Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Groetjes vanuit de Euroborg

Voetbal in Nederland (klik voor vergroting)Eencelligen van FC Groningen hebben zojuist hun eigen stadion in de brand gestoken. Diverse mensen zijn met brancard afgevoerd met naar het schijnt ernstige rookvergiftiging. De wedstrijd, Groningen-Ajax stond op het punt te beginnen. Verder nog niet zoveel bekend, behalve dat hele tribune achter het doel is ontruimd en dat supporters op het veld lopen, omdat ze in paniek over de glazen heining zijn gesproken. Volgens de verslaggever van NOS langs de lijn is het een wonder dat er geen doden zijn gevallen. Het zicht in de Euroborg wordt als gevolg van de rookontwikkeling op dit moment geschat op 15 meter. En de brandweer is nergens te bekennen. Ja, voetbal blijft een leuke sport. Live meeluisteren doet u hierrr Update: Brandweer is nog steeds aan het blussen. Stadion zit nog steeds vol (giftige) rook van gesmolten stoeltjes. Voetballers lopen kuchend op het veld en over tien minuten valt de beslissing: wedstrijd aflassen of wedstrijd aflassen. Update 15:50 uur: Zoals verwacht, de wedstrijd is afgelast.

Reaguursels

Inloggen

@Hennie050, Spiced Shortbread is Engels voor Pepernoten, maar dat is niet relevant. Je zet jezelf voor gek. Met deze taal breng je onze club(ja ook ik ben FC supporter) in diskriediet. Iemand beledigen is niet bepaald netjes, zelfs niet online. Vraag me af of je als je achter je pc'tje wegkruipt ook zo'n grote muil hebt.
.
@Murdockyoufool
Ten eerste dank voor het compliment, maar desondanks is het niet bijzonder om op te vallen tussen types als TokkieHennie050.
Vervolgens vraag ik mij af, hoe de randstad hun voorzieningen heeft kunnen financieren. Niet omdat de belastingen nou zoveel opleveren. Ik zal je ff harde cijfers voorschotelen.
In 2007 kreeg west-Nederland (oftewel de randstad) 46% van de BIRK-gelden toegewezen. Het westen van het land heeft ook ongeveer 48% van de inwoners van Nederland. Het noorden werd 14% van de BIRK-gelden toegewezen, tegenover 11% van de bevolking. Opzich lijkt het een eerlijke verdeling, zou het niet zo zijn dat de BIRK-gelden grotendeels door de opbrengst van de gasverkoop gefinanciert wordt.
.
Nog een leuk quote'je:
‘’De FES-middelen voor bereikbaarheid zijn voor 86% toegedeeld aan het westen van het land, voor 11% aan het zuiden, 3% aan het oosten, en voor 6% ‘bovenregionaal’. Het aandeel van het noorden is nihil en voor het oosten verwaarloosbaar.’’
(FES = Fonds Economische Structuurverbetering)
Bron: www.ioo.nl/index.cfm/9,597,c,html/Rapp...
.
Dit zit mij niet lekker. We delen redelijk eerlijk mee in de BIRK-gelden, maar FES blijft achter, terwijl dát juist het potje zou moeten zijn waar investeringen voor het noorden uit voort zouden moeten komen. Structurele ontwikkeling hebben we toch nodig volgens iedereen in 't westen? Laat dat maar eens weten aan die lutsers in Den Haag want ze verwaarlozen hun goudmijntje en als het eenmaal op is wordt het Noorden aan de kant geschoven. *Krijgt neigingen viva revolution in Groningen te starten*

Spiced Shortbread | 15-04-08 | 20:21

@ murdock-fuck-you-fool:

je pa had z'n kwakje op de kachel moeten spuiten, dan was het allemaal met een sisser afgelopen

volgens mij ben jij zo'n natuurfreak die thuis geen aandacht krijgt en volgens mij werd jij altijd gepest op school

deze 'boer'nlul' geeft jou wel een pak rammel opneukertje
dus laat jij je kleine snuitje maar niet meer zien in DE TROTS VAN HET NOORDEN

hennie050 | 15-04-08 | 13:25

Eerst valt te melden dat het waarlijk een geneugte is dat deze discussie voort gaat, terwijl het onderwerp van de radar is verdwenen. Nu ja, discussie... de enige die meer in z'n schedel heeft dan een apennootje is Spiced Shortbread.

@Spiced Shortbread 14-04-08 @ 22:03
Oost-Groningen is niet de meeste rijke regio van Nederland (om maar niet te zeggen: de armste). Door fijn voort te ploegen in de Randstad worden de investeringen in het gebied en de uitkeringen van de lutsers in Oost-Groningen bij elkaar verdiend. Dát is een regio operationeel houden. Zonder bijstand vanuit de Randstad zou ze allang zijn vervallen. Geeft allemaal niet, maar begin dan ook niet over het profiteren van gasinkomsten. Manus manum lavat.

@Malone 14-04-08 @ 22:16
Ja, ik ben wel eens in Groningen geweest. De stad, that is, om meer precies te zijn: het Groninger Museum en de binnenstad. Top. Maar de rest van de provincie hoef ik vooralsnog niet te zien.
Verder ken jij mijn opa's niet, lutser, dus doe geen domme uitspraken.

@hennie050 15-04-08 @ 10:29
Hé, grot'n boer'nlul die je er bent, je focust opvallend veel op het anusgebeuren. Ik zou zo maar denken dat jij je aars op het mannentoilet bij FC G -is gay, olé olé olé!-aanbiedt.

Murdockyoufool | 15-04-08 | 10:59

en emma is lief;)

hennie050 | 15-04-08 | 10:34

@ murdock-fuck-you-fool :
is dit de enige plek waar jij je frustraties kwijt kan jonge?
jij zou je kontje moeten gaan verkopen bij glimmermade bist ain deurpsgek

@ heet broodje :

ga jij mij nou vertellen hoe ik moet schrijven en praten?!
voel jij je wel helemaal lekker?! bis ook ain HOMO'TJE

hennie050 | 15-04-08 | 10:29

Murdockyoufool: Waarschijnlijk weet jij sinds dit weekend waar Groningen ligt. Je bent er waarschijnlijk ook nog nooit geweest ook! Je opa misschien wel in de WOII. Liep vast met zijn kruiwagentje heen en weer om voedsel te halen. En wij domme noorderlingen gaven het nog mee ook. Jammer dat ze het hebben gedaan, anders hadden we een figuur als jou hier niet gehad!
O ja, laat je luier eens verschonen, die stinkt!

Malone | 14-04-08 | 22:16

@Murdockyoufool 14-04-08 @ 20:48

Prima dat je rond die tijd nog aan het werk bent, bevordert de 24-uurs economie!
Maar Oost-Groningen operationeel houden? Wie A zegt moet ook B zeggen.. Als je in de gasindustrie zat zou je wel weten dat er enorme bedragen vanuit Groningen wegvloeien dus dat lijkt me niet. Hoe houd jij Oost-Groningen operationeel?

@Hennie050

Lutser, leer eens een normale discussie te voeren. Je schrijfstijl en woordkeuze getuigen niet van veel intelligentie. Ga es terug naar school. ( kan ook in de Euroborg maar dat terzijde)

Spiced Shortbread | 14-04-08 | 22:03

@Spiced Shortbread 14-04-08 @ 16:49
Fair enough. Ben momenteel nog tussen het reaguren door aan het werk. Allemaal om Oost-Groningen 'operationeel' te houden.

@Malone 14-04-08 @ 16:55
Ik neem mezelf meestentijds niet serieus. Dat zouden meer mensen moeten doen! Maar waar ik heb volgens jou geen verstand van?

@hennie050 14-04-08 @ 18:42
Aaaaah, meneer Hennie gaat voor de Grote Prijs der Zwakzinnigheid. Gefeli, hij is van jou, fijn homotje van me.


Murdockyoufool | 14-04-08 | 20:48

@murdockyoufool :
heb je nix beters te doen ga met je plassertje spelen dappere mongool
of zoek je op deze manier een btje aandacht?
je praat naar je verstand HOMO'TJE

hennie050 | 14-04-08 | 18:42

wat mij wel een heel klein beetje bevreemd, ik heb van verschillende mensen gehoord dat het allemaal toch wel mee viel... maar de televaag heeft het thema Groningen wel ontzettend groot op de voorvagina staan.... en heel klein een tekstje dat Vitesse suporters kraaiepoten op de weg hebben gegooid.... 5 auto´s met schade.... maar daarover word dan weer niet geluld... vreemde wereld.. maarja... dat zal dan wel weer aan mij liggen

Snowdog | 14-04-08 | 18:03

Enkele citaten van Murdockyoufool:

- Groningers behoren dan ook bij de allerdomste rukkers van Nederland. Limbo's van het noorden.

- Groningers mogen dan ook niet aan boord van een schip komen. Het gevaar bestaat dat ze midden op zee een gat in romp boren.

- Als een Groninger een vreugdevuur wil ontsteken, steekt hij zichzelf aan en rent hij een stapel kerstbomen in.

- Neem je jezelf serieus, neem je anderen serieus of word je graag serieus genomen?

Als reactie op je laatste uitspraak aan mij: Wanneer jij je eigen uitspraken eens terug leest, neem jij jezelf dan wel serieus of probeer je mee te praten en intelligent over iets waar je geen verstand van hebt.

Malone | 14-04-08 | 16:55

nuisz @ 15.58
Het woord "proletisch" bestaat volgens mij helemaal niet.

Bedoelt ge "proletarisch" misschien?

caudillo | 14-04-08 | 16:54

@Murdockyoufool 14-04-08 @ 15:44,

Zal best een hoop geld gaan naar Oost-Groningen vanuit de randstad, maar ik vermoed dat er meer vanuit Groningen afgevoerd dan andersom. Kijk, natuurlijk heb je mongolide Groningers, maar die heb je ook in de randstad. Den Haag is praktisch gezien ook een grote pauper/tokkie verzamelplaats. 't Behoort ook tot de randstad. De mensen van de FC bedoelen het goed, en zijn geen debielen, anders zou FC Groningen de laatste 4 jaar niet zo'n vooruitgang geboekt hebben.
.
M'n punt is, overal heb je paupers die deze ongein uithalen. Fikkie in vak 410 bij Ajakkes werd laatst niet zo groot uitgemeten in de pers.
En om nog ff op je opmerking terug te komen, ''groningers zijn de domste rukkers van het noorden'', prima, maar wij boren wel gas uit de grond waar jij van profiteerd, Limboland daarentegen is nergens goed voor ;-)

Spiced Shortbread | 14-04-08 | 16:49

azijnseikerT 14-04-08 @ 06:55
"proleterigste" = "meest proletische".
Meneer noemt mij een VMBOert? Moehaha.

nuisz | 14-04-08 | 15:58

Allereerst: hahahaha! Provincialen, je kunt ze vanonder je zolen halen.

@Timmie1983 13-04-08 @ 17:26
Timmie! In Rotterdam gooien ze wellicht bommen naar de ME, spelers, desnoods naar burgers. Maar de tribune waarop je zit in de fik steken... neh.

@Spiced Shortbread 13-04-08 @ 20:05
Daar is het Slochterse belletje weer. Knap om dat als argument te gebruiken. De laatste keer dat ik op de atlas keek, behoorde Groningen nog bij Nederland, dus is niet zo vreemd dat ook de Randstad profiteert. Bovendien gaat er ook een leuke schep geld vanuit de Randstad naar het geweldige Oost-Groningen.

@hennie050 14-04-08 @ 12:19
Het is: homootje. Zoals autootje.

@Malone 14-04-08 @ 13:29
Neem je jezelf serieus, neem je anderen serieus of word je graag serieus genomen?Murdockyoufool | 14-04-08 | 15:44

Ik ben ervn overtuigd dat deze keuze is gemaakt om te voorkomen dat ze vanuit Eindhoven gaan schreeuwen over competitievervalsing. Groningen zal tegen Ajax veel meer kans maken om punten te snoepen wanneer er publiek bij de wedstrijd is, dan wanneer ze in een leeg stadion spelen.

Malone | 14-04-08 | 15:31

ik vind het apart dat de wedstrijd woensdag gewoon met publiek gespeeld mag worden. Was het bij ajax thuis, feyenoord, utrecht gebeurt dan hadden die zonder publiek moeten spelen en kans dat de volgende wedstrijden ook zonder publiek moeten spelen en bij groningen mag het publiek gewoon weer komen.
ik weet ook wel dat het maar om een klein aantal gaat die het verpest maar dat is altijd het geval.

marjolein | 14-04-08 | 14:54

Citaat: Groningers behoren dan ook bij de allerdomste rukkers van Nederland. Limbo's van het noorden.
Murdockyoufool 13-04-08 @ 14:46

Allereerst wil ik even zeggen dat dit ook niet een al te slimme opmerking is. Typisch geval van een opmerking voor een eencellig persoon.

Maar mensen uit de Randstad, ook Groningen kent genoeg niet imbiciele mensen zoals jullie ook imbicielen hebben. Neem Murduckyoufool als voorbeeld. Of was Carlo Picornie toch de laatste.

Malone | 14-04-08 | 13:29

Afgelast -aflassen.
De vorm aflassen moeten we wellicht dogen. Dat soort dingen beurt wel meer. En de ongeletterden hoorzamen toch niet aan regeltjes.

caudillo | 14-04-08 | 13:08

Groningers zijn niet per definitie dom. Het is alleen een beetje jammer dat een stelletje hersenloze idioten de boel in de fik steekt, en daarmee het imago van Groningers verknalt.
Grunn for life!
Beetje jammer van de Euroborg is het wel, het is echt een mooi stadion!

puretemptation | 14-04-08 | 12:50

Typisch geval van een binnenbrandje. Gewoon lekker laten uitsmeulen daaro.
Aan die hoeveelheid rollen werden er daar toch alleen maar schijtwedstrijden gespeuld!

• Schenkt nog maar een eens een glaasje Hooghoudt in *

100%JERZY | 14-04-08 | 12:32

nee jongens jullie waren er allemaal bij en weten allemaal hoe het is gegaan stelletje kut joden!!!
omdat 1 iemand zo dom is een rol in de fik te zetten hebben wij het allemaal gedaan???
sta zelf ook achter het doel en vanuit ons vak werd nix gegooid (kwam vanaf de 2e ring)

@ Murdockyoufool.....
wie denk je wel niet wie je bent homo'tje
praat maar es zo stoer als je in DE TROTS VAN HET NOORDEN komt...

hennie050 | 14-04-08 | 12:19

Na Londen, Parijs, San Francisco, Buenos Aires en Dar es Salaam is de olympische fakkel nu eindelijk aangekomen in GRONINGEN !!!

Duizenden fans waren er erg op gebrand om een oververhit sfeertje te creeeren; niet als protest tegen het Tibet-beleid maar als actie tegen de aanwezige Joodse delegatie.

De burgermeester van Groningen gaf aan goed voorbereid te zijn op een eventuuel geval van stront aan de knikker; “in geval van shit hebben we voldoende toiletpapier voorhanden”.

Tiepi | 14-04-08 | 11:14

Voetbal= geweldig. vooral die irritante kutventjes op station Eindhoven gisteren met een grote bakkes. Ga naar huis kleuters!

Nifelheim | 14-04-08 | 10:45

Gewoon stadion met de grond gelijk maken, Kantoren neer zetten, en nooit meer over praten.

Jara | 14-04-08 | 10:38

Ik heb nog zo gezegd; "Je kan die mensen niet in zo een uithoek van het land laten leven, dan verwilderen ze en vervreemde ze van het volk!"

Die Mongolen weten simpelweg niet beter, dat krijg je als je ze zo lang in het uiterste puntje van het land maar wat laat aankloten. Eerst die studenten, die er een potje van maken. Tja, dan kunnen de voetbal mongolen niet achterblijven natuurlijk.

Groningen vs Amsterdam (lijkt me duidelijk wie er het onderspit gaat delven.)

Wel jammer voor de mensen die van voetbal houden, dat Ajax tegen Groningen moest.

my 2 cents.

simplie | 14-04-08 | 09:40

*correctie*
sfee = sfeer

Oane | 14-04-08 | 09:09

de sfee zit er goed in!

Oane | 14-04-08 | 09:08

Het is "afgelasten" niet "aflassen" wankers...

CoolGuy | 14-04-08 | 08:49

Ik dacht dat toiletpapier bedoeld is om je reet mee af te vegen, stelletje voetbalmongolen, ik heb maar èèn oplossing, alle voetbalstadions gewoon om ploegen en er aardappelen in, komt er ook nog eens iets terug van al dat nutteloos besteede geld van de nederlandse belastingbetaler!

Geutenschoever | 14-04-08 | 08:41

Er waren toch behoorlijk wat mensen die het goed benouwd kregen daar !

Maar wat ik dus niet snap en waar niks over gezegd wordt...

Er zijn daar nauwlijks brandblussers wij moeten in ons bedrijf in elke loods waar 2 man werken wel een stuk of 10 brandblussers hebben.
De stewards kwamen eerst met een tuinslang en een paar emmers aanlopen.
De alarmglaasjes werden ingeslagen maar functioneerden niet.
Diverse brandslanghaspels die heel mooi in de muur zijn weggewerkt hebben helemaal geen druk op de leiding staan en werken dus ook niet.
Dusse hoe zit het met de brandveiligheid daar ???
Laat ze daar eens naar kijken.

Mvg,

Berno

Berno | 14-04-08 | 08:27

Ze hebben woord gehouden: Het was een warm onthaal

bakkieTroost | 14-04-08 | 07:39

Een 'sfeeractie' met toiletrollen van de Groningen Fanatics. Altijd leuk! Ze hebben de hele nacht geschreven aan een politiek correct persberichtje: "(...) De Supportersvereniging FC Groningen en Groningen Fanatics willen snel in overleg met FC Groningen om de voorgevallen incidenten te evalueren en tot actiepunten te komen om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen. Groningen Fanatics zal tot nader orde geen sfeeracties ondernemen. Wij achten dat op dit moment niet gepast."
Ik heb alvast een 'actiepunt': lobotomie op de bedenkers en supporters van de pleerol actie. En dan die ene hersencel verwijderen van de twee waarin de informatie over de actie zit opgeslagen. Dat die ene cel noooooooit meer gebruikt kan worden voor andere ' ludieke sfeeracties'!

DoekeleSufsma | 14-04-08 | 07:27

Wat een domme reacties hierboven. De ene Groninger klaagt over dat alle Groningers voor randdebielen worden versleten, terwijl de VMBOerTs nuisz en p.aula hier de proleterigste teksten neerplempen. Nou, met zijn allen bedankt hoor. Ik ben weer trots op Groningen.

azijnseikerT | 14-04-08 | 06:55

@Brakke Obama 14-04-08 @ 00:29:
Het is een Groningse constructie... ik vond het wel grappig. (Althans als het met opzet was.)

koerbagh ® | 14-04-08 | 02:01

Jappuh 14-04-08 @ 01:04

Goeie, ik zei ook het grootste gedeelte. Ik bedoel daarmee dat wanneer er brand uitbreekt er alleen de stoeltjes in de fik vliegen en niet de hele tribune.
Alleen zonde dat het nogal rookt als die dingen in de fik staan.

ThOmAsZz | 14-04-08 | 01:33

ThOmAsZz 14-04-08 @ 00:55

Ik wist niet dat die foeilelijke groene stoeltjes ook van beton waren, gelukkig maar!

Jappuh | 14-04-08 | 01:04

Ik zat op het toilet, maar er was geen schijtpapier.. Maak me zorgen..

kees Kist | 14-04-08 | 00:57

Godskerele. Ben eindelijk terug uit Groningen. Ben na de afgelasting maar wat gaan borrelen met wat Groningers. Wat kunnen ze liegen zeg, die media en die voetbalclubs.... paniek in de Euroborg? Er staat 1 klein deel van 1 tribune met zulthoofden een beetje in de fik en de rest van het station zit alleen maar de wachten tot er eindelijk geblust werd en gespeeld kon gaan worden. Medisch onverantwoord? Kom op zeg, de ergste rook trok in 10 minuten weg en bleef maar in 1 hoek van t stadion hangen. Daarnaast renden de spelers al binnen 10 seconden naar binnen. Pfffff.

GormSuil 13-04-08 @ 23:31

Jah inderdaad, het werdt allemaal wel wat opgeblazen(niet letterlijk) door de media. En er moet wel heel wat gebeuren voordat er echt doden vallen. Als het dak nou in de fik stond of de hele tribune in de fik stond; dan was het een ander verhaal geweest. Maarja aangezien het grootste gedeelte van het stadion gewoon beton is, kan er eigenlijk vrij weinig fikken.

En dat van de spelers snapte ik ook niet helemaal:
Ze waren inderdaad al vrij snel weer binnen, maar men zegt dat er veel rook in de kleedkamers was.(leek mij wel mee te vallen). Konden de spelers dan helemaal nergens anders heen als het zo erg was?

ThOmAsZz | 14-04-08 | 00:55

Iemand me aansteker gevonden... ?

kees Kist | 14-04-08 | 00:54

kees Kist 14-04-08 @ 00:42
Lol.

Heat | 14-04-08 | 00:49

Oeps, ik was er niet. Ik zit in bradford

kees Kist | 14-04-08 | 00:42

@fleischbaum en andere media:
iets in de brand steken is geen Nederlands, iets in brand steken wel!
Wist niet dat Groningen zo'n schijt-club was, dat ze allemaal wc-papier meenemen. Of schijten ze in hun broek voor Ajax? Allemaal lekker belangrijk, nu enniesee gewoon weer de nummer 1 van Gelderland is, en blijft.

Brakke Obama | 14-04-08 | 00:29

-weggejorist-

grunrules | 14-04-08 | 00:28

het schijnt toch wel zo te zijn dat deze "aktie" met een brandende schijtrol, gewoon van een persoon alleen geweest is. Ik snap ook al dat gezeik niet over Groningen en de provincie groningen, want dit heeft met stad en ommelanden weinig te maken... gewoon een randdebiel die dat ding in de hens steekt en naar beneden keilt, waar die andere schijtrollen al lagen, en tja. dan gaat de hens er natuurlijk in. Word trouwens ook een beetje gek van die randstaddebielen, enige jaren geleden was Ado Den Haag al helemaal niet beter, en ook Ajax heeft in het verleden geen goede naam gehad. *maarja, dat zal dan wel weer aan mij liggen.* Bovendien, als ik met mijn auto de randstad in ga.. of gelijk maar eens amsterdam in rijd... heb ik jammer genoeg alleen op de heenweg een lekker muziekje in de auto........... (doordenkertje)

Snowdog | 14-04-08 | 00:08

azijnseikert is de pooier van de proleet

nuisz | 13-04-08 | 23:43

Moar dankzie uns is FC Gloeilaampe nog stieds gien kampiun

Alliekwallie | 13-04-08 | 23:40

AzijnseikerT is zeker nog nooit bij een voetbalwedstrijd of eventuele rellen aanwezig geweest?
Hoelang denk je dat het duurt voordat je zo'n rol hebt aangestoken en naar beneden hebt gegooid?
Dat gaat zo snel, dat je pas beseft wat er gebeurt als die rol al beneden ligt.
Ik probeer hier niks mee goed te praten, want diegene(n) is gewoon een randdebiel. Maar geen reden om de hele Z-side/Fc Groningen-supporters even te veroordelen.

P.aula | 13-04-08 | 23:34

Godskerele. Ben eindelijk terug uit Groningen. Ben na de afgelasting maar wat gaan borrelen met wat Groningers. Wat kunnen ze liegen zeg, die media en die voetbalclubs.... paniek in de Euroborg? Er staat 1 klein deel van 1 tribune met zulthoofden een beetje in de fik en de rest van het station zit alleen maar de wachten tot er eindelijk geblust werd en gespeeld kon gaan worden. Medisch onverantwoord? Kom op zeg, de ergste rook trok in 10 minuten weg en bleef maar in 1 hoek van t stadion hangen. Daarnaast renden de spelers al binnen 10 seconden naar binnen. Pfffff.

GormSuil | 13-04-08 | 23:31

P.aula 13-04-08 @ 23:14

Hoe weet jij dat het er 1 was en waar was de rest om die mongeaul tegen de houden. Laat me niet lachen, die keken zeker met zijn allen de andere kant op.

azijnseikerT | 13-04-08 | 23:23

Veel reacties van nog grotere stomkoppen dan die pyromaantjes.
Veel wedstrijden probeert de supportersvereniging van FC Groningen sfeeracties uit te voeren. Die allen worden bedacht, voorbereid en uitgevoert door vrijwilligers die daar veel tijd in stoppen.
Als er dan één mongeaul tussenzit die bedenkt dat een fikkie steken grappig is, betekent dat niet dat alle Groningen-supporters zwakzinnigen zijn.

De link met de z-side snap ik dan ook niet. Áls je eens in de Euroborg geweest bent, wéét je dat er op die tibrune niet alleen z-siders zitten.

De zogenaamde 'beschaafde westerlingen' die de randstad nog nooit zijn uitgeweest zijn het reageren niet eens waard.

P.aula | 13-04-08 | 23:14

Bravo, Studio Sport doet aan bronvermelding en zei dus luid en duidelijk: deze foto komt van 'Dumpert'.
Wereldheerschappij is weer een stapje dichterbij gekomen.

broomstick | 13-04-08 | 23:07

Juist. Goeie.
Doos

nuisz | 13-04-08 | 23:06

DE LIDL IN GRONINGEN HAD ZATERDAG GEEN WC PAPIER MEER TE KOOP.

Jackxx | 13-04-08 | 23:02

@Grunn2008 13-04-08 @ 22:48
Zal ik je uitleggen. Men neme één rol skijtlint (is dat Gronings?). Wel van het stevige soort. Dan rol je een metertje lint af zonder het af te scheuren. Neem dat in de hand waar je niet mee gooit. Daarna gooi met je andere hand de rol in de richting van het veld (dat grote groene vlak in je blikveld). Vervolgens steek je het lint in den hens met de vuurstenen van opa. Wel oppassen dat de spiekerbox niet vlam vat. Voila!

DoekeleSufsma | 13-04-08 | 23:01

azijnseikerT 13-04-08 @ 22:51
Jammer joh

nuisz | 13-04-08 | 22:53

DoekeleSufsma 13-04-08 @ 22:45
Dus je gooit de rol toiletpapier eerst op het veld en daarna steek je 'm aan?
Knap zeg...
Probeerde je intelligent over te komen? Helaas niet gelukt...

nuisz | 13-04-08 | 22:52

nuisz 13-04-08 @ 22:20

Doe even normaal joh. Als Groninger accepteer ik niet dat je je hier zo manifesteert.

azijnseikerT | 13-04-08 | 22:51

Kijk, het probleem met die voetbalsupporters is dat ze maar twee hersencellen hebben. Eén om een toiletrol in de binnenzak te proppen, die vervolgens onder het uitstoten van dierlijke klanken op het veld te werpen en dan aan te steken met de vuurstenen van de nabije voorvaderen. En één hersencel om te voorkomen dat ze in hun eigen kamer schijten.

DoekeleSufsma 13-04-08 @ 22:45

Gelukkig heb jij 1 hersencel minder... eigenlijk 1,5 minder. Want je weet de volgorde van het gebeuren nog niet eens. Hoe kun je een wc rol op het veld gooien en dan nog aansteken???

en jij schijt wel in je eigen kamer

Grunn2008 | 13-04-08 | 22:48

Kijk, het probleem met die voetbalsupporters is dat ze maar twee hersencellen hebben. Eén om een toiletrol in de binnenzak te proppen, die vervolgens onder het uitstoten van dierlijke klanken op het veld te werpen en dan aan te steken met de vuurstenen van de nabije voorvaderen. En één hersencel om te voorkomen dat ze in hun eigen kamer schijten.

DoekeleSufsma | 13-04-08 | 22:45

Ik denk dat het fikkie een heuse samenzwering is van een Groningse stomerij en schoonmaakbedrijf.
Afgesproken werk dus.
Fabrikanten van WC-papier zijn er minder blij mee, want dat mag voortaan niet meer in stadions. Bouwbedrijven dis specialiseren in onoverdekte stadions fabrikanten van impregnatiemiddelen daarentegen zijn wel weer blij.
Al met al een goede dag voor de Nederlandsche economie.

laughingcoffin | 13-04-08 | 22:43

Een meegevende voetballiefhebbert nog wel. Doar moet je zuunig op weez'n.

citywok | 13-04-08 | 22:29

fuckje 13-04-08 @ 22:18
Als jij het zegt fuckje

nuisz | 13-04-08 | 22:20

@nuisz
Echte voetballiefhebbert, he?

fuckje | 13-04-08 | 22:18

Montgomery Burns 13-04-08 @ 22:14
Sukkeltje. Zo als ik al zei, wat jij wil

nuisz | 13-04-08 | 22:16

@grunn 2008

ga eens lekker op je blaren zitten muhahah

majorkingkong | 13-04-08 | 22:16

@nuisz
Whahaha, kostelijk gewoon. Ga door !

Montgomery Burns | 13-04-08 | 22:14

Nog een wonder dat de Ajax-Jeauden niet de schuld hebben gekregen...

Ahasveros 13-04-08 @ 22:01

en dat terwijl het wel hun schuld was....

Grunn2008 | 13-04-08 | 22:07

Burn Baby, burn!!!

Boris Poepnagel | 13-04-08 | 22:03

Montgomery Burns 13-04-08 @ 21:51
Wat jij wil ventje. Ik ben genuanceerd genoeg om de zin en onzin van het voetbalsupporterschap in te zien. Het is een uitlaatklep en niet meer dan dat. Maar wanneer mensen gewond raken bij iets wat één mongool aanricht en je besluit er zo op te reageren... Dan schiet mij dat in het verkeerde keelgat ja. En verder: FU too

nuisz | 13-04-08 | 22:02

Nog een wonder dat de Ajax-Jeauden niet de schuld hebben gekregen...

Ahasveros | 13-04-08 | 22:01

T blijft dom tigduizend pleerollen en vervolgens raar opkijken dat er een paar debielen met aanstekers zijn, om vervolgens nog te roepen dat ze het niet konden voorzien.

majorkingkong | 13-04-08 | 22:00

Domme domme jonge pyromaantjes met aanstekers.

NR4 | 13-04-08 | 21:54

@nuisz
Typische voetballiefhebbert.

Montgomery Burns | 13-04-08 | 21:51

Vreemd , zo'n modern stadion en dan in het begin 1 steward met een emmer water en twee vrouwen die toiletpapier aanharken, vreemd

keinstiel | 13-04-08 | 21:44

@ liger
krijg kanker.
hond

nuisz | 13-04-08 | 21:43

Kansloos enzeau...
Maar de meesten van jullie kunnen beter hun smoel dicht houden.
Ik was er bij vanmiddag en het is onnodig om nog even lekker zout in de wonden te strooien. Stelletje lutsers. FU big time.

nuisz | 13-04-08 | 21:40

@grunn
jawel de waddeneilanden ...

majorkingkong | 13-04-08 | 21:32

Geweldig... eindelijk weer eens wat sensatie uit de supporters hoek van het voetbal... Grunn weer op de kaart... Er gait niks boven Grunn

Grunn2008 | 13-04-08 | 21:23

Een ludieke actie, fuck ajax shirts aan en dan je eigen vak in de fik steken Muhaha. Grunnse logica. neit meer doen heur mien jong.

majorkingkong | 13-04-08 | 21:12

Henk S. zat toch levenslang vast? Met TBS, dat dan weer wel.

fuckje | 13-04-08 | 20:48

Stelletje leeghoofden.. ik irriteer me al jaren aan dat gedrag van die K*T supporters..

Zzid | 13-04-08 | 20:41

voetbal is voor het volk. het volk is dom. deze beelden bewijzen het weer. gewoon laten fikken en bezoekers laten zitten. doe dat in alle stadions en dan lost dit fenomeen zichzelf op.

liger | 13-04-08 | 20:37

Net als Aissatti en Gwovre (een Armenier).

Henk S. | 13-04-08 | 20:30

Stefan Nijland gaat ook naar Ajax.

Henk S. | 13-04-08 | 20:24

Kan PSV tenminste zelf kampioe4n worden en meteen na de wedstrijd feessie bouwen.

NoMinister | 13-04-08 | 20:19

@Doc Damage

En waar haalt groningen zijn spelers in de winterstop weer weg ?
Juist, Powel bij de graafschap, is na zijn vertrek duidelijk minder gaan spelen ) Holla bij Zwolle ( was wel een huurling, maar was geen tussentijds vertrek geregeld) zijn ook minder gaan voetballen na zijn vertrek. Gelukkig hebben deze supporters wel het benul om niet hun eigen stadion in de hens te steken.
Geeft wel mooi het niveau van de groninger supporters aan, als je dit goed probeert te praten, lutser.

spiekerjozef | 13-04-08 | 20:15

Vanmiddag zat ik weer lekker bij een amateurwedstrijdje te kijken. Beetje rond het veld lopen; koffie in de rust, bal gehakt na de wedstrijd. Je hebt zelfs nog de mogelijkheid om met de supporters van de tegenstander te praten.
Ik schaam me, als Groninger, deaud voor dit soort taferelen, die helaas geen uitzondering zijn in de voetbalsport. Groningen en zijn supporters mogen nog van geluk spreken dat er geen doden bij zijn gevallen. Maar dat is meer toeval dan wijsheid.

azijnseikerT | 13-04-08 | 20:14

@Doc Damage (19:29)
Het principe is hetzelfde. Het gaat erom dat het een keuze is van de vrouw / speler, en dat je dat een derde niet moet aanrekenen. Tenzij het (zoals koerbagh stelt) een vriend betreft, maar in een competitiesport als voetbal kun je slechts spreken van concurrentie.
Overigens kan ik ook zien dat het daar vandaan komt, maar daarvoor moet ik wel door de bril van een door het syndroom van Angelman geteisterde Oosterparker kijken.

DiagnosisTyphus | 13-04-08 | 20:11

Het is aflasten, met een t, nog beter: afgelasten. Stelletje arrogante pubertjes.

Henk S. | 13-04-08 | 20:10

@Murdockyoufool 13-04-08 @ 14:46

Achja, wss ben je de zoveelste rukkert uit het westen die niet beseft dat een overgroot gedeelte van je welvaart uit Groningse bodem komt, namelijk de gasvelden.

Stelletje ondankbare en bovenal arrogante randstad-mongeaulen, neemt niet weg dat deze actie van de GF niet slim was en dat er betere voorzieningen voor handen hadden moeten zijn.

Spiced Shortbread | 13-04-08 | 20:05

@ Timmie... ben je kwoad?

Canoli | 13-04-08 | 20:04

Ach ja, kan gebeuren he. Malloten heb je overal...

Koops | 13-04-08 | 20:00

Ik snap niet dat men de stadions nog niet aangepast hebben. Op één zijn er geen stoelen nodig in een stadion. Twee zouden er rijen hekken moeten staan, van onder naar boven horizontaal met ruimte voor één persoon. Zelfde als bij het melken zeg maar. Die hekken zouden selectief op afstand onder spanning gezet moeten kunnen worden. Verder om de 5 meter een nozzle voor traangas te activeren op afstand. Elke 30 meter een electrisch geregelde poort. En om de tribunes te betreden hetzelfde idee als bij de paarden rennen, voor elke rij een poort met gelaat scanner, metaaldetector, röntgen, en twee stevige jongens die de anus even fysiek meepakken.

Met deze aanpassingen kom je wellicht een beetje in de buurt van het niveau op welke voetbal supporters behandeld zouden moeten worden.

Ontzettend jammer dat er geen doden gevallen zijn overigens.

Reverend Ray | 13-04-08 | 19:40

@Doc Damage
Ken je het FC Groningen spelersfonds? Weet je hoe dat werkt?
Ondernemers uit de stad en omgeving storten een bedrag in dat fonds (minimaal €50.000,-per deelname) en FC Groningen koopt daar spelers van. Bij de verkoop van die spelers wordt een GEDEELTE van de meeropbrengst uitgekeerd aan de deelnemers in het fonds.
De deelnemers zijn dik tevreden met de verkoop van Suarez en Silva, FC Groningen ook, ze kunnen immers weer door investeren.
In eenvoudig Nederlands: Zonder aan- en verkopen van spelers als Suarez speelde Groningen ieder jaar om de plaatsen 11 t/m 17. Dat simpele zielen in vak Z dat niet snappen, tsja...

CoJoNes | 13-04-08 | 19:38

Je eigen stadion in de fik steken. Geloof je toch niet? Wat een eikels.
Wanneer solderen voetbalsupporters hun twee hersencellen nou eens aan elkaar? Misschien heeft de maatschappij dan nog iets aan ze.

bontkraag | 13-04-08 | 19:37

@DiagnosisTyphus 13-04-08 @ 19:22:
Het hangt er een beetje vanaf wie die vent is. Als dat een vriend/kennis (is) was: dan natuurlijk wel. En zij kan inderdaad ook moven.

koerbagh ® | 13-04-08 | 19:32

Doedel99 13-04-08 @ 19:21

Uw verongelijkte retoriek verraadt veel, zo niet alles. Groninger?

FreshClash | 13-04-08 | 19:32

DiagnosisTyphus 13-04-08 @ 19:22
Ja, maar wel met de vlakke hand... Daarna staat ze op straat. Beetje ver gezochte vergelijking. Ik wil alleen maar aangeven waar die reactie vandaan komt, ik keur het niet goed.

Doc Damage | 13-04-08 | 19:29

Het feit dat je denkt dat het gooien met toiletrollen op een of andere manier
leuk of bijzonder is, zegt alles.

mark twain | 13-04-08 | 19:24

@Doc Damage
Sla jij ook iedereen die met je vrouw neuqt, i.p.v. haar zelf op straat te zetten?

DiagnosisTyphus | 13-04-08 | 19:22

Pa Cartwright 13-04-08 @ 19:06: Sorry, was bedoeld voor al die wereldvreemde puisterige randstadpubers die zich verheven voelen boven de rest. Eigenlijk moet je niet reageren omdat verstandige mensen wel beter weten, maar kon 't niet laten...

Doedel99 | 13-04-08 | 19:21

En als Silva tijdens de onderhandelingen een beetje volwassener was geweest en niet als een klein kind weigerde te spelen, was het wellicht ook niet voorgevallen.
Maar het is natuurlijk niet goed te praten...

Doc Damage | 13-04-08 | 19:19

@Starf*cker
Naar wedstrijden worden wel vaker wc-rollen of andere papieren versiersels meegebracht. Op zich niet iets dat als extreem gevaarlijk moet worden gezien.
Zoals hier www.112nederland.nl/data/fotos/2008/04... te zien is, heeft het merendeel van de groep gewoon de wc-rol naar beneden gegooid (zoals bedoeld), en zijn het slechts een paar geweest die het leuk vonden na afloop de boel in de fik te steken. Achteraf is het risico makkelijk te bevatten, maar vooraf kan ik me voorstellen dat de verantwoordelijke persoon niet direct aan felle branden dacht bij een wc-rol onder de stoelen. Het had andere clubs ook kunnen overkomen.

DiagnosisTyphus | 13-04-08 | 19:18

fuckje 13-04-08 @ 19:14
Nou in mijn ogen is de leegkoop door ajax echt de oorzaak. De stad heeft het er al een week over. Bijna een kwart van de basis bestond uit spelers door Groningen gescout maar door ajax gepikt. Maar goed, in de media hoor je dit soort onderbuik gevoelens niet...

Doc Damage | 13-04-08 | 19:18

@Doc Damage@19:12
Niet goed te praten, die actie, maar was wel te voorzien. Ik als Groningse niet-voetballiefhebster las de hele week al dat de pliesie dit als een normale wedstrijd zag. Ik wist dat het fout zou gaan, logisch, gezien jouw voorbeelden.

fuckje | 13-04-08 | 19:14

Begrijpelijke reactie na het leeg kopen van de succesvolle club door ajax. En dan hebben de neuzen nog het lef om Silva, Lindgren en Suarez in de basis op te stellen... Had de opper neus Silva niet opgesteld dan was het best een beetje meegevallen.

Doc Damage | 13-04-08 | 19:12

@ Doedel99 13-04-08 @ 19:00
Lastig te duiden, deze post. Vertel.

Pa Cartwright | 13-04-08 | 19:06

Pallets met pleepapier aansteken? Gewoon jongeren uit de voorsteden die even geen auto bij de hand hadden, niets mis mee, buurtvaders er op af, opgelost!

gentle giant | 13-04-08 | 19:02

Domme Randstad-reacties.. Sterf ter plekke in je Finnenstad....

Doedel99 | 13-04-08 | 19:00

@CoJoNes@18:31
Onbegrijpelijk, hoe die achtergestolenvrachtwagensjagendeverzekeringsmeneer de laatste tijd zo pissed doet.
Maar het lijkt me meer zijn, dan ons probleem;-)

fuckje | 13-04-08 | 18:56

* het = de

Tinusje | 13-04-08 | 18:55

Pa Cartwright 13-04-08 @ 18:40

Ja, dat is echt zo....

FreshClash | 13-04-08 | 18:54

@fuckje

Sorry voor het incorrecte vorm van het werkwoord "worden" in de onvoltooide tegenwoordige tijd. Het kan niet altijd perfect ABN zijn.

Tinusje | 13-04-08 | 18:54

@Tinusje@18:49
Je bedoelt: wordt gespeeld?
Zeker foebalsuportrtert?

fuckje | 13-04-08 | 18:51

Inmiddels is duidelijk dat Woensdag 16 April 19.30 de wedstrijd word gespeelt met supporters van zowel Ajax als Fc groningen.

Tinusje | 13-04-08 | 18:49

@ Loopvogel 13-04-08 @ 18:38
Ah, waarvan akte. En welk stadion is dat precies?

Pa Cartwright | 13-04-08 | 18:42

@ FreshClash 13-04-08 @ 18:30
Ja? Ik las dat Groningers ook niet aan boord van een schip mogen komen. Er schijnt dan een gevaar te bestaan dat ze midden op zee een gat in romp boren.
Is dat écht zo?

Pa Cartwright | 13-04-08 | 18:40

@CoJoNes 13-04-08 @ 18:31

Vaginale candida. Erg besmettelijk. Morgen naar de drogist om Lactacyd te halen en op je snikkel te smeren.

El Gouda | 13-04-08 | 18:39

Jajaja sport verbroederd, maar als Ajax in mijn stadion zou komen spelen zou ik het misschien ook wel liever in de brand steken.

Loopvogel | 13-04-08 | 18:38

Het grote probleem met randdebielen en holbewoners is dat het er zo vreselijk veel zijn en dat ze overal wonen.

Zeiker | 13-04-08 | 18:35

Doodstraf

Renos2 | 13-04-08 | 18:32

@fuckje
Goddamn, Bert Wagendorp en Jan Mulder. Ik hoop dat je nog kunt slapen. De crème de la crème van seniel Nederland, voorwaar geen kattenpis.
*vinger ruikt*
Hmmm, dat karnemelksmeisje doet wonderen voor je vaginale flora!

CoJoNes | 13-04-08 | 18:31

-weggejorist-

FreshClash | 13-04-08 | 18:30

@Ouwehoerzak Ik wil ook niet generaliseren, want rond de Grote Markt is er weinig mis met Groningen. Maar bij de FC is altijd wat aan de hand. Jammer want ook dit seizoen hebben ze een aardig elftal.

Starf*cker | 13-04-08 | 18:25

* gak gak knaettergeak *

fuckje | 13-04-08 | 18:24

@Fuckje Ach dom gansje. Ik bedoel alleen dat ik mij niet de mond laat snoeren door digitale hooligans. En daar hoor jij en je vingervriendje CoJoNes zeker bij. Ik begrijp ook waarom Bert Wagendorp, Jan Mulder een dikke vinger opsteken tegen dit soort malloten. Je moest eens weten wat 'velen' van jou vinden. Buitengewoon amusant. Maar ook dit alweer te veel eer voor je.

Starf*cker | 13-04-08 | 18:22

@Starf*cker 13-04-08 @ 18:12
Er is trouwens een mooi woord voor jouw redeneertrant, je hebt het zelf vaak voor in de mond: populisme.

CoJoNes | 13-04-08 | 18:18

@Star@18:12
Goed voorstel, velen begrijpen toch al niet meer wat je hier nog komt doen met je *kuch* woorden"schat".

fuckje | 13-04-08 | 18:17

@Starf*cker 13-04-08 @ 18:12
Je zult wel moeten want ik heb kneiterhard gelijk. Doedoei!

CoJoNes | 13-04-08 | 18:17

@Diagnosis Wat mij betreft. Maar even voor de begripsvorming. In de Euroborg hadden vanmiddag doden kunnen valen. De club heeft hier indirect aan meegewerkt door niets te doen tegen de georganiseerde actie van de Z-Side. De toiletrollen konden met pallets tegelijk het stadion in. Ook de hulpverlening kwam zeer traag op gang. Opheffen is wellicht al te radicaal maar terugzetten naat die Jupiler League lijkt me passend.

Starf*cker | 13-04-08 | 18:16

Kudtvolk. En dan kan radio 1 maar doorjammeren over het onbevlekte blazoen van FC Grrrrrrrauning'n, maar zo onbevlekt is dat nou ook weer niet. Grunn'n hebben gewoon last van een clubke etterbakjes en daar moeten we niet verbaasd over doen.

Zo moeten we ook niet verbaasd gaan lopen doen over pleerollen op het veld. De verslaggever op Radio 1 vond het allemaal schandalig, al die pleerollen. Alsof het een totaal nieuw fenomeen is... Het nieuwe fenomeen is nog niet eens dat die pleerollen in de fik zijn gegaan, maar wel dat een gloednieuw stadion daar niet zo goed tegen kan. DAT is verbazingwekkend.

Wat niet wegneemt dat de Grunn die dit gedaan heeft (of hebben) hard aangepakt moeten worden.

Adriaantjeeeeeuh | 13-04-08 | 18:13

@CoJo Sorry, als het bij jou op het niveau gaat van de gemiddelde Z-Side supporters in de Euroborg dan haak ik hier af.

Starf*cker | 13-04-08 | 18:12

@Starf*cker
Zonder de ongein van vanmiddag te willen bagatelliseren, kan ik me nog wel ergere incidenten voor de geest halen bij een handvol grotere clubs. Hadden die clubs ook allemaal stante pede opgeheven moeten worden?

DiagnosisTyphus | 13-04-08 | 18:10

Veel domme praat hier...
Bij AZ en Ajax zijn ook wel eens brandjes geweest, maar dan hoor je die kneuzen hier niet. Neemt niet weg dat die idioten van vandaag gewoon gepakt moeten worden.

Doedel99 | 13-04-08 | 18:08

Groningen-supporters zijn over het algemeen sneu.

ouwenegert | 13-04-08 | 18:07

netbeheerder, dat is.

CoJoNes | 13-04-08 | 18:06

Ik heb net de beelden gezien op de televisie en ik kan niet anders zeggen dan deze ludieke actie geslaagd is!! +1

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 18:05

@Starf*cker 1757
Klopt, SF, is natte vinger werk. Ik meen dat het werkelijke bedrag rond de 5 mrd ligt. Ik meen dat de opbrengsten van o.a. belasting op spelerssalarisen, BTW op verkopen, VpB, de werkgelegenheid etc., de kosten van beveiliging met een factor 100 overstijgen. laten we het lekker afschaffen, dat voetbal en lekker naar schaatsen en wielrennen gaan kijken. Watching grass grow, noemen de door jouw gehate Amerikanen dat. Slow sport for slow people.
Voetbal levert de overheid miljarden op. Feit.
Misschien moet je eens met je grote socialistische vriend Bos gaan praten hoe belastinginning en -uitgaven werken. Als het niet via het voetbal binnenkomt, wordt het elders gehaald.
Als je niet snapt dat jij minder belasting betaalt mét voetbal dan zonder, zouden ze je verplicht moeten opnemen.
Oh en nee, dan dat achterlijke kudtschaatsen. Gesponsord door Essent van mijn geld, terwijl ik niet eens een keuze heb om naar een andere netwerkbeheerder over te stappen.

CoJoNes | 13-04-08 | 18:04

@ Starf*cker: ik heb ook niet gezegd dat het geen Groningers zijn, maar ze ze de titel Groninger niet waardig zijn. Laat staan dat ze de titel "mens"waardig zijn, want zo'n kudt actie had wel gevaarlijker kunnen uitpakken. En nogmaals ik keur deze hersenloze actie 100% af, maar reaguurders die zeggen dat Groningers laag geschoold volk zijn, moeten zich nog maar ff achter de oren krabben en zelf hun middelbare school diploma nog ff behalen.

ouwehoerzak | 13-04-08 | 18:03

Eerst met een 'fuck Ajax' shirtje rondlopen omdat een drietal spelers daarheen getransferd is (argumentatie: 'Da doe ju tog nie?') en vervolgens je eigen tribune in de hens zetten. Waarom gebeurt dit bij hockey nou nooit?

DiagnosisTyphus | 13-04-08 | 18:03

blamage voor het voetbal, maar ook voor de beveiliging/brandweer

rioolguurder | 13-04-08 | 18:01

hahahaha,wat een stelletje ezelssssss.fuck ajax,maar bel wel de brandweer!!!!

lachen | 13-04-08 | 18:01

@CoJoNes Die rekensom gaat nergens over. Die 3 miljard is a) een nattevingerschatting b) is dit geld dat vanuit het bedrijfsleven ook andere bestemmingen kan kiezen en c) is er ook nog gemeenschapsgeld bij. Bovendien kan dit geld ook doorstromen naar andere sporten of what ever. Het is geen ge-oormerkt-voetbalgeld en de inkomsten uit dit vermaak zijn niet puur voetbal-gerelateerd. Maar goed, voor opheffing ben ik ook niet maar bij dit soort wanbeleid van een club als FC Groningen mag je je wel afvragen of dit volk in staat is dit voetbalgedoe te managen. Groningen opheffen is wellicht een optie. Dan kan Ron Jans trainer van Heerenveen of Ajax worden.

Starf*cker | 13-04-08 | 17:57

@Ouwehoerzak. Dit waren wel echte Groningers!!!! Tuig van de richel.

Starf*cker | 13-04-08 | 17:51

Ik kom er net vandaan. Heizel-ramp-beelden. Wat een kutvolk die Groningers. Schijtpapier in de fik steken, hoe bedenk je het. En dan die reacties van dat hunnen-volk. Ze vonden het jammer dat er geen Ajaxieden het leven lieten. En dan die sukkels van FC Groningen. Pallets vol wc-rollen werden het stadion binnengebracht. Ron Jans is een prima kerel, m,aar die club kunnen ze opheffen en die zogenaamde supporters doorsturen naar Veenhuizen. Moeders met kinderen dreigden verpletterd te worden. En het was geen actie van een paar eencelligen. Die Groningers hadden deze actie perfect voorbereid. Gooi Groningen maar uit de competitie, dit zou hier in H. niet gebeuren.

Starf*cker | 13-04-08 | 17:50

Wat ik helemaal niet snap is de kansloze actie om datzelfde tuig wat er in dat vak staat er nog in te laten weer daarna.
Een grote groep ME er op af sturen en Voila laat ze al die lui maar helemaal het schompes in trappen.. en dan ben ik echt zachtjes uitgedrukt..

en iedereen die nog loopt te roepen nu van het zijn er maar 2 op de duizend.. PECH. .. die duizend die er staan hadden er ook wat tegen kunnen doen.. en dat hebben ze niet gedaan..
Daarintegen staat het hele vak daar met t-shirts "FUCK AJAX" en daaronder "Wij zijn 100% anti AJAX"

ik bedoel als je supporter bent.. altijd goed.. hart voor je voetbal club hebben.. maar dit is gewoon associaal en ziekelijk... geen respect voor dat tuig.. voor de organisatie daar.. voor de brandweer die pas na 20 minuten of zo kwam aankakken... en ook niet voor al die media correcte kansloze lui die het lef niet eens hebben om dat tuig bij de naam te noemen.

Dit zijn geen supporters.. dit is TUIG... en iedereen die het toch supporters noemt is nog dommer dan het achterwerk van Hogewoning.

hrothgar | 13-04-08 | 17:48

Timmie1983 13-04-08 @ 17:26

Ja hòòr, alle domme rukkerts komen gewoon uit Groningen of Limburg! Dat weet iedereen.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 13-04-08 | 17:46

UBERLOL @ Teen, 15:50
+100000000000000000000000000000

Bredase Sjonnie | 13-04-08 | 17:44

Er werd met WC rollen gegooid. Vlak voordat de wedstrijd zou beginnen, hebben eencelligen deze in brand gestoken. Hierdoor hebben de stoelen vlam gevat. Einde nieuwsbericht.

WaitingLine | 13-04-08 | 17:40

Ik merk dat de stemming behoorlijk anti Gronings is. Ik ben zelf geboren stadjer(Groninger) en keur dit soort taferelen natuurlijk ook af. Het zijn ook Tokkies die zulke kudt acties uitvoeren en niet echte Groningers. Jammer dat er sommige reaguurders hier zelfs hersenloze kreten uitkramen over Groningers. Misschien weten ze niet dat deze stad bekend staat als studentenstad en het gemiddelde niveau stukken hoger ligt dan menige stad in de randstad. Gelukkig hebben wij hier niet last van bondkraagjes, Hakbars, Finnen & files!

Voor de rest een neqschot aan die stijlloze vandalisten van vanmiddag!

ouwehoerzak | 13-04-08 | 17:38

Me oom (Ron de Rijk) was erbij.. Was een klote zooitje volgens hem ja:(.
En hij stink nu als een gek naar rook!

Zonde..

Kolenschopper | 13-04-08 | 17:33

@Murdockyoufool 13-04-08 @ 14:46. Dom, zielig ventje. Mensen in het stadion hebben moeten rennen voor hun leven omdat een of andere lompe lulhannes het nodig vond toiletpapier in de fik te steken en jij gaat weer Limbobashen? WTF heeft dit incident met Limburgers te maken en WTF hebben mensen uit Groningen nu met Limburgers? Het zijn toch allemaal domme rukkers uit de provincie? Dit had net zo goed in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Den Haag kunnen gebeuren. Alsof daar geen inbicielen rondlopen zeker. Als één persoon een domme rukker is, dan ben jij het wel.

Timmie1983 | 13-04-08 | 17:26

@ CoJoNes 13-04-08 @ 17:15
Ach, altijd maar die cijfertjes... Als de sfeer maar goed is.

Pa Cartwright | 13-04-08 | 17:21

Daar gaat mijn middag voetbal! Zit je op een prachtige plaats om voetbal te kijken word de wedstrijd afgelast omdat je "mede" supporters het nodig vinden de tribune in de fik te zetten. zonde!

i283.photobucket.com/albums/kk317/RayM...

Tinusje | 13-04-08 | 17:17

Weer een stelletje ongelooflijke simpele LBO-mongooltjes in de panelen die het voetbal maar willen gaan verbieden. Onbegrijpelijk hoe stompzonnig je dan bent, dat je überhaupt adem kunt halen met zo'n kokervisie. Voetbal levert jaarlijks per saldo een miljard of 3 op. Kosten? Laat het eens 100 miljoen zijn (en dat is een zeer ruime schatting).
Dus nog een keer voor de intellectuele amoeben alhier: Voetbal verbieden KOST de belastingbeltaler klauwen met geld.

CoJoNes | 13-04-08 | 17:15

Ik lees net bij de buren dat meerdere supporters met brandende toiletrollen hebben gegooid, dat vooraf door de politie was gewaarschuwd voor brandende voorwerpen en dat toen de brandweer na 15 kwam opdagen, de blusvoorzieningen in het stadion niet bleken aangesloten.
.
Schande!

OversteKarremans | 13-04-08 | 17:11

Soms is de samenleving voor een nuchtere hollander niet te volgen,maar
ik ben ervan overtuigd dat het niet aan mij ligt.
En de groninger,had ik altijd hoog staan,maar nu heb ik zo mijn twijfels.

opiejopie | 13-04-08 | 17:10

Gaat lekker in de zesde stad.
.

Ariel | 13-04-08 | 17:05

Domme domme boeren..... koop eerst een shirtje met fuckajax en steek dan je eigen zooitje in de fik..... wat een stelletje stumperds......

Captain Orange | 13-04-08 | 17:04

Domme supporters met hun suffe pleepapier actie, oerdomme pyromaan en dom stadion ontwerp met brandbare giftige stoeltjes. En zeer domme nooduitgang. Sinds de stadionrampen in het buitenland is het toch bekend hoe belangrijk het is dat bezoekers snel moeten kunnen vluchten. Alle ingredienten voor een megaramp, het is meer een kwestie van geluk dat het nog relatief goed is afgelopen.

OversteKarremans | 13-04-08 | 17:03

Er brand niets boven Groningen....

MichieldeMuiter | 13-04-08 | 17:02

... tsjuh, en dat allemaal in mijn voortuin

Vulgaris Magistralis | 13-04-08 | 16:59

@ Schaar 13-04-08 @ 16:57
Maar wél ludiek!

Pa Cartwright | 13-04-08 | 16:59

Volgens Langs de Lijn in Groningen gaat het om 1 persoon die de fik heeft gemaakt. Je kon duidelijk horen dat ze camerabeelden inmiddels hebben bekeken en die "supporter" op de korrel hebben. Beetje dom om 20.000 rollen in het stadion te verspreiden en dan om te roepen "op te passen met vuur"

Schaar | 13-04-08 | 16:57

Gebeurd er in Groningen ook eens wat toch?

Ali Fal Salarm | 13-04-08 | 16:53

afbranden wedstrijden verzieken, vaders met kinderen in gevaar brengen, geeft niet... Ies Cultuur..

neger des heils | 13-04-08 | 16:51

en het "begeleiden" van al die eencelligen gaat mooi op koste van jouw jaarlijkse Reichs Salaris Afdracht.

Ik weet het beter | 13-04-08 | 16:50

Toch is voetbal op zich, best een leuk spelletje voor op de zondagmiddag.

IJzervreter | 13-04-08 | 16:46

@Het_leuke_zuiden 13-04-08 @ 15:20
Wat? Dat is hoogstaand jolijt, heur!

Murdockyoufool | 13-04-08 | 16:46

Mis nog steeds Ronald Waterreus bij PSV.

Wingwoman | 13-04-08 | 16:43

Mijn beslissing : Voetbal aflassen of voetbal aflassen !

De Limburgse | 13-04-08 | 16:38

Is die pyromaan van 't Zandt nog gesignaleerd?

kamikaze | 13-04-08 | 16:38

'de groene hel, die staat in brand, we zijn de boeren van de stad en ommeland'
*heeft sinds vandaag een geheel nieuwe dimensie gekregen...*

Il Duce | 13-04-08 | 16:24

@ preston spears 13-04-08 @ 14:47.
Deze keer ben ik het als provinciaal helemaal met je eens, laat die sport voor leeghoofdigen asjeblieft snel optiefen naar de Randstad.

Crusher | 13-04-08 | 16:23

LOL@devriendvanfuckje

ed.. | 13-04-08 | 16:21

@ jelmer01 13-04-08 @ 16:03
momenteel zijn er een paar minder mooi, tenminste, ik val niet zo op brandwondengezichten.

albundy_33 | 13-04-08 | 16:19

Grote paniek en Vette terreur in de binnenstad van Grunn!
Van " De drie gezusters" is er nog maar ééntje over.
En mijn vriendin werd voor " Hoerrrr! " uitgemaakt.
Hoogachtend,
de vriend van

fuckje | 13-04-08 | 16:19

Boze Buur, dus omdat het in jouw beleving nu rustiger is, kunnen randmongeaulen het stadion wel in de fik steken, zouden ze die pyromaan daar in het Noorden dan toch niet te pakken hebben?

Karel Kruizenruiker | 13-04-08 | 16:18

Voetbal is een sport voor doorgesnoven inteelt tokkies en mensen die gewoon te weinig zuurstof hebben gehapt tijdens de geboorte, gespeeld door over het paard getilde rijke barbie poppetjes. Kut paupers, dat ze het geld wat wekelijks door de plee word gespoeld aan onderwijs of de zorg besteden.

Be a man play Rugby!

CumGranoSalis | 13-04-08 | 16:17

'we are the green and white army, we are gonna win today'
-
probeer net de z-zide te bellen maar geen gehoor... damn jongens... terug naar zaagmuldersweg dan maar...

ed.. | 13-04-08 | 16:14

Karel Kruizenruiker 13-04-08 @ 16:02
Doe niet alsof dit allemaal nieuw is. Vergelijk het eens met een jaar of 20 terug. Wat dat betreft is het nu een dikke 95% rustiger dan toen.

Boze Buur | 13-04-08 | 16:13

Welke mongeaul steekt zijn eigen stadion in de fik?

OversteKarremans | 13-04-08 | 16:13

@jelmer01 13-04-08 @ 16:03
Inderdaad, prachtige supporters daar. Ik heb vandaag genoten op de bank. Ik heb de overige wedstrijden niet eens zitten kijken.

cbrdrivert | 13-04-08 | 16:07

@bakoenin 13-04-08 @ 15:33

Voetbalrellen is een vrijwel 100% autochtoonse aangelegenheid. Vandaar dat je de SPVV en TON nooit hoort over kamervragen. Ook zie je nu niet een PVV'er zijn ME uitrusting aan doen om wat hooligans te verherbouwen. Krakers afranselen is wel zo veilig, terwijl de gewone burger amper last heeft van krakers, dit itt rellende voetbalsupporters

El Gouda | 13-04-08 | 16:05

OT; met dit item werd ik heden morgen dus wreed uit m'n slaapje gehaald;
'Je mag nergens nog een biertje drinken, de politie staat altijd klaar om je een boete te geven voor zoiets lulligs als wilpplassen.'
(bij 0:35)
www.at5.nl/media/at5nieuws_item.asp?ne...

Pa Cartwright | 13-04-08 | 16:05

Z-side van de FC had een mooie sfeeractie voorbereid met 15000 wc-rollen, zij hadden dit ook niet gewild. Het is gewoon dramatisch uit de hand gelopen, dus kom niet aan met die laffe praatjes dat Groningers ineens dom zijn. De FC heeft mooiste supporters van de eredivisie!

jelmer01 | 13-04-08 | 16:03

Omdat ze in paniek over de glazen heining zijn gesproken?... zal wel, maar afgezien daarvan, wordt het niet eens tijd dat ze stoppen met het betaalde voetbal, als ze zelfs in Groningen al hooligans hebben en als ik lees dat Boze Buur (die ik toch heel wat goeie reaguursels heb zien plaatsen) het bagataliseert wat daar is gebeurd in Groningen, dan moeten we echt serieus overwegen om te stoppen met dat achterlijke voetbal!

Karel Kruizenruiker | 13-04-08 | 16:02

haha psv 1-1 , weinig voordeel dus voor t geneusde volk

evileye | 13-04-08 | 16:02

Meer pica's graag.

BlaDiBla | 13-04-08 | 16:02

"Dit is echt erg. Dit mag echt nooit meer gebeuren." Waar heb ik dat meer gehoord en hoe vaak wel niet?

"Zijn echt zieke geesten. Dit is heel erg". Hoe vaak heb ik dit al niet gehoord?

Er VERANDERT NIETS!!

grote haas | 13-04-08 | 16:01

Een zwarte dag?
Dat is elke dag waarbij van belastinggeld pliesie moet komen opdraven omdat er zo nodig 22 verwende spugende jochies tegen een bal moeten schoppen.

fuckje | 13-04-08 | 16:01

Lekker psv op 1-1!

Boze Buur | 13-04-08 | 16:01

@F(L)apdrol 13-04-08@15.50
Je bent er dus duidelijk nog nooit geweest. Houden zo. "Narrow Minded"
geloof ik of een IQ van een bloemkool. Fuckje, waar geen we even een BB'tje
drinken? Cafes genoeg.

Jackxx | 13-04-08 | 15:59

lol @ Teen.

neukfoutje | 13-04-08 | 15:59

lol @ Teen.

neukfoutje | 13-04-08 | 15:59

Dat die plastic stoeltjes brandbaar zijn, ik voel weer een onderzoek aankomen waarom dat dit mogelijk is.

Gerrigje | 13-04-08 | 15:59

HAHa ... "dit mag nooit meer voorkomen, dat is duidelijk"....
Flikker toch op met dat pauper betaalde voetbal. En wat kost dit grapje de brave belastingbetaler weer?

cbrdrivert | 13-04-08 | 15:58

hrothgar 13-04-08 @ 15:55: de bobo's verzieken het voetbal, niet de sups.

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 15:58

ajax gewoon de 3 punten geven

kuiken | 13-04-08 | 15:57

Oane 13-04-08 @ 15:54
Valt niet over te twisten. Een vinger in je reet is gewoon lekker.

Boze Buur | 13-04-08 | 15:57

-weggejorist-

KaKeL Kees | 13-04-08 | 15:57

Zo alle 'Amsterdammers' kunnen weer in hun Ford Transit naar huis..

MichieldeMuiter | 13-04-08 | 15:56

wie word er nou kampioen?

Oane | 13-04-08 | 15:56

SCHANDALIG di gewoon.. ik vind het echt schofterig van dat tuig... En ik snap niet dat de media, de overheid.. de voetbal elftallen en de organisaties niet gewoon Publiekelijk dit afkeuren en de verrantwoordelijken gewoon noemen wat het zijn.. verrotte politieke correctheid.. dit soort tuig verziekt gewoon de sport voor anderen ..

Echt.

hrothgar | 13-04-08 | 15:55

Voetbal? Op RTL4 De Baas in Huis en op RTL7 de A1.... Voetbal????

Willianus Wortelus | 13-04-08 | 15:55

Eens horen hoe lang het duurt voordat het woord "incident"" valt.

cbrdrivert | 13-04-08 | 15:54

@ Teen
't is maar net wat je lekker vind

Oane | 13-04-08 | 15:54

Het is nu definitief afgelast. Het publiek gaat door het lint.

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 15:52

-weggejorist-

KaKeL Kees | 13-04-08 | 15:52

Tomatenketchup 13-04-08 @ 15:48

Sjee man, gebeuren er prachtige dingen in Groningen waar iedereen van kan genieten loop jij zuur te neuzelen. Last van aambeien ofzeau?

Lepo | 13-04-08 | 15:51

damn, afgelasting nu definitief, boeren bedankt, ga weer naar de afgang van PSV en Feyenoord kijken.

albundy_33 | 13-04-08 | 15:51

@Jackxx 13-04-08 @ 15:47
Mensen die Piet Paulisma verstaan kan je ook niet anders bestempelen als boeren en provincialen

Fapdrol | 13-04-08 | 15:50

Bij mij brandt het toiletpapier nooit. Soms scheurt het wel zodat ik met mijn vinger in mijn anus schiet. Maar eigenlijk vind ik dat niet erg. Ik zie het maar als een onverwacht kadootje.

Teen | 13-04-08 | 15:50

cbrdrivert 13-04-08 @ 15:47: als ze die supporters oppakken dan loopt het helemaal uit de hand daar.

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 15:50

-weggejorist-

KaKeL Kees | 13-04-08 | 15:49

Daders pakken een levenslang stadion verbod en alle maar dan ook alle schade vergoeden.

Yokotsuno | 13-04-08 | 15:48

wat een competitieronde, PSV achter, AZ (uiteraard) achter, Feyenoord wordt ingemaakt, nu nog ajax spelen en winnen!

albundy_33 | 13-04-08 | 15:48

Lepo 13-04-08 @ 15:37
Volgens mij wordt het hiermee alleen maar duurder van. Meer politie en brandweer inzet is volgens mij niet echt voordelig voor de belastingbetaler.
Ik zie verder niet in hoe een voetbalclub financieel voordeel uit zo'n situatie kan halen. De wedstrijd is afgelast, waarschijnlijk draait dit uit op een financiële sanctie van de KNVB. Buiten dat is er schade door brand en persoonlijke ongevallen.

Tomatenketchup | 13-04-08 | 15:48

Niet meer spelen deze wedstrijd. Ajax wint met 3-0 en dan hebben we toch nog wat genoegdoening want we zijn al eens genaaid door de politie om dat ze zo nodig moesten staken rond de wedstrijden tegen PSV.

Roscoo63 | 13-04-08 | 15:48

groningen krijgt 6 strafpunten en ajax krijgt er 6 punten bij en wordt kampioen. HOIHOIHOI.

mick jagger | 13-04-08 | 15:47

Waarom worden die randdebielen in dat vak gewoon niet opgepakt? Nee, in dit land mogen ze ook nog gewoon de wedstrijd lekker in het zonnetje af gaan kijken.
--
Achterlijk kudtland.

cbrdrivert | 13-04-08 | 15:47

Tuurlijk hoor, het Noorden zit weer vol met boeren en achterlijken....
Beste mensen uit de o zo geweldige randstad: Kom eens uit uw bekrompen wereldje, en ga eens wat meer van de wereld zien. Zult u zien dat Nederland eigenlijk één groot dorp is.

WaitingLine | 13-04-08 | 15:47

De "eencelligen" die Groningers afkraken als provincialen en boeren zijn er waarschijnlijk nog nooit geweest. Trouwens mooi houden zo.
Groningen is o.a. van Fuckje en ondergetekende.

Jackxx | 13-04-08 | 15:47

-weggejorist-

KaKeL Kees | 13-04-08 | 15:45

WC-papier in de brand. Dat heb ik ook weleens ja. Als ik die avond weer es bij de Chinees een goeie hete kip heb gegeten.

Boze Buur | 13-04-08 | 15:44

Staat bij Goningen genoeg brandhout op het veld en dan steken ze stoeltjes in de fik....

frog off | 13-04-08 | 15:44

Dat heet 'afgelasten', niet aflassen. Louis van Gaal zou zeggen: stelletje LTS'ers!

KrankindemKopf | 13-04-08 | 15:44

allemaal naar de grote markt!

BjdeB | 13-04-08 | 15:43

yeti 13-04-08 @ 15:37 De oefenrook van de brandweer niet.

Willianus Wortelus | 13-04-08 | 15:43

Afgeasting op losse schroeven (lees gammele stoeltjes)?

Fapdrol | 13-04-08 | 15:42

-weggejorist-

KaKeL Kees | 13-04-08 | 15:42

campion 13-04-08 @ 15:40: dus als het mee zit komt er een vervolg topic!

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 15:41

Afgelast inderdaad. Mijn inziens hoeft deze wedstrijd niet later gespeeld worden, gewoon disciplinaire overwinning voor Ajax

KingB | 13-04-08 | 15:41

Afgelast!!!

campion | 13-04-08 | 15:40

@ Oane 13-04-08 @ 15:37
Tele2 live, camera staat overal bovenop

albundy_33 | 13-04-08 | 15:40

Afgelast :(

lowryder | 13-04-08 | 15:40

Kunnen we de provincie Groningen niet afstoten en geven aan Duitsland?

frog off | 13-04-08 | 15:38

Tomatenketchup 13-04-08 @ 15:32
De clubs maken hier ook wel geld mee maar nu wordt eindelijk weer eens iets teruggedaan voor alle belastingbetalers die elke week weer 't geld voor de begeleiding ongevraagd mogen ophoesten. Heb in tijden niet meer zo van voetbal genoten!

Lepo | 13-04-08 | 15:37

waar haalt u die info vandaan als ik vragen mag?

Oane | 13-04-08 | 15:37

"Ik sport niet. Ik rook!"

widtvoet... | 13-04-08 | 15:37

Yes, eindelijk eens wat fatsoenlijks te zijn tijdens de wedstrijden!!!

Booereeh, boereeeh!!!

Teen | 13-04-08 | 15:37

't Kan dan wel tussen haakjes staan, maar "Giftige rook" blijft pleonasme.
Rook is namelijk altijd giftig...

yeti | 13-04-08 | 15:37

aflassing is nog niet definitief, staat een van groningen de spelers uit te leggen dat ze niks te willen hebben, burgemeester & politie willen dat het doorgaat. ff afwachten dus nog.

albundy_33 | 13-04-08 | 15:36

word hier niet vrolijk van.

Oane | 13-04-08 | 15:36

De Z-side, de achterlijkste loot van de hooliganboom

campion | 13-04-08 | 15:35

Gaat half Amsterdam onverrichterzake naar huis, of drinken ze nog gezellig ergens een berenburgje?

fuckje | 13-04-08 | 15:34

Trots op Nederland, ja ja, de christelijk/joodse cultuur

bakoenin | 13-04-08 | 15:33

Reglementair verlies, zou ik zeggen.

Reltiet | 13-04-08 | 15:33

ajax kampioen, heerlijk

99.nineafca | 13-04-08 | 15:33

Vind het toch knap dat die "eencelligen" vuur hebben weten te maken ...

Hobbykip | 13-04-08 | 15:33

Afgelast, competitievervalsing.

Joris Driepitter | 13-04-08 | 15:32

Boze Buur 13-04-08 @ 15:26
Lepo 13-04-08 @ 15:27
Integendeel? Hoe kun je dit nou gezellig noemen? Het kost de club geld, mensen raken gewond en de wedstrijd kan afgelast worden. Hoera, applausje voor die kanslozen die dit veroorzaakt hebben.
Natuurlijk mag er best sfeer zijn in een stadion, en de Euroborg staat daar ook wel bekend om. Maar dit gaat heel wat verder dan alleen sfeer creëren.

Tomatenketchup | 13-04-08 | 15:32

LOL@Boze Buur@15:31

fuckje | 13-04-08 | 15:32

-weggejorist-

rooie-sien | 13-04-08 | 15:32

@Mat Amadeus 13-04-08 @ 15:29

Eerst lezen, dan schrijven.

Henk op de Bres | 13-04-08 | 15:32

OT @Joris: Dumpert-upload kaputt? /OT

Verder ongezien de typhus voor Alles boven de rivieren.
Avondje NAC forever. Parel van het zuiden.

Willianus Wortelus | 13-04-08 | 15:32

afgelast, weer een voordeel voor de jodenzonen

evileye | 13-04-08 | 15:32

En kudo voor justin.tv!

Lepo | 13-04-08 | 15:31

Ik was laatst flink aan `t rellen. Brak er ineens zo`n zinloze kut voetbalwedstrijd uit.

Boze Buur | 13-04-08 | 15:31

Ok definitief afgelast.

Aussie | 13-04-08 | 15:31

Dat was t, AFGELAST

Randy Marsh | 13-04-08 | 15:31

De stoeltjes even afnemen met Ajax en we kunnen beginnen....

MichieldeMuiter | 13-04-08 | 15:31

Ha, mooi moment voor meer rellen! Gad'rveur, jongens!

Lepo | 13-04-08 | 15:30

Afgelast

Fapdrol | 13-04-08 | 15:30

afgelast

Gewoon Thom | 13-04-08 | 15:30

Lache .... 30.000 randdebielen in een brandend stadion en er stond er maar liefst een te blussen met een tuinslangetje.
--
+1000. Zouden ze vaker moeten doen.

cbrdrivert | 13-04-08 | 15:30

Het gaat NIET DOOR!!!

j0shua | 13-04-08 | 15:29

@ Boze Buur 13-04-08 @ 15:28
Doe es niet zo simpel..

Count Ochnipov | 13-04-08 | 15:29

@Boze Buur@15:28
Het breekt de dag een beetje, toch?

fuckje | 13-04-08 | 15:29

Update van het voetbalkanaal.. zelfs de daders mogen gewoon terug op de tribune, en wordt het hele voorval met de mantel der liefde bedekt.

j0shua | 13-04-08 | 15:29

"toiletpapier vloog zomaar, spontaan en geheel onvoorzien in brand"

* voetbal toch lekker proleterig blijft *

Count Ochnipov | 13-04-08 | 15:28

fuckje 13-04-08 @ 15:27
Geen leuk spelletje zonder goed relletje.

Boze Buur | 13-04-08 | 15:28

Er is een heel goeie regiseur van b-films ingehuurd door de knvb. Brand in de kathedraal, psv achter en dus de beslissing op de laatste dag van de competitie net als vorig jaar.. Brengt meer geld in het laatje denk ik zomaar en zou dus gewoon kunnen!

Jolly Jumper | 13-04-08 | 15:27

Ik vond 22 debielen en een kerel met fluit die achter een balletje aanrennen al zo primitief. Een zooitje brandstichters erbij en je hebt een stadion vol gestoorden

Klukkluk | 13-04-08 | 15:27

comment van boze buur vind ik een beetje zuur.

Oane | 13-04-08 | 15:27

"t is maar een spelletje.

fuckje | 13-04-08 | 15:27

Tomatenketchup 13-04-08 @ 15:24

Nee man, integendeel!

Lepo | 13-04-08 | 15:27

Nou Geertje, ik verwacht een paar kamervragen over dit tuig.

de nakketikker | 13-04-08 | 15:26

@ G-unite 15:23
Wat de geur van gesmolten plastic al niet gedaan kan krijgen.

Ongeletterde Boer | 13-04-08 | 15:26

Lachen.. ik heb net digitale tv van @home aangeschaft.. en dus heb ik een maand gratis alle zenders.. en dus ook voetbal.. lekker live brand kijken bij een stel hersenloze voetballers. Heeft het toch nog nut, dat voetbalkanaal.

j0shua | 13-04-08 | 15:26

Tomatenketchup 13-04-08 @ 15:24
Het is nu toch juist leuk? Broeierig sfeertje maakt een wedstrijd een echte wedstrijd.


Ongeletterde Boer 13-04-08 @ 15:20
Tehring, het is de OB!

Boze Buur | 13-04-08 | 15:26

@Boze Buur
dat klopt maar door paniek kan er veel fout gaan
dat wilde ik kwijt , ik ga zelf naar de thuiswedstrijden
maar vaders en kinderen horen erbij !

rooie-sien | 13-04-08 | 15:25

"wedstrijd aflassen of wedstrijd aflassen."

Offteaupic:
Aflassen? Dat mag toch alleen door gespecialiseerde lassers gedaan worden?

Onteaupic:
Ajax de overwinning van 2-0 toekennen.
Zal ze leren, die radicaliserende KUDTgrunningerts!

Ahasveros | 13-04-08 | 15:25

@Boze Buur
Hahaha! Wat een domme lul ben jij! Ik neem aan dat jij elke zondag met een hond als wijf in het bos loopt? Lutser..

verbaast | 13-04-08 | 15:24

Mm, net nadat gisteren Youp van 't Hek vertelde dat Groningen blij mocht zijn dat ze geen hooligans kende aangezien er alleen maar amateurvoetbal in Groningen is............................

Sus Antigoon | 13-04-08 | 15:24

Boze Buur 13-04-08 @ 15:19
Mongool, door types als jij wordt een leuke voetbalmiddag verziekt, zoals nu weer in de Euroborg.

Tomatenketchup | 13-04-08 | 15:24

NoMinister 13-04-08 @ 15:23: mooi he ;)

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 15:23

LoL @ Sévèke 13-04-08 @ 15:22

... en de wedstrijd moet nog beginnen...

NoMinister | 13-04-08 | 15:23

Ongeletterde Boer 13-04-08 @ 15:20

Its alive! Long time no see.

G-unite | 13-04-08 | 15:23

albundy_33 13-04-08 @ 15:15

Logisch.

NoMinister | 13-04-08 | 15:22

Heerlijk, eindelijk weer eens interessante voetbal.

Lepo | 13-04-08 | 15:22

aflassen? afgelasten!

h.a.n.s. | 13-04-08 | 15:22

Ze durven de brandstichters niet het stadion uit te zetten.
knvb - supporters 0-2.

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 15:22

rooie-sien 13-04-08 @ 15:20
Daar zijn tegenwoordig hele mooie aparte gezinsvakken voor.

Boze Buur | 13-04-08 | 15:21

@ boze buur:

Flikker eens op! VOor gasten zoals jij moeten we alleen maar belasting betalen

derechtsesocialist | 13-04-08 | 15:21

Ik zie geen rook meer en een paar stoelen minder. Rien ne va plus?

NoMinister | 13-04-08 | 15:21

Murdockyoufool 13-04-08 @ 15:10
Amusante tweederangs humor :P

Het_leuke_zuiden | 13-04-08 | 15:20

thx man! cool die stream!

derechtsesocialist | 13-04-08 | 15:20

"Zullen we de wedstrijd afgelasten?"
"Ja, zo direct. Ik moet eerst even deze lasnaad aflassen!"

Het is niet moeilijk.

Ongeletterde Boer | 13-04-08 | 15:20

@Boze Buur zeg je dat ook als je kind er onder staat ,randdebiel

rooie-sien | 13-04-08 | 15:20

Rellen horen bij het voetbal. Als je daar niet tegen kunt ga je maar lekker in het bos wandelen op zondag.

En neem je wijf en hond mee.

Boze Buur | 13-04-08 | 15:19

Lutsers.... ik ben ook supporter van "De FC" maar dit is om te huilen natuurlijk!
Keihard aanpakken die gasten. Volgens mij hebben ze geen idee hoeveel mensen ze hiermee duperen.

Gentry | 13-04-08 | 15:19

@ADO-Le-Cent 13-04-08 @ 15:13
Doe eens niet
.
@Willem II
Doe eens niet

Henk op de Bres | 13-04-08 | 15:19

Geeft wel aan welk volk voetbal leuk vindt,toch?
Afbranden al die stadions,scheelt een hoop geld,en een hoop slecht geluid bij concerten.

captainobvious | 13-04-08 | 15:18

Ze laten die mongolen ook nog terug hun vak in.
Zal dadelijk wel weer gaan fikken dan.

albundy_33 | 13-04-08 | 15:18

Mezelf 13-04-08 @ 15:13
Nou moe, geen onvertogen woord.

ADO-Le-Cent | 13-04-08 | 15:17

ADO-Le-Cent 13-04-08 @ 15:13
Wow, wat een mooi kunstwerk.

Tomatenketchup | 13-04-08 | 15:16

Druk op het veld. Hoeveel spelers horen er ook al weer in het veld te staan bij het spel voetbal?
Gezellige picknickmiddag daar.

neqschotje | 13-04-08 | 15:16

Lijpe boois

Feyenoord 3-0 achter tering

Ouweschool | 13-04-08 | 15:16

net omgeroepen door de speaker, de wedstrijd gaat door!

albundy_33 | 13-04-08 | 15:15

Competitie-vervalsing?

Mat Amadeus | 13-04-08 | 15:14

-weggejorist-

ADO-Le-Cent | 13-04-08 | 15:13

fuckje kom er maar in!

Aussie | 13-04-08 | 15:13

burn motherfuckers burn psv achter feyenoord achter heeerlijk gewoon

rooie-sien | 13-04-08 | 15:11

Dat zijn geen eencelligen van Groningen hoor, dat zijn die domme boeren (pleonasme ik weet het) van PSV.

Fapdrol | 13-04-08 | 15:11

knvb - supporters 0-1

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 15:11

Als een Groninger een vreugdevuur wil ontsteken, steekt hij zichzelf aan en rent hij een stapel kerstbomen in.

Murdockyoufool | 13-04-08 | 15:10

Willem II - Feyenoord 3-0

Aussie | 13-04-08 | 15:10

Ze staan te zingen en te springen, de sfeer is top!

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 15:09

Als mijn TV of koelkast niet werkt steek ik mijn huis ook in de fik... Ies Normaal?

Geenstijler99 | 13-04-08 | 15:09

-weggejorist-

Nee dus! | 13-04-08 | 15:09

PSV - FC Twente 0-1

Aussie | 13-04-08 | 15:09

PSV 0-1 achter.

G-unite | 13-04-08 | 15:09

Hahaha psv achter.

Bredase Sjonnie | 13-04-08 | 15:09

ze gaan gewoon spelen ,al had ik persoonlijk liever gewild dat die z0side idioten totaal waren af gefakkeld

rooie-sien | 13-04-08 | 15:08

Sterker nog: NL heeft alleen maar dorpen.

Scheuryzer | 13-04-08 | 15:05

Op deze manier komt Ajax erg makkelijk aan de punten.

poursuivant | 13-04-08 | 15:05

Randdebielen

papegaaienflats | 13-04-08 | 15:04

provincialen en voetbal, een kansloze combinatie.
laat het voetbal toch alleen in de grote steden gespeeld worden.

Deze reactie is niet OK preston spears 13-04-08 @ 14:47

Dikke tjap ben ook preston... als je al steden als groningen gaat schrappen houd je misschien 6 steden over die groter zijn. Mooi idee van je hoor... beetje competitie spelen met 6 clubs... nogmaals je bent een tjap

el tukker | 13-04-08 | 15:02

En iedereen maar denken dat die sisgeluiden wat ver gingen...

Droge_Droom | 13-04-08 | 15:01

Hoe gaat het met de voetbal?

Ja nu... | 13-04-08 | 15:01

Omdat ze in paniek over de glazen heining zijn gesproken?

Koning Fles | 13-04-08 | 15:01

de homoboys van ajaks zullen nu vast geen zin meer hebben om te voetballen

Onderbuik | 13-04-08 | 15:00

Jeu Sprengers is toch al gecremeerd?

miko | 13-04-08 | 14:59

preston spears 13-04-08 @ 14:47
Groningen hoort bij de grootste steden van NL. Alsof de Arena of de Kuip niet vol zitten met provincialen.

Tomatenketchup | 13-04-08 | 14:58

"inferno in groene hel "

Goede soundbite.

G-unite | 13-04-08 | 14:58

@CynicalBastard 13-04-08 @ 14:57
0-0 nog. Denk dat Ajax afgelast wordt, dat hele stadion hangt vol met rook.

Aussie | 13-04-08 | 14:58

Ik hoor het excuss van de verliezend coach al door de pressroom galmen – mocht dat potje nog van start gaan.

Pa Cartwright | 13-04-08 | 14:57

Aussie 13-04-08 @ 14:50 Wou het ook net neerpennen, alhier.
Hoe staan de zaken intussen bij PisVee?

CynicalBastard | 13-04-08 | 14:57

Zo zie je maar weer de bobo's krijgen de supporters niet klein.

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 14:55

Komt vast van die rare t-shirts die ze dragen.

Ian Curtis | 13-04-08 | 14:54

Feyenoord staat alweer met 2-0 achter tegen het altijd sterke Willem II.

Aussie | 13-04-08 | 14:53

Groene kathedraal wordt grijze/zwarte (afhankelijk van de kooktijd).
Ze zijn bang voor de Jeauden, bang voor de Jeauden..

Jolly Jumper | 13-04-08 | 14:53

lowryder 13-04-08 @ 14:49: top!

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 14:53

Tja, krijg je ervan he. Na al die treurige regenmaanden breekt eindelijk het zonnetje door, en wil iedereen gelijk bbq-en.

fender05 | 13-04-08 | 14:52

@ Murdockyoufool 13-04-08 @ 14:49
Een kaartje kopen om vervolgens je zitplaats in de hens te zetten, is idd ook redelijk infantiel.

Pa Cartwright | 13-04-08 | 14:51

Ik zeg een reglementaire 0-3 overwinning voor Ajax.

Aussie | 13-04-08 | 14:50

Groningers mogen dan ook niet aan boord van een schip komen. Het gevaar bestaat dat ze midden op zee een gat in romp boren.

Murdockyoufool | 13-04-08 | 14:49

Brandweer is aan het blussen en Ron Jans heeft er geen zin meer an.

Aussie | 13-04-08 | 14:48

Waar blijven die beelden???

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 14:47

provincialen en voetbal, een kansloze combinatie.
laat het voetbal toch alleen in de grote steden gespeeld worden.

preston spears | 13-04-08 | 14:47

Brandweer is r

flooriz | 13-04-08 | 14:47

Leipe shit ouwe!!!

LoL @ Sévèke | 13-04-08 | 14:46

Groningers behoren dan ook bij de allerdomste rukkers van Nederland. Limbo's van het noorden.

Murdockyoufool | 13-04-08 | 14:46

Ach die boeren in Groningen heben vast wel ergens een weiland over waar ff twee goeltjes neergezet kunnen worden, nix aan de hand dus.

straat | 13-04-08 | 14:45

Lang niet vermeld maar voetbal is voor LUTSERS

cleauwn | 13-04-08 | 14:45

wat een malloten

Frankos | 13-04-08 | 14:45

Stonden ze achter?...

da wizard | 13-04-08 | 14:45

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino