Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Utrecht wacht "Parijse toestanden"

Wij Zijn De BaasCursus slachtoffertje spelen voor gevorderden in Trouw vandaag. Kunnen wij wel een opgewonden stukje schrijven, maar gewoon citeren volstaat. De politiewagen is nog niet weg, of de jongens zijn afgeleid door een auto met drie meisjes. “Kankerhoer,” roepen de jongens. Het meisje achter het stuur schrikt, trekt aan haar stuur, ziet in haar achteruitkijkspiegel een middelvinger en botst bijna op een andere auto. De jongens hernemen hun betoog alsof er niets gebeurd is. Over discriminatie, ongelijke kansen als voedingsbodem en excuus voor een crimineel bestaan. “Als ik solliciteer, als ik op straat loop, als ik een winkel in kom: het lijkt alsof er een strafblad op mijn voorhoofd geplakt is.” En dus kunnen de FOCWA schadeherstelbedrijven alvast extra personeel in dienst nemen en brandverzekeraars de polissen verhogen, want er staan ons ‘Parijs-achtige toestanden’ te wachten in de kansenwijk Kanaleneiland.

Reaguursels

Inloggen

@eerlijke_jongen 09-10-07 @ 23:14
O ja, heel dom van mij. Wat voor nationaliteit of etniese afkomst heeft het merendeel van deze 80 figuurtjes dan?

Man en paard noemen, en het probleem oplossen. In 1 klap - met een wapenstok.

holtor | 10-10-07 | 10:13

@eerlijke_jongen 09-10-07 @ 23:14:
Waarom denk je dat het iets met de naam te maken heeft, dat deze jongens slecht aan een baan komen? Denk je niet dat het met hun gedrag te maken zou kunnen hebben? Er zijn genoeg Nederlanders van Chinese/Surinaamse/Indonesische/whatever afkomst die een bijzondere naam hebben, maar zonder problemen een baan kunnen vinden. Met de juiste papieren en het juiste gedrag zal het 't merendeel van de ondernemers worst wezen of je Hassan of Klaas heet, als je je werk maar goed doet.
.
Om problemen op te lossen, moet je ze eerst durven benoemen. Problemen poets je niet weg door net te doen of ze niet bestaan, of er een oorzaak voor te verzinnen die niet op waarheid berust. Problemen los je op door goed te kijken wat er aan de hand is.

Lobo | 10-10-07 | 08:24

Holtor,

Allereerst wil ik je even mededelen dat het misschien verstandiger is om een kort en een krachtig artikkeltje te schrijven ipv zo'n lang verhaal. Het is een feit, dat Marokkaanse jongeren moeilijker aan een baan komen, dan een Nederlander, vanwege de naam. Om die reden raken zij gedemotiveerd als je constant via de achterdeur eruit moet. Misschien moet je eens vaker de krant lezen en laat ik jou gewoon ontwetend noemen op dit gebied. Desondanks zijn er genoeg Nederlanders die ook heel slecht bezig zijn en deze cijfers worden niet gepubliceerd in kranten en dergelijke.

Criminliteit blijft en dit heeft niets met Marokkanen te maken, dit is een wereldwijd probleem. Tevens kun je het gedrag van mensen niet zomaar veranderen, dat heeft tijd nodig. Je bent het wel met mij eens, dat er constant dingen naar voren komen over Marokkanen en het is overal aanwezig. Op basis van deze factoren raken Nederlanders het vertrouwen kwijt en worden men daar alleen maar wantrouwig van. Het zou een oplossing kunnen zijn, om eerst te stoppen bij de nationiliteit noemen van iemand. Wat is het nut daarvan? Waarom moet het woord 'Marokkaan' altijd weer vermeld worden. Denk daar maar even over na..... en ik ben het ook met jou eens dat sit soort uilatingen van deze jongens ook niet goed is en dar erken ik bij deze. De vraag is: waarom wordt dit geplubiceerd? Wat is het doel? Hoe kan je dit oplossen? Ik denk niet op deze manier.

eerlijke_jongen | 09-10-07 | 23:14

Kunnen we niet gewoon vacuumbom bestellen bij het kremlin.....

CAPSLOCK | 09-10-07 | 20:27

Aan de hand meenemen die klanten en de grens overzetten inclusief gratis enkeltje kanaalzwemmen vanaf Gibraltar...

Templar | 09-10-07 | 18:01

Nou wanneer beginnen we met dijken ophogen?
Ik weet nog een goed vulmiddel.

hobbybob | 09-10-07 | 11:01

eerlijke_jongen 09-10-07 @ 00:36
Zoals je kunt zien in de filmpjes, word dus WEL geprobeerd de dialoog aan te gaan en word daar op gereageerd met 'wij worden gediscrimineerd boehoeh' om meteen daarna een meisje uit te schelden voor kankerhoer. Ja zielig man dat mensen jou niet moeten met je goede gedrag... Wat vind JIJ dan van zo'n dialoog? En is het niet een heel klein beetje begrijpelijk dat mensen op die manier het vertrouwen in 'even om de tafel zitten' nogal verliezen? Je hoort hier niemand beweren dat er geen goede Marrokanen zijn, tuurlijk zijn die er! Als wij het over de kutmarrokaan hebben, dan hebben we het over het kankerhoer roepende tiep dat zich desondanks onterecht gediscrimineerd voelt, misschien helpt het, als je ophoudt mensen uit te schelden en te bedreigen. Respect hoor namelijk van 2 kanten te komen.
.
Ik vind dat je je heel naief opstelt. Als iemand mij uit scheld voor kankerhoer heb ik echt geen zin meer om met die persoon 'de dialoog aan te gaan'. Of het nou een Nederlander is die dat roept of een Marrokaan. EN DAT moet gewoon eens duidelijk zijn. Jullie afkomst is het probleem niet, jullie GEDRAG is het probleem (met jullie bedoel ik, de Marrokaan die zich in bovenstaande omschrijving herkent - en dus niet iedere Marrokaan).
.
Verder vind ik het nogal gemakszuchtig om je eigen gebrek aan ambitie als discriminatie van anderen te omschrijven en nooit eens naar je eigen rol daar in te kijken. Ik ken Nederlanders die dit doen en die beweren dat niemand ze wil aannemen terwijl ze gewoon hun best niet doen en dan vind ik het net zo goed een kwestie van kudtmentaliteit als wanneer een Marrokaan dat doet. Dat heeft niets met discriminatie te maken.
.
Het boeit mij niet wat voor kleur of afkomst iemand heeft, of iemand Moslim of Christen is, homo of hetero, Marrokaan of Nederlander; ik kijk gewoon naar GEDRAG. En in bepaalde groepen komt bepaald gedrag gewoon buitensporig veel voor, dat hoeft niet ontkent te worden en het benoemen daarvan (de statistieken liegen niet) is geen discriminatie.

Ohja | 09-10-07 | 10:58

@KarelJansen
De mariniers hebben af en toe een uurtje over, maar het mocht vorige keer niet met de Lijnbaan of zo. Dus toch maar 200 man ME doen dan.

holtor | 09-10-07 | 10:49

wat een helden op dit forum!

waarom trommelt niet iemand 200 man op om die wijk schoon te vegen?

KarelJansen | 09-10-07 | 10:47

@eerlijke_jongen 09-10-07 @ 00:36:
De oplossing is dat dit soort kansloze jongeren eens een keer eigen verantwoordelijkheid nemen, of anders keihard worden aangepakt. Een andere, zachtere aanpak heeft ruimschoots bewezen niet te werken.

Lobo | 09-10-07 | 10:03

@listen2bobmarley

Ik zet in op de ME met volledige vergunning tot meppen. Memeppen zogezegd, zodat Mehmet mekkerend afdruipt en zich voortaan gewoon gedraagt.

holtor | 09-10-07 | 09:37

@holtor 09-10-07 @ 02:21
Is waarschijnlijk inderdaad cultureel bepaald het enige waar ze naar luisteren. Maar als je tegenwoordig in NL een inbreker een oplawiebel geeft dat die in het gips kan, moet je je verantwoorden voor justitie, en eindig je met een strafblad. Wat de politie mag doen is van een gelijk niveau.

Gaat niet goed, Exodus, wegwezen, toch het gras checken bij de buren, wie weet is het groener.

listen2bobmarley | 09-10-07 | 08:43

Eerst mog je niet zeggen dat NL vol is. Nou is het deportatie.

Dubbel paspoort, misdragen, deportatie.

En, ach gossie, ken je die land niet, en ben niet in die land geboren, en ken je die taal ook al niet. Nou mijn taal ken je ook, kut moncro.

Deporteren.

listen2bobmarley | 09-10-07 | 08:40

Ik hoop dan eerder op een soort Australië..

hondow | 09-10-07 | 06:52

Misschien dat er anders gewoon eens een paar invloedrijke mensen eens met elkaar moesten gaan eten om het vraagstuk en de uiteindelijke oplossing van het finnen-vraagstuk te bespreken.

Aan de Wannsee ofzo. Er schijnt een leuk huisje te staan waar al eens eerder een uiteindelijke oplossing werd bedacht.

Slecht Idee | 09-10-07 | 04:53

Goed idee! Laten we in dialoog gaan met kutmarokkaantjes.

Maarre... had je voor een dialoog niet twee partijen nodig die eraan mee wilden werken? Werd het anders niet een monoloog?

De oplossing is: de dialoog aangaan via de wapenstok. Na een tikje op de schedel zien de kutmarokkaantjes vanzelf het juiste perspectief.

holtor | 09-10-07 | 02:21

Achh zielige Nederlanders en altijd maar klagen en ze worden geintimedeerd door de Marokkanen. Schieten op Marokkanen, hahahha neem jezelf nou serieus of ben je gewoon een grappenmaker? Klagen heeft geen zin over dit onderwerp. De vraag is: wat gaan jullie er realiter aandoen om dit tegen te gaan? Schelden doet geen pijn bij dit soort mensen. Het zit in hun bloed en niemand kan ze stoppen ook niet die domme uitspraken van jullie. Dit om het feit, dat ze er alleen maar agressiever van worden en anderzijds uit haat meer van dit soort dingen gaan doen. De oplossing is elkaar niet zo uit te schelden, maar op een normale manier in dialoog te gaan en kijken naar perspectieven voor deze mensen.

eerlijke_jongen | 09-10-07 | 00:36

zoals ik wel vaker wat tegen mocrootjes heb... gewoon effe een ak47 leegschieten op ze...
stelletje bloedzuigers zijn het en meer niet,
"als ik een winkel binneloop lijkt het alsof er een strafblad op mijn voorhoofd is geplakt"
misschien is dat wel omdat de mocrootjes en anti's met zijn 50en effe de blokker of de bristol leegroven?!
stelletje schorriemorrie :P

Alphaneder | 08-10-07 | 23:55

@ calastir
"Jaws 5: "We're gonna need a bigger fence..."

ahahahahahaha! helemaal gelijk! :P

Alphaneder | 08-10-07 | 23:53

@ eerlijke_jongen 08-10-07 @ 23:21

"Al deze mensen die hier een reactie geplaast hebben komen hersenscellen tekort. Een gebrek aan intellegentie, dit is het woord dat ik wil gebruiken."

Je weet je eigen reactie goed op waarde te schatten.........................

ALT130 | 08-10-07 | 23:31

Al deze mensen die hier een reactie geplaast hebben komen hersenscellen tekort. Een gebrek aan intellegentie, dit is het woord dat ik wil gebruiken. Het zijn altijd weer de marokkanen, die dit doen en altijd weer de moslims. Jullie Nederlanders houden van mensen zwart maken, tegelijkertijd zijn jullie degenen die hier bekend staan als de alcohlisten en de drugsgebruikers en worden voorzien van onder andere de Marokkanen. Al met al zijn wij een dagelijks onderwerp. Wat mij betreft kunnen al die mensen die wat tegen de marokkanen hebben de grafkanker krijgen. Daarnaast adviseer ik die mensen het woord genaraliseren op te zoeken in het Van Dale, want dit is wat jullie constant aan het doen zijn. Echter, zal dit nooit ophouden en dat komt onder andere door de media en die sukkeltjes die hier meedogeloos reageren.

eerlijke_jongen | 08-10-07 | 23:21

Nu ontbreekt het aan elke vorm van nuance in dit soort berichtgeving; maar gezien mijn ervaring in Utrecht begin ik toch echt wel klaar te zijn met deze "minderheid".

Brouwer kan er blijkbaar niks mee. Eens kijken of Burgermeester Lood of Burgermeester Oud IJzer er iets mee kan. Het zijn PvdA'ers, dus ik heb helaas geen hoop...

*zucht*

Wordt het weer een kalf-put verhaal?

kwib | 08-10-07 | 22:36

@ Oh ja

Dat die bekende van je die ezel niet vierkant zijn pand uitgeschopt heeft is een wonder. Haha, wat een verhaal. Lutsers zijn het en dat blijven ze.

bottehond | 08-10-07 | 22:30

Wat zijn we gezellluuuggg bezig zie ik al wel! Een samenscholingsverbod, laat me nie lachen. Lekker uitdagend, schiet je veel mee op.

Paulien | 08-10-07 | 22:19

Als ik het niet beter zou weten zou ik denken dat hier een of andere samenzwering achterzit. 20 jaar geleden zag je dergelijke wijken alleen in een film als Deadwish I,II.II en IV.

Deze filmen zijn letterlijk profetisch...

AllahOGaybar | 08-10-07 | 22:16

die kutfinnnen mogen van mij daar lekker wegrotten in kanalen.. ik kom dr toch nooit..

krem | 08-10-07 | 22:00

Het land uit met al die kutmaroks eerst thuis hard aanpakken en bij niet aanpassen gewoon het land uitflikkeren. moet je eens opletten hoe snel ze het dan leren. Het is gewoon een laf kutvolk.

grafkop | 08-10-07 | 21:51

Btw... Hij solliciteerde op een functie als helpdesk medewerker. Wat een zelfkennis!

Ohja | 08-10-07 | 21:47

Dat kankerhoer en dat wij worden gediscrimineerd - in 1 adem door! Hallo... wel eens van zelfreflectie gehoord? Wat een kudtmentaliteit. Ze moeten es ophouden met janken. Iedereen word wel eens gediscrimineerd en als je een baan niet krijgt komt dat niet noodzakelijk daardoor, zeker niet als je met je nog naar wiet stinkende jas al kankah-roepend het sollicitatiegesprek binnen wandeld - zoals iemand pas bij het bedrijf van een bekende presteerde.
.
Zijn reactie op de afwijzing; 'zeker omdat ik een Marrokaan ben!'. Nee eikel. Omdat je een beperkt opgeleide, arrogante, onverzorgde, naar wiet stinkende sukkel met raar taalgebruik bent, en omdat je de hele tijd op de grond roggelt als je buiten een gebouw loopt. '(Zo'n gore gewoonte) en haal die capuchon is van je kop als je een gesprek voert met iemand. Denkt hij nou echt dat een Jan Jansen met dezelfde gewoontes wél aangenomen zou zijn???

Ohja | 08-10-07 | 21:45

bottehond 08-10-07 @ 20:06
De Dritte im Bunde (PvdI) ook niet vergeten - zag Bos laatst op het Cubaanse partijcongres de kiezers besodemieteren.
Nou ja, die partij maakt zichzelf wel overbodig.
De gristenen zie ik in NL als grootste obstakel voor verandering en voor het daadwerkelijk aanpakken van de islam - waar is de goeie ouwe tijd van de kruistochten gebleven? Vraag het maar spottend, maar de gristenen anno nu vormen een fossiele groep bange jakhalzen, voor wie hun eigen geloof vrijwel niets meer betekent, hoezeer zij ook hun best doen er nog iets van te maken. Nou ja, hun best. In het oog springt vooral de schijnheiligheid.
Die gristenen verdwijnen wel. Ooit hadden KVP, AR en CHU heel wat meer zetels dan het CDA/CU nu. In feite is het bergafwaarts gegaan sinds WO-II. Die trend zal zich naar verwachting voortzetten. Hoop ik althans.
Ga nu eten, see you around.

nattebever | 08-10-07 | 20:35

Er moet meer tij gekeerd worden.

poppermotje | 08-10-07 | 20:11

@ nattebever

Sinds de Balk zich laat raadgeven door de raspoetin van het Edsianisme, ab "torquemada" klink is hij de weg volledig kwijt. Datzelfde geldt voor de gristenhundenUnion, maar daar is de kwade genoius de ex- COA tiepgeit la Huizinga. Dit ongeleid projectiel vertelt een interviewer dat ze ijdel is én dat de fractieleden bij haar entrée in het fractie-overleg bang van haar waren en dat nog steeds zijn.

De kapitale blunder die de gristenen anno 2007 maken is dat zij de komst van de deaudscultus misbruiken om de decennialang opgebouwde frustratie bot te vieren op de Vrijzinnige Burger. Het revanchisme en triomaflisme dat ze in hun herwonnen machtspositie vertonen zal ze nog opbreken. De gristenen hebben anno 2007 pontificaal de oorlog verklaard aan de Vrijzinnigheid, die hen nooit veel in de weg gelegd heeft. De maatschappelijke balans, de vreedzame coëxistentie tussen seculieren en gelovigen was een stilzwijgende overeenkomst. Die hebben de gristenen verbroken en nog wel bij de eerste de beste gelegenheid die ze hadden. Het CDA en de CU hebben het verbond waar Nederland op gebouwd werd verbroken. Een doodzonde, in my book. Want deze tijden gaan niet voortduren en de gristenen tonen nu aan dat ze net als de islam gekneveld en gemarginaliseerd zullen moeten worden. Zonder terughoudendheid. Maar misschien is het nog nét niet te laat en gaan de achterbannen dit tij zelf keren. Want anders zullen de Vrijzinnige Burgers het voor ze doen. @ Amen.

bottehond | 08-10-07 | 20:06

De goedkoopste oplossing voor de problemen van KanalenEILAND is volgens mij permanente bewaking van alle brugverbindingen met Nederland.

quasi modo | 08-10-07 | 19:53

Uitzetten dat tuig en meteen die hele CDA CU gristenzooi erbij. Kunnen ze mekaar deaudvervelen/ -slaan in Berberstan.

Aktivist | 08-10-07 | 19:52

@botte
Vrijzinnigheid en religie gaan nooit samen. Kan de vrijzinnigheid nog wel enige imbeciliteit in haar midden dulden, vrijwel elke religie ziet de niet-gelovige als iemand die (zonodig met geweld) bekeerd moet worden, waar een vrijzinnige een religieus persoon ziet als iemand die de moedermavo nog niet heeft afgemaakt, maar dat met enige wil wel zou moeten kunnen, maar niet persé zou moeten hoeven.
Hoe religieuzer een land dus is, hoe onverdraagzamer. Dat zie je het sterkst bij de monotheistische godsdiensten (1 god, 1 waarheid) en binnen die categorie dan nog weer bij de islam. Het minst nog bij het jodendom (die mogen niet eens anderen bekeren - slim bekeken, want wie zou al die malle fratsen vrijwillig op z'n hals halen?).
Repatriëring, zoals jij het noemt (ik spreek liever van: oprotten), lijkt mij voor de islam in het geval NL de enige uitweg.
Jammer eigenlijk dat men bij het CDA/CU wel zo snugger is te beseffen dat het failliet van de islam (uiteraard) ook het failliet van hun eigen religie impliceert. In die zin lijken alle gelovigen op elkaar: ze verwonderen zich er nooit over dat tenminste 4/5 van de wereldbevolking niet in hun god gelooft, iets anders gelooft of het domweg zonder geloof kan.
Dat alleen al zou een normaal iemand tot nadenken moeten stemmen.

nattebever | 08-10-07 | 19:41

... ik hou niet van mensen die gediscrimineerd worden....

HennyHenny | 08-10-07 | 19:34

Jullie moeten niet kletsen, want er zijn ook goeie. Gisteren nog gezien dat in Maastricht veel succesvolle Marokkanen hard werken als drugsrunner.

doskabouter | 08-10-07 | 19:27

stuyterkuycken 08-10-07 @ 19:08

Dat hele idee van: "wat je wilt geloven mot je thuis doen" is imho een westersch idee. De deaudscultus is in haar hart niet van plan zich waar dan ook en door wie dan ook huisarrest te laten opleggen. Denk daar eens over na: zo bezien wordt de toon van Wilders al een stuk softer. Wie gelooft dat de deaudscultus in haar aard in staat en/of is zich te conformeren aan de omgeving (en zeker zo'n zwakke want onbeschermde als onze Vrijzinnige) heeft het mis. Scusi: maar zulke ideeën voldoen niet. Overigens: als ik kijk naar het "beleid" van dit kabinet is voor mij helder dat we nog zooooooo ver weg staan van het loslaten van het idee dat de islam inpasbaar is, dat het tegen die tijd te laat zal zijn om e.e.a. te keren. Massa reaptriëring zal het enige wwerkzame medicijn blijken. Sorry to say, dat dan weer wel.

bottehond | 08-10-07 | 19:20

@ Stijlloos|Superieur 08-10-07 @ 19:07

Jij weet dat, ik weet dat, de meeste reaguurders en Wilders weten dat. Nu is het aan de gevestigde politici (zoals dhimminister Vogelaar en andere weggooiers) om dat in te zien.
-
Ze moeten hier in Nederland goedverdoemme van de daken schreeuwen dat je een kansloos bestaan helemaal aan jezelf te danken hebt. Hier in dit welvarende, open, liberale, democratische, gastvrije, veilige land krijgt iedereen de kans er iets van te maken.
-
Deze kanzenkloodtzakjes verpesten het voor zichzelf, domme f*ckers!

stuyterkuycken | 08-10-07 | 19:11

@ nattebever

ROTFL.

OT:
Verwacht U van deze oplichtersbende (het establishment) dat Uw grieven en zorgen en wensen plots wél gehoord worden? Integendeel: de naakte werkelijkheid grijnst ons steeds meer tegemoet. Vroegah deed het establishment haar eigen zin, maar dan in 't geniep. Anno 2007 radicaliseert 070 in ontstellend rap tempo: men heeft openlijk schijt aan de Burger en zegt hem dat nog recht in zijn smoelwerk ook. Tsjek de beweegpica: "de TK is irrelevant", oreert LJ Brinkheurst. Nog 6 weken om de EUSSR uit te komen. Daarna hebt U he-le-maal niets meer te vertellen. Dát is de boodschap die de bestuurlijke elite U nadrukkelijk in het haar wrijft. 070 speelt met vuur als zij meent de Burger nog lang te kunnen tarten. Just my twocents: ik merk gezien de materie bitter weinig bezorgdheid. Het zal dus wel aan mij liggen.

bottehond | 08-10-07 | 19:11

De Neanderthalers zijn nooit uitgestorven...

Du Duystere DoniwiN | 08-10-07 | 19:10

... Wanneer komt er nou eindelijk eens een nederlandse knokploeg die deze finnen even netjes leert wat de regels hier zijn....?

HennyHenny | 08-10-07 | 19:08

@ bottehond 08-10-07 @ 18:26

Biculturele kansenkloodtzakjes moeten begrijpen dat in het Vrije Westen de fascistoide leer van de islam volledig irrelevant is en ze zich met hun afwijkende gedrag zelf in het verdomhoekje zetten.

Wat ze binnen de vier muren van hun huis denken en geloven moeten ze zelf weten, maar daarbuiten geldt de realiteit van alledag.

Een realiteit waarin werken wordt beloond, waarin man en vrouw, homo en hetero, volledig gelijkwaardig zijn.

Kunnen ze zich niet bij die realiteit neerleggen en zich daaraan aanpassen dan wacht hen, en hun nageslacht, een armoedig, gefrustreerd en uitzichtloos leven in de marge van de samenleving.

stuyterkuycken | 08-10-07 | 19:08

@stuyterkuycken 08-10-07 @ 19:03
Hear hear! Dat imago hebben ze puur aan zichzelf te danken.

Stijlloos|Superieur | 08-10-07 | 19:07

@ bicultureel kansenkloodtzakje

“Als ik solliciteer, als ik op straat loop, als ik een winkel in kom: het lijkt alsof er een strafblad op mijn voorhoofd geplakt is.”
-
Dat zal je dan wel aan jezelf te danken hebben. In plaats van dikke boehoe doen moet je goedverdoemme je eens inzetten voor de maatschappij.
-
Schop onder je kondt moet je krijgen!

stuyterkuycken | 08-10-07 | 19:03

Leuk dat al die mensen die het hardste schreeuwen jaren CDA en PvdA hebben gestemd..... zijn ze zelf verantwoordelijk voor deze kanslozen in dit land

reconquista | 08-10-07 | 18:58

Sinds mijn bekering, ergens vorige week, tot de islam ben ik de dingen die hier zo passeren op GS toch een stuk genuanceerder gaan zien. Ons, moslims, wacht de hemel (het bekende openluchtbordeel, nog graties ook), dus wat hebben wij te schaften met Hollandse kaasboeren?
Niks. Precies.
Ik ben nu in de moskee vrijwilligers aan het zoeken die zich uit volle overtuiging willen opblazen in de moskee, want dat heeft het grote voordeel dat ze gelijk ook een heleboel anderen het grote plezier doen dat die ook linea recta naar genoemd bordeel kunnen. Heel veel handen krijg ik er nog niet voor op elkaar, maar ik zie hier en daar het begin van enige aarzeling en sommigen geloven zelfs dat er eigenlijk geen speld tussen te krijgen is, maar willen graag nog even preventief overleg met de imam van dienst.
Dat mag, want het moet natuurlijk wel een sport blijven.
Zelf ga ik dat natuurlijk niet doen (dat doet men iha niet in die kringen en, let's face it, er zijn leiders en lijders), dus de eerste resultaten zullen nog even op zich laten wachten. Daarna verwacht ik een kettingreactie, zo van boemboemboem.
Enig nadeel is dat GS iets minder topics heeft, maar... niet getreurd, we kunnen dan de werkelijke axis of evil (het CDA met aanverwant tuig) te grazen gaan nemen.

En voor wie dit leest: zeg maar dat nattebever het gezegd heeft.

nattebever | 08-10-07 | 18:57

"het lijkt alsof er een strafblad op mijn voorhoofd geplakt is.”
&nbsp
Dat is natuurlijk die jongen zijn eigen perceptie, wat heel veel over hem zegt.

Plekszy-Gladz | 08-10-07 | 18:55

Misschien zijn de Parijse toestanden wel eens nodig om de ogen te doen openen. Ik ben alleen bang dat Ella Vogelaar daarna spoedig met uw en mijn beurs gereed staat om kwistig zinloos kapitaal over balk te smijten.

Chiant | 08-10-07 | 18:42

fuckje 08-10-07 @ 15:41
Wat jij wil is in Rotterdam al eens geprobeerd, door het Korps Mariniers die een uurtje over hadden. Die hebben de Lijnbaan aangeveegd die door hoofdzakelijk Antilliaanse jeugd hinderlijk als hangplek werd gebruikt.
Daar viel als normaal mens niet langs te lopen.
Uiteraard werd het eigen initiatief niet op prijs gesteld door het Korps, onze toenmalige burgervader en niet in de laatste plaats door het vaste Antilliaanse clubje die daarna weer wat gouden bruggen moesten laten zetten.

Maaknieuitjoh! | 08-10-07 | 18:28

@ werner beinhart

Ik hoorde een tijd terug een reportage over kanaleneiland. EEn paar van die mini straatjihaddistjes wisten te melden dat het geen probleem is om je te misdragen, want:"Nederland isj demokratsie, die durven toch nietsj terug te doen". Nuff said of wat? Het was niks, het is niks en het wordt nooit iets met de gasten. Tel daarbij op dat hun "religie" niet-moslims inferieur acht en het gedrag van anderen meet langs de meetlat van de eigen mores (hoerrrrren en varrrrkens= jij en ik dus en onze teefjes) en de cirkel is rond. En dan vindt 070 nóg dat ik als Burger na 3 decennia rotzooi geloof hecht aan die idiote projecten en opvattingen van ze (kansenwijken en dialoog). Opbokken met die lui, het is bijna onverdraaglijk hoe die lui wordt toegestaan Nederland te gronde te richten.

bottehond | 08-10-07 | 18:26

Als we nu eens met z'n alle wat knaken lappen en dan de firma Blackwater inhuren om daar eens orde op zaken te stellen ?
Succes verzekerd.

Dunnepoep | 08-10-07 | 17:52

Vogelmensch en haar mocroknuffelbeertjes zouden van een moeder Theresa nog een gillende xenofoob kunnen maken.

Jan Passant | 08-10-07 | 17:51

Ik stel voor da indien er net als in Parijs deze jongeren, die graag wat krijgen, te maken krijgen met een ME die geen knuppels heeft, maar zwaarden. Geen spuitwagens met water, maar vlammenwerpers.
Geen paarden, maar pantserwagens.
Daarna mogen hun werknemers (vaders van het tuig) van de gemeente reiniging de zaak opruimen en schoonmaken.

Zo jammer! | 08-10-07 | 17:46

zeg, ken jij die grap van die mocro's die naar parijs gingen?

nee....

nou, eh.. ze gingen niet.....

van dal | 08-10-07 | 17:42

@ Remington.223 17:26
Ja! Ze allemaal op hun verjaardag doodknuffelen, zijn we binnen een jaar van het probleem af.

holtor | 08-10-07 | 17:35

als wij vroeger naar parijs wilde gaan,dan gingen we ook naar parijs!!
hopelijk,wat dam-achtige taferelen,met meppende mariniers.

prowlert | 08-10-07 | 17:30

als wij vroeger naar parijs wilde gaan,dan gingen we ook naar parijs!!
hopelijk,wat dam-achtige taferelen,met meppende mariniers.

prowlert | 08-10-07 | 17:29

Gewoon meisje Vogelaar in haar berberoutfit een tour laten maken langs elke kansenwijk. Na een paar maanden zijn alle mocro's doodgeknuffeld. Probleem opgelost.

Remington.223 | 08-10-07 | 17:26

respectvol en met begrip de MAG erop zetten

Jan Passant | 08-10-07 | 17:21

"You smell that? Do you smell that? Napalm, son. Nothing else in the world
smells like that. I love the smell of napalm in the morning. You know, one
time we had a prachtwijk bombed, for twelve hours. When it was all over I walked up. We didn't find one of 'em, not one stinkin' dink body. The smell, you know that gasoline smell, the whole kansenzone. Smelled like... victory. Someday this war's gonna end..."

Vrij naar Robert Duvall in "Apocalypse Now"

Breinstein | 08-10-07 | 17:20

ze krijgen geen respect,.... ze willen niet gediscrimineerd worden........ ze willen niet in achterstandswijken wonen,........ enz enz,... maar tegelijkertijd doen ze alles om 't in stand te houden,...... is op z'n minst een beetje vreemd!
Terwijl het niet zo moeilijk is,.... als je weet hoe 't moet om jezelf gehaat te maken,..... jezelf geliefd maken is exact het tegenovergestelde,...... zo moeilijk kan 't niet zijn,... zelfs niet niet voor een moslim. (of is ook dit weer te hoog gegrepen.....:(

@xel | 08-10-07 | 17:18

Iek hep een beetje moeilijk met lesen en skrijven, wil 20 uur per week werk, en moet 1500 Euri,s vangen netto.... Ojaa en R.E.S.P.E.K.T.
.
Trap dat tuig toch 't land uit, met of zonder dubbel paspoort!

Werner Beinhart | 08-10-07 | 17:16

Een hoop van die kutventjes voelen zichzelf zo superieur tegenover andersdenkenden dat ze geen enkele vorm van gezag accepteren en al helemaal niet voor rede vatbaar zijn. Laatst in de metro aan zo'n ventje gevraagd of ie z'n voeten van de stoel zou willen halen omdat ik graag zou zitten tijdens de rit, was niet echt een goed idee. Ik kon bijna een klap op m'n muil krijgen, gelukkig werd ik bijgestaan door een medepassagier in de vorm van een joekel van een negert die dreigde het ventje even dubbel te vouwen. Uiteindelijk koos de toffe mocro eieren voor zijn geld en kon ik toch nog lekker zitten.

Alfred E. Neuman | 08-10-07 | 17:12

@mvg 14:58
Nee hoor, ik zie dat een stuk genuanceerder. Wapenstok op deze specifieke kutmarokkaantjes hun hoofdjes. En dan de wapenstok gehanteerd door diegenen die het geweldsmonopolie hebben in Nederland: de politie.

Ze hoeven van mij niet dood, en ze mogen van mij bidden tot wie ze willen. En ze mogen van mij tegen hele harde klapjes oplopen. Van de politie. Met een wapenstok. Krijgen ze r.e.p.s.e.c.t. van, weet je wel.

holtor | 08-10-07 | 17:02

Ja in ons aller Frankrijk gaat super ,goed voorbeeld voor de EU.
751 NO GO AREA's... dwz als je daar de pliesie bel,dan komme ze niet!!
www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archive...

Torquemada | 08-10-07 | 16:57

Het egoisme druipt er bij die ventjes vanaf: "Ik ben kruimelcrimineel omdat ik geen baan met een salaris van 1.500 euro kan vinden. Het lijkt wel of er een strafblad op m'n hoofd is geplakt." ...... Zeker weten dat er een strafblad op je kop geplakt is kerel, een potentiele werkgever wilt namelijk altijd weten wat jij op je kerfstok hebt. Gek heh. Niet dingen gaan lopen verdraaien etter.

The Green*Machine | 08-10-07 | 16:53

Citaat: 'Als in het winkelcentrum oude vrouwtjes naar hun tasjes grijpen omdat ze me als straatrover zien, dan denk ik: geef me een kans. Wat heb ik misdaan?”

Nou, simpele. Je hebt niets misdaan. En die oude vrouw ook niet. Dus stel je niet aan.
Ik haat het als dit soort onzin maar als excuus wordt aangegrepen om zich gediscrimineerd te voelen.

GodHandKiller | 08-10-07 | 16:49

Waarom ik praat opeens als marokkaan?

sjaakdeslinksesul | 08-10-07 | 16:44

Multikuli 08-10-07 @ 15:27
*plons* nee inmiddels ik ben een stuk ouder en wijzer geworden.

sjaakdeslinksesul | 08-10-07 | 16:42

Die lui denken dat ze alles moeten krijgen. Zelfs kansen moeten ze krijgen. Het enige wat ze krijgen is geen respect van de samenleving. En als ze dan ook nog aggresief worden krijgen ze een lat in de nek en een celstraf. Kennelijk nooit hersenen gekregen van hun ouders. Want die wilden ook alleem maar alles krijgen. Krijgen is zo 2008 geworden. Ik krijg er dorst van.

Zo jammer! | 08-10-07 | 16:36

mvg 08-10-07 @ 14:40
'disrespectvol'. Mooi. Nice one

LibertasSimplex | 08-10-07 | 16:34

Willem VanDer Decken 08-10-07 @ 13:38:
leg mij eens uit wat dit artikel met 'marxistische politiek' te maken heeft?
Je geeft voeding aan het vooroordeel dat rechtse populisten domme schreeuwerds zijn.

O.T.
Een Mocro die zegt dat hij geen kansen krijgt liegt.
Het wordt de hoogste tijd dat ze zelf verantwoordelijkheid nemen (of krijgen opgelegd!) voor hun daden.
Frankrijk is Nederland niet, dankzij onze overheid krijgt de gemiddelde allochtoon ruim voldoende kansen om een bestaan in Nederland op te bouwen. Als ze die kansen niet nemen dan is dat hun eigen schuld. En niet die van Nederland.

GodHandKiller | 08-10-07 | 16:23

Betonnen muur om kanaleneiland heen, geen bewaking binnen, 1x per week water, en iedereen die eruit komt wordt neergemaaid. Eigenlijk net als de Sona in Prison Break.

Johns0n | 08-10-07 | 16:15

@winwin

LOL!

Mekker | 08-10-07 | 16:12

Ik hoop dat ze op Kanaleneiland wel transformatorhuisjes hebben.

winwin | 08-10-07 | 16:11

Een Dirty Harry is wat we nodig hebben hier in Nederland.

ExtremeExtremist | 08-10-07 | 16:06

moet zulk tuig niet hoognodig worden opgeroepen voor de dienstplicht in turkije of marokko...

Peanutbutter | 08-10-07 | 15:59

Natuurlijk weer eerst de schuld bij de Nederlanders neerleggen (wanneer we solliciteren). A. Jullie solliciteren niet. B. De schuld van jullie problemen liggen niet bij de Nederlanders.<br />

Eagle_Eye | 08-10-07 | 15:57

@Fuckje : flashboy 08-10-07 @ 15:45 geeft je het antwoord al.

Mazzeltov | 08-10-07 | 15:55

"Die jongeren zain sau betrokken bai hun waik, dat laten ze zich niet zaumaar afpakken" (Ella Babbelaar)

Babeuf | 08-10-07 | 15:51

laten we gewoon even lekker met scherp gaan schieten, meteen einde van de woningnood, scheelt ook weer eeb substancieel deel in de kansensubsidies.... en god zag dat het goed was, dat dan weer wel.

Fockel und Suckel | 08-10-07 | 15:49

Oh wat is het toch fijn,
een zielige afgewezen fin te zijn...
Als ik op mijn brommert rijd, houden mensen ook ineens hun tasje vast. heeft mij nog steeds geen reden gegeven mezelf zo zielig te vinden.
Wat een ontzettende pauper-harries zijn het toch!

drastic | 08-10-07 | 15:47

Gewoon door leger laten oppakken dat marok tuig,en dan met hun hele familie naar marokko terugsturen en nooit meer binnenlaten.

flashboy | 08-10-07 | 15:45

@fuckje: 15:08

De meeste autochtone jongeren werken gewoon, dus zij kunnen dit niet doen.

Mekker | 08-10-07 | 15:43

Eind van de week is suikerfeest toch? Mooie gelegenheid.

fuckje | 08-10-07 | 15:41

Vogelaar kan in haar Marokkaans maatpakje in dat buurtje rustig rondlopen, want sinds ze in Buitenhof de Nederlandse identiteit heeft verloochend, zal ze door de Marokkaanse gemeenschap met open armen worden ontvangen.
Haar mening afgeschoten in Buitenhof zal waarschijnlijk in de annalen - niet de Nederlandse -worden opgenomen, en wie weet, zal die bewuste 7 oktober eens tot nationale feestdag worden uitgeroepen.

Anth.9403 | 08-10-07 | 15:39

Dirrek 08-10-07 @ 15:13

Als Trouw een echte kwaliteitskrant was geweest dan had zij naturlijk moeten schrijven: Geef ons voor de 10e keer een kans anders breken we weer bij je in, steken alweer je banden lek en gangbangen wij je dochters.

Dat kan niet bij de policor geïnfecteerde "kwalitets?"kranten en dus werd het "Geef me een kans" zodat de schuld geheel in lijn met de policor richtlijnen weer volledig bij de onschuldige autochtone werkgever ligt.

Het allochtonentuig wil absoluut niet wit bij een allochtone werkgever werken omdat ze daar naar prestatie betaald worden en het CWI de salaris gegevens bij de WW of WAO aanvraag zelden meer vertrouwt (90% schijnt 100% frauduleus te zijn).

Zuur genoeg zal de eventuele versoepeling van het ontslagrecht vooral de criminele allochtonen en zijn allochtone schijnwerkgevers van dienst zijn.

Zouden de PvdA en de FNV dan toch een hoeder van de maatschappij willen worden i.p.v. de parasieten fasciliteerder die ze nu vooral zijn?

Hans Anders | 08-10-07 | 15:39

Stuur Job Cohen er op af met een pallet rooibosthee om de boel eens keihard bij elkaar te houden, dat zal ze leren.
Geef ze van Jetje, Job!

kuttekrap | 08-10-07 | 15:38

Muur er omheen en volpissen.

AmTam | 08-10-07 | 15:35

Breinstein 08-10-07 @ 14:41
We hebben hier één keer een Marokkaan gehad, als stagiair. Dat hij het geld uit de fooienpot jatte, daar kwam hij nog mee weg, omdat hij het volgens eigen zeggen had 'geleend' voor de trein. De koek was op toen hij op zeker moment niet op kwam dagen, en duidelijk werd dat hij door de politie van zijn bed was gelicht: hij runde een heroïnesyndicaat. Wij waren slechts een dekmantel. Al die onverstaanbare gesprekjes per mobiel kwamen ineens in een ander daglicht te staan.
Dat soort verhalen hoor je net iets te vaak om vol te houden dat wij onze Finnen geen kans geven, de leading opinion bij de PvdA.

Onbevlekt blazoen | 08-10-07 | 15:31

@Mazzeltov,
Mooie woorden, maar wie gaat/gaan dat doen?

fuckje | 08-10-07 | 15:28

Sjaakspringindesloot!

Multikuli | 08-10-07 | 15:27

@Mazzeltov 08-10-07 @ 15:24

Het probleem is alleen dat als je dat echt doet, justitie meteen klaar staat om je 20 jaar + tbs te geven.

lekker moeder | 08-10-07 | 15:26

Citaat uit Trouw van een reaguurder daar : „We krijgen hier straks Parijs-achtige toestanden. Als de eerste klap straks valt, begint de oorlog.”
Mooi, ik kan niet wachten tot het zover is, hebben we eindelijk een aanleiding om dat on-hollandse tuig uit ons land te schieten-slaan (doorhalen wat niet van toepassing is).
Zullen wij die Fransen eens laten zien hoe je dergelijke problemen definitief oplost !

Mazzeltov | 08-10-07 | 15:24

@waskuip-admiraal 08-10-07 @ 15:11 ik moet zeggen dat ik het als echte dhimmi dan ook helemaal snapte, behalve dan dat van die auto de stad uit, dat is volgens mij uit de doos met groene blokjes.

poppermotje | 08-10-07 | 15:20

Ik herinner me nog de woorden in een artikel van een toen al opgeschoren mokro die regelmatig tussen Parijs en Amsterdam op en neer pendelde ivm zijn 'biznizz' (dope en indoctrinatie van medemokro's).. artikel van ongeveer 10 jaar oud.. "we slopen de boel eerst van binnen en dan van buiten en over zoveel jaar zijn we baas"..

Nonsens?
No.
Gebeurt overal.
Echt ingrijpen gebeurt niet door de richtlijnen van landverraders en appeasers.
En zéker niet nu binnenkort de UI richtlijnen gaan gelden waarin de minorities bescherming krijgen ten koste van de inheemschen.

Trouwens, je mot maar durven: saoedische mensenrechtenorganisatie klaagt eind oktober in Kopenhagen het westen aan vanwege dieskriemienasie van muzels.. in het kader van Human Rights!!!

wopper | 08-10-07 | 15:19

Als ze er voor zorgen dat die totalitaire 'sociaal-democratie' in elkaar dondert dan vindt ik het best.

JensDensen | 08-10-07 | 15:19

Leuk, die eerste alinea in het Trouw artikel. "Geef me een kans". Nou, die heb je met liefde gehad, alleen met beide handen en voeten verneukt.
Het is een gepasseerd station, dat snappen die flipjes maar niet.

Dirrek | 08-10-07 | 15:13

mezelf @ 13.42. isj grappig bedoeld, om domheid van multiculti jargon te laten zien. Het zijn lego begrippen.. t past allemaal op mekaar en t is kinderlijk simpel...

waskuip-admiraal | 08-10-07 | 15:11

En owja, dankzei het samenscholingsverbod lopen ze nu in de binnenstad, bedankt daar voor!

mennie | 08-10-07 | 15:10

Ik weet niet wanneer het voor deze jochies "vroegah" was maar ’het bloemeneiland’ zo heeft het nooit bekend gestaan.
Het was al een tering bende voordat ze het op gingen knappen en het is altijd alleen maar erger geworden.

mennie | 08-10-07 | 15:09

@openbaarminiserie,
Ik zou zeggen, waarom zijn er in die grote steden geen autochtone jongeren die hun stad schoon en netjes willen houden, en het geteisem van de straat schopt? Hier in Groningen kennen wij die problemen gelukkig niet, ja soms wat Friezen in het weekend, maar verder is het hier nog een paradijs.

fuckje | 08-10-07 | 15:08

„We krijgen hier straks Parijs-achtige toestanden. Als de eerste klap straks valt, begint de oorlog.”

Nou daar hebben ze dan weer wel gelijk in denk ik. Ik weet alleen niet od de uitkomst van die 'oorlog' hun zal bevallen.

openbaarminiserie | 08-10-07 | 15:03

@ Fjalla 08-10-07 @ 14:56
Thanks, ik kan er weer tegenaan vanmiddag, hier word ik zeau blij van.

kneuterzak | 08-10-07 | 15:00

@holtor 08-10-07 @ 14:43
jij hoort blijkbaar bij het koor dat schreeuwt: "bom erop" en "de enige goede moslim is een dode moslim"?
succes in deze multiculturele samenleving.

mvg | 08-10-07 | 14:58

Oh ja, we raakten toen aan de praat en hij liep een stuk met mij mee,
Aardige jongen was dat.

Teen | 08-10-07 | 14:57

Waar is het dumpert filmpje gebleven van de man in korte broek die geen Fin uit de weg gaat ?????

kneuterzak | 08-10-07 | 14:54

Ik zeg: laat die rellen beginnen!!
*pakt tuinstoel, krat bier en 5gr WW*

Michiel van den Berg | 08-10-07 | 14:53

Je zal er maar wonen......

Het ergste is dat het in alle grote steden zo gaat. Hier in "Het Oude Noorden", wat ooit een heerlijk gemengde volksbuurt was, nemen dit soort jochies ook de boel overnemen.

Lekker dealen op straat, politie zegt niets....... totdat je autochtoon bent en je fietslicht werkt niet.

Dus laat maar komen die Parijse toestanden....... laten we er gelijk een burgeroorlog van maken en laten we met z'n allen, alle onaangepaste associalen opruimen.

Cynisch | 08-10-07 | 14:51

Ik pleit ervoor om dan gewoon met scherp te schieten.

Puntplompzak | 08-10-07 | 14:51

Een tijdje terug liep ik 's nachts naar huis toen er ineens een Marokkaan uit een steegje kwam...

Teen | 08-10-07 | 14:51

Ik heb geen last van die lui. Ik heb wel last van die kanker-AOW'ers die de hele dag in zo'n teringbromdebiel door de stad scheuren; over de stoep, autoweg, fietspad, wandelgebied, maakt geen reet uit. En 90% zit onder invloed achter het stuur; van de medicijnen en de halve liters Vaandel. En maar naar die lekkere moslimabipsjes gluren. De handjes even 5 minuten van het stuur af en dat klerewagentje zie je lichtjes heen en weer schommelen. En als die vrouwtjes daar niet van gediend zijn dan zijn het ineens kankerhoeren met een hoofddoek!

Biff Eagleburger | 08-10-07 | 14:49

Ach die Marokkies hebben alleen maar een grote bek en zijn te beroerd de ene poot voor de andere zetten en dan zouden ze wel net als hun collega's in Parijs aan de gang gaan? Laat me niet lachen!!

Poetuit | 08-10-07 | 14:48

@van dal 08-10-07 @ 14:39
Het grappigste vond ik nog dat zijn bijrijdster maar stond te schreeuwen: "hij maakt je af, hij maakt je echt af jongen", terwijl die gast zelf kreunend op handen en voeten de stoep opkroop. Maar ik heb ook wel leuke marokkanen gekend hoor, zelfs biertjes mee gedronken, niet dat je denkt dat ik dit bij alle marokkanen deed, die ik tegenkwam.

sjaakdeslinksesul | 08-10-07 | 14:47

robbert jan hendrik 08-10-07 @ 14:43
Hoho, je mag het best met iemand oneens zijn, maar om die persoon dan maar meteen zijn dood in te lokken vind ik een beetje te ver gaan.
@waskuip-admiraal
Mocht je toch gaan, doe dan iemand laten filmen. Is het tenminste nog ergens goed voor geweest.

Koekje-dr-bij? | 08-10-07 | 14:46

Breinstein 08-10-07 @ 14:41
het is het antwoord op de aloude vraag: waarom doen ze dit? omdat ze ermee wegkomen.
ga maar na, als er al eentje voor de rechter komt met zijn misdragingen.. ligt het aan de buurt, aan het zich ontheemd voelen in een vreemd land (waar ze wel geboren zijn), en de verkeerde vrienden...
ok, zegt zo'n rechtbreier dan, dat is dan 50 uur schoffelen.....

van dal | 08-10-07 | 14:44

waskuip-admiraal 08-10-07 @ 13:42

Dat is mij wat kort door de bocht. Kom hier in Rotterdam eens een bioscoop bezoeken tijdens het suikerfeest. Dan zie je ook eens de andere kant.

robbert jan hendrik | 08-10-07 | 14:43

@mvg
Heel leuk verhaal. De wapenstok schijnt ook een vreemd soort respect op te wekken.

holtor | 08-10-07 | 14:43

Is weer typisch hoor. Hebben gewoon een goed sollicitatiegesprek gehad, maar konden zelf 'niet aan de kwalificaties voldoen'. OH NEE het systeem naait ons alweer! Een beter milieu, begin bij jezelf. Of zoiets.

GelukBijEenOngeluk | 08-10-07 | 14:42

Ik heb oooit in een donker verleden my Compaq gewerkt op kanaleneiland. Was toen al geen frisse aangelegenheid. En nu al helemaal niet met de verloedereing van de maatschappelijke ladder. Ik pleit voor de herintroductie van dienstplicht en heropening van de jeugdsoos.

FlexAppeal | 08-10-07 | 14:41

Yeah right! Die Finnen mogen dat een grote bek hebben, tot 'Parijs-achtige toestanden' zijn ze echt niet in staat. Dan moet je kunnen organiseren. Ies moeilijk.

Granaatappel | 08-10-07 | 14:41

@Hans Anders 08-10-07 @ 14:31: ik denk dat je daar een spijker op z'n kop treft. Ik maak de plaatsing van allochtone stagiairs van zeer, zeer dichtbij mee. Het wordt steeds moeilijker om nog stageplaatsen te vinden, omdat werkgevers zeer, zeer negatieve ervaringen hebben.

Je kunt ze van alles bieden: betaalde scholing, stageplaatsen, OV-jaarkaarten... maar het helpt allemaal geen zak. Ze bijten in de hand die ze voedt. Amper taalbeheersing, te laat komen, grote bekken, diefstal, ruzie maken en ga zo maar door. Het ontbreekt ze aan opvoeding, discipline, motivatie, etiquette etc. En dat loont ook nog, omdat wij het gewoon allemaal goed vinden.

Breinstein | 08-10-07 | 14:41

Ja beste mensen, gewoon Wilders stemmen die is de enige die dit gaat aanpakken. Wie dit niet van plan is kan beter zijn mond houden want de rest van de partijen doen uitsluitend aan pappen en nathouden politiek.

DutchWax | 08-10-07 | 14:40

@Dodi Apeldoorn 08-10-07 @ 14:21
nee sukkel. jij en ik! *zucht*

@Onbevlekt blazoen 08-10-07 @ 14:27
*grijns* ik doe het meestal wat vriendelijker
- hey kankerhoer!
zeg jongeman, moet dat nou op die manier? wat denk je daarmee te bereiken?
- *stilte*
doe eens niet.
- ja sorry mevrouw.
Heel vreemd, maar misschien werkt het omdat ik er niet heul verwijtend bij kijk en ik een meisje ben. het leukste is als ze in discussie gaan (de meesten zijn daar te simpel voor). Laat ze drie goede redenen opnoemen waarom ze die persoon zo mogen noemen. echt leuk. zelf heb je namelijk makkelijk drie redenen om het niet te doen.
- disrespectvol
- beledigend
- niet de normale aanspreekvorm van een onbekende.

wat mij wel altijd opvalt is dat ik altijd - zonder uitzondering - "mevrouw" wordt genoemd. toch een vreemd soort repsect ofzo.

mvg | 08-10-07 | 14:40

@sjaakdeslinksesul 08-10-07 @ 14:37

Bierenbeul!

Iko Nal | 08-10-07 | 14:39

@sjaakdeslinksesul 08-10-07 @ 14:37
Zonder van dat bier; ik zou het snel hebben opgezopen en daarna de beugels nasaal bij Ali inbrengen.

dlseth | 08-10-07 | 14:39

sjaakdeslinksesul 08-10-07 @ 14:37
en dan ruikt ie nog naar alcohol ook.... lol sjaak.

van dal | 08-10-07 | 14:39

Franse toestanden oké, maar dan wel graag de Garde Civile in plaats van de politie... De lat erover, tot bloedens toe als het moet, totdat de prinsjes weer respect hebben voor andersgekleurden.

Inert | 08-10-07 | 14:38

Het geduld raakt op hè!!!!

De Schaapherder | 08-10-07 | 14:38

ik zie mogelijkheden voor het OV ook nog, de Thalys... die komt nog niet in utrecht he?

van dal | 08-10-07 | 14:38

Het bizarre is dat in het Haagse wel op de kosten van de vergrijzing wordt geanticipeerd, en niet op de kosten van de verallochtonisering (die vele malen hoger zijn).

Zware Guy | 08-10-07 | 14:37

Ach als we toch met wilde marokkanenverhalen beginnen. Twee vriendinnen van me reden op de fiets en een achteropkomende scootermocro met dito snol (zus?) achterop kneep een van hen in de kont. Bij het stoplicht kwam het tot een woordenwisseling waarbij de bijrijdster een van mijn vriendinnen bedreigde. Juist op dat cruciale moment kwam ik fluitend de hoek omlopen vanaf de snack waar ik wat grolsch beugels had gehaald, richting het huis van een vriend waar die twee vriendinnen ook naar toe zouden gaan. "Sjaak slaterop!" zei ze en voordat iemand door had wat er aan de hand was, lag er een mocrootje KO in een plas met haram bier. Leg dat thuis maar eens uit Moes!

sjaakdeslinksesul | 08-10-07 | 14:37

Mepje erbij? Met het wapenstokje? Op het schedeltje?

holtor | 08-10-07 | 14:36

Als er rellen komen word het 1 gekkenhuis, omdat er natuurlijk ook veel jongeren van buiten utrecht mee komen doen.

thadan | 08-10-07 | 14:35

@Breinstein 14.28.
But it aint.

Uw Verzekeringsadvis | 08-10-07 | 14:35

Ik gun het niemand, maar ergens hoop ik wel dat de "Parijse toestanden" zullen uitbreken, dan zullen onze theedrinkende, jeugdsoos bouwende hermandad echt eens moeten optreden. En met echt optreden bedoel ik ook echt optreden... de draaideur Marokjes met de ganse familie bijeenvegen, dus broers, zusters, zwagers, opa, oma.. niemand uitgezonderd, iedereen onteigenen van hun bezittingen, terug sturen naar het land van herkomst en ze bestempelen als persona non grata.... maar ja, het zal wel weer pappen en nat houden worden. Earl grey thee vind ik wel lekker.. koekje erbij?

Karel Kruizenruiker | 08-10-07 | 14:34

Voor pitbulls werd nog een fokverbod ingesteld. Zou dat voor deze valse honden ook mogelijk zijn?

Dodi Apeldoorn | 08-10-07 | 14:33

@Geenstijler99 08-10-07 @ 14:30: ehm, het is "beperkte woordenschat TEN gehorE brengen."

Heb je nog een voorkeur voor een bepaald land?

Breinstein | 08-10-07 | 14:33

Leve de man van de eeheem-ee van je hieperdepiep hoeree.

holtor | 08-10-07 | 14:32

Kankerhoer,” roepen de jongens.. ik denk dat ze het nog geen eens kunnen spellen... maar goed als mijn moeder een snor had zou ik ook zo over vrouwen gaan denken

Bill Bixby | 08-10-07 | 14:31

Er is een 1 op 1 relatie met werkeloosheid en stage plekken. Bij stages komt bijna geen allochtoon op tijd en vinden zij dat zij voor hun aanwezigheid op de stageplek betaald moeten worden. Ook hebben vele van deze stagiares een zwart betaalde partimebaan die ze tijdens de stage willen aanhouden.

Resultaat 1: na ca. 2 weken wordt de stage afgebroken, komt de stagebegeleider van de school op het bedrijf met onnozele vragen en opmerkingen van het niveau: dan krijgt hij/zij geen diploma, dan komt hij of haar vader even het bedrijf verbouwen, enz.

Resultaat 2: Na een ingeslagen glazen toegangsdeur, brieven/mails met schunnige opmerkingen, wegkijkende politie dus als het aan mij ligt; NOOIT meer muzel allochtonen in mijn bedrijf stage laten lopen.

Hans Anders | 08-10-07 | 14:31

-weggejorist-

man on the edge | 08-10-07 | 14:30

Als we nou is ten eerste:

1. Alle aftandse flatjes met een flinke sloopkogel neerhalen...
2. Alle kansenjongeren die maar enige vorm van overlast veroorzaken naar hun eigen land sturen om daar maar lekker de boel te gaan slopen en hun beperkte woordenschat daar tot gehoren brengen.
3. Een villa-wijk of i.d. neerzetten. Werkt hier in Vlaardingen. Prachtig toch? Probleem opgelost.

Geenstijler99 | 08-10-07 | 14:30

Krak! deed het marokkaanse schedeltje toen de lange lat van de politie erop terechtkwam. De agent had netjes naast het strafblad gemikt, dat op het kutvoorhoofdje zat geplakt.

Em-eee, joecheee.

holtor | 08-10-07 | 14:30

@Uw Verzekeringsadvis 08-10-07 @ 14:21: it smells like... victory!!! ;-)

Breinstein | 08-10-07 | 14:28

laten we wel wezen, soixanteneuf klinkt toch veel geiler als negenenzestig?

van dal | 08-10-07 | 14:28

Haha, die jongens komen voor 1500 euro per maand hun nest uit... Doe ik ze niet na!

kolojoeris | 08-10-07 | 14:27

MVG,
Laatst heb ik het ook eens gedaan. Een Arabier van plm. 16 jaargilde 'kankerhoer' naar een vrouw die hem in de weg liep toen hij over de stoep fietste. "Hé jochie, hou je bek eens", zei ik. "Wat heb jij ermee te maken?" "Je mag niet fietsen op het voetpad." "Wat heb jij daarmee te maken?" "Donder toch op, sukkel." "Jij hebt er niks mee te maken!"
Ik had me er natuurlijk wel van vergewist dat hij geen vriendjes bij zich had.

Onbevlekt blazoen | 08-10-07 | 14:27

laat de typhus maar snel uitbreken. dan wordt er tenminste wat gedaan.

.kapitein k | 08-10-07 | 14:27

Weet je wat nog het engste is, volgens mij hebben ze echt gewoon niet door dat ze wat fout doen. Ik denk dat 90% van de rifkikkers effectief zwakzinnig is, niet zo raar als je bedenkt dat het gemiddelde IQ in marokko 72 is, en al die inteelt helpt natuurlijk ook niet. Gottegod wat een drama toch met die rifmakaken.

Multikuli | 08-10-07 | 14:27

Kewl, een eigen modus.

Teen | 08-10-07 | 14:26

waaajooo waajooo wajioioo

witteneger | 08-10-07 | 14:25

Ja gek man dat mensen die puber marokkanen zo raar aankijken (of juist niet) want als je dat doet volgt er ALTIJD dit:"Moet je ruzie ofzo? Of "wat kijk je kankergek" óf weer anders "wat wat wat, tozzz"

Daarbij mochten er Franse toestanden komen mag ik toch hopen op een tegen woord van het volk. Politiek Nederland zal wel vragen om thee te gaan zuipen ergens 3 hoog achter.

Baksteenschoen | 08-10-07 | 14:25

vandal, gelukkig mens !!

speerpunt | 08-10-07 | 14:25

Vogelaar was onlangs in Zuid-Afrika waar volgens haar de aanpak vd pliesie in de townships tijdens de apartheid goed werkte.Ik ben het roerend met haar eens in deze.
www1.ocn.ne.jp/~yeboo/sahistory/uprisi...

baggerboer | 08-10-07 | 14:25

Hellsmurfje 08-10-07 @ 14:14: ook wat mij betreft mag het nog vanmiddag hoor. Maar ik wil straks voor het Internationaal Tribunaal wel met droge ogen kunnen beweren dat ik ze na de ingebrekestelling wel de juridisch noodzakelijke "redelijke termijn" heb gegeven ;-)

Breinstein | 08-10-07 | 14:23

LOL@koekje

ed.. | 08-10-07 | 14:22

Waskuip admiraal: Moslims kunnen zeer vriendelijke mensen zijn, maar dan moet je wel hun deuntje meefluiten. De politieke correctheid heeft niets met de barre werkelijkheid te maken. Ik vrees dat de kloof onoverbrugbaar is, Of we moeten onze identiteit verloochenen en daar proberen politici ons toe over te halen. Ze zien dat als enige oplossing omdat ze geen eisen durven te stellen.Of doodsimpelweg de wet toe te passen. Er wordt nu met alle macht geprobeerd ons ervan te overtuigen dat we geen identiteit hebben. Maar dat gaat ze gelukkig niet lukken als ik zo let op de reacties. Kijken wat de volgende stap gaat worden. Overigens al ons gespaard geld van de woningcorporaties dat ze in hun wijken gaan stoppen (dus ons geld) is weggegooid geld. Binnen de korste keren zien ze er weer hetzelfde uit. Toen ze er kwamen wonen waren de wijken toch in orde of niet soms? Men vond ze wel in iedergeval geschikt voor onze autochtone oudergeneratie. Zouden deze jongens daardoor hun gedrag gaan veranderen? En dan schermen ze wat met het niet krijgen van een baan, ook weer zo,n argument dat ze door de politici is aangereikt en dat ze als gefundenes fressen snel geadopteerd hebben. Overigens zijn heel wat van die lastposten qua leeftijd niet aan een baan toe.

speerpunt | 08-10-07 | 14:22

dit word snel weer vergeten... even bloed layen koken en het kan straks steeds gekker en we worden er steeds minder boos om. het sluipt er in. laat die oorlog dan maar komen dan lossen we het even tot de bodem op

monstrera!!! | 08-10-07 | 14:21

I love the smell of napalm in the morning.

Uw Verzekeringsadvis | 08-10-07 | 14:21

overheid, politie en justitie hadden allang gewoon moeten optreden, tegen ongeacht welke vorm van criminaliteit ook en ongeacht door wie of wat...
.
NU zitten we met de gebakken peren, en onze overheid doet niets, dus moeten de burgers het maar zelf op gaan knappen.
Ik hoop dat er nog hele grote groepen sterke en fatsoenlijk nederlandse burgers zich nog bekommeren om hun leefomgevingen zich kunnen verenigen om voor eens en altijd dit gajes van onze straten te vegen.
.
Kom maar op met die Parijse toestanden, ga maar dreigen en vernielen stel raddraaiers, kunnen we gelijk kijken hoe ver de tolerantie van de nederlander gaat.
Ik denk dat dit weleens de spreekwoordelijke druppel kan worden namelijk.
.
Niemand kan dit toch meer pikken van al die vernielzuchtige 'zielige' allochtonen?

Herr Oberst | 08-10-07 | 14:21

Sociale controle werkt? En wie moet die sociale controle dan uitvoeren? Dat ongeletterder ouderlijk tuig? Dat gepeupel waarvan de moeder thuis moet blijven, de taal niet spreekt en vooral geen grote smoel moet opentrekken tegen mannen? De vaders die ziek, zwak en misselijk met rugklachten thuiszitten terwijl ze gvd misschien een jaar gewerkt hebben? De buren? Hetzelfde religieuze klotetuig dat dit land al een decennium of twee terug het liefst geconverteerd had naar een sharia-staat? Er werkt hier maar 1 ding en dat is dat geteisem keihard aanpakken, opsluiten en daarna het land uitbonjouren.

Dodi Apeldoorn | 08-10-07 | 14:21

Ik zou zeggen: schieten met scherp. Camera's neerhangen en alles wat meedoet met de festiviteiten inclusief aanhang de grens over. Doei!

Shani | 08-10-07 | 14:21

[quote]had je een probleem? en wil je daar iets aan doen?? Kom op dan, #$^%@$leier, vuil smerig....[/quote]
Ze willen graag meer r e s p e c t .... Maar je krijgt wat je oogst...

Fjalla | 08-10-07 | 14:20

van dal 08-10-07 @ 14:19
tot zover de "Teen-modus".....

van dal | 08-10-07 | 14:20

ik heb al jaren franse toestanden hier thuis, wijn, gauloises brunes, knokloofworst...

en mijn meisje wil ook wel op z'n frans....

van dal | 08-10-07 | 14:19

"Als ik solliciteer, als ik op straat loop, als ik een winkel in kom: het lijkt alsof er een strafblad op mijn voorhoofd geplakt is.”
-

Kijk eens wat vaker naar 'Opsporing verzocht'.

van Maerlant | 08-10-07 | 14:19

@Koekje-dr-bij? 08-10-07 @ 14:16

Precies, dit volk is te lui om te werken. Daarbij komt nog dat het werkwoord jatten het enige is wat ze foutloos kunnen vervoegen.

Kingeef1975 | 08-10-07 | 14:18

Beetje een politiek stukje. Al die kaffers zeggen mij iets teveel politiek zinnige dingen. Hoernalist zal eea wel uit de duim gezogen hebben. Denk niet dat de stumperdjes iets meer hebben kunnen uitkramen als; kanker, hoer, weetje jeweettog, geld, discrimnasie, nog een keer geld, poliesie, blanken, geld en ik ben een grote jongen, ik ben een grote jongen die gediscriminiseerd wordt jeweettog en nog een keer geld.

Tuig, blind op die stakkers inhakken daar leren ze nog het meest van.

Kingeef1975 | 08-10-07 | 14:17

Ieder volk krijgt de regering die het verdient. Kopje thee drinken en een likje verf op de kozijnen is het motto!

HP de Tijd lezer! | 08-10-07 | 14:17

„Denk je dat ik een kruimelcrimineel was geworden als ik gewoon ergens 1.500 euro per maand had kunnen verdienen?"
-
Ja.

Koekje-dr-bij? | 08-10-07 | 14:16

-/- diverse tikvauten. dat krijg je ervan als je gaat rommelen in je tekst. excuus.

wat ik wilde zeggen:
- meer blauw helpt niet, tenzij de ouders door het blauw worden aangesproken;
- meer subsidie helpt niet, als de ettertjes niet op hun gedrag worden aangesproken;
- sociale controle - hoewel ik er een pleurishekel aan heb - werkt.

mvg | 08-10-07 | 14:16

Laat me niet lachen met hun Parijs-achtige toestanden. Een grote mond hebben die finse pubers op kanaleneiland wel. Maar ik heb in de praktijk meerdere keren meegemaakt dat ze afdruipen als je ze op de man af vraagt of ze willen matten.

deprofeet | 08-10-07 | 14:15

@Breinstein 08-10-07 @ 14:11
Waarom pas over 2 jaar.

Hellsmurfje | 08-10-07 | 14:14

@Onbevlekt blazoen 08-10-07 @ 14:07
De bevestiging van zulk soort gedrag is funest en onbegrijpelijk, totdat je erbij leest dat ook hulpverleners worden aangevallen. de angst om het níet te doen is begrijpelijk maar ook verkeerd geplaatst. toch vind ik het schandelijk.

Dat dat soort ettertjes moet gewoon eens goed op hun puberplaats gezet worden. dat gebeurt jammer genoeg veel te weinig uit angst. ikzelf doe het wel vaker bij jochies bij mij in de buurt: duidelijk laten blijken dat je iets niet vindt kunnen, maar ook duidelijk laten blijken als je vindt dat iets wél kan. vreemd genoeg reageren ze daar vrij goed op. "ow, sorry mevrouw.". Het kan dus wél. de sociale controle *kots* moet dus eigenlijk gewoon terug.

meer blauw op straat helpt in dat kader duidelijk niet. het schijnt overigens wel te helpen als de politie met ze mee naar huis gaat en daar de ouders vertellen dat wat zoonlief doet, niet door de beugel kan. maar goed, vindt hun huis maar eens.

mvg | 08-10-07 | 14:14

geef die jongens eens heel snel een zak subsidie!
/vogelaar-modus-uit

Dhr. de Wit | 08-10-07 | 14:12

In Intermediair stond onlangs een uitgebreid artikel over de wijk Overvecht in Utreg. Er schijnen daar flats te staan waar letterlijk IEDEREEN een uitkering heeft. Gelukkig mogen we er nog eens miljarden tegenaan gooien, want als ze nieuwe verf op de kozijnen hebben gaan ze vast werk zoeken.

Ik zeg: geef ze 2 jaar. Is er niks verbeterd, dan napalm erop. Klaar.

Breinstein | 08-10-07 | 14:11

@Onbevlekt blazoen, precies. Doet niks kan niks wil niks, en vogelaars maar schuld naar zich toe trekken. Bewaar die positieve energie toch voor hogere levensvormen.

Multikuli | 08-10-07 | 14:10

Je zou bijna gaan hopen op Parijse toestanden.... eens kijken hoe het Nederlandse volk dan reageerd..... Geert naar 40 zetels?

Behangdelul | 08-10-07 | 14:09

Ik heb nog een paar clusterbommen liggen, met garantie. zgan altijd binnen gestaan. 1e eigenaar.
Bij afname van 5 stuks of meer, leuke kortingen en relatiegeschenken

Mad J | 08-10-07 | 14:07

Heeft iemand al geopperd om de sociale uitkeringen in Utrecht te stoppen, gaan ze vanzelf deaud van de honger...

ijsklont | 08-10-07 | 14:07

@ mvg 08-10-07 @ 14:02:
Het ergste is dat ze in die houding bevestigd worden. Denk je dat een Vogelaar in een zaaltje in Kanaleneiland durft te zeggen dat ze eens op moeten houden de schuld buiten zichzelf te zoeken? Nee, die praat ze naar de mond. Inderdaad, het buurthuis moet langer open. Klopt, het ambulant jongerenwerk dient uitgebreid te worden. Discriminatie door de politie? Dat gaat tot op de bodem uitgezocht worden!

Onbevlekt blazoen | 08-10-07 | 14:07

Okay waar liggen de geweren ??
Nu is het genoeg !!
De dood of de gladiolen !!
Poëpjes is "the Temple" - "the Body"
p.s. mijn haar is geblondeerd én ik verkleed mezelf graag als een Turkse travestiet ! en ik rook Gladstoned pretminaretten!!

poëpjes | 08-10-07 | 14:05

@Boris Poepnagel 08-10-07 @ 14:02:
Lekker nummer, maar het valt hier een beetje buiten de context.

Hodja | 08-10-07 | 14:05

Jammer dat je een motor niet op zelfmedelijden kan laten draaien

Multikuli | 08-10-07 | 14:05

Ik blijf bij mijn: "Daisy Cutter op de wijk" oplossing!

Hellsmurfje | 08-10-07 | 14:04

Ben benieuwd of het hier in het nieuws komt wanneer er rellen uitbreken. Denk wel dat het een landelike escalatie zou worden. Misschien wel goed om het een keer flink uit de klauwen te laten gieren. Worden er wat meer mensen wakker geschud. * richt schoteltje op Astra *

Achtertuyn | 08-10-07 | 14:02

Als ze alle dagen dat ze rondhangen gewoon 's zouden gaan studeren, dan worden ze misschien ook 's wat kansrijker.

lillendvleesch | 08-10-07 | 14:02

"Ik ben dom, lomp en famous, Ik ben dom, lomp en famous, Ik ben dom, lomp en famous, chicks die zitten aan mijn penis!"
"Ik ben dom, lomp en famous, Ik ben dom, lomp en famous, Ik ben dom, lomp en famous, chicks die zitten aan mijn penis!"
"Ik ben dom, lomp en famous, Ik ben dom, lomp en famous, Ik ben dom, lomp en famous, chicks die zitten aan mijn penis!"

Boris Poepnagel | 08-10-07 | 14:02

@sjaakdeslinksesul 08-10-07 @ 13:39
kom maar hier hoor. ik ben dan wel eind twintig, maar een snor vind ik alleen maar mooi.
*slaat mollige armen om sjaak heen en wiegt hem heen en weer*

en wat een gelul verder van die marrocjes. ben het zo zat: overal waar ze komen het slachtoffer uithangen, maar niet éven de hand in eigen boezem steken en bedenken dat ze dit toch echt aan zichzelf te danken hebben.
de vraag wat er was: hun gedrag of het stigma? is een kip/ei verhaal.
ga verdoemme eens gewoon werken en laat zien dat jij níet zo bent ipv het stereotiep verder te versterken!

mvg | 08-10-07 | 14:02

Ik denk dat iedere autochtoon wel eens een minder plezante ontmoeting gehad heeft met een fin of daarvan getuige geweest is. Hoezo: "het lijkt wel of er een strafblad op mijn voorhoofd geplakt is." ????

Anjin Mohammed | 08-10-07 | 14:01

Kansloze gasten, maar het grootste deel van Kanaleneiland is nog steeds erg rustig, om niet te zeggen saai.
Uiteraard niet je auto parkeren met glimmende kraaltjes in het zicht, dat is vragen om een ingetikt ruitje, maar da's overal in Utrecht het geval.
In mijn beleving nog steeds een klein groepje dat de boel verziekt, nog steeds geen reden om met de Wilders-aanhangers mee te huilen.

Zeurders | 08-10-07 | 14:01

Geachte mariniers we hebben een nieuw oefen terein , we noemen het kanaaleiland. Jullie mogen hier heerlijk met scherp oefenen, wees niet bang dat er niet genoeg doelwitten zijn we vullen het gewoon weer aan. Nou succes he mannen, oooh voor ik het vergeet pls geen gevangenen nemen.

Platje | 08-10-07 | 14:00

kankerhoer is niet een frans woord, dan zou "prostituee de la carcinome" beter zijn.
en als het echt franse toestanden moete worden, laat dan de "police" eens op zijn frans reageren, met 20 agenten in een renault saviem, en direct ná het uitstappen de lange lat erover, niks vragen, meteen meppen.

van dal | 08-10-07 | 13:59

Iemand één van de laatste zinnen gelezen:
"Eén van hen: „Denk je dat ik een kruimelcrimineel was geworden als ik gewoon ergens 1.500 euro per maand had kunnen verdienen?"

Als ik gewoon ergens 1.500 euro per maand verdien, zou ik direct ontslag nemen en daar ook gaan werken, als ik van die leeftijd was.

Gaan ze later zeker weer zitten zeiken dat ze geen jaarlijkse verhoging krijgen, omdat ze gediscrimineerd worden. (in plaats van te roepen over scholing ed)

generatieloos | 08-10-07 | 13:59

balkenende haal je mannen maar terug uit uruzgan.
we hebben hier een soort gelijke missie.
eerst het uitschakelen en dan wederopbouw

ijsmannetje | 08-10-07 | 13:59

Eerst oorlog, dan een revolutie.

De StoorZenDer | 08-10-07 | 13:59

yeah yeah, blame it on the society, maar nemen die jongens zichzelf ooit wel eens iets kwalijk? misschien iets weinig in de schoolboeken gedoken? iets te graag op straat willen hangen en de stoere jongen uithangen? het zal wel niet verwonderlijk zijn dat deze jongens uit de welbekende 'excuus'-cultuur afkomstig zijn...

Patrick Zweedsey | 08-10-07 | 13:58

@ pwman 08-10-07 @ 13:55
Hebben wij een leger dan, of bedoel je die paar man die we naar afghanistan hebben gezonden?

ijsklont | 08-10-07 | 13:58

gewoon het leger sturen en met scherp schieten

uchman | 08-10-07 | 13:58

Kansleaus weer dit. Maar dat geldt eigenlijk voor heel Utreg. Laat maar vallen die MOAB.

Ik hier?!? | 08-10-07 | 13:57

50% kans dat die Marokkaan het aan het rechte eind had.
Kudtvrouwen.

Teen | 08-10-07 | 13:57

Agh grote mond zoals altijd. Media moet alles wat deze pubers zeggen met een flinke pak zout nemen.

......Duiveltje... | 08-10-07 | 13:56

@skandaalig : ken ik dat niet ergens van? Nou weet ik t weer! Plagiaat!

BYO | 08-10-07 | 13:56

leave kansenjongeren alone! there are kanshebbend! bleeeeeeeer!

Bob Sleeuwijk | 08-10-07 | 13:56

*Is het leger straks misschien toch nog ergens goed voor*

pwman | 08-10-07 | 13:55

Zet al die kudtfinnen eens in een kansenwijk op de Noordpool of zo, dan kunnen die gefrustreerde heethoofdjes eens afkoelen.
.
*word onderhand een beetje kudtfin-moe*

Tuvai | 08-10-07 | 13:55

hek vervangen door een betonnen muur van een metertje of vier hoog

need i say more | 08-10-07 | 13:54

@waskuip-admiraal: ik was wel welkom in de turkse moskee op iftar maaltijd, maar op de marokkaanse moskee niet. Die nuance houd ik echt wel goed in de gaten hoor.

woestijnvos | 08-10-07 | 13:54

Ik was zaterdag jl. even op familiebezoek in Oog In Al. Ben daarna nog eens even door Kanaleneiland Noord gereden en het - vroeger zo mooie - kleine winkelcentrum in gelopen! Weet allen: HET IS NOG VEEL ERGER DAN JE JE KUNT VOORSTELLEN! Ik ben hoofdschuddend en verdrietig mijn - gelukkig nog hele - auto ingestapt. Ik wil er NOOIT meer komen! Bravo PvdA!! Bravo SP!!! Bravo Gemeentebestuur en Gemeenteraad van Utrecht! Bravo huidige en vorige burgervaders en - moeders! U heeft een prachtig stuk van mijn oude stad laten vernietigen. Nu Overvecht nog!! En Oog In Al! Mijn oudburen zijn er al bedreigd, beroofd en uitgescholden!
Afz. Een Oud Ood-In-Aller

supersniper | 08-10-07 | 13:54

Don"t Venz me in.

cram | 08-10-07 | 13:52

Idee voor alternatieve energiebron (Shell, doe er wat mee!): genocidematig al die schoffies opsluiten in kampen en vervolgens in hoogwaardige verbandingsovens pleuren (het menselijk lichaam bestaat uit heel veel hoog-energetische chemische verbindingen). Bij verzet halve familie meenemen. Kunnen we met zijn allen weer 100 jaar vooruit en dragen deze platlopers ook voor het eerst (en laatst) in hun leven bij aan de maatschappij. Hulde!

s(k)andaaalig | 08-10-07 | 13:52

goed bezig pliesie-wouten meneert !!

die kleine kut mannetjes verneuken echt al die "achterstands"buurten. Als ze nu behalve waarschuwen ook echt hard aanpakken gaat dit dadelijk waarempel nog werken ook....
Ik hoop het, dat tuig wordt veel te agressief. FIGHT FIRE WITH FIRE !!

Gorgon | 08-10-07 | 13:52

Er zit een fout: het moet zijn: “Als ik solliciteer, als ik op straat loop, als ik een winkel in kom: het lijkt alsof er MIJN strafblad op mijn voorhoofd geplakt is.”

- teruggejorist - | 08-10-07 | 13:51

Leger inzetten dan maar; paar B52s van de VS lenen en dan hebben we van Kanaleneiland zo een prachtwijk gemaakt ... na een paar weken carpet bombing.

dlseth | 08-10-07 | 13:50

Welwillenden evacueren en muur er omheen.

Lobo | 08-10-07 | 13:49

@ BYO 08-10-07 @ 13:42 En dan krijgen de blanke tokkies de schuld, let maar op! Jij denkt toch niet dat een opengetrokken blik autochtone agenten met de lange lat over die hangkansenjongeren heen mag he? Dat geeft alleen maar een euforistisch gevoel bij de Nederlander, en dat moet nu juist vermeden worden.

HP de Tijd lezer! | 08-10-07 | 13:49

@Robert Irving 13.44.
Idd,en een fijne wipkip, problem solved.

Uw Verzekeringsadvis | 08-10-07 | 13:48

Jaws 5: "We're gonna need a bigger fence..."

Calastir | 08-10-07 | 13:46

@Zippy 08-10-07 @ 13:42
Parijs - Brancard

[-InFiDeLz!-] | 08-10-07 | 13:46

politie zult gij veelvuldig uw kogels benutten, dank u

ijsmannetje | 08-10-07 | 13:46

Wat kan je hier nou van zeggen zonder weggejorist te worden. Het liefst zou ik zeggen uitroeien dat tuig met wortel en tak, maar ja dat doe ik maar niet.

derkcs | 08-10-07 | 13:46

-weggejorist-

Zwaaiende Knots | 08-10-07 | 13:45

Achja net als Osdorp, het vaagt vanzelf wel weer weg en dan bloeit het ergens anders weer op. Tis nooit anders geweest.

OuweSchaterhand | 08-10-07 | 13:45

@ijsklont 08-10-07 @ 13:44
of meer traangas....

overVecht | 08-10-07 | 13:44

Met die rellen zal het reuze meevallen hoor. Als de ME en de wapenstok eraan te pas komen zitten die mocrootjes zo bij hun moeder thee te drinken.

lekker moeder | 08-10-07 | 13:44

Over één ding ben ik het met ze eens. "Als de eerste klap straks valt, begint de oorlog.”

braadlap | 08-10-07 | 13:44

Maar ze krijgen toch nieuwe raamkozijnen ?
dan is alles opgelost lijkt me.

Robert Irving III | 08-10-07 | 13:44

Ik vrees dat de gemeente een groter hek moet kopen...

ijsklont | 08-10-07 | 13:44

@BYO 08-10-07 @ 13:42
Als al die discriminasieërende Nederlanders zeau doorgaan denk ik wel eerder!

overVecht | 08-10-07 | 13:44

@mezelf : maar=maak

BYO | 08-10-07 | 13:44

waskuip-admiraal 08-10-07 @ 13:42
hahaha, u is wethouder voor groen links?

sjaakdeslinksesul | 08-10-07 | 13:43

Als de Nederlandse politie nu ook een keer keihard optreedt! Maar wordt waarschijnlijk theekransje...

Just my opinion | 08-10-07 | 13:43

Kunnen we een poultje maken wanneer de rellen uitbreken? Ik zeg binnen 2 weken. maar er dus maar 19-10-07 van. ik zeg minimale inzet €25,-!

BYO | 08-10-07 | 13:42

Parijs? Dakar!

Zippy | 08-10-07 | 13:42

het probleem is dat de nuance ontbreekt omdat de media de beeldvorming laten bepalen door de kleine minderheid, die ovreigens ook best van goede wil zijn, kijk maar naar het suikerfeest, waar echt iedereen welkom is voor een dialoog, want je komt er niet uit door mensen alleen maar als ecriminineel met maximaal vier in de hoek te zetten, waardoor polarisatie en parijse toestanden inderdaad een kans krijgen, laten we daarom leren van het verleden en ervoor zorgen dat de auto de stad uit gaat.

waskuip-admiraal | 08-10-07 | 13:42

OK, maar dan mag de Nederlandse politie ook optreden zoals de Franse oproerpolitie, de Kärcher erop!

theophiel | 08-10-07 | 13:41

Ik heb nog nooit aantoonbare bewijzen gezien dat finnen in kanaleneiland en/of Overvecht, voor problemen zorgen......

off-topic: Vandaag mogen me hechtingen eruit!

overVecht | 08-10-07 | 13:40

Dat krijg je ervan als je schoffies altijd maar in de watten legt. In veel andere landen krijg je een strenge straf, hier loop je de volgende dag weer op straat.

paradoxical | 08-10-07 | 13:39

Zo wordt ik ook constant gediscrimineerd door mooie lekkere dames van rond de 20 omdat ik een 45-jarige arbeidsongeschikte heftruckchauffeur met snor en impotentieproblemen ben.

sjaakdeslinksesul | 08-10-07 | 13:39

Met dat "kankerhoer" bedoelde hij gewoon zijn moeder.

lekker moeder | 08-10-07 | 13:39

Lekker makkelijk van den finnen. De schuld ligt buiten ons dus we kunnen er nix aan doen en daarom gaan we ootoos in de fik steken. De marxistische politiek alhier geeft hen gelijk en de belastingbetaler mag schokken.

Willem VanDer Decken | 08-10-07 | 13:38

Kunnen we die kansenjongeren niet in de gouden kooi kwijt...?

Phoib | 08-10-07 | 13:36

Gewoon doodmeppen, letterlijk dan he.

Peer de Krijp | 08-10-07 | 13:36

Ja, gewoon manieren leren, en netter kleden... En respecteer onze vrouwen potverdikkie!

Stijlloos|Superieur | 08-10-07 | 13:35

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl