Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

EU is het gedreig spuugzat

Wat nou NEE?Eindelijk. Het heeft even geduurd, maar de machtige EU bemoeit zich nu ook met de moeder aller cartoonoorlogen. Op Europees niveau was het tot op heden nogal stil, waardoor EU-lid Denemarken alleen kwam te staan tegenover de Hakbars. Maarrr… Europa stelt zich nu vierkant op achter de Denen. Zo heeft de Europese Commissie vandaag laten weten niet blij te zijn met de Iraanse boycot van Deense producten. Het dagelijks bestuur van de Europese Unie bestudeert op dit moment de situatie. Volgens de Europese Commissie is de Iraanse maatregel niet de gepaste manier om te reageren. "Een boycot tegen Denemarken is per definitie een boycot tegen de EU," aldus een strijdlustige woordvoerder. Ja, dergelijke krachttaal maakt indruk in de islamitische wereld... UPDATE: Oh jeetje, nu moet de VS ook gaan uitkijken...

Reaguursels

Inloggen

Als we verstandig zijn verbieden wij de Koran,immers Hitlers Mijn Kamp is ook verboden,daar staan minder erge dingen in dan de Koran!
Rassen vermengen geeft rare ziektes(aids)geeft oorlog nee Hitler was slimmer dan wij ooit gedacht hadden!
Wil de nieuwe Hitler nu opstaan??????????????????????

nummertje | 09-02-06 | 09:48

Hey, de spelvout is weg!

TheSupreme | 08-02-06 | 14:14

Eeeeh even terugdenken: een paar weknemers plaatsen wat tekeningetjes in hun krant. En nu moeten ALLE Denen dood en worden er gebouwen in brand gestoken door moslims. Heel de wereld staat op zijn kop. Deense producten worden geweerd. Iedereen die geen moslim is moet dood.
Nogmaals: een paar weknemers plaatsen wat tekeningetjes in hun krant.
Wie is er nu eigenlijk gek en gevaarlijk???????????

Maasje | 08-02-06 | 13:48

Kaan78 08-02-06 @ 11:27

Teveel moeite volgens mij.
Dat Mekka Cola zie ik ook nergens meer.

Pannie | 08-02-06 | 13:31

Waar is de EU eigenlijk?
konden ze het al niet eens worden bij hun standpunt Irak en Afganistan,over de europese grondwet,waarom blijven wij als burgervolk en belastingbetalers bij zo,n geldverslinderszootje EU-Casino waar Frankrijk,Italia,Spanje de kas plunderen!En wij als kleine landje het meeste betalen per inwoner!

nummertje | 08-02-06 | 13:28

@Brullio 01:01
Gisteravond werd het me iets te laat voor verder commentaar, daarom verwees ik je gemakshalve naar het boek van Palmer en Colton.
Wat er gebeurd is in India vertoont inderdaad enige gelijkenis met wat er nu in Europa aan het gebeuren is. Lord Mountbatten was toendertijd governor-general van India. Mountbatten gaf met instemming van Nehru (socialist) toe aan Jinnah, de leider van de moslims. Het grote geweld naar aanleiding van de afscheiding (Partitie) ontstond, doordat Mountbatten tot op het laatste moment de loop van de grens geheim hield. Mountbatten wilde zowel van Pakistan als van India governor-general blijven, maar op verzoek van Nehru bleef hij dat dus alleen van India. De maharaja van Kashmir kreeg hulp aangeboden van Pakistan (rsp. Jinnah), maar die wendde zich voor hulp tot New Delhi. Door de crisis om Kashmir was Mountbatten gedwongen de zijde van India te kiezen. Het door Nehru ooit beloofde referendum werd nooit gehouden, omdat dat uiteindelijk een referendum voor of tegen de "Two Nations Theory" zou zijn, immers 1/3e van de moslims was in India gebleven.
Toen die oorlog tussen Pakistan en India uitbrak hield Gandhi vast aan het voorstel om TOCH de schatkist gelijkelijk te verdelen tussen India en Pakistan. De hindus waren tegen, omdat zij vonden dat je niet je vijand moet financieren. Maar het congres keurde de partitie goed en was gebonden aan een gelijke verdeling. Voor de hindus had Gandhi zich schuldig gemaakt aan hoogverraad. Hij werd vermoord op 30 januari 1948.

Romanus | 08-02-06 | 12:41

Wie weet de zanger/band van die fenomenale link, die Karel Kwakbol 23.38 nog eens aanhaalde?
Ik had hem al gezien met authentiek gekrijs erbij, maar met die strakke beat eronder is-tie veel leuker, want ook waanzinnig veelzeggender.
Helaas kan ik hem niet saven; wie lukt dat wel?
Deze film zou een Oscar moet krijgen en zou de Europese Comissie moeten laten zien aan die fundi's in het MO.
Kan die JP niet wat danslessen nemen, dat hij er wat op gaat huppelen op de Staatsteevee, of ga ik nu iets te ver?

Deense Postbode | 08-02-06 | 12:26

@ wachtmeester de bruy 08-02-06 @ 05:45
...
Denk je niet dat deze mensen zijn uitgekotst in Turkije. Ze passen niet in een land als Turkije. Maar wel in Duitsland of Nederland.
...
Hier heb je vrijheid van meningsuiting. Radicale elementen binnen je maatschappij moet je subsidiëren als ze tegen Turkije zijn. Als je er zelf last van krijgt is het de schuld van de Islamieten en de Turken.
...
Als je dat soort lui, ruimte geeft om hun eigen ruimte te creëren waar jij niet welkom in bent. Zullen ze steeds meer ruimte claimen en jou vragen niet in die ruimte te betreden. Maar ja EU weet alles beter dan de Turken. Zo ook, hoe je zulke randdebielen moet respecteren. Vrijheid van meningsuiting, rechten van de mens,, bla bla en bla bla. Maar o wee als deze randdebielen zich gaan keren tegen hun beschermheiligen.

Kaan78 | 08-02-06 | 11:49

Vooral doorgaan met deze moeder van alle cartoon- oorlogen. De rijke Arabieren en mensen in islamitische landen, wrijven lekker in hun handen. Nu kunnen ze gebruik maken van hun isolement en hun eigen producten ontwikkelen en op de markt zetten. En dit alles met voorbehoud van een EIS wat niet ingewilligd gaat worden door EU. Namelijk excuus voor vrije meningsuiting.
Wat zegt nu eens eerlijk. Hoe moeilijk kan het zijn om melk in een fles te stoppen en bij een supermarkt af te zetten. Kunnen Arabieren best zelf. In plaats van Pepsi, kunnen ze ook een ander weliswaar minder smakelijk product ontwikkelen wat genuttigd kan worden. Het levert natuurlijk wat achterstand op voor technologische en kennis ontwikkeling van die landen. Maar niemand van de rijke Arabieren die daar moeilijk over doet. Zolang de eigen centjes maar binnen stromen....

Kaan78 | 08-02-06 | 11:27

@burnie:
Hier wil ik graag nog aan toevoegen, dat de mentaliteit van dat volk ronduit dierlijk is. De moslims gedijen puur op haat en geweld, leven ervan, want vanaf hun geboorte is hun al met de paplepel ingegoten dat het zo hoort. Die volken zijn totaal verziekt en psychopatisch. Niets meer aan te doen. Er is maar 1 oplossing: allemaal het land uit, terug naar jullie zandbak en een muur om die landen. Over 1000 jaar komen we nog wel eens kijken hoe het met jullie gaat.
En nu niet denken dat we van jullie olie afhankelijk zijn, want dat is niet meer zo. Rusland produceert inmiddels al net zoveel en ieder westers land, inclusief de USA en Nederland, heeft inmiddels top-prio gegeven aan de ontwikkeling van alternatieve brandstoffen als bio-diesel e.d.
Kortom: doei!

poktor | 08-02-06 | 11:12

Gek he, al die beelden waar je vroeger gewoon langs liep komend ineens zo beledigend over.

Zeurders | 08-02-06 | 11:09

@wachtmeester de bruy 08-02-06 @ 05:45
Jou verhaal geeft duidelijk aan wat die gasten bezielt. Dom, makkelijk op te hitsen, overtuigd van alleen hun eigen gelijk. (ik kan me die TV docu die jij noemde ook nog herinneren "een groot Turks Rijk van Ankara tot aan de Noordzee")
Kijk naar de gevolgen van het zinken van de Egiptische veerboot. Zie je zo'n reactie in bij West Europeanen ook? En maar je energie aan niets opmaken.
Een vak leren, op school hard werken in Nederland??? Nee, maar wel De Koran van buiten leren, daar vind je werk mee. Helaas staat alleen in De Koran dat het vaak de schuld van de ander is dat jij in je verdomhoekje zit. Dus de schuld van een ander.
Wat ik me afvraag is, dat ik De Moslims in Nederland altijd zo zielig vind doen "we worden gediscrimineerd hier" Waarom wil je dan hier wonen, waarom krijg je als rugzaktoerist in Marokko zo vaak de vraag "trouw met me ik heb in dit land geen toekomst", waarom gaan ze vrijwillig niet en-masse terug naar die zandbak als het hier zo klote is??? Waarom hebben wij in Nederland geen vergelijkbare problemen op dezelfde schaal met hier wonende Vietnamezen, Duitsers of Amerikanen??
Ik ben een keer of 10 in Marokko geweest en ben overtuigd dat je als Marokkaan zelfs in Nederland meer kansen krijgt dan daar. Maar dan zal je wel je geloof een beetje losser moeten gaan zien en meer verantwoordelijkheid willen nemen voor je eigen situatie.

The Tankcommander | 08-02-06 | 11:03

uhm, Iran boycot de EU, what's the problem??Naast een beetje olie hebben ze daar alleen rotsen en burqa's!! Ik denkk dat ze er zelf meer onder leiden, dus bye bye Iran

prestodegekste | 08-02-06 | 09:34

De snelheid van de Eu is wel weer buitegewoon. hoeveel ambassades moeten er afbranden voordat we iets durven te zeggen in Brussel. Piep, piep, wekker, ja nu kunnen we wel protesteren de rest is ons toch al voor gegaan.

Saoirse anois | 08-02-06 | 08:53

@ Rabarberke 07-02-06 @ 22:46

Filmtip: Bruce Almighty

Bruce: ?How do you make someone love you without affecting free will??
God: ?Welcome to my world son. If you come up with an answer to that, let me know?

@ Achie Van de Egge 07-02-06 @ 22:58

Leestip: Mattheus 25, kennelijk betekent ?geloven? ook dat je naar je medemens omziet, ook als je er niks voor terug kunt verwachten. Oh ja en de hemel kun je ook helemaal niet verdienen, alleen kado krijgen.

zum kotzen | 08-02-06 | 08:30

Je slaat de spijker op z'n kop., wachtmeester. Dat volkje brengt zelf niets tot stand de laatste 1000 jaar, krijgt daardoor een minderwaardigheidscomplex, wil de wereld overheersen maar verliest iedere oorlog. Godsdienstwaanzinnige lutsers zijn het, die nergens graag gezien zijn.

burnie | 08-02-06 | 07:33

laatste nieuws:
armada van deense vikingschepen onder leiding van erik de noorman op weg naar het midden oosten om een bezoek te brengen aan mekka, maar niet voor een bedevaart.

dit is natuurlijk flauwekul, maar het is toch werkelijk van de zotte dat vooral de laatste jaren blijkbaar maar 1 hoofditem het nieuws dicteert en dat is de islam.
boeddhisme,hindoeisme,christendom,atheisme, geen van deze stromingen veroorzaakt wereldwijd zo'n overlast zou je bijna zeggen dan de islam.
als ze niet zo gewelddadig waren zou je er bijna medelijden mee hebben.
achtergebleven (of dom gehouden) op alle gebied, maar toch de absolute waarheid claimen.
angstaanjagende beelden van het gepeupel, de meute ,het plebs,het merendeel waarschijnlijk analfabeet, dat maar een taal kent: geweld.
en dat alles in naam van een door persoonsverheerlijking door idolaten tot profeet gebombardeerde (toepasselijke uitdrukking) godsdienstwaanzinnige.
als er op het indonesische eiland borneo(nu sulawesi) 3 christenmeisjes op weg naar school onthoofd worden door aanhangers van de zogenaamde profeet mohammed (vrede zij met hem)(dit wordt door moslims telkens dwangmatig neurotisch uitgesproken, als ze het over de profeet mohammed of bijvoorbeeld het over zijn moeder hebben, dan komt er meteen achteraan:vrede zij met haar) dan hoor je niemand, maar om een paar plaatjes breekt de (geregisseerde) hel los.
het is meer dan tien jaar geleden denk ik , dat het toenmalige actualiteitenprogramma brandpunt en reportage liet zien van turken in een afgehuurd voetbalstadion in duitsland.
in een afgeladen stadion komt even later in een mercedes met lijfwachten, een politiek/religieus leider een toespraak houden.
hij komt vertellen dat ze superieur zijn aan de kafirs, de ongelovige honden in het westen.
de camera zoemt in op de tribunes en je ziet de hoofddoeken koeren en kirren en je ziet dat ze zelfs zitten te soppen.
en dit in het land van de kafirs dat ze gastvrijheid heeft geboden,werk in fabrieken van de kafirs,wonen in huizen gebouwd door de kafirs, binnenkomen in een mercedes ontworpen door de kafirs.
het is gewoon van de nood een deugd maken.
ze benijden ons in het westen om alles wat we hebben, het is pure jaloezie.
als het zou kunnen zouden ze met zijn allen hier naar toe komen.
ze hinken op twee gedachten,die onverenigbaar zijn;het materialisme van het westen (welvaart) en en dwangmatig neurotische religie(armoede).


wachtmeester de bruy | 08-02-06 | 05:45

Linkje voor de kids: www.lego.ir/

Jopo de Pojo | 08-02-06 | 03:03

Ik ga net als vroeger weer eens lekker met Lego spelen. Dit terwijl ik net als iets minder vroeger een Tuborgje opentrek. Daarbij eet ik lekker een salade met Deense varkensspek en Feta.(lekker van koemelk gemaakt i.p.v. die ranzige geitenzooi)
Tegen alle extremisten zich ik net als vroeger tegen de kindjes op de camping;,, Hou keft''.

Jopo de Pojo | 08-02-06 | 02:56

@fr@nky: Ik heb geen idee hoe er mee omgegaan moet worden. Het is in ieder geval zeer duidelijk dat een soepele samenleving tussen westerlingen en Islamieten er niet echt in zit. Ik heb het gevoel dat dat ook niet echt gaat komen. Op dit moment razen er duizend-en-een gedachten door m'n hoofd over hoe verder. Ik kom er niet uit. Het enige dat ik zou willen is dat iedereen elkaar lekker met rust laat. Leven en laten leven. Zo zou het moeten zijn. Wat hebben die moslims hier in het westen nou te klagen? Ze profiteren van de welvaart, ze leven lekker bij elkaar, hier worden ze niet meteen vermoord als ze een fiets stelen (dit in tegenstelling tot hun land van herkomst), dus dan denk ik: waarom zo'n heisa over een fucking tekening? Maar goed, nogmaals: ik heb geen idee hoe verder.

libertine | 08-02-06 | 02:46

Islam heeft zich afgelopen jaren steeds duidelijkr weten te profileren in Nederland en de rest van de wereld. Hoe gaan we daarmee om? Moeten we islamieten afmaken of doodknuffelen?

Fr@nky | 08-02-06 | 02:30

@ Fr@nky:

... and on that bombshell we'll end this weeks Top Gear!
-
-
Ik ga d'r af; nog een mocro-flava door m'n sjekkie draaien, een weesgegroetje doen voor alle ongelovigen onder ons, hakbars en gristenfundamentalisten inbegrepen. Ik hoop dat er een grote vliegende schotel komt vanuit Alpha Centaurii, en ons onze ware Scheppers terug naar Aarde brengt. Die zullen zeggen: "wat hebben jullie er een zooitje van gemaakt, in die paar duizend jaar, zeg! En die religies van jullie: die waren al helemáál funest voor de onderlinge wereldvrede..."
---
"Weetje wat?! We beëindigen dit experiment per direct! We blazen jullie zielige planeetje op met onze super-lazer, en maken een nieuwe planeet. Met alléén maar bonzai-boompjes erop, ofzeau. Ik heb nog nooit een bonzai raar zien doen. En het is een reuze-relaxte hobby, vind je niet Chewbacca?"
----
.. en dan zijn we van al het genöhl (gezeik) af!
-
Ik ga slapen, welterusten!

de Valse Messias | 08-02-06 | 02:18

@schaamstreek: met als alternatief??? een communistische coalitie van pvda, groenlinks en sp? no way. niet dat het nu allemaal zo geweldig is, maar zodra er hier een linkse coalitie komt ben ik 'm gepeerd. ik vind het overigens mooi om te zien dat het "volk" eerst die christenhondenpartij aan de macht helpt om hem vervolgens af te zeiken. het volk krijgt wat het verdient. dat is het rotte van een democratie. nee, geef mij maar een libertarische samenleving. laat mij maar lekker met rust. engbekken allemaal.

libertine | 08-02-06 | 02:18

De minister president heeft gesproken, de laffaard, zelfs klembek Halsema en groentetuin SP zijn tegen. Wanneer komt het CDA regime aan z'n eind!!

schaamstreek | 08-02-06 | 02:09

@de Valse Messias
Sharia is niet de Nederlandse wetgeving, maar is wel in Nederland.
Poep stinkt inderdaad, of het nu gaat om een calvanistische keutel of om een helal uitwerpsel

Fr@nky | 08-02-06 | 02:03

F@nky, ik zie geen sharia, hiero... En als het aan mij ligt komt die er ook niet, en met mij vele anderen. Maak je geen zorgen, we trekken een heel leger aan lonsdalertjes en kaalkoppies uit de kast, als het er op aan komt, hoor (niet dat ik dat zulk fijn volk vind, maar het doel heiligt alle middelen, nietwaar?)...
-
Ruik wel poep, in verschillende kleuren, zelfs. Maar dat wil nog niet zeggen dat er een sharia aan zit te komen. In geen enkel europees land, for that matter...
--
Maar poep stinkt. Waar woord. En de Calvinistische schijt stinkt het hardst van allemaal. En zó smerig zelfs, dat de geur doorgedrongen is tot de Regering. En als het aan hun ligt, gaan we terug naar de xenofobe jaren '50, met de toen geldende normen en waarden. Een kleinere stap terug in de tijd, is eenmaal makkelijker te realiseren. En we zijn al aardig op weg.
---
Wat dat betreft brengen de hakbars nog een beetje leven in de brouwerij!
Fatwah4Life!

de Valse Messias | 08-02-06 | 01:52

@CoJoNes 08-02-06 @ 01:23, er zijn ook semi-automatische wapens.

Levereter | 08-02-06 | 01:42

@de Valse Messias
Nou, dude, de sharia is hier al even hoor.
Wat ik al heb gezegd is dat wij als samenleving van losse bv'tjes (lees: hoeksteen van de samenleving) onze toon eens moeten matigen.
We staan hier als grote zieners medemensen terecht te wijzen, terwijl onze poep ook gewoon stinkt. Misschien nog wel meer.

Fr@nky | 08-02-06 | 01:33

Of Quasi-Intellectueel
Semi-intellectueel is dus geen woord, of samenstelling hè. Vooraal heel erg dom en dat niet noemen ze imbeciel, met een moeilijk woord.

CoJoNes | 08-02-06 | 01:23

@ Fr@nky: De duitse houtsnedes uit 1418 zouden op eenzelfde reactie van de moslimwereld kunnen rekenen, tenminste: als de muzelmannen er toen makkelijk toegang toe hadden. Aangezien "we" nu in de 21ste eeuw leven, en zelfs de achtergestelde hakbars over een internetverbinding beschikken, is de pleuris los. Weliswaar een paar eeuwen te laat. En daarmee wil ik zeggen, dat we niet meer een paar eeuwen terug in de tijd kunnen. Tenzij je naar de outer-rim van Verweggistan gaat, waar de sharia wél nog steeds gangbaar is. Die sharia zullen we hier - never te nooit - niet krijgen, hoe groot die zg. mosli-min-vloeden ook dreigen te zijn. Maar electoraal gezien staan de hakbars die wel terug willen in de tijd (nog verder dan de Balk en zijn andere gristenvriendjes van de SGP: díe zijn pas realistisch electoraal-gezien ENG joh!) er nochtands slecht voor: nauwelijks 6% van de kiesgerechtigde moslims (en een deel daarvan is gematigd, en geenszins vóór een sharia-wetgeving in NL; ze zijn ghak zegh!) zal dus daadwerkelijk stemmen...
---
Dus wat wil je nou eigenlijk zeggen, dude?

de Valse Messias | 08-02-06 | 01:22

@Semi-Intellectueel
Bedoelde je eigenlijk Pseudo-Intellectueel? Of heb je echt maar een hersenhelft?

CoJoNes | 08-02-06 | 01:20

jullie hadden gisteren belgisch tv moeten kijken ...

Draaitafel Demagoog | 08-02-06 | 01:19

@Brullio
Ik ben het voor een groot deel met je eens.
In mijn vorige reaktie geef ik een voorbeeld van drie wegen om te leren samenleven volgens verschillende geloofsovertuigingen.
De islam lijkt als overtuiging te hebben de niet-gelovigen uit te roeien. Ik ben het daar niet mee eens en vind ook dat dat zeker niet in de Nederlandse denkwijze past.
Ik denk echter ook dat dit geen islamitische overtuiging is, maar een extreem-islamitische overtuiging van het geloof.
Extremisme -in alle geloven- maakt teveel zaken kapot.
Dit geldt ook voor een doorgeslagen geloof in persvrijheid. Het klopt niet.

Fr@nky | 08-02-06 | 01:19

@Brullio
Ik kan voor het overgrote deel met je meegaan. Maar mbt Pakistan en Bangladesh moet je nog maar eens het standaardwerk van Palmer en Colton, A History of the Modern World opslaan.
Nu ga ik slapen! Welterusten allemaal!

Romanus | 08-02-06 | 01:11

Romanus 08-02-06 @ 00:48

Ik neem aan dat je bedoeld dat de term God de grens van ons denkvermogen/verbeeldings vermogen is.
-
Bv. wat is leven en waarom is er leven.
Wij (de mensheid) zijn nog niet zover dat we hier een logisch en bewijsbaar antwoord op kunnen vinden.
Komt wel, maar kan nog even duren.
Nu bevatten we het nog niet dus tot die tijd parkeren we het even onder "God heeft het gedaan"
-
Dan ga ik met je mee en zo bedoelde ik het ook.

Ik moet nu toch gaan slapen, want moet morgen weer werken.
Welterusten.

Moi | 08-02-06 | 01:09

@Brullio 08-02-06 @ 01:01
De islam is zelf denk ik niet geweldadig. Ik ken moslims in mijn directe omgeving en die zijn vredelievend. Ik denk dat al dat geweld in de moslim landen hele andere oorzaken heeft, toevallig zijn die mensen moslim.

Semi-Intellectueel | 08-02-06 | 01:09

Brullio, Ik heb mails gestuurd naar de CDA, PvdA, VVD, SP en GroenLinks, waarin ik ongeveer hetzelfde vroeg:
.
Een kleine aanpassing van de grondwet:
.
Vrijheid van godsdienst, BEHALVE wanneer het een haatzaaiende religie betreft.
.
Heb nog geen antwoord gehad. :P

filter | 08-02-06 | 01:08

@de Valse messias
De middeleeuwen zijn 'we' nu wel voorbij. Ze komen terug in de vorm van Islam/mosliminvloeden.
Ik zet 'we' tussen quotes, omdat er nauwelijks nog van een 'we' sprake is.
En dat weten 'we' al langer dan vandaag.

Fr@nky | 08-02-06 | 01:04

LOL, Valse Messias :)
.

Interessant leesvoer: www.sorrynorwaydenmark.com/

[Zie hoe moslims GEEN exuses aanbieden. Wat wèl de bedoeling van de site was]

filter | 08-02-06 | 01:04

Wat een puinhoop!!!! Volgens mij zijn de nieuwe donkere eeuwen aangebroken. Opnieuw godsdienstoorlogen!

killermiller | 08-02-06 | 01:02

@Fr@nky
je kent het verhaal van ghandi? vreedzame vogel toch? niet echt een bruinhemd ofzo, nietwaar? verjoeg de engelsen met vreedzame zoutmarsen, verkreeg zelfstandigheid mbv geweldloos verzet. Prachtig! prachtig! iedereen wilde en kon en probeerde samen te leven. De frictie nam men voor lief: de koe was voor de een een lekker hapje en voor de ander heilig, de een wilde zijn lichaam verbrand, voor de ander was dat een gruwel. Maar IEDEREEN wilde uiteindelijk samen met elkaar proberen te leven. Wat niet wilt, dat u geschied, doet dat ook een ander niet, een beetje ruimte aan de ander, en hopla! een vreedzame samenleving, met meer dan 1000 verschillende, onderling samenhangende culturen, die vreedzaam met elkaar, zo goed en kwaad als het kan, met elkaar samenleefden.

maar de moslims wilden hun regels aan iedereen opdringen! Hoeveel toezeggingen en knievallen de moslims ook kregen, ze wilden in feite dat iedereen, IEDEREEN, zich aan hun regels onderwierpen. Daarop heeft ghandi ten einde raad, hongerstakend en al, om het geweld van de islam te beteugelen, de islamieten maar pakistan en bangladesh kado gedaan, omdat ze daar toch al met 50+ procent waren. De islam is een monocultuur.

alle geloven hebben iets van: wederkerigheid. Wat je uitstraalt krijg je terug. Iedereen gelijk behandelen, als jezelf. Liefde. begrip. Vooral geen geweld.

maar de islam zit vol geweld... de islam eist dingen van ons, die wij niet mogen terugeisen. Het is krom! ze mogen wel met getrouwde vrouwen neuken, mits ze geen moslimmannen hebben? als je met ze trouwt moet je moslim worden, maar denk je dat hun katholiek zouden worden? nooit! wij mogen dit niet zeggen, en daar geen grapjes over maken, anders begint het geweld. Maar wij mogen ook zeer zeker GEEN geweld gebruiken! wij niet! hun wel! zie je! krom!

de islam is een kromme monocultuur, die alleen kan bestaan als je de mensen geen keuze geeft, en kapotknalt als ze eruit proberen te stappen. Dat kan alleen in totalitair-achtige landen. Vrijheden als pers en mening sneuvelen daar als eerste. Vrijheden van vrouwen, homos, nietgelovigen als tweede. Daarna volgen de ophangingen en stenigingen, in naam van allah. Om het volk te onderdrukken en dom te houden.

de islam is warempel daadwerkelijk te vergelijken met de nazi-ideology. Het geweld is ook niet incidenteel. Het moet simpelweg. van de koran!

waarom moeten wij zo'n geloof toestaan in nederland? een geloof moet zich toch aan de wet houden? of moet ik nu sorry zeggen? in wat voor pre-islam-politiestaat leven wij goddamn? verbied de islam! het is een criminele terroristische organisatie! verbied de koran! het roept op tot moord en geweld! sloop de moskeeën waar deze haatleer verspreid wordt!

Brullio | 08-02-06 | 01:01

Onze Oosterburen mogen zich voorbereiden op het ergste. In een duitse houtsnede-cartoon uit 1418 getiteld "Reysen und Wanderschaften durch das Gelobte Land", ligt de Barmhartige Kleuterneuqert stomdronken van de wijn out te gaan. Zijn vrouw scheldt hem de huid vol. Waar kom jíj nog zo laat ende droncken vandaan, eickel?! Mo: " Ik heb niks gedaan; het is de schuld van de wijnranken!" www.outpost911.com/drunkenmohammed.jpg...
--
Waarop Mo de volgende dag de wijnranken de huid volscheldt... "Bij Allah: Ik vervloek je, stoute kudtwijnrank!" www.outpost911.com/Vines.jpg

de Valse Messias | 08-02-06 | 00:57

@Romanus
Mooie woorden, kan ik me aardig in vinden

Fr@nky | 08-02-06 | 00:52

@De Valse Messias : En dan dat onderschrift "Nachdruck Verboten!" Priceless...

TM | 08-02-06 | 00:50

@Moi 00:36
Natuurlijk moet het ooit zo begonnen zijn om een verklaring te geven voor alle dingen die de mens niet kon (en nog steeds niet) kan begrijpen.
Compassie en naastenliefde is aanvankelijk secundair geweest aan verlossing. Maar goed als je er cynisch naar kijkt hoe allerlei zaken in de praktijk zijn gebracht, of beter gezegd misschien juist niet, wil niet zeggen dat dat nooit een doelstelling in de leer was.
Wat betreft de vraag waar komt God of de mens vandaan etc., dat is natuurlijk een vraag die geen sterveling kan beantwoorden, afgezien van het feit, dat als er een antwoord op zou komen, het de vraag is of wij dat zouden begrijpen.
Ik zeg altijd, de term God staat ook voor het plafond van ons denken. Verder dan dat kunnen wij dus niet denken.

Romanus | 08-02-06 | 00:48

CoJoNes 08-02-06 @ 00:41
Had ik niet begrepen, maar dit is ook mijn filosofie.
-
Als Atheïst zit je in een win-win situatie.
Als je dood bent en er is niets dan ben je de enige die niet weet dat je dood bent.
Als er wel wat is,... bingo!

Moi | 08-02-06 | 00:47

@Brullio
Alle geloven hebben tot doel een betere samenleving. Dit kan op verschillende manieren: de ongelovigen uitroeien, iedereen gelovig maken of mensen leren in zichzelf te geloven.
Allemaal hebben ze een gezamenlijk doel, namelijk: leer samenleven

Fr@nky | 08-02-06 | 00:42

@Moi 08-02-06 @ 00:26
Ik bedoel het anders Moi, tikje cynischer.
Als de hemel niet bestaat, kom je er als gelovige nooit meer achter dat je je hele leven in iets hebt geloofd, dat er niet is. Als atheist heb je een soort verrassingsdessert als de hemel ineens wel blijkt te bestaan.

CoJoNes | 08-02-06 | 00:41

[url=http://www.youtube.com/w/Even-Stevphen---Islam-v.-Christianity?v=Fm1-YW6lz9E&search=daily%20show]Het antwoord op alle vragen in beeld... KLIK HIER![/url]

Dit is het antwoord op de discussie.

evenstevphen | 08-02-06 | 00:40

@de Valse Messias 00:29
Zeer interessante bijdrage!

Barbapoeppa | 08-02-06 | 00:38

@Fr@nky
dan ken de islam niet goed genoeg.. die heeft nergens iets staan over samenleven. Wel over dood en verderf.
www.skepticsannotatedbible.com/quran/i...
ervanuitgaan dat de islam, net als het christendom op naastenliefde gebaseert zou moeten zijn (waar de christenen na heel wat bloedvergieten in naam van jezis achterkwamen), of dat de islam, net als het boedhisme, van acceptatie, liefde voor de natuur uitgaat. Niets is minder waar. de islam wil zijn wil aan alle anderen opleggen. Lees de koran, en de hadith, vergeet die niet, om het leven van de profeet te bekijken.. wat een held! maar daar mogen wij dan weer geen grapjes over maken...

'Wij wilden geen oorlog
maar het schieten is al begonnen...
nu nog juichen de barbaren
bij de slachtoffers van hun systeem
soms is het erger
NIETS te doen'

wijk niet voor moslimgeweld. Gebruik geen geweld. Gebruik cartoons. Grapjes. Woorden. Nu maar hopen dat deze neanderthalers begrijpen dat het geweld van hun kant komt, en de woordgrapjes van onze... (en maar hopen, dat ze dat niet als ZWAKTE zien)

Brullio | 08-02-06 | 00:38

ga leven stelletje eikels met je mooie praatjes

Fr@nky | 08-02-06 | 00:37

@Brullio 00:30
Quote>er is een ding erger dan een dictatuur: een theocratie!<Quote

Prachtig gevonden!

Romanus | 08-02-06 | 00:36

De wetenschap zegt niet dat zij alle antwoorden al heeft. En is koud een paar honderd jaar bezig. Religies zeggen altijd dat zij AlLe antwoorden hebben. Of 'Gods wegen zijn ondoorgrondelijk'. En dat betekent volgens mij altijd einde discussie.

Of zie ik iets over het hoofd?

TM | 08-02-06 | 00:36

Romanus 08-02-06 @ 00:23

"Een religie is een heilsleer, een denksysteem dat zou moeten leiden tot compassie en naastenliefde, een betere mensheid en een betere wereld door ontwikkeling met als einddoel Verlossing."

Hmmm, en ik maar denken dat het eigenlijk alleen maar een methode is om dat wat men niet kan begrijpen een "verklaring" te geven.

Bv Waar komt de wereld vandaan, waar komen de mensen vandaan , wat gebeurd er na de dood etc.

Dit heeft vroeger uitstekend gewerkt, maar misschien hebben we het nu niet meer nodig.

Dat "compassie" en "naastenliefde" was geloof ik niet echt een doelstelling, gezien het moorden in naam van <vul naam van uw god hier in>.

Moi | 08-02-06 | 00:36

@ filter 08-02-06 @ 00:22

Ja maar zo kun je door blijven gaan. Als iemand de wereld heeft geschapen, moet er dus een god zijn. Wie heeft deze god geschapen? Een andere, grotere god? En wie heeft dan deze nog grotere god geschapen?

Als je de wetenschappelijke visie op de wereld om ons heen gelooft moet je uiteindelijk ook geloven dat het universum of een god die het heeft... eeh.... gemaakt, of altijd al heeft bestaan of uit het niets is ontstaan... vaag.

Persoonlijk denk ik dat wij als mensen gewoon niet het geheel kunnen zien. Een vis kan niet zien boven water, dus voor een vis is de gehele wereld onder water, maar deze vis mist dus een aanzienlijk deel van de werkelijkheid. Ik durf aan te nemen dat wij net zo beperkt zijn op een wat groter niveau.

Voor zover filosofisch gelul van vandaag, terug naar de studio.

TyfoDeTeringclown | 08-02-06 | 00:30

inderdaad. Eindelijk word de reus wakker. Als de met messen en knuppels zwaaiende moslims de ambasades van je bevriende buurland in de fik zetten, kan je moeilijk sorry gaan zeggen... ik zou de denen UZIES kado doen. Of een peloton israeliese beveiligingsofficieren, die hebben ook veel ervaring met moslims en hun vredelievende geloof.

overigens is het nu duidelijk. Syria, jordanie, iran, vandaag nog binnenvallen/nuken/muur omheen (bij wijze van spreke). Ook palestina kan, nu ze bestuurt word door hamas, aan het lijstje worden toegevoegd. In landen als egypte, nigeria, en marokko vallen dagelijks doden door handen van geloofsfanaten. Waar moslims aan de macht zijn heerst het geweld.

er is een ding erger dan een dictatuur: een theocratie!

(de moslims hebben THEO vermoord. weten jullie wat theo betekend? o ja! gOd! :O )

Brullio | 08-02-06 | 00:30

Jahweh, nawee, Mohammed, damn it.
Laat toch gaan. Geloof.. herstel.. alle geloven komen op hetzelfde neer: leer samenleven.

Fr@nky | 08-02-06 | 00:29

Hakbar steekt om cartoon dus een Pastoor dood. Een aanslag op de Kerk, zou je dus kunnen zeggen. Ware het niet, dat in 2002 boze Hakbars al een aanslag op de Kerk wilden plegen. Letterlijk!
-
De San Petronio basiliek van Bologna heeft namelijk een fresco uit 1415. Waarop onze Barmhartige Kleuterneuqert onflattueus staat afgebeeld. Hij wordt namelijk verscheurd door demonen in (schrik niet, hakbars!) de Hel...
www.armyofgod.com/Mohameddemons.html
--
En wie twijfelt aan het FEIT dat Mo voor eeuwig met uitpuilende ingewanden in het Inferno (9de kloof@de_Malebolge) rondsjokt totdat 'ie bij Satan zelve aankomt; moet Dante's "La Divina Commedia" maar eens gaan lezen...
---
Salvador Dalí liet zich tevens inspireren door Dante's opgetekende visioenen (zie hier zelfs een paradox met Mo's Koran, zeg nou zelf...). Schandalig geweaun! www.musulmanesonline.com/islam/images/...
----
Maar het beste is altijd het laatste! Hakbars aller landen: koopt nu alvast duitste-vlaggen en trek met de aansteker in de hand op naar Moffenland, want deze ouwe reclame (1928) voor vleesch-bouillon(varken?) is al hélemáál Godslasterend...
www.zombietime.com/mohammed_image_arch...
(onder het mom: beter laat, dan nooit)

de Valse Messias | 08-02-06 | 00:29

@filter
Interessant punt. Voor Jaweh geldt natuurlijk hetzelfde. Maar het ontstaan van materie is niet te verklaren volgens logisch denken (causale verbanden). Alleen met iets eeuwigs (bijv God) kan het ontstaan van materie verklaard worden.

controle | 08-02-06 | 00:26

CoJoNes 08-02-06 @ 00:14
ja, maar is nog niet gebeurd.
Staat natuurlijk tegenover dat ik ook niet weet wie de wereld gemaakt heeft en in hoeveel dagen... of zelfs waarom iemand überhaupt de moeite heeft genomen.

Moi | 08-02-06 | 00:26

@Achie 00:01
Van de filosofische techniek van het boeddhisme kan iedereen veel leren, gelovig of niet. Maar, dat vereist wel een verantwoorde filosofische structuur of denksysteem. Als dat niet of onvoldoende aanwezig is, dan zou het bijbelse gezegde "je moet je huis niet op drijfzand bouwen" wel eens erg van toepassing kunnen zijn. Een religie is een heilsleer, een denksysteem dat zou moeten leiden tot compassie en naastenliefde, een betere mensheid en een betere wereld door ontwikkeling met als einddoel Verlossing.
Denk je dat de islam zo'n denksyteem is?

Romanus | 08-02-06 | 00:23

ristretto 08-02-06 @ 00:07
"Ironisch is dat wij als domme achterlijke boeren en ridders onze kennis uit de Islam hebben gehaald tijdens de kruistochten"

Absoluut waar, in die tijd waren ze een centrum van kennis en wetenschap.
Nu de vraag waarom de arabieren ineens stil zijn gaan staan.
Mogelijk door hun geloof te serieus te nemen en geen vernieuwing meer toe te staan ?... zoals ze dat nog steeds willen (e.g. Taliban)

Nee, ik geloof niet dat hun geloof hen veel voorspoed heeft gebracht.
Bij ons ging het ook die kant op, pas toen wij ons geloof niet al te serieus meer namen is het weer bergopwaards gegaan.

Moi | 08-02-06 | 00:23

Ach, heb ik Achie gemist?
Hij schreef op 07-02-06 @ 23:39:
>>"daar twijfel ik niet eens aan. iets moet de wereld hebben geschapen"<<
.
En daar bedoel je Allah mee, huh.
.
Mìjn vraag: Wie schiep Allah?

filter | 08-02-06 | 00:22

@bier: bedankt voor de tv-tip. Heb ik weer wat te lachen. :-)

poktor | 08-02-06 | 00:21

Gelukkig laat Europa eindelijk de dynamiet in de ballen ontploffen. Zeven maagden in het vooruitzicht met ontplofte ballen, wie wil eerst?

Fr@nky | 08-02-06 | 00:21

om een cartoon ..... verdomme een cartoon get a life!

Rest In Privacy | 08-02-06 | 00:21

Straks krijgen we op de Olympische spelen weer hetzelfde gezeik als in München in '72.
En waarom? Om een suffe cartoon.

Hadden Moslims mar gevoel voor humor, dan had de wereld er een stuk leuker uitgezien.

Dan hadden ze misschien met taarten gegooid en hadden ze een vliegtuigje op het dak van de twin towers laten landen, in plaats van er doorheen te vliegen. Dan had nu iedereen aan hun kant gestaan.

Maar helaas kennen ze maar één methode om hun ideeën uit te dragen: geweld!

Gelukkig geloof ik alleen in Sinterklaas, die houdt wel van een geintje.

www.sinterklaasfundamentalisten.tk (kom langs en lach!)

actionhenk | 08-02-06 | 00:18

Nemo 07-02-06 @ 22:40: Was verleden week op de TV. Het betrof hier een plaatselijke taxichauffeur.

toevoegsel | 08-02-06 | 00:17

Het mooie van atheist zijn, is dat je er achter kunt komen dat je ongelijk had.

CoJoNes | 08-02-06 | 00:14

@achie
Ok tot ziens

controle | 08-02-06 | 00:10

controle 08-02-06 @ 00:07
sorry dan. dat waardeer ik dan wel van jouwn geloof.. maar ik moet morgenvroeg weer beginnnen aan mijn werk bij een ongelovige:D en dana lessen volgen dus ik ga pitte. hartelijk bedankt allen en slaap lekker

Achie Van de Egge | 08-02-06 | 00:09

@Achie
Misschien is er hierna wel helemaal niks.

Nemo | 08-02-06 | 00:09

@achie
Ja dan heb je het fout. Er zijn natuurlijk verschillende richtingen, maar mijn binnen mijn geloof worden mensen beoordeeld naar hun leven (alle relevante factoren in acht nement) niet of ze toevallig in het juiste geloof geloven.

controle | 08-02-06 | 00:07

The Tankcommander 07-02-06 @ 23:53
Grappig dat wij dit wel weten en Achie niet. Geweld uit naam van een religie is exact wat elk geloof in mijn ogen menselijk maakt. Het betekent geen waarde aan het leven hechten. Als je het over een waarde hebt is dat het. Ik ga moeiteloos om met zwaargelovige mensen. De spagaat in het denken die ik ook bemerk bij Achie, moslim en niet geweld kunnen afwijzen van medemoslims is kenmerkend voor geloven. Ik zou zeggen dat emancipatie juist het loslaten is van het geloof. De Islam wordt nu in hoog tempo gebruikt om een achterstand op sociaal, economisch en technologisch gebied in te halen.
Ironisch is dat wij als domme achterlijke boeren en ridders onze kennis uit de Islam hebben gehaald tijdens de kruistochten. Verloren, maar veel kennis gewonnen.

ristretto | 08-02-06 | 00:07

Godvergeten moet godvergeten vroeg op dus slaap wel u allen

godvergeten... | 08-02-06 | 00:07

controle 08-02-06 @ 00:04
begrijp me niet verkeerd, wie ben ik om te oordelen. ik zeg alleen wat ik weet over beide geloven. heb het dan wel over de hemel he beste vriend..

Achie Van de Egge | 08-02-06 | 00:05

@achie
Hoe kan je over mijn geloof oordelen?

controle | 08-02-06 | 00:04

controle 08-02-06 @ 00:01
ik omdat in de islam gene plaats is voor de ongelovigen en in jouwn geloof ook niet. dus 1 van ons of allebei hebben het mis;)

Achie Van de Egge | 08-02-06 | 00:02

Romanus 07-02-06 @ 23:59
ik begrijp wat je bedoelt. en ik ben nog aan het denken hoe ik het het beste zou kunnen zeggen. misschien moet je het niet zo grammaticaal opvatten maar als een geheel:P

Achie Van de Egge | 08-02-06 | 00:01

achie
Wie zegt niet allebei?

controle | 08-02-06 | 00:01

TM 07-02-06 @ 23:41
Fanatisme heet dat, komt in elk geloof voor.
Volledig overtuigd van hun God en hun gelijk zonder een greintje bewijs in handen te hebben.
Logika heeft geen zin.
-
Sommige hebben een hoog IQ en zijn zeer logisch in andere gebieden.
Mohamed Atta was ook zo.
Heel fascinerend, maar het kunnen lopende tijdbommen zijn (zoals bv Atta)

Moi | 08-02-06 | 00:01

"weten en geloven zijn gev..."

*gniffel, you must surely be joking? Ach, da's waar; de logica is in de basis een Griekse uitvinding.

Ieder vooroordeel en iedere indruk... Spot on. Ergens wel jammer eigenlijk.

TM | 08-02-06 | 00:00

controle 07-02-06 @ 23:59
dat weten we als we dood zijn;) misschien slaag jij voor de test en kom je in de hemel of ik

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:59

@Achie 23:55
Als je mijn post had begrepen, dan zou je de formulering die je hier gebruikt niet kiezen.

Romanus | 07-02-06 | 23:59

@de bier
Ken ik. Niet alle christenen denken zo
@achie
Ik ben ervan overtuigd dat ik geloof in JC en de werkelijke God (jaweh). Wie heeft er nu gelijk?

controle | 07-02-06 | 23:59

Op vlaggen dansen mag, dat is een normale vorm van vrijheid van meningsuiting. Ook in de Islamitische werleld. Maar ze steken ook alles in de fik. Ik verdenk die hakbarren ervan dat ze zelf Deensche vlaggen maken. Ik zie het al voor me, in Damascus een fabriekje met Hakbarinnen die de hele dag Deensche vlaggen moeten maken. Lachen joh!!

The Tankcommander | 07-02-06 | 23:58

Die laatste post van mij was dubbelpost..
@The Tankcommander

Maar wel een lekkere geyle tante..

de bier | 07-02-06 | 23:57

godvergeten... 07-02-06 @ 23:56
en zo is het,,,

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:57

@Achie Van de Egge 07-02-06 @ 23:51
Fair antwoord!
Ik denk dat er in Nederland tegenwoordig zo wordt gekeken naar Moslims omdat geweld wordt goed gepraat.
Ik denk oprecht dat als de Nederlandse moslim gemeenschap hier een standpunt zou innemen dat geweld niet wordt goedgepraat er een heel ander beeld zou zijn van de Moslims.
EN de jeugdige marrokanen in bv 020 doen het Moslim geloof geen eer aan, die maken meer stuk dan ze werkenlijk beseffen.
Stigmatiseren is dan snel geboren

godvergeten... | 07-02-06 | 23:56

controle 07-02-06 @ 23:55
ik heb het toch over mezelf. ik zeg toch niet dat dus voor iedereen is. jij moet er op je eigen manier achter komen en als jij vind dat dat niet genoeg bewijs is dan geloof je het niet. simpel als het is

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:56

Wie digital tv heeft moet eens kijken naar het nieuwe nederlandse reli-kanaal Family7. hier zenden ze het programma "leugens in de lesboeken' uit wat gepresenteerd wordt door een zogenaamde dokter Kent Hovind. deze beweert met droge ogen dat de wereld nog maar 6000 jaar oud is en de Grand canyon in een weekje is ontstaan tijdens de grote vloed. Ik denk dat ik toch maar atheist blijf.

de bier | 07-02-06 | 23:55

Romanus 07-02-06 @ 23:53
wat je zegt kan voor waar worden aangenomen. maar het is zo dat ik weet dat de islam de ware godsdienst is en ik weet dat ik erin geloof. duidelijker kan ik het niet omschrijven. en ja klopt weten en geloven zijn gevoelens...

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:55

@achie
"ik vind de koran bewijs genoeg..." Ja dan zijn we snel uitgepraat.

controle | 07-02-06 | 23:55

@ristretto: Ik heb in Casablanca eens met een jonge man aan het bier gezeten. Op mijn vraag of hij eigenlijk alcohol mocht kwam het antwoord: "eigenlijk niet maar nu is er een dak boven ons hoofd en dan ziet Allah het niet". En dat is het nu precies bij die hakbarren en hun schaamtecultuur: Alles ontkennen en alles op hun eigen manier goedpraten. en een ander heeft het altijd gedaan. Kijk maar over die geiyle tante met haar boek. Hypocrisie is daar een gewone vorm van denken en doen.

The Tankcommander | 07-02-06 | 23:53

Jorgos 07-02-06 @ 23:51
nou het valt nog best mee vind ik.. de eigenlijke straf is de dood

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:53

@Achie 23:33
Dat schiet zo niet op, he? Als je iets zegt, maar niet zeker weet of dat ook zo is, dan neem je dus iets aan, je gelooft dan iets. maar tegelijkertijd ga je uit van de zekerheid, dat allah het wel (zeker) weet, met als gevolg dat de onzekerheid omgezet wordt in een zekerheid, dus een kennisvorm, die volgens deze formule alleen aan allah zou toebehoren. M.a.w. een schijnzekere redenering en een vicieuze cirkel.
Zeg dan gewoon, dat je gelooft. En een geloof is een aanname, die niet bewezen kan worden.

Romanus | 07-02-06 | 23:53

typen is moeilijk, ik weet het...

Maar zo'n histerie over zulke onnozele prenten?

Jorgos | 07-02-06 | 23:52

@Achie
Oke. Je bent moslim. Niets mis mee. Daar heb ik respect voor. Ik geloof in Darwin, hoewel ook hij niet alles kon verklaren. Wat ik een beetje jammer vindt aan je is dat je denkt dat alle niet-moslims naar de hel gaan.

Nemo | 07-02-06 | 23:52

@Framoes 07-02-06 @ 23:49
Ik ben voor zo'n ouderwetse sit-in op de dam met gitaren enzo, om Denemarken te steunen met gebed en gezang. A.s. zaterdag 13.00 uur komt allen.

CoJoNes | 07-02-06 | 23:52

@Messias : Hugo de Groot staat er ook bij! O.K. als 'Huig de Groot' maar goed, je kunt niet alles hebben.

TM | 07-02-06 | 23:52

@Achie,
ieder heeft zijn mening, een goed recht. Maar om zo'n histerie over zulke onnozele prenten?
Negeren van de prenten is toch beter dan reageren zou ik zeggen?

Jorgos | 07-02-06 | 23:51

godvergeten... 07-02-06 @ 23:46
ik zal heel eerlijk zijn. ik ben superblij dat ik in nederland woon. als je me tot vorig jaar had gevraagd of ik nederland ooit zal verlaten was mijn antwoord een NEE geweest met hoofdletters, en dat is nu nog steeds zo alleen niet met hoofdletters. wat betreft het westen vind ik het ideaal en goed omdat je hier qua geloof zelf mag gaan ontdekken. neiamnd die je voorschrijft of tegenhoudt. ik vind alles top, enkel de laatste tijden voel ik me om eerlijk te zijn niet meer op mijn gemak. heb het gevoel dat ik voor alles word aangerekend wat slecht is. en kan hier niet op een gepaste manier een antwoord op geven.

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:51

@Achie, uit ellenlange gesprekken met moslims die mij uitermate geduldig aan mijn verstand peuterden dat dit toch echt de praktijk was en is. Voor mij een eyeopener, waardoor ik veel makkelijker met de verschillen kon omgaan. Zij overigens ook.

ristretto | 07-02-06 | 23:50

ristretto 07-02-06 @ 23:48
Vandaar mijn vraag aan Archie om 23.46.
Wacht nog op antwoord

godvergeten... | 07-02-06 | 23:50

Het werd tijd dat de EU iets doet. Denemarken is een van de weinige landen die niet over zich heen laat lopen en als dank laat de EU ze stikken terwijl de halve moslimwereld ze dood wil.

Framoes | 07-02-06 | 23:49

Achie Van de Egge 07-02-06 @ 23:44
Mag je blij wezen dat je hier woont en leeft, kun je tenminste zeggen wat je wil.
Lijkt me lastige spagaat.. Vind je je broeders dan niet overreageren?

ristretto | 07-02-06 | 23:48

Wie digital tv heeft moet eens kijken naar het nieuwe nederlandse reli-kanaal Family7. hier zenden ze het programma "leugens in de lesboeken' uit wat gepresenteerd wordt door een zogenaamde dokter Kent Hovind. deze beweert met droge ogen dat de wereld nog maar 6000 jaar oud is en de Grand canyon in een weekje is ontstaan tijdens de grote vloed. Ik denk dat ik toch maar atheist blijf.

de bier | 07-02-06 | 23:48

CoJoNes 07-02-06 @ 23:42
iedereen zal wel eens twijfelen of het het juiste is waar je in gelooft. ik heb dat nooit gehad. ik weet gewoon dat de islam waar is.
ristretto 07-02-06 @ 23:42
ik zou bij god niet weten waar je dat vandaan hebt
Nemo 07-02-06 @ 23:43
nemo het is niet zo dat alles voor je beschreven staat. zie het als een test, je krijgt de antwoorden erbij, maar je kan ook op een dwaalspoor gebracht worden. het is aan jou om te kiezen wat je doet.

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:47

@achie,
ga nou maar heen en vermenigvuldig u.

Kurkentrekker | 07-02-06 | 23:47

"Want een gelovige die geen twijfels kent, is opgegaan in de rijkdommen van Allah en heeft zijn stoffelijke staat vergankelijk gemaakt"
Het staat geschreven, Achie.

CoJoNes | 07-02-06 | 23:47

@Achie Van de Egge 07-02-06 @ 23:44
Overtuigd moslim, je goed recht.
Ik heb echter 1 vraag voor je die bij me brand.
Wat vind jij van het westen en met name Nederland?
begreep uit eerdere post dat je hier rechten studeert dus ben heel nieuwschierig wat je antwoord is

godvergeten... | 07-02-06 | 23:46

@Karel kwakbol 07-02-06 @ 23:38

HILARISCH, dit is humor. Het zou net zo goed een voorganger van welke religie dan ook kunnen zijn. Zo mag je het ook bekijken.

Jorgos | 07-02-06 | 23:46

You're missing half the point. Maar ik moet zeggen dat je het zeer beleefd doet.
Freek comes to mind, maar dat zal ik de mensen hier vanavond maar eens besparen.

TM | 07-02-06 | 23:46

Prediker 1:10 - Is er enig ding, waarvan men zou kunnen zeggen: Ziet dat, het is nieuw? Het is alreeds geweest in de eeuwen, die vóór ons geweest zijn.
-
* onder dit mom - na een paar dagen ?Toon-Wars? te hebben aangezien - maar eens besloten om verder te zoeken naar lasterend beeldmateriaal van Onze Barmhartige Profeet (?Mo? for friends?) *
-
Jazeker; Mo staat gewoon afgebeeld in Washington. In het politieke -en justitiële hol van de Satan zelve. In de Grote Hal van het Hooggerechtshof staat hij daar, tot groot ongenoegen van sommige streng-leerse muzelmannen met lange tenen (ergo: Isla-mietjes), tussen andere grote wetgevers zoals Confucius, Karel de Grote, Keizer Augustus en de despoot Napoleon Bonaparte. Meest stuitend tegen het hart vinden de boze hakbars de afbeelding van Mo zelf, volgens hen mag er immers geen gelijkenis van de Profeet gemaakt worden. En zeker niet als de Barmhartige Kindervriend tegenover Koning Lodewijk de 9de van Frankrijk afgebeeld staat. Lodewijk namelijk deed mee aan twee Kruistochten naar Palestina, alwaar hij vele Hakbarren aan zijn zwaard reeg. Van die laatste achtste Kruistocht kreeg hij ongezien de tiefus van al die muzelmannen en het gehak op de Hakbar, en stierf in 1270 te Tunis.
-
Plaatje zien? Hierrr (pdf.!! lekker zoomen!!!) www.supremecourtus.gov/about/north&...
--
Verder historisch lastermateriaal zal volgen?

de Valse Messias | 07-02-06 | 23:45

Kapitein Stijlvol 07-02-06 @ 23:37

Ja, maar hoe moet ik nou andersgelovigen afmaken als ik eerst een plaat achterstevoren moet draaien ?
-
"he joh, blijf stilstaan ik moet eerst even mijn plaat opzetten"
Nee, dat moord niet lekker.
-
Dan beter "Luctor et Abortus" van fuckje.... als die maar geen latijn praat.

Moi | 07-02-06 | 23:44

TM 07-02-06 @ 23:41
beste tm bedankt voor je eerlijkheid.. mijn doel was niet het bekeren van mensen. dat is iets wat ik zeker niet kan, en wil. ik ben hier enkel omdat men mij wat vraagt en ik zeg wat ik denk. misschien dat je dat ook heb gelezen. haha ik ben een moslim ja, overtuigd ook en ik ben er trots op. ik zal nooit geintegreerd zijn, nooit blank of wat dan ook, maar moslim altijd...

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:44

*En ik vind de Okki bewijs genoeg.*
@Achie
Oke maar dat kan ook God zijn, of die vetklep die je wel eens als standbeeld ziet verschijnen. Maar dan vraag ik me weer af... waar komt die dan weer vandaan? Die moet toch ook gemaakt zijn door iets?

Nemo | 07-02-06 | 23:43

@Archie, je weet veel en met je vriend Allah alles. Doe eens gokken op de kwisvraag..
--
Voor je antwoordt: ik heb van moslims geleerd dat Allah niet alziend is, dit in tegenstelling tot wat er bij vroeger werd ingeprent. Dus als ie even niet kijkt, kun je doen wat je wil, zolang je later maar alle goede daden doed kun je alles weer goed krijgen. Verklaart een hoop ellende. Volgens mij heet dat gewetensvorming.

----
Zo, nu de gewetensvraag...

ristretto | 07-02-06 | 23:42

@karel kwakbol 23:38
Het loopt iets uit de hand op de set van de Iraanse verfilming van "The Exorcist"?

Kapitein Stijlvol | 07-02-06 | 23:42

@Achie
Als je niet twijfelt geloof je niet meer, dan weet je. En dat is niet de afspraak toch?

CoJoNes | 07-02-06 | 23:42

LOL@Karel kwakbol 07-02-06 @ 23:38
Ik heb hem al tig keer afgespeeld.
Hij blijft leuk

godvergeten... | 07-02-06 | 23:42

Ik zit werkelijk met bewondering te lezen hoe onze overtuigde huis-islamist ieder vooroordeel dat ik heb zit te bevestigen. Geen enkele vragende wijs, geen enkele twijfel, geen enkele ruimte voor discussie. Alleen ruimte voor preken.

En volgens mij, beste Achie, denk je nu zo onderhand dat er wellicht wel naar je geluisterd wordt hier. Ik hoop niet dat je al te teleurgesteld zult zijn als ik je verklap dat je hier echt geen bekeerlingen zult vinden.

Want zelfs Lucas stemt nog eerder Republikeins.

TM | 07-02-06 | 23:41

controle 07-02-06 @ 23:35
ik vind de koran bewijs genoeg...
Nemo 07-02-06 @ 23:36
"daar twijfel ik niet eens aan. iets moet de wereld hebben geschapen

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:39

@Jorgos
The truth lies in the eye of the beholder

CoJoNes | 07-02-06 | 23:39

ga eens werken stelletje hakbarren / druktemakers ipv je druk te maken om die onnozele prenten. Hup aan het werk, niet zeuren.
Aanname of feit: een halve waarheid is daar een hele?

Jorgos | 07-02-06 | 23:38

Achie, is jezus de zoon van God/Allah, óf van allebei? (! 4 pnt)
Als christen bidt je tot de vader van jezus. Dus, dan hebben jullie toch dezelfde god. Want dan wordt het nog veel drukker in de hemel en is iedereen dag en nacht bezig met kuddo's uit te delen!

Kurkentrekker | 07-02-06 | 23:38

Ik heb de laatste dagen hier z'on 17683 post zitten lezen, maar deze vind ik de leukste. Ik weet helaas niet meer van wie die is geweest.

www.glumbert.com/media/rave.html

Karel kwakbol | 07-02-06 | 23:38

@hama, bij foute gok wordt het de hel, je weet het, die met de eeuwige sauna

ristretto | 07-02-06 | 23:37

@Moi 23:25
Satanisme schijnt ook erg leuk te zijn, mag je de boodschap van je god proberen te achterhalen door grammafoonplaten achterstevoren te draaien. Twee keer zoveel waar voor je geld zeg maar, dus prijstechnisch gezien ook wel aanprijsbaar.

Kapitein Stijlvol | 07-02-06 | 23:37

@Achie
Ik vind jou maar een beetje vreemd. Je zegt de hele tijd: 'Allah weet alles'. Maar wat als, wat als hij niet bestaat?

Nemo | 07-02-06 | 23:36

@god, ze lopen wat achter, of wij wat voor, kwestie van inzicht.

ristretto | 07-02-06 | 23:36

@achie
Hoe in de wereld weet jij wat veranderd is? Allemaal aannames 0 bewijzen
"er is er 1 die het beter weet en die alles weet en dat is allah." Precies, maar heeft hij Mo gezegd wat waar is of heeft Mo last gehad van waanideen?

controle | 07-02-06 | 23:35

@rist, mag ik gokken goede vriend?

hama | 07-02-06 | 23:35

@karel
als je bij mij aan de deur bent geweest is het karel stompvoet. :)

de bier | 07-02-06 | 23:33

KWIS!
wie is de ware god?
a)god
b)allah
c)jahweh
d)hama

Dit was de laatste vraag van de CITO vandaag.

ristretto | 07-02-06 | 23:33

CoJoNes 07-02-06 @ 23:25
nou wat jezus heeft verteld was waar. maar na zijn "dood" is er teveel veranderd. en zijn mensen niet meer in god gaan geloven zoals het bedoeld was. dat is het verschil, jezus zelf heeft niks verkeerds gedaan.
controle 07-02-06 @ 23:27
het afrekenen doe ik niet, diegene die afrekent zal wel weten hoe hij het afrekent. heb je meerdere malen gezegd ik weet niet alles het beste, er is er 1 die het beter weet en die alles weet en dat is allah.
Romanus 07-02-06 @ 23:28
dat weet niemand want allah weet alles. zoals je vaker heb gezien zet ik bij de meeste van me posts erbij dat ik het wel zeg maar dat allah het weet.

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:33

ristretto 07-02-06 @ 23:28
Mee eens maar tussen discrimineren en terroriseren zit bij mij het verschil.
Ambasades in de fik steken uit naam van geloof, moorden uit naam van geloof.
Eens, dat deden de christenen ook maar toen was het geloof ik wel 1500 of zo en niet anno 2006!!!

godvergeten... | 07-02-06 | 23:32

EU strikes back!

reade romke | 07-02-06 | 23:31

Lijkt me echt geen zak aan een hemel vol met moslims. Ik denk dat ik maar Jehovagetuige wordt. Als jullie post zien van karel klompvoet is het zover.

Karel kwakbol | 07-02-06 | 23:30

@jane, groet. Ik probeer 't cafe schoon te houden...

ristretto | 07-02-06 | 23:30

@Rabarbeke
Rustig ademhalen. Adem in, adem uit... rustig....

Nemo | 07-02-06 | 23:30

@rabarberke, dan moet je wat vaker en meer begrijpend lezen ipv je tennisleraar neuqen en euroshoppersherry slempen., als er iemand hier kotst op de manier hoe 9 van de 10 posts anti moslim zijn, generaliserend vooral, dan ben ik het..
En het leuke is dat we het daar al vaker over hebben gehad.. maar goed, ik zou me er verder buiten houden maar ik hou je in de gaten....
(ps, effe helemaal offtopic)(ik denk dat als wij het ooit bijleggen we de sterren van de hemel zouden ..)(ach je weet wel)..

hama | 07-02-06 | 23:29

@Achie 23:07
Ik heb even snel een paar van je postings gelezen. Een cruciale vraag die vroeger aan dominees e.d. hier werd gesteld, maar ook in satires, was: Heeft u soms een direkte telefoonverbinding met God? Hoe kan je weten, wat Allah wel of niet weet?

Romanus | 07-02-06 | 23:28

godvergeten... 07-02-06 @ 23:25
Alle godsdiensten discrimineren ten opzichte van ongelovigen ( in hun ogen dan)
Of was je dat vergeten?

ristretto | 07-02-06 | 23:28

kip daag
trusten allen

Rabarberke | 07-02-06 | 23:28

@Moi,
de zuunige Zeeuwse God: Luctor et Abortus, die is nog vrij.

fuckje | 07-02-06 | 23:28

''Adam dit is Eva, Eva dit is Adam. Nou jong en meis dit nu het paradijs. Je mag hier alles. Oh, oh wacht. Ik vergeet wat.'' * pakt inhoudsopgave erbij*
''Ja, nog even over die boom. Nja.. Die daar, ja. DAAR BLIJVEN JULLIE MET JE SMERIGE POTEN VANAF. Laat dat duidelijk zijn. En let niet op die slang. Jawel, die kan praten. Jullie nog niet, maar dat leren jullie over een jaar of 5 à 6 duizend wel. Nou check jullie later wel, homies4live''

Kurkentrekker | 07-02-06 | 23:27

@achie
Het verschil tussen Mo en JC is het verschil tussen duisternis en licht. Ik weet dat jouw uitleg zeker niet rechtvaardig is, niet iedereen heeft dezelfde toegang tot het ware geloof dus om hier mensen op af te rekenen is onrechtvaardig per definitie.

controle | 07-02-06 | 23:27

En toch klopt er tijdslijntechnisch en korantechnisch geen flikker van die link tussen Mohammed (ibva) en Jezus (khgb). Mohammed(kkgb) kwam hier om allahs(gbt) verhaal te vertellen, wat wist Jezus(lmv) dus eigenlijk?

CoJoNes | 07-02-06 | 23:25

Rabarberke 07-02-06 @ 23:12
Juist en de atheïsten die geen goden hebben die elkaar continu in de haren vliegen zitten vast op een aardkloot met een lading fanatiekelingen die elkaar proberen af te maken om een fantasie figuur.
't is niet eerlijk verdeeld in dit heelal !
-
En de grap is dat ze allemaal beweren dat hun specifieke geloof "liefde" en "vrede" prediken
Maar er is er geen een die zich eraan houdt.
Als atheïst kijk je dat allemaal een beetje aan en denk... "wil ik ook.."
-
Ik schaf me maar een God aan, dan hoor ik er ook bij.
Iemand nog een gaaf tweedehands Godje over , AmonRa, Thor... misschien een weinig gebruikt Donar-tje... ergens op zolder... voor weinig (ik ben perslot Nederlander)

Moi | 07-02-06 | 23:25

@jane 23.23, die zucht kwam uit je tenen... maar goed..

hama | 07-02-06 | 23:25

Na alles nog eens goed te lezen van @archie kom ik toch tot de conclusie dat het moslim geloof zeer discriminerend is!
Moslim zijn of in de hel komen.
Het lijkt wel of ik een discussie volg uit 1500....
@archie, ik heb respect voor je dat je je geloof verdedigd in normale woorden maar wat mij toch keer op keer tegen de borst stuit is dat moslims er maar gemaks halve van uit gaan dat alles wat zij doen goed is en dat de ongelovigen maar ook moeten veranderen.
Dit gaat er bij mij echt niet in

godvergeten... | 07-02-06 | 23:25

"Moge Allah morgen alle Moslims ter wereld tot zich roepen en belonen met voor elk 72 maagden of 72 knapen, elck wat wils, dan zijn we hier eindelijk van al dat gelazer en gedonder af".

fuckje | 07-02-06 | 23:24

@hama
Fout? Fout? Jij oordeelt dat ik fout zit, dat ik wist dat ik een modderfiguur had geslagen en ik moet dat toegeven? Ik geef helemaal niets toe. Je ervaart de werkelijkheid maar zoals jij wilt, maar ik ga jouw verwrongen perceptie niet lopen bevestigen. Ik had kort tevoren een artikel gelezen over twijfels aan de holocaust en dat zat nog in mijn hoofd. Op dat moment wist ik niet dat het bij Jane zo diep zat. En al had ik dat wel geweten, dan nog zei ik niets schandelijks en zeker niet schandelijker dan in het artikel bovenin stond over afslanken, polonaise etc. Ik was niet eens cynisch.

Ik kan me haar ergernis nog wel voorstellen, maar wat heb ik jou misdaan dat je er twintig postings aan wijt om me de les te lezen, lallende dropjoker? Ga Mien Dobbelsteen lekker door de krulspelden kriebelen en laat me lekker verder met rust.

En de volgende keer dat je je moraliserende gif wil spuien, val dan ook over het verbale onrecht wat anderen hier de moslims aandoen. Maar daar hoor ik je nooit over.

Rabarberke | 07-02-06 | 23:24

haha, jane, je gaat me te snel.. ik houd erover op,
maak nog wel gebruik van de gelegenheid om kudtkip een warme groet toe te werpen..

hama | 07-02-06 | 23:23

@Hama
Klasse ...*zucht*

Jane Doe | 07-02-06 | 23:23

Zie dat Maroc Sharon er bij sleept terwijl die in coma ligt te snurken dat het een lieve lust is, zijn naam is nu Sharoff.
Gek is het feit dat sinds die vetberg ligt te ronken, de hakbars steeds vreemder gaan doen.
Kan niemand hem wakker schudden, toegegeven hij is wat zwaar.

ANTOON | 07-02-06 | 23:22

Rabarberke 07-02-06 @ 23:17
veel plezier
controle 07-02-06 @ 23:19
er is geen verschil, allebei profeten van allah. de ene is de laatste en de andere zal herrijzen. dus lach je maar een deuk. En ten 2de besllis jij of het rechtvaardig is of niet?

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:22

@jane 23.16
Goed, ik zal de zaak omwille van oude tijden laten rusten, maar ik hou die verlepte groenteschotel in de gaten..

hama | 07-02-06 | 23:21

23:12
Kusje @ Rabar.

Kudtkip | 07-02-06 | 23:21

Vertel een gelovige over dinosaurussen, die niet in een 'scheppingsverhaal' passen en ze zijn stil. En daar zijn wel bewijzen voor. Het enige wat je dan hoort zijn uitspraken als: 'Dat staat geschreven' of 'Moge Allah je pik 2 centimeter doen inkrimpen'.

Nemo | 07-02-06 | 23:20

@hama @23:18
Nokken !! Het was een discussie tussen Rabarberke en mijzelf en daar moet je je verder nu buiten houden. Als wij het onder elkaar kunnen regelen dan moet dat volstaan.
Wat zijn dat voor muslim manieren om zo te gaan schelden en tieren en protesteren tegen iets dat niet werkelijk een probleem behelst??

Jane Doe | 07-02-06 | 23:19

@achie
Ja het christendom (is ook divers) is numero uno dus...
"wat betreft het verschil tussen mohammed(VZMH) en JC(VZMH), er is geen verschil tussen deze 2" Mag ik even lachen.
"de hemel is voor de moslims" Dus hoe je leeft is ondergeschikt, lekker rechtvaardige god van jouw.

controle | 07-02-06 | 23:19

Ok dan boycot ik hun produceten. Geen neppe prada's, armani's, D&G meer. Dan maar weer naar de wibra. Ohja... er gaat bij mij ook geen shoarma meer in. Dat ze het maar weten :P

Ge-Integreerd | 07-02-06 | 23:19

@Karel
Ja mooi is die hè, religieuze beschaving. zoiets als een tedere verkrachter.

CoJoNes | 07-02-06 | 23:18

@rabarberke, niks zuigen, gewoon een simele vraag waarop jij geen antwoord wilde geven omdat je deep down wist dat je een modderfuguur had geslagen.
Dat past natuurlijk niet bij jouw veheven ego'tje dus negeerde je het maar.
Gaat niet lukken meisje, de inleiding waaraan jij refereert is een inleiding tot een discussie waar niemand het over had, en die los stond van het geheel, JIJ wilde die kant op, ga jezelf nu niet goedpraten, je zat fout en je weet het.
geef het een keer toe mijn schaap, het maakt je een beter mensCH

hama | 07-02-06 | 23:18

@Moi 20,42
Ik kom er wat laat in, maar jouw posting is mij uit het hart gegrepen.
Het geschutter van dit kabinet tav dit onderwerp is misselijkmakend.
En ja hoor, Maxime Verhagen weer op moskeebezoek!!!
Zijn C&A (Cohen + Aboutaleb) al ergens in een moskee gesignaleerd met groene thee?

Romanus | 07-02-06 | 23:17

@achie

nou als de hemel voor de moslims is, dan ga ik wel naar de hel

Rabarberke | 07-02-06 | 23:17

fuckje 07-02-06 @ 23:13
nou ik heb anders een aardig leuk gesprekje met een andere commenter. je hoeft niet meetelezen en ik heb het gevoel dat ik hier gewenst ben. dus stil es....
rosalie 07-02-06 @ 23:15
om heel eerlijk te zijn doe ik het niet voor de bonuspunten. doe het eigenlijk meer voor een beetje begrip of dergelijke en uit nieuwschierigheid...

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:17

Ik heb vandaag Deense kaas gekocht terwijl ik dit helemaal niet lekker vind.

Shareholder | 07-02-06 | 23:17

@hama
@Rabarberke 07-02-06 @ 23:15
Wordt nu wel heel nieuwschierig waar jullie discussie gisteren over ging. Als de redactie een forum dicht gooit......

godvergeten... | 07-02-06 | 23:16

@hama 23:11
Rabarberke heeft het wat ongelukkig geformuleerd gisteren maar ik denk niet dat ze de bedoeling had mij persoonlijk eens lekker op de Joodse ziel te trappen. Ze gaf haar gekleurde versie.

Jane Doe | 07-02-06 | 23:16

controle 07-02-06 @ 23:11
nou de islam is 2de grootste geloof van de wereld. dat je ermee in aanraking komt is enorm groot, tot groot verdriet van vele commenters. dus je komt ermee in aanraking. dan heb je nog internet en bla bla. dit is vroeger allemaal niet geweest.
wat betreft het verschil tussen mohammed(VZMH) en JC(VZMH), er is geen verschil tussen deze 2. er is een verschil tussen de islam en het christendom. dat verschil zal je wel kennen want heb het zovaak opgenoemd. allah is niet nr van allah maar wel zijn belangrijkste profeet, de reden hiervan durf ik niet te zeggen omdat ik niet 100% zeker weet of het waar is. wil geen onwaarheden verspreiden.
wat betreft minimumeis voor hemel is toch echt wel geloven in de islam. dat is het enige.... de hemel is voor de moslims. thats all

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:16

Ik weet niet of ik het wel leuk vind in de hemel. met al die moslims.

Als ik ze nu zo bezig zie en Ali Eddaoudi schrijft dan ook nog op:

www.maroc.nl/prikbord/forums/showthrea...

"Maar toch ben ik voor het eerst in mijn leven trots op de Arabische wereld. Eindelijk een statement, eindelijk tonen ze zich als verdedigers van de religieuze beschaving"

Dan denk ik dat ik mij daar erg ongelukkig zal voelen.

Karel kwakbol | 07-02-06 | 23:15

Achie,

Hoeveel bonuspunten krijg jij door hier onze vragen te beantwoorden?

rosalie | 07-02-06 | 23:15

Fuckje, als je er geen zin meer in hebt begeleid ik je met verve naar het stamcafe en leid je daar binnen met de gratie die je verdient.
*ondertussen de beerenburger klaarzettend*

hama | 07-02-06 | 23:15

@jane doe

die opmerking gisteren was overigens niet anders bedoeld dan als inleiding mbt de hachelijke argumenten die moslims aanvoeren tegen de holocaust, maar dat terzijde

@hama
De redactie knalde het forum niet dicht omdat ik begon te vloeken, maar omdat jij liep te zuigen. Je hebt je antwoord gisteren uitgebreid gehad, waarom lazer je niet eens op?

Rabarberke | 07-02-06 | 23:15

JOEPIE met z'n miljarden in de hemel zitten! Mij niet gezien. Gaat een hond ook naar de hemel? Andere dieren? Dan wordt het helemaal een drukke boel daar. Ga alvast zou ik zeggen....

Wereldoorlog 3 is co | 07-02-06 | 23:13

@Achie?
Tramp?
Als ik ooit een zinloos mens heb gelezen ben jij het wel. Dodelijk vermoeiend overbodig typje ben jij zeg!!

fuckje | 07-02-06 | 23:13

Ach geloof leidt doorgaans tot ellende.

Het probleem met geloof is dat het niet verifieerbaar is en dat je dus elke discussie erover bijna altijd zal escaleren van wellesnietes tot oorlog.

Dat is de voornaamste nalatenschap van onze profeten.

Profetieën die nooit zijn nagekomen trouwens. Iedereen wacht op de verlosser, de terugkeer en wat krijgen we? De ene militante hufter na de andere aan de macht.

Rabarberke | 07-02-06 | 23:12

@Achie
Aha, werkt dat zo...
Majoor Bosshardt... jammerrrr dan....

Nemo | 07-02-06 | 23:11

@jane, exusez le mot, maar ik was gisteren nog niet uitgesproken met die zuurpruim.
Op het moment dat ze begon te vloeken knalde de redactie het forum dicht, wat ik op zich wel begrijp...

hama | 07-02-06 | 23:11

Jezus christus, moslim klasje hier?

godvergeten... | 07-02-06 | 23:11

@achie
"mensen die er geen weet van hebben kunnen ook niet weten dat ze verkeerd doen, dus zij vallen dan uit de boot. in deze tijden is dat echter wel onwaarschijnlijk, maar dan nog" Hoe zo is dat zo zeker dan?

"en zouden wanneer ze zelf kunnen nadenken alsnog kunnen bekeren naar de islam" Waarom is het zo logisch dat de koran het woord van God is en Mo zijn nummer 1. (wat heeft Mo wat JC niet heeft?)

Hoe zit het met de hemel en hel? Zijn er minimumeisen?

controle | 07-02-06 | 23:11

*Allah meldt zich*

Semi-Intellectueel | 07-02-06 | 23:10

Karel kwakbol 07-02-06 @ 23:08
ze vroeg dr echt zelf om, normaal ben ik keilief hoor. in het weekend dan....

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:09

@Hama 22:57
Niet zuigen bij Rabarberke over dat ontluizen. De beestje tieren namelijk welig op zo'n zeer hoofd. En we willen ongedierte nu weer niet direct in verband met het muslim- zijn brengen. Ik in ieder geval niet.

Jane Doe | 07-02-06 | 23:09

Nemo 07-02-06 @ 23:03
het niet geloven in de islam is al de grootste zonde die je kan begaan, maar ik weet het echt niet. wat ik je wel kan zeggen dat als je datzelfde zou doen als moslim dat je dan een grote kans zou maken voor een plaatsje in de hemel.

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:08

Achie Van de Egge 07-02-06 @ 23:03,
Haqbar? Haq, haq in mijn trainingspaq? Groente van Haq, haqhaqhaq, zwaare shaq? Per 1 augustus mag ik toch hopen?

Kurkentrekker | 07-02-06 | 23:08

Achie Van de Egge
Dat laatste vind ik niet zo lief van je.

Karel kwakbol | 07-02-06 | 23:08

controle 07-02-06 @ 23:01
mensen die er geen weet van hebben kunnen ook niet weten dat ze verkeerd doen, dus zij vallen dan uit de boot. in deze tijden is dat echter wel onwaarschijnlijk, maar dan nog. De christenen en de joden zijn de mensen die tijdens het komen van de nieuwe profeet niet hebben toegegeven dat diegene die het hun zei de echte profeet was. zij blijven dus bij hun kant van het verhaal. dat zijn de christenen en joden van nu. zij hebben het van hun ouders doorgekregen tot de dag van vandaag. en zouden wanneer ze zelf kunnen nadenken alsnog kunnen bekeren naar de islam. god heeft zijn woord kenbaar gemaakt via profeten. en deze moeten het dan verspreiden, als je mij vraagt waarom hij dat niet bij iedereen heeft gedaan dan ben ik je een antwoord schuldig want dat weeet alleen god zelf.
fuckje 07-02-06 @ 23:02
ga jezelf fucken tramp...

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:07

@Sjeen Koe 22:53
Ik doe een tegelwijsheidje terug (leuke nick trouwens, komt me gezellig bekend voor)

"Wat wij een schitterende spreuk noemen is meestal niet meer dan een bedrieglijke uitdrukking die ons, met behulp van een weinig waarheid, een onwaarheid opdringt die ons verwondert" (Vauvernargues)

@on topic
De EU is net zo cartoonesk als de spotprenten zelf. Musketier-gedrag als er niets te schermen valt en angsthazen als het er op aan komt.

Jane Doe | 07-02-06 | 23:05

Rabarberke
Archie bedoelt de Koran

Karel kwakbol | 07-02-06 | 23:05

@achie, ik woon naast een moskee telt dat ook? Vond ikzelf wel een bonespunt of 6 waard, eigenlijk wel, ja.

Kurkentrekker | 07-02-06 | 23:05

@achie

Welke hel? Iedereen die de bijbel letterlijk neemt is een dwaas.

Rabarberke | 07-02-06 | 23:04

@Achie
Dus ook als je een heel goed leven hebt geleid, zo veel mogelijk mensen hebt geholpen in moeilijke situaties en altijd voor anderen klaar staat, eenden hebt uitgescholden, maar niet in Allah geloofd?

Nemo | 07-02-06 | 23:03

Ah ben benieuwd, er gaan zeker ramen sneuvelen. Die puber aknee marokkaantjes verkleauten toch weer de boel voor iedereen. Ben benieuwd of er nu eens wat terug wordt gedaan....

Wereldoorlog 3 is co | 07-02-06 | 23:03

@Nemo
Hoewel ik wel gehoord heb dat Albert Heijn met een speciale zegelaktie gaat komen, je kunt je volgeplakte boekjes inleveren bij Mohamed (teab) aan de hemelpoort.

CoJoNes | 07-02-06 | 23:03

Rabarberke 07-02-06 @ 23:00
in de islam heb je zoiets als Haq. dat betekent alles wat aan anderen toebehoord. ik heb dat ff gedefinieerd als onschuldig.
Karel kwakbol 07-02-06 @ 22:59
nou zo geheim is het niet. geloven, bidden, aalmoes uitdelen, bedevaart en vasten zijn de 5 bekenste waarschijnlijk;) elke stap die zet wanneer je naar een moskee gaat zijn al bonuspunten.

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 23:03

@Achie,
kruip please weer ff terug onder je steen,keej?

fuckje | 07-02-06 | 23:02

@rabarberke, ik dacht, ach ik praat de grote goeroe maar eens naar de mond, is het weer niet goed.
weet je waar de B voor staat in zyklon-B?,ik zal je helpen... B I T C H

hama | 07-02-06 | 23:02

@achie
Dus de christenen en de joden zijn getest. Maar hoe zit het dan met de volgelingen die denken dat dit wel het woord van God is, zij weten immers niet dat het verandert is? En waarom heeft God dan niet aan iedereen zijn woord kenbaar gemaakt?

controle | 07-02-06 | 23:01

Rabarberke
Bordelen zijn schuldige gebouwen.

Karel kwakbol | 07-02-06 | 23:01

@hama

Je ontluist maar een end weg knul, iedereen zijn meug.

@achie

onschuldige gebouwen? hebben we ook schuldige dan?

Rabarberke | 07-02-06 | 23:00

@CoJoNes
En bedankt maar weer. *Toef*, Weg motivatie om ook nog maar iets goeds te doen in m'n leven.

Nemo | 07-02-06 | 22:59

Nemo
Hoe de de bonus punten worden uitgedeeld is een groot geheim.

Karel kwakbol | 07-02-06 | 22:59

Achie, was het niet Allah en Islam? Beetje oneerbiedig. Tssk.

Kurkentrekker | 07-02-06 | 22:59

De lieve heer luistert wel. alleen hij verwacht dat wij het zelf wel op een vreedzame wijze oplossen.
Amen

Deense Fetakaas | 07-02-06 | 22:58

Nemo 07-02-06 @ 22:56
vanaf het moment dat je zeg maar een man bent kom je in de hel voor het niet gelovig zijn idd. kinderen vallen uiteraard buiten de boot. maar ja jij zal waarschijnlijk in de hel terechtkomen. nogmaals alleen allah weet dat;)

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 22:58

Jij wel Nemo, daar kan zelfs allah niks meer aan doen.

CoJoNes | 07-02-06 | 22:58

@rabarberke, ik stel voor ze allemaal te ontluizen.. dat zal ze leren..

hama | 07-02-06 | 22:57

@Achie
Als ik niet in Allah geloof, ben ik dan gezakt voor de test? En kom ik dan ook in de hel?

Nemo | 07-02-06 | 22:56

Karel kwakbol 07-02-06 @ 22:53
nou denk dat diegene wel minpuntjes krijgt voor het aanbrengen van schade aan onschuldige mensen/gebouwen. aan de andere kant zou hij ook extra punten kunnen krijgen voor het opkomen van de statuten van de islam. ik weet het niet, alleen allah weet dat...

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 22:56

*kauwgom zijn die witte stippen op de stoep*

CoJoNes | 07-02-06 | 22:56

Om 13.00 uur al aanwezig zijn, net na het ochtendgebed dus. je weet

CoJoNes | 07-02-06 | 22:54

Achie Van de Egge
Een ambassade in de fik steken, is dat ook een test?

Karel kwakbol | 07-02-06 | 22:53

*Filosofie is kauwgum voor de geest*

Sjeen Koe | 07-02-06 | 22:53

In elk land zijn fatsoenlijke rellen, in Nederland hebben we een paar moslims die door de regen sloffen als protest.

Geen wonder dat die moslims hier aan alle kanten genaaid worden, het zijn gewoon doetjes.

Rabarberke | 07-02-06 | 22:52

@rabarberke,
gewoon wat moslim die op vredige wijze invulling willen geven aan hun recht op vrije meningsuiting..

hama | 07-02-06 | 22:52

Ik ben dat geouwepiiieeeeeeeep-kanke-pieeeeeep-hoe-pieeeeeep nou ook echt helemaal spuugzat over die geloven en vooral dat mensen zich zo druk maken om wie hun geloof allemaal wel of niet respecteert of niet.

Je gelooft toch voor jezelf en niet voor een ander of heb ik dat nou verkeerd????

IMHO excuses zoeken om hommeles te maken!

foto | 07-02-06 | 22:51

Ik dacht voor knorretje.

Karel kwakbol | 07-02-06 | 22:50

*plakt verguld stickertje*

Sjeen Koe | 07-02-06 | 22:49

@Rabarberke : Voor Den Profeheet!

TM | 07-02-06 | 22:49

@cojones

Stille toch voor wat?

Rabarberke | 07-02-06 | 22:48

CoJoNes
Moslims en een stille tocht, kan dat?

Karel kwakbol | 07-02-06 | 22:48

Laten we het met zijn allen dan weer gezellig maken, zonder elkaar dingen op te leggen...

Slotenmaker | 07-02-06 | 22:48

controle 07-02-06 @ 22:44
ja klopt dat moesten we nog ff afmaken. Antwoord is eigenlijk heel makkelijk. je moet het proberen te zien als een test. eeneenvoudige test, jouw word het goeie pad gewezen, enkel jij mag zelf kiezen of je het bewandelt. als allah alles zou beslissen dan zou er geen hemel of hel nodig zijn. in de islam is het hiernamaals belangrijker dan het aardse bestaan. op de aarde word je onderworpen aan tests, het is duidelijk hoe je die tests kan doorstaan(koran) en of je het doet is wat jij zelf bepaalt.

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 22:47

@Rabarberke 07-02-06 @ 22:41
Moslims houden stille tocht in 020
@Achie
Dat is goed nieuws

CoJoNes | 07-02-06 | 22:46

@controle
hoe almachtig god ook is, hij heeft het nog steeds niet voor elkaar dat er naar hem wordt geluisterd.

Rabarberke | 07-02-06 | 22:46

Rabarbeke,
Ik dacht een demonstratie van Tupperware of zoiets

Karel kwakbol | 07-02-06 | 22:45

@achie
Zo nog ff het stukje van gisteren om wat te filosoferen. "allah heeft meerdere volken de waarheid overgebracht door middel van een profeet. wanneer zij vervielen in het aanbidden van andere goden of afgoden wat deze maangod heel goed zou kunnen zijn dan werd er een nieuwe profeet gestuurd." Dus allah heeft de koran gebracht omdat de thora en NT vervormd waren? Kijk in deze redenering zit een belangrijke fout. Moslims en christenen nemen aan dat God alwetend en almachtig is. Dit betekent dus dat God geen 2x nodig zou hebben voor zijn boodschap, hij is immers alwetend en almachtig. Jouw uitleg zou betekenen dat God geen vervorming vooruitzag en daardoor mohammed de echte versie moest geven.

controle | 07-02-06 | 22:44

Nou enfin Balkie heeft tenminste iets gezegd van al die ellende en dat is beter dan niks. Ik ga maffen schatjes... of trouwens ik ga nog ff cod uo en ik zit ergens op de DWR recruiting servert als je me nog ff kapot wilt knallen.

superjan | 07-02-06 | 22:42

wat voor demonstratie is er eigenlijk?

Rabarberke | 07-02-06 | 22:41

CoJoNes 07-02-06 @ 22:34
ah vriendelijke vriend. beetje drukjes geweest vandaag maar ben er weer.ik zal niet meelopen op die bewuste dag.

Achie Van de Egge | 07-02-06 | 22:40

@Toevoegsel
Hm, het mag toch ook wel een beetje duidelijk zijn dat de Amerikanen een behoorlijke vinger in de pap hebben gehad wat betreft Afghanistan (ook voor 11-9-01). Die bron, kunt u die iets nader verklaren?

Nemo | 07-02-06 | 22:40

@Semi : kwamen ze je steun betuigen in 'De Zaak Denemarken'?

TM | 07-02-06 | 22:39

Rabarberke
Bedankt voor de tip, ik ga morgen gelijk mijn aandelenportefeuille iets anders aanpassen.

Karel kwakbol | 07-02-06 | 22:39

ik heb nog wel een vijzel

Rabarberke | 07-02-06 | 22:39

@Karel kwakbol 07-02-06 @ 22:31
Dat was me ook al opgevallen, terwijl ik het op zich wel een goed teken vond dat ze zich hier in de *kuch* discussie mengden. Nou ja, wellicht is er iets van het *kuch* gezonde verstand alhier in hun breinen blijven hangen...

crixus | 07-02-06 | 22:38

Femke zorgt ervoor dat alles goed komt! Echt een topwijf.

doktersnuggles | 07-02-06 | 22:38

Straks valt het kabinet over een afghanistan debacle... ik voorspel dat Kamp zijn hoofd gaat rollen en de rest meegaat, waarna Ad Melkert, die zich al enige tijd langs de zijlijn warm loopt, Wouter de Kotskabouter op lafhartige wijze van de rode troon stoot om zelf weer de zweep in handen te nemen en dit land alsnog naar de door hem zo begeerde afgrond te leiden.

Rabarberke | 07-02-06 | 22:38

Karremans is de trotse dragen de Nederlandse ceremoniele witte vlag.

superjan | 07-02-06 | 22:37

Wie-o-wie maakt eerste huisvlijtproduct in de vorm van kruisvaarders met de koppies van de EU-presidenten?

tiktak | 07-02-06 | 22:37

Psst, koolzaad kopen?

gentle giant | 07-02-06 | 22:36

Rabarberke
Bedankt voor de tip, ik ga morgen gelijk mijn aandelenportefeuille aanpassen.

Karel kwakbol | 07-02-06 | 22:36

Sinds ik vandaag ben klemgereden door een auto waaruit drie ranzige kut marokanen sprongen mogen ze van mij allemaal dood vallen. Kutd marokanen.

Semi-Intellectueel | 07-02-06 | 22:36

@Rab
Ik voorspel een betoog over Biodiesel :)

CoJoNes | 07-02-06 | 22:36

Ik heb overigens begrepen dat Karremans als wissel op de bank zit.

Rabarberke | 07-02-06 | 22:35

@rabarberke> ha rabarberke!

superjan | 07-02-06 | 22:35

Nemo 07-02-06 @ 22:21 Destijds was de Taliban (geloofsfanaten) niet aanwezig in het gebied waar de Nederlanders komen omdat de plaatselijke bevolking soms nog erger was dan de Taliban zelf! Deze informatie komt van iemand uit die streek.

toevoegsel | 07-02-06 | 22:34

Ik voorspel een oliecrisis

Rabarberke | 07-02-06 | 22:34

@Toevoegsel
Nou?

Nemo | 07-02-06 | 22:34

@Karel
Achie, targent en ishmael zijn borden aan het maken voor de demonstratie zaterdag.

CoJoNes | 07-02-06 | 22:34

superjan
Maar na de "onthulling" op het topic "Daar is Knorretje!" zijn ze allemaal verdwenen. Alleen targent had nog een hele sterke met zijn verwijzing naar maroc en Ali Eddaoudi.

Karel kwakbol | 07-02-06 | 22:31

@crixus> look at it positive. Het taboe is er af. We wij en zij kunnen bouwen aan iets beters. call me naief maar dat is het begin.Gisteren was het bijvoorbeeld ineens behoorlijk gezellig hier op GS tussen magrebmannen en kaasjes.

superjan | 07-02-06 | 22:24

@superjan:
Helemaal mee eens, maar het grote punt is nu juist dat die dingen gebeuren, omdat "zij" niet bij "ons" willen horen, of daar althans weinig moeite voor willen doen. Zodra zij zich wat meer Nederlander gaan voelen, zullen ze hopelijk net zo verontwaardigd zijn over de uitwassen waar jij het over hebt. 't Is uiteraard een kwestie van wetten, maar ook van mentaliteit.

crixus | 07-02-06 | 22:21

@Toevoegsel
Bevolking Talibanaanhangers? Leg uit!

Nemo | 07-02-06 | 22:21

Als ik naar zijn bezorgde (gereformeerde) kop kijk realiseert die infantiel zich dat hij daar (Afghanistan) soldaten heen stuurt om die bevolking (Talibanaanhangers) te beschermen. Dit had die klootzak eerder kunnen weten!

toevoegsel | 07-02-06 | 22:17

@crixus>hmmm, wat mij betreft mogen ze blijven juichen voor hun eigen voetbalclub.
Dat is tenminste positieve energie en er bestaat ook nog zoiets als heritage.

Ik zou het prettig vinden als Nederlanders gewoon hun eigen levensstijl kunnen houden. Dat onze heaumeaux lekker op straat kunnen bekken, dat onze vrouwen op straat kunnen lopen zonder voor hoer te worden uitgemaakt, dat blonde jongetjes op een gemengde school niet constant met gebroken ledematen thuiskomen, dat we cartoons mogen maken en mogen schrijven wat we willen, dat onze jeauden met rust worden gelaten en onze gekke priesters ook. Dat de criminatiteit naar normale warden worden teruggebracht en dat boze buurmannen niet direct worden weggejaagd of vermoord via brandstichting. Ik wil niet zoveel. Alleen rust en inderdaad rspect in mijn eigen land. Dan mag verder iedereen lekker doen wat ie wil.

superjan | 07-02-06 | 22:16

@CoJoNes

Ben jij ook zo benieuwd naar Ome George's beteuterde gezicht als ie ziet dat onze Balkie gewoon dat hele MO ass-kickt?

Gaius Julius | 07-02-06 | 22:14

Gaius Julius 07-02-06 @ 22:10
Als het dan toch meot, laten wij het dan doen, heeft de EU ook eens een partijtje olie in handen.

CoJoNes | 07-02-06 | 22:12

Ik zou trouwens wel de gezichten van de moslims willen zien als ik ze vertel dat Allah niet bestaat ^^

Kurkentrekker | 07-02-06 | 22:11

Het zou natuurlijk ook knap lollig zijn als we George Dubbel-U voor zouden zijn... Ik zeg oprollen dat Midden-Oosten met het kruisvaardersleger van de EU... Met Balkie voorop!

Gaius Julius | 07-02-06 | 22:10

@superjan
De grootste fout is natuurlijk geweest dat de tijdelijke verblijfsvergunning van gastarbeiders door Den Uyl cs (nsfw) is omgezet in permanente, en er daarna een gezinsherenigingswet, en gezinsvormingswet is gekomen.
Het oorspronkelijke plan van de gastarbeid uit mediterrane landen was dat zolang de economie draait als een tierelier elk jaar een nieuwe lading gastarbeiders een jaartje hier mocht komen werken. Dat was goed voor de economie van 0031, en goed voor de economie van de mediterrane landjes, want die gastarbeiders konden met hun hier verdiende centjes (die niet genoeg waren om hier een bestaan op te bouwen) daar wel een leuk eigen bedrijfje opzetten en hun land opbouwen.
Helaas, het is allemaal een beetje anders gelopen, en da's vervelend, maar omdat hele volksstammen hier nu eenmaal zijn hebben we de problemen van nu aan te pakken, niet die uit het verleden.
En 1 van de belangrijkste problemen is dat met name Marokkanen (maar ook sommige andere negerstammen alhier) zich weigeren loyaal te voelen met het land waar ze wonen. Laat ik het zo zeggen, zolang Marokkanen na een gewonnen voetbalwedstrijd van Marokko de straat opgaan, deugt er iets niet.
Ik heb vaak voetbalwedstrijden van Oranje in het buitenland op tv gezien, maar geen haar op m'n hoofd die er aan dacht om de straat op te gaan met een scooter en de nederlandse driekleur om toeterend door de straten te rijden, zoals vele marokkaantjes bij het WK in Japan/Korea in 0031 wel deden.
Zodra Nederlanders van Marokkaanse afkomst gewoon een Oranje shirt aan doen en juichen bij een doelpunt van Klaas Jan Huntelaar komende zomer, zijn we alweer een stapje verder.

crixus | 07-02-06 | 22:09

Hoeveel redenen moet George nog hebben? Kom op met je volgende invasie in een kudtland met olie

Baklap | 07-02-06 | 22:09

@Brusselmans
Zou wouter het nog niet weten? Ik zit ook met stijgende verbazing te kijken naar Zalfmans.

CoJoNes | 07-02-06 | 22:08

@Section,
geen atoombom op het MO en 50 jaar uitlaten stralen? Shit man, ik dacht dat ík op de hoogte was. Nee vandaag moeten we geld geven aan Israël. Das misschien wel beter want ik volg een Palestijn-arm dieet.
ps. wilders is fokking lelijk..

Kurkentrekker | 07-02-06 | 22:07

Ik vind het Mussendoder verhaal veel leuker dan deze Klotenzooi,!!!
Groetjens, Zwaredrinker.
Dominiqeu, je kunt veel bete dan dit!!!

Deense Fetakaas | 07-02-06 | 22:06

RE: Maniak 07-02-06 @ 21:28

Thee is voor vrouwen en heaumeau's. Was Mo dan toch een Isla-mietje?

Gaius Julius | 07-02-06 | 22:04

Haha.. Wouter Bos bij Knevel aan tafel: "Ik zou niet eens geassocieerd willen worden met een politiek die journalisten iets wil verbieden".

www.nieuwnieuws.nl/archives/2006/02/pv...

Brusselmans | 07-02-06 | 22:04

Van Aartsen: " Die landen KEIHARD aanpakken"!!!
.
Balkie:" Zoek de dialoog".......

Staatsjournaal.

fuckje | 07-02-06 | 22:03

@Section1
Ah, weer een superintelligent persoon in ons midden.

Nemo | 07-02-06 | 22:02

Als wij als EU echt ballen hadden dan stopten wij direct met alle steun en geld aan die idiote moslimlanden! Weet je wat ze met dat geld doen? Allemaal die luie klootzakken uitbetalen die de hele dag niets nuttigs te doen hebben en van elke gelegenheid gebruik maken om rotzooi te trappen!

We moeten gewoon Israel bakken met geld geven! die weten wel raad met die klote moslims... Dan is het zo gedaan met die zeik!

En kan iemand me vertellen waarom wij in godsnaam de palestijnen geld geven???

Kortom, volgende verziezingen: PARTIJ WILDERS

Section_1 | 07-02-06 | 22:00

superjan 07-02-06 @ 21:57

Nou het meeste hebben ze ook recht op natuurlijk.
Alleen nou de plichten nog.

Pannie | 07-02-06 | 22:00

Nooit meer slapen 07-02-06 @ 21:57
Stoer man! Klasse dat je alleen daar op let.
Afgaand op je zeer inhoudelijke post begrijp ik je nick en hoop oprecht dat deze op waarheid berust

godvergeten... | 07-02-06 | 22:00

Johan Remkes weet de oplossing, als die grote gezinnen niet in zulke kleine huisjes woonden zouden die kinderen meer thuis zijn in plaats van op straat rondklieren. Zijn plan van aanpak: Grotere huizen bouwen voor nieuwkomers...
bron: Telegraaf 07-02-2006.

fuckje | 07-02-06 | 21:58

@Pannie> we moeten 1 fout niet maken. De turquen en marrokanen en algerijnen en al die anderen van wie de familie niet hier vandaan komt, is 30 jaar lang verteld dat zij rechten hebben, recht op een moskee, taal, demonstraties, school, uitkering een aow een wao, bimmert of mercedes, een huis en niet te vergeten hun eigen levensstijl en religie met alle mindere kantjes er nog aan. incluis geslachte schapen op balkonnen e.d
Dat deze mensen de kans hebben gegrepen op gratis geld met behoud van alles wat ze prettig vinden neem ik hen niet kwalijk. Het is de schuld van de Melkerts en Jeltjes en den uyltjes en van den broekjes, cohennetjes en Femkes, die jarenlang alles onder het mom van discruminatie onder de mat hebben geveegd. Blame the f*cking lefties, niet de buitenlanders.
We zijn nu met een inhaalslag bezig en dat doet pijn. we moeten 30 jaar kolder terugdraaien.

superjan | 07-02-06 | 21:57

Wellicht een complex van je Nederlands!

Nooit meer slapen | 07-02-06 | 21:57

@ieder
Het is gedaan met de tollerantie.
Ruim 20 jaar wordt dit al gebrobeerd en zie het resultaat.
Ik wil me best in de moslim gemeenschap interesseren maar wat als de moslims dat helemaal niet willen?
Reaguurders hier kunnen wel proberen alles met de mantel der liefde te bedekken maar feit is dat de gehele moslim gemeenschap eens hand in eigen boezem moet steken.
Als ik vroeger "hoer" riep om stoer te zijn kreeg ik een slag voor mijn kanes van me vader.....
Nee, genoeg met de tollerantie en genoeg met die mooie praatjes, nog ff en ik krijg een minderwaardigheids complex omdat ik een Nederlander ben.
Kom nauw toch!

godvergeten... | 07-02-06 | 21:54

Bij zo'n multicult buurtbijeenkomst moet je altijd couscous eten, als ze boerenkool maken blijven de nieuwe Nederlanders weg.

Pannie | 07-02-06 | 21:54

Ik denk dat het tijd wordt enkele punten op de ie te zetten.
Ter eerste: afschaffen van alle landen.
Ten derde: afschaffen van alle geloof. Dat doe je maar in je eigen tijd en niet anderen er mee lastig vallen.
Ten tweede (was ik eerste overgeslagen): Altijd na volksonderzoeken vermelden wat de meerderheid vindt: dus niet 1/3 heeft geen gevoel voor humor. Juist is: 2/3 heeft gevoel voor humor.
En ten lange leste nog ten vierde: ik verheug me nu al op de Iraanse versie van galgenhumor over de hollekast! Want ik hoor bij de 2/3.

wimpie | 07-02-06 | 21:54

Maniak 07-02-06 @ 21:28

En waarom zou ik daar interesse moeten hebben???
Alsof Marroks wel eens een kerk binnengaan of naar een (pop)concert, toneelvoorstelling enz.

Pannie | 07-02-06 | 21:48

't Wordt vaak van Nederwiet gemaakt, maar da's weer een ander verhaal.

crixus | 07-02-06 | 21:46

@Cojones>Dat andere noem ik mij vleessturk.

superjan | 07-02-06 | 21:46

@superjan
Ok, ik schrok even.

CoJoNes | 07-02-06 | 21:45

@cojones> is hasjiesh. echte aanrader. Ik blow allang niet meer. maar wel een kwaliteitsproduct.

superjan | 07-02-06 | 21:44

@superjan
Ik wil niet eens weten wat superturk is. Krijg er een heel eng plaatje bij. superjan met zijn heerlijke superturk...

CoJoNes | 07-02-06 | 21:42

@nemo
betreffende hand eraf waarschijnlijk. Die hele wetgeving is om je kapot te lachen als je wist dat het niet uitgevoerd zou worden.

controle | 07-02-06 | 21:41

@cojones> turks fruit daarentegen, hmmm, en superturk is ook heerlijk evenals turks brood.

superjan | 07-02-06 | 21:40

Maniak, hoe heet jouw planeet?
Hoezo moet ik mij aanpassen aan een vreemdeling?
Bedoel je dat ik het fijn moet gaan vinden voor "hoer" uitgescholden te worden etc.? Nee dank je, ik heb mijn eigen hobby's.
Zelfs Sinterklaas laten wij na een paar dagen weer netjes naar huis gaan, en nou houdt men oha wel van zijn godsdienst. Kan je nagaan.

Deense Postbode | 07-02-06 | 21:39

@CoJoNes:
Je mot de drab ook niet meedrinken! (wist ik eerst ook niet hoor)

crixus | 07-02-06 | 21:39

@Maniak
Echte mannen drinken geen thee en turkse koffie is niet te zuipen.

CoJoNes | 07-02-06 | 21:38

Maniak 07-02-06 @ 21:28

Moskee bezocht ? Nee
-
Kerk Bezocht ?, Nee
-
Koran geprobeerd te lezen ? Ja.
-
Bijbel geprobeerd te lezen? Ja
-
Zelf gelovig? Nee
-
Kopjes thee gedronken met Molims, Ja (inderdaad lekkere thee)
-
Gepraat met Moslims, Ja
-
Moslim vrienden gehad, Ja
-
Problemen met moslims? Nee
-
Problemen met moslims in dit land ? Ja
-
Ik hoop dat dit een beetje antwoord geeft

Moi | 07-02-06 | 21:36

Hehe, eindelijk een statement!!! Ben benieuwd of het wat uithaald...... Die moslims denken echt dat hun wetten/regels over de hele wereld gelden en gerespecteerd moeten worden. D'r is hier toch echt niemand die mij gaat vertellen wat ik niet zou mogen schrijven. Ga morgen bellen om een bericht te zetten in het NRC "Allah is een varken". Ga een volle tas boodschappen halen met deens spul (geen idee wat ze hier verkopen) en afrekenen bij de moslima aan de kassa. Als ik de winkel uitloop zal ik nog even tegen de hakhbar van beveiliging zeggen wijzend naar m'n tas, "wat hebben die Denen toch goed spul!". Ga net zolang zieken totdat er een hapt, die is van mij............

Peppi van Kokki | 07-02-06 | 21:34

@karel kwakbol> je vergeet de onthoofding van drie christelijke meiskes, de ophanging van 2 minderjarige pootjes in iran, hier en daar een bommetje.

superjan | 07-02-06 | 21:30

@Maniak 21:18
Indrukwekkend om te zien, dat je duidelijk de islam gebruikt als vergoeilijking van de situatie zoals ie was ( en nog steeds is, laat je niks wijsmaken). Waardoor denk je dat die vooruitgang waar jij het over hebt tot stand komt? Door mensen in hun cultureel religieus isolement te laten zitten of door ze er aan de haren bij te slepen? Juist dan kan en moet de relativering van de eigen cultuur/religie een belangrijke rol spelen in een emancipatoir proces.
Steed minder, steeds beter... We praten godverdomme over de 3e generatie. Mag het een keer?
En assimilatie is een goede manier om juist die elementen van je eigen cultuur die de moeite waard te behouden. Kijk naar de Joden, Amerikanen Spanjaarden etc. Gewoon geassimileerd, met drie keer per jaar hun eigen nationale feestje.

CoJoNes | 07-02-06 | 21:29

controle 07-02-06 @ 21:24
Ja en als je dan bedenkt hoe de criminaliteits cijfers er nu al eruitzien.
En dat alles door minder dan 10% van de bevolking... en nog zeggen mensen dat allochtonen lui zijn !

Moi | 07-02-06 | 21:28

@ Moi 07-02-06 @ 21:24,

Ik geloof van de meesten hier niet dat ze ooit veel moeite hebben gedaan om te praten, wel eens een moskee hebben bezocht. Zich ECHT hebben geintresseerd in allochtonen. Wel eens een praatje gemaakt. Wel eens een overheerlijk kopje thee bij de Turkse buurman gedronken (ben ik de enige die hun thee lekker vind? :)) Met een stel scooterjatters/hakbarrers gepraat op een fatsoenlijke manier, zonder gescheld.
@ controle en fuckje, ik ben op zoek naar de bronnen, maar tis een tijd geleden dat ik dat gelezen / gehoord heb. Desnoods moet ik ervoor naar de bieb het komt eraan :).

Maniak | 07-02-06 | 21:28

Ali Eddaoudi schrijft:
"Maar toch ben ik voor het eerst in mijn leven trots op de Arabische wereld. Eindelijk een statement, eindelijk tonen ze zich als verdedigers van de religieuze beschaving."

Het in brand steken van ambassades, hysterisch gedrag en de moord op een priester is inderdaad een toonbeeld van beschaving, iets om echt trots op te zijn.

Karel kwakbol | 07-02-06 | 21:27

@Maniak:
Mijn integratie gaat niet verder dan een kopje turkse koffie of glaasje turkse yeni raki bij de Turkse buurman, met wie ik uitstekend kan opschieten (en we hebben het nooit over godsdienst en zelden over politiek) een shoarmaatje op z'n tijd en verse kruiden en groenten bij de Turkse supermarkt als Appie Heijn die toevallig niet heeft. Lijkt me ruim voldoende. Ik wens me niet verder te verdiepen in het Islamistische gedachtengoed, net zo min als ik me wens te verdiepen in het gedachtengoed der Zwarte Kousen van Art.31 op de Veluwe, Alblasserwaard, Tholen of waar ze zich ook verstoppen.

crixus | 07-02-06 | 21:27

@uitvalbericht> vooral die kroatische commando is geyl.

superjan | 07-02-06 | 21:26

Maniak 07-02-06 @ 21:18
"hiermee wil ik zeggen dat we nog veel te doen hebben, vanuit beide kanten "
-
Na een kwart eeuw heb ik geen zin meer om te praten.
Aanpassen of oprotten verder geen "gepraat" meer.

Moi | 07-02-06 | 21:24

@maniak
Ja goed anderen maken zich er idd ook veelvuldig schuldig aan. Over autochtonen moet je weten dat 3e generatie allochtonen naar mijn weten ook als autochtoon gerigistreerd worden.

controle | 07-02-06 | 21:24

@Maniak,
noem eens wat goede kanten? Met bron graag, niet iets van: mijn buurman slaat zijn vrouw bijna nooit meer.

fuckje | 07-02-06 | 21:23

@ controle 07-02-06 @ 21:20,

Daar is GS aan alle reacties te zien altijd een goede plek voor geweest?

Maniak | 07-02-06 | 21:21

@maniak
Zonder bronnen met cijfers kun je alles wel vertellen.

controle | 07-02-06 | 21:20

@targent>heee sachbee goed dat je er weer bent, ik las in het Parool dat er in 020 weer een heaumeaux aan het spit was geregen door 2 jongens van marrokaanse afkomst... wat vind je daar nou van?

superjan | 07-02-06 | 21:18

@ crixus 07-02-06 @ 21:01,

Gelukkig blijkt uit alle cijfers dat de criminaliteit slechts gering toeneemt of beter zelfs in ruim de meeste gevallen afneemt onder allochtonen (de kloof word in ieder geval kleiner in vergelijking met autochtonen). Verder gaan er steeds meer allochtone meisjes naar school, krijgen alle allochtonen gemiddeld een hogere opleiding en word ook hier de kloof steeds kleiner. Praten de kinderen op de basisschool steeds beter Nederlands. Er is zeker nog een lange weg te gaan voordat de kloof weg is, en daar helpt een cartoon uit Denemarken niet aan mee. Hier helpen de moslims zichzelf op het moment ook niet echt mee. Maar daar helpen jouw reacties ook echt niet aan mee. Integreren doe je niet alleen. Dit doe je door wederzijds aanpassen. Anders valt het onder een ander kopje namelijk assimilatie, wil je dit moet je op Geert Wilders stemmen. Klinkt leukt dat idee, maar het probleem is dat dat niet werkt voor grote groepen.

Hiermee praat ik niet goed dat er veel mis is in Nederland, hiermee wil ik zeggen dat we nog veel te doen hebben, vanuit beide kanten elkaar kansen geven, niet constant elkaar afzeiken, ook de goede kanten een keer belichten zodat je daar naartoe kan leven in plaats van blijven hangen in je eeuwige commentaar.

Maniak | 07-02-06 | 21:18

@Uitvalbericht
De middelste op de 2e foto van Spanje is ook wel een lekker wijf.

Nemo | 07-02-06 | 21:16

@Gaius Juilus
En hij wordt ook kaal. Voorwaarts Mars!

daskapitalist | 07-02-06 | 21:16

heeee ik zie twee knorretjes op de homepage

redbijgeenstijl.nl | 07-02-06 | 21:15

@Goldratt,
tussen de 1939 en 1945 van Edward Krieg.

Kurkentrekker | 07-02-06 | 21:14

@crixus,
goed, duidelijk betoog, niets mis mee. Helemaal met jou eens.

fuckje | 07-02-06 | 21:13

Gelukkig heeft JP wel een nieuwe bril

Gaius Julius | 07-02-06 | 21:13

@Kurkentrekker 07-02-06 @ 21:03

Den totalen Krieg? Hoeveel cd's zijn dat?

Goldratt | 07-02-06 | 21:10

@Crixus
Mooi gesproken. Alleen vind ik dat iedereen het recht heeft om te 'zeiken.' Niets mis mee. De discussie met elkaar aangaan, wel zelf stilstaan bij de gevolgen uiteraard.
----
Belijden in jullie eigen gebouwtjes... EN NIET IN HET WTC OF HET PENTAGON!!!

Nemo | 07-02-06 | 21:10

LOL@Slotenmaker 07-02-06 @ 21:04

godvergeten... | 07-02-06 | 21:07

w00t@crixus, ik zie in jou een goede chef bouwplaats

CoJoNes | 07-02-06 | 21:06

www.maroc.nl..
Beter kan had ik het niet verwoord!!!!
targent 07-02-06 @ 20:06

Slechter wel aan je spelfouten te zien. Zelfs 1 klein zinnetje is voor deze geitenneuqer nog een zware opgaaf.

1 voordeel: zolang hij zich druk maakt op internet is hij geen scooters aan het pikken.

Slotenmaker | 07-02-06 | 21:04

woutOr nog keer nog keer. Dat was lachen, dat dat nog lukt he in deze serieuze oorlog.
Btw Targent mocht willen dat hij zo "goed" kon schrijven.
Niet dat de inhoud gefundeerd is enzeau, maar qua woorden zoeken je weetwel. De slijnmreacties van de rest van dat maroc-forum spreken weer boekdelen, kleuterboekdelen wel te verstaan.
Kunnen we ze geen melkertbaan geven als geitenhoeder op de Veluwe?
Daar mag je toch niet met de auto komen.

Deense Postbode | 07-02-06 | 21:03

Ich sage krieg!

Kurkentrekker | 07-02-06 | 21:03

@targent 07-02-06 @ 20:43
Ik heb geen behoefte om bruggen te bouwen die al voor de helft klaar zijn. Het principe is heel duidelijk: Jullie zijn hier gekomen met je eigen vorm van godsdienstwaanzin en wij hebben jullie toegestaan dat te belijden in jullie eigen gebouwtjes. Jullie mogen hier in vrede en veiligheid leven zolang je je hier aan de wet houdt. Doe je dat niet, dan in 't hok, of terug naar 't Rifgebergte, Anatolië, Transkaukasus of waar jullie pa en moe ook verwekt zijn. Dat is onze helft van de brug. Jullie onafgemaakte helft: geen gezeik over verworvenheden van de rechtsstaat, afzweren van geweld en veroordelen van jullie moslimbroeders die in naam van jullie profeet (kotk) andersdenkenden afslachten, met vliegtuigjes, bommetjes of welke andere methode dan ook. Netjes werken en belasting betalen, kinderen beneden de 16 in bedwang houden en niet na tienen op straat laten zwerven, en huisvuil netjes in de container doen. Tekenen van religieuze overtuiging in de openbare ruimte zoveel mogelijk beperken en als de meester zegt hoofddeksels niet in de klas, geldt dat ook voor doekjes.
Voorwaar, er is werk aan de winkel targent... Bouwen, sukkel!

crixus | 07-02-06 | 21:01

@Uitvalbericht
De 4e van Turkije ziet er veelbelovend uit.

Nemo | 07-02-06 | 21:00

Mijn lama's zijn blij...... hun spuug was ook al bijna op....

Oploskoffie | 07-02-06 | 20:56

Tering marokanen met Targent voorop, gewoon terug sturen.

Semi-Intellectueel | 07-02-06 | 20:56

En dit allemaal terwijl Allah al maanden in een winterslaap zit....

chef nuance | 07-02-06 | 20:56

En die duivel maar bouwen aan die brug, Lucifer keek naar de generzijde, Petrus is nog niet eens begonnen!!!!
De duivel is den Duivels!!!!
Afspraak gemaakt met God!!!

God zegt: Ik heb de HELE hemel afgezocht,Ik beb Helaas geen Aannemers in de hemel zitten!
Lucifer. :,????.-edit-????Ophouden

Deense Fetakaas | 07-02-06 | 20:51

Goldratt 07-02-06 @ 20:29

Eerste wat mij ook te binnen schoot.
Zelfde puberale stijl.

Moi | 07-02-06 | 20:51

@targent
Behoorlijk bekrompen stukkie!
De vergelijkingen zijn wederom schreef.
Heelaas...

fadrian | 07-02-06 | 20:46

@targent : Die moslims worden niet 'vermoord','gedood' omdat ze moslims zijn, maar omdat het daar oorlog is. Ik ben er ook niet bepaald blij mee. Maar als er een Irakees een bom naar een amerikaan gooit dan vraagt die yank zich echt niet af of de dader wellicht een moslims is. En als er dan veel moslims wonen in een land dan lijkt het me logisch dat dat gaat lijken op het doelbewust richten op moslims.

Maar mag ik je vragen : Hoe vaak komt het voor dat westerlingen 10-jaar oude meisjes opwachten en vermoorden omdat ze toevallig geen gristen zijn? Give me links, zie hij snaaks...

Overigens moeten we niet uit het oog verliezen dat de hele wereld 1 grote tyfuszooi is.

TM | 07-02-06 | 20:46

@ argent 07-02-06 @ 20:39,

ugh.. 'jullie'?

Maniak | 07-02-06 | 20:45

@Targent
Is waar en is ook niet goed. (Ik heb het nu niet over aanslagen die gepleegd worden door moslimextremisten of Islamitische wetgeving, bijvoorbeeld in Iran waar het blijkbaar nodig is om gruwelijke straffen uit te delen.)
*
Maar doen wij dat om een domme cartoon?

Nemo | 07-02-06 | 20:45

Ik stel een nieuw export product voor : VLAGGEN.

Kunnen we massa's geld mee verdienen.

Goldratt | 07-02-06 | 20:45

crixus 07-02-06 @ 20:41
Als geitenhoeden als werk wordt beschouwd, is een brug bouwen wel wat veel gevraagd geef ik toe. Een ding maakt Ali Eddaoudi wel goed duidelijk: Hoe belangrijk het is dat je je VMBO afmaakt.

CoJoNes | 07-02-06 | 20:44

crixus 07-02-06 @ 20:41
jij bent duidelijk een bruggenbouwer!!!!
wohahahhahah

targent | 07-02-06 | 20:43

Aah, net onze Grote Leider en Roerganger gezien.
-
Zoals we van hem kennen heeft hij zeer krachtdadig niets gezegd, proficiat.
Als Nederlander weet ik dat we op zijn krachtdadige politiek correcte inactiviteit kunnen rekenen in deze roerige tijden.
Ik twijfel er niet aan dat hier een zeer krachtigdadig extra boetebeleid ter vermindering van de cartoonvervuiling op zijn plek is.
-
Wat dacht U van 80 km/uur op alle startbanen van schiphol ?
Of misschien boetes voor bumperkleven op het spoor.
-
Ik voel mij geheel veilig bij deze heldhaftige verschijning, laten de moslims maar komen, JP waakt !

Moi | 07-02-06 | 20:42

@CoJoNes:
De slachtofferrol is altijd de makkelijkste weg... Zodra je zegt dat zij ook de helft van de brug moeten bouwen, ben jij een slavendrijver, racist en wat dies meer zij. Ze blijven liever met hun luie reet in het zand zitten, slachtoffertje zijn.
Tegen dat soort drogredenaties is niet op te boksen. Wellicht dat er ooit mee te discussieren valt als ze niet overal die achterlijke religie en cultuur bijhalen.

crixus | 07-02-06 | 20:41

@cojones : En WEER vlaggen! Waar Halen ze die vandaan???

TM | 07-02-06 | 20:41

Maniak 07-02-06 @ 20:34
wekelijks vermoorden jullie tigtallen!!!!!!!!!!!´
een beetje dom dat je dat niet weet!

targent | 07-02-06 | 20:39

netwerk nu jabal

CoJoNes | 07-02-06 | 20:38

Kan dr niet gewoon een atoombom op dat kutland genaamd Iran, zijn we dr meteen van af.

Ridder Schransgraag | 07-02-06 | 20:38

@targent 20:06
Deze quote geeft precies aan waar het fout gaat: " U en vele andere politici vormen dan ook geen bruggenbouwers."
Juist wel, de brug is half af, het probleem is dat de andere kant van de brug niet gebouwd wordt, omdat de moslims zitten te picknicken op de bouwplaats. Als je een brug bouwt, ontmoet je elkaar halverwege. Wat een stakker die Ali, ik denk dat ie zelf behoorlijk onder de indruk is van z'n puberaal frobelwerkje.

CoJoNes | 07-02-06 | 20:35

@Colossi : ja, inderdaad.
Dat was in 1991 ook het geval... Je weet toch nog wel wat Desert Storm was?
Dat zei mij na 9/11 ook. Je weet ook vast nog wel wat Gulf War II betekent?
Afghanistan may ring a bell?

Inbinden my ass. Dan betaal ik maar meer voor die kudt-benzine, dat zal ook bepaald niet de eerste keer zijn. OPEC-chantage is niks nieuws en daar hebben we ook mee leren omgaan.

TM | 07-02-06 | 20:34

@ Nemo 07-02-06 @ 20:31,

Wij zouden in islamitische landen best Deense vlaggen mogen verbranden op het moment, zelfs er op staan. Maar een moslim vermoorden zou NERGENS goedgekeurd worden ;).

Maniak | 07-02-06 | 20:34

@Targent
Op vlaggen stampen wel. Oke. Daar kan ik me in vinden.
Mensen vermoorden?

Nemo | 07-02-06 | 20:31

Slinkse mediacampagne om EU in goed daglicht te zetten. Die Deense smegma, pardon feta, moet wel gewoon verscheept kunnen worden, anders komt er zeker een boycot van baardverzorgingsproducten.
Als het er op aankomt, binden ze wel in. Stabiele stroom van olie is veel belangrijker dan welk principe ook.

Colossi | 07-02-06 | 20:30

@targent 07-02-06 @ 20:06

BEN jij misschien Ali Eddaoudi ?!

Goldratt | 07-02-06 | 20:29


Beste Jan Peter Balkenende.

Het schept mij vreugde dat u op geen enkele wijze uw mening geeft betreffende de cartoons die momenteel rond circuleren in de wereld.
Het is beter soms te zwijgen na de toespraak die u kortgeleden heeft gehouden.
Met andere woorden, Kaas bij het buisje,Lekkere Deense kaas uit het vuistje

Deense Fetakaas | 07-02-06 | 20:26

Het is dat zo weinig moslims in de oosterse regionen kunnen lezen, anders hadden we waarschijnlijk allang een colmn-oorlog gehad, in plaats van een cartoonoorlog gehad. Theo heeft een paar geinige stukjes geschreven over Mohammed(aivd) en z'n pooiers.

CoJoNes | 07-02-06 | 20:25

Hè? Zit Denemarken nou ook al in de EU? En de EU, was dat niet dat ding uit Brussel waar we niks van moesten weten? Nou dan, halalaapjes, boycot maar lekker. Hou je vooral niet in. Ik verzin wel een manier om het leven door te komen in de barre wereld die voor mij geschapen wordt door een boycot van zestien zandlandjes tegen producten van een of ander fjördhöl. Het zal moeilijk zijn, érg moeilijk, maar lukken zal het. Pim/Theo/Peter/Willem/Geert/John/Nordine/André zou het zo gewild hebben!

veest van pim | 07-02-06 | 20:24

Ja inderdaad aanpassen hier of anders teruggg... degene die dat zei heeft er ook niet al te veel van begrepen.
@Targent:
Een mooi verhaal van deze gast, alleen struikel ik een beetje over deze uitspraak: (Aan JP) 'U hebt zogenaamd uw naasten lief, maar geeft geen moer om de moslims, laat staan dat u ze begrijpt. U geniet stiekem van de negatieve aandacht die moslims nu krijgen.' (Misschien staan er nog meer verkeerde dingen dat heb ik niet zo gauw gelezen).
Een beetje kort door de bocht vind ik. En niet goed onderbouwd.

Nemo | 07-02-06 | 20:23

The Tankcommander 07-02-06 @ 20:15
op vlaggen dansen is niets mis mee valt onder het noemer VRIJHEID van MENINGSUITING!
is tegenwoordig HOT HOT weet je nog???

targent | 07-02-06 | 20:21

@Cpt. Hook 07-02-06 @ 19:59 : Ik dacht eigenlijk dat dat wel duidelijk was? Tuurlijk is het een rookgordijn. Ik denk alleen dat het Westen nu JuIsT fanatieker zal zijn in het tegenhouden van Iraanse Nukes. Angst is nooit een goede raadgever maar in dit geval kan het wel het goede effekt hebben.

TM | 07-02-06 | 20:21

@ The Tankcommander 07-02-06 @ 20:15,

Aangezien de meeste moslims hier in Nederland zijn opgegroeid en de meesten (allemaal die ik ken) ook voor vrijheid van meningsuiting zijn, hoeven we niet zo bang te zijn voor interne rellen. Iets dat op het moment in Denemarken ook niet gebeurd. Maar de moslims die ik ken vinden wel dat de prenten ver gingen en vonden ze ze niet grappig :).

Maniak | 07-02-06 | 20:20

@ libertine 07-02-06 @ 20:10,

Ik ben het met je eens dat wat er nu gebeurd in het midden-oosten nergens op slaat en compleet van de pot gerukt is. Maar dat wil niet zeggen dat ik het eens ben met die vergelijking. Want de tekening die TM linkte, heeft bij de Deen geen 'spottende' tekening. Had hier een grove moslim-tekst gestaan, of iig een tekening die wel 'kwetsend' was, was ik het er mee eens geweest ;).

Maniak | 07-02-06 | 20:17

@CptHook Buckler bestaat ook nog, puur voor de export. (het favoriete drankje van Bush)

Gavrilo | 07-02-06 | 20:17

Dat die Hakbarren zich zo laten ophitsen om een paar van die maffe plaatjes zegt wel iets over hoe makkelijk ze zijn te beinvloeden. Is het bekend hoe de gemiddelde gelovige Moslim/Moslima er in Nederland over denkt? Haalt de meerderheid de schouders op of staan ze over een paar weken hier ook op de Deensche vlag te dansen?

The Tankcommander | 07-02-06 | 20:15

Dit is precies wat de Iraanse president wilt, dat de EU achter Denemarken komt te staant. Dat zal alleen maar de positie van Mahmoud Ahmadinejad versterken als straks binnen de VN wordt onderhandeld over het atoomprogramma. Als de EU nu al een boycot doorvoert kan het dat straks niet meer.

daskapitalist | 07-02-06 | 20:15

Ik besef me nu dat een boycot van Deense goederen in Iran wel eens goed kan zijn voor NL. Je hebt daar namelijk twee soorten alcoholvrij bier: Tuborg en Bavaria. Dus de fabrieken van Bavaria mogen wel alvast hun productie gaan opschroeven!!

Cpt. Hook | 07-02-06 | 20:10

@Maniak 07-02-06 @ 19:48: het gaat niet zozeer om de vergelijking, maar om de uitspraak die de moslim doet. terwijl hij er lustig op los tekend, wijst hij de ander er op dat het niet kan wat hij doet. het gaat dus om de hypocrisie van de moslim in dit geval. een rake cartoon als je het mij vraagt.

libertine | 07-02-06 | 20:10

Watever... alsof Iran zelf niet binnenkort economische sancties over zich heen krijgt vanwege hun zgn. kernwapenintenties. Waarom mag het 'Westen' wel druk maken hiermee en zij niet met een boycot? Heb geen voorliefde voor Iran maar het is hier altijd van 'zij deden het, zij begonnen, etc'. Ben trouwens benieuwd of Bakellende en aanhangend tuig weer de Amerkutten zullen ondersteunen als over een paar maanden Iran wordt aangevallen

Ishamael666 | 07-02-06 | 20:07

Heppik elders zo?n 10 min geleden ook geplaatst?.

Dan nog. Waar gaat het gezeur eigenlijk over, een paar spotprenten? Vrijheid van meningsuiting?

Voltaire: Ik kan uw mening nog zo abject (walgelijk) vinden, maar ik zal uw recht verdedigen om die te uiten.

Dat is een al meer dan 200 jaar oude, liberale,algemeen geaccepteerde uitspraak en zoveel mogelijk de praktijk. M. a. W.: niet mee eens, wegwezen, opzouten oprotten of accepteren(zonder gezeur) en blijven.

Mavado | 07-02-06 | 20:06

Ah, de Staatstelevisie spreekt nu ook van geregistreed geweld, door voornamelijk Syriers.
-
Platgooien dus dat kudtland....

KABAAL | 07-02-06 | 20:06

Ik ga later lichtontvlambare vlaggen verkopen, lucratief handeltje daar :)

Maniak | 07-02-06 | 20:05

@Beun:
De Dokkumer Vlaggencentrale draait op volle toeren... Alleen is de rooie textielverf bijna op...

crixus | 07-02-06 | 20:04

Kan die foto van balkie ook even veranderd worden, ik probeer mijn avondeten nog binnen te houden.

Maraka | 07-02-06 | 20:04

De tweede kamer wil ook een "keiharde" uitspraak over de spotprenten...
-
Gadverdamme, Femke op tv.

KABAAL | 07-02-06 | 20:03

Mjah als ze deense fetah gaan boycotten doen wij dat toch lekker maken?

Maniak | 07-02-06 | 20:02

Boycot caviaar.
simpel

Return of the Beasjt | 07-02-06 | 20:02

En Cpt.Hook is me voor met het verband leggen tussen de VN Veiligheidsraad en het economisch boycot van Iran :)

the_Tzar | 07-02-06 | 20:01

Iraanse boycot van Deense producten. wat maakt het uit , de verkop daar van de Deense vlaggen zal een recordhoogte zijn

Beun | 07-02-06 | 20:00

Die Iraniers willen toch zo graag een atoombom?
Geef ze der een, of twee, of drie.......

Big Pete | 07-02-06 | 20:00

Uiterst hilarisch. Wilde de EU net Iran in een economisch boycot doen vanwege het nucleare onderzoek, doet Iran de EU in een economisch boycot :D

the_Tzar | 07-02-06 | 20:00

Tuurlijk, dat is precies wat Iran wil. Iran probeert dit hele cartoon verhaal te associëren met hun verwijzing naar de Veiligheidsraad van de VN door de IAEA (geïnitieerd door de EU), om zo te proberen de moslimwereld achter zich te krijgen over hun nucleaire issue. Dus worden demonstaties door de regering gestimuleerd in Teheran, en zijn ze er als de kippen bij om Denemarken te veroordelen en een ?handelsembargo? in te stellen.

Zie: www.iranfocus.com/modules/news/article...

Toen dit cartoon verhaal begon en Iran nog niet was doorverwezen was Iran nog zeer mild, maar dat is nu omgeslagen. En als de EU nu officieel stelling tegen ze neemt, dan lachen ze zich rot. Kunnen ze lekker sympathie gaan melken rond in alle moslimlanden.

Dus de EU moet dat vooral NIET doen en lekker laten doodbloeden. Daar balen ze dan in Teheran een stuk meer van. En die import van Deense goederen naar Iran zal niet veel zijn. Ik heb er nog nooit iets Deens gezien. Ik ken eigenlijk alleen maar Carlsberg, en dat vind je natuurlijk niet in Iran.

Cpt. Hook | 07-02-06 | 19:59

zeg is dat danish blue ook op de beurs actief...?

de rotte appel | 07-02-06 | 19:57

Wat een stoere taal van Europa.Nu nog effe waarmaken

kruisridder | 07-02-06 | 19:54

Dus we gaan eindelijk gezamelijk Iran asfalteren?

username | 07-02-06 | 19:54

@ssvld, heb je ook het ISBN-nummer.

ganzo | 07-02-06 | 19:54

wat zijn we als europeanen weer lekker hypocriet bezig . nu zitten we te kankeren en te zeiken op de moslims en binnenkort boeken we weer zo een lekker goedkoop reisje richting een of ander gastvrij apenland .

zwierebol | 07-02-06 | 19:50

LOL @ crixus 07-02-06 @ 19:48...

da wizard | 07-02-06 | 19:50

Zowiezo dient Denemarken altijd gesteund te worden door Nederlands. Immers, Nederland is het reserve-Denemarken en Denemarken het reserve-Nederland.

Fowel | 07-02-06 | 19:49

@ TM 07-02-06 @ 19:47,

Naast dat ie wel grappig is, is het wel een beetje een zwakke vergelijking :)

Maniak | 07-02-06 | 19:48

Is natuurlijk een tactische zet... Denemarken is ook Groenland... mocht WOIII misgaan, hebben we daar met z'n allen een fijn toevluchtsoord. Met het broeikaseffect zal het wel ijsvrij worden daar, en aangezien moslims met de ramadan overdag niet mogen vreten zullen ze zich daar met een half jaar lang daglicht niet komen vestigen. Kortom, weer een probleem opgelost.

crixus | 07-02-06 | 19:48

Fukkt me niks, meer Danish Blue op t kaasplankje voor bij de pilseners.

Jannes van der Wal | 07-02-06 | 19:47

@ Maraka 07-02-06 @ 19:42,

Dan moeten ze eerst nog met een crisis gaan dreigen, maar daar zijn ze in het midden-oosten toch beter in :(. Helaas voor de EU ! Zij zullen de VVD van de wereld worden...

Maniak | 07-02-06 | 19:45

maak je niet druk, dat is gewoon plaatselijk temperament.

ganzo | 07-02-06 | 19:43

@ Mellorenz 07-02-06 @ 19:37,

dat is niet helemaal waar. Vaak is het enige onderwijs dat ze krijgen slechts een 'studie' naar de Koran. Die nogal dubieus en discutabel is. Kunnen die mensen die hier komen ook nix aan doen ^^. Maar het is wel een probleem.

Maniak | 07-02-06 | 19:43

Nou dat wordt dus echt oorlog. Tenzij de EU D66 trekjes gaat tonen.

Maraka | 07-02-06 | 19:42

De technologie om nukebase te verrijken kunnen we ze niet meer verkopen, reeds gekocht van een paki die het hier afkeek.
En nu maar hopen dat die geite* weten hoe ze die troep moeten onderhouden, zo niet probleem opgelost.
Ben ik blij dat er toen nog geen USB-sticks waren :-)
A hard rain's gonna fall

ANTOON | 07-02-06 | 19:42

kan de Eurofighter eindelijk haar kunnen laten zien in een combat gevecht.

Onderbuik | 07-02-06 | 19:42

ja aanpassen hier en anders terugggggggggggggggg

lekker-ding | 07-02-06 | 19:41

Het werd tijd. De NAVO reageert een stuk sneller.

TM | 07-02-06 | 19:40

eindelijk ik zie het echte nut van de inburgering en de minimale vmbo eis, de hoogt genoten opleiding is kleuterschool wanneer ze hier komen.

Mellorenz | 07-02-06 | 19:37

Denemarken rulezz gewoon!

davey.pieter | 07-02-06 | 19:34

GO EU!

Maniak | 07-02-06 | 19:33

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino