Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

De auto's branden weer in Amsterdam-West

The Dutch Intifada. Night 8. Rond half acht vanavond ging er weer een auto in vlammen op aan de Maarten Corverhof in Amsterdam. Gevalletje toeval? Welnee. Check dat Google Mapje op Alarmeringen.nl. Als dat geen Slotervaart is. Onze Parijse voorstad in Amsterdam. Jawel, Nederland staat er weer gekleurd op. Op rechtspopulaire blogs in Amerika is er al sprake van een Dutch Intifada. En dat vinden de boys met de colaflessen peut in Slotervaart alleen maar vetkewl natuurlijk. Vriendelijk verzoek voor de pliesie in 020-West. Avondklok invoeren en gewoon alles taseren wat op straat loopt. Als ze ontploffen dan kunnen ze gearresteerd worden (optioneel). Succes daar. De avond is nog vroeg. UPDATE: Invalidevoertuig in de brand. Pliesie doet groot onderzoek.

Reaguursels

Inloggen

Ik ben nog steeds aan het wachten op het moment dat zo'n marokaan de verkeerde auto in de fik probeerd te steken en de eigenaar hem neer steekt of erger. Dan breekt de hel los, of misschien houdt het dan op...

X4er0 | 25-10-07 | 13:03

Ach ja, gisterenavond dus weer een brandje, drie auto's in de fik bij mij om de hoek. Geheel toevallig komen er in deze wijk nooit Finnen en geheel toevallig waren die er gisteren wel. Ik denk dat de pliesie alleen even de buschauffeur van de nabijgelegen bushalte hoeft te vragen of hij misschien Finnen in de bus heeft gehad, want bus 62 komt precies rond de tijd dat de brand aangestoken moet zijn en rijdt regelrecht naar Slotervaart. Verder is het ook niet ver naar de metro lopen en omdat zwart rijden nu eenmaal een optie is, kan dat ook. Naar Gaza vluchten via het Amsterdamse Bos is ook een optie.
Vanzelfsprekend is dit allemaal gebaseerd op racistische gedachten die zonder enige aanleiding wederom leiden tot het generaliseren van de Finnen, die op een paar branden na, zo enorm veel aan onze cultuur hebben toegevoegd!

Geertjew | 25-10-07 | 12:29

'Cohen modes aan" Ja wat er gebeurt is een incident, maar we moeten natuurlijk de achterliggende oorzaak aanpakken. Ik heb inmiddels opdracht gegeven tot het samenstellen van een rapport betreffende de problemen. Verder zal ik met mijn mensen een mogelijkheid onderzoeken met een subwerkgroep als stuurgroep en kijken naar de onderwijsmogelijkheden voor deze kanshebbenden" "Cohen modus uit"

Hairy Armpit | 25-10-07 | 11:58

www.nu.nl/news/1287703/12/Opnieuw_auto...
Zojuist op nu.nl . Ben benieuwd hoeveel er komende nacht weer in vlammen opgaan! Oh ja, de politie heeft geen aanhoudingen verricht!

vangodlos | 25-10-07 | 11:38

Sticker op je VoorHoofd en er kan je niks meer Gebeuren

Sauron the Great | 25-10-07 | 05:38

Groene Leeuw 24-10-07 @ 23:50

Ja

Of verkleed je eigen nu Alvast als Zwarte Piet

Sauron the Great | 25-10-07 | 05:32

Gewoon een sticker van een kameel of een schaap op je auto plakken.De kans is dan wat groter dat de Marokkanen denken dat het om een islamitische geestverwant gaat en laten ze deze auto met rust.

Groene Leeuw | 24-10-07 | 23:50

@Atlantis-95 24-10-07 @ 22:51
Oops sorry, je was eerder, net een paar foto's gemaakt, je weet maar nooit waar t goed voor is!

Geertjew | 24-10-07 | 23:09

Brekend nieuws: Amsterdam Buitenveldert drie auto's naast elkaar in de fik, brandweer is aan het blussen! Zouden ze nu ook al Buitenveldert gaan afbranden?

Geertjew | 24-10-07 | 23:07

@ 22:59
gevilgtrekking = gevolgtrekking

koerbagh ® | 24-10-07 | 23:05

@genea 24-10-07 @ 21:27:
Nog steeds heb je geen enkel wettelijk en historisch feit genoemd dat ik heb gegeven dat feitelijk niet klopt. Ja, het scharnierpunt is de HYPOTHESE dat koning Gorilla niet de pappa van Willemijn is. Wat snap je niet aan het woord HYPOTHESE? Indien die hypothese klopt is Bea een usurpator. Is een volstrekt logisch syllogisme, door de wettelijke en historische feiten onderbouwd. En jij kan geen enkel tegenargument inbrengen dat die gevilgtrekking uit de HYPOTHESE niet zou kloppen. Ik heb er nog geen 1 gehoord.
Je begon je "debat" dat Bea rechtmatig zou zijn omdat Emma ook via via van Willem de Zwijger afstamt, maar die vlieger gaat dus wettig niet op. En vervolgens heb je niks anders in te brengen dan dat het een roddel zou zijn. Het tegendeel is niet bewezen en er is maar 1 iemand die familie die uitsluitsel kan geven en dat bij de identificatie van de Romanovs heeft geweigerd.

koerbagh ® | 24-10-07 | 22:59

BR 1 AUTOBRAND Bolestein 194 AMSTERDAM (ASD) [ 601 ]

En de dienstdoende brandweer komt uit Amstelveen!

Atlantis-95 | 24-10-07 | 22:51

@koerbagh

Je komt niet met feiten, je loopt een duimzuigverhaal te vertellen.
Vervolgens zeg je ook nog dat het een onderbouwde aantijging is.

Jaja 1 'bron', 1 fantast schrijver, 1 roodgekleurd krantje dat uit oogpunt van satire een hoog prive/story gehalte verhaaltje ventileert en dat is dan het 'historische aanknopingspunt' voor meneer de fantast schrijver.

Je zou het gewoon willen dat het waar was vanuit je republikeinse bekrompen visie.

Wie beweert moet ook met de feiten en de bewijzen op de proppen komen.
Die heb je niet voor je verhaal.

Hups daar gaat het in de prullenmand.

Fijne avond nog.

genea | 24-10-07 | 21:27

@genea 24-10-07 @ 20:00:
Luister lieverd, toon mij aan waar ik precies feitelijk onjuist ben. Kun je niet. Kijk, dat jij zwaar in je kruis getast bent omdat jij het @ 10:11 FEITELIJK bij het verkeerde eind had en ik je daar eventjes op wees, dat is niet mijn probleem.
Ik ontken niet dat rest hypothese is, noch dat de Roy van Zuipenstein een haarlok van Margrietje heeft en daarmee de kluit chanteert. Dat heb je mij nergens zien ontkennen, ik heb het ook 't nergens beweerd, ook het tegendeel niet. Dat jij het er met de haren bijsleept moet jij weten, maar daar gaat het helemaal niet om. Is niet boeiend verder.
De feiten zijn er. De Roy van Zuipestein kan wel beweren dat hij DNA van zijn Margrietje heeft, feitelijk bewezen heeft hij het niet. Ik kan ook wel roepen dat ik een huidschilfertje van Bernhard jr. heb omdat ik wel eens bij hem in de kroeg kwam toen hij in Grun studeerde. Tsja, daarmee bewijs je niks. Doet ook niks af aan mijn onderbouwde aantijging in de richting van het pseudo-koningshuis. Onderbouwd met wettelijke en historische feiten en een hypothese met de nodige feitelijke aanwijzingen.
Daar zit verder niets pseudo-historisch bij. Fijne avond nog. Neem nog een oranje-bittertje met een fijn stuk oranjekoek.

koerbagh ® | 24-10-07 | 21:03

Ik heb het koud, kan ik al ergens mijn handen gaan warmen?

* | 24-10-07 | 20:32

@koerbagh

En vertel er ook even bij dat er een tweede theorie gaat: dat ene burgemeester de Roy van Zuydewijn de vader zou zijn....

Of vind je dat weer niet zo'n aantrekkelijk idee?

Nieuwe titel: de Roy ziet af van kweken nazaten Oranjes uit vrees voor inteelt....................................

Lang leve de beweging der pseudo republikeinse historici :-)

genea | 24-10-07 | 20:04

@koerbagh

Je informeert het publiek onjuist. De Roy (ook al zo'n kwaker in het wild) vzdw heeft in 2005 al beschikking over het DNA van de oranjes: haarlok van zijn echtgenoot. Met groot bombarie wordt het komende schandaal aangekondigd.

Dus er is al bekend (geweest) of jouw stelling deugt of niet.

Bij uitblijven van dat schandaal en dat al meer dan twee jaar is duidelijk dat er niets is dat jouw stelling onderbouwt. Dus zwam je mee uit de nek van een ander.

Moet jij weten, maar begin dan niet over feiten, want je bent bezig met fictie.

genea | 24-10-07 | 20:00

-weggejorist-

phhs | 24-10-07 | 19:54

@genea 24-10-07 @ 18:51:
Toch altijd weer leuk om te zien dat als de inhoudelijke argumenten op zijn dat de drogredenen op de proppen komen en de steller dezes op de man wordt aangevallen met het vertrouwde argumentum ad hominem. Tsja, ik wil best een drupje bloed afstaan, ik wel me best laten testen en ik heb er geen enkel probleem mee als mijn pappa niet mijn echte pappa blijkt. Maar dat heeft er allemaal geen zak mee te maken, ik claim namelijk geen titel, geen functie, geen erfenis, helemaal niks op basis van van mijn genetische afstamming. Het hele punt is nu juist dat Beatrix en haar familie daar hun hun hele bestaansrecht als Koninklijk huis en hun goed betaalde staatsbaantjes aan te danken hebben. Wat mijn eventuele bastaard-zijn daarmee van zou hebben is me echt een raadsel.
Kikkert legt in zijn boek zeer goed uit dat er vele aanwijzingen zijn (niet in de laatste plaats de opvallende fysieke ongelijkenis van Wilhelmina met haar vermeende vader) dat Willem III niet de biologische pappa van Willemijn was. De mogelijke verklaring is de syfilis van Willem (hetgeen ook zijn wangedrag in latere jaren zou verklaren) die hem onvruchtbaar maakte. Een hypothese die het waard is om zeer serieus te nemen, mede gevoed door de weigering van de Oranjes om DNA af te staan voor de identificatie van de Romanovs.
Ik hoef verder niets met iets beters te komen. Gerede twijfel is meer dan genoeg, ik claim namelijk niets op basis mijn DNA, in tegenstelling tot Bea.
De (grond)wettelijke feiten liggen er gewoon, dat mocht Bea niet rechtstreeks van Koning Willem I afstammen dat dan de erfgenamen van Sophie een groter recht op de troon hebben dan de huidige familie. Niks meer en niks minder. Dat schandaal zou op zich voldoende reden zijn om het spulletje op te heffen en republiek te worden, lijkt me.

koerbagh ® | 24-10-07 | 19:51

Nou, als het nog lang duurt... dan, dan eh.. ga ik dr wa van zeggen!

Sjupke | 24-10-07 | 19:41

@koerbagh

Dat verklaart veel dat je je zogenaamde 'feiten' ophangt aan een of andere zure anti oranje adept cq. republikein

'behoorlijk waarschijnlijk'

kom toch eens met wat beters op de proppen, joh!

Net of een of andere oude gast van 62 geen kind meer zou kunnen verwekken...
Hoeveel voorbeelden uit de geschiedenis moet ik voor je naar boven halen?

Zuig nog eens wat uit een of andere duim, schrijf er een boek over net als van rossum :-)

En sta jij eens DNA af, Kan het zijn dat je toevallig een buitenechtelijk kind bent...

Zolang je daar de resultaten niet van presenteert ga ik er echt vanuit dat koerbagh een bastaard is.
Dat is namelijk zeer waarschijnlijk.
Bastaarden praten altijd zo hautain.

genea | 24-10-07 | 18:51

Banana boy:".. Hoe het ook zij, de Oranjes doen al eeuwen lang geweldig werk.
God zegene ze allemaal..."

Sarcasme? of ben je echt gestoord.

Dr Doom | 24-10-07 | 17:35

"...1967: Nozems uit hal van CS geslagen
MARINE MAAKT SCHOON SCHIP.."

Die mariniers van toen zijn nu over de 60 man, doe even normaal.

Dr Doom | 24-10-07 | 17:32

Aanvulling @genea 24-10-07 @ 16:01:
Het door jou aangehaalde artikel 15 is overigens niet meer van kracht, dat is een artikel uit de Grondwetsherziening van Troelstra, 1917. Voor de Juliana en Beatrix gold die al niet meer, even afgezien van het feit dat ook het toenmalige artikel 15 toentertijd al geen voorrang had op de wettige erfopvolging die de nazaten van Sophie als kunnen claimen.
Alles berust dus op het kunnen aantonen van Bea van haar bloedlijn. Welnu, dat is met DNA heel simpel te doen. Een genetische marker in het mitochondriaal DNA dat via Anna Paulowna van de Romanovs is doorgegeven kan 100% uitsluitsel geven zoals bij Anna Anderson ook het geval was.

koerbagh ® | 24-10-07 | 17:30

Tarak 24-10-07 @ 11:35

Daarentegen zendt de SStaatomroep wél weer het bezoek van de oranje usurpateur met het gebeeldhouwde kapsel aan India uit.

bottehond | 24-10-07 | 17:23

@genea 24-10-07 @ 16:01 (en voorgaande):
Goed zo. En wat is dus de conclusie uit de eindelijk goed gezochte feiten? Bix de Ranitz bezet, onrechtmatig de troon, indien Koning Gorilla inderdaad niet de vader van Willemijn is geweest en dat is behoorlijk waarschijnlijk, zoals ook Kikkert aantoont in "Oranje Bitter oranje boven". home.tele2.nl/rmp/columns.html

"Nazaten van Emma zijn dus per definitie troonopvolgkandidaten."
genea 24-10-07 @ 15:34

Nee, dat zijn ze dus niet. De nazaten van Sophie (specifieker de nazaten van haar kleinzoon Willem Ernst van Saksen-Weimar-Eisenach) hebben, genealogisch en wettelijk, nog altijd voorrang boven de tak van Stadhouder Willem V en Carolientje, waar Emma uit voortkomt.
Jammer joh.

koerbagh ® | 24-10-07 | 17:07

@koerbagh:

Bron:
64.233.183.104/search?q=cache:KnlUYUuA...

Na het overlijden van Sophie in 1877 trouwde de 61-jarige Willem op 7 januari 1879 met de twintigjarige prinses Emma van Waldeck-Pyrmont, dochter van George Victor van Waldeck-Pyrmont en Helena van Nassau-Weilburg. Uit het huwelijk werd op 31 augustus 1880 een kind geboren: Wilhelmina.

Het vaderschap van Willem III staat ter discussie, hij zou op oudere leeftijd wegens syfilis geen kinderen kunnen verwekken. Als natuurlijke vader wordt dan genoemd: S.M.S. de Ranitz (1846-1916), particulier secretaris van koningin Emma, en later als Jonkheer bij K.B. in de adelstand verheven. Voor de erfopvolging is dit geen probleem omdat Emma via haar moeder ook een afstammeling was van de dochter van stadhouder Willem IV, Carolina van Oranje-Nassau, en diens afstammelingen waren nog in de grondwet van 1917 gerechtigd tot de Nederlandse troon.

Artikel 15:
Bij ontstentenis van een opvolger, krachtens een der vier voorgaande
artikelen tot de Kroon geregtigd, gaat deze over op de wettige mannelijke
uit mannen gekomen nakomelingen van wijlen Prinses CAROLINA VAN ORANJE,
zuster van wijlen Prins WILLEM DEN VIJFDE en gemalin van wijlen den
Prins van Nassau-Weilburg, op gelijke wijze als in artikel 11 ten opzigte
van de nakomelingen van wijlen Koning WILLEM FREDERIK, Prins van Oranje-Nassau, is bepaald.

genea | 24-10-07 | 16:01

@koerbagh: artikel 30 en 31 voorzien in een benoemde koning.
De erfopvolging gaat dan weer verder. Artikel 24 is daarmee 'zacht' als je het in de context bekijkt.

Hoe staat het met je bewijsvoering dat Willem 3 onvruchtbaar zou zijn?
Heeft Beatrix toch DNA afgegeven?

Of is je 'prive' verhaaltje louter gestoeld op de reputatie van Willem 3? Willem 1 en 2 konden er ook wat van in de 19e eeuw, toch vreemd dat 3 er gekomen is dan.............

Hoog de Roy de Z gehalte :-)

genea | 24-10-07 | 15:54

Nozems,
Volgens mij is er een prima oplossing voor dit probleem.
1967: Nozems uit hal van CS geslagen
MARINE MAAKT SCHOON SCHIP
home.hetnet.nl/~rpn60/telegraaf.5-4-67...
Ik zou zeggen, mariniers en matrozen, maak je nuttig......

Dr W | 24-10-07 | 15:36

Die politiek correcte gasten zijn inderdaad weer 'ns véél te suf bezig! Laat ze maar 'ns allemaal hun eigen auto in A'dam-West parkeren! Dan piepen ze wel anders als ze 's morgens terug komen bij hun uitgefikte wrakje!

Tijsbeer | 24-10-07 | 15:34

@koerbagh

: Get your facts straight:
nl.wikipedia.org/wiki/Stamboom_Emma_va...)

Wandel gewoon eens naar boven.

- Helena van Nassau-Weilburg
- Willem van Nassau-Weilburg
- Frederik Willem van Nassau-Weilburg
- Karel Christiaan van Nassau-Weilburg met Caroline van Oranje Nassau (inteelt)
- vader van Caroline: Willem IV
- Willem Friso van Nassau Dietz
- Hendrik II Casimir van Nassau Dietz getrouwd met Amalia van Anhalt Nassau (inteelt)
- moeder van zijn vrouw, grootmoeder van willem Friso dus:Henrietta Catharina van Oranje Nassau
- dat is de dochter van Frederik Hendrik, de zoon van Willem 1 de Zwijger

Dus ook via Emma is de Oranjelijn van Oranje hoofd Willem 1 voortgezet.
Er ging wat in elkaar trouwen aan vooraf maar uiteindelijk komt Emma dus ook als nazaat van Willem 1 naar voren.
Nazaten van Emma zijn dus per definitie troonopvolgkandidaten.

genea | 24-10-07 | 15:34

koerbagh ® 24-10-07 @ 15:22
Pffff, het allemaal dozo's.

listen2bobmarley | 24-10-07 | 15:29

@genea 24-10-07 @ 10:11:
Je haalt Willem van Oranje (de Zwijger) en koning Willem I (Willem Frederik van Oranje-Nassau) door elkaar. De grondwet zegt dat de regerend vorst een wettige afstammeling van laatstgenoemde moet zijn. Niet van Willem van Oranje, want dat was koning Willem I ook niet, die stamt af van Ernst Casimir van Nassau-Dietz (oomzeggertje van van Willem de Zwijger). Dus...
Get your facts straight, voor je de wijsneus gaat uithangen. Doe ik namelijk ook.
Dan wijsneust het net iets makkelijker.

koerbagh ® | 24-10-07 | 15:22

Misschien toch eens een garagebox gaan huren...

turbo harry | 24-10-07 | 14:55

DT71 24-10-07 @ 10:03
Ik ben het met je eens dat het begrip pers met de komst van internet aan het veranderen is. Ik doelde hier nog op het traditionele begrip.

listen2bobmarley | 24-10-07 | 14:24

Babeuf 24-10-07 @ 12:57
Ja, nee, voor je het weet heeft de politie oneigenlijk bewijsmateriaal verzameld. Met als gevolg dat zij worden vrijgesproken. Niet te llicht over denken, if you got them red handed.

listen2bobmarley | 24-10-07 | 13:36

Zoals André de V. (vuurwerkramp Enschede) in eerste instantie werd veroordeeld op kruitsporen op zijn sportbroek, zo zijn er toch ook wel hangjongeren te vinden met petroleumsporen op verdachte plaatsen? Ik snap die opsporingsproblemen niet. Huiszoeking bij alle 35 bekende Slotervaartse probleemjongeren en je hebt zo een aantal brandende auto's opgelost.

Babeuf | 24-10-07 | 12:57

Tarak 24-10-07 @ 11:35

De pers staat in Nederland voornamelijk aan de kant van de gevestigde orde: PvdA of CDA dus. Is overigens ook altijd zo geweest, zie bijvoorbeeld de vrijwillige mediastilte ten tijde van de Greet Hofmans affaire. Heeft denk ik ook te maken met een zeker clientelisme bij de nieuwsgaring. Vrijwel alle belangrijke instituties zijn vergeven van omhooggevallen communicatiemiepjes (m/v) die bij de verstrekking van informatie verdelen en heersen. Alleen onderzoeksjournalisten (en dat zijn er tegenwoordig nog maar weinig) durven en kunnen zich hier aan te onttrekken.

LJBrinkhorst | 24-10-07 | 12:42

'klach meh dot

Pigha Lal | 24-10-07 | 12:40

wat is je doodlachen in het marokkaans?

paulusma | 24-10-07 | 12:36

Dat de hele vaderlandse pers zwijgt is op z'n zachtst gezegd beanstigend. Hoeveel is persvrijheid waard als de gehele pers exact doet wat de regering vraagt: Geen aandacht aan bepaalde de regering onwelvallige zaken schenken.

Aan wiens kant staat de pers eigenlijk?

Tarak | 24-10-07 | 11:35

Slotervaart Leefbare Tuinstad (.... - 2007)

doedeljantje | 24-10-07 | 11:21

chinaski 24-10-07 @ 09:31
Misschien is de nieuwigheid van GS af en zijn we toch net zo wereldschokkend belangrijk als we zelf graag denken hier ?

Bigi Bana Boy | 24-10-07 | 10:54

shit!! dat is 150 meter bij mijn huis vandaan, iemand een goeie tip voor me?

The Nameless | 24-10-07 | 10:50

Net weer een bon binnen van 30 Euro, 4 km te hard. Grafland.

krommeteen | 24-10-07 | 10:49

genea 24-10-07 @ 10:11
Hoe het ook zij, de Oranjes doen al eeuwen lang geweldig werk.
God zegene ze allemaal.

Bigi Bana Boy | 24-10-07 | 10:46

Anth.9403 24-10-07 @ 09:38
NL mag dan in brand staan maar als ik Femke's billen en borsten mocht insmeren met zonnebrand dan bleef ik ook lekker op de Antillen. First things first namelijk.

Bigi Bana Boy | 24-10-07 | 10:44

Prachtig:
De politie weet -in tegenstelling tot de rest van Nederland- niet of de brand is aangestoken.

cardplayer | 24-10-07 | 10:41

*gaaaap*....

.... morgen weer een auto? wedden?

sieb13 | 24-10-07 | 10:41

@Koerbagh
"Dat is wel relevant, want Emma von Waldeck-Pyrmont, noch Jonkheer de Ranitz stammen rechtstreeks af van Willem I koning de Nederlanden."

Dit is niet juist:

1.Willem I (de Zwijger)
2.Frederik Hendrik (de Stedendwinger)
3. Henriette Catharina
4. Hendrik Casimir II
5. Willem IV van Oranje Nassau
6. Carolina van Oranje Nassau
7. Frederik Willem van Oranje Nassau
8. Willem van Nassau-Weilburg
9. Helena van Nassau-Weilburg (trouwt met Pyrmont)
10. Emma

Hoe rechtstreeks is rechtsteeks in de Europese Adel?

genea | 24-10-07 | 10:11

@listen2bobmarley;
Je bedoelt 'so far voor de ver-politisering van de Nederlandse pers'. De PCM's en NPS en NOS'en hangen aan elkaar van politiek correcte sociaal democraten. Als het De Partij niet goed uitkomt dat dit breed wordt uitgemeten in het nieuws dan gebeurt dat gewoon niet. De Persvrijheid is er wel; kijk maar waar je nu op zit te reaguren. Werd er maar meer gebruik van gemaakt!

Rest In Privacy | 24-10-07 | 10:03

Heeft iemand er iets van in de media gezien? Ik niet ... so far voor de Nederlandse persvrijheid, again.

listen2bobmarley | 24-10-07 | 09:58

Tja, van invalidenvoertuigen moet je natuurlijk afblijven want ander verlies je minderhedenontastbaarheid.

alpha_mannetje | 24-10-07 | 09:52

@Gezellig;
Wat was daar eigenlijk de oorzaak van de brand?

Rest In Privacy | 24-10-07 | 09:52

Ik hoor alleen maar "Amersfoort"

Gezellig he? | 24-10-07 | 09:51

Hallo bestuurderts!
Is daar iemand -mand -mand -mand?
Hallo -o -o -o ....
-
Nope.

Rest In Privacy | 24-10-07 | 09:47

Waarom doet niemand daar wat? ik was naar buiten gegaan met mijn honkbalknuppel. Als de politie niks doet dan zelf maar eigen rechtertje spelen! goedverdoemme

stimpel | 24-10-07 | 09:42

WAAR ZIJN DE POLITICI?
Aldaar waar het goed vertoeven is.
"Femke! Heb jij de zonnebrandolie?"
"Nee, niet meer nodig. Gebruik ik alleen de eerste dagen."

Anth.9403 | 24-10-07 | 09:38

-weggejorist-

Anth.9403 | 24-10-07 | 09:35

Ik weet niet of het u opgevallen is, en ik weet ook niet of ik gelijk heb, u zegt het maar. Maar ik zie er niets meer over op het staatsjournaal censuur??
Of heb ik een en nader gemist. Trouwens op staatszender radio 1 net naar geluisterd ook niet?? Dit topje is toch geen hoax

Proost

Veldwebel | 24-10-07 | 09:32

Ik lees vanochtend NRC next, ik luister naar het radiojournaal en hoor of lees helemaal niets over dit onderwerp wat toch inmiddels de 700 reacties heeft overschreden. Hoe kan dat?

chinaski | 24-10-07 | 09:31

Wat een zielig kutzooitje is het hier toch............ pappen en nathouden............... hou de boel bij elkaar (is al tijden geleden uit elkaar geodnderd).

Zet Francisca van Jolen er maar in, die lult het wel recht.

Cynisch | 24-10-07 | 09:28

[url=http://kleinverzet.blogspot.com/2007/10/suicide-attack-in-amsterdam.html]Dit[/url] is trouwens ook een leuk weblog om te lezen. Nederlanders in amerika..

Verder natuurlijk schandelijk. De hele week lees je al dat er allerlei Nederlanders zijn opgepakt, maar daarentegen hoor je alleen maar dat Marokkanen vrijgelaten worden nog geeneens opgepakt worden. Rare wereld..

Angerfish | 24-10-07 | 09:05

Puur onschuldig incident. Was gewoon een halal BBQ

Neptukker | 24-10-07 | 09:01

@need I say more

No thank you, not again

OoO | 24-10-07 | 08:57

De mijne is all-risk verzekerd, vuurtje iemand??

kleiendetser | 24-10-07 | 08:54

stoutklein_kutkonijn 24-10-07 @ 08:16
Van heel dat bij elkaar geraapte kolerezooitje in Den Haag, heeft u vast en zeker wel een beter alternatief?

Dr. Oplul | 24-10-07 | 08:51

kijkt nog eens naar z'n bekeuring van 50 eurietjes voor het geen voorrang verlenen aan een scootmobiel op een zebrapad en oevrweegt ok het in de brand steken van zo'n kaaretje, aangezien dat blijkbaar wel straffeloos kan hiero, maar bedenkt zich dan dat hij er toch wat te bleekjes uitziet om dat ongestraft te kunnen uitvoeren: Kudtland

need i say more | 24-10-07 | 08:49

kijkt nog eens naar z'n bekeuring van 50 eurietjes voor het geen voorrang verlenen aan een scootmobiel op een zebrapad en oevrweegt ok het in de brand steken van zo'n kaaretje, aangezien dat blijkbaar wel straffeloos kan hiero, maar bedenkt zich dan dat hij er toch wat te bleekjes uitziet om dat ongestraft te kunnen uitvoeren: Kudtland

need i say more | 24-10-07 | 08:42

ANTIFADA is het antwoord, er zijn "slechts" een stuk of 30 raddraaiers. deze zijn bekend bij de politie en staan vast ergens op een memory stick. laat de politie is doen waar ze goed in zijn: het kwijtraken van dit soort opslag. er zijn vast wel mensen die raad weten met deze lijst. ik denk bv aan de aktie van israel na munchen.......

::hansinsin:: | 24-10-07 | 08:42

@Bottehond 1:04: Was dat een uitzending van het Staatsjournaal. In ieder geval kan je stellen dat degene die toen de DDR en USSR verheerlijkten nu op het pluche zitten in land en stad.

jospeh6085 | 24-10-07 | 08:42

wanneer gooien we de handdoek in de ring en vragen we de NAVO om militaire hulp? JEEP DIE HOPE SJEFFER please help us from those achterlijke KTU-finnen

Patrick Zweedsey | 24-10-07 | 08:39

thee iemand?

Neptukker | 24-10-07 | 08:35

Als ik dit zie wil ik eigenlijk prompt stoppen met het betalen van belasting. We betalen ons blauw, maar ME inzet, dat kenne ze niet meer. SCHOONVEGEN dat kudtgat stomme achterlijke kudtburgervader die je dr bent met je kudt kopje thee kudtjoch.

* | 24-10-07 | 08:26

Zoals ik al memoreerde op nacht 1:

1) Noodtoestand
2) Avondklok
3) Standrecht

Het is echt allemaal niet zo moeilijk hoor, geez =/

Boetsj | 24-10-07 | 08:26

Als die gasten nog ff langer doorgaan en mijn voiture tegenkomen en er ook maar een vinger naar uitsteken, vreet ik ze op met huid en haar......

Huub Huub | 24-10-07 | 08:20

Ga toch weg met je Wilders. Das gwoon een populist die weer garen spint met dit soort akties. Maar ja, das de wet van Karma.

stoutklein_kutkonijn | 24-10-07 | 08:16

Goeiemorgen! Zijn er vannacht nog auto's de hens ingegaan?

stoutklein_kutkonijn | 24-10-07 | 08:11

Mocro's eruit, Wilders erin!

Calastir | 24-10-07 | 08:10

jezus he!! wat is henk kamp afgezakt zeg!! alleen maar lullen en andere beschuldigen van de problemen en zelf geen verantwoording dragen. hij heeft echt het liedje van mark rutte over genomen!!ja de vvd bestaat al 60 jaar,en we nemen onze taak heel serieus,

he hallo henk kamp je bent volgens mij echt op bezoek geweest bij stalin mark rutte, wie vertegenwoordig jij nog of ben je ook al afgezaagt tot het verdedigen van de macht,,,liegen deed hij ook al gisteravond? kan er ook nog wel bij,maar wat ben ik blij dat ik mijn stem niet vergooit heb aan hem maar aan een ander ex vvd'er.

hij gaf gister echt een oorlogs verklaring aan het nederlanse volk....

treiter | 24-10-07 | 08:10

Politie, aanpakken dat tuig. Sarkozy wilde dat ook in Parijs maar werd toen tegengewerkt door het stadsbestuur. Tot op de dag van vandaag worden er auto's in de fik gestoken in de voorsteden aldaar. Ik ben benieuwd wat er gebeurt zou zijn als Sarko zijn zin had gekregen. Eruit met dat tuig.

Frotklob | 24-10-07 | 07:55

ja ennu hebben ze zelfs een invalidenvoertuig in de hens gestoken .die gasten hebben dus echt geen RESPECT .dus ..................

loewende koe | 24-10-07 | 07:51

@Pestilence

Als niet-geheel-zuiver-op-de-graad typetje werd ik vroeger vrij rabiaat over discriminerende opmerkingen. Nu betrap ik mezelf erop dat ik steeds vaker mee doe. Het lijkt erop dat een opmerking die mijn moeder in 1984 van een Fin naar haar hoofd kreeg (hou je bek wijf, over 20 jaar maken wij de dienst hier uit) inderdaad waar was.

Scruff | 24-10-07 | 07:37

oh god hebben Pritt 'I'll be back' Stift ook weer ..

Draaitafel Demagoog | 24-10-07 | 07:37

Juornalisten zijn oproerkraaiers, besteed toch geen aandacht aan dit soort taferelen.

css.... | 24-10-07 | 07:17

snipers op de daken en alles shooten wat rondloopt met jerrycans of colaflessen..

TheRealPipo | 24-10-07 | 06:55

Die comments van die us of a ers zijn stijllzoe toppertjes!!

wadloper | 24-10-07 | 06:47

Dat wordt weer een stank van jewelste die we mot'n doorstaan, maar alles voor de goede saeck.
Of de antifaas mot'n hun darmenflora op orde krijgen voor de tweede novembre.

kuttekrap | 24-10-07 | 05:07

@ kuttekrap 24-10-07 @ 04:10
Moeders is mothafokha.
Dat gaat hard tegen hard de tweede.
Antifa kom er maar in en leg je wapens op tafel. Es kiek'n wie de starkste is.
Ik en mien matties of jullie tofu ieters.

kuttekrap | 24-10-07 | 04:52

Is het buiten koud en guur
gooi een marokaan op het vuur.

Vroeger was ik eigenlijk geen racist, maar door de jaren heen ben ik er een geworden :(

Pestilence | 24-10-07 | 04:28

Ik zal eens een intifada tegen die mocro's beginnen!

Reez | 24-10-07 | 03:46

@ kersenflap
Najah, een legertje huurlingen dat orde op zaken gaat stellen is altijd nog goedkoper dan jarenlang miljoenen in kansloze projekkies te stoppen.

kuttekrap | 24-10-07 | 03:17

@ random meninkjes: kom gewoon eens kijken hier in Amsterdam. brandende auto's? niks van gemerkt, dat vindt plaats in arbeiderswijken. Algemeen bekend dat de mensen zich er vervelen en alles aangrijpen om vermaak te hebben.
De expats/handelaars/toeristen uit de rest van de wereld die om wat voor reden dan ook in Amsterdam zijn interesseert het geen hol, een paar fikkende auto's in een voorstadje van Amsterdam. Het was ook weer retegezellig in Amsterdam vanavond.
Hier gaat het leven gewoon door. En als het ooit in de loop der decennia betekent dat Amsterdam Hong Kong wordt, waar socio-democraten hun neus voor optrekken maar waar desalniettemin iedereen graag wil wonen, en socialisten huiliehuilie doen omdat niemand er meer een betaalbare woning kunnen vinden, dan tel ik nog eens mijn winst. Misschien wel bij een kopje koffie in het verherbouwde Stedelijk Museum.

quartz | 24-10-07 | 03:16

Welnu, tijd voor een slaapliedje. Er gebeurt nu toch niks meer in 020-Gaza als ik de alarmeringen mag geloven. Niets aan de hand, de rooibos heeft z'n rustgevende werk gedaan. Desalniettemin iets toepasselijks. youtube.com/watch?v=Ntgij-u_27k

koerbagh ® | 24-10-07 | 03:12

@ kuttekrap,
Helaas, Job heeft een wurgcontract met Pickwick. Morgen komen de bestel-auto's weer naar het stadsdeel.

kersenflap | 24-10-07 | 03:01

Ik kan wel een leuk legertje mobiliseren dat Slotervoert in één keer kan schoonvegen. Jop, duizend euri de man, daarna ben je van je finnenprobleem af.
Over het vervolgcontract hebben we het later wel...

kuttekrap | 24-10-07 | 02:46

wil iemand Bilal Bajaka zn lijkwagen in de hens steken?

hisxxx | 24-10-07 | 02:32

QZNYWRLD 24-10-07 @ 02:14

Fout forum , vriend.

De meeste ogen zijn geopend hier en niet meer vatbaar voor ronseling.... ze zijn jouw "kerk" "afvallig".
Beter op een stuk of wat andere fora gaan posten om de lui ginder niet te doen overlopen.
Veel succes gewenst, maar niet oprecht.

tyfusbelg | 24-10-07 | 02:18

Ow jah, de antifaas zijn welkom...

kuttekrap | 24-10-07 | 02:14

Geertjew 24-10-07 @ 01:55
bottehond 24-10-07 @ 01:58
Ik verdenk jullie beiden ervan die auto's in de fik gestoken te hebben om zodoende anderen die jullie niet welgevallig zijn in een kwaad daglicht te stellen.
Jullie manier van reageren maakt me misselijk, is niet ter zake doende en daarom eigenlijk deze hoogwaardige reactie niet waard. Maar, ik ben in een goede bui, dus ik dacht: waarom zal ik die zuurbekjes niet eens van repliek dienen?
Een kuise nacht!

QZNYWRLD | 24-10-07 | 02:14

@krem 24-10-07 @ 01:51 Het is een witte Lexus. Waar woon je?

boeglul | 24-10-07 | 02:12

Yeah... we gaan die finnen kapodttiepen of we gaan twee novembre een statement maken bij Teejoos monument.

kuttekrap | 24-10-07 | 02:05

@krem 24-10-07 @ 01:51 Zo loopt het uit de hand hoor... Vraag naar merk en kleur voordat je domme dingen gaat doen. Het zijn wel je buren!

boeglul | 24-10-07 | 02:03

Ga toch slapen
QZNYWRLD 24-10-07 @ 01:51

Net als jij, bedoel je? Up yer arse, dude.

bottehond | 24-10-07 | 01:58

@QZNYWRLD 24-10-07 @ 01:51
Ja kan alles over de VS zetten wat je wilt, maar daar hadden die rellen maximaal een kwartier geduurd en waren die dertig Finnen zo hard tegen het asfalt geslagen dat ze zouden willen dat ze weer in het riff gebergte zaten.

Geertjew | 24-10-07 | 01:55

Mondiaal voor lul staan doet Bush.
De probleempjes van ASD worden vooral breeduit gemeten op de weinig serieuze media. Dus ophef etc. via GS NL is nergens voor nodig.
Ga toch slapen.

QZNYWRLD | 24-10-07 | 01:51

*denk opeens aan die paarse japanner aan t eind van de straat*

vuurtje ?

krem | 24-10-07 | 01:51

@koerbagh ® 24-10-07 @ 01:44:
Tja, waar zijn de brandstichters als je ze nodig hebt?
-
Maar een academische discussie over de troon en de kroon wens ik niet meer te voeren. Niet omdat ik niet zou willen maar omdat ik kan klokkijken :-)
-
Met andere woorden: ik ga mijn warme nestje eens opzoeken. 't Is morgen weer vroeg dag.
-
Out, exit, Schluss, fini, usw., usf. Slaap lekker / droom iets moois!

Reinaert | 24-10-07 | 01:50

@Reinaert 24-10-07 @ 01:46
Klopt. Als ik vrienden in het buitenland uitleg dat je hier een wijk in brand steekt en dat de burgemeester dan bij je ouders op de thee komt, dan geloven ze me niet eens. Elders komt de burgemeester langs als je honderd jaar oud wordt of een olympische medaille hebt gewonnen. Hier komt hij langs als je een auto in brand steekt.. Maar nog 100 auto's te gaan, dan komen we in de buurt bij Parijs, en dan willen ze geen koekje meer bij de thee hoor, dan wordt het tijd voor harde maatregelen. Alleen thee, met één schepje suiker!

Geertjew | 24-10-07 | 01:50

koerbagh ® 24-10-07 @ 01:44

fik ik anders effe de overbuur zijn kudtbak die altijd in me weg staat ?
niet dat alarmeringen.nl zo ver reikt... hoewel....*alu hoedje op zet*

tyfusbelg | 24-10-07 | 01:48

@Geertjew 24-10-07 @ 01:43:
0031 Is world-wide de risée. Wen er maar aan en dank 'jouw' volksvertegenwoordiger.
Geen zinnig denkend mens neemt dit land nog serieus, hoe zou dat toch komen?

Reinaert | 24-10-07 | 01:46

Ware fijn geweest mochten wij ook nog iets te zeggen hebben in al-bruxele , dan hadden we ook iets...

trieste waarheid is dat iedereen macht overdraagt aan wat precies ???
volg even onze binnenlandse debatten over Brussel en vraag je af ... WIE zwaait er de scepter ?

tyfusbelg | 24-10-07 | 01:45

@Reinaert 24-10-07 @ 01:26:
Ja, maar het verleden is wel je machtigste wapen als republikein. Laat de familie Von Amsberg - Von Lippe-Biesterfeld - de Ranitz maar even bewijzen wat hun troon-pretenties feitelijk waard zijn. Anders: Vive la Republique.
En ach, off-topic... wat is wel on-topic dan? Er is al een tijdje geen fikkende auto te rapporteren, dus dan kun je het net zo goed even ergens anders over hebben.

koerbagh ® | 24-10-07 | 01:44

Hey gotver.. ik kan niet meer downlooije,de film is er maar half op.. wat is er nu weer aan de hand..

sjwetzkop | 24-10-07 | 01:44

-weggejorist-

Geertjew | 24-10-07 | 01:43

@bottehond 24-10-07 @ 01:30:
Ha, single-issue, botte? Wederom hoog ten ezel teneinde de brusselsche windmolens voor ééns en voor altijd het zwijgen op te leggen?
-
Het één hoeft het ander niet uit te sluiten: Brusselsche barbarij laat zich gelijktijdig met rifbarbarij bestrijden. Voor het één heb je slimme jongens nodig, voor het ander (excusez le mot) botte honden.
-
Maar simultaan aanpakken kan wel degelijk.

Reinaert | 24-10-07 | 01:40

@bottehond 24-10-07 @ 01:30
Laten we eerst ons eigen straatje schoonvegen.

kuttekrap | 24-10-07 | 01:40

@ bottehond 24-10-07 @ 01:11
"de Burger als een zich opladende defibrilator"
Mooi. Fraai.

Korreltje Zout | 24-10-07 | 01:31

HAha ze willen graag rellen, maar het komt toch niet echt van de grond, Amsterdam west komt in de verste verte niet in de buurt van de Banlieu,s

profitboy666 | 24-10-07 | 01:30

Ik vraag me af wie de handschoen gaat oppakken tegen dat riftuig.

kuttekrap 24-10-07 @ 01:25

Scusi, maar dat (georchestreerd?) riftuig legt het qua importantie heel, heel sterk af tegen een veel relevanter thema: de voorlopige sleuteloverdracht van de Balk aan bruxelles.

bottehond | 24-10-07 | 01:30

Rechtspopulaire blogs in VSA: No Style?
Problemen in ASD zijn het gevolg van het decennialang ontkennen van een probleem. Decennialang houdt in dat zowel links en rechts NL heeft zitten slapen. Gaaap. Wat is hier nieuw aan?

QZNYWRLD | 24-10-07 | 01:29

@bottehond 24-10-07 @ 01:21
Ik lach er niet om, in tegendeel.

Herman Flipsen | 24-10-07 | 01:29

@koerbagh ® 24-10-07 @ 01:19:
Je mot wel een die-hard republikein zijn om op dit uur nog een dergelijke discussie te willen voeren.
Op zich een aardige maar toch vooral theoretische discussie denk ik en toch wel beheurlijk off-topic ook.
Voer voor historici en staatsrechtgeleerden. Schnee von gestern.
-
De toekomst is relevanter: die kun je nog veranderen. En daarmee is je energie denk ik ook beter besteed.

Reinaert | 24-10-07 | 01:26

Ik vraag me af wie de handschoen gaat oppakken tegen dat riftuig.

kuttekrap | 24-10-07 | 01:25

@nattebever 24-10-07 @ 00:37

*huh (wrijft slaap uit ogen), wat is er natte?

djiezuskrijst | 24-10-07 | 01:24

Herman Flipsen 24-10-07 @ 01:13

Meel het ze maar zou ik zeggen. En wat jij daar als Nederlander van vindt. Lach om de naakte keizer voor hij ons allen de afgrond in doet storten, zeg maar.

bottehond | 24-10-07 | 01:21

*zoekt een reden voor dit landverraad*

iemand ?

krem | 24-10-07 | 01:21

@terrOJist 23-10-07 @ 22:22
Prachtige boek! Wie is de schrijver? FF een leuke passage:
"Hoe kan een volk dat in zijn denken zo vergevorderd is tegelijk zo naïef zijn? Of andersom: hoe kan een volk dat even slim is als de drugsbaronnen van Colombia of de meesterbreinen van de maffia toch zo dom zijn om voorbij te gaan aan de vele levens die ze te gronde richten? Het antwoord is simpel: we ontwikkelen immers onze hersenen alleen op die terreinen waar we ze in trainen. Het verhaal van de Nederlanders is eenvoudig het verhaal van een volk dat zo lang in een keurig opgeruimde maatschappij heeft geleefd en zijn goedaardigheid zo ver heeft ontwikkeld dat het niet alleen vergeten is hoe rotzooi eruitziet, maar ook nooit de benodigde slimheid heeft ontwikkeld om zichzelf schoon te houden: de Nederlander ziet de rommel om zich heen niet en ziet dus ook geen reden om zich ertegen te beschermen."

Devidas Frietman | 24-10-07 | 01:20

@Tarak 24-10-07 @ 01:03:
Dat is wel relevant, want Emma von Waldeck-Pyrmont, noch Jonkheer de Ranitz stammen rechtstreeks af van Willem I koning de Nederlanden. Dat is een grondwettelijke vereiste om de kroon wettig te kunnen opeisen.
GW Artikel 24: Het koningschap wordt erfelijk vervuld door de wettige opvolgers van Koning Willem I, Prins van Oranje-Nassau.
Als Willemijn niet rechtstreeks van Willem I afstamde, geldt dat ook voor Bix. De kids en hun nakomelingen van Sophie (waar zijn ze?) zouden eventueel een groter recht op de troon kunnen claimen dan het huidige zooitje.

koerbagh ® | 24-10-07 | 01:19

kersenflap 24-10-07 @ 01:05

Dankjewel , maar ik zocht geen begrip of bevestiging ... ik zoek ACTIE!
De thee is OP !

Internationaal verzet NU ! (god wat klinkt dat ongeleaufelijk PVDA/PS )

Maar kom, you get the point.

tyfusbelg | 24-10-07 | 01:14

@bottehond 24-10-07 @ 01:10:
Nadenkertje voor het slapen gaan:
We hebben in 0031 geen volksmenNers maar voornamelijk volksmenGers.

Reinaert | 24-10-07 | 01:13

@bottehond 24-10-07 @ 01:04
Ze weten het allemaal, maar niemand wil het "opblazen van de EU" op zijn/haar CV hebben staan...
Dus lopen de bewindspersonen gezamenlijk naar de slachtbank, het project -samenvoegen BeNeLux/Euratom/EGKS- begon zonder gemeenschappelijk einddoel en -visie, het zal dan ook eindigen zonder werkelijk resultaat.

Herman Flipsen | 24-10-07 | 01:13

boeglul 24-10-07 @ 01:07

Ik zie de Burger als een zich opladende defibrilator. Die analogie begreep ik dan weer wel.

bottehond | 24-10-07 | 01:11

Universele *kuch* verklaring van de Europeesch politicus:
-
„Ich liebe – Ich liebe doch alle – alle Menschen – Na ich liebe doch – Ich setzte mich doch dafür ein!"
-
De meest geniale kreet van een *kuch* waar democraat die ik ooit gehoord heb en voor herhaling vatbaar, waarlijk universeel voor politici aller aard.
-
[ Ik weet het: het is de 100e keer dat ik 'm lanceer maar hij is te leuk ]

Reinaert | 24-10-07 | 01:10

Reinaert 24-10-07 @ 01:04

Uitdaging: bedenk een ingenieuze bijdrage van jouw kant. Hoe klein ook. Dat is volgens mij wat de hyper-geïndividualiseerde Burger zich af moet vragen: wat kan ik doen. Überverrader en multinesjenal-adept wouter bush kaapte die briljante frase door de hysterische ejaculerende cq. clitorael orgasmerende pvda-lidmaten toe te brullen: vraag niet wat dit kabinet kan doen voor jou, vraag je af wat jij kunt doen voor dit kabinet. Volksmenners, of wat. En dan tegen-de-streaum-in-roeienden als de Wilders beschuldigen van populisme. Ergo: wat kan jij doen. Of niet. dan slaept zij/hij aangenaam verder.

* mand *

bottehond | 24-10-07 | 01:10

Ik heb het idee dat politiek Den Haag, op herfstreces op de Nederlandse Antillen, zich minder zorgen maakt dan de commenters van deze topic. Dit is uiteraard geen nieuws, want dat doen die politieke TROLLEN uit Den Haag al Jaaaaaren! Ik vraag me alleen af hoe lang de Nederlandse bevolking dit nog pikt! Dat de afkeer tegen de allochtonen toeneemt kan ik ook begrijpen. Alleen, de TROLLEN luisteren niet naar de bevolking, maar doen alleen aan partijpolitiek en zakkenvullen en op vakantie gaan van AUTHENTIEKE NEDERLANDSE belastingcenten. Dat het fout gaat... mwa.. daar kun je op wachten. Maar dat het fout gaat.. is een ding wat zeker is!

buzzelbas | 24-10-07 | 01:07

@Bottehond. Heb je ook nog iets geleerd van die bioloog bij Pauw en Witteman? De kans is groot dat we ook morgen veel reacties lezen als er weer een auto in de hens gaat. Opzich is één auto natuurlijk amper nieuws maar een bioloog die weet hoe de hersenen van capucijneraapjes werken snapt precies hoe het komt dat wij nu erg kwaad zijn. Zelfs als je in Rosendaal woont. *Kijkt voor de zekerheid nog even naar zijn Japanner want daar moeten ze niet aankomen*

boeglul | 24-10-07 | 01:07

@Reinaert 24-10-07 @ 01:04:
You're lagging! Oftewel schudden helpt!
-
@ redactie: doe eens Echelon en Carnivore van de lijn halen!

Reinaert | 24-10-07 | 01:07

@ Tyfusbelg,
Ik denk dat ik namens 99,9% van de reaguurders spreek als ik zeg dat u hier meer dan welkom bent, Wij, als buren, moeten inderdaad de handen ineen slaan om ons van dat gespuis te ontdoen.

kersenflap | 24-10-07 | 01:05

nl.youtube.com/watch?v=7-jm5OesrYY

Het heeft iets tragisch. Net als die artificiële EUSSR. Hoe kan iemand geleauven dat zo iets stand houdt? Met all over the place woedende burgers die Referenda eischen. De Brusselsche elite loopt in het eigen mesch en teaunt weer hoe onberekenbaar Europa is.

bottehond | 24-10-07 | 01:04

Kudt. Een heel comment lost in cyberspace.
-
Kort samengevat: geoogklepten regeren ons en denken ons daarmee ook nog eens een dienst te bewijzen. De geschiedenis zal over hen oordelen, al zou me een tribunaal of volksgericht liever zijn.
-
* Computer en internet hard door elkaar schudt: waar is m'n comment? *

Reinaert | 24-10-07 | 01:04

@krem Dat de Oranjes mogelijkerwijs niet van koning Willem III afstemmen is niet eens zo relevant. Als je de stamboom van Emma bekijkt zie je dat zij ook van de Oranje Nassaus afstamt. De keuze voor Emma zou mede daarop gebaseerd kunnen zijn, wel merkwaardig aangezien koning Willem III een zus had - prinses Sophie - met vier kinderen die op één na recht op de troon hadden. En er bovendien ook nog een flink aantal nakomelingen van Willem I met recht op de troon waren. Ook vond het huwelijk met Emma plaats terwijl er nog een -okay, homoseksuele - zoon uit z'n eerste huwelijk leefde.

Dit volledig offtopic.

Tarak | 24-10-07 | 01:03

@allen
Zoek m'n mandje op. Trusten. Het zal nog wel lang onrustig blijven in Amsterdam na die uitgefikte scootmobiel...
Hoe dan ook... triest.

jojo-jojo | 24-10-07 | 01:01

@bottehond 24-10-07 @ 00:49:
Correct. Een kleine elite van lieden zonder enig EQ laat staan IQ beheerst dit land. Veelal goedgebekte doch volstrekt incompetente figuren wier enig wapenfeit is dat men zich jarenlang staande heeft weten te houden in de politieke slangenkuil.
-
En dát noemt zich volksvertegenwoordiger. Vraag alleen niet aan het volk of dat zich vertegenwoordigt voelt door deze lieden, het antwoord moge duidelijk zijn: niet voor niets is de kloof tussen politiek en burgerij groter dan ooit.
-
Geoogklepten regeren ons en denken dat ze het algemeen belang dienen. De geschiedenis zal ook over hen oordelen, al ben ik voorstander van een tribunaal of volksgericht. Maar dat terzijde.

Reinaert | 24-10-07 | 01:00

net als in arabie , eerste keer vingertje eraf , tweede keer hand eraf en derde keer andere hand eraf ,,op't plein ,
heeft Andre H hier niet iets over gezongen?? Feest op't plein ,,
vast op vakantie geweest in een resortje of zo toen die dat nummertje schreef ..... enfin ciau

boerzoektiets?? | 24-10-07 | 01:00

jojo-jojo 24-10-07 @ 00:49

Van achter het Yzeren Gordijn kwamen ook altijd verhalen en beelden van de werkelijkheid van de Burger én van StaatS- media.

bottehond | 24-10-07 | 00:59

In plaats van ons landsdelen aan te bieden , kunnen we niet gewoon de handjes in elkaar slaan en kijken of we er samen iets aan kunnen doen , die "incidenten" stoppen namelijk niet aan landsgrenzen.

En voor u het zelf oppert : ja , ik ben een gore typhusbelg :-D

tyfusbelg | 24-10-07 | 00:58

Haha! De VVD voor een referendum. Alsof Henk Kamp Balkenende&Bos zo zou bruskeren. De gedachte alleen al. Dan onstaat er een onwerkbare situatie, waar de democratie niet bij gediend is. Zeker niet nu politici er zelfstandig meningen op na gaan houden. Dan komt er van besturen helemaal niks meer terecht.

tipo | 24-10-07 | 00:58

Stukkie tekst van pajamasmedia:
This continued until Wednesday night, October 17 when finally (!!!!), the Dutch police decided to act and arrested eight individuals. However, although they were arrested, the youths were released shortly afterwards which enables them to cause trouble time and again. According to the head of the police in Amsterdam, there are some 35 Moroccan-Dutch delinquents between the ages 12 and 15 (!!!) at the core of the violence and he has now warned the rest of the country that what happened in Paris last year, may happen here now as well. Obviously, the intention of the police is to prevent that from happening, but in order to do so, the youths causing the trouble, breaking the laws and burning down the cars, have to be arrested and taken off the streets, and not treated with kid gloves.

jojo-jojo | 24-10-07 | 00:58

=out
Wenst alle jongens en meisjes reaguurders een prettige nacht en ongezien de tyfus (uitkeringen aan te vragen bij Job Cohen persoonlijk, dat zelfingenomen blinde varken dat zich burgemeester van Amsterdam mag noemen).

nattebever | 24-10-07 | 00:58

@kersenflap 24-10-07 @ 00:56
Dank U :) Goed moment om mijn bed op te zoeken.
.
Goede nacht, allen.

fluh | 24-10-07 | 00:57

@nattebever 24-10-07 @ 00:53
Geen onterechte aanvulling lijkt me, van die slappe dweil.

fluh | 24-10-07 | 00:57

Wat ik maar niet begrijp is dat die balkenende die enorme zwaai heeft kunnen maken en dan nog denkt dat hij eengeloofwaardig politicus is. Als dat ggen minachting voor de kiezer is. ? Dat is het natuurlijk ook maar bij dit stom kiezersvolk komt hij daar altijd mee weg.

speerpunt | 24-10-07 | 00:57

***Wenst alle reaguurders ongezien een goede nachtrust en gaat zijn twee-meter-bakkie opzoeken***

Fijne rustige nacht allemaal!

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:57

@ Fluh!
Applaus, prachtig!

kersenflap | 24-10-07 | 00:56

@Dr. Oplul
Tsja, ongelooflijk toch! Ach ja, vriendjespolitiek...

jojo-jojo | 24-10-07 | 00:56

rubber kogeltje doet geen pijn maaaaaarrrr... ze lopen daarna niet meer zo hard weg ..

boerzoektiets?? | 24-10-07 | 00:55

@Dr. Oplul 24-10-07 @ 00:52
Ik probeer iets minder kort door de bocht te zijn, al wordt me dat tegenwoordig steeds moeilijker gemaakt. Ach, ik ben het nu weer even kwijt, misschien slaap ik nu wat makkelijker in zodadelijk.

fluh | 24-10-07 | 00:54

@ jojo-jojo

Inderdaad!.... Dezelfde burgervader die nog niet zo lang geleden de op één na beste burgermeester van Europa was....

***verwijderd de uitgeproestte cola van zijn scherm***

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:53

Skoda sport????? of lada tennis

boerzoektiets?? | 24-10-07 | 00:53

fluh 24-10-07 @ 00:42
Dat van dat doodbloeden van de door jou genoemde personen, daar kan ik me wel iets bij voorstellen - als ik niet zelf zo'n fanatiek dialoogman zou zijn.
Het zou een stijlbreuk in je stukje zijn als je Cohen een godvergeten slappe dweil had genoemd - daarom doe ik dat hier maar even.

wisselend 24-10-07 @ 00:43
En, hoe lang hebben de moslims nog voor ze mogen branden in de hel?

nattebever | 24-10-07 | 00:53

@speerpunt 24-10-07 @ 00:49
Fractiediscipline en scoringsdrift (in de media) zijn de nagels aan de doodskist van de parlementaire democratie.

Herman Flipsen | 24-10-07 | 00:53

Fluh op het boekenbal??

redrooster130977 | 24-10-07 | 00:52

@ Fluh
Dan had u een reincarnatie van Theo van Gogh geweest....

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:52

@Dr. Oplul
Kan wel wezen, maar we staan er weer lekker internationaal GEKLEURD op, mede dankzij de burgervadert, nietwaar?

jojo-jojo | 24-10-07 | 00:51

@speerpunt 24-10-07 @ 00:42:
Klopt als een zwerende vinger. Staat wel tegenover dat er ook meer onwelgevallige media zijn opgestaan - onder meer door dat verdoemde internet. Gerommel en gekanker uit de krochten van het internet.
-
En daar kan de 'moderne' massacommunicatiespecialist toch weer niet zo goed mee overweg. Bij gebrek aan Goebbeliaanse middelen als verbieden, uitroeien en weggummen.-
-
Ik denk eigenlijk dat 2005 geen toeval was maar een (te verwachten) trendbreuk. De mondige burger is mondiger dan ooit omdat er een scala aan informatie voorhanden is die voorheen slechts een groep gepriviligeerden ter beschikking stond.

Reinaert | 24-10-07 | 00:51

Worden er vannagt nog spijkers met koppen geslagen of blijft het bij het zeiken op de kansenjongeren?

kuttekrap | 24-10-07 | 00:50

@Dr. Oplul 24-10-07 @ 00:43
Ik dacht gewoon: laat ik eens niet vervallen in 'godverdomme, linkse honden' en 'godverdomme, kutfinnen'.

fluh | 24-10-07 | 00:49

Weird!

Reinaert 24-10-07 @ 00:38

Inderdaad. Maar alleen dan effectief als wij als Burgers ons wijs laten maken dat we de uitverkoop aan de EUSSR niet ongedaan kunnen maken. We zijn met veel en veel meer. Een piepkleine elite beheerscht ons gehele landje, in ieder aspect. Een regentenklasse, gelijkend op de 18e eeuwsche oligarchen, maar dan zónder stropdas. Volkomen losgezongen van principe en volk. Het cda dat in enkele weken van een liberale in een sojalisties polikor-esque partij transformeerde. Zonder schuldbelijdenis of toelichting. Die beledigende slordigheid om het niet eensch meer te verbergen. En ze wanen zich 100 % gerechtigd om namens de onnozel geachte Burger te handelen.

nl.wikipedia.org/wiki/IJzeren_wet_van_...

bottehond | 24-10-07 | 00:49

bottehond 00.41 : Ik zie er te weinig als individu handelen , helaas is dat niet de kern van het probleem van het functioneren van onze huidige democratie ? Een kabinet moet vroegtijdig naar huis gestuurd kunnen worden en dat gebeurt (bijna) niet meer. Alles is dichtgetimmerd met regeer-accoorden. De tweede kamer is een dood instrument. Kaise Wilhelm in duitsland noemde het parlement voor wo1 ooit een affenhaus en daar lijkt het hier en nu weer op

speerpunt | 24-10-07 | 00:49

@ jojo-jojo

Persoonlijk vind ik de visie van de buitenlandse media nogal overtrokken. Dat het erger kan worden, dat ben ik met ze eens, maar in principe zou het op dit moment nog makkelijk te handlen zijn, MITS er daadkrachtig wordt opgetreden! Nou,... dat wordt er dus niet en dat gaat ook niet gebeuren, dus over enige tijd zullen de huidige berichtgevingen in de buitenlandse media bewaarheid worden. Met dank aan die slappe zak van een Cohen...

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:47

@ overVecht 24-10-07 @ 00:36

geef mij maar een onafhankelijk Nederland.. uit t koninkrijk stappen.. (die zogenaamde Oranjes zitten dr toch onterecht.. een DNA-testje en t bewijs is dr) een sterke President en de EU laten springen

krem | 24-10-07 | 00:46

@daskapitalist 24-10-07 @ 00:39
Onzin, VVD is altijd al tegen referenda geweest...

*kuch* "nacht van Wiegel" *kuch*

Herman Flipsen | 24-10-07 | 00:44

@ Fluh

U bent de reincarnatie van Simon Carmiggelt?

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:43

@bottehond 24-10-07 @ 00:37:
Dat "Achmed Betaalt Wel" de oorlog verklaart aan woekeraars past helemaal in het plaatje. Woekeraars dienen tenslotte met wortel en tak te worden uitgeroeid, dat fenomeen is al zo oud als de gemiddelde pogrom.

Reinaert | 24-10-07 | 00:43

nattebever 24-10-07 @ 00:37

'k kom net binnen, maar zeg maar Wisselend hoor.

wisselend | 24-10-07 | 00:43

Reinaert 00.38: Er bestaat zoiets als communicatiewetenschappen. En vanuit die hoek weet men precies hoe men de grote groep moet beinvloeden om het juiste gedrag te vertonen. Na goebbels is die kennis niet stil blijven staan. 2005 was een miscalculatie. Verder hebben ze altijd succes gehad.

speerpunt | 24-10-07 | 00:42

dank u @ Oplul

overVecht | 24-10-07 | 00:42

Het is koud buiten. Guur windje ook. Diep in de jas gedoken schuiven de mensen voorbij. Sommigen zijn na een lange dag werken onderweg naar het avondeten, anderen zijn onderweg naar andere afspraken. Etentje, schouwburg, de kroeg misschien. Vanmiddag, met de zon er bij, was het nog best lekker buiten, maar nu daalt de temperatuur snel. In Amsterdam zet iemand een pot thee. Vanuit het aangrenzende kantoor klinkt een opgewonden, boze stem. De man met de theepot zet alvast een paar kopjes klaar. Terwijl het water langzaam verhit wordt, loopt hij terug naar de andere kamer. "Zouden er nog koekjes over zijn," vraagt hij zich af, "Of zijn die afgelopen week allemaal opgegaan?" Als hij terug naar zijn kantoor loopt, kijken zijn twee gasten hem aan. Indringende blikken die niet om koekjes vragen. Job Cohen zucht. "Zelfs een lekker kopje thee werkt niet meer," sombert hij. Hij zucht nog eens en gaat zonder iemand aan te kijken achter zijn bureau zitten.
.
Dinsdagavond 23 oktober. Ze hebben een avond overgeslagen, maar vanavond heeft een groepje jongeren blijkbaar ook last van de gure wind, want in Slotervaart steken ze weer een auto in brand. Lekker warm. De politie doet toch niks. Zolang alleen de koekjes op zijn en de thee nog niet, hebben ze niks te vrezen. Nou ja, af en toe wordt er eens eentje van de straat geplukt. Lege colaflessen, die mogen nu even niet mee naar buiten namelijk. Dat wordt dan op het politiebureau even uitgelegd. Over een kopje thee, uiteraard. Maar daarna mag je weer gaan. Mooi op tijd terug om je te warmen aan dat blauwe Peugeootje van die oude overbuurvrouw.
.
Bernard Welten kijkt chagrijnig naar buiten als Job Cohen met het dienblad binnen komt. "Ik wil geen thee, Job." Het drankje komt hem ondertussen de strot uit. "Dwarsligger," denkt Cohen, "Als hij maar niet weer over Parijs begint, die opmerking bracht me op behoorlijk glad ijs afgelopen week. Ik heb geen zin om me weer uit zo'n lastig parket te moeten redden. Altijd maar die uitglijders van anderen goedpraten, zo kom ik toch niet aan belangrijke eigen zaken toe." Ahmed Marcouch wil de hete substantie met twee handen aanpakken, maar Job staat een beetje in de weg. Ahmed kan met één hand het rammelende kopje nog net op het bureau zetten. Een scheut thee gaat over de rand van het kopje. Gelukkig blijft het hete vocht op het schoteltje liggen en maakt het geen vlekken op het bureau.
.
Een uurtje later. De thee is op. Tevreden kijkt Job zijn twee gasten aan. "Dus," besluit hij ferm, "Als we de pers gewoon vragen om zo min mogelijk over de gebeurtenissen te schrijven, lost het probleem zich vanzelf op. Gewoon dood laten bloeden, dan kijken we daarna wel verder." Bernard staat op. Hij kijkt Job aan en opent zijn mond om iets te zeggen. Op het laatste moment bedenkt hij zich, fluistert "Goedenavond" naar Ahmed en loopt naar buiten. Ahmed meent vanaf de gang nog iets te horen, maar hij kan het net niet verstaan. Vast niet belangrijk. Ahmed zucht en staat dan ook op. "Ik bel nog wel even naar de NOS en naar de Volkskrant," zegt hij, "En ik zal de buurtvaders inlichten. Maar toch zou ik graag zien dat..." "Stil, stil!," reageert Job onmiddelijk, "Laat het maar even zo. Het komt vanzelf goed." Ahmed kijkt bedenkelijk maar knikt gedwee. "We zullen zien," zegt hij, terwijl ook hij zich naar buiten begeeft.
.
Job loopt naar het raam en overziet het Waterlooplein. "Zie je wel," mompelt hij zachtjes tegen zichzelf, "Rustig overleggen met een bakje thee doet wonderen. Een stad runnen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn." Hij glimlacht tevreden over zoveel visie en daadkracht, draait zich om en loopt naar de kapstok. Tijd om naar huis te gaan, morgen is er weer een dag. De wind blaast guur om het Amsterdamse stadhuis.

fluh | 24-10-07 | 00:42

speerpunt 24-10-07 @ 00:37

ieder lid van de TK-fracties is allereerst individu. De executie en op termijn etnische zuivering van "de kaaskop" en zijn Vrijzinnige natie Nederland zijn nog te voorkomen. Ons Lot ligt in hun handen. Ieder van hen mag (sic!) én kan kiezen tégen rattificatie van dat "verdrag" (kladje met foefjes om de Nederlander buitenspel te zetten). Of niet soms?

bottehond | 24-10-07 | 00:41

Goedenacht @ Overvecht

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:40

vvd eist geen referendum omdat de heren politici dan geen europese jobs meer krijgen. ies dat simpel.

daskapitalist | 24-10-07 | 00:39

@bottehond 24-10-07 @ 00:33:
Uiteraard moet er een referendum komen - wie het eist interesseert me eigenlijk niet - zolang het er maar komt.
-
Omgekeerd durf ik - als rancuneuze burger - wel te stellen dat iedereen die géén referendum eist op mijn 'lijstje' komt. En ik denk op wel meer lijstjes.
-
In 2005 hebben wij als burgers onze mening mogen geven over een concept, daar was de meerderheid het niet mee eens, en in 2007 zullen we onze mening opeens niet meer mogen geven over de uiteindelijke tekst? Weird!

Reinaert | 24-10-07 | 00:38

*wenst iedereen een fijne nacht toe......... morgen misschien een beter +31......... droomt zacht verder*

overVecht | 24-10-07 | 00:38

Boeiend: ahmed (vrind van marcouch) abu thaleb heeft de oorlog verklaard aan de woekeraars (zo beschouwt hij hen) zoals Dirkman "cda" Scheringa. Euhm... welke overtuiging hekelt het verdienen aan rente ook weer? abu thaleb wil een eerste stapje in de sharia zetten. Een gradueel verbod op rente. Wakker worden, Nederland en dirkje en de gehele fuinasjele sektor. Haha.

bottehond | 24-10-07 | 00:37

Wat zijn er nog veel mensen wakker!
Komt de Here Jezus vanavond terug op aarde?

nattebever | 24-10-07 | 00:37

bottehond 00.33: En daarom eist de vvd geen referendum. De burger in dit land is het eigendom van het systeem en het systeem moet weer eigendom worden van de burger.

speerpunt | 24-10-07 | 00:37

@krem 24-10-07 @ 00:33
uhmmmm ik weet in ieder geval wel dat ze in geen van de steden begrijpen wat TUULK betekent.....

en mwa ik vind het in ieder geval de meest aanvaardbare vorm van de Nederlandsche taal ja die ze in die steden spreken..

overVecht | 24-10-07 | 00:36

Strontland 24-10-07 @ 00:20
Krijg een hersentumor, voor zover je die niet al hebt gezien je stompzinnige gelul.

Bigi Bana Boy | 24-10-07 | 00:35

Neon 23-10-07 @ 22:11
"Ik wil niemand op ideeën brengen, maar Job, zet de dienstbak maar even in de garage vanavond!"

Doe maar niet, is van mijn belastingcenten betaald

godsammekrake | 24-10-07 | 00:35

@ Bottehond

Ik ben 'Ollander ja....

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:34

Reinaert 24-10-07 @ 00:31

Het draait nu om de vvd. Vind jij dat vvd een Referendum mot eischen (en hell yes: de Burger is nu rancuneus, dus dat wordt een NEE)?

bottehond | 24-10-07 | 00:33

@ overVecht 24-10-07 @ 00:22

nee tuulk niet:S wel in Adam, Rdam, DenHaag.. praten ze daar wel ABN ??

krem | 24-10-07 | 00:33

@Den Uijtzuijgert 24-10-07 @ 00:31
nee, normaal zeg je me het wanneer ik het doe

@Dr. Oplul 24-10-07 @ 00:31
stem je kastje af op Overvecht....... kies ik wel een auto uit

overVecht | 24-10-07 | 00:33

Als je het hier niet naar je zin hebt, dan ga je toch!!??
Of is dat een gekke gedachte?? Ik kots echt op dat hele zooitje dat al structureel elke dag het nieuws MOET halen. Maar ik kots ook op die KUT regering die geen flikker uitvoert. Ja, onderzoek zus, en praten zo. Donder op man! Die gasten moet nou eens een keer een knuppel in hun nek hebben. Ze lachen je recht in je gezicht uit als je komt met praten.

Nee, jij? | 24-10-07 | 00:32

Dr. Oplul 24-10-07 @ 00:17

U is 'Ollander? WTF?

bottehond | 24-10-07 | 00:31

Lol @ den Uijtzuigert

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:31

neemjemoederindemali 24-10-07 @ 00:26
Nigeria? Kostte veels te duur man!
Ik maak ze zelf.
Wel zonder taal- en stijlfouten, dat dan weer wel.

nattebever | 24-10-07 | 00:31

-weggejorist-

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:31

stiekem?? had je het niet in de gaten?

Den Uijtzuijgert | 24-10-07 | 00:31

@krem 24-10-07 @ 00:29
Nederland = alle abn pratende Nederlanders

u is nooit op ABC eilanden geweest?

overVecht | 24-10-07 | 00:31

@bottehond 24-10-07 @ 00:24:

Helaas vrees ik met groten vreze dat het er niet van komen gaat. En dan nog is er geen meerderheid als ik me niet vergis.
-
Dat referendum zie ik er dus niet van komen. Gemiste kans natuurlijk, maar iedereen die een beetje koffiedik kan kijken kent de uitslag van een dergelijk referendum natuurlijk al - en dat is nou eenmaal politiek 'ongewenst' volgens sommigen. En die 'sommigen' zijn toevallig (allemaal) pluchezitters.
-
Zou de VVD kloten tonen dan siert ze dat. Net zoals het de PvdA zou sieren om verkiezingsbeloften alsnog na te komen (maar daar geloof ik netzomin in als in diverse overjarige spreaukjesboeken).

Reinaert | 24-10-07 | 00:31

@Dr. Oplul 24-10-07 @ 00:27
Ik heb stiekem een vinger in mijn reet verstopt

overVecht | 24-10-07 | 00:29

@ overVecht 24-10-07 @ 00:22

een onafhankelijk Nederland of neem je de ABC-eilanden dr ook bij ? in dat geval kies ik voor Belgie..

krem | 24-10-07 | 00:29

Ik herhaal het nog maar eens, het kan niet vaak genoeg gezegd worden.
Iedereen die Job Cohen, burgemeester van Amsterdam, in het gezicht spuugt (mag ook figuurlijk) verdient een bonus. Geen lintje, want dan hebben we die imbecielen van het koningshuis nodig.
Die laffe, schijnheilige zak.
En overigens ben ik twee dingen van mening:
1. De islam hoort niet in Nederland of Europa thuis.
2. Het is de morele plicht van elke burger om op een partij te stemmen die het eens is met punt 1.

nattebever | 24-10-07 | 00:29

@ Herman Flipsen

Ik ook, daarom ben ik ook anti Zeeland!

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:29

@Strontland 24-10-07 @ 00:25
wat zou ik graag het licht uit je ogen slaan idioot..........

vertaling: " het is inderdaad TE"

overVecht | 24-10-07 | 00:28

gentle giant 24-10-07 @ 00:22

Die parallel is logisch aan te voeren in dit debat. Ik snap 'em.

* schuift de helft van zijn bonzeau naar de @ Zachtaardige *

bottehond | 24-10-07 | 00:28

@ Overvecht

Hee pssstt... ik heb mijn fiets in een maisveld verstopt.... Echt waar!

***Spreekt een toevallig passerende combine-chauffeur aan***

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:27

Als die sneue werkloze kaalkopjes nu eens dagelijks zouden gaan patrouilleren in Slotervaart, dan zouden ze (i) de pliesie voor gek zetten, (ii) eindelijk iets nuttigs doen. Altijd maar zeiken over buitenlanders, maar waar zijn ze nu?

Korreltje Zout | 24-10-07 | 00:27

@Pritt Stift | 23-10-07 | 20:08 | Link | Comments (538)
sluikreclame voor bepaalde radio zender???

@Reinaert 24-10-07 @ 00:23
*cursusje lezen richting reiNaert toesturend beseft hij dat het een goede post van Rein was*

overVecht | 24-10-07 | 00:27

@Dr. Oplul 24-10-07 @ 00:24
Nee, ik ben geen Zeeuws Vlaming, maar weet wel wat de rol van Zeeland was in de historie van 0031.

Herman Flipsen | 24-10-07 | 00:26

nattebever 24-10-07 @ 00:21

Eauk zo'n diplomaatje gekocht in Nigeria?

neemjemoederindemali | 24-10-07 | 00:26

@ Reinaert 00:23

***rupsbanden onder fiets plaatsend***

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:26

Waarom bestempelen we niet elke blanke die niet op de PVV stemt als een islamofascistische landverrader en knallen gewoon zijn laffe kop eraf?

Is dat te?

Strontland | 24-10-07 | 00:25

Reinaert 24-10-07 @ 00:17

Ik had het over de komende weken, Vosch. De natiestaat Nederland. De balk heeft de sleutels al ingeleverd bij de notaris. Nog een kwestie van de handtekeningen. Of gaat die vvd een referendum eischen? Dan vliegen ze als betrouwbaar NederlandschBelang-partij als een komeet richting de 30 zetels.

bottehond | 24-10-07 | 00:24

@ Herman Flipsen

U bent Zeeuws Vlaming?

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:24

Kunnen ze niet alleen de Fiat Multipla's in de hens steken?

redrooster130977 | 24-10-07 | 00:24

@Dr. Oplul 24-10-07 @ 00:18:
* Gezinsverpakking kopspijkertjes richting Overvecht teleporten doet *
-
@overVecht 24-10-07 @ 00:17:
* Aanpakken en gebruiksaanwijzing niet neaudig denk ik *

Reinaert | 24-10-07 | 00:23

@Dr. Oplul 24-10-07 @ 00:17
alles onder de rivieren...... Kan vlaanderen zich daarbij aansluiten, en de walonen bij frankrijk. Friesland wordt ook een eigen staat cq. land. Kortom:
friesland = friesland
Nederland = alle abn pratende Nederlanders
Brabo,Limbo, Zeelo en stukje geldo + vlamo' s =belgie

en klaar is Kees...... Claire en jean claude...

overVecht | 24-10-07 | 00:22

@Dr. Oplul 24-10-07 @ 00:17
Ga je vingers wassen met groene zeep!!

Herman Flipsen | 24-10-07 | 00:22

zwarte schapen heb je niet lang meer in zwitserland,als ik de affiche's mag geloven

Den Uijtzuijgert | 24-10-07 | 00:22

Den Uijtzuijgert 24-10-07 @ 00:19

Doen we 020 er gratis bij kado incluis Job, dat noem ik pas IQ laten stijgen in 0031

neemjemoederindemali | 24-10-07 | 00:22

@ Kersenflap 00:19

Inderdaad, maar die zal er waarschijnlijk ook wel op afgerekend worden, wanneer dit verder escaleert. Het valt me overigens tegen dat de Amsterdamse bevolking zo passief reageert....

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:22

't Grappige bij dit alles is dat ik, academicus, steeds meer academici spreek die de manier waarop dit land (niet) geregeerd totaal niet meer te pruimen vinden, meer in het bijzonder: iedereen voor wie vrijheid van meningsuiting iets betekent (wat veronderstelt dat je een mening hebt) ziet van veraf de gevaren die een verdere islamisering van Europa met zich meebrengt en is daar dus mordicus tegen. Ik heb al vele, ontwikkelde mensen zich zien bewegen in de richting van Wilders' populisme, soms met reserve, maar echte alternatieven zijn er niet en men kiest daar dan dus voor.
Hij heeft, kortom, veel meer aanhang onder het denkend deel der natie dan linkse wensdenkerTs zich voorstellen - wat daar trouwens nog rondhangt had al geen eigen gedachten en is waarschijnlijk al blij dat binnenkort niemand nog voor z'n mening kan uitkomen zonder de kans te lopen letterlijk monddood gemaakt te worden. Sterkste voorbeeld van die laffe troep: de huichelachtige stad- en landverrader Job Cohen, burgemeester van Amsterdam.

nattebever | 24-10-07 | 00:21

.. en o ja. vergeten erbij te tikken: Het praatje van kamp had werkelijk net zo makkelijk uit de mond van een pvda-er kunnen komen. Ik zou er het vvd-geluid met de beste wil van de wereld niet uit kunnen halen.

waskuip-admiraal | 24-10-07 | 00:21

Dit loopt totaal uit de hand!

kersenflap | 24-10-07 | 00:21

Banana boy:"... Ik geloof in de macht van het getal en derhalve niet in kleine landjes.."

Suri-Negers moeten het inderdaad hebben van Kwantiteit ipv kwaliteit (op alle gebieden overigens).

Zwitserland is een klein landje... hebben niet zoveel last van zwarte schapen scheelt weer een heleboel dom gebler. (SVP).

Strontland | 24-10-07 | 00:20

@ oplul,
We weten al lang hoe laat het is: dit loopt totaal uit de hand.
De verantwoordelijke PvdA-burgemeester die de rellen in de kiem had kunnen smoren is de grote afwezige: die zit in China.

kersenflap | 24-10-07 | 00:19

laten we limburg wegdoen aan belgie dan stijgt het iq in beide landen

Den Uijtzuijgert | 24-10-07 | 00:19

@speerpunt
de kijker werd nog niet verteld dat zelfs een chimpansee meer waard is dan Verdonk. Kamp was schandalig. Ik had dit eerlijk gezegd niet verwacht. Komende verkiezingen draaien maar om één ding: swingvote-block.

waskuip-admiraal | 24-10-07 | 00:19

@ Overvecht

***kijkt blij omdat hij een fiets heeft***

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:18

Tjongejongejonge zelfs de Britten zijn bang voor onze hooligans. Laat ze een goed daad doen en die gasten de tyfus slaan zo moeilijk is dat niet. Dan is het einde oefening.

bethundered | 24-10-07 | 00:18

@ Bottehond

Zeeland mogen ze wat mij betreft toch wel weggeven aan België....
Niets aan verloren!

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:17

*jerrican in hand nemend opzoek naar Dr. Oplul' s auto*

overVecht | 24-10-07 | 00:17

@bottehond 24-10-07 @ 00:10:
De VVD kan 0031 niet redden zolang de VVD geen eigen gezicht meer heeft. En dat heeft de VVD al een tijdje niet meer. Helaas, maar waar.
-
VVD-apparatsjiks zijn nét zo erg als hun (s)linkse en confessionele collegae. Gehecht aan het pluche dus. Niemand die z'n bek echt open durft te doen, degene die het wel doet weet wat hem/haar te wachten staat: openbare verederingen, verdachtmakingen en uiteindelijk royement.
-
De VVD dient zich eerst maar weer eens te profileren en zich te onderscheiden van andere zichzelf 'liberaal' noemende clubjes. Duidelijke taal dus en geen Dijkstalliaans Jip- en Janneke-geblèr.

Reinaert | 24-10-07 | 00:17

Het moet veel breder, anders winnen we het nooit : de vrijheid van godsdienst moet uit de grondwet, (is al verzekerd door de vrijheid van meningsuiting) en godsdienst mag niet gecombineerd worden met onderwijs.

Zottelkopf | 24-10-07 | 00:17

Misschien wordt het tijd voor een Wiki over onze eigen autobranden, compleet met een beschrijving van 'the triggering event'?
De Fransen hebben er ook een:
en.wikipedia.org/wiki/2005_Paris_subur...
Any takers?

Korreltje Zout | 24-10-07 | 00:16

Net paul en witteman gezien. Ze gaan wel echt ver daar bij de vara ofwel pvda.
Je ziet dat pvda vvd, ogenschijnlijk ooit geboren vijanden, naar elkaar toekruipen
om het hoofd te bieden aan de gemeenschappelijke vijand, namelijk die mensen
die de verdere islamisering van nederland en het geweld op straat niet meer zien zitten. Wilders is al een vast item in elke uitzending geworden en vanavond werd daar mevr. Verdonk aan toegevoegd. Henk kamp was de uitvoerder. Nog nooit eerderder vertegenwoordigers van de pvda en een vvd zo aardig met elkaar en ook eensgezind zien optreden. Prof. De Waal een etholoog en kenner van apegedrag moest de hele zaak ondersteunen. Och arme, we noemen die arme nederlanders met dubbele paspoorten en die zich vooral zelf zien als marokkanen, marokkanen. Hiermee sluiten we die arme zielen uit. Degenen die ze vooral buiten het politieke esteblishment plaatsen en buitensluiten zijn Wilders en nu ook Verdonk en dat systematisch. (demoniseren heet dat geloof ik.)

speerpunt | 24-10-07 | 00:15

*beetje moe aan het worden van mensen die de gehele dag naar een kastje luisteren voor pliesiemensen en spuitgasten.... ga dan F5-en*

overVecht | 24-10-07 | 00:15

Veel te toevallig wat mij betreft!
Dit gaat een landelijk probleem worden...

23:51:35 23-10-07 20 G BRAN PRIO 1 6731 Van Tussenbroekstraat 10 TILBURG BUITENBR WEGVERVOER (INC: 07) (soort wegvervoer: personenauto)

00:06:24 24-10-07 20 G BRAN PRIO 1 6734 Purcelldreef TILBURG BUITENBR WEGVERVOER (soort wegvervoer: personenauto) (INC: 04)

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:15

Waarom alleen op 020 focussen. In Den Haag zijn er afgelopen weekend ook 4 wagens in de hens gestoken. Hoor je niemand over. Utrecht? Zelfde verhaal.

Devidas Frietman | 24-10-07 | 00:14

Dr. Oplul 24-10-07 @ 00:10

Een heel roedel dirty harries in de (Zeeuwsch)Vlaemsche regio? Als amateur- archeoloog heb ik vaak Vlaemsch aardewerk in putten in Zeeland gevonden. Zeeland en Vlaanderen zijn in menig opzicht verbonden. Ik stel dan voor: Vlaemsch- Zeeland ipv Zeeuwch Vlaanderen.

bottehond | 24-10-07 | 00:12

hoeveel maagden levert zo'n brandend invaliden voertuig nou eigenlijk op?

en hoeveel rooibos wordt er morgen weer gezopen door Job?

neemjemoederindemali | 24-10-07 | 00:12

En overigens ben ik twee dingen van mening:
1. De islam hoort niet in Nederland of Europa thuis.
2. Het is de morele plicht van elke burger om op een partij te stemmen die het eens is met punt 1.

nattebever | 24-10-07 | 00:10

neemjemoederindemali 24-10-07 @ 00:00

De vvd kan Nederland redden. Maar henkie k. heeft zich vanavond namens links lebberael tRutte 100 % gecommitteerd aan het bestuurlijk establishment en dus aan de onderwerping aan de EUSSR. Tegenwoordig ben je een anti-democraat als je kritiek uitoefent op dat establishment. Ik vind het een fluwelen staatsgreep.

bottehond | 24-10-07 | 00:10

@ Bottehond 00:04

Het was inderdaad geen toeval, want ik stond op de Poeldijk te kijken toen de combine onder begeleiding van de politie het veld ingereden werd. Eerder was deheli zelfs even geland op een stuk braakliggend land, waarna er overleg plaatsvond tussen de heli-piloot, een aantal agenten én de combinebestuurder. Hoezo toeval?

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:10

obominotie 24-10-07 @ 00:06,
Zijn echt geen auto's van moslims die nu branden, hoor.
.
Dat mag niet van mohammed (varkens neuken hem).
.
(vaak en hard)

Rest In Privacy | 24-10-07 | 00:09

obominotie 24-10-07 @ 00:06

Ja, ze pakken alleen autoos van autochtonen.

Zottelkopf | 24-10-07 | 00:08

@ Bottehond 00:04

Eveneens mijn gedachte....

Dr. Oplul | 24-10-07 | 00:07

Zolang ze alleen maar auto's van andere moslims in de fik steken kan het me heel eerlijk gezegd eigenlijk geen ruk schelen. Wonen er uberhaupt wel niet-moslims in Slotervaart?

obominotie | 24-10-07 | 00:06

Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 23:45:
Mot je niet uit het buitenland halen. Ook hier in 0031 is nog genoeg te keaup. Ons oorlogvoerend leger verkeaupt namelijk z'n eigen wapens om de eaurlog te financieren. Von Clausewitz, met de nadruk op Witz.
-
Te keaup: 12 PzH2000, nieuw in doos, fabrieksgarantie. Bel Eimert! Of bied direct bij WouterT B.
en.wikipedia.org/wiki/PzH_2000

Reinaert | 24-10-07 | 00:05

Dr. Oplul 23-10-07 @ 23:57

De thug gaf zich over toen een combine het maïsveld inreed. De pliesie spreekt van toeval. Was die dirty harry vlaming of zeeuwsch vlaming. Toeval, my ass. Zelfs de domste asseneedsche boer gaat niet rustig oogsten als zijn akker door vele vele tientallen dienders én een pliesieheli wordt omsingeld.

bottehond | 24-10-07 | 00:04

@bottehond 23-10-07 @ 23:52, mijn oprechte dank, kleine zelfstandige, DGA, druk bezig om het hoofd boven water te houden.
Support? none, tenzij je betaald voor gebakken lucht.
Nederland verzorgingsstaat? WW? proest, WIA? proest.
Bijstand? proest. Tonnetje overwaarde op de woning, bon appetit.

gentle giant | 24-10-07 | 00:04

ik denk dat het tijd wordt dat we de GS partij gaan oprichten

neemjemoederindemali | 24-10-07 | 00:04

Sloterplassers.

doedeljantje | 24-10-07 | 00:03

Wellicht zijn er nog mensen die denken: Gut, hoe heeft het allemaal zover kunnen komen.
.
Welnu, dat is allemaal netjes beschreven in "De immigratieramp van Nederland" van Sietse Fritsma. Een helder geschreven boekje door iemand die in de praktijk de problemen heeft meegemaakt. Ik heb hem net uit. En kan het van harte aanbevelen.
.
Dus als je je nou afvraagt: "Hoe zijn we zover afgedaald dat we nu rellen hebben in amsterdam?": bol.com -> "De immigratieramp van Nederland" (ISBN nr. 9789090223377)

Rest In Privacy | 24-10-07 | 00:03

Ja jottem, laten we vanavond een revolutie ontketenen en dat schorremorrie van een jetje geven.

kuttekrap | 24-10-07 | 00:03

Zottelkopf 23-10-07 @ 23:57

Yes you do. Ik ga uit van één vaste overtuiging. Nederland is nog te redden. En ik veracht íedere kaaskop die zich neerlegt bij de deaudscultus. Zielige nep NederlanderTs zonder wil om te overleven. Opbokken met die lutsers. Winnaars geven nooit op en opgevers winnen nooit. Ik laat me niet voorschrijven wat mogelijk is en wat niet. Stemadvies genoeg?

bottehond | 24-10-07 | 00:01

Btw is de nieuwe eu grondwet er al doorgejast door onze volksvertegenwoordigers?

neemjemoederindemali | 24-10-07 | 00:00

Dr. Oplul 23-10-07 @ 23:45
Ik stem gewoon op de PVV de volgende keer en hoop dat iedereen dat doet. Van de gevestigde partijen (VVD, CDA, PvdI) hoef je niets, maar dan ook niets te verwachten.
Zou ik Vlaams zijn, zou ik op Vlaams Belang stemmen.
Ben zelfs in de verte geen fascist, maar als de 'forces that be' dat dan oproepen, bon. Overigens vind ik genoemde partijen (PVV, Vlaams Belang) in het geheel niet fascistisch. Die kwalificatie zou ik eerder toepassen op de gevestigde partijen en uiteraard 'Brussel' - niet op mijn verzoek ontwoekerd aan die kudt-Ardennen.

nattebever | 23-10-07 | 23:59

23:57:42 23-10-07 14 G BRAN Pr 1 SHELL BENZINESTATION HACKELAAR Rijksweg 18 MUIDEN (soort voertuig: personenauto) TS737 Brand/Buitenbrand/Voertuigbrand

23:51:35 23-10-07 20 G BRAN PRIO 1 6731 Van Tussenbroekstraat 10 TILBURG BUITENBR WEGVERVOER (INC: 07) (soort wegvervoer: personenauto)

Dr. Oplul | 23-10-07 | 23:59

sjwetzkop 23-10-07 @ 23:55

en we hebben contact met vinkenslag..... dat zie je

van dal | 23-10-07 | 23:58

bottehond 23-10-07 @ 23:45

Botte, doe jij eens een stemadvies? Ik weet het niet meer.

Zottelkopf | 23-10-07 | 23:57

@waskuip-admiraal 23-10-07 @ 23:48

meer dan 500 en die gozert met dat peenhaar en die sukkel met die vale klerkensmoel proberen d'r weer een mooi en positief verhaal van te maken. Vuile dhimmies.......

frenkie4alllll | 23-10-07 | 23:57

Vanmiddag kwam ik thuis uit mijn werk, toen ik geconfronteerd werdt met een laag overvliegende (Belgische) politiehelicopter en een 60-tal Belgische en Nederlandse politieagenten door onze wijk struinden, op zoek naar een drugsrunner die, hoe is het in Godsnaam mogelijk!, ook nog eens in het bezit had weten te komen van een dienstwapen van een Belgische politieagente. De dader heeft er verdomd weinig plezier van gehad, want nog voor 18:00 uur hadden ze de man opgejaagd tot in een maisveld om er vervolgens, dreigend, een grote maai-combine op af te sturen. Meneer wilde zich toen wel overgeven aan de - overigens zwaar overtrokken - politiemacht. Zwaar overtrokken, omdat er naast een helicopter, Belgische federale politie met schilden en mitrailleurs, Nederlandse politie en marechaussee en twee wijkagenten op een oude fiets óók nog een enorm landbouwwerktuig werd ingezet om het rapalje in de kraag te vatten. En op zo'n moment denk ik: Waarom kunnen ze nou niet een paar van die etterlijers in Amsterdam een knuppel in hun nek leggen?

Dr. Oplul | 23-10-07 | 23:57

kunnen we het leger niet in opstand laten komen en een revolutie ontketenenen ?

neemjemoederindemali | 23-10-07 | 23:57

Gut o got o gut,als ik zou oproepen om op 11-11-07 iedereen die de Slotervaart wil 'bevrijden' op een plekje te saam te komen weet ik zekers da ik er alleen sta,waar is jullie Charisma,de VOC mentaliteit.

Ben blie dat ich geinne hollender bin,wat een zooi doa boave de rieviere.. sop ut doch mer op haha..

sjwetzkop | 23-10-07 | 23:55

-weggejorist-

Ronnie D. | 23-10-07 | 23:55

hermetisch afsluiten dan maar?

trekvogel001 | 23-10-07 | 23:54

tijd om deze regering desnoods met geweld omver te werpen.

baggerboer | 23-10-07 | 23:54

bottehond 23-10-07 @ 23:45

hypotheek, werk, auto, en verder nog wat genoegens maken dat ik me meestal wel conformeer. ik heb echter wel zo mijn ideologieën..... en second-life? is voor coke-snuivers die volledig buiten de realiteit staan.

van dal | 23-10-07 | 23:53

www.nu.nl...
Mijn God, pittige gesprekken.
Groep Wilders: 75 zetels

gentle giant 23-10-07 @ 23:44

Mag ik even memoreren dat jij een extreem weldenkend en fatsoenlijk (links-liberaig?) Mensch bent. Ik zie je best steeds harder van teaun worden. Leg es uit, @ Vriendelijke?

bottehond | 23-10-07 | 23:52

@ Pritt

Die autoBBQ-erTs worden op een cynische manier gedeaugd (op zijn minst) deaur de al daqawari- bewonderaars van deze wereld. Twan Huis rectificeerde bijna triomfantelijk dat de "rechter" vind dat nova niet mag zeggen dat die moslim-omroepbestuurder geil is van dat moslimbroederschap. Ben jij het eensch met Fleisch dat ahmed marcouch boven iedere twijfel verheven is?

bottehond | 23-10-07 | 23:50

Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 23:45
Als het overal maar over- en doorheen rijdt, dan is het top. Gave site trouwens. 'k Ga m'n beleggingsportefeuille nog eens kritisch nalopen en kijken of er niet wat 'real stuff' in moet. Toekomstgericht denken, zo zit dat.

nattebever | 23-10-07 | 23:49

Gewoon oppakken en uitzetten.
daarna gewoon weer an de thee

Den Uijtzuijgert | 23-10-07 | 23:48

300 criminelen???? marcouch liegt met een factor tien.

waskuip-admiraal | 23-10-07 | 23:48

Mijnheer Cohen!! Mijnheer Cohen!!
Er is niks!! aan de hand!!!
Gewoon klein houden, wat klein is!
Komt allemaal goed!! Niets loos!!
Echt!!

vangodlos | 23-10-07 | 23:45

van dal 23-10-07 @ 23:41

Dan kun jij die vraag beantweaurden. Wat is de bief met second life- gebruikers? En ik ben het volstrekt eensch met je stelling dat het soms wél klopt, dat "if you....." Da's indeed soms. Meestal niet dus. Ik ben benieuwd wat je op dát punt drijft. Waarom kies jij vóór het establishment, zoals je imho suggereert?

bottehond | 23-10-07 | 23:45

nattebever 23-10-07 @ 23:32
En Bigi weet nog wel wat tanks e.d.
Niet helemaal de laatste stand van de techniek, maar goed genoeg voor aktie in onze prachtwijken :
www.tanksforsale.co.uk/Tanks_Trucks_Je...

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 23:45

-weggejorist-

Ronnie D. | 23-10-07 | 23:45

@ nattebever 23-10-07 @ 23:38

Ok, de ironie in jouw bericht was me even ontgaan.
Zoals jij het uitlegt, kan ik me wel vinden in jouw stelling. Sterker nog,... ik denk dat het de meest creatieve vorm is van een dialoog aangaan én tegelijkertijd een statement maken....

Kan me er wel in vinden....

Dr. Oplul | 23-10-07 | 23:45

bottehond 23-10-07 @ 23:36
Als je het al 'democratie' noemt, dan is het natuurlijk wel zo. Er is nog nooit een regering geweest zonder twee van de door jou genoemde partijen (er even van afgezien dat het CDA voortkomt uit drie andere partijen van gristenhundensignatuur).
Wat ik wel hoopvol vind, is dat de kiezer wegtrekt uit dat midden. Ik geloof (maar wat heet 'geloven'?) dat de meeste Nederlanders ons systeem maar wat graag zouden inruilen voor het Zwitserse systeem. Morgen nog. Is misschien ook iets op aan te merken, maar de burger heeft er wel iets meer te vertellen dan hier.
Bovendien is praktisch elke Zwitser gewapend. Dat scheelt ook, als zich werkelijk problemen voordoen.

nattebever | 23-10-07 | 23:44


Sorry hoor ik heb me niet ingelezen op dit topic maar is er dan geen groep mensen die deze midget's in het westen ff mores leren? Come on waar zijn de beruchte Hollanders gebleven.

bethundered | 23-10-07 | 23:44

volksmeneer 23-10-07 @ 23:40

Yo, vrijetijdsDonQuichotte. Bijgekomen van de virtuele fileerdemonstratie die ik gisteren op je verrichtte?

bottehond | 23-10-07 | 23:42

@Bigibana,
'in het binnenland breek je je nek (letterlijk) over 1,50 meter hoge dikke kaboutertjes uit Zuid-Amerika '
LOL,
maar het klopt wel, deze zomer een paar maal gestruikeld.

En veel Afrikaanse brada's, 4 rijen dik langs het strand,
toeristen al die kraaltjes en spiegels weer terugverpatsen.

vander F | 23-10-07 | 23:41

volksmenner 23-10-07 @ 23:35
Omdat ze een tal lichtjaren achter lopen door dat domme geloof van ze!
Laten we de vraag anders stellen.
Wel eens afgevraagd waarom job neus cohen nog niks heeft ondernomen?

RedScorpion | 23-10-07 | 23:41

bottehond 23-10-07 @ 23:41
ha, dat heb ik ook gestemd....

van dal | 23-10-07 | 23:41

@ van dal 2339

Zuurpruim. Overigens: tsjek de poll. Bijna de helft van de reag(l)uurderTs vinden second life bullcrap en wenschen het deaud. Waarom zou dat zijn, pruimpit?

bottehond | 23-10-07 | 23:41

@van dal 23-10-07 @ 23:36
Laat ik eens raden. Je bedoeld dat ze dit gedrag vertonen omdat ze moslim zijn? Bewijs het als je dat bedoelt.

volksmenner | 23-10-07 | 23:40

bottehond 23-10-07 @ 23:36

inderdaad... off topic. en oud nieuws, dat ook

tipje, soms gaat ie op, "if you can't beat them, join them...."

van dal | 23-10-07 | 23:39

Dr. Oplul 23-10-07 @ 23:30
Misschien lees je iets te snel, of post je iets te snel.
Als ik ergens mordicus tegen ben, is het wel tegen de dialoog.
Ik ben ook tegen 'weggejorist' en tegen een 'ban'.
Vandaar dat ik pleit voor de dialoog.
Zo zeg ik wel eens tegen een politieman: hebben ze jou ooit verteld dat je een waardeloze zak hooi bent zonder enige ruggengraat?
Dat kan, is geen belediging.
Ies vraag. Dezelfde vraag kun je rustig aan de rechter stellen, mocht het zover komen.
Dit alles kun je allemaal rustig onder de noemer 'ironie' brengen. Iets wat ik, al is dat offtopic, altijd wat raar gevonden heb, want de teller staat bovenaan, de noemer er onder en dan moet er weer zo nodig iets zelfs onder die noemer worden gebracht. Raak daar maar eens wijs uit. Ik heb dat opgegeven.

nattebever | 23-10-07 | 23:38

volksmenner 23-10-07 @ 23:35

het is een volk wat gemend wordt?

van dal | 23-10-07 | 23:36

wopper 23-10-07 @ 21:46,
Dank u.
.
Het is een eer om cross-post geciteerd te worden als gewone sterveling.

Rest In Privacy | 23-10-07 | 23:36

@Ronnie D. 23-10-07 @ 23:21

Wilders heeft de Antillen vandaag op marktplaats.nl gezet en tevens noemde hij Curaçao een grote boevenbende..... en zijn ze allemaal heel boos.......

De fractievoorzitters, die woensdag op Curaçao gesprekken voerden met bestuurders van de Antillen, zijn ook boos omdat Wilders het werkbezoek van zijn collega’s beschrijft als dagenlang ‘handjes schudden en piña coladas drinken’.

www.ad.nl/binnenland/article1769416.ec...

frenkie4alllll | 23-10-07 | 23:36

OT
* BREKEND NIEUWS *

Henkie Kamp geeft het nu volmondig toe bij Pauw en Pauw: " De Nederlandsche democratie is gegrondvest op de PvdI, het cda en de vvd."
Het establishment, die perverse triade van clubs die 90 % van de leuke banen in de publieke sector onderling verdelen én de Nederlandsche identiteit vernietigen door haar tegen de wensch van de Burger in te verkwanselen aan die Brusselse vreemde mogendheid, laat haar masker vallen. Die drie partijen maken hier de dienst uit en dat zullen ze blijven doen. Ik vind dat bijna een oorlogsverklaring aan de Burger. Zal wel weer aan mij liggen.

I have no further questions.

bottehond | 23-10-07 | 23:36

Wel eens afgevraagd waarom deze jongeren dit gedrag vertonen?

volksmenner | 23-10-07 | 23:35

Captain Orange 23-10-07 @ 23:29
met benzine brandt uiteindelijk alles, het is eenvoudiger om met een kniptangetje het draadje van dat middelste ding-waar-ik-de-naam-niet-van-weet door te knippen, en als je denkt,:'oh, maar dat maken ze dan weer vast...' knip je iets verder nog eens en neem je het tussenliggende stuk mee...

*wat doet koperdraad tegenwoordig? qua kiloknaller dan*

van dal | 23-10-07 | 23:35

Waar blijft de ME om dit tuig eens een flink pak slaag te geven?
Of mag ik morgen weer op de thee komen bij ome job?
En waar zijn de ras amsterdammers om dit tuig een lesje te leren?
Ja dames en heren, we verloederen dankzij links.
Nu is het amsterdam, straks is het heel nederland!
Ingrijpen, paspoort afpakken en de grens over gooien!
Of mag je dat dan weer niet zeggen... Nee zeker want dan ben je zeker weer extreem rechts!
Ben dan denk ik liever extreem rechts, dan dat ik een blinde linkse alu hoed dragende geite wolle sokken dragende mafketel!!!
Zo dat is er weer uit mensen, nu maar weer ff een blow aansteken om kalm te worden...

RedScorpion | 23-10-07 | 23:35

PFRRrrrrrRTT, ( sorry ) noorderwind.
BRAN PRIO 2 7232 9192 Bunthof 63 BERGEN OP ZOOM VREEMDE LUCHT (soort lucht: benzinelucht)

gentle giant | 23-10-07 | 23:32

Captain Orange 23-10-07 @ 23:29
Ik heb nog een Stalinorgel in de berging staan.
Kopuh?

nattebever | 23-10-07 | 23:32

@ nattebever 23-10-07 @ 23:24
Een dialoog is niets mis mee, maar dan moet je wel een welwillende gesprekspartner hebben, of in ieder geval een welwillende gesprekspartner die bereidt is om te horen. Ook als hij/zij het liever niet zou horen.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, en ik denk dat je - ook al ben je voor de dialoog - eens een keer de grens hebt bereikt van het toelaatbare.
Begrijp me goed, ik heb ook opgroeiende kinderen die, wanneer ze weer eens bedreigd waren op school, altijd van huis uit meekregen om niet te generaliseren. Niet iedereen over één kam te scheren. Inmiddels ben ik ook door schade en schande wijs geworden en ben ik ook geneigd minder te accepteren. Jammer, want vroeger zou ik er geeneens een punt van gemaakt hebben als mijn dochter met een marokkaanse of turkse jongen was thuisgekomen. Nu, en ik vind dat best jammer, zou ik het niet lange rmeer accepteren. Spijtig maar helaas!....

Dr. Oplul | 23-10-07 | 23:30

@Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 23:21
Excuus. Die had ik even niet gelezen. Maar goed, voor mensen die de scene/quote niet kennen. Zie mijn link van 23-10-07 @ 23:17 alsnog. En het moet eigenlijk 3m48s zijn. Maar ja, perfectionisme is alleen weggelegd voor zij die nuchter zijn. Goede nacht!

Day_Of_The_Triffids | 23-10-07 | 23:30

Even vraagje: branden schotelontvangers goed?

Captain Orange | 23-10-07 | 23:29

Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 23:21
LOL - 'domme eiqels'

nattebever | 23-10-07 | 23:27

@Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 23:21
Door= dood.
*ik denk, ik zeg het alvast*

kuttekrap | 23-10-07 | 23:25

Ronnie D. 23-10-07 @ 23:21

Wilde Geert is , wat mij betreft, door het ijs gezakt. Heeft Ayaan verraden, en, zoals jij zegt, je hoort hem nu ook niet. Wel vandaag nog ff een populair dingetje gelanceerd, over de Antillen, dat we die maar beter kunnen verkopen .. pffff... doet het vast goed bij de telegraaf piepeltjes, maar voor mij is het een oppertunist

Zottelkopf | 23-10-07 | 23:25

Dr. Oplul 23-10-07 @ 23:14
Veel te ingewikkeld, dat fokverbod. Als ik niet, als meerdere malen gezegd, een pertinent voorstander van de dialoog zou zijn (en Allah/God/Apollo/Ra e.a. zijn mijn getuigen, dus wat wil je nog meer?), dan zou ik pleiten voor onverdoofde castratie van alle in NL woonachtige of anderszins verblijf houdende mocro's. Op eigen kosten natuurlijk, met als alternatief: gelijk afzinken. Dat Markermeer, dat heb ik intussen ook wel gezien.
Maar als gezegd: ik blijf pleiten voor de Dialoogh.

nattebever | 23-10-07 | 23:24

Als ik Cohen was, gebruikte ik al die thee om de fik mee te blussen. Wanneer grijpt er iemand in? Als Cohen's wagen in de hens staat? Es kijken of ze dan nog zo tolerant zijn.

@Ron 23-10-07 @ 23:05
Dat helpt niet.

RaerWijf | 23-10-07 | 23:21

-weggejorist-

Ronnie D. | 23-10-07 | 23:21

Day_Of_The_Triffids 23-10-07 @ 23:17
Sarcasme is een groot woord, dat reserveer ik voor de domme eiqels onder ons en daar reken ik je niet toe :-)
Zie verder : Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 23:01.

* Aan leren een broertje door want blijft liever een echt oliedom pikzwart nikkertje, nog dommer dan Pim de Bok *

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 23:21

@Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 22:58
Weet niet of je sarcastisch was of niet. Maar als je het niet was:
.
nl.youtube.com/watch?v=RRkFtnoOe2w
.
3m50 doorspoelen ;)

Day_Of_The_Triffids | 23-10-07 | 23:17

Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 23:14
oostblok-gitaar-en-trekzak families.... met de bijbehorende zakkenrollers...

van dal | 23-10-07 | 23:15

Btw, ik snap best dat de pliesie een groot onderzoek doet, stel je voor, waarschijnlijk niet en is het gewoon een technische fout van het karretje, dat iemand dat karretje per ongeluk heeft aangestoken. In dat geval moet die persoon gevonden worden zodat de pliesie onder het genot van een kopje rooibos de persoon kan troosten.

Ik neem aan dat die invalide wel een hele dikke bekeuring heeft gekregen wegens straat- en luchtvervuiling, ik hoop dat ze die invalide miljeu criemieneel een jaartje opsluiten, lijkt helemaal nergens op wat die invaliden tegenwoordig allemaal uitvreten, wedden dat er ook nog benzine in dat karretje zat? Ik zeg minimaal 3 jaar eenzame opsluiting..............

neemjemoederindemali | 23-10-07 | 23:14

DANNY3960 23-10-07 @ 22:55
Oh ja, en dan had ik het nog niet eens over mijn brada's uit Afrika met hun olifantenbeeldjes en kekke goudborduursel hoedjes.

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 23:14

@ VanFrikschoten 23-10-07 @ 23:09
Wil je nooit meer zo iets posten, ik ben nu nog aan 't Rollen-Over-Vloer-Lach-Mijn-Neukende-Kont-Eraf enzo...

DreqNeqSchot | 23-10-07 | 23:14

Een fokverbod zou ook wel eens kunnen helpen.
Lost het probleem zich in ieder geval op lange termijn wel op.

Dr. Oplul | 23-10-07 | 23:14

fuckerdefuck... kudtmocro's... ik neig steeds meer naar rechts... kudtmocro's

van dal | 23-10-07 | 23:13

@VanFrikschoten 23-10-07 @ 23:09
Make that the cat maar wise, I saw you last in a black underbrook.

kuttekrap | 23-10-07 | 23:13

nattebever 23-10-07 @ 23:07

Heel verstandig, maar na een dag vol frustratie log ik altijd opgelucht in op gs, lees wat jij zoal niet van plan bent en ga daar dan heerlijk over dromen. Word ik elke morgen fris en welgemoed wakker.

Zottelkopf | 23-10-07 | 23:12

DANNY3960 23-10-07 @ 22:55
Spanje compañero mio, is net zo'n grote kolerezooi aan het worden als de rest van Europa. Ik weet niet waar jij zit maar langs de kust is het een grote zooi met Oostbloktuig en zigeuners en in Madrid, Barcelona en zelfs in kleine kudtplaatsjes in het binnenland breek je je nek (letterlijk) over 1,50 meter hoge dikke kaboutertjes uit Zuid-Amerika om maar te zwijgen van het Finse volksdeel dat ook daar inmiddels in grote aantallen neergestreken is. Een blik op de slachtofferlijst van de aanslag in Madrid laat zien dat het merendeel van de slachtoffers niet-Spaans was. Maak je geen illusies. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 23:11

Al met al een rustige avond voor Joris, zal wel door het voetballen komen.

CoffeePatch | 23-10-07 | 23:10

@vitu
Die spandoeken doen t ook goed, als ze maar oprotten

blackjackass | 23-10-07 | 23:09

@waskuip-admiraal 23-10-07 @ 22:46 & @Dr. Oplul 23-10-07 @ 22:51
De discussie zou juist extra intressant zijn omdat mensen dan OF door de mand vallen OF laten zien waar ze echt voor staan (met uiteraard inbreng en live reacties op vragen van mensen die ook live in de uitzending hun vraag mogen stellen).
.
De peiling die ik zelf al onbetrouwbaar noem is niet zozeer dat ik een dedain beeld heb van de Nederlandse samenleving, integendeel. Dat een nieuwe partij na 1 dag al 28 zetels in een peiling zou krijgen baart mij echter wel zorgen. Dat getuigt van onvrede of van ontwetendheid. Ik denk dat het een combinatie van die 2 is. Zelf stem ik ook alleen op de VVD puur omdat dat voor de minst erge partij van de rest is (en de hypotheekrente-aftrek natuurlijk). Maar in mijn geval is het ook eigenlijk het minst slechtste alternatief waar ik voor kan kiezen. 70% van hun partijpunten ben ik het ook niet mee eens, maar ik ben het met nog meer oneens met de overige partijen. Een eigen partij beginnen is het enige alternatief, maar ja, waar haal ik de tijd en het geld vandaan...

Day_Of_The_Triffids | 23-10-07 | 23:09

@ hayseed 23-10-07 @ 23:04
How herken I you? I have a blue stofjas on...

VanFrikschoten | 23-10-07 | 23:09

(meningen worden bijgesteld in Huize Ron,evenals toekomstig stemgedrag)

Ron | 23-10-07 | 23:07

Zottelkopf 23-10-07 @ 23:03
Ik zoek, dat is je misschien ontgaan, de oplossing in de dialoog.
Dus mij hoor je niet pleiten voor het decapiteren van mocro's, het platneuken van pinguins, het afvoeren en afzinken in zeecontainers of het rücksichtslos neermaaien met daartoe geschikte wapens van alle in NL woonachtige islamitische honden.
Kijk wel uit - dadelijk word ik weggejorist, of krijg ik een ban.

nattebever | 23-10-07 | 23:07

@blackjackass 23-10-07 @ 23:03

Wat dacht je van www.weggejorist.nl

vitu | 23-10-07 | 23:05

Ik ben zo vreselijk boos, zo ongelooflijk boos, dat het beter voor iedereen is dat ik hierop niet reageer...
Dat heb ik bij deze dus ook niet gedaan...
<meningen worden bijgesteld in Huize Ron,evenals toekomstig stemgedrag>

Ron | 23-10-07 | 23:05

@Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 23:01
Resevoir Dogs is de beste. hands down.

De God van Empel | 23-10-07 | 23:05

If you read this you're crazy!

Pippo van Eenennaam | 23-10-07 | 23:05

autootje in de brand kan gebeuren, vorig jaar is er hier in het dorp ook een auto uitgebrand, kan gebeuren, niets aan de hand mensen, is een incidentje wat gewoon heel af en toe kan gebeuren.

neemjemoederindemali | 23-10-07 | 23:04

Der Schmarotzer 23-10-07 @ 22:58
En bovendien waren het maar hele piepkleine autobrandjes (vrij naar Knor Groenteman ...)

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 23:04

Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 22:58
Er bestaat hier een wat rare cultuur om andere reaguurders te onderschatten - dat heeft veel te maken met een gebrekkige beheersing van de ooit door Koerbagh (Vrede zij met Hem) geintroduceerde stijlfiguur, genaamd: omissie.
Overal moet een tekening bij, zeg maar.

nattebever | 23-10-07 | 23:04

Ik vraag me af wat Jop Cohen in China te zoeken heeft.
Gaat hij de chinezen leren hoe je tuig aanpakt met rooibosthee of gaat hij kijken hoe de chinezen tuig aanpakken?

kuttekrap | 23-10-07 | 23:03

@kersenflap,
Dat is inderdaad de realiteit, maar als er meer druk komt kan zou het toch mogelijk moeten zijn om daar op te treden waar het nodig is dus dat is nu met heeeeel veel blauw in Amsterdam.
Zoiets als www.blauwdrijfthetgespuisinhetnauw.nl of zoiets... weet iemand een betere ??

blackjackass | 23-10-07 | 23:03

Je kan ook gewoon zeggen dat ze al in de kerstsfeer proberen te komen.

controle | 23-10-07 | 23:03

nattebever 23-10-07 @ 23:00

De bever word steeds bozer .. Go, Natte, Go !

Zottelkopf | 23-10-07 | 23:03

nattebever 23-10-07 @ 22:39
In hemelsnaam, jullie denken toch niet stiekem echt dat alle nikkertjes oliedom zijn he ? Ik heb de twee verzamelboxen van Tarantino in de kast staan hier :-)

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 23:01

@zottelkopf
Dit heeft nix te maken met spaanse traditie

DANNY3960 | 23-10-07 | 23:01

Haal die doorgewinterde vechtjassen uit Afganistan en stuur ze naar Urusvaart!

Willibrod F. | 23-10-07 | 23:01

Brandnetelthee is ook lekker

mounster | 23-10-07 | 23:01

Er is ooit een tijd geweest waarin op het vermoorden van een priester een boete stond van 50 cent of iets dergelijks.
Als we die strafmaat nou eens, al is het maar voor een jaar, invoeren voor het omleggen van een mocro - dat zou de boel een stuk gemakkelijker maken.
Het is namelijk juist het kuttige dat zij niets te verliezen hebben (integendeel) en wij alles. Dat mag wel eens omgedraaid worden.

nattebever | 23-10-07 | 23:00

Laten we Hanneke Groenteman vragen: Het waren geen marrokanen hoor, althans ik heb het niet gezien. Dus.

Der Schmarotzer | 23-10-07 | 22:59

Laten we Hanneke Groenteman vragen: Het waren geen marrokanen hoor, althans ik heb het niet gezien. Dus.

Der Schmarotzer | 23-10-07 | 22:58

Day_Of_The_Triffids 23-10-07 @ 22:41
Neeeeeeee, was echt van Pulp Fiction ?

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 22:58

@hayseed
Walk you ook maar even mee to uncle Frik's barn...

VanFrikschoten | 23-10-07 | 22:58

"door m´n frustratie niet afgemaakt* roep maar op ik kom ff cleanen

DANNY3960 | 23-10-07 | 22:57

Als je kijkt hoe Leers omgaat met de coffeeshop-problematiek, met de drugsrunners die uit de randstad komen, met het drugstoerisme (3500 buitenlandse toeristen alleen voor drugs per DAG!), met de kampers van Vinkenslag, dan is dat toch stukken doortastender dan wat Cohen nu doet in Slotervaart!
Puur de feiten.
Gezegd moet echter wel worden dat er significant minder allochtonen in 043 zijn dan in 020 of de randstad in het algemeen, maar het is zeker een stad met de gangbare grootstedelijke problemen

Tim | 23-10-07 | 22:57

DANNY3960 23-10-07 @ 22:55

Ok, maar spanjaarden zijn dierenbeulen. Maar dit terzijde.

Zottelkopf | 23-10-07 | 22:57

Nou ik denk dat we ze moeten opbellen en ze uitnodigen voor een kopje thee.
Inhoud van het kopje thee bestaat uit ondermeer cyanide, zenuwgas.

Baksteenschoen | 23-10-07 | 22:56

Kan die Ali B is geen stelling nemen ? Hij is toch zo betrokken ? Het valt me op, dat niemand van de Finnen stelling neemt, ze vinden het blijkbaar besr of klinken de geluiden niet hard genoeg door. *Gaat nu slapen, trusten allemaal*

krommeteen | 23-10-07 | 22:56

Ik woon in Spanje en moet dit met lede ogen aanzien .......... wanneer staat <Nederland op, mail maar ik kom wel ff helpen.
No bulshit

DANNY3960 | 23-10-07 | 22:55

hayseed 23-10-07 @ 22:41
Can't login..so if you want a translation make it possible to login. Kopje thee?

Mr_Pikibelly | 23-10-07 | 22:53

Wat een dom idee dat Leers dit beter zou doen. Dat wil ik nog wel eens zien als in Maastricht de autos in de fik gaan.

blackjackass | 23-10-07 | 22:52

@ blackjackass,
Goed idee.
Aan de motivatie en de goede wil van de politie-agenten zélf heb ik nooit enig moment getwijfeld. Jullie moeten ook gewoon uitvoeren wat jullie wordt opgedragen. Ook die dubieuze flits-praktijken krijgen jullie van hogerhand opgedragen.

Vooral het bericht dat agenten zélf met harde hand willen ingrijpen heeft mij heel erg goed gedaan. Maar helaas, jullie bazen (o.a Bernhard Welten) zitten vuistdiep in de reet van de plaatselijke burgemeesters. Centralisatie van het landelijke politie-apparaat lijkt mij op den duur een goede oplossing, dan kunnen we de minister dírect aansprakelijk stellen voor dit soort absurde situaties. Tot die tijd: petje af voor jullie en je goede werk!

kersenflap | 23-10-07 | 22:51

@ waskuip-admiraal:

Het gaat er niet om dat 2 miljoen kiezers wel of niet dom zouden zijn.
Het echte probleem is, dat de politiek in Nederland te veel versnipperd is. Overal is een partij voor opgericht, zodat iedere individuele Nederlander zich kan identificeren met zijn/haar persoonlijke gedachtengoed. Hoe meer er van die nietszeggende splinterpartijtjes zijn, hoe minder eenheid je binnen het Nederlandse volk hebt. Want alle stemmen, die feitelijk beter naar een daadkrachtige partij hadden gegaan, worden nu opgesoupeerd aan allerlei nietszeggende klote-partijtjes. Dan maar een grote linkse en een grote rechtse partij.... laten ze het maar uitvechten dan....

Dr. Oplul | 23-10-07 | 22:51

@hayseed 23-10-07 @ 22:41

Provide me with an email adress to send the translation to then.

vitu | 23-10-07 | 22:50

hayseed 23-10-07 @ 22:42
Can't log in, register is closed.
Translation would be 'Once again cars are burning in Amsterdam-West'.
Tomorrow's headlines: 5,000 Morrocan Muslims killed in the Netherlands. Europe wants to get rid of islam.

nattebever | 23-10-07 | 22:50

*Geert belt of ie wat Amerikaanse thee mee kan nemen voor Chief Cohen. Misschien dat dat beter werkt*

Robin Hood | 23-10-07 | 22:48

voorsteld is voorstelt (ik schaam me, zat te dutten)

waskuip-admiraal | 23-10-07 | 22:47

@Steen Geil @ 22:45
Precies, Leers is tenminste doortastend alhier! Zo zou men het CDA meer moeten zien! Geert Dales ex-leeuwarden zou er ook wel raad mee weten trouwens!

Tim | 23-10-07 | 22:47

@dayofthetriffids
Als die marcouch werkelijk een behoorlijk bestuurder is had hij al lang echte maatregelen genomen. Kijk naar het gemak waarmee de situatie in Ondiep tot rust is gebracht of waarmee supporters wil aanpakken. Bovendien is Marcouch om goede redenen niet te vertrouwen. Vraag maar eens aan onze goeie vriend Google wat Marcouc, Tariq Ramadan en de moslimbroederschap met elkaar te maken hebben.

Dat debat dat je voorsteld lijkt me weinig zinvol. Die mensen hebben mekaar niet veel nieuws te vertellen.

Verder vind ik je uithaal naar TON getuigen van een dedain voor de nederlandse burger en een heilig geloof in de tokkie-mythe, nederlanders zijn slimmer dan je denkt. Twee miljoen kiezers kunnen niet allemaal dom zijn!
Verder vraag ik me af wat een programma of een visie nog waard is als burgers hun stemgedrag veel meer baseren op wat er in de media gezegd is. En we weten allemaal wat daar na alle compromissen van overblijft. Waarmee ik wil zeggen dat Verdonk en haar TON net ze berekenbaar is als de PvdA.

waskuip-admiraal | 23-10-07 | 22:46

Ik vermoed dat als het in Maastricht gaande was dat burgemeestert Leers het vlug de kop in had gedrukt.

Steen Geil | 23-10-07 | 22:45

Nee er is niets aan de hand. jopje thee. Heel het bestuur daar is toch totaal incapabel. Gewoon keihard optreden, is dat nou zo moeilijk ? Maak mij maar burgervader daar, nou, dan is het snel over met die vandalen. Ik zou de commandos de wijk insturen met license to kill.

krommeteen | 23-10-07 | 22:43

listen2bobmarley 23-10-07 @ 22:38
Las je comment even als: Lachuh, kijken wat er van de media over is.
Daar weet ik wel een antwoord op.
Niks.

nattebever | 23-10-07 | 22:43

Als dat gejeuzel over thee...
Laat die *kanen maar eens flink aan de whiskey gaan. Dikke bellen wijn en sherry om 11.00 uur 's morgens. Met een blauwe neus op een lege krat Amstel met je hoofddoek op half zeven. Gore neuqseksorgies. Met z'n allen met je reet in een huzarensalade en kotsend de trap af flikkeren. DAT is pas integratie! Gezellig! Zeg je nog eens:"Kom eens weer langs!"...

VanFrikschoten | 23-10-07 | 22:42

@Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 22:36
Dat was van Pulp Fiction en het was geen vrouw ;)
.
Maar dat is misschien jouw ding. GIMP. lol. JK!

Day_Of_The_Triffids | 23-10-07 | 22:41

@terrOJist 23-10-07 @ 22:22
Yep, had die ook in de cache gevonden, niet direct berijkbaar helaas.
Profetische voorspelling uit 1989(!) en verplicht leesvoer.. maar helaas te lang voor de meeste reaguurders alhier. (TLTR)
Kort samengevat: Een immigrant verbaast zich over de naïviteit bij de nederlanders; hoewel wij 'zeer' intelligent zijn begrijpen we de mediterane/oosterse/islamitische 'spirit' niet.
(Eergevoel, trots, superioriteit)
En natuurlijk ons 'Eeuwig Schuldgevoel' dat ons uiteindelijk de nek om draait.
En dat boek (novelle) werd verboden.
Volkomen terecht natuurlijk..
Maar ze kunnen gelukkig wel lachen om ons gevoel voor humor.. dat dan weer wel.

RickH | 23-10-07 | 22:41

@ alle suggesties voor thee:
Laat maar hangen, ik doe het wel met een stevige borrel. Word hier niet vrolijk van.

Robin Hood | 23-10-07 | 22:39

Lachuh, kijken of er wat in de media over is.

listen2bobmarley | 23-10-07 | 22:38

Als we nu eens die hele wijk de fik in steken, goeie optie??????

De Schaapherder | 23-10-07 | 22:38

dutchdane @22:36
.
Ja dat zou best wel eens zo kunnen zijn.
.
Maar ik vroeg me meer af hoe dat staatsrechterlijk zou werken.

openbaarminiserie | 23-10-07 | 22:38

Robin Hood 23-10-07 @ 22:31
Rooibos misschien ?

Mr_Pikibelly | 23-10-07 | 22:37

nattebever 23-10-07 @ 22:33
Oh baby, talk to me like that and I'll get medieval on your ass one day :-)

* Zwak voor agressieve vrouwen heeft, sukkel die hij is *

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 22:36

@Robin Hood
Zoals je ziet, is het ook nog eens een theetje geïnspireerd door Marokko, kan niet foutgaan dus.

De God van Empel | 23-10-07 | 22:36

openbaarminiserie 23-10-07 @ 22:32

Dan wordt ie afgeknald na een radiointerview dat weet je toch wel!!!

dutchdane | 23-10-07 | 22:36

De macro's zoeken altijd al de confrontatie met het gezag. Dat doen ze overal waar ze tegen een autoriteit aanlopen. School, werk of op straat het maakt niet uit waar. Nu heeft het gezag er dus eentje omgelegd en ze zijn nu extra gefrustreert en extra fanatiek uit op de confrontatie met het gezag. Daarom branden die auto's dus. Het is voor hen een methode om een confrontatie met het gezag te forceren. Maar Cohen gaat daar dus niet op in. Jammer voor die macro's, jammer voor de ME want die houden wel van meppen en jammer van al die auto's.

jaco | 23-10-07 | 22:35

@Robin Hood 23-10-07 @ 22:31
Kerosine rooibos-thee schijnt in de aanbieding te zijn bij de EL-HEMA.

Day_Of_The_Triffids | 23-10-07 | 22:35

v Maerlant 23-10-07 @ 22:28
Van Michel H. heb ik alles (met plezier en instemming) gelezen - truste.

nattebever | 23-10-07 | 22:35

Robin Hood 23-10-07 @ 22:31

Ik ga maar liever aan het bier, je moet toch wat ?

Zottelkopf | 23-10-07 | 22:34

De macro's zoeken altijd al de confrontatie met het gezag. Dat doen ze overal waar ze tegen een autoriteit aanlopen. School, werk of op straat het maakt niet uit waar. Nu heeft het gezag er dus eentje omgelegd en ze zijn nu extra gefrustreert en extra fanatiek uit op de confrontatie met het gezag. Daarom branden die auto's dus. Het is voor hen een methode om een confrontatie met het gezag te forceren. Maar Cohen gaat daar dus niet op in. Jammer voor die macro's, jammer voor de ME want die houden wel van meppen en jammer van al die auto's.

jaco | 23-10-07 | 22:33

Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 22:16
Zo kan het ook...
Lemme tell you what now. I'm gonna call up a couple a hard, pipe-hittin' niggers and go to work on the holmes here with a pair a pliars and a blowtorch. You hear me talkin' Hillbilly Boy? I ain't through with you by a damn site. I'm gonna get medieval on your ass.

nattebever | 23-10-07 | 22:33

Apart volk ook dat tuig, dat ze het dus niet op Wilders hebben, maar wel de marketing voor hem regelen.

Reverend Ray | 23-10-07 | 22:33

Net die film gezien met die maffe Chris Rock. 'kzat me af te vragen wat als een willekeurig persoon in Nederland zou besluiten 'weg met de huidige politici', vervolgens zelf een campagne start om stemmen te winnen om als 'President der Nederlanden' verkozen te worden.

Natuurlijk bestaat zo'n titel niet. Of nog niet. Maar stel nu eens dat je minimaal de helft van de bevolking zou kunnen bereiken en ze zeggen 'mijn stem heb je!'. Kan de huidige politiek daar dan omheen vraag ik me af.

openbaarminiserie | 23-10-07 | 22:32

@jospeh6085 23-10-07 @ 22:12
Ok. Even een serieuze reactie dan. Inderdaad een goed punt. Zolang het een ver-van-mijn-bed-show is voor de bovengemiddelde middenstander zie je inderdaad weinig berichtgeving in de krant. Misschien ergens op pagina 9 een klein stukje. Dat de schoffies die dit doen niet begrijpen dat zij alleen maar meer mensen Wilders gaan laten stemmen geeft wel een beetje het niveau aan wat zij (niet) hebben.
.
www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2007/...
.
Ik wil graag een live debat zien tussen meneer Marouch, de ACP, onze MP en burgemeester Cohen van Amsterdam. Ik snap niet dat geen actualiteitenrubriek hierop inspringt. Zou volgens mij een mooi programma opleveren met een dijk aan kijkcijfers.
.
/Offtopic
.
Mevrouw Verdonk met haar TON partij zou 28 zetels krijgen na 1 dag van de oprichting. Geen partijprogramma, geen visie, maar wel 28 zetels volgens de (onbetrouwbare) peilingen. Om met Van Gaal te spreken: 'Zijn zij nu echt zo dom, of ben ik nu zo slim'.

Day_Of_The_Triffids | 23-10-07 | 22:32

Ik weet eigenlijk niet wat hier nog over te zeggen dan dat ik er kots en kotsmisselijk van word. Ik zie onder de reaguurders alhier dezelfde verdwaasdheid, er komen enkel nog al 5 keer gepostte berichten in dit topic voor. Ziek, ziek, ziek, ZIEK! Misschien maar effe een kopje thee zetten tegen de misselijkheid, iemand nog een goed advies voor een smaakje?

Robin Hood | 23-10-07 | 22:31

@tremor

Foei.

VVD | 23-10-07 | 22:29

En Cohen wast zijn handen wederom in onschuld......

wazap | 23-10-07 | 22:29

terrOJist 23-10-07 @ 22:22

Knap werk, ik beet er m'n tanden op stuk.

-
nattebever 23-10-07 @ 22:18

Graag gedaan en nog eentje om 't af te leren: Michel Houellebecq, 'Platform' voor de opwarming, 'De koude revolutie' voor de onthechting. Eigen risico evenwel! Bij deze *out*, moet er veel te vroeg uit. Truste maar weer.

v Maerlant | 23-10-07 | 22:28

@ Frenkie4allllll 22:24

En nu zoek je alleen nog maar op autobrand.

Ook al eens gezocht op voertuigbrand?
Heb je er nog een paar!

Dr. Oplul | 23-10-07 | 22:27

Die puist moet nu echt eens uitgknepen worden, hij begint een beetje te irriteren.

Puntplompzak | 23-10-07 | 22:27

Dat blanke tuig ook met die auto's !

louis van gaal | 23-10-07 | 22:25

Wanneer gaan ze eens met scherp schieten?
Leuk zo'n autobrandjes waarbij geen daders opgepakt worden zodat je alles uit eigen zak mag betalen.

Tremor | 23-10-07 | 22:24

Het wordt me teveel, logoff

bogus | 23-10-07 | 22:22

In Californië moeten ze ons weer aftroeven hoor, met hun bosbrandjes.

De God van Empel | 23-10-07 | 22:22

Ik ben verbaasd dat mensen hun auto daar nog steeds hebben staan...

Kolonel Krentenbaard | 23-10-07 | 22:21

Ben godverdomme blij dat ik er niet woon, toch je toekomst naar de kloten zeg maar. De buur zijn auto in de fik ok, maar die van mij zonder dat politie optreed is geweaun scherp door de kop. Interesseert me geen flikker op zo een moment. Toch jammer dat justitie je in wezen voor het blok zet. Of in onmin met je eigen verder leven, of die gasten naar een andere wereld helpen, ga er maar aan staan.

Reverend Ray | 23-10-07 | 22:21

@ stoutklein_kutkonijn

Ik ben gemakshalve eens bij gaan houden hoeveel autobranden er elders in Nederland plaatsvinden, want het is naief om je alleen op Amsterdam te focussen. Dat tuig zit immers overal! Het aantal toegenomen autobranden is (buiten Amsterdam om) net zo opmerkelijk als in andere steden. Gebruik de zoekfunctie maar eens op alarmeringen.nl

Dr. Oplul | 23-10-07 | 22:19

v Maerlant 23-10-07 @ 21:58
Dank voor je tips, vind ik altijd leuk. Slechter dan Paul Scheffer, wiens Aankomst ik net gelezen heb, kan het niet zijn.
't Wordt tijd voor 99 stellingen. Bewijzen niet nodig, want, als gezegd door iemand wiens naam ik even kwijt ben: wat zonder bewijs wordt aangedragen, kan ook zonder bewijs worden verworpen.
Alleszins redelijk.
Dag islam. Dag religie.
En de tyfus aan die kudtmocro's (zou ik goddomme toch bijna vergeten!).

nattebever | 23-10-07 | 22:18

Herr Oberst 23-10-07 @ 22:15
Parkeer hem nu niet in de buurt daar, want dat word lopen naar huis voor je.

Mr_Pikibelly | 23-10-07 | 22:16

GVD, ik wil een andere lease-bak, kan ik m ergens aanbieden voor een fakkeltochtje?

Captain Orange | 23-10-07 | 22:16

Zijn die gasten al dood of moeten we zelf even naar Slotervaart?

Armageddon | 23-10-07 | 22:16

Jeremia 23-10-07 @ 21:39
Ja dat weet ik uiteraard wel. Tussen wat nodig is en wat er zal gebeuren zit helaas een akelig groot gat.

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 22:16

Afknallen dat kut-tuig. Gewoon en zooitje snipers laten uitrukken. Zijn die gasten tenminste ook hun geld waard

Bart78 | 23-10-07 | 22:15

Valt me wel op, niets is blijkbaar inspirerender voor islamitisch gajes dan de daad van een of andere psychiatrische patient. Volgens mij omdat dit geheel in de lijn van de Grote opvolger, Mohammed is.

ZSU-23-4 | 23-10-07 | 22:15

DOETINCHEM?? Is dat Amsterdam-Oost?

stoutklein_kutkonijn | 23-10-07 | 22:15

VVD 23-10-07 @ 22:12
Dat zegt genoeg! Tijd voor aktie! Hup allemaal achter dat toetsenboard vandaan en de wagen in!

Herr Oberst | 23-10-07 | 22:15

Voor de afwisseling, op Staats3 is een kunstfluiter actief.

bogus | 23-10-07 | 22:14

VVD 23-10-07 @ 22:12
Je zegt het zelf. DIT IS GEEN NIEUWS MEER. ies normaal, gebeurt bijna elke dag.

Mr_Pikibelly | 23-10-07 | 22:14

ADHDtje 23-10-07 @ 22:04
Dat doe ik zelden met een 'd'.
't Staat er nu inmiddels 4x. Nou ja, Joris haalt er wel een paar weg, want het is wat slordig, al post ik zelf nooit dubbel - wel krijg ik allerlei rare meldingen en dan duw ik nog maar eens op het knopje 'Post'.

nattebever | 23-10-07 | 22:14

Ach van mij mag heel slotervaart affikken zo onderhand, het begint nu een beetje eentonig te worden. kijk van het nieuws al niet meer op.gewoon hekje eromheen en af laten branden. tis eigenlijk wat ze nu al doen alleen gaat het wat langaam zo.geef die finnen even wat extra brandstof en laat ze lekker hun gang gaan,ik maak me er nu niet meer druk om. (sorry goedwillende burgers uit slotervaart).Slaap lekker balklul!

pokkeland | 23-10-07 | 22:13

Reverend Ray 23-10-07 @ 22:09
Kenmerk van terreur is angst. Politie(k) bang om op te treden. Ergo (een vorm van) terrorisme is daar.

bogus | 23-10-07 | 22:13

Ik gok erop dat er binnen niet afzienbare tijd een moskee o.i.d. in de fik gaat. "kuch tip kuch" openhaardvloeistof.

ADHDtje | 23-10-07 | 22:13

@wopper:
Het Gristendom was 500 jaar terug niks beter hoor. Religie zuigt gewoon weg. Nationalisme ook...

stoutklein_kutkonijn | 23-10-07 | 22:13

Stel dat er een auto in de fik zou gaan bij een Groen Links of PvdA bestuurslid in resp. de Grachtengordel of Oud Zuid. Dan zou er direct een extra editie van het Staatsjournaal volgen, er komt een crisisteam en op kosten van de belastingbetaler worden de bestuurderswijken zwaar bewaakt tegen de wat ze dan op het journaal 'fascisten' noemen. Toch wel zielig voor de hardwerkende Jan en Alwien in de Amsterdamse Tuinwijken. Die moeten het zelf maar uitzoeken, en natuurlijk wel alle belasting en premies bljiven betalen voor de linkse speeltjes in de Hoofdstad en de rest van het land.

jospeh6085 | 23-10-07 | 22:12

En hoe zit het met het graties overstappen? Kan ook bij een provider, dat je dus nu bij je eigen kunt zeggen ik stap graties over op een ander justitieel apparaat. Ik zeg privatiseren dat justitie, dat je meer aanbieders hebt zo wat voor je belastingcenten.

Reverend Ray | 23-10-07 | 22:12

... en - ongeloofelijk - niets hierover in het 22.00 uur Jouraal !

VVD | 23-10-07 | 22:12

wopper 23-10-07 @ 22:05

Ja, dan kan deze ook niet achterblijven:

'Ik eis in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, dat Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dàt is de manier om het Fanatisme te ontmoedigen' Gustave Flaubert (1878)
-
Voor wie het Duits machtig is:

www.faz.net/s/Rub475F682E3FC24868A8A52...

v Maerlant | 23-10-07 | 22:12

koerbagh ® 23-10-07 @ 22:05
Zag Sam in die link, en andere links, al eens. The End of Faith gelezen, boeiende lectuur. Niettemin, tnx.
Dennett geeft ook een mooi overzicht (met alle academische voorzichtigheid hem eigen) van de krankzinnigheid van religie in zijn Breaking the spell. Religion as a natural phenomenon. In het NL vertaald onder de wonderlijke titel 'De betovering van het geloof. Religie als een natuurlijk fenomeen.'

nattebever | 23-10-07 | 22:12

Reverend Ray 23-10-07 @ 22:09
Kenmerk van terreur is angst. Politie(k) bang om op te treden. Ergo (een vorm van) terrorisme is daar.

bogus | 23-10-07 | 22:11

En bedenk vooral even dit:

Eigenaren van auto's met een All-Risk verzekering krijgen bij het affakkelen slechts de DAGwaarde vergoed.
Eigenaren van auto's met een WA-verzekering krijgen NIETS.

Tenminste... zolang de daders niet gepakt worden. En aangezien die daders wel gepákt worden maar wegens gebrek aan bewijs weer worden vrijgelaten ("Ja, die jerrycans benzine zouden ook voor de BBQ kunnen zijn he?"), kun je fluiten naar je centen.

Ik wil niemand op ideeën brengen, maar Job, zet de dienstbak maar even in de garage vanavond!

Neon | 23-10-07 | 22:11

@ vander F 23-10-07 @ 22:08
-weggejorist and opgerot-
.
jk
.
----test----

Day_Of_The_Triffids | 23-10-07 | 22:10

Volgens mij brandt er een psychiatrisch ziekenhuis in 020... Wraak omdat ze Bilal niet daar hebben gehouden??

Tim | 23-10-07 | 22:10

-weggejorist-

Dr. Oplul | 23-10-07 | 22:10

Ik dacht dat de plisie geregeld terrorisme bestrijding oefeningen hield. Wat trammelant in de slotervaart en men staat met de handen in het haar. Jammer. Nou maar hopen dat echt terrorisme voorlopig nog niet langskomt.

Reverend Ray | 23-10-07 | 22:09

Nu staat ook nog het voormalige woonverblijf van Bilal Bajaka in de fik......

BR 1 BINNENBRAND LOGEREN (Incidentnet: 1) (NB Brand: middel brand) Woongemeenschap Surinameplein SURINAMEPLEIN 35 Psych. Ziekenhuis ASD [ 593 056 994 993 511 522 ]

23-10-2007 22:05:49

frenkie4alllll | 23-10-07 | 22:09

@Joris,
bidibidi?----test----

vander F | 23-10-07 | 22:08

Autobezitters in A'dam-West kunnen beter hun WA-tje ff upgrade naar All-Risk.

Pippo van Eenennaam | 23-10-07 | 22:08

Het schijnt dat je auto-branden best goed kan blussen met rooibos-thee.

Day_Of_The_Triffids | 23-10-07 | 22:07

Nou ja, surfurt bleef hangen. 't Is kennelijk druk.

nattebever | 23-10-07 | 22:05

Men neme bijvoorbeeld de koran: dit inferieure boek volstond om er een wereldreligie op te grondvesten, twaalf eeuwen in de metafysische behoefte van miljoenen mensen te voorzien, de grondslag voor hun moraal te leggen en een opvallende minachting voor de dood te kweken; bovendien wist het hen te enthousiasmeren voor bloedige oorlogen en omvangrijke veroveringen. In dit boek worden we geconfronteerd met de treurigste en armzaligste vorm van theïsme. Er mag dan weliswaar veel door de vertaling verloren zijn gegaan, maar ik heb er niet één waardevolle gedachte in kunnen ontdekken.

Schopenhauer

---

wopper | 23-10-07 | 22:05

@nattebever 23-10-07 @ 21:49:
Niet alleen Richard Dawkins, ook Sam Harris kan het zo mooi uitleggen.
youtube.com/watch?v=J3YOIImOoYM

koerbagh ® | 23-10-07 | 22:05

@nattebever 23-10-07 @ 22:02
Three of a Kind... knap...

VanFrikschoten | 23-10-07 | 22:04

@nattebever 23-10-07 @ 22:02

Je stotterd ervan.

ADHDtje | 23-10-07 | 22:04

Muhaha! FF een compilatie van de toppertjes:
.
"But whatever you do, don't let Ayin Hirsi Ali back in the country!"
.
"How dare those Islamophobic Dutch cops defend themselves!"
.
"A kafir has no right to shoot a Muslim!"
.
"You reap what you sow."
.
"They threw Hirsi to the wolves, but the wolves are still hungry. Imagine that."
.
"There is much more to this than the Dutch papers are telling. The suicide attack came
on the 2 year anniversary of the arrests of the Hofstad gang, an Islamist terror group
in the Netherlands. In the group are the killer of Theo Van Gogh, and relatives of Bilal Bajaka,
who attacked the police with a knife and who was rightfully shot to death."
.
"Ahhh... the consequences of mulculturalism, unfettered immigration policy, squishy leftist politicos
and their fear over doing anything about the mess they created all on their own."
.
"The 22-year-old Moroccan had been undergoing treatment for psychiatric problems
Psychiatric problems = Islam."

Devidas Frietman | 23-10-07 | 22:04

Mark van Dam 23-10-07 @ 21:56
In aanvulling op en ter bevestiging van JantjevanHaerlem (surfurt bleef hangen).
Dat heeft met racisme niks te maken. Marokkanen vormen geen ander ras (daar zouden ze niets aan kunnen doen, want zo word je geboren), maar hangen een totaal imbeciele religie aan die kennelijk niet verhindert dat zij doen wat zij doen. Een religie kun je morgen vaarwel zeggen, nu al. Dat ligt voor islamieten wat moeilijker (er staat de doodstraf op, al wordt deze niet altijd uitgevoerd), maar 't is niet onmogelijk.

nattebever | 23-10-07 | 22:04

Spreek die gasten gewoon in hun eigen taal aan.. werkt in hun 2e vaderland ook.. en dan bedoel ik niet van lust je een kopje thee.. Kan ze nog wel heel veel over respect en van dat soort levenszaken leren

king of my own world | 23-10-07 | 22:03

O ja marokko.nl heeft dit jaar 135.000 Euro subsidie gekregen. www.planet.nl/planet/show/id=62967/contentid=...
Misschien had dat geld beter besteed kunnen worden aan de eigenaren van de in de fik gestoken auto's ?

blackjackass | 23-10-07 | 22:03

Wat een muts zeg in dat filmpie over gezellig Slotervaart. ''mensen sporten hier ook veel...' En dan laten ze een shot zien van een leeg basketball veld...

stoutklein_kutkonijn | 23-10-07 | 22:02

Mark van Dam 23-10-07 @ 21:56
Dat heeft met racisme niks te maken. Marokkanen vormen geen ander ras (daar zouden ze niets aan kunnen doen, want zo word je geboren), maar hangen een totaal imbeciele religie aan die kennelijk niet verhindert dat zij doen wat zij doen. Een religie kun je morgen vaarwel zeggen, nu al. Dat ligt voor islamieten wat moeilijker (er staat de doodstraf op, al wordt deze niet altijd uitgevoerd), maar 't is niet onmogelijk.

nattebever | 23-10-07 | 22:02

Mark van Dam 23-10-07 @ 21:56
Dat heeft met racisme niks te maken. Marokkanen vormen geen ander ras (daar zouden ze niets aan kunnen doen, want zo word je geboren), maar hangen een totaal imbeciele religie aan die kennelijk niet verhindert dat zij doen wat zij doen. Een religie kun je morgen vaarwel zeggen, nu al. Dat ligt voor islamieten wat moeilijker (er staat de doodstraf op, al wordt deze niet altijd uitgevoerd), maar 't is niet onmogelijk.

nattebever | 23-10-07 | 22:02

Mark van Dam 23-10-07 @ 21:56
Dat heeft met racisme niks te maken. Marokkanen vormen geen ander ras (daar zouden ze niets aan kunnen doen, want zo word je geboren), maar hangen een totaal imbeciele religie aan die kennelijk niet verhindert dat zij doen wat zij doen. Een religie kun je morgen vaarwel zeggen, nu al. Dat ligt voor islamieten wat moeilijker (er staat de doodstraf op, al wordt deze niet altijd uitgevoerd), maar 't is niet onmogelijk.

nattebever | 23-10-07 | 22:01

kersenflap 23-10-07 @ 21:59
Eng, heel eng. Sneu ook, heel sneu.

bogus | 23-10-07 | 22:01

pardon, word

JantjevanHaerlem | 23-10-07 | 22:00

@Heinzz :
ik zag in dit filmpje dat invalidekarretje voorbij komen die zojuist in de hens is gezet. Erg gezellige buurt hoor!

stoutklein_kutkonijn | 23-10-07 | 22:00

"Smile, je staat op Geenstijl..." denken deze jongens.

Dr. Mabuse | 23-10-07 | 22:00

@ Mark van Dam,
Heeft niks met racisme te maken. Heel holland kotst die varkens inmiddels uit. Een paar hele machtige linkse NSB'ers blijven ze de hand boven het hoofd houden. Maar goed, we weten allemaal wat er na de oorlog met de NSB'ers is gebeurd....

kersenflap | 23-10-07 | 21:59

@terrorwally 23-10-07 @ 21:51

Dan wordt jij straks nog beschuldigd voor het aanzetten tot de rellen die men nu met dit beleid van doodzwijgen denkt te voorkomen.
En dat geldt natuurlijk voor bijna alle reaguurders.
Zo zal het wel gedraaid worden als het echt los gaat.

JantjevanHaerlem | 23-10-07 | 21:58

Mark van Dam 23-10-07 @ 21:56
Ik ben tegen politieke correctheid. Fout is fout. "Haten" is echter nog erger.

bogus | 23-10-07 | 21:58


'dat je niet denkt dat ik alleen maar oorlog wil'
nattebever 23-10-07 @ 21:49

Ik weet maar al te goed welke morele Rubicon je hebt overgestoken, en dat daar moed voor nodig is; restecp daarvoor.

'Ik begrijp met de beste wil van de wereld niet waarom ik begrip, laat staan: respect, zou moeten hebben voor geinstitutionaliseerde krankzinnigheid'

De crux zit 'm in de EU, natte. Lees Oriana Fallaci, dan ('k weet dat je een lettervreter bent) Bat Ye'or.

-

Jeremia 23-10-07 @ 21:50
Eensch, schrok zelf dat ze sowieso nog bestaan! Waar is de tijd dat ik het er als snotneus nog warm van kreeg ook...

v Maerlant | 23-10-07 | 21:58

Tijd om van Rottumerplaat een strafkolonie te maken. Laat ze creperen deze gasten.

Lafayette | 23-10-07 | 21:58

Heinzz 23-10-07 @ 21:52
met de wijk is nix mis,......'t is het gespuis wat dr woont....

@xel | 23-10-07 | 21:57

@Bogus

Als jij me van een email adres voorziet + een pakkende tekst, dan zorg ik voor een simpel PHP scriptje waarmee alle reaguurders zo mee kunnen doen aan die mail actie.

vitu | 23-10-07 | 21:57

laurentius 23-10-07 @ 21:52
Ah, ik verwachtte eerder R'dam, Infirmeriestraat...

Sven31 | 23-10-07 | 21:57

Jeremia 23-10-07 @ 21:39
Je hebt gelijk voor wat betreft het verschil in benadering. Ik post niet om te vertellen wat haalbaar is (al is dat nuttig), maar wat mij wenselijk lijkt en wat, maar is misschien wishful thinking, niet absoluut onhaalbaar is. Als mensen echt gedreven zijn en weten wat ze willen, dan zie ik niet zo veel obstakels.

nattebever | 23-10-07 | 21:56

Is er een complot, zelfs de Televaag zwijgt

bogus | 23-10-07 | 21:56

Hoeft helemaal geen probleem daar te zijn. Was gisteren op netwerk dacht ik nog een leuk stukje over een buurt die het recht in eigen hand nam.. scheelt de politie en brandweer ook een hoop tijd...

king of my own world | 23-10-07 | 21:56

@Flabbergast 23-10-07 @ 21:46 : Nee hoor, dat commentaar van die piloten is wel genoeg..... Roger... ratatata (dood).... Roger, ratatata (dood)..... LOL !

Mazzeltov | 23-10-07 | 21:56

Ik ga Marokkanen steeds meer haten. Vroeger schaamde ik me daarvoor. Tegenwoordig is het iets waar je trots op mag zijn. Mensen die nu nog niet racistisch zijn, zijn ordinaire landverraders.

Mark van Dam | 23-10-07 | 21:56

Sven31 23-10-07 @ 21:49
ja , ik heb het er nog warm van.........
woon sinds die tijd in beverwijk

laurentius | 23-10-07 | 21:52

Hoe ging dat ook weer in 'ondiep'?
Zoiets toch De rellen volgden op het doodschieten door de politie zondagavond van een buurtbewoner. De man had geklaagd over hangjongeren
en zo De politie zette de hekken op de toegangswegen naar de wijk tussen 17.00 uur en 18.00 uur weer neer. In en rondom Ondiep bleef het de hele avond rustig.

dutchdane | 23-10-07 | 21:51

weet je wat leuk is, cnn tippen, die zetten altijd alles gelijk op hun website. Ik heb ze nu getipt, wedden dat het begin deze dagen op CNN staat :)

terrorwally | 23-10-07 | 21:51

Flabbergast 23-10-07 @ 21:46
Precies, goed plan en vergeet vooral die muur niet.....

Gifkikker | 23-10-07 | 21:51

v Maerlant 23-10-07 @ 21:38
Die club kan opgeheven worden. 'Bringing the world together'. Die doelstelling is verwezenlijkt. Ik denk alleen dat ze zich het resultaat iets anders hadden voorgesteld.

Jeremia | 23-10-07 | 21:50

@kuttekrap

blikken verf???ploertendoder ook goed??

king of my own world | 23-10-07 | 21:50

v Maerlant 23-10-07 @ 21:32
Dank voor je link. Doet me denken aan de zeer nuchtere constateringen van een Dawkins in zijn The God Delusion, waarin hij zich verwondert over de status aparte van religie.
Als je anderen zo gek krijgt te geloven dat je dingen vanuit een religieuze achtergrond doet en daarvoor respect moet hebben, krijg je alles voor elkaar. Hij (of misschien was het Sam Harris) zegt, niet zonder reden, dat als destijds de regering van Zuid-Afrika het apartheidsbeleid had gefundeerd in de gristelijke religie men veel minder tot geen problemen had gehad met het Westen. Daar zit een grote kern van waarheid in.
Ik begrijp met de beste wil van de wereld niet waarom ik begrip, laat staan: respect, zou moeten hebben voor geinstitutionaliseerde krankzinnigheid.
Vrees overigens wel dat de oplossing 'van het volk' zal moeten komen. Erg vriendelijk en respectvol zal het er daarbij dan niet aan toegaan.
Keiharde repressie, dat kan, maar nu even niet omdat we zitten opgezadeld met een ongelooflijk onnozele kudtregering waarvan PvdI-dhimmies en pseudo-gristenen deel van uitmaken - beide groepen hebben alleen maar te verliezen als je de islam aanvalt: de een stemmen, de ander geloofwaardigheid, van veel verschil is er natuurlijk niet tussen het geloven in het ene of het andere spaghettimonster.
In dit verband vind ik Zwitserland wel een lichtend voorbeeld in deze dagen. Gewoon statistieken publiceren, stemming maken en zorgen dat je aan de macht komt en de uitvreters en buitenlandse criminelen (waarvoor een dubbel paspoort voldoende is) het land uittrappen of het leven hier onmogelijk maken.
Verder help ik graag oude vrouwtjes de weg oversteken hoor, dat je niet denkt dat ik alleen maar oorlog wil.

nattebever | 23-10-07 | 21:49

welterusten nederland, slaapt u allen lekker... er is niets aan de hand..
waar en wanneer heb ik dat nog meer gehoord..? * neemt nog een valium en spoelt dit weg met vodka *

laurentius | 23-10-07 | 21:49

laurentius 23-10-07 @ 21:41
Goed idee. Iemand met jouw naam weet wel het een en ander van branden natuurlijk.

Sven31 | 23-10-07 | 21:49

@blackjackass 23-10-07 @ 21:46,
waar moet ik tekenen?

vander F | 23-10-07 | 21:49

Ik stel me steeds voor hoe zouden ze ons aanpakken als wij zouden gaan rellen in rabat of casa blanca! Ik denk niet dat wij dit 8 dagen vol hielden.
Dag 1: rellen! Dag 2: Handen af Dag 3: Verdwenen van de aardbodem.

halve_haan | 23-10-07 | 21:49

Het wordt tijd voor een hardere aanpak.
Kom maar op met die blikken verf, dan gaan we de kozijnen schilderen.

kuttekrap | 23-10-07 | 21:48

Mnesen graag even dispensatie voor het volgende:

Ten behoeve van de thee drinkende PvdA kliek te NL ben ik genoodzaakt om kinderarbeid in te zetten op m'n plantages.

De vraag is zo groot en nood breekt wetten.
.

Ervarings_deskundige | 23-10-07 | 21:48

blackjassass 21:46

Dan branden landelijk overal auto's uit....
Behalve (misschien) in Amsterdam....

Dr. Oplul | 23-10-07 | 21:48

Tarak 23-10-07 @ 20:20

Hear , hear!

Herr Oberst | 23-10-07 | 21:48

@Aussie 21:43 , zie post van Bogus van 21:26 voor de tekst
gestuurd naar cda.publieksvoorlichtingATtweedekamerPUNTnl
maar mag natuurlijk naar elke partij ;-)

Tim | 23-10-07 | 21:46

Vrienden, ik werk zelf bij de politie, maar helaas niet bij de politie Amsterdam-Amstelland. Als de korpsen nu eens besluiten om landelijk iedere nacht een paar 100 extra agenten naar Amsterdam te sturen.... als ze me bellen ben ik binnen 10 minuten onderweg. Idee ?

blackjackass | 23-10-07 | 21:46

@ zeep-rest 21:41:

Niet relevant, maar wel toevallig.... dat dan weer wel...

21:44:59 23-10-07 22 G BRAN PRIO 1 : AUTOMATISCH ALARM: Philips Stadion FREDERIKLAAN 10 a EINDHOVEN (EIN)

Dr. Oplul | 23-10-07 | 21:46

@ Lobo 23-10-07 @ 20:29 Is dat wel zo?
Ja.

CoffeePatch | 23-10-07 | 21:46

(D)doskabouter 23-10-07 @ 21:40
Iets met brandende auto's en politie ?
Proberen aan te steken met de politie op je hielen ? Je hebt een punt.

Mr_Pikibelly | 23-10-07 | 21:46

@stoutklein_kutkonijn 23-10-07 @ 21:42

Het is van immens belang dat het juist de politie is die dit tuig eronder krijgt.
.
Namelijk, diegene die dat lukt, maakt de eerstkomende 20+ jaar op straat de dienst uit. En dat mág en kán uiteraard niet de imam zijn; niet in een vrij en democratisch land.
.
Dat is meer iets dat je associeert met iran.

HP 23-10-07 @ 20:27

---

Hulde aan HP, hij slaat zoals gewoonlijk de spijker op z'n kop.

wopper | 23-10-07 | 21:46

De Ketser vraagt 46 miljard voor oorlog.

De Ketser | 23-10-07 | 21:46

En wat gewoon kut is: Cohen en Co. grijpen niet in (effe thee drinken, alles sal reg kom) en intussen krijgend e slachtoffers van dit koleregezeik geen geld terug voor hun eigen auto die door mongooltjes in de fik is gezet.

Oplossing: stuur die 600 kaalkopjes uit Winschoten eens gezellig die kant op, Mag niet, maar wat wel mag gebeurt ook niet.

Adriaantjeeeeeuh | 23-10-07 | 21:45

HennyHenny 23-10-07 @ 21:41
en dan alle ambulances tegenhouden.
das ook normaal in nederland tegenwoordig.

@bogus @ 21:34
ik stuur m ook

zeep-rest | 23-10-07 | 21:44

Snap niet dat dit soort gasten nog steeds hun gang kan gaan... of eigenlijk ook weer wel.. Kom regelmatig in landen, 'wat voor waarschijnlijk een hoop van dit soort gasten hun 2e vaderland is"'ook in contact met soortgelijk tuig wat nu doelloos weer auto's in 020 in de hens aan het steken is.. Alleen hebben ze daar veel minder problemen ermee, als nu hier in ons mooie Nederland.. En dat is alleen omdat de politie daar en niet de plaatselijke politici daar dezelfde taal spreekt als dit soort tuig... en die taal is heel wat duidelijker dan een half mislukte uitnodiging voor een kopje thee.. Sterker nog als je daar zo'n gast op heterdaad betrapt, kan de politie het heel goed begrijpen dat dan een paar van die jongens wat blauwe plekken hebben ,om het licht te zeggen.. Nee hier hoef je maar een inbreker in de ogen te kijken en je word gearresteerd.. Ben blij dat ik over 3 weken weer met mijn bootje in Cassablanca lig,s'Nacht samen met andere matrozen en stuurlui lekker een potje knokken met straatbendes en verstekelingen zonder dat de politie je lastig valt van. 'Sorry van uw ramen.en die 2000 euro schade maar dat is geen reden om de dader 2 gebroken vingers te bezorgen u ben aangehouden bij deze..'.

king of my own world | 23-10-07 | 21:44

Vanavond alle vmbo scholen in 020 prepareren met een goed brandbaar middel, noem bijvoorbeeld een openhaardvloeistof.
Morgen rond een uur of 11 de hele zooi detoneren, ok het geeft wat troep en er zullen uiteraard wat "Casualties of War" te betreuren zijn, maar het zal absoluut voor 98% (onderzocht door Maurice de Hond) opruimen, daarna een veegploeg van de stadsreiniging eroverheen, en niets aan de hand "doorlopen a.u.b.)
De ouders die het stofelijk overschot (voor de ouders met meerdere kinderen op één school, "niet geheel ondenkbaar" spreken we in meerfout) van hun kind begraven ergens daar "deep down under" regelen we dat ze daar kunnen blijven in dat mooie land zonder zonden dicht bij de beenderen van hun kroost,

Ik geloof echt dat ik radicaliseer, AIVD doe er wat aan, ik ben misschien nog wel te redden!

ADHDtje | 23-10-07 | 21:44

@stoutklein_kutkonijn 23-10-07 @ 21:31,
en ik een lange broek,
we zien elkaar.

vander F | 23-10-07 | 21:43

@Tim 23-10-07 @ 21:42
Mailingactie? Vertel.

Aussie | 23-10-07 | 21:43

Intifada??? O.k. Apache erbij en met stinger raketten gaan schieten en morgen effe de Israëlisch raadplegen hoe zij dat aanpakken. Ik geloof met een muur en zo......

Gifkikker | 23-10-07 | 21:43

Kan iemand mij de HTML link geven naar:
"De ondergang van Nederland - Land der naïeve dwazen"
Niet de PDF dus..
Een boek dat werd verboten op 'racistische' gronden, waarschijnlijk omdat het iets te dicht bij de waarheid kwam.
werd NB toegeschreven aan Komrij.
Hmm.. hoeveel boeken zijn er eigenlijk verboten in NL trouwens... zelfs Mein
Kampf niet (Wilders zat er hier een beetje naast..)

RickH | 23-10-07 | 21:42

'verheug mij op een uitvoerige discussie tzt.'
Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 21:38
-
Ik ook, ben hier nog geeneens een keer los kunnen gaan.

v Maerlant | 23-10-07 | 21:42

@wopper:
laat me niet lachen. Dit soort kudtfinnen hebben voor niemand respect, ook niet voor een imam.

stoutklein_kutkonijn | 23-10-07 | 21:42

@bogus @ 21:34
Ik ben geen lid, wel gestemd. Overigens moeten gewoon alle reaguurders onze mailingactie volgen, sympathisant van het CDA of niet. Zo onderneem je in ieder geval een soort van actie, in plaats van langs de lijn te blijven boeroepen.

Tim | 23-10-07 | 21:42

Kunnen we geen gaybomb/granaten inzetten

halve_haan | 23-10-07 | 21:42

... wanneer komt er nou eindelijk eens een (Nederlandse) knokploeg die deze pisfinnen gewoon eens flink aftuigt zodat ze misschien begrijpen dat de thee op is...?

HennyHenny | 23-10-07 | 21:41

@Sven31 23-10-07 @ 21:39
of een lokgeit

laurentius | 23-10-07 | 21:41

Neederland... Neederlaag...

dweilstijl | 23-10-07 | 21:41

ArenA in de brand......
dat dan weer wel :-D

zeep-rest | 23-10-07 | 21:41

Ik krijg ineens ideen voor een nieuwe computergame

doskabouter | 23-10-07 | 21:40

sorry dubbelpost... internal servor error... je weettoch

Sven31 | 23-10-07 | 21:40

Kunnen ze geen lokauto's inzetten. Jerrycan en aansteker ernaast.
Sticker van de PVV op de bumper, dat soort werk.
Alleen heterdaad betrappen leidt tot meer dan kopjes thee als ik het goed begrepen heb.

Sven31 | 23-10-07 | 21:39

[url=http://www.youtube.com/]watch?v=wg2woKWIEjM[/url]

Flabbergast | 23-10-07 | 21:39

Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 21:30
Jij hebt het over wat haalbaar is. Nattebever over wat noodzakelijk is. Dat is het verschil. Hard optreden is echt nodig. Dat zal echter niet gebeuren. De gevolgen zullen dan daar ook naar zijn.

Jeremia | 23-10-07 | 21:39

Kunnen ze geen lokauto's inzetten. Jerrycan en aansteker ernaast.
Sticker van de PVV op de bumper, dat soort werk.
Alleen heterdaad betrappen leidt tot meer dan kopjes thee als ik het goed begrepen heb.

Sven31 | 23-10-07 | 21:39

Tijd voor ons geheime wapen:
www.upwithpeople.org/
Daar hebben ze vast niet van terug.

v Maerlant | 23-10-07 | 21:38

Tijd voor een nieuwe kruistocht, we slachten ze allemaal!!!

halve_haan | 23-10-07 | 21:38

Cohen en de rest van de moslimknuffelaars "Don't piss behind my back and tell me that's raining".

John Lemon | 23-10-07 | 21:38

Pliesie agentje pesten doen we toch al door snelheidsflitsers door te geven aan Flitsservice punt nl?

stoutklein_kutkonijn | 23-10-07 | 21:38

Een regering met ballen zou die snotjochies en hun ouders deporteren naar Rabat, hen de Nederlandse nationaliteit afnemen, en ze de toegang tot Nederland levenslang ontzeggen. De signaalfunctie zou uitbundig zijn. Maar goed, een kopje thee drinken met een buurtregisseur is ook heel wat.

Zeddegeizot | 23-10-07 | 21:38

nattebever 23-10-07 @ 21:22
Sorry ik vergat in te gaan op je opmerking over Israel. Ja die muur werkt inderdaad goed maar weet wel dat we het hier dus feitelijk hebben over het uit elkaar halen en houden van de twee bevolkingsgroepen, die hetzij in Gaza, hetzij o de WestBank zitten. Dat hebben ze daar slim aangepakt maar hoe zou je dat vertalen naar de situatie hier in NL, even de realiteit (geweldadig fantaseren kan ik nml ook als geen ander) niet uit het oog verliezend ? Ik denk dat het niet realistisch is om te denken dat die mogelijkheid er voor ons in zit.

@van Maerlant,
Erg interessante discussie maar er is zoals gezegd zoveel over te zeggen dat we misschien nog heel even moeten wachten op een geschikter topic om er dieper op in te gaan. Ik besef dat wat er bij jullie speelt erg complex is. Ik ben redelijk goed op de hoogte en verheug mij op een uitvoerige discussie tzt.

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 21:38

Pliesie agentje pesten en ze winnen het ook nog....... Pest maar terug hoor jongens.

Met geweer en klewang......

van Heutsz | 23-10-07 | 21:36

Op staatstv nummer 3 ook aardige relletjes

bogus | 23-10-07 | 21:36

Tim 23-10-07 @ 21:33
Kunnen ook nog resolutie opstellen voor congres

bogus | 23-10-07 | 21:34

@fuckje: Geyl!!

stoutklein_kutkonijn | 23-10-07 | 21:34

openbaarminiserie 23-10-07 @ 21:26
RickH 23-10-07 @ 21:26

ach jah,... de goeie ouwe tijd,.......;')

@xel | 23-10-07 | 21:34

Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 21:30
Daarin heb je gelijk. Wat ik Cohen wens kan ik hier waarschijnlijk niet ongestraft posten, veel goeds is het niet, maar 't zou een mooi teken zijn richting die kudtdhimmies in de hoofdstad. Ik zou er bijvoorbeeld nooit voor pleiten om een vlammenwerper in z'n schijnheilige slappe smoelwerk te legen.
Alliteratie is graties.

nattebever | 23-10-07 | 21:33

De aanslag van Bilal Bajaka is mislukt en het tuig wil alsnog genoegdoening, alsnog een soort aanslag dus.
Let wel, deze mocro's denken niet op een westerse manier maar op hun geabbereerde islammanier.
Dat betekent dat zelfs als Bajaka terecht is doodgeschoten, dat toch gezien wordt als een aanval op de islam.
Bilal Bajaka was tenslotte een moslim die gedood is door een zwarte vrouw.

Ring a bell?

wopper | 23-10-07 | 21:33

@Bogus, ik heb even ongegeneerd gecopy-paste van je ;-)

Tim | 23-10-07 | 21:33

@DT71 23-10-07 @ 20:11
Met suiker, alsjeblieft.

Zoetwaterpanharing | 23-10-07 | 21:32

@stoutklein_kutkonijn,
Ik draag een doorkijkburka.

fuckje | 23-10-07 | 21:32

nattebever 23-10-07 @ 21:27

Lijkt me een leuk artikel voor jou, voorzover inmiddels niet achterhaald:

www.signandsight.com/features/352.html...

Ik wil je niet ontmoedigen, maar NL (of BE, of D of welk land dan ook) kan dit 'nationaal' niet meer aan. De oplossing zal een 'continentale' zijn, of ze zal niet zijn. Faites vos jeux!

v Maerlant | 23-10-07 | 21:32

Kan Rutgert niet eens een paar van die auto eigenaren gaan filmen.

Eh, bij nader inzien toch maar niet doen! Anders staat, binnen no-time, van de gefilmde slachtoffers hun inboedel in brand. (Buigt zwaar voor geweld)

Gradus Grafhengst | 23-10-07 | 21:32

@kersenflap
galg en rat , mooi, vooral die rat, komen ook altijd in de nacht.

laurentius | 23-10-07 | 21:31

Bewoners van de Haagse wijken Transvaal en de Schilderwijk durven vaak geen aangifte te doen van vandalisme.

Afgelopen weekend gingen vier wagens in vlammen op. Zaterdagavond werd de eerste In de Schilderswijk in brand gestoken. In dezelfde Vermeerstraat gebeurde dat gisteren nog eens. Ook in Transvaal was het tweemaal raak. Of de branden iets te maken hebben met Amsterdam is onduidelijk.

www.telegraaf.nl/binnenland/article735...

frenkie4alllll | 23-10-07 | 21:31

@vander F
2 nov. Ik zal er zijn. Hoe kan ik je herkennen? Ik heb een rood baseball-petje op.

stoutklein_kutkonijn | 23-10-07 | 21:31

nattebever 23-10-07 @ 21:22
Lieve schat, er is uiteraard helemaal niks tegen harde maatregelen maar ik stel alleen vast dat je dat soort maatregelen met bestuurders als Cohen en het huidige kabinet simpelweg wel kunt vergeten. Het gaat eenvoudigweg niet gebeuren, wat we ook schreeuwen hier met z'n allen.

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 21:30

Mevrouw Vogelaar, kom er maar in. Hier heeft u alle Kansen! Of durft u er niet in?

Zoetwaterpanharing | 23-10-07 | 21:29

Zozo, het is wachten totdat iemand het zat is en daar met een shotgun een paar rifbewoners neerlegd.

-=PyP=- | 23-10-07 | 21:29

Het CDA 23-10-07 @ 21:25
Zoiets als een Renault Kangoo (of soortgelijk) van een 85jarige 'ollander

bogus | 23-10-07 | 21:28

fuckje 23-10-07 @ 21:24

ik zou ook mn handen niet vies maken aan een murk

zeep-rest | 23-10-07 | 21:28

Mr_Pikkibelly: ja maar auto's die branden brengen geen 62.5% aan accijnzen in het laatje dus moeten die Hagenezen weer andere manieren vinden om ons te bestelen.

openbaarminiserie | 23-10-07 | 21:27

v Maerlant 23-10-07 @ 21:22
Tolerante naties maken vrijwel altijd de vergissing ook tolerant te zijn tegenover bevolkingsgroepen die daarop spugen c.q. ervan moeten kotsen.
Mag hopen dat NL in dit opzicht een gidsland mag worden en dus zeer overdreven hard reageert op dit aanhoudende criminele ge-etter van een heel duidelijk te bepalen bevolkingsgroep, te weten die verdomde kudtmocro's.

En dat hele volk het land uittrapt, terug het Rifgebergte in. Kunnen ze nog eens kijken naar hun prachtige Marokkaanse paspoort.

nattebever | 23-10-07 | 21:27

Ff wat nuancering: die auto die in Utrecht affikt staat/stond op het IBB, een studentencomplex naast de Utrechtse volkswijk Sterrenwijk. 'Ook tuig', maar wel wat anders. Of toch niet?

Pimpbot | 23-10-07 | 21:26

Tim 23-10-07 @ 21:16
Zojuist deze tekst naar de afdeling publieksvoorlichting van het CDA gestuurd.

Geachte voorlichting,

Kunt u helderheid geven over het standpunt van het CDA inzake de toestanden in Amsterdam Slotervaart. Meer dan een week achtereen worden daar de straten onveilig gemaakt door brandstichtende bendes. Onze nieuwsvoorziening doet niets, rapporteert niets en er wordt (behalve op obscure internet sites) nergens opinievormend gediscussieerd. Er zijn geen kamervragen, er is geen debat. Laat het CDA dit onderwerp geheel en al aan Wilders en Verdonk? De ellende komt te dichtbij, ontkennen heeft volgens mij geen zin. De aanpak in Amsterdam (of het gebrek er aan) stopt deze ellende niet.

Groet,

bogus | 23-10-07 | 21:26

@xel 23-10-07 @ 21:24
Favelas, brasil

RickH | 23-10-07 | 21:26

@xel:

Je bedoelt dat land waar Maxima vandaan komt ofzeau? Die gooiden ook linkse rakkerts uit het vliegtuig boven zee.

openbaarminiserie | 23-10-07 | 21:26

@ stoutklein_kutkonijn 23-10-07 @ 21:18

Ze zijn juist uit op escalatie. Niet ingrijpen zorgt voor meer ongenoegen, laat maar gaan zo!

ADHDtje | 23-10-07 | 21:25

Ik ken die wijk niet, maar als het waar is wat ik in de kranten lees, dan wonen daar hoofdzakelijk Marokkanen en steken die verveelde jochies auto's van Marokkanen in de fik. Dus... wat is nou het probleem?

Het CDA | 23-10-07 | 21:25

@RickH 23-10-07 @ 21:20

Valt wel mee toch?

frenkie4alllll | 23-10-07 | 21:25

DT71 23-10-07 @ 20:11
Toch niet weer dat rooibossen spul?
En ja Dhr. weledeldeel Cohen. U kunt blijven lurken aan dat bakkie en aangezien wij (de echte nederlander) toch niet bestaan (dus neem s wat anders mee als 1 koekie) Een stuk hout bijvoorbeeld en laat eens zien dat er nog 1 echte vent als rijksvader rondkruipt. Maar goed, mijn grijze haren ten spijt ook brandende auto's hebben een voordeel economisch gezien *kuch* en ze vervuilen minder op termijn! Ander voordeel als je moeite hebt om de dader(s) op te pakken, gewoon heerlijk achterover leunen en voetjes op je bankje en op termijn word het een appeltje/eitje om ze hun huizen uit te roken. Je kijkt over een paar maanden gewoon waar nog wel 1 auto voor de deur staat. Makkie toch?

Mr_Pikibelly | 23-10-07 | 21:25

.... waar had je nu ook weer die doodseskaders die bij het vallen van de avond hun werk deden...........

@xel | 23-10-07 | 21:24

Nou zou maar niet gaan meppen in 020. Voor je het weet zit je 12 jaar in de cel omdat het 'geen noodweer maar meer een tegenaanval' is. Wil je goed doen? Doe dan wat je wilde doen tegen zo'n etterbak maar kies een politicus die dit zo ver heeft laten komen.

openbaarminiserie | 23-10-07 | 21:24

Zouden die kudtscooters van ze goed fikken ? Is dat niet wat ?

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 21:24

@zeep-rest,
Er werd ook een kwakje tuf op een Turk geblaft, en de PSV-negert kreeg niet eens een kaart.

fuckje | 23-10-07 | 21:24

-weggejorist-

Dr. Oplul | 23-10-07 | 21:24

@stoutklein_kutkonijn 23-10-07 @ 21:18

Ik neem mijn theestelletje wel mee...... heb jij waxinelichtjes? Even Job bellen voor wat theezakjes......

frenkie4alllll | 23-10-07 | 21:23

21:21:33 23-10-07 13 G BRAN BR 1 BRANDGERUCHT (Incidentnet: 1) Wielewaalstraat 4 AMSTERDAM (ASD)

Dr. Oplul | 23-10-07 | 21:22

Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 21:13

(Over België-Nederland voel ik, gelet op het feit dat de spanningen tussen Vlamen en Walen nog oplopen een draadje aankomen kortelings, dus daar kunnen we binnenkort gezellig over los.)
-
Met m'n opmerking over dat het geen jaren meer kan doorgaan had ik het wel (min of meer) expliciet over Europa ;) Toegespitst op NL kan ik weinig tegen je redenering inbrengen. En we hebben ondertussen ook al Spanje, Engeland en Frankrijk gehad, dus je zou nog gelijk kunnen hebben ook. Het wachten is op een schokeffect - of op the Great Defeat...

v Maerlant | 23-10-07 | 21:22

Bigi Bana Boy 23-10-07 @ 21:13
Help me even uit m'n droom: wat is er tegen 'draconische maatregelen'? Je zegt dat het Israel ook niet geholpen heeft de intifadah te stoppen. As it is, is deze wel degelijk gestopt en is een Palestijnse staat verder weg dan ooit. De Israeliërs bepalen inmiddels wie er komt bidden in de moskee in Jeruzalem.
Kost een paar muurtjes, maar dan heb je ook wat.
De basic lesson is: kei- en keihard terugslaan, als het kan met tien keer zoveer geweld als gebruikt is. Is dat gekut snel afgelopen.
Cohen had met andere woorden beter even naar Israel kunnen gaan om zich te laten informeren over de meest praktische manier om om te gaan met islamitische radicalen. Maar de laffe sukkel durft niets en loopt gewoon weg. En dat noemt zich burgemeester van Amsterdam: gadverdamme, wat een slappe eijkul!

nattebever | 23-10-07 | 21:22

@waskuip-admiraal 23-10-07 @ 21:16
het gebouw van het armandomuseum was in handen van de overheid. nuff said.

daskapitalist | 23-10-07 | 21:21

ze zouden eens een voorbeeld moeten nemen aan de turken..
ned 3 commenteerden net dat de turken zich terughoudend opstelden en afwachtend gedrag toonde...

iets met champions league ofzeau

zeep-rest | 23-10-07 | 21:21

@DT71 23-10-07 @ 20:11

Ja lekker ... doe maar Rooibos

Ghoozanoia | 23-10-07 | 21:20

De apen in New Delhi wordt ook geen stroobreed in de weg gelegd omdat ze zogenaamd afstammelingen zijn van de god Hanuman. Ze worden derhalve steeds brutaler en agressiever. Onze rif-apen wordt ook geen stroobreed in dee weg gelegd en worden dus ook steeds vrijpostiger in een land dat hun ouders goed had opgevangen. In eigen land hadden ze niets in te brengen en geen vreten. Nu moet de lat erover, Cohen!. Als je dit gcd nog verder laat verzieken komen er toestanden waarvan je in je angstigste dromen geen vermoeden van had kunnen hebben. Welten weg! Is een zakkenvuller. Nu iemand die niet bang is om de zaak aan te pakken.

hoogh | 23-10-07 | 21:19

@ Avin 23-10-07 @ 21:15

Een goeie!
En een gestolen scooter op je imperial, of gordijnen voor de raampjes.

ADHDtje | 23-10-07 | 21:19

@frenkie4alllll
Dat is ook mijn eerste gedachte. Laten we met een heleboel Nederlanders daar de wijk intrekken en die fucking finnen lekker afrossen. Maar wat schiet je ermee op? Dan gebruik je dezelfde methode als die finnen, geweld dus. Met als risico dat de situatie dan pas echt escaleert. Ik denk toch dat je beter met allerlei ludieke akties je ongenoegen kunt uitten.

stoutklein_kutkonijn | 23-10-07 | 21:18

Gelukkig betrof het vanavond een brommobiel... die welgestelde sgolier krijgt wel een nieuwe van pappie om mee door rood te rijden...

VanFrikschoten | 23-10-07 | 21:18

Taserren. Dipshit.

Rest In Privacy | 23-10-07 | 21:17

Dus het brand nu in Utrecht, Den Haag en Amsterdam,
dat kan beter, kom jongens, zo duur is de benzine nou ook weer niet.

vander F | 23-10-07 | 21:17

.. en de NOS kopt op haar site dat een doek van Armando die brand overleeft heeft. Verder kun je er lezen dat 'dat dansen net zo gezond is als voetbal of tennis' en dat het 'Belgische spoor last heeft van koperdieven'. En oja, er is een leuke special over 50 jaar ruimtevaart, en check ook nog even de 'vodcast' over Holleeder. We leven in een boeiend land.

waskuip-admiraal | 23-10-07 | 21:16

@Bogus @ 21:08
Massaal een en dezelfde mail sturen naar zowel chef en sous-chef Rooibos in 020 als naar Jan Peter in z'n torentje? Laten weten dat wij als bevolking het niet meer snappen. Niet ludiek proberen te zijn, niet populistisch. Gewoon puur de feiten noemen en vragen wat eraan gedaan wordt.

Tim | 23-10-07 | 21:16

Als je een auto daar hebt staan moet je zichtbaar een exemplaar van de koran in de auto hebben liggen.
Dan weet je zeker dat jouw auto niet in brand wordt gestoken.

Avin | 23-10-07 | 21:15

@stoutklein_kutkonijn 23-10-07 @ 21:02
Dat komt mede doordat er een anti "zachte heelmeesters" organisatie mist die het nodige kader verschaft. Deze dient dus opgericht te worden.

Ik ga voor Stichting De Lantaarnpaal, om politici bewust te maken wie feitelijk de baas is en voor wie ze hun werk behoren te doen.
Een lantaarnpaal verschaft licht in de duisternis, en kan in voorkomende gevallen ook gebruikt worden om een vroegtijdig einde te maken aan het politieke leven van deze of gene.

Tarak | 23-10-07 | 21:14

@stoutklein_kutkonijn 23-10-07 @ 21:02,
2 november, Amsterdam, 19.00 uur, Oosterpark bij het monument vav vanGogh,
jij komt dus ook?

vander F | 23-10-07 | 21:14

@ zeep-rest 23-10-07 @ 21:12

Meestal is er rond 23:00 een brandje dus wie gaat er mee?

frenkie4alllll | 23-10-07 | 21:14

Had ik al verteld dat de AVRO kut is? Nou bij deze.

De God van Empel | 23-10-07 | 21:13

v Maerlant 23-10-07 @ 20:52
Ja dat kan wél zo door gaan en het zal ook lang doorgaan. Het probleem is nml dat je zonder draconische maatregelen een echte opstand niet kan onderdrukken. Zonder nu een direkte vergelijking te willen trekken is het in Israel ook nooit echt gelukt om de straatintifada de kop in te drukken, noch om aanslagen te voorkomen, terwijl dit één van de meest gemilitariseerde samenlevingen op aarde is om nog te zwijgen over de kwaliteit van hun inlichtingendienst. De waarheid is dan ook dat we er aan zullen moeten wennen. Dat is geen defaitisme, maar gezien de huidige (politieke) stand van zaken slechts een nuchtere vaststelling. We kunnen wel allemaal gaan roepen wat wij zouden doen als we het voor het zeggen hadden, maar dat heeft niet zo erg veel zin wna het politiek landschap ziet er heel anders uit.

Bedankt overigens nog voor je reply op mijn Tobback opmerking. Van Louis weet ik dat hij ooit eens opgemerkt heeft (op de NL radio) dat het jammer was dat de Nederlanden uiteen zijn gevallen en ook dat het niet nodig was geweest, had koning Willem I wat diplomatieker geweest en indien hij wat meer oog had voor de Zuid Nederlandse verlangens en grieven. Ik nochtans blijf het jammer vinden. Ik geloof in de macht van het getal en derhalve niet in kleine landjes. In deze wereld draait het om macht en waren NL en BE bij elkaar dan hadden we iets meer reeële invloed dan nu, om maar te zwijgen van de economische voordelen. Ik ben nog voor een unie, maar dan inderdaad zoals je zegt op basis van volledige gelijkwaardigheid. Voorkomen moet worden dat NL Be opslokt zoals West Duisland dat met de DDR gedaan heeft. Wél moet mij van het hart dat ik de indruk heb dat onze landen qua cultuur de laatste decennia harder uit elkaar zijn gegroeid dan daarvoor, daarbij opgemerkt dat ik de Belgische prefereer. Er is nog zoveel meer over te zeggen, maar goed het is hier een beetje off topic dus een andere keer dan maar.

Bigi Bana Boy | 23-10-07 | 21:13

-weggejorist-

zeep-rest | 23-10-07 | 21:12

Chiant 23-10-07 @ 21:04
Die weten daar nog niet wat auto's zijn. Nog niet zo ingeboergelijkst.

Elisabeth2 | 23-10-07 | 21:12

@ Gain Style 23-10-07 @ 21:07
Wat een stijloze oplossing, je zou op zijn minst met hem in dialoog kunnen gaan.

ADHDtje | 23-10-07 | 21:11

Als Nederland ontploft en op de televisie is het allemaal nog heel erg gezellig tussen de moslims en de rest van Nederland dan is de publieke omroep natuurlijk net zo geloofwaardig als de staatstelevisie van Roemenië was vlak voordat deze overgenomen werd door de revolutionairen die Ceasescu en zijn megabitch tegen de muur zetten. Maargoed, zover zal het hier niet zo snel komen. Nee, de grote steden zullen nog wel verder desintegreren omdat de PvdA daar voorlopig in de stadsbesturen wel de scepter blijft zwaaien. Je hoeft namelijk niet eens in het bezit te zijn van de Nederlandse nationaliteit om voor de gemeenteraad te kunnen stemmen. Je hoeft hier alleen maar vijf jaar gewoond te hebben om dat recht te bemachtigen.

Jeremia | 23-10-07 | 21:11

kersenflap 23-10-07 @ 20:59

LOL!

tjongejongejonge | 23-10-07 | 21:11

@VanFrikschoten 23-10-07 @ 21:07
Dat het dan net lijkt of al die lampjes knipperen...

VanFrikschoten | 23-10-07 | 21:10

klopt het bericht! dat er in den haag ook al auto's en vuilnis bakken in de hens worden gezet. volgens mijn tante zijn er in de schilderswijk al 8 aut's en 4 vuilnis bakken in de hens gezet door de mocro flaver... weet iemand er iets meer van.....

treiter | 23-10-07 | 21:10

-weggejorist-

frenkie4alllll | 23-10-07 | 21:10

En toch, misschien is het een meesterzet van Cohen. De hele autochtone bevolking krijgt een kankerhekel aan islamieten, mocro's in het bijzonder, door het voortdurende gekloot van die wandelende kankergezwellen. Dat zal leiden tot andere stembusuitslagen.
Gok: iets rechtser.
Kijk, dat er een schietverbod geldt op de Veluwe (die arme zwijntjes), daar kan ik, zij het moeite, nog inkomen. Maar dat er een schietverbod in 020Gaza geldt, dat is werkelijk te dol voor woorden. De agenten die het startschot gaven hebben in ieder geval bereikt dat er nu meer mensen zijn die de ware aard van het islamitisch tuig (pleonasme) te zien krijgen. Geef die agenten toch carte blanche om te schieten op alles wat met jerry-cans rondzeult of er anderszins mocro-achtig uitziet.
We moeten leren leven met collateral damage.
En dan, ja dan, wil ik dat schijnheilige smoel van een Marcouch wel weer eens zien, laten we zeggen na een jaar of veertig als-ie vermoeid in Marokko zit te bedenken wattie hier ook alweer allemaal fout had gedaan.

nattebever | 23-10-07 | 21:09

@megashira 21:07
nee joh, dat zijn incidentjes ;-)

Tim | 23-10-07 | 21:09

@megashira 23-10-07 @ 21:07

Webcam? :-p

frenkie4alllll | 23-10-07 | 21:08

stoutklein_kutkonijn 23-10-07 @ 21:02
Maar nu even serieus, wat haalt bij deze stand van realiteit, een ludieke actie uit. Stuur een e-mail naar je politieke partij en vraag wanneer dit ophoudt.

bogus | 23-10-07 | 21:08

@fuckje 23-10-07 @ 21:03
Doet een enge man die 's middags inbreekt en een brandende kaars in een dinges met brandbaar spul zet. 's Avonds, als de kaars het bandbare spul bereikt, vliegt de boel in de fik. Zit ook een vertraging in, net als hier.
Zou Joris ook een kaars aan hebben in de server?

VanFrikschoten | 23-10-07 | 21:07

@deprofeetinjereet 23-10-07 @ 20:58

Het plaatje is niet helemaal up2date en ik mis nog die 30 bewerkte auto's in die garage..... hoeveel waren het er in de nacht van zondag op maandag dan? Op het plaatje staat dat er 6 zijn verkoold en volgens de media waren het er 0.

frenkie4alllll | 23-10-07 | 21:07

-weggejorist-

Gain Style | 23-10-07 | 21:07

in Utrecht is het ook al 2 dagen achter elkaar raak. op nog geen 20m van mijn huis steken die gasten auto's in de fik

megashira | 23-10-07 | 21:07

Ok, dat herinnert me er weer aan waarom ik nooit tv kijk, tyfus avro, teringreclames.

De God van Empel | 23-10-07 | 21:07

Volgens Francisco van Jole wakkeren nieuwsberichten zoals deze alleen maar meer geweld aan. Volgens Francisco van Jole waren de rellen in de Franse voorsteden uitsluitend de schuld van Sarkozy.

Francisco van Jole woont in een duur appartement in Rotterdam, ver, heel ver van gebieden waar auto's in brand worden gestoken.

blikjegrolsch | 23-10-07 | 21:07

Cohen is natuurlijk naar China gegaan om te onderhandelen over een rechtstreekse rooibostheeleiding tussen China en 020.

Aussie | 23-10-07 | 21:07

De avond is nog jong, niet vroeg.

Pritt, ouwe taal verbasteraar

Sgt. Dickhead | 23-10-07 | 21:07

stoutklein_kutkonijn 23-10-07 @ 21:02

ik wil wel .....
maar wie doet er mee ? ;-)

das het probleem in dit land.

zeep-rest | 23-10-07 | 21:06

stoutklein_kutkonijn 23-10-07 @ 21:02
Heeft natuurlijk gelijk.. wat kost dat eigenlijk, thee zenden naar China?

RickH | 23-10-07 | 21:06

LOL@kersenflap

gigi gorgonzola | 23-10-07 | 21:05

stoutklein_kutkonijn 23-10-07 @ 21:02

zeep-rest | 23-10-07 | 21:04

Maar waarom nog geen auto's in de fik in 010, 030, 040, 070? Of is dat van enige opvoeding gespeende tuig hier onderling net zo verdeeld als in de streek van oorsprong van hun bet-overgrootouders?

Chiant | 23-10-07 | 21:04

@CJN @ 2100
Den Haag... wat bedoel je met out?

Tim | 23-10-07 | 21:03

@VanFrikschoten,
Ja, een kudtdorpje, maar wel in rep en roer.

fuckje | 23-10-07 | 21:03

Wat me gewoon opvalt is dat iedereen hier in de comments zijn zegje klaar heeft, van 'dit moet er gebeuren en dit moeten we doen'. Maar als er iemand, zoals vorige week, met een geweldig idee komt om als ludieke aktie theezakjes te sturen naar Cohen, zijn er maar een paar reaguurders die dit ook daadwerkelijk doen. De rest loopt hier alleen maar te blaten en doet vervolgens geen ene fuck...

stoutklein_kutkonijn | 23-10-07 | 21:02

... waar die bestuurders op anticiperen is dat het, net als in Parijs, vanzelf wel over gaat.

waskuip-admiraal | 23-10-07 | 21:01

Verstandige *kanen, die ploeg van vanavond: beetje op tijd die auto's in de hens zetten en dan vroeg onder de wol...

VanFrikschoten | 23-10-07 | 21:01

hallo treden ze nog wel eens op...

het spreekwoord zegt, als je de politie nodig heb dan zijn je ze er niet! maar wanneer je ze niet nodig heb dan zie je ze...

wie nu nog durft te beweren dat het maar een klein incident is! die moet je direct naar siberie verbannen.. oja je een stukkie stad staat in de brand en de multi-burgemeester zit in china.ken het nog gekker!!!!

he cohen!!! is je pick-wick thee op zo!!!

treiter | 23-10-07 | 21:00

@nattebever 23-10-07 @ 20:54
Haha ja het is toch te triest voor woorden? Een of ander onbekend museum dat gisteren(!) in Amersfoort(?) is afgebrand als hoofdonderwerp in het meestbekeken journaal van de dag. En dat terwijl er veel ergere dingen aan de hand zijn.

Aussie | 23-10-07 | 21:00

20:58:50 23-10-07 15 I BRAN TS 45 onderdankzegging u mag terug naar eigen rayon.

=out

CoJoNes | 23-10-07 | 21:00

Wat misschien wel een bijkomend voordeel is, is dat die pinguins nu onbeschermd thuis zitten. Die zijn, en dat weten ze, bestemd om zo dadelijk in het Walhalla van Allah de koffie rond te brengen als zij hun maagdelijkheid hebben verloren.
Ik zeg: zorg voor meer kantinepersoneel Aldaro.

nattebever | 23-10-07 | 20:59

@ Laurentius,

The Samir A-Team

"In 1972 their parents came to Holland. They practically immediately found work but refused to learn Dutch and had many children. These children grew up for galg and rat and rejected more and more the Western society, hiding into extreme forms of their religion. Today they form a squad specialized in muslim terror around Europe. If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the Samir A.-Team."

PANG PANG PANG PANG. TETTERETEEEEE TETETEEEEEE.......

kersenflap | 23-10-07 | 20:59

Ja........ en dan roept die clown van een lubbers dat we Verdonk en Wilders moeten negeren,jazeker boyke sweet dreams.

tevreden roker | 23-10-07 | 20:59

RickH 23-10-07 @ 20:51
Laat die Jantjes "nieuwe stijl" maar komen dan, behalve jantje smit dan.

laurentius | 23-10-07 | 20:58

020? wat dacht je van 0591, das ook ziek. 0174 helemaal.

Willem de Hijger | 23-10-07 | 20:58

@frenkie4alllll 23-10-07 @ 20:53

Ik dacht dat het er veel meer waren. Ook in de nacht van zondag op maandag.

deprofeetinjereet | 23-10-07 | 20:58

nattebever 23-10-07 @ 20:54
Zo ken ik mijn Bever. Ben zelf ook een dodelijk schot met de kleiduiven.

Elisabeth2 | 23-10-07 | 20:57

@fuckje 23-10-07 @ 20:44
Van 020 ben ik de tel kwijt, maar ze zijn ingelopen op 't Zand...

VanFrikschoten | 23-10-07 | 20:57

lutsers enzo. ga deaud kleatzakken etc.

Willem de Hijger | 23-10-07 | 20:57

lion@night 23-10-07 @ 20:51

waar kan ik me melden??

zeep-rest | 23-10-07 | 20:56

Het probleem van deze "oplossingen" het is steeds iets gekkers, iets wilders. Geeft toe dat realiteit cynisme voedt.

bogus | 23-10-07 | 20:56

@waskuip-admiraal 23-10-07 @ 20:48

You're right!!!

ADHDtje | 23-10-07 | 20:56

ja tegenwoordig......

tiara | 23-10-07 | 20:55

Wel in het staatsjournaal berichten over een uitgebrand museum, maar niets over die godvergeten kankerjeugd in 020-Gaza. Al tijden geleden pleitte ik voor een avondklok. Goed idee van GS om dat over te nemen (gegegegegeh).
Spread the word: avondklok en gericht schieten. Dat is na drie dagen ook geen nieuws meer.
Dacht, ik kom eens genuanceerd uit de hoek. Sommige reaguurders gaan m.i. namelijk wel erg ver met bijvoorbeeld hun voorstellen om het theedrinken voort te zetten en/of een Gesprek aan te gaan met dat tuig van de richel. Ben ik trouwens ook wel voor, dat Gesprek, zolang het uit de loop van een AK-47, Uzi of gelijksoortig wapen komt.

nattebever | 23-10-07 | 20:54

Willem de Hijger 23-10-07 @ 20:50: moet je niet naar bed?

de schopper | 23-10-07 | 20:53

Er is geen redelijk inhoudelijk commentaar meer mogelijk

bogus | 23-10-07 | 20:53

Mazzeltov 23-10-07 @ 20:49
waar wachten jullie dan nog op ? ik zou zeggen, actie! scheelt me een hoop stress.

laurentius | 23-10-07 | 20:53

Dit kan zo toch geen jàren meer doorgaan hè, zie ook NN met de patrouille van politie en imams in Nordhrein-Westfalen. Ik voel me meer en meer zoals Barney Jordan uit Bernard Prince, de spreekwoordelijke rosse wiens geduld altijd het eerst op is. Ben nochtans niet ros, en ook niet zo lelijk.

v Maerlant | 23-10-07 | 20:52

@laurentius 23-10-07 @ 20:47
Ach.. je had vroegáh de Jantjes die de Dam schoonveegden, maja.. dat was bijna een staatsgreep eigenlijk, toch wel bijna zeg maar.

RickH | 23-10-07 | 20:51

inquisitra 23-10-07 @ 20:48
Het enige wat nodig hebben is een clubje 'vrijwillegers' van 100-200 man, moet niet zo moeilijk zijn lijkt me.
Ik ben er bij dan.

Rest In Privacy | 23-10-07 | 20:51

@ Willem de Hijger 23-10-07 @ 20:50

SPAMHOERRRR (Joris, doet uw plicht)

FreaX | 23-10-07 | 20:51

-weggejorist-

Ronnie D. | 23-10-07 | 20:50

@kersenflap 23-10-07 @ 20:45
Gelukkig heeft Jan Petert de Grote Leider reeds krachtig gesproken en keihard optreden tegen het mocrotuig in Slotervaart geëist. *weer wakker schrikt*

Aussie | 23-10-07 | 20:50

-weggejorist-

Willem de Hijger | 23-10-07 | 20:50

wel 8 man in waspik oppakken, die thuis aan het mens-erger-je-nieten zijn.

laurentius | 23-10-07 | 20:50

@laurentius 23-10-07 @ 20:47 : Niet alleen ''Ex''-commando's hoor, reken maar dat ze handenwringend klaar zouden zitten om eens met wat pelotonnetjes die wijken in te trekken.

Mazzeltov | 23-10-07 | 20:49

tenzij er een autochtoon in de auto in fik steekt en wordt gearresteerd omdat hij autochtoon is.
Dan wordt het breaking news.

Rest In Privacy | 23-10-07 | 20:49

@ Elisabeth2 23-10-07 @ 20:46

Nee, geldgebrek... Het geld is immers allemaal gaan zitten in al die liefdadigheids- en praatclubjes

FreaX | 23-10-07 | 20:48

Elisabeth2 23-10-07 @ 20:46
Ja, en iedereen houd zich er aan .. ongelofelijk. Zelfs de commercieelen, altijd in voor een beetje sensatie. Ik voel me steeds ongemakkelijker ..

Zottelkopf | 23-10-07 | 20:48

.. en ook hier herhaal ik nog maar eens: Wat maakt Marcouch eigenlijk waar van zijn harde taal? Het lijkt er verdacht veel op dat hij dat alleen maar doet om in de smaak te vallen. Want echt optreden vertikt hij al tijden. Het enige wattie doet is roepen dat we moeten wennen aan salafisten (vrgeweekmaandag P&W) en thee drinken met de ouders van die straatterroristen. Noem me een alu-hoed maar ik vertrouw die vent voor geen meter, al was het maar om zijn geniepige koppie.

waskuip-admiraal | 23-10-07 | 20:48

Gauw!!!! Cohen!! Blussen met liters thee!!!! *braak*
Politie.. doe es wat!!! Of moet de burgermilitie die onaangepasten in elkaar rammen? *PvdA-mode on*Maar dan heb je het zelf uitgelokt *PvdA-mode off* als Nederlanders dit oplossen middels eigenmachtig optreden. Zal niet erg lang meer duren vrees ik.

inquisitra | 23-10-07 | 20:48

Ella Vogellaar (PvdA) heeft het er zelf ook heel moeilijk mee dat haar Marokkaantjes geen andere opties hebben.
.
Gaarne ff bijstorten voor een buurthuis met heel veeeeeel buurtwerkers en nog meer gezellige evenementen
.

Ervarings_deskundige | 23-10-07 | 20:48

De infantiele arrogantie ook van de Nederlandse MSM, alsof er maar een marokkaan naar Nederlandse zenders kijkt, laat staan dat ze een Nederlandse krant lezen. Een kudt excuus dus. Het is appeasement en Cohen pleasen in de meest weerzinwekkende vorm.

CoJoNes | 23-10-07 | 20:48

Zijn er nou niet ergens een paar ex-commando's die een leuk idee hebben ?
of heb ik teveel naar "the A-team" gekeken?
maar toch meen ik het

laurentius | 23-10-07 | 20:47

kersenflap 23-10-07 @ 20:45

Radiostilte.

Elisabeth2 | 23-10-07 | 20:46

Jah uhh, nou is het genoeg!
Geef ze gewoon 3000 pleuri p/m, wedden dat het werkt?

RickH | 23-10-07 | 20:46

Asscher dus met twee SS 'en. (hmm, kan dit ?)

Mazzeltov | 23-10-07 | 20:46

Ik zet 1 euro in dat er deze week geen enkele relschopper in slotervaart opgepakt wordt...

EddieB | 23-10-07 | 20:46

Wat mij zo ongelofelijk opvalt:
De teringzooi is nu al anderhalve week bezig en we horen he-le-maal niks meer van de Amsterdamse politie en het stadsdeel. Geen extra politie, geen ME, geen avondklok: he-le-maal niks. Ben ik nou gek en snap ik het allemaal niet?

kersenflap | 23-10-07 | 20:45

@Aussie 23-10-07 @ 20:37 : Is gewoon weer zo'n doortrapte zet geweest van die Ascher, hij wist natuurlijk als geen ander dat zijn eigen fractie dit niet zou pikken !
[de kinderbijslag korten dus van Mocro's]

Mazzeltov | 23-10-07 | 20:45

@VanFrikschoten, hoe is de stand?

fuckje | 23-10-07 | 20:44

Alle linksmenschen willen dat er minder auto's komen, goedschiks dan wel kwaadschiks

Zottelkopf | 23-10-07 | 20:44

LOL@Frikschoten
Alweer? Probeer eens United States International en dan met de Alt Gr.

CoJoNes | 23-10-07 | 20:43

Zijn ze in Utreg ook weer bezig.......

P 1 VOERTUIGBRAND INA BOUDIER-BAKKERLAAN 69 UTR Eenh: UTR922

23-10-2007 20:17:21

frenkie4alllll | 23-10-07 | 20:43

@CoJoNes 23-10-07 @ 20:18
Ik denk dat er iets stuk is gegaan toen ik eergisteren door de capslock-barierre ging...

VanFrikschoten | 23-10-07 | 20:41

sociaal liberalen, oftewel je bukken en hopen dat je wordt gepakt.

Het_leuke_zuiden | 23-10-07 | 20:40

VanFrikschoten 23-10-07 @ 20:37
Elk topic is een moslimtopic

Zottelkopf | 23-10-07 | 20:40

@ VanFrikschoten 23-10-07 @ 20:37

Ja hoor, u zit goed. U kunt losbarsten...

FreaX | 23-10-07 | 20:40

waartoe een handvol kansenjongetjes al niet in staat is.
duizenden radicale moslims in ons land liggen in een deuk, kan niet anders

nickoo | 23-10-07 | 20:40

Waar blijft Geert eigenlijk ...?

Dr.Evil | 23-10-07 | 20:38

Ja, met VanFrikschoten hier...
Ben ik hier in het moslimtopic?

VanFrikschoten | 23-10-07 | 20:37

Ze moeten maar een auto van een bestuurder van amsterdam maar eens in fik steken dan wordt der wel opgetreden door die mietjes van politie

gerrit5042 | 23-10-07 | 20:37

Ho es even, het is gewoon de hulpverlening van de gemeente die niet functioneert. Het ligt dus helemaal niet aan die zielige kansenjongeren, heeft de PvdI zelf gezegd!
www.elsevier.nl/nieuws/nederland/artik...

Aussie | 23-10-07 | 20:37

Wat een geweldig *ahum* land. Thee helpt bij mij niet meer, zit nu achter de warme anijsmelk. Nog meer liefhebbers?
Waspik rules! Zo kan het dus ook.

paddootje | 23-10-07 | 20:37

ieslaam ies frede

derkcs | 23-10-07 | 20:37

en natuurlijk niets te zien op het staatsjournaal zelfs niet op teletekst ! want ow jee het zou de PVDA stemmen kunnen kosten .. beetje noord korea praktijken dit

vicecity | 23-10-07 | 20:36

Nog even en de Aspalathus linearis is een bedreigd plantje.

DiagnosisTyphus | 23-10-07 | 20:36

Balsaq 23-10-07 @ 20:30
heb altijd goed gestemd..
maar bleek achteraf toch weer tegen te vallen.
vandaar mn wantrouwen in de politiek en van mening dat de burger op een gegeven moment toch maar het heft in eigen handen moet gaan nemen..

zeep-rest | 23-10-07 | 20:35

Ik pleit er voor om het lichaam van Bilal B op te graven in zijn oh zo mooie "vaderland" (waarom zat hij dan hier) en zijn lichaam op de dam ten toon te stellen, en hem dan op symbolische wijze nog eens een paar schoten door zijn kop te geven om er zeker van te zijn dat hij echt dood is. Een soort van "if he's dead shoot te motherfucker again" dan mag de familie (half Slotervaart) zijn lichaam wederom daar begraven, en daar in hun o zo fijne vaderland bij wijze van rouw (want dat is het uiteraard) de kamelen van niet Berbers in de hens zetten. Ben ze hier schijtziek!

ADHDtje | 23-10-07 | 20:35

*Voor tijdens het wachten op de volgende brand*
Is die Tiguan nou lelijk of ligt dat aan mij?

CoJoNes | 23-10-07 | 20:34

Hier in Oud-West is alles nog steeds koek en ei... maar daar hebben we natuurlijk wel wat voorbipsberbers uit hun sociale huurwoningen voor moeten jagen en vervangen door yuppen met rollende r en Babboe Bakfiets... Een Babboe Bakfiets in de hens zetten is lang niet zo leuk als de WA verzekerde Opel Corsa van de concierge tot de grond toe af te laten fikken....

bribon^ | 23-10-07 | 20:34

@lion@night 23-10-07 @ 20:25: echt niet, die hebben ze van onze kinderen gestolen. gewoon terug vorderen.

de schopper | 23-10-07 | 20:33

Houd het a.u.b. zakelijk.

speerpunt | 23-10-07 | 20:32

Wordt tijd dat we eens de dialoog aan gaan met deze jongens met moeilijke jeugd. Ik denk dat een miljoentje of dertig er tegen aan gooien ook een deurgdelijke oplossing is.

Henry | 23-10-07 | 20:32

Die Francisco van Jole weet het weer te relativeren door naar andere landen te kijken waar de problemen groter zijn, wat een enorme minkukel is dat zeg. Dit is nou precies het stereotype links waar de meeste mensen hier -waaronder ik- zo'n hekel aan hebben...

liberanaal | 23-10-07 | 20:30

zeep-rest 23-10-07 @ 20:26:

Dat komt nog; dat heet een _stemformulier_; wel goed stemmen, dan, he?

Balsaq | 23-10-07 | 20:30

Fapdrol 23-10-07 @ 20:28
Hee ho ff, ik draag een spijkerbroek

Zottelkopf | 23-10-07 | 20:29

@waskuip-admiraal 20:26
Wat voor afspraken hij het met z'n vrouw maakt is z'n privézaak.
Het is de vraag of dergelijk gedrag voor iemand met een (belangrijke) politieke functie gewenst is. In mijn ogen getuigt het van onverantwoordelijkheid.

Tarak | 23-10-07 | 20:29

@CoffeePatch 23-10-07 @ 20:24:
Is dat wel zo?

Lobo | 23-10-07 | 20:29

Jong. De avond is nog JONG.

Don Knieschot | 23-10-07 | 20:28

CoJoNes 23-10-2007 @ 20:16

Hahahahahahahaha.... sorry, hehe

Flabbergast | 23-10-07 | 20:28

Zijn die auto´s daar nou nog niet op?

Caramba! | 23-10-07 | 20:28

Alles in een spijkerbroek, Nikes of nep moccasins, bontkraagje en/of baseballcap meteen fusileren. Vergeet niet te kijken of er een plukje haar op de kin zit dan wel dat er een vies harig zwart streepje vanaf de oren tot de kin loopt. Ze zijn meestal niet goed te verstaan, en gebruiken het K woord meer dan hun hersencel aankan.

Fapdrol | 23-10-07 | 20:28

Gelezen op een amerikaans blog:

They threw Hirsi to the wolves, but the wolves are still hungry. Imagine that.

Geestig, en het is nog waar ook !!!!

Burrrp | 23-10-07 | 20:27

@tarak
dus terwijl zijn vrouw in haar rolstoel aan de lader hangt, is die held van een cohen buiten andere dingen aan het doen? de hufter. Ik zag hem trouwens op die AT5 filmpjes over die handelsreis en het viel me daar op dat Cohen het voorkomen van een laf mannetje heeft. En dat is niet vanwege zijn 'handelen' van de afgelopen week. Nee, let maar op dat hippe montuurtje ter karaktercompensatie (frans timmermans heeft er ook zo eentje gehad), op zijn wat ingekrompen houding, zijn lichte x-benen en zijn de manier waarop hij bewust bezig is zich een houding te geven zich als bijna zestiger als een hippe dertiger te kleden als hij even de grens over moet.

waskuip-admiraal | 23-10-07 | 20:26

LOL @ de honden blaffen

FreaX | 23-10-07 | 20:26

waar blijft mn formulier??!! :-d

zeep-rest | 23-10-07 | 20:26

de schopper 23-10-07 @ 20:23
en hun scooters...

Rest In Privacy | 23-10-07 | 20:25

Al die afgefakkelde auto's in een vrachtvliegtuig laden en droppen boven een willekeurig dorp in de Rif. Retaliate!

CoJoNes | 23-10-07 | 20:25

Ik waarschuw 1 keer,
Ik waarschuw 2 keer,
Ik waarschuw 3 keer,
Kopje thee maar weer.

ijsvogel | 23-10-07 | 20:25

*pakt aardappels en gaat lekker poffen in 020-west*

pronto | 23-10-07 | 20:24

Cohen is bij afhaal Chinees:
"Burgemeester Cohen en wethouder Asscher moeten samen met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven de Chinezen ervan overtuigen dat Amsterdam de beste plek is om zaken mee te doen."

Inderdaad, gouden tijden voor Chinese autofrabikanten.

Rest In Privacy | 23-10-07 | 20:24

Godverdomme zeg, gaan ze er nog een keer wat aan doen of hoe zit dat?

fluh | 23-10-07 | 20:24

Zottelkopf 23-10-07 @ 20:20
Er zijn zelfs mensen die trots zijn op die autobrandstichters
www.2525.com/log/index.html

CoffeePatch | 23-10-07 | 20:24

Wat nou taseren
Scherpschutters op de daken en alles neer wat zich op straat begeeft
En dan jammer voor mevrouw de Vries die zo nodig haar poedel moest uitlaten

Tobi | 23-10-07 | 20:23

@Flippie F 23-10-07 @ 20:18

Een 150KV leiding is mijns inziens humaner en vele malen effectiever.

ADHDtje | 23-10-07 | 20:23

oog om oog tand om tand zeggen ze in de bijbel, laten wij nu eens de auto´s van hun ouders in de fik steken

de schopper | 23-10-07 | 20:23

Bilal Bajaka heet die fundihond dus. Wist ik niet.

CoJoNes | 23-10-07 | 20:23

kom er maar in Job!!!!!!!!

AnThRaXXX | 23-10-07 | 20:22

Volgens Francisco van Jole is er niks aan de hand en is het allemaal niet nieuwswaardig!

blikjegrolsch | 23-10-07 | 20:22

In mijn tijd was belletje trek heel rebels...

liberanaal | 23-10-07 | 20:22

poeremetator 20.09: misplaatste opmerking. Heeft iets van de boodschapper van het slechte nieuws doodschieten.

speerpunt | 23-10-07 | 20:22

@CoJoNes 23-10-07 @ 20:18

De server is een beetje over de rooie. NN heeft er ook al last van.

Poeremetator | 23-10-07 | 20:22

ik zit nog steeds te wachten op n aanmeldformulier.....

"inschrijving opruimploeg" ;-)

zeep-rest | 23-10-07 | 20:21

@koennn
.. en anders wel die vrolijke ajax-machine onderaan de draad.

waskuip-admiraal | 23-10-07 | 20:20

Toch wel goed, dat gs nog bericht, anders zou je denken dat er niks meer aan de hand is

Zottelkopf | 23-10-07 | 20:20

@Flippie F 23-10-07 @ 20:18
Een soort Ramadan met schrikdraad.

CoJoNes | 23-10-07 | 20:20

In een niet corrupt land zou de Tweede Kamer inmiddels grote vraagtekens zetten bij de burgemeester die dit probleem blijkbaar niet te baas kan. Een burgemeester die zich bovendien ook nog eens extra kwetsbaar maakt voor chantage door flink buiten z'n huwelijk in het rond te neuken. Een burgemeester waarbij steeds meer de indruk ontstaat dat hij door en door racistsch is, waarbij in dit geval de autochtone Nederlander het doelwit van zijn racisme is.

Helaas is de betrokken burgemeester lid van de PvdA, veruit de meest corrupte politieke partij van Nederland die alles met de mantel der liefde wil bedekken, ook al ligt Nederland steeds meer in puin.

Tarak | 23-10-07 | 20:20

@CoJoNes 23-10-07 @ 20:16

IE, no way. Mijn OS heeft niet eens IE.

Poeremetator | 23-10-07 | 20:19

@koenn
En anders wel die kekke ajax-machine onderaan de draad.

waskuip-admiraal | 23-10-07 | 20:19

Is die middenbermkater nu al opgepakt en voor verhoor meegenomen? Die is de schuld van alles.

Elisabeth2 | 23-10-07 | 20:18

Hoog hek met 220 volt er op en niets meer te eten en te drinken geven.

Flippie F | 23-10-07 | 20:18

Waarom zit er een delay op mijn comments? Het lijkt hier Trouw wel.

CoJoNes | 23-10-07 | 20:18

He GS, misschien een ideetje? Op littlegreenfootballs.com hebben ze nummers bij de comments. Is misschien makkelijk voor de reaguurders om op elkaar te reageren.

koennn | 23-10-07 | 20:17

Denk dat de ME vanavond toevallig vrij is, je weet wel uitrusten van de afgelopen rellen bij de Arena enzeau.

ADHDtje | 23-10-07 | 20:16

En nog iets in het nos journaal over geweest ? Ik vraag het maar ..

Zottelkopf | 23-10-07 | 20:16

@Poeremetator 23-10-07 @ 20:14
Als je dat dingetje laat lopen in IE, naast je FF, dan krijg je een heel kek *plingplongetje* bij een nieuwe melding. Zit een autorefreshmegawidgtetding op. Als je dan toch nerdy alarmmeldingen gaat volgen, doe het dan wel professioneel en multimediaal.

CoJoNes | 23-10-07 | 20:16

Ik heb Pritt Stift trouwens niet gehoord toen een tijdje geleden geleden in Hengelo 19 auto's in de fik vlogen. Maar ja, dat zijn maar lompe arische boeren en in Amsterdam gebeurt alles immers het eerst... NOT!

El Gouda | 23-10-07 | 20:16

Wil de pliesie aub van onder het bureau vandaan komen?

Lobo | 23-10-07 | 20:16

incident meer niet....
of niet Job

Amen | 23-10-07 | 20:16

In Duitsland neemt de pliessie al Imams mee op patrouiile.... dat dan weer wel.

fuckje | 23-10-07 | 20:15

*Gaat maar weer een kopje thee zetten en Job bellen....*

fapman | 23-10-07 | 20:14

@CoJoNes 23-10-07 @ 20:10

Wat een kudt kleuren op die site zeg.

Poeremetator | 23-10-07 | 20:14

Waar is Rob Oudkerk als je hem wilt horen...

da wizard | 23-10-07 | 20:13

(BTW alle meldingen voor 512 en 513 is hakbar-related, heb ik geleerd in de afgelopen week)

CoJoNes | 23-10-07 | 20:13

is dat fikkie steken probleem nog altijd niet opgelost? hoe groot is die wijk dan wel niet?

hoe.is.het? | 23-10-07 | 20:13

Eindelijk weer eens wat 'nieuws' uit Slotervaart.

RTLNieuws | 23-10-07 | 20:11

jullie geven die heumeus veel te veel aandacht

subwoofer henk | 23-10-07 | 20:11

Kopje thee iemand?

Rest In Privacy | 23-10-07 | 20:11

Taseren is een hele werkbare optie.

Dirrek | 23-10-07 | 20:10

houdt dat gelazer daar nou nooit op?????

edj44 | 23-10-07 | 20:10

Kan rechts weer lekker smullen.

Poeremetator | 23-10-07 | 20:09

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com