Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Verdonk kan het niet laten

groetenuitsomalie!We hebben weer een uitgelekt rapportje. En alweer vermoeden wij dat het verstuurd is via de persoonlijke koeriersdienst van Rita Verdonk. Wat zeg nou zelf: de conclusies komen de bewindsvrouw wel weer erg lekker uit. Moet je haar maar niet beschuldigen van het gebruik van onwettige documenten om Somaliërs uit te zetten. Dan kun je wachten tot Rita tegengas geeft. Welnu, komt ie dan hè: Niet Verdonk, maar de Somaliërs zelf zijn meester in het frauderen met identiteitspapieren, uitkeringen en leningen bij banken. En als het al lukt ze terug te sturen laten ze vaak een spoor van schulden achter zich bij postorderbedrijven en banken. Ze schrijven zich vaak niet uit, waardoor uitkeringen en kinderbijslag door blijven lopen. Best knap voor mensen die uit een land komen met alleen zand, naald, draad en scharen. Betaalde boeroepers opgelet: een duidelijk gevalletje stemmingmakerij. Ofwel: laken in de printer en beledigende tekst printen. Hamer en spijkers pakken. Raam openen en bevestigen maar weer dat spandoek…

Reaguursels

Inloggen

@rxbbx 16-02-06 @ 19:05
Toejuichen?Ik heb wel een dikke fluim achterin mijn keel als ze weer eens gaat winkelen in de kalverstraat.En ik ben geeneens een betaalde boe-roeper, ik doe het helemaal vrijwillig.

LoudAndProud | 17-02-06 | 09:35

@spooky: Je moet niet zo zeiken. Ze doet gewoon d'r werk. Met ons bedoel ik de weldenkende blanke Nederlander.
Dus niet zo'n slinkse braller als jij.

MiRRoRMaN | 17-02-06 | 02:00

Rita Verdonk=een wijf met ballen.

monaco | 16-02-06 | 21:29

RITA FOR PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het wordt wel eens tijd dat mensen haar gaan toejuichen. De somalièrs hebben inmiddels met een aantal stammen (lees stammen ja) europa onderverdeeld in een aantal sectoren voor hun criminele activiteiten, welke natuurlijk weer niet in Nederland strafbaar is maar in de rest van de EU wel.

Als je ze terug wilt sturen... een vliegveld hebben ze niet.. en ze zijn niet gewenst.

We moeten eens die vrouw gaan steunen. In de huidige multiculturele maatschappij (heb ik niet voor gekozen, heeft de politiek ons opgedrongen), is er geen plaats meer voor mietjes. Mensen met een andere achtergrond, cultuur en verleden kun je niet ´Nederlands´ aanpakken. Ze lachen zich allemaal kapot hier.

Is het niet met het schaatsen... we staan overal voor schut voor de buitenwereld.

rxbbx | 16-02-06 | 19:05

Rita dé vrouw met ballen !!

Go girl !!

Salvatore Riina | 16-02-06 | 17:17

Folkert Meinhof @ 15:23
hear, hear

Warrior4freedom | 16-02-06 | 16:22

Goh ja, als een werknemer onder Verdonk al een typefoutje maakt in een afwijzing van een asielaanvraag staan de Groen Linksers, 'de 26.000 duizend gezichten', allerhande subsiedievreters en krakers al op hun achterste poten. Femke Halsema staat weer met haar zeurderige stem en lesbo-kapsel kamervragen te stellen. Echter als Verdonk ook maar een tipje van de burkha oplicht die een heel scala aan misbruik van sociale voorzieningen, fraude, criminaliteit, tegenwerking, leugens, etc. verbergt willen de zelfde socialisten dit met alle mogelijke middelen voorkomen. Die Linkse Hans Laroes, hoofdredactuer van het NOS-journaal, die ons elke avond weer tracht te manipuleren met eenzijdige, gekleurde berichtgeving, keurde een paar week geleden nog een item over de vanuit Nederland naar Engeland "gevluchte" Somaliërs goed. Dit item in het 8 uur journaal deed het voorkomen alsof deze arme hardwerkende, hoogopgeleide (*kuch*) Somaliërs uit Nederland waren weggepest, hier geen Burkha mochten dragen, de Nederlandse taal moesten leren ( potverdikkemie!) en zowaar moesten integreren!!! Het stuk stelde onomwonden dat de eis van Integratie toch wel erg asociaal was van Nederland en filmde de geëmigreerde Somaliërs in hun utopiaanse ghetto in een Engelse stad. Het eindigde met de woorden dat je in Nederland geen "Nederlander" meer kon zijn!!! Dankjewel Hans Laroes. En dan doet Verdonk even een boekje open en komt de Somaliër uit de mouw! Weggevlucht uit Nederland met niet terugbetaalde schulden, vervalste documenten, verscheurde paspoorten en bijstandsfraude. Als sprinkhanen die de grond onder hun poten weggevreten hebben en doorvliegen naar de volgende locatie. Kinderbijslag wel nasturen hé! We mogen Hans Laroes wel bedanken voor dat stuk een paar week geleden. Leuk te zien hoe zijn eigen levensovertuiging bepaalt wat wij op onze staatgefinancierde beeldbuis krijgen. En dan te bedenken dat ze het daar, enkele dagen geleden, in hun hoofd durfden te halen een item uit te zenden over de greep van Silvio Berlusconi op de Italiaanse media. Je zou daar rechts getinte berichtgeving hebben!!! Goh het is maar goed dat wij het hier met Hans Laroes, Clairy *Rosenmuller* Polak, Barend en van Dorp, Jack spijkerman etc etc, *KUCH* beter hebben.....

Folkert Meinhof | 16-02-06 | 15:23

Dat doen Somaliers niet, die hebben het veel te druk met vrouwen besnijden en onderdrukken.

Framoes | 16-02-06 | 14:40

Wat is het probleem? Die somaliërs lijken me prima geïntegreerd...

crixus | 16-02-06 | 14:31

en daar komen ze nu al achter dat hebben ze vlot gezien dan bij de overheid.
maar ik geloof dat ,dat al voor 30 jaar geleden door jan met de pet werd gezegt dat die gasten de zaak hier komen oplichten.

roelofw | 16-02-06 | 13:51

Somaliers die frauderen zijn fout bezig. En ministers die frauderen ook.

Zeurders | 16-02-06 | 12:30

Weldenkend Nederland zucht onder GoedBedoelligheid.
Maar zolang er altijd een lief & zielig Somalisch meisje kan worden opgeduikelt, sterkt dat de weldenkerts in hun gewenschte wereldbeeld.

Jan Passant | 16-02-06 | 12:25

@oude man - hilaaaarisch! Maar heeft niemand dan ooit gecontroleerd of hij uberhaupt de taal (wat spreekt men in Sri Lanka?) sprak?
Dit is wel weer een voorbeeld, zeg. Ik ken wel ironische voorbeelden van een Rus die zich voordeed als Tsjetsjeen, en een Georgier die zich voordeed als Abchazier.

De handige linkmiechels weten de weg naar het westen wel te vinden, de echte slachtoffers kunnen niet weg, zoals vrouwen: nooit opgemerkt dat 90% van de asielzoekers man is? Dat betekent dat vrouwen en kinderen dus in de shit achter worden gelaten. Raar is dat het geitenharesokkencordon nooit beseft dat alleen de elite, lees: vaak foute mensen, een kaartje kan kopen. Ook onder 26.000 gezichtjes zitten veel van dit soort sjacheraars, die natuurlijk erg op hun neus kijken als het mislukt. Ik zag zo het 'zielige' verhaal van een man, die wel een paspoort had gekregen, en zijn vrouw, die, och arme, het niet kreeg. Foei, Verdonk scheidt man van vrouw! Onlogisch, maar geen drama: dan laat man vrouwlief toch overkomen via de gezinsherenigingsprocedure? Maar ja, dat ging niet, want de man werkte niet, verdiende niet die 120% van het minimumloon. Hij had dus wel tijd genoeg om te huilen voor de televisiecamera's. Wat een bullshit!

kniebelknuistje | 16-02-06 | 12:18

@Knip 16-02-06 @ 09:40
1e Helmersstraat zit een somalisch restaurant

CoJoNes | 16-02-06 | 12:11

In mijn eigen persoonlijke omgeving ken ik een 28-jarige Marokkaan die al jaren in Nederland staat ingeschreven als vluchteling uit ....Shrilanka. Heeft een tijdelijke verblijfsvergunning, ontvangt een uitkering en ontvangt ook kinderbijslag voor 3 kinderen. Maar nu komt het, hij is homo en staat al jaren bij een bemiddelingsburo voor zwoelen ingeschreven in Amsterdam. Deze inschrijving werd tot kort zelfs ook nog betaald door een gemeentelijk subsidie potje....
In een gesprek met mij heeft hij zich wel eens uitgelaten hoe dom Nederland is en hij weet er nog tientallen in zijn kringetje die idem staan ingeschreven.
Dus, mevrouw Verdonk, er is nog veel werk aan de winkel!

oude man | 16-02-06 | 12:00

@Ksi-Ziks - een waar woord, 100% mee eens! Het is te vergelijken met het televisieprogramma waarbij twee ex-inbrekers laten zien hoe je je huis moet beveiligen. Ik vraag ook altijd aan een junk of mijn fietsslot voldoet.

kniebelknuistje | 16-02-06 | 11:50

Als de regering nou gewoon eens gebruik maakt van de kwaliteiten van de Somaliers. Bijvoorbeeld: geef ze een training "omgaan met klanten" en zet ze achter het loket Burgerzaken in het plaatselijke stadhuis neer. Rijbewijzen, paspoorten en dergelijke kunnen ze zonder training maken. Scheelt weer een hoop opleidingskosten voor die luie Nederlandse ambtenaren. Wij blij, Somali`s blij.... Verdonk; doe wat met dat idee

Flathead | 16-02-06 | 11:49

Een bijna schoondochter is op asielrecht afgestudeerd en heeft haar afstudeerscriptie bij mij gemaakt en met mij doorgenomen. De gehele (asiel)wetgeving is gebouwd op bona fide recht en asielzoekers en bona fide advocaten, niet op scharrelaars, criminele juristen en gelukzoekers.

Toentertijd kon ik als internationaal handelaar in goederen moeiteloos de hemelsgrote gaten in de wet vaststellen waar het schorum zonder enige terughoudendheid van gebruik kon maken.

Zolang wetten uitsluitend door juristen geschreven worden en niet eerst door handelaren en ervaren wetsverkrachters tegen het licht gehouden worden voor zij in de kamer komen, zolang zullen Donner en consorten volop werk hebben met het wetsvergiet waterdicht maken en zal het schorum veel ruimte krijgen voor creativiteit.

Ksi-Ziks | 16-02-06 | 11:48

@joelende boer 16-02-06 @ 10:30,
dat is al lang niet meer zo.
Uitkeringen worden tegenwoordig stopgezet als je in detentie gaat.
Als je na 6 jaar vrij komt heb je geen ene flikker meer.
Snel werk zoeken of een uitkering aanvragen wat weer lastig wordt omdat je geen woning hebt waardoor je je nergens kunt laten inschrijven, dan rest een zwerversuitkering die je ook niet onmiddelijk krijgt.
En na een dag of 4/5 krijg je knap honger.

vander F | 16-02-06 | 11:33

spooky @ 10:53
Trots op Nederland. Best wel. We doen het goed de laatste tijd. Afghanistan, Irak, Iran (binnenkort). We staan in de top. Schouder aan schouder met USA, UK en Italie.

Warrior4freedom | 16-02-06 | 11:18

prestodegekste @ 10:43

Helaas sturen wij nog geen tuig terug naar eigen habitat. Deden we het maar. Mag niet van subsidiesponzen (pvda stemmertjes). En mevrouw Ali kanpas weg uit Nederland als die oude KUDT-hippies verslagen zijn. Ze doet goed werk.

Warrior4freedom | 16-02-06 | 11:15

waarom hamer en spijker pakken, gebruik een boormachine dan weet je zeker dat je in het nieuws komt (ontruiming kraakpand amsterdam onlangs)

Pheser | 16-02-06 | 11:13

@ mullahimam 10.30: Tot op heden krijg ik op zowel open sollicitaties als reacties op vacatures vaak een uitnodiging, ook wanneer ik mijn geboorteplaats vermeld. Maar de mensen die zoals jij geen enkel vertrouwen meer hebben in 'buitenlanders' nemen in aantal toe. Begrijpelijk als je ziet hoeveel toestroom van profiteurs er is en hoezeer de gevolgen daarvan steeds meer zichtbaar worden. Wat ik jammer vind is dat de kern van het probleem niet onderkend wordt. Namelijk een stelsel van voorzieningen dat er om schreeuwt om misbruikt te worden. Door mensen die al binnen de grenzen vertoeven (autochtoon en allochtoon) en blijkbaar ook beroemd in verre streken. De goedwillende allochtoon zoals ik heeft er dubbel last van, aan de ene kant betaal ik net als alle andere belastingbetalers mee aan deze misstanden en aan de andere kant word ik er steeds meer op aangekeken door mensen die mij niet persoonlijk kennen. Tijd dus voor mij om uit te kijken naar een land waar men niet zo laks is met optreden tegen misbruik en criminaliteit. Spijtig, want ik heb Nederland lief, maar als de ene helft van Nederland links in het zadel gaat helpen en de andere helft op de verkeerde helden gokt (Verdonk) dan zie ik het tij niet meer keren hier. En dan doel ik niet op de stijging van de waterspiegel.

poppermotje | 16-02-06 | 11:12

@MiRRoRMaN
Tuurlijk jongen VvdG en MOb waren eigenlijk somalier en werkte samen. Goed zijn ze he die profiteurs en ik maar denken dat VvdG een veganistische hollander was en MOb een marocaan. En wat bedoel je met ons? Wie valt onder ons? En wat dat vervalsen betreft, dat ben ik wel met je eens. Weet je wat een ander woord is voor vervalsen? FRAUDE en daar beschuldigen we hen nu juist van.

spooky | 16-02-06 | 11:10

ja die vuile somaliers gaan op ONZE kosten naar scholen en universiteiten om vervolgens te vluchten naar Engeland.. dag belastingcentjes

luckystrike | 16-02-06 | 11:08

@mullahimam
Van mij heb je gelijk hoor. Ik heb er trouwens ook niets tegen als je ze er uit flikkert mocht je ze halverwege de avond toch tegenkomen. Dat komt de sfeer altijd ten goede.
Ik vind het trouwens zoiezo achterbaks om wel in een discotheek te zuipen, te snuiven en achter de wijven aan te lopen... en dan overdag de brave moslim uit te hangen...

Donderman | 16-02-06 | 11:05

Er is niets vervalst, dat die mensen en vele vluchtelingen weten precies hoe ze de boel moeten oplichten, daarom zit er ook geheid een criminele organisatie achter, mensensmokkel geheten. En god zij dank prikt Mw Verdonk hier doorheen. Integenstelling tot die linkse kerk die alles wil bedekken met de mantel der liefde

lara | 16-02-06 | 11:05

Kan Nederlander AHA niet een handleiding schrijven (eigen bevindingen) over hoe je als Somaliër de Nederlanders kan oplichten. Zo kan ze eindelijk een bijdrage leveren aan Nederland. Dan kunnen wij Nederlanders er tegen indekken.
...
Ok, AHA was een leugenaar, bedrieger, oplichter. Maar omdat ze nu met ons tegen de moslims is, mag ze volksvertegenwoordiger worden.
...
Ok, iedereen doet wel eens dingen fout. Laat haar loyaliteit naar Nederland maar bewijzen, door de lekken van Nederland te dichten. Zodat economische vluchtelingen mooi naar GB kunnen. Daar is de economie booming. Kunnen ze mooi daar werken.

Kaan78 | 16-02-06 | 11:01

Zij vermoorden Pim Fortuyn om ons te proberen te stoppen, ze vermoorden Theo van Gogh omdat hij de waarheid niet mag uiten. Nou dan mag Rita van mij wel een paar documentjes vervalsen om ze een enkeltje bananenboot te geven.

Rita rules.

MiRRoRMaN | 16-02-06 | 10:58

@prestodegekste
Voel jij je ook zo trots als Nederlander dat wij van die mooie deportatievliegtuigen hebben?

spooky | 16-02-06 | 10:53

@mullahimam
Ik vind het helemaal niet recht een tamelijk goed geintergeerde somalier terug in somalie en een profiteur nog steeds in nederland. En lekken van raporten is verboden en daar is de minister voor verantwoordelijk en dan maakt het geen fuck uit of het de waarheid is.

spooky | 16-02-06 | 10:45

Schop Hirsi Ali het land uit dan, er is vast nog wel een plaatsje vrij in het volgende deportatievliegtuig. Maar waarom krijgen die mensen überhaupt kinderbijslag, uitkering en bankrekening als ze hier illegaal zijn?

prestodegekste | 16-02-06 | 10:43

Rita for president

het witte schaap | 16-02-06 | 10:41

Heeft nu echt niemand die uitzending over die kinderbijslag gezien op netwerk. En als je het wel gezien hebt is het IEMAND dan opgevallen dat daar een profiteur was van 1) de staat 2) een kind. Dat kind waar jarenlang misbruik van gemaakt is krijgt door die somalische profiteur heeft nu dubbel pech. Hij wordt aangekeken voor iets waar hij geen dader maar jarenjang slachtoffer van is. Ik denk dan profiteur het land uit en goed nederlands sprekende jongen uit somalie erin.

spooky | 16-02-06 | 10:40

De vvd komt nooit van het aardappel-in-de-keel-imago af.
Zeker niet met van Aartsen en al helemaal niet met dat fossiel
van een Wiegel. Duidelijk een partij van boven ons gestelden.
Helaas wel de enige niet-religieuze partij...

joelende boer | 16-02-06 | 10:39

@spooky... Excelentie Rita Verdonk heeft niets gelekt. Sinds wanneer is de waarheid "lekken"? Misschien wist je het nog niet maar dan leg ik het je nog even uit. De waarheid zal nooit verborgen blijven. Het zal altijd het licht zien. Het is een natuurwet. Recht is recht en krom is krom.

mullahimam | 16-02-06 | 10:38

Uit al de lande waar asielzoekers vandaan komen lukt overleven voornamelijk door de sterkste en slimste te zijn. Correct en eerlijkheid is een second option. Wat verwacht je van deze mensen zodra ze hier zijn.

tekenfout | 16-02-06 | 10:36

@roberto francisco
idd

Daar komt bij dat die laffe van Aartsen het rechtse politieke landschap een beetje rationalisatie onthoudt.
Zou hij plaatsmaken voor wiegel dan kan AHA de VVD-lijst af en gezellig met wilders, geluk, eerdmans en al die andere fortuynisten mee doen. Dan is de VVD weer voor weldenkende mensen. Dat opent perspectieven voor een nieuwe coalitie...

hetkansnellerofniet | 16-02-06 | 10:35

Als een minister de wet overtreed door lekken dan mag dat, als een somalier fraudeerd moet ie het land uit. Lekker consequent zijn we weer.

spooky | 16-02-06 | 10:34

Hopsakee, betere samenwerking tussen de landen. Schrijft er zich eentje in Engeland in, gelijk checken waar hij vandaan komt. En dat gelijk doorgeven. Helaas komen dit soort mensen er mee weg, en de belastingbetalende jan modaal, is ieder jaar de lul. Aanslag voor dit, heffing op dat en jawel, daar gaat je loonsverhoging.
En de hulpverleners hebben hier een vinger in de pap lijkt mij. Stonden die knuffelaars van vluchtelingen werk niet te protesteren tegen het zoveel mogelijk dichthouden van de grens? Jawel, want er zouden een paar AZC's worden gesloten, en dat betekende verlies van werkgelegenheid....!!!
Vroeger maakten wij de grap: wat zijn de eerste nederlandse woordjes die asielzoekers in het vliegtuig leren? "discriminatie"...!

Klaas Vaak | 16-02-06 | 10:33

@Corleone 16-02-06 @ 10:26

Nee, jouw familie was zuiver op de graat...

Maar ff serieus, oppakken en wegtrappen dat kutvolk. OOK bij zielige verhaaltjes als 'main vrouw is zwanger' of 'main BMW is kapoet'

zum kotzen | 16-02-06 | 10:32

Aan de andere kant, als je in Nederland fatsoenlijk leeft, braaf je
belasting opgeeft, nooit fraudeert, netjes iedere keer je 40 euro
voor 6,0003 kilometer te hard rijden op tijd overmaakt en deuren
voor mensen openhoudt dan wordt je het hardst geplukt.
Mocht je toevallig een jaar of 6 in de bak hebben gezeten voor
een moordje dan wacht je nog altijd 6 jaar uitkering op je bank-
rekening.

joelende boer | 16-02-06 | 10:30

@donderman... Bij mij komt geen enkele volledige geassimileerde buitenlander binnen. elke moslim blijft sowieso buiten staan. Hoe ik weet of iemand moslim is? Ik kijk hen aan gebaar middenoosters en zeg salaam aleikum. Als ze beginnen te lullen zeg ik sorry jij komt er niet in je aanklacht kun je deponeren bij de politie. Gevolg een volle tent met vrouwen en een gezonde sfeer.

mullahimam | 16-02-06 | 10:30

@Rooter 16-02-06 @ 10:21

Ach gut, het is weer de schuld van de PvdA... even vooraf, ik stem nooit PvdA en ik heb een pesthekel aan criminele en profiterende Somaliërs (meteen terug met die uitvreters, uitkering per direct bevriezen etc)

Maar alle problemen m.b.t. allochtonen op het bordje van de PvdA schuiven is zoooo 2002... ook VVD, CDA en D66 hebben de afgelopen 30 jaar he-le-maal NIKS gedaan om de wantoestanden, die iedere Jan Lul zag ontstaan, op te lossen en te voorkomen?

zum kotzen | 16-02-06 | 10:30

Die fraude met kinderbijslag daar moest ik ook gelijk aan denken. Maar waarom zie ik dan in de comments alleen aandacht voor die dikzak, die fraudeur. Hij misbruikt de gastvrijheid van de staat dat is waar. Hij mag van mij een enkeltje Somalie. Maar er is ook een kind, op je 5de uit afrika gerukt bij onbekende gedumpt, nederlander geworden en dan ben je bijna 18 en dan sturen ze je terug. Waarom zien wij hier alleen de zijde van de fraudeur en niet dat van het slachtoffer?

Maar Verdonk is en blijft kampioen misbruik maken van haar machtspositie en mag ik er wel even op wijzen fraude is een misdrijf maar lekken ook.

spooky | 16-02-06 | 10:29

joelende boer 16-02-06 @ 10:01
nee, een gestoorde freak

Auke | 16-02-06 | 10:27

Bij ons in 070 worden we gek van bendes die het hebben voorzien op je post. Voornamelijk loonstrookjes, banafschriften e.d. Deze worden vervolgens gekopieerd/nagemaakt etc en voor je het weet heb je meerdere creditcards opje naam of mobiele abonnementen. Hele appartementen complexen worden systematisch afgewerkt op deze manier. Met valse sleutels worden de brievenbussen opengemaakt. Schade in ons complex rond de 250.000 euri.
Toeval of niet de daders moeten gezocht worden in Somalische/Keniaanse hoek. Dus dat verhaal uit Trouw is nog niet zo ver gezocht...

Corleone | 16-02-06 | 10:26

Als het rijk er 2 maanden wat mankracht op zet, en niet meteen door slinks als facistisch wordt uitgemaakt, dan zijn in no time alle dikbilsomaliërs en biafrasomaliërs binnen de grenzen van welk land dan ook behalve nederland.

mullahimam | 16-02-06 | 10:24

@ Krut

Ga eens lekker deaud! En Somaliërs zijn zo 1991...

Ayaan | 16-02-06 | 10:21

Je mag als Nederlander niet eens met je hoogopgeleide vriendin (architecte) in Nederland gaan wonen, en je moet minstens tien jaar wachten op een huurwoning, maar iedere Turk of Marokkaan mag zijn analfabete nichtje uit Anatolië of het Rif-gebergte hierheen halen, en krijgt ook nog meteen een huis toegewezen, omdat de Partij van de A(llochtonen) goed voor haar achterban zorgt. Geen wonder dat de grote steden steeds meer op Casablanca en Ankara gaan lijken.

PS In hun woordenboek komt Audi voor Aldi.

Rooter | 16-02-06 | 10:21

@Eagle_Eye 16-02-06 @ 10:17

Tuurlijk en welke instantie til jij?

Afrikanen, breek me de bek niet open.

Ridge Forrester | 16-02-06 | 10:20

Heren heren, rustig nou maar.
Ons systeem zit nu eenmaal zo in elkaar dat frauderen kinderlijk eenvoudig is. Je kunt nu wel de schuld geven aan allochtonen, maar U begrijpt toch wel dat iedere wereldburger hier misbruik van zou maken. Ik refereer nu toch even naar het voorgenomen pardon zo vlak na de bijlmerramp.
Verdonk dient de hand in eigen boezem te steken. Zoals volle discotheken hun beleid voeren. Sorry, we zitten vol. Een er in, een er uit..
Maar niet de portier rond laten lopen om te kijken of er nog iemand rondloopt die er uitgesodemieterd kan worden.

Donderman | 16-02-06 | 10:19

Frauderen in NL is kinderspel.

Eagle_Eye | 16-02-06 | 10:17

joelende boer 16-02-06 @ 10:01
Nee dat is een stommeling.

Roberto Fransisco | 16-02-06 | 10:14

Nederland moet weer 100% terug naar de natuur en de zee en rivieren moeten weer vrij spel hebben. Iedereen uitzetten!

Roberto Fransisco | 16-02-06 | 10:11

@joelende boer 16-02-06 @ 10:01, 10:05 en 10:08,
nee.

vander F | 16-02-06 | 10:10

Cultuurshock, ik dacht dat Nigerianen de grootste oplichters waren.

Komkom | 16-02-06 | 10:09

Bestaat de here god?

joelende boer | 16-02-06 | 10:08

De boel bedotten is zo simpel hier in Nederland en niks nieuws. Kijk eens op een woonwagenkamp allemaal een uitkering en heel veel Mercedes,Aidi enz en ook nog op een Duits kenteken. Wie de weg weet in Nederland heeft het goed de grijze massa wordt langzaam uitgeperst in deze democratie diktatuur.

proost

Veldwebel | 16-02-06 | 10:08

Is Hirshi Ali een handige profiteur die Nederland met haar kritiek in gevaar brengt?

joelende boer | 16-02-06 | 10:05

(dat grote horden de grens over trokken ) Dat is dus niet waar volgens jou.
Kom is uit die koeienstal vandaan en ga eens in een willekeurige grote stad op de markt kijken.De nederlanders die je ziet zijn nog maar op een hand te tellen .
Maar als je de hele dag tussen de koeien zit kun je natuurlijk makkelijk ontkennen dat dit land overspoeld wordt door buitenlanders.

Yammie | 16-02-06 | 10:04

Is een amerikaan die zich met zijn ICT-bedrijf in Nederland wil vestigen ook een economische vluchteling?

joelende boer | 16-02-06 | 10:01

@Knip
Hier in 013 hebben we ook heel, heel, heel veel van dat volkje rondwandelen(nou ja, meer hangen).... en jawel, ik heb er eentje gevonden die een baan/winkel heeft.... een theehuis (ja, idd, zal wel vanuit Amsterdam zijn overgewaaid) met daarboven een (legale) ruimte waar een hele zooi van die landgenoten van hem de hele dag een bepaald 'goedje' tegen de muur aan zitten te kotsten....

Tilbostan | 16-02-06 | 09:57

Die netwerk shit is van twee (!!!) jaar geleden. Heeft geenstijl dat nu pas gevonden of is er een andere reden om nu weer te gaan zeiken? Er zijn veel economische vluchtelingen tussen de somaliers. Tenslotte, deze groep 'vluchtelingen' maakt gebruik van een paar duizend retourtickets per jaar naar somalie. Of worden die retourtickets enkel gebruikt door nederlandse zakenlieden die in somalie een bedrijf beginnen?

geytennöker | 16-02-06 | 09:56

@Teep 16-02-06 @ 09:53,
wat, werken?

vander F | 16-02-06 | 09:54

Zoiets zou Holleeder bijvoorbeeld nooit doen.

Teep | 16-02-06 | 09:53

@joelende boer,
das logisch want de "hulpverleners" zijn van die linkse rakkers met geyte wollen sokken die het beste voor hebben met onze nieuwe medelanders en er alles aan zullen doen om het ze zo goed mogelijk naar hun zin te maken.. Ze doen er alles aan, van spandoeken tot pijpen...

Conjeau | 16-02-06 | 09:51

Nederland heeft al de ruigste immigratiewetten van Europa.
fraude heeft Rita niks mee te maken,
dat moet bestreden worden door de pliesie en de blijkbaar luie gemeenten.

vander F | 16-02-06 | 09:50

Ach ja, als het aan onze sociale vriendjes ligt is de oorlog in Somalie
de schuld van Nederland. Zowiezo zijn alle oorlogen in de wereld onze
schuld want wij zijn rascistische, kapitalistische, sexistische, imperia-
listische blanke zwijnen.
Een auto voor de deur is al genoeg.
Van wie denk je trouwens dat ze dat frauderen leren?
Van de zieligheidsgestapo aan hulpverleners die er omheen hangt.
Ik ken iemand die in dat wereldje werkt en die vertelde me ooit
dat hulpverleners in staat zijn om een kersverse war-victim in een
paar weken verongelijkt te laten kijken omdat ze verderop in de
gang *wel* koffie-zetapparaten op de kamer hebben.
Ook het verhaal van Afshin Ellian die bij zijn vlucht naar Nederland
een hulpverlener op zijn dak kreeg die hem en zijn vrouw vroeg om
zich bij het betreden van de sociale dienst zo armoedig mogelijk
te kleden spreekt boekdelen.
Iedereen is zielig behalve wij, en dat is niet eerlijk!

joelende boer | 16-02-06 | 09:49

@Freddie, zolang er geen Knorrrrr wereldgerecht van is, ken ik het niet.. ;)

Conjeau | 16-02-06 | 09:48

Ha, truuken uit de oude Turkendoos.

Tubifiks | 16-02-06 | 09:47

Fortuyn bleef maar zeiken dat grote horden de grens over trokken terwijl Cohen die strak had dichtgetimmerd. (Probeer btw maar eens als 0031er te trouwen met een lief uit een ander land... you'll see...) PF kreeg xenofobie op de agenda in een afgetimmerd land. OK hij vervalste cijfers, maar toch een prestatie.

gevallenverstand | 16-02-06 | 09:47

@Knip
Wat dacht je van een portie lekkere Khat.

Freddie | 16-02-06 | 09:45

Een tijdje geleden hebben ze in Amersfoort een onderzoek onder (of eigenlijk naar) onze Somalische medelanders gehouden. Meer in het bijzonder gericht op de arbeidsparticipatie van deze fraudeurs. En wat bleek: van de ruim 300 mannelijke Somaliers tussen de 18 en 45 jaar had er weelgeteld 1! een baan. Wat voor baan werd niet vermeld. Als er dan toch nog een Somalier naar Nederland komt, is toch niet te verwachten dat die wel gaat werken. Van mij mogen buitenlanders hier blijven komen. Net als mijn voorouders 300 jaar geleden. Maar werken moeten ze! Als je niet in je eigen levensonderhoud gaat voorzien en niet binnen een beperkt aantal jaar fatsoenlijk en verstaanbaar Nederlands spreekt dan kun je een enkele reis terug naar Verweggistan krijgen. En moslims die zo op het Westen schijten, en ons onze vrijheid van meningsuiting niet gunnen, kunnen natuurlijk helemaal beter in Saoedie en aanverwante staten blijven.

Udo Hess | 16-02-06 | 09:44

Al zou ze altijd gelijk hebben en nooit een fout maken.... het blijft een onmens. Cohen voerde een soortgelijk beleid maar hij deed het nooit zo smalend en harteloos.

gevallenverstand | 16-02-06 | 09:44

@zum kotzen 16-02-06 @ 09:39,
inderdaad.

vander F | 16-02-06 | 09:43

@BlackMagic:
Ik woon in 020, denk dat ik er redelijk bekend ben maar ik ken geen enkele Somalische winkel of eettent. In IENS ook niets gevonden.
Ik ben nu toch wel benieuwd wat ik eventueel bij een Somaliër zou kunnen kopen (DVD van Submission niet meegerekend).

Knip | 16-02-06 | 09:40

Jaaaren geleden was toch al bekend dat veel Somaliërs, gevlucht omdat 'ze gevaar liepen als ze in Somalië bleven', jaarlijks op vakantie gingen bij familie/vrienden in ... Somalië?

zum kotzen | 16-02-06 | 09:39

Ze heeft het natuurlijk over AHA, die heeft ook een valse naam opgegeven en het opgedirkt met een drs. in haar paspoort om zodoende onder valse voorwendselen geld te maken over de ruggen van anderen.

MAXIMO | 16-02-06 | 09:36

Het ergste is dat we allemaal met open ogen trappen in de oplichterijen van AHA. Ze is toch parlementarier voor Nederland? Waarom werkt de Haagse kaasstolp dan zo enthousiast mee aan haar internationale boek en film promotie annex persoonsverheerlijking? Er is kennelijk genoeg werk te doen hier met onze eigen asielzoekers

BASinnic | 16-02-06 | 09:36

Aangezien asielzoekers een schare aan werkgelegenheid geeft. Staan ze ze bij schiphol al op te wachten om deze mensen te ?helpen?. Werken is er voor veel van hen niet bij omdat ze dat in het begin niet mogen. Daarom zitten ze de hele dag in het theehuis. Alwaar ze elkander kunnen vertellen hoe de boel te xxxxxen.

tekenfout | 16-02-06 | 09:36

Ach ja... Heeft Verdonk haar zin, en zijn de Somaliërs net zo ingeburgerd als hun Nederlandse voorbeelden, is het weer niet goed.. Gaat ze ze uitzetten..
Ik snap het niet meer..

Conjeau | 16-02-06 | 09:34

En nu Doorzetten RITA! Maak het karwei af! Al die troep het land uit, We willen geen criminelen meer , die hebben we al genoeg!

zinloosgekweld | 16-02-06 | 09:33

@Flat 16-02-06 @ 09:29,
'wij willen WW,WeeWe"!

vander F | 16-02-06 | 09:31

@Auke
Wat natuurlijk de schuld van Verdonk en Boesj is, omdat die erger zijn dan Hitler omdat ze behalve bloed aan hun handen hebben ook verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde.

Update; afkoeling van de aarde.

klurksma | 16-02-06 | 09:30

Kauft nicht bei Somaliers!
*probeert deja vu te negeren*

BlackMagic® | 16-02-06 | 09:30

joh dat weet toch iedereen dat het zo is. vroeger "grapten" we al dat het eerste nederlandse woordje van menig asielzoeker uitkeringsfraude was. dat blijkt nu nog waar te zijn ook. het verbaast me helemaal niks.

Flat | 16-02-06 | 09:29

Paar dagen geleden nog itempje over kinderbijslag fraude door die bosjesmannen. Het eerste wat die volgevreten kinderdief riep voor de verborgen camera was "jai moe repspek heb voor mij!"
Hup Rita.

Conan de Rabarber | 16-02-06 | 09:29

kan Ayaan niet teruggestuurd worden?

kruT | 16-02-06 | 09:28

en de mega-Somalische-oplichtster is natuurlijk Hirsi Ali zelve. Die heeft de belastingbetaler onderhand al miljoenen gekost (studie + salaris parlement + kosten beveiliging/ huisvesting).

Niet slecht gedaan, voor een oplichtster (ze heeft met grove leugens een verblijfsvergunning verkregen) en voormalig wc-schoonmaakster.

Auke | 16-02-06 | 09:27

Heel goed geintegreerd die Somaliers!
Dat moet Verdonk toch deugd doen?
Of snap ik het weer niet....:D

vander F | 16-02-06 | 09:25

Tja voor sommigen, blijkbaar zelfs bij geen stijl gaan pas laat de ogen open. Bij Nova was niet al te lang geleden een programma over somaliers die van nederland naar engeland verhuisden want ze voelden zich in nederland niet geaccepteerd. Het is maar net of je door deze linkse censuur heenprikt of niet. Zou woutertje bos een standpunt hebben?

derks | 16-02-06 | 09:23

GO RITA GO RITA GO!!!!!

kruisridder | 16-02-06 | 09:21

De waarheid is soms niet leuker, maar Rita heeft wederom gelijk.

Lucifer | 16-02-06 | 09:19

Mogen de Somaliërs die Verdonk nu in zzo voor lul zetten, heel snel geridderd worden?

dddaniel | 16-02-06 | 09:19

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl