Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zieke bejaarde start Moslimpartij

voor 80 procent onze mensenMoslims van Nederland, er is hoop! De 79-jarige Tukker Jan Vink heeft het beste met u voor, en dankzij hem is de Nederlandse Moslim Partij sinds gisteren officieel een feit. Hoera voor Jan, de man die alles kan. Met een kleurrijk arbeidsverleden als beroepsmilitair, kolensjouwer, chauffeur en directeur van een papierfabriek is dit de sterke kracht die islamitisch Nederland zo hard nodig heeft in deze barre tijden van minirokjes en vrijheid van meningsuiting. Van huis uit is Jan gereformeerd, maar sinds twee jaar onderwerpt hij zich volledig aan het woord van de profeet. U begrijpt dat deze man gaat doen wat de Arabische Democratische Partij (2001), de Moslim Democratische Partij (2005) en de Islam Democraten (2006) niet voor elkaar kregen. En er is geen tijd te verliezen, want door een bejaardengriepje heeft de partij al meer dan een jaar vertraging opgelopen. Alle moslimstaten van de wereld kunnen daarom binnenkort een brief van Malle Jantje verwachten waarin hij vriendelijk om een financiele bijdrage vraagt voor zijn initiatief. Den Haag, maak de borst maar nat!

Reaguursels

Inloggen

een witte die een neger wil zijn is een wigger, maar hoe heet een nederlander dan die een moslim wil zijn? ik kom niet verder dan: landverader.

Of hij wil gewoon ook wel eens op legale wijze een stuk of vier minderjarigen aan stukken scheuren in een of ander achterlijk zandland. (hoe is het eigenlijk met michael jackson? zouden ze die al een stukkie van zijn pikkie hebben afgehakt? of zouden ze het daaro niet zo op homos hebben, en licht ie nu met een betonnen schoentje aan in de zee?)

IK WEET HET! we doen de moslims de MAAN - KADO! we geven ze ook nog de raketten om er te KOMEN! we zwaaien ze UIT! we geven ze koekjes en cake voor ONDERWEG! we blijven zwaaien! we stellen afweergeschut op, voor als besluiten terug te komen, of de koekjes op zijn!

hup hup | 03-09-07 | 14:50

algemeen: is van de oude L*L op z'n 77ste nog een stukje afgesneden ook?
-
Wijze van Zion : hier had u op/om gehoopt/gevraagd! Kom er eens in svp

Mo-h-umor | 02-09-07 | 22:03

Wat een vervelend oud mannetje! Die ouwe gek heeft niet door dat we binnen tien jaar de sharia hebben. Gaat hij niet meer meemaken die Ponk Ass. En wij zitten er weer mooi mee! Dank u ouwe, ik mag zeker wel jou aow betalen!

Torrente | 02-09-07 | 21:02

Ach, zielige, zielige, zielige kerel! heeft niks door van het dreigende gevaar...
ga maar snel, dan hoeven we niet langer te luisteren naar je gewauwel.
vandaag nog even in een wijk in Utrecht uitgestapt.... man, man,man... veel insectenspray nodig !

krokostil | 02-09-07 | 19:44

Kut, ik ben ook een tukker. Schaam me rot voor deze rand-debiel...

Santos | 02-09-07 | 16:44

Wel typisch dat een zieke bejaarde dit ziet zitten. Die heeft meteen al in de gaten dat de hele islam ziek is.

Hadjewat? | 02-09-07 | 14:52

Wie de neuk is Mutsaerts?

die hofstadtgruppe | 02-09-07 | 13:04

?

Rubberen Robbie | 02-09-07 | 12:36

De man heeft Alzheimer, dat is mijn diagnose.
Laat maar langskomen voor een MRI en je zal een volkomen gedegenereerde hippocampus aantreffen.

Rubberen Robbie | 02-09-07 | 12:35

Daikan 01-09-07 @ 23:46

Een Nederlander is een mens dat altijd heeft moeten knokken voor zijn eigen rechten. Controle over het land, controle over je eigen identiteit. Om dit te realiseren is hard werken een vereiste. Hierdoor was Nederland lange tijd het land dat kon vooruitdenken. De eerste republiek, startpunt van het kapitalisme, uitvinder van aandelenmarkt. Kortom, een vrij progressief landje.
Alleen bij de opkomst van het socialisme is er scheefgroei ontstaan. Progressief Nederland is langzaam het onderspit gaan delven tegen het conservatief denken. Technologie heeft er voor gezorgd dat er niet meer voor het land gewerkt hoeft te worden en het einde van de WO2 en de oprichting van de eu heeft er voor gezorgd dat er niet meer voor de vrijheid geknokt moet worden.
De hedendaagse Nederlander is een wanproduct van de Westerse maatschappij, het heeft brood en spelen en de rest interesseert het zich niet meer. Het leven word geconsumeert met de paplepel.

By the way, vroeger kwamen er ook genoeg allochtonen naar Nederland, alleen het verschil is dat men toendertijd een gezamelijke doel ontwikkelde, een beter Nederland.

Het_leuke_zuiden | 02-09-07 | 10:07

demente landverader, vraag hem of ie ook heulde met de nazies

hup hup | 02-09-07 | 08:20

Een echte gereformeerde.

Reverend Ray | 02-09-07 | 07:09

Mutsaerts?

fluh | 02-09-07 | 00:25

andermaal @botte

Maar goed, je verhaaltje is kort samengevat een mooi pleidooi voor het behouden en verdedigen van onafhankelijke cultuur. Goh, wat toevallig nou, dat je dit zo aanhaalt.
Je legt niet echt uit wat Nederlander-zijn is. Je haalt een verhaal aan van iemand anders, wat op één lijn ligt met je eigen denkbeelden over de dreigende cultuurclash, en besluit dat dat Nederlander-zijn is.
Het gros van de Wilders-tokkies doen hetzelfde, alleen gaat het bij hen wat korter. Ongeveer zo:
"Maar vertel eens, wat is dat Nederland nou, wat jij zo graag terug wilt?" Tokkie: "HET NEDERLAND VAN VROEGER IS KAPOT GEMAAKT DOOR HET MOSLIM GELOOF"
"Ja, ok, maar dat vroeg ik niet, ik vroeg je om het Nederland te omschrijven wat dan zo kapot is gemaakt, hoe ziet dat eruit?"
"NOU, *NIET* MULTICULTUREEL"
"Zucht, dat vroeg ik je dus net, om het dus te definieren vanuit zichzelf, niet aan de hand van wat het níet is"
enz, enz.

Dus botte, stel je nou eens voor. De Islam is volledig opgerot uit NL. En begrijp me niet verkeerd, ik zou dat helemaal niet erg vinden, integendeel, zolang dat maar niet betekent dat de relifundi's van de CU weer hun vinger uit de koorknaapjes en ín de pap krijgen. Wat is Nederlander zijn dan? Snap je hem? Svp niet terug verwijzen naar tijden die je niet zelf meegemaakt hebt, ik vraag je een idee te schetsen van wat Nederlander-zijn in optima forma *nu* is. Doe je best, je kunt het.

Daikan | 01-09-07 | 23:46

@botte

Goh, leuk stukje, zelf geschreven? Ik wens je nog veel plezier hier in de comments, al is dat volgens mij niet nodig, om jou dat te wensen. Ik ga weer even met mensen discussiëren elders die wat meer inhoudelijk zijn en wat minder hun vermeende intellectuele superioriteit zonder glijmiddel bij anderen naar binnen proberen te raggen. Je hebt me niet overtuigd en ik vrees dat je dat ook niet zult doen.

Daikan | 01-09-07 | 23:33

Wanneer gaat GeenStijl nu eens op de politieke toer ?
Een loyale aanhang heb je al... en over 5 jaar mogen ze al stemmen ook.

Prikker | 01-09-07 | 23:23

@ Daikan 20:03

Hehe, eindelijk weer eens iemand die helder verwoordt dat Nederlander zijn helemaal geen reden is om trots te zijn. Dat kun je ook heel simpel bewijzen in het verlengde van het item hier, de zieke moslim bejaarde partij. Namelijk, waren het geen Nederlanders soms die die moslim ellende binnen haalden, zo'n veertig jaar geleden en minder? Volgens mij wel. Het waren Nederlandse bedrijven, Nederlandse politici, Nederlandse idioten bij de vleet. Het waren allemaal Nederlanders die verantwoordelijk zijn voor de moslim ellende van nu. Niets om trots op te wezen dus. Maar misschien vereist het je dit realiseren wel een heldere blik die niet iedereen die hier omstandig reaguurt bezit, al blaft het nog zo bot.

Hammar | 01-09-07 | 23:06

Wat is het toch jammer dat de regel dat landverraders en deserteurs gefusileerd behoren te worden afgeschaft is...
En dat jullie nederlanders allemaal of te lui zijn of te soft om met z'n allen op te staan en een eind te maken aan deze belachelijke poppenkast.

Irish_Bastard | 01-09-07 | 23:02

lees ik dat nou goed??? NEDERLANDSE moslim partij.... NEDERLANDSE moslim partij.... *pakt een fles sterke drank uit de kast*

teamplayer | 01-09-07 | 22:49

zucht............................

latinha | 01-09-07 | 22:08

Daikan 01-09-07 @ 20:03

Je bent in de war en ik vraag me eigenlijk niet meer af waarom. In je verwarring breng je niet meer dan wat algemeenheden en karikaturen. dat zegt beslist iets iets over de kwaliteit van je denken in deze. Never mind: je bent één van de heel velen.

kwoot
De Pax Americana vertegenwoordigt een van die zeldzame en waardevolle perioden in de geschiedenis van de mensheid waarin de krachten van mededogen en samenwerking – het ‘ethische proces’, in de woorden van de negentiende-eeuwse Amerikaanse denker Thomas Henry Huxley – tot op zekere hoogte konden zegevieren over de harde strijd om het overleven en het recht van de sterkste, in de terminologie van Huxley het ‘kosmische proces’. De verdwijning van de Pax Americana zal gevolgd worden door wat Arnold Toynbee een ‘tijd van conflicten’ noemde en wat wij als de terugkeer van de wet van de jungle hebben omschreven.
Maar er gloort nog hoop, en wellicht de enige hoop op een remedie voor de nieuwe wanorde in de wereld. De dreigende terugkeer naar de wet van de jungle kan ons net op tijd doen ontwaken om ons ertegen te kunnen verdedigen. De crisis die nu dreigt, kan een therapeutisch effect hebben op het Westen en ons ertoe aanzetten om te beseffen hoe uniek en nobel onze eigen tradities zijn.
Zij die ooit gedwongen waren een traditie te verdedigen die een hogere fase van beschaving vertegenwoordigde dan die van hun opponenten, waren destijds veel minder geneigd om het verschil tussen beide fases te vergeten. Zo verdedigden de Nederlanders hun onafhankelijke republikeinse traditie door hun natie letterlijk uit de zeeklei op te richten. Ze waren bereid om bij een aanval van buiten af hun eigen land onder water te zetten; en dat deden ze ook, toen de legers van Lodewijk XIV in het ‘rampjaar’ 1672 probeerden Holland te bezetten, het begin van de Hollandse Oorlog van 1672-1678. De Nederlanders beseften dus heel goed dat hun onafhankelijkheid een bijzonderheid was. Die onafhankelijkheid vertegenwoordigde de natuurlijke orde der dingen net zomin als een landschap dat zonder een alomvattend systeem van dijken tot het domein van de zee zou hebben behoord. Voor de Nederlanders waren burgerlijke vrijheden en de vrijheid van meningsuiting de wezenlijke kenmerken van hun cultuur van de rede – alle verworvenheden die hard bevochten moesten worden. Hoe lang zouden de Nederlanders hebben overleefd als zij er, zoals wij nu, van overtuigd waren geweest dat we allemaal hetzelfde nastreven en als zij hun kinderen hadden geleerd respect te hebben voor de cultuur van degenen die hun vrijheden wilden vernietigen?
Het moderne liberale Westen kan iets leren van de Nederlanders: we moeten bereid zijn onze eigen, unieke en zeldzame culturen van de rede net zo verbeten te verdedigen als de Nederlanders dat ooit hebben gedaan.

(Uit: The Suicide of Reason van Lee Harris
ontkwoot

bottehond | 01-09-07 | 21:52

@Blikbier: zijn het nu 72 of 74 maagden? Voor zo'n ouwe vent maakt dat een hoop uit.

Ms_Priss | 01-09-07 | 21:24

Beste Daikan,met trots zijn op mijn EIGEN land,bedoel ik dat ik er elke dag mijn schouders onder zet om ervoor te zorgen dat het goed of beter gaat met mijn land.Ook al zou het,in welk land dan ook,beter zijn,financiele voorzieningen,dan nog blijf ik in mijn eigen land omdat ik er trots op ben daar geboren te zijn,m.a.w.daar liggen mijn roots en daar hoor ik.Het heeft ook met cultuur te maken en ik gun een ieder zijn cultuur,maar ga NIET proberen culturen te forceren naar landen,waar deze landgenoten NIET van gediend zijn.Het heeft niets te maken met normen en waarden,die worden door ouders op de kinderen overgebracht en dat gebeurde in mijn jeugd op een verantwoordde manier,maar ja toen waren er ook,op een handvol na,alleen rechtgeaarde RASHOLLANDERS.
De groeten.

Rashollander | 01-09-07 | 21:09

Daikan 01-09-07 @ 20:03
Hier wat studiemateriaal als je daadwerkelijk in de materie ginteresseerd bent:http://www.huurmanscoop.nl/hs-01.htm
Vervang het 1 tje in de browserbalk in een 2 etc om verder te komen(het is nogal een brakke site).

de honden blaffen... | 01-09-07 | 20:32

Malle Jan is 79 en duidelijk dementerend. Niks om je zorgen over te maken. Hoopt natuurlijk op de valreep nog op 74 maagden inplaats van geslachtsloze engeltjes.
Islam democraten: iedereen die tegen stemt wordt ritueel geslacht.

blikbier | 01-09-07 | 20:12

@mezelf

stemmen = stemmer, natuurlijk. Prachtig toch, dat Nederlandse cultuurgoed, zoals taal bijvoorbeeld.

Daikan | 01-09-07 | 20:07

Ik noem een SGP, een CU, een CDA... Helaas pindakaas Geert, je hebt bij voorbaat geen poot om op te staan.

Koekje-dr-bij? | 01-09-07 | 20:04

@botte

Je legt me aardig wat woorden en visies in de mond die niet de mijne zijn. Maar goed, laten we wel wezen, dat was niet minder dan wat ik kon verwachten. Overigens heb je mijn vraag niet kunnen beantwoorden, ookal was hij weliswaar niet aan jou gesteld.
Je gaat er gemakshalve maar vanuit dat ik tot die linkse cultuurrelativisten die je verafschuwt behoor. Maar het valt me gewoon op dat het gros van de mensen die op verschillende plekken, het liefst met caps (als niet de hele post al in caps is geschreven) blaten over dat het zo belangrijk is dat we HOLLANDS kunnen blijven, terwijl ze desgevraagd amper kunnen omschrijven wat dat Nederland nou precies is. Dat laatste zonder te vervallen tot retoriek waar zelfs een Japanse toerist nog van in de lach schiet ("een moskee hoort niet naast een molen" heb ik iemand eens horen zeggen).

Dus be my guest. Je preekt hier voor eigen parochie, dus indulge me. Voor mij is Nederland op dit moment vooral een grijs anoniem kutland, dat zich graag op de borst klopt om allerlei normen en waarden, tolerantie, en verheffende dingen waar we sec in ieder afzonderlijk geval niet goed in zijn. Ga dan lekker emigreren, zal je misschien zeggen, maar kom alsjeblieft niet aan met strofen als "we moeten weer HOLLANDS worden" hier, terwijl iedere Wilders stemmen met 47 chromosomen nog kan zien dat dat nooit meer gaat gebeuren. Globalisering heet dat, heeft niks met cultuurrelativisme te maken. Ik weet best wat mijn normen en waarden zijn, en de eerste de beste baardmans die dat probeert af te pakken kan metersdiep in de stront zakken. Maar doe niet alsof Nederlander zijn iets is om trots op te zijn, dat is het namelijk niet.

Daikan | 01-09-07 | 20:03

Daikan 01-09-07 @ 18:29

Tis net als met kinderen. Als je ze niet hebt besef je niet wat je mist en kun je er zeker niet over oordelen. Ik heb het niet zo op dat overgeïndividueerde zooitje cultuurrelativisten dat ons weerloos heeft gemaakt tegenover iedere willekeurige gauwdief die 0031 zijn eigen mores op wil leggen. Meelijwekkende post, heur.

bottehond | 01-09-07 | 19:35

Islam Democraten... deze wil ik graag nomineren voor Antifrase van het millenium!

bo-oz | 01-09-07 | 19:33

LOL @G-unite 01-09-07 @ 18:38
Da's ook weer zo.

koerbagh ® | 01-09-07 | 18:56

-weggejorist-

Lizzard | 01-09-07 | 18:50

Screenshot klinkt stoerder.

G-unite | 01-09-07 | 18:38

Jezus man, dit is NEDERLAND. Over 10 jaar is de koningin een moslima als het zo door gaat.

MarkDekker | 01-09-07 | 18:35

@G-unite 01-09-07 @ 18:17:
Screenshotje? TT-pagina's op internet zijn gewoon .gifjes. Kun je meteen bewaren op je harde schijf.

koerbagh ® | 01-09-07 | 18:31

@Rashollander

Het spijt me hoor, maar probeer eens in een paar zinnen uit te leggen wat het nou aan Nederland is dat *jij* trots bent een "Nederlander" te zijn. Ik zie trots putten uit je nationaliteit toch een beetje als een verstandelijke handicap. Maar ja, misschien overtuig je me.

Daikan | 01-09-07 | 18:29

-weggejorist-

witte kuif | 01-09-07 | 18:25

Hoop dat die LUL zich ook laat besnijden, en dan sterft aan een infectieziekte!

Roto | 01-09-07 | 18:25

Bungelt die verraderlijke vink nou nog steeds niet?

bottehond | 01-09-07 | 18:23

Rashollander 01-09-07 @ 18:10
Ach een broodje geslacht schaap vind ik niet erg. kibbe is ook lekker.

miko | 01-09-07 | 18:23

Lol! @ Aboriginal 01-09-07 @ 18:02.

*screenshot maakt*

G-unite | 01-09-07 | 18:17

Kan deze meneer niet als belangrijkste programmapunt opnemen dat ALLE moslims en andere buitenlanders die het hier niet naar hun zin hebben,liever vandaag dan morgen oprotten naar hun EIGEN land.Kunnen wij als echte HOLLANDERS tenminste weer normaal leven,zoals we gewend waren en als ze dan weg zijn,kan hij zijn partij weer opheffen.We zitten hier namelijk NIET te wachten op iets wat met moslims te maken heeft!!
Geen hoofddoekies,geen eerwraak,geen Mekka,weg met al die ONZIN.Gewoon oernederlands!!

Rashollander | 01-09-07 | 18:10

En toen sloten ze Jan op en gooide de sleutel weg!!!!

jaapiooooo | 01-09-07 | 18:05

Jan Jan Jan... nog niet dead???

Liwwadder | 01-09-07 | 18:03

G-unite 01-09-07 @ 16:07
Ik zag op Telekest 229 ook Monique Weesie ...

Aboriginal | 01-09-07 | 18:02

Sikkeneur 01-09-07 @ 17:34,Zucht,nog maar een keer dan:
Tichelaar kan zich niet vinden in een passage waarin de opstellers zouden suggereren dat er een conflict is tussen de islam en de Nederlandse wet.
Ik toon aan dat de opstellers gelijk hebben.
Daar heeft de belastingdienst niets mee te maken.
"Allah draagt jullie met betrekking tot jullie kinderen op: voor een mannelijk kind evenveel als het aandeel van twee vrouwelijke..." (An-Nisa 4:11)
Artikel 1 "Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."

de honden blaffen... | 01-09-07 | 17:50

Religie, ik kan het woord bijna niet meer aanhoren.
Door de eeuwen heen heeft het niets dan ellende gebracht. Maar het is natuurlijk lekker makkelijk om je doen en laten te verheerlijken en je als zodanig achter je godsdienst te veschuilen.
Ik geloof vooral in mezelf en daar voel ik mij heel erg goed bij, en als ik iets doe dat niet door de beugel kan, ben alleen ik daar verantwoordelijk voor, niet een of andere flapdrol die aan een kruis hangt of een baard met een tulband op. Het bewijst maar weer eens dat de mens niet in staat is om voor zichzelf te zorgen en altijd geleid wil/moet worden. Zo zielig.
Maar gelukkig tref je hier nog mensen die een mening hebben, en daarna niet naar een kerk of moskee rennen om vergiffenis te vragen voor hetgeen zij gedaan/gezegd hebben.

Nico Mudde | 01-09-07 | 17:47

Och het is een begin.

Zo jammer! | 01-09-07 | 17:39

Murdockyoufool 01-09-07 @ 15:28
Dat is een schaakterm ;)

Shareholder | 01-09-07 | 17:39

de honden blaffen... 01-09-07 @ 17:05
Dat allen die zich in Nederland bevinden gelijk behandeld worden... ook door de belastingdienst.
Als Mw. de Moslima vindt dat ze qua erfrecht ongelijk behandeld wordt kan ze naar Nederlands recht in beroep gaan.

Sikkeneur | 01-09-07 | 17:34

Day.Of.The.Triffids 01-09-07 @ 17:01
Waar maken jullie je druk om?/ wat valt er te erven?/een mercedes uit 1981 en een schotelantenne. en wat van die beslagen koperen borden.

miko | 01-09-07 | 17:30

Murdockyoufool 01-09-07 @ 17:21
Komt die honkbalknuppel!!!

nattebever | 01-09-07 | 17:29

nattebever 01-09-07 @ 16:31
Goedzo!! Principeel blijven!

religion is war 01-09-07 @ 16:25
Speciaal onderwijs *pakt teiltje bweurk*is in mijn ogen ook het probleem.Probleem is echter met religies het zelfde als met de boeren in Nederland.Ze zijn in de minderheid maar hebben een zeer sterke lobby.komt nog bij dat een hoop ongelovige mensen nog steeds denken dat religie de mens een betere moraal geeft en dus altijd recht heeft van spreken in maatschappelijke issues.

miko | 01-09-07 | 17:24

Thanx Liz en Cook. Gelukkig geen schop na, want ik ben te brak om te verweren. *Met die opmerking wijdbeens staan gaat voor genadetrap*

Murdockyoufool | 01-09-07 | 17:21

-weggejorist-

Lizzard | 01-09-07 | 17:15

@Murdockyoufool 01-09-07 @ 17:10
Niet rottig bedoeld, meer schot voor open doel, what's in a nick voor jou en mij zeg maar. * Murdock aai over bol geeft *

Cookie v. eigen deeg | 01-09-07 | 17:13

@Cookie v. eigen deeg 01-09-07 @ 17:08
U is ook niet aardig voor iemand die er vandaag niet helemaal bij is.

Murdockyoufool | 01-09-07 | 17:10

@Murdockyoufool 01-09-07 @ 17:01
Je doe je nick eer aan Murdock. Doe eens linkjes klikken en lezen.

Cookie v. eigen deeg | 01-09-07 | 17:08

Day.Of.The.Triffids 01-09-07 @ 17:01
Het bewijs dat de stelling klopt,Tichelaar lult uit zijn nek.

de honden blaffen... | 01-09-07 | 17:06

Sikkeneur 01-09-07 @ 16:59
WTF heeft de belasting hiermee te maken?

de honden blaffen... | 01-09-07 | 17:05

Nope.

G-unite | 01-09-07 | 17:04

-weggejorist-

Lizzard | 01-09-07 | 17:03

@de honden blaffen... 01-09-07 @ 16:47
Leuke aanvulling hierop:
.
users.telenet.be/myprojects/peace/erfe...
.
Samenvattend: 'Vrouwen moeten gewoon achter het aanrecht'. De mannen verdienen de kost, dus krijgen meer geld. Logisch toch.

Day.Of.The.Triffids | 01-09-07 | 17:01

Waar is Wim Heitinga? Ik zie Wim Heitinga niet.

Murdockyoufool | 01-09-07 | 17:01

Shalome 01-09-07 @ 15:10
Een avondje samen naar een SM club is goedkoper en er valt achteraf meer om te lachen.

Nico Mudde | 01-09-07 | 16:59

de honden blaffen... 01-09-07 @ 16:47
Maakt voor de belasting niet uit, die krijgt toch wel zijn centen. Hoe een erfenis verdeeld wordt regel je doorgaans zelf bij de notaris.

Sikkeneur | 01-09-07 | 16:59

-weggejorist en opgerot-

T-Men | 01-09-07 | 16:58

tasmaniandevil 01-09-07 @ 15:01:Uit de link:
"Tichelaar kan zich niet vinden in een passage waarin de opstellers zouden suggereren dat er een conflict is tussen de islam en de Nederlandse wet."
Artikel 1 "Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."
Islamitisch erfrecht :"Het deel dat de dochter erft bedraagt de helft van het deel dat de zoon erft."
Conclusie Tichelaar lult uit zijn nek.

de honden blaffen... | 01-09-07 | 16:47

@objectief191 01-09-07 @ 16:37
Binnen de moslim gemeenschap zijn er tientallen verschillende stromingen die elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Het enige wat je zal zien is splinterpartijtjes die niets voorstellen. De grote fout die veel mensen maken is denken dat alle moslims hetzelfde zijn. Er is niet 1 moslim. Er zijn er tientallen.

Day.Of.The.Triffids | 01-09-07 | 16:44

Mhhh. Waar zit de jorisknop op dat forum.

G-unite | 01-09-07 | 16:44

@religion is war 01-09-07 @ 16:25

Als je op de demografische cijfers afgaat (dus in Europa) denk ik dat over pakweg 20 jaar bepaalde delen van Europa een sharia hebben.
Een tijdje terug zei een moslim in Engeland in een kranten interview het goed:
Hij zei ; "de jeugd wil geweld gebruiken, maar dat is helemaal niet nodig.
De tijd zal de overwinning brengen". Dus zuiver door aantallen.
Ik ben bang dat hij gelijk heeft.

objectief191 | 01-09-07 | 16:37

Nou, komt die dan hoor: speciaal voor G-unite....

King of controversy | 01-09-07 | 16:37

miko 01-09-07 @ 16:28
Vandaar ook dat ik altijd spreek over Broeder Aap.
M'n huisarts heeft me afgeraden om te spreken over Zuster Fruitvlieg, dus dat doe ik maar niet meer, maar... er loopt al een procedure bij de Commissie Gelijke Behandeling.

nattebever | 01-09-07 | 16:31

@joris
succes zal i nodig hebbe
val eens deaud neer opa

rooster | 01-09-07 | 16:29

koerbagh ® 01-09-07 @ 16:26
yahoo, gmail?

nattebever | 01-09-07 | 16:28

fuckje 01-09-07 @ 15:59
Dat weet jij als redactie troll het beste! Aldus W heitinga.

nattebever 01-09-07 @ 16:04
Je verschilt genetisch ook niet zoveel met een chimp en die moet het ook doen voor een banaan en wat pindas. Maar ja die chimp is ook blank.Schandalig hoe blanken gediscrimineerd worden.

miko | 01-09-07 | 16:28

@koerbagh ® 01-09-07 @ 16:26
Of heb je op het knopje 'niet eens met de regels geklikt?
Dat is wellicht het juiste antwoord maar dan gaat het niet werken natuurlijk
* twijfelt of ie z'n vingers er aan moet branden *

Cookie v. eigen deeg | 01-09-07 | 16:27

King of controversy 01-09-07 @ 16:22
Heb jij een beetje problemen met autoriteit of zo, dat je een suggestie al als een bevel opvat?
Ga! Nu! Hoppa, als de bliksem inloggen!

nattebever | 01-09-07 | 16:27

@nattebever 01-09-07 @ 16:23:
Het zit 'm dus in het gedeelte na de @ ...
Een hotmail-accountje mag niet.

koerbagh ® | 01-09-07 | 16:26

@objectief191 01-09-07 @ 16:18 en frenkie4alllllllll 01-09-07 @ 16:22
Islamofascisme rukt op, maar we moeten natuurlijk ook niet in paniek raken. We zijn nog niet te laat volgens mij, en moeten maar eens beginnen met wat simpele maatregelen. Afschaffen van bijzonder onderwijs bijvoorbeeld, al zal dat wel tegen het zere been van het CDA zijn, want christelijke scholen mogen dan ook niet meer.

religion is war | 01-09-07 | 16:25

@koerbagh ® 01-09-07 @ 16:19
Hier idem dito...

bethundered | 01-09-07 | 16:25

koerbagh ® 01-09-07 @ 16:19
Maak je toch een andere alias aan?
Ik kom daar gewoon binnen met 'nattebever'. Heb gelijk maar gevraagd of er ook dieren mee mogen in de studio.

De NCRV is trouwens een heel fijne omroep. Zond die vroeger niet Swiebertje uit?

nattebever | 01-09-07 | 16:23

@ G-unite 16:12
Jawohl mein Fuhrer
(krijg de typhus, beetje mij vertellen wat ik mot doen)
-edit pretty please? kusje -

King of controversy | 01-09-07 | 16:22

@objectief191 01-09-07 @ 16:10

Inderdaad. De media bagatelliseert het hele gevaar en mensen die er iets over zeggen zijn extreem rechts. Best triest eigenlijk hoe men nog steeds de publieke opinie kan beinvloeden. Gelukkig is er nu internet en is het super duidelijk dat de media gewoon een spreekbuis van het linkse gepeupel is. Het word tijd dat we in opstand komen tegen dit regieme.

frenkie4alllllllll | 01-09-07 | 16:22

@G-unite 01-09-07 @16:07,
Bedankt voor de info, nu ga ik zeker kijken!

fuckje | 01-09-07 | 16:19

@G-unite 01-09-07 @ 16:12
Doe eens even een mailadres voor me aanmaken op geenstijl.nl
Mijn normale spam-mailboxje vreet 'ie niet.
"Het is niet toegestaan om te registreren met het het gegeven email adres."
Ongezien de tyfus voor de NCRV.

koerbagh ® | 01-09-07 | 16:19

@religion is war 01-09-07 @ 16:09

Mensen onderschatten het gevaar .
Precies als met de opkomst van Hitler.
Toen dacht men dat het allemaal wel zou meevallen.
Maar je merkt nu al ,nu de groep groter wordt ,dat men steeds meer
eisen gaat stellen en zijn eigen waarden gaat opdringen.
En dat zal in de toekomst alleen maar meer worden.

objectief191 | 01-09-07 | 16:18

-weggejorist-

T-Men | 01-09-07 | 16:15

@Schoorsteenveger 01-09-07 @ 16:13
Had je iets anders verwacht van die gluiperd dan? Hij kan niet anders gezien het electoraat. De partij is dood zonder moslims. De rest loopt er gillend weg.

religion is war | 01-09-07 | 16:15

@G-unite 01-09-07 @ 16:12
En dan maar hopen dat ik geen perma-ban oploop bij de ncrv.

Cookie v. eigen deeg | 01-09-07 | 16:15

King of controversy 01-09-07 @ 16:07
Nee KoC, ik ga er altijd op af. Niet via internet. Meestal neem ik dan m'n hond mee. Dat is een vrij bot beest dat hapt naar alles wat ook maar in de verte policor is.
Die dag, ik weet het nog goed, was ik m'n hond vergeten, maar die fout maak ik niet nog eens.

nattebever | 01-09-07 | 16:14

BroodenSpelen 01-09-07 @ 15:33
Ja, en hij meldt zich met voorbedachte rade. Kan zijn politieke fatsoen niet bewaren en meent uit de school te moeten klappen. Oude, beproefde partijpolitiek. Ons. kiezers, als stemvee beschouwen en als regenten proberen de boel de manipuleren. Ik lees:
-- De steunverklaring is tot dusverre vertrouwelijk, maar Tichelaar citeert de zinsnede die hem met name dwarszit: ‘De regering negeert het probleem en stelt kennelijk respect voor de islam boven respect voor de individuele vrijheid van godsdienst en levensbeschouwing.’ --
Die zinsnede hangt inderdaad als een zwaard van Damocles boven onze regering, en met name de rol die de PvdA hierin speelt.

Schoorsteenveger | 01-09-07 | 16:13

-weggejorist-

Lizzard | 01-09-07 | 16:10

G-unite 01-09-07 @ 16:07
En nattebever zit in de studio om ervoor te zorgen dat er niet plotseling minirokjes in beeld komen.

nattebever | 01-09-07 | 16:10

@frenkie4alllllllll 01-09-07 @ 15:57
Leerzame flimpjes.
Laat goed zien hoe de radicale islam overeenkomt met de nazi's.
En hoe de media het gevaar negeert.

objectief191 | 01-09-07 | 16:10

@Day.Of.The.Triffids 01-09-07 @ 15:47
Is alleen om aan te tonen dat 30% van de moslims een partij gebaseerd op de sharia wil. In engeland is dat overigens 40%. Tuurlijk, die meerderheid hebben ze voorlopig nog niet. Dus hebben we tijd om er nog wat aan te doen voordat het zo ver is. Turkije is bijvoorbeeld nu nog seculier, kijk daar over een jaar of 5 nog maar eens weer. Zolang ze een minderheid vormen zorgen moslims voor een leuk stukje discussie. Als ze een meerderheid gaan vormen zorgen ze voor ellende. Er is niet 1 overwegend islamitisch land waar jij de vrijheden die je nu gewend bent ook hebt.

religion is war | 01-09-07 | 16:09

offtopic..

Iemand zin om even smakelijk te lachen om één of andere adhd gothic-mongeaul...? sjek ned.2 nps
Wat een beroepsdebiel...

de melkboer | 01-09-07 | 16:09

objectief191 01-09-07 @ 16:00
En zijn vooral grote jodenhaters. De haat die dommige mensen koesteren jegens slimmere mensen is onvoorstelbaar groot, al was het maar dat een slim iemand een dom iemand er door zijn kale bestaan alleen al aan herinnert hoe dom-ie is.
Ik zeg: keppeltje af voor de joden.

nattebever | 01-09-07 | 16:08

met ei natuurlijk! Sukkel die ik er weer eens ben.

Cookie v. eigen deeg | 01-09-07 | 16:07

Shani 01-09-07 @ 15:41
Naar moslim land zeker? Waar ligt dat? En moet die tukker er ook naar toe?

miko | 01-09-07 | 16:07

psst Bever
nog eens goed kijken waarvoor je via dat linkje een klacht kon indienen. Niet op basis van religie/geloofsovertuiging.

King of controversy | 01-09-07 | 16:07

Het spreekt voor zich dat deze zwaar dementerende bejaarde tegen zichzelf en de maatschappij in bescherming zou moeten worden genomen...

de melkboer | 01-09-07 | 16:07

Te gast in Rondom 10 onder anderen: Dominique Weesie en Rutger Castricum van Geenstijl.nl, SP-senator Yildirim, Cees Wijburg (woordvoerder van Stefan Postma), middelbare scholieren en fotograaf Léon van Schie die jarenlang op internet werd ‘afgebrand’ en bedreigd.

G-unite | 01-09-07 | 16:07

Wordt het langzaamaan geen tijd dat een groepje moslims een bejaardenpartij gaat oprichten?

@fuckje 01-09-07 @ 15:59
Alleen rondom 10? Wat mij betreft is de hele dag geschikt om af te zijken op internet.

Cookie v. eigen deeg | 01-09-07 | 16:05

Het echt triest om te zien hoe de linkse kerk hun socialistische waarden gedeeltelijk inruilt voor de islamitische waarden .
Bang om kritiek te uiten op de onverdraagzame islam; vanwege electoraal belang.
Vandaar ook dat ze Jami niet willen steunen ; ze weten dat dat veel moslim stemmen kost.

objectief191 | 01-09-07 | 16:04

King of controversy 01-09-07 @ 15:55
De Commissie Geliijke Behandeling is een totaal verwerpelijk instituut dat alleen maar bezigheid verschaft aan mensen die te lui zijn om te werken.
Ik kwam er een keer klagen dat ik vijf keer zoveel verdiende als mijn buurman en zei 'Is oneerlijk, we zijn toch alllebei mensen, m'n buurman en ik, genetisch verschillen we nauwelijks van elkaar etc', en ja, dan word je gewoon uitgelachen en m'n arme buurman kreeg geen rooie cent.
Bleek later dat ze niet wisten wat 'genetisch' was en bovendien had ik als blanke atheist m'n smoel maar te houden.
Nou vraag ik je, noem jij dat eerlijk?

nattebever | 01-09-07 | 16:04

Tijd dat de Pvda terugkeert naar de roots en zich weer als vanouds SDAP gaat noemen.

controle | 01-09-07 | 16:00

Als je naar het gedachten goed van de nazi's kijk en naar de koran zijn daar veel overeenkomsten.
Vandaar dat de nazi's het altijd goed konden en kunnen vinden met de moslims.

objectief191 | 01-09-07 | 16:00

* off topic *
Rondom 10 gaat vanavond over het "afzeiken"op Internet.
Is de redactie van GS uitgenodigd?

fuckje | 01-09-07 | 15:59

Moslimboer.

vanrechtsheeftvoorra | 01-09-07 | 15:58

Wanneer gaan we nu eens in zien waar ze mee bezig zijn? En dan zo'n Nederlander die een moslimpartij opricht....... moet niet gekker worden. Hieronder een aantal linkjes naar filmpjes die het verband tussen de nazi's en de radicale islam laten zien. Een aanrader!

Obsession: Radical Islam's War Against the West

deel 1: www.youtube.com/watch?v=gMLJJEDDDGc
deel 2: www.youtube.com/watch?v=6Bev054pNzI
deel 3: www.youtube.com/watch?v=1bJE6bIiXps
deel 4: www.youtube.com/watch?v=J61r-NRHPtQ
deel 5: www.youtube.com/watch?v=3jwL_GefwUE
deel 6: www.youtube.com/watch?v=l17LmCEp1QI
deel 7: www.youtube.com/watch?v=IYR5F3mbQ-4
deel 8: www.youtube.com/watch?v=TLXZpOG4VCI

frenkie4alllllllll | 01-09-07 | 15:57

Sikkeneur 01-09-07 @ 15:16
Zuigelingen mogen toch niet stemmen??Boerkas gaan er ook af want ze kunnen zich niet legtimeren.
En aangezien de lobby van de varkensfokkers in Nederland eigenlijk het machtigste orgaan is van nederland samen met de vervoerssector zal het wel loslopen met de moslimpartij.

miko | 01-09-07 | 15:56

@ nattebever
Maar dat is ook pure diskriminatie.
Ik zou er werk van maken als ik jou was. hier alvast een linkje
www.cgb.nl/toets/HZ1N2.html

King of controversy | 01-09-07 | 15:55

Lizzard 01-09-07 @ 15:42
De socialisten zijn gewoon de weg kwijt en met zo'n Tichelaar is het nog maar een kwestie van jaren voordat de PvdI ophoudt te bestaan.
Eigenlijk mogen we hem wel dankbaar zijn, dattie meewerkt aan de ondergang van het socialisme en zo eerlijk uitkomt voor de schijnheiligheid van zijn partij.

nattebever | 01-09-07 | 15:55

nattebever 01-09-07 @ 15:48
Hoe tijden kunnen veranderen, niet?
Nog niet zolang geleden was het vrijbaan voor de hondenkar en paard&wagen.

Sikkeneur | 01-09-07 | 15:54

King of controversy 01-09-07 @ 15:41
Kijk, dat noem ik nou diskriemienasie. Ik probeerde laatst op mijn kameel de A1 af te banjeren, word ik van de weg gehaald door zo'n rare motoragent die tegen mij begint te schreeuwen van 'En jij mag hier helemaal niet met een kameel op de A1 rijden, wie denk je wel dat je bent etc.' en te schelden en te vloeken.
Toen voelde ik me lelijk achtergesteld en mijn kameel was er ook niet blij mee. Enfin, over de vluchtstrook mochten wij onze weg vervolgen, maar die vernedering zal ik niet licht vergeten.
Begrijp je ook waarom de moslims hier liever in een BMW rijden dan op een kameel gaan ronddraven, want met dat laatste krijg je altijd gedonder met de politie.

nattebever | 01-09-07 | 15:48

@religion is war 01-09-07 @ 15:33
Wees toch een beetje realistisch. De meeste moslims die hier wonen willen echt geen sharia invoeren. En helemaal niet via een politieke partij. Sharia betekent dat er geen scheiding is tussen kerk en staat en zal dus nooit worden toegestaan in Nederland (tenzij er meer dan 8.5 miljoen moslims hier komen wonen die theoretisch dan een meerderheid kunnen vormen, maar realistisch gezien zal dit de eerste 200 jaar niet gebeuren).

Day.Of.The.Triffids | 01-09-07 | 15:47

@bello

Zo gaat het inderdaad.
Nederlanders zijn vaak te netjes en beleefd.
En in de ogen van die mensen is dat zwakte en lafheid.
En daar hebben ze geen respect voor.

objectief191 | 01-09-07 | 15:47

@Wim Heitinga - 01/09/07 - 15:25:07
Zoals wel vaker weet je het weer prima te verwoorden Wim, niet veel meer aan toe te voegen. Behalve dan dat ik dhr. Vink het allerbeste toewens, na vandaag horen we nooit meer iets van deze man vermoed ik.

Cookie v. eigen deeg | 01-09-07 | 15:45

Heeft kerel aandacht te kort ofzo..

Of Hij wil zonder rente gaan lenen .

Ga postzegels verzamelen ..

@bello

Kan het me voorstellen ...

Word met de dag gekker hier .

Terreurbv_Fu | 01-09-07 | 15:42

-weggejorist-

Lizzard | 01-09-07 | 15:42

@ nattebever
Dan is het toch goed om te zien dat zelfs de meest radicale moslim van Nederland (zou dat een TMF award waard zijn?) in een auto naar de studio's in Hilversum rijdt?

King of controversy | 01-09-07 | 15:41

@Murdockyoufool,
Tichelaar was een geslepen vakbondsonderhandelaar, maar driftig, en humorloos. Ik zie hem dan ook bij de Algemene beschouwingen keihard op zijn smoel gaan. En idd, zijn ogen staan te dicht bij elkaar.

fuckje | 01-09-07 | 15:41

Shalome 01-09-07 @ 15:20
Het valt dan dus wel mee, die islamisering van NL, toch?
Al wat er over blijft is tuig en van welke geloofssoort en/of kleurtje deze dan ook zijn, is iedereen het wel eens dat je die niet in een samenleving moet hebben.
Helaas zijn ze van elke geloofssoort en/of kleurtje er altijd al geweest en zullen er ook altijd zijn. Blijft over de vraag hoe je dit tuig strafrechtelijk en sociaal-maatschappelijk gaat aanpakken.

Sikkeneur | 01-09-07 | 15:39

@Murdockyoufool 01-09-07 @ 15:35
Zou er dan toch iets in die theorie zitten dat misdadigers bepaalde uiterlijke kenmerken hebben?

religion is war | 01-09-07 | 15:39

@mezelf.
Best lastig zo'n linkje kutten en pasteien

religion is war | 01-09-07 | 15:37

Word ik om 15:20 weggejorist, 't is fraai. Het weekend is net begonnen en ik lig al te snikken op de bank.
Heb jij geen gevoel, Joris?

Annyway, waar waren we gebleven? O ja. KoC. Kijk KoC, genetisch verschillen wij niet tot nauwelijks van Arabieren. Dat verklaart dan ook de verschillen niet. Memetisch verschillen we zeer.
En daarom kun jij in een Hummer rijden en rijden zij nog steeds op kamelen.

nattebever | 01-09-07 | 15:36

'k Zeg dat niet snel over mensen, maar o, o, o wat heeft die Tichelaar een onbetrouwbaar hoofd.

Murdockyoufool | 01-09-07 | 15:35

-weggejorist-

Lizzard | 01-09-07 | 15:34

@Shalome 01-09-07 @ 15:16

3 jaar geleden. Ik hielp een vriend verhuizen naar een heimweeschotelstraat in 010. prima huis, maar links rechts boven en onder : overal marokkanen.

Het gesodemieter begon al toen we het busje uit begonnen te laden: onmiddellijk een stuk of 5 van die ratjes eromheen die mee naar binnen wilden, dozen probeerden open te maken, en gewoon keihard in de weg liepen en hondsbrutaal waren.

De hoenders van dit kroost zaten aan de overkant van de straat met duidelijk plezier het allemaal te overzien. Deden niets, maar dan ook helemaal niets om de etters ook maar enigszins in te tomen.

Affijn, een half uurtje later waren er dus zo'n 15 ratjes op het spektakel afgekomen en werden wij nogal pissig, gewoon niet te doen. Dus"praten met de pinguins: kunt u AUB ervoor zorgen dat wij op een normale manier kunnen verhuizen, want uw kroost is nogal.... enthousiast? Heel beleefd. Maar geen woord NL spreken natuurlijk, beetje lacherig doen en verder niets.

Totdat we het zat waren en de hoenders vertelden dat als ze die etters niet onder controle hielden we de pliesie zouden bellen wegens poging tot diefstal ( graaiende handjes overal....) En toen begrepen ze ineens wel NL en was de straat te klein. Mijn zoon doet niets, jij liegt , jij liegt, ik ga mijn man roepen etc etc.

Die maat van me heeft er nog geen jaar gewoond en is toen naar DK vertrokken. Nu zie ik hem sporadisch : en ik ken hem al bijna 20 jaar...

Ziehier de realiteit.

bello | 01-09-07 | 15:34

Nu nog even de uitgangspunten van de partij baseren op de sharia, en hij heeft de volgelingen van de epileptische pedofiele roverhoofdman met zijn maangeloof op de hand
www.telegraaf.nl/binnenland/16357971/Helft_mo...

religion is war | 01-09-07 | 15:33

Griffo of moslim, zo zie je maar weer één pot nat.
Denk maar aan de SGP waar vrouwen nog steeds geen volwaardig lid mogen zijn.

Ms_Priss | 01-09-07 | 15:33

Jij hebt vooral een hekel aan jezelf, King of nothing

MagereHein | 01-09-07 | 15:33

De koran is ongeveer zoals Mein Kampf. Misschien nog een paar tikkeltjes erger. Alleen de waarheid in dat boek wordt erkend en met mensen die anders denken is maar één straf ;de dood. Daar staat het boek vol van.
Daarom gaan islam en democratie niet samen.
Het zijn totaal verschillende waarden stelsels.
Dat zie in al die islamitische landen.

objectief191 | 01-09-07 | 15:32

DIKKE VETTE ROFLOL @ NATTEBEVER

King of controversy | 01-09-07 | 15:32

*steekt tong uit naar Shalome*
Overigens ware aard? Jij dicht jezelf een nogal joodse nick toe, dan moet je niet verbaasd staan te kijken als je daar op afgerekend word.
O, en ik heb ook een hekel aan Fransen, en Duitsers, om nog maar te zwijgen over die stomme dronken Engelsen, en die halfzachte papen in het zuiden. en had ik die corrupte Slaven al genoemd uit het Oosten van Europa?
Met andere woorden: wat is je punt als je zegt dat Arabieren een hekel hebben aan elkaar? Lijkt me niet meer dan gezond.

King of controversy | 01-09-07 | 15:31

Shalome 01-09-07 @ 15:16
Ze hebben nergens kaas van gegeten. De islam stimuleert niets, niet eens lezen. Men heeft daar een praatkoeltoer, wat de hunebedbouwers ook hadden, maar die maakten dan toch nog mooie hunebedden.
Rumour has it dat King of controversy een hunebed gekraakT heeft.
De schurk!

nattebever | 01-09-07 | 15:28

Arabieren zijn ook Semieten.

Murdockyoufool | 01-09-07 | 15:28

De eerste leden hebben zich al aangemeld:
Ella Burka
Wouter Boslim
Kereltje Pechtold

objectief191 | 01-09-07 | 15:28

@nattebever
*wijst op KoC's comment op 15:24*
Semietje. See? Dat bedoel ik. Het levert altijd interessante reacties op met ware aard and such.
-
@King of Controversy
Arabieren hebben ook een hekel aan elkaar, for that matter.

Shalome | 01-09-07 | 15:27

Nou als het goed is wordt meneer zeer binnekort overgeheveld naar hierboven want dit kan natuurlijk niet van Gereformeerd naar Islam
Een geitje over de dam en er volgen er meer ?
Vast wel maar wij hebben Hans Teeuwen ;)

De Pvda kan nou net zo goed stoppen want als zelfs je laatste groep kiezers je in de steek laat kun je het egt wel vergeten
In ieder geval bedankt voor het vele goede werk alleen één klein foutje gemaakt door die pleeschrobbers hierheen te halen en niet meer terug te sturen

bedankt

agja | 01-09-07 | 15:27

@mezelf
Ja, drank en kapot en zeau, 'Uitvoerd', tuurlijk. Ontvoerd dussss.

Murdockyoufool | 01-09-07 | 15:25

Wel apart, nou zit 'ie met de rookworst richting Mekka z'n zuurkool te vreten

Klukkluk | 01-09-07 | 15:25

Lizzard 01-09-07 @ 14:55
Wat moet ik dan doen met mijn lidmaatschapskaart??Verbranden? Verstoppen?
*kijkt om zich heen en zoekt naar de Wilders stasie*
ProTagger 01-09-07 @ 14:43
Voor je gemoedsrust. Niet alleen meneer Jami is uitgetreden .Het zijn er al een hoop en het worden er steeds meer.De groeiende invloed van islam in het openbaar leven word gefinancieerd door SA en hun moskeetjes en dat ze steeds meer rechten opeisen komt door die belachelijke regels en vrijstellingen die religies al hebben in NL.
Een seculiere partij die het afschaffen van de voorrechten van religies voor staat dat zou een begin kunnen zijn en niet een blondje die maar blijft dwepen met dat gristelijk/joods cultuur goed.maarja Limburg het laatste katholieke bastion.
Overigens verwijt ik de seculiere partijen uit het paarse kabinet dat ze toen ze de kans hadden die niet pakte.wat mij betreft de grootste flater uit recente geschiedenis

miko | 01-09-07 | 15:24

@ Shalome
Maar het is wel jouw schuld dat jij jouw kinderen even afgrijselijk opvoed.
Na, niet echt jouw schuld natuurlijk. Jij kan er ook niks aan doen dat je een semietje bent.

King of controversy | 01-09-07 | 15:24

Ik hoorde dat de PvdA al Netwerk en Nova ingeschakeld hebben om stemmenverlies te voorkomen. Op naar de 0 zetels!! Hoe klinkt dat Wouter Boslim?

inquisitra | 01-09-07 | 15:23

King of controversy 01-09-07 @ 15:20

Het is mijn schuld niet dat Arabieren en berbers zo afgrijselijk worden opgevoed dat de hele wereld de pest aan ze heeft.

Shalome | 01-09-07 | 15:22

@Shalome 01-09-07 @ 15:10
Hehehe, het spel is afgelopen zodra de kids zijn uitvoerd. Winnaar: man.
Er speelt natuurlijk meer dan hitsige onderwerping. Structuur en 'zingeving' zouden factoren kunnen zijn. Het heeft geen zin om ze ernaar te vragen, want het levert een vaag antwoord op.

Murdockyoufool | 01-09-07 | 15:20

-weggejorist-

nattebever | 01-09-07 | 15:20

Sikkeneur 01-09-07 @ 15:16

1 miljoen moslims? Eerst even filteren wat er nog praktizeert. Dan degenen met stemrecht, en daarna afpellen tot de reltrappers overblijven, en dat zijn als vanouds de Marokkanen. Van onze Hindoestaande en Indonesische moslims heb je geen last, van Turkse ook niet zo (als ondernemers zitten die veel bij de VVD).
Kortom: vestig je hoop op die barbaarse, analfabete, ongeschoolde vechtjassen uit de Rif en je hebt een werkelijk 'fabuleuze partij met aanhang'. ironiemodus uit.

Shalome | 01-09-07 | 15:20

@ Shalome
goed zo, lekker blijven ontkennen dat moslims ook mensen zijn met dezelfde DNAstructuur als jij en ik.
Je beschuldigd moslims ervan een superioriteitssyndroom te hebben, maar met je eigen post laat je zien dat jij zelf de trotse eigenaar bent van zo'n syndroom.
Waarschijnlijk ga jij je kinderen hetzelfde aanpraten.
(maar ja, eens een woestijnvolk...)

King of controversy | 01-09-07 | 15:20

Tichelaar, die vette pad, is kennelijk ontwaakt, van onder zijn zwerfkei ergens in Friesland, en weet nu al dat hij de Derde Woensdag in September keihard op zijn onnozele smoelwerk zal vallen; de oppositie zal varkensgehakt van hem maken.

fuckje | 01-09-07 | 15:19

Pa Pollewop 01-09-07 @ 15:14
LOL.
Ze zullen de Kamer wel moeten verbouwen als er ook wandelende wigwams moeten kunnen zitten.

nattebever | 01-09-07 | 15:19

nattebever 01-09-07 @ 15:04
Iedereen mag een partij oprichten. 1 miljoen moslims is toch al gauw 18 (?) zetels. Gaat natuurlijk wel ten koste van de PvdA, maar die kunnen zich dan weer volledig richten op de arbeiderTs. Zijn ze van dat reaguurdersgezeik ook af.

Sikkeneur | 01-09-07 | 15:16

nattebever 01-09-07 @ 14:38

Het is niet alleen de islam, maar de combi. Die Arabieren hebben geen kaas gegeten van kinderen opvoeden, en berbers al helemaal niet. Van generatie op generatie wordt overgedragen hoe je monsters kweekt; door ze superioriteitssyndromen aan te praten en anderzijds met veel geweld zo vals te maken als een ontspoorde herdershond. Geen enkele vaardigheid hoe ze zich als fatsoenlijk mens in het leven staande moeten houden, sociaal opstellen of hart voor de medemens, et voilá. De islamitische landen baren duizenden Minotaurussen per dag.

Shalome | 01-09-07 | 15:16

Ze zullen verdeeldheid zaaien en alleen maar mannen en potten toelaten.

nattebever | 01-09-07 | 15:16

@ nattebever @ 15:04
Boerka Koekoek!
"Erectie meneer de Voorzitter!", "Correctie bedoelt u?" "Nee, erectie! Dat slappe gelul maoet maar eens afgelop'n wez'n..."

Pa Pollewop | 01-09-07 | 15:14

Die Tichelaar is fout vòòr de oorlog.

nattebever | 01-09-07 | 15:13

@nattebever 01-09-07 @ 15:04
Hahaha, dat was duidelijk, bever. Mijn 'rare jongens' was weer een variant... ach doet er niet toe.
Wat mij betreft mag er een partij die de moslims in Nederland werkelijk vertegenwoordigt, worden opgericht. Kunnen ze zich ook niet meer verschuilen achter de PvdI of dikke boehoe doen dat hun stem niet wordt gehoord. Wedden dat zo'n partij geen potten kan breken? De eerste rel ontstaat als blijkt dat vrouwen geen lid mogen worden.

Murdockyoufool | 01-09-07 | 15:13

-weggejorist-

Lizzard | 01-09-07 | 15:12

Murdockyoufool 01-09-07 @ 14:44

Heeft wel wat geils, dat rollenspel. Maar puntje bij paaltje zul je westerse vrouwen er toch niet blijvend van kunnen overtuigen dat ze minder zijn dan een man. Net zoals die je idioot van een Algerijn er ook niet van kunt overtuigen dat vrouwen evenveel waard zijn.
Aan 't eind van het liedje zal die Algerijn haar het huis doormeppen en daarna proberen zijn kinderen het land uit te smokkelen. En dat allemaal voor een rollenspelletje. Tja.

Shalome | 01-09-07 | 15:10

tasmaniandevil 01-09-07 @ 15:01
Dit is de passage waar Tichelaar naar eigen zeggen over struikelt:
"De regering negeert het probleem en stelt kennelijk respect voor de islam boven respect voor de individuele vrijheid van godsdienst en levensbeschouwing."
Lijkt me overduidelijk waar de schoen wringt. Laten we eens uitzoeken hoe Vink erover denkt.

Schoorsteenveger | 01-09-07 | 15:10

Tichelaar is een hondsvot.
*Spreekt fatwa over Tichelaar uit*

nattebever | 01-09-07 | 15:07

Geile Jan is ondernemer en probeert 72 maagden te scoren.

pbuh | 01-09-07 | 15:06

Murdockyoufool 01-09-07 @ 15:00
Bedoelde eigenlijjk te zeggen 'Rare jongens, die Egyptenaren', om het stripgehalte van religie aan te geven.
Maar goed: Rare jongens, die islamieten.

Vind het wel mooi dat er een soort Boer Koekoek opstaat die een moslimpartij gaat oprichten. Dat wordt weer vet lachen (ik begriep niet waar het euver gaat, dus onze partij is teuge).

nattebever | 01-09-07 | 15:04

Tichelaar is absoluut een verrader, voortkomend uit een lange lijn van verraders.

Murdockyoufool | 01-09-07 | 15:04

-weggejorist-

Lizzard | 01-09-07 | 15:03

Jan, wat ben je toch een oppurtunist. B
ijna over je uiterste houdbaarheidsdatum heen en op het laatste moment nog even verzekerd worden van die 72 maagden.

Egerius | 01-09-07 | 15:01

@nattebever 01-09-07 @ 14:50
Rare lui, die Egyptenaren? Rare lui, die islamieten!
Tja, het is ook niet zo dat de dames zich tot de islam bekeren en daarna gewoon verder mogen met hun, toch al niet te losbandige, leven, gelijk een heiden die zich heeft laten dopen. Nee, er moet worden geleden! Allemaal uiterlijk vertoon.

Murdockyoufool | 01-09-07 | 15:00

Day.Of.The.Triffids 01-09-07 @ 14:55
Lijkt mij wel zeker dat het leger dan zal ingrijpen.
Wordt het voor Europa ook duidelijk dat we Turkije nooit tot de EU moeten toelaten.

nattebever | 01-09-07 | 14:58

@ nattebever
Hmm, nou je het zegt...

King of controversy | 01-09-07 | 14:57

-weggejorist-

Lizzard | 01-09-07 | 14:55

@King of controversy 01-09-07 @ 14:48
Inderdaad. Kijk maar wat er nu in Turkije gebeurd. Zal mij niets verbazen als het leger daar binnenkort een coupe pleegt.

Day.Of.The.Triffids | 01-09-07 | 14:55

King of controversy 01-09-07 @ 14:48
Heb je je al aangemeld als lid bij Jantje? Je lijkt me er wel het typje voor.
Jantje gaat natuurlijk niet zo lang meer mee en wie weet kun jij dan de voorzittershamer overnemen.
Is weer eens wat anders, moet je maar denken.

nattebever | 01-09-07 | 14:54

Electric Urban Skateboard is voor losers die de geestelijke kracht niet hebben iets met hun leven aan te vangen.

De R. | 01-09-07 | 14:53

Het gaat in deze volgorde:
Gereformeerd----->Gedeformeerd------->Geislamiseerd.
Hier zijn pilletjes veaur.

kneuterzak | 01-09-07 | 14:51

Murdockyoufool 01-09-07 @ 14:44
Grappig ja. Ik ken ook een leuke dame die met een Egyptenaar 'in zee ging'. Zij bekeerde zich niet en hij werd steeds doller.
Enfin, zijn nu uit elkaar. Wat me trof was de onnozelheid van de vrouw in kwestie (academisch opgeleid) en de schijnheiligheid van de Egyptenaar - ging op dezelfde manier, beetje bij beetje de islam intrekken.
Rare lui, die Egyptenaren.

En, als ik even het woord mag richten tot onze eigen Roomblanke Dochters: houdt u verre van de islam, want gij zult smart op smart te vrezen hebben!

nattebever | 01-09-07 | 14:50

Islamitische, Turkse of Marokkaanse of Surinaamse partijen zijn bij voorbaad als kansloos. Er is bijvoorbeeld geen Turkse visie op huisvesting, onderwijs of arbeidsmarkt. Turken stemmen van VVD tot SP. Dat is niet te verenigen in 1 partij.
Dit lijkt meer op het volgende. Bi-culturelen die geen zin meer hebben om voor de baas te werken of geen baan kunnen krijgen. Beginnen voor hun zelf als zelfstandige. Deze ontwikkeling moet je ook zo zien denk ik.

Kaan78 | 01-09-07 | 14:49

Welkom tot de club van Haagsche geld graaiers.

onder den dom | 01-09-07 | 14:49

Kunnen we ze eindelijk politiek bestrijden. Nu verschuilen ze zich in een paar politieke partijen en proberen op die manier van alles te beinvloeden. Maar het zal wel een soort boer Koekoek zijn, vrees ik.

speerpunt | 01-09-07 | 14:48

@ ProTagger 14:43
Je betoog klopt van geen kant
Je gaat er namelijk blind vanuit dat alle moslims in een islamitische staat willen wonen, met een strenge islamitische wet.
Je doet alsof politieke voorkeur een aangeboren eigenschap is. Dat is onzin

King of controversy | 01-09-07 | 14:48

Zeker de verkeerde vrienden tegengekomen die toevallig in het bejaardenhuis aan het stelen waren.

TonySoprano | 01-09-07 | 14:47

@Shalome 01-09-07 @ 14:33
Niet altijd, Shalome. Ken een vrouw die er behoorlijk goed uitziet maar zich uit blinde liefde voor een Algerijn tot de islam heeft bekeerd. Dat gaat op slinkse wijze. Korte versie: bij de eerste ontmoetingen is natuurlijk geen sprake van dwang. Daarna komen de verzoekjes: haar bedekken 'uit respect voor de familie', geen handen van mannen schudden 'uit respect voor de partner', bij de vrouwen zitten 'uit respect voor de partner'. Vervolgens wordt er een islamitisch huwelijk gearrangeerd. Mevrouw gaat vanaf die tijd met een koplakentje door het leven. Vindt ze niet erg.... zegt ze.
Het lijkt we of de dames de structuur die de islam biedt (overal zijn natuurlijk strenge regels voor) prettig vinden. Wellicht is ook de onderwerping aan mannen een fanatsie, maar dat is psychologie van de koude grond.

Murdockyoufool | 01-09-07 | 14:44

Slechte zaak dit, over 25 jaar is Nederland overwegend moslim en zal deze partij dus een ruime meerderheid in de Tweede Kamer kunnen verwachten, genoeg om grondwetswijzigingen door te voeren (Omdat hier in Nederland helaas de grondwet NIET is verankerd). De gemiddelde Nederlander heeft een geboortecijfer van 0,5 terwijl moslimgezinnen ongeveer 3-4 kinderen per gezin kunnen verwachten. Op het moment is al ruim 6% van de Nederlanders moslim, omdat de groei van moslims 6 tot 7x dat van de niet-moslims is kun je over X aantal jaar een meerderheid verwachten en dat wordt geschat over 25-30 jaar (is natuurlijk aan maatschappelijke veranderingen onderhevig).

Op lange termijn kunnen moslims dus op een democratische manier ons land in een islamitische staat veranderen, iets wat ik niet zou willen omdat we dan sharia krijgen en Nederland van een democratie in een theocratie verandert!

We MOETEN hier iets aan doen

ProTagger | 01-09-07 | 14:43

Lizzard 01-09-07 @ 14:27
Tot Geert een keer moet regeren en dan gaat zijn partij uit als een nachtkaars. even zo kansloos als deze moslim partij.

miko | 01-09-07 | 14:42

Shalome 01-09-07 @ 14:33
Mooie uitdrukking: loodzware ossen.
Zal ik in gedachten houden als ik weer eens zo'n trekkerstentje over straat zie schuifelen.

nattebever | 01-09-07 | 14:41

Shalome 01-09-07 @ 14:31
Ja, zielig he?
Las deze week 'Oorlog in het hart van de islam' van Gilles Kepel (Guerre au coeur de l'islam) waarin o.m. gesproken wordt over 'fitna' - wat de oorlog binnen de islam aanduidt. Hoewel niet bijster vlot geschreven staan er veel interessante dingen in over de islam en vooral over de ietwat bizarre neiging om te werken aan de eigen ondergang.
En daarmee wens ik alle gelovigen natuurlijk veel succes!

nattebever | 01-09-07 | 14:38

Murdockyoufool 01-09-07 @ 14:32

Die meisjes zijn overwegend loodzware ossen die niet aan een vent konden komen dus dan maar een mocro trouwen.

Shalome | 01-09-07 | 14:33

@fjodor 01-09-07 @ 14:26
Twente NSB, olé olé.

Murdockyoufool | 01-09-07 | 14:33

Staat Jan natuurlijk vrij om een partij op te richten. De vraag is of hij moslims aanspreekt. Kijk, een blanke westerling -met bijbehorende wittemanshumor- kan zich negentien keer tot de islam bekeren, hij gaat er nooit helemaal bij horen. Vraag maar aan de naïeve Nederlandse meisjes die moslima zijn geworden.

Murdockyoufool | 01-09-07 | 14:32

nattebever 01-09-07 @ 14:26

Ik heb ooit eens het partijprogramma van de MDP doorgelezen. Ik heb me tranen gelachen. Op serieuze thema's stond steevast 'de islam zegt dat dit niet goed is. De MDP zal hier tzt met een islamitische oplossing voor komen'. Die nooit kwam natuurlijk, want op dat vage vodje dat koran heet valt geen maatschappij te baseren (zoals uit die teringbende in islamitische landen blijkt). Maar dat hebben ze nog altijd niet door, de dommerdjes.

Shalome | 01-09-07 | 14:31

Het wordt tijd dat het recht om te schelden en te beledigen expliciet in de Grondwet wordt opgenomen.

nattebever | 01-09-07 | 14:31

prima joh.. haalt lekker wat allochtone islamstemmetjes bij de partij voor de allochtonen van Wouter islambos weg, zodat die nog kleiner gaat worden bij de volgende verkiezingen. Laat links maar versnipperen.

Snuffelkudt | 01-09-07 | 14:29

jan vink moet wel die vele nederlanders zijn die zich bekeert, volgens de volgelingen van de boze profeet.

Jan Passant | 01-09-07 | 14:28

-weggejorist-

Lizzard | 01-09-07 | 14:27

Al die tukkers zijn allemaal NSB'ers

fjodor | 01-09-07 | 14:26

koerbagh ® 01-09-07 @ 14:20
Idd., als je eenmaal de hobbel hebt genomen om in sprookjes te gaan geloven, dan maakt het niets meer uit welk sprookje je uitkiest.
Zelf ben ik dol op Roodkapje, want dat is volgens mij een ontzettend geil wijffie geworden.

nattebever | 01-09-07 | 14:26

foutje @ 14:20:
"tussen het ene extremistische geloof *en* het andere (etc.)"

koerbagh ® | 01-09-07 | 14:25

"De Nederlandse Moslim Partij is meer dan ooit nodig, constateert Jan Vink (79). "Neem Wilders, die kan onder het mom van vrijheid van meningsuiting van alles en nog wat roepen. Hij wil zelfs de koran verbieden."
.
De bijbel is in de meeste landen in het Midden-Oosten ook verboden. Al die sprookjesboeken kunnen mij gestolen worden, maar Jan... zet die oogkleppen eens af.

Day.Of.The.Triffids | 01-09-07 | 14:24

Handige aanvulling op zijn aow. Slim bekeken! Ik hoop dat ie alles veinzt om subsidies binnen te strijken. Alleen dan vind ik hem ok.

fromwalking | 01-09-07 | 14:23

Laten we die meiden van hollol er maar eens op afsturen voor wat gedegen journalistieke research. Dit zaakje stinkt. Samen met 'een moslimvrouw'? Heeft die zich wel geheel vrijwillig aan hem onderworpen?

Schoorsteenveger | 01-09-07 | 14:23

als nu alle allochtonen met een islamitische levenswijze eens op deze partij stemmen kunnen de traditionele partijen zich weer eens gaan richten op de algemene belangen en niet op het stemmen winnen bij de islamitische burger!Dan zijn we misschien eens een keer af van dat dagelijks terugkerende gezeik! en dan is er tenminste duidelijkheid degene die seculieriteit het belangerijkst vinden zullen er namelijk niet op stemmen!
kleur bekennen noem je dat ook wel!dan weten we allemaal waar we aan toe zijn ik begin me er namelijk aan te ergeren aan dat halfbakken gedoe!

van de kraats | 01-09-07 | 14:23

Van pijnbank tot hersenspoeling.
Ik voorspel i.e.g een revival van oldfolksboogie zoals Iron Maiden.
Repsect. Alleen daarvoor al ben ik de moslims danckbaar.

Shareholder | 01-09-07 | 14:21

@nattebever 01-09-07 @ 14:16:
Waarmee is aangetoond dat het verschil tussen het ene extremistische geloof naar het andere niet zo groot is en de overstap makkelijk kan worden gemaakt.
En we hebben al van die fundamentalisten in de regering tegenwoordig.

koerbagh ® | 01-09-07 | 14:20

@Zuurpruim,
Ik dacht dat wij al idioten genoeg hadden in dit rare landje, maar elke dag sta je weer versteld over de debilisering, en de bilodisering natuurlijk ook.

fuckje | 01-09-07 | 14:20

Een moslim partij, dat is net wat we nodig hebben... of toch niet?

Zuurpruim | 01-09-07 | 14:18

@Lizard,
Neen dat niet maar steeds meer mensen worden het getreiter van wilders en cs spuug en spuugzat. Voor je het weet heb je een stille tocht.

bilo | 01-09-07 | 14:18

Die mafkees was tot zijn 77e gereformeerd en heeft zich toen bekeerd tot de islam.
Daar gaat Petrus niet blij mee zijn.

nattebever | 01-09-07 | 14:16

Jan Vink is @Targent?????

fuckje | 01-09-07 | 14:15

Altijd leuk, van die oudjes die iets willen doen, om de dag door te komen. Geniet er vandaag maar even van Jan, morgen zijn we jou (en je kansloze partij) alweer vergeten.

Herman Flipsen | 01-09-07 | 14:14

weer een mafkees die iets probeert, het is NEDERLAND, niet een of ander moslim land! Gaat weg! Gaat de bejaarde vrouw naast u pesten! Die wil vast ook wel wat plezier in haar leventje hebben!

DJ_SypheR | 01-09-07 | 14:14

-weggejorist-

Lizzard | 01-09-07 | 14:13

Weer iemand rijp voor opname in een kliniek.
kokane187 01-09-07 @ 14:09
Ja lekker

Tomatenketchup | 01-09-07 | 14:13

Hij is moslim wat heeft dat met landveraad te maken?? Geloof is hoe dan ok kut en slecht voor de mensheid.

dragonfly | 01-09-07 | 14:12

Als ze de juiste toon weten te vinden en goed tegengas weten te geven aan het eindeloos geagiteer van Geert kan deze partij wel eens een groot succes worden. Ik voorspel minimaal 10 zetels. Leve de democratie, leve de rechtsstaat!

bilo | 01-09-07 | 14:10

Bij de volgende verkiezingen is hij waarschijnlijk toch al dood dus waar hebben we het eigenlijk over? Goldstrike iemand?

kokane187 | 01-09-07 | 14:09

"die nu voor financiële steun wil aankloppen bij ‘alle moslimstaten’"

Rot eens lekker op, landverrader.

Hakbarrr | 01-09-07 | 14:08

GENIAAL zo kun je als de partij een beetje bestaanrecht heeft de moslimgemeenschap in nederland van binnenuit KAPOT maken!

zegmaarF | 01-09-07 | 14:07

Hee stornfronters in da house ! leuk mensen .. wanneer zetten jullie witten kappen weer op ? trouwens dit is redelijk kansloos .. maar dat staat er al !

Draaitafel Demagoog | 01-09-07 | 14:07

Ach, de goede man is 79... zit dus in god's wachtkamer een stapeltje tijdschriften uit 1991 door te lezen.... laat die man nou met rust...

bello | 01-09-07 | 14:07

Dat de Arabische Democratische Partij, de Moslim Democratische Partij en de Islam Democraten het niet hebben gered heeft natuurlijk een duidelijk en begrijpelijke reden. Moslim en "democratisch", dat gaat niet samen. Islam en democratie zijn elkaar uitsluitende begrippen. Dat weet iedereen (Behalve de voormannen van de PvdA.)
Jan heeft dus groot gelijk dat woordje niet in de naam te verwerken.

koerbagh ® | 01-09-07 | 14:07

Gevalletje altzheimer?

de honden blaffen... | 01-09-07 | 14:06

Is ie toevallig ook blind?

superjan | 01-09-07 | 14:06

Man wat een landverrrader zeg. Zoals de vele nerds op geenstijl zouden zeggen
'neqschot' ofzo ...

kokane187 | 01-09-07 | 14:06

Zei ik dat? Moslimwijffie? Oh sorry dat is natuurlijk niet netjes, ik bedoelde natuurlijk een moslimbukdiertje.

..zapper | 01-09-07 | 14:04

Ik wil ook een volgzaam stil moslimwijffie. Waar kan ik me aanmelden?

..zapper | 01-09-07 | 14:03

Net zo gek als Molendijk.
Het zit in die naam Jan...

da wizard | 01-09-07 | 14:03

-weggejorist-

rooster | 01-09-07 | 14:03

Succes Jan!

Bono | 01-09-07 | 14:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com