Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Pijnacker to be continued...

U wordt mishandeld! Mooi is dat, doen wij ons uiterste best u te melden dat de politiestaat toch echt begonnen is in Pijnacker-city, blijken die brave BreEzathjes niet allemaal even braaf te zijn. Een van de Ali-B. fans heeft wel degelijk een pliesieman proberen te wurgen, waarvoor het gajes in den kont gebeten werd (door een hond, niet door de pliesie). Blijven de 36 aanklachten (waaronder een verbrijzelde elleboog en een opname op de intensive care) tegen de meppende pliesieagenten over. Ook het verhaal van de burgemeester blijkt flinterdun. Zo gaf deze CDA-ert eerder al aan geen spijt te hebben van de ME inzet en niet te begrijpen dat mensen mij verantwoordelijk houden. Leuk wel, zo’n normen en waarden-burgervader als HOOFD van de pliesie die niet wakker ligt van een verbrijzelde elleboog meer of minder bij zijn minderjarige burgers. Gelukkig was meneer Buddenberg met zijn lieve leuke dochtertje net vóór het ME-optreden van het feestterrein verdwenen. Ik kwam haar toevallig tegen bij de fietsen, aldus de CDA-ert. Goh, toevallig zeg. Zal de hand van God wel zijn dan. Want twintig minuten later wilden enkele andere lieve leuke meisjes ook hun fietsen pakken maar werden ze in elkaar gerost door de knokploeg. Overigens was die ME reeds ter plekke omdat er tips binnen waren gekomen over een mogelijke vechtpartij. Zou een anonieme tip over “een vechtpartij” in een kleuterschool of bejaardentehuis dezelfde taferelen opleveren? Erg veel moeite met het mishandelen van volstrekt weerlozen lijken de pliesieagenten en hun christendemocratische opperhoofd uit Pijnacker in ieder geval niet te hebben.

Reaguursels

Inloggen

between, het net nummer van pijnacker-nootdorp is geen 0115 maar 015 ( en dat net nummer ligt in de steden Delft, Rijswijk, Leidschendam-voorburg & Den Haag-Ypenburg )

thank you

NooTDorpeR87 | 12-05-06 | 10:02

er zijn meerdere mensen op deze site met een splaak geblek, waardoor zou het toch komen ? maby omdat er veel breezah's hier zitten en omdat veel mensen in en rond de randstad vandaan komen en dus een eigen taaltje hebben ! en Humanoïd zo's iemand ben ik niet, je zou zelf eens een wat duurdere site gaan uittesten met je deftige taal en klanken ! en veel mensen kijken en luisteren alleen maar naar de media terwijl de mensen die het zelf hebben meegemaakt niks mogen zeggen en niet gelooft worden, maar we komen in actie tot het einde !!!!!!

NooTDorpeR87 | 12-05-06 | 09:43

ik vind het schandalig, n vriend van mij was daar ook
hij vroeg alleen maar of die er langs mogt met zn fiets sturen ze n hond op m af. enige gevolg van deze aktie zijn de rellen tegen de politie momenteel.

dian | 12-05-06 | 09:06

@nootdoppie:
Misschien begint het inmiddels te dagen, maar we proberen hier op directe wijze, in korrekt Nederlandsch, elkaar dingen te verduidelijken. Dat je uit Pijnacker komt, is misschien heel vervelend voor je, maar is toch nog net niet genoeg reden om enkele Kb webspace te vervuilen met je gebrabbel. Sommige gedrag is welhaast iconisch te noemen voor het gevoel wat randstedelijke autochtonen/non-vmbo'rs hebben als ze aan plaatsen als 'Pijnacker' denken (IMHO), en sommige lieden weten dat dan op hun beurt weer te personificeren/verlichamelijken. Schijnbaar ben jij zo iemand.

Humanoïd | 12-05-06 | 08:48

@nootdoppie: Goh, een 9 nog wel, proficiat! Blijkbaar hebben die klappen op je kop je geen goed gedaan dan? Maar evengoed bedankt voor de uitnodiging...

petbur | 11-05-06 | 21:00

Ik vind het wel triest hoe veel mensen dit afdoen als eigen schuld dikke bult, dan had je daar maar niet moeten staan. Blijkt wel weer wat voor onreël beeld de media van dit incident hebben gegeven. Het gros van de reagerende mensen hier heeft geen idee van wat er zich echt in Pijnacker heeft afgespeeld en hoe het voor de mensen is die dit wel van dichtbij hebben meegemaakt.

Ik kan slechts zeggen dat ik erg benieuwd ben naar de echte oorzaak van dit politie optreden. Een oorzaak die al het geweld ook nog enigzins rechtvaardigt.

swiets | 11-05-06 | 20:27

@petbur: jah zeker goed vasthouden, ben uitstekend geslaagd 9 voor nederlands. keer mee maken hoe wij hier zijn ( met name ook ex hagenezen ) ? kom keer langs maak een afspraak ! zullen we eens flink kennis maken !! of durf je niet in een argressief dorp te komen?

NooTDorpeR87 | 11-05-06 | 19:19

@nootdoppie: Doe maar goed vasthouden, in dat 'tollerende' dorpje van je!
En trouwens, je bent gezakt voor VMBO Nederlands, maar dat wist je al he?

petbur | 11-05-06 | 19:14

en trouwens niet alleen knuffel allochtoon ali b was er maar ook dj jean en nog een dj, dus wtf 18- jeugd, dat jullie nou los gaan op ali b okej maar deze dorpen niet alleen het beste van de dance world.. en dan een beginnend feestje met ali b en een super einde van djjean, zelfs de grote steden en andere achterlijke boeren kut dorppiejs hebben dat niet eens !!!!

NooTDorpeR87 | 11-05-06 | 18:43

en btw al die BrEeZaH's waar iedereen het over heeft !! is bijna niet waar ;), het over grote deel was 18+ dus niet zeiken !!!!! anders kom je maar zelf fe deze BrEeZaH dorpe checke kijke wat je vind van de jeugd hier, iedereen leeft hier in 2 tollerende dorpen, iedereen heb respect voor elkaar. en dan komen die 25 $&#_$&"(_$_" ME´RS UIT DIE (_#&$&#_# STAD DEN HAAG hier alles vergallen voor de jeugd nou bedankt DEN HAAG, RIK BUDDENBERG !!!!!!

NooTDorpeR87 | 11-05-06 | 18:34

luister fe allemaal stel boeren pummels uit t westland en andere delen van dit land !!!! twas gezellig in de tent, tot er iemand flauwviel, diegene viel van de tribune het veld op !, de ambulance werd gebelt. die kwam er aan maar die reed de verkeerde route, die niet vastgelegt was bij de fucking ME & rik, want die leuke ambulance reed via de sportlaan ( de uitvals weg om van het feest terrein naar nootdorp of pijnacker te gaan ) waar dus alle 2400 bezoekers overheen kwamen toen kwam de ME aan gereden en sloegen ons direct van de weg af omdat we niet van de sportlaan af liepen ( OMDAT DIE KUT AMBU DUS DE VERKEERDE WEG NAM ) kregen wij al die fucking klappen en beten, en btw STENEN GOOIEN ... NOT we gooiden met eieren !!! niet met stenen zoals dat verkondigt werd door al die media. er kwam meisjes aanfietsen vanuit nootdorp, die werden gewoon van de fiets geslagen ! is dat normaal voor als je langs het FEESTTERREIN fietst NEE komt alleen maar door die kut ME. maar geef niet ze zullen het merken in de dorpen !!!

alle ECHTE info kun je hier vinden !!!!
www.district8.net
dit is de regionale justitie site van de gemeente denhaag en pijnacker-nootdorp....

NooTDorpeR87 | 11-05-06 | 18:31

Peleton voorwaarts!!

PIJNacker..?

B2 | 11-05-06 | 16:15

Mooi gezegd hoor Bianca.... Muhahaha!

petbur | 11-05-06 | 15:24

Wat hebben jullie echt allemaal!! Er was helemaal nix aan de hand in de tent geen ruzies nix geen alib fans tegen breezahs! helemaal nix aan de hand het was super gezellig! er was nix aan de hand totdat de ME mensen een bepaalde kant op ging sturen en niemand zijn fiets mocht pakken! Het erge vind ik dat er alleen vertelt wordt op het nieuws over de 4 gewonden agenten er zijn veel meer feestgangers neergeslagen! Zonder reden! sommige mensen werden geslagne omdat ze anderen gingen helpen op te staan! of als je je slot niet snel genoeg van je fiets af kreeg! Er zijn altijd wel vechtpartijtjes in de tent ! maar het wordt altijd netjes opgelost! en er zijn geen kut pubers in het dorp! in elke dorpje of stad lopen rotjoggies maar dat hoeft nog niet te betekenen dat de ME ingezet moet worden..! owja en nee niet alle pijnackenaren zijn mongolen wat hier boven gezegt wordt! Er wordt niet extra zielig gedaan ofzo! moet een van jullie is voelen hoe je met zo'n knuppel geslagen wordt of dat je door een hond in je benen gebeten wordt! Sorry maar ik kan er niet tegen dat mensen vinden dat wij zielig doen!

1Bianca1 | 11-05-06 | 15:06

Ben benieuwd wat voor reacties de dochter van R.Buddenberg (Hij heet namelijk Rik, dus niet met een F) hierop krijgt wanneer ze weer op school terug keert na de vakantie, ze zit namelijk bij mij op school. (Vrije School)

bOb-dA-bUiLdEr | 11-05-06 | 13:37

tja en dan zeuren over dat je gewurgd wordt ? je moet gewoon met je kanker tengels van me afblijven .. elleboog van onder op je neusbotje kan je krijgen .. wie oorlog wil zal oorlog krijgen ! ;P

Draaitafel Demagoog | 11-05-06 | 12:48

@Humanoïd Prachtig gesproken, gillend met je eens.

Tonnie | 11-05-06 | 11:22

Eigenlijk verdienen alle mensen die Ali B. concerten bezoeken heel veel pijn.
Gezegd moet wel worden dat er -mijns inziens- verschillende mensen naar zo'n concert komen:

- kudtkinderen;deze verdienen in onze pampermaatschappij sowieso meer
klappen dan dat ze over het algemeen krijgen.
- kudtmocro's;behoeft geen ver commentaar
- dorpspuberts;de ergste groep, blanke kiddos op skoeters, vermoedelijk
vorig jaar gestopt met t vmbo om bij een kennis van Pa/Ma
ergens in t durp te gaan werken/vastkoeken en een grote
bek als ware ze de Neus zelve. Deaudgaan, ja tog,nie dan?

Zodoende is de burgervader van de Pijnstakkers vermoedelijk nog niet zo dom is dat dit incident sommigen zal doen vermoeden; collectieve heropvoeding van de dorpsjeugd/-mongeaulen!

Je schaamt je toch gewoonweg doOod als quasi-verantwoordelijk voelende,
net niet al te imbiciele burgermeester als je ziet dat de voltallige 18- bevolking van je kudtgehucht, incluis je eigen vleesch en bloed, zich vermaakt met Ali B?

Humanoïd | 11-05-06 | 11:15

Jammer dat ze niet zoals het vaak gebeurd in landen waar de ME nog harder de charges uitvoert niet in Pijn in Acker de rubberen kogel hanteerde.

Zou wel een mooi plaatje zijn 50 br33z4h's op de grond. En dan de hond loslaten.

De polisie moet eens eindelijk laten zien tegen over de br33zAh's wie de baas is.

lang leve de ME.

Hill | 11-05-06 | 11:10

Zoals altijdbij links is eerst de politie verdacht en dan pas degene die stenen naar hun gooien of tussen neus en lippen door een agente probeert te wurgen. Links kiest altijd, ook nu weer deze linkseidioot, voor de verkeerde. En waar gahakt worden vallen spaanders helaas.

derks | 11-05-06 | 11:00

@stefann
Als een politiehond goed zijn werk doet, dan richt dit beest onherstelbare schade aan! Zodoende moet voordat een politiehond ingezet mag worden de officier van justitie geraadpleegt worden voor fiat!

wILL | 11-05-06 | 10:24

Wat een waardeloze comment! Alsof er ook maar enig voordeel voor de burgemeester danwel de ME is om kwaad te doen?! LucasDeLinksel*l blijft me verbazen met dit soort stupide berichten. Luitser eens goed naar de opgefokte puberstemmetjes op de videoopnames, laffe puistekopen lekker met se alluh tegen de ME. Jammer dat dit soort gedachtes nog rondspoken in hoofden van het gemakzuchtige linkse volkje.

Tonnie | 11-05-06 | 10:15

Die kansloze kut-BrEeZaH's daar, stonden met flessen en stenen te gooien.
Wat mij betreft had de politie nog wel wat harder en langer door mogen meppen.

En als je geen klappen wil, zorg dan dat je niet tussen die stenengooiende kutjongeren staat, als de pliesie op het punt staat een charge uit te voeren. Je bent sowieso al in de eerste plaats fout bezig, als je daar überhaupt tussen staat.

Echt te gek voor woorden dit. Doorgeschoten tolerantie. Laat de kutjeugd maar alles mollen...
Wordt er eens wat aan gedaan, is het weer niet goed...

Nog een paar extra stokslagen voor die BrEeZaH's graag.

Harige Bangmaker | 11-05-06 | 07:55

"Volgens een woordvoerder van politie Haaglanden heeft de man een vrouwelijke politieagent bij de keel gegrepen. De agente werd door collega’s ontzet. In de consternatie die volgde, werd zij door een politiehond gebeten. "
Het was dus de agente die werd gebeten en niet de wurger. Ik denk dat ik mij overigens ook zou hebben proberen te verdedigen tegen zoveel politie geweld, DE WURGER IS EEN HELD!!!!!

Mach10 | 11-05-06 | 07:44

"Volgens een woordvoerder van politie Haaglanden heeft de man een vrouwelijke politieagent bij de keel gegrepen. De agente werd door collega’s ontzet. In de consternatie die volgde, werd zij door een politiehond gebeten. "
Het was dus de agente die werd gebeten en niet de wurger. Ik denk dat ik mij overigens ook zou hebben proberen te verdedigen tegen zoveel politie geweld, DE WURGER IS EEN HELD!!!!!

Mach10 | 11-05-06 | 07:44

Eerst lope klote en dan janken als je klappies krijgt,Pijnacker STUMPERDS!!!

braadlap | 11-05-06 | 06:31

Oh ya, en wat je ook tegen Zalm kunt hebben zijn 'boekhouderskwaliteiten' lijken me buiten kijf.

CambodjaCambodnee | 11-05-06 | 05:28

Heb in Nijmegen een keer bijna een steen op m'n knar gehad toen ik met m'n dronken kop ook bleef staan kijken bij een massale knokpartij.
Het is niet zo moeilijk: als grote meneren met stokken en honden uit Noord komen, chronisch werkeloze eencelligen uit Zuid, zoek snelste weg via Oost of West. Zo niet: niet zeuren, is de prijs voor je nieuwsgeirigheid.
Natuurlijk zal er wel eens een slachtoffer vallen die er echt nix aan kan doen, maar dat valt nooit te voorkomen.
Ken ook de verhalen over de intulligenzie van de gemiddelde ME-er. Een vriend van me is een hele grote rugbyer en heeft meegedaan aan het trainingsprogramma van dit soort gasten, begon Engels tegen ze te praten en meteen dikke paniek.
Maar die jongens zijn wel nodig en IK doe het iig niet; jij wel? Verdienen m.i. meer respect dan die krakerspraat hierboven.

CambodjaCambodnee | 11-05-06 | 03:59

Politie Haaglanden, stelletje machtsgeile wannabe's voor wie zelfs een VMBO diploma te hoog gegrepen was. Toch kan het erger, de gemiddelde agent mag dan aan bovenstaand signalement voldoen. Hondengeleiders zijn dusdanig incapabel dat ze zonder hond niet mogen werken. Helaas laat niet alleen de training van mensen te wensen over op de agentenschool, de gemiddelde politiehond is valser dan een pittbull die regelmatig een hondengevechtje doet, dominanter dan je schoonmoeder en opgefokter dan een marokkaan wiens moeder net voor hoer is uitgemaakt.
Meestal is de bovenstaande jostieband genoeg, maar soms trekt een machtsgeile randdebiel volkomen verkeerde conclusies of is gewoon lekker geil op macht en worden de blikken ME opengetrokken.
Deze eencelligen zijn enigzins te vergelijken met voetbalhooligans die naast teveel bier, een iets te dikke lijn speed en een volkomen onterechte penalty en daardoor een onverkropbaar verlies achter de kiezen hebben en dus totaal ontoerekeningsvatbaar hun frustraties legaal afreageren.

Ze noemen het de Mobiele Eenheid, maar buiten dat ze eendrachtig eenieder de typhus slaan die in hun blikveld komt zie ik weinig band.
Mobiel zijn ze wel, ze rennen zich rot om een sla baar kind te vinden en worden ook regelmatig al rammend achter vermeende daders aanrennend gezien.

@ Jaguar, die dope die je rookt is echt heel fout, je gaat er van hallucineren, krijgt last van wanen en als je niet oppast de onbedwingbare behoefte een Jan Peter te naaien.
Trek je zelf je dwangbuisje aan voor men de spuit haldol in je reet rost, of moet ik je een handje helpen.

Als je dan een hiep hiep hoeraatje had uitgebalkt voor balkie, had ik ne nog enigzins geloofd, maar juichen voor het CDA is net zo infantiel als Zalm een goede boekhouder vinden.

FReeForever | 11-05-06 | 03:42

@vergruizer:
Ja goed puntje; hoe kan het nou dat die wurger ontkomen is?
Daar kan natuurlijk een goede reden voor zijn. Probleem is dat de overheid alleen kleine stukjes informatie vrijgeeft, zeg maar, net genoeg als zij vinden dat nodig is. En dat is bullshit. De overheid en daarmee ook de politie zijn dienstverleners, en zij moeten hun acties uitleggen. Volledig graag. Tenzij het landsbelang of zo in het geding is, en dat is zelden het geval, laat staan in dit Pijnacker verhaal.

BMNapsema | 11-05-06 | 03:36

Haha,
Hoe triest, eindelijk goed optreden van de politie, ze gaan immers niet zomaar slaan. Laat dat kut volk met hun herrie maar eens op hun flikker geven. Kunnen die kut lui nu echt niet tegen een stootje.

CDA Hoog!! Lang leve het CDA!!!!

jaguar | 11-05-06 | 01:54

Van mij mag de ME haar knuppels inruilen voor samurai zwaarden. Dat levert in ieder geval leukere filmpjes op.

kRiSdEcAp | 11-05-06 | 01:49

@Igorus 11-05-06 @ 00:25
Wil jij hiermee beweren dat Arnold Schwarzenegger bijklust als burgemeester van Pijnacker?

Weest gegroet | 11-05-06 | 01:05

@vergruizer lul niet. De ME is gewoon kaasje.

Shareholder | 11-05-06 | 00:44

Ik ben altijd voor hardhandig ME optreden. Maar dan wel teggen rellende supporters, krakers en ander oproerend tuig. En Hellmonders. Niet tegen jongens en meisjes van 15 die net naar knuffelallochtoon Ali B zijn geweest en gewoon naaar huis willen.
Het komt wel HEEEEEL goed uit dat er "ineens" een pliessie vrouw "gewurgd" werd.
De wurger is echter spoorloos. Hoe heeft deze persoon kunnen ontsnappen als enkele collega's de pliessie vrouw moesten ontzetten?
Ergo: Hoax.

vergruizer3 | 11-05-06 | 00:36

Vervang Mongol door ME in het bovenstaande.

Igorus | 11-05-06 | 00:26

Mongol General: We have won again. That is good! But what is best in life?
Mongolian trainee: The open steppe, fleet horse, falcon on your wrist, wind in your hair!
Mongol General: Wrong! Conan, what is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of the women!
Mongol General: That is good.

Igorus | 11-05-06 | 00:25

Weltruste..

Modderfokkert | 11-05-06 | 00:24

eh .. 1974 dus ... ach het is al laat.. liep ook niet goed af

style.councillor | 11-05-06 | 00:16

2006=32=1976
Dat was het Nederlands eltal echec op het EK,met mucho rode kaarten

style.councillor | 11-05-06 | 00:15

Ik raaskal dus ik besta, terug naar de natuur, van die dingen

style.councillor | 11-05-06 | 00:13

ff offtopic: www.telegraaf.nl/binnenland/41707151/U...
Lees vooral het leeftijd stukje.

De 48-jarige Berlijner raakte in de ban van het NL elftal tijdens het EK van 1988, "ik was 16 jaar....." huh?

Meh | 11-05-06 | 00:13

En ja graag zou ik Van Jeaule terugschoppen naar ver voor de industriele revolutie, naar het tijdperk van de verlichting bijvoorbeeld. Is hij prima onder soortgelijke zienerts aldaar.

style.councillor | 11-05-06 | 00:12

Van Jeaule, wellicht de gedroomde Spin doctor voor Ajakkes?

style.councillor | 11-05-06 | 00:10

collapse 11-05-06 @ 00:06
onze buren hebben in ieder geval 2 wereldkampioenen in huis.
geen idee waar he tover gaat, maar dame is tamelijk dissonante in zdf platteland omgeving

style.councillor | 11-05-06 | 00:09

@style.councillor
auw, wat een show

collapse | 11-05-06 | 00:06

@style.councillor 10-05-06 @ 23:54

Volgens mij heb je gelijk, in het begin was het vooral email en newsgroepen... Volgens mij was ik toen in een of ander Unix scherm nog op Ip-adres aan het zoeken naar infeau...

Nog een citaat: "Internet is voor de informatiemaatschappij wat olie en steenkool zijn voor de industriële samenleving. Maar wat moet een mens zich eigenlijk voorstellen bij een informatiemaatschappij? Wat gaat er veranderen? Veel meer dan iedereen denkt. Kennis bijvoorbeeld is straks geen macht meer, maar een overbodige curiositeit vergelijkbaar met hoofdrekenen. De oprukkende automatisering tast fundamentele waarden aan. De informatierevolutie gaat gepaard met een compleet door elkaar husselen van de sociale structuren en betekent de terugkeer naar het tijdperk van voor de industriële revolutie."

Wat een ziener!!!! We zijn weer terug bij af!

Modderfokkert | 11-05-06 | 00:04

'what the hack' is een evenement waar van Jole eens zou moeten gaan kijken. Horen we nooit meer wat van 'm.

collapse | 11-05-06 | 00:04

ook OT
Op zdf een blauwe milf met een decolleteeee tot aan haar navel, rare jongens die Duitschers.

style.councillor | 11-05-06 | 00:03

Maar wat het dat met Pijnacker te maken, ach what the hack.

style.councillor | 10-05-06 | 23:59

lever=level

de wondere wereld van de micro electronica

style.councillor | 10-05-06 | 23:58

Spinrite, lekker low lever formatten en met memory squeezert iedere byte uit je extended en/of expanded memory persen.

style.councillor | 10-05-06 | 23:56

/* Chriet stem aan */
Jaha, die van Jeale is een echte ziener. Hij krijgt een standbeeld in het huis van de toekomst!
/* Chriet stem uit */

Modderfokkert | 10-05-06 | 23:56

pas in 1998 werden de vensters gebundeld met een browsah

style.councillor | 10-05-06 | 23:54

"De truc van Internet is dat het mogelijk is om voortdurend van het ene naar het andere systeem te springen."
wow dat lijkt me briljant gewoon. Is dit moelijk om te doen en waar kan ik die programma's downloaden dan?

collapse | 10-05-06 | 23:53

1994: Was dat niet de tijd van een harde schijf van 20 Mb en je was de man! Je kende nog ieder bit persoonlijk!

Modderfokkert | 10-05-06 | 23:53

@Modderfokkert 10-05-06 @ 23:50
Zou Van Jeaule een onecht kind van chriet titulaer zijn?

style.councillor | 10-05-06 | 23:52

@Modderfokkert,
met raampjuhs?

fuckje | 10-05-06 | 23:51

@collapse 10-05-06 @ 23:42

Het is het betere belerende werk, zeau goed, dat ik een 170 blz heb overgeslagen...

Zeaumaar weer een willekeurige zin: "De truc van Internet is dat het mogelijk is om voortdurend van het ene naar het andere systeem te springen."

Modderfokkert | 10-05-06 | 23:50

1994; toen gingen wij gewoon nog naar het dorpstoneel. Wat een ziener is die v. Jole toch he?

collapse | 10-05-06 | 23:50

@Modderfokkert 10-05-06 @ 23:45
[vroegah mode on]

Lekker Mosaic-en met je 1200b modem.

[/vroegah mode off]

style.councillor | 10-05-06 | 23:49

@Modderfokkert,'
met als ondertiteling: Mijn 2 aan elkaar verbonden Commodore 32 ?

fuckje | 10-05-06 | 23:47

@style.councillor 10-05-06 @ 23:41

hahaha, tis van 1994... Toen had ik toch al 2 jaar internet... Dus na de eerste aflevering. Maar dat boekje ligt hier pas, geen idee hoe dat hier komt.
En ja, ik weet dat het Van Jeaule is, maar dat was het in 1994 nog niet.

Modderfokkert | 10-05-06 | 23:45

Cyberpunk: Do Androids Dream of Electric Sheep?
Zou Van Jeaule hier al uit zijn?

style.councillor | 10-05-06 | 23:44

@Modderfokkert
Is het een cyber-punk roman of gewoon het betere belerende werk?

collapse | 10-05-06 | 23:42

@Modderfokkert 10-05-06 @ 23:39
WAs dat voor of na dat Van Jeaule (zeau schrijf je dat hier) de eerste aflevering van Star Trek TOF had gezien?

style.councillor | 10-05-06 | 23:41

@collapse 10-05-06 @ 23:31

Ik heb nog een boekje hier liggen, geen idee hoe ik er aan kom, geschreven door Fransisco van Jole, getiteld "De internet sensatie, een reisverslag uit cyberspace" Dit is toch wel het meest zielige boekje wat ik ken... De eerste regel: "Kennismaken met Internet is geen pretje" hahahaha

@redactie: Boekje hebben? Dan stuur ik het op, lijkt me een leuk topic!

Modderfokkert | 10-05-06 | 23:39

@fuckje 10-05-06 @ 23:36
lol, die tellen niet, buiten mededingen, hors category, want dat zijn ambetenaren.

style.councillor | 10-05-06 | 23:38

@fuckje 10-05-06 @ 23:33
Ja,sjoernalisten hebben e.e.a. zo'b beetje uitgevonden. Toch bewondering... hoe je met zo weinig productiviteit je door inmiddels de eeuwen heen een dergelijke status weet aan te meten.

style.councillor | 10-05-06 | 23:36

@style c,
en vanzelfsprekend ook de pliessie en justitie. (om ff on-topic te blijven)

fuckje | 10-05-06 | 23:36

@ de bier

jah jokkebrak (kijk mij nou stoer doen ik ga van GS) tot morgen....

Truste

Meneer van Dijk | 10-05-06 | 23:35

tis gewoon lekker weer gasten, niet zo negatief

doktersnuggles | 10-05-06 | 23:35

@fuckje
Dat zeg ik: Miepen.

Mariska vd P. | 10-05-06 | 23:35

fuckje 10-05-06 @ 23:28
MSN heb ik wel open staan en daar spreek ik je wel.
@all
Groeten

de bier | 10-05-06 | 23:34

@style.councillor,
het poldermodel idd. De zegeningen van paars. Zowel in de zorg als in onderwijs en vanzelfsprekend in de journalistiek wordt 80% van de werktijd verdaan met vergaderen en zo.

fuckje | 10-05-06 | 23:33

@style.councillor 10-05-06 @ 23:31

Met een flinke schadevergoeding! Ik ga hier niet van slapen!

Modderfokkert | 10-05-06 | 23:33

Missschien kan deze burgemeester switchen met onze Blaricumse muts, die is welin voor feestjes.

style.councillor | 10-05-06 | 23:33

Ach loop niet zo te miepen iedereen. GS is gewoon een vorm van tijdverdrijf.
@de bier Tot ooit (land van?)

Mariska vd P. | 10-05-06 | 23:32

haha zo'n CDA burgermeister in Pijnacker, kan het erger. Zuid Holland - dus chaggerijnig - en Gristen 'Democraten'. Voor sommige mensen zit alles wel zo'n beetje tegen :-))

WillemIII | 10-05-06 | 23:32

@fuckje 10-05-06 @ 23:30

Bewaren! Die worden nog geld waard!

Modderfokkert | 10-05-06 | 23:31

Als je echt op de millimeter wilt gaan wilt miepen (zoals ik nu): kijk allemaal dan nog eens die uitzending met Hanneke Groenteman als presentatrice met als gasten: Hoxha, Starf*cker, Reet en F. van Jole als tegengast.
Op het einde beticht van Jole Hoxha van commerciele motieven waarop Hoxha ferm antwoord dat Geenstijl nooit commercieel zal gaan. Niet dat ik van Jole sinsdien hoog heb staan, maar we weten allemaal hoe het is afgelopen.

collapse | 10-05-06 | 23:31

@Modderfokkert 10-05-06 @ 23:28
Lol, sewen wegens wanprestatie en je reaguursels terugeisen.

style.councillor | 10-05-06 | 23:31

@Modderfokkert,
vorig jaar heb ik 2 of 3 x een nieuwsbrief gehad, maar daar is toen ook een vorm van euthanasie op toegepast.

fuckje | 10-05-06 | 23:30

En weet je wat, ook de GS redactie weet dit en gaat vervolgens vergaderen om de ingelopen ledigheid uit te bannen. en ja hoor daar bijtje in je eigen staart, vergaderen.... redactievergaderingen de dood in den pot.

style.councillor | 10-05-06 | 23:29

Tja er gebeurt ook gewoon niks boeiends, saai nieuws....

Meneer van Dijk | 10-05-06 | 23:29

@de bier,
we spreken elkaar op msn, of is dat ook al verschraald?

fuckje | 10-05-06 | 23:28

@style.councillor 10-05-06 @ 23:21

In "over GS" wordt onder het kopje "privacy" gesproken over een nieuwsbrief? Nooit gehad... Ik denk dat ik mijn abo maar opzeg :-)

Modderfokkert | 10-05-06 | 23:28

@de bier 10-05-06 @ 23:20
Prima,
Ik wil je ook geen woorden(of Witbiermet deze temperaturen) in de monde leggen. Ook ik vind GS nog steeds amusant, maar merk wel een zekere verzadiging. Uiteraad is ook deze waarneming subjectief en in in deze mijn perceptie.

Objectief daarentegen is de meer en meer ingeslopen commercie, de Televaag conectie.

style.councillor | 10-05-06 | 23:25

@Mariska vd P. 10-05-06 @ 23:22
Dus ook met mij :)
En nu ga ik er vandoor.
Tot ooit, misschien...

de bier | 10-05-06 | 23:24

@ZoekDeNuance 10-05-06 @ 23:20
Joris is Joris de Lognazi. Als een post niet door de GS beugel kan, wordt ie weggehaald en vervangen door -weggejorist- of -edit: en dan een bijdehandte opmerking-. De bedoeling is dat jij dan denkt dat joris dat ook gedaan heeft, maar het kan net zo goed Lucas, Fleisch, ZI, G-Unite of fuckje zijn.

CoJoNes | 10-05-06 | 23:24

maker = masker

Modderfokkert | 10-05-06 | 23:23

@fuckje
Ik ga niet voor je denken maar ben het helemaal met je eens.
fuckje 10-05-06 @ 23:10

Mariska vd P. | 10-05-06 | 23:22

@style.councillor 10-05-06 @ 23:13: Zit wat in...

@fuckje 10-05-06 @ 23:13: Inderdaad, het staat al op zijn website! Ik lees die wakkere krant normaal niet... Op deze manier wordt hij nog meer bekend en is het idee van dat masker nog lucratiever!

@redactie: Ik wil meer dan alleen maar een maker, ik wil een percentage!

Modderfokkert | 10-05-06 | 23:22

@ZoekDeNuance 10-05-06 @ 23:20
Kijk eens in de colofon "over GS"

style.councillor | 10-05-06 | 23:21

@style.councillor 10-05-06 @ 23:17
D'r is veel veranderd en ik mag de stukjes nog steeds graag lezen. Maar je kunt GS niet meer vergelijken met 2 jaar geleden. Maar zoals ik al zei, het ligt niet aan GS dat ik hier even niet meer kom. PS, en ik ben absoluut niet depressief :)

de bier | 10-05-06 | 23:20

@ Style...
Bedankt voor je hulp, schiet ik lekker mee op

ZoekDeNuance | 10-05-06 | 23:20

Dat ging dus weer mis. Ik ga morgen een ander toetsenbord kopen.

Karel kwakbol | 10-05-06 | 23:19

@Mariska vdP,
wat dacht jij dan dat ik dacht?

fuckje | 10-05-06 | 23:19

Zolang de lang "kassa.geenstijl" blijft rinkelen na elke F5, zal er niet veel veranderen.

Karel kwakbol | 10-05-06 | 23:18

@fuckje
Oops.

Mariska vd P. | 10-05-06 | 23:18

@de bier 10-05-06 @ 23:16
Vind jij GS nog even vernieuwend als pakembeet 2 jaar geleden?

style.councillor | 10-05-06 | 23:17

@mariska,
ik wist niet dat jij in het parlement zit.....?

fuckje | 10-05-06 | 23:17

style.councillor 10-05-06 @ 23:13
zo ver wil ik niet gaan. Ik kijk alleen naar mezelf en op dit moment heb ik niets meer te melden op deze site (misschien wel nooit gehad, maar dat maken jullie wel uit)..

de bier | 10-05-06 | 23:16

ZoekDeNuance 10-05-06 @ 23:15
*weggejorist*

style.councillor | 10-05-06 | 23:16

* Off topic, ik weet 't *
Zeg, ik kom in de reaguursels regelmatig de kreet "weggejorist" tegen... kan iemand van de oudgedienden hier me uitleggen
1.) wat er met deze kreet bedoeld wordt, en
2.) waar 'ie vandaan komt?
Bedankt alvast!

ZoekDeNuance | 10-05-06 | 23:15

huh lijdt onder?

style.councillor | 10-05-06 | 23:14

@Maris
Nee, da's flauw en zo

CoJoNes | 10-05-06 | 23:14

He de bier, niet zo negatief he, ik mag van fuckje al naar het vagevuur.

Mariska vd P. | 10-05-06 | 23:14

@Modderfokkert,
Uli had vandaag een halve pagina in de wakkerste krant van Nederland.

fuckje | 10-05-06 | 23:13

GS lijdt onder het microsoftsyndroom, van min of meer anarchistische underdog naar trendsetter en vervolgens tot instituut verheven.
Slachtoffer van het 'eigen' succes dus.

style.councillor | 10-05-06 | 23:13

Geen goed idee, Mariska vd Snee...

de bier | 10-05-06 | 23:11

@de bier,
Precies!
Ik ken een hele fractie die van mij naar het vagevuur mag gaan, maar dat mag je niet hardop zeggen he? En geen namen, vooral geen namen!!

fuckje | 10-05-06 | 23:10

Wat een topic, iedereen wil weg... Niet doen!
Volgende topic gewoon weer over Uli!!! Jawohl!

Ik heb het! Vergeet die oranje Duitse helm, we gaan met zijn allen met een masker van die mongeaul!
Zal ze leren die Duitsers!

Geenstijl, graag een masker naar mij, voor het idee, alle inkomsten zijn verder voor jullie!

Modderfokkert | 10-05-06 | 23:10

Als iedereen weggaat, zullen we dan met iedereen een nieuw bloggie beginnen? (kuddo's van televaag in het vooruitzicht)

Mariska vd P. | 10-05-06 | 23:09

@doktersnuggles
Hey, ben ik een keer serieus..

de bier | 10-05-06 | 23:09

tsja,.. PIJNACKER BOYS EN GIRLS,.... echt k.t zoals dat allemaal gegaan is,.. maaaaar uuuuh,....
volgend jaar?weer een feestje?dan wil ik ook erbij zijn(geen lol eigenlijk)
sterkte voor alle getroffene,........ en laat het niet over je kant gaan,... denk aan de statistieken!!!!!!
er zal toch iets moeten gaan gebeuren?
groetjes vanuit de hofpleintrein,............. nog 2 en een halve week!!!!!en dan geen trein meer he?niet vergeten hoor,.... ik ga jullie missen PIJNACKERS

conducteur | 10-05-06 | 23:08

@collapse
Als je nu een politieke lul noemt die dood moet gaan is dat weer een verkapte bedreiging. moeilijk, moeilijk...

de bier | 10-05-06 | 23:07

@de bier
mischien doet een stevige politieke moord wel wonderen........ wie redt Geenstijl?

collapse | 10-05-06 | 23:05

als de bier weggaat en collapse weggaat, ga ik ook weg

CoJoNes | 10-05-06 | 23:04

de bier
doe es niet zo knorrig

doktersnuggles | 10-05-06 | 23:02

@collapse
Ja, je was ook zo snel to the point zonder boodschap.

Karel kwakbol | 10-05-06 | 23:01

@collapse
En als die vakantie niet werkt, heb ik hier toch een erg leuke tijd gehad...

de bier | 10-05-06 | 22:59

@Karel kwakbol,
Meer dan schandalig is dit!!! Hopelijk pikt de GS-redactie dit op een goede manier op, en kunnen we die Rode Haan de nek omdraaien of iets dergelijks!

fuckje | 10-05-06 | 22:58

@Karel kwakbol
hehe; ik vergat een boodschap te posten en jij zag het meteen als een correctie post omdat je @ vergeten was.

collapse | 10-05-06 | 22:58

@Karel
Weten we ook weer waarom we belasting betalen. Volgende week een reportage over het verleden van Wouter Bos bij Shell? Onder de titel: Wouter's bijdrage aan het broeikaseffect? Zal wel niet....

CoJoNes | 10-05-06 | 22:58

@fuckje

verdoeme; doe ik het weer (vluchtgedrag bedoel ik dan) en posten lukt blijkbaar ook niet fatsoenlijk.

Vakantie, net als 'de Bier'; misschien is dat de oplossing.

collapse | 10-05-06 | 22:57

@collapse
Bedankt. et-er

Karel kwakbol | 10-05-06 | 22:56

@fuckje

collapse | 10-05-06 | 22:54

@fuckje
Ik ben ook een beetje GS moe, maar dat is niet de schuld van GS. Ik knijp 'm er een paar maanden tussenuit. Misschien heb ik dan weer wat meer inspiratie om hier weer eens wat neer te kalken.

de bier | 10-05-06 | 22:52

@collapse,
deze site maken we met z'n allen. Vluchten, weglopen is de weg van de minste weerstand. Je zou ook een discussie in een bepaalde richting kunnen sturen door kritische, intelligente opmerkingen jouwerzijds.
Give it a try!!

fuckje | 10-05-06 | 22:49

Die boertjes uit Pijnacker hadden gewoon nooit wat meegemaakt en toen kwam ALiB uit de grote stad en opeens gingen de boertjes 'stadse' dingen doen en he wat gek die werden op een 'stadse' manier beantwoord.;
Wel jammer dat ze gaan zeiken als een stel wereldvreemde farmers.

Geenstijl is trouwens voor hard optreden en tegen boeren Lucas

collapse | 10-05-06 | 22:49

Wat een zeiksite is dit toch geworden zeg: als Geenstijl maar kan zeiken, doet ze dat. Geenstijl voor al uw draaikonterij. Wouter Bos kan nog wat van jullie leren.
Tot over twee maanden! of drie of nooit

collapse | 10-05-06 | 22:44

@ fuckje Als de redactie van GS het gelooft is dat voor mij goed genoeg. Maar nu spelen mijn krammen weer op. AH! Dan maar weer een shot morfine zetten. Dag!

Branie | 10-05-06 | 22:29

@fuckje
dronken?
@Job-Joost-Gertruida-MMM laat maar
Dejavu?

Mariska vd P. | 10-05-06 | 22:28

@Jan-Joris-Jaap-Joop 10-05-06 @ 22:19
Flapdrol :)

de bier | 10-05-06 | 22:20

@ Alfa75 @ 21:56
Ach ik reageer wel vaker hoor.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 10-05-06 | 22:19

Effe OT: ik was gisteren op de Veluwe en, niet verder vertellen, maar ik geloof dat ik daar een Poema zag lopen. Vreemd toch?

skcus-idlA | 10-05-06 | 22:12

@fuckje
nu versta ik je weer! Wat ik nog wil weten?? tja..

de bier | 10-05-06 | 22:11

@Branie,
en als het in de krant staat dan is het waar !
.........? huh?

fuckje | 10-05-06 | 22:09

Volgens mij worden die burgemeesters allemaal in hetzelfde klooster gekweekt.

Rabarberke | 10-05-06 | 22:09

@de bier,
wat wil je nog weten, schat?

fuckje | 10-05-06 | 22:08

@ Yammie Ben zelf een keer door een opgefokte dronken gast op mijn smoel geslagen. Eén vuistslag. Ontzette oogkas, verbrijzeld jukbeen, 14 krammen in mijn schedel. Hij van Damme? Neen. Ik watje? Ja. (Die gast is daarna door mijn vriendin tegen de grond gewerkt. Ze kregen wat moois en mijn relatie was uit. Maar dit terzijde.)
ME was gevraagd door burgemeester. Was bang voor bokswedstrijd Finland-Pijnacker na tip. Enz. enz. Staat allemaal in de krant, hoor.

Branie | 10-05-06 | 22:08

@de bier

nu je toiletmuren leest moet je toch de Br3Ez@H taal leren kennen! ;P

04 | 10-05-06 | 22:06

@fuckje
Ik begreep er vanmiddag ook al niks van toen je zo zat te tikken op msn...

de bier | 10-05-06 | 22:03

-weggejorist-

Paal | 10-05-06 | 22:00

@M3N33R V@n dYCk,
D@t Z3Gt Z3 Om M33R KuDo"sZ T3 KrYgH3n, You W33t ToG?

fuckje | 10-05-06 | 21:59

@DirkDiggler
HA! Ook al weg... ik 6 alweer, heerlijk. Vooral dit soort websites. *gniffel*
En ik heb helemaal geen behoefte om terug te gaan om te kijken. Alleen voor een bakkie chinees wellicht.

The Beasjt is er wee | 10-05-06 | 21:58

Branie@ Oh nu snap ik het,er brak een enorme vechtpartij uit en plotseling kwam een peleton ME'ers uit de hoge hoed gesprongen.
Wat een toeval en een geluk dat ze toevallig aanwezig waren.
Resultaat:een persoon op de intensive care en een ander een verbrijzelde elleboog.Zoiets krijg je niet door 1 klap,maar lijkt meer op zware mishandeling.

Yammie | 10-05-06 | 21:58

Ali B schijnt zelfs de ME-ers nog aangemoedigd te hebben nadat ie eerst het publiek helemaal had opgefokt...

de bier | 10-05-06 | 21:57

Die bedrijfsuitjes van de ME ook altijd...

Offtopic, Het is uit tussen Roxy En het stekelvarken.....

Meneer van Dijk | 10-05-06 | 21:56

precies
Ali-B is maatschappij ontegelend...
lynchen?

The Beasjt is er wee | 10-05-06 | 21:56

@JJJJ ik voel bijna de neiging opkomen mezelf te verdedigen. maar u bent waarschijnlijk agent in 0115 ?
Verbaast het me dat u tijd heeft uw lul uit uw collega zijn anus te halen en tijd vrij te maken om te reaguren.

Alfa75 | 10-05-06 | 21:56

Het is allemaal de schuld van Ali-B. Als die niet was komen opdagen waren er ook geen rellen geweest.

fuckje | 10-05-06 | 21:51

@ Yammie *Zucht* "De wurgpoging was niet de aanleiding voor de rellen die uitbraken, toen de 2500 bezoekers de feesttent rond half één verlieten. Dat was de arrestatie van een man die betrokken was bij een vechtpartij. Zo’n vijftig mensen keerden zich tijdens de aanhouding tegen de politie, die daarop charges uitvoerde."
Wurgpoging, vechtpartij, vijftig mensen keren zich tegen de politie (met stenen, begreep ik), leuk feest, verbroedering, socialisten versus fascisten, wat jij wilt.

Branie | 10-05-06 | 21:46

@CoJoNes 10-05-06 @ 21:25
Quel Gaaikema? Seth Gaaikema! De koning der flauwe woordgrappen, met deze zin getypeerd door H. Finkers.

bestestuurman | 10-05-06 | 21:33

LOL@CoJoNes. Dat wordt weer lachen. Seth is altijd goed voor volle zalen van een mannetje of twee...
@Cloggie: jij dacht dat je op moppentrommel.nl zat, of wat?

blikjegrolsch | 10-05-06 | 21:31

@The Beasjt is er wee 10-05-06 @ 21:12

Ben (gelukkig) alweer twee jaar niet meer in +31 woonachtig, maar via i-net houd ik mijzelf redelijk op de hoogte van het wel en wee van de (ongelukkige) achterblijverts.
Digitaal lijkt het in ieder geval (tot op heden) reuze mee te vallen, maar binnenkort kom ik het wel met eigen eaugen aanschouwen: de tanks in de straten, de regenjassen die je achtervolgen en de tot-de-tanden-toe bewapende ordehandhaverts in elke bus, trein en tram. En wat die feta-vreters doen, laat hen dat lekker doen.

DirkDiggler | 10-05-06 | 21:26

oh

cloggie42 | 10-05-06 | 21:26

@ cloggie
Mischien dat het volkomen onzinnig was om bij een dorpsfeest een peleton ME achter de hand te houden en in een later stadium zelfs in te zetten?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 10-05-06 | 21:25

@cloggie
Niet alles wat leuk is heeft een clou nodig.
Morgen schrijft Seth Gaaikema hier weer, hilarische punchlines als altijd.

CoJoNes | 10-05-06 | 21:25

@ Jan-Joris: maar wat is de clou?

cloggie42 | 10-05-06 | 21:22

@ cloggie42 @ 21:19
Ik vind het een leuk stukje.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 10-05-06 | 21:21

Is dit stukje van LucasPenissinister grappig bedoeld? Of heeft ie zijn pillen niet genomen?

cloggie42 | 10-05-06 | 21:19

Branie@ Waar zijn er stenen of molotovcocktails gegooid dan?Niet in Pijnacker ,voordat de ME kwam was er weinig aan de hand.Maar als een horde ME-Psychopaten op mensen gaat lopen inslaan kan je natuurlijk een reactie verwachten.
Hoe zou zo'n mongool het vinden als hij als burger op straat loopt en hij word door een paar man de typhus geslagen.Goh goh wat is hij dan zielig.

Yammie | 10-05-06 | 21:18

@The Beasjt is er wee 10-05-06 @ 21:12
Weer een teken van het verschijnsel dat de overheid daadkracht wil uitstralen door pietluttige " misstanden " aan te pakken, terwijl de grote zaken niet, of nauwelijks worden aangepakt, omdat men dat eenvoudigweg niet kan, de prutsers.

bestestuurman | 10-05-06 | 21:15

Wat een gezeik over die kids in Pijnacker, dorpsfeesten met Ali B. en DJ Jean organiseren en dan klagen dat het afsluitende freefight-gala niet aan de verwachtingen voldoet? pffffft

CoJoNes | 10-05-06 | 21:15

@ Yammie
Een feestje met Ali B. in Pijnacker is toch net hetzelfde als Ajax-ADO, krakende anarcho's en hysterisch demonstrerende hakbarren?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 10-05-06 | 21:13

DirkDigler:
"+31 dreigt inderdaad in sneltreinvaart af te razen op een plaatsje op de ranglijst der politiestaten, met stip"
JA! En binnenkort krijg je 030 boetes als je huisnummerbordje niet "goed" is.

The Beasjt is er wee | 10-05-06 | 21:12

0115 dat zeg ik.. paar fabrieken met een Gat (terneuzen) en de rest allemaal secundaire inslagen. :)

"snok" .. t geluid van een brok knuppel op een ander zijn ribben.
(daarna wat gekreun)

"plop" <gevolgd door scherpe pijn en braakneigingen> knuppel jou ribben.
(t word wat zwart voor de ogen indien goed geraakt)

Stefannn | 10-05-06 | 21:11

@ fuckje Nee, dat denk je maar.

Branie | 10-05-06 | 21:10

Ik zou zeggen Yammie, zet een broemfietshelm op en vraag zometeen eens aan een vriend of hij een straatklinker of molotov cocktail naar je hoofd wil gooien. En kom dan hier terug om nog eens uit te leggen van dat "laf" en dat "ongewapend"

Branie | 10-05-06 | 21:09

@Branie,
dat hebben wij ook altijd na het korfballen......

fuckje | 10-05-06 | 21:06

Branie@ Dat zal best wel,van die sex dus.Maar ik vind het laffe klootzakken.
Ik heb persoonlijk niks tegen geweld maar het moet wel een beetje eerlijk blijven,een tegen een heb ik geen probleem mee.
Maar een groep bewapende en beschermde(schilden) me'ers die op ongewapende mensen inslaan,krijg ik kotsneigingen van.

Yammie | 10-05-06 | 21:06

@ Yammie: Dat is allemaal waar. Ik ken wat lui die ME diensten gedraaid hebben. Maar wat ze ook allemaal zeiden: de sex na afloop is fantastisch! Dat zet mij dan weer aan het denken....

Branie | 10-05-06 | 21:00

@Yammie 10-05-06 @ 20:56

En terecht. Aan sympathieke gasten, die te vriendelijk en meegaand zijn, heb je niets in crisissituaties. Het komt er op aan die apen goed aan te sturen, en daar heeft het in dit geval misschien ook aan gelegen.

bestestuurman | 10-05-06 | 20:59

0115 axel, hoek, philippine, sluiskil, spui, sas van gent, terneuzen, westdorpe, zuiddorpe, zaamslag, biervliet, overslag

dvdh | 10-05-06 | 20:57

ME'ers zijn facsistische zwijnen.Als je normaal, gezond, en verstandig bent ga je niet zulk werk doen.Ik denk dat ze speciaal geselecteerd worden op psychopatische eigenschappen.

Yammie | 10-05-06 | 20:56

'De politie is je beste vriend'... dat is het nou net. De politie is juist niet je beste vriend! Wat een gloeiende onzin was dat. En de ME is al HELEMAAL niet je beste vriend. Als je die inderdaad opgefokte gasten met hun knuppels ziet aankomen (die net een bakkei langs d'r lui smoel hebben zien zeilen) kun je 2 dingen doen: Heel rap optyfen of de klappen incasseren. Maar niet: "Hee eikel, ik wou alleen me scooter even pakke, man!", en dan zeiken over een blauwe plek. Oh-oh, wat erg. In Pijnacker denken ze nog steeds in het Bromsnor-idioom. Watjes en stumpers.

Branie | 10-05-06 | 20:55

0115 terneuzen of een gat er vlakbij ?
Nee, geen telefoonboek.. zit hier in zo'n gat van er vlakbij.
7 man? vent.. zoveel blauw heeft t politieburo hier niet eens!
* ok, hoogstens met de dag / nacht en administratie miep erbij *

Stefannn | 10-05-06 | 20:54

Wat een ophef over een paar gebroken botjes her en der in Pijnacker (we call it the asshole off the world)!
+31 dreigt inderdaad in sneltreinvaart af te razen op een plaatsje op de ranglijst der politiestaten, met stip, net iets onder Noord-Korea en Iran.
Storm in een glas water. Peop gebeurt, leef er maar mee, morgen lach je erom.
Bovendien moet je je niet inlaten met ME'ers, dan kun je logischerwijs een aantal fikse klappen verwachten (mooi geluid trouwens: gummi op naakte mensenhuid).
Weest bovendien blij dat je niet in +33 of bv +34 naar een uit de handlopend buurtconcertje bent geweest, dan had je wel anders gel*ld, als dat uberhaupt nog mogelijk was...
Burgervadertje wel royeren, niet vanwege ME optreden, maar vanwege z'n slappe houding nadien.

DirkDiggler | 10-05-06 | 20:50

'De politie is je beste vriend'. Prachtige slogan.

Murdockyoufool | 10-05-06 | 20:44

woefhap

hooizak | 10-05-06 | 20:43

als de mensen gewoon weer wat respect voor me elkaar krijgt dan heb je zulke actie's niet nodig .als ik bij die ME was en van die gaste gaan stenen gooien en zo dan had ik er echt wel op los geslagen .want sommige kan je geen respect leren maar moet je het erin slaan .ik vind dat de politie goed opgetreden heeft

larry | 10-05-06 | 20:40

@chiant

Nou niet gelijk de politie in de slachtofferrol drukken, met je "het zijn ook vaders en moeders" en "ze hebben trauma's" Ik ken toevallig wat pliesie die met enige regelmaat optreden als ME'ers en die vertellen vooral dat het een enorme kick is en dat ze vaak opgehyped met hun stokjes staan te wachten totdat ze de eerste tikken mogen uitdelen...

E.duardo | 10-05-06 | 20:28

Begrijp ik nou goed dat deze CDA-burgemeester een eigen SA-clubje heeft dat zonder morren zijn bevelen opvolgt?
Hoezo eng!

blikjegrolsch | 10-05-06 | 20:24

Van mij mag elke bezoeker van een concert van de nep-reppert Ali B. neer geknuppeld worden, maar ff serieus. Het zero-tolerance beleid van de overheid is op zich best te volgen, maar lokale overheden & politiekorpsen slaan regelmatig door. Burgemeesterts van zo'n gehucht als dit zijn blijkbaar niet in staat om met dit soort eventualiteiten te dealen, of slaan compleet door om zich tegen grotere bazen te bewijzen om whatever reason. Ook de pliessie biedt blijkbaar niet het beste van het beste, lees momenteel de Endstra-tapes, als je alleen de taalveaudten al telt, en dat vergeet ik de grammatica maar even, dan doet je het ergste vrezen voor de rest van het niveau van de gemiddelde agent....

brutus68 | 10-05-06 | 20:15

Vreselijk! Vreselijk allemaal! Die zielige mensen. Nou ja, hebben ze in dat duffe Pijnacker in ieder geval de eerste 20 jaar wat om over te praten tijdens de verjaardagspartijtjes. Elk jaar wordt "de nacht van Pijnacker" herdacht, Pijnackerveteranen leggen de kransen 's nachts binnen. Hee... eigenlijk een win-win situatie! Bedankt, burgervader! Mooi werk!

Branie | 10-05-06 | 20:10

HondUUUHHH!

braadlap | 10-05-06 | 20:00

@ fuckje
Je zult maar een vader hebben die machtig genoeg is om een horde jonge mensen in harnas met schilden en knuppels en vol adrenaline en testosteron bij voorbaat te kunnen ophitsten!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 10-05-06 | 19:58

@fuckje
Hé, kijk eens aan. (Ik lees geen Televaag)
Met een beetje geluk zitten de kids op een kostschool of een ander kakinstituut in een dorp of stad ver weg.
Maar ik vind het niet meer dan terecht dat die burgemeesterkids een trap krijgen van hun vriendjes die wel klappen kregen.
Samen uit, samen thuis...

da wizard | 10-05-06 | 19:56

Chiant 10-05-06 @ 17:58 Helemaal mee eens. U ziet ME? optiefen alsof u leven ervan af hangt. Aan de andere kant moet u het verhaal van de slachtoffers niet vergeten maar als ik weer een kansloos jochie met een nike petje op tv zijn verhaal zie doen ben ik bang dat de ME harder had mogen meppen..

Stijlloze-Shoqeerder | 10-05-06 | 19:56

@Alfa75 10-05-06 @ 19:10

0115 ? Gelieve alleen bij grotere steden te refereren naar de plaatsnaam door middel van netnummers. U neemt toch niet aan dat heel Nederland het netnummer van dit kutdorp kent?
PS Achterwielaandrijving heerscht.

bestestuurman | 10-05-06 | 19:55

@da wizard,
Burgermeester Buddenberg heeft ook een zoontje. Citaat Telegraaf van vandaag:" Het optreden van de politie wordt mij rechtstreeks in de schoenen geschoven. Voor mijzelf zie ik de gevolgen als beroepsrisico, maar voor mijn gezin is dit niet leuk. Mijn 15-jarige zoon wordt door leeftijdsgenoten aangesproken over wat zijn vader allemaal heeft gedaan".

fuckje | 10-05-06 | 19:51

Aan al de verhalen te horen was er wel spanning en sensatie daar! Ik had er 100 euro voor over gehad om op een balkonnetje het geheel van bovenaf gade te kunnen slaan haha

Versace | 10-05-06 | 19:49

Zelfs de vouwelijke pliesie heeft 'n snor.

orca | 10-05-06 | 19:48

Die pet past ons allemaal, maar die broek...

petbur | 10-05-06 | 19:39

niks mis met de ME. laat dat kutvolk zich maar gewoon gedragen.

zakje pinda´s | 10-05-06 | 19:37

Amen Lucas.

Ridge Forrester | 10-05-06 | 19:35

Dus de dochter van de burgervader is de enige die er zonder trauma of klappen vanaf is gekomen, met dank aan papa zijn bevoorrechte situatie!
Ik denk dat ze de school of de straat de aankomende tijd maar beter kan vermijden...

da wizard | 10-05-06 | 19:34

Je pa was zeker überkalm en correct in zijn taalgebruik en ook niet enigszins bezig met uitten van verbale dan nonverbale agressie enzo.

The Beasjt is er wee | 10-05-06 | 19:18

Hoe deed je pa dit uitleggen?

..Whatever | 10-05-06 | 19:15

Mn Pa (60) is gemolestreerd door 7 pliesies in 0115 omdat zijn aanhanger eventueel iets te zwaar geladen had zou kunnen gewezen zijn. NOT !!

Alfa75 | 10-05-06 | 19:10

Kut ME.... meer kun je er niet over zeggen

024_kicksass | 10-05-06 | 18:52

Hier ter plaatse zijn alle agente's blond en zeer bijtwaardig.
[quote] Ik zit bier te drinken, dat houdt me traag. [/quote]

boomklever2 | 10-05-06 | 18:48

Incompetent was ik nog vergeten, zijn ze ook.

orca | 10-05-06 | 18:43

Bij mijn weten moet je je speciaal opgeven om dienst te mogen draaien bij de M.E., dat zegt al iets, ten tweede moet je er politieagent voor zijn en dat zegt nog veel meer, betekent nl dat je voor de rest overal totaal ongeschikt voor bent en je ook nog eens wil beschermen achter een uniformpie.... Treurig, ik zou zeggen; Bromsnorren in Nederland, get a life and a real job!

bubka | 10-05-06 | 18:39

Correct!
diensthond is en blijft een BEETJE-geleide-projectiel ,
Overgens even gemakkelijk gezegt, moet je je maar niet laten (bijna) wurgen, hoeft n hondje je ook niet komen helpen.
Roep je t risico ook niet op een paar weken moeilijk zitten.
Ook deze agente heeft een wijze en niet te vergeten les geleerd.
(toch?)
De beestjes bijten.. ja klopt, daar krijgen ze nou elke dag hun vreten voor.. om te bijten!
Gezien de gemiddelde politie-agente-reet hoop ik dat de hond daarna wat flos of mondspray kreeg aangeboden.

Stefannn | 10-05-06 | 18:36

@ Chiant 17.58
Goed gesproken!

WinX | 10-05-06 | 18:34

@Stefannn
Da's weer heerlijk relativerend.
Maar het was toch echt de bijna-geworgde agente die de beet incasseerde.

boomklever2 | 10-05-06 | 18:32

Laten we voor een compromis gaan en deze ME-ers naar het WK sturen. Liefst naar een risicowedstrijd zoals Polen-Duitsland. Kijken of ze tegen zulke gasten video.google.com/videoplay?do...26&... nog zo stoer zijn.

Igorus | 10-05-06 | 18:31

de politie is uw vriend... (in mekaar aan 't meppen)

evilbelgian | 10-05-06 | 18:30

@ Joris

Ik zat bier te drinken, dat houdt me traag.

Brusselmans | 10-05-06 | 18:29

Zijn luie honden Chiant, bijna allemaal. Hoop ook nog corrupt. Politiek correcte praatjes verkoop ik al jaren niet meer. Allemaal eigen ervaring. totdat onomstotelijk is bewezen dat de ME goed zat in Pijnacker ga ik ervan uit dat die beschuldigingen kloppen. Dat verhaal van die gewurgde pliesin geloof ik al helemaal niet, plus dat die hond leip is. Als dit 'n verwurging was had er gericht geschoten dienen te worden en wás d'r gericht geschoten, maar nu, 5 dagen later, komt er 'n zielig verhaal naar buiten. Wil ze 'n boeket soms, of naar rondom 10? totaal bs-verhaal.

orca | 10-05-06 | 18:29

@boomklever2
ho ho! zeker niet!! , ook geen fan-van , ( in tegendeel ).
Hoe raar dat ook klinkt.

Stefannn | 10-05-06 | 18:26

Persoonlijk zou ik mensen met een stok slaan een kudtbaan vinden.

Voldoening uit je werk halen krijgt wel een raar smaakje zo.

trespasser | 10-05-06 | 18:26

@Stefannn
rustig maar, ik nam, blijkbaar ten onrechte aan, dat je een overwerkende ambtenaar bent, wat op zich al niet klopt.
Mep er maar vrolijk op los.

boomklever2 | 10-05-06 | 18:24

je neemt die hond toch niet voor niks mee,
beestje de hele avond wachten en niet mogen bijten zeker?
Tetanus prikje en een paar hechtingen.. paar weken later merk je er niks meer van hoor.
Beelden niet gezien.. maar, je loopt uit de vreet tent.. en je denkt, hee, daar word gevochten.. en, dat rare bruine beestje.. dat is vast aaibaar.
Wat denk je nu zelf?
U wilt sensatie? u loopt risico.
Alleen een beetje zuur als je natuurlijk na een welgemikte klap je broodje kebab er weer uitkotst natuurlijk.
Life sucks :)

Stefannn | 10-05-06 | 18:23

als ze nou een keertje mepten ok, maar de mongeaulen lieten ook honden los, en sloegen mensen die net bij de plaatselijke shoarma tent geweest waren kapot. (gezien op rtl4)
dan hebben ze toch qua mijn inzien niet goed behandel.
Deaud moeten ze

Hertog Joris | 10-05-06 | 18:20

@orca
Nu weet ik niet wat jouw ervaringen met de pliesie zijn, maar in mijn geval wil ik de door jou genoemde percentages omdraaien.

Chiant | 10-05-06 | 18:17

-edit spamhoerrrr en hoop dat je niet zat te typen brusselmans-

Pinkpower | 10-05-06 | 18:16

@neuzel 10-05-06 @ 18:10
Ik bedoelde de mentale voorbereiding eigenlijk, soms zijn die gasten te opgefokt snapt u..

Zeven | 10-05-06 | 18:15

Als pliesie heb je op zaterdagavond de keuze, of je zit in je vrouw of je hebt ME-dienst. Je kan zo'n feest beter zondag organiseren, dan is de ME handtam. Overigens is elke cop voor 95% 'n l*l en voor 5% ok, maar da's weer 'n ander verhaal. Gristenburgemeesters zijn ook voor 95% bagger en die andere 5% zit thuis met wachtgeld.

orca | 10-05-06 | 18:13

@Igorus
Mijn vriend en nog enkele anderen stonden ook in de rij bij het bureau van 040 om hun beklag te doen; ook zij hadden één of meerdere onterechte rode striemen op het lijf. Overigens allemaal, net als ik destijds, sensatiezoekers die bleven kijken, wellicht zelfs meejoelden en het allemaal prachtig vonden totdat het er écht om spande.

Chiant | 10-05-06 | 18:13

"Raddraaiers neerknuppelen & werkenloze gedwongen ter werk stellen ten behoeve van de gemeenschap en spreek je geen verstaanbaar nederlands t land uitflikkeren."

Dat doen ze al Stefann, dat noemen ze de M.E.

TM | 10-05-06 | 18:12

Het was een politieagente geen agent.

Pim de la Parra | 10-05-06 | 18:12

@boomklever2
Dus omdat ik voorstander ben van politiegeweld (jaa, dat lees je goed ) en/of hardhandig/direct optreden ben k zo'n dwaas bomenknuffelaartje?
Neeeyyy.. die bomen moet je omzagen & opstoken. Raddraaiers neerknuppelen & werkenloze gedwongen ter werk stellen ten behoeve van de gemeenschap en spreek je geen verstaanbaar nederlands t land uitflikkeren. (dus daar valt een limburger ook onder)

Stefannn | 10-05-06 | 18:10

@Zeven het lijkt mij vrij logisch dat de ME warm moet lopen. met een hogere dosis adrenaline in je bloed is je weerstand hoger.

neuzel | 10-05-06 | 18:10

@chiant
Er is wel verschil tussen 1 toevallige klap en 36.

Igorus | 10-05-06 | 18:09

@trapleuning 10-05-06 @ 17:38 : Exactement. Tot die tijd zal er niets verbeteren, en zul je de ME-er die jouw elleboog heeft verbrijzeld niet kunnen aanklagen. Ik ga die litanie die ik eergisteren opschreef hier niet meer herhalen. Maar je hebt volkomen gelijk. Dit is gewoon gelegitimeerd gebruik van geweld door anonieme botte honden(sorry @ bottehond!) die niet vervolgd kunnen worden.

TM | 10-05-06 | 18:08

zie Mr. D 17:43 uur, hahaha!

orca | 10-05-06 | 18:06

orca 10-05-06 @ 17:55
Hoe kom je erbij dat de ME nooit op het Mercatorplein word ingezet?

gevallenverstand | 10-05-06 | 18:05

Ik vraag me gewoon af hoe het met rood kapje is aka Mariska van de Pijnacker

Urby McFluffin | 10-05-06 | 18:04

Volgens mij mag er wel eens grondig onderzoek gedaan worden naar de voorbereidingen van een ME-knokploeg voor zij (eventueel) in actie komen. Die gasten schijnen vreselijk opgejut te worden voor zij aan t werk gaan. Dit verhaal over buitengewoon geweldadig politieoptreden staat niet op zich; ook bij voetbalwedstrijden schijnt dit vaker voor te komen. Ik ken zelf sowieso al twee gebeurtenissen hiervan (In Utrecht en in Breda).

Zeven | 10-05-06 | 18:03

@Stefannn 10-05-06 @ 17:50
Zijn die spirituele dagen al weer voorbij? Hoe was de cursus roet- en kaarsvlam lezen?

boomklever2 | 10-05-06 | 17:59

@Lucas
Nogal voorbarige stemmingmakerij. Ook pliesies zijn mensen, veelal vaders en moeders, en zullen echt niet zomaar erop los rammen. Sterker nog: De meeste pliesies die bij een dodelijk ongeval van een kind of een tiener ter plaatse zijn geweest hebben daar zoveel emotionele schade van dat zij professionele hulp nodig hebben. Dan zullen ze toch zeker niet zonder noodzaak geweld opp minderjarigen toepassen!
Een onderzoek is inderdaad noodzakelijk. De ware toedracht en het verloop dienen te worden onderzocht en geëvalueerd. Ik vermoed echter dat de brave schooljeugd tóch iets minder braaf is geweest...
En in de commotie zal het ongetwijfeld zo zijn dat er ook meelopers of zelfs toeschouwers een klap van de wapenstok hebben opgelopen. Ik kan mij zeer goed voorstellen dat het voor een pliesie erg moeilijk is om in al die commotie in een fractie van een seconde onderscheid te maken tussen de aanstichters en de rest. Dat heet dan collateral dammage en is te betreuren. Maar dat mag niet leiden tot het bekritiseren van het optreden van de pliesies. Die jongeren die dan wellicht onterecht met de "lange arm van de wet" in aanraking zijn gekomen, hadden ook een veilig heenkomen kunnen zoeken voordat er charges werden uitgevoerd.
-
Zelf zat ik een jaar of 15 geleden ooit in 040 een koud pilsje te drinken met een vriend van me op een terrasje, toen er van de kant van het CS een groep 020-supporters kwam opzetten. Tegelijkertijd kwam er vanaf de kant van het Stratumseind een groep 040-supporters. De derde weg was recht vooruit en daar stond een flink blik ME opgesteld. Omdat wij de pret niet wilde missen zijn we blijven zitten totdat de ééncelligen elkaar in de haren vlogen. Toen zijn we gevlucht en in het kader van "de pliesie is je beste vriend" kozen wij het hazenpad langs de ME. Deze echter had de handen vol aan de ééncelligen en kon, ondanks ons intelligente voorkomen, geen onderscheid maken: ik kreeg een forse mep met de wapenstok toen ik langs de ME probeerde weg te vluchten. Later die avond heb ik mijn beklag daarover gedaan bij het bureau van 040. Na enig overleg werden mij excuses aangeboden en werd mij uitgelegd hoe één en ander heeft kunnen gebeuren. Het advies was om in de toekomst in een soortgelijke situatie niet als toeschouwer te blijven staan kijken, maar om direct weg te gaan en als dat niet meer mogelijk is de kroeg binnen te gaan of in ieder geval te blijven zitten. In ieder geval niet met de relschoppers op te trekken. Hoewel die mep van de wapenstok me bijzonder veel pijn deed, kon ik me wél verplaatsen (gezien de toestand die toen heerste) in de positie van de ME'er die had uitgedeeld. Ik heb het erbij gelaten vanwege het excuss dat mij is gemaakt en het advies dat mij is gegeven aangetrokken.

Chiant | 10-05-06 | 17:58

Ons eigen Helmond in de Randstad.

trespasser | 10-05-06 | 17:58

Waarom wordt de ME nooit ingezet op het Mercatorplein eigenlijk?

orca | 10-05-06 | 17:55

hij ging toevallig op het juiste tijdstip weg (de ME liep buiten al warm en alle leden hadden helder een foto van de burgemeester die ze NIET moesten slaan op het netvlies) en trof buiten toevallig zijn dochter aan. ik denk dat het anders ging. binnen heeft hij zich in het zweet gezocht naar zijn dochter, raakte in paniek omdat hij haar niet kon vinden en ging snel naar buiten om verder te zoeken. daar trof hij haar aan en zei half hijgend en de natte zakdoek in zijn zak wegmoffelend: "he, jij nu ook al naar huis?"

neuzel | 10-05-06 | 17:53

@ Blitzzz

Fijn dat je me even aanvult, dat zijn van die dingen die alleen insiders weten. Als outsider heb je daar geen weet van en kan je dat er niet bij vermelden hè.

Trouwens, als alle mannen homofiel zijn en alle vrouwen neuken met prinsen dan vind ik het best. Ken nog wel een paar leuke (maar o zo domme) blonde dames die ik wel eens royaal wil verwennen.

Prins | 10-05-06 | 17:52

Wellicht kunnen we Pijnacker toevoegen aan de Gooi en Vechtstreek...

Feldmeister | 10-05-06 | 17:51

GS heb toch lekker de schult

:PP

The Beasjt is er wee | 10-05-06 | 17:51

grinnik, hier nog 1 .. staat ook op fuckajax

Stefannn | 10-05-06 | 17:51

Als u politie naar de strot grijpt, dient u meer corrigerend slaag te krijgen.
Af en toe wel moeilijk he.. als de man/vrouw in blauw zegt dat je moet opbokken.. moet je dat ook doen.
Wedde dat diegene die klappen hebben gekregen de volgende keer WEL luisteren?
(ervarings deskundige hier ;) )

Stefannn | 10-05-06 | 17:50

@ Joris

Ik was goedver net een comment aan fuck-fc-bal-op-het-dak aan het typen!!!
-edit ach, valt onder de noemer bijvangst -

Brusselmans | 10-05-06 | 17:49

-weggejorist-

fuckajax | 10-05-06 | 17:45

het is in ieder geval mooi dat er wat volksoproer is. Die klootzakken in den haag moeten zien dat men hen zat is, en deze burgemeester is een flunkie van den haag, benoemd door de corrupte politiek. Nu eisen dat de burgemeester opstapt!

geytennöker | 10-05-06 | 17:45

correctie, niet het gajes maar de vrouwlijke agent werd in den kont gebeten door de hond in de chaos die ontstond.

boomklever2 | 10-05-06 | 17:44

Nu weten we het wel.... het wachten is op reacties: "waarom wordt de ME nooit ingezet op het Mercatorplein" e.d.

Mr.D. | 10-05-06 | 17:43

Tssss... wat wil je dan als je in PIJNacker woont...

Feldmeister | 10-05-06 | 17:43

@ Prins
We schijnen ook nog homo te zijn en prinzen te neuken.
Veels suck6 :)

Blitzzz | 10-05-06 | 17:43

BrEeZaH's en Ali B fan ?? Nou en :D good job ME !!

rroobbeerrtt | 10-05-06 | 17:41

Het lijkt er sterk op dat voor onze 'redactie' de komkommertijd al een aanvang heeft genomen. Doodziek word ik van die voortdurende links naar het AD.

Bouwfraudeur | 10-05-06 | 17:40

Typisch Nederlandse politiek. Grove fouten maken en nooit schuld bekennen. Ik word pisnijdig van de CDA met hun normen en waarden. Flikker toch op, burgemeester!

zure hond | 10-05-06 | 17:38

de ME moet identificatie op het pak krijgen, alleen dan zullen ze zich wel een beetje gedragen.

trapleuning | 10-05-06 | 17:38

Wat een gejammer.. krijg je klappen tijdens een relletje, ga je piepen.. goede leer voor de volgende keer..
Hond bijt, ME slaat.. U ziet hond of ME ... loop de andere kant op als je geen slaag wilt.
U wilt spectakel en zien wat er gebeurd?
AU !

Stefannn | 10-05-06 | 17:37

M.E. denken ook echtt dat ze alles zijn, Altijd uitlokken.. en met hun wapens beetje onschuldige mensen pakken:s

mister_uniek | 10-05-06 | 17:35

Als er één slaapdorp in Nederland is dan is het Pijnacker. Midden in de randstad maar dood als maar kan.. Maarja, achter die gevels gaat een ander gezicht schuil. Inteelt... Merkte het altijd al op school, alle kinders uit Pijnacker waren in meer of mindere mate gestoord.

Prins | 10-05-06 | 17:34

ik vraag me af wat de rijksrecherge met dit gedoe gaat doen, als er gebeurt wat ik denk dat er gaat gebeuren (helemaal niets dus) dan mag de plaatselijke jeugd van mij het lokale politiebureau laten affakkelen.

frozenhenk | 10-05-06 | 17:33

toch zielig van de ME, maar ook zielig voor de ME, doen ze eindelijk iets, zeikt de hele media over ze heen...

theRedFlag | 10-05-06 | 17:33

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl