Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Iran verbiedt westerse popmuziek

slangenmongeaulHet gaat echt helemaal de verkeerde kant op met Iran. Holocaust ontkennen, kernreactoren bouwen en ga zo maar door. Het beste argument om die kudtstaat nu serieus binnen te vallen kwam zojuist op de telex binnen. Iran gaat Britney Spears en 50 Cent verbieden. Voortaan alleen nog maar "ontspannende melodieën en memorabele muziek van de islamitische revolutie naar de traditie van de Koran" op de radio, ofwel slangenbezweerdersmuziek. En nee, dat moeten ze helemaal niet zelf weten. Westerse popmuziek van sterren als Christina Aguilera zijn de klanken van de vrijheid. Juist met die vrijheid hebben ze in Iran weinig te maken. Binnenvallen en platbombarderen, schuw ook de kernwapens niet. Bush heeft gewoon gelijk. Het grote aanvalslied is al klaar!

Reaguursels

Inloggen

Goedzo Henry, doe maar net of die engerds eigenlijk net zo lief als je cavia zijn zijn daaro! Haha grapje. Nu maar hopen dat iemand Bush vertelt dat er ook een ander verhaal is. Maar ik maak mezelf weinig illusies denk ik...

WillemIII | 21-12-05 | 18:55

Stijlloze Henny - rechtstreeks uit Iran

Ben momenteel in het uiterste noordoosten van Iran, in Mashad, en het valt allemaal nog wel mee. President Ahmadinejad krijgt binnenlands behoorlijke kritiek op zijn uitspraken en bijna elke Iranier verontschuldigd zich ervoor. De man is verkozen op basis van zijn economische programma en zijn beloften de levensstandaard van de mensen wat te verbeteren; en niemand had eigenlijk van te voren gedacht dat hij zulke idiote dingen zou gaan zeggen....

Verder zijn de Iraniers hartstikke gastvrij. Afgelopen zomer ben ik er zes weken geweest en heb me nergens zo veilig gevoeld als in Iran; er is totaal geen sprake van afkeer jegens het westen. Zelfs hier in Mashad, wat als een conservatieve, diep religieuze stad bekend staat vanwege de tombe van de Achtste Imam, is iedereen even vriendelijk. De tombe zelf, een complex van 75 hectare is officieel verboden voor niet-moslims maar ik ben tijdens de gebeden binnengelopen en niemand nam er ook maar enige notie van. Indrukwekkend, hoewel het wel ver afstaat van de manier waarop mensen in het Westen religie beleven.

Iedereen hier is erg nieuwsgierig naar het Westen. En popmuziek is hier misschien dan officieel wel verboden; maar zoals een bekend gezegde stelt "In Iran mag niets, maar kan alles' en op dit moment luister ik zelfs naar popmuziek in het internet cafe (en nee, dat wordt hier niet verboden).

Het dagelijks leven in Iran is stukken liberaler dan de meeste mensen in het westen denken; ook met vrouwen. Die moeten wel een hoofddoek op, maar een hoofddoek kan je het nauwelijks noemen - het is een wonder dat het op het hoofd blijft hangen. Ook de overmantels, 'manteau's noemen ze ze hier, verhullen meer dan dat ze bedekken, zo strak zitten ze. Eronder hippe schoentjes en een mobieltje van het nieuwste model en flirten maar... In Arabische landen is het heel anders, de wijze waarop vrouwen in Iran aan de maatschappij deelnemen is daar ongehoord... ook een heel verschil met de Marokkanen in NL bv; Iran is veel moderner dan zij ooit kunnen zijn. Heb in m'n leven nog nooit met een Marokkaanse gesproken, hier spreek ik dagelijks met een half dozijn knappe Iraanse meiden.

Natuurlijk is niet alles hier rozegeur en maneschijn... zekers niet, en ik praat ook niks goed wat hier gebeurt. Maar ietwat nuance is wel op z'n plaats.

De soep wordt dus niet zo heet gegeten als ze wordt opgediend - tijd voor een Islamitisch biertje (bavaria malt)
Hendrik

Stijlloze Henny | 21-12-05 | 15:07

Moet Iran zelf weten of ze die muzak verbieden. Ik woon toch niet in dat kudtland. En 50 cent moet idd hier verboden worden bah schijtmuziek en schijtkerel.

Rapunzel | 20-12-05 | 21:01

Wie A zegt moet dan ook B zeggen: Laten ze dan ook alle westerse technologieen afzweren en niet gebruiken. Dus GEEN licht, GEEN auto's, GEEN telefoon's, GEEN tv, GEEN radio, GEEN vliegtuigen, GEEN energiecentrales, enz. enz... m.a.w. keer maar lekker terug naar het stenen tijdperk.

BitchSuperSoaker | 20-12-05 | 19:25

@ Heinrichs 20-12-05 @ 10:50
Heinrich, schaam je, dat je gelooft in deze moderne tijd!

WillemIII | 20-12-05 | 18:12

Is daar ook een natuurcamping ?

dutch guilder | 20-12-05 | 17:08

veel dubbele posts hoor :S
heb wel 10 keer langs zien komen dat Britney verboden moet worden...

Toeterdude | 20-12-05 | 14:56

Lekker hoor, die Iraneeejzen!

Die laten ook alles aan zichzelf voorbijgaan. Voor hullie geen Britniet, Christiena en andere fijene teeniekutjes met naveltruitjes; die lijpoo's wachten liever op de come-back van een twaalfde imam die al zo'n dikke negen eeuwen op zich laat wachten. Terwijl ze al lang en breed "de 12th imam" kunnen downleauden via een vage bittorrent; op 192kBps mp3.
Maarja; dat verdervelijke internet, daar zal in Iran binnenkort ook wel een verbod op komen. Als dat er nog niet is, tenminste!

de Valse Messias | 20-12-05 | 13:24

Kom, laat het schallen van de trompet horen. Aanvalluuuuh!

tiswat | 20-12-05 | 12:07

Hèhè, ik weet niet wat ze in Mahmoud Ahmadinejad zijn koffie hebben gedaan maar hij maakt het het westen wel heel gemakkelijk om Iran aan te vallen.

Dr. Faustus | 20-12-05 | 11:58

Rare gasten daar in Iran. Op welke deunen kun je als master van een harem nu het beste de dag doorkomen? Dat is toch zeker met dreunende 50 cent oneliners als 'I'm a motherfucking P.I.M.P'????

Base81 | 20-12-05 | 11:30

Nuke 'm!! Nuke 'm!! Nuke 'm!! Nuke 'm!! Nuke 'm!! Nuke 'm!!

Roberdinho | 20-12-05 | 11:26

Ook ik bagatelliseer de daden van George W cs absoluut niet. Noch zal ik 'bij wijze van' een tweedehands auto van deze man kopen.
Echter, het is algemeen toegestaan om kritiek te leveren op zijn beleid, zijn persoon en alles waar hij voor staat. Wat je niet van een totalitair regime (ideologisch of religieus) kunt zeggen.

We hebben idd maar één Aarde waar iedereen het recht moet hebben te leven zoals hij/zij dit wil, zonder een gesel voor de medemens te zijn of anderen de wil/levenswijze op te dringen.
Ook mogen wij ons NOOIT meer laten leiden door onverdraagzame totalitairen met slechts één doek voor ogen; Totale wereldheerschappij.

Besef ook dat niet met IEDEREEN te praten valt...
Voor vrijheid moet (soms) gevochten worden, helaas, het spijt me enorm dat te moeten mededelen. Als je me niet gelooft ben je geheel vrij dit te onderzoeken,
Succes!

Ahasveros | 20-12-05 | 11:22

vanuit Iran moeten ze met hun hoofd naar het westen buigen, dat is de richting van Mekka daar. Kunnen ze toch gelijk de muziek horen die uit die richting komt?

mr. Ratchett | 20-12-05 | 11:04

Ik ben niet solidair, ik bekijk het zaakje onbevangen, iets waar wij westerlingen slecht in zijn. Niemand is erbij gebaat, zich zo laagdunkend over een geloof, met miljoenen volgelingen, te uiten. Zeker ben ik mij bewust van de dreigingen welke naar ons uitgaan, maar die dreiging creëren en voeden onze leiders.Wij westerlingen belijden niet het christendom. Wij hebben allen het Amerikaans geloof onbewust overgenomen. i.e. MONEY, dat is het nieuwe geloof en dat wordt opgesierd met vrijheid etc. Bullshit allemaal.
Ik ben christen maar heb grote moeite de daden van het westen te blijven rationaliseren.Er is maar 1 aarde en wij moeten het samen doen!Op deze ingeslagen weg, lukt ons, planeetbewoners, slechts één doel.... de vernietiging van mens en dier. Was dat God's bedoeling?

Heinrichs | 20-12-05 | 10:50

Heinrichs: De Koran is authentiek, de mensen hun manier van leven duizenden jaren oud....

Goede zaak!! maarrre...
WIJ hier in het Westen willen graag naar de toekomst. Deze waanzinnige kleautvieaulen wiilen de klok terugdraaien naar hun "authentieke" levenstijl en wel die van de Duistere Middeleeuwen.

Als deze trend zich overigens op mondiaal niveau voortzet mijn lieve Heinrichs, zal ook JIJ op een dag voor de volgende keuze worden gesteld: Onderwerp of Sterf...
Of denk jij dat jij wél gespaard zult worden omdat jij "solidair" bent geweest???

Boodschap én tevens vraag voor jou én al die andere "solidairen"

What YOU gonna do when they come for YOU, huh?

Ahasveros | 20-12-05 | 10:26

daarom zeg ik : je moet niet geloven. Je moet zeker weten. De rest is toeval.

zeiksmurf | 20-12-05 | 10:24

> De Bijbel is net zo wreed als de koran

Ga ze eens lezen.

Drop | 20-12-05 | 09:56

De indruk doet men hier ontstaan alsof wij in het westen, het prima voor mekaar hebben.Altijd maar een grote bek opzetten jegens alles en iedereen die niet Joods of blank is.Gelul, kolder noem ik dat. Niet de hele wereld streeft de westerse manier van leven na.Wie zijn wij om te bepalen hoe anderen hun natie moeten inrichten. De Bijbel is net zo wreed als de koran, vandaar dat een stelletje malloten ooit heeft besloten "God?s woord opnieuw samen te vatten, in mildere vorm, genaamd: Het nieuwe testament. Pardon, God heeft de bijbel laten herdrukken!!!. De Koran is authentiek, de mensen hun manier van leven duizenden jaren oud en dit gedrag van het westen is tezamen met de werkwijze van het IMF, de nieuwe vorm van kolonialisme. Denken jullie daar maar over na. Kijk maar naar de vruchten, welke de bevrijding van Iraq voor haar burgers meebracht. Geen ene flikker, meer onzekerheid, moord, verkrachting, ga zo maar door. Bush luistert zijn eigen landgenoten af en dat is goed. Gebeurde dat in Cuba, Nrd Korea of Iran, dan trok het westen zijn bek weer open. Wij meten met 2 maten, zo is dat. Wij zijn hypocriet!
Wat een kut filmpje trouwens.Smakeloos.

Heinrichs | 20-12-05 | 09:45

Hoxha praat poep met zijn "Westerse popmuziek van sterren als Christina Aguilera zijn de klanken van de vrijheid". Maar Hoxha doet dat op een manier, gelijkwaardig doch geinverteerd aan Ahmadinejad. Dat maakt het wel weer aardig vind ik. Alsof er van beide kanten nog wat paaltjes worden geslagen, alvorens Hoxha en Ahmadinejad de discussie der discussies aangaan. LOL.

Shareholder | 20-12-05 | 09:44

Ja, westerse muziek verbieden da's tot daar aan toe, maar de HEMA worsten?

Kakbouter | 20-12-05 | 08:32

wat is er mis met het verbieden van britney en 50 cent ... zouden ze hier ook moeten doen...

ex-reauker | 20-12-05 | 07:49

eindelijk weer eens werk voor de nederlanders een dijk er om heen bouwen en vol laten lopen met water.

roelofw | 20-12-05 | 07:21

Lekker allemaal verhuizen naar IRAn, Bhahahahahahaha

Rest In Privacy | 20-12-05 | 07:05

Fuckje, met wat minder woorden dan verscheiden heaumeaus hier. eerdaags even neuqen?

..Whatever | 20-12-05 | 03:12

In Mierika hebben ze toch ook een zooi artiesten die zich tegen de inval in irak kantten van de radio gesleurd? Zelfs een paar die al lang dood waren en in wiens liedjes er alleen vagelijk vredesgewauwel te horen viel. Toen heb ik niemand gehoord. Vogges mij wordt er in Nederland minstens even hard gecensureerd. Het gaat alleen stiekemer. BEWIJS: Wanneer heb je Van Duins 'Nee nou wordt ie mooi' nog op de radio gehoord sinds Nederland daar in het arabische zand loopt te klooien? Stop, uw tijd is om. 'Nee nou wordt-ie mooi' was immers duidelijk een kritische vingerwijzing, en dat typetje Harrie Nak met zijn antenne op zijn dak was een aansporing aan de burgers om niet meer naar de overheid te luisteren maar zelf informatie te gaan verzamelen.
Dus niet met stenen gaan wonen als je eigen dj's in een Glazen Huis zitten.

veest van pim | 20-12-05 | 01:22

Van Iran moeten de VS een mooie binnenzee maken.

Varreke | 20-12-05 | 01:10

Waarom denk ik dat Iran de volgende is die zwaar de lul is?

Jim Beam | 20-12-05 | 00:48

@hama,
Briljant, bedankt voor deze geweldige berichtgeving.
Jammer dat het nu afgelopen is, of moet KK ook nog ontzet worden en zo ja door wie. Hoe gaat het aflopen met Freya. Gaat fuckje de geestelijke schade verhalen op Iran. Dient Iran een schadeclaim in, of trekt het zijn ambassadeur terug. Dreigt er een kabinetscrisis omdat Groen Links kamervragen gaat stellen over een radicale Grunnse en een zeker Freya die de goede betrekkingen met Iran op het spel hebben gezet. Wat gebeurt er met de positie van vice premier Freyda in België. Treedt Verhofstadd af.
Vragen, vragen.

K1100 | 20-12-05 | 00:29

Is er nog wat op TV ?

Silent | 20-12-05 | 00:17

Weltrusten @ fuckje,

* zegt bedankt tegen Fleisch, en verheugd zich op morgen*

hama | 20-12-05 | 00:16

Tell you evrything tomorrow, looking for my sleepingbag now.
Fuckje sais goodnight and hakbar.

fuckje | 20-12-05 | 00:15

die borrel?, die is koud ja..

Hama is geoon blij je weer te zien, mensch wat een avonturen heb jij beleefd

hama | 20-12-05 | 00:10

alleen als die ys-en yskoud is!

fuckje | 20-12-05 | 00:09

Dan zit je nu drie km van HAMA verwijderd, kom maar effe een borrel halen, praten we effe bij..

hama | 20-12-05 | 00:07

Zucht , was Nederland nog maar zo als in dat filmpje. Deed me een beetje denken aan mijn anderhalf jaar in Denemarken. Zo'n onschuldige, gezellige dorpssfeer. Helaas is de werkelijkheid anders. Zoals Wouter Bos al zei: "De Islam is here to stay". Ja dank je Bos, of beter gezegd dankzij jouw partij. Ik weet dat het filmpje linkse ridiculisatie-propaganda was. Echter als Bos een voorbeeld wil nemen aan het Scandinavische model ( binnenhof 2 dagen geleden ) moet 'ie dat ook even consequent doen en ook de terughoudende ( lees realistische ) houding tegenover buitenlanders overnemen. Helaas heb je zo'n politieke stroming in Nederland niet. Hier is het kiezen of delen. Je wilt een staatsgeorganiseerde sociale zekerheid? Ok maar dan krijg je de buitenlanders erbij. Het één kan helaas niet zonder het ander bij de PVDA. Jammer. Prioriteiten stellen mensen......
Een zorgstelsel gebasseerd op de markteconomie en Rita Verdonk
Of een staatsmonster en Jan Pronk............ Brrrrrrrrrrrrrr

Folkert Meinhof | 20-12-05 | 00:06

ja,
2 week vakantie tot januari ergens, maar bednakt @hama en @kolonel Klootoog.

fuckje | 20-12-05 | 00:05

je wilt het niet weten, Verdonk, Bot, Boesj, en noem maar op zijn met je bezig geweest, ben alleen vergeten de kolonel inte lichtten, zit nog in Iraq, nou ja, komt morgen wel..

hama | 20-12-05 | 00:05

I have been brainwashed I think, here in Rotterdam I see a huge Moskee, looks like Baghdhad over here...............

fuckje | 20-12-05 | 00:04

blijf nu maar effe in grunn ok? Hama heeft hoofdpijn van drie dagen verslaggeving/waarheidsvinding

hama | 20-12-05 | 00:03

dag fuckje, wat een omzwervingen, eindelijk ben je terug, hoe gaat het met je, heb je geflost?

hama | 20-12-05 | 00:02

*waar ik ben where is me now*

fuckje | 20-12-05 | 00:01

Zouden ze hier ook moeten doen, dan zijn we eindelijk verlost van die grafherrie die
sommige overgewaardeerde heaumeaux produceren doormiddel van twee draaitafels.
Om te beginnen kan men alvast bepaalde hiphop in de ban flickeren, te beginnen bij die white trash motherfucker genaamd Eminem.

NahUnd? | 20-12-05 | 00:00

proost,

*schenkt nog een bruine rum in*

hama | 19-12-05 | 23:59

Trouwens, ik ben zowiezo tegen godsdienst, er zijn vele andere manieren om kracht uit te putten. En dat is het enige wat een godsdienst kan zijn die wij kennen. Maar kijk nou wat godsdiensten ons hebben gebracht, duizenden jaren oorlog en haat, culturen en volken lijnrecht tegenover elkaar omdat de een net iets anders geloofd dan de ander?? Dom en naief als we zijn, slachten wij onze broeders af in naam van een sprookje, en na 2 duizend jaar hebben we nog niet geleerd van onze fouten. Nou proost op de mensheid!

Sumimasen | 19-12-05 | 23:58

@TM

Ik zei ook niet de de ouders van Freddie uit Iran kwamen, ik zei dat zijn voorouders daar vandaan kwamen. Nog een aantal generaties terug dus.
Kijk zelf maar ff op wikipedia.

Knip | 19-12-05 | 23:58

ik vind het opzich best prima om het nu binnen te vallen, want om het later te doen (wat zeker wel een keer gebeurd) zal alleen maar meer schade toebrengen. Aan de andere kant, ieder land heeft een ander regime of regering en ider mag doen wat ie wil, al ben ik niet voor het wegnemen van zulke vrijheden als muziek,

Sumimasen | 19-12-05 | 23:51

lees alles over de zogenaamd "preemptive nuclear strike" dit voorjaar op www.daanspeak.com....

kuifjes | 19-12-05 | 23:51

Britney en Christina?
Ik wist niet dat die iets met muziek van doen hadden.

Bunt | 19-12-05 | 23:43

Nieuwsflits
Bron : Radio Hama 19/12/2005

Bagdad.

Ten zuiden van de Iraakse hoofdstad Bagdad is door Amerikaanse troepen vanavond een verwarde westers ogende vrouw aangetroffen.
De vrouw stond met een lege blik al starend naar een oude mercedes met in haar hand een flesje, vermoedelijk zelfgetapte olie.

Hoewel gehuld in een burqa groot genoeg voor twee personen verrieden haar hoogblonde haren en blauwe ogen dat het hier niet om een authentiek-irakese vrouw ging.
De vrouw uitte zowel anti-amerikaanse, als anti moslim uitspraken waardoor het voor de Amerikaanse troepen aldaar een raadsel bleef met wie men hier van doen had.

Pas toen bleek dat het DNA uit de tussen haar tanden verzamelde haartjes afkomstig was van de belgische vice-premier Freya kon met zekerheid worden vastgesteld dat het hier ging om de eerder vanavond, vermiste geraakte, grunnse activiste Fuckje, dit mede dankzij de accurate verslaggeving van Radio Hama.

Mede dank zij de onderhandelingen van de aan de Nederlandse website Geenstijl.nl verbonden verslaggever Fleischbaum is besloten de Grunnse direct per CIA vlucht naar het Rotterdamse vliegveld Zestienhoven te vervoeren in ruil voor een positievere stellingname in de richting van Sjors en zijn vermeend terechte oorlogsdrang.

Pas na de toezegging van Fleischbaum zich hieraan te houden, het weblog Geenstijl.nl is na de verdwijning van Fuckje, in ernstige mate in financiele moeilijkheden geraakt toen bleek dat het forum toch vooral gedragen wordt door de gevleugelde uitspraken van Fuckje, en de hieraan verbonden reclame-inkomsten, is besloten Fuckje terug te vliegen naar eigen bodem alwaar zij kan herstellen van naar wat blijkt een overdosis paddenstoelen, sla-oliewalm en Iraanse muziek.

Naar verwachting zal Fuckje op korte termijn wederom haar mening op het populaire log verkondigen, hierin verrijkt door haar nieuw verworven inzicht in Islam versus Nederland.

Tot zover..

hama | 19-12-05 | 23:31

Man Iran bestaat helemaal niet. Het is puur een verzinsel van de CIA dat alleen op de televisie te zien is, maar in werkelijkheid worden die beelden gewoon door een Amerikaanse filmstudio in Marokka geschoten. Ga maar eens na, ken je ook maar iemand die ooit in Iran is geweest? Ken jij een Iranees? Kunnen anderen dan Amerikanen zo'n slecht script schrijven? Ik zeg het je, het bestaat alleen op tv, wat dat betreft hadden ze net zo goed Mars kunnen gebruiken, maar das dan weer minder geloofwaardig.

Henk Hunk | 19-12-05 | 23:23

@.Yammie | 23:11
Je bedoelt vast Pim.

ventus_aqualis | 19-12-05 | 23:17

Ze moeten nou echt kappen in dat Iran want ze beginnen nou echt vervelend te worden .Het is elke dag wat ,dan hebben de joden het gedaan dan krijgt Boesj de schuld en nu beginnen ze zich ook al met muziek te bemoeien .
Kunnen we niet voor straf die drie zingende homo's er naar toe sturen gordon, jolink en die andere (hoe heet die ook alweer) dan hebben ze eindelijk echt reden om te klagen.

Yammie | 19-12-05 | 23:11

Ik heb het verhaal zojuist geplaatst op www.schrijfweb.com - Schrijverspage - Proza.
De titel is Voor fuckje uit Groningen

Vossie | 19-12-05 | 23:02

Ja, kijk maar uit voor je dochter inderdaad Chiant. Die Iranezen die komen zo je huiskamer binnen met hun bedilzuchtige ideetjes.

WillemIII | 19-12-05 | 22:58

@KleefPapiertje @ 22:39
Ik dacht meer aan Reign in Blood van Slayer. Ofschoon Bring your daughter to the slaughter van Maiden mij in dezen ook wel toepasbaar lijkt.

Chiant | 19-12-05 | 22:56

Britney en Christina verbieden?
Zijn ze heaumeau ofzo

zeauuu Stijlloos | 19-12-05 | 22:54

Radio Hama, radio Hama, waar is de onafhankelijke nieuwsbron???

haasje over | 19-12-05 | 22:53

Wat een slechte grap dat hele Iran. Wat een treurige zielige bende.

President Babboe Bab | 19-12-05 | 22:51

@.Vossie | 22:39
Dat is een zaak die de toekomst raakt. Daar hebben wij nog maar weinig over te zeggen.
mvhj.wijblijvenhier.nl/

ventus_aqualis | 19-12-05 | 22:51

Haha waar geluiden uit Iran je al niet aan doen denken:
'De pinguïn, die een geluid maakt dat lijkt op het gebalk van een ezel, volgt een speciaal dieet en mag zijn ouders niet verlaten. De autoriteiten waarschuwden dat het beestje kan bijten als het bang is.'

WillemIII | 19-12-05 | 22:48

Nee joh verbieden is zo saai. We moeten juist alle gekte expliciet gaan toestaan. Boerka's, dictee's met 20% franse woorden, 50 cents neger-onzin-muziek en ga zo maar door. Prachtige samenleving wordt het dan. Anders is het eind zoek en evolueren we allemaal naar brave stijfburgerlijkheid onder de knoet van het o zo christelijke CDA.

WillemIII | 19-12-05 | 22:44

50cent mogen ze hier van mij ook verbieden, evengoed als de mensen die ernaar luisteren

nlfreaker | 19-12-05 | 22:40

@iceheart 19-12-05 @ 20:52

Neej in je nieuwe X5, met door de speakers -Holier than you- van Metellica de Iraanse A1 onveilig maken!

KleefPapiertje | 19-12-05 | 22:39

Ik heb zojuist een heel mooi verhaal geschreven over een Marokkanse jongen en een studente Nederlans in Groningen. Als het gepubiceerd wordt wil ik het opdragen aan ene Fuckje uit Groningen. Moet men daar trouwens toestemming voor vragen aan degene aan wie je zoiets opdraagt, weet iemand hier dat?

Vossie | 19-12-05 | 22:39

LOL

mvhj.wijblijvenhier.nl

Harige Bangmaker | 19-12-05 | 22:27

@Willem111,
wacht maar tot je met je parachute vanuit Iran in Irak landt, dan piep je wel anders.
Ik herhaal, dan pie

fuckje | 19-12-05 | 22:25

Bij gebrek aan geloof in jezelf ga je in een ander geloven. Heel geloofwaardig allemaal.

WillemIII | 19-12-05 | 22:21

Mag black eyed peas wel?

Rabarberke | 19-12-05 | 22:20

klopt, je hebt vlakbij teheran een klein dorpje waar men al jaren op 12e imam wacht, inderdaad Messias van Sjiitische geloof, hij gaat met zijn verroeste zwaard en manke paard de wereld veroveren, islam zit vol met dit soort achterlijke zaken en er zijn hoop half gare gasten die hierin geloven.

de-iraanier | 19-12-05 | 22:03

dus als men geen metal kent heeft ie geen verstand van muziek? ik dacht dat metal een sub-stream was!

de-iraanier | 19-12-05 | 21:59

wil iedereen alsjeblieft even andere kant op kijken, ik ben van plan mijn emailadres aan hhmariavanempel geven, beetje privecy graag :)

de-iraanier | 19-12-05 | 21:57

@iranier
Nog ff dit. Vertel dat verhaal van de 12de mahdi ofzo van een paar maanden geleden. Ze geloven, ook veel youngsters helaaas, in een Messias. Uit de USA met een vloot vliegtuigen. Zijn er een heleboel naar Teh Int gegaan om ZIJN komst af te wachten..... adresjes en uitnodigingen genoeg.... uitgaan in Dubai... samen weekendje weg uit T....

hhmariavanempel | 19-12-05 | 21:41

@de-iraanier
hebben ze ook goeie metal? zoja, noem eens een paar namen.
zo nee, wat nou verstand van muziek?!? ^^

iceheart | 19-12-05 | 21:40

@hhmariavanempel
ik heb jaren in Teheran gewoond en kan me in je verhaal vinden, Teheran is een bruisend stad waarin je voor paar euri's prima kan feesten, op underground party's zie je alles behalve invloed van Islam, jeugd van Iran is behoorlijk verwesterd en dat zie je terug in hun manier van denken en leven, ze hebben meer verstand van popmuziek dan gemiddelde geenstijl-lezer! als je wil heb ik wat adresjes voor je :)

de-iraanier | 19-12-05 | 21:35

@e-iraanier
In vrijwel alles met je eens. helaas GeenTijd verder te reageren. Twee maandjes geleden nog in Teheran. FF ten noorden daarvan. Aardige mensen, los *hoofddoekje* om. Prima feesten, goede nachtburgemeesters ook, voor a few dollars kijkt *religieuze pliesie* andere kant, meer feestdagen dan ambtenaren in NL, 7 eurocent ofzo gelode benzine, etc. etc. Geen punt dat verbod. Heel Teheran vindt A. een l*l, komt van platteland etc.etc. Verder veel droge goederen... veel heel arm... weinig heel rijk.... Ben je vrouw, blond met leuke *hoofddoek*, EU-onderdaan... ken je de juiste mensen... ja... ze geven je graag 1 a 2 ton voor huwelijk met aantrekkelijke jonge Farsi die graag wil *studeren* in States.... ga graag keertje terug. Groeten van Maria

hhmariavanempel | 19-12-05 | 21:27

Dat nummer wordt een hit, remixen met een lekker beat... stukje laten rappert door Aliebee. Leuk.

HyBriD VorTeX | 19-12-05 | 21:27

@ Drop
Yep.
Of uut Grunningen?

Nappert | 19-12-05 | 21:22

De Wijzen uit het Oosten kwamen niet uit Iran. China misschien.

Drop | 19-12-05 | 21:20

43 mechbrig is in reserve o.l.v. Kolonel Kachelmans

SDI | 19-12-05 | 21:18

Er staat niet letterlijk 'verbieden' maar ik vind wel dat een land dat zichzelf een demeucratie noemt dit kan maeken... en zeu

Tozzzz Wat is proble | 19-12-05 | 21:16

Hellow Hellow,
Baghdhad calling, Baghdhad calling
.
Fuck The Yanks!
I repeat: Fuck The Ya

fuckje | 19-12-05 | 21:05

@Iceheart
Je hebt helemaal gelijk ;)
Dus speciaal voor de leden van de Hofstadgroep en elke andere geitenbreier die niet kan wachten om zich bij zijn 71 maagden te voegen (en jawel, van darklyrics.com ;)...):
darklyrics.com/lyrics/him/razorbladero...
Suomi Suomi Hakbar!

Kapitein Stijlvol | 19-12-05 | 21:05

Tijd om Salman Rushdie naar Iran te sturen om de boel wat te sussen.

rattekop | 19-12-05 | 21:03

Ala akbr (nieuwe spelling)

Nooit meer slapen | 19-12-05 | 21:03

Met zweet in de bilspleet zit ik me hier een hernia te F5-en. Het gaat erom spannen. GS heeft maar weer mazzel met een objectieve bron ter plaatse. Mis alleen nog beeldverslag, foto's bewegende beelden, anything!

haasje over | 19-12-05 | 21:01

21:30 dat kan ik net halen.

Mexicano | 19-12-05 | 21:00

Thumbs up for Radio Hama !!

Nappert | 19-12-05 | 20:57

Nieuwsflits

Bron : Radio HAMA 19/12/05

Helaas heeft ons vanavond het nieuws bereikt dat het vliegtuig dat de Grunnse activiste Fuckje na haar vrijlating in Teheran terug naar Nederland zou vervoeren boven Irakees grondgebied van de radar is verdwenen.

Gevreest wordt dat Iraakse rebellen het toestel hebben beschoten. Een Amerikaanse Awacs pikte nog kort voordat het toestel van de radar verdween een kort signaal op dat mogelijk werdt veroorzaakt door een parachute.

Het 42ste van Kolonel Klootoog is inmiddels airborne in wat de grootste search & rescue operatie sinds WOII wordt genoemd. Het bataljon is voldoende uitgerust om indien nodig de operatie om te zetten naar Search & Destroy mocht blijken dat Fuckje gedurende haar verblijf in Iran tot de Islam is bekeerd en nu vanuit omgekeerd radicalisme aanslagen op deAmerikaanse troepen voorbereidt.

tot zover..

hama | 19-12-05 | 20:55

@ iceheart

Stuur ze 's een stukje. Naar info@baardaap.ir ofzeau

;-)

Nappert | 19-12-05 | 20:55

@ de-iraanier
Wie weet, hoewel ik niet geloof dat die baarden het op zullen brengen om echt naar de teksten te luisteren.
En dan nog: ze (Rammstein) kunnen wel kritisch zijn t.o.v. Amerika, volgens mij zijn 't in de ogen van de ajatolla's nog steeds ongelovige gristenhonden. Maar wie weet...
't Lijkt me hoedanook niet verstandig te discussieren met die mongeaulen in Iran, want daar is nog nooit een redelijk woord uitgekomen.

Nappert | 19-12-05 | 20:53

@nappert
let ook vooral op HIM, leuk idee van kapitein stijlvol, wat zouden ze van slayer vinden? zou children of bodom mogen? (pokkeherrie is dat btw maar daar niet van)
verder uiteraard the kinslayer van nightwish:
"Your praying is in vain/ It'll all be over soon"
"Father help me,/ save me a place by your side!"
"There is no god/ Our creed is but for ourselves"
.
"Not a hero, unless you die/ Our species eat the wounded ones"
.
"Drunk with the blood of your victims
I do feel your pity-wanting pain,
Lust for fame, a deadly game"
.
"Run away with your impeccable kin!"
.
"- Good wombs hath borne bad sons..."
- Cursing, God, why?
Falling for every lie
Survivors' guilt
In us forevermore...
.
zouden ze dat leuk vinden?
.
@kapitein stijlvol
HIM link je toch zeker niet vanaf azlyrics? dat hoor je vanaf darklyrics te doen he ;)

iceheart | 19-12-05 | 20:52

Housemuziek gaat het helemaal maken in Iran, en ze kunnen ook tegenwoordig aardige xtc-pillen maken dankzij goeie relatie met China, dus ik verwacht dat binnen kort Iraanse dj Tiesto hier in now-wow discotheek gaat draaien, pop sucks!

de-iraanier | 19-12-05 | 20:52

@Nappert
Rammstein maakt wel een goeie kans bij Ayatollah's, ze hebben tot laatst een kritische nummer gemaakt over Amerika? nou dan zit je goed bij die harige debielen van regime in Iran.

de-iraanier | 19-12-05 | 20:48

@ he verdorie, daar gaan we weer..

KLOOTOOG!! Hierkomen! Werk aan de winkel!

hama | 19-12-05 | 20:48

Tof, betekent dit dat al die nare oosterse shit van multiculti TMF verdwijnt en de dames weer gewoon tits-'n-ass laten zien ipv dat gehups in een burqa?

@de-iraanier:
pop staat voor populair, toch? Elke ochtend om 04:00 weer enthousiast worden om een kwelende kerel in een minaret is daar kennelijk populair, dus pop-muziek. Alleen westerse kwelende kerels in minaretten, dat mag dus niet meer.

Tobus | 19-12-05 | 20:48

@hama, read my message 20.36u.
ik herhaal, read my mess

fuckje | 19-12-05 | 20:46

Fuckje, werk een beetje mee ok?
Ik probeer je heelhuids thuis te krijgen...

hama | 19-12-05 | 20:44

Héééé de-iraanier. Als pop verboden is, mogen we dan wel effe rocken? Ik dacht aan Rammstein, Metallica of anders de mannen van Drowning Pool. Niet alleen héule fijne herrie, maar vooral leuk om die ajatolla's te dollen!

Nappert | 19-12-05 | 20:44

propaganda machine van GS draait op volle toeren. popmuziek is al 25 jaar verboden in Iran dus ik snap nieuwswaarde hiervan niet.

de-iraanier | 19-12-05 | 20:42

Sorry, tiepvout: Iranioers = Iraniers/Iranezen or whatever

Nappert | 19-12-05 | 20:40

Sellafield,

Je gaat veel te ver. Dit valt onder de noemer Cruel and unusuall punishment.
Dit kan echt niet, je mag blij zijn als dit je geen ban opleverd!

hama | 19-12-05 | 20:40

Ben je nou helemaal van de pot gepleurd, Sellafield? Dan vallen die Iranioers ons echt metéén aan en moet ik ze godver nog steunen ook !!!

Nappert | 19-12-05 | 20:39

@sellafield
nou dan maar een aardbeving gevolgd door Tsunami!!!

de-iraanier | 19-12-05 | 20:38

@ de Iraanier

Ik moet even iets rechtzetten. Het zijn niet mijn plannen. Radio Hama verzorgd slechts objectieve berichtgeving met als enige invalshoek waarheidsvinding.

hama | 19-12-05 | 20:38

Bagdad calling
Bagdad calling
.
gelukkis zag ik een parachute, nadere mededelingen volgen
ik herhaal; nadere medede

fuckje | 19-12-05 | 20:36

Schitterend, wat een sippe machthebbenden in dat land. Het mooie is dat ons land en daarbij de gehele EU voldruppelt met mensen met dergelijke waanideeen. Maar onder het mom van 26.000 gezichten en allerlei andere geitenwollesokken gezeik is het een kwestie van jaren voordat het oer-Hollandse cultuurtje ook negatief gedomineerd gaat worden. Respect!

papiJ | 19-12-05 | 20:36

Tijd voor Operatie Culture Shock: het uitstrooien van miljoenen cd-tjes met Frans Bauer's Greatest Hits boven Teheran en Qom.

sellafield | 19-12-05 | 20:36

Een goede moslim luistert zowiezo niet naar muziek.

Pannie | 19-12-05 | 20:35

@hama
ik heb liever dat mijn land door een aardbeving van 9.5 op de schaal van Richter getroffen wordt dan dat jouw plannen om wat marrokaantjes naar Iran te sturen doorgaat! verwoesting van aardbeving valt wel binnen 1 decenia te repareren, die ander niet!!

de-iraanier | 19-12-05 | 20:32

Trouwens, wie zegt dat dat goede Westerse muziek niet samengaat met de normen en waarden van de Islam?
www.azlyrics.com/lyrics/him/gonewithth...
Prima songtekstje voor een gevalletje eerwraak dacht ik zo.

Kapitein Stijlvol | 19-12-05 | 20:30

Nieuwsflits
Bron Radio Hama 19/12/2005

Bram Bot heeft bereikt dat de Grunnse activiste Fuckje vanavond nog Iran wordt uitgezet.. Toen de diplomatie faalde heeft Bot gedreigd om Gretta Duisenberg naar Iran te sturen voor een charme offensief.
Voor Ahmadinejad was hiermee de grens van het toelaatbare bereikt waarmee aan de gevangenschap van Fuckje een einde komt.

Wel heeft Fuckje de toezegging moeten doen om te staken met haar pogingen om voor in Nederland woonachtige Marokkanen asiel te zoeken in Iran. Kennelijk zijn ze daar ook niet welkom.
Minister Verdonk heeft teleurgesteld gereaguurt en sprak van een verdere escalatie in de toch al gespannen relatie met Iran.

De Belgische Freya heeft besloten om nog twee weekjes vakantie aan haar verblijf te knopen om, naar eigen zeggen, het Iraanse kabinet wat op te leuken.

Fuckje wordt vanavond om 21.30 verwacht op Schiphol.

Tot zover..

hama | 19-12-05 | 20:27

het verschil tussen Iran en Nederland is dat dit jaar in Iran een geitenneuker verkozen is tot beste Iraanier aller tijden terwijl in Nederland een geitenneuker-neuker dat titel won!

de-iraanier | 19-12-05 | 20:25

@fuckje
klopt, tijdens laatste verkiezingen in Iran, mocht men kiezen tussen Robert Jnesen en Ahmadinejad, godzij dank is het ahmadinejad geworden!

de-iraanier | 19-12-05 | 20:24

@de-iraanier,
overal hier in Iran hangen zelfs foto's van Rachel Hazes, als afschrikwekkend voorbeeld van Westerse arrogantie, decadentie, en lijkenpikkerij!

fuckje | 19-12-05 | 20:18

Na een paar dagen weet je niet beter meer, Freya en ik gaan die koran-muziek steeds meer waarderen, echt wel!

fuckje | 19-12-05 | 20:16

in de geheime gevangenissen van Iran wordt muziek van Andere Hazes gebruikt om gevangenen mentaal onder druk te zetten, en het werkt ook! ik heb het 2 weken lang moeten aanhoren en sindsdien is het niet goed gekomen met me, door advies van mijn psychiater heb ik daar zelfs een boek over geschreven: "Hazes-effect"

de-iraanier | 19-12-05 | 20:15

Dikke lul. In hun land doen ze mooi wat ze willen. Dat heet nationale soevereiniteit. Mogen al die 'ik ben trots op mijn land' luitjes hier eens een flinke punt aan zuigen.

veest van pim | 19-12-05 | 20:15

Zo'n beertender wordt dan zeker ook niet gewaardeerd bij een karaoke ..

2QT2BSTR8 | 19-12-05 | 20:13

Kan ik me voorstellen. Keuzetussen koranverzen of Frans Bauer is niet moeilijk

Wowzers | 19-12-05 | 20:11

Met wat aanpassingen moeten bepaalde nummers toch wel onder de sharia gedraaid kunnen worden.
'Even aan mijn moeder vragen' wordt 'Even aan de Imam vragen'.
'Er staat een paard in de gang' kan natuurlijk omgezet worden naar 'Er hangt een schaap in de gang'.

Barbapoeppa | 19-12-05 | 20:09

@count von ziegenpuss 19-12-05 @ 19:55
Alles waar geen Koran op staat missschien?

K1100 | 19-12-05 | 20:08

Kijk, luister en geniet zelf van Iranese TV/radio: sahar.irib.ir/

Ook mooi is het nieuws:

Sharon in hospital after stroke
Occupied Palestine, Dec 18 - Zionist regime's 77-year-old Prime Minister Ariel Sharon was rushed to a hospital in al-Qods on Sunday evening after suffering a 'minor' stroke, doctors said.

En ze hebben 'humor' daar in iran: www.irib.ir/worldservice/picture/usarm...

broomstick | 19-12-05 | 20:06

@ count von ziegenpuss : Nee? vertel.....

Joeper de poeper | 19-12-05 | 20:02

bush schreeuwt al jaren van de daken,heb je even voor mij,maar niemand luisterd

zwierebol | 19-12-05 | 20:00

Weten jullie wat er allemaal aan boeken wordt verboden in dat grote land dat overal graag democratie wil komen brengen?

count von ziegenpuss | 19-12-05 | 19:55

straks krijg je 80 zweepslagen als je naar "het busje komt zo" luistert!
maar van mij mogen ze best doodstraf invoeren voor dat kudtnummer "heb je even voor mij"

de-iraanier | 19-12-05 | 19:54

Voortaan muziek in de naam van de profeet? Dat kan maar één ding betekenen: K3! Kunnen we trouwens ook meteen "Martijn" een enkele vlucht Teheran geven, dat is dan mooi!

Kapitein Stijlvol | 19-12-05 | 19:54

De meeste Iraniërs weten niet eens dat Britney & Fifty bestaan, dus wat zal het hun uitmaken. Maare, verbieden gaat wel ver. Doe dan één of andere foute na-synchronisatie in eigen taal, coveren is goed voor iedereen! :-)

Ðaimler | 19-12-05 | 19:54

Britney Spears verbieden!
Klinkt als een leuk land...

da wizard | 19-12-05 | 19:49

p.s. : westerse muziek is al 25 jaar verboden in Iran dus dat is niks nieuws(en juist daardoor enorm populair tussen jeugd!)

de-iraanier | 19-12-05 | 19:48

die onzin over dat alle moslim vrouwen onderdrukt worden... die geven mij tenminste nog wat credits voor het feit dat ik voor mijn kinderen zorg...

cinderkoek | 19-12-05 | 19:48

Draaiorgelmuziek. De hele dag snoeihard draaiorgelmuziek draaien op de Iraanse radio. Ik geef ze twee dagen en ze zullen smeken om Britney en 50ct.

Dirrek | 19-12-05 | 19:47

is sta helemaal achter de besluit van Ahmadinejad om britney spears te verbieden, en wat mij betreft mag dat wereldwijd ingevoerd worden!!

de-iraanier | 19-12-05 | 19:46

De twaalfde Mahdi. Wie zou het zijn? Emile Ratelband, Wim Schippers, Constant Kusters?
nl.wikipedia.org/wiki/Mahdi

Barbapoeppa | 19-12-05 | 19:46

Is dat op wetenschap gebaseerd dat verbod?

Return of the Beasjt | 19-12-05 | 19:41

die muziek die hier tegenwoordig op de radio gedraaid wordt is ook hopeloos...

Allons enfants de la patrie
le jour de gloire est arrivée

Toeterdude | 19-12-05 | 19:40

Ik hou ook helemaal niet van westerse muziek. Al dat gezeik van di-rect en anouk. Doe mij maar muziek uit het oosten. Skik, rowwen hèze en zo.

Toine Rorije | 19-12-05 | 19:40

kan ik uit dit bericht opmaken dat de twaalfde imam, Mahdi, ontspannende melodieën en memorabele muziek maakt(e)?

zakje pinda´s | 19-12-05 | 19:37

Maakt denk ik niet zo veel uit - de meeste Iraniërs kijken niet naar de jammerlijk gejurkte staatstelevisie maar naar www.pmc.tv/ via de satelliet; de schotel staat op het dak vermomd als watertank.

spuitje11 | 19-12-05 | 19:32

Dus geen Rinaldo van Handel meer.

ganzo | 19-12-05 | 19:30

"What do you say to a Muslim woman with two black eyes? Nothing! You told her twice already!"

Levereter | 19-12-05 | 19:14

Kan Nederland dit niet overnemen?

Kunnen we gelijk Bauer en consorten in de ban doen....

Doorzon | 19-12-05 | 19:14

@nappert
.
tja, dat zouden we hier inderdaad ook wel eens mogen doen. vervolgens verplicht alleen nog maar goede muziek op de radio (ik denk aan nightwish, lacuna coil, sonata arctica, hammerfall, metallica, iron maiden, en speciaal voor m'n zusje children of bodom), wat zeg je ervan? (nieuw puntje voor de GS wereldheerschappij misschien?)

iceheart | 19-12-05 | 19:13

Zeg.. als Bush en Baard elkaar nou gewoon een beetje uitroeien of zo..

poppermotje | 19-12-05 | 19:05

@ bonzo... in het engels gaat het al wat beter!

Maareh ff ontopic... Kan niet wachten tot de vrienden van de Mossad ff ingrijpen en die ahmiblabla in een donkere cel met wat opgeschoten overgeile onderdrukte moslimheaumeaux zetten en natuurlijk wat gezellige westerse muziek op de achtergrond om de boel in goede banen te leiden!

de melkboer | 19-12-05 | 19:04

Kijk, als die gasten 50 cent en Britney verbieden, dan verdenk je ze er eigenlijk alleen maar van goede smaak te hebben. Hulde, zou ik zeggen, moeten ze in NL ook maar 's doen.

Maar als ze daarna verklaren alleen nog maar ruimte te hebben voor ontspannende melodieën en memorabele muziek van de islamitische revolutie naar de traditie van de Koran, tsja, dan ga je toch op z'n minst twijfelen.

Nappert | 19-12-05 | 19:02

Jammer, het heeft geen zin, over en uit.

Levereter | 19-12-05 | 19:00

als je die liedje svan 50 cent is een keer vertaald vind je het gek dat ze het verbieden

Pijn in me kont. Fuck jou
Ik geef er geen Fuck om
Ik geef er geen Fuck om wie je bent
Fuck You
Ik ben de beste, Negers zijn dit Negers zijn dat we zijn de beste

We can't get Money selling weed... WE GON SELL COKE
Ain't no money sellin' coke... WE GON SELL DOPE
Ain't no money sellin' dope... WE GON SELL X
And if niggaz wont by the X... WE GON SELL TECS

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 18:56

Ok Twee namen, "Nasser Zarafshan" schrijver, en "Akbar Ganji" journalist, allebei onschuldig in een Iraanse gevangenis omdat ze de vrijheid van het woord verdedigden, twee van de velen, dus alsjeblieft niet lullen over domme pop meziekskes.

Levereter | 19-12-05 | 18:52

die iraanse gast is me toch radicaal, dat krijgt nog een staartje
dat ze 50cent daar verbieden, kan ik me voorstellen , daar hoor je ook alleen maar kill dit shoot your brains out... etc...
en die kudt muziek van britney ook,maar het gaat om het principe
dump een waterstofbom op die woestijnapen, zijn we van het gezeik af

argh | 19-12-05 | 18:50

@Bonzi: Wow!

tering! | 19-12-05 | 18:49

@nemo
goh..
ik dacht dat dat uit mijn eerste reaguursel al wel duidelijk was.
nouwja, hoe kom jij aan je nick, linea recta uit het latijn of gaat het wel over het nummer waar ik eerst aan moest denken?

iceheart | 19-12-05 | 18:49

www.wehkamp.nl/winkelen/p_produkt.asp?...
Das dus mijn kleding van vandaag;)

Kben geen racist F*ck Lonsdale en al die shit Kben een gewonen Nederlandse Jongen met belgisch vuurwerk:)

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 18:46

@Iceheart
Aaaahh zeg dat dan.

Nemo | 19-12-05 | 18:46

@ Ice Heart heb je het nu over Nederland?

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 18:44

@nemo
.
voor de duidelijkheid: dat van SOD was een grap, weetje... tis niet dat ik dat ik er serieus zo over denk ofzo...
.
ooohja dat vind je vast ook erg leuk ik ben toevallig wel aardig zionistisch.

iceheart | 19-12-05 | 18:44

Ik bedoel: bestoken met Kruisraketten, is dat niet ULTIEME sechs?

tering! | 19-12-05 | 18:43

Nee Iceheart, Israel is een lekker land.

Nemo | 19-12-05 | 18:41

Waarom wordt op GS niet gesproken over de gevangen gehouden schrijvers en journalisten in Iran, wel iets belangrijker als die kut muziekskes.

Levereter | 19-12-05 | 18:41

@nemo
god verhoede zeg...
1)kut kleding
2)kut muziek
3)(belangrijkste) ik haat racisme. net zozeer als ik overigens criminelen en fundamentalisten haat. met vaak als resultaat dat helemaal niemand het met me eens is maargoed.

oh als je wil weten wat ik nu aanheb:
www.nwshop.fi/jpics/Ghost_TS.jpg

iceheart | 19-12-05 | 18:39

Laten we in Nederland als tegendaad nou van die irritante FunX woestijnmuziek verbannen.

Framoes | 19-12-05 | 18:39

Dat zou er nog bij moeten komen Bonzo

WillemIII | 19-12-05 | 18:38

Hebbe ze in Iran ook een jezus?

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 18:37

Die Iraanse politici zijn aardig met de details bezig de laatste tijd. Een wetenschappelijke discussie over de holocaust starten, het bedisselen van de muziekkeus van haar onderdanen. Echte politieke talenten daar in Iran. Zijn zij soms aangestoken door de wondere politieke 'ideeen' en gedachtenwereld van Wouter de Bosjesman? Of is dat ook gewoon een onrein varken...?
Ik weet het niet meer hoor. Dat land is zo langzamerhand een bruin-gele pisvlek op de kaart aan het worden, als je het mij zou vragen...

WillemIII | 19-12-05 | 18:37

90% van de commerciele pop is absolute bagguh, dus daar is niets verloren aan, veel erger is de censuur op het geschreven woord, dat is daar allang aan de gang, maar daar hoor je dus niemand over.

Levereter | 19-12-05 | 18:36

@AIVD: collegaas al gebeld?
@ALDI INFORMEERD: how about it?

Bij het 42e heb ik geleerd, dat je zo'n primitief ding makkelijk op een Kruisraket (ben dol op dat woord en zeau symbolisch jaren 2005) ken zetten.
Geen buddybags! plz. Is zeau een verspilling...
Is er geen Kolonel-Kardinaal die het allemaal precies kan uilegge?
Aldi laat ook al afweten...

tering! | 19-12-05 | 18:36

En wat ben jij Iceheart?
Loop jij soms de hele dag met lonsdale kleding aan?

Nemo | 19-12-05 | 18:32

nemo=kouwes?

iceheart | 19-12-05 | 18:29

@DJMarco 17.24
Hebben ze al sinds 2002 Radio Farsa (CIA-zender in Praag) plus nog zo'n tig internet stations in bijzonderlijk Californie.
@fuckje 17.32
Zeker geen contact met feestbeest Freya ? Zit je wel opgesloten in Teheran of zit je daarbuiten vast ? Ruik of snuif 's. Veel diesel- of benzinestank ? Zo ja, Teheran. Kan niet missen... meest vervuilde stad ter wereld door de smoke.
@allen
Niks mis met goede farsi deuntjes... ook op de dancefloor.

hhmariavanempel | 19-12-05 | 18:25

Bombarderen, deze geytenneuqerts, graag met het primitieve model dat ze zelf ontwikkelen. Pardon, waarvan ze de technologie natuurlijk hebben gejat.
Enmaarhope dat ze niet slape bij de Mossad, meestal zijn ze daar wakker. Komt allemaal goed. Is Boesj al wakker? Ik wor (Nieuwe Spelling!) alweer nie goe... Life sucks, eerst die garistenhonden en nu die geutenneuqerts...

tering! | 19-12-05 | 18:24

Binnenkort verandert meneer de dictator... president de naam Iran in Taliran.
Maar, ik zeg altijd maar zo: Mooi fundamentalistisch regime is niet lelijk.

Framoes | 19-12-05 | 18:24

Volgens mij is een gedeelte van de Amerikaanse Rappers zelf ook moslim. Mogen die dan wel beluisterd worden?

IReact | 19-12-05 | 18:24

Oooohhh ja Bonzo. In plaats van centen gebruiken we de iraanse munteenheid goed gevonden hahahaha leuk grapje maar je had verder wel een goed punt over die mensen die terugkeren naar het buitenland want 4 miljoen tegen 12 miljoen is natuurlijk niet te doen maar je vergeet dan wel de extreem inkse mensen want die zien liever die buitenlanders hier blijven want anders zijn ze als enige werkloos en dan denken ze whooo dat moeten we niet hebben en dan gaan ze heel noord nederland doorlopen om minister verdonk uit te schelden omdat ze anders niets te doen hebben en dan zegt iedereen whooo en dan is het weer goed en dan mogen ze blijven en dan blijven ze dus en dan mogen ze dus blijven want dan blijven ze.

Nemo | 19-12-05 | 18:23

@TRS

Ik denk dat we Bonzohondevoer daar ook maar voor moeten opgeven

Stoep | 19-12-05 | 18:23

@nemo
en je naam wees nog bijna op goede smaak...
nouwja, licht aangepaste planet hell dan?
of begrijp ik je nick nouw verkeerd?

iceheart | 19-12-05 | 18:22

ze hebben daar geen 50 cent maar 50 Rial

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 18:15

@PogingX 19-12-05 @ 18:08

Nee, ik ben een vliegtuig.

TRS | 19-12-05 | 18:15

Aardig filmpje van de VARA. Maar wat bedoelen de haantjes? Zijn ze ontwaeckt of beleven zij 1939 opnieuw?

Jan Passant | 19-12-05 | 18:14

Als muziek alleen al genoeg is om een een land van de kaart te bushen, dan vrees ik dat wij onze langste tijd hebben gehad.

anti-aanbaklaag | 19-12-05 | 18:13

-edit doe eens normaal schrijven-

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 18:13

@Britney Burka!!

fuckje | 19-12-05 | 18:13

Moslima Aguilera

hausmacher | 19-12-05 | 18:10

@Bonzo
Waarom zouden ze zich eraan houden dan? Dat begrijp ik niet helemaal. Leg uit.
Of:
Waromm zoudne e zch erana houdu dna? Dt begrip ki nit helemal. Lg it.

Nemo | 19-12-05 | 18:09

Ik wist niet dat TRS een telex was! (vorig topic)

PogingX | 19-12-05 | 18:08

Dit is de druppel, dat ze alle joden dood wensen en willen doden is tot daar aan toe maar westerse muziek verbannen is de druppel.
Maak van dat Iran maar een rokende parkeerplaats als straf omdat ze geen Britney Spears willen draaien.

Mongeaul | 19-12-05 | 18:06

laat die woestijnbewoners daaro eens luisteren naar Beethoven en Mozart in plaats van hun geitenneukersmuziek of onze westerse popherriemuziek

Vossie | 19-12-05 | 18:05

@Iceheart
Oh ja leuk een pro-Israel lied leuk!
Gatverdamme.

Nemo | 19-12-05 | 18:05

In nederland heb je ook Iraneze als ze nou in Iran die muziek verbiedden
dan gaan die Iranezen in nederland zich eraan houden en dan willen ze weg omdat hier iedereen 50 cent draait dus gaan ze lekker naar Iran
Als ze nou ook zo'n wet hadden in Marokko

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 18:04

Britney en Christina zijn toch de oorzaak van alle groepsverkrachtingen en versletteringen van onze Breezah's? Goede zaak van Iran.

Trouwens. Volgens mij is dit heen nieuws (ofwel oud nieuws). Blijkbaar worden er wel heel wat propaganda-apparaten warmgedraaid...

bwahaha | 19-12-05 | 18:03

zou fuck the middle east van SOD geen veel leuker aanvalslied zijn btw.?

iceheart | 19-12-05 | 18:02

wat is jorissen?

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 18:00

maar ALS ze een gastenboek zouden hebben, vraag ik me af wat hun definitie van jorissen is.

G-unite | 19-12-05 | 17:58

@bonzohondvoer

Maakt een typefoutje? Het lijkt wel sanskriet!

Nu weer on topic,

Iran is in ieder geval vooruitstrevend

Stoep | 19-12-05 | 17:56

Driekwart van die kutmuziek mogen ze hier ook wel verbieden...

ikweetvannix | 19-12-05 | 17:55

vliegende panters is echt hilarisch

Bono | 19-12-05 | 17:54

Of stuur die cock sucker zelf een mailtje met wat je van hem vindt:

www.president.ir/email/

derks | 19-12-05 | 17:54

@Bonzo
Gaj in je werwoordlff dan ook gen typefouten makn.

Nemo | 19-12-05 | 17:54

@stoep ik maak een typfoutje dara in plaats van daar en je levert gelijk kritiek vlgens mij zit je echt van 9 tot 5 achter je computer te geenstijlen en bij iedereen die een typfout maakt zeg je leer typen. Nerd!

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 17:52

ik heb al chips en bier in huis gehaald voor het geval dat .

zwierebol | 19-12-05 | 17:52

@Knip 19-12-05 @ 17:28 : Ik kan het toch even niet laten :

"Freddie Mercury was born Farrokh Bulsara in Stone Town, Zanzibar to Indian Parsi parents, Bomi and Jer Bulsara."

Bijna goed dus...

TM | 19-12-05 | 17:51

@stoep

voor een 14 jarige vmbo'r kenk best goed type

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 17:51

@bonzohondevoer

Leer typen!

Stoep | 19-12-05 | 17:49

Iran reageert als een klein jongetje dat zijn zin niet krijgt en zich zelf op sluit op zijn kamertje. Lekker laten janken, dat komt van zelf wel weer goed zodra ze weer wat nodig hebben. Goedkope stereo's bijv. om die herrie af te draaien!

IReact | 19-12-05 | 17:48

Mm. Volgens mij is dit 1 hoax om duizenden iraniers achzielig te doen zoeken wegens onderdrukte Britneywensen.

Jan Passant | 19-12-05 | 17:48

In het westen heb je... Dana International. Vandaar dat hij zo'n hekel aan Israel en de rest heeft.

Nemo | 19-12-05 | 17:47

@ fuckje

houdt stand..
Bram Bot maakt vorderingen, naar verluid wil Ahmadinejad nog 1 keer zelf zien wat er nu fout ging die avond, maar nu zonder camera, mogelijk vanwege faalangst/imagoschade/participatiedrang.

Mocht het niet lukken, dan is een reddingsactie in de maak.

hama | 19-12-05 | 17:44

"Jarenlang gold het ministerie als een bolwerk van progressieve krachten in het strenggelovige Iran."
Plak dat eens tegen het asielverhaal van GroenLinks kamerlid Farah Karimi.

ventus_aqualis | 19-12-05 | 17:44

ALi B mag toch nog wel?

chinaski | 19-12-05 | 17:43

het is n meesterlijk aanvals lied alleen jammert dat ie er niet in mp3 formaat is

ianz | 19-12-05 | 17:43

3 kwart van de mensen daar weet niet eens wat radio betekent en hebben er ook geen. Hun boeit het echt niks volgens mij, ze weten daar niet eens wat 50 cent is laat staan Britney Spears dus wat maakt het dan uit dat ze het dara verbieden.

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 17:42

Die zender staat ook 24/7 bij de gemiddelde shoarmatent op. Brengt fijne associaties van knoflook en semen met zich mee...

CoJoNes | 19-12-05 | 17:42

Lijkt mij een mooi taakje voor Europa: de opwerkingscentrale in aanbouw en wat kerncentrales bombarderen. Dit is het moment!

zmoo | 19-12-05 | 17:40

ach je moet er gewoon schijwt aan hebben. Woon jij in Iran nee, nou dan laat ze gewoon doen wat ze willen heb jij er last van neej.

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 17:40

@JvG Wel eens een paar uur in de buurt geweest van dat gejank uit het oosten?

Hole In One | 19-12-05 | 17:39

Ze moeten 50 cent, Britney Spears en Cristina Aguilera hier ook hoognodig verbieden, k krijg er de pleuris van.. Ik begrijp ze best daaro!

JvG | 19-12-05 | 17:35

lol@vara-sample, als dat het aanvals lied moet worden........

Codis | 19-12-05 | 17:35

@fuckje is Freya ook lekker?

..zapper | 19-12-05 | 17:34

Ze zijn in Iran meer fan van Rammstein natuurlijk.

..zapper | 19-12-05 | 17:33

In principe helemaal geen slecht idee!
Bovendien klinkt het ook bagger als al die tweederangs zangeresjes vanachter een burka hun kunstje moeten doen nietwaar, dus meteen maar verbieden, goed bedacht!
Jammer alleen dat ze er in Iran geen aardig alternatief voor weten te bedenken.

Reinaert | 19-12-05 | 17:33

Freya en ik worden knettersimpelzat van dat korangeneuzel de hele dag en nacht door.

fuckje | 19-12-05 | 17:32

is die foto egt van die president van Iran of is dat van iemand uit drugsopvang van de Pauluskerk in Rotterdam? Hij heeft altijd wel hetzelfde pak aan als Wouter Bos.

derks | 19-12-05 | 17:32

Doen ze op Urk ook al jaren, en dat is toch ook nog niet afgestoken? In tegendeel: we hebben het water er omheen weggepolderd zodat ze het konden uitbreiden.
Gewoon een goed initiatief, weg met verderfelijke muzak!

DiagnosisTyphus | 19-12-05 | 17:29

Fantastisch idee: Geen Frans Bauer, geen Britney Sluitspiers, geen 50 cts. Goed idee op al die bagger van de radio te bannen.
Overigens is Queen nog wel correct. De voorouders van Freddy (Faroukh) kwamen ten slotte uit Iran.
Vanaf nu is dus 'Mustafa' de Alarmschijf.

Knip | 19-12-05 | 17:28

Binnenvallen en iedereen tot het christendom bekeren.

aa | 19-12-05 | 17:25

Ik kan in de redenering meegaan!

Onze gouwe ouwe "Wat zullen we drinken" wordt ook door de gecorrumpeerde muziekindustrie verkracht met behulp van een troetelmarokkaan om de geesten der Nederlanders te overspoelen met politiek correct geneuzel.

Neem een voorbeeld aan Iran, censureer de muziekindustrie, te beginnen met gangsta rap en RMB covers (en Guus Meeuwis)

Pombeer | 19-12-05 | 17:24

@Ongelovige athëist,
Volgens mij poste dat iemand vlak voor jou ook al...

Gothmog | 19-12-05 | 17:24

Eens in een ver land was de koning triest en hij verbood vrolijke muziek.

gevallenverstand | 19-12-05 | 17:24

dan toch maar een vs radiostation maken wat de hele dag vrije geluiden uitzendt over iran, met reclame over zaken die ze daar niet hebben. zodat ze weten wat ze missen en die geitensok aan de kant zetten

DJmarco | 19-12-05 | 17:24

Binnenvallen en platbombarderen, etc., dat valt in mijn ogen onder het goedpraten van zinloos geweld. Kan het doel niet zijn van GS.

Daarnaast, ze hebben Afghanistan al binnengevallen en die kudtmuziek is daar nog immer niet op de zenders te horen.

elten | 19-12-05 | 17:23

Britney Spears en 50 Cent verbieden? Daar is niets mis mee, zouden ze hier ook moeten doen.

Ongelovige atheïst | 19-12-05 | 17:20

Let maar op; die nieuwe president gaat zich straks nog zelf aankondigen als de 12e profeet. Wordt gewoon een vette sekte, dat Iran.

Domme huisvrouw | 19-12-05 | 17:20

Lekker boeien. Laat ze maar naar dat geite gebler luisteren dan hoort ook beter bij hun.

defenz | 19-12-05 | 17:19

Wat is er mis met het verbieden van Britney Spears en 50 Cent? Zouden ze hier ook moeten doen! De gemiddelde top 40 muziek beperkt net de vrijheid van de kids die het luisteren, dus Iran heeft gewoon gelijk!

Gothmog | 19-12-05 | 17:18

De nadruk moet meer liggen op 'ontspannende melodieën en memorabele muziek van de islamitische revolutie naar de traditie van de Koran'...
Waterval-muziek met geitengeluiden? (met op de achtergrond het gekletter van de amerikaanse uzi's) :D

Goisz | 19-12-05 | 17:16

Die vogelverschikker doet me aan iemand denken in Iran die het voor het zeggen heeft.

Hole In One | 19-12-05 | 17:15

He cool! De VARA! Ik ga direct kijken!

blawablawa | 19-12-05 | 17:15

Allahu Akbar!!!

Pauleau | 19-12-05 | 17:14

Niet het aanvalslied..... maar die valse deunen uit het oosten. Even om misverstanden te voorkomen ;-)

Hole In One | 19-12-05 | 17:13

Pestmuziek, hoor je hier ook al te vaak

Hole In One | 19-12-05 | 17:12

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl