Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Mannen! Hulp is nabij

dickmasterson.jpg U denkt het. Dick Masterson zegt het gewoon: Mannen zijn beter dan vrouwen. Met zijn Tom Finland-snor en Village People-bril is Dick momenteel een ware sensatie in de States. Voor wie zich onzeker voelt in het intermenselijk verkeer tussen man en vrouw is zijn boek een absolute aanrader. Een greep uit Dick's Top 10 Daarom Zijn Mannen Ontelbaar Veel Beter: Vrouwen zijn sociale kameleons, of eigenlijk sociale vampieren. Voor je het weet hebben vrouwen alles omgegooid om ergens bij te kunnen horen. Mannen zijn geen schapen. Of deze oh zo rake: Mannen schrijven onleesbaar. Puur uit efficiëntie. Er is geen enkele reden om te schrijven met grote krullen of lieve hartjes om maar niet te vergeten dat je de pil moet nemen. Nog niet overtuigd dat Dick kont schopt in de loopgravenoorlog tussen piemol en kudt? Tjek dan zijn legendarische optreden bij Dr. Phil. Zelden een vrouw zo grandioos gePWND zien worden. Masterson, onthoud die naam. Dick Masterson. Zegt waar het op staat!

Reaguursels

Inloggen

@ GodHandKiller 08-04-08 @ 13:42

(Vooral in een serieuze bespreking of iets dergelijks. Mannen kunnen niet tegelijk kijken en luisteren, lijkt wel)
Het punt is nu juist dat vrouwen wel op die wijze beoordeeld worden. Hillary Clinton ook. Maar ik zie verder je punt wel. Ik ben gewoon de verkeerde om het feminisme te verdedigen.

Nonnes | 08-04-08 | 20:47

Nonnes 07-04-08 @ 22:42:
Ja dat is irritant. Tsja.
Maargoed, de maatschappelijke positie EN het dagelijks leven. Maar in dat laatste schieten ze door. De laatste Opzij die ik heb gelezen (nee, dat is geen grapje... ken uw vijand) schreef Ciska Dresselhuijs een column over het feit dat Hillary had gehuild en vervolgens ging ze een vergelijking maken met alle mannelijke politici die wel eens in het openbaar hadden gehuild. Dat is het niveau van de oude generatie feministes, ze blijven mannen met vrouwen vergelijken op zaken die er niet (meer) toe doen. Het is tijd om verder te kijken. Daarom denk ik dat je nu ook min of meer een tegenreactie ziet tegen oude feministes. We verschonen al poepluiers en we doen het huishouden, dus bemoei je nu maar eens met meer belangrijkere zaken.

GodHandKiller | 08-04-08 | 13:42

GodHandKiller 07-04-08 @ 22:33 Ja dat denk ik ook heel vaak. Dat ze zeggen boehoeh mannen zien mij als lustobject en dat ik denk nou dat zal wel meevallen hoor. Maar dat zeg ik dan maar niet hardop want meestal zijn ze wel groter en breder dan ik.
-
campion 07-04-08 @ 22:57 Dat is wel zo. Je hebt wel kijken en kijken. Bewonderend is altijd leuk, bewonderend als in ik vind jou geil is nog steeds leuk, maar een op de grond roggelend mocro figuur is nooit leuk, hoe die ook kijkt (dat is niet rascistisch bedoeld, maar iedereen weet nu over wat voor gedrag ik het heb, een op de grond roggelende Nederlander vind ik tzelfde, maar die zie ik het minder vaak doen). Soms heb je van die types er tussen waaraan je aan hun reformatorische kudtkop kunt zien dat ze een bepaalde mening hebben over je outfit. Die mogen niet kijken. Als ik die toch zie kijken zeg ik er wat van. Die schijnheiligheid werk ik dus niet aan mee. Je mag best kijken maar dan kom je er voor uit ook.

Ohja | 08-04-08 | 08:15

Ik ben nu 38 en vrees het moment dat het stil blijft vanaf de stijger...
dat lijkt me geen leuke dag.
Nafluiten is niet zo alledaags meer geloof ik, en ook bontkraagjes die niet beter kunnen dan pssssshhhht sissen mogen wel de andere kant opkijken, maar melige opmerkingen als 'ik wou dat ik dat tasje was' enzo, ik geloof dat er niet veel vrouwen zijn die daar nou bezwaar tegen hebben integendeel daar word je toch vrolijk van.

Maar ik geloof ook niet dat er van die klassieke feministes over zijn die daar iets tegen hebben, ik ken zulke types iig niet.

campion | 07-04-08 | 22:57

@ GodHandKiller 07-04-08 @ 22:33

Huh? De maatschappelijke positie is toch altijd het speerpunt geweest van de feministes?
En dat laatste is heel irritant. Trouwens.

Nonnes | 07-04-08 | 22:42

Ohja 07-04-08 @ 19:26:
Bedankt voor het compliment!
En inderdaad, jij hebt het seksisme van de bouwvakker wel begrepen. Maar dat komt waarschijnlijk omdat er ook wat te fluiten valt, in tegenstelling tot de tuinbroek dragende shag rokende kogelstootsters die zeiken over datzelfde seksisme. Overigens is het niet erg om heel geirriteerd te reageren, dat verwachten we ook min of meer (en daarna maken we een zo bot mogelijke opmerking over je kont om te camoufleren dat we eigenlijk hadden gehoopt dat je zou knipogen).
De oude garde feministes moeten zich niet meer concentreren op het leven van alledag, dat zit wel goed. De man doet zijn taken in het huishouden en soms houden we zelfs rekening met de 'gevoelens' van onze vriendin of vrouw. Laten ze zich maar eens concentreren op de maatschappelijke positie van de vrouw. Bijvoorbeeld het feit dat vrouwen nog steeds minder dan mannen betaald kijgen voor dezelfde functie. DAT is belangrijk, niet het feit dat ik een vrouw met een lekker stel tieten nauwelijks in haar gezicht kan aankijken tijdens een gesprek.

GodHandKiller | 07-04-08 | 22:33

alwayslearning 07-04-08 @ 15:02:
Opschepperij? Wat is er zo moeilijk aan je grenzen aangeven? Dat zou juist tegen je vriendin/vrouw makkelijker moeten zijn als tegen een onbekende. Omdat mannen in een relatie conflicten uit de weg gaan en hun eigen grenzen telkens ter discussie stellen worden ze letterlijk onderworpen aan het 'feminisme' van hun geliefde. Waarom tussen feminisme tussen haakjes? Omdat een vrouw uiteindelijk ook niet gelukkig wordt van een partner waar ze overheen walst. Om een bruggetje te slaan naar mijn opmerking over lekkere wijven uit de kleren kijken (wat jij kennelijk opscheppen vind, wat je dus automatisch een mietje maakt. mietje). Het feminisme heeft alles te maken met gelijke rechten voor vrouwen, meer niet. Het betekend niet dat mannen en vrouwen ook hetzelfde zijn. En dus is het volkomen legitiem voor mannen om een lekker wijf uit de kleren te kijken. Want zo zijn mannen. Behalve jij dan.
Van de gemiddelde hardcore femiste krijg ik een acute oogbalverstuiking, dus die mogen sowieso niet zeuren over seksisme.

GodHandKiller | 07-04-08 | 22:15

Wat ben jij dom Brusselmans.... eerst zeg je dat zijn boek een aanrader is voor wie onzeker is in het intermenselijke contakt tussen man en vrouw en vervolgens zeg je dat die vrouw zo grandioos gePWND is.
Daarmee zeg je dus eigenlijk dat die Dick Masterson alleen vrouwen de baas is met zijn ingestudeerde riedeltje.
Je bent wel zielig als je dat boek gaat kopen.... een zekere indruk proberen te maken op vrouwen met ingestudeerde one-liners en riedeltjes.
Laten we wel wezen... als je daar een boek voor nodig hebt, bewijs je alleen het tegendeel.

rapunzelklokje | 07-04-08 | 21:51

GodHandKiller 07-04-08 @ 14:01 Ghehe, nice to see you here. Je hebt gewoon gelijk. Ik vind het ronduit onbeschoft als bouwvakkers niks roepen en niet fluiten als ik langsloop. Heb gvd niet voor niks m'n best staan doen.
-
alwayslearning 07-04-08 @ 15:00 Dat zijn geen vrouwelijke eigenschappen maar Alpha eigenschappen en daar zijn zowel vrouwen als mannen mee 'besmet'. Dat de bijbel en de media zeggen dat vrouwen zo zijn, en sommigen zich er vervolgens naar gaan gedragen, wil nog niet zeggen dat iets waar is. Het wil alleen zeggen dat sommige mensen niet voor zichzelf denken en dat was al bekend.
-
Dat meisje die een beetje naar ging doen: jaloezie is een ziekte, beterschap. Kusje?

Ohja | 07-04-08 | 19:26

Wat je poenen noemt. Gewoon doorpraten, zonder antwoord te geven op de vraag - en dus eigenlijk ook weer wel. Het lijkt wel een politicus

Hoen | 07-04-08 | 18:20

StonedTrooper 07-04-08 @ 13:30 Een roze hemd doet het goed bij vrouwen? News to me. Ik vind het een grotere afknapper dan publiek neusvreten of witte sokken in badslippers. En met mij volgens mij de meeste vrouwen.

campion | 07-04-08 | 17:03

Cunt Whoresdaughter.... hmmmm...... *geinspireerd aan het denken gaat*

campion | 07-04-08 | 17:01

@ alwayslearning 07-04-08 @ 15:00

Hee, dat boek ken ik wel. De negatieve connotatie van die feminisering en de gevolgen die je eraan toeschrijft zijn volledig uit proportie in mijn ogen.
Jij beweert dus eigenlijk dat o.a. al die GSmannen halve zachten zijn, zalfjes, handtasjes omdat ze zijn geboren en hun opleiding hebben genoten in deze meest gefeminiseerde samenleving... gheghe. Ach, overdrijf jij ook maar om je punt te maken, ik ga wat anders doen. Een allochtoon knuffelen of zo. Bedankt voor je antwoord.

Nonnes | 07-04-08 | 15:59

@GodHandKiller 07-04-08 @ 14:01
Ik geloof geen fuck van je opschepperij. En van schelden hou ik al helemaal niet.

alwayslearning | 07-04-08 | 15:02

@Nonnes 07-04-08 @ 13:26
Sorry duurde even was wat aan het doen.
Lees maar "allemaal andersdenkenden" van Hofstede. En het is alleen nog maar erger geworden. De spiritualiteit, toeval bestaat niet, alternatieve geneeskunde. Inmiddels zijn ook mannen er mee besmet.
, zingevingsvraagstukken. Kortom de bekende zweefteverij.

alwayslearning | 07-04-08 | 15:00

NoMinister 07-04-08 @ 14:36:
mooie uitleg van het probleem.
Mannen zijn mannen en vrouwen zijn vrouwen.

GodHandKiller | 07-04-08 | 14:59

Dick Masterson = Maddox?

koffiebroodje | 07-04-08 | 14:56

Vrouwen zijn okee. Mannen zijn okee. Alleen zijn mannen anders dan vrouwen.

En als je dan gaat vergelijken, dan is het vaak di(c)k lachen. Zeker bij typjes die denken en vinden () dat we wel gelijk zijn. Dan wordt het inderdaad heel erg leuk allemaal.

Laten we echter wel wezen: vrouwen 'mannendingen' laten doen is gevaarlijk. Mannen vrouwendingen laten doen ook. Toch: Sommige vrouwen (mannen) kunnen echter beter mannen- (vrouwen-) dan vrouwen(mannen)dingen doen, dus mag je dat niet zeggen! (policorvloeken), want is NIET ALTIJD waar VOOR ELK INDIVIDU. En tot dan is iedereen gelijk, het policordogma.

Daarom is Masterson ook zo leuk. Hij maakt gebruik van onze eigen gekte. Hetgeen het moeilijk maakt hem te bestrijden met zinnige argumenten. Ik lees dan ook voornamelijk dat hij in elkaar moet worden geslagen en niet serieus moet worden genomen.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Uiterst vermakelijk.

NoMinister | 07-04-08 | 14:36

Laura Ingalls 07-04-08 @ 13:38:
Wie de schoen past trekt hem aan.
.
alwayslearning 07-04-08 @ 13:02:
Stel je eens niet zo aan mietje. Dit is het meest geemancipeerde land ter wereld omdat wij mannen dat toelieten. Als het genoeg is dan trek je een grens. Verwacht niet dat vrouwen veranderen (Godzijdank!).
Ik stel mijn grenzen. Als ik een lekker wijf zie dan kijk ik haar bijkans uit de kleren. Als dat lekkere wijf een feministe is dan vind ze dat heel erg. Maar dat is haar probleem. En zo stel je grenzen.
Mijn defenitie van een moderne feministe is dan ook eerder Jenna Jameson als Ciska Dresselhuijs.

GodHandKiller | 07-04-08 | 14:01

Hoe kan een mensch nu niet genieten van de strapatsen van Dick Masterson? Werkelijk iets voor vrouwen om zich daardoor op de kast te laten jagen. Mannen zouden hartelijk lachen om Cunt Whoresdaughter.

Murdockyoufool | 07-04-08 | 13:39

en toch, en toch.
we praten te veel, we geven te veel geld uit, we kunnen niet autorijden ( of stond dat er niet bij?), we hebben niets bij gedragen aan de wereldgeschiedenis ( kwamen al die geleerden dan uit de bloemkool, of met de ooievaar?), we kijken naar stomme tv-programma's, we schrijven zo raar, we doen zo raar, en we zijn eigenlijk heel gemeen tegen mannen. eigenlijk heeft dickie wel gelijk, sort of. als hij dat in zijn parallelle (noisekick, hoe schrijf je dat?) universum zo ervaart, dan moeten we dat respecteren. respect man!
*pakt nog maar eens een zak chips en gaat oprah kijken*

Laura Ingalls | 07-04-08 | 13:38

nog 1tje voor alle homofoben hier.
Als je wat meer vertrouwen zou hebben in je eigen geaardheid dan hoef je niet zo te gay bashen en zou je het zelfs durven een roze hemd te dragen wat het dan weer goed doet bij de vrouwen.
zo nou ga ik weer ff wat zinnigs doen
daaaaag pubbers

StonedTrooper | 07-04-08 | 13:30

@ StonedTrooper 07-04-08 @ 13:21

Ah, dank voor de uitleg. Ik snap het nu helemaal.

Nonnes | 07-04-08 | 13:27

@ alwayslearning 07-04-08 @ 13:02

Solliciteer eens bij de Comedy Train!
De vrouwelijke fantasie 40 jaar aan de macht... Met betrekking tot het onderwijs ben ik het met je eens. Ik zou het erg goed vinden als er wat meer mannen voor de klas kwamen. Op de school tegenover me is er 1 man tegen 11 vrouwen. O ja, de directeur is ook een man.
Maar goed, waar ik benieuwd naar ben: aan welk onderzoek refereer je precies?
@ GodHandKiller 07-04-08 @ 12:39

Ken jij ze, feministes? Ik niet eigenlijk.

Nonnes | 07-04-08 | 13:26

gewoondelekkerste 07-04-08 @ 12:41

hoe wou je je zelf omschrijven na zo'n stukje text ?
Kans is groot dat je het op een lopen zet.
Blaffende honden .......

StonedTrooper | 07-04-08 | 13:24

Nonnes 07-04-08 @ 09:18

niet zo moeilijk hoor

voor een goed gesprek/discussie moet je bij een vent wezen en voor een lekkere wip bij een vrouw

thats all

hopen dat je het nu wel snapt

StonedTrooper | 07-04-08 | 13:21

Waarom is de visie van Dick Masterson wel belangrijk, naast onzin die er ook inzit. Wat meestal vergeten wordt is dat we in nederland in het meest gefeminiseerde land ter wereld wonen (oud onderzoek, maar steeds actueler). D.w.z. dat onze waarden vrouwelijk zijn; zorgen voor anderen, gevoelig zijn, spiritualitieit en andere fantasie spelletjes voor mensen die geen harde feiten aan kunnen. Met die vrouwelijke waarden hebben we nederland bijna kapot gemaakt. Al die nietsnutten en klaplopers (allochtoon en autochtoon) die wij al 40 jaar onderhouden. Het onderwijs dat zich helemaal heeft gevoegd naar de tere kinderziel, die geen feitjes kan onthouden en waarvan dat ook helemaal niet gevraagd mag worden. De vrouwelijke fantasie is 40 jaar lang aan de macht geweest in nederland en mannen zijn daar net zo hard aan mee gaan doen.
Mannen kwekken zelf vrouwentaal: "en dan heb ik daar heel erg zo iets bij van goh, moet dat nou zo !"
Het wordt tijd dat de balans tussen mannelijk en vrouwelijk hersteld wordt, dan kunnen we de grote problemen in nederland eindelijk aan gaan pakken

alwayslearning | 07-04-08 | 13:02

wat een domme klapmongool zeg. Als ik m tegenkom schijt ik in zn bek en pis ik over m heen. Dan doe ik mn ogen open, zie hem, word misselijk en kots hem er helemaal onder. Daarna schop ik m in elkaar en dan ga ik een sigaretje roken.

gewoondelekkerste | 07-04-08 | 12:41

whahaha lmao, lekker feministes op de kast jagen met Dick.
Vrouwen zijn toffe wezens en de emancipatie is een goede zaak.
Maar af en toe kom je vrouwen tegen die hun frustratie en ergenis over mannen camoufleren onder de noemer 'feminisme'. Die wijven vragen erom. En eerlijk is eerlijk, ze laten zich ook wel erg makkelijk uit de tent lokken. :D

GodHandKiller | 07-04-08 | 12:39

Als mannen niet beter zijn dan vrouwen, waarom gaan de vrouwlijke reaguurders hier dan zo in de aanval? Ik lees alleen maar peop.

WaitingLine | 07-04-08 | 12:32

@Laura Ingalls 07-04-08 @ 11:50
Mijn vrouw heeft haar eigen tv. Boven, op de tv-kamer. How's that for emancipatie, huh?! Soms kom ik binnen, om te checken of ze zich niet zonder een decente voyeur bevredigt, en pik wat Gillmore Girls mee. 'k Geil even op dat hoofdpersonage uit de srie, maar wordt al snel gedwongen de kamer te verlaten vanwege de oneindige en zeer vermoeidende baarmoederdialogen.

Murdockyoufool | 07-04-08 | 12:06

@Murdockyoufool 07-04-08 @ 11:41
ook balen dat je de afstandsbediening niet meer in handen krijgt, hè?! nu geniet je blijbaar mee van al die vrouwenprogramma's.
vanmiddag max en loretta weer! have fun baby!

Laura Ingalls | 07-04-08 | 11:50

Hahaha, dat onleesbaar handschrift herken ik. Gewoon, zwaar efficiënt spijkerschrift, zo efficiënt dat ik soms niet weet wat er staat. Verder is het waar dat vrouwen hun bek niet kunnen houden. Het zijn allemaal Gillmore Girls, ze blijven woorden uitspugen ook al zijn het onnnodige woorden.
Ik mis de snoeppot. De kantoorsnoeppot. Die kaken blijven gaan, als ze niet ouwehoeren, herkauwen ze drop. Of tummetjes.

Murdockyoufool | 07-04-08 | 11:41

@noisekick 07-04-08 @ 11:15:
en mannen zijn slechter in nederlands dan vrouwen... ook dat is een feit
*proest*

enne... DICK masterson... need I say more?

Laura Ingalls | 07-04-08 | 11:24

@ Noisekick 07-04-08 @ 11:15

Maar vrouwen zijn vaak beter dan mannen in taal.

Nonnes | 07-04-08 | 11:22

deze man heeft helemaal gelijk.
mannen zijn beter als vrouwen het is een feit.

Noisekick | 07-04-08 | 11:15

Hij deed me een beetje denken aan deze man/vrouw maar hij heeft een zwaardere stem, ook een grappig type trouwens, eigenlijk grappiger: www.rtl.nl/(vm=/shows/jensen/home/)/sy...

Onderbuik | 07-04-08 | 11:01

Gay. Erg gay.

MAXIMO | 07-04-08 | 10:24

AntiSoof 06-04-08 @ 20:36

Niet cynisch worden he? Chromosoom rings a bell?

En die uitspraak is van Midas Dekkers of de ex-direteur van Artis meen ik mij te herinneren. Een van beiden, dus op je poef.

NoMinister | 07-04-08 | 10:00

@twinsisterjoyce 06-04-08 @ 20:45

Marie curie, heeft 2 nieuwe stoffen ontdekt, Radium en Polonium! Ja radium wordt gebruikt in de medische wereld om RADON te maken wat door een Duitse fysicus is ontdekt!

Jc.B | 07-04-08 | 09:57

Nonnes 07-04-08 @ 09:18
Ik kon er ook al geen worst van maken, of het is te vroeg voor mij en ben nog niet wakker of voor hem was het al laat genoeg om knetterstoned te zijn.

repulse | 07-04-08 | 09:41

@ StonedTrooper 07-04-08 @ 08:58

Deze post zou ik graag uitgelegd zien door Dick Masterson.

Nonnes | 07-04-08 | 09:18

leuke haarextension

k.at | 07-04-08 | 09:14

Meesten hier en op dat forum koppellen het gelijk aan gay zijn.
ZE ZIJN DOMMER NIET LELIJKER, ik neuk met m'n pik en niet met m'n hoofd.
zoals Peter faber het zij in DWDD
Ik hou wel van mannen maar ik consumeer geen mannen
goedemiddag

StonedTrooper | 07-04-08 | 08:58

... een relnicht met een onverwerkt moedercomplex...

doe eens niet | 07-04-08 | 08:37

Prachtig!

C. M. Carlier | 07-04-08 | 08:08

LibertasSimplex 07-04-08 @ 02:21 Echt niet, het is een komediant genaamd Dex Herrera. X terug, trouwens.

campion | 07-04-08 | 08:00

Haha, heb me kostelijk vermaakt om die man, harde baas.

Rotzak84 | 07-04-08 | 07:53

netjes!

Ali Fal Salarm | 07-04-08 | 07:48

Er zijn dus echt mensen die 's middags naar dr Phil kijken? wat dacht je er van om eens te gaan werken?

Deze gast is een homo die vrouwen haat, leuk om te zien en om meisjes mee te pesten maar niet echt serieus nemen toch?

Harry Mama1867 | 07-04-08 | 07:45

loser first class

hero_of_heaven | 07-04-08 | 07:25

Oh ja? En wie zit er in the navy?

Ante Cypera | 07-04-08 | 07:12

Vrouwen zijn absoluut kuddedieren. Ze lopen mee met de mode omdat ze zo makkelijk beïnvloedbaar zijn door de media. Ze laten zich heel veel beïnvloeden door emoties omdat vrouwen gevoelige wezens zijn. Als ze ongesteld zijn is hun denkwijze negatief beïnvloed en dus niet geschikt om beslissingen te maken.

Dit zijn absolute feiten.

Above | 07-04-08 | 06:14

En dan denken mensen is niet echt en dan is het toch echt. Mooi is dat.

LibertasSimplex | 07-04-08 | 02:21

Hopseflopsio trusten mensen
En niks last he. Al een drie dagen in de program en dat het toch reuze meevalt.
PS x aan campion

LibertasSimplex | 07-04-08 | 02:18

@mrlol. 07-04-08 @ 02:09,
da vink lief, schat.
had je niet hoeven doen.

vander F | 07-04-08 | 02:13

vander F 07-04-08 @ 02:11
Dat je uit een beetje behoorlijke uitgang weet te komen. Welterusten

LibertasSimplex | 07-04-08 | 02:13

maar ik schijn morgen te moeten arbeiden.
*exitus*

vander F | 07-04-08 | 02:11

Hele "informatieve" nicht, bekijk het eens hij pawnt ook nog eens een koe-vrouw-ding.

mrlol. | 07-04-08 | 02:09

vander F 07-04-08 @ 02:04
Die nicht interesseert mij ook geen ruk.

LibertasSimplex | 07-04-08 | 02:06

@LibertasSimplex 07-04-08 @ 02:00,
het is nog veel erger ,
en ik heb niet eens het inleidende filmpje van dit topic bekeken,
go figure.

vander F | 07-04-08 | 02:04

vander F 07-04-08 @ 01:58
Ik verdenk jou van demonisatie.

LibertasSimplex | 07-04-08 | 02:00

*versterft in diep gepeins*

vander F | 07-04-08 | 02:00

@LibertasSimplex 07-04-08 @ 01:56,
tja, dat hou je toch.

vander F | 07-04-08 | 01:58

vander F 07-04-08 @ 01:52
Vander Kutlul. Ik geef je gelijk. En je noemt me een lullo. Pik.

LibertasSimplex | 07-04-08 | 01:56

@Nonnes 07-04-08 @ 01:52.
your right.

Zeg maar wat ik met jou moet doen.


*auw*

truste,

vander F | 07-04-08 | 01:55

@LibertasSimplex ,
hey Lullo

vander F | 07-04-08 | 01:52

@ vander F 07-04-08 @ 01:51

Hou es op.

Nonnes | 07-04-08 | 01:52

@Nonnes 07-04-08 @ 01:48
Kisss...


En nou niet jaloers worden Koer!

vander F | 07-04-08 | 01:51

@mrlol. 07-04-08 @ 01:46,
hangt er vanaf of je een min of meer reguliere baan hebt

vander F | 07-04-08 | 01:48

@ vander F 07-04-08 @ 01:44

Dat is mooi. Welterusten.
Deze meid gaat weer tevreden slapen.

Nonnes | 07-04-08 | 01:48

vander F 07-04-08 @ 01:45
Ja! Alsof dat erg is. Pijn aan je reet. Kleinigheid bij goed een hoop hebben geneukt.
Dat je gelijk hebt.

LibertasSimplex | 07-04-08 | 01:48

@LibertasSimplex 07-04-08 @ 01:46,
jij wilt ze er inschuiven , ik niet.

vander F | 07-04-08 | 01:47

vander F 07-04-08 @ 01:44

Laat? Volgens mij is het toch echt vroeg hoor ? o_O

mrlol. | 07-04-08 | 01:46

vander F 07-04-08 @ 01:44
Ja. Zoek maar iets om aan te hangen

LibertasSimplex | 07-04-08 | 01:46

@LibertasSimplex 07-04-08 @ 01:42,
nou en?
heb ik me in ieder geval niet verveeld.

vander F | 07-04-08 | 01:45

And believe! Koer kent alle ups and downs in zat werelden.
Daar draait ie zn hand niet voor om.

LibertasSimplex | 07-04-08 | 01:45

@Nonnes 07-04-08 @ 01:39,
volgens mij lullen we over hetzelfde,
dat is dan weer een nadeel van louter schriftelijk converseren.
.,
Maar ik ga langzamerhand ook hangen, snel zelfs, nu ik zie hoe laat het is.

vander F | 07-04-08 | 01:44

@mark twain 07-04-08 @ 01:37:
Geldt in beide werelden hoor.

koerbagh ® | 07-04-08 | 01:43

vander F 07-04-08 @ 01:25
Dikke kans dat als je dat in het nachtleven zegt dat je dan wakker wordt met pijn aan je reet.

LibertasSimplex | 07-04-08 | 01:42

@ koerbagh ® 07-04-08 @ 01:36

Zeker.

Nonnes | 07-04-08 | 01:41

@ mark twain 07-04-08 @ 01:37

Inderdaad. Nuchter blijven daar... Nergens omheen draaien om te pleasen. Dat is een goed streven.

Nonnes | 07-04-08 | 01:40

@ vander F 07-04-08 @ 01:34
Wij zitten op een andere golflengte.
Van mij mag je alles zeggen. Geen idee wat je bedoelt.

Nonnes | 07-04-08 | 01:39

@bottehond 07-04-08 @ 01:29

we moeten toch weer eens samenkomen, heerschap.
Er moeten wat zaken gericht worden in dit land,
het huidige politieke peil is bedroevend.

vander F | 07-04-08 | 01:37

@ koerbagh 01:35

Lieverd, niet hier, maar in de echte grote mensenwereld.

mark twain | 07-04-08 | 01:37

@Nonnes 07-04-08 @ 01:28:
Welterusten. We zetten het wel weer eens voort.

koerbagh ® | 07-04-08 | 01:36

@mark twain 07-04-08 @ 01:33:
Ik draai nergens omheen hoor. Dan heb je toch een verkeerd beeld gekregen.

koerbagh ® | 07-04-08 | 01:35

@Nonnes 07-04-08 @ 01:28,
dat gaan we inderdaad doen, slapen.
T'is niet anders, truste.... meid?
Mag ik toch nu zeggen?

vander F | 07-04-08 | 01:34

@nones 01:17

Als Koerbagh nou eens zou begrijpen dat vrouwen het zeer op prijs stellen dat mannen er niet zo om heen draaien.

mark twain | 07-04-08 | 01:33

@mrlol. 07-04-08 @ 01:29:
Ja. Daar heb ik geen problemen mee.

koerbagh ® | 07-04-08 | 01:32

@ marcella twain

meer dan 13 %, sufferd. Je vraagt er om. Het gaat niet om "allochtoon", Opbokken met die verwende gemakzucht van de heersende mores. Je bent een belediging voor je eigen intelligentie. Non valeur.

bottehond | 07-04-08 | 01:29

koerbagh ® 07-04-08 @ 01:23
Het was eigenlijk een grapje, maar lijkt me wel leukt om een keer te proberen om eerlijk te zijn. Het zou geweldige orgasm's opleveren, is de 2 weken wel waard om te weten. + dan heb je weer wat om over te lullen op verjaardagen ipv. de beste camping in Frankrijk.
.
50 keer? Dat's ongeveer 3,5x per dag.. Dat lukt wel makkelijk, als je vriendin en jij een beetje seksueel zijn.

mrlol. | 07-04-08 | 01:29

@ vander F 07-04-08 @ 01:26

En ik bedoel dat je gelijk hebt. Ik vind het niet verdrietig maar ik denk dat niet alles er leuker op wordt voor onze kinderen. Maar goed, ik ging slapen.

Nonnes | 07-04-08 | 01:28

Orgasmes worden nogal over gewaardeerd
(ViVa modus off/)

vander F | 07-04-08 | 01:28

@Nonnes 07-04-08 @ 01:24,.
ik bedoel, wat we er van ook vinden, het gaat toch gebeuren.

vander F | 07-04-08 | 01:26

@Nonnes 07-04-08 @ 01:22,
kom nou zeg, ik weet wanneer ik een vrouw zie,
en dat laat ik je dan wel merken.

vander F | 07-04-08 | 01:25

@ vander F 07-04-08 @ 01:23

Ja. Waar.

Nonnes | 07-04-08 | 01:24

@mrlol. 07-04-08 @ 01:16:
Tantrische seks? Twee weken lang continu neuken zonder klaar te komen? Dan heb je het hele punt van seks niet goed begrepen, denk ik. Ik kom in die twee weken liever een keer of 50 klaar. Maar ieder z'n ding natuurlijk.

koerbagh ® | 07-04-08 | 01:23

onze kids lopen straks de hele dag met een camera op hun knar,
dat vind ik verdrietig en eng, maar het is helaas niet te stuiten.

vander F | 07-04-08 | 01:23

@ vander F 07-04-08 @ 01:19

Het medelijden met de kinderen kon ik niet plaatsen.
Ik zou alleen meppen als je in de kroeg ook twijfelt of ik een man of een vrouw ben. Dat is gelukkig nog niet gebeurd.

Nonnes | 07-04-08 | 01:22

@Nonnes 07-04-08 @ 01:16,
ik kwam even terug op je ' in kroeg zou ik Ram Bats etc.'

We zitten hier niet, in een kroeg.

vander F | 07-04-08 | 01:19

campion 07-04-08 @ 01:18
Lmfao.

mrlol. | 07-04-08 | 01:19

mrlol. 07-04-08 @ 01:16 Jakkes, Tantra uberhaupt, maar Tantra uit een boekje helemaal, ugh!

campion | 07-04-08 | 01:18

@ campion 07-04-08 @ 01:16

Koerbagh houdt van ingewikkeld. Nooit iets versimpelen, ook niet op dat vlak.

Nonnes | 07-04-08 | 01:17

@campion 07-04-08 @ 01:16:
Goedmaken is het leukste dat er is. Daar kun je best een ruzietje voor faken.
't Moet wel leuk blijven natuurlijk.

koerbagh ® | 07-04-08 | 01:17

@campion 07-04-08 @ 01:16,
ROFL!

en nu gauw naar bed...

vander F | 07-04-08 | 01:17

koerbagh ® 07-04-08 @ 01:15
Goedmaak-seks is heel slecht, je kan het beter flink uitvechten, koken en dan het boekje "Tantra voor beginners" erbij pakken.

mrlol. | 07-04-08 | 01:16

@ vander F 07-04-08 @ 01:12

Die begrijp ik dan weer niet. Maar toch ook een goede nacht voor jou.

Nonnes | 07-04-08 | 01:16

Nee joh, geen ruzie. Gewoon blij en gewoon seks. Waarom moet je het zo ingewikkeld maken? Of vind je goedmaak-seks per definitie beter dan gewone seks?
Waarom vraag ik dit, ik ga naar bed.

campion | 07-04-08 | 01:16

@campion,
truste, dan maar.

vander F | 07-04-08 | 01:15

@campion 07-04-08 @ 01:13:
Ik weet het. Dan wordt het ruzie en dan goedmaak-seks. En da's heel mooi.
Ik kan wel strategisch nadenken, hoor.

koerbagh ® | 07-04-08 | 01:15

Tot slot:
koerbagh ® 07-04-08 @ 01:09 Helemaal fout. Zelfs ik zou het niet kunnen nalaten om bij zulke vaagheid door te naggen. Als je toch liegt, kun je dat toch functioneel doen? Dus dan gewoon iets zeggen waarvan je weet dat zij dat zelf vindt.

campion | 07-04-08 | 01:13

@Nonnes 07-04-08 @ 01:09,
inderdaad,
godzijdank kunnen we elkaar niet zien,
ik heb nu al medelijden met onze kinderen.

vander F | 07-04-08 | 01:12

koerbagh ® 07-04-08 @ 01:09
Nooit jezelf verloochenen :(
En nee, je mag Balkenende's vrouw niet pakken..

mrlol. | 07-04-08 | 01:11

@Nonnes 07-04-08 @ 01:06:
Hooguit nageslacht. Dat schijnt behoorlijk te wringen.

@campion 07-04-08 @ 01:06:
Ik zeg dan altijd: "Nee natuurlijk niet, ik weet niks, dat weet je toch. Dat weet je moeder zelfs". Dan lieg ik, maar goed... Wat Balkenende mag, dat mag ik ook.

koerbagh ® | 07-04-08 | 01:09

Trusten vder F

campion | 07-04-08 | 01:09

@ vander F 07-04-08 @ 01:03

Ja, dat is hier een compliment. Bedankt. In de kroeg zou ik gaan meppen.

Nonnes | 07-04-08 | 01:09

vander F 07-04-08 @ 01:08 Ja, is gelul. Maar geeft niet.

campion | 07-04-08 | 01:09

Vrouwen bedoelen vaak hetzelfde als mannen,
ze zeggen het alleen anders

Gelul eigenlijk, maar het klinkt wel lekker

vander F | 07-04-08 | 01:08

Ja, insgelijks. Ga nu ook echt. Doei!

campion | 07-04-08 | 01:07

koerbagh ® 07-04-08 @ 01:04 Ja, dan moet je gewoon iets slijmerigs zeggen en is het afgelopen.

campion | 07-04-08 | 01:06

@ koerbagh ® 07-04-08 @ 01:02

Dat interesseert me nu ook al geen moer. Misschien heb je nog een ander mogelijk gevolg in de aanbieding? Het moet een beetje wringen.
@campion
Welterusten. Het was weer een groot plezier.

Nonnes | 07-04-08 | 01:06

@campion 07-04-08 @ 01:03:
Welterusten.

koerbagh ® | 07-04-08 | 01:05

Nonnes 07-04-08 @ 01:03 Ja, dat komt ook steeds meer voor.

campion | 07-04-08 | 01:05

@koerbagh ® 07-04-08 @ 01:02,

*huivert*

vander F | 07-04-08 | 01:04

@campion 07-04-08 @ 00:59:
Nee, dan zeggen vrouwen (op een klein beetje dwingende toon): "Weet je dat wel zeker?"

koerbagh ® | 07-04-08 | 01:04

koerbagh ® 07-04-08 @ 01:02 ik heb de indruk dat dat al het geval is bij Nonnes hoor.

campion | 07-04-08 | 01:04

campion 07-04-08 @ 01:03 truste.

van dal | 07-04-08 | 01:04

@Nonnes 07-04-08 @ 00:58,
wel mooi is dan weer dat ik tijdje niet wist of je een man danwel een vrouw was,
goed teken wat mij betreft.

*topic?*

vander F | 07-04-08 | 01:03

@ campion 07-04-08 @ 00:57

Of gewoon geen bindingsachtige uitdaging.

Nonnes | 07-04-08 | 01:03

Trusten, Antisoof, Nonnes, van Dal, Koer, et al. Ik ga ook maar es.

campion | 07-04-08 | 01:03

@Nonnes 07-04-08 @ 00:55:
Wees niet bang, dat gaat niet zo snel gebeuren. Het gaat bij neuqen niet om dat soort randverschijnselen. Maar wellicht ben je bang voor het omgekeerde; dat dakkapellen, hypotheken en campings in Frankrijk jou ook geen moer meer gaan interesseren? Dat is namelijk ook nog een wezenlijke mogelijkheid.

koerbagh ® | 07-04-08 | 01:02

@ AntiSoof 07-04-08 @ 00:58

Welke taal?

Nonnes | 07-04-08 | 01:02

AntiSoof 07-04-08 @ 01:00 Al mijn meningen zijn apart. Het zijn namelijk opinies.

campion | 07-04-08 | 01:02

*gaat dus slapen, ik zie t niet meer

AntiSoof | 07-04-08 | 01:01

apart, campion, die mening

AntiSoof | 07-04-08 | 01:00

AntiSoof 07-04-08 @ 00:59 Wat begrijp je niet, schat?

campion | 07-04-08 | 01:00

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:57 Volgens mij doen vrouwen dat alleen maar als ze het tegenovergestelde (dus een ontkenning) van het beweerde willen horen. Dat die man helemaal niks bedoelde met wat hij ook zei weten ze zelf eigenlijk ook wel.

campion | 07-04-08 | 00:59

campion begrijp ik ook al niet meer

AntiSoof | 07-04-08 | 00:59

Noones wel no conformisme vertegenwoordig jij? tjee, wat een taal zeg

AntiSoof | 07-04-08 | 00:58

@ vander F 07-04-08 @ 00:54

Hm, ik was me er niet van bewust dat het detoneerde. Hmm allright.
Ik ga me ergens anders niet inhouden.

Nonnes | 07-04-08 | 00:58

tsss

vander F | 07-04-08 | 00:58

@nonnes 00:50

Chalet en tuinschuurtje klinkt gelijk weer anders. Ik bedoel; ik ga naar mijn tuinschuurtje in Zwitserland,dat is het toch net niet.

mark twain | 07-04-08 | 00:58

@campion 07-04-08 @ 00:53:
Exact. Hoewel het natuurlijk wel een heel feminien trekje is om bij alles wat een man zegt meteen een hele voorstelling van zaken te maken die hij helemaal niet bedoelt. Gelukkig zijn er ook voldoende vrouwen die dat van zichzelf realiseren maar het toch niet helemaal zeker weten, hetgeen zich dan uit in de vraag: "Wat bedoel je precies?"

koerbagh ® | 07-04-08 | 00:57

Nonnes 07-04-08 @ 00:55 LOL ik geloof het onmiddellijk. Vaak en onverwacht, schat ik. En toen was je een beetje teleurgesteld, omdat je meer bindingsachtige uitdaging had verwacht denk ik

campion | 07-04-08 | 00:57

campion 07-04-08 @ 00:54 lees de koerbaghse correspondentie maar, schoonmoeders doen je ramen, en hun dochters gaan tegenvallen...

van dal | 07-04-08 | 00:56

@ koerbagh ® 07-04-08 @ 00:51

Verlaag je standaard nou niet. Jij houdt niet van mensen met dakkapellen, chaletjes, hypotheken en een favoriete camping in Frankrijk.
Wie weet bevalt het neuqen zo goed dat je het er zo uitflapt: kan ik bij je intrekken?
Het is eerder gebeurd.

Nonnes | 07-04-08 | 00:55

van dal 07-04-08 @ 00:53 Van Dal: Misschien ben je gedeformeerd door die ex, maar de meeste mensen hebben andere prioriteiten dan de ramen lappen hoor.

campion | 07-04-08 | 00:54

@Nonnes 07-04-08 @ 00:47,

je wordt nu ook wel heel beschouwend tante, op een meta-fysisch niveau dan,
hou je een beetje in zeg.
Dit is GS.

vander F | 07-04-08 | 00:54

@ bottehond

Luister; wij zouden het allemaal fijn vinden als je nu gaat slapen. Als je dat niet wil, is er nog een alternatief,. Dat is het lastigvallen van de enige allochtoon , die bij jou in de buurt woont; de plaatselijke afhaalchinees.

mark twain | 07-04-08 | 00:54

@koerbagh ® 07-04-08 @ 00:51

concentreer je meer op het woord "tuinschuur" een waarschuwing ?

modahfokah | 07-04-08 | 00:53

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:51 Nooit, maar dat beweet die Masterson dus wel over vrouwen. als hij het zou menen zou dat tamelijk beledigend zijn, maar dat is het niet want hij is een hoax. Zo terug on topic.

campion | 07-04-08 | 00:53

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:51 nee, het betekent: "kan je moeder even de ramen komen doen?"

van dal | 07-04-08 | 00:53

@Nonnes 07-04-08 @ 00:50:
Schuurtjes heerschen.

koerbagh ® | 07-04-08 | 00:53

Nonnes 07-04-08 @ 00:50 heel lekker woord, het houdt het bezit van een tuin in.

van dal | 07-04-08 | 00:52

Gravin v Kippenbouth 07-04-08 @ 00:47
Een gezegende nacht wensen ook wij u toe, wij wensen u t goede toe dat ook wij ervaren

AntiSoof | 07-04-08 | 00:51

@Nonnes 07-04-08 @ 00:49:
Nobody's perfect. En sinds wanneer is "neuqen" hetzelfde als "mag ik je huis kopen" of "kan ik bij intrekken"?

koerbagh ® | 07-04-08 | 00:51

@ Nonnes 07-04-08 @ 00:49

Geen chaletje trouwens... Wel een tuinschuur. Lekker woord.

Nonnes | 07-04-08 | 00:50

Nonnes, stuur gewoon je moeder even naar koerbagh om de ramen te lappen, ben je ook van dat gezeur over neuqen af, want dáár is het hem om te doen hoor, ramen zemen.

van dal | 07-04-08 | 00:50

Trusten gravin!

campion | 07-04-08 | 00:50

@ van dal 00:45

Carmiggelt?? Ja, dat is het toch, dat mededogen.

mark twain | 07-04-08 | 00:50

Zielig figuur hé.

fumbduck | 07-04-08 | 00:50

@ koerbagh ® 07-04-08 @ 00:48

Neem geen risico. Ik heb een dakkapel.

Nonnes | 07-04-08 | 00:49

Gravin v Kippenbouth 07-04-08 @ 00:47

Slaap lekker.

mrlol. | 07-04-08 | 00:49

@ Gravin v Kippenbouth 07-04-08 @ 00:47

Slaapt u wel.

Nonnes | 07-04-08 | 00:48

@Nonnes 07-04-08 @ 00:47:
Daar is ongetwijfeld een reden voor. Neuqen?

koerbagh ® | 07-04-08 | 00:48

@ nattebever 07-04-08 @ 00:28
Da's lief van je, Natte, ik kan nou met een gerust hart naar bed gaan!
@ all: welterusten.

Gravin v Kippenbouth | 07-04-08 | 00:47

(geest- dodelijk, laat ik wel zijn )

AntiSoof | 07-04-08 | 00:47

Mijn schoonmoeder die hier de ramen zou komen wassen. Dat zou echt een serieuze bedreiging voor de relatie zijn. Een glazenwasser is wel fijn, maar die wast maar tot de eerste verdieping.
Ik kan me geen eerder draadje herinneren waar het al zo kabbelde voor 1 uur trouwens.

Nonnes | 07-04-08 | 00:47

van dal 07-04-08 @ 00:45, Ja, tis sund, zeggen ze hier in de buurt dan

campion | 07-04-08 | 00:46

Wil je weten hoe je geliefde er later uitziet? kijk naar de schoonmoeder, cq - vader. Maar t innerlijk is persoonlijk en dit vooroordeel is dodelijk

AntiSoof | 07-04-08 | 00:46

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:43
kijk campion, dát is nou verbittering...

van dal | 07-04-08 | 00:45

van dal 07-04-08 @ 00:40 Trouwens geen bigamiste, want niet getrouwd. Biandriste ofzoiets heet het geloof ik.

campion | 07-04-08 | 00:44

@campion 07-04-08 @ 00:41:
Dan is het goed. Het zijn altijd de besten die het eerst gaan, zeggen ze dan. Overigens heb ik niks tegen schoonmoeders. Het zijn hun dochters die na verloop van tijd altijd meer tegenvallen.

koerbagh ® | 07-04-08 | 00:43

campion 07-04-08 @ 00:41hmm heb me van me goeie kant laten zien (rotopmerking gedelete) en ga nu weer vrolijk met een schoon geweten naar bed

repulse | 07-04-08 | 00:43

ssst

AntiSoof | 07-04-08 | 00:43

van dal 07-04-08 @ 00:40 Jep, althans dat had het kunnen zijn, maar ook dat viel dus weer mee, lucky me :)

campion | 07-04-08 | 00:42

bottehond 07-04-08 @ 00:40 kun je niet lezen? ik begon over wilders, en ik voegde er "plakwerk" later nog aan toe.

van dal | 07-04-08 | 00:42

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:38 Nee, had kanker, was een lief mens waar ik het goed mee kon vinden en heb wel nog allerlei dingen in huis die ze gehandwerkt ed heeft en lieve oma.

campion | 07-04-08 | 00:41

de ultieme straf voor bigamie, twee schoonmoeders....

van dal | 07-04-08 | 00:40

van dal 07-04-08 @ 00:29

Kun je niet lezen? Je post slaat als een tang op een varken, dudette.

bottehond | 07-04-08 | 00:40

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:38 campion is een bigamiste... hoe kun je nou twee schoonmoeders hebben?

van dal | 07-04-08 | 00:40

repulse 07-04-08 @ 00:36 Ik denk dat als de vrouw van Wilders een dakkapel wil, dat ze dan gewoon haar neven ofzo in Hongarije opbelt om het te komen doen, want Geert heeft toch geen tijd, al kan hij het, en ik denk het niet. Mannen boven de 30 die hun haar blonderen kunnen zelden klussen

campion | 07-04-08 | 00:39

@campion 07-04-08 @ 00:34:
Wat een egoistische krengen. Nou ja, die ene die overleden is heeft dat waarschijnlijk niet uit egoistische motieven gedaan.

koerbagh ® | 07-04-08 | 00:38

@nattebever 07-04-08 @ 00:34
dat wil ik wel geloven, maar ik bedoelde de het niet zo persoonlijk maar meer beschouwend, meer als 'laten we wel wezen, ons denken wordt toch ook door onze stemming bepaald' ,of zo.

AntiSoof | 07-04-08 | 00:38

repulse 07-04-08 @ 00:36 tipje, goed teruglezen...

van dal | 07-04-08 | 00:37

campion 07-04-08 @ 00:33tja het is natuurlijk wel een denigrerende opmerking over de grote blonde leider, tuurlijk kan hij wel een dakkapelletje maken. Zolang het maar geen dakmoskee is komt dat best wel goed

repulse | 07-04-08 | 00:36

mark twain 07-04-08 @ 00:32
Valt wel mee, denk ik. 't Zijn maar metaforen. De hemel is de plek waar je kunt neuken zonder, de hel een plek waar je kunt neuken met centrale verwarming.
Big deal?
No.
=out

nattebever | 07-04-08 | 00:36

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:33
Inderdaad, irritante klusjes heb een schoonmoeder voor, bijvoorbeeld naaien(in de zin van het repareren van kleding, niet neuqen(dat zou heel, heel ziek zijn)).

mrlol. | 07-04-08 | 00:35

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:33 Tja, me ene schoonmoeder is overleden en de andere is altijd op wandelvakanties in verre landen, nu ook, dus die optie valt af.

campion | 07-04-08 | 00:34

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:33 zonder zeep?

van dal | 07-04-08 | 00:34

AntiSoof 07-04-08 @ 00:26
Bij sommigen wel, bij anderen niet. Doorgaans wordt onder knip- en plakwerk jatwerk verstaan of gelul zonder bronvermelding.
Wil je wel geloven dat ik voorgaande twee zinnen, en ook deze, zomaar helemaal zelf verzonnen heb?
Als uitsmijter doe ik er deze, de vierde zin, ook nog bij.

nattebever | 07-04-08 | 00:34

bottehond 07-04-08 @ 00:27 Doe effe koest zeg, hysterische pekinees. Is de bliksem nu definitief toegeslagen en de tunnelvisie compleet?

campion | 07-04-08 | 00:33

Bovendien laat je ramen wassen; hetzij door de glazenwasser, hetzij door de werkster, desnoods door je schoonmoeder. Die heet niet voor niets schoonmoeder.

koerbagh ® | 07-04-08 | 00:33

@ nattebever 00:26

Het ziet er naar uit dat wij voor het eerst serieus van mening met elkaar verschillen.Dat komt omdat ik niet zo goed ben in hemel en hel vraagstukken.
Anders geformuleerd; ik beschouw de vraag naar het bestaan van God
als volstrekt irrelevant en overbodig. Kun je me volgen?
Dus of ik eventueel naast Cox of Knevel zou moeten plaatsnemen ....

mark twain | 07-04-08 | 00:32

Elke keer als ik f5 doe dan zie ik die man die zo een charmante paardenstaart schijnt te hebben? Zo mooi blondje achter hem.

AntiSoof | 07-04-08 | 00:32

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:30 nee, uitbouwen... en dát is voor mensen die geen groter huis kunnen kopen...

van dal | 07-04-08 | 00:31

repulse 07-04-08 @ 00:27 Daar heb ik al op geantwoord. Ca me totalement égal. Zo vaak was ik die ramen niet. Wat het beste bij het huis past. Wat hij vindt. Mijn relatie zal nooit van zoiets afhangen, never nooit niet.

campion | 07-04-08 | 00:31

bottehond 07-04-08 @ 00:27 je blaft tegen de verkeerde boom, ik was het die over wilders begon.

van dal | 07-04-08 | 00:29

Gravin v Kippenbouth 07-04-08 @ 00:25
Eigenlijk heb jij het best moeilijk, als ik je post goed begrijp. Gelukkig maar dat je weet dat er iemand is, nattebever, die heel erg met je meeleeft.

nattebever | 07-04-08 | 00:28

campion 07-04-08 @ 00:25 Wil je dan 1 groot raam of 2 kleintjes? denk er om het voortbestaan van je relatie hangt van deze vraag af!!

repulse | 07-04-08 | 00:27

campion 07-04-08 @ 00:23

How bloody typical. De extreem linkse bourgeois reflex. Het beschimpen van Wilders. Smijt er nog een ludieke poster tegenaan, joh! Blijf liever bij de inhoud. Je berokkent meer schade dan je zelf wenselijk acht als je er over nadenkt. De autonomen et al heulen met het establishment. Nota bene op een dossier dat ze fundamenteel medestander van islamwatchers maakt. Ik zeg: shame on you and yours, campion.

bottehond | 07-04-08 | 00:27

@ koerbagh 00:19

Ik help je even; Wittgenstein, die kon pas huizen bouwen en ontwerpen.

mark twain | 07-04-08 | 00:26

t denken is immers ook knip en plakwerk, of zie ik dat verkeerd?

AntiSoof | 07-04-08 | 00:26

mark twain 07-04-08 @ 00:20
Die Cox, die is al jaren dood. Je wilt hem toch niet tot leven wekken? Iemand, ben vergeten wie, schreef ooit dat je beter met Andries Knevel in de hel kunt zitten dan met Cox in de hemel.
Zo denk ik er ook over.

nattebever | 07-04-08 | 00:26

nattebever 07-04-08 @ 00:23 Ik wil wel een dakkapel, maar ga noooooit naar verjaardagen. Ook niet op kraamvisite trouwens. Ik kom wel een keer kijken als het kruipt. op zijn vroegst.

campion | 07-04-08 | 00:25

Ik heb GODDANK geen dakkapel. Dat kan trouwens ook niet want mijn huis heeft een plat dak.
Ik heb wel een hele grote groene lichtkoepel op het dak, dat dan weer wel.
Niet dat het leuk is om een lichtkoepel te hebben, zover wil ik nou ook weer niet gaan.
Het is heel vervelend zelfs. Vooral als het flink stormt en de lichtkoepel niet goed vast gezet is.

Gravin v Kippenbouth | 07-04-08 | 00:25

campion 07-04-08 @ 00:23 plakwerk, eigenlijk net zo als hij films maakt...

van dal | 07-04-08 | 00:25

Als je met al je buurtjes tegelijk een dakapel laat plaatsen dan krijg je korting

modahfokah | 07-04-08 | 00:24

van dal 07-04-08 @ 00:22 Kan ie vast niet, niet een mooie met twee uitslaande raampjes!

campion | 07-04-08 | 00:23

campion 07-04-08 @ 00:18
Just checking. Zie verder Koerbagh 00:19. Die gaat naar verjaardagen. Ik zeg niet dat je dan krankzinnig bent, maar even langs de dokter gaan lijkt me in zo'n geval geen kwaad te kunnen.

nattebever | 07-04-08 | 00:23

pffff

AntiSoof | 07-04-08 | 00:22

campion 07-04-08 @ 00:21 wacht maar, tot wilders een dakkapel maakt...

van dal | 07-04-08 | 00:22

Het ging volgens mij niet om dakkapellen als zodanig.
Gek, jullie kunnen wel weken achtereen hetzelfde over moslims neuzelen, maar drie kwartier over dakkapellen trekken jullie niet. Raar hoor.

campion | 07-04-08 | 00:21

@ nattebever 00:15

Oke, jij je zin, scheelt weer een hoop werk en Antisoof kan opgelucht ademhalen.
Dan dus toch maar G.Cox, de pechvogel.

mark twain | 07-04-08 | 00:20

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:19 nou je het toch over hypotheken hebt...

van dal | 07-04-08 | 00:20

@ mark twain 07-04-08 @ 00:09
Zo is het!
Al dat flauwe geneuzel van die kerels...... bah!

Gravin v Kippenbouth | 07-04-08 | 00:19

@Nonnes 07-04-08 @ 00:15:
Het is al 3 kwartier geneuzel over dakkapellen. Daar wordt een mens baldadig van. Dat is ongeveer hetzelfde als het gezeik op verjaardagen over de beste camping van Frankrijk of het voordeel van een aflossingsvrije hypotheek t.o.v. van een beleggingshypotheek.

koerbagh ® | 07-04-08 | 00:19

Maar ik kan ook geen oninteressanter onderwerp bedenken dan dakkapellen. En daar ging het ook eigenlijk niet over. Ik ben weer weg.

Nonnes | 07-04-08 | 00:18

LOL @ de Belg, bij Jensen met haar Boek Geil, hoorde der naam niet door het zappen..

mrlol. | 07-04-08 | 00:18

nattebever 07-04-08 @ 00:15 Nee, geen van beide, eigenlijk. Maar in 1 kamer had ik best een dakkapel gehad willen hebben en daar schaam ik me niet voor. Maar de vader van mijn kinderen heeft al genoeg te doen aan onderhoud enzo, ik ga dr niet om zaniken. Dus daarom ook vind ik van dal's ex een ondankbare trut.

campion | 07-04-08 | 00:18

mark twain 07-04-08 @ 00:15
Ik heb een zwak voor Antisoof. Klein gebrek geen bezwaar, zou ik denken.

nattebever | 07-04-08 | 00:17

@ koerbagh ® 07-04-08 @ 00:12

Jou op onzin betrappen is best leuk.

Nonnes | 07-04-08 | 00:15

campion 07-04-08 @ 00:13
't Klinkt (voor wat het waard is) of jij een dakkapel of tuinhuisje hebt, of beide.
Is dat zo?

nattebever | 07-04-08 | 00:15

@koerbagh ® 07-04-08 @ 00:10
@koerbagh ® 07-04-08 @ 00:12

Lol

modahfokah | 07-04-08 | 00:15

@ nattebever 00:11

Lees nu eens Antisoof 00:10. Je kan inderdaad wel bezig blijven.Een dagtaak
is het allang niet meer.

mark twain | 07-04-08 | 00:15

@campion 07-04-08 @ 00:13:
Hoezo? Heb jij een chalet in de tuin dan?

koerbagh ® | 07-04-08 | 00:14

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:12 ook weer fout, een tuinschuurtje een chalet noemen is voor onhandige sukkels die geen dakkapellen kunnen bouwen, of tuinschuurtjes... en dan overgeleverd zijn aan zo'n bouwmarktmongool... en díe noemt het een chalet.

van dal | 07-04-08 | 00:14

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:12 lol volgend maand nog een dakkapel laten plaatsen op ander pand kan ik weer een student extra kwijt en nee ik heb geen chalet

repulse | 07-04-08 | 00:14

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:12
Dat zijn dan slimme lieve mensen

AntiSoof | 07-04-08 | 00:14

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:12 Wat een bullshit. Je klinkt jaloers

campion | 07-04-08 | 00:13

Wij (Mensen) zij namelijk verstand EN gevoel, Mark

AntiSoof | 07-04-08 | 00:13

Sorry, servert bleef hangen. En dat nog wel bij zo'n teer punt...

nattebever | 07-04-08 | 00:12

van dal 07-04-08 @ 00:11 dan hoeft ie niet toe te geven dat ie dat niet eens kan...

van dal | 07-04-08 | 00:12

Mensen die dakkapellen bouwen zijn van het zelfde soort als diegenen die een tuinschuurtje een "chalet" noemen.

koerbagh ® | 07-04-08 | 00:12

mark twain 07-04-08 @ 00:04
't Is bijna een dagtaak hè, dat schrijven van doodsbedreigingen. Ik heb voor 't gemak maar een model gemaakt waarin ik alleen de datum en de naam van betrokkene hoef te wijzigen.
Wel doe ik er iedere keer een andere kogel bij, zodat de bedreigden zich op de een of andere manier toch uniek voelen. Ik geloof zelfs dat ze die kogels verhandelen via marktplaats.

nattebever | 07-04-08 | 00:11

koerbagh ® 07-04-08 @ 00:10 nee, maar ik begrijp dat dat jouw excuus is om er geen te hoeven maken...

van dal | 07-04-08 | 00:11

mark twain 07-04-08 @ 00:04
't Is bijna een dagtaak hè, dat schrijven van doodsbedreigingen. Ik heb voor 't gemak maar een model gemaakt waarin ik alleen de datum en de naam van betrokkene hoef te wijzigen.
Wel doe ik er iedere keer een andere kogel bij, zodat de bedreigden zich op de een of andere manier toch uniek voelen. Ik geloof zelfs dat ze die kogels verhandelen via marktplaats.

nattebever | 07-04-08 | 00:11

@mark twain 07-04-08 @ 00:09
Ja, het denken wordt bepaalt door de emotie, is dat zo erg? En als dat zo is wat jij zegt, so what?

AntiSoof | 07-04-08 | 00:10

@ van dal 07-04-08 @ 00:07
Heel goed. Ga zo door!

Gravin v Kippenbouth | 07-04-08 | 00:10

@ nattebever 07-04-08 @ 00:08

Ach bevert... je zou het kantoor moeten zien op mijn zolder.
En preventief ruimen is toch al niet meer mogelijk.

Nonnes | 07-04-08 | 00:10

Dakkapel is toch zo'n lelijk ding die mensen op hun dak zetten omdat ze een groter huis niet kunnen betalen?

koerbagh ® | 07-04-08 | 00:10

@ nattebever 00:08

Dakkapellen moeten in ere gehouden worden.

mark twain | 07-04-08 | 00:10

@ Antisoof 00:02

Je lijkt wel op een oud wijf. Die hebben het ook altijd over hun stemming.
Het is godverdomme nog net niet zo ver gekomen dat zij respect voor hun
stemming gaan eisen, maar ik vrees dat dat moment niet meer ver weg is .

mark twain | 07-04-08 | 00:09

Ik ben er tot in mijn tenen van overtuigd dat mannen en vrouwen die zich bezighouden met dakkapellen preventief geruimd moeten worden.
Zo. Dat is ook weer gezegd.

nattebever | 07-04-08 | 00:08

Gravin v Kippenbouth 07-04-08 @ 00:05 ik doe het hier ook allemaal zelf, mijn lief namelijk heeft een fulltime job aan de andere kant van het land... twee uur heen én twee uur terug aan reistijd, dan vind ik dat ik de zaken wel klaar mag hebben als ze thuiskomt.

van dal | 07-04-08 | 00:07

Nonnes 07-04-08 @ 00:01 Yep, was om te kijken of er wat leuke reactie's loskwamen, ik ben juist heel erg van de gelijkheid, toen mijn ex en ik nog bij elkaar waren werkte we ook allebij voor 50% enz enz. kinderen zijn nog nooit een dag verplicht naar oppas, overblijf of kindercreche geweest omdat we het ook nadat we uit lkaar gingen op de juiste manier hebben opgelost.

repulse | 07-04-08 | 00:07

@ mark twain 07-04-08 @ 00:04

Doe het niet. Je moet niet alleen aan jezelf denken. Het toeleven naar, en het wekelijkse hoogtepunt op de zondagavond mag je mensen niet ontnemen.

Nonnes | 07-04-08 | 00:06

@ van dal 06-04-08 @ 23:56
Aha, je kunt het dus wél! Goed zo!
Maar eh..... wil je nu dat ik je een complimentje geef of zo?
Ik verdien hier ook de kost en doe het huishouden al jaren zelf en dat is de gewoonste zaak van de wereld, toch? Behalve wanneer het mannen betreft, dan schij nt dit openeens een soort "verdienste" te zijn.
Mijn man kookt en zorgt voor de tuin.
De verwarmingsketel vul ik zelf bij en schilderen en gaten boren kan ik ook.

Gravin v Kippenbouth | 07-04-08 | 00:05

@ campion 07-04-08 @ 00:00

Waar een dakkapel komt of hoeveel ramen het heeft vind ik best belangrijk. Maar goed, ik heb vroegah nogal wat opgestoken van bouwen. Dat is misschien het verschil. Ik hoefde de inspraak ook niet op te eisen, er werd om gevraagd.

Nonnes | 07-04-08 | 00:05

@Nonnes 23:58

zie nattebever 23:59. Die pakt het onmiddelijk op.Ik ben nu bezig aan
een brief aan G. Cox. Zo'n brief heeft Wilders nog nooit onder ogen gehad.

mark twain | 07-04-08 | 00:04

Maar ik probeer wel altijd eerlijk te zijn

AntiSoof | 07-04-08 | 00:04

@campion 07-04-08 @ 00:02:
Ik voeg 'm toe aan de leeslijst. Titel-tips?

koerbagh ® | 07-04-08 | 00:04

campion 06-04-08 @ 23:54
Deze is ook wel aardig, en on topic.
"Misogynist: A man who hates women as much as women hate one another."

nattebever | 07-04-08 | 00:02

mark twain 06-04-08 @ 23:58
dat ligt aan mijn stemming

AntiSoof | 07-04-08 | 00:02

koerbagh ® 06-04-08 @ 23:59 Scheurkalenders? Lees maar eens een van zijn vele boeken. You'll enjoy it.

campion | 07-04-08 | 00:02

@ mark twain 07-04-08 @ 00:01

Ja. I know.

Nonnes | 07-04-08 | 00:02

@ repulse 06-04-08 @ 23:59

Dan was het gewoon een vreemde opmerking van je.
Het ging nu over ons huis, onze verbouwing, onze beslissing dus.

Nonnes | 07-04-08 | 00:01

@ Nonnes 23:58

Jammer, maar misschien was het ironie.

mark twain | 07-04-08 | 00:01

Hmm, ik zou ook niet van te voren bouwplannen gaan bestuderen of me met de uitwerking bemoeien, maar als hij zijn best gedaan had op het resultaat en het ding gemaakt had zou ik altijd superenthousiast zijn. Hij heeft het toch gedaan? Je kunt het zelf toch niet? Je wou toch ook een dakkapel? Nou is er toch een? De enige accurate respons daarop is, unzip, babe, thanks!

campion | 07-04-08 | 00:00

Nonnes 06-04-08 @ 23:49 Heheh mijn huis, mijn verbouwingen, dus mijn beslissingen. Ik woon hier met mijn kinderen, verder komt daar niemand tussen of bij

repulse | 06-04-08 | 23:59

@campion 06-04-08 @ 23:54:
Oh, die van de scheurkalenders. Ja, die ken ik wel. Van de scheurkalenders en citatenboeken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit wat van 'm gelezen heb anders dan citaten. "Christian — One who is willing to serve three Gods, but draws the line at one wife."

koerbagh ® | 06-04-08 | 23:59

mark twain 06-04-08 @ 23:56
Zag het net op de buis. Lijkt me een uitstekend moment voor een collectieve zelfmoord.
Dat zal ze leren!

nattebever | 06-04-08 | 23:59

@ Antisoof 23:53

Even voor alle duidelijkheid; van Dal is immer serieus.Jij niet?

mark twain | 06-04-08 | 23:58

@ mark twain 06-04-08 @ 23:56

Sjezus. Ik vond je zo sterk.

Nonnes | 06-04-08 | 23:58

Gravin v Kippenbouth 06-04-08 @ 23:53 na het dakkapelverhaal heb ik alles drie en een half jaar alleen gedaan, ik kan uitstekend koken en mijn huis schoonhouden, wassen en strijken is ook al niet iets waar ik een vrouw voor nodig heb en daarbij kon ik ook heel goed de kost verdienen. en beter sparen en op vakantie gaan, nee, die opmakert de deur uit was niet onverstandig van mij.

van dal | 06-04-08 | 23:56

@nattebver 23:44
Deze onwaarschijnlijk goede serie komt gelukkig binnenkort weer op de kijkbuis.

mark twain | 06-04-08 | 23:56

@ mrlol. 06-04-08 @ 23:52

Ja, die was lastig, het is een blaadje met 'waargebeurde verhalen'.
Maak er maar doktersromannetjes van.

Nonnes | 06-04-08 | 23:55

Hahaha LOL! He my man!!!
Hoeft niet allemaal waar te zijn maar is toch leuk?!
Deden wij ook al op de lagere school (meisjes en jongens, dat is wat nu de basisschool heet). Meisjes plagen, zoentjes vragen!
En het is waar, elke (bak)steen die je ziet is daar geplaatst door een man..

Jolly Jumper | 06-04-08 | 23:54

HUH? H.L. Mencken. Ik vermoed dat je plezier zou beleven aan zijn gedachten over huwelijk, geloof, politici. Onterecht werd hij voor antisemiet uitgemaakt en dat kleurt de waardering voor Mencken een beetje, maar misantropie toegepast op identiteiten (hekel aan alle profilerende minderheden) werd daarmee verward. Hij is vooral heel erg erg en heel leuk

Ik moest net denken aan de quote:A man may be a fool and not know it, but not if he is married.

een andere:

A good politician is quite as unthinkable as an honest burglar.

campion | 06-04-08 | 23:54

mrlol. 06-04-08 @ 23:52 een kipje (doos, muts, vrouw) die "mijn geheim" (soort romannetjes) lezen.

van dal | 06-04-08 | 23:53

@van dal 23:44

Er is een simpele test. Het fameuze vrouwelijke orientatiegeveoel van vrouwen.
Voordat je gaat neuken eerst naar het fameuze "france profonde" en dan de auto aan de kant zetten en vragen welke kant we op moeten als we in x
moeten geraken. Als je dan ruzie krijgt, kan je dat neuken verder maar vergeten.

mark twain | 06-04-08 | 23:53

van dal 06-04-08 @ 23:50
je bent toch niet echt serieus nu hè?

AntiSoof | 06-04-08 | 23:53

@ van dal 06-04-08 @ 23:35
Ho, ho ho van Dal, ik weet alles van verbouwingen.

Toen hier de keuken verbouwd werd, heb ik aan mijn man gevraagd hoe hij het wilde hebben omdat hij degene is die meestal kookt. Omdat ik af en toe ook wel eens kook, weet ik wel een beetje waar ik op moet letten en dat kwam goed van pas.
Geef nou maar gewoon toe van Dal dat je geen flikker van het huishouden afweet. Je hebt vast nog nooit een raam gezeemd, laat staan van die rottige kleine raapmpjes. Had je dat wel gedaan, dan zou je begrepen hebbben dat jouw vrouw heel logisch verwachtte dat je grotere ramen genomen had.

Gravin v Kippenbouth | 06-04-08 | 23:53

Nonnes 06-04-08 @ 23:51 ik zal je een telefoonnummer geven, kun je die boodschap nog even juist adresseren...

van dal | 06-04-08 | 23:52

Nonnes 06-04-08 @ 23:49

Sorry voor mijn onwetendheid, maar what the f*ck is een "Mijn Geheimkipje"?

mrlol. | 06-04-08 | 23:52

@ van dal 06-04-08 @ 23:48

Dat moet je niet achteraf zeiken. Punt. Of je laat je erbij betrekken of je houdt je bek.

Nonnes | 06-04-08 | 23:51

mark twain 06-04-08 @ 23:48 géén dakkapellen meer maken, bovendien, wat moet je met een zolder? je zet er de dozen neer die je na je verhuizing niet wil uitpakken... als je jaren later weer verhuist, staan ze er nog en kun je met dikke vilstift "zolder" op die dozen zetten, voor de verhuizers....

van dal | 06-04-08 | 23:50

@ repulse 06-04-08 @ 23:43

Bij sommige mannen past alleen een Mijn Geheimkipje. Dat vind ik dan weer sneu. Maar als jij er blij mee bent...

Nonnes | 06-04-08 | 23:49

Nonnes 06-04-08 @ 23:47 ze wist dat ik een dakkapel ging bouwen. dat was toen voor haar voldoende informatie.

van dal | 06-04-08 | 23:48

@ van dal 23:44

Lol. Fase twee is dus een soort utopia. Waar ben je destijds aan begonnen en hoe vermijd je nu dezelfde valkuil? Sterkte!!

mark twain | 06-04-08 | 23:48

@ van dal 06-04-08 @ 23:43

Ik weet geloof ik wat je bedoelt. Onaantrekkelijk wijkje. Allemaal verschillende kleuren ook, rommelig. Nee, je had wel gelijk, maar ik vind het vreemd dat zij niet wist wat er ging gebeuren. Snap ik niet. Van haar niet vooral.

Nonnes | 06-04-08 | 23:47

@campion 06-04-08 @ 23:33:
*Excuus voor het late antwoord, ik was even elders*
Welke Mencken?

koerbagh ® | 06-04-08 | 23:47

@van dal 06-04-08 @ 23:43
haha

AntiSoof | 06-04-08 | 23:44

mark twain 06-04-08 @ 23:39
*Denkt met weemoed terug aan die onvolprezen fapfap Wehkamp-gidsen. Toen was geluk nog heel gewoon.*

nattebever | 06-04-08 | 23:44

mark twain 06-04-08 @ 23:41 nee, ik zei geïnteresseerd, om te begrijpen moet je er eerst naar kijken.

van dal | 06-04-08 | 23:44

nattebever 06-04-08 @ 23:42
ok, ik volg je.

AntiSoof | 06-04-08 | 23:43

Nonnes 06-04-08 @ 23:40 Jouw vriend/man laat je meebeslissen over de verbouwingen? damn he is woopeddddddd

repulse | 06-04-08 | 23:43

Nonnes 06-04-08 @ 23:40 juist, met één raam ziet je dakkapel eruit als die die je ziet als je vanuit utrecht met de trein naar amsterdam reist, nét buiten station utrecht cs aan de rechterkant in de rijrichting, zo'n krottenbuurtje.

van dal | 06-04-08 | 23:43

AntiSoof 06-04-08 @ 23:37
Daar heb je wel gelijk in, als 'ego' iets is. Meer dan een lek te prikken ballon kan ik er niet in zien.

nattebever | 06-04-08 | 23:42

@ van dal 06-04-08 @ 23:35

Tuuttuut van dal... Gooi maar een bouwzaak in de groep hehe...

Nonnes | 06-04-08 | 23:42

@ van dal 23:35

Geinteresseerd moet zijn ; begrepen.

mark twain | 06-04-08 | 23:41

@ Gravin v Kippenbouth 06-04-08 @ 23:33

Hm, je was me voor.
Ik ben blij dat ik hier wat te vertellen had bij de verbouwingen. Ik ben niet alleen om te klappen en te prijzen. Ik woon hier.
De reden vind ik wel hilarisch. 1 Raam is makkelijker te zemen. Twee openslaande ramen is natuurlijk veel mooier en handiger.

Nonnes | 06-04-08 | 23:40

Gravin v Kippenbouth 06-04-08 @ 23:33
+ als hij gelijk het dakkapel uit een raam had gemaakt had ze gezeurd over hoe ze de buitenkant moest zemen

repulse | 06-04-08 | 23:40

@Gravin v Kippenbouth 06-04-08 @ 23:19
Dat heeft niks met compensatie van wat dan ook te maken! Mensen horen hem spreken en zien in dat hij volkomen gelijk heeft.... dan zeggen mensen: "Dit is de master!" En dat aanvaardt hij dan ook. Net als dat Leen gezien wordt als de man die alles wat ie gedaan heeft beter gedaan heeft dan iedereen die ooit hetzelfde gedaan heeft.

OneandOnly | 06-04-08 | 23:40

@ Gravin v Kippenbouth 06-04-08 @ 23:30
Zeg het maar, meid. Waar wil je het over hebben? Mag ik ondertussen wel de film blijven kijken? Ik pik wel wat woorden van je verhaal op, meer is niet nodig.

spanarchist | 06-04-08 | 23:39

@nattebever 23:34

Rita krijgt mijn stem als ze voor een publicatieverbod van dit magazine is.
Verder ben ik voor een verbod van alle glossy's voor vrouwen.
Het partijprogramma van de SGP zwijgt op dit punt helaas in alle talen.

mark twain | 06-04-08 | 23:39

LOL @ Serialhtrilla 06-04-08 @ 23:21 " lomp zijn bier drinken en al die andere voordelen... " Freudiaans?

campion | 06-04-08 | 23:38

jammer dat t ego van de mens zij eigen vijand is

AntiSoof | 06-04-08 | 23:37

@ azijnseikerT 06-04-08 @ 23:29
Heb het al vaak meegemaakt, alleen moet je het niet zeggen. Het is ook niet verwonderlijk dat de eerste reactie een beledigde vrouw is (dat is helemááál niet zo), zie Gravin v Kippenbouth 06-04-08 @ 23:23.

spanarchist | 06-04-08 | 23:36

Gravin v Kippenbouth 06-04-08 @ 23:33
bespreken? bouwzaken? met een vrouw? jij weet er echt niks van hé?nee, ik had er een tekening bij gemaakt.... ze had het kunnen zien, als het haar toen geïnteresseerd had..

van dal | 06-04-08 | 23:35

mark twain 06-04-08 @ 23:29
Is er niet ergens, misschien heel ver weg, een klein dorpje waarvan de bewoners moedig standhouden?

De Opzij was altijd al een vod en 't is er met de jaren alleen maar erger op geworden. Ik herinner me een centerfold (jaar of tien geleden) van Bauknecht in dat blad: Bauknecht weet wat vrouwen wensen... of zoiets, ben de precieze tekst kwijt.
Denk dat ze bij die wasmachineboer in hun broek gescheten hebben van het lachen.

nattebever | 06-04-08 | 23:34

@ van dal 06-04-08 @ 23:28
Het zou wel handig geweest zijn als jullie dat vooraf besproken hadden.

Gravin v Kippenbouth | 06-04-08 | 23:33

Koerbagh, ken jij Mencken?

campion | 06-04-08 | 23:33

campion 06-04-08 @ 23:31 ik bedoel maar..

van dal | 06-04-08 | 23:33

En zegt ook nog, als ik jou niet had, sloopt raampjes eruit en plaats een.

AntiSoof | 06-04-08 | 23:33

van dal 06-04-08 @ 23:28 Godsamme, wat een kutwijf. Goed dat het je ex is.

campion | 06-04-08 | 23:31

van dal 06-04-08 @ 23:28
Nou en? Jij wijs en zegt: 'dan maken we t toch perfect?'

AntiSoof | 06-04-08 | 23:31

@ AntiSoof 06-04-08 @ 23:25
Jazeker.
Spanarchist is interessant, heeft wat te vertellen en lijkt wel een wijf.
Dat wordt genieten!

Gravin v Kippenbouth | 06-04-08 | 23:30

van dal 06-04-08 @ 23:28 lol. Toen ging ze uit het raam??

repulse | 06-04-08 | 23:29

Uiteindelijk zijn mensen ook gewoon dieren met dierlijke behoeften. Alleen hebben we de pech dat we meer hersenen hebben. Kijk maar naar het dierenrijk, monogamie is daar een begrip dat sporadisch voorkomt. Vrouwelijke wezens wordt het hof gemaakt om een ding; neuken en kinderen baren.

Serialhtrilla | 06-04-08 | 23:29

spanarchist 06-04-08 @ 23:14

concurrentie heet dat

*zat vorig jaar in de zomer naast een aantal vriendinnen die gezellig met elkaar aan het praten waren op het terras. 1 moest eerder weg en je wilt niet weten hoe ze haar afkraakten, terwijl ze nog niet de hoek om was.

azijnseikerT | 06-04-08 | 23:29

Ik roep het al jaren, maar pas nu wordt het ook aan de rest van de wereld duidelijk. Na de verschijning van de eerste aflevering van Opzij is werkelijk
alles in de wereld slechter geworden.

mark twain | 06-04-08 | 23:29

campion 06-04-08 @ 23:26 jij hebt nog nooit een dakkapel gebouwd... eerlijk hout, eerlijk handwerk, met mooie openslaande ramen..... komt mijn vroegere partner... "ik had liever één groot raam gehad, makkelijker met zemen".....

van dal | 06-04-08 | 23:28

campion 06-04-08 @ 23:26 Het klopt wel, Iedere keer dat ik bij mijn vriendin de zaak had geklaard was ik gelukkig tot het moment dat ik het aan mijn vrouw ging vertellen.

repulse | 06-04-08 | 23:28

koerbagh ® 06-04-08 @ 23:20
One for the road... Die je wel zult kennen.
"No married man is genuinely happy if he has to drink worse whisky than he used to drink when he was single."

nattebever | 06-04-08 | 23:28

@ Serialhtrilla 06-04-08 @ 23:21
Jij bent echt grappig

Rammstein | 06-04-08 | 23:26

@repulse 06-04-08 @ 23:22:
Oh ja... maar bij mij is dat een beetje hetzelfde. Vandaar.

koerbagh ® | 06-04-08 | 23:26

van dal 06-04-08 @ 23:23 Dat is een heel deprimerende uitspraak. Dat vind ik echt.

campion | 06-04-08 | 23:26

Gravin v Kippenbouth 06-04-08 @ 23:23
dus Span is een goed mens om mee te praten, zeg je?

AntiSoof | 06-04-08 | 23:25

goh ik wist niet dat ik iets revolutionairs geschreven had.
spanarchist 06-04-08 @ 23:14 Nou zover zou ik ook niet willen gaan. Ik heb wel nog vriendinnen van rond mijn 16e enzo. Vrienden ook. En die vriendinnen zijn idd van de oorsprong toevallig in 1 huis oid beland.

campion | 06-04-08 | 23:25

campion 06-04-08 @ 22:59 voor een man bestaat gelukzaligheid, het is het moment tussen het afmaken van een klus en het tonen van het resultaat aan je vrouw...

van dal | 06-04-08 | 23:23

Serialhtrilla 06-04-08 @ 23:21
goed zo!

AntiSoof | 06-04-08 | 23:23

@ spanarchist 06-04-08 @ 23:14
Wat zeur je nou? Je lijkt wel een wijf man!

Vrouwen hebben ook vroegere vriendinnen. Vriendschappen tussen mannen zijn anders. Mannen praten niet graag over intieme zaken met elkaar en als ze al praten, praten ze soweiso anders dan vrouwen. Vrouwen praten liever met vrouwen en mannen trouwens ook.

Gravin v Kippenbouth | 06-04-08 | 23:23

koerbagh ® 06-04-08 @ 23:20 soms is een beetje lief zijn al te veel van het goede, gewoon je zelf zijn is mijn moto en als iemand dan bij je wil zijn is dat leuk, niet? ook goed

repulse | 06-04-08 | 23:22

Dit is gewoon een antwoord op al die vrouwenshit die er tegenwoordig is, waar vast en zeker een hoop ellende over mannen in staat. Dat ze niks kunnen niet kunnen onthouden lomp zijn bier drinken en al die andere voordelen... Dus ik zeg HULDE time to fight back!

Serialhtrilla | 06-04-08 | 23:21

repulse 06-04-08 @ 23:11
Nee, geen psychoten.
Er bestaat meer in een relatie dan alleen het vlezige contact.
Het is een daad der liefde, voor zover ik weet, geen daad der dierlijk-instinct.
.
mark twain 06-04-08 @ 23:13
In sommige gevallen? Veranderen gebeurt met iedereen, iedere dag. Geleidelijk alleen, je partner zal deze veranderingen waarderen/leuk vinden OF is pleite.
Lol.

mrlol. | 06-04-08 | 23:21

@nattebever 06-04-08 @ 23:11:
Ach, een beetje lief zijn om te pleasen is niet zo erg, als je er maar niet iets voor terug verwacht. Daar gaat het meestal mis. Gewoon een beetje aardig voor de ander is niks mis mee.
Voor de rest heb je natuurlijk geheel gelijk.

koerbagh ® | 06-04-08 | 23:20

@ OneandOnly 06-04-08 @ 23:07
Jezelf "master" noemen doe je om jezelf groter te laten lijken dan de ander. Heeft gewoon te maken met een fors minderwaardigheidscomplex. (compensatie). Meeliften op een bekende achternaam is handig maar goedkoop.

@ nattebever 06-04-08 @ 23:11
Je ziet het scherp.

Gravin v Kippenbouth | 06-04-08 | 23:19

openbaarminiserie 06-04-08 @ 23:09
You're welcome. Wees blij dat ik de kaviaar er buiten gelaten heb (is oud-Duits gebruik).

nattebever | 06-04-08 | 23:16

nattebever 06-04-08 @ 23:11
sommige waarheden zij pijnlijk.

AntiSoof | 06-04-08 | 23:14

@ campion 06-04-08 @ 22:59
"Niet erg solidair, want het zijn vriendinnen"
Als er nou een wezenlijk verschil is tussen mannen en vrouwen, is dat het wel. Zet 3 onbekende jongens bij elkaar in een studentenflat, en na 4 jaar zijn het de beste vrienden. Laat 3 goede vriendinnen bij elkaar wonen, en na 4 jaar (als ze het volhouden) is het pure haat en nijd. ("Waarom flirt jij met je vriend, jij laat je slipjes altijd in de badkamer liggen, etc.). Veel mannen die ik ken hebben nog vrienden uit hun jeugd (ik zelf ook), ik ken eigenlijk geen vrouwen die nog goede vriendinnen uit hun jeugd over hebben gehouden. Mannen zijn iha makkelijker, zien de fouten van vrienden en partner niet of maken er niet zo´n punt van, vrouwen zijn wat dat betreft veel minder vergevingsgezind (rings a bell?).
Volgens mij gaat het er in een relatie vooral om dat je het goed met elkaar kan vinden en je je niet te druk moet maken over de gebreken van de ander.

spanarchist | 06-04-08 | 23:14

@campion 22:59

Vrouwen willen hun man graag veranderen, mannen hopen en bidden dat hun vrouw niet verandert.

mark twain | 06-04-08 | 23:13

ROFLOL geweldig die gast ....... lekker die wijven op de kast jagen bij Dr Phill
+100

Hobbykip | 06-04-08 | 23:12

@openbaarminiserie 06-04-08 @ 23:07:
Er wordt ook pas geschoren wol mee gewassen. Dat deden ze vroeger veel in Tilburg. Daar werd urine verzameld. Vandaar dat ze met carnaval in Tilburg nog steeds "Kruikenzeikers" heten.

koerbagh ® | 06-04-08 | 23:12

@ Ohja 06-04-08 @ 22:12
OMFG..... je moet nog veel leren en die relatie van jou gaat absoluut geen stand houden.

Gravin v Kippenbouth | 06-04-08 | 23:12

campion 06-04-08 @ 22:59
Ik zie veel mannen moeite doen om 'de vrouw' te pleasen. Waarom, dat is mij een raadsel. 't Enige effect is dat je later van een kouwe kermis thuiskomt.
Ik ben liever alleen dan samen met een vrouw die ik niet zie zitten, maar veel mannen kunnen moeilijk alleen zijn. Vrouwen kunnen dat geloof ik iets beter (weet ik niet zeker).
Een man die zit te wachten op een vrouw die er periodiek de juiste muntstukjes ingooit is niet veel meer dan een fluim. Op gevaar af een dominee te lijken: als je niet kunt houden van het andere in de ander, dan kun je beter ophouden.
Denk dat veel mensen in de ander graag een kopie van zichzelf zien of zoiets willen modelleren. Mislukking gegarandeerd.
Voor alles lijkt mij belangrijk dat je niet bang bent om alleen te zijn of alleen te komen staan. Dat is toch al het geval, dus wees blij als er nog wat te lachen is en je een paar vezels deelt met die ander.
't Wordt geloof ik nogal eens vergeten dat je alleen op de wereld komt en er alleen weer van vertrekt. Alles wat er in de tussentijd gebeurt, ach, daar ben je zelf bij. Basically ben je alleen.
So be it (om met King Arthur te spreken).

nattebever | 06-04-08 | 23:11

mrlol. 06-04-08 @ 23:06 waren er ook vrouwen bij die chatsessie? of zijn die ander 5 allen dronken /stoned? Opgesloten in een of andere pshychiatrische afdeling?

repulse | 06-04-08 | 23:11

@mrlol. 06-04-08 @ 23:06
wijze vrienden

AntiSoof | 06-04-08 | 23:09

Ik ga snurken en over pissex dromen. Bedankt hoor bevert!

openbaarminiserie | 06-04-08 | 23:09

mrlol @23:06
.
Rare vriendjes heb jij.

openbaarminiserie | 06-04-08 | 23:08

koerbagh @23:02
.
AntiSoof zegt dat er leer mee gelooid word en bevert verleend hem autoriteit op 't gebied van urine. Ik hoef m'n hoofd niet gelooid te zien hoor!

openbaarminiserie | 06-04-08 | 23:07

Zijn achternaam geeft het al aan.... de zoon van de Master. Deze man weet waar ie over praat!

OneandOnly | 06-04-08 | 23:07

campion 06-04-08 @ 22:59

Wat heb je gelijk.

Nonnes | 06-04-08 | 23:06

campion 06-04-08 @ 22:59
Seks, je noemt het wel als iets belangrijks, maar bij mijn beste vrienden (zijn er 7) en ikzelf, is dat maar waar bij 2/7.
Intiemiteit en waardering voor wat er voor ze word gedaan is het belangrijkst..(vroeg net op msn :D)

mrlol. | 06-04-08 | 23:06

koerbagh @23:02
.
Straks ga je me nog vertellen dat het de natuur's huidverzorgingsmiddel is en dat je het daarom uitpiest.

openbaarminiserie | 06-04-08 | 23:06

Gheghe @ mark twain 06-04-08 @ 22:51
Bij jou had ik het niet door. Bij Ohja wist ik het bij de eerste post.

Nonnes | 06-04-08 | 23:05

openbaarminiserie 06-04-08 @ 23:03
das waar

AntiSoof | 06-04-08 | 23:04

Leerlooiers gebruiken ureum wel weer om de huiden te looien, das ook weer zo.

AntiSoof | 06-04-08 | 23:04

AntiSoof @23:00
.
huh, ja slangegif is ook steriel. Gooi je toch ook niet op je piemol om een kick te krijgen?

openbaarminiserie | 06-04-08 | 23:03

campion 06-04-08 @ 22:59 *staande ovatie* dat ik op mijn oude dag nog mag meemaken dat een vrouw dergelijk zinnige dingen zegt ik ben verbaast, verbijsterd, gewoon helemaal sprakeloos

repulse | 06-04-08 | 23:03

@openbaarminiserie 06-04-08 @ 22:54:
Hoe kom je daar nou weer bij? Ureum is niet giftig. Niet giftiger dan alcohol, nicotine en zuurstof. Ureum is zelfs uitstekend voor de huid.

koerbagh ® | 06-04-08 | 23:02

campion 06-04-08 @ 22:59 Eens. Sommige vrouwen zijn gewoon echt nooit tevreden.
-
*out* lees jullie morgen wel.

Ohja | 06-04-08 | 23:02

haha

AntiSoof | 06-04-08 | 23:01

AntiSoof 06-04-08 @ 22:59 kunnen we morgen de bash hindoe's doen?

repulse | 06-04-08 | 23:00

Maar goed, de een eet een bloedvat shockerende hamburger met veel vette zooi er op en nog veel meer zooi er in, dus waarom de ander niet een beetje ureum. Ieder z'n meug en down the line is doodgaan nog steeds het beste medicijn tegen de global warming dus ga ff lekker allemaal plassex hebben!

openbaarminiserie | 06-04-08 | 23:00

@ vraagstaart 06-04-08 @ 22:45
Gewoon je straf rustig uitzitten en tegen vrouwlief zeggen dat je haar mooi vindt.
Succes verzekerd.

Gravin v Kippenbouth | 06-04-08 | 23:00

openbaarminiserie 06-04-08 @ 22:58
Urine is steriel.

AntiSoof | 06-04-08 | 23:00

nattebever 06-04-08 @ 22:33 Er zijn best veel leuke en lekkere mannen, maar de lat voor mannen ligt wel erg hoog vind ik. Als ik eerlijk ben en in mijn omgeving kijk, vind ik wel dat voor mannen geldt waar vrouwen heel lang over geklaagd hebben: Ze moeten overal al voldoen, ook allerlei tegenstrijdige dingen. Ik vind dat vrouwen erg veel zeuren over mannen. Soms hoor ik ze aan en denk ik, ja wat wil je nou eigenlijk allemaal, waardeer die man toch es een beetje, hij doet toch zijn best. Wie denk je zelf wel dat je bent, denk ik dan. Niet erg solidair, want het zijn vriendinnen, maar ik heb het wel. Die mannen is vaak zo dat als je ze een compliment geeft, over iets dat ze gedaan of gemaakt hebben ofzo, of ergens voor bedankt, ze helemaal schrikken, of denken dat je cynisch bent.
Ik geloof dat een van de belangrijkste dingen voor mannen, naast seks natuurlijk, gewoon gewaardeerd worden is. Voor iedereen natuurlijk, maar voor mannen wordt dat behoorlijk verontachtzaamd, ervaar ik.

campion | 06-04-08 | 22:59

openbaarminiserie 06-04-08 @ 22:53
Bij wijze van spreken, openbaarminiserie, bij wijze van spreken. Voor 't geld dat je in NL uitgeeft voor 1 uur kun je in verre & exotische oorden 12 uur aan de rol. En...'t geeft je ook nog het goede gevoel dat je ontwikkelingssamenwerkingsgeld goed besteed is. Hoe duidelijker kan win-win zijn?

nattebever | 06-04-08 | 22:59

repulse 06-04-08 @ 22:57
Of over Hindoes en koeienstront?

AntiSoof | 06-04-08 | 22:59

Ohja 06-04-08 @ 22:57 heheh ik denk dat we gewoon teveel van hem verwachten..

repulse | 06-04-08 | 22:58

AntiSoof @22:56
.
Ja bij kanker is radioactieve straling een goede remedie. Dat wil niet zeggen da'k lekker een radioactief zonnebadje ga doen uit vrije wil.

openbaarminiserie | 06-04-08 | 22:58

Gravin v Kippenbouth 06-04-08 @ 22:57 wat heb ik nu weer verkeerd gedaan?

repulse | 06-04-08 | 22:58

repulse 06-04-08 @ 22:55 Ja voor hem wel denk ik. Dan kost het ook teveel tijd als je meer moet lezen.

Ohja | 06-04-08 | 22:57

AntiSoof 06-04-08 @ 22:56 laten we nu niet weer over arabieren en hun kamelenzeik gaan beginnen plzzzzzz

repulse | 06-04-08 | 22:57

We zien hier een narcistische lul met neurotische trekjes en een gigantisch minderwaardigheidscomplex.
Next.

Gravin v Kippenbouth | 06-04-08 | 22:57

openbaarminiserie 06-04-08 @ 22:54
Bij sommige ziektes is Urine soms een goede remedie

AntiSoof | 06-04-08 | 22:56

Ohja 06-04-08 @ 22:53
3 regels 3 minuten is ongever hetzelfde toch?

repulse | 06-04-08 | 22:55

Antisoof @22:51
.
Ja, pissex dus. Volgens mij is ureum gewoon giftig dus 'tis vies. Ergo, pissex is bah. Je gaat toch ook niet vrijwillig dioxine mozzarella eten?

openbaarminiserie | 06-04-08 | 22:54

googeld een beetje maar...

AntiSoof | 06-04-08 | 22:54

AntiSoof 06-04-08 @ 22:51
't Zou een janboel worden hier, zonder jouw duidelijke uiteenzettingen. Andermaal dank.

nattebever | 06-04-08 | 22:54

(en t is soms ook heel gezond), maar er rust een beetje een taboe op ook.

AntiSoof | 06-04-08 | 22:53

Ohja @22:49 hihi
.
bevert @22:49 voor een paar dubbeltjes?!?! Hoe dan?

openbaarminiserie | 06-04-08 | 22:53

mark twain 06-04-08 @ 22:51 Wow de man met een spanningsboog van 3 regels is back. En ik ben een vrouw (duh).

Ohja | 06-04-08 | 22:53

@Antisoof 22:51

Bedankt!!

mark twain | 06-04-08 | 22:53

Plassex is een vorm van sex waarbij men opgewonden raakt van het zien, ruiken, voelen of proeven van urine. Andere woorden hiervoor zijn ‘watersport’, ‘gouden douche’ en ‘urophilia’.

AntiSoof | 06-04-08 | 22:51

@Ohja 22:12

Ben jij Arie Boom of zijn minder begaafde broertje? Allejezus, wat een niet te
verteren gezeur. Ik dacht dat alleen vrouwen in het bezit waren van een
ingebouwde zeurpiet, maar nu ben ik daar niet zo zeker meer van.
Zeker een zogeheten "genderstudie" gevolgd.

mark twain | 06-04-08 | 22:51

Bij mij staat iedere keer zo'n Google ad boven het topic 'Bloedmooi Arabische Vrouw - Mooie vrouwen zoeken afspraken en huwelijk'.
Als alle vrouwen nou echt hoeren zouden zijn, zouden ze dan niet beter een rijke arabirische sheik aan de haak kunnen proberen te slaan?

openbaarminiserie | 06-04-08 | 22:50

openbaarminiserie 06-04-08 @ 22:48 Nee maar dat doe ik nu ook niet. Maar hij noemt me nu ook geen hoer. Slet vinden we wel geil soms. Ik denk dat hij bewust geen hoer zegt omdat duurder is. Damn. Smart ass.

Ohja | 06-04-08 | 22:49

openbaarminiserie 06-04-08 @ 22:45
Dan moet ik je verkeerd begrepen hebben. Ik roep Antisoof op voor een glasheldere definitie van 'pissex', zodat wij niet langer hoeven te dwalen. Althans ik niet.
De Regisseur 06-04-08 @ 22:45
Nou ja, voor een paar dubbeltjes neuk je de wereld. Zorg altijd voor wat kleingeld als je op reis gaat. Graties atvies.

nattebever | 06-04-08 | 22:49

@ openbaarminiserie 06-04-08 @ 22:42
Snoevende vrouwen worden nimmer serieus genomen. Of was die werkgever van jou dat vergeten te vermelden.

Pa Cartwright | 06-04-08 | 22:49

Ohja @22:46
.
Maar dan zou je ook verder niet zeiken?

openbaarminiserie | 06-04-08 | 22:48

De Regisseur 06-04-08 @ 22:45
Viel me ook al op.
vraagstaart 06-04-08 @ 22:45
lol pwnt.

mrlol. | 06-04-08 | 22:47

openbaarminiserie 06-04-08 @ 22:43 Dat denk ik wel. Als mijn vriend mij een hoer zou noemen zou ik uurtarieven gaan rekenen ook.

Ohja | 06-04-08 | 22:46

Brusselmans, KUDOS! voor deze geweldige post!

Lord Narcissus | 06-04-08 | 22:46

nattebever @22:44
.
nah dan gaat het tarief weer omhoog. 'kvind het bovendien gewoon vies. pissex is bah.

openbaarminiserie | 06-04-08 | 22:45

Mijn vrouw vindt dat hij ongelijk heeft en omdat ik dit filmpje heb bekeken heb ik straf. Kudt.

vraagstaart | 06-04-08 | 22:45

nattebever 06-04-08 @ 22:42
Eh, 2 cents perhaps? Tenzij je een hele grote neger bent. . .

De Regisseur | 06-04-08 | 22:45

openbaarminiserie 06-04-08 @ 22:40
Misschien de volgende keer gelijk om pissex vragen?

nattebever | 06-04-08 | 22:44

Zou het uurtarief van de meeste niet-professionele hoervrouwen gewoon te laag zijn en zeiken ze daarom zo??

openbaarminiserie | 06-04-08 | 22:43

Pa Cartwright 06-04-08 @ 22:38
Tja, babbel maar raak heur. De feiten liggen op tafel, twee benen gespreid en een flinke boezem. Familie van u? ?

De Regisseur | 06-04-08 | 22:43

Elisabeth2 06-04-08 @ 22:37
Nog een geluk dat je niet in Zimbabwe woont...

nattebever | 06-04-08 | 22:43

En trouwens, ik ben meer een hoer dan de meeste vrouwen, ik verkoop m'n lichaam iedere dag weer aan m'n werkgever voor geld en zeik er helemaal niet over want m'n tarief is behoorlijk hoog, dus waarom zeiken?

openbaarminiserie | 06-04-08 | 22:42

Een pejoratief (Lat. peior = "slechter") is een woord met een negatieve connotatie: een woord dat ongunstige associaties oproept. Pejoratieven komen vooral voor in de woordsoorten zelfstandig naamwoord, bijvoeglijk naamwoord en werkwoord. Dit valt te verklaren doordat die woordsoorten veelal een betrekkelijk concrete denotatie (letterlijke betekenis) hebben; aan die letterlijke verwijzing naar iets in de werkelijkheid, kan dan vrij eenvoudig een gevoelswaarde worden gehecht, en die kan negatief zijn.

(Wiki)

AntiSoof | 06-04-08 | 22:42

campion 06-04-08 @ 22:36
Ik hou niet van slijmballen en slachtoffergejank. Krijg ik zakjeuk van.
En als ik ergens een hekel aan heb, dan is het zakjeuk.
Als de Westerse vrouw je niet bevalt, dan ga je lekker naar Thailand of Brazilië - daar kennen ze hun plaats nog. Als dat althans is wat je zoekt, maar ga niet lopen miauwen. Enfin, my 50 cts.

nattebever | 06-04-08 | 22:42

Tja, definieer 'hoer'. Vrouw die sex met je heeft voor geld maar dan niet tegen je zeikt.
.
Nah, de meesten zeiken wel hoor dus die Masterson heeft mooi ongelijk.

openbaarminiserie | 06-04-08 | 22:40

Bologna 06-04-08 @ 22:31
Als jij de ring op maat laat maken wil ik je best een lapdance geven maar of je met mijn 189 en 92 kilo blij moet zijn op je schoot valt te betwijfelen.

repulse | 06-04-08 | 22:38

nattebever 06-04-08 @ 22:34 Lolz nou al? :P

Ohja | 06-04-08 | 22:38

@ De Regisseur 06-04-08 @ 22:33
Als jij dat vindt, is het slechts niet meer dan logisch dat jouw moeder ook een hoer is – of was, mag ik hopen voor het cliëntèle.

Pa Cartwright | 06-04-08 | 22:38

@nattebever 06-04-08 @ 22:30:
Nou, het is niet het woord dat ik prefereer te gebruiken in de omstandigheden waar ik aan denk, maar het werd gebruikt door Bologna, dus dan herhaal ik dat.
Het blijft voor mij inderdaad gereserveerd voor datgene waar wij beiden een hekel aan hebben, in die pejoratieve zin inderdaad.

koerbagh ® | 06-04-08 | 22:38

Me out too. Het was genoegelijk, maar morgen weer de aan inflatie onderhevige centjes verdienen.

Elisabeth2 | 06-04-08 | 22:37

nattebever 06-04-08 @ 22:18 ja, ik had ook al beeld erbij van de 'lekker moeder' man van de soep. maar de unoxassociatie kan ook in combi met de nick zijn natuurlijk

campion | 06-04-08 | 22:36

@ Sikkeneur 06-04-08 @ 22:30

Hm ja, daar had @Nonnes voor kunnen staan... Ik zat even te mijmeren, excuus. En nu ook out.

Nonnes | 06-04-08 | 22:35

Ohja 06-04-08 @ 22:32
Je lijkt wel een oud wijf, wist je dat?

nattebever | 06-04-08 | 22:34

Die man heeft een afwijking. Geeft verder niks. Maar t is wel een feit.

Roer | 06-04-08 | 22:34

@nonnes de Borat onder de chauvinisten oftewel een of andere comedian, zou me zelfs niet verbazen als het een vrouw of ex vrouw is. Zoek de adamsappel !

Rammstein | 06-04-08 | 22:33

"Alle vrouwen zijn hoeren. . !" behalve m'n moeder.

De Regisseur | 06-04-08 | 22:33

Ohja 06-04-08 @ 22:32
o, ja das ook waar (van die hard- en software)

AntiSoof | 06-04-08 | 22:33

Elisabeth2 06-04-08 @ 22:30
Grappig, dat denk ik ook. Er zijn niet zo gek veel lekkere & leuke mannen. Ik hoor daar relatief veel vrouwen over klagen. Veel mannen zijn zeikerTs. Veel vrouwen trouwens ook, maar daar gaat dit topic niet over, gnagnagna.
Maar.. je hebt wel een punt.

nattebever | 06-04-08 | 22:33

mrlol. 06-04-08 @ 22:18 De ware.. hm dat weet ik niet. Ik denk dat persoonlijkheid niet bestaat. Je persoonlijkheid is gewoon een soort concept. Software. De hardware is bepalend. Geur. O.a. En de software is daar een aanvulling op. Sommige mensen hebben software die niet compatible is met hun hardware en dan heb je weinig kans op een 'ware' en sommigen habben hardware & software die moeilijk samengaat met andere soorten hard- & en software, omdat het te goed ontwikkeld is, te ver, of juist achtergebleven. Dan moet je het nog niet eens hebben over bugs en virussen. En VBA. Dit is uiteraard een simplistische weergave van de realiteit, die voorbij gaat aan alle gevoelsmatige moois en magische gewaarwordingen. Maar ik geloof dat het ongeveer zo werkt. Zelf programmeren kan natuurlijk ook, tenzij mensen de slaaf van hun eigen huidige beperkingen willen zijn/blijven, nog beter is gericht programmeren en die op elkaar laten aansluiten (het is praktischer iemand te vinden waarbij dat het minste werk is, dat dan weer wel....). Hoe dan ook; het beste aan jou en je ex/ware.
-
Bologna 06-04-08 @ 22:19 Klinkt als 'ik wil m niet terug want dan kan ik niet meer zeggen dat je me gebruikte'. Waarschijnlijk ervaarde hij zijn slachtoffer rol als een waardevoller geschenk. Heb je hem toch kunnen geven wat hij wilde. ;)
-
repulse 06-04-08 @ 22:18 Very true. Veel mensen zoeken eerder een realiteit naar hun theorie dan dat ze hun theorie aanpassen aan de realiteit. Comfort zone en daar niet uit willen enzo. :)

Ohja | 06-04-08 | 22:32

repulse 06-04-08 @ 22:
Ik heb nog een ring liggen. Als je er een lapdance bij doet krijg je hem misschien.

Bologna | 06-04-08 | 22:31

Goed, de dagboeken gaan open en GS als biechtstoel....

Ik taai af. Dat iedereen er met 3 Heilige Maria's vanaf mag komen *KLIK*

Sikkeneur | 06-04-08 | 22:30

koerbagh ® 06-04-08 @ 22:23
Gekwetst, zei je?
Gebruik jij dat soort woorden anders dan in pejoratieve zin?
Mmmm.

nattebever | 06-04-08 | 22:30

nattebever 06-04-08 @ 22:25
Helemaal gelijk. En ik denk dat jij een ruimere keus hebt uit lekkere wijven, dan vrouwen uit een lekkere kerel.

Elisabeth2 | 06-04-08 | 22:30

Schoonheid zit m in de Gulden Snede, dan is t lichaam in balans.
de vehoudingen zijn: 1:0,618 (de formule wil ik wel geven evt)

AntiSoof | 06-04-08 | 22:29

Bologna 06-04-08 @ 22:26
Mijn onpartijdige advies is altijd te koop natuurlijk.

repulse | 06-04-08 | 22:28

Dat Phil-filmpje:
Goh, zo denk ik over mannen..... heb het nooit hardop gezegd.

Hakkepof | 06-04-08 | 22:28

nummer 8 uit zijn top tien klopt niet. het woord voor een mannelijk schaap is ram, ook in het amerikaans/engels.

daarnaast is het allemaal net iets minder leuk dan de man die dit al veel eerder riep; maddox.

wankingjacko | 06-04-08 | 22:28

nattebever 06-04-08 @ 22:25
Schoonheid zit in het oog van de toeschouwer" een tandarts die net lid is geworden van de weightwatchers zal mischien voor de andere optie kiezen

repulse | 06-04-08 | 22:27

nattebever 06-04-08 @ 22:25
Positief, vooral positief al is het in je eigen voordeel...

Sikkeneur | 06-04-08 | 22:27

Ik ben ook weggegaan met alleen de spullen die ik meebracht toen we er gingen wonen. Minder eigenlijk. Het bed was ook van mij maar dat wilde ik niet meer hebben. Dat is dan wel weer echt iets voor vrouwen geloof ik.
Ringen teruggeven zou ik dan weer niet doen. Uit medelijden met de vrouw die het tweedehandsje gaat krijgen. Ik ben overigens weggegaan voor een man met minder geld en nog nauwelijks een carriere. Ach ja... generaliseren is vermakelijk maar lastig.
En die vent is een hoax, natuurlijk.

Nonnes | 06-04-08 | 22:27

koerbagh ® 06-04-08 @ 22:23
Hehe, al zijn vrienden waren het met hem eens en al mijn vrienden het met mij. Gelukkig zijn er nog GS reaguurders voor onpartijdig advies.

Bologna | 06-04-08 | 22:26

Toen ik dit liet zien aan mijn vriendin wilde ze niets meer zeggen tot ik die 10 punten tegen vrouwen, afzwoor!

Dus vrouwen zijn ook dictators!

bollearie | 06-04-08 | 22:26

't Is natuurlijk wel zo dat ik bij gelijke geschiktheid de voorkeur geef aan een lekker wijf boven een vet mormel met paardentanden.
Of je dat nou positieve discriminatie moet noemen, daar ben ik niet helemaal zeker van.

nattebever | 06-04-08 | 22:25

picolo pikkie.... en dan al die vrouwen die gaan giechelen als ze 't wurm zien

Hakkepof | 06-04-08 | 22:24

@Bologna 06-04-08 @ 22:19:
Soms hebben mannen ook alle reden om heel erg gekwetst te zijn. Maar in dat geval, lijkt me niet. Geduld is inderdaad een nuttige eigenschap.
What goes around, comes around.

koerbagh ® | 06-04-08 | 22:23

koerbagh ® 06-04-08 @ 22:04
Yep, en ook nog zomaar voor de grijp, vreselijk....

Sikkeneur | 06-04-08 | 22:20

Elisabeth2 06-04-08 @ 22:10
Goed bezig. Dat ga ik ook maar doen denk ik. Het is toch niet gemeen om zoiets terug te willen geven? Later werd me ook nog eens verweten dat ik bij hem gebleven was voor de cadeaus. Arggg! Die logica van sommige mensen.

Mannen zijn over het algemeen relaxter maar soms zijn ze opeens heel erg gekwetst. En dan dat eergevoel. Pff geduld is een schone zaak.

Bologna | 06-04-08 | 22:19

@Elisabeth2 06-04-08 @ 22:15:
Zie je... En die vent allang dood natuurlijk. Dubbel lachen.

koerbagh ® | 06-04-08 | 22:18

Ohja 06-04-08 @ 22:12 idd ik geloof dat dat dit er eentje van loesje was "teleursteling moet niet gezocht worden in het resultaat maar in de verwachting."

repulse | 06-04-08 | 22:18

Deze reactie is niet OK Ohja 06-04-08 @ 22:12
Ja dat doen mijn ex en ik nu ook, onze eigen weg, maar we zijn gewoon goede vrienden. We hebben inderdaad al zoveel samen meegemaakt, dat ik het ook simpelweg nooit weg zou willen gooien. Voor beide geldt dat we ons bij niemand beter voelen, maar de magie is er even af.
.
Maar over 10jaar, als ik dan een reaguurder ben, kan ik hier wel met trots zeggen dat ik met haar ben getrouwd.
.
Liefde op het eerste gezicht bestaat niet, dat is grofweg gezegd Geylheid, maar de Ware bestaat zeker wel.
Alleen zijn mensen daar te pessimistisch voor lijkt het wel.

mrlol. | 06-04-08 | 22:18

campion 06-04-08 @ 22:11
Ik vind 'frikandelmayo' wel leuk. Hij houdt vast heel veel van z'n moeder. Da's ook wat waard, tegenwoordig.

nattebever | 06-04-08 | 22:18

koerbagh ® 06-04-08 @ 21:33

Is niet zo moeilijk. Dat merkt je vanzelf als ze één van die brillen op gaat houden in bed.

dawg | 06-04-08 | 22:16

koerbagh ® 06-04-08 @ 22:11
Ik zit hier nu enorm te lachen, maar je hebt gelijk. Ik heb die 139 guldens toendertijd belegd in een pensioenvoorziening en heb nu elke maand 7000 Euro uitkering.

Elisabeth2 | 06-04-08 | 22:15

AntiSoof 06-04-08 @ 22:12
Ik dacht al, waar heeft die Soof het over?
Dank voor je uitleg.

nattebever | 06-04-08 | 22:15

Ophangen.

pompyro | 06-04-08 | 22:14

@Pa Cartwright 06-04-08 @ 22:11:
Volgens mij heb je iets niet helemaal begrepen. Geeft niks. 't Is wel al de tweede keer dit weekend. Opvallend.

koerbagh ® | 06-04-08 | 22:13

feromonen bedoelde ik

AntiSoof | 06-04-08 | 22:12

repulse 06-04-08 @ 22:02 Dat herken ik wel wat jij zegt. Ik denk dat je er wel overheen kunt komen als je elkaar echt veel ruimte kunt geven (ook om te veranderen) en voor jezelf, dat je jezelf los kunt maken van de anders voorkeuren wat best moeilijk is als je echt van iemand houdt. Het is ook een kwestie van steeds opnieuw op elkaar afstellen en durven keuzes te maken, ook als je samenleeft. Ik zou niet willen dat mijn vriend zijn hart niet volgt door mij en ik heb zelf ook veel ruimte nodig, inclusief screw ups, want dat hoort bij een leerproces en ook die moet je elkaar gunnen. Maar niet voor iedereen werkt het gewoon en koste wat het kost bij elkaar blijven lijkt mij lang niet altijd de beste optie. Soms vinden mensen zo veel bij elkaar dat het zonde is dat op te geven, maar je moet wel kunnen loslaten, juist in een relatie. Ah weet je. Er is geen perfecte keuze. Iedereen volgt zijn eigen weg...

Ohja | 06-04-08 | 22:12

Sikkeneur 06-04-08 @ 22:07
Ik kan er niet veel in ontdekken, wat verkeerd zou zijn.

repulse | 06-04-08 | 22:12

@Elisabeth2 06-04-08 @ 22:10:
*Plaagt*
Dat was 1917 toch best heel veel geld?

koerbagh ® | 06-04-08 | 22:11

® koerbagh ® 06-04-08 @ 22:04
Tja. En jij staat daar dan weer bij de peukenboer met je 1/5 PC Lot. Jouw vrouw lonkend naar de Wibra etalage, het kroost jengelend om snoep aan jouw vodden. En dan trek je de huishoudpoeplap maar weer op een kans te vluchten uit jullie ellendige bestaan.

Pa Cartwright | 06-04-08 | 22:11

O, overigens, Dick Masterson is een HOAX.... Het is een verzinsel/personage van de comedian Dex Hererra, die hij vroeger op het podium deed vroeger stond er op seobuzzbox ook een stukje footage van maar dat is sinds dr phil verdwenen, sinds Hererra er achter is dat hij onwijs veel kan verdienen aan 'Dick Masterso' serieus uit te venten bij lutsers als frikandel hier.

www.seobuzzbox.com/dax-herrera-intervi...

campion | 06-04-08 | 22:11

Bologna 06-04-08 @ 22:05
Heb ik ook eens meegemaakt. Met een groot gebaar, nee hou dat maar. Toen ik de ring wilde verkopen was hij in guldens 139,00 waard.

Elisabeth2 | 06-04-08 | 22:10

campion 06-04-08 @ 21:58
Lang, ja, levenslang, mwah. Toch was dat laatste vroeger heel gewoon. Ik ken nu niemand van boven de 40 die nog met z'n eerste (partner-)relatie bezig is.
Als iemand z'n leven lang gelukkig (remember?) kan zijn met één ander, dan is dat leuk voor die persoon. 't Zou allemaal zo maar kunnen. Mijn beste vrienden/vriendinnen ken ik > 20 jaar. Zijn er niet veel en 't zullen er ook nooit veel worden. Geen tijd, geen zin.
In feite minacht ik mannen die zich generaliserend over de man uit laten. Daaraan mankeert altijd wel iets. Iets? Alles.

nattebever | 06-04-08 | 22:09

Eigenlijk is dat gepraat over wat je leuk vindt te intellectueel. Een mens gaat op zijn en haar neus af om de juiste te vinden. (feromononen) Zo onstaat dan het gewenste resultaat: een nieuw mens met t juiste afweersysteem. Dat de feministen zo een probleem van relaties maken is dan ook erg overdone.

AntiSoof | 06-04-08 | 22:09

Ohja 06-04-08 @ 22:07
Lees nog eens terug...

Sikkeneur | 06-04-08 | 22:09

@Bologna 06-04-08 @ 22:05:
Oh, geef maar aan mij dan.

koerbagh ® | 06-04-08 | 22:08

campion 06-04-08 @ 21:54

'k ben van mezelf een schoft.

dawg | 06-04-08 | 22:08

repulse 06-04-08 @ 22:02
Wat klopt er niet in je post?

Sikkeneur | 06-04-08 | 22:07

Sikkeneur 06-04-08 @ 21:59 Maar hij krijgt wel virtueel bier en jij niet.
-
frikandelmayo 06-04-08 @ 22:05 Ah gut. Heeft de hond je ook al afgewezen?

Ohja | 06-04-08 | 22:07

Sikkeneur 06-04-08 @ 21:59
Ik heb al eerder gezegd dat ik op sex gebied erg ruimdenkend ben, dat ik ook nog wel eens wat met een man heb gedaan maar dat het me ding niet is.
garos 06-04-08 @ 22:02 Er zijn niet veel dingen echt pervers in mijn ogen(dieren, kinderen, lijken wel) dus wat jij wil mag je helemaal zelf weten

repulse | 06-04-08 | 22:07

@Nonnes 06-04-08 @ 22:05:
Nee, net als de lama's... *kuch* alles geimproviseerd.

koerbagh ® | 06-04-08 | 22:07

dawg 06-04-08 @ 21:59
Ja ik speel nu gewoon mee, vroeger bestond dit probleem niet, toen was geluk nog gewoon.
Oh ja ik heb een trouwe hond. Maar voor neuken toch liever een vrouw, dus maar vrouwn zonder trouw.

frikandelmayo | 06-04-08 | 22:05

Vrouwen golddiggers? Ik wilde eens een dure ring teruggeven toen ik het uitmaakte, werd hij kwaad... Ik snap het ook niet meer.

Bologna | 06-04-08 | 22:05

Is dit draadje in scene gezet?

Nonnes | 06-04-08 | 22:05

@Sikkeneur 06-04-08 @ 21:59:
Tsja, en jij moet elke nacht weer naast dezelfde muffe kudt kruipen. Al 60 jaar lang. Nou ja, gelukkig hoef je niet zo lang meer.

koerbagh ® | 06-04-08 | 22:04

mrlol. 06-04-08 @ 21:56 Alles kan dat is ook het mooie, soms moet je even afstand nemen waarna je weer wel verder kan. soms kan je beter tot de conclusie komen dat het niet zo is. Wat ik zeg is dat ieder mens zijn eigen ontwikkeling doorgaat en sommige momenten kan het zijn dat een andere partner of geen partner daar beter bij aansluit als je huidige partner. Als jij een van de personen ben die heel toevalig een partner heeft die op precies de zelfde momenten het gene kan bieden wat jij op dat moment nodig heb en visa versa zal ik de laatste zijn om daar wat van te zeggen. Maar meestal i dat soort gevallen is er een sterke persoon in een relatie en een zwakkere waarbij de zwakkere zich veel meer aanpast aan de sterkere, wat ten kost gaat van de zwakkere zijn/haar ontwikkeling

repulse | 06-04-08 | 22:02

repulse 06-04-08 @ 21:55

Ik ben weer eens gedesillusioneerd. Ik ging er vanuit dat je het gaatje of piemeltje van je partner kent en om de spanning toch enigszins op te voeren (van met wie je eigenlijk bezig bent ) je minimaal 2 andere personen van het andere geslacht moet hebben. Snappie? Of ben ik nu te pervers….

garos | 06-04-08 | 22:02

azijnseikerT 06-04-08 @ 21:41 *Niet* als fotomodel Nah geen klachten. Kan erger, kan beter.
-
frikandelmayo 06-04-08 @ 21:30 Het lampje gaat aan, maar jij ziet blijkbaar nog steeds niet veel. Vrouwen zijn nog steeds vrouw, anatomisch feit. Sinds wanneer heeft een vrouw een rok nodig om te bewijzen dat ze een vrouw is? (Als dat voor jouw vrouw wel zo was, snap ik je frustratie wel een beetje). Waarom vind je vrouwen koud en gemeen? Is toch heel simpel?
1. Ga bij haar weg
2. Trek een leren string aan en een halsbandje en geef toe dat je het lekker vind.
-
Ik heb mijn ex verlaten, niet omdat hij geen geld had, maar omdat ik gek werd van z'n moeder (zo'n bemoeitrut) en nee ik heb geen waardevolle spullen meegenomen die hij heeft betaald, sterker ik heb waardevolle spullen achtergelaten die ik heb betaald, waarom? Omdat ze niet meer hetzelfde zijn als er negatieve herinneringen aan kleven. Mijn visie op materialisme en zo zijn veel meer vrouwen. Verander je visie en je zal zien dat je ook anders zult tegen komen.

Ohja | 06-04-08 | 22:01

@nattebever very, very true
@frikandelmayo niks is zieliger als een vent die zich laat piepelen door een vrouw. Die vrouwen snap ik nog wel, maar die mannen die dat allemaal toelaten en zich laten uitkleden..... je weet toch vanaf de eerste nacht al wat voor vlees je in de kuip hebt? Die "mannen" die het zover laten komen ..... verdienen dat.

Rammstein | 06-04-08 | 21:59

repulse 06-04-08 @ 21:50
Lik je nou niet zo in bij Koerbagh, die doet 1 x per kwartaal een bijstandsmoedertje, dat is zijn liefdesleven..

Sikkeneur | 06-04-08 | 21:59

frikandelmayo 06-04-08 @ 21:47

List en bedrog horen er nu eenmaal bij. Hou je dus van de domme en speel het spel mee. Koop een hond als je op trouw en vriendschap ben gesteld.

dawg | 06-04-08 | 21:59

Een Village People-bril?
Hier in het westen noemen we dat gewoon een Porno Zonnebril.

Korreltje Zout | 06-04-08 | 21:59

garos 06-04-08 @ 21:55
Humor? Bovendien zijn dat geen heupen, maar een achterwerk waar je U tegen zegt. next.

Bertus Betonsloper | 06-04-08 | 21:58

@ repulse & bever... hmmm ik geloof wel in lange relaties... maar niet noodzakelijkerwijs na elkaar of exclusief....

campion | 06-04-08 | 21:58

campion 06-04-08 @ 21:54
Voor ieder mens is het moeilijk om zichzelf te zijn, iedere situatie, iedere verandering in omgeving, iedere verandering van mensen in de omgeving geeft automatisch een verandering van wat zichzelf zijn is

repulse | 06-04-08 | 21:57

Rammstein 06-04-08 @ 21:44
Levenslange relaties zijn dan ook onzin, tenzij je ontwikkeling stopt op je 13e. Wat weet je nou van relaties als je zeg 20-25 bent en gaat trouwen of samenwonen? Geen kudt.
Ik moet vaak genoeg lachen om de ideeën die ik vijftien jaar geleden had. Trouwens ook wel om de ideeën die ik nu heb.
Jawel, er wordt flink wat afgelachen in mijn autistische leventje.

nattebever | 06-04-08 | 21:56

nattebever 06-04-08 @ 21:50
Jij bent ook een sgattie, hoor! (voor haar dan, dat is)
Ik ben ook tevreden met mijn man-zijn.

Sikkeneur | 06-04-08 | 21:56

frikandelmayo 06-04-08 @ 21:30

Dat je jouw ervaringen durft te verglijken. N00b dat je bent, vrouwen komen net als mannen in alle soorten, maten en manieren. Je moet gewoon het geluk vinden, de juiste te vinden. Dat jij kennelijk een vrouw die niet bij je hoorde bij jezelf probeerde te houden heeft geleid tot jouw gedeukte beeld over vrouwen, misschien moet je eens wat dames ontmoeten en je beeld bijschaven.
.
Elisabeth2 06-04-08 @ 21:35

Jij zal het weten...
.
repulse 06-04-08 @ 21:36
Dat ben ik eigenlijk niet met je eens, misschien omdat ik nog jong en naïef ben, maar ik geloof wel in de "Ware". Nog beter zelfs, ik denk dat ik haar al heb gevonden, maar zelfs met de ware kunnen er complicaties optreden, vooral als je elkaars eerste bent. Weet je wat je dan moet doen?
Elkaar los laten voor een tijdje en kijken of anderen echt zo veel beter zijn..
.
repulse 06-04-08 @ 21:39
Condooms zijn kudt, test + Pill en steek van wall.

mrlol. | 06-04-08 | 21:56

Bertus Betonsloper 06-04-08 @ 21:52

Is Oprah wat voor jou?

garos | 06-04-08 | 21:55

garos 06-04-08 @ 21:54
nee maar ook op een kingsize bed geld "vol is vol"

repulse | 06-04-08 | 21:55

dawg 06-04-08 @ 21:39 alsof er niks is tussen een ridder op een wit paard en een schoft in.

het klinkt misschien te simpel maar volgens mij kunnen mannen gewoon het beste... zichzelf blijven. Dus zich niet laten koeieneren tot aanpassing, maar ook niet denken dat ze lomp moeten zijn.

@frikandelmayo 06-04-08 @ 21:47 Allemachtig, je ben nog een grotere zielepiet dan al gedacht.

campion | 06-04-08 | 21:54

repulse 06-04-08 @ 21:44

Ik moest even nadenken waarom drie... maar vat het nu. Is zeker een minimale must... in een darkroom dan.

garos | 06-04-08 | 21:54

Ik ken maar een vriend die niet uitgekeken is op z'n vrouw maar die halen ook de meest vunzige dingen met elkaar uit dus wat is het moraal van dit verhaal?

bethundered | 06-04-08 | 21:53

Vrouwen...*zucht*
-
Alleen indien in bezit van: Humor, Hersens, Heupen. Zoniet: next, exit, of zeau snel mogelijk pleite!

Bertus Betonsloper | 06-04-08 | 21:52

Het lijkt verdikkeme wel of ik groeten uit de rimboe aan het kijken ben.

Bologna | 06-04-08 | 21:52

koerbagh ® 06-04-08 @ 21:49
Hmm als hij zijn oude boeken verkoopt is hij in ieder geval niet bang voor een nieuw gat op zijn boekenplank dus mischien is er nog hoop op een verlichting bij hem.

repulse | 06-04-08 | 21:50

Sikkeneur 06-04-08 @ 21:43
Hou het maar op het laatste.
Gek genoeg was ik vanavond met haar in de kroeg en onderweg naar huis zong ik 'I'm so glad that I'm a woman' - ze had het een beetje zwaar. Ik wil dan nog wel eens bemoedigende liederen aanheffen.
Ik ben blij dat ik geen vrouw ben, al kan ik dat natuurlijk niet echt weten in de zin van 'weten'. Ben er tevreden mee dat ik man ben en zonder penisnijd door het leven kan.

nattebever | 06-04-08 | 21:50

repulse 06-04-08 @ 21:47
Het eerste en voor iets nieuws heb ik geen "pik"donkere ruimte met 3 andere stelletjes nodig.

Sikkeneur | 06-04-08 | 21:50

@repulse 06-04-08 @ 21:47:
Sik is doodsbenauwd voor alles wat naar verandering of iets nieuws riekt. Hij verkoopt oude boeken, zegt genoeg toch?

koerbagh ® | 06-04-08 | 21:49

Sikkeneur 06-04-08 @ 21:45 is dat omdat je blij ben met dat gat of bang voor wat nieuws?

repulse | 06-04-08 | 21:47

dawg 06-04-08 @ 21:39
Weet ik ben met de jaren wijzer geworden, ik trap er niet meer in, in die kut spelletjes van hun.. gewoon zegge wat ze wille horen, meestal over geld praten helpt, worde sommige zelfs nat van... wat gaan die ogen open als ze verteld wat je allemaal hebt, en dus wat ze denken te kunnen bemachtigen. Dure kleding dragen, mooie horloge.. wat dure sterkere drankjes kopen die ze zeker accepteren, en daarna tjakka!!

frikandelmayo | 06-04-08 | 21:47

Campion 20:28

Laatste zin moet zijn : Geen vrouw kijkt naar hem om totdat hij genoeg verdient.

oldboy | 06-04-08 | 21:47

koerbagh ® 06-04-08 @ 21:20 Zwart, met koekje, thanks.
-
azijnseikerT 06-04-08 @ 21:22 Aww. Wijn ook aanneemt.

Ohja | 06-04-08 | 21:47

repulse 06-04-08 @ 21:44
Laat mij het dan maar bij een bekend gat houden....

Sikkeneur | 06-04-08 | 21:45

@nattebever voor veel mensen is het moeilijk, kijk om je heen, al die happy couples die tot elkaar veroordeeld zijn door huis met hypo en/of kids, die aan elkaar blijven hangen tot een of ander iemand tegenkomt die de overstap wat minder moeilijk maakt i.o.w. de "ander". Ik kom maar erg weinig relaxte koppels tegen die zich niet midden in een husband wife bitch fight war bevinden.
Echt, denk 'ns na.
Op Jan & Jolanthe na natuurlijk mooooooooooooooooooooooooooooh

Rammstein | 06-04-08 | 21:44

koerbagh ® 06-04-08 @ 21:41 meestal is licht wel leuk maar in het echte "pik"donker met 3 stelletjes bezig te zijn heeft ook wel humor.

repulse | 06-04-08 | 21:44

nattebever 06-04-08 @ 21:40
Ah, kroegverhalen of Mw. BeverT moet echt een sgattie zijn...

Sikkeneur | 06-04-08 | 21:43

campion 06-04-08 @ 21:38
Vrouwen. Altijd je tot gek doen drijven.

LibertasSimplex | 06-04-08 | 21:43

@Elisabeth2 06-04-08 @ 21:35
Vertel, vertel!!!

bethundered | 06-04-08 | 21:42

koerbagh ® 06-04-08 @ 21:38 weet ik jij ben veels te anti-kerk. Huwelijk en verplicht de zelfde partner word daar van uit veels te veel geforceerd.

repulse | 06-04-08 | 21:41

@repulse 06-04-08 @ 21:39:
Voor gereformeerden wel ja. Die mogen alleen in het donker neuken, toch? Ik mag graag zien waar ik mee bezig ben.

koerbagh ® | 06-04-08 | 21:41

Ohja 06-04-08 @ 21:31

"maar zou mezelf ook niet omschrijven als fotomodel ofzo. " Fotomodel nog wel, dan zou ik inschatten dat je een knappe vrouw bent.
Het viel me op hoe je over die vriend schreef en als ik dan ook nog lees dat je "wel" tevreden bent dan komt de psycholoog in me naar boven...

azijnseikerT | 06-04-08 | 21:41

geinig

Isser | 06-04-08 | 21:41

Wel typisch iets voor vrouwen om je hier druk over te maken. Stel je voor dat een vrouw dit soort dingen zou roepen over mannen.
Would any man care?
Misschien wel, ik kan niet voor alle mannen spreken. 't Zal mij werkelijk de reedt roesten wat een vrouw over mij denkt als man-in-het-algemeen. Je kunt het er mee doen en anders rot je toch lekker effe een eind op. Jezus, hoe moeilijk is dat allemaal?

nattebever | 06-04-08 | 21:40

Elisabeth2 06-04-08 @ 21:35
jaja een kleine die op de juiste manier gebruikt word kan ook goed zijn heb ik gehoord maar voor een man telt dit anders. Zeker als je in de kleedkamer op school allemaal onder de douche vandaan komt kan en zal dit meestal een negatief effect geven op een man zijn zelfbeeld.
blawablawa 06-04-08 @ 21:36
glow in de dark condooms zijn ook leuk!!

repulse | 06-04-08 | 21:39

frikandelmayo 06-04-08 @ 21:30

Daarom zeg ik: probeer niet de ridder op een wit paard uit te hangen. Wees geweaun een schoft. Wel op een wit paard natuurlijk. Dat dan weer wel.

dawg | 06-04-08 | 21:39

@repulse 06-04-08 @ 21:36:
Dat is één van de weinige ideeën die ik nog nooit heb gehad.

koerbagh ® | 06-04-08 | 21:38

LibertasSimplex 06-04-08 @ 21:34 Waarom gaat dat niet? Als je ooit de kans hebt is het nu, doe es gek, laat je es gaan.

campion | 06-04-08 | 21:38

campion 06-04-08 @ 20:35

*wacht op een biertje. denk dat ik zelf maar loopt dan*

G.E. vat | 06-04-08 | 21:38

Elisabeth2 06-04-08 @ 21:35 mwah, ik weet niet of ik dit met je eens ben. dwz ik weet eigenlijk wel zeker van niet, maar laat ik het maar zo formuleren...

campion | 06-04-08 | 21:36

koerbagh ® 06-04-08 @ 21:33 Mensen zouden ens af moeten stappen van het idee dat een pik gemaakt is om zijn hele leven het zelfde gat te vullen, of dat gat haar hele leven door de zelfde pik te laten vullen. Iedereen maakt verschillende fases door in zijn leven, verschillende bewustzijns. Vast zitten aan een en de zelfde partner remt in de persoonlijke ontwikkeling.

repulse | 06-04-08 | 21:36

LibertasSimplex 06-04-08 @ 21:34
ROFLOL! But point taken...

Sikkeneur | 06-04-08 | 21:36

> repulse 06-04-08 @ 21:26
> Het leukste is punt 3 iemand zou hem eens moeten uitleggen dat
> Marie Curie toch echt een vrouw was.
.
Sorry, maar ik gebruik ik zelden radium. Hooguit dip ik de tepels van mijn vriendin erin als noodverlichting bij een power black out. Maar verder nooit.

blawablawa | 06-04-08 | 21:36

Ik mis Dick Masterson in de poll over de nieuwe premier!

Zippy | 06-04-08 | 21:35

garos 06-04-08 @ 21:33 Okee Pools dan maar wonend in Frankrijk hoe dan ook Europees, dus nonexistent voor Amerikanen, je vat het wel

campion | 06-04-08 | 21:35

repulse 06-04-08 @ 21:32
Is ook weer zo'misconceptie dat een klein pikkie niet lekker kan zijn. Die grote leuters zijn juist een handicap.

Elisabeth2 | 06-04-08 | 21:35

frikandelmayo 06-04-08 @ 21:30 Dat jij jezelf door een of ander kutwijf tot deurmat hebt laten reduceren en daarna verlaten, moet je jezelf kwalijk nemen en niet op alle vrouwen projecteren, treurwilg. Maar ik snap helemaal waarom ze niet met je wilde neuken en je in de steek gelaten heeft. Zeurpiet.

Pa Cartwright 06-04-08 @ 21:29 Ah, ach zo! Ja! Sorry, kwam even uit de lucht vallen...

campion | 06-04-08 | 21:34

Sikkeneur 06-04-08 @ 21:33
Ik zou nou graag dodelijk seksistisch willen reageren. Maar dat gaat niet.

LibertasSimplex | 06-04-08 | 21:34

campion 06-04-08 @ 21:28

> Marie Curie was Frans
Eigenlijk meer pools. maar dat maakt niet uit voor je betoog hoor...

garos | 06-04-08 | 21:33

LibertasSimplex 06-04-08 @ 21:32
Best sneu eigenlijk....

Sikkeneur | 06-04-08 | 21:33

@campion 06-04-08 @ 21:27:
Ik bedoel maar... vrouwen hebben de merkwaardige eigenschap om in het begin met een roze bril een vent op te hemelen en na een paar jaar die roze bril te vervangen door een zwarte. De kunst voor een man is te onderkennen wanneer de roze afgaat en vóórdat de zwarte opgaat de pleiterik te maken.
Dat gaat vaak fout.

koerbagh ® | 06-04-08 | 21:33

-weggejorist-

chew | 06-04-08 | 21:33

1 Ding is zeker: Die Masterson is niet verliefd op een vrouw.

LibertasSimplex | 06-04-08 | 21:32

campion 06-04-08 @ 21:28
Nee denk dat je eerder in zijn jeugd moet kijken waarschijnlijk vader weggelopen en door moeder en 2/3 zussen die ouder waren opgevoed veel slaag gehad veel uitgelachen op school, de zonnebril is idd duidelijk een teken van onzekerheid. mensen die onzeker zijn zoeken graag op deze manier medestanders. Als je maar hard genoeg schreewt hoort niemand je huilen.(had ik al gezegd dat hij waarschijnlijk een erg klein pikkie had minder als 8 cm denk ik)

repulse | 06-04-08 | 21:32

azijnseikerT 06-04-08 @ 21:17 Die vriend? Ja die is wel leuk. Zou het wel overwegen als ik vrijgezel was. Maar ik heb zelf al een vriend en ben wel tevreden dus das niet helemaal relevant voor mijn situatie. Uiterlijk dus. Tsja, ik weet niet, ik trek automatisch mannen aan die bij me passen dus ik heb eigenlijk geen probleem daar in maar zou mezelf ook niet omschrijven als fotomodel ofzo.
-
koerbagh ® 06-04-08 @ 21:14 Dat doen mannen ook hoor. ;) Das gewoon denk ik de sleur. Als je elke dag hetzelfde eet word het vanzelf een keer vies. Sommige mensen doen dan een open relatie of polymory, of ze ruilen hun partner in, of ze houden een gevarieerd leven. Je kan ook jezelf vernieuwen en dan met je nieuwe ogen naar je oude partner kijken en nieuwe dingen zien. Die vond ik zelf het leukst. Iedereen moet het op zijn eigen manier doen denk ik.

Ohja | 06-04-08 | 21:31

garos 06-04-08 @ 21:28 Nou... ik zie het wel steeds meer... redelijk belegen machtige dames die goed in de slappe was zitten met jonge knullen die daar dolverliefd op zijn, of zo doen. Ook emancipatie, I guess

campion | 06-04-08 | 21:30


Gelukkig het lampje gaat langzaam maar zeker aan... Vrouwen in het 2008, zijn eigenlijk geen vrouw meer. Vrouwen van tegenwoordig zijn koud en gemeen, zelfs gevaarlijk.. meerendeels dan, hoe vaak ik niet hoor dat een vrouw ervandoor gaat met een andere, ook al uit lange relaties,, de reden is vaak een andere die meer te bieden heeft of die beter luistert. En als ze ervandoor gaan nemen ze ook meteen alle waardevole spullen mee of geld natuurlijk.. spullen die jij gekocht hebt met je eigen geld. Vrouwen nemen langzaam maar zeker de bovenste hand in een relatie, op een manier dat niet opvalt. Na de jaren heb je uiteindelijk geen identiteit meer, en je doet doet alles maar om van het gezeik van je vrouw af te zijn, en omdat je binnenkort wel wilt neuken. Het vrouwelijke, zorgzame en zachte wezen van vroeger zal je niet zo snel meer vinden in deze tijd. Het draait tegenwoordig allemaal om geld. Geen geld vergeet het maar, zal je je hele leven alleen doorbrengen misschien wel maagd. En wat ook tegenwoordig moet is gehoorzaam zijn, je kleden zoals zij het wilt, en kapsel zoals zij het wilt, lachen en ja knikken wanneer zei het wilt. Of wat dacht je van klagen over problemen wanneer er echter geen problemen bestaan. Doe je dit niet wat ze wil dan krijg je nog meer gezeik . Sexy kleding vinden ze iets voor sletjes.. rokjes, jurkjes te vrouwelijk. Nee de vrouw van tegenwoordig verkleed zich liever als man. Lekker stoer, met de houding van "ik kan alles wat een man kan, en misschien wel beter, ik heb echt geen man nodig". Lesbi zijn is steeds meer in opkomst. Een man is sterker, heeft meer uithoudingsvermogen en presteert beter in elke sport. Geloof je het niet laat maar een team vrouwen voetballen tegen een team mannen, shit dat zou lachen zijn, huilende vrouwen omdat ze pijn hebben na een heftige contactje. En dan de doelman.. heb je wel's een krachtige schop gezien van een vrouw.. de doelman zou m met een hand kunnen stoppen.. Een paar generaties terug namen vrouwen genoegen aan om gewoon vrouw te zijn en vrouwelijke dingen te doen maar in die tijd is lang voorbij.
Mannen blijven mannen maar vrouwen moeten gewoon vrouwen blijven!

frikandelmayo | 06-04-08 | 21:30

@ campion 06-04-08 @ 21:23
Vervolg op:
- Dat zesjarige kind met een speen in z´n muil.
- Die moeder die – na het vallen van die speen – ´m even in de mond reinigd.

Pa Cartwright | 06-04-08 | 21:29

repulse 06-04-08 @ 21:26 Ja maar Marie Curie was Frans en die bestaan in de perceptie van Amerikanen sws niet. Hij heeft het alleen over Amerikaanse uitvinders, want the world, dat is de VS. Maar het is een pot, ik weet t zeker

campion | 06-04-08 | 21:28

't Is natuurlijk niet voor niks dat getrouwde mannen langer leven.

Staat wel tegenover dat getrouwde mannen eerder deaud willen

dawg | 06-04-08 | 21:28

+ 1 voor deze man!

PiefPaf | 06-04-08 | 21:28

Wat een stel schijnheiligen hier. Als het om de Marokkaan gaat wordt hard meegegeneraliseerd maar als het om vrouwen gaat dan is het slik, zucht, boeh… Iedereen weet toch dat er aardig wat vrouwen zijn die misbruik maken van het zwak van de man. Hoe vaak zie je nou een jonge vent naast een oude dame? De man is gewoon een type Wilders maar dan gericht op de vrouw.

garos | 06-04-08 | 21:28

koerbagh ® 06-04-08 @ 21:14 Heheheh, grappig opsomming. Ja, idd, ik zie dit idd heel veel om me heen. Ik zelf kan oprecht zeggen dat ik niet zo ben. Mannen veranderen nooit in mijn perceptie. Maar mij wordt door andere vrouwen ook altijd verweten dat ik mannen verpest door ze teveel zichzelf te laten zijn. Mij kan het nooit schelen als iemand uithuizig, slordig, lui, dronken, of whatever is. Ik ben allang blij als mij niks verweten wordt.

campion | 06-04-08 | 21:27

Elisabeth2 06-04-08 @ 21:24
Het leukste is punt 3 iemand zou hem eens moeten uitleggen dat Marie Curie toch echt een vrouw was.

repulse | 06-04-08 | 21:26

Elisabeth2 06-04-08 @ 21:24
Ik ken geen enkel 10 geboden met humor en zelfspot..

Sikkeneur | 06-04-08 | 21:26

Elisabeth2 06-04-08 @ 21:11
.
Ik heb wel humor, maar ben nog minderjarig:'(
.
.
Vladimir Kalasnicov 06-04-08 @ 21:15
mevrouw Kalasnikov
Ik snap het niet, Meneer niCov en mevrouw niKov?

mrlol. | 06-04-08 | 21:25

Na het lezen van die tien geboden kan ik alleen maar de conclusie trekken dat er een hoop humor en zelfspot in zit. Of ben ik de enige die dat ziet.

Elisabeth2 | 06-04-08 | 21:24

Pa Cartwright 06-04-08 @ 21:20 Que??

campion | 06-04-08 | 21:23

@azijnseikerT 06-04-08 @ 21:22:
Pleur op, beter lezen.

koerbagh ® | 06-04-08 | 21:23

koerbagh ® 06-04-08 @ 21:20

Ga even een deurtje verder zeg, je ziet toch dat ikmet haar bezig ben.

*wijn inschenkt voor oh ja en alvast wat kaarsen aansteekt

azijnseikerT | 06-04-08 | 21:22

Ja, ik heb zijn site nog es bekeken en ik weet het bijna zeker. Het is een (misschien omgebouwde) pot, die met genoegen een sexist pig speelt.

campion | 06-04-08 | 21:22

lol moest er nog bij

LibertasSimplex | 06-04-08 | 21:22

"Vrouwen nemen elkaar 1000% serieus."
koerbagh ® 06-04-08 @ 21:02

LibertasSimplex | 06-04-08 | 21:21

Wat een gelul.

wingload | 06-04-08 | 21:21

Sympathieke man... dat dan weer wel.

Prikker | 06-04-08 | 21:21

@ campion 06-04-08 @ 21:11
- Die kennis die onverwacht én ongevraagd zijn vinger in de mond van jouw baby propt.

Pa Cartwright | 06-04-08 | 21:20

azijnseikerT 06-04-08 @ 21:17
Neeeeeeeeeeheee het gaat alleen om hoe makkelijk neukbaar het is uiterlijk is niet boeiend
Verder hoe makelijker het is des te minder is het materiaal om een relatie mee te hebben

repulse | 06-04-08 | 21:20

*Koffie inschenkt voor Ohja.*

Suiker? Melk? Koekje?

koerbagh ® | 06-04-08 | 21:20

campion 06-04-08 @ 21:04
Jij ook meegemaakt met die witte sokken?

Elisabeth2 | 06-04-08 | 21:19

Ohja 06-04-08 @ 21:12

Voor zover ik het kan inschatten, kijken mannen (ik dus) naar uiterlijk. Is dat ok, dan moet ze leuk in de omgang zijn. Maar vooral gewoon doen, want daar houden we van hier in Groningen ;-)

PS vind je hem leuk?

azijnseikerT | 06-04-08 | 21:17

@Pa Cartwright 06-04-08 @ 21:13:
Ergens in de buurt van de grote riolen.

koerbagh ® | 06-04-08 | 21:17

* Wacht op Cojones met zijn "ken je vijand" *


Lekker biertjuh, trouwens...!

Sikkeneur | 06-04-08 | 21:16

Elisabeth2 06-04-08 @ 21:14
Vandaag ga ik dat niet toegeven. Niet op dit topic.

Bigi Bana Boy | 06-04-08 | 21:15

Die man heeft helemaal gelijk, vrouwen zijn bloedzuigers.
Maar goed, ik ga verder met stofzuigen voordat mevrouw Kalasnikov thuiskomt.

Vladimir Kalasnicov | 06-04-08 | 21:15

Alle mannen zij getroost: laat je buik maar hangen, laat je snor maar staan, je bent meestal toch haar tweede keus.

Rammstein | 06-04-08 | 21:15

Bigi Bana Boy 06-04-08 @ 21:13
Yeh, right. Wink, wink.

Elisabeth2 | 06-04-08 | 21:14

@campion 06-04-08 @ 21:04:
Oh maar je moet ook niet vergeten dat vrouwen dezelfde eigenschappen van een kerel een paar jaar later heel anders beoordelen...
Kijk maar, het eerste woord is wat jullie in het begin leuk vinden, het tweede na een paar jaar en dan niet meer zo leuk:
Ambitieus - Workaholic
Zelfbewust - Egoistisch
Zelfstandig - Nooit thuis
Makkelijk - Slordig
Niet moeilijk - Lui
Grappig - Cynisch
Gezellig - Zuipschuit
Sociaal - Altijd die klotevrienden
etc...

koerbagh ® | 06-04-08 | 21:14

® koerbagh ® 06-04-08 @ 20:57
Ik overweeg te verhuizen, welk postcodegebied – superrrrrrrr postcodeloterij statistisch gezien natuurlijk – zou jij me aanraden=

Pa Cartwright | 06-04-08 | 21:13

Elisabeth2 06-04-08 @ 20:58
Het kan nog erger dan sokken aan in bed. Ik heb mij laten vertellen dat in gaypron het bouwvakkerstype (zie Village People) nogal populair is en dat die zonder uitzondering hun gele Timberland fuck boots aanhouden tijdens het serieus nemen. NIET DAT IK DAT WEET uiteraard maar ik heb dat van horen zeggen. NIET DAT IK GAYS KEN die mij dat verteld hebben uiteraard maar ik ken mensen die dan weer gays kennen.

Bigi Bana Boy | 06-04-08 | 21:13

Elisabeth2 06-04-08 @ 21:11
Ikke heb erg veel humor het is alleen zo jammer dat niemand het ooit begrijpt

repulse | 06-04-08 | 21:12

koerbagh ® 06-04-08 @ 20:57 Ja lekker.
-
azijnseikerT 06-04-08 @ 20:59 Mee eens. De man die ik ken die het meest klaagt over irrationele vrouwen, die vált juist op extreem irrationele vrouwen, zonder dat hij dat zelf door lijkt te hebben ook, want die zijn dan niet irrationeel maar lief... totdat het fout gaat, dan zijn ze irrationeel en niet lief en als ik ze dan zie, in het begin, dan zie ik al meteen jup, hoog drama queen gehalte tsjek, aanwezig en bij hem duurt dat altijd even. Terwijl hij ook seks heeft met rationele down to earth vrouwen, maar daarmee heeft hij dus alleen seks. Goede seks, naar eigen zeggen, dus daar ligt het niet aan. Ik
kan dus niet zeggen dat mannen wel helemaal te volgen zijn in hun keuzes.
-
Intelligentie speelt bij aantrekkingskracht op het eerste gezicht inderdaad nog geen rol, hoewel ik een intelligente uitstraling wel sexy vind maar goed als een man er heel leuk uit ziet en zijn mond gaat open en er komt alleen 'Ajax joooooooden' uit, dan droog ik spontaan op. Moeilijke woorden enzo dat hoeft niet per se (ik ken ze wel, maar het hoeft niet), maar een normaal gesprek kunnen voeren en het dan ook boeiend vinden is wel leuk. Vooral als het om meer dan een one night stand gaat.

Ohja | 06-04-08 | 21:12

--neus-- 06-04-08 @ 21:00 nou weet je, jij zegt het nou, maar het schoot me door mn hoofd.... De naam, Dick Masterson, ligt er al errug dik bovenop... de lengte, de zonnebril.... ik dacht, zou het een Drag King zijn?

campion | 06-04-08 | 21:11

campion 06-04-08 @ 21:04

Dat zou inderdaad een verklaring kunnen zijn. Dat ze meteen al een switch maken naar het opheffen van dissonanties als ze op basis van andere kwaliteiten, die sociaal niet echt wenselijk zijn, iemand leuk vinden. Nou, er is wat introspectie te doen dames...

azijnseikerT | 06-04-08 | 21:11

Geniaal .
Niet helemaal van deze tijd maar hoogst amusant :D
Korwin mikke kom d'r maar bij je hebt een soortgenoot (alhoewel wat minder scandaleus) ,Ja Giertych jij kan ook mee .
Ja sorry maar ik kreeg hier even een Korwin Mikke flashback .
(Hij is een nogal scandaleuze Poolse politicus)
En dan nu de flashbacks
Geval A : Big brother huis & Mikke .
K.M. tegen meisje .Wat doe jij hier ,hoor jij niet aan het aanrecht .
Meisje : alleen maar aan het aanrecht ?
K.M :Nou op de bank ziet er ook wel goed uit hoor .
Geval B:
Vrouw : Waarom haat u democratie ?
K.M. :Stelt u zich eens voor ons schip vergaat en we spoelen met zijn 3en aan op een onbewoont eiland .
K.M. :En ik besluit met die andere man dat wij met jou naar bed willen .
K.M. :Dat is nou net wat er mis is met democratie .

spierdalaj | 06-04-08 | 21:11

repulse 06-04-08 @ 21:07
Een man met gevoel voor humor kan voor mij niet stuk. Jammer dat er maar zo weinig van bestaan.

Elisabeth2 | 06-04-08 | 21:11

't Is niet goed om vrouwen te haten. Zijn ze gewoon niet waard.

dawg | 06-04-08 | 21:08

Elkaar "serieus nemen" is namelijk heel erg gay.

Bigi Bana Boy | 06-04-08 | 21:08

Elisabeth2 06-04-08 @ 20:58
Je vind hem dus wel charmant en niet erg dat hij een klein pikkie heeft?

repulse | 06-04-08 | 21:07

koerbagh ® 06-04-08 @ 21:02
Precies campion, dat zegt koerbagh nu eens heel goed. Godbeware me dat de dag ooit komt dat ik koerbagh serieus ga nemen of hij mij. Dat willen wij namelijk helemaal niet.

Bigi Bana Boy | 06-04-08 | 21:07

een beetje een minderwaardigheidscomplexje wellicht,......??!!

Ik ben beter dan jij,..... black is beautiful.. enz enz...... al diegene die dat soort kreten nodig heeft om zichzelf op de kaart te zetten heeft op voorhand al verloren....!

@xel | 06-04-08 | 21:06

koerbagh ® 06-04-08 @ 21:02 Het Viva-forum heeft bij sommigen hier wel mythische proporties gekregen he? De Viva sws lijkt wel een soort metafoor geworden voor iets onbegrijpelijks. Het is gewoon een blaadje voor oude meisjes hoor. Ik geloof niet dat veel vrouwen de Viva serieus nemen, en elkaar trouwens ook niet.

campion | 06-04-08 | 21:06

miko 06-04-08 @ 20:40
Ik heb ooit een prachtig t-shirt met een foto van Rob gezien, gayer dan gay met z'n leren petje, zonnebril en zijn puntarmbanden met het onderschrift "Rob Halford .. and all this time nobody had a clue ..."
Fantastisch ... maar ik kan hem nergens meer terug vinden op het web.

Bigi Bana Boy | 06-04-08 | 21:04

Tis ook logisch. Hoe dacht je anders dat kids gevoed worden ? Tis allemaal biologische klok. Kunnen vrouwen ook niks aan doen. Schaapjes op het droge. Kip op de stok ik heb je ect.

Draaitafel Demagoog | 06-04-08 | 21:04

Elisabeth2 06-04-08 @ 20:58 Ja, zijn WITTE sokken...

azijnseikerT 06-04-08 @ 20:59 Het probleem is dat ik denk dat veel vrouwen idd wel kiezen voor karaktereigenschappen, maar dat dit vaak karaktereigenschappen zijn die ze de man in kwestie zelf toedichten, positieve eigenschappen die zij alleen zien, fabriceren als het ware. Of als er werkelijk niet te ontkennen valt dat de persoon eigenlijk geen positieve eigenschappen heeft, hier redenen/ verzachtende omstandigheden voor aandragen. Zoals hij is beschadigd door zijn moeder/exvrouw enz. Hij is eigenlijk heel anders. Of zou dat kunnen zijn. Enz.

campion | 06-04-08 | 21:04

@campion 06-04-08 @ 20:33:
Oh, maar de echte mannen nemen de redactie verder ook niet zo serieus. Dus da's wederzijds. 't Zal wel een mannentrekje zijn, "elkaar niet zo serieus nemen"
Kijk, op zo'n VIVA-forum gaat natuurlijk veel heftiger toe. Vrouwen nemen elkaar 1000% serieus. Mannen weten dat. Daarom hebben ze religie uitgevonden, gelijk nadat ze erachter kwamen dat er een verband bestond tussen "neuken" en "baby's krijgen". Helaas zijn sommige mannen ook nog serieus in die bullcrap gaan geloven. 't Was alleen maar om de vrouwen eronder te krijgen (letterlijk en figuurlijk). Maar ja... goede ideeën gaan wel eens vaker verkeerd.

koerbagh ® | 06-04-08 | 21:02

Arie de huisnegert 06-04-08 @ 20:54 Precies.
-
Wat ik wel kudt vind is als mensen gaan voldoen aan cliché's, dus dat een man, die van nature best romantisch is, ineens heel bot en lomp gaat doen, omdat ie een man is en omdat dat zo hoort. Of een vrouw die schoenen niet boeiend vind, ineens 20 paar schoenen moet hebben van manliefs' geld gewoon omdat het kan en ieder vrouw dat aldus de media doet en manlief er daarom niets van kan zeggen. Of dat een man ineens poker avondjes door zijn strot gedouwd krijgt omdat mannen die niet onder de plak zitten om dat te bewijzen 1x per week moeten komen pokeren. Dus die arme jongen elke week slaafs komen opdraven, tegen z'n zin pokeren om maar te voldoen aan de eisen van de jongens... He... dat lijkt wel onder de plak zitten.. :D

Ohja | 06-04-08 | 21:01

campion 06-04-08 @ 20:35
Jongens, niemand krijgt bier vanavond.

Bigi Bana Boy | 06-04-08 | 21:00

campion 06-04-08 @ 20:57

loop je?

azijnseikerT | 06-04-08 | 21:00

Wie the fuck kijkt er Dr Phil!?
Loosers

Hangbar | 06-04-08 | 21:00

Ik hou niet van vrouwen met een hazelip en een snor, die hun hoofd kaal scheren en een zonnebril opzetten.

--neus-- | 06-04-08 | 21:00

Ohja 06-04-08 @ 20:49

Dat denk ik ook wel. Dat bepaalde vrouwen voor veiligheid kiezen. Wat ik toch vreemd vind is dat veel vrouwen niet primair kiezen op basis van karaktereigenschappen, terwijl ze dat vaak toch zeggen te doen. Daar kan ik niet echt een vinger tussen krijgen. Intelligentie is een vaag begrip. Zeker als je er niet mee te koop loopt, kan het heel goed onopgemerkt blijven.

azijnseikerT | 06-04-08 | 20:59

Dick Masterson over zijn boek:
"And unlike women in the army, this is comedy you can choose whether or not you want to pay for."
...
En zo is het maar net.

brulkikker | 06-04-08 | 20:59

Ik hou wel van Amerikanen met humor zoals deze Dick Masterson, alleen is hij verschrikkelijk lelijk. Das dan weer jammer. Houdt waarschijnlijk ook z'n sokken aan in bed.

Elisabeth2 | 06-04-08 | 20:58

Ik ben even naar de pomp

campion | 06-04-08 | 20:57

Ja gorilinetjes, i am single!

datisookwat | 06-04-08 | 20:57

@Ohja 06-04-08 @ 20:43:
Dat is liev. Over een uurtje, ok? Ik zit nu nog aan de koffie. Ook een bakkie?

koerbagh ® | 06-04-08 | 20:57

Arie de huisnegert 06-04-08 @ 20:54 Arie, wat wil je drinken?

campion | 06-04-08 | 20:57

Arie de huisnegert 06-04-08 @ 20:54
hè hè, eindelijk een heldere tekst waar ik me in kan vinden.

AntiSoof | 06-04-08 | 20:57

weet wel gelijk wie de vrouwtjes zijn hier! (schept relatie gezien wat verwachtingen!) (toch?)

datisookwat | 06-04-08 | 20:56

Jerry! Jerry! Jerry!

Draaitafel Demagoog | 06-04-08 | 20:55

@a.n.alvabeet 06-04-08 @ 20:37 Neeuhhh, dan had het wel beter in elkaar gezeten.

*Doet belgische biertjes inschenken met wat vlammetjes erbij op schoteltje, trekt tshirt wat strakker, loopt bigi hork negerend voorbij en serveert met glimlach aan sikkeneur en koer*

campion | 06-04-08 | 20:55

Wat een gezever. Zoek iets of iemand waarbij je gelukkig bent, zonder een ander er direct/bewust mee lastig te vallen en ga daarvoor. Mannen, vrouwen... Geen van beiden zijn 'de beste', we zijn allemaal mens. En mensen hebben fouten.

Arie de huisnegert | 06-04-08 | 20:54

@a.n.alvabeet 06-04-08 @ 20:47
lol... Ik kan niet wachten op de tegenfilm van Iran.

bethundered | 06-04-08 | 20:54

In tegenstelling tot vrouwen die kilo's papier over de man erdoorheen draaien per week met hun glossies en chicklit's hebben mannen over het algemeen niet zoveel te melden over de andere sexe. Hulde voor Dick dat hij de cojones heeft om het nu gewoon wel eens te doen. Jullie lafbekjes zijn er alleen nog niet klaar voor net zoals de meeste huisvrouwtjes van het platteland tijdens de emancipatiegolf. Kortom, lekker gechargeerd neergezet en verontrustend confronterend voor de vrouw.

Andriesch Knevelmans | 06-04-08 | 20:53

off topic
@redactie

Wijzig nu eens een keer de link naar nieuwnieuws!!

biky | 06-04-08 | 20:49

azijnseikerT 06-04-08 @ 20:43 Macht is wel aantrekkelijk ja, maar beginnen ook alle vrouwen iets met de persoon waar ze het meest aantrekkingskracht voor voelen, of kiezen er ook veel voor veilig? (Iets met kinderwens en goeie papa zoeken enzo, ook biologisch, schijnt). Zelf vind ik mannen met macht die er niet mee te koop lopen dan weer aantrekkelijker dan mannen met macht en zichtbare bewijsdrang. Intelligentie blijft geiler.

Ohja | 06-04-08 | 20:49

wildpoeper 06-04-08 @ 20:44
Elk overtuigd schip zal eens kapseizen

AntiSoof | 06-04-08 | 20:48

Hmm als ik zijn foto zou hebben gezien zonder info zou ik denken dat het een typische Amerikaanse agent is,zoals in gare films

Nifelheim | 06-04-08 | 20:47

@bethundered 06-04-08 @ 20:40
Nee natuurlijk niet, maar ik kon er wel om lachen.

a.n.alvabeet | 06-04-08 | 20:47

zielig figuur.

Lydus | 06-04-08 | 20:46

alle medicijnen zijn uitgevonden door mannen? *kuch*mariecurie*kuch*

twinsisterjoyce | 06-04-08 | 20:45

Grof , maar goed.

tevreden roker | 06-04-08 | 20:45

Totaal overtuigd van zijn mening.Toffe knakker.

wildpoeper | 06-04-08 | 20:44

vrouwen hebben niet veel uitgevonden omdat ze vroeger ook niet eens mochten studeren en dat kwam juist door mannen zoals hem. maar weet je wat ook een feit is: mannen zijn veeeeel crimineler dan vrouwen. bekijk de cijfers maar over criminaliteit.

ly-ann | 06-04-08 | 20:44

Ik haal alleen virtueel bier voor Koerbagh.

Ohja | 06-04-08 | 20:43

Ohja 06-04-08 @ 20:34

Onzekere personen zoeken, andersom, arrogante (zelfverzekerde) mensen ook op.
Daarnaast heb je gelijk, het is onzin om te veronderstellen dat vrouwen alleen maar uit zijn op geld. Macht is een grotere factor.

azijnseikerT | 06-04-08 | 20:43

Ik had ook wel een biertje gelust, maar kan dat ws ook mijn buik schrijven......

Sikkeneur | 06-04-08 | 20:41

a.n.alvabeet 06-04-08 @ 20:37
Hebben ze in Iran ook al complotdenkers?

AntiSoof | 06-04-08 | 20:41

Bigi Bana Boy 06-04-08 @ 20:04
Echt??Halford??? Homo??? Neee!!

miko | 06-04-08 | 20:40

@a.n.alvabeet 06-04-08 @ 20:37
En dat gelooft gij???

bethundered | 06-04-08 | 20:40

Een echte macho man die weet wie hij is.

kapotte_stofzuiger | 06-04-08 | 20:38

Doet me denken aan Pieter van Geel, de fractieleider van het CDA.
Joehoe...

wachtmeester de bruy | 06-04-08 | 20:37

Bigi Bana Boy 06-04-08 @ 20:33

En haal effe chips bij de pomp. Tissop.

NoMinister | 06-04-08 | 20:37

NoMinister 06-04-08 @ 20:33
Ik zie nu jouw kennis omtrend DNA.

AntiSoof | 06-04-08 | 20:36

Ik dacht altijd dat vrouwen geen bier konden drinken totdat ik Lucille Werner zag. Foi... daar kan bet nog niet tegenop.

bethundered | 06-04-08 | 20:35

tja ik kan me moeilijk voorstellen dat hij echt is volgens mij speelt hij een typetje ofzo
ik vind het wel erg grappig

jantjepietje2 | 06-04-08 | 20:35

Bigi Bana Boy 06-04-08 @ 20:33 Ik haal bier voor leuke mannen, niet voor onbeschofte fappende zielepieten

campion | 06-04-08 | 20:35

Prachtig doordachte redenen ook:
- Men live less than women
- Jesus was a man
- Men wear watches
- Marriage is stupid
- Men have penises

Duidelijk.

Unox | 06-04-08 | 20:35

@Antisoof
zoiets heet een gromosoom

Agent327 | 06-04-08 | 20:34

*pakt zijn agenda en tekent weer 5 jaar bij als single*

beroepswerkeloze | 06-04-08 | 20:34

Wel humor zo'n man bij dr. Phil, maar ook grote onzin natuurlijk. Tussen individuele personen zit vaak meer verschil dan tussen mannen en vrouwen. Het was al bewezen dat tussen Alpha en Beta's meer verschil is qua hersenwerking dan tussen mannen en vrouwen. Dus een Alpha man en een Alpha vrouw hebben meer gemeen dan een Beta man en een Alpha man. Zijn verdeling van eigenschappen slaat dus wetenschappelijk nergens op.
-
Ook lijkt me dat dit voornamelijk betrekking heeft op vrouwen in America. Waar de verdeling tussen de seksen sterker en gestroomlijnder is dan hij hier in ons, iets meer nuchtere, Nederland (al zit er tussen de verschillende staten ook enorm groot verschil qua culturele waarden en normen).
-
Of deze man gefrustreerd is weet ik niet. Arrogant is hij duidelijk wel. Dat arrogante mensen onzekere mensen opzoeken om hun overtuigingen in stand te kunnen houden is ook weer zo, daardoor zou het kunnen dat zijn toevallige bevindingen niet zo heel toevallig zijn - ik denk niet dat zo iemand een heel sterke vrouw op zou zoeken. Dat de wet gelijk zou moeten zijn voor man en vrouw daar ben ik het mee eens. Het cliché dat een vrouw een man uit zoekt op zijn geld en zijn geld uitgeeft zegt meer wat over hem. Ik ken ook iemand die dat beweerd (dat vrouwen op zijn geld uit zijn). Hij heeft ook niets anders te bieden, dat kan er wat mee te maken hebben. Lijkt me dat dat samenhangt met zijn eigen visie m.b.t. geld (hij vind het zelf erg goed van zichzelf dat hij dat heeft en heel erg belangrijk en aantrekkelijk).
-
Lol. Zei die tegen zn ex 'jij gebruikte mij alleen voor mn geld', zegt zij 'ja ik kon je toch ook nergens anders voor gebruiken?'.

Ohja | 06-04-08 | 20:34

koerbagh ® 06-04-08 @ 20:31 Zie mijn eerste zin. Vraag me af hoe de mannen hier het vinden om zo weinig serieus genomen te worden door de redactie van GS

campion | 06-04-08 | 20:33

Voor één keer heel geinspireerd door dit topic :

campion : BOK OP, TRUT en ga bier halen voor de jongens hier op GS.

Bigi Bana Boy | 06-04-08 | 20:33

Zet hem in een kamertje met Ann Coulter !!! Dat wordt mooie tv.

Rammstein | 06-04-08 | 20:33

Als of er geen vrouwen zijn die van sex houden... en slordig schrijven.
feminisme stom vinden.. enz enz

ohja.. Ik heb geen lelijke kut kop..
en ik heb cubje d

Olief | 06-04-08 | 20:33

Wie zei er ooit dat mannen genetisch dichter bij een mannelijke mensaap staan, dan bij een menselijke vrouw?

Ken trouwens wel meer h*m*'s die zeer vrouwonvriendelijk zijn. En ze formuleren dat net zo direct en vilein als de vrouwen zelf. Elke man genet hiervan omdat er een kern van waarheid in zit. Zou het niet politiek incorrect zijn, dan zou Michael Moore er een filmpje van maken.

NoMinister | 06-04-08 | 20:33

@campion 06-04-08 @ 20:28:
O got, je neemt 'm nog serieus ook. Moet je niet doen, scheelt je een boel ergernis.

koerbagh ® | 06-04-08 | 20:31

Beste man heeft niet begrepen dat er zoveel mensen zijn omdat er mannen EN vrouwen zijn. Ze hebben elkaar nodig. Nutteloos om te kijken waar mannen nou beter in zijn dan vrouwen, de samenleving heeft ze allebei nodig. Als je dat beseft, kun je in ieder geval nog wel lachen om het filmpje.

uberdude | 06-04-08 | 20:31

Fijn dat jullie er in trappen Zuster01, die Jan toch wat een foppert. Ik bedoel laten we wel wezen.

Multikuli | 06-04-08 | 20:31

Is dat niet die bouwvakker van de Village People?

bethundered | 06-04-08 | 20:31

Robert Irving III 06-04-08 @ 20:15 En wat is de réden als mannen iets uitvinden of hard gaan lopen? Om een vrouw te imponeren toch?

campion | 06-04-08 | 20:30

NoMinister 06-04-08 @ 20:25
o, dan vergis ik me vast. Maar ik dacht dat t zo was.

AntiSoof | 06-04-08 | 20:30

Rotterdam, 19 okt. We zijn ongemerkt een nieuw tijdperk ingegleden, zegt Jan Latten. „Voor het eerst in de geschiedenis zijn jonge vrouwen hoger opgeleid dan jonge mannen.”

Latten is hoogleraar demografie aan de Universiteit van Amsterdam en onderzoeker bij het CBS. Samen met politicoloog Malou van Hintum schreef hij het boek Liefde à la Carte, over de toekomst van relaties en gezinsvorming.

Meisjes studeren sneller af dan jongens, halen hogere cijfers en vaker hun diploma. „Die trend zet door en het resultaat zal de samenleving dramatisch veranderen”, zegt Latten.

Zuster01 | 06-04-08 | 20:29

Was mijn comment ook onder dat filmpje; Nog nooit een lelijke man zien trouwen met een mooie vrouw om het geld, en dokter Phil nog niet 1 kg zien afvallen na zijn afval uitzendingen! (moet vast de juiste nog tegenkomen!)

datisookwat | 06-04-08 | 20:29

Tssss, of GS onderschat haar reaguurders volk zo erg dat ze denken dat deze minkukel wel zal scoren by de hyena's in postorderbroeken hier, of die is representatief voor hen en die frusten hier.
Deze gast stelt echt niks voor. Vrouw in het filmpje heeft groot gelijk: 'why don't you take off these stupid glasses?'. Wie zich binnen terwijl hij iets te zeggen heeft blijft verschuilen achter een zonnebril, is heel, heel onzeker.
Hij is ook wat aan de kleine kant.
'All women are lesbians' en 'women only see cash when they look at a man',zijn typische uitspraken van lelijkerds die geen vrouw kunnen krijgen.
'Women line up for guys like me', tss, right. Nee, vrouwen staan in de rij voor mannen ZOALS HIJ GRAAG ZOU WILLEN ZIJN.
Dat is iets heel anders.
Maar die hoeven niet bang te zijn dat vrouwen ze als een wandelende portomonee ziet of dat ze altijd faken.
Wat een loser zeg. Zijn enige hoop is de spreekbuis te zijn voor nog ergere losers dan hij, lelijke domme botte onsmakelijke mannetjes waar geen vrouw naar kijkt, zodat hij genoeg verdient om nog es naar de hoeren te gaan.

campion | 06-04-08 | 20:28

AntiSoof 06-04-08 @ 20:23

Een gen? Ga jij ook nog effe bijles nemen joh.

NoMinister | 06-04-08 | 20:25

zoooo is die even gestoord. Afgewezen zielig mannetje met gekrenkt ego. die website van hem zou grappig zijn ware het niet dat hij het blijkbaar meent.

twinsisterjoyce | 06-04-08 | 20:25

koerbagh ® 06-04-08 @ 20:20

Tis een sporter. Geen roofdier. Da;s duidelijk. En homo's hebben natuurlijk uberhaupt geen zorgen over kinderen. En als deze man geen homo is, dan is George Michael het ook niet.

Wel lachen trouwens, erg vermakelijk.

NoMinister | 06-04-08 | 20:24

respect the cock

Multikuli | 06-04-08 | 20:23

Laat deze man maar eens een basislesje biologie nemen, net als trouwens de meerderheid der mensheid, dan zou men beseffen dat het zo onwetend is te spreken in termen als 'man', 'vrouw' 'volk'. Het enige verschil tussen mensen is het DNA. Tussen een man en een vrouw is dit 1 chromosoom welke bepaald of het testosteron van de moeder wel of niet geblokkeerd, cq opgenomen wordt. De verschillen tussen mensen is ook zo een detail, vandaar dat wij niet zouden moeten spreken over 'volk', 'ras' etc..
Dit zou veel van de hedendaagse problemen oplossen die lekker in stand gehouden worden door de machthebbers.
Dus praat in Godesnaam nooit meer over Wij en Zij of zo. Ik ben niets dan een stukje natuur.

AntiSoof | 06-04-08 | 20:23

Dick Masterbateson?

dr.spin007 | 06-04-08 | 20:23

Hahahahaha. Errug leuke man. Errug domme vrouw. Errug leuk dus.

Als vrouwen dit over mannen zouden zeggen zou er niets aan de hand zijn.

* denkt na over een dikke ad in de Televaag *

NoMinister | 06-04-08 | 20:21

dickmasterson.com/the-2008-man-challen...
During the year 2008, a competitor must:
1. Not get a girlfriend (can do)
2. Go to a hooker (can do)
3. Get ejected from somewhere (can do)
4. Drink a bottle of Scotch (just 1 ?! have done)
5. End or prevent a marriage (... perhaps doable.)
Ik ben nog in de race.

koerbagh ® | 06-04-08 | 20:20

MAN-WOMB?!

Arie de huisnegert | 06-04-08 | 20:19

Hij heeft zeker een aantal punten. Maar hij zit waarschijnlijk in de kast.

harl | 06-04-08 | 20:17

Mannen, vrouwen, het is appels met peren vergelijken eigenlijk.
Maar het is wel leuk hoe iedereen over je heen valt als je zegt dat mannen alles hebben uitgevonden en harder kunnen lopen.

Robert Irving III | 06-04-08 | 20:15

Humor in een Amerikaan, pas een paar keer meegemaakt, maar hij is er een van. Zijn tien geboden zijn zo ironisch en hilarisch dat hij wel erg vrouwvriendelijk moet zijn.

Elisabeth2 | 06-04-08 | 20:10

Y M C A!

Dr. Sneigijl | 06-04-08 | 20:10

Niet heel moeilijk om op deze wijze op te vallen in de amerikaas

verkopertje | 06-04-08 | 20:10

@mijker> ja dat is nou Bigi bana boy!

superjan | 06-04-08 | 20:09

Hij heeft wel gelijk wanneer hij zegt dat de meeste vrouwen op zulke gasten vallen, dat is nou eenmaal zo. Dr Phil's show bestaat voornamelijk uit vrouwen die klagen over zulke gasten, dus wat is hier zo nieuw aan?

Andthen | 06-04-08 | 20:09

Tja, Zo kan je ook uit de kast komen..

hoezee | 06-04-08 | 20:08

@Bigi Bana Boy 06-04-08 @ 20:04
hahhaha zo gay als negen gasten die acht anderen pijpen, met een extra om in je oor te stoppen, hoe kom je er op!

mijker | 06-04-08 | 20:06

Uhh 06-04-08 @ 20:01 damn right!

Feixer | 06-04-08 | 20:05

Hahha wat een mooie lul!

mijker | 06-04-08 | 20:04

Doet mij denken aan die goeie ouwe Rob Halford van Judas Priest. Hét machosymbool van alle headbangers uit de jaren 80 en 90, maar zo gay als negen gasten die acht andere pijpen, met een extra piemol over om in je oor te stoppen.

en.wikipedia.org/wiki/Rob_Halford

Bigi Bana Boy | 06-04-08 | 20:04

Hmm die laatste zin van mijn vorige reactie was iets te Ciska Dresselhuys .. Bah.

Uhh | 06-04-08 | 20:03

Vind je 't gek als je achternaam Meesterzoon is

Cosa Nostra | 06-04-08 | 20:02

Hahahaha.. die opmerking op het einde van hem naar die vrouw ..
Die gast is gewoon grappig en heeft een uitdaging/aandacht nodig. Typisch Dr.Phil om te doen alsof dit soort mannen het probleem zijn. Het probleem zijn al die andere mannen die bij hem te gast komen bij wie dat gedrag ingebouwd is in hun systeem en het zich niet eens realiseren.

Uhh | 06-04-08 | 20:01

Hij heeft wel gelij.Maar niet tegen m'n vrouw zeggen!

Zure prak | 06-04-08 | 20:01

@Zuster01 06-04-08 @ 19:59
.
hoe bedoel je?

zoalshetis | 06-04-08 | 20:00

Wat is dit nou voor non nieuws

Zuster01 | 06-04-08 | 19:59

Rechts > Links,
Sekse heeft er niks mee te maken!

mrlol. | 06-04-08 | 19:59

Al Bundy 2.0.....

MichieldeMuiter | 06-04-08 | 19:59

'U denkt het. Dick Masterson zegt het gewoon.' Als Dick wil dat er nog vrouwmensen aan zijn dick zitten dan houdt hij ook zijn mond, dat doen wij ook. De seks die hij heeft moet hij waarschijnlijk voor betalen, dus in zijn geval zijn alle vrouwen hoeren. Beetje jammer... Verder heeft hij best goede punten

Duplodus | 06-04-08 | 19:58

Ik weet niet wie ik nou triester moet vinden, de chauvinist of dat dikke mokkel met geldingsdrang.

pieter bastard | 06-04-08 | 19:57

nietus!

dolle mina | 06-04-08 | 19:55

De Amerikaanse Kay vd Linden

Klukkluk | 06-04-08 | 19:54

als ik zo zou denken dan zou dat betekenen dat ik:
a. nooit had geneukt had
b. zielig mijn bejaardentehuis rukkend tegenmoet moest zien
c. boos op vrouwen zou zijn omdat ik klein geschapen ben
d. gewoon niet kon neuken
e. amerikaan zou zijn
f. geen geld zou hebben.

gelukkig sta ik niet in zijn schoenen.

zoalshetis | 06-04-08 | 19:54

Ik ken dat soort. Ondermaats en afgewezen.

ChocolatChipCookie | 06-04-08 | 19:53

Die knul is een leerlingetje van Leen (uit groep 1)

Schaar | 06-04-08 | 19:51

Kijk je kan overdrijven he, maar feit blijft dat vrouwen juridisch voorgetrokken worden. Gaat een koppel scheiden, 9 van de 10x gaat het kind naar de vrouw. Zonder dat het kind noch de man iets in te brengen heeft. Belachelijk.
www.f4j.nl/

Sangoni | 06-04-08 | 19:50

Zelf is ie behoorlijk gay.

superjan | 06-04-08 | 19:48

LOL.
Ik wil die hele aflevering wel zien...

da wizard | 06-04-08 | 19:47

Even denken. Heel lelijk, grote bek: niet getrouwd of thuis niks te vertellen.

Grasgriezel | 06-04-08 | 19:47

Benoemen en bouwen, zoals het hoort.

De God van Empel | 06-04-08 | 19:43

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl