Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bijlmoordenaar was links kloodtzakje

hacket.jpgDe man die op zaterdagavond de 22-jarige Thijs Geers op het station van Roosendaal met een bijl doodde, blijkt een doorgedraaid Amerikaans Indymedia-lezertje te zijn. Plan A was het ombrengen van een Nederlandse commando. Plan B het vermoorden van een Nederlandse overheidsbeambte. Omdat de 41-jarige Carlos H. zo op het eerste gezicht even geen van beiden kon ontwaren, besloot hij zijn frustraties over de oorlog in Irak vervolgens maar bot te vieren op Thijs. Na zijn arrestatie verklaarde dit linkse kloodtzakje (jawel weer links) dat hij tot zijn daad was gekomen als wraak voor Nederlandse oorlogsdeelname in Irak. Meneer zwierf al sinds 2002 door ons land en radicaliseerde sneller dan de gehele Hofstad-groep bij elkaar. Afgelopen week deed hij nog een nachtje Amsterdam, om vervolgens op sandalen richting Roosendaal af te reizen om een commando te doorklieven. Blijkbaar waren onze jongens even speedmarsen, dus besloot het linkse lafbekje een bijl te zetten in het hoofd van een weerloze student. Tot zover de politieberichten. Past u een beetje op wanneer u de discussie aangaat over de Nederlandse inmenging inzake de war on terror...

Reaguursels

Inloggen

altijd maar <--links en rechts-->... ben blij dat ik mezelf ben

KarelKopKaas | 13-09-07 | 00:05

Niet links, niet rechts, maar rechtdoor zee. Op naar Amerika. Daar weten ze wel raad met dit soort mannetjes.

oh.. zo !! | 12-09-07 | 14:44

@ Plurkenpap 12-09-07 @ 13:28
dat bedoel ik dus. je komt niet verder dan flauwekul opmerkingen en zeggen dat een ander kulargumenten aanvoert.
partijen als de genoemde PVDA e.d. staan altijd voorop met het schermen met mensenrechten, vrijheid van meningsuiting, tolerantie. maar alleen als het toevallig goed uitkomt.
in andere gevallen is een genocide, geen genocide en als een gemeenteraadslid van notabene je eigen partij op straat bij herhaling op straat wordt mishandeld en met de dood wordt bedreigt heeft ie dat aan zichzelf te danken.
en een socialistische arbeiderspartij bombarderen we maar meteen voor het gemak tot extreem conservatief. alleen waarop we dat nou baseren weten we zelf ook niet echt te bedenken. het waarom kun je je ook vragen bij stellen.
tamelijk basale dingen lijkt me.
schijheilig, hypocriet, apologetisch, hoezo ?

saidfred | 12-09-07 | 13:47

Het gaat echt nergens meer over. En de de drogargumenten vliegen in het rond. Wat een ronduit onwaardige en uiterst zielige dicussies.

Flex | 12-09-07 | 13:35

Hou nou eens op over dat links of rechts gezijc. Als je kijkt naar de opkomst bij verkiezingen weet een heel groot deel van nederland niet eens waarop te stemmen. Laat staan links of rechts zijn.

Levante | 12-09-07 | 13:32

@ saidfred. Lastig he, recht(s) praten wat krom is...

Plurkenpap | 12-09-07 | 13:28

@ Plurkenpap 12-09-07 @ 12:17
"De Armeense genocide wordt nu ook op het conto van links geschreven begrijp ik ."
De houding van een PVDA e.d. met wouter en albayrak voorop die zich in alle bochten wrongen om maar niet te hoeven erkennen dat het om een genocide ging was al even veelzeggend als jouw ballorige flauwekul reacties.

saidfred | 12-09-07 | 12:47

Nee hoor, de hele westerse wereld (links, rechts, neutraal) heeft toe staan kijken toen hutu's en tutsi's elkaar afslachten (nuttige films in dit kader Shooting dogs en Hotel Rwanda). Maar ik mag er vanuit gaan dat je dat even erg vindt als een genocide op min of meer witte christenen ...... ?

Plurkenpap | 12-09-07 | 12:38

@ Plurkenpap 12-09-07 @ 12:17
Dat niet, maar links zou haar muil niet opengetrokken hebben mocht het nu gebeurd zijn, omdat de slachtoffers dan geen zielige moslims of negertjes zijn.
Het waren christelijke, min of meer met het westen gelieerden, Tja en dan ineens hoor je links Nederland niet meer. Wel natuurlijk als er ook maar een gekleurde zielepoot ook maar een haar gekrenkt zou worden, meteen wordt het politieke manifestatievat opengeschroefd.

ZSU-23-4 | 12-09-07 | 12:30

En het geweld op straat ......

Plurkenpap | 12-09-07 | 12:22

De Armeense genocide wordt nu ook op het conto van links geschreven begrijp ik .......

Plurkenpap | 12-09-07 | 12:17

"Ik zou zeggen; beschouw links en rechts kritisch en met argwaan ....."
(Plurkenpap 12-09-07 @ 11:47)

Had het nooit verwacht, maar we zijn het zowaar eens geworden.

ZSU-23-4 | 12-09-07 | 12:03

Plurkenpap 12-09-07 @ 11:20
"En dan is het feit Hitler zichzelf ooit socialist heeft genoemd het bewijs dat hij - en zijn beleid - "links" was? Er wordt dan maar even "vergeten" dat hij naast de joden ook communisten en homo's en kampen liet opsluiten en vergassen ....."
Ja, Hitler had de pest aan bolsjewieken zoals het toen heette. en ?
Als je niet verder komt dan de rassenkaart spelen. Marx etc. hadden net zo'n hekel aan de joden als Hitler had, ze misten enkel de "Deutsche Grundlichkeit" waar Hitler gebruik van maakte. En inderdaad wat er gebeurt is in "Argentinië en Chili' weegt van kant op tegen dingen als;

"Armenië (Turkije)
Zie Armeense genocide voor het hoofdartikel over dit onderwerp.
Tijdens de Eerste Wereldoorlog zijn in Turkije zeer veel Armeniërs omgekomen als gevolg van rechtstreekse moord en gedwongen verhuizing. Het precieze aantal blijft omstreden maar de schattingen variëren tussen 500.000 en 1.500.000 personen. Deze gebeurtenissen worden vrij algemeen omschreven als de Armeense genocide. Het officiële standpunt van de Turkse regering is dat er van genocide geen sprake was en sommige wetenschappers ondersteunen dat. Daarnaast zijn er andere wetenschappers die stellen dat er te weinig bewijs is om wel of niet van genocide te spreken. Naast Armeniërs kwamen ook vele Aramese en Assyrische christenen om het leven."

"Stalin (Sovjet-Unie)
Zie Holodomor voor het hoofdartikel over dit onderwerp.
Zie De Grote Zuivering voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Stalin wordt er van beschuldigd bewust een hongersnood in de Oekraïne te hebben gecreëerd. Hierbij kwamen vele miljoenen burgers in het begin van de jaren '30 om. Op 28 november 2006 werd een motie aangenomen door het Oekraïense parlement om deze Holodomor voortaan als genocide van de Sovjet-Unie tegen Oekraïne te kwalificeren.

Vanaf september 1939 werd in het door de Sovjetunie veroverde oosten van Polen de intellectuele bovenlaag van de bevolking opgepakt en gedeporteerd. Tienduizenden werden door de communisten vermoord, onder andere bij Katyn. Dit beleid moest russificering van de resterende bevolking vergemakkelijken. Eenzelfde beleid werd toegepast na de bezetting van Letland, Estland en Litouwen in 1940; hierbij werden honderdduizenden mensen gedeporteerd, waarvan velen werden vermoord.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog liet Stalin vele minderheden deporteren om zijn plannen van volksverschuivingen voor te bereiden. Hierbij kwamen vele burgers om.

Bij de verovering van Duitsland kwamen van 1944 tot 1945 bovendien een miljoen Duitse burgers om het leven door moordpartijen die door het Rode Leger werden gepleegd als represaille voor de aanval op Rusland van de Wehrmacht.

In de Goelags van Stalin en de Sovjet-Unie kwamen naar schatting 2 miljoen burgers om, samen met 330,000 Duitse krijgsgevangenen."
nl.wikipedia.org/wiki/Genocide
Om maar een paar dingen te noemen. Je hebt je duidelijk of totaal niet verdiept in een NSDAP of je ontkent naar goed gebruik een werkelijkheid als dat toevallig even niet uitkomt.
En “En ik wil al die z.g. rechtse reaguurders nog wel eens horen als ze door hun baas op straat worden geflikkerd zonder goede reden (tja, hij/zij had “het” niet ………) zonder dat een rechter zich daarover buigt. Uithuilen bij Geert”
ja, wij hebben een rechtstaat waar het recht van het individu kan worden gewaarborgd. Vrijheid van meningsuiting, vrijheid van geloof etc.
En daar passen dingen als met z’n drietjes iemand op de neus slaan op straat omdat ie toevallig een mening verkondigt die ze niet aanstond niet in. Om maar iets te noemen.

saidfred | 12-09-07 | 11:57

Het probleem is dat sommigen ernstige behoefte hebben om de dader het stempel "links" op te drukken en daarbij en passant al het kwaad in de wereld toeschrijven aan "links" (whatever that may be) en iedere kritiek op "rechts" met kulargumenten ter zijde schuiven ... Ik zou zeggen; beschouw links en rechts kritisch en met argwaan .....

Plurkenpap | 12-09-07 | 11:47

Wel is het erg leuk om deze man als links te bestempelen.
Waarom?
Nou, links meet zich altijd een air aan van een waanzieke morele superioriteit (zijn ze niet) en wat is dan leuker dan om zoiets in de stront te zien zinken.
En blijkbaar leidt in sommige gevallen een totaal geschifte extreem rechtse gezinssituatie tot extreem linkse terreur. Dat geeft wel te denken... De grens tussen gestoordheid en links idealisme wordt met het jaar dunner.

ZSU-23-4 | 12-09-07 | 11:41

Ik begrijp verder het probleem links rechts niet zo.
De dader had zo een bewoner van een willekeurig kraakpand kunnen zijn, hij zou perfect in het plaatje hebben gepast. Wat maakt het dan nog uit hoe je het uitschot benoemt. Hij heeft wel de moord gepleegd op grond van een hier als links bekende politieke motivatie. Vlak voor zijn moord had hij zo door de "sollicitatieprocedure" voor extreem linkse activisten gekomen.
De overeenkomsten tussen het extreem linkse en extreem rechtse tuig zijn overigens groter dan de verschillen.
En zoals iemand hierboven al vermelde, ook gekken kunnen er een sterke politieke motivatie op na houden.

ZSU-23-4 | 12-09-07 | 11:36

@ Bendzj 12-09-07 @ 07:32
"Het argument ad hominem is nog steeds een redeneerfout, gelukkig."
zie niet dat ie op de persoon speelt, evenmin is het bijzonder logisch om een socialistische arbeiderspartij extreem conservatief te noemen.
waaruit blijkt volgens jou onomstotelijk dat deze socialistische arbeiderspartij niet socialistisch kan zijn ?
deze redeneerfout weerleggen moet toch een makkie voor je zijn, niet ?

saidfred | 12-09-07 | 11:28

Hieruit blijkt niet dat links fout is, maar dat, niet alleen rechtse, maar ook linkse amerikanen ziek in hun hoofd zijn...... Gaat niet goed daar! misschien moeten we daar eens preventief bombaderen!

rustig joh! | 12-09-07 | 11:26

Het is me nu wel duidelijk geworden dat dit soort discussies weinig zin hebben. Als mensen met droge ogen gaan zitten beweren dat Hitler links was en dat genocide een typisch linkse aangelegenheid was (en kennelijk is) dan stel ik dat gelijk met mensen die ontkennen dat er in de 2e wereldoorlog miljoenen joden zijn vermoord; gewoon zwart zien en wit zeggen. Nu kennelijk hier op GS Wikipedia toch het referentie kader is voor de waarheid is deze link misschien van belang nl.wikipedia.org/wiki/Genocide Let wel; de slechtheid van de mens laat zich niet altijd in een hokje links of rechts vangen; bij veel genocides of zuiveringen is de politieke lijn onduidelijk. Vaak toch echter een redenering van eigen volk (of stam) eerst. Extreem nationalisme en/of stam of ras bewustzijn. Soms ook gewoon het uit de weg ruimen van politieke tegenstanders zoals in Rusland (duidelijk links) en in de diverse generaalsregimes in Zuid Amerika (o.a. Argentinië en Chili; duidelijk rechts). En dan is het feit Hitler zichzelf ooit socialist heeft genoemd het bewijs dat hij - en zijn beleid - "links" was? Er wordt dan maar even "vergeten" dat hij naast de joden ook communisten en homo's en kampen liet opsluiten en vergassen ..... Zijn beleid van “Ordnung muss sein“ (streng straffen; niet van die watjes van rechters) en een “Gesundes Volksempfinden“ (gewoon straffen conform de wens van het volk/waan van de dag) spreekt veel rechtse reaguurders best wel aan ….
En een kretologie van een “ socialistische boeren- en arbeiders paradijs” slaat natuurlijk nergens op; natuurlijk bestaat dat niet net zo min als een ondernemers en vrije jongens paradijs waar alleen maar werkende gezonde blonde Nederlanders wonen met een joods-christelijke achtergrond …. In sommige landen zie je alleen werkbare elementen uit een bepaalde denklijn die je al dan niet kan aanspreken. Ik kijk naar Scandinavië en anderen zullen naar Amerika kijken. Maar al bij is het in Nederland zo slecht nog niet. En ik wil al die z.g. rechtse reaguurders nog wel eens horen als ze door hun baas op straat worden geflikkerd zonder goede reden (tja, hij/zij had “het” niet ………) zonder dat een rechter zich daarover buigt. Uithuilen bij Geert zou ik zeggen.

Plurkenpap | 12-09-07 | 11:20

saidfred 12-09-07 @ 00:19

Ga je nu ook al teksten van andere reaguurders op mijn conto schrijven. Wie is er nu onnozel? Voor de rest is je post van een abominabel slecht niveau. Zou zeggen léés MIJN posts eens goed en probeer het dan nog eens, want van dit gebrabbel kan ik niets maken en het is je reinste beeldvervuiling. Ik zal je een beetje op de weg helpen, het was niet in het nieuws dat de geflipte Amerikaan een 'links kloodtzakje' is, dát was de idioterie waar ik op doelde. Veel succes met nadenken, het kan een beetje pijn doen in het begin maar laat dat je niet afschrikken, daar moet je doorheen. Zie je volgende post met hooggespannen verwachting tegemoet.

Flodder | 12-09-07 | 11:12

En Fleischbaum is een rechts kloodtzakje?

H?lzenbein | 12-09-07 | 10:27

fokkenmast 11-09-07 @ 19:50

'alleen maar gecompenseerd kan worden met de kogel of van mijn part de elektrische stoel' en 'Geef ze maar de kogel' >>> en je noemt MIJ gewelddadig???

Doe normaal joh, ik ben zo pacifistisch als maar kan. Dus beschuldig me niet van iets wat ik niet ben, lutser!

En hoe weet jij zo goed dat denken op VMBO- niveau pijnlijk is? Dagelijkse persoonlijke praktijk-ervaring??? Dan ga ik liever niet met je in discussie, want je zit me een paar niveautjes te laag.

Gianni A | 12-09-07 | 08:55

Tsjek de vrienden van FoxNews: "Carlos Hartmann, 41, of Tecumseh, Mich., confessed to the killing on a train platform Saturday in the southern city of Roosendaal, lawyer Peter Gremmen said." (www.foxnews.com/wires/2007Sep11/0,4670...)

Klein kudtberichtje, weinig meer te bespeuren van de Fuxnews-hysterie rond Holloway. Misschien toch maar eens een stijlvol oud-Hollandsch mediaoffensiefje richting Dubya overwegen.

Suske | 12-09-07 | 07:42

@de Generaal:

Het argument ad hominem is nog steeds een redeneerfout, gelukkig. Dat terzijde, het leven moet toch moeilijk voor u zijn als u in elke willekeurige daad een politiek motief ziet. Hoewel Carlos het nogid vond om te zeggen dat zijn daad politiek gemotiveerd was zie ik er geen politiek motief in. Welk argument kan iemand in vredesnaam aandragen om als protest tegen de oorlog in Irak een willekeurige omstander de hersens in te slaan? Wie neemt zijn boodschap serieus? Hoe kan iemand een politiek statement maken als uit zijn acties enkel willekeur en geestesziekte spreekt?

Het is niet de vraag of Carlos 'denkt' dat hij een politiek statement heeft gemaakt. Het is de vraag of wij consequenties moeten verbinden aan zijn acties. Ik denk van niet. Zonder erkenning, geen politiek statement.

Bendzj | 12-09-07 | 07:32

Als iemand van Links iets slecht doet, is niet Links. Net als bij die van Mohammed, als ze aan het stelen en moorden slaan. Alleen ongelovige honden en kapitalisten doen slechte dingen. 't Is een simpele wereld!

Guido | 12-09-07 | 07:08

Adolf zegt: ik ben een socialist en Roer noemt hem een rechtse klootzak.
Moet niet gekker worden!

Generaal Nguyen Giap | 12-09-07 | 01:20

@#Roer 12-09-07 @ 00:36
Dat zegt over die 'andere' linkse mensen, dat ze zestig jaar lang de "verkeerde" partij beschuldigen van genocide, dat is wat het zegt.
Het was een socialistische beweging/partij die de gaskamers financierde en exploiteerde.
Geweld is vooral geassocieerd met links, niet met rechts.
Genocide is een typische linkse aangelegenheid.

Generaal Nguyen Giap | 12-09-07 | 01:13

Generaal Nguyen Giap 12-09-07 @ 00:29

Nee dat was hij niet, ook al leek het er even op voor je.

Maar stel nu dat Hitler links was en die Amerikaan ook. Wat dan? Wat zegt dat over andere linkse mensen? Helemaal niks. Je ziet verbanden die er niet zijn.

Roer | 12-09-07 | 00:36

@Roer 11-09-07 @ 23:50

Spoken? Heb ik ooit Volkert van der Graaf genoemd? (is inderdaad een linkse activist die ook iets heeft met executeren van "vermeende" tegenstanders)
Wie ziet hier spoken?, en wie maakt hier een denkfout?
Was Adolf geen socialist dan?

Generaal Nguyen Giap | 12-09-07 | 00:29

@Flodder 11-09-07 @ 17:27
"Wat een treurigheid als je in zulke idoterie gelooft."
het was ook gewoon in het nieuws hoor, beetje blijven opletten.

" En ik scheld niet, ik leg je even de modus operandi van GS uit, die in vele gevallen wel grappig is alleen deze keer de plank volledig misslaat.
- dus geen misgeslagen planken.
"Jammerlijk is het alleen dat er een hoop idioten onder het reaguurdersvolk zijn die elke keer de hyperbolische, sarcastische, ironische stijlfiguren volledig missen en werkelijk zo denken. Ik kan er koude rillingen van krijgen."
- idioten noem ik wel schelden.
- dus geen misgeslagen planken of hyperbolen of andere figuren.

"Oei, als je voor je feiten van Wikipedia afhankelijk bent .... We weten allemaal hoe daar mee gemanipuleerd wordt."
- wat een lamme opmerking weer. de knakker heeft notabene een nobelprijs gekregen. doe voor de verandering eens verder kijken dan je neus lang is.
'Voorbeelden genoeg om ons heen o.a. de scandinavische landen. Feiten, weet je wel .... geen rechts gebral."
Die feiten ken je blijkbaar ook niet wat betreft de scandinavische landen.
newsflash, het socialistische boeren- en arbeiders paradijs bestaat niet. ook daar niet. evenmin als in de DDR.
wat je vooral aantoont is je eigen onnozelheid.
ook geen echt schokkende constatering maar wel een triest feit.

saidfred | 12-09-07 | 00:19

Generaal Nguyen Giap 11-09-07 @ 23:14

Dus jij vindt Hitler en zijn aanhangers links?

Je maakt denkfouten. Hoe iets heet of zichzelf heeft genoemd is niet hetzelfde als wat het is. Een vaag verband is nog geen waarheid of feit.

Generaal Nguyen Giap 11-09-07 @ 23:03
Dit bedoel ik. Scheer je heel links 0031 over een kam met een Amerikaan en Volkert van der G.? Je ziet spoken en fata morgana's.

Roer | 11-09-07 | 23:50

Het is net of GeenStijl en bepaalde reaguurders echt geloven in door hunzelf gecreerde stereotypering van links. Ik nam het altijd met een grote korrel zout,maar volgens mij moet ik wat minder zout erbij gooien.....

Ik vind het net zo dwaas als van die krakers die per definitie anti-alles zijn. Die geloven ook allemaal in stereotyperingen qua authoriteit. Of van die islamofoben, die kunnen ook alleen maar in simpele zwart/wit stereotyperingen de wereld behappen. Of islam-fanaten/ GeenStijl-fanaten..... andere boodschap, dezelfde structuur. Een nogal zwakke structuur.

Flex | 11-09-07 | 23:46

Roer 11-09-07 @ 22:36
"Of krijgen we nu de discussie dat Hitler eigenlijk links was?"
Sinds wanneer is 'een socialist' niet links?

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 23:14

Sorry, "onder links de" moet zijn: "onder de links"

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 23:09

@Roer 11-09-07 @ 22:23
Nee Roer, niemand beweerd dat links de 'nieuwe duivel' is.
Het is alleen opmerkelijk dat 'executeren' vooral populair is onder links de georienteerde medemens.

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 23:03

"Zelf verklaarde H. bij de politie dat hij Nederland wilde straffen omdat ons land Bush helpt bij de oorlog in Irak." = ik sla iedere (willekeurige) Nederlander de schedel in omdat 'Nederland' de Amerikaanse president Bush helpt.

Geen politiek statement?
Dit is niet 'zomaar' een gek, dit is een knettergekke activist.
Bendzi, mijn advies: zoek professionele hulp!

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 22:36

OK Generaal Nguyen Giap 11-09-07 @ 22:02

Links is de nieuwe duivel geloof ik. Een gestoorde bijlman die boos is op Nederland is hetzelfde als Pronk die zegt dat de premier een leugenaar is? I don't get it.

(Overigens. Ik vind Pronk een grote gelegenheids-moreel-eikel. Maar hij heeft een punt. Waarom is Balkenende zo bang voor een onderzoek naar de 'deelname', als het allemaal netjes en fatsoenlijk verlopen is?)

Roer | 11-09-07 | 22:23

Volgens mij was hij gewoon compleet de weg kwijt in plaats van linksaf of rechtsaf te gaan.....

lustgeenthee | 11-09-07 | 22:21

@Generaal Nguyen Giap 11-09-07 @ 21:18

Helemaal gelijk heeft u. Oorspronkelijke punt bedoelde ik. En inderdaad, ik beweer dat er geen politiek statement gemaakt is. Als onze geflipte Amerikaan nu daadwerkelijk er in geslaagd was om een legerbasis binnen te dringen of een hoge ambtenaar af te maken, dan was hij zijn doel misschien niet volledig voorbij geschoten. Nu heeft hij enkel duidelijk gemaakt dat hij een gevaarlijke gek is die niet op straat thuis hoort.

Bendzj | 11-09-07 | 22:05

@Roer 11-09-07 @ 21:44
Ook voor jou: "Zelf verklaarde H. bij de politie dat hij Nederland wilde straffen omdat ons land Bush helpt bij de oorlog in Irak."
Hoor ik hier Jan Pronk?:" we moeten zeggen, U bent een leugenaar, Nederland is een oorlg in gerommeld".

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 22:02

Best leuk Geenstijl. Maar dit soort gedoe over links, naar aanleiding van een gemankeerde Amerikaan. Zit er een spindoctor in de redactie?

Roer | 11-09-07 | 21:44

@Cookie v. eigen deeg 11-09-07 @ 21:29

Welkom to the club!

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 21:31

Ik ben ook een links kloodtzakje. Maar dan zonder bijl.

Cookie v. eigen deeg | 11-09-07 | 21:29

@Bendzj 11-09-07 @ 20:58
'originele punt'?......... hoe wil je dat ik dit opvat?
Ik hoop niet: "Klop je zelf niet op de borst, of iets origineel is, is ter beoordeling aan een ander, niet jezelf."... maar nee!, laat ik er van uitgaan dat je "oorspronkelijke" bedoeld.

Nogmaals: jij begint over extreem links/rechts, niet ik.
Wat betreft de politieke 'statement' van deze griezel: beweer jij hier dat hij deze niet gemaakt heeft?

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 21:18

@mezelf
stoute typo

Bendzj | 11-09-07 | 20:59

@Generaal Nguyen Giap 11-09-07 @ 20:45
-
Hiermeer illustreert u weer dat u het originele punt van mijn post geheel heeft gemist. Waar ik duidelijk probeerde te maken dat discussiëren over politiek aan de hand van de daad van een gevaarlijke gek niet verstandig is, las u een typering als extreem-links. Ik wilde enkel uiteenzetten dat de daden van een psychopaat niet als politiek te bestempelen zijn. Ze zijn gewoon gestoord.

Ik probeerde een einde te breien aan de nutteloze discussie die hierboven ontspon, door duidelijk te maken dat het niet uitmaakt of deze man 'links' of 'rechts' is. Hij is gewoon een zieke man.

Bendzj | 11-09-07 | 20:58

@Plurkenpap 11-09-07 @ 20:50
Wil je daar mee zeggen dat racisten en activisten 'één pot nat' zijn?

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 20:55

Plurkenpap 11-09-07 @ 20:41
Ben er ook geweest en heb blijkbaar alle 'fun' gemist. (je bent een held!)

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 20:52

Racisme is ook een politieke ideologie .............

Plurkenpap | 11-09-07 | 20:50

@Bendzj 11-09-07 @ 20:26
Leren lezen vriend!
Heb ik de term "extreem rechts" of "extreem links" in de mond genomen?
Jij beweert dat deze brute moord niets te maken heeft met politiek, terwijl de dader tegenover de politie en zijn advocaat zijn daad politiek motiveert.
Die aanslag in Antwerpen is gepleegd door een vieze vuile racist, deze aanslag is gepleegd door een activist!
Dat jij dit miezerige knuppeltje categoriseert als links is jou probleem.

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 20:45

@ the general. Ja, ben er geweest en ze hebben er geen voorkeur voor studenten en of je voor of tegen Bush bent is ook niet belangrijk. Ook een bijl is niet verplicht; honkbalknuppel, pistool, mes of geweer is ook goed. Gewoon als je op de wrong time on the wrong place bent, voor je geldbuideltje of omdat je ogen of kleur (zwart, wit, geel) ze niet aan staat. En ze laten zich maar niet afschrikken door die doodstraf ..... snap jij dat nou?
p.s. het overigens een bekend gegeven dat met name rechtse amerikanen een diep wantrouwen tegen de (centrale) overheid koesteren ..... Dat heeft al wel een bomaanslagje hier en daar opgeleverd.

Plurkenpap | 11-09-07 | 20:41

@General Lee 11-09-07 @ 20:04

Als hij een diep wantrouwen heeft tegen de Amerikaanse overheid heeft hij in ieder geval één ding gemeen met linkse Nederlanders.
Extreemrechtse opvoeding? Ik duft er heel wat om te verwedden dat hij dat zelf niet zo gezegd heeft en dat dit gewoon een oordeel van de Televaag is.
Daar denken ze blijkbaar ook nog steeds dat Hitler rechts was.

monfer | 11-09-07 | 20:35

@General Lee 11-09-07 @ 20:04
"Een diep wantrouwen tegen de overheid lijkt mij nou ook weer niet een typisch links trekje."

Waar weet jij dat deze knuppel een 'diep wantrouwen' tegen de overheid koesterde?.
Waar haal jij die "wijsheid" vandaan?. (omdat hij een hekel heeft aan president Bush?)

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 20:27

Generaal Nguyen Giap 11-09-07 @ 19:55
-
Dus bij de eerstvolgende idioot die net als die jongen in Antwerpen een zwarte vrouw en haar oppaskindje neerschiet omdat hij van mening is dat de zwarte medemens inferieur is, mag ik van u een betoog verwachten dat verklaart waarom alle geweld van (extreem-)rechts komt?

Bendzj | 11-09-07 | 20:26

Een linkse haktivist.
Droeg misschien ook nog een gebroken geweertje?

Zoetwaterpanharing | 11-09-07 | 20:20

@Fleischbaum
Zijn verkeerde vrienden en sandalen voldoende om deze meneer links te noemen? Kan hoor, maar graag meer bewijs.

Altijd leuk die Amerikaanse links, waar verdachten geheel worden genoemd. Hij heet Carlos Hartmann (41) en komt uit Tecumseh, Michigan.

Hoen | 11-09-07 | 20:19

@Plurkenpap 11-09-07 @ 19:57
Ooit wel eens in Los Angeles geweest dan?
En?, sloegen ze daar ook weerloze studenten met een bijl de hersens in omdat men Bush niet mag?

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 20:17

Ja ik vind het ook te gek, al die subsidie .... Gewoon er mee stoppen, geen euro meer aan subsidie eruit (www.subsidieshop.nl/). Pheeeew, dat zal geld schelen .......

Plurkenpap | 11-09-07 | 20:13

Ziedaar extreem links en extreem rechts kunnen elkaar als gelijken in moordzucht en idealistische gestoordheid zonder schaamte de hand schudden. Altijd al gedacht...

ZSU-23-4 | 11-09-07 | 20:11

Ook al was hij niet links, ik weet zeker dat hij subsidie van de PvdA had gekregen, als hij zijn verzoek maar ingekleed had met de nodige wollige socialistische en ambtelijke jargon. En anders wel van de SP.
Hij doet me zo denken aan die andere links ideologisch gestoorde, die onze vliegtuigen aanviel met een bijl, hoe hete die gek ook al weer.... ehm, ohja, Kees Koning. Ook al zo'n verheven links idealist.

ZSU-23-4 | 11-09-07 | 20:09

Van jullie 'moederbedrijf': De Amerikaan Carlos H. die student Thijs Geers met een bijl doodsloeg, is opgegroeid in een nazi-gezin. Zijn stiefvader was aanhanger van Adolf Hitler en zou gezeten hebben voor moord. Bij het gezin stond Hiltlers Mein Kampf in de boekenkast. Carlos ziet zijn extreem-rechtse opvoeding als belangrijke voedingsbron voor zijn daad. Dat heeft hij tegen zijn advocaat tegen Omroep Brabant gezegd. De stiefvader zou zijn stiefbroer hebben vermoord en zijn zusje verkracht. Maar nee, links heeft het altijd gedaan he.. Zielepieten - www.telegraaf.nl/binnenland/70609701/_...

andriol | 11-09-07 | 20:05

@Fleischbaum: Vanwaar jouw conclusie dat die idioot links is? Hij heeft volgens de Televaag een extreem-rechtse opvoeding genoten. Een diep wantrouwen tegen de overheid lijkt mij nou ook weer niet een typisch links trekje.

General Lee | 11-09-07 | 20:04

@ fokkenmast. Ons rechtssysteem is te links en soft geworden ....... ? Hoe ver in de tijd moet ik terug gaan om het moment te bereiken waarop ons rechtssysteem nog rechts en hard was? Enne, juryrechtspraak en de doodstraf zou onze burgers bescherming bieden? In Belgie hebben ze jury rechtsspraak en in Amerika hebben ze en juryrechtsspraak en de doodstraf. Is het daar nou zo veel veiliger dan hier .....? Loop 's-avonds laat toch liever in Amsterdam over straat dan in Los Angeles .... Oh ja, ik heb het geprobeerd en op VMBO niveau denken doet inderdaad enorm zeer; daarom doe ik het maar niet meer.

Plurkenpap | 11-09-07 | 19:57

Bendzj 11-09-07 @ 19:32
Inderdaad!, een psychopaat!, maar wel één die zijn daad motiveert:"Zelf verklaarde H. bij de politie dat hij Nederland wilde straffen omdat ons land Bush helpt bij de oorlog in Irak".

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 19:55

links of rechts maakt niet uit, hij was links, en ook ik sla wel eens links af.
gewoon de doodstraf terug in voeren en opruimen de gestoorde randdebiel.

dood aan dit soort uitwassen in onze maatschappij

broeeeeeeeeeeem | 11-09-07 | 19:53

@ bubkanl. Is de PvdA links dan .....?

Plurkenpap | 11-09-07 | 19:50

Gianni A 11-09-07 @ 10:01
Weet je, er bestaat in dit land ook nog iets als een bescherming van onschuldige burgers. En blijknes jouw opmerking behoor jij ook tot de groep die geweld goedkeurt, als het maar van links komt. NOg effeis en jij dreigt ook door te draaien, gelet op je opmerkingen die a niet behoorlijk zijn want je begint te schelden bij gebrek aan goede argumenten en b je weet niet eens waar je over lult. Maar daar hebben wel meer mensen zoals jij last van. Dus schaam je niet, want je bent in goed gezelschap van minstens driekwart van onze linkse kerkhuilers en verhulde communisten in dit land.
Worden ook net als jij, niet geplaagd door enige kennis van zaken. In diverse landen, waaronder ook westerse landen, is het uitspreken van de doodstraf opgedragen aan een jury. Een jury, die bestaat uit mensen zoals zovelen in onze samenleving. En als die unaniem uitspreken dat de beklaagde 'schuldig' is aan een misdrijf als moord met voorbedachte rade, kan je ervan uitgaan dat dit in overeenstemming is met wil van de grote meerderheid van een land.
De vraag alleen is, HOE wordt de doodstraf uitgevoerd. Humaan, met een injectie of inhumaan met de elektrische stoel of de kogel. En ik sta niet alleen als ik zeg, dat de ongelofelijke lafheid van deze daad alleen maar gecompenseerd kan worden met de kogel of van mijn part de elektrische stoel. Ons rechtssysteem is te links en te soft geworden, waardoor knapen als hij (en terroristen) zich tot de dood aan toe de pleuris lachen in een superdeluxe cel, zonder dat er ook maar de geringste kans op rehabilitatie verwacht mag worden. Geef ze dan de kogel, dat is niet alleen recht doende aan de wil tot vergelding van de bevolking, maar ook humaner tegenover henzelf. Ze weten dan dat ze niet langer hoeven te zitten dan het moment dat de beul ze komt halen. Maar zover denken onderontwikkelde en scheldende pikkies als jij natuurlijk niet, stel je voor. Op VMBO-min niveau doet denken hardstikke zeer, niet?

fokkenmast | 11-09-07 | 19:50

Nee nee nee, de dader was Amerikaan!! waarschijnlijk CIA .... Balkie; een preventieve invasie van de U.S.A. lijkt nu op zijn plaats. We laten ons toch niet met bijlen afslachten. Of nee, de dader was een Opelrijder. Ik zou zeggen, laat alle Opels het lot van de amsterdamse PC Hoofd traktors ondergaan ..... Of nee, de dader had blond haar. Shit, morgen snel potje haarverf kopen en mijn baard laten staan.

p.s. de dader schijnt ook verklaard te hebben dat hij iedere ochtend stemmen uit de toiletpot hoorde die hem opdroegen om een willekeurige persoon met een bijl de hersens in te slaan.

Plurkenpap | 11-09-07 | 19:48

Vleesboompje, je al meer geadviseerd, zoek hulp! ga in een praatgroep!
Je hebt hetzelfde probleem als mijn seniele oma, die ziet overal vuil als het er niet is, jij ziet overal linkse complotten, linkse slechterikken e.d...
Probeer nu gewoon eens het hoofd leeg te maken en tenminste drie keer het woord "links" en "pvda" niet te gebruiken!
*diepe zucht, weer mislukt, zie pvdatopic hierboven, koerst af op dwangbuisje*

bubkanl | 11-09-07 | 19:47

@Generaal Nguyen Giap 11-09-07 @ 19:15
-
Dat zeg ik. Dat die psychopaat er zo graag een politiek motief aan wil verbinden maakt hem niet minder geestesziek. U zou er goed aan doen het punt van mijn post eens tot u door te laten dringen

Bendzj | 11-09-07 | 19:32

Grappig te zien dat meer dan de helft van de reacties komen van dombo's die zo nodig links moeten verdedigen.

DutchWax | 11-09-07 | 19:25

Zelf verklaarde H. bij de politie dat hij Nederland wilde straffen omdat ons land Bush helpt bij de oorlog in Irak.

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 19:19

gelukkig hebben we goed nieuws voor de dader. Groenlinks en amnesty zullenvast wel weer medelijden met de dader hebben. In godsnaam voer de doodstaf toch in.

drs.p | 11-09-07 | 19:16

Bendzj 11-09-07 @ 18:04
Deze moord had niets, maar dan ook niets met politiek te maken?, daar schijnt die knuppel met die bijl toch anders over te denken.

Generaal Nguyen Giap | 11-09-07 | 19:15

Wat een gelul over links en rechts.

Deze mongool moet gewoon dood, opgeruimt staat netjes, ook dan geen
kosten meer aan opvang en TBS.

RIP Thijs.

groeten een 0165'er

broeeeeeeeeeeem | 11-09-07 | 18:33

Hij was in ieder geval recht door zee

RIP Thijs

nduss | 11-09-07 | 18:27

Wat een gelul over en weer. Er zijn overal gekken. Linkse gekken, rechtse gekken, centrum gekken. Fleischbaum bericht hier natuurlijk ongefundeerd, tendentieus en buitengewoon kwetsend, zoals wij allemaal van GS gewend zijn. Hold your horses, gentlemen. Deze moord had niets, maar dan ook niets met politiek te maken. Hoezeer de dader daar ook op aandringt.

Bendzj | 11-09-07 | 18:04

- Hij was militair, ik ken weinig linkse militairen.
- Hij is Amerikaans, dat is een bijzonder rechts volk
- Hij houdt niet van buitenlandse inmenging: Rechts.
- Hij wil persoonlijk straffen: Rechts
- Doodstraf notabene!! nog rechtser.

Dat zijn toch allemaal behoorlijke aanwijzingen dat er een redactionele fout is gemaakt.
Het Artikel zou moeten zijn: "Bijlmoordenaar was kaalkopje. Doorgedraaide Amerikaanse ex-militair voert extremistische doodstraf hoogstpersoonlijk weer in"

Getson | 11-09-07 | 18:04

Folkert

Heeft u wel eens professionele hulp overwogen?

finnish humor | 11-09-07 | 17:57

@ saidfred. Oei, als je voor je feiten van Wikipedia afhankelijk bent .... We weten allemaal hoe daar mee gemanipuleerd wordt. En nee, ik ontken niks; er hebben in het verleden (en nu nog) op grote schaal moordpartijen plaatsgevonden. Onder linkse en rechtse vlag. Ik probeer alleen niet "links" of "rechts" vrij te pleiten van dergelijke uitwassen. Alles wat doorschiet naar extreem levert vieze plaatjes op. Zo kan ik best accepteren dat een democratisch gekozen regering van rechtse sigantuur goede dingen voor een land kan doen. Maar ik kan evengoed accepteren dat een democratisch gekozen linkse regering goede dingen voor een land kan doen. Voorbeelden genoeg om ons heen o.a. de scandinavische landen. Feiten, weet je wel .... geen rechts gebral.

Plurkenpap | 11-09-07 | 17:56

Flodder 11-09-07 @ 17:48

Oh, het wordt je te vermoeiend? Bah, weer typisch links zoiets.

monfer | 11-09-07 | 17:55

ZSU-23-4 11-09-07 @ 17:37
Mijn god, hoe verkeerd kun je een post interpreteren? Ik krijg bijna de hoogharige neiging om van Gaal zijn beroemde woorden aan te halen. Ik zal echter wat jou betreft Lizzards advies maar opvolgen.
monfer 11-09-07 @ 17:36
Ik trek nog helemaal geen conclusies, ik ageer alleen tegen de quasi-grappige ophitserij tegen 'links' in het topic die in deze kwestie totaal misplaatst is, helemaal als mensen daar nog serieus in meegaan ook. Maar goed, ik houd het voor gezien, het voelt een beetje teveel als vechten tegen de bierkaai.

Flodder | 11-09-07 | 17:48

-weggejorist-

Lizzard | 11-09-07 | 17:44

@Flodder 11-09-07 @ 17:32
Je reageert (2x) helemaal niet inhoudelijk op m'n stuk!, je vervalt tot scheldwerk als argumentatie.*veegt schuim van lippen* Je bent zo blind LLINKs, commentaar registreert niet bij je en je gaat er niet op in... doei!

Folkert Meinhof | 11-09-07 | 17:42

ik heb het linkje gelezen en nog eens gelezen.

Was ie gek? Ja.

Was ie links? Ik kan er niets over terugvinden in het artikel

nduss | 11-09-07 | 17:40

Lizzard 11-09-07 @ 17:35

Slaat nergens op. Totale onverschilligheid is niet mijn manier van leven. Heb gewoon een goed werkend geweten en maak me wel zorgen over mensen die er enge dogmatische ideeën op na houden.

Flodder | 11-09-07 | 17:40

@ Flodder 11-09-07 @ 15:32
Ah, je bedoelt dat de files wel opgelost kunnen worden door flink aan het moorden te slaan? Is wel jouw idee he, laten we dat voorop stellen...
En ook de huizenprijzen zullen zo wel omlaag kunnen, zodat hypotheek rente aftrek niet eens meer nodig is. Is dat wat je wilt suggereren?

Ik zou zelf zeggen, verbreedt de wegen, geef mensen voorrang bij het vinden van een woning dichtbij het werk, verlaag de belasting op kleine autootjes, voer variabele kantoortijden in, stop de instroom van kansloze immigranten, nationaliseer de spoorwegen en maak het weer goedkoop (kan makkelijk van al die tax op benzine etc.) en zo zijn er nog honderden oplossingen te bedenken.
Moord was in dit verband nog niet in me opgekomen totdat JIJ erover begon... misschien komt het omdat sommige linkse mensen liever kiezen voor oplossingen waarvoor ze niet hoeven werken, maar veel kunnen zitten.

ZSU-23-4 | 11-09-07 | 17:37

Flodder 11-09-07 @ 17:27
Oh, je weet dat de daad niet politiek gemotiveerd was en je bepaalt ook nog even dat zijn woorden niet serieus mogen worden genomen.
Eigenlijk ben je al een stuk verder dan Fleischbaum.

monfer | 11-09-07 | 17:36

-weggejorist-

Lizzard | 11-09-07 | 17:35

Lizzard 11-09-07 @ 17:30

Ik stoor me inderdaad aan mensen die werkelijk zo denken. Wat is je punt?

Flodder | 11-09-07 | 17:32

-weggejorist-

Lizzard | 11-09-07 | 17:30

Nu komt niet de kogel maar de bijl van links.

onder den dom | 11-09-07 | 17:28

Lizzard 11-09-07 @ 16:59

Als je er maar een gewenst etiket op kan plakken, wat vertoon je weer een benepen hokjesgeest.

saidfred 11-09-07 @ 17:03

"Er bestaan al langere tijd zorgen over Carlos H., bij de familie. Die omschrijft hem als een 'very troubled man'. De problemen begonnen in zijn studententijd in de USA. "
.
Maar goed, neem de woorden van een zwaar gestoord individu maar serieus als je dat graag uitkomt. Iemand die totaal willekeurig zijn woede bekoelt op iemand door met een bijl daar op in te hakken en daarna een heroische reden achter zijn daad probeert te zetten, is een links kloodtzakje. Het zal wel. Wat een treurigheid als je in zulke idoterie gelooft. En ik scheld niet, ik leg je even de modus operandi van GS uit, die in vele gevallen wel grappig is alleen deze keer de plank volledig misslaat. Jammerlijk is het alleen dat er een hoop idioten onder het reaguurdersvolk zijn die elke keer de hyperbolische, sarcastische, ironische stijlfiguren volledig missen en werkelijk zo denken. Ik kan er koude rillingen van krijgen.

Flodder | 11-09-07 | 17:27

@ Flodder 11-09-07 @ 16:43
"ik vind het ranzig, smakeloos en getuigen van een totaal gebrek aan ethisch besef dat Fleischbaum deze krankzinnige daad als links betitelt om de meute GS-domkoppen met hun dogmatische, vastgeroeste, autistische garnalenhersens te plezieren en te kietelen om hun rabiate haat jegens 'links' te spuien."
goh, zoals al eens eerder geconstateerd. welke ethische moraalridders beperken zich weer enkel tot schelden ?
kan het komen omdat je geen enkel argument kunt verzinnen ?

saidfred | 11-09-07 | 17:03

gewoon een foto van zulke lui op gs zetten, en dan vogelvrij laten rondrennen hier

luistukvreten | 11-09-07 | 17:01

Ik snap het niet die lafbekken. Als je een beetje kloote hebt dan moet je je zelf aanmelden om in irak of afghanistan met een bijl te gaan zwaaien. Net zoals die meid die bij de Farc is gegaan........

BEERTENDER | 11-09-07 | 17:00

-weggejorist-

Lizzard | 11-09-07 | 16:59

Ik geloof niets van die vent. Die zegt dat alleen maar omdat hij denkt dan hier in 0031 je om zo een reden niet het gevang in hoeft.

Zo jammer! | 11-09-07 | 16:48

Folkert Meinhof 11-09-07 @ 16:10
Mijn inlevingsvermogen is dusdanig dat ik deze reactie van je verwacht had.
Net zoals je vleesmijnheers stuk letterlijk neemt neem je mijn reactie ook letterlijk. Het gaat erom dat je je niet zo moet laten opnaaien door willekeurig geblaat van zogenaamde journalisten. (Alhoewel dat misplaatste antilinks van fleisch niet meer willekeurig is). Er is geen linkse of rechtse politiekepartij in nederland die bijlmoorden op de agenda heeft staan. Extremisten zijn idioten en moeten deaud. Dat heeft niets met Femke of Wouter of Geert of wie dan ook te maken. Doe eens denken en leg die link dan ook niet.

Getson | 11-09-07 | 16:47

Folkert Meinhof 11-09-07 @ 16:10

Ik vind het niet verschrikkelijk dat 'links' wordt aangevallen, ik vind het ranzig, smakeloos en getuigen van een totaal gebrek aan ethisch besef dat Fleischbaum deze krankzinnige daad als links betitelt om de meute GS-domkoppen met hun dogmatische, vastgeroeste, autistische garnalenhersens te plezieren en te kietelen om hun rabiate haat jegens 'links' te spuien. Weinig verheffend om dat over de rug van het bijna nog warme lijk van Thijs Geers te doen.
Of zoals ik eerder zei; Ontiechelijk tendentieus kutstukje waarbij schandalig misbruik wordt gemaakt van de dood van Thijs Geers.
.
Voor de rest ben je inderdaad knettergek wat je wel weer onderstreept met je gebazel over mijn partijleider? Laat je valse aannames eens achterwege en concludeer dan nog eens dat dit een 'linkse' moord is. Als dat zo is, verblindt het schuim op je smoel, wanneer links ter sprake komt, je blik op de werkelijkheid totaal. Enige advies wat ik dan nog kan geven, is om een dokter te bezoeken.

Flodder | 11-09-07 | 16:43

Folkert Meinhof 11-09-07 @ 16:10
Je hebt gelijk, men wil bijvoorbeeld de daad van Volkert ook graag afdoen als de eenmalige daad van een gestoorde gek maar hij is hoe dan ook iemand met een linkse achtergrond.
Wel grappig trouwens, als men gaat beweren dat dit geen politiek gemotiveerd geweld kan zijn OMDAT de man knettergek is, vind men blijkbaar dat politiek gemotiveerd geweld in bepaalde gevallen als 'normaal' kan worden beschouwd.

monfer | 11-09-07 | 16:24

@ Plurkenpap 11-09-07 @ 15:28
“ha ha ha ha ha ha, zitten wel een hoop gaten in je wereldbol, saidfred”

Gelukkig, ik was al bang dat je verder kwam de standaard kreten over complotten en maxima. Ik had mij ook beperkt tot een top tien weet je nog ?
Een completer verhaal staat onder de wikipedia link. Of hebben wij naar goed gebruik maling aan de werkelijkheid, de feiten.
Hebben de kampen van Mao, Stalin, Pol Pot of een Hitler etc. wel bestaan volgens jou of toch maar niet ?

saidfred | 11-09-07 | 16:16

@Getson 11-09-07 @ 14:17
Ik stem ook niet op Amerikaanse partijen maar zou in Amerika wel een Republican zijn, is je inlevingsvermogen echt zo beperkt? Wie is hier nu dom?

Jeblijftjeverbazen 11-09-07 @ 14:19
"If it walks like a duck and quacks like a duck, I would call it a duck" (James Whitcomb Riley), maargoed jij denkt dan waarschijnlijk dat het een hagedis is ofzo. Ben je echt zo blind voor alles wat kritisch is tegenover LLINKs? Ook voor jou: texasholdemblogger.files.wordpress.com...

inderdeed 11-09-07 @ 14:23
Sluit een politiek motief knettergekheid uit en vice versa? Ulrike Marie Meinhof was ook knettergek. Zij had zelfs een hersentumor die waarschijnlijk de aanleiding was tot haar schizofrene daden. Echter, je kan niet ontkennen dat de Bader-Meinhof groep (een extreem linkse terroristische organisatie) politiek gemotiveerd was! Wat mij betreft IS die bijlmoordenaar ook gek, maar dat doet toch niks af aan het feit dat de moord politiek gemotiveerd was!?

Flodder 11-09-07 @ 14:29
Flodder wat me aan jou vooral opvalt is hoe verschrikkelijk jij het vindt dat hier LLINKs aangevallen wordt. (Ik vermoed haast dat je dat erger vindt dan de dood van het slachtoffer) Nogmaals: gestoordheid sluit een politiek motief niet uit, en dat politieke motief is de steun van Nederland aan de oorlog in Irak. Deze steun wordt aangehangen door het rechtse gedachtegoed en verafschuwt door het LLINKse, ergo is het zeer! waarschijnlijk dat de bijlmoordenaar links georiënteerd is (walks like duck, quacks like duck). Maar jij KIEST er gewoon voor dit niet in te zien, jij WIL er niks van weten, daarom voor jou nogmaals: texasholdemblogger.files.wordpress.com...
Blinde hypocriet

En noemde je me nou net knettergek? Dat mag helemaal niet van je partijleider...

Folkert Meinhof | 11-09-07 | 16:10

Dit stuk is geschreven door iemand die zwaar gefrustreerd is en op een rat lijkt.
De groeten van je vrienden van Netwerk..

rechtse-meeloopkneus | 11-09-07 | 16:05

bloodybigbadbull KAN OOK GROTE LETTORS LESEN en heeft waarschijnlijk een hele kleine piemol.

Fapsaptap | 11-09-07 | 16:04

240 uur werkstraf voor zijn nobele daad!

Werner Beinhart | 11-09-07 | 16:04

Fijnzinnige selectie van het nieuws weer. De linksen en de Marokkanen (ook wel: Finnen) hebben het gedaan.

Kleaudthommel | 11-09-07 | 16:03

Links en al haar aanhangertjes wegvegen naar het midden oosten en daar een vette atoombom op pleuren..... klaaaaar....

BLOODYBIGBADBULL | 11-09-07 | 16:00

@ZSU. hoezo krampachtig ontkennen? volgens mij bedoel je eerder krampachtig bevestigen.

inderdeed | 11-09-07 | 15:51

-weggejorist-

Lizzard | 11-09-07 | 15:43

Lizzard 11-09-07 @ 15:15
Ze willen niet echt hard bijten hè? Het is maar waar je je lol uit wil halen.
ZSU-23-4 11-09-07 @ 15:24
Go to see the doctor met je pathetische, psychotische geloel over dit 'linkse incident'. Anders zet je je haat jegens 'links' nog om in geweld of sla je aan het moorden vanwege de files in Nederland of over de aantasting van de hypotheekrente-aftrek. Lutser.

Flodder | 11-09-07 | 15:32

@ZSU-23 Beter had ik het niet kunnen zeggen!
Links is radicaler dan rechts mensen, wordt wakker!

RegTaste | 11-09-07 | 15:30

Dat hakt er allemaal weer lekker in, die reacties hiero. Sapperdeflap.

ZSU-23, je hebt helemaal gelijk. Zo'n gast met de Shilka 23mm doorboren.

OBG Sepp | 11-09-07 | 15:29

Ha ha ha ha ha ha, zitten wel een hoop gaten in je wereldbol, saidfred ….. Voor t gemak de geschiedenis in Zuid Amerika (je weet wel, de papa van Maxima e.a) maar overgeslagen, en in Afrika en in het Midden Oosten. En de (rechtse) regimes die Amerika zo door de jaren heen in het zadel heeft geholpen en de consequenties daarvan. Tja, als je zulke vrienden hebt hoef je niet jaren lang in de jungle te klooien om een regime omver geworpen te krijgen. Werden ze tijdens de Golfoorlog ook niet met hun eigen spullen beschoten?

Plurkenpap | 11-09-07 | 15:28

Typisch weer een gevalletje van Zinloos Gebijld....

The Next Subject | 11-09-07 | 15:28

Toch leuk hoe krampachtig sommigen proberen te ontkennen dat dit het zoveelste gewelddadige linkse incident is.
Maar helaas, de socialistische PvdA, Groen Links en SP fingerprints are all over the fucking place. Sandalen, om 9.00 uur je nest uitkruipen, geweld tegen militairen en tegen het leger, onschuldige slachtoffers maken voor de goede zaak, een totaal asociaal leven leiden, niet behoren tot degenen die hard werken voor hun geld, denken boven de belangen van alle anderen te staan op grond van vermende morele superioriteit, totale minachting voor orde en recht, politiek gemotiveerde moorden plegen en ga zo maar door....

ZSU-23-4 | 11-09-07 | 15:24

-weggejorist-

Lizzard | 11-09-07 | 15:15

op "sociaal beleid" als in de voormalige DDR zit ik ook niet echt te wachten. Waar inplaats van de industriebaronnen ( "de kapitalisten" ) er een partijkader zit dat een decadent, luxe leventje voert, terwijl het volk in de rij mag staan voor levensmiddelen en 15 jaar mogen wachten op hun "trabbi". Dit voor wat betreft "sociaal, oftewel de humane samenleving waar de menselijke maat belangrijker is dan het harde meedogenloze geld verdienen over de rug van anderen". Want socialisme is opkomen voor de zwakkere. Zag toevallig laatst een lijst van sociale, humane weldoeners waar de menselijke maat bepalend is. Als we ons beperken tot een top 10 wordt het;
.
1. Josef Stalin; Sovjetunie; bijna 62 miljoen doden
2. Mao Tse-tung; China, 35 miljoen doden
3. Adolf Hitler; Duitsland, 20,9 miljoen doden
4. Nationalistisch China; 1928-1949 meer dan 6 miljoen doden
5. Japan; periode 1936-1945 bijna 6 miljoen
6. Cambodja, khmer rouge, tenminste 2 miljoen doden.
7. Turkije; de jonge turken, 1909-1918, schatting 1.883.000 aantal doden.
8. Vietnam; 1945-1987, 1.678.000 doden. (exclusief de vietnam-oorlog).
9. Polen; periode 1945-1948, 1.585.000 vermoord van de Duitse minderheden in dit land.
Pakistan; het bewind van Yahya khan vermoordde in 1971 in 267 dagen tijd 1.5 miljoen bengalezen die toen woonden in wat toen de Pakistaanse provincie Oost-bengalen was, nu Bangladesh.
.
De moordlustigste staten. R.J. Rummel, een professor van de universiteit van Hawaii heeft uitgezocht wie de grootste massamoordenaars van de 20e eeuw waren. Hij heeft in zijn boek Death by Government (1994) een hitlijst samengesteld van misdadige regimes op basis van aantallen slachtoffers, dat wil zeggen, mensen die zijn vermoord of vroegtijdig aan hun einde zijn gekomen als gevolg van doelbewuste repressie en terreur van een staatsapparaat. In de strijd gesneuvelde soldaten zijn niet meegeteld. Hoewel Rummel jarenlang aan zijn statistieken heeft geschaafd, gaat het uiteraard om schattingen, merk op; het gaat enkel om socialistische, nationalistische regimes.
en.wikipedia.org/wiki/Democide
www.hawaii.edu/powerkills/NA.BK1.PDF
.
de sociale, tolerante kant laat zich ook gelden door het feit dat bijna alle terroristische groeperingen het socialisme of de islam gebruiken/misbruiken om koste wat kost hun eigenste grootste gelijk door te rammen. En waar gehakt wordt vallen splinters, nietwaar. Het heilige doel heiligt tenslotte alle middelen. Zoals bijvoorbeeld;
.
Terrorisme door extreem-linkse organisaties
Extreem-linkse terroristen willen het kapitalisme ondermijnen of vernietigen om het te vervangen door een communistische of "socialistische" regeringsvorm.
Voorbeelden van "socialistisch" georiënteerde terroristische groeperingen:
Brigate Rosse (Rode Brigades) (Italië)
Cellules Communistes Combattantes (België)
Communistische Liga 23 September (Mexico)
Japanse Rode Leger (Japan)
Rote Armee Fraktion, ook bekend als de Baader-Meinhof groep (Duitsland)
Weather Underground (Verenigde Staten)
het Nieuwe Volksleger (Filipijnen)
Revolutionaire Anti-Racistische Actie of RaRa (Nederland)
Lichtend Pad (Peru)
Action Directe (Frankrijk)
nl.wikipedia.org/wiki/Terrorisme
.
“Practically all policies advocated by the Left create poverty. Leftists get the government to waste vast slabs of the country's labour-force on bureaucracy and paperwork and so load the burden of providing most useful goods and services onto fewer and fewer people. So fewer useful goods and services are produced to go around. That is no accident. The Left love the poor. The Left need the poor so that they can feel good by patronizing and "helping" them. So they do their best to create as many poor people as possible.”

saidfred | 11-09-07 | 15:13

" Ondertussen gaat minister Ter Horst alleen extra aandacht geven aan rechts-extremisme en islamitisch extremisme... "
@ musclehedz 11-09-07 @ 14:10
Nee hoor, links extremisme krijgt ook een heleboel aandacht van de PvdA, maar dan in de vorm van subsidie.

ZSU-23-4 | 11-09-07 | 15:12

Prof. Dr. F.A. Hayek 11-09-07 @ 14:28

Sorry maar het is een beetje peop dat je praat. Wilders doet ook ingezonden brieven in de Volkskrant. En de sites die geen kritiek dulden worden door niemand serieus genomen (behalve door hunzelf).

finnish humor | 11-09-07 | 15:08

@ monfer. Ach ja, RaRa ..... Was dat niet dat zielige klupje dat een "aanslag" heeft gepleegd op PvdA staatssecretaris Kosto en de drukkerij van NRC en de Volkskrant? T loopt me echt dun door de broek nu hoor .... Ben er net zo bang voor als die lachwekkende vertoning ter rechter zijde:

Op 18 november 1998 is de extreem-rechtse partij Nationale Volkspartij/CP’86 verboden en ontbonden. Tot de voorgeschiedenis behoort dat het LBR in 1994 (voor de fusie in 1999 van het LBR met twee andere landelijke antiracisme-organisaties) aan minister van justitie Hirsch Ballin vroeg stappen te nemen die zouden leiden tot een verbod van de extreem-rechtse partij de Centrum Democraten. De directe aanleiding daartoe was een uitzending van het TROS-tv-programma Deadline waaruit bleek dat (hoofdbestuurs)leden van deze partij zich schuldig maakten aan, uit racistische motieven, gepleegde misdrijven en voornemens waren fysiek geweld tegen minderheden te gebruiken.

Conclusie: complotdenken m.b.t. linkse of rechtse extremisten is zo 20e eeuw .... En de radicale Islam? Die waren toch juist ultra conservatief? Veel reaguurders kunnen zich kennelijk wel vinden in fijne rechts-spraak met wat afhakken en executeren en zo ..... Zoals in Iran ....

Plurkenpap | 11-09-07 | 14:43

-weggejorist-

Lizzard | 11-09-07 | 14:43

@ giani
wat is het probleem, pilletjes op, hash op ?
je reacties zijn allemaal wel ongenunaceerd, tendentieus en onnodig kwetsend.

saidfred | 11-09-07 | 14:38

@mezelf @ 14:29
Hmm, me opwinden doet mijn spelling niet goed.

Flodder | 11-09-07 | 14:34

Folkert Meinhof 11-09-07 @ 14:00

Deze daad kwam voort uit gestoordheid!, niet uit linkse motieven. De man is een geflipte ex-soldaat die duidelijk totaal psychotisch is en op één of andere manier zint op wraak. Maar nee, omdat deze basket case zegt dat het een actie is tegen de irak-oorlog, hoewel ik nu alleen nog maar hoor dat hij een hekel heeft aan militairen, is deze gestoorde links. Dat zeggen staat aan gestoordheid gelijk met deze dader. Of het is even waanzinnig als beweren dat een roofmoord rechts is. Als jij dat niet ziet ben je ook al aardig ver heen. Mijn weerzin tegen jouw gedachtegang is te groot om het rustig aan je uit te kunnen leggen. Ik vind je rijp voor het gesticht als je werkelijk zo denkt als dat Fleischbaum het verwoord. Denk namelijk maar niet dat Fleisbaum het werkelijk meent, hij verschuilt zich als een lafhartige rat achter stijlfiguren als ironie'of sarcasme die voor humor moeten doorgaan. Buiten dat het totaal misplaats is in zo'n verschrikelijke zaak vergeet hij dat er idoten zoals jou zijn die deze kwats serieus nemen.

Flodder | 11-09-07 | 14:29

finnish humor 11-09-07 @ 13:59

Het curieuze verschil tussen Weesie's geesteskind (GS) en de linkse bendes is dat de linkse bendes geen kritiek op die linkse bendes op hun sites toelaten.

De linkse bendes weten immers hoe voos hun argumentaties zijn en een linkse twijfelaar zou eens kunnen denken dat de linkse bende, die hij/zij zo adoreert, hem/haar uitsluitend gebruikt zolang hij/zij nuttig is voor de statistiek en het pro-links stemgedrag.

PS. Het begrip linkse bende is hier niet als scheldwoord gebruikt maar meer als gemakkelijk aanduiding voor alles en iedereen die a-sociaal en parasitair gedrag als deugd beschouwen en dat willen belonen door de belasting op bezit, arbeid en ontspanning te verhogen.

Prof. Dr. F.A. Hayek | 11-09-07 | 14:28

applaus @ finnish humor

inderdeed | 11-09-07 | 14:24

@folkert, wat een gelul. elke geestelijk gestoorde figuur die willekeurig iemand vermoord kan dat alleen maar doen vanuit een politiek motief? waarom niet omdat hij gewoon knettergek is?

inderdeed | 11-09-07 | 14:23

@Folkert Meinhof 11-09-07 @ 14:00
Af van de aannames en meningen die je hier verkondigd, wat zijn de feiten, hij loopt op sandalen, dus hij is links? Denk eens voor jezelf, in dit geval heeft flodder geen ongelijk. Het is bullshit om te veronderstellen dat dit heerschap linksdragend is op basis van het feit dat hij tegen die oorlog is en dat ie sandalen aan heeft. Die Amerikaan is knettergek en niet flodder. Fleischbaum heeft die Amerikaan rood geschilderd. Verder is er geen feitelijke aanwijzing dat het zo is. Andersom geldt trouwens ook, nergens staat dat ie rechts is. Zoals ik......

Jeblijftjeverbazen | 11-09-07 | 14:19

@Folkert Meinhof 11-09-07 @ 14:00
Met je domme reactie val je precies in de catagorie "idioten onder het reaguurdersvolk" die Flodder @ 13:29 bedoelt. Amerikanen stemmen niet op nederlandsche partijen.

Getson | 11-09-07 | 14:17

De linkse rechters zullen ook wel weer lekker "recht" spreken. Verbaast me nog steeds dat ze zelf niet veroordeeld zijn wegens nalatigheid.

musclehedz | 11-09-07 | 14:12

@ Teen 11-09-07 @ 09:17
Nee, we hebben ook echt fysiek met Nederlandse militaire troepen Irak bezet... we zijn dus inderdaad medeschuldig aan het Amerikaanse misdadige landje veroveren.
Maar da's geen reden voor zo'n debiel om dit zo te doen.
.
Ik snap alleen niet waarom Fleishbaum al die verwijzingen naar links erin verzint, is totaal overbodig en eerder 'n schunnige vertoning van z'n eigen frustraties.
Kan ècht niet Fleishie... foei foei... ga maar een uurtje in de hoek staan.

Prikker | 11-09-07 | 14:11

Ondertussen gaat minister Ter Horst alleen extra aandacht geven aan rechts-extremisme en islamitisch extremisme... echt walgelijke van die linkse hoerrrrrrrrr die poging tot doodslag op haar geweten heeft.

musclehedz | 11-09-07 | 14:10

Oh, die Aapjes slaan natuurlijk op jouw houding tegenover kritiek op LLINKs, see no evil, hear no evil, speak no evil over LLINKs...

Folkert Meinhof | 11-09-07 | 14:09

Sinds wanneer is het tegen de oorlog in Irak zijn het exclusieve domein van links? Er zijn zat rednecks die liever op de FBI schieten in hun eigen dorp dan op Irakezen in Irak.

sjonnie | 11-09-07 | 14:08

linkse hetze is leuk maar niet bij elk topic

geen chineesch SS keurmerk voor dit editorial.

ranqneuzeKleinburger | 11-09-07 | 14:06

Hoog Catharijne zit ook vol met geradicaliseerde gekken......

Gifkikker | 11-09-07 | 14:03

@Flodder. Leg eens uit waarom het niks met LLINKs te maken heeft? De man zal toch zeker geen Wilders of VVD stemmen. Hoort waarschijnlijk bij de achterban van Femke Halsema. De man z'n motief was politiek ingegeven op basis van LLINKse ideën (aanwezigheid Irak). Hoe heeft het in hemeslnaam NIET met LLINKs te maken????? Als 3 neonazi's een allochtoon dood zouden slaan kwamen de daders ook niet uit de rechtse hoek??? Ook deze bijl komt gewoon weer van LLINKs. Volkerts kogel kwam van LLINKs (motief: beschermen van de sociaal zwakkeren (Marrokanen) in de samenleving). Theo van Gogh kreeg 'm van de multiculturele samenleving. Zelfs de LLINKse Louis Sévèke kreeg z'n kogel van een ex-kraker. Alle fascistische meningonderdrukkers komen in Nederland gewoon van LLINKs. Flodder je bent een hypocriet en knettergek!
texasholdemblogger.files.wordpress.com...

Folkert Meinhof | 11-09-07 | 14:00

wat curieus is aan de heksenjacht van weesie op alles wat links is, is dat hij zichzelf schuldig maakt aan precies hetgeen hij linkse media verwijt, nl selectieve bronnen gebruiken, manipulatief taalgebruik, opgewonden toontjes etc. Heeft de Vleesman een hekel aan zichzelf?

finnish humor | 11-09-07 | 13:59

Als een Amerikaan zijn frustraties op Nederlanders gaat afreageren over de oorlog in Irak is ie wel heel ver weg... laat 'm naar z'n eigen land teruggaan en daar een toer door 't witte huis boeken... dan issie pas nuttig bezig.

Prikker | 11-09-07 | 13:55

sajant detail: verdachte heeft een 'houthakkersblouse' aan...

Horatio | 11-09-07 | 13:44

applaus @ flodder

inderdeed | 11-09-07 | 13:37

@Flodder 11-09-07 @ 13:29
GS ziet je commentaar als een compliment

Pigha Lal | 11-09-07 | 13:35

linkse heaumeau

Jostidelhammie | 11-09-07 | 13:32

hij zal wel thuis zijn veroordeling mogen afwachten, zet zoals de loverboy. je zult maar op zo'n manier je kind kwijtraken. Deze samenleving maakt me sick!

moe de loos | 11-09-07 | 13:30

Wat een walgelijk stukje Fleischbaum. Het heeft geen zak met links te maken en dat weet jij ook wel, alleen is het zogenaamd grappig bedoeld om dat debiele stokpaardje van GS weer te bestijgen. Om dat te doen bij deze verschrikkelijke zinloze, trieste moord is totaal misplaatst, zwaar onfatsoenlijk, en bovenal totaal niet grappig. Het getuigt van een totaal gebrek aan etisch besef. Dan bevinden zich ook nog een hoop idioten onder het reaguurdersvolk die het links-verwijt nog serieus gaan nemen ook en hun rabiate haat tegen alles wat links is, maar weer eens verspreiden.
.
Conclusie; Ontiechelijk tendentieus kutstukje waarbij schandalig misbruik wordt gemaakt van de dood van Thijs Geers.
GS ga je schamen.

Flodder | 11-09-07 | 13:29

wat een slap gezeik over links en rechts zeg , het is hier normaal altijd vrij simpel; als je haar grijs is ben je oud heb je een gleuf ben je vrouw , speel je met auto's ben je een jongen , adem je niet meer ben je dead .. en waarom is dit zo ingewikkeld ?? kaalgeschoren met kisten , die mensen fysiek duidelijk maakt dat hij ze niet aardig vind , omdat hij op nader te noemen punten verschilt ; wordt hier ook zonder problemen rechts genoemd ..

sparrow | 11-09-07 | 13:26

opsluiten in het zelfde hok als die lul een vrouwtje d'r oor heeft afgebeten. Kijken wie er wint.

bartje_niks | 11-09-07 | 13:20

GS goes down the dirt hole. Deze is not done guys.

tre_qe | 11-09-07 | 13:18

Sharia in de praktijk. Hij krijgt van mij echter een mager zesje, voor een 7 á 8 had hij minimaal in één slag moeten onthoofden, helemaal halal is natuurlijk een mes zijdelin(k)gs in de nek steken en via de stroot doorhalen naar rechts. Maar verder is dit natuurlijk TE bizar voor woorden. Sterkte aan de nabestaanden en excuses voor de falende poging tot humor.

Koekje-dr-bij? | 11-09-07 | 13:01

"Carlos H. zei toen als vertaler voor Japanse firma's te werken. Hij sprak overigens geen Japans. Het zou gaan om het checken van medische terminologie."

Bullshit, dan zou ik hem moeten kennen en ik ken hem absoluut niet.

Adriaantjeeeeeuh | 11-09-07 | 12:53

Lekker stemmingmakerij weer Goebels Geenstijl. Omdat de man sokken droeg is hij links. Misschien was hij wel rechts extremist.

Rechtse_Rukker | 11-09-07 | 12:52

Volgens mij is het gewoon een dwaas die Amerikaan.

zooishettoch | 11-09-07 | 12:46

Plurkenpap 11-09-07 @ 11:54
Éen voorbeeld van zo'n clubje is RaRa.Je vraagt om 'echt' geweld, sorry ik heb alleen bomaanslagen en brandstichtingen in de aanbieding.
Ik heb alleen dit lijstje kunnen vinden en dit zijn alleen de aanslagen die niet zijn opgelost.......

www.uitkijk.net/algemeen.php?subaction...

monfer | 11-09-07 | 12:42

Ik blijf het zeggen.. Extreem links is een even groot, zo niet groter gevaar voor de NL samenleving als extreem rechts, maar ja, dit wordt niet opgepakt door de nederlandse 'neutrale' media.

Teruggejorist | 11-09-07 | 12:24

Gezwam weer allemaal, over links of rechts, gewoon een domme Amerikaan die het leuk vind om onschuldige mensen te vermoorden, zoals zoveel Amerikanen dat leuk vinden en ook regelmatig toepassen op hun eigen studenten.
Dom agressief kutvolk

bakoenin | 11-09-07 | 12:23

NS, zelfs onze pasagiers sporen niet.

martin waus | 11-09-07 | 12:22

"Hij bewoonde een tijdlang een appartement in Groningen, waar zijn moeder hem in de zomer van 2006 voor de laatste maal heeft opgezocht."
.
Carlos H. is geradicaliseerd in Groningen, lijkt me vrij duidelijk.
Who's next.
Fuckje?

anarchez | 11-09-07 | 12:17

Ok laten we dan maar bidden

dave-h | 11-09-07 | 12:12

@latenwebidden 11-09-07 @ 12:06

"Wie is er al sinds de Tweede Wereldoorlog aan de macht in Nederland? Juist ja, rechts!!"

pfwahahahahahahaha

*gaat naar huis om droge broek aan te trekken*

lounge01 | 11-09-07 | 12:12

Wat een onzin om dit links te noemen! Wie is er al sinds de Tweede Wereldoorlog aan de macht in Nederland? Juist ja, rechts!! Als onze samenleving is verziekt, zoek het dan ook in deze richting graag.

latenwebidden | 11-09-07 | 12:06

@plurk
Ik geloof dat meeste studenten en hoogopgeleiden links zijn omdat de overheid dit zo wil, een en ander is hierover al gezegd vannuit libertariers en milton friedman, hij zag dit probleem ook al begin jaren 80 in de VS, komt zich hier op neer dat de voornamelijk linkse onderwijzers hun makkelijk maakbare en kritiekloze talentjtjes voortrekken, zon pedogoog heeft al lang voordat jij weet hoe de wereld in mekaar steekt door of je geschikt bent of niet , enige geluks vogels zijn de genen met rijke en kritische ouders.
Als je van lagere komaf bent en je ouders het wel geloven wat zo'n docent zegt, dan kun je maar beter maakbaar em meeloperig zijn.
Resultaat= dat de arbeiders meebetalen aan de studie van zowel rijkeluis kinder en linkse oogappels die op aansturen van hun hoogleraar in de colombiaanse oerwouden belanden of een door de overheid bedachte aan het bedrijfleven opgedwongen functie gaan vervullen.
Ik zoek natuurlijk ook voor een verklaring waarom ikzelf nooit verder ben gekomendan de vmbo , ondanks dit kun dit terugvinden in diverserse libertarische schrijfsel van bekende en minder bekende figuren.
vrijbrief 168 0f 169 "de staat voedt zich met de dood" en diverse andere libertarische stukjes en essays
Probeer maar een discussie met echte linksdenkers bij de SP of Groenlinks
Ze zullen je vertellen dat het niet draait om kunde of talent of wat dan ook, maar juist dat iemand ook "lief sociaal en eerlijk moet zijn" (lees huichelaar geconditioneerd en maakbaar)

dave-h | 11-09-07 | 11:58

@ monfer. Ben niet zo thuis in het (extreem) linkse circuit maar welke clubjes hebben dan een gewelddadige traditie? In Nederland hè en serieus; een organisatie (geen toevallig individu zoals Volkert) die geweld (echt geweld; mensen vermoorden en zo) als middel om een doel te bereiken legitimeert en in de praktijk brengt. Zoiets als de Rote Armee Fraction In Duitsland ….. Ben altijd bereid om bij te leren

Plurkenpap | 11-09-07 | 11:54

Suggestief stukje. Maar ja, het zijn de feiten. De bijl kwam van links. Zou-ie van de week al een tussenstop gemaakt hebben in A'dam om een aantal SUVs te bekrassen met die bijl van 'm?

fluh | 11-09-07 | 11:53

Een nobel streven van meneer. Maar, enige nuance was op zijn plek geweest natuurlijk.

Jan58_WindowsXP | 11-09-07 | 11:46

Ik ben best jaloers op links, dat ze figuren hebben die daadwerkelijk tot actie overgaan.

Frank Culemborg | 11-09-07 | 11:43

@ finnish humor. Ik probeerde met enig, maar kennelijk minder geslaagd, sarcasme te betogen dat het onzinnig is te generaliseren en mensen in hokjes te stoppen. En die achterban van Wilders, tja daar ben ik nog niet uit. De (meeste) bijdragen van de Wildersfans aan de diverse blogs zouden jou theorie ondersteunen maar hij heeft aan de Universiteit van Leiden toch ook in de academische hoek wat aanhangers. Ook op dit punt maar proberen niet te veel te generaliseren. @dave-h. Ik begrijp dus; hoe hoger de opleiding, hoe linkser het gedachtegoed? Als je slim bent ben je links en als je dom bent ben je rechts? Nee, tis aantrekkelijk om het te geloven maar nee …… Je bent toch geen Maoïst, toch? Die had ook iets tegen intellectuelen …….

Plurkenpap | 11-09-07 | 11:43

Wat zou je doen als je een commando was en komt zo'n sandalenhenk op je af met een bijl? waarschijnlijk heeft hij uit gemakzucht en lafheid voor die student gekozen of deze student zag er uit als een rijkeluizoontje een jovd type?

dave-h | 11-09-07 | 11:41

Jammer dat Gimli niet een echte commando tegengekomen was, die had hem met een vliegende schaar zo zijn ruggegraat in een dubbele nelson gefapt

Andriesch Knevelmans | 11-09-07 | 11:41

Ik had allang het bijltje er bij neer gegooit maar deze half-mongool moest per se een toevallige passant de kop in slaan. Ik hoop dat Bubba hem van onderen helemaal open rijt!!!

Hobbykip | 11-09-07 | 11:40

't is wel heeeel knap datti rosendaal kon vinden

fredsemoeder | 11-09-07 | 11:37

Het leuke is als dit in de VS was gebeurd dan was het breed uitgemeten en was er een politieke rel ontstaan. Nederland mag het ook wel wat meer opblazen.

tre_qe | 11-09-07 | 11:37

Plurkenpap 11-09-07 @ 11:21
Er kan altijd een gestoord gek tussen zitten, maar de Wilders-clan heeft - in tegenstelling tot talloze linkse clubjes - geen gewelddadige cultuur.
Exteemlinks heeft een gewelddadige cultuur/traditie.
'Is er rechts geweld?' vraag jij in je post van 10.59, het antwoord: binnen Nederland is er geen rechts geweld.

monfer | 11-09-07 | 11:34

Jaaaa das ook een plausible; hij wilde wraak voor Irak. Briljant gevonden!. Persoonlijk zou ik gaan voor knettergek. Maar verwachtte al weer zo een slap paddo verhaal. Die doen het goed in de media. Vooral in het buitenland. Wens zijn familie en vrienden veel sterkte. Hoe verwerk je in godsnaam zo een verlies.

sijtje boes | 11-09-07 | 11:34

@finnish ,,Geestelijke armoede?

dave-h | 11-09-07 | 11:33

Forensisch onderzoek zal wellicht uitkomst kunnen bieden.

*positioneert als niet-linkshandige zijn rechterklauw immer boven zijn linker- bij het ter hand nemen van dit edele gereedschap*

widtvoet | 11-09-07 | 11:31

dave-h 11-09-07 @ 11:29

de meeste hoogopgeleiden die ik ken hebben een rechts hoofd en een links hart en zijn politiek dan ook moeilijk in te delen. De meeste stemmen uit armoede maar pvda of cda.

finnish humor | 11-09-07 | 11:31

-weggejorist-

Moozart | 11-09-07 | 11:30

@plurk werkeloze arbeider = a-politiek (stemt mischien links maar ook rechts, zoals wilders.
hoogopgeleiden zijn allemaal links. Allemaal, ook die succesvolle ondernemers bestaan voor 80% uit linkse oogappels, anders waren ze nooit verder gekomen dan de mavo, 95% procent van de academici zijn links ze werken bij de overheid of hebben een maffia advies buro met de overheid als enige klant.

dave-h | 11-09-07 | 11:29

plurkenpap

je kunt links of rechts leuker of minder leuk vinden maar vmboers zijn meestal rechts, dragen geen geitenwollensokken en stemmen wilders.

finnish humor | 11-09-07 | 11:28

Bob Slee 11-09-07 @ 11:16

Nou ja, ik probeer alleen duidelijk te maken dat ik vind dat het woord 'polarisatie' niet altijd een negatieve betekenis hoeft te hebben.
Het woord 'polarisatie' is 'uitgevonden' door de linkse kerk (jawel) om mensen naar beneden te halen die geen zin hebben in het multiculturele expirement.
Als je kritiek levert op allochtonen dan 'polariseer je'.

monfer | 11-09-07 | 11:27

@ monfer. Het fundamenteel verschil tussen rechts en links ……. Even denken; de linkse (inmiddels) werkeloze arbeider met een afgebroken VMBO-opleiding, uitkering, geiten wollen sokken in sandalen, aangeboren neiging tot extremisme en errug gewelddadig. En geen enkel gevoel voor humor natuurlijk. En de succesvolle rechtse ondernemer, universiteit netjes afgemaakt en nu 80 uur per week ploeterend voor vrouw en kinderen. En dan nog zeiken ze dat ie in PC Hoofd tractor rijdt. En hij doet nog wel zo veel aan liefdadigheid. Zoiets? Zal Geert trouwens blij mee zijn dat je zijn achterban in aanmerking vindt komen voor ideologisch geïnspireerd geweld…. En ze doen het niet? Nee natuurlijk niet. Maar er kan altijd een gestoorde gek tussen zitten ……….

Plurkenpap | 11-09-07 | 11:21

@ EddieZ

Puntje. Helemaal mee eens. Als Bush links is ben ik een Fin.

*Kijkt verdacht in spiegel naar ongeschoren bakkes. Beseft dat ie ook best lui is en eigenlijk te beroerd om te werken. Maar ja F5-en is ook een vak. Gelukkig kom ik nooit buiten overdag. En slaat zich maar weer eens in het gezicht om een beetje kleur te krijgen.*

KudtKaas | 11-09-07 | 11:19

@ mezelf: "deze reactie is niet ok" <== das een copy/paste foutje, geen persoonlijke aanval.

Bob Slee | 11-09-07 | 11:19

Deze reactie is niet OK monfer 11-09-07 @ 11:10:

Ten eerste is dat niet waar en ten tweede doet dat toch niks af aan de betekenis? SMS-je is ook van de laatste tien jaar, weiger je dat ook te gebruiken? Wat probeer je nou te bewijzen, dat ik ongelijk heb omdat ik een bepaald woord gebruik dat mensen die jij niet lief vindt wat vaak in de mond nemen?

Bob Slee | 11-09-07 | 11:16

Links, Links, Links....
Fleischbaum, you are a fuc$ing idiot. And you no it.

R.I.P Thijs.

undutchable | 11-09-07 | 11:16

Ik draag ook altijd sandalen, en heb -als voorzorg - mijn bijl weggegeven: Kom ik niet in verleiding om die linkse figuren een koppie kleiner te maken.
De sandalen weggeven was niet een optie: moeilijke voeten ...

EvertsNL | 11-09-07 | 11:14

Tog valt het mi. niet uit te sluiten dat deze moordenaar "slechts" een statement wilde maken nav. de kwakkelende voortgang omtrent de nederlandsche beslissing inzake de deelname aan het JSF-projekt...

*bestelt nog een koggie Bassie*

widtvoet | 11-09-07 | 11:14

Colour me yellow, maar wat is goede journalistiek? Goed = je probeert allereerst de feiten te achterhalen en bent vervolgens bereid je eigen vooringenomenheid ter discussie te stellen als die feiten daar aanleiding toe geven.

Netwerk, veel kranten in NL en GS zijn daar helaas mijlenver van verwijderd.

finnish humor | 11-09-07 | 11:12

Bob Slee 11-09-07 @ 11:05
Het is een woord dat tien jaar geleden nooit gebruikt werd.

monfer | 11-09-07 | 11:10

linker en rechter hersenhelft moeten ook samen door de bocht.

hooizak | 11-09-07 | 11:08

Plurkenpap 11-09-07 @ 10:59
Leuke poging om een fundamenteel verschil tussen rechts en links te verdoezelen door er vastgoedmagnaten bij te slepen.

monfer | 11-09-07 | 11:08

Fiets.. sandalen.. rugzakje.. Ik wil niet lullig zijn maar dat zijn toch duidelijk de kenmerken van een linkse soldaat. Of welszijnswerker.. maar dat is eigenlijk hetzelfde.

DJTriest | 11-09-07 | 11:08

LOL at superjan 11-09-07 @ 11:05

finnish humor | 11-09-07 | 11:08

superjan 11-09-07 @ 11:05
Dat is de bekende paradox " het vermoeden van Superjan" waar inderdaad nog nooit sluitend tegenbewijs voor is geleverd. Of was het de stelling "Superjan's Koe" ?

Bigi Bana Boy | 11-09-07 | 11:08

Nee het zou ook een libertarier kunnen zijn, sommige (uit de VS) zien er best links uit , en ze hebben een hekel aan de ami overheid.

dave-h | 11-09-07 | 11:06

Plurkenpap 11-09-07 @ 10:59
Degenen die in Nederland in aanmerking zouden komen voor rechts ideologisch geïnspireerd geweld zijn bijvoorbeeld de aanhangers van Wilders maar zij bezondigen zich hier niet aan.

monfer | 11-09-07 | 11:05

@bigt bana Boy> sharon dijksma heeft 4 poten... dusss....

superjan | 11-09-07 | 11:05

monfer 11-09-07 @ 10:58:

Daar gaat het niet om. Ik gebruik een woord omdat het beschrijft wat ik zeggen wil.
Volgens Van Dale: "Polariseren: 1 spanningen en tegenstellingen tussen personen en groepen doen ontstaan of toespitsen". En laat dat nou precies zijn wat ik wilde zeggen! Wat maakt mij dat dan uit wie dit woord in het verleden voor wat voor reden dan ook heeft gebruikt? (Bovendien heb ik er een eigen draai aan gegeven door het polarisering te noemen, bij nader inzien is dat geen woord).

Bob Slee | 11-09-07 | 11:05

Aha, dus tegen oorlog in Irak = Links.

Fleischbaumpje, Fleischbaumpje, wat ben je weer geniaal

EddieZ | 11-09-07 | 11:04

Overigens is een linkse Amerikaan altijd nog een stuk rechtser dan de gemiddelde VVD'er in Nederland, houden we dar wel even rekening mee.
Verder vind ik het een pracht stukje verkeerd redeneren van Fleischbaum. Op iedere universiteit zou je afgeslacht worden als je op die manier tot de conclusie kwam dat de dader dus links zou moeten zijn. Waar baseer je die kennis dan op als ik vragen mag ? Een koe heeft vier poten is niet hetzelfde als het heeft vier poten en dus is het een koe, VMBeau'er.

Bigi Bana Boy | 11-09-07 | 11:04

@ Fleischbaum

Rechts klootzakje.

cynische_kloatxak | 11-09-07 | 11:03

@tipo>leerzaam!

superjan | 11-09-07 | 11:02

Tja, en iedereen met een kaal hoofd is een nazi...

Reflector | 11-09-07 | 11:02

tipo 11-09-07 @ 11:00

ik dacht dat de ironie wel duidelijk was (in ieder geval wel voor de superjan in kwestie, getuige zijn spitse repliek).

finnish humor | 11-09-07 | 11:02

links, rechts, links, rechts, Maakt het wat uit? Hij was het van plan, dus voorbedache rade. Minimaal levenslang dus! Geen verblijfsvergunning ? Dan uitzetten ná levenslang, dus in zes plankjes. Niet meer en niet minder.
Krijgen we Thijs niet mee terug, maar verzacht misschien de pijn.

reislustig | 11-09-07 | 11:01

@finnish humor @ 10:45
Vrijgevochten Iranezen en Aghanen zijn anders gelukkiger dan onderdrukte Iranezen en Afghanen.
LibertArier is dus NIET een klien beetje ongelukkig, op Ehsan Jami na.
nl.wikipedia.org/wiki/Ari%C3%ABrs

tipo | 11-09-07 | 11:00

Flex 11-09-07 @ 10:55

GS zal daartegen inbrengen dat ze tegenwicht moeten vormen voor de publieke omroep en dan m.n. hun favoriete programma Netwerk. Nou mag ik graag naar de publieke omroep kijken (alleen al omdat de commercielen louter peop brengen), maar Netwerk is inderdaad wel heel vreselijk. Tov de vooringenomenheid van de hoernalisten van NW is GS nog heilig, nou ja bijna dan. Als je Vlees niet meetelt. En Pritt.

finnish humor | 11-09-07 | 10:59

Nou het is gelukt hoor Fleisch, de reaguurders vallen, elkaar verwensingen naar het hoofd slingerend, over elkaar heen. Het “demoniseren” is duidelijk niet meer alleen voorbehouden aan lieden van een linkse signatuur. En tegenstander worden op zijn (Joseph) McCarthy(aans) aangepakt; “je neemt het overduidelijk op voor de linkse kerk …..”. Met andere woorden; wie mij bekritiseerd is een communist! (of een landverrader, idioot, lul, etc.). Is er links geweld? Sure. Is er rechts geweld? Ook, zeker als je zo eens rondkijkt op deze aardkloot. Los even van de vraag of je daad van deze gestoorde gek als een links ideologisch geïnspireerde actie kan aanmerken; misschien is er minder rechts ideologisch geïnspireerd geweld in Nederland omdat degenen die daarvoor in aanmerking zouden komen (een zeer beperkte groep gelukkig) weinig met ideologie ophebben en gewoon goed voor zichzelf zorgen en hun eigen vastgoed imperium opzetten en zich beperken tot wat afpersen en het omleggen van hun criminele vriendjes. Of neem ik het nu op voor de “linkse kerk”? Ben al jaren atheïst ……. (Pfffeeew, heb gelukkig het woord "polarisatie" niet gebruikt ...........)

Plurkenpap | 11-09-07 | 10:59

Bob Slee 11-09-07 @ 10:47

Ik blijf bij mijn mening: polarisatie is een woord dat alleen door linkse mensen gebruikt wordt; iemand die kritiek uit op het multiculturele ideaal 'polariseert', dat is de context waarin dit woord altijd gebruikt wordt (altijd negatief bedoelt).
Geef mij een voorbeeld van een rechts iemand die een ander beschuldigt van polarisatie.............

monfer | 11-09-07 | 10:58

Zie niet echt hoe dit ter evenwicht moet dienen, je wil toch niet beweren dat zelfs alle zuid-amerikaanse dictatoren bij elkaar in de buurt komen van Mao en Stalin...

En nee ik gebruik die "body-counts" zoals je zegt niet als indicator voor slecht,slechter,slechts, maar enkel om aan te geven dat links niet zo pacifistisch is zoals enkelen hier beweren...

lounge01 | 11-09-07 | 10:57

Als hij zo links was, waarom dan een nederlandse student?

dave-h | 11-09-07 | 10:57

Hij wilde zich aanmelden bij de PVV maar kreeg te horen 'Eigen volk eerst!', daarom was hij doorgedraait.

Nyg | 11-09-07 | 10:56

@*

Ja dat is zeker aangenaam. en ook precies waar het libertarisme voor staat.

superjan | 11-09-07 | 10:56

@Fapsaptap 11-09-07 @ 10:32
Je hebt rechtse idioten en sick fucks en linkse idioten en sick fucks. Ik zeg: idioten en sick fucks bestraffen, of ze nou links of rechts, christen of moslim, Avro-lid of postzegenverzamelaar zijn maakt niet uit.

Ja precies. Nou weet Geenstijl dat ook wel, maar ze profileren zich liever zo pro-rechts en anti-links door nieuws selectief te achterhouden/aandikken/te interpreteren. En dan ook voorbij enige vorm, maar ook echt enige vorm, van objectiviteit. En normaal doen ze het heel vermakelijk en een stuk subtieler dan dit stukje. Niet echt een hoogtepunt.

Flex | 11-09-07 | 10:55

@ finnish humor 11-09-07 @ 10:49
Polarisatie, is dat niet wat er gebeurt als we weer een nieuwe ijstijd krijgen?

Patrick Bateman | 11-09-07 | 10:54

@ Iedereen die Vleesbeaum aanvalt

Rot ff op. Dat de persoon links lijkt is, lijkt me wat sarcastisch gebracht, maar wel grappig. Mensen die daar over vallen moeten maar eens in de spiegel kijken. Wel een puntje om lekker een reaguurders discussie mee te beginnen natuurlijk. sukkels.

Voor de rest. Ik kom nog wel eens op dat station. Voortaan ga ik dus ook maar eens letten op mongeaulen met een hakbijl in hun binnenzak.

En bovendien. Verder hersenspoelen en Bush een neqklabp laten geven. Kunnen we eigenlijk niet geweaun een lijstje inprogrammeren à la "The Manchurian Candidate"..?

KudtKaas | 11-09-07 | 10:53

Nou, dat wordt zeker 200 uur schoffelen (40 uur bij goed gedrag of regen), en daarna met een uitkering en gesubsidieerd huisje een paar jaar naverpleging. Zucht. Wat mij betreft mag die ukkel zo tegen de muur.

Daran | 11-09-07 | 10:52

@superjan Geinig, ik ben overtuigd mezelf, aangenaam.

* | 11-09-07 | 10:51

monfer 11-09-07 @ 10:40

Het valt me inderdaad iedere keer weer op bij Wilders hoe open hij staat voor andere meningen en hoe gericht op consensus hij is. Helemaal mee eens polarisatie moet een uitvinding van het linkse gespuis zijn.

finnish humor | 11-09-07 | 10:49

lounge01 11-09-07 @ 10:45
Take your pick ter linker en rechter zijde:http://nl.wikipedia.org/wiki/Dictator_(modern)

Sikkeneur | 11-09-07 | 10:49

@finnish> zwart haar, bruine ogen. ik val buiten de prijzen.

superjan | 11-09-07 | 10:47

monfer 11-09-07 @ 10:40:

Wat een onzin. Omdat het misbruikt wordt door sommigen is het fout wanneer ik het legitiem gebruik? Beetje bizarre gedachtengang. Pak eens een woordenboek.

Bob Slee | 11-09-07 | 10:47

"Alle Amerikanen het land uit! Wilderss! Doe er wat aan!"

MAXIMO | 11-09-07 | 10:46

superjan 11-09-07 @ 10:43
kunnen jullie niet een andere naam verzinnen? LibertArier is een beetje ongelukkig.

finnish humor | 11-09-07 | 10:45

@Sikkeneur 11-09-07 @ 10:38

be my guest

lounge01 | 11-09-07 | 10:45

Links? Linkse Amerikanen bestaan niet. HOAX dus.

MAXIMO | 11-09-07 | 10:45

Zullen Pauw en Witteman er aandacht aan besteden.Of zal het afgedaan worden als 'een schelmenstreek' of 'kattenkwaad'of 'we verhakken allemaal wel eens iemand met een bijl.

hoeperdepoep | 11-09-07 | 10:44

meq 11-09-07 @ 10:29

Dank je. Ik ben heel blij om te zien dat n.a.v. mijn posts de mensen hier zo'n lekker verkeerd beeld van me krijgen.
Meneer is amateur-psycholoog? Dan wel een hele slechte!

Gianni A | 11-09-07 | 10:43

@sikkeneur> alle 15000 posts? Als ik ze allemaal terug zou lezen zou ik waarschijnlijk zien dat ik in 4-5 jaar tijd een stuk relaxter ben geworden, een stuk minder bang en xenofoob. Is dat linkser? Nee ik ben overtuigd libertarier.

nl.wikipedia.org/wiki/Libertarisme

superjan | 11-09-07 | 10:43

Ach wat schattig, een transparante poging tot demoniseren van links. Weer zo'n kneuzenactie van een Fleischbaumpje. Tja televaag medewerkers, het blijven nsb-ers.

Sneopert | 11-09-07 | 10:41

Je hebt linksdragende bijlen en rechtsdraaiende bijlen. Maar reken maar dat ze beiden hard aankomen en vrij pijnlijk zijn.

DJTriest | 11-09-07 | 10:40

Fockel und Suckel 11-09-07 @ 10:37

Wil deze oude (en vaak vermoeiend wegens wanhopige pogingen van rechtse rukkers hier om Hitler links te noemen) discussie in GS niet oprakelen, maar NSDAP was beslist geen uitvinder (sic) van de verzorgingstaat, die gaat terug naar Bismarck and Beveridge.

finnish humor | 11-09-07 | 10:40

Bob Slee 11-09-07 @ 10:35

'Polarisatie' is een woord dat alleen maar gebruikt wordt door linkse mensen
die denken dat hun mening de enige juiste kan (mag) zijn.

monfer | 11-09-07 | 10:40

"links"is een containerbegrip. Je hebt oud-links, nieuw-links, nieuw-nieuw-links, post-links, post-nieuw-links, rechts-links, links-rechtsachter, links-rechtsvoor, etc.

Labeltjes plakken is hier net zo stupide als in de muziek waar men ook de illusie heeft dat er voor elk geluid een passend hokje moet zijn.

Maar voor deze debiel ken ik maar één passend hokje, en dat heel, heel, lang.

ken uzelve | 11-09-07 | 10:39

Frikandel Speciaal 11-09-07 @ 10:34
Ik vind het best een sluitend links daderprofiel eigenlijk.

DJTriest | 11-09-07 | 10:39

ik leg het bijltje er maar bij neer....

Bob Sleeuwijk | 11-09-07 | 10:38

sjaakdeslinksesul 11-09-07 @ 10:28
Sjaak, ik begrijp je verhaal niet in deze context.
Ik heb het over gekte en gestoordheid waar iemand een dodelijk slachtoffer van is geworden. Dat heeft niks met politiek te maken.
Dat de dader veroordeelt en behandelt moet worden staat buiten kijf.

lounge01 11-09-07 @ 10:27
Ik kan wel een aantal Zuid-Amerikaanse dictators noemen als je dat wilt ter evenwicht. Als body-counts het issue wordt waarop je verwerpelijkheid en mate van slecht, slechter, slechtst wilt initiëren, be my guest.

Sikkeneur | 11-09-07 | 10:38

@Frikandel Speciaal 11-09-07 @ 10:34

Ieder zo zijn ding, niets mis mee ;)

meq | 11-09-07 | 10:37

@ lounge01 11-09-07 @ 10:27
NSDAP was links socialisme, uitvinder van de huidige verzorgingsstaat

Fockel und Suckel | 11-09-07 | 10:37

"Om onduidelijke redenen, koestert Carlos H. sindsdien een wrok tegen alles wat met de Amerikaanse overheid te maken heeft, vertelt het familielid."

Laat ie dan lekker effe een bijl in die kutkop van Bush zetten?! Wat hebben wij daarmee te schaften?

Neon | 11-09-07 | 10:37

Wat een onzettend slecht geschreven stuk. Geen Stijl!
Als jullie deze verschrikkelijke moord als "een linkse" daad betitelen, zijn jullie dan trots op die "rechtse" amerikaanse massamoorden?
Links of rechts maak niet uit. Het gaat erom hoe je met je denkbeelden omgaat en die van anderen.
Sterkte gewenst aan de familie en vrienden van het slachtoffer.

Levante | 11-09-07 | 10:36

De autonome filatelistische cellen?

sjaakdeslinksesul | 11-09-07 | 10:36

monfer 11-09-07 @ 10:26:

Neen, dat zou een ramp betekenen. Ik bedoel maar te zeggen, geen reden om het vuur verder aan te wakkeren met fout hout.

Bob Slee | 11-09-07 | 10:35

Fapsaptap 11-09-07 @ 10:32

amen, maar vooral postzegelverzamelaars dan, die zijn de ergste.

finnish humor | 11-09-07 | 10:34

@ meq bedoel ik natuurlijk :)

Frikandel Speciaal | 11-09-07 | 10:34

Waar blijven de foto`s van deze 41 jarige Carlos H ? Ik heb een beeld in m`n kop (au) maar ik wil `t bevestigd zien. Iemand een foto van deze warrior met bijl ?

The Patriarch | 11-09-07 | 10:33

Blablabla. Mensen, we zien hier weer neo-politiek correctheid: schreeuwen dat alles wat met links te maken heeft tot de ondergang leidt en rechts helemaal okiedokieokee is.
Schijnt sinds Pim zaliger nogal in de mode te zijn om 'te zeggen wat we vroeger niet mochten zeggen' en dat die lui van de linkse kerk verder vooral hun bek moeten houden. Ik kan me herinneren dat Rosenmuller ondergedoken zat onder andere omdat zijn kinderen bedriegd werden. Kort daarna trad ie af. Hij ging als enige met open vizier met Fortuyn in discussie.

Je hebt rechtse idioten en sick fucks en linkse idioten en sick fucks. Ik zeg: idioten en sick fucks bestraffen, of ze nou links of rechts, christen of moslim, Avro-lid of postzegenverzamelaar zijn maakt niet uit.

Fapsaptap | 11-09-07 | 10:32

@ JESSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUS wat ben jij een zielig menneke.

Frikandel Speciaal | 11-09-07 | 10:32

Die Vleeshaat op links moet wel heel diep zitten. Waarschijnlijk iets in de jeugd, mogelijk eens een keer door een linksdragende gheyloom gepaald?

finnish humor | 11-09-07 | 10:32

@lounge01 11-09-07 @ 10:27

1 en 2 zijn als punt sterk genoeg hoor. Fascisme is extreem rechts, zonder twijfel.

Bob Slee | 11-09-07 | 10:32

Profiel:
Naam: Gianni A.
Leeftijd: Tussen de 16 en 23
Opleiding: Havo
Vader waarschijnlijk een baan in de zorgsector of het wat lager betaalde marktsegment. Moeder werkzaam in de buurtvereniging alwaar alloch en autochtone mensen samen komen om koffie te drinken. Modern ingestelde mensen die echter weinig thuis zijn ivm werk zodat de jonge Gianni zichzelf grotendeels moet opvoeden. DIt doet hij dmv playstation, tmf, atlethiek. In de liefde heeft Gianni niet veel geluk, af en toe wel een vriendinnetje maar nooit een meisje waarmee je qua uiterlijk mee zou pronken op straat. Ook nu is Gianni vrijgezel. Gianni's interresses zijn: Natuur, Feyenoord en Computeren.

Conclusie: Prototype moderne linkse rakker die aanschopt tegen alles wat de eigen waardes wil beschermen en van mening is dat alles gedeeld moet worden.

meq | 11-09-07 | 10:29

Dit wordt de procedure, zoals gebruikelijk bij misdrijven door Am. burgers in 0031
1. Amerika vraagt uitlevering,
2. Wordt niet uitgeleverd, omdat niet wordt uitgeleverd aan landen, waar uitgeleverde in aanmerking komt voor de doodstraf,
3. Kan in Nederland niet worden berecht, omdat Amerika zijn uitlevering heeft gevraagd.
4. Wordt vrijgelaten en heeft recht op een uitkering.

Tammo Coster | 11-09-07 | 10:29

@sikkeneur
Ook rechts heeft types als Ben vd Kooij en die poederbriefstrooier. Maar iemand als Wilders doet wel zijn best om zich te distantieren van nationalistisch recht, terwijl de SP en GL erg veel moeite schijnen te hebben om geweldplegers aan de linkerkant af te vallen, tot en met het verkiesbaar stellen van verdachte figuren. Meten met een dubbele maat me dunkt: je bent voor of tegen onze rechtsstaat, en niet een beetje voor als het geweld je mooi van pas komt.

sjaakdeslinksesul | 11-09-07 | 10:28

talpa-feitje:
Gelukkig is links niet geweldadig......
grootste moordenaars uit de recente geschiedenis zijn nog altijd:
1.Mao Zedong (L)
2.Joseph Staling (L)
3. Adolf Hitler (kan over gediscussieerd worden of nationaal-socialisme nu links of rechts was)

lounge01 | 11-09-07 | 10:27

superjan 11-09-07 @ 10:16
Kom op man met een 'open' mind, lees je stukjes nou eens terug!
Prima hoor, dat je kritisch bent naar uitwassen van links geweld, maar stop je hoofd niet in het zand daar waar het net zo goed van rechter zijde komt.
Punt is dat dit delict totaal geen ene fuck te maken heeft met een politieke voorkeur, maar met gestoordheid om met een open mind en denkkader te spreken.

Sikkeneur | 11-09-07 | 10:27

Het denken in links en rechts is zeau 2006. a) Traditioneel linkse en rechtse oplossingen zijn rampzalig voor ons land; b) Het leidt daarnaast ook nog tot zinloze polarisatie (waar GS enthousiast en hitserig aan meedoet).

PS Vleesman ben je ziek of zeau met je Carlo H.?

finnish humor | 11-09-07 | 10:26

Bob Slee 11-09-07 @ 10:23
Ja, polarisering onder het reaguurdersvolk dat moet je niet willen.

monfer | 11-09-07 | 10:26

@ Gianni A 11-09-07 @ 10:18

Gisteren toevallig de docu over de RAF gezien?
Die waren heel erg goed in standrechtelijke executies. Ook erg links, dat dan weer wel.

Zoloft | 11-09-07 | 10:26

@Prof. Dr. F.A. Hayek 11-09-07 @ 10:17

Nou nou, wat een aannames zeg. Geloof je ook in elfjes?

volksmenner | 11-09-07 | 10:24

Gianni A 11-09-07 @ 10:18
Dus jij vindt moord op onschuldige burgers hetzelfde als executies van moordenaars?
Zie je wel dat je geestelijk nog niet voldoende ontwikkeld bent?

brulkikker | 11-09-07 | 10:24

Dat valt me tegen van je Fleischbaum, deze slappe oproep tot polarisering onder het reaguurdersvolk. Vergeef me als ik ironie in dit stukje mis, maar om een idioot met een bijl als draagvlak voor het zwartmaken van links gedachtengoed te gebruiken is een populistisch zwaktebod. Links en rechts zijn politieke termen, die als zodanig niets met losgeslagen burgers te maken hebben. Vanuit de politiek heeft niemand opgeroepen tot deze daad en is er ook niemand direct of indirect verantwoordelijk voor het aanzetten van deze daad. Het gaat hier niet om een linkse daad, rechtse daad of politieke daad, het gaat hier om een willekeurige moord door een losgeslagen gek met een bijl. Er is genoeg mis met de linkse politiek in Nederland om ze neer te halen op basis van politieke feiten en argumenten, laten we de boel nou niet opblazen door een politieke stroming deze moord aan te smeren.

Bob Slee | 11-09-07 | 10:23

Let ook wel even op de uitspraak van zijn naam he ?
Carloos is het op z'n Amerikaans, net als Hoosee en Hoelio voor José en Julio.

Bigi Bana Boy | 11-09-07 | 10:22

War on Error.

Dirk Tang | 11-09-07 | 10:21

brulkikker 11-09-07 @ 10:14

Die maak ik wel. Standrechtelijke executies zijn namelijk een typische uitwas van een fascistisch regime. Zo moeilijk is dat niet he?

lounge01 11-09-07 @ 10:14

Ach, ik wordt uitgemaakt voor n00b, lutser, kleuter etc... Dus ik ben de enige die scheld begrijp ik? Dat is heeel normaal gedrag hier voor zover ik het zie, vrind.

Gianni A | 11-09-07 | 10:18

Patrick Bateman 11-09-07 @ 10:13
Het is maar hoe je het bekijkt, linkse reaguurders hebben OOK een grote woede tegen alles wat met de AMERIKAANSE overheid te maken heeft.

monfer | 11-09-07 | 10:18

Had die levensgevaarlijke linkse dwerg op sandalen er trouwens niet beter aan gedaan om de bijl in de schedel van Wouter te planten wegens hoogverraad aan de linkse zaak inzake de Irak kwestie?? Dan had de levensgevaarlijke linkse dwerg op sandalen nog een klein beetje een statement afgegeven. Vraag me trouwens wel een beetje angstig af of er niet meer levensgevaarlijke linkse dwergen op sandalen rond lopen.

DJTriest | 11-09-07 | 10:18

Ik denk dat Thijs Geers het eerste dodelijke slachtoffer van Albayrak is. De dader zal gemerkt hebben dat hij niet onder haar uiterst ruime generale pardon regeling viel omdat hij geen moslim is en uit de USA komt.

Zijn oorlogsafkeer zal een er met de haren bijgesleept argument zijn, net zoals volkert zijn dierenliefde als eerste argument gebruikte (later bleek dat Job de NOS hitser het doorslaggevende argument geleverd te hebben) en mohammed die eerst verklaard had AHA via Theo van Gogh te willen treffen maar uit zijn latere motivatie bleek vooral dat hij zo gek als een deur was en gewoon een bekende Nederlander gezocht had om zijn punt te maken.

De dader krijgt nu een verblijfstitel met TBS en een WAO uitkering.

Prof. Dr. F.A. Hayek | 11-09-07 | 10:17

PRIMEUR ! we hebben een foto gevonden van de 1.62 meter kleine dwerg met zijn bijl !
.
www.artelio.org/IMG/gimli.jpg

Burgerlijke ongehoor | 11-09-07 | 10:17

in de gevangenis even zijn handjes en benen afhakken graag

Fockel und Suckel | 11-09-07 | 10:16

@sikkeneur> nee als jij dat nou eens doet (rechts geweld) dan doe ik links. wel. en over denkkaders tja ik probeer een open mind te houden. moet je ook eens doen.

superjan | 11-09-07 | 10:16

shit, weer geen aanslag op balkenende

Patrick Zweedsey | 11-09-07 | 10:16

trauma's zijn rare dingen, te vaak laten ze lieve brave mensen anderen die onschuldig zijn vermoorden.

nokori | 11-09-07 | 10:15

@Gianni A ik vind jouw geschreeuw nogal ongepast. Met normaal praten bereik je meer mensen.

* | 11-09-07 | 10:15

@Gianni A 11-09-07 @ 10:01

Toch frappant, je neemt het overduidelijk op voor de linkse kerk, en tevens ben je ook de enige die zich weer moet verlagen tot schelden en ander grof taalgebruik... en links is niet geweldadig..... lutser

lounge01 | 11-09-07 | 10:14

Dank u Kapitein K. U heeft mij ertoe bewogen voor de eerste keer op het uitroepteken te klikken.

H_C_Q | 11-09-07 | 10:14

Gianni A 11-09-07 @ 10:11
Maar je geeft dus toe dat je het verschil niet begrijpt?
Anders moet je namelijk geen analogieën maken die niet ter zake doen.

brulkikker | 11-09-07 | 10:14

Zielig stukje Fleisch, valt me tegen van je...

Frikandel Speciaal | 11-09-07 | 10:14

@ Gianni A,

Wat is jouw lengte eigenlijk?

monfer | 11-09-07 | 10:14

Verdachte Carlos H. (...) had een 'grote woede tegen alles wat met de overheid te maken heeft'
http://www.bndestem.nl/binnenland/article1864408.ece
Dat is dan weer een eigenschap die hij deelt met vele reaguurders op de rechterflank...

Patrick Bateman | 11-09-07 | 10:13

@Gianni A> Ja Gianni... dat klopt En hoewel ik dol ben op lieve nertsen e.d is het loslaten van die beesten echt mishandeling.

oh ja, Ik kom niet graag op stormfront.

superjan | 11-09-07 | 10:12

you wanna go to war? I take you to war!

volksmenner | 11-09-07 | 10:12

@ the specialist 11-09-07 @ 10:04
Als die commando's zijn wat ze waren, zijn ze kwetsbaar in de trein, net als iedere andere sportieve student.
Maar hopelijk en waarschijnlijk zijn ze tegenwoordig wat meer op hun hoede, gezien de terreurdreiging de laatste jaren.

ZSU-23-4 | 11-09-07 | 10:12

brulkikker 11-09-07 @ 10:10

Ach gaan we zo beginnen? Wat zielig joh!

Gianni A | 11-09-07 | 10:11

Gianni A 11-09-07 @ 10:01
GIanni, als je later groot bent, zul je misschien het verschil begrijpen tussen geweld jegens onschuldigen en geweld jegens moordenaars.

brulkikker | 11-09-07 | 10:10

Linkse dwergen op sandalen zijn levensgevaarlijk!

DJTriest | 11-09-07 | 10:10

Sikkeneur 11-09-07 @ 10:08

Helemaal mee eens. Daarom vind ik dit hele stukje hier ook totaal ongepast.

Gianni A | 11-09-07 | 10:09

Gianni A @ 10.06,

ROFL "sinds wanneer is corruptie, belediging, verduistering en laster plotseling ook geweld"

monfer | 11-09-07 | 10:09

Hij zou best eens links kunnen zijn maar rechts maakt al decennia honderdduizenden doden over heel de wereld.

wtfk | 11-09-07 | 10:08

superjan 11-09-07 @ 10:03
Je kan voor ieder itempje ook vast een 'rechts' voorbeeld noemen, alleen dat ga je niet doen. Past niet in je denkkader.
Het heeft totaal niks met links of rechts te maken, eerder met gekte en dat is al triest genoeg, laat staan dat er ook nog een dodelijk slachtoffer door valt.

Sikkeneur | 11-09-07 | 10:08

@ superjan 11-09-07 @ 10:03 Inderdaad daar kan rechts niet aan tippen, wat niet wegneemt dat met name rechts het creeert.

* | 11-09-07 | 10:07

superjan 11-09-07 @ 10:03

Dierenmishandeling? De laatste keer dat het over dieren ging hier werden de dierenactivisten toch écht links-radicalen genoemd. En sinds wanneer is corruptie, belediging, verduistering en laster plotseling ook geweld.

En tsja... verboden wapenbezit. Check voor de lol eens bij die idioten van Stormfront. Er zijn nergens méér wapens dan daar.

Gianni A | 11-09-07 | 10:06

@ Gianni A 11-09-07 @ 10:01
Jouw woordjes kunnen niet op tegen de cijfertjes. Zo eenvoudig ligt het.
Maar niet getreurd voor de arme dader, hij zal wel een baantje krijgen bij een onderafdeling van Groen Links na zijn vrijlating over 5 jaar, daar kunnen ze dit soort goed gemotiveerde onderaannemers prima gebruiken.

ZSU-23-4 | 11-09-07 | 10:06

Jammer dat er geen commandos op het station aanwezig waren, dan had deze vent geen schijn van kans gehad, en was was deze student niet aangevallen.

the specialist | 11-09-07 | 10:04

Je kunt zeggen wat je wilt, maar weer een LINKS politiek gemotiveerde moord, zoals meestal in dit land. Voorlopig hebben door links geknuffelden en links-achtigen een ruime voorsprong genomen in de terreur-index van Nederland. Er valt niet omheen te leuteren, iedere keer weer wordt het pijnlijk duidelijk. Tuig...

ZSU-23-4 | 11-09-07 | 10:03

@Gianni A> punt 1 men noeme fleisch geen kloodzak. Zeker niet als je een n00b bent.

punt 2 ja er komt ook wel eens geweld van rechts. meestal pubers in boerendorpen. Alleen komt de laatste jaren zoveel meer geweld van links, Geweld zoals

vernieling
bezetting
verboden wapenbezit
bedreiging
moord
poging tot moord
laster
brandstichting
dierenmishandeling
belediging
verduistering
corruptie
enz enz

Zoveel geweld (ja Gianni voor iedere rubriek hierboven kan ik een of meerdere voorbeelden noemen) daar kan rechts niet aan tippen.

superjan | 11-09-07 | 10:03

RIP

X-Force | 11-09-07 | 10:03

Kut het is een troll. Laat maar

LibertasSimplex | 11-09-07 | 10:02

fokkenmast 11-09-07 @ 09:57

Goh, en jij durft te zeggen dat LINKS gewelddadig is??????
Rot toch op man, fascistische kltzk!

Gianni A | 11-09-07 | 10:01

Gianni A 11-09-07 @ 09:55
Nee. Links is lekker bezig met liefde voor joden

LibertasSimplex | 11-09-07 | 10:01

@Gianni A
Boehoehoe

KortzichtigRadicaal | 11-09-07 | 10:00

Samir A. wilde ook al de Roosendaalse commando's aanvallen.
Zien we hier een connectie?
http://www.bndestem.nl/binnenland/article1833006.ece

Patrick Bateman | 11-09-07 | 09:58

Wacht maar tot je onze linkse rechters hoort straks in de strafzaak... Meneer zijn grootmoeder kreeg een kindje van een Amerikaanse sergeant die er vervolgens met zijn nichtje er vandoor ging, vandaar die haat tegen militairen... De arme jongen.. Linkse terrorist, a la Volkertje en kornuiten. Slechts 1 oplossing, kost slechts 10 euro voor 10 patronen: tegen de muur nadat ze hun eigen graf hebben mogen graven. Met 10 patronen weet je zeker dat er tenminste 1 door het hoofd en door de nek gaat.

fokkenmast | 11-09-07 | 09:57

Sandalen met sokkendragerTs preventief ruimen
Ik heb het altijd al gezegd [maar niet hier]

Tobi | 11-09-07 | 09:57

LinksIsLeuk 11-09-07 @ 09:50

Dus deze man is in de ogen van links Nederland gematigd.

monfer | 11-09-07 | 09:57

Als je links verantwoordelijk houdt voor deze laffe moord, denk je net als hun. De persoon is niet zelf verantwoorderlijk maar door de omstandigheden zo gemaakt......

me,myself and IK | 11-09-07 | 09:56

KortzichtigRadicaal 11-09-07 @ 09:54

Kortzichtig, naargeestig en gewoon in alle opzichten een enorme eikel. Ik ben absoluut niet voor de doodstraf jegens personen als jij, wel voor de doodZWIJGstraf!

Gianni A | 11-09-07 | 09:56

Doet iemand die lul eens uitleggen wat 'The Dutch Approach' precies inhoudt.

DiagnosisTyphus | 11-09-07 | 09:55

linkse lafbekken

Noisekick | 11-09-07 | 09:55

Bijstandtrekker 11-09-07 @ 09:49

Ter rechterzijde zijn er veel idoten, die hun zicht op de realiteit totaal hebben verloren.
En bereid zijn om veel geweld te gebruiken om hun eisen kracht bij te zetten.
Vaak zie je ook dat rechts (extreem rechts) samenwerking zoek met radicale islamisten (vooral in hun strijd tegen 'het Zionistische gevaar').
De NVU (Nederlandse Volksunie) is daar een goed voorbeeld van.

Gianni A | 11-09-07 | 09:55

@Dr Faustus
Linksen zijn geen mensen....

KortzichtigRadicaal | 11-09-07 | 09:54

neqschot, METEEN! Halfgare idioten die een gevaar voor onschuldige mensen vormen verdienen niet te leven.

MTB | 11-09-07 | 09:54

Linksen zijn slechte mensen.

Dr. Faustus | 11-09-07 | 09:53

@ De Beste 11-09-07 @ 09:36

Wapens komen wel degelijks van rechts, die begraven ze namelijk in het bos (voor als de Russen komen) maar ondertussen leent Holleeder cs die hardware om een paar lastige vastgoedlui af te maken.

Gotthard | 11-09-07 | 09:53

Dat gaat 2 jaar TBS worden, en daarna een voorzichtige re-integratie in de maatschappij, met veel overheidssteun.

Foei, niet meer doen!

captainobvious | 11-09-07 | 09:53

de grote Anti 11-09-07 @ 09:40
Hahaha. Briljant

LibertasSimplex | 11-09-07 | 09:53

*vind dat socialisten graag alles met oome burgelijke ongehoorzaamheid willen delen, behalve zijn werktijden*
.

Burgerlijke ongehoor | 11-09-07 | 09:53

Dus de bijl komt ook al van links.
En dat allemaal omdat rechts voorrang heeft?

brulkikker | 11-09-07 | 09:52

Er moet natuurlijk wel even bij vermeldt worden dat meneer, voordat hij iemand neersloeg met een bijl, bij de amerikaanse luchtmacht werkte...

MDA | 11-09-07 | 09:51

Het zou me niks verbazen als hij zich ook heeft laten bekeren tot het finse nationale geloof....

KortzichtigRadicaal | 11-09-07 | 09:51

de grote Anti 11-09-07 @ 09:48
Mooi, je liet me even schrikken ;-)

OT: @red: is er al een filmploeg onderweg naar Brussel voor een live-reportage van de mars der marsen?

Sikkeneur | 11-09-07 | 09:51

Ja, het geweld kwam weer 's van links. Maar deze gozer kon hier toch niet stemmen, dus dan wordt het duiden van links/rechts wel weer wat moeilijker. Overigens is het inderdaad maar de vraag of Mo B. 'links' genoemd kan worden. Wat dat betreft zit de Turks/Marokkaanse gemeenschap politiek in een spagaat: van klasse-wege passen ze beter bij de PvdA, van mentaliteits-wege passen ze beter bij (gelovig) rechts.

Niet voor Jan | 11-09-07 | 09:51

Tsja, soms ben je linksdragend maar vanochtend lag ie toch echt over rechts... wil wel eens anders zijn. Misschien is het met de axeman ook wel zo..?? maw: het maakte dus geen f*ck uit wie het slachtoffer was, meneer voelde gewoon even de drang om een bijl in iemand z'n rug te zetten... links, rechts, ik zeg trauma van de oorlog!
Meeste soldaten worden volgeschoten met allerlei vaccins en andere cocktails tegen enge ziektes en het is bekend dat dit vaak zware schade aan 't kupke kan brengen. Dus.

frauschmer | 11-09-07 | 09:50

Lol @ Patrick Bateman 11-09-07 @ 09:46

Burgerlijke ongehoor | 11-09-07 | 09:50

Ook linkse Amerikanen zijn rechts.

LinksIsLeuk | 11-09-07 | 09:50

@ Patrick Bateman 11-09-07 @ 09:46
TRUE! Die verknipte, schijndode gremlin laat z'n oude rotkop zien en er vallen meteen doden. Jantje Pronk, jij hebt het klimaat geschapen!

Pippo van Eenennaam | 11-09-07 | 09:50

Zal er wel weer geen voorbedachte rade worden net als met Julian C die met een groot mes op pad ging en toch door de rechter van voorbedachte rade wordt vrijgesproken... je kunt met zon met nomelijk ook lekker gaan pickniken... Advocaat van deze gestoorde zal wel met succes gaan aanvoeren dat deze idioot eigenlijk van plan was om al vast een denneboom te gaan hakken voor de kerst...

lange slurf | 11-09-07 | 09:49

Ter linkerzijde zijn er veel idoten, die hun zicht op de realiteit totaal hebben verloren.
En bereid zijn om veel geweld te gebruiken om hun eisen kracht bij te zetten.
Vaak zie je ook dat links (extreem links) samenwerking zoek met radicale islamisten.
De IS (internationale socialisten) is daar een goed voorbeeld van.

Bijstandtrekker | 11-09-07 | 09:49

@Sikkeneur
Ik spreek dan ook schande over weldenkende en evenwichtige mensen die eventueel een (professioneel geen keuken) mes bij zich dragen.. Ze zijn een gevaar voor de samenleving.

de grote Anti | 11-09-07 | 09:48

was toch al duidelijk, kan moeilijk anders,
Links is door en door slecht

ongegeneerd | 11-09-07 | 09:48

* 11-09-07 @ 09:41
Ik snap heel goed dat een sarcastisch toontje lekker wegleest op een grauwe dinsdagochtend, alleen sommige comments hierop hebben een serieuzere toon.

Sikkeneur | 11-09-07 | 09:46

@ Redactie
Ik mis allen nog de rechtstreekse link met kwade genius Jan Pronk in het artikel...
Die heeft het natuurlijk allemaal in gang gezet door De Balk een leugenaar te noemen.

Patrick Bateman | 11-09-07 | 09:46

link naar internationale pers, iemand?

hoe.is.het? | 11-09-07 | 09:45

En blijkt trouwens uit de lezing van de officiele media nérgens dat de man links gedachtegoed aanhing. Ook een rechts of midden georienteerd persoon kan gefrustreerd zijn over oorlogsdeelname en daardoor dit soort rare dingen doen. Of gewoon heel simpel: geestelijk onvermogen komt voor over het hele politieke spectrum. Dus hou ajb deze onzinnige verdachtmakingen voor je, daar wordt niemand beter van!

Gianni A | 11-09-07 | 09:45

die man is niet links.. die man is gek. Niks mis met links bashen,.. maar niet als het misplaatst is.

Milosz | 11-09-07 | 09:45

Links is slecht.

Dr. Faustus | 11-09-07 | 09:44

lekker opruiend stukje, kunnen de Telegraaf en de Volk & Vaderland nog wat van leren!

Eskimokum | 11-09-07 | 09:43

Enkeltje Guantanamo voor deze lutser.....

Jo de Jong | 11-09-07 | 09:43

@ De Beste 11-09-07 @ 09:36
Wij verschillen nogal van mening
A. Is u selectief, ik heb dit weekend toch echt andere berichten mogen ontvangen over de herkomst van wapens bij bepaalde lieden.
B. Zou ik die Hofstadmongeaulen toch echt niet links willen noemen.

Alice D. | 11-09-07 | 09:43

@ Fleischbaum | 11-09-07 | 09:04

Klootzak! Alsof er nog nooit een moord is gepleegd vanuit rechtse motivatie! Doe normaal er bericht niet op deze vreselijk tendentieuze manier over deze moord, sterker nog, hou er gewoon, ook uit respect voor de familie, je bek over. Zeker zolang nog lang niet alle feiten bekend zijn.

Gianni A | 11-09-07 | 09:42

de grote Anti 11-09-07 @ 09:40
Waarom zou een 'normaal' en bij zijn verstand zijnde mens een mes bij zich hebben?

Sikkeneur | 11-09-07 | 09:42

De bijl kwam van links

FlyingSpaghettiMnstr | 11-09-07 | 09:41

@Sikkeneur 11-09-07 @ 09:38 Ik mag het sarcasme graag. Tegenwoordig zouden zelfs de ideeen van Jan Maat nog links zijn als we Fleisch in een niet sarcastisch kader plaatsen.

* | 11-09-07 | 09:41

En stel dat de jongeman een mes bij zich had en de psychopaat had neergestoken voor die kon inhakken met de bijl : 'OM eist 6 jaar met TBS omdat niet bewezen kan worden dat de gekke Carlos enig kwaad in de zin had met de bijl in zijn hand..'Als in een ijzerwarenwinkel de verkoper een bijl laat zien die hij aan U wilt verkopen,voelt U zich toch ook niet dermate bedreigt dat U hem meteen neersteekt?' -Aldus de rechter..

de grote Anti | 11-09-07 | 09:40

@De beste
Om MO B nu ook al links te noemen is wel erg makkelijk. Ik heb niets met links dragend NL, maar laten we het wel bij de feiten houden. Net zoals Fleischbaum zo voortreffelijk doet in zijn bovenstaande stukje proza.

Jeblijftjeverbazen | 11-09-07 | 09:39

Goh, toch fijn voor de familie om te weten dat het totaal random en zinloos was. ...

Hellsmurfje | 11-09-07 | 09:39

* 11-09-07 @ 09:36
De gemiddelde amerikaan weleens aanschouwd?
Niet alles geleauven wat Fleisch schrijft, maar ja, zelf na denken blijft een kunst.

Sikkeneur | 11-09-07 | 09:38

pippo, je kan zeker aan de hand van het IPadres mijn lengte vaststellen., you fuckin magician!Die skullfuck verdien je toch, großer!

Maximo Lider | 11-09-07 | 09:38

Ik kies toch voor het meeleven met de familie en vrienden van het slachtoffer, lijkt me het beste.

succesvol | 11-09-07 | 09:37

@Reflector, hij droeg sandalen met sokken! Een beter bewijs kan ik niet verzinnen, jij wel?

* | 11-09-07 | 09:36

@Alice D.
Neen, wapens komen niet van rechts, rechts heeft helemaal geen wapens meer, dat mag niet van links namelijk.
Alleen mensen als Volkert (links) en de hofstadmegooltjes e.a. (ook allemaal van links) hebben wapens die ze ook INZETTEN EN GEBRUIKEN!
-
Kaalkopjes bijvoorbeeld zijn namelijk de enigste groep raddraaiers die wel aangepakt worden in NL, en niet de juist echt gevaarlijken zoals boven beschreven: de linkse enge moordenaars...

De Beste | 11-09-07 | 09:36

Het werken met botte bijlen lijkt me iets voor rechts, maar scherpe bijlen vind je echt alleen bij links.

lijn5 | 11-09-07 | 09:35

@Fleisch
Schrijf es niet van die tendentieuze stukjes, rare stemmingmakende man.
De dader is ws psychotisch van het paranoïde type, misschien, mogelijk, waarschijnlijk wel een New Born Christian. Weetjewel, weetjeniet?

Sikkeneur | 11-09-07 | 09:34

Echt een lul die vent. Zelfs al blijkt -ie ook te houden van een droge witte chablis. Hij moet gewoon met zn poten van ons en die jongens daar af.
Hij zal wel gek zijn natuurlijk. Of links. Ook zuks

LibertasSimplex | 11-09-07 | 09:33

De conclusie dat ie links is kan ik nog niet maken. Nog uit Fleisch zijn stukje nog uit BN/destem. Dattie sandalen draagt kan ook betekenen dat ie weinig gevoel voor mode heeft.... Fleischbaum zijn conclusie lijkt op wensdenken in dit geval.

Jeblijftjeverbazen | 11-09-07 | 09:31

overigens: over 6 jaar staat deze meneer weer op straat hoor. Met een doosje medicijnen van de psych, en dan fijn verder backpacken.

Reflector | 11-09-07 | 09:30

Wat heeft het ermee te maken dat hij linkshandig is (Ik weet, slechte grap).

Totale bullshit om erbij te zetten dat hij links is, zet er ook effe bij wat voor geloof hij heeft dan, of is het geen moslim?
En zet z'n lievelingseten er dan ook maar bij, we zijn toch irrelevant bezig.

O/T:
Ouderwets executeren die gast: met een botte bijl, hij verdient niet beter.

DeGier | 11-09-07 | 09:30

Waar staat dat hij 'links' was? Dom, dat wel, maar links? Gewoon tegen die oorlog, ben je dan automatisch links? Dat wist ik niet. En volgens mij jullie ook niet.

Reflector | 11-09-07 | 09:29

@ Maximo Lider 11-09-07 @ 09:26
Zie je wel! Wordt er weer zo'n ukkie boos. Sssstttt kleintje. Af!

Pippo van Eenennaam | 11-09-07 | 09:28

En die plannen dan uitvoeren met een bijl op zak. Wat een lul

LibertasSimplex | 11-09-07 | 09:28

@ poppelepee 11-09-07 @ 09:18

Inderdaad, die vent is gestoord . Fleischbaum is nog niet wakker, heeft zijn 3e bak koffie nog niet gehad en springt dus in de volautomatische "het is de schuld van links"-mode (Dat doet ie trouwens ook als ie weer eens moet wachten voor een rood stoplicht) Enfin, kan iemand bij GS een dubbele espresso aan hem geven? Dank...

Gotthard | 11-09-07 | 09:27

@ De Beste 11-09-07 @ 09:23
Criminelen stemmen dan misschien wel links (althans hooguit voor LPF), hun wapens kwamen van rechts!

Alice D. | 11-09-07 | 09:27

LuftBalloon 11-09-07 @ 09:23
Hij werd om 6 uur gewekt door de receptioniste en kwam pas om 8 uur naar beneden.Definitief links dus.

monfer | 11-09-07 | 09:26

Sinister? The edge of sanity( het overschrijden ervan) heeft niet zoveel met een politiek standpunt te maken
@pippo, misschien moeten ze jou preventief een skullfuck geven, plaats zat!!

Maximo Lider | 11-09-07 | 09:26

en gij geleuft dat.

. | 11-09-07 | 09:26

links of rechts is niet het probleem, dat degene volkomen doorgeslagen is is het probleem... hoezo domme berichtgeving... of was het humor... hahaha (?)

Kerby | 11-09-07 | 09:25

Oke, oke, ik weet het nu. Sandalen dus. En nu vort Brussel in om een ontbijtje te pakken. Ik vermoed dat ik weinig sandalen zal zien vandaag.

kwarkoo1 | 11-09-07 | 09:25

Waarom legde die lamlul niet een amerikaan omver? Als er 1 land is die oorlog voert is het Bush zn land wel

yokiamy | 11-09-07 | 09:25

Amerikaans links is nog rechtser dan rechts in Nederland..... die gosert is gewoon gestoord, heeft niets met links/rechts te maken....
De enigen die je iets kunt verwijten, naast de Yank, is babyBush and Tony bLIAR en de Leugenaar JPB natuurlijk....

LuftBalloon | 11-09-07 | 09:23

@ Pippo van Eenennaam 11-09-07 @ 09:19
Die link van je, wat een post zeg! Oh we zijn opeens ingehaald met 5 cm (dat is dus minstens 2 generaties geleden, want 5 cm is nog al een end). Maareh klein = hoge bloeddruk & laag zelfbeeld.

alpha_mannetje | 11-09-07 | 09:23

ach wat maken we ons druk, statisties gezien is de kans groot Thijs Geerts ook een socialist was dus is dat niet zo erg !
.
Dus laten we gewoon de strijdbijl weer begraven en de bijl aan de wortel leggen, en vooral niet het bijltje erbij neergooien !

Burgerlijke ongehoor | 11-09-07 | 09:23

iets hierover op de US news sites? kan het tot nu toe nergens terug vinden, misschien zijn ze er niet zo trots op, daar in teh usa.

hoe.is.het? | 11-09-07 | 09:23

Alle moorden van de laatste 20 jaar in Nederland, zijn gepleegd door linkse idioten (incl. alle criminelen natuurlijk want die stemmen ook allemaal PVDA) of allochtoonse idioten en zieke moslims.
-
Dus wat is nieuw dit keer, dat het met een bijl is? Of dat de overheid weer niks aan dit soort dingen gaat doen en het wederom wegwuift als "INCIDENTJE" ?

De Beste | 11-09-07 | 09:23

@ bvdbos2004 11-09-07 @ 09:19. Goh jij hebt ook alles door he?

John McClane | 11-09-07 | 09:22

Kijk als ie nou Balkende op z'n kop had getikt, dan was de actie al een stuk minder laf geweest. Verder is het inderdaad hypocriet dat ie helemaal hierheen komt in plaats van gewoon een landgenoot te choppen. Maar het geeft wel aan wat voor psycho's er op Balkenbendes beleid afkomen en bovendien worden ze 'in huis' ook gecreeerd door zulks beleid, dat is in ieder geval hoe ze in de states zijn ontstaan. Gezinnetje neermaaien hier, klasje leegschieten daar en een reiziger choppen voor tussendoor. Met moeders huid als jas het verkeer gaan regelen, agentjes omver rijden etc. Balkenbende creeert het zelf. Tis alleen zo jammer dat ze het niet zien.

..zapper | 11-09-07 | 09:21

Het is iig met voorbedachte rade. Stel je woont in de VS en wil iemand dood maken, waar ga je dan eerst heen? Natuurlijk! Nederland! Daar ben je met een jaar of 7 weer een vij man. Dat wil zeggen: als ze je pakken.

bidlip | 11-09-07 | 09:20

Paddo-gebruiker?

Patrick Bateman | 11-09-07 | 09:20

@kapitein : sterf

de nilles | 11-09-07 | 09:20

doorgedraaid heeft niks met links te maken, had net zo goed een wilders-adept kunnen zijn ofwel wat ballenman zegt. Maarja, dat doet het natuurlijk niet zo goed op GS.

bvdbos2004 | 11-09-07 | 09:19

Misschien wilde die tyfuskabouter de Nederlanders een kopje kleiner maken als wraak: www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/... "Wij zijn groot en hij is klein en dat is niet eerlijk..."
Maar ff serieus, ik heb kleine mensen nooit vertrouwd. Ze zijn altijd zo druk en een beetje driftig. Kleine, linkse mensen kunnen we denk ik beter preventief opsluiten.

Pippo van Eenennaam | 11-09-07 | 09:19

wat heeft ''links'' er nou weer mee te maken, die man is gewoon gestoord

poppelepee | 11-09-07 | 09:18

Stuur maar naar Chateau Blanchefort.
Blanchefort zal er zelf op toezien dat die sandalen uit gaan.
En ook uit blijven.

Blanchefort | 11-09-07 | 09:17

DutchWax Een arbeider die op de Pvda stemt? Waar kom jij vandaan?

lijn5 | 11-09-07 | 09:17

Toch nog een beetje het 9/11 gevoel vandaag.

kneuterzak | 11-09-07 | 09:17

kwarkoo1 11-09-07 @ 09:13

lezen is een kunst... sokken én sandalen natuurlijk.

van dal | 11-09-07 | 09:17

@kwarkoo1 11-09-07 @ 09:13,<br>
Die lopen op sandelen met sokken en slepen een grote zware tas met zich mee!<br>
<btr>
Wat betreft de straf van die gozer, alleen uitleveren aan de USA alstie de doodstraf krijgt. Want in mijn ogen moet hij sterfen.

Sulfuric-Acid | 11-09-07 | 09:17

@kapitein: vmbo zeker

hoe.is.het? | 11-09-07 | 09:17

"De kogel kwam van LINKS" en "De bijl kwam van LINKS"

Ex-Gladio | 11-09-07 | 09:17

@Fleischbaum: Sinds wanneer zijn HBO-ers volgens de definitie van Geenstijl studenten?

Sjirll | 11-09-07 | 09:17

Maar we hebben alleen maar politieke steun gegeven....

Teen | 11-09-07 | 09:17

Ik lees net dat hij schuld heeft bekend en weer op vrije voeten is.

bidlip | 11-09-07 | 09:16

En weer kwam het geweld van links. Wanneer krijgen de nederlandse spruitjes eens door dat links alleen maar ellende betekend? Helaas kan de gemiddelde arbeider niet zelfstandig denken en blijft als een zombie op de pvda en consorten stemmen. Tel daarbij ruim 1 miljoen moslims op en je weet wat er gaat gebeuren.

DutchWax | 11-09-07 | 09:16

Enkeltje Guantanamo Bay, lijkt me. Of anders gewoon één goedkope kogel...

no_style_at_all | 11-09-07 | 09:15

kansloos lulverhaal natuurlijk, dattie een willekeurige NL'er heeft vermoord als 'protest tegen de oorlog in Irak'.
Gewoon een gestoorde freak die, nu hij opgepakt is, een zgn heroische reden achter zn daad probeert te zetten.

Ballenman | 11-09-07 | 09:15

Ben benieuwd wat voor een straf hiervoor gegeven wordt. Met een goede advocaat en een psychologisch rapport zou het me verbazen als het meer dan 10 jaar wordt, waarvan 7 wordt uitgezeten waarna nog een jaartje TBS volgt en dan is de schuld aan de samenleving afbetaald. Als ik er redelijk bij zit dan is dit weer het zoveelste geval dat rechters geen flauw idee hebben wat er leeft bij de mensen. Terugkeer in de maatschappij interesseert ons geen ene fuck ... we willen een straf opgelegd zien die recht doet aan ons rechtvaardigheidsgevoel en in een geval als dit is 25 jaar wat mij betreft het minimum.

WillTRiker | 11-09-07 | 09:14

Ik vind het toch wel bikkel.
Met zo'n bijl. Chop!

.kapitein k | 11-09-07 | 09:14

Hij is toch zelf een Amerikaan? Dan verdient-ie zelf een bijl in z'n kop.

Horror Skopie | 11-09-07 | 09:13

@fleischbaum...... Ik zal oppassen voor linkse types als ik het over de oorlog heb, maar hoe herken ik die?
*edit* aan die sandalen natuurlijk

kwarkoo1 | 11-09-07 | 09:13

Geweld komt vrijwel alleen maar uit linkse hoek tegenwoordig, terwijl wel een linkse regering met links beleid hebben. Dat voorspelt weinig goeds voor de toekomst.

Pippo van Eenennaam | 11-09-07 | 09:12

Al sinds 2002 ... Die heeft zijn slachtoffer met zorg uitgezocht en zijn daad goed voorbereid. Goed voor een hogere straf, dus.

uninvited guest | 11-09-07 | 09:11

van mij mag ie ook onder de hakbijl

hoe.is.het? | 11-09-07 | 09:11

Klinkt wel heel pacifistisch natuurlijk, om met een kloofbijl de ruggengraat van een willekeurige voorbijganger te splijten. Sick F*ck!

Breinstein | 11-09-07 | 09:11

ga eens deaud

Agamemnon_NL | 11-09-07 | 09:10

Ik dacht dat links meestal stond voor 'sociaal'. Schijn bedriegt zo merken we hier weer.

Reez | 11-09-07 | 09:10

'hij droeg sandalen met sokken'.
nuff said.

daskapitalist | 11-09-07 | 09:09

hij is dus wel tegen geweld

sparrow | 11-09-07 | 09:09

Meer dan verschrikkelijk dit. Als zoiemand echt tegen oorlog is moet ie lekker met bijl en al naar Soedaan gaan ofzo.

Devlaam | 11-09-07 | 09:09

Lever hem maar uit aan de US, daar weten ze wel raad met dit soort idioten.

Aussie | 11-09-07 | 09:08

Ik had al zo'n voorgevoel dat het door Balkenende kwam.

..zapper | 11-09-07 | 09:08

ik gok op 200 uur werkstraf (als het geen koude winter wordt iig)

aardt | 11-09-07 | 09:07

Triest die jongen had dubbel pech.
" Thijs Geers reisde normaal van zijn studentenbaan in Hilvarenbeek per trein naar Bergen op Zoom. Juist deze fatale avond was hij door een vriend afgezet bij het station Roosendaal. "

in de regenjas | 11-09-07 | 09:06

Dan ook maar op de amerikaanse wijze berechten, ik pleit voor capital punishment.

Superior Bastard | 11-09-07 | 09:06

Ook een goedemorgen!

Modderfokkert | 11-09-07 | 09:06

Wanneer doet hij de andere NAVO landen aan?

Mr.SunTzu | 11-09-07 | 09:06

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl