Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

UWV financieert kinderontvoering

uwv, de allochtonen portemonnee Hoe is het vredesnaam mogelijk? Het UWV in Venlo verzorgt al een jaar keurig de uitkering van een door Interpol gezochte kidnapper. Het 48-jarige klootzakje krijgt in mei 2007 toestemming van het UWV om drie maanden (!) vakantie te gaan vieren. Diezelfde week nog haalt hij zijn twee dochters op bij zijn ex-vrouw, waarvan hij in 2005 scheidde. Met een smoesje de kids te willen trakteren op een ijsje vliegt hij nog die avond met ze via Düsseldorf naar Beiroet. Let wel, de moeder heeft hier meteen aangifte van gedaan. Desondanks maakt het UVW sindsdien ruim ELFDUIZEND EURO aan de ontvoerLibanees over. Meneer is namelijk voor 45% arbeidsongeschikt. En of dat nog niet genoeg is, ontvangt hij ook nog eens 140 euro per maand huursubsidie en een maandelijkse zorgtoeslag van 16 euro van de Belastingdienst. Wij sluiten ons aan bij VVD-raadslid John Heuvelings die bovenop de zaak zit: "Met name het UWV zorgt er indirect voor dat deze ontvoerde kinderen niet zullen terugkeren. De uitkering had allang stopgezet moeten worden. Een misdadiger is mede hierdoor in staat om twee kinderen in Libanon te houden. De bureaucratie houdt dit alles in stand." Stop het Uitvoeringsinstituut Wonderbaarlijke Verdwijningen!

Reaguursels

Inloggen

Waarom nog uitkeringen naar buitenlanders in het buitenland wat is dat voor onzin !!

1 maand vakantie oke maar dan moet het toch afgelopen weze !

gvd gekte hierow

Berno | 18-05-08 | 09:20

onmoeilijk = onmogelijk *toetsenbord schuld geeft*

Roeke Toek | 17-05-08 | 20:09

Hoe kan het toch dat het mij (autochtoon) en m'n niet-westerse allochtone vriendin onmoeilijk gemaakt wordt om in dit land te trouwen? We betalen alle belastingen... We krijgen geen hypotheek samen... Dat is discriminatie! Nu moet ze ok nog ineens verplicht nederlands leren, anders moet ze het land misschien uit... Ze steekt nooit auto's in brand, ze voetbalt niet met rouwkransen, ze roept niet hoer naar allochtone vrouwen, ze werkt, niet zwart. Ze betaalt haar busmaandkaart, ook als ze er door stakingen geen gebruik van kan maken... Wat doen wij toch fout? We zijn eerlijk, dat zal het zijn...

Roeke Toek | 17-05-08 | 20:05

T zal eens geen Fin zijn

Meister Jäger | 17-05-08 | 10:30

Citeer:
Het UWV laat via woordvoerder Jan Stalman weten dat de 48 jarige een verhuisbericht had moeten sturen.
Dat iemand strafbare feiten heeft gepleegd is niet van invloed op de uitkering, tenzij iemand in de gevangenis belandt.
-
Volgens vertrouwenspersoon van de 35 jarige moeder Noha (aan de naam te zien geen Nederlandse) Sjef Verlinden, wist het UWV van de ontvoering.
Hij heeeft een brief van oktober 2007 van de uitkeringsinstantie gericht aan de moeder waarin het UWV rept over de ontvoering.
-
Doet me denken aan de ontvoerder en moordenaar van Gerrit-Jan Heijn, Ferdi Elsas, die nadat hij (helaas) uit de gevangenis ontslagen was
met behulp van advocaat Wim Anker 700.000 gulden "achterstallige" WAO/AAW die hij in de gevangenis was misgelopen heeft opgestreken.
Begrijp nog steeds niet waarom de familie Heijn of het Ahold concern geen civiele procedure tegen hem heeft aangespannen om beslag te leggen op dit kapitaal als schadevergoeding.
-
Doet me ook denken aan een reportage enkele jaren geleden in Marokko over Marokkanen met een Nederlandse uitkering.
Daar kwam een Marokkaan in beeld die in 1978 negen maanden in een fabriek ergens in Twente had gewerkt en heimwee kreeg.
Hiervoor werd meneer beloond met een WAO uitkering die nog steeds elke maand netjes door het UWV wordt overgemaakt.

wachtmeester de bruy | 17-05-08 | 04:23

Voorland van een onafwendbare burgeroorlog.

Zoveelste bewijs van een middeleeuwse kutmentaliteit waarbij de man alles voorstelt en de vrouw niets. En waarbij het leven een uitdaging is om alles en iedereen te belazeren. Ik kende twee Libanese broers. Die runden in Zuid-Nederland een shoarma tent. De ene was hier legaal, de andere illegaal. Ze leken veel op elkaar, dat kwam goed uit. De ene droeg zijn paspoort bij zich; de andere het rijbewijs van zijn legaal hier verblijvende broer. Als ze gecontroleerd werden zeiden ze: “O, ik heb wel mijn rijbewijs/(of paspoort) bij me, maar mijn paspoort/(of rijbewijs) heb ik bij kennissen in Amsterdam laten liggen”.
Zo hielden de autoriteiten jarenlang voor de gek.
Op een nacht viel de vreemdelingenpolitie de shoarmatent binnen en arresteerde de illegale Libanees. Zijn domme (Nederlandse blonde) vrouw schreeuwde moord en brand dat ze hem niet mee konden nemen want hij was met haar getrouwd en had daardoor een geldige verblijfsstatus. Mooi niet, zo legde de politie uit. Zij was met hem in de Libanese ambassade in Den Haag “getrouwd” voor de (Islam) kerk. Dus een kerkelijk huwelijk, gesloten op buitenlands grondgebied. Daardoor had hij alle mogelijke rechten over haar en de kinderen, vooral in het Midden-Oosten, en zij had niets in te brengen. En voor de Nederlandse staat geldt dat huwelijk niet. Wist ze niet. Weer belazerd. Hij had weer alles in zijn eigen voordeel geregeld. Hij moest mee. Zij bleef in tranen achter. Hij werd het land uit gezet. Vliegtuig naar Libanon.
Week later was ie weer terug. Allebei waren ze met zo’n goedgelovige simpele blonde Hollandse geit getrouwd, want dat is “daar” kennelijk een statussymbool. Ik kende de dames, het waren schatten. Alleen: toen de intelligentie uitgedeeld werd was de voorraad op toen zij aan de beurt waren.
Na precies twee jaar de shoarma tent gerund te hebben stond er een rij schuldeisers voor de gesloten deur van tien meter. Iedereen, alle leveranciers evenals de belasting, visten samen voor tonnen achter het net.
De heren waren in hun splinternieuwe niet-betaalde spierwitte Mercedes met hun vrouwtjes (inmiddels in bontjas en allebei moeder geworden) met de noorderzon vertrokken. Naar Libanon naar wij aannemen. Ze liggen nu nóg in een deuk van de lach hun geld te tellen denk ik.
Over hoe makkelijk je Nederland en Nederlanders kunt naaien en je met zakken vol geld in een gloednieuwe onbetaalde auto onbezorgd weer naar Libanon vertrekt.
Zo ook: Als je Marokkaans tuig dagenlang auto's laat afbranden zonder er één op te pakken.
Omdat één van die idioten die met een mes twee politieagenten die nietsvermoedend rustig op hun bureau hun werk deden probeerde te slachten, en de kogel kreeg die hij verdiende; als je dit verrottingsproces, voortkomend uit een kanker mentaliteit (niks religie, er zijn een boel serieuze betrouwbare hard werkende Moslims) door laat gaan kun je wachten tot de rotzooi erg genoeg is geworden dat er een organisatie opstaat die een "sterke man" aan het roer zal zetten om grote schoonmaak te houden, desnoods met het machinegeweer. Nederland weet nog hoe ons dat bijna zeventig jaar geleden niet zo beviel. Elders in het na-oorlogse(?) Europa heet dat gewoon "etnische zuivering", een term die in voormalig Joegoslavië zo populair is dat die ook hier al lang ingeburgerd is. Zachte (thee drinkende en slijmende ) heelmeesters maken stinkende wonden is een oud gezegde.
Als er uit bekende rel-voorsteden van Parijs bij de politie een oproep om hulp/assistentie binnenkomt gaat er een politie commando op af van zo'n veertig man met automatische wapens. Niet dat de Fransen het zo fijn gedaan hebben. Ze hebben de zaak eerst ook laten rotten tot de bom ontplofte, maar sindsdien pakken ze het gesodemieter tenminste stevig aan en laten ze zien en voelen wie daar de baas is.
En dat zijn niet de buitenlanders, zoals in half Amsterdam.
Zojuist hoor ik op het nieuws dat alle drugsrunners in Maastricht, vierhonderd in totaal, afkomstig zijn van Marokkaanse maffia families in de randstad.
Die burgeroorlog komt steeds dichterbij.
Ik lees jullie reacties wel.

aromarood | 17-05-08 | 01:27

Fransisco Jole, svp toelichten in de volgende aflevering van de Leugen Regeert. Je weet vast wel hoe je die Libanees als slachtoffer kunt neerzetten.

En voor alle domme blondjes die ook in de toekomst voor dit soort types kiezen: Sterkte!

TonySoprano | 17-05-08 | 00:26

Mijn vriendin en ik hebben een rechtszaak lopen tegen het UWV, wat voor regeltjes die gekken allemaal verzinnen om iemand die 8 jaar arbeids ongeschikt is geweest in een klap totaal gezond te verklaren. Ook een UWV-streek, je om 'smiddags 4 uur bellen en zeggen dat je de volgende dag om 8 uur in Eindhoven op gesprek moet komen, niet er even rekenig mee houden dat er wel iemand moet rijden, en dat die persoon ook vrij moet kunnen nemen, en dan ook nog dreigen dat het anders verkeerd met je afloopt. Is niet een keer gebeurt, maar bijna bij elke afspraak, totdat ik een keer, netjes weliswaar, mijn klep opengetrokken heb. Al de medisch specialisten zeggen hetzelfde van mijn vriendin, maar die van het UWV vond wel dat ze er netjes uitzag, ergo dus kon werken (Duh???) Dus als ze er uitziet als mevrouw tokkie, krijgt ze dan wel haar uitkering terug, wat heeft uiterlijk met gezondheid te maken?

frkoi | 16-05-08 | 22:31

f*ck nederland

Rest In Privacy | 16-05-08 | 20:23

Uw Willige Verraders. De Elders of Sion lachen zich een scheur in hun broek; het Nederlandse volk laat zich maar ass fucken, jaar in jaar uit. Kabouter buttplug is inmiddels ons nationlae symbool.

thispissesmeoff | 16-05-08 | 19:30

Het aantal reacties geeft wat mij betreft aan hoezeer de gemiddelde reaguurder hierover verrast is...

Doc Damage | 16-05-08 | 19:28

Ben blij dat we voor iedereen zo goed zorgen.... proost!

Barhanger | 16-05-08 | 19:18

Bijstandskoning krijgt ook al jaren ten onrechte een uitkering. Da's net zo erg.
zooishettoch | 16-05-08 | 13:39

Ben jij de keurmeester van het CWI soms?!

Bijstandskoning | 16-05-08 | 18:25

Jammer dat zijn bsn er niet bij staat.

knutsel | 16-05-08 | 18:06

hero of heaven
Even Apeldoorn bellen.

spinoza | 16-05-08 | 17:32

Only in The Netherlands... ben blij dat ik al 3 jaar geen belasting meer aan dat land afdraag. Ik leef met jullie mee, mede-landers.

vetser | 16-05-08 | 16:14

ZAINAB HAMMOUD en WIDED HAMMOUD

volgens mij zitten die nog in Libanon, gokje.. zou de pliesie het een leuke tip vinden?!? loserts

vinny-diablo | 16-05-08 | 15:49

De PvdA is van mening dat dit moét kunnen. Het is immers úw geld, en aangezien er behoorlijk veel (PvdA stemmende) allochtonen een (onrechtmatige) bijdrage van deze regering ontvangen is het politiek héél incorrect om hier wat van te zeggen. RACISTEN!

Wim Bitterzaad™ | 16-05-08 | 15:45

Lekker dubbel vader neemt 2 eigen kinderen mee naar huis die daardoor moeder niet meer zien: kinderontvoering. (komt trouwens nauwlijks voor in NL)
een half miljoen minderjarigen (40%) zien hun vader niet meer en verblijven exclusief bij moeder na relatiebreuk: standaard en geaccepteerde manier van scheiding in Nederland..

seven | 16-05-08 | 15:29

UWV, wat een domme fuckers. Eenmaal in aanraking mee geweest. Moest 4 rubrieken invullen, zet bij rubriek 3 met koeieletters Z.O.Z. omdat het vak te klein was. Krijg ik week later te horen sorry u gegevens zijn niet compleet. Ik zeg aan de achterkant idioot, reactie was o, bedoelde u dat met z.o.z...

Tsja..

ildib | 16-05-08 | 15:24

spinoza

Jij kan per direct een baan krijgen bij het UWV .
Mei 2008 minus mei 2007 is volgens mij toch echt een jaar betaalde vakantie.

hero_of_heaven | 16-05-08 | 15:14

Ik vind dat er meer voorlichting op scholen moet komen ... domme naieve meisjes moeten dan op de gevaren van gemengde huwelijken worden gewezen ....

Kwatz | 16-05-08 | 15:07

Ach waar maken we ons druk om.
Ik neem aan dat die uitkering na drie maanden wel gestopt wordt als hij niet teruig is.
Drie maanden vakantie is wel riant. welke werknemer krijgt dat?

spinoza | 16-05-08 | 14:51

Zum Kotzen!!
Ik sluit me ook aan bij John Heuvelings. Ik neem even aan dat de uitkering PER DIRECT is stopgezet??

increment | 16-05-08 | 14:39

haha.. zit net dat stuk te lezen.. ze willen nu gaan controleren of er wellicht meer ten onrechte wordt uitgekeerd.. alsof we nog niet weten dat dat gebeurd.. sukkeltjes.
Maar goed.. 1000 euro per maand incasseren om de hele dag met je pik te spelen.. klinkt leuk!

Claude Jacque | 16-05-08 | 14:35

thenummer | 16-05-08 | 14:23<br />
Je hebt gelijk. Maar de kroost van een hakbar, nog een hakbar of gedupeerde moeder vind ik half nog niet zo erg als dat al ons belastinggeld over de balk gesmeten wordt.

Eagle_Eye | 16-05-08 | 14:31

Doe-eens-rustig | 16-05-08 | 14:25: zonder geenstijl zou iedereen deze uwv actie inderdaad snel vergeten.

LoL @ Sévèke | 16-05-08 | 14:27

Hallo, dit is echt de engine niet! Hele volks-stammen krijgen zo onze belastingcentjes naar binnen geschoven. Als dit soort instanties een buitenlandse naam zien is alles OK, ze zijn namelijk als de dood voor discriminatie en overbetaalde mannetjes ala Velleman! Dat je het weet! Fijn weekend allemaal!

a-thee-ist | 16-05-08 | 14:26

Ach, morgen is iedereen het weer vergeten, net als alle voorgaande soortgelijke gevallen. Nu verontwaardigd, straks aan een borrel op de bank.

Doe-eens-rustig | 16-05-08 | 14:25

Tja... heel erg triest allemaal.

Maar laat dat een (van de vele) wijze les(sen) zijn voor de domme Nederlandse wijven die zich aangetrokken voelen door dit afval uit een moslimland.

Je wordt verliefd, hij is attent en het leven lijkt zo mooi.
Dan poep je een of meerdere getinte kindjes uit van meneer Hakbarr en voor je het weet ben je mevrouw Hakbarr.
Van die lieve en atente meneer Hakbarr is nagenoeg niets meer over, j moet thuis blijven zitten bij de kids, je mag je Nederlandse vrienden en familie niet meer zien... Maar die waren toch al van je vervreemd omdat je de kant van meneer Hakbarr kiest en hem telkens een hand boven het vuige hoofd houdt. Aangzien je heel erg dom bent, zie je pas na jaaaaren in dat dit niet werkt, (als je het al in ziet, of wilt zien) en je vraagt een scheiding aan...

Meneer Hakbarr is hierdoor zeer ontstemd want scheiden is haram in zandbakkistan. Nu zijn er twee opties voor meneer Hakbarr om zijn eer te herstellen.

optie 1) je vermoordt die Nederlandse hoer en jullie kroost en begint met een geimporteerd, analfabetisch familielid.

optie 2) Je ontvoerd je koters met een stomme smoes (trapt die domme snol toch wel in) naar je vaderland/zandbak waarmee geen enkel verdrag bestaat met ons land, en je leeft lang en gelukkig met de kinderen. Terwijl moedes thuis zielig en dom zit te wezen en hoop op hulp van de (laffe) Nederlandse staat.

Dus dames, vergooi je leven niet en trap nimmer in hun glijerei.

thenummer | 16-05-08 | 14:23

-weggejorist-

brabantboer | 16-05-08 | 14:17

-weggejorist-

LoL @ Sévèke | 16-05-08 | 14:15

Wat een super ziek verhaal!!

Welke kakkerlak van het UWV is hier verantwoordelijk voor???? Zijn kop moet op het hakblok!@@

LoL @ Sévèke | 16-05-08 | 14:14

Kijk, het is heeeel simpel. Al die uwv kantoren zijn eigenlijk test-locaties van Beter Bed.

F. von Zeikhoven | 16-05-08 | 14:14

@ Bijstandskoning | 16-05-08 | 14:08 Ja graag!

F. von Zeikhoven | 16-05-08 | 14:12

Waarom hebben voornamelijk moslims toch zo'n voorkeurspositie bij het UWV, dat ze zich nooit hoeven te melden, niet hoeven te solliciteren of zelfs een herkeuring moeten ondergaan? En waarom moet de 'Hollandsche' man dat wel? (Ik bedoel hier de man die dus niet moslim is, ongeacht kleur/afkomst)

Eagle_Eye | 16-05-08 | 14:11

Tering, ik moet naar Libanon!

Bijstandskoning | 16-05-08 | 14:08

Het probleem is natuurlijk mede die Nederlandse vrouwen die zo gecharmeerd zijn van de vriendelijke, redelijke, gematigde en lieve moslim-man... En eenmaal getrouwd zich ontpopt als een mini Bin-Laden.

koerbagh ® | 16-05-08 | 14:06

Meneer is dus naar Beirut vertrokken? Een verdwaalde kogel van Hezbollah, of van een Israelische Apache doet wonderen...

de ouwe pik | 16-05-08 | 14:04

Goed he,een linkse gevoelige sociale regering,en Bos heeft inmiddels
enkele miljonairs gemaakt vanuit de scholenoppaspot.
Bos heeft de €255 die je terug ontvang als je geen kosten maak
bij je zorgverzekeraar,afgeschaft,en €150.eigen risico ingevoerd.
Tot die €150.betaald je zelf medicijnen,enzv, daarna wordt het vergoed.
het betekend dat het €405=extra per jaar per persoon meer kost.
Als je dan die slapernde 2e kamer met het geld ziet smijten,ga je broek af.
Vandaar ik naar wegen zoek om ook te gaan stelen.

opiejopie | 16-05-08 | 14:03

Wat zal die man elke maand lachen als hij z'n bankafschrift weer krijgt...

Blake Bier | 16-05-08 | 14:02

Niks aan de hand hoor, dames heren reaguurders. Want dat gaat de semi-overheid gewoon terugvorderen. En als hij dan niet op tijd met de centjes over de brug komt, komen er incasso-kosten bij. Dat zal hem leren!

F. von Zeikhoven | 16-05-08 | 14:01

Pandora
Ja hoor Pandora, als ik ga rekenen drie maanden vanaf mei 2007 tot aan nu , zit ik toch echt op een paar maandjes meer vakantie dan dat die baard weg mocht.
Ben ooit werkeloos geweest en kwam een dag te laat er achter dat ik een afspraak met die knurften van het UWV had.
Helaas had ik geen rozenkranje in mn hand en tevens geen baard, dus mijn uitkering werd per direct gestopt .
Als je je taak als uitkerende instantie niet aan kan moet je er niet aan beginnen. Google maar een btje op het wonderbaarlijke instituut UWV en check het beleid van sommige afdelingen.

Tip voor UWV: eis de kinderen terug en laat die kamelen neuqert aub dat geld houden als een soort van optiefpremie.

hero_of_heaven | 16-05-08 | 14:00

JWT!

Drinkie | 16-05-08 | 13:59

+1 voor man.

Teen | 16-05-08 | 13:56

@ Pandora | 16-05-08 | 13:48
15.000 man lijkt me meer dan genoeg om deze barbaar ertussenuit te vissen.

gimiller | 16-05-08 | 13:56

@Superior Bastard | 16-05-08 | 13:53 addon
"En ik moet me aan de regels houden want anders word het een zootje"

Leopold | 16-05-08 | 13:55

"Ik kan er ook niets aan doen mijnheer, zo zijn nu eenmaal de regels"

Superior Bastard | 16-05-08 | 13:53

Heuvelings: „Ik vraag me af: wat heeft de wethouder er aan gedaan?”. Neits dus... Guess what? Niemand doet iets bij de PvdA...

Leopold | 16-05-08 | 13:52

daar gaan onze centen
*zucht*

vinny-diablo | 16-05-08 | 13:51

Het UWV
Denkt met u mee!

Zuster01 | 16-05-08 | 13:48

Hou een sop met UWV bashen. De politie had die gast in z'n kraag moeten grijpen. Daar is UWV toch niet voor? Er wordt daar door meer dan 15.000 mensen gewerkt aan de sociale zekerheid. Dat gaat om vele honderduizenden uitkering per maand. Moeten ze dan óók nog in de gaten gaan houden wat iedereen op z'n kerfstok heeft? Lijkt me niet.

Pandora | 16-05-08 | 13:48

Ho, sindsdien ruim 11000, dus vanaf 2005, dat is net 300 euro per maand, daar kan Sharon Dijksma 2 kinderen niet voor laten opvangen, dus belastingtechnisch gezien is het een goede deal.

hekkesluiter | 16-05-08 | 13:47

schande
en de hardwerkende nederlander moet het weer betalen
zullen de kids blij mee zijn
ik heb het met de kinderen te doen
libanees, liberaal, vrijdsberoving oooow pvda

pacha | 16-05-08 | 13:44

Tja beetje dom he?!
Moet je de kindertjes of zelf een paspoortje geven of zorgen dat ze er bij jou op staan en niet bij je Libaneese mannetje.
Zonder paspoort waren ze niet ver gekomen.
Dit is gewoon vragen om problemen.

cyberbabe | 16-05-08 | 13:41

Moslims verwennen is algemeen beleid van de overheid. Daar past dit prima in.

Sinar | 16-05-08 | 13:41

Bijstandskoning krijgt ook al jaren ten onrechte een uitkering. Da's net zo erg.

zooishettoch | 16-05-08 | 13:39

(n)Iemand het lef om hier een cartoontje van te maken?

cbrdrivert | 16-05-08 | 13:34

Ik wil niet vervelend doen, maar met een Libanees trouwen is ook niet erg verstandig. Als je er rekening mee houdt dat je in Libanon legaal 4 vrouwen mag trouwen, kun je er donder op zeggen dat ie er na jou nog 3 gaat halen...

gimiller | 16-05-08 | 13:33

Ach, ach, ach. Het is weer armoe troef met die (s)linkse kötzooi in NL zeg. En de NL'ers maar betalen. Driewerf schande. De verantwoordelijke ambteNAAR graag publiekelijk een gregorius nekschot geven.

Dr R. Clavan | 16-05-08 | 13:33

Onze overheid en politiek zijn juist uitstekend in het faciliteren van criminelen. Vertel eens wat nieuws. Is dit schokkend? Krakers mogen kraken, moslimjongeren mogen auto's affikken en het politiebureau molesteren en er komt een veelvloud aan honderden miljoenen om hun wijken op te knappen, ze te pamperen, er komt initiatief om discriminatie tegen te gaan (dus we mogen er niets meer over zeggen anders maakt de overheid ons kapot) en de drugshandel wordt getolereerd.

O ja, en de UWV, SVB en wat dies meer zij geeft ongewenste landgenoten en ex-landgenoten bakken geld om vooral zo te blijven als ze zijn en te blijven doen en laten wat ze al doen en laten. Gaaaap, errug ja, maar niet eens het topje van een ijsberg maar meer een zeedruppel die ooit ijs was of zo. Zou een links iemand er trouwens aanstoot aan nemen? Aan dit bericht? Dan +1!

NoMinister | 16-05-08 | 13:33

Alleen in Nederland .....

James Lastig | 16-05-08 | 13:32

Schijtvader. Schijt-UWV. Schijtoverheid. Schijtland.

whatisup? | 16-05-08 | 13:32

Niet over het geloof van de beste man beginnen anders komt Paul Venneman je halen. Voor de rest, kudtzooi. Maar dat wisten we al.

Fleauxe | 16-05-08 | 13:31

Uit het diepst van mijn hart: ik kots van deze regering en vooral het PVDA.

Service | 16-05-08 | 13:29

En wie strijkt nu de kinderbijslag eigenlijk op ?

Haloef | 16-05-08 | 13:29

Is nog maar het topje van de ijsberg m.b.t. kapitaalvlucht in ons land.
Maar verder mogen ze hier in Slotervaart nog wel 10.000 kinderen ontvoeren.

Lying Dutchman | 16-05-08 | 13:29

Moet niet gekker worden.
Wat is het budget van het UWV eigenlijk? (en waar kan ik mijn deel opeisen?)

truly amazed | 16-05-08 | 13:28

<p>Waarom worden die kinderen altijd ontvoerd naar een land met een lichtelijke andere kijk op de sameleving dan die wij in west Europa gewoon zijn.</P>
<p>Wordt weer een ministertje sturen, onderhandelen ect ect.</p>
<p>Ik wens de moeder alle sterkte toe in deze periode. En ik hoop dat ze in Den Haag de mensen van de regering allemaal lekker langzaam deaud gaan.</p>

Prof. Drs. Klavan | 16-05-08 | 13:27

Tjah, wat zou het makkelijk zijn als elke Nederlander zeg maar een uniek nummer krijgt, waarmee ze bij alle overheidsinstellingen worden ingeschreven. Zodat verschillende databanken aan elkaar gelinkt kunnen worden. Kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld belastingen, dus zowel op sociaal vlak als op fiscaal vlak...

De Jonkheer | 16-05-08 | 13:26

16 fokking euro!

porno-utopia.com | 16-05-08 | 13:25

Laat die kinderen maar daar als ik zo die fotos zie. Hem mogen ze daar opknopen.

hoodv6 | 16-05-08 | 13:25

Hij mag mijn zesling wel hebben?

Truttebol | 16-05-08 | 13:25

En Trix weet nu van niks.

vliegende knorrepot | 16-05-08 | 13:24

Wat zijn toch verschrikkelijk hard nodig:
- morele verontwaardiging
- oplettende politici en journalisten (géén politiek-correct idioten)
- een aframmeling van de bureaucratie en een grondige herziening van de misselijke machinaties van de democratie (nepotisme)

Ron de Weijze | 16-05-08 | 13:24

Topje van de ijsberg. Nu gaat het toevallig om een schrijnend geval met kinderen, maar ik vraag me af hoeveel geld er maandelijks op deze manier naar het buitenland verdwijnt.

Bovendien: de huurtoeslag (huursubsidie bestaat niet meer) die deze heer ontvangt zal wel zijn voor een flatje waarin nu mensen in onderhuur zitten.

Hodja | 16-05-08 | 13:23

45% arbeidsongeschikt, dus nog maar voor 55% in staat om kinderen te ontvoeren. Arme ziel. Die kan wel wat extra sponsoring gebruiken.
Giro 555 dan maar?

uninvited guest | 16-05-08 | 13:23

Wat een gelul! Alsof het UVW dat allemaal moet regelen. Politie en Justitie moeten als een dergelijk figuur gezocht wordt ervoor zorgen dat alle betrokken instanties een seintje krijgen.

Eikenhout | 16-05-08 | 13:22

Snappen jullie nu waarom deze regering konstant geld tekort komt en weer moet stelen van de werkenden? Dit is nog maar fractie van de werkelijke sociale voorzieningen roof.

doskabouter | 16-05-08 | 13:22

@domme Nederlandse koeien: Kap nou eens met naief zijn en trouw met een 'gewone' moslim als je dat per se wil, niet eentje met een traditionele familie ergens in het Midden-Oosten.

Dit gebeurt zo ontzettend vaak en is enorm tragisch!

Lange Neus | 16-05-08 | 13:20

terugvorderen die boel: hoeveel schapen, geiten en kamelen krijg je voor 11.000 euro?

belhamel | 16-05-08 | 13:20

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Nederland..............

das boot | 16-05-08 | 13:19

Uitvoeringsinstituut Wonderbaarlijke Verdwijningen

Zozo helemaal zelf bedacht Brusselmans?

D3fix | 16-05-08 | 13:19

crime pays.... wederom het bewijs.

DasDude | 16-05-08 | 13:18

Typisch gevalletje geoogklepte ambtenaar. Ongelofelijk dat zoiets ongestoord doorgang kan vinden.

Ari Gold | 16-05-08 | 13:18

Gelukkig hebben we de Pvda en CDA om ervoor te zorgen dat zulke dingen gewoon doorgang kunnen vinden.

ExtremeExtremist | 16-05-08 | 13:18

Dus daar gaat ons geld naar toe

proach | 16-05-08 | 13:18

Haha.. wat een verhaal. De lui weten van het UWV hebben geen idee wat ze aan het doen zijn. Mensen zijn daar gewoon nummertjes en gevallen appart bestaan niet.

iTim | 16-05-08 | 13:18

Gewoon, omdat het kan.

cram | 16-05-08 | 13:17

Mooi hè al die overheidsorganen die zo goed samenwerken!!!!

Thorin | 16-05-08 | 13:17

dit soort dingen krijg je als je het ambtelijk apparaat de hele dag linkse publieke tv laat zien.

zoalshetis | 16-05-08 | 13:17

Laten we Officier van Justitie Paul Velleman erop af sturen. Die weet van doorpakken!

Annonico | 16-05-08 | 13:17

UWV is zieker dan de mensen die ze keuren..

jeroener | 16-05-08 | 13:17

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl