je fout zit als je te hard rijdt. er worden regels door de overheid opgelegd waar het grootste deel van de bevolking het niet mee eens is. als het nog enigszins integer beleid was waarbij niet de staatskas maar daadwerkelijk de verkeersveiligheid bepalend was voor de besluitvorming, dan zouden veel mensen er al minder moeite mee hebben. het begint hier gewoon een beetje op een totalitaire staat te lijken. voor de gewone burger althans, want echte criminelen durven ze vooralsnog niet aan te pakken (of ze zijn er gewoon te dom voor)..

zakje pinda´s | 16-06-06 | 13:59

[..]Vervolgens sloeg de man met zijn hand de portierruit stuk.[..]
Knap!! Dat lukte mij niet eens met een flinke kei.

Lekker Belangrijk© | 16-06-06 | 13:47

Als je nou niet te hard rijdt, hoef je niet eens een boete te krijgen daarvoor! Echt moeilijk is het echt niet.

We hebben met z'n (bijna) allen best moeite met finnen die zich niet weten aan te passen aan onze samenleving of crimineel gedrag vertonen en zich niet aan de wet houden, Is het niet een beetje inconsequent om dan zelf ook niet aan de afspraken te houden die we met z'n allen gemaakt hebben? Want dat is de grondwet uiteindelijk. Sommige dingen ben je blij mee, andere minder... so be it. Niet mee eens? ga maar ergens anders heen!

Maar zou het wel erg fijn vinden als de pliesie eens wat meer ging kijken naar bumperklevers. Ik ga er elke keer zo langzaam van rijden (ze veroorzaken files omdat ik de verleiding nooit kan weerstaan om dan wel m'n rem te kietelen dan wel er vol in te gaan hangen) en ja, het zijn opvallend vaak bestikkerde busjes die ik aan m'n trekhaak (die ik niet heb) heb hangen.

The Hedge | 16-06-06 | 13:32

@DeDerdeKamer 16-06-06 @ 13:06
"leg jij mij dan eens uit waarom de politie minder happig is op zaken die alleen maar papierwerk opleveren ipv de zaken die geld in het laadje brengen."
Das onzin. Erg naief om te denken dat het bij de politie alleen om geld gaat.
.
"De manier hoe jij dat brengt komt me echt de strot uit, onderken je nou echt dat hun dat voor de veiligheid doen ?? "
Nee, lezen aub. Ik heb het woord veligheid nergens gebruikt. Maar daarintegen komt beheerst rijden de veiligheid altijd ten goede tegenover 'jakkeren'.
.
"VMBO mongeaul "
*zucht*

Ongelovige atheïst | 16-06-06 | 13:30

@ amsmad 16-06-06 @ 12:45

Waarom trek de vergelijking met NSB'er? Volgens mij heb jij het VMBO niet eens gehaald...

Deze agent is door de overheid aangesteld om te controleren dat de wet niet wordt overtreden. Dat zo'n kudtboer in een bestelbusje (want dat zijn het allemaal in busjes, gewoon lompe kudtboeren. Ik heb er werkelijk nog nooit een normaal zien rijden...) het niet kan hebben dat 'ie geflitst wordt, is niet het probleem van de agent, maar zijn eigen probleem. En dat moet ie maar lekker op z'n eigen Anita afreageren, maar niet op handhavers van de wet.

Wat mij part had de agent zijn dienstwapen getrokken en 'm invalide geschoten...

Spacecowboy | 16-06-06 | 13:23

Een gemiddeld hoofdagent heeft een inkomen van rond de 1400 euro, mag een rijksrecherche-onderzoek verwachten als hij zijn wapen trekt en is uitvoerder van beleid wat hem van bovenaf wordt opgelegd (bv prestatiecontract=naai uw medemens). Tja, dan ben je niet te benijden....

patsepoelie | 16-06-06 | 13:21

@ongelovige atheïst 16-06-06 @ 13:01
leg jij mij dan eens uit waarom de politie minder happig is op zaken die alleen maar papierwerk opleveren ipv de zaken die geld in het laadje brengen.

De manier hoe jij dat brengt komt me echt de strot uit, onderken je nou echt dat hun dat voor de veiligheid doen ?? Waarom als dat je punt is controleren ze niet op voorrangsregels en puur en alleen op snelheid. Ruim 60% van alle ongelukken in Nederland komen voor uit het niet voorrang verlenen en "slechts" 8% komt voort uit snelheid... (bron CBS) ...

Zal je effe een handje helpen, dat komt omdat je apparaten kan maken die op snelheid kunnen controleren en eventueel autonoom kunnen opereren (flitspaal) of bediend door zo'n slapende VMBO mongeaul aan de kant van de weg !

DeDerdeKamer | 16-06-06 | 13:06

@paranoia 16-06-06 @ 12:46
"Bij welke gronde heeft een politie man het recht om je te fotograferen op een weg waarop je nu eenmaal harder kunt?"
Euh, op grond van de verkeersweg?
.
Btw, die agent is ingehuurd door de overheid (lees =ons) om er voor te controleren dat mensen zich aan de wet houden.
.
Btw 2, het onrecht word je niet aangedaan, dat doe je jezelf aan.

Ongelovige atheïst | 16-06-06 | 13:01

@paranoia 16-06-06 @ 12:46
denk je nou echt dat het nog steeds een losbandig boetebeleid is ?!? dit is gewoon opgelegd van hoger hand en reken maar dat ze dondersgoed doorhebben dat het VEEL geld in het laadje brengt. En dat DAT de enige beweegreden is.

DeDerdeKamer | 16-06-06 | 12:56

@amsmad 12:45
Jij stelt een politieman op een lijn met een NSB'er? Dan stel ik jou op een lijn met een pedo.

sjaakdeslinksesul | 16-06-06 | 12:52

Ik snap niet dat mensen hierover kunnen oordelen.

Als je onrecht word aangedaan, kun je verwachten dat je vroeg of laat voor jezelf aankomt.

Bij welke gronde heeft een politie man het recht om je te fotograferen op een weg waarop je nu eenmaal harder kunt?

Het zelfde is dat je 50 euro boete krijgt omdat je te beroerd was om 0,20 cent te betalen.

Zolang de overheid blijft mieren neuken, komen er alleen maar meer excessen voor, zeker gezien het feit dat men meerdere bakjes koffie per dag dringt.

Ik vraag me dan ook af wanneer de eerste beste figuur die een agent doodslaat dan ook vrijgesprokene word vanwege noodweer excess.

paranoia | 16-06-06 | 12:46

Volkomen terechte reactie van die BBB'er. Na de oorlog waren we toch ook niet vriendelijk tegenover NSB'ers, waarom nu dan wel?

Het toppunt is wel dat de NSB'er pas in de gaten kreeg dat het aan het escaleren was toen zijn ruitje ingetikt werd... Wat een enorme mongeaul!

amsmad | 16-06-06 | 12:45

@zakje pinda´s 16-06-06 @ 12:34
juist! alleen is dat al zo vaak verteld dat ik er bijna zelf moe van wordt (ga boeven vangen verhaal etc)

Snap niet dat ze dat zelf willen.. beetje laf aan de kant van de weg staan met veelal flitsers die ze ook nog een verschuild opgesteld hebben. Achter viaducten of achter de poten van grote reclameborden. Nogmaals een derde het OM wordt inmiddels opgeslokt door "verkeersovertredingen" ... gaat alleen maar om geld binnen te halen.

Net zoals bij die identificatieplicht, zag ik al van heinde en ver aankomen dat het een mooi excuus was om een dubbele boete uit te schrijven. En wat gebeurd er..... wildplassen.... meneer mag ik uw ID kaart even zien... heeft u niet ?..... dan krijgt u daarvoor een boete van 45 euro... prettige avond nog

OT, de regels in het verkeer zijn een leidraad waar een ieder zich aan moet houden. Maar in Nederland wordt de automobilist de auto vrijwel uitgepest, door de constante files die er staan, de extreem hoge kosten die aan het autorijden verbonden zijn (wegenbelasting, benzineprijzen, elk jaar apk etc) en daar bovenop dan ook nog eens op iedere hoek van de straat een agent met een lasergun of flitspaal.... ze kunnen beter tijd en geld investeren dat er minder files zijn en dat wegen veiliger worden. Dus niet meer van die kinky kruispunten waar je eerst als een 1000 stukjes puzzel moet uitzoeken hoe de voorrangsregels werken.

Mijn 2 centen.....

DeDerdeKamer | 16-06-06 | 12:43

Wat een mietje.

henkstubbe | 16-06-06 | 12:42

Wat een mongool,
als ik die agent was had ik meteen in zijn flikker geschoten. wat voor een randdebiel ben je dan als je zo tekeer gaat tegen iemand die gewoon zijn werk doet? laten we met zijn allen even niet vergeten dat het de regering is die deze maatregelen heeft doorgevoerd en niet de agent in het auto'tje.
Mafkees, van mij mogen ze hem alle schade laten betalen met een rente van 500%, misschien dat ie het dan wel snapt.

----TWISTED---- | 16-06-06 | 12:38

Nog even voor de onwetenden. Je kunt niet harder remmen dan de kleefkracht van je banden (bij blokkerende remmen ga je erover heen). Daar (bijna) alle remmen van (bestel)auto's overbemeten zijn, lukt het ook om met een volgeladen auto je banden te laten blokkeren. Je maximale remkracht haal je vlak voor je banden blokkeren. Dus als je met je volgeladen bouwvakkers bus je banden tijdens het remmen kan laten blokkeren (of het ABS kan laten ingrijpen) haal je de maximale vertraging.
Als je dat niet kan dan is je bus hopenloos overbeladen en zakt ie waarschijnlijk door z'n assen
zie ook:
www.alfaclub.nl/phpbb/viewtopic.php?t=...

Corleone | 16-06-06 | 12:37

@ Ongelovige atheïst.

Net wat de derde kamer ook schrijft.
alles wat koos spee bedenkt is alleen om de kas te spekken en niet om de veiligheid te verhogen.
wat kwam er laatst weer uit bij amsterdam geloof ik dat de snelheid weer omhoog gaat omdat het allemaal niks helpt. Moet je kijken hoeveel geld in dat onderzoek wordt gestoken is niet normaal toch. ze drukken een regeling of aanpassing te gauw door en later wordt alles weer verandert. dat komt omdat die mensen allemaal op de verkeerde plek zitten.
je moet wel verstand hebben van iets als je dat werk doet.

freddtt | 16-06-06 | 12:35

de prioriteiten liggen verkeerd. in plaats van flitsen zou de politie zich wellicht meer kunnen toeleggen op echte criminelen zoals dieven, moordenaars, vandalisten, terroristen, drugsdealers, krakers. bovendien wordt er vooral op locaties geflitst waar veel te verdienen valt, niet waar het vanwege de verkeersveiligheid het meeste nodig is. tot slot zijn de sancties niet in verhouding. als je met een groep marokkanen fietsen tegen ambulances aangooit krijg je hooguit een werkstraf van 20 uur. als je met de auto 31 km te hard rijd moet je voorkomen en krijg je minimaal 200,- en een aantekening.

zakje pinda´s | 16-06-06 | 12:34

@red frits.

Het is in nederland nooit rechtvaardig om hard te rijden want het mag simpel weg gewoon niet. en ja ik krijg ook regelmatig bekeuringen binnen (rij ook 50.000 in het jaar) maar dat bij iemand een keer de emmer overloopt en een agent een pak rammel geeft dat kan ik wel begrijpen. wat in nederland heel goed kan werken is het systeem wat in duistland ook is. Bij sommige opritten en afritten mag je daar op bepaalde tijdstippen niet harder dan 120 of 130 ? en als de tijd voorbij is en het wordt rustiger mag je weer doorgassen. dat moet in nederland ook. ik reed laatst over de A28 om 04.00 staan ze nog te flitsen is toch te gek voor woorden. en wat je zegt over de kinderen in een woonwijk moeten ze direct de rijbewijzen innemen bij iemand die twee keer te hard rijd maar dan ook echt in 30 zones.
hopelijk nu iets duidelijker?

freddtt | 16-06-06 | 12:28

Oud nieuws, maar overigens wel volledig eens met de conclusie !

Prikker | 16-06-06 | 12:27

Zo? Wat anders is nieuw? Ik rijd nu al meer dan 12 jaar 's-ochtends richting het zuiden en 's-avonds richting het noorden. snelheid op de 120km stukken: 120 á 130 km en op de 100km stukken 100 á 110km. Busjes met bouwvakkers er in: ik heb ze nog nooit langzamer zien gaan als de snelste auto op dat moment. Met andere woorden: nooit langzamer dan 140, 150 km per uur en altijd, maar dan ook altijd duwen, dringen, blazen, passeren en scheuren. Gestoorde mongolen zijn het. Ik snap ook niets van de passagiers: als ik mijn leven in de handen van een zo'n idioot leg vertel ik hem wel dat harder dan 120 niet nodig is. Dan vertrek ik nog liever een kwartier eerder.

Jawel | 16-06-06 | 12:23

@freddt
die Koos Spee mogen ze van mij deporteren, en dat beleid van em ook ! stelletje honden zijn het, pure graaierij en niet meer, iedereen die zegt dat het voor de veiligheid bedoeld is heeft een plaat voor z'n kop.

en wanneer verbreden ze dat godsgeklaagde wegennet eens een keer, of twee rijstroken boven elkaar... doe iets... iets innovatiefs graag... als ik met een gangetje of 100 door kan rijden vind ik dat ook prima... maar ik kom altijd helemaal opgefokt de zoveelste file weer uit.

DeDerdeKamer | 16-06-06 | 12:22

@freddtt 16-06-06 @ 12:10
"Maar nederland gaat gewoon echt naar de kloten met het beleid van koos spee en zijn vriendjes."
Dit roep je al 2 keer maar leg dit dan eens uit. Ik zie dit namelijk niet, ik denk eerder dat ZONDER dit beleid (lees: anarchie op de weg) Nederland naar de 'kloten' gaat.

Ongelovige atheïst | 16-06-06 | 12:21

@freddt
Oh, maar dan mag ik elke dag gewoon lekker met 50 voor jouw deur langs rijden. Mischien pik ik wel 1 van je kinderen mee, maar ach, regels zijn er om de laars gelapt te worden.

Wat redeneer je nou krom. Onderbouw nou eens goed waarom het gerechtvaardigd is om te hard te rijden?

Achergrondinfo: Nee, ik heb geen leasebak; Ja, ik rij zelf ook wel eens te hard; Ja, ik rij VEEL kilometers, Nee, ik baal niet van bonnetjes want is nl. eigen schuld als ik ze krijg.

We barsten hier van de files in het land, welke veroorzaakt worden door snelheidsverschillen en onverdraagzaamheid. Overigens is het allang bekend dat files niet worden veroorzaakt door te langzaam rijden, maar door mensen die te hard aan komen rijden. Hoeveel mensen blijven niet 120 rijden als die matrixborden 70 aangeven. Diezelfde mensen k*nkeren op die files maar hebben niet door dat ze het zelf erger maken. Hetzelfde is het emt die boetes, je veroorzaakt eht zelf..

RedFrits | 16-06-06 | 12:13

@ ongelovige atheïst Natuurlijk moet je je aan je snelheid houden maar dat alleen de bouwjongenshard rijden is bullshit.
Maar nederland gaat gewoon echt naar de kloten met het beleid van koos spee en zijn vriendjes.
toch mooi dat je zelf niet least. maar het ging mij eigenlijk meer om dat arrogante gedrag van sommigen hier die denken dat je heel wat zijn

freddtt | 16-06-06 | 12:10

Idd, dat zou ik ook doen. Tering flitsers! Das het op 1 na smerigste volk dat ik ken.BAH!

Digital Human | 16-06-06 | 12:09

freddtt 16-06-06 @ 11:51
O sorry dat wisten we niet. Nou laat ze dan maar goed doorjakkeren die uit hun bek spugende arbeiders in hun ketelpak. En wie daar tegen is krijgt klappen of wordt gewoon opgehangen, ja tog, niet dan? Opk*nkeren met die verkeersregels, ruim baan voor de stoere getatoeeerde zware shagrokers van de linkerbaan in hun gestickerde busjes.

chinaski | 16-06-06 | 12:08

@Corleone
Jou moeten ze hier een eigen column geven, kunnen wij lachen, onze Einstein op sterk water!

gigigi | 16-06-06 | 12:08

tsja, een pauper en een smeris.... kunnen ze niet gewoon elkaar doodslaan, dan lost het probleem zich vanzelf op

piet0r | 16-06-06 | 12:05

freddtt heeft gelijk :Y

zakje pinda´s | 16-06-06 | 12:02

Seau hé! Hebben ze Marga van Praag ingelijfd als politie-berichten-schrijfster?
Wat een jip-en-janneke taal zeg...

Zak D'Ancona | 16-06-06 | 12:01

@freddtt 16-06-06 @ 11:51
Je kunt je natuurlijk ook gewoon aan de wet houden, dan hoef je niemand klappen te geven of op te hangen. En als je gefrustreerd raakt omdat je voor je werk veel moet autorijden (en vroeg moet opstaan), moet je een ander beroep zoeken. En btw ik heb geen leasebak.

Ongelovige atheïst | 16-06-06 | 12:01

@freddtt 16-06-06 @ 11:51
Doe 's batterijtje vervangen.

Dömper | 16-06-06 | 11:58

lekker logisch opgebouwd van dat stuk tekst ;-)

pn | 16-06-06 | 11:52

Hier zitten nog wel wat van die homo`s op de site die zichzelf heel stoer vinden met een afgetrapte kut lease golf tdi in het rood en 120 rijden.
Van werken hebben jullie nog nooit gehoord laat staan fatsoenlijk autorijden.
en nee ik ben geen bouwvakker maar een calculator bij een installatiebedrijf en dat monteurs 120 rijden met een bestel bus is omdat die jongens het hele land door zitten en al uit bed zijn als jullie nog aan het kontneuqen zijn met de baas. nichten.
en natuurlijk moet die agent klappen hebben laat hem g.vd. echt werk doen i.p.v. in een auto te gaan zitten wachten tot het geld binnenkomt. en die koos spee moeten ze direct ophangen aan het hoogste viaduct. de lul met z`n stomme beleid.

freddtt | 16-06-06 | 11:51

@RedFrits 16-06-06 @ 11:36
Mea culpa, je hebt gelijk, kwart finale in geval van beiden 1e of2e in de poule, finale indien 1 en 2.

style.councillor | 16-06-06 | 11:47

LOL@Corleone 16-06-06 @ 11:01

"Eeeuuh redactie... een volgeladen bestelbus komt net zosnel tot stilstand als een lege bestelbus misschien nog wel sneller. Maar ja hoe leg ik dat uit aan de LTS zwakstroom redactie..."

In theorie heb je gelijk maar dan zouden de remmen ook in capaciteit moeten 'meegroeien' met de totale massa.

Ongelovige atheïst | 16-06-06 | 11:47

De vraag is natuurlijk: Wiens opleiding was beter? a) de agent b) de auto c) de BBB'er?

/FLX | 16-06-06 | 11:40

Helemaal mee eens. Bussies vol met metselaars, schilders en tegelzetters die je met 140 km/u rechts inhalen of vlak achter je plakken,terwijl de chauffeur tegelijkertijd met de baas zit te bellen of over voetbal zit te zwamstralen met z'n collega ketelpakken. Verplicht rechts laten rijden die mafkezen. Hier in 010 zijn het gvd altijd die brabo's die met een noodgang terug naar hun houdoe dorp willen. snel een pasjesregeling voor die reservebelgen en weer innemen bij te hard rijden.

chinaski | 16-06-06 | 11:37

style.councillor 16-06-06 @ 11:29
Fout vriend. Ze kunnen OF in de kwartfinale OF in de finale tegen ze spelen. Lees nog maar eens goed....

RedFrits | 16-06-06 | 11:36

99Arie99 16-06-06 @ 11:17

Ik spreek Corleone dan ook tegen, ben het maw met jou eens. Was misschien niet duidelijk genoeg.

van Maerlant | 16-06-06 | 11:35

@dömper
:) toets nu maar achter de namen "is de beste".

controle | 16-06-06 | 11:34

Pliesieagenten moet naast rein van lichaam, kledij en geest -, ook minimaal lang 1,95 zijn, alsmede de cursus KRAV MAGA met succes hebben doorlopen

style.councillor | 16-06-06 | 11:33

Het is: beïnvloedT, professor Hoxha.

De bovenmeester | 16-06-06 | 11:32

waarom moest dat kutwijf nu tussen beide komen?

petrova | 16-06-06 | 11:32

Sta er überhaubt verbaasd van te kijken dat er in Zaltbommel geflitst wordt...
Daar heeft ong. 80% van de inwoners een IQ van een vrieskip, dus als je zuinig bent op je mietjes als korps moet je gewoon niet flitsen.
(ter info: ik woon er al een tijdje niet meer :P)

Tim | 16-06-06 | 11:31

OT

@kaiser_cas 16-06-06 @ 10:46
Als je je even verdiept in ladderschema's c.q. de opzet vanhet WK zie je dat NED nooit tegen onze Oosterburen in de finale kan spelen.

style.councillor | 16-06-06 | 11:29

@Traag 16-06-06 @ 10:40
'Inmiddels waren meerder politie-eenheden naar de opgegeven plaats onderweg.'

Dat was ook het eerste wat ik me afvroeg betreffende van die C2000.
Ik had begrepen dat het troep van de C1000 was.

De Intrigant | 16-06-06 | 11:28

@Der Steef 16-06-06 @ 11:21
psies ! ook weer zo'n overtrokken reactie, kom niet aan een agent anders gaan z'n collega's helemaal door het lint om de "dader" te achterhalen en uiteindelijke te arresteren. Beetje modieuze Amerikaanse taferelen... ook al kennen ze de agent in kwestie helemaal niet... gewoon een excuus voor ze om door het lint te gaan.

DeDerdeKamer | 16-06-06 | 11:25

en als het om een struikrover gaat, dan kan de politie opeens wél opzoek naar de dader

Der Steef | 16-06-06 | 11:21

@ Dömper 16-06-06 @ 11:19
*Snik* :(

PietdePaljas | 16-06-06 | 11:20

-weggejorist-

deejaykoen | 16-06-06 | 11:18

van Maerlant 16-06-06 @ 11:09
Als de voort duwende massa groter is rem je echt niet sneller hoor.
Als jij bus vol zit is je remweg toch echt langer.
En als je bus echt zwaar beladen is remt hij na 3 noodstops helemaal niet meer,
Als ze allemaal zo denken als jouw dan weten we gelijk waar al die ongelukken vandaan komen.

99Arie99 | 16-06-06 | 11:17

Waarom moest hij het telefoonnummer opschrijven dan, hij had hem toch net geflitst.
.
De vraag is echter of al die andere politieagenten ook op de noodoproep waren afgekomen als ze hadden geweten dat het een flitsteam betrof!

saltwater | 16-06-06 | 11:17

ow heerlijk, meneer lag natuurlijk weer te slapen in z'n autotje om z'n quota te halen.... is er werkelijk niemand in het politieapparaat die onderkent dat de dit "burgertje pesten" beleid veel en veel te ver is doorgetrokken.

Ik betaal hun salaris al van m'n belasting, nu krijg ik er iedere week ook nog eens twee op de deurmat van ome Koos. En wat is "te" hard ??? het was iig harder dan aangegeven, maar niet "te" hard..... die boetes van 0 tot 20 zijn toch maar 30 euri.... en laat ik die nou juist veel krijgen. (buiten bebouwde kom)

DeDerdeKamer | 16-06-06 | 11:16

Tja niet dat ik veel beter ben, ik ben immers twee dagen met een goede 80 Kmh geflitst waar 50 mag en ja ik was ook boos.
Opmijzelf dus wel te verstaan dat ik zo gruwelijk stom was. De reactie van de man in het bestelbusje zegt genoeg over zijn IQ. Ik ben geen heilige op de weg qua snelheid, maar ik ben niet zo naif om iemand anders de schuld te geven.

Oral-D | 16-06-06 | 11:15

@RedFrits @ 10:41:

Dan ben je als pliesie niet geschikt voor je taak... De Walter even richten op de linker knieschijf en hoppa, hormonen-harrie wordt een stuk makker.

HoerenSloep | 16-06-06 | 11:15

@ Dömper
ik ben ook nog lang geen GS-veteraan..

PietdePaljas | 16-06-06 | 11:11

New Corleone Highway Pie - Damn Tasty

Montgomery Burns | 16-06-06 | 11:10

Bouwvakkers en andere proleten horen ook niet op de weg. Eerst een IQ-testje o.i.d. afleggen voor het verkrijgen van de rijbewijs en probleem lost zich op. En daarme ook het fileprobleem. Ok, vrachtwagenchauffeurs mogen nog wel op de weg, maar alleen op de rechterkant en bij voorkeur s'nachts rijden. Hadden je moeder en vader maar niet broer en zus moeten zijn. En dezelfde IQ-test (nee, niet precies dezelfde) ook bij het stemmen. Nee, niet van de piano, maar voor de 2e kamer, gemeente etc.

Adormin | 16-06-06 | 11:09

Eeeuuh redactie... een volgeladen bestelbus komt net zosnel tot stilstand als een lege bestelbus misschien nog wel sneller. Maar ja hoe leg ik dat uit aan de LTS zwakstroom redactie...

Corleone 16-06-06 @ 11:01

Probeer maar eens met een aanhangwagen met een paar cementbakken.

van Maerlant | 16-06-06 | 11:09

Klaar veaur de hondenbrigade zou'k zeau zeggen

Cas Ferrot | 16-06-06 | 11:07

@corleone
eeeuuh ... hoe leg ik dat uit aan iemand die de gezakt is op de peuterschool.... een volgeladen bussie komt dus NIET even snel of zelfs sneller tot stilstand.

en verder vraag ik me af waarom die pliesieagent alleen was ,en waar is z'n wapen op dat moment?

nldennl | 16-06-06 | 11:06

de lul zat waarschijnlijk zijn donald duck te lezen of met zijn pielemaus te spelen, want ineens stond de man naast zijn auto...... :S

Behangdelul | 16-06-06 | 11:04

hoog tijd vor een bbbb (bestel-busjes-bestuurdes-baan) op alle snelwegen...

MILF | 16-06-06 | 11:04

Vol pepperen zo een mongeaul! kijken of hij dan nog zo stoer doet!

Yop | 16-06-06 | 11:03

Quote "Maar leg de gemiddelde VMBO-chauffeur maar eens uit dat je met een volgeladen bestelbus een langere remweg hebt dan een doorsnee redactie-Hummer"
Eeeuuh redactie... een volgeladen bestelbus komt net zosnel tot stilstand als een lege bestelbus misschien nog wel sneller. Maar ja hoe leg ik dat uit aan de LTS zwakstroom redactie...

Corleone | 16-06-06 | 11:01

In Engeland worden BBB'ers ook wel 'white van drivers' genoemd en er is zelfs onderzoek geweest waarom deze mede weggebruikers van deze overtuiging op het moment dat ze de bus betreden veranderen van relatief nette weggebruikers in bezorgers van koeriersbedrijf 'Beelzebub', met alle gedragingen erbij.

adbellum | 16-06-06 | 10:59

Overigens: is het zo dat die flitsers vaak niet door volwaardige (en gewapende) agenten worden bediend, maar door een soort stadswachten?

Muxje | 16-06-06 | 10:58

Voor de snelheids overtreding krijgt u een acceptgiro, voor het raam en doodsbedreiging een waarschuwing, Maar ga eerst maar even thuis zitten, er zijn nog 16.000.000 wachtende voor u.

www.politie.nl/gelderland-zuid/nieuws/...

RXFC | 16-06-06 | 10:58

Ach zielige blauwe homeaux helemaal overstuur omdat iemand een grote bek tegen hem had en tot overmaat van ramp zijn autosleutels ook nog eens weggooide. 5 maanden overstuur uit de relatie, elka dag naar de bedrijfsopvang......
Vuile jankerds zijn het die kudt plauwpetten!

gigigi | 16-06-06 | 10:58

@Lobo

Precies. Dit soort geintjes moet je bij de Highway Patrol niet flikken, die leggen je ongezien om, en terecht. Er valt echt wel op aan en te merken op de Amerikaanse kit, maar qua verkeershandhaving heersen ze.

brutus68 | 16-06-06 | 10:58

En terecht. Het is allemaal de schuld van Koos Spee. Poe poe, met zijn tweeen snelheid controleren? Met zijn tweeen beetje liggen slapen in die auto?

Service | 16-06-06 | 10:58

Ik blijf erbij: Dit soort agressievelingen keihard aanpakken. Geen taakstraf en flutboete, maar onvoorwaardelijk zitten, al is het maar een maandje. Doe er nog een paar maanden voorwaardelijk bovenop. Waarom? Om het hem af te leren. Omdat die vent anders de volgende keer bij jou hetzelfde doet als jij (bijvoorbeeld) het laatste parkeerplaatsje voor zijn neus wegkaapt.

@Zeurders: je klinkt nu wel erg als Koos Spee in "Blik op de weg". En dat is geen compliment...

Muxje | 16-06-06 | 10:57

Ziehier het bewijs: De pliesie in NL zijn WATJES!
Dat zo'n kneus dan ook nog moet worden opgevangen door een stel gesubsidieerde pliesieknuffelaars is natuurlijk helemaal van de zotte. LOSERS! LOSERS! LOSERS!

poktor | 16-06-06 | 10:55

@99Arie99 16-06-06 @ 10:40

Van de geslaagden was +/-57% VMBO-er. De kans is dus groot dat her er zo een is.

En trouwens... met een hogere opleiding scheur je niet meer in een bestelbus maar in een leasebak.

Mammoth | 16-06-06 | 10:55

Toch wel jammer dat die agent gezakt was voor zijn schiet-examen, volgende keer zal hij wel wat beter zijn best doen.

Henkiemaardannietgek | 16-06-06 | 10:54

Lees het onderstaande stuk:

Metalen ringetjes in oor, navel en en lip. GroenLinks-kapsels. TROS-buiken. SBS-stickers op het lichaam. Binnenkort is het allemaal VERBOTEN als het aan LPF-stylegoeroe Joost Eerdmans ligt. Agenten moeten ophouden zich te gedragen als FunX-luisteraars en er weer uitzien als Rogier Havelaartjes na een frisse douche. Volgens Eerdmans is de personal styling van pliesies allesbehalve urban danwel streetwise, maar downright ongezaghebbend. Geen scooterdief of meisjesknijper raakt nog onder de indruk van een gezagsdrager met matje, wenkbrauwringetje en kewle tribal op de biceps. Kortom, kom maarrrr naar beneden Bromsnor, en enforce the law met die gummilat.

*PROEST* MIETJES DIE WOUTEN

The Singh | 16-06-06 | 10:54

gvd en voor de politie moeten we respect hebben dat moeten ze verdienen.

harry de leipe | 16-06-06 | 10:53

Fryslan Boppe!

De bestuurder kwam uit Dearsum

Ennib | 16-06-06 | 10:53

Haha, ga alvast lekker m'n charged dieselbussie voorgloeien! Heb wel zin in een fijn potje snelwegschoffelen, eens kijken hoeveel burgermannen ik dit keer in de berm kan doen belanden!

Lepo | 16-06-06 | 10:50

Die had dus niet meer geleefd als ie dit geintje bij de verkeerspolitie in de VS had geprobeerd.

Lobo | 16-06-06 | 10:49

Wat een idioot. Lekker rijbewijs afpakken: volkomen ongeschikt om zich zelfstandig op de openbare weg te begeven. Je zult zo iemand tegenkomen en iets doen dat 'm niet aanstaat: hij rijdt je vermoedelijk zo van de weg.

Arbalest | 16-06-06 | 10:49

Dat is een tikkie riskant om tegen mij te zeggen kaiser..

G-unite | 16-06-06 | 10:48

Verplicht valdispertgebruik voor automobilisten!
www.vemedia.nl/valdispert.html
Het is wel niet zo goed voor je reactievermogen, maar helpt wel tegen dit soort debiele overtrokken acties van hardrijders die eigenlijk boos op zichzelf zouden moeten zijn.

Zeurders | 16-06-06 | 10:48

@G-Unite:
Wat ben jij een stuk ongeluk;-)

kaiser_cas | 16-06-06 | 10:48

hij had die struikrover een hoek op zijn ei moeten geven. ik ben daar in de buurt vanmorgen ook lafjes op 10 meter voor het einde bebouwde kom bord geflitst. hoeren zijn het..

zakje pinda´s | 16-06-06 | 10:47

Dat waren weer een hoop mannekes voor een gozert.

bad to the bone | 16-06-06 | 10:47

Gewoon de knuppel in t nekje van die kerel leggen?

El Comandante | 16-06-06 | 10:46

@PietdePaljas:
Klopt, en ik ben zo oogverblindend lelijk, dat het verboden is om een foto van mij te laten zien.

Biebel | 16-06-06 | 10:44

kledingvoorschriften en gedragregels dat zijn de magische woorden

Mellorenz | 16-06-06 | 10:44

Zet deze snor maar langs de N50 binnenkort, lekker rustig (wel veel bestelbuzjuz alleen als ze echt aan de weg gaan werken...
Happertje flitsen

Il Cileno | 16-06-06 | 10:44

Kunnen ze de politiehelicopters niet met van die hellfire raketten uitrusten dan? De israelische methode zeg maar

misti | 16-06-06 | 10:41

@ Domper:
Coole site! Bedankt Dömper! Altijd makkelijk! Jammer dat volgens goochelfight die Mannschaft van oranje verliest...

kaiser_cas | 16-06-06 | 10:41

Overiegns, ik had begrepen dat het een vrouwelijke agente was. Als er dan een bouwvakker van 120 kilo voor je staat... Is allemaal makkelijk lullen hier aan de zijkant he heren?!

RedFrits | 16-06-06 | 10:41

Duidelijke zaak: beide heren verdienen een taakstraf; de pliesie vanwege lafhartig gedrag en de bestelbusbestuurder vanwege ongecontroleerde vmbo-emoties. Ik dacht aan een fotoshoot van elkaar; eerst de een op de sofa, dan de ander. En maar lekker flitsen. Zal ze leren.

JudgeJuly | 16-06-06 | 10:41

@ Biebel 16-06-06 @ 10:37
".. gelukkig had mijn vriendin nog iets in haar tas.. maar als de pliesie dat had gezien was ze waarschijnlijk opgepakt.."
-Zeker een foto van jou....

PietdePaljas | 16-06-06 | 10:40

... De politieman kreeg op dat moment in de gaten dat de situatie ging escaleren pakte zijn C2000-portofoon en zag kans nog net kans om de noodknop in te drukken. ...
Is C2000 operationeel?

Traag | 16-06-06 | 10:40

Ze rijden als gekken ja,
maar kap nou eens met de vmbo's in de zeik te nemen.
en nee ben zelf geen vmbo'r .
Bij ieder lomp onderwerp hier bij GS wordt de "schuldige" bestempeld als vmbo'r lekker makkelijk

99Arie99 | 16-06-06 | 10:40

@ams
Ligt eraan wat ze aan het doen zijn. Volgens mij hebben mensen in flitsauto's geen dienstwapen bij zich. Overigens vind ik persoonlijk dat je de boete maar moet slikken. Je hebt je simpelweg aan de wet te houden. Als die man gewoon 100 had gereden dan was er neits gebeurd. Het schijnt echter de mode te zijn dat je woede over je eigen fouten altijd moet afreageren op iemand anders. Hoogtepunt vond ik laatst wel op een parkeerplaats. Iemand rijdt op een stilstaande auto die staat te wachten om in te parkeren. Vent die erachterop reed stapt uit en begint die vrouw die stil stond helemaal uit te kafferen alsof zij tegen hem was opgereden!!

RedFrits | 16-06-06 | 10:39

Wat een stelletje jankerts! Zulke dingen maken je dagelijks mee. Vind het dan ook niet gek dat er niet genoeg blauw op straat loopt, al die mietjes zitten natuurlijk bij de "Bedrijfs hulpjes".
Er moet niet alleen wat aan het uiterlijk gebeuren, van binnen mogen ze ook wel is grondig doorspoelt worden. Keihard moeten ze worden, eerst slaan en dan pas vragen. Misschien dat de pliesie dan een keer serieus genomen word.
Doen ze dit niet dan stel ik voor om mensen te gaan werven tijdens de gaypride of hoe die teringzooi ook mag heten.

Pizza.el.Tonno | 16-06-06 | 10:39

als je die malloten ziet rijden is het ook helemaal niet vreemd dat ze met grote regelmaat een beetje in stukjes liggen. Het rijgedrag vertoont kenmerken van een IQ dat nog ruim onder het VMBO niveau ligt. tyfus man... maar hoe kan hij de sleutel uit de uito rukken als de agent al aan het starten is... da's wel weer erg knap. Tsja, en ipv een boetetje van pakweg een euro of 50 (niet in boetebees gekeken, maar zal ongeveer zoiets zijn) heeft ie nu echt een probleem. Ga zo door! Weddenschappen afsluiten op de te bepalen hoogte van de straf kan vanaf nu. Welke aanklachten hij krijgt ben ik ook wel benieuwd naar. Lees iig de volgende:
- te hard rijden
- vernieling / molest (autoraampje)
- vernieling / molest (camera a boelveelgeld)
- zoekmaken portofoon
- zoekmaken autosleutels
- bedreigen ambtenaar in functie

daar kom je denk ik met 50 euro niet mee weg

The Hedge | 16-06-06 | 10:38

2 mensen van de pliesie, 1 aggresieveling, en hij weet gewoon netjes een raam in te slaan, de man met de dood te bedreigen, en weg te rijden..
ik kan hier echt niet over uit hoor.. damn.. wat een politie hebben we toch in NL..
nog een voorbeeld: mijn vriendin liep met een vriendin naar huis vanuit het odeon. op de reguliersdwarsstraat (vlakbij rembrandsplein) werden ze aangesproken door een stel finnen, vervolgens word haar vriendin vastgepakt, pliesie loopt langs, meisje schreeuw op hulp, pliese loopt rustig langs en door.......... gelukkig had mijn vriendin nog iets in haar tas.. maar als de pliesie dat had gezien was ze waarschijnlijk opgepakt..

Biebel | 16-06-06 | 10:37

Hahaha en terecht smerige struikrover!

Machavelli | 16-06-06 | 10:36

WTF! Jij bent toch de agent?! als iemand zijn smoel niet wenst te houden dan zorg je daar toch voor. In amerika was hij al 4 keer voor zn flikker gescheauten. Optreden dus, handje naar het blaffertje en moet je dan eens kijken... heaumeaux

Gleufkleuter | 16-06-06 | 10:36

@Biebel 16-06-06 @ 10:34
Finland schijnt mooi te zijn

Traag | 16-06-06 | 10:35

@biebel
relax, zeau krijg je een rolberoerte heaur! niet drukmaken, komt goed!
Je hebt eauverigens wel gelijk, wie handhaaft hier nu de wet? tsjonge jonge....
*trekt haren uit hoofd*

Rotte Rat | 16-06-06 | 10:34

aan alle pliesies:
Koekje derbij?
Ik en mijn vriendin hebben allang besloten dat we gaan emigreren als we later groot zijn.. iemand suggesties? ik denk aan australie, oostenrijk of canada...

Biebel | 16-06-06 | 10:34

@ Treger 16-06-06 @ 10:31

stond waarschijnlijk fout geparkeerd

Harry Turtle | 16-06-06 | 10:34

@zwubu: dat komt omdat hij toen pas wakker werd

zakje pinda´s | 16-06-06 | 10:34

Politiemensen zijn toch uitgerust met dienstpistolen? Dreigde de agent te vermoorden?? wtf shoot the bastard!

ams | 16-06-06 | 10:33

Quote:
"De bestuurder van de auto stapte uit en kwam voor het gedeeltelijk geopende rechter portierraam en begon de politieman uit te schelden en te bedreigen. Vervolgens sloeg de man met zijn hand de portierruit stuk. De politieman kreeg op dat moment in de gaten dat de situatie ging escaleren"
Unquote

OMG hij kreeg TOEN al door dat het ging escalaren

zwubu | 16-06-06 | 10:32

@ Treger 16-06-06 @ 10:31 LOL

PietdePaljas | 16-06-06 | 10:32

Hit nummer 4:
Urk 01-05-2005 - Op de Oosthavenkade is zaterdagavond een 70-jarige man uit Urk zwaar gewond geraakt nadat hij met zijn snorfiets tegen een geparkeerde bestelbus was gereden.

Treger | 16-06-06 | 10:31

Maar was de agent wel representatief?

Dömper | 16-06-06 | 10:31

Pliesies zijn watjes

Ample | 16-06-06 | 10:30

Simpelmans had gelijk!

Traag | 16-06-06 | 10:30

Allemaal aangepaste maximumsnelheid met verplichte tachograaf waarvan de schijfjes op het eind van het jaar moeten ingeleverd worden. Elke geregistreerde overtreding afrekenen. Meer dan twee? Busje inleveren.

van Maerlant | 16-06-06 | 10:29

Dat krijg je met dat zuigende spee beleid.

Lucifer | 16-06-06 | 10:29

uit het stuk: "De geschrokken politieman heeft na het gebeurde direct hulp gekregen van het Team Bedrijfsopvang van de politie Gelderland-Zuid"
Tering, ze kunnen ook echt niks anders als alleen maar snelheid controleren he.. als de situatie dreigend word weten ze opeens niet meer wat ze moeten doen..
Ja LUL, er hangt iets aan je riem, dat noem je PISTOOL, en je kunt iemand er behoorlijk stil mee krijgen. WATJE!!! LOSER...

Biebel | 16-06-06 | 10:29

wat goed van de politieman dat hij het kenteken van de auto wist te noteren.

zakje pinda´s | 16-06-06 | 10:28

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen