Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Alle 30 opgetieft!

Ik denk 30-0Bo! Allemaal even Rita kijken. Mevrouw zit NU bij NOVA op Staatstelevisie III te vertellen over alle hakbars die ze reeds heeft gefeteerd met een enkeltje thuisland. Maar liefst 30 terroristen heeft Verdonk de afgelopen anderhalf jaar ongewenst verklaard. Over adequaat handelen gesproken. Oh, u verwerpt ons? Mooi, dan verwerp ik u. Toedeledokie! Van die dertig zelfontbranders zijn er 16 inmiddels op het vliegtuig gezet, 14 hakbars moeten nog even wachten tot de tickets klaar zijn. Het gaat om 10 Algerijnen, 6 Marokkanen, 9 Aziaten en nog wat bijvangst. Onder hen ook vier vriendjes van Samir Azzouz. En Reisbureau Rita laat NOVA weten dat het druk kan worden op Schiphol. “Mensen die een gevaar zijn voor onze openbare orde of de veiligheid van de staat horen niet in Nederland. Als ik ze dan ongewenst kan verklaren, dan zal ik dat zeker doen. Het beleid kan op dit punt nog effectiever”. Kortom: Let's go! Vergeet u dat polletje bij Nova niet? Kan wel wat hulp gebruiken...

Reaguursels

Inloggen

@ Pannie de Opperreaguurder 03:23
Ik snap niet helemaal je kritiek. Met het eerste gedeelte ben ik het wel met je eens. Bij het overgrote deel van de moslims is er niets aan de hand. De tweede zin vind ik wat minder geschikt. Theo een intellectueel?
Bovendien als je hier iemand vermoord moet je de gevangenis in voor een aantal jaren/decennia, en dan kun je wst mij betreft gewoon terugkeren in de NL maatschappij. Tenzij desbetreffende persoon nog steeds een godsgloeiende hekel heeft aan bepaalde personen.

King of controversy | 05-04-06 | 18:29

@Ksi
Waar blijven die foto's van de Boslim en die dikke chinees live in actie te Hong Kong ( de echte reden waarom Wouter Boslim de zak heeft genomen ( lees gekregen) bij de koninklijke?

Verder voor degene die mekkeren over het standpunt van Verdonk op andere tereinen, www.vvd.nl.

Veligheidsdiensten zijn naar ik mag aannemen nu wel alert en tappen alle GL lijnen inmiddels af voordat de kameraden weer een macrobioot klaarstomen om het vuile werk op te knappen, want uiteraard maken deze engerds wel uit wat goed is voor het volk.

capo | 05-04-06 | 14:13

Hulde aan Rietje!!!!!!!

Lucky Kitty13 | 05-04-06 | 13:36

De enige verworvenheid van Rita is dat zij doet waarvoor zij is aangesteld en dat zij haar rug recht houdt als het geteisem haar met kulargumenten aanvalt.

Ik hoop dat Rutte het wint, helaas denk ik dat hij niet zal zijn opgewassen tegen de cascade van oneigelijke drogredenen waar het geteisem iedere discussie doodmaakt.

Hij zou in directe uitzendingen gewoon aan kontol Bos moeten vragen waarom hij niet uit de kast komt en hoe het ook al weer zat met dat erotisch akkevietje met die chinees in Hong Kong. Ook zou hij kunnen vragen aan b.v. Witteman en andere leden van de geteisem coterie hoe het komt dat jij en al die andere inkse zakkenvullers in het bezit zijn van salaris BV's om daarmee legaal belasting te ontduiken.

Ook zou hij kunnen vragen wanneer die linkse zakkenvuller voor het laatst iets gratis en voor niets, zonder een "kijk mij eens sociaal bezig zijn collega" camera of microfoon iets gedaan heeft voor de hulpbehoevende medemens waarvoor het geteisem altijd zegt op te komen.

Op een nette manier zeggen: "linkse journalist houdt nu eens eindelijk je stomme kontol Bos beschermde linkse geleuter voor je en probeer tenminste de schijn van een intelligente objectiviteit op te houden als je mij bevraagt" zit volgens mij niet in de genen van Rutte maar ook niet bij Rita. Ik zie wel wat in een duolijsttrekkerschap waarbij beiden de ander de volledige ruimte geven om ook tegenstrijdige uitspraken te doen en zich te voorzien van verkiezingsschoenen met stalen neuzen.

Ik denk dat de verkiezingsstrijd uitsluitend en alleen gevoerd zou moeten worden tegen het links journalistiek geteisem, tegen de NOS, de opinierubrieken bij de P.O., de linkse pulpbladen, de NVJ en de subsidieverkwanselaars verenigt in de Keer het Tij bende.

Het publiek kan dan zelf oordelen of zij reeds jarenlang bedonderd worden door het links journalistiek geteisem. Iedereen weet dat partijprogramma's uitsluitend bedoeld zijn om voor de verkiezingen de dommen zand in de ogen te strooien en dat het feitelijk alleen om het mannetjes maken gaat.

Ksi-Ziks | 05-04-06 | 13:28

Nou Onderbuik ik ben weldegegelijk onafhankelijk, doordat de klimaat in NL harder wordt gaan de allochtonen zich ook anders opstellen lees stembewuster waardoor PVDA steeds groter gaat worden. Een coalitie is zo gevormd, een ieder weet dat SP Groenlinks openlijk aan het flirten zijn. Rita wil zich aansluiten bij een grote partij. En heeft dus vandaag duidelijk gemaakt dat ook de PVDA niet wordt buitengesloten. Dus die splinterpartijen kunnen het helemaal schudden. Ik sta niet te springen op PVDA....

independ | 05-04-06 | 13:03

@Onderbuik 05-04-06 @ 12:33:
Nee, ik bezig die woorden niet naar aanleiding van Verdonk, die ik zoals reeds gezegd een uitstekend minister van Integratie en Asielbeleid vind, maar naar aanleiding van lieden alhier die verwachten dat met Rita Verdonk het hele probleem van de allochtonen wordt opgelost. Dat is op zich een bergijpelijke reactie want we kennen Rita Verdonk alleen van dat beleidsdossier, en dat soort juichreacties vind ik dus bedenkelijk. Het is maar afwachten of Rita over andere beleidsterreinen ook iets zinnigs heeft te melden.
En zodra er aanleiding voor is zal ik ook hier links populisme op dezelfde manier aanpakken, wees niet bevreesd. En is niet op Geen Stijl, dan wel hier:
www.volkskrantblog.nl/blog/3791

crixus | 05-04-06 | 12:46

@independ
dat zijn een hoop vragen, je mag ze van mij zélf gaan beantwoorden. Ik hoop wel dat je écht independent bent overigens, want de pvda is het zeker níet.

Onderbuik | 05-04-06 | 12:42

hehehehe .. als een marokaan dus op straat en beetje dreigend doet is dat een reden om hem uit te zetten ? hehehehe

Draaitafel Demagoog | 05-04-06 | 12:40

Rita voor president? Hoe dom kan men zijn om dit uit te roepen over een persoon die zelf niet waar ze voor staat? Uitzetbeleid? Wat is de oplossing volgens jullie als ze MP wordt? Dit is haar huidige post waar ze in uitblinkt: al duizenden schrijngevallen hebben een verblijfsvergunning gekregen. Daarnaast heb ik nooit gehoord dat er vluchten vol met mensen de grens zijn overgevlogen naar land van herkomst. Laat haar ajb op haar post blijven zitten dan heeft ze nog tenminste iets te beteken voor de maatschappij. MP wordt ze nooit. Wat voor regering er komt PVDA zal er zeker in zitten.. Met of zonder Rita

independ | 05-04-06 | 12:38

@crixus
ik ben geen leugenaar, dus let een beetje op je woorden.
Je hebt n.a.v. Verdonk direct over .... in het Duits vertalen..., ... behoeft aan een Grote Leider..., ... laarzen uit het vet halen...
Dit zijn typisch voorbeelden van woorden uit het linkse-ondemocratische systeem Als jij niet bij die kliek hoort, gebruik dan op zijn minst betere woorden. En doe vooral niet zo denigrerend naar andersdenkenden. Daarmee wek je de indruk dat het laagje beschavind van jou maar flinterdun is: alleen jíj denkt na, alleen jíj denkt niet in links vs rechts, enz. enz.
ps. Laat eens een reaguursel horen( nee niet nu) over de kudde van Jan Marijnissen, dat zou ik tenminste een origineel geluid vinden.

Onderbuik | 05-04-06 | 12:33

@Birds Eye 05-04-06 @ 12:11:
En wat is de waarheid dan? Kom maar op!

crixus | 05-04-06 | 12:16

@Onderbuik 05-04-06 @ 12:03:
Onzin. Dat heb ik helemaal nergens beweerd. Je legt me woorden in de mond die ik niet heb geebzigd. Je bent een leugenaar en gebruikt drogredenen. Nogmaals ik ben niet links. Bovendien heb ik gezegd dat ik voorstander van het huidige asielbeleid van Verdonk ben. Maar ik vind het wat magertjes om Verdonk met die verdienste dan ook maar politiek zalig te verklaren zoals de een groot deel van reaguurders doet. Er wordt maar klakkeloos vanuit gegaan dat Verdonk een soort nieuwe Pim Fortuyn is. Dat is onnadenkend kuddegedrag en dat is pas dom EN verdacht. Dan maakt het verder niet uit of het rechts of links populisme is. Ik zeg hetzelfde als het over de kudde gaat die achter Jan Marijnissen aanhobbelt.

crixus | 05-04-06 | 12:15

@onderbuik 12:03
Helemaal mee eens !
Het is te gemakkelijk om op basis van leugens een ander zwart te maken.
@crixus
Ik vroeg je al eerder: hou op met je gekonkel. Hou het bij de waarheid.

Birds Eye | 05-04-06 | 12:11

@crixus
"... Ik prefereer het om zelf na te denken en mijn eigen mening te vormen op basis van de feiten en niet op basis van schreeuwsels en roepsels in de media...."
dit klinkt leuk, maar ik merk er bij jou niet veel van, je beperkt je tot cliché's van de linkse kerk: als je niet (extreem-) links bent ben je rechts en dus verdacht. Lees je eigen reaguursels nog maar eens na. Volgende keer meer sucses... En dat je nog steeds weinig weet van het beleid van Verdonk vind ik ronduit dom.

Onderbuik | 05-04-06 | 12:03

@nldennl 05-04-06 @ 11:55:
En op basis waarvan roep je dat?
Roep je dat nog steeds als ze straks met Wouter Bos in een kabinet zit, de belastingen omhoog gaat schroeven en de hypotheekrenteaftrek af gaat schaffen? Ik zeg niet dat ze dat allemaal gaat doen, maar jij kan ook niet met zekerheid zeggen dat ze dat niet gaat doen. Dus je enthousiasme is op z'n minst voorbarig.

crixus | 05-04-06 | 12:01

maarre Rita,niet alleen de marjokanen en tjurken he ,neem ook even een kijkje bij die ziliggeuners,daar valt tenminste nog flink wat geld te halen wat dan mooi in de staatskluis kan

nldennl | 05-04-06 | 11:59

wat een lange lulverhalen hebben jullie
zeg gewoon : YES , RITA is the best,en voorrral doorrrrrgaan

nldennl | 05-04-06 | 11:55

@pietje precies 05-04-06 @ 11:45:
Tsja, maar de media hebben niet per defintie gelijk. De werkelijkheid is vaak weerbarstiger dan een one-liner in de krant, op TV of radio. Overigens ben ik frequent lezer van Frontaal Naakt (zouden meer mensen moeten doen), maar dat betekent nog niet dat de columns aldaar ook per definitie waar zijn. Het is soms verhelderend, soms vermakelijk, maar het zijn ook maar meningen. Ik prefereer het om zelf na te denken en mijn eigen mening te vormen op basis van de feiten en niet op basis van schreeuwsels en roepsels in de media.

crixus | 05-04-06 | 11:52

@ crixus

Mee eens dat ie zich daaro niet kan beroepen, alleen het gros doet dat wel. Er is door de media nu kennelijk bepaalt dat er sprake is van discriminatie op de werkvloer. Lees dit artikel ter illustratie www.peterbreedveld.com/archives/000003...

pietje precies | 05-04-06 | 11:45

@pietje precies 05-04-06 @ 11:16:
Ja, maar dat heeft dus allemaal geen moer grondwetsartikel 1 te maken. Ik interpreteer verder helemaal niks. De grondwet is er voor om ten eerste de grondrecten van de burger vsat te leggen, de staatsinrchting vast te leggen en de wet- en regelgeving van de overheidsinstanties aan te toetsen. Dat laatste gebeurt in de 1e kamer en niet door de rechter. De grondrechten van elke Nederlander zijn in de grondwet vastgelegd, dus kan een wetgever geen wetten maken die daar tegenin gaan. Dat is de functie van een grondwet in het staatsbestel. Het is niet zo dat je als burger naar de rechter kan stappen en je broepen op de grondwet. De rechter doet daar in 0031 geen uitspraak over, maar wel over alle andere wetgeving die op basis van die grondwet is gemaakt.

Een marokkaan die zich gediscrimineerd voelt op de werkvloer of arbeidsmarkt kan zich in principe niet beroepen op artikel 1, want daar gaat een rechter niet over. Hij kan zich beroepen op allerlei wetten die gaan over gelijke behandeling, en dan met name Burgerlijk Wetboek artikel 7. nl.wikipedia.org/wiki/Commissie_Gelijk...
Een werkgever mag hem niet afwijzen op grond van zijn huidskleur of geloofsovertuiging, maar wel op basis van zijn opleidingsniveau.

crixus | 05-04-06 | 11:37

@ crixus

Dat is nu het hele punt. Volgens mij is dit jouw interpretatie van artikel 1. Volgfens mij staat er in dit artikel dat iedereen in gelijke gevallen gelijk behandeld wordt. Even vooropgesteld dat ik geen professor staatsrecht ben, lijkt het mij dat als jouw interpretatie de bedoeling is van artikel 1, dat ook zo verwoordt zou kunnen worden. ?De overheid zal bij het maken van zijn wetten geen wetten maken die er voor zorgen dat? etc.?
Nu wordt dit artikel misbruikt door iedereen die meent dat ie tekort komt ten opzichte van zijn buurman.
Er is discriminatie op de arbeidsmarkt want er worden te weinig Marokkanen aangenomen en dus?.artikel 1, discriminatie.
In plaats van een inhoudelijke disciussie te starten hoe het komt dat Marokkanen (we noiemen ze dan ook gewoon zo, want om die groep gaat het kennelijk) niet worden aangenomen. Zou wel eens kunnen blijken dat meer dan de helft alleen vmbo heeft en dat zonder diploma afmaakt.
Dan blijkt dat ze niet aangenomen worden omdat ze kwalificaties missen. Dan ben je denk ik eerder bij het probleem dan een werkgever een boete opleggen omdat ie toevallig geen Marokkaan in dienst heeft?.

pietje precies | 05-04-06 | 11:16

@Onderbuik 05-04-06 @ 10:53:
Ik ben helemaal niet links. Ook niet rechts overigens. Als ik door mijn opstelling in het debat mensen zelf scherper laat nadenken over wat ze nu eigenlijk vinden en denken is mijn missie al geslaagd. Iets roepen is heel makkelijk, maar het is ook wel handig om helder en duidelijk na te denken wat een eventuele consequentie van een gedachtengang is of een foute veronderstelling in een redenatie kan zijn.

@pietje precies 05-04-06 @ 11:00:
Hoezo "I rest my case"? Wat is dat nou weer voor onzin? Ik maak uiteraard onderscheid tussen Marokkanen en asielzoekers, want ze zijn niet hetzelfde. Marokkanen zijn hier niet gekomen als asielzoekers maar als gastarbeiders. Maar beide bevolkingsgroepen moeten door de overheid wel op dezelfde manier in gelijke gevallen worden behandeld. Daar gaat artikel 1 namelijk over.

crixus | 05-04-06 | 11:11

@ pietje precies, @Morrizz, @ crixus et al.
mijn reactie heeft de discussie weliswaar een boeiende impuls gegeven, maar misschien een tikkeltje te wild;
mijn ongenuanceerde tip op mevrouw Verdonk te exporteren is inderdaad onterecht (waarvoor mijn welgemeende excuses) en slaat verder nergens op;
het enige punt wat ik eigenlijk wilde maken is dat de VVD door de strijd Rutte / Verdonk mijn insziens intern verdeeld zal raken en dat d66 als iets sociaal liberalere partij daarvan zou moeten kunnen profiteren;
voor degenen die mij als links betitelen ter geruststelling ik heb in geen 10 jaar meer gestemd (niet omdat ik niet wil, maar omdat ik meestal in het buitenland verblijf en nog nooit de moeite heb genomen om schriftelijk of via de ambasaade te stemmen) en mijn politieke sympathie ligt bij diegene die mensen die iets willen bereiken in het leven (ongeacht waar zij vandaan komen) volop de ruimte geven en niet op basis van afkomst bij voorbaat diskwalificeren; ik ben niet op zoek naar een leider, ben zelfs een beetje allergisch voor leiders misschien dat ik daarom emotioneel een soort voorkeur voor een man als Rutte heb (hoewel ik nooit op de VVD zou stemmen), maar ieder land krijgt de politici die het verdient ...

cloggie42 | 05-04-06 | 11:02

@pietje precies 05-04-06 @ 10:49:
Ja, sorry, je begint er zelf over. Ik stel gewoon een vraag omdat het mij ansoluut niet duidelijk was waar je nu met je aanval op Groindwetsartikel 1 naar toe wilt. Wat ik dus ook van Geert Wilders niet begrijp. Daarom denk ik dat het wel nuttig is om even duidelijk te maken waar Artikel 1 voor bedoeld is, namelijk om ervoor te zorgen dat de wetgever geen wetten maakt die onderscheid maakt tussen mensen. Precies datgene wat jij dus ook wilt.

Alle problemen die je aanhaalt hebben geen moer met Grondwetsartikel 1 te maken. Ik ben zelf altijd tegen bijzonder onderwijs geweest, maar dat is een heel ander grondwetsartikel. Waarom ben ik tegen het bijzonder onderwijs? Juist omdat het principieel indruist tegen Grondwetsartikel 1.
Voor het overige ben ik principieel voor het recht op vrije vergadering en vrije meningsuiting, vrije nieuws- informatiegaring. Ik ben het met je eens als je zegt dat dergelijke clubjes niet uit de subsidiepot hoeven te snoepen. een vereniging houdt z'n eigen broek maar op, maar iedereen mag zich in welke club dan ook verenigingen met wel doel dan ook, zolang ze zich aan de wet houden. 't Lijkt me niet dat daaraan getornd moet worden.

crixus | 05-04-06 | 11:01

@ Cirxus.

Ik zie dat je in je posts ook onderscheid maat tussen Asielzoekers en Marokkanen. Je erkent dus dat er qua vreemdelingen sprake is van een onderscheid en DUS van een ongelijkheid....
I rest my case!

pietje precies | 05-04-06 | 11:00

@crixus
omdat je links en misschien mondiger bent wil nog niet zeggen dat je slimmer bent dan iemand die niet-links is. (ik doel hier onder meer op je reaktie op pietje precies om 10:38).
Verder heeft Verdonk vooral een aantal extremisten het land uitgegooid, lijkt me een erg goede zaak.
Mensen vooral diegenen die niet tot de linkse intelligentia behoren: een prettige dag en bedankt, ik moet ff wat anders doen.

Onderbuik | 05-04-06 | 10:53

@Birds Eye 05-04-06 @ 10:33:
Ja, de werkelijkheid is helaas genuanceerder dan de meeste mensen zouden wensen. Ik bedoel inderdaad Marokkanen. Een groot deel van de immigranten in 0031 doet gewoon vrolijk mee in de samenleving en vormen absoluut geen probleem, maar een deel van de marokkaanse gemeenschap zorgt steeds weer voor problemen.

Voor het overige weet ik helemaal niet of Verdonk zo helder en duidelijk is, ik weet namelijk niets van haar overige politieke ideeën en voornemens. Daarover heb ik haar nog helemaal niet gehoord. Dat zal allemaal nog moeten blijken.
Het enige wat ik weet is dat ze strak de hand houdt aan een asiel en integratie beleid. Dat is haar vooralsnog haar enige verdienste. En dat vind ik persoonlijk wat magertjes om haar nu al de hemel in te prijzen. Misschien zal het een uitstekend politiek leider zijn, maar om nu al te roepen dat ze maar MP moet worden omdat ze momenteel met verve asielzoekers het land knikkert vind ik wat voorbarig.

crixus | 05-04-06 | 10:51

@ crixus 10.38

Wat mij betreft is inderdaad niemand gelijk nee. Maar jij concludeert daarbij gelijk dat ik pro-discriminatie ben en plaatst mij nu ook in een verdachte hoek (over schijntegenstellingen creeren gesproken ;)
Maar goed, wat ik bedoel is dat de problemen waar wij in het huidige Nederland mee te maken hebben, gekenmerkt worden door ongelijkheid van de belanghebbenden.
OF je bent echt voor elke vorm van gelijkheid. In dat geval pleit ik voor sluiting van alle instanties en beeindiging van alle regelingen die zich inzetten voor integratie van allochtonen, vrouwen etc. We denken dan alleen in termen van ?mensen?. Dan zijn er geen problemen met Marokkanen etc. We verbieden clubjes die spreken over ?achterstand? op wat voor terrein dan ook (waarom zouden mensen zich moeten verenigen of aan belangenbehartiging moeten doen als iedereen toch gelijk is?)
Of je schrapt artikel 1 en benoemt alle problemen bij naam.
Alleen als je problemen benoemt kun je ze oplossen. Wilders heeft wat dat betreft een punt over het Islamitisch onderwijs. DAAR gaat het fout. DIE leerlingen hebben een taalachterstand, DIE leerlingen wordt er met de paplepel ingegoten dat het woord van allah boven alles gaat, DIE wordt geleerd dat een homo en een vrouw minderwaardig zijn aan de man.
Maar omdat er ook christelijke scholen zijn, waar niemand een probleem mee heeft, moeten die (als een soort bijvangst) kennelijk ook op de schop om vooral niet te discrimineren.
Men moet nu spreken over bijzonder onderwijs in zijn (politiek correcte) algemeenheid?.

pietje precies | 05-04-06 | 10:49

Rita maakt ook zonder al te veel moeite kachelhout van Wouter
Daarvoor is ze takkewijf genoeg

het witte schaap | 05-04-06 | 10:44

@pietje precies 05-04-06 @ 10:22:
Dus wat jouw betreft: "Niet iedereen in dit land wordt in gelijke gevallen gelijk behandeld", begrijp ik dat goed? Een grondwetsartikel die ervoor zorgt dat de wetgever per definitie wetten moet maken die voor ALLE ingezeten gelijk is moet maar worden afgeschaft?

Ik vrees dat je zelfs een simpele allegorie als Animal Farm niet hebt begrepen. Daarin gaat het er namelijk om dat het ene onrechtvaardige bewind (de tsaristische feodale machthebbers) door de een andere (Stalinistische dictatuur van de minderheid) wordt ingeruild als de burgers niet zelf heel goed uitkijken en op hun eigen zaakjes passen. Ik zou zeggen: verdiep je eerst in een bepaalde materie voor je iets roept.
en.wikipedia.org/wiki/Eric_Blair

Voor het overige kan ik uit je brei van woorden geen duidelijk politiek standpunt destilleren. Maakt ook verder niet uit, de vraag moet wat mij betreft zijn wat wij als volk collectief en dus door de overheid geregeld willen zien, en welke zaakjes wij zelf kunnen regelen. Een overheid is per definitie van de gehele bevolking dus ik mag wel hopen dat de regelingen die de overheid maakt niet een bepaalde groep bevoordeeld op welke basis dan ook.

crixus | 05-04-06 | 10:38

@ crixus 10.17

"laarzen uit het vet halen' Ik bedoel maar.... Waarschijnlijk ook maar 'een klein stukje' uit je hele betoog.... Dat bedoel ik nu. Als je voor Verdonk bent dan komen je laarzen uit het vet..... Godwins law in een eufemistisch jasje...
precies het punt dat onderbuik maakt!!!

pietje precies | 05-04-06 | 10:37

Verdonk...... de enige minister met ballen. Als zij iets zegt, blijft het ook zo. Geen linkselobbie, pseudo-krachpatserende JP helemaal nix brengt haar van de wijs.
RITA VOOR MP!

rojoni | 05-04-06 | 10:36

@crixus 10:17 "Rif-gebergte"
Waarom zeg je nou Rif-gebergte? Dat ligt in Marokko en je zult het dus over Marokkanen hebben. Dit is nou het walgelijke waardoor veel mensen zich van de politiek hebben afgezet. Jezelf uitroepen tot intellectueel door woordgebruik te kiezen waarvan je bij voorbaat weet dat sommige mensen niet weten wat het betekent.
Juist daarom is Rita Verdonk een goede leider. Ze is duidelijk en je weet van te voren wat je krijgt als je haar kiest. Deden de andere politieke leiders dat ook maar. Pas dan krijgen we waar we voor kiezen en is de democratie volwassen.
Hou daarom op met je gekonkel. Dat is oude politiek en daar hebben we nu de buik wel van vol.

Birds Eye | 05-04-06 | 10:33

@cricus
toevoeging: we leven in een democratie, niet in een zgn Lagerhuis.

Onderbuik | 05-04-06 | 10:24

@ crixus

Dus omdat de aanleiding van animalfarm het Stalinistisch bewind was, is daar geen lering uit te trekken? Juist dit verhaal is universeel en richt zich op al die 'iedereen is gelijk' roepers. De linkse cultuurrelativisten zeg maar.
Laat ik dan ook een ongenuanceerde duit in het zakje doen; 'iedereen is NIET gelijk". We verschillen in dit land van kleur, geloof, politieke kleur, sexuele geaardheid en ga zo maar door.... het hele artikel 1 rijtje zeg maar...
Dit artikel dat elke discussie doodslaat. Begrijp me goed, ik ben geen Wilders aanhanger, maar ik begrip hem wel. Alle problemen die er nu zijn, althans problemen die de politiek oppakt (veiligheid, de arbeidsmarkt, integratie, zorg, onderwijs etc.) worden gekenmerkt door ongelijkheid van de deelnemers c.q. belanghebbenden. Ongelijkheid door afkomst (integratie), door leeftijd of gezondheidstoestand (zorg), ongelijkheid door machtsverhoudingen (werkgever/werknemer, leraar vs leerling).
Maar o wee... het discriminatiespook.... het paradepaardje van links Nederland.... Vooral iedereen een beurs geven in plaats van de slimste leerlingen, vooral elke vreemdeling laten inburgeren in plaats van alleen de niet aangepaste niet westerse gelukszoekers....
Moet ik doorgaan? (de vraag stellen is hem beantwoorden he....)

pietje precies | 05-04-06 | 10:22

@crixus
het leven is soms inderdaad kudt, en de politiek m.i. zelfs vaak.
Wat mijn punt is is dat Links de media beheerste en op die manier een grote toeter had. Waardoor het leek alsof de zwijgende medemensen het hier mee eens waren. Sinds Fortuyn is m.i. aangetoond dat de zwijgende meerderheid zich niet goed vertegenwoordigt voelde in het publieke debat. Ik denk dat dit voor een belangrijk deel nog steeds zo is: nos en nova zijn m.i. nog steeds links, en ook niet positief over Verdonk. (terwijl de meerderheid van het volk dit wél is).
En nog steeds heeft links het publieke debat in handen: linkse mensen zijn vaak erg mondig, en gebruiken dit ook erg vaak. m.i. gebruiken ze dit ook om anderen te dwingen om met dit debat mee te doen: en dat is m.i. niet terecht.
Jij beweert nl dat als je niet meedoet met het debat je óf dom bent óf behoefte hebt aan een sterke Leider. En op dát punt ben ik het volledig met je oneens.

Onderbuik | 05-04-06 | 10:20

@Onderbuik 05-04-06 @ 10:01:
Omdat het mij opvalt dat de pro-Rita reaguurders daar blijkbaar zo'n behoefte aan hebben. Dat is verder geen linkse doctrine, dat heeft er geen ene moer mee te maken. Het valt me gewoon op dat nog voordat Verdonk ook maar 1 woord heeft gezegd over haar politieke idealen, over haar voornemens mocht ze politiek leider worden, de rechtse reaguurders meteen hallelujah roepen en bij wijze van spreken de laarzen uit het vet halen. Waarom omdat ze een asielbeleid rechtlijnig uitvoert. Dat is haar "claim to fame" momenteel, en dat spreekt een boel mensen blijkbaar aan. Dat is niet erg verder maar voor het gemak wordt even voorbij gegaan aan het feit dat het merendeel van de werkelijke vluchtelingen en asielzoekers geen problemen opleveren in 0031, maar dat legale migranten en hun kroost (de 70'er jaren gastarbeiders uit met name het Rif-gebergte) voor veel grotere problemen zorgen in dit land, en dat ook Rita Verdonk daar geen ene moer aan zal kunnen veranderen.

crixus | 05-04-06 | 10:17

En terecht ben geen racist maar mensen die onze samenleving niet willen moeten maar lekker terug naar hun eigen land. En zeer zeker al die extremisten ik heb geen zin om met een jaar of twintig een vrouw met hoofddoek te hebben en iedere dag naar mekka te moeten bidden.

Sleepyherbs | 05-04-06 | 10:12

@Onderbuik 05-04-06 @ 09:56:
Ze krijgt mijns inziens evenveel positieve publiciteit. Maar goed, daar kun je over discussieren tot je een ons weegt, dat doet allemaal niet terzake. Het valt mij de laatste tijd wel op de de schreeuwende RECHTSE minderheid (ja, ook dat is een minderheid... en zeker niet beschaafd) ook steeds luider wordt. Vind ik verder niet zo erg, maar er worden aan beide kanten van het politieke spectrum (als ook in het midden daarvan, maar die schreeuwen niet zo hard) veel domme dingen geroepen en schijntegenstellingen gecreëerd.

De vergelijking met Animal Farm slaat helemaal nergens op, want dat gaat over Stalinistisch Rusland. Het feit dat de meerderheid zwijgt (als die meerderheid al zwijgt, dat waag ik ook nog eens te betwijfelen) in mijn optiek alleen maar dat de "meerderheid" dus geen idee heeft, uit idioten bestaat en zich weigert te mengen in het publieke debat.
Niemand hoeft te zwijgen in dit land, doe je dat wel is dat een keuze of heb je blijkbaar gewoon niks zinnigs te melden en wacht je af tot er een Sterke Leider voorbij komt die al je problemen voor je oplost. Dat is pas je kop in 't zand steken. Het leven is KUDT en de politiek zal het niet voor je oplossen, hooguit kan je door middel van de politiek de randvoorwaarden om je eigen leven wat leuker te maken verbeteren.

crixus | 05-04-06 | 10:09

V for Verdonk !

ohw_ja_joh | 05-04-06 | 10:02

en dan de olifant met een theelepeltje binnen 9 minuten begraven.

neuzel | 05-04-06 | 10:01

@crixus
en waarom spreek je nu meteen in termen van ... sterke leider... in het Duits vertalen e.d.
Dit soort vergelijkingen werden ook steeds door de linkse kerk gemaakt: als je niet links of extreem-links was dan was je rechts en dat was bedenkelijk. Je lijkt me een trouwe volgeling van de linkse kerk met haar doctrine.

Onderbuik | 05-04-06 | 10:01

@ crixus

We zijn het dan eens dat de behoefte aan 'een leider' iets menselijks is. Zijn we het in ieder geval over een ding eens.
Alleen wat mij dan weer stoort is dat dit behoefte aan leiderschap vooral geprojecteerd wordt op 'rechts'. De stap na de 'leider' is natuurlijk 'de massa' en dan gaan termen als 'bruinhemden' etc. daarop volgen.
Links profileert zich toch als zijnde 'intelectueel, progressief, individualistisch' etc. Ik heb nog nooit de term 'rechtse intelectuelen' gehoord.
Hoe zou dat komen?
(... omdat je als je nadenkt niet rechts kunt zijn... die kop ik dan zelf maar even in!)
In mijn ogen zijn JUIST alle linkse heilstaten (in het heden en verleden) te kenmerken door het bestaan van een grote leider/roerganger etc.
Alles wat links dwars zit aan rechts is in die hoek prominent vertegenwoordigd (roep om censuur, een controlerende overheid etc.)
Maar (hier komt weer een cliche crixus, hoe je vast) hier geldt natuurlijk het gezegde van de balk en de splinter (google maar even op 'Bijbel' voor ik weer een taal- en of citaatfout maak)

pietje precies | 05-04-06 | 10:00

Goed bezig Rita, oprotten met dat gajes!

drol3 | 05-04-06 | 09:57

Nu de straatterroristen nog

Onno Thuis | 05-04-06 | 09:57

@crixus
heb je je nog nooit afgevraagd hoe het toch komt dat Rita Verdonk veel negatieve publiciteit krijgt in de linkse media, lees: nova en nos journaal, en er zelfs veel posters worden verspreid met kwetsende teksten. En dat ANDERZIJDS Verdonk de populairste minister in Nederland is?
Mij valt dit al een tijdje op, en mijn conclusie is dat de schreeuwende linkse minderheid nog steeds probeert om haar wil op te leggen aan de (meer beschaafde) zwijgende meerderheid. Ik vind de vergelijking met Animalfarm daarom erg goed.

Onderbuik | 05-04-06 | 09:56

dit is allemaal goed nieuws... voor wannabe zal het wel een sombere dag zijn.

reade romke | 05-04-06 | 09:55

@Onderbuik 05-04-06 @ 09:41:
Democratie? HA! De pro Rita reaguurders willen helemaal geen democratie maar een sterke Leiderin... (moet ik dat nog in het Duits vertalen?)

Nu zullen ze van een koude kermis thuis komen want Rita is helemaal niet zo rechts als de meesten denken, maar ze is gewoon rechtlijnig daar waar het aankomt op de uitvoering van beleid. Daar is niks mis mee, en daarin steun ik haar ook van harte, te meer daar het goed en rechtvaardig beleid is.
Zolang de staatsinrichting is zoals ze is blijft een selekt clubje in 0031 de dienst uitmaken, of de VVD nu in de rgering komt of niet, of de PvdA het met CDA doet of niet. Democratie bestaat niet in NL. Alles wordt bedisseld door de partijbaronnen en de publieke opinie bestuurd door de partijleiders.
Doe die schellen van je ogen. Het zal geen ene FUCK uitmaken of Verdonk première wordt of niet. En het wordt er al helemaal niet democratischer op.

crixus | 05-04-06 | 09:54

Lovely Rita

het witte schaap | 05-04-06 | 09:49

Wat is het toch een wereldwijf,eindelijk iemand die niet oeverloos loopt te zeiken over het wel of niet kunnen ervan.... Heeft Pieter Vleeming al geprotesteerd

kruisridder | 05-04-06 | 09:47

@pietje precies 05-04-06 @ 09:38:
Ja, dat is jouw probleem... je hebt overal wel een theorietje over, maar je onderwerpt die theorietjes niet aan kritisch onderzoek.
Cloggie zegt helemaal niet hij Marc Rutte verheerlijkt, hij zegt dat hij zelf gaat overstappen naar D66 als Verdonk lijsttrekkert wordt. En dan geeft hij Marc Rutte het advies om hetzelfde te doen. Gewoon een kwestie van lezen, en niet bij voorbaat bedenken wat hij wellicht misschien wel zou bedoelen. Gezien alle reaguursels in de trant van "Go Rita Go", "Rita for president" lijkt me de roep om een sterke leider een kwestie van een domme menselijke behoefte zonder politieke kleur.

Bovendien zou dat geen kiezersbedrog van van Marc Rutte zijn, want het lijsttrekkerschap van de VVD is een partijaangelegenheid, en als de meerderheid van zijn partij hem niet blieft, staat het hem natuurlijk vrij om zich aan te sluiten bij een andere partij. Wat nou kiezersbedrog?

crixus | 05-04-06 | 09:47

@crixus
loop niet zo te janken zeg, het hele reaguursel van ene cloggie was tendentieus en uitermate kwetsend.
Links heeft gewoon de neiging om te willen bepalen wat goed en fout is, en het heeft in het verleden alle ruimte hier voor genomen. Mooi dat dit linkse evangelie nu begint af te brokkelen, en er weer iets van een democratie ontstaat, waarbij de meerderheid beslist en niet een selekt groepje.

Onderbuik | 05-04-06 | 09:41

@pietje precies je was al dead.

neuzel | 05-04-06 | 09:40

@ crixus

ach, ik neem mezelf niet zo serieus hoor. En ik had niet de intentie om aan een soort literatuur exegese te doen....

pietje precies | 05-04-06 | 09:40

ben t er he-le-maal mee eens.. als die lui zich niet kunnen gedragen hier, pleur ze dan gelijk maar de grens over.
tsja... dan ben ik toch liever rechts dan een linkse beaumenneuqer :)

LekkeR_HoR..(v) | 05-04-06 | 09:38

@ crixus 9.30

Juist die kleine, onbeduidende opmerkingen geven goed weer hoe iemand tegen bepaalde problemen aankijkt.
Voor de rest is het betoog van Cloggie niet de moeite waard.
Hij/zij roept via een of andere vooropgezette strategie op tot kiezersbedrog van Marc Rutte. Kennelijk zijn de standpunten van de VVD of van D'66 niet interessant. Zijn/haar kern is eigenlijk "Ik volg Rutte, waarheen die ook gaat". Lijkt mij een staaltje van persoonsverheerlijking. een soort behoefte aan een leider... Mag jij weer uitmaken of dat nu een linkse,rechtse of menselijke behoefte is.... Ik heb daar ook wel een theorietje over!

pietje precies | 05-04-06 | 09:38

@crixus met een vliegenmepper een olifant doodslaan.

neuzel | 05-04-06 | 09:35

@pietje precies 05-04-06 @ 09:30:
www.online-literature.com/orwell/anima...

EEN zoekopdracht in google en je had netjes kunnen citeren. Overigens is Animal Farm een allegorie van de communistische revolutie in Rusland en daar ging cloggie's commentaar helemaal niet om. Schijntegenstellingen creeëren en een mede-discussiant een gedachtengoed opdringen die hij niet heeft is een drogreden en gewoon slecht argumenteren.
Als je dan ook noch verkeerd citeert... tsja... dan wordt je nick wel erg hilarisch.

crixus | 05-04-06 | 09:35

Verdonk is een topwijf. 6 marokkanen en tien algerijnen hahahaha :D klasse!

MiRRoRMaN | 05-04-06 | 09:31

@Morrizz 05-04-06 @ 09:23:
Nou nee, want pietje precies deed exact hetzelfde, namelijk zich concentreren op 1 kleine domme opmerking van cloggie en zich aan de rest van het reaguursel onttrok en daar verder niet inhoudelijk op inging.
1 kleine domme zin van cloggie is bij hem al voldoende om een hele gedachtengang meteen te bestempelen als extreem-links en cloggie te vergelijken met anti-fa tuig. Hij is zelf geen haar beter, maar toevallig rechts.

crixus | 05-04-06 | 09:30

@ crixus

sorry hoor, heb geen Engels woordenboek bij de hand. Maar in plaats van het citaat op te zoeken zou je eigenlijk het boek moeten lezen....(voor de goede orde; animalfarm)
Geeft op een simpele manier via een allegorie op een boerderij weer hoe linkse, socialistische idealen in de praktijk uitpakken....

pietje precies | 05-04-06 | 09:30

@pietje precies
mooi gezegd, zo is het.

Onderbuik | 05-04-06 | 09:29

@crixus
"looking for nails on low water"

het was beter als je op de inhoud van Pietje Precies had gereageerd.

Morrizz | 05-04-06 | 09:23

@pietje precies 05-04-06 @ 09:11:
*Engels woordenboek pakt... "equial" opzoekt... Niet kan vinden.*

Equial? Is dat iets met paarden, zoals equestrian?

crixus | 05-04-06 | 09:20

@ cloggie 9.05

"... en trap Rita het land uit"

Ach jee, zit het zo diep. Iemand niet mogen omdat deze mensen het land uitzet (zeer terecht), en vervolgens roepen dat ze zelf het land uitmoet....

Doet me denken aan al die anti-facisten die roepen dat rechts monddood gemaakt moeten worden en pleiten voor strafrechtelijk staatsoptreden om rechtse partijen te verbieden en ze het vergaderen onmogelijk te maken....

zoals Orwell al schreef "All animals are equial, but some animals are more equial than others"

pietje precies | 05-04-06 | 09:11

Rita is goed! Weg met die linkse-fascisten, weg met nova en de linkse gedachtenpolitie, eindelijk gerechtigheid!

Onderbuik | 05-04-06 | 09:09

rita is goed bezig.
mijn stem heeft ze

palas | 05-04-06 | 09:07

als verdonk lijsttrekker van de vvd wordt (of beter wanneer verdonk lijsttrekker van de vvd wordt) dan zal d66 dat heel prettig vinden, want er zullen bij een goede lijsttrekker van d66 een hoop mensen bij de vvd weg willen - zoals ik.
tips voor marc rutte:
1) wordt lid van d66
2) geef je op voor het lijsttrekkerschap
3) als je wordt gekozen, stap uit de regering en neem een tweedekamerzetel in namens d66 (mag dat als je voor een andere partij op de kieslijst heb gestaan? zal wel niet)
4) maak pechtold burgemeester van paramaribo (bijna net zo groot als wageningen, dus niet echt een stap terug en altijd mooi weer)
5) fuseer met vvd en trap rita het land uit

cloggie42 | 05-04-06 | 09:05

@ Ouwe 8.33

Steuntrekkers zijn over het algemeen links omdat deze partijen nu eenmaal de uitkeringen maar willen verhogen. 's morgens zijn de reacties wellicht rechtser dan normaal omdat het hier WERKENDE mensen betreft die dan net hun kantoor/werkplek binnen komen en ff 'GeenStijl checken", i.t.t. links langharig werkschuw tuig dat tot savonds laat de tijd heeft om te posten omdat die toch de hele volgende dag in hun nest kunnen blijven liggen....'T is maar een theorietje hoor....

pietje precies | 05-04-06 | 08:59

Rita zou wel eens het wapen tegen de PvdA kunnen zijn:

de meeste allochtonen/immigranten willen graag de grens dicht, als ze eenmaal binnen zijn.

petrova | 05-04-06 | 08:58

Go Rita go, verbazingwekkend wat een extreem domme reacties onze toekomstige eerste vrouwelijke mp oproept bij de theedrinkers.
Ze zijn nu al in paniek en terecht want Rita schoffelt dat pappen en nathouden wereldje regelrecht onder het gras.
U wilt zich niet aanpassen aan onze maatschappij, spuugt op onze vrijheden en verworvenheden? Toedeledokie en de groeten.
Ja ik bergijp dat u zich graag verschuilt achter dezelfde vrijheden die u zo graag opblaast en het ook wel handig vindt dat u wel uw uitkering accepteert maar helaas those days are gone, dag het gaat u goed daar in het Riff gebergte.

capo | 05-04-06 | 08:48

Nova's bronvermelding van de biografie van Verdonk gelezen?: "Bron: o.a. ANP/Wikipedia/Ministerie van Justitie" Wikipedia...? Dat de ene helft van hun redactie groen links stemt en de andere helft sp, dat wist ik al. Ik wist alleen nog nog niet dat hun redactie uit 2 personen bestond. Ook nog in deeltijd zeker...

Birds Eye | 05-04-06 | 08:40

@Lizart777 05-04-06 @ 03:06:
Ja, een IP ban heeft dan geen geen enkel effect. Succes.

crixus | 05-04-06 | 08:40

at your servi... oh nee let's go dan maar...

ed.. | 05-04-06 | 08:39

Hm, waarom heb ik het gevoel dat de rechtse steuntrekkerts 's morgens GS overnemen?

Ouwe | 05-04-06 | 08:33

Ja oprutte

The Thomaster | 05-04-06 | 08:28

Lizart777 05-04-06 @ 01:50
Dat zo'n tuig als die marth en z'n vriendjes van het forum überhaupt nog vrij rondlopen!!! Je krijgt gvd méér straf als je 3x achter mekaar een pakje boter jat in de supermarkt....
Maar wat wil je met de pedo-lobby in Den Haag. kijk maar naar bijvoorbeeld die voorzitter van GL. Ook zo'n inzeperd. Ballen afsnijden, deze in z'n bek proppen en ter lering ende vermaeck openbaar tentoonstellen met tekst en uitleg. Succes verzekerd...

brrkah | 05-04-06 | 08:21

VOL=VOL

Seven O'clock | 05-04-06 | 08:20

Terroristen over de grens zetten, en dan verbaasd zijn als ze ergens een aanslag plegen. Slim hoor.
Als ze schuldig zijn da sluit je ze toch op, daar hebben we toch die nieuwe terrorismewet voor aangenomen...

da wizard | 05-04-06 | 08:20

praatpaal...

kingston7 | 05-04-06 | 08:10

Goedemorgen, wat een heerlijke morgen, en met zo'n heerlijk bericht lijkt Nederland zelfs ietsje minder vol.

gentle giant | 05-04-06 | 08:04

Ik ben het niet eens met haat jegens allochtonen, en ook het uitzetten van dezen vind ik vaak ietwat overtrokken. Maar terroristen mogen wat mij betreft gelijk weg.

Ouwe | 05-04-06 | 08:01

@Kingeef,
Lange Frans zit zometeen bij tante Brechtje, op Staatstv 1.

fuckje | 05-04-06 | 07:38

Ik loop al de hele tijd met een e-mailbommetje in mun rugzak.
Zet mij maar uit naar 1 of ander zonnig oord dan ...

Aboriginal | 05-04-06 | 07:14

Nu alleen Lange Frans nog en we zijn klaar...

Kingeef1975 | 05-04-06 | 06:51

@daskapitalist morfine en hop rare combinatie ! Sory maar Crixus weet wel wat ik bedoel. Tuig daar! Raad mijn vrienden allemaal Yaps aan en dan gaan we daar huishouden! Heb voorlopig niet veel te doen, andere maat met een burn-out en één met een ouderwetsche depressie aan de beterende hand, we houden ons wel bezig hoor!

Lizart777 | 05-04-06 | 03:56

King of controversy 04-04-06 @ 22:37
Beetje verlate reactie maar niet zeiken aub, er zitten hier 100.000 islamiten die (zogenaamd!!) spugen op onze maatschappij en onze samenleving, maar die gaan gewoon naar school, zijn gewoon aan het werk, gaan gewoon naar de moskee of krijgen gewoon een uitkering en/of kinderbijslag dus waar lullen we eigenlijk over???
Aub niet onze intellectuelen het strotje doorsnijden (Theo van Gogh), want zo simpel is het namelijk en niet anders.

Pannie | 05-04-06 | 03:23

"kan blijven gaan"

ahum.

daskapitalist | 05-04-06 | 03:19

Thanx @crixus. Houdt dit in dat ik daar steeds opnieuw kan binnenvallen zonder dat ze achter mijn identiteit komen IP enbzo en kan blijven gaan?

Lizart777 | 05-04-06 | 03:06

Rita rules
wanneer komt kalou!!!!!

Bep Handicap | 05-04-06 | 03:06

prittje , get a life , ga naar school.
ontwikkel je , evolueer, maar plant je niet voort.

hemaworstje | 05-04-06 | 02:46

@Lizart777 05-04-06 @ 02:22:
Volkomen met je eens. Lees onderstaande link maar even, dat kan wellicht al helpen om de kleuterneuqerts regelmatig de tyfus-tering te wensen op hun forumpje.
anon.inf.tu-dresden.de/index_en.html

crixus | 05-04-06 | 02:26

crixus 05-04-06 @ 01:54

Alles om DAT tuig dwars te zitten! Ik kan er niet zo snel een woord voor vinden. Tuig voldoet wel mits met harde G uitgesproken. Moet eens weten wat ik binnenkrijg op een afdeling aan meisjes die misbruikt zijn, acute opname. Echt geen gezicht en dat tuig maar jemmeren dat ze begrip wil.

Lizart777 | 05-04-06 | 02:22

paranoia je moet het niet zo moelijk maken want dat trekken ze hier niet, rita weet wat ze populistisch moet roepen, vvd is geen nieuw rechts dus het mag, en er is genoeg stemvee dat hier in trap om de alles voor de 10% rijken politiek mogeliujk te maken

geef mij maar dijkstal, die heeft tenminste nog hersens

crass | 05-04-06 | 02:07

Wat is Rita toch een lekker geil wijf.

Simpel | 05-04-06 | 02:05

crixus 05-04-06 @ 01:55

LOL

Neuqende Neger | 05-04-06 | 02:00

Lizart777 05-04-06 @ 01:50

BBBrrr, Eng !

Neuqende Neger | 05-04-06 | 01:58

@Neuqende Neger 05-04-06 @ 01:52:
Naar namaak parfum en wc-verfrisser van de Jaarbeurs toiletten bedoel je?

crixus | 05-04-06 | 01:55

@Lizart777 05-04-06 @ 01:50:
Ik zal je met liefde van IP-nummers van proxy-servers voorzien, als je dat op prijs stelt.

crixus | 05-04-06 | 01:54

crixus 05-04-06 @ 01:46

Ik ga maar weer eens in bad !
ik ruik alsof ik op de erotica beurs ben geweest.

Neuqende Neger | 05-04-06 | 01:52

Ik ben verbannen van het meisjesforum terwijl ik toch zo weldenkend en gematigd was om ze alleen ongezien de tyfus te wensen. Had ook enkele tips gegeven zoals dat een 40 jarige man niet hoeft te douchen met een meisje jonger dan 18. Was erg gematigd totdat ze al mijn posts gingen verwijderen. Tja en toen wenste ik ze wel wat meer toe dan alleen open TBC. Djiezz sorry Marth was niet zo bedoelt jongen. Shampoo gerust nog een 7 jarige in. Hey Marth ik wilde je niet kwetsen, hey niet huilen nou. Ik begrijp het toch? Sommige mensen willen met paarden, anderen met lijken en jij hebt die gevoelens nou eenmaal voor jonge meisjes. Oh ook voor jonge jongetjes. Jeetje wat zul jij het druk hebben. Hey Marth, hier een tissue om het zaad eh de tranen uit je ogen te vegen. Echt joh, ik meende het niet zo. Veeg dat meisje haar bovenbeentje even af, ja daar daar zit nog een kwak. Maar echt ik begrijp het, volkomen normaal. Ik begrijp die ban ook ergens wel hoor. je vraagt toch ook gewoon om begrip jongen. Jij zult het ook niet makkelijk hebben. Hoe doe je dat nou op een feestje bij mensen die je nog niet zo kent en ze hebben een meisje van acht rondlopen? Oh ja, handig naar de w.c. vragen en dan loopt ze mee? Mooi jongen het ontroert me. En dan zeg je dat ze even mee moet om te kijken of er wel genoeg w.c. papier is? En dan ga jij plassen en dan vraag je gewoon dingen als: "heb je dit wel eens gezien en wil je het eens aanraken." Zo gewoon? Jeetje en ik al die tijd maar slecht denken. Sorry marth. Via een ander IP nummer zal ik zo snel weer bij je zijn en dan praten we verder he? Ik zal zo snel weer bij je zijn Marth. terwijl jij je naam typt ben ik al weer binnen om jou en je ranzige maatjes weer eens te vertellen hoe ik over jullie denk. En als je dat IP nummer verbant zijn er al weer 3 startklaar om je nog verder te helpen met nieuwe woordjes hoe ik over jou en je maatjes denk. Of dacht je dat het gewoon op zou houden? Moehahahahaha we're just starting

Lizart777 | 05-04-06 | 01:50

crixus 05-04-06 @ 01:44

Sorry, crixus.
Was even vergeten dat het tegen tweeën echt los gaat op de GS Frontpage.

Neuqen in de Stamkroeg, Negert?

Harige Bangmaker | 05-04-06 | 01:47

crixus 05-04-06 @ 01:44

Wil jij ook kenismaken met Ordinella ?

Neuqende Neger | 05-04-06 | 01:47

@Neuqende Neger:
En blijf goedverdoeme met je puntjes binnen het kadertje!!!!!
Nu verneuq je weer de hele opmaak in vuurvos.
Sodemieter op met je kudtgein.

crixus | 05-04-06 | 01:46

@Harige Bangmaker & Neuqende Neger:
Als jullie dat neuqen nou eens even in Stamcafé gingen doen... Daar is het voor namelijk. Zuipen, diegaande discussies en andere onzin.

crixus | 05-04-06 | 01:44

-weggejorist-

Neuqende Neger | 05-04-06 | 01:43

Goedverdoemde, Negerende Neuqert.
Ik wil er wel een moslima bij hebben.

Harige Bangmaker | 05-04-06 | 01:39

nee

Grunnie | 05-04-06 | 01:38

Gna Gna. Kom je weet zelf ......... Plekjes genoeg !

Neuqende Neger | 05-04-06 | 01:38

?Mensen die een gevaar zijn voor onze openbare orde of de veiligheid van de staat horen niet in Nederland. Als ik ze dan ongewenst kan verklaren, dan zal ik dat zeker doen. Het beleid kan op dit punt nog effectiever?.

Inderdaad, door ze te barbequeen in de gevangenis, weet je tenminste zeker dat ze niet eerder in Amsterdam zijn als de politie die hun over de grens bij Belgie heeft gezet. (Zoals een vriendje van Samir, Nourdinne haarfijn vertelde.)
Trouwens het is toch wel vreemd dat toen Nourdinne op tranport werd gezet vanuit Portugal, hij wel is verhoord op Schiphol, maar daarna doodleuk Nederland in mocht....... Terwijl hij illegaal is... zou hij net als Mo B gewoon voor de AIVD werken?

paranoia | 05-04-06 | 01:37

Grunnie 05-04-06 @ 01:33

Rutte is okee.
Rita is beperkt, autist als ze is. Trekt een kleine groep aan. Niet al te druk om maken. Meer dan 25 zetels (HOOGUIT) zal ze niet binnenslepen.

Neuqen?

Harige Bangmaker | 05-04-06 | 01:36

Waar jij al die teken opgelopen hebt !!

Neuqende Neger | 05-04-06 | 01:35

Ik snap niet waarom Rita zo popi is. Ze heeft zo'n beperkte kadering in haar denken. Ok, ze voert haar beleid tot op de letter uit (wat waarschijnlijk de reden is) maar ik zie geen zweem van menselijkheid in haar. Ijzeren Rita, geef mij Rutte maar!

Grunnie | 05-04-06 | 01:33

-weggejorist-

Harige Bangmaker | 05-04-06 | 01:31

Hakbarrr 04-04-06 @ 23:55, daarvoor hoef je niet illegaal te zijn maar heb je een dubbele nationaliteit nodig, je weet wel waar verdonk zo graag vanaf wilt

crass | 05-04-06 | 01:29

-weggejorist-

Neuqende Neger | 05-04-06 | 01:28

een illegale windows XP versie... of kindersex legaliseren
(Dit moet de domste vergelijking zijn die ik ooit heb gelezen)

slaghout | 05-04-06 | 01:27

Ok,

Neuqende Neger | 05-04-06 | 01:27

Neuqende Neger 05-04-06 @ 01:20

Neuqen?

Harige Bangmaker | 05-04-06 | 01:25

@Neuqende Neger 05-04-06 @ 01:20:
Ja, mijn XP versie is geheel legaal. Hij staat overigens ook op een 1000-tal andere PC's maar, de cd-rommetjes die ik heb zijn voorzien hologramstickertjes en serienummers. En ik heb er niks voor betaald.

crixus | 05-04-06 | 01:24

Dus het zich kandidaat stellen van Verdonk staat gelijk aan euthnasie? Rofl.

Lafayette | 05-04-06 | 01:23

crixus 05-04-06 @ 01:12

Illegaal, Heerlijk!
Heeft u een geldige XP versie ?

Neuqende Neger | 05-04-06 | 01:20

@slaghout 05-04-06 @ 00:59:
Wij zijn wat dat betreft uit hetzelfde hout gesneden...
Ik dacht ik post de linkjes nog maar even, voor al diegenen die het *kuch* fenomeen marth de kleuterneuqer nog niet kenden en zich laten verleiden door mooie praatjes. Als ex-vriend van een tweetal lieve vriendinnen die op hun 12e en 13e zijn verkracht door marth-achtige types heb ik van nabij meegemaakt wat dat voor traumatische gevolgen dat heeft op de geestelijke gezondheid van mensen op latere leeftijd. Ik wens een neqschot voor iemand die dergelijke criminele seks wil legaliseren.

crixus | 05-04-06 | 01:12

Ik ben voor verniewing maar waar is Hans Wiegel als je m nodig hebt

Hans help Nederland aub

Wouter hier is je kans , pak m

kingsjors | 05-04-06 | 01:00

@crixus
Ik beschouw mezelf als redelijk weldenkend... gematigd... openstaand voor andere meningen...
MAAR als iemand zich ooit zou vergrijpen aan mijn dochters, dan trek ik zijn anus door zijn strot naar buiten (zo, dat lucht op)
Ik ben bekend met het bestaan van die sites, maar ik kan er ff niet op klikken (geen teiltje binnen handbereik)

slaghout | 05-04-06 | 00:59

15.3 Euthanasie wordt ook toegestaan bij geestelijk lijden.
Iedereen die weloverwogen dood wil moet zelf het besluit kunnen nemen tot euthanasie. Ook voor euthanasie bij geestelijk lijden moet een traject gelden zoals dat vandaag de dag al bij lichamelijk lijden het geval is.
... Aldus de NVD
... Ze zijn al dood voordat ze begonnen zijn...

slaghout | 05-04-06 | 00:53

Ik hoop voor haar familie dat Rita het niet wordt. Er zitten nu al vast een paar boomknuffelaars te bedenken hoe ze haar moeten ruimen.

Lafayette | 05-04-06 | 00:53

@slaghout 05-04-06 @ 00:47:
U was nog niet bekend met marth, de kleuterneuqer van de Stichting Martijn www.martijn.org/ en het meisjesforum www.meisjesforum.net/m.net/index.php
?

Bij deze dan... Lees en huiver waar deze *kuch* "meneer" voor staat. Neqschoten mogen niet meer van GS, maar ik denk dat het mij door de redactie niet euvel wordt geduid als ik de wens uitspreek dat marth er tzt wel eentje krijgt.

crixus | 05-04-06 | 00:52

humane liberale partij is ook een soort van contradictio in terminis. er is niks humaan aan een politieke partij. punt uit.

daskapitalist | 05-04-06 | 00:52

ach 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 36, 51, 73: allemaal even willekeurige leeftijden om seksuele contacten wel of niet bij te verbieden.

daskapitalist | 05-04-06 | 00:49

Mensen moeten zelf mogen beslissen of ze willen discrimineren, roken, spuiten, integreren, solliciteren, et cetera. Dit geldt in zekere zin ook voor kinderen. Daarom willen we hen vanaf twaalf jaar de vrijheid geven te seksen, stemmen, gokken, kiezen bij wie ze willen wonen, et cetera.
... aldus de NVD
... Net als je denkt dat je alles wel hebt gehad, blijkt het nog dommer te kunnen....

slaghout | 05-04-06 | 00:47

@Harige Bangmaker 05-04-06 @ 00:41:
Eh ja, maar niet met jou... hahaha...
Ik heb al de nodige afspraken staan de komende weken dus ik heb geen gaatjes meer in de agenda. Vraag marth maar, die moet nodig eens stevig in z'n hol worden genaaid... het liefst met een jachtgeweer dat per ongeluk afgaat.

crixus | 05-04-06 | 00:43

@crixus

Neuqen?

Harige Bangmaker | 05-04-06 | 00:41

@marth 05-04-06 @ 00:12:
Van jullie webstek:
"9. Kinderen mogen vanaf twaalf jaar seksuele contacten aangaan.
(Zie hoofdstuk 9: SEKSUALITEIT & INTIMITEIT)"

Waarom noemen jullie je gewoon niet wat jullie zijn: de PvdP, partij voor de pedofielen? Enfin, een erg lang leven zal je partijtje niet beschoren zijn. Laat staan dat jullie ook maar een klein kansje maken om mee te mogen doen aan de verkiezingen. Zodra jullie ook maar een klein beetje publiciteit gaan zoeken (en feitelijk heb je dat nu dus al gedaan) zal er een storm van protest opsteken, alsmede waarschijnlijk de nodige aangiften.
Mijn steun heb je niet, en ik denk van niemand alhier.

crixus | 05-04-06 | 00:36

@topcat
Er waren er meer die het misten, dus ik zal wel niet zo duidelijk zijn geweest,
affijn... ik bedoelde het in elk geval cynisch...

slaghout | 05-04-06 | 00:27

@slaghout, zal nog eens gaan lezen, als ik de toon heb gemist, dan trek ik mijn opmerking natuurlijk in

topcat | 05-04-06 | 00:25

hahaha, zag mijn fout te laat, had al op post gedrukt.. enne neuh, doe maar niet

topcat | 05-04-06 | 00:22

topcat 05-04-06 @ 00:19

Nee, het had "citeert" moeten zijn.
Met een TDTDTDTTTTTT aan het eind.

Neuqen?

Harige Bangmaker | 05-04-06 | 00:21

~met een t natuurlijk

topcat | 05-04-06 | 00:20

citeet had citeerd moeten zijn

topcat | 05-04-06 | 00:19

@topcat
Ach jee... weer iemand die de cynische ondertoon gemist heeft.... doe me een lol, en lees de rest van de comments ook even

slaghout | 05-04-06 | 00:18

off topic and almost braindead ik vind Roxelane wel tof. Nu moet ik gaan slapen. Ik ga slapen ik ben moe, doe mijn beide oogjes toe, Allah hou ook deze nacht, met uw hakbarren de wacht! Truste alemaal

Lizart777 | 05-04-06 | 00:18

je citeet praktisch het partijprogramma van zielie Smit

topcat | 05-04-06 | 00:17

@topcat
En waarom denk je dat ik dat ben?

slaghout | 05-04-06 | 00:16

Als de opiniepeilingen zeggen: met rita meer kans! dan krijgen jullie rita, Hoera: 150 zetels voor de oplichterspartij die na de verkiezingen doorgaat met plunderen van de staadskas. Alle partijfraktieleiers adviseer ik net als rita te gaan roepen dat iedereen het land uit moet. Behalve zij die luisteren naar rita en op haar stemmen! Wat een kutwijf.
Het is toch respecktabel hoe de Nederlandse politicicici er telkens in slagen met alle mogelijke middelen aanhangers te krijgen.
Behalve mij dan, want ik ga naar Indymedia (wat dat ook zijn moge Collapse).
Welterusten collega schelmen.

wimpie | 05-04-06 | 00:15

"In de strijd tegen de terreur is het volgens het kabinet onontkoombaar dat sommige grondrechten, zoals de vrijheid van meningsuiting en demonstratie, soms worden ingetrokken. Het kabinet ergert zich eraan dat de pers die maatregelen als Stasi- of DDR-praktijken betitelt."
(NOS Teletekst, pag. 166, 21 september 2004)

De NVD verzet zich uit alle macht tegen dit soort fascistische praktijken van de huidige regering. Wij doen mee aan de volgende Tweede Kamer verkiezing en hopen dat u achter ons zult staan!

sorry Marth.mijn steun heb je niet

Behangdelul | 05-04-06 | 00:15

Let's go??? Gaat ze eindelijk weg???

Wat betreft slaghout, ik dacht dat kaalkopjes niet welkom waren volgens de huisregeltjes???

topcat | 05-04-06 | 00:15

Het positieve aan Verdonk: ze heeft het ooit in een radio-uitzending van Rob Muntz opgenomen voor dierseksporno en ze is tegen scholen die gebaseerd zijn op een religieuze grondslag. Wat het uitzettingsbeleid betreft: cursussen/tests vind ik belachelijk. Je kan best een streng beleid voeren omdat het hier te vol is maar verzin geen belachelijke obstakels. Laat iemand toe of niet. Ik vind dat je alleen mensen moet toelaten die voor hun leven in eigen land moeten vrezen, maar dan nog is het beter als je hen in een nabijgelegen land kan onderbrengen. Het mooiste zou zijn als iedereen zich in elk land kon huisvesten, maar dit zou betekenen dat mensen massaal naar de rijkere landen komen omdat het verschil in rijkdom te groot is. Het wordt dan een chaos. Met als enige positieve dat men de verschillen in ellende van nabij ziet waardoor er misschien eerder iets aan gedaan wordt.
- Ach, persoonlijk ben ik alle politieke partijen meer dan beu, ook mijn eigen GroenLinks (was ik vroeger lid van). Ik ga niet aan de zijlijn staan klagen; ik ga zelf de politiek in. Doe mee!: www.nvd.nu (de enige humane liberale partij van Nederland) Over een maand wordt de partij opgericht; ja het duurt wat lang daar we ruim vier jaar geleden er al mee begonnen zijn...

marth | 05-04-06 | 00:12

Ik ben voor vrijheid van meninsuiting. Maar als ik bijvoorbeeld illegaal in Spanje verblijf en loop te verkondigen dat ik daar de boel zal opblazen dan is het toch logisch dat mij richting Nederland stuurt? Ik kan toch ook een discussie aangaan daar in plaats van te dreigen met BOEM? Een mening mensen is niet dreigen. En dreigen is geen mening!

Mokum Kosher | 05-04-06 | 00:12

Opgerot staat netjes.

VeteraN | 05-04-06 | 00:10

@King of controversy
Here here...
Helemaal mee eens, en ter aanvulling, wellicht is het beter jou af te helpen van dat idee om J.Jansen om te brengen.
Als Jan Jansen jou nl. alleen om je gedachte naar Abu Graïb afvoert, worden je ideeën wellicht iets meer richting handelen geduwd....

slaghout | 05-04-06 | 00:09

@ harige bangmaker... nee sorry ik sla een rondje over...

maar Pim integreerde fatnastisch met de marokanen, hij deed het er mee zelfs...

Behangdelul | 05-04-06 | 00:07

Arpie 04-04-06 @ 23:59

Kunt U dat misschien nader uiteenzetten?

Harige Bangmaker | 05-04-06 | 00:06

@ CyberKookie 23:58
Ik roep hier dat Meneer Jan Jansen per direct dood moet.
Is dat een doodsbedreiging, is dat stoerdoenerij, een slechte grap.
Met andere woorden hoe kun je zeker weten wat iemand vind. Uitlatingen zijn niet genoeg. Uitlatingen gecombineerd met uitvoeringen zijn wat anders. Bijvoorbeeld als ik een wapen ga kopen. Of in de buurt kom van J.Jansen.

King of controversy | 05-04-06 | 00:04

Behangdelul 04-04-06 @ 23:58

Ja, maar natuurlijk. Hij was helemaal niet polariserend bezig. WANT over de doden niets dan goeds. Het was de Linkse Kerk, die aan het demoniseren sloeg. Zelf had Pimmetje een schoon geweten en in onschuld gewassen handen.

Kok en Melkert zijn de moordenaars van Pim.

Neuqen?

Harige Bangmaker | 05-04-06 | 00:03

@Roxelane
..... En je stopt met roken...

slaghout | 05-04-06 | 00:03

@ Roxelane 23:59
Stik.
Dat moet uiteraard "voor" zijn.
Hoewel dat niet uitsluit dat deze samenleving inderdaad arme jongetjes dwingt om zich in te laten met de Osama's van deze wereld, maar dat is een ander verhaal, wat overigens aangetoond is door dat AIVD rapport, waarin stond dat de Jihad is made in NL.

King of controversy | 05-04-06 | 00:02

@slaghout
Vogelgriep slaapt vast beter :-)

Roxelane | 05-04-06 | 00:01

Ritaaaaa.

Arpie | 04-04-06 | 23:59

@King of controversy 04-04-06 @ 23:56
"zij veroordeeld is TOT terrorisme" ??
lol

Roxelane | 04-04-06 | 23:59

Pim bracht het toch ook redelijk netjes en wilde alleen de rotte appels er uit?

Behangdelul | 04-04-06 | 23:58

@ King of controversy 04-04-06 @ 23:56

Als hij/zij denkt aan het plegen van een aanslag of een moord. Dat is al voldoende om in ieder geval geweigerd te worden lijkt me.

CyberKookie | 04-04-06 | 23:58

Krijg in ene een loei van `n dèja vu van deze pots...

Dr.D | 04-04-06 | 23:56

@ Derks
Ik heb een baan, studeer en doe vrijwilligerswerk, en jij?
En wanneer vind jij iemand een terrorist? Als hij/zij een kleurtje heeft, of als hij/zij veroordeeld is tot terrorisme?

King of controversy | 04-04-06 | 23:56

@crass 04-04-06 @ 23:42

Die zijn niet illegaal in Nederland.... jammer genoeg...

Hakbarrr | 04-04-06 | 23:55

Behangdelul 04-04-06 @ 23:52

Welkom in onze gepolariseerde wereld. Met dank aan wijlen Pimmetjuuuh.

Harige Bangmaker | 04-04-06 | 23:54

Komende verkiezingen ga ik gewoon voor de geylste MILF, hopende dat ik als tegenprestatie een geyle neuqbeurt krijg.

Sorry, Rita.
Je valt bij voorbaat al af.

Harige Bangmaker | 04-04-06 | 23:52

het zijn dus eigenlijk de algerijnen waar ik me druk om moet maken.
*gaat zich schamen dat derks mag stemmen*

neuzel | 04-04-06 | 23:52

waarom is iedereen die een hekel heeft aan de slechte antilianen en slechte marokanen (de goede dus buiten beschouwing gelaten!!!) gelijk een aanhanger van Nieuw Rechts of de nieuwe michiel Smit in spe?

Behangdelul | 04-04-06 | 23:52

@Roxelane
Ben je niet bang voor vogelgriep dan?
Living life on the edge ;)

slaghout | 04-04-06 | 23:51

Iemand Ans Dijkstal gezien bij Netwerk? Heeft niemand een tuin die aangeharkt moet worden? Die Dijkstal zit zich blijkbaar thuis stierlijk te vervelen.

TRS | 04-04-06 | 23:51

Perfect mens, Rita. Gewoon recht toe recht an Nederlands. Laten we gewoon eens ophouden met Nova te laten bepalen wat politiek correct is. Wees blij dat er wellicht nu eindelijk eens wat tegenstroom komt tegen onze nationale hypocrisie van zogenaamde "mensenrechten" voor allerlei figuren die hier niet horen.

wav | 04-04-06 | 23:50

@slaghout 04-04-06 @ 23:46
Geef mij maar een heerlijk kussen met ganzeveren :-)

Roxelane | 04-04-06 | 23:48

derks jij mag toch ook stemmen?

crass | 04-04-06 | 23:48

@roxelane
Ik zie net bij TellSell een Yubisaki kussen.....
iets voor jou? ;)

slaghout | 04-04-06 | 23:46

@slaghout 04-04-06 @ 23:38
Doe nou niet weer cynisme.... Het is laat ik ben moe, ik doe straks mijn beider oogjes toe.

@ThePhoenix 04-04-06 @ 23:38
Ayaan moet blijven!

Roxelane | 04-04-06 | 23:43

@ King of controversy

Ja jij en links had natuurlijk liever gehad dat een advocaat op onze kosten (de werkenden in dit land dus jij waarschijnlijk niet) een jaar of drie kon procederen om vervolgens, na verlies uiteraard, te kunnen demonstreren dat het inhumaan is om deze terrorist ook daadwerkelijk terug te sturen.

Dit land moest zich kapot schamen voor al die hersendoden die gewoon mogen stemmen in dit land!

derks | 04-04-06 | 23:43

30? die 200 hakbars die de aivd nu al meer dan 2 jaar hinderlijk volgt hadden al lang het land uitgemoeten, of wacht rita tot de verkiezingen?

crass | 04-04-06 | 23:42

Gelukkig had de NSB TV weer wat deskundingen uitgenodigd die vonden dat al die terroristen en crminelen toch veel beter af zouden zijn met een levenslange uitkering. En u mag raden wie het laatste woord weer had...

derks | 04-04-06 | 23:40

@harige bangmaker
Geen van twee. Ik probeer zelf te denken.... over elk onderwerp...

slaghout | 04-04-06 | 23:40

Maka
Dat vind ik ook en dat in anderhalf jaar. Getuigt van weinig daadkracht.

Karel kwakbol | 04-04-06 | 23:40

@ Weeraanmelden
Naar aanleiding van jouw laatste stukje over de geweldige Ayaan (ja die kudt die een neqschot verdient) wil ik wel eens weten hoe lang het duurt voordat onze Rita haar eruittieft...

ThePhoenix | 04-04-06 | 23:38

@cybercookie
En bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen won de PvdA, wat is je punt?
Dat 90% links is?
De score van Fortuyn had hij te danken aan duidelijkheid van mening, dezelfde reden waarom ook Rita een goede kans maakt.
Aan de andere kant, Berlusconi is ook duidelijk, evenals destijds Papa Doc Duvalier, Idi Amin, Fidel Castro...
Allemaal in het zadel geholpen door "het volk" omdat ze zo duidelijk voor het volk waren...

slaghout | 04-04-06 | 23:38

Voor Rita word ik wel even lid van de VVD. Gewoon de achterkamertjes elitisten trakteren op een groep nieuwe leden, gehuld in roze, die Rita tot onze toekomstig premier stemmen. Democratie!

geytennöker | 04-04-06 | 23:37

Heb mijn morfinepil al ingenomen. Denk niet dat Rita de kans krijgt premier te worden. Al die mennekes willen aan de macht. Kijk een Wouter Bos doe hoert en snoert glimlachend als een Prodentreclame door heel Nederland. Doet net niet te nichterig voor de dames die hem geyl vinden en net nichterig genoeg zodat de heaumeaux die links leuk vinden om stemmen te vergaren. Ondertussen likt hij aarzen van de allochtonen die al dan niet met goede bedoelingen in Nederland verblijven. Steekt vast en zeker zijn reet nog omhoog in de nieuwe Rotterdamse moskee voor de verkiezingen en gaat het "debat" aan met foute imams om daarna te verkondigen dat we vooral de nuance moeten zoeken wanner Nederlandese vrouwen Hoeren worden genoemd en hun kroost varkens en hun mannen bedreigd worden met een mes om in Naam van Allah gehakbart te worden. Rita maakt geen schijn van kans. mensen willen een beetje opgegeyld worden en dat doet Rita niet. Tenzij iemand er nog een PR adviseur tegenaan wil gooien. VVD zal misschien nog proberen of Wiegel echt niet meer onder zijn tombstone vandaan wil komen. Maar een vrouw als president, neu nog lange niet in Nederland. Lijsttrekker? matige kans denk ik. Daar gaan alle mannen in de VVD een stokje voor steken tenzij ze echt een ruk naar weer ouderwetsch liberaal willen maken en dat geloof ik allang niet meer van die partij.

Lizart777 | 04-04-06 | 23:36

30 is me wat te weinig!

Maka | 04-04-06 | 23:36

@Harige Bangmaker
links en rechts zijn achterhaalde begrippen volgens de grote Starf*cker

collapse | 04-04-06 | 23:35

@ Harige Bangmaker 04-04-06 @ 23:34

nah, je bent te harig...

CyberKookie | 04-04-06 | 23:35

Is slaghout links of rechts?

@CyberKookie
Neuqen?

Harige Bangmaker | 04-04-06 | 23:34

Van stinkende propaganda is GS ook niet vies!
Foei: Geen Stijl...

boktor | 04-04-06 | 23:33

pffffffff vermoeiend vanavond hier.
Succes verder slaghout en probeer alles zo letterlijk mogelijk te formuleren, vermijd metaforen, hyperbolen, understatements, enz, anders snappen ze het niet.

collapse | 04-04-06 | 23:33

@slaghout


Tijdens de verkiezing stemden ruim 1,1 miljoen kiezers op Pim Fortuyn...
Haal alle niet stemmers van de 16 miljoen af en ruim 10% van de weldenkende mensen heeft toen duidelijk rechts gestemd.

CyberKookie | 04-04-06 | 23:33

@slaghout 04-04-06 @ 23:26

Cynische mode=accepted

Ragnarok | 04-04-06 | 23:33

@Roxelane
Mea culpa, mea maxima culpa. Ik zal mij duidelijker uitdrukken. Ik probeerde de kort door de bocht methode te hanteren, zoals wel meer populisten doen....

slaghout | 04-04-06 | 23:31

@slaghout 04-04-06 @ 23:28
Blijf twijfelen -> post was volkomen onduidelijk.

Roxelane | 04-04-06 | 23:29

@rooie mo
Ik hou er rekening mee, maar zijn het er echt twee? of zijn ze met zijn vijven en delen ze 2 hersencellen?

slaghout | 04-04-06 | 23:29

@collapse
Dank... dank, ik ging al twijfelen aan mijn schrijfstijl

slaghout | 04-04-06 | 23:28

@slaghout
In cynisme-mode?
Toch even laten weten dan in je comment, anders denke de rechtse rakkers dat ze met z'n 3-en zijn in Nederland......

Rooie Mo | 04-04-06 | 23:27

IK zag de cynisme mode dus wel

collapse | 04-04-06 | 23:27

Ik wil neuqen.
Het liefst met mijn ex.

Maar Verdonk kan er na 6 flessen wijn en 3 liter Remy-Martin ook wel mee door.

Of nee, doe toch maar niet.

Harige Bangmaker | 04-04-06 | 23:26

@ragnarok
Ik bedoelde te zeggen dat het gemakkelijk is een groep aan te wijzen die nooit deugt, meestal zitten er meer kanten aan een verhaal, en zijn de symptomen van de maatschappij van vandaag het gevolg van beleid van gisteren, en dan helpt symptoombestrijding niet echt...

slaghout | 04-04-06 | 23:26

Kan ze ook RTL4 5 en 7 uitzetten; die zitten hier ook geld op te maken zonder iets wezenlijks bij te dragen aan de samenleving, behalve wannabe-tokkies aan de bank gekluisterd te houden. Terug naar Luxemburg die zooi.

OoO | 04-04-06 | 23:23

@ CyberKookie 23:17
Bij 50 tegen 50 wordt er helemaal niets besloten, of krijgt de voorzitter van de tweede kamer alle macht. Dat lijkt mij niet de bedoeling. En een beetje stemmachine heeft geen enkel probleem met 25-50-10-30-15-2-7-39. Ik snap niet waar dat sneller en slagvaardiger vandaan komt.
Dat het voor de kiezer duidelijker wordt, ben ik met je eens. Maar de keuze zal wel beperkt worden, en je kunt je dus afvragen of dat tegen elkaar opweegt. Ik vind van niet. Bovendien ben ik het niet met je eens dat de verschillen tussen de linkse en rechtse partijen te klein zijn. Er zit nogal een verschil tussen Nawijn en Rutte. Of tussen Kant en Bos.

King of controversy | 04-04-06 | 23:23

@slaghout 04-04-06 @ 23:22

Ik kan hem nog steeds niet ontdekken,
Maar als jij het zegt.......

Ragnarok | 04-04-06 | 23:23

@Penetrator.v2 04-04-06 @ 23:20
lol

Roxelane | 04-04-06 | 23:23

@Ragnarok
Ook jij miste dus de cynische ondertoon in mijn comment

slaghout | 04-04-06 | 23:22

@CyberKookie 04-04-06 @ 23:19

*gniffel*
Sharon is volgens mij de enige vrouw die is bevallen van een kind ZONDER van kledingmaat te veranderen.
*gniffel*

Roxelane | 04-04-06 | 23:21

@rooie Mo
Ik denk dat je mijn "cynisme mode" hebt gemist
@Peentjestrator
Uit mijn reactie maak jij op dat ik:
1)Klein
2)Bang
3)Homo ben
Chapeau, 3 van de 3 faut.... helaas, je gaat niet door het leven als Jomanda (of toch wel....?)

slaghout | 04-04-06 | 23:20

@Roxelane 04-04-06 @ 23:19
Ik ben in ieder geval blij dat Verdonk gekleed is. Dus nou niet moeilijk gaan lopen doen !

Penetrator.v2 | 04-04-06 | 23:20

@ Roxelane 04-04-06 @ 23:19

Het Kamer olifantje ,-)

CyberKookie | 04-04-06 | 23:19

Tja...
Rita blijft natuurlijk de slechtst geklede politca van het ogenblik.
Ik weet het dus niet.
Oh wacht nee, sharon Dijksma (Eeeeeewwwww) is altijd slechter gekleed.

Roxelane | 04-04-06 | 23:19

@ King of controversy 04-04-06 @ 23:14

Onzin. Besluiten kunnen bij 50 tegen 50 veel sneller genomen worden als bij een verdeling van 25-50-10-30-15-2-7-39 (om maar een voorbeeldje te noemen). Gaat erom dat het sneller en slagvaardiger kan op die manier.

Voor de kiezer is het geheel veel duidelijker als dat het nu is.
De verschillen tussen de partijen zijn te klein en elke partij heeft een linkse en een rechtse groep in zich.

CyberKookie | 04-04-06 | 23:17

@slaghout 04-04-06 @ 23:09

Hier kan je je hart ophalen: www.nieuwrechts.info/

Maar dat wist je natuurlijk al.

Ragnarok | 04-04-06 | 23:17

... Als een president van een bananenrepubliek het bruto nationaal product besteedt aan paleizen en zijn harem van 200 vrouwen (mijn god, ook 200 schoonmoeders dus...), wie is dan schuldig aan het failliet van dat land?
.
Als Nederland door halfzacht beleid, onduidelijkheid in regels, en alles met de mantel der liefde bedekkend slap geregel de beerput een jaartje of 30 heeft laten gisten, wie is er dan schuldig.....?

slaghout | 04-04-06 | 23:17

@slaghout 04-04-06 @ 23:09
Ik kan me voorstellen dat je een hekel hebt aan criminaliteit, zo een kleine bange heaumeau als jij zal toch vaak het slachtoffer zijn :-)

Penetrator.v2 | 04-04-06 | 23:15

@ jimmy 04-04-06 @ 23:13

Dan moet Rita slim zijn, en gaan praten met Wilders en Pastors om één blok te vormen. Voor het Nederlandse volk zou dat een ultieme oplossing zijn.

CyberKookie | 04-04-06 | 23:15

@Hellsmurfje 04-04-06 @ 23:12

Ik ook. 20 is al teveel.

Ragnarok | 04-04-06 | 23:15

@slaghout
je bent een triest figuur.
mensen zoals jij welke in hokjes denken moeten in een hokje worden gestopt. en dan de fik erin.

Rooie Mo | 04-04-06 | 23:15

@ CyberKookie 23:10
Een twee partijen stelsel is volkomen achterhaald. Men krijgt twee machtsblokken, waar niemand tegen op kan. Veranderingen worden dus zeer moeilijk. Immers, voor een echte verandering is 2/3 kamer nodig. En de kans dat 1 van de kampen dat haalt is bijzonder klein. Daarom altijd meerdere partijen waardoor nieuwkomers makkelijker binnenkomen, en zaken echt veranderd kunnen worden.
In jouw voorbeeld komen we bijvoorbeeld nooit van artikel 23 af.

King of controversy | 04-04-06 | 23:14

@Tiscali 04-04-06 @ 23:10

Inderdaad.
Plukken aan de uitkeringen aan de onderkant
Toeschuiven aan zichzelf.
Maatschappelijke noodzaak: 0
Eigenbelang: priceless

dat is politiek, of het zogenaamde uitkeringtrekken op vvd manier.

Ragnarok | 04-04-06 | 23:14

Rita zal het waarschijnlijk niet worden. Van de VVD top zijn er veel die Rita te beperkt vinden; van aartsen, hoogervorst en die hele kliek. De VVD leden zijn wel overwegend voor Rita. Ik denk toch dat Rutte het zal gaan redden, maar jammer is het wel. Rita zou een uitstekende president(e) zijn voor Nederland.
Verder zou ik het ook echt geweldig vinden om Wouter Bos of Femke Halsema tegen Rita te horen discussieren op topniveau. Wat zullen er dan weer een hoop oude koeien en krokodillentranen opgevoerd worden. Ik zeg, Rita; YoU Go GrRrL!

jimmy | 04-04-06 | 23:13

@bwahaha
verklaar je nader?

collapse | 04-04-06 | 23:12

Ook ik wens Rita zeer veel succes met zaken doen en hoop van harte dat het niet bij die 30 blijft.

Hellsmurfje | 04-04-06 | 23:12

even iederrreeen eens stemmen

rrroel | 04-04-06 | 23:12

@ slaghout 23:09
Godwin misschien?

King of controversy | 04-04-06 | 23:11

@Ragnarok
Maar zij bepalen wel wie er aan een uitkering trekt....

Tiscali | 04-04-06 | 23:10

Ik zie dan liever een verdeling in de volgende twee 'kampen':

Constructief Nederland

- VVD
- LPF
- Wilders/Spruyt
- Pastors/Eerdmans

Destructief Nederland

- PVDA
- GL
- SP
- CDA
- D66
- restandjes...

CyberKookie | 04-04-06 | 23:10

@Rita

Wanneer gaan we Woutert de Boslim uitzetten naar een streng islamitisch land??

Hakbarrr | 04-04-06 | 23:10

@stretch 04-04-06 @ 23:06

Moet je het amerikaanse systeem eerst eens goed bekijken
Ook sociaal
Dan nadenken
Je weet niet wat je zegt.

Ragnarok | 04-04-06 | 23:10

Uitzetten ja dat geteisem, stel mallotige allahpubers, alleen jammer dat we cokesnuivende autochtone scooterjunks er niet uit kunnen flikkeren.
Weg met de oude wereldorde, Den Haag op de schop, stelletje machtsgeile nijenrode soldaatjes.
Op naar de nieuwe wereldorde... blank, welvarend en zonder criminaliteit...
Ben benieuwd wie straks de lul is....

slaghout | 04-04-06 | 23:09

@controversy, dat zou wel weer lollig zijn. En als peter R de v dat filmpt doet die ook nog eens wat nuttigs

furby-killer | 04-04-06 | 23:09

Er komt hier de komende decennia echt geen 2 partijensysteem en daar ben ik blij om ook.
En als er geen politieke moord of bijna aanslag komt dan zitten we met Wouter de volgende periode. Verdonk kan ze dus beter nog niet allemaal uitzetten.
*Einde Voorspellingen*

collapse | 04-04-06 | 23:09

@Ragnarok
Ideaal. Zakgeld zeker ook doen en ik wil dan graag een ticket rond eind september naar Kaapstad. Nu nog even opruien: "Promes is een vuile terrorist die naar de molukken moet worden uitgezet". Dat is rap verdiend, het leven is zo eenvoudig.

@Weeraanmelden

dit meen je niet: werd met DT, je kunt je schoolgeld vast wel terugkrijgen

Kruisvaarder | 04-04-06 | 23:08

Zou in die respectievelijke zandlanden ook zo op 'Iraakse minister van inburgering Ikwasechtnietbijdebaath wijst 30 Nederlandse mariniers uit' of
'Afghaanse premier Koeiekuthoedje wijst 30 Nederlandse mariniers uit' worden gereageerd? 'Koeiekuthoedje for president! Oh nee, dat is-ie al. Nee echt? Wat je niet zegt...'

veest van pim | 04-04-06 | 23:08

@Tiscali 04-04-06 @ 23:04

Politiek is slechts de vvd manier van uitkeringtrekken.

Ragnarok | 04-04-06 | 23:07

@ furby-killer
Bij mij weten zijn wapens nog steeds illegaal in Nederland, en is het volkomen tercht dat je daarvoor wordt opgepakt.
En in het geval van Samir. Het is jammer dat de AIVD hem opgepakt heeft, ik had het veel leuker gevonden als Samir op een drukke plek had gestaan, aan het touwtje getrokken, en er was niets gebeurd. Ik kan me nu al verheugen op die beteuterde blik.

King of controversy | 04-04-06 | 23:07

Op naar het tweepartijenstelsel in Nederland. Naar goed Amerikaans/Brits voorbeeld. Op de linkervleugel Woutert en op de rechtervleugel Rita. En Kalou dan als hangende spits...

stretch | 04-04-06 | 23:06

Dat ze de overige 250 die op ontploffen staan ook maar snel uitzetten.

CyberKookie | 04-04-06 | 23:06

@King of controversy 04-04-06 @ 23:04

En de kuddedieren volgen gedwee.

Ragnarok | 04-04-06 | 23:05

Ik bedoel het werk serieus nemen ....

Tiscali | 04-04-06 | 23:04

@Tiscali 04-04-06 @ 23:03

werk? sinds wanneer is politiek werk?

Ragnarok | 04-04-06 | 23:04

@ Ragnarok 22:58
Ben ik roerend met je eens.

King of controversy | 04-04-06 | 23:04

Nice try, Pritt, zal niet helpen. Verdonk wordt volgens mij geen MP, en wordt ze 't desondanks toch, dan gaat dat kabinet geen legislatuur mee. Like it or not, in Holland is de nationale toekomst links. Ik ben daar niet blij of boos om, ik zeg gewoon dat 't zo is. En die dertig brulbaarden uitzetten? Tja... Uitzetten is gewoon struisvogelpolitiek. Doe je als je ze niet kan berechten en opsluiten. Want wat denk je? Dat Nederland een eiland op de rug van een schildpad is? Dat die mensen eens ze terug in Toedeledokistan zijn, ineens het licht zien, hun leven beteren en van je nooit niet meer ronselen? Stom. Dertig keer stom eigenlijk, als je weet dat recent onderzoek uitwijst dat hakbars hier geboren worden, opgroeien én radikaliseren. Kun je geboren Twentenaren gaan uitwijzen naar een of ander zandland. Krijg dat maar verkocht, als land dat het internationaal gerechtshof huisvest. Dus nee, mijn chips staan nog steeds niet op Verdonk. Niet als premier, niet als minister van integratie, niet als minister tout court eigenlijk. Maar dat ben ik maar.

veest van pim | 04-04-06 | 23:03

Waarom struikelt iedereen toch over iemand die haar werk gewoon serieus neemt? Dat zouden er meer moeten doen!

Tiscali | 04-04-06 | 23:03

@controversy, en jij bent er zeker ook zo een dat als een moslim opruiende teksten heeft, foute vrienden heeft (samir bijv), pistolen en automatische wapens heeft, extra munitie en bommen die niet werken heeft het geen terrorist is? want de bommen werkten immers niet. Oftewel je kan alleen iemand oppakken als de bommen wel bleken te werken, maar dan blijft er zo weinig over om op te pakken

furby-killer | 04-04-06 | 23:02

@Kruisvaarder 04-04-06 @ 23:00

Ja, is wel een enkeltje, maar dan met zakgeld misschien?

Ragnarok | 04-04-06 | 23:02

En toch...
3 jaar geleden, in het Fortuyn tijdperk, werdt er keihard geroepen; Buitenlanders RAUS!
En Rita ging voor deze baan, en deed het gewoon.
Krakers,uitkeringstrekkers of andere zeikerds stond ze gewoon te woord, en heeft de klus geklaard.
WouteRRRRRRRR, let je op?!
Fuck de linkse lente, de ijskoude rechtse wind komt eraan!
Finaly.
Nu Vadertje Wiegel nog even zijn mondje houden - Anno 2006 moet je als oude man niet een man willen voortrekken op een vrouw, staat slecht in de peiling - en de VVD gaat voor een monsterzege.
(en Ayaan, opzouten! enkele US of A, en we zijn weer een leuk landje)

Weeraanmelden | 04-04-06 | 23:01

@Kruisvaarder 04-04-06 @ 22:58

Tweestromenssysteem. Zou kunnen.
Nederland loopt immers altijd voorop als het om zaken gaat die een europees tintje hebben. Op naar een copy van de vs.

Ragnarok | 04-04-06 | 23:00

@Ragnarok

Ja die ticket wil ik wel! Weet je wat dat kost tegenwoordig vliegen?!

Kruisvaarder | 04-04-06 | 23:00

@ furby-killer 22:52
Ik vind dat iemand anders mag vinden dat de hele Nederlandse samenleving opgeblazen moet worden. Zodra hij echter een bomgordel omknoopt mag hij gearresteerd worden, en eventueel het land uit. Met andere woorden, zodra 'terroristen' het idee hebben, de uitvoering plannen, en dan daarmee gaan beginnen.
@ fuckjeb 22:54
Tuurlijk niet. Verdonk vindt dat geen verkeerde mening.

King of controversy | 04-04-06 | 23:00

@wimpie 04-04-06 @ 22:56

Haha, wie wel je er dan neerzetten?? Woutert, haha nee dat is een goede :S

Hakbarrr | 04-04-06 | 22:59

ja, inderdaad 40 zetels. Twee meer dan onder de Bolk, misschien niet in 2007 maar zeker in 2011. Duidellijke koers uitzetten en het is zeker haalbaar.

Ik denk dat er flink wat ruimte op rechts ligt, dat wil zeggen mensen die niet stemmen als ze hun mening niet verwoord zien door een mainstream partij. Ook denk ik dat de VVD behoorlijk wat kiezers op de rechtervleugel van het CDA kan terugwinnen. In de tijd van Bolkestein stemde deze mensen immers ook VVD terwijl het CDA toen 28 of 29 zetels had. Als de VVD een multi issue campagne voert met een conservatieve lijn erin ben ik er er van overtuigd dat ze groter kan worden dan het Gristen Democratisch Appel. Ik zie een (+/-) twee stromenland ontstaan zoals in Engeland met wat randverschijnselen er om heen. Kiest de VVD een minder conservatieve lijn dan gaat het CDA denk ik deze rol spelen.

Kruisvaarder | 04-04-06 | 22:58

@King of controversy 04-04-06 @ 22:56

Denken verkeerd. Ja. Er gaat iets heel anders verkeerd in nederland. De politiek maakt een ophef over een stel amateurterroristjes, om de samenleving met nieuwe wetgeving beter in de greep te houden.

Ragnarok | 04-04-06 | 22:58

@wimpie
de regering afschaffen ?; rot toch op naar Indymedia man.

collapse | 04-04-06 | 22:58

Penetrator.v2
Goh.. lachen hoor.ff bijkomen van die leuke woordspeling.

Boze Buur | 04-04-06 | 22:57

Minister Peijs moet ondernemen voor dummies eens gaan lezen. Wat een lieve naieve oma is ze toch.

..zapper | 04-04-06 | 22:57

@fuckje, jij had al tijd geleden uitgezet moeten worden ;)

@moslimknuffelaars
als we elke moslim die ons allemaal dood wil moeten uitzetten wordt het erg leeg in nederland. We hebben nog geen vloot boeings gehuurd dus zeik niet over vrijheidsvanmeningsuiting. Blijkbaar worden alleen de extremistische extremisten uitgezet

furby-killer | 04-04-06 | 22:57

Zo meteen ook maar even gepoll klooit bij de talpa boys Henk en zijn goede vriend Flits

Heintje Davids | 04-04-06 | 22:57

@superjan

Ach het is flauw... Go Rilla! Vergeet het maar weer. Waar hadden we het ook al weer over?

Tiscali | 04-04-06 | 22:56

Rita Verdonk maakt deel uit van de grootste criminele organisatie van Nederland. De regering! Wat een stelletje malloten. Afschaffen!

wimpie | 04-04-06 | 22:56

@ fuckje 22:48
Jij stelde dat de jochies die nu uitgezet worden, heus wel wat op hun kerfstok hebben want "Als je niets op je kerfstok hebt, word je echt niet uitgezet." Daar heb je gelijk in, want de jochies die nu uitgezet worden, denken verkeerd.

King of controversy | 04-04-06 | 22:56

@bwahaha
gelukkig kunnen er in dit land ook beslissingen genomen worden zonder rechters.
Dat deze mensen zijn uitgezet is toch ook in jouw voordeel!

collapse | 04-04-06 | 22:55

Van mij mag Duyvendack verpletterd worden onder de ProRail. Word ik nu uitgezet?

fuckje | 04-04-06 | 22:54

ben benieuwd wanneer Bos de ultra rechts kaart gaat spelen inzake onze Rita.

Ps ik ben dol op Rita, maar de partij die zij straks onder zich heeft is even verrot als de PvdAllochtonen onder Bos. Nohopers, bejaarden, eeuwig gepesten, beroeps ambtenaren, vastgoedboeven en geestelijk onvolwaardigen.

superjan | 04-04-06 | 22:53

Ik vind Verdonk 100% incapabel. Haar enige toegewezen taak is het eruit mieteren van allochtonen die lastig doen. En in haar eigen partij zit de zwartste allochtone relteef van allemaal : hirsi anali.

Penetrator.v2 | 04-04-06 | 22:52

@controversy, ik zal het navragen maar sinds wanneer moet je je laten opblazen omdat iemands mening is dat je opgeblazen moet worden? als mijn mening nou eens is dat ze op het vliegtuig gezet moeten worden en boven de oceaan gedumpt, dan mag ik dat neem ik aan doen volgens jouw redenatie

furby-killer | 04-04-06 | 22:52

Rita 4 President!

Unexist | 04-04-06 | 22:51

@Kruisvaarder 04-04-06 @ 22:48

40 zetels?
Opruiing is vast ook een vorm van terrorisme.
Ticket?

Ragnarok | 04-04-06 | 22:49

@tiscali> het heeft me wel aan het denken gezet... Rilla, rilla... interessant.

superjan | 04-04-06 | 22:49

Waar kan ik me aanmelden voor de Rita-fanclub!!!

Rita is een Held, een Held, een Held... jaja.. Rita!!

Hakbarrr | 04-04-06 | 22:48

Ik vind mijn grappen nooit leuk als ik ze teruglees....

Tiscali | 04-04-06 | 22:48

@Ragnarok>die associale jeugd had knetterbrommers en lang haar ipv vuile kofferbommen en lange messen.

superjan | 04-04-06 | 22:48

@ furby-killer 22:45
Ik laat de keuze aan jou over. Of we heffen de vrijheid van memingsuiting op, of we accepteren dat dit soort idioten ook mensen zijn. En dus soms een mening hebben die het merendeel van 0031 niet aanstaat. Ik kies voor het laatste.
Overigens komen de terroristjes niet uit 010, en is er dus een groot verschil tussen woorden en daden.

King of controversy | 04-04-06 | 22:48

@King of,
welke mensen denken verkeerd volgens jou? Ik snap jouw zin even niet.

fuckje | 04-04-06 | 22:48

Verdonk is een held(in)! Ongezien de tyfus voor die hakbars en een prettige enkele reis gewenst namens onze toekomstige premier Rita! Op naar de 40 zetels!!

Kruisvaarder | 04-04-06 | 22:48

Verdonk is een held(in)! Ongezien de tyfus voor die hakbars en een prettige enkele reis gewenst namens onze toekomstige premier Rita! Op naar de 40 zetels!!

Kruisvaarder | 04-04-06 | 22:48

@furby-killer 04-04-06 @ 22:45

Vroeger had je asociale jeugd.
Tegenwoordig is alles terrorisme.

Ragnarok | 04-04-06 | 22:47

Rita heerscht! Of nou ja bijna dan... ;)

Specht | 04-04-06 | 22:46

@controversy, jij vind dat mensen die iedereen in nederland willen uitmoorden dan wel verkrachten (zowel mannen als vrouwen) hier horen ivm vrijheid van meningsuiting. Dan denk ik dat jij daar ook de gevolgen van moet accepteren.
Kopje thee erbij?

furby-killer | 04-04-06 | 22:45

@ fuckje
Deze mensen denken verkeerd, het is dus volkomen terecht dat deze vermeende terroristen (die zo zijn aangemerkt door de AIVD, bekend van het fouteloze optreden) uitgezet worden.

King of controversy | 04-04-06 | 22:45

toedeledokie, dat er nog vele mogen volgen.. :]

Theodoric | 04-04-06 | 22:45

@dunbill 04-04-06 @ 22:43

Zijn ze uitgezet
Of met zakgeld op vakantie?

Ragnarok | 04-04-06 | 22:44

@KoC
Rutte en Bos uitgezet als gevaar voor de openbare orde.. Het kan deze weken zo maar gebeuren.

BlitzFlicker | 04-04-06 | 22:44

Jammer dat Rita niet Rilla heet ......

Tiscali | 04-04-06 | 22:43

Als je niets op je kerfstok hebt, word je echt niet uitgezet.

fuckje | 04-04-06 | 22:43

idd wieberen met die hakbars!

Hutch | 04-04-06 | 22:43

Ze zullen ervan onder de indruk zijn, die 30 terroristen. Voel me al een stuk veiliger. Thanks Rita.

dunbill | 04-04-06 | 22:43

@ furby-killer 22:40
Waar heb, je het over? Ik verbind vrijheid van meningsuiting niet met de dood van mijn familie.

King of controversy | 04-04-06 | 22:43

ot rtl 4 met een jank verhaal een arme criminele turk (7 jaar gevang) die och arme geen verblijfsvergunning meer heeft... snik...

superjan | 04-04-06 | 22:43

moet er nou steeds een foto bij? ik schrik me telkens het apezuur

kentika | 04-04-06 | 22:42

@loser of controversy
zullen we zeggen als je dood bent, het was zijn mening dat je dood moest. denk je dat ook als je familie vermoord is?

furby-killer | 04-04-06 | 22:40

Er gaan trouwens geruchten dat Verdonk ook Rutte als ongewenste vreemdeling verklaard. Lang leve de rechtsstaat.

King of controversy | 04-04-06 | 22:40

Trots hoor... 30 uitzettingen zonder rechter... Gaat de goede kant op.

bwahaha | 04-04-06 | 22:39

@fuckje
Rita Reizen heeft gelukkig nog genoeg klandizie, maar het is goed te zien dat een bedrijf zich breed oriënteert.
*Heeft inmiddels een nieuwe ringteaun* www.novatv.nl/uploaded/FILES/Novatune....

DiagnosisTyphus | 04-04-06 | 22:39

zucht, ik ben verliefd op een vent...

superjan | 04-04-06 | 22:39

Effe kieken. Maar aan de tekst te lezen: goede zaak!

Brzk | 04-04-06 | 22:38

Tijdelijke Rita hype in splinterpartijtje de vvd.
Storm in een glas water.
Ik ben benieuwd of wiegel nu weer onder zijn steen vandaan kruipt.

Ragnarok | 04-04-06 | 22:37

Geweldig. Iemands mening staat je niet aan, dus flikkeren we diegene het land uit. Leve de vrijheid van meningsuiting!!

King of controversy | 04-04-06 | 22:37

Niets mis mee. Ik gun dat reisbureau goede zaken in deze ellendige tijden.

fuckje | 04-04-06 | 22:36

Dat polletje kan nog wel wat hulp gebruiken.

DiagnosisTyphus | 04-04-06 | 22:32

Linkje voor de polllepelaars http://www.novatv.nl/

Reintje | 04-04-06 | 22:32

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen