Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nieuw! Avondvullende BrandweerTV

brandweertv.jpg We roepen het al jaren: Spuitgasten schoppen kont. Heus niet alleen omdat ze belangeloos je huis komen blussen. Ook peuteren ze boomklevers uit het schors en knippen ze vriendinnetjes uit de bijrijderstoel. Bovendien moeten de stoere mannen niet zelden eerst een elftal dronken tokkies van zich af meppen alvorens ze uberhaupt aan het werk kunnen. Logisch dus dat GeenStijl ontwikkelingen binnen Nederlandse Brandweerkorpsen met grote belangstelling volgt. Neem het Korps Leidschendam -Voorburg. Die rukken tegenwoordig uit met een fancy on-boardcam op het dashboard. Zodoende kunt u meekijken tijdens het aanrijden en (mits strategisch geparkeerd) ook tijdens bluswerkzaamheden. Dat wil zeggen. Zolang de meldkamer tenminste scherp en alert blijft. Tijdens een PRIO1 op de A4 bij Leidschendam wordt het verkeerde hectometerpaaltje doorgegeven. Daardoor moeten de mannen ongewild 25 km omrijden en zijn het uiteindelijk de collega's uit Leiden die de beknelde automobilist bevrijden. Ach, kijkt u anders zelf even wat allemaal er misging. Gewoon. Omdat het kan: FILMPJE! InstantUpdate: LOL @ mevrouw Yaris op 12:10

Reaguursels

Inloggen

@Azijntje:

Het bewuste punt even opgezocht op de hectometer kaart (www.dataportal.nl/index2.jsp?soort=p; en dan verkeersveiligheid - BLIK)

De juiste ongevalslocatie is 43,3 tot 43,4. Dan kan je een hoop dingen roepen; maar als we de verkeerde locatie doorkrijgen wordt het sowieso moeilijk.

Bovendien is conform standaard procedure al door de RAC Leiden gealarmeerd (dat hoor je ook in het filmpje; al 'hadden ze moeite om ze te pakken te krijgen').

Al met al blijft dat een moeilijk stuk; omdat het een lang stuk weg is zonder op- en afritten. Zolang het verkeer niet helemaal stil staat, moet je inderdaad omrijden, en tegelijkertijd Leiden sturen. Het enige wat ons interesseert is dat 'de klant snel geholpen wordt'.

Peen

Peen van Dienst | 10-04-08 | 10:11

Beste mijnheer of mevrouw Azijnzeikerd,

Als dat uw primaire doel is, als die filmpjes er maar af gaan. Wat hebben ze u in hemelsnaam aanghedaan dat u zo obsessief bezten bent van het idee dat het filmen stopt? Hebben deze mensen u soms ooit verkeerd behandeld of wat dan ook? U heeft het over sensatie en aan de schandpaal nagelen. Maar er komen geen slachtoffers in beeld, er worden geen personalia genoemd,n mensen worden niet herkenbaar in beeld gebracht etc. Dus hoezo, aan de schandpaal nagelen???).

U zegt dat deze brandweermensen alleen nog maar filmen. Hoe komt u daar in hemelsnaam bij? De brandweermensen in kwestie besteden geen seconde minder aan hun eigenlijke taak omdat het slechts een kwestie is van camera aan en uit doen zodra ze in- en uitstappen. Wat is dan uw grote probleem? Ik zie dat niet. Vanwaar dus die boosheid?

Mr. Wiseguy | 09-04-08 | 19:25

Ik durf te wedden dat het filmen binnenkort afgelopen is......

Azijnzeikerd | 09-04-08 | 17:58

@Azijnzeikerd: citaat:"Overigens zou ik liever door een brandweerkorps geholpen willen worden die zich op een zakelijke en professionele wijze met hun werk bezig houden dan door een korps waarvan de medewerkers zich, met instemming van de leiding, voornamelijk bezig houden met het maken van sensatiefilmpjes."

Ja zeker, ze zullen zich vast voornamelijk bezig houden met filmpjes maken. Man, man, man, wat ben jij ongelooflijk subjectief zeg. Zo'n camera hangt in de wagen en niemand die er ook maar iets mee doet. Nou, dat zal inderdaad wel het grootste deel van de dag beslaan.

Leuk ook dat je liever geholpen wordt door een zakelijk en professioneel korps, alsof het aan en uitzetten van een camera een brandweerkorps minder professioneel maakt. Gezien je kennis (NOT) van de brandweer zou je eigenlijk eens een dag mee moeten lopen, want zo te zien heb je absoluut nog geen verstand van de hulpverlening. Kan je eens zien wat ze allemaal doen behalve 'sensatiefilmpjes' maken.

Danny722 | 09-04-08 | 16:56

Mooi zijn we het daar overeens, en emotioneel valt wel mee het is alleen jammer dat personen die hun objectieve mening geven niet de achterliggende gedachte weten achter zulke filmpjes

JeeVeeGee | 09-04-08 | 16:38

@ Danny: zogauw Hollands-Midden gestuurd werd, had Leidchendam terurgetrokken kunnen/moeten worden. De centraliste zegt, terwijl de deuren opengaan, dat het op de A4 Rechts bij 43.8 is. Een beetje hulpverlener in de regio Haaglanden weet dat de hoofdrijbaan van de A4 rechts pas vanaf 46.zoveel bereikbaar is vanuit de regio Haaglanden. Sterker nog, een beetje centralist kijk dat voor de zekerheid even na in het GIS of op de kaart die aan de muur hangt. Er is dus totaal geen sprake van een verkeerde lokatie. Men had bij de melding al kunnen bepalen dat deze lokatie voor Haaglanden niet aan te rijden was. Kleine moeite, groot plezier.
.
@Peen: je mag van mij best filmen hoor vanuit een brandweervoertuig, als je dat echt intern cq. voor educatieve zaken zou gebruiken. Maar nu gaat het gewoon om pure sensatie die geen enkel doel dient. Ik schrik er van dat een korpsleiding dit toestaat...... Je zou als burger van Nederland wat meer integriteit van brandweermensen verwachten.
.
#JeeVeeGee: niet zo emotioneel worden. Nou ben ik wel een zielig figuur hoor en ik weet niet waar ik over praat, om van mijn impotentie- en incontinentieprobleem nog maar te zwijgen, maar laat mij maar gewoon creperen als mij onverhoopt iets zou overkomen. Aan mij gaat verder toch niet veel verloren. Overigens zou ik liever door een brandweerkorps geholpen willen worden die zich op een zakelijke en professionele wijze met hun werk bezig houden dan door een korps waarvan de medewerkers zich, met instemming van de leiding, voornamelijk bezig houden met het maken van sensatiefilmpjes.
.
Het blijft prutswerk (en dit was niet de eerste keer...).

Azijnzeikerd | 09-04-08 | 13:09

bevreiden = bevrijden

JeeVeeGee | 09-04-08 | 10:57

@ azijnzeikerd, wat een zielig figuur moet jij wel zijn, je doet je naam alle eer maar je hebt de melk horen klotsen en weet totaal niet waar de tepel hangt.

En amateurs, leipen ?? ik hoop dat je nooit gebruik hoeft te maken van deze leipen die jou bij nacht en ontij ergens uit bevreiden, want ik verwacht niet dat je dan alsnog je mening bij zal stellen.

stumperd

JeeVeeGee | 09-04-08 | 10:41

@azijnzeikerd
"die soort filmpjes te maken en op 1 of andere brakke site te zetten, alleen maar uit pure sensatie ?"

Welke brakke site bedoel je dan ? www.regio15.nl of geenstijl ? Want er heeft niemand die betrokken is geweest bij het maken van het filmpje gevraagd of hij op geenstijl mocht; hij is daar gewoon ongevraagd naartoe gekopieerd (wat natuurlijk ook prima kan, als het op internet staat).

En ja; de korpsleiding is op de hoogte van deze filmpjes; ze zijn zelfs ook eerder gebruikt/getoond in de gemeenteraad om te laten zien welke problemen de brandweervoertuigen onderweg tegenkomen (paaltjes, verkeersheuvels, verkeerd geparkeerde auto's van sensatie fotograven etc).

Peen

Peen van Dienst | 09-04-08 | 09:21

@azijnzeikerd

Volgens mij is meneer een beetje de weg kwijt. Zoals je al op had kunnen merken - wat in jouw geval dus niet zo is, gezien je reactie - is dat de brandweer Leidschendam-Voorburg een melding kreeg van een ongeval. Deze locatie bleek na een paar minuten verkeerd te zijn, waarna vrijwel gelijk de regio Hollands-Midden is ingeschakeld (6 minuten na de melding voor L-V). Wat je waarschijnlijk ook niet had gezien is dat er al een brandweervoertuig (2 zelfs!) van H-M ter plaatse zijn voordat de brandweer
L-V er is. Die zijn na 19 minuten ter plaatse, dus kan ik hierbij concluderen dat de aanrijtijd GEWOON is gehaald (15 minuten). Dus volgende keer even iets beter opletten...

Danny722 | 09-04-08 | 08:36

met Den Haag bedoel ik de regio Haaglanden

Azijnzeikerd | 09-04-08 | 08:24

En dan nu even hoe het echt zit.....

Het stuk autoweg waar dit ongeval plaats vond, valt onder de regio Haaglanden. 112 meldingen zullen dan ook bij de meldkamers van de regio Haaglanden binnenkomen. Als centralist. zeker als brandweercentralist (want die zijn stronteigenwijs) denk je niet verder na en stuur je gewoon je eigen brandweer naar deze melding toe, terwijl je weet dat dit stuk snelweg vanuit Den Haag onbereikbaar is, althans niet binnen een redelijke aanrijdtijd.

De chauffeur van het brandweervoertuig had niets anders kunnen doen dan hij nu gedaan heeft. Ondanks het vele omrijden is dit uiteindelijk de "kortste" route naar de plaats incident. Maar...... de centralist had direct bij de melding de regio Hollands-Midden moeten inschakelen.

Wat zo bizar is aan het hele verhaal, is dat alle informatie beschikbaar is. Het hele snelwegennet rond Haaglanden is voorzien van cameratoezicht. In het GMS kan men precies zien waar een incident plaatsgevonden heeft en er zijn zeer gedetailleerde kaarten van het snelwegennet beschikbaar. Als je die informatie goed gebruikt, krijg je niet van die rare toestanden zoals nu.

Verder hadden de bevelvoerders van de aanrijdende voertuigen de rit moeten afbreken zogauw duidelijk werd dat de ongevalslokatie onbereikbaar was voor de aanrijdende voertuigen en de meldkamer moeten verzoeken de andere regio te sturen.

Mijn eindconclusie is dat het prutswerk is van alle partijen.

En dan nog even over die camera... Waar halen die leipen het lef vandaan (we hebben het hier over ambtenaren die de maatschappij dienen) om in diensttijd die soort filmpjes te maken en op 1 of andere brakke site te zetten, alleen maar uit pure sensatie? Dat vind ik nogal ziek voor een organisatie die pretendeert professioneel te zijn. Zou het filmpje educatief zijn en op de officiële site van de brandweer staan, dan was het nog tot daar aan toe, maar dit slaat helemaal nergens op. Net zoals het filmpje over de foutgeparkeerde auto waar aan gerefereerd wordt. Misselijkmakend dat een stel amateurs dit soort filmpjes maken om daarna iemand aan een openbare schandpaal te nagelen.

We mogen hopen dat de korpsleiding het maken van deze filmpjes per direct verbied!

Azijnzeikerd | 09-04-08 | 08:21

leek mij er eerder op dat mevrouw yaris probeerde om voor die brandweerwagen weg te komen door dan maar een afslag te pakken, en toen merkte dat die wagen daar dus ook heen moest. Ik zou zelf ook gek worden van zon sirene achter me.

twinsisterjoyce | 09-04-08 | 08:15

Daarom knippen ze dus bij blik op de weg en wegmisbruikers in hun filmpjes.
@alle mevrouwen en mijnheren yarissen: rot op van de weg, ga fietsen of met het OV als je geen haast hebt.
@brandweer, volgende keer toch maar een zwaardere motor bestellen, jullie zijn net slakken.

Brakke Obama | 09-04-08 | 08:06

-weggejorist-

badermeinhof | 09-04-08 | 08:03

Zou evengoed wel graag die sjofeur willen zijn hoor... Lekker kachelen zonder een kans op een bekeuring.. Lijkt me fantastiesch!!

Biomassa | 09-04-08 | 01:45

Wel goede kwaliteit en voor de verandering een niet bibberend beeld.

Doe de Dumpservert eens updaten, zelfs de brandweer kan sneller streamen.

Bo Dreksma | 09-04-08 | 00:27

En als laatste:
Na 19.30 minuten waren ze ter plaatse dus de opmerking aanrijtijd 25 minuten bij het filmpje is ook niet terecht.

Life_can_be_simple | 08-04-08 | 23:49

En R.E.P.S.E.C.T voor mevrouw Yaris, die haar eigen tijdverlies ondergeschikt maakt aan de ellende van anderen.

Life_can_be_simple | 08-04-08 | 23:47

FF de boel een beetje nuanceren.
Op 2.20 min nemen ze de verkeerde afslag en op 7.20 zijn ze weer terug. Totaal dus maar 5 minuten verloren. Niet goed, maar minder dramatisch dan voorgesteld.
De enige winst haalbaar is om circa 800 meter te gaan spookrijden, zodat je de tweede maal terugrijden kunt voorkomen, maar die keuze was er ook nadat de juiste afslag weer was bereikt. Hier is duidelijk niet voor gekozen omdat dit te gevaarlijk was.
Zelfs nadat er 5 minuten verloren waren gegaan deed men dit niet, wetende dat in zo'n situatie ook Leiden uitrukt.

Life_can_be_simple | 08-04-08 | 23:44

He Pritt Ab gaat je KAPODT maken (ofben ik er weer laat mee?).
http://www.ad.nl/filmwereld/closeup/2205170/Het_domste_weblog_van_2008.html?pageNavType=all#reactie

miko | 08-04-08 | 22:11

Wat een dom vrouwtje in die Yaris zeg. Al had ze gewoon die vluchtstrook aan de rechterzijde op gegaan, was er niks aan de hand.
.
Leuk filmpje overigens +1

mr.Visser | 08-04-08 | 21:59

Mwa, hier in Noord Limburg doen ze er wel eens 3 kwartier over zonder verkeerd te rijden.

dromedaris | 08-04-08 | 21:53

CoJoNes 08-04-08 @ 21:50
Grumph, bij de brandweer? Toe nou toch.

Elisabeth2 | 08-04-08 | 21:53

*Gaat gratis Flirten*

CoJoNes | 08-04-08 | 21:50

Leuk prio-1 ritje... Kan gebeuren, een foutje, gelukkig is het allemaal aardig afgelopen. Kan je trouwens ergens zien wie het filmpje heeft geüpload???

Danny722 | 08-04-08 | 21:47

Big Ern 08-04-08 @ 20:59
Ach, ach, zo dom, die hond. Maar moest wel erg lachen.

Elisabeth2 | 08-04-08 | 21:43

Mwahaha, hij is inderdaad meesterlijk.
"Nou mevrouw Yaris, ik heb slecht nieuws."

Agent Orange | 08-04-08 | 21:39

Brandweer is mooi +20% sneller dan Google.
Morgen maar even afspraak bij de dealert maken over tatu-tata en flits-flits ;)

Geenwiekent | 08-04-08 | 21:39

@Flater
Ik bedoelde idd. kapitaaldekking. Feit is dat de WW een werknemersverzekering is en dat de WW pot mudvol zit. Het UWV heeft zelfs aangegeven dat de premies gehalveerd kunnen worden maar Bos blijft de premies innen om de begroting te spekken.

CoJoNes | 08-04-08 | 21:35

Deze film komt van de website www.regio15.nl. Wat er overigens gebeurde was dat de brandweercentrale een verkeerd hectometerpaalnummer had doorgegeven. Toen ze hierdoor de verkeerde afslag hadden genomen moesten ze deze route wel afleggen om aan de andere kant van de A4 terecht te komen. Het was dus geen fout van de bemanning!!!

De maker van deze film heeft nog veel meer van dit soort filmpjes gemaakt. Alleen dan rijden ze wel gelijk goed. Zie:

www.regio15.nl/?p=videoindex&subme...

In het bijzonder het filmpje van 2 juni 2007. Daar kan je zien hoeveel tijd het kost als iemand zijn auto verkeerd parkeert......

Mr. Wiseguy | 08-04-08 | 21:35

Mevrouwtje Agis bedoel je zeker?

Mucci | 08-04-08 | 21:30

Clipje met hoogtepunten graag. Briljante TV, maar veuls te lang.

JamesHuntLive | 08-04-08 | 21:27

ik ruik een gaslucht

Ali Fal Salarm | 08-04-08 | 21:24

heb wel eens spannendere films gezien,

rioolguurder | 08-04-08 | 21:17

De kwalletijd worer nie beter op

Lepo | 08-04-08 | 21:11

Bedankt voor het bericht, nu gaat heel communistisch nederland dus die camera's verwijderen om "tendentieuze beelden en populistische reacties te vermijden"
(slaat nergens op maar het klinkt wel lekker links)

24 | 08-04-08 | 21:06

Eindelijk een spiegel maar wat dat toevoegt vraag ik me af.

Don Quichote | 08-04-08 | 21:06

Don Quichote @ 20:36
"Die gaat een stukje omrijden..."

Pa Pollewop | 08-04-08 | 21:03

Toch nog even een klein minpuntje voor de brandweer, moet kunnen in het kader van goed functioneren en verbeteren. Wij hebben hier vlakbij een brandweerkazerne en als zij uitrukken gaan alle stoplichten op een druk kruispunt op rood voor een rare lange tijd. Alles is dan meteen ontregeld. Het geval wil dat ik eens net na twee van die uitrukkende brandweerwagens heb gereden (dus alles voor tien minuten op het vorige kruispunt stond stil, he), en het volgende stoplicht zo'n 5 km verder stonden ze rustig te wchten tot het groen werd.

Elisabeth2 | 08-04-08 | 21:02

"dus het is de andere kant op!"
ROFLMAO

MickyM | 08-04-08 | 21:02

Het paaltje stond goed, die brandweer mongeaulen namen geweaun de verkeerde afslag ondanks dat ze al twijfelden bij het afslaan. Aanrijdtijd was 20 minuten!
.
[ ] Geschikt
[X] Ongeschikt

OversteKarremans | 08-04-08 | 21:02

-weggejorist-

RickXX | 08-04-08 | 21:00

mediaplayert streamt nooit bij mij, geen idee waarom niet... maar deze doet het niet eens in VLC, zal er wel weer uit liggen

sjors_dobbeljoe | 08-04-08 | 20:58

Paar seconde beeld en dan ho maar. Letterlijk en figuurlijk.
Alhoewel het geluid het fantasties doet... Men had er beter een MP3 van kunnen maken..!!

Sulfuric-Acid | 08-04-08 | 20:56

*pauzemuziekje*
Samson heeft 4 hele zachte pootjes
*/pauzemuziekje*

CoJoNes | 08-04-08 | 20:56

Ik heb de 1e 5 min. mogen aanschouwen en ik miste die krullebol van SBS.

Don Quichote | 08-04-08 | 20:54

kijk later wel, net als Fitna... zal wel niet zoveel voorstellen denk ik.

datisookwat | 08-04-08 | 20:54

Brandweren zijn ook zo goed met katten uit de boom halen. Honden ook mochten die klimneigingen hebben. (Ik wil niet discrimineren).

Elisabeth2 | 08-04-08 | 20:54

Roep de brandweer -- de SERVER ROOKT!

'Kan het bestand niet afspelen omdat er een netwerkfout is opgetreden. Mogelijk is de server niet beschikbaar.'

En ik maar denken dat die boys van garnierprojects.com zo'n sterke stoere servert hebben.

broomstick | 08-04-08 | 20:53

pruttelpruttel

Kan het bestand niet afspelen omdat er een netwerkfout is opgetreden. Mogelijk is de server niet beschikbaar. Controleer of u met het netwerk bent verbonden en of de proxy-instellingen juist zijn geconfigureerd.

Lepo | 08-04-08 | 20:52

Wat?? Wat? Wattan? Wattisserdan? Vertel dan toch wat stelletje $%#$34$

Frotklob | 08-04-08 | 20:51

Kijk zo wel even, filmpje ligt plat.

Elisabeth2 | 08-04-08 | 20:51

*Heel MET staat op die site*

CoJoNes | 08-04-08 | 20:50

als de brand weer brand komt de brandweer om de brand te weren.
Als de brand geweerd is gaat de brandweer weer om een andere brand te weren.
Brand de brand weer, dan komt weer de brandweer om weer de brand te weren.
En dan als de brand echt geweerd is gaat de brandweer weer.

hanzemanz | 08-04-08 | 20:50

@ CoJoNes 08-04-08 @ 20:47

Dat waren nog s tijden!

Big Ern | 08-04-08 | 20:48

@modahfokah 08-04-08 @ 20:45

of zoiets, stumper

modahfokah | 08-04-08 | 20:47

Heaupeleaus Brusselmans, en dan de frustratie van ingenieuze onderzoeksresultaten te moeten gieten in een popi verwoord topic waarvan vervolgens de essentiele link niet slechts hapert, maar geheel de geest geeft, mijn medeleven.

-edit: filmpje staat nu in dumpertlink -

Don Quichote | 08-04-08 | 20:47

Geil hoor die Oostblok snollen. Vrees alleen dat je er een criminele aanhang bijkrijgt.

Willem van Ockham | 08-04-08 | 20:47

@Agent327 08-04-08 @ 20:44
Realplayer geeft geen beeld. As usual.

CoJoNes | 08-04-08 | 20:45

Geweldig filmpje!

Spaansche Griep | 08-04-08 | 20:45

الله يحبنا
مقابلة مع الله غيّر الله حياتهم Stumperd الله يحبنا
مقابلة مع الله غيّر الله حياتهم Traag, en loopt niet...مقابلة مع الله

datisookwat | 08-04-08 | 20:45

@CoJoNes 08-04-08 @ 20:41

Iwanna is met 1 n volgens mij en ze heeft zijn al een kleine 300k leden.

have fun !! haha

modahfokah | 08-04-08 | 20:45

*eindelijk kennisgaatmaakt Met Vrouw*

Lepo | 08-04-08 | 20:45

wat is garnier ?

rioolguurder | 08-04-08 | 20:44

Probeer eens real player

Agent327 | 08-04-08 | 20:44

//Offtopic

Bij netwerk nemen een aantal priesters het op voor de film van Wilders en doen een paar heldere uitspraken. Hulde!

azijnseikerT | 08-04-08 | 20:44

Goede kwaliteit.
Goed topic.
Goed bezig GS!

Weeraanmelden | 08-04-08 | 20:43

@Kooosnaam 08-04-08 @ 20:40
Bestaat niet. WMV zuigt kont. Ik heb gerollbacked naar versie 9, zelfde gezeik. Microsoft is gewoon schofterig slecht.

CoJoNes | 08-04-08 | 20:42

Verkeerde hectopaaltje doorgegeven? Verkeerde door gebeld door zo'n paniek burger zal je bedoelen.

Anaalfabeet | 08-04-08 | 20:42

Een filmpje, gewoon, omdat we zelfs dát niet kunnen.

Neon | 08-04-08 | 20:41

*op 'Bloedmooi Pools Vrouw' klikt in Google-ads*

CoJoNes | 08-04-08 | 20:41

Ik kan echt nooit streams bekijken sinds ik mediaplayer 11 heb. Kan iemand mij vertellen hoe dit werkt? Wat is een goed programma hiervoor?

Kooosnaam | 08-04-08 | 20:40

Zo is het inderdaad avondvullende brandweerTV.....

+1 voor Garnier!

Brakovich | 08-04-08 | 20:40

Korps Leidschendam-Voorburg uitgerukt ivm blussen serverT.

djiezuskrijst | 08-04-08 | 20:39

-weggejorist-

Dikke Harry | 08-04-08 | 20:39

gewoon LOL @ iedereen hier!

datisookwat | 08-04-08 | 20:39

een ogenblik geduld aub

rioolguurder | 08-04-08 | 20:38

Volgens mij is ie uitgebufferT. Spiegeltjuhhhhh!

Aussie | 08-04-08 | 20:38

*verkeerslicht staat wel errug lang op rood*

Brakovich | 08-04-08 | 20:37

ik zie alleen een dichte deur met een hoop geleuter en getoeter. Doet aub snel een normaal van deze spuitleuters..

dr. tikshit | 08-04-08 | 20:36

Nu al kapot, wat was er met die mevr. Yaris?

Don Quichote | 08-04-08 | 20:36

Fitna kwam toch sneller binnen

Lepo | 08-04-08 | 20:36

'Met de Brandweer'. 'Kom snel, mijn huis staat in brand!' 'Heeft u al geprobeerd om er water over heen te gooien?' 'Ja, schiet op!' 'Nou, dan hoeven we niet te komen, want meer kunnen wij ook niet doen.'

Big Ern | 08-04-08 | 20:36

*al zelf toettoet wordt van dat getoettoet*

Brakovich | 08-04-08 | 20:36

LOL @ Brakovich 08-04-08 @ 20:34

datisookwat | 08-04-08 | 20:36

de brandweerman komt pas klaar als ie uitgerukt is. Toch?

Gatsie | 08-04-08 | 20:35

ServerT rookt..

djiezuskrijst | 08-04-08 | 20:35

*al een minuut naar oranje gekleurde tunnelbinnenkant aankijkt*

Brakovich | 08-04-08 | 20:34

*al een minuut naar halfopen garagedeur aankijkt*

Brakovich | 08-04-08 | 20:34

garnier trekt het niet

porno-utopia.com | 08-04-08 | 20:33

Brandweer is cool

RTLNieuws | 08-04-08 | 20:32

Hier in de stad is een fabriek waar ze brandmelders maken. Gisteren is-ie afgebrand....

Big Ern | 08-04-08 | 20:32

ohw... ben niet alleen met dit probleem zie ik.

datisookwat | 08-04-08 | 20:32

10 min later en de server ligt al plat.

Seletitic | 08-04-08 | 20:32

Goe hej, die Garniejeej these deejs

Lepo | 08-04-08 | 20:31

Waarom loopt alles van Uitzending gemist wel als film, en alles via WMP zo traag en elke seconde bufferend rond als een stier? Welke GS nerd heeft een antwoord? (stukje skippen is echt een probleem hier!)

datisookwat | 08-04-08 | 20:31

Wat streamt dat ding ook lekker he.....

Postzegel | 08-04-08 | 20:31

Goddomme, altijd gezeik met die wmv meuk, geluid gaat door, beeld stopt op 9 sec. Kap toch eens met dat KUT formaat.

CoJoNes | 08-04-08 | 20:31

maps.google.BE ?
en
een filmpje not @ dumpert?
Gaan we verhuizen?

Postzegel | 08-04-08 | 20:28

Heerlijk!

Postzegel | 08-04-08 | 20:26

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen