Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Imam lust Wilders rauw

Imam-smurf Tja, Geertje Wilders... Beetje oudhollandsche omgangsvormen gaan propageren in Nederlandistan, daar maak je natuurlijk geen vrienden mee onder de soepjurkende neo-dominees die het in dit land voor het zeggen hebben. Juneid Sheik Fawaz Huppeldepup, opperbaardaap van de Haagse As-Soennah moskee wil dat justitie Geert Wilders gaat vervolgen wegens majesteitsschennis. Want het was natuurlijk driewerf onhalal dat die malle eenmans-pruik Kamervragen stelde over het handenschudbeleid inzake moslimmannen van Koningin Beatrix. Imam Fawaz, de Syrische volksmenner, die overigens al vijftien jaar (!) hartstikke z'n best doet om de Nedderlandse taal te leren, weet namelijk zelf haarfijn te vertellen hoe je de vrouwtjes wél moet behandelen. Ook al zijn ze Koningin. Lees hierrr een van 's mans vrijdagmiddag-preekjes. "Er zijn rechten voor de vrouw en rechten voor de man. Je vrouw mag niemand in je huis binnenlaten als je dat niet wilt. Als ze dat toch doet, sla haar dan, maar niet hard." Poe hé. Een roedel bouwvakkers op een steiger is er metroseksueel praatgroepje bij.

Reaguursels

Inloggen

Knuffelpoes Het geeft is geen germanisme maar een barbarisme

JanvanScorel | 12-06-06 | 11:34

@broolio
mijn mening is dat de ieslam het grootste gevaar is sinds 1945.
de ieslam op zich niet ,maar de vele(veelteveel) extremisten die de kloran niet goed begrijpen ,en daardoor zo haatdragend ,agressief en middeleeuws dom zijn ,waardoor de jongere lui denken dat dat normaal is(want de iq van de meeste moslims is toch echt heel laag,en zelf nadenken ..... dat komt niet voor bij de meeste moslims)en die gaan de slechte gedachtes overnemen en hebben niet door dat ze daarmee terug gaan naar de middeleeuwen.

nldennl | 12-06-06 | 10:06

he barberke
ik ben zeer tevreden dat zelfs jij de radicale islam als een gevaar ziet. Waarom je mij dan 'nog erger vind' snap ik niet. Ik vermoord niemand, roep niet op tot geweld, alleen maar op tot bewustzijn. Mijn mening is een eerlijke overtuiging. Daar is geen gehuichel bij. Misschien kan je uitleggen waarom ik een huichelaar ben? ik snap zoiets niet. Moet ik respect hebben voor de gewelddadige islam van je, omdat ik 'respect moet hebben voor iedereen', terwijl jij gewoon openlijk pist op me? en waarom? omdat ik het waag de islam aan te vallen, als die weer eens geweld pleegt? whoehahaha.. je bent zo grappig.. Ik ben de ergste heh. en nazie, een bruinhemd, nietwaar? ik ben zo in en in slecht.. niet normaal joh.. stel je voor, ik ehm.. nee. ik snap het niet. waarom ben ik een huichelaar? omdat ik de waarheid durf te zeggen over de islam? ik vind balkie juiste een huichelaar. 'de islam is geen enkel gevaar', is een mooi voorbeeld van huichelarij/ apeasement/ moslimapologetics. Kijk. DAT is huichelen.

Broolio | 12-06-06 | 07:53

Rabarberke 10-06-06 @ 09:45

Heb bewondering voor de stijl van uw betoog. Maar over de inhoud, u kritiek deel ik grotendeels, maar welke cultuur representeert uzelf of zou u zelf wensen in te leven? Of wenst u alleen dat er niet meer gelogen wordt door representanten van een dominante cultuur? M.a.w. is er nog hoop? In dit verband, heb ik opnieuw een leesadvies voor u: Machiavelli, Il Princip(De Heerser), hoofdstuk 18

HerNihilist | 12-06-06 | 01:57

Hannalore 09-06-06 @ 20:37

>Een selectie die plaats vindt op basis van uiterlijke kenmerken, d.w.z. >lichamelijke, klassegerichte, en talige uitingen, heeft weinig te maken met >biologie.

Niet mee eens, in de dierenwereld draait alles om de uiterlijke kenmerken, en zelfs de primitieve onsamenhangende talige uitingen van dieren spelen een rol om hoger in de hierarchie te komen of de aandacht van het vrouwtje te trekken. Zo is het ook in de mensenwereld, wij zijn dieren.

>maar ik vraag mij af wat de relatie is tussen het talige constructivisme van >de sociologie, en de biologische variant daarvan

Moeilijk te zeggen, maar belangrijk in dit verband is in de gaten te houden dat het talige constructivisme van de sociologie waar je overigens heel veel fenonemen mee kunt verklaren een laag is bovenop het biologische contructivisme. Het biologisch contructivisme legt de talige constructies aan, zijn zij eenmaal gevormd dan pas kun je het sociologisch constructivisme toepassen door de talige contructies bv. als uniform en statisch te beschouwen. Daarom vertoond voortvloeiend gedrag uit deze talige constructies vergaande analogien naar biologische gedragingen. Hiermee is gelijk een anomalie in de sociologie aangetoond, nl. de biologie.

>Bij de Darwiaanse selectie speelt vooral de natuurlijke omgeving een rol, in >het sociale is dat taal en instituut.

Ziet u de gedeeltelijke overeenkomst niet? vreemd, het ligt zo voor de hand.

HerNihilist | 12-06-06 | 01:56

Jane Doe 09-06-06 @ 20:24

>De onderlaag theorie vind ik net iets te makkelijk om een probleem als >huiselijk geweld en onderdrukking van de vrouw mee te verklaren

Dat vond ik dus ook, er gaat vaak iets vooraf aan een onderlaag theorie...

>We roepen om gelijkwaardigheid maar diep van binnen geloven we daar >vaak toch niet helemaal in.

Over opium voor het volk gesproken, artikel 1 van onze grondwet.

Het gelijkheidsprincipe is empirisch en ontologisch onjuist, evenals haar afgeleide juridische variant, het gelijkwaardigheidsprincipe. De generieke mens kent een dermate grote diversiteit aan verschijningsvormen en gecompliceerde omgevingsfactoren die zowel het uiterlijk, haar persoonlijkheid en het daaruit voortvloeiend gedrag conditioneren en reflecteren, dat men wel moet discrimineren, niet-discriminerend gedrag bestaat dan ook niet.

Dit artikel bestaat dan ook alleen bij de gratie van de angst (overigens niet onterecht) voor excessen van het al eerder genoemde sociaal-darwinisme.

Nog gevaarlijker is overigens haar te willen vervangen door een fascistische Wilders-variant waarbij de joods, christelijke en humanistische waarden dominant worden verklaard. Hier hoeft geen verdere uitleg.

>Moeder Theresa had de gore moed om de armen in India voor te houden >dat het God's wil was dat ze arm waren en dat ze dat moesten accepteren

Zelfde mening toegedaan, men begint op gegeven moment te geloven dat men er niets aan kan veranderen, altruisme is vaak in haar uitwerking een dienstbare en sluwe vorm van egoisme.

HerNihilist | 12-06-06 | 01:55

knuffelpoes 09-06-06 @ 16:11
>Maak je geen illusies over de afgekicktheid van de westerse mens. Religie is >weer helemaal hot. Het worden zware tijden voor ongelovigen.

Het zijn al zware tijden voor ongelovigen, mijn verzet heeft mij al meermaals geisoleerd. Er wordt van je verwacht dat je je werkelijke mening maar beter voor je kunt houden en respect moet tonen. Confrontatie verdraagt de mens slecht.

HerNihilist | 12-06-06 | 01:41

bubka 09-06-06 @ 16:04
>godsdienst is nog steeds opium voor het volk
>alleen de westerse mens is al wat afgekickt

U vergist zich, de westerse mens is godsdienstiger dan ooit en verre van afgekickt, alleen wordt het godsbeeld momenteel anders geprojecteerd c.q. gesublimeerd. We hebben zoals Nietzsche al voorspelde hier te maken met de schaduwen van de oude God. Voorbeelden hiervan zijn massale rouwbetuigingen zoals die zich recent hebben voorgedaan, de enorme opbloei van diverse spirituele groeperingen.

HerNihilist | 12-06-06 | 01:40

@ Rabarberke 11-06-06 @ 10:09
Je maakt van een mug een olifant, maar het gevaarlijkste is dat je van een olifant een mug probeert te maken.
Omdat dit nu eenmaal de uitdrukking is, vind ik het toch een beetje sneu voor de olifant als dier.
Zie ook v Maerlant 11-06-06 @ 14:24.
Indien de schoen past, trekke hem aan?!

wachtmeester de bruy | 11-06-06 | 22:12

@ v Maerlant 11-06-06 @ 13:48/14:24/14:38

Set, Match and Game!

wachtmeester de bruy | 11-06-06 | 21:59

v Maerlant 11-06-06 @ 14:38

Schitterende recuperatie... die sissende ayatollah is natuurlijk ook geen partij voor jou, qua inhoud dan... die lispelaar gebruikt een prachtig proza en dat heeft tot voor kort nogal intimiderend gewerkt op andere, minder taalgetalenteerde reaguurders... maar op enige visie heb ik deze sta-in-de-weg nimmer kunnen betrappen... het is anti anti anti... hij is een prullarium... vMaerlant, proficiat met deze eclatante overwinning op de aarsfistel van GS...!

bottehond | 11-06-06 | 18:27

'(...) Een vergelijkbaar samengaan van factoren heeft het conflict tussen de islam en het Westen aan het eind van de 20e eeuw vergroot.

Ten eerste heeft de islamitische bevolkingsgroei grote aantallen werkloze en misnoegde jongeren opgeleverd dir rekruten worden van de islamitische zaak, die druk uitoefenen op naburige samenlevingen en naar het Westen migreren.

Ten tweede heeft de islamitische Heropleving de moslims een vernieuwd vertrouwen gegeven in het onderscheiden karakter en de waardigheid van hun beschaving en waarden in vergelijking met die van het Westen.

Ten derde is er onder moslims een intense wrok gegroeid vanwege de gelijktijdige pogingen van het Westen om zijn waarden en instituties algemeen te verbreiden, zijn militaire en economische overmacht in stand te houden en te interveniëren in conflicten in de islamitische wereld.

Ten vierde heeft de ineenstorting van het communisme een gemeenschappelijke vijand van het Westen en de islam uit de weg geruimd, waarna zij elkaar als voornaamste bedreiging gingen zien.

Ten vijfde hebben de toegenomen contacten tussen moslims en westerlingen en hunh vermenging bij beiden een nieuw besef van de eigen identiteit en het anders zijn dan de ander bevorderd. Interactie en vermenging verhevigen ook de geschillen rond de rechten van de leden van een beschaving in een land dat gedomineerd wordt door leden van een andere beschaving. Binnen zowel islamitische als christelijke samenlevingen is de tolerantie tegenover de ander in de jaren tachtig en negentig sterk afgenomen.'

Samuel Huntington, botsende beschavingen, cultuur en conflict in de 21e eeuw, Standaard Uitgeverij, 1997 (gebaseerd op een paper uit 1993!)

En dat is allemaal de schuld van de xenofoben van geenstijl.

v Maerlant | 11-06-06 | 14:38


'(...) In werkelijkheid hebben we hier te maken met de onverdraagzaamheid van een droeve stoet van gedesillusioneerde betweters die hun ongelijk niet kunnen verkroppen. Een zogenaamd progressieve goegemeente die niet op tijd heeft ingezien hoe reactionair, contraproductief en vrouwonvriendelijk haar dogma's zijn geworden. Zolang ze niet werden tegengesproken, adoreerden ze de pluriforme democratie, maar in werkelijkheid moeten ze niets van het confronterende debat hebben.

Sylvain Ephimenco, Het land van Theo Van Gogh, de multiculterele desintegratie, uitgeverij Houtekiet, 2004

v Maerlant | 11-06-06 | 14:24

@ veest

Het wordt gênant met jou.

- In 'De Morgen' - allicht jouw favoriete dagblad - heeft een gerenommeerd psychiater verklaard aan borderline te denken: feit.

- Ik heb hier al vaak verklaard nog nooit voor het VB te hebben gestemd: feit.

- Ik heb hier al vaak verklaard m'n pijlen te richten op de politieke islam: feit.

De politieke islam is het grootste gevaar voor de Europese democratieën: feit.

'Verder wacht ik nog steeds op één voorbeeldje van wat quasi al m'n islamgerelateerde posts volgens jou siert: de uitspraak 'alle islam is politiek'. Je hebt het tussen aanhalingstekens staan, dus kom op! Oja, doe ons ook dat voorbeeldje van je empathie met politieke tegenstanders! Heel gaarne! Eentje maar!'

v Maerlant 10-06-06 @ 12:55

Veest, waar blijven ze?

v Maerlant | 11-06-06 | 13:48

ik vind het prima dat die imam de weg van de wet heeft bewandeld. beter dan een soort m.b. of al z. mensen de keel door te snijden. dat recht van de wet heeft hij.

maar het blijft natuurlijk wel een beetje vreemd om het juist van hem te horen. majesteitsschennis tegenover vrouwenschennis.

zoalshetis | 11-06-06 | 12:43

@broolio

Ik prijs de islam geenszins. Ik zeg alleen dat de moralisten onder ons geen haar beter zijn. Kijk b.v. naar je eigen hufterigheid, of die van de meppende rechter, de kinderporno verzamelende OVJ, de scheurende PG, de kutwijf briesende minister etc. etc. Dat is allemaal na een dag vergeten.

Maar als een imam geen hand geeft of iets doms zegt dan valt het hele lederhosentuig over hem heen.

Ik moet niets van de islam hebben, maar ik moet nog veel minder hebben van huichelaars zoals jij.

Rabarberke | 11-06-06 | 10:09

'Er zijn rechten voor de vrouw en rechten voor de man. Je vrouw mag niemand in je huis binnenlaten als je dat niet wilt. Als ze dat toch doet, sla haar dan, maar niet hard.' aldus de handleiding van het door barberke zo geprezen geloof. Wij moeten moslims als gelijken behandelen, want iedereen is gelijk, maar moslims mogen vrouwen als slaven behandelen, want, ja, waarom eigenlijk? o ja, omdat anders rabarberke boos word. duh..

nog zoiets; moslims SNIJDEN in hun kinderen. Wij moeten respect hebben voor mensen, en hun niet het stalen mes in de huid duwen. Maar moslims, die mogen in hun kinderen snijden, want, ehm, ja, want, dat is een geloof. En dan mag het, van barberke.. je mag in niemand snijden, tenzij je een moslim bent. Je moet voor iedereen respect hebben, tenzijn je moslim bent. Je mag geen geweld plegen, tenzij je moslims bent. Je moet voor iedereen respect hebben, tenzij je moslim bent. Hoe krom. En dan schreeuwen dat kaalkopjes discrimineren zodra die zich tegen deze praktijken verzetten. Yeaj right.

islam. Als het geen geloof was, was het allang verboden.

Broolio | 11-06-06 | 09:53

barberke:
Dus, jou stelling is dat we respect moeten hebben voor een ieder. Dat we niemand moeten uitschelden. Dat we iedereen in zijn waarde laten. Dat, ook als je een gewelddadig geloof als de islam aanhangt, je toch kunt rekenen op de steun van barberke. TOTDAT je nederlander bent. Nederlanders, daar PIST barberke op. Kaalkopjes, verdienen totaal geen respect, nog tegenargumenten. Neen, wat schelden is voldoende. Barberke, die respect vraagt, toont dat zelf door te gaan schelden. Whahahaha.. kennelijk moeten wij wel respect hebben voor de moslimvrinden van barberke (die op ons pissen), terwijl wij zelf naar dat respect kunnen fluiten. Even denken. Nope. Doen we niet. De moslims en hun rabiate moslimvrindjes (aka landveraders) kunnen schelden, roepen, schoppen, geweld gebruiken, maar repsect krijgen ze niet, zolang ze geen enkel respect kunnen opbrengen voor de oorspronkelijke bewoners van dit land.

de moslims zijn hier niet te gast. Ze zijn hier om ons land over te nemen. Rabarberke helpt ze daarbij. Whoehahahaha.. wat een zielige moslim-hoer is ze toch.. misschien moet ze maar eens een paar keer langs de door haar zo opgehemelde moslims-groepjes lopen in een kort rokje. Misschien moet ze eens bij haar vrinden in iran op bezoek gaan. Aan een homo of vrouw in het blijf van mijn lijf huis vragen hoe aardig de islam is.

de islam is een pest, erger dan het facisme. Want het is een geloof. Geloven zouden GOED moeten zijn, voor IEDEREEN. Een geloof dat geweld gebruikt, moeten wij, net als het facisme, UITkotsen. Wie, net als ik, deze oprechte mening heeft, wie, net als velen met mij, die oprecht gelooft, krijgt niet het respect wat de moslims wel krijgen, maar hoongelach, scheldkanonades en bedreigingen.

Waarom zou ik respect opbrengen, voor lieden die op mij pissen? waarom moet ik nog langer respect hebben voor barberke, als die alleen maar kan schelden en wijzen op taalfouten?

pas je eigen argumenten eens toe op jezelf, barberke. 'Je moet voor iedere geloofsovertuiging respect hebben' ook voor de kaalkopjes dus? 'je moet iedereen in zijn waarde laten' ook de kaalkopjes?

enne, wat als er een geloof zou zijn, dat GEEN respect heeft voor andersdenkenden? wat, als er een geloof is, dat zelf MOORD en geweld gebruikt om zijn gelijk te halen? wat, als bepaalde gelovigen zich UBERMENSCH voelen, en openlijk pissen op andersdenkenden? gelukkig staat barberke dan klaar, om te pleiten voor wederzijds respect. NOT.

moslims mogen van barberke pissen op ons, ons leegroven, ons land kapot maken, en wie daar IETS tegen durft te zeggen, vind barberke op zijn pad. Want barberke is een moslimvriend. Een landverader, die niet kan wachten tot de sharia in ons land word ingevoerd. Een blinde, die begint te schreeuwen zodra kaalkopjes hun mond opentrekken, maar gebiologeerd in haar handjes klapt zodra de imams hun haatdragende preken houden. RESPECT barberke, moet van TWEE kanten komen. En weet je wat? niet-moslims zullen NEVER NOOIT NIET respect krijgen van moslims. Want dat zijn UNTERMENSCHEN.

tja, barberke, je verdedigt mohamenazies, en waarom? omdat je een landverader bent? omdat je blind bent? of omdat ze je anders slaan? ik weet het niet, ik snap het niet. Het moet een soort reflex van je zijn. Een ding weet ik wel. Waren de moslims geen moslims, maar aanhangers van het facisme, dan stond jij ook tegen ze te schreeuwen. Een geloof/ideology die geweld hanteert om anderen te onderdrukken is namelijk not ok. Dit, in tegenstelling tot wat jij denkt: dat alle geloven in weze 'goed' zijn voor iedereen. Foutje. de islam is alleen 'goed'(kuch) voor moslims. BESEF DAT NOU EENS.

jij bent tegen de kaalkopjes, omdat die tegen de islam zijn. Maar je bent wel voor de islam, terwijl die toch echt tegen nederland zijn. Huh? Ben je wel goed wijs ofzo? woon je in een ivoren toren? of ben je al verhuist naar een moslim-arm land? of LUL JE MAAR WAT?

kaalkopjes moeten met respect komen van je. maar moslims mogen hun haatdragend geloof gewoon uitoefenen heh?

islamfobies, eigenlijk heel logies. ISLAM=FACISM fight it, for it fights YOU!

Broolio | 11-06-06 | 09:41

@jane doe

Die imam had Verdonk destijds gewoon kutwijf moeten noemen, dan was er veel minder aan de hand geweest. Je kan er zelfs minister mee blijven.

Imams geven vrouwen sinds mensenheugnis geen hand. Andere niet-islamitische religieuze leiders geven mannen ook geen hand. Dat is nou eenmaal hun religie. Sommige orthodoxe joden maken ook onderscheid tussen mannen en vrouwen. Boeddhisten, taoisten, orthodoxe priesters etc.

Het is echt ronduit belachelijk om een religieus leider, wat je ook van zijn religie mag vinden, omgangsvormen te gaan voorschrijven die algemeen gebruikelijk zijn, maar voor hem juist niet. Gaan we die mensen ook voorschrijven dat ze hun middelvinger moeten opsteken als ze in het verkeer een vervelende situatie meemaken, alleen maar omdat al die fatsoenlijke hollanders dat volgens goed gebruik ook doen?

Hoe leg je een imam uit dat hij vrouwen geen hand mag weigeren, maar dat als een minister diezelfde vrouw een kutwijf noemt alles in de doofpot wordt gestopt.

De meerderheid van de moslims geven vrouwen overigens gewoon wel hand en zoenen ze zelfs op de wang. Opvallend is dat wereldwijd mensen over het feit dat imams vrouwen geen hand geven hun schouders ophalen. Behalve in dit van normen en waarden doorspekt etisch utopia, waar zo'n akkefietje meteen tot het ongenoegen leidt van de o zo fatsoenlijke "blanke" nederlandse burger die niet alleen in eigen land, maar ook daarbuiten, als de beleefdheid en voornaamheid zelve wordt gezien (not). De braverik die het ene moment hoog van de toren blaast over normen en waarden en het andere moment mensen voor geitenneukers en kuthoeren uitscheldt en elke moslim als een extremistische terrorist en bedreiging ziet voor zijn o zo hoogstaande culturele identiteit.

@yammie

Ik haal je familieleden er niet bij, dat deed je zelf door die opmerking van vuile kuthoer te maken. Als je nl. iemand niet kent en haar toch vuile kuthoer noemt, dan heeft dat naar alle waarschijnlijkheid te maken met een aversie of zelfs haat tegen het archetype van vrouw, een aversie die meestal op jonge leeftijd ontstaat jegens de vrouw die het dichtst bij je staat. Bovendien ik schold je niet uit voor mafketel, ik trok met recht de conclusie dat je er eentje bent op basis van de onzin die je uitkraamde. Ga anders lekker je scooter binnenzetten voordat ie door de moslimlegers gestolen wordt.

Rabarberke | 11-06-06 | 09:38

Vandaag wordt het ernst tijdend het wk.
De ongelovige chihuahuas van Mexico tegen de vliegende tapijten van Komeiny.
Bij winst is het de verdienste van Allah en zijn profeet Mohammed (h.z.v.z.k.m.i.d.g.g.).
Bij verlies is het de schuld van de scheidsrechter en het onreine land waar ze verblijven en waar ze Bratwurst eten van Schweinefleisch en waar hun vrouwen zich kleden als hoeri.
Oh Allah, we kunnen niet voetballen , maar met uw reine voet kan de bal (v.z.m.d.b.) in het net van de ongelovige belanden. (liefst 3x, oh barmhartige).
Kunt u ook niet zorgen oh onaanraakbare dat ik de Lotto win?
Met mijn gezicht naar Mekka bied ik u aan mijn nederige en nauwe....
Au, oh, ah, ja, ik geloof, allaaaaaaaaaaah!!!! Hahhhhkkbarrrr!!!

wachtmeester de bruy | 11-06-06 | 07:09

Van Rabarber.. ga je verzuren, ontkalken en Veesten!

wachtmeester de bruy | 11-06-06 | 06:18

veest van pim 10-06-06 @ 23:34

Stiekem... als een dief in de nacht.... als niemand meer kijkt op een draad... daar is íe weer... de man met empathie, lef en wereldverbeteringsdwang..... de backstabber van de maand!

Bij de weg..... lees ook deze zin van de hand van meneer de gemanicuurde indymedia.be relnicht.... van pakweg 5 uur geleden... hij heeft het over "tactisch" ... sjonge, meneer heeft een "tactiek".... en die tactiek leidt tot?.... het criminaliseren van weldenkende reaguurders die de islam zat zijn en inmiddels zien als een mogelijke bedreiging voor hun eigen cultuur en land?... Dat moet wel heel erg zijn, als meneer er een "tactiek" op loslaat... oordeelt u zelf... I rest my case......

Quote:
Ik heb er fout aan gedaan v maerlant persoonlijk er uit te lichten. Tactisch fout.
veest van pim 10-06-06 @ 18:52

bottehond | 11-06-06 | 01:08

Imam lust Wilders rauw. Kanibaal? Maar Wilders is geen rauw rood vlees, maar taai rechts vlees.

vadertje_b | 11-06-06 | 00:22

Geen enkele psychiater heeft overigens ernstig de diagnose 'borderline' bij de drievoudige moordenaar Hans Van Themsche gesteld. Ook niet bij Jürgen Goris, bij Wim Felix of bij andere extreemrechtse moordenaars, zoals de moordenaar van Mohammed Achrak. Die laatste mag dan wel geïnterneerd zijn, over de diagnose is niets bekend. Zoals iedereen die ooit nog onder de legerdienst in België is gevallen weet, zijn sommige geestesziekten snel en makkelijk als excuus in te roepen, zeker vandaag nu elk afwijkend gedrag een afkorting en een label met 'stoornis' krijgt. Hoe dan ook is HVT nooit als borderliner beschouwd. De enige die überhaupt psychiatrische stoornissen als motief aanvoerde, is Frank Vanhecke. Hij is communicatiewetenschapper, Europarlementslid, fractieleider in de senaat en partijvoorzitter van een racistische partij, maar geen psychiater. Bovendien stelde hij zijn diagnose al luttele uren nadat de schietpartij bekend werd, zonder de dader - naar zijn eigen zeggen - ooit te hebben gezien. Nee, dan liever 'hebefrenie': die aandoening werd later naar voorgeschoven als excuus. Jammer alleen dat het helemaal geen 'aandoening' is. Het is een leeftijdsaanduiding: adolescenten die in een overgangsperiode staan en erg vatbaar blijken voor extremistische ideeën, noemen we 'hebefreen'. Zonder extremistische ideeën kun je echter zo hebefreen zijn als wat: wat er niet is, komt ook niet in je op. Vandaar de stickers in de jaszak en de emblemen op de jas.

De islam is iets heel anders. V Maerlant kan op tig andere threads wel blijven roepen dat hij niks tegen 'de moslims' heet: hij spreekt dat hier voortdurend tegen door hun overtuiging, identiteit en aanwezigheid met alle zonden Israëls te overladen en als bron van alle kwaad te zien. Dat kan je met elke irrationele, op sterke overtuigingen gebaseerde, sterk identiteitsbepalende en indien door gewetenloze haatzaaiers misbruikt tot gewelddadige excessen leidende overtuiging doen. Het nationalisme, bijvoorbeeld. Probeer het maar eens: je zal zien dat v maerlants tirades wonderwel passen. One size fits all!
Alvast één reden om ze niet voor zoete koek aan te nemen.
Over koek gesproken: Lotus Bakeries (Belgistan) heeft Peijnenburg (Hollandia) ingenomen. W00t!

veest van pim | 10-06-06 | 23:34

@Rabarberke
Je praat veel maar je zegt weinig. Het is het oude verhaal dat we ons allemaal
diep moeten schamen over het leed dat in de wereld is aangericht en dat we voorgoed ons broeder's hoeder moeten zijn.
Ons collectief schuldbewustzijn moet ons ertoe nopen om voor alles en nog wat begrip te hebben. We owe everyone...... Niet in mijn wereldvisie.
Die VN gedachte werkt niet. We zijn niet verenigd. Ieder voor zich en pas in moeilijke tijden komen we samen.. dat is de realiteit.
Persoonlijk ben ik niet blij met het grote aantal (recht in de leer zijnde) moslims in Nederland. Omdat ik die godsdienst, met name in zijn extreme uitvoering, behoorlijk inhumaan vind. Vergelijkingen met klein rechts vind ik niet opgaan. Dat is appels met peren vergelijken. Er is geen kruistocht van gereformeerden te verwachten.
Of de Imam een hand wil geven of niet is zijn goed recht. Mee eens. Maar door die simpele a-religieuze geste te weigeren zet hij zich wel buitenspel. Door zijn religie tot omgangsvorm te maken. Door te vergeten dat er ook zoiets als een sociaal gebeuren is waarvan hij deel uit maakt omdat hij in Nederland woont. When you're in Holland, do as the Dutch. En Rabarberke, dat betekent je neerleggen bij de grootste gemene deler. Ook dat is democratie. Als de meeste mensen een hand geven een volstrekt neutrale en uiterst vriendelijke manier van begroeten vinden dat mag je dat dom of debielerig vinden maar verder is het alleen jouw probleem. The majority rules.
Zodra de moslims bewijzen dat ze echt willen integreren en hun godsdienst geen opdringerige way of life maken, gaan de problemen vanzelf weg.
Maar dat is niet de aard van het beestje. En daarom hebben we zoveel sores.

Jane Doe | 10-06-06 | 21:21

Rabarberke 10-06-06 @ 16:27 Jij begint met schelden vuile kuthoer ,en iemands familieleden er bij betrekken klinkt erg allochtoons.Ik heb het al vaker gehoord net als de bekende bedreigingen,ik ga je steken,schieten en andere bullshit.

En ik heb schijt aan jou en aan je kutvriendjes.

Yammie | 10-06-06 | 20:46

Ik heb je wel eens zinnige dingen zien zeggen Rabarberke, maar zo raar joh, vandaag lukt me dat niet. Zal het weer wel wezen.
Vandaag ben je wel weer een echte moslimhoer, dat kan ik goed zien al vanaf heel ver! Of heb je een zonnesteek?
Gaat wel over, da's cultuur en vergankelijk.

Deense Postbode | 10-06-06 | 20:00

... eens lekker de hand in eigen boezem steken. Of ergens anders.

Rabarberke | 10-06-06 | 18:25

@felix

Dat geldt voor de wetgever, niet voor burgers. De wetgever mag geen onderscheid maken op grond van geslacht. De werkgever bij gelijke geschiktheid ook niet.

Maar een burger mag best onderscheid maken op grond van geslacht. Zo neukt niet iedereen met het andere of hetzelfde geslacht, zo zoenen sommige vrouwen in het nieuwe jaar liever niet met die kerels van de afdeling verkoop, maar b.v. wel met de dames van de administratie.

Zo staan er niet geheel onbewust knappe dames in de bediening op de terrasjes en niet dikke kerels.

Zo besluit daar een moslim geen hand te geven aan een vrouw en wel aan een man. Daarmee behandelt hij vrouwen misschien anders, maar so what?

Immers, discrimineren autochtone mannen ook niet als ze hun mannelijke vrienden niet 3x op de wang kussen en hun vrouwelijke vriendinnen wel? Sommigen doen dat misschien wel, maar de meeste mannen vinden het zoenen van andere mannen niet plezierig en bij velen zal het ook een onwennige reaktie oproepen. Is dat bij de wet verboden discriminatie? Laat me niet lachen.

Zo ook mannen geen mannen zoenen, zo vindt ook een moslim het handenschudden met een vrouw ook niet plezierig. En dat is zijn goed recht.

Ik zou zeggen, laat al die fatsoenrakkers en normneukers

Rabarberke | 10-06-06 | 18:23

Nou ja, ik bedoel maar te zeggen. Als iemand op grond van geslacht onderscheid maakt, hetgeen door de wet min of meer verboden is, kan ik me voorstellen dat mensen moeite hebben wanneer uitgerekend de Koningin voor zulke gebruiken een knieval maakt. Het had haar niet mistaan als ze dit akkefietje juist had aangegrepen om duidelijk te maken dat in nederland het heel normaal is iemand van het ander geslacht met een hand te begroeten. Als onderdeel van de inburgeringscursus zeg maar.

Felix Laband | 10-06-06 | 16:40

@felix

Ja en?

Rabarberke | 10-06-06 | 16:29

@yammie
Je geneuzel over de bedreiging van blanke nederlanders door moslims gaat nergens over. Is je blanke en zuivere nederlanderdorp al binnnegevallen door de moslims? Nou dat van een hoop Irakezen is nl. wel binnengevallen door onze blanke bondgenoten.
Dus je raaskaalt en de term mafketel is volkomen terecht.

En vuile kuthoer noem je je moeder maar die kennelijk gefaald heeft bij de opvoeding.

Rabarberke | 10-06-06 | 16:27

@ Rabarbeke

Natuurlijk bepaald Bea dat zelf, maar het staat iedereen toch vrij daarvan te vinden wat 'ie wil?

Felix Laband | 10-06-06 | 16:26

@deense postbode
Ik verdedig geen meerderheid of minderheid. Ik ben van mening dat de koningin zelf mag bepalen waar ze gaat of staat en niet het reaguurgajes hier op GS. En als Bea het gepast vindt om zich aan te passen, dan is dat haar goed recht.

Als een moslim een vrouw geen hand wil geven dan is dat zijn goed recht. Hij is baas over zijn eigen hand en hij bepaalt of hij 'm geeft of niet, whatever de motieven.

Dat heb jij en die andere debielen hier niet te bepalen, zo simpel is het.

Rabarberke | 10-06-06 | 16:19

@deense postbode

Ik zie alleen hoe op fenomenale wijze jouw verziendheid wordt onthuld.

Tweede regel van Brullio's epistel (13:15), 9e woordje.

Wie weet wat je nog meer mist.

Rabarberke | 10-06-06 | 16:12

Dat komt Yammie, omdat Rabarberke het best weet, net als allah! (LNDH)
Wel een heel interessant fenomeen, dat mensen de minderheid menen te moeten verdedigen (de goeien, ik tel er zo al twee) ) door de meerderheid te blijven knuffelen.
Ik denk dat het hersenspoeling heet. Je weet wel: Gij zult niet aan het Geloof komen, (lees: dat van de mohammedaan) en Minderheden (allochtonen, moslims etc) zijn allemaal liev.
Dat ons volk ondertussen zelf een minderheid is geworden door alle onderdrukking, ach kniesoor die daar op let.

Deense Postbode | 10-06-06 | 15:48

Rabarberke 10-06-06 @ 12:30 Hoeveel misdaden worden er om ons heen gepleegd door de immigranten,verkrachtingen,moorden,overvallen,drugshandel.Wie probeer je nou in de maling te nemen?

En waarom scheld je me uit voor "mafketel" vuile kuthoer.Ga lekker je allochtonen knuffelen.

Yammie | 10-06-06 | 15:19

De islam kan simpelweg geen plaats hebben in ons land. We mogen dan wel, volgens bepaalde reaguurders een non-cultuur hebben, we hebben in elk geval vijftig jaar gevochten om onder het juk van meneer pastoor, de dominee en de vereniging uit te komen. Deze verworvenheid, hoe basaal en ordinair ook, mag nu niet in aangetast worden door een stel idioten dat ergens in gelooft. Geloven doe je maar thuis. Buiten de muren van je woning mag je absoluut geen claims op basis van je religie maken. Overbodig om te zeggen dat dit voor zowel de moslims als de christenen en Joden geldt.

Murdockyoufool | 10-06-06 | 14:20

die moslimfiguren integreren nooit. Alle moeite die wij doen falen.
Dus stoppen en niet meer subsidieren.

overheidopschonen | 10-06-06 | 14:00

@Rabarberke 10-06-06 @ 13:18
Spijtige constatering maar in de ogen van de gemiddelde muslim ben jij ook een varken.

schaamstreek | 10-06-06 | 13:55

Zie hier hoe op fenomenale wijze de 'onderbuik' van Rabarberke wordt onthuld. De Freudiaanse verspreking spreekt boekdelen: "
Moslims gebrek aan disrespect verwijten is werkelijk om te brullen."
Hahaha, inderdaad om te brullen.

Deense Postbode | 10-06-06 | 13:51

@Rabarberke
hihi 'gebrek aan disrespect' je moest eens weten hoeveel mensen daar glashard overheen zouden lezen.. whahaha.. lust je geen glas bier van me, rabarberke?
je bent zo scherp, zo snel.. de wet van godwin kennen we.. er moet ook een wet zijn die mensen omschrijft die, als jij, geen argumenten hebben, en daarom net doen of ze de discussie hebben gewonnen zodra ze een taalfout hebben gevonden? ik noem ze maar even GroenBoekers, voor het gemak.

alles goed verder, rabarberke? nog steeds dezelfde rabiate facisten-knuffelaar? kunnen niets fout doen, heh, moslims, ondanks dat in hun handleiding staat dat ze ons van de aardbodem moeten doen verdwijnen, en ze ons met geweld hun regels opleggen.

je noemt me idioot, maar hebt nog nooit effectief mijn redenatie-trend kunnen weerleggen met argumenten. Zo. Ga maar weer een taalfout zoeken. Je bent zo grappig. O:

dus: volgens jou, zijn de moslims allemaal in orde, omdat ik een taalfout maak? whaiaiahhaiaiia! Hier, heb een biertje, is het al 15:00?

de oranjegekte is de enige tijd dat de kaalkop zijn nederlandse vlag trots uit het raam kan hangen, dus mijn moraal kan niet meer stuk. heheh..

was wannabemuslim maar hier heh? die zou je wel helpen met 'argumenten' whoehahaha

Broolio | 10-06-06 | 13:33

@brullio

Het handige van jouw teksten is dat iemand na de tweede regel al weet dat hij met een idioot van doen heeft. Moslims gebrek aan disrespect verwijten is werkelijk om te brullen.

Rabarberke | 10-06-06 | 13:18

de islamcultuur is geen verrijking voor ons land, het is een ernstige verarming. Het geweld dat de islam hanteert, het gebrek aan disrespect, zorgt dat een zorgzame samenleving zich nu tegen een deel van die samenleving gaat keren. Het antwoord van de islam, meer geweld, verergert de zaak alleen maar.

De oplossing? finnen naar finland. Wij gaan ook niet met zijn 2 miljoenen ruzie zoeken in japan. En dan respect eisen. Respect moet je verdienen. De finnen hebben hun welkom profesioneel uitgewoont. Er is geen hoop meer. De finnen zijn als de man die zichzelf heeft uitgenodigt bij een vrouw, die inmiddels slaat en schreeuwt elke dag. En terwijl de vrouw nog steeds hoopt op 'wederzijds respect' en 'het komt allemaal goed, als ik maar aardig blijf', weet elke buitenstaander het allang: de paden van de vrouw en de man moeten zo snel mogelijk uit elkaar. En het is niet de vrouw die moet vluchten.

geschokt reageren als de vrouw eens terugslaat, roepen dat ze wel aardig moet blijven doen, omdat ze het anders aan zichzelf te danken heeft, is een gotspe. Affikken die moskee-haatfabrieken. Laat ze hun haattempels in eigen land bouwen.

islam = facism. Je kan de facisten niet met lieve woordjes tot sympathiekere standpunten bewegen. Daar lachen facisten om. Zolang de islamofacisten geweld hanteren, en de overheid daartegen niets doet, zolang de koran zijn haatzaaiende werk mag doen en ons land mag vergiftigen, terwijl wij ons wel als 'beschaafde' mensen van elke vorm van geweld moeten onthouden, zullen wij als boter zijn, en de islam als het mes.

Broolio | 10-06-06 | 13:15

Balkenende: "Rita mag niemand ons land binnen laten als we dat niet willen. Als ze dat toch doet, slaan we haar, maar niet te hard."

Murdockyoufool | 10-06-06 | 13:05

@Rabarberke: Wij herhalen: jij kunt veel beter! Barber, even zand erover? Ik zit hier met leuk weer en kids... hoop dat jij ook iets van je dag weet te maken.

v Maerlant | 10-06-06 | 12:59

@maerlant

Als ie niet kort door de bocht ging, dan is Beatrix dus een volksverrader en dient zij aangeklaagd te worden. Ik lees dan wel maandag over de aangifte in de krant.

Rabarberke | 10-06-06 | 12:42

@deense postbode

In 'onze' cultuur kennen we Friese schapeneukers, vrouwenmishandelende rechters, kinderpornodownloadende officieren van justitie, snelheidovertredende PG's, TBS'sers op vrije voeten, ministers van gesukkel, loslopende topcriminelen (hoe kunnen ze anders een voor een het loodje leggen), etc. etc.

Ohja en in onze cultuur verdient de overheid geld aan de verkoop van softdrugs door de verkoop ervan te belasten, terwijl de handel er in verboden is.

Maar goed dat jij 't beter af kutn dan hezbollah met zijn capslock en je beperkt tot een genuanceerde uitspraak als 'ga rukken bij je geyt suquol', in de grenzeloze hufterigheid zoals dat in 'onze' cultuur gebruikelijk is.

Rabarberke | 10-06-06 | 12:36

HULDE aan ONZE LIEVE MAJESTEIT!

Hezbollah 10-06-06 @ 12:08

Als de vos de passie preekt, boer let op je ganzen.

v Maerlant | 10-06-06 | 12:35

@ Rabarberke IK heb niet gezegd dat filter kort door de bocht ging.

v Maerlant | 10-06-06 | 12:33

@yammie

Oh en hoeveel schade hebben autochtone voetbalsupporters in de loop der jaren aangericht? Zijn alle voetbalsupporters daarmee gevaarlijk en moet voetbal verboden worden?

Het meest idiote wat je zegt is echter dat ik mezelf tegenspreek en dat ik vind dat de Blanke nederlander zijn cultuur niet mag verdedigen.

A. Welke cultuur? Onze cultuur is voornamelijk geamerikaniseerd en niet meer te redden.
B. Tegen wie beschermen? Zie jij net als bij de Indianen kinderen en vrouwen afgeslacht worden door kolonistische cowboys die blankenederlanderdrop na blankenederlanderdrop platbranden, vrouwen verkrachten en het vee stelen?

Dat hebben de nieuwe amerikanen nl. de indianen aangedaan. En de moslims zijn in de geschiedenis ook geen lieverdjes geweest, maar waarin word jij belemmerd in je culturele identiteit, mafketel?

Rabarberke | 10-06-06 | 12:30

Hezbollah. Ga rukken bij je geyt suquol. Zoals jouw soort het irl niet afkan zonder grote bek en geweld, kan je hier niet zondeder capslock kennelijk.
Dat is in onze cultuur niet gewenst.
Ga zelf maar naar Canada trouwens, waar ze spesjaal voor jou al de sjaria in hebben gevoerd.

Deense Postbode | 10-06-06 | 12:22

ajoh moveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oprotten naar Canadan ofzo... bleekscheten

Hezbollah | 10-06-06 | 12:11

@inqui

Wat doen ze nu dan anders dat wij doen? Waarin zijn wij beter?

@maerlant

Oke en als je iets wat kort door de bocht volgt, dan haal je je schouders op en als je 't niet volgt ga je daar tegenin? Zijn we snel klaar.

Rabarberke | 10-06-06 | 12:10

"Staan de moslimlegers opgesteld bij de Belgische grens?" Nee ze wonen gewoon tussen ons in,en niet alleen in Belgie maar ook in Nederland,Duitsland en niet te vergeten in Frankrijk.Waar de domme agressieve moslimjeugd voor miljoenen aan schade heeft aangericht aan overheidsgebouwen en privebezittingen van mensen.

En iedereen (ook een autochtone Europeaan)heeft het recht om voor zijn eigen cultuur op te komen.Je spreekt jezelf tegen Rabarbeke,want volgens jou hadden de Indianen wel het recht om hun eigen cultuur te beschermen,en de blanke Nederlander niet?

Yammie | 10-06-06 | 12:10

HULDE aan ONZE LIEVE MAJESTEIT!

GEERT PRUIK KAN DE POT OP, HET WORDt hoog tijd voor hem om zoals de rest van de islamhaters maar naar Canada te emigreren...

Hezbollah | 10-06-06 | 12:08

@ rabarberbek

Zeg rabarberliefhebber,

Wat een ENORRRRRM stukje. Heb je dat zelf geschreven? Knap hoor.
Als we toch op die bekende tour gaan van alle gewelddadigheden opsommen van West-Europeanen, dan begin ik wel vast met de Arabische. Dat begon zo rond de 8ste eeuw na Christus. Maar ik zal niet proberen te imponeren met een ellenlang stuk. Het komt erop neer, dat het eigenlijk een lange Jihad is van 12 eeuwen lang.
Arabieren roeiden van Jordanie tot het huidige Marokko bijne alle heidense nomadenstammen uit. Behalve de Berbers, want daar merken we tegenwoordig van dat ze nog wel iets agressiever zijn dan Arabieren. Dus die hielden zich wel staande in ruil voor een bidkleedje.
Maar goed, zinloze discussie zo'n ""jij bent slechter geweest dan die of die.""
Kijken wat ze NU doen, Rabarberbek, is veel zinvoller. Dan kom je erachter dat er weinig veranderd is bij islamieten sinds de 10de eeuw in hun geo-politieke denken.

inquisitra | 10-06-06 | 11:15

Rabarberke 10-06-06 @ 10:33

Rabarberke, wat die rechter betreft volg ik je. Maar deze imam is, als ik me niet vergis, ook het sujet dat in z'n moskee dat leuke vrijetijdswerkje verkocht om homo's van het dak te kieperen; van onbesproken gedrag? Die rechter is een verachtelijk sujet. Maar dat maakt deze imam toch niet beter?

v Maerlant | 10-06-06 | 10:50

@ Rabarberke

Misschien omdat ik filter wel kan volgen?

v Maerlant | 10-06-06 | 10:40

@schaamsteek

Hoezo schaamstreek, ben ik verkeerd geinformeerd en zijn we Irak niet binnnengevallen, is er geen Guantanamo bay en heeft Abu Ghraib nooit bestaan?

Staan de moslimlegers opgesteld bij de Belgische grens, heb ik iets gemist?

Rabarberke | 10-06-06 | 10:38

En zo'n imam die adviseert om je vrouw te slaan (maar niet te hard) als ze ongehoorzaam is, is nog altijd van een onbesprokener gedrag dan een rechter die aan de ene kant zijn eigen vrouw zwaar mishandelt en het bewijs probeert weg te moffelen, terwijl hij beroepshalve over anderen oordeelt.

Rabarberke | 10-06-06 | 10:33

@Rabarberke 10-06-06 @ 10:15
Lees je weleens een krant o.i.d., volg je een beetje de Nederlandse actualiteit? Laat mij dan maar een talpatokkie zijn, het is mij te warm om me verantwoordelijk te voelen voor misstanden uit het verleden en wat dies meer zij. In navolging van @v Maerlant zoek ik eveneens de zon op en @Rabarberke, maak je niet te druk vandaag.

schaamstreek | 10-06-06 | 10:32

@maerlant
Waarom hoorde ik jou niet 'kort door de bocht' janken toen filter Beatrix een verrader van het volk noemde?

Rabarberke | 10-06-06 | 10:21

Er is vandaag wel wat beters te doen dan je over moslims druk te maken.
Mijn moslimvrouw is vannacht al om 3 uur opgestaan om haar bikinilijn in orde te krijgen.
Als ze haar snor niet drukt hoop ik over 1 uur te vertrekken.
Ja, geloof of niet, naar het naaktstrand.
En ik vind het niet erg als jullie naar haar borsten kijken. Maar zou het wel fideel vinden, wanneer jullie ze gevonden hebben, mij ook aan te wijzen.
Allemaal de tyfus maar voor vandaag.

De Intrigant | 10-06-06 | 10:18

@schaamstreek

Angst? Zijn de Irakezen bij ons binnnengevallen, hebben zij onze regering afgezet, hebben ze Johan Remkes naar Winschoten verdreven en hebben ze dat dorp dagenlang gebombardeerd? Hebben de Irakezen of moslims hier al mensen gevangen gezet, gemarteld en hebben ze al kinderen om zeep geholpen?

Zitten er ergens minderjarige tokkies gevangen op een eiland, verstoken van elk contact met de buitenwereld en zonder het recht op een eerlijk proces?

Rabarberke | 10-06-06 | 10:15

Rabarberke 10-06-06 @ 09:45

Je hebt dichterlijke overdrijving en kinderachtige. Dit stukje van jou is het laatste. Je gaat zo kort door de bocht dat je om je eigen as tolt. Jij kunt veel beter. Iedereen die bang is van de islam is een tokkie? Wel, wel. Vanwaar die drang om de islam over wat dan ook te verdedigen? Je hoeft me niet te antwoorden hoor: ik trek eropuit, beetje van de dag genieten. Zal vanavond wel 's een kijkje nemen.

v Maerlant | 10-06-06 | 10:12

Deense Postbode 10-06-06 @ 08:42

Natuurlijk hangt het niet als los zand aan mekaar. De cohesie binnen die gemeenschappen is veel groter dan bij ons - helaas. Maar het zijn 'clusters van gemeenschappen', niet één grote gemeenschap.

v Maerlant | 10-06-06 | 10:08

diep triest

argh | 10-06-06 | 10:05

Rabarberke 10-06-06 @ 09:45
Ik kan aardig met jouw verhaal meegaan alleen leeft de gemiddelde door jou genoemde talpatokkie in het heden en beziet heden ten dage wat er om hem/haar heen aan het gebeuren is. Dat dit een onmiskenbare angst inboezemd is niet vreemd te noemen en dan heb ik "aversie" nog niet gebruikt.

schaamstreek | 10-06-06 | 10:05

@filter

Uit vrije wil inderdaad. De vrije wil om zich wel of niet te conformeren aan een andere vorm van respectbetuigingen jegens vrouwen dan in onze cultuur gebruikelijk is, zonder daarbij verantwoording af te hoeven leggen aan de eerste de beste proleet die zijn cultuur superieur acht boven die van anderen.

Want ook in onze cultuur is altijd plaats geweest voor religies waarin de vrouw een minder belangrijke rol innam dan de man: de gereformeerde kerk, de katholieke kerk en zo mogelijk elke andere religie of religieus getinte organisatie zoals b.v. een politieke partij als de SGP.

Als een moslim klaagt over cartoons, dan jankt het gajes over vrijheid van meningsuiting. Als een agent een cartoon in beslag neemt omdat die beledigend zou zijn voor de plisie moet dat maar kunnen.

Als de SGP vrouwen geen gelijke positie in de samenleving wil geven, halen we onze schouders op.

Ale een imam bepaalde geloofsregels heeft die niet per se in de koran staan, maar geowon onderdeel uitmaken van zijn cultuur, dan ontstaat er binnen de kortste keren verontwaardiging onder een grote schare Talpatokkies die kwijlend, sissend en met rooddoorlopen ogen hun waarden en normen gaan ophemelen en ieder die daar van afwijkt een verrader noemen.

Eerst neukt de westerse maatschappij eeuwenlang de wereld in haar reet door te koloniseren en te plunderen en nu dat niet meer kan zonder valse voorwendselen als "weapons of mass destruction", botvieren we onze bloeddorstige doch misplaatste superioriteit aan de toevallig op dit moment minst populaire bevolkingsgroep.

Als in de westerse samenleving een kritische concentratie van een bepaalde bevolkingsgroep ontstaat, dan krijgt die bevolkingsgroep van de xenofobe westeuropese tokkies van alles de schuld. Het maakt daarbij geen moer uit of het (in order of appearance) hugenoten, joden, surinamers, turken of moslims zijn.

Dit terwijl de enigen die andere bevolkingsgroepen hebben bedreigd, uitgeroeid en vervreemd van de eigen cultuur, diezelfde zichzelf superieur achtende westeuropeanen zijn.

Zo bevolkte deze bloeddorstige apensoort Noord Amerika en roeide vrijwel elke indiaan uit en daarnaast in de burgeroorlog ook nog eens de eigen soort. Zo nam deze cultuur van heksenverbranders afrikanen tot slaaf en roeide ze de zuidamerikaanse cultuur uit door mensen ziek te maken met bacterieen die nergens anders voorkwamen behalve in de cultuur waar iedereen eeuwenlang achter de gordijnen of op straat scheet. Jouw superieure cultuur.

Zo heeft de Westerse cultuur van vrijheid en democratie de meest recente massaslachtingen op zijn kerfstok, de meeste invasies in soevereine staten, de meeste leugens, de meeste onderdrukkingen, de meeste junks en de meeste randdebielen in haar portfolio.

En nu gaat Beatrix, een representant van die cultuur, op bezoek bij een representant van een andere cultuur en past zich een beetje aan. Big fucking deal denken de meesten. Maar een paar door overmatige luiheid en lamlendigheid geplaagde werkschuwe talpatokkies worden overvallen door de ononderdrukbare neiging hun holle normen en waarden te verdedigen terwijl het bitterzure slijm uit hun mondhoeken naar beneden gutst.

Rabarberke | 10-06-06 | 09:45

Pfff, dat middeleeuwse islamietjes-monster moet zelf een ongelooflijk pak op zijn sodemieter hebben en daarna met al die hersenloze mongeaulen het land uitgeflikkerd worden.

fuckface | 10-06-06 | 09:37

filter 10-06-06 @ 07:45

Die ranzige moslimknuffelaars zijn net zo opportunistisch als de pvda, sterker: de oranjes en de pvda zijn 1 hand op 2 buiken, zeg maar.
Beatrix is een dhimmihoer.
www.fotomuseumdenhaag.nl/template.phtm...

@ Deense

Er schijnt een rechtstreeks verband te bestaan tussen straatjihaddisten, roofovervallers en hakbars

bottehond | 10-06-06 | 09:36

v Maerlant, ik weet niet precies wat de definitie van een 'complot ' is, maar helemaal als los zand hangt het nou ook weer niet aan elkaar. In Zweden bv. is er een onderzoek geweest naar jonge criminelende mohammedanen, die aangaven in oorlog met de Zweden te zijn, letterlijk dus! Het aantal moslims blijft maar binnenstromen daar, en wordt zelfs steeds groter, dus die krijgen ook nog een klus.
Ken je deze nog? Ook erg verrijkend. (Alleen eerste zin is niet te verstaan)
www.youtube.com/watch?v=7QLomLsArm4

Deense Postbode | 10-06-06 | 08:42

inquisitra 09-06-06 @ 17:33,
Helemaal mee eens.
.
Beatrix HOEFDE niet naar die moskee. Ze ging uit vrije wil.
.
Ze verraadt het volk door het accepteren van een ernstige vorm van vrouwen-onderdukking.
Zoals Wilhelmina het volk verraadde door te vluchten uit Nederland toen de Nazi's ons bezetten.
Fuck het koningshuis.

filter | 10-06-06 | 07:45

wachtmeester de bruy 10-06-06 @ 07:11

Haahaha... altijd prettig... de dagopening van de WachtmeesterT...

bottehond | 10-06-06 | 07:44

@ v. Maerlant 09-06-06 @ 23:55
Eindelijk, de diagnose is gesteld.
Islam=Borderline.
Volgens de jongste onderzoeken kan het met 2 sessies per week gedurende een periode van 3 jaar volledig worden genezen.
Volgens schattingen wonen er in Nederland 1 miljoen Borderlinemoslims.
2x52x3x1.000.000=312.000.000 behandelingen.
Daar kan Hoogervorst toch niet moeilijk over doen.
Kan met een vergoeding van 100% in het basispakket.
Hier staat tegenover dat de vergoedingen voor de genitale verminkingen (oftewel besnijdenissen) kunnen verdwijnen uit het pakket.
Ook staan op een enkele Willem Holleeder en sommige advocaten na de gevangenissen leeg.
Elke sessie duurt 1 uur, dat is bij een werkweek van 40 uur 20 patienten per week per psychiater.
1.000.000 : 20=50.000 psychiaters.
Zoveel wonen er alleen al in Helmond.
Binnen 3 jaar is Nederland weer een land waar je je halal, koosjer en toppie voelt.
Daarna Belgie.
Dan de rest van Europa.
En uiteindelijk........... De Wereld!
SIEG HEIL!
pardon, sorry, zit even op de verkeerde site (Alte Kameraden, you know).
eh bedoel: Heil Caesar!
eh bedoel: Heil LOERG!
eh bedoel: Heil Sjors van de Rebellenclub.
eh bedoel: Heil Myself (vrij naar: to be or not to be, van Ernst Lubitsch).


.


wachtmeester de bruy | 10-06-06 | 07:11

Als die baardaap m'n radiateur van dichtbij wil bekijken, hoeft ie maar te knikken, der is een type low live waar ik het niet zo op heb, geef me die kans, de aanleiding, toe dan.
Kom eens van links dan, pak dat rood even mee, je noemt het, elke kans om er ook maar een beetje mee weg te komen.

..Whatever | 10-06-06 | 05:16

Ongezien de tyfus voor deze baardaap

kruisridder | 10-06-06 | 02:51

Hoi beste Imam. Dit is Nederland. Niet eens met gelijke rechten voor vrouwen??? ROT DAN OP! Ben je het er wel mee eens? Prima. Kom langs me zitten, pak een chipje en drink lekker een kopje thee mee.

KingHotwing | 10-06-06 | 01:44

veest van pim 09-06-06 @ 23:38

Moewhahaa... je bent weer woedend... wat een doorzichtige "provocatie"... euh... je zei... wie is hier de provocateur? ....... hehehehe.......
* gooit de parfumspuit van scheet van de goddelijke kale omver *

bottehond | 10-06-06 | 00:39

veest van pim 09-06-06 @ 23:37

Hey... de sissende slang zit in het nauw en gaat provoceren... guess what, meneertje de gemanicuurde homo.... Gotya!

bottehond | 10-06-06 | 00:37

Bea heeft ethisch correct gehandeld. Uit beleefdheid nu even de hakbarretjes uitnodigen op Paleis Noordeinde en er op staan dat ze de hand schudden, in eigen huis eigen regels.
Hakbarretjes moeten zich ook maar aanpassen. 10 % procent van de autochtonen is rascistisch.
Hoeveel procent vande hakbaarretjes is geen rascist? Het uitschelden van mijn vriendin voor hoer omdat ze geen hoofddoekje draagt wat is dat dan?

Weisse rose | 10-06-06 | 00:18

Ja, hier past maar een reactie. Imams horen corrigerende klappen te krijgen. In hun eigen termen, wie een jurk draagt is een dame met alle damelijke rechten. En sexe-discriminatie is in Nederland verboden, per Grondwet en zo, dus imams hebben dezelfde rechten als zij hun vrouwen toekennen, in dit geval is dat recht hebben op pakken slaag. God vergeef me wat een idioten.

Hammar | 10-06-06 | 00:03

f.castro 09-06-06 @ 23:47

Ik heb een probleem met 'de' verschijningsvormen van politieke islam. Ik weet ook wel dat er een verschil is tussen een Marokkaanse en een Turkse moskee. En dat er vele stromingen en strekkingen zijn. 'De politieke islam' kent dan ook vele gedaanten. Ik ben tegen elk van hen. Dat wil nog niet zeggen dat ik in een complot geloof. De naakte werkelijkheid is al choquerend genoeg. Aandikken is nergens voor nodig. De realiteit overtreft de fictie. Uiteraard was die kogel geen complot. Daarover heeft een bekend psychiater in 'De Morgen' verteld dat hij borderline vermoedde. En de vele tientallen verkrachtingen in Europa, voor het overgrote deel gepleegd door moslims, vormen ook geen onderdeel van een complot. Dat soort heldendaden wordt gelegitimeerd door de meest verwerpelijke vertegenwoordigers van 'de politeke islam'.

v Maerlant | 09-06-06 | 23:55

@v Maerlant 09-06-06 @ 22:16
"DE Islam" bestaat niet. Deze middeleeuwse figuur die vrouwen slaat maar ze geen hand mag geven is iets heel anders dan de wat meer gematigde moslims. Helaas laat die laatste groep of minder van zich horen of hun opmerkingen zijn niet zo luidruchtig/nieuwswaardig dat ze op Geenstijl.nl komen. Ik vermoed vooral het laatste.

Als je verder in complotten wil blijven geloven doe vooral je best. De kogel die die vrouw en dat kind in Belgie raakte kwam van RECHTS, complot misschien? Lijkt me niet.

f.castro | 09-06-06 | 23:47

Ik denk dat Wilders rauw helemaal niet lekker is. Trouwens, varkensvlees is haram.

veest van pim | 09-06-06 | 23:38

@bottehond: is een provocateur niet zo'n sulletje dat iedereen die het niet met hem eens is zo grof mogelijk uitscheldt en dan van zichzelf trots vindt dat hij heel goed kan 'flamen'? Oh nee, da's gewoon een zielenpoot.

veest van pim | 09-06-06 | 23:37

-weggejorist-

Violator[xL] | 09-06-06 | 22:52

knuffelpoes 09-06-06 @ 21:58

Naïeve hoofden snappen het gevaar van de islam voor de Westerse samenleving niet - of ze willen het niet snappen of geweten hebben. Die oefening zou dus weinig zinvol zijn. Overigens leen ik me niet tot propaganda. De waarheid heeft geen truken nodig. Ik herinner me dat nog niet zo lang geleden één of andere hier besproken adocaat van het aanhangen van rechtszaken een gewoonte ging maken. Ik denk aan de woorden van Bos, dat de kritiek op de islam wel eens wat minder zou mogen zijn. En dan zie ik dit.

v Maerlant | 09-06-06 | 22:16

Sinds ik "Portnoy's complaint" heb gelezen pas ik ook op met handen scudden.

Levereter | 09-06-06 | 22:11

Weten jullie wat een provocateur is?
Een provocateur is iemand die stiekem de meute ophitst, maar in feite helaas ook nergens anders goed in is.. liefst stilletjes vanaf de achterste banken... wie is een provocateur
* Marinus van der Lubbe
* Wouter Bos
* John de Wolf
* Abu Jahjah, belgisch libanees
www.liberales.be/cgi-bin/showframe.pl?...

Vraag 2: waarom hebben provocateurs geen enkel gevoel voor humor, behalve als ze zelf een spitsvondigheid deponeren? Omdat hun bestaan zinloos is.

bottehond | 09-06-06 | 22:01

@v Maerlant 09-06-06 @ 19:03
Interessant verhaal van Maerlant. Waarom denk je dat het een stragtegie is? Misschien doet meneer gewoon wat Allah hem ingeeft.
Of ben je misschien stiekum de campagnestrateeg van de Moslims, en schnabbel je wat bij in de nieuwrechtse kerk? De strategie lijkt immers verdacht veel op die jij schetst: als je maar vaak genoeg herhaalt zal er in de naive hoofden vanzelf een associatie ontstaan tussen het moslimgeloof, de koran, criminaliteit en de derde wereldoorlog.

knuffelpoes | 09-06-06 | 21:58

slordig oh slordigheidjes, 'Ja, leven is..' moet als 'Ja, het leven is...' gelezen worden.

Hannalore | 09-06-06 | 21:13

Hoe heet dat dikke manneke ook al weer dat 'leve de republiek' schreeuwde tijdens de begravenis van, ehm, was het Boudewijn niet, ja Boudewijn geloof ik. Ja, leven is mooi in het Vlaamse land. Maareuh, is die van der Veer niet van de E.O.?

Hannalore | 09-06-06 | 21:11

Als je in Belgistan de koningin een hand geeft, krijg je de diensten van de eerste minister op je nek wegens overtreding van het protocol.

veest van pim | 09-06-06 | 21:08

Weten jullie wat een jokari is?
"Een vrouw is als een jokari: hoe harder je er op mept, hoe sneller ze terugkomt".
Van wie is deze uitspraak denken jullie?
a) Imam Van Der Veer
b) Imam Fazwas
c) de Belgische zanger (De Kreuners), televisiepresentator (Big Brother) en politicus (schepen voor Feestelijkheden in Lier, in de Vlaamse provincie Antwerpen) Walter Grootaers.
nl.wikipedia.org/wiki/Walter_Grootaers...

veest van pim | 09-06-06 | 21:06

@HerNihilist

Een selectie die plaats vindt op basis van uiterlijke kenmerken, d.w.z. lichamelijke, klassegerichte, en talige uitingen, heeft weinig te maken met biologie. Die selectie wordt bepaald door sociaal geconstrueerde, d.w.z. talige constructies. Een kind dat opgroeid in de favela's van Rio de Janeiro gaat een andere toekomst tegemoet dan een leeftijdsgenootje uit Hilversum. Daarbij spelen economie, taal, en cultuur o.a. een grote rol. Nu schrijf je dat biologie constructivistisch is, en ik denk niet dat dit op grote schaal bestreden wordt, maar ik vraag mij af wat de relatie is tussen het talige constructivisme van de sociologie, en de biologische variant daarvan. Onstaan er duidelijke, structurele genetische verschillen tussen het kind in Rio de Janeiro en zijn leeftijdsgenootje uit Hilversum, door de plek waar zij geboren zijn, d.m.v 'activering' of mutatie van genen.? Is dat wel aan te tonen.? Bestaat dat wel.? Er zijn wat mij betreft te veel onbeantwoorde vragen om de relatie tussen sociaal en biologisch constructivisme definitief te bezegelen. Bij de Darwiaanse selectie speelt vooral de natuurlijke omgeving een rol, in het sociale is dat taal en instituut.

Hannalore | 09-06-06 | 20:37

@HerNihilist
Kan me verregaand in je betoog van 18:11 en 19:37 vinden.
De onderlaag theorie vind ik net iets te makkelijk om een probleem als huiselijk geweld en onderdrukking van de vrouw mee te verklaren.
Armoede, gebrekkige scholing, verstoken zijn van informatie, discriminatie, religieuze indoctrinatie zijn factoren die van invloed zijn op het functioneren van een mens. Waarom iemand zijn toevlucht zoekt tot geweld ligt gecompliceerder dan de omgevingsfactoren. Er is conditionering door de opvoeding. Imprinting. Invloed van de sociale structuur. Maar er is ook instinctief gedrag. Er is pathologisch gedrag omdat er ergens een lichamelijke of geestelijke kortsluiting zit.
Zelfdestructie, de neiging het eigen geluk te saboteren komt ook bij hoger opgeleiden en op het eerste gezicht zeer "geslaagde" mensen voor.
Het onderdrukken van anderen in de zin van jezelf superieur achten is in het sociaal-darwinisme geaccepteerd. Het zit als het ware in de menselijke natuur. Als je dat in een micro-setting gaat bekijken dan zie je ook daar de strijd tussen mensen. In een gezin, op de werkvloer. Vaak wat beschaafder verpakt maar een soortgelijke strijd is er. We roepen om gelijkwaardigheid maar diep van binnen geloven we daar vaak toch niet helemaal in.
De georganiseerde godsdienst probeert mensen in hun eigen laag te houden. Moeder Theresa had de gore moed om de armen in India voor te houden dat het God's wil was dat ze arm waren en dat ze dat moesten accepteren. God geeft je immers alleen datgene wat je aankunt. Pappen en nat houden. Sociaal darwinisme past niet bij religie. Want religie houdt van status quo en niet van verandering.

Jane Doe | 09-06-06 | 20:24

Riiiiiiitaaaaaaaaaaaaahhhhh!!!!

Batterij666 | 09-06-06 | 19:57

@ bubka

Je zegt dus eigenlijk dat de regels van een religie boven die van een land gaan. Beiden zijn normen en geen wetten. Dat gebedshuis kan er staan, omdat de wetten van dat land dat toelaten. Dat ze hun religie kunnen uitoefenen is omdat de wetten van het land dat toelaten. Dus dat gebedshuis opereert ONDER VOORWAARDE van het land waarin het staat. Dat is voorziet in regels. Je moet de hierarchie niet gaan omdraaien. Als je de regels van zo'n moskee laar prevaleren boven elke algemeenheid, dan krijg je een staat binnen een staat. Ik denk dat veel mensen eigenlijk al vinden dat zoiets met religie in Nederland aan de hand is. Dus ik vind het nogal raar wat je zegt.
Gelukkig ben je wel voor de republiek.

inquisitra | 09-06-06 | 19:46

Hannalore 09-06-06 @ 16:12

>Daarnaast speelt er een zekere verwarring tussen het sociaal constructivisme >en het biologisch bepaalde, dit probleem wordt, tot zover ik weet, niet op >een bevredigende manier opgelost.

Sociaal constructivisme is onbegrijpbaar zonder Darwiniaanse inzichten, denk aan de analogie van het sollicicatiegesprek en de theorie van de natuurlijke selectie. In de context van deze draad, het niet geven van hand kan leiden tot afwijzing. Het gecultiveerde dier dat beloftes moet doen heeft zich niet aangepast. Onaangepast gedrag leidt tot uitsluiting van door de kudde.

Bovendien is er geen tegenstrijdigheid tussen het biologisch bepaalde en het sociaal constructivisme als je bedenkt dat die biologie zelf constructivistisch is.

U mist duidelijk iets, of u wilt er niet aan.

HerNihilist | 09-06-06 | 19:37

De actie van deze imam past in 'n strategie. Islamcritici moeten op alle mogelijke manieren het leven zuur worden gemaakt. Door dat lang en vaak genoeg te doen willen sujets zoals deze bereiken dat er in naïeve hoofden een associatie ontstaat tussen islamkritiek en illegaliteit of criminaliteit. Bedoeling is uiteraard om uiteindelijk (zowat) elke vorm van kritiek te smoren. Tenslotte moet de bevolking de islam worden opgedrongen als een onomkeerbaar feit. Daarvoor moeten eerst de critici onschadelijk worden gemaakt.

Met dank aan evil thinktank Wouter Bos, die welwillend een boulevard heeft aangelegd om dit soort toestanden via de grote poort welkom te heten.

v Maerlant | 09-06-06 | 19:03

Dit slaat neregens op die man moet een paar klappen krijgen door een een echte MOSLIM !!!!

Jahh | 09-06-06 | 18:54

Te idioot gewoon!!! Meneer de imam woont hier in nederland en is verontwaardigd zodra er iemand zijn mening geeft en er vragen over stelt in de kamer. Ik vind trouwens dat meneer de imam zich maar moet aanpassen aan de nederlandse cultuur, dan andersom. Wat hij nu flikt is echt te een stap te ver!!! Iemand laten vervolgen voor meningsuiting?????? Dat is tegen de basisprincipes van een democratie. Als die imam zich niet snel aanpast, kan die van mij optieften naar een mooie grot in afghanistan!!!!

Gigantic Titanic | 09-06-06 | 18:48

Wat is het verschil tussen een vis en de faute imam? Een vis stinkt pas alst-ie dood is

Deense Postbode | 09-06-06 | 18:18

Wat is het verschil tussen een emmer stront en een opperbaardaap?
De emmer

Deense Postbode | 09-06-06 | 18:17

Wat is het verschil tussen een doodgereden hond en een doodgereden imam? Voor de hond staan remsporen.

Deense Postbode | 09-06-06 | 18:15

Wat is een imam in een container? Een egoïst, want er kunnen er twee in.

Deense Postbode | 09-06-06 | 18:14

@inquisitra,
Wat een onzin, ortodoxe joden schudden ook geen handen en daar hoor je niemand over. Als je zo'n type opzoekt in z'n eigen gebedshuis notabene moet je je ook voegen naar de handelswijze aldaar. Als Bea dat niet had gewild had ze daar niet naar toe moeten gaan. Daar valt misschien wat voor te zeggen...
Overigens ben ik een republikein in hart en nieren....
@Jane Doe,
En, heb je nog hoop dat ze het atteistische licht nog gaan zien of blijft het godvruchtigheid wat de klok blijft slaan de komende jaren, danwel decennia?

bubka | 09-06-06 | 18:14

Hannalore 09-06-06 @ 15:04

Ik bevind mij zelf ook aan de onderzijde van de maatschappelijke ladder
Ben het er niet mee eens dat dit een typisch probleem uit de onderklasse betreft. Ik erken dat er geestelijk onbehagen kan ontstaan, maar zij heeft een andere oorzaak, cultuurwege wordt hen geleerd ressentiment te ontwikkelen jegens de andere klasse. Zo beginnen ze bijvoorbeeld de onderklasse zelf als hun eigen cultuur te beschouwen en staan daarom stil.

Theodore Dalrymle heeft een ding niet helemaal goed begrepen, door mensen te prikkelen zichzelf uit de onderklasse te werken zal de onderklasse niet verdwijnen, er ontstaat alleen een nieuwe onderklasse. De persoon die zichzelf uit onderklasse heeft gewerkt is zelf bovenklasse geworden en is nu zelf object van ressentiment worden en zal daarmee niet noodzakelijk zoals Theodore Dalrymle dat hoopt een voorbeeld zijn voor de rest, integendeel.

De aangeleerde cultuur van het ressentiment is het probleem...

HerNihilist | 09-06-06 | 18:11

@jane doe

Mee eens, maar nu hebben we totaal geen invloed op de handel en wandel van iemand die zich staatshoofd noemt. Als een president zoiets stoms doet, dan kunnen we tenminste nog zeggen dat het onze eigen fout is. Wij kozen ons staatshoofd dan zelf. Nu krijg je alle uitglijders van het koningshuis er extragratis voor niets bij.

inquisitra | 09-06-06 | 17:49

@inquisitra 17:33
Ik was al republikein...
Ben wel bevreesd dat het Nederlandse volk uit angsthazerij een president zou kiezen die zich net als HM gaat opstellen. Pyrrus overwinning.

Jane Doe | 09-06-06 | 17:39

Daar heb je het al. We hoeven geen Submission II te maken, want die is al geweest in de vorm van de submissieve houding van het ''staatshoofd''.
Nu pakken die funda's hun kans om iedereen geen hand te hoeven geven, met andere woorden: Nederlanders kunnen optiefen met hun gewoontes en ''heersende norm''. Nee, geen film over vernederde moslimvrouwen. Dat weet onderhand heel Nederland wel. Nee, de koningin wordt vernederd. Sterker LAAT zich vernederen en dan nog namens het Nederlandse volk. Allemaal voor de goede verstandhouding natuurlijk.

Maar goed,

Bea kan niet meer terug. Op welke manier dan ook terug proberen te komen op haar discutabele schreden zal ze niet. Dat is natuurlijk publiekelijk gezichtsverlies, dus zal de apparatsjik van de Oranjes en de PvdA de zaak goed gaan praten. Heel leuk voor hen misschien, maar ze heeft veel Nederlanders van zich vervreemd. Was je nog geen republikein dan wordt je het wel vanzelf.
De politieke armslag van islamitische funda's is hierdoor enorm toegenomen. Als ze voortaan geen poot geven, dan verwijzen ze toch naar Bea? En je kan er op wachten dat dit een opmaat is om andere achterlijk gebruiken te kunnen handhaven.
Ik snap die moslims zowiezo niet. Ze willen vrouwen geen poot geven, maar de meesten geven hun eigen wijf elke dag een poot. In haar bek dan te verstaan.
Sluit Bea aub in haar paleis en laat ze zich niet meer bemoeien met zaken waar ze geen verstand van heeft. En als het niet haar eigen idee was, dan moet ze eens ernstig gaan praten met die mensen die haar die dwaze actie ingefluisterd hebben. Of gewoon aftreden, in een ruitjeshuis gaan wonen, een echte baan gaan zoeken en groene thee drinken met opperlakei Cohen.

Ook nu weer sluit ik maar af met de meest betekenisvolle kreet die Nederland kan hebben:

Lang leve de republiek!

inquisitra | 09-06-06 | 17:33

wilders? wat voor soort wild, konijn? voor zover ik weet eten alleen de eskimos rauw vlees. is die imam een verdwaalde eskimo? ook konijn is gebraden of gegrild veel lekkerder dan rauw. ik heb gehoord dat men zich erg ziek gaat voelen als men wild rauw eet of half rauw zoals een licht aangebakken biefstuk.

blamblam | 09-06-06 | 17:29

@bubka 16:55
Het is met de Mayflower aan land gekomen .
Het geloof is diep geworteld. Bij jong en oud en dat is wel opmerkelijk. De ontkerkelijking slaat hier niet toe.
De kerk biedt hier ook meer dan spirituele bijstand. Het vervangt het buurthuis. Allerlei activiteiten worden vanuit de kerk georganiseerd. Het web der sociale controle.
Ik woon in een religieuze staat. Bible belt. (nee, niet in Utah :)
God is onderdeel van alles. Ik erger me er soms aan maar ik heb vrijwillig voor de woonplaats gekozen en moet daar dan ook niet over zeuren. Als resident pas ik me aan. Accepteren en respecteren.
Ik heb niet het idee dat het de laatste jaren intenser wordt.(woon hier nu 7 jaar) Het is er altijd geweest. De politiek heeft het herontdekt. Interessant electoraat.

Jane Doe | 09-06-06 | 17:06

Ik blijf erbij. Voor De Koningin Buig je. Je gaat in het stof. Toon je nederigheid. Dus niemand schud de hand van HM! Geen Imam geen Wilders niemand.

"Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz. enz. enz. "

"Allen, die deze zullen zien of horen lezen, saluut ! doen te weten."

"Wij schudden geen handen met Imams."

Waarom, hoezo is hier niet de vraag. Het staatshoofd beslist.

{00EF2092-6AC5-47c0- | 09-06-06 | 17:04

Jane Doe 09-06-06 @ 16:28
Heb je ook enig idee waar dat vandaan komt, het is toch ook het volk van de grote ideeen, van de wereld vernieuwende uitvindingen, zie internet...
En is het nu gekker als tien jaar terug of is het altijd zo geweest?

bubka | 09-06-06 | 16:55

@Hannalore 16:25
Hey kom op, beetje bitchy hoort erbij hier. Daar moet je tegen kunnen.
Je weet uit eerdere discussie dat ik meer dan een zwaktebod te bieden heb.
Dat je een slimme vrouw bent staat buiten kijf. Maar je comments zijn theoretisch droog. Soms heb je een groter bereik als je het wat praktischer vertaalt en wellicht met wat humor lardeert. Je loop hier nog niet zo lang mee volgens mij. Het gaat erom dat je discussie teweeg brengt. En als je mensen intimideert (mij niet overigens) met intellectuele hoogdraverij sla je die plank mis.
-
Ik schrijf: neem het van mij aan dat we allen door hormonen en genen worden geregeerd. Een aanname. En heb meteen aangegeven dat er geen absolute waarheid bestaat.
-
Dat het jou na enkele emotieve argumenten (jouw woordkeus) niet meer lukt mij serieus te nemen zegt meer over jou dan over mij..... Misschien is daar ook nog een boek over te vinden.
-
Kom op Hannelore, niet zo snel op je virtuele pik getrapt zijn.

Jane Doe | 09-06-06 | 16:37

@jane doe
veluwe?

knuffelpoes | 09-06-06 | 16:31

Maar... als Salafisten hun geloof mogen verbergen en mogen doen alsof ze zijn geintegreerd, dan mogen wij ons toch ook tot de islam "bekeren" en intussen... Ja vul maar in!

Party, party, rondje achter de moskee, lekker katjes knijpen in het donker! Ik ga ervoor!!!

Ahasveros | 09-06-06 | 16:29

@bubka 16:18
Je vergist je niet.:)
Ik ben hier duidelijk een odd one out. Sowieso als Nederlandse al bij voorbaat verdacht.
Je hebt hier goddomme op iedere hoek een kerk. Zoveel gezindten dat het je duizelt. Allemaal braaf op zondag naar de kerk en vooral ook allemaal zo leuk charitatief en community-minded bezig zijn.
De eerste vragen die je hier worden gesteld (vooral door vrouwen) zijn: "naar welke kerk ga je" en "heb je kinderen". En als je dan zegt dat je niet aan georganiseerde religie doet en je ook niet voortplant word je meewarig aangekeken. Daar kan ik overigens heel goed mee leven :)

Jane Doe | 09-06-06 | 16:28

ðflugvöllur afsakið lokað bönnuð herma eftir skegg trú frá rotta og svín.

Deense Postbode | 09-06-06 | 16:26

@Jane Doe

En nu wordt ik toch weer verleid om antwoord te geven. Als je opmerkingen gaat maken als: 'No offense, maar als je hele dagen zo praat [dan] begrijp ik dat je een LAT relatie hebt.', dan vat ik dat op als een zwaktebod, wanneer je emotieve argumenten gaat gebruiken om je verhaal kracht bij te zetten, tja, dan lukt het mij niet meer om jou serieus te nemen.

Als je begrijpt dat onze percepties leunen op het werk van anderen, dan kun je nooit met zekerheid beweren dat 'we geregeerd worden door genen en hormonen'.

Hannalore | 09-06-06 | 16:25

Hannalore 09-06-06 @ 15:31

Interessant stuk. Bedenk me dat ik me wel eerder kon vinden in de Darwin-theorie. Zal dat eens nagaan, thnx.

Vrijheid : Een cultuur verwerft die zelf. Als een 'dominante' cultuur die bedreigt zal een correctie moeten plaatsvinden, juist om die vrijheid (later ) weer te handhaven. Anders creëer je een simulatie, zoals we hier inmiddels hebben. Zie topic..

cor123 | 09-06-06 | 16:22

@Hannalore .. heb ik het geduld niet voor :(( maar ik snap je wel hoor ..

Draaitafel Demagoog | 09-06-06 | 16:19

@knuffelpoes, dat is zo, maar dat zijn meestal maar modieuse oprispingen en nooit langdurig van aard, gemiddeld genomen heeft de westerse mens weinig zin meer in grote beperkingen en ontberingen voor iets vaags in het hiernamaals
@jane Doe, volgens mij is wat knuffelpoes aanhaalde wel een beetje het geval in de States, daar is het christelijk geloof toch weer bezig aan een stevige come-back, lijkt me geen fijne omgeving voor een vrijdenkend type als jij me lijkt, of vergis ik me?

bubka | 09-06-06 | 16:18

@ monfer

voor mij is Azarkawie nu al DE moslim van het jaar 2006!

speedfreek | 09-06-06 | 16:18

@nl0raf

Nog even snel dit: 'Hehehe, tja, heb daar ook wel eens in geloofd. Was een zwakke periode in mijn leven.' Dat is iets waar wij allen mee te maken hebben.

En nu ga ik echt weg.

Hannalore | 09-06-06 | 16:17

"Voorkom letsels. Breek geen bot en verwond het lichaam niet. Laat haar niet bloeden en laat geen sporen achter. Zoiets is barbaars. Een verstandige moslim doet zoiets niet."

Vooral omdat een vrouw dan geen aangifte kan doen.... afslachten deze man.

FloorK | 09-06-06 | 16:17

@Hannalore 16:12
No offense, maar als je hele dagen zo praat begrijp ik dat je een LAT relatie hebt....(dat me denken aan het fijne gedichtje van Levi Weemoedt: "een kuil, een kist, een condolatie, 't blijft de beste LAT relatie"... maar dit terzijde)

Ik heb net gesteld dat mijn bewering in zichzelf weer een perceptie van de waarheid is. Mijn waarheid. Net zoals de jouwe een perceptie is. En we leunen op het werk van anderen die op hun beurt weer percepties weergeven.
Heel vermoeiend allemaal.
Lees net dat filosofie een verplicht vak voor het HBO wordt. Waar gaat de wereld naar toe.......

Jane Doe | 09-06-06 | 16:17

@bubka

Dit gaat ook goed zonder de beloofde drie meter. Ja, geloof is een opium voor het volk, en geloof kan van alles zijn.

Ga boodschapjes doen. Tot ziens allemaal.

Hannalore | 09-06-06 | 16:16

Ik zou geen enkele imam de hand schudden.
Die haatzaaiers met hun anti-westerse retorieken mogen van mij allemaal dood.

Varreke | 09-06-06 | 16:12

@ Hannalore 09-06-06 @ 15:57
“politiek geloof”
Hehehe, tja, heb daar ook wel eens in geloofd. Was een zwakke periode in mijn leven.

nl0raf | 09-06-06 | 16:12

@Jane Doe

Mijn vriend en ik onderhouden een L.A.T. relatie, en wij zijn geen van beide dominant. Da's prettig.

Tot zover ik weet staat de neurofilosofie nog in de kinderschoenen. En ik zal zeker niet beweren dat genen, neurotransmitters, en neurale netwerken geen invloed hebben op onze perceptie van realiteit, identiteit, en cognities. Daarentegen ben ik wel buitengewoon sceptisch tegen alles wat neigt naar een Darwiaanse vorm van metafysica. Het is niet mijn bedoeling om onaardige opmerkingen over jouw denken te maken, ik respecteer de ideeën die je uitdraagt, maar het 'we worden geregeerd door genen en hormonen' klinkt mij te absoluut, en neigt naar het geloof in een absolute waarheid.

Daarnaast speelt er een zekere verwarring tussen het sociaal constructivisme en het biologisch bepaalde, dit probleem wordt, tot zover ik weet, niet op een bevredigende manier opgelost.

Het wordt tijd dat de neurobiologen eens naar buiten komen met hun ideeën, en meningsverschillen.

Hannalore | 09-06-06 | 16:12

@bubka
Maak je geen illusies over de afgekicktheid van de westerse mens. Religie is weer helemaal hot.
Het worden zware tijden voor ongelovigen.

knuffelpoes | 09-06-06 | 16:11

هو, فوّاز, [جيتنّيوكند] [وندروو]! متأخّرة في ال [هبرمركت] من أخواتك (مع [هووفدّوك]) أعطى ي [نيبووغج]. كثيرا هو, [مكّبوكّر] قرون وسطى! ك للضرب [جو] ل [كورتج]
(en hou's op over die suffe Toeps)

Frans Witglas | 09-06-06 | 16:08

@Bubka 16:04
Hannelore parafraseren komt je op een comment van 3 meter te staan :)
Maar prima samenvatting. Jesse Ventura zei het ook zo mooi (en kreeg driekwart Amerika over zich heen): Georganiseerde religie is voor de zwakken van geest.

Jane Doe | 09-06-06 | 16:08

Ik zou overigens best Toeps eens billenkoek willen geven...

De StoorZenDer | 09-06-06 | 16:06

Frans Witglas 09-06-06 @ 16:04
Eh, ja. dat wou ik net zeggen

nl0raf | 09-06-06 | 16:06

[إيمم] يحبّ [ويلدرس] خام [تجا], [جرتج] [ويلدرس]... سيستولد [بيتج] من [أودهولّندسكه] أشكال متجوّلة في [ندرلنديستن], هناك [أف كورس] ما من صديقات تحت [سبجوركند] خبرة [نيو-دومينيس] أنت أنّ هو في هذا بلد ل يقول يتلقّى. [جونيد] يريد الشّيخ فوّاز [هوبّلدبوب], [أبّربردب] من [أس-سنّه] في [ث هغ] المسجد أنّ عدل سيستمرّ [جرت] [ويلدرس] بسبب [مجستيتسّشنّيس]. لأنّ فناء طبيعيّة [أنهلل] أنّ كان الذي [نمنس-برويك] سعيدة سأل غرفة أسئلة في ما يتعلّق ب اليد يهزّ سياسة في ما يتعلّق ب رجال [موسلم] ملكة [بتريإكس]. [إيمم] فوّاز, ال [فولكسمنّر] سوريّة, الذي فضلا عن ذلك سابقا خمسة عشر سنون (!) [هرتستيكّ] ه جيّدة يتمّ ل [ندّرلندس] لغة علمت يقول, [ويت], بما أنّ هو يحدث, بنفسي في تفصيل عظيمة كيف أنت ينبغي عاملت ال [فروووتجس] كثير. [إفن يف] يكونون هم ملكة. يقرأ [هيرّر] من يجنّد [فريجدغميدّغ-بريكجس]. هناك حقوق للإمرأة وحقوق للرجل. ك إمرأة ترك علبة لا أحد في منزلك داخل إن أنت أنّ لا يريد. إن هم أنّ ومع ذلك لا يتمّ, خس ه بعد ذلك, غير أنّ بشدّة." [بو] [ه]. [رودل] بناء مهنة كرز على رصيف المراكب تحت الأرض [برتغروبج] [ريلو-سإكسول].

Frans Witglas | 09-06-06 | 16:04

@Hannalore,
Met andere woorden, godsdienst is nog steeds opium voor het volk, alleen de westerse mens is al wat afgekickt, waar de moslims nog in hun "cold turkey"fase zitten

bubka | 09-06-06 | 16:04

@nl0raf

Het mooie van het hiernamaals is dat het altijd van succes verzekerd is, in tegenstelling tot 'het paradijs op aarde', dat door het politieke geloof belooft wordt. Het politieke geloof faalt waneer 'het paradijs op aarde' uitblijft, over het hiernamaals kan niemand iets zeggen zodat iedere gelovige kan beweren dat aldaar het goud voor het oprapen ligt. Voor hen die troost en zekerheid zoeken, biedt dat een uitkomst.

Hannalore | 09-06-06 | 15:57

@Hannalore 15:47
Je leest te veel :))
Heb jij een partner? De broek aan thuis? Smijt jij met de encyclopedie als hij niet naar je luistert? Of moet hij voor straf al jouw favoriete wetenschappers googlen?
Neem het van mij aan: we worden allen geregeerd door genen en hormonen. Quite simple. En Nietzsche rulezzz. Er is geen absolute waarheid alleen perceptie. Dus is mijn quite simple redenering ook weer een perceptie. Ai.

Jane Doe | 09-06-06 | 15:55

@ Jira 09-06-06 @ 13:57
“Shit zeg.. de wereld is hard, geen rede om je vrouwen thuis te houden! Daar worden ze hard van! Maar dat willen ze niet... Stel je voor dat ze op jou gezag ingaat.. oei :P”
.
Dat is toch de essentie van ieder geloof.
Geloof=Angst
Een ‘god vrezend” persoon zal de aanwijzingen opvolgen van zijn geestelijk lijder. Als hij dat niet doet gelooft hij te worden gestraft (hell of andere onzin bv) en als hij dat wel doet gelooft hij te worden beloond (hemel, maagden een 2e leven als Lovverboy...).Je hebt meer kans om niet genaaid te worden bij balletje-balletje op een straathoek dan in een kerk of Moskees.
We moeten in actie komen om deze vrouwen vrij te maken. Buitenechtelijk sex lijkt me een goed begin. Waar woont die MissMrocco ookalweer?

nl0raf | 09-06-06 | 15:50

@vander F

Op een mooie avond, in mijn stamkroeg, vertelde een jonge vrouw, die tot over haar oren in de wicca zat, iets over feeën. Volgens haar schijnen wij allen begeleid te worden door onze eigen fee.

Voor hen die nogal wat moeite ondervinden bij het dragen van de last van het dagelijks leven, zijn dit soort ideeën een uitkomst om het psychisch onbehagen dragelijk maken. Vandaar dat ik er van uitga dat magie en religie niet zullen verdwijnen. Ook al is het wanhopig gezever.

Hannalore | 09-06-06 | 15:47

Meneer Fawaz werd 2e bij de verkiezingen Moslim van het Jaar 2005. oeioeioei.........

monfer | 09-06-06 | 15:47

Ja, met die islam hebben "we" een knots van een belgisch ploegpaard van Troje de polder ingesleept.
En maar geloven dat het wel goedkomt, met wat oud Hollandsch resspekt hebben & bibberen voor agressieve figuren.

Jan Passant | 09-06-06 | 15:44

@Deense Postbode 15:38
Helemaal eens. Mw. Verdonk maakt haar beloften ook niet waar en zal dat ook niet waar kunnen maken. Immers, ze staat (moet staan) voor VVD-principes en dat is immers ook een dhimmi-partij, zeker met Rutte.

Romanus | 09-06-06 | 15:44

Eén zijn er uitgezet tot nu toe, of waren het er al twee?
Ik kan het allemaal niet meer bijhouden; het gaat in zo'n rap tempo.

Deense Postbode | 09-06-06 | 15:43

Zo'n imam iemand zou ik ook de hand niet willen schudden

the_Tzar | 09-06-06 | 15:40

Kunnen we deze imams niet aanklagen voor aanzetten tot mishandeling? Of is het niet strafbaar als je mannen oproept hun vrouwen te tuchtigen?

Shani | 09-06-06 | 15:39

Het is allemaal de schuld van Verdonk, want zij had beloofd al die tiephus-baardapen met hun Middel-Eeuwse, en tevens anti-Westerse denkbeelden eruit te kegelen.

Deense Postbode | 09-06-06 | 15:38

@Hannalore 09-06-06 @ 15:31
metafysisch denken?
religie lijkt me meer een hardnekkig restje magisch denken van mensen die maar niet volwassen kunnen worden.

vander F | 09-06-06 | 15:37

@Lachende Scheerkwast
Je jan je afvragen hoe het komt dat dit soort figuren nog steeds in dit land kunnen rondlopen. De regering had toch een keer geroepen, dat haatzaaiende imams uitgezet zouden worden en bijbehorende mosketen gesloten zouden worden?! Hoeveel zijn er inmiddels uitgezet en hoeveel mosketen zijn er gesloten?! Nu buigt heel Nederland in de persoon van H.M. de Koningin voor de islam. En als wilders daar kritiek op heeft, komt er een baardaap vertellen dat dat majesteitsschennis is. Waar is het einde?
We zullen moeten afwachten hoe alles verder gaat.
Dies diem docet.

Romanus | 09-06-06 | 15:37

@Draaitafel Demagoog

Misschien moet je ook maar eens aan de 'Dalrymple', zijn boek, 'het leven aan de onderkant', zal je bevallen.

DIT IS NIET ALS SPAM BEDOELT.!

Hannalore | 09-06-06 | 15:36

visionair ? volgens mij meer een illusionist

Zwelinzima Vavi | 09-06-06 | 15:32

@bottehond

Daarom schrijf ik ook 'vrouwen uit, o.a., de onderklasse', i.p.v. 'vrouwen uit de onderklasse'.

@cor123

Als ik jouw schrijven goed interpreteer, dan proef ik enigzins een sociaal-Darwinistisch standpunt. Vanaf de negentiende eeuw lanceren filosofen, psychiaters en antropologen materialistische, c.q. naturalistische vormen van metafysica die hun fundering vinden in het Darwinisme. Metafysica is een wijze waarop men een algemene, allesomvattende verklaring probeert te geven over het 'zijn' en de 'wereld' als geheel. Nu is metafysica geen vies woord, 'zijn en tijd' van Heidegger ligt onder mijn hoofdkussen.

Het probleem echter is dat de grens tussen weten en geloven nog al eens overschreden wordt in het metafysische denken. Het (sociaal) Darwinisme is tegenwoordig nogal in de mode, prima. Maar als we niet uitkijken dan verliezen we daardoor alle vrijheid en verantwoordelijkheid, en keren we terug naar de middeleeuwen, met het verschil dat we niet gestuurd worden door de wil van god, maar door onze genen.

Hannalore | 09-06-06 | 15:31

Mr Bean meets the Queen, die man is een visionair, over hoofdknikjes gesproken.

gentle giant | 09-06-06 | 15:29

Ook de meeste marokkanen zullen dit reliek uit de late bronstijd overigens niet serieus nemen. Maar Fawaz heeft wel invloed op een aantal van hen, die met het inpompen van zijn ideeen richting maatschappelijke mislukking, armoede en isolatie worden gedreven. De overheid dient de As Soennah moskee, Fawaz en andere moskeeen of imams die hetzelfde verwerpelijke gedachtegoed uitdragen gewoon als een sekte te beschouwen ipv een deel van een reguliere geloofsrichting in dit land.

sjaakdeslinksesul | 09-06-06 | 15:28

zeg als we allemaal zo gaan beginnen dan vindt ik dat de koningin inderdaad beter een hand had kunnen geven, maar wat vergeten wordt is dat als de koningin wel een hand had gegeven en die werd geweigerd, dan zou dat nog meer haat en verdeeldheid zaaien, er is dus voor gekozen om nu eens niet dmv een kopje thee te voorkomen dat dit weer bijdraagt aan de discussie over wat wel en niet goed is, maar we moeten af van het met fluwelen hadnschoenen aanpakken van onze medelanders. Als jij je gediscrimineerd voelt, dan ga je toch lekker aangifte doen, zo werkt dat hier namelijk! maar dat is het probleem als we iets zeggen dan wordt er gelijk een "jij discrimineert mij" zin tegenaan gegooid en wij gaan dan gelijk in de remmen, komop ga daar dan tegenin! Dan levert het wat op, maar omdat de koningin zich niet mag mengen in die discussie is gekozen voor deze makkelijke manier...

d'n Turfsteker | 09-06-06 | 15:27

Eigenlijk is het te triest voor woorden dat zo'n baardaap het lef heeft om "onze Geert" bij justitie voor te dragen voor majesteitschennis... weet die zandbakkloothommel eigenlijk wel hoe je dat moet schrijven? Ik ben van mening dat wij deze soepjurk dragende homofobo, fanatieke vrouwenhaters het land uit moeten trappen... zo hard en zo snel mogelijk... Ik wordt er echt bang van... de proporties die het in dit land aanneemt is gewoon te griezelig voor woorden. Beste islammannen ga toch terug naar jullie islamitische heilstaat en ga daar haat zaaien zoveel jullie willen.... want haat is namelijk wat jullie hier ook oogsten...

Lachende Scheerkwast | 09-06-06 | 15:24

van de as-soenah? Hmm, tot as zullen wij wederkeren.

wijsvinger | 09-06-06 | 15:21

Ik heb echt niks met trix en ook erg weinig met Wilders en het intereseert me ook geen zak dat die Fawaz een Moslim is (niemand kan perfect zijn) maar die mentaliteit van het jaar nul begint echt heel erg vervelend te worden.

Zwelinzima Vavi | 09-06-06 | 15:17

@bottehond 15:09
Je wil niet weten hoeveel Sri Lankese en Filippijnse vrouwtjes, die uit armoede gedwongen in het Midden-Oosten gingen werken als huisslavin, door de Meester (=heer des huizes) zijn geslagen en verkracht, zodat zelfs regeringsfunctionarissen van die landen hebben moeten intervenieren.

Romanus | 09-06-06 | 15:16

We leven in nederland niet in 1 ander verukt islam land.

Een hand is hier dood normaal en als je die niet wilt geven dan ben je niet ingeburgerd!

Ewoud | 09-06-06 | 15:15

@Hannalore .. nah gast .. daar hoef je geen psych voor te zijn om dat te kunnen zien .. ken je die engelse serie 'keeping up the appearances' .. moet je kijken hoe man en vrouw van de laagste standen met elkaar omgaan .. om over alle nederlandse cabretiers maar te zwijgen .. gisteren deed wilfried de jong en die gast van gamma nog effe voor hoe de lage klasse soms met downsyndroompjes omgaan .. 1 quote uit het stuk was zo typerend : " de dokter zei dat me zoon aan downsyndroom zouden leiden .. iets wat mij stug lijkt hij is de hele dag vrolijk' dat spreekt toch boekdelen mag ik hopen ? je moet eens hier in r'dam kijken hoe de lagere klasse met hun kroost omgaan .. heb ze al meerdere keren gezie nho ze hun kids compleet met de grond gelijk maken .. maarja de meeste forensen zijn nog nooit echt in de stad geweest en hebben ook totaal geen notie van hoe het daar aangaat .. enige qua stedelijke problemen die ze kennen zijn de junks die wat geld willen verdienen met hun straatkrant .. pffff

Draaitafel Demagoog | 09-06-06 | 15:14

Achterlijke aardappelzak ga toch speulen

doskabouter | 09-06-06 | 15:13

Hannalore 09-06-06 @ 15:04

Zijzelf. Door te weigeren (veel) nagebroed te baren, waarmee het probleem generaties lang blijft bestaan, c.q. verbreidt. Maar dat is een utopie.

Erfelijk probleem.

Zelfde verhaal als met de 3e wereld.

cor123 | 09-06-06 | 15:13

Hannalore 09-06-06 @ 15:04

Zijzelf. Door te weigeren (veel) nagebroed te blijven, waarmee het probleem generaties lang blijft bestaan c.q. verbreidt. Maar dat is een utopie.

Erfelijk probleem.

Zelfde verhaal als met de 3e wereld.

cor123 | 09-06-06 | 15:12

@ Hannalore

Arrdige poging. Dalrymple heb ik persoonlijk hoog zitten. Maar je vergeet in je verhandeling 1 klein detail.... het staat in de koran, menier..... Besides... mijn vroegere praxis heeft me geleerd dat vrouwen mishandelen absoluut niet voorbehouden is aan de "onderklasse"... far from it, zelfs....

bottehond | 09-06-06 | 15:09

@Felix Lakband: dat moet de pliesie maar uitzoeken in opdracht van de onderzoeksrechter van het kanton waar de klacht is ingediend. Als er geen grond is, wordt de klacht ongegrond verklaard en niet aangenomen, en kan de klager in Belgistan op zijn beurt een vervolging voor 'tergend en roekeloos geding', misbruik van het strafsysteem dus, aan zijn jurk krijgen. Dus je kan ook klacht indienen tegen iemand waarvan het nog niet bewezen is dat die de wet inderdaad heeft overtreden. Daar is dat gerechtelijk onderzoek voor. Het recht een beroep te doen op de rechtsgang is er ook voor idiote imams.

veest van pim | 09-06-06 | 15:08

@Jane Doe .. enige wat ik wil aankaarten is dat het echt niet zo koek en ei is in de nederlandse maatschappij .. hoeveel % van nieuwe getrouwde koppels scheidt er binnen de paar jaar ? En wat was daarbij de aanleiding ? En wat gebeurt er met de kinderen ? Daarnaast noem ik de nederlandse man zeker geen wolf in schaapskleren .. man en vrouw hebben het allebei aan elkaar te danken .. als de verhoudingen te scheef liggen

sprak net nog een kennis van me waarvan zijn vriendin 1 dag inpak werk had gedaan .. er moest ten slotte brood op de plank komen .. en hij moet nu haar onderhouden .. want na 1 dag had ze het weer opgegeven ..

Begrijp me goed ik wil hier niet echt een waardeoordeel aanhangen .. want het gaat zoals het gaat .. maar ik kan me wel inleven in iemand die zegt ja me vrouw hoeft niet te werken of oneerbaarwerk te doen .. ik ben de man en neem de verantwoordelijkheid op me het geld te verdienen en kan jij de kinderen opvoeden etc ...

ik begrijp wel dat dit tegen het zelfbeschikkingsrecht van de vrouw ingaat .. maar ik vind het ook wel iets aandoenlijks en verzorgends hebben ... en enigssinds empathisch te noemen ..

Anyway .. het feit dat 1 iemand thuis de broek aan moet hebben vind ik ook zoiets zots ... altijd weer dat 'of of' gedachtegoed .. ik bedoel we leven nu toch echt in de 21ste eeuw .. maar dit blijft ook gewoon achterlijk wat mij betreft ..

Waar het omgaat is dat er balans is .. en kan je iemand anders alleen van disbalance beschuldigen als je hetzelf wel god doet .. en dat is vaaaaaak niet het geval !

trouwens het mooiste qua finnen gaat nog komen .. wacht maar tot hirsi's der film uitkomt over finnen en homo's .. zeker nu amerika besloten heeft de uitspraken van alle rechters die homo's willen laten trouwen ongeldig te verklaren .. dat gaat een hele dikke soap worden ! want wat dat betreft valt er nog een hoop te veranderen op deze door religie gedomineerde wereld !

Draaitafel Demagoog | 09-06-06 | 15:06

Die imam mag even voorover buigen om een dikke voet op z'n aars te incasseren!!!!

Kreezy | 09-06-06 | 15:06

Naar aanleiding van de rellen in Frankrijk, november j.l., gaf de Engelse psychiater Theodore Dalrymple een pakkende verklaring voor het huiselijk geweld binnen islamitische kringen. Volgens deze psychiater bevinden vele mannen uit het moslim milieu zich aan de onderzijde van de maatschappelijke ladder, iets dat resulteert in een gevoel van minderwaardigheid en vernedering. Dat geestelijk onbehagen lossen deze mannen op door zich binnenshuis als een miniatuur Stalin te gedragen, iets dat voor hun echtgenotes en kinderen tot een nachtmerrie leidt. Wie de werken van Theodore Dalrymple leest, en daarbij ook nog de nodige levenservaring bezit, ziet dat dit een typisch probleem is uit de onderklasse.

Volgens Theodore Dalrymle zitten vrouwen uit, o.a., de onderklasse gevangen in een dader-slachtoffer systeem, doordat zij hun gewelddadige mannen niet de wacht aanzetten, of telkens de verkeerde man kiezen, houden zij zelf hun eigen slachtofferschap in stand. Datzelfde probleem geldt overgens ook voor meisjes die zich tegen hun zin exhibitioneren voor hun webcam, of sexuele handelingen verrichten, uit angst om er niet meer bij te horen. Zoals de vrouwen die mishandeld worden door hun partner, zo ook zitten zij gevangen in een zelf-destructief gedragspatroon. Wie helpt hen dat te doorbreken.?

Hannalore | 09-06-06 | 15:04

Het schijnt dat volgens de koran de wereld toch plat blijkt te zijn ipv rond.
Een ieder die hier aan twijfelt zou dezelfde straf moeten krijgen als die schofterige tennisers die het waagden om, ik zweer het je, zomaar in een korte broek te gaan lopen.
Als je je er eenmaal inverdiept, net als onze koningin heeft gedaan, dan kun je toch niet geloven dat we in een land leven waar vrouwen nog gewoon autorijden!! Straks gaan we door dit stuitende gedrag allemaal naar de hel.

chinaski | 09-06-06 | 15:01

Aletta Jacobs draait zich om in haar graf als ze zou weten wat er in dit 'moderne' Nederland aan het gebeuren is.
Achtertuyn 09-06-06 @ 14:28

Je bedoelt: wat haar volgelingen van weleer met Nederland gedaan hebben...
Er zitten nogal wat reaguurders die ooit van links kwamen... die zien het wél hoor.....

bottehond | 09-06-06 | 15:00

[quote]"Er zijn rechten voor de vrouw en rechten voor de man. Je vrouw mag niemand in je huis binnenlaten als je dat niet wilt. Als ze dat toch doet, sla haar dan, maar niet hard."[quote]
En zo is het.
Korthouden die vrouwtjes, net als vroeger.
Schitterende cultuur...

Gustav | 09-06-06 | 14:59

@DeRuk
@Draaitafel

Als de heren, vooral Draaitafel want die gebruikt zijn hersens, de context nog even analyseren, leert deze waarschijnlijk dat "een" had moeten zijn, geen.
Excuses hiervoor, en DeRuk, bedankt voor het onderstrepen van mijn standpunt.

Koekje-dr-bij? | 09-06-06 | 14:54

@Jane Doe 14.32
Jij snapt het tenminste, zo zit het ja.

Alleen voor mannen mode on:
Mwahahaha lachen!!
Aleen voor mannen mode off.

DutchXTC | 09-06-06 | 14:54

Iedere keer weer ben ik onder de indruk van de islamitische naastenliefde en de hulp die ze onmiddellijk brengen naar al die hulpbehoevenden en slachtoffers van rampen in de wereld.
Moslimorganisaties als Milli Gorus brengen nog steeds liefdevolle propaganda op de markt. Dezelfde organisatie die de nieuw te bouwen Westermoskee in Amsterdam beheert.
Het is ook heerlijk om te horen hoeveel moslims het bestuur in Nederland overnemen, zoals wethouder Kaja voor, jawel, integratie in Rotterdam.
Er moeten nog veel meer mosketen en imams komen in dit land, zodat we eindelijk eens beschaafd worden. Bij voorkeur onder een khalif of sultan, maar als het niet anders kan met Wouter Bos en de PvdA. Echte en niet bekeerde Nederlanders kunnen dan tenminste officieel het paradijs uitgeschoten of uitgetreiterd worden.
Nederland zal er van opknappen; hoeven we ook nooit meer verkiezingen te houden en subsidiesponzen zijn niet meer nodig, zaqat wel want er is dan natuurlijk ook geen geld meer voor al die uitkeringen.
Wat een mooi land zal het worden met zoveel lieve mensen!

Romanus | 09-06-06 | 14:52

@Draaitafel

Ik denk dat Nederland een beetje praat moe is geworden.
Dat is verontrustend. (Voor de Finnen dan.)

De StoorZenDer | 09-06-06 | 14:50

Waarom is harde taal een teken van zwakte? Dit is weer 1 van die belachelijke alledaagse onwaarheden waar "we" in schijnen te moeten geloven. Ik zal het uitleggen, zodat Koekje-dr-bij het ook begrijpt: harde taal is een teken van emotie. Emotie en zwakte zijn voor mij niet hetzelfde, en ik hoop voor Koeje-d'r-bij ook niet. Ik wind me namelijk WEL op over die K.T imams met hun pathetische regeltjes en ik zou ze het liefst allemaal over de grens zetten. Als dat alleen met fysiek geweld kan, dan is fysiek geweld niet meer dan de oplossing voor een probleem en het teken van zwakte blijkt meer uit de massale onverschilligheid waaronder "ze" zo lang al hun gang hebben kunnen gaan.

DeRuk | 09-06-06 | 14:50

@Koekje-dr-bij .. harde taal is niet per definitie een zwakte .. zeker niet als de tegenpartij netzo tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend uit de hoek komt .. dat er met jou en of je stratenmakers wel goed te praten valt zegt niks over de nederlanders of stratenmakers ansich .. oftewel harde en zachte taal zegt niet altijd alles .. het gaat erom wat je inhoudelijk te melden hebt en of het enigsinds hout snijdt .. daarnaast wrm zou ik de mensen hier onderschatten ? wrm kan een professor niet rascsistisch zijn ? daarnaast verward je wat mij betreft slimzijn en gewoon je hersens gebruiken .. maar dat terzijde !

Draaitafel Demagoog | 09-06-06 | 14:49

Vrouwen zijn geweaun te simpel om zelf te kunnen denken, ik sta volledig achter de imam, sterker nog: schedel inslaan en in container dumpen als ze op het tapijt plassen! Mag iek als man dan wel de miljoenen fan dode vader fan vrouw accepteren? Yes please?

laffe haas | 09-06-06 | 14:48

gister de nacht doorgebracht op de cel vanwege eenv echtpartij met finnen die mijn vriendin onheus bejegenden, ze blijven fijn he

Hooglicht | 09-06-06 | 14:44

@cor123 09-06-06 @ 14:37
Maak je niet druk, had je buurman al gestrikt... ;-)

de melkboer | 09-06-06 | 14:41

@Draaitafel
Je ondeschat de mensen hier vrees, harde taal is een teken van zwakte maar frustratie en onmacht. Fysiek geweld is een teken van zwakte ( kom er maar in mohammedb ).
Overigens zijn er nu 2 stratenmakers voor mijn tuin het voetpad aan het renoveren: geweldige gasten, ze kwamen me vertellen dat mijn muurtje 10 cm buiten mijn tuin staat, maar ze willen niet dat ik de boel afbreek. Valt mee te praten en dom zijn ze zeker niet dus niet zo tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend...

Koekje-dr-bij? | 09-06-06 | 14:39

De Intrigant 09-06-06 @ 14:28

:)

Ik zie dat de melkboer nog bezig is hier, dus een trio zit er niet in.

cor123 | 09-06-06 | 14:37

@Draaitafel Demagoog 14:17
Je moet verschil maken tussen relaties waarbinnen mensen vrijwillig op een bepaalde manier met elkaar omgaan en relaties waarbij er een systematische onderdrukking is die wordt opgelegd door een "hogere" macht.
Of ben je van mening dat de Nederlandse man een wolf in schaapskleren is? Een moslim die nog in de kast zit??
Volgens mij heeft over het algemeen de Nederlandse vrouw de touwtjes in handen thuis maar weet ze dat zodanig te verpakken dat ze de man de indruk blijft geven dat hij de leiding heeft. En dat doet ze om haar moverende redenen. Minder scherven, minder burengerucht. Iedereen blij.

Jane Doe | 09-06-06 | 14:32

Waarom heeft die haatzaaier nog geen enkeltje Verweggistan gekregen van ijzeren Rita?

3vilGrin | 09-06-06 | 14:32

Ik heb ze toch liever à point, of met dit weer, op de barbecue

turbo harry | 09-06-06 | 14:32

@dutchxtc .. ohja .. das waar .. alle kritiek op de nederlandse samenleving hier wordt als volksverraad gezien .. of wacht misschien zijn de meeste hier zo dom dat toen het onderwerp 'verbanden' op school werd uitgelegd ze weer eens niet zaten op te letten .. maar ik wil wel eens wat paddo's happen .. wat niet wil zeggen dat ik alles als causaal zie natuurlijk .. ik maak het alleen aannemelijk .. of gebruik ik nou gewoon te moeilijke woorden voor de gemiddelde nederlander ? (met een iq niet hoger dan die van een stratenmaker) hahahah

Draaitafel Demagoog | 09-06-06 | 14:31

HAHAHA
er zit een GSS op Zyklon
erg goed zeg

GO Zyklon GO!!!!

Cas Ferrot | 09-06-06 | 14:29

@ draaitafel demagoog

Lees de tekst van Fawaz nog eens rustig door.De moslimvrouw mag ook poepscheppen, zolang ze dit maar voor de moslimman doet, niet voor een ongelovige hond.

Iemand als Fawaz ziet vrouwen inderdaad als eerzame personen, mits ze zijn EGO dienen.

monfer | 09-06-06 | 14:28

@cor123 09-06-06 @ 14:25
Voor mij is het gewoon een ritueel.
Ik sta `s morgens op en het eerste wat ik doe is een flinke knal uitdelen op haar kaken. Dan vraagt ze waar ze dat aan verdiend heeft en het simpele antwoord blijft toch: eer het avond is heb je hem toch verdiend.

Maar goed, het is mooi weer wat de mens wat hitsiger maakt. Ook de vrouwtjes. Dus iedereen die zin heeft in een trio moet nu naar huis gaan.

De Intrigant | 09-06-06 | 14:28

Deze Imam vertegenwoordigd nou precies wat ik niet wil zien in dit land. Aletta Jacobs draait zich om in haar graf als ze zou weten wat er in dit 'moderne' Nederland aan het gebeuren is. Laat deze Imam eens heeel snel het land uitgeflikkerd worden.

Achtertuyn | 09-06-06 | 14:28

Als de Finnen eenmaal aan de macht zijn (en dat duurt vast niet lang meer) vervangen ze onze Bea door een dikke hoofddoek, á 150 kg en met snor.

mr. spock | 09-06-06 | 14:27

Als volgens moslims vrouwen zo eerzaam zijn waarom zitten ze dan thuis met een sluier om terwijl de mannen Nederlandse vrouwen lastig vallen ???

Flirting With Suicid | 09-06-06 | 14:27

JAAAAAAAAAAAAA! Moge met dit weer, met ons aankomende nationalistische voetbal-gevoel en dit zoveelste storm in een glas imam-water nu eindelijk eens echt de pleuris uitbreken: de jihaad in Nederland! Stenen gooien op de Dam, razzia's in moskees, vechtende moccro's en dutchies langs de snelweg richting Beverwijk. For once: Let's get over with it. Nederland weer op de kaart als trendsetter in oorlogvoering, JP die de Koing wordt van Europa (hij weet immers hoe je imams kunt bestrijden) en als toetje worden we op de dag dat JP en HoebaHoebaHoebHoeb de vrede tekenen, ook nog Weltmeistah! Waar mag ik voor dit scenario tekenen?

JudgeJuly | 09-06-06 | 14:26

@ De Intrigant 09-06-06 @ 14:03

Dan heb ik er 1 voor je :

"Als jij niet meer weet waarom jij je vrouw slaat, dan weet zij het wel"

cor123 | 09-06-06 | 14:25

@ De StoorZender

Ik niet, maar ik ben het er wel mee eens.

Eddie Vedder | 09-06-06 | 14:23

LOL - DutchXTC 09-06-06 @ 14:21
Dat moest haast wel als je eerbied voor je vrouw verward met huisslaaf.

De Intrigant | 09-06-06 | 14:23

Door mee te gaan met de islamcultuur, wil Beatrix met het oog op de toekomst het koningshuis op deze manier veiligstellen. Later in de geschiedenis, als de oorspronkelijke bevolking geen echte meerderheid meer is, zal zij zo herinnert willen worden. Strategie.

Koningshuizen gedijen beter in een minder ontwikkelde samenleving die op tradities leven en af en toe gepaaid wordt, dan een kritische, die de zin en noodzaak ervan aan de orde brengen.

cor123 | 09-06-06 | 14:23

@de melkboer 09-06-06 @ 14:11
ah je kent mij....

wu wei | 09-06-06 | 14:23

@Eddie Veder
Inderdaad, als we nou eens beginnen met een Referendum ( JP bedekt zijn oren rent gillend weg ) hoe "WE" nou eigenlijk denken over die hakbars.
Stel 60% van de nederlanders zal ze missen als kiespijn. Correctie van 40 % ( dat zijn de hakbars ) leert ons dat alle echte nederlanders ze weg willen. Zijn we nog mooi op tijd nu we nog net de meerderheid hebben, misschien dat er dan eens fatsoenlijke actie ondernomen word....

Koekje-dr-bij? | 09-06-06 | 14:22

Ik geloof dat de geesten rijp worden voor een potje etnic cleansing.

knuffelpoes | 09-06-06 | 14:22

Laat Rita haar werk maar doen !

Salvatore Riina | 09-06-06 | 14:21

@draaitafel demagoog 14.17
Geen goed idee geweest om al je paddo's in 1 keer in te slikken

DutchXTC | 09-06-06 | 14:21

waarom zien die kleautmongeaulen niet gewoon in dat ze zich gewoon dienen aan te passen aan de normen en waarden van het land waarin zij zich "vertoeven".
wij nederlanders dienen trots op ons land te zijn, maar als deze mensen zo dom gaan lopen blaten over hoe het volgens hen allemaal moet gaan in dit land, schaam ik mij diep dat dit toegelaten wordt. ruggengraat is ver te zoeken.
Ga toiletten schoonmaken ofzo, dan doe je nog wat nuttigs hier...
buhbahboeh

mikeymikey | 09-06-06 | 14:21

Ik denk dat we een nieuwe vorm van eenzijdige begroeting moeten gaan creeëren voor dit soort middeleeuwse debielen ; gewoon met een vriendelijke glimlach regelrecht in het smoeltje tuffen ---> Ook hallo U ook hier? Mooi.. ggggggtffff!!

de melkboer | 09-06-06 | 14:19

Kan iemand even een F16 achter deze baardmans aansturen.

Nevermind | 09-06-06 | 14:19

bedenk ik me net pas: Imam lust Wilders rauw? Wilders is een varken, dat mag helemaal niet volgens de soepjurken Neckoran!

Struykert | 09-06-06 | 14:19

Liever rechten voor de vrouw, dan Geert Wilders rauw.

Pizza.el.Tonno | 09-06-06 | 14:17

@de melkboer .. nee hoor alles behalve zelfs .. een goede griet lijkt me een beter plan ! Alleen de reacties hier laten weer zien hoe gemancipeerd de nederlanders nou echt zijn (NOT) Autochtonen noemen vrouwen die met iedereen het bed in duiken over het algemeen hoeren .. empathisch is dit volk nog nooit geweest ! in nederland laat de man zijn vrouw ook de hele dag poepscheppen .. zoalng er maar brood op de plank terecht komt .. de gemiddelde islamiet vind dat echt te min voor zijn vrouw .. die ziet en vrouw nog steeds als een eerzaam persoon .. is zeker wat voor te zeggen .. maar nederlanders willen gewoon dat hun vrouw hun bek houd tijdens het voetballen ( altijd het liefst natuurlijk) en gewoon chips en bier haalt voor ZIJN vrienden ... dan vind ik het niet gek dat vrouwen zelfstandig worden .. liever van je zelf houden door je zaakjes zelf te fixen dan als borrel slaap voor je vrienden gebruikt te worden .. maarja nederlandse normen en waarden .. en dan achterlijkheid daar gelaten .. ach fuckje komt er nog wel achter .. hahahaha ! tid niet voor niks dat we steeds meer singles krijgen in nederland .. hahahaha

Draaitafel Demagoog | 09-06-06 | 14:17

@Eddie Vedder 09-06-06 @ 14:11
dat mag niet van de Linkse Kerk, die vinden moslims cheil, ontwikkeld en modern enzo....

Onderbuik | 09-06-06 | 14:16

juist slaan die hoerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr met gebalde vuist uiteraard

Commisaris Klootzak | 09-06-06 | 14:16

Laten we rollen eens omdraaien met handjes geven.
Als de wijven het verrekken zullen we zelf moeten.....
Ow araBier....

De Intrigant | 09-06-06 | 14:16

Wilders lust rauwe Imam...

Sjakie Snel | 09-06-06 | 14:16

@ Veest van Pim

En waar overtreedt GW precies de wet?

Felix Laband | 09-06-06 | 14:14

Het is al weer duidelijk... Hopla, enkeltje zandbak!
Optiefen met die radicale fundi-hakbar!

poktor | 09-06-06 | 14:14

De vrouw slaan... Zouden er meer moeten doen.
(Rafael vd Vaart, mr. Verdonk, Patty's ex, Mr. Magan, etc)

bwahaha | 09-06-06 | 14:13

De regel is dat je na varken neuq, je een vrouw geen hand geeft.
Verklaard een hele boel toch????

ech_wel | 09-06-06 | 14:13

@wu wei 09-06-06 @ 14:07
Lichtelijk opvoeden...? Met een betonschaar en een lasapparaat?

de melkboer | 09-06-06 | 14:11

''Je hebt ook mensen die hun vrouw in de huishouding bij anderen laten werken. Het gaat om mannen die zelf werk hebben en meer dan 1000 $ per maand verdienen. Wat wil zo iemand nog meer?''

Hé Fawaz! wat dacht je van bijvoorbeeld NIET in de schilderswijk wonen met een schotel op je dak. Bovendien we betalen hier met de €! Ongelofelijk achterlijke woestijnbewoner. Tief alsjeblieft op naar die grot van je ergens in die zandbak. Dan rol ik er met plezier een grote steen voor!

WillemBevert | 09-06-06 | 14:10

Ik vind het maar verwarrend, de amerikanen schoppen kont in Iraq en nu blijkt dat die opruiende zandnegers allemaal hier verstopt zitten.... zie ik daar een tank over de horizon komen?

Struykert | 09-06-06 | 14:10

Wilders lust Imam rauw...

Sjakie Snel | 09-06-06 | 14:10

Juneid Sheik Fawaz is niet gewoon rechts hij is extréém rechts!

Onderbuik | 09-06-06 | 14:10

Diemameloek heeft net als iedereen het recht om klacht tegen iemand in te dienen als hij denkt dat die persoon de wet overtreedt. Wilders is een grote jongen die zich zonder de hulp van GS prima kan verdedigen.

veest van pim | 09-06-06 | 14:09

Achterlijke cultuur...
Wie zei dat ook alweer?

De StoorZenDer | 09-06-06 | 14:09

@Pliesie Agent 09-06-06 @ 14:06
Ik zou Den Haag helemaal niet met Nederland willen associëren.
Wat daar voor beleid ontwikkelt wordt is onNederlands.

De Intrigant | 09-06-06 | 14:08

71% van de mensen vinden dat onzin. Dus een uitgestoken hand, ook van een vrouw, wordt gewoon aangenomen..

Neehè | 09-06-06 | 14:07

Hij heeft gelijk! Wilders moet de cel in!
Oh wacht eens, daar zit ie al...

MAXIMO | 09-06-06 | 14:07

opeens weet je het...
je gaat Fawaz "lichtelijk" opvoeden...

@ Jane Doe @ 13:57:
erg mooi verwoord

wu wei | 09-06-06 | 14:07

@Redactie - Zouden jullie alsjeblieft niet die kutmoslims met Den Haag willen associëren? Er zitten hier namelijk ook nederlanders die er niet blij mee zijn dat 'moskee' en 'Den Haag' in een dezelfde zin staan. Bedankt voor het begrip.

Pliesie Agent | 09-06-06 | 14:06

De regel is nu eenmaal dat een Moslim die onrein is een ander geen hand geeft.

bebop | 09-06-06 | 14:05

kan aan mij liggen, maar volgens mij is het niet accepteren van een uitgestoken hand van de koningin ook majesteitsschennis. Meer nog dan kamervragen stellen.

buiten dat; na 15 jaar in NL mag je toch een keer wat beter Nederlands kunnen spreken.

Draaideur | 09-06-06 | 14:04

Wat een Mongeool... zohier mijn citaat: "Wanneer een man een vrouw geslagen heeft dan heeft zij het recht/plicht om aangifte te doen bij de politie". Je kan mij niet wijsmaken dat er in de Koran staat dat een vrouw geslagen mag worden wanneer het de man niet uitkomt/aanstaat.. .m.a.w. ze willen gewoon een onderdanige sexslaaf creeëren. Mogen ze iets niet, doen ze het toch? Meppen! Willen ze niet? Meppen! (maar niet te hard :s). Bij deze imam mogen ze zijn baard in de fik zetten, castreren, varkensvlees in zijn maag pompen, een buttplug in zijn reet douwen en exporteren naar Sibierië....

Kris | 09-06-06 | 14:04

Als de vrouw een pak slaag krijgt heeft ze het over het algemeen verdiend.
Daar moet je niet moeilijk over doen. Wat me wel zorgen baart is dat deze man ervoor pleit om niet te hard te slaan.
Een beetje watterig radicaal vind ik dat.

De Intrigant | 09-06-06 | 14:03

Vond het wel een mooi gebed van de imam daarom maar een gebedje terug.
oh lieve heer laat de imam in de kont geneuqt worden door een grote negert terwijl hij zijn vader klaarpijpt.

Flirting With Suicid | 09-06-06 | 14:03

ik ben zo verschrikkelijk moslim-moe.... pfff

SoepKip | 09-06-06 | 14:01

LOL@Prittstift
Leuk stukkie.

Ik citeer:
"Een opstandige vrouw moet opgevoed worden omdat ze ongehoorzaam is geweest. Maar gebruik geen grof geweld. Voorkom letsels. Breek geen bot en verwond het lichaam niet. Laat haar niet bloeden en laat geen sporen achter. Zoiets is barbaars. Een verstandige moslim doet zoiets niet." <einde Citaat>

Pislink wordt je hier toch van? Is even in de 400e eeuw voor christus blijven hangen en is als de dead (deed ie dat maar) dat ook de islam wordt gemoderniseert. Over discriminatie gesproken trouwens...

Gleufkleuter | 09-06-06 | 14:01

volkomen knots die vent, de koran zou met een bijsluiter geleverd moeten worden 'kan ernstige hersenschade veroorzaken'

Multikuli | 09-06-06 | 14:01

Die laatste zin van het artikel is een juweeltje. Pritt zij geprijsd!

Der Lehrer | 09-06-06 | 13:58

ik citeer:
De islam is te goed om de vrouw op die manier te vernederen en haar als prooi bloot te stellen aan menselijke wolven. Je vernedert je dochter als je haar temidden van mannen laat werken.

Wilt hij daarmee zeggen dat ze belachelijk zijn en dat ze maar binnen moeten blijven? Shit zeg.. de wereld is hard, geen rede om je vrouwen thuis te houden! Daar worden ze hard van! Maar dat willen ze niet... Stel je voor dat ze op jou gezag ingaat.. oei :P

Jira | 09-06-06 | 13:57

Vrouwen komen er in ieder geloof bekaaid vanaf.
Of je nu door de dominee, de pastoor of de imam op je eerbaarheid en *kuch* bijzondere positite wordt gewezen.... het blijft een georganiseerde poging tot onderdrukking.
De islam komt er gewoon voor uit. Met fijne educatieve tikken en eerwraak en meer van die ongein. In andere religies zijn de methoden "verfijnder, subtieler, maar niet minder denigrerend. De wonden zitten daar op de ziel en niet op het lichaam.

Jane Doe | 09-06-06 | 13:57

Ik ben het dit keer volledig eens met de imam. Beatrix mag moslimmannen geen voorpoot geven. Wie weet wat onze koningin op zou kunnen lopen als ze het wel zou doen he.

diepgraver | 09-06-06 | 13:56

wilders heeft gelijk pootjes geven of eruit!

ianz | 09-06-06 | 13:56

@wegkwijnenaanzee 09-06-06 @ 13:52

wat is er nuttig aan als Wilders z'n stoep gaat vegen?!

Aussie | 09-06-06 | 13:55

@ Prego 09-06-06 @ 13:53

Ik prefereer: realist

CyberKookie | 09-06-06 | 13:54

Als ik zijn zin goed lees, bedoelt hij eigenlijk dat mannen rechten hebben en vrouwen plichten.

DiagnosisTyphus | 09-06-06 | 13:54

Onze koningin is van een formaat dat ze niet te beledigen is. Daar staat ze gewoon boven. Dat Moslims zich om de haverklap beledigd voelen zegt dus ook iets.

bebop | 09-06-06 | 13:54

@GuntherSchneider :
tja ach.. dan maar een racist

Prego | 09-06-06 | 13:53

Ooh pritt stift wat weet je het weer geniaal onder woorden te brengen

**applaus**

Ceephax | 09-06-06 | 13:52

@Draaitafel Demagoog 09-06-06 @ 13:50
Ik heb toch wel zin gekregen in een klimreksessie met die geyle baardaap..! ;-)

de melkboer | 09-06-06 | 13:52

Lekker belangrijk dat handen schudden. Laat Wilders zich eens echt nuttig maken van ons geld, ga je stoep vegen ofzo....

wegkwijnenaanzee | 09-06-06 | 13:52

Die muts preekt ook online ... E-mam ?

Koekwaus 09-06-06 @ 13:44

LOL

zuurkool | 09-06-06 | 13:51

er zijn 2 punten die elkaar hier raken ... de vrouw als zelfstandige en de vrouw als 'n eerzaam persoon .. voor de rest zie genoeg overeenkomsten met de sgp en christenunie ..

Voor de rest iedereen die over scheiding tussen kerk en staat begint in het geval van bea is niet goed bij zijn hoofd natuurlijk .. is gewoon EEN omgangsvorm .. gs hebt het bij het rechte eind om dat middeleeuws tenoemen .. en dat is wilders natuurlijk ook !

Draaitafel Demagoog | 09-06-06 | 13:50

deze kamelenneuker zorgt voor de vercriminalisering en islamisering en armoede van Nederland. Iets is heel snel discriminatie tegenwoordig; als je zegt dat Marokanen crimineler zijn dan autochtonen; noemen ze je al een racist. Terwijl deze constatering feitlijk juist is.
Als je met je hand op de portomonee langs marokanen loopt terwijl je dit niet doet als je langs nederlanders loopt, noemen ze je ook al een racist. Terwijl de reden hiervoor logisch omdat de KANS dat je wordt beroofd of lastiggevallen dan veel groter is.

Vaak gebruiken ze de termen discriminatie en racisme om de discussie uit de weg te gaan. Wilders heeft gelijk.

GuntherSchneider | 09-06-06 | 13:49

Hoezo achterlijke sekte?

Nevermind | 09-06-06 | 13:48

@ de melkboer
Ja, dat lijkt me idd erg waarschijnlijk. Die moet ook maar eens uitgezet worden. (samen met de anaalgefixeerde matties van hem.)

WinX | 09-06-06 | 13:46

@gigigi 09-06-06 @ 13:38
Maar niet te hard...? Wat mij betreft kan het niet hard genoeg..

de melkboer | 09-06-06 | 13:45

Er zijn rechten voor de moslim en voor de niet moslim. Als de moslim zeikt, je beledigt, misbruik maakt van je zachtaardigheid en steeds meer eisen stelt, dan steun je isreal al zijn het joden om hun te pesten, hihi.

Onno Thuis | 09-06-06 | 13:45

Die muts preekt ook online ... E-mam ?

Koekwaus | 09-06-06 | 13:44

uit het land zetten die gek,hij zal vast wel wat gelogen hebben met z'n asielaanvraag.
opperbaardaap juneid fawaz en al die domme aanhangers van hem moeten gewoon oprotten naar hun eigen land,maarja dat doen ze niet want daar heb je geen uitkering/coffeshops/hoeren/vrije internet/lekkere wijven/enz/enz

nldennl | 09-06-06 | 13:43

Ik ben Balou de bruine beer, ik ben balou de bruine beer, lalala lala lala

Wouter Z | 09-06-06 | 13:43

@WinX 09-06-06 @ 13:37
Hezbollah wordt momenteel nog even anaal gevisiteerd door zn matties in de moskee alvorens zij hun haat weer jegens het westen gaan predikken..

de melkboer | 09-06-06 | 13:43

Mijn god wat een middeleeuwer! Ik snap niet dat er anno nu nog van die mongolen zijn met oogkleppen op. Ik krijg echt koude rillingen van onbegrip als ik zo'n achterlijke zwetsert hoor prediken. Hoe de fuk kan iemand zoiets menen? Prof Barabas, flits deze meneer eens vlug terug naar vijftienhonderdnogwat!!

looprekje | 09-06-06 | 13:41

Geert, kom er es in met een tegenreactie op deze smurf.

Aussie | 09-06-06 | 13:41

Ken je die umpires bij tennis die "thank you please" roepen maar eigenlijk "muilen dicht"?
Is het niet hetzelfde als el imam "geloofsoverwegingen" de konegin geen hand geeft maar eigenlijk ook gewoon "dikke vinger voor je, nederhoer" zegt?
En Wilders pleegt majesteitsschennis? Typisch gevalletje van je rechten kennen maar niet je plichten. Ook makkelijk als je altijd kan kiezen uit de NL grondwet of de sharia, welke je op dat moment het best uitkomt.
Kots kots en nog eens kots.

Koekje-dr-bij? | 09-06-06 | 13:40

Wilders een Gun geven en dan mag hij zich wat mij betreft helemaal uitleven.
Als hij een legale manier weet om dit soort mongeaulen het land uit te trappen dan heeft per direct mijn stem.

Hellsmurfje | 09-06-06 | 13:40

Als een iman zijn mond opendoet, geef hem een corrigerende tik op zijn neus.

Maar niet te hard natuurlijk

aa | 09-06-06 | 13:40

teringturk

Kale Karel | 09-06-06 | 13:39

Fawaz is zelf oversext, overstelpt met schuldgevoel vanwege zijn geloof en projecteert nu zijn eigen vieze denktrant op de wereld. Ziek figuur.

sjaakdeslinksesul | 09-06-06 | 13:39

@suspension goose
besides the point natuurlijk... deze zogenaamde geestelijk leider promoot gewoon het slaan van vrouwen... KANSLOOS... en nog kanslozer is dat ie het gewoon mag blijven doen.. mufta's, imams en andersoortig fins tuig: GA EENS DEAUD!!

ed.. | 09-06-06 | 13:39

Deze man is levensgevaarlijk, en onze regering geeft hem alle ruimte.
Zag gister deze site: www.nieuwverzet.nl/ . Lijkt erop dat het nog nodig gaat zijn ook :(

CyberKookie | 09-06-06 | 13:38

Flikker die zieke geest het land uit, maar niet te hard.......!

gigigi | 09-06-06 | 13:38

Nu ff wachten tot Hezbollah uit de As-Soennah moskee komt om zijn "heldere licht" op deze zaak te laten schijnen.

WinX | 09-06-06 | 13:37

Onze majesteit kent ook de onfatsoensnormen van die lui daarom wil zij fatsoenlijk blijven.

overheidopschonen | 09-06-06 | 13:37

Dat seaurt mensen leven 500 jaar terug en heauren niet in de beschaving (tot zover je het nog zeau kan noemen) van deze tijd...
ze kunnen naar mijn mening:
1. blijven, aanpassen, werken en belasting betalen
2. OpVerdonken

Cas Ferrot | 09-06-06 | 13:36

Hij heeft ook wel goede tips over het 'opvoeden' van de vrouw ''Breek geen bot en verwond het lichaam niet. Laat haar niet bloeden en laat geen sporen achter'' Dat zijn tips waar je ook als niet moslim wat mee kan

verbatim | 09-06-06 | 13:35

WilderS natuurlijk.

WinX | 09-06-06 | 13:34

@contole
hey geen germanismen in deze WK tijden

knuffelpoes | 09-06-06 | 13:34

Dacht dat de radicale imans uitgezet zouden worden, maar nee, stel je voor!
Dat dit soort schijtvolk hier maar alles ongestraft kan doen en laten is werkelijk ongelofelijk!
Wilder 4 president!!!!!

WinX | 09-06-06 | 13:34

Fijn dat ook onze medelanders het beste voorhebben met ons geliefde koningshuis.

knuffelpoes | 09-06-06 | 13:33

@knuffelpoes
Het geeft ze overal.

controle | 09-06-06 | 13:33

Hey imam: krijg de tifus!

bannibal | 09-06-06 | 13:32

Joh geert Wilders moet gewoon zijn muil houden!!!
Sterker nog ik vind dat je gewoon arabisch moet kunnen kiezen als keuzevak op de middelbare school. Het is net zo handig als duits en frans
Die cultuur is echt niet alleen maar slecht, je hebt ook schijnheilige christenen

Suspension Goose | 09-06-06 | 13:31

onhalal??
Haram dus...

Blushing_Betty | 09-06-06 | 13:31

@Dömper 09-06-06 @ 13:26
Nee joh.... we zijn allemaal XENOFOOB! Islamofoob is zo 2005.. ;-)

de melkboer | 09-06-06 | 13:29

Ze lopen allemaal te zeiken dat de westerse maatschappij verwerpelijk is. Waarom zijn ze hier heen gekomen dan?

Des | 09-06-06 | 13:29

"Imam Fawaz geldt als een van de meest radicale en conservatieve imams van Nederland. En daar is hij nog trots op ook.

Fawaz predikt in de As Soennah-moskee in Den Haag. NOVA sprak met hem over zijn drijfveren, Mohammed B., de moord op Theo van Gogh, Ayaan Hirsi Ali en minister Verdonk. " Bron: NOVA

Logisch dat die baard er tegenin gaat. Hij loopt in een jurk, en weet hoe je met vrouwen om moet gaan. Je mag ze tenslotte slaan. Zo hoort dat in Nederland toch? Kom, laten we ons aan hen aanpassen, anders worden ze boos.

exhxv666 | 09-06-06 | 13:29

Die hele achterlijke kut-islam komt me behoorlijk m'n strot uit. Kan iemand me uitleggen of er in Nederland ook maar één ding is waar deze losers wel repect voor hebben?

Hubbe | 09-06-06 | 13:28

@Pinneke 13:26
Fawaz bukt voor een dubbeltje!

sjaakdeslinksesul | 09-06-06 | 13:28

Er staat niets over webcamsex in de koran, dus dat is niet verboden.

Roberto Fransisco | 09-06-06 | 13:28

Vind het nogal aan de prijs hoor; een kwartje...

Pinneke | 09-06-06 | 13:26

Ongefundeerd, tendentieus, ongenuanceerd, buitengewoon stigmatiserend en nodeloos kwetsend.
Je mag best hard slaan.

Dump | 09-06-06 | 13:26

Dat de islam impopulair bij een groot deel van de Nederlanders is, ligt niet aan de moslims. Nee, wij zijn allen islamofoob *zucht*

Dömper | 09-06-06 | 13:26

Ik wordt zo langzamerhand echt schijthemel ziek van die middeleeuwse kontraggerts die onze maatschappij willen terugbrengen naar het niveau van de middeleeuwen...
Jij geen hand willen geef? Jij gewoon lekker retourt naar eigen land waart jij geen hand hoeft te geef... ja.. ok...? Goed zo en nou schnell raus want jij het hier toch niet Haram vinden.. En wij jou ook niet Kosjher vinden!!

de melkboer | 09-06-06 | 13:25

@knuffelpoes
Okiedo, littlegreenfootballs.com/weblog/?entry...
.
check vooral het einde: "I am saying to the fathers, to the mothers, and to the people who watch these games: On Judgment Day, a page in the book will be opened for you, and it will say that you sat and watched the games. Will this make you happy or miserable? Will this make you happy on Judgment Day, when you face Allah, or will you wish you had never watched these games?"
.
Ter nuance: dit is een wahabist, veel erger vindt je ze niet.

controle | 09-06-06 | 13:25

uitzetten die hap, rita??

024_kicksass | 09-06-06 | 13:25

islam is zo 500 AD

de Botte Bijl | 09-06-06 | 13:25

"Maar mag een vrouw in een supermarkt werken? Bij Konmar of bij C&A, zoals sommige van onze moslimmeisjes die daar tegen iedereen die binnenkomt of weggaat lachen? Dit is een misdaad tegen onze dochters en een misdaad tegen de islam en het beeld van de islam. Wie zoiets toestaat, vertelt leugens over de islam. De islam is te goed om de vrouw op die manier te vernederen en haar als prooi bloot te stellen aan menselijke wolven. Je vernedert je dochter als je haar temidden van mannen laat werken. De ene geeft haar een knipoog en de andere knijpt haar. De ene gaat tegen haar lachen en de andere speelt met haar geest. Zo wordt de vrouw vernederd."

He, Fawaz, geitenneuqende baardaap! Laatst in de supermarkt gaf een van jouw zusters (met hoofddoek) me een knipoogje. Erg he, middeleeuwse meccabukker! Je dochter pijpt joden voor een kwartje.

sjaakdeslinksesul | 09-06-06 | 13:24

@controle
Post maar.

knuffelpoes | 09-06-06 | 13:24

Sheik Fawaz moet maar s lekker aan de afwas, lekker thuis in Verweggistan. Inburgeringstest al gehaald? I doubt it ..

Fumando | 09-06-06 | 13:23

[quote]Juneid Sheik Fawaz Huppeldepup, opperbaardaap[/quote]

lol ik dacht precies hetzelfde

Jira | 09-06-06 | 13:23

Wat een relikwie uit de middeleeuwen zeg, die soepjurk... (Nu ik er over nadenk, de koningin trouwens ook!)

Kerk en staat behoren gescheiden te zijn. Bea is staatshoofd, dus Wilders heeft in mijn optiek geheel gelijk..

Pagan Bastard | 09-06-06 | 13:22

@pritt stift
Ik ben een zielige spammer!

controle | 09-06-06 | 13:22

Verekte baardaap hakbar moet niet zeuren over vrouwen. en zeker niet over onzelieve hare majesteit. dat mogen alleen de echte nederlanders.

Elsjariff | 09-06-06 | 13:21

Als je een imam ziet, laat je vrouw hem dan slaan, maar niet te zacht?

FLW | 09-06-06 | 13:21

Wilders lust de imam ook rauw, so what's the point?

vriendje stokvis | 09-06-06 | 13:21

Ik heb niets tegen Imam-smurfen, alleen tegen de uitwassen van Imam-smurfen.

Dömper | 09-06-06 | 13:19

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl