Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Christelijke ex-hoer wil homo's dood

pmc 10, pzc 20Kom maar naar beneden Yvette Lont, fractievoorzitter ChristenUnie Amsterdam-ZuidOost. Leuk dat jij je ook even in de discussie over heaumeaux mengt. Boelers, zo heten ze toch in Suriname? Boelers die met hun tollies in kaolos poeren. En mevrouw Lont vindt dat dat helemaal niet MAG. Homoos zijn zondig. Behalve dan genezen homo's. "Er zijn er velen die nu getrouwd zijn, kinderen hebben en in de dienst van de Heer staan. Anderen zullen ervoor kunnen kiezen vanwege hun geaardheid of niet volgroeide of verkeerde genitaliën, geboren in een verkeerd lichaam etc, celibatair te leven, zoals ook de eunuch volgens de Bijbel." En we zijn nog niet klaar met citeren. "Ja, God haat deze zonde, en het verdient de 'geestelijke' dood. Maar wij leven in een tijd van genade, en zullen genade moeten schenken aan degene die van zijn homofiele pad wenst af te stappen." Kan iemand deze middeleeuwse jezustrol even het graf van Jos Brink laten zien?

Reaguursels

Inloggen

Het zegt net zoveel over de partij als over haar, -kuch- hoer -kuch-

RdfB | 01-09-07 | 15:48

wat een domme koe!
zo zie je maar weer, alles wat fundamentalistisch is maakt dom!
zou deze gereformeerde takke-hoer weten hoe er 100 jaar geleden tegen donkere mensen aangekeken werd binnen haar geloofsstroming?

rustig joh! | 31-08-07 | 11:54

-weggejorist-

Lizzard | 31-08-07 | 08:40

He, christehoer uit zuidoost. Wie zegt dat wij in een tijd van genade leven. Ook gehoord via jouw speciale lijntje met God. Voor jou geen genade: aan het gas, en wel zo snel mogelijk.

Satan Loves You Too | 31-08-07 | 07:47

Ik kend dit soort redelijk goed (ik heb zes jaar in Suriname gewoond).
Je kunt niet alles hebben, maar ik ben heel tevreden om homo te zijn in plaats van een zwarte hoer. Dit soort zwarte christentrutten, denken dt zij een leigen lijntje hebben met God en weten wat die wil en niet wil. Typisch iemand die nog nooit nagedacht heeft.
Alleen geeft dit kutwijf wel een indicatie over het gehalte de Cristen Unie.

@Lizard, misschien is dat nog wel een van de goede eigenschappen van het NL volkseigen. Als je dat niet begrijpt dan ben je inderdaad een koudbloedige lagere diersoort.

Satan Loves You Too | 31-08-07 | 07:43

-weggejorist-

Lizzard | 30-08-07 | 22:28

Ik weet best dat homo's normaal zijn maar steeds als ik dat aan mijn zoon uitleg wijst ie mij op de Gay parade. Ok dan er is dus wel iets mis met ze maar niet alle homo's staan in een roze rokje op een oude mespraam. Er zijn ook goeie bij.

stemdesvolks | 30-08-07 | 22:23

-weggejorist-

Lizzard | 30-08-07 | 22:22

Teeuwen was als vanouds. Volgens mij heb ik '73 die blakkawatra wel eens een geeltje gehosselt.

Andriesch Knevelmans | 30-08-07 | 22:12

Hans Teeuwen for president!

wegmetdebijstand | 30-08-07 | 21:53

Die strontsnol was net bij het NSB programma Bimbo's en'Burka's.Daar mocht ze haar achterlijkheid weer uitgebreid etaleren.Hoogtepunt was Hans Teeuwen die de Meiden van Halal volledig van het podium veegde met zijn surplus aan verstand en humor.

maagwand | 30-08-07 | 21:50

wil die exhoer haar bek even houden over homos ze is zelf een ex hoer dus bek dicht sinds de chritenhondenunie aan de macht is gaat nederland hard achteruit overal bemeien ze zich mee jeugd met te veel drank homos te veel sex op straat sex op de tv wat mogen we straks nog wel ,mischien kunnen we die hoer van een hoge toren gooien brengt een hoop rust in dit land.

john4962 | 30-08-07 | 21:26

Volgens mij zegt deze dame niet dat homo's dood moeten. Met geestelijk dood wordt bedoeld een overgang naar een leven waarin de Bijbel wordt gevolgd en dus dat men niet meer als homo leeft.

Zelf vind ik sex tussen mensen van het zelfde geslacht verwerpelijk.

Fred V | 30-08-07 | 21:25

Tsja zijn eigenlijk niet alle mannen een beetje homo??? ik bedoel vooral de hetero mannen dus he want wat worden de homootjes verdedigdt hier op het forum zou mij niets verbazen als mannen eigenlijk een teringhekel hebben aan vrouwen. Ze zitten liever met hun tampoer in een krappe anus dan in een vagina waar of niet heren nou mij niet gezien hoor mijn anus is om te schijten en niet voor de sex want dan krijg ie darmkanker van.

geldwolfje | 30-08-07 | 18:45

@Dewareik

De reden dat er relatief (en ik vraag me af waar je de cijfers vandaan haalt) zou misschien kunnen liggen in het feit dat de meeste homo's dusdanig negatief worden behandeld door familie en omgeving dat dat wel eens kan leiden tot een negatief zelfbeeld. Maar dat geldt voor hetero's idem dito.

Exhomo's ook zo'n grappig iets. Waarom is er een noodzaak om exhomo te worden. Je bent wat je bent, tenzij je niet kan leven met het feit dat de omgeving negatief op je reageert.

Dat homo's geen liefdevolle relatie kennen of echte liefde lijkt me erg sterk.

Exhoertjes en gristenhonden, finnen en wat dies meer zij... dat heeft er voor gezorgd dat homo's als uitschot worden behandeld. Terwijl dat nergens op slaat. Het wordt tijd dat Nederland eens de gelovigen op hun nummer zetten... weg met die vrijheid van godsdienst...

breiz | 30-08-07 | 16:38

HOE MEER HOMO'S HOE BETER.

DOORDAT DE MENS DE TAKEN VAN DE NATUUR HEEFT OVERGENOMEN DOOR ZICHZELF TE MANIPULEREN (ZICHZELF KAN GENEZEN EN ZICH LANGER IN LEVEN KAN HOUDEN).
LEVEN ER 6 MILJARD MENSEN OP DEZE WERELD EN DAT IS NOOIT EERDER GEBEURD.
DIT ZAL ALLEEN MAAR TOENEMEN.

EN HOMO'S ZIJN DE PERFECTE OPLOSSING VOOR DIT PROBLEEM AANGEZIEN ZE ZICH NIET VOORTPLANTEN.

TEVENS DE GROOTSTE HOMOHATERS HEBBEN MEESTAL OOK WEL EEN ACHTERWERK WAAR GROTERE DINGEN IN GAAN DAN ERUIT KOMEN.

ARAWAK INDIAN | 30-08-07 | 16:24

dewareik @ 14.00 uur. eigenlijk wel ja.
'n specifiek soort teleurstelling dat wel.
Niet dat ik (heel erg) wanhopig ben hoor, maar wel teleurgesteld over het pimpen/verpesten met plastic onderdelen van opzich harstikken leuke meiden. (*lust ook geen cosmetica*)
Dogma's: vrijheid, gelijkheid, broederschap, is een mantra, niet nadenken niet vóelen, dit is wat het zegt, dit is wat het is.
Effe zellef nadenken?: vrijheid? uiteraard! gelijkheid? gelijk waaraan dan? all pigs are equal. Een mensch is een individue, er is er géénéén gelijk (aan een ander).
broederschap? klinkt goed, zolang er óók zusters mogen zijn.
Krampachtig gelijkheid nastreven leidt tot het (door dogma) gewenste schapengedrag, de eigen situatie vergelijken met die van een ander, en dat leidt tot frustratie, want niemand is gelijk. De vrije broeders en zusters werden genaaid door gelijkheid, dat was daar de wortel van angst en afgunst, daarmee werd het mogelijk een frans volk te manipuleren..
Met betrekking tot het pimpampet.
Zo kunnen heren bijvoorbeeld heel andere lekker vieze spelletjes spelen dan dames, ongelijk? ja. Erg? denk 't niet.

hallevvezool | 30-08-07 | 15:20

Voor mensen die interesse hebben in persoonlijke verhalen van ex-homofielen heb ik hier een verhelderende site met biografietjes pfox.org/phpbb/viewtopic.php?t=158&... . Wat toch steeds terugkomt als motief is AFWIJZING...

@ hallevvezool 30-08-07 @ 13:21 Ik volg je met het liefde en angst verhaal. Maar wat bedoel je met f. 'afgeknapt op te veel plastic'? als 'negatieve' reden om in en relatie te gaan? Valt dat niet onder de noemer 'teleurstelling'?

dewareik | 30-08-07 | 14:00

Metalgrandpa, clubjes zijn eng, je moet dogma aanvaarden om erbij te komen of te blijven.
Zo'n eng clubje vertelde mij (zonder dat ze wisten aan wie ze wat vertelden)
over het heer/baäl truukje, in het boek van de joden staat er soms heer/Baäl, maar daarmee wordt niet de almachtige bedoeld (van wie we de naam niet kennen).
De joden noemen hebben het over de almachtige door over "de naam" te spreken.
de verloren stammen zijn kennelijk zo verloren niet, uw reaguursel is niet de eerste hint die ik ooit ben tegengekomen dat europa is opgebouwd uit de 10 ontbrekende stammen. Dit verklaart tevens waarom de romeinen Baäl vereren, het waren de romeinen die het woord "Heer" introduceerden.
In geval het werkelijk waar is dat de aarde groeit hebben de stammen ook niet erg ver hoeven reizen. ( platentectoniek is onzin, net zoals dat de aarde plat zou zijn ).
Dewareik, liefde en duisternis.licht en angst. De mens is in staat tot 2 "basisemoties", de rest is van deze twee afgeleid, de basisemoties zijn:
angst en liefde.
't liefst leven we in liefde, lieve mensen zijn niet te manipuleren, ze weten van goed en kwaad en streven daarom het goede na.
Degenen die het kwaad met ons voorhebben willen graag dat we in angst leven, waar we angst hebben (voor elkaar), daar verliezen wijzellef de macht, daar zoeken we buiten onszellef naar een soort "machtige beschermer" , deze vinden we "toevallig" in genootschappen van diegenen die het kwaad met ons voorhebben (dogma is bang voor regel 1).
Maar toevallig bestaat dat toeval dus niet.

Mensen zijn over het algemeen mietjes, kijk maar: "wat zullen de buren/collegae/famielje/geloofsgenoten wel niet denken? en zie het rijtje van Dewareik a,b,c,d,e. (zou nog een "f" toevoegen, aFgeknapt op teveel plastic)
Dit is dus iets om oudhollands sjgeit aan te hebben.
Want de énige juiste weg loopt vanaf je eigen tenen naar elders, staat in geen enkel boek zodanig omschreven dat je aan de hand van 1 boek deze weg kunt vinden, boeken komen uit clubjes, dus zijn de boeken geschreven door dogma.
Boeken die weten waar je eigen tenen eindigen en de juiste weg begint?
tsja..
"Het antwoord ligt bij u"

LOL @ dolle (jezusmina) kabouter

@lont, ik ga geen HOER! roepen.'k Hoop dat u nú wordt aangeraakt door de waarheid, want het was vast niet de Almachtige die u eerder aanraakte.

remember regel 1. Lief zijn voor elkaar!

hallevvezool | 30-08-07 | 13:21

@Schoorsteenveger 30-08-07 @ 12:29
Net zoals er vele verschillen zijn in IQ, persoonlijkheid, achtergrond, uiterlijk, moraal en denkwijzen onder Lijst Wilders stemmers (Of hoe die partij van die man ook heet) zijn er vele verschillen onder de door jou genoemde 'gggristenhonden' op dezelfde vlakken. De gemiddelde Geenstijler zal zich namelijk niet snel vereenzelvigen met de simplistische kaalkopjes die ook op Wilders stemmen. En zo stemmen er Tokkies op de PvDA, maar ook intellectuele geitenwollensokken. Tokkie zegt: ,,buitenlanders oprottuh" . Geitensokje zegt: ,, Enerzijds blablabla, anderzijds blabla"

Ik ben het met je eens dat er types tussen zitten die 'niet nadenken'. Maar gaat dat niet op voor alle soorten?

Wat ik heb begrepen is het volgende: De gristenvisie op homofilie is uit te leggen in een simpele versie 'Het mag niet van God, punt uit'. Maar er zijn ook diepgravender gristelijke versies waarin ook de motieven , oorzaken en gevolgen worden blootgelegd van homofiel gedrag (Meer onderzoekend). Een fusion van deze twee zou worden: '' God zou liever niet willen dat een mens zichzelf kapot maakt door te handelen uit negatieve emoties/gdachten"

dewareik | 30-08-07 | 13:21

Dat wijf heeft ook nog achter de ramen gezeten, zie ik net. Waar GAAT dit dan over? Kort Lontje, ga 's wat nuttigs doen!

Symphrock001 | 30-08-07 | 13:08

Fijne jongens, die gristenen. Eerst wordt alles dat met Darwin's evolutietheorie uit een BBC-reeks van Richard Attenborough niet uitgezonden omdat dat tegen het Adam-en-Eva-sprookje in druist, en nu zegt een "politica" (mag ik dat héééééél even betwjfelen???) dat homo's dood moeten. Een gristen die nèt zo eng wordt als fundamentalistische moslims... dat kunnen we er nog nèt bij hebben. Mevrouw Lont, met een mening als de uwe (die ik als hetero zelfs mensonterend vind) is het hoog tijd dat u uit de politiek stapt, achter het aanrecht plaatsneemt, en hoopt dat uw kinderen (als u die al heeft) hetero worden; want doodt u uw zoon /dochter ook als die ooit met respectievelijke een lekkere knul/meid thuskomt? Ja? Dan zit u zéker bij de verkeerde partij!

Symphrock001 | 30-08-07 | 13:07

dewareik 30-08-07 @ 11:47

Hetero's maken wat relaties betreft net zo vaak dezelfde fouten als homo's.
En wat vluchtgedrag in relaties betreft doen hetero's echt niet onder voor homo's. Er is geen reden voor enig kwalitatief onderscheid tussen homo en hetero-sexualiteit.

douwe fappert | 30-08-07 | 13:02

Barbarella 30-08-07 @ 12:30
Een homo die gewoon niet naar haar wil luisteren en niet braaf de herero wil gaan uithangen zal bij haar gewoon niet op genade kunnen rekenen. Een homo die zich als homo dood verklaart en wél die komedie gaat opvoeren zal bij haar wél op genade kunnen rekenen. De genade van trutje Lont op zijn beurt schijnt op de een of andere ondoorgrondelijke wijze samen te hangen met de wil van God. Wat zij wenst in haar oneindige arrogantie zal mij worst wezen. Maar wat zij wenst als gekozen politicus in een parlementaire democratie gaat mij wel degelijk aan. Het is maar dat je het weet maar Trutje Lont is bijzonder ontevreden over het compromis dat haar voorman Rouvoet heeft gesloten. Als het aan haar lag hadden ze hun "poot stijf' (sic) moeten houden tijdens de formatie inzake abortus, euthanasie en homofilie. Voorts is zij van plan het te gaan schoppen tot op z'n minst lid van de tweede kamer. Van del tot dame, zogezegd.

Schoorsteenveger | 30-08-07 | 12:45

Gasten, beter lezen.

Ze wenst homo's niet de "geestelijke dood", maar "de zonde" van de homo's. In haar ogen dus de homoseksualiteit. Ofwel: ze wenst de homo's toe dat ze hetero worden. Daar kun je als homo wel gefrustreerd over zijn, maar eigenlijk is dat vanuit haar optiek toch wel een hele aardige wens.

Barbarella | 30-08-07 | 12:30

dewareik 30-08-07 @ 11:12
De gedachtengang van die trut is veel simpeler dan dat: homofilie is zonde, omdat dat nou eenmaal zo is, en iemand die homofiele gevoelens heeft dient deze af te zweren en te onderdrukken. Je moet er niet méér van willen maken. Gggggristenhonden hebben een bloedhekel aan argument, onderzoek, reflectie en wat dies meer zij. Zij hebben de waarheid in pacht en matigen het zich aan om vanuit die zelfverklaarde hogere morele positie te oordelen en te veroordelen. Zij lopen in het licht, en degenen die hun waarheid niet delen lopen in het donker. Wat ggggrrristenhonden plegen te doen is er allerlei argument bijslepen als het hen uit komt, maar dan enkel en alleen om het gelijk te houden, nooit om echt te argumenteren. That'all.

Schoorsteenveger | 30-08-07 | 12:29

Spreek niet voor god zou ik zeggen. Hoe weet je nou dat god homo's als zonde ziet? Stop de Crosslims.

Doe wat je zegt | 30-08-07 | 12:26

Antinl 29-08-07 @ 17:32
Dat noemen we voortaan geweaun een Crosslim.

glorikxpeauveeg | 30-08-07 | 12:20

oh eindelijk iemand met verstand!!!!!!!! U GO GIRL....... hoer of niet, je hebt verstand!!

dabizzy01 | 30-08-07 | 12:20

@douwe fappert 30-08-07 @ 11:22
Hoi Douwe, ik stel dat ook niet gelijk met iemands seksuele geaardheid. Maar vaker heb ik gehoord, gezien en gelezen, dat de homoseksuelen relatief vaker vanuit deze 'negatieve redenen' (a t/m e) relaties aangaan dan heteroseksuelen.

Dan is de vraag natuurlijk: Wat zegt het dan dat homofielen vaker dan hetero's een relatie zijn gstart vanuit een negatieve emotie of gedachte (lees: niet vanuit de bedoelde liefde) ?

Daar doe ik zelf niet zomaar en uitspraak over, omdat ik dat niet precies weet. Wél kan ik zeggen dat ALLE relaties die voortkomen uit zo'n negatieve emotie of gedachte, vaak destructief zijn voor de persoon in kwestie. Op de korte of lange termijn.

Eigenlijk zou mevrouw Lont zich dus ook kunnen richten met haar verhaal op ALLE mensen (hetero of homo) die vanuit deze motieven in relaties stappen.

Misschien dat de nadruk zo op homo's ligt, omdat in deze groep inderdaad meer zelfdestructie plaatsvindt. Zelfmoord onder homofielen is ook hoog. www.infeite.nl/2006/07/homos_zijn_risi... Natuurlijk heeft dat ook met de veroordeling van buitenaf te maken. Maar eerlijk, als ik word veroordeeld om iets dan boeit dat me voor geen meter wat die ander denkt, dat geld denk ik voor vlen hier op het Forum. Er is vaak al iets erg instabiel als je om een oordeel van anderen besluit zelfmoord te plegen...

Hoe dan ook, ik lees uit dat artikel van deze plitica Lont geen haatzaaipolitiek jegens homo's. Dat zij homofilie waarschijnlijk ziet als iets wat niet vanuit 'liefde' ontstaat is ook lastig uit te leggen.

dewareik | 30-08-07 | 11:47

@dewareik: Bedoel niet puur lichamelijk maar denk ik een combinatie van. Je hebt idd. een punt, Misschien is het "geconditioneerd" gedrag ipv. ongeconditioneerd om tot keuze sekse te komen, ik kan je helaas nu geen uitsluitsel bieden hoe dat nu echt zit ;)

Je kunt de vraag ook weer omdraaien als je het lichamelijke aspect weglaat; Je schrijft vrouwen vinden hun man aantrekkelijk door bijv. humour ofzo.... waarom dan geen interesse van een vrouw in een vrouw met nog leukere humour als je man? etc.

Ik hou erover op ;)

Joeper de poeper | 30-08-07 | 11:33

dewareik 30-08-07 @ 11:12

Natuurlijk gaan mensen om verkeerde redenen relaties aan maar dit kun je toch onmogelijk op dezelfde lijn stellen met iemands seksuele geaardheid?

douwe fappert | 30-08-07 | 11:22

@Joeper de poeper 30-08-07 @ 11:07
Bedoel je puur lichamelijke aantrekkingskracht?

Aantrekkingskracht kan natuurlijk ook door andere aspecten worden veroorzaakt (humor, status, naiviteit, enz).

Denk jij dan dat homofielen relatif vaker als motief deze fysieke aantrekkingskracht hebben als basismotief dan hetero's?

Want er zijn legio hetero's die zich niet eens seksueel aangetrokken voelen door hun partner, maar zich aangetrokken voelen door anderen zaken (Lees de vrouwen Forums er maar op na ;-)). (Lijk mij een ramp, maar dat terzijde...)

dewareik | 30-08-07 | 11:21

@XelaGBS 30-08-07 @ 11:00
Hoi, ik heb ook geen uitspraak gedaan die dat tegenspreekt.

Ik heb slechts geschreven dat de motieven om te kiezen voor een partner/relatie kunnen voortkomen uit 'liefde' of uit 'duisternis'.

Een crackhoertje die bij haar pooier blijft zal deze keus vaak niet maken vanuit liefde, maar vanuit angst, om maar wat te nomen. (Angst valt gemakshalve even onder de noemer 'duisternis'.)

Een theorie is dus dat homofiele mensen (man of vrouw) relatief vaker (ten opzichte van hetero's) een negatief motief hebben.

Dit is een theorie waarik ens over gelezen heb. Ik heb verder geen cijfers.

Ik probeer hiermee de gedachtengang te verhelderen die deze politica hoogstwaarschijnlijk aanhangt: Namelijk dat al het gedrag op deze aardbol wat NIET uit LIEFDE voortkomt, in feite tegen Gods wil is. Zo volgens deze gedachtengang dus ook relaties die niet voortkomen uit liefde.

dewareik | 30-08-07 | 11:12

@dewareik: Homo's vinden mannen aantrekkelijker, Lesbo's vrouwen en Hetro's elkaars geslacht. Dat zal dan ook wel het onderliggend motief zijn.... waarom ben jij hetro? Het antwoord ligt bij u.... (*kuch)

Mijn piemel wordt niet groter en dikker van een man of averwant, maar wel van liefste meerdere (2+) vrouwen rollend over mijn bed, ja ik ben dus lesbisch maar dat ter zijde.

Joeper de poeper | 30-08-07 | 11:07

"Er zijn er velen die nu getrouwd zijn, kinderen hebben en in de dienst van de Heer staan. "
.
Ja zoals mijn ouders, dankzij het homohuwelijk nu al iets van 5 jaar gelukkig getrouwd.
.
@dewareik - Dat homo's in tegenstelling tot lesbo's vaker losbandige (sex)relaties hebben ligt aan de aard van "de Man", niet aan sexueele geaardheid.

XelaGBS | 30-08-07 | 11:00

@css.... 30-08-07 @ 07:12
Als ik het goed lees praat ze ook niet over en real life dood, maar over een 'geestelijke dood'. Misschien handig als ze dat eens nader zou toelichten in haar stukje.

De christenen kennen het begrip 'dood zijn voor de zonde'.
Daarmee bedoelen ze dat ze niet meer toegeven aan gedrag wat niet uit liefde voortkomt. Dat gedrag is voor hen dus DOOD.

Dan is nu de vraag hoe deze mevrouw komt tot het idee dat homofiel gedrag iets is wat niet voortkomt uit liefde.

Om daar een antwoord op te krijgen zou je aan homofiele mensen kunnen vragen wat hun MOTIEVEN zijn om te houden van de eigen sekse.

Om hier een antwoord op te geven is het handig om te kijken naar willekeurige relaties, ook binnen de heterowereld.

Waarom hebben mensen een relatie met elkaar? Is het altijd liefde? Of denken we dat het liefde is, maar is het eigenlijk een dieperliggend motief. Hier een greep uit enkele motieven die kunnen gelden voor het aangaan van een heteroseksuele of homoseksuele relaties:

-a. angst (om alleen te zijn, om niet geliefd te zijn)
-b. ust (zelfbevestiging zoeken, bevrediging voor het ik)
-c. boosheid ( relatie nemen uit wraak naar ander persoon die je pijn heeft gedaan)
-d.zelfmedelijden (ik wil aaaandacht!)
-e.afwijzing ( gedumpt of buitengesloten door partners, familie, ouders, leeftijdsgenoten)

De bovengenoemde motieven zijn allen 'negatief' beladen. In het christen jargon zou dit worden genoemd: Motieven die niet vanuit Gods liefde zijn. Maar emoties en gedachtengangen die vanuit 'destructieve duisternis' komen.

Want volgens christenen is liefde een noemer voor allemaal positieve emoties en gedachtengangen die niet leiden tot zelfdestructie of destructie van anderen: geduldig, niet zichzelf zoekend, vergevend, blijmoedig, nederig, etc.

Na gekeken te hebben welke motieven mensen kunnnen hebben om relaties aan te gaan met elkaar (Dat kunnen dus motieven vanuit liefde ( positieve emoties en gedachten ) zijn, of vanuit 'duisternis' (negatieve emoties en gedachten), is het interessant om te kijken in hoeverre heteroseksuelen en homoseksuelen hierin verschillen. (Ok beetje een irritante zin dit... excuus)

Een veel gehoorde theorie is dus dat homoseksuelen relatief vaker een relatie aangaan met een partner vanuit een negatieve emotie of gedachte. (zie rijtje a tot en met e).

Nu is het maar een theorie. Ik zou zeggen beste homofielen onder ons, vertel eens : ,, Waarom besloot u om te kiezen voor een partner van hetzelfde geslacht?"

Het antwoord ligt bij u.

Tot slot: en ieder is vrij om te kiezen, en verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes.

Fijn dat nog!

.

dewareik | 30-08-07 | 10:47

De bijbel was geschreven BIJ mannen VOOR mannen, heeft nixs met god or whoever te maken. Rot op Super HOOR!! Find a hole and fall in it plz

shoes | 30-08-07 | 10:34

OK, ze mag mijn slurf zuigen om te zien of ze terecht een ex hoer is, op zich wel een goede move om wat (ex) hoeren in het kabinet te zetten (femke blijft kabinets hoer nr 1), wordt liever door hun genaaid dan door wouter bos en consorten

pim4ever | 30-08-07 | 10:06

Ik citeer: 1 Korinthen 14, 34-35

34 Dat uw vrouwen in de Gemeenten zwijgen; want het is haar niet toegelaten te spreken, maar bevolen onderworpen te zijn, gelijk ook de wet zegt.

35 En zo zij iets willen leren, laat haar te huis haar eigen mannen vragen; want het staat lelijk voor de vrouwen, dat zij in de Gemeente spreken.

de dolle kabouter | 30-08-07 | 10:05

ben het eens met het bericht van sterrenonder hetijs ;)

Wat ik helemaal grappig vind... de gehele verdediging dat homo's erger zijn dan overspel is fout, want hetgeen ze aan refereert veroordeeld mannen die hun vrouwen niet nemen maar hun vriendjes... homo's die overspel plegen dus! ... haar hele retoriek is dus eigenlijk op poep gebasseerd... jammer

nirwana | 30-08-07 | 10:02

Als ik echt alles in wil typen wat ik van dit soort gristelijk gedrogten vind, denk ik dat ik meer plek nodig heb dan het oude en nieuwe testament bij elkaar (statenvertaling). Inteelt lijdt tot een te kort aan chromosoompjes, wat op zich weer lijdt tot het verkeerd uitleggen van de bijbel. Dat is indentiek aan moslims die de koran gebruiken om hun radicale ideeën te verdedingen. Zo iemand zou niet in de politiek thuis mogen horen.

sterrenonder hetijs | 30-08-07 | 09:56

Die is waarschijnlijk als hoer net iets te vaak anaal genomen.

Guantanamo Airways | 30-08-07 | 09:54

Het bewijs van er lopen meer gekken buiten dan binnen de poort is hier overduidelijk.

thehollander | 30-08-07 | 09:50

Tja..... dit zal er gebeuren als we het ggrhistelijke geloof zo 'sirieus' zouden nemen als de moslimsz.... anyone?

FiNzEnDt | 30-08-07 | 09:40

hallevvezool 30-08-07 @ 09:18
Ja, ik denk dat dit klopt.
Baal (sorry, ik krijg de trema's er niet uit in Linux) is een goddelijke entiteit die in dezelfde periode de ronde deed in het Midden Oosten als Jahweh, de god van de Hebreeen. Na de veronderstelde splitsing van Israel na de dood van Salomo in een 2-stammen- en een 10-stammenrijk wed die god door de 10 stammen Baal genoemd. Mogelijk is de oorsprong hetzelfde. De Baalpriesters van het 10-stammenrijk werden hevig vervolgd en uitgemoord vanuit Juda (2-stammenrijk).
De naam Baal vind je bijvoorbeeld ook terug in "Hannibal" de Carthaagse veldheer die het tijdens de Punische oorlogen Rome zo lastig heeft gemaakt.

metalgrandpa | 30-08-07 | 09:28

"meisjes" pesten --> pritt-topic

hallevvezool | 30-08-07 | 09:22

de Heer = Baäl

de naam van de Almachtige is onbekend.

hallevvezool | 30-08-07 | 09:18

Zieke geest, maar ja, it's a free country. Laten we nou niet net zoals moslims, die zich druk maken over een cartoon, gaan gedragen...

synchronicity | 30-08-07 | 09:07

bruine christenheks!

Patrick Zweedsey | 30-08-07 | 08:55

Toppunt van verkeerde integratie, de CU die de islamitische extremisten gaat napraten :/ zeker bang geworden :x

Teecay | 30-08-07 | 08:45

he gristentrol is je snee naar boven verhuisd er komt onzin uit

yhk | 30-08-07 | 08:37

Maar ze heeft wel gelijk!

RedBill | 30-08-07 | 08:29

In Suriname worden ze Boelers genoemd. Hahahaha.
Wij noemen ze aambeienschoffelaars.

Blonde Moslim | 30-08-07 | 08:18

Geloof is naastenliefde... toch, of was geloof haat. Ik weet het allemaal niet meer.

css.... | 30-08-07 | 07:12

E6_C41 30-08-07 @ 01:50

Doe eens niet zo ingewikkeld. Wat mot die beweegpica volgens jou aantonen?

bottehond | 30-08-07 | 01:51

Er bestaat niet zoiets als een zonde in Gods ogen. Hebben we niet een (onvoorwaardelijke) vrije wil?
Er wordt door God niet geoordeeld, God is on-voorwaardelijke liefde.
De hel bestaat evenmin, een God van liefde zou nooit zoiets als een hel scheppen.
En dan nog iets: Er geschiedt helemaal niets tegen de wil van een (werkelijk) almachtige God.

flinkescheet | 30-08-07 | 01:46

Evita Peron 30-08-07 @ 01:20

Zorg dat je het nieuwe GS Orakel wordt en je maakt kans op publicatie in de jaarlijkse superwaardeleauze GS-vakansieboeken via ndrangethamedia.nl.

bottehond | 30-08-07 | 01:25

@bottehond 30-08-07 @ 00:45
Ik geef niet snel op hoor, ben een echte doorzetter. Hoop ooit mijn stukken gepubliceerd te krijgen zodat ik een groot deel van de wereld kan wakker schudden.

Evita Peron | 30-08-07 | 01:20

Kittekatje 30-08-07 @ 00:17

Ik had niet gedacht ooit nog eens hulde! naar een poes te roepen. Bij deze.

bottehond | 30-08-07 | 00:48

achterlijk wijf. je gaat homo's toch geen genade schenken. stel je voor zeg..

Demonische Eend | 30-08-07 | 00:45

Evita Peron 29-08-07 @ 23:39

Jij mot dat verhaaltje van de waterwandelkampioen van Galilea eens lezen inzake mosterdzaad. Niet zo defaitistisch, he. Gewoon doorpeuteren (leuke associatie van je, btw, inzake je pogingen die lutsers wakker te krijgen)

bottehond | 30-08-07 | 00:45

En dan te bedenken dat er mensen juichten toen de CU in het kabinet plaatsnam. De ggggristenen zoudem wel even hard optreden tegen moslims en hun knuffelaars. Ander geloof toch? Ja ja...

Murdockyoufool | 30-08-07 | 00:32

Wat een vieze hoer!! (excusez le mot)
Als homo's gaan branden in de hel, dan zij toch ook.

Het zou goed zijn voor de maatschappij als middeleeuws gedachtegoed zo snel mogelijk uitgebannen wordt, zowel gristen- als moslim-fundi's. To state the obvious...

Plutser | 30-08-07 | 00:30

Arme, arme, arme Boellie. Eén van de vele slachtoffers van hun eigen gebrek aan vermogen tot helder denken. (Over vermogen tot denken gesproken, Kittekatje, het is: "spreidT")

Kittekatje | 30-08-07 | 00:25

Wat een wartaal, donder toch op met je geloof.

MacDude | 30-08-07 | 00:24

Ja tuurlijk Yvette homo's zijn zondig maar de kost verdienen terwijl je op je rug licht en je door (hoogst waarschijnlijk) blinde mannen laten neuqen om de kost te verdienen mag gewoon... zou God er al overheen geweest zijn?

allblacks | 30-08-07 | 00:22

Eens een hoer, altijd een hoer. Althans deze hoer wel. Spreid nu haar benen voor een door haar verzonnen God. In mijn heilige boek staat dat juist jij dood moet, Yvette, met je vette paddenkop, omdat je een niet acceptabele "mening" (actually een standpunt dat door indoctrinatie op basis van een sprookjesboek tot stand is gekomen) hebt over de homoseksuele medemens. Trouwens, denk je echt dat er een God is als hij zo'n gruwlijk lelijk schepsel zou maken als jij, Yvette? Je klanten destijds moeten wel erg wanhopig zijn geweest (Ja, dat staat nou weer allemaal in míjn heilige boek, kutwijf!)

Kittekatje | 30-08-07 | 00:17

Die stomme gasten uit Drietabbetje zijn ook boelers, al zijn het niet persé heaumeaux. Wat ze echter wel deden is in de rivier de Marowijne schijten e.d. omdat er uiteraard geen rioolzuiveringen in de binnenlanden zijn.
En omdat wij in Langatabbetje langs de benedenloop wonen en ons drinkwater uit de rivier haalden begijpen jullie vast ons probleem met die bosneger boelers wel.

Bigi Bana Boy | 30-08-07 | 00:08

Ze is zelf een foutje van god

teamplayer | 30-08-07 | 00:05

Killerwhale 29-08-07 @ 23:56
Ga eens deaud.

Koekje-dr-bij? | 30-08-07 | 00:04

@Killerwhale 29-08-07 @ 23:56
Ik hoop dat dit alleen van toepassing is op Yvonne, want ik ken genoeg verhalen van Loverboys die meisjes van 14 tot 16 achter het raam plaatsen en ze elke dag in elkaar slaan als ze de volgende dag niet weer achter het raam gaan staan.

Evita Peron | 30-08-07 | 00:02

Eens een hoer, altijd een hoer.

Killerwhale | 29-08-07 | 23:56

Moslims,gristenen,allemaal 1 extreme pot nat die de meest krankzinnige dingen halen uit hun sprookjesboeken.

(mocht Boelie per ongeluk gelijk hebben, en we komen voor Hem te staan, dit is natuurlijk mijn kleine broertje die mijn account heeft gehackt.Ik zou zoiets nooit zeggen God, of Allah, of jehova,Zeus, en alle eventuele andere Goden)

captainobvious | 29-08-07 | 23:54

@ambtenaartje 29-08-07 @ 23:18,
daar sta je dan als buitenstaander, 4300 aangeboden kansen en maar 1 zou tot de hemel/nirvana/incarnatie whatever kunnen leiden.
Warhoofderij.

vander F | 29-08-07 | 23:48

klaasjeanco 29-08-07 @ 23:34
Ik houd mijn handen ook wel eens eronder..................
bottehond 29-08-07 @ 23:35
Op zich is het wel begrijpelijk. Willen we allemaal niet weten hoe het zit en hoe de zaken in elkaar steken. Gelovigen hebben dan een houvast, een hapklaar antwoord. Maar ze spreken zichzelf tegen. Want ze reduceren alles en vooral hun God tot iets simpels en begrijpelijks. Terwijl een mens eigenlijk voor wat betreft bepaalde vragen niet de hersens heeft of de inteligentie heeft om de antwoorden te bevatten. En dan denken ze met hun geloof alles begrijpelijk te maken. Een sterke leider die hun problemen en vragen wegneemt, zoals ook in de politiek gebeurt. Een illusie.

PausTokkie | 29-08-07 | 23:48

@bottehond 29-08-07 @ 23:35
Jammer genoeg kan je nog met zoveel feiten komen, het is ze niet aan hun verstand te brengen dat ze erg onnozel bezig zijn.

Evita Peron | 29-08-07 | 23:39

Evita Peron 29-08-07 @ 23:31

Zo zie je hoe onnozel gelovigen zijn.

bottehond | 29-08-07 | 23:35

Paus Tokkie 29-08-07 @ 23:21
Dat zijn wijze woorden .
Boellie 29-08-07 @ 23:08
Jouw comment , versterkt juist de zeer negatieve associatie , die ik al met religie heb , laat ik de woorden , verstikking , onderdrukking en dwang maar even gebruiken , jij een kind van God ? prima , maar waarom toch weer altijd die mantra dat mensen die niet geloven , naar de verdoemenis (dienen te ) gaan ? , dat is voor mij een gemuteerde vorm van fascisme .
Ik ga pitten , maak je geen zorgen , ik houdt mijn handjes boven de dekens .

klaasjeanco | 29-08-07 | 23:34

Het is bizar dat mensen als Boellie beweren dat wij liggen te slapen terwijl ze zelf als een kudde schapen een boek volgen wat ruim meer dan duizend jaar geleden is geschreven.

Evita Peron | 29-08-07 | 23:31

religion is war 29-08-07 @ 23:22
Haha, amen broeder. En dat die ex-vriendin van jou maar heel snel haar been mag breken, bijzonder smakeloze opmerking zeg.

Koekje-dr-bij? | 29-08-07 | 23:27

Koekje-dr-bij? 29-08-07 @ 23:17
Jammer is alleen dat met zo'n sprookjesboek in de hand een rechtvaardiging gezocht wordt voor alles wat fout is. Een (inmiddels ex) vriendin van mij zij, toen mijn moeder kanker kreeg, dat ongeluk altijd in het derde geslacht terug komt als straf van God. Of terwijl, mijn overgrootvader en moeder moeten zondaars geweest zijn in de ogen van God. Ik moet daar van kotsen.

Voor de rest geniet ik lekker van het leven in de wetenschap dat atheisten inderdaad altijd winnen.

religion is war | 29-08-07 | 23:22

Boellie 29-08-07 @ 23:08
Wodan, Donar, Platte Aarde, Heksen etc. De mens heeft wat betreft het geloof heel wat fouten gemaakt en opperwezens versleten. De mens heeft altijd behoefte aan een opperwezen, omdat de mens een antwoord wil op alle mysteries. Maar dat is helaas niet mogelijk en waarom zouden we ook alles moeten weten. Respecteer je medemens en laat de mysteries voor wat we zijn. Ook al graven we nog zo diep. Bepaalde antwoorden zijn niet op te graven. En ga dan niet als een betweter je suggesties voor die antwoorden verkopen. Da's voor iedereen weer anders. En laat homo's met rust. Als er een hoger wezen is heeft hij ook de homo's gemaakt. Anders praten gelovigen helemaal peop. Nu probeer ik nog enige logica, waarheid en levensvatbaarheid in religies te ontdekken.

PausTokkie | 29-08-07 | 23:21

@ Waarom om 18.06 weggejorist? Ik nam het juist op, als hetero, voor een, nogal kwetsbare, minderheid in onze samenleving. Daar is m.i. niets verkeerds aan. De uitspraken van deze omgeturnde "dame"in kwestie gaan alle perken te buiten. Mijn uitspraken waren letterlijk cynisch bedoeld. Daar is niets mis mee. Vrijheid van meningsuiting, begrijpt je?

buzzelbas | 29-08-07 | 23:21

@vander F 29-08-07 @ 22:59
Helaas, ik heb een trieste mededeling voor je, het zijn er geen 1001 maar ca. 4300.
Met 4300 religies is de kans klein dat je de juiste God bij de hemelpoort treft.

ambtenaartje | 29-08-07 | 23:18

Mevrouw Magdalena Wannabee zegt te weten wat God en Allah denken, maar heb zojuist even met ze gebeld. God is mijn beste vriend en Allah is al sinds eeuwen zijn sexslaafje en ze genieten nog iedere week met volle teugen.
Het Goddelijke "Komt in de heeren" vind ik persoonlijk wat te indringend, maar ik moest wel nog even van God verkondigen dat jullie christenen en moslims mensen gewoon hun ding moeten laten doen met hun ding, zolang niemand er schade van ondervind. Zo zie je maar weer, wat hoor en wederhoor voorkomt misverstanden, beste christenschaapjes.

ZSU-23-4 | 29-08-07 | 23:17

religion is war 29-08-07 @ 23:04
Je proeft de frustratie ook in hun comments. Wij lekker van god los leven, zij helemaal aan de lijn als slaafjes van de heer. En aan het eind worden we allemaal vergeven en eten we dezelfde druiven... dat zal best een beetje steken. Atheïsten winnen hoe dan ook.

Koekje-dr-bij? | 29-08-07 | 23:17

Boellie 29-08-07 @ 23:08
Heb jij dit allemaal zelf verzonnen? Heeft iemand je dit aangepraat in een dagelijks propagandasessie? Want eerlijk, ik maak me ernstige zorgen over mensen met waanideëen als jij. Beetje gristelijk bidden voor het eten is één ding, als een soort wannabe-profeet onheil lopen te verkondigen is iets anders. Jij lijdt aan ernstige grootheidswaanzin, praat er eens met iemand over van buiten de kerk. Sterkte, en vergeet niet een beetje te leven, hé vriend?

Koekje-dr-bij? | 29-08-07 | 23:15

@Boellie 29-08-07 @ 23:08
God het begint al, hij gaat preken...
Als er iemand bang is ben jij dat wel, bang voor God!

ambtenaartje | 29-08-07 | 23:14

Oei!!! Nou heb ik haar artikel in Nederlands Dagblad gelezen. Dat is geen ex-hoer, dat is nog steeds een hoer. En ze is evenmin christelijk, ze is sataniste. Want, ze haalt haar gezegden uit Leviticus en Deuteronomium. Maar, ze laat weg wat haar niet aanstaat en dat is het grootste gedeelte van de tekst. Ergo, madame is nog steeds een hoer, want uit haar selectieve aanhalingen uit Leviticus en Deuteronomium blijkt dat ze liegt dat ze barst. Dus, over haar hoereren alleraannemelijkst ook. Daarbij, door dat weglaten van andere zeer relevante teksten geeft ze een fout beeld van het oude testament, ergo, zij dient de Satan, niet de Christus. Een hoererende sataniste: Yvonne Lont.

Hammar | 29-08-07 | 23:13

Beste Boelie, net als een vlieg vergaat tot stof ga ik dat ook na mijn dood. Punt uit, einde verhaal. Ook met jou zal dat gebeuren. En daarna is er niets. Of denk je soms dat alle door jou doodgeslagen vliegen ook in de hemel komen. En als je dat niet denkt, waarom zou jij als mens dan hoger op die religieuze ladder staan om wel in een hemel te komen. Jij bent net zo goed een zoogdier als een koe.

PS de dijken om nederland zijn gewoon door mensenhanden gebouwd, niet door jouw god, en daar is toevalig wel bewijs van.

religion is war | 29-08-07 | 23:13

Voor een volk dat grotendeels onder de zeespiegel leeft en goeddeels God lastert, vindt ik de meeste van jullie reaguursels hierboven ronduit dapper.
Beseffen jullie niet: dat je als mens ooit (hopelijk mag dat nog lang uitblijven) je laatste ademtocht uitblaast. Om als ongelovige Thomas(en) nu zo hoog van de toren te blazen.... pffff..
Zeg voor de grap maar eens tegen je zelf dat je longen moeten stoppen met het vragen naar zuurstof.... of dat je hart moet stoppen met kloppen.
Ze gehoorzamen niet hé?Zo ook de kids die nu als het goed is in bed liggen.
En jullie "wakkere" volwassenen. Jullie slapen!

Boellie | 29-08-07 | 23:08

Boellie 29-08-07 @ 22:34
Respect voor anderen komt toch uiteindelijk vanuit jezelf, de rest is placebo nl.wikipedia.org/wiki/Placebo-effect. Overigens is het heel goed mogelijk dat er een hoger wezen is. Maar denk jij nou werkelijk dat je die kunt onderzoeken en er een oordeel over kunt vellen. Concentreer jij je nou maar op hoe wij mensen beter elkaar kunnen helpen en niet zozeer hoe wij onze interpratie van God aan een ander kunnen verkopen. Want daar weten wij niks van af. Laat God of wat het ook is voor wat t is. We zullen het nooit weten en dat is ook niet zo belangrijk. Belangrijk is hoe wij zelf zijn - ook al is daar boven helemaal niks. Overigens als God echt zo veeleisend was hadden we het wel gemerkt en niet dat stille van nu. Maar die hint van mij is weggejorist.

PausTokkie | 29-08-07 | 23:06

wat klaasjeanco 29-08-07 @ 23:03 zegt!!!

religion is war | 29-08-07 | 23:05

mercy en boelie zijn het levende bewijs dat we geloofsindoctrinatie op bijzondere scholen zouden moeten verbieden. Niet meer voor rede vatbaar, en volledig afhankelijk geworden van een sprookje. Waar bij een predikant hoort die je dan verteld wat je zoal wel en niet mag. Walgelijk.

religion is war | 29-08-07 | 23:04

Het probleem met geloven is , dat mensen wordt afgeleerd om zelfstandig na te denken , dit vind doorgaans al plaats tijdens de jeugd : kinderen worden geconditioneerd om te geloven , zoals een jong hondje leert , dat het moet poepen in de goot .
Seksuele relaties met kinderen zijn verboden . Dat is logisch , want een kind verliest zijn jeugd , als hij / zij daaraan wordt blootgesteld .
Religieuze relaties met kinderen zijn daarentegen niet verboden , toch verliezen kinderen , die worden aangerand door Jezus of Mohammed ook iets heel belangrijks : hun kritisch denkvermogen

klaasjeanco | 29-08-07 | 23:03

@ mercy 29-08-07 @ 22:57
Lees eens een ander boek. Harry Potter ofzo, kan je een nieuwe religie ontwikkelen.

Evita Peron | 29-08-07 | 23:00

@Boellie 29-08-07 @ 22:51

Als figuur cq mens kan jouw jezus ook echt wel hebben bestaan, alleen sluiten we tegenwoordig mensen op die zeggen dan ze Gods Zoon zijn. Persoonlijkheidsstoornis roepen we dan, of manisch depressief. Jij gelooft zelf ook geen mensen die nu zeggen dat ze jezus de zoon van God zijn, op basis van hetzelfde gebrek aan bewijs als ik nu doe met jou jezus van toen.

religion is war | 29-08-07 | 23:00

@ Evita en allen, Ik ga nu inderdaad slapen. Welterusten en Gods zegen ;) ;)

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:59

ok, ik wil niet branden in de hel,
bij wie moet ik dan aankloppen en waarom?
Christenen, maar welke stroming?
Mohammedanen, maar welke stroming?
Hindoestanen, maar welke stroming dan?

En dan laat ik de kleinere sekten nog buiten beschouwing.

Daar kun je een beste catalogus mee vullen.
Dé gids voor afvallige Atheïsten: "1001 manieren om te gelovig te worden"

vander F | 29-08-07 | 22:59

@ Woesteling 1734

Die vrouw heeft vanuit haar overtuiging helemaal niet gelijk, ze leest het Nieuwe Testament gewoon selectief. Dat doen de gristenen allemaal. En ze vertalen ook fout. De Statenvertaling is net zo fout als de Willibrordusvertaling. Tantum dic verbo, et sanabitur puer meus, weet je wel. Vertalen ze fout. De gristenlamlullen.

Hammar | 29-08-07 | 22:58

@mercy 29-08-07 @ 22:57
Ja prachtig, geef nu eens antwoord op mijn vraag van 22:51.

P. Daalemmer | 29-08-07 | 22:58

Galaten 6 vers 5 : Want wie op (de akker van) zijn vlees zaait, zal uit zijn vlees verderf oogsten, maar wie op (de akker van) de Geest zaait, zal uit de Geest eeuwig leven oogsten.

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:57

@ Boellie 29-08-07 @ 22:51

Ik hoef geen uittreksel GBA te hebben. Maar gewoon wat betrouwbare Romeinse geschriften waarin hij met naam en toenaam genoemd wordt.

P. Daalemmer | 29-08-07 | 22:55

mercy 29-08-07 @ 22:47
In New Orleans zullen veel Bush stemmers hebben gezeten. Je maakt jezelf belachelijk; doe jezelf een lol en ga slapen... nee echt... serieus.

Evita Peron | 29-08-07 | 22:53

Het woord geloof zegt al genoeg, net zo iets als "ik geloof dat ik het licht niet heb uit gedaan". Er is geen bewijs. Kan ook niet, wat zowel de volledig door mohammed uit de duim gezogen Koran, als de door vele mensen geschreven bijbel zijn sprookjes. En uit naam van de sprookjes zijn miljoenen mensen vermoord, en hebben tegenwoordig vooral moslims uit naam van een of andere epileptische pedofiel nog steeds moeite om het leven van andersdenkenden te respecteren.

religion is war | 29-08-07 | 22:51

@ mercy 29-08-07 @ 22:47
"En ook George Bush heeft verantwoording aan God af te leggen, wat hij zaait zal hij ook oogsten"

Leg dat eens uit aan de nabestaanden van al die dode Afghaanse en Irakse burgers die nergens mee te maken hadden. Lijkt me een lastige klus om dat recht te breien.

P. Daalemmer | 29-08-07 | 22:51

@P.Daalemmer

Je wilt alsmaar bewijs voor het bestaan van Jezus De Christus.
Beste man... Als ik een uitreksel uit het bevolkingsregister of een attestatie de vita van onze Heer kon opvragen, dan had ik dat voor je gedaan..... maar wij hebben ons bewijs niet bij de gemeente Amsterdam, Voorburg of Den Haag liggen, maar in ons geloof! Een God's geschenk... zo kan ik je zeggen!

Waarom noemen al die "ongelovigen" nu steeds de naam van "Jezus" bij elke wisje wasje?
Niks geen richard of moniek.... maar altijd weer "Jezus" Toch opmerkelijk. vin je nie?

Boellie | 29-08-07 | 22:51

-weggejorist-

gnomidion | 29-08-07 | 22:50

@ klaasjeanco 29-08-07 @ 22:46, nou dat gun ik je toch niet... ;)

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:49

@ mercy 29-08-07 @ 22:40

wahaha nou ik geloof dat die jozef stiekum toch die geile maria heeft volgefapt hr... de poeperrr ;)

krem | 29-08-07 | 22:48

@ P. Daalemmer 29-08-07 @ 22:45, God heeft meer dan 2000 jaar terug ingegrepen. En ook George Bush heeft verantwoording aan God af te leggen, wat hij zaait zal hij ook oogsten.
De VS heeft de laatste jaren ook nogal met wat natuurrampen te maken gehad en dat is na de inval in Irak alleen maar erger geworden.

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:47

De eeuwigheid is helemaal niet leuk : er ontbreekt een belangrijke faktor , de tijd , lees maar :
Zometeen , ga ik mijn vriendin , die op bed ligt te wachten volblaffen .
Morgenavond , ga ik stappen met mijn vrienden .
Over vijftien jaar , ga ik met pensioen .
Alles , alles wat ook maar enige betekenis heeft in het leven , plaats je in het kader van de tijd .
Niets is zo leuk , dat je het een eeuwigheid kan volhouden .
Den Heere dankbaar zijn tot in den eeuwigheid ? dat hou ik niet vol , laat mij dan maar lekker branden .......

klaasjeanco | 29-08-07 | 22:46

@boellie en Mercy.

god, zo beweren jullie, is almachtig hè. Waarom grijpt hij dan niet in bij Sjors Dobbeljoe Bush?

P. Daalemmer | 29-08-07 | 22:45

@metalgrandpa 29-08-07 @ 22:40, Die keuzevrijheid heb je gelukkig wel (in het christendom) als je in een islamitisch gezin was geboren heb je die keuzevrijheid niet ;)

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:42

mercy 29-08-07 @ 22:38
Ik WIL het niet eens begrijpen, deze hoax \"/-

metalgrandpa | 29-08-07 | 22:40

krem 29-08-07 @ 22:35, Ja en dat is ook geloof ;)

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:40

Religieuze orthodoxie is het summum van lafheid : om er maar voor de volle 100% van zeker te zijn , dat men na het aardse leven , de eeuwigheid verwerft , gaat men op zeker spelen en den bijbel zo rigide mogelijk interpreteren : Dat soort mensen kun je niet hard genoeg aanpakken .

klaasjeanco | 29-08-07 | 22:38

@metalgrandpa 29-08-07 @ 22:35, Vanuit menselijk oogpunt kunnen wij dat ook NOOIT begrijpen! Maar door dat te doen is de weg tussen God en ons weer hersteld (als we geloven). ;)

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:38

mercy 29-08-07 @ 22:33
Net als boellie, bewijs jij nu eens dat Jezus heeft bestaan. De romeinen hebben in ieder geval niets van hem op schrift gezet..

P. Daalemmer | 29-08-07 | 22:36

@ mercy 29-08-07 @ 22:33

ma hoe is die jezusgast dan geboren ?? leg dat s uit dan.. uit een maagd zonder geile neukseks ??

krem | 29-08-07 | 22:35

mercy 29-08-07 @ 22:33
Daarom heeft hij al die Ammonieten, Jebusieten enzo eerst af laten maken. Trouwens: wat een vader is het eigenlijk die zijn eigen zoon laat doodmartelen?

metalgrandpa | 29-08-07 | 22:35

@Ambtenaartje

Er is een Schepper en dat is de Schepper van hemel en aarde.Hij heeft ons zijn tien geboden nagelaten.Gij zult niet stelen..... gij zult niet echtbreken... Eert uw vader en uw moeder! Doe maar eens een rondje GS of desnoods nu.nl en zie hoe vaak deze drie geboden overtreden worden.
Wanneer God de schepper vanuit pure genade ons zijn Zoon Jezus schenkt dan gebruiken we die naam te pas en te onpas.
Zit je in de trein dan hoor je ineens "Jezus"...... loop je op straat dan is plotsklaps weer "Jezus"

@Ambtenaartje: men noemt Jezus, maar kent Hem niet!

Boellie | 29-08-07 | 22:34

Als ik bij mijn geyle overbuurvrouw in haar tuin , aan een kruis ga hangen , en ze komt naar buiten en vraagt " waarom doe je dat " , en ik zeg : uit liefde voor jou ! Denk je dan werkelijk dat ze dan zegt : " strakke actie buurman , zullen we neuken ? " Neen ze belt de GGD en laat mij afvoeren in een dwangbuis .
Kortom het hele Christendom is grote onzin .

klaasjeanco | 29-08-07 | 22:33

Wind zien, nee, voelen daarentegen wel en dat trucje kan god niet. Je zal toch met wat beters moeten komen ander is het wel een heel mager antwoord

Om 22:02 bazelde je: "Massaal verlaten we de kerk om ons bij allerlei spirituele stromingen aan te sluiten"

Nee hoor, ik niet. Nog nooit tot een religieuze groepering behoord en zal dat ook never nooit niet doen. Atheïst tot in de kist!

P. Daalemmer | 29-08-07 | 22:33

Jullie kunnen Jezus zo belachelijk maken als jullie willen en je kan je verzetten tegen Hem maar Hij houdt toch van jullie (ik kan dat niet voorstellen omdat ik kwaad zou worden als men zo over mij zou praten maar Jezus heeft jullie lief!!!
Want inderdaad alzo lief heeft God de wereld gehad dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft omdat een ieder die in Hem gelooft Eeuwig leven heeft!
En wie een oor heeft die hore !

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:33

Eenmaal een hoer altijd een hoer, oud zeeuwsch gezegde.

Achiel | 29-08-07 | 22:32

Oh die, Ja die ken ik nog van vroeger.....

Tjoep over the hills | 29-08-07 | 22:32

Kunnen we die vrijheid van godsdienst niet 'ns afschaffen? Deze poppenkast heeft nou toch lang genoeg geduurd! Vanaf nu geloven we alleen in de wetenschap.

wegmetdebijstand | 29-08-07 | 22:32

zwanger = maagd

ambtenaartje | 29-08-07 | 22:32

@ klaasjeanco 29-08-07 @ 22:25

rflol

krem | 29-08-07 | 22:28

klaasjeanco 29-08-07 @ 22:25
Je bedoelt: Jezus was haploied, net zoals darren in bijenvolken, leven kort met als enige doel d ebevruchting van de bijenkoningin

metalgrandpa | 29-08-07 | 22:27

@Boellie 29-08-07 @ 22:22
Haha, en weet je wat pas echt belachelijk is, er schijnt een vrouw een kind te hebben gebaard terwijl ze altijd zwanger is gebleven. Dit kind stierf aan een kruis, een martelwerktuig, sat symbool is geworden voor een religie. Haha, wat een belachelijke idioterie. Ze denken ook nog dat die persoon later is opgestaan uit de dood, maar de ene keer is het ergens anders dan de andere keer. Hahahaha wat een idioten die in die flauwekul geloven.

ambtenaartje | 29-08-07 | 22:26

Volgens de bijbel is Jezus geboren uit de maagd Maria : zonder geile neuqseks een kindje , dan moet Jezus biologisch gezien het halve aantal chromosomen hebben gehad , maar dan ben je toch niet levensvatbaar ??????? Alleen van mensen met het syndroon van Down (mongeaulen ) is bekend dat ze één chromosoom meer hebben .
Rest mij maar één conclusie : Jezus was een soort van super-mongool .

Halleluja

klaasjeanco | 29-08-07 | 22:25

Ach mevrouw Yvette Lont snabbelt natuurlijk nog steeds wat bij en kan aan onze homosexuele medemens niet veel verdiene. die zoeken immers een man om in de kont te neuken en dus zeker geen Yvette Lont hoertje.
Dit is natuurlijk (letterlijk en figuurlijk) een groot inkomstenverlies voor die christensnol.
Dit zeker omdat ze ook al niet op een vrouw lijkt , ach Yvette Lont is en blijft een afgewerkte afwerkplaats , moeten we die snol nu echt serieus nemen??? ik hoef haar niet , zelfs niet voor geld toe, tsja en dat zullen er meer gezegd hebben

prutpraat | 29-08-07 | 22:25

ambtenaartje 29-08-07 @ 22:23
Heel veel heiligen die hun evenknie vonden bij de Romeinse goden.

metalgrandpa | 29-08-07 | 22:24

mercy 29-08-07 @ 22:2
Dominus vobiscum et spiritum tuum!

metalgrandpa | 29-08-07 | 22:23

@Boellie 29-08-07 @ 22:14
Het gristendom is de uitgebreidste als het gaat om het poly-theisme. Eerst heb je de drie-eenheid, daaronder de heilige maagd Maria, daaronder duizenden heiligen die allemaal een stukje van de wereld "regelen" en hiervoor aanbeden kunnen worden. Net zoals bij de Germanen, maar dan nog veel erger.

ambtenaartje | 29-08-07 | 22:23

Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. 17 Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde. 18 Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld; wie niet gelooft, is reeds veroordeeld, omdat hij niet heeft geloofd in de naam van de eniggeboren Zoon van God.

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:22

@Irish Bastard,

Denk je nu werkelijk dat demonen en geesten een schizo product zijn?
Vraagt het maar lekker effe aan die die "glaasjes draaiende gasten" die voor het meerendeel alles in enkelvoud zien ( dus niet schizo zijn)
Ze kunnen je alles vertellen over wat er gebeurt als je demonen op verzoek laat aan schuiven.Lachu lachuu... en dan... dan wordt het plotsklaps donker!

Boellie | 29-08-07 | 22:22

@widtvoet Keurig rekenwerk, dat getal gedeeld door het aantal dagen van het jaar en je komt op de leeftijd van ons zonnestelseltje. Het uitvinden van zoiets als God was ff leuk en nuttig voor een paar stammen maar nu moet het toch wel iedereen duidelijk zijn dat de mensheid het verschijnsel 'geloven'aan het ontgroeien is.

doedeljantje | 29-08-07 | 22:21

Ik ben het licht der wereld; wie Mij volgt, zal nimmer in de duisternis wandelen, maar hij zal het licht des levens hebben.

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:21

Vele gelovigen en dus ook Yvette Lont zouden een voorbeeld moeten nemen aan Leonardo Da Vinci (wat ze waarschijnlijk niet willen omdat men vermoedt dat hij een homo was) zijn levensmotto was dat de mens moet leren uit eigen ervaring en zijn kennis niet moet opdoen door anderen na te bouwen.

Evita Peron | 29-08-07 | 22:20

Doch allen, die Hem aangenomen hebben, hun heeft Hij macht gegeven om kinderen Gods te worden, hun, die in zijn naam geloven;

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:20

mercy 29-08-07 @ 22:18
Ik dank God dan ook op mijn blote knietjes dat ik HEIDEN, ATHEIST en ANTICHRIST ben.

metalgrandpa | 29-08-07 | 22:19

tword tijd dat die gristenhonden en islamfetisjisten hun achterlijke geloof (geloof ja want niks is bewezen) en de daar uit vloeiende zieke gedachten eens niet aan andere mensen opdringen.. doe jullie ding en laat andere mensen met rust.. ik eis een seculiere staat.. voor degenen die t denken.. nederland is dit dus niet

krem | 29-08-07 | 22:19

Boellie is ook zo'n potentiële Jomanda aanhanger
alleen volgt hij waarschijnlijk een of andere Jezus, Mohammed , John Smith of wie dan ook.
Alleen mag Jomanda geen handjes opleggen van Boellie wat dat is Satan, een dominee mag dat weer wel, Jezus uiteraard ook, een groot voorbeeld

Gelukkig is Boellie ook Atheist,
ik durf te wedden dat Boellie niet in Brahma, Shiva, Wodan of Amon Ra geloofd.
Dat maakt Boellie dan weer een Atheist.

vander F | 29-08-07 | 22:18

In den beginne was het Woord en het Woord was bij God en het Woord was God. 2 Dit was in den beginne bij God. 3 Alle dingen zijn door het Woord geworden en zonder dit is geen ding geworden, dat geworden is. 4 In het Woord was leven en het leven was het licht der mensen; 5 en het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet gegrepen.

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:18

@ekimov 29-08-07 @ 22:04
Het geeft slechts aan wat voor een mafffe idioten er in de CU zitten. En de CU regeert mee in ons landje, afdelingen Gezin en Oorlogsvoering.

ambtenaartje | 29-08-07 | 22:17

[OT] De God van de Jeauden was hen vanavond maar weer matig gezindt. Of om met de woorden van Henk ten Cate (en zijn discipelen) dalijk te spreken: "... maar we waren wél beter..." [/OT]

widtvoet | 29-08-07 | 22:17

Geachte Mevrouw Lont,
Ik wil U even wijzen op de mogelijkheden die het Oude Testament van de Hijbel U biedt om ongelovigen aan te pakken. Wijkt in niets af van de aanbevelingen in de Knorhaan. Toe maar jongens: Kanaanieten, Jebusieten, Moabieten moeten allemaal dood van onze lieve Heere God, om Zijn Uitverkoren Gelovige volkje een landje te gunnen. Bewoners van Ammon in stukken zagen, als mannen van de straat komen om je mannelijke visite te verkrachten stuur je gewoon je dochters de straat op ten behoeve van die lieden. Het staat allemaal in die Hijbel.
nobeliefs.com/DarkBible/DarkBibleConte...

metalgrandpa | 29-08-07 | 22:16

@ Boellie: "... poly-theïstisch..." Gestudeerd zeker? Seminar?

Reykjavik | 29-08-07 | 22:16

Nederland gaat zijn ondergang tegemoet en het taalgebruik hier ook.

Rest In Privacy | 29-08-07 | 22:15

@vander F,

Ik hang als Christen geen grote scharen van Goden aan.Man doet voor een keer toch niet zo poly-theïstisch!

Boellie | 29-08-07 | 22:14

Deze op hol geslagen christenunie-muts doet in feite fascistische uitspraken over homo's met den Heere als rugdekking : volstrekt onbegrijpelijk dat een moderne samenleving dit soort uitspraken tolereert , alle passages die refereren aan het inferieur zijn van niet -gelovigen , of die homoseksualiteit veroordelen , dienen uit de koran en de bijbel te worden geschrapt .
Wie de bijbel of de koran kritisch leest , kan maar één conclusie trekken : de bijbel en de koran behoren in hun huidige vorm in dezelfde categorie als "mein kampf " , Die van verboden boeken .
Wie zegt mij , dat Jezus het niet bij tijd en wijle lekker vond om in zijn aarsch genomen te worden ??????????????

klaasjeanco | 29-08-07 | 22:12

Geloof maakt meer kapot dan drank ooit kan goedmaken... en zie hier! Het bewijs wordt klip-en-klaar geleverd door zo'n gristenhond... ten eerste weet dat mens niet van voren dat ze van achter leeft en daarnaast moet ze toch eens -leren lezen- want ik ben dan niet gelovig maar heb wel -gelezen- dat God genadig is voor iedereen... helaas dus ook voor die analfabetische trut maar goed, hoort er denk ik bij. Ik ga ervan uit dat Yvette een foutje van God is, zulke mongeaulen schieten er wel eens bij in... druk druk druk en zo. Als het maar niet te vaak is dan, dan kan ik het nog hebben.

The_Smiley | 29-08-07 | 22:11

Boellie 29-08-07 @ 22:02 : So what else is new ?
Hoe naïef kan je zijn als je gelooft in verhalen over geesten en demonen, mensen die anderen met een handoplegging doen genezen/herrijzen/whatever.
Dat soort nonsens lijkt mij regelrecht uit de overactieve fantasie van een schizo te komen.
Dat duizenden mensen dit soort debiele sprookjes voor waar aanneemt doet mijn overtuiging dat wij als menselijk ras gedoemd zijn tenonder te gaan aan onze eigen naïviteit en arrogantie alleen maar groeien.

Irish_Bastard | 29-08-07 | 22:11

En op de 1.642.500.000.000ste dag schiep de mens God...

widtvoet | 29-08-07 | 22:08

@P.Daalemmer,

Je vraagt van mij om te bewijzen dat God bestaat?
Heb je de wind ooit gezien? Neen? Ik ook niet. En toch bestaat die.
Hoe weten wij dat? Dat zien wij aan de wuivende bladeren van de bomen.
Moet je meer bewijs hebben voor het bestaan van de wind?
Klinkt misschien raar, maar voor het bestaan van God hoef ik verder geen bewijs te hebben. Ik geloof.Punt.

Boellie | 29-08-07 | 22:08

"... en passie voor vertrapte, uitgebuite en misleide vrouwen." Narcistische trut!

Maximo Lider | 29-08-07 | 22:07

Waar maken jullie je druk om? Als mensen onzin uit willen kramen moeten ze dat toch zelf weten?
Het wordt pas vervelend als mensen hun handjes niet thuis kunnen houden en de daad bij het debiele woord gaan voegen, zoals binnen de Islam gebruikelijk is.

ekimov | 29-08-07 | 22:04

@Boellie,
en welke van de grote scharen Goden hang jij aan?

vander F | 29-08-07 | 22:03

Zegt u 't eens mevrouw. "Alle heaumeaux moeten deaud! In principe. Komt niet van mij. Staat in Het Boek. Het Boek van mijn God.
Ik geloof in God. Vrijheid van godsdienst is belangrijk."

-Achterlijke negerin. (seksistisch en racistisch)
-Hoerig domme gelovige. (generaliserend en blasfemisch)
-Zo iemand zou daar niet moeten zitten. (discriminatoir)
-Alle achterlijken die serieus menen te moeten roepen dat anderen deaud moeten omdat ze dat Geloven, moeten zelf maar lekker deaud!
In principe. Komt niet van mij... (ontoelaatbaar misbruik van een vermeende vrijheid van meningsuiting)

widtvoet | 29-08-07 | 22:03

God de schepper van hemel en aarde is NL nu nog genadig! Geen natuurrampen en andere ellend. We hebben economisch hoogtijd waarbij het den Hollander grotendeels voor de wind gaat. Massaal verlaten we de kerk om ons bij allerlei spirituele stromingen aan te sluiten.Ik zeg jullie: jullie vallen God af!

Boellie | 29-08-07 | 22:02

gristenhoerrrr

krem | 29-08-07 | 22:01

Zeg, Suriname is toch geen Nederlandse kolonie meer ?
Dan kunnen we deze Chrrrristenfundamentalist toch met gemak d'r paspoort afpakken en per boot terugsturen ?
Dan mag ze daar Desi Bouterse gaan veranderen in vrome christen.

Irish_Bastard | 29-08-07 | 21:59

Boellie 29-08-07 @ 21:20

Bewijs jij nu eerst eens dat god bestaat, praten we dan wel weer verder.

P. Daalemmer | 29-08-07 | 21:55

@PausTokkie,

Wil je als mens in God's schoenen gaan staan en alles weten? Dat kan toch niet? Jij bent mens en Hij is God! en niet andersom!
Als kind zijnde mag je van je ouders een heleboel niet terwijl je het allemaal zo graag zou willen.Je ouders weten het beter.Zo weet God dat ook.
Wij hebben allemaal levensvragen waarvan sommig vooralsnog niet beantwoord zijn.Moet je je geloof vanwege die onbeantwoorde vragen dan maar effe aan de kant doen? Lijkt me niet.

Boellie | 29-08-07 | 21:53

Finnen ga deaudt mag wel, homo's ga deaudt mag nie...
"Sterf gristenhond" mag wel. Wat een censuur hier bij de rechts liberalen. De SP is er niets bij...

Dwangneurose | 29-08-07 | 21:47

per maand 400 betalende klaarkomende pikken in je punani is niet zondig zeker...

Tommygunner | 29-08-07 | 21:44

Maakt maar weer es mooi duidelijk hoe Verdraagzaamheid tog vaak eauk zelfs (humor) voor CU-coryfeeen 'n uiterst relatief gebruiksvoorwerp blijkt.

De verloren zoon (dochter) wordt liefdevol opgenomen. Vervolgens steelt zij pappa's jachtgeweer om op haar broertjes en zusjes te schieten.

widtvoet | 29-08-07 | 21:32

ik verbaas me daar keer op keer over dat die tolerantie nazi's het weten te presteren om met 2 % heaumeau's een 30 + procent christenen de bek snoeren ..
Balkie Rouvoet wat zijn jullie nou voor gristenen .. want al met al jullie als gereformeerden zouden a,la Giertych gewoon moeten zeggen het is een gruwel in het oog van de heer ,een aanfluiting van de natuur en als je teveel van die achterladers hebt rondlopen is het een bedreiging van het voortbestaan van de mensheid (met dank aan de heer Giertych voor de quotes) .. ongelovig als ik ben vind ik wel dat die tol.nazi's onze cultuur grote schade toebrengen .. WIJ moeten tolerant zijn en ondertussen loopt ali baba lekker haat te prediken en alles wat jullie kunnen is mislukte intergratie praatjes .. weet je wat balkie volgens het oude testament ben je gewoon even schuldig .. als je voor de Here zijn bankje staat is dat een kort process :D

spierdalaj | 29-08-07 | 21:31

het zijn bijna mensen die radicaaltjes. Maar toch nèt niet. Jezus wat een verdraagzaamheid.

zeiksmurf | 29-08-07 | 21:29

Boellie 29-08-07 @ 21:20
Hij is welkom, alleen het is zo fucking stil daarboven. Wel gemeen van hem om ons zou te laten zoeken naar de Waarheid. Of is hij er niet of kan hij het niet (meer)?

PausTokkie | 29-08-07 | 21:26

Yvette, je refereert aan Leviticus 18:22, waarin wordt gezegd dat homoseksualiteit "een gruwel" is. Heb je meteen ook even in Leviticus 20:14 gekeken voor een bijpassend vonnis? "Wie met een man het bed deelt als met een vrouw, begaat een gruweldaad. Beiden moeten ter dood gebracht worden en hebben hun dood aan zichzelf te wijten." Laat weinig aan de verbeelding over denk, alle homo's moeten dus deaud volgens de bijbel. Yvette, we kijken met spanning uit naar de volgende column, wie A zegt moet ook B zeggen toch?

BigSwingingDick | 29-08-07 | 21:21

De reacties hierboven gelezen hebbende kan ik niet anders concluderen dat Nederland hard op weg is de toorn van God over zich heen te roepen.
Hoe ongelovig kun je als mens zijn?

Boellie | 29-08-07 | 21:20

Een hardgekookt eitje op gristelijk vuur...

eRenKa | 29-08-07 | 21:14

-weggejorist-

PausTokkie | 29-08-07 | 21:14

-weggejorist-

100% Drunk | 29-08-07 | 21:11

ze heb zelf alles gedaan wat GOD verboien had moet zei zeggen greppelSLET

seven777 | 29-08-07 | 21:07

-weggejorist-

PausTokkie | 29-08-07 | 21:02

Ze moest natuurlijk wel de politiek in, klanten wilden er dood nog niet overheen. Ik neem aan deze deze gristenfundi ook de vingertjes van haar kind afhakt als die een snoepje uit de snoeppot steelt? Staat namelijk ook in dat sprookjesboek. Wat een ontzettende domme trol.

religion is war | 29-08-07 | 20:58

Dit kan echt niet........ Ik wil verschrikkelijke uitspraken doen maar ik hou me in. Niet normaal.

De Kenner | 29-08-07 | 20:57

Het is ook reuze makkelijk, zoals ik al schreef, om zelf niet te filosoferen en na te denken over de Waarheid, het Goede of over van alles, maar om je te laten leiden door en over te geven aan een sterke Leider of Almacht die wel voor jou denkt. Want de 'dingen des levens' zijn ook allemaal zo ingewikkelt en die verstandsloze automatische piloot is veel eenvoudiger. En als je ergens tegenaan knalt? Ach, Hij (de Leider) zal het wel weten, hem vertrouwen we toe en het is toch fijn dat we met elkaar zijn? Tja........................

PausTokkie | 29-08-07 | 20:51

paus tokkie @20:23 je raakt de goeie snaar als een groep of omgeving zich laat leiden door angst dan is de kans op excessen heel groot!wat angst lijd tot woede ,woede lijdt tot haat .. effin dat komt uit starwars maar het klopt aardig!Ik vraag me persoonlijk weleens af hoe zou je dit kunnen uitbannen misschien met genen onderzoek?dat je de genen die hier voor verantwoordelijk zijn afzwakt?maar ja waar moet je beginnen?

van de kraats | 29-08-07 | 20:48

Overigens als er iemand iets af weet van een ellendig leven is zij het wel. Ze is een ex-hoer. Ook voor haar was er vergeving. Maar het geeft aan dat haar standpunt niet voorkomt uit dogma's of opvoeding.

Joshua | 29-08-07 | 20:46

Deze mevrouw heeft in mijn overtuiging wel gelijk. Ook al is iemand homo, zo iemand verdiend genade wanneer die inziet dat homo seksualiteit een vorm van toegeven is aan de seksuele begeerten.

Joshua | 29-08-07 | 20:44

Wat vind ze dan van Hugh Hefner, Ron Jeremy en Prins Bernard.'

Ook mensen met een dampende snikkel

Ir. Roodpiemel | 29-08-07 | 20:40

PausTokkie 29-08-07 @ 20:23
Inderdaad. Zijn een hoop leuke onderzoekjes naar gedaan, naar de invloed van gedrag in groepen en behoeften van mensen daarbinnen en hoe meningen dan ineens raar en eng worden enzo - want verbonden aan diepe emotionele associaties en grote aan vanalles gelinkte archetypes waardoor absoluut en onbetwistbaar want te sociaal emotioneel niet ongebonden genoeg om kritisch danwel realistisch te benaderen. Human, all too human. Mensen zijn zo complex en tegelijkertijd zo fucking simpel.

Ohja | 29-08-07 | 20:36

Wat een ongelooflijk hypocrite onzin is "het (algemene)geloof" ook! Sinds mensenheugenis vergrijpen "geestelijk l(ij)eiders" zich aan "knapen" en komt dit uit, dan weet de kerk niet hoe snel ze dit de kop in moet drukken!.
Hulde aan Satan, die is tenminste recht door zee!

snapjedat | 29-08-07 | 20:36

Een groep kan positief werken voor de mensen die erin zitten (we zijn tenslotte sociale wezens), maar naar buiten toe kan het gevaarlijk zijn, afhankelijk waar ze voor staan.

PausTokkie | 29-08-07 | 20:33

wereldzenders = nieuwe moslimtrol??

djiezuskrijst | 29-08-07 | 20:33

wereldzenders 29-08-07 @ 20:18
Hehehe. Mý bitch!

Koekje-dr-bij? | 29-08-07 | 20:30

-weggejorist-

Lizzard | 29-08-07 | 20:28

Samen zijn en samen ergens voor staan en ergens in geloven heeft al zoveel doden veroorzaakt.

PausTokkie | 29-08-07 | 20:23

Ohja 29-08-07 @ 19:52
Jawel, alleen mensen zijn ook meelopers. Dat groepsgevoel en SAMEN zijn werkt ook sterk mee. Kijk maar naar communisme, facisme, nazisme en veel religies. Mensen schakelen, zoals je zelf ook al zegt, de eigen interpretaties uit en volgen de algemene lijn. Nou zijn niet alle religies gevaarlijk, behalve de fundamentalistische. nl.wikipedia.org/wiki/Fundamentalisme Die zijn niet alleen maar religieus. Daar is geen plaats voor afwijkende opvattingen (zie www.janmarijnissen.nl/) en dus zeg ik; als ieder voor zijn EIGEN religie stond en niet voor die van de groep, kreeg je nog meer rotzooi (= feestje), dan we nu al hebben met dat heilige geklooi.

PausTokkie | 29-08-07 | 20:20

Ach ja. God Hakbar zullen we maar zeggen. Het maakt niet uit welke godsdienst het is. Iedereen die niet voldoet aan het geschreven woord moet deaud. En dat dat geschreven woord sinds de eerste keer dat het geschreven is 10.000.000 keer is aangepast -meestal omdat de kerk geld nodig had- geeft niet. "Het staat geschreven".
Mooiste is dat de bijbel en de koran wel zo vreselijk enorm veel overeenkomsten kennen. Kwestie van namen veranderen en verhaaltjes richting west iets anders vertellen dan de mensen die richting oost gingen (2500 jaar terug). En nu gaan we elkaar daar dood om maken.En deze mevrouw begint bij de homo's (overigens ook al bekend bij de oude grieken dat die er waren)

Adriaantjeeeeeuh | 29-08-07 | 20:18

ga zelf eens lekker geestelijk dood met je vette neus. spoort voor geen meter al vraag je het mij. afvoeren en opsluiten!

Sjaak vd P | 29-08-07 | 20:18

Koekje-dr-bij? 29-08-07 @ 20:07
je lult uit je niet ! ik heb geen angt wil alleen begrijpen wat er achter de sterren is en daarachter? en hoe alles is ontstaan en waarom? en zolang ik dat niet weet geloof ik in een god. maakt juist minder angstig. dat jij genoegen neemt te geloven dat je niets anders dan een stink beest beest dat toevalig een kaaskop heeft en tot het menselijke ras behoort, en superieur is aan alles wat niet in zijn vakje past dat vind ik pas angst!!!

wereldzenders | 29-08-07 | 20:18

Kan die mevrouw even vlot worden aangeklaagd wegens het doen van bedreigende alsmede ook beledigende uitspraken tegen den homofielen medemensch?

Reykjavik | 29-08-07 | 20:11

Het is een grote hoerenzooi daar in Amsterdam

http://www.nu.nl/news.jsp?n=263325&c=11

Norman N. Warden | 29-08-07 | 20:10

gewoononbekend 29-08-07 @ 20:02
Klopt, volgens mij vertelt het christelijk geloof juist dat je anderen moet respecteren en hun (in alles) lief moet hebben.................. nou ja, in alles gaat dan wel heel erg ver maar zeker wel in veel.

PausTokkie | 29-08-07 | 20:09

och, veel mensen horen het liever niet maar het grootste verschil tussen islamfundi's en gristenfundi's is dat moslims het bij voorkeur met de geit doen en gristenfundi's met eigen dochters en eventueel nichtjes. Komt waarschijnlijk omdat de geit bij moslims in hoger aanzien staat dat de vrouw.

jan-lul-de-behanger | 29-08-07 | 20:09

wereldzenders 29-08-07 @ 19:58
Erm, waar zal ik beginnen. Ten eerste omdat je toegeeft te geloven uit angst.
Ten tweede omdat je een vergezocht fabeltje als allah makkelijker accepteert dan de realiteit die blijkbaar te ingewikkeld is voor je. Angst, domheid, gebrek aan kritisch denkvermogen, en bovenal weten dat je om de verkeerde reden gelooft en er toch aan vast blijft houden. l-o-s-e-r.

Koekje-dr-bij? | 29-08-07 | 20:07

Staat en geloof scheiden!... Ow, en vrouwen en staat ook! :D

ConfuZor | 29-08-07 | 20:06

Kan me niet voorstellen dat die als hoer veel verdient heeft. Maar ja daarna is ze nog verder afgezakt.

Denji | 29-08-07 | 20:06

Gluiptrol vind ik een goeie. Houd het in gedachten als ik weer uitgescholden word door een grijskrullokje met kapsones als ik weer toevallig verkeerd geparkeerd sta bij hun oploopstoepje.

Elisabeth2 | 29-08-07 | 20:05

Het is een schande dat dit soort mensen meent te mogen schermen met het christelijke geloof. Dit is net zo erg als al die terroristen die zich verschuilen achter de islam. Zijn er al vrijwilligers om een massagraf te graven?

gewoononbekend | 29-08-07 | 20:02

" zolang niemand mij het oneindige kan verklaren geloof ik in Allah"

Bedankt wereldzenders, bedankt. Ik vind dat persoonlijk echt hilarisch en het maakt mijn dag meteen goed. (niet bedoelt om te bashen)

azijnseiker | 29-08-07 | 20:01

Yvette Lont nam hem maar wat graag voor een shotje in haar kont.
Volgens mij vindt de lieve heer het ook best wel zondig dat je je anus en je dikke dorre gleuf verhuurde voor een paar grijpstuivers.
Dat ome Satan maar goed de kachel met je aanmaakt als je eenmaal de pijp uit bent, middeleeuwse gluiptrol.
Doe es vlug mondje houden en deaud gaan.... vort jezusfreak.

kssst!!!

En met de bijbel veeg ik mijn anus af, evenals met de thora en de koran.

thenummer | 29-08-07 | 19:58

@wereldzenders 29-08-07 @ 19:55
Speak for joe eigen.
Ik kan prima zonder religie, al jaren. De wereld zou er denk ik redelijk van opknappen als niet zoveel mensen het probleem hadden dat ze verklaringen nodig hebben voor alles en daar dan maar een hogere macht of een stoffig boek voor uit de kast trekken.
Versta me niet verkeerd hoor, van mij mag een mens best geloven, maar snappen doe ik het niet.

Cookie v. eigen deeg | 29-08-07 | 19:58

Koekje-dr-bij? 29-08-07 @ 19:57
waarom?

wereldzenders | 29-08-07 | 19:58

wereldzenders 29-08-07 @ 19:55
loser.

Koekje-dr-bij? | 29-08-07 | 19:57

Gelukkig voor jou leven we niet meer in een tijd van slavernij, mafkees!

HenkdeVries | 29-08-07 | 19:55

Mensen kunnen niet zonder relegie! zolang iemand mij het oneindige niet kan verklaren geloof ik in allah. al ben ik een liberale moslim dat wel.

wereldzenders | 29-08-07 | 19:55

PausTokkie 29-08-07 @ 19:48
Iedereen verzint al zijn eigen religie, probleem is, dat men ze met grote universele religies blijft benoemen i.p.v. de eigen subjectiviteit daarbinnen te erkennen en benoemen. ;)

Ohja | 29-08-07 | 19:52

-weggejorist-

gerritj123 | 29-08-07 | 19:50

Het ergste is dat wettische, zo van; er staat in de Bijbel dat het huwelijk alleen voor hetero's is. DUS noemen wij het een homo-huwelijk. Zo'n huwelijk (hoe het ook heet) doet in ieder geval zeker geen afbreuk aan jullie (de gelovigen dus) huwelijk en jullie kunnen gerust je God nog recht in de ogen kijken. Ja maar dan mogen we (de gelovigen dus) er ook niet aan mee werken. En waarom eigenlijk niet? Tast dat de 'goed' gehuwelijkten, zoals jullie zeggen te zijn,aan? Ben je dan besmeurt? omdat je een homo helpt in zijn homo zijn? Wordt je daar zelf minder hetero van of zeau? Kun je door deze andere mensen te helpen je eigen leven niet meer invullen en betekenis geven zoals jij dat zelf wilt. Kortom Liberalisme is superieur en dit soort religieus gelapswans is gewoon anderen jou eigen levensvisie opleggen en domineren. Als iedereen nou eens zijn eigen religie verzint, dan krijgen we hier nog een leuk feestje op aarde.

PausTokkie | 29-08-07 | 19:48

@Megazand 29-08-07 @ 19:42,<br>
Dan is het goed!

Sulfuric-Acid | 29-08-07 | 19:47

let's face it ... niet blanke mensen die zich met geloof bezig houden slaan erin door en geloven de sprookjes. het is weer bewezen

RagingBull | 29-08-07 | 19:46

*mompelt iets over splinters en balken*

Koekje-dr-bij? | 29-08-07 | 19:46

wow wat leuk :) es een keer wat anders dan een moslim die dit soort bagger uitkraamt.Zo zie je maar weer zo veel verschilt het christelijk joods cuultuur niet veel van de zondige scooter finnen! iets wat ik allang wist maar moeilijk kan uitleggen aan de rechtse mongolen die vaak hier wonen.

wereldzenders | 29-08-07 | 19:45

Lont, leer de belangrijkste dingen eerst eens uit de bijbel, die wel nut hebben:
"Gij zult niet oordelen"
Foei dat doet u wel, dus komt u vast niet in den hemel.
En dan staat er ook nog zoiets als : ieder mens is een parel in gods hand.
U hebt dus commentaar op de schepselen van god.. o, o, o. dat u nog rustig kunt slapen..
ga es snel hoeren helpen, dat deed jezus ook .
mensen die met het vingertje wijzen noemen we fariezeeers..

woonikinzo'nland... | 29-08-07 | 19:42

@Sulfuric-Acid 29-08-07 @ 19:37
Thxx voor de tip man!
Maar ik ben wel heaumau, geen kleuterneuqer. Maar meer tips zijn altijd welkom

Megazand | 29-08-07 | 19:42

hoe weet zij dat god homo's haat? ze heeft hem persoonlijk gesproken ofzo?

Jouwleraarnederlands | 29-08-07 | 19:39

Yvette Lont
laat
zich
neuquen
in haar
moddervette
behaarde
pukkelige
uitgezakte
kont
en
neemt
daarna
die blanke
nog nadruppende
en bruin
aangeslagen
lont
gulzig
tot de stam
in haar
lelijke
mond

stuyterkuycken | 29-08-07 | 19:39

@Christelijke ex-hoer:
Ga zelf deaud

Megazand | 29-08-07 | 19:39

Het enige wat hieruit blijkt is dat geïndoctrineerde gristenen een tunnelvisie hebben. Wanneer is het ooit zo geweest dat er iemand voor KIEST om een homoseksueel leven te lijden, alle pesterijen te ondergaan, en alle angsten te doorstaan, om vervolgens te ontdekken dat je iemand bent waarvan je misschien ouders niet willen dat je diegene bent. Ik begrijp dan ook niet wat voor zin het heeft om deze eeuwige discussie weer op te rakelen. Ik zou even snel kunnen zeggen, dat we alle moslims uit moeten zetten, die weigeren hun hoofddoek van hun hoofd te verwijderen... want dat slaat evenmin ergens op.

Ferifio | 29-08-07 | 19:38

mevrouw is anders zelf ook niet vies van een beetje dames en paarden liefde, zeau heb ik begrepen.

preston spears | 29-08-07 | 19:37

@Megazand 29-08-07 @ 19:35,<br>
Dat mág niet van Hoer Lont... Maar je mag wél kleine kindertjes uitwonen. Doen ze in de kerk helemaal niet moeilijk over. gewoon zwart pakkie aan met wit boordje en voila!

Sulfuric-Acid | 29-08-07 | 19:37

Als je zo lelijk en zo dom bent dan moet je toch iets roepen om ergens wel bij te mogen horen? Ze zal overal wel al uitgekotst zijn. Kenneliijk hebben de Christenen deze gnoom wel geaccepteerd.

Bascii | 29-08-07 | 19:36

WTF??

Hebben we al genoeg ellende met die islamitische varkenskoppen, gaan de zwarte christenbokito's zich ook al zo radicaal gedragen.
-
Afschaffen en verbieden alle religies, waar dan ook beleden. Nu, niet wachten... nu afschaffen die ellende.

stuyterkuycken | 29-08-07 | 19:35

Mijn vriendin heeft het net uitgemaakt. Het was pas de 8ste in 3 jaar tijd... maar nu gaat de tijd komen dat ik op jongens ga jagen omdat ik wijven gewoon spuugzat ben. Met ingang van nu ben ik dus heaumeau. Dus lekkere jonge mannen... komt u maar!!!

Megazand | 29-08-07 | 19:35

Een goed christen oordeelt niet maar laat dat aan de Heer over.

Zippy | 29-08-07 | 19:34

@Koekje-dr-bij? 29-08-07 @ 19:25,<br>
Dat stond ik zeker te schreeuwen, omdat ik vindt dat je als volwassene géén sex behoort te hebben met 12-jarigen. In dit geval heeft deze partij bij de verkiezingen nada, noppes aan stemmen gekregen. Het aantal is in ieder geval te verwaarlozen.<br>
<br>
Maar dit soort mevrouwen gaat haar zin helemaal niet krijgen. Waarom niet?? Omdat zij een grondwet overtreedt met deze uitspraak van haar. Vervolgens gooit ze na "geestelijke dood" er nog even een gristelijk sausje overheen om het één en ander even af te zwakken.

Sulfuric-Acid | 29-08-07 | 19:32

Sterf, wannabe-moslim hoer!

StylxZ | 29-08-07 | 19:27

@Pritt stift. Niemand heeft het nog gedaan *zucht* dus doe ik het even Kaolos zijn misschien Koala's? Zoekt toch voor de zekerheid Kaolos even op. Boewawawa Pritt, kreeg alleen maar Iraq op Google. Sorry, was echt niet de bedoeling, maar kon dit toch even niet laten. Kusje?

Elisabeth2 | 29-08-07 | 19:26

Sulfuric-Acid 29-08-07 @ 19:21
Democratie in actie! Stond jij dit ook te schreeuwen toen de PNVD haar intrede deed? Iedereen mag willen wat hij wil, maar niét gebaseerd op religieus fundament, en zéker niet als dit ten koste gaat van de vrijheid van anderen.
Democratie is: Majority Rule, Minority protect. Als dit soort mevrouwen haar zin krijgen is er zeker één minority ( heaumeaux ) die per direct kunnen emigreren, en dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Koekje-dr-bij? | 29-08-07 | 19:25

Een zonde te allen tijde een KEUZE. Homo zijn kan nooit een keuze geweest zijn en er van af komen kan niet, NOOIT, ookal doe je net alsof, je bent het of je bent het niet. Weet je wat een zonde is? niet willen begrijpen dat je niet alles voor het kiezen hebt.

BravoBAT | 29-08-07 | 19:25

chew 29-08-07 @ 19:19
Niet te logisch redeneren, daarmee shockeer je broze hersentjes

Het_leuke_zuiden | 29-08-07 | 19:24

Het is heel simpel beste medereaguurders. Deze Yvette Lont is gewoon heel slim. Die heeft ook gehoord dat er 28 miljoen beschikbaar komt om radicalisering tegen te gaan. Vorige week heeft ze in 020 nog gezellig aan de borrel gezeten met Guusje ter Horst en daar hebben ze een slim plan bedacht. Yvette doet deze week rare dingen roepen, schadelijke enge fundamentalistische dingen, maar dan zonder moslimachtergrond. (We willen immers die arme fundamentalistische moslims geen kwaad berokkenen, die hebben het zo al zwaar genoeg) De medebestuurdertjes van Yvette strijken een deel van die 4 ton voor 020-ZO op en doen net of ze een projectje opstarten. Dat doen ze niet echt ze gaan van dat geld samen met Yvette en Guusje een dagje uit, naar de efteling of zo. Let op mijn woorden: Over een week of twee trekt Yvette Lont haar woorden in, ze is dan onderhevig geweest aan een antiradicaliseringsproject en ze is bij zinnen gekomen, dat zal de lokale woordvoerder van de gemeente bekendmaken en Yvette zal dit bevestigen.
Niets om ons druk over te maken dus.

Cookie v. eigen deeg | 29-08-07 | 19:23

Heb genoeg van mensen die alleen maar meningen uit een boek kunnen halen en te stom zijn om een eigen mening te ontwikkelen.

Evita Peron | 29-08-07 | 19:23

-weggejorist-

bertjec | 29-08-07 | 19:23

@Koekje-dr-bij? 29-08-07 @ 19:13,<br>
hhhmmm zou wel mooi zijn, maar dan hebben we het helaas niet meer over een democratie! En dat is nou net iets wat typisch Nederlands is. Je zou dan als geloofsidioot niet meer je eigen mening mogen uiten, of deze nu goed of slecht is. Wat ik wél vind dat de politiek moet doen, is het soort uitspraken van Hoer Lont gelijk aanpakken. Zij gebruikt het geloof als schild voor laaghartige uitspraken voor mensen die anders zijn.

Sulfuric-Acid | 29-08-07 | 19:21

wat zal ze beven van angst als ze voor de Heer treed....

gatti | 29-08-07 | 19:21

Je moet wel bijzonder van den ratten besnuffeld zijn wil je daar je smurf in..... uhhhhh smurfen.

DutchDelight | 29-08-07 | 19:19

en god die liefde is maar geen liefde toelaat is tog geen god

chew | 29-08-07 | 19:19

@kWazt
De gristenen die anderen met rust laten, en slechts braaf doen (en alleen die), heb ik tienduizend keer liever in een fractie dan dat huichelachtige kolere-mokkel. Maar eigenlijk dwaal ik af, dat heb ik wel vaker na confrontatie met buitenproportionele waanzin.

Het Oude Rijden | 29-08-07 | 19:19

Als een ander voor je denkt hoef jij het niet meer te doen nietwaar mevrouw Lont? Da's dan zo klaar als een lontje.

PausTokkie | 29-08-07 | 19:19

rokershoest 29-08-07 @ 19:14
Heb je wel even naar het artikel gekeken en de bijbehorende foto? Of zat je je longen uit je lijf te hoesten?

Elisabeth2 | 29-08-07 | 19:17

Voor de duidelijkheid en sommige slechtzienden (daarom de CAPS). Ik kan het soms wel uitschreeuwen met dit soort CU-(en andere gelovige) leeghoofden. Het is wel makkelijk; je leven geven aan een onzichtbare Almachtige en zelf je verstand uitschakelen. Aan deze verstandlozen heeft de wereld NIETS, NOTHING, ZERO. Sterk nodig; ze zijn niet alleen overbodig, maar ook nog eens een irritant probleem.

PausTokkie | 29-08-07 | 19:16

*Gaat hoofdschuddend iets anders doen*

knutsel | 29-08-07 | 19:15

Wat zal die gristen-mevrouw eigenlijk rekenen voor een lekkere Goddelijke beurt? Ik heb altijd geyle visioenen gehad van stoute nonnetjes. Iemand telefoonnummer?

rokershoest | 29-08-07 | 19:14

Sulfuric-Acid 29-08-07 @ 18:31
Wacht dacht je ervan om überhaupt partijen met een religieus handvest te weren? Als naast het moslimfundamentalisme ook het gristenfundamentalisme ( want dat ís dit ) zo de kop op blijft steken komt toch onze seculiere rechtstaat ernstig in gevaar? Zolang er gristelijke partijen in de kamer zitten heeft Geert geen poot om op te staan. Waar blijft de partij die opkomt voor Alle vrijheden en tegen Alle religeuze fundamentalisten?

Koekje-dr-bij? | 29-08-07 | 19:13

Deze uitspraken bevestigen eens te meer dat 'Kuifje in Afrika' (1930) nog niets aan actualiteit heeft ingeboet.

Dom, dommer, Yvette Lont

Paard van Troje | 29-08-07 | 19:13

Of hij is er niet of hij laat ons in ons sop gaar koken (vanwege arbeidsongeschiktheid?) of het is een sadist (omdat elke fout wel wordt bestraft) en/of hij blundert er zelf ook lekker op los.

PausTokkie | 29-08-07 | 19:10

Als er aliens zouden bestaan, zou de aarde een reallife soap serie zijn.
Lang geleden was er een alien die de aarde saai vond worden voor de intergalactische televisie, zo creerde hij Mozes, toen Jezus en daarna Mohammed. 1400 jaar na de laatste creatie slaat de mensheid elkaar nog steeds de koppen in, genoeg fun voor de intergalactische televisie.
Idioten dat we zijn.
Geloof is voor zwakbegaafden

Het_leuke_zuiden | 29-08-07 | 19:10

Komt er ooit nog een tijdperk dat iedereen zelf blijft nadenken en de hele wereld zich zonder goden weet te behelpen? Respectloos om homo's als zondig te beschouwen. Ik duw haar toch ook niet in een sloot omdat zij (zondig in mijn geloof) in zoiets simpels als een God gelooft? Da's prima, maar doe er je eigen voordeel mee.

Stradorvski | 29-08-07 | 19:09

God, allah, jaweh zijn samen drie gays.

Rechtse_Rukker | 29-08-07 | 19:09

Oh ja.. omdat Maria Magdalena een dikke hoer was vergeeft God haar zeker spontaan..? En dan lekker met het vingertje naar iemand anders wijzen en haat zaaien. Heeeeel gristelijk..

Boomerang | 29-08-07 | 19:08

PausTokkie 29-08-07 @ 19:06
One more time with feeling! ( en zonder caps )

Koekje-dr-bij? | 29-08-07 | 19:07

-weggejorist-

PausTokkie | 29-08-07 | 19:06

Is er dan NOG een god..... NAAST Madonna ????

no_style_at_all | 29-08-07 | 19:05

Het Oude Rijden 29-08-07 @ 18:52
OK, nu ben ik officieel in de war. Gristenen bemoeien zich volgens jou toch niet met anderen? In die zin hebben bijv GDA en GU toch sowieso geen bestaansrecht? Waarom moeten er dan nog gristenlijke communes fracties gaan vormen? Die bemoeien zich toch ook alleen met anderen? Die zouden feitelijk niet echt dingen doen voor anderen bij mijn weten. Ja, een beetje over schouders meekijken en ervoor zorgen dat er niet teveel naakt in boekjes en op reclameposters staat, maar wie is daarmee geholpen. En ja, ik sprak inderdaad in een vacuum tegen een anti-persoon toen besloot lekker te gaan slapen.

kWazt | 29-08-07 | 19:05

Waarom moet ik toch de hele tijd geconfronteerd worden met de fantasie van een ander persoon. Kappen met dat kudt-godsdienst-gedoe.

KAPPEN DAARMEE JA!!!

azijnseiker | 29-08-07 | 19:04

@ bidlip 29-08-07 @ 18:37

Je bent een beetje ziek in het hoofdje denk ik

karindyk | 29-08-07 | 19:03

Ze heeft gelijk.Dus wat doen we eraan?? We gaan de bijbel verbieden want er staan alleen haatdragende teksten in......

Maximus | 29-08-07 | 19:02

Reverend Ray 29-08-07 @ 18:38
Ik ben daar ook wel eens bang voor, een opstandiging van opeens 15 katten. Ik zou het leuk vinden, maar hoop dat ze het dan doen voordat de AH sluit.

Elisabeth2 | 29-08-07 | 19:01

Laat Jos Brink erbuiten ja!

doskabouter | 29-08-07 | 19:01

Wat een KLEREwijf!

Koekje-dr-bij? | 29-08-07 | 19:01

@ Dwangneurose 29-08-07 @ 18:56

Ga zelf eens lekker dood !!!

karindyk | 29-08-07 | 19:00

Heerlijk, eindelijk weer eens een christen om te bashen. Het moslimdieet van de laatste tijd begon toch een beetje te vervelen.

Daikan | 29-08-07 | 18:59

Vraagt om een middeleeuwse behandeling, gewoon op de brandstapel flikkeren. Ik durf te wedden dat ze op gristelijk.nl reaguurd. (kan het niet checken, bij het geintje van gs een levenslange weggejorist opgelopen. maar krijg wel spam over updates van het forum????)

Mad J | 29-08-07 | 18:59

Misschien is 't wat voor van Bommel, die neuqt alles wat los en vast zit.

zomaarwat | 29-08-07 | 18:58

Ik zal die zwarte netkous wel even in haar mond duwen. Wat daar nú uit komt is duidelijk ook niet fris...

De Aankondiging | 29-08-07 | 18:57

-weggejorist-

Dwangneurose | 29-08-07 | 18:56

firecow @18:53 tja Jezus was helemaal geen verkeerd persoon alleen zijn opvolgers maken er zo nu en dan een zooitje van

van de kraats | 29-08-07 | 18:56

Kom er maar in Geert.... wat? Niet? Hoezo geen moslim, fundamentalisme is tog fundamentalisme?

Koekje-dr-bij? | 29-08-07 | 18:55

Van mij mag deze christelijke temeijer heel gauw deaud vallen!

klapmongeaul | 29-08-07 | 18:53

ik snap het niet. God houdt van iedereen staat in de bijbel. Hij vergeeft zelfs zondaars. Waarom zou hij dan niet van homos houden.
God houdt niet van haadzaaiters zoals onze lieve yvette.
Hoeren daarin tegen wel, maar als hoeren gaan zeggen wat anderen niet mogen klopt er iets niet

firecow | 29-08-07 | 18:53

kWazt 29-08-07 @ 18:46
Welnee, laat ze lekker communes vormen en in een fractie gaan. Dan zit daar eindelijk eens iemand die wat voor ánderen wil doen. Was die Lont er maar zo één geweest. Bedoel je trouwens "Niet-bestaande, wat zal ik lekker slapen"?

Het Oude Rijden | 29-08-07 | 18:52

Met één PVV-burgemeester, 3 VVD-wethouders en 50.000 goed getrainde pliessiemensen of militairen valt Amsterdam veel beter te besturen, dus:
Optyfen, kolerehoerr!!

fuckje | 29-08-07 | 18:51

Wel een mooi bewijs dat 9 jaar wit en bruin niet goed voor de hersencellen is.
Komop dame 9 jaar in het vak en dan je zelf wijs maken dat je vrolijk naar boven gaat.

Branden zal je kreng.

Oyibo | 29-08-07 | 18:50

Ik krijg hierbij het zelfde gevoel als een ex-roker die mij vertelt dat ik geen peukie mag opsteken.

PSZ-E | 29-08-07 | 18:49

floyd @ 18:25 nope dat is het oude testament dat waren leefregels voor de joodse samenleving in die tijd !voor de christenen teld het nieuwe testament !
Het enige wat je kunt zeggen dat er nu nog geldt zijn de tien geboden echter deze zijn in 2 geboden samen te vatten! en voor dat mens asjeblieft mens ga koken ,als iets goed lezen te moeilijk voor je is!

van de kraats | 29-08-07 | 18:47

als alle gelovigen nou gewoon eens deaud gaan is het fileprobleem ook gelijk opgelost...

Snuffelkudt | 29-08-07 | 18:47

krijg zelf een geestelijke deaud ofzeau... Maar zo te lezen ben je dat al dus het geestelijke kan wel weggelaten worden... Ongezien de t*fus en prettige voortzetting van uw plantenleven...

playboii | 29-08-07 | 18:47

gelovigen geloven zowieso niet in de evolutietheorie en aangezien dat voor 99,9999999999% bewezen is kan ik lachen om mensen die op cda of op het cu stemmen

hij doet het alweer | 29-08-07 | 18:46

hij doet het alweer 29-08-07 @ 18:43
Die moet je niet drinken, das niet goed.
.
PausTokkie 29-08-07 @ 18:44
Precies. Er kan best hier en daar een kern van waarheid in zitten, maar dat is meer vergelijkbaar met een kapotte klok, die heeft het ook 2x per dag goed.

Ohja | 29-08-07 | 18:46

Het Oude Rijden 29-08-07 @ 18:43
Klinkt inderdaad best ok als het in dergelijk perspectief wordt geplaatst. Laat ze maar lekker communes vormen en uiteindelijk onwetend incest plegen en eeuwig branden in hun hel. Wie weet sterven ze zelfs uit op zo'n manier. God, wat zal ik weer lekker slapen straks.

kWazt | 29-08-07 | 18:46

Had dat mens niet beter prostituee kunnen blijven?

Redrum | 29-08-07 | 18:46

De logica van gelovigen is dat alles niet zomaar kan onstaan (zelfs niet een oerknal of evolutie). Maar de inconsistentie van gelovigen is hun antwoord op de vraag; hoe zit het dan met homo's, hoe zit met mensen die verschillende zijn of denken, oorlog of conflicten, verschillende (niet-)geloven etc. Als PausTokkie God was geweest, dan had hij het zaakje wel wat handiger aangepakt. Kortom; die Bijbel is een interessant boekje maar het rammelt wel op veel plekken aan alle kanten. Je bent zowiezo een randdebiel als je dat letterlijk gaat nemen of betweterig je conclusies eruit probeert te halen. Geloof is gewoon een onbegonnen zaak.

PausTokkie | 29-08-07 | 18:44

schoolboeken

hij doet het alweer | 29-08-07 | 18:43

hij doet het alweer 29-08-07 @ 18:41
Wat zat er in je cola?

Ohja | 29-08-07 | 18:43

kWazt, u heeft een punt. Die vallen dus theoretisch niet onder 'anderen met rust laten'. Anderzijds is het erg relaxed voor de wereld als hun koters ook weer niemand anders dan hun eigen kroost gaan bekeren.

Het Oude Rijden | 29-08-07 | 18:43

ug moslims gristenen joden enzovoort allemaal dooowd Atheïsme ftw
Gnosticisme is doowd en Agnosticisme leeft ja ik ben een agnost

hij doet het alweer | 29-08-07 | 18:41

@ Het Oude Rijden 29-08-07 @ 18:33
Hoe zit het dan met die massa's gristenen die anderen met rust laten maar wel hun kinderen van geboorte af aan indoctrineren met hun geloof? Is dat eerlijk? Een geloof uitdragen als waarheid tegenover wie dan ook, of het nu een vreemde of het eigen kroost is, moet verboden worden, belachelijk worden gemaakt.

kWazt | 29-08-07 | 18:40

Dat een prostitué (of ex) het niet op heaumeaux heeft, dat begrijp ik dan nog wel.

Reverend Ray | 29-08-07 | 18:40

Het Oude Rijden 29-08-07 @ 18:33
Klopt, ik ken ook gristenen waar ik prima mee door 1 deur kan. Ik denk dat het 2 kanten op werkt. Enerzijds vinden mensen die al een neiging tot extremisme hebben nogal hun 'heil' in religie, anderzijds, kan het mensen waar je normaal gesproken geen last van zou hebben aanzetten tot storend gedrag.

Ohja | 29-08-07 | 18:38

Moet je je eigen voorstellen dat een dergelijk dus iets beslist aangaande de maatschappij, en een uurtje later met de vrienden praat over wanneer Jezus terugkomt op aarde zeg maar. Ik zelf sta overigens voor de zekerheid ook elke dag even voor het raam om te kijken of mijn over de jaren hier overleden katten vanonder hun plateau vandaan komen… zit je anderdaags toch mooi met een tekort aan whiskat en dat wil je niet, dan begint de ellende pas echt.

Reverend Ray | 29-08-07 | 18:38

Eens een hoer...

Religion is the root of all evil.

Dirk Tang | 29-08-07 | 18:38

@Xixulon Gralgrathor 29-08-07 @ 18:29,<br>
Kan je nou geen andere vergelijking vinden. Doe eens je best man.<br>
En ja! woesteling 29-08-07 @ 17:34 heeft een punt hier. Zij mag dat zeggen en wij mogen daar op reageren! Dat was in Hitlers tijd NIET zo. <br>
Ergo, jouw opmerking van 18:29 raakt kant nog wal!

Sulfuric-Acid | 29-08-07 | 18:38

hoe is het toch dat in deze tijd waarin alle antwoorden met google gevonden kunnen worden, er nog steeds holtorren bestaan die de zoekmachien alleen lijken te gebruiken om verrotte versen uit een stoffig en verfrommeld oud boek op te zoeken en deze vervolgens als waarheid te presenteren? ik kan er met mijn synapsen niet bij dat dit nog steeds een handleiding voor een bestaan is voor zoveel kruipers. dat ze niet wereldwijd gediscrimineerd worden kan volgens mij alleen gewijt worden aan het feit dat ze net als wij, gezonde Atheïsten en Agnosten, google gebruiken en dus eigenlijk best modern zijn. wat betreft Lont, met haar misbruikte kont vol met geconstipeerde stront (woordgrapjes zijn makkelijk) kan ik alleen maar hopen dat haar geslacht bij haar ophoudt te bestaan. ik geloof niet in God, maar ik vind het eens te meer een kleautzaq omdat hij juist deze neet zo nodig moest 'genezen'.

kWazt | 29-08-07 | 18:38

@ MTB 29-08-07 @ 18:10
Of is het andersom? Er zijn massa's gristenen die anderen met rust laten en alleen maar superbraaf zijn. In Türkyi is bijna geen kopvod te bekennen. Doch telkens verschuilen losgeslagen mongeaulen met een extreem ziek wereldbeeld zich achter een geloof om hun gestoorde ideeën aan anderen op te dringen. Is het kip of ei?
Als overtuigd atheïst weet ik niet of men gelovig moet zijn om een blatende fanaat te worden.

Het Oude Rijden | 29-08-07 | 18:33

broeeeeeeeeeeem
lutser, als je iets schrijft doe het dan goed, met je pisang. Dat mens is geen Indo, ze kruipt niet in bananenbomen.
Bananen komen vooral uit zuid amerika en zeer veel uit suriname.

vat je het hagenees

broeeeeeeeeeeem | 29-08-07 | 18:32

Als die gristenhoer zich nu eens bezig gaat houden met de dingen waarvoor ze daar zit. Maar nee, beetje heaumeaus bashen op kosten van de staat.<br>
Dit soort lieden dienen per diréct uit hun functie te worden ontheven.

Sulfuric-Acid | 29-08-07 | 18:31

Robert Long zooooooo 1978

gentle giant 29-08-07 @ 18:17
Dank Gentle Giant voor de mooie tekst. Misschien leest Yvette Lont dit ook i.p.v. te citeren uit het Oude Testament. (kon het niet checken, OT is spoorloos in mijn boekenkast).

Elisabeth2 | 29-08-07 | 18:30

Heb liever homos naast me wonen dan hypocriete kudtgristenen. (nadruk op hypocriet en kudt; gewone christenen geen probleem)

dlseth | 29-08-07 | 18:30

Wat mij vooral stoort aan dit soort uitspraken gedaan vanuit een geloof is dat ze totaal niet logisch onderbouwd hoeven te worden. Argumenten? Nee hoor, de bijbel zegt immers..... niks wat later niet tegengesproken of ontkent wordt! En daarom is wat er in de bijbel staat *NOOIT* een argument laat staan een excuus voor uit xenofobie voortkomende wartaal als dit. En zo'n mond open durven trekken als je daar zelf ook heel wat anders dan heilige woorden in hebt gehad getuigd inderdaad ook niet bepaald van enige zelfreflectie.

Ohja | 29-08-07 | 18:29

Laat deze onverbeterlijke domme kut wat extra geld uit de subsidiepotjes graaien om een ticket naar de jungle (of woestijn) te bekostigen.
(Enkeltje dan natuurlijk)

ReligionSucks | 29-08-07 | 18:29

De islamieten pakken de wereld, en nu heb je het gedonder dat de gristenen ook willen. Tja. Ik heb er wel een oplossing voor, maar die houd is fijn voor mezelf.

Overigens blijf ik erbij dat het mijn inziens niet correct is wanneer dergelijk bedeeld gasten politiek kunnen bedrijven, maar dit terzijde. In principe denk ik dat wanneer je dus danig gedegradeerd bent dat je oprecht kunt geloven, of wanneer je op die drempel geboren bent, dat je per definitie ongeschikt bent voor beslissende functies.

Als ik al eens eerder gemeld heb, er zit wat in het vreten, ik zweer het je, der wordt immer nagenoeg niets volwaardigs meer in elkaar geneuqt. Verdoemd zijn we, en “ubermensen” gelijke de ik zijn gedoemd de oude dag tussen dit spul door te brengen, je bent er godverdomme mooi klaar me. Stuk ranch met een puik hek erom zeg ik.

Reverend Ray | 29-08-07 | 18:29

woesteling 29-08-07 @ 17:34
En had Hitler misschien vanuit zijn overtuiging ook gelijk?

Xixulon Gralgrathor | 29-08-07 | 18:29

-weggejorist-

Madrox | 29-08-07 | 18:28

Niet vreemd dat ze ex-hoer is, als hoer zal ze niets hebben kunnen verdienen.

..zapper | 29-08-07 | 18:27

Zij wenst mij de geestelijke dood, ik wens haar met alle soorten van genoegen de lichamelijke dood. Geestelijk dood is ze al, aangezien ze van de GristenhondenUnie is.

chr!!s | 29-08-07 | 18:26

Weg met al die deelraad sufferTs!

fuckje | 29-08-07 | 18:26

Ach laat haar maar praten het is toch een ouwehoer!

huismerk | 29-08-07 | 18:26

in het boek van leviticus staan de meeste leefregels voor de gristenmens. Niet alleen staat daar dat je niet mag spelen met mannen ook staat er dat men de baard vierkant moet afknippen. Mogen alle mensen met ronde baarden ook geestelijk dood van u mevr.

floydd | 29-08-07 | 18:25

Tuurlijk maakt iedereen wel eens grappen over negers, homo's, vrouwen, joden, zigeuners, blanken, belgen, duitsers aan de booreltafel.

Maar daar moet die ongein wel bij blijven.

Ga je het in het openbaar verkondigen dan ben je een beetje ziek. Misschien moet die hoerenmadam maar eens beseffen dat de bijbel na 1500 jaar wel eens aan een herdruk toe is (nu nog verbeterd).

Kingeef1975 | 29-08-07 | 18:25

Deze vrouw is ziek. Heel ziek. En radicaal. En gestoord. En hoeren (ja ook ex-hoeren) gaan naar de hel!
Bovendien zijn heaumeaux vaak aardiger dan gristenhonden en gristenteven.

.kapitein k | 29-08-07 | 18:23

blijf toch met je poten van onze flikkers, gristenhoerrrrrr

Dhr. de Wit | 29-08-07 | 18:22

-weggejorist-

Tobi | 29-08-07 | 18:22

Ik wou dat het Opperwezen nu eindelijk eens van boven kwam, dit soort betweters bij de strot pakte en hun definitief eens duidelijk maakte dat dat gekudt met Zijn creaties nu onmiddelijk afgelopen is, anders zal hij hen de Boodschap hardhandig door de strot duwen. Die gelovigen maken hun eigen Boodschap kapot met dit soort gezanik. Bovendien kan dat Opperwezen van mij naar zijn eigen hel vliegen als ie zich druk maakt over dit soort geouwehoer. Die homo's komen verdoemme ook niet zomaar ergens vandaan. Die zijn net als hetero's gewoon ontstaan. Get no life CU-wijf. Ga aub eens deaud.

PausTokkie | 29-08-07 | 18:22

-weggejorist-

Mayakovnik | 29-08-07 | 18:20

Mevrouw liep toch eerst helemaal te huilen over Geenstijl HAAT op tv?
En nou doet ze al weer lekker mee :) Welkom Christelijke ex-hoer.

toscar | 29-08-07 | 18:18

Zij is een vrouw en zij is een vrouw
Ze wonen samen op een flat in Rotterdam, wat zou dat nou
De een heet Lies, de ander Jet
Een stel dat zich uitstekend redt
Goed katholiek en keurig net
Op vrijdag zelfs een viskroket
Ze slapen in hetzelfde bed
En af en toe dan doen ze het

Hij is een man en hij is een man
Ze zijn al jaren bij mekaar wat is daar voor bijzonders aan
Het is nou toch wel zonneklaar
Als zij dat willen doen ze waar
Al was er dan geen ambtenaar
Die sprak "nu bent u dus een paar"
Elk diertje z'n plezier nietwaar
Dat is voor niemand een bezwaar

Behalve in de ogen van zo'n klootzak als een Gijssen
Die man bekijkt de wereld met zo'n vrome, zure smoel
Omdat 'ie zelf niet neuken mag meent 'ie vol afgrijzen
Z'n medemens die anders is terecht te moeten wijzen
Met God tezamen op een stoel
Dat geeft een lekker machtsgevoel
Hij vindt 't vast ontzettend fijn
Om roomser dan de Paus te zijn
Dus kijkt 'ie op 't mensdom neer
Als plaatsvervangend lieveheer
Alleen dat "lieve" klopt allang niet meer

Hij is een vrouw en zij is een man
Dat is nog niet zo lang zo omdat dat de laatste tijd pas kan
Ze stichtten samen een gezin
Dat was wel moeilijk in 't begin
Maar zij nam hem tot gemalin
En hij is nu haar hartsvriendin
Dus hielden ze de moed erin
En kreeg hun leven nieuwe zin

Dat geldt natuurlijk niet voor zo'n fanaat als die Simonis
Die predikt dat God liefde is, en vrede en geluk
Die man die denkt beslist dat hij nog beter dan God's zoon is
Omdat 'ie alles wat voor zijn begrippen ongewoon is
Bestempeld als onzedelijk
Dat vindt 'ie zelf wel redelijk
Wie anders is heeft weinig kans
Hij wurgt ze met z'n rozenkrans
En trapt ze stevig maar devoot
Uit zijn humane vikingboot
Degelijk en grondig in de goot

Maar ik ben een mens en jij bent een mens
Ook onder de verzamelnaam bekend als homo sapiens
De een wil dit, de ander dat
Hire vind je wat, daar laat je wat
Maar als een mens z'n ware aard
Z'n leven lang verbergen moet
Is de kerk geen stuiver waard
Al zeggen priesters "God is goed"
Want als je God als goed beschouwt
Vindt 'ie 't beslist niet fout
Wanneer je van een ander houdt

Elk geloof claimt dat 't weet
Wat hun God eigenlijk bedoelt
Laat ze maar lullen
Laat ze maar lullen
Laat ze maar lullen en doe wat je voelt
Want ze weten dat hun macht
Alleen op dreigementen stoelt
Dus laat ze maar lullen
Laat ze maar lullen
Laat ze maar lullen
Laat ze maar lullen
Lullen, lullen, lu-lu-lu-lu-lullen
Lululululululululullen
Hmmhmm
Robert Long zooooooo 1978

gentle giant | 29-08-07 | 18:17

-weggejorist-

bk2(art) | 29-08-07 | 18:15

Geen grotere zonde dan domheid, zoals het nabauwen van ('it's true because it says so in') de bijbel. Men leze: Misquoting Jesus. The Story Behind Who Changed the Bible and Why, van Bart D Ehrman.

doedeljantje | 29-08-07 | 18:14

Haar achterliggende geachte zal toch geen riante veilige optrek zijn welke door ons betaald moet worden.. Kan ze niet bij Jami intrekken?

Uh, wat is Jami eigenlijk bi of homo?

smooth | 29-08-07 | 18:14

Jezus is geen homo... Jezus is bi.

Brederodekater | 29-08-07 | 18:14

Wat wij ons nou afvragen he........ hoeveel klantjes zou Mevrauw in haar vorige carriere hebben gedient?

ernieenbert | 29-08-07 | 18:13

GOD is een HOAX

Manuel S.A. | 29-08-07 | 18:12

In wat voor een democratie leef je eigenlijk als je een ander niet fatsoenlijk deaud mag wensen?

azijnseiker | 29-08-07 | 18:11

get a life christen trut

MasterG | 29-08-07 | 18:10

@ woesteling 29-08-07 @ 17:34
die vrouw heeft helemaal niets te zeggen vanuit haar overtuiging. Dit is nu precies de reden waarom al die religies verboden zou moeten worden. Er wordt gehaat, geslagen, geschoten, gemoord uit de naam van een of ander bovennatuurlijk wezen, die door een of andere achterlijke, kortzichtige, onrealistische heaumeau is verzonnen die verder niets beters te doen had.
Religie is massahysterie!

MTB | 29-08-07 | 18:10

@broeeeeeeeeeeem
lutser, als je iets schrijft doe het dan goed, met je pisang. Dat mens is geen Indo, ze kruipt niet in bananenbomen.
Ze is gewoon een gristen die het licht heeft gezien en nu het woord van god probeert te verkondigen. Of iets in die richting wat moslims en gristenen zeggen.

110% Haags | 29-08-07 | 18:09

t merendeel van t personeel van onze lieve heer en de hele christelijke kerk is heaumeaux en laaft zich aan kleine onbevlekt ontvangen jongenscherubijntjes. Maar dat mag dan weer wel?

superjan | 29-08-07 | 18:09

-weggejorist-

buzzelbas | 29-08-07 | 18:09

Je weet dat het bestaat, maar je gelooft toch je ogen niet als je het leest. Schande, driewerf schande.
"Ja, God haat deze zonde, en het verdient de 'geestelijke' dood. Maar wij leven in een tijd van genade, en zullen genade moeten schenken aan degene die van zijn homofiele pad wenst af te stappen."
Het mens kan in haar buitensporige arrogantie, de arrogantie van het 'ware geloof', niks anders uit haar strot krijgen als het woord "genade". Genade? Potje chocolade, potje inkt, jij stinkt! Jij stinkt zo ontzettend goor uit je bek, Lont, dat honderd jaar spoelen de stank nog niet zal doen verdwijnen. Deze ondraaglijk stinkende lucht van rotting en ontbinding ligt als een zware muffe deken over die club van jou, dat zootje ggggggristenhonden dat hier even meent voor God's rechter te moeten gaan spelen. Wij leven in een tijd van genade? Een tijd van verwarring zul je bedoelen, een tijd waarin we trachten te snappen waarom die moslims zo middeleeuws denken en zo overtuigd zijn van hun waarheden. En dan kom jij even aan met iets soortgelijks, maar dan uit de koker van het gggggristendom? Als die club van jou, met aanvoerder Rouvoet, zich niet onmiddellijk van deze wartaal distantiëert, dan heeft die zich vooledig maar dan ook volledig in discrediet gebracht. Voorgoed.

Schoorsteenveger | 29-08-07 | 18:08

.. niet lang geleden werden dit soort uitspraken gefileerd en op het marktplein te drogen gehangen door de Weldenkende Menschen.
Helaas voor de chocoprinzen: mevrouw is negert.
Bovendien verdienen gelovigen repsect sinds de intocht van de boze profeet.

Terug de kast in lijkt mij een verstandig plan voor de lange termijn.

Jan Passant | 29-08-07 | 18:08

@bethundered 29-08-07 @ 18:05

Begint inderdaad wel een beetje eng te worden. Straks wordt de inquisitie weer opgericht (niet katholiek deze keer dan).

Kingeef1975 | 29-08-07 | 18:07

-weggejorist-

succesvol | 29-08-07 | 18:07

Het word tijd dat dit kabinet gaat vallen. De gluipertjes van de GristenUnie krijgen steeds meer praatjes,

bethundered | 29-08-07 | 18:05

@Paard van Troje 29-08-07 @ 17:50

Gozert, haal eens diep adem en pak een glas water.

Kingeef1975 | 29-08-07 | 18:04

-weggejorist-

broeeeeeeeeeeem | 29-08-07 | 18:04

'Condoom Sanitaire' aanleggen rondom deze zieke vrouw

colonnecinco | 29-08-07 | 18:03

Ik wil niet het risico lopen een ban te krijgen daarom dit ietwat gematigde commentaar:
KUTWIJF

nightwish | 29-08-07 | 18:02

Vieze vuile kut hoer!
Waar haalt ze het gore lef vandaan op met haar gelovige poten aan onze homo's te zitten.
Als het niet bevalt trut, rot dan op naar een ander land.
*hoed zich voor veel klikjes op het uitroepteken door de Christen reaguurder*...

da wizard | 29-08-07 | 18:01

"Maar wij leven in een tijd van genade, en zullen genade moeten schenken aan degene die van zijn homofiele pad wenst af te stappen."

Dit klinkt toch beduidend anders dan het gemiddelde moslimgeluid.

Tarak | 29-08-07 | 18:01

Had vroeger een Surinaamse juf die Lont heette. Ook zon mengelmoeskoppie waar geen touw meer aan is vast te knopen. Bah!

Ion Susai | 29-08-07 | 18:01

En straks gaat Femke in 1-vandaag de heaumeausensuele allochtoon onderzoeken, hoe triest!

fuckje | 29-08-07 | 18:01

Als God perfecte creaties heeft gemaakt en daar niks of niemand een uitzondering is, dan zijn homo's net als iedereen gewoon perfecte mensen. (ja in dat geval is ook de oorlog perfect). Met andere woorden christenen zijn een beetje hypocriet. Als god homo's haat waren ze nooit te wereld gekomen.

MotjeFM | 29-08-07 | 18:00

500 jaar geleden dacht iedereen er zo over? Laat me niet lachen! Nog geen twintig jaar geleden was het slechts in zeer selecte groepjes geaccepteerd om openlijk homo te zijn. En nog steeds moeten velen van jullie weinig van homo's hebben in de dagelijkse omgang.
|
@ Paard van Troje 29-08-07 @ 17:50
Lastig hè, als je al tien minuten aan het bedenken bent hoe je iets ongelooflijk grappigs kunt zeggen over deze kwestie, en dan met niets beters dan zoiets op de proppen kunt komen.

vet | 29-08-07 | 18:00

Kan ze zich niet laten kruisigen om zo de zonden van de homo's op zich te nemen? Iedereen blij.

Ik denk eerlijk gezegd dat ze meer de politiek in is gekomen onder het mom van: "kijk eens hoe ver een ex-hoer kan komen als het grote hoax spook het wil" dan om haar kwaliteiten.

Als je niet goed kan nadenken moet je gewoon Hrrr blijven trut !

M299 | 29-08-07 | 18:00

Lont kan beter haar bek houwen over zondigheid. Mevrouw heeft het zaad in haar vorige professie wat al te vaak verkwist in plaats van het strooien over Gods akkers. Hoeren, tollenaars, je weet tog?

LJBrinkhorst | 29-08-07 | 17:56

Wat een doos

dikkedokus | 29-08-07 | 17:56

Er staat ook in de bijbel: Oordeelt niet opdat ge niet geoordeeld wordt, misschien moet ze dat stukje nog maar eens lezen. Verder kan ik niet geloven dat ze hoer is geweest. Wie zou daar nou voor willen betalen?

Wouter Boslim | 29-08-07 | 17:53

Dit soort wijven moet je gewoon slaan met een zweep.

Das gewoon lekker.

Blijf met je poten van onze flikkers af... hoer

Kingeef1975 | 29-08-07 | 17:52

Volgens mij zijn alle heaumaux al in dienst van de Heer alleen wisselen ze nog al eens van Heer.

pietprezies | 29-08-07 | 17:51

van de heren in de Here geraakt. zie wat ervan komt. ga eens ff gauw deaud, godsdienstwaanzinnige (ex)ho.

baba4oog | 29-08-07 | 17:51

Achter de gramme rug van de boze profeet kunnen de volgelingen van de hippie uit het jaar nul zich ook weer schuldig gaan maken aan spierballentaal.

Jan Passant | 29-08-07 | 17:51

OEh Met Zondergulp, nu inhoudelijk. Als je ad hominems al zo goed zijn dan fik je Pritt inhoudelijk vast helemaal de veters af! Ben benieuwd!

ILT | 29-08-07 | 17:51

-weggejorist en opgerot-

Paard van Troje | 29-08-07 | 17:50

-weggejorist-

dlseth | 29-08-07 | 17:49

-weggejorist-

Neuken geen bezwaar | 29-08-07 | 17:48

Volgens mij heeft die Yvette en kort lontje als het om de heaumeaumedemensch gaat.

debilo | 29-08-07 | 17:46

@ Pritt Stift
Atheistische volksmenner geworden? Je volgelingen verzamelen zich in de comments en schreeuwen u toe! Wat moet dat heerlijk zijn om valse profeet te zijn.

Met Zondergulp | 29-08-07 | 17:45

Goed, dit dametje zit dus ook in die bimbo of boerka uitzending, ze was het verrassend vaak eens met Salam...

vliegding | 29-08-07 | 17:43

@fuckje 29-08-07 @ 17:35 .. in NY hebben ze zelfs pas sinds een jaar computers .. moet je voorstellen !

Draaitafel Demagoog | 29-08-07 | 17:43

@woesteling

Ja je hebt gelijk, maar ze kan zich ook bedenken in wat voor positie ze zit en zich genuanceerder uitlaten. Dat heeft gewoon met fatsoen te maken.

Celegans | 29-08-07 | 17:43

"Boelers die met hun tollies in kaolos poeren." Meesterlijk!!

whatisup? | 29-08-07 | 17:42

Die gun je tog zeau d'r eigen stichting...

widtvoet | 29-08-07 | 17:42

Yvette Lont: "Een stem voor de ChristenUnie is een stem voor elkaar!"

Behalve voor homo's natuurlijk.

OneandOnly | 29-08-07 | 17:41

kunnen de gristenen niet samen met de islaMietjes gewoon niet een potje gaan vechten in de Arena en de gene die overblijft krijgt een verrassing.
Misschien is het slim om de bijbel en de koran te verbieden. kunnen ze allebei niet zeiken.

110% Haags | 29-08-07 | 17:41

Zeker slechte recensies gehad in haar tijd als hoer op hookers.nl

Bozepanda | 29-08-07 | 17:41

Ze hebben het wel eens over Iran maar hier mogen we ook best gaan uitkijken in de achterlijke IQ-loze domkoppen die bestuursfuncties bekleden.

Erger is nog dat mevrouw aan het discrimineren is.

realistischer | 29-08-07 | 17:40

Middeleeuwse jezustrol.. goed gevonden en zeer van toepassing! Wat een bijbelgeilende trut. Aan de hand van zo´n sprookje alles maar zondig noemen, maar goed, ze zijn verenigd bij de christenunie

Koninkrijk | 29-08-07 | 17:40

Dat wijf heeft te veel dope gebruikt en is gewoon te hard in der reet genomen .. Dan ga je naar verloop van tijd wel dit soort onzin uitkramen .. Al moet ik wel zeggen dat ze goedwerk doet voor verslaafden .. dat dan weer wel .. maar homo's en god in 1 zin moet ze gewoon der muil houen

Draaitafel Demagoog | 29-08-07 | 17:40

Haar kop op die foto hier is het net een kruising tussen een varken en een aap.

fromwalking | 29-08-07 | 17:39

ze moet maar eens een jaartje condooms gaan uitdelen in Afrika ofzo... Gekke Gristenfundi!

Bozepanda | 29-08-07 | 17:38

LONT .... KONT, het rijmt wel.

Yvette Lont heeft 'm graag in d'r kont. Maar dat kan ze niet vertellen want da mag ook nie .. sodomie enzo. Rukken, vingeren, pijpen, beffen mag ook niet en wat dat betreft kun je dan maar beter gewoon deaud gaan.

Yvette, 3 keer raden wat je van mij mag doen ...... ga eens *vijfletterwoord*.

Benman | 29-08-07 | 17:38

woesteling 29-08-07 @ 17:34

Democratisch, ja. Je mag je mening uiten. Maar wat niet MAG is iemand de dood toewensen, geestelijk of niet.

Zelfde categorie als de doorgedraaide moslims hier in nederland die haat zaaien tegen het westen. Nou is dit iets minder extreem, maar niet doen. Dood wensen mag immers zelfs op GS niet.

Ziekvanpolitiek | 29-08-07 | 17:38

Gelukkig staat er in die citaten alleen maar iets over mannen. Als mijn vriendin de volgende keer weer een lekker ding meeneemt uit de bar hoef ik tenminste niet te vrezen voor haar 'geestelijke' dood. Als ze maar nooit iemand met zo'n hoerenkop als die van Yvonne Lont meeneemt.

deAmerikaan | 29-08-07 | 17:38

Ja, Jos Brink had wel raad geweten met dit kroepoekje ...

Fac ut vivas | 29-08-07 | 17:37

Eunuchen als voorbeeld voor homoseksuelen? Euh...? Als je dan toch de Bijbel er bij wilt halen, doe het dan goed!

Mary Jane | 29-08-07 | 17:37

Zwart schaap.

PinkPoodle | 29-08-07 | 17:36

Ach, ik kan mevrouw wel begrijpen.
Al die homo's kosten haar natuurlijk klandize.

King of controversy | 29-08-07 | 17:36

Is zij zelf geen hoer geweest? Daar heeft zij toch een boek over geschreven?

dracus | 29-08-07 | 17:36

Ik mis Jos ...

Fac ut vivas | 29-08-07 | 17:36

Amsterdam heeft meer ambtenaren en raadsleden dan New York en verre omgeving, en véél meer problemen. Hoe zou dat nu komen?
Al die deelraden OPTYFEN, zonder wachtgeld, en een paar niet-corrupte mensen zouden die stad even mores kunnen leren en weer tot een "Prachtstad" kunnen omvormen. Al dat gezeik en geouwehoerrr om niks!

fuckje | 29-08-07 | 17:35

Geloof maakt meer kapot dat je lief is.

Reez | 29-08-07 | 17:35

@ Antinl

Nee dit is een christen die net als die moslims met hun gedachtegang nog 500 jaar terug in de tijd zit.

Mauveen | 29-08-07 | 17:34

Volgens mij heeft deze mevrouw vanuit haar overtuiging gelijk en mag ze dat zeggen....
Of je het er mee eens bent is een tweede, maar daarvoor wonen we nu eenmaal in een democratisch land.

woesteling | 29-08-07 | 17:34

Wie maakt haar even (mond-)deaud?

Alcoholic | 29-08-07 | 17:34

hahaha jezus zeg en dan te bedenken dat JEzus ook een homo was

smokejoke | 29-08-07 | 17:33

Bestaat GOD dan?

Flamey | 29-08-07 | 17:32

Ow dit is voor het eerst dat ik een christen zie, die moslims uitspraken doet.

Antinl | 29-08-07 | 17:32

Sterf gristenhond.

realistischer | 29-08-07 | 17:31

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen