Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Blokker ligt onder vuur

pling, speciale aanbieding...Het lijkt erop dat de RaRa weer uit haar (vrouwelijk ja, want krakerts zijn wijven) winterslaap is ontwaakt. Maakten zij in de jaren tachtig nog furore met het in de brand steken van Makro’s, sinds Wijnand Duyvendak is afgestudeerd, is het rustig aan het front. Maarrr, ze zijn terug van weggeweest. Nou ja, daar lijkt het althans op. Zo doet Justitie op dit moment onderzoek naar de reeks Blokker branden. Sinds 2001 gingen tien vestigingen van de huishoudketen in vlammen op en verwoestte het vuur een aantal keren hele winkelcentra. Telkens ontstonden de branden ook op eenzelfde wijze, hetgeen wijst op of een ontevreden klant, dan wel een clubje activisten die zich niet kunnen vinden in de uitspraken van Jaap Blokker. Laatstgenoemde haalt in het vermaarde Blokker jaarverslag 1 x per jaar uit naar alles en iedereen. Tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend veegt Jaap Blokker daarin de vloer aan met het beleid in Nederland omtrent asielzoekers, illegalen, allochtonen en uitkeringstrekkers. En terwijl u nu gaat roepen dat Jaap gelijk heeft, rijden wij even naar het dichtstbijzijnde Blokker-filiaal voor de aanschaf van wat extra brandmelders voor GS-headquarters...

Reaguursels

Inloggen

@veest van pim,je bliift op dat eorg terug komen en wil de aandacht van seveke zijn andere activiteiten afleiden, zijn criminele activiteiten wel te verstaan want hoewel jou soort daar anders over denkt , het in de brand steken van winkels is nl een criminele daad en heeft niks met 'het opkomen voor andermans rechten" te maken.
By the way holleeder heeft dat achterlijke eorg echt niet nodig hoor !hij heeft gewoon een goede advocaat.

baggerboer | 31-05-06 | 07:09

Update-tje voor Odink: de Blokkerbrand in Hengelo is volgens het parket het gevolg van een ongeluk. Kortsluiting. Vier van de elf Blokkerbranden die tussen 1997 en nu plaatsvonden, troffen Nederlandse vestigingen. De andere gebeurden in België. Ook daar is bij één brand, die in Genk, vastgesteld dat het om een ongeluk ging. De andere branden waren aangestoken. Bij de branden in België gingen telkens meerdere bedrijfspanden in vlammen op, bij één Blokkerbrand raakten vier brandweerlui gewond.
www.ad.nl/binnenland/article367147.ece...

veest van pim | 30-05-06 | 21:45

Hoe minder bagger-blokkers hoe beter... Ik weet niet wie dit op zijn geweten heweft, maarre... RaRa Continuaaah!

m@rkus | 30-05-06 | 21:43

-weggejorist-

JanvanScorel | 30-05-06 | 20:23

In de jaren tachtig is Louis Sévèke dan ook niet omgelegd. Daar verwees jij naar, en daar reageer ik op. Als jij uit de losse pols op basis van je eigen - duidelijk emotionele - gronden gaat liggen bepalen wie er 'geruimd' mag worden, ben je een groter gevaar voor de samenleving dan alle linkse werkschuwe activisten samen. Het is verontrustend dat je het opkomen voor iemands rechten al reden genoeg vindt om iemand als hinderlijk te beschouwen, en veelzeggend dat je dan alleen maar kan verzinnen dat zo iemand 'geruimd' moet worden. 'Hardwerkende zakenman' is geen excuus voor wetteloos wild-west gedrag waarbij je je eigen overtuiginkjes als maat van alle dingen neemt en die desnoods al moordend aan anderen oplegt. De 'hardwerkende zakenman' die niet van de EORG houdt, moet er maar voor zorgen dat hij niet zoals die andere hardwerkende zakenmannen Willem Holleeder en Willem Van Boxtel in de nor komt, waar hij de EORG nog hard kan nodig hebben - niet iedereen is een star witness. Schreef je zelf niet dat de spelregels ietwat veranderd zijn? Dat 'hardwerkende zakenman' gepoch klinkt wel erg eighties. American Psycho was fictie, en bovendien niet amoreel, maar juist erg moraliserend. We zijn 2006: de tijd van de überyup of andere 'superieure sociaal-economische klassen' is definitief voorbij. Vandaag zitten we allemaal in hetzelfde schuitje en moeten we samen roeien, pompen of verzuipen.

veest van pim | 30-05-06 | 11:22

Hier bij ons in hengelo stond de blokker echt in vuur:P
hij is helemaal afgebrand!!

Odink | 30-05-06 | 11:16

@veest van pim, In de jaren 80 was er nog helemaal geen EORG.
Iemand die opkomt voor rechten van kinderverkrachter,moordenaars etc etc
verdient het om geruimd te worden, maar ik doelde op zijn criminele daden uit de jaren 80, laten de linkse werkschuwe activisten gewaarschuwd wezen ! voor de hardwerkende zakenman is de maat vol.

baggerboer | 30-05-06 | 09:55

@baggerboer: sévèke werkte voor de EORG om de rechten van bajesklanten te vrijwaren. Kwam geen 'gefuck' bij kijken, en om hem daarom te laten vermoorden moet je inderdaad een erg 'verkeerd' mens zijn. Benieuwd hoe je je bewering trouwens denkt te staven. Kom er maar in met daders, motieven en bewijzen.

veest van pim | 30-05-06 | 09:30

Ik werkte in de jaren 80 bij mulder electronica in Den Bosch daar kwam dat ra ra tuig hun spulletjes voor de onstekingen kopen , de pliesie wist daar ook van maar deed en doet nog steeds niks aan dat soort lui. maar er is ook goed nieuws te melden nl dat de moderne zakenman ook niet meer naar de pliesie stapt maar contacten legt in de onderwereld, voor een fractie van bv zijn jaarlijkse verzekeringspremie huurt hij een yugo die waar de pliesie faalt wel sucses boekt , een mooi voorbeeld was onlangs vriend seveke die deze keer met de verkeerde mensen "fuckte" gelukkig doet ook dit keer de pliesie niks. Ik zeg dus! RA RA waar zit je?? de spelregels zijn ietewat veranderd no more 80,s style.

baggerboer | 30-05-06 | 07:24

Chantage om losgeld te verkrijgen misschien?
Bij niet betalen gaat er een filiaal in de hens?
Zoals bij GAMMA en Ikea in Nederland al eens gebeurd is.
En dit al negen jaar lang in Belgie en Nederland?
Volgens mij blijft de verzekering ook niet uitbetalen en kunnen ze de verzekering in dit soort gevallen eenzijdig opzeggen.
Hoeveel Blokkers zijn er eigenlijk in eigen beheer met een bedrijfsleider?
De meeste filialen werken volgens mij op franchise basis en wie dupeer je dan eigenlijk het meest?
De meeste branden schijnen te zijn ontstaan op de speelgoedafdeling.
Misschien zijn de in China goedkoop ingekochtte van inferieur materiaal vervaardigde masturbeertjes door wrijving spontaan in brand gevlogen!
Zijn op de plekken van de uitgebrande Blokkers nieuwe Blokkers verrezen, of concurrenten?
Of er is iemand die een gruwelijke hekel heeft aan de winkelstraten in zowel Belgie als Nederland.
Ze lijken allemaal op elkaar met dezelfde winkelketens.
Het is een grote saaie eenheidsworst.
Als ik nou met de B van Blokker begin (niet met de A, er zijn geen Albert Heijns in Belgie) en de wind staat goed, dan gaat vervolgens de hele zooi mee de fik in:
HEMA, Kruidvat, Leen Bakker enz.
Waar is die goeie ouwe tijd van de Gruijter met zijn snoepje van de week?
Zucht......

wachtmeester de bruy | 30-05-06 | 05:32

@Pannie: McDo heeft toch flink zijn best moeten doen om regenwoudvriendelijk over te komen. Deden ze volgens mij om de negatieve publiciteit die hun omzet kon schaden. Oké, dat is niet hetzelfde als een boycott, maar het mikt op de kassa en dat is waar het hart van het beest zit. Nu gooien ze je dood met calorietabellen, omdat ze doodsbang zijn dat een of andere Amerikaanse vetklep of diens nabestaanden hen bankroet procedeert. Vandaar ook die waarschuwingen op de McDo-koffiebekers: 'Pas op: heet!'. Ooit heeft een vrouw namelijk een proces tegen McDo's gewonnen omdat ze haar schoot ernstig had verbrand bij het morsen van een beker McDonalds koffie. Chiquita, da's nog een ander verhaal: die voeren nu campagne met een ecologisch certificaat dat ze gekregen hebben omdat ze het water zo schoon weten te houden. Over alle andere smeerlapperij die ze daar uithalen (monocultuur, pesticiden, ggo's, onvruchtbare banaantjes) horen we natuurlijk niks, maar die kikker is een begin. Beter dan economische boycotts door een bevolkingsgroep zijn natuurlijk economische boycotts door een hele bevolking onder invloed van de pers. Dat werkt. Filialen verbranden in België niet. De familie Blokker zegt overigens dat er volgens hen geen enkel verband is tussen de brand(stichting)en en de opinies die Jaap in de jaarverslagen ventileert (Het Laatste Nieuws, bladzijde 10, 29 mei 2006).

veest van pim | 30-05-06 | 03:11

Economische boycots bestaan alleen in utopia helaas.
Zo zit McDonalds ook altijd vol hoofddoekjes.

Pannie | 30-05-06 | 02:21

@Pannie: je begrijpt mijn post niet. Overkomt me wel vaker. Wat daar staat, is dat een economische boycott een veel betere manier is om een politiek doel te verwezenlijken, dan brandstichting bij nacht. Dat is alles. Rest me alleen nog om voor de reaguurders met minimaal tot laag begripsvermogen te herhalen dat de aanslagen op Blokker-filialen zijn begonnen in 1997, en de ophefmakende uitspraken van Jaap Blokker over allochtonen, asielzoekers en migratie dateren van 2002 en 2003.

veest van pim | 30-05-06 | 01:33

Blokker helpt de allochtonen tenminste aan het werk dus waar lullen ze eigenlik over.
En veest van pim droom jij maar weer lekker door met je allochtonenboycot woehahaha ;)
In turkse winkeltjes verkopen ze alleen fair trade en max haverlaarspullen zeker gij lutser?

Pannie | 30-05-06 | 01:12

Jaap heeft gewoon gelijk!!! en iedereen weet het.Behalve die linkse landverraders

kruisridder | 30-05-06 | 00:54

De gebroeders (J en A) Blokker zitten er warmpjes bij maar ik vermoed wel dat er binnenkort speciale aanbiedingen zijn. Slechts lichte rook en roet schade maar wel minimaal 80% korting en daar zouden wij Hollanders blij van moeten worden.

paost712 | 29-05-06 | 21:55

Die branden hebben een ander motief dan protest tegen de politieke en maatschappelijke stellingnames van Jaap Blokker in zijn jaarverslag. Geloof me nou maar: wij Belgen hebben ervaring met aanslagen op warenhuizen. Twintig jaar geleden vielen er bij ons dik dertig doden in een campagne die maar half zo lang duurde als de aanslagengolf tegen Blokker tot nu toe. Een paar goed verzekerde pandjes vol in Azië aan schandlonen geproduceerde rommel in de hens steken is echt geen 'aanslag op het vrije woord door vuile linkse ongewassen kraak-ratten' laat staan een 'gewelddadige verovering door de terroristische islam'. Even de chill pill nemen, alles nuchter overzien en vaststellen dat de chronologie gewoon niet klopt. Daarna rustig op zoek naar motieven of theorieën die wél steek houden.

veest van pim | 29-05-06 | 21:37

kleine add on , de drie lelijkste panden van Hengelo , A1 top-locatie , blokker , eensportzaakje en een giga bioscoop die al een jaar leeg staat , kats er tegenover is men nu een duur gebouw aan het optrekken , alleen materiële schade ,
het alarm is de afgelopen twee weken reeds meerdere malen s'nachts afgegaan , en hij is een slechte werkgever.
mien twintig cent.

hemaworstje | 29-05-06 | 21:37

Ra Ra wat stink er zo , Oh ja , t'zijn weer die vuile linkse ongewassen kraak-ratten !
Snel het land uit verdonken..

Dutch123 | 29-05-06 | 21:29

Blokker is een stuk belangrijker voor Nederland dan Rara. Rara kunnen we missen als kiespijn en blokker niet.

Uifeltje Gnuiffeltje | 29-05-06 | 20:09

Jaap Blokker heeft geen opvolger. Hij is de zaak aan het afbouwen. Binnenkort vertrekt hij naar Spanje.

aivd | 29-05-06 | 19:58

Bijna vergeten: DISCLAIMER ... Maar dat is natuurlijk nog geen reden om zijn winkels in brand te steken en mijn medeleven met Jaap en familie en moge de dader(s) snel gevonden worden en laat het gerecht zijn werk maar doen en niet te coulant zijn want wij als samenleving moeten een duidelijke grens trekken en een signaal geven dat wij dit niet tolereren bladiebladiebla.

veest van pim | 29-05-06 | 19:07

Denk nou ff na. Die branden op dezelfde manier op dezelfde plaats in de Blokkerfilialen zijn begonnen in 1997. Het gelul over 'asielindustrie' staat in de jaarverslagen van 2002 en 2003. Als er zes jaar lang brandjes gesticht zijn bij Jaap uit protest tegen de inhoud van die verslagen, dan kan alleen Jaap zelf de dader zijn. Hij is de enige die in 1997 al kon weten wat hij in zijn jaarverslag van 2002 zou schrijven. Verder is Japie als ik het citaat van Hannalore lees gewoon een archetypisch voorbeeld van de bekrompen middenstander die alles haat wat niet het merendeel van zijn klantenbestand uitmaakt. De allo's in Nederland moeten maar eens een Blokker-boycot overwegen. Makkelijker dan vuurtje stook en véél effectiever. Eens zien hoeveel noten Jaap nog op zijn zang heeft als er alleen nog white trash naar zijn derderangstoko komt om rommel te kopen.

veest van pim | 29-05-06 | 19:03

Zucht, zucht, zucht, het is ook nooit goed hé, lees dit maar eens:'Ook aan de top van de Nederlandse ondernemingen is sprake van “oprukkende allochtonen”'. Dus 'allochtonen' die leven van een uitkering zijn fout omdat ze niet willen werken voor hun geld, én daarnaast zijn alle 'allochtonen' die carrière maken ook fout omdat deze de Nederlandse cultuur bedreigen. Tzjezuz.

Hannalore | 29-05-06 | 18:41

Welke motherblokker doet nu zoiets? Mag niet!

slapende cel | 29-05-06 | 17:32

Nu je het zegt... toevallig was ik vanmiddag in de Blokker en daar waren ook een stel van die meiden van hallal en die kochten allemaal flessen met lampenolie, aanmaakblokjes, eierwekkers en nog wat meer van dat verdachte spul... Allemaal voor zich niets bijzonders maar bij elkaar een brandbaar goedje... Nou wil ik die zelfontbranders niet verdacht maken... maar het valt wel op... Trouwens een Blokker waar geen islam mietjes komen acht ik wel wenselijk... gezien het (zelf ont)brandbare karakter van deze meiden van hallal.... Hopelijk ontbranden ze allemaal voortijdig.

Lachende Scheerkwast | 29-05-06 | 17:26

Dat soort mannen hebben we nodig? Wat een idioten hangen hier af en toe rond zeg.. Als ik zeg 'alle buitenlanders zijn kut', gaan jullie dan op mij stemmen bij de verkiezingen? Het gepeupel volgt de populisten blind he, daar heeft Blokker blijkbaar wél over nagedacht, in tegenstelling tot brandalarmen..

Scientifiq | 29-05-06 | 17:21

TIS vast Ulli ;-)

badabingbitch | 29-05-06 | 17:20

Mijn bloed, mijn ziel voor Jaap Blokker.

Vieze_Freddy | 29-05-06 | 16:57

Zou Jaap niet de politiek in willen? Dat soort mannen hebben we nodig hier in NL!

DeKeet | 29-05-06 | 16:14

10 Blokkers in 5 jaar is dat voldoende terrorristisch om daar werk van te maken voor de AIVD? Ik denk dat eerst de lokale koddebeirers zich vooral bezig gaan houden met sporen vervuiling en lokaal schoonschijten.

Blokker is verzekert dus waarom zou de AIVD zich druk maken over krakers en ander greenpies- en millieudefensie geteisem, peta rukkers, finnen en hun informatievergallers, het zorgt immers voor een grote hoeveelheid werk bij de parasitaire industrie.

De harde hand zou NL eens zo veilig kunnen maken dat niemand van dat schorum hier nog wil wonen of verblijven. De home defence act van Jeb Bush heeft zoveel ruimte in de gevangenissen van Florida gecreerd dat er nu zwaarder (uit de samenleving verwijdert) gestraft kan worden in andere USA staten.

Een goed voorbeeld doet goed volgen maar als Jeb Bush zijn oren had laten hangen naar de adviescolleges bij Justitie, dan had het geluk van de gewone burger nog decennia lang opgeofferd geweest aan het instandhouden van een enorme parasitaire werkgelegenheid.

Hans Anders | 29-05-06 | 15:39

We hebben het hier over een Nederlands detailhandelbedrijf dus ik zou een bepaalde andere mogelijkheid niet helemaal willen uitsluiten.........................

Pharos | 29-05-06 | 15:30

FF voor de goeie orde: Wijnand is nooit afgestudeerd Bij sociologie voorwaar ook een prestatie!

godsammekrake | 29-05-06 | 15:25

rosalie 29-05-06 @ 14:37

Ik heb soms ook een strijkijzerreinigingsstift nodig en ik vind dat ik die op een relaxte manier moet kunnen kopen!

ECHOO! | 29-05-06 | 14:55

Zoals gewoonlijk heeft Jaap weer gelijk. Het enige wat hij fout heeft gedaan is zijn kop boven het maaiveld uitsteken.

Lucifer | 29-05-06 | 14:47

ECHOO! 29-05-06 @ 14:34,

Das een heel ander verhaal, daar werden z'n winkels niet voor in de fik gezet. En als je last hebt van te volle Blokkerwinkels, kom er dan niet.

rosalie | 29-05-06 | 14:37

prestodegekste 29-05-06 @ 13:58
in dit geval is Jaap de buitenlandse investeerder. Dus heeft hij zijn oerhollandse bedrijf niet verkwanseld..

WillemBevert | 29-05-06 | 14:34

rosalie 29-05-06 @ 14:31

DAt van die mening vind ik best, maar laat hem ajb optieften met al die plastic zooi in die veel te volle winkels waar je niet eens normaal doorheen kunt lopen.
Het staat daar altijd zo idioot vol dat wanneer ik er iets nodig heb, ik 10 angstige minuten probeer om niets om te gooien of ik aan het voorkomen ben dat het spul vanzelf mn jaszakken inglijdt omdat de stapel instort....

ECHOO! | 29-05-06 | 14:34

@Neon 14.26

Snap alleen niet waarom je iets uit een Blokker zou willen stelen, gezien de tinnef die ze daar verkopen, maar goed, dat zal dan weer wel aan mij liggen. Met die overvallen heeft hij wel degelijk een punt. Het gaat niet alleen om een dagomzet die verdwijnt, dat is overkomelijk. De schade die je als ondernemer oploopt door ziek & getraumatiseerd personeel door zo'n overval is vele malen groter dan een verdwenen dagomzet. Blokker zegt het misschien wat bot, maar hij heeft wel gelijk. En laten we niet hypocriet doen, de daders zijn over het algemeen niet oorsprong Nederlands....

brutus68 | 29-05-06 | 14:34

@aivd 29-05-06 @ 14:31
Dan moet je zeker een filiaaltje in de fik steken. Vanuit liquide middelen betaalt makkelijker.

Dömper | 29-05-06 | 14:33

Jaap blokker is volgens mij de afspiegeling van de gemiddelde neederlander - maar dan 'succesvol'... ja en als dat als fout wordt gezien :-) vraag je daarom maar eens af waarom mensen die hier niet toe behoren graag willen vertrekken
Daag Hirshi... daaag Kalou! :-)

de Japanner | 29-05-06 | 14:31

aivd,

Ik zie niks fouts aan Blokker; hij geeft z'n mening en dat mag.

rosalie | 29-05-06 | 14:31

De AIVD is net zo links als .bin Laden

Ceephax | 29-05-06 | 14:31

@Dömper 29-05-06 @ 14:28
Ik moet eerst nog vangen van Jaap Blokker.

aivd | 29-05-06 | 14:31

@aivd
Moet jij niet ergens een Blokker-filiaaltje in de fik steken ofzeau?

Dömper | 29-05-06 | 14:28

Misschien heeft Jaap B. in een van zijn jaarverslag tirades uitgehaald naar pyromanen en ja dat moet je niet doen... ehm die leggen het vuur aan je schenen (^^)

de Japanner | 29-05-06 | 14:27

Jaap Blokker ziet hoe zijn winkels worden leeggeroofd en zegt daar wat van. Weliswaar op zijn eigen botte lompe manier, maar hey, je wordt geen grote winkelier door alleen maar diplomatiek en netjes te blijven praeten. Dan word je minister-president, maar verder kom je dan nooit.

Neon | 29-05-06 | 14:26

Die Jaap Blokker is hardstikke fout. In Belgie is zijn bijnaam "Vlaams Blokker".

aivd | 29-05-06 | 14:23

aivd 29-05-06 @ 14:10,

En wat is er fout aan Blokker na WOII?

rosalie | 29-05-06 | 14:22

@Mister Crabs
Die hofstad groep heeft hier echt geen fuck mee te maken.
Jaap z'n vinger op de zere plek leggen ? Is dat een subtiele manier om te zeggen dat zijn hand in jouw kont zit ?

wateenellende | 29-05-06 | 14:21

Wat een laag bij de grondse actie van de media-markt-meneer.

King of controversy | 29-05-06 | 14:20

@aivd & ECHOO

Yep, dat was het verhaal, thanx.

brutus68 | 29-05-06 | 14:20

brutus68 29-05-06 @ 14:14

De oprichter van MM beheerde tijdens de WOII SS fondsen en is na de oorlog in een wehrmachtuniform verdwenen. Oh ja, met medeneming van de zwitserse nummerrekeingen... Leuk startkapitaaltje zal dat geweest zijn.
Kameradennetwerk, ODESSA, wie zal het zeggen?

ECHOO! | 29-05-06 | 14:17

@brutus68 29-05-06 @ 14:14
De Duitse keten van televisie- en witgoedzaken Media Markt is volgens de Nederlandse onderzoeksjournalist Hans Knoop opgericht met geld dat afkomstig is van geheime rekeningen van de Duitse SS.
Zie: www.telegraaf.nl/binnenland/article424...

aivd | 29-05-06 | 14:17

@aivd 14.10

Ja, hoe zat ook al weer? Een van de aandeelhouders, een ouwe Duitser, had een beetje gelogen over z'n SS-verleden?

brutus68 | 29-05-06 | 14:14

Ik vind ome Jaap een beetje een hypocriete eikel! Klagen over buitenlandse invloed hier en buitenlanders daar... De helft van zn personeel is allochtoon en die lui zetten toch maar de centjes om voor hem... DUS: of voet bij stuk en buitenlandse invloeden uit je winkel OF je muil houden en plastic dingen verkopen die niemand nodig heeft, maar die toch handig schijnen te zijn.

ECHOO! | 29-05-06 | 14:13

Hee, de onderzoeker van die LBR heet "Igor Boog". Zou dat die delftenaar zijn uit het boek "Ben je ervaren" (origineel: "Are you experienced?") van william suthcliffe ? Als dat zo is, maakt hij in dat boek toch een behoorlijk goede indruk.

wateenellende | 29-05-06 | 14:12

Wordt tijd dat ze geen rippen bij de linkse rakkers dat zooitje tuig dat de middenstand klouwen met geld kost kijken of ze het dan nog zo leuk vinden...
Ongezien de tyfus voor de werkloze, uitkerings- bijstands trekkende linkse rakkerts....

Sinnert | 29-05-06 | 14:12

Wat een steunbetuigingen voor de man die de cliniclowns financiert.

sjaakdeslinksesul | 29-05-06 | 14:10

De Mediamarkt was al fout in WOII. Blokker na WOII.

aivd | 29-05-06 | 14:10

Ik heb een paar jaar geleden een klacht ingediend bij het NOS jurnaal. Ik vond dat het grootschalig verkopen van plastic bakken geen reden was om met uitspraken in het nieuws te komen. (NOS meldde de 'obervaties' van Blokker. De man heeft kennelijk de smaak te pakken gekregen...

gevallenverstand | 29-05-06 | 14:09

De oplossing is dus makkelijk, gooi alle speelgoedbeertjes uit het assortiment

Traag | 29-05-06 | 14:08

@ brutus68 14:06
Ik dacht al. Je leek me helemaal niet het type dat Blokkers in de fik zet
(niet dat ik dat type mensen ken)

King of controversy | 29-05-06 | 14:08

Jaap Blokker laat de boel zelf in de fik steken. Zijn bedrijven staan op het punt om failliet te gaan. Op deze manier kan hij nog flink wat geld cashen bij de verzekering.

aivd | 29-05-06 | 14:07

king of c...

door wel eens een krant te lezen, je weet wel, een soort van weblog, maar dan papier...

brutus68 | 29-05-06 | 14:06

Welke winkelketen volgt als alle Blokkerfilialen zijn afgefikt? De Mediamarkt?

Co Rupsie | 29-05-06 | 14:05

tsss, willen ze GeenStijl bereiken, dan moeten ze toch eerst naar Tirol.... toch?

/FLX | 29-05-06 | 14:02

hou de hofstadgroep maar weer extra in de gaten... voor je het weet ligt onze held met een briefje op z'n lijf geprikt op straat.
Jaap durft tenminste de vinger op de zere plek te leggen.

Mister Crabs | 29-05-06 | 14:01

Je vraagt er ook wel om als je de gekleurde lampenolie en de zwaluw sicherheitstanstickör 1 meter uit elkaar in je schappen legt. Om nog maar te zwijgen van al die stinkkaarsen die ze daar verkopen.

ECHOO! | 29-05-06 | 14:01

@ brutus68 13:54
Hoe weet jij dat zo precies?

King of controversy | 29-05-06 | 13:59

Misschien is dat programma 'terug op de werkvloer' wel wat voor Jaapie. Wat een onzin kraamt die man uit.
'oerhollandse bedrijven worden verkwanseld aan buitenlandse inversteerders'. Marktwerking heet dat. Hij is zelf steenrijk te worden door winkels in Frankrijk en Belgie op te kopen ,dus waar heeft ie het over

prestodegekste | 29-05-06 | 13:58

Als Blokker nu MP word, dan denken aal domme volkskrantenlezers dat het hun columnist is!

gevallenverstand | 29-05-06 | 13:56

Het kromme is dat veelal die gebouwen niet eens van de blokker zijn maar worden gehuurd. Ook de omliggende gebouwen lopen bij deze acties schade op.
Als men iets te blokker heeft is dit wel het stomste wat je kan doen.
Wederom het bewijs dat dit soort mensen niet sporen.

solidstate | 29-05-06 | 13:55

Kom gelukkig nooit of zelden in de Blokker, maar heb wel respect voor de ondernemer Blokker. Het is een man die zegt wat hij denkt, en dat is in zijn positie niet altijd even verstandig. Obsuur detail trouwens: de branden breken steevast uit tussen de speelgoedbeertjes...

brutus68 | 29-05-06 | 13:54

Waarom zouden allochtonen het nu op deze overprijsde plastic rommelverkoper voorzien hebben?
Jaap gebruikt zijn xenofobie als smoes om de verzekering te tillen, die brandstichtingen zijn allemaal uitgevoerd door goedkope Poolse pyromaantjes.

Zeurders | 29-05-06 | 13:52

Waarschijnlijk is het gewoon gemunt op het assortiment van Jaap.
En dan zeg ik: terecht! Wat een multimeuk!

Traag | 29-05-06 | 13:51

Jaap heeft gelijk!

Hodja | 29-05-06 | 13:50

tja die rooien he?
Iedereen is gelijk en lief enzo,
behalve diegenen die anders denken dan zij ...

blaffer | 29-05-06 | 13:50

Slim hoor van die krakerts... Finnen knuffelen en ondernemers met poen wegpesten. Wat zullen ze in brand steken als er niemand nog geld verdient om hun uitkering te betalen?

Belgiaan | 29-05-06 | 13:50

Aanmaak blokker?

De StoorZenDer | 29-05-06 | 13:48

"En terwijl u nu gaat roepen dat Jaap gelijk heeft, rijden wij even naar het dichtstbijzijnde Blokker-filiaal voor de aanschaf van wat extra brandmelders voor GS-headquarters..." Hoezo??? Gaan jullie je jaarverslag schrijven?

topcat | 29-05-06 | 13:44

en als je er wel mee eens bent???? steken we dan moskees in de brand??

Dj ElsJariFF | 29-05-06 | 13:44

@Yammie

Dat is geen mening maar feit.. laat die l-lijers dus zichzelf maar in brand steken

Ceephax | 29-05-06 | 13:44

Nog 1 keer dan voor alle (linkse) brandstichtertjes:Dankzij de asielindustrie en de aanwezigheid in ons land van duizenden buitenlandse criminelen zijn de misdaadcijfers in de afgelopen decennia vertienvoudigt{minstens).
Ben je het niet met deze mening eens,dan steek je gewoon nog een paar Blokkers in de brand.

Yammie | 29-05-06 | 13:42

@Fleishbaum
Neem er ook 1 voor mij mee!

Dat hysterische gezeik als je eens zegt waar het op staat...

Gleufkleuter | 29-05-06 | 13:41

Jaap heeft gelijk! Apart trouwens dat als je de waarheid vertelt je meteen xenofoob genoemd wordt door die boomknuffelaars cq vluchtelingenmafia. Lijkt Maximo wel. Buitengewoon kwetsend, tendentieus en nog meer van dat alles!;)

Aussie | 29-05-06 | 13:38

Burn, Blokker, Burn!

Traag | 29-05-06 | 13:37

Geen idee waar hij het over heeft maar als de LBR tegen is ben ik voor.
Alle mensen zijn gelijk.
Behalve rascisten.

joelende boer | 29-05-06 | 13:36

Verkoopt Blokker ook hoofddoekjes?

style.councillor | 29-05-06 | 13:33

Go Jaap Go!

Obelix | 29-05-06 | 13:32

Zet em op Jaap! Ik koop mn lege cd-tjes voortaan bij Blokker

Ceephax | 29-05-06 | 13:30

volgens mij is er wel een lijn in te ondekken .. die bbq's hebben een zelfonstekings mechanisme .. die jaap trouwens ook .. ;P

Draaitafel Demagoog | 29-05-06 | 13:30

Vrienden van Volkert vereenigt U.

style.councillor | 29-05-06 | 13:30


Links tuig. Zal wel weer niet op Zembla komen.

Multikuli | 29-05-06 | 13:29

LOL@LBR-link
Jaap Blokker heeft het niet zo op Duitse en Zweedse allochtonen

Dömper | 29-05-06 | 13:28

Volgens mij is Kees Kist aandeelhouder en is hij bezig te cashen door middel van de brandverzekering te activeren.

Mokum Kosher | 29-05-06 | 13:28

HAHAHAHAHA!!! Die Jaap. Het jaarverslag gebruiken voor dit soort mededelingen... geniaal. Zal best een kern van waarheid in zitten. En we zijn dus blijkbaar toch niet af van dat RaRa-gebeuren. Stelletje werk-schuwe linksrijders, ongezien de tyfus!!!

Dokter Clavan | 29-05-06 | 13:28

hang dan ook meteen brandmelders op in de blokker:D

Dj ElsJariFF | 29-05-06 | 13:25

wat een onzin,die man heeft toch ook gewoon gelijk.dat weten we allemaal.
maar dan zijn er weer een paar van die linkse rukkers met roze brillen op die er geen flauw idee van hebben hoe de wereld echt in elkaar zit,die dan juist hier al hun energie in steken.
laat ze lekker de energie steken in iets nuttigs,zoals emigreren.

nldennl | 29-05-06 | 13:23

Ik mag die Jaapie wel....

gigigi | 29-05-06 | 13:22

@burgemeester Kiesman> buitengewoon geestig.

superjan | 29-05-06 | 13:22

Jaap for President!

Klukkluk | 29-05-06 | 13:22

Krijgen de Finnen weer de schuld?
Die gaan hun eigen favoriete winkel toch niet in de fik steken.

De Intrigant | 29-05-06 | 13:21

@plaatje
Dat kan nooit een echte Webert® zijn.

Dömper | 29-05-06 | 13:20

Nog goed dat het de ikea niet is, dan hadden ze zelf de brand in elkaar moeten zetten./

Burgemeester Kiesman | 29-05-06 | 13:20

Tijd voor een colum voor Jaap.

waterpomptang | 29-05-06 | 13:20

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen