Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Wij verwerpen jullie!

je bent lelijk van dichtbijHet was weer een gezellige bedoeling vanochtend in de bunker in Osdorp. Als belangrijkste getuige was deze keer oude bekende Samir Azzouz komen opdraven. En wij citeren gemakshalve maar even de rechtbankverslaggever van het ANP: Samir maakte een ontspannen indruk en was zichtbaar blij zijn moslimbroeders in de rechtszaal te kunnen begroeten. Azzouz liet weinig ruimte twijfel over zijn geloofsovertuiging en daaruit voortvloeiende levenshouding. Samir heeft voor de harde lijn gekozen. "Wij verwerpen jullie", zo vatte hij zijn ideologie en die van zijn broeders samen. "Wij verwerpen jullie systeem. Wij haten jullie. Dat is het zo'n beetje." Daaraan voegde Samir nog toe dat de jihad, de heilige strijd, "mooi" kan zijn. Wel fijn om te weten dat diezelfde Samir al twee maal wegens gebrek aan bewijs is vrijgesproken. Straks weer lekker met zijn matties de scheikundeboeken in. OV-jaarkaartje aanvragen, studiefinanciering vangen, blonde wijven neuqen, Adidas-jasje aan, Nike-schoenen kopen en via UPC naar Al Jazeera kijken. Ja, dat systeem is slegt en moet dood. Nu Samir nog.

Reaguursels

Inloggen

Thouria stelt dat de koran nooit is herschreven, lees dit stukje over de duivelsverzen eens zou ik zeggen. av.rds.yahoo.com/_ylt=A9ibyKrPta1DkIEB...
Ik heb al vrij veel in de koran gelezen, en ook veel hadiths. Belachelijk om te stellen dat Mohammed alleen geweld gebruikte om zich te verdedigen, hij heeft oa opdracht gegeven to de moord op een criticus: ayaanhirsiali.web-log.nl/log/4281387 Jammer dat moslims vaak liegen over hun krijgsgodsdienst.

Hammiehetvarken | 24-12-05 | 22:22

@ aivd,

Laat me raden,

zorgtoeslag en huurtoeslag?

hama | 22-12-05 | 22:58

Nou breekt mijn klomp!!
Ik heb net een bericht gelezen dat de weledele heer Samir A. een ander
verblijf heeft gekregen, de stank was namelijk niet te harden voor de medegedetineerden.
Hier exclusieve foto's van zijn nieuwe verblijf:
www.flurl.com/uploaded/Even_geduld_Sam...

poffertjeskop | 22-12-05 | 21:28

Heb vanmorgen twee rode enveloppen gekregen. Ik vind het systeem zo kwaad nog niet.

aivd | 22-12-05 | 20:46

Heb vanmorgen een blauwe enveloppe gekregen. Ik vind het systeem ook verwerpelijk.

Beau | 22-12-05 | 15:30

@godvergeten.

U2

defenz | 22-12-05 | 14:07

defenz 22-12-05 @ 13:59
Wijze les en zeer waarschijnlijk heb je nog gelijk ook.....
Fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 14:05

@Godvergeten
Dat tuig moet en zal ook moeten verdwijnen en verandert ook al en ze worden ook al aangepakt, kan nog beter en harder maar dat komt wel heb geduld zou ik zeggen.
Maar geloof het of niet er zijn ook moslims in ons land die precies hetzelfde denken als jij en ik dus ik weiger het om iedere moslim te haten.
Bovendien werkt dat ook alleen maar in het voordeel van hun.

defenz | 22-12-05 | 13:59

defenz 22-12-05 @ 13:38
Ik wil absoluut geen nazi zijn maar betrap me er op dat ik soms gemeende haat heb als ik weer berichten zie over die marrokanen bv in 020.
Uiteraard ben ik ook tegen alle terror daden, ook van de joden of wie dan ook.
Ik ben alleen zo kwaad hoe gemakkelijk DenHaag alles afdoet en niet wil zien dat bv in 020 de marrokaantjes de dienst uitmaken op de straat.
Als ik ze dan hoor zingen of roepen k*nker joden en tegen de meisjes dat ze hoeren zijn haat ik plotseling alle moslims terwijl ik weet dat het hier gaat om meelopertjes die zich achter de islam schuilen.

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 13:49

@ godvergeten
ben ik mee eens behalve die haat.
Ik haat geen moslims. Ik vind het hooguit zielig en kortzichtig hoe die lui leven en manifesteren. En dat heb ik bij een ieder die een religie fanaat is of het een christen jood of weet ik wat is.
Het is alleen een feit dat de moslims hun shit perse willen opdringen en dat ze zelfs een gevaar vormen.
Nou dan zullen we toch wel zeker mans genoeg zijn om ze de kop in te drukken en als het moet die kop eraf te meppen.
Als een moslim bij mij een opdringerige niet gewenste actie uitvoert komt ie er wel achter.
Nou en als iedereen dat doet is er niks aan de hand en dan hoeven we ook niemand te haten.
Bovendien zou ik de overheid dan meer moeten haten want die hebben ons aan dat gevaar blootgesteld maar zelfs hun haat ik niet eens.

defenz | 22-12-05 | 13:38

@ de heren van mijn oppositie
..
ik wou graag even een aantal dingen duidelijk maken:
..
1] persoonlijk vind ik dat een ieder mag en moet kunnen geloven wat hij/zij zelf wil. als dat extreme vormen aan neemt vind ik dat dat geen plaats mag hebben in nederland en veroordeelt moet worden.
..
2] ik vind het prediken van haat jegens bevolkingsgroepen gebaseerd op geloof en/of afkomst gevaarlijk en eng. jullie hebben het over aanslagen op moskeën, precies de praat die jullie extreme moslims verweiten (of was het verwijten???)
..
3] ik zie graag een verschil tussen achterlijk jeugdigen die op straat de slechte bink uithangen en daarvoor hun geloof misbruiken en echte moslim terroristen.
..
4] ik geloof niet dat geweld ooit een goede uitweg geboden heeft.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 13:38

defenz 22-12-05 @ 13:14
Dat is precies hoe ik er over denk!
Ik ben nog steeds van mening dat we een israelisch beleid zouden moeten voeren. Niet alleen dat mislukte moslimhondje aanpakken maar gelijk al zijn familie ook deporteren.
Als alles beter is in die woestijnlanden, k*nker dan lekker op.
Je zal er versteld van staan hoeveel Nederlanders helemaal genoeg hebben van die maroc honden en er van dromen om zo een moskee in de hens te steken.
DenHaag weet dat ook wel maar is nog steeds van mening dat het niet zo een vaart zal lopen maar ik denk dat de haat al veel te diep zit om het nog af te kunnen wenden

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 13:20

@Drop 22-12-05 @ 13:08
De media zijn, zonder uitzondering, volledig links, met de NOS vooraan. NOS Journaal kijk ik al lang niet meer, want dat is te erg voor woorden. Geen greintje journalistieke integriteit te vinden in dit kliekje ultralinkse demagogen. Ze durven mensen met andere standpunten niet eens aan het woord te laten uit angst dat hun kijkbuiskinderen weleens wakker zouden kunnen worden.
Het is zo jammer dat 99% van de Nederlanders niet ziet hoe ze zand in hun ogen krijgen gestrooid van het linkse schuim en daardoor hun mening laten beinvloeden. De NOS is niets meer dan een doorgeefluik van CIDI, Groen Links, en PvdA.

Colossi | 22-12-05 | 13:19

@ Godvergeten

Wij zullen nooit een moslimstaat worden tenminste ik zeker niet want dab zou ik allang een zelfmoordaanslag op een moskee hebben gepleegd.
Maar mij geeft het wel moed om te lezen hoeveel mensen er verzet hebben tegen dit barbaars en fascistisch geloof.
Vergeet niet wij zijn Nederlanders en ik denk niet dat die wij ons door een stelletje geitenneukers laten bekeren.
Dus ik maak er me niet zo druk om, zal er wel voor blijven strijden want ze proberen het natuurlijk wel.

defenz | 22-12-05 | 13:14

Moslims bepalen al wat op TV komt.
Denk je dat Submission 1, 2 of 3 ooit nog op NL TV wordt uitgezonden?

Drop | 22-12-05 | 13:08

Colossi 22-12-05 @ 13:02,
defenz 22-12-05 @ 13:04

Heren of dames natuurlijk, rest mij niks anders te zeggen dat u beide verwoord wat er in mijn hoofd rond spookt!
Ik wil niet als een nazi te boek gaan echter het is van den zotte dat dit tuig de dienst uit maakt in nederland en nog extra wordt gevoed door bv Wouter Bos en die Femke bitch.
Als er niets gebeurd zullen we binnen afzienbare tijd in een moslim staat wonen ipv Nederland

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 13:07

@klootoog

Moslims zijn zeker nog niet aan de macht, maar let wel, NOG niet.
En ik zou ook niet roepen alle moslims op te ruimen (alhoewel het wel es in me opkomt) maar het is wel een gevaar voor onze maatschappij en beschaving.
Dus aanpakken en de kop indrukken. Bovendien ben ik wel nog steeds van mening dat wanneer een moslim perse zo strikt is om zn geloof uit te willen dragen er in het middenoosten genoeg plaats voor is en niet in ons land.

defenz | 22-12-05 | 13:04

@kolonel klootoog 22-12-05 @ 12:48
Op sommige gebieden zijn ze hier ook aan de macht. Misschien zwaaien ze niet de scepter in het bestuur van grote bedrijven, of in de tweede kamer, maar wel op straat. Precies waar iedereen er last van heeft en er direct mee geconfronteerd wordt hoe ongelooflijk snel een buurt verk*nkert als er één zo'n stel onaangepaste mafkezen komt wonen. Gettovorming moeten we tegengaan, dus laten we het probleem verspreiden naar wijken die nog niet verrot zijn. Dat is de strategie blijkbaar.
Er wordt gezegd dat de rest van de straat de betreffende lastpakken wel even corrigerend zal toespreken. Als je één zo'n teringlijer alleen maar aankijkt, mag je blij zijn als je niet langs de spoedeisende hulp hoeft. Wat de politiek dus eigenlijk zegt is: krijg de tyfus maar als werkende belastingbetaler. Wij hoeven die marocs niet in Wassenaar of Bloemendaal, maar de rest van Nederland mag een groot getto worden.

Colossi | 22-12-05 | 13:02

kolonel klootoog 22-12-05 @ 12:48
Geen nood, ik google niet naar je adres hoor. Ben van mening dat een verhitte discussie werelds is en een ieder mag zijn gedachte posten, zelfs met schelden maar het blijft een schriftelijke discussie hoor, ook al ben ik het geheel niet met je eens

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 12:52

@ Colossi 22-12-05 @ 12:45
..
ik zeg toch ook niet dat ze geen politieke invloed hebben? ik ben alleen die types die doen als of moslims al aan de macht zijn beu.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 12:48

@kolonel klootoog 22-12-05 @ 12:31
Mensen die nog steeds denken dat moslims hier politiek geen invloed hebben, zijn tamelijk naief. Het doemscenario dat een moslimpartij hier ineens alle partijen voorbijstreeft en aan de macht komt, is niet eens nodig. Aan de PvdA, GL en SP hebben ze al meer invloed dan ze zouden kunnen wensen. Dat soort landverraders in politieke schaapskleren laten liever moslims half Nederland beroven, verrot steken, verkrachten en intimideren, dan één vingertje uit te steken naar hun geliefde knuffels.

Colossi | 22-12-05 | 12:45

@ TheArcher 22-12-05 @ 12:18
..
dan weet je vast ook wel een "kut moslim met een theedoek op zijn klote(n)kop" aan te wijzen die de afgelopen 20 jaar een paar jaar in de ministerraad heeft gezeten of zelfs mp is geweest?
..
ik haat kaas, maar van mij mag iedereen lekker kaas vreten, als ze er mij maar niet mee lastig vallen.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 12:31

@ The Archer...

beetje teveel caffeine gehad...??

de melkboer | 22-12-05 | 12:22

@ Colossi 22-12-05 @ 12:08
..
ik ben helemaal niet dramatisch man. stond toch duidelijk het internationale korrelzout teken: :)
..
verder weiger ik me door aan de ene kant helsche moslims en aan de and're kant blanke neerlandsche strijdersch (let op: gecharceerd!!!) bang te laten maken, jullie zoeken het maar lekker uit mijn z'n allen.
..
"Je bent voor Nederland of er tegen, een middenweg is er dan niet." ik ben voor mezelf, mijn familie, mijn lief en mijn vrienden, mag dat ook?

kolonel klootoog | 22-12-05 | 12:22

Ik vraag me af wat al die geitenneukende klote moslims hier in dit land nog zoeken. Het wordt toch hoog tijd dat Geert het voor het zeggen krijgt. Ik zie liever een peroxide kop aan de macht dan een kutmoslim met een theedoek op zijn klotekop. ik zeg: NEDERLAND ISLAM VRIJ, hoe eerder hoe beter.. Want ik haat moslims, de islam, allah en zijn Mo en de hele islamitiesche wereld. Eat that, Samir K.(lootzak)..

TheArcher | 22-12-05 | 12:18

@kolonel klootoog. nou daar ben ik dan lekker mee. heb ik jou zitten lezen, terwijl je iemand een nazi vind ;)

neuzel | 22-12-05 | 12:15

kolonel klootoog 22-12-05 @ 12:02
Niet zo dramatisch, kutzooi komt jou echt niet opzoeken.
Hij heeft wel een punt, trouwens. Nederland zit vol met nsb-ers die hun land liever overhandigen aan moslims. Als de pleuris uitbreekt, is het wel handig om te weten wat je aan mensen hebt. Je bent voor Nederland of er tegen, een middenweg is er dan niet.

Colossi | 22-12-05 | 12:08

@ neuzel
..
ik vond/vind hem een nazi, hij mij een nsb'er, dan moet ik were opmerken dat in mijn beleving die twee stromingen behoorlijk dicht bij elkaar liggen.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 12:07

@Kolonel klootoog Godvergetenkutzooi lees ik niet eens. een snelle blik op de woorden nazi en nsb doen mij al afhaken. zal wel een miscommunicatie zijn... denk ik dan :)

neuzel | 22-12-05 | 12:05

@ neuzel
..
prima de luxe. al ben ik bang dat ik verdomt weingi aan ga hebben daar ik het idee heb dat Godvergetenkutzooi op dit moment mijn adres aan het googlen is. :)

kolonel klootoog | 22-12-05 | 12:02

@kolonel klootoog. in dat geval houd je mijn respect.

neuzel | 22-12-05 | 11:59

@ neuzel 22-12-05 @ 11:48
..
mijn uitspraak "zo, koffie iemand" kwam meer in de richtting van, hee fuck ik heb echt kudt veel getiept en heb zin in een bakkie. vandaar.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 11:51

@kolonel klootoog klopt. als mijn aanname anders is hoor ik het graag van Thouria en dan mag ze me uitleggen hoe zij dat precies zit. ik denk dat zij heel goed in staat is om dat zelf te verwoorden.

als iemand iets vanuit haar of zijn geloof zegt is dat op zich natuurlijk nog geen reden om respect te geven. Samir zegt ook dingen uit zijn geloof.

jouw opmerking: zo, koffie iemand? kun je me wel uitleggen. kwam een beetje over als zo ik heb weerwoord gegeven op een moslima en nu ga ik stoer achterom kijken naar de andere GS-reaguurders en biedt ze koffie aan. getuigt niet echt van het tonen van respect, komt een beetje gluiperig over zelfs.. maar goed dat is natuurlijk slechts een aanname, klaar om te worden ontkracht.

neuzel | 22-12-05 | 11:48

@ Godvergetenkutzooi 22-12-05 @ 11:44
..
zeg dat dan, eikeltje. je laat me wel heel lekker veel ruimte om dingen in je mond te leggen, of niet? en toch een bedreiging met fysiek geweld, chapeau. ik denk niet dat ik typisch zoals jij wensch tegen te komen, met of zonder rellen. nsb'ers waren toch meer jou soort mensen, een ras, een volk, een land, een fuhrer, dat soort dingen?

kolonel klootoog | 22-12-05 | 11:47

kolonel klootoog 22-12-05 @ 11:40

et probleem bedoelde ik eigenlijk iets geheel anders maar aangezien je zelf steeds maar dingen invuld is jou oplossing ook aanvaardbaar voor mij....
Laat ik het anders zeggen, laten we hopen dat als er wel rellen uitbreken tussen moslims en nederlanders ik jou nooit tegenkom want als ik in jou ogen een nazi ben lijk jij wel verdacht veel op een geboren en getogen NSBer!!!

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 11:44

@ Godvergetenkutzooi 22-12-05 @ 11:30
..
een probleem hebt? ga je me dan opzoeken en in elkaar slaan? volwassen gedrag man, prima. neem je dan ook je blank broeders mee?
..
@ Colossi 22-12-05 @ 11:34
..
ik ben geen links spul. sorry.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 11:40

@ neuzel 22-12-05 @ 11:25
..
ik geloof dat ik nergens kon lezen dat thouria geen respect voor andere geloven heeft, je baseerde dat op een aanname omdat ze zei dat de koran niet herschreven is en de bijbel wel. toch, of vergis ik me?
..
@ Drop 22-12-05 @ 11:23
..
en op die manier kan je alles krom lullen wat recht is, en vice versa natuurlijk, als je dat beter ligt.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 11:35

@kolonel klootoog 22-12-05 @ 11:27
Wat is er vaag aan? Een onevenredig groot percentage van zware geweldsmisdrijven wordt door allochtonen in het algmeen, en marocs in het bijzonder gepleegd.

Waarom worden nuchtere, meetbare feiten altijd gemanipuleerd en verdraaid door links spul als jij om er een positieve draai aan te geven?
If it walks like a duck... etc.

Colossi | 22-12-05 | 11:34

kolonel klootoog 22-12-05 @ 11:16

EN WEDEROM NOEM JE ME EEN NAZI VOOR EEN UITSPRAAK DIE IK NIET HEB GEDAAN KLOOTHOMMEL!!!
Nergens in een post heb ik gemeld dat ik vind dat buitenlanders of moslims niet mogen posten op GS. In het begin had je het over basis lezen.....
Noem me nogmaals een nazi en ik denk dat je dan een behoorlijk probleem hebt. Je lijkt wel een moslim!! (kan geen dialoog winnen dus ga ik maar dingen verzinen!)

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 11:30

@Drop 22-12-05 @ 11:23
En niet-moslims zijn het niet waard om een vinger voor uit te steken, blijkbaar. Die grote groep niet criminele moslims die niets doen als het slachtoffer een blanke is, moeten wij dus respecteren? Een bloeiende maagk*nker kunnen ze van mij krijgen.

Colossi | 22-12-05 | 11:28

@ Colossi 22-12-05 @ 11:19
..
als ze het niet doen, dan moeten ze het gaan doen. maar ik denk niet dat de rest van nederland zit te wachten op een straatoorlog, ik ook niet, is niet helemaal mijn ding.
..
verder denk ik dat je een net een ietsje pietsje paranoïde bent, met je vage verdacht makingen. de moslim straat terreur heeft er juist mede voor gezorgt dat er massaal nee is gezegt tegen de eu grondwet.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 11:27

@kolonel klotoog. soms moet je dingen schrijven om mensen proberen meer begrip te laten krijgen. niemand is mijn baas, ik heb het niet zo met predikers en mensen die hun geloof willen opdringen. onze god is de beste is precies wat vrijwel iedere gelovige gelooft. als je goed leest en mijn reacties een beetje kent, geef ik Thouria meer respect dan ik andere reaguurders ooit heb gegeven. ik prijs haar omdat ze hier heeft gereageerd, vanuit haar geloof. allemaal best. ik ben bereid haar in haar geloof te respecteren als zij bereid is mij als christen, niet-molim, of niet gelovige te respecteren. en aan dat laatste schort het nogal eens bij gelovigen. aan mensen die snel oordelen klaar hebben liggen heb ik trouwens ook een broertje dood.

neuzel | 22-12-05 | 11:25

> jij vind dat als een neefje van jou een meisje verkracht,
> jij via die redenatie meteen ook een verkrachter bent.

Als je er niets tegen doet (bijvoorbeeld politie bellen),
dan ben je medeplichtig.

Dat 20% van de Marokkanen crimineel is, betekent dat
de de hele gemeenschap medeplichtig is.

Ze doen er niets tegen, want de slachtoffers zijn niet-Moslims.

Drop | 22-12-05 | 11:23

@kolonel klootoog 22-12-05 @ 11:00
Pliesie is misschien beter opgeleid om straatterreur te bestrijden, maar ze doen het niet. Je kunt een Apache aanvalsheli in je tuin hebben staan, maar als de boordwapens niet werken, is het nogal een waardeloos ding.

Ik heb ook liever dat mijn regering opkomt voor mijn belangen en de uitvoerende tak opdracht geeft de orde te herstellen, maar ze doen het niet. Blijkbaar hebben ze belang bij deze situatie, want ontkennen kunnen ze het al lang niet meer. Mijn vermoeden: politiek laat onveiligheid welig tieren, om zo de aandacht af te leiden van echt belangrijke zaken, zoals Nederland verkwanselen aan de EU, NAVO en iedere organisatie die Nederland in de reet wil naaien.

Colossi | 22-12-05 | 11:19

@ Godvergetenkutzooi 22-12-05 @ 11:02
..
oh. dus volgens jou mogen buitenlanders nu ook al niet meer posten op gs. kudt voor je, vind je het heel erg als ik je een nazi noem? of is dat weer te veel eer.
..
misschien zat ik een beetj fout met die 5%, toegegeven, soit, jullie je zin. doet verder niets af aan het feit dat jij vind dat als een neefje van jou een meisje verkracht, jij via die redenatie meteen ook een verkrachter bent.
..
@ neuzel 22-12-05 @ 11:04
..
kan je je christenbazen dan ook ff laten weten dat ik helemaal niets van jullie god wil weten en dat ik graag heb dat ze ophouden mij ermee lastig te vallen. met hun in naam van god onze heer. wat thouria schreef (ik ga al bijna een fanclub oprichten) deed ze van uit haar geloof, en dat verdient respect, zeker als je het heden ten dage op gs zet. aan kortzichtige rukkertje die nog steeds in onze god is de beste geloven heb ik een broertje dood.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 11:16

> iets dat misschien 5% van de gelovigen doet?

Ik heb 2 onderzoeken gezien volgens welke 20% van de Marokkanen crimineel is.

Drop | 22-12-05 | 11:05

@thouria @7:30 er zouden hier meer moslims op een normale manier mogen reageren en dat jij dat gewoon doet, vind ik op zich al prijzenswaardig. je kijkt door alle haat en sterke reacties heen en reageert gewoon waarbij je vanuit jezelf spreekt. figuren als Samir roepen echter nu eenmaal reacties op. bij velen uit die reactie zich in het woord. bij mij zou zich dat zomaar kunnen uiten in een uiting van geweld op zijn persoon, misschien valt hij dan wel met zijn hoofd op een steen, je weet het niet he? je reageert vanuit een goed hart, maar wat mij niet bevalt aan jouw boodschap is jouw volgende opmerking:
"ik zou zeggen lees de koran ( nooit herschreven, zoals de bijbel etc)" het zou je hebben gesierd als je de zinsnede tussen haakjes achterwege had gelaten. Nu heeft jouw boodschap de volgende lading: lees de koran, want daardoor krijg je meer begrip voor ons, en lees hem maar heel goed want daarin staat de enige waarheid, jullie bijbel is immers herschreven. Die opstelling kom ik wel vaker tegen bij moslims en het geeft mij aan dat de moslim in arrogantie gevoed door zijn geloof, en daarmee zich uitend in zijn levenshouding, zijn identiteit en zijn opstelling jegens anderen (niet-moslims), niets anders is dan pak hem beet een kaalkopje uit Amsterdam. Ook jouw laatste opmerking Moge de zegeningen van allah SWT ook tot jullie komen getuigt daarvan. Je zult het vast goed bedoelen, maar mijn eigen god heeft ook uitstekende zegeningen. En daarmee diskwalificeer je jezelf voor mij persoonlijk in het ontvangen van respect voor het zijn van een gelijkwaardig mens. Ieder mens is voor mij gelijk en ieder mens begint met dezelfde hoeveelheid respect. Respect kun je verliezen, eer kun je verdienen. Met jouw opmerkingen verlies je een deel van mijn respect en wend ik mij van jou af.

neuzel | 22-12-05 | 11:04

kolonel klootoog 22-12-05 @ 10:52
5% van de gelevogen moslims die iets doen wat niet mag en de rest is goed geintregeerd in onze samenleving....?
Ik denk dat we moeten stoppen met posten want ik weet niet hoelang je al uit Nederland weg bent. De straten zijn volledig overgenomen door dat tuig. Ze hebben willens en wetens bewust aangestuurd op een breuk met de Nederlanders en nu moet ik een positief signaal afgeven door ze geen moslimhonden te noemen...? De haat zit al veel te diep man, dat hebben ze zelf over zich afgeroepen. Het wordt tijd voor een bijbelse spreuk; OOG OM OOG; TAND OM TAND (en als de regering dat niet gaat doen dan gaan we dat zelf wel doen! @ Colossi 22-12-05 @ 10:38 for presidant

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 11:02

@ Godvergetenkutzooi 22-12-05 @ 10:42
..
sorry, verkeerd (wishfull thinking) gelezen. nu begrijp ik het hele moslim raus ding van je ook veel beter. sterkte ermee.
..
@ de melkboer 22-12-05 @ 10:41
..
ik persoonlijk nog nooit. en als je leest wat er hier allemaal over de moslims geschreven word zou je zeggen dat het een het ander opheft.
..
@ Colossi 22-12-05 @ 10:50
..
jah, straatterreur moet dood! voila, zijn wij het ook eens. denk alleen niet dat millities helpen. ik denk dat de politie (die daar voor opgelied schijnen te zijn) strenger, harder en consequenter moet optreden.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 11:00

@ Godvergetenkutzooi 22-12-05 @ 10:34..
ik begrijp je nederlandsche gebruiken nederlansche wetten ding heel goed hoor. leuk dat we elkaar op dat punt wel snappen, jammer dat je het op andere punten weer een beetje laat liggen.
..
je 2de punt. dus je geeft een heel geloof de schuld van iets dat misschien 5% van de gelovigen doet? leuk man, dus als je neefje een meisje verkracht ben jij ook meteen een verkrachter?
..
je 3de punt, zoals je misschien hebt kunnen lezen in mijn reactie aan thouria vind ik ook dat iedereen die dit een kudtland vind en er een moslim staat van wil maken van mij keihard mag optiefen. daarnaast vind ik dat, zoals dat van oudsher geldt, in nederland plaats moet zijn om verschillende religies vredig naast elkaar te laten leven, wellicht een utopie, maar goed, je moet dromen blijven hebben.
..
ik woon gewoon in amsterdam hoor. en heb meer last van blanke dronken ballen op de wallen, schreeuwende engelsen en patsers met grote auto's die me dood willen hebben dan van moslims, maar misschien komt dat om dat ik wel in een leuk stadsdeel woon.
..
@ Colossi 22-12-05 @ 10:38
..
geef je dan ff een waarschuwing? rassenrellen bij mij voor de deur, daar kan mij fiets niet zo goed tegen. heb je al een codenaam voor je "zuiverende operatie"? iets met nacht heeft het altijd goed gedaan.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 10:52

Bedoelde dus linksen, allochtonen, etc.

Colossi | 22-12-05 | 10:52

net gelezen dat zijn wandelende tentvrouw heeft gezegd dat-ie sterruft van de pijn! z'n darmen schijnen uit z'n lijf te komen, en, zegt die lappe(n)kop, de nederlandse staat weigert er iets aan te doen, kwa hospitaal en zo. goed nieuws toch?!

sansglazuur | 22-12-05 | 10:50

@kolonel klootoog 22-12-05 @ 10:38
De discussie gaat ook over 'gewone' straatterreur en misdadig gedrag van allochtonen, niet allen over bommenleggers.

Net als bij godvergetenkutzooi zit bij mij de haat te diep en wil ik gewoon mijn land terug. Verder wil ik dat mijn vriendin, zussen en oude moeder gewoon de straat op kunnen, zonder dat ze bedreigd, aangevallen, beroofd of verkracht worden door die tyfusallochtonen. De politiek heeft ons land al jaren geleden verkwanseld aan linkse allochtonen en hun beroepsmatige knuffelaars. Hier hoeven we dus niets van te verwachten.

Colossi | 22-12-05 | 10:50

bedoel natuurlijk lieve ipv klieve

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 10:43

kolonel klootoog 22-12-05 @ 10:38
ook zeg ik dat je geen positief signaal geeft als je eerst dingen blaat over moslimhonden dit en marocvarkens dat, en dat je daar nog eens aankomt met iets in de trend van, ja, maar elke moslim die wel lief is mag wel blijven.

Deze uitspraak is van mij maar in geen enkele post van mij kun je vinden dat ik vervolgens zeg dat de kieve moslims mogen blijven! Niet zelf woorden in mijn mond leggen die nooit door mij zijn gedaan!!!

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 10:42

@ kolonel klootoog...

worden wij niet dagelijks voor gristenhonden, westerse kapitalisten, kruisvaarders etc.... uitgemaakt??

de melkboer | 22-12-05 | 10:41

@ Brullio 22-12-05 @ 10:29
..
wanneer zijn er, behalve ome theo, dan nog meer doden gevallen in nederland door een georganiseerde daad van moslim terreur?
..
en ik leg geen schuld bij kaalkoppen, leer godverdomme eens te lezen wat er staat en niet wat je wilt dat er staat! ik geef alleen aan dat als je zoals colossi, zo'n extreme vorm van radicalisme omarmt je in feite geen haar beter bent dan de moslims die je zo zegt te verachten. ook zeg ik dat je geen positief signaal geeft als je eerst dingen blaat over moslimhonden dit en marocvarkens dat, en dat je daar nog eens aankomt met iets in de trend van, ja, maar elke moslim die wel lief is mag wel blijven.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 10:38

Een moslim en een autochtoon zijn aan het vechten op straat.
Er komt een tweede moslim aan. Wat doet hij?

a) politie bellen
b) doorlopen
c) de moslim helpen
d) de vechtenden uit elkaar halen

C natuurlijk

Zoals Brullio zei, bij moslims geldt: eigen geloof eerst.
Gematigde moslims zijn als gematigde Nazi's.

Drop | 22-12-05 | 10:38

@kolonel klootoog 22-12-05 @ 10:27
Zeker zou het daarmee veiliger worden. De acceptgireaubrigade, oftewel de pliesie, onderneemt niets en de politiek gooit er hooguit wat kamervragen tegenaan.
Hoezo hypocriet? Orde op zaken willen hebben en een enigzins functionerende rechtstaat is niet teveel gevraagd. Ik ben voor een passende reactie op wangedrag. Iemand beroofd en verrot gestoken? Dan past daar geen taakstrafje van een maand bij, maar water en brood en/of stokslagen. Met een groepje andere mensen lastig vallen of bedreigen op straat? Groep uit elkaar slaan met lange lat en samenscholingsverbod instellen. Voor alle wangedrag is dus een passende en redelijke oplossing. Rabiate semtex jockeys zijn te ver heen en te gevaarlijk, dus afknallen vind ik geen onredelijke oplossing.

Colossi | 22-12-05 | 10:38

@ iedereen ...

mag ik even zeggen dat ik na het lezen van de link van Prof. Plons (volkskrant) er een behoorlijke grijns staat op mijn gezicht.. elke seconde dat die verschoppeling doorbrengt met pijn in zn donder doet me goed..!
Sterker nog .. het maakt me vrolijk.. vooral omdat allah het zo wil !! Allah Hakbar! hahaaa

de melkboer | 22-12-05 | 10:35

kolonel klootoog 22-12-05 @ 10:12

1. Lachwekkend dat je begint over begrijpend lezen en de basis school. Zal proberen het me niet persoonlijk aan te trekken maar je maakt het me niet gemakkelijk.
2. Verder vind je dat ik alle moslims over 1 kam scheer, begrijp je dan werkelijk niet dat ze dit zelf over hun afgeroepen hebben?
3. De tijd van dialogen en begrip ligt inmiddels ver, ver achter me. De moslims willen geen dialoog maar eenzijdig hun wil aan mij opleggen.
Daarom heb ik nieuws voor je, ik leef in Nederland dat ligt aan de Noordzee. Hier gelden Nederlandse wetten en Nederlandse normen en waarden en als de marrokanen denken dat ze hier even het land kunnen veranderen in een moslim staat dan zijn ze nog veel dommer dan ik dacht!! Ik wil geen positief signaal meer geven, daarvoor zit de haat al te diep.
Verder denk ik dat je niet uit een grote stad komt want je hebt dus echt geen flauw benul hoe de straten daar verziekt worden door de maroc jeugd.

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 10:34

kan niemand wat rattengif in zijn koffie doen? dit moslimse gespuis is de reden dat ik moslims haat...

@kolonol klootoog
de enige doden zijn wel gevallen door: MOSLIM handen... je zoekt het geweld bij de kaalkoppen, maar het werkelijke geweld: bij de ISLAM

Brullio | 22-12-05 | 10:29

@ Colossi 22-12-05 @ 10:21
..
dus ik neem aan dat het een stuk veiliger word in nederland als jij en je matties met knuppels en ploertendoders de straat op gaan? ik woon echt midden in amsterdam, heb jaren lang in de meest ruige delen van noord gewoondt en heb nog nooit ergens last van gehad. maar ik zal dan wel de enige zijn. je mag van mij zo radicaal zijn als je zelf wil, ik wil alleen maar even aangeven dat je met je radicalisme geen haar beter bent dan die "schuimbekkende inteeltkoppen" zoals je het noemt, en dat vind ik geen realisme, dat vind ik link en hypocriet.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 10:27

@Kolonel klootoog
Ik ben zo radicaal als nodig is. Met opgeheven vingertje wijzen naar schuimbekkende inteeltkoppen met een IQ van een amoebe, die jou en je hele land willen opblazen, is nu eenmaal geen gepaste reactie. Elke andere reactie dan met gelijke munt terugbetalen is een teken van zwakte voor dit soort randdebielen.
In groten steden maken de allochtone etterbakken de dienst uit op straat, omdat dat getolereerd wordt door onze politici. Als een Nederlander hier tegen op zou treden, is er ineens alle celruimte van de wereld en geen strafmaat is hoog genoeg. Ik blijf in herhaling vallen, maar als blanke belastingbetalers ben je hier aan de goden overgeleverd.

Colossi | 22-12-05 | 10:21


Laat hem dan ook onze medische wetten verwerpen, en lekker leven met een darmafwijking. En als het een inwendig onderzoek word, dan alleen met een heipaal.

Multikuli | 22-12-05 | 10:21

@godvergetenkutzooi...

*slokkie koffiie*

En daar sluit ik me bij aan! Ik heb menig maal zelf een (laat ik het netjes houden) negatieve ervaring met de moslimbroeders gehad. En.. echt ik ben ook heus niet het liefste jongetje uit de klas.. Maar het bevreemd mij toch elke keer weer dat deze kleaujeax elke keer weer zo positief in het nieuws staan. Schuld van de media?? Dus niet... Eigen schuld! Waarom horen we niks over de Italianen, Spanjaarden, Chinezen, Indiers... ik kan nog wel ff doorgaan.. Inburgeren begint bij jezelf. En in de naam van de Islam *kuch* handelen - ondertussen wel genieten van alle westerse luxe en faciliteiten... is wel het meest hypocriete wat ik deze lui zie doen..

de melkboer | 22-12-05 | 10:13

@ Godvergetenkutzooi 22-12-05 @ 10:04
..
begrijpend lezen was niet helemaal je ding op de basisschool zeker? ik geef nergens aan te denken dat je een kaalkopje bent. ik vind alleen dat als je aan de ene kant alle moslims over een kam scheert en ze marochonden en moslimvarkens noemt (of in een andere combi, de mogelijkheden zijn schier eindeloos) je niet echt een heel positief signaal aan de rest van de moslims geeft die geen kudt met terrrorisme, straatroven en kransvoetbal te maken hebben.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 10:12

@ thouria 22-12-05 @ 09:54
..
nu kom ik zelden in een gebedshuis maar het doet wel deugt dat de moslimgemeenschap iets doet, maar het zou me meer doen als een vooraanstaande moslimleider in nederland samir en zijn matties vertelt dat ze er wat hem betreft niet meer bijhoren. weren is een ding, compleet uitsluiten is iets wat beter past. dat van die zegeningen begrijp ik, en waardeer ik zeer, ik wil je dan ook fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen.
..
@ Colossi 22-12-05 @ 09:49
..
leuk hoor die tekstjes van jou, ben je bijna net zo radicaal als de moslims die je veracht.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 10:07

kolonel klootoog 22-12-05 @ 09:58
Blijf dat vooral denken over de Nederlanders, dan zul je heel naar wakker worden uit je nachtmerrie....
Je kunt je ook afvragen waarom ik het heb over maroc honden, waarom zit die haat zo diep? Omdat ik een kaalkopje ben? Helemaal FOUT! Ik heb een zeer goede baan en ben inderdaad meer rechts dan links maar luister goed; Ik weiger nog langer te bukken voor het terreur dat onze marrokaanse jongeren tentoon spreiden in het land. Het moet stoppen, zeker als ze de naam van de islam gebruiken om gewoon lekker te kunnen rellen en roven.

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 10:04

Colossi 22-12-05 @ 09:49
Je had het niet beter kunnen verwoorden!
Dat die burger oorlog er aan zit te komen is niet een kwestie van of maar van wanneer...
Verder ben ik met je eens dat zolang er mongolen zijn zoals die @wannabecool er problemen zijn.

thouria 22-12-05 @ 09:54
Ik heb nog niets maar dan ook echt helemaal niets gemerkt dat de goede moslims iets hebben gedaan om bv deze maroc honden een halt toe te roepen.
Verder raad ik je aan om de post van Colossi 22-12-05 @ 09:49 goed te lezen. Hij slaat namelijk helemaal de spijker op de goede plaats met zijn betoog over de goede moslims

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 10:00

@ Godvergetenkutzooi 22-12-05 @ 09:31
..
ik denk dat als er een aanslag gepleegd word het gros van nederland bibberend in het bedje blijft liggen en schrikbarend en van dorp er een avondvullende special over maken.
..
je geeft ook een heel helder, duidelijk en bemoedigend beeld aan alle moslims die NIETS hebben gedaan. als ik moslim was en zou lezen over moslimhonden dit, marocvarkens dat en dan komt mij als laatste nog ff onder ogen dat als ik me, moslimhond en marocvarken zijnde, rustig hou ik wel vriendjes met godvergetenkutzooi mag zijn zou ik daar niet heel erg blij ende opgelucht van raken.

kolonel klootoog | 22-12-05 | 09:58

@kolonel klootoog..

Ben het helemaal eens met je reactie!
Dit is ook mijn land ( ben nederlandse bekeerling)... Het doet mij ook pijn om te zien dat dit land zo naar de klote gaat door dit soort idiooten..
De moslim gemeenschap doet zeer zeker pogingen om dit soort extremisme tegen te gaan! Maar als een gek(KEN) iets in zijn/haar hoofd heeft, kan je praten en doen wat je wilt maar echt efFect heeft dat natuurlijk niet!Dit soort figuren worden in elk geval in de moskee die ik regelmatig bezoek geweerd.En wat dit soort figuren verder ondermenen hebben wij geen grip op. En wat betreft de zegeningen van allah , daarmee wil ik zeggen dat ik niet als de radicalen ongelovigen beschouw als slechte mensen... ik zie ze als mensen en wens ze het beste toe, ongeacht afkomst of religie!dat je er verder niet aan hebt is aan jou..

thouria | 22-12-05 | 09:54

@Godvergetenkutzooi 22-12-05@09:31
Ik geloof niet zo in het verschijnsel 'gematigde moslims'. Ook de 'goede' moslims streven werelddominantie na van de islam. Zelf zullen ze de wapens misschien niet oppakken, maar juichen in stilte wel degenen toe die dit wel doen.
Als je zoveel aversie hebt tegen ongewenste elementen in je gemeenschap, dan kots je die massaal uit. De moslimgemeenschappen in Nederland weten precies wie de bommenleggers zijn. Dat ze niets ondernemen, is veelzeggend.
Dat er een vette burgeroorlog aankomt is ook overduidelijk. Dat Nederlanders aarzelen om in actie te komen, is omdat ze meer te vrezen hebben van andere Nederlanders die hun verlinken en vooral het moreel corrupte, intens verziekte tuig dat het Haagse pluche bevolkt en niemand meer vertegenwoordigt in Nederland.

Colossi | 22-12-05 | 09:49

Colossi 22-12-05 @ 09:24
Ik deel je mening!
Waar ik het meest bang voor ben is dat zo een maroc hond werkelijk een aanslag weet te plegen waarbij onschuldige slachtoffers zullen vallen.
Ik ben bang dat ik weet wat er dan gaat gebeuren, de nederlanders zullen de rechtstaat dan ook verwerpen en op jacht gaan naar dat maroc tuig en het recht in eigen hand nemen. De haat is inmiddels zo vreselijk groot tegen die moslimhonden dat niet alleen de kaalkopjes zullen optreden maar ik denk dat alle marocs zullen worden opgejaagd en afgemaakt! De goede zullen onder de kwade.... maar ben van mening dat alle goede moslims NIETS hebben gedaan om deze maroc varkens een halt toe te roepen of in het openbaar ze te veroordelen.

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 09:31

allah is ons gewillig , hij heeft een ernstige darmziekte. dus zelfs allah kotst hem uit \o/ zeg maar dag met je handje naar die 70 maagden. op naar de 70 schoonmoeders van de duivel. al waar hij mag roosteren op een bedje van varkensvlees omringt met de 70 schoonmoeders

Pinkpower | 22-12-05 | 09:29

Ik ben meer bezorgd om de echt gevaarlijke zandnegerts die de publiciteit niet zoeken en opereren in volledige radiostilte. Die Hofstaddebieltjes zijn wel gevaarlijk en dienen vooral opgeruimd te worden. Ik ben sterk voorstander van doodseskaders voor dit soort types. Geen lastige vragen, dure processen, aandacht in de media en vooral efficient en goedkoop.

Colossi | 22-12-05 | 09:24

@ thouria 22-12-05 @ 07:30
..
hoi, nu heb ik als bewust ongelovige verdomde weinige aan de zegeningen van allah, maar bedankt voor de poging. het is voor mij allang geen discussie meer wat de islam voor geloof is, het gaat er mij om dat een paar kinderlijke kudtjes die hier een redelijk leven hebben, die ik niets kwaad heb gedaan mijn land kudt noemen en het kapot willen maken. iets waar ze, als je de reaguursels hier en elders leest, behoorlijk in aan het slagen zijn. als je het hier zou kudt vind, flikker dan een typhus eind op, ga ergens ander shariaatje spelen en val me er verder niet mee lastig. dat heeft niets met onbegrip voor moslims te maken, het heeft te maken met het feit dat ik echt fukking pissed ben op een stel klootzakken die komen doen als of ik de oorzaak ben van al hun fucking nep ellende en dat ze helemaal de bom zijn. "ongelovige zuigen, blanken zuigen, en ongelovige blanken al helemaal, je weet tog!"
..
verder schrijf je dat niet alle terroristen moslims zijn en niet alle moslims terrosisten, heb je natuurlijk helemaal gelijk in, de ira katholiek, de uvf protestants enzoverder enzoverder. het gaat hier, in dit specifieke geval, wel om een (groep) moslim(s), dat valt niet te ontkennen. het zou misschien een snaaks plan zijn als de moslim gemeenschap, net zoals die gezellige katholieken, eens wat vaker ongewenste elementen uit zijn/haar midden weert, gewoon eens een paar weekeinden per jaar excomuniceren (uitstoten, maar dan met een beter spelling, je begrijpt me wel), een beetje de boel opschonen, een duidelijk signaal; luister pik, dingen opblazen is niet ons ding, allah vind dat ook niet koel, tief maar lekker op. gaat een hoop oplossen denk ik, een beetje veroordeling uit de moslim hoek.
..
de mazzel!
..
zo, koffie iemand?

kolonel klootoog | 22-12-05 | 09:23

Las net in de volkskrant dat hij ernstig ziek is volgens zijn vrouw.
Hoop oprecht dat hij niet behandeld word en nog jaren kpot gaat van de pijn dat moslim varken. Waar is allah om hem te helpen.... Rot toch op, dood aan dat kreng met heel heel veel pijn

Godvergetenkutzooi | 22-12-05 | 09:14

aaahhhch, het ventje schijnt Colitus Ulserosa te hebben en heeft al twee keer afscheid van zijn vrouw genomen. Wat een kletskoek ! Vervelende ziekte, maar zeker niet terminaal of er moet zich darmkanker hebben ontwikkeld. De Volkskarant (DE krant van soft Nederland) besteedde hier zelfs een voorpagina artikel aan. Wat een vreselijke aansteller, of zou hij zijn gaan twijfelen over die 72 maagden ?

duive030 | 22-12-05 | 08:08

iris_louise 21-12-05 @ 14:27

In 1944 wisten onze voorouders wel raad met nazi-hoeren: pek en veren. kaalscheren en in hun blote ruftende spleet de straat over jagen.
Als er echter op rtl5 of erges anders arabische kutten te zien zijn liggen de reaguurders hier collectief klaar te komen in de comments. Ook lekker fair and balanced zeg....

brrkah | 22-12-05 | 07:33

lieve mensen..

Oo wat een haat wordt er hier uitgesproken.... En terecht , want dit soort mensen zijn levensgevaarlijk! Ik zelf moslima schrik echt van de reacties van sommige mensen. Niet alle moslims zijn terroristen, en niet alle terroristen zijn moslims moge dat duidelijk zijn. Laat je niet verblinden door woede en haat zoals meneer Samir a dat doet. Want ondanks dat je niet zulke radicale ideén heb, ben je net zo slecht. OOO en vlunk indd Mohammed SawS is de beste mens die Allah (swt) ooit geschapen heeft, een onzelfzuchtig persoon die het beste wilde voor zijn volk en voor de hele natie, en als onzin zou ik het niet benoemen. .. er zijn keiharde bewijzen voor. ik zou zeggen lees de koran ( nooit herschreven, zolas de bijbel etc)... En ook even voor de duidelijkheid : Hammehetvarkentje ( zeer toepasselijke naam voor iemand die zulke taal uit slaat) Ons geloof verbiedons elke vorm van geweld, tenzij je moet handelen uit zelfverdediging, en wat een ander mens doden betreft Alleen ALLAH SWT oordeeld over leven en dood en hij die dood zal nooit vergeven worden! Dus schrijf de handelingen van idiooten niet aan een heel volk toe! En zoals ik denk ( dus niet!!!! radicaal) zo denkt 99% van de moslims..

en mensen

Salaam aleikoum,

Moge de zegeningen van allah SWT ook tot jullie komen

thouria | 22-12-05 | 07:30

ze >dat< wel

vlunk | 22-12-05 | 06:17

ik wil best de wereldwijde zwendel van banken uit de doeken doen, maar slechts voor hen waarvan ik de indruk heb dat ze wel kunnen snappen.

vlunk | 22-12-05 | 06:14

het verhaal van Jezus is op grond van fantasie-criteria nog hoger geëindigd dan dat van Zeus en Odysseus. De verhalen zijn door Marcus, Mattheus, Lucas en Johannes pas ruim 40 jaar na overlijden van Jezus geschreven, de Koran is gedicteerd door Mohammed zelf (jaja), die er zelf geen enkele moraal op nahield, alleen voor anderen.
Mensen schei toch uit, snap nu toch eens dat dit alles slechts zoetsappige bullshit is...
De realiteit is harder. Geld = macht, meer dan ooit. Onder 1,5 keer modaal wordt zelfs door onze eigen regering al afgeschreven.
Laat deze zakkenvullende hufters nu eens voor eens en altijd in het stof bijten.

vlunk | 22-12-05 | 06:11

begrijpt dat ook kleefpapiertje nog niet door heeft dat zowel het semitisme, het christendom en de islam zijn gesticht door dezelfde kliek gebaseerd op een oudere godsdienst, inclusief maagd-moeder, derde dag verrezen uit de doden etc. slechts ter controle van de populatie

vlunk | 22-12-05 | 06:01

goedzo hammie, houdt je maar bezig met details zoals JPB, Blair, Bush etc... dat willen

vlunk | 22-12-05 | 05:50

KleefPapiertje 22-12-05 @ 01:05

Je kan nuanceren wat je wilt, maar de radicalisering van moslims is niet mijn probleem, maar een probleem van islamieten. Als islamieten menen dat hun geloof zegt dat zij mogen moorden als zij vinden dat hun geloofsgenoten ergens anders op de wereld onrecht wordt aangedaan dan moeten ze niet verwachten dat ik vrijwillig als schietschijf wil dienen. Samir komt gewoon uit Nederland, niet uit Irak of Palestina. Daarnaast worden de meeste moslimlanden door andere moslimlanden aangevallen. Plus dat het wel lijkt of jij vind dat Nederland alleen zaken moet doen met landen die schone handen hebben (hetgeen totaal off-topic is trouwens): die zijn er niet.

Hammiehetvarken | 22-12-05 | 05:33

verontschuldigt zich bij samir, wilde het hem echt goed leren, nl. "SPREKEN is zilver, zwijgen is FOUT"

vlunk | 22-12-05 | 05:15

-r
zoek zelf maar uit waar

vlunk | 22-12-05 | 05:08

*grinnikt, kijkt tegen het smoelwerk aan van Bram Peper op de herhaling van Nova*
*herhaalt "zwijgen is zilver, zwijgen is FOUT" voor zichzelf maar zwijgt toch deze keer*
*steekt z'n middelvinger op naar alle +44-ers (baby-boomers) in de kamer en in het kabinet*
*je kan niet volhouden alle goede voorzieningen af te sluiten voor iedereen die net na jullie komen 1962-1975*
*militaire dienst, 2 fasen-structuur, recentelijke wijzigingen in WW- en WAO-wet*
@Jan Peter
wordt wakker, zelfs Bush ziet nu in dat z'n Patriot-act te ver gaat, ondanks z'n recentelijke goedmakertjes
Idioot, je kapsel is van geen belang, slechts je daden worden gewogen in Christelijk democratische schaal en verruit te licht bevonden.

vlunk | 22-12-05 | 05:03

zo gauw samir a. dat soort dingen niet snapt mag hij van mij ter plekke deaudvallen

vlunk | 22-12-05 | 04:52

bovendien Sommigen zonder n

vlunk | 22-12-05 | 04:50

trouwens zijn=waren=werden
Sommigen ex-klasgenoten streden tegen McDonalds verpakkingen vanwege moeilijke afbreekbaarheid (klasse Casper), een andere tegen kanker vanwege haar oma ('t spijt me Bertie)....3 keer raden op wie ik het meest trots ben

vlunk | 22-12-05 | 04:48

oeps... eerste zijn = waren

vlunk | 22-12-05 | 04:37

om een of andere reden vermoed ik dat types als Halsema, Bos, Van Aertsen en Zalm altijd als laatsten gekozen zijn tijdens de gymles. Maar dat is misschien wel een vooroordeel van me jegens alle politici. Ik ken één van de nieuwe aandachtstrekkers persoonlijk, Patrick van Schie, van de VVD.
Mijn god, wat is die grijs geworden. Wel net zo'n vaag figuur als vroeger. Een gladjanus, slechts uit op zijn eigen belang. Zijn vrinden zijn tenminste historici geworden, al schijnen ze er niets van te leren.

vlunk | 22-12-05 | 04:37

@brusselmans
zonder gekheid... wat heb jij hier tegenin te brengen?

vlunk | 22-12-05 | 04:31

vrijmetselaars zijn een organisatie waar alleen mensen deel uit maken die uitgenodigd zijn door anderen op grond van jezus mag weten wat voor criteria
Sommigen van hen worden door hogere niveau's uitgenodigd. Nationaal gaat dit tot niveau 3. In Schotland is een vrijmetselaard-organisatie die gradaties uitdeelt tot aan de 33e graad aan toe. Bush, Clinton (via z'n Rhodes scholarship op Oxford) en gw bush hebben die graad, misschien intussen een hogere. Ik weet in ieder geval dat Kissinger een key-figure is.
alhoewel ik op school (zeker na verloop van tijd) nooit als laatste werd gekozen, ben ik nooit uitgenodigd, maar denk er toch het een en ander van af te weten intussen.
In ieder geval meer dan Balkenende en z'n blauw-groene ellende ooit zal vermoeden en/of toegeven.

vlunk | 22-12-05 | 04:27

[ontopic]
@ zamir A.
doe jij ook eens een rituele zelfmoord hopeloze twijfelaar
[/ontopic]

vlunk | 22-12-05 | 04:17

@1
werd vermoord in z'n auto met geen security-agent op z'n auto, hoewel de volgende auto's vol stonden, op een plein waar toevallig ook het vrijmetselaarsgebouw staat. Zij zijn helaas veelal zonder het te weten de link naar het hogere echelon met een andere agenda dan ze aangeven
@2
13e pilaar in de tunnel van het plein van de godin van de nacht (=diana)
waarom werd ze niet binnen pakweg 10 minuten vervoerd naar een willekeurig ziekenhuis?
Rituele moord lijkt mij persoonlijk meer voor de hand liggen

vlunk | 22-12-05 | 04:15

al zal men wel zoeken naar een zo heilig mogelijk offer wat tijd en plaats betreft,
dat is al bewezen intussen lijkt me met de moord op o.a. J.F. Kennedy
en Diana, princess of Wales.

vlunk | 22-12-05 | 04:09

als men het nodig vindt om gw bush op te offeren omdat dat beter is voor de uiteindelijke doelstelling, is hij morgen nog deaud.

vlunk | 22-12-05 | 04:06

dat lijkt ver weg, maar vergis je niet, individuen betekenen niets, zelfs aan- of bloedverwanten niet in die cultuur

vlunk | 22-12-05 | 04:04

koch +t

vlunk | 22-12-05 | 03:59

ter illustratie van de moraal van dat soort lieden:
Na de slag van Waterloo maakte een Rothchild zich als een gek uit de voeten om in de Londense beurs te melden dat Napoleon gewonnen had. Vervolgens begon hij zijn aandelen te verkopen tegen dumpprijzen. Binnen enkele uren deed iedereen dat en koch Rothchild alle aandelen op tegen die belachelijk lage prijzen. Nadat 4 dagen later het oficiële bericht doorkwam dat Nelson gewonnen had schoten de aandelen weer omhoog en was Rothchild onwaarschijnlijk rijk. Aan dat soort mensen vertrouwen we onze toekomst. David Rockefeller heeft ooit gezegd "We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order."
In dat soort termen denken die mensen, vergis je niet.

vlunk | 22-12-05 | 03:57

altijd heeft men het er over dat de mensen moeten leren van de geschiedenis...
dat kan pas als men de relevante gegevens heeft, zoals het gegeven dat in de 1e en 2e wereldoorlog alle partijen (behalve Japan misschien) gefinancierd werden door één en dezelfde club, de Rockefellers, de Rothchilds en de Europese Aristocratie. Tot men dat accepteert blijft 't zeiken om details.

vlunk | 22-12-05 | 03:50

Ergens hebt ie wel gelijk....

MrMenor | 22-12-05 | 03:40

Psssst, willen jullie mijn doodseskader inmiddels?
Of ben ik nog steeds een vage neonazi die niet echt als een neonazi praat maar het zal vast wel net zoiets zijn?
Djeez, dat soort lui kunnen dit land in een weekend in de as leggen dankzij linkse bloedend hart liberalen zoals jullie.
Doe nou eens mijn politiek.......... je komt op mijn land en als je dorst hebt geef ik je drinken, ga je naar doen dan schop ik je van mijn erf, ga je dreigen dan schiet ik je af want ik wil wel dat mijn vrouw en kinderen veilig kunnen slapen.
Redelijk toch? Nu ff denken als vader van een heel land.

Jim Beam | 22-12-05 | 02:54

@ mijn woord
Voor zover ik het begrijp vertegenwoordigd hij de hezbolloos
in europa.
Hij praat alleen maar over onderdrukking van de moslims door het westen.
Elke terrorist ken die gast en steunt zijn politiek en moslimbroeders steunen elkaar zowiezo al zeker als het om geweld tegen ongelovigen gaat.
Dat zo iemand uberhaupt in de politiek kan en zoveel mensen met zn praatjes weet plat te lullen kan idd alleen in Belgie, maar daarom zit hij daar ook.

defenz | 22-12-05 | 01:08

@Hammiehetvarken
Inderdaad zegt de VS niet letterlijk dat ze de wil van god uitvoeren echter de Sjors heeft het wel degelijk gezegd, tevens termen als 'As van het kwaad' komen niet uit de lucht vallen. Wat ik probeerde te zeggen dat NIET de godsdienst het probleem maar het is de conservatieve interpetatie van een eeuwen oud boek en deze gebruiken als een middel om de schaapjes te laten volgen. En de chinezen zijn helemaal een mooi voorbeeld hoe serieus wij normen en waarden echt nemen. Ik ben van geen enkele godsdienst fan, ik geloof dat ons bestaan in essentie zinloos is. Zeker als ik zie hoe hypocriet mensen zijn, polariseren en het 'oog om oog tand om tand syndroom' zal de maatschappij er zeker dan ook niet beter op maken.

KleefPapiertje | 22-12-05 | 01:05

In Nederland kennen we de doodstraf wel. Mag alleen uitgevoerd worden in het geval van landverraad; appeltje eitje voor donnert lijkt me.

hartklep | 22-12-05 | 00:23

hebben ze dat kreng nu eindelijk opgehangen, of is hij vrijgesproken?

hama | 22-12-05 | 00:21

@ kleefpapiertje: actie en reactie, de VS roepen niet dat ze uit naam van het christendom een land binnenvallen, ze proberen niet zoveel mogelijk slachtoffers te maken en ik woon niet in de VS, en ik ben het ook lang niet altijd met ze eens. Ook niet met het Chinese buitenlandse en binne(n)-landse beleid, maar ik ben niet tegen handel met de chinezen.

Hammiehetvarken | 22-12-05 | 00:15

Echt een mafketel. Te dom om z'n eigen reet af te vegen. Ja, dan ga je de schuld bij anderen zoeken.
Wordt het niet eens tijd voor een comeback van de schandpaal op het marktplein ? Beginnen we met het bekogelen van de politici die dit mogelijk maken.
Jezus, wat haat ik die doorgedraaide moslims. Neqschoten zijn verboden. Hoe zit het met adamsappelschoten ?

dutch guilder | 22-12-05 | 00:07

TM 21-12-05 @ 22:33

Ja die bedoelde ik. Ik zat nog effe te twijfelen over boedisten en hindu's (Hindustanen?) en dat werden dan budah's.

Extremisten en fanatici zijn nooit echt opbouwend of positief, maar zorgen er wel voor dat de rest alert blijft en het 'normale' weer waardeert.

PisFinger | 21-12-05 | 23:55

@Hammiehetvarken 21-12-05 @ 23:22

Juist, dus dan ben je het er ook mee eens dat de VS een kruistocht voert tegen de islam. En dat een Islamitische staat daardoor het recht heeft zich zelf te verdedigen (oog om oog tand om tand). Iran koop die nukes hammie betaald!

KleefPapiertje | 21-12-05 | 23:45

Het is wederzijds Samir .. geloof me.. WIJ haten JULLIE ook.. zoals je t zelf zo mooi zegt.

Wokkel | 21-12-05 | 23:23

Overduidelijk dat de islam een inspiratie voor deze verknipteling is. Net als bij M. Bouyeri trouwens. Ik heb flink wat gelezen in die heilige boeken van ze en vind het onbegrijpelijk dat er in Nederland zogenaamde intelligente mensen zijn die het verband tussen de verwerpelijke islam en de wandaden van zn aanhangers niet willen zien. Als een moslim met in zn ene hand een vers afgesneden hoofd en zn andere hand een koran "allah akbar" roept zeggen ze nog dat het niets met de islam te maken heeft. Droom lekker verder dat er niets aan de hand is. Maar als zo'n klootzak mijn gezin ooit schade berokkend omdat hij/zij vindt dat "Wij verwerpen jullie", . "Wij verwerpen jullie systeem. Wij haten jullie. Dat is het zo'n beetje." , dat dat een geldige reden is vind ik dat ik gerechtigt ben wraak te nemen op welke aanhanger van de islam dan ook.

Hammiehetvarken | 21-12-05 | 23:22

Als Samir A. en zijn penislikkerts zijn verwijderd dan volgt inderdaad zoals een eerdere reaguurder reeds vermelde een copycat. Het is wachten tot de bom daadwerkelijk afgaat.
En dan.... gaat het hier los in Nederland. Waarom?
De aanslagen in londen, de londenaren bleven rustig er kwam nauwelijks maatschappelijke onrust.
De aanslag op Theo van Gogh, er gingen moskeeen in de brand. Nederland in rep en roer.
Laat staan als er een bomaanslag is, waarbij burgerdoden vallen.
Maar ja, wat doe je eraan, het is afwachten, maar ik ben echt angstig voor de gevolgen. Ik hou niet van oorlog, en hoop dat het deze generatie bespaard blijft. (wishfull thinking)

Kwissie | 21-12-05 | 23:06

@defenz 21-12-05 @ 22:14
Het grootste gevaar voor Europa?
Meen je dit nu echt? Is dat niet een Belg?

Mijn Woord | 21-12-05 | 22:45

fuckje 21-12-05 @ 20:56
Een fanatieke moslimert is een product van.... Ook het verplaatsen van een fanatieke moslimert heeft niets positiefs ten gevolge .... Zelfs het executeren van een fanatieke moslimert helpt niet.... M.a.w zinloos en een verspilling van geld en energie... En dat is zonde toch?

KleefPapiertje | 21-12-05 | 22:35

PisFinger 21-12-05 @ 21:06 :

"* heeft er ooit wel eens iemand van extremistische Budah's gehoord?"

Je bedoelt waarschijnlijk boedhisten(of zeau iets)? Die zijn af en toe hardstikke fanatiek maar die steken dan ZichZelf in de fik.

TM | 21-12-05 | 22:33

"dat is het zo'n beetje" wat een schertsfiguur. Zie je Bin Laden al zoiets zeggen.

wortelhoofd | 21-12-05 | 22:29

Ga verkleed als fotograaf naar m op zoek

ChessOne | 21-12-05 | 22:21

@Gavrilo
*Hic*
En daar proost ik op.

Nemo | 21-12-05 | 22:19

Moge de heilige schijt over hem en zijn familie neer dalen.

Gavrilo | 21-12-05 | 22:17

die abu jaja of hoe heet die pisnicht moeten ze ook opsluiten, hij is het grootste gevaar voor europa, hij houdt zich wel rustig maar geloof maar dat hij echt wel een vinger in de pap heeft bij dit soort groeperingen.

defenz | 21-12-05 | 22:14

Ik snap het probleem niet zo, volgens mij zitten "ze" lekker vast en komen voorlopig niet vrij. En als ze wel vrijkomen moeten het wel hele slimme jongens zijn om nog iets te doen.
Ik zou me liever zorgen maken over de volgende groep copycats of die ene einzelganger met pistool, maar ja, die laatste zijn er altijd al geweest (denk bv. aan Volkert of Mohammed of Louis H.) en de groepen zijn nu zo langzamerhand wel in de AIVD peiling.

Mijn Woord | 21-12-05 | 22:06

Kijk Samir, je mag best wel wat roepen in dit land (doet men hier ook) maar daar moet je het wel bij laten(doet men hier ook).
Oh, en wat dat terrorisme betreft daar hebben wij zo ons eigen idee over; helemaal onbekend daarmee zijn we niet .(mmm beetje verwerpelijk is het wel).
Maar goed, hopelijk vindt je iets wat rust geeft en tevens allah natuurlijk want die krijgt ook het heen en weer van al die shake hands toestanden.
p.s. vindt burka toch mooier.

querroffel | 21-12-05 | 21:36

vander F 21-12-05 @ 21:27
Met speciale sessions waarin de een de ander probeert te overtuigen....

(Moest EndeMol toch al niet wat nieuwe SMS-spelletjes bedenken?).

PisFinger | 21-12-05 | 21:32

@PisFinger 21-12-05 @ 21:17,
goed plan, en maar lullen over hoe 'god het bedoeld heeft'.

vander F | 21-12-05 | 21:27

vander F 21-12-05 @ 21:10
Nou, die kunnen dan ook gelijk in het fanatische BB-huis!

PisFinger | 21-12-05 | 21:17

@nick_name 21-12-05 @ 20:39,
inderdaad, iedereeen hier zijkt wat van zich af,
waarvan acte.
*schopt open deur in*

vander F | 21-12-05 | 21:07

joodse en = en joodse

PisFinger | 21-12-05 | 21:07

fuckje 21-12-05 @ 20:56

Misschien wat voor het BB-volk: stop een stel moslim-, christen-, joodse en fanataci* in een glazen Big Brotherhuis... (heb ik effe mazzel dat hier dat hier niet kan ontvangen! :-) )

* heeft er ooit wel eens iemand van extremistische Budah's gehoord?

PisFinger | 21-12-05 | 21:06

@nick_name,
ik ben blij met heel veel mensen die zich vanuit andere landen hier gevestigd hebben, maar Moslim-fanatici mogen van mij allemaal oprotten.

fuckje | 21-12-05 | 20:56

De..... aanwezigheid......... van........ de here God. De here God. JEZUS GGGRISTUS. De here God, JEZUS GRISTUS.
Zeik op met dat geloof. Het is toch nooit goed.

Nemo | 21-12-05 | 20:51

-edit en ook aan NOYB.
en mamaloe de 2e is een typerend voorbeeld van een domme rukkende puber.

nick_name | 21-12-05 | 20:41

Aan alle blawblaws, baronnen en hama's: wellicht wat laat, maar toch...
jullie moeten je eens wat minder op het 'sbs-klootjesvolk' richten, waar jullie je zo krampachtig van proberen te distantiëren en wat meer op inhoud proberen te discusiëren. Dan zal het weer rustig worden hier, want ook al draai je jezelf in een kreukel: de terrorist heeft wel degelijk een gezicht; de doorgedraaide- niet van deze liberale wereld- zijnde geloofsfanaticus.
Wat mij altijd verbaast, is dat deze 'blablaws' allemaal dezelfde voorvechters zijn van vrijheid op abortus, euthenasie, homohuwelijk, enz. De groep die dit allemaal weer om zeep wil helpen, steunen zij dan óók weer met de kromme redenering van 'vrijheid van m... uiting' enz. alleen maar omdat er een zgn. 'zwakkere minderheid' beschermd moet worden tegen die almaar aanwezige fascisten -die er niet zijn, op de paar onnozele skinheads na.
Ik ben het zat om iedere keer met die domme minderheid geassocieerd te worden! Maak eens onderscheid! Zo discrimineer je wat minder...

nick_name | 21-12-05 | 20:39

NOYB 21-12-05 @ 16:22
Je hebt wel een hoop reacties gekregen... Goed, een reactie als Samir A. afzinken staan er al genoeg en geeft hooguit bijval.

Als je niet van voetbal houdt, ga je niet naar Ajax - PSV; houd je niet van zingen, ga niet naar een opera; heb je niet zo met Nederland? Prima, maar wat doe je hier dan? Juist, omdat het ergens anders echt beroerd is!

Enne, geloof me, er zit hier niemand te wachten op zendeling Samir A.

PisFinger | 21-12-05 | 20:37

waar eindigt de quote van het ANP nu???
ik neem aan dat dit:

<i>
Straks weer lekker met zijn matties de scheikundeboeken in. OV-jaarkaartje aanvragen, studiefinanciering vangen, blonde wijven neuqen, Adidas-jasje aan, Nike-schoenen kopen en via UPC naar Al Jazeera kijken. Ja, dat systeem is slegt en moet dood. Nu Samir nog.
</i>

er niet bij hoort?

EpErOn | 21-12-05 | 20:24

@vanderF : Ik zie elke godsdienst als een ziekte.

@argh : de Nederlandse Staat jongen, de Nederlandsche Staat... En die is de laatste jaren flink rechts geloof ik... VVD, CDA. yep, vrij rechts.

Ik vraag me af wat er gebeurt in politiek Nederland als die lulhannes nog eens echt wat doet. Want niemand kan dan toch zeggen dat ze niet gewaarschuwd zijn?

TM | 21-12-05 | 20:13

welke linkse sukkel is is er verantwoordelijk voor dat zulke theedoeken hier nog vrij rondmogenlopen

argh | 21-12-05 | 20:06

Samir A & Co:

Wij haten jullie nog meer dan je ons haat en als je dan zegt dat je ons haat zoals wij jullie haten + 1 dan zeggen wij wij haten jullie meer dan je ons ooit zult kunnen haten :-)

Rubberen regenburka | 21-12-05 | 19:58

Ze moeten dit 'probleem' gewoon uitbesteden aan de 'vastgoedmafia'. Hun methodes zijn tenminste effectief. Maar misschien wil de AIVD helemaal niet dat dit probleem uit de wereld raakt. Zolang er Samir's vrij rond lopen, kan de AIVD de vlieger ophouden, dat ze veel extra geld nodig hebben om de veiligheid in dit land te waarborgen.

jaco | 21-12-05 | 19:47

Ik hoop dat hij langzaam sterft aan de ergste vorm van kanker

Godvergetenkutzooi | 21-12-05 | 19:41

Als je 20 bent hoor je de maatschappij te vrachten. Daarna scheikunde in Leiden en dan braaf bij Shell aan de slag, kinderen maken en ieder jaar lekker een paar weken naar de zon om te chillen. Met nostalgie bladerde Samir nog weleens door zijn inmiddels vergeelde verzamelingen plattegronden van Borssele en Schiphol.

hausmacher | 21-12-05 | 19:33

Die Christenen zijn op z'n minst idd even leip als Moslims.
Maar dit terzijde.
Die polderislamieten..(iemand >groene boekje...?) dragen wèl Niké.
de schoorsteen moet wel blijven roken (geen ranzige grappen a.u.b),
oftewel polderjihadist Samir Azzouz zit zelf wel vuistdiep in de reet van het kapitalisme.

vander F | 21-12-05 | 19:19

nou gauw terug sturen naar een land van de sharia
beybey samirtje

cast | 21-12-05 | 19:15

Right back at ya Samir!

SnapShot | 21-12-05 | 19:12

Haha,
thuis net m'n zoon van 7 het kerstgebeuren geprobeerd uit te leggen.
Dikke pret voor Atheïsten zoals Mevrouw.vander F en Mijnheer. Vander F!

vander F | 21-12-05 | 19:09

Tsja Opzouten zeggen jullie,ik zeg dit is een gevolg van ons eigen systeem,ze lopen te koop met alles wat ze doen,niet alleen dom,maar erger,MOGELIJK!

En dat alles onder het mom van "vrije meningsuiting",ze slaan ons om de oren met ons eigen systeem!Want ja in dit land mag je alles zeggen alleen niet doen,zij zeggen én doen... ik zeg al een jaar"wij hebben de macht in de rechtbank,zij hebben de macht op straat",we laten ons(ik trouwens niet)ondersneeuwen door een stelletje neven en nichtenneukers in ons eigen land!

Kijk ik heb geen problemen met andere allochtonen,Surinamers prima volk,beetje lui maar nooit problemen,Indonesiers,ook nooit problemen,zelfs met Turken niet,en de rest ook,maar die Fucking Marrokanen mogen van mij allemaal op de eerste de beste dekschuit richting Noorzee en lozen maar,ze zijn toch geen knip voor de neus waard?

En we noemen ons zo'n beschaafd land,iedereen gelijk,alles verzekerd,goed legertje,leuke luchtmacht en een goede Marine,maar waarvoor eigenlijk,hebben we die spullen niet aangeschaft om onze souvereiniteit te beschermen,en kwaadwillenden buiten de deur te houden?Hallo!?!?! ze zij er!!Ze tasten ons aan,gebruik die spullen dan ook verdomme!

Kortom pissed off ben ik.................

Mamaloe de 2de | 21-12-05 | 19:07

@ Baron Schicklgruber

Volledig legaal springstofjes inkopen? Dat hij niet is veroordeeld voor deelname aan een terroristische organisatie, betekent niet dat hij legaal wapens heeft gehad.
Ik wil best geloven dat wij meer terugkrijgen van de EU dan we geven. Maar tientallen in ruil voor twee? Welke andere lidstaten verliezen dan die achttien miljoen? Of werkt dat zo niet? Ongetwijfeld heb je gelijk, maar ik zou dat aantal graag verklaard willen zien.

O ja, over leesbaar houden... Imperatief 'onthoudt' moet 'onthoud' zijn. Je hebt het tegen Neuzel, imperatief enkelvoud is zonder t. 'er bij' moet 'erbij' zijn.

Wowzers | 21-12-05 | 19:06

@Spetsnaz. Waarom klagen de joden tegen een muur? Waarom drinken de Christenen rode wijn en zeggen ze dat het het bloed van Jezus Christus is? Waarom gaat Samir A. niet gewoon dood, en waarom jij ook niet?
ps. voor de goede orde: ik ben een atheist.

troetelallochtoon | 21-12-05 | 18:41

Wat doet ie hier in vredesnaam, als het allemaal zo slecht is in Nederland?

En dan nog een vraag aan de moslims: waarom gaan jullie elk jaar met miljoenen naar Mekkera om kiezeltjes naar een rots te gooien??? Lichtelijk gestoord?

Spetsnaz | 21-12-05 | 18:36

Samir A. is zo hypcriet als het maar kan. Maar wij zijn dol op de islam dus moeten we hem een kans geven. hoeiboei.web-log.nl

Ali | 21-12-05 | 18:34

Overigens hoor ik autochtone Nederlanders ook regelmatig voor de rechtbank verklaren dat zij de wet niet erkennen? En ik vind de taktiek van het OM schitterend. Door samir steeds op te pakken dwingen ze hem om iets doms te gaan doen en dan hebben ze hem waar ze hem hebben willen. Die jongen gaat nog eens "lekker" dood door zijn eigen stommiteiten.

Janatuplova | 21-12-05 | 18:33

samir mag hier bij ons in belgie komen wonen . wij weten wel raad met dat soort zeikertjes .

zwierebol | 21-12-05 | 18:31

Ophangen.

Slikken Kreng | 21-12-05 | 18:22

.....................................................................
.....................................................................

Wijlen Oltmans | 21-12-05 | 18:19

Wat rest is respectvolle stilte, die we nu overigens ruw doorbreken.

Desdichado | 21-12-05 | 18:18

Frappant, TECHniQue slaat den spijker op den kop met een weldoordacht, briljant onderbouwd en zeer scherp betoog en er is geen varkentje meer die reageert.

Hulde TECHniQue!

Wijlen Oltmans | 21-12-05 | 18:16

TECHniQue 21-12-05 @ 18:05

Ja, ik blijf niet gaan hè. Nou, vooruit dan maar:
Bis
Bravo
Hoera

Desdichado | 21-12-05 | 18:07

Daar voeg ik overigens nog aan toe dat een vooroordeel ook een oordeel is en een volwaardig oordeel bovendien.

TECHniQue | 21-12-05 | 18:05

TECHniQue 21-12-05 @ 17:59

Bis
Bravo
Hoera

Desdichado | 21-12-05 | 18:05

@NOYB
"Als je het woord 'islamitisch' uit je betoog had gelaten was ik het met je eens geweest, want nu geef je zelf ook aan bevooroordeeld te zijn ten opzichte van iemands geloof." schrijft NOYB nog steeds heel correct. Correct tot de dood erop volgt, die NOYB (zo van die beleefdheidswedstrijden konden geen doorgang vinden: Na u , nee, na u).

Ach ja, zonder aanziens des persoons of afkomst bladibla. Zucht. Welnu, ook in zijn repliek geeft NOYB dus blijk van het koesteren van wensdromen. Kopje thee dan maar?

Wat, werp ik in alle bescheidenheid dan maar even ter tafel, is de feitelijke stand van zaken in de wereld? Al het nihilistisch terrorisme (terrorisme waarbij het maken van zoveel mogelijk dooien het enige doel is) van dit moment is islamitisch gemotiveerd, evenals pak 'm beet 90% van het overige terrorisme. Het is dus niet zo "far fetched", en zeker niet verwerpelijk, om terrorisme en islam in één adem te noemen. Ja nee, niet elke moslim is een terrorist, heet het dan (want juh mag niet alle mensen over één kam scheren). Maar iedere terrorist waar wij iets van te duchten hebben is wél moslim.

TECHniQue | 21-12-05 | 17:59

@Baron knip en plak
te vermoeiend om in een welles nietes discussie te geraken en dat zit er aan te komen omdat je zaken niet snapt en verkeerd weergeeft.
lees nog maar eens een krant en het betreffende boek. en kom dan maar weer napapegaaien wat in het boek staat. toch ook vermakelijk genoeg.

neuzel | 21-12-05 | 17:50

-edit doe eens op topic blijven-

fuckje | 21-12-05 | 17:44

btw baron deze jongeman deelt hetzelfde gedachten goed als de jongens die het wtc invlogen en de jongens die in london en madrid bloedbaden hebben aangericht. dus lichtzinnig kun je er niet mee omgaan.

ChristenUnie | 21-12-05 | 17:43

@ Maximo 17.26

Daar zit geen woord Frans bij.

hama | 21-12-05 | 17:41

@ Baron Schicklgruber
je geeft de redenen voor samirs wangedrag aan als : andere politieke opvattingen en frustraties jegens Nederland maar dit zijn niet de werkelijke motieven van samirs gedrag. Zijn gedrag is te wijten aan het radicaliseren van zijn geloofsovertuiging. dit zijn niet de politieke opvattingen maar deze berusten op radicaliserende teksten uit de koran die hem nu dus tot een "mogelijk" gevaar brengen voor de samenleving. En een gevaar in de mate van zeer mogelijk een persoon die uit zijn geloofsovertuiging zichzelf opblaast in bijvoorbeeld: Schiphol, of bepaalde mensen vermoord die deze koran teksten bekritiseren en een uitgesproken mening over de islam hebben. Je kan zeggen dat is een normale jongen maar ik zou wel eens willen weten hoe je erover zou denken als iemand van je familie door zo'n gek opgeblazen wordt in een bus. Je kunt trouwens slachtoffers van vuurwerk niet vergekijken met een geval als samir a.

ChristenUnie | 21-12-05 | 17:41

Baron S. : "er stond vandaag nog in de krant dat terroristen normale mensen zijn"

Jajaja, in de Volkskrant wellicht? In de Kaboel Times of zeau? Lulkoek, en daar ga ik dus echt geen millimeter van bijschaven. Terroristen zijn gestoorden. Wat ze bedoelen is dat het EENS normale mensen zijn GeWeEsT! Wat ze bedoelen is dat het gaat om "AB-normale MAAR voorspelbare groepsprocessen". Die lui kunnen dus gewoon niet schrijven.

En die opmerking over dat wij 'het niet in een breder kader zien': Pardon me for breathing, maar ik denk over terrorisme, over het vermoorden van vrouwen, kinderen en altijd weer gewone burgers, in ABSOLUTE termen. Of ze nou Moslim zijn of RAF, dat kan me geen ene reet schelen. Het Is Zo Fout Als Een Briefje Van 13 Euro.

Lulkoek dus, over dat 'geweaun zijn'. Ongelofelijke lulkoek. Heb je een bron voor me Baron S. ? Ik wil die meuk zelf eauk wel eens lezen. Misschien is er wel een reaktie-mogelijkheid ?

TM | 21-12-05 | 17:33

@ maximo..

bevalt het ze niet... prima.. enkeltje midden oosten en je voelt je weer helemaal thuis. Zo makkelijk kan het leven zijn

de melkboer | 21-12-05 | 17:32

Heb sowieso overal de pest aan...
Het is een karaktertrekje.

Dr.D | 21-12-05 | 17:31

Ik kan mij best voorstellen dat je als moslim deze maatschappij gaat haten. S.A. daaraantegen gaat wel erg ver...
Het is geen "hot issue" indien het in de media of politiek niet over Moslims gaat. Ondertussen worden de echte belangrijke zaken over het hoofd gezien.
Ik ben geen moslim maar als ik de islamofobie en xenofobie in acht neem die deze maatschappij rijk is dan beginnen de haatgevoelens jegens LPF-achtigen zelfs bij deze goedaardige jongen op te spelen.

MAXIMO | 21-12-05 | 17:26

nou schnitzel... zwakbegaafd.... je hebt hem nog hoog zitten die hakbar..
ik denk dat zijn onderontwikkelde hersentjes niet eens dicht in de buurt komen bij het denkvermogen van menig persoon met down-syndroom

de melkboer | 21-12-05 | 17:23

Samir is gewoon zwakbegaafd. Lees die uitspraken dan. Kijk naar zijn gedrag, en: klaar.

schnitzel | 21-12-05 | 17:19

ik denk niet dat Samir A spreekt namens het soort marokkaanse jongens zoals die voorkomen in het verhaal (opgedragen aan fockje uit groningen) te vinden op www.schrijfweb.com/schrijverspagina/in...

Vossie | 21-12-05 | 17:19

"@Baron leuk verhaal voor als je je kinderen een sprookje wilt vertellen bij het naar bed brengen,"
Je mag ook meteen zeggen dat wat je gaat schrijven niet onderbouwd is.
"maar ik denk dat je Samir dan toch echt overschat in zijn rol in het hele verhaal"
Goed lezen, om 16:01 schreef ik het volgende:
"Samir is een jongen in de lente van zijn leven en hij heeft een duidelijke politieke opvatting, iets wat veel van zijn leeftijdsgenootjes niet hebben. En hij zoekt de grenzen op van de vrijheid van meningsuiting, maar hij blijft er wel binnen, hij is immers nog nooit veroordeeld"
Ik overschat deze jongen helemaal niet, hij kon geen eens een werkende bom maken, ik ken kinderen van 16 die zwaarder en beter werkend vuurwerk thuis hebben dan deze pipo. En ga me niet zeggen dat er meer slachtoffers zijn van terrorisme dan van vuurwerkknaapjes, want die zijn er niet.

"en onderschat in de omvang van zijn frustraties jegens de westerse maatschappij en nederland in het bijzonder. die frustraties staan een blik op een breed kader zoals jij hebt bedacht redelijk in de weg. en daarmee blijft het een sukkel die er straks achter komt dat hij het zelf is die zijn eigen leven heeft verpest."
Ik denk niet dat Samir gefrustreerd is, met al zijn vrijspraken en vrouwen en bekendheid zal hij een gelukkig man zijn. Je moet zijn opvattingen zien in de context van zijn omgeving, binnen de groep waarin hij functioneert heeft hij een leidende rol, er stond vandaag nog in de krant dat terroristen normale mensen zijn en dat aanslagen het gevolg zijn van normale en voorspelbare groepsprocessen. Jij verwijt Samir dat hij het niet in een breder kader ziet, maar dat doe je zelf ook niet want anders had hem niet gefrustreerd genoemd. En het ook net zo egocentrisch van je om te veronderstellen dat hij uiteindelijk net zo zal denken als jij, er zijn vele mannen gestorven met dezelfde denkbeelden als die van Samir en zijn overtuiging zal alleen maar sterker worden. Breder kader, weet je nog...
De pot verwijt de ketel en Samir is een normale jongen, net zoals jij en ik.

Baron Schicklgruber | 21-12-05 | 17:13

Die Azouz-eikel wordt ook zo langzamerhand wel de TroetelTerrorist van Nederland zeg. Tyf eens even op joh!

TM | 21-12-05 | 17:11

@desdichado..

en zo is het maar net...

ik denk dat NOYB eigelijk een beetje geilt op die moslimschurkjes en daarom zo mild en vredelievend is..

de melkboer | 21-12-05 | 17:03

@Noyb: Er staat mijn landgenoten inclusief mezelf zoveel niet aan.
Als iets je niet aanstaat wil dat nog niet zeggen dat je als "Nederlander van Marokkanse afkomst" maar een jihad moet beginnen.
Randdebiele criminelen zoals Samir A c.s. moet je om te beginnen eigenlijk geen aandacht geven en voorgoed opsluiten.

Kuikentje | 21-12-05 | 17:02

@ lubbie 21-12-05 @ 16:42
"@baron
vertel mij maar eens waar al dat geld blijft.. dat we van de eu krijgen.."
Dat geldt gaat naar ambtenaren, ook Nederlandse, die goed werk doen en bijvoorbeeld de landbouw krijgt er subsidies van. Maar de grootste winst komt door de economische groei die we aan de EU te danken hebben, wij exporteren o.a. heel veel en dat geld komt dus via werkgelegenheid en belastinginkomsten binnen bij Gerrit Zalm.
-
@ lubbie 21-12-05 @ 16:47
"@ baron:
De Raad van Europa stelt afwezigheid van de doodstraf als voorwaarde voor lidmaatschap, maar acht daarbij ook een moratorium of een de facto afschaffing waarbij de doodstraf wel in het wetboek blijft, maar niet meer uitgevoerd wordt, aanvaardbaar.

kortom... doodstraf mag gewoon in het wetboek worden opgenomen.."
Kortom, een valse conclusie. Dat je hem als dode tekst in je wetboek mag hebben staan wil niet zeggen dat je hem mag herinvoeren, dan heb je wel wat uit te leggen om het eufemistisch uit te drukken.
" ik denk niet dat de raad er mee zit als ie dan 1x wordt uitgevoerd.."
Herinner jij je nog Abdullah Öcalan die in Turkije de doodstraf hoorde eisen, wat ze sinds 1984 al niet meer hadden uitgevoerd. De EU was daar ook laaiend over en Turkije was no geen eens lid. Dus geen domme uitspraken doen over een keer doodstraf uitvoeren. Want de doodstraf kost minimaal honderd miljard (10 jaar uit de EU voor 10 miljard per jaar minimaal, wat een lage schatting is).
Straks komt Samir nog in de recordboeken voor de meeste waardevolle persoon uit de geschiedenis, meer waard dan Bill Gates en Warren Buffet tesamen.

Baron Schicklgruber | 21-12-05 | 17:02

NOYB 21-12-05 @ 16:53 Uitgaande van de stelling dat bepaalde mensen hun meningen kweken door ervaringen in het hedendaagse leven en de geschiedenis, zou je dan kunnen zeggen dat bevooroordelen een juiste toesting is van de realiteit?

Desdichado | 21-12-05 | 17:00

Samir the Christmas poo. (hoe schrijf je "poo")

Rapunzel | 21-12-05 | 16:57

doodstraf = deaudstraf... en ik ben voor!!

en degenen die ook nog het handje van deze hakbarretjes en hun geile jihad boven het hoofd durven te houden... mogen er ook aan geloven!

de melkboer | 21-12-05 | 16:54

@Baron leuk verhaal voor als je je kinderen een sprookje wilt vertellen bij het naar bed brengen, maar ik denk dat je Samir dan toch echt overschat in zijn rol in het hele verhaal en onderschat in de omvang van zijn frustraties jegens de westerse maatschappij en nederland in het bijzonder. die frustraties staan een blik op een breed kader zoals jij hebt bedacht redelijk in de weg. en daarmee blijft het een sukkel die er straks achter komt dat hij het zelf is die zijn eigen leven heeft verpest.

neuzel | 21-12-05 | 16:54

Waarschijnlijk kan SA geen Nederlands lezen. Daarvoor zou hij zich teveel moeten aanpassen.

Kakel | 21-12-05 | 16:53

@TECHniQue - een intelligente reactie zowaar, had ik niet meer verwacht nadat Violette begon te zeiken. Als je het woord 'islamitisch' uit je betoog had gelaten was ik het met je eens geweest, want nu geef je zelf ook aan bevooroordeeld te zijn ten opzichte van iemands geloof. En dat is juist hetgene wat mij niet aanstaat.

NOYB | 21-12-05 | 16:53

3 maal hulde voor dit stukkie van fleischbaum, ... las die supermiet dit ook maar eens! Wie slacht die gast, prik ik dit stukkie in zn darmen, zijn anus zal wel te ruim zijn

Mick Visstick | 21-12-05 | 16:51

Overgens, ik ben tegen de doodstraf.

Drop | 21-12-05 | 16:50

Zoiets heet niet doodstraf, maar Fortuynlijk ongeluk.

Drop | 21-12-05 | 16:48

Gezien alle woede en haat die deze jongelui veroorzaken, misschien moet je ze maar voor hun eigen veiligheid opsluiten, gezien een boel reacties op dit forum lijkt me dat geen overbodige luxe.

Levereter | 21-12-05 | 16:48

ow.. sorry bijna dubbel post:

@ baron:
De Raad van Europa stelt afwezigheid van de doodstraf als voorwaarde voor lidmaatschap, maar acht daarbij ook een moratorium of een de facto afschaffing waarbij de doodstraf wel in het wetboek blijft, maar niet meer uitgevoerd wordt, aanvaardbaar.

kortom... doodstraf mag gewoon in het wetboek worden opgenomen.. ik denk niet dat de raad er mee zit als ie dan 1x wordt uitgevoerd..

lubbie | 21-12-05 | 16:47

Dames... dames.. dames,dit is nu het probleem hier in Hollanda,mekaar helemaal doodgooien met woorden,en wat gebeurt er,........................ helemaal niks,slaap lekker door allemaal.

Adolf | 21-12-05 | 16:47

NOYB, we kunnen natuurlijk een systeem opzetten waarin de overheid de jongens bijstaan in hun nieuwe keuze qua land waar ze dan wel graag zouden zijn.
De overheid kan in deze bemiddelen met het betreffende land eventueel een financiële regeling treffen (zeg zoiets als het lenen voor je studie) voor de tickets, gezien de voorkeuren van de betreffende personen denk ik dat de regering in het land van bestemming de middelen wel weet te hanteren om er zorg voor te dragen dat de lening tzt terug gestort word.

..Whatever | 21-12-05 | 16:43

@baron
vertel mij maar eens waar al dat geld blijft.. dat we van de eu krijgen..

@NOYB
voordat je begint te gillen dat nederlanders niet uitgezet kunnen worden:
wetboek.net/nl/Statuut/3.html

statuut koninkrijk der nederlander:
f.
het toezicht op de algemene regelen betreffende de toelating en uitzetting van Nederlanders;

lubbie | 21-12-05 | 16:42

@NOYB
"Moet je het echt overal mee eens zijn om ergens te wonen?" schrijft NOYB wel heel correct. Nou nou. Een retorische vraag, niet een heel sterke bovendien, waarop het enige juiste antwoord luidt "natuurlijk niet". Iemand anders nog een pilsje? Maar daar gaat het ook niet om, NOYB! Samir A. is het namelijk wel met erg veel zaken oneens (hij haat, vrij vertaald, de liberale democratische rechtstaat en alle pleitbezorgers, ja zelfs inwoners daarvan), en tevens is hij, zo moet gevreesd worden (en dat lijkt mij hier de kern van de zaak), gaarne bereid aan deze onvrede tamelijk geweldadige conclusies te verbinden (reisjes naar de Kaukasus, plattegronden van kerncentrales en luchtghavens en regeringsgebouwenin in bureaulaatjes, op video opgenomen testamenten, goed bevriend met mitrailleurrugzakjes dragende vrinden enzovoort enzovoort). Dus waarom niet: meet Nederlanders staatsburgersschap ontnemen en met één welgemikte trap onder zijn islamitische bammetjes een enkeltje richting zandbak. Soms denk ik: met types als NOYB heb je geen moslimterroristen meer nodig.

TECHniQue | 21-12-05 | 16:39

@ neuzel 21-12-05 @ 16:13
Zo moet je het niet zien, Samir communiceerde via de AIVD en de media. Hij wist dat als hij plattegrondjes en springstofjes kocht hij een duidelijk statement maakte naar de maatschappij, en onthoudt, volkomen legaal!
Je kan wel zeggen dat het niet gaat over de uitspraken die Samir hierboven deed, maar je moet het in een breder kader zien. Samir heeft samen met zijn PR-functionaris een plan uitgestippeld hoe hij zijn imago kan neerzetten, ook die 'huiskamerbezoekjes' horen daarbij.
-
@ lubbie 21-12-05 @ 16:15
"ik geloof dat ik van de week hoorde dat ik 116 euri per jaar betaal om nederland in de eu te houden..."
En waar komen die euri allemaal vandaan, juist uit Europa, we kunnen niet meer zonder. En 116 euri is helemaal niets, nog geen twee miljard op de landelijke begroting en we krijgen er tientallen miljarden van terug. Wij zijn het meeste afhankelijk van onze export, maar het minst bewust. Nee, als we uit de EU stappen en een miljoen werklozen er bij krijgen, dan zeurt er niemand.
-
@ Shareholder 21-12-05 @ 16:23
Als jij ook van adel zou zijn, had je vast een betere woordenschat. Diplomaten adel is trouwens enorm op zijn retour, enne ik probeer het leesbaar te houden voor jullie proleten, dus klagen is uit den boze.

Baron Schicklgruber | 21-12-05 | 16:38

Misschien heeft Milosevic nog advies voor ons over militante moslims.

Drop | 21-12-05 | 16:36

@noyb
er bestaat vast wel een wet om het nederlands staatburgerschap in te trekken...
dit moeten we maar snel toepassen..
als je wil mag je met hem mee hoor.. gewoon omdat het spel van ajax je niet bevalt.. of omdat talpa je niet bevalt.

lubbie | 21-12-05 | 16:36

@Der Icebear als je ze dan ook nog in je eigen zak mag steken dan ben je toch best goed bezig.

neuzel | 21-12-05 | 16:35

Mij valt niks te verwijten, zit al 3 dagen met griep thuis, (heb hiervoor getuigen).

Levereter | 21-12-05 | 16:35

@levereter
En toch al 6.5 declarabel sinds 9.30 uur.

Der Icebear | 21-12-05 | 16:34

Als je geen argumenten hebt kat je de voorbeelden af.
@Lubbie - Nederland is Samir's geboorteplaats, hij heeft net zoveel rechten en plichten als ieder ander die in Nederland geboren is. Huiswerk doen aub.

NOYB | 21-12-05 | 16:33

Nou nou Eissbaer, je hebt wel een lange pauze hoor.

Levereter | 21-12-05 | 16:32

ROFL @Der Icebear @16:26

Lekker Belangrijk© | 21-12-05 | 16:29

NOYB 21-12-05 @ 16:22, hoho er is natuurlijk wel een verschil tussen het verwerpelijk vinden van een facet, dan wel het verwerpelijk vinden van alles waar een Nederland voor staat, en het daarboven op ook nog even haten.
Althans ik zie wel een verschil het niet op voetbal hebben en het schijten op alles en iedereen, het systeem, de vrijheid, de buren, de overburen, de ideologie en alles meer wat dat zielige brein van deze lutser omvatten kan.

..Whatever | 21-12-05 | 16:29

@noyb
kutmarokkaan.. das wel meteen ver weg.. heeft niks met marokko te maken inderdaad..
samir vindt schijnbaar het hele land en ons systeem kut.. als een land je niet aanstaat.. waarom kom je er dan in de 1e plaats naar toe?

nederland met het spelsysteem van ajax vergelijken... dat is pas kortzichtig.

lubbie | 21-12-05 | 16:26

@Noyb
Er zit enig verschil in de negatieve appreciatie van Talpa en de verwerping van Nederland en de rechtstaat, alsmede het haten van de bevolking.

Der Icebear | 21-12-05 | 16:26

Toen ik een puber was verwierp ik het "systeem" ook, dit bracht ik doorgaans tot uiting door constant laveloos stoned of dronken te zijn. Uit protest natuurlijk.

Lekker Belangrijk© | 21-12-05 | 16:26

@NOYb.... zeker ook een poepstootert??

Adolf | 21-12-05 | 16:25

@lucifer
Die scheiding is helemaal geen feit in Nederland. Het is een theorie. Als ik je een voorbeeld mag geven: de regering is zowel regelgever als uitvoerder en de minister van justitie heeft een directe instructiebevoegdheden aan het OM omtrent vervolging. De trias politica heeft geen basis in de NL (grond)wet.
Als je bent geïnteresseerd in de politieke voorkeur van rechters, VN doet elke vijf jaar een onderzoek onder rechters, met een zeer hoge respons.

Der Icebear | 21-12-05 | 16:24

@Baron Schicklgruber De papegaai is de diplomaat. Ik herhaal: de papegaai is de diplomaat. Die gebruikt geen woorden die wij niet zouden gebruiken.

Shareholder | 21-12-05 | 16:23

Zootje kortzichtige eikels. Ga alsjeblieft naar Michiel Smit met je 'als het je niet bevalt rot je toch op'. Moet je het echt overal mee eens zijn om ergens te wonen? De meerderheid van de bevolking vindt JPB verwerpelijk maar mag toch in Nederland blijven wonen. De meerderheid van de bevolking vindt Talpa verwerpelijk maar blijft toch in Nederland wonen. Ik vind de manier waarop Ajax speel verwerpelijk, maar blijf toch in (?) Nederland wonen. Dus als Samir jullie (welke jullie???) verwerpt moet hij opeens oprotten? Zolang hij de wet niet overtreedt mag hij zeggen wat hij wil. Vrijheid van meningsuiting.
Interessant dat iedereen die vindt dat een aantal eikels hier over de schreef gaat meteen een kutmarokkaan genoemd wordt....

NOYB | 21-12-05 | 16:22

@ kk-lauw
hij is leuk in het begin. daarna is het gewoon het normale gebrabbel

G-unite | 21-12-05 | 16:19

@Shareholder 21-12-05 @ 15:56

Gelukkig is die scheiding hier inderdaad een feit, alleen de 4e macht de ambtenaren wordt vaak over het hoofd gezien.
Hama insinueerde overigens dat onder een rechts kabinet ook alle rechters rechts zouden zijn. Kan me niet herrinneren dat die met elke verkiezing allemaal vervangen zijn. Bovendien geldt een stem op D'66 binnen de rechterlijke macht al gezien als ongepast, populistisch en buitengewoon rechts. Hama gaf dus zijn talent weer voor extreme kontverhalen.

Lucifer | 21-12-05 | 16:19

Tsja, als het roepen van dit soort dingen strafbaar zou zijn dan kan 80% van het volk hierboven zich maar beter vrijwillig gaan aangeven.

drivebyposter | 21-12-05 | 16:16

@baron
ik geloof dat ik van de week hoorde dat ik 116 euri per jaar betaal om nederland in de eu te houden...

dat hoeft niet.... geeft maar gewoon aan mij terug... hele kut-eu werkt voor geen meter...

btw.. kunnen we samir niet naar zo'n geheim strafkamp in een oost-europees land sturen waarvan de vs niet ontkent dat ze bestaan maar de eu geen bewijs kan vinden?

lubbie | 21-12-05 | 16:15

@Baron Schiklgruber al die reacties geven blijk van een duidelijke mening. en de vrijheid tot uiting daarvan enzo, ook al is de toegevoegde waarde daarvan voor jou misschien ver te zoeken. het proces tegen Samir gaat niet over vrijheid van meningsuiting en gaat dus ook niet over zijn uitspraken zoals die hierboven zijn opgeschreven.

neuzel | 21-12-05 | 16:13

"Wij verwerpen jullie?" Wij verwerpen JULLIE!!!! Niet eens met het systeem? Oh zijn we allemaal zo slecht? Is dit een westers kudtland? Heel fijn: NAAR HUIS VERTREKKEN. VEEL PLEZIER!!!! DOEI!!!!

MiRRoRMaN | 21-12-05 | 16:12

"waneer voeren we hier ook al weer de doodstraf in???"
De doodstaf mag niet, dan moeten we eerst uit de EU en dat kost tientallen miljarden per jaar, snap dat dan.

Baron Schicklgruber | 21-12-05 | 16:11

waneer voeren we hier ook al weer de doodstraf in???

lubbie | 21-12-05 | 16:08

juist oprotten met die moslims die het hier niet bevalt, ze houden de schijn heel hoog maar het zijn allemaal homo,s denk dat ze daarvoor weggegaan zijn in hun eigen land en dat ze bang waren dat ze daarvoor werden afgestraft en nu in nederland maar liggen tieren tegen alles en iedereen

lekker-ding | 21-12-05 | 16:08

Als hij het hier zo verwerpt het systeem waarom maakt hij er dan gebruik van ... Zo kom je zeker niet bij Allah SAMIR !!!! Je bent al bedorven volgens je eigen geloof hahahahaha dus zou zeggen pak je sandalen en loop terug naar dat rifgebergte en ga daar maar scoren maar niet hier in ons land !!!

Sinner | 21-12-05 | 16:01

@Balkenende 21-12-05 @ 15:58,
Iran is ook al zo'n verderfelijk land met onwillige burgers die maar naar de valse muziekduivel blijven luisteren.
Er is geen hoop voor Samir, hij zal Nederland moeten hervormen om tot zijn heilstaat te komen.

vander F | 21-12-05 | 16:01

@trat dat doen wij niet moslims en moslims met het belastinggeld.

neuzel | 21-12-05 | 16:01

Ik vind jullie trouwens wel erg negatief over Samit Azzouz, dat mag ook wel een stukje genuanceerder. Samir is een jongen in de lente van zijn leven en hij heeft een duidelijke politieke opvatting, iets wat veel van zijn leeftijdsgenootjes niet hebben. En hij zoekt de grenzen op van de vrijheid van meningsuiting, maar hij blijft er wel binnen, hij is immers nog nooit veroordeeld.
Als je te snel een oordeel vormt voordat je nagedacht hebt praat je elkaar alleen maar na, jullie willen toch slimmer zijn dan papegaaien?
-
"preventief doodtrappen lijkt me wel een goed idee....."
"Weet je wat pas mooi is, als hij dood is!"
"Triple Headshot lijkt me hier op de plaats voor hem en z'n familie."
"Laat em es een weekendje los bij een gabberparty...."
"waarom zijn dit soort gasten eigenlijk te laf om dan een koffer in te pakken en op te rotten naar een systeem wat hen wel bevalt?"
Enz.............

Baron Schicklgruber | 21-12-05 | 16:01

Ga dan godverdoemme lekker in Iran wonen of zo, als je het hier zo kudt vindt lul.

Balkenende | 21-12-05 | 15:58

En wie is die Aboe Ismail die overal lezingen schijnt te houden?
Een beetje Googelen en ik zie een actief baasje met vele aanhangers?

vander F | 21-12-05 | 15:57

@Lucifer Als een goede Lucifer insinueer je dat deze scheiding een feit is ;)

Shareholder | 21-12-05 | 15:56

@ het neefje,

Geeft niet, rond vieren begint de concentratie af te nemen op de werkplek.

Kwissie | 21-12-05 | 15:54

Zucht... Het is bedoening, Herr Fleschbaum. Bedoening, en dus niet bedoeling, zoals in je stuk te lezen staat.

vet | 21-12-05 | 15:53

Wie betaald zijn advocaat eigenlijk?

trat | 21-12-05 | 15:53

kklauw
Als ik mijn post in stront verpak, zet dat misschien ook minder tot lezen aan? Het geeft overigens een aardig inzicht in de denkwijze van de briefschrijver dat een homo als negatief wordt neergezet. Er is voor veel Marokkaanse mannen niets zo erg om voor homo te worden versleten. Dat houdt verband met het feit dat door de vroege scheiding van de geslachten in die gemeenschappen, het eerste sexuele contact vaak met een andere man plaatsvindt. Ik denk dat ze achteraf proberen dat van zich af te schelden en zich negatief t.o. homo's uit te laten.

Der Icebear | 21-12-05 | 15:50

"dat is het vervelende van sprookjesland, je kunt er over vertellen maar het bestaat helaas niet."
Afghanistan was een 'zuivere' staat, totdat ze werd binnengevallen door het duivelse leger van de grootkapitalisten.

Baron Schicklgruber | 21-12-05 | 15:50

Het is dat het teveel kost anders zou je hem naar een psychiater sturen

derks | 21-12-05 | 15:48

@hama 21-12-05 @ 14:32
Ooit gehoord van de trias politica, de scheiding der machten?
Rukker...

Lucifer | 21-12-05 | 15:47

@kwissie
excues-moi, de scherpte is hier enigszins afwezig....

het neefje | 21-12-05 | 15:47

gebannen = verbannen

mr. Ratchett | 21-12-05 | 15:46

Banketstaaf 21-12-05 @ 15:45,
dat is het vervelende van sprookjesland, je kunt er over vertellen maar het bestaat helaas niet.

vander F | 21-12-05 | 15:46

kan niemand ervoor zorgen dat die site gebannen wordt van het web?

mr. Ratchett | 21-12-05 | 15:45

Bij uitspraken als: wij verwerpen jullie systeem en wij haten jullie blijft er altijd maar 1 vraag in mijn hoofd rondspoken: waarom zijn dit soort gasten eigenlijk te laf om dan een koffer in te pakken en op te rotten naar een systeem wat hen wel bevalt?

Banketstaaf | 21-12-05 | 15:45

kk-lauw 21-12-05 @ 15:42,
gelezen hoor, vind het wel een goed plan, met Weelders als heaumeau in submission II

vander F | 21-12-05 | 15:44

Laten we die site lekker negeren. Je hebt niks aan die site. Als wij nou ook nog eens die site massaal gaan bezoeken dan is dat alleen maar gunstig voor de beheerder van die site. Kan deze weer meer reclameinkomsten binnen halen, waardoor de moslimsite weer meer kans heeft om te blijven bestaan. Lijkt me niet echt de bedoeling.

Kakel | 21-12-05 | 15:44

@neefje
Kwissie gaf een citaat van elqalem en geen eigen mening weer.

Der Icebear | 21-12-05 | 15:43

hebben jullie nou echt geen humor, niemand heeft die brief echt gelezen volgens mij

kk-lauw | 21-12-05 | 15:42

Meneer gaat hier niet weg, omdat het zijn doel is de Islam te laten floreren over de hele wereld. Hij zal pas tevreden zijn als hier de Sharia ingevoerd is en alle ongelovigen en christenhonden zullen branden.

Eagle_Eye | 21-12-05 | 15:42

de melkboer 21-12-05 @ 15:38,
welnee, ElQalem is juist een prima site, uithangbord van de slagers van Mohammed.
Af en toe lezen, ben je weer bij wat hun gedachtengoed betrefd.

vander F | 21-12-05 | 15:42

@kwissie
@samir a.
als dit land je niet aanstaat, rot je toch op.

het neefje | 21-12-05 | 15:41

@melkboer
Juist. Stromfront voor moslims. Maar het mag uiteraard allemaal gezegd worden, aangezien de vrijheid van meningsuiting gaat boven elke vorm van ethiek, vriendelijkheid en intellect.

Der Icebear | 21-12-05 | 15:41

Lekkere teksten op die site trouwens.

"Je hebt ook nog een soort Hollander die op mijn columns reageert. Zogenaamd de intellectuele kaaskop. De iets hoger opgeleide kneus die na drie keer nova gekeken te hebben en een column van Theo van Gogh gelezen heeft in de Metro, zichzelf een Islamdeskundige waant. Die willen ze3ma interessant doen door zoveel mogelijk moeilijke woorden te gebruiken. Ze gebruiken dan ook scheldwoorden, maar dan op een intellectuele manier. Een woordgrap met creatief het woordje kameel in verwerkt of natuurlijk iets met incest. Het feit dat wij met neven en nichten trouwen is ook iets waar ze helemaal wakker van liggen. Wat mij dan toch opvalt, is dat Nederlanders die NIET met ?neven en nichten? trouwen veel meer mongooltjes krijgen dan wij die dat wel doen. Ze zitten te schreeuwen en te joelen dat trouwen met je neef of nicht een ramp is. Slechte genen krijgen meer kans om doorgegeven te worden etc.!Maar nog nooit heeft een volk zoveel mongooltjes gebaard als de Nederlanders. Vreemd detail! Of is het zo dat als zij dan ook met neven en nichten gaan trouwen dat dan de helft van de gehele Nederlandse bevolking mongool wordt?"

Kwissie | 21-12-05 | 15:40

KK-lauw is een judas!

en die site Elqalem is gewoon een site vol pure propoganda voor de jihad...
sluiten die boel.. fik erin en klaar is kees

de melkboer | 21-12-05 | 15:38

@kwissie
99 % van de bijdragen op elqalem zou niet tot stand komen als die mensen betaald werk moesten doen, geen studiefinanciering hadden of niet anderzins de boel er bij zouden lappen door onder werktijd te posten. Niet zoals der H. Icebear, die alleen in zijn pauzes post.

Der Icebear | 21-12-05 | 15:38

Violette heb je de tekst gelezen op die moslimsite? De brief daar geschreven is gericht aan Geert Weelders....

Kakel | 21-12-05 | 15:37

Violette ... Go for it!!

Adolf | 21-12-05 | 15:36

kk-lauw 21-12-05 @ 15:26,
wel humor, maar dat plaatje bovenaan met sharon,
Leg die eens naast de header van GS nieuwnieuws.
GS en ElQalem, de Nuke brothers?

vander F | 21-12-05 | 15:35

kk-lauw is ook moslim
kk-lauw is ook moslim
kk-lauw is ook moslim
kk-lauw is ook moslim
kk-lauw is ook moslim
Die gek weet nou NOG niet hoe je Wilders schrijft

Violette | 21-12-05 | 15:34

K ben wel blij over het zinnetje op www.elqalem.nl --> www.elqalem.nl/com is gegarandeerd subsidievrij. (ook al vraag ik me af of het waar is)

Kwissie | 21-12-05 | 15:34

Heerlijk die zachtmoedige praat van mij. Zou het niet veel problemen oplossen als iedere moslim echt eerlijk en open is? Lekker met nederlanders en turken keuvelen over wat anders kan? Elkaar oplossingen aandragen en moppen vertellen?

Violette | 21-12-05 | 15:33

@kklauw
Als ik op elqalem die paddestoel zie en die aankondigingen over joden lees, is 'geestig' niet het eerste wat in mij opkomt. De zelfgenoegzame smerigheid druipt er van af. Het is gewoon stormfront voor moslims.

Der Icebear | 21-12-05 | 15:32

Ja, hebben we het al over die gigantische mosqee gehad die ze bouwen in 010?

Sammie samen met zijn Burkhapinguin hebben het best naar hun zin in NL, anders hadden ze al in Marocco gezeten hoor.
Maar daar mogen ze dan ook lang niet zoveel als hier, daar worden ze voor veel minder al afgerost met een lange stok en voor een paar maandjes in een donker hol gestopt.

Eppo | 21-12-05 | 15:32

TECHniQue 21-12-05 @ 15:26
Komt omdat Nike de islamitische godin v/d overwinning was. Nou ja, eigenlijk de Griekse godin, maar dat land moet de islam ook nog even gaan hervormen. Het is dus planologisch-correct schoeisel.

Desdichado | 21-12-05 | 15:31

Als elke,echte Hollander, zich der eentje uitzoekt,?!,dan zijn we der zo vanaf!
Begrijpt u wat ik bedoel............. groetjes Adolf.

Adolf | 21-12-05 | 15:31

Ja eerlijk is ie wel ja. Eigelijk zou iedereen eerlijk moeten zijn. Gewoon zeggen wat ie denkt.

Violette | 21-12-05 | 15:31

naar de zuidpool ermee hebben ze hun eigen stukkie land waar ze mee doen mogen wat ze willen kunnen ze lekker op hun sandalen wandelen en de zaak eens goed doornemen.

roelofw | 21-12-05 | 15:31

En normaal Nerderlands spreek A. ook al niet. Het moet zijn : Wij werpen jullie ver.

K0TS | 21-12-05 | 15:29

@kk-lauw
Die elqalem moet wel eens beter zijn teksten gaan controleren, u jij enz... doorelkaar... geen nieuwe spelling... ts...

HyBriD VorTeX | 21-12-05 | 15:29

Even een klein onderzoekje onder de lezertjes: in Amsterdam (Jodenbreestraat) tref ik met enige regelmaat types a la Samir A. (18-22 jaar, boos kijken, extreem el cheapo producten in het wagentje, raar hoofddekseltje) in bezit van geharst neuqsletje dat geheel aan het zicht wordt ontrokken door een fijne Burqa. En nou komt 'ie: zij lopen (jawel, ook de vrouwtjes) altijd op Nike airmax! Flex of niet? Mo. B droeg deze urbane alleskunners ook voortdurend in de rechtzaal. Het lijkt erop dat dergelijk schoeisel een bewust gekozen "uniformonderdeel" is van deze jonge idealisten, waaraan men elkaar herkent of ziets (jurk met nikes, ah daar hebben we een broeder, zoiets). In schotelcity lopen de "sandniggers" gewoon met puntsandalen (van die instappertjes).

Nou, waar of niet?

TECHniQue | 21-12-05 | 15:26

Ja. Net.

Jan Passant | 21-12-05 | 15:26

@lekker-ding 21-12-05 @ 15:17 "Scheitkunde" Geniaal gevonden!.

Lekker Belangrijk© | 21-12-05 | 15:25

Is WOII al genoemd is deze draad?

vander F | 21-12-05 | 15:24

Nu ja. In ieder geval is Sammie A. een éérlijke moslim. Dat mag ook best eens gezegd worden.

Jan Passant | 21-12-05 | 15:23

Als vee in een CIA vliegtuig te Rotterdam dumpen, daarna oostwaarts en in de residentie van Mahmoud Ahmadinejad laten neerstorten.
Nederland verlost van een stel fanatici en Iran kan weer de volgende havik kiezen.

Kwissie | 21-12-05 | 15:21

@blawablawa 21-12-05 @ 14:59
Koken is wel een kunst. En koken in jouw opmerking staat gelijk tot Pim. Dus dan heb je gelijk een discussie voor je mik.... :D biertje? Of kook je met wijn?

HyBriD VorTeX | 21-12-05 | 15:19

Ja, t'is jammer dat ze geen aanslag op de amerikaanse ambassade voorbereidden ofzo, dan had Amerika ze nu opgeeist, en was het uit met de pret.

Levereter | 21-12-05 | 15:18

samir kan helemaal niks, heeft nog nooit een voldoende gehaald en scheikunde dacht ie dat het scheitkunde was toen zat hij iedere keer op wc te scheitten heb ik vernomen, dus hij is gewoon waardeloos dat iemand daar zijn eigen druk over gaat maken zeg

lekker-ding | 21-12-05 | 15:17

Naar Guantanamo met dat uitschot.

aa | 21-12-05 | 15:16

@DaFunkyDJ,
Of een "ongelukje" als hij vrij op straat loopt. Dat lijkt me het makkelijkst, geen geziek, geen gezeur. Helaas zal de AIVD het dan uitvoeren, en die zijn gezien het verleden niet altijd even zorgvuldig :-)

Duke ACID | 21-12-05 | 15:15

@blawablawa
voor ons , tegen ons... wie is ons? Ik segmenteer overigens niet in hokjes... sorry... te makkelijk, neem eens een standpunt of geef je mening... wees eens duidelijk. Dan heb je meer recht op participatie in de discussie, dan oeverloos lopen zeiken en huilen... excuse me saying zo. En je geeft je nu teveel te kennen, negatief... ik denk dat dit vooroordeel best serieus onkracht kan worden door jou, of niet?

HyBriD VorTeX | 21-12-05 | 15:11

@ blawablawa,

Die indruk had ik al, maar dat zagen anderen hier kennelijk anders.

@ Kuikentje, dat is waar.

@ de melkboer, check! het was me er eentje, die Profeet

hama | 21-12-05 | 15:11

deze mannetjes zijn geloof ik niet echt met hun toekomst bezig,
hier hebben ze die niet meer, ze verpesten het voor hun landgenootjes, en ik geloof niet dat het apenland Marokko nog op deze pietje-bells zitten te wachten.
En dadelijk hebben de Nederlanders het weer gedaan want dat zijn racisten.

Obsi | 21-12-05 | 15:10

Zoals ik al eerder zei, geef ze een gratis cursus:"How to be a suicide bomber", met praktijk examen.

Levereter | 21-12-05 | 15:09

zal me niks verbazen als achteraf het hofstadtproces blijkt dat het gewoon een groepje MOHO's zijn die er niet vooruit durven te komen en daarom maar onder het mom van radicale moslims zijn verder gegaan...

mr. Ratchett | 21-12-05 | 15:09

Je zou Samir natuurlijk de suggestie aan de hand kunnen doen dat als hij Nederland met zijn huidige staatsinrichting, normen en waarden niet kan appreciëren, hij zijn heil wellicht in een andere leefomgeving moet zoeken, maar meer dan een suggesitie kan dat niet zijn.

hama | 21-12-05 | 15:08

Geen woorden aan vuil maken.

Land uitzetten: te makkelijk
Opsluiten: te genadig en teveel risico
Oplossing: de kogel, ergens in een kamertje achteraf. daarna geen aandacht meer aan besteden in de pers.

DaFunkyDJ | 21-12-05 | 15:06

@hama..

scheelt toch weer 2 jaar...

iets waar de profeet überhaupt schijt aan had.. zie mn mail @14:54

de melkboer | 21-12-05 | 15:05

@hama
Domme, pre-puberale uitspraak.

Kuikentje | 21-12-05 | 15:05

Wijlen Oltmans!!!!! Waar hang je nou uit dappere speerstrijder?!

Desdichado | 21-12-05 | 15:04

gebeurt nooit iets in nederland en zeker niet door die samir die heeft alleen maar un grote bek, maar daden ho maar tis gewoon un onrustsoker

lekker-ding | 21-12-05 | 15:04

@hama 21-12-05 @ 15:00
Nee, ik heb geen antwoord, ik heb die hele koran nog niet eens ooit in het echt gezien.

blawablawa | 21-12-05 | 15:04

ChristenUnie 21-12-05 @ 14:51
Zeg relifanaticus. Het is vrij makkelijk jouw achtergrond te bepalen: een groot deel van jouw leven wordt namelijk bepaald door jouw geloof. Daarentegen weet jij vrij weinig van mijn achtergronden en wat ik wel/niet zou kunnen weten. Dus bedankt dat je mijn punt gedeeltelijk bewezen hebt. Tevens bedankt voor je compliment.

Desdichado | 21-12-05 | 15:03

-edit doe eens lief zo vlak voor kerst-

hama | 21-12-05 | 15:02

Dat die Berber gewoon lekker geiten gaat melken in het Rifgebergte.

Dat soort schorem kunnen we in Nederland missen als kiespijn!

Lelijke aap | 21-12-05 | 15:02

Eigenlijk is sjorren zonder voorhuid dan toch maar een schrale troost.

Lekker Belangrijk© | 21-12-05 | 15:02

@ Blawablawa

Maakt niet uit waar het berichtje stond, het zijn JOUW woorden. Het berichtje sloeg trouwens op een reactie wat jij gaf in deze topic ("Ga koken gek").
En wat bedoel je met de rest? Je lijkt wel een politicus: vragen ontwijken door lange en onbegrijpelijke uitspraken te doen.

Rayvo | 21-12-05 | 15:02

@ de melkboer

Ja dat dan weer wel, althans volgens de Mannen van Martijn, zo ergens in de buurt van twaalf moet dat lukken. Of het ook wettelijk zo is ingeregeld betwijfel ik.

@Rayvo Ik weet niet of de Koran daarin voorziet. Of de Koran boven "andere"wetten gaat weet ik ook niet.
In mijn beleving is de Koran een geschrift en dus geen wet waarmee het vergelijk "met andere wetten" mank gaat.

Appels en peren zou ik zeggen.
Maar misschien dat Blawablawa een antwoord voor je heeft?

hama | 21-12-05 | 15:00

Wellicht kunnen we Samir A uit nijd een kerstpakket sturen.
Heeft iemand nog wat chemicalien liggen of zo? Ik zoek trouwens ook nog een opblaasbare geit.

Kuikentje | 21-12-05 | 15:00

volgens mij is iedereen de draad een beetje kwijt...

gnnrbsmht | 21-12-05 | 15:00

Ik ga trouwens even weg uit deze draad want ik snap niet dat een simpele opmerking over koken in 1 keer zo'n issue wordt dat iedereen daar plots mee bezig is.

blawablawa | 21-12-05 | 14:59

een systeem haten is zeau 2001 en trouwens...
als ons systeem betekent dat we een hele dag kunne ouwehoeren over de nieuwe coupe van JP the MP dan begin ik ook mijn twijfels te krijgen.

gnnrbsmht | 21-12-05 | 14:58

geitje erbij?

troetelallochtoon | 21-12-05 | 14:56

@ rayvo...

sterker nog de almachtige profeet was een Pedo eerste klas .... vieze snoepert lag Aisha al te palen toen ze nog aan mama's tepel lag te drinken!

de melkboer | 21-12-05 | 14:54

@Rayvo 21-12-05 @ 14:48
Tsja... als je niet voor ons bent ben je tegen ons is het, he? Ik moet trouw zijn aan jullie slappe praatjes anders ben ik voor de extremisten. Die opmerking over vrouwen stond in een heel ander berichtje. Dat je alles bij elkaar knipt en plakt wat niet bij elkaar hoor en je eigen verhaal maakt, is jouw zaak. Je kunt ook een Telegraaf kopen, hoef jet het zelf niet te doen.
@de melkboer 21-12-05 @ 14:46
We hebben geen ruzie hoor, dit is voor ons gewoon een ontspannen manier van converseren.

blawablawa | 21-12-05 | 14:54

Blawaha is net zo´n kudtmarrokaan als Samir!

Freddie | 21-12-05 | 14:53

Het is een raadsel waarom een over het paard getilde achterbuurtpuber als Samir Azzouz niet al lang is verkast naar Marokko.
Dan zal het land dat hij hartgrondig haat maar waar hij alles aan te danken heeft dolblij zijn dat deze gehersenspoelde tuinkabouter met moordplannen uit het uitkeringsbestand is verwijderd en dat hij geen kans meer krijgt op een tweemaandelijks heldenoptreden in een zwaar beveiligde rechtzaal.
Ik denk dat de werkelijke reden is dat Samir A. het in een Marokkaanse cel geen twee dagen uit houdt tussen 15 andere kleinvee palers (CoJoNes) en huilend terug verlangd naar GTST.

chinaski | 21-12-05 | 14:53

@ hama

Neuken onder de 14 mag toch volgens de koran en de koran gaat toch boven andere wetten?

Rayvo | 21-12-05 | 14:52

@ hama

pijpen en beffen mag wel toch??

de melkboer | 21-12-05 | 14:52

*wordt wakker
Hoorde ik daar "neuqen"?

Lekker Belangrijk© | 21-12-05 | 14:51

hama 21-12-05 @ 14:46 "Voilette, lief kind, Het moet zijn, "Ga EENS dood.
En ja, eens zal dat best gbeuren."
Dat zal je dan altijd zien hè. Dat je dan zelf net twee fouten in drie zinnen maakt...

Desdichado | 21-12-05 | 14:51

@Desdichado
Oke dat jij er zo over denkt laat zien dat je niet aan godsdienst filosofie hebt gedaan en alleen je eigen gedachten gang aanhangt, ik wel.. en ook terwijl ik ratio denk (geeft aan dat het wel degelijk samengaat). Ben ik erachter gekomen dat ratio "denken" niet alles verklaard.
Erbij stil staan waar die gedachtes van je vandaan komen en waar ze op berusten (mening) doen mensen als jij ook niet. Aangezien ik me daarom ook niet wil verlagen in een discussie met jou ben je slim genoeg geweest om geen discussie met mij aan te gaan.

ChristenUnie | 21-12-05 | 14:51

Om eerlijk te zijn denk ik werkelijk geen seconde dat Samir gevaarlijk is. Het is gewoon een recalcitrante gozert. De echte gevaarlijke figuren die lullen niet maar die doen wat, plegen een aanslag ofzo. Iedereen heeft wel een periode in z'n leven dat ie zich tegen alles verzet. Eigenlijk is het dus gewoon een puber... En begin niet over wapens ofzo, want die moeten ze gvd nog van de AIVD krijgen.

Voorbijfietser | 21-12-05 | 14:50

@Blawablawa
Je bent weer eens lekker bezig

Nemo | 21-12-05 | 14:50

@ blawablawa 14.45

Heel goed, een standpunt.
Ik denk alleen dat het neuqen van Voilette fysiek (nog) nauwelijks mogelijk want nog niet volgroeid.
Ik ben er in ieder geval zeker van dat het in ieder geval wettelijk niet is toegestaan.

Stichting Martijn geeft in deze de richtlijn dat je onder de 14 jaar niet mag penetreren dus naast wettelijk is het ook moreel gezien niet verantwoord.

hama | 21-12-05 | 14:49

@ Violette

Stageplaats van Blawablawa? Zeker een moskee i.h.k.v zijn opleiding tot imam.

Rayvo | 21-12-05 | 14:48

@blawablawa 21-12-05 @ 14:45

Nee jij krijgt 3x de Kuip vol met jouw uitspraken! Je laatste opmerking slaat echt helemaal nergens op!

Kakel | 21-12-05 | 14:48

@ hama leg eens uit? dat eens?

Violette | 21-12-05 | 14:48

vreeeeeeede op aaaaaarde vreeheedee op aaaaarde.

Maraka | 21-12-05 | 14:46

en mijn comment van 14.29 is reeds bevestigd

Violette | 21-12-05 | 14:46

@ Blawablawa

Maar geëmancipeerd ben je ook niet.
Alles zwart wit is??? Jouw redenatie m.b.t. vrouwen niet dan?

Rayvo | 21-12-05 | 14:46

Voilette, lief kind,

Het moet zijn, "Ga EENS dood.
En ja, eens zal dat best gbeuren.

Maar voor het overige waardeer ik je poging. Nog twee jaar VMBO en ook jij kan in de verzorging.

Dag meisje

hama | 21-12-05 | 14:46

Wat een eikel wat moet ie hier als ie ons haat de pieppppppppppppppppp hij mag wel x met mij mee de boksring in zal ik m ff flink om zijn oren klapperen

Sleepyherbs | 21-12-05 | 14:46

Laat John die gast eens even heel snel een belletje geven.

Frenchie | 21-12-05 | 14:46

wat een vijandigheid toch onderling hahaaa...
Kunnen we die niet ff richten op die hakbars.... is zeau veel beter

de melkboer | 21-12-05 | 14:46

@Violette 21-12-05 @ 14:44
Volgens mij neuk je heel lekker, maar verder ben je dan ook nergens goed voor.

blawablawa | 21-12-05 | 14:45

@blablabla en weer geen standpunt of mening........... Alleen kritiek

Violette | 21-12-05 | 14:44

@ blawablawa

Neem even twee breeZaThjes, misschien begrijpen ze je dan beter.
Probeer je een beetje in je gesprekspartner te verplaatsen.

hama | 21-12-05 | 14:43

kben blij dat hama genegeerd wordt, of breng ik haar alleen maar onder de aandacht zeau? @ 14.32?
Ga is dood schama?

Violette | 21-12-05 | 14:43

Laat em es een weekendje los bij een gabberparty....

KABAAL | 21-12-05 | 14:41

@HyBriD VorTeX 21-12-05 @ 14:26
@Rayvo 21-12-05 @ 14:33
Ik ben zeker moslim? Wat een simpele zaligheid moet dat zijn als alles zwart wit is. Pff! Je verwacht van mij dat ik in begrijpelijke SBS kroegpraat mijn standpunten duidelijk maak om aan te geven tot welke van de twee groepen ik behoor. Alsof je elke keer dat je in de auto stapt je weer verplicht bent opnieuw 50 lessen te volgen. Ik ben niet het type groepsmens dat zich in 1 van de 2 categorieen thuis voelt. Ik soldeer geen bommen en ik houd er ook niet van te schelden op alles wat weigert VVD of te stemmen of niet wit of ayaan-bruin is.

blawablawa | 21-12-05 | 14:40

ik zeg: terug naar het Middeleeuwse systeem van het vogelvrij verklaren! Kijken hoe hard dit stuk ongeluk Oostwaarts kan rennen...

bitterzoet | 21-12-05 | 14:40

God op een mountainbike, wat is die Samir toch een helder licht.

'B. heeft evenveel gedaan en misschien wel meer. Maar hij is nooit verdachte geweest. Telkens ontspringt hij de dans, terwijl hij zo dichtbij ons stond, '

Aldus onze pleitbezorger van het Ware Geloof. Schuldbekentenis dunkt me..

Brusselmans | 21-12-05 | 14:40

ChristenUnie 21-12-05 @ 14:35
Je denkt toch niet dat ik een verder dialoog met jou aan zal gaan? Als ik enigzins overtuigd zou zijn dat jouw geloof iets met ratio te maken zou hebben, zou ik nog een kans wagen. Maar zoals jij en ik weten heeft geloof niets met rationeel denken te maken. Dag!

Desdichado | 21-12-05 | 14:39

kreten als "terug naar zijn eigen land" betekenen feitelijk
"welkom Samir, fijn dat je er bent"

hama | 21-12-05 | 14:38

Samir is net zo'n sufgerukt mannetje als die domme (wannabee) flamerts hier.
Ik kan me niet echt voorstellen dat dit mannetje nog gevaarlijk gaat worden. Liever zo'n kneus als knuffel terrorist in je land dan iemdan die echt wat klaar kan spelen.

Duke ACID | 21-12-05 | 14:38

Drommels drommels drommels

Big Mickey | 21-12-05 | 14:38

ja ik ben het ook helemaal met je eens...
.
Vooral wat je schreef over dat Marokanen het zo zwaar hebben.... Vandaar dat ze ook vaak ontsporen... Das de schuld vn de maatschappij...
.
Sorry....

iris_louise | 21-12-05 | 14:38

het is gewoon een islaMIETJE, bang dat hij van billenmaat B wordt afgezondert en zijn lusten weer moet uitleven op een behaarde geit.

hillbilly | 21-12-05 | 14:37

Sjakie a. gelooft in sprookjes. Zijn ideologie heeft 0,0% kans van slagen in dit land. Al zit alles voor hem mee. De kans dat er een revolutie uitbreekt en Nederland zich van dit soort gespuis verlost, is velen malen groter. Ben ook benieuwd welk standpunt femke gaat innemen...

Desdichado | 21-12-05 | 14:37

Te triest voor woorden deze gast(en). Lekker centjes vangen, ov-jaarkaartje en vervolgens hiermee diezelfde gratis trein op willen blazen "omdat je ons verwerpt". Ga eens dood ofzo!

@Violette en Blawablawa:
hoelang zijn jullie nu al getrouwd?

Tobus | 21-12-05 | 14:36

Binnenkort komt randdebiel Samir A weer vrij, en kan beroep doen op slachtofferhulp en zo.
Opzouten met die gore terrorist, en zijn criminele vriendjes erbij.
Het land uit gooien die handel. Allemaal.

Kuikentje | 21-12-05 | 14:36

Als hij vrij rond blijft lopen verwerp ik dit systeem ook.

zeauuu Stijlloos | 21-12-05 | 14:35

@Desdichado voorbeelden?

ChristenUnie | 21-12-05 | 14:35

@ iris_louise,

joh jij ook?, wat leuk

hama | 21-12-05 | 14:35

hama waarschijnlijk ook in allah???

iris_louise | 21-12-05 | 14:34

Elk land zo'n zijn nadelen.. in Nederland is dat jongens als Samir getollereerd worden. Als het rechtsysteem hem hier niet bevalt, dan zout ie toch lekker op.
Als ie het rechtsysteem niet eert, dan wordt het idd tijd om hem over de grens te zetten. Kijken wart de duitsers met hem doen. Doe maar in een grote stad waar het neonazi weer de kop op steekt.
Kennen we die extremisten niet met z'n alle in een grote put dumpen? Leren ze mekaar n beetje meer kennen.

stanDaarD

daduck | 21-12-05 | 14:33

@ Blawablawa
Nee en jij dan? Waar ben jij mee bezig. Stoere praat hoor met je:"Vrouwen mogen niet naar buiten toe" en "Ga koken gek". Jij bent zeker moslim?

Beetje tegenstrijdig: Violette mag niet voor jou dingen bepalen, maar jij mag wel dingen bepalen voor vrouwen? Moslim redenatie zeker?

Rayvo | 21-12-05 | 14:33

ChristenUnie 21-12-05 @ 14:28

Cognitieve dissonantie.

Desdichado | 21-12-05 | 14:33

Het is toch triest dat iedereen hem de tyfus wenst en met balkanmeneren belt. Niemand, verreweg van niemand tot niemand? zegt eens: Ha, die rechters, die zullen hem leren.

Violette | 21-12-05 | 14:33

@brutus68 ..

ego..? nee dat heeft dit stuk wormvormig aanhangsel niet... WEL een mega minderwaardigheidscomplexje...

de melkboer | 21-12-05 | 14:32

Wat moet er van dit jongetje worden als hij eenmaal volwassen is, mijn inschatting is, dat we daar nog veel "plezier" van zullen beleven...... voor de rest zie ik iets moois opbloeien tussen Violet en Blawablawa:-)

Karel Kruizenruiker | 21-12-05 | 14:32

Geef ze allemaal een gratis cursus:"How to be a suicide bomber".

Levereter | 21-12-05 | 14:32

Als je ons systeem verwerpt, zout dan lekker op. Ga lekker in de grote zandbak de held uithangen! Ontzettende wannabe-terrorist!

Jorgos | 21-12-05 | 14:32

Hij is hier geboren, getogen, en heeft mede door de extreme omgangsvormen waar een gemiddelde Marokaan tegenop moet boksen het land ook hier leren haten.
Dat recht heeft hij, hij mag zich er zelfs zo over uit laten. Hij mag er alleen niet naar handelen, en dat heeft hij nog niet gedaan, dus vrijlaten die hap.

Overigens, voor iedereen die de eerdere vrijspraak van Samir in twijfel trekt, dat is gebeurd onder beleid van een rechts kabinet, onder verantwoordelijkheid van een rechtse minister.
Volgende keer dus hard links stemmen. In de regering komt links kennelijk beter uit de verf dan in de oppositie.

hama | 21-12-05 | 14:32

heb genoeg gelezen. ga nog maar eens lekker vlaai happen. gelukkig hebben wij die mogeultjes hier niet. hoop dat ze in holland blijven zitten en niet de grens naar limburg oversteken... beste gouverneur, mogen de grens controles voor de zekerheid wat strenger? dank u.

jdh | 21-12-05 | 14:31

@blawablawa 21-12-05 @ 14:24

Ik zei toch ook niet dat hij de Hogeschool heeft afgerond.
Bovendien moet hij dus nog altijd HAVO hebben ... o wacht, zwakbegaafden halen de HAVO tegenwoordig ook. Laat maar zitten.

the saint of hippo | 21-12-05 | 14:31

Wat me ongelooflijk kwaad maakt dat dit stuk onbenul & z'n matties de belastingbetaler ongelooflijk veel geld kost. Volgens mij geilt Samir enorm op de aandacht die ie krijgt, en bij elke zitting groeit het ego van dit mannetje. Ik zou het niet erg vonden als Samir een "ongeluk" kreeg, zijn we er teminste vanaf.

brutus68 | 21-12-05 | 14:30

@Hybrid Vortex, ik heb blawablawa nooit een standpunt in zien nemen. Alleen andere afzeiken. Waarschijnlijk een jongetje van 17 achter zijn pc op ze stageadres

Violette | 21-12-05 | 14:29

er is maart een meneer die ons ken leiden.
in deze bange dagen lijkt het mij het beste dat de heer willem holleeder
minister president wordt .die weet wel problemen uit de weg te ruimen.
met mink k als minister binnenlandse zaken moet het goed komen

the mad hatter | 21-12-05 | 14:29

Samir zeg eens BOEM!

Maraka | 21-12-05 | 14:29

@Desdichado
de woorden van de allahhond hebben maar dan ook niets verreweg van niets tot niets met de statuten te maken van de cu en sgp.

ChristenUnie | 21-12-05 | 14:28

@Weeraanmelden
Weliswaar dit land, maar niet deze cultuur... niet deze mensen, niet de gangbare (neutrale) denkwijze...

HyBriD VorTeX | 21-12-05 | 14:28

@ zweefvlieger

Daar moet ik je dan wel weer gelijk in geven.... Lichtelijk gevoelsmatige post van mijn kant.... Kan geen betere verdediging bedenken nu.... Eerst ff m'n hyper-sleep pod uitzetten....(-:

MCN | 21-12-05 | 14:27

en daar komt blawablawa weer met ze eeuwige commentaar

Violette | 21-12-05 | 14:27

@eliv....

graf....? begraven... / wat dacht je van laten wegrotten aan een kruis..?

de melkboer | 21-12-05 | 14:27

Weet je wat nog veel smeriger is dan zo'n kutsamir.....
.
Zo'n vies nederlands wijf dat met dat soort gaat liggen douwen en dan tot overmaat van ramp bedenkt dat de islam helemaal zo slecht nog niet is en met doekie en al 20 x fanatieker is dan de gemiddelde fatma...
Als we nou is beginnen met die doekhoeren neer te knuppelen komen we al een heel eind....
.
Vrijwilligers???

iris_louise | 21-12-05 | 14:27

@blawablawa
Wat is jouw standpunt dan? Die zie ik ff niet, ik zou zeggen; haal de twijfel weg bij degenen die jou 'Becommentariëren' en start de openlijke, non-flame svp, discussie.

HyBriD VorTeX | 21-12-05 | 14:26

Gloeiende gloeiende!
Donderstraal dan op! Je ben gvd een Mocro! En die hebben altijd een 2e passpoort. Hup, enkeltje naar het 'geboorteland van je ouders' en blijf daar. OOWW wacht, de wijven daar zijn dom, treinen zijn er niet, en PS2 verkopen ze daar niet.
Ik wordt zoo moe van deze eikels. IK ga ook niet naar marokko en daar eisen zitten stellen aan mijn omgeving, weg met de minaret, vrouwen bloot en een verbod op bidden!
Donderstraal op , ga dood, maar loop niet als een werwend kind te zeiken op het land waarin je opgegroeid bent.

Weeraanmelden | 21-12-05 | 14:26

Samir is het product van een hoop stront en een varken!!! Op zijn buik naar het westen begraven en een varkensstal bovenop zijn graf bouwen zeg ik dan! Weltrusten Samir wij haten jou ook!!! Wacht maar af.........

eliv | 21-12-05 | 14:25

@the saint of hippo 21-12-05 @ 14:21
Hij heeft helemaal geen hogeschool. Hij heeft drie weken lessen gevolgd in een curriculum van 4 jaar.

blawablawa | 21-12-05 | 14:24

ja hoor samir en ik haat jou ook. heb jij dat nou ook? haat die zich uit in een oncontroleerbare, nee, zelfs een zichzelf sturende macht om alles te vernietigen wat als (deel)oorzaak van je eigen Grote Leed kan worden aangewezen en die voortspruit uit een opwelling van een oneindig diepgewortelde woede en kwaadheid, bij de aanblik van die (deel)oorzaak. en ik denk dat mijn haat jegens jou persoonlijk en jouw donald duck figuurtjes gefundeerder is en zo mogelijk dieper gaat dan die van jou tegenover mij persoonlijk. als ik jou ergens tegenkom op straat weet ik wie jij bent, jij niet andersom.

neuzel | 21-12-05 | 14:24

ik begin wel wat voor een rituele reiniging van deze hakbars te voelen...

met wat zoutzuur en staalborstels... ze kunnen niet schoon genoeg zijn..!

de melkboer | 21-12-05 | 14:24

ChristenUnie 21-12-05 @ 14:19 Gelet op het feit dat alle onzin uit de bek van de allahhond gebasseerd is op het geloof, lijkt het me niet verstandig te gaan lobbyen voor de cu, sgp. Lees hun statuten eens en vergelijk ze met de woorden van allahhond.

Desdichado | 21-12-05 | 14:23

@Violette 21-12-05 @ 14:18
Ah ja... En waar ben jij dan wel mee bezig? En of dat nog niet genoeg is bepaal jij vervolgens ook nog eens voor de rest waar ze het wel en niet mee eens mogen zijn op straffe van het afbijten van de strot.

blawablawa | 21-12-05 | 14:22

Zal ik je eens wat vertellen? Toen ik gister op de WC zat kwam er ineens poep uit m'n kont raar he?
En toen ik die foto zag moest ik daar weer aan denken!

Nemo | 21-12-05 | 14:22

toch is Samir (SWT) een eenling. dat 'wij' is een soort goddelijke meervoudsvorm.

zakje pinda´s | 21-12-05 | 14:22

@schnitzel 21-12-05 @ 14:18

Zwakbegaafd en op de Hogeschool?
Nee, Samir heeft gewoon teveel onthoofdingsfilmpjes gezien.
.
Alleen de troetelberen kunnen zijn koude hart nog verwarmen.

the saint of hippo | 21-12-05 | 14:21

IK HOU VAN BOBVANDERBIBS!!!! @ 14.16

Violette | 21-12-05 | 14:21

slimme mensen stemmen op wilders cu of sgp

ChristenUnie | 21-12-05 | 14:19

mooi woord

HyBriD VorTeX | 21-12-05 | 14:19

blawablawaventje.. jongen zoek je contact met mij? Doe zelf is wat verzinnen inplaats van anderen becommentarieren?

Violette | 21-12-05 | 14:18

We kunnen wel met ze allen een mannetje van de Balkan halen en hem wegtoveren?

Visboertje | 21-12-05 | 14:18

Ben ik nu de enige die dit gewoon een wat zwakbegaafde jongen vindt ??

schnitzel | 21-12-05 | 14:18

Met deze rechtszaak tegen die pubers van de Hofstadgroep, wordt een schitterend podium geboden aan dat tuig. Het is ook een unieke kans om te laten zien hoe machteloos de Nederlandse wetgeving staat tegenover dit soort religieus-fanatisme.
Ben ik nou gek, of giert deze hele toestand jammerlijk uit de klauw?? Ik heb het idee dat niemand die bij deze zaak betrokken is, ook maar een flauw vermoeden heeft wat de uitkomst zal zijn.
Pro forma, geef het volk brood en spelen en onthoud: Er is voortshands geen enkele reden waarlijk ongerust te zijn.

CoJoNes | 21-12-05 | 14:17

Hier is het nog net als vroeger: rustige wegen, natuur, corruptie en omkoping, en géén Samir's.
We hadden ook nog een leuk brommerclubje, maar die heeft de nationale recherche ons afgenomen: dat mocht niet meer.

Contento-Limbo | 21-12-05 | 14:17

@Violette
Dat werkt averechts voor de rest avé links...

HyBriD VorTeX | 21-12-05 | 14:17

*doet adem halingsoefeningen.... adem in..... adem uit...... oke.... laat laptop los en doe het raam langzaam dicht...... adem in ..... adem uit*

bobvanderbips | 21-12-05 | 14:17

@Violette 21-12-05 @ 14:12
Ja, en die trekken zich iets aan van jouw reactie zeker.

blawablawa | 21-12-05 | 14:16

Ach, ieder zijn hobby. De een verzamelt postzegels, de ander verwerpt systemen. Da's misschien beter als kutmarokkaantjes die doelloos op straat rondhangen en ouderen lastig vallen... :)

JackRandom | 21-12-05 | 14:16

als mijheer zo ontevreden is over onze samenleving, lijkt het mij aanbevelingswaardig om als.......... desodergoedverteringpleurisparastyfus op te godverteringen...... kuthomo..... ken hier zeau pissed over worden. ontevreden stuk vreten.... ga lekker jihaten aan de andere tering kant van de medditeranae..... vreet mekaar daarop..... kortzichtig onbenul..... met je godverdekutallahhoer overtuiging....

bobvanderbips | 21-12-05 | 14:16

ik zie ik zie... ik heb een scroll middelvinger, mist steeds een toetsert.

HyBriD VorTeX | 21-12-05 | 14:15

Conclusie: Volgend jaar links stemmen!

.bolletje | 21-12-05 | 14:15

Triple Headshot lijkt me hier op de plaats voor hem en z'n familie.

Atbuu | 21-12-05 | 14:14

@MCN
Dat méén je niet! Ben jij een tijdje dood geweest of zo? Juist vanwege zijn kritiek op de slappe houding tegenover moslimterroristjes is Geert Wilders in de ban van links Nederland gedaan. En dan ga jij zeggen dat jij niks van hem gehóórd hebt? Ik hoop dat het vuurwerk op oudejaar je uit je winterslaap haalt, want jij slaapt wel bijzonder vast door alles heen!

zweefvlieger | 21-12-05 | 14:14

als ie het hier niet leuk vind waarom rot ie dan niet op naar een of ander moslimland.

DJmarco | 21-12-05 | 14:14

Hee leuk, ik daar iets van independance day in... 'they're using our system to communicatie, a count down!'... ofzo, ik roep ff maar wat. Gelukkig kunnen we ze wel een heftig virusje injecteren, 'bye birdy bye bye' of zo, vlak voordat ze gaan oefenen in een vaag landje daar ergens. ...

HyBriD VorTeX | 21-12-05 | 14:14

en wij maar reaguren en reaguren...

ondertussen doen we er allemaal niets aan en heeft niemand enig idee waar deze 'trend' vandaan komt. laten we nou eerst een beginnen om deze mannetjus geen aandacht meer te geven voordat ze nog meer islamietjes aansteken om pietje bell te gaan spelen.

maar jah, moeten we dan vertrouwen in de AIVD-lutsers?

gnnrbsmht | 21-12-05 | 14:13

@Samir: Het gevoel is geheel wederzijds.... maar dat wilden je rijke decadente "leiders" toch al bereiken. Jammer dat de hofstadsukkels zich als trekpoppen en bliksemafleiders laten gebruiken.

brrkah | 21-12-05 | 14:13

Ik word zo ontzettend kwaad van dit soort uitspraken. En er zijn genoeg allochtone kudtmannetjes die hierin meegaan, want dat is stoer. GVD zet die kerel in een cel en snoer ze bek. Gewoon GEEN contact met de buitenwereld, zo voed je het alleen maar.

Violette | 21-12-05 | 14:12

@Violette 21-12-05 @ 14:07
Mens, ga koken met je grote bek.

blawablawa | 21-12-05 | 14:11

Hoe was dat spreekwoord ook al weer..., ow ja:

MY WAY OR THE HIGHWAY

Lang verhaal kort maken: Opzouten!!!

JsharkyJ | 21-12-05 | 14:11

@heronimus:
je bent ook welkom in Limburg

Contento-Limbo | 21-12-05 | 14:10

Ik zei het al eerder: Nederland is een Legodorp. En dat zal het blijven zolang die wereldvreemde rukkers als rechter blijven opereren.
Maar ja, dat is allemaal de schuld van Rita Verdonk. Daaag, Wouter!

zweefvlieger | 21-12-05 | 14:10

Als die kleine onbeschofte aap nu niet voor heeeeele lange tijd de cel in getrapt worden ga ik mooi naar Finland. Als een rechtssysteem mij niet kan beschermen tegen gevallen waar de kwaadaardigheid er zo dik bovenop ligt ben ik er klaar mee in mijn mooie vaderland....

heronimus | 21-12-05 | 14:10

Violette, geen woorden maar daden

crass | 21-12-05 | 14:08

Laat ze toch lekker met scheikundige bouwdozen spelen. Is slecht voor t sperma met als gevolg dat ze geen kleine Samirtjes op de wereld zetten. Wat werkend Nederland dan weer het ophoesten van de kinderbijslag bespaart....

brrkah | 21-12-05 | 14:08

Ieder mens die zegt dat hij het ook maar in enig opzicht eens is met dit jongetje, bijt ik ze strot af

Violette | 21-12-05 | 14:07

Rechts lullen, links vullen.

Dol op Post | 21-12-05 | 14:06

"Wij verwerpen jullie systeem. Wij haten jullie. Dat is het zo'n beetje."

Wat the fuck doe je hier dan mongeaul? Rot op ofzo.

Arnulfo | 21-12-05 | 14:06

gewoon een wet aanstellen om ze 10 jaar dwangbuis tbs verpleging te geven, gewoon voor gek verklaren dit soort mensen.

ChristenUnie | 21-12-05 | 14:05

Blij dat zulke gewapten meestal in de randstad rondlopen....

Contento-Limbo | 21-12-05 | 14:05

gewoon al die gasten een enkeltje timboektoe geven

crass | 21-12-05 | 14:05

Weet je wat pas mooi is, als hij dood is!

gezeik | 21-12-05 | 14:04

Misschien moeten Samir en z'n matties eens met Dr. Phil gaan praten. Die was ook al niet al te enthousiast over het Nederlandse systeem....

De Toerist | 21-12-05 | 14:04

Onvoorstelbaar.... Waarom wordt die blonde taartschep Wilders wél poestig van fictief opgehangen hondjes (10 mille reward..) maar de échte issues... Daar hoor ik ze niet over. Ach, mocht er nog justice zijn in dit landje, dan een mooie hotelkamer met tralies, Canal+ en 3 maaltijden voor Dhr.A. Ook te overwegen...

MCN | 21-12-05 | 14:04

Als hij nederland, de nederlandse rechtstaat en de nederlandse tolerantie verwerpt, denk ik dat het tijd is dat wij hem ook verwerpen?

Geen studentenkaart, geen studiefinanciering, geen uitkering, geen medische zorg, helemaal niets.

En daarna het land uit ermee

SchizoDuckie | 21-12-05 | 14:04

Kan een begenadigd persoon niet de actie "Opzouten" opstarten, zodat deze gastjes het land uitgetrapt worden. Ik voel steeds minder -tot mijn eigen schrik- voor rechtstatelijkheid. We zijn toch niet Gekke Gerrit??!!

rkh | 21-12-05 | 14:03

Kan de AIVD niet gewoon lekker ouderwets huurmoordenaars inzetten? Veel goedkoper, veel doeltreffender en efficienter.

..zapper | 21-12-05 | 14:02

Hij wil hakbar! Goed, zal ik de volgende keer een bijl meenemen als ik ga stappen, ik zeg er alleen lekker niet bij waar ik naartoe stap...

Rest In Privacy | 21-12-05 | 14:01

preventief doodtrappen lijkt me wel een goed idee.....

woefdrammertje | 21-12-05 | 13:59

Inderdaad, wel de lusten, niet de lasten. Ongezien de tyfus of geitengonnorhoe voor dit schimmel. "Wij haten jullie", goed nieuws voor Samir en z'n kleinvee palende vrinden: de gevoelens zijn geheel wederzijds.

CoJoNes | 21-12-05 | 13:58

Wat een gast is het ook, he. Zal wel altijd vrij blijven lopen. Dingen als 'onrechtmatig verkregen bewijs' spelen gelukkig ook nog altijd mee.

Jap Wab | 21-12-05 | 13:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl