Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

En de winnaar is...

Ies mooi nietwaar?Wie Rotterdam zegt, zegt de Erasmusbrug. Fout! De Euromast. Fout! Het stadhuis aan de Coolsingel dan? Fout! Oké, dan moet het wel De Kuip zijn. Fout! Het Witte Huis in de Oude Haven misschien? Fout, Fout, Fout! Want het mooiste gebouw van Rotterdam is verreweg de Mevlana Moskee. Pardon? Jawel, Rotterdammers verkozen massaal *kuch, hoest rochel* de moskee boven de Erasmusbrug. Zo heeft het City Informatiecentrum bekend gemaakt. De Mevlana Moskee werd door de PvdA het publiek als 'tijdloos' bestempeld. Moehahaha. Kopje thee iemand? Persbericht een dag te laat uitgegeven misschien? 1 april was zaterdag hoor. Wij willen cijfers zien, want je kunt ons een hoop wijs maken, maar dat Rotterdammers massaal een moskee als meest gezichtsbepalende bouwwerk verkiezen boven bijvoorbeeld de euromast is tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend. Filmpje...

Reaguursels

Inloggen

en vermoord de moslims waar je ze maar vind, want dat is het lot van de moslims

Brullio | 06-04-06 | 08:17

@ Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
weet je nog dat ik zei dat de cultuurkloof tussen ons westerlingen en islamieten veel te groot is?
dat blijkt wel uit je reacties.
sommige dingen die ik heb gepost heb je niet begrepen of je reageert er niet op.
met vrijheid van godsdienst bedoel ik geen religie die zichzelf superieur WAANT,ondemocratisch,racistisch en gewelddadig is.
wij tolereren de intoleranten.
jullie interpreteren het wetsartikel in de grondwet over vrijheid van godsdienst zoals het jullie uitkomt; of wij discrimineren jullie of het staat in de koran.
voor een gematigd moslim ga je anders flink tekeer.
een gematigd moslim is hetzelfde als een beetje zwanger.
de ongelovigen zullen branden in de hel.
jullie zijn van jongs af aan (net zoals de streng gereformeerden) gehersenspoeld.
dat je er niets van begrepen hebt en blijkbaar niet veel van ons land weet, blijkt wel uit het feit dat je echt gelooft dat gereformeerden in reservaten op de veluwe wonen (dit bedoelde ik ironisch).
en dan meteen erachteraan: waarom gunnen jullie ons dan niet de randstad!
nu begin ik dus echt te twijfelen aan je verstandelijke vermogens.
dus in jouw hoofd hebben jullie al een deel van Nederland bezet.
dan hebben we dus toch het paard van troje binnengehaald.
je zegt ook dat wij ons op sociaal en emotioneel niveau niet hebben ontwikkeld (maar alleen op technisch niveau denk ik dat je bedoelt).
als wij onderontwikkeld waren op sociaal niveau waren jullie hier allang weg.
uitkeringen, subsidies enz.........!
en op emotioneel niveau zijn jullie behoorlijk infantiel en primitief (dit geldt voor alle gelovigen maar jullie in het bijzonder).
eigenlijk heb ik medelijden met jullie: zalig zij de onnozelen, want zij weten niet beter.
ik denk zelfs dat je er niet eens over na durft te denken dat er misschien geen opperwezen is.
dan worden namelijk al je schijnzekerheden onder je weggevaagd.
maar er moet toch een schepper zijn die dit alles gemaakt heeft?
maar dan moet er ook een schepper zijn die de schepper heeft gemaakt enz. enz.
alle religies zijn ontstaan uit angst en uit onwetendheid, zoals zonsverduisteringen, overstromingen, aardbevingen enz.
en...... religie heeft door de eeuwen heen enorme macht gegeven aan despoten om mensen te kunnen manipuleren.
jij bent ook het slachtoffer van religieus kolonialisme van de arabieren.
als jullie zogenaamde profeet nu had geleefd, dan zou hij zijn doorverwezen naar het Riagg (dit geldt ook voor alle andere zogenaamde profeten).
wist je dat epileptici religieuze waanvoorstellingen hebben?
je zegt dat je een gematigd moslim bent, maar volgens de koran zou je me nu moeten vermoorden, omdat ik volgens jullie de profeet heb beledigd.
een paar posts terug zegt een broeder van je die zich BOMbastic noemt (nomen est omen) en die hier weg zou willen maar niet kan (zit hij soms in de gevangenis), dat je op straat niets hoort, maar achter het toetsenbord durven ze wel.
dit is gewoon een bedreiging!!
ik zou best op straat tegen streng gereformeerden durven roepen dat god niet bestaat.
Theo van Gogh, die jij een lul noemt, zei wel wat hij dacht en we weten hoe dit is afgelopen.
hij was net als ik bezorgd om onze vrijheid, die door jullie ,sorry dat ik het zeg, achterlijke geloof wordt bedreigd.
jullie geloof is niet cool en tof(alleen de benaming al).
jullie geloof is een bedreiging voor de vrije wereld!
en het woord geloven betekent trouwens, iets voor waar aannemen wat niet bewezen is.
weet je wat cool en tof is.
een goed getapt glas bier.


wachtmeester de bruy | 06-04-06 | 07:14

@Kaan78
sharia in nederland? over mijn lijk? ok!

Brullio | 06-04-06 | 01:03

@Brullio 05-04-06 @ 22:49

Kan jij het moslimgeweld wat jij direkt hebt ondervonden in je leven in dit land waar je 1.000.000 van die mensen hebt even meedelen met ons?

Ik bedoel wat heeft een willekeurig moslim jouw aangedaan?

Kaan78 | 05-04-06 | 23:35

@bombastic
eerst zeggen dat moslims cool zijn, en dan gaan schelden (mottafukka), dreigen met in elkaar slaan.. zo ehm, moslim... nietwaar? het laat exact zien hoeveel respect jij en je broeders voor ons hebben, null comma null

@kaan78
dus je geeft toe dat je profeet pedo was, waarom zou je dan zijn geschriften als heilig zien? hij was namelijk klaarblijkelijk ziek? hoe kan de boodschap van een zieke moordenaar nu tot verlichting leiden? je hangt een geloof aan dat gesticht is door een geschifte, kleine meisjes neukende, stemmen horende profeet. En dat dan MOOI noemen.. en je reageert (natuurlijk) helemaal niet op de oproepen tot moord en haat in de koran. Zou ik dat mogen zeggen over moslims? nooit. Waarom mogen moslims dat dan wel?

duh. het geweld komt van de islam. Wat jij racisme noemt is verzet tegen het moslimgeweld. Sieg Heil!

Brullio | 05-04-06 | 22:49

Moslim zijn is cool en tof. Het is jammer voor Brullio dat hij aandacht nodig heeft. Jammer dat zijn leven in het teken staat van mensen haten in plaats van liefde tonen voor de medemens.

De islam is de enige redding voor ons allen. Alle gelovigen zullen naar de hemel gaan en ongelovigen zullen branden in de hel. Je mag er niet mee eens zijn. Dat betekent niet dat je niet in de hel zal belanden!

Het is wel ontroerend om te zien dat Brullio wel om een 9- jarige Arabische meid geeft en bezorgt is over het feit dat onze Profeet seks heeft gehad met Aisha.
Ondanks dat hij zoveel moeite doet om dat onder de aandacht te brengen onder de Nederlandse bevolking, doet hij geen flikker voor de autochtone Nederlandse jongetjes die door christelijke geestelijken de boodschap krijgen.
Hoe oud zijn die kindertjes die worden gepaald door priesters of bisschoppen?
En die jongentjes en meisjes leven nu!!! Waarom geef je niet 1% van de tijd dat je stopt in het verspreiden van in jou ogen leed wat Aisha is aangedaan in het beperken en mogelijk stoppen van het leed van autochtone NEDERLANDSE kindertjes? Ik ben wel ontroerd hoeveel je inzet voor Aisha, Ik heb meer te doen met kindertjes die NU worden gepaald door christelijke dienaars.

Kaan78 | 05-04-06 | 20:15

tering.het barst hier los.op straat hoor je niemand klagen maar achter de comp durven ze alles te roepen.ik ben moslim en ik ben er trots op.wat jullie allemaal roepen,dat maakt mij alleen maar sterker.
wat weten jullie van de islam of van de koran.helemaal niets.en maar doen alsof jullie alles weten.hahahahahahhahah.als ik de kans krijg om weg te gaan was ik allang weg.wat moet ik hier tussen de homofielen en pedofielen.
ooooh ja brullio.ben je weleens in elkaar geslagen door een allochtoon omdat je een hekel aan ze hebt of krijg je niet genoeg aandacht van ze.geen vriendjes he.hahahahahhahaah.ciao motherfuker.

bombastic | 05-04-06 | 17:20

@kaan
je lult eromheen
de koran roept op ons te vermoorden. Islamieten doen dat ook. Hoe kan de schuld dan bij ons liggen? de schuld ligt bij de invasie van islamieten die hier geweld komen plegen in naam van allag. Dan moet je niet boos worden als wij er iets van zeggen, ga je radicale geloofsgenoten die bereid zijn de koran te volgen (en geweld te gebruiken, zoals moet van de koran) aan het verstand peuteren dat als ze geweld blijven gebruiken ze uit onze maatschappij gekotst worden.

geloofsVRIJHEID. de islam is NIET vrij. je maakt de keuze om islamiet te worden niet, die keuze maken je ouders. Als je eruit wilt stappen word je vermoord. Mooi geloof heh? weet jij wel wat in de koran staat? als ik het woord moslim zet op de plaats van het woord ongelovige, dan snap je misschien waarom de islam verboden moet worden: omdat het oproept tot geweld. Geloofsvrijheid geld alleen binnen de wet. Oproepen tot moord mogen niet. Dus de islam moet verboden worden, omdat het een gewelddadige criminele sekte is, die ons land van binnen uit kapot aan het maken is.

als de koran mag, dan mag ik ook roepen:
'voor de moslims is een pijnlijk lot weggelegt'
'en vermoord ze, waar je ze maar vind, dat is het lot van de moslims'
'voer oorlog tegen de moslims, ook al vind je het niet leuk, sinterklaas weet alles beter, dus vecht nou maar'
'geef ons de overwinning over de moslim-zwijnen'
'o! sinterklaasgelovige! neem geen moslimvrienden'
'geef ons de overwinning over de kut-moslims'
'wij zullen angst in de harten van de moslims planten'
'moslims die zich niet netjes gedragen moeten in hun huis worden ingemetseld tot ze sterven'

dat zou ik niet mogen van je, dus waarom zouden wij het wel toestaan dat jij zulke POEP gelooft? geloofsvrijheid, binnen de wet. De islam overschreid een grens. Wie moord voor het geloof, maakt dat hele geloof extremisties.

de islam is de pest voor nederland. Noem mij EEN reden waarom we jullie zouden verwelkomen? omdat jullie je sociaal en emotioneel zo ontwikkeld hebben? whahahahahahahhaha.. ga je radicale vriendjes aanvallen, dan word het misschien nog gezellig in nederland.

Of ga lekker in een moslim land zitten, kan je de hele dag criminele dingen doen met je geloofsgenoten, en elkaar fijn stenigen en alles, maar laat ons dan lekker met rust, wil je?

oftewel: ga je eigen land verzieken, jah? mohanenazi!

reageer eens op die zieke teksten in de koran, waar jij zo hartstochtelijk in gelooft. Hoe kan het, dat jij mag oproepen tot geweld in de koran, maar dat wij ons daar niet tegen mogen verzetten? o- ja, omdat de islam Superieur is heh? als de islam zo mooi is, waarom doet ze dan zo lelijk? als de islam vrede is, waarom worden dan mensen vermoord in naam van de islam? als de islamieten zo vol goede wil zitten, waarom zijn ze dan zo crimineel en respectloos?

islamieten hebben alleen respect: voor andere islamieten. Wel eisen ze op hoge toon respect van ons, zonder ook maar ooit een grientje respect aan ons te tonen. Wij zijn immers ongelovige honden, zoals ze leren uit de vervloekte kut-koran....

en reageer eens op de kwestie van je profeet. Was een gestoorde, stemmen horende, pedofiele moordenaar, of niet, kaan? noem mij eeeeeen GOEDE eigenschap van de profeet, aub? dan noem ik er 10 die negatief zijn. De profeet was een ziek man. De bron van de koran was een ziek man. Hij neukte kleine meisjes, beroofde mensen, vermoorde dichters, maar dat valt allemaal onder geloofsvrijheid heh, kaan?

wake up, dude, we hebben jullie door, Jullie kunnen niet langer verbergen dat jullie hier zijn, om ons van de kaart te vegen.

Ik raad je met klem aan om terug naar je land te gaan, en al je broeders die ons land verzieken mee te nemen.

a je to!

Brullio | 05-04-06 | 10:36

Democratische hooggeïndustrialiseerde westerse beschaving?

Kijk dat jullie leuk speelgoed maken en ik een mooi LCD teeveetje heb van Philips wil nog niet zeggen dat jullie ook om emotioneel en sociaal niveau hebben ontwikkeld. Dat je alleen al zegt dat vrijheid van Goddienst voor Christenen moet gelden en niet voor Moslims... En dan ook je zelf democratisch noemen. MUHHAHAHAHAHAHAHAH
Nog een ijzersterke redernering. Gematigd moslim bestaat niet. Muhahaha.

-> Moskeeën neergezet die hoogstwaarschijnlijk gefinancierd zijn met geld van moslimfundamentalisten uit het Midden-Oosten.
Muhahahaha. Weer een kwestie van, wat je WIL zien. Volgens mij geld dit voor enkele Marokaanse en Arabische moskeeën. Turkse moskeeën hebben geen geld nodig uit het Midden-Oosten. We houden onze broek zelf wel omhoog.

Wat betreft Super land Nederland. Helaas is de markt hier verzadigd in 2020. Iedereen die meer kan dan de boel draaiende te houden of zijn hand op te houden bij de sociale dienst, gaat naar landen met toekomst. Dus niet de mensen die vertrekken, maar mensen die blijven krijgen het later steeds slechter in Nederland.

Ik heb bij het clubje van Balkenende al niet kunnen betrappen op voortschrijdent strategisch inzicht. Nu zie je allerlei maatregelen waarbij bij mij een Oudhollands gezegde naar boven komt. Als het kalf verdronken is dempt men pas de put.

Mo B heeft Theo vermoord, niet diegene waar bommen naar binnen is gegooid. Ik vind het kwalijk dat je de bommen goedkeurt. ( Voor je reageert dat (alle!)moslims de moord op Theo goedkeuren lees mijn stukje nog eens)

Niet Mo B, maar loosers zoals jullie helpen het land naar de kloten. Wat wil je dan doen. Ethnische zuivering van Moslims? Of zie je meer baad bij wegpesten? Uitsluiten van de maatschappij? Je gaf net een mooi voorbeeld dat orthodoxe christenen een mooi gebied hebben ( gekregen) op de Veluwe. Kan het zelfde niet voor de moslims gelden in de randstad? Hebben we dan niet het probleem opgelost, zoals jij dat beweert.

Naar alle WAARSCHIJNLIJKHEID weten jullie niet eens waar jullie het over hebben. "Jullie" hebben het erover dat wij de schuld steeds bij iemand anders zetten. Gelukkig hebben "Jullie"dat soort eigennaardigheden niet.
MUHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA

Kaan78 | 05-04-06 | 08:56

@ muhahahahahakaan 04-04-06 @ 21:02
ik zal je eerlijk zeggen, dat ik me niet erg prettig voel bij het idee dat er zo veel moslims in nederland zijn en er komen er steeds meer bij.
en weet je waarom?
mijn vrijheidsgevoel verzet zich tegen alles waar jullie voor staan.
net zoals mijn vrijheidsgevoel zich verzet tegen streng gereformeerde grristenen, maar dat zijn er niet zoveel en ze zitten gelukkig in hun eigen reservaten (langs de veluwerand).
het verschil met deze mensen is dat we er geen last van hebben, dat kan ik helaas van zeer velen van jullie niet zeggen.
het is een historische fout geweest om gastarbeiders uit islamitische landen naar hier te halen.
de culturele- en religieuze kloof is veel te groot.
de vrijheid van godsdienst die hier in de grondwet staat, is te danken aan het feit dat heel lang geleden katholieken en protestanten elkaar naar het leven stonden.
men had toen niet kunnen bevroeden dat dit later ook eens voor de islam zou gelden.
terwijl de ene na de andere kerk haar deuren moet sluiten wegens gebrek aan gelovigen, worden hier de ene na de andere qua architectuur, cultuur en religie disharmonierende pompeuze (waar is nu de welstandscommissie?) moskeeen neergezet die hoogstwaarschijnlijk gefinancierd zijn met geld van moslimfundamentalisten uit het midden-oosten.
ik las onlangs een stukje in de krant over een jongere die zich een zeer gematigde moslim noemde.
hij zei dat de islam zijn hele identiteit bepaalde en dat het de leidraad van zijn leven was en dat voor hem de profeet(vzmh) nog meer waard was dan......... zijn ouders!?!?!?
als deze gematigde moslim zo denkt , dan heeft hij ook de potentie in zich om in naam van deze zogenaamde profeet bommen te leggen.
weet je wie is begonnen met schelden?
die imams van jullie , die ons in preken uitmaken voor varkens en ongelovige honden en dat jullie superieur zijn over ons.
is dat de beschaving waar jij het over hebt?
dat tweede paspoort waar je ongetwijfeld ongelooflijk trots op bent komt anders wel uit een derde wereldland.
of denk je dat je ouders of grootouders van het ene naar het andere derde wereldland zijn verhuisd?
je bevindt je hier wel in een democratische hooggeindustrialiseerde westerse beschaving, die enkele eeuwen geleden zelfs een wereldmacht was en die jou de gelegenheid heeft gegeven om te studeren, de kans die je waarschijnlijk in het land van je ouders of grootouders niet zou hebben gekregen.
dus maak mij of Brullio (hoewel zijn toonzetting anders is) niet uit voor onbeschaafd, het is de reactie die je broeders (hells angels zijn ook broeders van elkaar, maar dit even terzijde) over zichzelf hebben afgeroepen.
de mohammed B's zijn niet het product van Theo van Gogh of van mensen zoals Brullio of ik, ze zijn het product van de religieuze sekte genaamd islam.
dus probeer nu niet weer de schuld bij anderen te leggen, iets waar jullie erg goed in zijn.
je wilt toch niet beweren dat Theo van Gogh indirect de oprichter van de hofstadgroep is geweest!?
je hebt het over Geen Stijl als een autochtonen site, maar de meeste reacties hier zijn meestal vrij komisch(ook als ze over de islam gaan, maar het probleem is dat jullie je religie veel te serieus nemen,er is geen enkel bewijs dat er een opperwezen bestaat, zoja dan is het of een geweldige klungelaar of een sadist) dat kan ik van bijvoorbeeld de reacties op maroc.nl niet zeggen, of is dat het superopgeleide positief radicaliserende potentieel van allochtone jongeren waar jij het over hebt?
nou dag dan maar allemaal en vergeet niet jullie intellectuele kapitaal mee te nemen.
ik heb ook wel eens de reacties van je broeders op de website van Theo van Gogh gelezen; nogmaals over beschaving gesproken!
je weet toch dat Theo van Gogh het woord geitenneuker gebruikte nadat een iraanse ayatollah een geile broeder van je wiens vrouw onrein was adviseerde om dan maar de geit een flinke beurt te geven.
vandaar!
Pim Fortuin is op net zo'n laffe manier vermoord als Theo van Gogh, ditmaal door een zogenaamde dierenactivist die volgens mij nog meer op zijn kerfstok heeft, maar het is bekend dat Fortuin ook bedreigd werd uit de islamitische hoek.
het is alleen jammer (zelfs onbegrijpelijk) dat deze laffe klootzak ook geen levenslang heeft gekregen.
zoals ik in het begin al zei, heeft mijn aversie te maken met jullie geloof. ook al zeg je dat je een gematigd moslim bent, die volgens mij niet bestaan, jullie zijn uiteindelijk uit op de wereldheerschappij, wat in jullie boek genaamd de koran staat.
dus van mij geen bloemen.
het is een cliche, maar in naam van diverse opperwezens zijn in de geschiedenis van de mensheid de meeste slachtoffers gevallen.
als we nou met zijn allen de goden (afgoden) of allahs (afallahs) in het museum zetten en humanist worden, dan zou de wereld er heel anders uitzien.
als jullie me korter willen maken, het kopje thee staat klaar in de Engelbrecht van Nassau kazerne te Roosendaal.

wachtmeester de bruy | 05-04-06 | 05:54

@kaan
de bommen op moskeeën waren een reactie op de moord op theo.

gebouwen in de fik, ipv mensen doodmaken. Wat zeur je nou. Hadden we dan hetzelfde moeten doen als de moslims? hadden we gewoon een paar moslims kapot moeten maken, en dan om respect gaan zitten schreeuwen?

mohammed B heeft theo vermoord, omdat de oproept daartoe in de koran staat. Iedereen die de koran leest kan zomaar plots tot hetzelfde inzicht komen. Jullie leren jullie kinderen ons te haten. Waarom deze oorlog. Waarom zijn jullie hier. Is het misschien geen goed idee om terug te gaan? dan zijn we toch van alle gezeik af? waarom willen jullie zo graag hier blijven? voor het geld heh?

Brullio | 05-04-06 | 00:46

Kaan @ 21:02: >>"gaan ze besluiten om hun intellectueel kapitaal naar een andere land te brengen."<<
&
>>"enorm potentieel allochtoon talent"<<
.

*ligt in een lachdeuk*
*giechel giechel giechel*
.
Toen werd het toch nog een leuke dinsdag. :) :) :)

filter | 04-04-06 | 23:17

@Geenstijl ik vind dat ik me nogal netjes heb gehouden als tegenreactie op wat Brullio en Wachtmeester heeft geschreven. Ik probeer lange teentjes te vermijden, gezien die toch voor de grootste deel een autochtonen website is. Ik heb respect voor de lezers, maar kan het gewoonweg niet laten om wat terug te roepen.
....
@Brullio 04-04-06 @ 09:06
en
@wachtmeester de bruy 04-04-06 @ 04:52

Muhahahahahaha

Door jullie krijg ik het gevoel dat Mohammed B en de zijnen helaas gewonnen hebben. Achterlijke idioten doen complete studies over radicale islam. Ik vraag me af waar die radicale extremistisch islam die jullie beschrijven dan is. Jullie radicaliseren enorm.
En ja. Ik vond Theo een lul. Wat heeft Theo nou met de Mevlana moskee te maken? Moest hij nou voor zijn daden dood? Natuurlijk niet. Ik had hem gewoon terug gepest. Al vraag ik me af, hoe je nog lager dan Theo had kunnen gaan. Maar met zoveel moslims in Nederland hadden we waarschijnlijk wel een manier gevonden.

Ik wil over dit soort onzin afsluiten met de mededeling dat de gematigde islam zal zegevieren over de onwetenden. Waarom onderbouwen? Dit is ten slotte geen stijl.

Dat mensen jullie steunen vind ik niet gek. Als je maar vaak genoeg hoort dat moslims slecht zijn, ga je het zelf ook geloven.

Het is jullie waarschijnlijk ontgaan dat Volkert van der G. een autochtone nederlander was die extremistisch werd en radicaal fundamentalistisch natuurliefhebber was.
Daarnaast de opkomst van extreem rechtse jongeren die bommen gooien op gebouwen ( ja, ja als tegenreactie zijn inderdaad moesten ook kerken aan geloven, maar was dat in verhouding? Jullie houden toch van vergelijkingen).

Dat is ook de dubbele moraal van jullie.
Jongetjes die klieren op straat zijn straatterorristen ( dat ze marokkanen zijn heeft daar niks mee te maken)
En Jongentjes die brandbommen naar moskeeen gooien zijn kwajongens. ( dat ze nederlanders zijn heeft er niks mee te maken)

Door lui als jullie komt er gelukkig steeds meer actiebereidheid onder de allochtone jongeren. Mijn dank is groot. Ik zou zeggen ga zo door. Door jullie komt straks een superopgeleid positief radicaliserende potentieel van allochtone jongeren. Let op! Radicaal maar niet extremistisch. Dus zij proberen niet de mensen de nek door te snijden die allah een varken noemen. Die jongeren gaan op de eerste plaats proberen jullie vooroordelen te slechten. Als ze inzien dat dat de komende 200 jaar niet gaat lukken ( zoveel lopen een deel van jullie achter op de rest van de beschaafde wereld) gaan ze besluiten om hun intellectueel kapitaal naar een andere land te brengen. Ik hoop voor hun, dat het de land van herkomst is.

Niet dat het jullie wat kan uitmaken. Dat weet ik wel. Ik ben alleen blij voor die landen dat ze straks uit een enorm potentieel allochtoon talent afkomstig uit Nederland kunnen putten.
Dank u voor die bloemen:)

Kaan78 | 04-04-06 | 21:02

De cijfers stonden vandaag in het AD en ik vind ze niet eens zo ongeloofwaardig.

www.ad.nl/rotterdam/article252058.ece

"Zaterdag werd de uitslag van de wedstrijd bekendgemaakt. In totaal hebben
850 mensen hun mening gegeven. Een helft via het internet en de rest na
straatinterviews. De moskee won met 7,65 procent van de stemmen, de
Erasmusbrug pakte het zilver met 6,94 procent en het Witte Huis werd derde
met 6,59 procent van de stemmen."

Flip | 04-04-06 | 20:28

@BigBoobedBlondeBitch 18:22
Nee, die zijn massaal naar Brabant getrokken en lopen nu te kankeren dat hun stad zwart is geworden.

sjaakdeslinksesul | 04-04-06 | 20:00

Da's logisch he?
Is net zoiets als in Afrika een onderzoek doen naar eten.... en dan reageren met : ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... ze eten daar het liefste rijst! Hoeveel ECHTE Rotterdammers denken jullie dat er uberhaupt nog in de stad zelf wonen? Nie veul hoor!
Snik.... mijn Rotterdamse hartje huilt.

BigBoobedBlondeBitch | 04-04-06 | 18:22

is natuurlijk niet het mooiste gebouw, das duidelijk. discussie over.

Vervolgens komt de gehele nederlandse moslim fobie weer eens boven. Djesus. wat dat betreft. Een kleine groep verpest het voor een grote groep. Wie zijn de kleine groep: "moslim met een minderwaardigheidscomplex, en niet het vermogen om er hier 'iets' van te maken.

indexs | 04-04-06 | 16:11

In een gemiddeld dorp in Nederland heb je al gauw meer mooie gebouwen staan dan in Rotterdam. Wat dat betreft is het niet onlogisch wanneer een - op zich niet onaardig - gebouw dan uitgeroepen wordt als mooiste gebouw van Rotterdam.
Ik zeg maar zo: In het land van blinden is éénoog koning.

Birds Eye | 04-04-06 | 15:48

Wat zou er gebeuren als de MacD in Rabat werd gekozen tot mooiste gebouw??
Dit is een misselijk makende provocatie en laat zien hoe verrot NL van binnen aan het worden is!!

Madd | 04-04-06 | 15:15

hoezo nederland racistisch.
weet je waar jullie verstand van hebben????????kaas.

bombastic | 04-04-06 | 13:49

Lai: Ooit gehoord van èchte architectuur? Nee, hè.
www.skylinecity.info/rotterdam/stad/ar...
.

*Klapt langzaam, maar klapt al gauw sneller, tot een staande ovatie voor
wachtmeester de bruy en Brullio.*

filter | 04-04-06 | 11:02

Ik kan toch niet zeggen dat die moskee lelijk is, zeker niet in vergelijking met een betonnen paal en zwieberende brug. Oh... wacht, de Erasmusbrug heeft natuurlijk van die mooie oranje wimpers om de steunkabels; nee... dat verandert de zaak.

Lai | 04-04-06 | 09:39

@Brullio
Prima gesproken,afbreken al die landschap vervuilende kudt moskee,s

kruisridder | 04-04-06 | 09:24

@wachtmeester de bruy
Mijn voorhuid zit er gelukkig nog aan en dat biertje gun ik je best. Gek genoeg heb ik nauwelijks echte moeite met jouw reacties of die van Brullio, maar wel van die van die linkse betweters. Waarom? Het zal wel iets met het opgroeien met die multikulti-onzin te maken hebben. Ik snap ook niet waarom mijn mede-slinksers niet inzien dat de inperking van onze vrijheden om de allochtoon ter wille te zijn wel OK is, maar als Donner het doet om terrorisme te bestrijden niet. Het is nooit OK.

sjaakdeslinksesul | 04-04-06 | 09:16

net op ontbijt-tv: 'we hebben onderzocht of het beeld dat we hebben van moslim-jongeren (de jongens crimineel, de meisjes huisslaven), klopt, en wat blijkt! daar klopt niets van!' EEEE_EEEEE__EEEEE staatpropaganda alert!

12,5 procent van de jongeren van marokaanse afkomst van pakweg 14-25 jaar is crimineel. Als je de meisjes 0 procent gunt, is dus 25 procent van de marokaantjes kut. Nu heeft iemand een bedrijf, en moet hij 12 mensen inhuren. Zal deze werkgever 12 moslim-jongens nemen (met de dikke kans dat 3 ervan de boel gaan flessen)? moet de disco eigenaar 120 moslim-jongens binnenlaten, wetende dat 30 ervan de boel gaan staan fukken?

Nederlands spreekwoord, anno 2006:
'waar moslims verschenen, is de zon verdwenen.
waar moslims verdwijnen, zie je de zon weer gaan schijnen.'

noem het een vooroordeel, ik noem het ervaringsdeskundigheid. Willen de moslims van hun imago af, dan moeten ze niet VERTELLEN hoe aardig ze zijn, dan moeten ze eens beginnen met aardig te ZIJN. zoals wij al 30 jaar aardig tegen hen doen. Dan moeten ze toegeven dat iemand vermoorden om wat ie zegt niet kan.

marokaanse jongeren kan je opdelen in 3 groepen: 15 procent vind dat theo terecht de keel is afgesneden, omdat dat nu eenmaal moet van de sharia (kill whoever laughs at the prophet). 80 procent vind het wel mooi, maar zou nooit zelf moorden, en 5 procent roept dat mohammed b de positie van de moslims verslechterd, en daarom slecht is. Niet omdat ie iemand heeft vermoord, maar omdat ie de positie van de islam verslechterd.

de islam is een leugen. De sharia een hel voor vrijdenkende mensen. Moslims zijn zombies. Willoze geweldenaars. Overgeleverd aan een zieke profeet met een nog zieker boekje. Alle subsidie aan die waanzinnigen meteen stoppen. Publiekelijk uitlachen. Moskeeën slopen. Geen moslims ons land meer inlaten. Na 2 kinderen de kinderbijslag omdraaien in een kinderboete. Criminele moslims, of moslims met een uitkering, uitzetten, evenals moslims met een dubbele loyaliteit.

in nederland wonen alleen mensen die loyaal zijn met nederland. Wie zich marokaan of moslim noemt, moet maar naar een marokanen of moslimland.

als de islam geen monocultuur was, zou het hier welkom zijn.
als ze niet zo gewelddadig was, zou het hier welkom zijn.

als ze ons vertrouwen niet hadden geschaad. Als ze zich hadden gedragen. Als in hun handleiding niet zou staan dat ze ons van de aarde moeten doen verdwijnen, zouden ze hier welkom zijn. Als ze ons als mede-mensen zouden zien, en niet als haram zwijnen.

wie op nederland spuugt dient het land te verlaten.

Brullio | 04-04-06 | 09:06

@Schapie
ik snap het wel: ze vroegen mensen in de randstad, dat zijn toch voor 80 procent allochtonen? vandaar dat zoveel mensen het mooi vonden: ze waren zelf misdadigers/moslims!

Brullio | 04-04-06 | 08:39

Mevlana moskee mooiste gebouw in rotterdam? Dan is de volgende stap zeker dat Ali B burgemeester wordt....

Toch knap om tussen alle mensen juist de allochtonen en PVDA'ers uit te kiezen en die te ondervragen over het mooiste gebouw!

Schapie | 04-04-06 | 08:19

de jongens van negen moeten mee naar de slager, en dan word feestelijk een stuk van hun penis afgesneden, zodat ze altijd zich herinneren dat ze maar slaven van allag zijn... misschien dat de agressie bij moslimjongeren verklaart kan worden door het gebrek aan vertrouwen dat ze hebben in de mensheid, wat wil je, als je familie een stuk van je private delen afsnijd. Wie kan je dan nog vertrouwen?

de islam is een ziekte. Een gewelddadige sekte. De profeet was een laffe moordenaar en praktiserend pedofiel. Waarom zouden wij in godsnaam respect opbrengen voor deze ziekte?

Brullio | 04-04-06 | 07:59

een moskee is een plek waar lieden dit soort teksten door hun strot geduwt krijgen, daarom vind ik dat moskeeën gesloten moeten worden: haatzaaiplekken.

2:104 'For disbelievers is a painful doom.
2:191 'And slay them wherever ye find them, ... , Such is the reward of disbelievers.'(OPROEP TOT OORLOG)
2:216 'Warfare is ordained for you, though it is hateful unto you; but it may happen that ye hate a thing which is good for you, and it may happen that ye love a thing which is bad for you. Allah knoweth, ye know not.' (!!!!!! OPROEP TOT OORLOG)
2:286 '... give us victory over the disbelieving folk.'(OPROEP TOT OORLOG)
3:118 'O ye who believe! Take not for intimates others than your own folk' (OPROEP TOT DISCRIMINATIE)
3:147 ... give us victory over the disbelieving folk.
(OPROEP TOT OORLOG)
3:151 We shall cast terror into the hearts of those who disbelieve (OPROEP TOT TERREUR!)
4:15 As for those of your women who are guilty of lewdness ... confine them to the houses until death take them (!!!! OPROEP TOT MOORD)

om er een paar te noemen (er staan nog veel meer leuke dingen in de koran/hadiths). Als de meisjes negen zijn krijgen ze het verhaal van Aïsha te horen:
Tabari, volume 9, page 131
* "Then the men and women got up and left. The Messenger of God consummated his marriage with me in my house when I was nine years old. Neither a camel nor a sheep was slaughtered on behalf of me"

Sahih Bukhari vol. 5, Book 58, Number 234 Narrated
'Aisha: The prophet engaged me when I was a girl of six. We went to Medina and stayed at the home of Harith Kharzraj. Then I got ill and my hair fell down. Later on my hair grew (again) and my mother, Um Ruman, came to me while I was playing in a swing with some of my girl friends. She called me, and I went to her, not knowing what she wanted to do to me. She caught me by the hand and made me stand at the door of the house. I was breathless then, and when my breathing became all right, she took some water and rubbed my face and head with it. Then she took me into the house. There in the house I saw some Ansari women who said, "Best wishes and Allah's blessing and a good luck." Then she entrusted me to them and they prepared me (for the marriage).

Brullio | 04-04-06 | 07:56

@sjaakdeslinksesul @03-04-06 @18:37
je hebt het over de oud stalinisten van de pvda, terwijl je even daarvoor in een post zegt dat je sp stemt.
de leider van de sp is een regelrechte reincarnatie van jozef stalin himself!
p.s. wilde nog reageren op je post aan mij over het onderwerp: jihad made in holland, maar om de een of andere reden kon ik niet inloggen.
okay, daarin heb je je statement gemaakt, maar jouw positieve optimisme deel ik helaas niet.
kijk bijvoorbeeld naar indonesie, naar men zegt het grootste moslimland ter wereld, waar de islam vrij gematigd was, beginnen ze zich steeds meer te manifesteren, zoals bijvoorbeeld kledingvoorschriften voor vrouwen.
gematigde moslims bestaan volgens mij niet, alleen stilzwijgend (instemmende) moslims die de acties van hun radicale broeders heimelijk goedkeuren.
je zegt (hoopt) dat het 10,20,30,40 jaar zal duren dat de islam hetzelfde proces zal doormaken als het christendom hier.
zo ja, laat ze dat dan maar in hun eigen biotoop doen.
ik geloof er niets van.
de laatste jaren beginnen ze zich wereldwijd steeds meer te manifesteren en eerlijk gezegd vertrouw ik ze voor geen cent (5e colonne).
misschien zijn er uitzonderingen (die de regel bevestigen), je hebt het over aangetrouwde familie en ik durf te wedden dat het mannen zijn en geen turkse of marokkaanse vrouwen/meisjes, want die mogen niet met grristenhonden omgaan.
bij deze mijn late reactie en let op je voorhuid sjaak als je aangetrouwde familie langskomt.
ik denk geen biertje voor mij, maar van mij mag je er een hebben.


wachtmeester de bruy | 04-04-06 | 05:50

wacht maar als Feyenoord kampioen wordt............
qua bouwstijl zou het niet misstaan in de Efteling.
1000 en 1 nacht kitsch, zoals alle moskeeen.

wachtmeester de bruy | 04-04-06 | 04:52

Hahaha, lekkere stemming, 1000 stemmen maar..... iedere keer als ik langs dat ding rijd met de trein, dan doen m'n ogen weer pijn. Wat een verschrikkelijk lelijk onding.

flashkiddy | 04-04-06 | 02:10

@Kaan78 03-04-06 @ 21:11 (of is het 'Kahn'?)
.

>>"De realiteit is dat er een nieuw cultuur is in 0031."<<
.
Incorrect.
De cultuur van 0031 is nog precies hetzelfde, alhoewel sommige radicale gelovigen dat graag anders willen zien.
Dat betekent echter niet dat die radicale gelovigen OVERAL hun zin in krijgen.
Het is een beetje sneu voor je, maar: Nederland wordt langzaam - hèèl langzaam - wakker.
.
Nee, we hebben absoluut geen moeite met een Turkse of Marokkaanse collega [of echtgenoot, partner of directeur], maar we hebben wel degelijk moeite met Islam..
Dat zal nooit overgaan, tenzij Islam concessies doet. [bijvoorbeeld door moderniseren van de koran]
.
Ik zie dit niet gebeuren.
Jij wel?
Nee, hè.
Dus ben ik een van de weinige Nederlanders die NIET zal emigreren en zal vechten tegen de haatzaaiers tot ik erbij neerval.
.
p/s Die moskee is werkelijk hèèl lelijk.
Terwijl Rotterdam toch prachtige architectuur bezit.

filter | 04-04-06 | 00:04

Kan maar zo...

Kris | 03-04-06 | 21:42

@Johannes Gerbrand 03-04-06 @ 21:03

Wat betreft smaak kunnen we verschillen. De realiteit is dat er een nieuw cultuur is in 0031. Jongeren die de trends makkelijker kunnen volgen ( PC gebruik, internet), hebben geen moeite met een Turk of Marokaan als collega op werk. Er zijn echter nog wel mensen die als een vorm van nostalgie( O, wat was het vroeger toch beter) nog steeds zijn bleven steken in het jaren 60 denken. Vooral de jongeren die niet mee kunnen doen zijn zielig. Zij raken steeds meer vervreemd van hun "eigen waarheid".

Als je niet mee wil doen in 0031, dan kan ik je alleen het beste wensen in Denemarken. Ik hoop dat je onder het genot van de Deense vlag wel kunt meedoen in de samenleving.

Kaan78 | 03-04-06 | 21:11

@Sjaakdelinkselul @cybercookie, @batgirl

mooie afsluiting van deze discussie peeps, ik sluit me erbij aan, en: sorry sjaak, ik was slechts polemisch bezig.

Tap ass | 03-04-06 | 21:06

010 is gevallen, straks volgt 020 en 031 en langzaam neemt de 5e kolonne het land over. Ook ik ga emigreren en wel naar Denemarken. Niet vanwege de cartoons maar die vlag is zo zeldzaam mooi.

trouwens wat maken we ons zorgen, bepaalde doelgroepen (rijksgenoten)maken toch alles stuk wat mooi is! Hoe zal de nieuwe Nederlandse vlag eruit gaan zien?

Johannes Gerbrand | 03-04-06 | 21:03

Kaan78 03-04-06 @ 19:56
handleidingen voor de JihaD??

brrkah | 03-04-06 | 20:11

@Kaan78 03-04-06 @ 20:04

just kidding kaan

TRS | 03-04-06 | 20:08

Nee dank je. Maar gezien je reacties zou jij goed aan doen om het gebruik ervan te verminderen.

Kaan78 | 03-04-06 | 20:04

Ze hebben volgens mij de Orthodoxe kerk in Rotterdam over het hoofd gezien... die is toch echt het mooiste(L)

CCCC | 03-04-06 | 20:04

@Kaan78 03-04-06 @ 19:56

softdrugs? ;-)

TRS | 03-04-06 | 20:01

@ TRS 03-04-06 @ 19:43

Waarom begin je zelf geen moskee. Je weet waar de financiering vandaan komt?

Mevlana is een Turkse moskee. Turken in Nederland hebben geen hulp van buitenaf nodig om een moskee te bouwen. Goedkope grond van de gemeente voor een groot deel van de burgerbevolking is meer dan genoeg.
Bovendien zijn het culturele en maatschappelijke centra waar meer wordt aangeboden dan alleen religieuze begeleiding.

Kaan78 | 03-04-06 | 19:56

Mevlana betekent onze gids in het Turks. Dat betekent dat het merendeel van Rotterdam "Onze gids - moskee" als mooiste gebouw zien in Rotterdam. Mijn dank is groot voor de oprechtheid van mensen en de durf om dit uit te spreken. Ik ben trots op de moslims van Rotterdam.

Kaan78 | 03-04-06 | 19:54

@Kaan78 03-04-06 @ 19:24

en met wat donaties vanuit Egypte of SA?

TRS | 03-04-06 | 19:43

Ze zijn op straat mensen gaan vragen wat ze het mooiste gebouw vonden. Tja, de meeste autochtonen waren waarschijnlijk op hun werk op dat moment....

TRS | 03-04-06 | 19:42

Ze mochten niet filmen bij de moskee, te veel gedoe rond de moord op van Gogh..... hu? Hoor ik dat goed?
Wie riep daar: 5e colonne?

TRS | 03-04-06 | 19:41

Fata Morgana..

www.dewereldisgek.nl | 03-04-06 | 19:37

echt belachelijk zon moskee een paar bussen cyclone b erin pleuren
nederland gaat echt naar de kl@#$%

cobus1 | 03-04-06 | 19:37

Moslim zijn is cool. Ik ben trots op dat mensen met eigen middelen zo'n mooi gebouw hebben kunnen plaatsen.

Kaan78 | 03-04-06 | 19:24

Extremisme is altijd verkeerd, zover waren we al.
En zolang ik dit alleen nog over de islam hoor terwijl meisjes bij de SGP eigenlijk niet tegen mij (goddeloze vrouw in broek) mogen praten, zijn we nog geen stap verder.

Persoonlijke smaak daargelaten, wat die moskee betreft.

BatGirl | 03-04-06 | 19:12

Hoe kan een gebouw dat staat voor de afwijzing van onze samenleving, vrouwenonderdrukking, het zich niet wetenschapelijk ontwikkelen, voor vele een excuus voor terrorisme, voor homohaat, tegen respekt en begrip voor andersdenkenden (doodstraf voor bekeerden) etc..... ook maar een schim van mooi opwekken bij iemand????

derks | 03-04-06 | 19:03

Waar zou Wouter B. toch hebben geenqueteerd? niet op internet in ieder geval zo te zien op de site van Rijnmond:

stelling van de week
De Mevlana Moskee is inderdaad het mooiste gebouw van Rotterdam

Ja 10%
Nee 90%

Of was dit alvast een kadootje voor de gekaapte stemmen?

derks | 03-04-06 | 18:59

Mag je een Moskee niet mooi vinden?
Tijden veranderen. Merendeel van de bevolking vind dat mooi. Dan moet je dat ook maar accepteren.
Demokrassie!

Kaan78 | 03-04-06 | 18:59

Dag CyberKookie
(en onthou: onderzoek geeft recht van spreken ;-) )

BatGirl | 03-04-06 | 18:55

:)
tja, het blijft een moeilijk onderwerp om t eerlijk over te kunnen hebben.
Veel mensen hebben een oordeel, en zoals met voetbal: we hebben 16 miljoen bondscoaches, de 1 weet t nog beter dan de ander. En ze maken allemaal lawaai. Veel lawaai.
Het debat voeren, ook op het scherpst van de snede, kan alleen maar bijdragen aan het vinden van een werkbare oplossing. Dus ik wil niemand de mond snoeren, en zoals hier: we kunnen allemaal iets van elkaar leren.

Een goede, vrolijke noot inderdaad.

BatGirl | 03-04-06 | 18:54

LOL

Bedankt voor de discussie en een prettige avond verder ,-)

CyberKookie | 03-04-06 | 18:52

@Batgirl en CyberKookie
Nou goed, Clairie Polak laat het verder afweten, dus eindigen we toch nog met een vrolijke noot.

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 18:48

haha, ok dan ,-)

CyberKookie | 03-04-06 | 18:45

*schrikt*
neeneenee ik ben helemaal geen mevrouw! Maar excuses aanvaard hoor. Goed dat je dit durft te zeggen.

BatGirl | 03-04-06 | 18:43

@ BatGirl 03-04-06 @ 18:40

Mijn welgemeende excuses mevrouw.

CyberKookie | 03-04-06 | 18:42

@ sjaakdeslinksesul 03-04-06 @ 18:37 (maat)

Is echt even nieuw voor me. Leuk om te weten. Kun je nagaan hoe 'links' de 'rechtsere' partijen inmiddels zijn. Ze vallen niet eens op wat dat betreft.

Voor het gevoel van de gemiddelde Nederlander is het probleem van achterstandswijken pas sinds enkele jaren bespreekbaar.

Blijkt ook wel als de SP toen al zo'n weerstand had.
Tja...

CyberKookie | 03-04-06 | 18:41

@ CyberKookie
Ik vraag je niet om meteen SP te gaan stemmen, alleen onderzoek te doen voor je oordeelt over wat jij 'links' noemt. Dit had je wel makkelijk kunnen weten.

@ sjaakdeslinksesul
Inderdaad. Durven kiezen en je uitspreken kan heel gevaarlijk zijn, aan welke kant je ook staat. En Bos is de grootste opportunist van dit moment. Hou nog even m'n hart vast.

BatGirl | 03-04-06 | 18:40

@Cyberkookie (vriendje!)
Precies wat BatGirl zegt. Begin jaren '90 riep de SP dat de situatie in de arme wijken om maatregelen vroeg, o.a. de spreiding van allochtonen. Dit wekte destijds zoveel verzet bij overig links, dat ze snel inbonden. Over de PvdA het volgende. Binnen die partij wordt echt wel zorgelijk gekeken naar de resultaten in bv 010. Als je maar 10% van de autochtone kiezers voor je weet te winnen, kun je nooit een goed resultaat bij de landelijke verkiezingen halen. Bos is een slapjanus en het is maar de vraag of hij het oude stalinistische kader overboord durft te gooien. Daar zijn volgens mij een paar grote verkiezingsnederlagen voor nodig.

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 18:37

@ BatGirl 03-04-06 @ 18:30

Is nieuw voor me, had niet verwacht dat Marijnissen met dergelijke standpunten zou komen. Verassend. Los daarvan blijf ik zijn gedachtegoed niet echt waarderen. Ook zijn plannen voor een rood europa niet.

CyberKookie | 03-04-06 | 18:36

@sjaak : Had ik gezien, maar gaat nog niet eens over het simpele feit dat nieuwe moslim-nederlanders automagisch op een moskee stemmen. Nog los van het aanpalende debat.

Anywayz, je geeft me gelijk, dus wie ben ik om te zeuren? ;)

TM | 03-04-06 | 18:33

@Tap ass
Ik was naar huis gegaan, maar was toch benieuwd naar het vervolg. Je hebt het wel heel vaak aan het verkeerde eind. Ik ben SP-stemmer en niet eens een allo-hater (aangetrouwde familie). Vanwege de treinreis terug heb ik direct een mooi voorbeeldje voor je. Op een vol perron in de trein wil een Eritrese of Somalische vrouw uitstappen met haar kinderwagen. Ik bied aan om haar hier mee te helpen. De rest (wit, bruin en zwart) staat erbij en kijkt ernaar. Bij wie is deze vrouw nou meer gebaat, Sjaak de "racist" of de jouw zeer sympathieke medelanders en PvdA-stemmende Nederlanders? Dit soort nuanceringen ontgaan jou blijkbaar, evenzeer als dat je niet door hebt waar je eerder met je redeneringen in de fout ben gegaan. Als je netjes vraagt zal ik het je uitleggen... misschien dan, want erg tof vind ik je niet.
@TM
In antwoord op je vraag over de stemverhouding, ga es helemaal terug naar 10:36.

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 18:30

ik ben 22. En ik kan wel wat stukken voor je opzoeken hoor. Ik weet namelijk dat dit absoluut niet nieuw is, maar al 15 speelt.
Ja, de SP is voor centrum democraten uitgemaakt, toen ze dergelijke dingen zeiden. Allemaal waar.

BatGirl | 03-04-06 | 18:30

@ BatGirl 03-04-06 @ 18:26

No way dat de SP dit 10 jaar geleden riep. Sorry, maar dat gaat er bij mij niet in. Ik weet niet hoe oud je bent?

CyberKookie | 03-04-06 | 18:28

@ CyberKookie
En al helemaal niet nieuw. 15 jaar geleden durfde de SP dit ook al te zeggen. En dat durf jij Fortuynistisch te noemen? Ai.

BatGirl | 03-04-06 | 18:26

@ BatGirl 03-04-06 @ 18:19

Op zich geen slechte punten (allen Fortuynistisch). Deze uitspraken zouden 10 jaar terug nog voor een eorme ophef zorgen. Marijnissen heeft echter nog wat andere agendapunten waar ik me veel minder in kan vinden.

Persoonlijk: populistisch praatje voor stemmen, dat is wat ik denk.

CyberKookie | 03-04-06 | 18:23

@CyberKookie
ik bedoelde inderdaad dat stuk van marijnissen.

BatGirl | 03-04-06 | 18:19

@ BatGirl 03-04-06 @ 18:14

Die docu geeft alleen wat meer inzicht. Dat is alles. Het gaat er niet om dat je daardoor 'het licht' zou zien.

,-)

Problemen die het heeft veroorzaakt en de problemen met de Islam is iets dat je dagelijks aan den lijve ondervind. Daar heb je dergelijke docu's niet voor nodig.

CyberKookie | 03-04-06 | 18:18

ja. Maar dat wil nog niet zeggen dat ik er een linkso-islamo-foob van word. :)

BatGirl | 03-04-06 | 18:14

@ Batgirl:

Dat stuk van Jan Marijnissen bedoel je ?
Of welke post (tijd) bedoel je precies ?

CyberKookie | 03-04-06 | 18:13

Is dit heus?

Flexor | 03-04-06 | 18:11

@ CyberKookie
Lees die tekst dan! Uit je comments maak ik op dat je dat nog niet gedaan hebt.
Ik ben nu ook jouw docu aan t bekijken.

BatGirl | 03-04-06 | 18:05

@ BatGirl 03-04-06 @ 17:59

Ik zaai geen angst, ik geef aan wat er gaande is. Al heel wat jaartjes. Oplossingen zijn eenvoudig: geen import Imaams meer en zorgen dat de gene die opkomen tegen de radicale Islam (zeker die uit de Islamitische gemeenschap zelf) bescherming krijgen.

is één schaapje over de dam...

CyberKookie | 03-04-06 | 18:02

@ Tap ass 03-04-06 @ 17:57

LEZEN...
Ik gaf aan dat het niet uit maakt of het een deel van de sharia is, en of het in een deel van canada is. Waar het om gaat is dat wij ons NIET aan hoeven te passen aan hen, maar zij aan ons. Moeilijk he ?

Wouter Bos zegd de ene keer dit, de andere keer dat. Dat is het gevaarlijke aan die man. Toch gaat starks half Nederland op hem stemmen omdat hij zo'n luek koppie heeft en wel leuk praat.

Mag ik je één advies geven: kijk die docu eens, serieus. het gaat jou ook enig inzicht geven in wat ik bedoel denk ik.

CyberKookie | 03-04-06 | 18:00

@ CyberKookie

Dan wilde ik aan jou als linksofoob nogmaals vragen of je het stuk onder mijn linkje gelezen hebt. Angst zaaien kan iedereen, oplossingen vinden is een stuk moeilijker.

BatGirl | 03-04-06 | 17:59

@ Cyberkookie,

ik respecteer dat je in gesprek wilt blijven gaan (Sjaak, afgehaakt?), maar je lult er om heen boy. Ik confronteer je met het feit dat je informatie over de Sharia in Canada niet volledig is en dus een verkeerd beeld geeft. Daar ga je niet op in en dat zegt een hoop.

'En ik ga er van uit', is wel een erg wankele basis voor de stelligheid waarmee jij debiteert. Gevalletje van 'veel woorden, weinig wol?'

En over die uitspraak van Wouter Bos: nu geloof je hem weer wel? Wederom wanneer het jou uitkomt dus. Je bent een vleesgeworden tegenstelling, die graag manipuleert met halve waarheden en gebrekkige info, om vervolgens anderen te beschuldigen van het geven van een 'gekleurd beeld.' Daar zijn medicijnen voor uitgevonden hoor; haloperidol, perfenazine, pimozide, enz.

Ook nogal een zwaktebod om dit complexe probleem te concretiseren met het voorbeeld van een hekje en een 40-meter hoge minaret.
Beetje jammer dit.

En nee, die docu heb ik niet gezien. Kan er dus geen oordeel over vellen.

Tap ass | 03-04-06 | 17:57

@ TM 03-04-06 @ 17:48

Allochfoob -> nee, Islamofoob -> ook niet 'echt', -> linksofoob -> Ja, absoluut. Moet het bij de bron van het kwaad aanpakken.

Ik blijf erbij dat het huidige systeem een systeem is van zakkenvullen, vriendejes omhoog helpen en zorgen dat het zo lang mogelijk blijft draaien. Iedereen die daar een einde aan wil maken (Fortuyn bijvoorbeeld inderdaad) die moet wijken.

Met nuance en politiek correcte uitspraken krijg je geen discussie. Tuurlijk dik ik het een beetje aan en ben ik fel. Dit enkel om mensen aan het denken te zetten.

Een oordeel vellen doet iedereen uiteindelijk zelf, daar kan ik weinig aan veranderen.

CyberKookie | 03-04-06 | 17:54

@Kookie : Laat ik dat maar aannemen van je, dat van 'geen allofoob'. Maar dan zou je jezelf wellicht beter moeten gaan uitdrukken. Want na deze thread gelezen te hebben nou nou... Dat heeft niets maar dan ook niets met Pim F. te maken, maar met de opmerkingen die jij hier plaatst.

Niet dat ik je iets wil verbieden hoor, is tegen *mijn* religie. Maar de consequentie is dan dat je wordt neergezet als een allofoob en nog veeeeeeeel meer : als een 'linksofoob'. Want dat stinkt er helemaal vanaf. Weer van die rants tegen links terwijl jij blijkbaar al 25 jaar over je heen laat lopen door gristerlijk en rechts. Want dat is de meerderheid van de regering gedurende die tijd geweest mister: gristerlijk en rechts...

En nou niet gaan lopen zeuren over dat ik vast wel een heel enge linkserd ben want dat is niet zo. Ik ben zo'n zeikerd die kiest voor ofwel goed onderbouwde rants ofwel voor de nuance. Tot nog toe valt zo goed als geen enkele posting hier(in het algemeen dus) in 1 van die categorieen.

Waarvan akte.

TM | 03-04-06 | 17:48

@ TM 03-04-06 @ 17:37

Ik ben geen allofoob, ik heb genoeg allochtone 'vrienden'. Zo leuk dat die mij in 90% van de gevallen simpelweg gelijk geven betreffende mijn standpunten, terwijl 50% van de Nederlanders (links) je wegzet als racist...

Zo ging dat ook bij Fortuyn, geen allochtoon die problemen had met zijn terechte uitspraken (let wel: allochtonen die zich ook Nederlander voelen) en links die hem de nieuwe Eichmann noemde...

Ach ja.

CyberKookie | 03-04-06 | 17:42

Ik nomineer CyberKookie tot absoluut De Allofoob van GeenStijl. Gefeliciteerd Kookie!

"Ik heb geen onderzoek gedaan, ik heb Wouterrr die uitspraak 2 keer op TV zien doen."

Excellent, onderzoek is voor mietjes.

TM | 03-04-06 | 17:37

" En dan mij en mijn vakbroeders beschuldigen van het geven van een 'vertekend en onrealistisch beeld'. Whahahahah, hilarisch dit."


Ik heb het aan den lijve ondervonden. helaas kan ik me daar verder niet over uitlaten. Maar heb jij de docu-serie 'Nederland wonderland' gezien, en zo ja, wat is jou mening daarover dan ?

CyberKookie | 03-04-06 | 17:36

@ Tap ass 03-04-06 @ 17:25

Ook gematigde moslims zijn vaak voorstander van een sharia.

Ik heb geen onderzoek gedaan, ik heb Wouterrr die uitspraak 2 keer op TV zien doen. Ik ga ervanuit dat als in zowel Canada, als in de UK zeker 60% voorstander is, in Nederland die 50% makkelijk gehaald gaat worden ja.

Waar het om gaat is dat wij hier geen 'wetten' opgedrongen hoeven te hebben uit oude geschriften. Of dat nu een deel ervan is, of alles. Of dat nu in 1 provincie gaat zijn, of in het hele land.

Waarom zouden wij onze normen, wetten en waarden niet laten gelden voor iedereen die in dit land woont ?

Omdat links graag de Islam een beetje voorang wil geven. 10 cm hoger hek mag niet, 40 meter hoge marinet geen enkel probleem mee. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

CyberKookie | 03-04-06 | 17:33

@CyberKookie 03-04-06 @ 16:33

Je spreekt jezelf tegen, eerst zeg je dat 99 % gematigd is en nu willen moslims weer wel een Sharia: "In Nederland heeft Wouterrr al aangegeven erover tewillen praten als hij Premier is als ook hier meer als 50% van de Moslims de sharia zou willen. Geloof me: dat willen ze. " Je hebt een onderzoek gehouden hiernaar, gezien de stelligheid waarmee je dit beweert?

En dat 60% van de moslims in de UK dit wil, zegt me niks. Je moet het percentage moslims in de UK afzetten tegen de rest die geen moslim is. Dan weet je direct dat een Sharia daar niet haalbaar is.

En over Canada, het klopt wel, maar wederom pik je eruit wat je uitkomt!!! FOUT! Het gaat om de Sharia in de provincie Ontario, dus niet HEEL Canada en dan ook nog alleen het familierecht! Daarbij blijken mensen er zelf voor te kunnen 'kiezen' om volgens dat recht behandeld te worden. Al komt van dat kiezen in de praktijk weinig terecht omdat de meesten zich geen reguliere advocaat (en dus rechtbank) kunnnen veroorloven en door familie zwaar onder druk gezet worden om voor de Sharia te kiezen. Maar toch... je had het wel voor de volledigheid wel ff bij moeten zetten. Ik praat hiermee de Sharia niet goed, want daar ben ik zeker geen voorstander van, maar zet jouw 'feiten' wel ff in een ander licht. Iets wat jij stelselmatig achterwege laat omdat het je niet uitkomt. En dan mij en mijn vakbroeders beschuldigen van het geven van een 'vertekend en onrealistisch beeld'. Whahahahah, hilarisch dit. Maar eigenlijk heel fout, want weinigen hier zullen die demagogische praatjes van je op waarheidsgehalte checken en dus aannemen dat het wel waar is.

Voor wie de moeite wil nemen: www.nosharia.com/Sharia%20in%20Canada....

@ Sjaak, Hooghartigheid? Ik dacht dat hier altijd zo gehamerd werd op spelling enzo... sorry hoor. Minderwaardigheidscomplexje? Of is dit ook weer hooghartig?

Tap ass | 03-04-06 | 17:25

Realplayer zuigt...

FiatPandaVR6 | 03-04-06 | 17:24

@ Tap ass 03-04-06 @ 16:55

En dus hebben wij hier twee problemen: Islamitische-, en linkse- radicalen die het steeds meer voor het zeggen krijgen. Links zit er al 20 jaar 'ingebakken' en laat nu pas zien wat het effect is.

Het is links die via diverse kanalen de 'rechtse-flank' het zwijgen wil opleggen. Het is dankzij links beleid dat jij niet vrij kan schrijven en het is dankzij links beleid dat ons de Multi-culti door de neus is geboord terwijl we daar helemaal niet om gevraagd hebben.

In 20 jaar tijd is de leefomstandigheid in vrijwel elke stad flink achteruit gegaan. De gezondheidszorg is om zeep geholpen en de steden puilen uit. Dankzij links.

Ga niet aankomen met: "ja maar dit 'rechtse' kabinet heeft de voedselbank gebracht". Als eerste is dit 'rechtse' kabinet ook doordrongen van linkse indoctrinatie (love that word) en als tweede waren deze voedselbanken er al dankzij paars.

Mogen wij het onderhand een beetje beu zijn ?

CyberKookie | 03-04-06 | 17:09

@ tap ass
dank.
En nu ga ik bij m'n turkse onderbuurkinderen paaseieren verstoppen.
Na de chocoladeletters en de oliebollen (zwaar favoriet) weer een nieuw geintje. En soms krijg je dan verse turkse pizza terug als je 's avonds laat uit je werk komt. Ik geloof dat onze portiek prima inburgert.

BatGirl | 03-04-06 | 17:05

Jezus Gristus, is het wederom zeau ver?

Citaat :

"De top 4 was een nek-aan-nek race zien tussen uiteenlopende Rotterdamse bouwwerken. Zo eindigde de Erasmusbrug met slechts een miniem verschil op de tweede plaats. Het Witte Huis en het Stadhuis aan de Coolsingel eindigden respectievelijk als nummer 3 en 4. Deze gebouwen werden vooral geroemd vanwege hun historische waarde. "

O.K.... Dus EEN van de vier was aanvaarbaar/"representatief" voor de moslims terwijl alle andere stemmen door drie werden gedeeld. Logisch want die andere 'historische(!!!) gebouwen' zeggen een immigrant geen zak.

Het is toch geen wonder dat die moskee gewonnen heeft? Dan moeten die anderen zich maar verenigen en voor 1 ander gebouw kiezen.

Tendentieus to say the least. En iedereen schiet wederom in een paniekstuip hier. Prachtig...

TM | 03-04-06 | 16:56

@ Cookie, je zegt op mijn reactie naar jou toe: haha, tegenstand, leuk! Maar wie denkt in termen van winnaars en verliezers, zal tot de laatste groep behoren. Post je hier om iedereen onder tafel te lullen of om wat zinnigs te melden, of wat? In beide gevallen faal je hopeloos by the way

En alle extremisten zijn fout!! Daar is iedereen het over eens, toch?!

Mohammed B, die van Gogh vermoord
Folkert die Pim neerschiet
Al Qaida die het WTC neerhaalt
Linkse lui die een aanslag op de CD plegen
Rechts extremisten die in Amsterdam in de jaren tachtig in een opvanghuis voor Surinamers in de brand steken, waardoor er doden vallen.

Het gevaar zit in generaliseren! Cookie, je geeft zelf aan dat maar een heel klein percentage verantwoordelijk is voor problemen (de extremisten dus!), en 99 % gematigd is, maar toch spreek je daar hele groepen op aan. Waarom dan? Dat is het (jouw) probleem. Ook jij geeft de indruk alleen maar je eigen positie, rijkdom en verworvenheden veilig te willen stellen. Je denkt verdedigend in plaats van uit te gaan van eigen kracht.

@ Batgirl, well done. En nee, ik stem geen SP, maar om aan te geven dat het toch allemaal wat genuanceerder ligt en figuren zoals Cookie en Sjaak onterecht de zwarte (haha) Piet naar 'Links' doorschuiven. Want volgen hen, c en s, nemen de moslims hier de boel over als links aan de macht komt. Zo lees ik het althans, boys.. Trinity for all

Tap ass | 03-04-06 | 16:55

Dit is echt te bizar voor woorden. Ze hebben 1000 mensen gevraagd het mooiste gebouw aan te geven. waar hebben ze dat dan gedaan??? In het oude westen? Spangen? Als je de echte rotterdammers vraagt, dan geven ze dit echt nooit als antwoord...................

Pieter Werff | 03-04-06 | 16:52

Mij is niks gevraagd, hoor...

Theo Kingsma | 03-04-06 | 16:48

@ poktor 03-04-06 @ 16:38

dat is ook democratie. het volk wil het blijkbaar zo. Men wil straks een regering met PVDA, SP en GL. Men wil straks, net als met de afgelopen verkiezingen, graag mensen in de kamer zien die op onverkiesbare plekken stonden maar die door voorkeurstemmen er toch in kwamen. Men wil straks graag mensen in de kamer die maar half Nederlands spreken en niet weten in wat voor land ze leven.

Is allemaal democratie. En van mij mag het. Als dat nodig is om eindelijk de rest wakker te schudden, prima. Alleen zo lullig dat we er eerst 4 jaar voor door het stof zullen moeten.

CyberKookie | 03-04-06 | 16:43

@Cyberkookie:
Alles voor de stem van de kiezer he?
En om even terug te komen op jouw betoog van 15:24: Het is wel te hopen dat de Nederlandse bevolking wakker wordt VOORDAT e.e.a. realiteit is, anders heb je de poppen aan het dansen..

poktor | 03-04-06 | 16:38

@ poktor 03-04-06 @ 16:28

Klopt, voor marokko geld ook het zelfde. Wij hebben hier voornamelijk te maken met berbers. Die kotsen ze daar al jaren uit (worden daar beetje gezien als minder volk, rovers, verkrachters enz... ach, wat we hier eigenlijk ook al merken maar niet mogen zeggen).

CyberKookie | 03-04-06 | 16:37

@Tap ass 16:26
Ik neem het niet voor mijn vriendje op, ik vind je gewoon een pompeuze zak met een hooghartige houding. Een enkel spelfouje kan er toch wel tussendoor he? Bovendien bega je voor de tweede keer een redeneerfout, die je Cyberkookie in het restant van je reactie verwijt. Zal ik hem aanwijzen? Ben bang dat je toch hem niet gaat vinden, want de eerste keer is het je ook ontgaan. Kortom een rasechte hoernalist, proficiat!

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 16:36

@ Tap ass 03-04-06 @ 16:26

Realiteitszin... in Canada is de sharia al ingevoerd. In de UK is 60% van de Moslims voorstander van een sharia. In Nederland heeft Wouterrr al aangegeven erover tewillen praten als hij Premier is als ook hier meer als 50% van de Moslims de sharia zou willen.

Geloof me: dat willen ze.

Wie is hier nu onrealistisch ?
Waarom is de sharia er in Canada ? (met de nodige problemen nu).
Waarom geeft Bos voor de gemeente verkiezingen aan over de sharia te willen praten ?
Wie is hier nu populistisch ?

CyberKookie | 03-04-06 | 16:33

@CyberKookie 03-04-06 @ 14:20:
Met jou kan ik praten, ik heb exact dezelfde ervaringen met turken en marokkanen! De individuen die ik persoonlijk ken, zijn alle prima mensen, die, Nederlander als zij zich voelen, zich openlijk afzetten tegen hun eigen volk. Dit zijn echter de "gematigden", die kun je bijna geen moslim meer noemen. De meesten bezoeken dan ook nooit een moskee. Inderdaad is ook mij door een Turk in Turkije een aantal jaren geleden verteld, dat enkel het "afval" van hun land naar Nederland vertrekt en ik geloof hem. Een Turk in bijv. Marmaris met een goede baan zal zich wel 10 keer bedenken, voordat hij naar Nederland vertrekt, hij heeft het daar beter dan wij hier!
Ik ben er dan ook van overtuigd, dat voor Marokko precies hetzelfde geldt.

poktor | 03-04-06 | 16:28

@CyberKookie

Geloof je metteen, maar eh.. Que?

De StoorZenDer | 03-04-06 | 16:27

sjaakdeslinksesul 03-04-06 @ 15:25

Ach gut, wat lief. Hij neemt het voor zijn vrindje op. Verwoordt met dt trouwens. Ik zie heeeeel veel postings van cookie en toch kun je in 1 oogopslag zien dat hij de diepgang van een surfplank heeft. Al zijn posts gaan namelijk over hetzelfde (moslims die verder onze polders inrukken en het grote gevaar dat dat met zich meebrengt, de verloedering van onze cultuur, straks spreken zijn kinderen geen Nederlands meer, bla bla, enz) Hij kent heus wel wat feiten, maar gebruikt alleen die in zijn voordeel spreken. Populisme heet zoiets geloof ik, iets waar ook (HE, lichtje!) Geert Wilders gretig gebruik van maakt.

Ons allemaal bang maken voor Turkije, terwijl er elke zomer hordes Nederlanders daar op vakantie gaan en bij terugkomst de gastvrijheid zo roemen. Zelf hou ik van kamperen, met een pilsje. Ik stoor me alleen nog wel eens aan de onbeschoftheid die een aantal van onze landgenoten daar aan de dag brengt.

En had ik de term Nazi gebruikt in mijn vorige post? Dacht het niet. Daar kwam jij mee op de proppen, drie maal, in hoofdletters. Pff, het zit wel hoog of niet Sjaak? Waar het hart vol van is.... enfin.

@ Cybercookie.

Ik ben gevaarlijk? Ik spreek jou persoonlijk aan, maar jij begint gelijk te generaliseren: "zeker de journalisten, zijn een gevaar. Ja inderdaad, ik noem jou een gevaar, en weet je waarom? Je nieuws is vertekend, een beeld scheppen dat onealistisch is om je eigen droombeelden waarheid te maken"
Tut, tut, het is nogal wat waarvan je me nu beschuldigd. Kun je dat ook hard maken vriend?

Ik kan voor niemand anders spreken, maar ik schrijf de dingen zo op als ik ze zie. Het overgrote deel van de journalisten zal dat ook doen, lijkt me. Of zie je hier ook weer een (links) complot in? Algemeen bekend is dat journalisten 'links' van het midden staan, maar ben zelf op verscheidene redacties al genoeg vakbroeders tegengekomen die rechts van het midden staan. Maar goed, daar kom jij waarschijnlijk nooit, vandaar je onwetendheid.

Joh, ik wil alleen maar zeggen; denk niet zo negatief en in doemscenario's en in termen van 'misgaan'. Dat je kinderen geen Nederlands meer zullen spreken enzo, en dat de "Sharia hier ingevoerd zal worden."

Weet je wat het is: je ontvangt wat je geeft, maar dat zal wel weer te zweverig voor je zijn. Je noemt mij in je eerste antwoord ook gelijk een 'Linkse Rat'. Is dat een sprekend voorbeeld van de tolerantie die je van onze allochtone medemens verwacht? En nee, ik ben geen vredesactivist, Yoko Ono, of wat dan ook. Maar straal je angst uit, dan zal je daar in bevestigd worden. Heet je mensen welkom, dan zul je wellicht vriendschap opbouwen en spreken je kids straks Turks, Marokkaans EN Nederlands. Prima toch?

Maar denk je nu werkelijk dat hier de Sharia ingevoerd zal worden als we niet oppassen? Als dat het geval is, kunnen we maar beter stoppen met deze discussie, want dan ontgaat de realiteitszin je een beetje. Jij bent dus bang dat over 10, voor mijn part 15 jaar, hier in Nederland mensen zullen worden opgehangen omdat ze homosexueel zijn. Dat zie je daadwerklijk gebeuren? Wat vind je daar nu zelf van, beetje onwaarschijnlijk, toch?

One Love

Tap ass | 03-04-06 | 16:26

@ De StoorZenDer 03-04-06 @ 16:23

Dat niet, maar ik heb er een hekel aan als mensen geloven in theoriën die al lang ontkracht zijn. In die film van die link die ik gaf zie je de gene die de aanslagen pleegde hun afscheidsbrieven voorlezen, zie je de voorbereidingen enz.

CyberKookie | 03-04-06 | 16:26

We gaan er allemaal aan!

De StoorZenDer | 03-04-06 | 16:23

Dat is niet zo moeilijk als het merendeel van de bevolking van 010 een buitenlander is. Als die negerts kiezen voor een moskee

Jaan | 03-04-06 | 16:23

Voor de gene die het niet weten, het is Osama zelf die verteld over de aanslagen en Atta...

CyberKookie | 03-04-06 | 16:20

sjaakdeslinksesul 03-04-06 @ 16:13

Ok Sjaak je hebt gelijk, genoeg geouwehoerd hier. Op naar het terras en over het weer hoeven we het natuurlijk niet meer te hebben. :-))
Proost en tot de volgende keer!

Jan-Istanbul | 03-04-06 | 16:19

Het enige mooie aan Rotterdam is De Kuip. Want daar speelde Genesis altijd...

*duikt weg*

TM | 03-04-06 | 16:16

@Jan-Istanbul 16:09
En tot het zover is drink ik er geen biertje minder om. Proost, Jan! (hier is het natuurlijk wel weer kudtweer)

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 16:13

En dan ook maar voor Jan:

Bewijs dat 9-11 door Al-Qaida is gepleegd:
www.mujahedin.info/Qaida.asf

Een uur lang gebrabbel erover vanuit hen zelf...

CyberKookie | 03-04-06 | 16:12

Dat gebouw staat trouwens echt mooi weg van de huizen in de buurt en zo. Als het ontploft heeft niemand er last van.

Maar serieus, dit is dus fucking bullshit. Het is een spuuglelijk gebouw! Een of andere vriendelijke totaal niet haatzaaiende imam zal het wel opgedragen hebben aan zn hakbarretjes.

Social Opiate | 03-04-06 | 16:11

@ sjaakdeslinksesul 03-04-06 @ 15:49
Oh ja, is het zo'n bullshit? We zullen het in ieder geval voor de volgende presidentsverkiezingen weten, want als ie 9/11 inderdaad op zijn geweten heeft kan ie nooit het risico nemen de macht nog uit handen geven. Of hij wordt vermoord en vervangen door een andere marionet. En is het ook zo'n bullshit dat Bush het Amerikaanse begrotingstekort zo hoog op laat lopen dat er geen weg terug meer mogelijk is en dat de hele zeepbel alleen nog maar met een enorme klap in kan storten?

@ CyberKookie 03-04-06 @ 15:45
Wie begon er over Atta en het WTC? Ik niet

Jan-Istanbul | 03-04-06 | 16:09

@ Jan-Istanbul 03-04-06 @ 15:39
Denk je nu echt dat een fors aantal respectabele wetenschappers en zelfs voormalig leden van de Bush regering op zouden roepen tot een onafhankelijk internationaal onderzoek naar 9/11 als er geen aanleiding zou zijn voor een dergelijke onderzoek? Ze kunnen hun hele verdere carriere nu waarschijnlijk wel kunnen vergeten als Bush aan de macht blijft! Maar slaap rustig verder je wordt vanzelf wel weer wakker als je merkt dat de nachtmerrie werkelijkheid is geworden.

Jan-Istanbul | 03-04-06 | 15:58

@Jan-Istanbul 15:39
Verdorie Jan, ik vond je net een aardige gozer en dan kom je weer met die hysterische complottheorieen aanzetten. Ik zal het nog een keer uitleggen: wetenschap = vind de theorie die het minst in tegenspraak is met al het aanwezige bewijsmateriaal, bullshit = zoek de zwakke punten in de gangbare theorie, knoop ze aan elkaar tot een complottheorie en negeer al het bewijsmateriaal dat niet in jouw complottheorie maar wel in de oude theorie past. Bouw dan een lullige website en zet je theorie hierop!

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 15:49

@Jan-Istanbul

Bush is ook een lul, ja. Laat daar ook geen misverstand over bestaan.
Ieder geloof zuigt en is gevaarlijk als het extreem wordt en als ik al een uitzondering moet maken zal dat voor het Boedhisme zijn.

Ikdus | 03-04-06 | 15:47

@ Jan-Istanbul 03-04-06 @ 15:39

We hebben het hier over Moskeeën en het gedrag van hun bezoekers in Nederland. Heeft niets met Bush te maken.

CyberKookie | 03-04-06 | 15:45

@ Jan-Istanbul 03-04-06 @ 15:39

Voor iedereen die nog in dergelijke complotten geloofd: droom verder. 9-11 was een job van Al-Qaida, daarover is al genoeg bewijs. De banden met afscheidsvideo's. De beelden waarop je ziet berekenen langs welke hoek ze de verschillende gebouwen in moeten vliegen. De Nederlanders in de US waar ze vlieglessen hebben gehad.

Kom op, geloof je nou werkelijk dat het niet Osama was ?

CyberKookie | 03-04-06 | 15:44

@ Ikdus 03-04-06 @ 15:27

Feesten na 9-11 was fout...
Feesten na Theo's moord was fout...

Kleine groep verkloot het voor de grote groep. Blijft wel als een paal boven water dat de grote groep maar weinig tegengas geeft, helaas.

CyberKookie | 03-04-06 | 15:35

@Tap Ass

Ben bang dat je, ongetwijfeld, keurige buurman zo'n zogenaamde goede is die onder de kwade lijdt.
In een eerdere post hierboven las ik een reactie van een turk/marokkaan/surinamer (doorhalen wat niet van toepassing is) op zijn te laat op het werk verschijnen. Ik vrees dat werkgevers door schade en schande wijs zijn geworden en dat daarom jouw ,nogmaals keurige, buurman niet meer aan de bak komt. En laten we wel wezen, we kennen toch allemaal wel een goede moslim?
Helaas lijkt het erop dat we allemaal dezelfde kennen.

Ikdus | 03-04-06 | 15:27

mja. Maar ik sla de frietje van pietje toch wel liever over op vakantie.

BatGirl | 03-04-06 | 15:27

@ MiRRoRMaN 03-04-06 @ 15:24

Nee, de moskee zelf niet, maar Mohammed Atta vloog wel het WTC in, en Mohammed Bouyeri vermoorde Theo van Gogh... Maar gelukkig waren het alleen bezoekers van deze moskee, en niet de imaam zelf.

SLAPER !!!!

CyberKookie | 03-04-06 | 15:26

@Tap ass 15:10
Maar even serieus. Je bent hoernalist dus is het een kwestie van hoor en wederhoor en nadenken voor je wat opschrijft. Je hebt je nauwelijks ingelezen in het standpunt van Cyberkookie (lees 15:16), aangezien hij min of meer hetzelfde verwoord als jij nu doet maar in iets andere bewoordingen. In plaats daarvan begin je meteen te tieren en gillen "NAZI NAZI NAZI'' en dat is dus precies het punt van cyberkookie. Je bent een parodie op jezelf.

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 15:25

@ Tap ass 03-04-06 @ 15:10

Ahhhh, leuk, tegenstand.

Komtie:

1)
Ik ben niet Geert Wilders, sorry. Moet ook zeggen dat ik op enkele standpunten na, weinig in die man zie.

2)
Linkse ratten (van jouw soort) beginnen altijd met bijzaken als 'taalgebruik' als ze weten dat ze eigenlijk niets in te brengen hebben.

3)
Ik zie mezelf niet als paranoïde, maar daar kom jij over een paar jaar pas achter. Sommige mensen zijn nu eenmaal wat sneller van begrip als anderen. Sommige zien nu al in dat het fout gaat, sommige zagen dat 10 jaar gelden al, en sommige zien het pas over 5 jaar. Dat verschil zul je altijd blijven houden mijn waarde.

4)
Ik zal het je nog sterker vertellen. Van die 1,2 miljoen moslims is maar 0,3% (zo'n 4000 mensen) een werkelijk 'gevaar' voor onze samenleving. De angst zit hem erin dat de groep linkse fascisten, die ons land langzaam aan hen en aan de EU verkopen, straks de volle gelegenheid krijgt om ook meteen de sharia maar even in te voeren.

Mensen als jij, met hun politieke correctheid, zeker de journalisten, zijn een gevaar. Ja inderdaad, ik noem jou een gevaar, en weet je waarom? Je nieuws is vertekend, een beeld scheppen dat onealistisch is om je eigen droombeelden waarheid te maken.

Helaas voor jou is een steeds groter wordende groep inzicht in het krijgen in die linkse droom uit de jaren '60, sorry.

CyberKookie | 03-04-06 | 15:24

En wat is hier mee mis?
"Lekker met veel kratten pils, hard zuipen en nog harder lachen tot diep in de nacht en die 'Hollandse cultuur' uitdragen waar je zo trots op bent?

"Ik behoor tot het 'linkse journalistieke geteisem', zoals je het zelf zo prachtig weet te brengen" en daarmee wordt alles ineens duidelijk... arrogant figuur zeg, tsss

Gies van Agt | 03-04-06 | 15:24

@CyberKookie: Ah ja natuurlijk logisch, dat doen ze bij alle andere geloven ook zoals het Christendom, de Hare Krsna's, Jehova's.... NOT.

Je moet dus eerst gehersenspoelt zijn mocht je er binnen kunnen wandelen. Handig hoor!

Gelukkig weten we van de El Tawheed (of hoe heet het) mosgay dat ze geen aanslagen beramen of zo.

MiRRoRMaN | 03-04-06 | 15:24

CyberKookie 03-04-06 @ 15:16

Jij je zin. Stem maar lekker op Wilders. Tegen zoveel kortzichtigheid en domheid is geen kruid gewassen.

Jan-Istanbul | 03-04-06 | 15:23

wat een propaganda weer, niet te geloven. We staan erbij en kijken erna en Nederland gaat naar de verdommenis!

lara | 03-04-06 | 15:21

@Tap ass 15:10
Wat is er mis met een kratje bier op de camping! Volkomen tendentieus, stigmatiserend en buitengewoon kwetsend die opmerking. Jij bent vast zo'n hoger opgeleide, die neerkijkt op alles en iedereen die wat lager op de maatschappelijke ladder staat. Van Sjaak krijg jij geen biertje!

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 15:19

Vaarwel Nederland, welkom in Hollandistan.

Framoes | 03-04-06 | 15:19

@BatGirl
Lekker.... glaasje munt-thee iemand?

de melkboer | 03-04-06 | 15:18

@ sjaakdeslinksesul 03-04-06 @ 14:51:

"Het minimale wat ze op de VMBO zouden kunnen doen is het lesgeven in zeer praktische zaken ..... wat is de snelste weg naar het CWI"

Mja, echt slim om ze aan te leren inderdaad. Maar het mag wel wat meer gericht zijn op het dagelijkse leven inderdaad.


@ Jan-Istanbul 03-04-06 @ 14:58:

"het aanzetten tot haat vind hier op zo'n grote schaal plaats"

Klopt, maar dit heeft een oorzaak. De linkse partijen grbuiken de aanzet tot haat om mensen die problemen willen aanpakken (Fortuyn, Verdonk, Wilders) te demoniseren.

Die drie worden dan weggezet als racisten terwijl ze helemaal niets tegen 'buitenlanders' in het algemeen hebben. De problemen met bepaalde groepen jonge (met name Marokkanen) kunnen echter alleen opgelost worden als je het beestje bij de naam mag noemen, zonder direct overhoopgeschoten te worden omdat je 'nazi' zou zijn.

Ik ken de angst van Moslims inderdaad, de angst dat de 'extremisten' misschien toch strijden voor het hogere doel, en dat Allah vierkant achter hen staat. Het zou hen slechte gelovigen maken als ze nu commentaar zouden leveren. Die angst vanuit het geloof is naar mijn idee ingebakken en zal zijn uitwerking hebben.

Verwacht vanuit de 99% gematigde moslims niet veel 'tegengas' betreffende de extremisten (welke ook in Turkije flink in aantal toenemen de laatste 3-4 jaar).


CyberKookie | 03-04-06 | 15:16

Hoe is dit nu mogelijk.

rubberburner | 03-04-06 | 15:13

baklava erbij, iemand? ;-)

BatGirl | 03-04-06 | 15:12

CyberKookie 03-04-06 @ 12:05

Ineens weet je het: Cyberkookie is Geert Wilders!!

Cyberkookie: "Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik wil graag dat mijn kinderen hier normaal kunnen opgroeien en niet dat ze in de komende 10 jaar ineens in een Islamitisch land blijken te wonen doordat de Partij van de Allochtonen en de terroristen van Groen Links ons hebben 'verkocht'."

Of wellicht is 'ie een hele slechte kloon van de Blonde Bokkenpruik die in ieder geval de spellingsregels niet goed weet te hanteren, want ik kijk ff vlug naar de posts en ontwaar direct 2 knullige d/t fouten. Terug naar de inburgeringscursus! (Ja cookie, ik behoor tot het 'linkse journalistieke geteisem', zoals je het zelf zo prachtig weet te brengen)

Maar wacht! Misschien is het wel een infiltrant van de Moslimbroederschap en is hij hier aan het checken hoe we reageren op al zijn xenofobe posts. Of ben ik nu net zo paranoide als jij, Cookie?!

Cyberkookie, jij staat op de camping zeker ook in een 'Hollandse straat', omdat dat zo 'gezellig' is? Lekker met veel kratten pils, hard zuipen en nog harder lachen tot diep in de nacht en die 'Hollandse cultuur' uitdragen waar je zo trots op bent? Ongeloofelijke loser, je denkt alleen maar in extremen en de nuance is ver te zoeken bij je. In Nederland hebben we 1 miljoen moslims (daar ben je het meest bang voor zo te lezen) op 16 miljoen mensen. Dat betekent dus dat van onze bevolking 6,25 % moslim is. ruim 93 % dus niet!! Al je linkjes in je post zijn dik in orde, maar misschien moet je gewoon eens een keer buitenkomen en met een moslim praten? Toevallig heb ik een buurman die zich net zo'n zorgen maakt om deze zaak zoals jij, vandaar dat het heel herkenbaar is. Alleen is die buurman.... Marokkaans! Uitstekend opgeleid aan de universiteit in Marokko, sinds drie maanden werkloos (voorheen een logistieke functie, veel lager dan waarvoor hij is opgeleid btw) en komt hij nergens meer aan de bak omdat ronduit tegen hem gezegd wordt dat ze liever een 'blanke' aannemen. Trots op, Cyberkookie?

Ga eens wat doen man in plaats van de hele dag lopen posten. Of heb je (door de overheid gesubsidieerde :)) vakantie?

Tap ass | 03-04-06 | 15:10

ik wil ook zo'n mooie moskee in mijn achtertuin moehahaha

Caaij | 03-04-06 | 15:08

@sjaakdeslinksesul,
VMBO.. en dan iemand willen leren hoe je een sollicitatiebrief sgreifd...?? Moet niet gekker worden natuurlijk!

de melkboer | 03-04-06 | 14:59

CyberKookie 03-04-06 @ 14:20
Je hebt volkomen gelijk dat de meeste Turken ook wel weten dat het leven hier in Turkije heel wat aangenamer is als in West-Europa en er dus niet over piekeren naar West Europa te gaan of zelfs maar lid van de EU willen worden. En je erkent blijkbaar ook dat Turken en moslims in het algemeen NIET synoniem zijn met christen- of westerlingen- haat. En je hebt ook groot gelijk dat veel moslims net zo bang zijn voor godsdienst fanaten als jij en ik.
Je weet dan vast ook wel dat er hier in Istanbul al heel wat moslims zelf slachtoffer zijn geworden van moslim terreur.

Ik ben ook met je eens dat iedere vorm van aanzetten tot haat tegen niet moslims moet worden aangepakt. Dat gebeurt hier in Turkije trouwens ook. Alle preken moeten vooraf door de autoriteiten worden goedgekeurd en hier zijn hoofdoekjes bij publieke functies en op scholen en universiteiten nog altijd verboden. Net zo goed vond ik het verwijderen van de kruizen in de Baarsjes compleet van de pot gerukt, zeker als ik denk aan de gigantische kruizen op de kerk in Taxim. Maar om dezelfde reden verzet ik me ook tegen het aanzetten tot haat tegen Turken, Koerden en Marokkanen of wat voor volk dan ook alleen omdat ze moslim zijn. En het aanzetten tot haat vind hier op zo'n grote schaal plaats, dat ik me er echt voor schaam Nederlander te zijn. Ik vind het enorm kortzichtig en dom.

Jan-Istanbul | 03-04-06 | 14:58

@CyberKookie
Wat doe je als je een serieuze sollicitatie op gekleurd briefpapier met bloemetjes aan de rand (want zo val je op!) krijgt toegestuurd? Het minimale wat ze op de VMBO zouden kunnen doen is het lesgeven in zeer praktische zaken (hoe solliciteer je, vul een belastingformulier in, hoe vraag je een autoverzekering aan, wat is de snelste weg naar het CWI enz.)

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 14:51

Meestal vragen ze toch meteen hoeveel stuff je bij je hebt?

BatGirl | 03-04-06 | 14:48

Denkend aan Holland zie ik torenhoge minaretten gebroederlijk naast weauningbouwflats staan.
Arm Nederland met zijn slappe leiders. Als je aan de gemiddelde Europeaan vraagt wat hij van Nederland vindt, zegt hij of zij dat we hier hartstikke gek zijn. They've got a point.

LJBrinkhorst | 03-04-06 | 14:47

@ sjaakdeslinksesul
1-0 voor jou. Mijn welgemeende excuses voor mijn typ-fout.

BatGirl | 03-04-06 | 14:45

@ sjaakdeslinksesul Ach hemeltje lief, den gemiddelde reaguurder op Geenstijl had in den prille beginne eveneens geen enkel goed woord over voor mijn stijlgebruik, schoon ik mijn H.B.S. cum laude heb afgerond. Ik heb mij derhalve maar aan hun nieuwerwetsche Neederlandschen spraakvorm aangepast. Wat jij daar schrijft moet ik nu zeker gaan oncijferen:) ben het niet van plan dan maar niet daar naar luisteren.

jOnge^dame | 03-04-06 | 14:44

Kan iemand aub mijn volledige naam een keertje correct schrijven, stelletje analfabeten!
en @ jOnge^dame
Ach hemeltje lief, den gemiddelde reaguurder op Geenstijl had in den prille beginne eveneens geen enkel goed woord over voor mijn stijlgebruik, schoon ik mijn H.B.S. cum laude heb afgerond. Ik heb mij derhalve maar aan hun nieuwerwetsche Neederlandschen spraakvorm aangepast.

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 14:42

Dat je in Rotterdam in het engels wordt aangesproken op een terras lijkt me al een redelijke verklaring voor dit...

mid-rechts | 03-04-06 | 14:41

Weet je wat een mooie moskee was? De historische Askariya-moskee in Samarra, in Irak, je weet wel, opgeblazen door moslims... da's pas een mooie moskee in plaats van dat semi moderne Efteling gedrocht in R'dam

Gies van Agt | 03-04-06 | 14:40

@ Romanus 03-04-06 @ 14:35

Ik krijg dus dergelijke figuren dagelijks voor mijn neus voor werk. Ik sta dan echt soms met een bek vol tanden "wat heb ik nou weer aan mijn broek hangen". Vinden ze het gek dat ze geen werk krijgen. Vraag je aan een narokkaanse jongen of hij morgen aub wel op tijd wil komen, krijg je als antwoord: "eyy, nie gek doen weet je, dit was maar 1 keer toch, je weet toch dat ik voor m'n doekoe alles doe".

DONDER OP DAN...

,-)

CyberKookie | 03-04-06 | 14:38

@Cyberkookie Dankje maar ze willen t toch niet geloven dus laat maar, geen zin meer in discusie's.

jOnge^dame | 03-04-06 | 14:37

@Cyberkookie
Inderdaad..
Had ik trouwens al gezegd dat die Moskee -herstel- hakbartempel allejezus oerlelijk is....??

de melkboer | 03-04-06 | 14:36

@CyberKookie 14:28
Dat is inderdaad waar. Allochtoon Nederlands schijnt dat te heten. En iedereen zich maar afvragen, waarom het niveau in het onderwijs alsmaar lager wordt en niemand meer weet wat de normale omgangsvormen, c.q. normen en waarden zijn, want het is verboden de traditionele normen te handhaven.

Romanus | 03-04-06 | 14:35

@Romanus Je bent wel zeer goed in overdrijven. Er zijn hier heel erg veel mensen die alles "zogenaamd" alles beter weten. Ook al merk ik er niet heel veel van. Als jullie het niet begrijpen wat er gewoon goed staat, behalve dan de comma's enzo. kunnen jullie ook het comment wat ik zeg gewoon overslaan.:)

jOnge^dame | 03-04-06 | 14:35

En nu weer terug naar de haatschuren in plaats van een enkele dame met een klein taalprobleem...

CyberKookie | 03-04-06 | 14:33

@sjaakdeslinkselul Zou het graag overnemen alleen overdrijft ze wel want zo slecht is mijn nederlands ook weer niet, als die fout is.

jOnge^dame | 03-04-06 | 14:32

@jOnge^dame
Buiten dat je tenenkrommend slecht nederlands schrijft, vrees ik dat begrijpend lezen ook niet je sterkste punt is. Oh en vraag eens aan je leraar of hij je wil uitleggen wat interpunctie is..
Lees nog eens mn comment na @14:16..... Snap jai ...?

de melkboer | 03-04-06 | 14:31

jOnge^dame 14:20
op school en msn enzo hebben ze geen comentaar op me nederlands en jij wel dus leg jij maar eens uit wat ik dan fout doe. Als de leraren comentaar hadden op me zou ik het hun vragen wat ik fout deed maar dat hebben ze niet. En ik zit nog op school eindexamenjaar dus hoef niet terug na school toe.

Enigszins gecorrigeerde versie:
Op school en op MSN enz. hebben ze geen commentaar op mijn Nederlands en jij dus wel. Leg jij maar eens uit wat ik fout doe. Als de leraren kritiek op mij zouden hebben, zou ik hen vragen, wat ik fout deed. Maar die kritiek hebben ze nooit gegeven. En ik zit nog steeds op school, in het examenjaar. Dus ik hoef niet terug naar school.
Gezien die laatste zin hoef je kennelijk geen examen meer te doen.
Ik zou zeggen: ga lekker verder chatten op MSN.

Romanus | 03-04-06 | 14:30

*proest!*
lieve sjaakdelinkselul, zou je voortaan willen oppassen met dergelijke comments? Nu ligt mijn koffie over het toetsenbord.
Dank u vriendelijk!

BatGirl | 03-04-06 | 14:30

@batgirl Hoe jij die zin schreef, schrijf ik ook nooit. Dan zouden de leraren en ik t allemaal moeten ontrafelen wat er eventueel had kunnen staan. En zie me dat echt niet zo schrijven hoor.

jOnge^dame | 03-04-06 | 14:30

@ BatGirl 03-04-06 @ 14:27

Klopt, daarnaast doen erg veel autochtone kids mee aan de Maroc-Suri-NL praat die je tegenwoordig steeds meer te horen krijgt. Erg slecht.

CyberKookie | 03-04-06 | 14:28

@j0nge^dame
BatGirl is een negerin die hier op HR werkt (vroeger heette dat nog P&O: personeel en organisatie, alles verandert) en zij neemt sollicitanten aan. Maar dan alleen als je Nederlands goed is. Neem haar advies dus maar gewoon over en succes.

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 14:27

@Ksi-Ziks dat heet nou geen nederlands maar msn-taal dat is veel sneller dan helemaal nederlands net als w8=wacht dat is toch veel sneller vind je niet? En bij mij op school is dat gewoon fout hoor. Maar als jij er aan ergert dat je dochter zo schrijft geef haar dan behoorlijk nederlands dan leert ze er nog wat van.
-edit ahum, bewust Breaz4H praten is een ban-

jOnge^dame | 03-04-06 | 14:27

@ CyberKookie
Nee, niet alle schuld ligt bij de leerlingen. Wat wel erg jammer is, is dat velen van hen ook niet de moeite doen om, in geval van correctie, hun kennis aan te scherpen.

Je zit op school niet voor de leraren, of het papiertje, maar voor jezelf. Om meer kennis en vaardigheden te verwerven en daarmee verdere stappen in je leven te kunnen maken.
Dat het niveau van docenten onder de maat is, is werkelijk schandalig en ook daar zo absoluut iets aan gedaan moeten worden. In de tussentijd, echter, hoop ik dat mensen nog bereid zijn om zelf iets te durven leren.

BatGirl | 03-04-06 | 14:27

@Prego een tijdje terug.

Het zuigt allemaal...

Als je echter in de grote steden woont of hebt gewoond ben je echter wel geneigd om te vinden dat het land al naar de kloten is. Woon je in Drenthe zal je waarschijnlijk van mening zijn dat het allemaal wel meevalt daar een zandnegert daar nog een bezienswaardigheid is, zo zeldzaam.

Ikdus | 03-04-06 | 14:26

jOnge^dame 03-04-06 @ 14:14

Warrum sgeifd mein dogther soo slegd is ook nederlands en wellicht had je dus voor deze zin ook een 8 gehad van een lerares die haar wortels in de anti fasistiese aksie groep AFA heeft of had.

Ksi-Ziks | 03-04-06 | 14:24

@ BatGirl 03-04-06 @ 14:23

Dat wel !
Verbeter je taal, begin bij jezelf ,-)

CyberKookie | 03-04-06 | 14:24

Ik geloof dat ik nog steeds onderwijs mag genieten, middelbaar onderwijs is voor mij ook niet bijzonder lang geleden. Bij ons kreeg je gewoon een dikke onvoldoende als je:" zijn zun dat niet gewend" schreef.
Zij zijn het niet gewend.
Het zou je sieren, j0nge^dame, als je de hint ondertussen begreep.

BatGirl | 03-04-06 | 14:23

@ BatGirl 03-04-06 @ 14:14

Klopt, en de verloedering van onze taal is ook slecht. Maar ik vind niet dat je daar leerlingen op aan moet kijken. Dat is het systeem en de laksheid van besturen die leraren niet ondersteunen het te verbeteren. persoonlijk hou ik er niet zo van om mensen op de persoon aan te vallen om hun taalgebruik.

Het is 'een' factor, maar ga je er dood van?

CyberKookie | 03-04-06 | 14:22

@melkboer op school en msn enzo hebben ze geen comentaar op me nederlands en jij wel dus leg jij maar eens uit wat ik dan fout doe. Als de leraren comentaar hadden op me zou ik het hun vragen wat ik fout deed maar dat hebben ze niet. En ik zit nog op school eindexamenjaar dus hoef niet terug na school toe.

jOnge^dame | 03-04-06 | 14:20

@ Jan-Istanbul 03-04-06 @ 14:14

Nee, maar ik ken toevallig wel redelijk Turks inderdaad. Wat de Jihad is lijkt me duidelijk, een beetje onderzoek en het nieuws volgen geeft genoeg ideeën.

Ik ben inderdaad een keer in een Moskee geweest en ik ben erg thuis in de Islamitische cultuur door mijn werk. Ik heb erg veel Islamitische 'bekenden' en zelfs deze mensen geven mij groot gelijk qua uitspraken. Ik ken genoeg moslims die niet meer naar de moskee gaan omdat er te radicale teksten gepredikt worden.

Geloof je het niet, bekijk dan hier de preken zelf: www.novatv.nl/index.cfm?ln=nl&fuse...

Vooral Fawaz is goed. Jij hebt makkelijk praten vanuit Turkije, een land waar ik vaak ben geweest. De situatie daar kun je niet vergelijken met de situatie hier. En als jij zo'n goed contact hebt met de Turken daar, dan weet jij ook dat hier in Nederland vooral het volk uit het oosten komt (met name Koerden) en dat de echte Turken het goed hebben in turkije en wel gek zouden zijn als ze weg zouden gaan.

Of niet ?

Turken in Turkije zelf geven duidelijk aan dat hun 'verschoppelingen' naar Europa vertrekken.

CyberKookie | 03-04-06 | 14:20

@Cyberkookie vroeger was de spelling wel iets anders, merk t soms nog aan me oma der taalschat en van me ouders. Maar hoe ik nu nederlands krijg is ook gewoon nederlands alleen zijn hun dat niet gewend, en daarom comentaar hebben. Als ze nu na school zouden gaan zullen ze het vanzelf merken.

jOnge^dame | 03-04-06 | 14:18

@jOnge^dame
Meissie je bent hier niet op het schoolplein - herstel - sgoolplein. Als je een educatief en pedagogisch verantwoord commentaar wil hebben over je taalgebruik ben je hier op het verkeerde adres. Dus wees eens een lieve en slimme jongedame -herstel - Br33Zah en ga naar school!!!

de melkboer | 03-04-06 | 14:16

@Boer Harm uut Twente
Dat zou waar moeten zijn. Maar zolang de Hedy d' Ancona's, Wallages, Melkerts, Klaas de Vriezen e.d. nog vrij rondlopen, is uiterste waakzaamheid geboden.

Romanus | 03-04-06 | 14:14

@ CyberKookie
Jij bent toch juist zo trots op Nederland? Hoort de beheersing van de taal er dan niet bij?

BatGirl | 03-04-06 | 14:14

@Batgirl heb het gelezen. Maar als ik toch geen goed nederlandstyp staat er dat ik een ban krijg. Nou zie ik toch echt nog niet dat ik een ban heb hoor.:)

jOnge^dame | 03-04-06 | 14:14

CyberKookie 03-04-06 @ 13:55
Heb jij een talenknobbel of zo dat je naast Nederlands ook Turks en Arabisch verstaat? Bovendien kom je blijkbaar ook nog elke dag in de moskee om de Jihad, wat dat dan volgens jou ook zijn mag, uit te horen spreken. Lijkt me niet dus want je laat duidelijk blijken dat je absoluut niet weet wat een Jihad is. Je weet helemaal niets van Moslims en hun gedachtengoed. En dat is dus precies waar ik me nu tegen verzet. Het enige wat je kunt is het op niets gebaseerde gezwets van een of andere populist zoals Wilders kritiekloos nablaten zonder ook maar enig benul te hebben waar het over gaat.
Het gekke is dat ik temidden van de moslims leef en niets merk van enig vijandschap jegens mij, als christen. Eerder het tegenovergestelde. En wat betreft die idioten die in de naam van Allah moorden (net zoals Bush trouwens die zelf beweert door God te zijn gezonden) daar walgen mijn Turkse (moslim) vrienden net zo veel van als jij en ik.

Jan-Istanbul | 03-04-06 | 14:14

Breaking News: Cohen in zorgwekkende toestand opgenomen na overdosis theeine...

Gies van Agt | 03-04-06 | 14:14

@ jOnge^dame 03-04-06 @ 14:10

Dat is juist het probleem. Een jaar of tien geleden had je waarschijnlijk dik onvoldoende gestaan. Nu gaan ze er maar mee akkoord omdat 80% van je klasgenoten het er waarschijnlijk nog slechter vanaf brengt.

Nogmaals: niet jouw schuld.

CyberKookie | 03-04-06 | 14:12

Breaking News: Rooibos niet meer aan te slepen...

Gies van Agt | 03-04-06 | 14:12

goh.. dat ding lijkt verrek veel op die moskee in een van de enemy territory mappen.hmm

LifeCatcher | 03-04-06 | 14:11

Wat dat manifest betreft: Als je huwelijk slechts is, ga dan gewoon uit elkaar! De tijd van relatietherapeuten zoals Dijkstal, Rosenmoller etc, hebben we nu toch wel een keer gehad.

Boer Harm uut Twente | 03-04-06 | 14:11

@cyberkookie dankje maar op me rapport heb ik voor nederlands toch een 8 en op repetie en tentamens en en so's(=schriftelijke overhoring) heb ik ook altijd een voldoende. Maar als hun gewoon zeggen wat ik fout doe volgens hun zal ik dat veranderen:).

jOnge^dame | 03-04-06 | 14:10

@ Romanus 03-04-06 @ 14:08

Helemaal correct. De laatste stuiptrekkingen, en poging, het er nog eens in te proppen bij 'het volk'.

CyberKookie | 03-04-06 | 14:10

Breaking News: Aandelen Pickwick opnieuw gestegen....

Gies van Agt | 03-04-06 | 14:09

@Gies van Agt
Die laatste zin in dat manifest is interessant: "Het manifest bepleit een nieuw elan, met bevolkingsgroepen die weer bij elkaar komen. Zijn die dan ooit bijelkaar geweest? Wat een flauwekul. Verder is het een fluttekst van voormalige flutpolitici van de softe politiek correcte knuffelsekte, die zelf mede de oorzaak zijn van deze "dreigende emotionele verwijdering".

Romanus | 03-04-06 | 14:08

@ GodfriedV.Bouillon 03-04-06 @ 14:05

Lucas had vast ook de voorkeur voor de Moskee ,-)

CyberKookie | 03-04-06 | 14:07

sjaakdeslinksesul 03-04-06 @ 13:06 Dat is wel te merken wat je zei dat ze dat niet kunnen hebben. Het veranderd allemaal weet zeker dat over 20 jaar ook alles weer anders is. Sorry dat ik het volgens hun niet goed doe maar inplaats zeggen wat ik dan verkeerd doe, zeuren ze alleen maar over wat ik fout doe. Daar heb ik toch niks aan?

jOnge^dame | 03-04-06 | 14:06

@Gies van Agt 03-04-06 @ 13:59
En demente oud politicus=is dat een pleonasme?

style.councillor | 03-04-06 | 14:06

@jOnge^dame
Hardleersch....??

de melkboer | 03-04-06 | 14:06

Opvallend dat ze Rotterdam promoten en dan net de moskee als mooiste gebouw wordt gekozen. Je vraagt je af in hoeverre de stemming is gemanipuleerd. De stem van de reporter is trouwens nog monotoner dan die van Lucas.

GodfriedV.Bouillon | 03-04-06 | 14:05

@ jOnge^dame 03-04-06 @ 14:01

Sommige willen niet inzien dat het juist de schuld van de regering is geweest dat de taal zo verloederd op scholen, met name op het VMBO. Ze hebben ooit de fout gemaakt de MAVO op te heffen en deze samen te smelten met de ITO's LTS-en enz...

Dat mensen zich meer druk maken om jouw taalgebruik in plaats van de oorzaak ervan is niet jouw schuld ,-)

Doet niet af aan wie of wat je bent.

CyberKookie | 03-04-06 | 14:04

@Jan Istanbul,

Jij begint te reageren met termen als "fascistisch" en "racisme" en dan zeg je dat IK niet kan discussieren? Je hebt mij echt niet horen zeggen dat Turken en Marokkanen een genetische aanleg voor het bouwen van Moskeeën hebben hoor, dus nogmaals, racisme, waar dan?

Boer Harm uut Twente | 03-04-06 | 14:04

@Jan-Istanbul 13:53
Islamofobie of niet. Het gaat natuurlijk om de eerste vraag van Cyberkookie op 14:37. De tweede vraag die je je kunt stellen is waarop de deelnemers aan de enquete hun mening baseren: vinden ze de moskee echt mooi (moslims hebben geen smaak), maken ze een statement (moslims zijn boos!) of hebben ze de vraag niet begrepen (moslims zijn dom).

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 14:01

@cyberkookie dankje alleen kan der niks aan doen maar ze moeten niet oordelen als ze me niet kennen. Kijkt mij lochisch toch?

jOnge^dame | 03-04-06 | 14:01

[politiek incorrecte mode on]
Inmiddels heb ik het de Duitschers wel vergeven dat ze 010 hebben platgegooid. Minder vind ik het dat dit pak-em-beet 65 jaar te vroeg geschiedde [politiek incorrecte mode off/].

style.councillor | 03-04-06 | 14:00

Hoe zou dat toch komen....??? (www.volkskrant.nl)

--------------
Oud-politici presenteren manifest tegen verscheurd Nederland
ANP

DEN HAAG - Zeven oud-politici van verschillende partijen hebben elkaar gevonden in hun onvrede over de harde toon in het maatschappelijke debat over de verhouding tussen autochtonen en allochtonen in Nederland. Ze vrezen dat de Nederlandse samenleving verscheurd raakt.

Onder de initiatiefnemers zitten oud-politici als oud-VVD-leider Hans Dijkstal, minister van staat Jos van Kemenade, oud-D66-minister Jan Terlouw en voormalig Kamerlid Mohammed Rabbae van GroenLinks.

Dinsdag presenteren ze in Den Haag het manifest ?Eén land, één samenleving? aan de voorzitters van de jongerenafdelingen van de politieke partijen. ?We moeten de krachten bundelen?, zei Rabbae maandag. ?Doen we niks dan dreigen grote conflicten en botsingen.?

Vooral de ?dreigende emotionele verwijdering? tussen autochtonen en moslims in Nederland baart de initiatiefnemers grote zorgen. Rabbae zegt in zijn contacten met moslims steeds te merken hoe groot de afstand sinds de aanslagen van 2001 in de Verenigde Staten is. ?Nederland was altijd het land van tolerantie en vrijheid, maar we worden stilaan de paria van Europa.?

Het manifest bepleit een nieuw elan, met bevolkingsgroepen die weer bij elkaar komen.

-----------------------
Nou dit gaat 'm worden hoor! Dit manifest zal de geschiedenis in gaan als DE redding voor Nederland.

Gies van Agt | 03-04-06 | 13:59

@ Jan-Istanbul 03-04-06 @ 13:53

Ja , en jij hebt duidelijk niet geslapen. Jouw leraren hebben het schuldgevoel over zaken van honderden jaren terug er goed ingepeperd. Man, we leven in deze tijd, niet in de tijd van kruistochten.

Op dit moment is het zo dat vanuit diverse Moskeeën word opgeroepen actief aan de Jihad deel te nemen. Daarnaast worden jij en ik afgeschilderd als 'ongelovigen' die minder waard zijn.

Het is maar waar je voor kiest.

CyberKookie | 03-04-06 | 13:55

@CyberKookie 03-04-06 @ 13:47
Zeker geslapen tijdens geschiedenisles? Wel eens gehoord van de kruistochten, de spaanse inquisitie, de 80 jarige oorlog, jeanne d'arc, de heksenverbrandingen en zo kan ik nog wel een poosje doorgaan.
Nou jij weer

Jan-Istanbul | 03-04-06 | 13:53

Boer Harm uut Twente 03-04-06 @ 13:24
Je bent inderdaad niet de slimste want omdat je blijkbaar niet in staat bent inhoudelijk te reageren, begin je maar te zeiken over de vorm.
Tussen haakjes bepaalde bevolkingsgroepen zoals b.v. Turken en Marokanen een bepaalde in jouw ogen verkeerde eigenschap (zoals het bouwen van een moskee) toedichten is wel degelijk racisme.

Jan-Istanbul | 03-04-06 | 13:48

@ Jan-Istanbul 03-04-06 @ 13:40

waar het om gaat jan, is dat wij geen vergunning/toestemming krijgen voor een hek dat 10 CM hoger is om inbrekers buiten te houden, omdat dit het aanzicht zou verpesten. Maar dat er ondertussen wel een Moskee met 40 meter hoge torens naast je huis komt.

Daarnaast is er vanuit de kerk nog nooit opgeroepen om wat explosieven rond je middel te binden om zoveel mogelijk mensen mee te slepen voor je geloof.

Nu jij weer.

CyberKookie | 03-04-06 | 13:47

@Maximus
plaatselijke geenstijl? man waar heb je het over?...
en wat is je punt? anderen zeiken niet dus 'wij' mogen dat ook niet?
als je het zo bekijkt kun je deze pagina ook wel opheffen, en dat vind je ook een goed idee?

pffff

Prego | 03-04-06 | 13:41

CyberKookie 03-04-06 @ 13:18

Ja en het soort reacties hier wakkert de haat tussen moslims en niet moslims alleen maar verder aan. Wat schieten we daar nou mee op en wat is er in vredesnaam mis met een mooi gebouwde moskee? Waar het gros van dat stelletje barbaren hier trouwens geen benul van heeft is dat de bouwstijl van de meeste moskeen, en dat geldt ook voor de mevlana moskee, grotendeels is gebaseerd op de Aya Sofia en dat is jawel....... een KERK die in ca. 400 in Istanbul werd gebouwde en er trouwens nog steeds staat.

Jan-Istanbul | 03-04-06 | 13:40

@cybercookie

Niks gemeente, dat is een loods waarin ze werken, dezelfde mensen die niks gevraagd zijn door dat kut city informatiecentrum. Over zonde van belastinggeld gesproken

DutchXTC | 03-04-06 | 13:38

@Maximus 13:20

Thread op niethalal.ma:

Super-Abdoellah @12:34
Wallah! Lelijke gebouw die rotkerk in Oujda.

Ahmeddeslinksesul @ 12:36
Precies Abdoellah! Kudtgristenen!

de theeschenker @ 12:37
Linkse zakkenvullers in Fez geven alles weg aan die haram honden!

Nu jij weer...

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 13:34

@ Draaitafel Demagoog 03-04-06 @ 13:32

Stroom is natuurijk op kosten van de gemeente...

CyberKookie | 03-04-06 | 13:34

@bende .. das de hef .. maar das niet bij de maasboulevard .. das bij het noordereiland .. trouwens doet die moskee mij ook niks .. vind dat 'parkeergarage' achtige gebouw op poten wat je zo mooi kan zien vanaf de shell pomp op de maasboulevard wel erg oke .. snap alleen niet wrm daar altijd de lampen 24/7 moeten branden .. zo zonde van de stroom .. maarja

Draaitafel Demagoog | 03-04-06 | 13:32

@ style.councillor 03-04-06 @ 13:28

Klopt redelijk, zoals in mijn voorgaande link is te zien, is ook in Marokko 61% anti-christen... Maar dat ze liever hebben dat de marokkanen van hier, ook hier blijven is wel duidelijk. Die worden daar ook uitgekotst.

Ik wou deze afbeelding nog even met jullie delen:
www.democratuur.nl/i2.jpg

Kunnen het alleen ongedaan maken door nog grotere molens ernaast te zetten!

,-)

CyberKookie | 03-04-06 | 13:32

@CyberKookie 03-04-06 @ 13:22
Ik denk dat vele in Marokko levende Marokkanen veel genuanceerder over hun in Nederland levende paspoortgenoten denken dan wij hier en ook hopen dat ze niet terugkomen.

style.councillor | 03-04-06 | 13:28

@ Boer Harm uut Twente 03-04-06 @ 13:24

Zooooo Europees ,-)

CyberKookie | 03-04-06 | 13:26

@Jan-Istanbul 03-04-06 @ 13:13:
Dat komt omdat Istanbul tot 1453 Constantinopel heette en Christelijk was. De Aya Sofia was eerst ook een Christelijke kerk, maar dat was de mooiste dus hebben ze daar maar een moslim-tempel van gemaakt.

crixus | 03-04-06 | 13:26

-weggejorist-

drol3 | 03-04-06 | 13:25

@Jan-Istanbul

Niemand die zich daar druk om maakt? Ik meen me te herinneren dat er enkele maanden terug een priester afgeslacht is.

Overigens is de islam geen ras, en iemand die weinig ziet in de islamisering van het westen geen racist.
In Turkije is men natuurlijk heel wat toleranter dan deze stommer boer, he?
Zie: taal.paginablog.nl/taal/2005/11/q_en_w...

Boer Harm uut Twente | 03-04-06 | 13:24

@ Maximus 03-04-06 @ 13:20

We leven niet in Marokko, maar hier...

CyberKookie | 03-04-06 | 13:22

010=Detroit
Het enige wat mij sporadisch nog naar 010 voert is een wedstrijd van Sparta.
Na ieder bezoek ben ik (behalve door het vertoonde spel) diep droevig.
Een stad die zich zo te grabbel heeft gegooid is reddeloos verloren. Het multi-culti probleem is enorm, maar helaas niet het enige waar ze in 010 mee te kampen hebben.

style.councillor | 03-04-06 | 13:22

In Oujda Marokko een stad met 600.000 inwoners staat in het centrum een kerk als grootste gebouw en denk je werkelijk dat de Marokkanen daar met zijn alle op de plaatstelijke GeenStijl met z,n alle gaan zeiken???? Dit Land gaat echt richting ...................

Maximus | 03-04-06 | 13:20

@Jan-Istanbul 13:13
He die Jan! Maar is die kerk mooi? Want daar gaat het eigenlijk om. Ik zou als Turk zijnde liever ook geen jaren '60 Oecumenische kerkgebouw annex wijkcentrum als uitzicht willen hebben.

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 13:20

@Jan-Istanbul
Ach, er wordt kritisch gesproken en prompt wordt er weer gesmeten met woorden als racist, xenofoob, facisten.... Tsss tsss zo makkelijk... anyway Jan, dan heb je het ook over Istanbul... probeer eens een nieuwe kerk in Konya te bouwen..

de melkboer | 03-04-06 | 13:19

@ style.councillor 03-04-06 @ 13:12

Oeps... foutje :)

@ Jan-Istanbul 03-04-06 @ 13:13

Jaaaaaa. Maar kijk hier eens voor de gein op het 6e plaatje hoe men in Turkije zelf over het Christendom denkt:

pewglobal.org/reports/display.php?Repo...

63% is anti-christen !!! En dat moet bij Europa ?

CyberKookie | 03-04-06 | 13:18

Istanbul is dan ook gelegen in het daadwerkelijk seculiere gedeelte van Turkije.

style.councillor | 03-04-06 | 13:16

@CyberKookie
Ik voel helemaal met je mee. Als ik vroeger uit het buitenland terugkwam, vond ik het eigenlijk wel een verademing om weer in Rotterdam te zijn. Daarna werd het Moskou aan de Maas. De stad van noeste werkers werd monddood gemaakt. En die enkele keer dat ik er nu kom heb ik het idee dat ik in Timboektoe geland ben. Echte Hollanders moeten hun heil elders zoeken, als ze tenminste geld genoeg hebben, om nog in een leefbare omgeving te kunnen wonen. Het drama ontvouwt zich bijna overal voor onze ogen en niemand die er iets aan deed of doet, want alles wat daarvoor nodig is, is verboden. Het beeld van Zadkine, voorstellende het uitgerukte hart van de stad door de Duitse bombardementen, is nog steeds aktueel. Het is er sindsdien nooit meer ingekomen. En voorzover dat wel het geval was, is het er door de linksen of politiekcorrecten weer uitgehaald en weggegeven. Inmiddels een vrijwel nationaal drama dus. Hebben onze mensen, die met de geallieerden samen gestreden hebben of hun leven gelaten hebben voor deze vrijheid gestreden?!

Romanus | 03-04-06 | 13:16

acoord = akkoord

style.councillor | 03-04-06 | 13:13

Tja je kon er natuurlijk op wachten dat half fascistisch Nederland hier en in de Telegraaf hun racistische gezwets bot zou vieren. Ter info; hier in het centrum van Istanbul staat midden op een van de grootste uitgaans centra (Taxim) een joekel van een kerk met joekels van kruizen op het dak en er is geen Turk die zich daar druk om maakt. Doe eens normaal stelletje hufters.

Jan-Istanbul | 03-04-06 | 13:13

@CyberKookie 03-04-06 @ 13:11
En dan de bedenken dat de Maduro's Joods waren, ik ben benieuwd of de
HakhBarren acoord gaan met mini gebedshuizen op "Joodse" grond.

style.councillor | 03-04-06 | 13:12

@ style.councillor 03-04-06 @ 13:08

Sorry voor die link... dromen worden werkelijkheid zo te zien ,-)

CyberKookie | 03-04-06 | 13:11

@CyberKookie 03-04-06 @ 11:55
Soms overtreft de werkelijkheid mijn fantasie

style.councillor | 03-04-06 | 13:08

@Maxumus 12:57
Ja!

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 13:07

@ Maximus 03-04-06 @ 12:57

"maar kijk eens om je heen in de stad alle Marokkaanse meiden zijn hele mooi moderne goed geklede meiden die allemaal een opleiding volgen"

Ow, ow, ow... Dat is wat jij ziet ja, en hoeveel % is dat van de gehele vrouwelijke Moslimgemeenschap ? Denk even na en heb respect voor de dames die wel de hele dag thuis moeten blijven en bij elke 'fout' klappen krijgen. Vergeet de gene die elk jaar worden achtergelaten in marokko en Turkije niet...

CyberKookie | 03-04-06 | 13:07

@jOnge^dame
Laat je niet gekmaken, de kwartaalafrekeningen zijn in volle gang en dat leidt tot heel wat commotie onder de reaguurders hier. Als je opmerking van 12:01 echt als grap bedoeld was, vond ik hem nog leuk ook.

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 13:06

@Maximus:
Woehaha!
Heb jij wel eens een auto gekocht van een turk, of nog erger, een marokkaan?!?!
Moet je voor de gein eens doen. Ik voorspel je: je kunt dat ding meteen doorschuiven naar de sloop!

poktor | 03-04-06 | 13:05

@maximus:

zullen we het nu weer over die moskee hebben? jij lijkt wel een van die oudjes..

Prego | 03-04-06 | 13:03

Juist die Moskeeën in die 'gewone' gebouwen zijn vaak zo radicaal als de neten:

El Tawheed-moskee in Amsterdam:
www.bnr.nl/blobs/anp/18701.jpg

En hier één van de bezoekers:
Het Parool said two hijackers involved in the September 11 terrorist attacks in the US, including Mohammed Atta (picture), possibly received ideological training at the El Tawheed mosque in Amsterdam:

terrorismwillose.tf.funpic.org/pic5/at...

CyberKookie | 03-04-06 | 13:01

tick... tick... BOOM!

(dat motte ze ermee doen)

LekkeR_HoR..(v) | 03-04-06 | 13:01

Worden jullie niet ook zo moe met zeiken over het zelfde onderwerp ,ga dan niet achter de pc de twee oudjes uit de The Muppet Show spelen en de hele dag maar zeiken, en je gek laten maken door de media bij mij op het bedrijf werken zo,n 10 allochtonen en die zijn echt keurige nette mensen waar wij nog wat van kunnen leren en die lachen zich rot hier dat gejammer de hele tijd ,ze vinden ons zielig,jaloers,gierig,matennaaiers,leugenaars,enz. .Dat beeld wat de media de laatste jaren schets van de allochtoon vinden ze best ,maar kijk eens om je heen in de stad alle Marokkaanse meiden zijn hele mooi moderne goed geklede meiden die allemaal een opleiding volgen of afhebben en dan de auto,s die de Marokkaanse en Turkse jeugd rijd allemaal klasse auto,s en geen geen Astraatje waarwij Hollanders zo van houden op Marktplaats worden alle dure BMW,s en Mercedessen aangeboden door allochtonen en zijn dat allemaal criminelen??? ...................

Maximus | 03-04-06 | 12:57

@Boer Harm uut Twente:
Yep, bij ons in de wijk hebben we ook een moskee, maar dat is gewoon een klein clubgebouwtje. 't had een fietsenstalling kunnen zijn, maar je herkent het aan het bordje boven de deur..

poktor | 03-04-06 | 12:54

@ jongedamen

zegt niks over je nederlands wel over je intelligentie en of je nu wel of niet mee kan doen met een gesprek die je iets te hoog gegrepen is

Mr.Anthropy | 03-04-06 | 12:51

Die kudtkoepel met jengelstengels zou prima passen in de Efteling!

poktor | 03-04-06 | 12:51

"... symbool van warmte..."
De explosie van een beetje zelfmoordaanslag haalt inderdaad wel een paar honderd graden celcius.
"... Rotterdam als aantrekkelijke woonstad te propageren"
Moehahaha, dan houd ik het wel bij Twente hoor. In mijn dorp staat 1 moskee, en een moskee zoals het hoort in Nederland: gewoon in een Nederlands gebouw ondergebracht. Iedereen mag zijn geloof belijden, maar pas je een beetje aan. We gaan tenslotte ook niet de Sint Pieterskerk in het centrum van Mekka nabouwen.

Boer Harm uut Twente | 03-04-06 | 12:50

@ jOnge^dame:
hihi.. je komt hier zeker niet zo vaak? Dan had je wel geweten dat BrEeEzAh-NeidAlants hier niet erg op prijs wordt gesteld. ABN is hier de norm, alleen is dat voor de jongere generaties nogal moeilijk, omdat de leerkrachten het ABN zelf nog maar amper machtig zijn. Kadootje van onze regering...

poktor | 03-04-06 | 12:49

@jongedame
Ga es vreselijk snel retour naar school -herstel- VMBO en leer buiten de basis gramatica ook eens wat interpunctie is! Oh.. stom vergeten, op het vmbo leer je niks.... En meiskes zoals jij zijn geweaun Br33zAh en die kennen wij hier op GS als de beste... Dusssssss Br3ezaH opzouten und nicht retour komen!

de melkboer | 03-04-06 | 12:48

Ach... nix nieuws... hier in Istanbul staat niet anders... en Izmit en Fethiye en fuckerdefuck... nuduzzzz ook in Rotjeknor... The Evil Has landed!

DRUNKEN SAILORRR | 03-04-06 | 12:46

@Ikdus:

ik weet niet of het hier ook die kant op gaat, zeker gezien het feit dat frankrijk al langer zit met dit soort zaken.
dat het land naar de klote is ben ik niet met je eens, dat het die kant op gaat wel... maar goed dat geldt voor frankrijk ook. hier zijn wijken waar ik de enige blanke ben wanneer ik er over straat loop... maar wat is eigenlijk beter? mannen in jurken en sportschoenen, paupers die louter sporkleding dragen en bij de locale beurgerking hangen of een enorme moskee in je tokus?

Prego | 03-04-06 | 12:45

@ jOnge^dame 03-04-06 @ 12:41

Laat je niet gek maken meisje!

CyberKookie | 03-04-06 | 12:45

gevallenverstand 03-04-06 @ 12:02
Hallo, wie heeft er hierrr een gat in het begrotingstekort gebrand? Weet ik ff niks van ja...

Gies van Agt | 03-04-06 | 12:44

En oordeel niet over me als je me niet kent. Zo oppervlakkig zijn jullie. Wie zegt dat ik pabo doe? Ik doe toevallig vmbo eindexamen en dat zegt niks over mijn nederlands of wat dan ook. Jullie hebben waarschijnlijk ook t pabo gedaan.

jOnge^dame | 03-04-06 | 12:41

'tijdloos' = 'STIJLLOOS'

witchdoctor | 03-04-06 | 12:40

goh,wat toevallig dat de pvda dit verzonnen en uitgewerkt heeft !!
maarre rotterdammers,jullie hebben zelf voor de pvda gekozen en zoniet dan had je maar moeten gaan stemmen sufferds.Had je nou geen mosgay vol met mannen in jurken op de eerste plaats gehad.
en nog iets : wat the fuck is toch dat alahhakbar ?? een of andere moslimbar/kroeg of een schoenen(sandalen)winkel ofzo?verzin er een nederlands woord voor want kijk eens voor de gein op de landkaart,dan zie je dat wij in het WESTEN liggen en niet in dat oosten.

dedenden | 03-04-06 | 12:38

@Prego

Zo is het in Rotterdam ook allemaal begonnen, moskeetje in een oud teringpand.

Helaas is het tegenwoordig zo dat wanneer je Rotterdam noord/west binnenkomt je als eerste gebouw een moskee ziet waar het vroeger de Van nelle fabriek en/of het kasteel (sparta stadion) was.

Kom je vanuit het zuiden binnen getreind zal daar dus binnenkort als "blikvanger" wederom een moskee staan daar waar vroeger het eerste wat je opviel, De Kuip was.

Is het land dan naar de klote of niet?

Ikdus | 03-04-06 | 12:37

Weet je, het intresseert me helemaal niks jullie zijn gewoon ontzettend betweters die alles altijd beter weten. Ik kan prima nederlands ben zelf nederlands en t vmbo of pabo hoef je er niet altijd bij te betrekken jullie hebben zelf waarschijnlijk ook pabo gedaan en vmbo dat jullie alles zo goed weten. Niet dus ga een leven zoeken. Verder reageer ik niet meer op jullie betweters.

jOnge^dame | 03-04-06 | 12:36

-edit niet gillen-

corvanderlaak | 03-04-06 | 12:30

Maar zag ik het nu goed op de feauteau? Heeft Bea een kroonluchter gedoneerd?

Lizart777 | 03-04-06 | 12:30

'k Moet zeggen: het is wel een mooi gebouw. Voor in een pret- en amusementspark. Maar serieus. Het is éen misdaad tegen de architectuur dat zo'n protserig dertien-in-een-dozijn-moskeetje tot het mooiste gebouw van Rotterdam wordt verkozen. Ik weet niet hoe de wedstrijd is verlopen (enquete, straatonderzoek, zelf reageren), maar als het om inzenden gaat, staan de Turken vaak voorop. Je ziet het elk jaar met het Eurovisie Songefestival. De Turken in Duitsland en Nederland weten massaal het toetsje voor de Turkse kandidaat te vinden. Waarom het dan zo belangrijk is dat er een Turk wint (je woont tenslotte niet in Turkije) is mij een raadsel. Maar goed, deze verkiezing van het mooiste gebouw van 010 zal wel onder dezelfde noemer vallen.

Murdockyoufool | 03-04-06 | 12:28

herstel - jOnge^dame

de melkboer | 03-04-06 | 12:26

@jongedame
Dat boeit me wel.. en.....
"jij kan ook zeer slecht nederlands blijkbaar" ????? Ken je het woord ""kansloos" ??

de melkboer | 03-04-06 | 12:23

dat vind ik het heerlijke aan Lyon, er zijn wel moskeeen maar niet zoals in nederland, hier vestigen ze in bestaande gebouwen.. het enige wat de moskee verraad zijn een stel paupers met jurken en sportschoenen die er de hele dag rondhangen

Prego | 03-04-06 | 12:22

@jOnge^dame 03-04-06 @ 12:08
Wat bedoel je met : boeied, jij kan ook slecht nederlands.
Kannen is inderdaad een nederlands werkwoord maar heeft niets te maken met kunnen.
Je zit op de PABO zeker.
De moskee is niet lelijk. Maar in 010 staan zeker gebouwen die mooier zijn. Onbegrijpelijke keuze, die 'democratisch' en 'transparant' tot stand is gekomen. Zoals al eerder opgemerkt bij de uitreiking van de prijs noemde niemand het gebouw. Maar als symbool voor 010 misstaat het zeker niet.

Weisse rose | 03-04-06 | 12:22

verrassend als 3kwart rotterdam van de islam is :S

noname-clayton | 03-04-06 | 12:16

En dan duurt de lunch meestal van 12 tot 2. (Jan Timmer)

gevallenverstand | 03-04-06 | 12:13

Zou je behoefte hebben om een Moskee te bezoeken dan is iedereen overal welkom. In Italie mag je niet (vrouwen) met blote schouders in een kerk. Bij Hindu's en Islamieten mag je niet met je schoenen naar binnen. (Daar zitten bacillen van de straat aan.)

gevallenverstand | 03-04-06 | 12:11

Gestemt : 999 Moslims / 1 Echte Rotturrrdammuurrr.....
Een gemiddeld doorsnede van de Rotterdamse bevolking dussss

Herman Brood | 03-04-06 | 12:09

@ MiRRoRMaN 03-04-06 @ 12:07

Nee, dat is omdat je er als ongelovige gewoon niet welkom bent.

CyberKookie | 03-04-06 | 12:08

sjaakdeslinksesul 03-04-06 @ 12:06
Nope. Maar jij bent zeker niet links.

gevallenverstand | 03-04-06 | 12:08

@melkboer Ik drink geen breezer en al zou ik het wel drinken wat boeied jou dat. En leer me naam goed te schrijven als je zo nodig comentaar moet leveren.En volgens mij moet jij ook minder bier en andere alcohol drinken want jij kan ook zeer slecht nederlands blijkbaar.

jOnge^dame | 03-04-06 | 12:08

Gek trouwens dat ze geeneens even mochten komen feliciteren. Je mag er niet in in zo'n mosgay. Vraag me af waarom dat toch is.... zouden ze wat te verbergen hebben? neeeeeeeeeeeeeee natuurlijk niet.

MiRRoRMaN | 03-04-06 | 12:07

@gevallenverstand 12:02
Echt consequent ben je niet? Even raden: kunstzinnige opleiding en stemmend op D'66?

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 12:06

@jongedame
Gaat eens wat minder Br3ezAh drinken en leerten schreiven!

de melkboer | 03-04-06 | 12:05

@ gevallenverstand 03-04-06 @ 12:02

Ok dan, sorry voor mijn uitlatingen.
Dat de woonkosten paralel lopen aan de 'kleur' in de wijk is wel zo.
Politiek in gaan zie ik niet zitten, ik wil graag oud worden. Mijn uitspraken en denkbeelden zouden uitlokken tot demonisatie en daar pas ik voor.

CyberKookie | 03-04-06 | 12:05

Ik moest ineens even heel hard over mijn nek. Creatief linken voor het filmpje trouwens: rtsp://217.149.193.67:554/video/april2006/02-04-Moskee.rm?cloakport=8080,554,7070

MiRRoRMaN | 03-04-06 | 12:04

CyberKookie 03-04-06 @ 11:56
Ik vond den Uyl een zwatelaar, van Agt Wiegel hebben een enorm veel groter gat in het begrotingstekort gebrand. Ben niet links, mijn leraren ook niet, vind jou geen nazi, zie mezelf niet als elite maar ook niet als wezelige verleden-klever, ik deal met het heden. Constateer dat kleur in de wijk parallel is aan woonkosten. Niet zeuren man, ga in een politieke partij zitten en zoek medestanders.

gevallenverstand | 03-04-06 | 12:02

Dit gebouw is iedere (echte) Rotterdammer al jaren een doorn in het oog! Hoe ze aan die uitslag komen is mij een raadsel...
Off topic: voor denkt dat er geen mooie oude gebouwen in 010 staan, ga eens in de wijk Delfshaven kijken....

sterf:hoerrr | 03-04-06 | 12:01

Ergens ben ik t wel met gevallenverstand eens.
Het enige dat ik aan geweld heb meegemaak in 020 west, was door drie man hardhandig een kroeg uit gegooid worden vanwege een discussie die aan de bar gevoerd werd. Ik had namelijk niet mogen zeggen dat Leefbaar Amsterdam geld uit de kas had gejat.

BatGirl | 03-04-06 | 12:01

De moskee is opzich wel mooi vind ik de kleuren vooral. Maar het mooiste vind ik toch witte huis of de winkelcentrum(a).

jOnge^dame | 03-04-06 | 12:01

Kudt sirene!! De luftwaffe!! zoekt dekking allen.

Lekker Belangrijk© | 03-04-06 | 12:00

@ sjaakdeslinksesul 03-04-06 @ 11:58

LOL
Ach ja.. blijf het jammer vinden dat hij niet met echte argumenten komt. Zo is er ook weinig aan.

CyberKookie | 03-04-06 | 12:00

Zo. De gedachtenpolitie-feldwebel is ff weg (zegt ie).

En nu de eindconclusie, wat mij betreft:
1. zwaar gemanipuleerd onderzoek.
2. Lelijk smakeloos gebouw in een - toegegeven - al heel lelijke stad.
3. Het is en blijft een provocatie van en door de hoeders van dat bedenkelijke geloof.

Jan Passant | 03-04-06 | 11:59

@Cyberkookie
Oh, hij is weg. Om 12:00 gaat het CWI weer open. Jammer dat er weinig perspectief is voor straathoekwerkers.

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 11:58

Als ze in Amsterdam een moskee als mooiste gebouw van de stad kiezen ga ik verhuizen...

Des | 03-04-06 | 11:58

Binnen anderhalf jaar zal Madurodam waarschijnlijk één of meer moskeeën rijker zijn.

CyberKookie | 03-04-06 | 11:57

Leefde Rita nog maar...

Lekker Belangrijk© | 03-04-06 | 11:56

@ gevallenverstand 03-04-06 @ 11:54

????
je komt op voor je slinkse leraren en de huidige regering, je denkt aan de dromerige jaren '60 en je hoopt op een 2e den Uyl.

Je ziet je zelf als elite, en dat geeft weer genoeg aan over jouw houding. Toedeledokie !

CyberKookie | 03-04-06 | 11:56

@gevallenverstand 11:49
Waarheid als een koe. Maar ik heb na mijn verhuizing gewoon een formuliertje mogen invullen om uit het Hervormde register geschreven te worden. Ik zit nu nog steeds te wachten op de ouderlingen die me vanwege mijn afvalligheid willen stenigen.

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 11:55

CyberKookie 03-04-06 @ 11:51
Kom jij maar op voor de Tokkies en de dealers, dan doe ik dat voor de architecten. Verder verdedig ik de toekomst, jij het verleden. (ben nu echt weg.)

gevallenverstand | 03-04-06 | 11:54

@ gevallenverstand

... Zoals alle mensen die anders als jij denken (rechts) meteen Nazi zijn...

CyberKookie | 03-04-06 | 11:53

Is Madurodam al politiek correct gesew(e)d vanwege niet representatief aanwezig zijn van moskeeën, minaretten en gesluierd mini straatvolk?

style.councillor | 03-04-06 | 11:53

gevallenverstand 03-04-06 @ 11:50
... Zoals alle mensen die je mening niet delen ook wel werkeloos moeten zijn.

Jan Passant | 03-04-06 | 11:52

@ gevallenverstand 03-04-06 @ 11:47

En die hoor je niet voor de kat z'n k*t. Die lui durven hun bek tenminste nog open te trekken en worden in ieder geval niet dagelijks overvallen. Je moet je wel een bepaalde houding aannemen he.

Wel grappig dat heel Nederland het heeft over problemen met Marocs in 020 west, en dat jij daar alleen last van blanke ettertjes had.

Wat loop jij eigenlijk te verdedigen vriend?

CyberKookie | 03-04-06 | 11:51

Wat een gelul trouwens om de discussie over het mooiste gebouw van 010 te porteren naar een terug naar het verleden gelul. Ga toch werken! I'm out of here....

gevallenverstand | 03-04-06 | 11:50

JA HALLO DOE ES NA DENKEN DAN!
Ik kom ook uit omgevinf 010, maar misschien moet ik jullie even een geheugensteuntje geven... Die moskee staat er dus omdat het merendeel van 010 Allochtoon is. Natuurlijk vind het merendeel die moskee mooier dan de oude molen uit Delfshaven of de Euromast!

DopeFish | 03-04-06 | 11:50

gevallenverstand 03-04-06 @ 11:47
Zo zien alle mensen eruit die jouw mening niet delen?

Jan Passant | 03-04-06 | 11:49

@ sjaakdeslinksesul 03-04-06 @ 11:45

Nog zo'n mooie, in marokko.
Groot nieuws de Koning van Marokko heeft een Moskee, een kerk en een synagoge naast elkaar op 1 terrein laten bouwen! Ze vertelde er voor de volledigheid maar niet meteen bij dat de kerk en de synagoge niet gebruikt mochten worden...

CyberKookie | 03-04-06 | 11:49

sjaakdeslinksesul 03-04-06 @ 11:45
Iedere religie wil zich uitbreiden. Jij ook, als je een bedrijf, ideologie of product hebt. Niet zo bang zijn.

gevallenverstand | 03-04-06 | 11:49

@mezelf
*oops* de redactie was er zelf ook al achter

Dömper | 03-04-06 | 11:48

Kolere; dat Allah groot was in 010 dat was reeds genoegzaam bekend. Maar zo groot?

Binnenkort wordt de Koopgoot hernoemd tot 010-alla-akbar-Bazaar

style.councillor | 03-04-06 | 11:48

CyberKookie 03-04-06 @ 11:44
Ik heb zelf erg lang in 020 west gewoond. Alle excessen gezien. De meeste kwamen overigens van doorgeschoten witten, dronken, gedegenereerd, gewelddadig, of paranoide op de XTC en met pitbull... Je weet wel, de mensen die je het hardst hoord over buitenlanders.

gevallenverstand | 03-04-06 | 11:47

Semi-offtopic:
De onderste bReEzAh uit de "Mooiste gebouw van 0031?" poll heeft een eigen log waarin ze oproept iedereen naar GS te gaan om op haar te stemmen.
www.sintsanne.blogspot.com/

GS Guerilla Marketing strikes again?

Dömper | 03-04-06 | 11:47

ies mooi, ies mooi....

Tilbostan | 03-04-06 | 11:46

@gevallenverstand 03-04-06 @ 11:41
Uit je link:
"The church in Iran needs the powerful intercessory prayers of the saints worldwide.
The following are some prayer points on behalf of the PERSECUTED church in Iran:
...
Pray that the authorities in Iran would administer true justice, and that they would come to know the Truth that sets everyone free. Pray that the authorities remove restrictions on Iranian Christians, their leaders, and their church services."
Sukkeltje!

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 11:45

sjaakdeslinksesul 03-04-06 @ 11:41
Een wereldstad kan niet meten met de maten van tuinhuisjes. Je vergelijking gaat erg krom. Alle architectuur, (en fusies daarbinnen) mits kwalitatief en gedegen vormt de skyline van de toekomst.

gevallenverstand | 03-04-06 | 11:44

@ gevallenverstand 03-04-06 @ 11:42

Ahhhh, jij bent er zo eentje : zelf hoog en droog, en dan commentaar hebben op anderen. Donder ff snel op AUB ,-)

CyberKookie | 03-04-06 | 11:44

Rotterdammers hebben toch iets meer met bonnetjes......?

verwend pokkejong | 03-04-06 | 11:43

Gevallenverstand: je bedoelt dat gecamoufleerde hutje achter de soek?

Jan Passant | 03-04-06 | 11:42

Er valt niets te knokken, in een wijk waar de huren hoger zijn wonen er geen 'starters' gewoon even doorwerken ipv zeuren.

gevallenverstand | 03-04-06 | 11:42

@antidomino 03-04-06 @ 11:36:
Ga naar Albert Heyn, koop wat speklappen en plakjes ham, wandel eens binnen bij zo'n moskee (wel de klompen uit bij de voordeur!) en leg de lapjes overleden varken in de gebedsuimte. Maak een fotootje, en pleur dat op het internet. Is het gauw gedaan met die moskee en kunnen we daar een leuke concertzaal van maken.

crixus | 03-04-06 | 11:41

Allermachtige-Israelische-Heilstaat-Graftakken-Jeauden-Bombardements-Kanckerigge-Moslim-Zwijnenzooi..... opeens besef je het; JE BENT GOEDVERDOEME EEN MINDERHEID IN JE EIGEN STAD!!! De PVDAllochtonen heeft de ziel van de stad aan de duivel verkocht, een onomkeerbaar proces heeft zich voltrokken... het is wachten op het moment dat ook de elitaire wijken Kralingen en Hilligersberg van kudtminaretten voorzien wordeen... binnenkort maar asiel aanvragen in Wassenaar of Laren (hopen dat daar niet een wethouder zit die naar de naam 'Rita' Luistert....)

DJW | 03-04-06 | 11:41

@gevallenverstand
Ons is niets gevraagd. Maar afgezien van wie nou eigenlijk bouwt en wat er gebouwd wordt. Wees eens heel eerlijk, baal jij er ook niet van dat het tuinhuisje in je achtertuin max. 2meter hoog mag zijn van de welstandscommissie, terwijl lelijke wangedrochten (wv. die moskee er een is) wel zonder problemen gebouwd mogen worden? Is dat meten met dezelfde maat?

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 11:41

@ gevallenverstand 03-04-06 @ 11:38

Heel vaak, maar ik heb besloten dit land niet te verlaten. Zou laf zijn namelijk. Er is nog genoeg om voor te knokken, en dat zullen we dus ook maar doen. Tot aan den dood :)

CyberKookie | 03-04-06 | 11:41

Wel eens aan verhuizen gedacht?

gevallenverstand | 03-04-06 | 11:38

Als weldenkende menschen zich proberen voor te stellen (stel je voor!) wat het belastingbetalende plebs nu denkt van dit multiculterele feest:
Projecteer eens een plotselinge gristelijke kerk midden in het centrum van Teheran - en stel je de verrukte kreetjes van ooooh en aaaah eens voor van de weldenkende menschen aldaar.

Moeilijk voor te stellen, huh?

De passant ziet dit soort gedrochten als de provocatie die ze zijn.

Jan Passant | 03-04-06 | 11:38

@ gevallenverstand 03-04-06 @ 11:34

Liefde genoeg... Daar gaat het niet om. Waar het om gaat is dat iok mijn dochter niet meer over straat kan laten gaan na 19:00 uur terwijl we vroeger gewoon buiten konden spelen tot laat in de avond. Waar het om gaat is dat ik nu dik 20 minuten moet rijen voordat ik de eerste Nederlandse winkel tegenkom en waar het om gaat is dat afgelopen week bij mij in de straat Oma nummer 7 is overvallen met het nodige geweld.

Maar daar mag je het natuurlijk niet over hebben.

@ Gevallenverstand: ff bukken joh, verstand oppakken, kan helpen.

Heren, hier is geen angst, eerder de drive er wat aan te gaan doen, dus maak je over huize Cyberkookie niet druk.

CyberKookie | 03-04-06 | 11:37

PIM.... daarbovenin.... kun je niet effe wat 2.000.000 volt bliksemschichten door die moskee heenjassen, wij zijn het zat hier!

antidomino | 03-04-06 | 11:36

CyberKookie 03-04-06 @ 11:31
Kinderen hebben niets aan boze vaders. Kinderen gedijen alleen in liefde.

gevallenverstand | 03-04-06 | 11:34

CyberKookie 03-04-06 @ 11:31

Wat moet dat een gezellige bedoening zijn in huize CyberKookie.
Mijn God, zeg. Wat een angst en boosheid.

Harige Bangmaker | 03-04-06 | 11:33

Een jengel stengel op de eerste plaats? Ik droom.

Roberto Fransisco | 03-04-06 | 11:33

@Merls 03-04-06 @ 11:27:
Ach, het was toch al een kudt-stad dus zoveel valt er niet verprutsen.

crixus | 03-04-06 | 11:33

wedde dat er gefraudeert is uit angst voor de moslims

palas | 03-04-06 | 11:33

Jullie hadden ook voor die kudtkubuswoningen kunnen stemmen of het NN gebouw!

gevallenverstand | 03-04-06 | 11:32

brrkah 03-04-06 @ 11:29
noem er es een dan? Rotterdam is wederopgebouwd uit as en puin... die stink moskee staat daar gewoon en was niet noodzakelijk... de wederopbouw wel

Droger010 | 03-04-06 | 11:32

@ gevallenverstand 03-04-06 @ 11:28

Klopt: boos op figuren als jij, boos op de regering, boos op een groot deel van de (slapende-)bevolking. gek he ?

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik wil graag dat mijn kinderen hier normaal kunnen opgroeien en niet dat ze in de komende 10 jaar ineens in een Islamitisch land blijken te wonen doordat de Partij van de Allochtonen en de terroristen van Groen Links ons hebben 'verkocht'.

CyberKookie | 03-04-06 | 11:31

moet ff kotsen..... kutland....

DaFunkyDJ | 03-04-06 | 11:31

Als Amsterdam ooit nog eens in bad weather terecht komt staat de hele wereld klaar om te helpen. Bij Rotterdam is de kans erg groot dat je de reactie krijgt: Tja, dan zoek het ook zelf maar uit!

gevallenverstand | 03-04-06 | 11:31

In een stad die bestaat uit fascistoïde na-oorlogse woon- en zakenwijken, moet men niet klagen over nóg een fascistoïde gebouw

brrkah | 03-04-06 | 11:29

CyberKookie 03-04-06 @ 11:26
Je bent alleen maar boos boos boos. Je ben ook nergens voor. Denk je dat niet iedereen het verschil ziet tussen, uitwassen en leuk, maar dat we daar jou voor nodig hebben?

gevallenverstand | 03-04-06 | 11:28

Dat gebouw verkracht de hele stad. Misselijkmakend gewoon, ik weet al precies welke bevolkingsgroep ze hebben gepolled.
@poktor, Je hebt helemaal gelijk over turkije. ik wou dat europa dat eens zag.

Merls | 03-04-06 | 11:27

@muladjadi@hotmail.co 11:12
Lekker! En hoe was jouw geitje Nick vanochtend?

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 11:27

muladjadi@hotmail.co 03-04-06 @ 11:23
wat goed van je... ik niet, ook goed?

Droger010 | 03-04-06 | 11:25

Goh Joris, moest je mijn grap nou verpesten? Zet je wel aan het denken trouwens..

Short | 03-04-06 | 11:24

Smaakvol, zo'n mierzoete suikertaart met twee knoeperts van raketten ernaast.

Jan Passant | 03-04-06 | 11:24

Zag ooit een docu een paar jaar geleden, waar een paar jongens van niet nader te noemen afkomst gevraagd werd wat er in hun eigen land zou gebeuren als ze daar de dingen doen die ze hier doen. Antwoord: 'dan worden onze handen afgehakt.'
Hier kan toch mooi een heleboel met behoud van uitklering en handen!

Lizart777 | 03-04-06 | 11:23

@droger ik eet hond. Dat heet saksang en is een lekker batak gerecht

muladjadi@hotmail.co | 03-04-06 | 11:23

Loek Wubbels 03-04-06 @ 11:21
kweenie hoor... hij heeft net toegegeven dat hij zich niet shuil houdt achter een alias... dus neem ik aan dat hij z'n E-mail graag beschikbaar stelt voor allerhande mensen op dit weblog...

Droger010 | 03-04-06 | 11:23

Eerder maakte ik melding van de fan-tas-ti-sche nieuwe inrichting van gebouw 'de Engel' aan de Albert Cuyp. Een feest voor het oog, duizenden lampjes, snelle bediening, schoon, enorme tegelmozaiken. Word gerund door een Iranier. Interessant is ook te melden dat een aantal jaar geleden de tent was heropend 'in authentieke staat' dus lekkere roomkleuren, en van dat vale groen, een beetje net zoals de potten zand, zout en suiker van oma in de keuken met granieten aanrecht. Vergeleken met die ouwe duffe meuk is dus deze Arabische bijdrage een enorme vooruitgang. Komt dat zien en waan je in een ware wereldstad!

gevallenverstand | 03-04-06 | 11:23

Ik vind het een schitterende keuze! Het is toch ook een prachtige gebouw? Vind het prima om te zien dat die architectonische hoogstandjes uit de Orient hier goed in de smaak vallen. En die Erasmusbrug, is dat zo bijzonder dan?

Tap ass | 03-04-06 | 11:22

Heeft De Hond er misschien iets mee te maken?

fuz | 03-04-06 | 11:21

@ droger

Er staat muladjadi@hotmail.co, niet .com
Het hoeft dus niet zijn e-mailadres te zijn, dat is een aanname en tevens een uiterst beledigende. Je beschuldig hem van iets wat niet als zodanig een objectief feit is geconstateerd. Verontschuldig je, zeg sorry en maak een diepe buiging. Geef hand!

Loek Wubbels | 03-04-06 | 11:21

muladjadi@hotmail.co 03-04-06 @ 11:16
lekkere knuffel ali van me! wtf lul je nou... ik zeg dat je moet uitkijken en je beledigd mij met laffe hond! ben je een beetje wereldvreemd en wil je gewoon genaaid worden door alle honden hiero? want het is een hele kennel vol!!

Droger010 | 03-04-06 | 11:20

@muladjadi@hotmail.com
Lafheid en domheid zijn niet inherent aan elkaar verbonden. Maar goed, jij zat qua intelligente duidelijk aan de verkeerde kant van de genenpoel tijdens je schepping.

Hellsmurfje | 03-04-06 | 11:19

@ Romulus:

Dat doe je ook helemaal verkeerd he...

Je had moeten invullen op je aanvraag:

"Ik zou graag een dakkappel willen voor mijn islamitische overbuurman. Ik wil er eentje voor hem op mijn dak maken zodat hij een mooier uitzicht heeft in plaats van dat kale dak. Met een beetje geluk kan hij de moskee nu in de spiegeling zien ook nog..."

Dan komt het vast en zeker goed.

CyberKookie | 03-04-06 | 11:18

Was Pim er nog maar....

peter r | 03-04-06 | 11:18

@muladjadi
Maar egt slim ben je ook niet....

de melkboer | 03-04-06 | 11:18

@Keldon
Sinds (?) spijkenisse een echte Bram drive in voor heerlijke patat!!!

peter r | 03-04-06 | 11:17

@ droger ik ben tenminste geen laffe hond en verschuil mij niet achter een nick

muladjadi@hotmail.co | 03-04-06 | 11:16

muladjadi@hotmail.com
Niet echt slim hè... wat denk je dat mensen gaan doen met je email op GS? Ik zou maar ffies nix stoms zeggen

Droger010 | 03-04-06 | 11:15

@ peter r 03-04-06 @ 11:11

Heeft Bram een drive-in? sinds wanneer en waaro dan?

Keldon | 03-04-06 | 11:15

@ poktor 03-04-06 @ 11:12

Ook dat klopt, wij roepen het hardste dat het leger daar geen macht mag hebben, maar dat zelfde leger behoud juist de scheiding tussen kerk en staat. De grote 'winst' van Ataturk.

Laten we hopen dat Turkije nooit bij de EU zal komen, zoals Khadafi al aangaf: "daarmee halen jullie het echte paard van Trooje binnen."

CyberKookie | 03-04-06 | 11:15

@Romulus
Blijkbaar. Volgende keer is proberen met een minaret erop. Of de aanvraag laten indienen door een medelander. Lijkt mij dat ik dan een betere kans maak.

Mooi was die tijd | 03-04-06 | 11:14

@short
Ga eens deaud ofzo....

Hellsmurfje | 03-04-06 | 11:14

@Cyber.

"Ook gaf men aan het gebouw te zien als..."

Uhm, "men" dus. Ga jij maar uitzoeken wie.

StarSignLeo | 03-04-06 | 11:14

Moskee-en zijn handig;
Je weet in ieder geval waar je op vrijdag je gestolen scooter kan terugvinden.

Lekker Belangrijk© | 03-04-06 | 11:13

@CyberKookie:
En het wordt nog erger straks: Nu heeft het leger in Turkije de touwtjes strak aangetrokken om de boel seculier te houden, maar zodra Turkije toetreedt, wil de EU datzelfde leger AFbouwen daar! Ik weet niet welke geheime afspraken en hoeveel oliemiljoenen hieraan ten grondslag liggen, maar als dat gebeurt, is de ellende niet meer te overzien!

poktor | 03-04-06 | 11:12

@droger dus je stelt dat sjaakdelinkselul het met een big heeft gedaan. Sjaak hoe was dat?

muladjadi@hotmail.co | 03-04-06 | 11:12

@ StarSignLeo 03-04-06 @ 11:10

Door wie ?
Door de Rotterdammers zelf ? De mensen die er vandaan komen ?

CyberKookie | 03-04-06 | 11:11

En dat is nou de reden dat ik weg wil uit Rotterdam, een moskee, randdebielen, de nieuwe drive in van Bram Ladage is nog mooier....

peter r | 03-04-06 | 11:11

Kunnen we als kadootje niet die varkenskop van afgelopen weekend naar binnen flikkeren?

Keldon | 03-04-06 | 11:11

Kusje aan Joris! *Kusje*

En nu even inhoudelijk. Rotterdam zuigt qua cultuur. Alles is nieuwbouw. Blame world war II en die mooie bombardementen. Een Moskee brengt nog enigszins cultuur met zich mee. Niet dat het de cultuur is die we willen, maar het wordt blijkbaar toch gewaardeerd.

StarSignLeo | 03-04-06 | 11:10

Short 03-04-06 @ 11:07
en daar bedoelen we dus mensen zoals jij mee: VARKEN!

Droger010 | 03-04-06 | 11:10

@ Short 03-04-06 @ 11:07

Dat zou pas rond 2020 gaan gebeuren, dus we hebben nog even om het recht te zetten. verkiezingen 2007 en 2011 gaan misschien wel de belangrijkste in onze geschiedenis worden.

CyberKookie | 03-04-06 | 11:09

Zou heel goed kunnen als je de bevolkingssamenstelling erbij pakt.

Lucifer | 03-04-06 | 11:09

@Short 11:07
Doe ik ook hoor! Vanochtend heb ik je zusje nog even "ingeburgerd"!

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 11:09

Typisch dat die allochtonen ook altijd weer alleen die dingen mooi vinden die uit hun eigen cultuur komen...

daputa | 03-04-06 | 11:09

Allemaal erg kwetsende opmerkingen hoor. Ik denk dat al die bleekneuzen maar eens moeten inburgeren bij de Moslims. Tenslotte duurt het niet lang meer voordat jullie in de minderheid zijn. Allah Akbar!
-edit een hakbar die jan heet. apart-

Short | 03-04-06 | 11:07

Rara, waarom is de Erasmusbrug niet het mooiste gebouw van Rotterdam?

ge´bouw
het gebouw; de gebouwen
1 bouwwerk waarin men gedurende enige tijd verblijf kan houden
2 het telkens of voortdurend bouwen

brug
de brug; de bruggen
1 beweegbare of vaste verbinding voor het verkeer tussen twee punten, die door water of anderszins gescheiden zijn
2 gedeeltelijke gebitsprothese, bevestigd aan de aangrenzende tanden of kiezen
3 <sport & spel> toestel bestaande uit twee horizontale leggers op standers die versteld kunnen worden
4 verhoogde overloop dwars over een schip

Misschien is een brug voor zwervers wel een 'gebouw' ... Maar zwervers VERBLIJVEN dan weer ONDER de brug.

bwahaha | 03-04-06 | 11:07

@poktor 03-04-06 @ 11:06:

Nightmare in Rotterdam: starts 11-9-2001 till 4319

Vieze_Freddy | 03-04-06 | 11:07

@ poktor 03-04-06 @ 10:59

Sterker nog... hij mocht eigenlijk geen politiek meer bedrijven van de rechter. Door eerst Gül naar voren te schuiven (in 2001 of zo) die de wet heeft aangepast, kon hij daarna zo inschuiven op zijn plek. Zoals afgesproken maakte Gül ruim baan voor zijn Islamitisch leider.

Als we het dan toch over een wolven in schaapskleren hebben, dan is dit de grootste wolf.

CyberKookie | 03-04-06 | 11:07

Ga er eens heen op een dooie zondagmiddag... gooi er een afgehakte varkenshoofd naar binnen en hij moet voor 1 week ritueel gereinigd worden... doe dit elke week en ze zijn we ffies zoet!

Droger010 | 03-04-06 | 11:06

@Mooi was die tijd
Jouw dakkapel was zeker niet Moskee-compatible?

Romulus | 03-04-06 | 11:06

@Vieze_Freddy:
010 is nu al een nachtmerrie! Dag en nacht!

poktor | 03-04-06 | 11:06

ik ben aan het radicaliseren
de pvda slaat een kloof met autochtone bewoner,maarja wie maakt daar zich druk om, je hebt toch lekker loonstrookje dus muilhouden

ET@WAR | 03-04-06 | 11:05

mooi (inter)nationaal beeld van rotterdam, weet je gelijk wat je te wachten staat.

Menneau | 03-04-06 | 11:05

@ET@WAR:
Strak plan. Binnen 5 jaar de hakbar-populatie gedecimeerd!

poktor | 03-04-06 | 11:05

@ Burgemeester Kiesman:

De nieuwe Energiehal is er best van te maken denk ik.

Fijne Nightmare in Rotterdam feestjes houden.

Vieze_Freddy | 03-04-06 | 11:04

ik wou het ook bij punt 1 en 2 laten
met een zero tollernace beleid

ET@WAR | 03-04-06 | 11:04

@ET@WAR:
Op zich zijn punt 1 en 2 niet verkeerd: ruimt lekker op...

poktor | 03-04-06 | 11:03

Nou ja... In Rotjeknor is de meerderheid van de inwoners toch islamiet tegenwoordig? Verbaast me dus niks.

crixus | 03-04-06 | 11:02

@ lizart Retorische vraag?

bookie | 03-04-06 | 11:02

klopt sjaak
laan van zuid/bijerlandse laan

ET@WAR | 03-04-06 | 11:01

damn , zat er te stuiptrekken doordat ik mn lach in moest houden , kreeg bijna problemen met mijn leraar dacht dat ik hem uit aan het lachen was , maar de Moskee ? , echt multculti dat... zou het een doorgestoken kaart zijn ?

Mr.Anthropy | 03-04-06 | 11:01

@CyberKookie:
Klopt! Hiervoor heeft hij ook nog in het gevang gezeten, maar daarna is hij alsnog premier geworden.

poktor | 03-04-06 | 10:59

@bookie: ik had er achter moeten zetten: bij wijze van spreken. Ik heb het ook niet op gejengel op zondag. En als mensen al zo lang naar een zelfde kerk of moskee gaan dan weten ze toch inmiddels wel hoe laat ze daar moeten zijn? Of gaat er alleen dom volk naartoe?

Lizart777 | 03-04-06 | 10:59

@ET@WAR
Echt waar? Die rotzooi daar bij het viaduct naar de Kuip toch?

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 10:58

Ik denk dat wij meer open moeten staan voor andere culturen en dan met name de rechtsysteemen binnen die culturen. (denk dat dat ook 2 dingen zijn die bij elkaar horen)Oftewel cultuur behoud maar dan wel met behoud van het daarbij behorende recht.
praktijk voorbeeld.
1. Zie bourka lopen, zie haar kijken naar een vent loop er naar toe en schop haar helemaal de touw tiefus (je begrijpt dat bij vreemdgaan, we op zondag ophang sessies houden in de Kuip)
2. Ik loop Allah's Hakkenbar binnen zie marokaantje wat jatten pak ze hand en chop het er gelijk van af. (je begrijpt dat bij zwaardere vergrijpen ze op zondag bijde dames in de Kuip zullen aanschuiven)

ET@WAR | 03-04-06 | 10:58

Moet niet gekker worden maar ja wat wil je met 60% van niet nederlandse afkomst.. Ik hou me hart vast voor de toekomst, want me Zaterdagje uit leek net of ik een AZC binnenwandelde de grootste groep ramdebielen bij elkaar en de ene vechtpartij na de andere..
En geen politiek persoon van de linksers die daar maar een woord over rept.. Zal me me benieuwen of ze ooit dat filmpje van het in elkaar schoppen op dat filmpje in geenstijl hebben gezien...
Tijd voor me emigratie papiertjes te halen...

Sinnert | 03-04-06 | 10:58

@Sir

14 mei.

bad to the bone | 03-04-06 | 10:57

Als ik mijn dakkapel had mogen plaatsen zou die misschien op 1 staan. Maarja die vergunning was met geen mogejkheid te verkrijgen. Iets met straatbeeld en niet passen.

Mooi was die tijd | 03-04-06 | 10:57

Ik ben het er helemaal mee eens. Niet voor niets had de PvdA deze fraaie liefdestempel als achterggrond voor hun succesvolle campagne gekozen:
img.photobucket.com/albums/v216/X-Ray/...

Vieze_Freddy | 03-04-06 | 10:56

Haal de behang van dat ding af en maak er een evenementenhal van...

Burgemeester Kiesman | 03-04-06 | 10:55

Het kan best kloppen, aangezien >50% van Rotterdam uit het rifgebergte komt. Maar goed, ik persoonlijk zie dat als een waarschuwing...

Hellsmurfje | 03-04-06 | 10:55

"De minaretten zijn onze bajonetten, de koepels onze helmen, de moskeeën onze barakken en de gelovigen onze soldaten"

Nee, dit zijn niet de woorden van een krankzinnige Iraanse mullah of een waanzinnige Al-Qaeda zelfmoordterrorist die worden geuit alvorens hij iets waardevols toevoegt aan de mensheid voordat hij zichzelf en anderen in kleine stukken opblaast.

Integendeel. Deze doordringende regels zijn een onderdeel van een gedicht geschreven door Recep Tayyip Erdogan, de premier van de enige seculiere moslimstaat in het Midden-Oosten, Turkije.

TOEKOMSTIG EU LAND :)

CyberKookie | 03-04-06 | 10:55

Mooiste gebouw? Mijn eigenste huis natuurlijk.
In de oorlog was het Coolsingel ziekenhuis ook mooi, maar toen kwamen de vleigtuigen op 13 mei 1940.

Sir kill a lot | 03-04-06 | 10:55

Klokken vind ik toch leuker klinken dan de geluiden uit zo'n raket.

reade romke | 03-04-06 | 10:52

Lekker op een willekeurige doordeweekse dag interviewen. Iedereen aan het werk? Nou ja iedereen, behalve islamieten. GS had natuurlijk ook de moskee gekozen ;-))))

Teep | 03-04-06 | 10:52

@lizart daarin zijn we consequent.

bookie | 03-04-06 | 10:52

Het leuke is, onze regering verkoopt de grond onder die Moskeeën ook nog eens. Na de bouw is er werkelijk niets 'Hollands' meer aan.

Problemen in die besturen ontstaan omdat ze wel miljoenen willen ontvangen uit Arabische landen om die krengen te bouwen, maar de automatisch meegeleverde Imaams bevallen niet zo dacht ik...

CyberKookie | 03-04-06 | 10:51

@ET@War: "uitburgeren" noemen ze dat.

Muxje | 03-04-06 | 10:50

Nu mogen sommige moskeeën met lichtsignalen aangeven dat het tijd is voor gebed. Hoeveel jaar nog voor er gewoon gegild wordt vanaf de minaretten? Dan wil ik de mensen die nu ageren tegen Hollandsche kerkklokken nog wel eens spreken!

Lizart777 | 03-04-06 | 10:49

Geweldig, dit is nou HET voorbeeld van integratie en een multi-kulti samenleving. Precies mijn kopje thee!
/Job Cohen mode off

McPaladin | 03-04-06 | 10:49

@sjaak
bouw gaat volgens plan naar mijn beleving

ET@WAR | 03-04-06 | 10:49

@ET@WAR:
Kan ik me HEEL goed voorstellen! In Den Haag en islamsterdam is het al niet veel beter.
Ik kom er in ieder geval niet meer.

poktor | 03-04-06 | 10:49

Moewahahahahaha, bij Maroc.nl kunnen ze dus ook polls beinvloeden.....

KaiserSoza | 03-04-06 | 10:49

@poktor, dan ben ik juist extra veilig, toch? Die lui gaan namelijk niet hun eigen buurtjes opblazen. Net zoals je met een PvdA-wethouder als buurman nooit bang hoeft te zijn dat er een asielzoekerscentrum in je wijk komt.

Muxje | 03-04-06 | 10:48

Logische uitslag als je na gaat dat rrroterdam voor 99,7 % uit allochtonen bestaat.

rrroel | 03-04-06 | 10:48

@sjaak

nou die bouw gaat volgensmij , nu nog afwerken en die torens bouwen

ET@WAR | 03-04-06 | 10:48

@CyberKookie:
Ziek, die foto. Ons arme Holland is doodziek...

poktor | 03-04-06 | 10:47

@cyberkookie
Het zal wel een politiek correct overwogen besluit zijn geweest.... *rochel, kuch*

de melkboer | 03-04-06 | 10:47

Het werd zaterdag bekend gemaakt. Toen was het 1 april volgens mij. Geen late grap dus.

bookie | 03-04-06 | 10:46

misschien een beetje raar maar ben blank en woon in Hakbar a/d Maas (die houden we er in Aussie) en heb soms het idee dat ik naar Falujah ben ge-emigreerd. Nou nog beetje inburgeren

ET@WAR | 03-04-06 | 10:46

Ik moet zeggen dat het wel echt Rotterdams aan doet:
event.voorelkaar.org/images/Mevlana2.j...

PS: maar 1000 stemmen in totaal, waarvan een deel via internet... In het filmpje zelf noemt niet één persoon de moskee.

CyberKookie | 03-04-06 | 10:44

Tijd voor de Luftwaffe om Rotterdam maar weer eens op te zoeken...

Feuer Frei | 03-04-06 | 10:44

Wanneer hebben ze Rotterdam ook al weer voor het laatst plat gegooid?

chameau | 03-04-06 | 10:43

@Aussie:
Is het al. 010 kun je gerust één grote no-go zone noemen, de politie heeft daar niets meer te vertellen.

poktor | 03-04-06 | 10:43

@ET@WAR 10:39
Problemen met de financiering geloof ik en het ligt nu al een behoorlijke tijd stil daar.

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 10:43

010 wordt Hakbar a/d Maas

Aussie | 03-04-06 | 10:42

Tsja, het was toch al bekend dat meer dan de helft allochtoon was daarzo...
En nu blijkt ook nog eens dat ddarvan het grootste deel moslim is....

en over dat tijdloos, bedoelen ze niet dat er in de islam al duizenden jaren geen vooruitgang zit?

kerncentrale | 03-04-06 | 10:42

We hebben het gevraagd aan willekeurige mensen op straat? Rond die tijd lopen er ook geen autochtone Rotterdammers meer op straat mevrouw!
En via internet gestemd? De computers van alle autochtone Rotterdammers zijn gehack(bar)t . We konden wel stemmen maar dan alleen op de Moskee, alle andere opties waren in het Arabisch.

Lizart777 | 03-04-06 | 10:41

moeilijk te raken met een boeing 737

andere hans | 03-04-06 | 10:40

@Muxje:
Wegwezen daar! Als je leven je lief is, want binnen een paar jaar word je daar onder de voet gelopen door de hakbarren!

poktor | 03-04-06 | 10:40

poktor 03-04-06 @ 10:36
Totdat hollywood music hall met een hardcore special komt... dan zie je al die lutsers ineens spontaan de kinderdisco inkruipen!

Droger010 | 03-04-06 | 10:39

Ik ga steeds verder radicaliseren, wie gaat die kloof met mij dichten en komen ze bij mij in de straat een brug bouwen.
Bytheway als je deze mooi vind nou nog effe maar de volgende is bijna klaar
"op zuid" , kleine indicatie de minarettes daarvan worden even hoog als de lichtmasten van de kuip.
mijn stem ging Allah's Hakkenbar
Shalom

ET@WAR | 03-04-06 | 10:39

moeilijk te raken met een boeing 737

andere hans | 03-04-06 | 10:39

Muur er omheen, niemand er uit - niemand er in. En dan over een jaar of 20 maar weer eens kijken hoe het gaat. Wat een Kudtstad.

Iefje | 03-04-06 | 10:39

Beetje late 1 april grap

Karel kwakbol | 03-04-06 | 10:37

Rotterdam... Bezet (-en verloren) gebied.

CyberKookie | 03-04-06 | 10:37

Verbaast me niets. Die (waarschijnlijk) zelfde Rotterdammers hebben tenslotte ook massaal op de PvdA gestemd. Nu dus op een moskee. En straks? Deze Rotterdammer houdt zijn hart vast...

Muxje | 03-04-06 | 10:37

@Boze Buur @10:33
En dan nog blijft het gewoon kudt....

de melkboer | 03-04-06 | 10:37

Moehahaha! Dat krijg je in een stad waar ruim 60% Hakbar is! Veel plezier met dat tuig, mij zie je er nooit meer!!

poktor | 03-04-06 | 10:36

... ik ben er stil van, mij hebben ze natuurlijk niets gevraagd!

Droger010 | 03-04-06 | 10:36

Lekker geslapen AD? Die poll was de uitkomst van het debat over de Islam en integratie ergens medio 2005, en aangezien er toch geen enkele autochtoon op die discussieavonden afkwamen (waar moet je het in vredesnaam over hebben?), krijg je dit soort resultaten. En zeg nou zelf, Anton Pieck in sociale woningbouwkleuren, een parel voor de stad *kuch*

sjaakdeslinksesul | 03-04-06 | 10:36

Ja die Euromast als minaret gebruiken is natuurlijk de natte droom van elke moslim in 010.

Aussie | 03-04-06 | 10:36

Net zoals Pim 0031-er nr1 is.

knuffelpoes | 03-04-06 | 10:35

Woon in 010 maar 't wordt verdoeme weer tijd voor een bombardement.

bad to the bone | 03-04-06 | 10:35

Ik denk dat er wordt gesjoemeld met het percentage allochtone inwoners, dat het CBS jarenlang heeft gepubliceerd..
Dat ligt in R'dam veel hogeR!

eekeek | 03-04-06 | 10:35

Als we nou snel de Euromast tot moskee verbouwen, dan staat die volgend jaar op één.

Pinho | 03-04-06 | 10:35

1000 'willekeurige' mensen op straat hebben hun mening mogen geven voor deze wedstrijd. De marokkaanse hangjeugd heeft zich dus duidelijk uitgesproken.

BlitzFlicker | 03-04-06 | 10:35

Ik heb niet gestemd hoor, en helemaal niet op "tijdloos" of is dat de aanduiding voor "ontwerp dat men in 1418 ook had verzonnen"?

Dan nog liever het stadhuis of het witte huis idd.

ThE_ED | 03-04-06 | 10:34

Wat is dit nou weer voor gemanipuleerde politiek correcte actie?

*Mini-Caro* | 03-04-06 | 10:34

het bewijs dat er meer allahbieren dan NL-ers in verRotterdam wonen.

QB (ja die.....) | 03-04-06 | 10:34

in de categorie: opslagruimte... maar even zonder dollen, er is nergens een onderzoek geweest. Vind de oude kerk in de binnenstad toch de mooiste van allemaal.... De rakketten bij dit gebouw zijn te hoog.

reade romke | 03-04-06 | 10:33

Het mooiste van Rotterdam vind ik dat bord met Rotterdam erop en een streep erdoorheen zodra je Rotterdam uitrijdt.

Boze Buur | 03-04-06 | 10:33

Ik wist niet dat er uberhaupt mooie gebouwen waren in Rotterdam?

Botweg | 03-04-06 | 10:32

Iedereen weet toch dat station blaak het mooiste gat in de grond... eh... gebouw is. Tijdloos, ik dacht het niet, zo'n eftelinghuisje is niet tijdloos, dat is iets van de recente invasie.

Burgemeester Kiesman | 03-04-06 | 10:32

-weggejorist-

le penseur | 03-04-06 | 10:32

Hebben ze 't soms alleen aan de PvdA stemmers (allochtonen) gevraagd?

Prof | 03-04-06 | 10:32

We weten allemaal waarom het massaal 'tijdloos' genoemd wordt, daar twee personen die het tot de middeleeuwen rekenden nu vroegtijdig onder de zoden liggen.

DiagnosisTyphus | 03-04-06 | 10:32

Wat een lelijk kutgebouw. Effe Hakbarren, iemand?

Iefje | 03-04-06 | 10:31

Ik vind die ophaalbrug verreweg het mooiste. Je weet wel, die aan de maasboulevard, die tijdens de spits veelal openstaat.

Bende | 03-04-06 | 10:31

in de categorie, mooi van buiten, rot van binnen

Dtc-ert | 03-04-06 | 10:30

Zo`n moskeet is ook mooi.Ik kan niet wachten tot er een bij mij in de wijk uit de grond gestampt gaan worden.Het fleurt de hele boel op.
Dan krijg ik zo`n fata morgana Efteling gevoel.


Ik heb trouwens heel kudt geslapen .

Boze Buur | 03-04-06 | 10:30

allah akbar

Ali Bi | 03-04-06 | 10:30

Hehe, mooie actie.

btw, de euromast is verdomde lelijk, dan liever dat Nationale Nederlanden gebouw.

Baron Haussmann | 03-04-06 | 10:29

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen