Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Wanda Perez blijkt hoax

sacha100.jpgInkomend bericht voor de Nederlandse weblog-scene die zich de afgelopen maanden boos heeft lopen maken over mevrouw Wanda Perez. Even uitleggen: Wanda Perez is de winnares van de Martin van Amerongenprijs 2008, met haar stukje 'Een blog voor je kop'. Een soort parodie op een echte column, vol kromme redeneringen en rammelende feitjes. Best grappig gedaan hoor, maar een beetje slecht uitgevoerd, alsof er niet echt de tijd voor is genomen. Desondanks was het stukje aanstootgevend genoeg om de gehele Nederlandse blogosphere op haar achterste poten te krijgen en veroorzaakte het de nodige polemiek op sites als De Nieuwe Reporter. En laat het nou net die site zijn die binnenkort met het nieuws komt dat Wanda Perez niet bestaat, maar een bijdehante blogger uit het Nieuwe Reporter-circuitje is. Wat, heus? Ja jongens, zijn jullie er toch mooi ingetrapt. GeenStijl uiteraard niet want wij hadden het meteen al door. Jammer Wanda. Maar niet alleen kan De Nieuwe Reporter geen echt goede hoax verzinnen, ook lukt het ze niet een primeur te bewaren. Want later deze week op De Nieuwe Reporter betekent nu al op het kersverse weblog van niemand minder dan Sacha de Boer. Sacha, bedankt. En ook voor jou een warm welkom in de altijd levendige blogosphere. Jij bent toch wel echt he? Update: En daar is de uitgelekte primeurscoop van De Nieuwe Reporter. Wanda Perez is eigenlijk Rosalie Koolhoven.

Reaguursels

Inloggen

Yets 04-03-08 @ 06:01

Dat mag je inderdaad bepalen op basis van een mix van gezond verstand, terzake deskundigheid, onconventionele analyse en aversie tegen alles wat gevestigde orde is, dan is GS een gouden bron van info. Provocerend en dwingend uitdagend tot meningsvorming, wat mij betreft. De thermometer in de aars van samenleving. Onderbuik in combi met intellect als relevante parameters, dat is naar mijn bescheiden mening wat GS geworden is. En zo simpel is het.

bottehond | 05-03-08 | 01:27

Nah, ik vond het wel een aardig stukje en laten we wel wezen; het raakte ook wel de kern van veel reaguurders wbt hun ongenoegens. Vrijelijk en anoniem naar de wijde wereld kunnen ventileren wat voorheen op verjaardagsfeestjes in een dronken bui naar buiten kwam.
Zelfs Teen kan hier zijn emoties kwijt, die ie nooit openlijk tijdens een ouderbijeenkomst op school zou hebben durven uiten.....

Sikkeneur | 04-03-08 | 08:27

Van Amerongen was de Pim Fortuyn van een kleine linkse elite. Ook zijn gedachtengoed is door velen merkwaardig geclaimd. 40 jaar geleden zat ik in een interview met hem, 2 pagina's in de Groene Amsterdammer over de toenmalige 'jeugdproblemen' in 020. Het waren de telegraaf en de GA, die middels de bladen tegenover elkaar stonden en het publiek probeerden te bespelen met inzichten.
De Telegraaf had een top reporter, die naar eigen inzicht alles wat naar probleem rook bij elkaar kon liegen, waarop de Marine ingreep. Dat schoot bij de GA in het verkeerde keelgat en de zaak werd door alle aandacht beredeneerd door alle weldenkende NLers, ook weer middels de bladen. Hoeveel spelers waren er toen om dat nieuws te maken? Enkelen, die werden geïnterviewd, waarbij ook voor mij kenbaar, twee beroeps leugenaars. Twee hoofdredacteuren die met marginale waarheden toiletpapier omtoverden in een broodwinning. Ook ik had al snel door dat je kon invoeren wat je wilde en werd de derde leugenaar, want dan kon je tenminste weer andere leugens ontkrachten. Daar leerde ik dat leugens de zaak verlengen en derhalve het voortbestaan van o.a. kranten veilig stelden.
Wat ik nu van GS 'moest' lezen, want ik ben echt van mening dat hier uitsluitend eindredacteuren zitten, niet eentje maar soms wel 1000, verbaast mij niks. De GA neemt het de Telegraaf 'kwalijk', dat ze GS 'ingelijfd' hebben en eerlijk is eerlijk, inmiddels wordt er in de Telegraaf bijna net zoveel gereageerd als hier maar ik krijg bij elke inzending een mailtje van de redactie, of ik wel of niet geplaatst ben. Meestal niet dus, want ze hebben nog steeds een eindredacteur. Ik had een abo op de GA, want het uitdiepen van een zaak is soms erg verhelderend als er weldenkendheid uit voort komt. Vaak moest ik een week wachten (GA is weekblad) voor aanvulling op mijn gedachten. God wat ben ik blij dat de snelheid er in gekomen is en dat zoals hier iemand al schreef, er rechtsboven in mijn scherm een kruisje zit. Hier ben ik mijn eigen eindredacteur en uit alle hoeken, gaten en riolen worden mijn hersens gedwongen om te werken. De strekking van het huiswerk dat ik van GS 'moest' doen door al deze info op te nemen gebiedt mij ook om eerlijk te zijn. Bekende namen hier, die op alles reageren ga ik vluchtig aan voorbij op een enkeling na. Mag ik allemaal zelf bepalen. Heerlijk die voorzetten en het inkoppen van, soms, kunstwerkjes van de Nederlandse taal. Ook de voorzetten van de GS redactie bevallen mij zeer goed maar ook weer op een enkele na dan. En juist die geven mij reden om dit stuk in te zenden, want ineens kan ik mee bepalen welke richting de voorzet op zou kunnen gaan! Geen Stijl is een prettige succesvolle 'toevalligheid' en misschien daardoor ook wel een aardige broodwinning op den duur. De tijd is voorbij om voor de kat zijn kut te schrijven. Lezen wordt weer lezen. Een boek heeft mede door internet duizenden recencenten, betweters duizenden critici, volksverlakkers staat het water aan de lippen. Abonnementen op oud papier bepalen de prijs van 'oud papier', er ontstaat schaarste dus gaat die prijs omhoog. Krantenvullers kijken wel uit om geen zakkenvullers genoemd te worden. Schrijven wordt moeilijker om jezelf te onderscheiden, want elke malloot is in staat om op internet meer bezoekers te trekken over een onderwerp waar jij misschien wel twee doctoraten voor nodig had. In tegenstelling tot wat ik las in de GA ben ik van mening dat talent zich beter ontwikkelt op internet dan in een ouwe jongens krentenbrood blaadje! Mijn stelling is dat journalisten een vergeefse poging doen om zichzelf aan de haren uit het moeras te trekken maar er gewoon te lui voor zijn of te vol gevreten. Leugens of waarheid, ik mag nu lekker zelf bepalen wat ik vind!
Hopende dat het goede blijft drijven,
Verblijf ik,
Hoogachtend

(uit de bundel 'ik geloof niet meer in jou of moet ik zeggen u')

Yets | 04-03-08 | 06:01

Hij heeft wel humor.

---
Volgens internetjournalist Francisco van Jole is de hoge beledigingsgraad op het internet ten nauwste verweven met de mores van het medium. 'Persoonlijk heb ik ook zo mijn ervaringen met dergelijke erupties van haat’, schrijft Van Jole.

Als remedie tegen deze ‘onbeteugelde reageerdrift’ van de internetgebruiker oppert Van Jole een digitale identificatieplicht alvorens je ergens op kunt reageren.
---

www.groene.nl/adhoc/Een_blog_voor_je_k...


---
Dutch populist weblog Geenstijl tries to generate public outrage about it, another example of growing calls for censorship in the Netherlands.

Geenstijl recently announced that Dutch ethnic minorities should officially be called 'parasites'.
---

www.flickr.com/photos/fvjole/230367349...

Stir Glenfarclas II | 04-03-08 | 03:28

Dat juristen-wijf vint dat wij een bort voor de cop hebben: nou hullie ook ! Ik bedoel die Francisco van Jole trekt zich nergens wat van aan, hooguit ""fuck You" en "krijg de klere" enzo.

geje2 | 04-03-08 | 02:44

Hmmmpppff wat een 'scoop', als iemand mij gevraagd zou hebben wie ownt toch dat urltje wandaperez.com? had ik gezegd: whois.domaintools.com/wandaperez.com
ff naar beneden scrollen voor echte naam...

Folkert Meinhof | 04-03-08 | 02:05

Kom maar op dan, met die 'ban', flinkert. En vergeet je (nick)name niet te vermelden.

schleborsjki | 04-03-08 | 00:42

Wat is dat veur ‘elitair ultralinks zuurkipje’? Net als sasja de bhoer. De alom door GS en reaguurderTs aanbeden sasja de boer. elitair linksig zuurkipje. Het denkt niet te veel na, vindt zichzelf geweldig maar ik betwijfel of ze (itt tot in Uw fantasieën) ejaculeert als ze komt. Áls ze al komt.

bottehond | 03-03-08 | 23:33

Tsja, het blijft gewoon een domme gans die wat teksten opdist vanaf een beeldscherm. Je ziet het weer aan dit suffe geschrijf. En dan opnieuw een wanhopige poging doen om zichzelf te profileren als iemand die met de achtergronden van het nieuws bezig is. Wel is het een heel lekker wijf waar ik geil van wordt. En wat betreft dat diepgeworteld onbehagen: dat klopt en betreft de NOS. Smerige steunpilaar van de Linkse Kerk.

Eikenhout | 03-03-08 | 23:22

Verhagen is gewoon te licht voor minister van Buitenlandse zaken. Hij zou bode in de tweede kamer moeten worden. Moet ie wel van de drank afblijven want als bode moet je een hoop onthouden.

Rabarberke | 03-03-08 | 23:02

Bij de weg: het Antillen-topic doet het eauk. Hulde!

Reinaert | 03-03-08 | 23:02

NOVA is afgelopen topicvan Pritt is open, mijn geheel onbetrouwbare bron bleek weer eens betrouwbaar.

CoffeePatch | 03-03-08 | 23:01

*gaat uit pure armoe z'n stoelgang verbeteren in 14 dagen*

CoJoNes | 03-03-08 | 22:59

Yang Maorijnissen that is.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:59

CoJoNes 03-03-08 @ 22:55
Als iemand weet hoe je met de vrijheid van meningsuiting moet omgaan is het Jan Marijnissen wel.

CoffeePatch | 03-03-08 | 22:59

@nattebever
Nee, er zijn geen grenzen vooraf aan de vrijheid van meningsuiting van een burger. Hoewel het soms wel mooi zou uitkomen. Dat staat zo in de grondwet. Wat na zo'n uiting gebeurt is andere koek. Daar mag een rechter zich evt. over buigen.

Een malloot als Wilders moet inderdaad uitkijken wat ie internationaal roept. Dat staat vast. Wat jij en ik roepen boeit niet zo.

En wat Verhagen doet is schandalig: hij stelt dat er grenzen zijn. Daarmee handelt hij in strijd met de grondwet, want die grenzen zijn niet objectief. Die worden eventueel pas door een rechter achteraf per casus vastgesteld.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:59

LOL@nattebever 03-03-08 @ 22:57
Het mooiste compliment in jaren!

CoJoNes | 03-03-08 | 22:58

Rabarberke 03-03-08 @ 22:53
van Geel is ook van het houtje.

CoffeePatch | 03-03-08 | 22:57

*gaat ff sneeuwballen gooien*

modahfokah | 03-03-08 | 22:57

CoJoNes 03-03-08 @ 22:54
Als jij je bek nou eens even houdt, dan zul je zien dat binnen de kortste keren iedereen elkaar huilend om de hals valt van geluk!

nattebever | 03-03-08 | 22:57

@CoJoNes 03-03-08 @ 22:54,
Ja toch.. Niet dan. Wat heeft dit topic nou voor een waarde. Nul komma niks nada nothing noppes... Dan kunnen *kuch* we er beter zelf een draai aan geven om het 'nog wat te laten worden'... Stukje vrijheid van meningsuiting zullen we maar zeggen..!!

Sulfuric-Acid | 03-03-08 | 22:56

Onze DDR-apologist en Mao-sopper jan Marijnissen bij Paul en Witteman straks, dan heb je toch heel geen wijven, hoeren en Wanda's meer nodig?

CoJoNes | 03-03-08 | 22:55

Rabarberke 03-03-08 @ 22:51
Niet zo somber, Rabarbeke. Jij weet heusch wel dat er grenzen zijn, aan van alles en nog wat. Daar heb je geen gristenhonden voor nodig.

nattebever | 03-03-08 | 22:55

@nattebever 03-03-08 @ 22:52:

"Zuerst das Fressen, dann die Moral". Ik ken mijn klassieken.

En ik heb idd ondertussen mijn maaltijd achter de kiezen.

Tijd voor sex, geweld, onzin en decandentie dusch.

Reinaert | 03-03-08 | 22:54

Let wel: grondwettelijk bepaalde a priori onbegrensde vrijheid van meningsuiting. Daarna: sue me.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:54

@Sulfuric-Acid 03-03-08 @ 22:51
Ja enig.

CoJoNes | 03-03-08 | 22:54

@coffeepatch

oh nee Geel is een tweedehands autoverkoper. Ik bedoelde Verhagen, de lul, die even en passant ergens in 't buitenland onze grondwet aan zijn laars lapte door een a priori beperking van de vrijheid van meningsuiting te suggereren. Dat er nu geen motie van wantrouwen ligt snap ik niet.

Van mij mag Wilders die flm in VHS formaat in zijn eigen hol steken, maar een paap die gaat zitten tornen aan mijn vrijheid van meningsuiting moet echt heel snel worden afgevoerd.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:53

Reinaert 03-03-08 @ 22:48
Je bent altijd on topic als je het topic weet terug te brengen tot sex en/of geweld. Dat zijn de dingen waar het om gaat. O ja, vreten ook nog.
De rest?
Luxe.
Verspilling van tijd.
En natuurlijk veel plaats maken voor decadentie.

nattebever | 03-03-08 | 22:52

@nattebever 03-03-08 @ 22:50:

Taai volk die van Praags. Hebben zelfs Cohen & Asscher V1.0 overleefd.

Reinaert | 03-03-08 | 22:52

@nattebever 03-03-08 @ 22:45,
Wat kan mij die Wanda Perez rotten... Het Off-Topic gaan op deze draad is blijkbaar de enigste mogelijkheid om een discussie te openen...

Sulfuric-Acid | 03-03-08 | 22:51

Nu moet iedereen maar christen worden, want dan heb je een ingebouwde beperking van je vrijheid van meningsuiting. Dat zonder geloof kun je niet functioneren gaat nog een staartje krijgen. Gelukkig dat we bij de christenen aan het goed adres zijn als het gaat om de grenzen van het betamelijke. Ach ik dwaal weer af.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:51

Waarom zou iemand eigenlijk naar NOVA kijken? De keren dat ik het zag, kreeg ik een volkomen uitgedroogde halfdode doos in beeld, waarvan je telkens weer dacht "Haalt die de ochtend wel?'
Met daarbij de gedachte ''k Hoop het niet.'.

nattebever | 03-03-08 | 22:50

Want stel je voord dat we iets kwetsens of onfatsoenlijks over die raamambtenaren zouden zeggen.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:49

@CoffeePatch 03-03-08 @ 22:46,
Een nieuwe moderator genaamd Bakellende...

Sulfuric-Acid | 03-03-08 | 22:49

@don knieschot

Nee dat is door Maxime Verhagen onder censuur geplaatst.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:48

@coffeepatch ?

Rabarberke | 03-03-08 | 22:48

@nattebever 03-03-08 @ 22:45:

Juristen die onder valsche naam de internets bevuilen. Bah!

En als ze zich dan ook nog Wanda noemen...... Wat een paardennaam!

Dusch...... Hoe on-topic te blijven?

Reinaert | 03-03-08 | 22:48

@redactie: er is iets mis met het antillen topic kwa commentmogelijkheid?

Don Knieschot | 03-03-08 | 22:48

Rabarberke 03-03-08 @ 22:44
Geel-unite?

CoffeePatch | 03-03-08 | 22:46

Als iedereen zo goed voor de trein kon liggen als Joris Demmink dan was elke advocaat in Nederland gaan bloggen.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:46

Raken we niet een beetje op drift? 't Gaat om Wanda en de verschillende manieren waarop je haar het best kunt misbruiken.
Beetje on topic blijven, dames, heren! Dit hier is het rioolputje van de vaderlandse journalistiek, dus laten we dat een weinig in ere houden.

nattebever | 03-03-08 | 22:45

@CoffeePatch 03-03-08 @ 22:41,
Hahaha, dan moet ik mijn uitspraak rectificeren: De Chef is nju een iets minder luie flikker die alleen in actie komt als het over "Enschede & Landmijnen" en "Joris Demmink" gaat... Bij deze.

Sulfuric-Acid | 03-03-08 | 22:45

Nooit-vervolgde moet ik zeggen. Ja wat dat betreft had Guus Kouwenhoeven beter eerst jurist kunnen worden, wat vrienden maken en dan pas de wapenhandel in.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:45

Overigens moeten we uitkijken want Al CeDeA gaat onze comments censureren binnenkort, want hoe anders kan er fatsoenspaal en fatsoensperk gesteld worden aan de vrijheid van meningsuiting?

Rabarberke | 03-03-08 | 22:44

Ahja Joris Demmink, die nooit veroordeelde kinderpostzegelverbrander.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:43

Sulfuric-Acid 03-03-08 @ 22:39
en ene Joris Demmink.

CoffeePatch | 03-03-08 | 22:41

@Rabarberke 03-03-08 @ 22:36,
De Chef is een luie flikker die alleen in actie komt als het over Enschede en landmijnen gaat...

Sulfuric-Acid | 03-03-08 | 22:39

@CoffeePatch 03-03-08 @ 22:34:

Het topic is nog niet goed gerouteerd. Carnivore en Echelon hebben weer eens de hik vanwege de puppygooierT. System overload.

En de Volkseigen XBox 360 waarop GS gehost wordt moet kennelijk ook een reboot.

Reinaert | 03-03-08 | 22:39

Gelukkig breit moeder een warme sjaal.

nattebever | 03-03-08 | 22:39

De Chef is een geparachuteerde ex-aivder die banden heeft met Al CeDeA.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:36

@CoffeePatch 03-03-08 @ 22:34,
Heb ik weer... heb m'n TV in een andere kamer staan... Als ze maar niet denken dat ik heen en weer ga rennen tussen NOVA en GS...

Sulfuric-Acid | 03-03-08 | 22:36

@De Chef, doe eens hééél snel dat topic laten plaatsen..!!

Sulfuric-Acid | 03-03-08 | 22:35

@G-Unite
Fiks die link even in het nieuwe topic van Pritt.

CoJoNes | 03-03-08 | 22:35

Rabarberke 03-03-08 @ 22:33
Was er een nieuw topic? 'k Heb een paar gecheckt, maar zag niets.
Ging het over lekkende raamhoeren?

nattebever | 03-03-08 | 22:35

Sulfuric-Acid 03-03-08 @ 22:30
Hoor net uit geheel onbetrouwbare bron dat het topic pas open gaat na de uitzending van NOVA.

CoffeePatch | 03-03-08 | 22:34

CoJoNes 03-03-08 @ 22:32
Ga eens even de feiten met border collies op een rijtje zetten, jij.

Elisabeth2 | 03-03-08 | 22:34

Jaja de eerste tekenen van internetcensuur worden zichtbaar. Zodra het over lekkende advocates gaat mag je alles zeggen, zodra het over ambtaren en taxpoet gaat, is er plotseling storing...

Rabarberke | 03-03-08 | 22:33

@Lepo 03-03-08 @ 22:31
Ach, Norbert in het huis?

CoJoNes | 03-03-08 | 22:33

@Rabarberke 03-03-08 @ 22:27
Gelukkig heb ik zo mijn eigen tradities, only sheep need a leader en dat zijn dan ook vaak nog eens van die ADHD-erige border collies. Teven in het slechtste geval.

CoJoNes | 03-03-08 | 22:32

wat er wel of niet in de blog-scene gebeurd zal wel uber-interesant zijn voor GS, maar het kan mij allemaal aan mijn reet roesten.

DeArmeStudent | 03-03-08 | 22:32

Helemaal kapoetem.

Elisabeth2 | 03-03-08 | 22:32

CoJoNes 03-03-08 @ 22:23

Nou,

*opmerking over dochter CoJo inslikt*

Lepo | 03-03-08 | 22:31

@CoJoNes 03-03-08 @ 22:23

Hoest met je vriendin en me kinderen ?

modahfokah | 03-03-08 | 22:29

schleborsjki 03-03-08 @ 22:26
Je mag wel 'je' zeggen hoor. En nee, ik ben geen natte hoer, maar 'k heb wel liever een natte hoer dan een uitgedroogd mormel met een groen uitgeslagen kudt.
Als je begrijpt wat ik bedoel.

nattebever | 03-03-08 | 22:29

Lepo 03-03-08 @ 22:27
Ik reaguur principieel nooit als eerste op een topic.

CoffeePatch | 03-03-08 | 22:28

@CoffeePatch 03-03-08 @ 22:26
Doe een poging!

Lepo | 03-03-08 | 22:27

@cojones

"m'n dochter en m'n vriendin zijn vrouwen, de rest zijn wijven en hoeren"

Of je vrouw is een hoer en je dochter een bastaard. Volgens bepaalde joods-christelijke definities dan he :)

Rabarberke | 03-03-08 | 22:27

Niemand reaguurt op het nieuwe topic van Pritt, Raamambtenaren business class naar Antillen.

CoffeePatch | 03-03-08 | 22:26

nattebever 03-03-08 @ 22:23
Wellicht = u een natte hoer.

schleborsjki | 03-03-08 | 22:26

Rabarberke 03-03-08 @ 22:22
Vind ik ook. Ze mag schreeuwen wat ze wil als ze klaarkomt.

nattebever | 03-03-08 | 22:26

CoJoNes 03-03-08 @ 22:23
Ik had het niet tegen zou. You are beyond redemption.

Elisabeth2 | 03-03-08 | 22:25

CoJoNes 03-03-08 @ 22:23

Helaas.

schleborsjki | 03-03-08 | 22:24

Elisabeth2 03-03-08 @ 22:19
Iemand die beroerd schrijft is in mijn ogen een hoer. Dat ik het relatief neutrale 'wijf' gebruik, valt me nog mee van mezelf.
Trouwens, wat is er mis met 'wijf'? Ik denk bijvoorbeeld nooit aan lekkere mevrouwen, maar altijd alleen maar aan lekkere wijven.
Dat, Elisabeth, is de kracht van Positief Denken!

nattebever | 03-03-08 | 22:23

@Elisabeth2 03-03-08 @ 22:19

Kom op zeg, alleen m'n moeder, m'n dochter en m'n vriendin zijn vrouwen, de rest zijn wijven en hoeren. Het is 2008 weet je, dingen gaan zo.

CoJoNes | 03-03-08 | 22:23

@elisabeth

Met vrijheid van meningsuiting niet te vergeten!

Rabarberke | 03-03-08 | 22:22

nattebever 03-03-08 @ 22:11
Dat wijf is misschien ook maar gewoon een vrouw of mevrouw.

Elisabeth2 | 03-03-08 | 22:19

nattebever 03-03-08 @ 22:15

Maar.. wordt er nog geneukt?

schleborsjki | 03-03-08 | 22:17

Straks maakt 't kind nog een film ergens over en zo.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:17

Ja een of andere advocate (zo'n type als Benedicte Fuck of Inez 'Morticia Addams' Weski) die onder pseudoniem een of ander blogwedstrijdje wint en daar komt dan ophef over oeioeioeioei nounounou.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:16

En wat schrijft dat wijf beroerd!
Esthetica is ver te zoeken. Nu preventief ruimen niet meer mogelijk is, zou ik denken: gelijk maar een nekschot.
Heeft ze gelijk haar punt gescoord en hebben wij er verder geen last meer van.

nattebever | 03-03-08 | 22:15

Rabarberke 03-03-08 @ 22:06
Gehgeh. Ja, een hoax die aan niemand bekend is kun je bezwaarlijk een hoax noemen.
Toch, bedankt voor je info.

nattebever | 03-03-08 | 22:11

nattebever 03-03-08 @ 22:01

Proficiat, Nappie!

schleborsjki | 03-03-08 | 22:11

Sorry voor de irritante typo's, maar dit is een draadloos kb en ik tiep 300 per minuut.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:07

Van een hoax moet je overigens een keer iets vernomen hebben voordat het en hoax blijkt.

Rabarberke | 03-03-08 | 22:06

@Rabarberke 03-03-08 @ 22:03,
Ben het niet vaak met je eensch, maar in dit geval 200%..!!

Sulfuric-Acid | 03-03-08 | 22:06

En daar hebben ze zo lang over moeten doen... om uit te vinden dat Wanda Perez niet een echt persoon is... De naam "Nieuwe Reporter" kunnen ze wel in de prullenbak donderen... Maak er maar van de "Slechte Reporter". Dat komt vel meer in de buurt...

Van het slappe gelul OP de vele 0031 blogjes wordt ik al niet vrolijk, maar als er slap geluld wordt OVER een blogje daar wordt ik ff helemaal niet goed van.

Sulfuric-Acid | 03-03-08 | 22:04

modahfokah 03-03-08 @ 21:47

Always good to know the connesseurs!

DANNY3960 | 03-03-08 | 22:03

@kniftig zie mijn comment @ 20:28... ik was eerscht!

sputnik | 03-03-08 | 22:03

Na 't leze van zo'n stuk vraag ik mij af: who gives a flying fuck?

Rabarberke | 03-03-08 | 22:03

Waarom staat onderstaand citaat niet gewoon in het topic?
" De getapte jongens achter GeenStijl waarschuwen dat hun site ‘niet voor mietjes’ is en stellen dat bij hen ‘de taal van de straat’ kan worden beluisterd. Als dat waar zou zijn, wordt het de hoogste tijd definitief te emigreren, maar waarschijnlijker is dat het hier helemaal niet gaat om een realistische weergave van wat er speelt in de hoofden van de mensen, maar integendeel om een kunstmatig geschapen universum van een beperkt groepje autisten behept met een Napoleon-complex van alwetende omnipotentie. Het is dan ook tamelijk verontrustend media-experts te horen roepen dat het blog het medium van de toekomst is en dat GeenStijl overeenkomstig deze profetie al eens een keer als bron is opgevoerd door het NOS Journaal."
.
Is gelijk duidelijk dat Wanda een keer stevig in haar reedt geneukdt moet worden door een stel autistische omnipotente laffe en anonieme reaguurders.

PS Je zal maar de 'Martin van Amerongen-prijs' ontvangen, of er zelfs maar voor genomineerd zijn. Dieper kan een mens nauwelijks zinken. Was hij niet het veelbesproken 'beschuitkruimeltje', te klein en onbenullig om tussen je kiezen te vermalen?
Anybody?

nattebever | 03-03-08 | 22:01

vol kromme redeneringen en rammelende feitjes.

Klinkt als 'geenstijl'.

schleborsjki | 03-03-08 | 21:53

@DANNY3960 03-03-08 @ 21:43

een kenner ! cheers

modahfokah | 03-03-08 | 21:47

modahfokah 03-03-08 @ 21:35

Laat ik nu net een Macallen voor m'n neus hebben staan.

Cheers!

DANNY3960 | 03-03-08 | 21:43

DANNY3960 03-03-08 @ 21:32

Zo is het maar net!

NoMinister | 03-03-08 | 21:36

Sas, mocht je dit lezen. We zijn echt niet allemaal enge rechtse mensjes hoor!

*als 101ste achter in rij aansluit*

overVecht | 03-03-08 | 21:36

@DANNY3960 03-03-08 @ 21:32

Ik zou overstappen op wat sterkers als ik u was. van die rode wijn word je zo loom

modahfokah | 03-03-08 | 21:35

Elisabeth2 03-03-08 @ 21:14

Laat me het zo stellen dat ik het meer van m'n verbale uitleg moet hebben en niet van schrijfsels,ik zie al jaren geen NOS journaal meer,behalve wat internetdinges hier en daar,en tsja ik kan het ook niet helpen dat ik op goeduitziende intelligente vrouwen val.

DANNY3960 | 03-03-08 | 21:32

LoL @ Sévèke 03-03-08 @ 21:15

Suf, kan je daar ook in rijden?

NoMinister | 03-03-08 | 21:30

-weggejorist-

Lizzard | 03-03-08 | 21:24

-weggejorist-

Lizzard | 03-03-08 | 21:16

Sacha de Boer is een van de sufste nieuwskassière van het land. Een vak van niks! -10

LoL @ Sévèke | 03-03-08 | 21:15

Fuck me, Wanda Perez.

Toine Rorije | 03-03-08 | 21:15

*zig tefens afvraagdt waarom de Nederlantse taal zoveel gewelt wort aangedaan in de reaguursels*

DANNY3960 | 03-03-08 | 21:14

DANNY3960 03-03-08 @ 21:08
Lekker, he, afwachten. Nooit koppie uitsteken, nooit eens een goeie comment hebben.

Elisabeth2 | 03-03-08 | 21:14

Voorzitter, als u mij toestaat dan wil ik het woord richten tot mevrouw De Boer... U vergist zich! Ik denk namelijk dat de hele wereld een rechts complot is. En daar heb ik bewijzen voor die ik overigens alleen met u wil delen. Het zou getuigen van enige objectiviteit als u mij daartoe uitnodigt om iets gemeenschappelijks te doen. Wel zou ik graag nadien een sigaret willen opsteken...

Hyppo Kriet | 03-03-08 | 21:12

... Een soort parodie op een echte column, vol kromme redeneringen en rammelende feitjes...

doe is aannemen als vaste columniste dan! dat ze niet zou bestaan is natuurlijk geen enkel bezwaar, of wou je nu gaan beweren dat er echt een klaplong rondloopt met 'Mutsaerts' op z'n briefpapier?

kentika | 03-03-08 | 21:09

*opent flesje vino en wacht op fotos van haar van De Boer*

DANNY3960 | 03-03-08 | 21:08

wopper 03-03-08 @ 20:42

Hollandse snob? Ik heb het over iets anders denk ik. Zie het nu pas, maar je bent echt een vrouw. Ze is lekker maar mag ook oprotten daar. Is dat tegenstrijdig?

NoMinister | 03-03-08 | 21:05

Captain Orange 03-03-08 @ 21:02
Een soort reaguursel op hun eigen stukjes. Een gesprek met jezelf, zeg maar.

LibertasSimplex | 03-03-08 | 21:04

Wat is een blog?

Captain Orange | 03-03-08 | 21:02

wopper 03-03-08 @ 20:42

Nou ja. I.d.d. begrijp ik er niks van.

'Niks vergissen'? 'Pikkemans'? Je blijft een schat, maar laat ons mannuh wel effe de vrouwen beoordelen ja?!

Kusjes, digitaal, dat wel.

NoMinister | 03-03-08 | 21:01

@Elisabeth2 03-03-08 @ 20:50

het populairste meisje van de klas is ook weer v/h toilet gekomen ??

modahfokah | 03-03-08 | 20:52

Ik vind haar wel ok. Wel een goed stuk overigens. Al vind ik het wel generaliserend naar reaguurders. Ik vind mezelf altijd uiterst genuanceerd eigenlijk. Nou. Bijna altijd. Ik herken mezelf totaal niet in die omschrijving. Zelfs de beetje maso zelf criticus in mij vind van niet. Ken je nagaan.
-
Alles en iedereen blogt maar inderdaad. En dat mag. Je hebt immers niet voor niets zo'n kruisje in je scherm bovenin. Als iemand denkt dat het boeiend is om de wereld te melden wat ze gaat eten en wat de dokter zei dat ze had, dan vind ik dat best. Dat ik zo'n blog vaker dan een toevallige eerste keer zal bezoeken daarentegen is onwaarschijnlijk. Alleen maar ontevredenheid uiten dekt de lading wat geen stijl betreft trouwens niet m.i. maar dat kan aan mijn optimisme liggen. (Oh nee fuck, wacht, ik was een paranoïde pessimist, damn, identiteitscrisis??).

Ohja | 03-03-08 | 20:52

sjaakdeslinksesul 03-03-08 @ 20:40
Betekent deze hele tirade nu ook dat ik mijn zoutwaterparelarmband maar voor de zwijnen moet gooien?

Elisabeth2 | 03-03-08 | 20:50

-weggejorist-

Lizzard | 03-03-08 | 20:47

@ NoMinister 03-03-08 @ 20:37

Hehe, serveerboy moest 't zijn. Niks vergissen, pikkemans, als jij op tutje De boer valt hou ik je niet tegen, ik vind 't een echte hollandse snob. Capito.

wopper | 03-03-08 | 20:42

Een goed doorwrocht stuk dat ‘en passant’ een sneer geeft aan bloggers en ‘reaguurders’ die als hoogste doel hebben het ventileren van een diepgeworteld onbehagen. (Wat duidelijk is te zien op sites als Geen Stijl; de woede en de achterdocht die vaak spreekt uit de reacties. Alsof de wereld een groot (uiteraard links) complot is).
Heeee! Linkse parelkettingteef met je linkse grachtengordeljournaal vol linkse kutitems en linkse Marga van Praag die linkse straatnegers interviewt om zogenaamd de stem van het volk te peilen. Je bent gewoon jaloers op mensen die wel een echte hals hebben ipv een uitschuifbaar hoofd. En je linkse foto's zuigen ook!

sjaakdeslinksesul | 03-03-08 | 20:40

lol @ alt-tag

Harry Turtle | 03-03-08 | 20:39

wopper 03-03-08 @ 20:34

Een fles Moet (= not the best i know, maar wel lekkerrr hoor) is reeds soldaat. En ben dol op serveerblaadjes, maar ik denk dat je je i.d.d. vergist. No problem. Read you later.

NoMinister | 03-03-08 | 20:37

Wie?

Nietvoordekat | 03-03-08 | 20:37

-weggejorist-

Lizzard | 03-03-08 | 20:34

@ NoMinister,

Jij was hier tog de ouwe lul die zich te oud vond om nog iets te leren en daarom graag alles op een serveerblaadje wilde.. of vergis ik me en was dat reaguurder @ Miniserie... het kan verkeren, we worden oudt, zuip ze!

wopper | 03-03-08 | 20:34

Geen voorbarige clusies trekken, ouwetje! Vind 't een zeikwijf, geef mij maar Loor.
wopper 03-03-08 @ 20:01

wopper, als cojones gelijk heeft em Loor een ranzig typje is, ben je gewoon heel jaloers. En dat met jouw spirit en brains. Vrouwen blijven raadsels, soms.

NoMinister | 03-03-08 | 20:33

@ CoJoNes 03-03-08 @ 20:13

Ze ziet er toch lekker uit op al die verschillende pica's, tog?

wopper | 03-03-08 | 20:29

We weten nu dus ook dat Sacha niet de gave van het geschreven woord heeft, hooguit verwoordt zij andermans woord op een taalkundig verantwoorde wijze alhoewel als zij haar blogtekst zou moeten voorlezen, zij er geen woord van zou begrijpen.

Maar gelukkig had Sacha vanavond weer haar NSB uniform aan zodat over haar politieke sympathie tenminste geen onduidelijkheid meer bestaat.

Prof. Dr. F.A. Hayek | 03-03-08 | 20:28

-weggejorist-

Lizzard | 03-03-08 | 20:28

Wanneer komt de film van Geert ?

Boven het Maaiveld | 03-03-08 | 20:27

Is dit een regelrechte aanval op de Salonbloggies®?
*zet aluhoedje op*

-edet- | 03-03-08 | 20:26

CoJoNes 03-03-08 @ 20:13

Is het echt zo erg? Heeft wopper foute kennissen? Het is zo stil...

NoMinister | 03-03-08 | 20:25

Ik begrijp echt helemaal niks van dit verhaal, maar desondanks van harte gefeliciteerd!

Wubbaman | 03-03-08 | 20:20

'blogospehere', '... orter. En laat het n...', 'bijdehante', 'Want later deze week op De Nieuwe Reporter betekent nu al op het kersverse weblog van niemand...', 'bedankt. En ook voor jou...'.

'Best grappig gedaan hoor, maar een beetje slecht uitgevoerd, alsof er niet echt de tijd voor is genomen.', Mutsaers!

CoJoNes | 03-03-08 | 20:20

CoJoNes 03-03-08 @ 20:13

Hahaha. Ik denk dat ik deze onbepaalde dan wel mag. Thanks for info. Wopper, ik noemde je snel oud wordend en verwacht venijnige reactie. Anyway, geef eens wat links naar interessante stukkies dan.

NoMinister | 03-03-08 | 20:17

plaats vervangende schaamte Mutsaerts echt waar, wat een kudt verhaal.

modahfokah | 03-03-08 | 20:15

@NoMinister 03-03-08 @ 20:04
Loor is een of andere hrmaphrodiet die Viva columnpjes schrijft op zo'n beetje elk rechtsgeëngageerd blogje. Tenenkormmende pseudo-erotica in een saus van witte vloed.

CoJoNes | 03-03-08 | 20:13

Zeer interessante informatie, maakt mijn dag weer compleet... sjapeau!

De Tempelier | 03-03-08 | 20:13

Stuur Rutger erop af!

Dr. Mabuse | 03-03-08 | 20:06

wopper 03-03-08 @ 20:01
Geen voorbarige clusies trekken, ouwetje! Vind 't een zeikwijf, geef mij maar Loor.

Ik wil je eigenlijk wel graag opnaaien, dus ik begin maar met die bekentenis (vind je bijdragen te goed om dat niet even te melden). Maarruh... mannen worden niet z snel oud hoor. Ennuh, who the f*** is Loor?

NoMinister | 03-03-08 | 20:04

-weggejorist-

Moozart | 03-03-08 | 20:03

@ NoMinister 03-03-08 @ 19:57
Geen voorbarige clusies trekken, ouwetje! Vind 't een zeikwijf, geef mij maar Loor.

Ik wil je eigenlijk wel graag opnaaien, dus ik begin maar met die bekentenis (vind je bijdragen te goed om dat niet even te melden). Maarruh... mannen worden niet z snel oud hoor. Ennuh, who the f*** is Loor?

NoMinister | 03-03-08 | 20:03

Al bestaat ze dan niet: Wanda Perez kan wel stukkies schrijven.

AdolfJoling | 03-03-08 | 20:03

Boze Buur 03-03-08 @ 19:56
*er zijn nog 100 wachtenden voor u......50 cent per minuut*

azijnseikerT | 03-03-08 | 20:02

Geyle fap foto van Sacha op haar blog

N3cro_Manc3r | 03-03-08 | 20:02

@ NoMinister 03-03-08 @ 19:57

Geen voorbarige clusies trekken, ouwetje! Vind 't een zeikwijf, geef mij maar Loor.

wopper | 03-03-08 | 20:01

Reethaarklont 03-03-08 @ 20:00

Volledig biologisch en CO2-neutraal?

NoMinister | 03-03-08 | 20:00

Ik wil best onderzoeken of Sacha echt is. Ik heb er het perfecte instrument voor.

Reethaarklont | 03-03-08 | 20:00

Vacature 03-03-08 @ 19:58

Nou eh, ik snap het gewoon helemaal niet meneer... (* denkt terug aan schooltijd *)

NoMinister | 03-03-08 | 20:00

Wat snappen jullie niet? Dan zal Vacature het wel even uitleggen hoor.

Vacature | 03-03-08 | 19:58

wopper 03-03-08 @ 19:55

Kom op, niet zo jaloers. Gewoon een lekker wijf dat haar positie daar ook aan te danken heeft, hetgeen natuurlijk publiek geheim (o, wat zijn we leuk!) is. Lekkerrrrr, maar eigenlijk verkeerde productie.

NoMinister | 03-03-08 | 19:57

Snap er ook niets van, maar is het goed dat ik het artikel ''een blog voor je kop'' ga lezen nadat ik mijn belastingaangifte heb ingevuld? Zijn beide totaal troosteloos.

Elisabeth2 | 03-03-08 | 19:56

Ik wil me best beschikbaar stellen om te controleren of Sacha heulemaal echt is.

Boze Buur | 03-03-08 | 19:56

Wie is die pruimedant op de pica? Toch niet weer zo'n kiekjesmakende tuthola

wopper | 03-03-08 | 19:55

fuckje 03-03-08 @ 19:40

Zo is dat! Je moet soms een statement maken. Zo!

NoMinister | 03-03-08 | 19:55

Waar gaat dit over. Maar een foto van Sacha doet wonderen. Toch gelezen en geen reet van begrepen. Ik ga een wijntje inschenken.

NoMinister | 03-03-08 | 19:54

zeau hier ga ik dus echt niet op reageren

neger des heils | 03-03-08 | 19:51

"blogosphere"...
Ga verdoemme eens dood!

CoJoNes | 03-03-08 | 19:46

Hierbij geef ik de schuld aan Wim Heitinga en Francisco van Jole.
Geen idee waarom, maar toch!

fuckje | 03-03-08 | 19:40

De wereld is een groot links complot!

dr.spin007 | 03-03-08 | 19:38

@Mutsaerts,

Ik begrijp er niets van en ik heb het idee dat het dit keer niet aan mij ligt.

azijnseikerT | 03-03-08 | 19:35

Ah.
Is Nieuwe Roeporter hetzelfde als Nieuwe Revu ofzo?

Lepo | 03-03-08 | 19:34

sinds wanneer zijn blogs zowiezo interresant?

porno-utopia.com | 03-03-08 | 19:33

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl