Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

WimLex wil ook Nobelprijs

toch weer dat vingertjeLandgenoten! Uw toekomstig Commander in Chief is op staatsbezoek in prachtig India en hij heeft voor u een urgente boodschap. Volgens Zijne Koninklijke Hoogheid gaan we namelijk allemaal DOOHOOD als we niks doen aan het milieu. Zelfs wanneer u sceptisch bent over de zorgvuldig georkestreerde Al Gore-propaganda moet u beseffen dat het einde van de wereld simpelweg nabij is. Maar WimLex, immer oplossingsgericht, voorziet een oplossing: "Nu de wereldbevolking richting 6,5 miljard mensen gaat, zal de rijke minderheid met een luxe levensstijl moeten bijdragen aan de toekomst van de planeet" Wat we dus niet moeten hebben zijn corpulente watermanagers die hopeloos verouderde milieuverdragen blijven promoten. En wat we vooral NIET moeten hebben zijn hypocriete monarchen die zwaar vervuilende vliegtuigen leeg heen en weer tussen India en Europa laten vliegen omwille van de koninklijke garderobe. Tot zo ver uw hevig geëngageerde kroonpins. Een fijne sterfdag gewenst... UPDATE: Oranje boven! Televaag gooit na telefoontje van de Chef alle anti-monarchistische comments weg. De republiek toejuichen kan hieronder.

Reaguursels

Inloggen

@genea 26-10-07 @ 16:14:
De grootste voorspoed had dit land anders wel in tijden van de Republiek en tsja, de Oranje-kliek heeft nogal wat bloed aan zijn handjes.
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons...

koerbagh ® | 26-10-07 | 18:27

Koerbagh schreef:
"Maar dan nog steeds niet (grond)wettelijk rechtmatig vorstin. De Van Saksen-Weimarretjes of de Van Wied-Neuwiedjes komen dan toch echt eerder in aanmerking."

Krijg jij deze case eerst maar eens (grond) wettelijk rond.
Anders lijk je een beetje op Troelstra, te vroeg juichend.

In jouw scenario zitten we met een sherrif in het torentje, lang leve de verenigde staten van holland.
In het verleden is het ook niet goed verlopen voor de anti-oranje club onder de republiek.
M.a.w. republikeinen bakken het ook niet echt beter.

Begin een afzettingsprocedure zou ik zeggen. Ik lees graag over je vorderingen in de media.

genea | 26-10-07 | 16:14

@genea 26-10-07 @ 10:21:
Maar dan nog steeds niet (grond)wettelijk rechtmatig vorstin. De Van Saksen-Weimarretjes of de Van Wied-Neuwiedjes komen dan toch echt eerder in aanmerking.

koerbagh ® | 26-10-07 | 13:37

Die Oranjes rijden al jaaaaren in ferrari's (1:3), porsches (1:5) , rangerovers (1:3) en vliegen de wereld over voor nix en op onze kosten. En nu moeten wij boeten (=betalen), terwijl ik al jaren blauw lig om in een klein stadsjappannertje (1:20) naar mijn baantje te gaan!!!! WE REDDEN DE WERELD ALS WE AL HET GELD DAT DE ORANJES KOSTEN UIT GAAN GEVEN AAN ZONNECELLEN!!!! En als het fout gaat smeren ze hen toch (Naar Engeland of zo!)

kees4303 | 26-10-07 | 12:17

Kan Willem niet even uitleggen hoe je belastingvrij een riant landgoed in Wassenaar kan erven en ieder jaar een procent of tig salaris??-uitkeringsverhoging?
Is het niet zo, trouwens absoluut niet links willen overkomende, dat kapitaal per definitie milieuvervuilend werkt? Immers hoe rijker hoe meer materieel dus slechter voor het milieu. Wat nu te doen Willem, wellicht het goede voorbeeld geven en de broekriem aanhalen, wij gewone stervelingen worden immers al meer dan genoeg aangepakt met allerlei milieuheffingen.

Hairy Armpit | 26-10-07 | 11:55

Cojones schreef:
"Misschien moet maar eens goed duidelijk worden gemaakt, dat ons hele koningshuis geen enkele bloedband meer heeft met de Oranjes. Hett zijn geen Oranje Nassaus, het zijn de Ranitzen. "

Foutief, want de vader zou dan Ranitz zijn volgens deze theorie maar de moeder Emma.
En Emma is toch echt een nazaat van Willem van Oranje, oftewel de held des vaderlands.
En die was toch wel van Oranje Nassau, of een Oranje, toch?

Stamboom Emma: nl.wikipedia.org/wiki/Stamboom_Emma_va...)

Dus Beatrix mag zich echt wel een Oranje(Nassau) noemen, want linksom of rechtsom is ze dat wel degelijk.

genea | 26-10-07 | 10:21

Opsodefukken met dat koningshuis! En met al die randdebielen die dit achterlijke instituut nog durven verdedigen...
De monarchie is op ondemocratische wijze tot stand gekomen. Vragen aan het stemvee of het een republiek wil, is oneerlijk. Dan zou je eerst twee eeuwen een republiek moeten invoeren (gelijk aan de tijd dat we met die klote monarchie zitten) en daarna vragen aan het stemvee of het nog terug wil naar een monarchie.

Volkomen achterlijk dat je verzekerd bent van een riant inkomen voor de rest van je leven omdat je wiegje toevallig in een paleis stond.
Niks gepresteerd en toch al een inkomen.
Het Nederlandse volk mag niet eens kennisnemen van de doctoraal-scriptie van die Prins Pils, terwijl dat van iedere, andere student openbaar moet zijn.

Dus opzouten met die oranjes en hun obligate praatjes. Leve de republiek!

Politiek is dodelijk.

delano | 26-10-07 | 09:35

@koerbagh ® 26-10-07 @ 02:51
Helemaal gelijk. Maar datzelfde is ons hier in Nederland destijds ook geflikt. We kookten VOOR 1960 op "stadsgas" en in de kachel brandde de kolen. Heel gezellig allemaal (alhoewel dat stadsgas zwaar giftig was)
Toen werd de aardgasbel ontdekt en moesten we letterlijk allemaal aan het gas. Alle apparaten die op stadsgas liepen moesten worden omgebouwd en de distributie infrastructuur werd vanaf de grond opnieuw opgebouwd, waarbij de oude afgedankt werd. Veel Nederlanders fronsten de wenkbrouwen bij dit alles. "Maar", werd ons verteld vanaf het Haagse Pluche, "het is een goede omschakeling want dat aardgas is spotgoedkoop". En dus gooiden we alle alternatieven over de brug, al weddend op EEN enkel paard.
Nu , 47 jaar na dato, weten we wel beter. We worden in een ijzeren tang gehouden door dat Haagse boeventuig dat zo slim was de aardgasprijs aan de olieprijs te koppelen. Alternatieven zijn er niet meer, anders dan elektrisch koken en verwarmen maar dat is nog veel duurder want de centrales worden immers ook op aardgas gestookt. En dat allemaal terwijl het gas voor niks de grond uitkomt bij Slochteren, want de apparatuur waarmee dat gebeurt is fiscaal al lang afsgeschreven.
Politiek blijft me verbazen. Het is bijna onvoorstelbaar wat het Nederlandse volk allemaal wel niet accepteert terwijl ze zowel van achteren als van voren genaaid worden. De Italiaanse Mafia zou jaloers zijn op de praktijken die over ons neerregenen vanuit Den Haag. Zelfs wanneer ze hun spagetti koken op Nederlands gas.....

Lord of War | 26-10-07 | 03:20

@El Gouda 25-10-07 @ 14:45:
Je vergeet dat het gas in eerste instantie heel goedkoop werd geleverd aan de Italo's, maar dat zodra de Italo's hun hele distributie systeem hadden aangelegd en afhankelijk waren geworden van aardgas en de distributie via Groningen wij als land daar die aanvankelijke investeringskosten, inclusief het jarenlang te goedkoop verkopen van gas, dubbel en dwars aan terugverdiend hebben. Als de Iatalianen nu gas willen hebben, uit Noorwegen of Rusland of waar dan ook vandaan, dan moeten ze wel de Nederlandse prijs betalen voor de distributie, want dat is hun enige lijntje. Uiteindelijk was het dus niet zo'n slechte zet om ze eerst afhankelijk te maken van goedkoop Gronings gas. Het was als het kweken van coke- en heroineverslaafden. Eerst gratis, en dan dubbel laten betalen.

koerbagh ® | 26-10-07 | 02:51

Lees hier maar, wat ik schreef over Lex z'n pappa is waar: (quote van www.pim-fortuyn.nl)
----------------
Eind augustus 1983 waarde een spook over het Binnenhof. Het Hamburgse blad Der Spiegel zou op het punt staan een artikel te publiceren dat ooit als werktitel "Linksgestrickt" (cryptische Duitse aanduiding voor homo), had meegekregen. Daarin werd beweerd dat de CIA en de haar welgevallige Nederlandse politiek, Den Haag onder druk hadden gezet door te dreigen met het op de markt brengen van gegevens uit de privé-sfeer van een aantal Tweede Kamerleden en prins Claus. De chantage zou verband hebben gehouden met het groeiende verzet in Nederland tegen de in 1979 binnen de NAVO afgesproken plaatsing van 48 kruisraketten die konden worden voorzien van atoomkoppen als de Russen al te vervelend werden. Het artikel vermeldde slechts zijdelings uit welke bron de CIA in sommige gevallen die informatie had geput: "Aber inzwischen haben diskrete Untersuchungen den Beweis erbracht dass es Querverbindungen gibt zwischen den Affairen um Claus und den linksgestrickten Politikern mit der Amsterdamer Unterwelt".
Een doelwit van dit soort ongezonde pressie was volgens "Linksgestrickt" prins Claus. Deze zou tijdens één van de officiële bezoeken die het koninklijk paar in april en juni 1982 had afgelegd aan de Verenigde Staten samen met zijn vriend en juridisch adviseur Salomonson een paar homobars hebben bezocht. Josje Hagers, de met Beatrix en Claus meegereisde royalty-expert van De Telegraaf, lanceerde in het roddelcircuit van de Nederlandse journalistiek het verhaal dat alerte vertegenwoordigers van de CIA daarbij aanwezig waren geweest en van de gelegenheid gebruik hadden gemaakt om wat smakelijke plaatjes, met infraroodcamera’s, te schieten voor hun beruchte verzameling "fag files" en deze foto’s hebben doorgespeeld naar diezelfde Telegraaf. De top van de krant zou plaatsing van dit nieuws over de mogelijk in dubbel opzicht ‘roze’ prins niet hebben aangedurfd. Op hun beurt speelde de Telegraaf de foto’s dus door naar Der Spiegel.

Dankzij oekazes vanuit officieel Den Haag besloot het Duitse blad op het allerlaatst niet tot plaatsing van het controversiële artikel en begeleidend beeldmateriaal over te gaan. Jammer, want ook in dit geval was er sprake van "Querverbindungen mit der Amsterdamer Unterwelt". Die kregen notabene twaalf jaar later zelfs een plaatsje in het eindrapport van de Commissie Van Traa inzake de IRT-affaire. ……….En dreigden opnieuw - zij het via een totaal andere route - aan de oppervlakte te komen tijdens de getuigenverhoren in het smaadproces van Salomonson versus Sietsema en Houben.

Overigens bestempelde de Telegraaf in februari 1976 (in een artikel van de op goede voet met de CIA verkerende Robert Kroon) Beatrix en Claus als roze op politiek gebied. In later jaren maakten de ex-ministers Luns en Udink "off the record" tegenover journalisten kenbaar dat zij zich ernstig zorgen maakten over het koninklijk paar, waarbij onder meer de problemen werden aangestipt die in "Linksgestrickt" aan de orde kwamen.

(Met dank aan twee journalisten/onderzoekers.......)

--------------------------------------------------------------------------------
Edited by - Onno Quist on 29 Apr 2006 11:47:12

Lord of War | 26-10-07 | 02:32

bottehond 26-10-07 @ 01:33
Jezus man, 'k wist niet dat je kwaad werd...
Friso vriendje van me? Geloof ik niet, heb hem nog nooit ontmoet. Ik vond het vroeger wel een leuke vent om te zien maar hij heeft nu zo'n bolle harses gekregen, bijna net zo'n groot waterhoofd als z'n oudste broer Lex. Maar hopelijk stinkt ie niet zo uit z'n bek als broertje lief.

Ferket | 26-10-07 | 01:56

Lord of War 26-10-07 @ 01:27

Insomnia en laat werken dus uitslapen. You mind? Ik reageer inzake de kleine Friso omdat jij die naar voren schuift. Vrindje van je?

bottehond | 26-10-07 | 01:33

De oranje usurpateurs hebben hun eigen Untergang gecreeerd. Heulen met de islamisten ttv TvG, Identiteit bestaat niet, de EUSSR proppageren en de 0031 NEE- stemBurger een ondankbaar naar mannetje noemen in Slovenie en de verkwanseling van de natie propageren als was het je privé landgoed, in de derde wereld lopen bléren: rijken motten bloeden voor paupers inzake het meljeu. I mean: dan is een afzettingsprocedure met behoud van een bijstandsuitkering en graties wonen in het paleis soestdijk genadig en ruimhartig.

bottehond | 26-10-07 | 01:31

@bottehond 26-10-07 @ 01:21
Niet zo moeilijke vragen stellen man, weet ik veel.
Wat ben je trouwens nog laat op! Insomnia? Stress? Drugs?
Ik heb een beter excuus - Het is hier pas half acht in de avond....

Lord of War | 26-10-07 | 01:27

Matjes 25-10-07 @ 17:17

RVD hoerrrrrrrrrrr met de slechtste nick ever. Opbokken. lutser.

bottehond | 26-10-07 | 01:25

Lord of War 26-10-07 @ 01:18

Kleine Friso kan de betere politieke standpunten uitdragen dan de huidige kliek en vast een geneoloog vinden die hem tot rechtmatig treaunopvolger bewijst. Dus. Wat zou kleine Friso zoal doen, afgezien van het opheffen van het koningschap met zijn verscheiden?

bottehond | 26-10-07 | 01:21

@nattebever 25-10-07 @ 13:26
Dat vergat ik nog te zeggen - Claus werd gek omdat het een closet gay was. Dus WimLex is enkel en alleen maar verwekt omdat z'n vader aan het fantaseren was over naakte jongetjes terwijl ie Beatricks een beurt gaf, in een wanhopige poging om z'n jongeheer overeind te houden tijdens die toer.
Je moet toegeven; dat geeft te denken over de toekomstige troonopvolger die daar het resultaat van was.
Gay zijn; daar is niks mis mee. Maar ik vind wel dat mensen er dan gewoon eerlijk voor uit moeten komen inplaats van zich laf te verschuilen achter een huwelijk, want dat laatste, daar wordt niemand beter van.
Overigens, WimLex' kleine broertje Friso (je weet wel, diegene die nog niet zo lang geleden met die maffiabruid getrouwd is) is ook gewoon gay, dus die doet de hele poppenkast van z'n vader nog eens dunnetjes over. Al moet ik wel zeggen dat ik veel liever kleine Friso als troonopvolger had gezien want dat is de enige van die inteeltkliek die hersens in z'n bovenkamer heeft.

Lord of War | 26-10-07 | 01:18

Argyronauta 26-10-07 @ 00:44

Die vieze jabba da hut-esque Cees Lunchmof is een van de arrogantste capi onder de politiek hoernalisten. Vét vvd, vét EUSSR en vét oranje usurpateurs. dat seaurt mannetjes (sic!) is een menace to society.

bottehond | 26-10-07 | 01:08

Dat weghalen van de commentaren bij de Telegraaf is ongetwijfeld het werk van Kees Lunshof. Dat is de allerfanatiekste oranjefanaat van Nederland die al begint te schuimbekken bij de minste of geringste kritiek op het koningshuis. Wat zou ik toch graag zijn gezicht zien als dit eindelijk eens wordt afgeschaft.

Argyronauta | 26-10-07 | 00:44

Heb een oplossing voor de overbevolking: alle koningshuizen plus aanhang zelfmoord plegen. Komen we en aardig eind..............

Dennissz | 25-10-07 | 21:16

milieu? Ik kom uit een uitstékend milieu!

zeiksmurf | 25-10-07 | 21:05

inquisitra 25-10-07 @ 19:11
Doe maar: Lang leve de Republiek der Lage Landen of zo, if you don't mind.
Republiek der verenigde Nederlanden klinkt zo... ja, hoe zal ik het zeggen... zo identiteitsloos, als je snapt wat ik bedoel, weet je niet, weet je wel

Flabbergast | 25-10-07 | 20:47

Wimlex lijkt mij echt zo'n gast die uit zijn bek stinkt.

NIN | 25-10-07 | 20:32

WimLex moet zijn smoel houden, alhoewel hij voert geen flikker uit dus zal zelf wel weinig CO2 verbranden

Patrick Zweedsey | 25-10-07 | 20:16

zo mooi is die maxima nou ook weer niet

wat een geouwehoer over het milieu, laat Al Gore eerst eens in zijn eigen meestervuilende land terwereld de boel op orde gaan brengen.

Ken_31 | 25-10-07 | 20:12

money money money always sunny in a richmans world.

paulusma | 25-10-07 | 19:57

Met dit soort teksten verdenk ik WimLex ervan een lijntje met Greet Hofmans te hebben.

Schout-bij-nacht | 25-10-07 | 19:46

De verarmde familie kan dus niet meer Royal Class vliegen?
Een mooi moment om de republiek weer in te voeren!

moulesfrits | 25-10-07 | 19:38

De man was akl niet zeau heel erg slim en nu bevestigt hij dat ook nog eens met verve door de CO2-hoax volledig te omarmen. Door wie is Wim-Lex betaalt om die onzin te verkopen? Nu weten we ook gelijk wat ie aan Balkie en cs schuldig was het wegpoetsen van de stijgende kosten van het koningshuis: deze prietpraat. Op dat vlak lijkt ie steeds meer op zijn vrouw.
Het is echt heel erg hoe schaamteloos en braaf de (nog wel) meerderheid van dit volk deze gepimpte kermis van Oramje nog boven zich duldt. En zeker als ook nog Wim-Lex gaat roepen in een derde wereldland (want daar hield hij de pseude-intellectuele toespraak) dat wij zogenaamd moreel verplicht zijn mee te betalen als rijke westen. Hoe komt ie erop!!! Zulke dingen roep je alleen als je ervan overtuigd bent dat CO2 de oorzaak is van de opwarming. Maar Wim-Lex moet niet lullen over oorzaken, want dat gaat zijn petje te boven, maar kan zich beter druk maken over alleen de gevolgen in zijn overgewaardeerde en zelfverzonnen vakgebied watermanagement. Want Wim-Lex denkt dat we dood gaan en dat is onze eigen schuld. En als de mensen in de derde wereld doodgaan, dan is dat nog eens extra onze schuld. En dat alleen maar omdat ie niet kritisch genoeg is naar de waanideeen van Gore die dus stelt dat WIJ de CO2 maken en dat CO2 de opwarming veroorzaakt.
Maar wat je nu krijgt, is dat een hooggeboren middelmaatje zijn door ons (helaas) gegeven macht en invloed gebruikt, opdat de milieumaffia iedereen weer geld uit de zakken kan kloppen voor klimaatneutrale nonsense-oplossingen. De opwarming is een feit, maar onze schuld is het zeker niet. En anders verkopen we dat koningshuis samen met de Antillen aan de hoogste bieder op marktplaats. (Geert zei het leuk, ik doe het zo)
En wederom besluit ik:

LANG LEVE DE REPUBLIEK DER VERENIGDE NEDERLANDEN!!!!!!

inquisitra | 25-10-07 | 19:11

Ik dacht dat Bokito waterpokken had?
.
.
De Russen, de Franzosen, de Oostenrijkers, de moffen, de itakers, de Bulgaren, de Grieken, allen hebben ons veaurgedaan hoe te handelen met die leeglopers.

Werner Beinhart | 25-10-07 | 18:56

Een neqschot aanvragen voor al deze mensen is zeker helemaal uit den boze?

Binnenbaan | 25-10-07 | 18:35

Mag ik even een lansch breken voor onze koudbloedigen?

---

Koningin Beatrix gaat zaterdag aan het werk. Tijdens de Make a Difference Day verricht zij samen met prinses Margriet vrijwilligerswerk op Open Erf De Groote Modderkolk in het Gelderse Loenen. Prinses Máxima gaat aan de slag in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag.

Op de dag zetten veel Nederlanders zich vrijwillig in voor verbetering van de leefomgeving. Individuen, scholen, bedrijven, gemeenten en vrijwilligersorganisaties doen mee.

Prins Constantijn en prinses Laurentien zijn vrijwilligers bij het Asielzoekerscentrum in Alkmaar. Pieter van Vollenhoven doet mee met een oefening bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij in Hoek van Holland.

Prins Maurits en prinses Marilène zetten zich in voor Stichting LaLuz in Amsterdam. Prins Pieter-Christiaan en prinses Anita gaan naar Nachtopvang in Zelfbeheer in Utrecht.

---

See, er wordt heusch wel gewerkt, heur..

wopper | 25-10-07 | 18:30

Terug naar duitsland met dat koningshuis..

Sterker nog,

terug naar duitsland met ALLE europese koningshuizen, daar komen ze immers allemaal vandaan he..

Le roi est immigré, vive le roi!

Binnenbaan | 25-10-07 | 18:28

@listen2bobmarley 25-10-07 @ 16:34
haha, owned by Lord of War 25-10-07 @ 16:59
@ Lord of War
*kuch* sterk verhaal, ouwe.

Zeddegeizot | 25-10-07 | 17:48

Lord of War 25-10-07 @ 17:21
Miste nog een klein (slot-)puntje in je posts.
'En overigens ben ik van mening dat het koningshuis moet verdwijnen (al dan niet in een reactor) en asap plaats moet maken voor republiek.'

Nu je toch Einstein aanhaalt: "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
Weet niet of hij over de volgorde nog gedobbeld heeft. Denk het niet.

Zo, en nu ga ik eens even flink de gebraden haan buiten zetten, al valt dit eigenlijk buiten dit bestek, maar quod licet Jovi etc.

nattebever | 25-10-07 | 17:47

Ik heb liever dat ze zeggen dat het van levensbelang is onafhankelijk te worden van die idiote oliestaten d.m.v. alternatieve energie, kernenergie en energiebesparing.

Misschien bedoelt men dat eauk maar zegt het niet hardop.
Energiebesparing llevert eauk nog eens geld op.
Doen dus.

solidstate | 25-10-07 | 17:34

@Reverend Ray 25-10-07 @ 17:18:
Er hoeft zoveel niet. Als je het nou gewoon even nuchter bekijkt zou je mensen net zo goed kunnen kweken; gewoon in een kunstmatige slaap houden tot het lichaam volgroeid is, paar liter sperma af tappen en gebruiken voor de volgende generatie, inbrengen in een baarmoeder en dan kan het mannetjeslichaam dood. Eigenlijk is de hele mensheid overbodig. Hoeft helemaal niet. Nutteloos gedoe allemaal.
media.outnow.ch/Movies/Images/1999/Mat...

koerbagh ® | 25-10-07 | 17:33

De automatisering verneuqt het ook, men heeft tegenwoordig zat tijd en afdoende personeel beschikbaar om nog meer rotzooi te produceren. We zouden eigenlijk weer terug moeten naar meer handwerk, hard bikkelen met veel gasten voor de basics. Dat er simpelweg geen ruimte in je tijd zit om úberhaupt na te denken over wat weg te zetten in de maatschappij waar geen hond feitelijk op zit te wachten.

Maar als ik al zei, money makes the world go round, dus we gaan stuk met zijn allen.
Geen ontkomen aan, het liefst na mijn tijd. Jullie kinderen interesseren me geen zak verder, en jullie interesseert het feitelijk ook niet als het er op aan komt.

Reverend Ray | 25-10-07 | 17:24

@listen2bobmarley 25-10-07 @ 16:34
Duits is een interessante taal. Je kan er dingen heel banaal mee neerzetten, maar ook heel poetisch. Daar moest ik ineens aan denken toen ik me eerder wat opwond over jouw onnozele reaktie.
De Duitsers karakteriseren het probleem van de onnozelheid namelijk heel treffend met de volgende omlijsting:
Gegen solch ein Dummheit sind wir allen wehrlos
Ik kan in het Nederlands met de beste wil van de wereld geen uitspraak vinden die dat treffender beschrijft....

Lord of War | 25-10-07 | 17:21

We zijn met zijn allen flink doorgeslagen, en zouden wat soberder moeten gaan leven. In zover is het mooi dat Willem een dergelijk iets roept. Echter in plaats van altijd op wagen gebruikt te hameren, zou men eens kritisch naar de productie van dit en dat moeten kijken. Verpakking, meuk, dat soort dingen. Er wordt ongelofelijk veel meuk geproduceerd wat er simpelweg niet toe doet. Ik noem prul rotzooi in je chips, post-it blaadjes, wel der zijn miljoenen dingen die simpelweg niet geproduceerd hoeven worden. Verpakking hoeven we het verder helemaal niet over te hebben, alles heeft bijkans een kuub kunststof. De yanks stoppen alles nog steeds in een stuk plastic van 30 bij 30 cm. Een klein memorie stickje komt nog in dergelijk plastic. Te triest simpelweg. Kijk eens kritisch om je heen hoeveel rotzooi nooit geproduceerd had hoeven worden.

We willen trouwens toch kapot met zijn allen, dus beter hebben we het er helemaal niet over. Trouwens de wereldbevolking blijft groeien in rap tempo en we zitten al ver over de max. Dus stuk gaan we toch. De enige vraag is wanneer.

Reverend Ray | 25-10-07 | 17:18

Les 1 in dit leven: nooit oordelen op basis van een Elsevier-artikel, ongeacht de inhoud.

Wie graag wil oordelen over een toespraak kan uberhaupt beter eerst de toespraak lezen. Hoe kan je anders oordelen? Dat geldt trouwens ook nog voor de toespraak van Maxima. Veel mensen hadden hun mening klaar, maar wie heeft die toespraak ook werkelijk gelezen? Ze staan nog volledig op internet, dus veel succes met lezen voor het oordelen.

Toespraak W-A, www.koninklijkhuis.nl/content.jsp?obje...
Toespraak Máxima, www.koninklijkhuis.nl/content.jsp?obje...

Andere toespraken, www.koninklijkhuis.nl/content.jsp?obje...

Matjes | 25-10-07 | 17:17

Liberté, égalité, fraternité!
Vivre la République!
Weg met Wim-Lex. Dat ze alle dure zuipauto's slopen en alleen nog in de gouden koets rijden.
En dat hij lekker op de veluwe gaat fietsen ipv die vliegtuigtripjes het hele jaar door.

@ Lord of War. Klinkt goed, 10 eeuwen. Zolang die dingen maar niet ontploffen..

Harrry | 25-10-07 | 17:16

@listen2bobmarley 25-10-07 @ 16:34,
Kijk, nou begin je me nog echt kwaad te maken ook. En je legt gelijk het probleem bloot met die hele energiediscussie, er lullen teveel mensen mee zonder zelfs maar een greintje kennis van zaken. Die van die klok en die klepel, je kent 'em wel.
Waarom? Wat jij daar schreef, daar bewijs je mee dat je dus NIET gegoogled hebt naar de term "fast neutron" . Want als je dat WEL gedaan zou hebben, dan had je nu geweten dat met die methode, de splijtstof geregenereerd wordt (lijkt op de methode van de Fast Breeder maar dan met een gesloten brandstofcyclus) , geregenereerd tot het punt waar het volledig verdwenen is. Ter illustratie: De "gewone" kerncentrale verbruikt nog geen 2% van het uranium, de rest is afval. De "fast neutron" breeder is in staat de splijtstof volledig in energie om te zetten. Gebaseerd op Einstein's formule E=MC2, weet je nog? In die formule is M de massa van de splijtstof, en C is de lichtsnelheid in het kwadraat. De lichtsnelheid is 300.000 km/sec, en dat dan gekwadrateerd. Nu kun jij dus uitrekenen hoeveel energie je van zo'n centrale krijgt als je een kilo splijtstof er door jaagt. Geloof me, het is heel veel. Met de huidige wereldvoorraad van uranium kunnen we wel 10 eeuwen vooruit. En sommige wetenschappers denken dat ze met deze methode zelfs lood kunnen gebruiken als splijtstof.
Je opmerking over plutoniumproliferatie (of wat er voor doorging) is ook niet correct. Wat de "fast neutron"reactor levert geen weapons-grade plutonium op. Je hebt er niets aan als je een bom wilt maken. Doe er je voordeel mee.
@jzurek 25-10-07 @ 16:39
Ik neem aanstoot tegen die naam "Warlord". Mijn naam is "Lord of War".
Er is een groot verschil. Ga de film maar bekijken:
imdb.com/title/tt0399295/

Lord of War | 25-10-07 | 16:59

jzurek 25-10-07 @ 16:39
Als iemand zijn hersens gebruikt zegt dat nog niks. En je moet je hersens gebruiken om dat te begrijpen.

listen2bobmarley | 25-10-07 | 16:54

Enne... hebben wij al inzicht in het exorbitante water- en energieverbruik van WimLex Von Amsberg-Von Lippe-Biesterfeld-de Ranitz?

koerbagh ® | 25-10-07 | 16:45

@Lord of War 25-10-07 @ 16:18
Beste Warlord, holy shit...... Goed te zien dat er toch nog mensen op dit blog zitten die hun hersens gebruiken......

jzurek | 25-10-07 | 16:39

Lord of War 25-10-07 @ 16:18
risico = impact * waarschijnlijkheid.
.
Kernenergie is inderdaad technologie die ver ontwikkeld is. Alleen van de bovenstaande formule kunnen we leren dat dat ook niet de oplossing is. Bovendien waar mot het afval naartoe? Mensen kunnen geen risicovrije constructies maken. Hoe meer je gering risico inzet, hoe groter dat risico wordt in totaal. De impact van iets mis gaan in een reactor lijkt mij duidelijk. Dus het risico wordt alsmaar groter, naarmate er meer energie wordt opgewekt met nucleaire technologie. En wat te denken van een stelletje finnen die een vliegtuig in een reactor planten?
.
Ik denk meer in het slim inzetten van vetten. Afval van snackkroket tenten, hennepolie, olie van algen, koolzaadolie. Er kunnen bergen olie geproduceerd worden. Op het ogenblik worden er bergen voedsel, elke dag weggeflikkerd, zoals brood, vlees, etc.. Dus als je slim omgaat met gebruik van voedsel, bijvoorbeeld met verdergaande informatie technologie, versus landbouwareaal dat ingezet wordt, kan er veel meer olie geproduceerd worden. Daarnaast helpt besparingstechnologie ook mee. Toyota prius, stadsverwarming, ... noem het, er zijn al reeds veel toepassingen op energiebesparingstechnologie gebied.
.
Kernenergie, heeft nog een probleem, Uranium is zeldzaam, en eindig. Af en toe moet Frankrijk het vreemdelingenlegioen inzetten, om hun bronnen veilig te stellen.
.
Terwijl de inzet van planten om olie te maken veel langer meegaat, het is immers zonneenergie.

listen2bobmarley | 25-10-07 | 16:34

ik bendie afgrijselijke hoeden spuugzat..

flapstra | 25-10-07 | 16:33

landgenoten,ik ben diep triest dat mijn zoon,straks over barbaren moet regeren,geef hem de steun die hij verdiend,hij heeft het niet makkelijk,in deze onder betaalde baan,ps.mijn schoondochter heeft zich goed aangepast en kraait al net zoveel onzin uit als Alex,uw moeder

sjonnie jordaan | 25-10-07 | 16:21

@listen2bobmarley 25-10-07 @ 14:34
Ja, dat ben ik met je eens. Onze harde euros naar die kutarabieren sturen, (Nee ik geloof niet in "kudt") of naar die onbetwouwbare russen, da's het stomste wat we kunnen doen. Maar dat gespeel met zonnepaneeltjes en windmolentjes, da's net zo stom. Allemaal veel te duur, te onderhoudsgevoelig en vrijwel niet op te schalen. Een ieder die gelooft dat we daar de kachel mee brandende houden (Lees: Onze welvaart en economie mee draaiende houden) is verschrikkelijk naief. Maar troost je; als je bij deze naievelingen hoort, dan ben je in goed (of moet ik zeggen slecht) gezelschap; in het gezelschap van onze egotrippende, op macht en aanzien beluste, geen zier om het land en z'n inwoners gevende politici.
Wat is dan de oplossing hoor ik je vragen? Kernenergie. Volgens de methode van de "fast neutron" technologie, waarbij bijna geen afval ontstaat omdat Uranium 235 en 238 zowel als plutonium volledig "verbrand" worden. Ja, ga daar maar eens naar zoeken met je search engine. Ik moet je wel waarschuwen, dat leest wel even wat moeilijker dan de lyrics van de Muppet show theme song die ik je eerder voorschotelde, toegegeven.
Deze wereld stevent regelrecht af op een drama van gigantische omvang wanneer die kutolie zometeen echt op is. En dat zijn geen loze woorden. De techniek is daar om zowel de CO2 te reduceren alsmede onbeperkt energie op te wekken. Maar dacht je dat onze bestuurders daar ook maar een greintje om gaven? Zowel hier in dit land als in het buitenland? Welnee. Allemaal populistische mooie woorden over windmolentjes en ander gepruts, ondertussen de belastingdruk nog verder opschroeven en dan hebben we het wel gehad. Iedere politicus die weigert dit echt in te zien is een MISDADIGER! Niks meer en niks minder!

Lord of War | 25-10-07 | 16:18

waar blijft de poll?
Republiek of niet

ceeswing | 25-10-07 | 16:14

@ Neuken geen bezwaar,

sja, daar ken ik nou eenmaal geen bezwaar tegen hebben, ze doet gewoon wat vrouwen eigen is.

breedtevrees | 25-10-07 | 16:06

@breedtevrees 25-10-07 @ 15:47

Alle hoeren doen het voor geld. En Maxima is een slimme hoer, want die doet het voor veel geld.

Neuken geen bezwaar | 25-10-07 | 15:49

@Neuken geen bezwaar

tuurlijk, dan liever een domme teef die zich niet aan haar woord houdt! nee, da's lekker. Doet u mij dan maar die Argentijnse. Kunt zeggen wat je wilt, maar dom is ze niet, heeft zichzelf verdomd slim een pensioen van een paar milioen aangemeten.

breedtevrees | 25-10-07 | 15:47

We hebben een domme kroonprins die zich voor het karretje van de subsidieslurpende klimaatlobby laat spannen. We hebben een naïeve kroonprinses die zich als buikspreekpop door de linkse kerk en de WRR laat gebruiken. Dit lijken mij prima argumenten om het koningshuis af te schaffen en de republiek uit te roepen. LEVE DE REPUBLIEK. Rita for president!

Neuken geen bezwaar | 25-10-07 | 15:43

bijtertje 25-10-07 @ 15:38
Goor moet zelf een nekschot hebben, vuile aanmatigende tyfus homodammer.

listen2bobmarley | 25-10-07 | 15:40

Ik ga voor Jan Maorijnissen als president. Die duldt tenminste geen tegenspraak en dan zijn we van al die reagurders in een keer af. Nekschot zou Gordon zeggen !! Lang leve de Republiek van Jan Maorijnissen.

bijtertje | 25-10-07 | 15:38

@Babeuf 25-10-07
moet wel eerlijk vergelijken hé, of wou je hier óók meteen een twee-partijen systeem invoeren en de president alle macht geven. Nee, dan krijg je intelligent bestuur (he Bush).
Maarre, wel eens van de Duitse president gehoord? die is écht vaak op het nieuws en wordt door niemand vergeten

Zijn hier ook lekker intelligent bezig, Koningshuis vanalles verwijten waar ze geen donder mee te maken hebben.
@Lord of War

Klopt als een bus, laatst dat ik begreep komt het allemaal doordat het magnetisch veld van de aarde aan het verschuiven is....
maar welk excuus ze ook gebruiken, als ik straks minder moet hoesten wegens grijze lucht, en er minder menskes op deze planeet rondrennen, vind ik elk excuus gelegitimeerd.

breedtevrees | 25-10-07 | 15:34

Lang lebe die Republik! Anschluss met onze oosterburen aub en het koningshuis mag wat mij betreft optiefen naar de UK en Canada

Wannabe a poepstar? | 25-10-07 | 15:34

Leve de Koning!
Leve Koning Rutger!

laurentius | 25-10-07 | 15:33

@Babeuf 25-10-07

breedtevrees | 25-10-07 | 15:30

Er zijn ook mongolen die zich wel voortplanten. Alhoewel rokers meer kans hebben op dochters, Maxibla rookt toch tabak? Anyway, klap houwen, uniform verbod ( met dat dynamische lichaam ), en optieven naar Pampaland.

listen2bobmarley | 25-10-07 | 15:28

Rutger zou een goeie koning zijn

laurentius | 25-10-07 | 15:20

@fromwalking
Ja, maar dan moet ie wel zijn bijdrage leveren aan de bestrijding van armoede natuurlijk, want hij is dan rijk genoeg daarvoor.

Rest In Privacy | 25-10-07 | 15:14

Opzouten en rentenieren! ... dat mag ie van mij.

fromwalking | 25-10-07 | 15:06

storingsdienst 25-10-07 @ 13:33
Ik heb liever een gekozen corrupte president (niet: presidente, daar ben ik te seksistisch voor) dan een niet gekozen corrupt vorstenhuis. Als al door anderen gezegd: een president kun je wegstemmen, een zichzelf instandhoudende inteeltcultuur niet.
Dat laatste zou in beginsel wel kunnen, maar daar is de politiek te laf voor en de bevolking te dom. Het 'Oranje-gevoel' verschilt qua krankzinnigheid niet van de gemiddelde religie - ook moeilijk uit te roeien.

nattebever | 25-10-07 | 15:06

Misschien moet maar eens goed duidelijk worden gemaakt, dat ons hele koningshuis geen enkele bloedband meer heeft met de Oranjes. Hett zijn geen Oranje Nassaus, het zijn de Ranitzen.
Waarom wordt die leugen toch zo hardnekkig in stand gehouden, alsof je het Beatrix kunt kwalijk nemen dat haar overgrootvader geen kinderen meer kon krijgen door de syphilis.
Opzouten dus met dat stelletje poseurs. Er stroomt geen druppel koninklijk bloed door hun aderen.

CoJoNes | 25-10-07 | 15:05

hoezee hoezee

mrheineken | 25-10-07 | 15:02

CoJoNes 25-10-07 @ 14:38
De PvdA als geheel is voor mij één van de redenen voor het afschaffen van algemeen automatisch kiesrecht.

listen2bobmarley | 25-10-07 | 15:01

Lord of War 25-10-07 @ 13:36
Dat dier ja. 'k Zou niet weten wat anders, al heb ik van horen zeggen dat er mensen zijn, nou ja: hominiden, die denken dat het iets maken zou hebben met dingen waarover je niet praat als er kinderen bij zijn. Raar hè?

nattebever | 25-10-07 | 15:00

rokershoest 25-10-07 @ 14:25
niet alleen "Marmot Mabel maffia",.... volgens mij kan haar 'man' dr ook wat van......

@xel | 25-10-07 | 14:57

Laat ons Waterhoofd der Nederlanden eerst zelf maar eens het goede voorbeeld geven door voortaan zijn op de fiets zijn tripjes naar het buitenland te maken.

Supreme_Pig | 25-10-07 | 14:54

@El Gouda 25-10-07 @ 14:45
Helaas. De ironie wil, dat de PvdI in al haar wijsheid van mening was dat kernenergie de toekomst zou hebben. Om niet met een onverkoopbare gasvoorraad te zitten is besloten het gas zo veel en snel mogelijk te verkopen.

CoJoNes | 25-10-07 | 14:52

Ik begrijp de kroonprins ergens niet: dat de aarde warmer wordt is een feit.
Wat maakt het dan nog uit of het door de mens veroorzaakt wordt of niet, als de resultaten van die opwarming hetzelfde blijven?
Gore documentaires blijven natuurlijk vies als deze claims maken ten aanzien van iets wat nog niet bewezen kan worden.
Kritiek op Gore bedoeningen is dus terecht en deze kritiek neemt dan ook geen stelling ten aanzien van de problematiek van armoede in de wereld.
Het gaat puur om de ongefundeerde claims van Gore.
-
Overigens, de drie kleuren van onze vlag, zijn die niet afkomstig van de kleuren van de drie kronen van het oude Egypte?

Rest In Privacy | 25-10-07 | 14:51

@CoJoNes 25-10-07 @ 14:38

Het Groninger gas werd voor een prikkie verkocht aan oa Italie (inclusief peperdure aanleg van transportleidingen dwars door de Alpen, op kosten van Nederland) op hevig aandringen door Joseph Luns. Op goed gristelijk/liberale wijze kreeg uiteraard Joop den Uyl de schuld.

El Gouda | 25-10-07 | 14:45

de monarchie is achterhaald... viva republica!

bo-oz | 25-10-07 | 14:42

@listen2bobmarley
Misschien moeten we maar eens stoppen dan met de export van ons gas en de (duurdere) import van Noors en Russisch gas. Dat idee van Joop den U. is wel het meest onzalige socialistische plan allertijden geweest.

CoJoNes | 25-10-07 | 14:38

Lord of War 25-10-07 @ 14:30
Ja, en je neemt lastige landen financieel wind uit de zeilen als je overschakelt op alternatieven en verder gaat met besparingstechnologie. Waar denk je dat een aantal van die gebedshuizen voor finnen worden gefinancieerd? Terrorisme wordt ook met oliegeld gefinancierd. Bovendien levert nieuwe technologie ook nog een keer nieuw werk op. Russen zijn erg onbetrouwbaar volk, die al een keer de gaskraan hebben dichtgedraaid. Ze zullen zeker en vast hun enorme voorraden aan fossiele brandstoffen politiek gaan inzetten. Kortom, met nieuwe energietechnologie zijn we beter af, sowieso.

listen2bobmarley | 25-10-07 | 14:34

@hoelahoep
De laatste oranjetelg is met Alexander van Oranje-Würtemberg ten grave gedragen.

CoJoNes | 25-10-07 | 14:34

Pappa Zorreguieta liet de vliegtuigen trouwens ook altijd leeg terug vliegen.

tipo | 25-10-07 | 14:31

@listen2bobmarley 25-10-07 @ 13:58
Aha - nu heb ik je waar ik je hebben wil. Want je bent een CO2 freak. Jij gelooft al die sprookjes die de media en de overheden je op de mouw spelden zodat ze jou het milieuschuldgevoel kunnen aanpraten ter inning van meer "ecotaks" (i.e. meleutax). Ik moet je uit de droom helpen. Een paar feiten:
- Het verband tussen CO2 gehalte in de atmosfeer en de wereldtemperatuur is helemaal niet wetenschappelijk aangetoond (sterker nog; er lijkt geen verband te zijn)
- De temperatuur op Mars (die sinds begin 70-er jaren gemeten wordt middels infraroodtelescopie) is OOK gestegen (terwijl Koning Onbenul daar helemaal niet rondvliegt met z'n Learjet)
- Het Noordpool ijs neemt af. Het Zuidpool ijs neemt echter net zo hard toe, en verleden jaar is op de Zuidpool zelfs de laagste temperatuur ooit gemeten.
-Het verband tussen zonne-activiteit en klimaattemperatuur is WEL bewezen (de zon is de laatste 300 jaar aanzienlijk in activiteit toegenomen, die activiteit wordt al sinds de 18-eeuw gemeten ahv zonnevlekkenregistratie)
- Sinds WWII is de CO2 productie scherp toegenomen. Echter, de temperatuur daalde aanzienlijk in die periode tot aan de 70-er jaren. Zo'n "lag" kan echter niet verklaard worden gebaseerd op een broeikasgas, omdat daar geen warmtecapaciteitsprincipes op losgelaten kunnen worden.
- In de middeleeuwen (de periode tot aan 1300) was het zelfs aanzienlijk warmer dan het nu is. Toen reden er nog geen Hummers.
- In China en India woeden al 200 jaar gigantische mijnbranden die per jaar meer CO2 produceren dan alle autos in de US en Europa bij elkaar.
En zo kan ik nog wel even doorgaan. Moraal van het verhaal: Laat je toch niet altijd onzin aanleunen van overheden belust op geld, en "Celebrities" belust op de spotlights en gemakkelijk scoren (Ja, Koning Flauwekul is er daar ook een van). Wij, het klootjesvolk, mogen het allemaal betalen en tevens ons nog schuldig moeten voelen over het feit dat we uitademen. Gelul allemaal! Als ze je dan zonodig moeten bestelen, probeer dan nog WEL voor jezelf te denken!

Lord of War | 25-10-07 | 14:30

Achterhaalde discussie,
'onze' president zetelt binnenkort in Brussel,
krijgen straks een Willem-zonder-land,
gewoon een patserige familie met wat landgoederen en een berg oud geld.

vander F | 25-10-07 | 14:27

Rabarberke 25-10-07 @ 14:21
Inderdaad! Die ja!! "Marmot Mabel maffia" kon altijd pijpen als de beste. Het was haar lust en haar leven.

rokershoest | 25-10-07 | 14:25

Leve de republiek!

Reez | 25-10-07 | 14:24

@rokershoest

Bedoel je 'die wijf van die lange' ?

Rabarberke | 25-10-07 | 14:21


Wordt het weer niet eens tijd voor een JP - EO - Oranjetaliban reddingsactie:

aankondiging van een nieuwe zwangerschap in blijde verwachting van een oranjetelg ?

hoelahoep | 25-10-07 | 14:21

Vraag me oprecht af of prinses marmot nog steeds zo goed kan pijpen. Of mag ze haar geliefde hobby als prinses zijnde niet meer beoefenen?
Zou toch wel weer een beetje zielig voor haar zijn. Nooit meer die lekkere warme stralen over haar gezichtje voelen als ultieme beloning voor haar kunsten.. Het leven als royalty is heus geen pretje.

rokershoest | 25-10-07 | 14:16

Wimlex de Ranitz weet niet beter. Net als bij onze rifvrienden, gaan die intense *kuch*familie*kuch*banden natuurlijk behoorlijk knellen.

CoJoNes | 25-10-07 | 14:16

laurentius 25-10-07 @ 13:59
Kunnen we gewoon mee doorgaan.

Schoorsteenveger | 25-10-07 | 14:15

@gigi gorgonzola
Een president kost natuurlijk geen geld, een president wilt natuurlijk niet vervoerd worden, 2e klas economyclass is voldoende. Snelwegen worden voor een president niet afgezet, zij staan gewoon in de file net als iedereen.
Wat kan een president beter wat het koningshuis niet kan, mensen lopen uit hun nek te kletsen.

Ronnie M. | 25-10-07 | 14:14

Ik schijt op de republiek en al die bekrompen oude vieze mannentjes, bah. Een republiek is een uitnodiging voor corruptie, ze noemen het niet voor nix een bananenrepubliek.

Als Nederland een republiek wordt gaat nederland helemaal naar de knoppen en komen we op het zelfde niveau als een oost-blokland.
Het koningshuis is overal bekend, voor hun gaan alle deuren open. Ze mogen balkellende niet mogen maar voor de Koningin buigt iedereen.

Ronnie M. | 25-10-07 | 14:11

Waarom mag maffia dochter plaatsnemen bij de Raad van Staete? Waarom heeft prins pils met een negatief IQ zoveel te zeggen??? Linten knippen, okay, maar verder bek houwen of oprotten.

derkcs | 25-10-07 | 14:10

Gelukkig gaan de Oranjes ook dood als wij dood gaan. Gedeelde smart is halve smart.

rokershoest | 25-10-07 | 14:09

@Brusselmans:Bedankt namens vele republikeinen; weg met die achterlijke, decadente, schijnheilige, geldverslindende doch nutteloze en zelfs gevaarlijke poppenkast die Huis van Oranje heet.

gigi gorgonzola | 25-10-07 | 14:04

maar ik vind koninginnedag altijd zo leuk

laurentius | 25-10-07 | 13:59

Lord of War 25-10-07 @ 13:46
.
cause now the fire is out of control,
Panic in the city, wicked weeping for their gold!
Everywhere this fiyah is burning,
Destroying and melting their gold,
Destroying and waisting their souls.
.
Welnee er is helemaal geen fire out of control. 7 gigaton gemiddeld aan kooldioxide in de atmosfeer per jaar dat is toch helemaal niet erg, ... toch?

listen2bobmarley | 25-10-07 | 13:58

maakt niet uit wat.. maar ik weet het beter..

t3 | 25-10-07 | 13:56

ik weet het beter..

t3 | 25-10-07 | 13:56

Jullie moeten wel naar WA luisteren hoor. Hij heeft koninklijke genen. Dat is niet niks. Dan weet je het allemaal veel beter. Hij is ook onze troonopvolger. Wen er maar aan!

Slomo | 25-10-07 | 13:52

Milieu? Dat gebit van WimLex, dat is pas slecht voor het milieu! Nooit begrepen dat Máxímá zich laat neuqen door zo'n wandelende ton chemisch afval.

1sokkie | 25-10-07 | 13:47

ik wil een republiek

MTB | 25-10-07 | 13:46

@llisten2bobmarley 25-10-07 @ 13:33
Yep - Zo doe je dat. Jij krijgt vandaag de originaliteitsprijs. Alhoewel ik de Muppet theme song ook wel uit m'n hoofd ken, maar het is dan wel een heel getyp. En ik blijf erbij dat Koning Onbenul op Fozzy Bear lijkt, maar dan wel minder grappig.
Of had je soms liever gehad dat ik de lyrics ophaal van een Bob Marley song? *huiver*

Lord of War | 25-10-07 | 13:46

@ Prins Pils:
Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Wat is die Wim Lex ook een schertsfiguur zeg, en dat geldt voor het hele koningshuis. Hun uitspraken, hun gedragingen worden met de dag dommer en dommer.

LEVE DE REPLUBLIEK!

stuyterkuycken | 25-10-07 | 13:46

Die hele poppenkast van het koningshuis is zowiezo een charade.
Merel, de gold-diggende maffia dame die ook nog even meelift op de centen van ultra linkse miljardair George Sorros. De buitenechtelijke kinderen van opa. Als tokkies uit Utrecht dat zouden doen zeggen we 'bah', voor het koningshuis heet dat 'maitraisse'. Die andere malloot, getrouwd of was getrouwd met haar nep-baron. De bomen pratende prinses, wegvluchten tijden de 2e WO, Lockheed. Netjes een politiek correcte Ford rijden maar prive in de Ferrari en Porsche stappen. De zwammerige statements en zogenaamd betrokken interviews. Het zijn net echte mensen. En hiermee concluderende: ik wil niet voor mijn buurman betalen dus ook niet voor zo'n stel lachwekkende zwamkousen

Masturwasbeer | 25-10-07 | 13:43

Ik wil Ayaan als Koningin. Goedkoper, mooier en slimmer dan de huidige prietpratende inteelt-monarchisten

tipo | 25-10-07 | 13:41

Hij zou eens kunnen stoppen met het doorfokken van geld en energie verslindende Oranjes. Daar hebben we er al genoeg van.

Schoorsteenveger | 25-10-07 | 13:40

@nattebever 25-10-07 @ 13:26
Bravo, Nat Dier, ik had het zelf niet beter kunnen zeggen.
Ehhhh... Natte Bever", die naam, daarmee bedoel je toch dat ijverige knaagdier met die platte staart dat dan net uit het water gekomen is, toch zeker wel?

Lord of War | 25-10-07 | 13:36

@R@lf

Ik denk dat je een punt hebt er zijn teveel mensen op deze wereld, Neem bijvoorbeeld Nederland, het zou hier een heerlijk land zijn als er pakweg een miljoen of 6 minder zouden zijn. Men heeft ooit eens becijferd dat Nederland met 10 miljoen mensen prima functioneerd, wat betreft wonen werken en recreatie. En dan de vraag, wie moeten er weg.. we zouden kunnen beginnen met die spermatokkie's van het vorige topic.

Karel Kruizenruiker | 25-10-07 | 13:34

bingo

listen2bobmarley | 25-10-07 | 13:33

Lord of War 25-10-07 @ 13:29
Goh, browser starten, input address box: "google.nl", commando start transaction -> input search term box "Muppet show theme lyrics", commando start transaction? Ff proberen.

listen2bobmarley | 25-10-07 | 13:33

@nattebever 25-10-07 @ 13:26
Ik kan me helemaal vinden in het feit dat die hele club nog nooit betrapt is op een normale manier van leven maar in een land waarin de meerderheid van het normale volk liever de finale van "so you wannebe a popstar" ziet dan het Journaal (op welke zender dan ook) zou ik niet zo zeker van mijn zaak zijn inzake de republiek. Ik heb geen cijfers om de volgende uitspraak te staven maar het risico op een president die we dan met een verordening President El Uitvreter moeten gaan noemen is in een land met Allah Vogelaers mij iets te groot.

storingsdienst | 25-10-07 | 13:33

Lalalalalalalala, het koningshuis moet weg!

alpha_mannetje | 25-10-07 | 13:32

Met het einde van de wereld is ook de monarchie voorbij... MOOI!

Leve de Verenigde Staten van Europa!

Dirk Tang | 25-10-07 | 13:32

Het wordt hoog tijd dat ze afgezet worden, die familie. Sinds 1815 wordt de "kuch' minister president, lees lakei, bevolen wie welk openbaar= door de hardwerkende Nederlander betaal= baantje gaat krijgen. Al die lakeien hebben altijd gebogen als knipmessen, dus heel de macht in dit land is volledig gecorrumpeerd. Kijke eens naar die belachelijke burgemeestersverkiezing in Utrecht. En natuurlijk ook naar Europa, waar deze familie door het volk uit te leveren aan een internationaal vrindennetwerk haar macht en vermogen verder kan uitbreiden. Ze hebben echt niks met Nederland, kijk ook maar eens hoe ze in WOII gevlucht zijn met de staart tussen de benen, en alleen maar hebben geprobeerd om de macht vanuit Londen verder te versterken. Dat laatste desnoods door voor te stellen 'Stadhouder' the worden: Mein Fuehrer........

jospeh6085 | 25-10-07 | 13:30

@redrooster130977 25-10-07 @ 13:21
Hee hee hee.. Niet zulke nare dingen zeggen over m'n favoriete Muppet show, dat mocht Koning Flawekul wel willen, dat ie zo relevant en grappig was als de Muppets!
----------------
It's time to play the music
It's time to light the lights
t's time to meet the Muppets on the Muppet Show tonight.

It's time to put on makeup
It's time to dress up right
It's time to raise the curtain on the Muppet Show tonight.

Why do we always come here
I guess we'll never know
It's like a kind of torture
To have to watch the show

And now let's get things started
Why don't you get things started
It's time to get things started
On the most sensational inspirational celebrational Muppetational
This is what we call the Muppet Show!

Lord of War | 25-10-07 | 13:29

BIERTJE

Eerst een stevige joint met irie ganja, daarna een halve liter Alfa, van 4 klein nulletje c, met een rijsttafel er naast. Heerlijk.

listen2bobmarley | 25-10-07 | 13:29

Masturwasbeer 25-10-07 @ 12:12
Maatregelen nemen bij het beperken of sterk beperken van het gebruik van fossiele brandstoffen, voor het opwekken van energie heeft consequenties op wereldpolitiek vlak. Het heeft nogal gevolgen als Rusland en Arabië wind uit de zeilen wordt genomen, omdat wij er wat op hebben gevonden. En daarom hun ollie en gas niet meer, of een stuk minder nodig hebben. Vroeger was de angst dat de Russen eraan kwamen. Die angst is weg, en nu komen ze wel. De Russen hebben al een keer de gaskraan dichtgedraaid, en dat zal niet de laatste keer zijn. Arabische oliesheiks financieren huizen met torens als raketten, waar regelmatig onze samenleving heftig naar het leven wordt gestaan.
...
Dus nieuwe energietechnologie op het gebied van besparing en renewables geeft onze maatschappij strategische kracht.

listen2bobmarley | 25-10-07 | 13:27

Iedereen gaat een keer dood. Waarom heeft men het er toch zo moeilijk mee dat de mens een keer zal uitsterven? Wij maken het niet meer mee en de mensen die het wel meemaken zullen gewoon doodgaan.

Heerlijk_gaby | 25-10-07 | 13:27

BIERTJE

ceberus | 25-10-07 | 13:26

Hoe lang modderen we nog door met ons zwakbegaafde koningshuis? Als iemand dan al zo nodig een lintenknipper wil, laat de functie van dat koningshuis dan ook geen andere zijn dan het knippen van die linten.
Ze zijn niet gekozen, see, en vormen dus een bij uitstek anti-democratisch gezwel in onze samenleving. Die zijn er wel meer, maar het koningshuis springt het meest in het oog, niet (alleen) omdat het geld kost, maar gewoon omdat zij niet gekozen zijn en toch staatsrechtelijk nog steeds iets in de melk of het water te brokkelen hebben.
Wat is dat voor iets achterlijks, die troonopvolging? Verbaast me niet dat Beatrix dit zo lang mogelijk uitstelt, want zij ziet ook wel de genetische defecten van zoonlief. Enfin, runs in the family.

Wilhelmina: in wezen een landverraadster, die het hazenpad koos in 1940;
Juliana: altijd zo gek als een deur geweest;
Beatrix: heel goed met het in elkaar kleien van allerlei poppetjes.
(Alle drie hebben ook nog hun man gek gemaakt -wie zou het ook uithouden met die types?)
Willem Alexander: niet op mijn verzoek ontwoekerd aan de kudt van z'n moeder.

Kortom, oprotten met dat volslagen anachronisme, gewoon een president kiezen zoals dat in alle beschaafde landen gebeurt. Also, leve de republiek en weg met die halfdebiele ruifvreters.

nattebever | 25-10-07 | 13:26

@breedtevrees 25-10-07 @ 13:14
OK - I stand corrected . Kennelijk hadden ze de Fucker-27 al ingeruild voor Wisse Dekker's nieuwe model met de cupholders en de verwarmde stoelen. Ik zal er de volgende keer aan denken.

Lord of War | 25-10-07 | 13:23

Nou daar gaat ie dan:
LEVE DE REPUBLIEK!

Rest In Privacy | 25-10-07 | 13:23

Zeven 25-10-07 @ 12:46
wat dacht je van een gratis dag van de Republiek?

Woods | 25-10-07 | 13:22

Nee, Eikenhorst warm stoken, da's pas goed voor "ut muljeu".

uwesbeki | 25-10-07 | 13:21

breedtevrees 25-10-07 @ 13:14
Nederland kan er toch wel een president op na houden voor een pak hem beet 20 miljoen Euro per jaar. Gaat Bea fijn rentenieren, en de rest van die met gouden lepel in de mond geboren kliek. Scheelt al gauw een leuke kapitaal injectie voor allerlei nieuwe energietechnologie innovatie. Wat weer bijdraagt aan een betere politiek positie van Nederland, plus dat dat werkgelegenheid oplevert.
.
Maar ja, sinds mensen die naar Frans Bauer staan te zwaaien ook stemrecht hebben, wordt dat moeilijk realiseerbaar.

listen2bobmarley | 25-10-07 | 13:21

Masturwasbeer 25-10-07 @ 12:12
Hij bedoelt te zeggen dat ook al ben je wél intelligent en weet je dat de mens niets kan doen aan de opwarming, je je toch zult moeten schikken naar de dommerikken die menen dat we er wel iets aan kunnen doen. In die zin heeft ie ook gelijk want intelligente mensen moeten zich bijvoorbeeld al jaren aanpassen aan de dommerikken die ons koningshuis in stand wensen te houden...

Woods | 25-10-07 | 13:21

Die muppetshow is nu wel genoeg geweest.

redrooster130977 | 25-10-07 | 13:21

Waarom wordt de beste en meest effectieve oplossing nu nooit genoemd! Namelijk:

STOP DE BEVOLKINGSGROEI! NEEM GEEN KINDEREN!

Of we nu met z'n alleen morgen ons in een toyota prius gaan voortbwegen. Het maakt geen t*fus uit, als de bevolking straks met nog een paar miljard toeneemt. Om maar te zwijgen over de chinezen die straks allemaal auto willen gaan rijden.

Daarom stop met kindjes maken. En anders, in navolging van China: maximaal 1 kind per gezinshouden.

Altijd weer die symptoombestrijdings oplossingen, heeft totaal geen zin.

tot slot moeten we niet meer gaan streven naar Welvaart, maar naar welzijn. Niks geen economische grijs, en hogere productiviteitscijfers. Waarom zou je het laatste mobiletje willen hebben met 7.0 pixel camera. Ik kan toch bellen met mijn telefoon. Ik vind het best zo.
De overheid is m.i. schuldig aan het creeeren van hun zgn. luchtverontreiniging, door de groei naar meer welvaart in stand te houden. Maar wie is er weer de klos: jan met de pet.

R@lf | 25-10-07 | 13:20

Eens kijken hoe JP dit gaat rechtbreien..

BroncO | 25-10-07 | 13:20

Er zijn al sinds het ontstaan van de Aarde ijstijden en warmere tijden. Dat ligt gewoon aan de activiteit van de zon, en het hogere CO2-gehalte is daar een gevolg van, geen oorzaak. Wim-Lex is wederom een beetje dom.

Neuken geen bezwaar | 25-10-07 | 13:20

Altijd wel enige sympathie gehad voor het koningshuis, na de dhimmithude van Trix, de lulkoek van maXima over onze identiteit en de hansworst meuk aangaande het milieu van ZKH Pils is dit verdampt. Koningshuis krijgt ceremoniele functie en budget moet worden gehalveerd... lintjes doorknippen en volvreten bij koninklijke buren ok, bemoeien met politiek etc... Aufsalzen!

Oud-Zuid 2008 | 25-10-07 | 13:19

Lang leve de Republiek der Nederlanden! (excl. de Antillen, want die verkopen we eerst)

FlyingSpaghettiMnstr | 25-10-07 | 13:19

@breedtevrees 25-10-07 @ 13:14
Clinton, Mitterdan, Chirac, Sarkozy grijze muizen?? Nee, dan Willem-Alexander... hahaha!

Babeuf | 25-10-07 | 13:19

Kunnen we niet gewoon ophouden met dit koningshuis theater.. en hoe kan het dat bi iedere peiling onze monarchen 80% backing hebben van de nederlandsche bevoling hebben... I smell a rat!

Rambo John J | 25-10-07 | 13:18

Ik heb helemaal niets met Frankrijk, dus de republiek toejuichen doe ik ook niet. Vive la monarchie!

Zippy | 25-10-07 | 13:17

@ Hakbarr
Ist Richtig, moeten ze wat mij betreft ook afschaffen.
@ waskuip-admiraal
Alex moet ook maar zeggen wat de regering zint, en zolang we een links kabinet hebben, zal 'ie wel meer van dit soort dingen roepen. Zo'n slecht idee is het ook niet om een beetje op het milieu te letten, bedoel, ik zwem liever tussen de vissen dan tussen de plastic zakken, maar dat kan aan mij liggen...
@Lord of War
Is geen Fellowship, is Fokker 70. sjees, beetje bij de tijd blijven hoor. Alsof een Republiek gratis is. Kiezen we eens in de vier jaar een grijze muis die dan president mag spelen, nee, da's leuk.

breedtevrees | 25-10-07 | 13:14

En dan hebben we nu nog maar te maken met Wim Lex, ik weet het niet zeker maar als ik zo nu en dan die kinderen van hun zie, is er iets niet in orde met hun chromosoompjes.
Daarom: Weg met die Oranje uitvreters, leve de republiek!

Amen | 25-10-07 | 13:14

Weg met de poppenkast! Weg met de monarchie!

ConfuZor | 25-10-07 | 13:14

Wilhemina ongeveer 1/3 moest dat zijn... anders klopt de som niet. Maar da's nog meer dan een kwart.

En we hebben 2 keer een WK finale verloren, 1 keer tegen Duitsland, 1 keer tegen Argentinie. Waar is m'n alu hoedje?

Atheisme.nu | 25-10-07 | 13:13

Alex, goed gedaan jochie, die upper-class in India moet natuurlijk geen aanslag plegen ons milieu. Goed dat je die klasse een poeppie laat ruiken. Alleen nu nog wel even afstand doen van die idiote privileges - zoals geen belasting betalen - en je bent toppie.

Anth.9403 | 25-10-07 | 13:12

Die kutkinders slechts een kwart Nederlander? Mochten ze willen.

Laten we ff voor het gemak even aannemen dat Wilhelmina voor een kwart Nederlands was, met al die Duitse en andere voorouders.

Wilhelmina was getrouwd met een Duitser -> Juliana 1/16 Nederlands.
Juliana getrouwd met een Duitser -> Trix 1/32 Nederlands
Trix getrouwd met een Duitser -> Alexander 1/64 nederlands
Alexander getrouwd met een Argentijnse, die kinders 1/128 nederlands.

Dus minder dan 1% nederlands.

Atheisme.nu | 25-10-07 | 13:11

@vangodlos 25-10-07 @ 13:07
Schone strings? Volgens mij is ze volledig ingedroogd

Babeuf | 25-10-07 | 13:10

ach, worden we niet allemaal geboren om weer te sterven?

eeneind | 25-10-07 | 13:09

Hij verwijst hier naar een ingezonden brief van Al Gore.

azijnseiker | 25-10-07 | 13:08

Ieder weekende EO blauwbloed extra Kotsmisselijk die uitvreters,daarom ook geen televaag meer.

docker | 25-10-07 | 13:08

Het is gvd toch een schande dat Maxima een leeg vliegtuig extra op en neer naar India laat vliegen op kosten van de Nederlandse Staat, alleen omdat ze een paar setjes nieuwe schone strings nodig heeft...

vangodlos | 25-10-07 | 13:07

Weg met die kudt-Oranjes. Leve de republiek der Nederlanden!

Pagan Bastard | 25-10-07 | 13:07

Het koningshuis mag best bestaan, maar 'beetje' inleveren om de kansenwijken weer wat op te kunnen knappen lijkt me voor Bea een goed voornemen. Kan ze laten zien "hoezeer ze meeleeft met haar zo dierbare samenleving"

ZSU-23-4 | 25-10-07 | 13:06

@breedtevrees 25-10-07 @ 12:57

brave lijfeigene , jij krijgt straks een extra wortel

en verder leve de republiek

22grafik | 25-10-07 | 13:06

Populistisch gezwets van Koning Onbenul. Na z'n gemakkelijke kruiwagen genaamd "Het Water" volgt er nu weer eentje gebaseerd op "Het Milieu". En inderdaad, zo hypocriet als het maar kan, want een enkele met mijn belastingcenten gefinancierde vlucht van hem in "De Regeringsfellowship" produceert meer CO2 dan ik in 'n gehele leven niet bij elkaar kan sprokkelen.
Wist U overigens dat Koning Flauwekul niet in staat was om z'n studietje geschiedenis met succes af te sluiten? De cijfers moesten geflatteerd worden in een van de grofste valsheid-in-geschrifte zaken ooit gepleegd in Nederland. Dit feit is onderhevig aan zorgvuldige geheimhouding van de RVD, want van alle andere Nederlanders zijn studieresultaten gewoon openbaar - Maar dus niet voor die van Koning Onbenul.
De tijd is gekomen voor Nederland om eens een echte discussie op gang te brengen of de troonopvolging via erfrecht wel zo gewenst is. Ik ben die geldverslindende poppekast in ieder geval meer dan zat. Ook het vooruitzicht dat we nog tot in lengte van dagen tegen dat waterhoofd van die vent met z'n lelijke tandjes aan moeten kijken zint me niet. Om nog maar niet te spreken over het aanhoren van dat dom gezwets van die kerel dat vervolgens een uitweg zoekt over diezelfde lelijke tandjes. Opdoeken die hap!

Lord of War | 25-10-07 | 13:05

en dan te denken dat die eikel in een toch redelijk vervuilende oude 911 rondtuft

need i say more | 25-10-07 | 13:05

Laat GeenStijl alsjeblieft snel de republiek uitroepen!

Takenu | 25-10-07 | 13:04

@ El Gouda 25-10-07 @ 12:50
Ah! La guillotine! Oui, oui: pourquoi nous ne jamais utiliser plus?

Babeuf | 25-10-07 | 13:03

Het Belgisch koningshuis vliegt al met een DC 10, komt Bea aan met zo'n Fokkertje (ik bedoel dus het vliegtuig) kan toch ook niet.

CoffeePatch | 25-10-07 | 13:03

Populistisch gezwets van Koning Onbenul. Na z'n gemakkelijke kruiwagen genaamd "Het Water" volgt er nu weer eentje gebaseerd op "Het Milieu". En inderdaad, zo hypocriet als het maar kan, want een enkele met mijn belastingcenten gefinancierde vlucht van hem in "De Regeringsfellowship" produceert meer CO2 dan ik in 'n gehele leven niet bij elkaar kan sprokkelen.
Wist U overigens dat Koning Flauwekul niet in staat was om z'n studietje geschiedenis met succes af te sluiten? De cijfers moesten geflatteerd worden in een van de grofste valsheid-in-geschrifte zaken ooit gepleegd in Nederland. Dit feit is onderhevig aan zorgvuldige geheimhouding van de RVD, want van alle andere Nederlanders zijn studieresultaten gewoon openbaar - Maar dus niet voor die van Koning Onbenul.
De tijd is gekomen voor Nederland om eens een echte discussie op gang te brengen of de troonopvolging via erfrecht wel zo gewenst is. Ik ben die geldverslindende poppekast in ieder geval meer dan zat. Ook het vooruitzicht dat we nog tot in lengte van dagen tegen dat waterhoofd van die vent met z'n lelijke tandjes aan moeten kijken zint me niet. Om nog maar niet te spreken over het aanhoren van dat dom gezwets van die kerel dat vervolgens een uitweg zoekt over diezelfde lelijke tandjes. Opdoeken die hap!

Lord of War | 25-10-07 | 13:02

@overVecht 25-10-07 @ 12:35
Die dokter zit fout, de meeste stemmen gelden natuurlijk

En

@Masturwasbeer 25-10-07 @ 12:41

Goed, of is het al 'gewoon'?
Vang jij ook nog wel eens iets dergelijks dan?

coosie | 25-10-07 | 13:02

Nu de grenzen dicht en er niet meer inlaten!

VanFrikschoten | 25-10-07 | 13:01

@breedtevrees
rondvliegen is geen probleem, koningshuis is geen probleem en gratis geld voor die lui ook niet. Wat me wel tegen staat is de politieke koers van die club; multicultureel, pro-europa en pro-klimaat. Verder geloof ik best dat een koningshuis nog best e.e.a. oplevert.

waskuip-admiraal | 25-10-07 | 13:01

@breedtevrees 25-10-07 @ 12:57

Sinds wij in NL overbevolking stimuleren (kinderbijslag, gratis kinderopvang/schoolboeken etc), moet NL zn bek houden over overbevolking.

Hakbarrr | 25-10-07 | 13:00

Viva la Revolución!

Aussie | 25-10-07 | 12:59

Commander in Chief my ass! De functie van koningshuis gewoon aanbesteden voor perioden van 10 jaar aan de bestbiedende.

thispissesmeoff | 25-10-07 | 12:58

Leve de republiek

zum kotzen | 25-10-07 | 12:58

Honger en Dorst is het beste middel tegen overbevolking !

Burgerlijke ongehoor | 25-10-07 | 12:58

Hahaha, zo opa zo kleinzoon. Effe de Telegrof bellen als een artikel, of reactie, je niet welgevallig is.

Murdockyoufool | 25-10-07 | 12:58

@ hoelahoep 25-10-07 @ 12:53. Oooo, is het gebruikelijk! Ooo OK, nee, dan is het OK.

John McClane | 25-10-07 | 12:57

Stelletje jaloerse zwijnen! Natuurlijk moet die kerl de wereld rondvliegen, hoort bij ze job. En dat we wat aan de overbevolking moeten doen vind volgens mijn ook bijna iedereen wel.... dusssj, hou es op met zeiken tegen hoge bomen en gaat eens aan het werk!

breedtevrees | 25-10-07 | 12:57

"Nu de wereldbevolking richting 6,5 miljard mensen gaat, zal de rijke minderheid met een luxe levensstijl moeten bijdragen aan de toekomst van de planeet"

Jaja, nu de 6,5 miljard in zicht komt, zou de arme minderheid zich eens wat minder van dat spulletje uit het vorige topic moeten bedienen om de problemen niet boven alle oplossingen uit te laten groeien iedere keer.

ZSU-23-4 | 25-10-07 | 12:55

@El Gouda 25-10-07 @ 12:50
Dan nog kan je normaal gesproken zonder guillotine van een presidentiële decoratie af komen die raar uit zijn nek lult. Daarnaast kan je jezelf ook het e.e.a. verwijten als kiezer.

VanFrikschoten | 25-10-07 | 12:55


Dit leeg heen en weer vliegen van de PH-KBX is niet nieuw hoor. Dit is gebruikelijk.

Prins Pils en zijn Maxima noemen ze niet voor niks al jaren en jaren

Prins en Prinses Airmiles bij de KLM

hoelahoep | 25-10-07 | 12:53


Dit leeg heen en weer vliegen van de PH-KBX is niet nieuw hoor. Dit is gebruikelijk.

Prins Pils en zijn Maxima noemen ze niet voor niks al jaren en jaren

Prins en Prinses Airmiles bij de KLM

hoelahoep | 25-10-07 | 12:52

Wim Lex snapt niet helemaal hoe de mens in elkaar zit. Wij zitten zo in elkaar dat we niet overweg kunnen met oorzaak en lange termijn gevolg. Dat snappen wij mensen niet. Wij gaan niet vrijwillig consuminderen, want de mens merkt er persoonlijk niks van als hij gewoon blijf doorconsumeren. De wal zal het schip moeten keren, ofwel de realiteit zal de mens op een dag inhalen en dan gaan er natuurlijk een heleboel niet voorbereide mensen dood. Overigens is het belangrijkste probleem niet het milieu, maar energie en in het bijzonder olie, of liever gezegd de zeer binnenkort afnemende olieproductie en alle gevolgen daarvan... We voeren er nu al oorlog om, laat staan als we een jaarlijkse krimp van het aanbod krijgen van een paar procenten, dan komt werkelijk het dak naar beneden hoor.

synchronicity | 25-10-07 | 12:51

@Zeven 25-10-07 @ 12:46
Is dat inclusief alle verborgen kosten? Zoals die boot die in onderhoud is bij defensie, de jachtpartijen op kosten van Staatsbosbeheer, enzovoort enzovoort.
Nee dus .... de totale werkelijke kosten van dat clubje inteelt opvreters ligt vele malen hoger als de RVD ons voorspiegelt.

fzwart | 25-10-07 | 12:51

@VanFrikschoten 25-10-07 @ 12:42

Ja en? Een gekozen president heeft in een parlementaire democratie ook alleen een decoratieve functie. Strikken losknippen en wetsvoorstellen met 'ja' of 'ja' ondertekenen. Bij hogere koninklijke of presidentiele ambities komt vrij snel de guillotine aanrijden.

El Gouda | 25-10-07 | 12:50

@ Zeven 25-10-07 @ 12:46
Die vrije dag is nou net het probleem: het koningshuis is een banalisering van onze nationale symboliek. Die vrije dag had je anders ook wel gehad, maar dan voor de grondwet, de nationale eenheid of iets anders dat wel kan helpen bij onze collectieve inburgering (wat het koningshuis niet doet)

Babeuf | 25-10-07 | 12:50

jospeh6085 25-10-07 @ 12:30
Hmmm, sinds ik minder energie verbruik levert het mij geld op! Misschien moet je je redenering maar eens in heroverweging nemen, en het ook ergens op baseren. In plaats van over een film te hebben die niet gezien hebt.

listen2bobmarley | 25-10-07 | 12:47

Wim-Lex moet eerst eens beginnen met het stoppen van vliegen van (inclusief die van Maxima). Daarna spreken we verder.

Atlantis-95 | 25-10-07 | 12:47

Het koningshuis kost ons nog geen tientje per persoon per jaar, geloof ik. En we krijgen er ook nog eens een vrije dag voor terug. Koninginnedag is toch de nr. 1 bierdag van het jaar. No problemo voor mij.

Zeven | 25-10-07 | 12:46

Gisteren bij RTL4-jornaal: "En Sandra: gaan er nu voor Beatrix deuren open die anders gesloten blijven?" En ja hoor, dat gingen ze. Hoeveel exclusieve plaatjes, interviews en gratis zitplaatsen in het vliegtuig heeft de Rijks Verzwijgings Dienst betaald voor deze PR, een week nadat NL doodziek werd van de exhibitionistische kostenstijging? "Hé kijk nou: ze kosten niet alleen geld, maar leveren ook heel veel op..." Wat laat NL zich weer makkelijk verneuken door deze doorzichtige volksverlakkerij

Babeuf | 25-10-07 | 12:46

hoezo vrijheid van meningsuiting

king of my own world | 25-10-07 | 12:46

zou bea al aan de tena lady zijn?

overVecht | 25-10-07 | 12:45

opzouten met het kutkoningshuis

Cynisch | 25-10-07 | 12:44

@ AadWeetRaad 25-10-07 @ 12:39
Kan alleen maar door het een keer te doen!!!
Je moet immers eerst onderzoekken waar je mee te maken hebt...
De tweede was al voor hem geregeld, de eerste moet ie zelf regelen!!

the Rock | 25-10-07 | 12:43

Bea vulva, Bea vulva, Bea Maxima vulva (of zoiets)

hetluis | 25-10-07 | 12:43

@The Q 25-10-07 @ 12:40
Misschien is het u niet opgevallen maar een president is te verkiezen. Die inteelt op de troon, daar kom je niet zomaar vanaf.

VanFrikschoten | 25-10-07 | 12:42

je wel praten maar doen is een tweede. Trouwens die hele onzin van broeikas is toch nog helemaal niet sluitend bewezen dat het door de mens komt?

hermanus | 25-10-07 | 12:41

coosie 25-10-07 @ 12:37
Good catch !

Masturwasbeer | 25-10-07 | 12:41

Dat maar wordt overreden ofzo. Arme auto.....

Bob Sleeuwijk | 25-10-07 | 12:41

@coosie 25-10-07 @ 12:37
val deaudt met je tyfus gezwets lamlendige oetlul en gaat lekker fappen op Fok!

overVecht | 25-10-07 | 12:41

@ all republicans

En Denken jullie dat een president dit niet doet? Die neemt niet zijn adviseurs, beveiliging en rest van zijn gevolg mee? Jezus, wat kortzichtig.

Elk staatshoofd verspilt. We zouden juist trots moeten zijn op onze Monarchie! Ik heb liever dat Bea of Wim-lex een staatshoofd ontvangt dan The Balk! Ze zijn toch een mooi visite-kaartje.

The Q | 25-10-07 | 12:40

@FrAgFo0d 25-10-07 @ 12:15

Je hebt liever President Pronk?

El Gouda | 25-10-07 | 12:40

Er zijn twee dingen zeker in het leven:
Dood gaan en belasting betalen.
Onder het tweede is hij al uit gekomen..... nu probeert hij het eerste ook nog!

AadWeetRaad | 25-10-07 | 12:39

Het kan mij niet verrottê wat Wim-Lex zegt. Ik ben het lekker altijd met hem eens. Marcel = Monarchist en wil dat graag blijven. +1000 voor Wim Lex. Beetje minder voor Maxima.

Marcel van Dam | 25-10-07 | 12:38

@Prins Pils
Blijf bij uw leest, knip wat linten door en houdt uw smoel. Als voorzitter van een gelegenheidscommissie van de VN bent u bij voorbaar verdacht van vooringenomenheid terzake het rampzalige klimaatfabeltje. U heeft geen enkele deskundigheid (cursus geschiedenis in Leiden en wat brochures van het IPCC), geen democratisch draagvlak, en geen moreel of intellectueel gezag. En blijf vooral van mijn portemonnee af. Mijn welvarendheid is geen vrijbrief voor gegraai in mijn portemonnee uit valse milieuvoorwenselen. Ik maak zelf wel uit hoe ik mij welvaart wens te delen. In mijn geval gaan mijn centen liever naar harde, tasbare problemen (honger, gezondheidszorg, onderwijs, dakloosheid) dan naar uw kwestieuze propagandapraatjes.

Zeddegeizot | 25-10-07 | 12:38

Dat heeft zo'n jongen toch niet nodig

Multikuli | 25-10-07 | 12:38

Kan die vetzak niet wat meer vliegen? Ik vind het best koud de laatste tijd....

bloody honky | 25-10-07 | 12:38

Bilderbergers

FOne | 25-10-07 | 12:37

Geen Stijl!..
Waar een klein land stijlloos in kan zijn. .

Hedenmorgen kon je hier in de Telegraaf:
<link>http://www.telegraaf.nl/binnenland/73741321/Prins:_Toekomst_wereld_onzeker.html?p=2,1</link>
nog reageren op bovenstaand artikel.
.
De meer dan 30 reacties van het volk, die overigens voor 98% negatief uitvielen voor het onzekere waterpraatje van de Prins bevielen zeker niet? Want nu kan reageren daar niet meer en zelfs alle vanmorgen gepubliceerde reacties zijn verwijderd!
Gelukkig is er nog één uitlaatklepje; dit achterdeurtje van de Telegraaf!

coosie | 25-10-07 | 12:37

"zal de rijke minderheid met een luxe levensstijl moeten bijdragen aan de toekomst van de planeet"

Shit, ik dacht dat ik al redelijk luxe leefde. Maar dan ga ik misschien toch nog maar een auto bijkopen... Of een truck, ook wel eens leuk...

Adriaantjeeeeeuh | 25-10-07 | 12:35

Op deze manier begin je zowaar sympathie te krijgen voor amerikanen die gewoon overal schijt aan hebben en lekker doen wat ze zelf willen, of de wereld nou tegen is of niet.

storingsdienst | 25-10-07 | 12:35

de dokter vertelde mij net dat ik minder gehandicapt ben dan de meeste mensen zeggen tegen me

overVecht | 25-10-07 | 12:35

Koning keizer admiraal........ het milieu vervuilen kunne ze allemaal!!!

the Rock | 25-10-07 | 12:34

Weer een typisch geval van 'Do as I say but don't do as I do'

ExtremeExtremist | 25-10-07 | 12:33

Monarchie weg, nieuw volkslied.... zijn dit de voortekenen...... toch vrees ik dat Lex binnen twee jaar als Jan Klaassen de eed aflegt...... mits Max geen domme uitspraken doet.... welke Lex dan weer moet wegpoetsen met dit soort dingen.....

pluto1968 | 25-10-07 | 12:32

OK, Laat die GroenLinkse twee jaar koning zijn, en dan opgetyft naar de Argentijnse Pampa's, met z'n identiteitsloze landverraadster en die driekwart Duitse kudtkinders.

fuckje | 25-10-07 | 12:31

Wijsneus Lex gaat mij niet vertellen hoe de zaken zitten

Tobi | 25-10-07 | 12:31

Die vliegtuigen vervuilden toch niet zoveel... twee topics geleden althans.

troked 23 | 25-10-07 | 12:30

Heel die klimaatleugen van Al Gore is een doortrapte truuk van de door majesteit BENOEMDE bestuurders in dit land om de belasting en premies nog verder te verhogen zodat hardwerkende Nederlanders nog harder moeten werken en nog langer in de file moeten staan om er nog minder voor terug te krijgen. Net als het Kyoto Protocol zal over een paar jaar blijken dat al die 'maatregelen' niets hebben bijgedragen aan een oplossing. Het enige wat dan resteert is de goed gevulde zakken van het establishment.

jospeh6085 | 25-10-07 | 12:30

De dominee komt weer bovendrijven. Wat weet een historicus nou van het milieu? Wise-guys die oranjes. LEVE DE REPUBLIEK !!!

Copernicus | 25-10-07 | 12:30

Enigste zekerheid die je hebt in het leven is dat je deaud gaat.... lexje begint het leven te snappen

king of my own world | 25-10-07 | 12:29

Het voordeel van het einde van de wereld is dat het ook gelijk het einde van WimLex betekent.

John McClane | 25-10-07 | 12:28

Is dat niet die gast van de luie spermashow? Wat een MONGEAUL! Laat hem sterven, laat hem in VRE-DES-NAAM sterven.

DeRuk2007 | 25-10-07 | 12:26

Waarom was hij niet bij die solar race waar hij hoort? Nu stonden al die studenten voor lul bij de finish met hun bier in Australië.

-- weggejorist -- | 25-10-07 | 12:25

@hakbarrr
soms denk ik dat ook wel eens. K bedoel veel stommer kunnen ze niet bezigzijn. Decennialang hebben ze zich keurig beperkt tot vriendelijke onschuldige thema's en nu ineens deze onzin. Ikniesnapnie.

waskuip-admiraal | 25-10-07 | 12:25

He WimLex, ken je dat gezegde van die pot en die ketel?
De monarchie moet dood en snel graag!

OneandOnly | 25-10-07 | 12:25

Als Lex de monarchie afschaft mag hij van mij de Nobelprijs.....

pluto1968 | 25-10-07 | 12:23

Stelletje azijnpissers, beter dat de kroonprins nog een beetje aan zijn miljeu werkt dan dat hij de dag doorbrengt met jagen.

Lobo | 25-10-07 | 12:23

Ophouden met die poppenkast!
Koning pils betaalt zelf 0% belasting en dan zeuren dat de rijken meer moeten bijdragen. Hou toch op!

Viva la republica!

AadWeetRaad | 25-10-07 | 12:23

Hehe, zouden maxima en alex met opzet de monarchie aan het dood maken zijn? Het lijkt er de laatste tijd wel op.

Hakbarrr | 25-10-07 | 12:22

jullie weten toch jullie het gepeupel moet aan aan het milieu werken en vooral betalen, en ik moet naar die proganda van koninghuis luisteren la me niet lachen. Leve de republiek

lara | 25-10-07 | 12:19

Verbeter de wereld Lex, begin bij u zelf, schaf de Monarchie af !

pluto1968 | 25-10-07 | 12:18

Dus ook Wim-Lex geeft nu toe dat je dood gaat van het millieu. Wij, van de Partij van de Frikschoten(PvdF), strijden dus al jaren tegen het millieu, ja?

VanFrikschoten | 25-10-07 | 12:16

Joost Maghetweten 25-10-07 @ 12:11
Is het toestel misschien ook van hier naar daar gevlogen en vise versa? Joost, dat mag je toch wel weten?

Flabbergast | 25-10-07 | 12:16

zolang maxima niet terugneemt dat ik niet besta heb ik met pijn in mijn hart niks meer op met dit koningshuis. Die eurofilie van Beatrix staat me ook goed tegen. Ik voel me eigenlijjk een beetje verraden. Het is verleidelijk om ze te zien als zakkenvullers die niets meer met hun volk ophebben.

waskuip-admiraal | 25-10-07 | 12:16

VIVA LA REPUBLIQUE!

FrAgFo0d | 25-10-07 | 12:15

ohw,... da's goed om te horen,... dus reden we 't milieu redden we onzself,.... gaan we nooit meer doodt........! :)))
(second tought,..... aaarrrgghhh)

@xel | 25-10-07 | 12:14

-weggejorist-

gnomidion | 25-10-07 | 12:14

-weggejorist-

gnomidion | 25-10-07 | 12:13

Wat een eikel zeg.. Krijgt zijn meer dan riante inkomen en vakantiereisjes allemaal betaald door de overheid (lees belastingbetalers). Als hij en zijn familie tekort komen krijgen ze er gelijk miljoenen bij!!

Moe wordt je van die man... Koning Onbenul!

vangodlos | 25-10-07 | 12:13

Volgens Wim Lex:
"De rijke minderheid op aarde moet zich serieus gaan inspannen voor betere verdeling van welvaart, water en voedsel. Gebeurt dat niet (...) dan is de toekomst van de wereld onzeker"

* Eigen rekeningnummer doorspeelt aan Huis van Oranje *

Patrick Bateman | 25-10-07 | 12:13

Ik vind het geen verkeerde vent, en het wordt ons toekomstig staatshoofd. Leuke vrouw heeft hij ook en lkieve kindjes. Ik zou best als hem willen zijn.

krommeteen | 25-10-07 | 12:13

Begin zelf eens met het goede voorbeeld dan lapzwans.

James Lastig | 25-10-07 | 12:13

betaald hij nou ook belasting op de nobelprijs?

Robf | 25-10-07 | 12:12

En wij mogen maar 20 kg mee nemen....

Volgend jaar laat ik ook een extra vliegtuigje heen en weer vliegen met mijn vuile ondergoed!!! (Dat is pas vervuiling!!!!!)

OK, de koningin is de Koningin, dus van mij mag ze 10 kg extra meenemen, moet toch genoeg zijn, die kroon kan wel in de handbagage!!!

the Rock | 25-10-07 | 12:12

'Ook de sceptici van de stelling dat de mens oorzaak is van de opwarming van de aarde moeten zich realiseren dat maatregelen onontkoombaar zijn.'

Zozo. Knappe stelling hoor. Spreekt zichzelf wel een beetje tegen. Dus... even denken... ook al heeft de mens geen invloed op de opwarming moet de mens dus WEL maatregelen nemen om de opwarming te voorkomen. .... Maar ehh... als we nu dus GEEN invloed hebben op het klimaat... wat voor zin hebben diezelfde maatregeln dan.
Cursus redeneren zou niet gek zijn. Nog afgezien van de volkomen onbewezen stelling dat de mens ueberhaupt iets aan de opwarming bijdraagt.

Masturwasbeer | 25-10-07 | 12:12

Beetje kortzichtig brusselmans, dat vliegtuig was voor de verplaatsing aldaar en daarbij is dat al weer oud nieuws. Trouwens; als de garderobe erin zat was het dus niet leeg.

Joost Maghetweten | 25-10-07 | 12:11

Ik ga dood!

Kort Geding | 25-10-07 | 12:11

Laat hem eerst zelf 80 procent van zijn jaarlijkse inkomen doneren en wie weet kan ik dan ook nog een eurootje missen.

ijsklont | 25-10-07 | 12:10

Ik wist niet dat een lekker Argentijns biefstukje een verwoestende werking heeft op het denkvermogen?

Willianus Wortelus | 25-10-07 | 12:10

Oh, 1 x raden welke partijen op de sympathie van deze beetje domme vetkwab kunnen rekenen

Klukkluk | 25-10-07 | 12:08

Wim-lex moet niet zeuren, hij heeft Maxima al

Kort Geding | 25-10-07 | 12:07

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl