Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Wat doet Wöltgens op die lijst?

Busje doet BOEMGoedemorgen, even een kleine update omtrent de nullijn. U weet wel die afspraak tussen werkgevers en werknemers die ervoor heeft gezorgd dat u er het afgelopen jaar fors op achteruit bent gegaan. Sukkels! De topbestuurders lachen nog steeds hun ballen uit hun broek. Plakjes kaas dat jullie er zijn. Een nullijn, hoe bespottelijk. Een beetje vent geeft zichzelf gewoon een vette loonsverhoging. Lekker belangrijk of die hut verlies maakt, het privézwembad moet immers wel worden verwarmd. Enfin, de volledige lijst met linkse lullers rechtse vullers is hier te vinden. D66-Kamerlid Bert Bakker, ja die van Uruzgan NEE, noemt het ondertussen “wal-ge-lijk” en heeft zijn partijgenoot Brinkhorst op het matje geroepen. Kortom, niks aan het handje, 29 mei 2007 kunt u eenzelfde bericht verwachten. Connexxion zal nog altijd verlies draaien. Dat ligt overigens niet aan de baas, maar aan analfabeten en kudt-chauffeurs. Werk ze vandaag...

Reaguursels

Inloggen

Ben erg blij dat mijn belastinggeld bij deze respectabele lieden terecht komt. Heel erg blij. Ontzettend blij zelfs.

driest vannacht | 30-05-06 | 00:11

@Hans Anders

Waar haal je toch in vredesnaam het idee vandaan dat de S.D.A.P. verantwoordelijk zou zijn voor de jodenvervolging in de tweede wereldoorlog.? Er zijn binnen en buiten Duitsland genoeg sociaal-democraten vermoord door de nazi's, echt, het spijt mij zeer, je verkoopt klinkklare onzin.

Friedrich August von Hayek bekritiseerde het socialisme vooral vanwege de geleide markt economie, die vanwege een centrale rol tekortschiet in het vergaren van economische kennis, en inderdaad, daarnaast was hij ook van mening dat deze vorm van economisch denken kán leiden tot een totalitair systeem. Michael Bakunin daarentegen wees iedere (totalitaire) staatsvorm van de hand, hij was immers een anarchist, en een belangrijke drijfveer binnen vele linkse stromingen.

De rede dat ik Friedrich August von Hayek bekritiseer d.m.v. de ideeën van Bakunin is dat de genoemde econoom een staatsvorm pleit die in het teken staat van de vrije markt economie, en niets anders doet dan de belangen van die vrije markt te beschermen.

Het ziekenfonds is vervangen door een geliberaliseerd systeem, en dat alles onder de noemer dat de klant kan kiezen voor betere zorg. De zorg vercommercialiseerd. De premie schiet omhoog en zorgverzekeraars gaan bepaalde patiënten uitsluiten vanwege hun gezondheidsproblemen. Overgens zijn we wel verplicht verzekerd, wie onververzekerd rondhuppeld kan een boete ter waarde van 130% van de premie tegemoet zien. Consumptieplicht. En dit is dus de staatsvorm die Friedrich August von Hayek predikt, een staat waarin het persoonlijke en publieke belang ondergeschikt wordt gemaakt aan de belangen van een kleine groep.

Waneer je dit met nazi's en de jodenvervolging denkt te verdedigen, dan vat ik dat niet alleen op als een zwaktebod maar tevens als een verlangen naar politiek-correct geneuzel.

Hannalore | 29-05-06 | 18:22

Mooi he die openbaarheit. Hoeveel ben je ook alweer kwijt van een bruto jaarsalaris? De helft? Dus 2 keer de helft geeft zulke salarissen.
De private sector met z'n hoge renumeratie heeft naast prestatie en graaigedrag nu toch de tabaksblatt code? Waar blijft zo'n code voor de publieke sector? Er moedt wel enige lijn in salaris politiek blijven bij de trendvolgers of niet? Landelijk politiek den haag is altijd springplank geweest voor het later in kunnen nemen van de banen die wat meer in de 'luwte' liggen. Logisch dat JPB lager is ingeschaald dan de voorbeelden uit dit artikel.... Die 'casht' later pas en heerlijk zonder tabaksblatt code.....

PS: Prive pensioen en prive ziektekostenverzekering al geregeld?

Franz Bek n' hauer | 29-05-06 | 18:16

Jongens, hier dan een gefundeerde uitleg over de salaris van Woltgens door de Open Universiteit:

Valse berichtgeving over salaris Thijs Wöltgens

Het bericht in de media met als bron een onderzoek van Intermediair als zou voormalig PvdA-fractieleider Wöltgens als topman van de Open Universiteit in 2005 € 230.000 hebben verdiend, is volstrekt onjuist. Het jaarsalaris over 2005 van Wöltgens, die op 1 september 2005 vervroegd met pensioen is gegaan, bedroeg €125.000, exclusief een uitkering bij beëindiging dienstverband.

Bij zijn vertrek van de OUNL heeft Wöltgens, die gebruik heeft gemaakt van de pre-vut (FPU), aanspraak kunnen maken op een uitkering bij beëindiging van het dienstverband. Deze afspraak was reeds bij zijn aantreden in 2000 gemaakt. Het bedrag van de uitkering moet los worden gezien van de feitelijke salarisgegevens.

De huidige College-voorzitter Theo Bovens van de OUNL is zeer verbolgen over de onzorgvuldige en tendentieuze berichtgeving:

"De bezoldiging van de CvB-leden is vanaf 2002 gebaseerd op de landelijk ingevoerde HAY-systematiek. Bovendien heeft de OUNL er destijds meteen voor gekozen om een terughoudend beleid te voeren ten aanzien van de ontwikkeling van salarissen van CvB-leden, met als resultaat dat in 2003 en 2004 een 0-lijn is aangehouden. In 2005 is gekozen voor een trendmatige verhoging, die direct gekoppeld is aan de universitaire CAO. Deze verhoging bedroeg in 2005 0,55%''.

Het salaris van de huidige College-voorzitter bedraagt 124.000 euro en is dus lager dan een ministerssalaris.

De Open Universiteit heeft inmiddels diverse media verzocht om zorgvuldigere berichtgeving.

ooooow...... ;-)

ikkenietjijzonderu | 29-05-06 | 16:10

Chileen, heb je gisteren het gesprek tussen Rabarberke en mij afgeluisterd? Gisteren hadden wij het er net over. Een fijne stijlloze name-and-shame actie. Eigenlijk zou Geenstijl een leuk zwartboek moeten bijhouden van deze gasten, met fijne feauteau's van waar die belastingcenten van ons allemaal naar toe gaan. Dus feauteau's van hun stulpjes aan de Vecht, hun vakantiehuisjes in Frankrijk en/of de Ardennen, de vluchtnummers van hun vakanties naar de Malediven, feauteau's van hun wagenparken enzo. Wij hebben het met z'n allen betaald niewaar, mogen we toch ook best weten waar die poen allemaal aan uitgegeven wordt.

En dan ook een zwartboek van bijstandsfraudeurs... Volgens hetzelfde principe. Fraude is fraude, gelijke monikken, gelijke kappen; regels zijn regels und befehl ist befehl. Alleen zijn de regels voor mensen die op jaarbasis een een paar ton van de staat jatten een stuk minder strak dan die dat voor een een paar honderd euri per maand doen. Dat is toch altijd weer opvallend.

crixus | 29-05-06 | 15:50

Ook lachen is het commentaar van VVD-Kamerlid Annette Nijs. Zij vindt dat 'Den Haag' "vertrouwen moet geven aan de professionals".
www.nu.nl/news/741994/11/Kamer_eist_ac...
Het vertrouwen dat zij al keer op keer geschonden hebben bedoelt u, mejuffrouw Nijs, en de professionaliteit die mag blijken uit de fantástische resultaten die de door hen geleide bedrijven elk jaar weer halen?

Zeurders | 29-05-06 | 13:42

jongens, dit gaat helemaal nergens over!
0,0001% over modale inkomens erbij of eraf heeft veel meer impact op de schatkist.
dit is allemaal gelul voor de publieke tribune.
leidt alleen maar af van de belangrijkere dingen waar ze het NIET over willen hebben.

cloggie42 | 29-05-06 | 13:38

@ZoekDeNuance: ahaa, vandaar die uiterst sociale loonsverlaging.

Zeurders | 29-05-06 | 13:37

"Bij Livio werken alleen mensen die hun hart in de zorg voor andere mensen hebben liggen."

Livio Enschede, Hans Arnoldy 2005: 171.000 2004: 175.000

trespasser | 29-05-06 | 13:21

Hannalore 29-05-06 @ 11:33

Even voor de goede orde: Hayek heeft aangetoond dat vooral de NSB-SDAP-PvdA relatie vele joden naar de gaskamers heeft doen reizen, dat de door de linkse boeven gekaapte kranten en fabrieken in NL vooral de bezetter dienden en na de oorlog bijna zonder veroordelingen wegkwamen omdat zij zich zonder tegenspraak konden beroepen op hun vaderlandsliefde, etc.

Socialisme is altijd een andere naam geweest voor landverraders en zakkenvullend schorum in overheidsdienst.

Hans Anders | 29-05-06 | 13:10

Even voor wie het niet wist: Pim Vermeulen (Bank Nederlandse Gemeenten, ruim 7 ton) is oud-wethoduer voor de... PvdA.

ZoekDeNuance | 29-05-06 | 12:53

Niet links, niet rechts, maar recht voor de jackpot!

Zeurders | 29-05-06 | 12:19

@Mujahid

Helemaal mee eens. Links lullen, links vullen.

Lafayette | 29-05-06 | 12:06

Parblue: 'betaald', dus.

Murdockyoufool | 29-05-06 | 12:05

@Hannalore 29-05-06 @ 11:50
Toch zijn dat dezelfde mensen die nu overal een slaatje uit slaan. De babyboomers uit het hogere echelon belonen zichzelf rijkelijk. Ook de middeninkomens hebben geen klagen. Altijd goed verdiend, pensioen opgebouwd en nu eisen dat je met 55 of 57 jaar mag stoppen met werken. Dan willen ze na hun 65ste ook nog gratis AOW, allemaal betaalt door de drie Nederlanders die nog werken, om vervolgens massaal gebruik te maken van de dure zorg. Ik ben geen Wouter Bos-fan, maar ik vind het een goed plan om AOW'ers aan hun uitkering mee te laten betalen.

Murdockyoufool | 29-05-06 | 12:03

Openbaar vervoer dat verder gaat?

marcos gonzales | 29-05-06 | 12:01

@Murdockyoufool

Babyboomers zijn een verhaal apart, die creëerden een staat die hun waarheden, gelanceerd in de jaren zestig en zeventig, beschermen tegen de ideeën van latere en eerdere generaties. Politiek-correct heet dat, met een calvinistisch randje.

Hannalore | 29-05-06 | 11:50

Laat me raden, het merendeel van de publieke grootverdieners op de lijst is babyboomer? Stond in de jaren zestig met de vuist omhoog en heeft nu die vuist geopend om er flinke hoveelheden geld mee op te scheppen? En kreeg van Paars de kans om dit te doen? Verrassend.

Murdockyoufool | 29-05-06 | 11:36

Conclusie: dat ze allemaal maar deaud mogen vallen!

Hodja | 29-05-06 | 11:35

Freaks die willen flirten met vrijheid en anarchie moeten zich maar eens verdiepen in de kritieken die Michael Bakunin levert aan het adres van Jean Jacques Rousseau en 'zijn' staat. Dat lijkt mij in ieder geval een stuk verstandiger dan dat je die rotzooi van Bart Croughs leest.

Dat de vrije markt in geen geval zonder de staat kan functioneren, wordt uit volle borst bewezen door Friedrich August von Hayek, een libertariër die in zijn sociale en politieke kritieken een overheid predikt die zorgt voor de nodige 'rust' waarmee de vrije markt in stand gehouden kan worden. Dus een lieve vadertje staat die de belangen van de vrije markt beschermt tegen de grillen en vrijheden van haar eigen burgers. Ofwel, zoals Michael Bakunin dat zo mooi uitdrukt, een staat die de belangen van 'de bezittende klasse' beschermt tegen de meerderheid, wat ook wel eens als gepeupel wordt aangeduid. Deze informatie lijkt mij wat zinniger dan de klaagzang van Bart Croughs over, hoe kan ook anders, Paul Rosenmöller.

Het bovenstaande verklaart enigzins hoe Connexxion een kleine ondernemer als Vreugde Tours d.m.v. subsidiegelden uit de markt kan drukken. Overgens is vadertje staat daar toch niet echt blij mee, zij gaan onderzoeken of Connexxion daadwerkelijk subsidiegelden misbruikt voor commerciële doeleinden. Enfin, denk maar eens over na voordat je 'vrijheid, vrijheid en nog eens vrijheid' gaat roepen.

www.chauffeur.nl/algemeen/pers/Publica...

Hannalore | 29-05-06 | 11:33

Amsterdammer 29-05-06 @ 11:04
Nou, je moet ook Wibi Soerjabi inhuren en tijdens de gulden/EU transitie is het ook heel druk geweest met het wisselen van gildens naar EU. (Grappig, die mensen leken allemaal junkies....)

gevallenverstand | 29-05-06 | 11:10

Wow een 'kloof ' tussen burgers en bestuur/politiek, hehe. Een casino runnen en drie ton vangen WTF?? Die baan doe je toch slapend, elke dag komen er mensen binnen en die geven geld uit, en jij leunt achterover.

Amsterdammer | 29-05-06 | 11:04

Guido van Woekom ANWB staat ook op de lijst. Prachtvoorbeeld van een verliesgevende organisatie door mismanagement.

gevallenverstand | 29-05-06 | 11:03

Ik dacht indertijd dat Wim Kok zich versprak toen hij het had over exhibitionistische zelfverrijking. Ik dacht dat hij exorbitant bedoelde. Maar nee hij had het goed. Het zo publiekelijk openbaar maken en onderling vechten om de hoogste buit is inderdaad exhibitionistisch.

Obelix | 29-05-06 | 11:03

Ik kan mij toch niet aan de indruk onttrekken dat zeker 98% van de lijst nu niet bepaald van linkse signatuur is. Het is dus meer een geval van rechts lullen en vooral je zzakken vullen. Thijs is een beetje de uitzondering die de regel bevestigd zullen we maar zeggen. Voor het betere vul- en fraudewerk moet je nog steeds bij de VVD zijn........ liberaal zijn heet dat geloof ik ;-)

Opa-Buiswater | 29-05-06 | 10:58

Het heeft me verbaasd dat de +30% loon in K2 is teruggedraaid. De loonsverhogingen voor het kader dienen absoluut parallel te zijn aan die van de man op de vloer. Als het goed gaat met het bedrijf is dat aan het hele bedrijf te danken. Eerst terug naar de collectieve Nul-lijn, en daarna collectief omhoog op basis van behaalde resultaten. hoe klinkt dat? (Het moet een beetje het gevoel zijn dat de verkoper BD heeft dat HIJ degene is die de kassa vult...)

gevallenverstand | 29-05-06 | 10:55

Bakker: ‘Er moet nú iets gebeuren. Er staan mensen op de lijst die denken ze minstens 170% meer God zijn dan dat Balkenende dat is.’

1,7 x 0 = 0 zeg ik dan.

Baron von Proxy | 29-05-06 | 10:49

Idioten die denken dat het openbaar maken van salarissen tot matiging leidt. Juist niet. Oh, verdient Henkie 3 ton? Dan wil ik 4 ton hebben!. Alleen watjes matigen hun salaris. Topbestuurders zijn macho's en kempen onderling voor de hoogste buit. Dat is een heel oude natuurwet. Enige remedie is wettelijke maximumgrenzen en salarissen weer geheim houden.

Obelix | 29-05-06 | 10:47

OpenUniversiteit bestuur heeft het ook verdiend....

"De Open Universiteit Nederland ontvangt 1,2 miljoen euro subsidie uit het Europees Sociaal Fonds (ESF) voor de scholing van medewerkers. In de komende jaren zullen nagenoeg alle medewerkers een of meerdere opleidingen volgen, wat resulteert in een totaal aantal van 2320 cursisten voor ruim 120 verschillende opleidingen. Een deel van de opleidingen verzorgt de Open Universiteit zelf."

bron: www.ou.nl/eCache/DEF/44/500.html

Weet je wel hoeveel weken werk het kost om Europa op te lichten?
En het leeuwendeel mag de organisatie hebben....

paranoia | 29-05-06 | 10:39

Ach, ben enorm gemotiveerd aan het F5'en vandaag na maar liefst 2% salarisverhoging te hebben gekregen. Hiep hoi, de inflatiecorrectie is weer bijgesteld.

Achtertuyn | 29-05-06 | 10:36

Kingma 185.000 als hoofd Inspectie voor de Volksgezondheid is absoluut een schijntje voor een oud-cardioloog van zijn niveau. De reaguurders hier zullen 't wel 10x teveel vinden, maar die man heeft wel vrijwillig 50-80% van z'n oude salaris ingeleverd om Millecam-kwakzalvers en andere -paten achter hun broek te zitten tbv de volksgezondheid. Chapeau!

DavidC | 29-05-06 | 10:35

Het is werkelijk niet te geloven: sommigen hebben een salaris verhoging waar de man/vrouw op de vloer al blij mee zou zijn als het zijn/haar "gewone" jaarsalaris is. Schandalig. Ik snap niet dat dit soort zakkevullers nog zonder schaamte over de werkvloer*) kunnen lopen. Dit heeft echt werkelijk niets te maken met een beloning naar prestatie.
-
Werkvloer: een woord dat dit soort witte-boorden criminelen niet eens kennen, schat ik zo.

Jawel | 29-05-06 | 10:33

Ik pleit voor nationalisatie van al die onterecht geprivatiseerde beambten; wie een graaikraai aan het hoofd zet van energievoorziening, gezondheidszorg, openbaar vervoer of onderwijs weet vantevoren dat het beleid niet de publieke zaak dient maar het persoonlijk gewin van de baas. Dan krijg je vertragingen, wachtlijsten en stroomuitval!

spuitje11 | 29-05-06 | 10:33

@Zeurders 29-05-06 @ 10:15
Ja hij heeft zeker de helft van zijn tijdschriften opgezegd.

profitboy666 | 29-05-06 | 10:27

Haha, Aad Veenman van de NS een half eurotonnetje MINDER. Zeker opgegaan aan de bonus van TRavoo!
Of is dat die 10% die altijd wat te laat binnenkomt?

DavidC | 29-05-06 | 10:27

LOL@Zeurders
En wie zou toch die onbekende hoge ambtenaar op het ministerie van Volksgezondheid zijn? Hij heeft iig promotie gemaakt, van 159.311 in 2004 naar 179.869 in 2005.

sjaakdeslinksesul | 29-05-06 | 10:19

@Scientifiq '(semi)publieke' en 'vrije marktwerking' hebben totaal niets met elkaar te maken. Dit is werkelijk links lullen en links vullen. Zuiver parasitair.

Lijkt mij dat de salarissen onmiddelijk ingekort moeten worden of nog beter, maak het daadwerkelijk vrije marktwerking ipv (semi)publieke of uitvoerend. dus o.a. geen publieke zenders en totaal vrije energie markt.

Fukkov | 29-05-06 | 10:19

Uitzonderingsgevalletje: Pim Vermeulen van de Bank Nederlandse Gemeenten, gaat van 713.000 in 2004 naar 701.900 in 2005.
Nou nou nou, die zal de broekriem stevig aan moeten trekken dit jaar...

Zeurders | 29-05-06 | 10:15

Ik dacht even toen ik in een flits nullijn zag dat het om jullie iq ging ;)
Lang leven het poldermodel. Vadertje Kok zal nog een beetje meer glimlachen en een lange neus naar de vakbonden trekken.

Dit heeft niets met links of rechts meer te maken. Niemand gooit zijn eigen ruiten in. Wie weet komen ze later zelf in aanmerking voor zo`n goed betaalde baan, na al het zwaar werk wat ze in dienst van het volk verricht hebben.

De Intrigant | 29-05-06 | 10:14

Dit zijn rechtse lullen, die op een rechtse manier zakken vullen. Niets mis mee, vrije marktwerking enzo.. maar ik vind het wel zielig voor JP dat ie zo weinig verdient vergeleken met dit soort gasten. Linkse mensen zouden dat nooit toelaten. Rechtse mensen wel. Dus dat lullen en vullen verhaal komt door de rechtse politiek.. tijd voor een linkse lente? :p

Trouwens, Koninklijke Munt NV... ik dacht de we nu de euro hadden?

Scientifiq | 29-05-06 | 10:11

@bulk 29-05-06 @ 09:58 'Laat bedrijven even lekker zelf weten wat ze hun personeel betalen':
Het gaat hier om bedrijven waar de staat eigenaar of grootaandeelhouder is, dus daar mogen politici dan inderdaad wel wat van zeggen. De meeste van de ze halve overheidsbedrijven draaien slecht, maar dat is voor de heren bestuurders geen enkele reden om een beetje rustig aan te doen.
Gaat u hier het lijstje nog even af?
www.intermediair.nl/media/Grootverdien...

Zeurders | 29-05-06 | 10:09

zeer opvallend, al die lui van woningbouwverenigingen.

boomklever2 | 29-05-06 | 10:07

Wat een SP praat.
Gewoon weg met die hele publieke sector. Privatiseren die hap.

profitboy666 | 29-05-06 | 10:03

Ik lul tegenwoordig ook links, maar au wat doet dat pijn. Je moet wat om dat lijstje te komen.

RedHunter | 29-05-06 | 10:01

Update; de ljst van grootgraaiers is niet meer traceerbaar..........

Bouwfraudeur | 29-05-06 | 09:59

Die Docters van Leeuwen, toch anderhalve ton gezakt.
Gezakt? Nog maar een half miljoen.

Traag | 29-05-06 | 09:58

Laat bedrijven even lekker zelf weten wat ze hun personeel betalen, en laat D66 met deze electorale publiciteits actie lekker ongezien de tyfus krijgen.

bulk | 29-05-06 | 09:58

Wie betaalt de hoge salarissen van de top van het bedrijfsleven?
De kaboutertjes of de consument/burger?

aivd | 29-05-06 | 09:58

ga niet klagen, hoop er over een tijdje zelf te zitten, dus dan strijk ik het op :d

prestodegekste | 29-05-06 | 09:56

Dit is niet een geval van "links lullen, rechts vullen" maar "links lullen en links vullen". Rechtse mensen dwingen het geld niet van andere af maar verlenen een dienst die je wel of niet kan kopen, dat is hier niet eens het geval....

Maar Bart Croughs kan het veel beter uitleggen dan ik:

www.hetvrijevolk.com/?pagina=248&t...

Mujahid | 29-05-06 | 09:53

Haha, en die linkse rukkers maar lullen dat privatiseren kul is.... Nee, dit is lekker...

Hakbarrr | 29-05-06 | 09:50

Het zijn geen kudt chauffeurs maar gewøøn hardt werkende Pøaulen.

Høng | 29-05-06 | 09:47

Mogen Rechtse Lullers in de Publieke Sector dan wel (te) veel verdienen?

aivd | 29-05-06 | 09:47

Ach Vera Keur toch.. 185.000 euro maar? Volgend jaar de Vara maar inruilen voor de Avro?

SODEP | 29-05-06 | 09:47

De salarissen van leden van het Koningshuis zijn inderdaad veel te hoog.

aivd | 29-05-06 | 09:46

29 mei 2007 staat Fleischbaum ook op die lijst.

Karel kwakbol | 29-05-06 | 09:45

Wie zegt trouwens dat deze gastjes links lullen?

John McClane | 29-05-06 | 09:44

Zo Ronald Blom, (Eneco) jij zit er weer warmpjes bij dit jaar.
Dus daar gaat mijn geld naar toe!

Honcho | 29-05-06 | 09:43

@Ruler 29-05-06 @ 09:36: 70 uur per week werken? kan het me niet voorstellen...

unanimo | 29-05-06 | 09:43

Cornix cornici numquam oculos effodit (De ene kraai pikt nooit de andere kraai de ogen uit)... en dat geldt zeker voor die LINKSE LULLERS EN RECHTSE ZAKKENVULLERS...

Lachende Scheerkwast | 29-05-06 | 09:37

Ik mis alle voetballers op de lijst..... of kom je alleen op de lijst als je 70 uur per week werkt en verantwoordelijk bent voor de sociaal-economische zekerheid van duizenden gezinnen?

Ruler | 29-05-06 | 09:36

Ik heb het er graag voor over, ik op de nul-lijn, hunnie een grote stijging

Traag | 29-05-06 | 09:31

@ sjaakdeslinksesul; ja zie je toch ;\ (is die dat écht?)
Gerben Eggink doet het goed met z'n bijna 5 ton. r3sPeCt `nD staY'd G uPp (ofzeau)

cApo Di tutI Cap0 | 29-05-06 | 09:26

Ik wil ook op die lijst!

John McClane | 29-05-06 | 09:25

Jaaaa, dit is mijn GS, weg met anaal, ambtenaren aan de paal! You go girls!

superjan | 29-05-06 | 09:22

Hans van der Togt bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat?

sjaakdeslinksesul | 29-05-06 | 09:20

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen