Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Machiel Kuijt blijft nog even zitten

Zo ben je vrijgesproken, zo zit je weer levenslang vast. De Hoge Raad van Thailand heeft de drugssmokkelaar Machiel Kuijt vanochtend veroordeeld tot levenslang in bangkwang prison. Machiel mag onze minister van Buitenlandse zaken Ben Bot bedanken. Onder druk van Bot werd zijn zaak namelijk versneld afgehandeld. En je weet tog, in het verre oosten is een nee een nee en een ja nog altijd een nee. Dat ies cultuur. Ach, na negen jaar moet hij daar wel aan gewend zijn. Machiel werd onlangs nog vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs om vervolgens toch weer veroordeeld te worden. De allerlaatste redding voor de zielige en *kuchkuch* en onschuldige Machiel is een overplaatsing (lees: directe in vrijheidsstelling) naar Nederland. Machiel, lao jer gun!

Reaguursels

Inloggen

levenslang is best vervelend als je heel erg gezond bent ja...

maar is het niet gewoon een geaccepteerd risico van de geachte heer kuijt.
als je dan toch gaat smokkelen kan je beter bolletjes gaan slikken en dan naar nederland smokkellen, lagere straffen en een gegarandeerde seizoenskaart voor voetbal toch.. gezellig

Durk | 28-03-06 | 18:18

@ Prof Hoxha....

Precies (lees invrijheidstelling)

THAILAND zou wel gek wezen als ze erin trappen, en Nederland ook.
A / Een verdrag afsluiten om het daarna te schenden???
B/ Wie gaat dat betalen?? Al die jaren van levenslang ?
C/ Het lesje werkt zo het beste voor hen die met plannetjes rondlopen ook heroïne te gaan smokkelen.....

Herman Brood | 28-03-06 | 13:23

@nah-gewoon 28-03-06 @ 00:15

Gewoon drugs-smokkelaartje ?!

DAT moet je maar es aan de ouders van al die heroïne-verslaafden gaan vertellen, die hebben ook levenslang......
Kom je uit hetzelfde kringetje soms ? Prutser !

Herman Brood | 28-03-06 | 13:17

Moeders zat met advocaat al voor de 4e keer(of zo) bij Barend en van Dorp. Ik denk dat ze in Thailand er niet zo van houden om de publiciteit te zoeken! Niet zo verstandig. Vooral niet verstandig te roepen dat hij bij terugkomst in Nederland direct vrijkomt. Zien ze daar als gezichtsverlies en kom je nooit meer vrij! Als je het verhaal van Peter R. de Vries mag geloven is het maar beter als deze man niet meer vrijkomt en is het een schandaal als onze Koningin (ge) misbruikt moet worden om tot gratie te komen.

Piep | 28-03-06 | 10:54

ongeleuvelije sukkel @ sammy de moraalridde


lekker dom gewoon.

QB (ja die.....) | 28-03-06 | 00:18

He stelletje sufvaginas, we praten hier over een smokkelaar, niet een moordenaar of verkrachter, gewoon een smokkelaar. Het lijkt gvd wel of jullie van andermans ellende genieten.
Het lijkt wel of deze site alleen door wetsdienaren wordt bezocht gezien de reacties, bah.
Geen stukje menselijkheid. Nooit over gedacht zeker dat de man mischien wel dringende, wie weet levensbedreigende omstandigheden had om zo een noodsprong te maken om aan geld te komen. Nee, daar wordt natuurlijk niet aan gedacht. De man heeft een wet overtreden, dus hangen !
Zelfde als de zgn. verkeerszondaar die 180 rijdt waar je 120 mag , geen mens die ook maar even erover nadenkt dat die mischien wel een reden had om 180 te rijden, zoals een bevallende vrouw op de achterbank, of opa met een hart petetter die met een noodgang naar de 1e hulp moet.
Nee mensen, vooral niet verder denken, doe zoals de meeste gebrainwashde robots uit de huidige maatschappij, veroordeel alles wat tegen de wet is, zonder er verder bij na te denken. Leef zo je hele leven uit, en op je begrafenis krijg je een eresaluut van justitie. Niet dat je dan fijn geleefd hebt, maar je bent wel een brave burger geweest.Jullie zijn zeker ook apetrots op de BOB -sleutelhanger van oom agent.
Haha.
@ikdus, man (of vrouw) wat mag ik hopen dat je ooit eens een keer onterecht (of terecht) in een buitenlandse cel terechtkomt dat verdien je met die valse opmerkingen over "al die andere grappenmakers die in het buitenland vastzitten ". Bedenk wel dat juist de mensen van de kerk, die toch als uiterst rechtschapen te boek staan, zich het lot van deze mensen aantrekken, omdat ze weten dat er vaak een reden, een verhaal en dikwijls een tragedie schuilgaat achter een zo riskante daad als drugssmokkel in het buitenland.
Maar ga zo door, denk vooral niet verder na, veroordeel alles wat te veroordelen is, en hou op die zwart witte bril .
Sinds ik geenstijl regelmatig bezoek begrijp ik de verhalen van mijn vader over de 2e wereldoorlog ook steeds beter, met name wat betreft de nsb-ers .
jullie moeten eens een stamboom onderzoek doen, zullen heel wat roots met oud-nsbers te voorschijn komen.
Zo, dat lucht op.

O ja, en nog even voor diegenen die nu gaan zeggen dat hij (machiel) harddrugs smokkelt en daardoor dood en verderf zaait onder jongeren en dus de zwaarste straf verdient;
kom op nou toch, als de overheid werkelijk een einde wilde maken aan het gebruik van harddrugs(en dus toe zou geven dat het zoveel dood en verderf zaait) dan is dat toch heel eenvoudig ?
Op zaterdagavond de disco in, mensen een plasje laten doen, en bij sporen van harddrugs gelijk 10 jaar de cel in.
Is het probleem zo opgelost hoor.
Sorry dat ik nogmaals op het verkeer terugval, maar je kunt het vergelijken met de situatie dat de politie er alles aan zou doen om de snelheid in het verkeer terug te dringen door de import van snelle autos te verbieden.
Smokkel je dan een snelle auto, wow, de doodstraf.
En de helft hier dan natuurlijk ook weer roepen "EN TERECHT".
Gelukkig dat op dat gebied wel het besef is dat de oorzaak en de verantwoordelijkheid bij de eindgebruiker ligt.

Vijf jaar geleden was er nog geen wet tegen mobiel bellen.
Geen mens die je erover hoorde als je achter het stuur met een mobieltje tegen je oor zat.
Dan komt er ineens een wet, en kijk , de hele meute zwaait om .
Kijken de mensen je ineens boos of verontwaardigd aan als je nog met een gsm aan je hoofd zit.
Niet omdat ze er last van hebben, maar omdat het niet mag .
Allemaal keurig afgerichte poedeltjes, die ook nog eens keffen naar hun soortgenootjes die nog niet afgericht zijn.

Waarmee ik wil zeggen dat een hoop reageerders hier geen eigen mening hebben, het enige wat ze kunnen is uitspreken dat iemand de wet heeft overtreden, en dat is alles wat telt.
Jammer dat het zover is gekomen in nederland.

nah-gewoon | 28-03-06 | 00:15

Tuurlijk moeten we medelijden met hem hebben want hij heeft toch niets gedaan? Nederlanders die drugs smokkelen zijn nou eenmaal per definitie onschuldig. Zijn advokaat en zijn moeder hebben het zelf gezegd! Dus het is bewezen.

duimdrop | 27-03-06 | 23:24

Ze hebben de verkeerde! Ze moeten Dirk Kuijt hebben, ik las net iets over coke-voetballers dus de link was snel gelegd...

bral-aap | 27-03-06 | 23:21

nee hoor dat hoeft niet, lees die column van peterrrrr de vries maar

sammy de moraalridde | 27-03-06 | 21:43

Kan iemand me even helpen ik vraag me af of we nu medelijden met die gast moeten hebben of niet.

Alvast bedankt!

MiRRoRMaN | 27-03-06 | 20:50

@ sammy de moraalridde 27-03-06 @ 14:52

Mooi verhaal en het zal allemaal wel maar die Kuijt moet gewoon lekker zijn straf uitzitten daar waar hij hem opgelopen heeft, in Thailand.

Net als al die andere grappenmakers die in het buitenland vastzitten.
Of we doen hetzelfde met Niet-Nederlandse gevangen. Gek genoeg hoor je nou nooit eens een marokkaan of Turk roepen dat ie zijn straf in eigen land wil uitzitten.

Hoe zou dat nou komen?

Ikdus | 27-03-06 | 16:59

@ QB: blijkbaar ben je niet eens in staat om discussie te voeren of om een mening te onderbouwen. Jammer voor je.

sammy de moraalridde | 27-03-06 | 16:50

@sammy de moraalridde 27-03-06 @ 16:32


Je bent het niet eens waard om in je bek gezeken te worden laat staan een discussie mee te gaan voeren.... daaag trol.

QB (ja die.....) | 27-03-06 | 16:39

@ QB: Dus jij weet al hoe zo'n verdrag eruit ziet voordat het is opgesteld? Knap! Maar ik heb meer het idee dat je per se aan je ongefundeerde mening wilt vasthouden.

sammy de moraalridde | 27-03-06 | 16:32

Van de mensen die het allemaal zo goed weten en het terecht vinden dat Machiel daar blijft zitten, is er daar iemand van bij de ECHT weet wat er allemaal wel en niet gebeurd is? Is er iemand die daar is geweest en heeft gezien hoe het eraan toegaat ?

Ik weet niet of hij schuldig of onschuldig is, maar weet wel hoe het daar is en moet zeggen dat ik maar weinig criminelen DAT toewens.

Erg makkelijk om zo kort door de bocht te antwoordje van achter je pctje.

Pipo de C | 27-03-06 | 16:24

Hee, geen "alt-tekstje" bij Machiel's mugshot... Beetje slordig, redactie!

crixus | 27-03-06 | 16:20

@sammy de moraalridde 27-03-06 @ 14:52

ja hoor .... slaap lekker verder

QB (ja die.....) | 27-03-06 | 16:11

Nou, wie stuurt er een potje vaseline naar die man? Ik voorspel heftige barebackparties met 20 Thaise boefjes, waarvan de helft waarschijnlijk transseksueel is.

The K-man | 27-03-06 | 15:33

@ QB: als er een hier een debieltje is ben jij het.
Thailand kan voorwaarden stellen bij zo'n verdrag. Dat zullen ze ook zeker doen. Een van die voorwaarden kan zijn dat de straf die in Thailand is uitgesproken gehandhaafd blijft (dat is een voorwaarde die in de praktijk al in veel van dit soort verdragen staat). Ook kunnen ze vragen dat de in Nederland geldende maximumstraf voor drugssmokkel wordt opgelegd, en dat is hier nog altijd twaalf jaar. Dat Kuijt in zo'n geval op vrije voeten wordt gezet is dus hoogst onwaarschijnlijk.

sammy de moraalridde | 27-03-06 | 14:52

@ sammy de moraalridde(r)

wijsneus...

Compromis
Theo de Roos, hoogleraar strafrecht in Leiden, begrijpt het dilemma van minister Donner. Maar hij vindt dat Nederland in de onderhandelingen met Thailand het probleem van het Thaise strafrecht niet te zwaar moet laten wegen:

"Want dan moet je ook nog op één niveau komen met de onderhandelingspartner over het feit dat de eventuele straf in het Nederlandse rechtssysteem kan worden aangepast in de richting van onze normen. Dat hoeft niet te betekenen dat je op gelijk niveau zou komen als wanneer een Nederlandse strafrechter het delict zou bestraffen. Het kan een soort compromis worden en daar heeft Nederland wel meer voorbeelden van."

Het is aannemelijk dat Thailand ook wel iets ziet in een uitleveringsverdrag, zegt De Roos:

"Er is ook een zeker belang bij om gevangenen uit Europese landen dan maar weg te laten gaan. Als ze maar het verhaal kunnen blijven vertellen van 'denk er om, je bent er daarmee niet vanaf. Je moet nog een fors aantal jaren in eigen land in de gevangenis zitten."

Bron: RNW

mr. Matlock | 27-03-06 | 14:28

@sammy de moraalridde 27-03-06 @ 14:16

nee hoor debieltje Kuyt mag hier gewoon naar huis want de straf is naar 'nederlandse' maatstaven al lang uitgezeten. dus mr. Matlock 27-03-06 @ 13:55 heeft gewoon gelijk...

QB (ja die.....) | 27-03-06 | 14:27

@ mr. Matlock: Wat een onzinverhaal. Als Machiel hierheen komt, mag ie hier lekker verder brommen. Die komt echt niet zo maar vrij.

sammy de moraalridde | 27-03-06 | 14:16

@ Huftah

Wanneer de uitlevering verwezenlijkt wordt, zal de Nederlandse rechter de straf van dhr. Kuyt toetsen aan de Nederlandse straftoemetingsgronden en deze straf op die basis aanpassen.

Feitelijk betekent dit dat de 'Thaise' levenslange gevangenisstraf (met inachtneming van de uitgezeten tijd) wordt omgezet in een straf naar Nederlandse maatstaven.

Dhr. Kuyt zal dus (zeer waarschijnlijk) onmiddelijk na de uitspraak op vrije voeten worden gesteld. Immers, de rechter zal oordelen dat 8 jaar in een Thaise gevangenis naar Nederlandse maatstaven een (meer dan) proportionele straf is voor het feit waarvoor dhr. Kuyt veroordeeld is.

mr. Matlock | 27-03-06 | 13:55

Mannetje wil drugs smokkelen vanuit Thailand, dan moet mannetje ook maar lekker daar zitten in dat gat in de grond. Machieltje debieltje moet niet zielig lopen te doen, hij nam het risico, het ging fout, dus ervoor boeten. Ze zouden eigenlijk het gevangenverdrag zo moeten maken dat ze criminelen die hier veroordeeld zijn, naar Thailand kunnen sturen. Of Marokko, schijnt ook gezellig te zijn. Dan denken idioten wel twee keer na voordat ze een 17-jarige klasgenoot kapot schieten voor een tjikkie ... hoewel, die mensen zijn dan ook wel erg dom. Maar goed, ik ben ervoor. Naar Thailand met Mohammedjuh Bi.

Koekwaus | 27-03-06 | 13:54

Het enige Thai's wat ik ken is Sambal Bij ,maar dat is geloof ik Chinees tog?
Ik kom gelukkig nooit in die enge landen.

Yammie | 27-03-06 | 13:46

Wat kost een crimineel in een Thaise gevangenis? Niets van onze belastingcenten.
Wat kost dezelfde crimineel in een Nederlandse gevangenis? ......

Blijf maar lekker daar. Als je naar Thailand gaat, heb je je te houden aan hun wetten (en straffen). 't Drugsbeleid van Thailand is niet hetzelfde.

Mai pen rai!

Huftah | 27-03-06 | 13:41

Gadverdamme. Zit te janken om zijn kindertjes maar maakt onderhand wel zonder problemen de kindertjes van een ander kapot met die drugs voor wat centen.

.

Jawel | 27-03-06 | 13:38

Makkelijk om van afstand te oordelen vanachter je eigen peeceetje in schubbekutterveen. De Vries heeft inderdaad gelijk: wie zijn wij om te zeggen dat Thailandgeen eerlijke rechtspraak heeft. Misschien geldt er alleen ook nog zoiets als mensenrechten, ik zal wel een roepende in het duister zijn en inpopulaire ideeen aanhangen. Onthou wel dat er bij hem geen gram drugs is gevonden, dus je zou haast denken dat het iedereen wel kan overkomen. moet je wel eerst met je luie reet achter die pc vandaan komen en naar zuid oost Azie op vakantie gaan, kan je meteen voor de gezelligheid even bij Machiel op bezoek. Vindt ie vast leuk om begripvolle en medelevende landgenoten te ontmoeten.

Saoirse anois | 27-03-06 | 13:31

@ Bep 13.17
Zijn moeder en zijn advocaat hebben het zelf gezegd.........

Atheneauje | 27-03-06 | 13:26

ies niet waar

me·ning (de ~ (v.), ~en)
1 wat men van iem. of iets vindt, hoe men oordeelt => gedacht, gedachte, geluid, gevoelen, inzicht, oordeel, opinie, opvatting, standpunt, stellingname

Bep Handicap | 27-03-06 | 13:23

bep heeft een geestelijke handicap.....

QB (ja die.....) | 27-03-06 | 13:21

van mij mag die vrijkomen hij had geen eens drugs bij zich
jah ze vrouw ja
en die hoerrrr krijgt 33 jr

Bep Handicap | 27-03-06 | 13:17

hehehehe die peter' 't maaiveld' de vries .. 't zou toch maar waar zijn dat ie onschuldig .... dan lach ik me echt een breuk !!

Draaitafel Demagoog | 27-03-06 | 13:00

@ANTOON 27-03-06 @ 12:24,

behalve die ander halve kilo heroine dan natuurlijk, die bij zijn vriendin (tevens zijn verblijfadres) thuis lag.

niet lopen huilen gewoon een gevalletje eigen schuld ==>> hele dikke bult.

QB (ja die.....) | 27-03-06 | 12:54

Levenslang in GangBang Prison... moehahaha!

poktor | 27-03-06 | 12:32

huilende ministers en de koningin, veel hypocrieter kan nederland niet worden. Lopen janken om een crimineel in een ver land, die zijn zakken probeerde te vullen en nu terecht aangepakt wordt. gauw wat items over zijn zielige familie op de tv brengen en NL huilt mee. Al die mensen die nu lopen te zeiken moeten dan ook niet zeuren als een junk hun besteelt, kinderen drugs gebruiken etc, etc. weet je wat laten we alle zielige drugsgebruikers, handelaren en koeriers naar NL halen, want blijkbaar vinden we het allemala maar gewoon. En de jacht op drugskoeriers bij schiphol moeten we dan ook beeindigen, want als machiel zielig is, dan zijn alle drugskoeriers zielig..
maar wat mij betreft !!!!
Machiel Rot maar weg in je thaise cel !!!

gordon99 | 27-03-06 | 12:29

Tsja....eigen schuld, dikke bult....

Jelmert | 27-03-06 | 12:26

Bende 27-03-06 @ 10:23 en anderen
Bij de verdachte is nog geen gram of minder spul gevonden.
Vermoedelijk wou de thaise regering wraak nemen op de zonen van Greatta Duisenberg.
De zonen werden daar verdacht van drugshandel maar knepen hem voor ze opgepakt werden, Grettta heeft een boel uit te leggen.

ANTOON | 27-03-06 | 12:24

Tja als hij hierheen komt ken ie dan misschien wat hasj voor me meenemen?

Onno Thuis | 27-03-06 | 12:04

Hij zit daar prima wat mij betreft... dat scheelt weer hotelkosten in hollandse bajes op onze kosten :P

Lipsum | 27-03-06 | 11:39

Als ie naar nederland komt moet hij natuurlijk niet zo stom zijn om wat illegale dvd'tjes in z'n koffertje te stoppen

Stapelfahrer Klaus | 27-03-06 | 11:31

Mensen word eens wakker! Machiel Kuijt is een misdadiger, een drugssmokkelaar. Ik herhaal: Machiel Kuijt is een drugssmokkelaar. Sinds wanneer zijn we in Nederland zo'n fan van misdadigers? Wat een onzin. In Thailand weet je dat ze eht niet zo op smokkelaars hebben, als je dan toch dat risico gaat lopen, dan moet je ook de gevolgen accepteren.

ZI | 27-03-06 | 11:29

Goed zo, levenslang wegstoppen die debielen.
Helaas was die in Thailand gepakt en niet in Singapore... daar had die al lang gehangen.

Jinu | 27-03-06 | 11:25

@dus..
maar dat is juist iets waar Ben Bot en de Keuningin zich niet mee bemoeien. Haha..
Naja je meot maar zo denken: hij gaat het vast goed doen bij Real of op de bank bij Barca

VeteraN | 27-03-06 | 11:20

bleef dirk kuijt maar bij feyenoord zitten.

dus.. | 27-03-06 | 11:15

Zetten we hier ook maar tien jaar op het roken van Joint

Mellorenz | 27-03-06 | 11:14

shit 27-03-06 @ 10:38 Thai apen, Ik ben vorig jaar naar Thailand geweest en kan maar 1 verschil vinden tussen de Thaise en Hollandsche mensen en dat was de kleur hoezo apen? Hoe dom kan je zijn om heroine te smokkelen in dat soort landen. Hij mag geluk hebben dat er daar geen doodstraf voor is uitgesproken. De staat der Nederlanden moeten zeker geen leuke deals gaan maken om gevangene hier (centerparcs)zijn straf te laten uitzitten? Komt hij hier mag hij gelijk naar huis vanwege het zielige gejank dat hij het er zo slecht had en de straf wordt omgezet naar NL maatstaven?

independ | 27-03-06 | 11:09

Burgemeester Kiesman 27-03-06 @ 10:20
Daar komen de wijzen vandaan....

Blauwvinger | 27-03-06 | 11:09

als straks de straf wordt omgezet naar nederlandse maatstaven krijgt ie nog een schadevergoeding ook, want dan is 9 jaar natuurlijk veeels te lang voor een beetje golden brown. kan ie gratis nog een mannetje of twee omleggen hiero.

ed.. | 27-03-06 | 11:09

t'is ook gewoon kut met een lange ij.

0900 | 27-03-06 | 10:59

Harige Bangmaker 27-03-06 @ 10:53
OK.. ja ik d8 me zoiets te herinneren, maar goed, zelfs ik kan het mis hebben.:P
Maar hoe vaak komen deze mensen toch eerder vrij wegens goed gedrag?
Dan zijn ze na die 20 jaar wel genoeg gestraft blablabla en hebben ze geleerd van hun fouten..

VeteraN | 27-03-06 | 10:58

Liever dat meisje uit kosovo, dan deze crimineel. (en dan ben ik normaal nog wel voor de uitzetting van taida)
Hij wist dondersgoed dat drugs smokkelen daar zwaar bestrafd wordt.
Dus tja, ik heb er weinig medelijden mee.

Quacka | 27-03-06 | 10:54

VeteraN 27-03-06 @ 10:47
Levenslang is daadwerkelijk levenslang in Nederland.
Enige kans op vervroegde vrijlating is middels gratie per Koninklijk Besluit. Maar dat kan pas na 20 jaar en gebeurt zelden.

Mootje B. bijvoorbeeld zal tot het einde van zijn zielige leven vastzitten.

Harige Bangmaker | 27-03-06 | 10:53

gelukkig ontlopen in Nederland de "echte" daders nooit hun straf moehahahaha

Mellorenz | 27-03-06 | 10:48

Harige Bangmaker 27-03-06 @ 10:30
Hier zit je toch met levenslang 30 jaar in de cel? Of zit ik nu verkeerd.
Anders lijkt het me beetje onzin om sommigen 2x levenslang te geven:P

maar goed kan het mis hebben.. verbeter me dan aub.. tis nog vroeg

VeteraN | 27-03-06 | 10:47

Verhelderend stukje wel van Peterrrr de Vries (zie link van Boze Buur). In Nederland wordt inderdaad veel te snel aangenomen dat de rechtspraak in andere landen niet deugt.

Frits de Vriez | 27-03-06 | 10:47

Zal je zien dat zijn moeder en advocaat Knoop vanavond weer bij de ouwe mannen op talpa zitten.

fuckje | 27-03-06 | 10:44

is er al een Machiel Kuijt tour

Mellorenz | 27-03-06 | 10:42

Er staan van die hele mooie 'levensgrote' borden op het vliegveld van Bangkok , daarop staat precies op voor welke vergrijpen de doodstraf of levenslang voor krijgt.

geen seconde medelijden met deze oetlul, en z'n poepverhaal over niet betrokken zijn.

en machiel kuijt je weet toch......: tie krung tep sanook die maak maak !!

QB (ja die.....) | 27-03-06 | 10:39

sukkel

Dr. Evil | 27-03-06 | 10:39

LEVENSlang is toch niet zo heel lang in een thaise cel?

style.councillor | 27-03-06 | 10:39

Natuurlijk wel erg voor Machiel om de rest van zijn leven tussen de Tai apen te moeten zitten,maar dat risico nam die toen die bijna een kilo heroine in zijn koffertje meenam.

shit | 27-03-06 | 10:38

gelukkig er is een giro nummer zou zonde zijn als helemaal niemand er iets aan verdient

Mellorenz | 27-03-06 | 10:33

VeteraN 27-03-06 @ 10:23
Waar is levenslang dan wel 20 (of 30) jaar cel?

Harige Bangmaker | 27-03-06 | 10:30

Prima justitieel systeem daaro.. wat nou cellentekort. Gewoon volproppen die handel!! Met 45 man op een cel van 10... Lekker knus en ook nog eens efficient.
Toedeledokie Machiel

quickshare | 27-03-06 | 10:29

mag er een nieuwe pasfoto, wil wel zien wat die 9 jaar met hem hebben gedaan

Mellorenz | 27-03-06 | 10:28

Ga is een boek schrijven deaudgaan in thaland

Mellorenz | 27-03-06 | 10:27

Beweert zelf nog steeds onschuldig te zijn.
Wens hem sterkte in zijn gastenboek!
http://www.machielkuijt.nl/

Zeurders | 27-03-06 | 10:26

Tja, je weet van te voren waar je aan begint als je naar Thailand op vakantie gaat. Eigen schuld dikke bult! *Bende gaat ook dit jaar weer uit in eigen land*

Bende | 27-03-06 | 10:23

Als je zo stom bent om in zulke landen drugs te smokkelen moet je niet zeiken als er consequenties optreden waarvan je van tevoren wist dat ze er konden komen. Lekker de rest van je leven brommen (heb nml niet het idee dat daar levenslang ook 20 (of 30?) jaar cel is maar gewoonweg nooit meer vrij komen)

VeteraN | 27-03-06 | 10:23

yin dee tee dai roo-juk
Altijd makkelijk om te weten wat ze tijdens het douchen tegen je zeggen.

mastermasturbeer | 27-03-06 | 10:23

Het verre oosten, da's toch Zwolle? Machiel, veel plezier met de Thaise Bubba!

Burgemeester Kiesman | 27-03-06 | 10:20

la-gon Machiel, veel plezier in die cel met 20 anderen

reade romke | 27-03-06 | 10:19

Machiel, la-gon!

.bolletje | 27-03-06 | 10:19

fun dee na, Michiel.
http://www.learningthai.com/romantic_03.html

Zeurders | 27-03-06 | 10:18

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino

#BREEK

Ferd Grapperhaus OOK AL OPGESTAPT uit Rutte III