Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Polyester en anders... Discriminasie!

Weer wat geleerd, ook dit doekje is polyesterEn we hebben weer een gevalletje discriminasie. Zo is een caissière uit Tilburg naar de Commissie Gelijke Behandeling gestapt, omdat zij weigert de bedrijfshoofddoek te dragen die haar werkgever beschikbaar heeft gesteld. De dame eiste namelijk een polyester hoofddoekje maar kreeg er eentje van katoen. Tja, katoen is dik en alle andere moslima's dragen nu eenmaal ook altijd hoogwaardig polyester. Schijnt dat in de koran letterlijk de tekst staat: "katoen zuigt, polyester niet" Dus nu heeft supermarktketen Nettorama een klacht aan de broek wegens discriminatie op grond van godsdienst. Nettorama liet het katoenen doekie trouwens speciaal voor deze dame op maat maken, wat de caissière een paar weken gratis vakantie opleverde. En die vakantie smaakte blijkbaar naar meer...

Reaguursels

Inloggen

In Nieuw Zeeland en Canada is het nog goed toeven. Een van de weinige landen waar de autochtone bevolking nog niet stelselmatig door de staat onderdrukt, vernederd, beroofd, monddood gemaakt en gediscrimineerd wordt.

Maar gelukkig stemmen de pathetische, kleingeestige Kaaskoppen binnenkort weer braaf en massaal op de aartsconservatieve, reactionaire partij van Woutertje Bos.

En ik gun het dit verweekt klaagvolk.

TheGlanconer | 05-01-06 | 15:18

@Hammiehetvarken wie niet horen wil moet maar voelen.

neuzel | 05-01-06 | 12:37

In de koran kan je lezen dat ongelovigen en apostaten (afvalligen) het werk van allah haten: digiboek.50megs.com/koran/koran047.htm... . Deze soera is haatzaaiend tegen afvalligen: Soera 47.22. "Zult gij dan niet door u af te wenden verderf in het land brengen en uw familiebanden verbreken?
23. Dezen zijn het, die God heeft vervloekt, zodat Hij hen doof heeft gemaakt en hun ogen verblind. 28. Omdat zij datgene volgen wat God vertoornt en haten wat Hem behaagt, daarom heeft Hij hun werken vruchteloos gemaakt. 29. Denken zij wier hart ziek is, dat God hun boosaardigheden niet aan het licht zou brengen? "
Maar er is geen dwang in de godsdienst, echt niet.

Hammiehetvarken | 05-01-06 | 12:25

@ neuzel en een teken van zwakte: wanneer argumenten het niet redden grijpen mensen naar geweld.

Hammiehetvarken | 05-01-06 | 12:12

@Hammiehetvarken dat is onderdeel van de angstpolitiek van die sectarische gemeenschap. staat natuurlijk ook in hun boek, alle afvalligen moeten dood.

neuzel | 05-01-06 | 11:12

@Onderbuik zie het maar als weerbaarheidstraining voor het grote moslimgevaar. wat je bij mij ziet is nl. nog helemaal niets. brullio heeft nl. gelijk. kijk naar Brullio. hij was links en is nu zo geworden. Brullio is een verkenner, heeft gesproken en zich opengesteld voor ontmoetingen met moslims en is halfdood teruggekeerd van het slagveld met een boodschap. als je tegen die onrechtvaardige als een stoomlocomotief doordenderende islam bestand wilt zijn zul je argumenten moeten hebben en geweld moeten kunnen trotseren.

neuzel | 05-01-06 | 10:15

hehehehe @ een hoofddoek met haar erop geplakt. :)

.

Brullio, Thank the Drol voor een Nederlander met ballen!
Bravo!
Tijd om je verkiesbaar te stellen.

filter | 05-01-06 | 08:39

Ik ga dus never nooit nie meer naar de Nettorama! duidelijk! hoop dat iedereen dit niet meer doet voor de wekelijkse boodschappen.

lara | 05-01-06 | 01:00

Als ik nettorama was gaf ik haar een hoofddoek met haar erop geplakt, dan zien je klanten tenminste niet dat er moslims bij je werken, iedereen blij. Een hoofddoek is natuurlijk wel een ideale plaats om reclame op te zetten, elke week een andere met de nieuwste aanbiedingen erop. Nettorama heeft nu ingespeeld op een vrijwillig vertrek van de dame in kwestie: kunnen ze de hoofddoek weer gewoon als dweil gebruiken.

Hammiehetvarken | 05-01-06 | 00:49

poppermotje 04-01-06 @ 20:19

Jij bent in de war met Turken volgens mij, daar hebben wij hier weinig last van.

Pannie | 04-01-06 | 22:58

@neuzel
als je het woord inderdaad sterker vind dan het zwaard is het nogal zwak om met fysieke bedreigingen te komen, heb je zelf ook door dat je jezelf dus tegenspreekt?

Onderbuik | 04-01-06 | 22:36

waarom dat gezeik over hoofdoekjes? laat ze toch een plastick tasje van de nettorama over haar kop trekken. duurt dat geleuter ook maar even.

polletjepiekhaar | 04-01-06 | 21:42

@ Brullio 13.55: Een maand of wat geleden ben ik op vakantie geweest naar het grensgebied van Duitsland en Denemarken, met in het achterhoofd optie 2). In Flensburg maakte ik het volgende mee in een winkelstraat. Een oude autochtone man fietst langzaam door de straat. Hij passeert een groepje moslims, waaronder een klein jongetje dat zwabbert op een klein fietsje. Het jongetje fietst de oude man omver. Beiden vallen. De oude man kan moeilijk overeind komen. Pa moslim komt op de oude man af en begint deze uit te schelden. Om het kind bekommert zich niemand van de moslims, uiteindelijk raapt een passerende autochtone mevrouw het krijsende joch op. Waarvoor géén dank. Ondertussen staat de moslim held de broze oude man die nog altijd niet overeind kan komen uit te maken voor alles wat mooi en lelijk is. Uiteindelijk stapt een andere passerende autochtoon ertussen om de grijsaard op te rapen. Waarna de getergde moslim zijn gram probeert te halen bij een willekeurige voorbijganger. 'De oude man is dronken!', roept hij. De voorbijganger corrigeert hem op uiterst beleefde wijze. 'Nee, de oude man is niet dronken, kinderen maken soms fouten als ze nog niet goed kunnen fietsen', zegt hij. Geen onvertogen woord, niets over het wangedrag van moslims in het algemeen of deze man in het bijzonder, slechts een weergave van de feiten. Ik was onder de indruk. En geschokt, dat hetgeen ik wil ontvluchten ook hier zich reeds manifesteert. De groepjes licht getinte haakneuzige personen die breed uitwaaierend, spugend duwend en scheldend zich een weg banen. Duitsland is verloren. Volgende keer gaan we in Denemarken kijken, ik hoor wel eens dat ze daar niet zo sullig zijn. Jammer dat mijn Deens niet zo goed is als mijn Duits.

poppermotje | 04-01-06 | 20:19

Brullio 04-01-06 @ 14:31

Gelukkig kom je ook heel andere Antillianen tegen, bovendien verwerpt het grootste deel van de Antillianen het gewelddadige gedrag van sommigen en neemt daar afstand van, een groot verschil met de Maroks.

Pannie | 04-01-06 | 15:41

@Brullio het woord is sterker dan het zwaard. maar je moet inderdaad wel oog blijven houden voor een goede balans. het jammere is dat zodra je als vrij man een zwaard pakt, je niet meer vrij bent omdat je daarmee geweld met geweld beantwoordt. maar ja, in het uiterste geval jammer dan.
uitzetten van (illegale) veelplegers ben ik voorstander van. daarmee worden duidelijke grenzen gesteld. ook singnaalfunctie bla enzo.

neuzel | 04-01-06 | 15:01

@neuzel
ik voel mij ook vaak geroepen om geweld terug te gaan gebruiken, maar ik probeer zo lang mogelijk met woorden te vechten...

live by the sword, die by the sword...

maar als het er echt op aan gaat komen, kan je mij ook live ammo uitdelen...
liever sterven als vrij man, dan leven onder het juk van de islam....

nee, serieus, beter dan oorlog is uitzetting, vind je niet? elke daad van oorlog van hun kant, beantwoorden wij met meer en meer uitzettingen... lijkt me een baschaafde oplossing, dat uitzetten, in vergelijking met neqschoten, dan...

Brullio | 04-01-06 | 14:47

@Brullio Antillianen zijn zeer ok. hebben de farce van het huwelijk in ieder geval wel begrepen en lopen niet de rest van hun huwelijkse leven met de kop tegen de muur te bonken dat ze erin getrapt zijn. Antillianen zijn eilandbewoners, die hebben een aparte manier van overleven. ze moeten wel als konijnen... soort instinct.

neuzel | 04-01-06 | 14:39

@Brullio oh nu snap ik het: je bent nog in de fase van het bewust zijn bijbrengen? ik was al bang dat jouw posts in de desescalerenede fase zouden zijn beland, want in dat geval had ik jouw strategie van het masterplan niet helemaal begrepen. ik hou niet van knufffelen. ik probeer bewust zijn bij te brengen net zoals jij alleen dan anders. jouw strategie van het lachen man die imam zie ik ook nog niet snel gebeuren op tv, maar je hebt er wel gelijk in. ik ben inmiddels al aanbeland in de fase dat ik me hier op Geenstijl al twee keer heb aangeboden om figuren als de Syrier om te leggen, maar ik heb nog steeds geen uitnodiging van de aivd ontvangen...
uiteraard sta ik naast je als het gaat om de gewelddadige islam.

neuzel | 04-01-06 | 14:36

en antillianen neuken als konijnen, dat neemt bijna niemand ze kwalijk, totdat ze met zijn 3en op een meisje van 14 duiken. Ook handelen ze nogal wat in poederachtige substanties, omdat ze geen poen hebben, maar wel vlak onder een enorme afzetmarkt zitten (usa) met poederfarmpjes in het zuiden, en allemaal snelle boten enzo. Daarbij hoort ook een pipa. Zonder pipa geen coca.

maar alle antillianen zijn dik ok. Lieve mensen. Het zijn er ook maar een paar honderdduizend. ze zijn flink crimineel, maar omdat het onze eigen kolonie was, hebben we een soort ereschuld jegens antillianen.

iedereen gelooft dat de antillianen na een paar generaties compleet in nederland zijn opgenomen. Ze hebben maar een nadeeltje: de handel in poedertjes en het gezwaai met pipas. Maar als dat alles is.. nou dan..

nee, dan de moslims, die hebben ook een dergelijk criminaliteitscijfer, EN, EN , EN, EN, EN dit EN dat. Bovendien hebben antillianen geen handleiding waarin staat dat ze zich moeten misdragen en de islamieten (helaas) wel...

Brullio | 04-01-06 | 14:31

@neuzel
sry... je snapt het niet helemaal geloof ik.. inderdaad. De grens van oorlog lopen de moslims lachend over. treinen gijzelen, parijs in de fik steken, theo vermoorden, its all a days work for islam.

Ik, en bijna alle nederlanders, willen helemaal geen oorlog. Daarom praten we ze er liever uit. Snap je? Zij steken, wij praten. Dat is niet raar, dat is een poging tot DESCALATIE, een signaal van VREDE, naar de islam. Als de islam zijn eigen geweld in de hand weet te houden, zijn ze weer (tamelijk) welkom.

als ze, zoals jij suggereert, en ik geloof, op oorlog af stevenen, willens en wetens, vanuit hun geloof, waarom sta jij ze dan toch te verdedigen? moeten we dan niet zorgen voor
a) bewustzijn, dat de moslims hier niet met een 'blijde boodschap' komen
b) verdediging, liefst descalerend, niet escalerend. maar als dat niet helpt HARD terugslaan. De moskee van mohammed B? AFBRANDEN. de imam van samir A? 20 jaar isoleer. snap je? de islam stuurt aan op oorlog, en jij wilt nog steeds een beetje met ze knuffelen...

je moet de islamieten uit hun superieuriteitswaan wakker maken. Ongelovigen zijn ook mensen. ongesluierde vrouwen zijn ook mensen.

je moet de islam op tv belachelijk maken, hun geweld ontmaskeren, en de imam, elke keer als hij weer iets belachelijks zegt, door paul witteman laten uitlachen.. Met publiek, dat ook meelacht. Moslims moeten snappen dat het hun eigen geloof is, wat het probleem is. Dat hun geloof niet helemaal snor is. En dat het dodelijk is uit je geloof te stappen in een islamland, maar dat je hier vrij bent.

het enige wat zulke wannabee islam verlaters tegenhoud, is de wraak van allag, en zijn bloeddorstige stijders...

Neuzel, my man, als het eropaan komt, dan sta je toch naast mij, in de strijd tegen de gewelddadige islam?

knuffels, van:
je beertje dat brulde

Brullio | 04-01-06 | 14:24

hier in nederland is het kabinet gewoon bang voor de islam want als wij de islam hier niet knuffelen breekt de hel los, en dan stort hier alles in de economie bijvoorbeeld de huizenmarkt en wat hebben we dan helemaal niks meer we kunnen ze beter blijven verwennen blijven we tenminste onze baan houden en stort de huizenmarkt niet in want daar zijn we tenslotte allemaal bang voor

lekker-ding | 04-01-06 | 14:15

@Brullio jij hebt eerst een tijdje 1) gedaan geheel conform de opvoeding van je ouders. je bent daarin heel hard op je bek gegaan en je bent kewetst vanwege de islam. nu ben je bezig met oeverloos protest en verliest jezelf daarin, omdat je in je hart een knuffeldier bent. welkom op geenstijl, waar iedereen protesteert. als je zo denkt blijf je achter de feiten aanlopen. je vergeet nl. 4) strijd/oorlog. als de moslims zoals jij die ziet nu als eerste die stap naar oorlog zetten ben je de lul. en als je zegt het is al oorlog, dan heb je niets aan protest, maar dan moet je oorlog voeren. kijk naar de antillianen die schieten tenminste meteen voor de kill.

neuzel | 04-01-06 | 14:08

Brullio 04-01-06 @ 13:46 applaus jij snapt het helemaal mijn collega is ook moslim maar die zegt precies wat jij hebt getypt dat dat precies klopt maar dat zit er al eeuwen in en voordat dat er uit is is de wereld vergaan helaas, dus wens iedereen hierbij veel sterkte

lekker-ding | 04-01-06 | 14:06

was dat al bekend, of hebben de media het toch nog 4 dagen kunnen verdonkermanen?

Brullio | 04-01-06 | 14:05

BREAKING NIEUWS
een 20 tal moslims heeft een trein in frankrijk met 600 passagiers op oudjaar geterroriseerd. Ze beroofden mensen, randen enkele vrouwen aan, en sloegen op de vlucht toen de machinist de trein stilzette. 6 konden opgepakt worden, de rest word nog gezocht.

Brullio | 04-01-06 | 14:04

@Kneuzel
Doe eens sneller werken.
@Brullio
Complimenten voor het snelle en felle typwerk.

Nemo | 04-01-06 | 13:58

We worden gewoon in de maling genomen door dat spul

walter964 | 04-01-06 | 13:57

@neuzel
je bent het met me eens dat hoe meer je de koran leest, HOE MEER JE SCHRIKT.

vervolgens vraag je mij, waarom ik dan niet vlucht. Omdat er 3 reacties mogelijk zijn op het moslimgeweld.

1) negeren/knuffelen, doen als er niets aan de hand is.
2) vluchten, rennen, een stad of land zoeken dat nog niet door moslims is verziekt, en dan wachten tot ze daar ook komen (ik dacht aan zweden, maar in mälmo misdroegen de moslims zich ook al deerlijk)
3) protest

en je twijfeld aan de wilderiaanse strategie. Ik twijfel aan de knuffelstrategie. Omdat het niet gaat om 'aardig gevonden worden', maar omdat het dan onze knuffels tegen hun geloof is. Omdat we dat al 25 jaar lang deden, en negatief resultaat. omdat het niet werkt. Omdat het als teken van zwakte word gezien.

ik vind het ook geen aardige oplossing. Maar de islam is niet met zachte dwang tot aanpassing te vermurmen. Harde hand dan maar?

waarom ik niet verhuis? ik laat me niet uit mijn huis/stad/land/wereld jagen door de islam.

ik moet van je ophouden met de strijd? ja, als we allemaal zo denken, kunnen we ons net zo goed bekeren tot de islam...

ik win de strijd toch niet, IN MIJN EENTJE. DUH, welkom, op GEENSTIJL

Brullio | 04-01-06 | 13:55

@Nemo af en toe moet er ook nog gewerkt worden. ik sla heel graag op mensen die poep spugen. ik sla gericht, want ik ben erin getraind.

neuzel | 04-01-06 | 13:51

@Brullio ik heb er wel eens ingekeken en het beviel me niet zo. hoe meer je leest hoe meer je schrikt, zeker als men de boodschap 1 op 1 aan de man probeert te brengen. ik denk dat jij ook behoorlijk geschrokken bent en uit ervaring spreekt. ik verdedig de islam niet. ik probeer alleen aan te geven dat de manier waarop men hier reageert typisch Wilderiaans is. vanuit de onderbuik heel hard roepen. dat gaat straks averechts werken.
jij hebt je klaarblijkelijk erg goed ingelezen. bij jou vraag ik me altijd af waarom jij niet verhuist ofzo, naar een andere buurt, maak nog wat van je leven, zoek het geluk en houdt op met je strijd. je wint die strijd toch niet in je eentje, zeker niet op die manier. je raakt er alleen maar verbitterd door. ga wat leuks doen.

neuzel | 04-01-06 | 13:49

@Kaan78
uit welk jaar kom jij? ben je net terug uit oezbekistan na een reis van 25 jaar? we hebben de moslims hier helemaal KAPOTgeknuffeld, mag ik je herinneren aan de bijstandsaanvraagformulieren, in het TURKS en ARABIES, zodat deverwende nieuwkomers zich direct thuis en gewenst voelen?

de meeste nieuwkomers gingen zich sociaal gedragen, maar de moslims HADDEN DAAR GEEN TREK IN. neen, wel wilden ze subsidie, knuffels, nog een kans, nog een kans, maar toen het op integreren aankwam, piste de moslim op onze vlag. Hahah! ongelovigen.. (spuug, spuug, HOEER!)

na zich overal ernstig misdragen te hebben (zwembaden, straat, overal waar moslims verschenen, begon het geweld), homos in elkaar geslagen te hebben, de gevangenissen te vullen met crimineel moslimtuig, een of twee vooraanstaande nederlanders om zeep te hebben geholpen, hier en daar een voorbijganger in elkaar slaan of gewoon maar meteen doodsteken.

dit alles niet vanuit hun achterstandspositie, huizen kregen ze direct, met voorrang, en wie een moslim niet aannam kreeg (en krijgt) een proces aan zijn broek. Neen, het komt door hun geloof.

chinezen, polen, spanjaarden, italianen, brazilianen, mexicanen, thai, ga zo maar door, allemaal snappen ze dat als je aardig doet, mensen ook aardig terugdoen. Behalve moslims. Die eisen dat je aardig doet, maar doen helemaal niet aardig terug. Dat moet van hun geloof.

de islam roept op alle ongelovigen te bestelen, vermoorden, beliegen. daartoe gebruikt de islam geweld, intimidatie, en moord. Het is het diepe gevoel van disrespect van de moslims tov onze samenleving, die ze tot dit a-sociale gedrag aanzet.

loverboys zijn vaak moslims, die denken dat alle ongehoofddoekte vrouwen hoeren zijn. het 'hoer' roepen hoort bij de cultuur van de islam. Net als je vrouw doodslaan als ze niet gehoorzaam is.

dit gedrag is allemaal terug te voeren op de islam. hun geloof dwingt ze, ongelovigen te behandelen als ratten. Wie zegt dat de islam vrede is, hoeft alleen maar te kijken naar de aanslagen en het geweld, uit naam van de islam gepleegt.

na 25 jaar knuffelen zijn we het wel zat. Moslims gaan ons nooit respecteren. Laten we dan maar stoppen met het knuffelen, en ze der allemaal uitflikkeren.

respect voor moslims is als parels voor de zwijnen. Je kan 10 jaar respect geven, 25 jaar, 250 jaar, maar respect zal een moslim alleen hebben voor een mede moslim.

het is het gedrag van de moslims die de nederlanders langzaamaan doet beseffen, dat de MOSLIMS niet met ONS willen samenwonen.

en omdat dit toch ONS land is, is er maar EEN oplossing. EEN van ons moet eruit, en wij zullen dat NIET zijn..

Brullio | 04-01-06 | 13:46

fris4ever 04-01-06 @ 13:14 ze lopen allemaal rond als een aap met een hoofddoek op

lekker-ding | 04-01-06 | 13:21

@Kneuzel
Je bent niet grappig en snel uitgeluld. En mensen die uitgeluld zijn slaan altijd wild om zich heen.

Nemo | 04-01-06 | 13:17

@neuzel
waarom verdedig jij in godsnaam de islam? heb je de heilige handleiding van die lieden wel eens ingekeken? vergeet ook de hadith niet!

je mag niet naar een moskee gaan om te hem te lezen, want jij bent een ongewassen varken, maar gelukkig kun je hem ook online, in het engels lezen.

bestudeer eens goed wat in de koran staat over ongelovigen.
bestudeer eens goed wat voor man dat was, die mohammed den eerste (hadith)

als je dan nog de islam verdedigt, BEN je een islamiet...
zoek anders nog even op:
apostacy
aisha
sceptics quran

misschien gaat er dan een lichtje branden... misschien kun zelfs jij dan zien, dat de islam gewoon een nieuwe vorm van FASCISME is... en alle aanhangers van dit haatdragende KUT-geloof moeten zich maar aanpassen aan ons, en anders OPROTTEN.

Brullio | 04-01-06 | 13:15

Met een hoofddoek lopen om de kapper uit te sparen en dan een gegeven kameel in de bek kijken. Ik zou haar een doorzichtig polyester regenkapje geven in de bedrijfskleuren zodat ze voor aap loopt en zichzelf niet verdergeweld hoeft aan tedoen door te proberen zich als mens te vermommen.

fris4ever | 04-01-06 | 13:14

@Onderbuik @12:06 typisch hollandse reactie. eerst stront spugen en als je daar op gepaste wijze op reageert dan ben je reactionair.

neuzel | 04-01-06 | 12:50

het lijkt wel carnaval met al die handdoeken op der kop

lekker-ding | 04-01-06 | 12:43

*loopt rustig terug*
@Onderbuik gelukkig hoor ik helemaal nergens bij. noem je dat tegengas? ik ga even eten, brood met kaas. @12.05 heb je trouwens gelijk.

neuzel | 04-01-06 | 12:18

@neuzel
volgens mij ben je echt een ex-marokkaan: als je tegengas krijgt wordt je fysiek, jammer, nog niet helemaal goed geintegreerd.

Onderbuik | 04-01-06 | 12:06

*kijkt om zich heen, ziet nergens kneuzel, ziet verder ook niemand anders en trapt Nemo tegen de slaap die vervolgens dood neervalt*
*kalt op de grafsteen: had je maar jou moeten zeggen.*
*loopt de hoek om, ziet onderbuik en hoekt Onderbuik ook maar neer en loopt verder richting stamcafe*

neuzel | 04-01-06 | 12:05

@neuzel
als ze tenminste marokko inmogen, dan kunnen ze DAAR proberen de hoofddoek en allerlei andere assesoires, opnieuw in te voeren, zal ze waarschijnlijk (ook) niet lukken.

Onderbuik | 04-01-06 | 12:05

Ik bedoel opmerking.

Nemo | 04-01-06 | 11:57

@neuzel
ik vind jou niet inhoudelijk: je stelt (domme) vragen, en probeert m.i. de discussie te vertroebelen, terwijl het probleem HELDER is: ex-marokkanen moeten zich aanpassen, anders terug naar Marokko.

Onderbuik | 04-01-06 | 11:57

@Kneuzel
Ik wees jou op het feit dat je zat te zeuren dat iemand op jouw reageerde. Dat is normaal en mijn opmeriking was terecht.
*Spuugt poep recht in het gezicht van Kneuzel.*

Nemo | 04-01-06 | 11:55

@Nemo ik had het over jouw opmerking nu, daarmee voeg je niets toe. het interesseert me verder geen kont of jij me grappig vind of niet.
trouwens, er begint nu een beetje poep uit je mondhoeken te komen, ik zou maar snel even slikken als ik jou was.

neuzel | 04-01-06 | 11:45

dus als ik het goed begrijp mag je als je weigert bedrijfskleding te dragen een aanklacht indienen onder het mom van discriminatie... zucht... dat kudtwijf mag allang blij zijn dat ze een hoofddoek op mag tijdens haar werk en dan ook nog gaan lopen klagen. ongezien de typhus die snorremans

TheDude | 04-01-06 | 11:44

En bovendien ben je niet grappig, maar dat had je zelf ook wel in de gaten of niet?

Nemo | 04-01-06 | 11:39

@Kneuzel
Ik heb aan het begin van de discussie een bloedserieuze reactie gegeven. Er lopen echter genoeg doelloze mensen rond die poep praten. En die worden dan afgezeken. Boeiend. Dat is niets nieuws op GeenStijl en dat maakt ook geen ene zak uit.

Nemo | 04-01-06 | 11:38

@Nemo of misschien wil je wel kwijt dat ik jouw sfeer kom verzieken? hangt ervan af hoe de sfeer is. misschien is jouw sfeer wel kudt. sorry dan dat ik jouw kudtsfeer kom verzieken.

neuzel | 04-01-06 | 11:34

@Nemo Van mij mag Onderbuik best op mij reageren, maar lok dan tenminste een discussie uit. mij uitmaken voor exMarokkaan roept bij mij nu niet echt een inhoudelijke reactie op. verder lokt Heau Heau wel een inhoudelijke reactie bij mij op, die ik dan ook geef. De enige reactie die ik daarop terugkrijg is die van Onderbuik. Heau Heau is weer ondergedoken. jij voegt ook weinig inhoudelijks toe, eigenlijk helemaal niets als ik het goed bekijk.

neuzel | 04-01-06 | 11:28

@Neuzel
Ergens op reageren is een discussie uitlokken. Als je niet wilt dat mensen op je gaan reageren dan moet je zelf ook niks zeggen zeikstraal.

Nemo | 04-01-06 | 11:23

Wat een kudt geitenhoorn pijpster, bah!!!

trat | 04-01-06 | 11:10

Die meid heeft heeeelemaal gelijk!! Ze moet natuurlijk wel een bijpassend doekje bij haar stringetje hebben..

kuntakinte | 04-01-06 | 11:08

tegen de muur met deze kudthoer... doet het bedrijf helemaal zn best om die kudtmongeulen tevreden te stellen, gaan ze nog zeiken ook :@

slachten die handel

taakberg | 04-01-06 | 11:08

beste Onderbuik. ik geloof niet dat ik het tegen jou had.

neuzel | 04-01-06 | 11:06

Die 1 miljoen Moslims wonen nu eenmaal in Nederland.
Probleem blijft nu eenmaal als een groot deel van de overige mensen niet willen participeren. Dan valt er nog weinig te integreren.

Wat rest is omgaan in je eigen groep, waar je wel geaccepteerd wordt. Dan krijg je weer de vinger van de overige groep mensen dat je te weinig doet :)

Maar de fout ligt ZEKER bij de allochtonen.
Niet de allochtonen maar wel de autochtonen moeten voorlichting krijgen in Maatschappelijke binding. Dit forum-item is hier mede een bewijs voor.

Kaan78 | 04-01-06 | 11:04

@neuzel
je moet niet van die (domme) vragen stellen, je lijkt wel een ex-marokkaan: die doen dat ook vaak in een discussie.
@heau, heau
Mijn advies zou zijn dat meer moslims eens in hun moederland gaan kijken om te concluderen dat het er daar aanmerkelijk moderner aan toegaat dan ze denken.

Onderbuik | 04-01-06 | 11:02

Het fikt wel lekker --> Polyester
offf... mag ik dat niet zeggen!

kuntakinte | 04-01-06 | 11:00

@heau, heau waar wordt deze vrouw dan precies geknuffeld? "de omgekeerde wereld", dus jij wilt alle moslims wel even klein krijgen met hun geloof ter meerdere glorie van wat precies? ik denk dat er in Nederland veel moslims wonen die vinden dat dit zielige mens zich niet moet aanstellen.

neuzel | 04-01-06 | 10:59

544 reacties, waarvan 543 vinden dat het hier een overdreven geknuffel betreft. Alleen Neuzel vindt de reacties niet representatief voor de gehele nederlandse bevolking. Wil ik graag geloven: die miljoen islamieten die hier wonen vinden het wel prachtig en denken die ongelovige honden wel klein te krijgen ter meerdere glorie van allah. De omgekeerde wereld; hoe lang nog?

heau, heau | 04-01-06 | 10:48

@Mazzl
Nee. Ik denk niet dat dat zo is.

Nemo | 04-01-06 | 10:44

@poppermotje kan niet, GS is altijd volledig.

neuzel | 04-01-06 | 10:40

@ mazzl 09.21 Dat zou een goede reden zijn om dat doekje te weigeren. Maar als dat het geval is, is de berichtgeving onvolledig.

poppermotje | 04-01-06 | 10:38

gelukkig zijn de reacties hier niet representatief voor de gehele Nederlandse bevolking.

neuzel | 04-01-06 | 10:25

@ Filter

Waarom moet ik naar Afganistan.
Mijn advies aan jou is dat je mag optiefen naar de Maan. Je bent klaarblijkelijk wereldvreemd.

Kaan78 | 04-01-06 | 09:58

Kaan,
Trek je jas aan
En move naar Afghanistan.

filter | 04-01-06 | 09:51

Welnee, Hama.
Het is slechts een incident.
.
Contra principia negantem disputari non potest

filter | 04-01-06 | 09:49

Bedrijfshoofddoek :)))))) Muhahahahaha

Wie is hier nou debiel?

Ik denk dat dit hoax is. Maar goed. Stel dat het waar is.

* Waarom mag ze niet haar eigen hoofddoek om?
* Als de werkgever de medewerker ter wille wil zijn. Waarom stelt hij dan geen requirements samen? Boehhh. Nettorama goedkoper kan zeker niet.
Beetje een katoenen hoofddoek geven. :)))))))) Hoezo? Waren theedoeken in de aanbieding?

Kaan78 | 04-01-06 | 09:44

gelukkig is de kwestie niet representatief voor gehele moslimpopulatie.

hama | 04-01-06 | 09:34

en het eerste dat in me opkwam was: is ze niet gewoon alergisch voor katoen?

mazzl | 04-01-06 | 09:21

bedoel natuurlijk gehelE

godvergeten... | 04-01-06 | 09:12

Zoals ik gisteren al in een topic melde; Heel begrijpenlijk dat het Nederlandse bedrijvsleven deze (wannabee) moslims links laat liggen.
De gehel moslim gemeenschap moet eens hand in eigen boezem steken voor er DISCRIMINATIE wordt geroepen.

godvergeten... | 04-01-06 | 09:11

Ik begrijp niet dat er nog bedrijven zijn die (kut) moslima's aannemen..... Oh ja, anders worde ze weeeeerrrr gediscrimineerd... wat een kutvolk toch die moslims..... Tijd voor wat nieuws

TheArcher | 04-01-06 | 08:57

Ik voel hier de volgende feauteaufuck opkomen...
Nettorama gaat voor de Cohenbokaal en dan is het nóg niet goed! Wat dat betreft zijn ze wel goed ingeburgerd: altijd maar klagen en zeiken, net als echte Hollanders.

Chiant | 04-01-06 | 08:54

Debbie liep met een dienblad in haar handen en zonder krukken naar het tafeltje waar Maria op haar wachtte.
?Ik zie dat je je weer zonder hulpstukken kunt verplaatsen.?
?Gelukkig wel, ik kan weer huppelen en dansen? hoe zit het met onze benodigdheden voor ons gekostumeerd bal??
?Ik ben naar dat kledingverhuurbedrijfje geweest. Ze hadden daar alles: een blauwe boerka voor jou, voor vriend Mounir een aanplakbaard, zwart pak en brede zwarte hoed; hij zal er precies zo uitzien als een van die rare mannen die met hoofd en schouders heen en weer staan te schommelen voor de Klaagmuur, hoe heten die wiebeljoden ook al weer??
?Chassidische joden.?
?Ja, zo-eentje dus. En nonnenkledij voor mezelf met een bol, rond kussentje voor op mijn buik. Heb je trouwens die oude man zo gek kunnen krijgen om met ons mee te doen, verkleed als de Paus??
?Nee, Rudy heeft geen zin in een gemaskerd bal. Hij houdt niet van dansen en al helemaal niet met een hoogzwangere non, die ook nog eens ?De Paus, daar krijg ik een kind van? overal rondtettert.?
?Jammer, ik zal iemand anders moeten vinden.?
?Kom morgen naar de pizzaria en vraag het hem zelf, misschien lukt het jou om hem over te halen.?
Er verscheen een ondeugend lachje op het gezicht van Maria. ?Als jij in je boerka en Mounir als orthodoxe rabbijn nou eens op het hoogtepunt van de avond te midden van de feestgangers op de dansvloer gingen liggen, jij met je boerka opgetrokken tot aan je middel en je benen wijd??
?En dan??
?Dan laat je je ritueel ontmaagden door rabbijn Mounir.?
Beiden proestten het uit.
?Nou nou, zo kan die wel weer,? protesteerde Debbie. ?Dat laatste hoeft trouwens niet meer, dat is al gebeurd.?
?Geweldig,? riep Maria. ?Eindelijk. Hoe was het??
?Gekmakend lekker,? schaterde Debbie.
Rondom hen verstomden de gesprekken, men keek hun kant op.

Uit een verhaal van Rudolf Paul op www.schrijfweb.com

Vossie | 04-01-06 | 08:53

Tjonge, als iedere reaguurder dat losse draadje uit z'n/haar onderbroek had getrokken en ff opstuurt naar de Nettorama hebben ze binnen een etmaal die geile syntetisch kleurige hoofddoek. Kan ons geintegreerde moslimaatje per direct aan het werk.
-
BTW: Is die werkweigeraarster een Moslima of een AIVD Molima?

Kakbouter | 04-01-06 | 08:29

K1100 04-01-06 @ 00:10 Is MULO Latijn voor MAVO?
Ik denk dat Mulo slang is voor muilezel, nieuw woord in de dikke van dale ?
Lipsum 04-01-06 @ 02:18 : Er staat in de btreffende soera ook: "en dat zij haar schoonheid niet tonen dan hetgeen ervan zichtbaar moet zijn" , dat sluit gezichtsbedekking uit. Over incest, volgens mij staat er in de koran dat je niet met je zusje mag trouwen (koran spreekt vrouwen alleen indirect aan, gelovigen zijn mannen ). Het veel voorkomende trouwen met nichtjes is cultureel bepaald.

Hammiehetvarken | 04-01-06 | 08:27

Lipsum 04-01-06 @ 02:18

koran hoofdstuk (soera)24,31. ".... en dat zij haar schoonheid niet tonen behalve aan haar echtgenoot of haar vader of de vader van haar echtgenoot, of haar zonen of de zonen van haar echtgenoot, of haar broeders, of de zonen van haar broeders, of de zonen van haar zusters of haar vrouwen...."

hiermee wordt bedoeld het lichaam zonder kleren en niet dat ze haar gezicht moet bedekken om onherkenbaar te blijven, maar ja het verstand van hun is net het verstand van een visstick he snappen ze nog niet denk misschien over een paar honderd jaar dat ze het wel begrijpen

lekker-ding | 04-01-06 | 07:58

is misschien wel iets voor de carnaval met zo,n hoofddoekje rondlopen, of een burka voor je gezicht voor een overval herkennen ze je toch niet

lekker-ding | 04-01-06 | 07:08

Ik denk niet dat men 1500 jaar geleden over polyester beschikte... vrouw moet niet zuigen.

paranoia | 04-01-06 | 05:05

tering heeft wel gelijk, hoe minder bazen moslims aan nemen, des te minder ze hier te zoeken hebben. inclusief ze gewoon geen uitkering geven. zijn ze snel vertrokken. oh en alle mosgays afbreken.

MiRRoRMaN | 04-01-06 | 03:59

@hammiehetvarken
<knip>
koran hoofdstuk (soera)24,31. ".... en dat zij haar schoonheid niet tonen behalve aan haar echtgenoot of haar vader of de vader van haar echtgenoot, of haar zonen of de zonen van haar echtgenoot, of haar broeders, of de zonen van haar broeders, of de zonen van haar zusters of haar vrouwen...."
</knip>

Dit riekt toch wel ietwat incestieus.... als je ut mij vraagt....

@filter

Polyester schroeit lekker om je kop heen ja........ maar ja.... wol of katoen mag niet he? Want dan zou je een aanhanger worden van de oudhollandse reclame-slogan: Liever Naakt dan namaak! En sja........ dat trekken die calvinisten niet getuige bovenstaande knipsel uit de Kor-an.

Lipsum | 04-01-06 | 02:18

Ik begrijp nog steeds dat 'polyester' niet.
Komt dat uit een moderne Amerikaanse vertaling van de koran? heh.
Het is toch ook erg brandbaar?
.
Nou ja,
De minima magnus scintilla nascitur ignis
dan maar, huh. :D

filter | 04-01-06 | 01:43

makkelijker kunnen we het niet maken!..

.. wel gekker!

Frenchie | 04-01-06 | 01:22

Truste.

Levereter | 04-01-06 | 01:17

Heb genoeg gezegd, ga slapen. Welterusten aan diegenen die nog op zijn.

K1100 | 04-01-06 | 01:16

Dan kan zij nog wat van dat katoen leren.

monaco | 04-01-06 | 01:16

Duitsers noemen alles "Geil". " Das war ja Geil Mensch, So ne Geile Party hast de nie gesehen", leuker als "cool".

Levereter | 04-01-06 | 01:15

gijl=geil

K1100 | 04-01-06 | 01:12

@doktersnuggles 04-01-06 @ 01:05
Wordt je van blonde haartjes gijl dan?

K1100 | 04-01-06 | 01:09

K1100, is wel iets voor te zeggen, had eens een open puist in mijn oksel, dacht er niet aan, even rollen 's ochtends, en ik had opeens napalm in m'n oksel.

Levereter | 04-01-06 | 01:09

Heb je de Kinda parodie bij Koefnoen gezien, erg grappig.

Levereter | 04-01-06 | 01:06

@Levereter 04-01-06 @ 01:02
Helemaal waar. Veel Nederlanders(autochtoon) willen ook deo´s zonder alcohol. Vrouw zit in de research en ontwikkeling van verzorgingsproducten.

K1100 | 04-01-06 | 01:06

In het kader van positieve dicriminasie heeft iedereen toch wel zo'n figuur áls collega rondlopen? Ik irriteer me alijd zo aan die zwarte gekrulde schaamharen op de WC-bril.

doktersnuggles | 04-01-06 | 01:05

doktersnuggles, ach, de naam allitereert lekker, en verder ben ik inderdaad dol op lever, van kip tot (gegrild) schaap, en alles daar tussenin.

Levereter | 04-01-06 | 01:04

Word gek van Linda de Mol. Volledig uitgetypecaste melkdoos. Leeg. Hol.

doktersnuggles | 04-01-06 | 01:03

@doktersnuggles 04-01-06 @ 00:59
Ervaringsdekundige?

K1100 | 04-01-06 | 01:02

Wat trouwens echt waar is, is dat vrome moslims geen deo's gebruiken omdat daar alcohol inzit, en dat ruik je.

Levereter | 04-01-06 | 01:02

@Lever-reter
Wat heeft u met levers?

doktersnuggles | 04-01-06 | 01:01

@Levereter 04-01-06 @ 00:58
Hoofddoekjes van polyster of katoen en dus afknallen, terug naar het Riff, .............. vul verder zelf maar in

K1100 | 04-01-06 | 01:00

Sloeg eigenlijk op iedereen van de "Late Night Club".

Levereter | 04-01-06 | 01:00

Die hoofddoekdragers stinken allemaal zo uit hun bek joh. Alsof ze op hun hoofd staan te poepen.

doktersnuggles | 04-01-06 | 00:59

@Levereter 04-01-06 @ 00:57
Doedat nou niet.
*Bloost tot diep in de nek*

K1100 | 04-01-06 | 00:59

Gaat het ook ergens over?

Levereter | 04-01-06 | 00:58

Lig nu lekker mijn glans te verwennen met Viola Holt. Topwijf gast, vindt die Linda de Mol wel op Kim Holland lijken. Geyle strakke poepdoosjes...

doktersnuggles | 04-01-06 | 00:57

K1100, het summum van GS, chapeau!

Levereter | 04-01-06 | 00:57

@doktersnuggles 04-01-06 @ 00:48
fuckje is onderweg naar hoofddoekstan. hama is er achteraan. houd de verslaggeving in de gaten. Moet leuk worden de komende dagen.

K1100 | 04-01-06 | 00:55

ach ja Boliviaans krachtpoeder he, was net van de meth af nu dit weer. blijf maar rondjes lopuh in my house.

doktersnuggles | 04-01-06 | 00:55

@doktersnuggles 04-01-06 @ 00:46
Laag opgeleid! Het summum van GS is nog op. Ik begrijp mezelf niet eens meer, zo hoog ben ik opgeleid. Trouwens nu al wakker na 05/06. Zal een coma geweest zijn. Sommigen van ons zijn al twee dagen op. Maar toch: welkom. Don´t mess with fuckje!

K1100 | 04-01-06 | 00:51

donders, waar is fukje gebleven? kom ik speciaal mijn stinknest uut om in haar groezelhoofd te zingen, watmoetjedan?

doktersnuggles | 04-01-06 | 00:48

doe eens niet zo laag opgeleid. mogge, geachte meelopers. ook zo genoten van de wisseling van de wacht van de jaren 05/06. heb genoten, mijn broek hangt nog steeds op mijn enkels, en fukje, ach ach, de arme donder...

doktersnuggles | 04-01-06 | 00:46

@ventus_aqualis 04-01-06 @ 00:44
Let me guess: Niets menselijk is me vreemd: Slaap lekker.

K1100 | 04-01-06 | 00:46

Hoe later het wordt, hoe hoger opgeleid de reaguurders:)

K1100 | 04-01-06 | 00:44

Homo sum et nihil humani a me alienum puto. Dus ik ga pitten.

ventus_aqualis | 04-01-06 | 00:44

vast goed 04-01-06 @ 00:33
"Zeg het!" Is het dat? Dat ik op mijn ouwe dag nog Latijn moet leren om mee te discussieren op GS. het moet niet gekker worden.

K1100 | 04-01-06 | 00:42

nunc est bibendum
ehhh, zeer on topic...

anarchez | 04-01-06 | 00:41

acidum sali misce.
(eh...3e naamval en 1e klas offtopic).

J.S. Bach | 04-01-06 | 00:40

@vast goed 04-01-06 @ 00:33
Soort muziek toch? Dixieland.

K1100 | 04-01-06 | 00:40

Dixi!

vast goed | 04-01-06 | 00:33

Denk hier eens over:
Laedere facile, mederi difficile

K1100 | 04-01-06 | 00:29

Damnant quod non intellegunt
Uitermate on topic

K1100 | 04-01-06 | 00:27

Aliquando et insanire iucundum est
Ook leuk

K1100 | 04-01-06 | 00:26

Haec hactenus
Googelen helpt.

K1100 | 04-01-06 | 00:24

Jammer alleen dat "de bello gallico" niet het hoogtepunt uit de klassieke wereld is...

Harige Bangmaker | 04-01-06 | 00:20

@ventus_aqualis 04-01-06 @ 00:15
Dat zeg ik: Asterix en Obelix.

K1100 | 04-01-06 | 00:19

@.fuckje | 23:40
Je bracht me op een idee met je citaat uit de bello Gallico. Aan de hand hiervan kan ik mijn kleinkinderen laten zien hoe Europa er uit zag vanaf zeg maar 50 voor Christus tot de grote invasie in de jaren 70 en later van de vorige eeuw. Ik ben je eeuwig dankbaar.
.
Gallia est omnis divisa in partes tres, quarum unam incolunt Belgae, aliam Aquitani, tertiam qui ipsorum lingua Celtae, nostra
Galli appellantur. Hi omnes lingua, institutis, legibus inter se differunt. Gallos ab Aquitanis Garumna flumen, a Belgis Matrona et
Sequana dividit. Horum omnium fortissimi sunt Belgae, propterea quod a cultu atque humanitate provinciae longissime absunt,
minimeque ad eos mercatores saepe commeant atque ea quae ad effeminandos animos pertinent important, proximique sunt
Germanis, qui trans Rhenum incolunt, quibuscum continenter bellum gerunt. Qua de causa Helvetii quoque reliquos Gallos
virtute praecedunt, quod fere cotidianis proeliis cum Germanis contendunt, cum aut suis finibus eos prohibent aut ipsi in eorum
finibus bellum gerunt. Eorum una, pars, quam Gallos obtinere dictum est, initium capit a flumine Rhodano, continetur Garumna
flumine, Oceano, finibus Belgarum, attingit etiam ab Sequanis et Helvetiis flumen Rhenum, vergit ad septentriones. Belgae ab
extremis Galliae finibus oriuntur, pertinent ad inferiorem partem fluminis Rheni, spectant in septentrionem et orientem solem.
Aquitania a Garumna flumine ad Pyrenaeos montes et eam partem Oceani quae est ad Hispaniam pertinet; spectat inter
occasum solis et septentriones.

ventus_aqualis | 04-01-06 | 00:15

@BLOWww_NL 04-01-06 @ 00:12
Uitermate primaire reactie. Neem nog een joint, liefst zo dik mogelijk n kom dan nog eens terug. Wordt het misschien nog lachen met je.

K1100 | 04-01-06 | 00:15

@Sneeuwbataljon 04-01-06 @ 00:09
Inhoudelijke reactie, wel ter zake doende, alleszeggend en getuigend van een uitermate hoge intelligentie. Hulde!
Graag meer.

K1100 | 04-01-06 | 00:12

Commissie gelijke behandeling?? Prima toch... de rest van de caissieres geen hoofddoek, dan jij ook niet. Next!

BLOWww_NL | 04-01-06 | 00:12

@Hammiehetvarken 04-01-06 @ 00:08
Is MULO Latijn voor MAVO?

K1100 | 04-01-06 | 00:10

Ik heb thuis nog wel een rol wc-papier liggen... kun je gratis ophalen dik varken

Sneeuwbataljon | 04-01-06 | 00:09

@ k1100 Inderdaad, Mavo is het archaische equivalent van VMBO

Hammiehetvarken | 04-01-06 | 00:08

@Hammiehetvarken 03-01-06 @ 23:57
Is Mavo Latijn voor VMBO:)

K1100 | 04-01-06 | 00:03

sibius, en ik heb niet meer dan mavo.

Hammiehetvarken | 03-01-06 | 23:57

tiswat 03-01-06 @ 23:54
Engelse vrouwen moeten ook christmas pudding met bloedworst kunnen maken.

Norman N. Warden | 03-01-06 | 23:56

@harige: ding flof bips, dat dan weer wel.

@tiswat: dan is Engeland voor mij behoorlijk onbereikbaar.

vast goed | 03-01-06 | 23:56

Liesje leerde Lotje lopen langs de lange Lindenlaan.

poppermotje | 03-01-06 | 23:56

vast goed 03-01-06 @ 23:50,
Een inburgeringsexamen stelt tegenwoordig niet zoveel meer voor. Kijk naar Engeland. Als vrouwen daar met de benen gespreid kunnen liggen, zijn ze geslaagd.

tiswat | 03-01-06 | 23:54

Laudo laudas, laudat, laudamus, laudatis, laudant
Meer kan ik me van die 3 jaar Latijn niet meer herinneren.

Norman N. Warden | 03-01-06 | 23:53

-o,-s, -t, -mus, -tis, -nt!

Harige Bangmaker | 03-01-06 | 23:52

Maar mijn googliaans is beter dan mijn latijn. Ik kon me in 2 gymnasium namelijk niet voorstellen dat je al die vervoegingen, op zich interessant, uit je hoofd moest leren. Daar is het waarschijnlijk fout gegaan met mij. Alhoewel, voor m'n inburgeringsexamen had ik toch mooi een 5,5.

vast goed | 03-01-06 | 23:50

@vast goed 03-01-06 @ 23:48
Zegt me niets, maar ik ben dan ook erg dom, en geen zin om nu te gaan googelen.

K1100 | 03-01-06 | 23:50

fuckje 03-01-06 @ 23:38
Who the fuckje is Fretelin?

Norman N. Warden | 03-01-06 | 23:49

@k1100: Belgis, Aquitanis, Celtis

vast goed | 03-01-06 | 23:48

Ik zeg als je de geleverde hoofddoek niet wil. ga dan maar lekker ander werk zoeken.
er liggen genoeg mensen op werk te wachten.

kleinklein_negertje | 03-01-06 | 23:47

@ hammie en tiswat,
jullie typen sneler dan ik.

K1100 | 03-01-06 | 23:47

@fuckje 03-01-06 @ 23:40
Mijn Latijn is niet zo best, understatement of the year, maar betekent dit zoiets als: Asterix en obelix zijn in drie stukjes gedeeld?

K1100 | 03-01-06 | 23:46

@fuckje 03-01-06 @ 23:40,

Haal je die teksten misschien uit Astrix en Obelix?

tiswat | 03-01-06 | 23:44

@ Fuckje Iets in drie delen, of met zn drieen delen als je er Gallisch van wordt ? klinkt als Asterix en Obelix. Een driedelig hoofddoekje als teken van welvaart (met krijtstreep ?)

Hammiehetvarken | 03-01-06 | 23:44

@hama
penis vaginam intrat
Tuk ze.

Harige Bangmaker | 03-01-06 | 23:44

@hama 03-01-06 @ 23:38
Wakker blijven. Fuckje spreekt in tongen. Werk aan de winkel!

K1100 | 03-01-06 | 23:41

Polyester, is dat niet dat goedje waar je mooie boten van kunt lamineren. Of wat je maar wilt natuurlijk. Alle vormen zijn mogelijk.

tiswat | 03-01-06 | 23:41

@hama,
Gallia omnis divisa est in partes tres.
Slaap goed!!

fuckje | 03-01-06 | 23:40

@k1100 23.27

in dat gval,

ave k1100, morituri te salutant

weltrusten allemaal, tot morgen

hama | 03-01-06 | 23:38

@Norman,
het Fretelin!!! Ik heb de vlag hier thuis!!

fuckje | 03-01-06 | 23:38

hama 03-01-06 @ 23:34
Ga eens naar bed, ik wilde net een nieuwrechtse discussie starten

Norman N. Warden | 03-01-06 | 23:36

vrijheid van polyesterkeuze staat toch letterlijk in grondwet artikel 12?

de-iraanier | 03-01-06 | 23:36

Ok de vorige koning van Marokko stuurde daar een paar honderdduizend Marokkanen heen en de huidige stuurt ze nu nog maandelijks eten, zodat ze kunnen overleven in de woestijn. Hij deed dit zodat bij een eventueel referendum er een meerderheid voor Marokko zou zijn. De rechtmatige inwoners van de Spaanse Sahara willen nl onafhankelijk.

Hammiehetvarken | 03-01-06 | 23:36

@hama 03-01-06 @ 23:32
Ben meer van de betere Schotse single malt.
Dacht dat je ging maffen?

K1100 | 03-01-06 | 23:36

Tijdens mijn jeugd en nog steeds draag ik voor de fun een bandage op mijn hoofd. Nooit iemand over horen klagen.
Tijdens de winter een muts en in de zomer een pet...... of een bandage.
Euhhh ja hoor, ik werk ook.

tiswat | 03-01-06 | 23:35

@norman, zullen we daar eens niet over hebben?, oh nee, ik ging slapen..

hama | 03-01-06 | 23:34

@hama 03-01-06 @ 23:27
Eiiiiiiiiiindelijk de foto´s van de doorkijkburka van fuckje en freyda!!!!!!!
LINK Please. Als dit weer een hoax is mag je dood:) En slaap lief.

K1100 | 03-01-06 | 23:34

Zullen we het hier eens hebben over de illegale bezetting van Spaanse Sahara door Marokko?

Norman N. Warden | 03-01-06 | 23:33

dank je harige, jij ook een gezegende nachtrust toegewenst.

@norman, neuh, niet mijn ding, doe eens normaal, ik ben net weer kalm ;-)

@ k1100, lekker he?, chivas in een schoon huis!!

hama | 03-01-06 | 23:32

Hee, ouwe huisjesmelker... nok ze!

gevallenverstand | 03-01-06 | 23:32

@ ristretto: ik zou zeggen 'ban de bom' maar dat zou wellicht een onoirbare relatie leggen tussen fatwa's en bommen.

@ hama: welterusten!

poppermotje | 03-01-06 | 23:31

@norman, tja, de maatschappei!, dat zijn wij..
live with it.

hama | 03-01-06 | 23:30

hama 03-01-06 @ 23:28
En morgenvroeg zeker weer een pandje kraken niet?

Norman N. Warden | 03-01-06 | 23:30

@hama en vastgoed,
10000 Tienduizend dus, excuses.
*schrijft zich onmiddellijk in voor studie Nederlands*

Dubbelpost ook nog.
*schaamt zich helemaal dood*

K1100 | 03-01-06 | 23:29

Ga eens dood, hama.

Harige Bangmaker | 03-01-06 | 23:29

hama gaat slapen, wil iemand nog een deaudwensch uitspreken?, doe het dan nu even, dan krijg ik het nog mee.

hama | 03-01-06 | 23:28

Waarom is het nou weer gelijk discriminatie? Slaat echt weer totaal nergens op.

Framoes | 03-01-06 | 23:28

De Paus doet een ban, De redactie doet een ban, en er is een Fatwa.
De uitwerking is verschillend.
Van de eerste trekt niemand zich iets aan, van de tweede wordt 10 minuten geschrokken en de derde wordt opgevolgd door fanaten die niet zichtbaar of invoelbaar zijn. Dat stelt niet gerust..

ristretto | 03-01-06 | 23:27

hama 03-01-06 @ 23:15
Nee, niets voor mij, dat is veel te politiek correct allemaal, bovendien loop je dan de kans dat je een hele kudde geitenbroeders achter je aan krijgt. Het begint hier trouwens inmiddels op een gezellig knus links geitewollensokkelmoslimknuffelchatcafe te gelijken. Kunnen jullie niet ergens een MSN-darkroom boeken?

K1100 03-01-06 @ 23:14
Niet alleen de moslims kennen eer. Ook Norman N. Warden heeft een diepgeworteld semi-mediterraan eergevoel.

Norman N. Warden | 03-01-06 | 23:27

desalniettemin, een goede stelling welke ik uit volle borst onderschrijf.
@fuckje, de foto's zijn fantastisch, dank je

hama | 03-01-06 | 23:27

@Vossie 03-01-06 @ 23:14
Je klinkt als................. Ach laat ook maar.

K1100 | 03-01-06 | 23:26

@Vossie 03-01-06 @ 23:14
Je klinkt als................. Ach laat ook maar.

K1100 | 03-01-06 | 23:26

Gek dat Fuckje dat niet zij.

vast goed | 03-01-06 | 23:25

@k1100: ik wil mijn leven leiden.

vast goed | 03-01-06 | 23:24

ik heb hier tegen in te brengen dat het leiden van een leven niet epr definitie lijden hoeft te zijn.

hama | 03-01-06 | 23:24

@ Vossie
Vort je holletje in. Vossebontje om je nek. Lekker warm met je rekeltjes gaan slapen.

ristretto | 03-01-06 | 23:24

@hama,
toch maakt Vossie een punt.
Weleswaar een mispunt, maar toch....

fuckje | 03-01-06 | 23:23

Om maar eens eens een stelling te poneren:
Moslims zijn mensen van vlees en bloed, net als "wij", willen gewoon hun leven lijden, net als "wij", met of zonder hoofddoek, net als "wij".
Iemand iets tegen in te brengen?

K1100 | 03-01-06 | 23:22

@Vossie
Lees je eindelijk een krant, in plaats van de Vriendin, Story of de Tina, kom je met zo'n kutverhaal aanzetten.

Nemo | 03-01-06 | 23:21

@vossie,

ben jij geboren met het downsyndroom of heb je het gekregen toen je 8 was, twee jaar geleden, schiet eens op, ga je bed in..

hama | 03-01-06 | 23:18

@poppermotje,

laat me raden, alleen het laatste klopte niet?

hama | 03-01-06 | 23:16

@norman, of er gewoon eens mee praten, vragen of ze wat willen drinken,

hama | 03-01-06 | 23:15

Denkt aan Koran. Ik kan het boek van Sinterklaas ook op verschillende manieren opvatten. Of de Donald Duck. Of de Okki.

Nemo | 03-01-06 | 23:15

@Norman N. Warden 03-01-06 @ 23:12
Jij doet je nick pas echt eer aan!

K1100 | 03-01-06 | 23:14

@poppermotje, sorry, je leek me meer een vlinder.

ristretto | 03-01-06 | 23:14

@neuzel,
ik weet maar al te goed dat de Islam hier de alleen heerschappij wil, en de enige wereldgodsdienst wil worden, met fors geweld. Heb je vandaag "Trouw" gelezen, over Fatwa's?
@gevallenverstand,
ik ben een meid, nog geen vrouw, ja een jonge vrouw, en ik heb geen tijd voor echte acties omdat ik serieus mn studie aanpak.

fuckje 03-01-06 @ 17:54

FATWA

het woord FATWA
klinkt me altijd
onaangenaam in de oren
gelijk een plotse vettige scheet
komend uit de moslimreet
van een koran-exegeet:
PPFFFATWAAAA!
?Allah is great!?
en Mohammed z?n pprrrffeet!

Vossie | 03-01-06 | 23:14

K1100 03-01-06 @ 23:10
Varieert, soms word de Koran mooi gereciteerd. Maar als een Imam met een kapotte stem een beetje klinkt als AH, dan is het oppassen geblazen.

gevallenverstand | 03-01-06 | 23:13

@ K1100
Dat komt door de luidsprekerts, die zijn van Philips, vandaar.

ristretto | 03-01-06 | 23:12

hama is lief, maar feilbaar.

poppermotje | 03-01-06 | 23:12

Iedereen weet toch wat je moet doen als je een paar moslima's met polyester theemutsjes in de disco ziet uitgaan?

Dan moet je ze weer aansteken.....

Norman N. Warden | 03-01-06 | 23:12

@ristretto

ja, poppermotje is een mooie donkere vrouw, zonder hoofddoek, mysterieus en flamboyant. ze is niet rechts, ze niet links, maar van alles een beetje, oh ja, en ze vraagt 100 euro per eur, 2xhp

hama | 03-01-06 | 23:11

LOL@ poppermondje. Mooie zin!

ristretto | 03-01-06 | 23:11

@gevallenverstand 03-01-06 @ 23:01
Dus die geluiden die uit een minaret komen zijn fundamentalistisch, klinkt ook nasaal, vreugdeloos, eentonig en dor.

K1100 | 03-01-06 | 23:10

@ ristretto: als het dak valt, valt het doek.

poppermotje | 03-01-06 | 23:09

@ hama:
haar ? Is popperpotje toch een vrouw?

ristretto | 03-01-06 | 23:08

@gevallenverstand,
precies,
daarom was Hildegard dan ook de eerste echte feministe.

fuckje | 03-01-06 | 23:07

Als het dak van de Nettorama morgen ook valt hebben ze allemaal een stalen muts op. Geen onderscheid!

ristretto | 03-01-06 | 23:06

@poppermotje,
nee, ben benieuwd haar je post MORGEN waarin je dat wel doet

hama | 03-01-06 | 23:04

Had ik al eens te berde gebracht dat ik onfeilbaar ben?

poppermotje | 03-01-06 | 23:03

Hildegard vond dat de muziek levendig en leuk moest zijn, niet zo nasaal, vreugdeloos, eentonig en dor, eigenlijk was ze ook een anti-fundamentalist. Een beetje fundamentalist verbied daarom ook muziek. Hier benaderen we de essentie van het fundamentalisme.

gevallenverstand | 03-01-06 | 23:01

@K1100
Olifanten-geheugen noemen ze dat ook wel, als de schroefjes op de juiste plaats zitten tenminste...
@Janatuplova
Hij is ook, een beetje, indirect voor Fuckje.

MAXIMO | 03-01-06 | 23:00

*ahem* Hama denkt dat het hier gaat om een uit de hand gelopen arbeidsconflict, wat denken jullie* *kuch*

goed,

laat het meisje nou toch, zie het als een doekje voor het bloeden. altijd welkom, en hama is in deze ervaringsdeskundige.
*auw*

hama | 03-01-06 | 23:00

Tja, gevallenverstand, he?

vanrechtsheeftvoorra | 03-01-06 | 22:57

paralelle kwinten zijn verboden, dat moet je weten.

gevallenverstand | 03-01-06 | 22:57

Uhm, ik ken alleen maar heur muziek....

gevallenverstand | 03-01-06 | 22:56

@gevallenverstand,
als je maar goed onthoudt dat je vooral parallele kwinten moet gebruiken.
De cantus firmus mag op alle plaatsen staan.

fuckje | 03-01-06 | 22:55

@MAXIMO 03-01-06 @ 22:46
Hoe onthoudt je het? Klasse. Maar wat zijn nou 3 nulletjes te weinig. Gebeurt me elk einde van de maand.

K1100 | 03-01-06 | 22:54

Tuurlijk! Ben bezig een remix 'Ban de Gristinnenhoofddoek', denk je dat de txt nog actueel is?

gevallenverstand | 03-01-06 | 22:53

Hildegard Knef?

vanrechtsheeftvoorra | 03-01-06 | 22:52

Maximo.
Had altijd al moeite om je geraaskal te begrijpen, maar hier snap ik nix van! Wat heeft jou reactie met mijn vraag te maken?

Janatuplova | 03-01-06 | 22:51

@gevallenverstand,
wat leuk dat je Hildegard kent! Weet je ook dat ze schitterende muziek heeft gecomponeerd?

fuckje | 03-01-06 | 22:50

Godallemachtig. 381 posts om een kudthoofddoekje. Jongens d'r is nog een heel leuk onderwerp van iets later. Daar hebben er nog maar 36 gepost. Wat een gedoe zeg. Dat wijf hadden ze gweoon moeten ontslaan. Polyester, tsss.

vanrechtsheeftvoorra | 03-01-06 | 22:50

@Janatuplova
Maak je toch niet zo druk.
Dat is nog net niet het toegeven van een strafbaar feit, zoiets als hoofddoekjes afrukken en mensen in hun integriteit aantasten, per slot van rekening heeft de iemand in zo'n hypothetisch geval misschien een astronautje ofzo..

MAXIMO | 03-01-06 | 22:49

@maximo,

hama reaguurt voortaan alleen nog ontopic, in correct nederlands en valt noooooit meer iemand lastig ;-)

hama | 03-01-06 | 22:49

@ Janatuplova 03-01-06 @ 22:46 zelfs een moslim met een ontsteking in zn schouder mogen ze van mij bannen

Hammiehetvarken | 03-01-06 | 22:48

Kwakbol
Een roze hoofddoek met GS.... Lijkt me leuk. Overigens is de hoofdoek ook bij kaasmeisjes weer helemaal terug. Hildegard von Bingen verzette zich ook tegen de hoofddoek (als Gristin) vond dat vrouwen in alle glorie heur haar mochten tonen.
Maar ik ben man.

gevallenverstand | 03-01-06 | 22:47

@Hammiehetvarken 03-01-06 @ 22:40
Als je wilt winnen bij het wedden zal je toch moeten gokken dat het een autochtoon is die het gedaan heeft. Als de bookmaker het zelfde vindt als de meeste reaguurders hier gaat hij echt geen geld weggeven aan mensen die op allochtonen wedden.

K1100 | 03-01-06 | 22:47

@K1100
Ik weet het, niemand is feilloos, ik ook niet en jij ook niet, in jouw geval was het evident in die berekening die je maakte in dat topic over die 1 miljard euro EU-korting. Sorry, ik moest het effe kwijt..

MAXIMO | 03-01-06 | 22:46

Even een vraag aan de redactie. Zou men wel mogen zeggen "Ik ben een moslim dus ik draag een bom? "Hoop het niet, want daar krijg je toch ook wel een BAN voor toch?

Janatuplova | 03-01-06 | 22:46

Mijn vrouw wil nu ook fuckje doen, dus ik moet weg anders krijg ik thuis ook zo'n kudt ban.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:44

De landmacht van nederland (of een ander legeronderdeel) zeurt over de kleur van z'n nieuwe baret, PTT'ers willen als het warm is in een kort pedeau broekje lopen en hier is iemand die graag een kutstofhofdoekje wil. So what?

DeBuitisBinnen | 03-01-06 | 22:44

Ik doe NOOIT meer boodschappen bij Nettorama. Wat een softe losers zeg. Keil dit trut buiten.

Iefje | 03-01-06 | 22:43

@hama,
Dat moet niet leuk zijn geweest, alhoewel 10 minuten nog te kort is om ontwenningsverschijnselen te doen opdoemen.
@Karel kwakbol
Nee, zo erg is het ook weer niet, da's waar.

MAXIMO | 03-01-06 | 22:42

@MAXIMO 03-01-06 @ 22:35
Niemand is feilloos, zelfs ik niet:)

K1100 | 03-01-06 | 22:42

Ik vind het discriminerend dat de daders van het zinloze geweld met dodelijke afloop op kerstavond in Deventer wederom drie "Noord-Afrikanen" zijn. Was net te zien in opsporing verzocht. Hoeveel moeten er nog komen/gaan voordat Nederlanders door krijgen dat je door hierop te wedden best wel veel geld kan maken. Alhoewel het soms even duurt voordat de afkomst van de daders openbaar wordt gemaakt. Het is mi opvallend hoe vaak de mannetjes variant van de hoofddoekdraagsters bij dit zinloze geweld betrokken zijn, als daders.

Hammiehetvarken | 03-01-06 | 22:40

gevallenverstand
En als er "Geen Stijl" op zou staan?

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:39

Polyester is heeel slecht, net zoals katoen !

De enige remedie is ............ krimpfolie gebruiken. Probleem opgelost. Toch ? ;-D

stevert | 03-01-06 | 22:39

Zei motte dat zef weeten van die hooofdoeken niet dan

Pannie | 03-01-06 | 22:39

Ik had een rood beeld op mijn scherm, met een hamer en een sikkel.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:38

Als werkgever moet je ervoor zorgen dat je nieuwe personeel zich op hun gemak voelt. Ik weet niet wat de referentie is, maar ik zie hoofddoekjes bij veel kassa's. Wat wel belangrijk is voor een verkeerde attitude is als ze het niet van tevoren gemeld zou hebben. Als ik trouwens een hoofdoek zou willen dragen, dan zou ik er geen reclame op willen, hooguit van nike. In ontwikkelingslanden denken vrouwen soms dat polyester chiquer is dan zijde. Nou, als iemand maar lekker kan werken.

gevallenverstand | 03-01-06 | 22:37

MAXIMO
Ok, maar fouten op het niveau van groep 3 maakt ze niet.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:37

@ maximo,

GS heeft hama laten schrikken.
kreeg 10 minuten lang de melding dat ik mogelijk was gebanned..

*druipt af met een betraand gezicht*

hama | 03-01-06 | 22:37

@ElDiablo
Blijf eens van die drugs af.

Nemo | 03-01-06 | 22:36

Op BB reageert fuckje altijd. Dit is dus niet de echte.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:35

Ik betrap Fuckje behalve op onwetendheid ook anders regelmatig op taalfouten, heb ook niet de rol van taalpurist hierzo en die wil ik ook niet, maar toch, het is niet feilloos.

MAXIMO | 03-01-06 | 22:35

ok, nog 1 poging dan

hama | 03-01-06 | 22:34

op de toekomst van GS met BB

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:26

Denk dat ze heeft gedronken

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:25

@ harige,

tis pruimentijd, of ik moet een item weidden! aan de plots opkomende dyslectie van Fuckje..

hama | 03-01-06 | 22:25

ach wat leuk, elBreeZaH is wakker

hama | 03-01-06 | 22:23

Radio hama uit de lucht trouwens?

Harige Bangmaker | 03-01-06 | 22:23

Het is allemaal de sguld van verdonck.

fuckje | 03-01-06 | 22:22

pak hem kwakbol!

hama | 03-01-06 | 22:22

Moslima: Ikke niet werk met katoen hoofddoek
Baas: Je draagt deze want dit is bedrijfskleding of anders draag je er, net zoals je collega's gewoon geen
Moslima: Ikke niet werk met katoen hoofddoek
Baas: Aha! Gevalletje werkweigering... Reden voor ontslag!

eL-diABLo | 03-01-06 | 22:22

@ nemo Actiefiguur? Das een goed idee!

MR. X | 03-01-06 | 22:21

gevallenverstand
Alle reacties wel goed gelezen?

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:21

hama
fuckje maakt geen spellingsfouten, wannebe wel

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:19

Janatuplova 03-01-06 @ 21:52
Ik ben tegen hard praten, tegen lijfelijk contact bij de supermarkt, tegen hoofdoekjes (en kruisjes, en roze driehoeken, FNV speldjes) in openbare functies (denk ook niet dat de schepper daar -net als zwarte kousen en nylon pruiken- daar veel belang aan hecht) denkt dat MPS bij jonge Marrokanen vaker voorkomt wegens hun blowgedrag. Vind dat mensen hun eigen kost moeten verdienen en dan mensen gelijk behandelt moeten worden en behandelen en iedereen zijn handen thuis moet houden. MAAR 400 REACTIES OM DIT PILLILUTTERINCIDENTJE GETUIGT VAN VERKEERDE AANDACHT!!!!!

gevallenverstand | 03-01-06 | 22:19

neenee kwakbol, dit is tipisch fuckje, eem bommetje laten knallen en dan weer in de boeken duiken, ons onderweil! stuurloos achterlatend.

hama | 03-01-06 | 22:18

Tje dat heeft ie van "Baas in eigen onderbuik"

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:18

Karel kwakbol 03-01-06 @ 22:16

Ik verdenk wannabe.

Harige Bangmaker | 03-01-06 | 22:18

Lijkt erop dat de naam "fuckje" is gehacked.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:16

"hij zei wil dragen", klinkt behoorlijk arabisch, draait onze diva eindelijk bei?

hama | 03-01-06 | 22:16

kom fuckje, "draag"eens wat bij?

hama | 03-01-06 | 22:14

@ fuckje, 22.06

nu val ik even van "mein"stoel geloof ik, is dit werkelijk 1 van jouw pennenvruchten?

@ tering, je moet niet zoveel met rabarberke praten, daar wordt je zuur van.
Heb ik je overigens al veel plezier gewenst met je krantenwijk morgenochtend, ik geloof het niet, bij deze dan.

hama | 03-01-06 | 22:14

@fuckje
en als je morgen draagmoeder wilt worden, ik zou zeggen veel plezier

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:13

Hij/Zei, haal het weg, het doet pijn aan m'n ogen.

Nemo | 03-01-06 | 22:12

fuckje 03-01-06 @ 22:06
Was dat "zei" nou opzettelijk?
Is wel een ban waar anders...

Harige Bangmaker | 03-01-06 | 22:10

@fuckje
Als jij helemaal niets draagt, mag dat van mij.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:09

@Fuckje
Ik ga morgen een bom dragen.

Nemo | 03-01-06 | 22:07

Volgens mij moet het koranversje als volgt geintepreteerd worden: bij haar man, zijn vader, zijn zonen en haar eigen zonen, haar broers en haar slaven en hun kinderen en haar vrouwen (staat er echt !) plus nog een aantal familieleden MOET een vrouw haar schoonheid tonen, voor het overige, laat haar (als in "laat me" van Ramses Shaffy, een egyptenaar) een hoofddoek over haar boezem gooien. Vrijblijvend natuurlijk, want in de godsdienst is geen dwang. Daarnaast is dit natuurlijk alleen bedoelt voor wanneer je enige schoonheid bezit. Sinds de uitvinding van gillette zijn dat een paar moslima's meer dan in de tijd van hammie de eerste.

Hammiehetvarken | 03-01-06 | 22:07

Ja, ik vind ook dat iedereen moet dragen wat hij / zei wil dragen.
We leven in een vrij land, toch?

fuckje | 03-01-06 | 22:06

@ Hama,

Als dat stijlloos reaguren is, dan begin ik te begrijpen waarom er bans worden uitgedeeld. Kwestie van kwaliteitsbewaking. Ik vind ze errug mild.
Jij had Nooit bestaan als het aan mij lag. Maar goed, als jij mijn verontschuldingen inzake een ontbrekende adressering anders wilt laten geloven. Soit. Doet niet af aan mijn constatering. Je lacht ook altijd op het verkeerde moment. Wat een nare eigenschappen.

tering! | 03-01-06 | 22:05

@Mr X
Ben jij ook als actiefiguur verkrijgbaar?

Nemo | 03-01-06 | 22:05

Hé, mag ik me ook aanmelden voor de borrel met Joris? Wat moet ik daarvoor zeggen? Dat alle hoofddoekjes van polyester zijn (=generaliseren)?

vast goed | 03-01-06 | 22:03

Gek he dat je niet geaccepteerd wordt! Erg typisch weer!
Vraag me af hoelang we dit soort dingen nog moeten pikken.
Ik heb zoiets van je hoeft hier niet te wonen hoor.
Wordt tijd dat sommige eens gaan denken aan wat ze hier hebben en wat ze hebben in het land van herkomst.
Als ik ergens te gast ben pas ik me aan aan mijn omgeving, is toch ook beleefd?
Jammer hoor dat er zulke trieste mensen zijn.

MR. X | 03-01-06 | 22:01

poppermotje
Als je mensen vanwege een andere mening opsluit of vermoordt is het in elk geval geen idealisme

Karel kwakbol | 03-01-06 | 22:01

Even eten, moet ook gebeuren, tot zo.

K1100 | 03-01-06 | 21:57

@ kwakbol: Heiligde het doel de middelen niet? Dat was dan weer een kenmerk van idealisme geloof ik. Of misschien fundamentalisme.

poppermotje | 03-01-06 | 21:55

hama heeft ook alles door.

Harige Bangmaker | 03-01-06 | 21:53

-weggejorist, het wordt nog leuker zonder hama-

hama | 03-01-06 | 21:53

Oeps de Harige Bangmaker is ook al ongezien tegen de lamp van het Nieuwe Licht gelopen..

poppermotje | 03-01-06 | 21:52

Denk bijvoorbeeld an Neuzel en Gevallenbestand! Maar kan jij mij aangeven waar Wannabee is gebeleven, kon je altijd zo lekker bashen!

Janatuplova | 03-01-06 | 21:52

poppermotje
Hangt toch wel af van de middelen die je gebruikt om je doel te bereiken.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 21:52

@ nemo,

tuurlijk deed hij dat zelf, wat is GS zonder Harige?

hama | 03-01-06 | 21:51

OT. BTW aan iedereen die zich afvraagt waarom mensen een ban krijgen; jullie moeten jullie voorstellen dat als gasten op de site zich constant op een goedkope manier nadelig t.o.v. dezelfde site uitlaten er natuurlijk bepaalde irritatie-factoren gaan meespelen. Ik kan mij dan voorstellen dat je dan een ban krijgt.

MAXIMO | 03-01-06 | 21:51

Stalin was ook reuze druk met de wereld verbeteren. Socialistisch trekje. Ik wist niet dat ik het in me had eigenlijk..

poppermotje | 03-01-06 | 21:50

@tering

I.m.h.o. is GS nog altijd stijlloos reaguren.
dat van die excuses blijft je dwarszitten he?

ehh, sorry maximo, maar dit is een beetje LOL,

hama | 03-01-06 | 21:50

Janatuplova
dan heb ik dus nog geluk gehad met de waarschuwing:

Kwakbol, we weten het. Laatste keer.

Lucasdelinkselul 03-01-06 @ 12:17

Karel kwakbol | 03-01-06 | 21:48

-weggejorist veel plezier met je ban-

Harige Bangmaker | 03-01-06 | 21:48

Stalin duwde anders ook enge holtorren het massagraf in Jana

WillemIII | 03-01-06 | 21:48

oeps,

zowel tering als rabarberke zitten in de nieuwste topic, als ik verstandig ben blijf ik daar even weg, hoewel ;-))

hama | 03-01-06 | 21:48

Ga eens proberen of mijn werkgever aan de polyester baret wil.

Siol nan Gaidheal | 03-01-06 | 21:48

Nee Poppermotje jou bedoel ik niet. Maar zie ook op dit topic een aantal namen opduiken die het duidelijk niet eens zijn met de manier waarop wij hier reaguren.

Janatuplova | 03-01-06 | 21:47

@ hama,
Zie je wel? Zelfs niet als knuffel-allochtoon. Opeens niet meer vilein, maar lekker onmachtig grof. Wat een armoede. Opnieuw geconstateerd. NOOIT moslims aannemen. Ik blijf erbij.

tering! | 03-01-06 | 21:47

Hama.Ik zou een Ban krijgen opmdat ik melde dat ik een topic onzin vond en om een interessantere vroeg. Dit lukte niet en toen begon een of ander mongeaul te zeiken dat ik die ban toch moest krijgen. Heb hem toen ongezien de tyfus gewenst en was dus meteen geband. Lekker socaiaal gebeuren de laatste tijd hier. De koele wind van Stalin is weer goed voelbaar hier!

Janatuplova | 03-01-06 | 21:46

@ maximo,

dat is waar, fijn mee gespeeld, dat is het leukste, als er een flame loopt tussen twee reaguurders, waarvan je er één tot jouw kamp rekent, en er vervolgens vol in te duiken, uit het niets..

hama | 03-01-06 | 21:45

@ Janatuplova: Ik ben altijd druk bezig de wereld te verbeteren, maar dat bedoel je vast niet?

poppermotje | 03-01-06 | 21:44

@hama
Dat vond ik ook een beetje overdreven, osmax was lachen ;)

MAXIMO | 03-01-06 | 21:44

@Janatuplova,

namen?

hama | 03-01-06 | 21:44

poppermotje
Was is het juiste woord.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 21:43

@Janatuplova,

tja, ik heb de hele site*, inclusief de redactie al een paar keer de tiefus gewenst, en zij mij, dus er zal wel wat meer achter zitten.

* behalve k1100 natuurlijk, k1100 is cool

hama | 03-01-06 | 21:43

@ kwakbol: GS was toch een hobby project? Toch?

poppermotje | 03-01-06 | 21:42

Valt me trouwens op dat er de laatste dagen een aantal (voor mij dan) nieuwe reaguurders zijn die bezig zijn om de stijl van GS proberen te veranderen. Klopt mijn vermoeden?

Janatuplova | 03-01-06 | 21:42

poppermotje
Er staan steeds meer commerciele belangen op het spel. Adverteerders gaan druk uitoefenen. Die willen alleen op een nette site met hun produkten

Karel kwakbol | 03-01-06 | 21:39

Pas allemaal maar op. Ik kreeg laatst een ban pmdat ik iemand die om een ban voor mij vroeg ongezien de tyfus toewenste!! Heeft gelukkig maar een paar uur geduurd maar toch!

Janatuplova | 03-01-06 | 21:39

@ K1100: In mijn ideale wereld krijgt niemand een ban. Tenzij ze het weblog trachten te saboteren. Maar totnutoe zijn alle bans die ik heb gezien uitgedeeld omdat één of andere grens van het betamelijke kennelijk werd overschreden. En dat vind ik geen goede reden voor een ban. Want dat is censuur en censuur is stom.

poppermotje | 03-01-06 | 21:36

tering heeft denk ik zijn nick naar de nering gezet en is gaan slapen, morgen weer naar school natuurlijk, ons baassie!

hama | 03-01-06 | 21:36

Ik verwacht binnenkort dat de term lognazi wordt vervangen door logstasi.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 21:35

@ maximo, 21.28

Ik heb samen met K1100 eergisteren 800,00 euro beloofd aan Joris als hij osamax zou killen, is gebeurd, lekker rustig opeens, volgens mij was je er deels bij.
Heb overigens nog geen factuur ontvangen van onze lognazi.

hama | 03-01-06 | 21:33

Dat heb ik niet gezegd, maar een oude bekende die onlangs de redactie is komen versterken, kan ff niet op z''n naam komen, lullig sorry hoor.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 21:33

Ach U meneer Kwakbol! Levensgevaarlijk om van die gekke dingen te zeggen.

poppermotje | 03-01-06 | 21:31

@poppermotje 03-01-06 @ 21:22
Aleen op niews, dacht ik. Maar ik pleit al een tijdje om hem te ontbannen. Zo erg was hij nou ook weer niet. Als we met z´n allen heel lief Joris aankijken, misschien dat ie dan terug mag.

K1100 | 03-01-06 | 21:31

20:38 hierboven.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 21:28

@tering,

Ik misbruik niets, je hebt je excuses aangeboden voor je lompe gedrag, en heel GS is getuige, dat siert je.
.
Wie was toch ook al weer die andere baas die zijn ring liet kussen?
oh ja, sinterklaas.. ben je er zo één, zo'n Martijn-knuffelaar!
een pedofiele despoot, me dunkt.
Dat maakt me extra benieuwd naar je " management-assistente"
even denken, is het je buurmeisje van 4, of je dochter van 2?
Anyway, veel plezier ermee, hé, dat rijmt, leuk he?

hama | 03-01-06 | 21:28

OT @Karel kwakbol
Ik denk dat wannabe kan worden geschreven op Brusselmans conto, indien hij ook de knoppen mocht bedienen. Nu mag hij alleen noog maar op nieuwnieuws reageren.
Er waren natuurlijk ook veel klachten over hem, hij was misschien wel te links volgens types zoals Fuckje etc. of misschien heeft iemand Joris wel geld betaald om hem het zwijgen op te leggen...
Ik weet het niet....

MAXIMO | 03-01-06 | 21:28

@ kwakbol: Hoogervorst? Wie wat waar?

poppermotje | 03-01-06 | 21:27

Irritant, dat wel. maar van die grove opmerkingen zoals die over Hoogervorst maakte hij niet.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 21:24

Wijlen van Gogh memoreerde het al zeer terecht; het geloei om respect van de gemiddelde geyteneuqer valt in het niet bij de haast die de Cohennetjes van Nederland hebben om diezelfde geyteneuqers van geschikte kopjes thee en dito -doeken te voorzien

WillemIII | 03-01-06 | 21:23

@ kwakbol: wannabe is al weer terug dacht ik. En waarom hij een ban kreeg heb ik ook nooit begrepen. Hij was irritant, maar niet speciaal normoverschrijdend dacht ik. Maar ja, de reaguurder wikt en Joris beschikt.

poppermotje | 03-01-06 | 21:22

Wannabe ook al, heb ik ff gemist. Zal wel rustig worden op zo'n politiek correcte weblog.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 21:17

@poppermotje.
Wat was jij stil toen wannabe een ip-ban kreeg.
Heb je toen ook niet horen klagen pver Pravda en shit..
Dus alsjeblieft...

MAXIMO | 03-01-06 | 21:14

@ hama 21.04

Je misbruikt de situatie. OK. Zal je toch niet aannemen. Zelfs niet als knuffel-allochtoon, daar ben je te scherp voor. Complimenten. Graag geen slaafse plichtplegingen. Kus mijn ring, dat is voldoende.

tering! | 03-01-06 | 21:12

@hama
Je interpreteert het verkeerd, dacht je dat nou echt van me?
Maar no worries. Ik had het over LOL in tering zijn post.
Een beetje overdreven, vind ik, een goede grap moet zonder LOL kunnen...

MAXIMO | 03-01-06 | 21:12

@ hama 21.02: in verband met ontploffingsgevaar is het slechts toegestaan azijn te pissen. Combinaties van rokend salpeterzuur en zwavelzuur kunnen in combinatie met katoenen hoofddoeken explosief materiaal opleveren. Polyester is derhalve aan te bevelen.

poppermotje | 03-01-06 | 21:11

@tering 20.53

excuses aanvaard, zand erover.
(hehe, over jou dan!)

hama | 03-01-06 | 21:04

@maximo 20.54

Is het weer "pis-op-Hama"avond?
Dan ga ik er even lekker voor zitten.

hama | 03-01-06 | 21:02

Een hoofddoek is inderdaad een uniform...

Drop | 03-01-06 | 21:00

@ MAXIMO,
Mensen die niet om zichzelf kunnen lachen zijn uiterst eng.
*huivert en bedenkt dat daar het kwaad begint*

tering! | 03-01-06 | 21:00

@tering!
Mensen die hard om hun eigen grappen moeten lachen zijn meestal niet grappig.
@pannie.
lees nu pas je link, 1ste hoax van het jaar, of niet?

MAXIMO | 03-01-06 | 20:54

03-01-06 @ 12:17
Bejaarden hebben de toekomst

Karel kwakbol | 03-01-06 | 20:54

Ik heb al de 260 comments hierboven niet gelezen. Een ding weet ik wel (en ik weet hier beroepsmatig het nodige van): deze chica gaat het niet redeen met dat verhaal. Wat ze feitelijk doet is het weigeren van het dragen van bedrijfskleding. Heeft uiteraard niets met discriminatie te maken, want de werkgever biedt immers een bedrijfshoofddoek.
Een vergelijkbare kwestie zag men bij martinair, waar men niet blij was met de nieuwe uniformen. Het personeel trok ook daar aan het kortste end. Daar komt bij dat de commissie gelijke behandeling geen uitspraak heeft gedaan, omdat ze meent dat de partijen er wel uitkomen. Lees: ook de CGB ziet er geen heil in.

Wel bevestigd deze muts het beeld dat allochtonen bij elke gelegenheid in de slachtofferrol kruipen en het woord discriminatie te pas en te onpas misbruiken. Stom wijf.

Hommel | 03-01-06 | 20:54

@k1100, nee dit is de volledige post, ik was erbij

hama | 03-01-06 | 20:53

sorry, @ hama @ 20.48

tering! | 03-01-06 | 20:53

@ kwakbol: waar en wanneer?

poppermotje | 03-01-06 | 20:52

@tering, pas jij een beetje op met die generaliserende opmerkingen?
valt wel eens verkeerd hier. hoe was de koffie?

hama | 03-01-06 | 20:51

Ik kreeg hem van die persoon die poppermotje noemt.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 20:51

@poppermotje 03-01-06 @ 20:42
Die opmerking heeft Joris laten staan, denk ik.
De rest is waarschijnlijk weggejorist.
Maar inderdaad, wat hier geventileerd wordt en mag blijven staan suggereert dat de Lognazi in een coma is geraakt.

K1100 | 03-01-06 | 20:50

@ poppermotje, shit denk je?
Ik heb hem pas nog, voor zijn "dienstverband" virtueel aan de martinitoren gehangen..
Denk je dat ik risico loop?

hama | 03-01-06 | 20:49

Daar heb ik al een opmerking over gemaakt en toen kreeg ik een waarschuwing.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 20:49

In de kont blaffen is typisch iets voor geytenneuqerts. Ze denken, op gond van hun ervaring, dat dat het juiste kanaal is, ze weten niet beter. LOL. Die aamdingen van jou zijn vast de straf van Allah.

Slaafse opstelling is duidelijk een kenmerk van een perfide geloofsovertuiging.

tering! | 03-01-06 | 20:48

@ hama: ga er maar van uit dat LLL zelf de censuur ter hand heeft genomen. Want een ban krijgen omdat je terrorisme in verband brengt met de islam/moslims is wel heel apart op een log dat tot voor kort nog het ene 'hakbar' topic na het andere lanceerde. Welkom bij de Pravda.

poppermotje | 03-01-06 | 20:47

@karel, en hoe zou dat nou komen?
oeps, sorry Joris, ik zei sorryyyyy aaaaahhhrrggg
*plop*

hama | 03-01-06 | 20:47

@Poppermotje
Laat ze hier eens wat vaker rondkijken. Die opmerking van Rapunzel is niets nieuws en verbleekt in vergelijking met andere keiharde comments, die wel blijven staan.

Nemo | 03-01-06 | 20:46

Ik denk dat het regime wat linkser is geworden.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 20:44

@ nemo: Rapunzel zei 'ik maak geen bommen want ik ben geen moslim'. Daarmee suggereerde ze dat terroristen dikwijls moslim zijn. Dat mag dus niet.

poppermotje | 03-01-06 | 20:42

@nemo
snap het ook niet helemaal.
gaat hier toch wel vaker los.
Misschien strike 3 of zo.

hama | 03-01-06 | 20:42

Er worden hier de ergste opmerkingen gemaakt (niets op tegen) en dan krijgt Rapunzel voor zo'n fukopmerking een IP-ban. Dat slaat echt werkelijk nergens op.

Nemo | 03-01-06 | 20:39

@hama
Ik snap het ook niet zo goed meer, want dit schijnt dan wel weer te mogen:

"LEVENSGEVAARLIJKE GEK"
Nee, Hans Hoogervorst is de levensgevaarlijke gek...

Karel kwakbol | 03-01-06 | 20:38

gaat er even tussenuit

hama | 03-01-06 | 20:38

@ tering, dan ben je helemaal een domme lul als je nu bij je geyle assistente zit en dan met een ouwe door aambeien getergde oorlogs-verslaggevert gaat zitten sparren.'
.
Blaf hem liever even bij haar in de kont ipv hier de hele goegemeente te vervelen.
En, tuurlijk joh, jij bent de baas
*buigt nederig het hoofd*
*prrooeest, sorry, hield het niet vol, dahaag tering*

hama | 03-01-06 | 20:37

@ nemo

72 maagden topic, 14.48

@ k1100
*pakt zijn rugzak in, neemt alvast waterzuiveringstabletten mee.

@fuckje
Daar moet ik even over nadenken geloof ik..., koffie? verkering?

hama | 03-01-06 | 20:34

@ hama,
het spijt me, ik ben de baas en ik zit bij mijn management-assistente. Geyl hoor. Vind jij vast een hoer. Zonder doek. Dat wel. Maar ja, ik heb ze liever nu, dan in het hiernamaals. Blijf vooral in jouw wereld. Gelukkig gaat de wereld door. Zonder jou als het aan mij ligt.

tering! | 03-01-06 | 20:33

Laat ze maar een vuilniszak over der klus heen trekken, krijg ze van mij een ijzertje om hem dicht te maken

kutjemuf | 03-01-06 | 20:33

ze zijn niet goed bij der hoofddoek die zo,n hoofddeksel ophebben

lekker-ding | 03-01-06 | 20:30

@Hama
Die hele IP-Ban is mij ontgaan. Wat heeft Rapunzel gezegd/gedaan? Geef mij lachvoer!

Nemo | 03-01-06 | 20:30

@hama,
Opgelet, pak je opschrijfboekje en je paspoort. Fuckje gaat los! Ik voorzie een avontuur in...... Hoofddoekstan.

K1100 | 03-01-06 | 20:27

@hama 03-01-06 @ 20:05
Erger nog. Stoephoer!

K1100 | 03-01-06 | 20:25

@hama,
en ik ben de directrice van mn vriendje, hij heeft zonet koffie voor me gemaakt. Charlie heeft de verkering uit!
Ik herhaal:
Charlie heeft de verkering uit!!

fuckje | 03-01-06 | 20:24

@tering, maak het niet te laat joh, dalijk kom je morgen te laat op school en dan moet je in de hoek, of doen ze dat niet meer op het vmbo?

hama | 03-01-06 | 20:24

@poppermotje, inderdaad niemand zal uiteindelijk aan een ban ontsnappen, behalve fuckje. Ik had er zelf ook één verwacht gisteren, maar wat niet is kan nog komen.

hama | 03-01-06 | 20:23

@k1100
.
Had wel zin in een beetje herrie, kan daarbij niet tegen extreem-linkse lamzakken die met hun poten aan spullen van anderen komen.
Ging effe lekker los, maar ben vandaag weer good-old Hama, al is tering het er geloof ik even niet mee eens. Ik moet een beetje uitkijken voor hem, want hij is een directeur * proest *

hama | 03-01-06 | 20:20

@tering,

goed hoor, en nu weer rap naar moeder de vrouw, ze schenkt net je tweede kopje koffie in, pantoffeltjes aan, beentjes op tafel en morgen weer naar je baas.

hama | 03-01-06 | 20:17

@ hama: IPban gezien en van commentaar voorzien.

poppermotje | 03-01-06 | 20:17

@hama 03-01-06 @ 20:01
Spreek voor jezelf. Onze Fatima wisselt van hoofddoek trouwens als ze aan het werk gaat. Maar waar het van gemaakt is weet ik niet, zal ik eens vragen.Overigens denk ik dat de meesten hier nog nooit een burka live hebben gezien. Zelfs in de Schilderswijk is het een zeldzaamheid. Beetje bijgekomen van gisteren trouwens, waar was al die ophef nou eigenlijk over?

K1100 | 03-01-06 | 20:16

@ tering, Ha directeur!

poppermotje | 03-01-06 | 20:16

@nemo,
@vanderF

IPban van rapunzel gezien?

hama | 03-01-06 | 20:15

@ hama,
Jahor, mannetjes als jij vliegen er uit. Terug naar je zandbak. En blijf je koesteren in de gedachte van dat eenmanszaakje. LOL.

tering! | 03-01-06 | 20:14

@Tering
Bedankt voor de intelligente en verfrissende opmerking. Je moet later de politiek in gaan.

Nemo | 03-01-06 | 20:12

@tering! 03-01-06 @ 20:04,
onzin.

vander F | 03-01-06 | 20:09

Ik vind het maar een raar verhaal. Je zou bijna denken dat er meer achter moet zitten, omdat het anders bijna ongeloofwaardig is. Als dit het hele verhaal is, heeft die klacht geen enkele zin, dus die dame is niet helemaal goed bij zinnen, of er ontbreekt informatie.

poppermotje | 03-01-06 | 20:09

Ja maar dat verliest ze, want die supermarkt (zie op de website) heeft "de beste vers garantie" en ze wilden haar verlepte kop graag vers houden. Ze waren bang dat ie al over datum was.

Met echt Halal sgapie-vleesch.

MiRRoRMaN | 03-01-06 | 20:08

@hama 03-01-06 @ 20:04,
ik woon niet in 010,
alhier vnml. Turken, vrijwel geen toestanden.

vander F | 03-01-06 | 20:08

@tering,

gelukkig maar dat je het in je éénmanszaakje zelf afkan, laten we raden, raamprostituee?

hama | 03-01-06 | 20:05

@hama 03-01-06 @ 20:01,
officieel afgeschaft, bij wet.
1980, Mauretanie.
Verder komt slavernij meer voor dan ooit.

vander F | 03-01-06 | 20:05

Nogmaals, simpel, ik zal als werkgever, NOOIT, ik herhaal, NOOIT een moslim aannemen. Hebben we dit soort discussies ook niet meer.

tering! | 03-01-06 | 20:04

@vanderF,

Ben jij ook zo benieuwd of het vanavond weer vlammen wordt hier?
Welk gedeelte van 010 spook jij eigenlijk uit?

hama | 03-01-06 | 20:04

@vanderF,

volgens mij komt het redelijk veel voor.
Ik steek een hand in eigen boezem en ook maar gelijk in die van k1100 gezien de schandelijke manier waarop wij onze huis-fatima afknijpen gedurende de wekelijkse schoonmaak.

hama | 03-01-06 | 20:01

@Hammiehetvarken 03-01-06 @ 19:46
Haha, 'slaaf',
typisch arabieren.
Wanneer de slavernij in welk land als laatste afgeschaft?
Iemand?

vander F | 03-01-06 | 19:58

koran hoofdstuk (soera)24,31. "En zeg tot de gelovige vrouwen dat zij ook haar ogen neergeslagen houden en hun passies beheersen, en dat zij haar schoonheid niet tonen dan hetgeen ervan zichtbaar moet zijn, en dat zij haar hoofddoeken over haar boezem laten hangen, en dat zij haar schoonheid niet tonen behalve aan haar echtgenoot of haar vader of de vader van haar echtgenoot, of haar zonen of de zonen van haar echtgenoot, of haar broeders, of de zonen van haar broeders, of de zonen van haar zusters of haar vrouwen, of haar slaven, of zulke mannelijke bedienden die geen geslachtsdrang hebben, of de jonge kinderen die van de naaktheid van een vrouw niets afweten. En laat haar niet met haar voeten slaan, opdat hetgeen zij van haar schoonheid bedekken openbaar moge worden. En wendt u allen tezamen tot God, o gelovigen, opdat je moge slagen. "
In ieder geval moet zij ook haar ogen teneer geslagen houden en mag zij niet met haar voeten slaan, tenzij je haar slaaf bent. De hoofddoek moet ook over haar boezem hangen. Zegt mohammed zegt allah. Ps het stukje" dan hetgeen ervan zichtbaar moet zijn" sluit volgens mij een alles verhullende boerka op grond van religie uit.

Hammiehetvarken | 03-01-06 | 19:46

Al het geloof in nederland OPDOEKEN !

zinloosgekweld | 03-01-06 | 19:46

Een rubberburka... moslimsm

HyBriD VorTeX | 03-01-06 | 19:43

Welkom Nettorama bij de bedrijven die niet meer met Moslims willen werken omdat het altijd problemen geeft. Het zijn meer bedrijven dan je denkt! Tijdens een overleg komen dit soort zaken naar voren en de groep ondernemers die niet meer met moslims wil werken groeit sneller dan het ledenaantal van de PVDA. Straks kunnen ze alleen nog een baan vinden bij een gemeente of andere sociale instelling en hierdoor blijven ze gelukkig allemaal beneden modaal. Over enkele jaren merken onze rijksgenoten dat ze echt nergens meer aan het werk komen en gaan ze auto's in de fik steken uit onvreden. Als straks Corus, haven R,dam, en de NS het ook zat zijn krijgen onze Rijksgenoten het echt slecht. Nu alleen nog de fraude met de medicijnen en ziekenhuis opnames aan banden leggen en ze gaan vanzelf terug naar het land van herkomst. Het enige voordeel is dat ze daar nog wel Hollandse garnalen mogen pellen (voor nederlands bedrijf) tegen een uurtarief van 1 EURO! Zo is het en nie ars.

Johannes Gerbrand | 03-01-06 | 19:42

@ lekker-ding 19:32
Het gaat de laatste tijd niet zo goed met je onderneming of wel?

King of controversy | 03-01-06 | 19:35

straks moetten alle vrouwen uit nederland un hoofddoek op of een burka om omdat de mosselgemeenschap dat wil zal er niet raar van te kijken staan in iedersgeval

lekker-ding | 03-01-06 | 19:32

oh ja,

Vandaag 1-0 voor de linkervleugel van GS middels de IP-BAN voor rapunzel 14.48 in de maagden-topic van Lucas.
Vond die opmerking overigens niet zo schokkend als 90% van deze reaguursels.
Joris was een beetje chagrijnig denk ik, tot straks!

hama | 03-01-06 | 19:30

GSTS? Geen Stijl Tyfus Site? ;)

TM | 03-01-06 | 19:29

Hama denkt dat dit topic het wel even vol gaat houden, kom straks nog even erug, uiteraard na GSTS want cultuur moet je koesteren. ook de nieuwe.

hama | 03-01-06 | 19:27

@Pannie 03-01-06 @ 19:17,
geweldige hoax.
Het gaat maar door.
Deze topic ook?

vander F | 03-01-06 | 19:26

1 ding: Typisch Nederland, je zult zien dat ze nog in haar gelijk wordt gesteld ook.

Maar ik weet wel dat ik voortaan bij die Nettorama boodschappen ga doen, is toch om de hoek :)

Schumpie | 03-01-06 | 19:23

@de melkboer 03-01-06 @ 18:17 : ?? En sinds wanneer houden we hier 'rekening met elkaar'? We gaan toch geen 'Cohen' doen he? :) *grijns*

Overigens valt het me nog mee van die baas dat ie geen hoofddoekje ter beschikking stelde dat gemaakt was van varkenshuid. Ik bedoel maar...

TM | 03-01-06 | 19:23

@lekker-ding
Ja, aanpassen aan de veranderende omstandheden, daar dien je als middenstander goed op te reageren, flexibiliteit is een must.

MAXIMO | 03-01-06 | 19:20

Wat een zeiksnol. Trek maar een polyester zak over dr kop!

Spetsnaz | 03-01-06 | 19:20

@ Lipsum: Dirk van den Broek? Ken ik ook niet. Ik ben hier gezegend met vijf Albert Heijn's op loopafstand (zeven als ik de Albert Heijn To Go's meereken). Tjsa, je woont op stand, of niet... Gek genoeg heb ik sinds kort wel een Zeeman om de hoek. Handig voor spotgoedkope theedoeken; die gebruik ik gewoon als wegwerptheedoeken. Wel zo makkelijk.

Kim Jong-il | 03-01-06 | 19:18

en wie betaalt mijn omzetverlies : de moslimgemeenschap of het kabinet of moetten wij ons eigen maar aanpassen aan hun tegenwoordig

lekker-ding | 03-01-06 | 19:17

@Hama
Ik kwam ook eens een hoofddoek tegen en die was niet zo aardig en die heb ik toen geslagen want dat mocht van de Islam.

Nemo | 03-01-06 | 19:16

Het is even stil aan de rechterzijde

hama | 03-01-06 | 19:14

@vander F.
Dank U ;)
@Hama.
Ja, er wordt wat dat betreft geen doekje om gewonden, de nieuwe kruistochten moeten namelijk een grondwettelijk fundament hebben.

MAXIMO | 03-01-06 | 19:13

Ben vandaag door een hoofddoek bij AH geholpen.
Een schokkende ervaring,
.
.
Ze was erg vriendelijk
Ben ik niet gewend

hama | 03-01-06 | 19:10

Voor een lekkere vakantie wil ik zelfs een katoenen hoofddoek dragen! Ik moet verdomme de hele dag in een polyester overhemd lopen, blegh! Maare, ik vind bedrijfshoofddoek wel weer een subliem woord...

Ðaimler | 03-01-06 | 19:10

moet er niet aan denken in mijn winkel dat er een cassiere zit met een hoofddoek om of een burka komt er geen mens meer binnen vrees ik

lekker-ding | 03-01-06 | 19:09

@Pannie,
volgens mij hebben ze bij Marokko.nl een GS filter.
Was eerder vanavond ook al niet te bereiken trouwens

vander F | 03-01-06 | 19:09

"Zo'n" moet "dat" zijn...
Krijg je als je "kutkrant" voor "toiletpapier" inwisselt...

MAXIMO | 03-01-06 | 19:08

@Fuckje.
Ohh, had erover heen gelezen, wist niet dat je nog reaguurde, dacht namelijk dat je in een hoekje zat te kniezen..
Het is al langer bekend dat Trouw een Christelijke Hetze voert tegen Moslims met Ephimanco en de redactie als kruisvaarders: www.gebladerte.nl/10899f57.htm
Voor zo'n propagandistische toiletpapier zou ik dus nooit schrijven, geef me dan liever de Volkskrant, Televaag of GS.

MAXIMO | 03-01-06 | 19:07

gelukkig hebben we krachtdadige figuren als Cohen en Bos

Onderbuik | 03-01-06 | 19:07

Onderbuik 03-01-06 zo is het en niet anders applaus

lekker-ding | 03-01-06 | 19:06

Ik ben benieuwd of de islam anno 2006 net zo achterlijk is als in 2002 toen Fortuyn dat zo openlijk zei. Vandaag de dag hoor je dat niemand meer zeggen (behalve mezelf dan).

Teveel geimponeert door WB waarschijnlijk.

Anti-links | 03-01-06 | 19:05

kan je vertellen dat ze in marokko niet met hoofddoekjes rondlopen in iedersgeval

lekker-ding | 03-01-06 | 19:05

@maximo,

wilden die christenhonden zelfs niet het joods-christekijk fundament van europa benadrukt hebben in de grondwet?
En over zo'n doekje vallen we.

* grijnst als een echte luis in de grunnse pels *

hama | 03-01-06 | 19:04

@MAXIMO 03-01-06 @ 19:01,
My man!
*applaus*

vander F | 03-01-06 | 19:03

bedrijfskleding is wel vaker niet leuk, aanpassen of oprotten lijkt mij het devies, ze zijn hier niet verplicht om te wonen.

Onderbuik | 03-01-06 | 19:02

@lekker-ding
Dat is een standaard opmerking, niets nieuws. Zeg dan waar de grens ligt.

Nemo | 03-01-06 | 19:01

@MAXIMO,
reageer je ook nog ff op mijn reactie 18.54u?

fuckje | 03-01-06 | 19:01

En al die communistische lutsers waaronder Fuckje die vinden dat Kerk en Staat totaal moeten worden gescheiden; wakker worden! Het CDA is hier al eeuwen aan de macht! En mocht jullie weer wat te klagen hebben, klaag dan over het feit dat deze regering sowieso die scheiding niet kent aangezien ze zelf steeds willen meedoen aan het "Moslim-debat".

MAXIMO | 03-01-06 | 19:01

un hoofddoekje is wel gemakkelijk kun je hem is lekker aan af vegen als je klaar bent is het nog ergens goed voor

lekker-ding | 03-01-06 | 19:00

@fuckje: maak je niet druk. Ik ben er al... Sluwe meid overigens. Wat nou werken?! Ongezien de typhus!

Ik stel overigens voor om een echte feauteau van die meid op de site en in de kranten te gooien. Piept ze al snel anders.

bwahaha | 03-01-06 | 19:00

MAXIMO 03-01-06 @ 18:57

Maximo wat krijgen we nou??? ;)

Pannie | 03-01-06 | 19:00

@lekker-ding

en wie bepaalt de norm?

hama | 03-01-06 | 19:00

@lekker-ding
Aan wat of wie moet er dan worden aangepast? Wie is het standaard voorbeeld? Jij?

MAXIMO | 03-01-06 | 18:58

@vander F
Klopt ook wel, meestal komen deze vrouwen dan ook uit de hoofdsteden.
verder heeft het dragen van een hoofddoek door de Nederlandse Moslima's veel te maken met wat je al eerder zei en het feit dat de ouders van deze meiden uit het platteland komen waar tradities nog in ere worden gehouden en nu misschien ook wel een beetje als verzetsdaad aangezien er toch al zoveel tegen moslims wordt geschopt...
@Witvoedt.
Ze mag niet haar eigen hoofddoek dragen maar wel een bedrijfshoofddoek. Ze staat ook vrij om dat niet te doen maar ze mag daaraantegen ook geloven en haar geloof uitdragen, de werkgever heeft daarvoor een passende oplossing gevonden en mevrouw wijst die af...
Ik vind dat dom, had ze maar van tevoren moeten aangeven dat problemen heeft met katoen.

MAXIMO | 03-01-06 | 18:57

aanpassen hier in nederland of wegwezen

lekker-ding | 03-01-06 | 18:56

Belachelijk dit. En voor iedereen die zegt of al heeft gezegd dat men dan ook geen kruisjes meer aan hun ketting moet hangen, omdat dat ook geloofsuiting is: Jullie lullen uit jullie nek.
----
Er zijn grenzen: En daar trek ik de grens. Echter, als een werkgever het goed vind heb ik er ook geen problemen mee.
----
Bovendien, geloofsuiting lokt in deze maatschappij toch alleen maar geweld uit, dat blijkt.

Nemo | 03-01-06 | 18:56

* legt zijn welkom-mat alvast bij de deur*

hama | 03-01-06 | 18:56

het is toch wat met die hoofddoekjes ik wordt er niet goed van pas geleden kwam ik nog un bejaarde tegen met zo,n hoofddoekje op in zo,n karretje die 40 per uur ging gewoon enkele reis het rif gebergte ermee zou ik zeggen en nooit meer terug komen.

lekker-ding | 03-01-06 | 18:55

vander F 03-01-06 @ 18:52

Ja lopen ze daar ook in Urker klederdracht en spreken nauwelijks Engels denk jij??
En hun kinderen die op school niet mee mogen doen mat Cheistmas omdat 'wij' sinterklaas vieren??

Pannie | 03-01-06 | 18:55

@MAXIMO,
als EphimEnco onzin zou kletsen had JIJ wel een column bij "Trouw".
Ja, ik heb gelezen en gehoord over Oost- Turkije. Nog erger dan Afghanistan of Iran/Irak. En dat wil bij de EU.

fuckje | 03-01-06 | 18:54

@hama 03-01-06 @ 18:51,
net als met Nederlanders in Australie en Canada/VS.
Hardnekkig blijven Sinterklazen enzeau.

vander F | 03-01-06 | 18:52

@ vanderF 18.46

Dat is waar, deze mensen hebben vaak nog het normbesef daterend uit de tijd dat ze hun landverlieten. Ze zijn in die zin niet meeontwikkelt.
Prachtige mensen, wandelende geschiedenisboeken!

hama | 03-01-06 | 18:51

Geef haar van katoen

Julius Civilis | 03-01-06 | 18:49

@MAXIMO 18:34
Waar haal je vandaan dat dit (verplichte) "bedrijfskleding" zou zijn?
Van wie moet ze dat hoofddoekje dragen dan... van Nettorama?

witvoedt | 03-01-06 | 18:48

@MAXIMO 03-01-06 @ 18:42,
ik heb evenzo verhalen gelezen van Islamitische dames die in Europa arriveren en zich verbazen over de hoeveelheid bedekking van sommige 'islamitische" vrouwen.
Viel ze verdomd van ons tegen, het werd in eigen land al als een soort Staphorster folklore gezien,
maken ze hier ineens een revival mee.

vander F | 03-01-06 | 18:46

@fuckje het verschil met deze landen is, dat west europese landen van oorsprong geen islamitische landen zijn. In die islamitische landen geldt de regel voor de gehele bevolking. In Nederland geldt die regel voor een minderheid, dus wordt het afschaffen van hoofddoekjes alhier uitgelegd als beperking van vrijheid van godsdienst of erger: discriminatie.

En volgens mij is het verbod op de hoofddoek in Turkije van toepassing op hogescholen en universiteiten en allicht andere openbare functies, maar me dunkt dat een cassiere in Turkije nog gewoon een hoofddoek mag dragen.

Waar maken we ons trouwens druk over. De betreffende jongedame gaat inderdaad te ver, maar als iemand een hoofddoek wil dragen, lekker zelf weten, zolang het maar niet door politie, rechterlijke macht en op hogescholen en universiteiten gebeurd vind ik het best

wattan!! | 03-01-06 | 18:45

@ van der F

* auw * Die was onder de gordel, vol in mijn aambeien!

hama | 03-01-06 | 18:43

@fuckje
Je leest teveel vluchteling Ephimanco want je vergelijkingen lopen elke keer mank.
Die rotzooi die hij bazelt over Algerije is een kolonialistische onwerkelijke kijk op zijn voormalige Heimat, het is dat hij hier in Nederland niet openlijk kan scanderen dat hij wel achter de rechtse moorden op Moslim vrouwen en kinderen staat sinds het FIS op een dictatoriale wijze is verboden door de coup-plegers.
BTW Ooit weleens iets van het Oosten van Turkije vernomen of gelezen?

MAXIMO | 03-01-06 | 18:42

@ fuckje 18.35

Niks taboe,
Verboden in overheidsgebouwen en op scholen.
Dit om de scheiding tussen kerk en staat te benadrukken.
Daarbuiten mag iedereen, ja daar gelukkig wel, gewoon zelf weten wat ze doen.

hama | 03-01-06 | 18:41

KrakenKrakenKrakenKrakenKrakenKrakenKrakenKrakenKrakenKraken!
Ik ga in je pandje zitten hama, en neem m'n 5 gesluierde dames mee.
HAHAHAHAAA!

vander F | 03-01-06 | 18:41

@Lipsum

Het gaat er niet om of katoen oncomfortabel draagt, het gaat erom hoe het arme schaap dit vermeende comfort ervaart. Kennelijk niet zo prettig vandaar haar redelijke verzoek om een polyester doekje welke ruim voorradig zijn in alle kleuren.
.
.
@ fuckje
Hama vreest dat hij al zijn verbale agressie voor dit jaar gisteravond heeft opgemaakt, weet je nog?, toen je me in de steek liet!

hama | 03-01-06 | 18:39

@King of controversy 03-01-06 @ 18:34,
kom op, ze zijn serieus bezig met boerka wetgeving in DeHaag.
Vind ik toch uit de bocht vliegen.

vander F | 03-01-06 | 18:38

Polyesther valt beter dus dan ziet ze er geyler uit met haar hoofddoek, ik denk dat dat de gedachte was..

Pannie | 03-01-06 | 18:37

Laat haar solliciteren als"beter-bed-clown".

fuckje | 03-01-06 | 18:36

Ik wil nu een pliesiehoofdoek!
NU NU NU NU!
/hoormoonmode off/

vander F | 03-01-06 | 18:35

IN Turkije en Algerije zijn hoofddoekjes taboe. Waarom moeten die fundamentalistische zeikwijven hier Roomscher dan de Paus zijn?????

fuckje | 03-01-06 | 18:35

Toch heeft Hama ook wel gelijk, ik zou inderdaad ook niet in clowneske, ongemakkelijke of voor mij allergische bedrijfskleren willen lopen, maar goed, waarom mevrouw precies geen katoen wil is mij een raadsel, en daarnaast vind ik katoen toch echt wel beter dan polyester.
Katoen is natuurlijk, dus dichterbij god itt die plastic shit.

MAXIMO | 03-01-06 | 18:34

@ vander F
Gierend uit de hand? Dat valt toch ook wel weer mee. Je leest nu GS, waar elk nieuwsbericht met de woorden hoofddoek, marocs Wilders ect, geplaatst wordt. Het loopt pas gierend uit de hand als Donner aftreed vanwege dit incident. Maar of dat nou zo'n ramp is?

King of controversy | 03-01-06 | 18:34

ik vraag me af: moslimvrouwen die als hoer in een bordeel werken, dragen die ook een hoofddoek? best cheil eigenlijk...

Onderbuik | 03-01-06 | 18:34

Er zijn wel meer mensen niet tevreden over hun bedrijfskleding, maar die roepen toch ook niet meteen: Discriminatie! Discriminatie!

straaltje | 03-01-06 | 18:32

@Kim Jong-il Netto(d)rama is een soort van Dirk van den Broek zeg maar...

Lipsum | 03-01-06 | 18:29

Die hele hoofdbedekking discussie loopt gierend uit de hand.
Religie heeft er weinig mee te maken, die doeken zijn een folkloristische cultuuruiting en moet ook als zodanig gezien worden.
Probleem is meer: puberende meiden, altijd dwars liggen en stangen,
vervolgens religie zwaar misbruiken om hun recht te halen.
Schofterig pubergedrag dus.
ook niet de moeite waard om hier weer over te zeiken trouwens,
je kleedt je maar raak, maar op je werk pas je je aan de daar geldende etiquette en anders kun je vertrekken.

vander F | 03-01-06 | 18:29

Ion Susai, ik wens je heel veel succes met het strijken van polyester. En daarna wens ik je ook veel succes met het ontpolyesteren van je strijkijzer!

Kakel | 03-01-06 | 18:29

polyester lijkt me zo warm als je gezicht al bedekt is met een snor. Maarja, moet zij weten. Het is wel makkelijker te strijken

Ion Susai | 03-01-06 | 18:27

Maar waarom moet een bedrijf zorgen voor een hoofddoekje? Als een vrouw wegens geloofsovertuiging een hoofddoekje wil dragen, prima, maar laat ze zelf een lapje polyester op de markt kopen in de juiste kleur. Middagje naaien (hoewel dit ambacht weinigen nog gegeven is) en klaar is het doekje.

wattan!! | 03-01-06 | 18:25

die meid wil toch zeker zelf zo'n ding dragen naar d'r werk ? wat nou ongelijke behandeling ? het is van de gekke dat we t hier over moeten hebben...

je mag hier komen werken zonder hoofddoek, en anders ga je maar asperges steken in je polyester pyama...!!!

tot ziens

moet niet gekker worden

blup © | 03-01-06 | 18:24

@hama Sinds wanneer is katoen oncomfortabel? Volgens mij is katoen nu juist het materiaal dat vocht opneemt en ademt... terwijl polyester van dat spul is wat zo heerlijk gaat zweten..... kun je net zo goed een Nettorama tas over je kop heen trekken, want dat geeft hetzelfde effect als een polyester hoofddoek en is nog goedkoper ook :)

Lipsum | 03-01-06 | 18:23

@Messi,
toch denk ik dat Dhr. T. ergens wel gelijk heeft.
Je denkt toch eerder aan je bedrijf dan aan iemand die zn/haar godsdienstige uitingen boven alle nederlandse wetten wil plaatsen?

fuckje | 03-01-06 | 18:20

Van de site van het CGB:
"Ongelijke behandeling op grond van godsdienst of levensovertuiging is door de wetgever op vijf terreinen verboden:

bij de arbeid
bij vrije beroepen (waaronder zelfstandigen)
bij het lidmaatschap van of betrokkenheid bij een werkgevers- of werknemersorganisatie of een vereniging van beroepsgenoten
bij het aanbieden van en het verlenen van toegang tot goederen en diensten
bij het geven van loopbaanoriëntatie en advies over school- en beroepskeuze"
Lijkt me dus duidelijk dat deze dame geen schijn van kans maakt. Tenzij andere moslim collega's wel een poly kopdoek mogen dragen.

King of controversy | 03-01-06 | 18:18

@ tering!(mongool)Wat een stelletje kanslozen hier op deze site. Denken dat ze de clown kunnen uithangen achter hun pc. Bah ik kots op jullie! en nee ik ben geen moslim. Maar om hier te gaan melden dat je al jaren geen moslims aan neemt??? zielig mannetje.

Messi | 03-01-06 | 18:18

@kweeternixvan: Voordat ze met polyester liepen hadden ze van die geytenvellen op den kop... maar ja, vanwege vlooien enzo.... enfin..... tis allemaal treiterij.... onder het motto: heb ik nog wat te mekkeren vandaag? Vat je em? :)

Lipsum | 03-01-06 | 18:17

@ TM
-
Helaas worden er weer mensen een beetje aangebrand als ze een sarcastisch bedoeld rijmpje lezen dus ik zal het niet aanvullen!
-
@ Neuzel
-
hmmm dat dacht ik al.. kijk uit voor je hart! - probeer eens zoetjes anders

de melkboer | 03-01-06 | 18:17

@de melkboer de thee is heel erg zoet en daar word je agressief van.

neuzel | 03-01-06 | 18:11

Eigenlijk best wel belachelijk van de dame in kwestie, hopelijk krijgt ze ongelijk van de rechtert aangezien de Fuckjes van deze wereld hierdoor nog meer gefrusteerd raken en alles over 1 kam scheren ook al is het een uniek en bespottelijk geval.
Ze moet juist blij zijn dat ze die synthetische rotzooi niet hoeft te dragen...

MAXIMO | 03-01-06 | 18:11

@de melkboer 03-01-06 @ 17:59 :

Er was eens bij de Nettorama
Een dame betrokken bij een drama
Zij wilde een hoofddoekje van polyester
en dat vonden de collega's ook het beste
want ze had een gezicht als een llama

TM | 03-01-06 | 18:10

@king of controversy weinig denk ik, het is ook een slap excuus. ze moet gewoon een pak rammel krijgen en aan het werk. maar daarin voorziet ons systeem niet. ik hoop dan ook met jou dat ze hard wordt uitgelachen door CBG, maar ook daarin voorziet ons systeem niet.

neuzel | 03-01-06 | 18:09

*Denkt na en snapt er geen reet van*
Thee is toch Engels? Hoe kan je moslims daar nou mee helpen?

Kakel | 03-01-06 | 18:08

@ neuzel..

hoe is de thee..? lekker ?

de melkboer | 03-01-06 | 18:07

@fuckje misschien anders benaderen. het de dienst willen uitmaken vat je zo op, maar is misschien niet zo bedoeld. misschien moet je wat duidelijker je grenzen aangeven.

neuzel | 03-01-06 | 18:06

@ neuzel 18:01
En wat heeft het dragen van een poly kopdoek te maken met geloofbelijdenis. Niks. Gewoon een slap excuus, en ik hoop dat ze keihard wordt uitgelachen door de CGB.

King of controversy | 03-01-06 | 18:04

@Onderbuik nee we kunnen ze helpen.
*slurpt aan thee*
trouwens je citeert me verkeerd, maar dat zal wel bewust zijn denk ik dan.

neuzel | 03-01-06 | 18:03

@Logue nomand,
even een misverstand wegwerken; ik heb niets tegen allochtonen, ik heb vrienden en vriendinnen onder "nieuwkomers". Maar ik kan er niet tegen dat een hoeveelheid Moslims hier de dienst wil uitmaken, met alle geweld en minachting van onze zeden en gewoonten van dien.
@Onderbuik,
ik denk dat neuzel met zn avondgebed bezig is.

fuckje | 03-01-06 | 18:02

@fuckje nee, heb ik niet. de islam wil net zozeer alleenheerschappij in Nederland als dat wij hier met z'n allen alle moslims het land uit willen schoppen. niet dus. de moslim wil geloof belijden en vooral daarin met rust gelaten worden. denk je nu echt dat ze jou zouden willen bekeren? haha... kansloze exersitie.

neuzel | 03-01-06 | 18:01

Gewoon als werkgever NOOIT een moslim in dienst nemen. Ik verrek het al jaren!

tering! | 03-01-06 | 17:59

@ TM

erm... hoe bedoelt gij?

de melkboer | 03-01-06 | 17:59

@neuzel
als de "haat bij moslims veel dieper ligt dan we ons voor kunnen stellen" dan moeten ze gewoon in THERAPIE! En vervolgens oprotten!

Onderbuik | 03-01-06 | 17:59

@fuckje
Ik begrijp je onmacht. Waar ik het minder voor heb is je 'aanvallen is de beste verdediging'-tactiek.
Deze tactiek komt veel voor bij de groepen waartegen jij je het hardst wil afzetten, de allochtonen.

Ironisch toch?

Logue nomand | 03-01-06 | 17:59

Dertien weken met katoen werken, dat moet te doen zijn. Ik heb het labeltje van mijn bedoeïen-hoofddoekje (voor mannen!) uit Jordanië er nog eens op nageslagen en wat denk je? Hoogwaardig katoen!
.
Trouwens, Nettorama... wat is dat voor een winkel? Ik ken het niet.

Kim Jong-il | 03-01-06 | 17:58

Kijk, als je dan toch al per se een hoofdoekje voor die mevrouw maakt, waarom doe je het dan niet in 1 keer goed? (Maar dan was waarschijnlijk een katoenen beter dan een hoofddoek van plastic).

PisFinger | 03-01-06 | 17:58

@melkboer : erm.... en nu met wat meer *kuch* gevoel?

*TELEFOON VOOR FUCKJE! TELEFOON VOOR FUCKJE! DIREKTE LIJN MET FILIP! ADVIES DRINGEND GEWENST! TELEFOON VOOR FUCKJE!*


- De vlag is rood van het bloed van de infidels! Ik herhaal : de vlag is rood van het bloed van de infidels! Aktie vannacht!-

TM | 03-01-06 | 17:57

sinds wanneer mogen die Mutsen werken van hun partners??? vaag verhaal,wat mij betreft is dit een Hoax.. Laat haar lekker de Mosquee schoon maken met haar Poetsdoek.

Piet Heyn DonuT | 03-01-06 | 17:56

Polyester is goedkoper dan katoen, toch beweert Nettorama desondanks de goedkoopste te zijn.

gevallenverstand | 03-01-06 | 17:54

@neuzel,
ik weet maar al te goed dat de Islam hier de alleen heerschappij wil, en de enige wereldgodsdienst wil worden, met fors geweld. Heb je vandaag "Trouw" gelezen, over Fatwa's?
@gevallenverstand,
ik ben een meid, nog geen vrouw, ja een jonge vrouw, en ik heb geen tijd voor echte acties omdat ik serieus mn studie aanpak.

fuckje | 03-01-06 | 17:54

Ff serieus. Ze werkte al bij de nettorama. Dus waarom zou het bedrijf überhaupt al accepteren dat ze een hoofddoek gaat dragen. Het gaat immers wel om de uitstraling van het bedrijf. Nu lijkt het mij niet zo erg dat je image als bedrijf zijnde tegenwoordig multi culti is.
Maar goed eenmaal besloten dat er een hoofddoek moet komen weigert ze m ook nog te dragen! Ik zelf zou zeggen ik wil een hoofdoek van natuurlijk matriaal maar deze muts wil iets dat broeit op je hoofd.
En dat het dan ook nog serieus genomen wordt.
Waarom mocht ze van nettorama niet gewoon een zwarte of witte hoofdoek dragen, een gewone neutrale kleur? Kan ze zelf kopen (ze zal ze toch wel in de kast hebben liggen) en dan kan ze ook nog zelf het matriaal uit kiezen.

Yvon | 03-01-06 | 17:52

@fuckje hokjesdenken past goed bij mensen die geen zin hebben om na te denken.

neuzel | 03-01-06 | 17:52

hebben ze bij de overheid nou noch niet in de gaten dat al die gasten niet willen werken en daarom aldoor maar uitvluchten en smoezen verzinnen???
laten ze in riftistan een baan zoeken mogen ze zoveel onzin aantrekken als ze zelf willen.

roelofw | 03-01-06 | 17:52

@fuckje
Volgens mij ben je geen vrouw en geen actievoerder.

gevallenverstand | 03-01-06 | 17:49

@fuckje ik zie genoeg, ik zie ook dat de haat bij verschillende moslims veel dieper ligt dan jij je kunt voorstellen, alleen de reacties zoals hier slaan werkelijk alles. wij hebben met al onze wijsheid een mooi systeem verzonnen en zij maakt daar gebruik van. zorg dan maar dat je je eigen systeem blijft volgen. dat bedrijf heeft nooit tot schorsing mogen overgaan in eerste instantie. ik zou dan ook klagen en als de hoofddoek mij daarin kan helpen doe ik dat.

neuzel | 03-01-06 | 17:49

@neuzel,
ga alsjeblieft weer terug naar je moskee, kraakpand, whatever!

fuckje | 03-01-06 | 17:47

banbeleid is weer ver te zoeken. goedzo melkboer, heel leuk jouw bijdrage. gelukkig zitten hier genoeg mensen die erop zitten te wachten.

neuzel | 03-01-06 | 17:45

@neuzel,
als JIJ eens zou nadenken, in plaats van je druk te maken om die onaangepaste Moslima, dan zou je merken dat die hele Islam in de Westerse wereld niets dan narigheid veroorzaakt. Horende doof, en ziende blind, neuzel!!
@de melkboer,
wederom driewerf HULDE, HULDE, HULDE !!!

fuckje | 03-01-06 | 17:45

@hama 17:34
Van wie moet zij nu een hoofddoek dragen?
Van Nettorama?

witvoedt | 03-01-06 | 17:45

Ik heb eens een keer een nachtbus laten stilzetten omdat er een paar rokende kaaskoppen het lied zongen.
'Als is de homo/neger/etc. nog zo snel
Janmaat achterhaald hem wel'
Moet ik even aan denken melkboer.
Ga ff naar candlelight!

gevallenverstand | 03-01-06 | 17:44

Zouden de burka's wel in katoen mogen?

QM_2005 | 03-01-06 | 17:44

Afgaande (nee, niet Afghaande) op de reacties van sommige reaguurders, heeft ze waarschijnlijk meer aan een kevlar-hoofddoekje.

sellafield | 03-01-06 | 17:44

westerlingen smeren hun faeces met papier uit over hun gebleekte anus en verder.

neuzel | 03-01-06 | 17:44

Wat hoort de melkboer nou jij opstandige cassiere?
Verdien jij eigelijk een dikke paal in je derriere?
Je bent te belazert om je harzes met katoen te willen te bedekken?
Als het aan ons ligt zien we jou het lieft zo snel mogelijk verrekken!
Maar waarschijnlijk kunnen we je harzes beter met hete pek besmeuren..
en geloof me dat zal je vele malen beter staan dan al die bonte kleuren.
We krijgen van jou houding een beetje een onbehaagelijk gevoel..
en het liefst kakken we je dan ook massaal in je rotte tering smoel..
Het ergte is dat we het doekie ook nog op maat hebben laten fabriceren..
en als dank wil je ons dan ook nog over de kop gaan urineren?
Het wordt tijd voor een enkeltje terug naar het woestijn paradijs..
en wensen je ongezien de graftering tijdens deze lange reis..

de melkboer | 03-01-06 | 17:42

@fuckje precies, lekker makkelijk, vooral niet nadenken.

neuzel | 03-01-06 | 17:41

GS op ramkoers.
Waar veegt ze haar reet mee af. Moslims wassen met water na het poepen, dan blijven er geen faeces in de haartjes zitten.

gevallenverstand | 03-01-06 | 17:40

Al dat geneuzel, gatsie!!!

fuckje | 03-01-06 | 17:39

@fuckje ik begrijp je niet. als jij die stront uit je ogen haalt, werkt het woord "moslim" misschien niet meer als een rode lap voor je blinde en domme reacties.

neuzel | 03-01-06 | 17:39

Op het moment dat er weer eens flink wordt gekankerd op het bedrijfsleven omdat moslims geen kans op een stageplaats of werkplek maken treedt er bij de meeste politici een spontane hersenverweking op. Zeg dan gewoon eens hardop dat ze het er zelf naar maken of komt dat pas op het moment dat de toestand, net als in de avond van 6 mei 2002, compleet uit de hand dreigt te lopen.

ventus_aqualis | 03-01-06 | 17:38

Die doos is overigens duidelijk een funda, dus subiet deporteren naar de zandbak!

poktor | 03-01-06 | 17:37

@vanderF,
ik blijf graag op de hoogte van alles, net zoals jij. Zodat ik later niet hoef te zeggen dat ik die ellende niet zag aankomen en mensen er niet voor heb gewaarschuwd. Zo langzamerhand is het net een nare ziekte aan het worden die zich verspreidt door het land....
En idd, wat mensen thuis willen belijden is hun zaak, buiten en op het werk moet je daar niemand mee lastig vallen!

fuckje | 03-01-06 | 17:37

Wat zegt Wouter over dit soort acties in zijn boek?

Aussie | 03-01-06 | 17:36

@CharacterX2005 van nu.nl: "De doek was echter niet in de kleuren van de bedrijfskleding bij Nettorama en het bedrijf kon ook geen hoofddoek leveren. Het bedrijf schorste daarop de vrouw korte tijd totdat de fabrikant van de bedrijfskleding een doek in de juiste kleuren kon verzorgen." het was dus in eerste instantie de keuze van het bedrijf om haar te schorsen. dat kun je haar niet zo snel verwijten als het bedrijf zelf bijvoorbeeld wel kan zorgen voor de bedrijfskleding in de juiste kleuren, maar geen hoofddoek in de bedrijfskleuren kan leveren. schorsing is een fikse maatregel, waarvoor je als werkgever een reden moet hebben die ongeveer zo ernstig is als een reden voor ontslag op staande voet. het niet dragen van een hoofddoek in de bedrijfskleding terwijl het bedrijf dat ook niet kan leveren, levert niet snel een gegronde reden op voor schorsing. optiefen dus met dit bedrijf. Vervolgens "Ondanks advies van de fabrikant zelf, werd er een hoofddoek gemaakt die niet voor 100 procent van polyester is." nergens staat dat ze vervolgens niet meer werkt, en wat daarvan de reden zou zijn. Wel heeft ze een klacht ingediend, over de inhoud waarvan je kunt twisten. optiefen dus met dit soort flauwekulberichten!

neuzel | 03-01-06 | 17:36

ik vind eigenlijk dat ze een punt heeft.
zou ook niet graag in oncomfortabele bedrijfskleding werken, nee
Dit meisje heeft gewoon gelijk!

hama | 03-01-06 | 17:34

@fuckje 03-01-06 @ 17:26,
richt een actiegroep op zou ik zeggen,
of flikker GS uit je browser!
Scheelt heel wat opveren.
Maar ik erger mij hier ook aan hoor ; )
ik sluit dan ook zeker bij BASinnic 03-01-06 @ 17:04 aan.
Omdat die k*nkerlijers zichzelf niet kunnen beheersen bij het zien van vrouwlijk schoon staan we nu tegen allerlei tentdoeken aan te staren, begint vervelend te worden.
En niks religie, is puur cultuur, bek houden duss.

vander F | 03-01-06 | 17:33

@.Kippeling | 17:32
Waar is de brand?

ventus_aqualis | 03-01-06 | 17:33

O ja, nog een nieuwjaarswens voor alle mij onwelvallige ondernemers:
ik wens u veel moslimpersoneel toe.

Jan Passant | 03-01-06 | 17:33

Natuurlijk is het de schuld van Rita Verdonk !

Kippeling | 03-01-06 | 17:32

Pardon, hoezo Commissie Gelijke Behandeling? Vind dat het gehele personeel daar maar in unox muts moet rondlopen. Pinguïns die niet harder dan 5 kmpu waggelen mogen uit de iglo worden getrapt.

ganzo | 03-01-06 | 17:31

Lucifer 03-01-06 @ 16:18 schreef: >>
"Ben ik de enige die het idee heeft dat we met zijn allen keer op keer te kakken worden gezet."<<
.
Nee, dat ben je niet.
Ik denk dat wij, ongelovigen, een bron van vermaak zijn voor onze Islamietjes.
.
Maar we doen er niks aan, hè.
We gaan gewoon weer op een partij stemmen die ons, autochtonen, keer op keer discrimineerd en voor paal zet.
.
Inshallah.

filter | 03-01-06 | 17:28

Wat zou er mis zijn met een doorzichtig hoofddoekje trouwens?

witvoedt | 03-01-06 | 17:28

@neuzel,
doe je oogkleppen af,
doe dat bord voor je kop weg,
en haal die oordopjes uit die flappen.
@vanderF,
ja, maar elk kwartier opveren...... nou nee!Ik ben het een beetje zat, voel me soms een roepende in de nederlandse woestijn.

fuckje | 03-01-06 | 17:26

@ Sudanees uit Bosnië

Lul niet man! We hebben dr wel last van, want ze werkt daardoor niet!

CharacterX2005 | 03-01-06 | 17:23

@fuckje,
chagrijnig?
ik zie je meestal spreekwoordelijk opveren bij de 'M' woorden!

vander F | 03-01-06 | 17:22

Niet te geloven weer !

Is Job C. al afgereisd naar de Nettorama met een zak geld om te voorkomen dat deze domme, domme, domme geit gaat radicaliseren ?

Waar zijn we in godsnaam mee bezig in dit land ???

Van Rechts | 03-01-06 | 17:22

De vrouw besloot op een gegeven moment, ,.., op haar werk een hoofddoek te dragen. Klinkt als een ommekeer en vraagt dus om overleg. Niet gebeurd dus de spontaniteit lijkt op een verstoorde werkverhouding geinitieerd vanuit de moslima. Geen sprake van verworven rechten o.i.d. dus lijkt me duidelijke zaak. Jammer is dat NettoRama is meegegaan in eerste instantie. Sterker was geweest als vanaf het eerste moment werd aangegeven dat dit niet mogelijk was. Hier is jurisprudentie over beschikbaar, is zo goed als legaal. Vergelijkbare zaak als het scheren van hoofd of verven van haar in een vreemde kleur. Ik schat in dat dit meisje geen centjes gaat vangen en wel ontslagen wordt.

Liquer | 03-01-06 | 17:21

Pfffff, ik moet zeggen dat ik me niet snel racistisch zal uitdrukken. Maar nu vraagt deze dame er wel enorm voor. Als het allemaal dan niet goed is ga dan zelf een doekje halen. In het land van herkomst. TIP: blijf er!

Wulfpack | 03-01-06 | 17:21

Hoofddoek van latex staat veel beter.

backdoorman | 03-01-06 | 17:21

met welk beleid bannen jullie hier dan? hier kun je niet tegenop bannen. wat een rukniveau. vooral die ***types als fuckje.

neuzel | 03-01-06 | 17:20

Wel te begrijpen, moslims dragen al eeuwenlang polyester (?). En dat die mensen ook maar enig recht menen te kunnen ontlenen aan 'hun geloof'.

Toine Rorije | 03-01-06 | 17:19

Ik begrijp die juffrouw wel. Ze is bang dat als ze met het dikkere materiaal instemt de dokter het ook zal gebruiken voor het herstellen van het maagdenvlies. Dat betekent dat de volgende snuiter heel hard moet werken en daar is in die kringen al een broertje aan dood gegaan.

ventus_aqualis | 03-01-06 | 17:19

Weer een duidelijk signaal dat het grootkapitaal bezig is de eer van de moslims omlaag te halen. Laat deze zuster zelf bepalen wat zij op haar hoofd draagt, niemand heeft daar last van.

Sudanees uit Bosnië | 03-01-06 | 17:18

Polyetter? Ja, zo zal ze wel overkomen ondertussen ja. Ze wil polyester? Volgens mij is ze in de war met polygamie.

TM | 03-01-06 | 17:18

Het lukt die ***Moslims toch wel ieder kwartier minstens 1 keer in het nieuws te komen, knap hoor!
Maar ik word er wat chagrijnig door, en nu druk ik me voorzichtig uit.

fuckje | 03-01-06 | 17:16

Burka van beton en in de plomp ermee.

poktor | 03-01-06 | 17:14

Verdoemme! Het wordt steeds gekker! Laat dr lekker een polyester theedoek pakken uit het keukentje en snel die plees gaan schoonmaken daar. Opsouten met dat zeikwijf!

CharacterX2005 | 03-01-06 | 17:13

De bron van het artikel is uiteraard Nu.nl.

Ik vind het verplicht opleggen van niet gemakkelijk zittende bedrijfskleding overigens een prima reden om te gaan matten met mijn baas. Maar goed, het gaat hier om een hoofddoekje, dus dan houden we snel op met nadenken.

vast goed | 03-01-06 | 17:13

hoofddoeken zijn vooral geschikt als rukdoekjes...

Onderbuik | 03-01-06 | 17:12

als de commissie deze klacht serieus neemt mogen ze terug naar de schoolbanken... omstreeks 1868 eerste kunststof, is toen ook koran geschreven?

DJ | 03-01-06 | 17:12

@BASinnic
Wel grappig dat het mannelijk deel van nu ook in 0031 huizende groepen nieuwkomers inderdaad laten zien dat zij op geen enkele manier met onbedoekte meisjes en vrouwen kunnen omgaan.
Ik denk dat dat dragen van die hoofddoek als middel tegen sissende, hitsige, opdringerige, handstastelijke asociale manfiguren vooral wordt ingegeven door de wijze waarop de broers, neven, vaders en ooms van deze bedoekten vrouwen en meisjes in de vrije wereld tegemoet plegen te treden...

witvoedt | 03-01-06 | 17:11

@basinnic,
inderdaad die islammelingen worden geil van vrouwenhaar, ik kan me dat trouwens wel indenken als je die hobbezakken over straat ziet schuifelen

janluluitdebiertent | 03-01-06 | 17:08

Opeens heb je het, je wordt bedrijfsleider bij Nettorama!

gentle giant | 03-01-06 | 17:08

1 woord: ontslag

poursuivant | 03-01-06 | 17:07

Misschien een leuk Lonsdale hoofddoekje laten ontwerpen?

Jo de la Hi Ti | 03-01-06 | 17:05

@Basinnic. Leuke insteek, hulde!

SakyMoto | 03-01-06 | 17:05

Ik voel mij als man gediscrimineerd door hoofddoekjes. Een hoofddoek suggereert namelijk dat ik mij als man niet kan inhouden, i.c. mijn sexuele driften niet in de hand heb zodra ik een vrouwelijke lok zie. Ik vind het kwalijk dat ik deze openlijke belediging dagelijks moet ondergaan. In de openbare ruimte nog wel! Kortom, ik vind een hoofddoek voor mannen die ernaar moeten kijken stigmatiserend, suggestief en buitengewoon kwetsend.
Kan de Vereniging voor Mannenemancipatie niet ook een klacht indienen?

BASinnic | 03-01-06 | 17:04

Het is de schuld van Wouter!

Der Pulle | 03-01-06 | 17:02

Als ze geen katoen wil dragen dat moet ze maar optiefen! Als je geen overal wilt dragen dan ga je toch ook niet in een garage werken?

Dude heb je eten | 03-01-06 | 17:01

Lekker opkankeren ,deze parasiterende moslimhoer.

Torquemada | 03-01-06 | 17:00

Ik snap het wel. denk je eens even in:
Je ben moslima(verschrikkelijk woord trouwens) je heb al 3 mislukte abortussen achter de rug.
Je overbuurman is een fanatiek pim fortuyn aanhanger en heeft op elke mogelijke manier geprobeerd om je aan het werk te krijgen wat uiteindelijk ook gelukt is.

je hebt moeten(!) soliciteren en allahverdomme je bent nog aangenomen ook. dus eerst ga je zeiken dat de arbeidsomstandigheden ruk zijn, vervolgens dat je een doek om je hoofd wilt, je krijgt 2 weken vakantie (hoeft dus gelukkig niet te werken) maar kudt ze hebben een doek en nu moet je wat gaan doen.

deze snor zal ALLES op ALLES zetten om ervoor te zorgen dat ze nooit en te nimmer een poot moet uitsteken en daadwerkelijk arbeid moet verrichten.
en het eerste wat dat tuig (want dat zijn het) dan begint te roepen is natuurlijk dat wij de grote boze westerse wereld dissimineren (discrimineren dus voor al jullie bijdehandjes)

het is gewoon 1 groot rookgordijn het zal haar aan dr anus oxideren van welk materiaal die doek is gemaakt.

JongEnLui | 03-01-06 | 16:59

die doek in haar bek proppen en het hele zooitje in zee dumpen.

Onderbuik | 03-01-06 | 16:58

Zouden mosselkerels ook het RECHT op het dragen van een polyester, zijden, katoenen of desnoods keflar hoofddekseldoek kunnen opeisen, of een djelabba...
.
En hoe zou het zitten met niet-pinguins bijvoorbeeld? Hebben die ook zo'n RECHT of moet je toch echt aanhanger zijn van een of andere eeuwenoude religie?

witvoedt | 03-01-06 | 16:57

Ik zie werkelijk nergens een bronvermelding dus ik geloof er geen kloot van. Sensatie artikeltje.

chiel (voormalig ... | 03-01-06 | 16:56

@TRS: Vijf? Ben je helmaal betoeterd! Nee hoor, twee is voldoende...

Lucasdelinkselul | 03-01-06 | 16:56

@TRS
Ja, met zo'n ruk naar links van GS, is het snel gedaan met de vrijheid van meningsuiting.

Karel kwakbol | 03-01-06 | 16:54


@ Domper, mekka.

Multikuli | 03-01-06 | 16:52

Ik ben trouwens nieuwsgierig naar de bron van dit verhaal...

Dömper | 03-01-06 | 16:50

Die meid heeft groot gelijk hoe durven ze.... Nettorama dacht natuurlijk een goedkope arbeidskracht te hebben gevonden zodat ze kunnen blijven stunten met hun prijzen en het klootjesvolk daar hun boodschappen kan blijven doen.

ipje | 03-01-06 | 16:50

en als ze die zeur nu ontslaan omdat ze meer klaagt dan werkt dan gaat ze zeker helemaal discriminatie roepen.
klote voor de netto-rama, proberen ze eens lekker politiek correct bezig te gaan, is het nog niet goed.
dit soort meisjes zorgt er weer eens voor dat niemand nog hoofdoek-vrouwtjes in dienst wil nemen. handiger om alles wat er enigsins moslim uitziet/klinkt niet eens op sollicitatie-gesprek te ontvangen dan later met dit geneuzel om te moeten gaan.

selena | 03-01-06 | 16:50

Lucas zet een streepje achter jullie namen mensen, en als je er 5 hebt krijg je een extragratis ban! Dus pas maar op!

TRS | 03-01-06 | 16:48

Mijn baas discrimineert ook! Ik wil namelijk een kashmir-wollen maat-kostuum van een prima Italiaans modehuis. Krijg ik niet!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 03-01-06 | 16:48

Niet om 't één of ander hoor maar Polyester is toch pas 50 jaar geleden uitgevonden of mis ik nou iets? Wat droegen ze daarvóór dan? En hoe kan dit uberhaupt in de Koran staan?

ikweeternixvan | 03-01-06 | 16:47

Die meid lijkt me totaal ingeburgerd. Is blijkbaar helemaal op de hoogte van het arbeidsrecht en wat er wel en niet kan...

JackRandom | 03-01-06 | 16:47

Haar en haar hele familie enkele reis thuisland cadeau doen. Een beetje normaal doen of wegwezen.

Vuileflikker | 03-01-06 | 16:46

Props voor die sma! Gewoon kijken hoe lang je Nederland kunt treiteren met particuliere, niet terzake doende, buitengewoon onredelijke eisen om toch vooral tegemoet te komen aan de religieuze identiteit van haar eigen ikje. Als er iets is wat er irritant is aan de moslimgemeenschap (héérlijk, dat over één kam scheren), dan is het wel dat stomvervelende zelfbeklag van die lui: het ligt altijd aan de anderen. Abjecte domkop! Toch denk ik stilletjes: polyester ademt niet, trut. Is beter geschikt om een zeilboot van te gieten, denk je ook niet? Ik pleit daarom voor katoen (katoenen hoofddoekjes, katoenen broekjes, jaja, hopsakee, en allemaal hagelwit en lekker strak). Waarom gaat die griet niet lekker naar de mediterraanse zandbak, in 55 graden met een niet ademend polyester hoofddoekje. Pff.

TECHniQue | 03-01-06 | 16:44

Deze trut kan d'r verdere carriere bij de Nettorama wel shaken. Al zou ze gelijk krijgen van de rechtert, Nettorama pest d'r dan wel vakkundig weg of ze gooien het op een verstoorde arbeidsverhouding. Ergens heb ik het vermoeden dat deze jongedame puur op geld uit is...

brutus68 | 03-01-06 | 16:43

@ theking dat hadden ze in de tijd van de gebroeders Grimm al (Roodkapje was de eerste moslima)

Doorzon | 03-01-06 | 16:42

De kooraan is best modern, of hadden ze al polyester ten tijde van het schrijven van het Schrift?

theking | 03-01-06 | 16:39

In tegenstelling tot katoen gaat polyester broeien. Je gaat dan extra zweten en dus stinken.... Aha, zou dat de reden zijn dat ze allemaal....

BASinnic | 03-01-06 | 16:39

Sluit zich aan bij Domper
Iedereen mag een klacht indienen, maar het zou toch te gek voor woorden zijn als deze klacht gehonoreerd wordt (tenzij ze een allergie oid heeft voor katoen)

King of controversy | 03-01-06 | 16:39

Aan de andere kant, wel een allochtoon die werk heeft gezocht en gevonden! (ok ze zit gelijk "ziek" thuis, maar toch!

Doorzon | 03-01-06 | 16:38

Tjonge. En de klacht is nog in behandeling genomen ook dus? Volgens mij hebben we in Nederland gewoonweg veel te weinig discriminatie als ze daarvoor al de barricaden opgaan. Komop jongens en meisjes, even de schouders eronder.

Multikuli | 03-01-06 | 16:37

Dit wordt een puik jaar!
Iedere dag Tilburg in het nieuws!
De wethouder van Tilbuo Promotie is goed bezig.
Het gaat er niet om HOE je in het nieuws komt, ALS je maar in het nieuws komt.

vergruizer3 | 03-01-06 | 16:36

Geef ze een Burka van lood ,ze is toch niet vooruit te branden

leonard | 03-01-06 | 16:36

Volgens mijn geloof moet ik in een lease auto zitten van boven de 50.000... Kijken of mijn manager erin trapt en anders ga ik naar nettorama!

Doorzon | 03-01-06 | 16:36

moi.guillaume 03-01-06 @ 16:25 is oplettendste reaguurder van de dag

Violette | 03-01-06 | 16:35

Polyester prop in je geytenschmoel, hierrr! Vuurtje, anyone?

FonyTonie | 03-01-06 | 16:35

Heeel begrijpelijk, ik heb een gelijksoortig geschil met mijn werkgever, ik draag alleen hoogwaardig polyester strings, al dan nietmet tijger print, en niet van die katoenen zeemanfuiken... In mijn geval alleen niet op mijn hoofd, om deze of gene voor te zijn....

KaiserSoza | 03-01-06 | 16:35

@ TRS
Lijkt me anders helemaal niks, dat gekietel van die snor...

Kakel | 03-01-06 | 16:35

THAT'S IT, voor mij geen nettorama meer.. wat denken ze wel niet???

Badboy.es | 03-01-06 | 16:35

In de koran staat toch: een vrouw met hoofddoek zuigt ?
Daarom dat vrouwen in de islam van de mannen een hoofddoek moeten dragen.
Kunnen ze daarna met de hoofddoek hun mondje afvegen.

TRS | 03-01-06 | 16:34

Zolang het heeeeeel erg strak zit, mag ze van mij eentje van polyester krijgen...

Doorzon | 03-01-06 | 16:33

..... gelukkig kan je nadenken en text weghalen want heb hier echt geen goed woord voor over. Een ban is deze BiTCH niet waard.

nikkelen nelis | 03-01-06 | 16:33

Snap sowieso niet waarom ze die trol hebben aangenomen. Je weet dat je dit soort achterlijke gelul krijgt met die mislukte abortussen.

Lange Hark | 03-01-06 | 16:32

Ach, ik zie het probleem niet zo. Het is pas een probleem als ze van de rechter gelijk krijgt.

Dömper | 03-01-06 | 16:32

verzwindelen dus, adios!

Michael | 03-01-06 | 16:29

Op momenten als deze mis ik Wannabecool en Bwahaha.....

fuckje | 03-01-06 | 16:28

Waar doen we moeilijk over? We worden geslagen met onze eigen regels... Of was het nu dat deze persoon misbruik maakt van onze regels.... tsss ik zie mezelf al aankomen bij mijn werkgever... Mijn kleren zijn te zwaar ik wil wat lichters hebben. En anders ga ik wel bij de CGB klagen!

PanzerMeyeR | 03-01-06 | 16:28

@ Atheisme.nu . Helemaal mee eens! Dit is spreekwoordelijk het tolerant aangereikte paard volaan in de bek scheiten.

SakyMoto | 03-01-06 | 16:28

Het is Soema 32.12:

En zij maakten de engelen, die dienaren zijn van de Barmhartige, tot vrouwelijke polyesteren wezens. Waren zij dan van hun schepping getuige? Hun getuigenis zal worden opgetekend en zij zullen tot rekenschap worden geroepen. Zij waren gekleed in amechtig polyester. En de Barmartige zeide. Katoen, zij hebben daar in het geheel geen kennis van, zij vermoeden slechts. Want wie Katoen drage, krijge de zwaren hoofden. En wie zwaren hoofden hebben, moge voor altoos vermoedden. Draag Polyester of verzwindel in eeuwigheid.

pieterjan | 03-01-06 | 16:26

Direct haar eigen hoofddoek laten dragen en verbannen naar het magazijn...

da wizard | 03-01-06 | 16:26

Een hoofddoek kan nooit te dik zijn, zolang er nog geluid onder weg komt is ie in ieder geval te dun

Barbertje | 03-01-06 | 16:25

Niet te geloven.
Als je ergens gaat werken accepteer je de bedrijfskleding. Denk je dat McDonalds medewerkers trots en blij zijn met dat pakje dat ze moeten dragen.

Maar Nettorama toont zich van een uiterst tolerante kant en komt zo iemand 100% tegemoet met haar zielige gezeik om een doekje om haar kop, en dan vindt ze toch weer iets te mauwen...

Atheisme.nu | 03-01-06 | 16:25

Check ook de reclamefolder van deze week, in de aanbieding.... Shoarmvlees!

moi.guillaume | 03-01-06 | 16:25

Ach zie er het voordeel van in, polyester brand sneller dan katoen....

Kakel | 03-01-06 | 16:25

@chambeck 03-01-06 @ 16:21
Met haar baas dus

blawablawa | 03-01-06 | 16:24

Het is ook nooit goed. Als ze het in de eerste plaats geweigerd hadden dan had ze hen alsnog aangeklaagd.

Kroen | 03-01-06 | 16:23

Ohhh nou toch moet echt niet kunnen hoor...

MasterAB | 03-01-06 | 16:22

3 januari internationale gekke vrouwen dag. Aankondiging nieuwe vrouwen partij; desiree stokkel als lijsttrekker en polyesther moslimmutsje op twee. Als veertig procent dit een aanwinst vind, doen ze mee.

Grrr... | 03-01-06 | 16:22

Gekker moet het niet worden

von_cicero | 03-01-06 | 16:22

vraag ik me af waar ze haar reed me af veegt.

chambeck | 03-01-06 | 16:21

-weggejorist-

Haatzaaier | 03-01-06 | 16:21

t probleem is dat er mensen serieus werk van maken, dit soort mensen moet je gewoon dwingen te werken en zo niet, stop je de bijstand ect.

Michael | 03-01-06 | 16:21

Godverdomme! Uit die rotzooi! Doe maar normaal en kudt anders op naar je geitenland!

zweefvlieger | 03-01-06 | 16:20

Ben ik de enige die het idee heeft dat we met zijn allen keer op keer te kakken worden gezet.

Lucifer | 03-01-06 | 16:18

Lord Rama (center) with wife Sita, brother Lakshmana and devotee Hanuman. Rama and Lakshman are always shown to be ready for battle (with bow and arrow) as it is their Kshatriya dharma to fight. Rama is shown having blue skin which is a characteristic of Vishnu.

Liquer | 03-01-06 | 16:17

Zij: Schat?
Hij: Ja?
Zij: Kep alleen Natuurlijk rubbah
Hij: Allah

Kakbouter | 03-01-06 | 16:16

Kzou tegen haar willen zeggen: 'ga bij de Nettorama in Geiteneuqystan solliciteren !!!'
OPBOKKEN DAN !!!

PiaH | 03-01-06 | 16:16

Moet niet veel gekker worden hoor hier in Nederland.

nikkelen nelis | 03-01-06 | 16:16

Kan ze niet in een campingwinkel aan de slag? Dan mag ze een polyester bungalowtent op haar hoofd zetten.

Professor Plons | 03-01-06 | 16:15

Schijnt dat in de koran letterlijk de tekst staat: "katoen zuigt, polyester niet"

Klopt: Soema 33 12

Lucasdelinkselul | 03-01-06 | 16:15

Als dat mijn vriendin was, zou ik hem ook liever in een geit steken.

ffwd | 03-01-06 | 16:14

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl