Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zeg meisje (2)

Lekker roze...De Nationale Recherche heeft geen strafbaar materiaal aangetroffen op het MeisjesForum, de online ontmoetingsplaats voor pedo’s. De Christenen hadden Donner van Justitie gevraagd de site uit de lucht te halen. Dit tot woede van onze kindervrienden. "Misbruik is schadelijk, maar niet elke vorm van seksueel contact is misbruik", aldus Norbert de Jonge, founding father van het Meisjesforum. Volgens hem is er een hetze jegens pedofielen aan de gang. "Op het internet hebben pedofielen tenminste nog een platform, verder luistert er niemand naar ons." Donner geeft De Jonge nu gelijk. Volgens de bewindsman is er geen reden om de boel op zwart te gooien, omdat er geen strafbare zaken zijn gevonden. De minister van Justitie betreurt het wel dat het internet veel materiaal bevat dat niet geschikt is voor kinderen. Zuig pik met twee handen, veel spuug en geen tanden…

Reaguursels

Inloggen

with him ^

we zijn bezig het forum aan het dood spammen,

help ons!

teenvijl | 31-03-06 | 16:34

nou bat girl, ik heb eens op de link geklikt van zembla die hier ergens in voorkomt over pedofilie en pedosexuelen.
Ik durf eerlijk te zeggen; ik heb erbij zitten huilen! Ik heb gezien hoe een kerel een baby van 8 MAANDEN verkracht!!!!
Tja, dat kind heeft niet gezegd dat ze niet wil! Is het dan goed? ze heeft alleen GEHUILD!!! Ik kon er niet van in slaap komen, het ging maar door me heen. Toen ik vanmorgen wakker werd, was dat het eerste wat door me heen speelde.
Je kunt zeggen wat je wilt, maar mensen die zoiets doen verdienen geen behandeling, die verdienen de doodstraf!

swilleke_b | 31-03-06 | 11:47

Marth, bijna had je me ziedend. Bijna.

(18:06) Binnen een paar regels.
"Je kan iemand anders masturberen hoor. Masturbatie komt uit het Latijn en betekent vrij vertaald: 'met de hand verkrachten".
?
In de Nederlandse taal gebruiken we het woord zelfbevrediging voor de betekenis van masturbatie, zoals afgesproken middels het woordenboek ~ auto-erotiek, soloseks, onanie.

Volgens jouw definitie zijn we in één klap klaar met je vrijvertaalde pleidooi:
een kind masturberen = een kind met de hand verkrachten.

Te makkelijk en nee dat bedoel je allemaal niet.

De Gravin (19:36) zegt het je nog eens:
elk betoog zet je uit tegen een dijk van verontwaardiging.
Was het zo ?natuurlijk? wat je propagandeerde, is dat nergens voor nodig.

Ps. Speur voor mijn part het hele universum af voor erkenning.
Ga bijvooorbeeld naar de maan.

Kudtkip | 30-03-06 | 20:45

Een shot Haldol per 3 maanden zal wel volstaan aangevuld met een prik DepoProvera (prikpil voor vrouwen). Bijwerking van DepoProvera bij mannen (onder andere) is borstvorming. Als je je gezichtje bij een befaamd plastisch chirurg laat bijwerken tot een aardig Lolitakopje en je trekt een meisjesjurkje aan dan zullen je vrienden op het forum je maar wat graag aan je trekken helpen.

Lizart777 | 30-03-06 | 19:51

marth 30-03-06 @ 12:50
Je bewoordingen zijn uiterst beledigend voor homofielen. Het is lariekoek wat je schrijft. Jij probeert jouw eigen pedofile gevoelens goed te praten door sexueel anders geaarden valselijk van pedofiele gevoelens te beschuldigen. Dat vind ik uiterst zwak en niet correct.
Het is niet te geloven hoeveel onzin je uitkraamt het lijkt wel of je gehersenspoeld bent.
Hou maar op Marth. Wil je nog advies? Zoek hulp.

Gravin v Kippenbouth | 30-03-06 | 19:36

tussen ik en wel moet ken staan.

Lizart777 | 30-03-06 | 19:33

Dus:je zegt dan tegen dat kind: 'nee dat doen ouders niet met hun kinderen maar ik wel een meneer die dat allemaal met je wil doen via het pedeauxforum? Vat ik het nu goed samen?

Lizart777 | 30-03-06 | 19:18

lekker luchtig verhaal marth.

neuzel | 30-03-06 | 18:16

Marga Reiniers: Ik vind het heel gewoon, heerlijk die blote lijfjes. Ze kruipen bij je in bed en Jan en ik slapen bloot. Ze kruipen bij je in bed ja dat vinden ze heerlijk om dan lekker tegen je aan te gaan liggen. En dat vind ik ook heel lekker. Dan heeft Jan een ochtenderectie en dan zegt jeetje wat is die groot en dan kruipt Daan [5 jaar] boven op m'n rug en Daan dat is helemaal zo'n lijfelijk; dus die stapt dan het bed uit; z'n pyjamaatje uit want bloot dat is nog veel lekkerder. Dus dan klimt die als een aapje in z'n blootje op mijn blote rug. Ja ik vind dat heerlijk. En ze gaan mee onder de douche en dan hangen ze aan die piemel en Daantje die wil baby spelen en dan wil die aan de borst drinken, zo groot als die is. En dan heb ik zoiets, dat gaat op een gegeven moment wel over, dat zal die heus niet meer doen als die achttien is. Dus daar maak ik me niet zoveel zorgen over. [...] Wij leren onze kinderen dat seks neuken is en als je nou heel veel van elkaar houdt dan wordt je piemeltje stijf, dan eitjes en zaadjes en de hele reutemeteut. Dus kinderen vragen dan op een gegeven moment als dat zo lekker is mag ik dat dan eens proberen? Dat herinner ik me nog. Dat mijn oudste zoon die toen zeven was dat ook eens een keer vroeg. En dat ik zei nee joh dat doen kinderen niet met hun ouders, zei ik toen spontaan.
einde citaat -
Seksualiteit, lichamelijkheid zou normaal moeten zijn i.p.v. dat men zo beladen over seksualiteit en intimiteit doet. Nu leven we in een angstcultuur en datis niet nodig en seksuele onderdrukking leidt ook nog eens tot meer geweld (zie Prescott). Kijk om je heen en je ziet dat dit klopt.

marth | 30-03-06 | 18:12

(Marga Reiniers, moeder van één dochter en twee zonen; van de Rutgers-stichting): ''Knuffelen jullie je kinderen wel eens bij de geslachtsdelen? Want ik herinner me zelf dat ik het zeker deed toen ze baby waren. Ik vind het ook heel belangrijk om het te doen hè. Want als je het niet doet, dan denk ik dat nou wat jij (= Gerard Roelofs, seksuoloog) ook vertelde, dan hebben ze een stukje aan hun lijf wat er niet bij hoort. Wat dus niet van hen is. Maar aan de andere kant vind ik dat als dat je heel veel moeite kost om het te doen, dat je het beter kan laten. Maar ik heb het zelf altijd wel gedaan.''

marth | 30-03-06 | 18:08

@Kudtkip Je kan iemand anders masturberen hoor. Masturbatie komt uit het Latijn en betekent vrij vertaald: 'met de hand verkrachten'. Men dacht veelal in het verleden niet zo positief over masturbatie. Dat jij met het Nederlandse 'zelfbevrediging' aankomt en mij vervolgens wijst op een paradox is te belachelijk voor woorden. Jij mag mij niet en uit haat verdraai je alles om alles wat ik zeg belachelijk te kunnen maken. En ik ben geen actieve pedoseksueel. Waar haal je deze onzin vandaan? Tussen de regels door gelezen, ja maar jij kunt niet lezen, dat is al meerdere keren gebleken. Je houdt er niet van persoonlijk te worden maar je doet het toch. Jij wilt gewoon dat mensen met een controversiële mening worden opgesloten, zedenpolitie moet bij mij thuis komen vind jij. Ik strijdt wel degelijk voor zowel pedo- als kinderrechten. Ondanks jouw beweringen van niet maar kan jij weten wat ik denk soms? Jij bent juist de egoïst hier. Jij bepaalt dat kinderen en jongeren seksueel onderdrukt moeten worden. Ik wil ze de vrijheid geven. Je hebt zelf een seksueel probleem. Denk maar eens in: een marsmannetje komt op aarde: ziet dat een volwassene een kutje streelt van een klein meisje. Kutje wordt nat en meisje krijgt een orgasme. (alles werkt al namelijk) Deze praktijken deed men soms eeuwen en in sommige 'primitieve' culturen nog steeds. Marsmannetje leest wetenschappelijk onderzoek maar vindt nergens dat dit en andere handelingen zonder dwang schadelijk is tenzij men er later hysterisch over doet. Dus hij denkt: dit is iets normaals maar nee de volwassene is ziek, moet in het gevang, medicatie, behandeling, uitstoting. Mensen doen er hysterisch over, jawel hysterisch! Het marsmannetje vlucht maar weer naar Mars en gelijk heeft ie.

marth | 30-03-06 | 18:06

Die pedeaux zijn net Jehova's getuigen. Ze hebben op alles een antwoord. Ze hebben er hun beroep van gemaakt om alles goed te praten en het zo te draaien dat het in hun voordeel uitpakt. Een vent van 50 die in contact wil komen met meisjes van 10 jaar. En dan moet ik geloven dat hij alleen sprookjes wil voorlezen terwijl ze bij hem op schoot moet zitten en dat zijn handjes niet afdwalen naar plekken waar hij niks te zoeken heeft? Alles is onschuldig? Ze doen niks waar het kind niet aan toe is? Waarom is er dan zoveel stiekemigheid rondom jullie doen en laten als het allemaal best het daglicht kan velen? Wat moet ik er gewoon aan vinden dat een viezerik van 50 nu misschien vrijwilliger in een speeltuin is waar hij meisjes op de wip tilt en kun kapotte knietjes tongzoent?

Lizart777 | 30-03-06 | 17:58

Nee, maar wel van martijn.org. :lol:

pedarast | 30-03-06 | 17:09

@ marth

je bent toch niet die vent van marthijn.nl ?

Plee-rol | 30-03-06 | 16:38

kan een van jullie of wij allemaal er niet voor zorgen dat die site op zwart gaat.... dit is zo'n moment waarop ddos toegestaan is zeg maar....... wat een vieze eikels handmatig castreren zeg ik

Frankos | 30-03-06 | 13:40

Werderom woest ben ik van je motieven, Marth.

Kinderemancipatie? Nee, je strijdt voor pédo-emancipatie: opdat dat net zo geaccepteerd wordt als homosexualiteit. De extremiteiten die je ten tonele voert, maken je een griezelig figuur.
Daarbij, de omkering die je maakt, zoals het als een beperking beschouwen van volwassenen dat ze louter op meerderjarigen vallen, is te eng voor woorden ? een beperking?

Of anderszijds dé oplossing voor jeugdproblematieken zien in fysieke begegeningen van sexuele aard. Zoals reeds opgemerkt door Neuzel en de Gravin weerspiegelen jouw ideën louter je eigen voorkeuren, die ver voorbij gaan aan de belangen van een kind.

Dan deze nog: masturberen van een kind? Pardon?! Nog een paradox ook: zelfbevrediging betreft namelijk het eigen lichaam.

Ik houd er niet van om al te persoonlijk te worden, maar één ding Marth. Je broer is schizofreen, jij bent een pedo. Er moet iets ernstig mis zijn in het genetisch materiaal van je familie. Kun je in feite weining aan doen.
Maar doordat je tussen de regels door inmiddels voldoende blijk hebt gegeven geen passieve pedo te zijn, zou het me niks verbazen als je een dezer dagen bezoek krijgt. Van de zedenpolitie.

En anders is deze wens de vader van mijn gedachten.

Kudtkip | 30-03-06 | 13:24

@pedarast: klopt ook. Nee doe mij maar deze tijd. Lees de regels maar eens terug.

vind gewoon pedofielen ontzettend ziek en ja lobotomie is wel zo`n snelle ingreep. Hoef je ook niet te castereren, wel water geven nog mmzzzz.... wil de maatschappij ook niet op kosten jagen.... lastige kwestie wat we met pedo`s aanmoeten. Idee de nijlpaarden krijgen binnenkort ook lentekriebels.... weten ze zelf eens wat ze een ander aandoen.

Eddo | 30-03-06 | 13:17

@gravin Hoezo heeft homoseksualiteit niks met pedofilie te maken? Zowel homo's als hetero's vallen naast 16+ veelal op 16-. En aangezien homo's een strijd hebben geleverd is die beweging gemiddeld ruimdenkender en weten ze hoe de onderdrukking door de meerderheid werkt. Hieronder een stuk van Tielman (zeer actief in de homobeweging en Henk Krol van de Gay Krant). En zeggen dat Van Manen interessant wilde doen; hij heeft dit op verschillende plaatsen gezegd. Jij ontkent alles wat niet in jouw straatje past en noemt dus iedereen daarmee een leugenaar die ooit een positieve ervaring had als kind met een volwassene. Tielman wilde ook seks met een volwassene (zie onder). Ook hij is een leugenaar? Hij legt uit waarom de homobeweging het wel voor pedofielen moet opnemen. En man/jongen seks valt onder homoseksualiteit daar in het begrip geen leeftijden zitten maar alleen het geslacht. Reve zei altijd dat alleen volwassen homoseksualiteit legaal was en hij heeft daarin gelijk.
-
Door Rob Tielman (ex-voorzitter Humanistisch Verbond)
-
Uitgaande van het zelfbeschikkingsrecht is het niet belangrijk tussen wie er seks plaatsvindt maar of alle betrokkenen daar in vrijheid voor gekozen hebben. Uit wetenschappelijk onderzoek weten we dat de meeste meisjes die met oudere mannen seks hebben gehad het gevoel hebben dat zij daar niet in vrijheid voor gekozen hadden. Bij jongens die met oudere mannen seks hebben gehad was dat omgekeerd: zij hadden in meerderheid wel het gevoel daar in vrijheid voor gekozen te hebben. Seksuele contacten tussen jongens en meisjes enerzijds en oudere vrouwen anderzijds werden vrijwel niet gevonden.
-
Dit verschil in ervaringen tussen jongens en meisjes verklaart in hoge mate het verschil in opvatting tussen de homobeweging en de vrouwenbeweging inzake pedoseksualiteit. Als de discussie hierover emotioneel verloopt, is zij ook meestal niet oplosbaar. Wat voor de ene kant een bevrijding is van anti-seksuele onderdrukking, is voor de andere kant een oplegging van ongewenste seksualiteit. Er is alleen in redelijkheid uit te komen als alle betrokkenen het zelfbeschikkingsbeginsel als uitgangspunt aanvaarden.
-
Als opgroeiende jongens (of meisjes) zich seksueel aangetrokken voelen tot oudere mannen (of vrouwen) dan is er vanuit de zelfbeschikking geredeneerd geen enkele reden om dat af te keuren. Aangezien ik mijzelf als jongere tot oudere mannen aangetrokken voelde, weet ik hoe belangrijk het is als ook deze jongeren ruimte tot verkenning van hun seksualiteit kunnen krijgen. Het ergert me dat veel discussie over pedoseksualiteit zich alleen beperken tot het perspectief van de ouderen: dat gebeurt al veel te veel in onze samenleving. Centraal moeten de rechten en de vrijheden van de jongeren staan. Homoseksuele jongeren (en de ouderen die met hen contacten hebben) mogen niet uit homoland gestoten worden zolang in overeenstemming met het zelfbeschikkingsrecht gedacht en gehandeld wordt.
-
Toen homoland nog niet bestond, werd het beeld dat van homo's leefde, gemaakt door heteroseksuelen. Dat beeld kwam grofweg neer op de oude kinderlokker die zich aan jongetjes vergreep. Een grote verworvenheid van de homobeweging is dat dit beeld vervangen is door een imago dat dichter bij de werkelijkheid ligt. Er dreigen nu twee gevaren. Het eerste is dat vele homo's zeggen: er is geen homobeweging meer nodig want er is geen discriminatie meer. Zelfs al zou dit waar zijn, dan leidt het wegvallen van een homobeweging er onherroepelijk toe dat de beeldvorming inzake homoseksualiteit weer in handen van hetero's komt. Dat is het gevolg van het mechanisme dat mensen die aan vooroordelen beantwoorden worden opgemerkt, en degenen die de vooroordelen zouden kunnen doorbreken niet.
-
Het tweede gevaar is dat de homobeweging in haar angst om de verkregen maatschappelijke erkenning te verliezen de pedo's overboord gooit. Het is goed om te beseffen dat na de pedo's de sm zal volgen, degenen die anonieme seks hebben, degenen die van pornografie houden, en degenen die niet netjes getrouwd in een monogame relatie leven, zodat homoland uiteindelijk zal zijn teruggebracht tot degenen die zich volledig aan de hetero-cultuur hebben aangepast. Was dat wat ons voor ogen stond toen wij aan de bevrijding uit de hetero-onderdrukking begonnen?
-
bron: Artikel 'Waar ligt homoland?' door Rob Tielman (ex-voorzitter Humanistisch Verbond); Gay Krant 246; 22 januari 1994
- Henk Krol:
Maar de overheid heeft nogal eens snel de neiging, en mensen ook; die hebben snel de neiging om zondebokken aan te wijzen en daar moet je altijd heel voorzichtig mee zijn. [...]
-
Ja, ik maak maar één onderscheid: vrijwillig, niet vrijwillig. Dat is het enige onderscheid. En dat geldt voor homoseksualiteit, voor pedoseksualiteit, voor heteroseksualiteit. Als iets gebeurt op vrijwillige basis dan heb ik geen enkel probleem. Als één van de twee onder dwang iets moet doen, ik ben tegen dwang. Dat is het enige wat voor mij telt. En de rest vind ik absoluut allemaal kunstmatige grenzen. [...]
-
Ja, doe er iets aan. Daarom zeg ik ook we zijn een beetje op de terugweg. Enkele jaren geleden had je die mensen (zichtbare pedofielen) wel, die hun nek uitstaken; die zichtbaar waren. Die zelfs zo ver kwamen dat ze in de Eerste Kamer zaten. Zorg dat je binnen je eigen groep weer mensen hebt die een voorbeeldfunctie kunnen vervullen; dat lijkt me heel wijs. [...]
-
Twee mensen die seks met elkaar hebben moeten daar allebei mee instemmen. Ik denk niet in termen van kind, vrouw, man, oud, jong. Voorwaarde bij het hebben van seks is dat beiden ermee instemmen.
-
bron: Henk Krol (hoofdredacteur Gay Krant) in een interview met MARTIJN; www.martijn.org/info/OK90_2.html; 2004

marth | 30-03-06 | 12:50

aan degene die vinden dat er niets misdadigs gebeurt op dat forum (ook aan ons cda/vvd/d66 kabinet dus).

=> aanzetten tot,. (verkrachting, mishandeling etc. )
=> verspreiden van illegaal materiaal door middel van linken naar pagina's waar links naar kinderporno staat en uitleg over zoektermen in google die kinderporno opleveren.
=> uitwisselen van adressen van fora die toegang kunnen geven tot wat darker materiaal,

frozenhenk | 30-03-06 | 12:45

Op het forum kun je je inmiddels niet meer registreren. Zijn ze de boel aan het versleutelen?Alle reacties van mensen die het niet normaal vinden worden eraf gehaald. Geen argumenten meer? Voelen de mensen zich daar nu nog meer slachtoffer en worden ze er moe van het steeds uit te leggen?

Lizart777 | 30-03-06 | 12:37

Wat ik ermee wil zeggen is dat er op het meisjesforum niks gebeurt wat verboden is of schadelijk is voor de maatschappij. Eigenlijk gebeurt er ongeveer hetzelfde als in de hulpverlening met die groepsgesprekken. Oke men kan op eigen initiatief dingen doen wat niet mag, wat vaak bij de hulpverlening ook zou kunnen. Je veranderd eigenlijk niks ook niet het kleinste beetje aan die kinderverkrachtingen door forums als het meisjesforum te gaan verbieden. De kans zit er zelfs in dat het juist nog erger wordt omdat men dan nog moeilijker weet om te gaan met de gevoelens die ze hebben. Ik denk dat sinds het bezitten van kinderporno vervolgt wordt het er alleen maar erger op is geworden, dan dat het heeft geholpen. Ik wil daar niet mee zeggen dat je dan alles zou moeten toestaan, maar wel dat je moet werken op de juiste plek en op de juiste manier.
.
Op het meisjesforum zal je niet snel iets strafbaars aantreffen en het verbieden zou er eerder voor zorgen dat members hun hel ergens anders zoeken en dat ze inderdaad op die dubieuze chats terecht komen waar zoiezo niemand zich op zou hebben. Maarja het is nooit goed. Eerst wordt er gezegt dat we niet alles zo snikie moeten doen en dan treden we meer naar buiten en dan is het ook niet goed en wordt er gepoogd onze mond te snoeren.

pedarast | 30-03-06 | 11:41

@pedarast "Er zullen dus inderdaad pedo's zijn die steeds verder gaan in hun denken en doen en anderen doen dit weer niet. Het is ook niet zo dat als je pedo bent je op steeds jonger gaat vallen/fantaseren." => je spreekt jezelf tegen.
"Dan snap ik niet waarom men zich dan ineens zo druk overmaakt" => ik zou het ook niet weten. jou uitleggen waarom en waarover mensen zich plotseling druk maken heeft geen zin. verspilde moeite.

neuzel | 30-03-06 | 11:22

Zoals alle mensen zijn ook alle pedo's verschillend. Er zullen dus inderdaad pedo's zijn die steeds verder gaan in hun denken en doen en anderen doen dit weer niet. Het is ook niet zo dat als je pedo bent je op steeds jonger gaat vallen/fantaseren. Je gaat zeker niet op een forum wat zo openbaar is er achter een versleuteling maken. Als je zoiets dergelijks doet dan zorg je wel dat het weg is van de vele ogen en moeilijker te vinden is en moeilijker is op te komen, waarbij je de leden ook nog goed kan screnen. Je gaat al zeker niet als administrator je identiteit geven als je er een versleuteling achter zou zetten, want dan ben je wel heel erg makkelijk te pakken
.
Voor zover ik weet is dit het eerste Nederlandse pedoforum voor mensen die op meisjes vallen, maar ik weet zeker dat de Engelstaligen veel langer bestaan. Als je al weet dat er vele pedoforums voor mensen die op jongens vallen in het nederlands al meer dan 5 jaar bestaan en in het Engels zelfs meer dan 10 jaar bestaan. Dan snap ik niet waarom men zich dan ineens zo druk overmaakt, alsof het nog nooit bestaan heeft en dat het steeds gekker wordt, terwijl het al tijden zo is.

pedarast | 30-03-06 | 11:12

Die wok neem ik mee als ik weet waar de vriendelijke meneer met die lekkere douchelotion woont!

Lizart777 | 30-03-06 | 10:50

Hebben jullie een paar weken geleden de documentaire gezien op België? Mannen die begonnen met zich op te geilen met foto's van kids en op geheime fora aan hun spullen konden komen? Veel van die pedeaux zieden toch ook dat het op een gegeven moment niet meer voldeed.
Er waren ook gedeeltelijk onherkenbare beelden te zien van een baby van 8 maanden die werd verkracht door zo'n stuk genetisch afval. Schijnt dat het gebeurt met nog jongere baby's. Moet ik dan genuanceerd gaan denken en begrip hebben en blij zijn met hun forum? Ze kunnen nu wel zeggen: interesse in meisjes van 10 maar wie weet gaat dat vervelen op den duur en is zes jaar spannender of 3 jaar of een peutertje van anderhalf en daarna....
Zitten ze daar op hun versleutelde fora. Dit openbare forum kan best een dekmantel zijn voor de schunniger en gevaarlijke praktijken. Oi, Lizart is heel boos!

Lizart777 | 30-03-06 | 10:46

@pedarast ja, dat heeft iedereen. en niet alleen in de badkamer. iedereen heeft er ook altijd een op zak.

neuzel | 30-03-06 | 10:42

lijkt wel alsof iedereen in zo'n geval ook gelijk een gietijzeren wok bij de hand heeft. Heeft iedereen zo'n ding in de badkamer hangen ofzo?

pedarast | 30-03-06 | 10:39

Onder het kopje Lisa Vragen of Lisa's vraagjes stelt een man dat als zijn dochter van negen met een man van beneden de 22 jaar thuis zou komen, dus zeg 20 jaar, dan zou hij er geen probleem mee hebben.
Neem jij je kind drie dagen eerder mee op vakantie en je hebt geen zin om die hele papieren rompslomp die daar omheen hangt plus het lullen met een schoolhoofd die helemaal uit zijn dak gaat omdat je het vraagt, dan heb je kans op een leerplichtambtenaar op je stoep.
Maar ga je op een leuk forum praten over wat je wel en niet vindt kunnen op seksueel gebied met je kind van negen, dan kraait er geen haan naar. Moeten we begrip hebben. En die mensen hebben allemaal volledig zeggenschap over hun kind! Beetje vreemd. Als iemand wenst te douchren met mijn dochter van negen dan heb ik maar een antwoord.... mijn gietijzeren wok voluit in het kruis van de pedeau! Waag het niet!

Lizart777 | 30-03-06 | 10:32

@Eddo, zo dachten de Nazi's ook over groepen die hun wat minder bevielen. Jammer voor je he dat je niet in 1940 leefde met je ideeën.

pedarast | 30-03-06 | 10:14

@brullio maar gelukkig is nederland geen amerika. een kind van 12 kan niet uit vrije wil bepalen dat het plezierig is om te worden gepenetreerd (opengescheurd) door een bevrediging voor zijn lust zoekende pedo, als het kind dat nog nooit heeft meegemaakt. na die eerste keer is het kind en de vrije wil verpest.

neuzel | 30-03-06 | 10:06

Als die pedo`s een platform hebben is dit een uitgelezen kans om ze in een hinderlaag te lokken... men een stel slaggraage honkballers en andere bezorgde Nederlander die vinden dat pedo`s een bedreigde diersoort moeten worden. Misschien dat we die pedo`s kunnen onderbrengen in een Amerikaans reservaat, met een hek eromheen, Abu Graib. De omstandigheden zijn er mensonteerend, dus ik zie er geen bezwaar in om daar pedo`s op te sluiten.

Als pedo`s weten dat de kans groot is dat ze via internet alleen maar knokploegen tegen het lijf lopen, zullen ze dat soort praktijken hopenlijk staken.

@BatGirl Er is 1 optie die ik aanbeveel voor dat soort volk en dat is lobotomie. Ik weet dat mensen tegen dierproeven zijn , dus wat weerlet ons veelplegende pedo`s op te sporen en die daarvoor in te zetten. Is dit erg ziek? Ja, dat is het zeker. Maarja, hoe ziek is een kinderverkrachter?

Eddo | 30-03-06 | 10:05

kijk eens marth, nog zomaar een paar reacties van mensen die wat plannen hebben met pedo's. jemig zeg, dat is niet mis he? overigens had ik net de verkeerde link geplaatst. Japan, daar waar alle .. sorry.. vele moeders hun zonen leren ejaculeren. daar heb je dus niks aan. in sambia en nog wat andere landen kun je volgens jou volgens goed gebruik jongens van 12 wel hun mondje volspuiten om het sperma over te bregen om van de jongen een echte man te maken. probeer eens of ze daar behoefte hebben aan jouw normale ideeen. flinke jongen zijn hoor!

neuzel | 30-03-06 | 10:00

@ swilleke
Als je had gelezen, had je gezien dat ik de rechten en vrijheid van het kind voorop stel. Ik wil absoluut niet dat oudere mensen sexuele contacten met kinderen aangaan. Kinderen moeten daarvoor eerlijk worden gewaarschuwd en beschermd. Geen twijfel.
Maar, degenen die deze sexuele afwijking hebben, zijn wel nog mensen. Hoe je er ook tegen aan kijkt, en hebben recht op zorg / behandeling. Ik ben voorstander van chemische / mechanische castratie, maar fysiek aframmelen of doodschieten ben ik wel ontzettend tegen. Gewoon, omdat het inhumaan is.
Je mag denken dat ik niet spoor, maar durf wel verder te kijken dan je eigen neus lang is.

BatGirl | 30-03-06 | 09:46

in amerika is het in sommige staten verboden om homosex te hebben voor je 21e. Daaronder ben je minderjarig. Het komt voor dat 2 jongens van 20 allebei de bak ingaan wegens 'pedofilie', het seks hebben met minderjarigen. Daarna worden ze in de bak verkracht/vermoord, want tja, pedos moet je slaan, nietwaar? mooi hoor!

verkrachting is niet mooi. Vrijwillige, plezierige seks kan niet strafbaar zijn.

en ja, de profeet neukte ook graag kleine meisjes.... de helft van de geyle teksten op de website kwamen direct uit de koran, bijvoorbeeld: 'waarom neem je geen klein meisje, waarmee je lekker kan spelen, en zij met jou, in plaats van een dik wijf wat goed kan baren' of 'toen ik negen was moest ik van mijn moeder op zijn schoot komen zitten, mijn familie verliet de kamer, en hij consumeerde het huwelijk' of 'toen ik zes was geylde de profeet al op me, eerst mocht het niet van mijn vader, maar de profeet dreigde anders zijn kop af te zagen, en toen mocht het wel' 'aisha, allag will be pleeeeases with her!' bijvoorbeeld.. hele kuddes pedos trekken zich af op de koran :)

Brullio | 30-03-06 | 09:44

Ik heb dit eens zitten lezen en ik schrik hier erg van. Mafkezen als die truus van harold en batgirl weten niet waar ze over praten.
Weet batgirl wel zeker dat ze in een psychiatrische inrichting heeft gewerkt en niet bewoont?? Zeg, batgirl en truusvanharold, jullie hebben zeker zelf geen kinderen, en dan toch zeker geen dochters. Als ik maar merk dat een smeerlap ook maar enigzins iets probeerd bij mijn dochter van 9 jaar of mijn zoon van 10 jaar (want dat zijn ook slachtoffers) zal hij het niet overleven!
Ik heb mijn dochter ook wel eens gefilmd terwijl ze, samen met een vriendinnetje aan het dansen was op muziek van K3, je moet er toch niet aan denken dat een of andere smeerlap zich daarop zit af te trekken? Laat je nakijken meid!!!

swilleke_b | 30-03-06 | 09:29

@Farth (typfoutje he) "Ieder mens heeft seksuele gevolens en de meeste vallen daarbij ook op minderjarigen, veelal naast het vallen op meerderjarigen. Maar men beperkt zichzelf hier enorm in. Maar ja, dat is de bekrompen hetero- monogame - anti-lust- en pleziergevoels-opvoeding." ook kinderen hebben seksuele gevoelens en vinden het over het algemeen best ok om die gevoelens uitsluitend met leeftijdsgenootjes uit te wisselen. ouders weten daar overigens heel goed mee om te gaan. de anti-lust opvoeding waar jij het over hebt, is waarschijnlijk je eigen opvoeding geweest. jonge kinderen hebben handjes van ouderen niet nodig en al zeker niet die van jou bij het verkennen en ontdekken van de wereld en de normale onderlinge seksuele contacten tussen mensen. waar het allemaal op neer komt, is dat pedofielen behoefte hebben aan kinderen, maar kinderen geen behoefte hebben aan pedofielen en hun ouders al helemaal niet, ondanks dat jij ons dat wil doen geloven ter rechtvaardiging van je eigen gedrag. geloof wat je wilt, maar de rol die je jezelf graag wilt toedichten kent deze maatschappij niet. je bent in dat opzicht van de kindervriend hier dus geheel overbodig, een bijproduct, restafval van deze maatschappij, marth. maar dat weet je zelf gelukkig ook wel. de oplossing heb je inderdaad zelf in huis: www.nl.lastminute.com/site/reizen/ vluchten/section_index_country.html?country=Japan

neuzel | 30-03-06 | 09:22

Weer een tiepies geval van bescherm de dader en jammer voor de rest......

__NN__ | 30-03-06 | 09:14

marth 29-03-06 @ 23:33
Jij hebt wel een heel vreemd en ziek beeld van deze wereld zeg....

Gravin v Kippenbouth | 30-03-06 | 00:01

pedarast 29-03-06 @ 14:56 serieus
pedarast 29-03-06 @ 19:06 serieus
pedarast 29-03-06 @ 20:24 grappig
pedarast 29-03-06 @ 23:17 grappig
pedarast 29-03-06 @ 23:22 grappig
pedarast 29-03-06 @ 23:23 twijfelgeval
pedarast 29-03-06 @ 23:43 serieus
Geslaagd?

Het ging mij niet zo zeer om jouw posts in dit topic, maar om jouw reaguursles in het algemeen als het om dit onderwerp gaat. (Nee, die ga ik niet bij elkaar copy-pasten ;-))

Dömper | 29-03-06 | 23:51

marth 29-03-06 @ 23:07
Hans van Manen heeft ooit uit handen van het COC een prijs in ontvangst mogen nemen voor zover ik weet.
Wat hij op 11 jarige leeftijd allemaal dacht weet ik niet. Aangezien we hier geen gedachtenpolitie hebben, komen we niet veel verder.
Wellicht wilde Hans van Manen zich interessanter voordoen in het betreffende interview dan dat hij was. Mogelijk bracht hij dit naar voren als verklaring voor zijn sexuele geaardheid. Komt wel vaker voor.
Hans van Manen mag dan wel homofiel zijn, maar homofilie heeft geen flikker te maken met pedofilie.
Nogmaals Marth, pedofilie is niet normaal. Het is een ernstige sexuele afwijking.

Gravin v Kippenbouth | 29-03-06 | 23:49

@Dömper, eigenlijk wel. Tenzij je natuurlijk de serieuze posts van de minder serieuze posts kan onderscheiden.

pedarast | 29-03-06 | 23:43

Bij deze toelichting op mijn vorige post: het is fictief, nep fake kortom bestaat niet! gelieve niet te serieus nemen.

rainier | 29-03-06 | 23:40

@rainier Dit is strafbaar. Een 0900-lijn die net doet alsof ze minderjarig zijn mag niet. Ook al zet (of zeg) je dat er expliciet bij. De vrijheid van meningsuiting is in veel landen deels afgeschaft en beetje bij beetje schaft men meer af totdat er een fascistenstaat over is. Dit ter info op jouw 'grap'.

marth | 29-03-06 | 23:33

Hallo! Ik ben leuke man van 53 jaar grijs haar en blauwe ogen. Ik werk als vrijwilliger in een kinderdag verblijf en mijn hobbys zijn speeltuinen bezoeken en nickelodeon kijken. Ik zoek ruimdenkend meisje van ongeveer 10 jaar om gezellige dingen mee te doen and maybe more......

Wil jij reageren op deze spannende date?

sms: 'kind aan' naar 0900 PEDO (0900-7336)

rainier | 29-03-06 | 23:30

@padarast Ach jij zag er vroeger als jongetje ook leuker uit.
- Voor de mensen die hier wat van gaan denken: heb onlangs wat jeugdfoto's gezien; geen relatie mee gehad.

marth | 29-03-06 | 23:25

@pedarast
Ik deed een poging, stom he?

Dömper | 29-03-06 | 23:24

@Dömper, nam je me serieus dan?

pedarast | 29-03-06 | 23:23

@Marth, ja maar niet door jou. Jij bent mij al veel te oud. :P

pedarast | 29-03-06 | 23:22

Nee pedarast, hoezo vraag je dat? Wil je opgesloten en misbruikt worden :)

marth | 29-03-06 | 23:19

@pedarast
Mooi, jou hoeven we ook niet meer serieus te nemen.

Dömper | 29-03-06 | 23:18

@Marth, heb jij een kelder? Die heb ik nog nooit eerder in je huis gezien.

pedarast | 29-03-06 | 23:17

*gruwelt met grote gruwelen*

Dömper | 29-03-06 | 23:13

@ Domper Nee ik keek naar mijn held: een reportage over Gerard Reve en op het eind nog een liedje van mijn heldin de Zangeres Zonder Naam. Alleen Fortuyn ontbrak aan de uitzending (zojuist op Ned. 1).

marth | 29-03-06 | 23:11

@ Gravin Kinderen worden niet opgewonden van volwassenen?
- 'Sexueel was hij ook vroeg rijp. ''Op mijn 11e probeerde ik op de kermis volwassen mannen te verleiden. Een onschuldig bloemetje ben ik nooit geweest''.'
-
bron: Interview met Hans van Manen (choreograaf en homosexueel) door Hugo Camps; Elsevier, 11 juni 2005
-
En zo zijn er vele voorbeelden.

marth | 29-03-06 | 23:07

\_________________________/ nog een bakje voor neuzel.

Helaas heeft psychiatrische behandeling weinig zin in het geval van pedofilie.
Deze gevoelens zijn niet te onderdrukken.
Bij ernstige zedendelicten is (vrijwillige) chemische castratie een optie. Hiervoor worden cyproteronacetaat (Androcur) of een LH-RH antagonist zoals Decapeptyl gebruikt.
Bah. Laat ik maar een wijntje gaan pakken.

Gravin v Kippenbouth | 29-03-06 | 22:51

*gruwelt bij het idee van marth in de kelder*
Volgens mij ligt z'n breedband er uit of hij is weer onder z'n "gelijken" op het MeisjesForum.

Dömper | 29-03-06 | 22:36

*veegt mond af*
het moet een kelder zijn. met breedband. tjeezis.
het gaat weer, dank.

neuzel | 29-03-06 | 22:32

*neemt dank in ontvangst en geeft neuzel een handdoek*
Gaat het een beetje?

Dömper | 29-03-06 | 22:29

*bedankt Domper*
het is een psychiater Marth.

neuzel | 29-03-06 | 22:27

marth zit volgens mij in z'n kelder

Dömper | 29-03-06 | 22:27

het is kots Marth.

neuzel | 29-03-06 | 22:25

*geeft neuzel een badkuip*
Ik denk dat een psychiater meer zin heeft voor marth.

Dömper | 29-03-06 | 22:24

*shit, het blijft maar komen, doe eens een emmer*

neuzel | 29-03-06 | 22:23

@Marth er zijn hele goede psychologen hiervoor. je hebt hulp nodig en dat vinden wij helemaal niet erg. we willen je graag helpen.
*zo, mag ik nu even een bakje*

neuzel | 29-03-06 | 22:21

marth 29-03-06 @ 21:51
Volwassen heterosexuelen en homosexuelen moeten zelf beslissen wat ze doen.
Hetgeen ik hierboven schrijf is niet bedoelt om Pedofielen "zwart te maken", dat doen jullie namelijk zelf. Pedofilie (in de breedste zin) is een psychoseksuele stoornis. Het is niet de doorsnee heterosexueel die afwijkend gedrag vertoond in de opvoeding van zijn of haar kind, maar de pedofiel die een kind misbruikt zit fout.
Marth, jij wordt namelijk sexueel opgewonden van kinderen, maar kinderen worden niet sexueel opgewonden van jou. en daar zit hem nou net het verschil.
Zolang pedofielen hun eigen gedrag niet als "afwijkend" zien en dus geen ziekteninzicht hebben en gewoon hun gang kunnen gaan, is de hele discussie hierover eigenlijk een beetje zinloos. Dat Donner al die smerigheid ook nog eens tolereert, vind ik ronduit schofterig.

Gravin v Kippenbouth | 29-03-06 | 22:17

Het is heel simpel,pedofielen eerst castreren en dan doodknuppelen.
Dan is het probleem heel snel opgelost.En hoeven we er ook niet heel lang over te discussieren.

razi aquab | 29-03-06 | 22:11

nou marth@21.35, nou marth, ik heb even heel rustig gelezen wat jij hier probeert te verkondigen. ik denk dat vrijwel iedereen hier naar omstandigheden redelijk rustig reageert bij de gedachte om op het eigen kind te gaan liggen en met de eigen genitalien de genitalien van het kind te bewrijven om het te leren masturberen onder het "genot" van spontaan harder wordende tepels. dat vinden wij, althans dat vind ik niet echt normaal. en dat is geen hysterische reactie. en dan heb ik het nog niet eens over de situatie dat een ander dan de eigen ouder het kind even gaat leren masturberen. probeer je shit niet te verkopen, het gaat je nl. nogal slecht af.

neuzel | 29-03-06 | 22:08

@marth
Goh, wat een argumentatie, maar om even jouw vergelijking te gebruiken:
Oran·je·ge·voel (het ~)
1 gevoel van verbondenheid met het huis van Oranje en met Nederland
voet·bal1 (de ~ (m.))
1 veerkrachtige bal die met de voet voortgeschopt wordt
voet·bal2 (het ~)
1 balsport voor twee ploegen waarbij de bal met de voeten wordt gespeeld

Wat heeft dit met pedofilie te maken?

Dömper | 29-03-06 | 21:55

@ Domper: Voetbal heeft niks met oranjegevoel te maken of met supporters want de definitie zal vast zijn: elf mensen die achter en bal aanhollen en doelpunten willen scoren.
@ Gravin huppelepup Ik denk niet uitsluitend aan mijzelf. Dat is en verzinsel van de mensen om pedofielen zwart te maken. Vreemd dat hetero's wel goed zijn maar alle pedo's per definitie niet. En mensen laten kinderen altijd vrij zegt men, maar men zorgt tevens dat ze niet te veel kennis en ervaring opdoen op seksueel gebied. Internet is gevaarlijk en moet men reguleren: lees censureren. Late seksuele voorlichting die ook gebaseerd is op onthouding. Kinderen die seksspelletjes doen op schoolplein: meteen deskundigen en politie erbij halen... En ik ben geen pedofiel want die bestaan niet. Ieder mens heeft seksuele gevolens en de meeste vallen daarbij ook op minderjarigen, veelal naast het vallen op meerderjarigen. Maar men beperkt zichzelf hier enorm in. Maar ja, dat is de bekrompen hetero- monogame - anti-lust- en pleziergevoels-opvoeding.

marth | 29-03-06 | 21:51

marth 29-03-06 @ 21:30
Ik geloof niet dat ik degene ben die mijn kind afschermt van sex. Als 2 jonge kinderen samen in bad zitten en met belangstelling naar elkaar kijken of aanraken is daar niets mis mee. Daar doe ik niet "spastisch" over. Echter, wanneer een volwassene sexueel getinte spelletjes gaat doen met een kind, dan ligt dan anders. Een kind van 3 jaar vraagt namelijk niet aan een volwassene "wil je me even vingeren", of "wil je me even aftrekken".
Jouw oplossing Marth, hoef ik niet. Sterker nog, ik wil met jouw manier van denken niets te maken hebben. Je voert drogredenen aan. Jij doet het namelijk niet om het kind te plezieren, maar uitsluitend voor jezelf. Jij wilt aan je trekken komen, ten koste van (andermans!) kind. Jij bent de pedofiel, het kind is jouw slachtoffer.
Geen enkel jong kind is fysiek klaar om gepenetreerd te worden door een (volwassen) mannenpenis. Ik vind het gewoon ontzettend misdadig en ziek.

Gravin v Kippenbouth | 29-03-06 | 21:42

@marth
"Dit heeft ALLES met pedofilie te maken!"
Nee dus:
pe·do·fi·lie (de ~ (v.))
1 overheersende neiging tot geslachtsomgang met kinderen

Dömper | 29-03-06 | 21:39

De oorlog tegen de jeugd is gaande: niet mogen blowen, niet mogen roken, geen alcohol mogen kopen, niet in een kroeg bier drinken, volstoppen met anti-depressiva en met middelstjes om ze kalm te houden. Harder straffen, meer opvoedkampen, jeugd-tbs, opvanghuizen, jeugdzorg. In plaats van ze liefdevol te behandelen en op gelijke hoogte met ze te communiceren. Triest zoals het nu gaat. Jingeren op school zijn een nummer, de leiding denkt vooral aan de goede naam van de school. Heeft geen tijd om leerlingen te leren kennen. Wordt afgeschoven op een schoolpsycholoog die niet te persoonlijk mag worden. Wie is hier nou verkeerd bezig? Dit heeft ALLES met pedofilie te maken!

marth | 29-03-06 | 21:35

@marth
In de kelder zeker.

Dömper | 29-03-06 | 21:34

@ J.S. Bach Juist ik wil dat een kind een kind blijft. Van jou moet het kind kapot worden gemaakt zodat het een onspontane, meegaande, niet nadenkende volwassenen wordt. Dat is het cruciale verschil in denken tussen pedofielen en niet-pedofielen. Seks is het middel om ze af te schermen en ze door volwassenen te laten indoctrineren en afstopmen. Zie ook vrouwen in onze cultuur vroeger en in moslimlanden nu nog steeds.
- En die persoon over besnijdenis: dat doet pijn, is verminking, is mishandeling omdat seks laten pijn doet of omdat men nimmer kan genieten et cetera. Ik zeg niet dat alles in andere culturen goed is ik zeg alleen dat masturbatie geen trauma;s opleveren wanneer de omgeving niet hysterisch erop reageert. Dit blijkt uit meerder onderzoeken. En het is zo logisch als de pest.
- Ik vind het omgaan met kinderen belangrijker dan seks maar seks is het middel om de jeugd te onderdrukken, de jeugd die maar gaat blowen, roken, snuiven, drinken, vechten. En men weet steeds minder raad met de jeugd. De oplossing heb ik in huis.

marth | 29-03-06 | 21:30

@J.S. Bach
We zijn rond: castreren in Casteren.

Dömper | 29-03-06 | 21:28

Helemaal eens met Chucky 15.39. Een dwaling om dit niet aan te pakken.

apollonia | 29-03-06 | 21:28

@Dömper:
Jeetje, daar zeg je met zowat! Dit is inderdaad ook erg pijnlijk, maar van een andere orde. Een soort psychische castratie........;-)

J.S. Bach | 29-03-06 | 21:25

En dat laatste moet natuurlijk castreren zijn.

J.S. Bach | 29-03-06 | 21:18

In het interview dat Marth aanhaalt spreekt men over de "seksuele emancipatie van kinderen".
Het is toch gvd godsgeklaagd zeg...... laat een kind toch een kind zijn.
Het bovenstaande interview is allemaal wishfull thinking c.a. geneuzel van een stel al dan niet latente pedo's. Met de meest smerige drogredenen proberen ze hun ziekelijke gedrag nog goed te praten ook.
Er is maar 1 remedie. Casteren.

J.S. Bach | 29-03-06 | 21:16

Voor alle pedo's onder u:
Jullie kunnen gratis de grond of de oven in, zorg ik persoonlijk voor.

de uitvaartverzorgst | 29-03-06 | 21:10

En dan leven we ook nog in zo'n land waar dit soort "beesten" hulp krijgen na het begaan van deze ranzigheid, want met gevangenisstraf helpen we ze niet. Jezus, hier word ik nu echt pisnijdig om.One-Way-Ticket-Bangkok-Hilton.

de uitvaartverzorgst | 29-03-06 | 21:08

@de uitvaartverzorgst
"stenigen" met ijsblokjes

Dömper | 29-03-06 | 21:06

Ik zou graag eens zo'n vuile pedo onder de grond willen stoppen of in een de oven van het crematorium -levend dan wel hè?- Godver, ik zou die gore vuillakken niet eens dood in het mortuarium willen hebben, hup, meteen levend begraven of in de oven, hoppa!!.

de uitvaartverzorgst | 29-03-06 | 21:04

marth 29-03-06 @ 20:07
En hier doen we het niet zo.
Pedofielen hebben gewoon met hun poten van kinderen af te blijven.
Pedofilie is uiterst crimineel.
Een kind is weerloos en moet kost wat het kost beschermd worden tegen dit soort zieke geesten.
Degene die het in zijn hoofd haalt om ooit iets met mijn kind uit te halen, krijgt 2 sai's tussen zijn ribben.

J.S. Bach | 29-03-06 | 20:59

@marth 29-03-06 @ 17:56

'@ zeurders Ik ben nimmer opgenomen geweest in Endegeest te Oegstgeest, wel mijn broer die schizofreen is. Geen valse roddels verspreiden a.u.b.'

goed, sorry voor de roddels dan, hij lijkt verdomd veel op je.

Zeurders | 29-03-06 | 20:55

@vander F 29-03-06 @ 20:32
Ik vrees dat marth die culturen hier naar toe wil halen.

Dömper | 29-03-06 | 20:42

@marth
Waarom haal je er van dit soort extreem vergezochte sexuele gewoontes bij?
Dat slaat nergens op?
Tenzij je van plan bent naar die streken te emigreren.

vander F | 29-03-06 | 20:32

Je kan natuurlijk ook ff je eclips-brilletje pakken voor je naar het meisjesforum gaat kijken, dat scheelt denk ik een hoop. Het ziet er dan in elk geval niet meer zo roze. :P

pedarast | 29-03-06 | 20:24

@marth 29-03-06 @ 20:07
Voor elk onderzoek is er wel een tegenonderzoek die het tegendeel bewijst.
Ik ben (gelukkig) niet thuis in deze materie, dus zal ik het hierbij moeten laten.

Dömper | 29-03-06 | 20:23

@marth 29-03-06 @ 20:07,
In Noord oost Afrika worden bij vrouwen de clitoris, en schaamlippen weggesneden.
in andere gevallen wordt de vagina dichtgenaaid met catus naalden.

In orthodox joodse relaties raken man en vrouw elkaar niet aan, de vrouw wordt met een laken bedekt met een gat voor de geslachtsdelen om de daad te kunnen volbrengen..

vander F | 29-03-06 | 20:23

@ mercy Vanwaar die agressie? De meeste pedofielen onthouden zich van seksuele contacten met minderjarigen maar pleiten voor kinderemancipatie.
En ik ben van mening dat mensen die zo anti-seksualiteit zijn hun kinderen verkeerd opvoeden, namelijk met een taboe op seksualiteit. En dit doet men al eeuwen helaas. Waarom zouden we nu in een situatie zijn beland dat we wel normaal over seksualiteit doen?
- -----
Jackie Carver (interviewster): Waarom is er zo'n hysterie rond pedofilie tegenwoordig?
-
Dik Brummel (voorzitter NVSH): Dat is een hele mooie vraag, daar kun je een heel boek over schrijven. Ik zou dat niet in één zin kunnen zeggen. Ik denk ? misschien is dat het meest originele wat je tot nu toe gehoord hebt ? daar is de NVSH ook voor ? ik denk dat de seksuele emancipatie van kinderen begonnen is. En net zoals er in Zuid-Afrika pas apartheidswetten kwamen toen de zwarte bevolking voor haar rechten begon op te komen ? dat is pas in 1948, dat die wetten daar komen ? dat betekent niet dat er voor die tijd geen apartheid was, maar dat de heersende macht zich bedreigd voelde door nieuwe opvattingen over gelijkheid van mensen en emancipatie van mensen. Dus de zedenwetgeving en de collectieve paniek hebben er iets mee te maken dat er misschien een proces begint ? evolutionair gesproken dan, daar moet je aan een wat langere tijd denken, in termen van vijftig of honderd jaar ? waarbij, voor het eerst misschien, de seksualiteit van kinderen misschien zal emanciperen.
-
bron: Uit de Radio-uitzending van de MVS (Amsterdamse homozender); 2001
-
Japanse moeders masturberen hun jonge kinderen zodat ze rustig kunnen inslapen en/of omdat het goed is voor hun welzijn. De gemiddelde Japanse moeder slaapt en baadt met haar kinderen tot in de puberteit of zolang de kinderen dit willen. Veel Japanse moeders leren hun zoon masturberen en helpen hem om zijn eerste ejaculatie te krijgen. Dit vindt plaats op een manier vergelijkbaar met de zindelijkheidstraining. De kinderen slapen overigens niet alleen in bed met hun moeder, maar ook met vader of met de grootouders, en soms hebben volwassenen seks waar de kinderen bij zijn. Uit één studie kwam naar voren dat in meer dan 20% van de gevallen dochters van 16 jaar of ouder nog steeds met hun vader in bed sliepen.
-
Ook bij de aboriginals spelen volwassenen een heel actieve rol in de seksuele ontwikkeling van kinderen. Moeders masturberen hun kinderen door ontspannen op ze te gaan liggen en met hun vagina over de genitaliën van hun kind te wrijven. De vader stimuleert oraal de genitaliën van de kinderen op een speelse wijze. Zowel de kinderen als de ouders schijnen dit als zeer plezierig te ervaren. Zo observeerde Hippler in 1978 dat moeders tijdens het masturberen van hun kinderen opgewonden begonnen te glimlachen en dat hun tepels steeds harder werden. Al ver voor de puberteit hebben de kinderen geslachtsgemeenschap, of ander seksueel contact, met leeftijdgenoten en met ouderen. Bij een aantal stammen is de coïtus voor meisjes de eerste jaren na hun menarche (eerste ongesteldheid) verboden, hiervoor en hierna is ze vrij in het hebben van geslachtsgemeenschap.
-
De Sambia is een volk dat leeft in Papoea Nieuw-Guinea. Bij dit volk is er een zeer strikte scheiding tussen de seksen. Een jongen leeft tot zijn zesde jaar bij zijn moeder in de vrouwenwereld, daarna wordt hij naar de mannenwereld overgebracht. De jongen moet nog man worden, en dit zal hij pas zijn als hij sperma heeft. Sperma wordt volgens de Sambia niet door het eigen lichaam aangemaakt. Het sperma krijgt de jongen van een andere oudere jongen en wel via orale seks, in gewoon Nederlands door te pijpen. Dit laatste blijft hij doen tot zijn twaalfde jaar, waarna hij de rol van de oudere jongen overneemt. Op zijn twintigste treedt hij in het huwelijk en vanaf dat moment zijn alle homoseksuele contacten verboden. De Marind Anim, een ander volk uit Papoea Nieuw-Guinea, kennen een gelijksoortige opvoeding van de jongen. Een verschil is dat het sperma van de oudere jongen via anale seks wordt doorgegeven aan de jongere jongen.
-
bron: Uit het artikel 'Wat weten we van kinderen?' door Willem van Veen; De Nieuwe Sekstant (uitgave NVSH); nr. 1; maart 2006

marth | 29-03-06 | 20:07

Ik wordt een beetje misselijk van die website.... de wereld loopt vol zieke mensen..... laat ik het nooit merken dat ee man met zijn poten aan één van mij minderjarige dochters zou komen want dan geloof ik dat ik niet meer voor mezelf insta. Ik zou zijn handen en zin l*l eraf hakken, twee vliegen in één klap!

Rest In Privacy | 29-03-06 | 19:51

al mijn reacties op meisjesforum worden verwijderd :S ze hebben er niks tegen in te brengen

teenvijl | 29-03-06 | 18:52

Alhoewel ik bij die site (althans veel plaatjes daarop) (playtoymagazine.com) wel mijn bedenkingen heb. Ben niet preuts maar om erotische foto's te maken voor commerciële doeleinden: ik vraag me af of deze omstandigheden wel deugen.

marth | 29-03-06 | 18:43

@Ham Ach, dan heb je playtoymagazine.com nog niet gezien. Daar zitten duizenden Girl Lovers.

marth | 29-03-06 | 18:37

Gadver ik moest meteen een tijltje pakken. dat dit gewoon wordt toegestaan is al helemaal ziek.

Ham | 29-03-06 | 18:27

Wat is dit voor een site!!!!!! Te ziek voor woorden en dat kan dus zomaar in ons knollen landje. Welke computer expert zet uit maatschappelijk belang deze "hoe hersenspoel ik jonge meisjes.nl" even op ZWART.

Runnershigh | 29-03-06 | 18:17

gelijk ff geregistreerd op het meisjesforum. Lekker hoor..

dommedodo | 29-03-06 | 18:00

@ zeurders Ik ben nimmer opgenomen geweest in Endegeest te Oegstgeest, wel mijn broer die schizofreen is. Geen valse roddels verspreiden a.u.b.
-
Mensen die menen dat het masturberen van een kind door een volwassene schadelijk is zijn seksgestoorden.

marth | 29-03-06 | 17:56

Ze moeten die pedo's echt voor het vuurpeleton zetten en afknalle. Nederland is echt een mietje op het gebied van straffen. Voor een moord soms niet eens 10 jaar!? Je vermoord toch iemand? Daarom zeg ik, pedo's en (serie)moordenaars, levenslang opsluiten die zooi!

Vage.donder | 29-03-06 | 17:34

@NielsAchterberg 29-03-06 @ 17:09

Inhoudelijk discussieren is lastig, of niet?

Ragnarok | 29-03-06 | 17:20

-weggejorist-

NielsAchterberg | 29-03-06 | 17:16

@Murdockyoufool 29-03-06 @ 17:01

We hebben het hier over grenzen welke door de maatschappij vastgesteld zijn. Het nadeel van grenzen stellen is dat deze altijd overschreden worden.
De maatschappij bepaald dus zowel voor het kind als voor de volwassene de grens. Nu kun je beginnen over het feit wat dan misbruik is en wat niet. Dat er kinderen onder de 16 sex hebben is een feit. Met elkaar en ik zie het probleem niet als een kind van iets onder die leeftijd uit eigen vrij wil wat met een volwassenen doet, maar de mening is geheel afhankelijk van de volwassenheid van het kind. Misbruik is het als het niet uit vrije wil gaat, maar dat is een term die ook voor gedrag van volwassenen onderling geld.

Ragnarok | 29-03-06 | 17:14

Gatverdamme pedo's . Afschieten die handel!!

drol3 | 29-03-06 | 17:09

-edit damn, woensdagmiddag kleuterklassen vrij ofseau?-

NielsAchterberg | 29-03-06 | 17:09

@Murdockyoufool 29-03-06 @ 16:47

Zoals Flathead ook zegt is de jongen van 19 die het met een meisje van 13 doet dus wel in overtreding. Veurts zal de rechter je heus niet aanpakken als je als 18-jarige ligt te vozen met je 17-jarige vriendin. 't gaat om meerderjarig v.s. minderjarig en dan met name bij opvallend grote leeftijdsverschillen.
Goed stuk overigens van wijlen Pimp Voortuin, m.u.v. de laatste alinea. Hierin verwoordt hij de visie van Brongersma (pedoseks onder voorwaarwaarden toestaan) zonder daar kritisch op te zijn. Brongersma -ook PvdA :-)- ging in zijn tijd geheel voorbij aan het feit dat kinderen geen goed beoordelingsvermogen hebben voor wat goed en fout is en dat pas achteraf weten. Vandaar: kind en sex is altijd fout. Pedo's kunnen dus niet streng genoeg gestraft worden aangezien behandeling niet werkt.

LJBrinkhorst | 29-03-06 | 17:04

@Flathead 29-03-06 @ 16:49

Dat kan kloppen, maar als bijv. de moeder van een 15-jarig meisje aangifte heeft gedaan omdat haar dochter (vrijwillig) naar bed is geweest met haar 18-jarige vriend, oordeelt de rechter waarschijnlijk anders.

@Ragnarok 29-03-06 @ 16:49 en @Quacka 29-03-06 @ 16:43

Ben het eens met Fortuyn als het gaat om die genetische bepaling. Ben het absoluut oneens met z'n verhaal over Brongersma. Natuurlijk kunnen kinderen seksueel opgewonden zijn, maar daar mag je als volwassene nooit misbruik van maken. Echt weer zo'n opvatting van een jaren 60-mafkees.

Murdockyoufool | 29-03-06 | 17:01

@Quacka 29-03-06 @ 16:43

Uiterst reeele benadering van de problematiek.

Ragnarok | 29-03-06 | 16:49

Murdockyoufool

De wet zegt in dit opzicht wel dat 'bijslaap van een minderjarige tot de leeftijd van 16 jaar bij de wet verboden is' Ik citeer het niet letterlijk, maar dat had ik nog ergens paraat. erger is dat ik het zo ongeveer uit m`n hoofd weet. :-(

Flathead | 29-03-06 | 16:49

@LJBrinkhorst 29-03-06 @ 16:34

De wet is ook niet zaligmakend, excellentie. Wetten zijn richtlijnen en de rechter bekijkt per geval of en hoeveel straf iemand verdient. Natuurlijk kan een jongen van 19 seks hebben met een volledig ontwikkeld meisje van 13. Het kan gebeuren dat ze erg spijt krijgt en aangifte doet van verkrachting. De rechter houdt dan toch rekening met de eventuele aanwezigheid van geestelijke en fysieke dwang, het gedrag van het meisje, wat er voorafging aan de vermeende verkrachting etc. Gelukkig maar, anders zou een jongen van achttien die neukt met zijn vriendin van zeventien ook gestraft moeten worden.

Murdockyoufool | 29-03-06 | 16:47

30-10-1999 - © Elsevier/Pim Fortuyn

Het onderwerp pedofilie is niet van de krantenpagina's te slaan. Na Dutroux in België heeft Nederland zo zijn eigen affaires, rijp en groen. Van moord tot het elkaar seksueel betasten van kinderen onderling.

Toen ik jong was, viel dat laatste onder het hoofdstuk 'doktertje spelen'. Geen moeder die daar een woord aan vuil maakte. Wij hadden een groot huis met een zolder en gingen daar met vriendjes en vriendinnetjes op spelen, en als vanzelf ontaardde dat in doktertje spelen. Als het te stil werd, kwam mijn moeder snel met een dienblad vol glazen ranja binnenlopen. Zij deed dan of ze niets zag. Ons spel ging daarvan op een natuurlijke wijze over op iets anders.

Sedert de kolonisatie van de wereld van het kind door volwassenen zijn dergelijke eenvoudige oplossingen nog zelden voorhanden. Het valt onmiddellijk onder het hoofdstuk ongeoorloofde en ongewenste intimiteiten, en voordat de kinderen het doorhebben, is er een stoet van gogen die zich over hen ontfermt. Daardoor wordt iets wat geen probleem was - het ontdekken van de wereld van de andere sekse - ineens een levensgroot probleem. En als die kinderen ergens van getraumatiseerd zouden kunnen raken, is het wel van deze bespottelijke aandacht en zorg om niets.

Inmiddels houdt ook de premier zich met dit gewichtige vraagstuk bezig, weliswaar niet uit eigen beweging, maar toch. En dan gaat het vooral over pedoseks: seksuele aandacht van een volwassene voor en handelingen met een kind, jongetje of meisje. Al snel komt daar tegenwoordig justitie aan te pas, en als het kan worden aangetoond, verdwijnt de desbetreffende volwassene voor een tijdje in de lik.

Pedofilie is net als hetero- of homoseksualiteit. Het is iets dat in de genen zit, je kunt er dus weinig of niets aan en tegen doen, je bent wie je bent. De sociale context doet er nauwelijks toe, vroeg of laat komt de neiging onweerstaanbaar naar boven. Het is net zomin als hetero- of homoseksualiteit te genezen. De kans op herhaling is dus levensgroot aanwezig. Daar wringt precies de schoen. Tijdens en na het verblijf in de lik wordt de pedofiel er weliswaar op gewezen dat dit niet kan en dat hij of zij zich moet zien te beheersen, maar ja het zijn mensen als u en ik. Dus 100 procent zekerheid dat de pedofiel niet in herhaling valt, is niet te geven.

In Amerika hebben ze daar, als zo vaak, iets op gevonden. De naam van de dader wordt, na terugkeer in de maatschappij, bekendgemaakt in de buurt waar hij gaat wonen opdat de ouders zijn gewaarschuwd en ze hun kroost bij deze mogelijke recidivist weg kunnen houden. Barbaarse toestanden natuurlijk, maar het werkt, en in Amerika draaien ze hun hand niet om voor de strafrechtelijke vervolging van een jongetje van elf jaar dat het broekje van zijn zusje omlaag heeft getrokken en zijn beklede kruis tegen haar ontblote bipsje heeft aangedrukt. Dit alles op basis van een getuigenis van een buurvrouw, foei toch!

Inmiddels is het niet meer nodig dat de autoriteiten de naam van de dader aan de buurt bekendmaken, internet bewijst zijn moderne diensten, de ouders kunnen het zelf. In geval van verhuizing van de dader is ook dat karwei via internet zo gepiept. Goed voorbeeld doet goed volgen, dus is er nu ook in Nederland het burgerinitiatief om veroordeelde pedofielen op het internet te zetten. Een moderne schandpaal!

In reactie op een aantal uit de hand gelopen affaires denkt de minister van Justitie nu na over mogelijke vormen van begeleiding van pedofielen die hun straf hebben uitgezeten. Gedacht wordt aan de inschakeling van de wijkagent en verplichte begeleiding door de reclassering. Maar ja, de minister ziet de eisen om meer geld al op zijn bordje liggen, en dus zal er wel niks van komen. Dat het land maar weinig veroordeelde pedofielen telt, zal op politie en reclassering weinig indruk maken, zij kunnen deze taak er onmogelijk bij doen, zo gaat dat hier.

Intussen verzet de premier zich krachtig tegen de publieke schandpaal van internet, maar hij kan daar ten eerste helemaal niets aan doen - het medium is terecht vrij - en ten tweede staat hij met lege handen, daar van begeleiding van de gestrafte pedofiel geen sprake kan zijn in verband met de kosten. Het gezonde verstand zal zegevieren en de bewoners zullen het via dit publieke meldsysteem zelf wel oplossen. Verschrikkelijk, maar waar!

De rechtsfilosoof en pedofiel Brongersma, jarenlang senator voor de PvdA, heeft zijn leven lang gestreden voor begrip voor de pedofiele medemens. Hij begon daar onverschrokken aan na het uitzitten van een gevangenisstraf voor ongewenste intimiteiten met een minderjarige. De desbetreffende minderjarige had het helemaal niet ongewenst gevonden, maar justitie oordeelde in de jaren vijftig anders.

In de jaren zestig en zeventig kreeg Brongersma langzaam maar zeker voet aan de grond. Na de uitvinding van de pil was er de bevrijding van de seks. Homoseks werd geaccepteerd, en waarom zou dan - onder de strikte voorwaarde dat het kind het wil en dat het niet wordt gedwongen - pedoseks niet zijn toegestaan? Dit verlichte standpunt is inmiddels verlaten en onder invloed van de gogen is het kind neergezet als geheel en al vrij van seksuele lusten, in elk geval tegenover volwassenen.

We zijn ver verwijderd van het begrip dat Brongersma trachtte te kweken, overigens tot schade van onszelf, want alles wat bespreekbaar is, is in beginsel ook beheersbaar, moet u maar denken!

Quacka | 29-03-06 | 16:43

@CyberKookie 29-03-06 @ 16:22

toch is het bij beide belangrijk dat de zaak gekaniliseerd is en blijft. Uit welke hoek de weerstand in de maatschappij komt doet er niet toe. Bij beide is de weerstand substantieel aanwezig, en beide vallen buiten de grenzen die de maatschappij gesteld heeft. Ik heb ik mijn bedenkingen over het feit of het alleen links is dat rechts lastig valt, maar dat is een andere discussie.

Ragnarok | 29-03-06 | 16:34

Murdockyoufool 29-03-06 @ 15:49

Mo en Achmed zorgden er anders wel voor dat de Goddelijke Kale aan zijn gerief kwam, maar dit geheel terzijde.
De huidige grenzen die moreel en strafrechtelijk aan sex met minderjarigen worden gesteld, zijn hoogst arbitrair. Een jongen van 19 die het met een meisje van 13 doet, mag dat? Een jongen van 18 die het doet met een meisje van 15, mag dat? Een jongen van pakweg 22 die zich laat rijden door een schooladministratrice van 48 jaar, mag dat? Voor kinderen beneden die 16 die 'het' met wederzijdse overeenstemming met elkaar doen, lijkt me een corrigerend gesprek het meest op zijn plaats. Bij een ongelijkwaardige sexuele relatie tussen een volwassene en een minderjarige wordt het al snel politiewerk. En terecht.

LJBrinkhorst | 29-03-06 | 16:34

@CumGranoSalis 29-03-06 @ 16:14

Ziekelijke moordenaar of niet, daar wil ik van af zijn. Het punt wat ik probeer te maken: pedoseksualiteit is vaak een genetische bepaalde voorkeur die maatschappelijk onacceptabel is. Er werd hier ergens net gezegd dat je niets kunt ondernemen als pedo's niets doen. Zo zit het helaas. Zo lang ze kijke kijke nie kope is er niets aan de hand. Maar ik kan me niet voorstellen dat het daar bij de meeste pedo's bij blijft. Streng straffen dus en in de gaten blijven houden.

Murdockyoufool | 29-03-06 | 16:24

@ Ragnarok 29-03-06 @ 16:01

Dat zie je fout, pedofilie accepteerd niemand, Rechtse politieke stromingen worden alleen door Links lastig gevallen en om zeep geholpen. Dat links graag denkt dat ze namens het hele Nederlandse volk te werk gaan is een andere zaak.

CyberKookie | 29-03-06 | 16:22

@ vraagstaart
Ja, links en denken durf ik prima in 1 zin neer te zetten. Rechts en denken ook. De VVD heeft een goed doordacht programma. Niet mijn visie, maar dat mag gelukkig in dit land.
Net zoals een linkse visie.

Het zou fijn zijn als je inhoudelijk inging op de discussie. Of je links (en er is al een wezenlijk verschil tussen PvdA, GL en SP) nou verafschuwt of niet.

ik kreeg bijvoorbeeld laatst een flyer van Jong rechts (Michiel z'n kaalkopjes van onder de 30) waarin als grootste misstand in onze maatschappij het verbieden van white power materiaal genoemd stond. Tja, prima, maar waar is echte politieke inhoud?

BatGirl | 29-03-06 | 16:16

@Murdockyoufool,

Of hij het in eerste instantie wel of niet bedoeld had, hij heeft deze meisjes vermoord.
Verder vind ik mijnheer Dutroux ook iets geheel anders dan iemand die wel eens aan sex met kinderen denkt of iemand die zich aftrekt op de wehkamp catalogus.(beide zijn in mijn ogen ook geen voorbeelden van gezond en acceptabel gedrag)
Feit blijft mijnheer Dutrouw heeft 2 minderjarige kinderen bij volle bewustzijn vermoord na deze lange tijd misbruikt te hebben wat hem in mijn ogen een ziekelijke moordenaar maakt.

CumGranoSalis | 29-03-06 | 16:14

Zitten ook een paar van die pedo-vies-peuken die net weer vrij zijn na veroordelingen. Ik vind t echt te ziek, vooral die verhaaltjes "Wat nou als een meisje je pik zomaar aanraakt op het strand", gadverdamme, doet me meetje an die sketch van Hans Teeuwen denken, dit is echt zo ranzig... maarja ff posters opslaan en je hebt meteen een mooie lijst van Nederlandse pedo's. Wat vooral ontrustend is: het zijn er ZO VEEL!!!

Pink Tronic | 29-03-06 | 16:11

@CumGranoSalis 29-03-06 @ 15:52

Ik heb me, gelukkig, nooit hoeven verdiepen in Dutroux, maar ik weet niet of je hem zonder meer een 'ziekelijke moordenaar' kunt noemen. Uit het weinige dat ik over 'm gelezen en gezien heb, blijkt dat hij niet direct de intentie had om bijvoorbeeld An en Eefje te vermoorden. Die meisjes stierven van de honger omdat meneer vast zat en zijn zogenaamde vrouw de kinderen geen eten durfde te brengen. Het ging Dutroux voornamelijk om het voorzien in zijn smerige behoeften. Pas later dacht hij na over de gevolgen. Het moorden an sich stond dus niet voorop bij Dutroux; wel zijn gevoelens voor jonge meisjes.

Murdockyoufool | 29-03-06 | 16:08

@BatGirl 29-03-06 @ 15:59 Gebruik jij "links" en "denken" in één zin? Hmmm.....

vraagstaart | 29-03-06 | 16:08


Filmpje doet 't niet :( Heb linux met mozilla ... kan dat eens verholpen worden? Jullie hebben toch kudo's now??

RusMor | 29-03-06 | 16:03

@CyberKookie 29-03-06 @ 15:55

Zowel de nieuwrecht site als deze pedosite gaan over zaken welke de maatschappij niet accepteerd. Het kanaliseren van de gevoelens en opvattingen van de beide doelgroepen heeft een groot voordeel: gekanaliseerde zaken leveren per definitie minder gevaar op dan ongekanaliseerde zaken. Je kunt de websites wel wegdoen, maar dat wat je dan niet meer ziet is er toch nog steeds. Dient volgens mij geen doel om maatschappelijk ongeaccepteerd gedrag maar te verstoppen en dan te doen alsof het niet bestaat.

Ragnarok | 29-03-06 | 16:01

Als links-denkende vind ik, hoewel ik er misschien net zoals bij dit soort dingen, me kwaad over kan maken, ze wel een bestaansrecht hebben.
Iedereen mag zijn mening uiten en er zullen genoeg mensen zijn die mij (of de partij waar ik achter sta) doodeng vinden. Dat mag ook.
De grenzen van de wet zijn de grenzen voor de maatschappij, denk ik dan.
En je ziet ook, zoals het onder cordon sanitaire vallende Vlaams Belang, dat zo'n beweging groeit door het taboe/verbod erop. Dat voorkom ik liever, eerlijk is eerlijk.

BatGirl | 29-03-06 | 15:59

Pedofilie blijft een moeilijk onderwerp. Zolang de pedofiel niet aan zijn gevoelens toegeeft, doet hij niemand schade en heeft hij als mens recht op een normaal leven. Gaat hij echter over de schreef moet de maatschappij tegen hem beschermd worden, zonder daarbij zijn rechten als mens te schaden. Zolang hij anderen geen schade meer kan berokkenen, moet hij verder een zo normaal mogelijk leven kunnen hebben. Het probleem is echter dat het dan eigenlijk al te laat is, de schade is al gedaan. Maar ook prefentief opsluiten gaat in tegen de rechten van de mens, omdat het niet zeker is dat hij in de fout zal gaan. Een website als bovenstaande kan helpen in een vroeg stadium zulke mensen te herkennen, en deze te begleiden en in de gaten te houden, zodat ze niet de fout in zullen gaan.

Prof. Ikweetnietveel | 29-03-06 | 15:57

Valt me wel op dat (slinkse-) GS bezoekers met liefde een politieke partij als Nieuw Rechts om zeep helpen, maar deze pedosite mag lekker blijven draaien. Tis maar waar de prioriteiten liggen he.

CyberKookie | 29-03-06 | 15:55

Castreren is bij deze man toch wel t minste. Dat dan weer wel.

BatGirl | 29-03-06 | 15:54

@murdockyoufool

Ben het met je eens dat het ligt aan wat de samenleving dicteert als normaal,
verder kun je denk ik een hoop afschuiven op genetisch. (wat de discussie tegenwoordig helemaal eng maakt, want dat betekent dat ze mensen dus kunnen veranderen aan de grillen van de maatschappij)
En wat betreffende Dutroux, deze verdient inderdaad de doodstraf, maar dit was ook niet enkel een pedofiel of iemand met pedofiele neigingen maar gewoon een ziekelijke moordenaar.

CumGranoSalis | 29-03-06 | 15:52

@LJBrinkhorst 29-03-06 @ 15:36

Homoseksualiteit was pakweg een halve eeuw geleden nog een ziekte. Met name de madman in het Vaticaan keek handenwringend van genot toe hoe fascistische horde homosensualiteit verwierp. Nu is het homo-zijn voor een groot deel geaccepteerd (al proberen Mohammed en Achmed deze verworvenheid van de heau's weer teniet te doen, maar off topic...). Seks met minderjarigen was in het Romeinse Rijk weer vrij normaal. Het gaat er dus om wat de samenleving van het moment aanvaardbaar acht. En kleuterneuqen is dat naar mijn bescheiden mening niet. Je hebt gelijk als je zegt afschieten. Nee, laten we Dutroux lekker opsluiten en behandelen. Kost klauwen met geld en de man wordt er echt geen godvrezende en correcte burgert van.

Murdockyoufool | 29-03-06 | 15:49

Ik ga liever een paar jaar zitten, dan dat ik zo'n smeerlap aan mijn, of iemand anders kinderen laat zitten. Oprotten of ophokken!

Blauwvinger | 29-03-06 | 15:45

@Domper,

Het zal best kunnen dat de chemische samenstelling of prikkels, anders zijn dan bij de meerderheid van de mensen, homosexuele mensen doen geen kwaad en houden zich niet bezig met strafbare zaken zoals pedo's.
En afwijking kan voor mij alles zijn van lichamelijk tot geestelijk tot hormonaal (chemisch)

CumGranoSalis | 29-03-06 | 15:43

o ja, laten we vooral Nienke Kleis en al die andere slachtoffertjes ff niet vergeten

chucky | 29-03-06 | 15:42

@Murdockyoufool 29-03-06 @ 15:31

Ben het met je eens. Elke sexuele voorkeur is volgens mij genetisch bepaald. Er zullen best wel mensen met trauma' s of zoiets zijn waardoor pedo-gevoelens ontstaan, maar ik denk dat het gros genetisch is. Onze maatschappij vind pedo's onaanvaardbaar, maar er zijn andere culturen waarin het heel gewoon is om jonge pubermeisjes bijvoorbeeld uit te huwelijken. Ik denk dat het volstrekt onmogelijk is pedo gevoelens bij iemand weg te behandelen, of ze moeten in de groep vallen die er een psychische oorzaak achter heeft zitten. Iemand die homo is kan je ook niet veranderen door behandeling ofzo. Het zijn voorkeuren die erin zitten, en die gaan er niet uit.

Ragnarok | 29-03-06 | 15:40

een quote: "Oh, maar ik wil wel seks met kinderen hoor" van YogiBear

waarom bestaan zulke mensen :(

Plee-rol | 29-03-06 | 15:39

Ik vergelijk het geven van tips aan elkaar om in contact te komen met minderjarige meisjes met het geven van tips van terroristen aan elkaar over het plegen van aanslagen.

APMFD
*Alle Pedofielen Must F0cking Die*

chucky | 29-03-06 | 15:39

@ flathead
*steekt hand uit* Rian, aangenaam :) even goede vrienden? Blij te zien dat we t eigenlijk ergens toch eens kunnen zijn. Inderdaad, soms reageer je wat harder in text dan in toon. Ik ook. Heb er weer wat van geleerd.

Zelfs hier worden weleens dingen gezegd op het randje (op soms eroverheen) van de wet. Dat is ook weleens iets om bij stil te staan.
En misschien zien sommigen het als advocaat van de duivel, dat kan, maar ik merk wel dat er door velen nu wel over dit klote-onderwerp wordt nagedacht.
Geen stijl, bedankt!

BatGirl | 29-03-06 | 15:38

@melkboer,

Ik ben bang om achter een oorzaak te komen dat je toch zal moeten bestuderen en informatie zult moeten inwinnen.
Heb het hier niet over kopje thee met koekje erbij overigens, en tijdens deze onderzoeken zitten deze mensen gewoon op een gesloten afdeling.

CumGranoSalis | 29-03-06 | 15:37

@Murdockyoufool 29-03-06 @ 15:12

Heaumeausensualiteit kun je inderdaad moeilijk als ziekte typeren. Afwijkend kun je het met goed fatsoen wel noemen, kijk maar naar de statistieken. Kinderseks is gewoon ziek, hoe je het wendt of keert. Abknallen dus, zoals wijlen ZKH zou zeggen.

LJBrinkhorst | 29-03-06 | 15:36

@CumGranoSalis 29-03-06 @ 15:16
Er is een onderzoek geweest (ik heb geen link, maar heb het ooit een keer gezien op tv) waarin werd aangetoond dat homseksuelen een "afwijking" in de hersenen hebben ten op zichte van heteroseksuele hersenen.
Ik vraag me af hoe dat zit bij pedo's.

Dömper | 29-03-06 | 15:33

@CumGranoSalis 29-03-06 @ 15:16

Er kan ook een trauma aan homoseksualiteit ten grondslag liggen. Maar de meeste homo's vallen gewoon op het eigen geslacht, omdat hun voorkeur daar nu eenmaal naar uit gaat. Ik ben het dus niet eens met jouw stelling dat er VAAK een geestelijke afwijking achter pedoseksualiteit schuilt. Pedo's voelen zich gewoon het meest aangetrokken tot kinderen. Punt. Natuurlijk kan misbruik in de eigen jeugd deze voorkeur triggeren, maar dat is geen reden om iemand te behandelen tegen de pedogevoelens. De voorkeur van pedo's is gewoon niet maatschappelijk aanvaardbaar omdat die zoveel schade aanricht.

Murdockyoufool | 29-03-06 | 15:31

@CumGranoSalis
Hoe had jij gedacht de oorzaak weg te nemen dan? Toch niet met praten? Of wel soms?

de melkboer | 29-03-06 | 15:29

@prestodegekste

niet eens gezien joj. na het lezen van de topic was de uitzending het eerste wat in me opkwam. ik zal voortaan nog beter lezen ;)

blackbird | 29-03-06 | 15:27

Kom , laten we ze met zijn allen F5'en .. gewoon stijloos plat die site ! bah wat vies..

Sammie | 29-03-06 | 15:26

-weggejorist-

noname-clayton | 29-03-06 | 15:26

@CumGranoSalis

Als je er niet om gevraagd heb begin je geen site en zit je niet met je harses bij Barend en Van Dorp waar je je afwijking goed zit te praten. Pillen nemen en zo ver als mogelijk bij kinderen vandaan blijven.

Kinderen hebben er ook niet om gevraagd.

Mijn motto blijft, mee naar de duinen, eigen graf laten graven en afknallen

Kingeef1975 | 29-03-06 | 15:26

@melkboer,

Ik zeg niet dat wij moeten praten, zoals ik al zei moet er eerst gezorgd worden dat deze mensen geen kwaad meer kunnen.
Vervolgens lijkt het mij handiger om dan de oorzaak weg te nemen ipv symptonen.

CumGranoSalis | 29-03-06 | 15:26

CumGranoSalis 29-03-06 @ 15:22

wie zet wie nou tegen een muur!!!!!

blackbird | 29-03-06 | 15:23

@blackbird

beter een link goed jatten dan slecht verzinnen ;) (had hem iets eerder ook al gepost)

prestodegekste | 29-03-06 | 15:23

@kingeef,

Dat is precies mijn punt.
Behalve dan dat pedo's het laagste van het laagste zijn.
Deze mensen zijn gewoon zoals ze zijn en kunnen daar helaas niets aan veranderen. Zij hebben er ook niet om gevraagd om aangetrokken te worden tot jonge kinderen en vaak zien zij het niet eens als iets wat fout is.
Dus het is aan ons om de maatschappij te beschermen tegen deze mensen, echter is TEGEN DE MUUR wel een beetje heel erg cru, het blijven gewoon mensen hoe erg jullie dat ook vinden.

CumGranoSalis | 29-03-06 | 15:22

@CumGranoSalis

Voordat je de symptonen kan bestrijden moet je wel weten met wie of wat je te maken hebt.

Er is dus een nieuwe generatie pedo. De ontkenners. Die in eerste instantie alleen maar geyl wordt van kido plaatjes op het internet. En zeggen dat ze noooooooooit met kido's sex willen hebben. Maar, zodra de zaadlozing nietmeer voldoende wordt gestimuleerd door de plaatjes. Gaan ze op tienertour. Of beter gezegt kidotour... En ben je dus telaat. Begrip tonen ... NOOIT

Donner met aanhang zouden iets verder moeten kijken dan hun neus lang is. Maar goed. De politiek hobbelt altijd achter de feiten aan.

blackbird | 29-03-06 | 15:21

Kunnen we die site niet ff platgooien ofzo... Ik stel voor om van start te gaan met een google bom... Iets in de trant van: zoekresultaat "Minister Donner" ... wie doet er mee?

Slavink | 29-03-06 | 15:21

stopcontact

Tegelijkertijd????

Flathead | 29-03-06 | 15:20

"De beste manier is idd om een baan of vrijwilligerspositie te zoek, waarin je meisjes kunt ondersteunen. Elke andere manier is in deze tijden van mateloze hysterie niet aan te raden."

Ziek,ziek, ziek.

Lynchen en Kruisigen die lui!

stopcontact | 29-03-06 | 15:19

@CumGranoSalis
Je haalt wel 2 dingen door elkaar vriend. Mongooltjes hebben doorgaans geen kwaad in de zin en zijn mij niet tot last. Dus waarom afschieten zoals jij voorstelt.....? Je hebt wel gelijk dat het probleem schuilt in het hoofd van pedo's maar dit wordt aangewakkert door wat geylheidshormoontjes uit den balzak..
Testosteron als katalysator zeg maarrr.. Praten is goed, maar zorg er wel voor dat de "potentiele" kinderverkrachter niet in staat is zn zieke fantasieen uit te voeren. Dat is wat ik bedoel..

de melkboer | 29-03-06 | 15:18

@Murdockyoufool,

Dit is niet helemaal waar, homo of hetero seualiteit is net zoals pedoseksualiteit wel een voorkeur, maar in veel gevallen ligt er een geestelijke afwijking en of trauma achter.(verder heb je dan nog de discussie is crimineel gedrag bijv jatten een afwijking? maar die wil ik niet eens aangaan)
En het grote nadeel is ook dat er bij homo en hetero sexualiteit in veel gevallen geen slachtoffers vallen, wat bij pedoseksualiteit vaak wel het geval is.

CumGranoSalis | 29-03-06 | 15:16

@kruT 29-03-06 @ 14:02

Het zou kunnen zijn dat die man van 40 jouw dochter van negen met de auto thuisbrengt omdat ze met een lekke band langs een donker fietspad stond. Knap lullig als je dan direct wordt afgeknald. Als die vriendelijke medemens vervolgens wil gaan douchen met mijn dochter, dan is een kogel pure geldverspilling. Chloor en andere afbijtmiddelen zijn in veurdeelwinkels veel goedkoper.

LJBrinkhorst | 29-03-06 | 15:14

@ de melkboer

Ok, doen we het zo:

In de bankschroef met die handel, groot mes er naast leggen en dan het schuurtje in brand steken... (Zelf wel weglopen natuurlijk)

Sorry dat ik zo ongenuanceerd en keihard uit de hoek kom, this pisses me of... eigenlijk, geen sorry.

Slavink | 29-03-06 | 15:14

@CumGranoSalis

Nee hoor met mongooltjes (of beter gezegd mensen die lijden aan het syndroom van down oftwel mogoloide idiotie oftwel trisomole chromosoom) is weinig mis. Pedo's zijn het afval van de maatschappij, het laagste van het laagste. Als we het over genetische defecten hebben, dan bedoelen we deze mensen. In de natuur worden deze beesten door andere beesten uit de roedel doodgebeten omdat de roedel vindt dat deze beesten niet sporen. Wij gaan er helaas nog te netjes mee om. Beste optie zou zijn om al dit volk op een booreiland neer te zetten en er verder niet meer naar om te kijken.

Kingeef1975 | 29-03-06 | 15:14

@vraagstaart 29-03-06 @ 14:47
Het verschil tussen een mongooltje en een pedo is dat een mongooltje lichamelijk een geestelijk een beperking heeft, en een pedo normaal na kan denken en moet begrijpen dat hij fout bezig is als hij meisjes benadert.
En mongooltjes zijn minder mensen tot last dan pedeaus.

Framoes | 29-03-06 | 15:13

Het is bekend dat de drang steeds groter wordt als men op liefhebbersites samenklit. Vrijheid van meningsuiting is niet absoluut, zeker niet voor dit soort zieke gevallen.

Gerhard | 29-03-06 | 15:13

Pedoseksualiteit is geen aandoening of afwijking. Als je dat stelt, kun je namelijk ook zeggen dat homoseksualiteit een aandoening of afwijking (lees: ziekte) is. Je kunt proberen daar een behandeling voor te geven, maar mensen behouden hun voorkeur. Het probleem met pedo's is dat hun seksuele voorkeur anderen ernstig schaadt. Ik zou dus zeggen: bezitters van kinderporno en mensen die (een poging tot) aanranding van een kind op hun geweten hebben streng straffen en na vrijlating monitoren. Voor de meest gestoorde kinderverkrachters: de doodstraf. Absoluut nooit behandelen. Dat zou hetzelfde zijn als iemand in therapie laten gaan om 'm zijn hetero-zijn af te leren.

Murdockyoufool | 29-03-06 | 15:12

vraagstaart

hahaha! Vertel je die ook eens in de moskee tijdens het vrijdaggebed? Ben benieuwd naar de reacties, lachebekjes als ze zijn. Maar het dekt de lading volledig.

Flathead | 29-03-06 | 15:11

@Slavink
Ik prefereer toch de ouderwetse "bankschroef" methode...

de melkboer | 29-03-06 | 15:11

@vraagstaart 29-03-06 @ 14:47
Onze huisMarokkaan is weer eens te laat. Potverdrie, het is ook altijd hetzelfde met die minder-autochtone-medemensen...

Framoes | 29-03-06 | 15:11

@melkboer

Zullen we dan ook maar gewoon alle mongooltjes afschieten dat zorgt er 100% voor dat ze van hun symptonen zijn verlost.
De oorzaak die een persoon een pedo maakt ligt niet in zijn ballen maar in zijn hoofd.
Maar doe jij maar op je middeleeuwse stoere CLint Eastwood manier zaken, dan blijven er gelukkig altijd pedo's bestaan zonder dat wij ook maar iets dichterbij een oplossing zijn gekomen.
Want het bestrijden van symptonen lost namelijk het probleem op.. toch?

CumGranoSalis | 29-03-06 | 15:10

Hoezo 'hetze tegen pedofielen' als we ze nou allemaal zouden afknallen is er tocg geen enkel probleem meer? Pedo's.... niet over praten, gewoon abknallen

Kingeef1975 | 29-03-06 | 15:08

CumGranoSalis

Dat nemen we maar met een korreltje zout... doe je zelf ook.

Flathead | 29-03-06 | 15:07

@Flathead 15:02 Wist jec dat Mohammed eigenlijk een afkorting is? Mohammed: Mijn Oude Hallal Armpje in Minderjarige Meisjes' Endeldarmpje Duwen?

vraagstaart | 29-03-06 | 15:07

@ de melkboer

We kunnen ook "castreren" met een kogel :-)

Slavink | 29-03-06 | 15:05

@CumGranoSalis
DMV castratie, hetzij chemisch of permanent heeft als gevolg dat in ieder geval het testosteron gehalte drastisch dan wel compleet verdwijnt uit het lichaam. Dit hormoon is meerendeels verantwoordelijk voor het mannelijke libido.... Dus al zou het misschien voor 90% afdoende zijn lijkt het mij een goed begin.. Ik zei toch.. daarna praten we wel verder.

de melkboer | 29-03-06 | 15:04

pedarast 29-03-06 @ 14:56
Op het internet hebben pedofielen tenminste nog een platform, verder luistert er niemand naar ons."
-
over jouw undergoverts.... ik kan wel aanemen dat dit soort forums er zijn voor beginnende pedo's die zich graag willen, figuurlijk al dan niet letterlijk, 'verdiepen' in de kindersex...
-
De kans dat een pedo aan tips komt wordt met het gebruik van privemails (op die site) een stuk groter dan dat ze het open en bloot op een forum zetten.. daarom al zouden dit soort praktijken gelijk gelyncht moeten worden!

Droger010 | 29-03-06 | 15:03

Sorry ik was er eigenlijk klaar mee, maar na het forum eens aardig te hebben doorgespit, valt mijn mond nog meer open van verbazing. Hier een paste van een post: "Och er zijn er ook zat die al willen experimenteren als ze 9 jaar zijn, waarom wel verlagen naar 12 jaar zodat de 12 jarigen wel mogen, maar de 9 jarige nog niet. Dat lijkt mij een beetje oneerlijk. Ik vind ook dat als je sex heb met kinderen of kinderen onderling dat het bijna voor 100% geen kwaad kan als de sex op het niveau van het kind is en het allemaal vrijwillig gaat zonder dat er ook maar iets is geforceerd. Ik ben dus meer voor een verlaging naar 0 jaar. Bij rechtzaken dus niet kijken naar de leeftijdsgrenzen, maar naar elk geval apart."
RANZIG RANZIG RANZIG RANZIG RANZIG RANZIG RANZIG RANZIG RANZIG
Tuurlijk, moet kunnen... not

Slavink | 29-03-06 | 15:03

vraagstaart

Ik bedoel maar...... het valt allemaal op z`n plek...... gaan we weer profeet-bashen?

Flathead | 29-03-06 | 15:02

vraagstaart

Ik bedoel maar...... het valt allemaal op z

Flathead | 29-03-06 | 15:01

@blackbird

Pedo's komen niet tot inkeer wat zij vertonen een afwijking. wat er idd soms voor kan zorgen dat ze het idee hebben dat er met hun gedragingen niets mis is.
Dus moeten wij ze maar allemaal tegen de muur zetten, alleen kan dat niet want ze houden zich heel erg goed schuil.
Dus misschien is inzuckt en begrip (en wederom begrip in de vorm van begrijpen van beweegredenen en symptonen en geen medelijden) wel een goede manier om deze mensen ten eerste op te sporen cq herkennen en deze vervolgens behandelen. (verplicht uiteraard)

CumGranoSalis | 29-03-06 | 14:59

hehehe ik vind het wel aandoenlijk die site .. al die gasten die hopen dat deze 10 jarige nu ook een 10 jarige is .. best schattig !

Draaitafel Demagoog | 29-03-06 | 14:59

?Misbruik is schadelijk, maar niet elke vorm van seksueel contact is misbruik?, aldus De Jonge. Volgens hem is er een hetze jegens pedofielen aan de gang. ?Op het internet hebben pedofielen tenminste nog een platform, verder luistert er niemand naar ons.?

GA EENS HEEL SNEL DOOD !!!!!

CyberKookie | 29-03-06 | 14:59

@Flathead 29-03-06 @ 14:48 proleet = proletariër = hij die niets anders heeft dan kinderen (proles). LOL!

vraagstaart | 29-03-06 | 14:58

@melkboer

Wie zegt dat met castratie het probleem is verholpen, misschien hebben ze nog steeds wel de neiging om kleine kinderen te pakken...???

CumGranoSalis | 29-03-06 | 14:56

Och wat loopt iedereen zich druk te maken over een forum waar echt maar een handje vol pedo's op zitten, terwijl ik wel degelijk forums ken waar je kan spreken over tienduizende members (overigens zijn daar maar een paar duizend ook echt actief) waar blijkbaar niemand zich druk over maken.
.
Jullie geloven toch zelf niet dat er materiaal en tips worden uitgewisseld op een forum wat zo erg bekent is bij duizende mensen en waarbij iedereen zich kan aanmelden en undergover kunnen gaan.
.
Dat soort praktijken gebeurt juist op die minder goed bereikbare en controleerbare plaatsen, zoals nieuwsgroepen, undergrondse forums of freenet. Wat hier gedaan wordt is niks anders dan over het onderwerp gesproken en er zit inderdaad wel eens een dwaas tussen op zo'n forum, maar dat zijn ook de types die daar niet vaak lang verblijven. De kans als je undergover zou dat je een ander iemand pakt die eigenlijk undergover daar probeert pedo's uit te lokken is groter dan dat je echt een pedo betrapt op strafbare feiten. Ook die Lisa was een fake als je het allemaal beter leest dan kan je zien dat zij ook fake is.

pedarast | 29-03-06 | 14:56

CumGranoSalis 29-03-06 @ 14:50

Het gevaar schuilt erin dat er een heleboel pedo's zijn die niet door hebben dat ze iets mankeren!!!! Pas als de pedo's tot inkeer komen. Kunnen er veel problemen voorkomen worden. Niet enkel met begrip tonen voor de ziekelijke situatie.

blackbird | 29-03-06 | 14:55

@CumGranoSalis
Ik zou best wat begrip willen tonen - Mits - ze vrijwillig een chemische dan wel permanente castratie willen ondergaan... DAT voorkomt namelijk pas een heleboel problemen. Praten doen we daarna wel...

de melkboer | 29-03-06 | 14:53

Geweldig al die one-liners hier.
Ben het helemaal met jullie eens hoor, vind dat ze alle Alzheimer, Parkinson, Dementie en down syndroom patienten ook tegen de MUUR moeten zetten en een nekschot geven. stelletje lutsers
Deze mensen hebben een aandoening, zijn ziek cq niet normaal.
En deze moet je dus ten eerst toegang tot kinderen ontzegggen en behandelen voor zover dat kan (en behandeling kan ook bestaan uit castratie of weghalen uit het openbare leven)
Maar een beetje inzicht en begrip (begrip is geen medelijden) in deze mensen zou een heleboel problemen kunnen voorkomen.

CumGranoSalis | 29-03-06 | 14:50

Vraagstaart

Targent is te druk op het kleine meisjesforum, om het voorbeeld van de grote proleet te volgen.

Flathead | 29-03-06 | 14:48

zuurkool 29-03-06 @ 14:46
Verrek ,dat is dan voor het eerst.We klokken 1uur en 14 minuten.

Boze Buur | 29-03-06 | 14:48

@ zuurkool twee zielen..... :-)

vraagstaart | 29-03-06 | 14:48

@Boze Buur
ze heeft het er nog steeds over.. arme kind..

de melkboer | 29-03-06 | 14:47

Droger010 29-03-06 @ 14:42

Bedankt voor het toevoegen van wat achtergrond info over de uitzending. Ik zou de mensen met een bord voor hun kop toch echt uit willen dagen om de uitzending te bekijken.

blackbird | 29-03-06 | 14:47

Ik dacht ik begin er niet over - maar na 158 posts is Mo de Pedo op het toneel. Kom er maar in Targent. Targent?

vraagstaart | 29-03-06 | 14:47

zuurkool

Hackkbarrrrr!!!!

Flathead | 29-03-06 | 14:47

wow pas in post 158 wordt mohammed erbij gehaald, een record!

zuurkool | 29-03-06 | 14:46

OK BOZE MUUR!

ristretto | 29-03-06 | 14:46

de melkboer 29-03-06 @ 14:45
Getsiederrie..
heeft ze een trauma opgelopen?

Boze Buur | 29-03-06 | 14:46

@trat
sterker nog - zn nichtje...

de melkboer | 29-03-06 | 14:45

Vergeet niet dat de profeet ook met een meisje van 9 heeft liggen naaien.

trat | 29-03-06 | 14:44

@ Droger010

Welke woorden zou ik terug moeten nemen dan? Ik heb gewoon gezegd hoe de meeste mensen reageren op zulke dingen.

Truusvanharold | 29-03-06 | 14:43

@Truusvanharold 29-03-06 @ 14:40
Dank voor je open-mind maar ik had toch liever een reactie van je gezien op mijn post van 14:27.

Dömper | 29-03-06 | 14:42

BatGirll

Ehhhh...... ik voelde me niet beledigd hoor.... het nadeel van reageren op een forum is dat je geen stem, intonatie en gezicht voor je hebt, en dat maakt dat reacties naar believen geinterpreteerd kunnen worden. Ik heb begrip voor je standpunt, laat dat duidelijk zijn. Ook ik vind dat deze mensen behandeld moeten worden.... maar het deel van de pedo`s dat zich aanmeldt bij een RIAGG met het verhaal dat ze op kleine kinderen vallen en dat ze zich willen laten behandelen, is met een lichtje te zoeken. En dan nog vaak onder druk van de omgeving. Een hele goede film hierover trouwens is de Woodsman met Kevijn Bacon.

Flathead | 29-03-06 | 14:42

Truusvanharold 29-03-06 @ 14:40
-
Je woorden terug nemen en jezelf rectificeren is geen schande hoor... dat waarderen mensen juist...

Droger010 | 29-03-06 | 14:42

@Flathead 29-03-06 @ 14:29 Waar. Tokking about Thailand: daar heb ik in '88 een Zwitser met messen gemold zien worden. In Pattaya, waar hij een klein meisje had gepaald. Bleek de dochter te zijn van een bar-eigenaar. Foutje... ik geloof niet dat er om 'm gehuild is. Mooi land, Thailand.

vraagstaart | 29-03-06 | 14:41

Iedereen is vrij in zijn hoofd. Vroeger stonden de pedo's nog aan het hek van de speelplaats. Nu zitten ze thuis te surfen. Probeer maar eens. Iedere basisschool heeft leuke foto's op de site. Maar vergeet ze vervolgens af te schermen van gluurders. Ook zoiets leuks: iedereen maakt zich druk om meisjes: 75% van de ellende gaat over mannen die het doen met jongetjes. Het is nog altijd volstrekt normaal dat mannen kleedkamers bij het sporten ingaan... Denk maar eens na..
@Visch, scherp als een botte bijl....

ristretto | 29-03-06 | 14:41

sosicko 29-03-06 @ 14:39
Mensen met constant hun capslock aan mogen ook tegen EEN MUURTJE.

Boze Buur | 29-03-06 | 14:41

W-A-L-G-E-L-I-J-K om het in 1 woord te zeggen...
Dat soort mensen mogen de SARS, ebola, Spaanse griep, HIV krijgen..
Zulk soort geef ik liefst even een paar rechtstreekse dolksteken in de nek..

ProefopdeSom | 29-03-06 | 14:41

@Framoes
Precies - liever "out in the open" dan underground toch? ;-)

de melkboer | 29-03-06 | 14:41

@ Dömper

Dat mag je vinden :)

Truusvanharold | 29-03-06 | 14:40

@blackbird 29-03-06 @ 14:32
-
In ZEMBLA komen twee kinderpornodownloaders aan het woord. Een van hen misbruikte ook zijn pleegzoon. Hij zegt: ?ik merkte dat het kijken naar kinderporno me steeds hitsiger maakte. Het kijken naar kinderporno leidt tot kindermisbruik. Dat durf ik volmondig te beamen.?
-
deze was voor de mensen die link-lui zijn en alleen maar f5-en...
-
tis toch nu wel duidelijk jongens!

Droger010 | 29-03-06 | 14:40

-edit nog een keer loze kreten in caps en je hebt een ban-

sosicko | 29-03-06 | 14:39

@Truusvanharold 29-03-06 @ 14:33
Voor iemand die dit ziek vindt, geef je zelf toch wel wat zieke argumenten.

Dömper | 29-03-06 | 14:39

flathead
natuurlijk moeten die mensen behandeld worden met als doel eerst het omgevingsgevaar weg te nemen. Maar het blijven ook patienten die je moet helpen. Helpen kun je moeilijk als je ze niet ook de lastige vragen stelt.

Natuurlijk moet je kinderen zelf waarschuwen voor gevaren van mensen om hen heen. Ik keur misbruik per definitie af. Daar is iedereen hier het over eens. Ik wil ook geen ruzie met je maar probeerde de andere kant van de zaak te belichten. Mijn excuses als ik je beledigd heb.
Ik denk niet de waarheid in pacht te hebben maar heb wel een andere mening dan jij.
Ik vind namelijk dat je mensen (want dat blijven het ook, of je t nou wil aannemen of niet) altijd ook zelf dingen moet vragen. Zeker over dit soort heikele onderwerpen.

BatGirl | 29-03-06 | 14:38

Framoes

Hahaha...... Stockholmsyndroom..... lang niet meer gehoord... maar inderdaad.

Flathead | 29-03-06 | 14:38

-weggejorist-

sosicko | 29-03-06 | 14:38

Dat bedoel ik. I rest my case.

Flathead | 29-03-06 | 14:37

@de melkboer 29-03-06 @ 14:34
Je moet ze ook niet in een hoekje drijven, dan wordt het helemaal underground. Ze moeten zich juist op hun gemakt voelen, want dan maken ze fouten en zijn ze de lul.
@BatGirl 29-03-06 @ 14:32
Gevalletje stockholmsyndroom of ben je gewoon een man van 45?

Framoes | 29-03-06 | 14:37

@DOminator> Nou ophouden. Ik heb geen begrip voor mensen die kinderen iets misdoen. NOOIT.
Wat ik nuanceer is de schijnheiligheid van het publiek. Lees mijn post en reageer dan. Wat heb je aan een discussie als iedereen hetzelfde loopt te gillen. (hiermee ook boze buur beschermende)

superjan | 29-03-06 | 14:36

Slavink 4 president !!

Plee-rol | 29-03-06 | 14:36

Meneer Donner lees dit eerst eens! En trek er les uit!

Zembla - Verslaafd aan kinderporno donderdag 19 januari 2006

LET OP: DEZE AFLEVERING BEVAT SCHOKKENDE BEELDEN!

Mannen die kijken naar kinderporno op het internet zijn geen onschuldige internetverslaafden zoals lang werd verondersteld. Deze mannen verlangen wel degelijk naar seks met échte kinderen en gaan daar ook naar op zoek. Hoewel de verspreiding van kinderporno op internet steeds vernuftiger wordt heeft de politie opsporing capaciteit moeten prijsgeven. Volgens C. Groeneveld van het Korps Landelijke Politiediensten zijn er nog maar twee rechercheurs die op internet naar kinderporno speuren. ?Er zijn gebieden op het internet waar verspreiders van kinderporno vrij spel hebben,? aldus Groeneveld.

HIGH - LOW HIGH - LOW
--------------------------------------------------------------------------------

Op grond van gesprekken met kinderpornodownloaders werd door behandelaars en wetenschappers aangenomen dat een groot deel van deze mannen niet pedofiel is, maar leidt aan contactstoornissen. Maar ZEMBLA toont de tussentijdse resultaten van een onderzoek dat tot heel andere conclusies leidt. Jos Buschman van de Universiteit van Groningen heeft 23 kinderpornodownloaders onderzocht met behulp van de polygraaf, de leugendetector.

De mannen die Buschman onderzocht zijn betrapt omdat ze met hun creditcard kinderporno bestelden via een website. Nu zijn ze in therapie. De mannen zijn nooit veroordeeld voor een zedendelict en ontkennen interesse in échte kinderen. Maar de polygraaf geeft aan dat ze liegen. Na polygrafisch onderzoek gaf 83 procent toe te fantaseren over seks met echte kinderen. De gemiddelde leeftijd van de kinderen waarop zij masturberen is vier jaar. 40 procent gaf toe dat ze kinderen gevolgd hebben met seksuele motieven.

Het schokkendst is dat een kwart van de downloaders seksueel misbruik met kinderen heeft toegegeven nadat de leugendetector was uitgeslagen. Een overige 30 procent bleef dit ontkennen hoewel de leugendetector anders aangaf. Dit onderzoek is nog niet afgerond maar nu al baanbrekend. De downloader is in potentie ook een kindermisbruiker. Kinderpornodownloaders krijgen in Nederland meestal voorwaardelijke straffen of taakstraffen. Buschman pleit in ZEMBLA voor een grotere controle op deze groep

In ZEMBLA komen twee kinderpornodownloaders aan het woord. Een van hen misbruikte ook zijn pleegzoon. Hij zegt: ?ik merkte dat het kijken naar kinderporno me steeds hitsiger maakte. Het kijken naar kinderporno leidt tot kindermisbruik. Dat durf ik volmondig te beamen.?

In ZEMBLA ook de zaak Erik de L. Deze theatertechnicus werkte bij de Efteling. Ook Erik de L. verklaarde tijdens zijn rechtszitting dat het kijken naar kinderporno bij hem heeft geleid tot de wens om daadwerkelijk kinderen te gaan misbruiken. Erik de L. heeft 9 meisjes geprobeerd te ontvoeren. Bij het zesjarige meisje Didi is dat gelukt. Ze werd door hem misbruikt en gefotografeerd. Ook de ouders van Didi komen in ZEMBLA aan het woord.

De downloaders die met hun creditcard hun bestelling plaatsten op het internet zijn het topje van de ijsberg. Er zijn nog veel meer kinderpornodownloaders. Zij surfen in een geheime, gecodeerde internetwereld waar het heel moeilijk is om toegang te krijgen.

C. Groeneveld, hoofd van het team kinderpornografie en pedoseksuele misdrijven van het Korps Landelijke Politiediensten dat belast is met het rechercheren op internet, geeft toe dat deze mannen vrij spel hebben. Groeneveld zegt in ZEMBLA dat de KLPD slechts twee rechercheurs in dienst heeft die zich bezighouden met het rechercheren naar kinderporno op het internet.

Samenstelling en regie: Kees Schaap

Research: Esther Reijnen

Eindredactie: Kees Driehuis

gertje1977 | 29-03-06 | 14:36

@ de melkboer

Dat is wel erg overdreven he!

Truusvanharold | 29-03-06 | 14:36

Framoes 29-03-06 @ 14:34

dacht ik ook ja ... ik zou zeggen. donnert bekijk de uitzending eens.

blackbird | 29-03-06 | 14:35

En laten we niet doen alsof pedofielen nu opeens de joden van het moment zijn.... mijn god zeg..

Flathead | 29-03-06 | 14:35

@blackbird 29-03-06 @ 14:32
En BAM! Daar is het beste argument.

Framoes | 29-03-06 | 14:34

Batgirl

gevaarlijk; mensen die claimen de waarheid in pacht te hebben, zonder daarbij te kijken naar de gevaren die soomige mensen opleveren voor hun omgeving. je neus is inderdaad gevaarlijk klein.

Flathead | 29-03-06 | 14:34

@truusvanharold
Nee, laten we het vooral "bespreekbaar" maken...
Ach.. meneer u heeft een ziekelijke drang kinderen te verkrachten?.. Eh.. ja mevrouw! Wel, wat zielig voor u. Ja, erg he mevrouw, maar ik wil het echt niet en ik weet niet wat ik eraan kan doen... Wel, meneer misschien moet u eens proberen te solliciteren bij een lagere school en dan gaan we samen proberen uw gevoelens middels therapie te onderdrukken... Wel nu, wat een goed idee zeg... 3 maanden later weer een aantal kinderlevens vernaggeld..

de melkboer | 29-03-06 | 14:34

@flathead...

Gelukkig zijn er mensen het hiermee eens. Was echt al bang dat de discussie de verkeerde kant op zou gaan

Slavink | 29-03-06 | 14:33

@ Framoes

Tuurlijk is het ziek, er is absoluut iets niet helemaal goed met die mensen.
Maar ze denken nou eenmaal zo en krijgen dat er moeilijk uit.
Respect zou ik ze nooit geven, maar ik probeer wel te begrijpen waarom ze zo denken. Het blijft afschuwelijk dat zulke dingen gebeuren, maar ik vind gewoon dat mensen het te snel en te makkelijk weg stoppen.

Truusvanharold | 29-03-06 | 14:33

@ flathead
gevaarlijk, mensen die niet verder durven kijken dan hun eigen neus. Zeker in de zorg.

BatGirl | 29-03-06 | 14:32

@ Nemo

Jaa dat wel, maar t is wel pijnlijk, lijkt me zo

Plee-rol | 29-03-06 | 14:32

Slavink

Mee eens.

Flathead | 29-03-06 | 14:31

@style.councillor 29-03-06 @ 14:25 Nou kèn ik mannen waar zelfs een meisje van 9 geen moeite..... nee.Laat maar.

vraagstaart | 29-03-06 | 14:31

Je kan alles van alle kanten bekijken, ben ik helemaal voor, maar dit soort zieke geesten moeten begeleid en in de gaten gehouden worden zodat kinderen hiertegen worden beschermd. Elke kind dat hierdoor beschadigd raakt is er 1 te veel!!

DutchXTC | 29-03-06 | 14:30

@Truusvanharold 29-03-06 @ 14:26
Ik snap ook wel dat ze er niks aan kunnen doen, en wat dat betreft is het dus wel handig dat die mensen een beetje in de gaten worden gehouden via die site. Toch blijft het ziek dat ze daar tips uitwisselen om in contact te komen met kleine kinderen.
En de naam meisjesforum (en die kleur) is ook een beetje krom, alsof ze meisjes daarheen proberen te lokken terwijl het een pedosite is.

Framoes | 29-03-06 | 14:30

Batgirl

Als het duidelijk is hoeft er niet echt een vraag gesteld te worden lijkt me.

Flathead | 29-03-06 | 14:30

@Plee-rol
Eeuuhh... er zijn makkelijkere methodes.

Nemo | 29-03-06 | 14:29

vraagstaart

Dat zichtbaar maken, geldt alleen voor het 'witte' dus wettelijk toegestane, en niet strafbare deel. De onderlaag valt moeilijk naar boven te krijgen, omdat het een heel gesloten circuit is. De 'slimme' en de schadelijke (niet noodzakelijkerwijs hetzelfde) pedo laat zich niet betrappen, of zelden. Die maakt geen gebruik van internet. Die vliegt gewoon naar Thailand. Het is net als met pijnbestrijding; je bestrijdt het symptoom, maar de oorzaken verhelp je er niet mee. Dweilen met de kraan open.

Flathead | 29-03-06 | 14:29

@ Framoes
Een pedeau verplaatst zich ook maar al te graag in een ander mens.

style.councillor | 29-03-06 | 14:28

Die pedo's moeten ze echt castreren door middel van 2 bakstenen

*BAMM*

meteen een waarschuwing voor de andere mensen die zulke gedachtes hebben

Plee-rol | 29-03-06 | 14:28

Wat nou discussie, dit is zo helder als een ijsklontje. Van kinderen blijf je met je gore poten af... Een kind denkt na als een KIND en is SUPER de SUPER te beïnvloeden met al wat jij zegt. Dat noemt men geen genegenheid, geen liefde, zelfs geen sex maar dat heet MACHTSMISBRUIK.
Die meisjesforumsite staat bol van de te idiote bewoordingen om dit te verdoezelen. Dat je pedoseksuele gevoelens hebt, schwa... daar kun je waarsschijnlijk niks aan doen, maar dat je werkelijk een discussie durft te hebben of het al dan niet goed is om als 40 jarige (forum) te douchen, zoenen, vingeren, en weet ik veel meer, SLAAT ALLES... Stuur maar door naar de slavink (martial arts expert :-) ik weet wel wat ik er mee aan moet.

Slavink | 29-03-06 | 14:28

Dominator 29-03-06 @ 14:26

Als jij denkt gezien te hebben dat ik er begrip voor opbreng dat ze zich vergrijpen aan kids ,kom ik persoonlijk een grote taart naar je toe brengen.

Boze Buur | 29-03-06 | 14:27

Boze Buur 29-03-06 @ 14:19
-
Truusvanharold 29-03-06 @ 14:21

komt het kind er wel levend uit en reigt ze daarbij niet der moeder in tweeen!? dan kan dat meisje het "oke" gevonden hebben maar daarbij brengt papa 2 levens in gevaar... wat valt er dan nog goed te praten?

Droger010 | 29-03-06 | 14:27

@Truusvanharold 29-03-06 @ 14:24
Eindconclusie: dus mag het niet gebeuren. De wettelijke grens is er niet voor niets. Als een minderjarige alcohol lekker vindt, dan staan we dat ook niet toe.
In hoeverre is het je nog niet duidelijk dat een minderjarige daar geen verantwoording voor kan nemen, laat staan de gevolgen kan inzien?

Dömper | 29-03-06 | 14:27

Net alsof een jong kind voor zichzelf kan bepalen wat juist is en wat niet?
Bijvoorbeeld:
Dan heb je van die debielen die n kind speelgoed/snoep aanbieden en in ruil daarvoor hun eigen speelgoed (lees: penis) in dat kind willen stoppen!

Please hor, toppunt van ZIEK!

Gewoon kapotmaken die lui!

LekkeR_HoR..(v) | 29-03-06 | 14:27

@BatGirl 29-03-06 @ 14:24
Maar wel tips naar nieuwsgroepen en zelfs iemand die een van die gasten aanraadt om ergens met kinderen te gaan werken... ik ga toch ook niet touren met een bus vol pornosterren als ik weet dat ik me in moet houden.

Framoes | 29-03-06 | 14:27

@ Framoes

Nee het is misschien niet "normaal" maarja wat is normaal?
Ik ben het er ook absoluut niet mee eens hoor, maar ik probeer me wel te kunnen verplaatsen in andere mensen.
Ik zou het zelf ook afschuwelijk vinden als het bij mijn kinderen zou gebeuren, maar we moeten het niet weg gaan stoppen.

Truusvanharold | 29-03-06 | 14:26

@ flathead
en dan eerst zeggen dat je t nooit iemand gevraagd hebt als je zelf in de zorg werkt en alles dus al weet. beetje typisch.

BatGirl | 29-03-06 | 14:26

@ superjan batgirl en boze buur

Dat jullie hier begrip voor kunnen tonen gaat er bij mij niet in ? Baby's Peuter, kleuters etc etc worden gewoon misbruikt door ranzige vieze vuile k#nk#r pedo's die moeten hiervoor op het internet een platform hebben ???

Beter sturen we hun naar een platform in Afghanistan ofzo.

Dominator | 29-03-06 | 14:26

Domper

Mee eens. Kleine meisjes kunnen dat soort zaken absoluut niet beoordelen, hun hersenen zijn nog niet volgroeid, en het past gewoon niet in de leeftijdsfase. mensen die zich op kinderleeftijd bezig hielden met sex, vrijwillig dan wel gedwongen, komen voor het grote deel op de sofa van de psych terecht. Onvolwaardig contact, op alle fronten. Strafbaar as hell.

Flathead | 29-03-06 | 14:25

@Framoes 29-03-06 @ 14:19
Zo'n 9 jarig meisje is inderdaad niet gemaakt voor een volwassen leuter. Vlak hierdoor het ongemak voor de peadeau net uit. E.e.a. is wellicht net zo'n pijnlijk als te kleine schoenen. Zo makkelijk hebben zij het dus niet, de heeren van Meisjesforum cum suis.

style.councillor | 29-03-06 | 14:25

@Flathead 29-03-06 @ 14:16 Ja, en daarom juist! Zichtbaar maken is makkelijker in de gaten houden; dat geldt voor de Angels ook toch? Die fijne brommer-hobbyclub?

vraagstaart | 29-03-06 | 14:25

Altijd gezellig die mensen die doen alsof het normaal is. Je moet er toch niet aan denken dat er een of andere smerige pedeau zich loopt te rukken met een van je kinderen in gedachte.

Framoes | 29-03-06 | 14:24

@ Dömper

Dat zou kunnen, maar dat hoefd niet, is niet bij iedereen hetzelfde.

Truusvanharold | 29-03-06 | 14:24

@prestodegekste
ik zie anders geen porno op t forum?

BatGirl | 29-03-06 | 14:24

@ Flathead

Neehoor ik kom zelf nooit op die site.

Truusvanharold | 29-03-06 | 14:23

@Truusvanharold 29-03-06 @ 14:19
Die psychische schade is op latere leeftijd onvermijdelijk.
@Framoes 29-03-06 @ 14:19
Bij sex is niet altijd sprake van penetratie (maar dat maakt het niet minder erg)

Dömper | 29-03-06 | 14:23

Droger010 29-03-06 @ 14:20
wat ga je dan zeggen...


Euh.. of ze al een leuke naam heeft bedacht ? :)

Boze Buur | 29-03-06 | 14:22

Truusvanharol

Jij bent eem frequente bezoeker van die pedosite??

Batgirl

Please, please..... ik werk zelf in de zorg....... vertel me niks.

Flathead | 29-03-06 | 14:22

@ Droger

Klopt, maar dat wordt een hele lange discussie denk ik.

Truusvanharold | 29-03-06 | 14:21

Truusvanharold 29-03-06 @ 14:14
"Zolang meisjes er zelf geen problemen mee hebben is er niets aan de hand, ja omdat het toevallig strafbaar is voor de wet? Achja das ook alleen maar ingevoerd door de maatschappij toch."
-
dat heeft een rede muts! Kinderen hoor je niet sexueel te bejegen en al helemaal niet op die manier te benaderen. En als er dan een kindje die er volgens jouw geen problemen mee had, op negen jarige leeftijd zwanger raakt door z'n kankermongeaul... wat ga je dan zeggen...

Droger010 | 29-03-06 | 14:20

zolang ze op deze manier van echte kinderen af zouden blijven, zou het een mooi alternatief zijn. Beetje jammer dat uit onderzoek juist is gebleken dat dit het begin is, en kinderverkrachtertjes door het zien van plaatjes steeds meer drang naar echt vleesch krijgen, zelfs eigen kinderen.

omroep.vara.nl/tvradiointernet_detail....

prestodegekste | 29-03-06 | 14:20

Die Lisa is ook nauwelijks een spamhoer. Je vraagt je soms af wat erger is: die suffe pedo's of discussietrollen als Lisa.

blikjegrolsch | 29-03-06 | 14:20

@ Dömper

Wie zegt dat er psychische schade bij komt kijken? Er zijn ook meisjes die het niet erg vinden, dat klinkt misschien erg raar en ziek voor jou maar die bestaan wel.
Dus als hun er dus geen problemen mee hebben komt er toch ook geen psychische schade bij kijken? Wel bij de meisjes die het niet fijn vinden en het ook niet willen maar het toch moeten.

Truusvanharold | 29-03-06 | 14:19

@Dömper 29-03-06 @ 14:18
Wat dacht je van lichamelijk schade. Een meisje van 9 is niet bepaald geschikt voor sex. Laat staan met een volwassen man.

Framoes | 29-03-06 | 14:19

Droger010 29-03-06 @ 14:15
Ja joh.
En homo`s moet je flink veel playboys laten lezen dan knappen ze ook wel af op mannan.
Kom op ,its all in their minds.
Ik vind het eerlijk gezegd lullig zat als iemand opgewonden wordt van een meisje van 6(vinden ze vaak zelf ook)maar het zit erin en je kan `t er niet uit krijgen,praten whatever.
Als ik jou nu zeg dat je vanaf morgen niet meer op een vrouw mag geilen,zou je dat lukken ?

Boze Buur | 29-03-06 | 14:19

@ flathead

Daarom word er ook vaak om medicijnen of zelfs castratie gevraagd voor er dingen misgaan. De meesten willen van je horen hoe ze moeilijke situaties kunnen voorkomen. Als het dan ook helpt om erover te praten en dan dus vervolgens met kinderen niks te doen, hebben ze wat mij betreft binnen de grenzen van onze wet die ruimte.

We praten verder nadat je die vraag gesteld hebt, goed?

BatGirl | 29-03-06 | 14:18

@ superjan 29-03-06 @ 13:55

Lid ???

Dominator | 29-03-06 | 14:18

Ik vraag me af wat Donner zal doen als zijn kinderen te grazen worden genomen. Walgelijk dit!

KockKnocker 29-03-06 @ 14:03

Waarschijnlijk een nummertje trekken...

zuurkool | 29-03-06 | 14:18

Truusvanharold 29-03-06 @ 14:14
"Zolang meisjes er zelf geen problemen mee hebben is er niets aan de hand, ja omdat het toevallig strafbaar is voor de wet?"
En de psychische schade moeten we maar op de koop toe nemen?

Dömper | 29-03-06 | 14:18

kippenvel...... of hij het goed zou vinden als zijn dochter van 9 met een kerel van 40 zou mogen douchen en dan ook nog sex hebben.... nou, die glibber (zelf pedo )vond coitus toch wel ver gaan maar orale sex moest toch wel kunnen..... mijn hemel, dit lijken mij uitspraken die toch een jaartje of 6 moeten kunnen opleveren achter slot en grendel...... en dan was er ook nog eentje die aangaf daar jaloers van te worden en hij dat toch maar moeilijk vond.... hij had ook gevoelens...... pleurttiefstraalteringtochinelkaar.. kutmongool....
ongezien een nekschot.......
Voor de beeldvorming van mijn boosheid.... ik ben zelf vader....

bobvanderbips | 29-03-06 | 14:17

vraagstaart

Zeker hebben ze een punt. Dat is de discussie ook niet. Iedereen is het er over eens dat het geen wenselijke toestanden zijn dat volwassen kerels zich inlaten met kleine meisjes, op een onvaderlijke manier. Het is goed dat er besef is dat het leeft, en dat dat gemonitord kan worden. Maar het blijft krabben aan de oppervlakte, en ik ben er van overtuigd dat er onder éen site als deze een heel netwerk van hardcore pedo`s schuil gaat. Mensen die via nieuwsgroepen films en foto`s uitwisselen, dates maken. Doet me denken aan de wolf in schaapskleren. heeft iemand daar al aan gedacht? Net zoals de Hells Angels niet alleen een motorclub is, is dit zeker niet slechts een platform dat een lans wil breken voor mannen met 'gevoelens' voor jonge meisjes.

Flathead | 29-03-06 | 14:16

@superjan 29-03-06 @ 14:07
Doe mij maar een vrouw, die zien er mooier uit en kunnen nadenken op normaal niveau. Tuurlijk zijn er wel meisjes van 17 die er leuk uitzien, maar dan zien ze er vaak wel volwassen uit (wat ze dus leuker maakt).
En over dat schoolmeisjesgebeuren: mensen worden nou eenmaal geyl van rollenspellen, en al helemaal als ze dan macht hebben.
En wat is er nou onderdaniger dan een schoolmeisje?

Framoes | 29-03-06 | 14:16

@superjan 29-03-06 @ 14:14
Ik wilde alleen even wat schijnheiligheid tegen gaan.

Dömper | 29-03-06 | 14:16

Tis toch de waus voor woorden dat dit stelletje potentiele TBS clienten dit uberhaubt nog mogen doen! OPHOKKEN en eenkeltje noordpool, daar koelt je sexuele drift wel van af!

Droger010 | 29-03-06 | 14:15

@boze buur,

laten we er vooral over praten hoe we het moeten verbieden.

frozenhenk | 29-03-06 | 14:15

@Domper> Dat ontken ik ook niet.

superjan | 29-03-06 | 14:14

Zooooo... ik kom net kostmisselijk van die meisjeforum site af... Daar staan gewoon mensen op die letterlijk vragen om kinderporno en overleggen met elkaar hoever je kunt gaan in "deze tijden van hysterie"... Geef maar ff het IP en de naw gegevens... ram ik het er wel weer ff uit. Tering wat ben ik pissig zeg.

Slavink | 29-03-06 | 14:14

frozenhenk 29-03-06 @ 14:11
Jahaa.. laten we alles wat gek en raar gevonden wordt door de gemiddelde burger maar ver wegstoppen.Misschien moeten we er ook maar niet meer over praten.Zien we het niet ,dan is het er niet!
Toppiejoppie !

Boze Buur | 29-03-06 | 14:13

@superjan 29-03-06 @ 14:07
Iedereen die het met een minderjarige doet is een vuilak (of op z'n minst psychisch niet in orde). Of ze nou Pim of Hans heten.

Dömper | 29-03-06 | 14:13

Thanks Boze buurman.

superjan | 29-03-06 | 14:13

kan iemand die site niet even overhoop hacken?

benj | 29-03-06 | 14:12

@superjan,,, he,
dat er blijkbaar een markt voor is betekend niet dat het maar toegelaten moet worden. dat is voor mij juist de reden om het te verbieden en bestrijden.

frozenhenk | 29-03-06 | 14:11

't Lijkt me dat je met de site uit de lucht halen ernstig aan symptoombestrijding doet - hou het zichtbaar, dan kun je de excessen volgen en aanpakken lijkt me. Beter dat dan dat het op Freenet etc. niet traceerbaar gebeurt. En dat grote jongens met hun poten van kleine meisjes moeten afblijven snapt (bijna) iedereen. Behale Lamme Swans. Boze buur en batgirl hebben wel een punt.

vraagstaart | 29-03-06 | 14:11

BatGirl

Nee. Maar ik zal de eerstvolgende pedo die openelijk toegeeft dat ie het is, de vraag eens stellen. verders is het in gedragswetenschappen een aangetoond feit, dat als mannen eenmaal erg opgewonden zijn, en in een roes verkeren, zeer beperkt de mogelijkheid hebben om zich te beheersen en niet verder te gaan. Vraag maar aan je oom de therapeut.

Flathead | 29-03-06 | 14:09

@Tor 29-03-06 @ 14:05
Maar ze zijn geen pedeaus?

Framoes | 29-03-06 | 14:09

te ziek voor woorden!

Tor | 29-03-06 | 14:09

En superjan slaat wederom die overbekende spijkerT op den Kopf.

Boze Buur | 29-03-06 | 14:09

En Louke was ook pas 16 ofzeau.

superjan | 29-03-06 | 14:08

Allemaal weer hellacool dit. Maar het blijft een vaag gebied. Als een gemiddelde Nederlander op het podium springt bij een lagere schoolfeest en gaat rappen tegen kinderen. over aftrekken, glimkutten en pijpen, wordt ie met gillende sirenes afgevoerd en moet ie deaud. Als lange frans het doet is het ineens wel stoer ofzeau. (in ieder geval pas nieuws als ie een kleuter bijtikt). Verders... Modellen voor mode zijn vaak niet ouder dan 16 (vaak 12-14) Kijk maar naar de elite wedstrijden. (en ze worden allemaal aan de lulletjes van de directeuren geregen) Dat gebeurt omdat dit commercieel het aantrekkelijkst is ergo omdat mensen dit aantrekkelijk vinden. Maar niemand vind jongedames onder de 18 aantrekkelijk als je al die gave "hang ze op" reacties op het internet mag geloven.
Nog een vraag... Waarom zouden al die pr0nsterretjes (van boven de 30) op internet zo hun best doen om op schoolmeisjes te lijken, met achterlijke pippivlechtjes en al... Zeker omdat er geen markt voor is Kom nou.
Als Pim een mocrotje prakt is het lekker gek, als Hans het doet met een indokleuter is het een vuillak...

Ik heb het antwoord ook niet pasklaar maar ik vind het
Vage Sheit. gemixt met een gezonde dosis collectief schijnheil.

superjan | 29-03-06 | 14:07

@ flathead
heb je ze t weleen gevraagd?

BatGirl | 29-03-06 | 14:07

Tor

Aarrgghhh!! Da`s te erg voor woorden! Hebben ouders daar toestemming voor gegeven?

Flathead | 29-03-06 | 14:06

Ahjan 29-03-06 @ 14:05
het is ook niet normaal hoe jij typt,ga jij ook es lekker offline gehaald worden !

Boze Buur | 29-03-06 | 14:06

@krut,

mooi, ik vind het belachelijk dat er idioten zijn die zelfs maar denken dat zoiets geaccepteerd wordt.

ik ben best wel tolerant voor een hoop dingen maar wie aan mijn kinderen komt kan echt serieus over zijn veiligheid na gaan denken

frozenhenk | 29-03-06 | 14:06

-weggejorist-

Tor | 29-03-06 | 14:05

Jezus das echt een zieke site die moet echt wel offline worden gehaald is jah gvd nie meer noraal plat gooien die handel vieze hufters

Ahjan | 29-03-06 | 14:05

@ boze buur
precies! dank je. Blij dat het gewoon openbaar is. Beter dan al die hordes en hordes van ontvoerde meisjes in de VS bevoorbeeld.

BatGirl | 29-03-06 | 14:04

BatGirl

Ik ken de middeltjes ook wel... Androcur en dergelijke. Chemische castratie kan een probaat middel zijn....... maar deze heren zie ik niet smeken om pilletjes, maar naar kleine meisjes. Die willen die pilletjes helemaal niet, die willen pilletjes om zoveel mogelijk kleine meisjes aan de grond te trekken. Denk je nu echt dat kerels op het 'point of arousal' nog helder denken en het bij handje vasthouden blijft???!!!! Effe een realitycheck!

Flathead | 29-03-06 | 14:04

BatGirl 29-03-06 @ 13:59:

totdat het je eigen kind betreft, die wel gedwongen word tot... zoiezo, een kind overtuigen is makkelijker dan een volwassen persoon, het moet gewoon afgestraft worden, en het moet duidelijk worden dat het niet getolereerd word! Ik moet er niet aan denken dat zo'n malloot les geeft aan mijn misschien wel toekomstige dochters... Zo'n persoon kijkt 'anders' naar meisjes dan ik doe, zo'n persoon geilt op meisjes en praat daar 'openlijk' over op dat ##%#$ forum. Heel Nederland kan meelezen hoe ze hun 12jarige dochter te grazen kunnen nemen...

evert.999 | 29-03-06 | 14:03

Een platform??? Zodat ze zich kunnen groeperen en dan tewerk kunnen gaan? Er over praten? Wat nou praten ze willen doen! Kapot maken deze gasten, hebben totaal geen rechten.

Ik vraag me af wat Donner zal doen als zijn kinderen te grazen worden genomen. Walgelijk dit!

KockKnocker | 29-03-06 | 14:03

@frozenhenk
Mijn dochter van 9 komt nooit binnen met een man van 40, die knal ik op de oprijlaan al 20 kogels voor zijn knar. weer een probleem minder.

kruT | 29-03-06 | 14:02

alleen verbieden van dit soort dingen duwt het verder uit het zicht. Nu kun je nog meelezen en kijken wat er gebeurt.
Dat hebben we gemerkt met drugs, met prostitutie en nu met pedofilie. Ik ben blij dat zelfs Donner dit durft in te zien.

BatGirl | 29-03-06 | 14:02

@Thor
Nemo, altijd scherp.
*Zichzelf op de borst kloppende, zoals alleen hij dat kan.*

Nemo | 29-03-06 | 14:02

Ik heb een paar dagen ge-undercoverd daar nadat GS al eerder over ze had bericht,en ik moet zeggen dat het me allemaal wel meeviel .Eigenlijk vind ik het best dat ze op hun eigen forumpje (waar n ieder mee kan lezen) ouwehoeren over hun "probleem".
Liever zo dan op een regenachtige zondagavond op iemands zolderkamertje meetings houden.

Boze Buur | 29-03-06 | 14:02

pedoguurder Karlmarx: "De beste manier is idd om een baan of vrijwilligerspositie te zoek, waarin je meisjes kunt ondersteunen. Elke andere manier is in deze tijden van mateloze hysterie niet aan te raden."
www.meisjesforum.net/m.net/viewtopic.p...

Zeurders | 29-03-06 | 14:01

Seksueel contact tussen volwassenenen en kinderen is nooit gelijkwaardig , al willen pedofielen ons dat zo graag laten geloven Dus iedere legitimatie van dit contact is zeer omgewenst.
Op zijn holllands gezegt : Gewoon met je vuile poten van kinderen afblijven.

Heintje Davids | 29-03-06 | 14:01

BatGirl 29-03-06 @ 13:59,

Libido-slopend medicijn, wat dacht je van cyanide?

kannietbaal | 29-03-06 | 14:01

@superjan
Verwacht nou niet dat pedofilie out in the open wordt bedreven. Die kinderlokkers zijn zo voorzichtig als de pest op het net. Die kijken wel 2 keer uit daadwerkelijk te schrijven dat ze gezellig een meisje van 8 aan stukken hebben getrokken...
Die site is gewoon een forum om medeleven te zoeken bij elkaar - ooh ja wat zielig zijn wij dat we eigelijk een zieke geest hebben en de drang hebben kinderen te verkrachten.... Ja.... héél zielig inderdaad... Zo zielig dat ik best wil helpen ze van die drang af te helpen - graties castraties!!

de melkboer | 29-03-06 | 14:01

ik heb er helemaal niks mee, dit forum. Ik ben lisa zeker niet.

BatGirl | 29-03-06 | 14:01

preventief castreren ?
Dus als jij denkt dat zij mischien van plan zijn om... dan hoppa...

klurksma | 29-03-06 | 14:00

@Nemo 29-03-06 @ 13:58 Kudt. Je hebt me in de gaten. Dan kan ik er dus net zo goed mee stoppen;-))))

Thor Pedo | 29-03-06 | 14:00

Leuk zo'n thematisch internetforum ook met rubrieken als tips en trucs, ervaringen en nieuwe aanwinsten?

Wellicht dat me enig neuzen in de archieven (naar ip-dna) nog wat zedenmisdrijven kunnen worden opgelost door Peterrrr.

style.councillor | 29-03-06 | 13:59

Tja jongens, ik heb t recht er anders over te denken. Heb t in de psychiatrische hulpverlening (oom is therapeut) namelijk wel zien werken. Werd soms gesmeekt of er misschien een libido-slopend medicijn kon worden toegediend. Dus durf eens iets te begrijpen voor je begint te schreeuwen.

BatGirl | 29-03-06 | 13:59

Deze dan:

"Contact met jonge meisjes? Ik zou zeggen zoek een baan met kinderen. Een simpele functie als overblijfkracht bijvoorbeeld, via www.werk.nl de site van het CWI (Arbeidsbureau) kan je inloggen en je interessen in vullen en krijg je elke week vanzelf een lijst met werk aangeboden.
Of via de vrijwilligersbank ik noem maar iets, buurtwerk bij een buurthuis, organiseer een Straatspeeldag (Kinderen Voorrang actiegroep coördineert dit).
Houdt het wel professioneel en respecteer de nederlandse wet. Ik denk dat dit de beste manier is. Op andere wijzen contact zoeken, is in deze tijden vrijwel onmogelijk.
Onthoud je ten alle tijde van seksualiteit, want ook dat is thans niet aan te bevelen en ruïneert meer dan je lief is. "

Boel op zwart!!!! Te walgelijk voor woorden.... en dit begeeft zich onder kinderen die ze zijn toevertrouwd.....

Flathead | 29-03-06 | 13:59

Waarom kunnen die gasten niet gewoon gecastreerd worden ofzow? Een genezing is niet mogelijk, waarom dan deze mensen de rest van hun leven laten lijden. Verlos ze daarvan, one way or the other.

kruT | 29-03-06 | 13:58

@Thor Pedo
Nee, Vraagstaart.

Nemo | 29-03-06 | 13:58

@superjan 29-03-06 @ 13:55,

Liever niet

kannietbaal | 29-03-06 | 13:58

van die site,

"Stel, je hebt een kind van 9 en ze komt thuis met een vriend van over de 40. Ze zoenen en strelen elkaar regelmatig en je hebt het idee dat dit meer is dan vriendschap. Ze gaan beiden naar haar slaapkamer en omdat je dochter smerig is geworden en ze kleden zich beiden uit en gaan samen (naakt) douchen...

Wat doe je? "

nou, ik schop hem dood,,

frozenhenk | 29-03-06 | 13:58

deze is helemaal sick:
www.meisjesforum.net/m.net/viewtopic.p...

het is allemaal sick, 1 grote sicknisheid daaro! als er ooit iets gedossed moet worden doe die site dan... :r :r

evert.999 | 29-03-06 | 13:57

Heeft iemand nog een dozijn ijsklont'jes' (formaat baksteen) over om tegen de pedo's aan te smijten??

LekkeR_HoR..(v) | 29-03-06 | 13:56

@de melkboer>Liever out in the open, dan achter versleutelingen en in P2P uithoekjes wat mij betreft. Laat die site maar lekker bestaan.

superjan | 29-03-06 | 13:55

Extreme wisselingen hier, hoor. Eerst een topic over ketsende bejaarden, en dan nu het kleine meisjesforum, voor volwassen mannen die het geen bezwaar vinden om zich af te sjorren (in het gunstigste geval) bij foto`s van kleine meisjes........

Alles wat afwijkt wordt maar beschermd heb ik het idee, behalve de 'normale mensch'. Wordt afwijkend gedrag misschien gesubsidieerd..... krijgt pedo-stichting Martijn centjes omdat ze een platform zijn voor kindervrienden?

Flathead | 29-03-06 | 13:55

@Batgirl
Met elkaar er over praten. Bijvoorbeeld tips uitwisselen. Hoe sleep je een kind zo onopvallend mogelijk de bosjes in.
Ga toch weg man.

Nemo | 29-03-06 | 13:52

Bij sommige mensen zou je toch overwegen om de doodstraf toch maar weer in te voeren. Pedofielen is één categorie, zeehondenknuppelaars de tweede.

BlueCircle | 29-03-06 | 13:52

@Batgirl
Je denkt toch zeker niet dat ze op dat forum elkaar gaan vertellen hoe je het best met je gore grijptengels van een kind moet afblijven???
Dat forum is gewoon een uitwisselingsprogramma van die geestenzieken hoe ze aan hun verderfelijke genot kunnen komen...
Ik zeg ; preventief castreren - probleem opgelost..

de melkboer | 29-03-06 | 13:52

@ jammer dit

Regel ik de zippo?

LekkeR_HoR..(v) | 29-03-06 | 13:52

Whoah, dat meisjesforum is echt te fout voor woorden gewoon!?!?

Tobus | 29-03-06 | 13:51

Zou de Don ook een alias hebben op het meisjesforum ofzo? ik vind het allemaal een beetje vreemd dat de Don zich druk maakt om GS en dat hij het meisjesforum als een onschuldige website ziet.
Donner open your eyes, en neem gepaste maatregelen.

Ryanart³ | 29-03-06 | 13:49

hoe zou de brandstapel als "platform" dienen?
Stonden galgen ook niet op een platform (met valluikje)? Wellicht kunnen de medereaguurders wel meer passende platformen bedenken voor onze pedofiele medemens...?

The Hedge | 29-03-06 | 13:47


Dat het een bizarre afwijking is, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar erover praten is toch niet verboden? Mensen met een andere geestelijke ziekte mogen dat toch ook? De kans dat je van elkaar kunt leren hoe je met dit soort gevoelens en de kinderen in je buurt wel moet omgaan is toch juist niet verkeerd? Ben al lang blij als het 1 maal kindermisbruik voorkomt.

BatGirl | 29-03-06 | 13:47

@inshallah 29-03-06 @ 13:42
Pederast, de wannabecool onder de pedofielen.

Dömper | 29-03-06 | 13:46

@LekkeR_HoR..(v)

*pakt alvast een kan benzine uit de schuur*

jammer dit | 29-03-06 | 13:46

Pedofielen mogen van mij een platform hebben, liefst in de vorm van een
balkon zond railing op of aan de Euromast.

style.councillor | 29-03-06 | 13:44

Ja wat moet je daar van vinden? Op een grote hoop gooien, benzine erover heen en een zippo er bovenop?
Idee!!

LekkeR_HoR..(v) | 29-03-06 | 13:44

Ik vind het woordt 'torpedo' behoorlijk kwetsend voor onze pedoseksuele medemens en wil het voortan 'tor' noemen. Bezwaren iemand?

blikjegrolsch | 29-03-06 | 13:44

pedofielen? ik vind dat dit woord mensen in een verkeerd daglicht zet -
Misschien iets voor de stitchting eer en herstel om er een politiek correcte omschrijving voor te vinden - zoiets als ; Heren met een lichtelijke voorkeur voor kindertjes..??

de melkboer | 29-03-06 | 13:42

Pederast.. kom maar binnen jongen met je giftige praatjes

inshallah | 29-03-06 | 13:42

Pedeaus moeten preventief geruimd worden......

kannietbaal | 29-03-06 | 13:41

Alsof het een breiclub is.
Hallo mijnheer de pedofiel je hebt het hier over kinderen ! Je ballen eraf. En ik wil best naar je luisteren onder het genot van een glaasje wasbenzine.

jammer dit | 29-03-06 | 13:41

Nee zeg, eigenlijk zijn de pedo's het slachtoffer. Nederland, het land van tolerantie zonder grenzen.
Gatverdamme.
Wordt het godverdomme niet eens tijd dat pedotuig gewoon oprot?

Nemo | 29-03-06 | 13:40

Moeha! "Zuig pik met twee handen, veel spuug en geen tanden?", kortom, alles onder de 2 jaar is toegestaan, blijkbaar?

poktor | 29-03-06 | 13:40

als je dit soort mensen nou eens opensnijd?
kijken waar de kwaal zit en dan de wereld ontdoen van die kwaal?

nachtherrie | 29-03-06 | 13:39

"Op het internet hebben pedofielen tenminste nog een platform, verder luistert er niemand naar ons."
Goh, hoe zou dat nou komen...

Dömper | 29-03-06 | 13:35

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen