Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Relletjes in 020-Slotervaart

vuurtje?Het is onrustig in Amsterdam-Slotervaart. Vannacht werd de eerste auto in de fik gestoken en moest een aantal pliesies het ontgelden. Ook het pliesiebureau kreeg wat stenen te verduren. Logisch natuurlijk, want de 17-jarige Salahdinedie -die zich al dan niet vrijwillig met zijn scootah om een paaltje vouwde- was namelijk een hele lieve, zachtaardige en behulpzame jongeman. "Hij reed weg omdat hij geen brommerrijbewijs had" zo lezen we in een verhitte discussie op Marokko.nl. Wat is in Allah's naam het probleem dan? Meneer kon niet sturen en reed zichzelf dood. Zo'n brommerrijbewijs is er blijkbaar niet voor niets. Maar nee, Pliesie, discriminasie, rESpEcT weet je! En dus stenig je, naar goed islamitisch gebruik, gewoon de sterke arm. Want het was immers de duivel die Salahdinedie op de hielen zat...

Reaguursels

Inloggen

allemaal grote praatjes... waarom doet niemand er wat aan dan.. ieder een marok per week en we zijn tegen het eind van het jaar van de rotzooi af..

@Multikuli
"... gelijk heb je.. ut is triest volk.., bemiddelen"

@Jim Beam
"... dat mogen wij niet.. dan komen we in de cel.. alleen allochtooonuh moguh dat.."

@Slotenmaker
".. verveelaapjes... niet zo lief voor ze zijn met koosnaampjesz.. gewoon AAP.."

rxbbx | 14-01-06 | 10:26


Oh en de politie ging 'bemiddelen met buurtvaders'. Politie, mocht u meelezen, GA GODVERDOMME EENS AAN HET WERK, WAT NOU BEMIDDELEN, WIE IS ER NOU DE BAAS? LUIE NUTTELOZE SCHATKISTVULLERS, DAT ZIJN JULLIE.

zo dat lucht op.

Multikuli | 13-01-06 | 12:46

@righteousness, doe er dan zelf iets aan? Verzamel wat gelijkgestemde kameraden, ga s'avonds laat rondrijden in een volgeladen auto en wacht tot je er 1 of 2 in een stil straatje ziet lopen?
En trap dan alle frustratie van je af.
De maatschappij, dat ben jij.

Jim Beam | 13-01-06 | 12:24

IK begin zo zoetjes aan die k*nker marokkanen te haten van 100 % naar 100000000000 % trouwens die hele islamitische laffe tyfus zooi. En ze doen ER GEEEN ENE FLIKKKKKKKKKER AAN !!!!!!!!!

righteousness | 13-01-06 | 12:18

Iedere gelegenheid wordt door deze verveel-aapjes aangegrepen tot rellen. De klootzakjes begrijpen niet dat ze meer en meer kwaad bloed zetten!

Slotenmaker | 13-01-06 | 12:08

Kapitein Westerling was een groot humanist!
Ik heb van een ooggetuige dat hij iedere gevangene iets te eten aanbood, meestal de vent's eigen oor.
TROTS moeten we als nederlanders zijn op dergelijke oorlogshelden.
Maar alle gekheid op een stokje (zoals Westerling zei toen hij zo'n opstandeling liet spietsen), als we dat soort mannen als wijkagenten hadden was er geen marokkanenvraagstuk, dan waren er geen relletjes.

Jim Beam | 13-01-06 | 12:07

De Turk met hoofdletter en aanhalingstekens...

sj24 | 13-01-06 | 12:01

De turk was destijds toch een beetje zijn eigen rechter. Als je nu zoiets presteert sta je in notime voor het tribunaal in Den Haag.
Of in het slechtste geval Cuba...

sj24 | 13-01-06 | 12:00

@Jim Beam 13-01-06 @ 01:50

Precies, we moeten het probleem gewoon Raymond Westerling-stijl aanpakken! Hoppa, gewoon een paar Marokkaanse kleuters aan de bajonet rijgen, dat zal die huftertjes leren!

*Gaat zich in een heeeel klein hoekje heeeel diep schamen vanwege het feit dat Westerling ongestraft zijn oude dag mocht genieten in het rustieke Fryslan*

zum kotzen | 13-01-06 | 11:37

@oude man
Ben bang dat dit topic dood is en ik heb zelf geen tijd noch zin om het artikel te lezen. Toch bedankt voor je inzet en moeite... ;)

sj24 | 13-01-06 | 11:25

Lees hierbij het commentaar van Pamela hemelrijk op Klokkenluider.nl en kom erachter hoe Nederland dankzij het socialisme de vernieling ingaat.

OIL FOR IMMIGRATION
door Pamela Hemelrijk
Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd. Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een ?Euro-Arabische Dialoog? op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar 200 afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden. In juni 1975 rolde daar een convenant uit, waarvan wij nu met z?n allen nog steeds de zure vruchten plukken: die 200 zaakgelastigden namen in Straatsburg, met algemene stemmen, een resolutie aan. Uit naam van de hele toenmalige Europese gemeenschap.

Het was een tijd van moordende consensus: in heel West-Europa waren toen sociaal-democraten aan de macht, en van oppositie was nauwelijks sprake De geestelijke vader van de tekst, de Belg Tijl De Declercq, mocht dan een christen-democraat zijn; hij was ook zo links als een deur, en een warm voorstander van totalitarisme. Hij ijverde bijvoorbeeld ook driftig voor innige vriendschapsbanden met de Sovjet-Unie. Het is deze Resolutie van Straatsburg (onthou die naam!) waarvoor Pim en Theo met hun leven hebben gegeven, zou je kunnen zeggen.
In het document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst benadrukt ?de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden?, en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding ?de hoogste prioriteit? te geven. De pers moet worden ingeschakeld ?om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten?, en de academische wereld moet worden gemotiveerd ?om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa?. Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, Islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975. Dankzij ons onvolprezen Europarlement.
Verrek, nou begrijp ik ineens waarom Wouter Bos van mening is dat er ?meer moskeeën bijgebouwd moeten worden?! Geen wonder dat Samir A. steeds wordt vrijgelaten: als er iemand bezig is de Arabische way of life te exporteren is hij het wel, geef toe, en wij hebben zwart op wit beloofd daaraan de hoogste prioriteit te geven! Het verklaart ook waarom zelfs Beberkindertjes hier ? voor het eerst van hun leven ? Arabische les kregen, bij wijze van ?onderwijs in eigen taal?. Andere smaken hadden we namelijk niet.
Het verklaart ook waarom er hier te lande al tien jaar een literatuurprijs bestaat, waarvoor uitsluitend auteurs met een Marokkaanse of Arabische achtergrond in aanmerking komen. De ?El-Hizra-prijs? heet dat ding, en hij wordt gefinancierd door het Rijk. Als je hem wint wordt je manuscript op staatskosten uitgegeven, en je krijgt een geldbedrag. Alles is welkom, ook song- en rapteksten, mits het maar door Marokkanen of Arabieren is vervaardigd. Zelfs als je Nederlands niet machtig bent is dat geen bezwaar: dan lever je je proza gewoon in het Arabisch of Tamazight in. Sinds 1992 zijn er zo 70 auteurs bekroond. Het is dit ?steuntje in de rug?, zoals de El Hizra website het uitdrukt, waaraan schrijvers als Abdelkader Benali, Khalid Boudou en Mohammed Benzakour hun carrière danken. Met name Benzakour bleek al spoedig een kat in een zak te zijn: medio 2001 werd hij er bij de Volkskrant als columnist uitgegooid wegens plagiaat. Maar sindsdien heeft hij er zowaar alweer twee nieuwe prijzen bijgekregen: de Zilveren Zebra 2001 - ?wegens zijn opvallende, in enkele jaren opgebouwde oeuvre? (zeer opvallend, zegt u dat wel) - en de Journalisten Vredesprijs 2005. Plagiaat of niet, de verbreiding van het Arabisch cultuurgoed krijgt hier inderdaad de hoogste prioriteit, dat is een ding wat zeker is. Nederland is nou eenmaal altijd het braafste jongetje van de klas geweest als het op Europese richtlijnen aankwam.
Jarenlang heb ik me afgevraagd hoe het mogelijk was dat onze autoriteiten, zonder uitzondering, allemaal letterlijk dezelfde zoetsappige cliché?s bezigden als het over moslim-immigratie ging. Niet alleen hier, maar in heel West-Europa! Nooit eerder, zelfs niet toen half Suriname naar de Bijlmer verkaste, had ik er eentje horen lullen over ?onderwijs met behoud van eigen taal en cultuur?, of ?verrijking van de samenleving?. En nu deden ze het ineens allemáál! Ze leken wel gehypnotiseerd!
Maar nu begrijp ik het: ze voeren al 30 jaar gehoorzaam de Resolutie van Straatsburg uit! Het is Europees beleid! Oil voor Immigration, als het ware!
Voor zover ik nog niet Islamofoob was, ben ik het nu. Eurofoob was ik al lang, en terecht, dat blijkt maar weer. Heer ontferm u over ons, en over de suicidal maniacs in ons Europarlement.

oude man | 13-01-06 | 11:21

@Pheser
Het is idd een klein wonder. Komt tijd komt raad zullen we maar zeggen.

sj24 | 13-01-06 | 10:58

jaaa urk is echt te erg :D
Volgens mij is de benzinepomp er op zondag gewoon gesloten

zijn we het tochnog ergens over eens

Pheser | 13-01-06 | 10:34

@Pheser 10.08
Giethoorn ook ;) prachtig, daar krijg ik het Schubbekutteveen gevoel bij. Overigens over ongezellige plekken gesproken; mijn favo nichtje had tot vorig jaar een vriend op Urk zitten. Wat een bekrompen Godsgefrustreerde types lopen daar rond zeg. Daar vind je zelfs meer kerken dan moskeen in Overvecht...
Die gasten zijn gewoon in staat om je op zondag uit te auto te trekken (zelfs zonder dat ze hem willen hebben overigens)

sj24 | 13-01-06 | 10:31

@Pheser 10.08
030 is ook geen fijne idd; mijn vriendin bevindt zich in het pittoreske kanaleneiland (trumanlaan) en dat vind ik ook niet het toppunt van gezelligheid...

sj24 | 13-01-06 | 10:27

Zonder weer te ver uit te wijden... goede morguh..
..
@witvoedt 16.54
Heel graag gedaan!
@foxmeister 21.15
De waarheid ligt idd in het midden. Maar ik kreeg net weer goede zin gisteren, dus dat wilde ik niet om zeep helpen met een hoop negativiteit!

sj24 | 13-01-06 | 10:24

ff ter info Techniek

"Jullie wonen vast in het rustige Appingendam, of Giethoorn."

Ik woon in utrecht overvecht - OVZ
Ik neem aan dat ik je niet hoef uit te leggen dat we hier geen nederlandse bakkers, snackbars en slagers meer hebben. Dat er 2 moskees in de straal van 200 meter staan en dat ik dagelijks mensen dope zie slangen naast het theehuis. Overvecht... waar die school staat die als eerste in .nl turks als verplicht vak wou invoeren....

Pheser | 13-01-06 | 10:08

"Marokkanen naar België om negatieve sfeer hier'". Prima, paspoort inleveren en opdonderen. En vanuit België verhuizen ze naar Frankrijk en daarvandaan naar Spanje, even een stukje zwemmen en ze zijn weer thuis, waar ze met open armen worden ontvangen, want daar , in hun Vaderland, zijn ze erg nodig. Problem Solved.

Neehè | 13-01-06 | 08:00

@ HadieMike 13-01-06 @ 01:22

Eh ja?

Aatje | 13-01-06 | 07:50

Huil jank reSpEct Dieskrieminaasie Lieve Jongen Toekomst. Wat een jankerds die kansloze rif-proleten. een schande voor hun koning Hassan, die wel wist wat hij deed toen hij zijn onderklasse in west-europa loosde....

burnie | 13-01-06 | 07:35

Jim Beam, ""wereldwijd gerespecteerd corps commandotroepen" flikker toch op, ja wereldwijd de risée lijkt me beter op z'n plaats.
En Westerling was waarschijnlijk een prima SSer geweest, die de doodsstraf verdiende voor z'n oorlogsmisdaden.

Levereter | 13-01-06 | 02:46

Waar is de tijd gebleven dat de mariniers niet te beroerd waren om de dam schoon te vegen in hun vrije tijd?
We hebben een wereldwijd gerespecteerd corps commandotroepen, waar blijven die lange Jannen, wanneer herstellen ze de rust in amsterdam?
Wanneer herstellen ze de rust in amsterdam zoals kapitein Westerling de rust herstelde op celebes?
Of zijn het tegenwoordig ezels zoals het standbeeld bij de poort?

Jim Beam | 13-01-06 | 01:50

By the way: zijn hier nog mensen die voor een politie-agent IN BURGER op de vlucht zouden gaan?

HadieMike | 13-01-06 | 01:22

Mooi onderwerp...

Duitse helm | 13-01-06 | 01:10

@NickObrien:
Het is "betaalt". Je schrijft toch ook niet loopt en koopt met een d op het eind?

HadieMike | 13-01-06 | 01:05

wie betaald eigenlijk dat marokka forum en heel die maroKKKo clan? de regering?

NickObrien | 13-01-06 | 00:23

Potverdorie! Stenen gooien naar een politiebureau dat notabene vlak naast de moskee staat.
En in de buurt van mijn favoriete Lidl!! Nou moet het toch niet gekker worden.

Sommige websites lijken wel self-fulfilling prophecies te schrijven!
Moet je mee uitkijken... aanstichting is ook strafbaar.

HadieMike | 12-01-06 | 23:04

er staat gewoon een info banner over de WAO veranderd naar de WIA.... daar op die marroc site. Triest triest triest

extraLuts | 12-01-06 | 22:35

Zet Nederland vol paaltjes en het probleem lost zichzelf op.

Monsinieur Wimp | 12-01-06 | 22:22

En nog meer goed (nou ja, goed...) nieuws:

http://www.nu.nl/news/655357/29/Honderden_doden_tijdens_islamitisch_ritueel_%28video%29.html

Apotheker | 12-01-06 | 22:17

Op zo'n scooter rijden zonder helmpje op lijkt erg stoer ,maar is gewoon niet erg slim.Er is altijd wel een paal of boom die in de weg staat.
Het leven is geen videogame.
Live fast die young.

Yammie | 12-01-06 | 22:16

Amsterfdam!!

waar | 12-01-06 | 21:47

Als een blauwe smurf op een scooter tegen een paal op was geknalt en alle smurfen werden toen boos en gingen stenen gooien en auto's in de fik steken.... dan hadden we het nu niet over marokkanen maar over smurfen. Dus hebben we het nu over discriminatie of met de vinger hen aanwijzen die schuldig zijn?

Maraka | 12-01-06 | 21:43

Die paal waar die jongen met het gouden hart en twee banen tegenaan is gereden, is geplaatst door zionisten. Het was een joods complot.

Salome | 12-01-06 | 21:35

Soms denk ik wel eens terug aan die zomer. M'n eerste schooldag na de grote vakantie, en Engels stond op het programma. De shitregel om precieser te zijn.
I die
you die
Lady Di.
Dat was natuurlijk de schuld van de paparazzi die haar achtervolgden...

King of controversy | 12-01-06 | 21:21

@ SJ24
Ik ben het niet helemaal met je eens.
"We" hebben geen Marokkanen uitgenodigd, dat heeft de regering gedaan. De bevolking is nooit iets gevraagd en wordt nog steeds niks gevraagd.
Zou het echter bij die groep gebleven zijn dan was dat niet zo'n probleem geweest. Marokkanen halen echter tot op de dag van vandaag famillieleden en importbruiden naar Nederland toe. Dit doen ze niet omdat ze zo graag Nederlander willen worden, maar om op grote schaal van onze verzorgingsstaat te profiteren. Steeds is 1 van de ouders binnen een gezin afkomstig uit Marokko hetgeen de achterstand die Marokkaanse kinderen al hebben in stand houdt.

foxmeister | 12-01-06 | 21:15

zum kotzen 12-01-06 @ 17:21

Je begaf je wel op erg glad ijs, maar je schijnt er mee weg te komen.

haasje over | 12-01-06 | 21:15

de Politie had het zo gewild.
Ik laat er geen ene traan om, of het moet zijn van het schaterlachen wat die Marokkaanse imbicielen nu weer hebben gedaan. Mompeld iets van eigen glazen ingooien. En het gek vinden dat 'wij' (marokkanen) dat stigmakleed niet af kunnen schudden.

Mongeaul | 12-01-06 | 21:12

Geen zwemdiploma, geen VMBO diploma, zelfs geen scooter rijbewijs, dit is het niveau van onze Rijksgenoten met dubbel paspoort. Het paspoort is het enige papiertje wat ze hebben want voor groepsverkragtingen, berovingen en stenen gooien heb je geen diploma,s nodig.
Geld voor een "hallal"begravenis zal er ook wel niet wezen, kunnen zijn ouders weer aankloppen bij de sociale dienst en kost het de gemeenschap weer meer geld.
Ik zie zijn moeder en neefje al weer huilen in het journaal: "het was zo,n goeie jongen" en ondanks het gebrek aan papiertjes/diploma,s had hij een geweldige toekomst in het verschiet. Misschien is hij nu wel beter uit en kan op zoek naar de 70 maagden, die hij waarschijnlijk ook niet zal vinden. Allah regelt in de hemel een nieuwe scooter en kan hij verder zoeken naar de sprookjes van de 70 maagden. er moet maar een groot stenen standbeeld komen, zodat er snacht nog meer van deze gasten met hun scooters erop kunnen knallen.

Johannes Gerbrand | 12-01-06 | 20:06

Er is maar 1 echte oplossing: maak van elke Geytenneuquer een martelaar...
Zij blij,
Wij blij!
Allah Hakbar!

Haarlemmerolie | 12-01-06 | 19:47

@ Rielozz...

en zo is het....

ISDJC Killerbee | 12-01-06 | 19:07

Ze hebben nooit iets gedaan maar worden wel altijd door de politie achtervolgd.

Rielozz | 12-01-06 | 19:04

@ Zegmaar

Lekker gewerkt jongeman! hehe.

zinloosgekweld | 12-01-06 | 18:48

en daarom was dat monument voor Bernhard zo'n vooruitstrevend ding.

veest van pim | 12-01-06 | 18:47

Zou hij ook die 76 beloofde homo's krijgen?

clandestino | 12-01-06 | 18:47

Gaat me nog makkelijk af, zo'n zogenaamd islamities berichtje plaatsen:S

Hottestbrain | 12-01-06 | 18:36

En hij was nog dom ook; wanneer er in slaagt om voor je bromfietsexamen te zakken (ik neem aan dat deze goedaardige jongen keihard heeft zitten blokken voor deze mijlpaal in zijn leven) kan je iq onmogelijk boven de 70 liggen.

DJW | 12-01-06 | 18:26

die algemene voorwaarden dan:
"het gebruik van scripttalen en het linken naar zaken die op de computer van medegebruikers tot ongewenste effecten kunnen leiden;" is 1 van de huisregels... Domme sukkels...

Hottestbrain | 12-01-06 | 18:15

ok, berg alle tranen maar weer op dan.

neuzel | 12-01-06 | 18:11

Lees op dat mocro-forum dat hij een bekende van de politie is uh was en er een hulpverleningstraject aan de gang was.
Laten we allah danken dat deze strijder vrijwillig tot Hem gekomen is!

Teeuws Tijsje | 12-01-06 | 18:07

Had hij die snorfiets maar niet moeten stelen!

clandestino | 12-01-06 | 18:04

@beun wat een verschrikkelijke schande toch allemaal he?

neuzel | 12-01-06 | 18:04

en ik word ook doodmoe van :

werd gezegd prima jongen doet geen vlieg kwaad
scooter was eerlijk gekocht , en verzekerd , bla bla

-die marokaan rijd met zijn 17e op een 180CC motor scooter
welke mongool haald zoiets in zijn hoofd ? heel normaal natuurlijk .
zeker een Gilera Runner , hebben ze toch allemaal die marokanen
en trouwens hoe wou je die verzekeren op je 17e ?
en een motorscooter kopen voordat je er ook maar de weg mee opmag ?
zal hem wel voor een lief prijsje hebben gehad...

Beun | 12-01-06 | 17:29

@witvoedt 12-01-06 @ 15:37

Wat ik wil zeggen: ik word doodmoe van
a) Marokkaanse huftertjes en Indymediafanaten die in dit geval (overduidelijk tragisch ongeluk, maar wel eigen stomme schuld) wederom het bewijs zien van de racistische politie en autochtone bevolking, die altijd maar weer die arme Marokkaantjes moeten hebben. Waarbij het natuurlijk heel logisch is om auto's te slopen, buitenstaanders te molesteren etc.

b) reaguurders die wederom alle Marokkanen in Nederland op 1 lijn willen zetten, wat ontzettend lullig is voor alle Marokkanen die hier gewoon een opleiding volgen of werken.

Maar ja, nu ben ik genuanceerd bezig, dus deze posting zal wel weggejorist worden...

zum kotzen | 12-01-06 | 17:21

*sluit zich aan bij Omerta*

*en vindt het prima zo*

Dr.Grishnackh | 12-01-06 | 17:05

@sj24 16:31
Daar moet iets misgegaan zijn. Daaruit valt slechts op te maken dat twaalf maak pliesie werk handen licht...
.
@sj24 16:36
Dank voor uw reactie.

witvoedt | 12-01-06 | 16:54

De gedrochten komen weer hun grotten en holen uit met de nodige anti-alles retoriek.
@Der Icebear
Als man zijnde heb ik liever dat ze vragen of ik lid ben dan dat ze vragen of ik wel een lid heb.
@Gnarfje.
Kunnen we niet gewoon weer ouderwets mailen? Niet iedereen hoeft te weten dat ik mijn lusten botvier op een Duitse...
Die Deutsche snol is jetzt ziek want haar mondhoeken zijn uitgescheurd van het blasen. Je weet toch?!

MAXIMO | 12-01-06 | 16:53

@foxmeister 16.34
Natuurlijk daar zit een kern van waarheid in, maar dat is nog geen reden om ze allemaal over één kam te scheren. Ik heb ze in beide categorien meegemaakt (positief/negatief) en ook een hoop rotzooi van autochtonen gehad. En dan kun je pas een redelijke afweging maken.
..
Autotochtone rotzooitrappers hebben nergens respect voor, allochtone relschoppers in ieder geval nog voor hun ouders. AutTrotzooiers zijn individueel ook om kapot te slaan, uit mijn ervaring blijkt dat AllTrotzooiers individueel best aanspreekbaar zijn.
..
Vergeet overigens ook niet dat we de Marokkanen (in tegenstelling tot een aantal andere bevolkingsgroepen) zelf hebben uitgenodigd. Dus dan moet je nadat het werk gedaan is ze ook niet ineens de deur uit willen schoffelen.
..
Het gaat gewoon om het gebrek aan elke vorm van respect voor de medemens, ongeacht de achtergrond.

sj24 | 12-01-06 | 16:46

foxmeister 12-01-06 @ 16:34
Ik ben het absoluut en om de donder helemaal niet met u eens mijnheer!!!!!
Ik heb nog NOOIT maar dan ook nog NOOIT iets met marokkanen gehad mijnheer!....... en toch heb ik een afgrijselijke teringhekel aan ze....
Dus even op uw woorden letten ja??

omerta62 | 12-01-06 | 16:43

@foxmeister 12-01-06 @ 16:34
Ik denk precies hetzelfde.
Mensen die de situatie rond Marokkanen goed proberen te praten hebben vaak minder met ze te maken gehad, of zitten met met ze op een HBO/WO studie.
Daar zitten de Marokkanen die iets van hun leven proberen te maken en niet het straatvolk dat het liefst de rest van hun leven thuis zit met een uitkering.

Framoes | 12-01-06 | 16:38

@witvoedt 16.27 kopieerde/plakte jij op school ook altijd alles met de fouten er nog in?
@Teeuws Tijsje 16.29 die teksten getuigen inderdaad niet van enige opleiding, opvoeding of niveau...

sj24 | 12-01-06 | 16:36

Het lijkt idd soms of er alleen maar kutmarokkanen rondlopen. Zo nu en dan kom ik ook wel eens normale hardwerkende hardwerkende marrokanen tegen die neit de hele tijd grossieren met hun geloof en met woorden als diesjcriminaaisjie en resjpekt. Maar het werd al eerder gezegd: ik ben nog nooit een marokkaan tegen gekomen die hand in eigen boezem stak en deze kloteettertjes veroordeeld. Nou een keer dan maar dat was een marokkaan in Marrakech toen ik daar op vakantie was. die lachtte me uit en zei: "wij zijn zo blij dat jullie al die kutberbers hebben binnengelaten". Daar krijg je dus echt die spreekwoordige slappe lul van.

J. A.te A | 12-01-06 | 16:34

@ ZegMaar. Ik heb een hekel aan Marokkanen en heb er in Amsterdam-West zelf tussen gewoond. Je zou dus wel kunnen zeggen dat ik ervaring heb met die lui. Zo ben ik in die tijd op klaarlichte dag met een pistool bedreigd (had te politie geen tijd voor), ben ik getuige geweest van het ingooien van een winkeluit op het August Alebeplein om wat uit de etalage te jatten en is een vriendin met een stiletto bedreigd op weg naar de metro. Ook heb ik eens gezien hoe op de stoep bij het Marius Bauerplantsoen een motoragent werd ingesloten door een grote groep Marokkanen omdat ie een klein kind zou hebben geslagen.
"Gelukkig" werd deze agent door collega's ontzet anders hadden ze dit niet uit het nieuws kunnen houden. Naar mijn gevoel hebben juist mensen die niet iets tegen Marokkanen hebben nog nooit iets met die gasten te maken gehad.

foxmeister | 12-01-06 | 16:34

Rectificatie, zin was nog niet af: " Maar al zijn broeders en zusters, die dit allemaal goedpraten" moet er staan.

Teeuws Tijsje | 12-01-06 | 16:34

Ja.. je zit dus gewoon tegen jezelf je ouwehoeren... hoe sneu kun je zijn..
of IK zit tegen mijzelf te ouwehoeren.. tja .. lastig.. snap(pi) er niets meer van...
Waar is unse deutsche madchen eigenlijk? heb je dr weer uitgescheurt?

Gnarfje | 12-01-06 | 16:33

@witvoedt 16.27 jij mag van mij zoveel vinden wat je zelf wil, maar ik vind breng ik naar de politie....

sj24 | 12-01-06 | 16:31

SJ24 op dat forum maroks ofzo maken ze geen statements; het is slechts een dumplaats voor haat jegens Hollanders (Westerlingen) en mocro-domte:
*\"Veel van jullie reageren in de vorm van eigen schuld, hij vroeg er zelf om om te sterven.
Dat rijbewijs is er pas een paar jaar en het gaat alleen over verkeersregels en situaties, theorie.\"
Deze rat had dus lak aan het gevaar dat hij voor een ander had kunnen zijn. En mogelijke schade aan derden, die niet betaald zal worden, ziet meneer ook even over het hoofd.
Maar al zijn broeders en zusters ( wat een grote familie opeens) hebben hetzelfde moreel gehalte: nml. geen.
*\"vieze kanker j*den jullie vieze kanker moeders
wij blijven jullie kluizen plunderen en jullie vrouwen neuk*n.
Lekker eh als je zus van huis wegloopt voor een marokaan en later hoort dat ze voor de ramen staat hahahahaha\"
*\"voor alle matties van hem die wat willen forceren tegen die kanker skotoe..... Ik spreek hier namens ZEIST!!!!!! en wij zijn bereid om jullie broeders zij aan zij de strijd tegen die kanker smurfen aan te gaan. Is er iets wat de komende tijd gebeuren gaat laat het me weten geenadressenspammenaub@hotmail.com\"
Lekker niveautje tog?
Hierbij vergeleken is GS Heilig.

Teeuws Tijsje | 12-01-06 | 16:29

De tering zeg. Ik word echt schijtziek van al die achterlijke kutjochies die denken dat het normaal is om te gaan lopen rellen zodra een van hun vriendjes (wiens scooter ze net zo goed zouden jatten als ze de kans kregen) met zijn stomme (en misschien stonede) hoofd zichzelf dood rijdt. Het is altijd de schuld van iemand anders, en dan nog raar opkijken dat steeds meer mensen ze uitkotsen.
Het is lekker makkelijk om het allemaal af te schuiven op die "onwillende Nederlanders". Laat ze eens naar zichzelf kijken en de situatie proberen te veranderen in plaats van zeiken dat ze geen kans hebben in de maatschappij.
Als je hard werkt en je best doet op school kan je altijd iets bereiken. We hebben zelfs studiebeurzen voor iedereen die het geld niet heeft.
Een hand nemen als iemand een vinger geeft is iets wat veel mensen doen, maar vervolgens in die hand spugen gaat toch echt te ver.

Framoes | 12-01-06 | 16:29

@sj24
Vertel mij wat. Ik woon in 010-noord. Ook daar gaat het nog een keer uit de hand lopen ben ik bang. Alleen is het probleem in 010 wat makkelijker op te lossen. Zaag én de Erasmusbrug én de Willemsbrug doormidden en die meaungeaulen zitten op een eiland waar ze niet meer af kunnen.

Kakel | 12-01-06 | 16:28

@sj24 16:10
Die laatste zin had natuurlijk moeten spellen "Het lijkt erop of een groot deel van de "Marokkaanse" gemeenschap in 0031 iedere aanleiding wenst aan te grijpen om HAAR achterlijkheid te demonstreren.", maar goed, zij is wellicht wat gortig geformuleerd...
.
Desalniettemin acht ik het "bij het minste of geringste" meteen aanmerken van een en ander als "aanval op de hele Marrokaanse gemeenschap" een duidelijk voorbeeld van 'n wat minder voorstaand niveau van ontwikkeling.

witvoedt | 12-01-06 | 16:27

@sj24 12-01-06 @ 15:15
Doe je goed, ik ben/was gestopt rook nu weer een beetje, tis zo lekker :S

Helemaal ongelijk geven kan ik je niet daarin, alleen ik begrijp sommige reacties wel.

Prullenbak | 12-01-06 | 16:26

Ik denk maar dat we Chuck norris erbij moeten halen, hieronder een lijstje met zijn verdiensten. (is trouwens allemaal echt waar)

Top Ten Chuck Norris Facts
Chuck Norris' tears cure cancer. But he is so badass, he has never cried. Ever.

Chuck Norris does not sleep. He waits.

Chuck Norris is currently suing NBC, claiming Law and Order are trademarked names for his left and right legs.

The chief export of Chuck Norris is pain.

If you can see Chuck Norris, he can see you. If you can't see Chuck Norris, you may be only seconds away from death.

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.

Chuck Norris does not hunt because the word hunting infers
the probability of failure. Chuck Norris goes killing.

Chuck Norris doesn?t wash his clothes, he disembowels them.

Chuck Norris is 1/8th Cherokee. This has nothing to do with ancestry, the man ate a fucking Indian.

In fine print on the last page of the Guinness Book of World Records it notes that all world records are held by Chuck Norris, and those listed in the book are simply the closest anyone else has ever gotten.

There is no chin behind Chuck Norris' beard. There is only another fist.

www.chucknorrisfacts.com/

J. A.te A | 12-01-06 | 16:25

@Gnarfje
Buitengewoon kwetsend en zeer ongefundeerd.
BTW wat moeten de moderators van GS wel niet denken? We loggen nu beiden onder hetzelfde IP in.
Mongeaul!

MAXIMO | 12-01-06 | 16:24

@MAXIMO daar kon je wel eens gelijk in hebben...
@Kakel was het maar één wijk in één stad alleen...

sj24 | 12-01-06 | 16:24

@witvoedt
Ik ken mensen waar de cavia was overleden die op verzoek van de kinderen een stille tocht door het huis hebben gedaan.
@Maximo
Doet mij denken aan vervlogen tijden, dat je iemand aansprak met de woorden:'ben jij wel lid?'.

Der Icebear | 12-01-06 | 16:24

en... dat is geen discriminazi...

Gnarfje | 12-01-06 | 16:22

@Maximo
Du bist ein Wigger..

Gnarfje | 12-01-06 | 16:21

@Der Icebear
Dus jij bent al lid?
@sj24
Niet alleen Jan, de comments in acht nemende...
@Gnarfje.
*Poep!* ;)
Moet jij nodig zeggen! Zeker blij dat je een beetje systeempjes mag beheren!! Ga jij effe heel snel zuurkool bij je schoonouders eten!

MAXIMO | 12-01-06 | 16:16

@sj24 12-01-06 @ 15:59

Ik vind het nog al stigmatiserend van de Marokkaanse gemeenschap (is dat geen discriminatie?) dat er een stille tocht georganiseerd wordt. Het feit dat zijn nichtje gezegd heeft dat de politie hem NIET achtervolgd heeft zegt mij trouwens ook genoeg. Overigens loop ik stage bij een bedrijf in Slotervaart, ik ben blij dat wij vanaf maandag te vinden zijn in het Amstel Business park. Ook ik ben namelijk bang dat er in deze wijk een soort van Parijs situatie ontstaat.

Kakel | 12-01-06 | 16:13

@Witvoedt 16.04
In de basis heb je gelijk, alleen het stukje: "hun achterlijkheid demonstreren" is weer wat overdreven wat mij betreft.
Ik denk wel dat een aantal van die gasten gewoon ieder incident met de pliesie, maar ook met burgers of pliesie in de hand nemen om rotzooi te gaan trappen. Bij het minste of geringste is het meteen een aanval op de hele Marrokaanse gemeenschap.

sj24 | 12-01-06 | 16:10

-edit je praat het-

Gnarfje | 12-01-06 | 16:07

@hama
Ik vind het geen enkel probleem wanneer je mij een L*L noemt. Dat is jouw goed recht, nietwaar? Wat ik dan echter eis, mijn goed recht, dunkt mij, is dat deze kwalificatie, die getuigt van een wel zeer oorsponkelijke geest, ik kan niet anders zeggen, vergezeld gaat van een argument WAAROM ik dan een L*L ben. Zeik mij eens af met een beetje stijl.
@ZegMaar
Waar haal je het vandaan? Want je hebt het ergens vandaag, ZegMaar! Zo'n pientere indruk maak jij niet, met uitdrukkingen als "hout snappen", "lullen"en "dikke schedel". Ik moet niet "lullen" (jouw woord) voor dat ik de feiten weet? Punt één: dat maak ik zelf wel uit, tuinkabouter. Punt twee: ik wist de feiten: Amsterdam, scooterjongere, 17, vlucht voor politie, rijdt zich te pletter, de buurt staat op scherp, rellen. Ergo: er zijn weer eens Morcro's boos.

Zal ik nog eens een vooroordeel uit mijn geniale mouw schudden: waarom toch denk ik vanavond een Parool op mijn mat aan te treffen waarin tal van meer en minder ernstige delicten worden opgesomd die het onfortuinlijke 17-jarige Marokkaantje op zijn kerstof had staan.

Oh heer, ben ik slecht van binnen?

TECHniQue | 12-01-06 | 16:04

@sj24 15:48
Niks glad ijs sj24!
Hoe tragisch dit ongeluk ook moge zijn (je zal maar 'n kind kwijtraken), opnieuw een "stille tocht" doet dit collectieve, volkse rouwritueel wel heel hard devalueren.
.
Onlangs overleed een nog zeer jeugdig collegaatje (31) van mevr. witvoedt aan kanker. Vreselijk natuurlijk. Maar om daar nou een stille tocht voor te beleggen...
.
Het lijkt erop of een groot deel van de "Marokkaanse" gemeenschap in 0031 iedere aanleiding wenst aan te grijpen om hun achterlijkheid te demonstreren.

witvoedt | 12-01-06 | 16:04

@sj24
- geitenmelk??

de melkboer | 12-01-06 | 16:02

@de melkboer 15.56
Bijvoorbeeld idd; regel ik de hoedjes, jij de melk?

sj24 | 12-01-06 | 16:00

@Kakel 15.52
exact; een stille tocht is een statement. Betekent dat in dit geval dat de pliesie zich schuldig heeft gemaakt aan zinloos geweld/doodslag??
Ongeacht of het waar is, dit gaat de gemoederen nog verder verhitten en voordat je het weet noemen ze 020 klein-Parijs....

sj24 | 12-01-06 | 15:59

@sj24
-
hoezo glad ijs.. ?? Ik vind het ook een teveel van het goede..
Onnodig aandacht vragen met een verkeerde bijbedoeling.. (al zal men dat nooit toegeven) lijkt mij..
Polonaise...?? ik denk carnaval! Misschien kunnen we met wat confetti en gekke maskers er toch nog wat leuks van maken dan??

de melkboer | 12-01-06 | 15:56

2006 wordt het jaar van de antillianen.

neuzel | 12-01-06 | 15:55

Helemaal met je eens sj24! Er is nog niks bewezen omtrent dit ongeval. Naar mijn weten is de politie nog steeds bezig met een onderzoek naar de ware toedracht van dit ongeval. Zolang niet bewezen is dat de agent schuldig is, is hij onschuldig. Dus waarom dan deze stille tocht?

Kakel | 12-01-06 | 15:52

@MAXIMO ik vind het wel iets voor Jan...

sj24 | 12-01-06 | 15:52

@maximeau
Ik weet uit betrouwbare bron dat ze noch bij GL noch bij PVDA zitten te wachten op mensen die kunnen nadenken, dus je bent daar van h. welkom, denk ik.

Der Icebear | 12-01-06 | 15:51

@lijn5 kruip terug onder de steen waar je vandaan bent gekomen.
..
Ik was eigenlijk weer druk bezig maar las net het artikel in het Parool over dit ongeval. Ik ga mij nu even op glad ijs begeven ---> Ik moet dan toch zeggen dat een stille tocht hier niet op zijn plek is. Als we voor ieder ongeval, hoe ernstig ook, in een stoet gaan lopen, dan wordt heel Nederland één grote polonaise.
Daarnaast draagt zo'n stille tocht alleen maar bij aan meer onrust in dit geval.
..
Wat jullie?

sj24 | 12-01-06 | 15:48

@sj24
Sorry was effe bezig...
Maar dat wat jij zegt is natuurlijk de beste oplossing...
Een uitwisselingsproject waarbij de uitgewisselde een langdurige werkvakantie tegemoet gaat in een door hem gehate omgeving zou verplichte kost moeten zijn voor de xenofoobjes. Mocht er een politieke partij zijn die dit lumineuze idee ten uitvoer wil brengen dan kan die op mijn stem rekenen.
Wouter? Femke? Lezen jullie mee?

MAXIMO | 12-01-06 | 15:47

lijn5 12-01-06 @ 15:29
LOL

Der Icebear | 12-01-06 | 15:45

@sj24 Ook misschien last van een hangend vaandel, en nog in je anale stadium?

lijn5 | 12-01-06 | 15:37

@zum kotzen 15:11
.
"Het feit dat alle straatcriminaliteit in bepaalde 020 wijken wordt veroorzaakt door Marokkanen wil nog niet zeggen dat alle Marokkanen zich schuldig maken aan straatcriminaliteit. Of is dat te moeilijk?"
.
Nee, da's idd. niet moeilijk... sterker nog, het is van een dergelijk duizelingwekkende eenvoud dat je 't als een evidente simpelheid zou kunnen zien.
.
Het FEIT "dat alle straatcriminaliteit in bepaalde 020 wijken wordt veroorzaakt door Marokkanen" wil slechts zeggen dat "alle straatcriminaliteit in bepaalde 020 wijken wordt veroorzaakt door Marokkanen".
.
Wat is nu je punt? Dat we daar de échte Marokkanen, die zoals het echte Marokkanen betaamt in Marokko wonen, niet op aan behoren te kijken?
Of meer iets in de trant van: "Ieder mens schijt stront maar dat wil nog niet zeggen dat als je 'n hoop stront ziet je daaruit mag concluderen dat die dan wel een menselijke herkomst zal kennen?"

witvoedt | 12-01-06 | 15:37

Van forumsmarokko etc.:
"Er word een stille tocht gehouden op

Vrijdag 13 Januari 2006
om 19:00

De tocht begint bij pietmondriaanstraat waar het ongeluk is gebeurt. Wees er allemaal bij om hem een eer te bewijzen."
Ik ga er ook heen en zet meteen wat Rifblokkertjes neer. ( Nieuwe naam voor 'Amsterdammertjes')

Teeuws Tijsje | 12-01-06 | 15:35

*stilte*
was dat een befaamde lijn5-oneliner *ahum* of hoorde ik een lama schijten?

sj24 | 12-01-06 | 15:34

@hama Ik dacht te weten dat na je laatste operatie je vaandel niet meer zo hoog stond.

lijn5 | 12-01-06 | 15:29

*haalt z'n tondeuze uit het vet*

FonyTonie | 12-01-06 | 15:26

Vooral generaliseren zoals zum kotzen 15.11 al noemt is hier een favoriete bezigheid. In dit geval wil ik de term xenofobie inderdaad in de mond nemen.
Ik ben de eerste jaren van mijn leven opgegroeid in een relatief klein dorp en ik kan je vertellen dat er onder de autotochtonen nog grotere hufters zitten. Zelfs na een lange periode 010 ben ik nog niet van mening veranderd.

sj24 | 12-01-06 | 15:26

@zum kotzen 15.11

*fluistert*
*heb rabarberke inderdaad best hoog in mijn vaandel staan maar vertel het niet verder*

hama | 12-01-06 | 15:19

Ik was even roken beste prullenbak. Ik noem toch niemand specifiek een xenofoob, maar het sfeertje hangt er wel degelijk bij sommige.

sj24 | 12-01-06 | 15:15

@Zeemo 14:55
Weet je wat mij vooral "beangstigt" in aanloop naar die nagenoeg onvermijdelijke ontlading... dat het niet een groep opgeschoten, jeugdige, speedsnuivende kaalkopjes is die serieus van plan is "het recht maar in eigen hand te nemen" maar veeleer een bont gezelschap (ja, ook veel "andersgekleurde" atochtonen) brave, normaliter rustige, hardwerkende huisvaders...
.
Het kan flink spoken in 0031 en imho. hebben veel van die kudtasocialen en hun Glinkse gladpratende beschermheren en -vrouwen geen idee waar 't op aanstuurt.

witvoedt | 12-01-06 | 15:13

Voor de heethoofdjes even een zeer elementair stukje ?logica?

Het feit dat alle straatcriminaliteit in bepaalde 020 wijken wordt veroorzaakt door Marokkanen wil nog niet zeggen dat alle Marokkanen zich schuldig maken aan straatcriminaliteit. Of is dat te moeilijk?

?Hama is blank, kaalgeschoren, soms een lul, niet altijd links, niet altijd rechts, maatschappij kritisch, en vaak dronken.?

Je vergeet daarbij ?Hama is de beste vriend van Rabarberke?.

zum kotzen | 12-01-06 | 15:11

@sj24 12-01-06 @ 14:48

Ik vraag je al 2 keer iets.. en ik zeg het woord neit meer, mag niet van Jan ;)

Prullenbak | 12-01-06 | 15:06

In principe gaat het niet over het probleem van de mocro's e.d. het gaat erom dat iemand iets verkeerd doet, daarbij door eigen schuld de pijp aan Mohammed geeft en de familie en vrienden ineens de politie de schuld gaan geven

@Jan Passant Xenofoob!

*Loopt al naar de afwasmachine*

Doorzon | 12-01-06 | 15:06

@Techniek

[quote]Je bent wel een ongelooflijke zielepoot om zoveel woorden nodig te hebben om je ongelijk te bekennen.[/quote]

Je snapt er echt geen hout van he? Het enige wat ik zeg is dat je niet moet lullen voor je de feiten weet. Maar dat schijnt niet door te dringen tot die dikke schedel van je. Dat je achteraf goed gegokt blijkt te hebben (een gok die je trouwens redelijk kant-en-klaar werd aangereikt door de stijl van het stuk van Lucas) verandert daar niks aan. Een gok blijft een gok.

En steek die 70% nou eens lekker in je kanaal. Je legt de ondergrens bij jatten, maar je bent ook al bekend bij de P als je je naam moet geven omdat je met je matties op straat hangt en één van je matties wordt gezocht voor een gestolen brommer.

Dat van die bruine jas neem ik terug als jij me een werkbare oplossing biedt voor je probleem.

ZegMaar | 12-01-06 | 15:03

Wie het laatst xenofoob roept is erfgenaam van het Derde Rijk en moet de afwas doen.

Jan Passant | 12-01-06 | 14:59

@hama 14:42
-
Ze zou toch niet van de Martinitoren zijn gevallen of ontvoerd zijn door een bende Friese boertjes..?? God zij met haar....

de melkboer | 12-01-06 | 14:58

Die autochtone ontlading komt wel een keer... De druk wordt alleen wat meer opgebouwd zo maar te zeggen.
De reden waarom dat deze 'ontlading' er nog niet kwam is dat de autochtonen teveel te verliezen hebben om te gaan rellen. Als ze worden opgepakt.... hun baan, vrienden, geld etc.....

Zeemo | 12-01-06 | 14:55

@Hama
Als je al rottigheid uithaalt zonder reden, of 'vanwege onssse broedersss in palllesstiena', en rellen gaat schoppen vanwege een wildvreemde die een ongeluk krijgt omdat hij vlucht voor de politie (sic), zal de reactie op een afgebrande scooter wel geweld inhouden. Bij een ondervraging schreeuwen die jochies overigens heel snel van angst, met een merkwaardig hoog stemgeluid. Komt nog bij dat de Noord-Afrikaanse pijnbeleving reeds bij een lichte prikkel actief is. Persoonlijk trek ik ze de snorharen één voor één uit.

Der Icebear | 12-01-06 | 14:53

@ TECHniQue 12-01-06 @ 14:43
..
ik heb ze namelijk wel, niet vaak, maar wel gesproken.
..
liefs, Klootoog
..
020 centrum

kolonel klootoog | 12-01-06 | 14:51

@sj24 12-01-06 @ 14:48

Hier werken 31 verschillende nationaliteiten..

Maar waarom gebruiken jullie het woord xenofoob zo makkelijk?

Prullenbak | 12-01-06 | 14:50

Bij vander F in 0570 wonen idd vrijwel geen Marokkanen.
Des temeer Turken, maar die begrijpen het woord respect wel.

vander F | 12-01-06 | 14:49

Xenofoben opvoeden in Nederland ach ach de jongetjes zitten in het verzet zogenaamd.
Zelfs Wilders is met een niet Nederlandse vrouw getrouwd.
Probeer liever te regelen dat je baas eens een allochtoon aanneemt in zijn bedrijf, en niet alleen als schoonmaker.

Pannie | 12-01-06 | 14:49

Op zich is bij mij komen werken ook al een goede cursus tegen xenofobie/xenoglossofobie, de helft is hier Japans...

sj24 | 12-01-06 | 14:48

Wat zijn die traditionele Ollanders toch door de bank genomen een zootje lampamperige huppelkutjes aan het worden... al je ze qua collectieve emotionele expressie en het beschermen van de groepseer afzet tegen bijvoorbeeld het smaldeel der nieuwe-nederlanders dat zich naar alle waarschijnlijkheid ook de komende vijf generaties nog steevast "Marokkaan" blijft noemen.
.
Als er hier in 010 binnen nog geen week een tiental "incidenten" plaatsgrijpt waarbij oa. een tachtigjarige autochtone AOW-oma met veel geweld (gebroken oogkas en heup) van haar handtas wordt beroofd, een drietal basisschoolmeisjes in de kleedhokjes van Tropicana door meerdere "boefjes" wordt aangerand, een jonge provinciaal vanwege een opmerking over asociaal gedrag na z'n uitgaansavondje op straat wordt doodgeslagen of een autochtoon echtpaar van middelbare leeftijd wordt achtergelaten met diverse steekwonden nadat zij een opmerking maakten over het feit dat zij door drie man breed van de stoep gelopen werden, blijft een collectief en concreet vingerwijzen keer op keer uit...
.
Geen stenen door de ruiten van Marokkaanse 24/7 belhuiswinkeltjes, geen molestaties of bedreigingen aan 't adres van willekeurige Marokkanen, geen brandbommen in Marokkaanse gebedshuizen, geen lawaaierige optochten waarbij "het" gezag gesommeerd wordt de Marokkaanse overlast nu eens werkelijk te beteugelen...
.
Mocht de boog echter dalijk zo strak gespannen staan dat zij breekt, houd ik hier in 010 m'n hart met beide handen vast voor de autochtone ontlading. Het houdt 'n keer écht op...

witvoedt | 12-01-06 | 14:48

@TECHniQUE,

is inderdaad veel tekst om te stellen dat je een L*L bent.

gr.

Hama
010

hama | 12-01-06 | 14:47

@sj24 12-01-06 @ 14:40

en ngo een paar. Jullie gebruiken het woord Xenofoob wel heel makkelijk..

Prullenbak | 12-01-06 | 14:47

@Pannie 14:40 quootje uit Britannica?
@Nemo 14.36/37 sollicitatie naar een ban?

sj24 | 12-01-06 | 14:45

Jaja, ik generaliseer en heb een bruine jas aan. Het is werkelijk fantastisch om te zien hoe de ene polemische slag na de andere aan ondergetekende wordt uitgedeeld alsof het manderijntjes zijn.

@ZegMaar 12-01-06 @ 13:20
Je bent wel een ongelooflijke zielepoot om zoveel woorden nodig te hebben om je ongelijk te bekennen. O-N-G-E-L-I-J-K. Dat je daarbij de bruine jassen weer es van stal haalt geeft eens te meer aan over wat voor een verbluffend oorspronkelijke geest jij beschikt. Hoe komt het toch dat jij zo dom bent? Denk eens na.
@Pheser
"Net zoals ik begrijp dat de geweldadige jeugd (al dan niet met ouders die vroeger door ons hierheen zijn gehaald omdat we lui waren) en scooter rijdende battyboys niet representatief zijn voor de gehele maroc community in nederland." Kijk, pheser, over statistiek valt heel goed te twisten, zeker met mij. In Amsterdamned is 70% van de mannelijke Marokkaanse jongeren (pak 'm neet tussen 12 en 22) op enigerlij wijze in aanraking gekomen met politie. Kan zijn voor het jatten van een appel, of voor het dooschieten van die fietsenmaker in Oost omdat het plakken van de scooterband te lang duurde naar de zin van Achmed, die net een paar dagen uit de bajes was na een eerder bruut geweldsdelict. Jullie kunnen mij eindeloos de schoorstenen van Auschwitz voorhouden, en die bruine jassen van ZegMaar, en door zoveel originaliteit ben ik ook heel erg geroerd, maar zolang die 70% niet naar meer gangbare proporties wordt teruggebracht door Marokkaanse ouders door hun spruiten eindelijk eens op te voeden, ipv ze vanaf een jaar of vier op straat te flikkeren, zolang behoud ik mij het recht voor de gemeenschap als geheel verantwoordelijk te stellen.
Correct me if I am wrong: ik heb nog nooit (n-o-o-i-t) een Marokkaan gehoord of gesproken die zegt: luister, wij als gemeenschap hebben een probleem, 70 % van onze kiddo's hier in Amsterdam is bekend bij de politie. Nooit niet. In de krant, niet, in de tram niet, op het journaal niet, in de kamer niet, op de radio niet, bij de slager niet.
Ik wens daarom bovengenoemden veel succes met hun begripvolle houding: nix aan de handa, nietwaar?
Jullie wonen vast in het rustige Appingendam, of Giethoorn.

TECHniQue | 12-01-06 | 14:43

@der ice bear 14.39

je bedoelt dat de ijsbeer dan losgaat?, of meer in overdrachtelijke zin?

hama | 12-01-06 | 14:43

@nemo 14.37, maakt niet uit joh, de 369ste komt vanzelf.
@MAXIMO 14.34, graag gedaan, viel nog niet mee..
@melkboer 14.35 voor alle positieve gedachten die dit weblog kleuren en natuurlijk voor de warme liefde van onze vermiste grunnigse

hama | 12-01-06 | 14:42

@MAXIMO/hama
Xenofoobjes opvoeden heeft toch geen zin, die strijd heb ik al jaren geleden opgegeven. Wellicht is een uitwisselingsproject een ideetje. Jaartje riff/instanbul/congo of zeau..

sj24 | 12-01-06 | 14:40

wat een tuig. Mogen er nog veel van zulke gassies zichzelf om een paaltje vouwen.

Wokkel | 12-01-06 | 14:40

Xenofoben bestaan niet (nauwelijks) in Nederland, dat zit niet in onze cultuur.
Weinig landen ter wereld waar de oorspronkelijke bevolking zo makkelijk mixt met de nieuwe culturen.
Of doel jij op moslima's??

Pannie | 12-01-06 | 14:40

@Pheser, Waar die voetbal mongeaul woonde was de hambaken dit is een soort gelijjke feestbuurt. Overigens relde daar niet de hele buurt alleen de fomilie van deze mijnheer. (ik ben bekned in deze regio).

draak | 12-01-06 | 14:39

Mag het nu weer even over zijn met die 'ik ben slim en jij bent dom'-argumenten?
Ik vrees dat als er massaal scooters in de fick worden gestoken, onze kleine slechte minderheid (deel uitmakend van een cultureel en intellectueel hoogstaande, zegening voor onze samenleving, grote minderheid) de beer pas echt los gaat.

Der Icebear | 12-01-06 | 14:39

Moet 269 zijn. Uiteraard. Ik zie dat de discussie eeuwig door zal blijven gaan.

Nemo | 12-01-06 | 14:37

@Godvergetenkutzooi
Ik ben al de hele dag winstgevend bezig geweest, nu neem ik effe pauze.
*Slaat zijn arm om Godvergetenkutzooi heen en zegt; "wij zijn per slot van rekening allemaal mensen, ook jij, en vort, aan het werk!''*

MAXIMO | 12-01-06 | 14:37

MAXIMO 12-01-06 @ 14:34
Vroeg trouwens niet om excuses maar om afstand van dit gedrag maar even goed vriendjes hoor

Godvergetenkutzooi | 12-01-06 | 14:36

@ Pheser 14:02
Opvallend hoeveel ontdane "vrienden" zo'n jongen blijkt te hebben na zijn overlijden. Had hij er bij leven maar zoveel gehad.
Emotie is hooguit een verklaring voor wangedrag maar nooit een excuus. Het wangedrag in Slotervaart komt m.i. voort uit dezelfde hysterische emoties waarmee anderen dan weer alle Mocro's doodwensen op deze en endere sites. Je maakt in je reactie op geen enkele wijze duidelijk waarom jouw onderscheid tussen sommige onredelijke reacties hier en de onredelijke reacties in Slotervaart niet hypocriet zou zijn. Ik neem dus aan dat je dat nu ook zelf inziet.

egwel | 12-01-06 | 14:36

Bij deze zet ik de 369e post neer.

Nemo | 12-01-06 | 14:36

@hama
-
voor??

de melkboer | 12-01-06 | 14:35

ZegMaar, welkom. Ik heb een stekje voor je hier op aarde.

Jan Passant | 12-01-06 | 14:34

@Fruitvlieg.
Hmm, met een kopje rooibosthee en een koekje bij?
@Pannie.
Nee.
@Hama
Alles goed?
Bedankt voor het opvoeden van de xenofoobjes in mijn afwezigheid.

MAXIMO | 12-01-06 | 14:34

MAXIMO 12-01-06 @ 14:26
Als je realistiser was geweest over de 3% (denk dat 70% eerst komt!) had ik graag aan je verzoek voldaan....:p
Zullen we dat stuk dan maar overslaan en zoals fruitvlieg voorsteld omhelzen?
Moet nl weer aan het werk

Godvergetenkutzooi | 12-01-06 | 14:33

@Jan Passant
Juist niet!
Deporteer dat wezen naar Schubbekutteveen in The Midle of F&cking Nowhere, waar mensen van niks weten en afgeven op alles wat ze niet kennen.

ZegMaar | 12-01-06 | 14:32

bij deze open ik me op afstand

hama | 12-01-06 | 14:32

Wanneer er nog eens een Engel Gods uit de hemel pleurt en ik moet het Hemelsche wezen uitleggen wat rassenhaat is en hoe zoiets ontstaat, detacheer ik hem/het/haar in een multikultibuurt.

Jan Passant | 12-01-06 | 14:31

Bij deze wil ik graag openlijk afstand nemen.

Tiepe | 12-01-06 | 14:31

MAXIMO 12-01-06 @ 14:26

Ben jij geen nulletje vergeten??

Pannie | 12-01-06 | 14:30

@sj24 14.18
, tja, het blijft een beetje een obsessie van me, of een hobby, wat je wilt.

@MAXIMO, fijn dat je er bent.

hama | 12-01-06 | 14:30

Ga weer eens wat doe, alles is wel zo'n beetje gezegd.

Levereter | 12-01-06 | 14:29

@MAXIMO; misschien kunnen jullie iets afspreken en elkaar na afloop innig omhelzen? '-)

Fruitvlieg | 12-01-06 | 14:29

Godvergetenkutzooi wil excuses van de Marokkaanse gemeenschap mbt de 3% probleemjongeren die ze rijk zijn..
Ik wil de welgemeende excuses lezen van Godvergetenkutzooi betreffende de Nederlandse misdaden, te beginnen met al die kindermoorden van de afgelopen tijd en aansluitend excuses voor het xenofobe en misdadige gedrag van neo-nazi's wereldwijd.

MAXIMO | 12-01-06 | 14:26

yo draak

ik bedoelde die dude die "zomaar" werdt neergeschoten door een politieagent. Weetje nog... die Den Bosch hooli. Hij zou met een mes naar een agent zijn gerend ofzo en die agent schoot hem vervolgens neer in zn eigen huis.

ik was die probleemwijken-rel eigenlijk alweer vergeten, maar goed dat je het aanbrengt want dat was volgens mij precies dezelfde wijk.

Overigens was ik onlangs nog in slotervaart en het is inderdaad geen toffe wijk ofzo.

Pheser | 12-01-06 | 14:26

Ik ga weer aan de slag... Moet toch aan mijn fatsoensnormen denken en dat is niet 2 uur GS reaguren.
..
Overigens moet mijn collega volgende week 3 weken naar Iran voor een opdracht. De afgelopen weken heb ik dus volledig besteed aan het hem bombarderen met negatieve nieuwsfeitjes over Iran (die zijn er genoeg).
..
Mij zou een retourtje Teheran niet veel uitmaken, het enige probleem: Alcohol is niet toegestaan en dat is toch 90% van mijn tijdsbesteding.

sj24 | 12-01-06 | 14:24

@JongEnLui
Vrienden gemaakt? Ze schelden elkaar de kanker. Gaat vanavond gezellig worden in amsterdamse gazastrook. Affijn, jullie willen inloggen maar hebben geen account op dat forum? forums.marokko.nl/index.php

Inlog: nuked
WW: zxcvbn

Denken jullie wel om mijn goede naam? ;-)

nuked | 12-01-06 | 14:23

Belegeringen van pliesiebureaux in 020 komen regelmatig voor. Tijdens de oorlog van de TCA mafia maande de pliesie het schorremorrie regelmatig tot kalmte. Wat dat betreft is het geen strict Marokkaanse hobby. Flamen kan iedereen. Verder heeft PAROOL Marmouch voorgedragen als 020er van het jaar, een tweede Aboutaleb en dat zijn mensen van de lijn vastberaden/heldhaftig/barmhartig. Natuurlijk is enig 010's of provinciaal onvermogen uitdragen op deze site leuk maar de situatie is onder controle.

gevallenverstand | 12-01-06 | 14:21

@MASTERAB..
- Aangezien het probleem duidelijk escaleert. Als men vindt dat er altijd negatief beeld wordt weergegeven in de media over marrokanen- Doe er dan eens wat aan om het negatieve in positief om te zetten.. Ik zie niks alleen maar geschreeuw en gemekker hoe slecht het allemaal wel niet is en hoe men zo wordt gediscrimineerd..
Wat autochtonen betreft - dat is een duidelijk verhaal - gelijke monnikjes gelijke kapjes -Maar volgens mij heeft dat er weinig mee te maken..

de melkboer | 12-01-06 | 14:19

@hama 14.13 vroeg me al af hoelang het zou duren alvorens je over de 1den zou beginnen, precies anderhalf uur dus --> sj24 12.43.

sj24 | 12-01-06 | 14:18

@ Pheser 12-01-06 @ 14:10

Klopt, helemaal, deze volksbuurt is dan ook een zelfde soort feestbuurt als Slotervaart. Overigens ging het hier om een 'mijnheer'die openlijk op tv kinderverkrachting toe gaf en daarbij en passant toevoegde dat hij ook zijn vrouw mishandelde. Even iets anders dan een scooter ongeluk waarbij het in mijn beleving zo is als de pliesie zegt stop dat je maar hebt te stoppen. De gevolgen zijn voor jezelf als je dan niet stopt en jezelf te plaetter rijdt.

draak | 12-01-06 | 14:17

@De Melkboer

N!gga please. Er wonen 310K+ Marocs in NL en die 70% waar iedereen het altijd over heeft betreft jongens (49% van het geheel) tussen de 12 en 22. Das omgerekend 3,5%. Punt is dat de crimineeltjes breed uitgemeten worden in het nieuws (NL bestaat toch ook niet voor het overgrote deel uit vaders en moeders die hun kinderen vermoorden, terwijl je daar wel veel overleest in het nieuws)
De media controleren deze shit (en ja, GS valt daar ook onder). Hoe vaak staan Turken nog in het nieuws? Waren vroeger ook uitschot volgens veel NL-ers. Of Molukkers? Of Surinamers? Allemaal ingeburgerd? Ga maar kijken in 020 Oost of Zuid-Oost en je zult zien dat dat niet zo is. De grootste groep (percentueel gezien) criminelen betreffen nog altijd Antillies en Suri's. Keuze van de media wie er de aandacht krijgen.
En dat "openlijk afstand" nemen... Doe jij eens openlijk afstand nemen van kaalkopjes. In veel reacties hier wordt daarvan ook geen afstand genomen. Geen afstand nemen betekent niet automatisch dat je het ermee eens bent, snap je?
Het is allemaal angst.

ZegMaar | 12-01-06 | 14:17

hey kutzooi (en anderen)
wat versta je dan over openlijk afstand nemen? In welke vorm? Hoe gaat zooiets in zn werk?

Volgens mij wordt er in de moskee wel gesproken over de problemen die sommige jongeren hebben (dat is giswerk, ik kom er nooit), maar als je gaat "toegeven" door openlijk met een mediaspectakel je excuses aan te bieden voor het mislukken van een gehele generatie, heb je dan wel trots of ben je dan gewoon bezig met ja knikken? En naar wie knik je dan...?

Pheser | 12-01-06 | 14:16

Jezus mensen al die posts. Ik kan het niet meer bijbenen.

Nemo | 12-01-06 | 14:15

M'n zoon zit midden in de tentamens, en studeert zich suf want heeft tot nog toe geen reet uitgevoerd, misschien het zelde geval met fuckje.

Levereter | 12-01-06 | 14:15

Ik stel voor om de meer paaltjes in 020 te plaatsen en ze 'Marokkaantjes' te gaan noemen ipv 'Amsterdammertjes'
Een alternatief voor het welbekende Amsterdams paaltje om het zo maar te brengen.

Zeemo | 12-01-06 | 14:15

Godvergetenkutzooi 12-01-06 @ 13:50
1.Iran heeft recht op zelf verrijkte kernenergie. Net als elk land dat heeft. Het is zeer onrealistisch om te zeggen dat zij daarmee Europa gaan plat gooien. Noord Korea heeft ook kernwapens en die doen het ook niet. Bovendien is Iran een zeer machtig land in het Midden Oosten aan het worden.
2.Niemand is het zelfde. Iemand uit de marrokaanse gemeenschap weet dat, wanneer hij er iets van zegt, hij groot kans maakt om uit de weg te worden geruimd. Er lopen hier in Nederland genoeg van die Mohammed B-tjes en Volkert van der G-tjes rond. En ja, nogmaals onder de alochtone jeugd is veel criminaliteit. Ik heb geen medelijden met ze. Maar mensen die beter willen, daar heb ik wel respect voor, of het nou een alochtoon is of niet.

Nemo | 12-01-06 | 14:15

@Levereter 14.11 Ben even een sigaretje gaan reauken... wellicht vandaar.
@JongenLui 14.10 Iemand die zijn auto vol gooit, de pomp af brandt en vervolgens zonder betalen wegrijdt?

sj24 | 12-01-06 | 14:14

@ nuked,
hij heeft in ieder geval wel de grammaticale kennis van een marokkaan.
maar goed weer vrienden gemaakt dus?

JongEnLui | 12-01-06 | 14:14

MasterAB 12-01-06 @ 14:03
We hebben het niet meer over een scootertje stelen, dat is bagetaliseren!
We hebben het er over dat de 3e generatie een ware straat tereur uitoefent en daarom de gehele maroccaanse gemeenschap een slechte naam (lees uitgekotst) wordt.
Het zo terdegen helpen als de eerste en 2e generatie openlijk afstand zou nemen van deze kleine groep ettertjes.
Vaak met dit soort jongeren gesproken en ze voelen zich echt gesterkt omdat de hele M gemeenschap achter hun zou staan.
Stoppen met softe beleid en snoei hard optreden en als het Nederlandse jeugd is, geen uitzondering maken

Godvergetenkutzooi | 12-01-06 | 14:13

@lever, kut, mis altijd de fun, lag geloof ik in de gierpput.
Ben trouwens ook de komende 2 avonden niet beschikbaar want gokken (vanavond) hoeren en snoeren (morgen).
Ik laat het eendenbashen echter met een gerust hart aan je over.
Maak me overigens ontzettend bezorgd over fuckje..

hama | 12-01-06 | 14:13

Citaat:
Geplaatst door oranjehelm
zo dat lucht wel op, nou jou oksels nog blizzard

Haha stomme idiote joodse tering mongool. Ik hoop dat Hitler jouw Nederlandse-joodse familie vergast heeft.

Ter info: ik ben geen Marokkaan, maar een gewone Nederlander.

Ik ben zelf niet bang voor honden, het was maar een voorbeeld.

En stenen gooien hoort idd bij de moslims, die zijn tenminste niet zo levensgevaarlijk als joden die een grotere gevaar zijn voor de mensheid. Hetzelfde geldt voor andere volkeren. Die schieten met wapens. Ik heb liever een volk voor me die met stenen gooien dan met wapens schieten.

Geen wonder dat jij een mongool bent, je hebt je alleen aangemeld omdat er een marokkaan is verongelukt.

Waar is jouw echte account van? fok.nl? geenstijl.nl? joods.nl?

Ik zou maar snel teruggaan naar jouw achterlijke website.

BTW: Ik hoop dat dit jouw ook gaat gebeuren, niet dat je doodgaat maar dat je voor de rest van je 100-jarige leven verlamdt raakt van jouw hele lichaam tot aan je nek aan toe
__________________________
Mr. White.

Zo, weten we dat ook weer mwhahaha

nuked | 12-01-06 | 14:12

Hmmm ik kom niet op www.marokko.nl omdat ik niet geregistreerd (=blank) ben. Eigen volk eerst blijkbaar

Vuileflikker | 12-01-06 | 14:11

sj24 ja hoor, trouwens je komt me nu een stuk genuanceerder over als een uurtje geleden, jaja GS beschaaft.
Hama, gisteren weer een klein eenden oorlogje, jammer heb je gemist.

Levereter | 12-01-06 | 14:11

"Als er een Nedelrlander zich te pletter rijdt gaan we ook niet met de hele volksbuurt"

euuh draak, kan je je den-bosch nog heugen?
3, 4, 5 dagen ofzo vol rellen met de politie?
Daar zat echt geen niet-witte tussen

Pheser | 12-01-06 | 14:10

nog even voor de humorlozen,
een persoon die de onbedwingbare neiging tot stelen heeft is een kleptomaan
een persoon die de onbedwingbare neiging tot het in de fik stek van alles heeft is een pyromaan.
een persoon die het allebei doet is een ,.....
RaRa wat is dat.

JongEnLui | 12-01-06 | 14:10

@ Arnulfo Krijgen we dan wel allemaal van die mooie bruine overhemden?

Doorzon | 12-01-06 | 14:09

@hama,

Ligt er aan, als ik in die situatie stond zou ik hypocriet zijn en dat ook doen ja. Verschil is dat ik hyprocriet benadruk. Ik bedoel, als het hem gelukt was om weg te komen, wat dan?

Behangdelul | 12-01-06 | 14:09

@MasterAB 12-01-06 @ 14:03

Als er een Nedelrlander zich te pletter rijdt gaan we ook niet met de hele volksbuurt rellen. In dit geval is dit wel gebeurt en niemand zegt iets uit de eigen gemeenschap. Het ozu wat anders zijn als er eens een marokkaan opstaat en zegt dit hoort zo niet, ik zie of hoor deze mijnheer of mevrouw niet.

draak | 12-01-06 | 14:08

Zolang ze maar in hun eigen wijk blijven kloten die raddraaiers, anders regel ik echt een loden-staven-knuppel-club (gegadigden??) om de straten 'schoon' te houden, je weet wel, lekker de relnicht uithangen.
Ook (lease-)SUV-eigenaren met bull bar kunnen zich aanmelden voor plezier en vertier.

Arnulfo | 12-01-06 | 14:08

@Hama 14.03 geduld blijkt idd een schone zaak, mijn excuses. Fijn voor je strijdmakker, maar in tegenstelling tot jou heb ik van hem slechts weinigzeggende oneliners en wankele stellingsnames gehoord.

sj24 | 12-01-06 | 14:08

Het moet GVD niet veel gekker worden met dat stelletje randmongolen. En de regering maar mensen uit het land flikkeren die niets verkeerd doen.... Een beetje fatsoenlijk spreidingsbeleid van die idioten zou misschien wel een oplossing brengen. Heropvoeden in opvoedingskampen lijkt me ook geen verkeerd idee. En wat ik verder niet begrijp;
De politie heeft 2, jawel 2, relschoppers opgepakt! Is het een opgeblazen nieuwsbericht of zitten die apen van de politie gewoon een beetje te tukken?

Flex187 | 12-01-06 | 14:06

@Hama 14.00 geduld is een schone zaak!
@Levereter 14.02 ken je ook meer woorden dan je op tien vingers kan tellen?

sj24 | 12-01-06 | 14:05

Heerlijk die Google ads op dat marokkaanse forumpje.

Brain Dynamics
Neurofeedback expertise centra: Alkmaar - Groningen - Hengelo

Prognos IDT methode.
Meet een heilzame oplossing voor uw depressiviteit!

Dyslexie pagina Sensotec
Zelfstandig lezen en studeren met Kurzweil 3000

Marokko
Vind prachtige vakanties op dé advertentiesite van Nederland!

nuked | 12-01-06 | 14:04

Prullenbak snapt het.

Dr.Grishnackh | 12-01-06 | 14:04

@sj24/25 13.57

Mijn post van 14.00 was net te snel, excuses.
Ben blij dat het even is opgehelderd.

Ohja,
Levereter is één van mijn strijdmakkers en zeer wel in staat tot stellingname/discussie.
Kan, na inname van wat drank natuurlijk uitermate goed one-liners ophoesten, maar ja, hama pist ook wel eens tegen een bar hier of daar, dus het is hem vergeven.

hama | 12-01-06 | 14:03

@Levereter 12-01-06 @ 13:55

idd dat is ons tuig, en die moeten ook KEIhard aangepakt worden. we leven hier met zijn allen en zijn met zijn allen verantwoordelijk als een groep zich denkt te kunnen misdragen moeten die worden aangepakt.
van voetbalvandalen en marokkanen moet ik allebei kotsen.
niet om wie ze zijn maar om wat ze doen.

JongEnLui | 12-01-06 | 14:03

@ Mujahid Ja en nee. Het was wel de oplossing voor het probleem, echter is het niet accepteren van "ander gezag" zeker wel een probleem...

Aan de andere kant, jonge nederlanders op vakantie luisteren ook niet naar die franse of spaanse vent die zegt dat ze niet moeten pissen in zijn tuin.

Doorzon | 12-01-06 | 14:03

@MasterAB 13.52 Goeie vraag
@MasterAB 13.54 / 13.55 Mij persoonlijk gaat het ook helemaal niet om afkomst, geloof of hobbies. Het gaat gewoon om een stukje fatsoen wat compleet ontbreekt in de hedendaagse maatschappij.
@egwel 13.53 Touché

sj24 | 12-01-06 | 14:03

de melkboer 12-01-06 @ 14:00
Waarom moeten de marokanen zich daar dan openlijk afstand van nemen? Als een Nederlander een scooter steelt moeten dan alle nederlanders dan openlijk afstand van nemen? Wat een onzin.

MasterAB | 12-01-06 | 14:03

@Wordfuhrer 12-01-06 @ 13:55

Precies wat je zegt toeval bestaat niet. Dus als je iemand snel ziet wegrijden op een scooter als je aan komt lopen of rijden als politie agent dan volg je die, klaar (daar wordt voor belraald). De hele Nederlandse bevolking wil meer 'blauw' op straat, is er meer 'blauw' gaat dit blauw aan het werk is het weer niet goed.

draak | 12-01-06 | 14:02

egwel:

ik zeg niet dat het verbranden van een auto goed is en dat zie je mij ook niet doen.

wtf?

Ik reflecteer even wat er gebeurd (er is emotie in het spel) voor de personen welk blijkbaar niet over deze skill beshcikken of het simpelweg negeren.

net als dat verhaal van dat meisje wat geen verklaring af kan leggen. Stel je voor dat een vriend/vriendin van je net dood is gegaan, en een kwartier later staat er een eikel van de telegraaf iedereen te ondervragen. Dan zit je toch niet te wachten op iemand die langskomt om de boel te stigmatiseren. iemand die net zo lang door blijft vragen tot hij/zij voldoende modder heeft om een voorpagina mee vol te typen.

Heb je daarover nagedacht?

Pheser | 12-01-06 | 14:02

sj24 slijm slijmer slijmertst.

Levereter | 12-01-06 | 14:02

@Doorzon 12-01-06 @ 13:55,

Die zgn zelfregelering had ons alert moeten maken dat er iets grondig mis is met het mohammedanisme. Mohammedanen mogen van de koran namelijk niet het gezag accepteren van niet-mohammedanen.

Mujahid | 12-01-06 | 14:01

Levereter 12-01-06 @ 13:55

Ons tuig moet in een werkkamp gestopt worden!
En 'hun' tuig terug!

Prullenbak | 12-01-06 | 14:00

en sj24 zwijgt...... jammer..

hama | 12-01-06 | 14:00

@zegmaarrrrrr
-
dat valt nog maar te bezien of het gedeelte niet criminele marocs zoveel kleiner is dan wel crimineel.. Vooralsnog wijzen de cijfers op een tegenovergestelde verhouding dan die jij stelt.. Anyway.. hoe het ook mag zitten..
Stel dat het een kleine minderheid betreft, dan zou de marrokaanse gemeenschap hier dan toch openlijk afstand van moeten nemen (en niet alleen roepen!!) Een paar overjarige buurtvadertjes op straat sturen is duidelijk ook geen oplossing. Vooralsnog lopen ze allemaal luidkeels te bleren en schreeuwen maar oplossingen .. Helaas pindakaas.. !
Dus niet zo janken als NLanders een keer wat roepen / is meer een reactie op wat er feitelijk mis is!

de melkboer | 12-01-06 | 14:00

@Doorzon 12-01-06 @ 13:55,

Die zgn zelfregelering had ons alert moeten maken dat er iets grondig mis is met het mohammedanisme. Mohammedanen mogen van de koran namelijk niet het gezag accepteren van niet-mohammedanen.

Mujahid | 12-01-06 | 14:00

Doorzon, hoorde gisteren toevallig over de "Moedige Moeders", wel een beetje een Suske en Wiske titel, maar alle beetjes helpen.

Levereter | 12-01-06 | 13:59

Ik krijg trek in couscous van al dat geneuzel ...

Eppo | 12-01-06 | 13:58

@Hama 13.45 / 13.48
Na gisteravond moet ik mijn naam aanpassen naar sj25; ben ik achter gekomen.
Je hebt gelijk, nu je het zo puntsgewijs uiteen zet is het een stuk duidelijker voor mij.
Het ging er om dat jij je gelijkgezind met levereter verklaarde en die gast hangt me zwaar de neus uit. Lekker tof meelullen, maar zodra iemand een iets te geprikkelde mening neerlegt dan schiet ie meteen met de linker vinger op de CapsLock ten strijde.
Ik wil alleen maar aangeven dat mensen het leven op GS niet zo serieus moeten nemen. Zoals gezegd is de achtergrond ook erg triest. Overigens kan ik me in principe wel in jouw achterliggende gedachten vinden. Waaronder in het bericht van 13.36 (die ik overigens ten tijde van mijn reactie 13.39 nog niet gezien had).
..
ps Ik doe niet aan doodsverwensingen, slechts aan een paar weekjes WIA

sj24 | 12-01-06 | 13:57

@jongenlui 13.53

Als je zou stellen dat een grote groep het voor de goeien verkloot ipv het grootste deel zou ik het met je eens zijn, je hebt zeker een punt.
Voor wat betreft je aanpak van de relschoppertjes, mij iets te rigoreus, pepperspray en de wapenstok lijken mij afdoende.
Evengoed bedankt voor je inhoudelijke reactie.

hama | 12-01-06 | 13:57

@ MasterAB 12-01-06 @ 13:52
..
de duitsche sm meesteres zonder benen, teveel sproeten en 3 tepels van sado club ons genoegen in gemert wellicht?
..
@ Tubifiks 12-01-06 @ 13:50: kom ik je lekker in je gezicht hoesten.
..
de kolonel vind: verdriet mag, dingen moedwillig kapot maken omdat je een suffe frustie met een verkeerde rouwbeleving bent mag dan weer niet. alles over een kam scheren is zoooo 1763.

kolonel klootoog | 12-01-06 | 13:57

JongEnLuL, weleens tussen het geteisem van een Ajax Feyenoord oorlog gezeten, weinig allochtonen en ontzettende verwoestingen.
Maar ja, dat is ons tuig nietwaar.

Levereter | 12-01-06 | 13:55

Waarom is eigenlijk die zelfregulering helemaal weg? In Rotterdam had je de zogenaamde "marokkaanse vaders" (of turkse, weet ik eigenlijk niet meer) die de jongeren tot de orde riepen. Dat heeft toen wel behoorlijk goed geholpen...

Doorzon | 12-01-06 | 13:55

Meeste Nedelanders hebben ook een tiefus hekel aan kampers, zegt ook genoeg lijkt me zo.

MasterAB | 12-01-06 | 13:55

www.indymedia.nl/nl/2006/01/33553.shtm...

Politie jacht op Marokkanen geopend
Mr SEH - 12.01.2006 11:55

Voor de tweede keer binnen een maand tijd wordt een Marokkaanse jongen in het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart door de politie de dood in gejaagd.

Nog geen maand geleden wordt een 18 jarige jongen in het stadsdeel Slotervaart na een politieachtervolging de dood in gejaagd. Zijn auto rijdt tegen een boom,hij verongelukt.

Het nieuws ( Gecensureerd door de Amsterdamse Politie persvoolichting)
Een agent in burger zag een scooter met draaiende motor. Toen hij ging kijken waar de bestuurder was, kwam er een jongen aan die hard wegreed. De agent ging achter hem aan en stuitte verderop op brokstukken van de scooter. De bestuurder lag enkele meters verderop.
In de buurt gaat het verhaal dat de politie schuldig is aan de dood van de jongen.

Na de bekende problemen en rellen in westelijke delen van Amsterdam, blijkt sinds een aantal jaren de rust wedergekeerd.
De politie die juist meer manschappen in de probleemwijken had gekregen zit er maar een beetje verloren bij.Overcapaciteit..... de problemn in de wijken is stukken minder, de jeugd van toen wordt nou eenmaal ook volwassen.
Gezien de gemiddelde tijdsbesteing van de agenten in stadsdeel Slotervaart bestaat uit het kaal vreten van de neusholtes en ze toch hun nodige potje adraline nodig hebben zijn ze maar aan het moorden geslagen.
Een 'Marokkaanse'kat in het nauw maakt nou eenmaal rare sprongen, en dat weten de dienders in Slotervaart maar al te goed.

Want een Marokkaan die een niet startende auto aanduwt in Slotervaart... is zo verdacht en moet dood.
Een Marokkaan die op zijn scooter springt en wegrijdt is zo verdacht..........

STOP DE MAROKKANEN JACHT -TOEVAL BESTAAT NIET-

E-Mail: kamenkour@hotmail.com

Wordfuhrer | 12-01-06 | 13:55

@JongenLui je praat 100% poep.

neuzel | 12-01-06 | 13:55

Politie zegt 'halt' en jij doet stop. Stop je niet dan moet je niet gaan zeiken. Stop je wel dan kun je ze aanklagen. Heb je later nog veel meer lol van dan wegrennen.

Overbodige maar oh zo ware opmerking : Als je niets gedaan hebt waarom ren je dan weg? In Nederland slaat de pliesie ook weer niet zo snel...

TM | 12-01-06 | 13:54

Er zijn ook slechte 'blanke' Nederlanders dus waar gaat deze hele discussie nou over?

MasterAB | 12-01-06 | 13:54

Heb hier op het werk twee marokkanen die een tiefushekel hebben aan de meeste marokkanen. Zegt genoeg dacht ik zo.

Armageddon | 12-01-06 | 13:54

@ Pheser
Het is minimaal hypocriet om de (soms extreme) reacties hier te veroordelen en tegelijkertijd het affakkelen van een auto goed te praten. Of het zijn allebei reacties van redelijke wezens of het zijn allebei reacties van debielen maar de spagaat die jij nu uitvoerd slaat nergens op.

egwel | 12-01-06 | 13:53

Het is toch wel duidelijk dat dit probleem zichzelf niet oplost. Hard ingrijpen en eisen stellen aan deelneming in deze maatschappij (voor iedereen...).
Werken of leren en anders verplicht te werk stellen.
Scooter mag je wel rijden, maar dan vanaf 16 (liever 18) met een certificaat en een eerlijke brommer.
Rust.

Jey | 12-01-06 | 13:53

Tof meelullen? geen eigen mening?, schijnheilig?....
Ik zal het even in je eigen taal uitleggen, zo flexibel als ik ben;

Je stinkt, je bent lelijk, sterf enzo
Mijn woorden op waarde schatten, hahahahahahahha. Je maakt me aan het lachen.

Het probleem met "types zoals jij" is dat "jullie" niet vatbaar zijn voor argumenten

Pheser | 12-01-06 | 13:53

@ hama,
je hebt helemaal gelijk dat ze niet allemaal slecht/verkeerd zijn, en dus dood moeten, feit is wel dat een groot deel(precieze aantal blijf ik je schuldig) de boel verkankerd voor alles en iedereen.
maar het zal zeker zo zijn dat zolang dat slechte/verkeerde tuig zo blijft doorgaan de goede nooit van de foute kunnen worden gescheiden.
en dat vind ik heel jammer voor die goede maarja de goede moeten altijd onder de slechte/verkeerde lijden.
dus gewoon lekker stigmatiseren generaliseren en afslachten al dat tuig dat nu op de straat vernielingen aanricht en branden aansteken.
de goede zullen daar namelijk niet tussen lopen, dus met scherp schieten en keihard aanpakken dat tuig.

JongEnLui | 12-01-06 | 13:53

Wie neemt die sj24 uberhaupt serieus?

MasterAB | 12-01-06 | 13:52

lekker-ding 12-01-06 @ 13:29

jij hebt ergens heel veel frustratiezitten neohippie !

Kijk dat het tragisch is, is een feit maar:
1. Hij rijd zelf weg
2. Plisie was in burger (dus wist hij wel dat het pliesie was of reed hij gewoon hard weg) zie ook verklarign van dat meisje die later dr bek moest houden
3. Vergelijking met zeiken op bekeuringen slaat nergens op

En komt nog bij, ik heb helemaal geen hekel aan buitenlanders in 1ste instatie, hier op het bedrijf werken 31 verschillende nationaliteiten.

Maaarrrr; wanneer mensjes als samir en consorten bijdehand gaan praten over ons land, inwonders enz. en dan ook nog de boel gaan vernielen enzo. Dan knapt er toch wat bij mij. Ik bedoel, als ik bij jouw thuis kom, sloop ik toch ook niet alles?
Daar komt dan bij dat de andere mohamedanen niet echt in opstand komen en zeggen; ey doe ff normaal. Dus enige zelfregulering vind ook (bijna) niet plaats.

Dat er goede zijn, zal best kloppen. Maar het is gewoon een feit dat waar deze mensen bij elkaar wonen, de boel verpauperd, vercriminaliseerd, met alle gevolgen en kosten vandien..

Conclusie die je daaruit kan trekken is: Zolang die mensen zich normaal gedaragen. En neej dan bedoel ik neit dat als ze eens iets flikken dat ze dan meteen op moeten rotten (werkkamp is ook een idee) maar dat betekent dat ze niet zo debiel moeten reageren.

Meteen een reden hebben om de boel te slopen enz... en "we moeten onze broeder wreken, allah (swt) (weet nog steeds niet wat het betekent) en al die andere regelrechte onzin

Prullenbak | 12-01-06 | 13:51

ik hoop dat die Turkse kippekanker ook flink naar links waait.

Tubifiks | 12-01-06 | 13:50

Nemo 12-01-06 @ 13:38
Ok, even serieus.
1. Bedoelde de grote parkeerplaats dmv a-bom gewoon satiries gezien Iran zeer waarschijnlijk het zelfde wil doen met Europa of het gehele westen.
2. Ik wil nog steeds niet een hele bevolkingsgroep stigmatiseren maar het wordt wel steeds moeilijker om dat NIET te doen.
Zolang de Maroccanen zelf niet ingrijpen en de 3e generatie op hun plaats zetten zal het alleen maar erger worden, heb nog steeds goede hoop dat het uiteindelijk niet op een burgeroorlaog gaat uitdraaien!
-
Ik lees keer op keer dat het te begrijpen is zoals de maroccaanse jeugd gisterenavond heeft gereageerd omdat de Nederlanders blij zijn dat dit schoffie zich eigen de dood in heeft gejaagd.... Er wordt steeds weer herhaald en verwezen naar bovenstaande reactie´s op deze topic echter deze topic is anno NU en de rellen waren gisteren avond, we hebben toen niet massaal lacherig gereageerd op de dood van deze "onschuldige".....
De vergelijking is mijnsinziens dus gefundeerd op kul

Godvergetenkutzooi | 12-01-06 | 13:50

@kolonel 13.47 en harige 13.38,

Ik ook, zucht, ik ook.

hama | 12-01-06 | 13:49

@Sj24
Kom eens met sterke tegenargumenten, zo niet, dan hoeven we je ook niet serieus te nemen.

Nemo | 12-01-06 | 13:49

@Pheser 13.44 Ik draai al lang zat mee om jouw woorden op waarde in te kunnen schatten. Wellicht is de term schijnheilig niet perfect op jou van toepassing, maar destebeter op enkele anderen.
Eerst tof meelullen, maar zodra iemand een iets te gewaagde opmerking plaats dan wordt meteen de moraalridder uitgehangen.
Allicht is de bron van deze discussie triest, maar dat betekent niet dat het dan maar meteen een condoleance register moet worden hier.

sj24 | 12-01-06 | 13:48

Zoooo Teeuwe Tijsje kom je nu hier even jouw kodts verkopen?

neuzel | 12-01-06 | 13:48

@Teeuws Tijsje
Ja maar de Marocs die crimineel gedrag vertonen zijn er veel en veel minder dan degenen die dat niet doen. En dan kan ik me heel goed voorstellen dat het na een tijdje irritant wordt om met al die mongeaulen over één kam geschoren te worden. En kun je nagaan, dat als een NL-er zich er al zo aan stoort, hoe de Marocs die OK zijn zich dan voelen. En je dan afvragen waarom het allemaal zo langzaam gaat met die integratie...
Van mij zou heel NL de tyfus kunnen krijgen als ik een Maroc was en hier het lijstje zou langsgaan.
Maar nee, ga vooral lekker door. Zo komen we er wel.

ZegMaar | 12-01-06 | 13:48

@sj24,13.45

Er is een significant (= aanzienlijk) verschil tussen politiek niet-correct gedrag en onverbloemd (=openlijk) discrimineren/minderheden doodwensen.
Geen directe aanval op jou, maar naar 90% van de bovenstaande reacties.

hama | 12-01-06 | 13:48

@ levereter absoluut geen xenofoob dus het valt wel mee wat gebreken betreft....

Doorzon | 12-01-06 | 13:47

@ Harige Bangmaker 12-01-06 @ 13:38
..
ik begin me bijna zorgen te maken.

kolonel klootoog | 12-01-06 | 13:47

@Doorzon GS heeft huisregels die worden toepast wanneer en waar het GS uitkomt. verder weet ik niet waar je het over hebt met je spellingneuken, maar je voelt je blijkbaar al bij voorbaat behoorlijk in je zak getast.

neuzel | 12-01-06 | 13:46

Fijn een genuanceerde mening van Teeuws Tijsje, net zo doordacht als je bijdrage aan de discussie over de Russische skin in de Synagoge, jaha jij komt er wel.

Levereter | 12-01-06 | 13:45

ok elke kleautzak die met stenen gooit krijgt geen uitkering meer

taakberg | 12-01-06 | 13:45

@sj24, weet nu zeker dat je met 24 op je iq doelt.

Leg eens uit, waarom ik aan de kippenhoest mag, neem tenminste aan dat je met H5 H5N1 bedoelt omdat ik zeg dat:
.
1. het overlijden van deze jongen tragisch is tegen de achtergrond van zijn overtreding echter dat hij het over zichzelf heeft afgeroepen?
2. de relleschoppertjes wat mij betreft met harde hand in het gareel mogen worden geschopt maar dat ik hun woede wel begrijp?
3. Ik niet van mening ben dat iedere marokkaan dood moet?

Lees jij eigenlijk wel begrijpend?

hama | 12-01-06 | 13:45

@Teeuws Tijsje
Doe eens rustig met de CapsLock

Der Icebear | 12-01-06 | 13:45

@ Eppo 13.39 zeau is het precies.
Ik heb gewoon een gruwelijk hekel aan die fatsoensrakkers hier, die bij de eerste de beste gewaagde opmerking meteen ten aanval strijden.
Voor de 10000x je zit hier op GS, hier worden je politiek correcte en sociaal verantwoorde opmerkingen niet gewaardeerd. Ga lekker de politiek in of ergens anders staan prediken....

sj24 | 12-01-06 | 13:45

"Van jou wist ik al dat je een schijnheilige socialist bent, die te beroerd is om een eigen mening te ontwikkelen... maar toch ook jij; ongezien de H5. Ga lekker bij de VARA in het lagerhuis zitten of zeau"

Dude, jij hebt echt stijl. Zowel "ongezien de tyfus" als een "eau" in je reactie. Dan moet je wel steun krijgen van je GS-matties

Geef me 1 argument waarom ik schijnheilig ben. Ofnee, w8, sterf gewoon.

Als je me kende (iets langer meedraaide) had je je woordjes ingeslikt

Pheser | 12-01-06 | 13:44

[kwoot]ER ZIJN OOK ANDERE MAROKKANEN STELLETJE HUFTERS!!!![/kwoot]
MAAR DIE ANDERE MAROKKANEN DAAR GAAT HET NOU NIET OVER EIKEL!
Doe je huiswerk rattenjong; die IQ-test ging ook weer niet zeker?

Teeuws Tijsje | 12-01-06 | 13:43

Jammer weer een veelpleger dood.

tonydomtana | 12-01-06 | 13:42

Doorzon, een dyslectisch xenofoob, je hebt het niet getroffen hè.

Levereter | 12-01-06 | 13:42

@ neuzel onzin, GS meent geen platform te zijn voor spellingsneukers zoals jij... hierop reageren hoeft dus echt niet...

Doorzon | 12-01-06 | 13:41

@hama voor jou geldt hetzelfde als Pheser; zie 13.39

sj24 | 12-01-06 | 13:41

Dat van die atoombom is inderdaad verschrikkelijk. Een neutronenbom is handiger, veel minder straling en je de gebouwen gebruiken.

Igorus | 12-01-06 | 13:40

@ Neuzel: Alsof die gasten ergens over nadenken. @ Doorzon: Ga eens dood mongeaul.

Armageddon | 12-01-06 | 13:39

@Doorzon zolang GS meent dat zij een platform moet zijn voor dat soort berichten, reageer ik erop.

neuzel | 12-01-06 | 13:39

Wat ik overigens helemaal niet begrijp, is het feit dat wanneer de goede jongen geen geldig brommerbewijs had, hij erop sprong en wegvluchtte. Als hij er naast was blijven staan was hij namelijk niet de bestuurder en daarom ook niet strafbaar. Dat verhaal rammelt dus aan alle kanten. Verder was het overigens een lieve jongen die veel voor de buurt heeft gedaan.

Achtertuyn | 12-01-06 | 13:39

De discussie ontaardt een beetje.
Feit:
Jongen scheurt weg op zijn scooter, al dan niet bang ergens voor en krijgt een dodelijk ongeluk. Triest dus.
Stelletje relnichten grijpt dit ongeval aan om te pogen 020 in brand te krijgen, waarvoor, waartoe en waarheen is mij gans onbekend, ik vermoed verveling (of de thee is echt op).
Wat opvalt is de ontvlamtemperatuur van de destbetreffende cultuur, die licht net boven nul ofzeau, gelijk onze medemens in de Gaza strook.
Als je de taferelen rond de begrafenis van Arafat gezien hebt weet je wat ik bedoel. Volkomen ongedisciplineerde hysterie.
Wij kouwe koele Hollanders kunnen daar niks mee, snappen dit niet en willen dat ook niet snappen. Doe maar gewoon, da's al gek genoeg.
Die twee culturen moet je niet in 1 willen proppen tegen beter weten in, dat blijft botsen. Kijk maar naar Frankrijk waar het al jaren goed leek te gaan, het is het koesteren van een smeulende veenbrand.

Eppo | 12-01-06 | 13:39

@Pheser 13.33
Van jou wist ik al dat je een schijnheilige socialist bent, die te beroerd is om een eigen mening te ontwikkelen... maar toch ook jij; ongezien de H5. Ga lekker bij de VARA in het lagerhuis zitten of zeau

sj24 | 12-01-06 | 13:39

@levereter ben dyslectisch, lul, dus waar heb je het over?

Doorzon | 12-01-06 | 13:39

@Godvergetenkutzooi
Jij hebt gezegd dat er beter een atoombom op Iran kan worden gegooid. Mensen die zoiets zeggen zijn meestal ongelofelijk dom. Mensen als jij wakkeren het vuur alleen maar aan.
Ik keur die acties van die hangjongeren niet goed, het zijn sukkels. Maar als je dan maar direct gaat zeggen dat ze allemaal hetzelfde zijn, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Er zijn altijd andere mensen, die wel normaal kunnen doen.

Nemo | 12-01-06 | 13:38

JongEnLui 12-01-06 @ 13:31
LOL, expres maar jij bent de enigste die het zag.
Hulde voor jouw IQ

Godvergetenkutzooi | 12-01-06 | 13:38

fuckje alweer gesignaleerd?

Harige Bangmaker | 12-01-06 | 13:38

@Levereter 12-01-06 @ 13:31
Helemaal goede en terechte opmerking. Maar! (Er is altijd een maar). Hier wordt driftig gereaguurd op de manier(!) waarop "anderen" tekeer gaan.

pooface | 12-01-06 | 13:37

@Nemo Oh, oh beste Nemo, dat was satire.

Igorus | 12-01-06 | 13:36

Toon Hermans 2005:
 
Je hebt iemand nodig
Stil, door en door slecht
Die stenen voor je gooit
Niet werkt, maar bid en vecht
Pas als je iemand hebt
Die je besteelt, in elkaar laat slaan
Dan pas kun je zeggen
Shit, ik ken een marokkaan

FreakMachine | 12-01-06 | 13:36

@behangdelul 13.12

Dat doodwensen als men mij iets aandoet, is eigenlijk precies mijn punt.
Doe ik ook geregeld.
Maar nu jij, ook even eerlijk, jouw kind, of ouder, of partner overlijd, oorzaak even irrelevant.
Waar jij rouwt wordt de dood van jouw dierbare bejubelt en gevierd, wat doe je?
Als jij op zo?n moment los gaat geef ik je groot gelijk.
.
@breinstein 13.16
?Jullie soort?is kort door de bocht, Hama is blank, kaalgeschoren, soms een lul, niet altijd links, niet altijd rechts, maatschappij kritisch, en vaak dronken.
Dat die jongen dood is inderdaad een direct gevolg van zijn eigen gedrag en kan hem in die zin worden aangerekend, is wel wat anders dan toewensen, wat hier zo massaal gebeurd, waar of niet?
Voor wat betreft de ?volkswoede?? m.i. aanpakken, neerknuppelen, zand erover.
Begrijpelijk? ja dat dan weer wel. Zie mijn reactie naar behangdelul in deze post.
.
@levereter 13.21, precies mijn punt!
.
@der icebear 13.24, dat bedoel ik dus

hama | 12-01-06 | 13:36

Doorzon, "bevestigd" moet hier met een T sukkel.

Levereter | 12-01-06 | 13:36

@neuzel alsof er iemand naar Amageddon luisterd... (with all respect...)

Doorzon | 12-01-06 | 13:36

@Levereter
Maar om dat in te zien moet je er iets vanaf weten. Ik ken geen Maroc-haters die Marokkanen kennen. Zijn altijd ongeinformeerde poppetjes die klakkeloos overnemen wat de media en hun net zo ongeinformeerde sensatiezuchtige vrindjes uitbraken.
Aan deze losers: media willen kijkcijfers. Angstzaaiende berichten doen het altijd goed. Denk eens na voor jezelf en ga zelf eens wat dingen onderzoeken.

ZegMaar | 12-01-06 | 13:36

@Dr.Grishnackh ik was vandaag redelijk vroeg op. ik drink niet door de week.

neuzel | 12-01-06 | 13:36

@Levereter 13.31
1: Je bent zelf een grotere hufter; dus ongezien de H5
..
2: Zoals ik eerder zei heb ik geen enkele moeite met buitenlanders, slechts aanpassing aan onze normen/waarden is een vereiste. Hier werken overigens ook een aantal buitenlanders, stuk voor stuk prima mensen. Sterker nog hier lopen een paar autotochtonen die 3x erger zijn.
..
3: Maak je niet zo dik, je bent op GS en niet in het Lagerhuis...

sj24 | 12-01-06 | 13:36

*vind het eigenlijk wel grappig, jezelf dood rijden omdat je geen bewijs hebt dat je rijvaardig bent :)*

nachtherrie | 12-01-06 | 13:35

@ TECHniQue 12-01-06 @ 13:07
..
ik blief je helemaal geen hoek in te proppen. ik ben geen nepganster, ook geen echte. vind teksten zoals "het is altijd een maroc" niet echt representatief voor het niveau dat je normaal haalt. verder zoek je het maar lekker uit.

kolonel klootoog | 12-01-06 | 13:35

Dat kudtonderwijs ook; Kerstmis is haram en oude Hollandsche spreekwoorden&gezegden kennelijk ook, zoals die prachtige:
"Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten"
En wat hier van te denken:
'Beter één scooter tegen een Rifblokker aan, dan tientallen die maar ergens staan'

Teeuws Tijsje | 12-01-06 | 13:35

Nemo 12-01-06 @ 13:28
Raad je aan nog eens goed te lezen incl smilly, begreep je mischien de satire

Godvergetenkutzooi | 12-01-06 | 13:34

@levereter, laten die dan ook eens hun bek open trekken.

frozenhenk | 12-01-06 | 13:34

@Armageddon dit soort reacties zal het goed doen denk ik. denk jij wel eens na over de gevolgen van jouw acties?

neuzel | 12-01-06 | 13:34

@Igorus
Geert Wilders is jouw held? Is jouw IQ toevallig -44?

Nemo | 12-01-06 | 13:33

@nemo
Valt niet mee om inhoudelijk te reageren ipv een korte zin waarin je me vraagt me bek te houden.
Als je me het zwijgen wilt opleggen zal je inhoudelijk moeten reageren puber, anders jij gewoon je bek houden.
-
Het is trachisch voor de het slachtoffer maar als er bij jou iets gebeurt in je naaste omgeving, ga je dan ook rellen en spullen vernielen van totaal onschuldigen?
Het is gewoon wannebee jeugd die hard probeert Frankrijk na te doen en heeft helemaal niets met de dood van die jongen te maken!

Godvergetenkutzooi | 12-01-06 | 13:33

juist levereter!

Dat is ook het kromme... Mensen die het meeste gal spugen lijken het minst in contact te treden met alles-wat-anders-is-dan-hen-eigen-kleurtje

Pheser | 12-01-06 | 13:33

@ Levereter Uitzondering die de regel bevestigd.....

Doorzon | 12-01-06 | 13:32

Hey neuzel, eindelijk je nest uit ?Sterk spul he, aldi pils.

Dr.Grishnackh | 12-01-06 | 13:32

Kon het niet laten maar heb gereageerd bij IM op het betreffende stuk. Ondertussen... ook op IM.

ondertussen... | 12-01-06 | 13:32

@lekker-ding is dat levend begraven worden niet iets voor jou? ouwe relhippie....

Doorzon | 12-01-06 | 13:31

@ godvergeten kutzooi,

kijk als jij dan zonodig bijdehand wil doen, doe het dan goed,...
" Omdat ik een andere mening heb dan jou?" dan jij lijkt mij.
dus ik denk NOYB wel een heel eind gelijk heeft.

JongEnLui | 12-01-06 | 13:31

Tijd dat we wat van die riffgangers in de fik gaan steken.

Armageddon | 12-01-06 | 13:31

Bij ons werkte een vreselijk slimme, aardige en keihard werkende Marokkaanse meid, en s'avonds studeerde ze erbij.
Moraal?
ER ZIJN OOK ANDERE MAROKKANEN STELLETJE HUFTERS!!!!

Levereter | 12-01-06 | 13:31

Heb zelf jarenlang een bedrijf uitgeoefend in dit stadsdeel. Regelmatig pakten wij, ik moet helaas zeggen het waren altijd Marokkaantjes, jongelui van 14-15 jaar op die met een z.g. flipperkaart ons kantoorpand op entree-beveiliging kwamen testen. Altijd politie gebeld, zijn echter nooit gekomen.
Erg frusterend moet ik zeggen.

oude man | 12-01-06 | 13:30

Volgens vrijwel alle linkse partijen en intellectuelen is het gooien van stenen een legitiem middel om vermeend onrecht te bestrijden. Jaren van voortdurend gebalk over Palestijenen die in hun recht staan wat betreft doel en middel, zal er vroeg of laat toe leiden dat die stenen ook hier neerdalen.

Der Icebear | 12-01-06 | 13:30

Sow, trage servert in Marokko?

PogingX | 12-01-06 | 13:30

Legers van zandnegers
bezetten onze steden
rust en orde behoren tot het verleden
hun aantallen groeien daar ze als konijnen broeden
alleen Geert Wilders kan ons nog behoeden.

Igorus | 12-01-06 | 13:29

als je een lijk nodig hebt om je vreemdelingenhaat nog eens over uit te braken dan ben je wat mij betreft vrij triest bezig.

neuzel | 12-01-06 | 13:29

oh en props voor zegmaar

Pheser | 12-01-06 | 13:29

wanneer gaan we eens een keer een opstand beginnen want zo kan het echt niet langer, het kabinet ontzetten + het koninklijkhuis want er is hier wel zoveel krom.

lekker-ding | 12-01-06 | 13:29

@Koninghenk:
De oorzaak van het ongeval dient te worden achterhaald.
Geheel op mijn eigen wijze geef ik tips en aanwijzingen aan de coppers.

Agamemnon_NL | 12-01-06 | 13:29

Bij de Gamma hebben ze nu grindtegels maatje 60x60 in de aanbieding... Het is maar een tip!
 
"Dat zeg ik... Gamma!"

FreakMachine | 12-01-06 | 13:29

Ben ik even 10 minuten een sigaretje roken en meteen word ik bestookt met allemaal loze tegenargumenten...
Die 502 reacties gaan we wel halen vrees ik...
Komt ie.......
@Pheser 12.46
Ik heb het niet over drie lullige bonnetjes van 5 km. Die rijg ik zelf ook aan elkaar..... Ik heb het over misdrijven. Wellicht moet je bij bol.com ook even het eerste deel van het Wetboek van Strafrecht bestellen.
En idd "een echte vent wordt geen agent" en natuurlijk: "liever een zus als hoer dan een wout als broer!"
@NOYB 12.47
Als je er maar één hebt wordt het moeilijk kiezen, anders was een Amerikaanse erg aantrekkelijk geweest ja.
@Mujahid 12.51
Goeie theorie, daar zit ook wel wat in, maar meestal blijft het hier toch bij dreigen en pakken ze zelden een paspoort af.
@Kolonel Klootoog 12.53
Exact
@Veest van Pim 13.02
Ik pas me niet aan aan mijn eigen interpretatie van de cultuur, maar wens dat iedereen zich houdt aan de normen en waarden (Copyright J.P. Balkende) zoals wij die hier kennen. En of je verder graag van schapen houdt of van SM spelletjes dat zal me een rotzorg zijn.
..
Nog wat verder?

sj24 | 12-01-06 | 13:28

@Godvergetenkutzooi
Was jij niet die droplul die zei dat er beter een Atoombom op Iran kon worden gegooid? Je hebt duidelijk niet in de gaten wat je allemaal zegt.

Nemo | 12-01-06 | 13:28

Ooit veegden de mariniers de Dam leeg. Het wordt tijd om ze eens in andere wijken los te laten.

Achtertuyn | 12-01-06 | 13:28

@ der Icebear of een verbod op voortplantinng, lost het probleem zich vanzelf op over een aantal jaar...

Doorzon | 12-01-06 | 13:28

"Misschien, Pheser, omdat nogal wat mensen zo zoetjesaan een beetje kriegel worden van het gebruikelijke procedé: mocro overtreed de wet, mocro overkomt iets, politie heeft het gedaan wat dat zijn mocro-haters dus: rellen is niet meer dan redelijk. Ik bedoel, na die gast met die tas en die auto in z'n achteruit wilde de Marokkaanse gemeenschap een stille toch DOOR HET GEHELE CENTRUM voor deze voorbeeldige jongeman (meneer had vlak daarvoor op de Kalverstraat de Xenos overvallen - tja, blut hè - daarbij nipt meerderjarige verkoopstertjes vastgebonden en met zijn pistool op hun hoofd lopen rammen omdat het te lang duurde naar de zin van meneer). I rest my case (en sdmtr op met je "mannetjes", leen je eigen zus maar uit..)..."

blijf maar lekker brullen en generaliseren mannetje. Gelukkig begrijpen de marocs die ik ken dat jouw mening niet representatief is voor de gemiddelde Nederlander. Net zoals ik begrijp dat de geweldadige jeugd (al dan niet met ouders die vroeger door ons hierheen zijn gehaald omdat we lui waren) en scooter rijdende battyboys niet representatief zijn voor de gehele maroc community in nederland.

Ben je zo bang geworden door de headlines in de krant dat je hoofd op standby staat of ben je gewoon dom geboren?

Het leukste is nog dat je stelt een oplossing te zoeken. Daar draag je echt aan bij met dit gedrag...

Pheser | 12-01-06 | 13:28

hier in nederland zitten veel marokanen die iets op hun kerfstok hebben dat is wel duidelijk en ze worden hier ook nog eens beschermd door het koninklijkhuis en het kabinet. Een voorbeeld als een marokaan een nederlander afslacht gaat het kabinet en trix naar de familie van de dader thee drinken, de familie van het slachtoffer krijgt niks te horen helaas.

lekker-ding | 12-01-06 | 13:27

Kunnen die Marocjes elkaar niet gaan stenigen en in brand steken?! Dan heeft niemand er last van.

CharacterX2005 | 12-01-06 | 13:27

NOYB 12-01-06 @ 13:06
Omdat ik een andere mening heb dan jou?
Je getuigd inderdaad van grote inteligentie door zo een korte post waarin je zwets over een laag IQ
Kom inhoudelijk of rot lekker op.
Met zo een korte reactie ga ik er direct vanuit dat je de 60 bij langena niet haalt.

Godvergetenkutzooi | 12-01-06 | 13:25

@Iedereen
Ik wil jullie allemaal even mededelen dat Zeemeerminder is bevallen van een kindje, ons kindje, geslacht onbekend.
(Relletjes in Slotervaart om 13:20).

Nemo | 12-01-06 | 13:25

Veel van de ellende in 020 zou worden voorkomen door een verbod op scooters. Geen nare achtervolgingen, onverzekerd rijden, ongelukken en scooterdiefstallen meer.
@Brusselmans
Kan je ons even invullen over Piet Grijs? Ik heb nog 3x VN inclusief Kerstnummer in het plastic zitten.
@breinstein
Wat is 'het soort' waar Hama toe behoort?

Der Icebear | 12-01-06 | 13:24

@nare baas
Als ik een stok gooi, ren jij er dan achteraan? Zelfs klaarkomen in een uitgewoond Russisch sletje is niet zo lekker.

@hama
zie je dadelijk wel op dat forum. Beetje steunbetuiging is aan ons wel besteed, nietwaar? ;-)

nuked | 12-01-06 | 13:24

Ik voel n feauteauf*ck vrijdag aankomen met als onderwerp "ScootahToerq"

FreakMachine | 12-01-06 | 13:23

Naargeestig bergvolk moet es van die stenen afblijven. Op deze manier nooit respect tonen voor het land waar men extreem langdurig als gastarbeider is (het is allah-ng tijd om terug te gaan) gaat vanzelf een keer tegen ze werken. En dan maar piepen als de Al-Soepjurkmoskee dr aan gaat. Mij zal het niet zien doen, maar een groot deel van NL denkt "actie vraagt om reactie"

Spetsnaz | 12-01-06 | 13:23

BTW, op tuig dat stenen naar de politie gooit mag je van mij ALTIJD met scherp schieten (ongeacht afkomst). Zie dus ook ME vs. voetbalsupporters)

ZegMaar | 12-01-06 | 13:23

@ zeg maar, wat is dat nou voor een kutopmerking, quote, " Het was een marrokaan, prima".

frozenhenk | 12-01-06 | 13:23

heeft het nu niemand in de gaten dat het kabinet en het koninklijkhuis geen oog meer heeft voor de gewone nederlander, maar alleen oog heeft voor de marokanen hier

lekker-ding | 12-01-06 | 13:22

En JOB wil die boel graag bij elkaar houden. Hirshi heeft gewoon gelijk die gasten leven in het land van OOIT

derks | 12-01-06 | 13:22

GS is een prima site voor Xenofoben.
Begin steeds meer begrip op te brengen voor allochtonen, serieus.

Levereter | 12-01-06 | 13:21

@Ayaan & TECHniQue

LOL. Als je denkt dat ik uitsloot dat het een Marokkaan is geweest snap je niet erg veel van mijn betoog (lees: niets). Wat ik grappig vind van jullie soort (oeh! stigmatiserend hoor!) is dat jullie over alles wat met moslim of Marokkaan begint helemaal over de rooie gaan en het vervolgens LEUK vinden om gelijk te krijgen. Ik zou juist hopen dat het nu een keer geen Marokkaan zou zijn. Je weet immers maar nooit, de wonderen zijn de wereld nog niet uit ;-) Zoals ik al eerder zei: iedereen had kunnen voldoen aan de omschrijvingen gegeven in het stuk van gisteren en dat gaat nog steeds op.
Maar ja, het was een Marokkaan, prima. Wat ga je nu doen met die informatie? Jezelf opfokken tot je begint te schuimen en er lekker geen ene moer aan doen, behalve stemmen op een rechts partijtje en hopen dat de bruine jassen weer uit de kast komen zodat anderen het vuile werk voor jullie kunnen doen). Doe eens dapper zijn en ga er zelf heen met een steen en gooi eens wat terug. "Het" zijn er minder dan "wij" dus veel te vrezen heb je niet, toch?
.
Ik zou zeggen; blijf vooral lekker schuimend door het leven gaan. Ik zal er niet minder lekker om slapen. Ik ga zo lekker aan de koffie (of misschien zelfs THEE) met m'n goed geintegreerde Marokkaanse collega. Cheers!

ZegMaar | 12-01-06 | 13:20

"Hij reed weg omdat hij geen brommerrijbewijs had"

Dat zo'n ding handig kan zijn heeft hij zelf bewezen.....

laardepul | 12-01-06 | 13:20

Die overlast valt wel mee. Niet gelijk de boel ophitsen...
1 raampje van het bureau ingegooid....1 autootje lichetlijk gevlambeerd...2 gearresteerd.
Ik heb een aantal jaren in die buurt gewoond. Ja die Marokaantjes zijn tuig, maar het valt allemaal wel mee daar.
Ik woon 10 maal liever aan het August -Allebe plein dan in 1 van de achterwijken van Rotterdam of Dordrecht om maar een voorbeeld te geven.

Zo'n scooterdooie is alleen maar een gevalletje van 'Natural Selection' om het zo maar te zeggen.

Zeemo | 12-01-06 | 13:20

@vergruizer, precies en als de politie nou voor de verandering eens snoeihard optreedt en geen schoffelen maar jaartjes bubba uitdeelt dan wordt volgens mij 90 % van de marrocaansche gemeenschap daar beter van.

frozenhenk | 12-01-06 | 13:19

@.nare baas | 13:09
Niet voor niets is besloten streepjes in de beschildering van de auto's op te nemen.

ventus_aqualis | 12-01-06 | 13:18

Kijk, dat die gast zichzelf om dat paaltje heen vouwde is toch zijn eigen schuld?

Ik snap niet dat die gasten nu moeten gaan rellen. Daarom ben ik blij dat hij dood is, weer een stuk tuig minder.

Bonifatius | 12-01-06 | 13:18

@ Agamemnon_NL

Ik vraag mij dan niet af of de scooter is opgevoert, maar meer of marokaantje weer iets verkeerds heeft gedaan met irritant scootertje...

Komt overigens wel redelijk op hetzelfde neer...

Koninghenk | 12-01-06 | 13:18

Hebben ze in 020 geen vluchtstroken?

Karel kwakbol | 12-01-06 | 13:18

Laat zijn familie opdraaien voor de schade aan het paaltje.
Want dat roekeloze rijden door die kutgassies kost ons belastingbetalers handevol geld.

Artwido | 12-01-06 | 13:17

@Hama: waarom zoekt jullie soort nou toch altijd de schuld bij een ander? De agent dit, de autochtonen dat...

Moet je luisteren: ik werd onlangs bij een verkeerscontrole ook staande gehouden door de politie. Ik kreeg een fikse bekeuring, die ik betaal. Ik had er ook voor kunnen kiezen om ervandoor te gaan, met alle risico's van dien. Dat was dan echter wel MIJN keuze geweest, niet die van de agent.

Eigen schuld, dikke bult. Laten we het dus maar als de wil van allah zien. Ga die maar lastig vallen met je gezeik.

Breinstein | 12-01-06 | 13:16

@frozenhenk
ze staan wel heel erg vaak voor lul.
En ondernemen zelf eigenlijk nooit iets om te zorgen dat ze niet meer voor lul staan.

vergruizer3 | 12-01-06 | 13:16

Overigens kan de politie, conform nieuw besluit, niet harder dan ik geloof 70 door de bebouwde kom om te achtervolgen, zeg maar stapvoets. Concluderend kom ik op de vraagstelling: Was de scootert opgevoerd?

Tests zullen het uitwijzen........

Agamemnon_NL | 12-01-06 | 13:15

@ vergruizer3
Lijkt me een mooi plan... dan wel een hele heauge alsjeblieft, dat lijkt mij het mooiste, alleen dan moet wel mn unietje erbuiten blijven, anders betaal ik weer collegegeld veaur niets...

Koninghenk | 12-01-06 | 13:15

Dit is allemmal zo typerend voor ons verziekte klimaat in het Post-Pim tijdperk.
Pim de tovenaarsleerling.

Levereter | 12-01-06 | 13:15

@hama 12-01-06
hearhear!

pooface | 12-01-06 | 13:12

@Hama....

wees eens eerlijk; als iemand iets bij jou gestolen heeft... hoe vaak heb je hem dood gewenst??

Maar even daargelaten dat over stelen. Die jongen ging er vandoor omdat de politie kwam! Dat zou hij gedaan hebben omdat hij geen bromfietscertificaat bij zich zou hebben.... Eigen schuld dikke bult zeg ik dan maar.... iedereen moet betalen als ie iets strafbaars doet,waarom hij niet. Even daargelaten of de prijs niet te hoog was...

Behangdelul | 12-01-06 | 13:12

Maakt mij niet uit wat voor afkomst hij is. Autochtoon allochtoon het is gewoon een jongen die zich dood heeft gereden.
Vluchten voor een boete van 100 euro, of wat zal het zijn, dan is het niet anders.
Juichen doe ik niet, maar een traan laten ook niet.
Kort en goed ik begrijp ook niet de rellen in dat fijne wijkje. Het is m.i. zijn eigen schuld.

Agamemnon_NL | 12-01-06 | 13:11

Het is tijd voor een muur om Amsterdam.

vergruizer3 | 12-01-06 | 13:11

@eppo,. ik vond het al lang duren voordat de palestijnen in de discussie werden gehaald.

verder begrijp ik best dat je snel weg wil als de politie je om iets wil vragen dt je niet bij je hebt (of was er een andere reden?). maar om je zelf dan een korte stivoro cursus kado to doen vind ik wat dom.

gewoon eigen fout en die relschoppende marocjes moeten vooral hard aangepakt worden, door dat slag volk staat de hele amsterdamse marocaanse gemeenschap weer eens voor lul.

frozenhenk | 12-01-06 | 13:11

@Godvergetenkutzooi
Jezus man, nu maak je alweer zo'n domme kutopmerking. Hou toch eens je muil dicht, met je simpele praat.

Nemo | 12-01-06 | 13:10

Wat een uitermate heerlijk gevoel moet dat als agent zijnde geven als je zo'n schoffie keihard tegen een paal aan ziet rijden.

nare baas | 12-01-06 | 13:09

Forum melding
De server is te druk momenteel. Probeer het later opnieuw.

Als de server door de drukte overbelast raakt worden niet-ingelogde gebruikers (gasten) geweerd en krijgen ingelogde gebruikers (leden) voorrang.

Je dient je in te loggen om deze foutmelding niet meer te zien. Ga naar de voorpagina van het forum om je in te loggen.

profi spul daar,,,,... jat eens een nieuwe server!

Behangdelul | 12-01-06 | 13:09

@NOYB13:06. jaloers?

Dr.Grishnackh | 12-01-06 | 13:09

En ohwjah, de smeris ging er waarschijnlijk niet eens achteraan.. ik wordt heir zeau boos over dat ik t eigenlijk niet onder woorden kan brengen

Prullenbak | 12-01-06 | 13:08

Normaal ben ik niet zeau'n fen van de pliesie, maar in dit geval heb ik helemaal geen moeite met hun handelen.....

Koninghenk | 12-01-06 | 13:07

@ kolonel klootoog
Kom kom, Klootoog, kom toch es met wat beters voor de dag. Nepgansgter. Ik vind het fijn dat je mij in de hoek van de siegheilende jeugd probeert te duwem - wat een o-ri-gi-ne-le wijze om iemand monddood te maken; heerlijk om te zien wat ik bij het volk losmaak - maar werken doet het niet, vind je ook niet? Ik beweer natuurlijk helemaal niet dat alle gauwdieven in amsterdamned Mocros zijn. Dat zijn slechts 70%.

TECHniQue | 12-01-06 | 13:07

@ Godvergetenkutzooi - iq van rond de 60?

NOYB | 12-01-06 | 13:06

Lees uit gewoonte elke week Grijs maar de laatste tijd steeds vaker met het gevoel waarom eigenlijk?
Denk niet dat hij 2007 haalt bij VN.

Levereter | 12-01-06 | 13:05

@Godvergetenkutzooi

Niks moslimgelul, gewoon een gegeven, jongeman verongelukt op zijn eigen scooter, tragisch.
Laten we eerlijk zijn, als een horde idioten gaat staan juichen als jij één van je dierbaren verliest, ongeacht onder welke omstadigheden dan ook, gaan bij jou ook de lichten uit denk ik, bij mij in ieder geval wel.
.
Tuurlijk, dat ze zich nu uitleven binnen het publike domein en daar vernielingen aanrichten is fout, en wordt ongetwijfeld hard aangepakt.
.
Maar om hier nu het U zij de Glorie te gaan verkondigen omdat die jongen dood is gaat me eens temeer te ver.

hama | 12-01-06 | 13:04

@Brusselmans 12-01-06 @ 13:02

Ja, zijn naam dook wel erg vaak op....

TheRealShowstopper | 12-01-06 | 13:04

Pheser 12-01-06 @ 12:46

Jij bent dus duidelijk zown pappen en nathouden figuurtje. Ergens 5km te hard rijden is iets heel anders dan auto's in de fik steken en stenen gooien naar de polizei!

Toevallig niet in schinveld gezeten deze week?

Weetje wat er moe gebeuren, deze mensen moet eens goed duidelijk gemaakt worden dat dat zielige gedrag neit meer kan

En jah ik heb toen ik nog een scooter had ook zonder helm gereden + wegrijden van pliesie, maar ik weet zeker dat als duidelijk is dat het mijn eigen schuld is, mijn nabestaanden wel zo sportief zijn om de schuld dan neit bij iemand anders (in dit geval de pliesie) in de schoenen te schuiven

Waarschijnlijk zijn ze verdrietig (als het goed is) maar ze zijn niet zo verknipt als die 'nederlanders zijn mietjes/kankerlijers/discrimineren enz enz. medelanders

Prullenbak | 12-01-06 | 13:04

Piet Grijs gaat het helemaal worden in 2006..

Brusselmans | 12-01-06 | 13:02

Gaza''dam-West.
Waar blijven die bulldozers?

Eppo | 12-01-06 | 13:02

@sj24: je past je aan aan jouw eigen interpretatie van de Nederlandse cultuur. Die komt neer op wat jij gewoon bent, die aanpassing bestaat dus helemaal nergens uit, behalve dan uit je gedragen zoals jij het gewoon bent. Niet iets om over op te scheppen. De reactie van die lui is verkeerd en ze moeten allemaal de bak in en een taakstraf krijgen, stenen rapen en stoepvegen voor mijn part, als het maar 'responsabiliseert' - en beter is dan een maandje cel waar Bubba ze leert chinezen en waar ze horen hoe rijk je kan worden van pimpen en bolletjesslikken. En ook beter dan een boete waar hun sinds 1974 hier stoeptegels leggende rifvader voor moet opdraaien.
Misschien kun je ze naar Afghanistan sturen: stenen genoeg daar.

veest van pim | 12-01-06 | 13:02

Valt me nog mee dat de casus Buikhuisen nog niet aan bod is gekomen.

TheRealShowstopper | 12-01-06 | 13:00

dank @ lucas

TheRealShowstopper | 12-01-06 | 12:59

@Pheser 12-01-06 @ 12:46
Misschien, Pheser, omdat nogal wat mensen zo zoetjesaan een beetje kriegel worden van het gebruikelijke procedé: mocro overtreed de wet, mocro overkomt iets, politie heeft het gedaan wat dat zijn mocro-haters dus: rellen is niet meer dan redelijk. Ik bedoel, na die gast met die tas en die auto in z'n achteruit wilde de Marokkaanse gemeenschap een stille toch DOOR HET GEHELE CENTRUM voor deze voorbeeldige jongeman (meneer had vlak daarvoor op de Kalverstraat de Xenos overvallen - tja, blut hè - daarbij nipt meerderjarige verkoopstertjes vastgebonden en met zijn pistool op hun hoofd lopen rammen omdat het te lang duurde naar de zin van meneer). I rest my case (en sdmtr op met je "mannetjes", leen je eigen zus maar uit..)...

TECHniQue | 12-01-06 | 12:57

Hebben ze geen muur om stenen naar te gooien? Of een file?

veest van pim | 12-01-06 | 12:56

hama 12-01-06 @ 12:53
Rot toch op met je moslim gelul!
Waarom zijn het altijd die kut maroccanen die zoveel overlast bezorgen.
Hoe goed je ook je best gaat doen, dit kan je niet recht lullen!
Deze huftertjes verzieken de samenleving en geven alle maroccanen (inclusief jou!) een hele slechte naam.
Hand in eigen boezem voor dit pleps en hun ouders!

Godvergetenkutzooi | 12-01-06 | 12:56

@Pheser.. 12:46
Denk dat je wel 2 dingen drastisch door elkaar aan het halen bent vrind..
Het verschil tussen een bekeuring krijgen en dan de politie de tyfus te wensen etc.. etc.. Dat is een reactie die iedereen wel herkent..
Maar een agent en heel korps voor de herrezen duivel uit te maken (voor iets waar ze geen schuld aan hebben) en vervolgens op geen enkele manier respect over hebben voor ook maar enige overheidsinstantie dat lijkt me toch van een andere orde??!

de melkboer | 12-01-06 | 12:56

Conclusie :Er staan veel te weinig paaltjes in NL

janfortune | 12-01-06 | 12:56

Waar is Job om weer eens wat nieuwe buurthuizen weg te geven?
[links gelul]Vooral de boel bij elkaar houden, mensen. Met moslims valt goed te praten en ze luisteren met veel respect naar ieders mening. Het zijn allemaal vredelievende, wetsgetrouwe aanwinsten voor ons land.[/links gelul]
Zo, en nu ongezien de paratyfus en een bloeiende maagkanker voor die honden. Die gore inteeltkoppen inslaan en een landelijk samenscholingsverbod voor groepen van meer dan 2 zandnegerts.

Colossi | 12-01-06 | 12:56

Nergens thee meer te krijgen, compleet uitverkocht. Het zal dus wel weer heel erg druk worden in de Stopera. Gelukkig doet Bea het weer zonder krukken, kan niemand zich bedreigd voelen bij een empathisch bezoekje.

ventus_aqualis | 12-01-06 | 12:55

@ TECHniQue

We were right AND NOW WE WANT JUSTICE!

Ayaan | 12-01-06 | 12:53

@ sj24 12-01-06 @ 12:40
..
de redactie kan weer lekker gaan gamen.
..
@ TECHniQue 12-01-06 @ 12:45
..
job cohen, wouter bos, annie mg schmidt, de zwolsche diamanten dief, de dood schoppert van carlo picorne, dutroux, diverse pedo's en verkrachters, allemaal marocs.
..
@ Pheser 12-01-06 @ 12:46
..
ik ben ook wel eens boos, ik toon ook wel eens emotie, maar ik ga geen auto's affikken, stenen gooien, laffe leuzen roepen, spreken van "joden" die "dood moeten". ik beheers me, omdat ik van mijn ouders heb geleerd dat je met woede en agressie in de regel niets oplost. ik vind dergelijk gedrag verwerpelijk en niet te begrijpen, je dient je te gedragen, ook als je boos bent.

kolonel klootoog | 12-01-06 | 12:53

Los van het feit of het nu wel of geen achtervolging was, los van het feit of hij nu wel of geen rijbewijs had, zijn dood blijft een tragisch gegeven.
Collectieve boosheid in marokkaanse kringen snap ik best als daar doordringt hoe de gemiddelde autochtoon tegen het overlijden aankijkt, zie de reacties hierboven.

hama | 12-01-06 | 12:53

Ik las ergens dat een Parool journalist een getuigenverslag had opgetekend waarin werd beweerd dat er helemaal geen sprake was van een achtervolging en dat de agenten nog eerste hulp hebben verleend. Maar het betreffende meisje werd door een jongen met capuchon gemaand niet met de pers te praten.
Ik kan alleen niet terugvinden waar dat stond.

TheRealShowstopper | 12-01-06 | 12:52

@ sj24 - "Iedereen kiest één paspoort.",

liever niet met 2 paspoorten kunnen we ze juridisch vrij gemakkelijk de NL'se nationaliteit afnemen en tot ongewenste vreemdeling verklaren.

Mujahid | 12-01-06 | 12:51

gewoon een hele slechte jeugd gehad .

zwierebol | 12-01-06 | 12:51

Ik ben het geheel met je eens Pheser. Als er 3 strikes ingevoerd wordt, eerst even een paar proeven met snelheidsovertredingen.

NOYB | 12-01-06 | 12:50

Deze maroc jochies zullen iedere geberutenis aanwenden om te rellen en te slopen.
Vandaag een lul die zich door een paal laat terug koppen, morgen een vogel die zingt, overmorgen een stoplicht dat op rood springt.
Laten we eerlijk wezen, een vogel die zingt is inderdaad pure discriminatie!
Ik zeg ongezien de tyfus met die onuitstaanbare namaak moslims.
Het is toch ongelovelijk dat dit kan in 0031. Moet je in marocco eens buiten de post piesen.....
Deze jongeren plus familie per direct deporteren echter Job zal wel weer een kopje koffie bij de nabestaanden gaan drinken.
Wanneer stopt deze maroc terreur?

Godvergetenkutzooi | 12-01-06 | 12:48

@Ayaan 12-01-06 @ 12:20
Ik zei het toch....

TECHniQue | 12-01-06 | 12:48

@ sj24 - "Iedereen kiest één paspoort.".
Oh ja, ik heb mijn paspoort niet uit kunnen kiezen helaas.
Trouwens, buitenlanders? Hoe dacht je dat uit te voeren met iemand van binnen de EU?
Zo te horen zou jij voor een Amerikaans paspoort kiezen met je intolerante en kortzichtige opvattingen.

NOYB | 12-01-06 | 12:47

Het paaltje stond iig in de goede lijn. Dat dan weer wel.

Dr.Grishnackh | 12-01-06 | 12:47

Mannetjes....
ik neem aan dat iedereen hier weleens zonder helm op de brommer heeft gezeten? ik in ieder geval wel. En ja... ik ben weleens weggereden voor de politie. Nee, ik ben hierbij nooit verongelukt... maar als ik hard op mijn bek zou gaan zou ik echt wel hand in eigen boezem steken.

Dat sommige nabestaanden een beetje bitter zijn geworden omdat ze net een vriend verloren hebben is denk ik goed te begrijpen. Dat er een paar tussen zitten welke d epolitie als schuldige aanwijzen.. tsja... dat is niet terecht, maar nog steeds een beetje te begrijpen (gooi het op emotie ofzo).

Dus wat valt er nou nog te blaten?

Waarom van die domme reacties. 3 strikes, strafverhoging... dat klinkt allemaal leuk tot je 100 euri moet betalen omdat je 5 km te hard reed en je na 3 snelheidsovertredingen je rijbewijs voor een half jaar kwijt ben. Dan is het plots wel weer "kut politie" zus en "een beetje vent wordt geen agent" zo.

Het is jammer dat uit de reacties van de zogenaamde stamgasten veelal blijkt dat de redactie en de reageerders niet op 1 lijn zitten.

Pheser | 12-01-06 | 12:46

Ik vraag mij af wat er gebeurd als ik naar een land met het liefste een Islamitische wetgeving (marokko mag ook) en daar met stenen de politie ga bekogelen.......... lijkt mij dat ik dan gewoon bij de burgervader van casablanca op de thee uitgenodigd word en vervolgens een heel fijn gesprek voer over wat de stad moet doen om mij niet met stenen te laten gooien.......... of toch niet???? hhmmmmmmm

CumGranoSalis | 12-01-06 | 12:46

IKZEI TOCH GISTER DAT HET EEN MOCRO WAS. Ja, nee, TECHniQue met z'n vooroordelen (alsof een vooroordeel niet ook een oordeel is en een volwaardig oordeel bovendien). Wie woont er nou in Amsterdamned, ik of, kom, hoe heet die gast die mij gisteren weer galmend allerlei corects aanmatigede, ja, nu weet ik het weer, ZegMaar heette meneer, onthou die naam. Dit zei die PvdA-stemmert:

"Zou net zo goed een Antilliaan kunnen zijn, om maar een rechtse zijstraat te noemen. OF gewoon een NL-er. De NL jochies in die buurt doen echt niet onder voor de Mocro-tjes."

Ja, precies, het had een antilliaan kunnen zijn. Maar het was een Marokkaan. Het is altijd een Marokkaan.

TECHniQue | 12-01-06 | 12:45

@ShimoKura
Dan verhoog ik tot 502

sj24 | 12-01-06 | 12:44

... hee daar is hama de Dagofreak weer...
Lekker uitgeslapen?
Server is duidelijk van Marokkaanse makelij; die is ook moe bij de eerste de beste gedachte aan werk...

sj24 | 12-01-06 | 12:43

@sj24
501, ik weet het zeker!

ShimoKura | 12-01-06 | 12:43

Staat de muntthee al te pruttelen?

Freddie | 12-01-06 | 12:43

kunnen ze zich druk om maken het is toch al gebeurd!!!!!

sigstein | 12-01-06 | 12:43

Trouwens wel eng daar af en toe met alla (swt) wat dat ook mag betekenen en we moeten positief praten over onze broeder en dan nog meer van dat arabische gebrabbel

Prullenbak | 12-01-06 | 12:43

opzouten met die gasten. Als ze het wagen aan mijn auto te komen breek ik ze bot voor bot

Utopiad | 12-01-06 | 12:42

heb 020 altijd al een beetje eng gevonden

hama | 12-01-06 | 12:40

Als er niet veel topics bijkomen, dan staat deze voor het eind van de werkdag geheid op 500 reacties.
(Incl. een aantal weggejoriste reactietjes)

sj24 | 12-01-06 | 12:40

Het is allemaal een complot tussen Bush en de Zionisten

doskabouter | 12-01-06 | 12:40

Hahaaa het zaakiej ligt plat ;p

marokko.nl:
Forum melding
De server is te druk momenteel. Probeer het later opnieuw.

Als de server door de drukte overbelast raakt worden niet-ingelogde gebruikers (gasten) geweerd en krijgen ingelogde gebruikers (leden) voorrang.

Je dient je in te loggen om deze foutmelding niet meer te zien. Ga naar de voorpagina van het forum om je in te loggen.

Prullenbak | 12-01-06 | 12:40

neuzel, kom je nest eens uit! Werk aan de winkel! Er wordt hier gestigmatiseerd bij het leven man!

Dr.Grishnackh | 12-01-06 | 12:40

@Pheser LOL
Verder is het gewoon heel erg simpel. Om te beginnen past iedereen zich aan aan de Nederlandse cultuur. Ik ga ook niet zitten boeren in het restaurant onder het motto: ik ben van Chinese afkomst. Je gedraagt je als gast. Iedereen kiest één paspoort. Overtreding met buitenlands paspoort: OPZOUTEN. Overtreding met Nederlands paspoort: accuut de cel in.
Strafmaat verdubbelen en iets van 3 strikes invoeren.
KLAAR.... dat gezeik altijd. Niets tegen buitenlanders, als ik zelf naar het buitenland ga dan probeer ik ook hun taal te spreken. Maar dat gaat er bij andere volkeren (ook Duitsers) niet in..

sj24 | 12-01-06 | 12:38

@Lange Neus 12-01-06 @ 12:34,

De krakerts bij Indymedia en de mocro's hebben in iedergeval een ding gemeen: ze schrijven beiden enorm brak. Heb dat berichtje op IM 5x moeten lezen voordat ik het snapte :D

Mujahid | 12-01-06 | 12:37

Alles wat gebeurt is al door Allah beschreven. Dit is niets anders dan Allah's wil. Dus waar hebben we het over.

John McClane | 12-01-06 | 12:35

Niet stigmatiseren, niet generaliseren, niet discrimmineren.....
-
Maar ja, tis wel altijd dat zelfde k*dtvolk !!

KABAAL | 12-01-06 | 12:35

Ik kots hierop. Die gast was fout bezig en had niet moeten vluchten voor de politie. Verantwoordelijkheid heet dat. Nu heeft hij 2 'misdrijven' begaan, wat hij moest bekopen met zijn leven(Allah wou het zo, toch?) en dan gaat men dus vervolgens maar wat vernielen ... logisch toch :s
Sommige mensen zijn echt triest.

Respect voor die agent, die deed gewoon zijn job en riskeerde tenslotte ook een ongeluk tijdens zijn achtervolging!

Joesten | 12-01-06 | 12:35

I love paaltjeskleven.

nuked | 12-01-06 | 12:32

@ prolsd 12-01-06 @ 12:21
Pardon? Ik heb die Franse Gendarmerie nou niet echt zien optreden tijdens die rellen. Duizenden auto's gecremeerd en hoeveel arrestaties?

Days-Of-Wild | 12-01-06 | 12:32

De hamvraag is natuurlijk; Hoe lang was die wheely?

Pheser | 12-01-06 | 12:31

Toch wel lijp moet ik zeggen. Idd het hokjesidealisme komt hier weer goed tot zijn recht. Nou moeten we ze nog de basisprincipes leren zoals respect en luisteren. Dat doen ze namelijk niet helemaal volgens plan.

Maar goed laat ze maar lekker steentjes gooien. Ik bedoel dan zijn ze iig niet ergens aan het hangen en hebben ze een keer wat te doen.

Xaio | 12-01-06 | 12:30

erg veel stenen daar dan. Als je het gedrag niet veranderd krijgt, moet je de omgeving veranderen, zei mijn kleuterjuf altijd voor ze me in de bezemkast opsloot. Platgooien dat 020 à la Sharon.

veest van pim | 12-01-06 | 12:29

lol.. marokko.nl gegeenstijled?
ik kom er iig niet meer op

The Guardian | 12-01-06 | 12:29

Stenen allemaal teruggooien. Echt opzouten. Als het ze neit bevalt gaan ze toch lekker weg? stelletje profiteurs

Prullenbak | 12-01-06 | 12:27

Stenen allemaal teruggooien naar dat volk, echt wordt hier zoooooo onmetelijk moe van. Als het ze niet bevalt flikkeren die profiteurs toch lekker op ?

Prullenbak | 12-01-06 | 12:26

Hier komt echter weer een probleem aan het licht; namelijk dat onze medelanders zich ten alle tijde genoodzaakt voelen de schuld in de schoenen van een ander de schuiven. Het is een normale reactie om de plisie de schuld te geven als die jongen zichzelf om een paal heen fouwt. :(

Ik bedoel maar. Waar gaat dit eauver.

prolsd | 12-01-06 | 12:25

is er weer zomaar een mokummer doodgeschoten?

Brusselmans | 12-01-06 | 12:25

Verder dan stenen gooien gaat de denk en belevingswereld van die gasten niet.

Lucifer | 12-01-06 | 12:24

zonde van die wagen. die sukkeltjes begrijpen er geen kloot van, zag gisteren op at5 hoe een half leger aan hulpverlening met die jongen bezig was, was niet echt sprake van dat ze die jongen lieten dood bloeden. en nu kan ik stapvoets achter iemand aanrijden ook niet echt een achtervolging noemen. keihard optreden tegen tuig dat stenen gooit is in mijn opinie de enige oplossing

kolonel klootoog | 12-01-06 | 12:22

Ik heb nog een Duitse helm in de aanbieding..........

Kanonskogel | 12-01-06 | 12:22

Achtervolgen is ook iets uit het oude wilde westen. Alle politieagenten gewoon te voet en ongewapend de straat op. Stopt men niet voor het fluitje, dan zal de persoon naar wie gefloten werd vast wel niets gedaan hebben aangezien hij zich niet aangesproken voelt. Misschien moeten we gewoon helemaal af van de politie! Op naar een vredelievende staat waar iedereen voor elkander zorgt.

heldje | 12-01-06 | 12:22

Allemaal knuppelen. Die Nederlanders zijn ook veel te tolerant jongen, die Fransen hadden er allang met gummi's bij gestaan. Jij molotov? Jij un ribue l'breque.

prolsd | 12-01-06 | 12:21

Allemaal een oranje helm op en gaan kijken in 020...

Choices | 12-01-06 | 12:21

@ Zeg Maar

HET IS TOCH EEN MAROKKAAN!

Ayaan | 12-01-06 | 12:20

Goed uitzoeken, de aanstichters steng straffen, meelopers licht.

gevallenverstand | 12-01-06 | 12:20

D66 heeft weer eens gelijk. De mariniers moeten helemaal niet naar Afghanistan, maar naar 020!

Zippy | 12-01-06 | 12:19

Sprakeloos van weer een partij geweld. Het blijft vermakelijk om te zien hoe sommige mensen zich zo simpel je in het hoekje van discriminatie/ongelijkheid/"wij zijn onschuldig, jullie schuldig" laten drukken.

Roberto Fransisco | 12-01-06 | 12:18

Krijgen we hier straks ook rellen zoals in parijs...

MikkeL | 12-01-06 | 12:17

Je wordt toch simpel van die waanzin. We gaan maar weer eens wat olie op het vuur gooien bij marokko.nl *zucht*

Dirrek | 12-01-06 | 12:17

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen