Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hirsi Ali genomineerd voor Nobelprijs Vrede

JAAHAAAAAH, dat van die moslims weten we nu wel. en nu een oplossing graag, of ga bordurenDe in ons land zo verguisde Ayaan Hirsi Ali doet het goed over de grens. Werd zij eerder al gekozen tot een van ’s wereld meest invloedrijke personen, nu weer is mevrouw voorgedragen voor de Nobelprijs van de Vrede. (hierrr de vertaling). En dat moet een vuistslag in het gezicht voor Mohammed en de zijnen. Aan de andere kant: zo gek is het ook weer niet, want Yasser Arafat heeft hem ook al eens in ontvangst mogen nemen. Ayaan, die op dit moment druk doende is met het script van Submission 43, is voorgedragen door het Noorse parlementslid Christian Tybring-Gjedde. “Ik kan mij geen betere kandidaat voorstellen. Zij strijdt voor gelijkwaardigheid, gelijkheid, de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van religie. Met als inzet haar leven", aldus de volksvertegenwoordiger van de populistisch rechtse Volkspartij. Tybring-Gjedde geeft toe dat zijn nominatie van Hirsi Ali controversieel is. "Het zou een moedige keus zijn van het Nobelcomité. Naar mijn mening hebben we de afgelopen jaren te veel ongevaarlijke vredesprijzen gehad..." Enfin, schiet u maar…

Reaguursels

Inloggen

@razz 18-01-06 @ 18:07

dat je er niets van hebt begrepen.

TRS | 18-01-06 | 18:28

je kunt alles van AHA zeggen maar niet dat ze een vrijheidsstrijdster is. laat staan een voor burgerrechten. ok dan zul je opwerpen dat ze in haar werk gehinderd wordt door lawaaiige geiteneuqerts maar das juist haar hele taktiek, ze weet heel goed wat voor effect haar fatwa-gevoelig gepolariseer uitlokt, want hoe meer ze bedreigd wordt hoe meer ze in de aandacht komt en des te meer er aah-wat-zielig-maar-o-zo-moedig-van-haar-achtig van haar gedacht wordt.

en t resultaat ? dat ze gezien wordt als voorbeeld door de geemancipeerde atheistische op westerse leest geschoeide *kuch feminist kuch* vrouw. of ze de islamitische variant aanspreekt ? zal haar een vette worst wezen...

razz | 18-01-06 | 18:07

Sjeesus gaan we nou genuanceerd lullen ineens op GS?? ;)

Pannie | 18-01-06 | 13:59

beetje flauw, maar die link doet het niet.

www.tallarmeniantale.com/Questions.htm... zul je bedoelen. Ik zal 'm vanmiddag eens op m'n gemakje doorlopen en dan komen we er vast nog wel eens op terug.

Brusselmans | 18-01-06 | 13:03

Iedereen heeft een bord voor zijn hoofd. Het zit hem alleen in de breedte:)))
Ik wil best de Armeense genocide erkennen, als iemand mij van antwoorden kan voorzien op de volgende vragen:
www.tallarmeniantale.com/Questions
Tot die tijd denk ik dat er afschuwelijke dingen zijn gebeurt in Oost-Turkije, maar dat je niet van een genocide kunt spreken.

Burgers hebben elkaar afgemaakt. Ziekten. Hongersnood. Oorlog. en Verkrachting (Beide kanten zijn hier schuldig aan) En een deportatie waarbij ongeveer 55.000 Armenen zijn omgekomen. Dat die deportatie niet vlekkeloos is uitgevoerd, willen de turken ook wel erkkennen. Het gaat erom of Turkse regering bewust ervoor gekozen hebben om een genocide te plegen op "een deel van" de bevolking.

Kaan78 | 18-01-06 | 12:54

Ik vergelijk hooguit de starheid waarmee Rost van Tonningen blijft volhouden dat de holocaust niet heeft plaatsgevonden met jouw stellige overtuiging dat de Ameense genocide nooit heeft plaatsgevonden.

Brusselmans | 18-01-06 | 12:42

Typisch van jou.
ALs je er niks van afweet. Dan maar vergelijken met WOII.
Alleen dat al, bewijst dat je niks afweet van de Turks-Armeense kwestie.

Kaan78 | 18-01-06 | 12:30

Wat jij wil, Florentine Rost van Tonningen-Heubel kan ook heel vermakelijk anekdotes ophalen en ze heeft er nog een uitkering aan overgehouden ook.

Brusselmans | 18-01-06 | 12:07

Ik denk dat met de kennis die ik heb dat wel kan zeggen. Ik weet ongeveer hoe de armenen over de zaak denken. En ik heb genoeg Turks materiaal die dat weerleggen. Ik heb genoeg "academische" bewijslasten gezien die vervalst zijn door armenen. Hoe denk jij daarover? Hoe moet ik ze serieus nemen? Als zelfs hun voormalig premier in 1925 verteld dat ze alles maar beter zo kunnen laten zoals het is. Dat ze landverraad, gemoord en nog voor nog meer ellende hebben gezorgd en niks hebben om trots op te zijn?
Zou Israel, Nazi duitsland om hulp vragen voor het stichten van een staat?
Ook zijn er allerlei samenwerkingsverdragen getekend. Zou je dat doen met iemand die geprobeerd heeft om je uit te moorden?
...
Ook zie ik in westerse bronnen niet wat voor aandeel de Armenen zelf hadden in het uitmoorden van burgers.
...
Armeense genocide is net zo nep als een 3 euro biljet.

Kaan78 | 18-01-06 | 11:39

Nu ja, wil je dan gaan beweren dat jij niet selectief bent in je waarneming?

Je klampt je star vast aan bevindingen die hun oorsprong vinden aan het begin van de vorige eeuw. Verder spat de haat tegen alles wat Armeens is van het scherm dus vraag ik me uberhaupt af of je wel objectief naar de zaak kunt kijken. In ieder geval is je onwil naar waarheidbevinding erg duidelijk.

Genocide heeft niet plaats gevonden. punt

Ik kies in deze kwestie niet zonder meer een kant maar ik vind je redenatie een beetje kortzinnig. Omdat de Armenen niet ondubbelzinnig met bewijs voor genocide komen ga jij er maar van uit dat 'ie niet heeft plaats gevonden.

Er zijn ook genoeg Nazi's wegens gebrek aan bewijs er gemakkelijk vanaf gekomen. Maar het ontkenning van de holocaust gaat het waarschijnlijk ook helemaal worden in 2006. Geen reden tot paniek dus..

Brusselmans | 18-01-06 | 11:25

Ze zijn vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs.

Hoe noem je dat in de hedendaagse vooruitgang? Schuldig omdat Armenen en Armenenlovers het zeggen?

Kaan78 | 18-01-06 | 11:11

Christelijke imperialisme van de afgelopen eeuwen is ook aan je aandacht ontsnapt zeker.

Kaan78 | 18-01-06 | 11:08

Ja hoor...
Dat je selectief bent in je waarneming, hoef je mij niet te vertellen.
Volgens mij heb je nog nooit iets serieus van Turkse zijde gelezen?
Als Armenen echt overtuigd zijn van hun gelijk. Waarom gaan ze dit niet voorleggen aan een internationaal hof?
Of hebben ze daar al een paar keer hun zaak verloren?
Daarnaast wil ik graag in discussie met Armenen. Alleen geven zij nooit antwoord op bepaalde vragen. Van bijvoorbeeld. www.tallarmeniantale.com/Questions
Dat vind ik jammer. Je hebt pas een discussie gewonnen. Als je alle argumenten van de tegenpartij van de tafel hebt geveegd.
Wij vegen alle verzinsels van de Armenen van de tafel. Omgekeerd gaat het wat lastiger. Voor de Armenen is het moeilijk om een verhaal zonder feiten hard te maken.

Kaan78 | 18-01-06 | 11:05

eauja, wat het christendom nu met deze kwestie van doen heeft moet je me nog maar eens rustig uitleggen. Die logica ontgaat me een beetje maar het doet mij voornamelijk denken aan een geslagen hond die op zijn rug zijn vieze tepels de lucht in steekt.

Brusselmans | 18-01-06 | 11:01

Oh ja, ik ontleen mijn wijsheden voornamelijk uit en.wikipedia.org/wiki/Talk:Armenian_Ge...

Ik pretendeer net dat dit de volledige waarheid is, maar het is een zijde van het verhaal die ik nu nooit uit Turkse hoek hoor.

Brusselmans | 18-01-06 | 10:56

@ Kaan

Nu ja, Malta zal best bestaan hebben, maar er zijn een hoop (Armeense, niet verwonderlijk) lieden die menen dat het een showproces betrof dat volgde op een eerder gevoerd militair proces waarin alle verdachten al schuldig in waren verklaard.

Overigens betwijfelen diezelfde lieden ook of de verdachten wel behoorden tot de ware kopstukken. Verder zijn ze vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs niet omdat lang en breed was aangetoond dat ze onschuldig waren.

We praten over een proces uit 1919. Er is toch niets mis met het met de hedendaagse vooruitgang nogmaals onder de loep leggen van gebeurtenissen destijds? De spastische wijze waarop Turkije iedereen die maar over de Armeense kwestie begint monddood tracht te maken doet mij vermoeden dat er nog wel wat boven te halen zal zijn.

Ach, AHA zal die prijs wel niet krijgen, maar who gives a fuck? Arafat verdiende 'm gelukkig wel ten volste.

Brusselmans | 18-01-06 | 10:51

@ Brusselmans.

Nu is ineens een internationaal hof een farce of heeft helemaal niet bestaan?
Geloof je nu zelf wat schrijft?
Er is geen sprake van genocide. Dat is al aangetoond. Turken gaven alleen info aan indereen die er om vroeg. Alleen de Christelijke propaganda kent daadwerkelijk geen grenzen. En ja hoor, hof in Malta heeft nooit bestaan:)))))) Turken lopen nu voorop in de strijd naar de waarheid. Alleen is er geen publiek voor. En ja, ik ben ervan overtuigd dat er geen genocide heeft plaatsgevonden. Tenzij iemand komt met bewijzen, en de vragen en feiten die door de Turken zijn gesteld kan weerleggen. Zolang dat niet gebeurd heb ik geen rede om te denken dat er een genocide heeft plaatsgevonden. Blijkbaar hebben mensen vanuit een christelijke traditie andere beweegredenen. Als een christenbroeder onzin roept over een islatische persoon dan is dat feit. Alles wat wordt gezegd in verweer is leugens :)))

Verder wil ik ook wel staken over dit onderwerp. Alleen over AHA valt niet verder te discussieren. Ik wil haar alleen bedanken voor de vrede die zij heeft bewerkstelligd.

Kaan78 | 18-01-06 | 10:32

@Kaan78 18-01-06 @ 09:49

Als jij wil geloven dat de turken in die tijd zuiver zijn geweest naar de armeniers toe dan geloof je dat toch lekker.
Doe eerst maar eens fatsoenlijk onderzoek voordat je zoiets zegt en misschien kun je het beter aan menig armenier zelf vragen.
De turken hebben echt wel armeens bloed aan hun handen kleven.

defenz | 18-01-06 | 10:16

@ Kaan

Nu ja, ik lees toch ook her en der dat dat hele proces in Malta een farce was en boze tongen beweren zelfs dat het in z'n geheel niet bestaan heeft. Overigens geeft de huidige Turkse regering niet zo veel openheid in documentatie als jij beweerd.

't akkefietje krijgt nog wel een staartje en als Turkije slim is lopen ze voorop in de strijd naar de waarheid.

Verder ben je van je eigen gelijk reeds overtuigd dus ik staak verdere pogingen van gedachten te wisselen over de Armeense genocide in een topic over AHA.

Brusselmans | 18-01-06 | 10:05

@ TRS

Ja dat was idd zum kotzen. Job brengt zijn bevindingen alsof het het grootste nieuws van de wereld betreft.

Alsof Cohen niet al in 2004 door AHA is uitgelegd hoe het zit in de hoofdstad:
www.nieuwsbank.nl/inp/2004/03/08/R233....

Brusselmans | 18-01-06 | 09:52

@ Brusselmans
Praat geen poep jongen...
...
Eerst zeg je ik heb niet veel verstand/ kennis van de materie.
Daarna trap je een deur in, met de stelling dat Turkse regering alle mogelijkheid had om aan geschiedvervalsing te doen.
Na 1918 was Turkije bezet, en had Engeland alle mogelijkheid om in de archieven van de Turken te kijken. In twee jaar tijd, hebben ze niks kunnen vinden, wat belastend was. Ow ja, nog wat slecht vervalste documenten. Verkeerde islamitische datum en verkeerde stijl.
Ook de Armenen hebben niks aangeleverd. Dit tot frustatie van de Engelsen. Dit resulteerde ook tot de vrijspraak van het Osmaanse rijk.

Kaan78 | 18-01-06 | 09:49

Opmerkelijk dat Job -theeleut- Cohen wel in actiekomt op het moment dat een lid van de joodse gemeenschap het te verduren krijgt in Amsterdam. Waar was Cohen toen dit soort zaken in het verleden gebeurden? Waarom roept Cohen nu wel: "dit hebben deze jongens niet van zichzelf, dit komt ergens vandaan?".
Het valt me nog mee dat Cohen geen keppeltje had opgezet gisteren bij Nova.

TheRealShowstopper | 18-01-06 | 09:34

@Brusselmans.
Klasse van Job-Pickwick-Cohen, de subsidies zijn weer uitgedeeld en Amsterdam krijgt de hoofdprijs.

MAXIMO | 18-01-06 | 09:13

Ayan Hirsi Ali is een schande voor de Islam, want ze doet net alsof de vrijheid van meningsuiting en gelijkheid tussen man en vrouw niet bestaat in de islam. En dat vind ik jammer. Ze begrijpt kennelijk niet dat moslimvrouwen hoofddoekjes dragen omdat ze begrijpen dat Allah (je weet wel die kerel die zo populair is bij vredelievende terreurliefdadigheidsinstellingen) dat graag zo ziet.

Het lijkt wel aslof iedereen denkt dat moslima alleen maar hoofddoekjes dragen omdat ze dat verplicht zijn. In Staphorst dragen zo ook... Ed Cetera...

Ed Cetera | 18-01-06 | 02:19

@van der F
En wat betreft die leeftijden, voordat je me verkeerd begrijpt; misschien doen jouw grijze hersenkamertjes het ook niet zo goed en vervallen ze in een bepaald met de paplepel ingegoten automatisme waaronder de makkelijke stereotypering van onbekenden. Ligt er maar aan vanaf welke kant je het bekijkt....:)

MAXIMO | 18-01-06 | 00:05

@DikkeLeo
Shit, je hebt me door!
@van der F
Beste van der F, dat je denkt dat ik zomaar anderen dood wens of graag op een electrische stoel zie... FOEI!
Jong, oud, in deze speciaal mijn vraag aan jou; is dat ook niet relatief? En wat voor gedoe bedoel je van der F?

MAXIMO | 17-01-06 | 23:53

Ik vrees dat MAXIMO nog wat aan de jonge kant is, en dit 'gedoe' voor het eerst memaakt in z'n leventje.

vander F | 17-01-06 | 23:44

De enige die Marcel van Dam nog hoog heeft zitten is Marcel van Dam zelf (en misschien Geert Mak). En maximo blijkt nu.
En als ik de foute comments bekijk van deze poster moet het gewoon waar zijn; maximo is dus of Marcel van Dam of Geert Mak.......
het kan gewoon haast niet anders!

DikkeLeo | 17-01-06 | 23:43

@TheGlanconer 17-01-06 @ 23:02,
op belediigen van Bin Laden staat de doodstref,
vindt MAXIMO volstrekt normaal hoor.

vander F | 17-01-06 | 23:42

@TheGlanconer
De rare kuiken ben jij, je bovenstaande opmerking zegt meer over jou dan over mij ook al zijn de gevoelens bijna wederzijds.Van mij mag jij met je oogkleppen op ook weer terug je grot in. Of is het een kerker? Hoe dan ook je bent en blijft een gedrocht met waanbeelden die zich publiekelijk manifesteren. Weltrusten.

MAXIMO | 17-01-06 | 23:38

Aan onze haatpredikant MAXIMO
Heeft Fortuyn Uw vrind Bin Laden beledigd ?
Nou, nou, toe maar.
Wat een rare snoeshaan.
Kruip maar weer lekker doofstom onder je geliefde rooie kiezelsteen, verongelijkte, vooringenomen patjepeeër.

TheGlanconer | 17-01-06 | 23:02

@ feuerfrei
Inderdaad wat voor waarde je eraan wil hechten.
Raggel als A'dams wereldwijf in 2005 en hoe heten die gare driehoekige chips ook al weer??

haasje over | 17-01-06 | 22:22

@TheGlanconer
Lul toch niet zo slap.
Juist dankzij de polarisatie van de door jou geliefde types zitten we als maatschappij in een spagaat, toen Kok nog regeerde was dat duidelijk niet zo. En wat die uitlating van Marcel jegens Pimmetje betreft; van Dam maakte zich schuldig aan overtreding van Godwin's, Gibson's of Gibbon law, whatever, Marcel daalt bij mij niet in waarde aangezien Pimmetje ook heel goed kon demoniseren.
Ik denk aan Bin Laden en Els Borst.

MAXIMO | 17-01-06 | 22:08

Haasje over:

ooohh, vandaar dat Fortuyn door vele honderduizenden tot grootste Nederlander is verkozen ( wat voor waarde je daar ook aan wil hechten).

feuerfrei | 17-01-06 | 21:56

MAXIMO vindt ook een Sociaal-Nationalist als Adolf Hitler of een Grote Linkse Roerganger als Mao Tsetung nog prima.
Maar zal er ongetwijfeld wel als de kippen bij zijn om van maskertje te wisselen wanneer ie aan de verliezende hand is.
Marcel van Dam wenste Fortuyn te vergelijken met zowel een Untermensch (Der Juden) als Eichmann. Op zich al een aardige spagaat, maar ja de Grote Held van MAXIMO anno 2006 is nu kennelijk weer Marcel van Dam.
Nemesis van dit jaar Aha
Fortuyn is opgeruimd
Theo is opgeruimd.
Dus laten we kijken wat de toekomst biedt.

TheGlanconer | 17-01-06 | 21:54

@Ion Susai 17-01-06 @ 21:10

Je moet begrijpen, het gaat er bij mensen als max niet om wat er wordt gezegd, maar door wie.

TRS | 17-01-06 | 21:28

@ Maximo

Marcel van Dam geen haatzaaier?!?
Ook nadat hij Pim Fortuyn en plein public een minderwaardig mens heeft genoemd, en hem in een artikel met een Nazi vergeleken heeft?!?
Waar heb jij gezeten, in een vacuüm ruimte in Nieuw-Zeeland ofzo?!?

Ion Susai | 17-01-06 | 21:10

@TheGlanconer
Geert Mak en Marcel van Dam? Wat een eer, dat zijn in ieder geval geen haatzaaiers en al helemaal niet van het kaliber AHA of relnicht-Fortuyn. ook al willen de LPF-achtige doctrines je overduidelijk in een waanbeeld doen geloven.
En wat mij betreft is AHA bij deze ook afgsloten. Mijn mening over AHA is bekend, althans, in dit topic... ;)

MAXIMO | 17-01-06 | 20:51

@TRS; lol, big shopper kopen?

Fruitvlieg | 17-01-06 | 20:45

Figuren als Maximo zijn inwisselbaar met al die miljoenen pavlovPvdA-epigonen die hem zijn voorgegaan.
AHA probeert tegen de politiek-correcte terreur in opstand te komen.
Vlug ellimineren.
En jawel beste Maximo, U bent nu typisch een exponent van een schrijftafelmoordenaar. Volstrekt inwisselbaar met weerzinwekkend voorspelbare lieden als Marcel van Dam of Geert Mak !

TheGlanconer | 17-01-06 | 20:35

@ defenz 17-01-06 @ 19:08

Da's een makkelijke redenering. Ik vond Van Gogh bij leven een goede interviewer, een goede regisseur en verder vooral vies (qua uiterlijk) en eng (qua mening vooral). Pim vond ik ernstig met vuur spelen en meestal qua mening ook niet fijn.
Maar over doden spreek je toch genuanceerder, zeker omdat ze zijn vermoord om hun mening. Iets wat aperte tegenstanders bij leven (zoals ik) ook volstrekt van de ratten vinden. Welke idioot verzint zoiets.
Maar heb nou niet het idee dat Pim of Theo plotseling volkshelden zijn. Hier op GS misschien maar daarbuiten toch een stuk minder.
Daarbij als je je hier kritische kanttekeningen over deze personen permiteert ben je voor je het weet een vriend van Volkert of Mo. (ter illustratie de bijdrage om 20:11).

Maar ten aanzien van het topic. Voor de nobelprijs voor de vrede moet je toch iets doen ten behoeve van de vrede of zeau. Ik ga vandaag geen AHA bashen, maar dit elementaire punt is toch even aan me voorbij gegaan.

haasje over | 17-01-06 | 20:30

Zelden zoveel puberaaltjes gezien die zich druk maken om een allochtone vrouw met pit en een mening. Zal wel uitermate bedreigend overkomen. "In de kiem smoren moet je dit" zullen ze wel denken, "straks gaan alle vrouwen er een eigen mening op na houden en alleen over straat. En dan ook nog zelf de Koran lezen en zelfs nog andere boeken. Het moet niet gekker worden, rechten opeisen of zo. Tssss."

*dankt Brusselmans voor het waarnemen van de honneurs tijdens z'n afwezigheid*

TRS | 17-01-06 | 20:25

Die voorbeelden die je aandraagt slaan nergens op.
Dat Kant het ook over andere thema's heeft pleit in haar voordeel, en ik ben ook geen fan van haar.
En je rekent me iets teveel, of juist te weinig, krediet toe met die domme "schrijftafelmoordenaarsschap" kreet van je, ik geloof juist niet dat (verbaal)geweld de oplossing is.
Totdat je natuurlijk een instante fysieke bedreiging vormt voor mijn gezin, maar dat is een ander verhaal en daar hebben we het niet over...

MAXIMO | 17-01-06 | 20:23

En wanneer ze wordt vermoord dan zul je al die huichelende PvdA-kerkratten weer vanonder hun smerige, vuile stenen zien glibberen. "Ik ben geschokt, blablabla !"
Maar waarom zit klaas de Vries nog steeds niet in de bak, als moordenaarsleerling van Volkert van de Graaf ?

TheGlanconer | 17-01-06 | 20:11

Tja, als Agnes Kant iets aan een betere inkomensverdeling wilt doen kan ze beter naar - vult u maar in - gaan want Nederland is niet het walhalla van die mensonterende inkomensverschillen.

Zie je nu niet dat elk argument dat je aandraagt t.b.v. AHA net zo gemakkelijk te pareren valt?

Kijk, je hebt het niet zo op AHA, zo ver is duidelijk. Een vrouw, welbespraakt, goedgevormd, zwart noem het maar op. Iets is er aan haar waardoor je haar liever vandaag dan morgen ziet vertrekken.

Kun je nu niet eens in onverschilligheid je schouders ophalen over AHA? Dan voorkom je in ieder geval de schijn van het schrijftafelmoordenaarsschap.

Brusselmans | 17-01-06 | 19:59

Als AHA echt iets tegen die afschuwelijke vrouwenbesnijdenis wil doen dan zit ze hier in Nederland verkeerd aangezien dit niet het walhalla is van die vrouwonterende vrouwenbesnijdenissen. Ze zou eigenlijk voor Unicef of zo moeten poseren in de desbetreffende landen en de bevolking daar op andere gedachten moeten proberen te brengen, vanaf hier bereikt ze die mensen niet.
@Pannie.
Moet ik me registreren ofzo?
-
Wat doe jij op dat forum?!

MAXIMO | 17-01-06 | 19:47

@ Shullbit

Onjuist, die kritiek hoeft helemaal niet terecht te zijn. Zolang je er maar geen gestelde regels mee overtreedt ga je je gang maar.

Overigens heb ik AHA nog nimmer een dergelijke regel zin overtreden en ontleent ze haar bevindingen negen van de tien keer uit de koran.

Maar nogmaals, de discussie moet helemaal niet gaan of de kritiek op moslims nu wel of niet terecht is. Ik maak zelf wel uit welke kritiek ik terecht genoeg vindt om te spuien. Daar heb ik geen relifanaat voor nodig die in fabeltjes gelooft. Het gaat om wat de regels zijn en wat er in het wetboek staat.

Tot zo ver AHA, ik kan niet wachten op de verkiezingen, mits de beulen van Allah haar die tijd gunnen natuurlijk..

Brusselmans | 17-01-06 | 19:46

Je kan beter een partij oprichten die HARD LINKS heet klinkt beter en lijkt me de beste weg op het moment. Want hard links is niet verkeerd rechts vind ik dan.

defenz | 17-01-06 | 19:41

@Technique
Je hebt nog steeds geen argumenten gegeven droplul. Je lult een heleboel maar inhoud is er echt niet. Dus ben je dom.
Wie denk je dat je bent, de UBERMENSCH? Heette jouw opa toevallig Adolf Hitler? Ik lach me dood als iemand jouw rotkop kapotstampt, echt waar.

Nemo | 17-01-06 | 19:41

@Pannie
Natuurlijk is dat de grootste onzin die er is. Kritiek moet kunnen in alle mogelijk vormen, maar dan wel berust op feiten en niet op halve waarheden. Extremisme is ziekelijk, en haar vorm van politiek drijven is in mijn ogen ook extremistisch.
@Brusselmans
Zij begint haar betogen inderdaadook vaak met de mededeling dat ze niet alle moslims over een kam wil scheren. Maar daarmee eindigen haar betogen altijd wel.
Wat hier altijd maar weer vergeten wordt, is dat veruit de overgrote meerderheid van de moslims hun geloof beleid zonder dat ook maar iemand daar last van ondervindt. Net als de christenen of joden in dit land. Maar door haar manier van praten lijkt het alsof elke moslim een extremist is.
Aan de andere kant moeten de moslims op hun beurt wel degelijk meer kritiek kunnen incasseren. Maar dan moet dat kritiek wel terecht zijn.

ShullBit | 17-01-06 | 19:39

Fruitvlieg 17-01-06 @ 19:30
Ik heb deze (geschatte) cijfers onlangs in het Parool gelezen meen ik, ik geloof dat de meeste besnijdenissen in Somalie worden uitgevoerd (een deel gaat na hier een verblijfsvergunning als vluchteling te hebben ontvangen gelijk terug op vakantie) nogmaals ik heb dit alles uit 2e hand maar ik stond wel te kijken van dit aantal, dat zou toch neerkomen op meer dan 100 gevallen in Nederland per jaar.
In Nederland zelf schijnen die besnijdenissen ook wel uitgevoerd te worden.

Pannie | 17-01-06 | 19:37

@Pannie; excuus, vergeet mijn laatste vraag maar... lees weer niet goed.

Fruitvlieg | 17-01-06 | 19:37

@Pannie 17-01-06 @ 19:30

lol ja ok maar het trekt weer van die domme schreeuwerds aan die het links alleen maar makkelijker maken om hun wanbeleid door te zetten.

defenz | 17-01-06 | 19:37

mea culpa, ik bedoelde 'somalische immigranten'

Zometeen zit ik met negen woedende Ethiopiers bij 'de wereld draait door'..

Brusselmans | 17-01-06 | 19:34

defenz 17-01-06 @ 19:20

Ach een ludiek minipartijje waar niemand op stemt.
Ik zie die Smit wel eens s'avonds in de tram zitten (lijn 4) en dat zie ik Halsema of Rosemullert toch niet snel doen, wat dat betreft vind ik het nog wel een grappig kereltje.

Pannie | 17-01-06 | 19:30

@Pannie 19:05 ; "In Amsterdam alleen al wordt het aantal vrouwenbesnijdenissen trouwens op 50 stuks per jaar geschat"

Worden die besnijdenissen overigens ook hier uitgevoerd?

Fruitvlieg | 17-01-06 | 19:30

@ Shullbit

Die vrouwenbesnijdenis is idd geen puur islamitisch ritueel. Maar het is natuurlijk prima dat AHA zich inzet tegen het ritueel an sich.

Overigens kan AHA er niets aan doen dat moslims die zich met besnijdenis bezighouden linea recta naar de hadith verwijzen. Sterker, in dat geval is het haar plicht de onzinnigheid daarvan aan te tonen.

Dat vervolgens vele dwergen dan gaan roepen: "AHA is een islamofoob" toont des te meer aan dat infantiliteit door vele lagen van de bevolking is doordrongen.

Trouwens, volgens mij benadrukt AHA - wanneer vrouwenbesnijdenis onderwerp van gesprek is - meermalen dat die besnijdenisen in Nederland voornamelijk bij ethiopische immigranten voorkomen en neemt ze de islam niet eens in haar mond.

Maar dat past natuurlijk niet in het straatje van hen die menen dat haar mondje gesnoerd dient te worden.

Brusselmans | 17-01-06 | 19:30

Links of Rechts natuurlijk... laat dat duidelijk zijn...

MAXIMO | 17-01-06 | 19:26

AHA gaat er met de Nobelprijs vandoor? Dacht t niet. Daarvoor is de inbreng van eigen frustratie in onze samenleving te groot. Ze moet eerst maar deze eerste ronde afsluiten, tot rust komen en het daarna maar met objectieve argumenten opnieuw proberen. De Noren zijn gelukkig een nuchter volkje. Die geven een Nobelprijs niet weg aan dit soort personen.

Fr@nky | 17-01-06 | 19:26

@Brusselmans
Ach, neem het mij niet kwalijk...
Ik neem behalve dat hij mijn stelling in deze niet niet wil bevestigen hem niks kwalijk. Hammie is juist iemand die meestal gewoon eerlijk en recht voor zijn raap reageert en daarbij geeft hij vaak genoeg te kennen dat zijn politieke voorkeur NR is. Dit itt bijv. andere hypocriete fuckjes die onder de noemer Links hun gal spuien..

MAXIMO | 17-01-06 | 19:25

Submission was een rare actie maar ik heb er verder weinig moeite mee.
Life of Brian was een aanval op alle Christenen ter wereld maar daar zijn ook geen kopjes om gerold.
ShullBit 17-01-06 @ 19:18 jij vond de fatwa voor Rushdie zeker ook terecht???
Nogmaals moslims haten AHA voornamelijk omdat ze de Islam is afgevallen, een heel nieuw en onwenselijk concept voor de meesten.

Pannie | 17-01-06 | 19:24

@Brusselmans 17-01-06 @ 19:12
Ik hoop uiteindelijk niemand maar ik bedoel met "ze" de lui die haar dood willen natuurlijk.

defenz | 17-01-06 | 19:23

Pannie 17-01-06 @ 19:07
Hier wordt je toch ook niet vrolijker van. www.nieuwrechts.nl
Zooo vorige eeuwse bullshit. Dit is nou haatzaaierij op een slinkse manier.

defenz | 17-01-06 | 19:20

defenz 17-01-06 @ 19:08
Ja zo werkt dat, let maar op wanneer Aboutaleb wordt neergelegd, net zo.

Pannie | 17-01-06 | 19:18

Vrouwenbesnijdenis moet ook in alle mogelijke vormen voorkomen en bestraft worden. Maar feit blijft ook dat dat niets te maken heeft met de islam. Het komt niet voor bij arabieren, turken en/of marokkanen. Alleen bij die debiele stammetjes uit afrika. Haar eigen cultuur is achterlijk inderdaad. En ze zou haar strijd moeten richten op een kleine groep gestoorden, en niet op alle moslims.

ShullBit | 17-01-06 | 19:18

@ Defenz

wie zijn 'ze' in je betoog?

@ Maximo

Als je je stoort aan hammie kun je hem toch nauwkeurig uitleggen waarom?

Je kunt AHA toch niet kwalijk nemen dat Hammie denkt dat ze - eenmaal aan de hypothetische macht - alle allochtonen het land uitschopt? Waar heeft ze dat staan verkondigen dan?

Brusselmans | 17-01-06 | 19:12

@ Maximo

Ja dat argument is en blijft de grootst mogelijke kul die bestaat. Alsof jij kan bepalen in hoe verre een traumatische ervaring van invloed is op iemands doen of laten. Kun jij in de hersenpan van AHA kijken? Nee dus.

Kun je je nu niet eens gewoon beperken tot de feiten en de dingen die ze zegt?

feit is dat zij zich beroept op westerse verworvenheden om misstanden die uit naam van de Islam worden gerechtvaardigd aan de kaak te stellen. Daarbij overtreedt ze geen enkele regel behalve die van Allah en zijn pleitbezorgers.

Jouw psychotherapeutische kwaliteiten zullen zonder twijfel van een adembenemend niveau zijn. De mate waarop je moslimfacisme in nederland bagatelliseert doet er in ieder geval niet voor onder.

Brusselmans | 17-01-06 | 19:08

@Pannie
50 stuks, natuurlijk verwerpelijk maar dat zijn allemaal tradities die voortvloeien uit dat stam denken waar AHA zich aan "hecht".

MAXIMO | 17-01-06 | 19:08

Weet je wat triest is als ze aha zouden doodschieten zouden ze in een keer wel allemaal achter haar uitspraken staan, zo werkt dat blijkbaar.
Hetzelfde als van Gogh de meesten vonden hem maar een fatsig varken en moesten niks van hem hebben en nu hij dood is is het bijna volksheld nr 2 op pim na.

defenz | 17-01-06 | 19:08

MAXIMO 17-01-06 @ 19:05

Nieuwrechts wil helemaal niet alle allochtonen het land uitkicken, hoe kom je daar nu weer bij??

Pannie | 17-01-06 | 19:07

Hoe dan ook, zij is wel (een van) degene die het wegkijken, verontschuldigen, relativeren van onze ´tolerante´ samenleving aan de kaak heeft gesteld. Over de methoden kun je van mening verschillen, de effecten ook. Misschien wordt het tijd voor een nieuwe Nobelprijs: Verwarring/Beweging.

TT | 17-01-06 | 19:07

MAXIMO 17-01-06 @ 18:57
Ik had het over een klein deel van het Moslim gedachtegoed zoals dat in sommige moskees verkondigd wordt en waar de rest vooralsnog stilzwijgend mee instemd.
In Amsterdam alleen al wordt het aantal vrouwenbesnijdenissen trouwens op 50 stuks per jaar geschat, ook wel goed dat AHA daar wat aan probeert te doen.

Pannie | 17-01-06 | 19:05

@ShullBit
Precies! Zoals die Hammiehetvarken die hier effe snel komt zeggen dat AHA een topwijf is terwijl ie wel op nieuw-rechts stemt en stiekum alle "allochtonen" het land zou willen uitkicken als zij zich niet assimileren met zijn levensstijl...

MAXIMO | 17-01-06 | 19:05

sorry Shullbit maar die laatste was voor Pannie 17-01-06 @ 18:58
bedoeld.

defenz | 17-01-06 | 19:02

@ Shullbit

Nu ja, daar zit natuurlijk wel een kern van waarheid in.

Nu denk ik dat vele moslima's tegen heel wat morele chantage zijn opgelopen voordat ze de bevindingen van manlief over AHA met de camera's van Nova delen.

Ik maak me sterk dat er vele blauwgeslagen moslima's 's nachts huilend hopen op betere tijden. Ik meen ook dat dat nu juist het thema van Submission is. Ondanks dat een moslima volgens de pijpen van manlief en Allah danst is de eeltige hand van beide bijna dagelijks te voelen. Daar klopt toch iets niet aan?

Maar feit blijft dat vele moslima's niet begrijpen dat AHA ook voor hun rechten strijdt. Soit, so be it. Het bewijst m.i. alleen maar AHA's onbaatzuchtigheid.

Brusselmans | 17-01-06 | 19:00

@ShullBit 17-01-06 @ 18:50

ohhh lullig maar wel grappig haha

defenz | 17-01-06 | 19:00

ShullBit 17-01-06 @ 18:50

Werk je in de gevangenis?

Pannie | 17-01-06 | 18:58

@Pannie.
Het moslimfacisme bestaat hier niet. Mohammed B. of een Samir A. kun je niet nog niet vergelijken met een Qutb of een Zawahiri.
Op straat is het een jungle waar het recht van de sterkste geldt en nu zijn het kleine Marokkaantjes waar de angsthazen van sudderen, vroeger waren het Turken, Molukkers en Surinamers.
Er zal altijd een groep zijn die zich in de marge van de samenleving moet voortbewegen en waar de meerderheid gebruik van kan maken als pispaal...
Dat ik dat jou nog duidelijk moet maken! ;)
@brusselmans @ 18:46
Je zoekt teveel achter mijn woorden, is niet de eerste keer, maakt niet uit, wat ik bedoelde en wat duidelijk wil maken is dat AHA als zwaar getraumatiseerde hier in Nederland een politiek introduceert die is gebaseerd op haar nagatieve ervaringen in verwegistan waarmee ze voor het gemakzucht effe een parallel legt met onze Nederlandse Moslims.. bedenk je wel, ze is nog geen decennia hier...

MAXIMO | 17-01-06 | 18:57

ShullBit 17-01-06 @ 18:50

Het blijft natuurlijk een zwarte afvallige.
Check jij maar eens of liberale moslima's begrip hebben voor iemand die de Islam afvalt, bestaat niet bij dat gehersenspoelde volk.
Voor Salman Rushdie was er ook geen begrip bij de 'liberale' mannen.

Pannie | 17-01-06 | 18:55

@ShullBit 17-01-06 @ 18:50
Zou dat niet misschien met angst te maken hebben?
Lijkt me ook niet echt slim van een burka trien om te roepen dat ze achter de uitspraken van aha staat.
Bovendien is aha al ver vooruit en is altijd alles wat nieuw is in het begin taboe.
Over een paar jaar piepen ze wel anders.

defenz | 17-01-06 | 18:54

Integendeel, ze wekt alleen maar sympathie op bij kaasjes die toch al stiekem een hekel hadden aan allo's, en door haar nu vrijelijk hun mening durven te uiten...

ShullBit | 17-01-06 | 18:52

En dat is ook weer waar..

De wijze waarop die man een integere blik veinst, 't is van een adembenemende schoonheid..

Brusselmans | 17-01-06 | 18:51

Ik heb beroepshalve heel veel met moslims/allochtonen te maken. Opgegroeid in 020-west, dus mijn hele leven hiermee te maken gehad. Ik spreek hier dan ook regelmatig over met moslims/niet-moslims uit alle rangen/standen/klassen. Ik ben zelf niet-gelovig, dus voer hele open discussies. Maar toch ben ik nog geen enkele moslima tegengekomen die haar gelijk geeft. En dan heb ik ze van alle soorten wel gesproken, liberale moslima's tot en met de burka-moslima. Toch wel vreemd dat je totaal geen enkele vorm van sympathie opwekt bij de groep waar je zogenaamd voor aan het strijden bent.

ShullBit | 17-01-06 | 18:50

@Brusselmans 17-01-06 @ 18:42
Wouter Bos is anders wel de beste acteur die hier in Nederland rondloopt.

defenz | 17-01-06 | 18:47

@ Maximo

Natuurlijk maximo, je ontvlucht een door oorlog, honger en terreur verscheurd land om je in een westers land 24/7 te laten omringen door bodyguards.En dat allemaal uit liefde voor de camera..

Man man, hoe jij je onzinnige theorietjes aan elkaar weet te knopen, het is me een raadsel.

Overigens importeert - pak em beet - Harry van Bommel ook buitenlandse politieke agenda door alsmaar over Israel door te blijven praten. Van Bommel voortaan maar weren uit de politiek?

Brusselmans | 17-01-06 | 18:46

@ Pannie

Nee, het gaat MAXIMO erom dat politici zich niet met andere zaken bezighouden dan politiek.

Daarom is Wouter Bos ook onze ideale premier, want wie ziet die nu ooit participeren in - ik noem een zijweg - een toneelstuk?

Brusselmans | 17-01-06 | 18:42

@Brusselmans
Ik wens niemand te laten doodbloeden op straat.
Ook Aha niet. En inderdaad is het zielig dat ze haar woordje zonder bodyguards niet kan doen alhoewel ik bij haar wel, sinds haar aantreden in de PO, het gevoel heb dat ze het er om doet en bewust een buitenlandse politieke agenda hier importeert en introduceert die op een agressieve toon moet worden onderhouden om de nodige reacties te verkrijgen.

MAXIMO | 17-01-06 | 18:40

MAXIMO 17-01-06 @ 17:51

Ze heeft het moslimfacisme toonbaar en bespreekbaar gemaakt en ervoor gezorgd dat 'grachtengordellinks' langzaam z'n politiek correcte oogkleppen laat zakken.
Wat heeft een Agnes Kant of een Paul Zakkenvuller ooit voor Nederland gedaan eigenlijk??

Pannie | 17-01-06 | 18:40

@ MAXIMO

Donner en de zijnen voeren al hun - ridicule, toegegeven - wetswijzingen uit conform de geldende regels en bepaling in een parlementaire democratie - de kamer zit er met haar neus bovenop, is het niet? - terwijl de nare trekjes van de Islam voornamelijk door agressiviteit, onverdraagzaamheid en excessief geweld worden opgedrongen.

Und das MAXIMO, das ist das unterschied..

Brusselmans | 17-01-06 | 18:35

@ MAXIMO

Nou je kan veel van AHA zeggen, maar toch niet dat ze niet staat voor haar zaak.

Maar los van al het geneuzel over wat haar bevindingen opleveren. Ik vind - principieel - dat AHA de dingen moet kunnen zeggen die ze tot nu toe zegt. Ik heb haar werkelijk nog niet EEN keer kunnen betrappen op een zinsnede waarvan ik zou zeggen "Nu gaat ze te ver".

Nog niet eenmaal en de rechter naar mijn weten ook niet.

Zou je dan niet - in het licht dat AHA al sinds jaar en dag niet meer veilig over straat kan - kunnen zeggen dat zij wel enig mededogen verdiend?

Of is het zo gesteld dat je AHA gewoon liever doodbloedend op straat ziet liggen? 't is je goed recht hoor, maar sta dan voor je zaak en spreek die wens gewoon uit.

Brusselmans | 17-01-06 | 18:30

@vernuft
Dat klinkt allemaal wel leuk maarrrrrr is allemaal speculatief aangezien die zaken nog lang niet aan de orde zijn. Ondertussen hebben we met het CDA en Donner te maken die sinds kort al onze gegevens als een grote Big Brothert laten bijhouden in een poging vrijheid van meningsuiting in de kiem te smoren. Blasphemy is hun ook niet vreemd.

MAXIMO | 17-01-06 | 18:28

@Brusselmans
Ook al had ik het niet over jou en je aanhang maar over die van AHA, ik heb geen aanhang nodig om mijn mening te ventileren, IK sta voor mijn zaak.
BTW al die andere kamerleden hebben geen anti-moslim propagandistische naïeve C-filmpjes lopen maken in onze tijd, en dan heb ik de overige wanprestaties nog niet genoemd.
@Shullbit.
LOL!
Ik heb ook wel enigszins R3sP3cT voor AHA, lees mijn post van 13:48.

MAXIMO | 17-01-06 | 18:21

@ Shullbit

ik denk eerder dat ze - beter dan menig westerling - gebruikt maakt van haar verworven vrijheden om misstanden aan de kaak te stellen.

Dat doet ze ook nog eens met een zelden vertoonde fatsoenlijkheidheid, welbespraaktheid en houdt ze daarbij rekening met alle geldende regels aangaande een te voeren debat.

Dat ze daarmee op weinig goedkeuring van de dreunende laarzen kon rekenen had ze vast wel voorzien. Dat die dreunende laarzen door onnozele, gewetensvolle cultuurrelativisten worden gesteund zal zelfs haar verwonderd hebben.

Waar een klein land warempel klein in kan blijven!

Brusselmans | 17-01-06 | 18:16

@MAXIMO
Dat lijkt wellicht op het moment nog wel het geval.
Edoch zal een site als GS in de nabije toekomst niet meer getolereerd worden in Nederland, tenzij Nederlandse vrouwen weer wat meer kindertjes gaan werpen. Ook 'links' en 'rechts' zal dan een begrip uit die goeie ouwe tijd worden waar velen met weemoed aan terug zullen denken. Geniet dus nog maar een paar jaar. Lang zal het niet meer duren.

Dan worden meldingen als "We apologize the site you are attempting to visit has been blocked due to its content being inconsistent with the religious, cultural, political and moral values of the Netherlands", ook in Nederland harde realiteit. Bereid je maar voor. Ik ben vast op cursus Arabisch in Iran. Dan weet ik straks ook nog waar er door de beleidsmakers over gesproken wordt. Tis een kwesite van vooruitzien.

Of misschien toch tijd voor een update van de Islam in Nederland dus. Beter een eenoog dan een blinde, me dunkt. Niet dat ik jou daarme blind wil noemen, maar wel de algemene houding van een groot deel van de mensen in Nederland.

vernuft | 17-01-06 | 18:12

@MAXIMO
Je moet het haar wel meegeven. Ze heeft een dikke bankrekening, wordt overal gerespecteerd door heel societyNL en alle anderen die nog nooit met een buitenlander in aanraking zijn geweest.
Ze kan haar Somalische familie (en waarschijnlijk ook de rest van het land) onderhouden dankzij onze belastingcenten.
En nu zelfs een nominatie voor de nobel prijs. Ze heeft onze "slimme" westerlingen toch goed te pakken. Daar heb ik dan wel respect voor. Het theater van de lelijke mensen heeft ze goed onder de knie.

ShullBit | 17-01-06 | 18:10

't is toch vreemd dat bij AHA altijd gevraagd wordt 'what have you done for me lately' terwijl dat bij de 149 andere kamerleden nimmer aan de orde is.

Die drogredenen van je zijn zo makkelijk te weerleggen en te pareren.

AHA is het levende bewijs dat iedereen die kritiek op de islam uit in Nederland een xenofoob, islamofoob en een onderbuikspreekpop is. Het moet prettig zijn de wereld zo overzichtelijk in te delen, maar helaas gaat die vlieger niet op.

Dat het voor jou allemaal zo klaar als een klontje is wil nog niet zeggen dat je het ook nog eens bij het rechte eind hebt.

Overigens vind ik het niet zo relevant wat 'mijn aanhang'(sic) er allemaal van vind. Hoe zit het met je eigen aanhang, als die al bestaat?

Brusselmans | 17-01-06 | 18:07

@ hama 17-01-06 @ 17:46
Kijk Achmed, zijn er toch nog verstandige mensen:
*
LOL @ TECHniQue.
Dit alles geenszins uit kwaardaardigheid, is het niet?
Brusselmans 17-01-06 @ 17:37
*
@TECHniQue 17-01-06 @ 17:24
LOL, wat een ongelofelijke minachting voor 95% van Nederland trouwens, namelijk de arbeiders.
MasterAB 17-01-06 @ 17:41
*
Jezus stelletje kinderen, kan je nou echt niks beters verzinnen dan 'je moeder'? Het nivo daalt zienderogen.
MasterAB 17-01-06 @ 17:48

TECHniQue | 17-01-06 | 18:04

past... excuus...

MAXIMO | 17-01-06 | 18:03

@vernuft
Voorwerk wat allemaal binnen de rechtse xenofobische agenda passen.
@Hammie
Kan je ook effe duidelijk maken op welke partij je stemt om mijn woorden meer kracht bij te zetten?

MAXIMO | 17-01-06 | 18:02

@MAXIMO
Voorwerk broeder, allemaal voorwerk.

Misschien zien velen het nu nog niet, maar de tijd zal het leren.

Het is een prettiger vooruitzicht om na enkele jaren onder een ietwat gematigdere Islam en zijn Sharia te leven als onder een godsdienst zoals deze nu nog door velen wordt beleefd.

vernuft | 17-01-06 | 17:58

@ Brusselmans 17-01-06 @ 17:37
Inderdaad. Mezelf kwaadmaken om schurftige proleten als Achmed en Nemo - die ofwel de Nederlamdse taal niet machtig zijn ofwel zich slechts kunnen uitdrukken in een afstotelijk taaltje dat hier in Amsterdamned slechts te beluisteren valt wanneer je het pontje naar Noord neemt en je jezelf daar tussen het werkeloze gajes in Café Dikke Bert laat vollopen - zou immers doelloos zijn. Deze stakkers, ja, deze cavalcade van aztieken, mongolen, hydro- en microcephalen (in alle denkbare variëteiten en combinaties) laten mij HOEGENAAMD koud (Ik hen niet, te meten naar hun dolle woede. Zo zien wij dat graag).
Koud ja! Binnen enkele seoconden kan ik zulke lui door mijn onbeschroomde arrogantie laten ineenschrompelen tot lastige maar gemakkelijk te verdelgen insecten.

TECHniQue | 17-01-06 | 17:58

Ik hoop dat ze hem krijgt !! Ayaan wordt hier in Nederland geridiculiseerd om het de moslims naar de zin te maken, maar ze heeft gewoon gelijk ! Beter dan die laffe linkse feministes die niet opkomen voor de Marokkaansen en Turksen die niet naar buiten mogen.

Hammiehetvarken | 17-01-06 | 17:56

@ShullBit
Inderdaad. Dat is ook mijn betoog, de LPF-achtige xenofoobjes kunnen tot nog toe niks concreets en tastbaar opnoemen wat zij voor het Nederlandse volk heeft gedaan.

MAXIMO | 17-01-06 | 17:51

Jezus stelletje kinderen, kan je nou echt niks beters verzinnen dan 'je moeder'? Het nivo daalt zienderogen.

MasterAB | 17-01-06 | 17:48

Goeie zaak!!!

derks | 17-01-06 | 17:47

@techniekje,

dag gek kind, lekker slapen,

ps je moeder kan er wat van, heb 5 euro extra gegeven.

kus
.
Hama

hama | 17-01-06 | 17:46

Toch wel grappig dat niemand, maar dan ook werkelijk niemand ook maar iets kan noemen dat AHA heeft gedaan voor het volk, behalve natuurlijk haatzaaien en de kloof vergroten tussen autochtoon en allochtoon.
Discussie op gang brengen?? Alleen de discussie tussen rechts en extreem-rechtse kaashoofden.

ShullBit | 17-01-06 | 17:45

@ShullBit
Ze zou, indien lekker, nog net de Playboy halen, de Penthouse of Hustler lijken mij uitgesloten...

MAXIMO | 17-01-06 | 17:43

@TECHniQue 17-01-06 @ 17:24
LOL, wat een ongelofelijke minachting voor 95% van Nederland trouwens, namelijk de arbeiders.

MasterAB | 17-01-06 | 17:41

@vander F
Onzin.Cultuurrelativisme wordt door de libertariërs en LPF-achtigen gehaat zodat ze zich kunnen wanen in een valse superieuriteit als ze uberhaupt de term al begrijpen die zij zo graag in de bek nemen.
Ondertussen is alles relatief...
@Brusselmans,
Volgens mij was het toch echt Hedy die haar liberale "kwaliteiten" ontdekte en haar de raad gaf zich met de liberaaltjes in te laten.
Waarvan ze natuurlijk spijt heeft als de haren op haar hoofd...
AHA is in onze maatschappij enkel een excuus voor de xenofoobjes, islamofoobjes en de onderbuikspreekpoppen om te kunnen zeggen dat zij niet racistisch zijn aangezien ze het eens zijn met de donkere Ayaan, niets meer en niets minder. Kijk maar naar haar aanhang mocht je me niet geloven...

MAXIMO | 17-01-06 | 17:41

LOL @ TECHniQue.

Dit alles geenszins uit kwaardaardigheid, is het niet?

Brusselmans | 17-01-06 | 17:37

@ Achmed, uh, Hama en Nemo
Omdat ik in alles jullie meerdere ben, tekkels die jullie zijn - werkelijke fijnproevers zien dat wanneer ze mijn meesterlijke posts van 12.18 en 13.04 aandachtig tot zich nemen - zal ik clementie vertonen. Maar de putlucht, die zich deze middag van mijn edel reukorgaan meester maakte bij het lezen van jullie zwakzinnige episteltjes, Achmed en Nemo, en die mij doen denken aan de lucht van die smerige dikke volksvrouwen die ik eens op een zonnige dag voor de deur van de Nielsen-fabriek zag zitten schaften. brood happend uit van die zweterige kolenschoppen - zweet dat zich via onderarmen, ellebogen en bovenarmen voortzette tot de ranzige stinkende en drijfnatte okselholten.
Getverdemme.
Dát, mijn heren, brengt jullie geouwehoer in mij naar boven.
Ik stop er nu werkelijk mee. Ik schrijf deze provocerende flauwekul slechts op omdat we ook wel eens willen weten hoe een arbeider (ja jullie, Achmed en Nemo), uitzinnig van dolle woede, de pen hanteert. Het was zoals ik verwachtte,
Dat brutale opdringerige elelement zit mij tot hier. Ja Nemo, je bent een reptiel dat "hu hu hu" uitstotend kwijlend achter je 486 op en neer zit te wippen. Somstijd denk ik wel eens in een sombere bui: het ware beter het soort gruwelijke monsters als Nemo simpelweg een spuitje te geven.
Nou jongens, doe de groeten aan jullie moeder en ook aan tante Jopie en probeer jullie uitkering nu niet eens meteen in de eerste week al op te maken.
Dahag!

TECHniQue | 17-01-06 | 17:24

Ik denk ik ga ff werken ze redden het wel zonder mij, maar nee.
@Techniek
Mijn vermoedens zijn weer bevestigd, wat ben jij van een bedenkelijk treurig niveau. Ik heb een neefje van 8 waarmee je serieuzer kan praten. Die DENKT tenminste voor dat hij wat roept!
@Hama/Nemo
Gewoon negeren zo'n mongeaul voortaan, dat scheelt mij wat scroll en lees werk als ik een uurtje pleite ga!

sj24 | 17-01-06 | 17:22

@MasterAB 17-01-06 @ 17:14

forget it!!! Niet zo paranoia worden trouwens. Aha doet goed werk. En wie het niet met haar eens is heeft daar ook recht toe maar om haar zo barbaars af te kraken slaat echt totaal nergens op.
@Ksi-Ziks 17-01-06 @ 16:56
mooi gesproken....

defenz | 17-01-06 | 17:19

Wil graag deze post sluiten met als conclusie uit al deze posts dat Hirsi Ali een haatzaaiende, ultieme uitkeringstrekker, gefrustreerde vrouw is die omgeven wordt door invloedrijke mensen met dubbele dubieuze politieke agenda's.
Oftewel gewoon terugsturen naar dat achterlijke stammenvolk in Somalie !

MasterAB | 17-01-06 | 17:14

Ze hebben het lang getolereerd, maar er is besloten om technique zijn Internet rechten in te trekken.

Hij zit nu al een aantal jaren vast in de kliniek alwaar mijn broer de scepter zwaait. Het ging een tijdje beter met hem, waarna hij sinds afgelopen Sinterklaas af en toe op de computer mocht. Het was duidelijk dat hij hier enorm van opbloeide; hij wilde zelfs niet meer met de boeken spelen.

Desalniettemin zijn ze toch tot de conclusie gekomen dat ook voor een weblog als GS, techneuque niet voldoende is voorbereid, laat staan een volledige terugkeer in de maatschappij.

Er is me verteld dat hij als vrije tijdsbesteding nog enkel krijgt tot de bibliotheek alwaar hij de boeken nog een keer mag gaan overlezen. Ze zijn tot dit besluit gekomen omdat zijn megalomane gedrag de laatste tijd weer te vaak de overhand neemt, hetgeen een duidelijk teken is dat hij niet langer vooruit gaat.

Sorry lezers, het is niet anders.

vernuft | 17-01-06 | 16:58

Godfried Bomans (een reeds enige tijd overleden nederlandse schrijver) deed ooit eens de volgende, nog steeds geldende, uitspraak: "De sfeer van fascisme hangt in een zaal vol linkse mensen".
.
Je leest dit ook op dit forum, immers zodra er een stevig anti links of anti islamitisch argument wordt gebruikt dan eindigt de argumentering en begint het schelden op de "rechtse" boodschapper. De boodschapper moet doorgaans wel schouderophalend aan het selectief dislectisch gebrek aan historische feitenkennis van de linkse rakkers voorbij gaan. Daarna wordt er ontlasting bijgehaald en wordt er gedreigd.
.
Dat heet onzindelijk links argumenteren, een vorm van fascisme lijkt me.

Ksi-Ziks | 17-01-06 | 16:56

@Technique
Ik ga ook. Ik heb genoeg gelachen en ik ben tot de conclusie gekomen dat de haat wederzijds is. En dat je een dom stuk stront bent. Laat straks wel even een bloedonderzoek doen. Ik heb gehoord dat een aantal katten een ernstige bloedziekte hebben. Het zou maar gebeuren dat Technique z'n lul onveilig in het verkeerde poesje heeft gestoken.

Nemo | 17-01-06 | 16:54

Als AHA een gruwelijk lekker wijf was geweest, zou ze poseren voor de Playboy met als ondertitel "Eerste Moslima die naakt poseert!"
M.a.w. dat wijf is gewoon mediageil. Ze schopt alleen maar en gaat alle society party's af om nog meer in de media te komen. Verder bereikt ze alleen maar het tegenovergestelde van wat ze beweert. Van mij mag een hakbar haar wel even een lekker beurtje geven. Zou ze daar wat van voelen???

ShullBit | 17-01-06 | 16:50

Techniekje
.
guttegut,

Het spreekt nederlands, en het kan al tot 3 tellen, knap hoor.
Ok, het was leuk, ik moet gaan, heb een pijpafspraakje met de moeder van Technique, ze heeft beloofd dat ze alles weer inslikt, ook wat ze eventueel nog onder het randje vind.
Maar what else is new... Later allemaal

hama | 17-01-06 | 16:48

@Technique
Oh, je reageert wel. Maar zonder argumenten. Jammer.
Maar goed, ik haat jou ook, dus dat komt goed uit.

Nemo | 17-01-06 | 16:46

En dan reageert Technique niet meer. Als het om argumenten gaat, is hij niet meer zo sterk. Dan is het niet meer dan een verschrompeld pikkie, zonder voorhuid.

Nemo | 17-01-06 | 16:43

@ Nemo 17-01-06 @ 16:33
Omdat jij wel een mongool bent maar ik geen homo, jij homomongool. Mijn mening laat zich - let wel: desgevraagd!, dus niet straks weer gaan janken - het beste aldus samenvatten: ik koester een instinctmatige haat tegen jou, abjecte domkop.
@ Hama
Da's drie keer, Achmed. Hoeft niet hoor. Ik spreek wél Nederlands.

TECHniQue | 17-01-06 | 16:43

@@TECHniQue 16.39

nog een deurensluitertje,

tóch komen jongetjes met een voorhuidje steeds weer in je bek!

BreezaH-sletje nananana

hama | 17-01-06 | 16:43

@joris, excuses voor trippelpost, jullie severtje hing weer eens..

hama | 17-01-06 | 16:39

Een zwaktebod Maximo, maar eerlijk gezegd had ik niets ander van je verwacht.

Je weet toch dat AHA anti-communist noch jihadstrijdster was. Haar vader was anti-communist en zodoende door het dienstdoende bewind bestempeld als jihadist hetgeen elke tegenstander van dat bewind overkwam.

De PvdA gaf haar - als clitloze asielzoekster - gretig een plaatsje binnen de partij waarna -mede door het doortastende optreden van de PvdA in de kwestie Fortuyn- AHA snel door kreeg door wat voor een testikelloos pappen en nathouden clubje ze was ingelijfd.

Iedereen mag in Nederland trouwens naar believen van politieke ideologie veranderen, dat is zo vreemd? Je zal toch ook wel gejuicht hebben toen Dries van Agt op het Groenlinks samenzijn zijn onvrede over Israel uitte?

Brusselmans | 17-01-06 | 16:39

@ hama 17-01-06 @ 16:24
"Een enkele keer betrap ik je op taalgebruik dat enige intelligentie doet vermoeden." Het pleit voor je dat jij, ondanks je gebrekkige kennis van de Nederlandse taal, begint te beseffen met wat voor een grootheid j ete maken hebt.
Niettemin zou ik, Achmed, willen afsluiten met het volgende deur-dicht-doende argument: tóch komen jongetjes iedere keer weer met eeen voorhuidje op de wereld!

TECHniQue | 17-01-06 | 16:39

-weggejorist-

hama | 17-01-06 | 16:37

-weggejorist-

hama | 17-01-06 | 16:36

Het is toch niet te geloven, er zijn hier lieden die Ayaan ervan beschuldigen de zaken erger te hebben gemaakt in dit land. Alsof de moord op Van Gogh eigenlijk mede de schuld is van Ayaan.
.
Even een reality check. Als je vindt dat je door iemand onjuist bejegend bent dan kun je naar de rechtbank. Dat is geen gebouw met een koepeltje en een paar torentjes en een jammerende imam.
.
Ayaan mag van mij de Nobelprijs winnen en daarna de verkiezingen. Liever een meid mét ballen dan de saaie lul zonder kloten of ruggengraat die we nu hebben.

Professor Plons | 17-01-06 | 16:35

@TECHniQue whoehaha, dom BreeZaah wichtje!
Ik heb al gecorrigeerd naar heaumeau, ouwe jankert..
Je bent zo jammerlijk triest, je bent net een klein meisje dat haar zin niet krijgt, boehoehoe..

hama | 17-01-06 | 16:35

Technique is een Breezah nananananaaaa.
Maar Technique, heb jij eigenlijk wel een mening? Ga daar eens op in zonder te schelden. Ik vind het heel knap dat je allemaal mooie teksten neerzet maar er is voor de rest niet echt veel inhoud. Ik bedoel... kom eens met argumenten. Inderdaad, ik begrijp jouw autistische teksten niet. Ik leef niet in jouw wereldje. Dus zeg eens iets slims. Iets wat ik ook kan begrijpen. Trouwens waarom wel mongool als scheldwoord gebruiken en homo niet?

Nemo | 17-01-06 | 16:33

@MAXIMO 17-01-06 @ 16:27,
1 van de grootste problemen veroorzaakt door de wollen sokken:
cultuurrelativisme.
Een flink aantal Marokkanen is er zelfs helemaal van in de war geraakt.

vander F | 17-01-06 | 16:31

@hama 17-01-06 @ 16:12
Achmed, jij achterbakse hitser, wat zit jij te poken bij Ion Susai 15.56 (die geheel terecht opmerkt dat het triest is het adjectief "homo" te gebruiken). Neem eens taalles.

TECHniQue | 17-01-06 | 16:29

Het probleem zit 'm ook natuurlijk in het gegeven dat tot ver na de genocide verantwoordelijke politici in de Turkse regering hebben kunnen blijven zitten om zodoende de geschiedschrijving - incluis de veelbesproken ontkenning - naar hun hand te zetten.

Ik kan me wel voorstellen dat er wat wantrouwen aan Armeense kant heerst.

Brusselmans | 17-01-06 | 16:29

@Brusselmans.
Last van een kort lontje of doet het pijn de waarheid te horen?
En dat jij AHA serieus neemt zegt toch echt wel wat over jou aangezien mevrouw afhankelijk van de mode of het gemis om de 2 jaar van ideologie verandert. Van anti-communist naar jihad-strijder en van clitloze illegale asielzoekster naar PvdA'er en daarop uiteindelijk VVD'er.
What's next? NA'er of JDL'er?
BTW De indoctrinaties begonnen pas in Iran, goed lezen....
@van der F.
Daar is toch niks mis mee?
-
Ga pleitos, zie jullie reacties straks wel....

MAXIMO | 17-01-06 | 16:27

TECHniQue, is dat BreeZaH-taal?

Haha, TECHniQue is een BreeZaH!

hama | 17-01-06 | 16:25

Technique,
Een enkele keer betrap ik je op taalgebruik dat enige intelligentie doet vermoeden. Wat jammer dat het er verder niet uitkomt.
Maar ga gerust even door, ik ben hier nog wel even, kun je ook iets creatievers verzinnen? kom op, give it your best shot!

hama | 17-01-06 | 16:24

met eigen leven ? als ik de deur uitstap moet ik al oppassen .. maarja die noren he .. daar kom je als het gemiddelde huis uit komt de eerste 2 jaar niemand tegen, maarja beren zijn ook eng he .. en altijd dat overdrijven .. van de drank konden ze ook al niet afblijven als ik zo de prijzen daar navraag ..

Draaitafel Demagoog | 17-01-06 | 16:21

Ok
De Turkse regering heeft Armenie gevraagd samen te onderzoeken naar wat er is gebeurd in 1915. Dat hebben de Armenen afgeslagen.
In het verzoek was ook een vraag of Turken ook in de Armeense archieven mogen kijken. Helaas mag dat niet.
Turkse archieven is voor iedereen benaderbaar.

Bij kwestie Pamuk, maakt zich niemand druk om in Turkije. Alleen een overijverige officier van justitie. Daarnaast is het niet de bedoeling dat je een zogenaamde genocide wat niet is bewezen als gebeurt beschouwd. Dat is laster. Of je moet het aantonen. Als Pamuk kan bewijzen dat er een genocide heeft plaatsgevonden dan is er niks aan de hand. Anders is er sprake van smaad. Dit is gewoon provocatie. Pamuk zouden Turken gewoon moeten negeren. Want hij heeft niks te melden. Pas als hij iets zou aandragen, zou ik hem ook serieus nemen.

Kaan78 | 17-01-06 | 16:20

-weggejorist-

TECHniQue | 17-01-06 | 16:19

@ Kaan

Pas maar op, als ervaringsdeskundige wordt in Nederland vaak beweerd dat je 'slechts bezig bent een frustratie te verwerken" en daarom niet geschikt zou zijn je met een bepaald onderwerp bezig te houden.

Enfin, over genocide hangt in de westerse wereld altijd een klamme deken van bedekken, bedoezelen en bagitaliseren. Niets nieuws onder de zon dus. Over de genocide in rwanda bestaan nog 1001 geheimen over Franse inmenging zonder dat iemand zich er een seconde druk over maakt.

Waar het mij voornamelijk om gaat is dat Turkije als grootmacht zelf wel eens wat meer actie mag ondernemen om zichzelf vrij te pleitten d.w.v. voormeld onderzoek. Verder staat het akkefietje met Pamuk me helder voor ogen. De gedragingen van Turkije in die kwestie doen nu niet direct vermoeden dat er niets aan de hand zou zijn.

Nogmaals, ik weet er wellicht te weinig van en het is ook niet in mijn belang om een kant te kiezen maar door de Turkse houding in deze zullen er eerder meer dan minder mensen de kant van de Armeense verhaal kiezen.

Brusselmans | 17-01-06 | 16:12

@Ion Susai 15.56
Je hebt natuurlijk gelijk, ik bedoel natuurlijk Heaumeau.
Mijn nederige excuses.
.
Het is overigens niet slim om het braaksel van onze technicus voor waar aan te nemen. Zo is zijn aanname dat mijn naam Achmed is onjuist, zijn stelling dat ik besneden ben is onjuist, dat ik de nederlandse taal niet machtig ben is onjuist, en daarbij ruik ik ook nog eens niet aan slipjes.
Ik denk dat het veilig is om te stellen dat 99% van de uitspraken van Techniekje niet op waarheid berusten, danwel behoren tot de categorie bullshit.

@ technikert, having fun?
Grappig, je enige bezit van waarde is je boosaardige karakter. En gek genoeg heeft niemand daar interesse in wat de vermeende waarde reduceert tot nul.

Dag meisje, slaap lekker

hama | 17-01-06 | 16:12

*merkt op dat degene die hier de vrede kan brengen (zonder te jorissen!) de nominatie voor de nobelprijs voor de vrede mag krijgen van hem*

Bob Plop | 17-01-06 | 16:05

@ Brusselmans

Het is alleen jammer dat er eenzijdig wordt bericht. Niet dat jullie intresse hebben in het turkse verhaal maar toch. Als onderzoeker zou je dus meerdere invalshoeken moeten hebben. Er zijn ook tal van verhalen van armenen die turken gelijk geven. En ik heb zelf 40 familieleden verloren bij de slachtpartijen van de Armenen. Die 40 mensen zijn maar een deel van de 518.000 turken die door de Armenen zijn vermoord. Burgers hebben elkaar afgemaakt. Er waren hongersnoden en ziekten. 25% van de Turken en 25% van de Armenen zijn dood gegaan aan deze ellende. Of wil je beweren dat de Turkse regering zo wreed was dat het ook zijn eigen bevolking heeft uitgemoord?

Als je alleen kijkt naar de Armeense verhaal, zou je eigenlijk de volgende vraag moeten stellen. Hoe was het in GOD's naam mogelijk dat 1 miljoen armenen uit Turkije dit overleefd hebben?

Kaan78 | 17-01-06 | 16:00

Alles goed en wel, maar Hama, waarom moet jij meteen weer het begrip homo gebruiken, om iets in jouw ogen negatiefs aan te duiden? Doe es terug naar je geyt gaan!

Ion Susai | 17-01-06 | 15:56

@ Kaan

Nu ja, het zou Turkije als toekomstig lid van de EU sieren zichzelf van alle blaam te zuiveren door de Armeniers voor te gaan in een dergelijk onderzoek. Er zijn er tenslotte niet zoveel meer die kunnen vertellen hoe het werkelijk zat, niet?

Tot die tijd kunnen we ons vergapen met www.twentyvoices.com/home.html

Brusselmans | 17-01-06 | 15:48

GODVERDOMME. Inderdaad ik hoop echt dat je wegrot ja. Inderdaad. En iedereen hoopt dat hier. Lullig he, toen ik over de buurtpedo begon. Ik hoop dat je je erg kut voelt en er nooit meer boven op komt.
Trouwens. Kom jij eens met argumenten dan. Want dat kun je niet. Daar ben je te dom voor. Je zeikt mensen constant af, omdat je toevallig in het verleden misbruikt bent. Daar kunnen wij toch niets aan doen? Je hebt echt geen inhoud. Dagdaaagggggggg Technique.

Nemo | 17-01-06 | 15:48

@ defenz 17-01-06 @ 15:38
Ik heb een boosaardig karakter. Ik ben er zuinig op. Het is mijn enige bezit van waarde.
Jij, jij hebt niets. Beetje dreigen met geweld. Watje. Je bent kapot in het diepst van uw gedachten, weet je dat?
Flapdrol. Stormzwabber. Zoetwatermatroos. Kijk es, voor jou *heft dikke middelvinger*
Hahahahahahahaha.

TECHniQue | 17-01-06 | 15:45

Maximo=cultuurrelativist?

vander F | 17-01-06 | 15:42

@ Maximo

Dacht je werkelijk dat ik dat interview niet kende?

AHA spreekt over de idoctrinatie die haar ten deel viel tijdens haar lessen in Saoedi Arabia, Kenya en Ethiopie en de verheerlijking van het marterlaarschap binnen de islam.

Daarom voelde zij zich verbonden met de brief van Mo' Atta (Aanslag WTC) omdat zij diezelfde indoctrinatie van dichtbij heeft mogen aanschouwen, maar ervoor op de vlucht heeft kunnen slaan.

Kijk, dat AHA's bevindingen niet stroken met die van jouw, soit. Maar dat je - nota bene wapperend met voormeld interview - blijft steken in dezelfde leugens en achterklap als heldere denkers als Abou jaja, benzakour en daarmee AHA'krankzinnigheid wil aan tonen, het is allemaal van een schitterende ranzigheid.

Brusselmans | 17-01-06 | 15:41

@ vander F 17-01-06 @ 15:26
Graag gedaan.
@ Nemo 17-01-06 @ 15:28
Hoe kwader je wordt, hoe gekker, des te beter. Je bent een pathetisch figuur (en een abjecte domkop). Dames en heren, ik citeeeeeeeer: "Ik hoop dat je wegrot in de hel. Je bent een smerig gezwel dat vertrapt moet worden. Meer niet"
Hahahahahahaahahahahahahahahaa.
@ hama 17-01-06 @ 15:31
Kom kom, achmed, niet zo lichtgeraakt. Omdat je de Nederlandse taal niet machtig ben zal ik jou niet te woord staan (jaja, "jai diskriemienieren"). Dat je besneden bent, daar kun jij ook niets aan doen, maar dat je zo'n halfzachte slipjesruiker bent reken in je zwaar aan. Troetelturk.

TECHniQue | 17-01-06 | 15:40

@TECHniQue 17-01-06 @ 15:34
Zeg jij maar wat je wil zieke lul, dit is ook de laatste energie die ik nog in een minkukel als jou steek.
Een ding weet ik zeker zou je voor me staan en zo je bakkes opentrekken zou je binnen 5 sec op de grond liggen met een paar tanden uit je smoel en op zn minst een oog uitgetrokken.
Dus scheld jij maar lekker je minderwaardigheidscomplex van je af, ik doe niet meer mee met jou gefrustreerd wereld beeld.
Sterkte ermee je zal het nodig hebben.

defenz | 17-01-06 | 15:38

Hoe zou jij reageren als serieuze landen (kuch*) genocide erkennen, dit terwijl een internationale hof je onschuld heeft bewezen?

Het is voor Turkije en veel westerse wetenschappers wel duidelijk wat er heeft gespeeld. Alleen de genocide industrie heeft er baad bij om zulke sprookjes levend te houden. Lees ook maar wat voor intimidatie jullie christelijke broeders gebruiken in de strijd om een sprookje overeind te houden, samen met een lijst van 69 westerse geschiedkundigen die beweren dat Turkije gelijk heeft.

www.tallarmeniantale.com/69histors.htm

Kaan78 | 17-01-06 | 15:35

@defenz 17-01-06 @ 15:19
Ik heb mijn hersens enige tijd gepijnigd (ik wél, ben ik geneigd daaraan toe te voegen), maar nee, helaas, ik moet het antwoord schuldig blijven op de vraag wat een "banale luchtfietser" nu precies betekent. Zou defenz het zelf wel weten? Vast niet. Je toon begint een beetje schril te worden, broer. Ach ja, jij weet het ook wel hè: woede, het gekke broertje van verdriet.
Waarom laat je jezelf niet opnemen?
Men moet toch wel behept zijn het een bizarre sexuele afwijking om met defenz naar bed te gaan. hahaha.

TECHniQue | 17-01-06 | 15:34

@Nemo,
Ik zou maar niet teveel woorden vuilmaken aan die homo.
Hij doet al een tijdje zijn best om iedereen af te zeiken, zonder reden.
Het is gewoon zo'n ranzige VMBO-slet die niets te doen heeft. Gelukkig zien we hem hier s'avonds niet, dan hangt hij op straat met zijn matties.
Nogmaals, niet teveel woorden aan vuil maken, is gewoon een ranzige diklip!

hama | 17-01-06 | 15:31

@Technique
De enige randdebiel hier ben jij. Zeg nou 1 keer waarom jij me belachelijk maakte. Meer vraag ik niet. Meneer de Zichzelfopdeborstklopper.
----
PS, voor jou geld ook: Ik hoop dat je wegrot in de hel. Je bent een smerig gezwel dat vertrapt moet worden. Meer niet

Nemo | 17-01-06 | 15:28

@TECHniQue 17-01-06 @ 15:21,
dank u wel.

vander F | 17-01-06 | 15:26

@Kaan78 17-01-06,
ik begon d'r niet over?
Maar goed, ik weet er idd te weinig van, alleen vreemd dat het nog steeds speelt en de Turkse regering zichzelf verdacht maakt door er zo fanatiek op te reageren.
Het zal de komende jaren wel duidelijk worden waarom.
Daarbij is het internet chronisch onbetrouwbaar als het over dit soort zaken gaat.
Ik laat het ook maar rusten.

vander F | 17-01-06 | 15:25

@vander F 17-01-06 @ 15:05
Inderdaad, LIJKT, vanderF. Want het zal door de fijnproever (die u niet bent) als meesterlijk worden beschouwd. U weet niet duidelijk waarover u praat. Ik zal u dat in een bui van liefdadigheid niet euvel duiden (ik kan wel aan de gang blijven, nietwaar?). IK herhaal: wanneer u het met de inhoud van de toppunten van 's mensens kunnen (ja, míjn stukjes) niet eens bent, gelieve U ze als ongelezen te beschouwen.
Ik heb tijd noch zin om mijzelve jegens een deurmat als u te verdedigen.

TECHniQue | 17-01-06 | 15:21

@TECHniQue 17-01-06 @ 14:58
Luister eens jij banale luchtfietser, als de manier waarop jij mensen afzeikt bij jou intelligentie is dan bedankt voor je compliment dat je mij dom noemt.

defenz | 17-01-06 | 15:19

@ vander F

Er zit echter een wat verschillen in beide kwestie. Dat je dat niet ziet, zegt al genoeg over de informatie die tot je beschikking is in het geval van de armeense zaak.

En END-OF-ARGUMENT.
Joden hebben door middel van een internationaal hof bewezen dat een genocide heeft plaatsgevonden.
Engelsen en Armenen hebben dat geprobeert in 1919, toen werden alle turkse officieren vrijgesproken van genocide.
Als de armenen zo zeker zijn van hun zaak. Waarom brengen ze dit niet naar een internationaal hof die daar uitspraak over kan doen. Maar nee hoor. Ze komen met aanbevelingen. Thx... We laten het maar ff zeau

Kaan78 | 17-01-06 | 15:07

@TECHniQue 17-01-06 @ 14:58,
die comment van TECHniQue 17-01-06 @ 12.18 lijkt me eerder een saaie want te lange scheldpartij zonder inhoud.

vander F | 17-01-06 | 15:05

@Kaan78 17-01-06 @ 14:58,
ouwe koeien?
Die Turken gaan toch ook niet zeuren over WOII?
Wat niet wil zeggen dat er niets gebeurd is.

vander F | 17-01-06 | 15:02

Toch waren en 400 stemmen voor toetreding van Turkije.
Daarnaast hebben ze "wijzelijk" vastgelegd dat de armeense kwestie geen issue mag zijn voor de troetreding van Turkije? Hoe zou dat nou komen???

Kaan78 | 17-01-06 | 14:58

@ defenz 17-01-06 @ 13:08
"Kan in jou gebrabbel anders ook niks intressants of intelligents ontdekken." De jij-bak defenz, na door mij vakkundig tot gruis te zijn geslagen in mijn comment van 13.04, is wel het laatste instrument waar jij je van zou moeten bedienen, jij bibberende cocaïnesnurker. Hoe komt het toch dat jij zo dom bent? Denk eens na.
Ik wil kwaad.
Mag ik misschien?
@ Dayone 17-01-06 @ 13:13
U die dit leest, heeft niets te willen
@ MasterAB 17-01-06 @ 13:13
U slaat de spijker op zin kop (en wie de spijker niet op zijn kop weet te slaan, moet verzocht worden er helemáál niet op te slaan)
@ rattekop 17-01-06 @ 13:25
Let u toch eens wat beter op. Daarbij: u doet maar wat u wilt (tenzij uw medicijnen anders bepalen, natuurlijk)
@ Nemo 17-01-06 @ 13:26
Voor jou, smerige platluis, geldt hetzelfde als ik hierboven aan defenz schreef. Lees nog maar eens hoe ik jou deconstrueer en mijn hakken eens rustig in die weke voorgevel van je zet in mijn comment van 12.18. Daar kan jij toch helemaal niet aan tippen, tuinkabouter. Ik zeg het nog maar es: Niemand kan aanspraak maken op zoiets als "recht op leven". Jij in ieder geval zeker niet.

TECHniQue | 17-01-06 | 14:58

@vander F 14.32 duidelijk... Ik kon voorheen moeilijk peilen waar je je exact bevond binnen deze discussie.

sj24 | 17-01-06 | 14:53

@Brusselmans
Uit mijn eigen hoge hoed?
Zij gaf toch iets anders te kennen in dat NYT interview...
Maar ja, dat is Amerika, misschien een ver-van-je-bed-show voor je.....

MAXIMO | 17-01-06 | 14:52

Kaan78, nog één keer dan: de meeste Europarlementariers hebben er niet zoveel zin om te komen praten met Turkije, en zeker niet als ze dan ook nog "om hun oren worden geslagen".
Groetjes.

Levereter | 17-01-06 | 14:52

@Brusselmans 14.44

Hama vraagt zich af of dat nu werkelijk nodig was.....

hama | 17-01-06 | 14:47

Heeft Pamuk een onderzoek naar de kwestie gedaan? Heeft hij een werkstuk gemaakt over de Armeense kwestie? Waar haalt hij die cijfers vandaan? Pamuk is gewoon een provocatie. Dat hij dat zegt, wil toch niet zeggen dat er een genocide heeft plaatsgevonden.

Komt nog wel... Hoe meer Europarlementariers komen praten over de Armeense kwestie, hoe meer ze om hun oren worden geslagen met de Turkse documentatie. Ik zou zeg laat maar meer komen. Nu is het al zover dat je niet eens mag discussieren over dit onderwerp. Waarom eigenlijk? Hebben ze wat te verbergen. Kijk de joden hebben dat aangetoond in Neurenberg. De Turken hebben hun "Neurenberg" gehad in Malta. En ze zijn vrijgesproken.

Kaan78 | 17-01-06 | 14:46

Okeeej, over naar het nieuwe topic,
Cohen roept de rayonhoofden bijeen, 't giet oan?

vander F | 17-01-06 | 14:45

@ Levereter:

Eigenlijk loopt iedereen hier stoere dingen te roepen. En dat kan ook: want het "is immers maar internet".
Maar als iedereen dat zou doen, en publique & onder z'n eigen naam, dán hebben die Hakbars nog een hele weg te gaan. Laat de Hollandse Holocaust dán maar beginnen...

En dat gaat ze dus never, nooit, lukken. Want dat houdt in dat élke ongelovige eraan moet gaan geloven. Ergo: zelf óók Hakbar worden, of de rituele dood voor elke Kaffir in dit land. Daar is een behoorlijke Islamitische Revolutie voor nodig in dit land, en dat lijkt me een beetje ver gaan. Zelfs voor de Hakbars hiero.

de Valse Messias | 17-01-06 | 14:44

En mensen die in de 3e persoon enkelvoud over zichzelf praten zijn een beetje pathetisch..

@ kaan

Moet ik echt Pamuk er bij gaan halen? Of de armeniers de volledige waarheid spreken kan ik niet zeggen. Maar dat het hele zaakje stinkt moge duidelijk zijn.

Brusselmans | 17-01-06 | 14:44

-edit spamhoerrrr-

Jeroen Mirck | 17-01-06 | 14:43

@ Valse messias

Reve en Wolkers? Toe maar, je kunt wel zien dat de afbraak van de vaderlandse literatuur aan jouw voorbij is gegaan.

Straks kom je nog met Hubert Lampo aankakken..

Brusselmans | 17-01-06 | 14:41

@Levereter

De vergelijking met Joden gaat al helemaal mank. Dat getuigt weer dat je niks snapt van de turks-armeense kwestie. Ik snap ook niet, hoe het komt dat jij met al je kennis en wetenschappelijke onderbouwing geen oog heb voor de feiten. En sprookjes van Armenen als feit beschouwd?

Waarom zijn de feiten van de Turkse regering staatpropaganda? Waarom willen de christenen/armenen dat niet weerleggen? Hebben ze iets te verbergen ofzo?

Kaan78 | 17-01-06 | 14:41

@Kaan78 17-01-06 @ 14:37,
en waarom Pamuk voor de rechter als er niets aan het handje is?
dan laat hem toch lekker lullen?

vander F | 17-01-06 | 14:40

Kaan78, je bent een onzindelijk mannetje en ik negeer jou voortaan.

Levereter | 17-01-06 | 14:39

@ Brusselmans.
Jij bent zo dom om zonder bewijs een genocide te erkennen.

Dit terwijl een internationaal hof in Malta in 1919 de Turken heeft vrijgesproken van genocide. En in 1948 dit is bekrachtigd door de VN. Turkije heeft zelfs in dat jaar haar handtekening gezet onder een verklaring over genocide.

Ik denk dat jij geen flauw benul hebt van het onderwerp. En daarom maar de uitspraken van Armenen als feit beschouwd. Als je echt wat van de onderwerp afweet kan je gelijk de volgende vragen beantwoorden. www.tallarmeniantale.com/Questions
Dan heb je gelijk als eerste de armeense sprookje bewezen en kan je je bonus ophalen bij de president van Armenie. Hij heeft voor diegene die het eerst deze sprookje kan bewijzen, geld beloofd.

Lijkt me een niet te grote klus voor jou. Aangezien jij al van mening bent dat dit heeft plaatsgevonden, heb jij natuurlijk alle documentatie waaruit onze ongelijk blijkt in deze zaak.

Kaan78 | 17-01-06 | 14:37

@de Valse Messias 17-01-06 @ 14:33
Lol volgens mij wil jij in aanmerking komen voor de nobelprijs haha

defenz | 17-01-06 | 14:37

de Valse Messias, het is iets anders om hier stoere dingen te roepen onder een pseudoniem, dan als schrijver zoiets op papier te zetten als iedereen je kop kent en zonder veel moeite achter je adres kan komen, weet je nog Rushdie?

Levereter | 17-01-06 | 14:36

@ Levereter:

De Valse Messias is allesbehalve een puber, ook al lijkt het soms zo. Tussen de regels lezen. Net als bij Reve. Of Wolkers. En waarom mag niemand schrijven dat Allah een zussenlikkende ponybeffer met rattekuttekanker is? De Valse Messias is niet bang, net zoals niemand bang hoeft te zijn. Allah's Zwaard zal mij niet treffen. Ik ben immers de Valse Messias, zijn Profeet.

En ben je dan toch aan de beurt; laat maar komen die Hakbar! Als IEDEREEN hier dit zo zou schrijven/denken/openlijk kenbaar maken, dan hebben de Hakbars nog een hele lange weg te gaan, om al die Hollandse Kaffirs de strotjes door te snijden. Laat ze maar komen. Laat ze dan maar een islamitische Staat maken van dit voorheen-tolerante land. Ik ben d'r klaar voor. Het CDA doet mee in hun subsidies aan hun andere sprookjesgelovers. Maar ík laat me de mond niet snoeren door een hakbar méér of minder.

de Valse Messias | 17-01-06 | 14:33

@ Egwel

Zo zit het maar net, de gemiddelde brave Nederlander laat zich echter liever onderpissen terwijl de onverdraagzaamheid om de hoek gluurt.

Daar zorgt z'n loeiende geweten wel voor..

Brusselmans | 17-01-06 | 14:32

@hama 17-01-06 @ 14:31

Ok dan hier kan ik het wel in vinden.

defenz | 17-01-06 | 14:32

@sj24 17-01-06 @ 14:26,
ik vind een Nobelprijs voor Ayaan nogal idioot hoor.
Maar het feit dat ze staat voor vrijheid van meningsuiting, nogal terecht omdat ze op een dodenlijst staat, says it all.
De heer Pamuk in Turkeye loopt daar nu ook tegen de beperkte vrijheid van meningsuiting aan.

vander F | 17-01-06 | 14:32

@vander F 14.15 Ben ik het nog steeds helemaal mee eens, maar ik denk dat ze een dubbele agenda heeft. Volgens mij wil ze haar persoonlijke vete met de Islam uitvechten op deze manier.
-
Ik ga reauken, misschien dat dat helpt...

sj24 | 17-01-06 | 14:32

Defenz 14.23

Tja, zaai wind en oogst storm toch?
en ja hoor, komt wel eens voor dat ik iemand hier zijn huid volscheld, als daar gerichte aanleiding voor is zal ik dat zeker niet schromen.
Maar om zomaar een willekeurige commenter aan te vallen gaat mij in ieder geval te ver.

hama | 17-01-06 | 14:31

@sj24 17-01-06 @ 14:26
Nou kun je beter ophouden, aha belichaamd het recht van het vrije woord juist.
Volgens mij gaat het jou niet eens meer om feiten maar om het afkraken zelf.

defenz | 17-01-06 | 14:30

Het ontkennen van een genocide gaat mij iets te ver. Ik hou afstand.

Nemo | 17-01-06 | 14:29

@ Nemo

Mea culpa, ik keek over het woordje 'ook' heen.

Brusselmans | 17-01-06 | 14:28

@ Nemo
Waar ik problemen mee blijf houden is jouw argument dat AHA niets had moeten zeggen omdat ze wist dat "de moslims"dan boos zouden worden. Om diezelfde reden mochten kampers jarenlang hun omgeving terroriseren, als je er iets aan zou doen zouden ze boos worden. Die houding maakt dat de grootste hufter de meeste rechten heeft, ik steun echt iedereen (links,rechts,moslim,satanist, zwart of wit) die zich daar tegen verzet.

egwel | 17-01-06 | 14:28

@defenz 14.05 kundig beargumenteerd beste defenz, een schoolvoorbeeld!
@vander F 14.02 jouw antwoord is redelijk tweeledig. Allereerst vermeld je dat "het vuur aanwakkeren" geen enkele grond voor een Nobelprijs kan zijn. Mee eens...., waarom moet ze hem dan toch winnen?
-
[quote]Ayaan buigt zich over misstanden in de Moslimcultuur, legt bloot waar het broeit. ergo: zij zet zich in voor de democratie en vrijheid van meningsuiting.
[/quote]
-
Dat klopt op zich, alleen dat laatste stukje (vechten voor vrijheid van meningsuiting) doet het voor mij niet, omdat ze zichzelf tegenwerkt door herhaaldelijk de Islam ter discussie te stellen en daarbij de vrijheid van meningsuiting te ver uit het oog verliest.
-
Wellicht komt bovenstaande niet duidelijk over, maar vergeef me.... mijn kindjes hebben me de hele nacht wakker weten te houden. Ik denk dat ze een grotere afkeer tegen de Islam heeft dan ze over laat komen en dat het gebrek aan vrijheid van meningsuiting slechts een stok is om mee te slaan.
-
Overigens; prijsJE? Het is geen gouden harp of zeau

sj24 | 17-01-06 | 14:26

@Brusselmans
Er is u duidelijk wat ontgaan. En let op mijn woorden: Ik zei DEELS waar.

Nemo | 17-01-06 | 14:26

@ Kaan

Ignorance is strength, gewoon volhouden, je gaat het vast nog ver schoppen..

Brusselmans | 17-01-06 | 14:26

@Kaan78 17-01-06 @ 14:19,
De Turkse schrijver Orhan Pamuk lijkt me anders een voorbeeld dat de Turkse staat het nogal moeilijk heeft met afwijkende meningen.

vander F | 17-01-06 | 14:24

@hama 17-01-06 @ 14:18
Lukt je wel aardig om je tot dat niveau te begeven. Een teken dat je er dus zelf meestal op zit.

defenz | 17-01-06 | 14:23

@ Nemo

Is het heus?

Ik zou toch zweren dat de 'sfeer' verziekt wordt doordat onschuldige mensen op barbaarse manier worden afgeslacht, danwel anderdzijds het leventje beduidend lastig worden gemaakt alleen maar omdat hun kijk op de fabel die religie heet de dreunende laarzen van God/Allah/Jaweh niet kan bekoren.

Brusselmans | 17-01-06 | 14:23

Kaan78, sorry heb geen zin hierover te discussieren, dit is hetzelfde als de joodse holocaust ontkennen, en die site van jou is gewoon turkse propanda, neem aan dat je zelf Turk bent of turkse banden hebt, anders zou je deze pijnlijke onzin niet te berde brengen.

Levereter | 17-01-06 | 14:23

@defenz,

Bijzonder vriendelijk van je, erg bedankt. Het wordt gewaardeerd.

hama | 17-01-06 | 14:22

@ levereter Ayaan de eerste genomineerde voor vrede? we hebben zelfs een winnaar! Nobelprijswinnaars vrede 1911: Tobias Asser


Bob Plop | 17-01-06 | 14:21

@Defenz
Deels waar. De sfeer is echter ook verziekt door mensen, die iedere moslim zien als een opblaasterrorist. En mensen die scholen in de fik steken. Die kinderen vergeten dat nooit meer.

Nemo | 17-01-06 | 14:20

@hama 17-01-06 @ 14:18
Jeetje wat maak jij je druk om niks zeg. Ok voor jou een plezier te doen zal ik het woord mafkees niet meer gebruiken.

defenz | 17-01-06 | 14:20

@sj24 14:11
Ach was de uitdrukking holmaatje vlijend bedoeld ? daar zal menig homosexueel toch van opkijken.
Ik zou je nu ook nog iets uit kunnen leggen over stijlfiguren en zo maar ik geef er de voorkeur aan de discussie voort te zetten mensen die hun school wel hebben afgemaakt dus ik zal het hier verder maar bij laten.

egwel | 17-01-06 | 14:20

@Levereter.
Die foto's heb ik ook gezien.
Geef eens een link.

OP www.tallarmeniantale.com zijn alle argumenten van de Armenen weerlegt.
Zoals:

1. Hoe waarschijnlijk is het dat Israel in 1943 bij het vormen van een staat hulp gaat vragen van Nazi Duitsland? De Armenen hebben dat wel gedaan bij de Turken. Ook het gegoochel met cijfers. Lees je eerst maar in, voordat je dat soort uitspraken doet. Ik heb foto's gezien. Dus er is sprake van genocide.
2. Je moet die foto's beter bekijken. Veel foto's zijn gemanipuleerd. Dit is keer op keer aangetoond. Maar ja, jij met je wetenschappelijke achtergrond zal wel naar beide kanten van de zaak kijken voordat je een oordeel schept? Toch?
3. Als je echt wilt discussieren wil ik dat wel aangaan, alleen moet je met meer komen dan alles wat armenen roepen als feit te beschouwen. En alle feiten die afkomstig zijn van de Turken als Turkse staatpropaganda te beschouwen.

Kaan78 | 17-01-06 | 14:19

de Valse Messias, je komt nu beter over als je vorige post, dat was gewoon gepuber.
En hoewel ik ook denk dat die filmpjes nogal contraproduktief zijn heeft ze wel de vinger op de zere plek gelegd.
Zoals Yoep ook al zei, ik kan nu niet meer alles zeggen zoals ik dat vroeger deed.
Reve beschreef God als een ezel waar hij sex mee had, je denkt toch niet dat er ook maar één schrijver is die zoiets durft te schrijven over Allah, dan is hij z'n leven niet meer zeker tegenwoordig, en dat vind ik een verarming van dit land, deze zelfcensuur.

Levereter | 17-01-06 | 14:18

@ Maximo

In de ogen van de communistische dictators Siad Barre en later Mengistu - u weet wel, die het volk zo liet creperen dat in '84 Bob Geldolf de knip voor hem trok - was elke opponent van Ethiopische bewind lid van het Jihadistische verzet.

Zo ook haar vader. Van haar zelf is daar niets van bekend. Dus vooralsnog komt het uit je eigen hoge hoed.

Zouden alle tegenstanders niet eens daar in kunnen duiken i.p.v. door een muur van onverschilligheid om haar heen op te trekken haar het graf in te zwijgen?

Brusselmans | 17-01-06 | 14:18

-edit doe eens lief-

hama | 17-01-06 | 14:18

@Nemo 17-01-06 @ 14:13
Die grimmige sfeer hangt er juist omdat moslims in ons land hun geloofsshit willen vasthouden en zich niet willen aanpassen aan onze westerse cultuur waar ze nb nog in leven ook.

defenz | 17-01-06 | 14:16

@de Valse Messias 17-01-06 @ 14:10
je slaat de spijker op z'n kop.
"aanslagen met terroristische trekjes uitgevoerd in een voorheen 'tolerant-land'..."
De tolerantie die bij hakbars ver te zoeken is en duiodelijk het begrip tolerantie niet kennen.
Wat Ayaan keer op keer probeert duidelijk te maken.

vander F | 17-01-06 | 14:15

Allemachtig het begint behoorlijk onoverzichtelijk te worden.

Nemo | 17-01-06 | 14:14

beetje off-topic

Het grootste voordeel dat moslims hebben, is het feit dat het CDA aan de macht is. Hierdoor worden alle voordelen, subsidies e.d. voor godsdienstigen in stand gehouden, en daardoor kan de Islam lekker blijven bloeien. Net nu de Christenen doorhadden dat ze best een mening mochten hebben zonder God daar constant bij te halen, moeten we weer opnieuw beginnen met de moslim bevolking. Ik snak naar een tijd dat welk geloof dan ook gewoon uit het nieuws blijft; genegeerd wordt. Het nieuws ziet er dan zo uit:

"er is een aanslag gepleegd door bandieten met snorren"; hij is opgeist door primitieve mensen in een zandbak.
"Er is in Rotterdam een gebouw neergezet met twee hele hoge torens". Dit gebouw is voor iedereen toegankelijk zolang je je schoenen maar uit doet. Je kunt hier rust vinden of gewoon met elkaar een spelletje spelen zolang je je kop maar houdt.
"op zondag zijn veel winkels dicht omdat een bepaalde groep mensen dan liever niet werkt. Ze willen dan wandelen in een bos en dat is hun goed recht"
"Op elke school wordt levensbeschouwing gegeven; hierin wordt uitgelegd dat sommige groeperingen in iets geloven waar geen bewijs van is. Dit mag, echter je mag het nooit gebruiken als argument"

tja, naiever kan het niet.

rattekop | 17-01-06 | 14:14

@VanderF
Ayaan heeft het alleen maar erger gemaakt. Ik heb al 100 keer gezegd dat ik niet tegen de kritiek tegen de Islam ben en ik vind het ook goed dat ze dat doet. Maar iedereen, die realistisch is ziet dat er in de maatschappij een grimmige sfeer hangt. Haar uitspraken hebben heel vaak een verkeerde invloed op mensen. Je hebt mensen, die hierdoor denken dat moslims slechte mensen zijn doordat ze een 'fout' geloof aanhangen (die mensen heb je, echt waar). Maar koranteksten op een mishandelde vrouw, DAT maakt moslims boos. Hun geloof wordt in verband gebracht met o.a vrouwenmishandelingen. En daar zijn ze bang voor.

Nemo | 17-01-06 | 14:13

@vander F 17-01-06 @ 14:09
Zo is dat en wat ik niet snap is dat iedereen jankt over het moslimprobleem in ons land, en als er iemand met gegronde argumenten komt wordt ze afgemaakt.
Van zulke lui wordt onze maatschappij in ieder geval helemaal niet beter.
Ik ben blij dat er iemand is als aha die wel durft te zeggen wat menigeen alleen nog maar durft te denken.

defenz | 17-01-06 | 14:12

@egwel 13.55
stuitend dat je een insinuatie met betrekking tot herenliefde meteen een belediging vindt. Jij bent zeker zo'n type die denkt dat "het" te genezen is. Het valt mij op overigens hoe vol jij van jezelf bent, naast menig ego strelend compliment betreffende je kwalilteiten op het gebied van discussie en debat, begin je nu ook al in 3de persoon over jezelf te praten.

sj24 | 17-01-06 | 14:11

@ Levereter 17-01-06 @ 13:55

Heb geen zin om deze keer iets beters in te brengen dan voorgaande. Feit dat AHA überhaupt voorgedragen wordt voor een Nobelprijs is mij een raadsel. En dan ook nog eens voor Vrede; terwjl ze zelf op een haatzaai-missie is, vanwege d'r eigen dichtgenaaide kudtje!

Vrede?! Laat me niet lachen: stemmingmakerij, onder het mom:"recht op vrije meningsuiting"! Als ze nou een prijs kreeg vanwege heur 'vrije meningsuiting'; dan kan ik daar nog inkomen. Maar als je fanatieke hakbars op loopt te ruien, en er worden als gevolg daarvan - méérdere - aanslagen met terroristische trekjes uitgevoerd in een voorheen 'tolerant-land'...

Jaaaaa; dan ben je écht wel met de Vrede in de Wereld bezig (!). Maar goed; heb verder toch niks zinnigs te melden, dus dan flikker ik wel weer op... Ga maar weer lekker Lever vreten...

de Valse Messias | 17-01-06 | 14:10

Vindt het trouwens wel een mop dat de eerste Nederlander ooit voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede, een donkere vrouw is.

Levereter | 17-01-06 | 14:10

@sj24 17-01-06 @ 14:03,
onzin, we stoten hier al eeuwen elkaar tegen de poten, jagen Christenenen op de kast en proberenn asociale gezinnen te beschaven.
Zonder bang te hoeven zijn om voor je mening te worden omgelegd.
Uitzonderingen daargelaten.
Das war einmal, het gaat erom dat er een Moslimgeorienteerde groep rondloopt in dit land die daadwerkelijk mensen vermoord om hun mening.

vander F | 17-01-06 | 14:09

Vraag me wel nog steeds af wat die mensen die zoveel kritiek leveren hier op aha zelf doen als alleen maar iemand afkraken die alle respect verdiend.

defenz | 17-01-06 | 14:09

@veest van pim 17-01-06 @ 13:58

In beide gevallen is het een regelrechte aanfluiting. En echte vredestichter zal zich wel 2 keer bedenken alvorens een prijs in ontvangst te nemen die aan types als Arafat en eventueel AHA is uitgereikt.

zum kotzen | 17-01-06 | 14:09

@Brusselmans
Weet je het zeker?
ZIj was toch lid van een Jihaddistische beweging.
Daarnaast heeft zij mbt haar naam gelogen om het land binnen te komen.

MAXIMO | 17-01-06 | 14:08

@ Nemo 13:58
Hehe eindelijk iemand met normale argumenten. AHA heeft idd nog niet echt veel voor elkaar gekregen, haar voornaamste functie lijkt me te zijn geweest dat ze de groeiende kritiek op de islam van enkele argumenten voorzag. Daarmee heb je nog lang niets opgelost en ik geloof ook niet dat AHA daar toe in staat zal zijn, maar in ieder conflict zijn er de mensen die de zaken scherp benoemen en zij die tot het compromis weten te komen. Beide functies zijn noodzakelijk en nuttig en dus positief. Of het nobelprijs waardig is ? ik denk het niet maar tegelijkertijd hecht ik geen waarde aan een prijs die al aan de raarste en meest gewetenloze figuren is gegeven in het verleden.

egwel | 17-01-06 | 14:07

@ Maximo

Het geval wil dat elke welwillende vluchteling in dit tolerante land een redelijke kans krijgt een beter leven op te bouwen. AHA heeft dit voor haar zelf uitstekend gedaan en zou alleen daarom al een voorbeeld voor elke immigrant in dit land zijn.

Welbespraakt, keurig opgevoed, een baan. geen crimineel verleden en gebruik makend van de vrijheden die een Modernde samenleving als de Nederlandse te bieden heeft.

@ Veest

Natuurlijk komt het de VVD goed uit een dergelijk stemmenkanon in de gelederen te hebben. Verder is het een vrouw en heeft ze nog een kleurtje ook, wat wil de politiek correcte gemeente nog meer?

Het vijnzen zat TSV toch meer in het bleod dan AHA, dunkt mij..

Brusselmans | 17-01-06 | 14:06

@sj24 17-01-06 @ 14:03

Wat een oogkleppenpolitiek voer jij zeg. Ga eens solliciteren bij de pvda, kan je woutertje zn tasje dragen.

defenz | 17-01-06 | 14:05

@vander F 13.53 Als dat alles was wat ze predikte, dan had je gelijk! Maar helaas komt de vrijheid van meningsuiting zonder neergeschoten te worden pas in Submission 40 aan bod. Al het andere ervoor (denk aan de positie van de Islam vrouw) komt niet ten goede aan onze veiligheid noch onze vrijheid. Mevrouw probeert met 95% van haar opmerkingen het Islamitische deel van onze samenleving tegen het zere been te stoten. Weet je wat; ik zwak het af: wellicht probeert ze het niet, maar het gebeurt wel!
Zolang zij de Moslim gemeenschap op de kast probeert te krijgen, wordt het hier niet veiliger. Waarmee ik niet wil zeggen dat de moslims die aanstoot aan haar opmerkingen nemen (als ook moslims in het algemeen) er uberhaupt aan denken om vergeldingsacties op touw te zetten.

sj24 | 17-01-06 | 14:03

@Nemo 17-01-06 @ 13:58,
De nobelprijs voor de vrede verdien je pas als je vrede hebt gesticht, niet door het vuur aan te wakkeren.
Ayaan buigt zich over misstanden in de Moslimcultuur, legt bloot waar het broeit.
Blijkt volkomen gelijk te hebben want dreigt te worden omgelegd door die anti-democraten.
ergo: zij zet zich in voor de democratie en vrijheid van meningsuiting.
Dat is een Nobelprijsje waard.

vander F | 17-01-06 | 14:02

@MAXIMO 17-01-06 @ 14:01
Kan wel zo zijn maar hier zijn het toch wel degelijk de moslims die dit doen.

defenz | 17-01-06 | 14:02

@vander F
Alsof we dat agressieve klimaat aan de moslims te danken hebben?
Over de hele wereld worden mensen afgemaakt om hun mening of waar zij voor staan, dat is niks nieuws.

MAXIMO | 17-01-06 | 14:01

Kaan78, tuurlijk al die Holocausten zijn allemaal een hoax.
Gek toch heb ik foto's gezien van honderden dode Armeniers met grijnzende Turkse soldaten, maar dat zal dan wel de kippegriep zijn geweest.
Maar typ gewoon eens in "armenian holocaust" of kijk op Wickipedia.

Levereter | 17-01-06 | 13:59

@ kaan78 13:55
Ik neem aan dat je ook geloofd in de sprookjes van de gebroeders Grimm, er is nog nooit een imperium veroverd door humaan oorlog te voeren, ook niet door de Ottomanen.

egwel | 17-01-06 | 13:58

Wat voor verband is er tussen de Nobelprijs voor Arafat en een nobelprijs voor Tara Singh Va.. sorry Ayaan Hirsi Ali?

veest van pim | 17-01-06 | 13:58

@Egwel, 11:18
Sorry, ik had je bericht nog niet eerder gelezen.
.
Er is een groot verschil in deze samenleving, vergeleken met de samenleving van ?vroeger.? Er zijn naar schatting meer dan 1 miljoen (!) moslims. Ik had dat liever ook niet gezien maar het is waar. Ik ben een voorstander van openlijke kritiek op alle zaken, mits het goed beargumenteerd is natuurlijk. Maar nogmaals, we leven in een tijd van Samir A. en Mohammed B. Dit zijn de grootste hufters die er bestaan. Geef mij nou 1 positief ding, die Ayaan Hirsi Ali teweeg heeft gebracht.
----
De nobelprijs voor de vrede verdien je pas als je vrede hebt gesticht, niet door het vuur aan te wakkeren.
----
En niet te vergeten dat religie werd gezien als een uitstervend iets.

Nemo | 17-01-06 | 13:58

@Dayone 17-01-06 @ 13:29
"Dan kan je je ook gaan afvragen waarom AHA zich daar niet eens over buigt."
.
Ayaan is uit Somalië gevlucht en naar Nederland gekomen. Zij heeft op zeer korte tijd perfect Nederlands geleerd en is zelfs tot volksvertegenwoordigster verkozen. Veel beter integreren dan dat lijkt me niet mogelijk.
.
Nu draagt zij haar steentje bij aan het land dat haar al deze mogelijkheden heeft geboden. Een vluchtelingen die gewoon werkt en zich voor de maatschappij inzet. Een prima zaak dus.
.
Maar er moet kennelijk altijd iets te zeiken zijn en dus ga jij je druk zitten maken waarom Ayaan zich niet met de problematiek in Somalië bezig houdt ...

Professor Plons | 17-01-06 | 13:57

@egwel 17-01-06 @ 13:55

lol

defenz | 17-01-06 | 13:57

@Leventer

Je kan het door Christelijke propaganda bijna niet voorstellen. Maar zelfs op het moment dat Turken op 5 fronten oorlog moesten voeren, hebben ze zich zeer humaan gedragen. Lees je eerst maar in. Als je dan bepaalde dingen niet snapt. Kan ik het beter uitleggen.

lees de Questions maar, Geen 1 armeen kan die vragen beantwoorden zonder te erkennen dat er geen genocide is geweest.

Je komt dan achter het "sprookje" van de Armenen.

Kaan78 | 17-01-06 | 13:55

sj24 13:43
Ach jee mijn wereld ligt aan duigen, sj24 vindt mij een blaaskaak, dat mijn arme moeder deze vernedering nog moet mee maken !
Wie is trouwens mijn holmaatje ? En waarvandaan komt jouw briljante deductie dat Egwel van de herenliefde zou zijn ? of is dat in jouw kringen gewoon een van die standaard beledigingen ? Mevrouw Egwel zal er in ieder geval van opkijken. Op basis van feiten en argumenten heb ik idd de discussie tot op heden gewonnen, maar vooruit over een paar jaar als je eindelijk volwassen en wat wijzer bent kun je het nog eens proberen, succes !

egwel | 17-01-06 | 13:55

13.53 was vanzelfsprekend @egwel

sj24 | 17-01-06 | 13:55

de Valse Messias, als je niks beters weet in te brengen flikker dan op.

Levereter | 17-01-06 | 13:55

... en de Neaubelprijs voor Dichtgenaaide Kudtjes gaat naar:

* tromgeroffel *

de Valse Messias | 17-01-06 | 13:53

Koffie gehaald en klaar om te antwoorden;
Ik ben van mening dat ik meer dan één geslaagde opmerking had, maar vooruit; bedankt voor die ene alvast. Het is slechts speculeren waarom Nemo jou links heeft laten liggen:
-Nemo voelt zich wellicht te goed voor jou, maar ik heb hem zelfs zien reageren voor minder.
-Nemo heeft het bericht wellicht over het hoofd gezien door een nevenactiviteit dan wel het enorme comments tempo.

sj24 | 17-01-06 | 13:53

@MAXIMO 17-01-06 @ 13:48,
wat is dat nou weer voor onzin.
VOOR de komst van een zooi agressieve Moslims was je in dit land vrij om je uit te spreken over wat voor onderwerp dan ook. Als je volgens sommigen te ver ging kwam de rechter er aan te pas.
NU komt er geen rechter meer aan te pas maar word je ongevraagd omgelegd, durven mensen in het openbaar zich niet meer vrijelijk te uiten en heerst er angst.
Dat zij dat aan de kaak stelt is moedig en zeer terecht.

vander F | 17-01-06 | 13:53

@hama 17-01-06 @ 13:45
Ben je zo n mietje dan dat je niet eens tegen het woord mafkees kan dan?
Is maar een woord hoor en vergeleken met wat ik allemaal voorbij zie komen hier nog een zeer gering woord ook.

defenz | 17-01-06 | 13:53

@ Dayone
Daar kunnen veel redenen voor zijn o.a. dat het hier een vrijwel onoplosbaar probleem betreft maar ook dat ze meer interesse heeft in het oplossen van de problemen in haar nieuwe thuisland. Hoe dan ook dat lijkt me haar afweging, maar als de situatie in Somalie je zo dwars zit dan zou ik zo zeggen wat let je ? Doe er iets aan.

egwel | 17-01-06 | 13:48

We kunnen wel stellen dat het een knappe prestatie is om het land met een valse naam illegaal binnen te komen, je beroepen op een afgesneden clit, moslims in het verdomhoekje te trappen, het tot kamerlid te schoppen en genomineerd worden voor de Nobel-prijs voor de vrede door een Noorse nationalist.
Waar was Verdonk toen we haar nodig hadden? Maw waarom wordt AHA met terugwerkende kracht het land niet uitgekickt?

MAXIMO | 17-01-06 | 13:48

@hama 13.45 Exact dat is het; meteen krachttermen.. zie sj24 13.43

sj24 | 17-01-06 | 13:47

@defenz 13.42 alvorens ik weer ga reageren, moet ik vermelden dat ik het aardig vind dat je het woordje misschien invoegt! Dan is er misschien nog hoop voor me dus...
@egwel 13.42 reactie coming up

sj24 | 17-01-06 | 13:46

Ik doe niks en krijg toch doorbetaald (geen ziektewet), zo kan het ook he.

MasterAB | 17-01-06 | 13:45

@defenz 13.34
En weer sla je de plank mis.
Ik geef op geen enkel moment aan dat welke post dan ok al dan niet binnen of buiten mijn fatsoensnormen valt.
Ik reikte jou slechts de gedachte aan dat het vreemd is om direct de term mafkees te gebruiken als reactie op een genuanceerde post.

Thats all.

hama | 17-01-06 | 13:45

@egwel voor ik weer aan de slag ga; ik loop al lang genoeg mee om te weten wat voor type jij bent; een blaaskaak! Dat geldt ook voor je holmaatje. Bij het minste of geringste meteen op tafel gaan staan en het hoogste woord voeren. Probeer eens op basis van feiten een discussie te winnen, dan kom je een stuk verder in het leven dan meteen iedereen naar zijn of haar strot te vliegen.
Au revoir!

sj24 | 17-01-06 | 13:43

@sj24 17-01-06 @ 13:39
Wat denk je wat ze dan doet? Ze doet beter en meer werken dan dat jij misschien ooit zal doen.

defenz | 17-01-06 | 13:42

@ sj24 13:35
om 11:18 gaf ik een aantal argumenten tegen de zienswijze van Nemo. Het is nu 13: 38 en ik wacht nog steeds op antwoord, het lijkt er dus op dat je voor het eerst vandaag iets zinnigs hebt gepost, Gefeliciteerd met deze mijlpaal !

egwel | 17-01-06 | 13:42

@Nemo en techniek
Kan de virtuele oorlog doorgaan begon het net leuk te vinden.

MasterAB | 17-01-06 | 13:41

Kaan78, krijg op dat adres info over de Armeense holocaust, niet echt een hoogtepunt van onze tolerante turken.

Levereter | 17-01-06 | 13:41

egwel: Ik bepaal niks. vind het uiterst opmerkelijk dat ze zich daar niet over buigt. Misschien net iets te confronterend voor Ajaan.

Dayone | 17-01-06 | 13:40

@zinloosgekweld 13.35 Die richting zou ik het gesprek niet meer opsturen, want egwel is er heilig van overtuigd dat AHA wel werkt voor haar salaris....

sj24 | 17-01-06 | 13:39

@egwel 13.32 Waarom doe je meteen zo geirriteerd? Erectieproblemen of zeau?
@egwel 13.28 Ik som slechts even de enige duidelijkheid op...

sj24 | 17-01-06 | 13:38

"Hirsi Ali de ultieme uitkeringstrekker krijgt Nobel prijs" Zie het al gebeuren

MasterAB | 17-01-06 | 13:37

De Nominatie is terecht, zeker om die reden dat zij haar mening laat horen met gevaar voor EIGEN LEVEN.! dat geeft wel aan met wat voor idiote cultuur we opgescheept zitten.
.
ik zou alleen willen zien dat Hirsi ook wat ECHT werk doet als BETAALD POLITICA ipv. alleen maar dingen zeggen af en toe, en dan weer in haar (noodgedwongen) zwaarbeveiligde huis zitten.

zinloosgekweld | 17-01-06 | 13:35

@Nemo 13.31
Dan kun je lang wachten, iedereen loopt altijd te schreeuwen: "argumentatie, argumentatie, argumentatie....". Maar als je ook eens een goed argument terug wilt horen geven ze niet thuis!

sj24 | 17-01-06 | 13:35

@ Dayone
Waarom mag jij uitmaken wie zich over welk probleem mag buigen ? wie heeft jou god gemaakt ?
@ sj24 13:28
Het is duidelijk dat jij hier nog niet zo lang komt.

egwel | 17-01-06 | 13:35

Off topic: Ik wou graag een quote toevoegen. Maar de site is uit de lucht.

Kaan78 | 17-01-06 | 13:34

@hama 17-01-06 @ 13:32

fatsoensnormen? Dus wat zij schrijven valt wel onder jou fatsoensnormen?

defenz | 17-01-06 | 13:34

Kaan78, "Hier heb je een quote van de laatste opper rabijn van de ottomaanse staat verklaarde zelfs dat er sprake was van pro semitisme", jammer dat onze moslim makkers dat een beetje vergeten zijn.
Trouwens waar is die quote?

Levereter | 17-01-06 | 13:34

@defenz,13.29 hou jij je dan aan de fatsoensnormen?

hama | 17-01-06 | 13:32

sj24
Leer lezen jongen, MAXIMO had kritiek op mijn spelling, ik lever zelden commentaar op spelling.
Je mocht dromen dat je in je hele zielige leventje EEN keer in staat zou zijn op mijn niveau te argumenteren.

egwel | 17-01-06 | 13:32

@THE NEMO 13.26
Kan prima..... het ijs is nog lang niet glad.

sj24 | 17-01-06 | 13:32

@Hama
Ik wil ook alleen maar tekst en uitleg van die hufter.

Nemo | 17-01-06 | 13:31

Hoeveel extra moesten ze betalen, en wat noem je pittig? Je moet wel kijken naar de tijd. Hoe modern was het wel niet?
En is dat erger dan elkaar afmaken omdat je een andere religie aanhangt?
Of ander volkeren onderdrukken?
...
Weet jij wat ik moet betalen voor als ik mijn Turkse schoonouders voor een maand wil uit nodigen op vakantie in Nederland? 830 euries per persoon.
Dat is 1660 euro voor als ze met zijn tweeen willen thee drinken in Nederland.
....
De laatste Groot rabijn van de ottomaanse staat verklaarde zelfs dat er sprake was van pro semitisme en dat de turken de joden zagen als hun eigen mensen en ook zo behandelde.

Kaan78 | 17-01-06 | 13:31

@Nemo en techniek 17-01-06 @ 13:26
Allemaal leuk en aardig dat jullie zoveel van elkaar houden, maar ik hoef dat niet te lezen allemaal ga een datesite organiseren zou ik zeggen.
Hou het bij de topic.

defenz | 17-01-06 | 13:29

@nemo 13.26
Je wordt soft op je ouwe dag jongen,
Ik volg de ontwikkelingen desalniettemin op de voet.

hama | 17-01-06 | 13:29

Er was laatst een hoogleraar die de situatie in Somalië schetste. Even voor de duidelijkheid: Ajaan komt uit een land waar geen munteenheid, telefoon noch politie is. Als je nagaat dat dat land totaal heen bestuur heeft en over het algemeen geleid wordt door criminelen bandieten, dan word je daar ook niet echt vrolijk van. Somalie heeft te maken met volksstammen die elkaar het leven zuur maken en constant in conflict zijn met elkaar. Alle lander ter wereld weigeren hulp te bieden, omdat het moeilijk is om zaken te doen met bandieten. Dan kan je je ook gaan afvragen waarom AHA zich daar niet eens over buigt.

Dayone | 17-01-06 | 13:29

Na 200 reacties is pas één ding zeker; defenz & egwel zitten onder 1 ^!

sj24 | 17-01-06 | 13:28

@ MAXIMO
Welk winsbejag ? AHA had een leuke baan bij de wiardi beckmanstichting, als ze geld had willen verdienen had ze inmiddels wel haar levenverhaal te koop aan geboden in Holywood, dus dat argument is kletspraat.
In nederland is er wel een aanslag gepleegd t.w. op Theo van Gogh. In Nederland komt tot op heden overigens ook geen H5N1 virus voor, bewijst dat dat het H5N1 virus niet bestaat ? Volgens jouw redenatie wel.
De boel word m.i. op scherp gezet door de hysterische reacties op haar kritiek, vul voor het woord moslim in haar stukken het woord christen in, en er is ineens niemand meer te vinden die zich er druk over maakt. Als de reacties op AHA iets bewijzen dan is het wel dat een deel der moslims blijkbaar nog niet toe is aan een vrije westerse samenleving met debat en kritiek. De vraag is nu of we in navolging van jou, sj24 en Abou Jahjah kiezen voor een terugkeer van de middeleeuwse standaard of dat we strijden voor het behoud van onze redelijk vrije westerse standaard.

egwel | 17-01-06 | 13:28

rattekop, juist, toch nog gerechtigheid.

Levereter | 17-01-06 | 13:27

Hoeveel extra moesten ze betalen, en wat noem je pittig? Je moet wel kijken naar de tijd. Hoe modern was het wel niet?
En is dat erger dan elkaar afmaken omdat je een andere religie aanhangt?
Of ander volkeren onderdrukken?
...
Weet jij wat ik moet betalen voor als ik mijn Turkse schoonouders voor een maand wil uit nodigen op vakantie in Nederland? 830 euries per persoon.
Dat is 1660 euro voor als ze met zijn tweeen willen thee drinken in Nederland.
....
Hier heb je een quote van de laatste opper rabijn van de ottomaanse staat verklaarde zelfs dat er sprake was van pro semitisme en dat de turken de joden zagen als hun eigen mensen en ook zo behandelde.

Kaan78 | 17-01-06 | 13:27

@Techinque
Daar ben ik weer grote vriend.
.
Zoals u weet is Nemo (in de volksmond ook wel The Nemo genoemd) een trouwe reaguurder op Geenstijl.nl.
.
Daar was echter ook Technique. Iemand die graag mensen beledigd en is bewapend met scherpe woorden.
.
Een treurige geschiedenis is hieraan vooraf gegaan. Technique, geboren in Nederland. Werd door z?n vreemde hoofd verstoten door z?n ouders. In eerste instantie wilde niemand hem hebben, totdat hij door de blinde buurtpedo werd opgevangen. Jarenlang werd hij misbruikt.
.
Hij vluchtte.
Sindsdien leeft hij in een kraakpand. (Die testikelamputatie kon er ook nog wel bij.) Technique lijd aan obsessief gedrag. Iedere dag rijdt hij in z?n rolstoel naar z?n vaste internetcafé, alwaar hij ook in aanraking kwam met het fenomeen ?Geenstijl.? En daar zag hij Nemo. Meteen was hij geobsedeerd door deze reaguurder. Vanaf dat moment was het enige behang voor z?n kraakpand, papier. Hierop kwam de naam ?Nemo? en het woord ?sterf? veelvuldig voor, vaak in combinatie met bloed van z?n zwerfhond, dat vrijkwam wanneer deze door Technique in de kont werd geneukt.
.
En op dinsdag, de 17e januari, besloot hij, uit het niets, de aanval te openen op Nemo. Compleet onterecht overigens. Op dit moment heeft Nemo nog niets gevonden wat er op wijst, dat hij Technique ooit beledigd heeft.
Technique betitelde Nemo als een dief. Nog steeds heeft The Nemo keine ahnung waar gezwel Technique het over heeft. Daarom Technique, als u uitgeraasd bent, kunt u zich misschien nader verklaren?
@Joris
Nu ga ik zekers te ver?
-edit nog niet-

Nemo | 17-01-06 | 13:26

@hama 17-01-06 @ 13:24
Naar mijn inziens doet ze dat toch ook, dat ze misschien niet doet wat jij wil is een ander verhaal.

defenz | 17-01-06 | 13:26

@technique 12:46
dit is nu de tweede maal vandaag dat ik een post door elkaar haal. Mijn excuses. Ben ook grieperig vandaag, laat ik het daar op gooien.
@levereter
zag het op teletekst idd; maar het is een verdachte. Zou mooi zijn als het ook die Vaanstra killer blijkt te zijn.

rattekop | 17-01-06 | 13:25

Blij te zien dat jullie je hebben vermaakt terwijl ik weg was.
@Egwel 12.13 De kwaliteit van mijn argumentatie breng ik slechts op hetzelfde niveau als die van jou....
<br>
@Egwel 12.17 Blij te lezen dat je zo'n grote fan van mij bent, het doet me deugt te weten dat jij al mijn werk volgt. Overigens waai ik maar met één wind mee, mijn eigen! Ik kan wel stellen dat ik tot dusver meestal gelijkgestemd ben met Hama & MAXIMO, so what?
<br>
@defenz 12.18 Het boeit je niets, maar je schiet wel meteen in de verdediging (what's in a name). Ik maakte slechts één enkele opmerking over je taalgebruik (met slechts een educatief doeleinde) en jij maakt het hier meteen een Van Dale dependance.
<br>
@Egwel 12.13/12.17 Je bent overigens aan het vitten over de spelling van MAXIMO, maar ik dacht dat baseren anders ook met een s geschreven werd!
<br>
@hama Blij te zien dat je weer heel terug bent gekomen; de eenden zullen je gemist hebben ;)

sj24 | 17-01-06 | 13:25

@brusselman 12.52
mijn laatste statement kan ik niet onderbouwen met welk statuut dan ook, het is slechts een mening.
daar had dan moeten staan,
een mogelijke nobelprijs is naar mijn mening onterecht.

Voor het overige blijf ik bij wat ik al aan gaf. Zij moet in de eerste plaats doen waarvoor ze wordt betaald.

hama | 17-01-06 | 13:24

@MasterAB 17-01-06 @ 13:10
"Zo is Bin Laden ontevreden over de aanwezigheid van amerikaanse troepen op heilige grond. Dat is net zoiets als een moslimleger in het vaticaan."
.
En wat voor nut heeft het dan duiznden Westerse burgers (waaronder ook moslims) te vermoorden?
.
Feit is dat zelfs in Nederland jonge moslims worden geronseld voor het plegen van aanslagen. Dit gebeurt onder onze neuzen in "de bekende" moskeeën. En wat horen wij hierover uit de "vredelievende" moslim gemeenschap. Inderdaad ............. (niets dus).

Professor Plons | 17-01-06 | 13:18

@defenz 12.44
Het vullen van je eigen agenda en het hiermee verwerven van internationale allure ipv het aan jouw toebedeelde takenpakket oppakken heeft niets te maken met democratie.
Ik heb volgens mij op geen enkel punt aangegeven dat ik me prettig zou voelen in een dictatuur. Ik begrijp overigens niet dat je direct naar de term mafkees grijpt als reactie op een naar mijn mening genuanceerde stellingname.

@egwel,
het gaat er niet om dat we allemaal meebetalen aan diverse fracties en het daarmee in standhouden van ons huidige politieke bestel,
het gaat er nu juist om dat Ayaan zich bezighoudt met zaken die helemaal niets met haar partijpolitiek van doen hebben.
Of ze nu in de baas ( wij dus) zijn tijd naar de kapper gaat of de auto gaat wassen, of zoals nu filmpjes maakt zal me jeuken, ze moet gewoon haar werk doen, daar wordt ze voor betaald.

hama | 17-01-06 | 13:18

Om aan te tonen hoe fout Hirsi Ali bezig is zou een goed vervolg op submission zijn dat een ex-Auschwitz joodse gevangene genomen wordt door iemand die eruit ziet als Hitler. En dan even de reacties afwachten van onze joodse medelanders.
Om zo de orthodoxe joodse tradities aan te pakken.

MasterAB | 17-01-06 | 13:18

MAXIMO, is waarschijnlijk geen kwestie van "durven" als wel van (nog) niet kunnen.

Levereter | 17-01-06 | 13:17

@defenz.
"Das toch terecht jeetje wat een onzin allemaal wat ik hier allemaal lees"
Inderdaad, als ik jou post lees krijg ik dat gevoel ook...
@egwel
Zij profiteert van het post-911 tijdperk door op haar ex-geloofsgenoten af te geven uit winstbejag, ze heeft het over vrouwenbesnijdenissen terwijl dat met haar verlies en met stammen te maken heeft, ze heeft het over moslim-terrorisme terwijl er nog geen terrorist hier een aanslag heeft durven plegen etc. M.i. zet zij de boel onnodig op scherp.

MAXIMO | 17-01-06 | 13:14

Kaan78, waarbij wel dient te worden opgemerkt dat niet moslims een zéér pittige belasting moesten betalen voor het recht hun geloof uit te oefenen.

Levereter | 17-01-06 | 13:14

@TECHniQue 17-01-06 @ 13:04
LOL Wat een hoogstaande, succefsvolle intellectueel moet jij toch wel niet zijn.

MasterAB | 17-01-06 | 13:13

Kunnen de 'heren' TECHniQue en co even ophouden met virituele oorlogjes voeren. Er zijn andere plaatsen die zich daar uitstekend voor dienen.

Dayone | 17-01-06 | 13:13

@Brusselmans

Einde van de middeleeuwen kwam wel van de hand van de achterlijke en middeleeuwse moslims. Constantinopel werd Istanbul. En een nieuw tijdperk brak aan. Waarbij Moslims, Christenen en Joden vreedzaam naast elkaar konden leven in Istanbul... ( Einde middeleeuwen).

Kaan78 | 17-01-06 | 13:11

@Kaan78 17-01-06 @ 12:54
Die "verklaringen" waar jij het over hebt zijn op mij niet bepaald geloofwaardig overgekomen. Hele voorzichtige woorden maar vooral geen daden.
.
Ik verwacht dat de "vredelievende" groep moslims die ook in "de bekende" moskeeën komen gewoon melden wat er daar gebeurt. Als er haat en nijd wordt gepredikt en aanslagen worden beraamd dan meldt je zoiets. Dat lijkt me een principe dat voor iedereen goed te begrijpen is.
.
Ik heb hier geen onderbuik gevoelens bij. Ik ben gewoon realistisch en ik constateer dat de tolerante aanpak van de laatste decennia jammerlijk heeft gefaald.
.
De andere optie (die jij meen ik voorstaat) is de kop in het zand steken ... Wir haben es nicht gewusst ... weet je nog wel?

Professor Plons | 17-01-06 | 13:11

@Professor Plons 17-01-06 @ 13:00
IRA is een slecht voorbeeld. Daar gaat het erover of Noord Ierland Brits of Iers grondgebied moet worden. Er zijn katholieke Ieren die liever Brits zijn en protestantse Ieren die liever Iers zijn. Dat de media deze nuance niet aanbrengen past in de geest van het zwart / wit denken van deze tijd. Nuances zijn namelijk te ingewikkeld voor het klootjesvolk.

Als je even verder nadenkt weet je dat die radicale moslims niet uit alleen uit hun geloof moorden, omdat ze er een macabere hobby op na houden maar dat daar ook achterliggende oorzaken voor zijn.
Zo is Bin Laden ontevreden over de aanwezigheid van amerikaanse troepen op heilige grond. Dat is net zoiets als een moslimleger in het vaticaan.
De Irakezen verdedigen hun vaderland enz. Dat heeft dus ook verder niks met religie te maken maar die mensen gebruiken hun religie in hun strijd, dacht ik zo.

MasterAB | 17-01-06 | 13:10

@TECHniQue 17-01-06 @ 13:04

Kan in jou gebrabbel anders ook niks intressants of intelligents ontdekken.
En jij mag van mij vinden wat je wil. Ik neem jou toch niet serieus met je cynisch gedoe.

defenz | 17-01-06 | 13:08

@MAXIMO 17-01-06 @ 12:56
"Tuurlijk is het goed om mistanden aan de kaak te stellen, alleen de manier waarop zij dat doet kweekt een averechts effect. En niet alleen bij moslims" Ik heb niets anders beweerd. Zie mijn post van 11.42 uur.

ERRATUM. Ik mijn vorige post wordt kieven natuurlijk "klieven".

TECHniQue | 17-01-06 | 13:07

@bob plop
weinig respectvolle reaktie, tot welke sekte behoor jij?

Onderbuik | 17-01-06 | 13:06

egwel 17-01-06 @ 13:03

precies!!!

defenz | 17-01-06 | 13:05

@Brusselmans
Die Benzakour denk ik niet, Abou zeer waarschijnlijk wel..
@Levereter.
Nu je het zegt, dat wereldvreemde verklaart alles...

MAXIMO | 17-01-06 | 13:04

@ defenz 17-01-06 @ 12:47
defenz, luister kerel, er zijn weinig mensen thans hier op GS die een minder intelligente indruk maken dan jij. Schiet jezelf daarom nu eens niet voortdurend in de voeten door ieder commetje van je vergezeld te laten gaan van aanmatigende niemendalletjes als "mafkees". Dat maakt een potsierlijke indruk. Laat het kieven van schedels nu maar aan mij over.
laat ik nu voor eens en voor altijd duidelijk stellen dat intelligent discusseren helemaal niet bedoeld is voor vertraagde primaten als jij. Dat is bedoeld voor een selecte groep grootheden, zoals ik. Een intelligent gesprek hoort niet op de straat. Het dient ook in onmiddelijke verband te staan met luxe (schoeisel niet beneden de 400 euri, de prijzen van boeken dienen zéér hoog te zijn, dat werk). Intelligente gesprekken zijn er beslist niet voor arbeiders (zoals jij defenz), de laagste laag der bevolking, Voor mensen als jij zijn er andere dingen. En ze zijn er te over, dus wat zeur je nou. Jij hebt toch je shakespeare, wekelijks uitgegeven onder de titel Aktueel. Jij hebt toch je Bach, gespeeld door de muzikanten obder leiding van Waldo de los Rios. Jij hebt toch je schilderkunst gepenseeld door Walt Disney. Jij hebt toch echte, hartstikke echte boeken geschreven door iedere zelfkritiek missende schrijvelaars als Giphart en nog veel meer andere abjecte surrogaten.
Ja Defenz, u die dit leest, heeft niets te willen.

TECHniQue | 17-01-06 | 13:04

defenz "Je kan dus alles zeggen behalve over moslims ", maar over joden kun je nog véél minder zeggen.

Levereter | 17-01-06 | 13:04

@ MAXIMO
Ik heb in die post van dayone niets zinnigs weten aan te treffen. Leg mij nu eens aub uit hoe het mogelijk is dat er zo agressief wordt gereageerd op een vrouw die uiteindelijk niets anders heeft gedaan dan kritiek leveren op een godsdienst. Je kunt het er wel of niet mee eens zijn dat is ieders goed recht maar jij, sj24 en enkele anderen reageren als een stel dol geworden pitbuleigenaren op alles wat AHA doet of zegt. De grootste gotspe is dat jullie ook nog AHA verwijten haat te zaaien terwijl de dodvonnissen en verwensingen toch echt uit het andere kamp komen. Kortom hoe groot moet die balk voor je hoofd zijn voordat het je ook zelf gaat opvallen.

egwel | 17-01-06 | 13:03

MAXIMO, "Wie weet krijgt ze al vergoedingen voor haar haatzaaierij waar wij geen weet van hebben." ja wie weet is Balkenende wel een marsmannetje, zo ken ik er nog wel een paar.

Levereter | 17-01-06 | 13:02

Er zijn gelukkig ook genoeg mensen die wel achter haar staan en daar ben ik er een van.
En nogmaals waar gaat het om: Dat zij dus niet kan zeggen wat ze wil en daardoor wordt bedreigd.
Je kan dus alles zeggen behalve over moslims en daar gaat het voor mij over.
En de strijd die ze daarin voert voor het recht van het vrije woord, daarom wordt ze voorgedragen voor een nobelprijs.
Das toch terecht jeetje wat een onzin allemaal wat ik hier allemaal lees.

defenz | 17-01-06 | 13:01

@ MasterAB

Volgens mij zijn de verlichte moslims die AHA voor de rechter sleepte toch echt door de rechter verteld dat AHA in het geheel in haar recht staat dergelijke - overigens keurig verwoorde - uitingen te doen.

Ach maar natuurlijk, zo'n rechtbank is maar een nihilistisch westerse poel van verderf, een kniesoor die zich daar door laat sturen.

Brusselmans | 17-01-06 | 13:01

@MasterAB 17-01-06 @ 12:37
IRA is een slecht voorbeeld. Daar gaat het erover of Noord Ierland Brits of Iers grondgebied moet worden. Er zijn katholieke Ieren die liever Brits zijn en protestantse Ieren die liever Iers zijn. Dat de media deze nuance niet aanbrengen past in de geest van het zwart / wit denken van deze tijd. Nuances zijn namelijk te ingewikkeld voor het klootjesvolk.
.
In het fictieve voorbeeld van jouw buurman verwacht ik inderdaad dat jij je distantieert als hij vanuit zijn geloof verkondigt dat iedere inwoner van jouw straat kinderen moet verkrachten. Ik verwacht bovendien dat jij hem aangeeft. Als je dat niet doet draag je een passieve schuld voor het volgende slachtoffer.
.
Waarom betitel je jouw buurman als "een gek" maar doe je dit niet bij de radicale moslim die het vanuit zijn geloof nodig vindt onschuldige mensen de dood in te jagen? Waarom vind jij het normaal dat deze "gekken" door hun vredelievende geloofsgenoten in bescherming worden genomen? Hoe "vredelievend" zijn deze gematigde figuren dan? In mijn optiek zijn ze niet "vredelievend" maar "medeplichtig".

Professor Plons | 17-01-06 | 13:00

Sluit me bij deze ook bij hama aan, evenals sj24 etc.

MAXIMO | 17-01-06 | 12:59

@ Maximo

Dan zal zal Mo' Benzakour toch ook wel een zakcentje uit Ryaad ontvangen?

Of Abou Jaja?

Brusselmans | 17-01-06 | 12:59

@defenz 17-01-06 @ 12:54
"
Iemand die het niet met haar eens is legt het dan toch naast zich neer.
"
Het gaat erom dat een hele groep mensen gestigmatiseerd wordt/belachelijk gemaakt wordt. Of dat nou joden zijn, homo's of moslims dat wordt gewoon niet gepikt, nooit niet.
In ieder geval niet op de manier waarop zij dat doet.

MasterAB | 17-01-06 | 12:58

@Dayone
Je slaat de spijker op zijn kop, hulde!~
@Egwel
Lees Dayone zijn post effe rustig door en laat het tot je doordringen..
Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken..
@TECHniQue
Tuurlijk is het goed om mistanden aan de kaak te stellen, alleen de manier waarop zij dat doet kweekt een averechts effect. En niet alleen bij moslims.
@Levereter
Wie weet krijgt ze al vergoedingen voor haar haatzaaierij waar wij geen weet van hebben.

MAXIMO | 17-01-06 | 12:56

@ Onderbuik Gefeliciteerd met de minst zinvolle bijdrage in deze discussie.
@ Master AB Gefeliciteerd met de minst zinvolle reactie op de minst zinvolle bijdrage

Bob Plop | 17-01-06 | 12:55

@ MasterAB

Niet in het geheel! Ik ben een verdraagzaam mens maar wens niet mee te werken aan de morele chantage van loeiende middeleeuwers die hun achterlijke gedachtegoed onder het mom van respect aan de gewetensvolle burger proberen op te dringen op straffe van God's gerechtigheid.

Brusselmans | 17-01-06 | 12:55

@MasterAB 17-01-06 @ 12:50

De pot verwijt de ketel... dan kan ik ook zeggen dat jij er niks van snapt.
Ik noem dat helemaal geen haatzaaien nl.
Het is toch van de zotte dat er bij haar uitspraken die nb nog kloppen ook zoveel comotie wordt gemaakt.
Iemand die het niet met haar eens is legt het dan toch naast zich neer.
Ik vind het triest om te zien hoe weinig mensen er zijn die de waarde van een vrije democratie zien.

defenz | 17-01-06 | 12:54

@Professor Plons

Zijn nu alle gematigde moslims schuldig omdat ze volgens jou niet hebben gedistancieerd? Alle belangenbehartigers in Nederland hebben wel een verklaring afgekondigt. Dat zou dus voldoende moeten zijn.
...
En hoe zie jij het voor je. Moet ieder gematigde moslim of moslima, iedere nederlander die hij tegenkomt op straat tegenhouden en "bewijzen"dat hij goed is.
...
Hoe doe je dat dan-> Afstand nemen van de rest? Jouw onderbuik gevoelens zijn niet representatief voor de werkelijkheid.

Kaan78 | 17-01-06 | 12:54

@Onderbuik 17-01-06 @ 12:51
Dat zou geen porno maar meer een horror film zijn denk ik.

MasterAB | 17-01-06 | 12:54

@ Hama

't gekke is dat er vanuit dekamer maar weinig geluiden komen als zou AHA haar tijd maar een beetje vol lummelen.

Haar partijvoorzitster is juist zeer verguld met haar prominente rol in het buitenland. Zo komt de VVD ook nog eens over de grenzen en zeg nu zelf; AHA is een schonere verschijning dan - pak m beet - Weekers of Van Baalen.

Overigens betalen de 0031 inwoners mee aan projecten die op de schaal der nietigheid een heel wat respectabelere positie innemen zonder hierover te huilen als een geslagen hond die op z'n rug z'n tepels de lucht in steekt.

En welke zelfrespecterende politicus gebruikt zijn positie niet om zijn of haar ideologie te proganderen. Hij/zij zal wel gek zijn om dat niet te doen!

Plemp je ten slotte ook even de statuten van de nobelprijsverkiezing hier in de comments om je laatste statement kracht bij te zetten?

Brusselmans | 17-01-06 | 12:52

@Brusselmans 17-01-06 @ 12:45
U kent uw klassieken. Dat pleit voor u.

TECHniQue | 17-01-06 | 12:51

hirsi ali moet eens een pornofilm maken, die submission-troep veroorzaakt alleen maar ellende en dode filmmakers.

Onderbuik | 17-01-06 | 12:51

@wILL 17-01-06 @ 12:46
Dat jij zo weinig weet zegt meer iets over jou dan over haar. En dat verklaart gelijk waarom jij niet begrijpt dat zij alleen maar haat veroorzaakt.

MasterAB | 17-01-06 | 12:50

@ hama 12:44
Slecht argument, ik deel de vizie van de groenlinks fractie ook niet, toch betaal ook ik mee aan het in stand houden van die fractie.
Ik zou trouwens wel eens een overzicht willen zien van de activiteiten van al die hard werkende kamerleden, vooralsnog zijn ze pas net terug van een 4 weken durend kamerreces. Ik vrees dat we ons de pleuris zouden schrikken als we wisten hoe weinig andere kamerleden voor hun geld doen.

egwel | 17-01-06 | 12:49

@Brusselmans 17-01-06 @ 12:44
OK dus geen wederzijds respect volgens jou maar er moet één levenswijze komen en iedereen moet dat volgen? Dat is pas vrijheid.

MasterAB | 17-01-06 | 12:48

@hama 17-01-06 @ 12:44
Dat hoort bij een democratie mafkees, dat doet iedereen toch die in de kamer zit.
Denk dat jij je idd beter zou voelen onder een dictator dan hoef je in ieder geval zelf niks meer te doen dan alleen maar ja nee en amen te knikken.
Ik vind het wel ok dat dit zo kan in ons land en hoop ook dat dat zo blijft.

defenz | 17-01-06 | 12:47

AHA is zeer goed in feiten ingelezen en kan duidelijk(velen onder u noemen dit haat zaaien) haar mening geven. AHA weet meer van de Nederlandse en Europese geschiedenis dan ik, en ik ben nog wel een rasechte blanke nederlande (mijn familie geschiedenis gaat terug tot 1568) met goede scholing en gehuwd met een Indo(100% geintegreert). AHA heeft mij laten inzien dat kritiek hebben niet gelijk discriminatie betekent. Vroeger kon ik niets zeggen of ik discrimeneerde terwijl ik me alleen openlijk is afvroeg!, ach laat maar......... AHA, succes in wat je doet en verder wil gaan doen. Ik kan je niet helpen, ik wordt gelijk afgebrand -DISCRIMINATIE- Fuck You Haatdragers!

wILL | 17-01-06 | 12:46

@ rattekop 17-01-06 @ 12:29
"Wat was ook weer het verschil tussen het moslim geloof en het Joodse geloof. De een gebruikt geweld "zucht" en de ander niet.
En daarom mag het je niks zeggen over het Joodse geloof en mag je elke Moslim kapot maken?"
Ik weet niet wat dit met mij te maken heeft. Ik heb het geschreven noch beweerd.
Als u zo doorgaat kunt u zich binnenkort ook in mijn wamre aandacht wentelen, gelijk die proleterige patjepeeër Nemo. Dat u het weet.

TECHniQue | 17-01-06 | 12:46

LOL @ Technique

Gomperts gaat het helemaal worden in 2006..

Brusselmans | 17-01-06 | 12:45

even zonder het eventuele gelijk/ongelijk van Ayaan een rol te geven,
zij is tweede kamerlid voor de vvd en heeft in die hoedanigheid een portefeuille. In deze portefeuille bevinden zich een aantal aan haar toebedeelde werkzaamheden welke momenteel niet worden uitgevoerd hoewel zij daar wel salaris voor toucheert.
De tijd die zij momenteel steekt in haar submission-drieluik wordt bekostigd door de 0031 belatingbetalert.
Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die de visie van Ayaan niet delen echter wel meebetalen aan haar project. Dat is onjuist.
Zij misbruikt haar kamerpositie om een platform te verwerven voor haar eigen ideologiën.
Een mogelijke nobelprijs is om die reden onterecht.

hama | 17-01-06 | 12:44

Ach, MasterAB probeert het langvergane en reeds failliete respect opnieuw leven in te blazen.

Je weet toch wel dat respect voornamelijk geist wordt door lieden die je doorgaans bedreigen om vervolgens heel subtiel te wijzen op de rechtvaardigheid van het dienstdoende opperwezen..

Brusselmans | 17-01-06 | 12:44

@ rattekop 17-01-06 @ 12:29
"teachnique, je schrijft mooi maar zegt verdomde weinig." Ik verkies het vandaag inhoudelijk te spreken met Maximo. Als ik weer eens wat plezier wil hebben trap ik op Nemo. Niet uit kwaadaardigheid, maar zoals een trambestuurder op zijn bel trapt.

TECHniQue | 17-01-06 | 12:43

Wij hebben dat toch al allemaal gehad met de christenen, kom op man dat waren dezelfde idiote regels waar wij met een gezond verstand afstand van hebben genomen.
En nu komt de islam weer met hezelfde middeleeuws gedoe.
Niemand heeft daar trek in toch?
En als aha daar haar standpunt in geeft waar ze overigens voor honderd procent gelijk in heeft, wordt ze zelfs met de dood bedreigd.
Ieder normaal denkend mens moet dan toch weten dat dat niet klopt.

defenz | 17-01-06 | 12:43

Ik nomineer: Volkert........(zo kan het natuurlijk ook)

Dayone | 17-01-06 | 12:40

@ Master AB In mijn beleving is respect nog altijd wederzijds en ontbreekt dat besef bij een groot aantal mensen dat zich beroept of verschuilt achter een geloof. Een geloof is een niet tastbaar of bewijsbaar iets en derhalve moeilijk te bediscussieren. Dat gelovers hun visie als de enige juiste zien is hun makke. Zolang het niet buiten de wet treedt en anderen niet hindert in hun persoonlijk leven mogen mensen met een geloof doen wat ze willen. Van mij mogen de dames dus gewoon hun eigen lange rokken dragen en manlief een grote kinderschare baren. *blijf wel problemen houden met de gedachte dat kleine kinderen al zo geindoctrineerd worden met geloof(sfanatisme) dat een onafhankelijke en zelfstandige keuze over wel of niet een geloof aan gaan hangen op volwassen leeftijd bijna onmogelijk wordt)

Bob Plop | 17-01-06 | 12:39

@Professor Plons 17-01-06 @ 12:30
"Indien radicale christenen misdrijven en aanslagen zouden plegen in naam van hun geloof. Als deze radicalen bovendien in kerken hiertoe worden aangespoord door dominees dan verwacht ik inderdaad dat er vanuit de gematigde hoek een veroordeling komt. Bovendien verwacht ik van deze gematigde groep volledige medewerking aan politie en gerecht.
"

IRA om maar even een voorbeeld te geven, zij nu alle katholieken geweldadige mensen die zich openlijk hiertegen moeten uitspreken?

"
Stel .. jouw buurman verkracht kleine meisjes want hij is aanhanger van een "religie" die stelt dat alle inwoners van jouw straat dat moeten doen. Neem jij dan afstand van hem en zijn "geloof" en geef je hem aan? Of hou je hem de hand boven het hoofd omdat ie nu eenmaal van hetzelfde clubje is als jij?
"

Wat een absurd voorbeeld. Ik zou me dus openlijk moeten distantieren van een gek? Dat is netals bij de islam denk ik, de meerderheid moet zich opnelijk distantieren van een paar gekken/extremisten?

MasterAB | 17-01-06 | 12:37

Is er ooit eerder een Nederlander voorgedragen?

Levereter | 17-01-06 | 12:36

@MAXIMO 17-01-06 @ 11:49
"Met alle respect maar zo moedig vind ik haar ook weer niet.". Kom op, Maximo, AHA is a dead woman walking. Een leven een bunkers en altijd omgeven door lijfwachten is een hoge prijs voor het debiteren van zaken die de normaalste zaak van de wereld zijn (respect voor vrouwen en andersdenkenden, scheiding tussen kerk en staat, geen familievetes, geen haat jegens mensen met een andere seksuele voorkeur, geen achterstelling van vrouwen en meisjes, geen eerwraak enzovoort enzovoort).
Ik vind dat je dat moedig kunt noemen.

TECHniQue | 17-01-06 | 12:36

rattekop, nieuws 1 uur.

Levereter | 17-01-06 | 12:35

Gelukkig kan iedereen iemand nomineren voor de Nobelprijs voor de Vrede. Dus een sukkel als Christian Tybring-Gjedde kan ook een sukkel als Hirshi ALi voordragen. Voor de vrede, haha.

Horror Scoop | 17-01-06 | 12:35

Ach ja, In Liberia won de lokale despoot Taylor zijn verkiezing met de slogan: "He killed my ma, he killed my pa, so i'll vote for him.

Wie op dat moment aan de doodbange kiezertjes had gevraagd wie hun democratische voorkeur genoot hoefde geen verrassend antwoord te verwachten.

Vrijheid blijheid, ik vind het allemaal zuivere onnozelheid zolang zowel de onderdrukte moslimatjes alsmede de door de achterlijke SGP ideologie beknotte dames hebben nog nimmer een keuze gehad die hen werkelijk vrijheid opleverde.

Met het mes op de keel is het niet moeilijk voor onderdrukking te kiezen.

AHA geeft slechts haar mening op het geheel en waagt het als afvallige hoer van babylon het bestaan van het opperwezen te betwijfelen. Dat is in Nederland voldoende om de doodseskaders van Allah tegen je in het harnas te jagen en het intellectuele deel der natie in een diepe identiteitscrisis achter te laten.

Persoonlijk vind het al heel wat dat er eindelijk weer eens een Nederlander wordt voorgedragen die een beetje welbespraakt is en het mooie vaderland in het buitenland tenminste niet in het steenkolenengels belachelijk maakt.

Brusselmans | 17-01-06 | 12:34

@levereter: bron?

rattekop | 17-01-06 | 12:34

off-topic: de fielt die het 13 jarige meisje verkrachtte is gepakt, hoera.

Levereter | 17-01-06 | 12:31

Dayone 17-01-06 @ 12:24
Zal ongetwijfeld kloppen, alleen er zijn er ook genoeg in ons land die wel worden onderdrukt, en daar heeft ze het toch ook over.
Maar waar het omgaat is dat zij dus dit soort dingen niet kan zeggen zonder dat ze bedreigd wordt in ons land.
En daar laat ze zich niet door weerhouden en daar heb ik respect voor.
Het gaat ook meer om het verdedigen van het recht van het vrije woord.
En daar is zij wel een goed voorbeeld van, want als je iets over moslims zegt heb je dus blijkbaar een probleem.

defenz | 17-01-06 | 12:31

@Bob Plop 17-01-06 @ 12:11
Dank u!
.
@MasterAB 17-01-06 @ 12:12
"Dat is compleet de omgekeerde wereld. Moeten alle christenen afstand nemen van hun radicale SGP geloofsgenoten? Dacht het niet. "
.
Indien radicale christenen misdrijven en aanslagen zouden plegen in naam van hun geloof. Als deze radicalen bovendien in kerken hiertoe worden aangespoord door dominees dan verwacht ik inderdaad dat er vanuit de gematigde hoek een veroordeling komt. Bovendien verwacht ik van deze gematigde groep volledige medewerking aan politie en gerecht.
.
Stel .. jouw buurman verkracht kleine meisjes want hij is aanhanger van een "religie" die stelt dat alle inwoners van jouw straat dat moeten doen. Neem jij dan afstand van hem en zijn "geloof" en geef je hem aan? Of hou je hem de hand boven het hoofd omdat ie nu eenmaal van hetzelfde clubje is als jij?
.
Wat nou omgekeerde wereld? ... gewoon common sense!

Professor Plons | 17-01-06 | 12:30

@Bob Plop 17-01-06 @ 12:23
En dan gaan wij vervolgens bepalen dat dat fout is? Dat is hun levenswijze en jij laat ook niet je leven bepalen door hun geloof, lijkt me zo.
Beetje respect voor elkaars levensovertuiging denk ik zo. Daar ontbreekt het gewoon aan in ons hedendaagse maatschappij.

MasterAB | 17-01-06 | 12:29

@teachnique, je schrijft mooi maar zegt verdomde weinig. Wat was ook weer het verschil tussen het moslim geloof en het Joodse geloof. De een gebruikt geweld "zucht" en de ander niet.
En daarom mag het je niks zeggen over het Joodse geloof en mag je elke Moslim kapot maken? het feit dat je mooi schrijft heeft te maken met een ontwikkelde taalknobbel. Daar is het helaas bij gebleven.

rattekop | 17-01-06 | 12:29

Het punt wat hier een paar maal gemaakt is nl haar "grote" salaris klopt niet.
Toen zij door Time werd gehuldigd in New York was men zo onder de indruk dat twee grote Amerikaanse "Thinktanks" haar een baan hebben aangeboden oa het Hoover Institute, dan had ze een salaris gehad waar je hier alleen maar van kan dromen, en ze zou volledig veilig zijn geweest.
Maar nee terug naar haar onderduik adresje en de schimpscheuten in Nederland.
Waarom, als het haar alleen maar om geld gaat, misschien toch een beetje idealisme hombres?

Levereter | 17-01-06 | 12:27

Defenz. De moslima's waar ik het over heb zijn goed geïntergreerd (studeren, werken en wonen op zichzelf) en worden niet onderdrukt door wie dan ook. Als zij zich voor iemand als AHA schamen omdat ze vinden dat ze worden uitgemaakt voor 'onderdanig'. Dan kan ik alleen maar constateren dat de boodschaap niet aankomt bij haar doelgroep. AHA versterkt de verschillen, daar is ze wel goed in. Mijn complimenten.

Dayone | 17-01-06 | 12:24

@ Master AB SGP vrouwen zijn ook vanaf de geboorte met dit soort hersenspoelactiviteiten geindoctrineerd. Voor deze dames is het dus iets normaals. Is net zo erg als in welk ander geloof dan ook.

Bob Plop | 17-01-06 | 12:23

Als je in het leger zit en je bent een beetje slim , loop je binnen een paar jaar binnen, wordt je naar de Antillen gestuurd, dan ga in de coke. Afghanistan heeft nog betere mogelijkheden, ze zijn daar niet alleen de grootste heroïne-boeren maar er komt ook uitstekende hasj vandaan. Als je gepakt wordt vlieg je eruit, maar dan heb je zoveel verdiend om nooit meer te hoeven werken. Veel succes jongens.

stoeffie | 17-01-06 | 12:23

@TECHniQue 17-01-06 @ 12:18,
niets tegen Nemo, maar deze tekst pure schoonheid.

drieluik | 17-01-06 | 12:23

Kolere, niveautje stijgt weer...

emancipatie zal vanuit de islamitische bevolking zelf moeten komen, dwang helpt i.i.g. niet, evenmin als het voortdurende gezeik van AHA, die gewoon een paar persoonlijke frustraties aan het verwerken is.

zum kotzen | 17-01-06 | 12:22

@Technique
Wacht even, ik kom straks terug met een verhaal. Ik moet eerst even eten.

Nemo | 17-01-06 | 12:21

@MasterAB 17-01-06 @ 12:19

Heb je ook wel gelijk in dat iedereen daar zelf voor moet kunnen kiezen.
Maar dan mag aha toch zeker wel zeggen wat zij vind.
Waarom wordt ze dan zo bedreigd door die lui?

defenz | 17-01-06 | 12:21

@defenz 17-01-06 @ 12:16
Ik weet niet of jij de netwerk uitzending over SGP vrouwen hebt gezien? Maar al die SGP vrouwen vinden het geen vrouwen onderdrukking en vinden dat het leven zo hoort! Zo vinden heel veel moslim's dat ook. En wie bepaalt de standaarden wat nou beter is?

MasterAB | 17-01-06 | 12:19

@Nemo 17-01-06 @ 11:56
Nemo de abjecte domkop denkt dat hij mij een polemische slag heeft toegebracht door mij "dikke gore lul" te noemen. Omdat Nemo het nogal met zichzelf heeft getroffen (kenmerkend voor iedere idioot) deelt hij tevreden schouderklopjes uit aan zichzelf. Meneer schrijft: "Wie de bal kaatst kan hem keihard terug verwachten, dikke hufter." Hahahahahahahaha. Maar Nemo, jij kleine vieze zadelruiker die je bent, de bal "keihard" terugkaatsen doe je in ieder geval NIET door mij een "dikke gore lul" te noemen. In welke achterstandswijk ben jij eigenlijk geboren, schurftige rat?
Ik hoor liever een auto, die na drie kwartier nog niet starten wil, dan het slappe geouwehoer van proleten als Nemo. Hoe komt het dat jij zo dom bent? Denk eens na.
Nemo heeft natuurlijk het syndroom van Down. Een hoofd in getrokken vorm, met terugwijkend voorhoofd en lange schedel, destructief de toppunten van 's mensens kunnen beloerend vanachter zijn beeldscherm (namelijk míjn stukjes). Bronstig huilend vervolgens, omdat ie het niet bevatten kan. In gebogen houding kwijlend achter zijn 486, met stijve, verkrampte vingers op kromme poten en klompvoeten mij vervolgens "dikke gore lul" noemen. Kan namelijk niks beters bedenken, deze mongool, knarsend met zijn scheve, gebroken taneden en kiezen. Smakkend. Hoofdschuddend, klein vlezig gedrocht met rood omrande ogen dat je er bent, "hu hu hu" roepend bij iedere deerniswekkende poging ondergetekende in een stukkie te beledigen.
Ïk kan er niets aan doen maar "weg, weg ermee" is mijn primitieve reactie bij het lezen van de stukjes van Nemo.
Gun toch een grootheid, zoals ik, na zijn door jou, dom plebs, aangedane inzinking de tijd van herstel.

TECHniQue | 17-01-06 | 12:18

@sj24 17-01-06 @ 12:15
Whatever minderwaardigheidscomplexje, jij begon erover terwijl je zelf meer fouten maakt maar goed mij boeit dat ook niet en zou daar niemand op aanspreken dat doen losers als jou alleen die een minderwaardigheidscomplex hebben en niet eens een taalfout durven maken dus rot op met je kinderlijk gedoe.

defenz | 17-01-06 | 12:18

@ MAXIMO
Je kunt tikfouten verbeteren, goed zo jongen !
Nu iets moeilijkers, verzin eens een argument.
sj24
zolang jij op deze site reageerd heb ik je al met alle winden mee zien waaien, volgens mij ben jij een beetje zielig.

egwel | 17-01-06 | 12:17

@Dayone 17-01-06 @ 12:12

Vind ik niet kloppen wat je zegt. Ze stoot geen moslimas tegen het hoofd.
Zij maakt alleen maar duidelijk dat diezelfde moslimas het dus de normaalste zaak van de wereld vinden dat ze zo onderdrukt worden, nb door hun eigen geloof.

defenz | 17-01-06 | 12:16

@defenz 12.12
Hierbij de volgende: Wordt randmongeaul!
Dan heb je tot 13.00u de tijd om de fouten eruit te halen; succes!
Mocht je nou extra tijd nodig hebben, dan hoor ik het graag...

sj24 | 17-01-06 | 12:15

@master ab =technique
excuses

rattekop | 17-01-06 | 12:14

@ sj24
Goh sterke argumentatie hoor, je kijkt tv en dan weet je wat er speelt in de kamer. Als je echt iets wist dan had je geweten dat er kamerleden zijn die uitsluitend dienst doen als stemvee en die onder geen beding hun mond mogen open doen, als jij dat productief vindt ,tja. Je brengt de productiviteit te berde omdat er een paar jaloerse kamerleden over hebben lopen zeiken, niets is aangetoont, kortom roddel en achterklap. Dat jij daarop je argumenten wilt bazeren maakt je uiters ongeloofwaardig.

egwel | 17-01-06 | 12:13

Hij is blank, zij is zwart
Hij is man, zij is vrouw
Hij is 'links', zij is 'rechts'
Hij is PvdA, zij is VVD
Hij heet Marcel, zij heet Ayaan

Maar allebei zijn ze buitengewoon tevreden met zichzelf, dulden ze geen tegenspraak en bederven mijn eet- en levenslust al bij de eerste aanblik van hun zelfvoldane tronies.

zum kotzen | 17-01-06 | 12:13

Hoop toch zeau, dat ze um krijgt, afgezien van het twijfelachtige allooi van de onderscheiding.
Een geweldige muilpeer voor al die moslims en hun troetelaars.

We kunnen overigens niet scherp genoeg zijn met al die achterlijke geloven, hoe ze verder ook heten.

Werkgevers blijken errug verstandig overigens, gezien de laatste cijfers.

Go Ayaan go!

tering! | 17-01-06 | 12:13

MAXIMO: ja er zijn zeker betere manieren om moslima's te helpen te emanciperen. Wat AHA doet is vooral een negatief beeld vormen over de islam in het geheel. Daarmee stoot ze ook de moslimvrouwen tegen het hoofd. Ik heb in mn omgeving iemand van turkse afkomst horen zeggen dat ze zich schamen als AHA op tv is geweest. Vooral omdat ze juist hen (moslim vrouwen) het gevoel geeft dat ze niet voor zichzelf kunnen opkomen en soms wel het idee dat ze totaal vervreemd zijn (ook al zijn ze goed geïntergreerd). Haar manier van aanpak werkt alleen maar averechts. De kloof tussen de nieuwe-nederlanders en autochtonen wordt alleen maar versterkt door iemand als Ajaan. AHA legt steeds de nadruk op de verschillen die er tussen bepaalde bevolkingsgroepen zijn en houdt zich nauwelijks bezig met de oplossingen of vooruitgang. Ze is blijven hangen in een puberale traumatische fase. Ik zie helemaal niets goeds in de manier waarop AHA te werk gaat.

Dayone | 17-01-06 | 12:12

@MAXIMO 12.11
Doelpunt!

sj24 | 17-01-06 | 12:12

@Professor Plons 17-01-06 @ 12:09
"Met "partij kiezen" bedoel ik dat de grote groep vredelievende moslims wel eens openlijk en ondubbelzinnig afstand mag nemen van wat hun radicale geloofsgenoten in naam van hun religie doen."

Dat is compleet de omgekeerde wereld. Moeten alle christenen afstand nemen van hun radicale SGP geloofsgenoten? Dacht het niet.

MasterAB | 17-01-06 | 12:12

@master AB 17-01-06
je beticht iemand van het maken van een buitengewoon domme vergelijking. Vervolgens zeg je "zuchtend" niets zinnigs; hoe kan dat?

rattekop | 17-01-06 | 12:12

@sj24 17-01-06 @ 12:10

whahaha jaja

defenz | 17-01-06 | 12:12

Jezus latne we nou gnee zeikverhalen over splefoutne ophangen oek?

Nemo | 17-01-06 | 12:12

@defenz 12.10 Gefeliciteerd, je gaat door naar de volgende ronde!

sj24 | 17-01-06 | 12:12

@Egwel.
Ik pas me aan aan jouw niveau.
BTW intelligentie schrijf je met dubbel L.
En nu gaan ik eten, later...

MAXIMO | 17-01-06 | 12:11

@ Professor Plons Van mij krijgt u ter plekke de titels Dr Ir erbij. Mooi gesproken!

Bob Plop | 17-01-06 | 12:11

@defenz 12.07
Het verschil is dat ik het expres doe, maar de taal der Nederlanden wel degelijk beheers. Naar aanleiding van jou reacties durf ik te beweren dat enige opleiding bij jou op zijn plaats zou zijn.
@egwel 12.06
Dat het ff duidelijk is! Met een fatsoenlijke onderbouwing mag je van mij alles spuien wat op je tong ligt.

sj24 | 17-01-06 | 12:10

@MasterAB
Kritiek op moslims is makkelijker. En veel mensen vergeten wat Israel allemaal uithaalt in het Midden Oosten.

Nemo | 17-01-06 | 12:10

@sj24 17-01-06 @ 12:07
zei moet zij zijn? inburgeren? haha wat een sjappie ben jij zeg

defenz | 17-01-06 | 12:10

@Kaan78 17-01-06 @ 11:35
Met "partij kiezen" bedoel ik dat de grote groep vredelievende moslims wel eens openlijk en ondubbelzinnig afstand mag nemen van wat hun radicale geloofsgenoten in naam van hun religie doen.
.
Na iedere hakbar actie wordt er wel wat gemompeld maar een openlijke veroordeling komt er nooit. In de moskeeën waar haat en nijd gepredikt wordt komen toch ook "gewone" moslims? Waarom verdedigen zij de Westerse samenleving waarin ze zelf wonen dan niet?
.
Dus partij kiezen voor een vreedzame Westerse samenleving of opsodemieteren.

Professor Plons | 17-01-06 | 12:09

@egwel
In tegenstelling tot jou, ken ik meer zenders dan alleen Talpa. Mijn nieuwsvoorziening ten aanzien van het wel en wee in de tweede kamer is dan ook prima. Je hoort mij idd niet beweren dat de andere 149 man wel iets paraat maken. Wat je mij wel degelijk hoort beweren is dat zei onder aan de productiviteitsladder staat.

sj24 | 17-01-06 | 12:07

@sj24 17-01-06 @ 12:03

als het code Rood wordt dat duwen ze der lekker in een vliegtuig om fijn in het buitenland in het Hilton of zeau te gaan zitten.
Nee dat is lekker nederlands sukkel....

defenz | 17-01-06 | 12:07

@sj24
Zodra ik MAXIMO betrap op een inteligente post zal ik hem respecteren, tot die tijd behoud ik mij het recht voor om hem een domme schreeuwerd te vinden.

egwel | 17-01-06 | 12:06

Over de grens met dat mens. Ze kost klauwen met geld aan beveiliging enz. Ze presteert twee keer niks. WEG ERMEE !

Mentaal verzuim | 17-01-06 | 12:06

@sj24
Hoezo doet ze niets voor haar salaris, ze komt met voorstellen. Weet jij wat die andere 149 kamerleden het afgelopen jaar zoal hebben gedaan ? zo nee, waar lul je dan over.

egwel | 17-01-06 | 12:04

@egwel
Een beetje respect ten aanzien van MAXIMO en zijn IQ...

sj24 | 17-01-06 | 12:04

@ MasterAB 17-01-06 @ 11:53
Nee, dat is niet hetzelfde, MastersAB. Dat is een buitengewoon domme vergelijking die je maakt. Ik neem - zuchtend - de moeite dat duidleijk te maken. AHA doet niets onwettigs, doodt geen onschuldige burgers enzovoort.

TECHniQue | 17-01-06 | 12:03

@ technique
oeps, ik maak wel veel leesvaudten de laatste tijd...

Hottestbrain | 17-01-06 | 12:03

Om even de geliefde broeders van de moslims erbij te halen, de joden.
Moet je in dit land kritiek proberen te leveren op joden of het joodse geloof zoals Hirsi Ali doet op de islam.
Dan was diegene allang monddood gemaakt.
Het valt mij gewoon op dat over moslims alles gezegd mag worden, die mogen door het slijk gehaald worden. Maar owee 1 slecht woord over een jood en je bent gelijk een nazi of whatever.

MasterAB | 17-01-06 | 12:03

@kaan78 Ik ga eten, als je nog een enigzins toevoegende waarde kunt leveren, dan zie ik het straks wel.
@defenz dalijk? inburgeren aub

sj24 | 17-01-06 | 12:03

@ MAXIMO
Hoezo teer zieltje ? Al zou je er een jaar op studeren dan nog zou je mij niet kunnen beledigen, daar is nu eenmaal enige inteligentie voor nodig en die ontbeer jij ten ene male. Ik word gewoon moe van al dat domme geschreeuw van je probeer eens een argument voor de verandering.

egwel | 17-01-06 | 12:02

En als ze haar in scandinavie zo tof vinden, dan gaat ze daar maar lekker wonen!

sj24 | 17-01-06 | 12:01

@ MAXIMO Gelukkig zijn er inderdaad meet oplossingen. En hoe meer oplossingen we hebben en gebruiken, hoe sneller en effectiever er gewerkt kan worden.

Bob Plop | 17-01-06 | 12:01

@MAXIMO 17-01-06 @ 11:55
Het is je onduidelijk omdat je alleen maar wat zit te kwekken.
Wat denk je waarom van gogh zo graag met haar samenwerkte omdat ze maar wat onzin eruit kraamt?
Zij heeft met haar uitspraken heel wat wind doen opwaaien waar we dalijk echt wel profijt van hebben maar als je dat niet snapt kraak het dan ook niet af het gaat nl niet om gelijk. Het gaat erom dat ze een nobelprijs verdiend en dat doet ze zeker.

defenz | 17-01-06 | 12:00

Echt geweldig dat ze zoveel risico neemt, maar het is eigenlijk een grof schandaal. Ze verdient een vorstelijk salaris, maar doet er geen zak voor. Vervolgens gaat ze ook nog liggen bijbeunen.
Dan moeten er bunkers gebouwd worden, beveiliging ingehuurd en als het code Rood wordt dat duwen ze der lekker in een vliegtuig om fijn in het buitenland in het Hilton of zeau te gaan zitten.
En dat allemaal van MIJN belastingcenten.... AARGH!

sj24 | 17-01-06 | 11:59

@ MAXIMO
Nou kom dan met je alternatieven inplaats van schelden.
Ik daag je uit om ens iets zinnings te melden over hoe de moslima's geemancipeerd moeten worden volgen jou.
Dat geschreeuw van jou komt me nu zon onderhand mijn strot uit.

egwel | 17-01-06 | 11:59

@egwel
Ohh, last van een teer zieltje?
Moet je een doekje hebben?

MAXIMO | 17-01-06 | 11:59

@Lucifer
Als ik van de daken ga schreeuwen dat Nederlanders een minderwaardige cultuur aanhangen en dat ze primitief zijn dan kan ik mij voorstellen dat ik bedreigingen en kogelbrieven binnen krijg. Binnen 24 uur.

MAXIMO | 17-01-06 | 11:58

@ Dayine Eerst ff checken en nadenken voor je post. Ayaan is present als dat nodig of gewenst is. Is onlangs nog bevestigd door Weisglas. Dat het anders lijkt omdat ze naast haar kamerwerk nog veel meer dingen doet en daar volop de pers mee haalt is alleen maar een teken dat ze het goed doet.

Bob Plop | 17-01-06 | 11:57

Overigens is die Nobelprijs natuurlijk onzin. Ayaan zegt best zinnige dingen, ze brengt het alleen zo beroerd. Wat dat betreft is ze het tegenovergestelde van Wouter Bos en Jan Marijnissen. Die brengen beroerde dingen zinnig.

Lucifer | 17-01-06 | 11:56

@Technique
Wie de bal kaatst kan hem keihard terug verwachten, dikke hufter.
@Generaal
Wat ik bedoel te zeggen is dat wanneer je kritiek geeft, het risico's met zich mee brengt. En het betekend ook dat zij niet gelijk hoeft te hebben. En bovendien haat ik Mohammed B. dus jij hoeft niet de indruk te wekken dat ik achter hem sta. Het is natuurlijk wel de makkelijkste weg. Geweld is nooit goed te praten. Verbaal geweld doet echter geen pijn.

Nemo | 17-01-06 | 11:56

@defenz
Ben blij dat er in ieder geval nog idioten zijn die kunnen waarderen wat ze doet, wat dat mag zijn is mij behalve haar haatzaaierij en de daaruit voortvloeiende segregatie nog onduidelijk.
@Blop Plop.
Maar zij beroept zich telkens erop dat ze het voor deze groep doet.
Als dat niet aankomt is alle moeite toch voor niets geweest?
BTW ik weet zeker, vraag maar aan de moslima's, dat er andere, betere, manieren bestaan de moslima's te helpen in hun emancipatie.

MAXIMO | 17-01-06 | 11:55

Wat ik nou niet begrijp is waar iedereen die tegen Ayaan is als er andere discussies zijn over medelanders. Over het algemeen is de GS reaguurder erg rechts ingesteld. Nu is er iemand die zegt wat het volk denkt en dan is het weer niet goed.
Even voordat ik alles over me heen krijg. Ik ben het deels met haar eens. Ik sta achter haar omdat zij probeert de kloof te dichten. Dat dit niet altijd via de juiste manier gaat kan ik ook niks aan doen.

Kakel | 17-01-06 | 11:55

@MAXIMO
Zonder beveiliging is ze binnen 3 weken dood. Geen beveiliging is dus dom, heeft niets met moed te maken. Ik ben benieuwd hoe jij het vind om dag en nacht 4 kerels over je schouder mee te hebben hijgen.

Lucifer | 17-01-06 | 11:54

@ Hottestbrain 17-01-06 @ 11:47
Ik deel je analyse van AHA volledig (maar heb geloof ik niets anders beweerd in mijn post van 11.42).
@ defenz 17-01-06 @ 11:47
Het zou je argumentatie ten goede komen wanneer je woorden als "gewoon" achterwege zou laten.

TECHniQue | 17-01-06 | 11:53

Wat een stelletje sukkels hiero. Iemand die zn leven waagt voor het recht wat de islam mensen ontneemt, wordt gezien als haatzaaierij. Wat een dommigheid sorry hoor.

defenz | 17-01-06 | 11:53

@TECHniQue 17-01-06 @ 11:42
"Je kunt moeilijk ontkennen dat Hirsi Ali een moedige vrouw is. Je kunt je idd afvragen of zij bereikt wat ze wil bereiken. Moslims bereikt ze niet, is mijn"

Dat is net zoiets als zeggen dat zelfmoordenaars wel moedige mensen zijn. Dat zijn ze zeker maar wat bereiken ze ermee?

MasterAB | 17-01-06 | 11:53

@Kaan78 11.39
Om te beginnen stond moslim tussen haakjes. Alhoewel Agca van thuis uit moslim is, doet dat waarschijnlijk hier niet ter zake.
Je gaat me echter niet vertellen dat hij een huurmoordenaar was. Een huurmoordenaar (zeker Oostblok) gaat echt niet zo amateuristisch te werk. Om gewoon met een simpel pistool een schot in zijn buik te lossen. Nee, zelfs toen konden ze al beter. Getuige Kennedy 18 jaar eerder. Daarnaast probeert een huurmoordenaar ongezien te ontkomen en dat doe je niet zo. Deze man had gewoon persoonlijk problemen met de paus, zijn opvattingen dan wel het katholicisme. Die heeft ie overigens netjes uitgepraat met JP de tweede

sj24 | 17-01-06 | 11:52

@ MAXIMO Nee, stil zitten kan en wil ze niet. Heeft ze destijds ook heel duidelijk aangegeven toen ze door de VVD naar Den Haag gehaald werd. Oh, wat liep iedereen toen te juichen. Nu zij doet wat ze zei dat ze zou gaan doen is het opeens niet goed. Een onvertogen woord heb ik haar nog nooit uit horen spreken, niet over de islam, niet over islamieten, over niets. Als er dan toch zoveel weerstand is vanuit bepaalde groeperingen tegen Ayaan, dan slaat zij kennelijk de spijker ergens goed op de kop.

Bob Plop | 17-01-06 | 11:52

Als hier iemand haat zaait is het MAXIMO.

egwel | 17-01-06 | 11:51

Als Ayan iets duidelijk heeft gemaakt dan is het dat kritiek op de islam door moslims sowieso niet getolereerd wordt. Inhoudelijk vindt er al helemaal geen discussie plaats, mede omdat elke inhoudelijke discussie bij moslims uitgaat van een aantal onaantastbare 'waarheden'. Iedereen die Ayan haat, geeft daarmee impliciet aan dat kritiek bij moslims als stelregel woede en haat oplevert.

En dan horen we Wouter Bos roepen dat hij zo graag een inhoudelijke discussie aangaat... wat een dappere politicus!

Ed Cetera | 17-01-06 | 11:51

AHA is wel geliefd bij de noorderburen. Laatst in DK ook al gewonnen. Nergens wordt emancipatie een warmer hart toegedragen dan in Scandinavie.

Jag stoder denna forestalning med hela mitt hjarta och jag onska att AHA ska vinna priset. Leva den kvinna. Of zoiets.

drieluik | 17-01-06 | 11:50

SMS Hirschi Nobel AAN naar 3131

Lucifer | 17-01-06 | 11:50

Ik vind dat er kamervragen moeten worden gesteld over haar afwezigheid in de kamer. 'dat mens' hoort haar werk in de kamer te doen, daar wordt ze tenslotte voor betaald, of niet? Stel je eens voor dat alle tweede kamerleden zich massaal zouden gaan bezighouden met het maken van films ipv waar ze voor betaald krijgen. Volgens mij is het ook juridisch onverantwoord. Is er iemand hier die rechten studeert en hier iets meer over weet?

Dayone | 17-01-06 | 11:49

@ Nemo 17-01-06 @ 11:39
Jij die dit leest, heeft niets te willen.
Nemo de proleet wordt kwaad. Welnu, Nemo, ik irriteer. Zeker. Heb jij overigens wel eens over jezelf nagedacht?
En wat een liederlijke taal: "GODverdomme hou jij je grote bek eens dicht. Wat denk je godverdomme wel? [...} Jij bent gewoon een dikke gore lul die z'n land het liefst kapot ziet gaan of niet soms? En nu opdonderen, je verpest m'n uitzicht."
Hahahaha, hou toch op man, zielepoot. Je lijkt Bettine Vriesekoop wel. Niemand kan aanspraak maken op zoiets als "recht op leven". Jij in ieder geval zeker niet.

TECHniQue | 17-01-06 | 11:49

@TECHniQue
Met alle respect maar zo moedig vind ik haar ook weer niet.
Vanachter beveiliging van alles en nog wat roepen vind ik niet moedig.
Van mij hoeft ze niet haar mond te houden, ik vind enkel dat zij haar geld niet waard is als politica aangezien ze niks bereikt voor de doelgroep waarvoor zij alles zgn doet. Ze kan beter columniste worden of C-films gaan regisseren, m.i.

MAXIMO | 17-01-06 | 11:49

@nemo
Kritiek mag, de ontvanger van de kritiek staat voor de gevolgen. Lekker goedkoop: "Ze zei zulke lelijke dingen dat ik wel een moord moest begaan." Doet het leuk in de rechtszaal.

Generaal Pardon | 17-01-06 | 11:49

Geweldig Ayaan. Op een rij met de Dhalai Lama, Aung San Sy Kyu en Nelson Mandela. Ik ben trots op ons landje.

Knip | 17-01-06 | 11:48

@ MAXIMO Nee, stil zitten kan en wil ze niet. Heeft ze destijds ook heel duidelijk aangegeven toen ze door de VVD naar Den Haag gehaald werd. Oh, wat liep iedereen toen te juichen. Nu zij doet wat ze zei dat ze zou gaan doen is het opeens niet goed. Een onvertogen woord heb ik haar nog nooit uit horen spreken, niet over de islam, niet over islamieten, over niets. Als er dan toch zoveel weerstand is vanuit bepaalde groeperingen tegen Ayaan, dan slaat zij kennelijk de spijker ergens goed op de kop.

Bob Plop | 17-01-06 | 11:48

@MAXIMO 17-01-06 @ 11:41
Wat een dommigheid van jou. Dat jij dat misschien goedkope haatzaaierij vind is omdat je het niet snapt wat ze te vertellen heeft.
Het is helemaal niet goedkoop wat ze doet. Ik vind het goedkoop om iemand af te kraken die nb wat de islam aangaat gewoon gelijk heeft.

defenz | 17-01-06 | 11:47

@technique
moedig, ja.

Maar de manier waarop ze alles aanpakt is gewoon dom. Nog een bewijs van domheid: het debat tussen AHA en mr. Pickwick rond een half jaar geleden in buitenhof... Als Cohen van je kan winnen *zucht*... AHA komt alleen met drogredenen en zonder oplossingen op de proppen, dit terwijl Cohen dat niet doet, alleen kiest hij de verkeerde oplossingen. Lijkt me dus logisch: Cohen moet die prijs krijgen, want hij probeert het in ieder geva;

Hottestbrain | 17-01-06 | 11:47

@Kakel
Doe maar een biertje.

Nemo | 17-01-06 | 11:47

@Nemo
Buiten het feit dat ik wel iets tegen alle geloven heb vind ik het nog steeds een foute gedachte van de moslimgemeenschap om te denken dat zij stigmatiseerd. Dit is sowieso een kwaal die heden ten dage in Nederland heerst. Alles wat ook maar een beetje kritiek is, wordt gelijk gebombardeerd tot discriminatie.
Offtopic: Koggie?

Kakel | 17-01-06 | 11:45

AHA zal ongetwijfelt ook wel geode dingen doen hoor. Alleen ze bereikt er niks mee. Ik verwacht van een volksvertegenwoordiger dat ze kan presteren.
Dat doet zij niet.

Zoals jij rederneerd kan ik ook stellen dat Ertan opkomt voor de autochtone nederlanders zodat zij kunnen emanciperen met de allochtone medemens.
Hij doet wel goed zijn best!!!! En hij stelt ook zijn eigen leven op het spel. En schuwt gevangenisstraf niet omdat hij een mening heeft. Kunnen we hem niet nomineren voor de nobelprijs van vrede?

Kaan78 | 17-01-06 | 11:45

@MAXIMO
AHA die haat zaait? Ze legt de vinger op de zere plek, dat anderen daarover vallen en rare fratsen uithalen is haar niet aan te rekenen. Ieder beslist voor zichzelf.

Een voorbeeldje: een journaliste had in 2002 over de miss-verkiezing in Nigeria geschreven dat Meau ook wel 1 van de missen had willen hebben als hij ze zou zien. Dat er vervolgens 200 mensen gedood worden in rellen omdat men zich beledigd voelt ligt nou niet echt aan die dame.

En wie zou je de schuld willen geven van de rellen in Frankrijk, behalve de relschoppers. Zonder schoppers geen rel!

Generaal Pardon | 17-01-06 | 11:44

ach, zelfs bush was afgelopen jaar genomineerd, dus vind het toch al niet echt een geloofwaardige prijs.........

prestodegekste | 17-01-06 | 11:44

@MAXIMO 17-01-06 @ 11:24
Je kunt moeilijk ontkennen dat Hirsi Ali een moedige vrouw is. Je kunt je idd afvragen of zij bereikt wat ze wil bereiken. Moslims bereikt ze niet, is mijn indruk, slechts autochtonen die het toch al met haar eens zijn (óf juist niet met haar eens zijn, en haar een fokker vinden). Moet ze daarom haar mond houden? Natuurlijk niet. Het debat dat ze keer op keer weet te entameren eindigt echter steevast in welles nietes welles nietes WELLES NIETES. Ik twijfel of zij bijdraagt aan de oplossing - daarvoor polariseert zij teveel (want wil religie veranderen, wat, needless to say, een doelloze en heilloze onderneming is). Waarom religie niet laten voor wat het is, en eens beginnen met de wet (keihard) te handhaven?

TECHniQue | 17-01-06 | 11:42

@Bob Plop
Is het in haar geval wel mogelijk om met verzegelde lippen in de kamer te zitten?

MAXIMO | 17-01-06 | 11:42

Doet me goed te zien dat het merendeel van de GS'ers niet valt voor de goedkope en doorzichtige haatzaaierij van AHA.

MAXIMO | 17-01-06 | 11:41

@Sj24

Met Mehmet Ali Agca, sla je echter flink mis!

Hij is geen moslim extremist. Alleen een huurmoordenaar. Ook de tijdstip waneer die aanslag werd gepleegd duid erop dat hij waarschijnlijk is ingehuurd door de communisten om de paus om te leggen. ( dit is nooit hard gemaakt trouwens) Zij hadden er echter wel alle reden voor. De paus wou de communistische regimes aanpakken. En meer mensenrechten voor de mensen in de Oostblok. Dat was een doorn in de oog van de communisten.
Mehmet Ali Agca als Fundi bestempelen. Hoe kom je daar nou weer bij?????

Kaan78 | 17-01-06 | 11:39

@Technique
GODverdomme hou jij je grote bek eens dicht. Wat denk je godverdomme wel? Je moet zelf weten hoeveel kritiek je geeft op mensen, maar je moet de gevolgen wel overzien. En ik vind ZEKER niet dat zij die prijs verdient. Ik ook niet. Jij bent gewoon een dikke gore lul die z'n land het liefst kapot ziet gaan of niet soms? En nu opdonderen, je verpest m'n uitzicht.

Nemo | 17-01-06 | 11:39

@MasterAB
Precies! Dat vraag ik mij ook af; welke krachten verschuilen zich achter AHA haar propaganda?
Ik heb wel een vermoeden overigens, maar die spreek ik niet zomaar uit...
@hoppig
De moslima die zich gesteund voelt door AHA moet nog geboren worden volgens mij, ze doet dit dus niet voor de moslima's maar voor anderen...

MAXIMO | 17-01-06 | 11:37

Juist, de nobelprijs voor de vrede voor het opstoken van conflicten. Voorgedragen door een rechtse populist dus het zal allemaal wel kloppen.
Ik vraag me af wat het haatzaai idee van het CDA in petto heeft voor dit vrouwtje.

drivebyposter | 17-01-06 | 11:37

Ach George Bush is ook een keer voorgedragen voor de nominatie Nobelprijs voor de VREDE.

contrastvloeistof | 17-01-06 | 11:36

Terecht dat ze die prijs krijgt. Iedereen kan wel mooi lullen en haar afkraken,
maar zij is wel degene die de Islam op hun wrede feiten drukt. En meteen wordt ze met de dood bedreigd terwijl ze gewoon gelijk heeft. De meeste mensen zouden zich dan stil houden en toegeven dat het wel meevalt, zoals velen hier.
Maar zij niet ze gaat door en dat de moslims haar haten is een feit dat ze gelijk heeft.
Ze voert een eenzame strijd die ze nog gaat winnen ook.
Vind het persoonlijk maar een raar wijf maar heb wel respect voor iemand die in deze tijd op die manier haar mond durft open te doen.
Dus die prijs verdiend ze.

defenz | 17-01-06 | 11:36

Een hele simpele vraag: heeft AHA iets positiefs voor de moslimvrouwen in Nl gedaan? Ik heb ooit een interview met haar gelezen waarin ze zegt dat ze pleit voor een samenleving waarin ook moslimvrouwen armani-pakjes kunnen dragen..... ik kan aha niet echt serieus nemen. Ze handelt te veel uit rancune en ijdelheid. ps. ik heb nog nooit een modern marokkaans of turks meisje horen zeggen dat AHA iets positiefs naar hun uitdraagt, wel het tegenovergestelde. Zo zie je maar weer.

Dayone | 17-01-06 | 11:36

@ Kaan78 Leuk verhaal van een jaar geleden. Nou ja, bijna dan.
Ayaan laat zich door niemend de mond snoeren. Zelfs niet door Hans- ik zeg lekker niet of ik wel of niet terug kom- Wiegel. Dat je vrienden niet voor het hoofd wilt stoten lijkt mij niet meer dan normaal. Tegen vrienden moet je echter wel alles kunnen zeggen en dat doet Ayaan scherp, Af en toe te scherp, maar liever zo, dan met verzegelde lippen stil in een blauw Haags stoeltje zitten.
Waarom wel Ayaan bekritiseren op haar stellingname mbt misbruik van de islam en niet over haar standpunt over de SGP en het bijzonder onderwijs? Daar is haar houding en visie namelijk exact dezelfde.

Bob Plop | 17-01-06 | 11:36

@ Professor Plons.

Je hebt nu eenmaal gewone mensen die vreedzaam met elkaar kunnen leven. Daarnaast extremisten die partij kiezen voor onrust te stoken.

op je reactie van:
Het zou voor de echte vredelievende moslims ook een uitgelezen kans zijn een keer partij te kiezen. Aanpassen of opkrassen!
...
Vredelievende moslims kiezen geen partij. Zij zijn voor vrede met iedereen op zich heen. Dus hoeven ze ook geen partij te kiezen voor extremistische uitwassen aan beide kanten.

Kaan78 | 17-01-06 | 11:35

Feit is dat (Moslim)extremisme al jaren aan de gang is (herinnert u zich deze nogggg? Mehmet Ali Agca) alleen het wordt nog eens lekker aangewakkerd door types als Sjors Dubbeljoe en bovengenoemde. Dus de schuldvraag ligt veel ingewikkelder, alleen moet je het niet nog erger willen maken.
Ik hoop dat we tegen 2020 (of zeau) allemaal tot het besef zijn gekomen dat er geen hogere macht o.i.d. is. Vraag maar aan Robbert

sj24 | 17-01-06 | 11:35

@Kakel
Ik heb niets tegen geloof. Veel mensen putten steun en kracht uit hun geloof. En dat is een goede zaak. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat een stel honden hun geloof gaat opleggen aan anderen d.m.v geweld. Het is goed dat deze mensen bekritiseerd worden en het liefst zie ik ze keihard gestraft worden. Ayaan loopt met haar uitspraken haar doel echter compleet mis. Moslims (en dat is trouwens bij ieder geloof zo) voelen zich nog sterker verbonden met hun geloof, waardoor er dus ook moslimextremisme ontstaat. Het was er natuurlijk al, maar op deze manier verspreid het zich nog veel sneller. En natuurlijk maakt de moslimgemeenschap zich zorgen. Door de uitspraken van Ayaan zullen velen denken dat moslims een slecht geloof aanhangen en dus ook fout denken. Terwijl dat vaak natuurlijk niet zo is.

Nemo | 17-01-06 | 11:34

Achterlijke mongeaulen, begrijpen jullie dan niets? Ayaan is bezig met de bevrijding van de vrouwen in de Islam, logisch dat ze alle mannen tegen zich krijgt. En dat ze het in haar eentje tegen die onderdrukkers durft op te nemen is een Nobelprijs waardig.

hoppig | 17-01-06 | 11:33

Ik vraag me echt af welke invloedrijke personen Hirsi Ali als stroman gebruiken om voor haat en en verdeeldheid te zorgen tussen de Islam en Nederlanders.
Het enige wat de gefrustreerde vrouw heeft gedaan is haat zaaien tegen de moslims omdat zij uit een of andere gekke stam komt uit Somalie waar ze haar clitoris vakkundig weg hebben gehaald. Dit ritueel heeft overigens helemaal niks met de Islam te maken.

MasterAB | 17-01-06 | 11:31

Tja, Mandela heeft m ook ooit gekregen. Terwijl die toch echt een terroristisch verleden heeft.

Ion Susai | 17-01-06 | 11:31

-edit kleuter-

MiRRoRMaN | 17-01-06 | 11:31

@ Bob Plop
Slaap lekker verder...

Waarom heeft de VVD gekozen dan voor

Nu de partijtop van de VVD heeft besloten onze moslimvrienden niet langer voor het hoofd te stoten, moet Ayaan naar woorden zoeken om niet al te stigmatiserend over te komen.

Bron : www.hetvrijevolk.com/?pagina=158

Kaan78 | 17-01-06 | 11:29

Juffrouw Ali is een godverdomme volksvertwegenwoordiger; zij moet wetten maken.
Wat heeft ze tot nu toe bereikt? 1 Artikel tegen meisjesbesnijdenis --> dit is echter gedekt door verdragen. Wat heeft ze nog meer bereikt? Haar strijd tegen besnijding van jongens? LOLOLOLOL, haar uitspraken. Vertel, waar snijdt het hout. Het zijn geen moslims waar ze over praat, maar culturen, van domme negerts en kameelrijders, denk je zelf dat die besnijdenis of vrouwenvernedering in bijvoorbeeld Surinaamse kring rondgaat? Nee, het is geen islam (deels wel), maar cultuur. Ik vind haar handelen uit rancune. Haar goed recht, maar word dan geen volksvertegenwoordiger, word liever een columnist (copyright Hans JOVD-voorzitter - voormalig).

En die nobelprijs voor vrede, als arafat dat ding heeft ontvangen, dan is het wel heel afgewaardeerd.

Vrijheid voor religie, zeker, leg dat maar uit aan een jurist, wel moslimscholen verbieden, maar die andere niet. Tsss, en dan nog te bedenken dat in het bijzonder onderwijs de beste leerlingen worden afgeleverd. Recht voor allen, niet voor een.

Ik heb haar trouwens bijna nooit gehoord over de oplossingen, de best bedenkelijke is natuurlijk van die semi-negerts/arabieren en hakbar-arabieren.

Enfin, ik houd mijn mond maar, ik ga eten.

Ridge Forrester | 17-01-06 | 11:28

Aan iedereen hierboven die Ayaan belachelijk maakt.
Jullie zijn zeker vergeten dat zij in Somalië de gruwel van de Islam letterlijk aan den lijve heeft ondervonden en dat zij deze kant uit is moeten vluchten om in leven te blijven?
.
Ayaan kent als geen ander de gevaren van deze achterlijke religie. Zij strijdt hard om alle "toleranten" in het Westen wakker te schudden voor de middeleeuwse barbaarse rituelen van deze spontaan ontploffende hakbarren.
.
Ayaan de Nobelprijs, dat zou in ieder geval indruk maken! Het hypocriete stelletje rond JPB en zijn vriendjes kunnen dan niet meer om haar heen. Het zou voor de echte vredelievende moslims ook een uitgelezen kans zijn een keer partij te kiezen. Aanpassen of opkrassen!

Professor Plons | 17-01-06 | 11:27

@ Nemo 17-01-06 @ 11:11
Het is al eens vaker gezegd, maar wat ben jij toch een abjecte domkop. Waarom kan het leven niet enigszins dragelijk aan onszelve voorbijgaan hier op GS, bij voorkeur zónder de uit boekjes navertelde stanpdpuntjes van deze zoetwatermatroos.
Waarom alle dagen weer hinkstapsprong van de hoge duikplank afspringen in een ledig zwembad?
Alle dagen weer.
(nog es wat, stuntel: kritiek kan nóóit te ver gaan. Is dat wel het geval, dan wordt het discours bepaald door degenen die zich erop beroepen "gekwetst" te worden. Dan is de beer pas werkelijk los. Maar dat snap jij niet).

TECHniQue | 17-01-06 | 11:26

@sj
Daar heb je gelijk in....
@Nemo
Ben het met je eens dat elk geloof achterlijk is, van mij mag echt elk geloof afgeschaft worden. Alleen denk ik dat Ayaan het niet persoonlijk bedoeld naar de moslims toe, maar alleen probeert te laten zien dat het geloof nog meer achtergesteld is dan de westerse geloven. Dat de moslimgemeenschap dit als stigmatiserend opvat is niet goed.

Kakel | 17-01-06 | 11:25

Kan iemand effe opsommen welke vredelievende daden zij heeft verricht voor het Nederlandse volk? Wat zij concreet heeft gedaan? En wat voor positiefs daaruit is voortgekomen? Ik kom niet verder dan de dood van TvG.

MAXIMO | 17-01-06 | 11:24

@ Kaan78 Wat een onzin. Ayaan bekritiseert de islam, niet de aanhangers. Sterker nog, zij komt op voor deze aanhangers door de misstanden aan te kaarten en de misbruikers van de islam op hun nummer te zetten.

Wat heeft Ayaan bereikt? Veel! Los van de discussie die nu in Nederland aangezwengeld is en gevoerd wordt heeft ze onder andere gezorgd dat veel meer vrouwen uit allochtone gemeenschappen voor zichzelf durven op te komen of na mishandeling weg van huis en haard durven te gaan in plaats van lijdzaam blijven wachten op de volgende afrossing.

En die nobelprijs? Ach, altijd leuk als je naam genoemd wordt.

Bob Plop | 17-01-06 | 11:24

@ Kaan78.... Bijbeunen doet aha ook al niet. Die films van haar worden gesubsideerd door de overheid , of met andere woorden: de belastingbetaler!?

Dayone | 17-01-06 | 11:23

Goed plan, sinds AH zich in NL bevindt, is het een stuk vrediger geworden.

aa | 17-01-06 | 11:23

Zet die ongewenste vreemdeling (opruister) maar uit naar Noorwegen, als ze daar zo gek op d'r zijn. Verder geen woorden vuil maken aan deze nutteloze egotripster die op kosten van de NL belastingbetaler haar persoonlijke frustraties uitbuit ten koste van de vrede in onze samenleving. Al haar aanhangers mogen gelijk mee. Nobelprijs voor opruiing mag ze hebben.

Ongeletterde Boer | 17-01-06 | 11:22

Als er een nobel-prijs voor haatzaaien, segregatie, dubbele agenda of de profiteur van het jaar was geweest dan was ze natuurlijk een grote kanshebber.
AHA *Prrrt* grootste overwinning en "prestatie" is en blijft de Reader's Digest prijs die zij dit jaar in ontvangst mocht nemen.

MAXIMO | 17-01-06 | 11:22

Kunnen ze niet gewoon George W. Bush Jr nomineren?

ikky | 17-01-06 | 11:22

@Kaan78 11.16
Volgens mij is haar doel vroegtijdig een tuintje op haar buik. Want ik ben bang dat als ze zeau door gaat de komende jaren dat ze vroeg of laat één of andere gek achter zich aan krijgt. Ik verwacht niet dat Meau B. de enige in Nederland is die tot zo'n dingen in staat is. Dat zou een hoop belastinggeld aan beveiliging schelen.... dat wel.

sj24 | 17-01-06 | 11:21

Hoewel zij zeker enkele goede dingen heeft gedaan en ze ook ergens echt wel een positieve invloed heeft gehad op de relatie tussen de autochtoon en allochtoon
.
Heb ik elke keer dat ik haar kop moet aanschouwen een bijna onbedwingbare neiging om over mijn nek te gaan, om nog maar te zwijgen over wanneer ze die muil opentrekt dan komt er een blinde woede bij mij naar boven. ik heb zo een teringhekel aan de hoer( net als aan dikke mensen trouwens) die zelgenoegzame minne "kijk mij eens goed werk verichten" blik straalt ervan af, daarvan krijg ik dus de kots en woede aanvallen, het is natuurlijk alleen maar een excuus-allochtoon in de kamer die hier en daar wat leuke dingetjes mag doen, maar voor de rest vooral haar mond moet houden en buitlands zitten zijn.( en ja ze zit te zijn)

JongEnLui | 17-01-06 | 11:20

Goed plan. Iemand die voortdurend de zaken op scherp stelt in de Nederlandse samenleving een aanmoediging geven door haar in de waan te laten dat ze meewerkt aan vrede en verdraagzaamheid. Rot op en kom eens met oplossingen voor alle gezever waar we op dit moment mee te maken hebben, ipv continu maar terug te komen met je inmiddels volkomen afgezaagde Islam-bashing-mantra. Flikker op.
en @ Ayaan:
Ik zal AHA niet meer onderwaarderen als zij optieft en belauft nooooooooit meer iets van zich te laten zien/horen.

KoningB | 17-01-06 | 11:19

@Kakel
Bijna ieder geloof is achtergesteld. Nogmaals, het is maar net hoe je het geloof opvat. Maar door haar uitspraken werd er de indruk gewekt dat alle moslims een fout geloof aanhangen, dus dat ze fout bezig zijn. Dit wekt woede bij bijna alle moslims, ook al zijn ze niet allemaal evenveel met het geloof bezig. Wanneer een bevolkingsgroep steeds verder in een hoek wordt gedrukt lijdt dit vaak tot extremisme. Neemt natuurlijk niet weg dat Mohammed B. een klootzak is en deaud moet.

Nemo | 17-01-06 | 11:19

@ Nemo
Mensen reageren meestal slecht op kritiek. Als het uitgangspunt bij het leveren van kritiek is dat niemand boos mag worden dan kun je beter zwijgen. In de jaren 60 kregen katholieken in Nederland soortgelijke kritiek te verwerken als moslims nu, ook de katholieken gilden en krijsten daarover. Uiteindelijk heeft die kritiek wel bijgedragen tot de uiteindelijke emancipatie van dat volkdeel. Opvoeden doe je niet met lieve woordjes alleen.

egwel | 17-01-06 | 11:18

@Kakel 11.14
Ze is hard op weg.....

sj24 | 17-01-06 | 11:18

Wat is ze dan van beroep.Beroepsuitkeringstrekker als volksvertegenwoordiger. Daarnaast beunt ze nog wat bij met het maken van films.
Ze krijgt de waardering die ze verdient. Voor 3 films in 3 jaar tijd van een paar minuten.
Ow ja en nog een verdienste van haar is om 1 miljard mensen op deze aardkloot als achterlijk te zien. Dat is wel een nobelprijs van vrede waard. Als een moslim een scheet laat. Gaat zij al naar voren om te benadrukken dat moslims "anders" zijn. Waar ja, wat heeft ze naast het innen van haar salaris voor elkaar gekregen voor moslims? Wat heeft ze gedaan om de situatie concreet te verbeteren? Wat zijn haar doelen in deze kwestie?

Kaan78 | 17-01-06 | 11:16

Respect (het was weer eens tijd dit ondergewaarde stukje vocabulaire uit de kast te trekken) dat ze haar leven in de waagschaal gooit, maar dat doen wel meer mensen in het midden-oosten...
Ik kan niet zeggen dat dit vredebevorderend is of zeau....
... dus ik sluit me vandaag eens (op deze prachtige dinsdag) aan bij Nemo/MAXIMO
En als ze hem wel wint dan verdient Theo er postuum ook in; aangezien die koning Moslim-opfokken was...

sj24 | 17-01-06 | 11:16

@Nemo
Ik vind niet dat ze te ver is gegaan. Alleen is zij de enige die de moslimgemeenschap wilt laten zien dat het moslimgeloof achtergesteld is. Althans dat vinden wij Westerlingen. De moslimgemeenschap pikt deze kritiek alleen niet, met andere woorden, zij staan er niet voor open. Ik denk dat Ayaan pas te ver gaat als er door haar toedoen een soort Frankrijk rellen ontstaan of iets wat daar op lijkt.

Kakel | 17-01-06 | 11:14

Is Michiel Smit nog niet voorgedragen dan?

klaarsz | 17-01-06 | 11:14

Of je er blij mee moet zijn, er staan zeer grote griezels in dat lijstje, Zoals die Palastijnse theedoek.

RedHunter | 17-01-06 | 11:13

Ach de prijs is ook al uitgereikt aan een terrorist en recentelijk nog aan een raciste dus om nou te zeggen dat de Nobelprijs nog enige morele waarde heeft. Mocht AHA hem krijgen (lijkt me zeer onwaarschijnlijk) dan kan ze hem maar beter weigeren.

egwel | 17-01-06 | 11:13

@fuckje
Die van de literatuur ging toch naar Wouter?

DiagnosisTyphus | 17-01-06 | 11:12

Prijs is slechts een politiek speeltje en stelt niets meer voor

Moi | 17-01-06 | 11:11

@Kakel
Ik heb er niets op tegen dat er kritiek geuit wordt op de islam. Kritiek houdt de mensen scherp. Maar je kunt ook te ver gaan. En het heeft ons eigenlijk niet erg ver gebracht.

Nemo | 17-01-06 | 11:11

Terecht, Heb Ayaan nog nooit iemand in elkaar zien meppen. Echt heel vredelievend toch?

Rizk | 17-01-06 | 11:10

Ik begrijp niet dat Ayaan keer op keer ondergewaardeerd wordt in de Nerderlandsche samenleving.

Ayaan | 17-01-06 | 11:09

Eric Venhof is de zekere kandidaat voor de Nobelprijs Toegepaste Natuurkunde, en die voor Literatuur gaat naar LdeLL.

fuckje | 17-01-06 | 11:09

@BillyROFLOL
Yep en jij houdt van stokinjekontseks.

Nemo | 17-01-06 | 11:09

*Ziet bij het zien van AHA altijd een viruele overgang naar Condoleezza Rice*

DiagnosisTyphus | 17-01-06 | 11:08

@Nemo
Vind het toch niet helemaal onzin. Ik sta achter Ali, ik denk juist dat zij wel de kloof probeert te dichten maar probeert dit op een andere manier dan misschien de moslimgemeenschap zou willen zien.

Kakel | 17-01-06 | 11:07

Nemo, eikel!
Alle moslims zijn hetzelfde!

BillyROFLOL | 17-01-06 | 11:07

En de Nobelprijs voor scheikunde gaat dan zeker naar Samir A.

fuckje | 17-01-06 | 11:06

Dan mogen ze snel zin met die prijs. CDA wil haatzaaiers aanpakken.
Ongeveer 1 miljoen moslims in Nederland haten haar. Dus ja. Wie bepaalt de criteria hiervoor trouwens?

Kaan78 | 17-01-06 | 11:05

Dus 'mevrouw' moet het hebben van de steun uit de nationalistische rechtse hoek, niks nieuws onder de zon, hopelijk doorziet die jury van 5 deze doorzichtige provocatie. 'Mevrouw' heeft immers niks gedaan voor vrede, integendeel...

MAXIMO | 17-01-06 | 11:05

Pang ! Ik heb geschoten ....

Stijlvol stijlloos | 17-01-06 | 11:05

Wat een onzin, ik heb eerder het idee dat ze de kloof tussen moslims en niet-moslims groter heeft gemaakt.
*Verwacht nu een stel sukkels die hem gaan uitschelden en roepen dat alle moslims hetzelfde zijn.*

Nemo | 17-01-06 | 11:04

Daar was ie weer.
Wouter Boslim.

Harige Bangmaker | 17-01-06 | 11:03

Hoe meer vuistslagen in gezichten van vrouwenonderdrukkers, hoe beter.

Klaverjas | 17-01-06 | 11:02

Helemaal terecht! Maar let op, het Riffgebergte en de Gazastrook gaan protesteren, en DUS Wouter Boslim ook.

zweefvlieger | 17-01-06 | 11:01

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl