Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zondag drukke dag voor rustende Rouvoet

dank u voor deze zondagEnige tijd geleden schreven wij al over André Rouvoet en zijn principiële zondagsrust. Het kwam er op neer dat wanneer op zondag de dijken doorbreken de BV Nederland het zonder vicepremier moet stellen. Kwestie van loyaliteit aan God. Maar de absentie van zijne vrome excellentie komt Rouvoet wel erg goed uit. Zo worden niet alleen items voor het Staatsjournaal keurig op zaterdag gedraaid. Voor een interview in Buitenhof op zondag komt de reservebaas van dit land helemaal niet meer opdraven. Twee vliegen in een klap: Én de sabbat eerbiedigen én vervelende vragen van Clairy Polak ontwijken. Maar zoals een goed gristen betaamt, meet de minister met twee maten. Zo liet hij twee weken terug zijn gristelijke chauffeur Ed naar Drachten rijden (werk!) waar in de plaatselijke Bethel-kerk een zogenaamde "mannenspecial" werd opgenomen (arbeid!). Voor een publiek van achthonderd fabelgenoten gaf Rouvoet acte de présence, zo meldt het gezaghebbende Nederlands Dagblad. Hypocrisie is tenslotte de smeerolie van het intermenselijk verkeer. Ook voor een oprecht relimens als Rouvoet. Hier en hier kunt u de betreffende dienst bijwonen. Bidden dat de poen van boven komt, doet u in het gastenboek..

Reaguursels

Inloggen

Hier nog even een comment uit het gastenboek op de Bethelsite:

Hallo. Ik ben meegeweest met het geweldige Power Jump jeugdweekend in Bakkeveen en mis nu mijn zwarte sportbroekje. Heeft iemand die gevonden? Ik sliep in de bungalow. Verder heb ik een verkeerd regenjack in mijn bagage gevonden. Heeft iemand anders dat ook, dan kunnen we weer even ruilen zodat we elk de goede krijgen. Groetjes Esther

Zwarte sportbroekje weg, vreemde regenjas? Volgens mij doen ze op zulke weekenden heel wat anders dan de heer aanbidden. Hier gaat het volgens mij meer om de Jonge heer aanBIEDden...

robbertje2000 | 13-11-07 | 19:44

Waarom doen we zo moeilijk!
Rouvoet is met dingen bezig waar hij een meerwaarde aan hecht.
Zoals de journalist het heeft geschreven het gaat om een kerkdienst!

Kees.nijkerk.nl | 13-11-07 | 16:04

@ journalist

Natuurlijk is het stemmingmakerij, er klopt geen ruk van, maar u bevindt zich ook op GEENSTIJL. Wat GS wel laat zien is dat er geen waarde-vrij nieuws bestaat en ik denk dat bijna iedereen dit wel snapt, behalve een klein deel van de reaguurders.

groenteman | 13-11-07 | 11:33

ja jezus........... oooo sorry niet spotten maar heb gewoon even uit verveling wat van die filmpjes gezien. braakneigingen kwamen in me op hoe die gasten praten over een dood geboren kind. wagelijk gewoon. die gasten zijn in de war zeg, hoe kan leed nu fijn zijn omdat god er bij is???????snap er echt geen flikker van en net als finacieel geluk regelt die gast daarboven ook???? nou sorry hoor maar kruip toch echt zelf elke morgen uit mijn nest en sta in weer en wind op het dak op die centen te verdienen. oke oke ik ben mischien anti christus maar kom op zeg, wordt wakker en ga eens in het echt leven staan. heb het gehad met die moraal ridders zoals balki en rouwvoetje.

MCNice | 13-11-07 | 08:25

@VTtZ 12-11-07 @ 23:18

Of ik Rouvoet probeer te verdedigen is een conclusie die voor je eigen rekening is. Ik heb alleen willen laten zien dat zaken niet altijd zijn zoals ze voorgespiegeld worden. Homoseksualiteit en alles wat daar evt. mee samenhangt is een discussie van een heel andere aard.

journalist | 13-11-07 | 00:12

@journalist 12-11-07 @ 22:50
Hele nette reaktie van jou, zonder taalfouten zelfs. Dus tot zoverre geen problemen.
Echter, voor mij ging je de fout in op het moment dat je Rouvoet probeerde te verdedigen. Want daarmee verdedig je namelijk het niet-verdedigbare.
Rouvoet is een onplezierig mannetje met tunnelvisie, dat heel fanatiek probeert z'n onzinnige geloof anderen op te leggen. En daarbij ook nog eens heel nonchalant een hele bevolkingsgroep simpelweg afschrijft (de homos, voor het geval je dat nog niet door had).
Ik heb nooit begrepen hoe iemand die zo'n waarde hecht aan een (sprookjes)boek waarin "Heeft Uw naaste lief" gepredikt wordt, toch zo gemakkelijk diezelfde medemens afschrijft wanneer het op gelijkheidsdiscussies en elementaire mensenrechten aankomt. Misschien kun je me dat eens uitleggen. Zo niet, dan sodemieter je maar op, net zoals die Rouvoet zelf.

Van Tast tot Zeveren | 12-11-07 | 23:18

Wat een stemmingmakerij zeg! En uit bijna alle eensluidende reacties doet maar weer blijken wat een kuddevolk wij Nederlanders zijn. Heeft iemand ook de moeite genomen om even naar de feiten te kijken?? a) Er werd nl. geen mannenspecial 'opgenomen' in de zin van een TV-uitzending o.i.d. Het was een kerkdienst speciaal voor mannen en kerkdiensten zijn al eeuwen lang gebruikelijk op zondag dus wat dat betreft geen nieuws onder de zon. Alle diensten worden overigens wel opgenomen (door vrijwilligers), maar dit is slechts een service naar belangstellenden. b) Tijs van den Brink was helemaal niet aanwezig... De quote uit het ND is een uitspraak van Rouvoet n.a.v. een interview dat hij met Tijs had voor het programma 'Gesprek met de minister-president' (hij moest waarnemen, omdat Balkenende en Bos in het buitenland verbleven). c) De afspraak met Rouvoet was al gemaakt ver voordat hij minister en vice-premier werd. d) Het spreken in een dergelijke samenkomst vindt plaats op vrijwillige basis en wordt (op een kleine attentie na) niet vergoed. En wat is er mis met vrijwilligerswerk? Kortom: de enige die misschien gewerkt heeft, is de chauffeur. En zelfs dat is niet eens met zekerheid te zeggen. Geenstijl staat voor nieuwsfeiten, schandelijke onthullingen, journalistiek onderzoek, luchtige onderwerpen en prettig gestoorde onzin. Maar wat is dit dan? Het komt nog het dichtst bij 'schandelijke onzin' in de buurt. Beetje goedkoop ook om een link te plaatsen naar het gastenboek van de betreffende kerk, zodat op die manier ook nog eens mensen belachelijk kunnen worden gemaakt. Hier had echt even iets beter naar gekeken moeten worden.

journalist | 12-11-07 | 22:50

Als je vice-premier bent, ben je dat ook op zondag als dit nodig is. Zo ben je ook arts op zondag als je door-de-weeks arts bent. Als ik op zondag ziek zou worden, zou ik ook blij zijn als er een arts naar me zou kijken. Jezus genas ook op de sabbath en zijn discipelen plukten aren op het veld op sabbath. Ik probeer de zondag zoveel mogelijk in ere te houden, maar als het niet anders kan, dan zal er soms op zondag inspanning verricht moeten worden. Naar de kerk, dat doe ik dan weer wel. Het licht doe ik thuis ook aan.

Fred V | 12-11-07 | 21:15

@Behandelul

deze al gelezen van de eo site

Jitse Offeringa, 15 mei 2007 17:01 uur

Vader in de hemel U kent iederemens van kop tot teen.Ik hoef ook niet met omhaal van woorden tezeggen wat ik wil zeggen.Ik ben verslaafd aan porno op de computer.Ik moet voor mij zelf,iedere dag even kijken maar ik wil dat niet,wilt Gij mij helpen om van die verslaving af te komen.Ik heb nu vier dagen niet gekeken maar ik vole me onrustig,ik moet gewoon even kijken,maar dat doe ik niet,want het is in strijd met Uw geboden.Dat geeft mij de stimulans om niet te kijken en dan doe ik maar andere dingen,zoals meer uit U woord te lezen.Vader wilt Gij mij helpen door iemand op mijn pad te zetten,die mij wilt helpen om van die verslaving af te komen.
Bedankt Vader ik hou van U.
Jitse Offeringa 06 - 108 304 86

HistoryTeacher | 12-11-07 | 21:10

als je dat filmpje van de dienst ziet word ik spontaan zeer misselijk wat een stelletje halve zachte homoos zijn dat zeg

p-aard | 12-11-07 | 20:16

@NeuzenRennenWeg 12-11-07 @ 18:56,
abraham is een lutser?
Al-Tawheed Moskeet is een haattempel?
Shiva is een rare blauwe hufter met een raar kapsel?

vander F | 12-11-07 | 19:01

WTF???? Censuur?

Kniftig | 12-11-07 | 18:58

-weggejorist en opgerot-

NeuzenRennenWeg | 12-11-07 | 18:56

Rouvoet ... Rouveen ... Waarom is alles met het woord ROU er in toch altijd gristelijke ellende? En de kat in het donker knijpen - Achter de kerk als het even kan?

Van Tast tot Zeveren | 12-11-07 | 17:50

Smerige dieven daar op dat regeringspluche, INCLUSIEF die gristenhond Rouvoet. Dit artikel al gelezen in De Meest Wakkere Krant van Nederland aangaande afschaffing van de BPM? www.telegraaf.nl/binnenland/2498850/Ve....
Wel de LASTEN maar dus niet de lusten van dat rottige Vereinigd Europa (nee, dat was geen typfout). En dan vinden ze het nog gek dat de man in de straat nul-komma-nul procent vertrouwen heeft in de politiek? Dat bewijst dat Bos en z'n gristelijke schoothondjes Balkenende en Rouvoet niet alleen schofterige dieven zijn, ze zijn ook nog eens onnozel. Als je ECHT helemaal niets anders kunt, nou dan ga je toch gewoon in de politiek!

Van Tast tot Zeveren | 12-11-07 | 17:49

Zooo hypocriet. Mijn zwager gebuikt software van Snelstart. Die website is dus in het kader van het geloof op zondag uit de lucht. Ziek wordt je ervan.

doskabouter | 12-11-07 | 17:14

Kunnen al die gristenpartijtjes niet opdoeken en alle speciale bepalingen en uitzonderingen omtrent religie uit de wet, alsjeblieft? Deze schijnvertoning en idiotie heeft lang genoeg geduurd. Ieder mens mag geloven wat 'ie wil, vinden wat 'ie wil en zeggen wat 'ie wil, ook in georganiseerd verband, maar haal dat schijnheilige etiket van religie er vanaf. Waarom moet je voor enig sprookjesgeloof meer respect opbrengen dan voor paranormale genezers en wichelroedeloperij?
*verspreidt de memen nog maar eens*
video.google.com/videoplay?docid=41992...

koerbagh ® | 12-11-07 | 17:10

En wat heeft dat alles mij als belastingbetaler weer gekost?

Reykjavik | 12-11-07 | 16:16


GRISTENHOND(EN) !!! Het nieuwe schandaal van Nederland!

Herr Oberst | 12-11-07 | 16:16

Ben benieuwd of GeenStijl wel door het filter van Filternet komt. Filternet is zo'n typische griffo uitvinding. Een ander laten bepalen wat goed voor je is. Het liefst zouden Rouvoet, JP en hun handlangers de griffo sharia in dit land invoeren. Heb je wel eens geprobeert om op zondag de website van het Reformatorisch Dagblad te lezen? Juist ja, dat staat op zwart(ekousen)

Remington.223 | 12-11-07 | 16:15

@ Hoogh

Amen to that!

Kniftig | 12-11-07 | 15:15

@kniftig
Devilish good, man. Did you get an answer? Perhaps your local clergyman can do it. Poor mr. Rouvoet is as busy as an bee. But nonetheless... I hope he will rot in "his" hell.

hoogh | 12-11-07 | 15:13

@ Maakniesaaknie

Ja want als een minister een mandaat heeft van het parlement om in het buitenland namens Nederland rond de onderhandelingstafel te gaan zitten. Vertegenwoordigd hij indirect het volk/de belangen. Maar is ten allen tijden verantwoording verschuldigd aan het parlement. Een kamerlid of beter egzegd een partij als geheel doet dit maar eens in de vier jaar.

Kniftig | 12-11-07 | 15:03

Teen 12-11-07 @ 14:16
Om van je kleingeld af te komen?

nattebever | 12-11-07 | 15:01

@ kniftig

Bij nader inzien ik ook wel. Discussie officieel uitgemolken.

maakniesaaknie | 12-11-07 | 15:00

Wat een duivelse rakker, die Duivel.

Turbokiep | 12-11-07 | 15:00

@ Behangdelul

Geeft niks. Ik vind mezelf ook de beste in alles.

Maar zie je zelf dan niet de tegenstrijdigheid in de woordencombi 'indirecte volksvertegenwoordigers' ? Ik bedoel, van een volksvertegenwoordiger wordt verwacht dat ie het volk vertegwoordigt en dus gekozen is door datzelfde volk met de bedoeling hen te vertegenwoordigen. De crux zit hem in het woordje 'indirect' wat impliceert dat het volk - ondanks dat ze niks in de melk te brokkelen hebben - toch vertegenwoordigd worden door iemand waar ze niet voor gekozen hebben. Een doortrapte stoflap dus, een wassen neus, bedoeld om het domme kiesvolk in de waan te laten dat ze er toe doen.

maakniesaaknie | 12-11-07 | 14:59

-weggejorist-

Kniftig | 12-11-07 | 14:58

@ Behangdelul

Met mandaat van de echte volksvertegenwoordiging... ok kan ik er mee leven.

Kniftig | 12-11-07 | 14:55

*blijft koppig*
Ze blijven indirecte volksvertegenwoordigers....

Behangdelul | 12-11-07 | 14:52

@ Agent 327

Neem Plasterk maar. Die is uit de achterban gekozen en stond niet op de kieslijst.

Kniftig | 12-11-07 | 14:52

Rouvoet is zo n typisch ventje dat zich op zondag laat nemen door zn vrouw...

Ali Bi | 12-11-07 | 14:50

merci @ Kniftig

Wilde niet al te parmantig zwaaien met een deftige term als dualisme. Maar gelijk heb je. Volgens groenlinks trouwens tevens veroorzaker van de ongebreidelde zuippartijen in gemeentelijke kelders..

maakniesaaknie | 12-11-07 | 14:48

@ Agent 327

Ja je zit er helemaal naast kerel. Een minister hoeft niet op de kieslijst te hebben gestaan hoor. Hooguit lid van de partij en in sommige gevallen is dat niet eens het geval.

Kniftig | 12-11-07 | 14:48

*Geeft het nu echt op, zoveel geloofsdomheid*

Agent327 | 12-11-07 | 14:47

@ Agent 327

"Bestuurders (ministers, gedeputeerden respectievelijk wethouders) maken geen deel uit van de volksvertegenwoordiging (parlement, provinciale staten of gemeenteraad)"

nl.wikipedia.org/wiki/Dualisme

Kniftig | 12-11-07 | 14:45

@ Agent327

Een woord: DUALISME!

Kniftig | 12-11-07 | 14:43

@ Kniftig 12-11-07 @ 14:38

Je stemt, dus kies je partij. Uit die gelozen partijen wordt een kabinet gevormd. Je stemt voor een partij soms voor een persoon. Iedereen uit de gekozen personen zijn volksvertegenwoordigers anders waren ze niet gekozen. Dat er vervolgens uit die groep een aantal personen wordt gekozen om een regering te vormen, die NL vertegenwoordigd, doet niets af aan het feit dat het nog steeds gekozen vertegenwoordigers zijn. Alleen zij hebben iets meer bevoegdheden dan gewone kamerleden. Dat hebben wij als volk ooit eens zo afgesproken.

Agent327 | 12-11-07 | 14:43

@ Agent 327

Nou die grachten en dat bier zijn net zo oud hoor kan ik je zeggen. Maar ben hier niet om mijn stad de hemel in te prijzen. Zo geweldig is het hier niet. Ben hier om de liefde van de Heere Jezus God de enige zoon van Christus met jullie te delen. :p ZAAAAIK!

Kniftig | 12-11-07 | 14:41

nog = noch

maakniesaaknie | 12-11-07 | 14:41

@ Agent327

Nu ja, feitelijk is er geen minister door het volk gekozen. Nog bevinden zij zich in het parlement. Parlementarier kunnen zij dus niet zijn, laat staan imho volksvertegenwoordiger.

Zoals behangdelul al aangaf met zijn wiki link is het begrip blijkbaar ruim te interpreteren.

maakniesaaknie | 12-11-07 | 14:39

@Behangdelul 12-11-07 @ 14:38
*zucht*
Geef het dan ook maar op.

Agent327 | 12-11-07 | 14:39

@ Agent 327

Wanneer heb jij ooit voor de samenstelling van een kabinet gestemd?
Je kiest je volksvertegenwoordigers en die proberen een coalitie te vormen. Dit gaat geheel over de rug van de burgers om onder het motto van we hebben een meerderheid. Echter als de helft van de CDA kiezers CDA stemt omdat ze geen PvdA moeten. Komen ze behoorlijk bedrogen uit.

Kniftig | 12-11-07 | 14:38

@Kniftig 12-11-07 @ 14:34
Allemaal erg oud nieuws, behavle die grachten en dat bier, dat klopt nog steeds

Agent327 | 12-11-07 | 14:38

@Agent327 12-11-07 @ 14:36
je krijgt het er gewoon niet in bij hem :P

Behangdelul | 12-11-07 | 14:38

Mr.SunTzu 12-11-07 @ 14:31

Waarom zou ik als de Almachtige dat al voor mij heeft gedaan?

Kniftig | 12-11-07 | 14:36

@ maakniesaaknie 12-11-07 @ 14:33

Zijn volksvertegenwoordigers niet diegene die door het volk gekozen zijn? Zijn de leden van het kabinet dan niet gekozen door het volk? Zolang het geen zakenkabinet is. Ergo, kabinetsleden zijn gekozen door het volk dus ook volksvertegenwoordigers.

Agent327 | 12-11-07 | 14:36

@ Overvecht...

... tsja fouten zijn menselijk. Ben ik toch niet zo Goddelijk als ik me voordoe...

Kniftig | 12-11-07 | 14:35

@ Agent327

Ja dat dopr met 765 jaar stadsrechten. Ooit zetel van de VOC, hoofdstad van Holland, Koninklijke grafplaats, beursgenoteerde sociale werkplaatsen (Porcelyne fles), smerige grachten en nog smerigerder bier uit diezelfde grachten. Anders nog iets? Ow ja.... hoe kan ik het vergeten. Geboortestad van de grondlegger van het internationaal recht: Hugo Grotius en natuurlijk Johannes Vermeer.

Kniftig | 12-11-07 | 14:34

@ Behangdelul 12-11-07 @ 14:26

Fout. Volksvertegenwoordigers zijn parlementariërs en zitten dus alleen in het parlement en derhalve dus niet in de regering en/of kabinet.

Daar helpen geen 1000 wikiwijsheden tegen.

maakniesaaknie | 12-11-07 | 14:33

@ ganzo 12-11-07 @ 14:13

Aha, geen terror aanslag gelukkig, de baardapenbrigade zal nooit zijn mega mosk planning in de buurt van het Olympisch feestgewoel in de fik steken.

@ nattebever 12-11-07 @ 14:16

Je hebt stoppen met Reauken en stoppen met reauken.. wijsneus..

wopper | 12-11-07 | 14:33

lol@Kniftig 12-11-07 @ 14:30
niet ondubbelzinnig *proest*....... jaaa je hebt gescoord!

overVecht | 12-11-07 | 14:31

Kniftig 12-11-07 @ 14:22

Probeer zelf eens na te denken.

Mr.SunTzu | 12-11-07 | 14:31

@ Kniftig 12-11-07 @ 14:28
Oh, dat dorp dat of stinkt naar pindakaas (niet lang meer) of naar stierepis en verder bekend om blauwgeschilderd dure troep.

Agent327 | 12-11-07 | 14:31

@ Agent327

Nou dat God niet ondubbelzinnig is over werken op de 7e dag.
Trouwens dit is geenstijl. Hier worden geen punten gemaakt. Alleen gescoord.

Kniftig | 12-11-07 | 14:30

lol@Atheisme.nu 12-11-07 @ 14:28
haha ja verschrikkelijk! Kheb zojuist een boze brief eruit gedaan om te vragen of al die gristelijke partijen er per direct mee willen ophouden!

overVecht | 12-11-07 | 14:29

@ Behangdelul

Gatverdamme cosmetisch dorp dat het is. Nee ik kom uit het pittoreske Delluft!

Kniftig | 12-11-07 | 14:28

@ Behangdelul

Tsja.. in mijn ogen ben ik ook een genie, maar dat wil nog niet zeggen dat ik morgen de nobelprijs ontvang. Sla je boeken er nog maar eens op na: Volksvertegenwoordigers zijn geen ministers en vice versa.

maakniesaaknie | 12-11-07 | 14:28

@ Kniftig 12-11-07 @ 14:27
Wat is nu precies je punt?

Agent327 | 12-11-07 | 14:28

@Agent327 12-11-07 @ 14:25
omdat de rustdag officiëel de sabbath is, en die is op zaterdag ;)

overVecht | 12-11-07 | 14:28

@overVecht: ja, erg he?

Atheisme.nu | 12-11-07 | 14:28

@ Agent327

Weet ik veel? Vraag het God, hij bedenkt enm schept die dingen.
Omdat we eigenlijk allemaal Joden zijn, maar sommigen geloven nog in een superheld genaamd Jezus. Superman is mijn profeet en kryptonite mijn duivel! Amen!

Kniftig | 12-11-07 | 14:27

@ Kniftig 12-11-07 @ 14:22
Vele malen op zondag gewerkt, leef nog steeds. Geloof niet. Misschien heeft uw god dan toch genade met de domme dezes wereld.

Agent327 | 12-11-07 | 14:27

@Kniftig 12-11-07 @ 14:25

Zoetahmindah dan? :)

Behangdelul | 12-11-07 | 14:27

@@maakniesaaknie 12-11-07 @ 13:58

Een volksvertegenwoordiger kan direct of indirect gekozen zijn. De term indirect gekozen wil zeggen dat de bevolking een groep personen kiest, die op hun beurt de eigenlijke volksvertegenwoordigers kiezen.

Behangdelul | 12-11-07 | 14:26

Sorry god, dat ik vanochtend je zoon hebt uitgescholden, maar dan had jij maar moeten zorgen dat de trein wel op tijd was.

sjaakdeslinksesul | 12-11-07 | 14:26

@ Behangdelul

Nee het scheelt niet veel...

Kniftig | 12-11-07 | 14:25

@Kniftig 12-11-07 @ 14:22
De zevende dag, de rustdag. Waarom beginnen dan de kalenders met zondag? Dat betekent dat zondag de 1 ste dag is en zaterdag de 7de dag. Of de kalenders zijn fout of de zondagrust is een hoax.

Agent327 | 12-11-07 | 14:25

Er gebeuren vreemde dingen volgens mij gedurende de "extreme dienst". Vraag me af of Geer en Goor hier ook wel eens komen..

Naam Sake Adema
Woonplaats Dr88
Land Nederland

Datum 02-09-2007 om 16:39:03

Hallo allemaal. Zondagmiddag 3 september was er weer een goede dienst in de grote zaal. Ik moest een poosje wachten op de jongeren die met mee waren gereden naar de kerk. De "extreme-dienst" was uitgelopen mede door de gebedstunnel. Deze "afterparty" was verbazingwekkend. De Heer had volgens mij een extra vaderdag gepland, ik ben door deze gebedstunnel geweest. Fantastisch hoe God werkt onder de jongeren en ons volwassenen tot een positief voorbeeld zijn! Ik dank God (en de jongeren) voor deze positieve ontwikkeling. Toppers: Zet em op!!

rokershoest | 12-11-07 | 14:24

@Kniftig 12-11-07 @ 14:22
Mijn conclusie: U bent hagenees?

Behangdelul | 12-11-07 | 14:24

Overigens, SNOEIHARDE CENSUUR!

Richtlijnen Gastenboek

Voor u in het gastenboek van de Bethelgemeente een berichtje achter wilt laten is het goed om een aantal richtlijnen af te spreken.

Alle binnenkomende berichten worden eerst op inhoud beoordeeld door een webmaster van onze internetpagina's.
Wij behouden ons het recht voor om een bericht niet te plaatsen als het bijvoorbeeld gaat om discriminerende teksten of uitingen waarbij God's naam wordt misbruikt. Oproepen tot deelname aan een activiteit of aanverwante onderwerpen die niets met onze gemeente te maken hebben worden eveneens niet geplaatst.

Als u een vraag heeft over een dienst of activiteit is het van belang dat u het emailadres vermeldt, zodat reacties naar dat mailadres kunnen worden gestuurd. De antwoorden op gestelde vragen zijn dus niet meer te zien. Bij het ontbreken van dit emailadres wordt de vraag (lees: bericht) eveneens niet geplaatst.

Indien u in uw bericht een link plaatst zal ook deze worden bekeken op inhoud. Hierdoor kan het enige tijd duren voor het bericht te lezen is voor andere bezoekers van het gastenboek.

Het gastenboek is kortom bedoeld om te reageren op een dienst (of een onderdeel daarvan), een activiteit of op de Bethel-site zelf.

Klik nu hier.... om naar het gastenboek te gaan.

Webredactie Bethelsite.

Behangdelul | 12-11-07 | 14:22

EXODUS 35:2

Zes dagen zal men het werk doen; maar op den zevenden dag zal ulieden heiligheid zijn, een sabbat der rust den HEERE; al wie daarop werk doet, zal <b>gedood</b> worden.

Trek uw conclusies!

Kniftig | 12-11-07 | 14:22

@maakniesaaknie 12-11-07 @ 13:58
Cursusje staatsrecht? Ga eens buitenspelen gast.... Ik heb keurig mijn diplomaatjes voor publiek en privaat recht... krijg je dat soort dingetjes ook, en in mijn ogen is een minister nog altijd een volksvertegenwoordiger....

Behangdelul | 12-11-07 | 14:21

@ wizard

Tsss.. nog in loondienst ook? Net wat Nederland nodig heeft: Nog meer kantoorbediendes die klagen over de verspilling van 'hunnie' belastingcenten..

maakniesaaknie | 12-11-07 | 14:20

@overVecht 12-11-07 @ 14:12
Geen probleem makker.
@maakniesaaknie 12-11-07 @ 14:13
Maar wel F5-en op de baas zijn kosten natuurlijk...

da wizard | 12-11-07 | 14:17

nattebever 12-11-07 @ 14:04
Geen koorknaapjes?

Waarom zou je dan naar de kerk gaan?

Teen | 12-11-07 | 14:16

wopper 12-11-07 @ 14:11

Als je met reauken gestopt bent, is je writersblock ook over.
Zou ik denken.
Of weet jij niet wat 'stoppen met reauken' is?

nattebever | 12-11-07 | 14:16

Ze zijn te laf om mn bericht in het gastenboek te plaatsen. Ze zijn blijkbaar doodsbang voor vragen.

Mark2007 | 12-11-07 | 14:15

@ neemjemoederindemali 12-11-07 @ 13:59
Weer zo'n duivels voorbeeld van onverantwoorde geestelijke indoctrinatie van te jonge kinderen door gristenen..

BroncO | 12-11-07 | 14:15

@ da wizard

Ach zooo, u is hardwerkende belastingbetalende nederlander?

Nee, dan heb ik niks gezegd..

maakniesaaknie | 12-11-07 | 14:13

@da wizard 12-11-07 @ 14:10
nie zo boos doen joh! Kan vaak juist wel lachen om je posts.... het was gewoon een vraag...

overVecht | 12-11-07 | 14:12

@ nattebever 12-11-07 @ 14:08

Brusselmans is met reauken gestopt.. heeft een writersblock, vandaar.

wopper | 12-11-07 | 14:11

@maakniesaaknie 12-11-07 @ 13:45
Auto met chauffeur is werk.
Werk moet betaald worden.
Werk is onze belastingcenten.
@overVecht 12-11-07 @ 13:47
---@da wizard
Het valt mij op dat jij heeeeel vaak privé gegeven online zet zonder opgerot te worden..... op zich netjes van je, maar ik vraag me af of het altijd even netjes is om iemands gegevens online te flikkeren. Ongeacht zijn gedachtengoed etc.
---
Wat bedoel je precies en trouwens die gegevens staan al op internet.
Ik copie/paste het alleen maar van een andere site omdat iedereen hier bronvermelding wil.
En jou netheid is mijn netheid niet.
DUS HOUD JE EIGEN WAARDEN EN NORMEN BIJ JEZELF!
Lutser...

da wizard | 12-11-07 | 14:10

Hèhèhè...

Pippo van Eenennaam | 12-11-07 | 14:10

@Atheisme.nu 12-11-07 @ 14:06
is dat niet gekomen door de meerderheid en democratie in jou land?

overVecht | 12-11-07 | 14:10

Pippo van Eenennaam 12-11-07 @ 14:06

Vind ik ook.
Je moet aanhalingstekens en/of cursieve tekst gebruiken als je zo letterlijk kopieert. PLAGIAAT!

nattebever | 12-11-07 | 14:08

@ ed.. 12-11-07 @ 14:05

*ed.. de absolutie geeft.. brave jongen, gij komt in den Hemel.. drukt ed.. nog eensch stevig tegen den toog..*

wopper | 12-11-07 | 14:08

jitse offeringa

Wat een liefde in de gemeente,ik heb mijn hart mogen uitstorten bij onbekende mensen.Zij willen mij overal bij helpen.Het verraste mij enigzins,omdat ik escortdame's liet komen voor een beetje liefde.Maaar jullie hebben mij liefde gegeven,via gebed en via een e-mailtje.Bedankt en ik heb vaak zitten te janken om al die persoonlijke berichten.

Wil fuckje die arme jitse niet een beetje troosten? (en neem dan gelijk ff die viagra pillen mee)

neemjemoederindemali | 12-11-07 | 14:06

@overVecht: god heeft misdaan dat die achterlijke aanhangers van hem mijn land menen te moeten regeren op basis van hun fabeltjes en waanbeelden.

Atheisme.nu | 12-11-07 | 14:06

@ Brusselmans
Niks je mot klikkuh... Je moet aanhalingstekens en/of cursieve tekst gebruiken als je zo letterlijk kopieert. PLAGIAAT!

Pippo van Eenennaam | 12-11-07 | 14:06

@ neemjemoederindemali

Ergh... wat jij wil. Tjek comments 13:27 en 13:28 wel eerst even..

maakniesaaknie | 12-11-07 | 14:05

@wopper
kan beide niet bekijken... elk nadeel heeft zijn voordeel of zoiets....

ed.. | 12-11-07 | 14:05

@wopper 12-11-07 @ 14:03
daar ben ik het inderdaad helemaal mee eens!!

overVecht | 12-11-07 | 14:05

Teen 12-11-07 @ 13:58
Psst, koorknaapjes vind je niet bij de Rouvoetianen. Daarvoor moet je bij die vervloekte papen zijn.
Maar... dan heb je ook wat.

nattebever | 12-11-07 | 14:04

@kakbouter: Dumpert komt hier op het werk helaas ook niet door de filter

Ontopic: balen dat dat gastenboek het niet doet, ik was wel nieuwsgierig hoe het met familie Heitinga gaat.

Atheisme.nu | 12-11-07 | 14:04

maakniesaaknie 12-11-07 @ 14:02

Alleen als ik die bh en de viagra pillen er ook bij krijg

neemjemoederindemali | 12-11-07 | 14:03

Ik dacht dat adressen/e-mails hier weggejorist werden?
Of mag 't nu wel omdat het relimensen zijn?
Doe een sniet, spamhoerren!
Zou u zelf ook niet leuk vinden.

wopper | 12-11-07 | 14:03

Voor u in het gastenboek van de Bethelgemeente een berichtje achter wilt laten is het goed om een aantal richtlijnen af te spreken.

Alle binnenkomende berichten worden eerst op inhoud beoordeeld door een webmaster van onze internetpagina's.
Wij behouden ons het recht voor om een bericht niet te plaatsen als het bijvoorbeeld gaat om discriminerende teksten of uitingen waarbij God's naam wordt misbruikt. Oproepen tot deelname aan een activiteit of aanverwante onderwerpen die niets met onze gemeente te maken hebben worden eveneens niet geplaatst.

Als u een vraag heeft over een dienst of activiteit is het van belang dat u het emailadres vermeldt, zodat reacties naar dat mailadres kunnen worden gestuurd. De antwoorden op gestelde vragen zijn dus niet meer te zien. Bij het ontbreken van dit emailadres wordt de vraag (lees: bericht) eveneens niet geplaatst.

Indien u in uw bericht een link plaatst zal ook deze worden bekeken op inhoud. Hierdoor kan het enige tijd duren voor het bericht te lezen is voor andere bezoekers van het gastenboek.

Het gastenboek is kortom bedoeld om te reageren op een dienst (of een onderdeel daarvan), een activiteit of op de Bethel-site zelf.

Superior Bastard | 12-11-07 | 14:02

@ neemjemoederindemali

Ruilen tegen een zwart sportbroekje?

maakniesaaknie | 12-11-07 | 14:02

Dat hij zeven maal, zijn eigen tong afbijtend, door een brandend braambosje moge kruipen

Klukkluk | 12-11-07 | 14:01

@neemjemoederindemali 12-11-07 @ 13:59
doe ff op marktplaats gegeven van anderen spammen..... vind je misschien gelijk een boekje voor je vrouw.

overVecht | 12-11-07 | 14:01

-weggejorist-

neemjemoederindemali | 12-11-07 | 13:59

"GIJ ZULT NIET STELEN!"

Aldus Mozes lang geleden. Kans is dus erg groot dat zowel Rouvoet als Balkenende in de hel zullen verdwijnen. Aktief meedoen aan een stelend en rovend kabinet zal een hoop problemen gaan geven bij aankomst aan de hemelpoort. Ze denken zeker dat Petrus van Lotje getikt is.

rokershoest | 12-11-07 | 13:59

@Behangdelul

Volksvertegenwoordigers zitten in het parlement, ofwel de staten generaal ofwel 1e en 2e kamer. Rouvoet is minister en zit derhalve samen met Bea en de overige ministers in de regering. Tel bij op de staatsectretarissen en je hebt het kabinet. capiche?

Voortaan eerst een cursusje staatsrecht volgen voordat je er iets over wilt uitkramen?

maakniesaaknie | 12-11-07 | 13:58

Aan de ene kant heb ik het niet zo op christenen, aan de andere kant vind ik een koorknaapje op zijn tijd ook wel lekker.

Teen | 12-11-07 | 13:58

@Bigi Bana Boy 12-11-07 @ 13:56
Ben bang van niet anders had de rotzooi heel Den Haag wel bedekt.

Agent327 | 12-11-07 | 13:58

@Agent327 12-11-07 @ 13:54
hmmm, dan was ik het niet, ik laat nooit windjes....;)

Wat heeft god trouwens een ieder hier misdaan dat iedereen hem bashed? Als hij volgens jou niet bestaat hoef je hem toch ook niet te bashen, en als mensen er wel in willen geloven moeten ze dat toch lekker zelf weten?

overVecht | 12-11-07 | 13:57

Agent327 12-11-07 @ 13:54
Wellicht is Rouwvoet ontploft van woede na het lezen van deze topic.

Bigi Bana Boy | 12-11-07 | 13:56

OT/
Huge fire in London..
God straft onmiddellijk.
Laten we liev zijn voor de CU!

wopper | 12-11-07 | 13:56

Reflector 12-11-07 @ 13:53
Zelfreflectie?

Sven31 | 12-11-07 | 13:56

@ overVecht 12-11-07 @ 13:50

Geen F16 gezien/gehoord. Geen sirenes, denk dat iemand een wat al te hard windje liet.

Agent327 | 12-11-07 | 13:54

@Behangdelul 12-11-07 @ 13:52
wat is ie dan? gek.......;)

overVecht | 12-11-07 | 13:54

" Hallo, hier Esther, wat fijn dat jullie mij willen helpen! In het gastenboek durfde ik niet te vermelden dat ik ook nog een BEHA, a65, en een Viagrastrip van mijn vriend Wim H. mis. Vertel maar aan fuckje wanneer iemand die heeft gevonden, dan haalt Lucas die wel even op".

fuckje | 12-11-07 | 13:54

Pas maar op met dat geraaskal, God heeft ook een internetaansluiting.

sjaakdeslinksesul | 12-11-07 | 13:53

In die mannendienst wordt steeds gezongen 'dat God welkom is in ons midden'.
Ik (Wij alle drie, maar toch 1) was daar niet blij mee (alsof zij dat bepalen) en ben toen maar weggebleven.
Dat zal ze leren, die ongelovige honden!

nattebever | 12-11-07 | 13:53

Saai.

Reflector | 12-11-07 | 13:53

@maakniesaaknie 12-11-07 @ 13:45
Een minister is geen volksvertegenwoordiger? gek.....

Behangdelul | 12-11-07 | 13:52

Probeerde ook een stukje te plaatsen als Beëlzebub uit HELmond. Werd ook niet geplaatst, stelletje kudtgrristenen.

Superior Bastard | 12-11-07 | 13:52

@ sterrenonder hetijs 12-11-07 @ 13:47

Als ze wachten op God's opdracht, ben ik bang dat het nog wel ff kan duren voordat deze glazen kerk klaar is...

Ik vraag God al weken om opdracht te geven tot het poetsen van mijn auto, en smerig dat dat ding blijft....

Ben van de Kaart | 12-11-07 | 13:52

@ ed.. 12-11-07 @ 13:47

Vind de relisites wel degelijk prön met al dat gejubelT..
Kijk eens naar die glimmende gezichten..
Allen in den Heere.

wopper | 12-11-07 | 13:51

de groeten van de moeder van satan.

ganzo | 12-11-07 | 13:50

@Agent327 12-11-07 @ 13:49
niet gewoon een jagertstraal?

overVecht | 12-11-07 | 13:50

[off-topic]Ben ik de enige waarbij www.dumpert.nl niet te bekijkne is? [/off-topic]

Kakbouter | 12-11-07 | 13:50

Ik vind het een griezel. Iedereen die geloof belijd en daar zijn leven op inricht ben ik bang voor, die mensen zijn niet te vertrouwen.

Watcher | 12-11-07 | 13:49

/ot
Big bang hier in Den Haag. Klonk niet als zomaar vuurwerk. Wacht de sirenes maar af.
[ot

Agent327 | 12-11-07 | 13:49

Deze al gelezen

<p>Naam Jitse Offeringa </p>
<p>Woonplaats Heerenveen </p>
<p>Land Nederland </p>

<p>Datum 24-10-2007 om 21:24:24 </p>
<p>
zou het als een uitdaging vinden om een glazen kerk te bouwen,zodat je direct contact hebt met de hemel waar onze Heiland woont.Maar daar men wel bij denken dat een glazen kerk niet alleen voor geloof opbouwend kan zijn,maar het gaat om de mensen die er komen,zij moeten het geloof ervaren als iets nieuws.Elke dag is een nieuwe dag en die dag mogen wij beginnen met God.Als God wil dat er een glazen kerk komt dan komt die er ook wel,men moet niet teveel aan een eigen twijfelen.God heeft de mens geroepen tot een taak op aarde en dat kan niemand hem of haar ontnomen worden die taak is weer heel anders.Als God iemand opdracht geeft tot een glazen kerk,vergelijk het eens met de ark van Noach,men verklaarde hem toen al voor gek,wie bouwr er nu een ark op het droge,zo zal er misschien een glzaen kerk worden gebouwd.
Wacht op Gods opdracht en dan komt die kerk er wel.</p>

sterrenonder hetijs | 12-11-07 | 13:47

LOL@wopper
tsja... deze gristelijke propaganda site begrijp ik dan... maar waarom ook al de pr0n sites!

ed.. | 12-11-07 | 13:47

@fuckje 12-11-07 @ 13:42
das nie!!!!! Ik ben in de virtuele wereld gewoon de enige echte Wim!

@da wizard
Het valt mij op dat jij heeeeel vaak privé gegeven online zet zonder opgerot te worden..... op zich netjes van je, maar ik vraag me af of het altijd even netjes is om iemands gegevens online te flikkeren. Ongeacht zijn gedachtengoed etc.

overVecht | 12-11-07 | 13:47

Is de redactie het schrijven zat, ofzo? De stukjes worden steeds slapper. Al dat goedkope reli-gebash. Verzin 's iets beters.

Horst Fappert | 12-11-07 | 13:46

@Bigi Bana Boy 12-11-07 @ 13:39
Geestelijk verward? Niet ietwat zwak uigedrukt?

Agent327 | 12-11-07 | 13:46

@ hoogh 12-11-07 @ 13:44

Ho, ho, tengels af van onze folklore!
Deze mensen hebben ook recht op een stukje Kabinet & 2e kamerT.

wopper | 12-11-07 | 13:45

@ wizard

Kosten? Waar en hoe?

@ Behangdelul

Rouvoet is geen volksvertegenwoordiger. Hij is minister, een wezenlijk verschil.

maakniesaaknie | 12-11-07 | 13:45

Het lijkt me dat Anneke Nijboer in Drachten eens een vinger aan de pols-bezoekje zou moeten krijgen van het jeugdwerk of de GGD.

Niet voor Jan | 12-11-07 | 13:44

@worm 12-11-07 @ 13:43

Mogguh Worm, u bent nummer 4 met dezelfde quote .... het mystery van het zwarte sportbroekje is nog steeds niet opgelost...

Behangdelul | 12-11-07 | 13:44

Wanneer roeien we dat zooitje gluiperige, achterlijke hypocrieten nou eens uit? Iran is hier nog voorlijk bij. En dan ook nog subsidie krijgen waar we allemaal aan bijdragen!

hoogh | 12-11-07 | 13:44

Esther is haar zwarte sportbroekje kwijt:

"Hallo. Ik ben meegeweest met het geweldige Power Jump jeugdweekend in Bakkeveen en mis nu mijn zwarte sportbroekje. Heeft iemand die gevonden? Ik sliep in de bungalow. Verder heb ik een verkeerd regenjack in mijn bagage gevonden. Heeft iemand anders dat ook, dan kunnen we weer even ruilen zodat we elk de goede krijgen. Groetjes Esther "

Wie heeft het??

worm | 12-11-07 | 13:43

Rouvoet heeft gelijk: de zondag is voor zijn gezin.
's Avonds neemt hij een masker om er weer een week tegenaan te kunnen in Sodom Den Haag.

wopper | 12-11-07 | 13:43

Brusselmans weet niet dat dominee ook een betaalde baan is?
Het gaat niet om werken i.h.a. maar om de functie van dit werk. Er zijn ook christelijke boeren, zusters, etc die evengoed de zondag-doctrine aanhangen.

groenteman | 12-11-07 | 13:42

Bigi Bana Boy 12-11-07 @ 13:25

U bent vast een reli-barbaar die denkt "wat men niet hoort, ziet, ruikt, proeft of voelt" bestaat niet.

Heeft u in de Domineestraat niet geleerd dat er in de Bijbel staat: Gij zult uw zaad niet tegen de aarde verderven?"

Rouvoet en zijn vrouw hebben alleen productieve seks op het juiste moment of ze hebben geen sex.

Terug naar de zondagsschool voor de Bijbelstudie lijkt mij het beste voor u.

Hans Anders | 12-11-07 | 13:42

@maakniesaaknie 12-11-07 @ 13:40
uh.... nee?

Je bent toch niet voor jan lul volksvertegenwoordiger?

Behangdelul | 12-11-07 | 13:42

Zo te zien (pica) is ie druk aan het oefenen voor het WK air-gitar

the specialist | 12-11-07 | 13:42

@maakniesaaknie 12-11-07 @ 13:40
Liegen en op mijn kosten ook nog?
Nee, dat mag inderdaad niet...

da wizard | 12-11-07 | 13:42

@ed..,
@overVecht,
@woppert,
DiesCrieMiNaasie!!

fuckje | 12-11-07 | 13:42

Dus als ik het goed begrijp mag Rouvoet niet eens meer op zondag naar een kerk om daar - omringd door gelijkgestemden - zijn politieke praatjes aan een eveneens zwaar religieuze schnabbelaar op te hangen terwijl hij een serieus nieuwsmedium niet te woord staat?

Er mag ook niks meer in dit betuttelende land..

maakniesaaknie | 12-11-07 | 13:40

@ ed.. 12-11-07 @ 13:38

Tog een verlate hak van alkaydaa..

wopper | 12-11-07 | 13:39

Agent327 12-11-07 @ 13:36
Mij lijkt dat de mensen om dat kind heen voornamelijk zelf geestelijk verward tijn.

Bigi Bana Boy | 12-11-07 | 13:39

@fuckje 12-11-07 @ 13:36
hahaha, ik probeerde ook al als wim heitinga! Werd ook niet geplaatst!

overVecht | 12-11-07 | 13:39

Naam Mw. Elzinga
Woonplaats Harkema
Land Nederland

Datum 31-10-2007 om 23:25:42

Zou U voor kleine Geeske, dochtertje van Anneke Nijboer in Drachten,willen bidden met de gemeente dat God haar wil genezen? Ze is geestelijk verward en soms heel angstig, doordat ze al veel heeft mee gemaakt.Zondag heeft ze heel veel overgegeven en zei: ik moet iemand uitkotsen. Ik vind dit niet normaal voor een kind van net zeven jaar.
Vriendelijke groet,

Mw. T. Elzinga
---
Ga es naar een spychiater trut.
Dat kind heeft vast een hersenkronkel omdat ze besmet is met het relie-virus.
Ze is bang zoals zoveel gelovigen want hel en verdoemenis heeft niets met een goede opvoeding te maken.
En andere enge ideen doet ze vast op van andere bang gemaakte kindjes van ouders die nog verder van de realiteit af staan als jullie.
Als God had bestaan, dan had ie je kind echt geen ouders zoals jullie gegeven...

da wizard | 12-11-07 | 13:38

@fuckje
wilde net wim's bijdrage gaan bekijken (RCode 123456789) maar helaas
-
We apologize the site you are attempting to visit has been blocked due to its content being inconsistent with the religious, cultural, political and moral values of the United Arab Emirates.
...

ed.. | 12-11-07 | 13:38

Hoezo, vervelende vragen van Clairy Polak ontwijken?

cram | 12-11-07 | 13:38

Nog een ding: je mag niet werken op zondag, maar je mag wel anderen aan het werk zetten om jou ergens heen te rijden?

Behangdelul | 12-11-07 | 13:38

LOL! @ fuckje 12-11-07 @ 13:36

Hij staat er onder Wim Zuur.

wopper | 12-11-07 | 13:38

Zometeen komen we er nog achter dat Rouwvoet zelfs op zondag naar de hoeren gaat.

Biff Eagleburger | 12-11-07 | 13:37

Deze is ook leuk:
*Zondag heeft ze heel veel overgegeven en zei: ik moet iemand uitkotsen. Ik vind dit niet normaal voor een kind van net zeven jaar.
Vriendelijke groet,*
Tja wie zal dat kind nu uit willen kotsen? Moeder? De priester? Rouvoet?

Agent327 | 12-11-07 | 13:36

OT: @redactie: dumpert ligt eruit.

polfermot | 12-11-07 | 13:36

Namens Wim Heitinga;
Waarom de neuq wordt zijn bericht niet geplaatst in het Gastenboek?

fuckje | 12-11-07 | 13:36

was best wel een mooie dienst anders

overVecht | 12-11-07 | 13:35

Sorry jongens in een modern land als NL delen de gristenen met hun middeleeuwse bijgeloof nu eenmaal de lakens uit.

blafgrap | 12-11-07 | 13:34

esther
Woonplaats drachten

Datum 05-11-2007 om 13:45:05
---
Sportbroekje en uit 1960?
Kots...

da wizard | 12-11-07 | 13:32

@Bigi Bana Boy 12-11-07 @ 13:27

Voorganger bij de kerk betekent toch ook niks anders dan dat je als eerste mag neuqen als er wat te neuqen valt?

Behangdelul | 12-11-07 | 13:32

Esther is in den Heren en de Heren waren in Esther.

Bigi Bana Boy | 12-11-07 | 13:31

Denken jullie nou werkelijk dat ík daar en daar naar een gristelijke grefospecial ga kijken?

keauss | 12-11-07 | 13:31

@ wopper 12-11-07 @ 13:30

Herstel:
Dan denkt enz.

wopper | 12-11-07 | 13:31

kneuterzak 12-11-07 @ 13:28
Dat wijst erop dat de Here in haar gekomen is.

Bigi Bana Boy | 12-11-07 | 13:30

@ Bigi Bana Boy 12-11-07 @ 13:25

Dankt hij: 'had IK maar zo'n grote als Bigi Bana'...

wopper | 12-11-07 | 13:30

Er gaat niets boven een gastenboek op een druilerige maandagmiddag ;-)

fuckje | 12-11-07 | 13:30

Plagiaat!
Dit is gewoon een stijlleauze weergave van de column van Max Pam!

-edit: je moet KLIKKEN blinde! -

Egerius | 12-11-07 | 13:30

Dat de duivel hem moge komen halen. En neem dan gelijk die andere rovers mee

Klukkluk | 12-11-07 | 13:30

Ik lees alleen maar dat Esther uit Drachten heur zwarte sportbroekje kwijt is na een overnachting in het bungalowpark.

kneuterzak | 12-11-07 | 13:28

Patrick Bateman 12-11-07 @ 13:26
Hehehe :-)

Bigi Bana Boy | 12-11-07 | 13:28

haha geweldig deze forums:
Naam esther
Woonplaats drachten

Datum 05-11-2007 om 13:45:05

Hallo. Ik ben meegeweest met het geweldige Power Jump jeugdweekend in Bakkeveen en mis nu mijn zwarte sportbroekje. Heeft iemand die gevonden? Ik sliep in de bungalow. Verder heb ik een verkeerd regenjack in mijn bagage gevonden. Heeft iemand anders dat ook, dan kunnen we weer even ruilen zodat we elk de goede krijgen. Groetjes Esther

een zwart sportbroekje kwijt op een jeugdweekend? Iemand anders zijn regenjas ingepakt? Klinkt als een natte droom voor de vrienden van Martijn.org :P

Behangdelul | 12-11-07 | 13:27

De 'g' zit niet in kofschip, dus moet het zijn 'eerbiedigd'.

Niet voor Jan | 12-11-07 | 13:27

Nu wordt die bezit door den duvel!

DannyW | 12-11-07 | 13:27

Behangdelul 12-11-07 @ 13:24
Hoor eens, is daar die kerk van Rouvoet niet door Luther destijds voor op gericht ? Laat dat hypocriet zijn maar aan ons "van het houtje" over. Nee, ik had van onze gristelijke mannenbroeder meer verwacht.

Bigi Bana Boy | 12-11-07 | 13:27

@ Bigi Bana Boy 12-11-07 @ 13:25
Op de klok kijken of het al 12 uur geweest is...

Patrick Bateman | 12-11-07 | 13:26

Omfg.... freakshow!!

Naam Jitse Offeringa ...
Woonplaats Heerenveen
Land Nederland

Datum 08-11-2007 om 21:31:46

Als men in huis een computer heeft dan moet men oppassen vooral met kinderen.De duivel heeft hen zo in gepakt,door allerlei informatie waar een kind nog niet klaar voor is ,neem b.v porno,racisme.
Probeer met de kinderen een open deur te wezen,zoals Jezus een open deur is.Denk na voor je iets doet,want de duivel probeert binnen te sluipen en hij is slim en machtig de duivel.Ga in gebed en vraag om steun van God,om jullie te dragen in die strijd.

Internet is de duivel!! *zet The waterboy met adam sandler nog eens op... MOMMA!*

Behangdelul | 12-11-07 | 13:26

Wat zou hij doen als mevrouw Rouvoet ineens zondagavond onder de dekens naar zijn piemol grijpt ?

Bigi Bana Boy | 12-11-07 | 13:25

De kerk en hypocriet?? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJ!! Ik ben geschokt!

*Griffo modus uit*

Opzouten met die rouvoet!

Behangdelul | 12-11-07 | 13:24

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos