Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

De boosdoeners van Sociale Zaken

dondebouwer.jpgSylvia Marmelstein en Hans van Soest. Gezellig stel. Een kindje, Vinex-woning met postzegeltuin, retriever en stationwagen. Samen bemanden zij de economische redactie van de GPD. Sylvia in de sociaal economische hoek en Hans was belast met de financiële verslaggeving. Maar ze konden meer verdienen bij Sociale Zaken, dus was de overstap snel gemaakt. Bovendien lekker makkelijk werk. Af en toe even inloggen op je oude redactie systeem en je wist wat er komen ging. Nu kunnen ze vanavond thuis samen op de Ikea-driezitter live het spoeddebat aanschouwen over de door hun ex-collega's tot enorme proporties pgeblazen affaire. Gelukkig hebben ze Minister Donner en staatssecretaris Aboutaleb nooit iets verteld over hun structurele inbraken. Dat was namelijk 'hun geheimpje'. Donner en zijn hulpklaas blijven dus gewoon zitten en moeten op zoek naar twee verse woordvoerders. Liefst met geldige inlogcodes, en bekend met Wikipedia...

Reaguursels

Inloggen

PH "I Did Not Hear That " Donner

osgn | 09-11-07 | 23:27

Gewoon een verkapte vorm van dictatorschap lijkt me dit, waarom? simpel.

Je laat je werknemrs inloggen op de grootse nieuwsverzorger van NL, je doet alsof je niks weet en vooral niet wanneer je allang gemerkt hebt dat jouw berichten pas enkele dagen later in de pers verschijnen,.
Je past hier en daar een bericht aan en laat de pers verder de verspreiding van jouw opvattingen verzorgen.
Op het moment dat men onraad ruikt duik je weg en verschuil je je achter je werknemers en geeft ze spontaan een schop onder hun achterste maar je ontslaat ze niet omdat ze dan nog steeds werknemer zijn en wettelijk gezien hun werknemer geen schade mogen berokkenen en de eed hebben afgeZworen.
Je gaat gewoon door met je manipulatieve spelletjes en onderdrul en passant ook nog de coalitiepartners en verkondigt heilige lofzangen over het laatste struikelblok, het ontslagrecht.
Enkele dagen later (en dat moet nog komen) ram je het ontslagrecht (in aangepaste vorm) er door en past het na goedkeuring gewoon weer aan, is immers al vaker gelukt toch Don DoMMer?

Oplichters zijn het, eerste klas oplichters, en nog steeds staan wij als Nederlands staatsburger als stompzinnige schapen schaapachtig te blaten en doen NIKS, helemaal NIK.

Wanneer staat er nou eens iemand in dit rariteiten kabinet op en trekt de stekker voorgoed uit deze landsveraderlijke politiek, want laten we eerlijk zijn, als dit in de jaren 70 was gebeurd had je allang vastgezeten voor landsverraad.

Yeeaah Right, No Way | 09-11-07 | 21:28

"De relatie tussen journalisten en politici is verscherpt".
Bijzonder humoristisch commentaar uit "het" journaal.
Donner: "Waarom is dit niet uit de pers gehouden"
-"Persrelaties zijn verscherpt, sorry"

osgn | 09-11-07 | 11:04

Hoe kom je onder juh eigen wetten uit. Nooiet de bak in voor inbraak.

StaatSSjoernaal geeft antwoord. Nationale Ombudsman. "Er is een starfrechtelijk onderfzoek gaande. Niet goed voor de democratie. Ik ga onderste steen boven halen."

Oogjes dicht, snaveltjes toe

osgn | 09-11-07 | 10:13

Takenu 08-11-07 @ 10:09

FietsVerlichting..

Thee.?

Sauron the Great | 09-11-07 | 00:04

@kolonel klootoog 08-11-07 @ 17:00
Nee, maar hij heeft wel mijn wachtwoord voor GS in zijn nick staan.
En ja man, Nederland is echt op de weg terug. Een volk dat gewoon niet met vrijheden om kan gaan, alles wordt doordrenkt met calvinisme. Neem partnerruil: in de jaren '70 was het iets nieuws, nu vindt het plaats in omgebouwde boerderijen met namen als "Extaze", entree gratis voor paren muv de vrijdag- en zaterdagavond, gezellig sexen onder het genot van een drankje en wat borrelnootjes, maar wel met wederzijdse goedkeuring en ballotage, zodat de vinex-trutten het idee krijgen dat ze toch nog iets heftigs doen.
En dan durft zo'n gladde gereformeerde paling met zijn vette witte hangaars het woord VOC-mentaliteit in de mond te nemen; niet te geloven dat zijn voorouders ooit slaven verkocht hebben en Duinkerker kapers gekielhaald hebben. En Verdonk, die de beste bouw- en woningtoezichtinspectrice ooit had kunnen worden, is volgens veel reaguurders onze verlosser.
Van Mierlo en Fortuyn wilden iets losmaken en het enige dat er gebeurd is, is dat wat los kwam opnieuw vast kwam te zitten. De vertrutting van NL heeft gewoon andere en extremere vormen aangenomen.
Zelfs de GS-redactie geeft ruiterlijk toe dat ze eigenlijk burgertrutten zijn, alleen niet qua vorm. De schijt aan conformisme en nu ga ik iets leuks doen. Tabee oude strijder, in bejaardentehuis "Avondstond" medio 2040 gaan we gewoon door met uit het raam spugen, 100 pizza's bestellen voor de leding, zaalgenoten afzeiken en verpleegsters onder hun rokken kijken.

sjaakdeslinksesul | 08-11-07 | 18:14

@ Don82863974 08-11-07 @ 16:50

Ja bent een Netwerk redacteur?

kolonel klootoog | 08-11-07 | 17:00

wie gaat deze munggool stoppen wat een eikel is dat die donner niet van deze aardkloot ,was hij ook niet minister van justitie die riep in de 2e kamer als je geweld cq zinloosgeweld ziet op straat breng je zelf niet in gevaar maar roep???he kijk daar gaat een groene ijsbeer ! ja dat helpt als er iemand dringend hulp nodig heeft die wordt afgetuigd of erger en dat figuur wil nu even het ontslagrecht versoepelen ? I REST MI CASE

Don82863974 | 08-11-07 | 16:50

@ sjaak

Toen OS7 van Apple nog vooruitstrevend was. Toen Jos Verstappen aan het geluid van het grind kon horen op welk circuit hij reed. Toen je in de brugklas met de lerares Frans van 22 nog gewoon een hele les kon keten. Toen het gezag nog Hard, Fair en Rechtvaardig was. Toen niemand normaal hoefde te doen om gek te zijn. Toen jopen onder een angora coltrui van die geyle punten hadden.

kolonel klootoog | 08-11-07 | 16:25

@kolonel
Toen je ergens tientjeslid was, toen militairen alleen frikandellen aten en lange marsen hielden ipv zwervers in elkaar te rossen, toen jongens juist erg blij waren als ze borsthaar kregen, toen de olie en het gas binnen tien jaar op zouden zijn, toen oscar harris een rolmodel voor alle negers was, toen rokdragende benenkruisende en gedecolleteerde voorovergebogen stageaires van de kweekschool nog dachten dat 13-jarige jongens de onschuld van een kind bezaten.

sjaakdeslinksesul | 08-11-07 | 16:07

@ sjaak

Toen bukake nog heel naturel en ongedwongen ging. Toen belletjetrek de opperste vorm van straatterreur was. Toen als je iets niet wist je een middagje in de bieb ging zitten. Toen Old Shatterhand nog een broekie was. Toen er bij de EO altijd meer bij kon. Toen Purno de Purno nog schokkend was. Toen Henk Spaan en Harry Vermeegen elkaar nog aaridg vonden. Toen chili con carne een über-exotisch gerecht was. Toen gotisch een bouwstijl was en geen treurige verzameling patiënten.

kolonel klootoog | 08-11-07 | 15:54

@ kolonel
Toen iedereen nog sympathie voor Israel had, toen je oma niet doorhad dat die leuke presentator eigenlijk gay was, toen landmeten nog met roodwitte stokken en niet met satellieten ging, toen Rose alleen door moeders van vrienden gedronken werd, toen je vader gewoon een biertje voor je inschonk al was je pas 13 of 14, toen je vanuit je dakraam de topless zonnende gescheiden (!) buurvrouw kon zien liggen, toen we nog gewoon de lolbroeken van de klas waren.

sjaakdeslinksesul | 08-11-07 | 15:48

"Toen Frank Boeijen nog verstaanbaar was."
kolonel klootoog 08-11-07 @ 13:54

Dat is natuurlijk onzin. Frank Boeijen is nooit verstaanbaar geweest. Ja, heel af en toe... ÉÉN seconde...

koerbagh ® | 08-11-07 | 15:45

@ Sjaak

Toen je gewoon naar huis ging als de straatlantaarns aangingen. Toen een mep met een stok nog lijfstraf heette in plaats van SM. Toen de pakjes lucky strike gewoon groen waren. Toen Afrika nog donker was en China ver weg. Toen elke aflevering van the A-Team of Knightrider nog nieuw was. Toen sushi nog gewoon koude kibbeling was. Toen je nog een keer per jaar met schoolreisje naar de Flevohof ging. Toen heel Nederland in het verzet zat.

kolonel klootoog | 08-11-07 | 15:30

@kolonel klootoog 08-11-07 @ 14:41
Toen je niet iedere zomerse dag perse naar het strand moest omdat er meer gingen komen, toen smerissen je nog geloofden als je zei dat je de rest van de weg wel zou gaan lopen omdat je geen licht op je fiets had, toen je voor het jatten van fietsen nog geen MTS-werktuigbouw-diploma nodig had, toen er nog geen plastic schenktuitjes op ieder pak drinken zat, toen sloeries hoge hakken, visgraatkousen en korte rokken in panterprint droegen, toen internet nog een hype genoemd werd en het nog interessant was om iets over andere geloven te leren.

sjaakdeslinksesul | 08-11-07 | 15:06

@ sjaakdeslinksesul 08-11-07 @ 14:31

Toen strafwerk nog gewoon een weekendje stenen breken op Ameland was. Toen 2 nog Unlimited was. Toen Sven31 nog geboren moest worden. Toen een vakantie is Mofrika nog een hele onderneming was. Toen Jan Wouters nog een snor had. Toen een jas nog een jekker heette. Toen je nog ijsvrij had in de winter.

kolonel klootoog | 08-11-07 | 14:41

@kolonel klootoog 08-11-07 @ 13:54
Toen de paprikachips van AH lekker smaakten, toen je er achter kwam dat CD's wel degelijk kapot konden, toen alleen heel artistieke jongens schoolverlater werden, toen een transgenderoperatie onomkeerbaar was, toen hoeren 45-jarige vrouwen waren die Bep of Jo heetten, toen Dolce en Gabbana een sjiek merk was.

sjaakdeslinksesul | 08-11-07 | 14:31

@ kolonel klootoog 08-11-07 @ 14:03
Een beetje Marcel van Dam doet dat alleen als je hem een fles whiskey meegeeft.

Agent327 | 08-11-07 | 14:27

@ Marcel van Dam 08-11-07 @ 14:01

Als jij, ondertussen, even daar in het hoekje gaat staan uithuilen.

kolonel klootoog | 08-11-07 | 14:03

Totaal opgeblazen affaire waarmee de Kamer weer eens goedkoop kan scoren. Lekker, zo'n opgeheven vingertje naar een paar woordvoerders. Stelletje schapenjagers. Bah! En ondertussen in Afghanistan .... En ondertussen bij Rijkman Groenink thuis (is het feest) ... En ondertussen wordt het ontslagrecht er gewoon doorgedrukt ... En ondertussen staan er rijen bij de voedselbank ... Maar ONZE Tweede Kamer gaat eens fijn spoeddebateren over twee woordvoerders die stiekum in de databank van de GPD hebben gekeken. Bah, bah, bah - makkelijk scoren.

Marcel van Dam | 08-11-07 | 14:01

@ sjaakdeslinksesul 08-11-07 @ 12:42

Toen punk nog lekker comateus was. Toen er nog meisjes met schaamhaar in de Seventeen stonden. Toen geluk nog heel gewoon was. Toen iedereen nog vriendjes wou zijn met het ene negertje op school omdat ie anders was. Toen Frank Boeijen nog verstaanbaar was. Toen coke het nog helemaal moest worden. Toen je nog overal in nederland kon stopranden tot 's avonds laat. Toen dubbelvla slechts een toekomstdroom was.

kolonel klootoog | 08-11-07 | 13:54

@Agent327 08-11-07 @ 13:32

Dan geldt de song van Cliff de Biff ook voor jou, Agent327..
Bedankt voor de tip! Ik zit vanavond voor de internettreurbuis met alles bij de hand en hoop echt (serieus) op knallend vuurwerk.

wopper | 08-11-07 | 13:39

@ wopper 08-11-07 @ 13:17
Ik schaar mij graag bij ouwe lullen kolonel klootoog & sjaakdeslinksesul, heb duidelijk het idee dat ze niet veel verschillen van mijzelf.

Agent327 | 08-11-07 | 13:32

Het 'spoed'debat is vanavond om 21:30 live op politiek 24.

Agent327 | 08-11-07 | 13:31

LOL! @ ouwe lullen kolonel klootoog & sjaakdeslinksesul!

*de song 'The Young Ones' aan beide reuzen opdraagt*

wopper | 08-11-07 | 13:17

@kolonel klootoog 08-11-07 @ 12:06
Toen IK nog in lonsdale rondliep, toen met old skool Melle Mel en Kool Moe Dee en niet Tupac of Biggie bedoeld werd, toen Nederlanders nog wonnen bij het wielrennen, toen samenvattingen van de graafschap-pec zwolle of fc den haag-helmond sport maximaal twee minuten duurden als het sowieso al op TV kwam, toen op iedere straathoek nog een ijzerwinkel zat en toen Fleischbaum zijn haarstijl voor de rest van zijn verdere leven ontdekte.

sjaakdeslinksesul | 08-11-07 | 12:42

Het gaat echt H E L E M A A L nergens over.

Jan1800 | 08-11-07 | 12:25

Herr Oberst 08-11-07 @ 10:18

Je onderschat de kracht van traditie. Donner komt uit een lange lijn van oranjelikkers. Daar komen we nooit meer vanaf.

1sokkie | 08-11-07 | 12:07

@ sjaakdeslinksesul 08-11-07 @ 12:00

Toen Lonsdale nog door boksende negers gedragen werd. Toen Parijs nog ver weg was. Toen vrouwen nog gewoon timide, gehoorzaam en hetero waren. Toen studio sport nog gewoon om 7 uur bij de publieken begon. Toen de Tweede Kamer in de Tweede Kamer zat in plaats van een Ikea showroom. Toen 10 auto's achter elkaar een flinke file was. Toen mensen nog mensen waren en geen product waar een stukje realisatie naar gecommuniceerd moest worden.

kolonel klootoog | 08-11-07 | 12:06

@kolonel klootoog 08-11-07 @ 11:38
Toen Leontine nog Ruiters heette en lekker was, toen je een vriend van een vriend nodig had om aan XTC te komen, toen turken nog jaloers waren op marokkanen omdat die meer succes bij de vrouwen hadden, toen je nog opviel omdat je je kleding in Londen had gekocht, toen nergens prestatie voor stond maar mensen juist meer presteerden.

sjaakdeslinksesul | 08-11-07 | 12:00

als je de accounts van oude werknemers niet verwijderd is t toch vooral je eigen schuld dat men zo af en toe nog even binding zoekt met de oude werkomgeving.

-Andy Pipkin- | 08-11-07 | 11:53

@ sjaakdeslinksesul 08-11-07 @ 11:17

Dat er geen gesteggel was over terrassen buiten het zomer seizoen omdat het gewoon té koud was om buiten te zitten. Je in de efteling genoegen nam met het schip en de python. Je vier makkelijke smaken chips had. Toen er nog soft pr0n op RTL+ was. Toen leraren nog gemeen, streng en vooral bezig waren met het overbrengen van kennis. Toen de onderbuik nog gewoon van vlees en bloed was. Toen wielen nog rond ipv vierkant waren.

kolonel klootoog | 08-11-07 | 11:38

@kolonel klootoog 08-11-07 @ 11:06
De tijd waarin zelfs de NCRV sexscenes toonde, dat er elfstedentochten verreden werden, ik nog dividend over mijn aandelen ontving, de VPRO het nog waard was om voor thuis te blijven, de legalisatie van softdrugs alleen een kwestie van tijd was, een hoofdoekje alleen gedragen werd door oude Turkse Tika's op de markt, scooters alleen voor wijven waren, de elite zich onderscheidde van het volk omdat die geen trainingspak droeg, de studiebeurzen zo hoog waren dat je geen bijbaantjes nodig had, tsja...

sjaakdeslinksesul | 08-11-07 | 11:17

@ sjaakdeslinksesul 08-11-07 @ 10:54

Ik ben dus niet de enige? De heerlijke periode dat er geld als water uitgegeven werd, de treinen op tijd reden, een slecht rapnummertje het enige was dat je van jeugdige medelanders hoorde, toen youp van het hek nog grappig was, Ajax gewoon kampioen van alles werd, een mars nog gewoon een gulden koste, dat Wim Kok de vader van ons allemaal was, ik alleen op zondag naar huis hoefde om het vlees te snijden… enzovoorts, enzovoorts.

kolonel klootoog | 08-11-07 | 11:06

De nieuwe man met de groene helm(voorheen in Libanon) is zo te zien PHD.

multidifficulti | 08-11-07 | 11:01

@Geenslet 08-11-07 @ 10:53
Lees smurf en het grote smurfenboek maar.
Écht boeiend hoor.. helaas voorlopig alleen in papier vorm.
@Kloot..
5 voor 12 is het allang.

RickH | 08-11-07 | 11:00

BBB 10.30 : ben ook blij dat ik nog een paar echte stemmen in de cd kast heb staan: je weet wel- bostridge,scholl, fischer dieskau- bartoli- you name them.

snuff | 08-11-07 | 10:58

Niet te filmen hoe het journaille deze zaak kan opblazen.
Hoe was het alweer............. not in my own backyard
Hier valt onze superstorm bij in het niet

kalknagel | 08-11-07 | 10:56

kolonel klootoog 08-11-07 @ 10:48
Ja man, ik krijg de laatste tijd zelfs weer heimwee naar Paars.

sjaakdeslinksesul | 08-11-07 | 10:54

-edit je bent een prima aanwinst voor GS ...-

Geenslet | 08-11-07 | 10:53

Hoe laat begint het feestdebat?

*drankdrugsenbrood zijn al aangesleept.. vleeschaarpelsengroenten voor de superstorm nu gaat inslaan en dan is het wachten op een middernachtelijke 2e kamerTorgie?.. NOT*

.

Er wordt wat gekronkeld en gedraaid en wellicht gemeaculpaadt en de Mannschaft blijft gewoon zitten. U denkt toch niet dat Grijs I zich de weggeefvuist uit de EU-reedt laat halen door te platzen?!

wopper | 08-11-07 | 10:52

LMAO
Paella......

1sokkie | 08-11-07 | 10:52

dit soort acties van het ministerie(in dit geval van szw) is het bewijs dat ze de macht in handen hebben en kunnen doen wat ze willen. en dat doen ze ook!
weet je nog, jaartje geleden, waardetransportauto met kapotte band op A2?
met mitrailleurs bewapende idioten van het ministerie(in dat geval van justitie) sluiten hele verkeersader af! totáál niet geinteresseerd in de veroorzaakte tijdsproblemen van de weggebruikers.
weet je nog, schiphol, één of andere smeerlap van het ministerie besluit om de luchthaven lam te leggen. in het kader van terroristenblabla!nóóit meer iets van gehoord.
bigbrotherbigbrother!

koningin beatrix | 08-11-07 | 10:49

@ Agent327 08-11-07 @ 10:22

Het vervelende is dat het me bijna niets meer doet. Ik begin genoeg te krijgen van Nederand; een klein kudtlandje dat onder leiding van een naïeve grrristenfundi van crisis naar hoax naar crisis naar hoax hinkelt. Niet dat het heel veel beter gaat worden met Rita en Cheert. Ho! Pe! Loos!

*zucht*

Kwart voor 11, een vijf in de klok.

*plop*

kolonel klootoog | 08-11-07 | 10:48

Marmelstein und Eisen bricht, aber unsere Lie-he-be nicht!

pbuh | 08-11-07 | 10:46

@ redactie is er nu niemand die het artikel ff naleest voordat ie wordt gepost? Ennieway: spoeddebat is zinloos maar het geschop van de oppositie is vaak heerlijk.

quutje | 08-11-07 | 10:39

Bigi Bana Boy 08-11-07 @ 10:30

stem kwijt.....

van dal | 08-11-07 | 10:36

Hmm.. Met 14 aanvullingen op bisexualiteit bij Wikipedia is mji duidelijk waar de expertise ligt. Duidelijk geval van 2 walletjes eten. Beetje zure nasmaak, dat wel. Enfin, even een golden shower en allez is weer spick en spam.

ICdeadPeople | 08-11-07 | 10:31

Mag lijen dat heel dat kabinet valt vanavond. Ik verwacht het niet maar Balkie heeft eerder al een laten zien dat hij zich kan verspreken als ie zenuwachtig wordt.

karmahead | 08-11-07 | 10:29

Jaren geleden stond er een stukje in de krant over onkostenvergoeding regeringmedewerkers.
Er was een minister of staatssecretaris die de verjaardagkaart voor een medewerker declareerde plus de kosten van het vrouwenblad Margriet omdat daar een stukje in stond wat ze moest lezen.
Ik denk dat dit voorbeeld duidelijk aangeeft wat hier te lande de lakens uitdeelt.
Ik chargeer een beetje maar vrees het ergste.

Mamoetus | 08-11-07 | 10:27

sjaakdeslinksesul 08-11-07 @ 10:17
T'is kudt allemaal Sjaak, maar het volk krijgt de leiding die ze verdient...

Sikkeneur | 08-11-07 | 10:25

@ kolonel klootoog 08-11-07 @ 10:15
Tegen beter weten in dan, vriend.
Balk wil koste wat kost eindelijk eens zijn 4 jaar volmaken met deze grroep en zonder al te veel problemen. Dat is de doelstelling, daarom draait Bos en de gehele PVDA alle kanten op. Uruzgan? We blijven. Geen enquete, ontslag wordt versoepeld, misschien niet geheel zoals gewenst maar in grote lijnen wordt het regeer accoord uitgevoerd.

Agent327 | 08-11-07 | 10:22

Kan er geen spoeddebat worden aangevraagd inzake het aanvragen van spoeddebatten?
We hebben het inmiddels al niet meer over wat er in het land gebeurt, maar over hoe de overheid, die het land dient te besturen, en de pers, die een wakend oog dient te hebben inzake alles wat er in het land gebeurt, mekaar proberen te sturen. De leugen regeert.

Schoorsteenveger | 08-11-07 | 10:22

Ik wou dat ik kon inloggen bij het KNMI; dan wordt het een megastorm. (in een emmer water).

Gezellig he? | 08-11-07 | 10:21

Donner is in zijn eentje verantwoordelijk vor de ondergang van Nederland, en tal van moorden gepleegd door 'zijn' TBS-ers in het verleden al.
NU liggen aook geheimen op straat, wordt er op grote schaal gesjoemeld onder zijn verantwoording.....

>
... EN NOG MAG HIJ AANBLIJVEN !!! ?????

Herr Oberst | 08-11-07 | 10:18

Het wordt inderdaad wat opgeblazen, maar die kneutertjes wisten héél goed dat ze erg fout bezig waren. Dit kan weliswaar niet in een democratie, maar ook niet in een land dat geleid wordt door Christen-fundamentalisten.

Horror Skopie | 08-11-07 | 10:17

In een oorlog stappen op basis van leugens, soevereiniteit afstaan aan de EU op basis van kiezersbedrog en manipulatie, karaktermoord plegen op experts die iets anders roepen dan het ministerie dat hen opdracht geeft, liegende ministers voor kamercommissies, liegende ministers in de kamer zelf, maar och, dit vindt de journalistiek en de tweede kamer pas echt erg. Stakkers, jullie zijn overbodig.

sjaakdeslinksesul | 08-11-07 | 10:17

Dat wordt een royale afvloeiingsregeling...

Bisschop Gijsen | 08-11-07 | 10:16

@ Agent327 08-11-07 @ 10:14

Verwacht niet. Gehoopt wel.

kolonel klootoog | 08-11-07 | 10:15

Donner had al direct na zijn uitspraak betreffende artikel 147 -kort na de moord op TvG- een spontane Rigor Mortis moeten oplopen.

RickH | 08-11-07 | 10:14

GS werd ook nog genoemd in het AD. Stelletje kwajoepen!

Biff Eagleburger | 08-11-07 | 10:14

@kolonel klootoog 08-11-07 @ 10:12
Had je wat anders verwacht dan?

Agent327 | 08-11-07 | 10:14

*zucht*

Glas. Plas. Was.

kolonel klootoog | 08-11-07 | 10:12

Hoe zou dat slapen in die bankjes als ze vanwege het weer niet weg kunnen

Agent327 | 08-11-07 | 10:10

Versoepelde ontslagregeling is wel wat voor te zeggen, maar laat Donner dan eerst beginnen zijn eigen ministerie wat compacter te maken en overtollige ambtenaren te lozen.
www.goudenhanddrukspecialist.nl/news/o...

Zeurders | 08-11-07 | 10:09

Opgeblazen affaire inderdaad. Is er niets belangrijkers waar Nederland zich druk om kan maken, dan politici die informatie vergaren op misschien niet geheel legale wijze?

Takenu | 08-11-07 | 10:09

Ik hoop dat vanavond het voltallige kabinet wegwaait
Waarvan akte!

Maja de Bijna | 08-11-07 | 10:07

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland