Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nieuwspoort wil Wilders weigeren

wildersneus.jpg En weer een stukje van de liberale rechtstaat naar de klote. Het internationale perscentrum Nieuwspoort, onder bezielende leiding van wanhopige feldwebels Joop Atsma (CDA) en Max van Weezel (Vrij Nederland), is voornemens Geert Wilders de toegang te weigeren. Reden hiervoor? De veiligheid van de werknemers komt in het geding. Niet direct morgen, wanneer Wilders een persconferentie zou houden, maar in de komende dagen en weken. En dus zit het voltallige bestuur vanavond rond de tafel om te bedenken hoe deze zoveelste knieval voor hakbars naar buiten gecommuniceerd kan worden. Zal wel weer iets met vrijheid en verantwoordelijkheid worden. Respect weet u wel? Voor je het weet durven de stewardessen het vliegtuig niet meer in. Laat staan Nieuwspoort. Bovendien moet een zichzelf serieus nemend perscentrum als Nieuwspoort altijd ruimte vrijhouden voor écht belangwekkende mededelingen. Zoals zojuist om een uurtje of 17:00, toen het Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland (SMN) in Nieuwspoort kwam uitleggen waarom zij Wilders voor de rechter willen slepen. Onderscheid moet er worden gemaakt. Ook door het stelletje geniepige weekdieren bij Nieuwspoort. Rest ons nog enkele wijze woorden van Pieter Klein, adjunct-hoofdredacteur van RTL Nieuws: "Wij zouden het heel vreemd vinden als dat niet kan in een internationaal perscentrum. Voor Nieuwspoort moet de persvrijheid hoog in het vaandel staan. Politieke overwegingen mogen niet meespelen. Voor je principes moet je staan.'' UPDATE: Iedereen terug in het hok. Wilders is welkom op Nieuwspoort. Bestuursleden Atsma en Van Heteren waren faliekant tegen. Rutger van Santen had uiteraard een lobby lopen. Gelukkig voert gezond verstand blijkbaar toch de boventoon.

Reaguursels

Inloggen

Lizzard 07-03-08 @ 13:02
Was ook niet van plan stukken tekst weg te gaan scheuren, wat denk je wel dat zo'n Bijbel kost ;)
Altijd als ik aan de verhalen terugdenk over bijvoorbeeld Daniel in de Leeuwenkuil, denk ik aan de morele betekenis, niet aan echte leeuwen, als je de Bijbel zou willen toepassen in het normale leven.
Stukken uit boeken scheuren is voor kleuters, grote mensen interpreteren.
En de Koran verbeter ik met inkt, want ik weet het beter dan Allah, want Allah is dood, daarom heeft dat geloof de flexibiliteit van een grafsteen.

ZSU-23-4 | 07-03-08 | 20:40

-weggejorist-

Lizzard | 07-03-08 | 13:02

@ Lizzard 06-03-08 @ 23:21
Precies, waarom moeilijk doen voor iets waar we op termijn misschien zelf burgeroorlog achtige toestanden voor terugkrijgen.

ZSU-23-4 | 07-03-08 | 08:59

@ Sikkeneur 06-03-08 @ 23:14
Hoe precies had je (potentieel) radicale moslims willen onderscheiden van gematigden en juridisch onderbouwd de een wel toegang willen verlenen en de ander niet? Herken jij een wolf in schaapskleren als je er eentje ziet?
Het lukt socialistisch Nederland nu al niet eens de hier aanwezige moslims te integreren.

ZSU-23-4 | 07-03-08 | 08:58

@ Sikkeneur 06-03-08 @ 22:49
Jaa, dat komt omdat de islam opvattingen propageert welke in strijd zijn met de democratie en daarom is de islam een vijand van het vrije westen. Maar zoals ik al zei, door de islam onder de duim te houden valt er nog een beetje mee te leven. Door dit te zeggen keer ik me toch al tegen de islam?
Er bestaat overigens vrijwel geen gematigde islam zonder extreme islam, omdat de islam altijd mensen naar het extreme zal blijven trekken, omdat de islam in zichzelf niet gematigd is. Haal je 1000 gematigde moslims het land binnen, zullen er op termijn altijd een aantal tot 'het ware geloof' vervallen.
Nog een vraagje, waarom precies verzetten moslims zich niet openlijk tegen de dreigementen tegen andersdenkende politici? Zodra je kritiek hebt gehad op de islam ben je je leven niet meer zeker...
Je kunt alleen een gematigd moslim worden of zijn door een deel van de Koran en islam naast je neer te leggen.
En ik ben niet degene die in rondjes draait, ik weet precies wat ik zeg en waar ik het over heb.

ZSU-23-4 | 07-03-08 | 08:50

-weggejorist-

Lizzard | 06-03-08 | 23:51

Lizzard 06-03-08 @ 23:21
Een deel van de immigranten, lieve Lizz, een deel... anders krijg ik zo dorpsgevoel waarbij de grenzen ophouden bij de boerderij van Boer Harmsen en het einde van de dorpsstraat.
Op zaterdagavond naar het naburige dorp bij heiratsfähnige jongedames de kamer binnenglippend en ze met jong te kunnen schoppen om inteelt in het dorp in te perken.
Het grappige is dat deze oeroude traditie nog steeds bestaat binnen de biblebelt.

Sikkeneur | 06-03-08 | 23:41

-weggejorist-

Lizzard | 06-03-08 | 23:21

Lizzard 06-03-08 @ 22:55
Tot voor 9/11 maakte geen hond zich echt druk om moslims of de Islam.
Migratie is van alle tijden en doorgaans gaat dat goed, alleen binnen de 2 en 3e generatie onder mn Marokkanen zit een groot gedeelte wat erg veel moeite heeft met de Nederlandse samenleving en voor veel overlast zorgt.
Alle energie die erin gestoken is, bleek en blijkt niet te werken en wat niet goedschiks ging, moet dan nu maar kwaadschiks. Daar ben ik in al mijn posts helder over geweest.
Je hebt een punt dat met die immigratie ook fundamentalisten ons land zijn binnengekomen en die mogen er ook van mij weer snel uit.

Sikkeneur | 06-03-08 | 23:14

-weggejorist-

Lizzard | 06-03-08 | 22:55

ZSU-23-4 06-03-08 @ 21:55
Beste ZSU,
We blijven rondjes draaien.
Ieder weldenkend mens zal beseffen dat binnen de Nederlandse samenleving of EU geen plaats is voor fundamentalisme of radicalisering binnen een politieke stroming, religie of opvattingen.
Het punt is of je ronduit stelt dat er geen gematigde moslims bestaan die hier binnen onze wetten een aards leven willen leiden, naast het kunnen belijden van hun geloof of............ je hebt het over uitbannen van fundamentalistische en radicale stromen binnen de Islam waarvoor nadrukkelijk geen plaats is in Nederland.

Wilders zegt echter een probleem te hebben met de Islam in het algemeen en tevens de belijders (moslims) van de Islam niet te haten.
Ik vind dat je reinste kul en het tegenstrijdige in zijn opvattingen (zie mijn vorige posts)
Wilders wil namelijk wel een hele bevolkingsgroep beperken in hun vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst en vrijheid in het algemeen binnen onze wetten, waarvan hij tegelijkertijd zegt deze wettelijke verworvenheden te willen beschermen als de Nederlandse 'leitcultuur'.
Dat is de contradictio in zijn stellingname die ik niet deel en waarmee hij zorgt voor polarisatie binnen de samenleving.

Sikkeneur | 06-03-08 | 22:49

-weggejorist-

shentef | 06-03-08 | 22:46

-weggejorist-

Lizzard | 06-03-08 | 22:25

@ Sikkeneur 06-03-08 @ 11:39
Er zijn moslims die alcohol drinken, uitgaan en alles doen wat allah heeft verboden. Zij noemen zichzelf moslim, maar nemen het geloof met een korreltje zout. En er zijn mensen die het geloof heel strikt nemen. Wat is daar zo tegenstrijdig aan? Er zijn mensen die weleens door rood licht rijden en sommigen die dat nooit doen, maar daarmee zijn de verkeersregels nog niet gewijzigd. Zo ook de islam niet, welke al eeuwen wordt voorgeschreven naar de leer van de Koran, de hadith. De regels spreken voor zich, maar niet iedereen houdt zich er meer precies aan. Je zou eens moetn weten hoeveel moslims rente ontvangen of betalen bijvoorbeeld (mag niet).
.
De verschillen binnen de islamitische leer zijn naar mijn idee veel kleiner dan het verschil tussen de wereld volgens de islamitische leer en hoe wij in het het vrije westen leven.
.
Ik ben met je eens dat er genoeg imbecielen onder de vlag van het christelijke geloof moordend door het leven gaan, maar ik daag je uit hiervoor een rechtvaardiging te vinden in de woorden die christus achtergelaten zou hebben. Je zult alleen maar oproepen tot het tegendeel gaan vinden.
Het overige deel van de bijbel kun je wat mij betreft wel weggooien of lezen als een moralistisch sprookjesboek, net als de Koran overigens.

ZSU-23-4 | 06-03-08 | 21:55

@ campion 06-03-08 @ 19:05
Oh nog wat, samengevat wil ik juist niet een opkomend agressief geloof in ons land, waar conservatieve christelijken op mee kunnen liften terug de jaren 50 in.

ZSU-23-4 | 06-03-08 | 21:41

@ campion 06-03-08 @ 19:05
Als er iemand hard ten opzichte van geloof is geweest ben ik er zeker eentje van. Maar mijn punt is helemaal niet dat we perse ontzag moeten hebben voor geloof, mijn punt was dat het christelijke geloof ruimte heeft geboden aan de ontwikkeling van een menselijk ingerichte samenleving en dat we dat met de islam niet zomaar ook kunnen verwachten.
Sikkeneur wekt een beetje de indruk dat we ons niet zo druk moeten maken om de islam, want het christendom was net zo erg, nou daar zet ik mijn vraagtekens bij... Omdat het ene geloof een evolutie naar een vrije maatschappij mogelijk heeft gemaakt betekent niet dat het andere geloof dat ook zal doen op termijn.
Maar ik zeg niet dat je moet buigen voor de kerk, doe ik ook niet, heb kinderen en ben niet eens getrouwd bijvoorbeeld.

ZSU-23-4 | 06-03-08 | 21:36

-weggejorist-

Lizzard | 06-03-08 | 20:20

ZSU-23-4 Ik ben je christelijke gezever een beetje zat. Het gaat niet om de vergelijking of wat Jezus zijn bedoelingen waren. Het gaat erom, dat waar christenen zich rechten toe eigenen, en deze bewaken, dit betekent dat we versus de islam met de handen op de rug gebonden zijn. Bijvoorbeeld: Er is geen enkele mogelijkheid om islamitische scholen te verbieden zolang er aparte christelijke en joodse scholen zijn. En dat is een van de redenen dat de christelijke machthebbers de islamieten de hand boven het hoofd houden: Eigenbelang. Ondertussen worden de niet-gelovigen, hoewel een grotere groep dan de hele gelovige rotbende bij elkaar, steeds meer gemarginaliseerd, gedwongen 'respectvol' te zijn naar al die pokkegeloven waar ze, net als de gelovigen zelf, alleen maar last van hebben en ondertussen op slinkse wijze voor rotte vis uitgemaakt, weggezet als barbaren zonder moraal. Waar blijft het respect voor de heidenen?

campion | 06-03-08 | 19:05

@Abu-Amar je schrijft:
'Ja we moeten onze moslims inderdaad in bescherming nemen tegen Wilders.'
Natuurlijk... zal het niet andersom zijn?
We moeten Wilders beschermen tegen die hakbars, die geloofsidioten. Die denken dat alles wat je maar op enige manier aan je geloof mag linked ook toegestaan is.

De beste manier om mislims in bescherming te nemen is dat ze daarheen gaan waar ze zich lekker voelen.... de woestijn.

dummy59 | 06-03-08 | 12:37

ZSU-23-4 06-03-08 @ 11:00
Wel eens gehoord van de Army of God? Zijn gristenen en die zie ik niet graag aan de macht komen.
Ik zoek geen excuus in het verleden, ik geef enkel weer waar de Nederlandse gristelijke cultuur vandaan komt en op gestoeld is.
Verder geef ik aan dat met de migratiestromen andere religieuze opvattingen in ons land zijn gekomen waarmee het debat aangegaan moet worden dat voor fundamentalisme en radicaliteit geen plaats is in onze samenleving.
U zit 'vast' in een dogmatisch denken en bent daar ook nog tegenstrijdig in mbt verstandige en gematigde moslims, waar u eerder stelt dat er geen gematigde en vreedzame Islam bestaat.
Sterker nog: moslim zijn is onlosmakelijk verbonden met de Islam, zoals de Islam onlosmakelijk verbonden is aan het moslim zijn.
M.a.w.: er bestaan dus geen gematigde, verstandige moslims of er zijn wel fundamentalistische en radicale stromingen binnen de Islam, zoals deze er ook zijn binnen de andere 2 monotheïstische stromingen.

Sikkeneur | 06-03-08 | 11:39

@ Sikkeneur 06-03-08 @ 10:45
Ja, kan wel zijn, maar we leven niet in de jaren 50 maar nu.
Het christelijke geloof heeft hier gezegevierd, omdat de juiste boodschap van de profeet Jesus ons de weg van verdraagzaamheid, vrede en liefde heeft opgeleid. Haha, dat ik jou dat als ongelovige nog moet uitleggen, maar goed...
De mens die de islam als leidraad zal nemen zal niet evolueren tot een liefdevol mens, maar tot een onderdrukkende strijder, een totalitaire tiran, omdat de profeet Mohammed (het grote voorbeeld) ook zo was.
Je probeert nou wel krampachtig een excuus te vinden in het verleden, het heden haalt je daarbij in. Er is geen gematigde, vreedzame islam, er zijn slechts mensen die zich ondanks de islam een gematigde houding aanmeten en er verstandig mee omgaan.
En ondanks preken over hel en verdoemenis zijn er nog maar weinig christenen opgestaan om andersdenkenden te vermoorden en aanslagen te plegen. Het antwoord van de ISLAM (dus niet perse van de gelovige zelf) is er eentje van: "Als je niet in de goedheid van Allah gelooft, vermoorden we jou".
Waar Jesus de strijd aanging met argumenten, daar bevocht de 'profeet' Mohammed zijn gelijk met het zwaard. Zie het grote verschil.

ZSU-23-4 | 06-03-08 | 11:00

ZSU-23-4 06-03-08 @ 10:07
Hoe denkt u dat het gristendom zich heeft verspreid over de wereld?
Het is de 'Verlichting' in de 19e eeuw geweest die een secularisatie van de Nederlandse samenleving teweeg hebben gebracht met een scheiding van Kerk & Staat.
Echter tot in de jaren 90 dicteerde de gristelijke kerk nog welke 'speelruimte' andersdenkenden in de samenleving hadden.
Denk aan abortus- en euthanasie wetgeving, gelijke rechten voor homo's en lesbiènnes, ook begin 90 jaren pas het strafbaar stellen van verkrachting binnen het huwelijk.
Zelfs vandaag de dag nog wordt in menige kerk hel & verdoemenis uitgesproken over ongelovigen en zondaars.

Met de migratiestromen worden we echter geconfronteerd met religieuze stromingen en opvattingen uit landen die we hier voorheen niet hadden en ons ook niet druk over maakten, omdat ze ver van ons bed waren.
We zijn dus wel degelijk terug mijn eerdere post.

Sikkeneur | 06-03-08 | 10:45

GS, dit is ongeveer de 300ste keer dat jullie deze foto van GW publiceren. Geweldig hoor, maar doe es wat anders.
Lijkt 'n beetje tegenstrijdig: wel achter hem staan, maar wel steeds deze pic laten zien.

Overigens: +oneindig voor Geert. Hij heeft de Koran tenminste goed gelezen en snapt dat de Islam maar op één manier te bestrijden is......

Taartschep | 06-03-08 | 10:29

@ Sikkeneur 06-03-08 @ 09:55
We zijn niet terug bij jouw vorige post.
De islam schrijft concreet voor, als door een metafisch verschijnsel opgelegd, dat ongelovigen bekeerd moeten worden of gedood, dat afvalligen na bedenktijd gedood moeten worden, dat moslims geen vriendschappen mogen aangaan met andersgelovigen, dat Allah de grootste heeft en ga zo maar door. Jouw onderscheid tussen metafysica en concrete invulling van het geloof is door jouzelf kunstmatig bedacht en heeft niet van doen met de zuivere islam.
Je kunt niet eerst een almachtige Allah boven alles stellen, deze allerlei bovenzinnelijke opvattingen en vermogens toedichten en vervolgens verwachten dat deze opvattingen niets zullen doen met de concreet toegepaste levensvisie en levenswijze van de gelovigen. Het is hetzelfde als beweren dat het bestaan van donkere, hemelse en voor de toeschouwer metafysische, koude donderwolken niet bepalen of er concreet een hagelbui op ons hoofd zal komen. Het klimaat in het Hemelse koninkrijk is namelijk wel van belang voor het weer hier beneden op aarde.
.
Oh ja, dan nog wat. Een volgeling van de zuivere leer van Christus zal nergens vinden dat hij van afvalligen en andersdenkenden de hoofden af zal moeten hakken. De leer van Christus komt in liefde tot de mensen en predikt verdraagzaamheid. Dat mensen zich daar vervolgens niet altijd aan gehouden hebben is een tweede, maar we danken aan deze basis wel onze humanistisch ingestelde maatschappij zoals deze nu is.
Ik zou hem niet graag inruilen voor een islamitische maatschappij.

ZSU-23-4 | 06-03-08 | 10:07

@ Willem van Ockham 05-03-08 @ 18:56
Kan zo zijn, denk alleen dat wij niet de zwakste zijn hier, maar dat wij het af geen leggen omdat wij in het westen met de hand op de rug gebonden de strijd aangaan met de islamitische ideologie.
Bij een zelfbewust volk zou de islam geen kans krijgen.

ZSU-23-4 | 06-03-08 | 09:56

ZSU-23-4 06-03-08 @ 09:16
Ik schrijf heel bewust dat het bovenzinnelijke an sich niets doet, maar het mensen zijn die daar een invulling en vorm aangeven in het dagelijkse leven.
Het zouden dus moslims zijn die een onverdraagzaamheid tentoon spreiden tav andere overtuigingen waarvoor zij de basis vinden in een op schrift gestelde 'vertaling' van iets metafysisch.
Het bijzondere is dat de Islamitische godsdienst zijn oorsprong heeft in het jodendom en latere gristendom. Ze delen het metafysische in de zelfde God.
Vul echter fundamentalisme in bij elk van de drie monotheïstische stromingen en ze tonen alle drie onverdraagzaamheid tov andersdenkenden en zijn we terug bij mijn post @09.07

Sikkeneur | 06-03-08 | 09:55

@ Iko Nal 06-03-08 @ 09:17
Inderdaad, de overheid zou maar wat graag onze concrete vrijheden opofferen aan allerlei bovenzinnelijke abstracte geloofsovertuigingen.
In feite zijn de beperkingen die gelovigen opwerpen over wat je wel en niet mag zeggen een soort ego defense tegen ontmaskering. Ze weten wel dat de islam bij kritische vragen door de mand valt, daarom dreigen sommige moslims meteen met geweld. Er is geen aantoonbare waarheid in de islam en er is geen bewijsbare reden waarom het geloof opgelegd dient te worden aan mensen. En toch schrijft het geloof dwang voor.

ZSU-23-4 | 06-03-08 | 09:23

@Sikkeneur 06-03-08 @ 09:07

En dat is precies waarom het Gristelijk kabinet de vrijheid van meningsuiting graag ten koste laat gaan van de vrijheid van godsdienst. Als iemand zich beledigd voelt is dat automatisch voor JP de grens van de vrijheid van meningsuiting.

Iko Nal | 06-03-08 | 09:17

Sikkeneur 06-03-08 @ 09:07
Dat is natuurlijk grote onzin, aangezien de islam DE grootste onverdraagzaamheid ten toon spreidt ten aanzien van andere overtuigingen.
Een fundamentalistische Taoist zal niet zo snel de vrijheden van anderen inperken en overgaan tot geweld.
Daarbij komt dat ook met de invoer van niet al te radicale moslims het leefklimaat in ons land verder zal verslechteren.

ZSU-23-4 | 06-03-08 | 09:16

Het enige dat me deed volhouden naar Pronk te blijven kijken in P&W was dat Sanderijn Cels ook aan tafel zat.

Mooie vrouw!

Later
B

bonkill | 06-03-08 | 09:13

koerbagh ® 06-03-08 @ 08:55
Lol @pica, vooral die R van radical.
De essentie waar het debat om moet draaien. Voor fundamentalisme, radicaliteit ongeacht stroming, religie of opvattingen is geen plaats in onze samenleving of je accepteert het met eventueel bijkomende gevolgen.

Sikkeneur | 06-03-08 | 09:07

@koerbagh

link stuk?

Iko Nal | 06-03-08 | 09:03

Sikkeneur 06-03-08 @ 08:10
Leuk verhaaltje, maar helaas...
Veel moslims nemen het niet zo nauw met voorschriften van de Koran en islam. Misschien noem jij de Koran dan bovenzinnelijk, de gedragsvoorschriften die het geloof in zuivere vorm vraagt zijn nogal concreet. En juist die concrete voorschriften, daar kun je problemen mee hebben zonder direkt meteen alle moslims daar persoonlijk op aan te vallen.
En als de islam wel hoofdzakelijk bovenzinnelijk was, waarom kun je dan (in de landen waar het geloof in de pure vorm wordt beleden) je geen concrete afwijkingen in gedrag veroorloven in die landen?
Zou de islam vooral een bovenzinnelijke aangelegenheid zijn, dan zouden er heel wat minder doden gevallen zijn en konden de geleerden op bovenzinnelijk nivo een discussie aangaan en eventueel tot een geestelijke verlichting geraken. In plaats daarvan ligt de islam als een verstikkende deken over het leven van de gelovigen en daar mag je als vrije westerling zeker tegen in het geweer komen.

ZSU-23-4 | 06-03-08 | 09:03

Lizzard 06-03-08 @ 08:14
Zo absoluut als jij het stelt, geloof ik niet in, althans niet in Nederland (en/of de meeste landen in de wereld).
Zelfs Bakellende, Verhagen (de grootste engerd) cs kunnen dat niet binnen de Nederlandse wet.

Sikkeneur | 06-03-08 | 08:35

Tjibbel Jookstra heeft de 'substantiële' alarmfase (op 1 na hoogste) vanaf vandaag ingesteld. Allemaal goed en wel, maar kun je je tegen alles verzekeren, Dribbel?

Als ik Geertgen was zou ik niet naar nieuwspoort gaan, voor je het weet krijg je een mosselcamerateam in de lounge, we weten allemaal wat er met krijgsheer Ahmad Shah Massood is gebeurd.

wopper | 06-03-08 | 08:34

Doet Geert Wilders ook mee op Geen Stijl's reaguurders ?

De Limburgse | 06-03-08 | 08:33

-weggejorist-

Lizzard | 06-03-08 | 08:19

Gohh wat jammer al die hysterie om niets...

Gifkikker | 06-03-08 | 08:16

-weggejorist-

Lizzard | 06-03-08 | 08:14

Aardig interview met Wilders@00.49
Vooral het stukje waarin Wilders zegt geen mensen of bevolkingsgroepen te haten.
Hij geeft aan een probleem te hebben met de godsdienst Islam, maar niet met de belijders van dat geloof.
Ik heb dat tot nu toe het meest verwonderlijke en tegenstrijdige gevonden in de hele discussie over islamisering.

Hoe kan je zeggen een probleem te hebben met het bovenzinnelijk van een geloof en niet met de belijders van dat geloof, die dat metafysische via de bekende 'sprookjesboeken' vertaald hebben naar en uitdragen in een alledaags bestaan.
Een geloof an sich doet niets, aangezien het als iets bovenzinnelijks niet concreet, tastbaar, aantoonbaar is.
Het zijn de belijders van een geloof die in het dagelijkse leven een concrete, tastbare en of aantoonbare vorm aan het metafysische hebben geven en hoe dit 'beleden' moet worden.

M.a.w.: het metafysische is niet het probleem, maar het zijn mensen (de belijders) die een 'probleem' zijn, omdat zij het metafysische op basis van een 'vertaling' (sprookjesboek) een plaats willen geven in een samenleving..
Wilders klets dus onzin door te zeggen dat hij een probleem heeft met de Islam, maar niet met de belijders van de Islam
Wilders hekelt dus wel een bevolkingsgroep en wil deze beperken in hun vrijheid van meningsuiting en vrijheid in het algemeen binnen de Nederlandse wet.

Sikkeneur | 06-03-08 | 08:10

@tjongejongejonge 06-03-08 @ 03:26:
Dignity: the doomed man's final refuge.

koerbagh ® | 06-03-08 | 05:55

koerbagh ® 06-03-08 @ 03:07
waardigheid, prachtig.

tjongejongejonge | 06-03-08 | 03:26

@tjongejongejonge 06-03-08 @ 02:50:
En dan verschijnt de kluts weer, als een witte schaar? Mmmm...
youtube.com/watch?v=i_TW-YXz-ZI
Nou, misschien kan Frik er wat mee, ik niet zoveel.

koerbagh ® | 06-03-08 | 03:07

koerbagh ® 06-03-08 @ 02:38
Laat het los.

tjongejongejonge | 06-03-08 | 02:50

@VanFrikschoten 06-03-08 @ 02:00:
't Is een vreemd'ling zeker, die verdwaald is zeker.
Vraag 'm eens naar zijn naam?

@tjongejongejonge 06-03-08 @ 02:06
Welcome back, long time no see. Enfin, de familie Frikschoten zit gecompliceerd in elkaar. Neven, nichten, ooms, tantes, broers en zussen, en dat allemaal onder 1 dak. Dan raak je wel eens de kluts kwijt of iets anders....
youtube.com/watch?v=YvkX3t5LgVI

koerbagh ® | 06-03-08 | 02:38

VanFrikschoten 06-03-08 @ 02:08
Over wie had ik het?

tjongejongejonge | 06-03-08 | 02:11

Kom, laat ik ook maar eens een pen in mijn neus ste.... plop

VanFrikschoten | 06-03-08 | 02:10

@tjongejongejonge 06-03-08 @ 02:06
tjongejongejonge.... Jij eerst hersentjes; Jij dan naar Sgool....

VanFrikschoten | 06-03-08 | 02:08

Dat hele circus van het al dan niet verbieden was al enstig gezichtsverlies voor Nederland - en het hele vrije westen, maar DIT slaat echt ALLES! Wilders ik hoop dat je een absolute meerderheid haalt in 2010! W4P!

Kwaaie Oom | 06-03-08 | 02:06

VanFrikschoten 06-03-08 @ 02:00
is dat het? vadercomplex? te makkelijk.

tjongejongejonge | 06-03-08 | 02:06

Ik begrijp alleen van meneer Van Weezel dat er een multicultifestijn omheen gesponnen wordt, met buikdanseressen etc. Helemaal fout dat een perscentrum zich op die manier tegen de inhoud van een persconferentie keert. Kan Wilders niet gewoon zakelijk sec een persconferentie worden gegund? Als Marianne Thieme komt spreken, organiseer je er toch ook geen berbecue omheen? Zeg dan gewoon nee.

De Geus | 06-03-08 | 02:05

-SIRE-
"Wie is toch die man die elke vrijdag uit de moskee komt en mijn moeder een klap voor de bek geeft?"

VanFrikschoten | 06-03-08 | 02:00

-Postbus 51-
"Laat ook uw mening gelden, maar doe het met mate..."

VanFrikschoten | 06-03-08 | 01:55

@.HerNihilist 06-03-08 @ 01:25:
Technisch en theoretisch heb je misschien gelijk voor betreft de oorspronkelijke 19e eeuwse anarchisten, maar het schorriemorrie wat zich tegenwoordig anarchist noemt vindt toch wel degelijk dat bezit diefstal is en dat het van iedereen is. Lees de pamfletjes waar LAP en campion eerder vanavond over keuvelden maar na. Dat soort prietpraat staat daar gewoon in.

koerbagh ® | 06-03-08 | 01:34

beetje verkeerd geplakt maar haal er maar uit wat erin zit ik ga pitten

frotje | 06-03-08 | 01:32

Biomassa 06-03-08 @ 00:41
Vind je het normaal dat
Wilders is meer dan genoeg gewaarschuwd en mag en moet als Volksvertegenwoordiger ONS als volk vertegenwoordigen.. Persoonlijke rancunes horen daar niet bij en verdienen vanaf dat moment ook geen Staatsbescherming meer..

Je praat stront. Sinds wanneer is het hier in Nederland verboten een kritische film te maken over een geloof? Jij wil je vrijheid opgeven en bukt voor alles wat die zielige baardapen wensen. they say jump and you say how high??! Triest triest triest
Hoeveel zetels zou PVV krijgen denk je. Nou? volgens mij is ie echt een volksvertegenwoordiger hoor.

frotje | 06-03-08 | 01:30

Ja, met Harrie van MC VonFrikschoten. Wij gaan Wilders bfeiligen, ja? Dus met de poten d'r af blieven.... Pas op!

VanFrikschoten | 06-03-08 | 01:29

van dal 06-03-08 @ 01:21
Hahaha, lol!

LibertasSimplex | 06-03-08 | 01:28

@koerbagh 05-03-08 @ 23:20
Je verwart anarchisten met communisten, je zou anarchisten kunnen verwijten dat ze tegen hun principes in een beroep doen op politiebescherming of andere voorzieningen van de staat, maar niet dat ze de overtuiging hebben dat bezit van iedereen is, dat betreft communisme. Bezit is voor de anarchist in de eerste plaats van hemzelf i.p.v. een publiek bezit, een principieel verschil. Of toch niet? Karl Marx maakte eens aan Stirner in De Duitse Ideologie eenzelfde soort verwijt: www.marxists.org/archive/marx/works/18...
6. The Free Ones, hoofdstuk B. Communism (o.m. het citaat van Stirner)

.HerNihilist | 06-03-08 | 01:25

@van dal 06-03-08 @ 01:20
kdt, mn....

VanFrikschoten | 06-03-08 | 01:21

van dal 06-03-08 @ 01:20
zo zonder klinkers is er voor de krakers ook niks aan....

van dal | 06-03-08 | 01:21

@Herman Flipsen 06-03-08 @ 01:12:
Mensjes met gratuite meninkjes zijn dat zelden. MAXIMO en LoudAndProud zijn hardnekkig (en op NN hangen een stel van dat soort lieden rond). Maar verder, ach... "vedergewichten", zou broeder botte zeggen.

koerbagh ® | 06-03-08 | 01:21

VanFrikschoten 06-03-08 @ 01:17 krt vn stf.... vn prbrn f ht wt tmkt ls j d klnkrs wglt....

van dal | 06-03-08 | 01:20

@van dal 06-03-08 @ 01:16
nee

VanFrikschoten | 06-03-08 | 01:18

@van dal 06-03-08 @ 01:06
We moeten trouwens kort zijn van stof, jij en ik, want ik kreeg gisteren klachten dat ik "overdreven aanwezig" zou zijn....

VanFrikschoten | 06-03-08 | 01:17

VanFrikschoten 06-03-08 @ 01:08
is het nou Van Frikstra? of meer Dirkschoten?

van dal | 06-03-08 | 01:16

@koerbagh ® 06-03-08 @ 01:08
Volgens mij, is het geen blijvertje....

Herman Flipsen | 06-03-08 | 01:12

@Biomassa 06-03-08 @ 01:00:
Een dubbelpost na een 40 minuten en dan niet eens typefouten eruit halen.
Dat maakt je standpunt niet sterker.

koerbagh ® | 06-03-08 | 01:08

@van dal 06-03-08 @ 01:06
Ik vertrouw die man ook voor geen meter.... met zijn SGP-kapsel...

VanFrikschoten | 06-03-08 | 01:08

@Biomassa 06-03-08 @ 01:00
Alweer? Is dat een teken van zwakte, gebrek aan argumenten?
Vertel, hoe moet ik het zien.

Geef eens gewoon antwoord op:
Maaier 06-03-08 @ 00:36
koerbagh ® 06-03-08 @ 00:49
Herman Flipsen 06-03-08 @ 00:55
Duidelijke teksten, zonder scheldwoorden....

Herman Flipsen | 06-03-08 | 01:08

Dirkstra 06-03-08 @ 00:55 lekker met jezelf aan het trollen?

van dal | 06-03-08 | 01:06

Bottehond,
Jij denkt blijkbaar dat ik daar mee moet zitten? Moet ik reageren op VanFrikschoten met zijn kwalificatie "stuk stront"???
Of Natte Bever (00:07) "Jij moet gewoon dood"??!!!!
No way, voor mij einde discussie met randdebielen die het schelden blijkbaar tot kunst verheven hebben en de argumenten door onderbuikgevoelens laten bapalen!
Voor mij bestaat Wilders niet meer!! De groeten allemaal...!

Biomassa | 06-03-08 | 01:00

@Biomassa 06-03-08 @ 00:41:
En met alles wat Herman zegt ga je ook de fout in.

koerbagh ® | 06-03-08 | 00:58

@Biomassa 06-03-08 @ 00:41
"moet als Volksvertegenwoordiger ONS als volk vertegenwoordigen.."
Grove denkfout, hij hoeft enkel het gedeelte te vertegenwoordigen wat jij "zijn electoraat" noemt, dat doet hij. Jij hoeft het er niet mee eens te zijn, ik ook niet, als zijn electoraat het er maar mee eens is. Of dat het geval is, dat zien we bij de volgende verkiezingen.

"Persoonlijke rancunes horen daar niet bij en verdienen vanaf dat moment ook geen Staatsbescherming meer.."
1. Hoe weet jij zo zeker, dat Wildershandelt uit persoonlijke rancunes?
2. Is Wilders veroordeeld door een rechter vanwege gedane uitlatingen, waardoor hij schuldig bevonden kan worden aan discriminatie, ophitsing, opruiing, waardoor eventueel het recht op de bescherming door de staat vervalt?
3. Ben jij de persoon, die mag stellen, dat Wilders geen bescherming meer mag hebben, omdat hij een mening verkondigd, die niet de jouwe is, maar blijkbaar wel van enkele honderdduizenden andere Nederlanders?

"... Maar ik vind ook dat wanneer je jezelf beroept op die Staatsbescherming, maar tegelijk diezelfde Staat in moeilijkheden brengt incl. de mensen die diezelfde bescherming niet hebben, en daarbij blijft doorgaan met steeds weer de grenzen van het toelaatbare op te zoeken.."
1. Waar beroept Wilders zich constant op staatsbescherming?
2. Waar brengt hij de staat (op oneigenlijke/strafbare wijze) in moeilijkheden?
3. Welke mensen hebben de bescherming van de staat niet?
4. Tot op heden heeft Wilders het recht gebruikt in eigen voordeel, ook het opzoeken van de grenzen van het toelaatbare behoort tot het recht van ieder burger. Een rechter, is degene die stelt, of grenzen overschreden zijn, tot op heden, heb ik geen enkele veroordeling van Wilders gezien, jij?

Oh, lees Maaier 06-03-08 @ 00:36 ook nog even, een stukje tekst wat ik gaarne onderschrijf.

Herman Flipsen | 06-03-08 | 00:55

@VanFrikschoten 06-03-08 @ 00:50
Ja, dat heet Vrijheid van Meningsuiting. Zo was de Heere Christus ook doodverklaard maar daar had Hij een heel eigen mening over waar jij nog wat van kan leren....

Dirkstra | 06-03-08 | 00:55

Prettige nacht allen... *out*

Iko Nal | 06-03-08 | 00:51

@Biomassa 06-03-08 @ 00:48
Die is al dood, net als 't Peerd van Ome Loeks; Alleen hij wil er nog niet aan.... zijn van die types...

VanFrikschoten | 06-03-08 | 00:50

@Biomassa 06-03-08 @ 00:41:
En daar ga je dus de fout in. Wilders heeft niet om die beveiliging gevraagd, noch eist hij het van de staat. Niet letterlijk en niet figuurlijk. Hij wordt bedreigd, hij doet aangifte en de AIVD analyseert de terrorisme-dreiging en dringt hem beveiliging op. Luister maar even wat hij daar zelf over zegt in een interview met ebru Umar vorig jaar. www.spreeksteen.tv/cms_legacy/archive....
En verder mag Wilders alles zeggen. Wat, waar, wanneer en hoe hij wil. Punt.

koerbagh ® | 06-03-08 | 00:49

VanFrikschoten 00:44
Bedoel je daarmee dat jij jouw broer ook liever deaud ziet gaan?

Biomassa | 06-03-08 | 00:48

Verder allemaal de tyfus. 'k Heb een gewonde knie, ja, nog van toen.

nattebever | 06-03-08 | 00:48

Biomassa 06-03-08 @ 00:45
Denk je dat ik een handwerksman ben?
Enfin, voor jou zou ik wel een vrije zondagmiddag willen opofferen, vooropgesteld dat er juist gereedschap voorhanden is.

nattebever | 06-03-08 | 00:47

Biomassa 06-03-08 @ 00:41

Fout.Wij beschermen en verzorgen ook gevangen die veroordeeld zijn voor het in gevaar brengen van de staat. Terecht imho, is beschaving. Dus,ook een parlementariër met een goede cursus Premiere Elements.

Maaier | 06-03-08 | 00:46

Natte Bever 00:37
Mijn graf is nog niet gegraven, zou jij dat voor mij willen doen=

Biomassa | 06-03-08 | 00:45

Overigens zou het zelfverklaard atheïst Bill Gates, ondanks dat hij gezakt is van de 1e naar de 3e plek op de lijst van rijkste aardbewoners www.nieuwnieuws.nl/archives/buitenland... , sieren als hij een speciaal fonds zou instellen voor de persoonsbeveiliging van alle door religieuze sektes bedreigde individuen in de wereld. Dan zijn we ook van het gezeik van de hersenloze biomassa's in dit land af.
*Toch eens een mailtje naar Oom Bill overweegt, ook al is 't een klootviool*

koerbagh ® | 06-03-08 | 00:44

@Biomassa 06-03-08 @ 00:41
Je lijkt mijn broer wel. Die heeft ook de waarheid in pacht over "het toelaatbare"...

VanFrikschoten | 06-03-08 | 00:44

Dirkstra 06-03-08 @ 00:33
"Het zal geheellijk tot geweld komen, wat zij inslorpen zullen met hun aangezichten, zullen zij brengen naar het oosten; en het zal de gevangenen verzamelen als zand."
Kortom, you got a point there.
Vond Habakuk al.

nattebever | 06-03-08 | 00:44

Herman Flipsen
Jazeker, ik vind wel dat iedereen recht heeft op de Staat en de bescherming die daar evt. bijhoort en dat gold wat mij betreft ook voor Wilders... Maar ik vind ook dat wanneer je jezelf beroept op die Staatsbescherming, maar tegelijk diezelfde Staat in moeilijkheden brengt incl. de mensen die diezelfde bescherming niet hebben, en daarbij blijft doorgaan met steeds weer de grenzen van het toelaatbare op te zoeken.. Dan mag en moet je ook erkennen dat je als Kamerlid meerdere verantwoordelijkheden hebt en niet moet opereren ter meerdere eer en glorie van jouw eigen persoontje danwel electoraat! Wilders is meer dan genoeg gewaarschuwd en mag en moet als Volksvertegenwoordiger ONS als volk vertegenwoordigen.. Persoonlijke rancunes horen daar niet bij en verdienen vanaf dat moment ook geen Staatsbescherming meer..

Biomassa | 06-03-08 | 00:41

@nattebever 06-03-08 @ 00:34
Soms is het irritant dat je zo grappig bent.
@koerbagh ® 06-03-08 @ 00:34
Jajaja zet het nog maar eens op een rij, kan geen kwaad. Ik vind dat je alles mag bekritiseren. Maar ik begrijp niet dat je vervolgens tot de conclusie kunt komen dat Wilders niet tot het uiterste beschermd dient te worden. Maar goed, daarover verschillen wij niet van mening.

Nonnes | 06-03-08 | 00:41

Maaier 06-03-08 @ 00:36
Jij zegt veel rake dingen in je laatste twee regels. Hulde!

nattebever | 06-03-08 | 00:40

Vind moeh natuurlijk met een 't', tjongejonge!
Da's ook de enige foudt.

nattebever | 06-03-08 | 00:39

oja en ik ga slapen..

Maaier | 06-03-08 | 00:38

Aanvulling @ 00:34:
Oh, en socialisten maken nooit gebruik van dat soort persoonsbeveiliging. Dat maakt kritiek daarop hebben ook makkelijk.

koerbagh ® | 06-03-08 | 00:37

Biomassa 06-03-08 @ 00:31
Was jij nog niet het graf ingedonderd? Jij lijkt me wel een type dat z'n onbeduidende einde vind in een massagraf. Bulldozer d'r bij, beetje reuring in Den Haag en over tot de orde van de dag.
Ga ergens anders trollen, malle hoer.

nattebever | 06-03-08 | 00:37

koerbagh ® 06-03-08 @ 00:14

Stimmt.

@Shalome: Neuhh, een parlementariër is verre van de staat.

bottehond 06-03-08 @ 00:15

ok. maar noem je mij anarcho-ecofiguur? Dat is wel een hele grove belediging.... Dan kies ik liever voor het nettere en ver van krakers en soja afstaande vrijzinnig links...

@biomassa:

Je mag van mij Wilders' ideeën abject vinden, Wilders zelf abject vinden, je mag het er op rationele gronden danwel irrationele gronden mee eens of oneens zijn. Je kan oook vinden dat ie teveel aandacht krijgt. Wilders hoeft niet dood. Ja, uiteindelijk, zoals wij allen, maar hij moet wel degelijk beschermd worden en wel om drie redenen:

1- de staat draagt zorg voor de veiligehid van burgers. Dat is een algemene regel, nauw verbonden aan zaken als geweldsmonopolie en daarmee rakend aan de kerntakenn van de staat. Dat daarbij de staat niet 24 per dag in kán staan voor de veiligheid van alle burgers is iets anders. Het is wel een kerntaak

2- Het is een parlementariër. Als vertegenwoordiger van ons, het volk, verdient hij extra bescherming. Immers zijn taak is van belang voor ons allen. Of je het met hem eens bent, doet niet ter zake.

3- In deze discussie het meest pregnante argument: Wilders' recht op vrije meningsuiting is, juist als voorbeeld van onze grondwet, onze mores en onze verworvenheden, van groot belang. Daarom verdient nóg meer extra beveilging. Als een stel haatbaarden hem willen vermoorden omdat ie iets zegt wat hun niet aanstaat, is dat gebrek aan beschaving hun probleem. Ons probleem is dan dat we hem veilig moeten houden. Want als we dat niet meer doen, kunnen we de hele grondwet en onze waarden overboord kieperen.

Even ter toelichting, aangezien ik je niet herken als vaste reaguurder hier: Ik ben - op z'n zachtst gezegd - geen fan van Wilders. Ik vind Wilders een bange poeperd en angstverwekkend. Ik ben het ook niet eens met de tegenwoordige, zeker onder reaguurders populaire, idee dat het recht van vrije meningsuiting absoluut en per definitie boven alles staat. Er zijn andere wetten, fatsoensnormen en praktische problemen die het soms kunnen inperken. Ik vond dat Balkenende het van de week redelijk goed verwoordde met zijn tweezijdige bespiegeling van fitna. Maar dat maakt eigenlijk niet uit.

Wilders moet nu beveiligd worden, omdat een van de allerbelangrijkste grondrechten anders niet meer bestaat.

Maaier | 06-03-08 | 00:36

@Nonnes 06-03-08 @ 00:28:
Je bedoelt die salarissen en onkostenvergoedingen van Europarlementariërs? Of die huursubsidies voor ex-politici bij internationale organisaties die een appartement in New York willen met uitzicht op Central Park? Of die gratuite staatssubsidies voor eco-stichtingen die de staat adviseren toch vooral slurp- en eco-taxen in te voeren op basis van niks? Of voor de islamitische lobby-clubs die de overheid adviseren over het te voeren apartheids- en segregatiebeleid?
Welnee, dat is allemaal volgens de regels. Maar voor persoonsbeveiliging tegen religieuze fanatici die onderdanen de keel willen afsnijden, daar zijn geen regels voor, dus dat mag je bekritiseren.

koerbagh ® | 06-03-08 | 00:34

Nonnes 06-03-08 @ 00:12
Elk onderscheid tussen mensen is onnozel, behalve dat tussen man en vrouw. Intelligentie vs imbeciliteit? Bijzaak. Ik neuk met even veel plezier een randdebiel als een hoogbegaafd kippie. Waarbij ik graag een uitzondering maak voor Conny Palmen, al is mij niet helemaal duidelijk aan welk eind van het spectrum zij zich bevindt. Zij wil te graag, en dat is vreselijk stuitend. Soms is het zelfs mij te onnozel.

nattebever | 06-03-08 | 00:34

@VanFrikschoten 06-03-08 @ 00:28
"En het volk morde en klaagzangen zwierven door de lucht terwijl zij riepen in de woestijn ten einde te struikelen over een meridiaan..."

Dirkstra | 06-03-08 | 00:33

-weggejorist-

Lizzard | 06-03-08 | 00:32

Shalome, ik heb nog gegolfd met Goebbels!!

Biomassa | 06-03-08 | 00:31

@Biomassa 06-03-08 @ 00:28
Geef antwoord dan....

"Jij vindt dus, dat een burger geen recht heeft, op bescherming door de staat?"
Herman Flipsen 06-03-08 @ 00:07

Herman Flipsen | 06-03-08 | 00:30

Herman Flipsen,
Voor vragen sta ik hopen hoor!

Biomassa | 06-03-08 | 00:28

@koerbagh ® 06-03-08 @ 00:20
Heel netjes, die waarschuwing.
Ik herinner me trouwens dat ik Biomassa al vaker heb gehoord over de kosten van Wilders' beveiliging. Biomassa: zet deze energie in voor het bestrijden van nutteloze uitgaven. Daar stikt het van.

Nonnes | 06-03-08 | 00:28

@Biomassa 06-03-08 @ 00:27
Slijmbal...

VanFrikschoten | 06-03-08 | 00:28

Botte Hond,
Je doet jouw naam in elk geval eer aan, je bent bot en je gedraagt je als iemand met het IQ van een hond.. Naam dus goed gekozen, maar daar blijft het helaas bij!

Biomassa | 06-03-08 | 00:27

Biomassa 06-03-08 @ 00:23
Erg prettig dat je opdondert. Je kunt nergens tegen. 't Enige dat je kunt is de onnozele hals uithangen. Dan kun je inderdaad maar beter dood wezen of opsodemieteren.
De groeten, zeer hartelijk, vanuit een überverwarmde burcht...
*Die godverdomde laffe zak, werkt nog steeds op m'n lustmoordspieren*

nattebever | 06-03-08 | 00:27

@Biomassa 06-03-08 @ 00:23
Ik had ook nog een vraag!

Herman Flipsen | 06-03-08 | 00:26

Biomassa 06-03-08 @ 00:23
Schelden vind je oh zo erg, maar een man die bedreigd wordt door geschifte idioten die bewezen hebben kelen af te snijden, vind je maar onzin.
Vertel eens, van wie heb jij je ethiek geleerd? Opgedaan uit de dagboeken van Goebbels?

Shalome | 06-03-08 | 00:26

VanFrikschoten 06-03-08 @ 00:24

* proest! *

bottehond | 06-03-08 | 00:25

@Shalome 06-03-08 @ 00:16
Je kan het ook gebrek aan inhoudelijke argumentatie noemen...

@Nonnes 06-03-08 @ 00:16
Nuances, zijn nu eenmaal moeilijk te geven, als je alleen maar een tegeltje tot je beschikking hebt.
(ja, ook ik ben de laatste tijd -voor enkelen- een dhimmi, enkel door eens een iets andere kant te belichten, .. who cares)

Herman Flipsen | 06-03-08 | 00:24

@Biomassa 06-03-08 @ 00:23
Deaudgaan.. best belangrijk...

VanFrikschoten | 06-03-08 | 00:24

Maaier 06-03-08 @ 00:10
Sure.
Wat niet wegneemt dat ik hem een totaal krankzinnige dhimmie vind, met excuses voor het pleonasme.
Dattie dood moet, ach, dat is het taaltje hier - ben dat zwakzinnige gezeik gewoon zo zat dat ik liever zie dat hij opdondert.
Zoals ik Sikkeneur altijd adviseer: stuur je vrouw drie weken ongesluierd naar Jemen en ga nog eens naar de dia's kijken als zij het overleeft. Kun je denken dat Jemen niet het prototype is van de islamitische staat, maar 't is zeker ook niet het Staphorst van de islam.
En er is niet zoiets als een 'gematigde islam'. Ja, dat denken de dhimmi's. Zij staan vierkant achter de invliegoperaties in NY, de bomaanslagen in Londen en Madrid, maar houden hun bek uit puur opportunisme. En uit de werkelijk stuitende gedachte dat het niet uitmaakt wat je niet-islamieten wijsmaakt.
Hoop dat jij niet zo onnozel bent. Een begin van begrip voor die malloten is het begin van het einde van onze vrijheden.
Daarom: Geen Duimbreed! Bevalt het je hier niet (wat kom je hier dan doen, malle islamo (waar ik jou niet mee bedoel)), donder dan in godsnaam op. Liever vandaag dan morgen.
Sommigen maken onderscheid tussen leer en leven (tussen de islam als religie en de islamieten als belijders daarvan): dat onderscheid is nauwelijks waarneembaar en totaal futiel. Bestrijd je dus de islam als religie, dan vecht je (als tegen elke religie) tegen windmolens. Er is geen leer zonder aanhangers, en 't gaat om de aanhangers. Dat zijn concrete fenomenen (gehgehgeh) en die moeten oprotten. En jij weet net zo goed als ik dat er dode religies zijn (het gristendom in NL bijvoorbeeld, niet meer dan een Japanse theeceremonie).
Ik wijd wat uit, maar vertrouw dat m'n punt duidelijk is. Niet alleen voor jou, maar voor elk weldenkend mens.

nattebever | 06-03-08 | 00:23

Lizzard 06-03-08 @ 00:22
En ik weet nou hun antwoord al. 'Het is onze verantwoording niet.' Van mensen zonder geweten heb ik nou eenmaal niet bepaald hoge verwachtingen.

Shalome | 06-03-08 | 00:23

Biomassa 06-03-08 @ 00:23

Hysterische nicht.....

bottehond | 06-03-08 | 00:23

Bottehond,
Jij denkt blijkbaar dat ik daar mee moet zitten? Moet ik reageren op VanFrikschoten met zijn kwalificatie "stuk stront"???
Of Natte Bever (00:07) "Jij moet gewoon dood"??!!!!
No way, voor mij einde discussie met randdebielen die het schelden blijkbaar tot kunst verheven hebben en de argumenten door onderbuikgevoelens laten bapalen!
Voor mij bestaat Wilders niet meer!! De groeten allemaal...!

Biomassa | 06-03-08 | 00:23

Massa is trouwens ook een verbastering van master, op zijn afrikaansch. Dan is die biomassa een puike analogie. De Bio- Master el goor. Haha....

bottehond | 06-03-08 | 00:22

-weggejorist-

Lizzard | 06-03-08 | 00:22

@Nonnes 06-03-08 @ 00:16:
*Geheel foute en smakeloze opmerking met Godwin-kenmerken volgt*

Het aardige van biomassa is evenwel dat het wel groene stroom oplevert als je het ecologisch vergast. Geheel klimaatneutraal enzo. Althans als je er een boompje over opzet.

koerbagh ® | 06-03-08 | 00:20

-weggejorist-

Lizzard | 06-03-08 | 00:20

Als antwoord op die potsierlijke vertoning van SMN mag er ook wel eens een waslijst aan aanklachten over de Marokkaanse gemeenschap worden ingediend. Ze voelen zich wel heel erg relaxt hier in Holland dat ze met hun reputatie het presteren om een aanklacht in te dienen omdat ze zich zorgen maken over de veiligheid van de mocro-gemeenschap. Moeha. Wat een omgekeerde wereld.

Shalome | 06-03-08 | 00:19

Biomassa 05-03-08 @ 23:57
Jij moet gewoon dood, maar dat had je natuurlijk al begrepen, laffe godvergeten kudthond dat je er bestaat met je niks kostende praatjes die je zonder beveiliging kunt uitkramen.
Ga jij maar eens 24/7 aan de beveiliging, gore vieze vuile slavretende veganistische & vaginistische huppelkut! Ben je een kerel, dan zou ik m'n kloten maar eens laten nakijken. Hoop dat dokkiedok iets vindt, maar acht die kans zeer, zeer klein.
Jij bent een miezerig, zeer miezerig klootzakhje. Vertel dat maar aan je vriendje of vriendin - ja, dat nattebever dat over jou zei.

nattebever 06-03-08 @ 00:07

Oprechte verontwaardiging is een powerful asset, dat spreekt! Hulde.

bottehond | 06-03-08 | 00:18

@ VanFrikschoten 06-03-08 @ 00:15 (+1)
Ik voorzie een probleem bij de metaaldetector.

Rarend | 06-03-08 | 00:18

@koerbagh ® 06-03-08 @ 00:16
Oeh, die zijn nog mooier.
Ik had eerst naar de orientatiedag gemoeten denk ik nu.

Nonnes | 06-03-08 | 00:17

@Herman Flipsen 06-03-08 @ 00:14
Het kost ook wat tijd om daar doorheen te kunnen kijken. En er zijn topics waarbij het zelfs een bijna onmogelijke opgave is.
Maar inderdaad. Hij heeft het mis. Of zij.

Nonnes | 06-03-08 | 00:16

Herman Flipsen 06-03-08 @ 00:14
Ah, ja, van die tactiek bedienen moslims op maroc punt nl zich ook altijd. De boodschapper volkliederen in de hoop dat daarmee de boodschap wordt vertroebeld.

Shalome | 06-03-08 | 00:16

@Nonnes 06-03-08 @ 00:12:
En een Ph.d. pornografisch borduren en erotisch punniken. Maar dat moet je niet verder vertellen.

koerbagh ® | 06-03-08 | 00:16

Maaier 06-03-08 @ 00:10

Bon. Lakmoesproef. Lees biomassa als anarcho-ecofiguur eensch de les? Impress me.

bottehond | 06-03-08 | 00:15

@Shalome 06-03-08 @ 00:08
Biomassa, is van het typ, dat denkt dat GS door louter kaalhoofdige en laaggeschoolde reaguurders bezocht wordt.
Gevalletje misplaatste arrogantie...

Herman Flipsen | 06-03-08 | 00:14

@Maaier 06-03-08 @ 00:10:
Ja, en ook het recht om beledigd te worden.

koerbagh ® | 06-03-08 | 00:14

Biomassa 06-03-08 @ 00:05

A costly mistake. De arrogante Gutmensch uithangen op GS. Zo'n post maakt jou uiterst haram, vrind.

bottehond | 06-03-08 | 00:13

@ Maaier 00:10
Hoezo ook? Er is al gemoord om die vrije meningsuiting, er moet beveiligd worden vanwege die vrije meningsuiting, en de vrije meningsuiting wordt al onder gewelddadige bedreiging van de moslims onderuit gehaald.

Hoezo 'ook' vrije meningsuiting?

Shalome | 06-03-08 | 00:13

@nattebever 06-03-08 @ 00:10
Een daarvan is voor genderstudies toch? Ja dat moet haast wel.

Nonnes | 06-03-08 | 00:12

die laatste post schreef ik overigens zonder de rest gelezen te hebben, dat is niet erg toch? Er staat toch gewoon een ctrl-V van alle andere fitna-
topics?

Maaier | 06-03-08 | 00:12

Biomassa 06-03-08 @ 00:07

Oehhhhh fatwa van de groene khmer! Nu is het uitkijken veur Geurt. Touch him en er gebeuren rare dingen. Niets is ondenkbaar anno 2008. Onthoudt dat is mijn dringend advies. De Balk speelt met vuur. Pandora's box is best left unopened.

bottehond | 06-03-08 | 00:11

nattebever 06-03-08 @ 00:07

BIomassa heeft toch ook vrije meningsuiting?

Maaier | 06-03-08 | 00:10

Biomassa 06-03-08 @ 00:05
Jij hebt het over 'het minder ontwikkelde deel der reaguurders'. Vertel eens over je academische titels. Ik heb er drie. Jij?

nattebever | 06-03-08 | 00:10

Ik kan me zo voorstellen dat het journaille er bij Nieuwspoort op heeft aangedrongen om Wilders niet te weigeren. Dan kan het mediacircus fijn gecontroleerd verder en hoeft er niet gerommeld te worden met YouTube en een overbelaste Fitna-site.

Rarend | 06-03-08 | 00:10

Herman Flipsen 06-03-08 @ 00:07
Biomassa is er vast weer zo een die de rechten voor al die geflipte islamitische woestijnbarbaren wil garanderen en de Hollanders moeten het dan maar bekijken of bezuren, om het even.

Shalome | 06-03-08 | 00:08

@Shalome 06-03-08 @ 00:07
Volgens velen, zijn dat geen moslims. De liberale moslim, bestaat immers niet.

Herman Flipsen | 06-03-08 | 00:08

@Biomassa 06-03-08 @ 00:05
Zeg stuk stront, gaan we hier op voorhand denigrerend doen?

VanFrikschoten | 06-03-08 | 00:08

Biomassa 05-03-08 @ 23:57
Jij moet gewoon dood, maar dat had je natuurlijk al begrepen, laffe godvergeten kudthond dat je er bestaat met je niks kostende praatjes die je zonder beveiliging kunt uitkramen.
Ga jij maar eens 24/7 aan de beveiliging, gore vieze vuile slavretende veganistische & vaginistische huppelkut! Ben je een kerel, dan zou ik m'n kloten maar eens laten nakijken. Hoop dat dokkiedok iets vindt, maar acht die kans zeer, zeer klein.
Jij bent een miezerig, zeer miezerig klootzakhje. Vertel dat maar aan je vriendje of vriendin - ja, dat nattebever dat over jou zei.

nattebever | 06-03-08 | 00:07

En dat is mijn laatste reactie over Wilders, deze idioot heeft al veel teveel aandacht gehad, zelfs MEER dan me lief is!! Vanaf ga ik hem "doodzwijgen"!!!!

Biomassa | 06-03-08 | 00:07

Wilders mag film in Nieuwspoort presenteren
www.elsevier.nl/nieuws/politiek/artike...

‘Hij is welkom,’ zei voorzitter Max van Weezel nadat het bestuur, dat een unaniem besluit nam, lang had vergaderd over de kwestie.

naardeklote | 06-03-08 | 00:07

@Biomassa 06-03-08 @ 00:05
Jij vindt dus, dat een burger geen recht heeft, op bescherming door de staat?

Herman Flipsen | 06-03-08 | 00:07

Biomassa 06-03-08 @ 00:05
Had je ook al gelezen dat de Turkse Alevieten zich van de PvdA afkeren omdat die de stompzinnigste Taliban-freaks op sleutelposities zet? Ook de moslims zelf beginnen zich ernstige zorgen te maken over de stekeblinde politici. Hm?

Shalome | 06-03-08 | 00:07

@Biomassa 06-03-08 @ 00:05

Ding*Dong* Als volksvertegenwoordiger IS Wilders de Staat.

Iko Nal | 06-03-08 | 00:06

Bottehond
Ik vind het prima wanneer hij bij jou een schuilplaats kan vinden hoor! En over "landverraders" kun je zowieso van mening verschillen.. Maar liever bij jou onderdak dan op kosten van de Staat.. By the way, ben je voldoende bewapend?? En ik vind jou geen "stuk stont" hoor... Dat soort kwalificaties laat ik liever aan het wat "minder ontwikkelde" deel van de reaguurders hier over!

Biomassa | 06-03-08 | 00:05

bottehond 05-03-08 @ 23:59
Ik weet niet wat die lui in Den Haag bezielt, hombre. Hersens ergens achtergelaten. Het wordt tijd voor een paar zinnige Arabisten in het kabinet: deze shlemielen weten geen zak.

Shalome | 06-03-08 | 00:04

Hoe lang gaan we het nog over deze doorgedraaide limburger hebben? Voor mij is Widers allang history, beveiliging stopzetten en dan zoekt hij het gewoon lekker zelf uit!!

Biomassa 05-03-08 @ 23:57

Je begrijpt, neem ik aan, wel dat ik dan ook geen belasting meer betaal. DoordenkerT. Lichtgewicht.

bottehond | 06-03-08 | 00:03

nattebever 05-03-08 @ 23:59
Dat NSB-kabinet graait alweer diep in de staatskas om aan de potentiële massamoordenaars te overhandigen. Op een dag kijken er mensen de geschiedenisboeken in en zullen zich afvragen waarom de Hollandse Bastille zo lang op zich heeft laten wachten. Er zullen er wel eerst een boel dood moeten voor ze eindelijk de enige oplossing toepassen die mogelijk is: terugschoppen, die Rifkluit.

Shalome | 06-03-08 | 00:03

Eerste 'niet' vervalt, ist ja klar, oder?

nattebever | 06-03-08 | 00:01

@Biomassa 05-03-08 @ 23:57, u stinkt.

gentle giant | 06-03-08 | 00:00

Biomassa 05-03-08 @ 23:57
Die Limburger ligt wel in de vuurlinie van psychotisch gestoorde maanziekte-aanhangers met een fanatieke deathwish.

Shalome | 06-03-08 | 00:00

Shalome 05-03-08 @ 23:58

* grijnst schaapachtig *

Puike posts so far, BTW.

bottehond | 05-03-08 | 23:59

Shalome 05-03-08 @ 23:53
Ies ja goet. Laten we maar een keer een avond afspreken waarop we op GS iedereen totaal de grond inbeuken die ook maar iets in te brengen heeft tegen de vrijheid van meningsuiting.
Hear: iedereen die niet ook maar enige sympathie voelt voor de *kuch* genuanceerde standpunten van Balkenende en niet 100% achter de Deense aanpak staat zal door mij tot in de hel achtervolgd worden. Is het niet nu (en nu is het niet, want ik ga zo pitten), dan is het wel later.
We laten ons toch GODVERDEGODVER niet vertellen wat we moeten doen door een stel zandneukende rifapen en aanverwant ongeschoold schorem!
Wake up Holland!!!!

nattebever | 05-03-08 | 23:59

Biomassa 05-03-08 @ 23:57

Dan mag hij bij mij schuilen. Landverraderlijk stuk stront dat je bent.

bottehond | 05-03-08 | 23:59

bottehond 05-03-08 @ 23:53
Opmerkelijk dat én de MP én de burgemeester én de stadsdeelraadvoorzitter het over probleemjongeren hebben van wie voortdurend wordt beweerd dat het maar een minuscuul groepje is.

Shalome | 05-03-08 | 23:58

Hoe lang gaan we het nog over deze doorgedraaide limburger hebben? Voor mij is Widers allang history, beveiliging stopzetten en dan zoekt hij het gewoon lekker zelf uit!!

Biomassa | 05-03-08 | 23:57

CoffeePatch 05-03-08 @ 23:48

De Zweden|? Die laffe zakken stront? Die dragqueen vikings? Verraderlijke serpenten zijn dat. Ultradhimmies. Ik zou een fatwa tegen elke zweed uitvaardigen als ik ayatollah van de Vrijzinnigheid was. Gosternokke!

www.jihadwatch.org/archives/016082.php...

bottehond | 05-03-08 | 23:56

@ Gravin v Kippenbouth 23:44

Zo ziet het er na jarenlang C2H5OH uit

Mekker | 05-03-08 | 23:54

* Shocking *

Even doorscrollen naar de pica van de échte regering van Nederland:

www.telegraaf.nl/

Balkenende, Cohen en Marcouch. Tsjek ook wie U de echte (centrale) capo is. Bos weigert zich nog langer te laten gijzelen door Cohen. Marcouch heeft een twijfelachtige reputatie en is niet langer de onbevlekte new kid on the block. Haha. De lutser. En de Balk speelt spuit 11.
Overigens is Jeroen Pauw voor de volle 100 % uit het juiste hout gesneden. Die kielhaalde Jan Dronk hoogstpersoonlijk. Uitstekend werk, imho....

bottehond | 05-03-08 | 23:53

@nattebever
Ik wilde eigenlijk ook zo gaan slapen. Mijn ogen vallen bijna dicht door die seniele ouwe Pronkgek.

Shalome | 05-03-08 | 23:53

Shalome 05-03-08 @ 23:47
Hoi schat, ik ga zo pitten. Very, very sleepy. Hou jij het effe vol? Beuk die godverdomde slijmballende dhimmi's het graf in!

nattebever | 05-03-08 | 23:51

Brusselmans en de ontdekking van een oud spreekwoord:
.
"Voor de muziek uitlopen"

BennieB | 05-03-08 | 23:51

Kudo voor die bestuursvoorzitter in Nova. Rutger van Santen mag het eerste dodelijke slachtoffer zijn van Fitna. Ik zal er geen traan om laten, weinigen denk ik zo op het CDA na.

Koninkrijk | 05-03-08 | 23:51

@CoffeePatch 05-03-08 @ 23:48
Als ze er maar geen stripje over gaan maken.

CoJoNes | 05-03-08 | 23:50

Als Pronk praat begrijp je weer iets beter waarom het 'nodig' was dat de dinosauriërs uitstierven.
Als je Mosko hoort, zo mogelijk nog erger. Dat is ongezien nekschot.
Freedom of speech!
En overigens ben ik van mening dat Balkenende onthoofd moet worden, nadat hij heeft gezien hoe zijn vrouw na verkracht te zijn werd gestenigd.
Linkjes? Kijk zelf effe op het internet.
*Vreest ernstig te radicaliseren en bezint zich op nuance. Gaat PVV stemmen, al was het maar om niet geassocieerd te worden met de uitverkopers van NL*

nattebever | 05-03-08 | 23:50

OT/
De Denen zijn boos op Ikea, omdat die goedkope vloerbedekking en deurmatten naar Deense plaatsen vernoemt. Duurdere meubels hebben juist Zweedse namen. De Denen beschuldigen Ikea van Zweeds imperialisme:"Lager dan een deurmat kan bijna niet". Ikea ontkent opzet.

CoffeePatch | 05-03-08 | 23:48

"Maar bij u bestaat het gebruik, dat ik umet de AH smurfenweken iemand loslaat: wilt gij dan, dat ik J. Pronk loslaat? Zij schreeuwden dan wederom en zeiden: Hem niet, maar Patrick Swayze!"

Dirkstra | 05-03-08 | 23:48

de honden blaffen... 05-03-08 @ 23:35

Nee, dude.Blaffende honden bijten niet per definitie. Maar vaak luister men er wel naar. Daar zijn ze namelijk voor. Klokkenluiders en alarminstallaties volgens de richtlijnen van dikbil Thieme.

bottehond | 05-03-08 | 23:47

En alweer bij P&W de leugens van nu weer Jan pronk over handjeschudden en 'respect'. Hoe krijgen ze het hun NSB-strot uit dat het weigeren een vrouw de hand te schudden iets met respect te maken heeft.

Shalome | 05-03-08 | 23:47

@ botte 23:42

Wouter Bos heeft de regie niet in handen, Wouter wentelt zich heerlijk op het pluche.
De ogen van Bos zijn hetzelfde als bij Marcouch.

Mekker | 05-03-08 | 23:47

Bos zit dit met samengeknepen billen te bekijken, dat is zeker. Hij scoort punten bij me de laatste tijd. Pronk gaat voort in de traditie van d'Ancona en Van Thijn, zegt hij. Sja. Heeft echt geen idee van de samenleving van dit moment.

Nonnes | 05-03-08 | 23:46

Mekker 05-03-08 @ 23:43

En mosko werd ook al "gebeld". Door bet hollow way. Grappig haantjesgedrag.

bottehond | 05-03-08 | 23:45

@CoJoNes 05-03-08 @ 23:42, leuke beeldspraak.

gentle giant | 05-03-08 | 23:44

Pronk is een vreemde man. Een theatrale non-valeur.

Gravin v Kippenbouth | 05-03-08 | 23:44

@CoffeePatch 05-03-08 @ 23:36:
Dat gaat wel lukken... ik had vanavond na het eten even een dipje, maar het gaat wel weer.

@bottehond 05-03-08 @ 23:32:
Pamela deugt wel weer... Vanavond trouwens op NOVA weer een sterke casus voor die stelling (beetje jammer van Lange Frans en Baas B. er tussen door).
De staat is de vijand van de burger.
www.novatv.nl/index.cfm?ln=nl&fuse...

koerbagh ® | 05-03-08 | 23:43

"Als je me nodig hebt, bel je maar,"zei Pronk en ze belden. Wat een zelfingenomenheid, walgelijk.

Mekker | 05-03-08 | 23:43

Pronk is minstens 90 procent van zijn hersens kwijt vanwege al die alcohol. Ambassadepersoneel moest hem vroeger steeds in comagezopen toestand van het vliegtuig halen.

Mark d'Aviano | 05-03-08 | 23:42

Pronk is gevaar voor het land. Werkt 06/05 ook naar linksige staatsgevaarlijken? Waarom leeft Wilders eigenlijk nog?Omdat hij geen staatsgevaar is. Far from it. Maar wel teleurstellend dat die gestoorde linksmensch apparatsjik Pronk aangesteld is om het program te schrijven veur de euro- pvda. Misser van jewelste, wouter bos. Heb jij de regie eigenlijk nog wel? Zelf suggereren dat je de islam gaat containen en jan pronk het relevantste gremium laten koloniseren?

bottehond | 05-03-08 | 23:42

@Mark d'Aviano 05-03-08 @ 23:39
Er is denk ik niemand dommer dan Jan Pronk. Zelfs de xylofonist van de jostiband doet zinniger uitspraken.

CoJoNes | 05-03-08 | 23:42

CoffeePatch 05-03-08 @ 23:40
Doe eens goed schrijven: Pronk is aan een flinke borrel toe.

CoffeePatch | 05-03-08 | 23:41

Pronk is een een flinke borrel toe.

CoffeePatch | 05-03-08 | 23:40

En Pronk lag zonder film al zo lekker bij Sudan...

Iko Nal | 05-03-08 | 23:40

alweer die kudtfilm? zucht.....

van dal | 05-03-08 | 23:40

"Ik was vroeger ook aan het polariseren... maar nu niet polariseren met mensen die zich betrokken voelen met een andere cultuur", zegt draaitol Pronk.

Mark d'Aviano | 05-03-08 | 23:39

@CoJoNes 05-03-08 @ 23:30:
Tja... Joop de Uyl was de enige socialist die zich een beetje aan de tijd van leven hield. Maar ja, het blijkt achteraf ook geen echte socialist te zijn geweest. Dat verklaart veel. Al die anderen worden helaas allemaal stokoud.

koerbagh ® | 05-03-08 | 23:37

Die seniel van Pronk krabbelt vijf keer heen en weer en herzietr zijn mening even zo vaak, om het vervolgens als een intellectueel hoogstandje te doceren. Wat een lul, wat een landverrader, wat een nitwit.

CoJoNes | 05-03-08 | 23:37

wat een heibel!
is er een verlosser op komst of zoiets???

rioolguurder | 05-03-08 | 23:37

koerbagh ® 05-03-08 @ 23:35
Sterkte met de komende 8 uur.

CoffeePatch | 05-03-08 | 23:36

-nerd news flash!-
Er zijn vergaande gesprekken tussen Google en Moskowitz voor de ontwikkeling van articulatie software...

VanFrikschoten | 05-03-08 | 23:35

bottehond 05-03-08 @ 23:26
Die partij heeft op het verkeerde paard gewed.
Er zou een afsplitsing moeten komen, maar dat zal het einde van de partij betekenen.
Dus...
Men moddert voort.

de honden blaffen... | 05-03-08 | 23:35

Pamela is een aluhoedjes anarchist, da's weer wat anders.

CoJoNes | 05-03-08 | 23:35

LOL @ CoJo

@CoffeePatch 05-03-08 @ 23:22:
Laat me nou even... ik ben al meer dan 36 uur in touw... ik zie het allemaal niet zo snel en scherp meer. Pff.

koerbagh ® | 05-03-08 | 23:35

ik ga te bed, welterusten iedereen

campion | 05-03-08 | 23:34

@bottehond

Niet zo optimistisch over de PvdI. Pronk bij P&W heeft het over abjecte opvattingen van Wilders, waarvoor hij strafrechtelijk vervolgd moet worden

Mark d'Aviano | 05-03-08 | 23:33

CoJoNes 05-03-08 @ 23:26

Jaja, scherpslijper. Er zijn meerdere mengvormen en gedeelde gedachten. Lees je eens in in het anarchisme. Als je daar net zoveel tijd aan besteed als aan het libertaire geschrijfsel dan zul je het met me eensch zijn. Overigens:

www.vrijspreker.nl/vs/item/2007/06/aan...

Zeheeft hier uitstekende artikelen over gepubliceerd. Het centraal struikelblok is: angst. Knap denkwerk van Pam.

bottehond | 05-03-08 | 23:32

Wie heeft ooit Jan Pronk wijsgemaakt dat ie de wijsheid in pacht heeft? Wat een wlagelijke aanmatigende lichtgewicht is die zak stront toch. Sterf Jan, Sterf!

CoJoNes | 05-03-08 | 23:32

Waarom staat Balkenende altijd te oreren met als achtergrond zo'n blauwe belasting enveloppe?

CoffeePatch | 05-03-08 | 23:32

Het 'geweten' van links was net bij NOVA. Geert is van harte welkom maar moet een enorm bedrag ophoesten voor beveiliging van de linkse medewerkers van Nieuwspoort. En dat terwijl het linkse establishment al meer dan 45 jaar meer dan 1.000.000.000 EURO belastingeld per jaar ontvangt voor propaganda (journaal, Nieuwspoort, etc).

jospeh6085 | 05-03-08 | 23:31

Dagelijks sterven er 1000-en mensen te jong. Zit ik weer te kijken naar iemand die veel te oud sterft.

CoJoNes | 05-03-08 | 23:30

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 23:29

@de honden blaffen... 05-03-08 @ 23:25 Jep, maar ik vermoed dat het zonder Wilders, verdonk c.s. jaren eerder was gebeurd.

campion | 05-03-08 | 23:28

Nog enkele weken wachten dus, denk dat Geert aan het uploaden is met een 33k6 modem

CoffeePatch | 05-03-08 | 23:27

Witteman leest GS; hij heeft mijn word-implant "bilateraal" van vandaag gebruikt! De meeloper....

VanFrikschoten | 05-03-08 | 23:27

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 23:27

bottehond 05-03-08 @ 23:15
Dit al gelezen?meer.trouw.nl...

de honden blaffen... 05-03-08 @ 23:19

Heftig. Denk je dat Bos dit aan zag komen? Samen met de revolte in El Slotervaart en de rebelerende opiniemakerTs en intellectuelen gelieerd aan de pvdia?

bottehond | 05-03-08 | 23:26

De vraag is niet of er een bommelding komt op de 28e, maar hoe laat.

Rabarberke | 05-03-08 | 23:26

@bottehond 05-03-08 @ 23:22
Laat het zelfbeschikkingsrecht nou net een belangrijk element zijn om te kiezen voor het libertarisme. Het is een absolute kulopmerking. Anarchistische socialisten hebben net zo veel overeenkomsten met anarcho liberalen als stadsbussen met kinderfietsjes.

CoJoNes | 05-03-08 | 23:26

campion 05-03-08 @ 23:22
Toch wel tekenend dat dat degenen zijn de "partij" verlaten.

de honden blaffen... | 05-03-08 | 23:25

@koerbagh ® 05-03-08 @ 23:20 Not so. In theorie, niet in de praktijk. De rotzooi heeft andere oorzaken. Primair dat men niet voor één manifestatie van de term te vangen is, zodat alles altijd de schuld van het andere segment is. Wat die verantwoordelijkheid betreft, ben ik het met je eens.

campion | 05-03-08 | 23:25

CoffeePatch 05-03-08 @ 23:21
Ze zijn te laf.

de honden blaffen... | 05-03-08 | 23:24

Lizzard 05-03-08 @ 23:22
Als hij de tv niet haalt, zal Wilders zijn film met een internationale persconferentie lanceren via de website fitnathemovie.com. De PVV-leider denkt daarvoor nog enkele weken nodig te hebben
Aldus de Azijnbode.

CoffeePatch | 05-03-08 | 23:23

@ Rustige en CoJoNes

Extreem libertairen en anarchisten hebben meer gemeen dan jullie doen voorkomen.

bottehond | 05-03-08 | 23:22

@de honden blaffen... 05-03-08 @ 23:19 Onze man uit Aalten is top, uit het goeie hout gesneden, en vertegenwoordigd meer mensen dan de baarden waar onze overheid altijd zo graag de hand wil schudden. Interessante ontwikkelingen.

campion | 05-03-08 | 23:22

koerbagh ® 05-03-08 @ 23:20
Stond bovenaan het bericht , dus scrollen hoefde niet.

CoffeePatch | 05-03-08 | 23:22

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 23:22

Niemand interesse in de Azijnbode met het bericht:
"Geen enkele omroep, publiek of commercieel, is bereid de anti-Koranfilm van Geert Wilders uit te zenden"?

CoffeePatch | 05-03-08 | 23:21

@bottehond 05-03-08 @ 23:15:
De narigheid van anarchisten is dat zij het dogma aanhangen dat bezit diefstal is en dat alle bezit van iedereen is. Dat is hun enige nadeel. Daarom maken ze overal ook zo'n puinhoop van, alles is van iedereen en niemand is ergens verantwoordelijk voor. Ze zouden *kuch* hun verantwoordelijkheid eens moeten nemen. *kuch*

@CoffeePatch 05-03-08 @ 23:15:
Oh, ik had geen zin in onnodig scrollen op van Jolo's webhoekje.

koerbagh ® | 05-03-08 | 23:20

@bottehond 05-03-08 @ 23:18 Kennen jullie deze nog? Kuch, heb je iets gemist ofzeau? Kuch, kuch, hoest hoest. Keesje, hmm, slimme gozer, hmm, helaas overschaduwt zowel zijn geborneerdheid als zijn paranoide narcisme alles dat hij doet. Daar wilde ik het maar bij laten.

campion | 05-03-08 | 23:20

@botte
Het is niet vrijzinnig om andermans bezit te confisqueren.

CoJoNes | 05-03-08 | 23:19

bottehond 05-03-08 @ 23:15
Dit al gelezen?http://meer.trouw.nl/nieuws-en-debat/aleviet-stapt-uit-pvda-vanwege-taliban

de honden blaffen... | 05-03-08 | 23:19

bottehond 05-03-08 @ 23:15 ow, ok, gelukkig, dan was het niet voor niks. Jezus, dacht ik, wat een plek,tijdsstip en lengte. Wat heb ik nou weer gedaan. Maar ja, op die cryptofasco site waar je het gepost heb mogen de mensen niet reaguren, vandaar. :)

campion | 05-03-08 | 23:18

@ botte 23:15

ik ook

Mekker | 05-03-08 | 23:18

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 23:17

LoudAndProud 05-03-08 @ 23:10 S. is top trouwens. Ik kwam hem weer tegen op zo'n kamp in Heiligendamm, waar jonkies tegen me begonnen te zeuren wat ik als 'burgerlijke pers' daar deed, toen ik ineens zijn neuzelstem hoorde: 'Rot es op, ik heb haar ook nog opgevoed'.

campion | 05-03-08 | 23:16

Mekker 05-03-08 @ 23:14

Ik krijg er zomaar zin an!

bottehond | 05-03-08 | 23:15

koerbagh ® 05-03-08 @ 23:12
Klopt, maar ik bedoel ook die update van van Jeauleau:
"Volgens een medewerker van Network Solutions staat alle content in de Verenigde Staten. Daarmee vervalt onderstaand bericht."
Jodocus heeft alles voor niets zitten uitzoeken.

CoffeePatch | 05-03-08 | 23:15

LoudAndProud 05-03-08 @ 23:10 Dat zou heel top zijn. Zou er graag een kopietje van willen.

campion | 05-03-08 | 23:15

campion 05-03-08 @ 23:10

Dat stuk van voige week over IM etc? Indrukwekkend stuk. Ik las het de day after. Ik heb het zelfs een keer gekoppiepeest op een ander topic.

@ CoJoNes

Ten eerste is de PvdIA niet socialistisch, maar sosjaal demokraties (een heel verschil)
Ten tweede komt Vrijzinnigheid ook onder sojalisten voor. Die heten vaak anarchisten. Zeg maar.
Ergo: powned, dude. Zonder een linkse factie die de islamwatchers steunt is Nederland as we know it ten deaude opgeschreven. Bruggen bouwen is leuker dan op een eiland van gekijkhebberigheid te schreeuwen.

bottehond | 05-03-08 | 23:15

@ botte 23:11

Hemelsblauw!

Mekker | 05-03-08 | 23:14

NL heeft nog nooit een echte oliecrisis gekend. Tijdens De Oliecrisis lagen er meer olietankers voor Rotterdam dan ooit tevoren.

Ik ben oprecht benieuwd of er een olieboycot zal volgen op Fitna. Het zou alleen maar bevestigend werken in de ogen van velen.

Iko Nal | 05-03-08 | 23:14

@campion 05-03-08 @ 23:09
En dan de "stofzuigertruuc": linker slang losdraaien en de stofzuigermond er op om de cijfertjes terug te "zuigen".
In deze tijd van Co2 reductie is het natuurlijk te kwalijk om voor uit te komen ,maar één keer zogen we net iets teveel kubieke meters terug, en hadden we plotseling minder verbruikt dan voor de laatste gasmeter opname.Tot augustus hebben de kachels moeten loeien om weer een geloofwaardige eindafrekening te ensceneren.

LoudAndProud | 05-03-08 | 23:13

'kabinet uit grote zorgen over film van wilders' ik uit grote zorgen over de houding van het kabinet

sjors_dobbeljoe | 05-03-08 | 23:13

@CoffeePatch 05-03-08 @ 23:05:
Die wet ligt hevig onder vuur... Al een tijdje. Mede dankzij Ezra Levant. Geert krijgt er geen enkel probleem mee.
youtube.com/watch?v=AzVJTHIvqw8

koerbagh ® | 05-03-08 | 23:12

Mekker 05-03-08 @ 23:05

Blauwe muizen, mag ik aannemen. Ik ben overigens erg ingenomen met Hillarys comeback. McCain gaat winnen.

bottehond | 05-03-08 | 23:11

LOL@bottehond
Vrijzinnige socialisten, de eerste en tevens de laatste vrijzinnige socialist is nog voor de geboorte overleden.

CoJoNes | 05-03-08 | 23:10

@campion 05-03-08 @ 23:04
Oude Siem??Die had het volgens mij in 1987 al over "vroeger" hahahaha
Ik zal eens even spitten voor je in mijn archief voor dat stripje.

LoudAndProud | 05-03-08 | 23:10

Botte, had je mijn reactie op je stuk nog gelezen, helaas verdwaald in de prontopic?

campion | 05-03-08 | 23:10

@LoudAndProud 05-03-08 @ 23:03:
Ik ben van die tijd, ik weet er alles van.

koerbagh ® | 05-03-08 | 23:09

bottehond 05-03-08 @ 23:02 Niet iedereen hoeft alles de hele tijd te kunnen volgen. Dat is ook om te zuigen en te irriteren, natuurlijk, anders gingen we idd wel msn'en.

@ Loud : De viooltjes zijn paars, ik herhaal: De viooltjes zijn paars! Nudge nudge wink wink!

(Natuurlijk herinner ik me Tegengas. Hoewel het na de flexibele buizen een stuk moeilijker werd. Als zo'n ding weer es nog heen en weer aan het zwaaien was als de meteropnemer kwam. 'Ja, ik haalde er wat voor weg en toen sprong de hond er tegen op' )

campion | 05-03-08 | 23:09

@bottehond 05-03-08 @ 23:02
Inderdaad.
Den Uyl is voor mij niet zowieso niet meer de gezellige opa sinds ik begrepen heb dat hij een tijd lang een groot bewonderaar was van het nationaal socialistisch circus in Duitsland gedurende de jaren '30 .

LoudAndProud | 05-03-08 | 23:07

Internet-archeoloog van Jeauleau heeft wat moeite met whois:
www.2525.com/log/index.html (!! NSFS Alert Jeauleau Alert!!)

CoffeePatch | 05-03-08 | 23:05

Hoe moeten moslims zich hierbij voelen eigenlijk?...

Adalgar 05-03-08 @ 22:55

Zij kunnen zich bevrijden van het juk van de cultus van de deaud. Daar doelt wouter bos ook op. De pvda kraait weer "emancipatie" en ik ben blij dat ze hun Vrijzinnige roots heeeeel misschien aan het hervinden zijn.

bottehond | 05-03-08 | 23:05

@ Botte

Beschuit met muisjes staat klaar!

Mekker | 05-03-08 | 23:05

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 23:04

LoudAndProud 05-03-08 @ 23:00 Ik zoek nog altijd naar de Gragtekrant waar ik ooit een stripje in tekende, dat eindigt met dat alle Rivo's onder de groene zoden liggen in ik geloof, het destijds onvoorstelbare 'jaar2000'.
Als je die hebt hou ik me aanbevolen. A propos, ik heb net een leuk interview gedaan voor het SPvodje met Ouwe Siem. Echt voer voor de hyena's hier. De kop wordt 'Dertig jaar geen cent huur'. :)

campion | 05-03-08 | 23:04

Much ado about nothing.

Hammar | 05-03-08 | 23:04

@koerbagh ® 05-03-08 @ 22:56
Wist je dat je daar zo'n beetje het hele bestaansrecht van onze hoofdstedelijke "tegengas" beweging in een notendop hebt geformuleerd?
Dat leidde halverwege de roemruchte jaren '80 tot grootschalig kantelen van de gasmeter!
.
Campion herinner jij je die posters nog met daarop een gekantelde gasmeter en een portemonnee met eerst de zin "wat is ie laag" en vervolgens "wat is ie vol!" ?

LoudAndProud | 05-03-08 | 23:03

LoudAndProud 05-03-08 @ 22:56

Ik neem aan dat je loopt te plagen, anders slaat wat je schrijft nergens op.

@ Champion

Ik vrees dat niet iedereen jou helemaal kan plaatsen.

bottehond | 05-03-08 | 23:02

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 23:01

Zijn de taartgooiers ook uitgenodigd in Nieuwspoort?

CoffeePatch | 05-03-08 | 23:00

@campion 05-03-08 @ 22:56
Als ze maar ergens goed geconserveerd worden voor het nageslacht.
Bij opruimacties vind ik nog wel eens oude Bluf!'s of grachtenkranten... altijd goed voor uren nostalgisch leesplezier

LoudAndProud | 05-03-08 | 23:00

vander F 05-03-08 @ 20:57 Mwoah, kan ook:)

Hoen | 05-03-08 | 22:58

Lizzard 05-03-08 @ 22:55 Ik U omdat het vrij citeren naar een bekende uitspraak is. Ken JE klassiekers, dan.

campion | 05-03-08 | 22:58

VanFrikschoten 05-03-08 @ 22:55

Niet allemaal tegelijk! Eerst Hilda, Henriëtte en Helena, graag.

bottehond | 05-03-08 | 22:58

@campion 05-03-08 @ 22:52
Hear, hear !

LoudAndProud | 05-03-08 | 22:57

Geert pas op voor nieuwspoort......

Voskos 05-03-08 @ 22:53

Acht jij het establishment in staat om dit nog een keer te doen?
nl.youtube.com/watch?v=wtjjslG88Z8

bottehond | 05-03-08 | 22:57

@LoudAndProud 05-03-08 @ 22:48. Hmmm, vraag het es aan iemand. Wat leuk was dat toen dat staketsel voor de grote ramen weggehaald was, er pakken 'laatste waarschuwingen' uit kwamen vallen....

campion | 05-03-08 | 22:56

@CoJoNes 05-03-08 @ 22:51
Precies, Balkenende zal de kloten niet hebben die Den Uyl wel had ,en zal Wilders vermoedelijk Wilders persoonlijk uitleveren om de oliecrisis te bezweren.
Iemand zei het al eerder- een win/win situatie.

LoudAndProud | 05-03-08 | 22:56

@CoJoNes 05-03-08 @ 22:46:
Er zijn bannen voor minder uitgedeeld (vandaag alleen al, bijvoorbeeld)

Enfin, voor socialisten is het dichtdraaien van de oliekraan geen probleem. Gewoon weer een kwartje (lees 30 eurocent) bovenop de prijs, en op de bon... Allemaal al beproefde PvdA praktijken. En de gasprijs is gekoppeld aan de olieprijs en dus gaat onze christen-socialistische coalitie dan opeens weer Gronings gas verkopen aan het buitenland (tegen het gasunie beleid in, die wil zoveel mogelijk in Nederlandse bodem houden) en de consumentenprijs gaat ook weer een paar dubbeltjes omhoog.... Gelukkig maar dat we geen strenge winters meer hebben. Nee, voor socialisten is een dichte oliekraan nooit een probleem geweest. Daar heeft Ome Joop Den Uyl zijn kabinetsperiode mee betaald.

koerbagh ® | 05-03-08 | 22:56

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 22:55

Wat zo duidelijk is (geworden) de laatste tijd, is dat van links tot rechts, van hoog tot laag, pro Greet, anti Greet... er een granieten consensus bestaat over de Islam. Niemand, werkelijk niemand, die zegt: gohman, leuk geloof, keigaaf en keigave lui, vet weetjewel, peace man, gewaun zegge wat je wil, ken allemaal, soft en lief geloof en softe en lieve gelovigen, bloemen in het haar en 1 en al vrolijkheid...

Nee, ze schijten ervoor in de boks of provoceren het spullie, maar geen 1 is (behalve zo'n burkini-flippa) er dik vet mee ingenomen.

Hoe moeten moslims zich hierbij voelen eigenlijk?...

Adalgar | 05-03-08 | 22:55

Vrij Nederland werd opgericht door moedige Nederlanders. Het is duidelijk dat van Weezel nooit tot die groep zal behoren.

CoffeePatch | 05-03-08 | 22:55

@bottehond 05-03-08 @ 22:51
*om hals vliegt en extra uitlaat beurten beloofd...*

VanFrikschoten | 05-03-08 | 22:55

Euhm... mijn naam is Max van Weezel. Ik lul een enorm end uit mijn nek, maar in het kader van de kijkcijfers gaan wij de film als eerste uitzenden. Gezellig, met Egyptische films met buikdanseressen er omheen. Alleen moet Geert Wilders wel even de veiliheid van al onze mensen garanderen en zelf mag ie er niet bij zijn...

Kan het programma "de leugen regeert" svp vervangen worden door "de schijtbakken regeren"?

Adriaantjeeeeeuh | 05-03-08 | 22:54

Geert pas op voor nieuwspoort......

Voskos | 05-03-08 | 22:53

Lizzard 05-03-08 @ 22:45 Ik denk het toch niet. U ziet namelijk een geheel dat er niet is, dat alleen in de beleving bestaat van de peter siebelts van deze wereld. Mijn en Loudjes 'kaste' heeft niets te maken met de van Weezels c.s. Zijn niet eens socialisten. En immuun voor crisis. Integendeel. Daar gedijen we bij. Mark my words.

campion | 05-03-08 | 22:52

@ MINIMO

Je snapt het weer eensch niet. Met snelgroeiende aantallen wakkerwordende Burgers bedoelde ik niet de PVV- stemmerTs. Die zijn al wakker. Niet meegekregen dat walter bos de boel op scherp gezet heeft inzake dit dossier? Binnen het CDA, de VVD, SGP, DP, GL en wellicht ook D66ers wemelt het van de kast- islamwatchers.

BREKEND NIEUWS

Max van bange Weezel maakt bekend dat Geert Wilders wél in Nieuwspoort mag. Hij mag de film vertonen bij deze luiden. Tsjek: Max van bange Weezel klapt uit de school en zegt dat Tjibbe JouSStra, die nare SD-officier,
Nieuwspoort "attent maakte op de risico's die men zou lopen". Ergo: Tjibbe JouSStra dient terstond ontslagen. Die gek voert een persoonlijke hetze tegen Wilders. Ik denk echter dat de Balk hier meer van weet.

* Behead het CDA nu het nog kan! Leve onze Vrijzinnigheid! *

bottehond | 05-03-08 | 22:51

Het mag, als G.W. de beveiliging betaalt van alle mensen die bij Nieuwspoort werken?
Is dat niet meer iets voor de overheid, om de veiligheid van burgers te garanderen?

Robert Irving III | 05-03-08 | 22:51

@LAP
Noorwegen? Geen EU, olie zat en anders draaien wij de gaskranen richting heel Europa dicht. Zit een leuk knooppuntje hier 900 meter vandaan.
Maar ja, voor dat laatste heb je wel kloten nodig en die heeft Balkenende duidelijk niet. Het zal wel met een jerrycannetje richting Teutonië worden.

CoJoNes | 05-03-08 | 22:51

@campion 05-03-08 @ 22:44
Spoorloos? Of.....

LoudAndProud | 05-03-08 | 22:48

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 22:48

Nieuwspoort is om.

de honden blaffen... | 05-03-08 | 22:48

@vander F 05-03-08 @ 22:43
Uiteraard.Dankzij de EU en de vrij-verkeer-clausule zal de olie haar weg tot Nederland toch wel weten te vinden.
Maar ook dan is het een leuk vooruitzicht dat de door menig GS'er en Ome Geert vervloekte Unie de enige reden is dat ze nog hun Vinex wijken uit kunnen.

LoudAndProud | 05-03-08 | 22:48

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 22:47

eenzijdige berichtgeving, zielige palezwijnen etc. logisch - profiel voldoet aan lidmaatschap slinkse spekkoek incl; radio 1

Sneer | 05-03-08 | 22:47

*kuch*MSN*kuch*

CoJoNes | 05-03-08 | 22:46

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 22:45

@LoudAndProud 05-03-08 @ 22:42, Jaaah maar DIE kwamen juist weer tevoorschijn.... maar zijn nu spoorloos. Jaaaaaahaaah....

campion | 05-03-08 | 22:44

@vander F 05-03-08 @ 22:41
China zal dolblij zijn met de extra olie.Wilders zal daar een heldenstatus krijgen van Hiddink-en-ZuidKorea-achtige proporties.

LoudAndProud | 05-03-08 | 22:44

@loudAndProud,
overigens moeten de prinsjes dan wel de gehele westerse wereld boycotten,
gek genoeg zijn de prinsjes geen alleenheersers meer binnen OPEC.
Times are changing.

vander F | 05-03-08 | 22:43

@Lizzard 05-03-08 @ 22:42 Uw socialistenkaste is de onze niet.

campion | 05-03-08 | 22:43

spekpater 05-03-08 @ 22:33 HAHAHA, je wilt niet weten wat voor beeld ik hier nu bij heb.

campion | 05-03-08 | 22:42

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 22:42

@campion 05-03-08 @ 22:36
Zijn die weg?Dat was me nog geeneens opgevallen.Het grootste verlies vind ik persoonlijk de weggemetselde "kom naar Amsterdam" poster voor de kroning in 1980,
hoewel ik destijds toch echt te jong was om daar actief gehoor aan te geven.En de "jullie hebben Hans Kok vermoord ,nu pakken wij jullie" poster met de adressen van stillen en rechercheurs verdween in het verleden ook al achter de B2 blokken.

LoudAndProud | 05-03-08 | 22:42

@LoudAndProud 05-03-08 @ 22:30,
win-win,
de woestijnprinsen moeten maar zien dat ze hun olie aan China kunnen slijten,
stevige impuls om eindelijk eens werk te maken van waterstof motoren e.d.

vander F | 05-03-08 | 22:41

@CoJoNes 05-03-08 @ 22:37 Ik zeg niet dat ie mank gaat, ik kan het niet beoordelen, want ik ben noch moslim, noch man. En vooralsnog blijft het hypothese en beside the point, vandaar mijn whatever, het zal wel.

campion | 05-03-08 | 22:40

@Lizzard 05-03-08 @ 22:33 Is goed, ons ook prima, iets met kaf en koren en onkruit en niet vergaan.
Wij kunnen met weinig toe.

campion | 05-03-08 | 22:38

@Lizzard 05-03-08 @ 22:33
Als er inderdaad een relatie zou zijn tussen olie levering en een opbloei van het socialisme dan kunnen we altijd nog rekenen op kameraad Chavez in Venezuela.
Maar dat verband is naar mijn weten nooit aangetoond.
Hopelijk komt die film en de bijbehorende oliecrisis nog voor de autoloze zondag in Amsterdam, dat scheelt de gemeente weer een hoop geld.

LoudAndProud | 05-03-08 | 22:38

@campion 05-03-08 @ 22:32

Te makkelijk. Waar gaat mijn redenering volgens jou mank?

@spekpater
Castratieangsten zijn mij vreemd. Islamisatieangsten, soms. Hoewel je dat natuurlijk mentale castratie zou kunnen noemen.

CoJoNes | 05-03-08 | 22:37

LoudAndProud 05-03-08 @ 22:34 Neeeee, niet allemaal, sommige zijn uit privécollectie geherkopieërd of opgeofferd, waarvan deze één is. Met dank aan mijn lieffie :). Er zijn trouwens bij deze verbouwing ook juist posters verdwenen. Dat 'pausoproep' en 'Van Thijn met pistool' verdwenen zijn vind ik een tragisch manco...

campion | 05-03-08 | 22:36

campion 05-03-08 @ 22:28
Goed misschien ben ik wel de enige dan... die posterverzameling is inderdaad schitterend ,kwam geloof ik tevoorschijn tijdens de vervbouwing ,was weggemetseld door de filistijnen die de vorige verbouwing deden.

LoudAndProud | 05-03-08 | 22:34

@CoJoNes 05-03-08 @ 22:30

Ik ben juist wel blij met zo'n uitspraak. Ook al denk je als moslim geboren te kunnen worden, om dan alsnog te vinden dat je eerst Nederlander bent en dan pas moslim: dat zouden meer mensen moeten doen.

Iko Nal | 05-03-08 | 22:34

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 22:33

@CoJoNes 05-03-08 @ 22:30
u lijdt hopelijk toch niet aan castratie-angsten of bent u reeds het slachtoffer van groen-linkse vaginae dentatae?

spekpater | 05-03-08 | 22:33

@CoJoNes 05-03-08 @ 22:30 If you say so.

campion | 05-03-08 | 22:32

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 22:32

Sneer 05-03-08 @ 22:27 Nestbevuiler inz. Israel? O ja? Zoals wanneer? Niet mijn ervaring.

campion | 05-03-08 | 22:31

@campion 05-03-08 @ 22:22
Dat het wezen van de moslim van biologische aard is, stelt hij wél expliciet:

"Ik werd geboren als moslim, maar...."

Hoe expliciet wil je het hebben. Zijn uitspraak is m.i. (let wel: m.i.) net zo vrijblijvend als 'Ik ben geboren als man, maar in de eerste plaats mens."
Als mannen, als groep, in conflict zouden raken met de nationale bevolking, moet jij eens kijken hoe snel ik in de eerste plaats man ben.

CoJoNes | 05-03-08 | 22:30

@Lizzard 05-03-08 @ 22:20
Ik maak me zorgen over het dichtdraaien van de oliekraan?
Hahahaha leer lezen man, het lijkt me juist prachtig.
Ik ben bij voorbaat al reuze benieuwd waar de loyaliteit van de GS reaguurder naar zal doorslaan:wordt het de mobiliteit van vinex wijk naar het werk en terug, of toch trouw aan de grote waterstofperioxide roerganger?

LoudAndProud | 05-03-08 | 22:30

Lizzard 05-03-08 @ 22:27 De dood van Wilders? Dat lees ik er niet in. De afgang van Wilders, eerder. Dat mag. Geldt voor mij ook.

campion | 05-03-08 | 22:29

LoudAndProud 05-03-08 @ 22:20 Ouwe grijze riotpunx? Daar? Dan ken ik je toch? Dan weet je toch de story.... Ik Deug Niet, weet je. Maar je kan me zien op de oude posterverzameling, schuin boven het nieuwe compu hoekje. Poster Leegstandswetbal. :)

campion | 05-03-08 | 22:28

Waar zijn de echte mannen gebleven? Zoals Landzaat die zei: tot de laatste man en de laatste kogel! Nu bevuilen onze 'leiders' ziah al bij de minste of geringste dreiging.....

killermiller | 05-03-08 | 22:28

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 22:27

Van Kweezel komt uit de linkse spekkoek - pimhater (zeg max, ga je haar eens kammen) en natuurlijk geerthater. Verder eigen nestbevuiler (Israel), gedijt goed in een links klimaat

Sneer | 05-03-08 | 22:27

ordLapraS 05-03-08 @ 21:41

toedeloe ventje

henkt | 05-03-08 | 22:26

ik word toch zo moe van die slappe klootsakken in d.h.. ben ik over 10 jaar nog nederlander of bestaat dat dan niet meer !!??

moshater | 05-03-08 | 22:24

@Lizzard 05-03-08 @ 22:20 Nou, ik haal niet uit zijn postings dat hij zich er zorgen over maakt. Eerder dat hij zich er op zou verheugen als de oliekraan wordt dichtgedraaid. Nou, ook dat mag dus.

campion | 05-03-08 | 22:24

@CoJoNes 05-03-08 @ 22:10 Dat stelt hij expliciet, zegt u. Dat werkelijk in the eye of the beholder. Bovendien zegt hij, ik ben als moslim geboren, maar in de eerste plaats Nederlander en democraat. In de eerste plaats, dus. Als u hem niet gelooft is dat uw goed recht, maar ik heb nu zo'n jaartje of 20 met A.M. te maken, ken hem en zijn gezin en weet wel wat voor vlees ik met hem in de kuip heb. De vraag was, nogmaals, heeft de SMN zich ooit uitgesproken tegen extremisme. Antwoord ja.

campion | 05-03-08 | 22:22

CoJoNes 05-03-08 @ 22:16
jazeker, zonder inspanning geen wijsheid.
overigens kan ik u ook het boek "God komt naar Afghanistan alleen nog om te huilen" en "De terroristenjaagster" aanraden in deze.........
hvv blijft echter een snelle manier om één kant van het spectrum te kunnen verkennen zonder google.

spekpater | 05-03-08 | 22:20

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 22:20

@campion 05-03-08 @ 21:54
Als je een volgende vrijdag in huize boemblauw nou eens niet de trap omhoog neemt, maar de deur rechts...?Grote kans dat ik daar aan de bar zit ,waarschijnlijk in de buurt van alle andere grijzende oudere riot punx :-)

LoudAndProud | 05-03-08 | 22:20

Extragratis tip voor de redactie:

Kunnen jullie niet een lijstje maken van de topics op GS, net boven Nieuwnieuws, zodat je tijdens het f5-en kunt zien dat er een nieuw topic is geopend?

CoJoNes | 05-03-08 | 22:19

@Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 21:41
Zet mij er ook maar bij.. ik val wel in voor de barman (aannemend dat er een bar is)

haring met slagroom | 05-03-08 | 22:18

frotje 05-03-08 @ 21:51
Schuld of geen schuld, ik zou het een prachtig scenario vinden.
Misschien dat de olierijke staten wel de uitlevering van Wilders kunnen eisen voordat ze de kraan weer opendraaien?
Ik vermoed dat Dhr Wilders dan van de ene dag op de andere spoorloos zal verdwijnen.... eindelijk een beetje rust.

LoudAndProud | 05-03-08 | 22:17

@spekpater 05-03-08 @ 22:14
U leest ook het rubriekje 'Bij de buren' op HVV, zie ik.

CoJoNes | 05-03-08 | 22:16

Walgelijk!!!! Slappe hap!

killermiller | 05-03-08 | 22:15

@CoJoNes 05-03-08 @ 22:10
en aangezien hij hiertoe door zijn donald duck wordt verplicht:
Sura (9:123) - O you who believe! Fight those of the unbelievers who are near to you and let them find in you hardness

spekpater | 05-03-08 | 22:14

Veel erger dan dat laffe, opportunistische gewauwel van onze politieke leiders kan de sharia nauwelijks zijn.

bidlip | 05-03-08 | 22:14

krijg toch de tering met dat watjesg edrag daar in den haag bang voor geweld wat niet eens in eigen land is bah bah bah en nog us bah!

danii07 | 05-03-08 | 22:12

@campion 2202
Het gaat om de state of mind van deze meneer. Stellen dat je als moslim geboren wordt, getuigt van een weinig vrijzinnige opvatting.
Du moment dat de islam wordt aangevallen, zal deze man kiezen voor de moslimgemeenschap, omdat het wezen van de moslim van biologische aard is en niet van ideologische. Dat stelt hij immers expliciet.

CoJoNes | 05-03-08 | 22:10

Een vrijwilliger die zijn huis aanbiedt als perscentrum?

Ante Cypera | 05-03-08 | 22:08

@shock'nblog 05-03-08 @ 21:58
voor een sticker (wel een lange)
vrijheid van meningsuiting is een aangeboren recht, religie een aangeleerd medicijn voor de aangeboren doodangst van ieder mens.
*gaat matrixprinter zoeken in berging*

spekpater | 05-03-08 | 22:03

CoJoNes 05-03-08 @ 21:57 Nou dat vind ik overtrokken bullshit. Als je ze bij voorbaat niet vertrouwt doet het er ook niet toe wat ze zeggen en of ze afstand nemen van extremisme. De vraag was, hebben deze lui zich ooit uitgesproken na de moord op van Gogh en het antwoord was ja en meerder malen en hier heeft u een intervieuw met de oprichter. Iets met slakken en zout heer Jones.

campion | 05-03-08 | 22:02

campion 05-03-08 @ 21:58
smans denkbeelden overtreffen bepaald zijn acties

bidlip | 05-03-08 | 22:01

Zou je nu met deze MP juridisch gezien politiek asiel in Denemarken kunnen aanvragen?

Iko Nal | 05-03-08 | 22:00

@StijlvolRechts 05-03-08 @ 21:57 klopt, want zij weten dat ze die ook niet in de hand hebben, maar er wel op aangekeken worden.

campion | 05-03-08 | 22:00

@CoJoNes 05-03-08 @ 21:57
ik geloof in de scheiding tussen nature en nurture dus moet dat in de samenleving ook zo zijn. Ik werd geboren als jongetje......"

spekpater | 05-03-08 | 21:59

bidlip 05-03-08 @ 21:51 Bent u niet enigszins aan het radicaliseren?

campion | 05-03-08 | 21:58

Tijd voor stickers met de tekst "Ik capituleer niet". Sjezus, wat schaam ik me de typhus voor dit intens laffe land. Misschien verdienen we het eigenlijk wel om te worden geännexeerd door de hakbars. Driewerf bah.

shock'nblog | 05-03-08 | 21:58

campion 05-03-08 @ 21:50

Ik kan me daar wel in vinden. Maar ik denk dat de rede is dat er ook over marokanen enzo word gesproken (ook de geen die niet extreem islam zijn) is denk ik bedoeld op die groepen relmarokanen die (waar ze bang voor zijn) gaan lopen rellen en auto's verbranden en weet ik wat wel meer... Als die film uit komt.

StijlvolRechts | 05-03-08 | 21:57

"Ik geloof in de scheiding van kerk en staat, dus dat moet ook in de moskee zo zijn. Ik werd geboren als moslim...."

Kijk en daar begint de ellende. NIEMAND wordt geboren als moslim, gristen of hindu. Hoe goed z'n verhaal ook is verder, iemand die een dergelijke uitspraak doet is potentieel gevaarlijk want volkomen zwakzinnig.

CoJoNes | 05-03-08 | 21:57

Fitna 05-03-08 @ 21:51 U bedoelt?

campion | 05-03-08 | 21:56

Johannes26 05-03-08 @ 21:53 Was dat een retorische vraag? Zo nee: Ja.

campion | 05-03-08 | 21:55

LoudAndProud 05-03-08 @ 21:44 hé, loudje! mail je me nog es? ik was vrijdag jl weer es flink doorgezakt in de M, alvorens me naar de overkant te slepen voor een droomloze slaap in huize boemblauw :).

campion | 05-03-08 | 21:54

Uiterst interessant. Dus Nieuwspoort wil niet faciliteren dat iemand die wereldwijde bekendheid geniet met een film, dat komt presenteren? Wat willen ze dan eigenlijk zijn, een veilige plek voor derderangs journalisten die rustig een glaasje kunnen drinken en toch een stukje voor pagina 5 kunnen schrijven?

Johannes26 | 05-03-08 | 21:53

@campion

ga lekker daar wonen !

Fitna | 05-03-08 | 21:51

LoudAndProud 05-03-08 @ 21:44
Wilt u beweren dat de heer Wilders hier dan schuld aan heeft? Als je een beetje had opgelet dan had je inmiddels begrepen dat het niet zozeer gaat om Wilders.
Het feit dat er in Nederland geen film zou mogen komen die zich kritisch uitlaat over de islam. Het feit dat voordat de film uit is al zoveel comotie is ontstaan in binnen en buitenland. Het feit dat onze MP en gevolg buigt voor dreigementen, en onze baardaapvrienden doodknuffelt. Het feit dat niet Wilders maar oa onze MP voor de meeste ophef tot nu to heeft gezorgt. Het feit dat ..

frotje | 05-03-08 | 21:51

heb net het nos journaal item bekeken en aiaiai het is werkelijk ongelooflijk. Nederland is nog erger in de ban van de armoedzaaiers dan ik al bang was. Ik moest ineens ook denken aan de term 'linksist' Nog nooit heb ik het socialistisch gedachtengoed zo treffend omschreven gezien als door de unabomber (terrorist & tekst allert)
www.xs4all.nl/~ravijn/unabom/unaman1.h...
Nederland puilt ervan uit en onze politiek is ervan doordrenkt.
Alleen god, eh, de regering, eh ik kan ons eh mij nog redden...

bidlip | 05-03-08 | 21:51

@LoudAndProud 05-03-08 @ 21:44

Je hebt gelijk. Het eerste kievietsei lijkt mij ook een veel beter onderwerp dan het verwateren van de grondwet.

Iko Nal | 05-03-08 | 21:50

campion 05-03-08 @ 21:41
Je hebt gelijk, dat had ik anders moeten formuleren. Enfin, de email is nu al "de deur uit". Maar als er op terug gekomen wordt door Nieuwspoort zal ik duidelijk maken dat het om "vrijwilligers" gaat ipv "Geenstijlvrijwilligers". Deal?

Aart Rijsterborgh | 05-03-08 | 21:50

@michel16555 05-03-08 @ 21:35 Jazeker hebben ze dat. Direct en ondubbelzinnig.Ik citeer verder Abdou Menebhi, hier SMR, maar ook medeoprichter SMN, voorheen KMAN over Mohammed B, onder de kop: Marokkanen moeten extremisme fel afkeuren' . Menebhi probeert de spreekbuis te zijn van 10 Amsterdamse moskeeën. ''Van zeven andere wil ik niets weten. Die zijn me te fundamentalistisch, ik noem het kantoren van allerlei extremistische bewegingen die vanuit het buitenland worden gefinancierd en aangestuurd. Ze verheerlijken terreur en roepen met name jongeren op tot het voeren van de jihad, de heilige oorlog. ' (....)
Volgens hem raken zoekende jongeren in de ban van terreur door onder meer haatpredikende islamitische voorgangers, maar ook door allerlei websites en chatboxen: ''Op het internet kun je, net als in de koran of de bijbel, precies datgene zoeken wat toevallig in je kraam past. Dat is wat mensen als Mohammed B. en Samir A. hebben gedaan. Kwaad zaaien, haat oogsten. Ik geloof in de scheiding van kerk en staat, dus dat moet ook in de moskee zo zijn. Ik werd geboren als moslim, maar ben vóór alles democraat en Nederlander. Dat schort er bij veel ontspoorde Marokkaanse jongeren aan.'' Voor lieden zoals Samir A. en Mohammed B. heeft Menebhi tensotte ook nog een paar woorden over: ''Jullie deugen niet, jullie zijn gek. En die Allah van júllie bestaat helemaal niet.''

In de klacht jegens Wilders gaat het het SMN ook niet om beledigingen van de islam, maar beledigen van Marokkanen en allochtonen erbij, in het algemeen. Waar ik het mee eens was. Wilders moet zich ook toeleggen op de strijd tegen de islam, helaas komt er vaak genoeg allerlei semi-racistisch geblaat bij.

campion | 05-03-08 | 21:50

count negative 05-03-08 @ 21:47
Okay, dan zijn we uitgepraat. Ik zou het op prijs stellen als je in het vervolg afziet van overhaaste conclusies... zoals mij dom noemen naar aanleiding van drie zinnen.

LordLapraS | 05-03-08 | 21:49

LordLapraS 05-03-08 @ 21:41
Geen probleem hoor.

count negative | 05-03-08 | 21:47

@Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 21:34

Kan ik ook SMS-en?

Daarnaast lijkt mij de capitulatie van Nieuwspoort ook uitstekend in het rijtje passen van dhimmie-perikelen, dus ik stel liever voor de persconferentie bij het oorlogsmonument op de Dam te houden.

Iko Nal | 05-03-08 | 21:45

hmmm lekker geen files meer... :D Wilder lost zo toch ook het verkeersprobleem op.

luclodder | 05-03-08 | 21:45

Godskolere kan er één dag voorbij gaan zonder dat er het weer over die idioot van een Wilders moet gaan?
Ik hoop van ganser harte dat die film binnenkort uitkomt, en dat de beloofde boycot van de moslm landen ook daadwerkelijk plaats zal vinden.En dan hoop ik vooral dat er een olie boycot komt.
Eens kijken hoe lang die Wilders nog zo populair blijft als straks heel autorijdend Nederland stilstaat.

LoudAndProud | 05-03-08 | 21:44

@howthewestwaswon 05-03-08 @ 21:37
dank, ik was bijna de noodzaak van een perma-opentab wikipedia bij reaguren te openen.
@Chiant 05-03-08 @ 21:38
over studeren in leiden kan ik minstens 1 boek schrijven maar ja, dat was in de tijd dat het grootste risico bestond uit het oplopen van een druiper.
hoe snel is de nederlandse sedert toen veranderd
* traan wegpinkt en slok droge rooie nemend *

spekpater | 05-03-08 | 21:44

@ Aart Rijsterborgh 21:34

Ben niet zo'n grote prater, maar houd des te meer van daden. Wil me gaarne aansluiten indien mogelijk!

Mekker | 05-03-08 | 21:42

frotje 05-03-08 @ 21:38
Bedankt voor je aanmelding.
We zijn nu volgens mij met een mannetje/vrouwtje of zes. Zoals ik al schreef zou dat genoeg moeten zijn. Moet echter bekennen dat ik niet echt thuis ben in de materie. Maar niet geschoten........

Aart Rijsterborgh | 05-03-08 | 21:41

Ik ga hier niet in dispuut met jou over een onderwerp dat mij weinig tot niets interesseert, Count Negative.

LordLapraS | 05-03-08 | 21:41

Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 21:34 Ik meld mezelf liever apart aan, als ik aangeduid moet worden als 'Geenstijlvrijwilliger'. gatverdamme, ik zou me schamen. Ik snap niet waarom Geenstijl uberhaupt vermeld moet worden. Vind je Geenstijl kewl ofzo? Waarom niet gewoon: vrijwilligers? Mijn naam is meer waard bij van Weezel dat die van geenstijl kan ik je wel vertellen. Doe maar es over doen.

spekpater 05-03-08 @ 21:34 Iemand die tijdig genoeg zijn eigen salonsocialistische oogkleppen heeft afgezet om nu Jan Blokker te kunnen kapittelen

LordLapraS 05-03-08 @ 21:17 Chop chop lad, my walnut is bored out of it's skull.

campion | 05-03-08 | 21:41

@ Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 21:34

* traan wegpinkt * Doe RutgerT ook maar op de lijst zetten als opstoker met de roze mike, zijn er weer 2

wopper | 05-03-08 | 21:39

Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 21:34

im in

StijlvolRechts | 05-03-08 | 21:39

Toch wel even leuk om te kijken waar dat internationale perscentrum Nieuwspoort voor staat:
"Nieuwspoort, het internationale perscentrum van Nederland,is een ontmoetingsplaats voor informatie-uitwisseling en nieuwsverwerking. In het centrum van de landspolitiek, in Den Haag, functioneert Nieuwspoort op het raakvlak van pers en politiek, publiciteit en maatschappij."

Wat willen ze nog meer? Pers zal voldoende aanwezig zijn, de politiek ligt al maanden op apegapen bij het noemen van de naam Wilders, publiciteit genoeg en discussies in de maatschappij te over!
Kom op meisjes en knulletjes, laat je ballen eens zien! www.nieuwspoort.nl/nl/bestuur-algemeen...

Paradijs | 05-03-08 | 21:38

Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 21:34
Dat aanbod kunnen ze bijna niet afslaan. Met hoeveel zijn we inmiddels?

frotje | 05-03-08 | 21:38

@count negative 05-03-08 @ 21:28
Nu is het eigenlijk de bedoeling dat jij er met een gevat antwoord overheen komt hoor!
@spekpater 05-03-08 @ 21:27
Rechten studeren in Leiden is als PC met Windows.

Chiant | 05-03-08 | 21:38

@Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 21:34
ik doe mee en teken in voor de eerste deurwacht; daarna zal ik in de cool-down kamer de ehbo (mijn lust en mijn leven) verzorgen.

spekpater | 05-03-08 | 21:37

Weet iemand of het samenwerkings verband marokkanen (doen ze toch al bij overvallen) haar muil heeft opengetrokken toen van Gogh afgeslacht was?

michel16555 | 05-03-08 | 21:35

hij mag zeggen wat hij wil, maar denk om de reacties, ik snap het. ik zou hem ook geen podium geven.
hebben kamerleden niet genoeg podium dan????

normaliterguurder | 05-03-08 | 21:35

@howthewestwaswon 05-03-08 @ 21:26
excuseer mijn onnozelheid maar wie is max pam?

spekpater | 05-03-08 | 21:34

OK, ik geloof dat we ondertussen met z'n vieren zijn ofzo. En ik ga er stiekum vanuit dat de heren Spekpater en Van Frikschoten ook meedoen. Zijn we al met z'n zessen. Moet met een beetje improviseren genoeg zijn. Heb dus de volgende email naar Nieuwspoort gestuurd:

Geacht bestuur van Nieuwpoort,

Ik begreep uit berichtgeving op de website Geenstijl dat u overweegt om Geert Wilders de toegang tot Nieuwspoort te weigeren. Dit uit bezorgdheid voor het welzijn van uw medewerkers. Mocht dit juist zijn dan heb ik begrip voor deze bezorgdheid maar vind wel dat u hiermee op een onjuist spoor zit. Ik vind namelijk dat we de vrijheid van meningsuiting moeten verdedigen, ook (mischien wel juist) als deze zich uitstrekt tot iemand waarmee we het niet mee eens zijn. En al helemaal als er gedreigd wordt met fysiek geweld. Ik wil u daarom het volgende voorstel doen:

Een aantal vrijwilligers van Geenstijl waaronder ikzelf, zullen de taken overnemen van elke medewerker van Nieuwspoort die niet bij een persconferentie van Geert Wilders aanwezig wil of durft te zijn. Ik realiseer me dat een en ander de kwaliteit van de uitzending zou kunnen beïnvloeden maar ik ben van mening dat dat in dit geval van secundair belang is.


Met vriendelijke groet,


Aart Rijsterborgh

En nu maar afwachten...........

Aart Rijsterborgh | 05-03-08 | 21:34

@ frotje 05-03-08 @ 21:23

Hun cookies zijn niet te vreten, koop Karlsberg. Hulde aan de Holger Danskes van Denemarken, premier Rasmussen en koningin Margarethe.
Ich bin ein Danske! We are all Danskes, tog, almost dan

wopper | 05-03-08 | 21:31

LordLapraS 05-03-08 @ 21:26
Nou poep er maar een eloquente zin uit dan.

count negative | 05-03-08 | 21:31

LordLapraS 05-03-08 @ 21:17 I'll take you on. Be funny.

campion | 05-03-08 | 21:29

Aivd==Nsb

Fitna | 05-03-08 | 21:28

Chiant 05-03-08 @ 21:14
Dat blijkt.

count negative | 05-03-08 | 21:28

@Chiant 05-03-08 @ 21:24
u heeft óók bij de leidse onderwijsinstellingen geleerd lees ik..............

spekpater | 05-03-08 | 21:27

@spekpater 05-03-08 @ 21:24
HA!
Niet meer dus.

CoJoNes | 05-03-08 | 21:27

Misschien al genoemd elders maar toch nog even. Ik ben er behoorlijk van onder de indruk. Max Pam zegt over Jan Blokker (Volkskrant en NRC next columnist en het zelfverklaarde links geweten): "Jarenlang ouwehoeren over fascisme en nazisme en nu het aan de deur klopt herkent hij het niet"

Staat volgens mij model voor al die mooie 60'er jaren idealen van socialisme en gelijkheid enzo (jullie kennen ze wel). Nu komt het erop aan en ze geven niet thuis. Capitulatie.

howthewestwaswon | 05-03-08 | 21:26

@ spekpater 05-03-08 @ 21:11

Een behouden vaart op GS/NN.. bedenk dat elke reaguurder, zelfs de mollen en trollen, onder het waakzame oog van de aivd staan.. en van @ Joris als we het te bont maken

wopper | 05-03-08 | 21:26

Hahaha, Een ding mag gezegd worden GEERT is nu al beter dan Orson Welles....

Voskos | 05-03-08 | 21:26

LordLapraS 05-03-08 @ 21:17
Niet louter taalvaardig. Nederlands is mijn tweede taal.

LordLapraS | 05-03-08 | 21:26

@count negative 05-03-08 @ 21:15
Zo moeilijk is dat niet hoor. Denk dat jij het ook wel beter zult doen.

haring met slagroom | 05-03-08 | 21:26

LordLapraS 05-03-08 @ 21:17
Dank je. Ik wil best wel aannemen dat je Engels taalvaardig bent hoor.

count negative | 05-03-08 | 21:24

@spekpater 05-03-08 @ 21:18
Kort door de bocht. De ene studie is de andere niet. Voor een studie rechten zijn andere kwaliteiten noodzakelijk dan voor een studie chemische technologie. En het spreekt voor zich dat een kunsthistoricus andere interesses heeft dan een politicoloog of arts.
Snel en adequaat kunnen reageren op snel wisselende omstandigheden doet een mens drilmatig. Dat is iedere mafketel aan te leren. Een gewogen en overdacht besluit nemen doet een mens per definitie niet snel en overhaast.
Intelligentie laat zich naar mijn zeer bescheiden mening meer kenmerken door een brede visie, grote algemene ontwikkeling, het vermogen om verbanden te kunnen leggen, situaties te kunnen analyseren en gevolgen van handelen te kunnen voorspellen en overzien.

Chiant | 05-03-08 | 21:24

@CoJoNes 05-03-08 @ 21:18
dan heb ik al de nieuwjaarsborrel van bea

spekpater | 05-03-08 | 21:24

wopper 05-03-08 @ 21:19
echt die Denen.... tranen in de ogen als ik het weer lees...

frotje | 05-03-08 | 21:23

@ De Regisseur 05-03-08 @ 21:12

Santé, op een nieuwe vrije samenleving, en dat er maar vele mossels uit de knellende dwangbuis mogen komen.
Het ga u goed in Zweden

wopper | 05-03-08 | 21:23

@spekpater 05-03-08 @ 21:11
Join the club. Ik zie je 5 januari 2009 wel op de AIVD borrel in Wassenaar, is altijd erg gezellig.

CoJoNes | 05-03-08 | 21:18

@ Chiant 05-03-08 @ 21:10
een academische graad is slechts het bewijs van het beschikken over een redelijke geheugenfunctie en het aangepast zijn aan de mores van de academische wereld.
echt iq bestaat uit het vermogen om snel en adequaat te kunnen reageren op snel wisselende omstandigheden.
in die zin kunnen politici dus nooit beschikken over een echt iq; het aanpassingsvermogen is er nog wel maar de mate van adequaatheid ontbreekt ten enemale.

spekpater | 05-03-08 | 21:18

count negative 05-03-08 @ 21:15
Zullen we onze discussie voortzetten in 't Engels? Kijken of je dan nog zo gevat uit de hoek komt.

LordLapraS | 05-03-08 | 21:17

@count negative 05-03-08 @ 21:05
Ook uit deze post maak ik op dat jij de polemische metier verre van beheerst. Wél lees ik eigenlijk dat jij je zo ongeveer tussen het intellectuele geweten van deze wereld schaart. En óók daarvan heb ik er op de UvA zat voorbij van zien komen. Narcistjes die tot bloei dreigen te komen.

Pa Cartwright | 05-03-08 | 21:17

haring met slagroom 05-03-08 @ 21:12
Jij zult het vast beter doen!

count negative | 05-03-08 | 21:15

@count negative 05-03-08 @ 21:13
Ja, want ik heb mijn deeltijdavondstudie op afstand "drogredeneren" wél afgemaakt!

Chiant | 05-03-08 | 21:14

Chiant 05-03-08 @ 21:10
En jouw stelling dat alleen rechtse mensen een zinnige en doordachte opinie kunnen hebben snijdt wel hout?

count negative | 05-03-08 | 21:13

wopper 05-03-08 @ 20:48

Het blijft complexe materie, uiteindelijk zal er weer iets of iemand opstaan om verandering te brengen... Goed- of kwaadschiks.

Nouja, om het af te sluiten drink ik een borrel op u en de "vrije samenleving". Santé.

De Regisseur | 05-03-08 | 21:12

En toen... was er geen film. Alleen maar ophef, en dat werkt dus.

datisookwat | 05-03-08 | 21:12

count negative 05-03-08 @ 21:09
Wil ook wel eens weten waar hij die 95% vandaan haalt.. moet toch echt 100% zijn !

haring met slagroom | 05-03-08 | 21:12

count negative

Probeer je me te wijzen op mijn onjuiste terminologie? In dat geval hoeft dat niet op zo'n cryptische manier. Fijn, parlementariërs.

LordLapraS | 05-03-08 | 21:11

@wopper
ik ben jaren anoniem stijlloos op deze site aan het rondneuzen geweest maar nu het er op lijkt dat dit zo ongeveer de enige plek is waar enig tegengas wordt gegeven, ben ik maar eens met commenten begonnen. ik hoop het in iedre geval nog vol te kunnen houden en wellicht te mogen houden want mijn ip-adres zal inmiddels ook al wel gelogd zijn bij joris en via de tap bij de aivd.

spekpater | 05-03-08 | 21:11

@count negative 05-03-08 @ 21:09

Jammer dat je nu ook nog de walnoot moet gaan beledigen.

Iko Nal | 05-03-08 | 21:11

beter een verbod op alle godsdiensten... zijn we van al dat gezeur af.. en is dr ook niet meer zoveel oorlog

krem | 05-03-08 | 21:11

@ Ratko 05-03-08 @ 21:05

Laten we aardig zijn.. hij mag op de minaret de sura's van @ spekpater toeteren en vervolgens de film aankondigen

wopper | 05-03-08 | 21:10

@campion 05-03-08 @ 21:02
Jazeker, echter de stelling van count negative @20:13 dat een academische graad van een parlementariër garant staat voor een zinnige en doordachte opinie gaat niet op.
Er zijn immers ook vele (extreem-) linkse politici met een academische graad.

Chiant | 05-03-08 | 21:10

Ik bedoel natuurlijk @LordLapraS 05-03-08 @ 21:04

count negative | 05-03-08 | 21:09

count negative 05-03-08 @ 20:57
Nog één keer dan. Staaf deze bewering maar even: `aangezien 95% van de parlemantairs het IQ van een walnoot heeft.`

count negative | 05-03-08 | 21:09

@campion 05-03-08 @ 21:05
LOL,U is vergeven*pakt dweiltje ipv teiltje*

Ratko | 05-03-08 | 21:09

Nog 69 ( (28-5) *3 ) topics over Wilders voor dat de film uitkomt.

CoffeePatch | 05-03-08 | 21:09

@ spekpater 05-03-08 @ 21:05

Okee jongen, daar kunnen we niet tegenop. Die fillum mot asap komen, ik trek 't niet om nog eens 2 weken te commenten!

wopper | 05-03-08 | 21:07

@wopper 05-03-08 @ 20:53
Btw ,later bleek er trouwens asbest op dat terrein te zwerven,dus met een beetje mazzel verdwijnt ie langzaam en hopelijk pijnlijk uit beeld!!

Ratko | 05-03-08 | 21:05

@wopper 05-03-08 @ 21:02
ééntje nog dan stop ik:
Sura (8:55) - Surely the vilest of animals in Allah's sight are those who disbelieve

spekpater | 05-03-08 | 21:05

Pa Cartwright 05-03-08 @ 20:58
Er zijn altijd uitzonderingen op de regel. I.Q. is er juist voor om het cognitieve vermogen te vast te stellen. Daar is niets stompzinnigs aan.

count negative | 05-03-08 | 21:05

Ratko 05-03-08 @ 21:01 Die kinderen zijn inmiddels allemaal weggelopen of hem afgepakt, dus hij zal wel tijd overhebben. Misschien heeft El. T. hem een importbruid beloofd die hij dan weer mag bezwangeren want hoe moet zoiets anders aan de vrouw komen dan met dwang of doekoe. Ja, sorry, ik had je eerst even een teiltje moeten laten halen.

campion | 05-03-08 | 21:05

@ Ratko 05-03-08 @ 21:01

LOL! * scherm volkotst * de meesten zijn ook tangen.
* wist beeld van bekeerde baardaap uit geheugen *

wopper | 05-03-08 | 21:04

count negative 05-03-08 @ 20:57
Daarom pleit ik ook voor een 'edit' button. Ik ben veel te lui om mijn posts na te lezen. Je begreep wat ik bedoelde. Dat is de essentie van de huisregel "schrijf grammaticaal correcte zinnen". Als je je mening niet kan ondersteunen moet je mij niet in diskrediet proberen te brengen door middel van het verbeteren van mijn spellingsfouten.

LordLapraS | 05-03-08 | 21:04

@Chiant 05-03-08 @ 20:55 Maar 't was geschiedenis. Door Aussie bij de luchtfietserij ingedeeld. In Leiden. En lid van Minerva. Waarmee hij dekselse streken uithaalde. Welke zullen we maar niet meer bovenhalen. Hoe dan ook.

campion | 05-03-08 | 21:02

@ spekpater 05-03-08 @ 21:01

Doont wollie, komt allemaal in FITNA!

wopper | 05-03-08 | 21:02

@mezelf
voro = voor

spekpater | 05-03-08 | 21:02

@wopper 05-03-08 @ 20:53
Stimmt,ik heb me toen zo geirriteerd aan dat walgelijke stuk ongeluk,dat ik die kop nooit meer ben vergeten,en dat terwijl ik mijn eigen schoonmoeder soms niet herken(of wil herkennen)

Ratko | 05-03-08 | 21:01

Hmmm, het Nederlandse Kabinet denkt beter dan ik dacht. Door nu onrust te zaaien kunnen ze zich zometeen wel hard op de borst kloppen dat ze de vrijheid van meningsuiting toch maar eens even HEEL belangrijk vonden, razernij van moslims over den hele wereld trotserende....
.
Geinig toch, dat creeeren van een fictieve woest kolkende menigte door JP. Alleen... als het gezegde 'it takes one to know one' opgaat is Balkie zelf ook een conspiracy theorist en weet hij daardoor precies hoe hij ze moet bespelen.
.
Met dezelfde trukendoos heeft hij immers ook samenzwerend Nederland laten geloven dat de Grondwet-die-nooit-een-grondwet-was WEL een grondwet is terwijl 'ie dat dus nooit geweest is.

openbaarminiserie | 05-03-08 | 21:01

voor alle reservisten-reaguurders een vorowaarschuwing:
Sura (5:33) - The punishment of those who wage war against Allah and His messenger and strive to make mischief in the land is only this, that they should be murdered or crucified or their hands and their feet should be cut off on opposite sides or they should be imprisoned; this shall be as a disgrace for them in this world, and in the hereafter they shall have a grievous chastisement.

spekpater | 05-03-08 | 21:01

@cunt negative 05-03-08 @ 20:57
Was hij niet degene die net stelde dat er een edit knop moest komen of.....

forumtroller | 05-03-08 | 21:00

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 21:00

@Eelcontrast 05-03-08 @ 20:54:
Duh... daarom komt er van die EU dus ook geen kloten terecht. Ze gebruiken elkaar allemaal voor hun eigen grote-rijk-ideaal, en het wordt precies mot waar jij het zegt. Tussen Frankrijk en Italië, in Roemenië (hebben de moffen ook nog een claim, met dat Zevenburgen van ze) op de Balkan (maar da's niks nieuws) en ga zo maar door.

koerbagh ® | 05-03-08 | 21:00

Chiant 05-03-08 @ 20:55
Zoals Geert Wilders met zijn deelcertificaten voor rechtsgeleerdheid...

count negative | 05-03-08 | 20:59

@count negative 05-03-08 @ 20:47
Veel gebezigd, maar niet waar per sé. IQ en leervermogen aan elkaar gelijkstellen is best stompzinnig van je. Ik heb zat mbo of havo lui met een colloquium of een hbo prop. voorbij zien komen die het lang niet beroerd deden binnen studies.

Pa Cartwright | 05-03-08 | 20:58

*zwaait naar alle jammerende zweefstudie studentjes*

Aussie | 05-03-08 | 20:57

@Hoen 05-03-08 @ 20:40,
beton?
Lijn uitfrezen in graniet en inleggen met Titanium zul je bedoelen.

vander F | 05-03-08 | 20:57

@anti-landverader 05-03-08 @ 20:51

Gelukkig heeft onze staatssecretaris van Onderwijs WEL een gedegen opleiding gevolgd.

Iko Nal | 05-03-08 | 20:57

LordLapraS 05-03-08 @ 20:54
onTkend, bevordeRlijk. Daaahaaag!

count negative | 05-03-08 | 20:57

@Aussie 05-03-08 @ 20:20
@dr Rechts 05-03-08 @ 20:42
Volgens mij hebben de meeste kamerleden hun middelbare school afgemaakt, heeft het grootste deel een beroepsopleiding gevolgd, heeft een groot deel een HBO-opleiding afgerond en heeft ongeveer de helft een academische graad. Inderdaad in vele verscheidene richtingen.

Boeiender is echter dat veel kamerleden hun CV opleuken door studies te vermelden die ze niet hebben afgerond, of interessant klinken maar het niet zijn.

Respect daarom voor bijvoorbeeld Mr. Drs. van Baalen (VVD), die als één van de zeer weinigen op zijn tweedekamer.nl CV geen enkele studie vermeldt, laat staan zijn CV onnodig oppoetst met flauwekulcursussen.

Chiant | 05-03-08 | 20:55

anti-landverader 05-03-08 @ 20:51
En nu graag in het Nederlands. Landverrader is trouwens met dubbel r, aap.

count negative | 05-03-08 | 20:55

@anti-landverader 05-03-08 @ 20:51
Je exposeert jezelf wel als een nitwitterige anti-alfabeet; dat dan weer wel.

stekelige | 05-03-08 | 20:54

Sorry
Die van 2053 is NS

CoJoNes | 05-03-08 | 20:54

count negative 05-03-08 @ 20:47
Ik heb toch nooit onkend dat een hoger IQ bevordelijk is voor een hogere opleiding?

LordLapraS | 05-03-08 | 20:54

Aussie 05-03-08 @ 20:47 Hé wie begon er over? Als je bij je gezond niet weet waar je het over hebt, doe dan geen beweringen.

campion | 05-03-08 | 20:54

@Koerbagh

Jij hebt er dus duidelijk niets van begrepen. Als Italië een claim legt op de gelatiniseerde delen van Europa e.o. dan leggen ze daarmee dus ook een claim op Frankrijk, dat immers ook een 'latijns' land is. Nu weet ik dat de invloed van de maffia en Ndregetta ver gaat, maar zover als dat ze de staat Frankrijk willen besturen, lijkt me toch enigszins luchtfietserij. In Napels is namelijk veel meer geld te verdienen met straatvuil dan er aan EU-subsidie voor eventuele familiaire spookassistenten te verdienen valt. Daarnaast behoort bijvoorbeeld Roemenië én tot Oost-Europa, maar ook tot het 'gelatiniseerde' deel van Europa, waardoor de implicatie van jouw betoog zou zijn dat Duitsland en Italië hierover in onderlinge competitie zouden zijn met elkaar. Maar dat klopt helemaal niet, want Dracula is daar al eeuwen de baas. Dûh! Maar goed, iig. heb jij er dus weinig van begrepen, maar slaap zacht hoor!

Eelcontrast | 05-03-08 | 20:54

@ Ratko 05-03-08 @ 20:34

Die onverzorgde bekeerde baardaap waarvan de koters ook in lappen lopen, heeft ook een gammele bakfiets, ooit op AT5 gezien, hij zat dacht ik op een of ander sloopterrein.

wopper | 05-03-08 | 20:53

@alle mensen die denken dat ministers iets geleerd hebben...

veaugelaars, die dikke trut van de vvd hebben net de moeder mavo gehaald...

anti-landverader | 05-03-08 | 20:51

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 20:51

colonnecinco 05-03-08 @ 20:44 Nou dat is niet zo moeilijk. Meestal is hij in de kont van Wouter Bos te vinden. Daar wóónt hij namelijk.

campion | 05-03-08 | 20:51

@fuckje 05-03-08 @ 20:45

Ik denk eerder in Pakistan, Egypte en Afghanistan. Daar weten ze nml al dat de film een onacceptabele belediging van de islam is.

Iko Nal | 05-03-08 | 20:51

@Aussie 05-03-08 @ 20:47
Waarom rep je er dan wél over kereltje?

Pa Cartwright | 05-03-08 | 20:51

Aussie 05-03-08 @ 20:32
Natuurlijk kan ik beter. Ik kan beter iets anders doen dan mijn aandacht langer aan jou te spenderen. Dus bij deze.

count negative | 05-03-08 | 20:50

@CoJoNes 05-03-08 @ 20:45:
IO heette dat in mijn tijd. IO... Internationale Organisaties. Heus! Daar kun op op afstuderen. Je kunt afstuderen en jezelf Drs. noemen (of BA Baracus tegenwoordig) met een scriptie van 43 pagina's over de subsidiestromen van Unicef. Ik verzin het niet.

koerbagh ® | 05-03-08 | 20:49

VanFrikschoten 05-03-08 @ 20:47
Ha, eindelijk een neutrale in ons midden.

Elisabeth2 | 05-03-08 | 20:49

Eelcontrast 05-03-08 @ 20:38 ROFL! Master!

campion | 05-03-08 | 20:49

die* Heck, misschien moeten ze een 'edit' knop implementeren?

LordLapraS | 05-03-08 | 20:48

@ De Regisseur 05-03-08 @ 20:31

Mooi geschreven. Alsof ik met je meekijk.
Ja, da's de bedoeling ook van de doodscult: alles onder de kap van die ene maangot, goedschiks + kwaadschiks. De broedovens werken koortsachtig. Wij ongelovige honden -zo zeggen ze- zijn van oorsprong allemaal mossel en we moeten terug naar de ruif. Hoe komen ze erop, een gotspe, how dare they.

De NT in Canada, eenzaam en koud, doe dat maar niet. Je zou nog als een wolf gaan janken naar de hemel.
By the way, mosselpolygamie schijnt helemaal ín te zijn in Canada en trekt een enorme wissel op de steungelden (heb 't linky niet meer). Daar is niet meer tegen op te boksen.

wopper | 05-03-08 | 20:48

henkt 05-03-08 @ 20:42
Indien je een punt wilt maken, probeer dan taalkundig correct te zijn? Ik vind je zinsconstructies nogal overeenkomen met dat van de gemiddelde allochtoon.

LordLapraS | 05-03-08 | 20:47

Het is hoog tijd voor bilaterale gesprekken (Sorry CJN...)

VanFrikschoten | 05-03-08 | 20:47

LordLapraS 05-03-08 @ 20:29
Moet ik alles uitleggen? Waar ik op doel is dat je met een laag I.Q. niet zomaar op een universiteit komt. Mensen met een hoger I.Q. kunnen beter nadenken. Wijsheid is een abstract begrip. Wat nodig is, is kennis van zaken. Deze kennis moet je interpreteren, plaatsen en afwegen etc.

count negative | 05-03-08 | 20:47

@dr Rechts 05-03-08 @ 20:42
Zeg lutsertje, ik heb geen tijd om de profielen van alle kamerleden na te gaan zitten lezen, maar als jij je daarmee wilt vermaken dan vind ik dat helemaal prima. En nu nokken, want het wordt veel te off-topic.

Aussie | 05-03-08 | 20:47

@hardcore jumper NOT 05-03-08 @ 20:45
Van hardcore word je doof en ga je schreeuwen!

Ratko | 05-03-08 | 20:46

@dr Rechts 05-03-08 @ 20:42:
Oh, vandaar dat ze historisch zo belabberd onderlegd zijn. Het zijn allemaal mislukte advocaten en boekhouders. Dat verklaart veel.

koerbagh ® | 05-03-08 | 20:46

@fuckje
Internationale Betrekkingen, ook zo'n fraaie. Of Kunst en Kunstbeleid. Hou maar op.

CoJoNes | 05-03-08 | 20:45

@Iko Nal@20:41
Natuurlijk zijn er al copietjes van de film in Nieuw Zeeland en Denemarken.

fuckje | 05-03-08 | 20:45

-weggejorist-

hardcore jumper NOT | 05-03-08 | 20:45

In ieder geval zijn er zwaarwegende redenen om ex-communist Max van Weezel heel goed in de gaten te houden.

colonnecinco | 05-03-08 | 20:44

@Hoen 05-03-08 @ 20:40
rechtszaak tegen de koran beginnen?los van het feit dat de koran geen rechtspersoon is, wie is er levensmoe?

spekpater | 05-03-08 | 20:44

@CoJoNes@20:32
Bestuurskunde, Bewegingswetenschappen, Vrijetijdskunde... allemaal Academische Studies. * kuch *

fuckje | 05-03-08 | 20:44

Eelcontrast 05-03-08 @ 20:38
Dit is niet de plek voor sarcasme. Hoe dan ook, Aussie en ik spraken niet over praktische voordelen van dat soort studies, zoals het spelen van Trivia.

LordLapraS | 05-03-08 | 20:44

LOL @ Eelcontrast 05-03-08 @ 20:38

Aussie | 05-03-08 | 20:43

@count negative 05-03-08 @ 20:13
Nu hoorde ik vorig jaar op Radio1 een aanstaand SP parlementariër dwepen met het feit dat de SP volksvertegenwoordiger – verhoudingsgewijs? – de meeste academici heeft. Zelden zo een armoedig argument gehoord. Zélfs als academicus niet.

Pa Cartwright | 05-03-08 | 20:43

Als de pleuris uitbreekt moet de staatsomroep er als eerste eraan..

anti-landverader | 05-03-08 | 20:43

LordLapraS 05-03-08 @ 20:07

ja we zijn allemaal een walnoot, je weggejorist is niet alleen aan jou toebedeeld maar gezien je comment toen blijf je een iemand die met mij een onverenigbaar karakter heeft

henkt | 05-03-08 | 20:42

@ Aussie 05-03-08 @ 20:20
Aussie, sufkut, de meeste parlementariers hebben economie of rechten gedaan, niet de 'vage' studies die jij noemt.

dr Rechts | 05-03-08 | 20:42

@fuckje 05-03-08 @ 20:38

Dat, of hij moet vanuit z'n beveiligde politiecel met een 28.8K modempje die 15 minuten film in HDTV formaat nog naar de servert uploaden.

Iko Nal | 05-03-08 | 20:41

De Regisseur 05-03-08 @ 20:31
Ja, dat is eigenlijk wel raar die enorme migratie naar landen zoals Canada, daar zullen ze toch moeten werken. Bijna geen sociale voorzieningen.

Watj e zegt over Engeland is jammer genoeg zo waar. Ik ken Engeland nog van voor de grote invasie. Maar ja Engeland is nu toch ook al verpest door haar eigen inwoners. Net zoals Nederland.

Elisabeth2 | 05-03-08 | 20:41

Nieuwspoort subsidie slaven

Ervarings_deskundige | 05-03-08 | 20:41

haha@eelcontrast

Ikdenkweldaterietsis | 05-03-08 | 20:41

überlol@dr Rechts @20:38

Chiant | 05-03-08 | 20:40

Deze draad laat zien dat het accepteren van de gevolgen van vrijheid van meningsuiting en het respecteren van elkaars mening niet vanzelfsprekend is. Door lafheid, maar ook intolerantie.

De slappe houding van de overheid en dat van Nieuwspoort belonen dreiging met geweld. Wat mij betreft is de streep getrokken - gekerfd in keihard beton. Tot hier en geen millimeter verder.

Maar zowel het kamp-Wilders als dat van de Islam-sympathisanten zijn uit op een verbod van de ander. Beiden beschuldigen de ander van fascisme. Kennelijk zijn beide partijen niet zo consequent als er gesproken wordt over vrijheid van meningsuiting.

Overigens, waarom geen rechtszaak beginnen om de Koran - en de Islam - in Nederland te verbieden? Tegen Wilders zijn ook al rechtszaken aangekondigd. Winst is verre van waarschijnlijk, maar we weten dan in ieder geval waar we staan.

Hoen | 05-03-08 | 20:40

CoJoNes 05-03-08 @ 20:32 Ene heer van Poeljé. En ik geloof niet dat hij het als contradictio interminis bedoeld heeft, uiteraard. Grondlegger van het hele idee, allicht, is Machiavelli.

campion | 05-03-08 | 20:40

campion 05-03-08 @ 20:32
wat dan wél weer raar is dat ik géén tegengeluid heb gehoord in het staatsjournaal. uiteindelijk blijft wederom de indruk hangen dat er door wilders iets onfatsoenlijks wordt gedaan. alles onder het motto "de druppel holt de steen uit"

spekpater | 05-03-08 | 20:40

Hoi Holy Mary. Wat leuk dat je ook een computer hebt!

Ikdenkweldaterietsis | 05-03-08 | 20:39

@gentle giant 05-03-08 @ 20:25:
Dat moet je in breder perspectief zien. Sarko heeft zijn eigen agenda, middels de EU - zoals alle presidenten sinds 1945. De Franse staat heeft nog steeds de pest in dat het Noord-Afrika is kwijtgeraakt na WOII. Niet een een beetje, dat is en was is het Gaullistische ideaal: een Vijfde republiek zo sterk en groot als de Vierde. En dat ideaal doen ze nu via de EU. Komt mooi overeen met de Duitse claim op Oost-Europa en de Italiaanse op het hele gelatiniseerde Europa. Dat is dan een groot uitgebreid Europa met Noord-Afrika en de hele mediterrane regio. Kortom: "Eurabië". En voor dat ideaal moet je dan de kleine landjes inpalmen, vooral de kleine landjes met een grote bek en relatief veel macht. (Lees: Nederland, Belgie, Luxemburg, Denemarken, Finland).
Dat is er een beetje aan de hand.

koerbagh ® | 05-03-08 | 20:39

@Aussie ... ik ben het niet met je eens. Ik heb geschiedenis gestudeerd en sindsdien win ik (bijna) alle potjes triviant. Dit heeft vooral mijn aanzien in mijn schoonfamilie aanzienlijk verhoogd. Daarnaast wens ik door mijn vriendin louter met drs. aangesproken te worden, of, meer nieuwerwets, 'master' als ik in een geile bui ben. Een zeer nuttige studie kortom.

Eelcontrast | 05-03-08 | 20:38

1600 Slag bij Nieuwpoort. "Alhoewel de slag geen militair resultaat opleverde vestigde zij toch Maurits' naam als veldheer." nl.wikipedia.org/wiki/Slag_bij_Nieuwpo...
2008 Slag bij Nieuwspoort. Alhoewel de slag geen militair resultaat opleverde vestigde zij toch Balkenende's naam als veldhaas.

dr Rechts | 05-03-08 | 20:38

@LoopseTeef 05-03-08 @ 20:32
Inderdaad.
En dat is nu precies wat de mentaliteit van ons volk in het algemeen, maar onze bestuurderts in het bijzonder typeert: Risico mijden, indekken, stoepje schoonvegen, schuld elders leggen: schone handen. A.k.a het "polderen"

Chiant | 05-03-08 | 20:38

holy mary 05-03-08 @ 20:36

Staatsgreep? Whahahahahaha sorry hoor? Dit kan je niet menen?

StijlvolRechts | 05-03-08 | 20:38

@campion 05-03-08 @ 20:32
Wat je zegt snijdt zeker hout,maar maakt mijn irritatie over deze charlatan niet veel minder,je had die*** moeten horen toen over het zelfde gezag waar hij nu naar oproept!

Ratko | 05-03-08 | 20:38

@Iko Nal,
Geert houdt de regie strak in handen.
Het O.M heeft nog minstens 6 weken nodig alle aanklachten te bestuderen, en eind maart is nog "veilig".

fuckje | 05-03-08 | 20:38

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 20:37

datisookwat 05-03-08 @ 20:30

Ik - en waarschijnlijk Elisabeth2 ook - heb begrip voor je standpunt. We willen ook niet je raison d'être ontnemen. Maar jammer is het dan weer wel. We zouden ook niet graag je wel on-topic reacties missen.

LoopseTeef | 05-03-08 | 20:36

oke dan gaan ze die film toch niet uitzenden moeten hun toch zelf weten.
iemand wel s gedacht dat moslims wel s een staatsgreep kunnen plegen.
als die film uitkomt .en dan ja wat zijn we dan ?dan zijn we alsnog een islamitische land daar zitten we hier toch echt niet op de wachten geloof ik.
dat bakelende bang is dat snap ik dan ook wel.plus de staats omroepdie ook bang is.

holy mary | 05-03-08 | 20:36

Op 28 maart wil Wilders de film presenteren. Toch een 1 april grap?

Iko Nal | 05-03-08 | 20:35

Afshin Ellian: "De inquisitie stroomt nog in het bloed van de christelijke politici. Hoe meer christelijke politiek, hoe minder vrijheid! Het zal de radicale islam nooit lukken om Europa te islamiseren, zonder de vijfde colonne die opereert in naam van de christelijke vrede, dan wel de linkse vrede. De kruistocht van Jan Peter Balkenende en Maxime Verhagen tegen de koranfilm gaat nu hand in hand met de jihad. Heren gefeliciteerd, jullie zijn de beste infiltranten die een jihadist zich kan voorstellen. In het Tora Bora-gebergte wordt voor jullie gebeden."

Behaard smaalkopje | 05-03-08 | 20:35

@Aussie 05-03-08 @ 20:30 Ik geloof dat je de begrippen 'bewering' en 'mening' door elkaar haalt, een euvel waar wel meer reguurders aan lijden. Want die mening van jou is dan onstaafbaar, want gewoon niet waar.

campion | 05-03-08 | 20:35

Lizzard 05-03-08 @ 20:27
Uiteraard, werken is immers voor paupers.

count negative | 05-03-08 | 20:34

wopper 05-03-08 @ 20:32
Dus jij kent hem ook? ook die docu op at 5 gezien toen?

Ratko | 05-03-08 | 20:34

Ik weet dat het ordinair klinkt, maar die Balk, echt, ik heb er geen zin in, maar die moet echt een keer, ja hoe zal ik dat zeggen, ontmaagd worden? Everyway I can think of. Wat een sukkel! Hoe krijg je die man weer bij de les! He, Balk, God hier, je bent een lul en ik brand je ballen eraf als je je hier meldt, en je hebt nu nog wat tijd om het goed te doen,. begin maar meteen!

NoMinister | 05-03-08 | 20:34

Drdoom .. ik doorzag je al op regel 1. En zie nu wat er allemaal gebeurt .. Voor de rest moet de PO de film gewoon uitzenden ! Niet om de inhoud maar omdat we in NL nooit voor terreur n.a.v. expressie mogen zwichten ..

Draaitafel Demagoog | 05-03-08 | 20:33

Chiant 05-03-08 @ 20:28

Ik onderken het probleem al jaren........ nieuws gebeurt niet, nieuws wordt gemaakt. De hoernalisten bepalen waar we het over gaan hebben en hoe erg het gaat worden. Hebben ze zelf allemaal in de hand. En wij mogen er kennis van nemen. En natuurlijk moet het eindresultaat altijd zijn dat er "koppen gaan rollen." Rollen ze uiteindelijk niet, dan hoor je ze niet meer en storten ze zich als bloedhonden op een ander zelf gecreëerd nieuwsfeit

LoopseTeef | 05-03-08 | 20:32

@campion
LOL@bestuurskunde
Welke mongool heeft dat woord verzonnen.

CoJoNes | 05-03-08 | 20:32

@Ratko 05-03-08 @ 20:28 Als dat de woordvoerder van de Al T. moskee is en het enige semi-nederlandssprekende dat ze konden vinden, zou dat misschien een indicatie zijn voor de pers, maar ook voor jou, om dan de geluiden die er uit voortkomen niet als representatief voor wie dan ook of serieus te nemen. Bovendien is het al een vooruitgang boven een arabisch sprekende die oproept om wilders te vermoorden. Ze beginnen het langzaam te snappen.! Maar dat maakt de Osamagrot van de Hanzestraat er niet minder marginaal of minder negerenswaardig op. Ik weet dat het de favoriete mediamoskee is, maar er zijn maar heel weinig moslims die zich aantrekken wat daar allemaal gezegd wordt uberhaupt.

campion | 05-03-08 | 20:32

@count negative 05-03-08 @ 20:26
Haha nee hoor.. Wel een beetje voorspelbare reactie trouwens dit. Je kunt vast beter, hup!

Aussie | 05-03-08 | 20:32

@ Ratko 05-03-08 @ 20:28

Kwam ie net van de tandarts of heeft hij nog steeds een rotte bek?

wopper | 05-03-08 | 20:32

Die terroristen zullen wel verguld zijn met zoveel steun uit Nederland.

Angelica | 05-03-08 | 20:31

wopper 05-03-08 @ 19:58

De enige keer dat ik in Canada ben geweest, drie jaar geleden stond ik perplex van de hoeveelheid Muzels & Indiers die net aankwamen. All for the big migration.
Misschien zijn the Northern Territories de enige outback waar geen enkele mossel te vinden is, laat staan het gejank gericht naar de hemel.

Mensen uit het westen, voornamelijk Europeanen hebben schoon genoeg van het beleid die de regeringen voeren. Mensen vertrekken vanuit persoonlijke redenen, met het oog op een beter bestaan waarbij de kwaliteit van het leven een belangrijkere rol speelt. Zie Engeland inderdaad, de kwaliteit is daar ver te zoeken... Een islamstaat in wording.

Ik kijk uit mijn raam, ik zie een moslimvrouw met 5 telgjes over straat hobbelen en denk "is dat nou de kwaliteit van het leven". Het verspreiden van het zaad en de religie uitbreiden in de naam van een onzichtbare en zwijgende God. Een utopie, het perfecte maar de o zo imperfecte belichaming van haat en kwaad de mens tegen elkaar opzet. Een menselijke gedachte die snakt naar macht als een vacuum, die nimmer zal ophouden te bestaan.

De Regisseur | 05-03-08 | 20:31

Loopse teef en Elisabeth... Jullie waren de aanleiding van mijn ban, dus ik zie mij genoodzaakt hier verder niet op in te gaan! Hoe graag ik dit ook zou willen.

datisookwat | 05-03-08 | 20:30

@campion 05-03-08 @ 20:28
Woef woef, hap hap. Wat ik zal zei: mijn mening.

Aussie | 05-03-08 | 20:30

@ gentle giant 05-03-08 @ 20:25

Braak. Balk wil veel steun voor zijn opgeklopte cirque, gatverdamme, wat een ongelooflijke jankende slapjanus.. die pica alleen al

wopper | 05-03-08 | 20:30

Elisabeth2 05-03-08 @ 20:13

Ik ben wat ik ben en ik doe wat ik doe. Maar ik zei wat ik zei. Dieren zijn trouwens ook eetbaar in veel gevallen, dat je niet denkt dat ik niet ruimdenkend ben of zo. Laterrr.

NoMinister | 05-03-08 | 20:30

LoopseTeef 05-03-08 @ 20:26
Woar kommie dan vendeun verdulleme. Dah hehk nog nie geheurd.

Elisabeth2 | 05-03-08 | 20:29

count negative: LOL! Waar doel je eigenlijk op? Dat mensen die het WO hebben gevolgd te alle tijden over wijsheid beschikken is echt een gruwelijke misconceptie.

LordLapraS | 05-03-08 | 20:29

@gentle giant 05-03-08 @ 20:25
Frankrijk heeft traditioneel een sterke band met de islamisten (zie koloniaal verleden) dus deze "knieval" richting Zak Ellende is, helaas, weinig verrassend.

Aussie | 05-03-08 | 20:29

Ik ben het niet eens met Wilders, maar heb hem en zijn methodes liever dan een moslimfundamentalist en zijn methodes. Kortom: kom maar op met die film en laat 't hem maar overal uitleggen wat 'ie ermee denkt te willen bereiken.

Eelcontrast | 05-03-08 | 20:29

@LoopseTeef 05-03-08 @ 20:25
Nou ja, dat bedoelde ik eigenlijk ook impliciet met pek & veren.
* het instorten van een trap in Utrecht indachtig, waarbij de schuldvraag al op tafel lag voordat de bovenste trede tegen de kade was geslagen *

Chiant | 05-03-08 | 20:28

Heeft treble al een reactie gegeven op de film?

Hellsmurfje | 05-03-08 | 20:28

@Aussie 05-03-08 @ 20:20 Wat een gelul,wat is er zweverig of vaag aan politicologie of geschiedenis als je politicus wordt? En verder is trouwens de meest gevolgde studie onder parlementariers bestuurskunde, dus klets niet zo uit je nek.

campion | 05-03-08 | 20:28

Op het Nos journaal staat net een vertegenwoordiger vande Al tawheed moskee op te roepen tot vervolgen van Geert.Abdel huppeldepup ofzo Deze hufter is een bekeerde Nederlander die tot een tijd terug in een illegaal geplaatse woonwagen in het Westelijk havengebied in A,dam "woonde"Hij had toen de grootste problemen met de gemeente en allerhande instanties omdat hij zijn kinderen niet naar school liet gaan en deze allerlei criminele activiteiten ontplooiden en onder erbarmelijke omstandigheden vervuilden
Nu heeft deze aap een pak aan en verteld ons wel even hoe het hoort toe te gaan in een rechtsstaat!!! Hoeveel gekker kan het nog worden !!???

Ratko | 05-03-08 | 20:28

Dr Doom 05-03-08 @ 19:46

By the way: YES INDEED!

NoMinister | 05-03-08 | 20:27

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 20:27

Pechthold heeft al teveel gezegd. Ook al biedt de farizeër aan persoonlijk Wilders te beveiligen, dan nog blijft het een miezertje.

CoJoNes | 05-03-08 | 20:27

Aussie 05-03-08 @ 20:20
Laat me raden, nooit verder gekomen dan het Hbo?

count negative | 05-03-08 | 20:26

Elisabeth2 05-03-08 @ 20:22

Gift niks deurske. we goan em dèle

LoopseTeef | 05-03-08 | 20:26

Ik wil dit eigenlijk gewoon kwijt: VN-mensen deugen in mijn ogen niet. Ex-politici die weer ergens de belangen veilig mogen stellen en geparkeerd worden deugen ook niet. Het bestuur van Nieuwspoort is dus een bak ellende. En dat gaat dan, formele pikkies zonder ballen, een spraakmakend politicus als Wilders de voet dwarszetten. Gatverdamme! Ik kots ervan en erop als het zou kunnen.

NoMinister | 05-03-08 | 20:26

He, ik maak me altijd zo bezorgd over die foto van ons Geert met dat potlood in zijn gokkert. Kan niet lang goed gaan.

Elisabeth2 | 05-03-08 | 20:26

Met alle respect voor Brusselmans: Je schrijft om 18:00 "Nieuwspoort wil Wilders weigeren", maar nu.nl/news/1465649/10/%27Wilders_wil_p... schrijft 2 uur later, om 19:58: "PVV-leider Geert Wilders wil 28 maart in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag zijn anti-Koranfilm presenteren. Dat heeft hij volgens ingewijden aan het bestuur van Nieuwspoort voorgesteld. Het bestuur beraadt zich WOENSDAGavond over het verzoek. Wilders laat desgevraagd weten dat de datum van 28 maart "niet zeker is en bedoeld om een besluit van Nieuwspoort te forceren". De PVV-leider heeft signalen dat een deel van het bestuur zijn verzoek wil afwijzen". Brusselmans, hoe weet jij nou al wat het bestuur op WOENSDAG zal beslissen? Wat is je bron dan?

Behaard smaalkopje | 05-03-08 | 20:26

Chiant 05-03-08 @ 20:21

Je hebt waarschijnlijk volkomen gelijk. Het vaantje kan met alle winden meedraaien. Je vergat nog de roep om een parlementaire enquete

LoopseTeef | 05-03-08 | 20:25

@LordLapraS 05-03-08 @ 20:23
Touché!

Aussie | 05-03-08 | 20:24

Aussie: Quoted For Truth. Studies zijn toch geen enkele garantie voor welbespraaktheid, intelligentie and whatnot.

LordLapraS | 05-03-08 | 20:23

@LordLapraS 05-03-08 @ 20:20, sorry, bicultureel?

gentle giant | 05-03-08 | 20:22

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 20:22

@lion@night 05-03-08 @ 20:20
LOL! Ja, ook al zo'n belangrijk onderwerp op de politieke agenda. Net als de kamervragen over de gruwelijkheden van een vissenkom. *zucht*

Aussie | 05-03-08 | 20:22

Laat Wilders maar lekker van een andere locatie blaten! Jammer dat hij bijna op geen enkel verzoek tot discussie of een interview ingaat, maar hij heeft kansen genoeg!
Dat je staat voor de vrijheid van meningsuiting wil nog niet zeggen dat je de risico's onnodig moet opzoeken. Ik zou me ook niet veilig voelen als ik me in de buurt bevond van Wilders op een tijdstip en locatie die reeds van te voren bekend zijn.
Deze beslissing heeft weinig te maken met een 'knieval', eerder met gezond verstand, verbaasd me niets dat de reaguurders hier er weer een complot in zien.

jeanmondo | 05-03-08 | 20:22

LoopseTeef 05-03-08 @ 20:16
Oh, help, wasemdat. Krek vergeten, das me nou toch ook wat, waar.

Elisabeth2 | 05-03-08 | 20:22

Nee, dan Pechtold. Durft bij de DWDD te beweren dat we Wilders moeten blijven beveiligen, omdat dat met de vrijheid die we hier hebben te maken heeft. Grote bek die v. Nieuwkerk, maar een vraagje als: "Maar Wilders kun je op dit moment niet vrij noemen, moeten we derhalve niet kijken waardoor dat komt? " kan er niet van af. Gatver wat zijn die mensen dom of ze lijden aan een tunnelvisie die reikt tot aan de hemel.

azijnseikerT | 05-03-08 | 20:22

Pa Cartwright 05-03-08 @ 20:20

Ongelooflijk. Letterlijk.

NoMinister | 05-03-08 | 20:22

@LoopseTeef @20:13
Voorspelling: Als de film is vertoond, zullen de publieken zich in eerste instantie redelijk objectief houden. Als de inhoud zeer betamelijk is en de reacties zich beperken tot een in de fik vliegende vlag, dan verschijnen de scripts met discussies over een "mislukte poging", de "tolerante moslimgemeenschap", "waarom de regering paniekvoetbalde", etc.
Is de inhoud daarentegen prikkelend en zijn de reacties heftig, dan worden de scripts van de publieken direct gewouterbost naar "schande, pek, veren en wir haben es gewusst!"

Chiant | 05-03-08 | 20:21

Weet je wat ik nog mis? Zo'n liedje waarin Nederlandse artiesten met z'n allen op de bres springen voor 'slachtoffers'. In dit geval waarschijnlijk de verongelijkte hakbars dus. Een soort 'Shalom from Holland' (ken je dat nog?) met Lex Goudsmit. Alleen dan zonder shalom. En zonder Lex Goudsmit.

De Vrolijke Kaafir© | 05-03-08 | 20:21

Pechtold is een held!

Kniftig | 05-03-08 | 20:21

@koerbagh ® 05-03-08 @ 20:18
Indeed. Betrap die Pechtold de laatste maanden wel vaker op pluchewaardig gedrag.

Pa Cartwright | 05-03-08 | 20:20

koerbagh ® 05-03-08 @ 20:18

Dat is toch niet te geloven! Is D66 geloofwaardig of is het een standpunt a la Bos: scoort nu lekker en morgen weer iets anders?!

NoMinister | 05-03-08 | 20:20

@count negative 05-03-08 @ 20:13
De meeste studies die parlementariërs hebben gedaan vallen in de categorie 'zwevende vaagheidkunde' oftewel: filosofie, psychologie, politicologie, geschiedenis en Nederlands. Het zou niet eens de titel 'academisch' mogen dragen, maar goed, dat is dan mijn mening.

Aussie | 05-03-08 | 20:20

@koerbagh@20:18
Dat was voor het eerst dat ik Alexander P. integer en eerlijk voor het voetlicht zag komen. Maar ik hou mijn aarzelingen.

fuckje | 05-03-08 | 20:20

count negative: Hoe kun je aan de hand van drie zinnen dat soort conclusies trekken?

gentle giant: Jij kunt mij totaal niet beoordelen op spellings fouten gezien het feit dat ik niet Native Dutch ben.

LordLapraS | 05-03-08 | 20:20

@ Aussie 05-03-08 @ 20:08
Een paar blikken thinner doet wonderen. ;-)

Rest In Privacy | 05-03-08 | 20:20

Elisabeth2 05-03-08 @ 20:17

Dank je....... moet je hem niet meer???? Er zijn nog maar 2 dingen in het leven die mijn hart sneller doen slaan: Datisookwat en het filmpje van Geert

LoopseTeef | 05-03-08 | 20:19

@koerbagh 2013
Nou vooruit, die bitterballen hebben me overtuigd, ik ga ook mee.

CoJoNes | 05-03-08 | 20:19

koerbagh ® 05-03-08 @ 20:13

Vast Max Havelaar koffie.

NoMinister | 05-03-08 | 20:19

Overigens heeft D66 zich weer een beetje gerehabiliteerd middels Kereltje Pechtold zojuist op de DWDD. Dat was een volstrekt helder standpunt achter de vrijheid van meningsuiting en alle "argumenten" voor "het nemen van verantwoordelijkheid" correct van tafel weggeveegd. Helder verhaal, 't kon een stuk feller richting kabinet, maar ja...

koerbagh ® | 05-03-08 | 20:18

LoopseTeef 05-03-08 @ 20:16
Zet hem op meid.

Elisabeth2 | 05-03-08 | 20:17

Zo bang als een weezel.

CoffeePatch | 05-03-08 | 20:16

datisookwat 05-03-08 @ 20:14

Ja je hebt gelijk...................... je durft niet meer hè. De moed van JPB begint zich als een virus te verspreiden :-))

LoopseTeef | 05-03-08 | 20:16

@LoopseTeef 05-03-08 @ 20:08 Je hoort me eerst eens hartverwarmend toe te spreken na die ban!

datisookwat | 05-03-08 | 20:14

Goed. Leuke discussie. Waar blijft die film? Ik dump 'm op alle islamitische sites. Vanrechtsheeftvoorrang als mede-aanstichter van WO lll.

vanrechtsheeftvoorra | 05-03-08 | 20:14

Als Nederland de koranfilm van Geert Wilders verbiedt, dan zal dit verbod één van de meest significante acties zijn in de lange geschiedenis van vrije meningsuiting.
.
Het zal een actie zijn voor het Grote Ongedaan maken van het belangrijkste politieke recht dat, gedurende eeuwen, door individuen in de Westerse wereld is verworven – een recht zonder welke alle andere rechten wezenlijk zonder betekenis zijn.
.
Het Grote Ongedaan maken in antwoord op bedreigingen van redeloze primitieven.

Bijstandtrekker | 05-03-08 | 20:14

NoMinister 05-03-08 @ 20:08
Nee, niet links. Ook niet erg rechts. Maar ben jij een marinier die is voor mens en dier?

Elisabeth2 | 05-03-08 | 20:13

LordLapraS 05-03-08 @ 20:07
Daarom zijn de meeste parlementariers (Geert Wilders niet natuurlijk) zeker ook academisch geschoold, omdat ze zo`n laag I.Q. hebben. Deze opmerking geeft aan hoe dom je wel niet bent. Ja, zelfs voor je leeftijd.

count negative | 05-03-08 | 20:13

Als de PO deze film uitzendt - en dat MOET ze - gaan de kijkcijfers over die van Boer zoekt Teef heen

LoopseTeef | 05-03-08 | 20:13

@Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 19:52:
Nou, van mij mag Wilders hier bij mij thuis de persco houden hoor. Maar om daar helemaal voor naar Den Haag af te reizen.... Bovendien stinkt het daar in Nieuwspoort altijd zo. Er hangt daar een soort muffige lucht van oud zeik, een beetje als in een openbaar urinoir. Oh en de koffie is er niet te zuipen, zelfs niet als Natasha het gaat rondbrengen. Maar goed, als je me even ophaalt uit 050 dan ben ik van de partij. Vrijmibeau'tje na? Met bitterballen en blokjes kaas met een prikkertjes met een vlaggetje?

koerbagh ® | 05-03-08 | 20:13

Als je nagaat dat er VPRO programma's en RVU docuutjes worden uitgezonden die door krap 100.000 mensen worden bekeken, dan is de PO gewoon verplicht deze film uit te zenden. Het is een PUBLIEKE omroep.

CoJoNes | 05-03-08 | 20:11

@ Lizzard 05-03-08 @ 20:08

Dat heb ik dan gemist, mosselsnogantoe. Ach, geen probleem, Vader GS leidt ons naar hemelse verten.. amen

wopper | 05-03-08 | 20:11

En nou lief doen tegen elkaar mensen.

Of ik roep P J Balkie erbij!

rrrrrrr | 05-03-08 | 20:11

Dr Doom 05-03-08 @ 20:05

Je komt niet verder dan wat gescheld.Je mag voortaan alleen nog reageren maar als ik met je voederbak schud.

dawg | 05-03-08 | 20:09

@DrDoom
Volgens mij is die motor tussen je oren kapot of heel slecht afgesteld. Eerst noem je me "rechtselafbek", daarna vind je me niet dapper.
.
Je mag dat vinden uiteraard en me "rechtselafbek" noemen ook, daar kan ik best wel tegen heur. Maar heb je ook enige motivatie omdat allemaal te roepen of wordt de discussie dan te moeilijk voor je?

haring met slagroom | 05-03-08 | 20:08

Elisabeth2 05-03-08 @ 20:06

Quote? En nog fout ook. Mijn voelhorens zeggen: ik spreek met een links persoon! No offence, maar ik ben voor mens en dier en marinier! Nu jij weer!

NoMinister | 05-03-08 | 20:08

Goed, we weten dus waar we staan met het Christelijk Dhimmi Appèl: islamisten krijgen bij Dhimmipoort alle ruimte om hun haat-agenda tegen Wilders te propageren en Wilders zelf kan opbokken. Kan dat perscentrum niet op een of andere manier aangeklaagd worden? Juristen onder de reaguurders, kom er maar in.

Aussie | 05-03-08 | 20:08

@Abu-Amar 05-03-08 @ 19:48
1. Welk geloof biedt de PVV?
2. Historisch gezien heeft Dr Doom @19:50 inderdaad gelijk. Maar zo waren er ook best veel Nederlanders in dienst van de SS. Dus die vlieger gaat maar gedeeltelijk op.
3. Op welke gronden acht jij het Nederlandse volk verstandig? Op grond van het aantal zetels dat de LPF kreeg na de moord op Fortuyn? Op grond van de geveinsde saamhorigheid tijdens koninginnedag of een voetbalwedstrijd van het nationale elftal? Op grond van het aantal kiezers dat tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2004 op Jan Marijnissen ging stemmen? Op grond van de kijkcijfers dat het programma 'boer zoekt vrouw" haalt? Op grond van het feit dat de gemiddelde burgerlul het zonder meer accepteert om al filestaand de staatskas te spekken? Op grond van het feit dat we een Europese grondwet massaal afwijzen en daarna zonder slag of stoot de herziene titel accepteren? Op grond van het feit dat het burgemeestersreferendum is gesneuveld wegens gebrek aan "belangstelling" en niet wegens gebrek aan keuze? Of is het op grond van het feit dat iedereen inmiddels een uitgesproken mening heeft over een film die nog nooit vertoond is?

Chiant | 05-03-08 | 20:08

datisookwat 05-03-08 @ 20:05

Wat heb je voor me in de aanbieding schat?

LoopseTeef | 05-03-08 | 20:08

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 20:08

henkt, ik vraag me af hoe uit mijn post ook maar enigszins mijn politieke voorkeur naar voren komt. Misschien heeft het te lang vertoefen op deze website ertoe geleid dat je niet meer adequaat een on-topic post van een off-topic post kan onderscheiden? Misschien heeft het je rationeel denken aagetast? Hoe dan ook, ik ben zestien en houd me allerminst bezig met politiek aangezien 95% van de parlemantairs het IQ van een walnoot heeft. :)

LordLapraS | 05-03-08 | 20:07

@Dr Doom 05-03-08 @ 20:03

Als jij mij beticht van dreigementen neem ik wel aan dat je ook zelf dan wel weet welke dat zouden zijn. Aangezien ik eerder in het gesprek al aan gaf dat ikzelf niet zou weten over welke dreigementen het dan zou gaan. Niet zomaar beginnen te blazen naar iemand als je zelf blijkbaar niet weet waar je het over hebt.

StijlvolRechts | 05-03-08 | 20:07

Je lacht je dood bij die intellectuelem wanna-bees. Ga zo door StijlvolRechts hoe meer onzin hoe beter, zo werkt dat in Nederland

Dr Doom | 05-03-08 | 20:07

-weggejorist-

mirtje | 05-03-08 | 20:06

NoMinister 05-03-08 @ 20:03
Foute quote. God schiep mens en dier, maar wie schiep in Godsnaam de marinier.

Elisabeth2 | 05-03-08 | 20:06

In het algemeen botst Europa tegen Islamitische landen. Andere opvattingen, en verschillende redeneringen. Hier zijn we al veel te tolerant geweest met het bouwen van moskeeen, we hadden er per provincie één kunnen neerzetten, meer niet. Veel te ver meegegaan met al hun wensen, en nog klagen. Het is op een bepaald vlak echt wel een gevaar, en als iemand dit probeert te verwoorden (in soms niet al te tactische woorden) is Nederland in rep en roer. Een minister president die zo zit te draaien, en verontschuldigen is dus idd een lafaard! Maar goed deze man zei ook dat als je niet in God (uit respect met hoofdletter, en dat doe ik ook met Allah) geloofd, je eigenlijk geen leven hebt. Nu Wilders verbieden in het perscentrum zou een begin van het einde kunnen zijn van de rechtstaat Nederland.

datisookwat | 05-03-08 | 20:05

@pa Cartwrigt

Soort van nachtdienst gehad helaas ik neem mijn woorden terug.
OUD NIEUWS

rrrrrrr | 05-03-08 | 20:05

StijlvolRechts 05-03-08 @ 20:01
Wat een ontzagwekkende oratie, fenomenaal!

count negative | 05-03-08 | 20:05

@faggot dawg: "... Waarom doen Balkenende en, vooral, het CDA zo veel moeite de hysterie wereldwijd op te poken?.."
--
Hmmm, is er een reden waarom de PvdA als grootste landverrader ooit niet in jouw lijstje wordt genoemd?

Dr Doom | 05-03-08 | 20:05

@StijlvolRechts 05-03-08 @ 20:01
Proest. Wa's dit nou weer voor sneu powerpraat kereltje.

Pa Cartwright | 05-03-08 | 20:05

Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 19:52

sorry ben wat traag. Als er nog plek is wil ik me wel aanmelden.

frotje | 05-03-08 | 20:04

@ Lizzard 05-03-08 @ 19:47

Er zijn diverse oplossingen: reaguren bij de Yanks, in codetaal commenten, je aanpassen (moehaha), de kruk en het touw of je bekeren!

wopper | 05-03-08 | 20:04

God schiep de hel en linkse mensen. Daar moet een verband zijn.

NoMinister | 05-03-08 | 20:03

@rrrrrrr 05-03-08 @ 20:00
Ook je nest uit?

CoJoNes | 05-03-08 | 20:03

@Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 19: Ja, moord, brand, revolutie en nekschoten schreeuwen, maar verder.... Laatst in de topic over Germaine C, 500+ woedende reaguursels op de eis, stelde ik bij wijze van sociaal experiment een demonstratie voor. Eén bedankte omdat ie op zaterdag altijd de auto wast, één wilde wel een spandoek maken maar niet zelf demonstreren, één vond demonstreren iets voor linksmensen en de rest ging de suggestie angstvallig uit de weg. Een online petitie is wel de limit van hun daadwerkelijke inzet in wat dan ook.

Iets met Grebbeberg en Waterlinie.

campion | 05-03-08 | 20:03

Kaft en koren worden glashelder gescheiden.

Lobo | 05-03-08 | 20:03

@StijlvolRechts,
--
En wat zijn die consequenties dan?

Dr Doom | 05-03-08 | 20:03

Nederland heult liever met de (toekomstige) vijand en geeft zich liever gewonnen. Een gevoel van deja vu overvalt mij.

-- weggejorist -- | 05-03-08 | 20:02

@rrrrrrr 05-03-08 @ 20:00
Jij volgt het nieuws nou niet bepaald op dé voet, wel?

Pa Cartwright | 05-03-08 | 20:02

riskeren zij een IP ban.(wat overigens uitermate
@LordLapraS 05-03-08 @ 19:54, daar hoort volgens mij nog een spatie tussen, welkom, versssss?

gentle giant | 05-03-08 | 20:02

@Dr Doom 05-03-08 @ 19:58

Het is maar hoe je het opvat. Ikzelf zie dat anders. Als ik dreig daag ik iemand uit iets te doen zodat ik mijn dreigement tot uitvoer kan brengen. Als ik waarschuw wil ik niet dat iemand wat doet, maar mocht deze wel te besluiten het te doen dat daar mogelijke consenqenties aanhangen. Maar goed dat hoef ik jou niet uit te leggen meen ik.

StijlvolRechts | 05-03-08 | 20:01

Iets met verantwoordelijkheid en vrijheid? Nou, het wordt tijd dat de verantwoordelijkheid voor de vrijheid wordt genomen, of heb ik het nu niet goed begrepen?

Stropdasje | 05-03-08 | 20:01

-weggejorist-

Dr Doom | 05-03-08 | 20:01

Website Fitna The Movie is online check dit:

www.pvv.nl

Het begin is er.

rrrrrrr | 05-03-08 | 20:00

-weggejorist-

Dr Doom | 05-03-08 | 20:00

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 20:00

LordLapraS 05-03-08 @ 19:54

had ik u maar eerder ontmoet; u is links onafhankelijk denker en staat midden in deze moeilijke tijden voor voor den minder bedeelde? had u nog wat leuks te melden?

henkt | 05-03-08 | 20:00

Abu-Amar 05-03-08 @ 19:57".. Das de Wilders stijl Die mag wel beledigen provoceren maar als ze dat bij hem doet roept hij dat hij gedemoniseerd word..."
--
Hmm, Die Wilders heeft wel goed opgelet hoe de moslims het doen:

Dr Doom | 05-03-08 | 19:59

-weggejorist-

Abu-Amar | 05-03-08 | 19:59

-weggejorist-

Abu-Amar | 05-03-08 | 19:58

StijlvolLinks:".. Ik zal hoogstens gewaarschuwd hebben ergens..."
--
Waarschuwen? voor wat? Stinkt toch echt naar een dreigement

Dr Doom | 05-03-08 | 19:58

@ De Regisseur 05-03-08 @ 19:41

Ja, 2 landen (C + NZ) die erg in trek zijn, ook voor de moezelman.

Zweden was een van de voorlopers van braafheid = politieke correctheid en een verregaande (imo te ver gaande) feminisering. Zwitserland is wel veel strenger in het immigratiebeleid. Ben benieuwd waar de stoelendans ons gaat brengen, er is toch wel sprake van een gigantische volksverhuizing als je alles bij elkaar optelt, heel veel opgeleiden vertrekken (UK had cijfers van ruim 600 per dag). Hectische tijden.

wopper | 05-03-08 | 19:58

-weggejorist-

Abu-Amar | 05-03-08 | 19:57

@Dr Doom 05-03-08 @ 19:55

Dreigement? Dude die suiker tast je hersens aan. Waar heb ik gedreigd? Ik zal hoogstens gewaarschuwd hebben ergens...

StijlvolRechts | 05-03-08 | 19:57

Het wordt steeds gekker.Wat een wanboel!!

orkje | 05-03-08 | 19:56

widtvoet... 05-03-08 @ 19:45

Ik kan me haast niet voorstellen dat ie heeft kunnen voorzien hoe ontmaskerend alleen al de aankondiging van Het Filmpje zou zijn. Anderzijds kan ik me ook moeilijk voorstellen dat regering en MSM zo stuntelig en lafhartig zijn als ze zich nu presenteren. Waarom doen Balkenende en, vooral, het CDA zo veel moeite de hysterie wereldwijd op te poken?

dawg | 05-03-08 | 19:56

@Maximo
Aangezien Maximo moord en brand (lees: fascist en/of racist) roept tegen alle vermeende PVV-ers of die richting stemmende personen zou ik hem vragen om dan ook zijn frivole en vrije mening te willen geven, zodat we zoals dat hoort in een democratie, eens kunnen zien wat er in dat hoofdje rondspookt rondom de houding van Nieuwspoort tegenover het filmpje en waarom hij/zij iedereen de ergste vormen van belediging (naar mijn idee) naar het hoofd slingert, die een afwijkende mening heeft dan hem/haar.

Mangoost | 05-03-08 | 19:56

@StijlvolLinks:"... had ik tegen jou? of voel je je aangesproken?.."
--
Nog steeds niet je dreigement waargemaakt.. wat wil JIJ nou doen?

Dr Doom | 05-03-08 | 19:55

*vraagt zich af wanneer nou eindelijk die sharia wordt ingevoerd...*

copy2devnull | 05-03-08 | 19:55

-weggejorist-

LordLapraS | 05-03-08 | 19:54

@Haring:".... Het is, "de wolven huilen in het bos" en nu snap ik ook je reacties als je eerst suiker tussen je oren verbrand om na te denken.."
--
Wolven zijn dappere dieren. En daar hebben we het bij jou zeker niet over.
-
@Haring:".. De suiker is zeker op bij je thuis..."
--
Klopt, die heb ik opgegeten. De motor tussen me 2 oren moet wel gevoed worden eh?

Dr Doom | 05-03-08 | 19:54

Lizzard 05-03-08 @ 19:49
Nee ik ben een rationeel academicus. Maar ach, aangezien alle universiteiten toch links zijn hoef je van mij natuurlijk niet veel te verwachten.

count negative | 05-03-08 | 19:53

Hmmmm, weinig aanmeldingen voor mijn voorstel (zie hierboven) Is al het gelul hier over "grondrechten" en "laffe poilitici" dan alleen maar een excuus om elkaar vanachter pseudoniempjes voor rotte vis uit te maken? Jammer.

Aart Rijsterborgh | 05-03-08 | 19:52

@ Dr Doom 05-03-08 @ 19:51

had ik tegen jou? of voel je je aangesproken?

StijlvolRechts | 05-03-08 | 19:52

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 19:52

@campion ,".. Het zijn zolderkamerhelden. .."
--
Erger... het zijn Nederlanders, en we weten allemaal hoe laf ze wel niet kunnen zijn.

Dr Doom | 05-03-08 | 19:52

@DrDoom
Kijk dat bedoel ik nou.
.
Het is, "de wolven huilen in het bos" en nu snap ik ook je reacties als je eerst suiker tussen je oren verbrand om na te denken. De suiker is zeker op bij je thuis.

haring met slagroom | 05-03-08 | 19:52

Abu-Amar 05-03-08 @ 19:48
Er zijn verschillende soorten vrijheden lamlul, VRIJ van religie bijvoorbeeld. En dan al helemaal het onderdrukkende geloof Islam.

De Regisseur | 05-03-08 | 19:52

@Stijvolrechts,

Wat wil je nou doen?

Dr Doom | 05-03-08 | 19:51

@Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 19:02 U zult nog wel merken dat elk voorstel dat zich buiten een radius van 3cm van het beeldscherm van al die reaguurhelden hier afspeelt, beklemd doodgezwegen wordt.
Maak u geen illusies. Het zijn zolderkamerhelden. Maar ik wil wel hoor.
Breng ik de koffie wel rond.

campion | 05-03-08 | 19:51

@count negative 05-03-08 @ 19:48
Nee, zij is inderdaad geen grote jongen.

Chiant | 05-03-08 | 19:50

@Abu-Amar
--
Aah hier hebben we de moslimleugenaar. De voorman van de NVU geeft als Stemadvies.... SP!!

1. U is dus een Leugenaar (maarja je ben ook moslim he?)
2. Socialisten en nationaalsocialisten hebben niets met wilders te zoeken
3. Islamisten en nazis zijn al een tijdje buddy buddy
(Prachtige pic)
www.faithfreedom.org/oped/naziislam.jp...

Dr Doom | 05-03-08 | 19:50

@ Abu-Amar 05-03-08 @ 19:48

Aandacht nodig Trol?

StijlvolRechts | 05-03-08 | 19:49

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 19:49

Lizzard 05-03-08 @ 19:47
Niet huilen! Of ben je geen grote jongen?

count negative | 05-03-08 | 19:48

-weggejorist-

Abu-Amar | 05-03-08 | 19:48

Bedankt voor je lieve mail Judas Killer.

Shalom.

G-unite | 05-03-08 | 19:48

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 19:47

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 19:47

De koran heeft gelukkig overal een oplossing voor
citaat uit A-Ssaffaat:
36. En de moslims zeiden: "Zullen wij onze Goden voor die waanzinnige Wilders opgeven?"

37. Neen, hij is met de Waarheid gekomen en heeft die van de (vroegere) boodschappers bevestigd.

38. Wilders zal de pijnlijke straf gewis ondergaan.

paradocx | 05-03-08 | 19:47

@NoMinister: "... hoe heb ik ze ooit kunnen geloven. .."
--
Linkse mensen zijn niet dom, of "goedgelovig". Ze zijn in en in slecht!

Dr Doom | 05-03-08 | 19:46

-weggejorist-

Abu-Amar | 05-03-08 | 19:46

-weggejorist-

Abu-Amar | 05-03-08 | 19:45

@dawg 19:40

Gaak uiteraard in mee. Maar Geert toont meer aan dan een gevaarlijke koorts waar de incestelite van de BV Nederland al tijden onder gebukt gaat. Hij schetst met kundigheid bepaalde ziektebeelden en hun toekomstig slopend verloop.

widtvoet... | 05-03-08 | 19:45

@haring met slagroom".. Het is altijd wijs om eerst na te denken voordat men iets zegt.."
>>
Nadenken doe je eerst door suiker tussen je twee oren te verbranden ipv mee te huilen met de honden in het bos!

Dr Doom | 05-03-08 | 19:44

Volgens mij willen ze oorlog, die linkse hap. Altijd al. Hitler, Stalin, Mao. Pas als jijzelf bedreigd en/of je familie dood is of vermist ga je je bedenken: hoe heb ik ze ooit kunnen geloven. Maar ja, te laat! Wie doet er wat?

NoMinister | 05-03-08 | 19:44

-weggejorist-

Abu-Amar | 05-03-08 | 19:44

@dawg 05-03-08 @ 19:33 ".. Je bent verblind of dom. Waarschijnlijk beide.."
--
Omdat ik een hekel heb aan linkse PvDA koksokkers? Geef hier die geuzenpenning!!
--
@ mark twain 05-03-08 @ 19:34 ".. Jij doet werkelijk niet onder
voor de gemiddelde imam..."
>>>Yup.. Bush=Ben Ladin roepen die linkse flikkers ook, dus ik zit wel aan de goede kant van de shutting ja.
--
@Draaikont:".. hij draait zo hard van links naar rechts dat ie het zo echt gaat kwijtraken .."
--
Links ? rechts?. Jammer dat je politiek vorming uit een glas bier komt. Voor iemand die de islam in bescherming loopt te nemen kan ik ook niets anders verwachten.

Dr Doom | 05-03-08 | 19:43

Iemand schreef iets over die idiote Zweden hierboven : nou ... echt waar die Zweden zijn gestoord en ik hoop dat het in Nederland NIET zo gaat worden. Lees het waar gebeurde verhaal .... www.boekmagazine.nl/index.php?option=c...

EvertsNL | 05-03-08 | 19:43

@ wopper 05-03-08 @ 19:18

$@*&! Ingeslikt! Kon er nog net bij na de roti kipfilet!

wopper | 05-03-08 | 19:43

@Dr Dom
Het is altijd wijs om eerst na te denken voordat men iets zegt. Iets zeggen kunt u al, nu alleen nog het nadenken.

haring met slagroom | 05-03-08 | 19:42

wopper 05-03-08 @ 19:30
Het is geloof ik zo dat het de enige twee landen waar mensen écht tevreden zijn (onderzoek onder de geemigreerde Nederlanders). Dat zal best dat het druk wordt daar, uiteindelijk is het niet meer dan een verschuiving van bevolking. Een stoelendans als het ware.

Zweden is een behoorlijk passief braaf land, je hoort niet veel van ze over het algemeen, op kritische toon dat is. Wat dat betreft is het een soort Zwitserland, altijd neutraal en ontwijkend op vitaal politieke gronden.
Denemarken is zo'n beetje het enige land waarvan ik denk "JA", jongens jullie zijn goed bezig, keep it up.

De Regisseur | 05-03-08 | 19:41


Een vloek naar het vaderland, als het zo mag heten,
waar leugen en bedrog zich als schimmel invreten,
waar iedere bloem wordt geknakt voor zijn tijd,
't is rottende drek waar een worm in gedijt.

Uit: De wevers van Silezie

dawg | 05-03-08 | 19:41

-weggejorist-

Abu-Amar | 05-03-08 | 19:40

Terreur werkt dus goed.
Daar zullen de moslims in de toekomst dus nog veel gebruik van maken als hun iets niet bevalt.

Bijstandtrekker | 05-03-08 | 19:40

Al met al niet werkelijk veel nieuws onder de zon. De poort blijft gesloten voor een krijger met speer terwijl men 's ochtends gerust een houten paard binnenhaalt.

Nieuwspoort, deze reaktie is niet OK!

widtvoet... | 05-03-08 | 19:40

widtvoet... 05-03-08 @ 19:28

Widler is de thermometer in de reedt van bestuurlijk Nederland.

dawg | 05-03-08 | 19:40

@Kniftig 05-03-08 @ 19:27 '.... Joden en andere andersgelovigen...'
Klopt, én ongelovigen. Maw, het gehele niet-islamitische deel van de wereldpopulatie. En dat zijn er nog al wat.
Bepaald selectief is de gemiddelde militante mohammedaan niet – zoveel mot ik ze nageven. Geen reden om slaap op te verliezen dus.

Pa Cartwright | 05-03-08 | 19:39

@mark twain 05-03-08 @ 19:34 .. hij draait zo hard van links naar rechts dat ie het zo echt gaat kwijtraken .. psychose here we cum !

Draaitafel Demagoog | 05-03-08 | 19:37

(off topic unban check)

datisookwat | 05-03-08 | 19:35

@ Dr Doom 19:19

Sluit me aan bij Draaitafel Demagoog 19:28. Jij doet werkelijk niet onder
voor de gemiddelde imam.

mark twain | 05-03-08 | 19:34

@Wijnand 05-03-08 @ 18:11
Duyvendak naar ik aanneem?
Niet Wilders heeft deze hype opgelegd, maar onze MP.
Weliswaar gevoed door massahysterische angsthazen, drogredenaars, struisvogels, onwetenden, onverschilligen en zelfrespectloze onnozelaars zoals jij.

Chiant | 05-03-08 | 19:34

Dr Doom 05-03-08 @ 19:27

Je bent verblind of dom. Waarschijnlijk beide.

dawg | 05-03-08 | 19:33

Judas killer 05-03-08 @ 19:05

Elk geloof zuigt. Ook jouw geloof. In dat opzicht was dat dus een helder moment van de door jou genoemde grootheden. Maar eeh Marx kapitalistisch....

frotje | 05-03-08 | 19:32

@Draaitafel Demagoog:
--
"gast"? "trol"?. We hebben met een "sjonnie" te maken denk ik.

Dr Doom | 05-03-08 | 19:31

@ De Regisseur 05-03-08 @ 19:27

Het wordt druk in Nieuw-Zeeland! Canada bukt ook flink, btw. Hoe is het de media in je land, allemaal politiek correct of zijn er ook andere geluiden te horen?

wopper | 05-03-08 | 19:30

Draaikont:"...@Dr Doom 05-03-08 @ 19:19 .. je bent dus gewoon een TROL. hahahaha.."
--
DROL is wel een goede naam voor je denk ik!

Dr Doom | 05-03-08 | 19:29

We leven nu eenmaal in de 17e provincie van Marokko onder het bezielende toezicht van Mohammed VI, niet de profeet uitbeeldende, en zijn vertegenwoordigers in parlement en regering, met als laatste adept Mohammed Verhagen, pas overgelopen.

Domino | 05-03-08 | 19:29

@Dr Doom 05-03-08 @ 19:25 .. zoek het toch uit gast ! je bent gewoon een simpele TROL ! je hebt genoeg tijd voor een discussie met mij gehad ... ga anderen maar vervelen .. ik reageer niet meer op je !

Draaitafel Demagoog | 05-03-08 | 19:28

Zo wordt 't zo langzamerhand toch steeds meer ook de film van Jan-Pieter, van Verhage, van Doekle, van Dré, van Marokkaans Nederland, van gluiperige kolumnisten, van Tjibbe, van Wientjes, van Nieuwspoort, van... van ons allemaal.

Fitna. Onze film!

widtvoet... | 05-03-08 | 19:28

Dawg:"... Jiij je zin, een eenpartijstaat onder leiding van de liberaal Wilders..."
--
Kijk nou komt de aap uit de mou gekropen, Mijnheer is ene Linkse Lenen/Mao/Marx/Che/ pijper. "liberaal"? "eenpartijstaat"?. Nu is Wilders een stalinist? Zulks een opmerking, zal het goed doen bij je linkse en islamitische vriendjes, niet.

Dr Doom | 05-03-08 | 19:27

wopper 05-03-08 @ 19:11

Dat klopt ja, dat is hier geen uitzondering. Er wonen hier (overwegend in de provincie Skane, zuidwaarts) voornamelijk Irakezen, Kosovaren, Iranezen, affijn dat soort volk. Islam verspreidt zich als een razende, het zaad van Allah reikt ver, ook hier in het relatief koude Zweden.

Denemarken is zeker een optie, hoewel ik het een stuk minder mooi vind dan Zweden/ Noorwegen. Uiteindelijk zal Canada of Nieuw-Zeeland mijn thuisbasis worden, de hoop op een beter en ruimtelijk Nederland heb ik enigzins opgegeven.

De Regisseur | 05-03-08 | 19:27

Pa Cartwright @ 19:24

Nou als Jood zijnde ben je denk ik gevoeliger voor aantasting van de burgerrechten, aangezien je bij gratie van het bestaan daarvan zo goed als leeft en bestaansrecht hebt. En t is geen geheim welke wens de Islam heeft vwb Joden en andere andersgelovigen en in het verleden hebben ze vaak genoeg dit geprobeerd. Alle reden dus om me druk te maken.

Kniftig | 05-03-08 | 19:27

judas, judas, judas ga eens deaud
judas, judas, judas ga eens deaud
dat doe ik niet, dat doe je wel
dat doe ik niet, dat doe je wél!
judas, judas, judas, judas, judas ga eens deaud
-
*moest er even uit, sorry*

Bertus Betonsloper | 05-03-08 | 19:26

@Judas Killer

Kruip maar lekker in je schulp. Hou vast aan je vooroordelen, doe NIET aan zelfreflectie, laat staan zelfkritiek en raak vooral niet aan het wankelen door argumenten, rede, of laat staan door wetenschap.Trotse man dat je der bent!

sjors_dobbeljoe | 05-03-08 | 19:26

www.brusselsjournal.com/node/3058

Zie link Der Spiegel over 'Club Med' bekonkeld door Sark en een eerst weifelende Merkel die nu om is: een Uiropeesch Eurabia is nu een feit

wopper | 05-03-08 | 19:26

@Dr Doom 05-03-08 @ 19:19 .. je bent dus gewoon een TROL. hahahaha

Draaitafel Demagoog | 05-03-08 | 19:25

Draaimonkey:".. Maar serieus dan heb jij het over het niet inhoudelijk reageren van Maximo ? hahahaha .. je maakt jezelf nu echt behoorlijk belachelijk ! beetje jezelf ondermijnen .."
--
Ik maak landverrader, dieven en zelfislamiseerders voor rotte vis uit. En met reden.!!! Alleen bij mahammad lees ik verder geen motivering anders dan domme volkskrant geneuzel. En jij komt ook niet verder dan domme semi-intellectuele leuterpraar waar jij blijkbaar nog nooit een hogeschool van binnen hebt gezien.

Dr Doom | 05-03-08 | 19:25

Bangheid, lafheid, consensus, weglopen, toegeven. De geschiedenis herhaald zich.

Masturwasbeer | 05-03-08 | 19:25

Dr Doom 05-03-08 @ 19:15

Jiij je zin, een eenpartijstaat onder leiding van de liberaal Wilders.

dawg | 05-03-08 | 19:24

@Kniftig 05-03-08 @ 19:20
Helder. En ook zie ik plots waar ons verschil van opvatting zit; ik maak me er (beduidend?) minder zorgen om dan jij. Of dat ook terecht is, zal de toekomst uitwijzen. Kennelijk waan ik mij redelijk veilig. Of zo.

Pa Cartwright | 05-03-08 | 19:24

Doc Damage @ 19:20

Bij de AH wordt verkocht onder de naam vuilniszak maar het voldoet aan de eisen.

Kniftig | 05-03-08 | 19:21

Het gemiddelde Nederlandse (hard)werkende belastingvee verwordt tot een vies slijmerig onderkruipsel wat zichzelf niet haastig genoeg in veiligheid kan brengen om zich vast te klampen aan zekerheidjes die in werkelijkheid en op korte termijn niets meer zullen zijn dan luchtbellen. Onze premier, die zijn ziel al eerder had verkocht aan e.o.a. kutsprookje, biedt al onze zieltjes aan aan de Zandmannetjes cultuur. Er is weinig hoop op een weg terug als
de polderlandse cultuur van ons wordt overgeleverd aan de kortzichtige dominantie van de meeste culturen binnen de Islam. Fraai is ook de buiging naar middeleeuwse landen als Pakjesstan en Stomalië. Wie kan mij uitleggen wat wij te verantwoorden hebben aan dit soort gestoorde regimes?
Hebben wij onze grenzen niet al 30jaar openstaan voor mensen die in dit soort landen om wat voor basale onzin dan ook vervolgd worden of niet meer in hun primaire levensbehoeften kunnen voorzien? En kunnen deze mensen hier niet naar hun eigen slagertjes, groentemannetjes, belhuisjes, theehuisjes, gebedshuisjes, schooltjes, drugshuisjes, reisbureautjes en uitzendbureautjes? Binnenkort ook hun eigen ziekenhuis(en)! En dan ook nog in hun originele kledendracht welke soms zelfs in hun landen van herkomst niet toegestaan is? (Turkije (was) als voorbeeld) Dan heb ik het nog niet eens over de positieve discriminatie golven die er b.v. toe geleid hebben dat competente mensen werden ingewisseld voor ongescreende Antillianen en Marrokanen om bij b.v. de pliesie te werken. Later bleek opeens dat een veel te groot aantal van deze lieden onderdeel uitmaakten van criminele organisaties en deze van interessante tips voorzagen. Geshockeerd dat we allemaal weer waren.
Nee wij zijn het land dat 100jaar achterligt op landen als Stomalië.
Het is de wereld op zijn kop. We zijn bange, blinde weekdieren.
Kaaskoppen is nog een compliment van allochtonen. Of prachtimmigranten.

ReligionSucks | 05-03-08 | 19:21

@ Kniftig 05-03-08 @ 19:20

@ kniftig moet zijn Pa Cartwright 05-03-08 @ 19:18

Kniftig | 05-03-08 | 19:20

Waar kan ik een burka scoren voor me wijf...?

Doc Damage | 05-03-08 | 19:20

@ Kniftig

Ja precies en daar ga je de fout in.

Het kwaad kan alleen geschieden als de goede zwijgen. En zo heb ik nog wel 100 onelinners die de essentie van deze kwestie weergeven.

Nisk en niemand tast onze vrijheden aan, geen premier, geen Moslim, geen Wilders.

Kniftig | 05-03-08 | 19:20

mark Brain 05-03-08 @ 19:14:"... Ik klaag helemaal nergens over. Alleen comments , zoals die van jou, die uitsluitend uit verwensingen bestaan, staan mij niet aan. "
--
Beter lezen er staat wel meer in.
--
Mark Brain:"... Ik maak dus gebruik van het recht van vrijheid van meningsuiting. En volgensjou moet ik dan dus oprotten.."
--
Sorry waar zeg ik je op moet rotten.? Is je korte termijn geheugen weer offline?

Dr Doom | 05-03-08 | 19:19

@ CoJoNes 05-03-08 @ 19:08

Heb al een advocaat in den arm genomen. GS gaat dan ook voor de bijl hè
-edit inslikken of ban -

wopper | 05-03-08 | 19:18

@Kniftig 05-03-08 @ 19:12
Binnen deze kwestie heb ik eveneens weinig op met nuances en dialogen. Zinloos. Ietwat afzijdig houden, zonder apatisch te zijn, bevalt me uitstekend.

Pa Cartwright | 05-03-08 | 19:18

Judas killer @ 19:15

Val je als antsemiet toch door de mand, Sukkel, Sarkozy is bekeerd tot het Katholisisme!

Medvedev is Joods, Ruslands nieuwe premier!

Kniftig | 05-03-08 | 19:17

@Dr Doos 05-03-08 @ 19:05 .. u zei wat duivel ? Maar serieus dan heb jij het over het niet inhoudelijk reageren van Maximo ? hahahaha .. je maakt jezelf nu echt behoorlijk belachelijk ! beetje jezelf ondermijnen ... hahahaha

Draaitafel Demagoog | 05-03-08 | 19:17

judas! tot ziens dan maar weer!

henkt | 05-03-08 | 19:17

@ Jokkebrok 05-03-08 @ 19:08

Sark is niet te vertrouwen. Hij heeft net met Merkel de 'Club Med' opgericht. In Der Spiegel staat een heel stuk, heb 't linky niet bij de hand.

wopper | 05-03-08 | 19:16

-weggejorist en opgerot-

Judas killer | 05-03-08 | 19:15

dawg:"... Je mag in Nederland alleen op de PVV of de NVU stemmen?.."
--
Wilders is een echte liberaal, NVU zijn socialisten. Waarom is het mijn probleem dat jij het verschil niet weet?

Dr Doom | 05-03-08 | 19:15

Judas killer 05-03-08 @ 19:05
Fischer kun je beter niet gebruiken als argument. Die is sinds hij de WK schaaktweekamp in 1972 van Spasski won totaal de weg kwijt geraakt. Om met Marx aan te komen geeft maar weer aan dat de islam en het socialisme natuurlijke bondgenoten van elkaar zijn. Uiteindelijk wordt het socialisme dan wel leeggezogen door de islam zoals de zwarte weduwe doet met de mannetjesspin als haar eieren bevrucht zijn, maar tot het zover is zullen de aanhangers van beide relidiologieën schouder aan schouder strijden tegen de democratie.

Jeremia | 05-03-08 | 19:15

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 19:14

@Pa Cartwright 19:09

Tamme oester!

Maar prima verders met 'r. Thanks for asking. Alleen met die sneeuw en hagel van de laatste dagen wordt ze altijd wat onrustig. Zal wel iets uit d'r jeugd zijn...

widtvoet... | 05-03-08 | 19:14

@Dr Doom 18:53

Ik klaag helemaal nergens over. Alleen comments , zoals die van jou, die
uitsluitend uit verwensingen bestaan, staan mij niet aan.
Ik maak dus gebruik van het recht van vrijheid van meningsuiting. En volgens
jou moet ik dan dus oprotten. Een origineel stel hersens heb jij.

mark twain | 05-03-08 | 19:14

Vrijheid van meningsuiting ? Ja, maar dat geeft verantwoordelijkheid ..
Vrije pers? Ja, zolang het veilig is voor de jounalisten om te werken ..
Tolerantie ? Ja, zolang de religie daar boven mag staan ..
De kudtsmoezen stapelen zich op.

Zottelkopf | 05-03-08 | 19:13

Nou laat die film nou maar komen. Op tv of internet dat maakt me allemaal geen reet meer uit. Let de games begin! En zowaar als ik hier achter mijn pc zit. De eerste de beste aggesoes die ook maar met een vuurtje in de buurt van mijn auto komt ruk ik eigenhandig z'n hart door z'n strot naar buiten en zal het voeren aan de varkens.

StijlvolRechts | 05-03-08 | 19:12

@Judas killer 05-03-08 @ 19:05
Maak ik hier uit op dat jij hen volgt in hun opvatting dat Joden kapitalistische monsters zijn?

Pa Cartwright | 05-03-08 | 19:12

Islamitische woestijn land complex is moeilijk te verhelpen. Jullie zijn gewoon een stel volgevreten kapitalisten die alleen onzin uitkramen. Konden mensen hun geschil maar op een stuk grond met zwaarden oplossen dan vrees is dat die assimelerende homos zich niet meer op steen zwaaiend eDavid kunnen beroepen en ze weer zo land loos zijn om vervolgens vernderende beroepen te mogen doen in land die jullie woestijn lnaden noemn.

Judas killer | 05-03-08 | 19:12

Pa Cartwright @ 18:58

De tijd van nuance en dialoog heb ik al een tijdje achter de rug. Ik omarm het kwaad niet meer, want dat gaat alleen ten kosten van het goede. Zoals jij en vele doen!

Kniftig | 05-03-08 | 19:12

@ De Regisseur 05-03-08 @ 19:05

U zou - als het erg wordt - kunnen overwegen naar Denemarken te verhuizen. Zweden is minstens even pc als hier. Laatst nog iets gelezen over eerwraak, jonge meisjes die van het balkon worden geduwd, de dood tegemoet.

wopper | 05-03-08 | 19:11

@Wopper
Mooi, da's al één. En bewaar het katzwijm alsjeblieft voor als de Beatles weer bij elkaar komen ;-)

Aart Rijsterborgh | 05-03-08 | 19:11

Dr Doom 05-03-08 @ 19:01

Je mag in Nederland alleen op de PVV of de NVU stemmen?

dawg | 05-03-08 | 19:10

Pff, wat een land zeg, één voor één zwichten ze voor dreigementen. Waar zijn de principes gebleven? Waar zijn de politici die pal voor onze vrijheden staan, en verklaren dat we ons nooit zullen laten intimideren door een stelletje gekken? Af en toe word ik helemaal gek van dit land...

Ik begin me oprecht zorgen te maken over onze vrijheid in dit land. En terecht, zeker als we afhankelijk zijn van onze -regenten zonder ruggegraat- om die te verdedigen. Waar ik het meest voor vrees, is dat het OM de film en de reacties afwacht, om eventuele gevolgen als 'bewijs' te gebruiken dat Wilders haat zou zaaien. Met als resultaat misschien wel een verbod op Fitna en de PVV, twee vliegen in één klap. En iets zegt me dat het CDA daar in ieder heeeel blij mee zou zijn, landverraders!

Fulgrim | 05-03-08 | 19:10

@Shalome 05-03-08 @ 19:05
Dat ben ik helemaal met je eens maar als hun bazen ze het werken onmogelijk dreigen te maken met dit soort laffe lulsmoezen.............. Laten we dan vooral praktisch blijven en ze op deze manier de wind uit de (slappe) zeilen nemen.

Aart Rijsterborgh | 05-03-08 | 19:09

@widtvoet... 05-03-08 @ 19:01
Hoest met je tamme mossel; ligt te tukken zekers?
Of heeft het hondenslingeren je inmiddels ook gegrepen.

Pa Cartwright | 05-03-08 | 19:09

Rechtselafbek:".. Volgens mij weet jij niet precies wat fascisme en racisme inhoud, aangezien je dit te pas en te onpas gebruikt..."
--
Dat weet Maxima dondersgoed, en jij weet dat MAhammed het ook dondersgoed weet.

Dr Doom | 05-03-08 | 19:09

Twee-deling, in de maatschappij, het kan niet anders, het moet zelfs, wil de democratie overleven.

Zottelkopf | 05-03-08 | 19:08

@wopper
Als het OM tot de conclusie komt dat Wilders schuldig is aan strafbare feiten, dan gaan hier op GS een fors aantal reaguurders met terugwerkende kracht hard voor de bijl.
In maastricht is er al een precedent geschapen: www.nieuwnieuws.nl/archives/raar/2008/...

CoJoNes | 05-03-08 | 19:08

@De Regisseur 05-03-08 @ 19:05
Er is maar een vent met ballen in Europa en dat is de sluwe Sarkozy.
Schouder petsend bij Balkenende weet hij precies hoe de vlag ervoor staat. "Stil maar jochie heb geen angst het komt wel goed" lijkt Sarkozy's lichaamstaal uit te drukken.

Jokkebrok | 05-03-08 | 19:08

@MAXIMO
Volgens mij weet jij niet precies wat fascisme en racisme inhoud, aangezien je dit te pas en te onpas gebruikt.
.
Maakt mij niet zoveel uit heur.. maar het bevestigt wel het beeld die ik heb van de stakker die je bent.

haring met slagroom | 05-03-08 | 19:07

Moslimpijper:"... hun dochters worden verkracht ? hahahaha ...".

--
Excuus, hakbars doen zoiets niet natuurlijk nooit van gehoord!

Dr Doom | 05-03-08 | 19:07

Draaiorgel:".... jij hebt zeker issues das idd wel duidelijk .. "
--
>>Zijn we weer Dr Phil aan het spelen?
--
Draaiorgel:":.omdat een geloof niet iets per definitie zegt over de gelovigen .. "
--
Vogelaar? is that you?

Dr Doom | 05-03-08 | 19:05

Of is het ook een leugen dat grootheden zoals karl Max en Fischer zich tegen hun eigen geloof hebben gekeerd.

Kapitalistische monsters:

Aldus Fischer

Judas killer | 05-03-08 | 19:05


Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 19:02
Journalisten in Nederland moeten gewoon hun werk kunnen doen, en niet worden vermoord, bedreigd, geterroriseerd of vervolgd door haatbaarden, zoals in islamitische woestijnlanden het geval is.

Shalome | 05-03-08 | 19:05

@ wopper
Ik woon in Zweden en de problemen met integratie zijn hier ook niet mis heur. Net als in Nederland hebben ze/wij hier een laffe zak als premier.
Dat kenmerkt zo'n samenleving toch wel he?

De Regisseur | 05-03-08 | 19:05

@ Aart Rijsterborgh 05-03-08 @ 19:02

OMFG, bent u dé Aart? * in katzwijm valt *
Ik doe mee!

wopper | 05-03-08 | 19:04

Dr Doom 05-03-08 @ 19:01 .. hun dochters worden verkracht ? hahahaha .. jij hebt echt ZWARE issues .. psych zou niet verkeerd zijn !

Draaitafel Demagoog | 05-03-08 | 19:04

OK lui, genoeg geluld. Bij deze doe ik het voorstel aan Nieuwspoort om elke medewerker die niet bij een persconferentie van Wilders aanwezig wil of durft te zijn te laten vervangen door vrijwilligers van Geenstijl. Want laten we wel wezen, hoe moelijk kan dat nou zijn, dat kabels uitrollen/camera vasthouden? I'm game. Wie nog meer?

Aart Rijsterborgh | 05-03-08 | 19:02

Willem van Ockham 05-03-08 @ 18:56
De evolutietheorie consequent toegepast. Dat kan ik als aanhanger van het creationisme wel waarderen.

Jeremia | 05-03-08 | 19:02

@Dr Doom 05-03-08 @ 18:56 .. jij hebt zeker issues das idd wel duidelijk .. en nu kom je die weer hier op nieuwsport projecteren dus ... Maar swa generaliseren is het woord op je vraag omdat een geloof niet iets per definitie zegt over de gelovigen ..

Draaitafel Demagoog | 05-03-08 | 19:02

Judas killer 05-03-08 @ 19:00
Nee hoor; je praat gewoon zoals alle islamitische woestijnvolkeren over joden praten. Zo is jullie dat bijgebracht, en daar jullie zelf niet kunnen nadenken aap je het allemaal keurig na.

Shalome | 05-03-08 | 19:02

*zich afvraagt: maximo = maxi mo-hammed...?*

Bertus Betonsloper | 05-03-08 | 19:01

En dat nu net nadat @widtvoet weer eens gezellig een middagje tijd had om over de markt op 't Afrikaanderplein (Rotterdam) te lopen...

Minder dan 1% autochtoon, minder dan 5% niet-moslim, mannen in langere jurken dan hun gesluierde vrouwen, voertaal arabisch, kinderwagens nagenoeg noer in tandemuitvoering, eindeloze graffiti met "dood aan k*nkerhollanders" in tal van half-nederlandse varianten op de platen voor de dichtgetimmerde huizen en het straatmeubilair, gevelgrote schilderingen van jongetjes met raketwerpers op hun schouder naast halve manen en pentagrammen, moskeeen als meest toonaangevende bouwsels in de direkte omgeving, nederlandse marktlui die kalenders met pin-up dames alleen nog vanonder de kraam durven verkopen...

En na zo'n enerverend uitstapje dan zoiets. Jammer hoor. Zootje laffe uitnemers!

widtvoet... | 05-03-08 | 19:01

Dawg:"... Maar ik ken genoeg fatsoenlijke hardwerkende belastingbetalende mensen (**KUCHE**) die geen enkele illusie hebben over islamisten, niks te maken willen hebben met policor denken, maar toch links stemmen.
--
Je wilt zeggen dat deze mensen eigenlijk met hun volle verstand gewoon links blijven stemmen terwijl hun land in een stronthoop verandert, hun dochters worden verkracht, etc etc.
--
Gore hufters zijn het!

Dr Doom | 05-03-08 | 19:01

Was het maar zoals in de oudheid. Waarom zijn joden altijd door de geschiedenis heen gehaat. Zal het jaloezie zijn, maar op wat die glijbaan neuzen of het feit dat ze gewoon ratten zijn of ben ik nu ook een propaganda machien aan het worden.

Judas killer | 05-03-08 | 19:00

Hij=Hey

Dr Doom | 05-03-08 | 18:59

Willem van Ockham 05-03-08 @ 18:56":.Sociaal Darwinisme: is dat erg? [SNAP] kolderpraatr.... een zeer kwetsbaar natuurexperiment van de laatste miljoen jaar.
--
Hij waar heb jij biologie gestudeert? Irak?

Dr Doom | 05-03-08 | 18:59

boem!
-edit ban ! -

gool | 05-03-08 | 18:58

@Kniftig 05-03-08 @ 18:46
Nee. En het spreekt voor sich dat ik dat ook graag zo wens te houden. Maar iemand die ook maar enigszins in de Joodse leer is geweest, – van mij hoef je dus absoluut niet aan het halachisch criterium te voldoen – zou zich niet dermate grof en polariserend uiten. En dat doe jij wel.

Pa Cartwright | 05-03-08 | 18:58

Dr Doom 05-03-08 @ 18:51

Nee, sukkel. Maar ik ken genoeg fatsoenlijke hardwerkende belastingbetalende mensen die geen enkele illusie hebben over islamisten, niks te maken willen hebben met policor denken, maar toch links stemmen. Stom van jou om onnodige tweedracht te zaaien op een moment dat we dat heel slecht kunnen gegruiken.

dawg | 05-03-08 | 18:58

Misschien dubbel maar ik heb niet alles over Joden kunnen volgen, ben kosher aan het lezen.

Hoe heet de burgemeester Max van Wezel....................

Yets | 05-03-08 | 18:58

@Maximo
Wat bezielt een antifa-typ als jij om hier te reaguren?
Niks mis mee imo, maar wat denk je ermee te bereiken veranderen etc?

Regazzoni | 05-03-08 | 18:57

Draaitafel Demagoog @ 18:55

Er wordt alles aan gedaan om het te verbieden of de uitzending te voorkomen. Dit bericht is daar weer het zoveelste voorbeeld van...

Kniftig | 05-03-08 | 18:57

* logt in, en haalt opgelucht adem nav. @18:54 *

fuckje | 05-03-08 | 18:57

Kniftig 05-03-08 @ 18:51
Ook apen hebben hersens: het is maar hoe je ze gebruikt. Neurologische patronen in moslimhersens zijn gevormd door angst en religie, en daarbuiten hebben ze niets. Helemaal niets. Daarom krijsen ze ook als een stel hyéna's als het enige wat ze hebben, in hun ogen wordt belasterd. De hersentjes van die lui werken heel anders dan de onze. Er zit één grid in en dat is nog smal ook, en alles wat buiten dat grid valt in een aanslag op hun denkwijze: het verstoort hun gevoel voor orde in de kosmos. Daarom hebben ze ook geen jota verstand wat ze met vrijheid aanmoeten - die willen ze helemaal niet, want ze hebben de bagage niet om zelf keuzes te kunnen maken. Het houdt aps op als islamitische woestijnvolkeren oprecht van hun kinderen gaan houden, en ze niet meer zien als voortplanters van die maanziekte.

Shalome | 05-03-08 | 18:57

Draaiteufel:"... ik geef 2 voorbeelden van generalisaties ! .. En niks glijdende schaal maar een spiegel die ik je voorhoud ! hahahaha .."
--
Voor schalen een spiegels moet je in Afrika zijn waar jij blijkbaar op school hebt gezeten. Verder weet ik niet of jij als zelfbenoemde amateur zielenknijper mij wel effe zo kan begrijpen (lol'

Dr Doom | 05-03-08 | 18:56

Och, bekijk alles eens in helicopterview: door eigen zwakte wordt een land/volk overrompeld door een andere groep. Sociaal Darwinisme: is dat erg? Nee, een sterkere groep lost een zwakkere groep af en biologie heeft geen enkele interesse in intelligente of beschaving. Intelligentie is slechts een zeer kwetsbaar natuurexperiment van de laatste miljoen jaar.

Willem van Ockham | 05-03-08 | 18:56

Shalome @ 18:51

Waar gepolariseerd wordt trekken zijn de Joden de lul. Is al eeuwen de wet.

Pa Cartwright @ 18:53

Dat zou ook voor de Islam gelden dan. Genoeg aanwijzingen/bewijzen en concrete toezeggingen...

Kniftig | 05-03-08 | 18:55

@Kniftig 05-03-08 @ 18:53 .. waar lees jij dat fitna verboTen wordt ?

Draaitafel Demagoog | 05-03-08 | 18:55

ik kan het niet laten, hoe erg moet Balkendende ingeslapen zijn!? En iemand van "Vrij Nederland" moet toch geestelijk dood zijn om hieraan mee te werken!? 10 zetels erbij voor Wilders, ik gun hem echt de macht zodra er in 2010 weer verkiezingen zijn. Ongezien de t*phus voor de struisvogels in dit land!

Kwaaie Oom | 05-03-08 | 18:54

*logt uit*
Lators...

MAXIMO | 05-03-08 | 18:54

Hoe zou dat nu in bijvoorbeeld Iran gaan? Het hele regime bij de baas thuis op de bank, popcorn op schoot, ranja met een rietje, en dan boos worden dat die film maar niet begint. Enig idee wat dat kost, popcorn, in de zandbak. Nee. Kwaaier kun je ze niet krijgen.

LibertasSimplex | 05-03-08 | 18:54

Het hele probleem van Nederland (+ het grootste gedeelte van de westerse wereld) is dat het allemaal maar kan. Marokanen kunnen in dit voorbeeld allemaal maar doen wat ze willen, omdat het kan. Wij roepen iets over Alah, Mohammed, Geit, etc, en alles in de fik, rellen etc. Hoer roepen op straat, geen respect tonen, het kan omdat zij de minderheid zijn en wij de zielig moeten vinden omdat ze aanpassingsproblemen etc hebben. De gewone marokaan zal het niks boeien. De straatschoffies snappen dit allemaal niet, gaan lekker door met schoffie spelen volgen de meute en vragen zichzelf af waarom wij eigenlijk niks doen. Waarom, omdat het kan. Als we de hele boel nu eens omkeren, wat moeten wij dan. Links is zogenaamd "ok", zeg je iets verkeerds dan ben je meteen "rechts". Hetgeen Wilders doet is juist het helemaal omgekeerde van wat de schoffies, (verkeerde) moslims doen. Maar waarom dan meteen die rechtzaken etc.
Moet je een nagaan als wij rechtzaken gaan aanspannen tegen moslims. tegen moslims in andere landen. Die zullen alleen maar lachen, waarom, omdat we toch niks kunnen hard maken daar. Maar andersom wel, de wed is teveel verdraaid en wordt niet goed meer gebruikt, dan wel misbruikt.

Daan8059 | 05-03-08 | 18:54

MAXIBRAIN:"... Da's geen schelden, da's (voor de zoveelste keer) het beestje bij de naam noemen..."
--
Whatever, dat was de vraag ook niet. Ik vroeg naar argumentatie waarom Wilders een racist was. Nog steeds niet gehoord overigens

Dr Doom | 05-03-08 | 18:54

Als mensen nu eens verder durven kijken als dat hun polsstok toelaat om te springen. Als mensen durven in te zien dat dit niet , ik herhaal NIET om Wilders gaat. Als mensen durven te erkennen dat hier wezenlijke zaken in het geding zijn .
Als mensen kunnen zien dat Wilders tot nog toe een katalyserend effect heeft.
Als mensen kunnen zien dat toegeven aan een ogenschijnlijk sociaal moslimomarmen betekent dat hun eigen vrijheid acuut gevaar loopt.

Dan hoef je eea. niet in termen van fascisme en/of rascisme te vangen maar kun je spreken over een wezenlijk maatschappelijk probleem waarin moslims helaas een potentieel repressieve rol spelen. Het hier juist gaat om het voorkomen van een naar relifascisme neigende staat.

Ik vrees alleen dat een groot deel van de bevolking tot inkeer zal komen als het al (bijna?) te laat is. Het gaat doodgewoon om de toekomst van UW kinderen. Open uw ogen en handel sociaal en rechtvaardig maar wel gedecideerd en zeg nee tegen (potentiele) terreur.

Jokkebrok | 05-03-08 | 18:54

-weggejorist-

gool | 05-03-08 | 18:54

Dag menu van Nieuwspoort:

Woensdag 5 Maart:

* Cous Cous met kip, lamsvlees, diverse groenten, aardappel en massalasaus ?10,00
* 2e Dagschotel � 13,50

Yets | 05-03-08 | 18:53

Judas killer @ 18:51

Wat heeft de Imam je nog meer geleerd over Joden?

En dan ongefundeerd zeggen dat ik Moslims haat? Ga toch weg. Ze mogen van mij hier zijn, zolang ze zich conformeren. De vrijheid die Wilders heeft om zn film te maken is dezelfde basis als de vrijheid voor Moslims om hun ding te doen.

Dus: Geen Fitna=geen Islam

Kniftig | 05-03-08 | 18:53

@ZSU-23-4 05-03-08 @ 18:31
Artikel 7 is nu eenmaal niet absoluut. Indien vooraf aantoonbaar is dat de maatschappij, het bedrijfsleven, name it, duidelijk aantoonbare schade zal ondervinden van de uiting én de persoon ik kwestie (Wilders) alternatieven heeft, is een verbod hierop van rechtswege mogelijk.
En een parlementariër heeft méér podium en meerder podia om zijn uitingen wereldkundig te maken dan de gemiddelde burger.

Pa Cartwright | 05-03-08 | 18:53

het is echt VAN DEN ZOTTE! van je collega's moet je het hebben, zeiden ze altijd... maar ja, wat is er in NL niet 'aan inflatie oderhevig' , de vrijheid van meningsuiting in zijn geheel, maar zelfs dit, ik vind het te belachelijk voor woorden.

Kwaaie Oom | 05-03-08 | 18:53

mark twain 05-03-08 @ 18:49:".. Uw eigen reactie is ook weer zo'n treffend voorbeeld van een nuttige en inhoudelijke bidrage. Vindt u ook niet?.."
--
Inhoudelijk inderdaad, maar als je kankert over "respect" of "de toon van het debat" dan moet je toch echt eens thee drinken bij Cohen.

Dr Doom | 05-03-08 | 18:53

he ja, laten we de Joden er bij halen!

Gezellig!

maakniesaaknie | 05-03-08 | 18:53

@Dr Doom 05-03-08 @ 18:51 .. hahaha je bent echt dom ! ik geef 2 voorbeelden van generalisaties ! .. En niks glijdende schaal maar een spiegel die ik je voorhoud ! hahahaha

Draaitafel Demagoog | 05-03-08 | 18:53

we worden bedreigd, door de moslims!
-
voor deze onzin is maar één geschikt woord:
BAH!

Peanutbutter | 05-03-08 | 18:53

Judas killer 05-03-08 @ 18:51
*schamper lachje*
En dat van een stel oerachterlijke primaten die alleen maar naar Nederland is gekomen voor de centen.

Shalome | 05-03-08 | 18:52

maakniesaaknie 05-03-08 @ 18:48
Zou idd kunnen..
Ben ik een PVV-er vergeten dan?
Dr Doom 05-03-08 @ 18:48
Da's geen schelden, da's (voor de zoveelste keer) het beestje bij de naam noemen.
Indien je dat echt schelden vind dan is het viva-forum voor jou geen optie maar een must.

MAXIMO | 05-03-08 | 18:52

ook al vind je Wilders een fascist, dat wil nog niet zeggen dat je de wijze waarop onze regering deze kwestie aanpakt erg chique hoeft te vinden.

Leiders horen te staan voor onze verworven vrijheden, ook als dat internationaal gevolgen heeft ... het is tot hier en niet verder, lijn in het zand en staan voor je zaak.

Balkende zegt gewoon ja en amen tegen en gaat over tot censuur. Onbegrijpelijk

sjors_dobbeljoe | 05-03-08 | 18:52

@MAXIMO 05-03-08 @ 18:39
Dude, goed lezen, dat fascisme had betrekking op zijn bezoekjes aan de Israeli's, een dapper landje dat als geen ander het klappen van de islamitische zweep kent.
Het Oostblok bestaat overigens niet meer, en voor een beetje politiek-correcte salon-socialist heeft het nooit bestaan.
.
Zolang jij in de waan leeft dat Widler's (allah zij geprezen, wat een briljante naamgrap) loeiende gelijk door middel van labeltjes tot zwijgen kan worden gebracht, veel succes met je pogingen.
.
Toe, maak eens een keuze, in welk islamitisch land zou jij willen wonen?

Zware Guy | 05-03-08 | 18:51

Shalome 05-03-08 @ 18:50

Hersens? Mis ik iets?

Kniftig | 05-03-08 | 18:51

Lees het boek WEb van de Mosad maar dan kun je zien wie jullie echte vijand is. Christendom neemt alleen maar af en is een symbolische geloof aan het worden. Joden die oprecht hun geloof practiseren zijn onze broeders, maar niet die assimelerende schijtluizen die alleen met kapitaal kunnen spelen.

Judas killer | 05-03-08 | 18:51

@dawg 05-03-08 @ 18:47:".. Ik ben er nog niet helemaal uit wie vanuit het meest bekrompen denkraam redeneert: ..."
--
Ik haat dieven, kleptomanen, usurpers. Dat jij jezelf in dat rijtje zet is niet mijn probleem. Waarschijnlijk een smerige kleptomane PvdA stemmer? mmmm?
--
@Draaiteufel:".. "alle pvv-ers zijn racisten! " .
--
Waar zeg ik dat, je moet een nieuwe bril kopen of een nieuw korte-termijn ram geheugen chipje!

Dr Doom | 05-03-08 | 18:51

azijnseikerT 05-03-08 @ 18:50
Wat hebben de joden hier nou weer mee te maken.

Shalome | 05-03-08 | 18:51

Tja Nederland. Heulen met de vijand is de sterkste kant van dat Balkenstaatje.

grote haas | 05-03-08 | 18:50

@ TheSmartAss 05-03-08 @ 18:48

YW, komt van de site die door bruinhemden hier en elders het open riool wordt genoemd, kun je nagaan..

wopper | 05-03-08 | 18:50

Kniftig 05-03-08 @ 18:49
Angst zuigen ze al uit de moedertiet. Die hersens zijn compleet vervormd door angst, en daar komen hele rare mensjes van. Zie de praktijk.

Shalome | 05-03-08 | 18:50

Och jee, de jodenlobby is ook aanwezig.

azijnseikerT | 05-03-08 | 18:50

@Dr Doom 18:39

Uw eigen reactie is ook weer zo'n treffend voorbeeld van een nuttige en inhoudelijke bidrage. Vindt u ook niet?

mark twain | 05-03-08 | 18:49

Shalome @ 18:47

Je vergeet ze vrezen een fabelachtig mythisch iets wat nog nooit iemand gezien heeft nog het meest. Lijk t de film wel...

Kniftig | 05-03-08 | 18:49

Dr Doom 05-03-08 @ 18:42
Ik hoop, dat mijn post een beetje duidelijk was, maar ik vrees het ergste, jouw reactie lezende ..
De landverraders bevinden zich, wat mij betreft in de laffe linkse horden, de godvrezende gristenhonden en de, misschien nog gevaarlijker, onverschilligen ..

Zottelkopf | 05-03-08 | 18:49

* Nare Meneer - 18.15

Nare Meneer lijkt me een intellectueel met oogkleppen.

grote haas | 05-03-08 | 18:48

@wopper 05-03-08 @ 18:30
-
Bedankt voor de tip!

TheSmartAss | 05-03-08 | 18:48

MAXIMAAL;".. Heb al genoeg inhoudelijke reacties gegeven.."
--
"racist", "fascist", "witte puntmuts"..
Een vijfjarig kind kan nog beter argumenteren dan gewoon domweg schelden.

Dr Doom | 05-03-08 | 18:48

@ MAXIMO @ 18:46

Je zou nog een willekeurig iemand lukraak kunnen uitschelden voor fascist.

Of zeg ik nu iets heel ergs stoms?

maakniesaaknie | 05-03-08 | 18:48

Dr Doom 05-03-08 @ 18:44 .. "alle pvv-ers zijn racisten! " of is dat opeens geen probleem benoemen ? met je vingerdikke generalisaties ! "joden zijn het ergste soort wat er is !" zei hitler ook al ..

Draaitafel Demagoog | 05-03-08 | 18:48

Dr Doom 05-03-08 @ 18:42

Ik ben er nog niet helemaal uit wie vanuit het meest bekrompen denkraam redeneert: een ultraorthoxe imam of van die alles-en-iedereen haters zoals jij.

dawg | 05-03-08 | 18:47

Judas killer 05-03-08 @ 18:40
Ik zou niet weten waar jullie trots op zouden moeten zijn, en praat me niet van zwak. Als er iets zwak is, is het wel de moslimmens die het Spaans benauwd krijgt om zonder dogma's te leven. Ze zijn bang voor alles wat anders is, bang voor vrijheid waarvan ze niet weten hoe die in te vullen, bang voor eigen keuzes en bang voor alles in het algemeen. Ik kan jullie angstzweet op elke straathoek ruiken.

Shalome | 05-03-08 | 18:47

5 maart, dag van de 'vrijheid van meningsuiting'

Yets | 05-03-08 | 18:47

-weggejorist-

Kniftig | 05-03-08 | 18:47

Dr Doom 05-03-08 @ 18:44
Heb al genoeg inhoudelijke reacties gegeven.
Je zult het daar maar mee moeten doen of wou je nog wat van me weten?

MAXIMO | 05-03-08 | 18:46

Pa Cartwright @ 18:45

Lol want jij kent mij?

Kniftig | 05-03-08 | 18:46

Wilders moet gewoon zijn ding doen. Als hij in Nederland niet geïnterviewd kan worden dan komen de nieuwszenders die er een beetje toe doen in de wereld wel naar hem toe. Er is niemand die zijn film kan tegenhouden. Zijn film komt gewoon op internet te staan en binnen een dag is de film de hele wereld over gegaan. Op het moment dat de film ergens wordt verwijderd duikt hij op een andere site weer op. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de torent sites....
.
Alle angsthazen wens ik alvast veel kijkplezier....

Guzzler | 05-03-08 | 18:46

Vind het wel prettig dat alle NSB'ers zichzelf ontmaskeren de laatste tijd.

DrogePoepSteek | 05-03-08 | 18:46

@ Willem van Ockham 05-03-08 @ 18:43

Hee, ik kom op voor de oudjes, degenen die de Krieg hebben meegemaakt en hebben moeten sappelen, daar hoor je hier bijna nooit iemand over.
En mate, bemoei je met je eigen, als ik een moment van woede heb, heb ik dat. Capito

wopper | 05-03-08 | 18:45

@Judas killer 05-03-08 @ 18:38
Kniftig is helemaal niet Joods. Geloof me.

Pa Cartwright | 05-03-08 | 18:45

wopper 05-03-08 @ 18:39
Er ontbreekt nog veel meer: de lijst is eindeloos van wat die stinkmarokkanen allemaal uitvreten.
Daarom kots ik ook op dit land, en op de verraders die ons uitleveren. Die creëren een Umfeld waarin zo'n berberaap nog het lef heeft ook om een aanklacht wegens haatzaaien in te dienen. Als wij niet van die NSB-ers in de regering hadden gehad, had ie dat niet eens gedrufd. Maar die stompzinnige politici blijven maar ruimte scheppen en alles tolereren wat die rotzakken uitvreten, dus die voelen zich dus niet gehinderd om er nog een schep bovenop te gooien.
Zo gaat dat: die lui komen uit een compleet achterlijk gebied waar ze nog nooit van recht of structuur hebben gehoord. Alle vrijheden die ze hier krijgen achten zij binnen de wet, want zolang niemand ze op de vingers tikt hebben ze ook helemaal niet het besef wat ze ondermijnen. En ondertussen heeft die splijtzwam de afmeting van de Kilimanjaro.

Shalome | 05-03-08 | 18:45

Judas killer 05-03-08 @ 18:40

Trots op wat?

Op al het bloed wat aan je handen kleeft? Op alle doden die je op je geweten hebt Op alle armoede en onderdrukking? Trost op de 200 uitvindingen die 1/3 van de wereldbevolking weet uit te brengen?

Nou wees er maar trots op.

Joden krijgen in een jaar meer voor elkaar dan de hele Moslimwereld in hun hele bestaan...

Kniftig | 05-03-08 | 18:45

en stop nu met geen stijl of ik roep mijn grote broer...
Ballah groeit als kool!

gool | 05-03-08 | 18:45

Maximaal:"... Zoals ik al zei, het beestje mag gewoon bij de naam genoemd worden, ies vrijheid van meningsuiting. Indien je je daaraan stoort is het viva-forum wellicht een optie..."
--
Tuurlijk jochie, nee zeg ik ben geen socialist die Wilders zijn mond wil snoeren zoals jij, kom zou zeg.
--
Ik vraag alleen om inhoudelijke argumenten, maar dat is blijkbaar een brug te ver voor je!

Dr Doom | 05-03-08 | 18:44

Het IQ daalt weer jongens .. hahaha wat kansloos weer !

Draaitafel Demagoog | 05-03-08 | 18:44

Kniftig 05-03-08 @ 18:42
Je doet maar wat je niet laten kan.. indien dat je gelukkig maakt; go your gang.

MAXIMO | 05-03-08 | 18:44

Wopper doet radicaliseren. Doe eens even wandelen jongen, doe die computer eens een dagje uitzetten. Zou zonde zijn als jouw waardevolle bijdragen door woede onleesbaar worden.

Willem van Ockham | 05-03-08 | 18:43

Nieuwspoort: kijk op de wereld door het kattenluik.

v Maerlant | 05-03-08 | 18:42

Zottelkopf,
--
Landverraders weten als geen ander waarmee ze bezig zijn. Ik word persoonlijk een beetje schijtziek van rechtsen zoals u die menen dat lieden gemotiveerd zijn door "goede bedoelingen" en "sociale engangement".

Het kan blijkbaar niet tot je botte kop doordringen dat ALLE PvdA-GL-Sp stemmers niets anders zijn dan elitaire/rancuneuze/smerige machtwellustigen zijn die hun buurman aan de hoogste boom zullen opknopen omdat die het gore lef heeft een iets grotere auto te kopen van zijn hardverdiende geld.

Dr Doom | 05-03-08 | 18:42

MAXIMO 05-03-08 @ 18:40

Zoals ik al zei, het beestje mag gewoon bij de naam genoemd worden, ies vrijheid van meningsuiting.

Waarom mag ik jou geen kankergezwerl noemen, terwijl daar alle aanwijzingen voor aanwezig zijn?

Kniftig | 05-03-08 | 18:42

Dan spijkert Geert anders toch "gewoon" de 95 regels van zijn perskonf op de deuren van die gesloten poort.

widtvoet... | 05-03-08 | 18:41

Dr Doom 05-03-08 @ 18:39
Zoals ik al zei, het beestje mag gewoon bij de naam genoemd worden, ies vrijheid van meningsuiting.
Indien je je daaraan stoort is het viva-forum wellicht een optie.

MAXIMO | 05-03-08 | 18:40

Die cartoonkrant in Denemarken heeft het ook overleefd. Als lid van de Nederlandse pers zou ik me schamen wanneer dit niet vertoond kan worden. Opent ook lekker de deur naar verdere intimidatie en censuur.

Ikdenkweldaterietsis | 05-03-08 | 18:40

Judas killer @ 18:38

Komen ze weer met dat semieten fabeltje, die slaat kant noch wal.

Maar citeer mn negatieve reacties naar Moslims maar.... Ben benieuwd waar je mee komt.

En je hebt het goed, wij klagen aan,z oals het hoort. Moslims dreigen met geweld. Zie je het verschil?

Kniftig | 05-03-08 | 18:40

Maximo zou zich af moeten vragen of er nog een Nieuwspoort zou bestaan in een door hem zo hoog geachte islamitisch Nederland die de sharia heeft ingevoerd. Hij vergeet daarbij ook dat "zijn soort" Linksmenschen als eerste kennis maken met het kromzwaard van de islamitische beulen.

Sinar | 05-03-08 | 18:40

Kniftig of zo zwak te zijn om niet openlijk over je geloof te durven uitkomen. Wij moslims zijn trotse mensen vandaar dat wij niet over ons heen laten lopen. Ik vind het zwak dat mensen niet eens durven uit tekomen dat ze iets zijn maar gewoon zwak gaan assimileren in de samenleving.

Judas killer | 05-03-08 | 18:40

Zware Guy 05-03-08 @ 18:35
Wat een domme onzin.
Alsof een ieder die Israel steunt onmogelijk een racist kan zijn?
Da's pas racisme.
Overigens is extreem-rechts ook in Israel en in het OOstblok aanwezig dus wat je daar hyperventileert klopt niet.

MAXIMO | 05-03-08 | 18:39

MAXIMO , heb je inhoudelijks nog wat zinnigs te melden zonder de aloude ANTIFA crap (fascist, racist) hier op het webstek te spuiten.

Dr Doom | 05-03-08 | 18:39

Het spel is op de wagen .. Wilders krijgt het druk, alle argumenten te verzamelen waarom mensen bij de volgende verkiezingen op hem moeten stemmen. De landverraders laten zich steeds meer kennen, het wrange is, dat dezen van zichzelf denken dat ZIJ juist de anti-fascisten zijn ..

Zottelkopf | 05-03-08 | 18:39

@ Shalome 05-03-08 @ 18:26

Bejaarden achter hekken plaatsen was je vergeten.
Hoe verzint het bukkend gilde dit in gotsnaam, hoe smerig vuil hypocriet laf goor asociaal totaal van de pot gerukt van die eikelbijters om een van de zwakste groepen in een getto achter slot en grendel te zetten omdat de pliesie de straten niet mag schoonvegen van die stinkende Gutmenschen.
Ik kots op dit land

wopper | 05-03-08 | 18:39

Jammer ... had net een neppistool gekocht ! whehehehe

Draaitafel Demagoog | 05-03-08 | 18:38

Kniftig ik zie veel negatieve reacties van jou jegens moslims. Vreemd voor iemand die openlijk joods is. Wij moslims zijn niet zo zwak om ons te beroepen op anti-semitisme ( wat eigenlijk moslims ook zijn semiet is iemand die in 1 god gelooft nazaten van abraham). Vrijheid van meiningsuiting jajaja roep maar iets over joden dan word je meteen door jood Moscowitz aangeklaagd wegens Anti semitisme.

Judas killer | 05-03-08 | 18:38

Ach ga toch weg die Maximo kan wel de ergste verwensingen doen en er mee weg komen en gun ik hem eindelijk iets is het weer niet goed? :S

Kniftig | 05-03-08 | 18:38

Ach, 'Nieuwshekje' klinkt ook niet onaardig.

v Maerlant | 05-03-08 | 18:36

en geen pvda, pvv, cdz, vvd, sp, sgp, cu, etc... afschaffen en wel nu
Ballah is the bigest

gool | 05-03-08 | 18:36

-weggejorist-

Kniftig | 05-03-08 | 18:36

Lizzard 05-03-08 @ 18:20
Het is echte gekte he? Alles lijkt wel door de ratten besnuffeld. Cuckoo. Van de pot gerukt.

LibertasSimplex | 05-03-08 | 18:36

@Maximo 18:23

Men kan veel lelijks over Wilders zeggen, maar niet dat hij een rascist zou zijn.
Autist is misschien beter.

mark twain | 05-03-08 | 18:36

@MAXIMO 05-03-08 @ 18:26
Wilders' fascisme bestaat uit het frekwenteren van de Israelische ambassade? En zijn racisme uit haat tegen Slavische Untermenschen als z'n vrouw?
.
Repsect dat je de discussie wilt starten door je morsige stereotypen te venten, maar helaas trapt niemand daar meer in. Heb je al aangifte tegen grote satan (VzmH) Geert gedaan?

Zware Guy | 05-03-08 | 18:35

Welke film?

Haas82 | 05-03-08 | 18:35

sjors_dobbeljoe @ 18:34

Hear, hear!

Kniftig | 05-03-08 | 18:35

Willem van Ockham 05-03-08 @ 18:34
NSB-ert!

MAXIMO | 05-03-08 | 18:35

@ Shalome

Ok, ik kende dat lijstje niet. Maar ik wordt een beetje onpasselijk van dat geblanke dit en geblanke dat. Ken zat nietblanke Nederlanders die deze hele heisa om Wilders bespottelijk vinden.

Bovendien dat hele blank en zwart gedoe is zo maakniesaaknie van voor 1990. Niet echt iets om naar terug te verlangen/

maakniesaaknie | 05-03-08 | 18:34

Al die PVV stemmende Nederlandhaters die nu zo hysterisch doen en op ploffen staan adviseer ik het land te verlaten.
Aangezien jullie hier al niet tegen kunnen voorzie ik geen toekomst voor jullie, hier.

MAXIMO | 05-03-08 | 18:34

@joris: Die fascist maximo schrijft z'n naam ook steeds met Caps!

Willem van Ockham | 05-03-08 | 18:34

Ik vind wilders een bange man, iemand die is verworden tot hetgeen hij bestrijd. Ik mag hem niet en zal nooit op hem stemmen. Hij heeft oogkleppen op en staat niet open voor kritiek of advies. Eigenschappen die een gemiddelde tiran niet misstaan.

Ondanks dit alles steun ik hem en de zijne voor de volle 100% in het uitbrengen van zijn film. Te zien hoe Balkenende en zijn kliekje bij de eerste tekenen van internationale druk dierect door de knieen gaat beangstigd me. Toegeven is capituleren... tijd voor een tegenprotest, we shall never surrender verdimme!

sjors_dobbeljoe | 05-03-08 | 18:34

-weggejorist-

Kniftig | 05-03-08 | 18:33

de nakketikker 05-03-08 @ 18:32
Omdat ik het antwoord al weet. De mocro-vertegenwoordiger veegt het van tafel met 'dat is onze verantwoording niet' en begint vervolgens weer te gillen over De Verschikkelijke Geertman.

Shalome | 05-03-08 | 18:33

Ik blijf mij verbazen.... zoveel ophef over een film. Zoveel vooraanstaande figuren die al een mening hebben... terwijl er nog geen seconde van die film getoond is.

Artwido | 05-03-08 | 18:33

ballah is groot.
Ik wens dat er geen christelijke president meer komt in Nederland en
anders.....

gool | 05-03-08 | 18:32

@Shalome

Wat let u om de daad bij het woord te voegen ipv van hier nutteloos te blaten.

de nakketikker | 05-03-08 | 18:32

-weggejorist-

Kniftig | 05-03-08 | 18:32

@MAXIMO 05-03-08 @ 18:23, ja, er kunnen mensen gewond raken he?

gentle giant | 05-03-08 | 18:32

een prachtige --weg met ons-- mentaliteit anno 2008.
.
.
kan er ook een sms dienst komen waarin je kan melden dat de buren joden in de kelder hebben ?? just to complete the picture......

QB (ja die.....) | 05-03-08 | 18:32

Lizzard 05-03-08 @ 18:11
Helaas... de vrijheid van meningsuiting gaat wel op, maar dan alleen voor hen die niet te kritisch zijn ten aanzien van de islam.

ZSU-23-4 | 05-03-08 | 18:31

die zandzakken voor de deur voor onze moslimbevolking? Onze moslims?
Meneer toch, u bent een ra-fa-cist. Die mensen zouden nooit iemand kwaad doen. Wilders uitgezonderd misschien, maar het schijnt dat Geert deze menschen nog ernstig gaat beledigen - denken ze. Dan is moord natuurlijk wel foei, maar begrijpelijk in dat geval. En wij willen intussen geen bloedspatten op onze vloer. Net gepoetst, ziet u.

Jan Passant | 05-03-08 | 18:31

Een dag niet door MAXIMO voor fascist versleten worden is een dag niet aan je balzak gekriebeld.

Dat KAN gewoon niet. Punt.

maakniesaaknie | 05-03-08 | 18:31

-weggejorist en opgerot-

-edit: zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb -

koempel | 05-03-08 | 18:31

maakniesaaknie 05-03-08 @ 18:28
Ik weet dat ze elkaar ook neersteken, maar dat is mijn pakkie-an niet.
Ik schoot hardop in de lach toen ik net vernam van de aanklacht tegen Wilders en hun zorgen om 'de Marokkaanse gemenschap'. Ze hebben nogal lef, dus ik dacht; laat ik eens even het geheugen opfrissen van deze Marokkaanse meneer over de zegeningen die de Riffijnen ons hebben gebracht.

Shalome | 05-03-08 | 18:30

bottehond 05-03-08 @ 18:12
Ja hoor als het linkse media niet zijn, zijn het de commerciele wel. Ga toch ergens anders janken.

count negative | 05-03-08 | 18:30

Zowel RTL als GeenStijl moeten niet lullen. Ze laten de film ook niet onvoorwaardelijk zien. Als RTL ballen had had de film nu al gezien kunnen worden, maar wat wil je met Frits Westers, geloofsgenootje en kontkruiper van Donner, Balkelende enz.
Dezelfde ruggengraat als Nieuwspoort en Balkelende

Gradus Grafhengst | 05-03-08 | 18:30

@ MAXIMO

Noem me even voor de volledigheid facist. Aaaah toe.. Een keertje nog maar. Dan zal ik zoet zijn. Pleaaase?

maakniesaaknie | 05-03-08 | 18:30

Tzit er zo goed als op. Tis bijna klaar. Dat wat ooit voor een vrij landje met eigenaardige watervechters doorging dat pal stond voor haar opvattingen is in nog geen twee generaties verworden tot een van de meest achterlijke provincies van Eurabie.

We hebben gelachen, we hebben gehuild. We hebben gevochten en gevreeen. We hebben mooie dingen gedaan en onze fouten gemaakt. Maar anno 2008 is er van ons weinig meer over. Spijt en wrok. Vervagende herinneringen aan een huis dat eens Nederland heette.

Tzit er zo goed als op. Tis bijna klaar. Leeggeplunderd, verkracht en vermoord. Zo goed als van de aardbodem verdwenen.

widtvoet... | 05-03-08 | 18:30

Kniftig 05-03-08 @ 18:28
Alsof jij als PVV-er kaas hebt gegeten van democratie?
Laat me niet lachen, kneus.

MAXIMO | 05-03-08 | 18:29

Rooie Sien draagt ook haar zwaarwegende argumenten bij. Ga koken mens!

Willem van Ockham | 05-03-08 | 18:29

Sashimi San 05-03-08 @ 18:04
We hebben inmiddels wel genoeg gezien, dus hoe kom je erbij?

ZSU-23-4 | 05-03-08 | 18:28

@ Shalome

Een Marokkaan die een moord pleegt op iemand die niet roomblankspierwit is tellen we niet meer mee?

Wat een onzin. Laat Bigi het niet horen..

maakniesaaknie | 05-03-08 | 18:28

@koempel
ik ben het volledig met je eens. het loopt de spuigaten gewoon uit!

Juist... | 05-03-08 | 18:28

@Shalome @ 18:26

Hear! Hear!

@ Rooie Sien

Hear hear is een democratische uitdrukking waar jij en Maximo weinig mee van doen hebben.

Kniftig | 05-03-08 | 18:28

Hoe meer christelijke politiek, hoe minder vrijheid! Het zal de radicale islam nooit lukken om Europa te islamiseren, zonder de vijfde colonne die opereert in naam van de christelijke vrede, dan wel de linkse vrede.
citaat AFSHIN ELLIAN

Met andere woorden: links of gristelijk stemmen is een stap dichter bij de sharia in Nederland

cleauwn | 05-03-08 | 18:27

@Lizzard 05-03-08 @ 18:16
Het gedonder in de glazen zal ook na de vertoning blijven. Tijd voor de grote Kladderatsj van politiek-correct middels een Fluwelen Revolutie.

Zware Guy | 05-03-08 | 18:27

Ze zijn niet goed wijs daar. HET media-event van 2008 willen ze weigeren in dat zogenaamde perscentrum. So far for de Nederlandse pers.

De Geus | 05-03-08 | 18:27

@ MAXIMO 05-03-08 @ 18:23
hear hear

Rooie Sien | 05-03-08 | 18:27

-edit: UIT die caps anders ban -

koempel | 05-03-08 | 18:26

Na onze bestuurders laat nu ook onze (kuch?) vrije pers zich even in de broek kijken door Wilders. Onthullend.

dawg | 05-03-08 | 18:26

Ik klaag de Marokkaanse gemeenschap aan wegens:
- het stelselmatig aanzetten tot haat tegen niet-moslims
- het stelselmatig uitschelden van niet-moslims op straat
- het stelselmatig oproepen om niet te werken voor blanke christenhonden
- het stelsematig frauderen met uitkeringsgelden
- het stelselmatig beroven van blanke Nederlanders
- het stelselmatig terroriseren van vrouwen, joden, homo's en alle andere buurtbewoners
- het boycotten van lessen over de Holocaust
- het gewelddadig bedreigen van onze vrijheid van meningsuiting
- het stelselmatig terroriseren van leerkrachten, artsen, ambulancepersoneel
- de moord op een regisseur
- de poging tot moord op 2 politieagenten
- de talloze moorden op blanke Nederlanders
- de talloze pogingen tot moord op blanke Nederlanders

Shalome | 05-03-08 | 18:26

De capitulerende christen dhimmycratische angsthazen hebben elk respect verspeelt. En in hun kielzog natuurlijk ook de CU. De PvdA was zowiezo al niet meer te redden. Hoewel, volgens Nova gisteren was Vogelaar eigenlijk best populair onder de bevolking. Ik rolde van de bank af van het lachen toen ik het zag. Dus dit kan er eigenlijk gewoon best nog wel bij.

Jeremia | 05-03-08 | 18:26

Zware Guy 05-03-08 @ 18:21
Noem gewoon het beestje bij de naam ondanks dat een witte puntmuts op die peroxidekop ontbreekt, en ja, Widler is een racist en fascist ondanks dat dat voor jou moeilijk te verkopen valt.

MAXIMO | 05-03-08 | 18:26

@ Jokkebrok 05-03-08 @ 18:17
Helemaal mee eens. De kiezer moet spreken. Die keus is dus aan iedereen zelf.
Maar belangrijk is dat niet alleen gezegd wordt waar het op staat maar dat er daadkracht achter zit. En dan is er geen keus meer. De ene schreeuwt en de andere roept. Maar verantwoordelijkheid en zeker regeringsverantwoordelijkheid wil men niet dragen. Kan je ook niet als je partij maar 1 echt lid heeft.

Rooie Sien | 05-03-08 | 18:26

Corrupte opiniedictatuur is het verworden. Jammer dat links er zo voor zorgt dat er eerst een heleboel mensen (!) dood moeten gaan voor men zich realiseert dat er misschien ook nuances zijn aan de situatie die hakbars nu al latyen gniffelen en straks gniffelend onze huizen in brand zullen steken. Als we zo gaan beginnen.

irritaSies | 05-03-08 | 18:25

Kan ik ergens een overzicht downloaden van alle Marokkanen-stichtingen in Nederland?

Egerius | 05-03-08 | 18:24

@ CoJoNes 05-03-08 @ 18:10

Zet de Nederlandsche rechtstaat maar op marktplaats.nl.

Wel Flauw | 05-03-08 | 18:23

bottehond 05-03-08 @ 18:20
Razendsnel groeiende? Zover ik weet blijft Widler steken op 14 zetels in de peilingen.
Daarmee sla je nog geen deuk in een pakkie boter heur...
Overigens zie ik fascist Widler niet samenwerken aan een coalitie waar hij zijn standpunten moet afzwakken..
Wat dat betreft zal ie net als die andere racist Janmaat een stille dood sterven.

MAXIMO | 05-03-08 | 18:23

".. Er moet een redelijk alternatief komen.... een alternatief dat sociaal en.."
--
Dat soort stront kan alleen uit de bek van een Nederlander komen. Socialisten zijn de kanker van de samenleving. We zien allemaal het resultaat van STAATSmacht (socialisme).
--
Opfokken, hou je uitkeringscenten maar, ik ben je hoer niet!

Dr Doom | 05-03-08 | 18:23

-edit: doe maar caps uit -

koempel | 05-03-08 | 18:22

-weggejorist-

Kniftig | 05-03-08 | 18:22

Koddig,hoe de halve wereld valt over 'het recht op vrije meningsuiting'. En ik maar denken dat 'dat recht' heel gewoon was...

lichtpunt | 05-03-08 | 18:21

@MAXIMO 05-03-08 @ 18:16
U heeft weer een potje trollen-lijm gesnoven, m'n beste?
.
Toe maar, "racistische neo-fascist" - hoewel pleonasmen kunnen jouw failliete wereldbeeld nog reden?

Zware Guy | 05-03-08 | 18:21

De dames en heren van deze club tonen niet al te veel karakter, maar zij
hebben natuurlijk wel het recht om Wilders de deur te wijzen. Is namelijk ook een vorm van vrijheid van meningsuiting.

mark twain | 05-03-08 | 18:21

MAXIMO 05-03-08 @ 18:16

Ach, Heere. Daar hebben we de laatste der Godwin- zwartrokken.

Ik lach me rot om de beauze posts jegens Wilders. Wilders is niet meer dan de frontman van een razendsnel groeiende wakker geworden Burgers. Zelfs wouter bos heeft het door. Wat zegt dat over betreffende lekker gefrustreerde posters? Vast Jan Tomaat supporters. De PvdA speelt de islamkaart vlak na de aanval van Jan Tomaat op Wilders (en alle islamwatchers). Uiterst amusant, dat machteloze tandengeknars. En dan te bedenken dat deze posters stuk voor stuk geen clou hebben waar het om gaat.

bottehond | 05-03-08 | 18:20

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 18:20

oh lagguh, daar is 'iedereen is een facist en JIJ helemaal!' MAXIMO weer..

Ben benieuwd hoe die reageert wanneer een hem welgevallige politicus de toegang tot een internationaal perscentrum wordt geweigerd.

Enfin, MAX kom er maar in >>> @ maakniesaaknie: Je bent een facist!

maakniesaaknie | 05-03-08 | 18:20

Wij moeten ons verenigen en deze verloedering van ons land en onze vrijheden een halt toe roepen. En ons door niks en niemand laten tegenhouden!

Balkenende hoort in het gevang en nergens anders!

Kniftig | 05-03-08 | 18:18

Het gaat allang niet meer om Wilders. Het gaat om het breken van politieke macht. Macht die in handen is van de linkse Christelijke kliek die NL een ideologisch dictaat oplegt. ... U kiezer bepaalt of dit feestje gecontinueerd wordt of abrupt wordt afgebroken.

Er moet een redelijk alternatief komen.... een alternatief dat sociaal en tegelijkertijd streng doch rechtvaardig zegt waar het op staat hier . Gebeurt dit niet dan verliest onze samenleving iedere cohesie.

Jokkebrok | 05-03-08 | 18:17

Helemaal goed! Iedereen zou Wilders moeten weigeren. Ook de NLse politiek, want mensen met een geestesziekte moeten behandeld worden als ontoerekeningsvatbaar!

Gianni A | 05-03-08 | 18:17

@Wel Flauw 05-03-08 @ 18:08
Lager.

Wijnand 18:11 heeft een punt.

Stir Glenfarclas II | 05-03-08 | 18:17

Het is niet echt. Het is maar een film. Het wordt steeds gekker.

LibertasSimplex | 05-03-08 | 18:16

"Mooie woorden zijn zelden waar"
--Wilders

Dr Doom | 05-03-08 | 18:16

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 18:16

Lizzard 05-03-08 @ 18:13
Typische fascistische PVV-reactie, zo pauper...

MAXIMO | 05-03-08 | 18:16

OMG. Balkie is wezen uithuilen bij Nicolas Sarkozy over het filmpje.

Grote Pier | 05-03-08 | 18:16

-weggejorist-

Nare Meneer | 05-03-08 | 18:15

Dat-ie die film eens snel uitbrengt, kunnen we het tenminste allemaal eens achter ons laten.

Ari Gold | 05-03-08 | 18:14

bah, net nu je denkt dat je geloof in het politieke bestel niet dieper kan zinken... wat een enge bange mannetjes *braak*

sjors_dobbeljoe | 05-03-08 | 18:14

Wijnand 05-03-08 @ 18:11

Aha. Daar hebben we er één die zich in allerlei bochten wringt en snoeihard gaat drogredeneren. Lees je eigen post, dude. Onafhankelijk, zei je? Door jouw soort is het überhaupt zo ver gekomen, onnozele ezelskop.

bottehond | 05-03-08 | 18:13

@maakniesaaknie 05-03-08 @ 18:09
Yep. Zie de leipe mocro's van Kinderen voor Islamisten, of zoiets (post Botte H.), die club krijgt alle ruimte.
Maarre, 'k ga maar eens aan de dis... zo onopvallend mogelijk.

Murdockyoufool | 05-03-08 | 18:13

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 18:13

Mooi om te zien dat niet iedereen capituleert voor deze racistische neo-fascist.
Smakelijk eten.

MAXIMO | 05-03-08 | 18:12

Enfin, Zweden staat iig achter Verhagen, staat in de Televaag te lezen. Dat weten we dan ook weer, had niet anders verwacht van die knikkende knieën premier.

wopper | 05-03-08 | 18:12

RTL heeft jaaaaaren meegedaan aan het verdacht maken van islam-critici. Maar nu komt het allemaal akelig dichtbij, kennelijk. Zou ter redactie bij RTL doorgedrongen zijn dat na Wilders álle Vrijdenkende en/of islamkritische sites en daarna de MSM zelf aan de beurt is?

bottehond | 05-03-08 | 18:12

Ik zou eerder die fundamentalisten de toegang weigeren. Of wordt Balkenende ook geweerd als mensen hier gaan lopen dreigen?

Stir Glenfarclas II | 05-03-08 | 18:11

Nieuwspoort is een onafhankelijk instituut. Zij hoeven niet mee te gaan in de door Wilders opgelegde hype.

Wijnand | 05-03-08 | 18:11

Samenwerkingsverband van Marokkanen??
Dat samen snap ik nog wel, gezien het eeuwige groepsgedrag van die riffijnen, maar werken en Marokkanen? Dat kan echt niet hoor, doe es corrigeren.

Willem van Ockham | 05-03-08 | 18:11

Nederland, voor een appel en een ei.
Bonnetje?

widtvoet... | 05-03-08 | 18:11

-weggejorist-

Lizzard | 05-03-08 | 18:11

@Wel Flauw 05-03-08 @ 18:08\
Is er al geboden dan? Ik bied drie in de fik gestoken auto's, een dreigbrief aan Atsma, één, JALALALALALLALALA van mijn vriendin en 20 borden met een melange van smakeloze teksten en holocaustvergelijkingen.
Eénmaal?

CoJoNes | 05-03-08 | 18:10

Klotezooi

Hero_of_Time | 05-03-08 | 18:09

@ Murdockyoufool

Ja of grote denkers als Sashimi San die nu eenmaal vinden dat elk politiek wonder een grote bek via een film mag opzetten, maar niet Wilders. Net zo goed dat elke politici aandacht mag vragen dmv persconferenties in Nieuwspoort, maar niet Wilders.

maakniesaaknie | 05-03-08 | 18:09

@Sashimi San 05-03-08 @ 18:04
Nope. 'Zie je wel' is al geclaimd door Balloos en co.

Murdockyoufool | 05-03-08 | 18:09

Nederlandsche rechtstaat opnieuw in de uitverkoop. Biedt iemand hoger?

Wel Flauw | 05-03-08 | 18:08

Hakbarren van mocro origine zijn nu op sstaatsstelevisie, guess where???

* Bij Nieuwspoort *

Dhimmitude in action. De mocro islamisten willen Wilders door de Rechter monddood laten maken. En krijgen wél een podium bij Nieuwpoort. Verheugend is wel dat nu voor steeds meer Burgers duidelijk wordt dat het er op of er onder is met onze Vrijheden. Knappe strategie van de islamisten, inhaken op de (ogenschijnlijk) ethische paradoxen waar de cultus des doods ons op uitdaagt.

* Behead het CDA voor het te laat is *

bottehond | 05-03-08 | 18:08

Sashimi San @ 18:04

Nee Sashimi het gaat om de vrijheden. De vrijheden die Wilders heeft om kritiek te hebben op wat hij wil, binnen de grenzen van de wet. En de vrijheid die Moslims genieten om hiun verdervelijk geloof hier te mogen uitvoeren, binnen de grenzen van de wet.

Geen Fitna, geen Islam

Vrijheid van meningsuiting = vrijheid van religie.

Kniftig | 05-03-08 | 18:08

* 1000 pakken ongewassen (vegetarische) luiers bestelt en naar njetnieuws stuurt *

wopper | 05-03-08 | 18:07

Het wachten is op reaguurders als flame me die stellen dat de veiligheid belangrijker is dan de vrijheid van meningsuiting. Waarom zou iemand in fuck's name dat stelletje zelfpijpende nieuwspoortnono's willen opblazen?

Murdockyoufool | 05-03-08 | 18:06

Wat wil je met van Weezel in het bestuur.

CoJoNes | 05-03-08 | 18:05

Kniftig: stel je niet aan man, gaat gvd om wilders niet om een of ander politiek wonder. Gewoon een grote bek met een film. Al die aandacht voor die stumpert. GVD half dom recths holland hoopt dat er strakjes wat gebeurd, kunnen ze met zn alleen zeggen "zie je wel."

Sashimi San | 05-03-08 | 18:04

Ga er maar niet heen Geertgen, voor je het weet word je daar omgelegd door een of andere gestapo.
Maar wèl smullen na vertoning van het filmpje, hè, strontvliegen van njetnieuws. Val allemaal kapodt!

wopper | 05-03-08 | 18:04

LOL @ liberale rechtsstaat

azijnseikerT | 05-03-08 | 18:03

Misschien wordt ik ook maar Moslimfundamentalist. Krijg je tenminste je zin en je gelijk en je kan veel zeggen maar die magere ruggegraat weten ze wel recht te houden!

Kniftig | 05-03-08 | 18:03

-weggejorist-

count negative | 05-03-08 | 18:03

Dit land is echt om te kotsen!

Kniftig | 05-03-08 | 18:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl