Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hans van Baalen lust Chavez rauw

mobilesasie.jpgPoten af van ABC-eilanden! Eindelijk iemand die de rug recht. Hans van Baalen (VVD) EIST van die jezuiet op BuZa, Maxime Verhagen, dat er kordaat opgetreden wordt als die Venezolaanse volkspopulist Hugo Chavez zijn plannen doorzet om de noordgrens van Venezuela 200 zeemijl noordwaarts op te schuiven. Aruba, Bonaire en Cura en zijn "onze Falklands" aldus Van Baalen. "Mocht Chávez militairen inzetten, dan moet Verhagen ook bereid zijn militair in te grijpen." OZO. Oranje zal Overwinnen. Mobilisatie!

Reaguursels

Inloggen

Dus welt'rusten en HOUDOE!!!

HOU JULLIE KUTZOOI VAN MIJN EILAND AF!!!

OPDONDEREN, OPROTTEN EN WEG WEZEN!!!

Vieze, kut, stinkende, slijme, imbeciele, onwetende, godvergeten, kloje, vuile, hoerige, kanker, stinkende, rotte, witte kakkerlakjes!!!!!

Sodemieter maar op!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Haagse haagse kak. Vieze vieze kakkerlak. Trap ze lekker crush. En gooi ze in de goot. Ze leven overal, in de lichaamsstront en bloed. Ze leven in een daal en ze lopen in de hoere hoed......."

ROT OPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mandibulin | 22-08-07 | 16:36

@ TdelT en @ Zoete Arie

Wat mij betreft mogen die subsidies al gisteren stop gezet worden. De kraan mag dicht. Curacao genereert meer dan 1,5 miljard aan inkomsten per jaar. Meer dan genoeg voor de 140 duizend inwoners die hier rond lopen.

Probleem is dat Nederland ons meer dan 50 jaar lang opgezadeld heeft met de verzorging/opvoeding van de kleine eilanden. Laaf he???!!! Vandaar, dat we grootendeels nooit geld genoeg hadden om onszelf (Curacao) en de andere eilanden (Sint. Maarten, Bonaire, Saba en Sint Eustatius) te eten et geven.

Maar nu dat de flikkers in Den HAAG (eindelijk?) een aantal eilanden (Bonaire, Saba en Sint eustatius) op hun conto willen nemen, kunnen we opgelucht adem halen. En zelfs dat is twijfelachtig, want met de mietjes in DEN HAAG moet je alles verwachten. Alles behalve verantwoordelijkheid op zich nemen.

Curacao heeft nooit zaken in bananen gedaan. Curacao moet zelf bananen voor haar eigen consumptie importeren. Ik weet dat de gemiddelde IQ van de boer niet zo denderend is, maar volgende keer beter googlen voordat jij je zelf voor imbeciel op internet zit te maken.

De economische peilers van Curacao zijn: olie raffinage, scheepsreparatie, de off shore banking, het toerisme, telecommunicatie, logistiek (zeehaven en luchtahaven), etc...

Dus we hebben een best volwassen economie. En dat weten de bobo's in DEN HAAG ook. Met goed bestuur zijn we van NIEMAND afhankelijk!!! Daarom willen de kontlikkers in DEN HAAG ons nooit kwijt raken.

Schulden hebben we niet aan Nederland. Wat we altijd gedaan hebben is de vieze karwei van Nederland voor de boeren opklaren met hun eigen geld! De Antillen (Bonaire, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten) was hun verantwoordelijkheid! Niet de onze. Zij hebben de Antillen opgericht, dus moeten ze met de blaren zitten. Niet wij! Dat wist Aruba allang. Vandaar dat zij uitgesprongen zijn. Moesten we allang doen! Want Aruba was de enige andere eiland die Curacao hielp met de vieze karwei.

Nu wil DEN HAAG ons nogmaals dwingen om de vieze karwei voor de volgende eeuw te laten blijven opklaren met de zogenaamde miljarden schuld. Kunnen jullie naar fluiten hoeren! Want die zal nooit betaald worden en er is niks dat jullie ons daarvoor kunnen aandoen.

Met de buren hebben wij al eeuwen in vrede gewoond. Dus stomme oorlogjes hebben wij niet nodig. Deze invasie onzin komt van De Telegraaf. Maar ja, als De Telegraaf het meest gelezen blad in moerasland is, wat kun je anders verwachten van de gemiddelde moerasland bewoners' IQ?

mandibulin | 22-08-07 | 15:48

@mandibulin
Iemand die zo zijn hart laat spreken, geweldig.
En het gekke is, ik ben een kaaskop en voel met je mee, alleen ben jij trots op Curacao en ik niet op Holland. Een traan loopt langzaam over mijn wang.

Nico Mudde | 22-08-07 | 15:13

@TdelT

Nou mijn vraag.Waarom behoren wij tot het koninkrijk der Nederlanden. Wat is het motief en waarom moet Nederland met ons bemoeien en waarom wil Nederland ons niet los.Jullie kunnen hier alles plaatsen maar jullie weten niet war er eigenlijk speelt in de kop van de Nederlandse kaaskoppen van de 1ste en 2de kamer.
Groeten terug aan Bea en Hans

dangera | 22-08-07 | 11:05

Oh en mandibulin, ik hoor jullie wel anders piepen als ome Holland de subsidies stopzet. Jullie bananenexport zal wsl niet toereikend zijn om de economie op peil te houden.

ZoeteArie | 22-08-07 | 10:13

Woohoo! Ik heb me thuis al maanden zitten voorbereiden.. kan ik mijn jarenlange game ervaring eens op de proef stellen!!11

ZoeteArie | 22-08-07 | 10:11

En bei dhe wee: "Welke buitenlander dan ook een handje op dit eiland van mij raakt, zijnde hollander, venezolaan, wanabee's, opzichters, verraders, etc. maken we af. En dat geldt ook voor de "bomba's" aan wie dit bericht gericht is." Kan je een videootje maken van hoe de Curacaoze luchtmacht de MiGs en HINDs van Hugo uit de lucht schiet? Zal van mij een kudo krijgen. We nemen alleen wel ook alle schietspullen mee als jullie ons "van het eiland trappen", dus misschien kunnen jullie van Trinidad of Saba wat lenen...

Of misschien kan je alle studenten, sporters, deskundigen, criminelen, kustenaars, zangers, artiesten en verpleegsters uitrusten met wapentuig - wij houden jullie Mercator-plein hangers namenlijk zelf (inclusief wapentuig)!

Dit laat ons alleen wel totaal zonder vakantieland, zon en stranden, daar heb je gelijk in. Gelukkig zijn jullie kameraden op Aruba wat verstandiger. En anders hebben we gelukkig Anse Lazio nog!!

TdelT | 22-08-07 | 09:46

@ mandibulin: prima prima prima. Geldkraan dicht en dan wachten tot de 1e politieke partij (geleid door broer & zus, opa & kleinkind of willekeurige andere combinatie) om wat rijksdaalders komt vragen aangezien het toch allemaal niet zo goed meer gaat sinds de subsidie niet meer aankomt...

Vooral grappig als er Dean 2 overheen gaat: kijken bij wie je dan aanklopt voor geld om de hutjes weer op te bouwen. Chavez? Doe 'm vooral de groeten van Bea & Hans!

TdelT | 22-08-07 | 09:39

@mandibulin

respect voor jou. Dushi bo ta hasi!!!!

dangera | 22-08-07 | 09:23

@ gringo of the south

Jij bent een typisch voorbeeld van de goedkope verkopers.
Wij hebben niet gevrgaad om gekoloniseerd te worden. Door wie dan ook. Indien jij je hier niet lekker voelt, kun je lekker oprotten naar "het moederland" o sorry "polderland".

Welke buitenlander dan ook een handje op dit eiland van mij raakt, zijnde hollander, venezolaan, wanabee's, opzichters, verraders, etc. maken we af. En dat geldt ook voor de "bomba's" aan wie dit bericht gericht is.

Curacao is van de Curacaoenaars. Elke kaaskop, racistische boer, die zijn galg leeg komt spuwen met rotzooi kan opdonderen!

Hollanders moeten oprotten met hun godvergeten moeras naar het noorden. Pak jullie biezen en weg wezen! De zon, de stranden, het weer en de mooie blauwe zee en de natuur hier zijn van de Curacaoenaars!

Wij kunnen jullie niet helpen met je EU, dure euro, turken, marokkanen, gastarbeiders, somaliers, integratie shit en weet ik nog wat voor rotzooi dan ook. Wat mij betreft kunnen al onze jongens terug: studenten, sporters, deskundigen, criminelen, kustenaars, zangers, artiesten, verpleegsters, de hardwerkende curacao, etc.

Dan hebben we ook excuses genoeg om alle vieze, stinkende, rotte vissen (makambas/kaaskoppen/hollanders), die dit eiland verzieken UIT TRAPPEN!

mandibulin | 22-08-07 | 05:58

Als "dit land" "van ons" is, waarom moet "dat polderland" dan de defensie en buitenlandse betrekkingen behartigen? ("nos mes por"??)

Gringo of the South | 22-08-07 | 04:27

Waar is de echte journalistiek in Nederland gebleven, of kent er niemand fatsoenlijk spaans. Logische reactie op het tendentieuze bericht in de net zo tendentieuze Telegraaf, is natuurlijk de tekst van Chavez's Speech zelf opzoeken. Hier is de URL: www.aporrea.org/actualidad/n99758.html... Voor degenen die het niet kunnen lezen. De man legde in het parlement gewoon uit hoe een Exclusieve Economische Zone (200 mijls zone) in elkaar zit. De Antillen gaan er binenkort ook een afkondigen. Het grensverdrag met Venezuela dat beide zones regelt bestaat al 29 jaar, door de Antillen zelf onderhandeld met Venezuela, ja ja. Geen enkel moment heeft de man de Antillen noch Colombia, Trinidad of Guyana genoemd die ook aan zijn gebied grenzen. Nee geen storm in een glas water dus, maar een bewuste zet van rechts in Nederland en de Antillen. Geopolitieke onrust zaaien in opdracht van Bush. Van Baalen laat ons met rust. De Antillen zijn niet van Nederland. We zitten met jullie samen in een Koninkrijk. Dit land is van ons, niet van jullie, net zoals jullie polderland van jullie is. We zijn ook niet jullie Falklands, omdat Venezuela nooit aanspraak heeft gemaakt op de Antillen. Als respect niet wederzijds is, houdt het op....

curamario | 21-08-07 | 23:55

Ik mag Hugo wel.
Dat is nou een man die om de armlastige mens op deze wereld geeft (stookolie voor arme New Yorkers)
En waarschijnlijk heeft hij de armoede gezien op de ABC eilanden en moet gedacht hebben, die moet ik bevrijden uit de handen van een overheersende kolonialisatie macht.
Een socialist pure sang.
En het is lekker meegenomen dat hij even een vuurtje kan stoken onder de stoel van een rechtse corebal die bij het horen van invasie zijn depentslip laat vol lopen met warm lichaamseigen vocht.
Ik mag Hugo wel.
Die zegt wat de hele wereld denkt als het gaat om een slechte kopie van kabouter plop, G.W. Busch.
En ik begrijp sommige reacties niet echt.
Onze Antiliaanse landgenoten worden in zo'n beetje ieder forum de hel ingewenst en nu is er een kans om er lekker goedkoop vanaf te komen en nu wil bijna iedereen onze mooie eilanden groep in een warm bad neer leggen. Wie het weet mag het zeggen.
Want we hebben er eigenlijk niets aan. Het Nederlands grondgebied maar als je er wilt wonen moet daar een visum voor hebben. Als je er een eigen bedrijf wilt opstarten dan moet zoveel procent ingezettene in dienst nemen. Als je geen corrupte ambtenaren betaald kan je je tent wel sluiten.
Dus, innemen die hut, vlag van Venezuela in top en dan krijgt hij dat Nijenrodense vette varken er gratis bij, kan hij zich inzetten voor zijn medemens, iets wat hij hier niet echt doet.
Ik mag Hugo wel.

Nico Mudde | 21-08-07 | 23:41

zeg we hadden tog ook nog ergens overtollige clustermunitie liggen ?? tog miss maar weer ff uit de motte ballen hallen.

populist87 | 21-08-07 | 21:56

Nederland is kansloos in oorlog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dangera | 21-08-07 | 21:02

Chavez ga eens deaud...!

Als ze met hun poten aan onze ''Nederlandse'' vakantie eilandjes gaan komen dan komen ze aan ''ons''.

Mariobros | 21-08-07 | 20:32

Chavez gaat echt niet de ABC-eilanden aanvallen, hij zou wel gek zijn, ten eerste verliest hij dan zijn 'sympathie' in de wereld en Nederland verovert de eilanden binnen no time terug plus dat hij Bush dan de kans geeft om zich met Venezuela te bemoeien en de hele infrastructuur van Venezuela plat te bombarderen om een coup te bewerkstelligen.

bethundered | 21-08-07 | 19:27

we should use weapons of mass destruction

korhoender | 21-08-07 | 18:47

ow ja! waar moe tik tekenen?? wordt misselijk van dat ventje!

Madcobra | 21-08-07 | 18:12

Beter!!.. laat onze moderne leger even in actie komen tegen die zee doosjes!!

Madcobra | 21-08-07 | 18:07

Kijken of mijn groene barret nog past...

Hyppo Kriet | 21-08-07 | 17:52

*haalt de stengun van opa van zolder en boekt een ticket curacoa*

populist87 | 21-08-07 | 16:37

*Alu Hoedje tevoorschijn haalt*

N.O.N | 21-08-07 | 16:33

AL LANG covert opje onderweg mischien? vandaar ook stilte in den haag?

N.O.N | 21-08-07 | 16:32

Joepie,eindelijk iemand die die kuteilanden wil hebben,hopelijk inclusief de teerpalen die er nog wonen,en wie weet,als we wat extra betalen wil hij ook die pigment******* die al hier wonen er wel bij hebben!Enne,onze Riffinnen overnemen voor een beetje bijbetaling Hugo?Ik wil best smeken hoor!

halililala | 21-08-07 | 16:19

Hehe, eindelijk iemand met een rechte rug in Den Haag.

Stijlloos|Superieur | 21-08-07 | 14:56

Van Balen is een koning!

spek_koper | 21-08-07 | 14:42

Wellicht kunnen we alle antillianen in NL verplicht stellen om de eilanden te verdedigen, doen we per ongeluk losse flodders in de klapperpistolen en hoeven de kornuiten van Chaves alleen maar pief poef paf te doen en we zijn:
1) Af van de drugsoverlast en criminaliteit
2) Af van een ongelofelijke bodemloze put waarin onze belasting centjes verdwijnen
3) Minder werklozen en weer capaciteit in de gavangenissen waar we weer onze kudt maroc vriendjes kunnen plaatsen
4) De wijven houden we hier want die neuquen en pijpen lekker voor een breezertje

pim4ever | 21-08-07 | 13:45

Nederland speelt nog steeds een te dominante rol in de besluitvorming op Curaçao en de Nederlandse Antillen.Dus geniet ervan maar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dangera | 21-08-07 | 13:19

Dat durf NL niet. ABC eilanden zijn kostbaar voor NL. Daarom kan zij die niet zomaar afgeven aan Venevuela.Zoek het maar uit. Wat denken jullie. Kijk hoeveel problemen die eilanden aan NL geven.Toch kan NL hun niet loslaten want zij had en heeft nog profijt in die eilandjes. Profiteurs.

dangera | 21-08-07 | 13:16

@NYG

Nee als er oorlog uitbreekt op de Antillen moeten alle mensen die een uitkering hebben( en eigenlijk wel kunnen werken) verplicht 't leger in, En allemaal naar de eilanden om 't land te verdedigen. Doen ze eindelijk eens wat nuttigs, is weer wat anders dan elke maand je handje ophouden. En 't ruimt lekker op hè, bespaart de hard werkende Nederlanders weer een hoop geld. De mensen die op de PVV of VVD stemmen moeten hard werken, om die zielige uitkeringstrekkers aan de vreet te houden, wij hebben echt geen tijd om oorlogje te spelen op de Antillen. Kijk uitkeringtrekkers kunnen we missen als kiespijn, maar de hard werkende Nederlanders hebben we keihard nodig.

De riekende sandaal | 21-08-07 | 13:07

Was Relus nog maar minister van Defensie!!

supersniper | 21-08-07 | 12:59

Wat is eigenlijk de maximum snelheid opde Antillen? En wie controleert daar? Kosie Spacy c.s.? En hoe moet dat na de overdracht met de inkomsten? Blijft de KNLPD commissie krijgen van wat de Venozolaanse Coso Spezo daar gaat innen?

supersniper | 21-08-07 | 12:55

Het wordt tijd dat we onze ijzervreter Karremans er op afsturen!

aldi | 21-08-07 | 12:49

Waarom geven we niet gewoon al die Antilliaanse criminelen wapens en trappen we ze die kant op... Zijn wij ze ook meteen kwijt. En alle PVVers en VVDers die hard roepen dat we die troep moeten verdedigen mogen er eigenlijk ook wel heen.

Nyg | 21-08-07 | 12:48

Nee ik denk dat onze regering liever bij Hugo Chavez een kopje thee gaat drinken, dan dat ze oorlogje spelen. Zo gaat dat toch altijd in Nederland?, als er problemen zijn lekker een kopje thee drinken. Job Cohen kan er over meepraten, hij heeft zijn buik vol van al dat thee drinken.

De riekende sandaal | 21-08-07 | 11:36

Chavez neigt naar overname ABC-eilanden, zodat de politieke vluchtingen gevuld kunnen worden met KG's Coke en op dergelijke wijze een nieuwe verkapte importhandel opgezet wordt. Hiep hoera hiervoor!

Deport | 21-08-07 | 11:11

KapiteinClaus 20-08-07 @ 20:20... Die oorlog om 'een paar rotsen' heeft alles te maken met het (toekomstige) verdelen van den zuidpool. Landen, dus ook good old England, die in een bepaalde zone om de pool liggen gaan de zuidpool onderling verdelen. Vat je nem?

Werner Beinhart | 21-08-07 | 11:10

Top. Gelijk weer een nieuw spel voor de playstation?

adolfo | 21-08-07 | 10:53

We zetten gewoon een batterijtje goalkeepers neer... en er komt niets meer langs..

gijszepa@work | 21-08-07 | 10:41

-weggejorist-

gnomidion | 21-08-07 | 10:28

Waarom waren het ook alweer "onze eilanden"? Had volgens mij iets te maken dat wij onze westgrens aan het onderzoeken waren, toch?

__dictatuur | 21-08-07 | 10:24

v. Baalen kloten?? Menen jullie dat? Even tot rust komen, jongens... Even ademhalen, en tot tien tellen... Nou nog eens naar die feauteau kijken.

king gradlon | 21-08-07 | 10:22

Wat Chavez wil is dat ie gewoon binnen het bedoelde gebied ongehinderd coke kan rondbrengen.
Nix mis mee toch?
Gebeurt nu ook al alleen niet geheel legaal.

bennietboosmaar verd | 21-08-07 | 10:16

Ik zou zeggen, we zetten die dikke Van Baalen in een roeiboot (goed voor de lijn) en dan kan hij alvast zingend naar Venezuela peddelen. Die man schijnt een zangtalent te zijn.

SuperG | 21-08-07 | 10:06

Van Baalen, het bewijs dat al zie je er uit als de dirrigent van de Jostiband er toch nog kans is op politieke... toekomst :-) Van Baalen onze soldaat van Oranje, ga eens wachtlopen op de ABC. Vergeet vooral niet "scheveningen... schoonmoeder!"

Peking Eend | 21-08-07 | 10:01

... kunnen we voor die eilanden niet een mooi prijsje krijgen...?

Youmustbejoking | 21-08-07 | 09:59

StuurT de 020, 010 en 030 finnen maar naar Venusheuveleza, die worden vanzelf wel lekker wild.

TyfusLeijer | 21-08-07 | 09:53

Heel wat NAVO landen hebben blijkbaar goud geld verdiend dankzij wapenleveranties aan Chavez. En nu mogen wij al die vers geleverde wapens weer kapot gaan maken? Vermoeiende toestand eigenlijk..

DJTriest | 21-08-07 | 09:49

Mijnheer van Baalen; de beste tactiek in deze is de tactiek van de verschroeide aarde. De vele Antilliaanse inwoners van onze gevangenissen gratie geven op voorwaarde dat zij per direct en voor altijd teruggaan naar de Antillen. Kijken of Chavez dan nog steeds die roversnesten wil hebben..

DJTriest | 21-08-07 | 09:37

dr.spin007 21-08-07 @ 07:37

Heb je niks beters te doen dan op typfouten te letten. Lutser.

planeetpluto | 21-08-07 | 09:36

Goddammit! En dat terwijl ik misschien eind dit jaar die kant op verhuis... Zit ik met zo'n stink venezuelaan die weer niet met z'n tengels van andersmans spulletjes af kan blijven... Lekker dan. Weet iemand nog een goede wapenhandelaar alwaar ik mijn verdediging een beetje kan opkrikken?

His Goofness | 21-08-07 | 09:27

Sven8 21-08-07 @ 09:11
Hey Sven8, kun je niet een meer originele naam verzinnen.
Ik heb patent op de Sven reeks 0 t/m 99.
Ik begrijp je bewondering, maar toch wat verwarrend heur.

Sven31 | 21-08-07 | 09:20

Sturen wij ons leger die kant op, kunnen de moslims NL overnemen zonder slag of stoot.

Ik zeg je: die Chavez speelt onder een hoedje met Osama Bin Laden.

kwarkoo1 | 21-08-07 | 09:17

Wonen daar zoiezo nog mensen eigenlijk? Op de antillen? Ik dacht dat ze allemaal hier in Rotterdam zaten.

Sven8 | 21-08-07 | 09:11

Hans van Baalen... nog nooit zo'n stapel kwijl en stront zo hoog gestapeld gezien.

Prikker | 21-08-07 | 09:09

shit, wordt onze cocaine nu duurder? waar moet die dan gedropt worden vanuit Columbia nu de kustlijn van Aruba Venezulaans (?) wordt? zijn we weer overgeleverdop die kut-speed...

Patrick Zweedsey | 21-08-07 | 09:07

Ha, eindelijk oorlog. Ik had voldoende chips aangeslagen dit weekend, CNN op 1 gezet (die anti-oorlogs-propaganda van het NOS staatsjournaal mot ik nie hebben).
*FSM installeert zich op de sofa, poes op schoot, chips en bier binnen handbereik*
Laat maar komen die oorlog. Hoe laat beginnen we?

FlyingSpaghettiMnstr | 21-08-07 | 09:02

-gaap- heb ik iets gemist ?

Kris | 21-08-07 | 08:55

Laten we Wilders erop af sturen, zijn we ook meteen van hem af! :D

DJ_SypheR | 21-08-07 | 08:55

Als je ze zou willen weggeven wil niemand ze hebben, dus ik zou zeggen: offeren die vergiftigde pionnen.
Mocht blijken dat onze politici ze niet kwijtwillen, dan wordt het toch wel eens tijd dat ze ons uitleggen welke voordelen er vandaag de dag eigenlijk nog aan kolonialisme kleven.

Enne, @ Boze Buur 20-08-07 @ 20:17: er schijnt bij de totstandkoming van dit kabinet een ietsje te hebben gespeeld rond een onderzoek hoe wij eigenlijk precies in een of andere oorlog verzeild zijn geraakt. Niet gelezen? Alles aan je voorbij gegaan? Geeft niet, geldt voor de meeste mensen hoor.
(NB: "de Amerikanen komen ons te hulp"... welke in godesnaam? Ze recruteren momenteel negatief!)

Wat mijn persoonlijke verhouding tot de wapenrok betreft: als het zover komt zal blijken dat ik - en velen met mij - heel goed weten op wie wij moeten schieten. Kom maar op met dat PW, als je durft Hans.

Bernhard Bang | 21-08-07 | 08:49

Die fahne hoch !!

Bill_Naad | 21-08-07 | 08:37

Heey Chavez... Die Antillianen krijg je er gratis bij.. Wedden dat ie spijt krijgt :-)

Biels | 21-08-07 | 08:32

Hij mag ze ook gewoon kopen ongeveer 10 de kostprijs, En dan Suriname graties.

Proost

Veldwebel | 21-08-07 | 08:31

@dangera
juist, dus als de antillen niet meer de onze zijn, waar dan heen met de die boys?

ed.. | 21-08-07 | 08:30

Nu alle kansenjongeren oproepen, Hup onder de wapenen als therapie.
hahaha

Groet uit Marbella

Veldwebel | 21-08-07 | 08:25

@dr.spin: Ja, heel moeilijk. Maar ja, mag het na een nachtdienst? ;-)

GSven | 21-08-07 | 08:25

Beter dat HANS VAN BAALEN van de VVD zijn grote mond dicht houdt want het is Rita Verdonk en Mark Rutte uit zijn eigen partij -VVD dat alle aAtillianen uit nederland willen dumpen!!waar was hij met zijn grote bek toen ???? deze nederlandse politici zijn apart van ACHTERBAKS ook echte HUICHELAARS! !!VALSERIKKEN !!!

dangera | 21-08-07 | 08:24

Neemt Chav dan ook alle Antilliaanse etters mee? Of laten we die lekker voor hun eigen hutten vechten?

supersniper | 21-08-07 | 08:14

Waahaaahaa... nederland en zich verdedigen ???? haqhahahah... dus niet..
Hier buigen ze toch ook onder alle kudtmarokkanen/moslims en andere shit.. dus.. Waarom zou het daar nou anders zijn ??? De Nederlandse Staat is nou eenmaal een hond met de staart tussen de benen.. een wegrenner... ziet iemand balkie al daadkrachtig optreden ?? waahahaa... NEXT

ManiacMansion | 21-08-07 | 08:14

Strik erom en weggeven die Antillen... onder één voorwaarde: dat ze de Antillianen die hier al zitten er ook bij nemen.

Sorry Henny en André, koop maar een nieuw huisje aan de Costa del Sol of in Zuid-Afrika

Novius | 21-08-07 | 08:07

Hup, de hele vloot naar de Carriben! Laten we ook maar weer een vliegdeksloep aanschaffen. Hard nodig!

ZeroTolerance78 | 21-08-07 | 08:01

Snel die 3 F16's en 20 mariniers terugtrekken naar NL, voordat zij in conflict komen met een invasiemacht. Peace man!
ABC eilanden, succes met je nieuwe linkse volksheld. En eindelijk als èchte buitenlanders: achter aansluiten bij de rij van schrijnende gevallen.

Jan Passant | 21-08-07 | 07:55

Maar de ABC hebben geen olie.Waarom gaat NL niet akkoord om hun af te geven. NL zal rustig chillen zonder de luie negers en uitkeringsfraudeurs. Waarom is dit zo moeilijk mensen. Loslaten en verder gaan zonder hun.Opgeruimd staat netjes!!!!!

dangera | 21-08-07 | 07:47

GSven 21-08-07 @ 07:21
planeetpluto 21-08-07 @ 07:23

moeilijk hè: Chavez?

dr.spin007 | 21-08-07 | 07:37

wat dacht je van ruilen voor een flinke plas olie, die oorlog winnen we toch nooit.

buik | 21-08-07 | 07:34

*groot Fries staat op*

zoeken jullie nog vrijwilligers?

dr.spin007 | 21-08-07 | 07:31

Kunnen die wiet rokende jongeren daaro zelf niet die klus klaren?

sjwetzkop | 21-08-07 | 07:30

We willen van die eilanden AAHAAF!

3*links=rechts | 21-08-07 | 07:28

Laat die Shavez die eilanden alsjeblieft overnemen, desnoods met geld toe.

planeetpluto | 21-08-07 | 07:23

@mandibulin: Zo zijn er wel meer dictators die veel hebben gezegd en belooft, maar dat nooit zijn nagekomen.

Ik vind die Chaves maar een gevaarlijk mannetje. Ben zelf een aantal keren op Bonaire geweest en ik vind het waard om er desnoods voor te vechten. Het zou in elk geval een domme actie zijn van Chavez, want de NAVO zal het niet accepteren. Het Nederlandse leger stelt qua aantallen inderdaad niet heel veel voor, maar het NAVO-leger is toch echt een maatje te groot voor Venezuela.

GSven | 21-08-07 | 07:21

@mandibulin (21-08-07 @ 05:14): Die lijst klopt al lang niet meer. Rusland is geen nummer 2 meer, komt niet eens in de top 10 voor. Die list is meer uit de kouwe oorlog! Nederland staat nu ongeveer op plaatsje 8. De technologie die wij hebbben is te geavanceerd en we hebben net als Amerika niet eens alle kaarten open liggen!
@dangera: De schuld is al vrijgegeven zo ver ik te horen heb gekregen van iemand. Dus dan zou het wel erg dom zijn om nu nog eens te zeggen dat Venezuela het mag hebben...

DJ_SypheR | 21-08-07 | 07:20

Laat Venezuela die eiland toch lekker overnemen. Er gebeurt daar werkelijk geen ene moer. Ik zou het alleen maar prima vinden als ze die hangmathangers overnemen.

PBWV | 21-08-07 | 07:14

Laat de oorlog beginnen!
Er is de laatste tijd toch al zo weinig op tv

brouwmaster | 21-08-07 | 06:43

Wat is Nederland met die schuld eilanden van plan??NL wil hun toch niet kwijtschelden?Dus handen los NL en laat ze maar gaan. Jullie willen de baas spelen over iedereen.
Er zal een rede zijn dat NL voor deze zielige ABC eilanden klaar staat. NL heeft altijg grote mond maar nooit kan die in haar eigen schoenen staan.Bullshitttttt

dangera | 21-08-07 | 06:13

ik zit echt ff in een spagaat hier, ben in limbo zo je wilt. aan de ene kant zou het fantastisch zijn als we kosteloos van die achterlijke eilanden af kunnen, wat een brok ergernis is dat. (god, ideetje voor een tsunami? wel een heeeele grote dan, u dig?). aan de andere kant kan het niet zo zijn dat een of ander 3e wereld land aan ons empire (hahahahahaha) zit te frunniken! dat zal onze toch al niet echt krachtige reputatie niet ten goede komen, want de balloze vlees noch vis bewoners van het binnenhof zullen wederom keihard over zich heen laten walsen. er wordt door navo, usa, rusland, venezuela en de antillen over nederland beslist, niet door nederland zelf.

Theo de Wezel | 21-08-07 | 05:57

Ga slapen. Niet druk over maken boeren. Allemaal flauwe kul van De Telegraaf. Chavez heeft al afgelopen weekeinde nadrukkelijk aangegeven, dat de ABC-eilanden niet in de bedoelde 200 zeemijlen zit. Slaap lekker.

mandibulin | 21-08-07 | 05:53

Het begin van het einde.. Nederland grijpt in met toestemming van de VS, Cuba komt op voor Chavez.. van kwaad tot erger.. Bush klaar voor ronde 1? Handen bij de (rode) knop!

De Fappen Tap | 21-08-07 | 05:34

Kijk op www.globalfirepower.com

Venezuela bevindt zich in de top 40 ter wereld. Terwijl Nederland niet eens voorkomt.

De projecties geven ook aan dat Venezuela in de nabije toekomst de krijgsmachten van de groten in Zuid-Amerika (Brazilie en Argentinie) wilt evenaren.

mandibulin | 21-08-07 | 05:14

The Venezuelan government has embarked on a massive military modernization and purchases that greatly expand their defensive and offensive capabilities, including negotiations for German submarines and transport aircraft, several agreements with Russia (outlined ahead), transport aircraft and naval vessels from Spain, radars from China, home-made and designed armored light vehicles and rocket launchers, studies for Leopard 2 main battle tanks, amongst many others.

In 2005 Venezuela signed agreements with Spain to procure 12 naval transport and reconnaissance aircraft and eight naval patrol vessels. The deal is worth $1.5-2 billion dollars to the Spanish defense industry, as well as an estimated 900 new jobs.

Venezuela has also recently purchased 100,000 AK-103 assault rifles and 53 russian helicopters [1], including 12 Mi-17 military helicopters.[2] The government of Venezuela has also announced its intention to obtain about 3 dozen more Russian helicopters, including Mi-17 "Hip", Mi-26 "Halo" and Mi-35 "Hind", as well as announcing the procurement of 24 Su-30MK Interceptors with future possible purchases of Su-35 fighters.[3] Russia earned from Venezuela US$5.3 billion just with the above mentioned sales[4].

Venezuela is studying Antonov transport aircraft to revamp its aging fleet of transport craft, which includes IAI Aravas and Skytrucks, as well as Ground Attack Planes, like the Su-25 "Frogfoot".

en.wikipedia.org/wiki/Military_of_Vene...

mandibulin | 21-08-07 | 05:02

hier een beld van de Venezolaanse landmacht en.wikipedia.org/wiki/Army_of_Venezuel...

Ik denk niet dat Nederland op land van Venezuela kan winnen. Zij kennen hun eigen teritorium heel goed! Hebben ook een oorlogsverleden. Oefenen regelmatig. De F-16 piloten behoren bij de topgun groep in Nevada. De Sukhois piloten worden door russen opgeleid. Oefenen ook regelmatig met de europese machten (fransen, engelsen en jaaa... ook nederland) op militair gebied.

mandibulin | 21-08-07 | 04:57

@koerbagh

Ben even bij gekomen. Was effetjes weg. Heb alle reacties in de tussentijd gelezen.

Kijk. De Sukhois zijn best nieuw De bedoeling is om tenminste 50 binnen te krijgen op order. De F-16 verkeren in goede staat. De VS heeft moelijk gedaan bij de laatste upgrading. De Mirage zijn misschien 25 jaar oud. F-5 zijn straaljagers. De OV-10's ook.

De Venezolaanse krijgsmacht wordt als een modern mediane krijgsmacht beschouwd volgens de Amerikaanse intelligentie. Dus ik zou toch oppasen en niet onderschatten.

mandibulin | 21-08-07 | 04:53

@mandibulin 21-08-07 @ 04:35:
Heb je ook even gekeken hoe oud dat spul is? Man, sommigen hebben nog cokes-gestookte propellor-aandrijving. Afgezien daarvan, de KLu heeft recente combat experience (Balkan, Golfoorlog, Afghanistan). Dat kun je van die cokesnuivers niet zeggen.

koerbagh ? | 21-08-07 | 04:45

@koerbagh

Ik heb de luchtmacht van beide landen als eerste vergeleken.
Hier krijgt NL een onvoldoende:

93 straaljagers (Sukhois-SU-30MKV's, F-16, Mirage 50, F-5, OV-10) tegen F-16 van nederland.

En er staan nog meer Sukhois -SU -30 op de kooplijst. Terwijl NL aan het bezuinigen is, is Venezuela aan het expanderen.

Veel succes Rambo'! Dutchbat???!!!! Kappersleger... hahahahaha

mandibulin | 21-08-07 | 04:35

@koerbagh
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh!

Fonta | 21-08-07 | 04:34

@oant moarn 21-08-07 @ 04:05
Limburgers... ook een puik plan! Nou ja, qua onverstaanbaarheid scoort Fries net zo hoog als dat Negerhollands van de ABC eilanden dus wat dat betreft dacht ik eerst aan de Fries. No offense verder.
@HundertWasser 21-08-07 @ 04:14:
It giet net om it Fryske gea nou. (ik brabbel maar wat hoor)
Enfin, ik ga nog even de plantjes doen, 't is welhaast einde nacht, de yucca, ficus en de sanseveria moeten allemaal bij het ochtergloren bewaterd worden (anders gaan ze deaud, en da's zonde). En dan lekker naar bedje toe. 'k Zal nog even een slaapliedje in de jukebox doen (of een ontbijtliedje voor de vroege vogels) www.4shared.com/file/22496434/1ce3d49c...

koerbagh ? | 21-08-07 | 04:23

@koerbagh ? 21-08-07 @ 03:58
Altijd weer die Friezen. Wonen in één van de mooiste provincies van NL en toch zijn ze altijd het pispaaltje? Huur een boot en vaar eens oer de Frieske Marren. Sgitterend. Borreltje in Grou, lekker eten in Akkrum. Barbaren

HundertWasser | 21-08-07 | 04:14

@koerbagh ? 21-08-07 @ 03:58
ik op verkenningstocht?? ja zeg! , heb hier net een pokkezooi werk gehad om mn putje te graven, had daar de bedoeling mee om het fryske lân mee te verdedigen. Ik had verwacht dat de mensen uit limboland als kannonevoer/verkenners gebruikt zouden worden

oant moarn | 21-08-07 | 04:05

@koerbagh ? 21-08-07 @ 03:58
Geen gek idee
Ik denk dat oant moarn zich wel vrijwillig opgeeft.

Fonta | 21-08-07 | 04:03

@oant moarn 21-08-07 @ 03:47:
Nou, wij hadden gedacht om een willekeurige Fries (wat leuk dat je vrijwilliger wilt zijn) even op een verkenningstrip te sturen. Lijkt je dat wat?
Maar goed, er volgen misschien betere ideeën.

koerbagh ? | 21-08-07 | 03:58

@oant moarn 21-08-07 @03:47

Ik dacht al, waar is tie nou ineens gebleven, maar je had bezigheden buitenshuis zie ik wel...

djiezuskrijst | 21-08-07 | 03:51

"kruipt uit zn versgegraven schuttersputje en smijt hooivorken,samourai zwaarden aan kant en pakt snel ff laptop om tekijken hoever we met het krijgsplan zijn"

oant moarn | 21-08-07 | 03:47

Welterusten

djiezuskrijst | 21-08-07 | 03:45

@Van Frikschoten 21-08-07 @03:21

ROTFLOL ik dacht dat juist jij toch wel iets toleranter zou zijn, nu word ik hier gewoon ff gediscrimineerd..
Nog niet eens om mijn geaardheid maar om mijn geHaardheid.
Mijn msn hoef je nu ook niet meer zeker ?

djiezuskrijst | 21-08-07 | 03:39

'k wist niet dat dit zo'n enge weblok was, brrrr...:(

VanFrikschoten | 21-08-07 | 03:37

@jajem 21-08-07 @ 03:17
Sorry, ik ben op alle eilanden geweest (ja, zelfs Saba), maar erg veel begrip kan ik niet opbrengen voor de eilanden.
Het zijn schitterende eilanden, sommigen ook met vriendelijke mensen, maar het bestuur wat er is, verdient niet veel beter, dan problemen.
Ik heb het dan vooral over het bestuur Curaçao, wat een ramp was en is voor de Antillen als geheel. Het zou mij werkelijk niets doen, mocht Curaçao in handen vallen van Venezuela.
Zoals ik hierboven al eens aangegeven heb, maak ik een uitzondering voor Bonaire (binnen de benedenwindse NA), over Aruba kan ik niet veel klagen, die zijn redelijk zelfstandig -want onder het juk van Curaçao- vandaan, maar die hebben zich gedeeltelijk overgegeven aan de VS.
Over de bovenwinden, wil ik ook nog wel even wat vertellen (hoewel die hier niet onder het dreigement vallen), St. Maarten, mag wat mij betreft gisteren onafhankelijk worden. Zij hebben niets met Nederland, wij niets met hen, dus er is geen enkele binding, de voertaal op het eiland (Nederlandse gedeelte) is Engels, of Spaans (Illigale Dominicanen). Het enige wat nog enigszins aan een band met Nederland doet denken op dat eiland, zijn de kroketten die je kan kopen bij cost-u-less, als je geluk hebt..... Voor de rest is het enkel afzetten tegen Nederland en de problemen (veroorzaakt door corruptie en incompetent bestuur) wijten aan Den Haag en constant blijven hameren op ere-schuld, niets doen met raad van de makamba's die als technische bijstanders het ambtenarenapparaat proberen op te leiden (c.q. bij te scholen), maar wel weer het handje ophouden voor nog meer geld.

Dus, strikje erom en weg ermee. Helaas voor de bewoners van de Antillen, maar zij hebben het bestuur gekozen...

Herman Flipsen | 21-08-07 | 03:37

@djiezuskrijst 21-08-07 @ 03:31
Ga weg enge behaarde 40+er! Val mij niet lastig, griezel!

VanFrikschoten | 21-08-07 | 03:34

@Van Frikschoten 21-08-07 @03:25

Wie begon er, met zijn Groote gefoelige handenz ? geeft niet hoor.. Ik ben alleen bang dat ik nèt iets te ver weg woon om gezellig een glaasje cola met je te drinken. Mijn voorkeur gaat trouwens niet uit naar cola, liever een Jameson zonder ijs als je het niet erg vind.

djiezuskrijst | 21-08-07 | 03:31

"l"; at your service taalpuristen!

VanFrikschoten | 21-08-07 | 03:31

Toch weer een enerverende avond geworden. Mochten er vragen zijn, graag wedra en direct. Ik heb een Institut te runnen morgen.

VanFrikschoten | 21-08-07 | 03:29

@djiezuskrijst 21-08-07 @ 03:23
Gat-ver-dam-me! Viespeuk! Dit is uitlokking! Bah!

VanFrikschoten | 21-08-07 | 03:25

Eh Frik, dit kindje is de 40 al ruim gepasseerd hoor, maar geeft niet, kan ook lekker zijn...

djiezuskrijst | 21-08-07 | 03:23

@Van Frikschoten 21-08-07 @03:15

Eh, ik denk niet dat ik dat hier op GS gooi, if you don,t mind... mijn privacy is me nog wel wàt waard, kan ik gelijk een ander e-mailadres aanmaken.

djiezuskrijst | 21-08-07 | 03:21

Annere kinnezjez mogen ook hun msn opgeven bij Ome Frik hoor! Hez iz in goeie, goeie handen! Groote gefoelige handenz. Kom mAaaarrr....

VanFrikschoten | 21-08-07 | 03:20

@djiezuskrijst 21-08-07 @ 03:07
kijk, dat doet me nou goed.

jajem | 21-08-07 | 03:19

@Herman Flipsen 21-08-07 @ 03:05
Ik denk dat wanneer je op de eilanden bent geweest je meer begrip kunt opbrengen voor de positie waarin we ons hier bevinden.
Overigens is het 'gedoe'rond het homohuwelijk nu opgelost en kunnen in Nederland gehuwde stellen zich als zodanig inschrijven. Nederland heeft in die kwestie nogal lomp en agressief regeageerd naar Aruba toe, wat de zaken onnodig heeft vertraagd.

jajem | 21-08-07 | 03:17

@djiezuskrijst 21-08-07 @ 03:15
Nee, gek! Hoe kom je er bij! Geef me je msn maar even, komt helemaal goed!

VanFrikschoten | 21-08-07 | 03:17

@Van Frikschoten

Sorry, ik ging te ver... voor straf mee naar de schuur nu ?

djiezuskrijst | 21-08-07 | 03:17

@Van Frikschoten 21-08-07 @03:12

Als het maar bij cola blijft, geen GHB erin ??

djiezuskrijst | 21-08-07 | 03:15

Zakje Wokkels er bij?

VanFrikschoten | 21-08-07 | 03:14

djiezuskrijst....
Wil jij met mij van de week eens gezellig een glas cola drinken?

VanFrikschoten | 21-08-07 | 03:12

zo beter ?

djiezuskrijst | 21-08-07 | 03:09

@jajem 21-08-07 @02:56

In tegenstelling tot mijn eerdere uitspraak (wat overigens een afgezaagde grap was geef ik toe) ben ik me er zeker wel van bewust dat we op het punt staan een gedeelte van ons koninkrijk te verliezen.
Ook al heb ik helemaal geen band met die eilandengroep, het valt niet goed te praten dat een of andere socialistische dictator d.m.v. zelfuitgeroepen grensverlegging iets in wil pikken wat niet bij zijn land hoort.
Ik hoop dan ook dat de Nederlandse regering niet over zich laat lopen en een duidelijk standpunt inneemt t.o.v. het behouden cq niet vrijwillig afstaan van deze eilanden.

djiezuskrijst | 21-08-07 | 03:07

Toch wel prettig dat alles weer werkt. Met een tv & internetloosweekend haal je wel de rolschaatsen uit het vet, maar daar is dan ook alles mee gezegd.
Welterusten voor straks

*KLIK*

Sikkeneur | 21-08-07 | 03:07

@jajem 21-08-07 @ 02:56
Dat was een antwoord op een -door jou gestelde- vraag. Ik neem aan dat je die vraag met een reden gesteld hebt? Het gedeelte van het koninkrijk, dat nu beledigd/bedreigd wordt kan er zelf ook wat van, wat het beledigen van Nederland aangaat.
Ik hoef hiervoor enkel het recentelijke gedoe rondom homohuwelijken op Aruba en inzage in de financiën op Curaçao aan te halen, dus wat is je punt?

Herman Flipsen | 21-08-07 | 03:05

Ja, dat klopte niet helemaal, he? Had je er ook moeite mee?

VanFrikschoten | 21-08-07 | 03:04

@jajem 21-08-07 @ 02:56
Moed vinden in de president van een ander land?
Je weet de weg naar Schiphol wel toch?

VanFrikschoten | 21-08-07 | 03:00

@Herman Flipsen 21-08-07 @ 02:52
vind ik wel, ja.
Die domme opmerkingen zoals: ik kom wel regelmatig in rotterdam, telt dat ook ? geven me niet echt veel moed als een deel van het Koninkrijk beledigd/bedreigd wordt door de president van een ander land.

jajem | 21-08-07 | 02:56

VanFrikschoten 21-08-07 @ 02:50
De poolkip is zeer wel in staat tot migratie, alleen de omstandigheden moeten gunstig zijn.

Sikkeneur | 21-08-07 | 02:55

koerbagh ? 21-08-07 @ 02:46
Je moet het idd. een tijdje negeren, en dan houdt -ie er na een tijdje weer mee op. Ik had het ook. Ik had dan hoorns elke dag rond een uur of twaalf 's middags. En hoeven. Hij stopt vanzelf

LibertasSimplex | 21-08-07 | 02:52

LibertasSimplex 21-08-07 @ 02:48

HOAX

Sikkeneur | 21-08-07 | 02:52

@jajem 21-08-07 @ 02:49
Ja, maar maakt dat iets uit dan?

Herman Flipsen | 21-08-07 | 02:52

Pinguins leven over het algemeen op de zuidpool.
Dat doen ze niet zomaar. LAAT ze daar dan!

VanFrikschoten | 21-08-07 | 02:50

Sikkeneur 21-08-07 @ 02:46
Zo lijkt het net verbale bejaardengym

LibertasSimplex | 21-08-07 | 02:50

ik kom wel regelmatig in rotterdam, telt dat ook ?

djiezuskrijst | 21-08-07 | 02:50

is een van jullie wel eens op de Antillen of in Aruba geweest? behalve Toshke dan.

jajem | 21-08-07 | 02:49

Sikkeneur 21-08-07 @ 02:45
Je dacht toch niet dat ik me druk maakte
'islamisering'

LibertasSimplex | 21-08-07 | 02:48

LibertasSimplex 21-08-07 @ 02:44
Zie je wel, je krijgt het al door...

Sikkeneur | 21-08-07 | 02:46

@LibertasSimplex 21-08-07 @ 02:37:
Nou, ik moet zeggen dat ik de laatste wel geregeld wat ondefineerbare pluisjes vind overal. Kijk, die pluisjes uit de navel zijn bekend, maar ze komen zelfs m'n oren uit. Het zou me niets verbazen als daar enig Frikschotiaanse voodoo-praktijken debet aan zijn. Maar ik wijs geen schuldigen aan verder.
Ik vind het ook niet erg. Ik stop ze in een grote zak en daar kunnen we dan kussens mee vullen.

koerbagh ? | 21-08-07 | 02:46

schrik net wakker, nog wat gebeurd ?

djiezuskrijst | 21-08-07 | 02:46

onthaasting!

VanFrikschoten | 21-08-07 | 02:45

LibertasSimplex 21-08-07 @ 02:37
Komt allemaal goed, je moet wel even bijblijven. De les dan...

Sikkeneur | 21-08-07 | 02:45

verruwing

LibertasSimplex | 21-08-07 | 02:44

vogeltjesdans!

Herman Flipsen | 21-08-07 | 02:42

plunder!

VanFrikschoten | 21-08-07 | 02:42

aarskanker 21-08-07 @ 02:39
Ga dan slapen. Kontpuist

LibertasSimplex | 21-08-07 | 02:41

rape!

VanFrikschoten | 21-08-07 | 02:41

@VanFrikschoten 21-08-07 @ 02:36:
Ach so... De heeren zijn meer in u, dan omgekeerd. Dat kan natuurlijk ook nog. Daar moeten ook mensen voor zijn.

koerbagh ? | 21-08-07 | 02:41

kill!

aarskanker | 21-08-07 | 02:39

koerbagh ? 21-08-07 @ 02:31
Dat heb je wel met die Frikschoten. Ik moest hem laatst afbellen. Dat ik niet kwam naar dat instituut. Kreeg ik ook: 'Ja meneer Van Frikschoten nog iets Duits kan nu even niet komen althans, die is wel in heeren momenteel." Vraag je wat bedoelt u, krijg je: "ja, in die en die heeren voor nu. Namen vergeten."
Dat schiet dus niet op. Denk je ook wat zit die gast in een soort christelijke voodoo

LibertasSimplex | 21-08-07 | 02:37

Sooo, da's lang naar beneden trekken. Platbomben die handel. Klaar is Kees. Hoppa. Ook lachen bij het VN kerstdiner.

dikkedokus | 21-08-07 | 02:36

@koerbagh ? 21-08-07 @ 02:31
Dat komt door mijn broer Dirkstra(Hij leed een einde waar geen mens van weet, etc...). Die is nogal in den Heere. Zie het als collateral damage...

VanFrikschoten | 21-08-07 | 02:36

Volgende week komt mijn boek uit over de slavenhandel.
"Hoe het toen in Afrika was en nu nog is en wie er aan ontsnapten"
Lange titel; ik weet het, maar het dekt de lading....

VanFrikschoten | 21-08-07 | 02:32

@VanFrikschoten 21-08-07 @ 02:24
Dat was een merkwaardig reaguursel van onze Triador inderdaad

"Zeg doe mij een lol... wie zit er nu op een Gristenhond te wachten... en dan nog: kijk eens naar dat profiel... néé... geef mijn portie maar aan VanFrikschoten!
Triador 20-08-07 @ 20:14"

Zou Triador niet weten dat u ook in de Heere bent? Weliswaar niet continu de hele dag door, maar met enige regelmaat dan toch zeker.

koerbagh ? | 21-08-07 | 02:31

Jullie dachten gisteren zeker mooi van die Frik af te zijn zeker? Geen reaguursels.
Ik heb het allemaal wel gelezen, hoor, die reaguursel van triador aan die koerbagh van "dat laat ik wel aan frik over"...
Vergis je niet! Ik heb hier een compleet "multi media center"!

VanFrikschoten | 21-08-07 | 02:24

@LS
Ik ben getuige, het was duidelijk uitlokking en anders een gevalletje noodweer (evt exces).

Herman Flipsen | 21-08-07 | 02:24

download. plus t natuurlijk *koerbagh modus off*

LibertasSimplex | 21-08-07 | 02:23

BockScar 21-08-07 @ 02:05
"iets donkers hoefden te zien om op te schieten."
En dan plotsklaps moet je reageren. Dat is toch die dwang, als je GS achterstevoren download wordt het meteen duiddelijk. Maar goed
"Als ik BockScar ineens zie voorbij springen en het is licht, moet ik schieten."
Zou een proportioneel antwoord zijn. Maar niet voor de rechter ben ik bang
Dus: nietes

LibertasSimplex | 21-08-07 | 02:21

@Herman Flipsen 21-08-07 @ 02:12
Tuingerief is onmisbaar in een mannenleven. Dat vind je o.a. terug in de reaguursels van toshke.

VanFrikschoten | 21-08-07 | 02:16

@VanFrikschoten 21-08-07 @ 02:09
En precies daar, moet je hem raken met een schep....., hark of schoffel mag ook.

Herman Flipsen | 21-08-07 | 02:12

@Herman Flipsen 21-08-07 @ 02:07
Toch heeft BockScar een punt. Ergens....

VanFrikschoten | 21-08-07 | 02:09

@BockScar 21-08-07 @ 02:05
Ga eens ergens anders spelen, lutser!

Herman Flipsen | 21-08-07 | 02:07

Voor mannen was het gevoel voor kleuren minder belangrijk omdat zij als jagers slechts iets donkers hoefden te zien om op te schieten.

BockScar | 21-08-07 | 02:05

@Caano 21-08-07 @ 02:02
En waar kom jij opeens vandaan?

VanFrikschoten | 21-08-07 | 02:03

vrij kansloze zaak lijkt mij zo, dat soort landen winnen zo'n oorlog altijd.

Caano | 21-08-07 | 02:02

Nog meer rare exoten hier?

VanFrikschoten | 21-08-07 | 02:01

@toshke 21-08-07 @ 01:56
Ja, zink eens af... groeten aan de sjinese wolhandkrabben...

VanFrikschoten | 21-08-07 | 01:59

@ VanFrikschoten 21-08-07 @ 01:58

ja, juist,whatever. lutser.

toshke | 21-08-07 | 01:59

@toshke 21-08-07 @ 01:54
Blijf er dan maar, nep nederlander...

VanFrikschoten | 21-08-07 | 01:58

@sik,

flikkerschot mag zijn show alleen opvoeren. trap ik niet in. deze jongen gaat 2 minuten zwemmen en dan slapen.

toshke | 21-08-07 | 01:56

ik ben antwerpenaar, von freak. zeg nooit oost-vlaming tegen een antwerpenaar. ies fout, woon trouwens al 7 jaar in warmere oorden.

toshke | 21-08-07 | 01:54

Ah de van Frikschotenshow gaat beginnen: 'dialogs with a barn'

Sikkeneur | 21-08-07 | 01:52

@toshke 21-08-07 @ 01:48
"ik ben belg"
Als Oost Vlaming had je me best begrepen, Jambers-klant!

VanFrikschoten | 21-08-07 | 01:52

@all die over mijn regenjas liepen te zeuren:
Die is toevallig in de wasmasjien geweest vandaag en heb ik nu aan. Nog nat en warm. Hij plakt helemaal om mijn middel en dampt een beetje.... moet je ook eens doen.

VanFrikschoten | 21-08-07 | 01:49

van flikschoters, ik ben belg, doe even normaal praten. en nee, ik zat naar de zee te kijken, best grote golven voor dit late avonduur... desondanks nog steeds 33 graden nu. hoe warm is het daar op de boerderij ?

toshke | 21-08-07 | 01:48

Ies spiegielogiese oorlogsvoering wat van Baalen doet, vroeger riepen ze heel hard OEwhaaaaa en sloegen met het zwaard op het schild om de vijand bang te maken. Dat kan nu niet meer en dus gebruikt meneer van Baalen andere communicatiekanalen om de vijand bang te maken.

Sikkeneur | 21-08-07 | 01:46

@toshke 21-08-07 @ 01:43
"Ja schat, ik wist wel dat je favoriete programma begon, maar ja... ik moest 30m lopen en op mijn leeftijd....."

Herman Flipsen | 21-08-07 | 01:46

Ok Quiztime.. iedereen zegt zn leeftijd en je mag er max 5 jaar naast zitten.

de grote Anti | 21-08-07 | 01:46

@toshke 21-08-07 @ 01:41
Zat zeker vall'nde steerns te kieken? Nog ain popsteern gezien, ol bok?
Straks nog eev'n aan de pretstok riek'n zeker?

VanFrikschoten | 21-08-07 | 01:45

@ herman

excuus ???

toshke | 21-08-07 | 01:43

@toshke 21-08-07 @ 01:41
Goed excuus, die moet ik onthouden...

Herman Flipsen | 21-08-07 | 01:42

bedankt Van... zat te zappen op het terras, en het is algauw 30 meter naar de kamer waar mijn bureau staat... op mijn leeftijd...

toshke | 21-08-07 | 01:41

"helm begint nu toch wel zwaar en zweterig te worden"

kunnen we al haast die kant op?

oant moarn | 21-08-07 | 01:41

@toshke 21-08-07 @ 01:39
lul...

VanFrikschoten | 21-08-07 | 01:40

sorry, is net afgelopen...

toshke | 21-08-07 | 01:39

@LibertasSimplex 21-08-07 @ 01:37
Met vlag en wimpel.

VanFrikschoten | 21-08-07 | 01:38

wilders op cnn.

toshke | 21-08-07 | 01:38

VanFrikschoten 21-08-07 @ 01:34
Kan ik me voorstellen. De Venuslaan. Die woon jij met een week uit

LibertasSimplex | 21-08-07 | 01:37

@Neuken geen bezwaar 21-08-07 @ 01:33
Jij bent zeker getrouwd?

VanFrikschoten | 21-08-07 | 01:36

@LibertasSimplex 21-08-07 @ 01:01
(was even een hark in de schuur aan het zetten; vandaar de late reaguursel)

VanFrikschoten | 21-08-07 | 01:34

Dit hoort bij de onderhandelingstaktiek van de VVD: hoe meer we die Chavez laten denken dat we die eilanden willen houden, hoe meer olie hij op zal hoesten om ze toch in bezit te krijgen.

Neuken geen bezwaar | 21-08-07 | 01:33

@LibertasSimplex 21-08-07 @ 01:01
De Venus laan: mijn voorland...

VanFrikschoten | 21-08-07 | 01:32

G.E.L.D. toegeven voor die kudteilanden. Kost me goedverdomme elk jaar klauwen met geld. Opzouten met die kudtantillen.

Lekkende Kraan | 21-08-07 | 01:19

de grote Anti 21-08-07 @ 01:11
Ik heb me es een week opgesloten in de slaapkamer met een paar handdoeken, maar ik ben nog steeds geen heaumeau. Zegt mn linkerhand

LibertasSimplex | 21-08-07 | 01:12

@LibertasSimplex 01:01
.
lol.Ik probeer nog steeds het heumeau-geheim te ontrafelen.. Vinden ze andere mannen aantrekkelijk,of zichzelf? Wat als je iemand voor drie jaar opsluit in een kamer vol met spiegels,wordt hij dan heameau? Ach,wanneer het rapport klaar is laat ik de resultaten wel weten.

de grote Anti | 21-08-07 | 01:11

vander F 21-08-07 @ 01:07
Dat bedoel ik. Je weet maar nooit met zo'n Christenunie en hun opvattingen van dienstbaarheid.
dlseth 21-08-07 @ 01:08
Mocht het IDF ons komen helpen, dan heb ik met zo'n paar fregatten Jiddische Marva's er nog zin an ook

LibertasSimplex | 21-08-07 | 01:10

@LibertasSimplex 21-08-07 @ 01:05
Daarvoor hebben ze de 12e Hoerencompagnie; vers neukvoer voor het front waar je met je eigen 155mm puddingbuks een salvo op los mag laten.

dlseth | 21-08-07 | 01:08

@LibertasSimplex 21-08-07 @ 01:05,
blijf je altijd nog buitengewoon dienstplichtig.

vander F | 21-08-07 | 01:07

Ik meende al dat het Sint-Maarten was, was enkel niet echt zeker van de zaak. Ach ja, nu weten we het :p

DJ_SypheR | 21-08-07 | 01:07

Nu zien jullie wel iets in een verweer, waar eerder niemand het de moeite waard vond. Typisch :)

Barranquilla | 21-08-07 | 01:06

van dal 21-08-07 @ 01:03

truste.
*zoekt ook zijn mand op*

Dwaaaas | 21-08-07 | 01:06

Ja fuck, was ik dus goedgekeurd maar hoefde ik niet he. Moeilijk plaatsbaar zeiden ze. Dat was ik volstrekt met ze eens.
Ik kan nu toch niet als reservist he. Schieten is leuk, maar als ik op het slagveld na zeg een week nog niet neuk met een vrouw, raak ik altijd wat wie sagen sie daB jetzt gruizig?

LibertasSimplex | 21-08-07 | 01:05

@skerchi 21-08-07 @ 01:02
Excuus.

Herman Flipsen | 21-08-07 | 01:05

@DJ_SypheR 21-08-07 @ 00:56
St. Maarten, is half Frans, maar dat ligt niet binnen 200 zeemijlen...(behoort tot de bovenwinden)

Herman Flipsen | 21-08-07 | 01:04

@LibertasSimplex 21-08-07 @ 01:01

Wat een understatement. Het lijkt meer op de bus naar Salou.

Dwaaaas | 21-08-07 | 01:04

een kernraket, nou kan ik gerust gaan slapen. truste allen.

van dal | 21-08-07 | 01:03

Ik ben in ieder geval oproepbaar, heb me opleiding als radioman genoten in ede :)

Kees Kernraket | 21-08-07 | 01:02

@van dal 21-08-07 @ 01:01
Na und?

NIN | 21-08-07 | 01:02

@DJ_SypheR 21-08-07 @ 00:56
We delen Sint Maarten met de Fransen.
Hiero, lees het even na:
nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_Anti...

Quote Wikipedia:
Bonaire en Curaçao behoren tot de Benedenwindse eilanden en liggen voor de kust van Zuid-Amerika (Venezuela). De overige drie eilanden behoren tot de Bovenwindse eilanden en liggen ten oosten van Puerto Rico.

Het eilandgebied Sint Maarten omvat alleen de zuidelijke helft van het gelijknamige eiland Sint Maarten. De noordelijke helft daarvan behoort tot het Franse overzeese departement Guadeloupe.

skerchi | 21-08-07 | 01:02

NIN 21-08-07 @ 01:00

voor moslims is er een ander topic.

van dal | 21-08-07 | 01:01

de grote Anti 21-08-07 @ 00:53
Tien euro op Venezolaanse misdaadcijfers na annexatie. En het ergste: alle gangs daar zijn gay
www.youtube.com/watch?v=htssjzCfsK8

LibertasSimplex | 21-08-07 | 01:01

De USA zal het wel weer op moeten lossen,voor
de mietjes in Den Haag.Zoals ze straks ook weer
heel Europa moeten redden van de moslims.

NIN | 21-08-07 | 01:00

@van dal 21-08-07 @ 00:58
Kudt. Heb ik toch weer een stukje geschiedenis gemist.

Dwaaaas | 21-08-07 | 01:00

@van dal
.
Ik probeer altijd off topic te reaguren.Soms lukt het niet.
.
@skerchi
.
Het was ook een grap,Venezuela kan zich maar beter gedeist houden.

de grote Anti | 21-08-07 | 00:59

Maaier 21-08-07 @ 00:57

volgens mij een record, het was allemaal in één en hetzelfde topic...

van dal | 21-08-07 | 00:58

DJ_SypheR 21-08-07 @ 00:56

Sint Maarten, maar dat begint niet met een A, B of C he...

Dwaaaas | 21-08-07 | 00:58

@gnomidion 21-08-07 @ 00:27:
Praat geen onzin. De Monroedoctrine is een 19e eeuwse doctrine in de geopolitieke verhoudingen van 1820 en gold voor de defensie van de VS en de onafhankelijke staten van het westelijk halfrond, met name tegen de expansiedrift en restauratie van de pré-napoleontische wereldorde van Frankrijk en Spanje. Daarbij waren nadrukkelijk niet inbegrepen de kolonien van Europese mogendheden. De Monroedoctrine is in de 20e eeuw nimmer meer afgestoft voor enig politiek doel in Zuid-Amerika. De crises van begin 20e eeuw mbt tot Venezuela waren juridisch en economisch. In 1902 al begonnen trouwens, met een klassiek geval gunboat-diplomacy van de Duisters en Engelsen, maar de VS hebben zich er geheel afzijdig van gehouden. Kortom: 't is volslagen KUL wat je beweert.

koerbagh ? | 21-08-07 | 00:58

1 voordeel: het 'leidt' even lekker af. Wilders al kamervragen gesteld?

Sikkeneur | 21-08-07 | 00:58


van dal 21-08-07 @ 00:51

Da's ook een prestatie

Maaier | 21-08-07 | 00:57

Ik zeg grote roze strik eromheen, scheelt weer een hoop belastingcenten.

Chaime | 21-08-07 | 00:57

skerchi 21-08-07 @ 00:55

Als het er echt op aan komt hebben we meer dan genoeg liquide middelen om het oorlogstuig binnen no-time op orde te hebben. Wouter waait wel weer eens mee.

Dwaaaas | 21-08-07 | 00:57

@de grote Anti: Gaat u voor zou ik zeggen opa :D enne... ben maar 24 hoor ;)
@skerchi: Klopt, strategisch ziet het er velen keren beter uit dan voor Venezuela. Geen probleem dus ;)
@seven: Nederland kan inderdaad Venezuela zo overnemen, maar wij zijn echter geen Amerikanen die een land invallen. Wij verdedigen eerder, als er echt geen andere optie is vallen we binnen na we onze kruisraketten van onze nieuwe stealth schepen afgevuurt te hebben :D
@gnomidion: Nederland zal Amerika niet toestaan om te helpen, zal een internationale rel worden die niemand nodig heeft!

Ff wat meer, ik meende dat een van de ABC-eilanden half Frans was (of vergis ik me met een ander eiland?) Maar als dat zo is, zullen de Fransen wel helpen. Dan hebben we in iedergeval een ijzersterk leger dat helemaal niet te vernietigen is. Nederland en Engeland zijn partners in training van de troepen, zowel Landmacht als marine, daar zit ook een sterke mogelijk in als hulp. De Belgen zijn ver achter op marine gebied en ook hun landmacht en luchtmacht zijn te ver achter, dat zal dus niets worden. Duitsland zal de laatste zijn die een oorlog wil doen dus die hoeven we niet eens te verwachten.

Amerika hebben we niet eens nodig, wij Nederlanders hebben al een sterk genoeg leger. Zelfs al moeten we het alleen doen! Geen zorgen dus! Maak me enkel wel zorgen om 1 factor.... onze regering is niet echt sterk... Echte watjes in apepakkies!

DJ_SypheR | 21-08-07 | 00:56

skerchi 21-08-07 @ 00:55

nou vooruit dan, "in service" dat heet meestal "bij de garage"....

van dal | 21-08-07 | 00:56

@ de grote Anti 21-08-07 @ 00:39

Het ziet er allemaal wel oud uit als je kijkt naar die jaartallen "in service since". En wat betekent dat? Zijn die schepen opgeleverd in dat jaar of zijn het tweedehandsjes die nog ouder zijn?

Hun onderzeeers: 1976, die van ons 1992 tot 1994
Hun geleide wapen fregatten: 1980 tot 1982, die van ons 2002 tot 2005

skerchi | 21-08-07 | 00:55

de grote Anti 21-08-07 @ 00:53

hee, 't is ruim ná twaalf uur, ga je toch zeker niet meer on-topic reaguren?

van dal | 21-08-07 | 00:55

de grote Anti 21-08-07 @ 00:53

20 dan he... Die van Femke gaat ie winnen.

Dwaaaas | 21-08-07 | 00:54

Lekker laten gaan komen we eindelijk van de kl*te eilanden af, kosten alleen maar geld.....

ipje | 21-08-07 | 00:54

@dlseth 21-08-07 @ 00:44

'10 euro op de val van de ABC eilanden binnen 12 uur.
.
10 euro op Halsema die aanstuurt op collaboratie en desertie binnen 24 uur.
.
En nog eens 10 euro op Balkenende die een onvoorwaardelijke overgave tekent in Caracas binnen een maand.'
.
.
.
Geef die 30 euro nu maar vast.

de grote Anti | 21-08-07 | 00:53

Dat je denkt hee een wandelende tak. Maar dat je befroken uitkomt, en voorlopig alleen nog staand de tram terug kunt nemen. De horror
VanFrikschoten 21-08-07 @ 00:46
Zo ken ik je weer Van Frikschoten. Heeh

LibertasSimplex | 21-08-07 | 00:53

VanFrikschoten 21-08-07 @ 00:49

geen hinder van die laag? als ik zo'n laag had... dan zou ik in bad gaan, ik zweer het je.

van dal | 21-08-07 | 00:52

Maaier 21-08-07 @ 00:48

+/_ 55 keer weggejorist..... die ezzzie.

van dal | 21-08-07 | 00:51

@van dal 21-08-07 @ 00:46
Rembrandtparkvijver, vandallenstein, daar houd ik mij professioneel op. In een hinderlaag.

VanFrikschoten | 21-08-07 | 00:49

dlseth 21-08-07 @ 00:44

10 euro op NL ALS we terug vechten.
Niet dat daar reden toe is als we naar onze topicneger mandibulin zouden luisteren.
.
Trouwens, 10 euro op dat onze topicneger dikke boehoe staat te doen voor het NL consulaat als Hugo binnen komt vallen.

Dwaaaas | 21-08-07 | 00:48

van dal 21-08-07 @ 00:23

En als je het daar ver schopt, heb je het écht gemaakt

Maaier | 21-08-07 | 00:48

VanFrikschoten 21-08-07 @ 00:43

dat dacht ik ook, dus ik keek naar je uit. had je die smoezelige regenjas niet aan?

van dal | 21-08-07 | 00:46

@LibertasSimplex 21-08-07 @ 00:45
lul...

VanFrikschoten | 21-08-07 | 00:46

VanFrikschoten 21-08-07 @ 00:43
lol. Ouwe pisnicht

LibertasSimplex | 21-08-07 | 00:45

@de grote Anti 21-08-07 @ 00:39
10 euro op de val van de ABC eilanden binnen 12 uur.
.
10 euro op Halsema die aanstuurt op collaboratie en desertie binnen 24 uur.
.
En nog eens 10 euro op Balkenende die een onvoorwaardelijke overgave tekent in Caracas binnen een maand.

dlseth | 21-08-07 | 00:44

van dal 21-08-07 @ 00:40
Daar vind je wel meer zwervers...

VanFrikschoten | 21-08-07 | 00:43

afgelopen zondag was ik nog even in het oosterpark... frik.

van dal | 21-08-07 | 00:40

VanFrikschoten 21-08-07 @ 00:39

nou, lachen hoor.

van dal | 21-08-07 | 00:40

@koerbagh ? 00:22
.
Ze hebben met al dat drugsgeld toch behoorlijk wat bij elkaar gespaard heaurr.. en.wikipedia.org/wiki/Navy_of_Venezuel...
Maar zoals ik zei,mocht Nl gaan verdedigen (joost mag weten waarom) Dan staan Nl niet alleen.

de grote Anti | 21-08-07 | 00:39

@van dal 21-08-07 @ 00:37
leuk, he, om te zien hoe wij naar elkaar toe zijn gegroeid de laatste weken...

VanFrikschoten | 21-08-07 | 00:39

met een lichaam als een topsporter, ervanuitgaande dat sumoworstelen ook topsport is...

van dal | 21-08-07 | 00:38

VanFrikschoten 21-08-07 @ 00:36

zo'n dikke, met zo'n exotisch kleurtje/smaakje....

van dal | 21-08-07 | 00:37

VanFrikschoten 21-08-07 @ 00:30
Als jij die Chavez nou eens wegwijs maakte als klusjesman in dat instituut van je

LibertasSimplex | 21-08-07 | 00:36

Ik heb er eigenlijk, bij nader inzien, best wel een Visum voor over om op een ABC-eiland met zo'n Venus-iemand te paaldansen in de toekomst en dan nog dik in de olie te zijn bovendien...

VanFrikschoten | 21-08-07 | 00:36

VanFrikschoten 21-08-07 @ 00:30

progje laten schrijven door de chileen.. wat? chileen? als nou de belangen maar niet verstrengeld raken.....

van dal | 21-08-07 | 00:31

@van dal 21-08-07 @ 00:28
Kan Joris die Chavez of.. ik denk even door... niet bepaalde landen c.q. werelddelen wegjorissen? Of zit dat nog in de Beta fase?

VanFrikschoten | 21-08-07 | 00:30

@skerchi 21-08-07 @ 00:24
Als het begint, neem ik mijn positie bij de Sunset beachbar op SXM wel in.

Herman Flipsen | 21-08-07 | 00:29

VanFrikschoten 21-08-07 @ 00:26

van hem valt nu weinig meer te lezen.... voor het eerst op geenstijl en dan in één en hetzelfde topic 55 keer weggejorist.....

van dal | 21-08-07 | 00:28

-weggejorist-

gnomidion | 21-08-07 | 00:27

@van dal 21-08-07 @ 00:23
Daar ben ik blij om.
Ik zal het Zondag op mijn gemak eens allemaal nalezen...

VanFrikschoten | 21-08-07 | 00:26

FF Serieus als het echt moet dan neemt het Nederlandse leger Venuzuela over tussen de koffie en de thee. Toch handig een zo'n extra olieveld.

www.youtube.com/watch?v=GjucG-LOlbc

seven | 21-08-07 | 00:24

@Bigi Bana Boy 21-08-07 @ 00:21
"Laten we blij zijn met elkaar... toch?"

kuttekrap | 21-08-07 | 00:24

Voor Nederland is de situatie logistiek veel eenvoudiger dan voor de Britten indertijd.

Hier even de afstanden en de vliegvelden:
De Britten hebben op Ascension Island een baan van 3000 meter liggen.
Portsmouth - Falklands: 12400 km
Portsmouth - Ascension Island 6600 km
Ascension Island - Falklands 6400 km
Ascension Island - Buenos Aires 5300 km

Wij hebben op Sint Maarten een baan van 2000 meter liggen.
NL - Sint Maarten: 7000 km
NL - Willemstad: 7800 km
NL - Caracas: 7800 km
Sint Maarten - Willemstad 900 km

De Britten moesten dus op Ascension Island een logistieke basis aanleggen en vanaf daar was het nog 6400 km naar de Falklands om te knokken.
Wanneer onze marine en luchtmacht een basis op Sint Maarten operationeel heeft gooi je binnen een uur een bom op Caracas of op de raffinaderijen op de Antillen.

De vliegdekschepen van de Britten liepen een groot risico door de Exocet raketten van de argentijnen. Als de Argentijnen betere ontstekers op hun bommen hadden gehad dan hadden de Britten kunnen verliezen. Sint Maarten kan niet zinken.

skerchi | 21-08-07 | 00:24

VanFrikschoten 21-08-07 @ 00:21

frik, er was er vanmiddag een hier aan het reaguren, waarvan ik dacht: Als van frikschoten dat allemaal ziet... hoeft niet eens naar zijn schuurtje om aan zijn gerief te komen... ene ezzzie, gaat het nog ver schoppen in de reaguurderswereld...

van dal | 21-08-07 | 00:23

Balkenende: "Laten we blij zijn met elkaar, Hugo. Mag ik Hugo zeggen?"

LibertasSimplex | 21-08-07 | 00:23

@mandibulin 21-08-07 @ 00:03:
Wat is dat voor zielig lijstje; zelfs de marine van Andorra heeft het beter voor elkaar. Tegen de tijd dat de stookketels van die schuiten warm zijn liggen de havens daar al in puin. Beter is het om de beiden luchtmachten te vergelijken. En dan zal het me niet verbazen als dat dik in het voordeel van Nederland uitvalt. Ik denk dat onze Koninklijke luchtmacht dat wel aankan. Bombardementje op de belangrijkste stadjes daarzo en ze zijn rustig. Lijkt me zo. In ieder geval stelt de marine van ze niet zoveel voor. Ja, om te vissen, hooguit.

koerbagh ? | 21-08-07 | 00:22

Niet om het een of ander, hoor...

VanFrikschoten | 21-08-07 | 00:22

We kunnen onze gezonde Nederlandse jongens beter sparen voor de burgeroorlog straks hier op Hollandse bodem tegen de islam.

quasi modo | 21-08-07 | 00:22

Heeft die Chavez ook lekkere zongebruinde zoontjes, eigenlijk?

VanFrikschoten | 21-08-07 | 00:21

klauwkikker 21-08-07 @ 00:17

een of ander veldje bij beverwijk.... daar hadden ze afgesproken...

van dal | 21-08-07 | 00:21

Pas op Hugo Chavez, anders zegt Balkenende "zo gaan we niet met elkaar om" en "iedereen moet zijn eigen verabtwoordelijkheid nemen" tegen je.
Weest gewaarschuwd.

Bigi Bana Boy | 21-08-07 | 00:21

Cookie v. eigen deeg 21-08-07 @ 00:17
lul niet,kheb je nie gebeld.......

overVecht | 21-08-07 | 00:19

kuttekrap 21-08-07 @ 00:17 nog zo'n strijdmacht, de osdorp posse, als ze de aanhang meenemen scheelt dat een hoop uitzettingen...

van dal | 21-08-07 | 00:19

@DJ_SypheR 00:07
.
Juist,en nu tandenpoetsen en naar bed jongeman,het is al veels te laat voor een door-de-weekse dag.NL heeft zeker strategisch gezien een grote voorsprong,maar Venezuela heeft simpelweg een veel grotere krijgsmacht.Reken uit je winst.IMAO geen zorgen,we horen bij een alliantie die zal helpen waar nodig. *trekt een bavaria open*

de grote Anti | 21-08-07 | 00:19

@van dal 21-08-07 @ 00:16
precies, daarnaast zijn de omstandigheden ook gunstiger op curacao. Ze hebben er jetski' s, paragliders, cocktailbars en dat kan het leger allemaal inzetten....... alleen nog een oplossing voor de negerts.

overVecht | 21-08-07 | 00:18

Chavez belt me net, het gaat er vanavond nog niet van komen zegt hij. Hij heeft met Balk afgesproken dat hij eerst de risicoinventarisatie hier in 0031 afwacht.

Cookie v. eigen deeg | 21-08-07 | 00:17

Volgens mij zijn Bottehond en Orwell, gezellig met zijn tweeën op een homosite, verder aan het chatten..

klauwkikker | 21-08-07 | 00:17

dlseth 21-08-07 @ 00:10

Klopt maar het probleem is dat ze dan serieus worden genomen en dat moet voorkomen worden. Bedoel welke mogeaul neemt zoiets nou serieus: (??)

www.waaromgroenlinks.nl/html/verkeersv...

young one | 21-08-07 | 00:17

overVecht 21-08-07 @ 00:14 sinds ze er ook meisjes aannemen zijn die jongens veel beter in het man-tegen-man-vechten... soort van schedestrijd..

van dal | 21-08-07 | 00:16

@Bigi Bana Boy 21-08-07 @ 00:04
Als er geen 3 Baka Bana, met Pinda-Sambal bij die bezorging zit, dan is het totaal onmogelijk dat Bouterse aanwezig is!

Herman Flipsen | 21-08-07 | 00:15

@van dal 21-08-07 @ 00:10
ja maar vaak moet ik dan ook gewoon mee helpen likken.. nah tzal wel.
.
Overigens, even on-topic. Onze grondtroepen zijn de laatste jaren sterk verbeterd. In tegenstelling tot de venezuelasoldaatjes, hebben onze soldaatjes iets meer ervaring en al helemaal met verdedigen..... dus.....

overVecht | 21-08-07 | 00:14

Ik vind die 50 roti kip naar de Memre Boekoe overigens een stuk zorgwekkender dan Chavez.
The Big Bad Bouta Awakes..

vander F | 21-08-07 | 00:14

Laat mij anders als infiltrant er heen gaan. Die venusjuwelen praat ik zo los...

VanFrikschoten | 21-08-07 | 00:13

@young one 20-08-07 @ 23:59
GroenLinks heeft helemaal geen reden nodig om te zeiken; daar van hebben ze nog zat op voorraad. Tussen de bommen en die ouwe communistische posters in.
.
En als het echt moet verzinnen ze wel een paar redenen.

dlseth | 21-08-07 | 00:10

@DJ_SypheR 21-08-07 @ 00:07,
je zou d'r bang van worden.

vander F | 21-08-07 | 00:10

overVecht 21-08-07 @ 00:09

vandaag hadden ze honden waar ze op moesten passen, die hebben ze de kliekjes gegeven en daarna gezien dat de borden wel schoon leken...

van dal | 21-08-07 | 00:10

@Bigi Bana Boy 21-08-07 @ 00:07
was die open dan?ik hoefde vandaag niet te komen afwassen.

overVecht | 21-08-07 | 00:09

Bigi Bana Boy 21-08-07 @ 00:07

de "taaise hoer" van cura?

van dal | 21-08-07 | 00:08

@ van dal 21-08-07 @ 00:02
Nee viel wel mee, had gevulcaniseerde rubbers bij.

kneuterzak | 21-08-07 | 00:08

Hahahaha wat een mager gecentreerd gezeik, bekijk hier hoe van Baalen op de vuist gaat met z,n veel te dikke wijf.. www.madbello.com/wordpress/?p=3439

geennachttelang | 21-08-07 | 00:08

van dal 21-08-07 @ 00:06

Nee, ik heb het gehoord van Ram Shooka. Van Shooka's Roti Palace.

Bigi Bana Boy | 21-08-07 | 00:07

Nederland is een sterk land op zee, misschien wel een van de sterkste. Zelfs Amerika is bang voor onze stealth schepen sinds ze elke raket aan kunnen. De marine is dus geen probleem. Onze landmacht is ook niet slap, patriot systemen, genoeg tanks, genoeg troepen en we hebben zelfs onze eigen SEAL achtige teams! Ook geen probleem dus! Onze piloten worden ook getraint in Amerika (Topgun training) en zijn dus ook geen watjes, bovendien krijgen we zo ook sneller de JSF fighters die nog gevaarlijker zijn. Dan hebben we ook nog Apache's die ook niet bepaalt zwak zijn (al deze piloten worden getraint in Amerika voor ze uberhaubt in zo'n ding mogen zitten!).

Eindelijk eens een oorlog zonder Amerika! Bush, afblijven! Ish van onsh! :D

DJ_SypheR | 21-08-07 | 00:07

@mandibulin 21-08-07 @ 00:03,
krijg nou,
daar zit nog een schuit uit 1956 tussen, kolen gestookt.

vander F | 21-08-07 | 00:07

@ ojazekerWel 21-08-07 @ 00:05

zullen de VS ..

ojazekerWel | 21-08-07 | 00:06

Bigi Bana Boy 21-08-07 @ 00:04

betrouwbare bron *kuch*, zelf bezorgd bedoel je?

van dal | 21-08-07 | 00:06

Hij mag ze hebben. Plezier ermee.

Apotheker | 21-08-07 | 00:05

Oorlog is altijd boeiend dus zal de VS zich er vast wel mee bemoeien. Een oorlogje extra is denk ik sowieso niet weg voor de VS in de huidge economische situatie. Die oude troep van Venezuela is daarnaast ook al geen basis voor Chavez om een gooi naar de abc te doen. Al met al praat Chavez dus hoogstwaarschijnlijk peop.

En dat is eigenlijk best wel jammer.

ojazekerWel | 21-08-07 | 00:05

@Bloodzone 21-08-07 @00:03

Mariniers, daar kies je toch zelf voor ?
Dan weet je dus ook dat de kans erin zit dat je word uitgezonden lijkt mij.

djiezuskrijst | 21-08-07 | 00:05

Herman Flipsen 20-08-07 @ 23:58

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat er vanavond 50 roti kip zijn bezorgd bij de Memre Boekoe kazerne. Dat wijst op een spoedbijeenkomst van de Generale Staf van het Nationaal leger. Graanoogst, Rambocus, Bouterse zijn gezien bij het naar binnen gaan.

Bigi Bana Boy | 21-08-07 | 00:04

@Bloodzone 21-08-07 @ 00:03

ik hoop niet dat je de mariniers onderling bedoeld?

Behangdelul | 21-08-07 | 00:04

Bigi Bana Boy 20-08-07 @ 23:55
lol

LibertasSimplex | 21-08-07 | 00:04

@Bloodzone 21-08-07 @ 00:03,
kun je eindelijk eens wat voor de kost doen.

vander F | 21-08-07 | 00:04

Herman Flipsen 21-08-07 @ 00:01

verkopen, verhuren... als het maar geld opbrengt zonder dat de heer des huizes moet opstaan, tenzij het is om weer een cuba-libre in te schenken natuurlijk...

van dal | 21-08-07 | 00:04

Coast Guard
Headquartered in La Guaira, Vargas, its mission is to "Plan, execute and control naval security, environmental protection, natural resource preservation and traffic controlling activities. It also serves to combat piracy and narco-traffic"

Combat order
One company of naval salvage.
Boarding and inspection teams.
A squad of coast guard ships.

Coast guard ships
Two Almirante Clemente class frigates.
CG-11 Almirante Clemente, in service since 04-12-1956
CG-12 General Morán, in service since 10-01-1957

Twelve Gavión class patrol ships.
PG-401 Gavión, in service since 10-06-1999.
PG-402 Alca, in service since 10-06-1999.
PG-403 Bernacia, in service since 10-06-1999.
PG-404 Chamán, in service since 10-06-1999.
PG-405 Cormorán, in service since 06-09-2000.
PG-406 Colimbo, in service since 06-09-2000.
PG-407 Fardela, in service since 06-09-2000.
PG-408 Sumarela, in service since 06-09-2000.
PG-409 Negrón, in service since 06-09-2000.
PG-410 Picargo, in service since 06-09-2000.
PG-411 Pagaza, in service since 06-09-2000.
PG-412 Serreta, in service since 06-09-2000.

Four USCG. Point class patrol boats.
PG-31 Petrel, in service since 06-26-1967, transferred to Venezuela since 10-15-1991
PG-32 Alcatraz, in service since 07-26-1966, transferred to Venezuela since 01-15-1992
PG-33 Albatros, in service since 09-18-1962, transferred to Venezuela since 08-03-1999
PG-34 Pelícano, in service since 11-14-1966, transferred to Venezuela since 08-03-1999

Two Los Tanques class tactical/utility ships.
LG-11 Los Tanques, in service since 05-15-1981
LG-12 Los Cayos, in service since 09-1984

en.wikipedia.org/wiki/Navy_of_Venezuel...

mandibulin | 21-08-07 | 00:03

@Herman Flipsen 21-08-07 @ 00:01
ik denk dat hij haar al 5 jaar in bruikleen heeft en dat de beste tijd erop zit.

overVecht | 21-08-07 | 00:03

@Bigi Bana Boy 20-08-07 @ 23:55

Ja dat kan iedere roeiboot, als je dean in de rug mee hebt :P

Behangdelul | 21-08-07 | 00:03

-weggejorist-

Bloodzone | 21-08-07 | 00:03

kneuterzak 21-08-07 @ 00:00

en? interessante ervaring? soa-tje of vijf schat ik...

van dal | 21-08-07 | 00:02

@mandibulin 20-08-07 @ 23:57
"Dus m'n vrouw hoef ik niet aan anderen te verkopen."

Tsss, wie heeft het over verkopen?
Man man, altijd weer hetzelfde gezeur, is ze je eigendom ofzo?

Herman Flipsen | 21-08-07 | 00:01

@ZeitGeist 20-08-07 @ 23:58
hmmm kudt das waar ;)

overVecht | 21-08-07 | 00:00

Ik zeg: bouw een supervulkaan onder de antillen. Priceless Defence.

VanFrikschoten | 21-08-07 | 00:00

@ van dal 20-08-07 @ 23:51

Kan alles bevestigen.stop. heb verleden jaar in zo'n negerin liggen roeren.stop.neem in de toekomst maar mijn eigen stofzuiger mee.stop.

kneuterzak | 21-08-07 | 00:00

@van dal 20-08-07 @23:47

Een klein stemmetje in mijn hoofd zegt me dat die Chavez wel erg veel begint te lijken op iemand die omstreeks jaren 40 vorige eeuw de aandacht op zich vestigde door polen binnen te vallen, en kort daarna vriendjes te worden met italië.

djiezuskrijst | 21-08-07 | 00:00

@ Bigi Bana Boy 20-08-07 @ 23:51
Men praat al 50jaar over een stukje A4 en natuurlijk hadden we een vliegdekschip allang moeten hebben. Maar we zullen wel in Engeland mogen landen en bijtanken.

Frank Culemborg | 21-08-07 | 00:00

Hmm, ben op groot verlof.

Aan de andere kant de VS heeft alleen een excuus nodig om Chavez te "helpen", en zoveel redenen heeft de VS niet nodig om militair in te grijpen, desnoods verzinnen ze wel wat.

TheStef | 21-08-07 | 00:00

@dlseth 20-08-07 @ 23:54

LOL

De VS heeft waarschijnlijk nog wel wat Agent Orange op vooraad... Heeft Groelinks ook weer gelijk wat te zeiken.

young one | 20-08-07 | 23:59

@VanFrikschoten 20-08-07 @ 23:56,
kan ook.

Ruime targets kiezen, kun je niet stuk gaan.

vander F | 20-08-07 | 23:58

ROFL@LS en BBB
Even nog voor Bigi, je hebt geluk dat Langatabetje aan de kant van Frans-Guyana ligt, anders hadden we het meetlint erbij moeten halen...

Herman Flipsen | 20-08-07 | 23:58

Tuurlijk mag Chavez de Antillen hebben. Graag zelfs maar dan wel op onze voorwaarden en op ons initiatief. We kunnen ons niet op een internationaal podium laten dissen door hem toch ? Waar blijft ons R.E.P.S.E.K.T anders man ? Streetcred weet je wel.

Bigi Bana Boy | 20-08-07 | 23:58

@overVecht: als Fox het zegt dan is het zo

ZeitGeist | 20-08-07 | 23:58

Hoe ik het zie:

1) Nederland gaat zeuren bij VS
2) VS schoppen oome Chavez van ABC
3) VS houdt ABC
4) Nederland gaat zeuren tegen VS
5) VS nivelleert waterwerken
6) België heeft een grote, mooie kust

Kan het tegen juli 2008 jongens?

Johnny Motherfokker | 20-08-07 | 23:58

@Herman Flipsen

Die schulden zullen we nooit afbetalen. In je mooiste dromen. Want schulden aan NL hadden we nooit gehad. Dus m'n vrouw hoef ik niet aan anderen te verkopen.

@LibertasSimplex

Mijn gouden tanden zijn jullie nu meer dienstbaar dan mij. Graag ls lamp in het donker gerbuiken bij de venezolaanse emboskade!

Veel plezier!

mandibulin | 20-08-07 | 23:57

ZeitGeist 20-08-07 @ 23:54
nucliaire shit zouden ze nooit gebruiken voor een eilandje.....

overVecht | 20-08-07 | 23:57

Chavez mag wat mij betreft bejaardeneiland Vlieland er zo gratis bij in z'n dikke rooie reet schuiven. Vooral die sparren en het helmgras nog even flink op en neer raggen bij inname.

VanFrikschoten | 20-08-07 | 23:56

LibertasSimplex 20-08-07 @ 23:53

Ik zou die 'training sailboat' niet onderschatten als ik jou was. Volgens de laatste berichten racede ze vanavond met een snelheid van rond de 100 knopen op de kust van Cancun af. Kom daar maar eens om met een fregat.

Bigi Bana Boy | 20-08-07 | 23:55

@mandibulin: "One Bricbarc type/Simón Bolívar training sailboat"
Vooral deze doet het hem! Ik heb me zo horen vertellen dat er chemische wapens en mogelijk nucliaire wapens aan boord zijn, (via Iran!) Amerika schijnt er fotos' en videos van te hebben.
Ik denk dat ze gaan voor de Shell rafinaderij, het strand en het van der Valk hotel is maar bijzaak.

ZeitGeist | 20-08-07 | 23:54

@young one 20-08-07 @ 23:51
Massabombardementen met tomahawks? Leuk, voor 2 mil de stuk... Ik zit meer te denken aan B52s met clusterbommen en het vergiftigen van landbouwgebieden. Hebben ze over een paar jaar nog wat aandenkens aan hun keuze van president.

dlseth | 20-08-07 | 23:54

overVecht 20-08-07 @ 23:53
Jom Kippoer oorlog

Mossad.il | 20-08-07 | 23:54

Ik ken geen 1 oorlog eigenlijk die een winnaar kende.........

overVecht | 20-08-07 | 23:53

mandibulin 20-08-07 @ 23:44
Die 'training sailboat'. Dat is pas leipe shit. Als dat met tegenwind komt aanlaveren, nou

LibertasSimplex | 20-08-07 | 23:53


@dlseth 20-08-07 @ 23:45

Zijn tomahawks uitermate geschikt voor.

@vander F 20-08-07 @ 23:46

Heb me enigsinds verdiept in het onderwerp *Vraagt zich af of sociaal leven niet wat te wensen overlaat*...

young one | 20-08-07 | 23:51

Herman Flipsen 20-08-07 @ 23:49

werken doen ze nou al niet, de meesten worden door hun vrouw onderhouden en een enkele die het financieel wat beter heeft kan niet anders dan meerder vrouwen hebben, maar díe doen dan géén schoonmaakwerk....

van dal | 20-08-07 | 23:51

mandibulin 20-08-07 @ 23:44

Vliegtuigen, de modernste raketten en geadvanceerde electronica ... daar gaat het om. De kolere boten zelf doen er niet toe als ze niet up to date genoeg zijn. Wat dat betreft moet ik nog zien wie er wint. Ik zou alleen nu zo langzamerhand wel eens wat F16 eskaders die kant op sturen. Onbegrijpelijk dat NL trouwens geen vliegdekschip heeft. Zo gek is dat niet voor een land als het onze met overzeese gebiedsdelen. Ik praat dan niet over schepen zoals de Yanks die hebben, maar een boot met een aantal Sea Harriers is best te doen voor ons. Zo groot zijn die schuiten niet. Spanje heeft er ook een paar. Die hebben overigens ook een echt vliegdekschip maar dat lijkt mij zoals gezegd ook weer niet nodig.

Bigi Bana Boy | 20-08-07 | 23:51

Wacht maar tot het eerste Antilliaanse scooterschorem op 1 wiel door de straten van Caracas dendert, dan is de smaak van annexatie snel bedorven.

debilo | 20-08-07 | 23:50

mandibulin 20-08-07 @ 23:44
Met een overvloed aan kustwacht bootjes, verover je niet eens Pampus.

Mossad.il | 20-08-07 | 23:49

@mandibulin 20-08-07 @ 23:41
Ben je nu werkelijk in de veronderstelling, dat het een gemiddelde GS-reaguurder ene ruk kan schelen, dat 0031 Curaçao kwijtraakt?
Weg met dat geldverslindende eiland, veel plezier met Chavez.

Echter, zal de VS er niet blij mee zijn, dat een narco-eiland als Curaçao, onder het bewind van een narco-staat als Venezuela zal vallen. Dit alles mbt het doorvoeren van cocaïne richting de VS, dus die zien dat ellendige eiland liever in handen van Nederland en zullen derhalve helpen bij het verdedigen.
Tja, we komen voorlopig nog niet van jullie af, hoe graag we het ook willen....

Bonaire daarentegen willen we wel houden, die hebben tenminste vierbenige ezeltjes.
P.S. Geniet nog even van je vrouw en wees er zuinig op, als Curaçao haar schulden aan 0031 moet afbetalen (onafhankelijkheid), zal je haar nog als inkomstenbron kunnen gebruiken, want veel werk zal er dan niet meer te vinden zijn en van de zon alleen, kan je niet leven.

Herman Flipsen | 20-08-07 | 23:49

*flikkert topic binnen en mompelt wat*

Draaitafel Demagoog | 20-08-07 | 23:48

@mandibulin 20-08-07 @ 23:29

Van die russische subs had ik nog geen kennis. Ik nuanceer bij deze mijn standpunt enigsinds... Dat is leipe shit. :-/

young one | 20-08-07 | 23:48

djiezuskrijst 20-08-07 @ 23:44
ja, win-win situatie, aan de ene kant is momenteel de prijs van het OV in GB exorbitant hoog, aan de andere kant kunnen ze voor de bewezen diensten ook nog een rekening indienen in venezuela.. dus is zo'n gordon (de naam alleen al) zó om.

van dal | 20-08-07 | 23:47

mandibulin 20-08-07 @ 23:41
Als Chavez zijn zin krijgt, liggen jullie straks allemaal hetzelfde wijf te neuken voor dezelfde prijs. Lig je dan, met je gouden tanden op z'n sovjets te knarren. Geen hol aan, wat ik je brom, brether

LibertasSimplex | 20-08-07 | 23:47

@mandibulin 20-08-07 @ 23:44
klopt......... zitten heel stel landingsbootjes tussen.

overVecht | 20-08-07 | 23:47

Jezus, hoeveel mijl zou mijn Langatabbetje hemelbreed van Venezuela vandaan liggen ?

Bigi Bana Boy | 20-08-07 | 23:46

befke 20-08-07 @ 23:43
Ik ga mee, heb ook slaap, kruip lekker tegen je aan. Trusten.

Elisabeth2 | 20-08-07 | 23:46

@young one 20-08-07 @ 23:43,
dure jongen ben jij zeg.

vander F | 20-08-07 | 23:46

@young one 20-08-07 @ 23:43
Of gewoon tweede wereldoorlog stijl: Massabombardementen op woongebieden in grote steden.

dlseth | 20-08-07 | 23:45

@van dal 20-08-07 @23:42

Sorry, vergat sarcastische mode aan te zetten, tuurlijk is dit een vooropgezet plannetje, dat is zo duidelijk als wat. De vraag is: trapt Engeland erin ??

djiezuskrijst | 20-08-07 | 23:44

Organisation
The Venezuelan Escuadra has four squadrons, numbering a total of 21 operational ships and submarines.

Frigates
Based in Puerto Cabello, Carabobo.

Six missile frigates Type Lupo/ Mariscal Sucre class
F-21 Mariscal Sucre, in service since 07-14-1980
F-22 Almirante Brión, in service since 03-07-1981
F-23 General Urdaneta, in service since 08-08-1981
F-24 General Soublette, in service since 12-04-1981
F-25 General Salóm, in service since 04-03-1982
F-26 Almirante García, in service since 07-30-1982

Submarines
Based in Puerto Cabello, Carabobo.

Two Type 209/A-1300, Sábalo class, diesel electric submarines.
S-31 Sábalo, in service since 08-06-1976
S-32 Caribe, in service since 03-11-1977

Patrol boats
Based in Punto Fijo, Falcón.

Three Type Vosper 37m./Federación class missile patrol boats.
PC-12 Federación, in service since 03-25-1975
PC-14 Libertad, in service since 06-12-1975
PC-16 Victoria, in service since 09-22-1975
Three Type Vosper 37m./Constitución class cannon patrol boats.
PC-11 Constitución, in service since 03-25-1975
PC-13 Independencia, in service since 06-12-1975
PC-15 Patria, in service since 01-09-1975

Amphibious and service ships
Based in Puerto Cabello, Carabobo.

Four Type LST/Capana class disembarking ships.
T-61 Capana, in service since 07-24-1984
T-62 Esequibo, in service since 07-24-1984
T-63 Goajira, in service since 11-01-1984
T-64 Los Llanos, in service since 11-01-1984
One Ciudad Bolívar class supply ship.
T-81 Ciudad Bolívar, in service since 09-23-2001
One Punta Brava class oceanographic ship
BO-11 Punta Brava, in service since 03-24-1991
One Bricbarc type/Simón Bolívar training sailboat.
BE-11 Simón Bolívar, in service since 08-12-1980

@kuttekrap. Ik denk niet dat dit brakke vissersbootjes zijn.

mandibulin | 20-08-07 | 23:44

Apotheker 20-08-07 @ 23:42

verkoop je die ook aan venezuela? dan is dit een slechte verkoopcommercial...

van dal | 20-08-07 | 23:44

Ik ben moe heb slaap en ga vroeg naar bed.
Ga je mee Elisabeth als je wat wilt je weet waar die hangt.

terusten allemaal.

befke | 20-08-07 | 23:43

Ondanks artikel 5 van het NAVO manifest, ben ik van mening dat minstens de GB en de VS ons militair en logistiek zullen ondersteunen. Tussen de GB en Venuzela bestaan al enige tijd spanningen betreft Trinidad & Tobago. Daarnaast wil de VS geen verdere uitbreiding van socialistische regimes in hun eigen achtertuin.

Watbetreft de slagkracht van het Nederlandse leger mochten de ABC eilanden bezet worden. We hebben ten eerste 4 Walrus klasse onderzeeboten waarmee wij een groot gedeelte van de Venozelaanse olietransporten kunnen ontregelen. Gewoon stationeren bij de uitgang van de straat van Maracaibo. Daarnaast zou men ervoor kunnen kiezen de rafinaderijen van het bezette Aruba en Curacao te bombarderen met F16's (die men in Puerto Rico of Sint Maarten kan stationeren). Hiervan is Chavez nu al afhankelijk, de Venozelanen hebben amper eigen rafinagcecapaciteit.

Nederland zal watbetreft pure slagkracht deze oorlog niet kunnen winnen (logistiek e.d). Maar ik ben benieuwd hoelang de Venozelanen een oorlog zullen tolereren die ervoor zorgt dat de benzineprijzen exhorbitant hoog worden (Nu kost benzine per liter $0,12 Cent Bron: CNN/Money) en de armen die Chavez nu massaal steunen geen geld meer van de regering ontvangen.
"Iets met brood en spelen"...

Oftewel: als wij Venuzela's olieproductie weten stil te leggen, dan kunnen wij de overgave opeisen plus eventuele concesies (goedkope olie ofzo). Daarnaast hebben onze financieele instellingen veel meer reserves dan Venuzela (mede door hogere beursnoteringen van defensiebedrijven gedurende oorlogen e.d). Dit gaat trouwens alleen op als de Yanks niet "all in" meegaan in dit conflict, om Chavez van zijn troon te stoten.

Trouwens, mochten we daadwerkelijk in oorlog komen, dan zullen wij die Tomahawks toch wel op korte termijn van onze bondgenoot de VS kunnen krijgen.

young one | 20-08-07 | 23:43

@mandibulin 20-08-07 @ 23:41,
dat is in ieder geval verstandige taal.
Kan Chavez het mee doen.

vander F | 20-08-07 | 23:43

van dal 20-08-07 @ 23:38
Gereincarneerde en vermomde fin geloof ik. Maar ja, wat doe je daar aan, hij is wel liev. In vroeger leven loverboy geweest, denk ik. Ja, dan zit je daar maar mooi mee opgescheept, of gesloept.

Elisabeth2 | 20-08-07 | 23:43

Volledig OT maar iemand moet'm toch posten

http://www.lucaswashier.nl/?p=4294#comments

Hahahaha

Apotheker | 20-08-07 | 23:42

djiezuskrijst 20-08-07 @ 23:40

dat heet omkoping van een mogelijke bondgenoot van 0031

van dal | 20-08-07 | 23:42

Kunnen we trouwens geen hoge snelheidslijn aanleggen naar de Antillen?
Altijd dat kudtweer aan de Nederlandse stranden.

vander F | 20-08-07 | 23:42

Ik lig lekker mijn vrouw te neuken en jullie komen mij storen met die stomme oorlog. Doe geen moeite. Dit eiland is van ons. Niet van kaaskoppen en ook niet van venezolanen. Ieder die een handje hierop legt maken we af. Ga mekaar lekker verderop afmaken. Laat me rustig door gaan met neuken.

mandibulin | 20-08-07 | 23:41

@van dal 20-08-07 @ 23:40
Nope, onderhandelingen zijn nog bezig.......

overVecht | 20-08-07 | 23:41

en nu is hij vriendjes met engeland aan het worden die Chavez. ja hoor meneer Chavez natuurlijk wilt Londen die 20% korting op brandstof voor ons stadsvervoer, maar weet u wel zeker dat wij alleen maar hoeven te helpen met het op poten zetten van jullie infrastructuur of zit er een addertje onder het gras misschien ??

djiezuskrijst | 20-08-07 | 23:40

hey, Overvecht, is het nog wat geworden met je nieuwe verkering? die smartass of zoiets?

van dal | 20-08-07 | 23:40

overVecht 20-08-07 @ 23:37

schotelontvangers... behalve...

van dal | 20-08-07 | 23:39

Hier sterft het wel van de rednecks en Turken, maar dan wel de Turkse redneck variant.

vander F | 20-08-07 | 23:39

Elisabeth2 20-08-07 @ 23:37

plofkat?

van dal | 20-08-07 | 23:38

van dal 20-08-07 @ 23:31
Ja! gelukt, kat ook, maar heeft nog steeds bommen in z'n vestje. Nou, ja, nat geworden, kan geen kwaad. Dank, dank, voor het redden.

Elisabeth2 | 20-08-07 | 23:37

@mandibulin 20-08-07 @ 23:35
als jij naar kikkerland gaat en mijn huis gaat zoeken vind je moeilijk boeren, kaaskoppen en rednex'en heur......

overVecht | 20-08-07 | 23:37

Negerts?
Mijn god...

vander F | 20-08-07 | 23:36

mandibulin 20-08-07 @ 23:35
ik had het zó al geraden hoor, en je vrouw, dikke kont zeker?

van dal | 20-08-07 | 23:36

@vander F 20-08-07 @ 23:33
haha ja :)
@van dal
mooi en realistisch omschreven:D

overVecht | 20-08-07 | 23:35

@overVecht.

Als ik naar kikkerland ga, verwacht ik toch boeren, kaaskoppen en rednex'en.
Dus als jij hier naar toe komt, wat moet je anders verwachten? Turken, Marokanen, Somaliers en gastarbeiders?

Nee toch! (Met uitzondering van wat vieze en stinkende boeren en kaaskoppen die in versleten auto's rondrijden) Natuurlijk NEGERS!!!

Wat anders sukkel??!

mandibulin | 20-08-07 | 23:35

@Muxje: zoiets ja :-) 20.000 Euro per eiland bewoner en ze vegen het strand nog voor Chavez aan, en daar kan geen Van Baalen tegenop :-)

ZeitGeist | 20-08-07 | 23:35

vooruit,
met biertje dan.

vander F | 20-08-07 | 23:35

overVecht 20-08-07 @ 23:32

antiliaanse reactie, biertje pakken, even nadenken, beseffen dat het niet een werkgever is en gerustgesteld weer in de zon gaan liggen, nu mét biertje...

van dal | 20-08-07 | 23:33

@overVecht 20-08-07 @ 23:32,
maak je geen zorgen,
hij blijft liggen.

vander F | 20-08-07 | 23:33

En juist vandaag vertrekt fregat Hr.Ms.De Ruyter richting Libanon, da,s toch de andere kant op ??

djiezuskrijst | 20-08-07 | 23:32

Moeten we niet pikken natuurlijk. Dat Chavez aan onze grenzen komt. Maar die Van Baalen. Haha, kom op hee. Die past met z'n dikke drankharses nog niet eens op de Benedenwindse Eilanden.

LibertasSimplex | 20-08-07 | 23:32

@mandibulin 20-08-07 @ 23:29
beste meneer........... jouw eilandje wordt aangevallen! waar JIJ woont.....

overVecht | 20-08-07 | 23:32

@ZeitGeist: "Scheveningen, scheveningen, schele schoonmoeder, sch, sch, sch, lul"

Muxje | 20-08-07 | 23:31

*Rent naar buiten om chips op te halen bij de supermarkt, oh wacht het is al half 12. Morgen maar naar de supermarkt... kan Nederland even wachten met die oorlog? Dan koop ik ook nog een Hd tv.*

Keaning_Radboud | 20-08-07 | 23:31

elsje 2 heeft zeker misgegrepen, *gooit nog een reddingsboei, nu mét touwtje eraan, naar elsje2*

van dal | 20-08-07 | 23:31

Ik neem aan dat Veldwebel Van Baalen vooraan rent, vier met de vlag in de wind, zal hem goed doen, de papzakkerige volksmenner
Ik zie hem al staan zo op wacht, niets ontziende 5de colonne negers aanhoudend... zeg dan: "scheveningen!"

ZeitGeist | 20-08-07 | 23:30

Elisabeth2 20-08-07 @ 23:16
Met geyle naaldhakken gaat het ook niet in een rubberboot.

befke | 20-08-07 | 23:29

@de heer van Baalen:

quote uit één van de wensenlijstjes van de ministeries:

"Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat veel prioriteit wordt toegekend aan het verbeteren van de inlichtingen- en analysefunctie . Het kunnen maken van een strategische analyse is essentieel voor het beantwoorden van vragen rondom de ernst van de situatie in een bepaald (risico)land, de mate waarin Nederlandse belangen in het geding (kunnen) zijn en welke (multilaterale) strategie — in termen van regulier beleid/voorkomen, containment en/of regimechange — wenselijk is ."

Ik stel voor dat we eerst nog het een en ander moeten onderzoeken en analyserene en er vervolgens heeeeeel goed (en best wel lang) over moeten nadenken wat we er eigenlijk van vinden mijnheer van Baalen.

Cookie v. eigen deeg | 20-08-07 | 23:29

en.wikipedia.org/wiki/Navy_of_Venezuel...

Sterkte boeren! En de 8 russische onderzeeers staan op de kooplijst. Het zal toch geen makkelijke klusje worden na het oversteken van de Atlantische Oceaan.

Het laat mij aan de Kosovo klusje denken. Dejavu.
Duthbat???!!!! Hahahahahahahaha.......

mandibulin | 20-08-07 | 23:29

Wat een gezeur allemaal. Kijk eerst eens naar onze eigen natiestaat. Die wordt anders, maar net zo goed ingepikt. Wie maakt zich druk over Hugo en die antillen als ons hachje op het spel staat:

www.economist.com/world/europe/display...

bottehond | 20-08-07 | 23:28

@overVecht 20-08-07 @ 23:19,
geen probleem, zolang men maar te ABC blijft liggen.

vander F | 20-08-07 | 23:28

Mensen laten we er geen doekjes om winden.
Ons leger is dermate verzwakt door jarenlange bezuinigingen dat we helemaal NIETS kunnen doen als Chavez deze eilanden aanvalt.
-
Het geld dat we eigenlijk in onze eigen verdediging hadden moeten stoppen hebben we o.a. uitgegeven aan die "arme zielige negertjes" waarvan de rechter al geconcludeerd had dat het gewoon economische vluchtelingen waren.
-
Dus laten we die "wij zijn zoooo sociaal" naïevelingen van PvdA, GL en Pvdd een bajonet geven en daar de zaak laten verdedigen... daar zitten ook veel "zielige negertjes", dus ze willen vast wel
Ojee, ik was vergeten dat deze lieden alleen maar zeer sociaal zijn als iemand anders de rekening betaalt... tja, dan zou ik zeggen... Aruba, Bonaire en Curacao.. auf wiedersehen... tschuuus ... bye bye zwaai zwaai ... doe Chavez de groetjes van me!
-
By the way.... Chavez en zijn kornuiten doen niet aan positieve discriminatie, dus geen handje ophouden hoor, want die hakken ze er direct af.

Moi2 | 20-08-07 | 23:27

@mandibulin 20-08-07 @ 23:22
Ey!............... kvroeg of u negert was.........

overVecht | 20-08-07 | 23:25

@PausTokkie 20-08-07 @ 23:19
Yep. Sinterklaas bestaat en hij zit daar. *Wijst in de richting van Venezuela*

Murdockyoufool | 20-08-07 | 23:24

Superfiets 20-08-07 @ 23:21

Moeha!

bottehond | 20-08-07 | 23:24

Als van Basten de strategie maar niet bepaald zie ik het allemaal wel goedkomen.

Rasses | 20-08-07 | 23:24

van dal 20-08-07 @ 23:20
Ja, Socialisten weten hun zaakjes altijd mooi te verkopen.

PausTokkie | 20-08-07 | 23:23

Stel je eens voor...

De Venezuelanen o.l.v. Chavez pakken een bootje om eens effe wat Chinezen in Cheng Du op te halen.Die Chinezen mogen op de wadden eilanden ietwat aansterken na de lange zeereis om vervolgens op Neeltje Jans te werk gesteld te worden.En dan.... dan zijn de wadden eilanden en Neeltje Jans plotsklaps een Venezuelaanse kolonie.
Die 200 zeemeilen van Venezuela reiken toch echt niet zo ver?

Boellie | 20-08-07 | 23:22

@vander F

Alsof Venezuela geen zeemacht heeft. Jullie zijn daadwerkelijk imbecielen!

Venezuela heeft 6 fregatten en 2 onderzeers.
Ik denk niet dat die Walrussen en Zeeleeuwen veel tegen kunnen.
Makkelijke prooi na de lange reis.

www.globalsecurity.org/military/world/...

mandibulin | 20-08-07 | 23:22

@ Muxje 20-08-07 @ 23:16
Hey hey don't fuck with the Dutch strollers... Als ik de auteur mag geloven, hebben we zeker nog 100 f-16s over www.strategypage.com/dls/articles/2007... Punt is alleen hoe we die daar krijgen.

Frank Culemborg | 20-08-07 | 23:21

Misschien Cohen erop af sturen ? Of 'ie nu hier of daar thee drinkt....

Superfiets | 20-08-07 | 23:21

PausTokkie 20-08-07 @ 23:19

zonder op je linkje te klikken vermoed ik dat chavez al een onzer verwachte bondgenoten aan het omkopen is...

van dal | 20-08-07 | 23:20

@Muxje 20-08-07 @ 23:16,
Mwoah...

'De fregatten van de De Zeven Provinciën-klasse zijn primair schepen voor luchtverdediging van een scheepsverband op korte en middellange afstand. Hiervoor is het LAMS (local area missile system) ontwikkeld. De SMART-L radar geeft daarbij een overzicht van het luchtruim op grote afstand (200+ mijl).
De APAR heeft een korter bereik, maar geeft een volledig 360 graden beeld rond het schip en is in staat ruim 100 luchtdoelen gelijktijdig te volgen.
Het Sirius infrarood-detectiesysteem geeft daarnaast een luchtbeeld bij radarstilte. Ca. 30 doelen kunnen gelijktijdig worden onderschept.'

vander F | 20-08-07 | 23:20

@vander F 20-08-07 @ 23:18
is meestal geen probleem voor dat volk........

overVecht | 20-08-07 | 23:19

@mandibulin 20-08-07 @ 23:14,
blijf vooral lekker liggen.

*is lichtelijk jaloers*

vander F | 20-08-07 | 23:18

de NL antillen zijn al enkele eeuwen NL grondgebied en dat moet zo blijven.
de antillen en de mensen op de antillen zijn great
het is een stukje nl grondgebied waar we trots op mogen zijn als hollanders
wie denkt een een of nadere gekke indiaan wel dat hij is om aanspraak te maken op ons fantastische moederland, we kunnen toch ook venezuela bij onze antillen voegen wanneer die gekke chaves ons grondgebied bedreigt

tokkie | 20-08-07 | 23:18

*gooit reddingsbandje naar elsje2*

van dal | 20-08-07 | 23:18

KZEI dat je de prikkels van het prikkeldraad voor dat je instapt even allemaal om moet buigen. ;)

overVecht | 20-08-07 | 23:18

Laat de snuivende marine jongens maar komen, onze marine is groter dan de U.K.
of ze drie kilometer kunnen marcheren in die jungle daaro.

Nee.

hemaworstje | 20-08-07 | 23:17

@mandibulin 20-08-07 @ 23:06,
paar fregatjes voor de kust met onderzee escorte dealt daar wel mee.

vander F | 20-08-07 | 23:16

@tokkie 23:05, platgooien, waarmee? Die anderhalve F16 van ons? Het boordkanon van dat fregat dat daar rond dobbert (en dat waarschijnlijk als eerste een torpedo voor de kiezen krijgt). De VS hebben het te druk, Europa wil er niet van weten, en Chavez kan zich op de borst kloppen dat hij een westerse natie met de staart tussen de benen heeft verjaagd.

Muxje | 20-08-07 | 23:16

overVecht 20-08-07 @ 23:14
Blurppp, wat blrupp, kan hiet niet zo goed meer verbpluprstaan.

Elisabeth2 | 20-08-07 | 23:16

But the Dutch have got their own "secret weapon"; the relief for all the evil ones and peace-keepers. No butt-kicking guy. No they have got; THE TEA DRINK MAN. And when evil strikes, the Tea-drink-man replies; "kopje thee........ iemand? Mensen, laten we de boel vooral bijelkaar houden." And when problems are covered with tea-drinking and the evil ones are kept friends again, TD-man hurries to more problems. He's got lot of tea-drinking to do and a lot of problems to cover and a lot of evil ones to keep as a friend of everyone!

Next; Chavez gets aggressive. Will TD-Man succeed in keeping the peace, shake hands with Chavez and drink lots of tea with him?

PausTokkie | 20-08-07 | 23:16

@mandibulin 20-08-07 @ 23:14
u bent negert?

overVecht | 20-08-07 | 23:15

wacht maar tot ze Rotterdam bombarderen..

Net gemist | 20-08-07 | 23:15

@Elisabeth2 20-08-07 @ 23:12
iets zegt me dat jij ter hoogte van spakenburg al gezonken ben.........

overVecht | 20-08-07 | 23:14

Ik lig op mijn lekker eilandje (Curacao) te genieten. Laat de boeren en de venezolanen elkaar maar lekker neerschieten. Wanneer beiden klaar zijn, schud me dan wakker. Handen af van mijn eiland! Ik wil geen kaaskoppen en geen venezolanen in mijn buurt rondlopen. Buitenlanders maken ik meteen af.

mandibulin | 20-08-07 | 23:14

Daikan 20-08-07 @ 23:08

dat is de nick van Chavez himself, jaja, in venezuela is ook internet, de president heeft zich daarvoor naar zo'n internetcafe laten rijden, heeft zijn lijfwacht een paar nigerianen bij een computer weg laten slaan en heeft zich als 60.001 in laten schrijven bij geenstijl.

van dal | 20-08-07 | 23:13

Ah mooi de vvd stuurt een van haar straathonden er op af. Het zal gauw gedaan zijn nu. Moehahaha wat een snotneus die Von Baalen.

Shareholder | 20-08-07 | 23:13

@van dal 20-08-07 @ 23:10
kgooide ze meestal gewoon op het balkon van mijn in boerka lopende finse buurvrouw...... maar toch bedankt voor de tip ;)

overVecht | 20-08-07 | 23:12

tokkie 20-08-07 @ 23:05
Ik heb alvast een opblaasbootje klaarliggen. Met afweergeschut en een hoop proviand en gemene prikkeldraadrolletjes voor degenen die willen enteren. De kat wordt ook zwaarbewapend met een vestje aan met bommen.

Elisabeth2 | 20-08-07 | 23:12

@ Tokkie

Ik ben ook voorstander van het bouwen van een eigen atoombom. Zeker voor straks als we uit Europa gaan.

inquisitra | 20-08-07 | 23:12

@tokkie

De Antillen kunnen feitelijk niet tot het NL grondgebied behoren.De Nederlandse Antillen zijn simpelweg een product van de W.I.C.mentaliteit van de voorvaderen.En die kennen we.Die V.O.C. mentaliteit waar Jan Peter het over had was niet fris, maar dat van het W.I.C. versloeg echt alles.
Belgisch Vlaanderen hoort bij Nederland okee, maarrrrr.... de Antillen? Da's totaal niet plausibel.

Boellie | 20-08-07 | 23:11

overVecht 20-08-07 @ 23:04

als ie je sokken ook opzuigt, scheelt in de was.

van dal | 20-08-07 | 23:10

Het kudttige is wel dat als het olie-tijdperk straks is afgelopen en meneer Hugo dan is uitgebreid met zijn rooie landje; het hele socialistische paradijsje dan als een kaarten-huis in melkaar dondert. En wie moet dan die rotzooi weer opruimen en sociaal zijn voor ex-ex-armoedzaaiers?

PausTokkie | 20-08-07 | 23:10

@mandibulin 20-08-07 @ 23:06
1 probleempje,hoe dacht je dat Chavez aan kerosine kwam?

overVecht | 20-08-07 | 23:09

@tokkie 20-08-07 @ 23:05,
er ligt her en der nog wel wat nuke-werk in Nederland hoor,
weleens waar in bruikleen van de Yanks, maar boem is boem.

Toch een wat overtrokken reactie misschien, denk je ook niet?
Ga je geen vrienden mee maken.

vander F | 20-08-07 | 23:08

@mandibulin

"Jullie"? Wie zijt gij dan, in alle eerlijkheid?

Daikan | 20-08-07 | 23:08

@tokkie 20-08-07 @ 23:05
we kunnen ook gewoon verhuizen met z'n allen.

overVecht | 20-08-07 | 23:07

Sterkte met de invasie lummels!

De Sukhoi SU-30MKV's staan op jullie te wachten en.wikipedia.org/wiki/Image:P1010529.j...

93 gevechtsvliegtuigen (Sukhois-SU-30MKV's, F-16, Mirage 50, F-5, OV-10)tegen 90 F16's van Nederland.

En er staan nog meer Sukhoi's op de kooplijst.

Doe het in jullie broek!!!

mandibulin | 20-08-07 | 23:06

wanneer chaves de antillen met zn leger zou aanvallen heeft hij het binnen enkele uren volledig in handen.
een bombardement op caracas zoals duitsers in rottedam zal vervolgens zeker dodelijk zijn voor venezuela, dan rent hij met zn staart tussen zn benen van onze fantastische eilanden af
het land venezuela is een vrijwel onverdedigbaar land met zn russische rotzooi met westers matrieel is het gewoon van grote hoogte platgooien desnoods moeten we als hollander maar eens een nuke gaan bouwen de kennis de mensen hebben we in NL
wanneer een gek ons grondgebied aanvalt kunnen we in ieder geval nuken

tokkie | 20-08-07 | 23:05

@van dal 20-08-07 @ 22:57
kheb er zo'n 1 die ook water kan opzuigen.Best handig.Nooit meer vieze sokken.

overVecht | 20-08-07 | 23:04

@Bruut

As stated before, waar denk je dat de massale vluchtelingenstroom die het gevolg zal zijn van die annexatie naartoe gericht is?

Daikan | 20-08-07 | 23:04

@orwell 20-08-07 @ 22:41
Bang voor honden, scheittebroek

klauwkikker | 20-08-07 | 23:04

Komop Hugo, niet van die stoere praatjes.
Moeten we Job Cohen en een pellet rooibosthee op je afsturen?
Dan piep je wel anders.

kuttekrap | 20-08-07 | 23:03

@fuckje 23.00

Ik was al bijna vergeten dat de Balk bestond....

brutus68 | 20-08-07 | 23:02

Laat hem die kut eilanden kapen lol! xD

Zijn we daar ook mooi vanaf!

Bruut1984 | 20-08-07 | 23:01

inquisitra 20-08-07 @ 22:58

van die eilanden moeten we af, en snel ook. dan valt de *kuch*dreiging*kuch* ook weg. je niet chantabel opstellen heet dat in balkenende's optiek.

van dal | 20-08-07 | 23:00

@inquisitra,
Vertel! Wat heb je de laatste 2 maanden van Balk gemerkt, behalve zijn fotosessie met een DAF, en met Jantje Smit?

fuckje | 20-08-07 | 23:00

Bij het "afstaan" van de Antillen neemt NL symbolisch ook nog eens afstand van één van de zwarte bladzijden uit haar koloniale geschiedenis.
De reis van de Antilianen in NL voerde veelal vanaf de Afrikaanse west-kust via Zuid-Amerika naar Dordrecht en Rotterdam.
Eh.... ja...

Boellie | 20-08-07 | 22:59

orwell 20-08-07 @ 22:41

Dude, ik weet wat 1984 is, hehehehe.
PS ik wel.

bottehond | 20-08-07 | 22:59

Dat Chavez dit durft te roepen is eerder een aanwijzing voor het slappe imago wat we in het buitenland hebben, dan venezolaanse bravoure. Het door de knieen gaan bij enige druk op conflict is Chavez niet ontgaan bij nederlandse regeringen. De-escalerende strategieen kosten ons in Nederland al het respect van alle potentiele criminelen en islam-fundi's, waardoor de zaak JUIST verergert, laat staan als we een dergelijk strategie voorgestaan wordt tav van aanspraken op Nederlandse rijksdelen. Het valt me ook op dat het ergerlijk stil is over de aantijgingen van Chavez vanuit de officiele Nederlandse staatskanalen. Dat geeft te denken. Maar de meesten concluderen hieruit dat de oude elitaire kaasstolpkliek van de traditionele partijen gewoon laf zijn, los van het feit dat de Antillen ons een pain in the ass zijn. En laf zijn ze altijd. En het zijn nota bene onze leiders, onze zogenaamde belangenbehartigers, onze zogenaamde visionairs, onze overheid die voor ons moet zorgen en over ons waken. Want dat laatste is een centrale hoofdtaak van de staat: het beschermen van onderdanen.
Van dit soort leiders moeten we af en snel ook.

inquisitra | 20-08-07 | 22:58

Hoe dan ook, die schavuit van een Hugo mag mij betreft die eilanden ongezien cadeau krijgen, incluis haar inwoners, toedeledoki met die apenrotsen daar in de Carabische zee. Ja tog, of niet soms? Kost scheppen met geld, maar dan heb je ook niks.

brutus68 | 20-08-07 | 22:58

overVecht 20-08-07 @ 22:48

dat dacht ik al...

van dal | 20-08-07 | 22:57

@overVecht,
Dat bedoel ik! ;-)

fuckje | 20-08-07 | 22:57

@fuckje 20-08-07 @ 22:55

ey chavez!stomme mongeaul......... ken je me nog?!

overVecht | 20-08-07 | 22:56

Laten we Louzewies en prinses Neeltje Jacoba erop afsturen. Eén nachtje met Chavez, en we krijgen heel Zuidamerika op de koop toe.

fuckje | 20-08-07 | 22:55

@glorikxpeauveeg 20-08-07 @ 22:47
hopelijk vind je hetzelf wel grappig........

overVecht | 20-08-07 | 22:53

Hoe harder Nederland roept dat ze de Antillen willen behouden hoe eerder Chavez aanvalt, dus allemaal heel hard roepen dat we gaan vechten! Gaat Chavez vanzelf deadt als al die criminele Antilianen naar hem komen...

Kwispel | 20-08-07 | 22:50

Het zal nog wel even duren allemaal. Ben even door de door de NOS opgeeiste documenten van de ministeries aan het browsen. Voor wie dacht dat er een hoop politici zijn die traag van begrip zijn is er een geruststellende gedachte: De ambtenaren die voor die politici werken zijn nog veel trager van begrip.

Quote uit het rapport_interetnische_spanningen:
"Voor wat betreft de departementale behoefte gaat het Ministerie van OCW allereerst om het verkrijgen van een vollediger beeld van het begrip veiligheid : wat valt daar onder, wie doet wat, welke directies hebben dan welke verantwoordelijkheid?" Einde quote.

Voor het zover is dat het hele apparaat nederland in de gaten heeft wat er op de Antillen aan de hand is heb ik een lange baard vrees ik.

Cookie v. eigen deeg | 20-08-07 | 22:50

SLOPEN dat Venezuela en die schreeuwende wannabee-Castro.
En als wij(lees West-Indische Compagnie) er toch zijn, gelijk ff
Isla Margarita annexeren en toevoegen bij ons Koninkrijk der Nederlanden.
Wil ik namelijk nog wel een keertje naar toe op vakantie en geeft toch een prettig gevoel als ik het Koninkrijk niet uithoef.

wo ist der bahnhof | 20-08-07 | 22:50

@brutus68 20-08-07 @ 22:47,
ben je mal, den Haag zal Bush zelfs moeten smeken niet half Rotterdam wees te maken.

vander F | 20-08-07 | 22:50

@Boellie 22.46

Haar inwoners for that matter nog meer....

brutus68 | 20-08-07 | 22:49

Live on CNN :
20.00 Operation Aruba Freedom.
20.30 Strike on Curacao
21.00 Larry King with primeminister Balkenende of The Netherlands

Indiana | 20-08-07 | 22:48

@Noah 22.42

Zo vanzelfsprekend is dat niet. Stel, stel, dat Malle Hugo de ABC-eilanden bezet...., wat dan te doen? Het zou tot een hele grote crisis in Den Haag leiden...

brutus68 | 20-08-07 | 22:47

(Seth Gaaikema mode on:/)

Als Hugo die eilandjes inpikt
Daaaaar zal onze Hans van Baalen

(Seth Gaaikema mode of \)

glorikxpeauveeg | 20-08-07 | 22:47

@Dexi

Niks F16.... Laten gaan die eilanden....
Ze zijn niet van Holland...
NL grenst toch niet aan de Caraibische zee? Hoe komt NL toch bij dat stukje grondgebied?
De eilanden passen geografisch en demografisch veel meer bij Venezuela.

Boellie | 20-08-07 | 22:46


(Seth Gaaikema mode on:/)

Ach, dat groepje eilandjes,
als Hugo ze nou leuk vindt
en hij wil ze graag hebben
waarom moeten wij daar dan zo zwaar Antillen?

(Seth Gaaikema mode of \)

glorikxpeauveeg | 20-08-07 | 22:44

Hans van Baalen, sukkel! GS sukkels! Reaguurders, sukkels! Dit is geen internationale opschep wedstrijd. Vanzelfsprekend zal NL haar grondgebied verdedigen maar uiteraard ga je daar als serieus land niet over lopen pochen. Wij zijn immers geen opgeblazen Latino’s die het van bluf moeten hebben. Nee, wij wachten rustig af en zorgen in stilte dat we klaar zijn om alles te doen wat eventueel nodig zal zijn. Dit gaat niet om hoe het er uit ziet maar om het winnen.
Hans van Balen snapt kennelijk niet dat takt hier geboden is. Wellicht wil meneertje een ver plas wedstrijd met zijn vette Venezolaanse tegenpool gaan houden? Maar hij is er dan ook op uit om goedkoop te scoren bij het sensatie beluste electoraat en wat denk je? Die zitten hier!

NoahHafra | 20-08-07 | 22:42

@bottehond '1984' zoek even op google. Is toch de huidige tijd. Post over hw-lied was geintje, van baalen met vlag op de bres voor de antillen lol.
ps ik ben niet links.

orwell | 20-08-07 | 22:41

Net het vreemdelingenlegioen aan de lijn gehad en die doet met ons mee. And as we speak....... Kofi Anan belooft dat ze een resolutie zullen aannemen.
Balkenende stuurt bij de weg alvast F16's en de troepen uit Afganistan worden teruggetrokken en vliegen rechtstreeks naar de Antillen.
Allemaal geregeld duzzzz....

dexi | 20-08-07 | 22:39

@Brandje 20-08-07 @ 21:57
Dat moet je in breder perspectief zien. Dikke vrienden met Chavez betekent olie. Groot cadeau -rotsformatie- doen aan de dic, meneer is z'n nopjes, volkje ziet dat ze een *kuch* sterke leider heeft. Nederland niet meer zo afhankelijk van enge Arabieren.
Met gas doen we hetzelfde. Morales krijgt Nederlandse 'kennis', Nederland laaft zich aan de rijke gasbronnen van Bolivia. Slochteren toch bijna op. Nederland niet meer afhankelijk van eng Rusland. Laat de EU-suckers (want daar stappen we dan uit) maar op hun knieën gaan veur theedoek en ex-judoka.

Murdockyoufool | 20-08-07 | 22:38

@Het_leuke_zuiden,
Balk moet Potdommuh eens gaan regeren, in plaats van op de feauteau gaan met Jantje Smit en z'n mokkel, of scheuren in die DAF 33.
Maar Balk is ziek. Hij lijdt aan Angsthazerij. Doer het al dun in de broek bij de gedachte dat Jan Pronk hem tot de orde gaat roepen.

fuckje | 20-08-07 | 22:37

Jongens, ik F5 ook bijna elke dag, maar ik, en mijn mede Huzaren hebben er voor gezorgd dat de Russen in het Oostblok bleven. Mag ik nu in de zon blijven liggen. Volgens mij is dit een klusje voor die over het paard (??!!) getilde mariniers.

Pajero | 20-08-07 | 22:35

@fuckje 20-08-07 @ 22:34,<br>
Heb net m'n mail gechecked, maar niets heur... Ben ik nou dan Him Weitinga..??

Sulfuric-Acid | 20-08-07 | 22:35

@overVecht,
Alle premium-members, + GS-trollen hebben meel gehad.
Alleen Him Weitinga valt , zoals steeds, buiten de boot.

fuckje | 20-08-07 | 22:34

Balkenende moet roepen: Venezuela zou een mooie kolonie zijn van Nederland.
Geweaun veaur de lol

Het_leuke_zuiden | 20-08-07 | 22:33

fuckje 20-08-07 @ 22:30
heeft ze jou ook gemaild dan? ;)

overVecht | 20-08-07 | 22:32

Hans van Baalen is een dikke domme fascistische LUL die helaas is komen boven drijven in de VVD bij gebrek aan beter.

Shit floates, Hans is het bewijs.

Regazzoni | 20-08-07 | 22:32

Een volk welke grotendeels onder de zeespiegel leeft staat de iets hoger gelegen delen van haar koningkrijkje graag af.Immers... Hoe kleiner het koningkrijkje hoe kleiner de problemen en hoe beter de bestuurbaarheid.
En straks .... allemaal op naar Duitsland i.v.m. de aanstaande natte voetjes.
Toch apart.

Boellie | 20-08-07 | 22:30

@overVecht,
Die meel van Smartie kon niet bezorgd worden wegens overLast.
Ameland is ook een eiland, maar dat hou je toch.

fuckje | 20-08-07 | 22:30

ABC-eilanden??Kheb altijd TV-TAS geleerd.

overVecht | 20-08-07 | 22:29

@fuckje 20-08-07 @ 22:27
ja precies!ik begrijp daarom ook niet wat hij nu ineens met de waddeneilanden wil gaan doen....... maarja, zal wel aan mij liggen.

overVecht | 20-08-07 | 22:28

Een unieke kans om gratis van de antillen af te komen. Aanpakken!

Rabarberke | 20-08-07 | 22:28

Shumway gaat morgen direct naar de aldi...... hamsteren.....!!!!

Shumway zelf | 20-08-07 | 22:27

@overVecht,
Da's toch die lullohw, die de assists geeft bij dat knaagdier Hunt?

fuckje | 20-08-07 | 22:27

@overVecht,
Da's toch die lullohw, die de assists geeft bij dat knaagdier Hunt?

fuckje | 20-08-07 | 22:27

orwell 20-08-07 @ 22:15

tsja. ik vind het een vreemde vogel. een soort dikkere en burgerlijker versie van wiegel. verdenk je hem nu nog steeds van nazi- sympathieen? Leg je nick eens uit, ajw?

bottehond | 20-08-07 | 22:27

terschelling zit rond deze tijd toch vol met alleen maar dronken stampertjes, dus who cares.

overVecht | 20-08-07 | 22:25

Gaat Sjaves helemaal niets van bakken!
Binnen 2 uur na landing op onze eilanden hebben onze rijksgenoten alles wat los en vast zit gestolen en een leger zonder voedsel, brandstof en wapens/munitie is slechts een uniform gekleed stel toeristen.
Laten ze daar nu alles voor in huis hebben die eilanders van ons...

paost712 | 20-08-07 | 22:23

bij welke club speelt chavez dit seizoen eigenlijk?

overVecht | 20-08-07 | 22:23

Hugo zal de ABC eilanden nooit aanvallen. Idd omdat de USA daarop zit te wachten, maar meer nog om een persoonlijke vluchtroute in stand te houden naar Cuba, mocht zijn toch niet al te stabiele regering omver geworpen worden. NL biedt hem die vluchtroute via de ABC voor als het nodig is en Hugo valt niet aan. Van Venezuela naar het C-eiland is een halfuur varen!

Jhr Speerstrijder | 20-08-07 | 22:22

Zoekt handboek YB 626 en klapperpistool boekje maar alvast op...

Vonkentrekker | 20-08-07 | 22:21

Wat ook een mooi scenario is, is om Chavez gewoon de boel te laten inlijven en hem daarna verantwoordelijk te stellen voor de schuldenlast van die eilanden aan Nederland. Ketsing, 16 miljard aan olie voorraad erbij..

..zapper | 20-08-07 | 22:20

Hoe gaan we daarnaartoe? Met een Hercules of een Rijnduwbak? *in laatje naar primatour zoekt*

Frank Culemborg | 20-08-07 | 22:20

Dat wordt lachen al straks de dienstplicht weer wordt ingevoerd...
Kijken of jullie dan nog zo'n grote bek hebben...

klauwkikker | 20-08-07 | 22:20

Een kaaskop die zijn leven gaat wagen voor de Antillen, is wat mij betreft, hartstikke steen gek... ik verwacht dat het leger, leger wordt...

LuftBalloon | 20-08-07 | 22:17

Ome Bush doe eens steun geven. We verwachten wel steun van de NAVO indien we worden binnengevallen. Gelieve alvast 1 vliegdekschip een paar kruisers en een aantal B-52 bommenwerpers in gereedheid brengen.

MysteryQuest | 20-08-07 | 22:17

Oorlog voeren voor de Antillen??? De Antillen geven keer op keer te kennen dat ze eigelijk vooral niet bij Nederland willen horen. Welnu, als ze liever bij een zuid-amerikaanse dictator dan bij Nederland willen horen is dit hun kans.
-
Vanuit militair standpunt: "We" zullen ongetwijfeld in staat zijn om het venzolaanse leger te verslaan. En lukt het ons zelf niet dan is de USA vast maar al te bereid om irak achter zich te laten "want er wordt een navo-bondgenoot aangevallen" Een gouden excuus om zich terug te trekken.
-
Maar nu de realiteit: Wij WILLEN de antillen net zo min als de antillen ons willen. Als die eilanden van ons af willen, GRAAG!
-
Advies aan Chavez: Je moet geen oorlog voeren! Je moet het gewoon vriendelijk vragen. VAn mij mag je ze hebben. Ik wil je er zelfs wel euro 5,- bij geven als je ze wilt hebben.

Vogelbeest | 20-08-07 | 22:17

Het stormt daar nu iid, voor de rest een glas enzo.

Sikkeneur | 20-08-07 | 22:17

Ik had het hier gisteren over met een Chileense vriend van me (ik woon in Chili) en die vertelde mij dat die 200 km grens alleen voor Peru en Chili geld. (Was een of ander verdrag uit de 19de eeuw.) Ze zijn hier in 0056 niet te spreken over Chavez en ik hoop dan ook dat-ie met zijn handen van de eilanden af blijft...

De_Chileen | 20-08-07 | 22:16

Vermoeiend, vermoeiend. Ik heb steeds langere armen nodig om de boel bij elkaar te houden..................................

J.Thee.Cohen | 20-08-07 | 22:15

Huh, misschien kunnen we de yanks zelfs wel preventief uitnodigen om even te komen kamperen op de Antillen. Vliegdekscheepje plus gevolg, moet toch genoeg zijn om Hugo de bokkenrijder uit te roken of toch in ieder geval een heel duidelijk bericht te sturen?

openbaarminiserie | 20-08-07 | 22:15

Nooit weggeven die handel!!! Misschien zit er olie ofzo! Maar no spang, we zitten bij de NAVO... Halen we wellicht ooit eens het lidmaatschapgeld eruit...

Tommygunner | 20-08-07 | 22:15

Strik eromheen, en veel plezier daarmee !!!

Sterkte met die pipo's daar !

Moser | 20-08-07 | 22:14

Mwah aan de andere kant... die antillen zijn natuurlijk wel een goeie attack vector als onze vrienden de Amerikanen nog 'es Chavez van heel dichtbij een optater willen verkopen midden op z'n grote bek.

En voor wat hoort wat, zo blijft Amerika tenminste onze vriend en dan is die investering in die eilanden toch weer terugverdiend.

openbaarminiserie | 20-08-07 | 22:11

@wegmetdebijstand 20-08-07 @ 21:48 : Zo is het, weg ermee.
Hier heb je de hele handel, wees er gelukkig mee... doeeiii !

Mazzeltov | 20-08-07 | 22:10

Ach ja, eindelijk eens een mannetje (hoe eng ie er ook uit ziet) die niet gaat zitten zeiken dat het allemaal wel mee zal vallen. Om dan achteraf te gaan janken als het plotseling allemaal toch maar niet zo mee valt. Dus ik ben het wel een beetje veel met Van Baalen eens. Gewoon kop houden Venezuela of onze Maxime doet bommen op jullie gooien omdat Hans het zegt!

Adriaantjeeeeeuh | 20-08-07 | 22:08

Cookie v. eigen deeg 20-08-07 @ 22:00
Jawel, lijkt me geen probleem, maar misschien kom je wel een afgekeurde U-boot tegen en dan moet je gewoon weer hard naar de oppevlakte snorkelen.

Elisabeth2 | 20-08-07 | 22:07

@ orwell

zeg, ga je eens gauw naar sargasso en indymedia, daar zitten de fascisten.

bottehond | 20-08-07 | 22:07

barrymossel 20-08-07 @ 21:39

Je kunt ook gewoon flat out zeggen dat de Nederlanders die antillen zat zijn. behalve een paar ingebeelde kosmopolieten, polikorgelovigen en wat lui die daar met vakantie gaan. Een blok aan ons been uit misplaatst schuldgevoel. Dat maakt het een soort parasitisme. Ondertussen lachen ze ons vierkant uit. Ik zeg: weg er mee.

bottehond | 20-08-07 | 22:05

JIPPIEE!!!
daar gaat ons belasting geld...
Waarom ook niet hè...

Fonta | 20-08-07 | 22:04

YESSSSSSSSSSSS...*waar heb ik nou mn proppen-met-batterij-aangedreven-schieter gelaten???*

Liwwadder | 20-08-07 | 22:03

Die Fahne hoch, die reihen fest geschlossen...

orwell | 20-08-07 | 22:03

@ Murdockyoufool 20-08-07 @ 21:44
Ben met je eens dat wij geen last van die vent krijgen. Hij is bovendien al een van onze meest trouwe leveranciers aan onze donkere economie. Ik weet niet of Nederland nou zo gebaat is bij een leider die gezellig met Chavez aan tafel kan zitten. Voor Cuba is dat makkelijk, want die gast is ook tegen Amerika. Dat gaat ook ten koste van een aantal andere relaties, waaronder die met de VS. Beter kunnen we het uitstellen tot bush weer naar zijn range vertrokken is en het dan met de nieuwe president oplossen. Tot die tijd wel even laten zien dat wij ook mooie bootjes hebben.

markemrik | 20-08-07 | 22:02

Wat een buitenkans om ons roemruchte leger wederom op een totaal ongepaste wijze in te zetten. Wij zijn weer klaar voor het wederom toevoegen van alweer een zwarte bladzijde aan een heel dik boek!

De geschiedkenners hierboven dromen nog steeds over de slagvaardigheid van NAVO of NATO?

Waren het niet de Yanken die 0031 als een baksteen lieten vallen tijdens het conflictje in Nederlandsch Indie?

Vervolgens hebben hele volkstammen gestudeerd aan Clingendael.
Apache's en F16 krijgen eigenschappen voor intercontinentie vluchten en onze Kriegsmarine heeft een carrierforce.

Zelfs Karremans is opgeroepen....
Army dreamers dit is de kans om er eindelijk ligitiem vanaf te komen.
Hopelijk stuurd Chavez geen rekening.

Octaan | 20-08-07 | 22:01

spritzerkoning 20-08-07 @ 20:18

Macht in eigen land is niet heel erg, maar als je een grens "opschuift" dan neem je dus de macht in andermans land, dat vind ik dan weer minder ok.

Brandje | 20-08-07 | 22:00

@mqyc 20-08-07 @ 21:05

Topper.

dhimmi | 20-08-07 | 22:00

Als ik het goed begrijp wil Chavez onze eilanden dus niet hebben maar alleen het water er om heen. Kunnen we de komende vakantie nog wel snorkelen?

Cookie v. eigen deeg | 20-08-07 | 22:00

Rinus Michels kom er maar in...

wisselend | 20-08-07 | 21:58

Kan me nog herinneren dat ene Jan van de SP recentelijk zei bewondering te hebben voor Chavez... Als hij dat nou volhoud tijdens de aankomende oorlog kan hij misschien eindelijk opgeknoopt worden voor landsverraad.

Brandje | 20-08-07 | 21:57

King of controversy 20-08-07 @ 21:49

Ik zag wel staan:

Bears eat man at beer festival

Is ook niet leuk.

Elisabeth2 | 20-08-07 | 21:56

Lijkt me een prima manier om gratis van de Antillen af te komen?

Jim Beam | 20-08-07 | 21:55

@Bill Gates 20-08-07 @ 20:15

Jij hebt 't door.
Voor de rest zie ik het als een leuke oefening.
Wat ervaren Rambo's kunnen, op bepaalde voorwaarde, wel eens van pas komen.
Jammer maar helaas.
We hebben die zandhopen alleen maar voor de dope nodig.
En dat hoeft met die al die kansrijke sleutelfiguren toch geen probleem te zijn.

dhimmi | 20-08-07 | 21:54

Eigenlijk is onze grote lamme leider de Balk, een groot strateeg!
Door zich gisteren te laten fotograferen in die Daf en wetende dat die pica de hele wereld over gaat gaat, is in Venuzuela een collectieve slappe lach uitgebroken.
Als ze er ook maar aan denken om die eilanden aan te vallen verschijnt die pica weer op het netvlies....... nou probeer dan maar eens te vechten..

Amen | 20-08-07 | 21:52

Breaking News
Today in CNN
-Hugo Chavez conquers Dutch islands
-Huge festival in Amsterdam to the honour of Chavez.

King of controversy | 20-08-07 | 21:49

Liever Oranje dan rood!

Weatherman | 20-08-07 | 21:48

Laten we blij zijn dat we zo gemakkelijk van deze kostenpost afkomen. Welkom, Chavez!

wegmetdebijstand | 20-08-07 | 21:48

@.. zapper LOL

Berend Befkont | 20-08-07 | 21:47

mgoed, zo'n vaart zal het wel niet lopen met een invasie, ligt zeker een plasje olie voor de kust van Aruba ofzo waar ie zijn oog op heeft laten vallen. Of zou die Cavez echt zo maf zijn om die Antillianen et. all een paspoort kado te doen.. kan toch niet..

dugo | 20-08-07 | 21:47

De koraalspecht lijkt me een uitstekende locatie om als kwantanomobeetje te gebruiken....

Dop | 20-08-07 | 21:46

@markemrik 20-08-07 @ 21:30
Welnee, deze dictator is geografisch gezien te ver van ons verwijderd om lastig te worden. Bovendien houdt hij Cuba met z''n olieleveringen op de been; de dic wil er alleen wat leraren voor terug. Nederland doet altijd zo moeilijk, Gewoon onderhandelen met die pik, sigaartje roken, over blonde wijven ouwehoeren, Schiedamse jenever erbij, komt alles goed. Alleen zie ik Balkenende dit niet doen. Fuck, wat hebben we behoefte aan een vent op de hoogste post.

Murdockyoufool | 20-08-07 | 21:44

Als het blote billen gezicht van de VVD ook maar een beetje lef in z'n donder had, dan was hij met een motie gekomen om de de zuidgrens van de Antillen met 200 zeemijl uit te breiden.

Karel kwakbol | 20-08-07 | 21:44

Alles komt door Sina.

Broodje zalm | 20-08-07 | 21:43

Overigens, for old time sake, laten we vast beginnen om die Venezolanen in Nederland in kampen gaan interneren. Wie weet hoeveel spionnen daar tussen lopen. Lijkt mij nuttiger dan onze veiligheidsdienst die de slag naar de moderne techniek (feateau-rolletjes) nog niet helemaal heeft gemaakt.

barrymossel | 20-08-07 | 21:42

Lichting 92-5 meldt zich!!!!

Dop | 20-08-07 | 21:42

@ dr.spin007 20-08-07 @ 20:38: u stemt VVD?

Reykjavik | 20-08-07 | 21:41

@redactie, ter verlichting misschien even geintje tussendoor?

Pet camel kills Australian woman

A woman in Australia has been killed by her pet camel after the animal may have tried to have sex with her.

news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/69547...

openbaarminiserie | 20-08-07 | 21:41

@Kloothommel 20-08-07 @ 21:26
Da's een hele geruststelling! Zowel van die bolus als de wakende PvdA, met Jan Pronk alias Het Drankorgel als commandant.

Klukkluk | 20-08-07 | 21:40

Die heaumeau's van de NAVO helpen ons ook niet. Art. 6 van het handvest: "Ten aanzien van de toepassing van Artikel 5 wordt mede als een gewapende aanval op een of meer der partijen beschouwd een gewapende aanval: op het grondgebied van een der partijen in Europa of Noord-Amerika (...) of op de eilanden vallende onder de rechtsmacht van een der partijen in het Noord-Atlantisch gebied ten noorden van de Kreeftskeerkring".
.
Kut keerkring. www.nato.int/docu/other/nl/treaty-nl.h...
.
Hoe dan ook. Referendum houden op de Antillen met de vraag: onafhankelijkheid, gemeente Nederland of onderdeel Venezuela. Als minder dan 67% niet als gemeente verder wil is het einde oefening voor onze West-Indische vrinden en kunnen ze het alleen doen.

barrymossel | 20-08-07 | 21:39

operation human shield daar kan suriname goed bij helpen!

rainmaster | 20-08-07 | 21:38

An offer Chavez can't refuse: hij mag de Antillen hebben en krijgt meteen de Antillianen in Nederland er gratis bij.
Interessante materie voor Wilders: bij welke hoogte is een oprotpremie gelijk aan de kosten van het verblijf alhier (uitkering, huursubsidie, reclassering e.d.)? Een ton per persoon? Geef een vijfkoppige Marokkaanse familie dan vijf ton, zijn wij van hun toekomstige nageslacht af en hebben zij een onbezorgd leven in Marokko.

Onbevlekt blazoen | 20-08-07 | 21:37

Gewoon weggeven aan Venezuela, stijgt het gemiddelde IQ in zowel Nederland alsook in Venezuela :-)

Jens Jeremies | 20-08-07 | 21:36

Tja ieder nadeel heb ze voordeel. Als die venezolanen die arubanen eens flink in mekaar meppen en Nederland moet er noodgedwongen met lede handjes bij staan kijken dan is er zo weer een 60% of meer rechtse meerderheid. Alleen jammer dat we die huidige onbenullen niet weg kunnen trappen.

openbaarminiserie | 20-08-07 | 21:36

Van baalen voorop mooie schietschijf

docker | 20-08-07 | 21:35

Van Baalen, ga toch lekker je correspondentie met Glimmerveen publiceren, lamlul. Jou zien we in elk geval niet aan het front met je vette harses.

Jean | 20-08-07 | 21:35

@ superjan 20-08-07 @ 20:54

Ik ben eigenlijk te sufbetutteld maar zie een zonvakantie wel zitten.... ff wachten tot mijn ballen weer zijn ingedaald.

Frank Culemborg | 20-08-07 | 21:34

@dugo 20-08-07 @ 21:28:
Klopt volgens de letter van het charter, maar de VS vinden zo'n Midden-Amerikaans oorlogje vlakbij huis veel te mooi. Die gaan er wel voor. En Joop de Schaap-Heffer is secretaris-generaal van de club, die krijgt dat wel voor elkaar.

koerbagh ? | 20-08-07 | 21:32

Wewllicht wil suriname een handje me helpen, mogen we Wheee.. de F-16s bijtanken op Zanderij..

dugo | 20-08-07 | 21:32

Ik ben al de hele dag in training en heb haast geen tijd om te reaguren.

Teen | 20-08-07 | 21:32

niet meer oproepbaar, maar kan een oud gediende zich nog ergens inschrijven?, survivaltocht op kosten van defensie lijkt me wel wat...........

deFiscus | 20-08-07 | 21:32

pfft, ik heb al genoeg NAVO en VN lintjes.

Smegma Ridder | 20-08-07 | 21:32

Top plan
*Schrijft zich in bij de Luchtmobiele*

redthehaghue | 20-08-07 | 21:31

@zapper.. je had gelijk ;-( ik zie nu dat het om een topic uit 2005 ging.. iets met geytenneuken.. was er ff niet bij.. dom dom dom sorry, eigen schuld (waslam)

keeneen | 20-08-07 | 21:31

@ van Baalen: Als reserve officier, begin alvast wat stormbaantjes te nemen om die pap-pens er af te trimmen. We zullen je nodig hebben.

kneuterzak | 20-08-07 | 21:30

@ Murdockyoufool 20-08-07 @ 21:23
Die gast is (bijna) een dictator. Vraag maar aan je opa/oma hoe je met die gasten om moet gaan. Denk je echt dat hij te vertrouwen is als er 'afspraken' gemaakt worden?

Ik zeg dat een paar fregatten bij die eilanden moeten liggen om er flink op los te knallen indien nodig!

markemrik | 20-08-07 | 21:30

@koerbagh ? 20-08-07 @ 21:26
Dat ken wel zo zijn koerbagh, maar bij een aanval op de eilanden treed art. 5 nog niet in werking, dus wat heb je er aan?

dugo | 20-08-07 | 21:28

Wat vindt de opper-pacifist Maorijnissen met zijn Chavez-pyama, -dekbedovertrek, -rugtas, -bord, -mok etc hier allemaal van?

PausTokkie | 20-08-07 | 21:28

Boesj schiet ons wel te hulp. Tuurlijk hebben we een goed leger, maar ze maken dezelfde fout als voor de 2e wereldoorlog. De linksen verwaarlozen het.

musclehedz | 20-08-07 | 21:27

*falklands?? falklands??... Oh! .. de Malvinas*

Acid Burns | 20-08-07 | 21:27

Potverdeporvert... effe me plunjezak op zolder zoeken... Is uit 1969.. kijken of er geen motten inzitten...

ouweman | 20-08-07 | 21:27

@Klukkluk 20-08-07 @ 21:07

De bolus ligt in de pot, ik herhaal, de bolus ligt in de pot.

voor alle anderen.

Gaat u rustig slapen, de PVDA zal over u waken.

Kloothommel | 20-08-07 | 21:26

@Hekkeschlusser,
Na, die wolten doch keiner kennen doch, dieser Paupern
Trotzdem dank dafur.

Tommy Bilvinger | 20-08-07 | 21:26

dwar 20-08-07 @ 21:20
Geen ide hoe het zit met de Antillen, maar Aruba heft tenminste nog de ARUMIL mannetje of 20/100 ofzo, mar denk niet dat die het niveau objectbeveiliger overstijgen.

dugo | 20-08-07 | 21:26

@mqyc 20-08-07 @ 21:05:
De Antillen en Aruba vallen onder het NAVO verdrag als onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden. Ze vallen niet onder de EU, dat is slechts voorbehouden aan het Europees grondgebied van het Koninkrijk.

koerbagh ? | 20-08-07 | 21:26

En voor alle rukkers die het Nederlandse leger laag inschatten: we werden in 1940 toevallig wel mooi tweede hoor, vlak achter de Duitsers...

mrXL | 20-08-07 | 21:25

Falkland heeft Engeland handevol geld gekost, Verkopen die eilanden en dan zijn ineens heel veel problemen opgelost.

NieuwElan | 20-08-07 | 21:24

@zapper
was het maar waar..

keeneen | 20-08-07 | 21:24

Ach, kinderachtig gedoe. Gewoon dealtje maken: Chavez krijgt de rotsen als Nederland meedeelt in de olieopbrengsten.

Murdockyoufool | 20-08-07 | 21:23

@Sulfuric-Acid 20-08-07 @ 21:15
ROFL!
De luilakken zijn afbesteld. Ik herhaal: de luilakken zijn afbesteld.

Klukkluk | 20-08-07 | 21:20

Snel een legeronderdeel oprichten en trainen van hier verblijvende Antilianen, (die kennen het daar zo) vervolgens voor de vorm de eilanden aanvallen en vervolgens ze Chaves fijn laten houden. Iedereen blij!!!!

dwar | 20-08-07 | 21:20

@ dugo:

Oh ja, breek me de bek niet open. Na Kamp zou er niet meer bezuinigd worden en zou er, wanneer de economie aan zou trekken, weer meer geïnvesteerd gaan worden. Meerdere experts (voorheen al Rob de Wijk) roepen dat het budget omhoog moet naar het minimum wat is afgesproken met de Navo (2% van het BNP), terwijl we nu op zo'n 1,5%. Als de lijn zo doortrekt, komen we op het einde van deze regeerperiode uit op zo'n 1,1%.

Lupus | 20-08-07 | 21:20

@ G-unite 20-08-07 @ 20:22 en @ .. zapper 20-08-07 @ 20:26,

Als we het sommetje maken, houden wij geen mannen en vrouwen over, maar wel 5 keer hun budget. Dat betekent dat onze kanonnen, boten en vliegtuigen veel duurder en dus beter zijn dan die Russische troep van Chavez. Waarschijnlijk hebben die gasten al een neqshot gehad, voordat ze ons legertje maar op de radar zien. Oh, ja we moeten onze traditionele 'vrienden in oorlog' de duitsers en spanjaarden even vragen hun eigen onderzeeers, boten en vliegtuigen stil te leggen...

en @ gentle giant 20-08-07 @ 21:00: we stoppen gewoon een ander stofje bij de geenstijl rook! dan pakken ze zichzelf!

markemrik | 20-08-07 | 21:20

Hans van Baalen was ooit de hoer van het peloton, daarvan heeft ie een blote billen gezicht aan overgehouden....

LuftBalloon | 20-08-07 | 21:19

Mobilisatie?

De pleuris voor ze.

Als ze me zoeken zit ik in Zweden.

blackangel | 20-08-07 | 21:18

@lupus, maar het is Van Middelkoop die, anders dan Kamp, ronduit gezegd heft dat we de komende jaren toch niet in het ‘hoogste geweldsspectrum’ zullen opereren. Ja, zo ken ik er nog een..: Slaap zacht de regering waakt over u.

dugo | 20-08-07 | 21:18

Kunnen we niet de antillen gewoon weggeven, alleen samen met de antilliaanse schatjes die nu hier in Nederland de boel zitten te verzieken... , doe Cura er ook maar bij, in ruil voor heel goedkope olie !

Maar Bonaire blijven ze vanaf !! Daar kun je namelijk heel mooi duiken... dat dan weer wel.

Bodhisatva040 | 20-08-07 | 21:18

Degene die tegenwoordig reageerd onder "eddieharris" heeft dit account gestolen en mij (eddieharris) een ban bezorgd en vreemd gereaguurd op een aantal onderwerpen.. hoe ken da? is nie leuk...

keeneen | 20-08-07 | 21:18

@ MTB, ik zeg ook niet dat we helemaal niets kunnen. 'HetRechtePad' slaat de plank helaas redelijk mis dat betreft, ik zeg alleen dat we het onszelf onnodig moeilijk maken.

De Britten - in tegenstelling tot wat velen hier denken - hebben ook steun gehad van de VS tijdens de Falkland-oorlog. Het betrof voornamelijk logistieke steun, informatie en wapenleveranties. Natuurlijk kunnen we op steun van de VS rekenen, het zou alleen spijtig zijn wanneer een ander ook daadwerkelijk onze rotzooi op moest ruimen.

Lupus | 20-08-07 | 21:18

@brutus86> precies zo zal t gaan.

superjan | 20-08-07 | 21:17

Van Baalen, melden bij de hoofd meester Balkenende. Foei van Baalen je mag dergelijke uitspraken niet doen. die lieve, onschuldige meneer Chavez zo wel eens kunnen radicaliseren. Cést la tône qui fait la musique.
Intussen aan de andere kant van de wereld gaat Chavez door. Hij heeft nog een flinke raffinaderij nodig en die staat op Curaçao een neetje weg te roesten.
Chavez neemt Curaçao in Wilders wordt de nieuwe PM en haalt de lend lease act van stal, en leent bij de Amerikanen de Enterprise plus bemanning.

Weisse rose | 20-08-07 | 21:16

@dugo 20-08-07 @ 21:04 en dan heb je het nog niet over politieke spelletjes van bijvoorbeeld drugsbeleid in Nederland dat onder druk aangepast moet worden willen we geholpen worden.

..zapper | 20-08-07 | 21:15

Misschien kunnen we die eilanden gewoon beter gewoon door hun in laten nemen. Eens kijken van wie willen we hier in NL heel graag af en kunnen ruilen met de bewoners daar.........?

PausTokkie | 20-08-07 | 21:15

@Klukkluk 20-08-07 @ 21:07,<br>
Het is de bedoeling dat we die nu juist kwijt raken als Chavez de Antillen 'overneemt'. Ennuh, graag een broodje kroket met mosterd, alstemblaft.

Sulfuric-Acid | 20-08-07 | 21:15

@ Lupus, helaas wel, maar dat wil nog niet zeggen dat we niets kunnen. Van Baalen heeft wel gelijk. Chavez zou stom zijn om ons aan te vallen. Dat ie mooi zn grote mond houd en fijn risk gaat spelen met zn soldaatjes. Moet ie 1 keer proberen.....

MTB | 20-08-07 | 21:14

Lekker vechten :D
Eerst alle Antiliaanse krachten (die hier in NL wonen) er naar toe sturen met losse flodders, en dan het echte leger.
Dan gaan we echt paf, pief, poef, knetter, bats!!!!

Feedback | 20-08-07 | 21:14

@Klukkluk de pindakaas valt uit de boom, ik herhaal de pindakaas valt uit de boom.

..zapper | 20-08-07 | 21:13

@dugo 21.04

Het gaan in dit geval om de militaire aanwezigheid in de regio. Logisch is dan de Amerikanen zich ermee gaan bemoeien. Je kan bv. moeilijk van pakweg Griekenland iets verwachten. De eilanden zullen binnen no-time ontzet/bevrijd worden, en Malle Hugo wordt op een regen van raketten getrakeerd, dit om zijn bewind instabiel te maken. Niet dat die Amerikanen zo begaan zijn met lot van de negerts op de Antillen, meer om te laten zien wie de baas is daar in de regio.

brutus68 | 20-08-07 | 21:13

Pim zou zeggen; mij best Chavy en neem Den Helder er ook maar bij... ole.

deaardeisplat | 20-08-07 | 21:12

Mensen ik ben naar het strand in de bunkers.

ik zorg dat er koffie en broodjes zijn wanneer we gaan terug trekken zodra de venazuwelieurs met scherp gaan schieten

T!GER1125 | 20-08-07 | 21:12

Senor Presidente, tenga los Antilles!

Nee, ies gratis, echt! Maar wel alle ingezetenen exclusief en éénpaspoortig overschrijven naar uw land ja.

Lepo | 20-08-07 | 21:11

Ok, 65.08.20.006 lichting 85-1 present. Helaas hetzelfde probleem als
Captain Diehard 20-08-07 @ 20:14

Ian Curtis | 20-08-07 | 21:11

tokkie 20-08-07 @ 21:03
Nukes? Nederland? grappenmaker

HetRechtePad | 20-08-07 | 21:08

Koop nieuwe luilakken! Ik herhaal: koop nieuwe luilakken! De kroketten zijn eveneens gaar!

Klukkluk | 20-08-07 | 21:07

PausTokkie 20-08-07 @ 21:06
Dat is ook alleen maar omdat dit land voor 60 procent bestaan uit jankend linkse activisten.

Mossad.il | 20-08-07 | 21:07

Twee jaar geleden had ik gezegd 'eitje' (Nou ja, het is nooit een eitje maar echt te vrezen van Venezuela hadden we niet). Nu ligt het iets anders. Dankzij de totale verkoop op defensie gebied, is het allemaal erg magertjes. Natuurlijk, allemaal zeer modern spul, het beste van het beste, maar erg weinig. Zo is onze ooit trotse marine met zo'n 22 moderne fregatten meer dan gehalveerd. Anyway, da's niet alleen de schuld van links; het zijn mijn vrienden niet, maar Kamp is verantwoordelijk voor de grootste ronden bezuinigingen sinds de Tweede Wereldoorlog. Een aanval nu zouden we - met het huidige materieel wat we daar hebben - nooit kunnen afslaan. De enige optie is - evenals de Britten bij de Falklands - heroveren. Maar daar waar de Britten beschikten (en beschikken) over een grote vloot fregatten, kernonderzeeboten, vliegkampschepen, bevoorraders en amfibische transportschepen, moeten wij het doen met van alles een beetje... sinds Kamp van alles een heel klein beetje.

Ik mag Van Baalen best maar wellicht zou het verstandiger zijn geweest zijn partijgenoot destijds tot de orde te roepen.

Lupus | 20-08-07 | 21:07

Wij zijn nederlanders en we zullen wat van ons is beschermen met man en macht.

Chavez gaat een strijd aan die hij bij voorbaat al verloren heeft.

Ik stel voor om venezuella ook gelijk maar in te nemen gaat dew drugs prijs tenminste is omlaag :P

in nomeni patri et fili et spiritus sancti

Acekiller | 20-08-07 | 21:07

Hahahahaha, WIJ oorlog met Chavez?!!!!!!! Als we al eentje van hun weten te raken wordt de schutter meteen de cel ingegooid.

PausTokkie | 20-08-07 | 21:06

Veel reaguurders gaan er van uit dat we steun krijgen van onze NAVO vrienden wanneer de oorlog begint, maar:
- Aruba en de Nederlandse Antillen vallen bij mij weten niet onder het NAVO verdrag
- tegen de tijd dat Nederland eruit is of we wel militair mogen terugslaan (juridisch en ARBO-technisch gezien, en na een milieueffectrapportage etc. etc.) dan hebben onze bondgenoten al lang gezegd dat we het zelf maar moeten gaan uitzoeken.

mqyc | 20-08-07 | 21:05

@Tommy Bilvinger 20-08-07 @ 20:59

kent u uw Duitschen familie?

www.bilfingerberger.de

hekkesluiter | 20-08-07 | 21:05

Hmmm.... it's time to kick ass and chew bubblegum. And I'm all outta gum..

TheAwfulTruth | 20-08-07 | 21:04

SI!!!!

Fac ut vivas | 20-08-07 | 21:04

@brutus68 20-08-07 @ 20:58
Ik sluit niet uit dat de NAVO mee wil helpen, maar omdat de verdragen het niet voorschrijven zal het in de USA en elders eerst door de politieke molen moeten, schiet niet opals je je moet verdedigen tegen een varassingsaanval.

dugo | 20-08-07 | 21:04

WOLLT IHR DEN TOTALEN KRIEG?!

Fac ut vivas | 20-08-07 | 21:03

waarom plaatsen we geen nukes op de antillen?

tokkie | 20-08-07 | 21:03

Ik stel voor dat we, als totale verrassing, vannacht nog Isla Margarita inpikken van Venezuela...

hekkesluiter | 20-08-07 | 21:03

@GG>kinky!

superjan | 20-08-07 | 21:02

Waarom zo moeilijk?
Ze staan toch gewoon te koop op eBay, die Antillen?
Stomme Chavez!

pennestront | 20-08-07 | 21:02

Go Chavez, Go Chavez, Go Chavez, Go Chavez, Go Chavez, Go Chavez,

** Doet cheerleader dansje **

Kloothommel | 20-08-07 | 21:01

@djiezuskrijst 20-08-07 @ 20:57
Ditchtsbij is Lille, maar volgens mij kun je het beste gelijk nar Aubagne (zuid frankrijk) want dar slepen ze alle recruten toch naar toe.

dugo | 20-08-07 | 21:01

dugo 20-08-07 @ 20:57
Savaneta op Aruba en op Curacaou Parera. En voorlopig blijven die nog onde beheer van het Korps Mariniers. Alleen nu willen ze die lutsers van de Landmacht op Curacaou hebben, zodat die jongens ook eens een zonnetje zitten.

Mossad.il | 20-08-07 | 21:00

Dit is onze kans
Links en Rechts en Kruis kijken even allemaal de andere kant op!
Komop Chavez je kan het! en wij willen niks liever.
Scoren man pak ze, je kan het,

Tommy Bilvinger | 20-08-07 | 20:59

@dufo 20.50

In het hypothetische geval van als...., zullen de Yanks ingrijpen. De Antillen behoren tot het Nederlands grondgebied, en dus bij de NATO. De VS zullen elke vorm van militaire expansie door Chavez in het Carabisch gebied nooit en te nimmer pikken, om redenen die evident zijn. De slagkracht van het Nederlandse leger zal nooit voldoende zijn, die van de Amerikanen wel, die dit avontuurtje maar al te graag zullen aangrijpen om van Chavez af te komen. Militair gezien zal dat geen enkel probleem voor ze opleveren, plus, is leuke bliksemafleider voor de mislukkingen in het Midden-Oosten, zeker met de verkiezingen in de VS voor de deur. Chavez weet dat ook, en zal zich zeker niet in een dergelijk doldwaas avontuur storten.

brutus68 | 20-08-07 | 20:58

@ superjan 20-08-07 @ 20:54
"die venozolanen zijn ook niet zulke vechtersbazen hoor" - Watch it!
Die Chavez is gestoord en tot vanalles in staat.

HetRechtePad | 20-08-07 | 20:58

Kost dat nou? Zo'n eilandje daar?

Zoeker | 20-08-07 | 20:58

En ook dit gaat strikt tegen me principes in ... terug schieten ! En snel een beetje ..

Draaitafel Demagoog | 20-08-07 | 20:58

Beaners... we kick 'm in the face... we kick 'm in the nuts.

dr.spin007 | 20-08-07 | 20:57

@Mossad.il 20-08-07 @ 20:50
Waren die niet al wegbezuinigd door van Middelkoop?

dugo | 20-08-07 | 20:57

Eigenlijk ben ik wel benieuwd naar wat er werkelijk zou gebeuren mocht Chavez idd besluiten "onze" eilanden te annexeren.
Enne, kan iemand me misschien vertellen waar het hoofdkwartier van de legionnairs zit want voor het Nederlandsch leger kom ik niet in aanmerking.

djiezuskrijst | 20-08-07 | 20:57

dugo 20-08-07 @ 20:50
geen idee, misschien moeten we ze beloven alleen maar halalvlees in de schappen te leggen?
Heb verder geen inside info over verdragen, maar weet wel dat die klote-eilanden van ons zijn, en dat ze er gewoon vanaf moeten blijven.
Anders halen we onze grote broer erbij.

Net ook een hele oude camouflagebroek gevonden. Mn Rambo outfit is bijna compleet :)

NL brokkelt af | 20-08-07 | 20:57

@dugo 20-08-07 @ 20:50

Met artikel 5 gaat dat wel lukken, art 5 gaat namelijk niet alleen over aanvallen op nederlands grondgebied maar ook over aanvallen op nederlandse militairen, waar die zich ook ter wereld bevinden.

En zoals iedereen wel weet bevinden er zich NL kazerne's op de eilanden, dat is 1 reden en tevens zijn de NL kazerne's aldaar weldegelijk NL grondgebied.

Kloothommel | 20-08-07 | 20:55

@Frank> die venozolanen zijn ook niet zulke vechtersbazen hoor. de laatste soldaat die ze hadden was simon bolivar en die kwam niet eens daar vandaan.

superjan | 20-08-07 | 20:54

Ik heb de laatste S-5 zo'n beetje gescoord in 1995.
[ ] geschikt
[X] ongeschikt

dus voor mij helaas. Wens jullie allemaal veel sterkte en ik F5 nog ff verder.

hupsake | 20-08-07 | 20:54

In Den Helder wordt het steeds minder, aangezien Falga buurt niet meer bestaat. Dat soort is verhuist naar Rotterdam, als ik insiders geloof.

Mossad.il | 20-08-07 | 20:54

GRATIS?!?!?! Ben jij gek taaitaai, wat ben je nou voor Nederlander?!?! Die mens... ehr die eilanden kunnen prima verkocht worden. Zoals iedereen weet zitten dat soort socialistische honden altijd te wachten op wat extra slav... ehr arbeiders om hun vieze klusjes op te knappen.

openbaarminiserie | 20-08-07 | 20:53

Hij roept wel zo makkelijk, maar denk niet dat die dikke zelf gaat meevechten. Republikeinen zijn zo gemakkelijk in andermans kinderen de oorlog insturen. Ik kan sowieso niet, zondags doe ik btw administrasie en boetes overmaken en volgende week weer.

Frank Culemborg | 20-08-07 | 20:53

@taaitaai> kan je een ding vertellen. Als Chavez een reeele dreiging gaat vormen krijgen wij er ettelijke den helders/bijlmers gratis bij. Daar helpt je geen malle moer aan. We can only lose.

superjan | 20-08-07 | 20:52

Laten we dan eerst onze eigen antilliaantjes een vakantie aanbieden naar hun hometown en dan die kudteilanden gratis weggeven. Scheelt heel veel belastingcentjes en oom agent kan ook weer gewoon zn werk doen.

taaitaai | 20-08-07 | 20:51

Het Mariniers bataljon wat daar zit en dat fregat is voldoende. Dus wij zullen hier niets van merken, hoogstens de beurs die omhoog gaan. Onze banken zijn immer aandeelhouders van wapenindustrie.

Mossad.il | 20-08-07 | 20:50

"Er wordt geschat dat bij een ongewijzigde situatie in 2010 een schuldenlast van € 10 miljard zal zijn bereikt voor het eiland Curaçao. Thans wordt elk kind dat geboren wordt geconfronteerd met een schuld van c.a. Naf 23.000 (c.a. € 11.000)."
Van Balen, hou je muil man!

gentle giant | 20-08-07 | 20:50

@NL brokkelt af 20-08-07 @ 20:45 .. Op welk verdragsartikel moeten we ons beroepen om bv. de Turken te verplichten aan onze zijde ten strijde te trekken dan? Met Art. 5 gaat het niet lukken.

dugo | 20-08-07 | 20:50

shit, net nu ons kanon in Afganistan staat

jan-lul-de-behanger | 20-08-07 | 20:50

Goed back to reality. Chavez heeft eens op de politieke kalender gekeken en zag dat de hele Nederlandse politiek gewoon van een week of 10 reces geniet. Nadat-ie dit per decreet ook voor zichzelf geregeld heeft ('die crypto-fascistische kapitalistische zwijnen hebben soms best goeie ideeen!') neemt zij legertje die pestpokke eilandjes zonder slag of stoot in. Een woordvoerder van de PvdI haast zich vervolgens naar NOVA voor officiele een verklaring: Wij hebben we er zelf om gevraagd middels nodeloze provocaties! Uitputtende excuses en herstelbetalingen zijn op zijn plaats! De Koningen reist per direct af om beiden persoonlijk aan de heer Chavez te overhandigen.

PreventiefRuimen | 20-08-07 | 20:48

Jemig wat een nep nederlanders hier zeg. Aanvalluuuuuh schreeuwen, Afstoten zeggen, Niks doen. Zijn jullie niet goed wijs ofzo? Gewoon VERKOPEN die hap! Dat hebben we met Nieuw Amsterdam ook gedaan toen er grotere sterkere jongens voor de deur stonden. Verkopen, kleingeld incasseren, maken dat we wegkomen en ergens anders handelsposten opzetten.

Pfffft, geen wonder dat die gouden eeuw voorbij is gegaan.

openbaarminiserie | 20-08-07 | 20:47

Overname door Chavez Lijkt me een prima oplossing voor het eiland probleem!
Scheelt weer gedoe over het wel of niet mogen terugzenden. Door de 'nieuwe' immigratie wetten mogen Venezualen er namelijk niet in. Dit tegenstelling tot onze (ei)landgenoten..
En voor vakantie gaan we wel weer oudewets gezellig naar de costa's.
*zoekt sombrero en klepperdingen*
Olee!

Meneer | 20-08-07 | 20:47

We sturen Van Baalen als eerste en achter zijn rug om ruilen wie pleuris eilanden voor goedkope olie, 2 vliegen in 1 klap.

Kloothommel | 20-08-07 | 20:46

En toch schieten er flarden van beelden voor mijn ogen ..... een groepje mannen in legerpak met schietgeweren op hun rug, stevig briesje, hollandse dijk.

Gelukkig is dat achterhaald, het geeft denk ik meer mijn angst weer met betrekking tot de assertiviteit van de NL regering...

Cunegho | 20-08-07 | 20:46

@spooky 20-08-07 @ 20:30 .. Ies hoax, vraag maar aan Tatcher, mocht het ook zelf opknappen tegen de Argentijnen.

dugo | 20-08-07 | 20:46

@mezelf
Het beetje leger dat ze hebben zit voor het grootste deel in Afghanistan / Irak

HetRechtePad | 20-08-07 | 20:45

dugo 20-08-07 @ 20:27
Toch vallen die B en C eilandjes onder het soeverein grondgebied van het koninkrijk der Nederlanden. (A is "zelfstandig" en reken ik dus niet mee)
Dus kan een inval daar weldegelijk door de NAVO afgestraft worden.

Ik ga alvast oefenen in het Rambo zijn. Groot keukenmes tussen de tanden en het rode koordje van mn badjas om mn hoofd geknoopt. Going commando...

NL brokkelt af | 20-08-07 | 20:45

@fuckje 20.39

Dat maakt het visoen van een daadkrachtige Balk zo aardig, ik zie het al helemaal voor me, NOS-Actueel live vanuit het Catshuis waar een bibberende Balk een toespraak houdt voor Volk & Vaderland, met een vleugje God erbij, waarin hij de oorlog verklaart aan Malle Hugo & zijn maatjes...., moet toptelevisie opleveren...

brutus68 | 20-08-07 | 20:44

Die man-to-man vergelijkingen geven natuurlijk niet helemaal de doorslag; ten eerste hebben wij inmiddels duizenden jongens en meisjes met echte combat ervaring (die moeten we dan natuurlijk nog wel even uit Afghanistan trekken), en ten tweede heerste er tegen NL geen US en UK wapenembargo, zoals tegen Venezuela; wij beschikken over het modernste spul. Chavez zal het moeten doen met zwaar verouderd materieel; NL zal mogen huisvesten op de eilanden zelf, op hun fregatten en waarschijnlijk ergens in de US. Ook onze bevoorrading zal vrij onuitputtend zijn (kopen we in in de US). Chavez zal via een moeilijkere weg moeten bevoorraden, want tegenover de ABC eilanden ligt alleen maar rimboe. Ik geef die gasten 10 tegen 1.

Niet voor Jan | 20-08-07 | 20:44

Eeeh, leuk allemaal, waar als de Antillen ingenomen worden, welke kant denken jullie dan dat de vluchtelingenstroom op zal gaan? En dan zijn het ineens nog politieke vluchtelingen ook. Rita Verdonk, kom er maar in...

Daikan | 20-08-07 | 20:44

@ spritzerkoning 20-08-07 @ 20:33
Het beetje leger dat ze hebben zit voor het grootste deel in Afghanistan. Verder heeft Nederland echt 3x niets vergeleken met andere landen. En die eilanden liggen niet in Europa of Noord-Amerika. Dus of ze steun krijgen van de NAVO valt ook nog maar te bezien.

Verder is Venezuala lekker aan 't shoppen geweest in Rusland, en ze zijn nog lang niet klaar met het uitbreiden van hun leger.

Ik hoop wel dat Nederland die eilanden niet zomaar weg geeft.

HetRechtePad | 20-08-07 | 20:44

Is weigeren deze keer wel mogelijk? :?

RENSATION | 20-08-07 | 20:44

laat die ABC 't zelf maar oplossen anders; pipa's genoeg daaro!

beschuitfluiter | 20-08-07 | 20:43

Eventjes een kosten/baten analyse erdoorheenjagen en.... Chavez kom er maar in !

djiezuskrijst | 20-08-07 | 20:42

mijn radiokies begint opeens gecodeerde spaanstalige documenten door te seinen pappa delta julliet echo bravo, over! claro.

superjan | 20-08-07 | 20:42

Goed zo Van Baalen !!! Fuck'em !!! Die Chavez is een idioot, laten we die dan gelijk maar afzetten en in de zee dumpen ! NAVO Rulez !!!

Plonk | 20-08-07 | 20:41

Denk niet dat de eilandjes te verdedigen zijn tegen een verassingsaanval, tegen de tijd dat de 2e kamer zijn zegje gedaan heeft over wat nu te doen zitten de .ve soldaten alang an de coctail op het strand van .aw. Normandie achtige landingen heeft 's rijks bestuur de ballen niet voor. Een andere gewelddadige manier om de boel weer terug te krijgen had kunnen zijn de infrastructuur van Puerto Cabello, Puerto la Cruz and Punto Fijo tot schroot te bombarderen met duikbootjes en ander varend spul, vervolgens chaves op te bellen met de mededeling, en nu oprotten of er landen 30 TacToms op Caracas. Nazi Duitsland stijl, nou kappe of Utrecht en Amsterdam krijgen en Rotterdambehandeling.

Probleem is alleen dat we wel 4 fregatten weggedan hebben voor de financiering, maar dat Van Middelkoop vervolgens de aanschaf van die handige kruisraketten getorpederd heeft.

dugo | 20-08-07 | 20:40

@ dutchdemocraticrepub 20-08-07 @ 20:31
Nee, Curacoa is toch wel de meest rotte plek van de 3, Aruba en Bonaire behouden, prima.

Rest In Privacy | 20-08-07 | 20:40

@brutus68,
Balk heeft zich tot nu toe alleen maar vertoond in die truttenschudderT van gisteren, en met Jantje Smit en zn bijslaap in Rotterdam ( foto Telegraaf).
Verder hebben de ministers het te druk met champagneparties, peerdenrennen, en chinees speelgoed.

fuckje | 20-08-07 | 20:39

Heerlijke reacties hier trouwens.

fluh | 20-08-07 | 20:39

Reykjavik 20-08-07 @ 20:35

Ge eerst eens even de geschiedenis van van Baalen na, flapdrol. Je kenschetst jezelf als een vooringenomen drol die de klok heeft horen luiden maar niet weet waar de klepel hangt.

dr.spin007 | 20-08-07 | 20:38

Ziet ook weer andere perspectieven opdoemen: Malle Hugo pikt -kug- onze Antillen in, in dit geval de ABC-eilanden. Dan zijn die eilanden vanaf dat moment Venezuala. Ies helder. Dat maakt haar inwoners alhier tot "ongewenste vreemdelingen" Het zal wat stiller worden in 010, 020 & 036, maar dan heb je ook wat...

brutus68 | 20-08-07 | 20:38

Kun je een keer een realistische oefening houden voor de kust van Venezuela in plaats van broodjes rond brengen in Afghanistan.
Zou een kick moeten zijn voor de luchtmacht en de marine.

Rest In Privacy | 20-08-07 | 20:38

Laat ze die klote eilanden lekker overnemen. Chavez heeft veel meer ervaring in het omgaan met corrupt bestuur en misdaad. Voor ons is het gewoon een kostenpost minder.

fluh | 20-08-07 | 20:37

Mits voorzien van juiste mandaten (=enkel en alleen schieten om te Deauden) en wapens heb ik vrij veel vertrouwen in Neerlands Krijgsmacht. Die jongens en meisjes kun je om een boodschap sturen. Komt goed uit ook deze oefenmatch tegen die rooie rioolratten, kunnen we alvast in de stemming geraken voor de clash hier in de binnenlanden (je weet wel die burgeroorlog tegen die andere ratten, uit de woestijn).

PreventiefRuimen | 20-08-07 | 20:36

Ik weet het beter gemaakt. Zij de Antillen inpikken, wij hun olievelden.

L. Oser | 20-08-07 | 20:36

Ik heb gegooogled en het staat hier echt duidelijk: Beef voor de islam. En dus niet voor Chavez.
Ik ga nog een biertje pakken.

De appie heeft morgen leuke aanbiedingen. Sorry...

RiTaTovenaar | 20-08-07 | 20:36

Liggen wel een eind uit de route hoor. Kweenie of ik vrij krijg van de baas om daar de boel te verdedigen. HOOOO w8 ff, ik ben van lichting 59.. die mag helemaal niet mee doen. Jammer, ik had wel eens een geweer willen afschieten. Zouden ze een beetje goede prijs voor de eilanden kunnen maken? Wel lekker blijven plakken hé...

Zoeker | 20-08-07 | 20:36

Ja hoor, VVD-flapdrol Van Baalen (kijk nog eens goed naar die kop van 'm, daar worje toch spontaan misselijk van: images.google.nl/images?hl=nl&q=Ha... ) heeft makkelijk lullen. Wanneer daar de pleuris uitbreekt, zal hij er niet rondkruipen in een vechtpak. Goedkope partijretoriek. Typisch VVD. Bralgedrag. Stemwingezanik. Pleur toch heen man, ga aardappelen verbouwen!

Reykjavik | 20-08-07 | 20:35

Welke k*dt linkse partijen hadden ook alweer het Kamp-plan weggestemd? [het kopen van tomahawk-rakketten]. Dat kan ons de kop kosten in de Nederlandsch-Venezuelaanse Oorlog!!

Hidungu | 20-08-07 | 20:35

Dit is pure psychologie. PAk een totaal nutteloos ding en ga er waarde aan hechten. Een tijdje later zal iemand anders het kosten wat kost willen hebben.

......Duiveltje... | 20-08-07 | 20:33

actie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dr teddy | 20-08-07 | 20:33

HetRechtePad 20-08-07 @ 20:25

Weinig in te brengen ben ik niet met je eens kijk naar de luchtsteun die wij geven in Afghanistan met onze Apache en F16. Verder hebben we nog wel het een en ander rond lopen dat tot obstructie van Venezuela in staat is. Betrek daarbij dat een aanval op het grondgebied van een Navo lidstaat een daad van agressie is tegen alle lidstaten. Eat your heart out Chavez!

spritzerkoning | 20-08-07 | 20:33

Oe, ik heb een helder licht, we moeten Geert Wilders vooruit sturen als geheim wapen!

..zapper | 20-08-07 | 20:31

We kunnen ook gewoon Aruba aan Chaves geven Curacau delen we door midden en Bonaire houden we. Goede oplossing?

dutchdemocraticrepub | 20-08-07 | 20:31

-ziet toespraak van de Balk voor zich, live vanuit het Catshuis, waarin hij de oorlog verklaart aan Venezuela-, lacht en wandelt naar ijskast voor bierrtje..

brutus68 | 20-08-07 | 20:31

waar kan ik me aanmelden?

Tjoep over the hills | 20-08-07 | 20:31

Kan iemand me de bron geven waaruit blijkt dat onze overzeese gebiedsdelen echt onderdeel zijn van de navo. Ik denk ook dat het zo is maar ja ik dacht ook dat we afspraken hadden over luchtsteun in Sebernica.

spooky | 20-08-07 | 20:30

Wat moeten wij met die eilandjes? Kost alleen maar geld en ellende.

Klompenboer | 20-08-07 | 20:29

We kunnen natuurlijk ook gewoon verstandig handelen en die eilanden afstoten.

..zapper | 20-08-07 | 20:29

In principe vind ik dat Chavez met z'n poten van onze eilandjes af moet blijven, MAAR van mij mag ie ze eigenlijk wel hebben. Scheelt tientallen miljoenen op jaarbasis!

Doc | 20-08-07 | 20:28

Die AB-Zee eilandjes mogen dan samen corrupter zijn dan ALLE Nederlandse bouwbedrijven EN Annemarie Jorritsma SAMEN, maar nog altijd geldt: handjes af van hetgeen niet van jou is.

En omdat de AB-Zee eilandjes a long way go-en met Nederland, dient die Jezus Gristus op BuZa SUBIET en DIRECT alsmede METEEN een zootje mariniers, Apache's, F16s en wat dies meer zij richting AB-Zee te sturen.

Ophoeren met die oorlogs-zwam Chavez. En keer als Nederland daadwerkelijk iets doen, ipv laf als een Halsema zwammen in je gemakkelijke stoel over bla bla armen en zwakkeren bla bla helpen.

Berend Boterletter | 20-08-07 | 20:28

Ik ben bereid om als levend schild te dienen op de Antillen. Graag wel ergens aan het strand met veel bier...

pik | 20-08-07 | 20:28

dat word een FRISCH UND FROLICHE KRIEG tegen Venezuela, voor de kerst zijn we erop en erover heen, heb gehoord dat er wel lekkere wijven wonen in dat land; waarom vallen we hun niet aan?

kees het meisje | 20-08-07 | 20:28

Captain Diehard @20.18
Precies. De Yanks de olie en wij ABC terug. Als Chavez een beetje opschiet, kan het nog net voor de verkiezingen en kan Bush mooi aftreden als de president die Zuid-amerika redde van de commis en de USA weer van olie voorzag.

Celegans | 20-08-07 | 20:27

we sturen al die antilianen terug naar de antillen zogenaamd op vakantie en zeggen tegen die communist dat hij het mag hebben. weer een probleem minder

seppdietrich | 20-08-07 | 20:27

Again; Aan de NAVO hebben we in deze geen ene moer wwant de eilanden liggen niet in Europe of North America.. zie art 5 NAVO verdrag:

Art 5:
The Parties agree that an armed attack against one or more of them in ____Europe or North America____ shall be considered an attack against them all and consequ[snip]

dugo | 20-08-07 | 20:27

Allemaal het land uit!!!!
En helpen bij de redding van onze eilanden!

Morgen is er weer een andere aanbieding bij de appie :-). *slaapt verder en droomt van aandelen in de noordpool*

RiTaTovenaar | 20-08-07 | 20:27

"Aruba, Bonaire en Cura en zijn "onze Falklands"
van Baalen.
.
Ja schat, maar jij bent niet onze Maggie Thatcher.

Jeremia | 20-08-07 | 20:26

Landgeneauten! woorwaardsch!
de Antilliaantjes voorop natuurlijk, zijn hun eilandjes.....

DenLangel*l | 20-08-07 | 20:26

Goh, Van Baalen en militaristisch. Je zou bijna gaan vermoeden dat ie zelf naar de Antillen gaat als het er op aankomt, onze reserveluitenant.

blikjegrolsch | 20-08-07 | 20:26

Wij hebben nog noodrantsoenen uit Ned. Indië van Opa. Laat die rakkert maar komen!

fuckje | 20-08-07 | 20:26

@mezelf @ 20:23: dit = dot

Sulfuric-Acid | 20-08-07 | 20:26

@ spritzerkoning 20-08-07 @ 20:18
Misschien was ik wat overdreven, maar qua militair gebeuren heeft Nederland heel weinig in te brengen!

HetRechtePad | 20-08-07 | 20:25

Wat meui! Nederlands grondgebied is en blijft Nederlands grondgebied. Daar kan die olie-dictator helemaal niks aan veranderen. By the way, heeft dat land daar uberhaupt een leguur?

Hidungu | 20-08-07 | 20:25

eindelijk iemand die er wat van zegt. Begin al vast schietoefeningen te doen, maar het kan natuurlijk simpeler .. een bommetje en we spreken er niet meer over

Koninkrijk | 20-08-07 | 20:24

Zij Hugo Chavez, wij Jantje Pronk

colonnecinco | 20-08-07 | 20:24

Doe je goegelen op Hans van Baalen, krijg je dit te zien op zijn 'site':<br>
Welkom op mijn website! Als woordvoerder Buitenlandse Zaken, Buitenland- en Defensiebeleid van de Europse Unie, toetreding Turkije tot de EU en uitzending militairen voer ik namens de VVD het woord in de Tweede Kamer. Tevens ben ik Voorzitter van de Vaste-Tweede-Kamercommissie voor Defensie en van de Parlementaire Contactgroep België. Op deze site kunt u de door mij gestelde kamervragen alsmede de persberichten vinden. Bezoek ook eens mijn virtuele fotogalerij. Pers en publiek kunnen via mijn portfolio-foto's downloaden.<br>
<br>
Maar van mij mag die z'n kop houden en mag Chavez die eilanden gewoon lekker overnemen. Het enige wat er dan nog in 0031 moet gebeuren zijn al die k*dt antillianen als de sodemieter terugsturen. Chavez blij én wij blij!<br>
<br>
Maar ja, een dit van een kans om de criminaliteit eens goed te verminderen zal ongetwijfeld worden tegengehouden vanuit Den Haag. Het wordt eens tijd dat die gasten hun 'zielige mensjes' bril afzetten. Lutsers!

Sulfuric-Acid | 20-08-07 | 20:23

Ik vermoed dat Balkenende een vermanende vinger zal opsteken naar Chavez en zich zal schikken naar de antimilitaristische, antinationalistische, weg-met-ons-istische, steek-je-kop-in-het-zand-istische en na-mijn-generatie-de-zondvloed-istische PvdA-lafaards, die onder luid gewauwel en gemurmel van holle frasen en voorspelbare retoriek zullen scanderen dat wij het recht niet hebben om, dat wij de mening van de Antillianen dienen te respecteren, dat de Verenigde Naties, dat de Verenigde Staten, dat de Verenigde Lafaards dezer aardkloot, enfin.... ik laat me gaan, excuses...

Chiant | 20-08-07 | 20:23

Misschien hebben we dit gewoon nodig. Niets brengt een land beter samen als oorlog tegen een ander.

harl | 20-08-07 | 20:23

Ik stel voor dat in de frontlinie alle voormalig eilandbewoners opgesteld worden. Dus eerst de homies met hun eigen wapens (en een snuif coke)... je bent er geboren of je ouders zijn er geboren... dus jullie mogen eerst!

Triador | 20-08-07 | 20:22

Gelukkig heb ik een brief gehad dat ik niet welkom ben bij mobilisatie.

..zapper | 20-08-07 | 20:21

Gebruiken we nog steeds die musketten waarmee ik heb leren schieten vroeger? (zoekt militair paspoort met mobilisatie-instructies)

Captain Diehard | 20-08-07 | 20:20

Ons leger houd nog geen dag stand.

Mongeaul | 20-08-07 | 20:20

Zijn we er mooi van af.

lijn5 | 20-08-07 | 20:20

Jezus, "onze Falklands" ook echt. Nou wat was dat een succes zeg bij die Britten. Een oorlog om een paar rotsen en achteraf wisten ze zelf ook niet waar het over ging (oke behalve Thatcher dan). Nja goed, Chavez is een varken maar hij zal niet zo dom zijn om de eilanden aan te vallen.

KapiteinClaus | 20-08-07 | 20:20

Tsja, wat mij persoonlijk betreft mag Chavez die kudteilanden ongezien cadeau krijgen, met de parasieten die er wonen als extra bonus. Maar zo werkt het niet, natuurlijk. Ik denk dat dit weer een staaltje grootspraak is van Chavez, aangezien de Yanks bij een dergelijke actie een mooie aanleiding hebben om met dit heerschap af te rekenen. Zo krankzinnig is zelfs Chavez niet. En van Baalen? Laat me niet lachen. Een vergelijking met de Falklands? Laat me wederom niet lachen, het NL-leger mist het leiderschap, danwel politieke daadkracht voor een dergelijke actie. Mocht het gebeuren, dan staat de Balk waarschijnlijk huilend op de stoep van het Witte Huis...

brutus68 | 20-08-07 | 20:19

Wegwerpaansteker 20-08-07 @ 20:14
Ik wel. Altijd in voor wat actie.

*zoekt instructie Poetsen Legerkistjes op*

Elisabeth2 | 20-08-07 | 20:18

HetRechtePad 20-08-07 @ 20:14

Jammmer dat jij het Nederlandse leger zo laag inschat. Kijk naar Uruzgan en Irak, Nederland kan meer dan wedijveren met de grote leveranciers van mensen en materieel. En voor wat betreft die Chavez, het is een vriend van Castro dus ja de VS zal Nederland absoluut helpen tegen verder overheersing van het carabisch gebied door enge socialisten die alleen maar uit zijn op levenslange macht in eigen land.

spritzerkoning | 20-08-07 | 20:18

Celegans:
Bush is al de olievoorraad van Venezuela in zijn excelsheetje aan het invoeren. LOL.

Captain Diehard | 20-08-07 | 20:18

HetRechtePad 20-08-07 @ 20:14
Was dat een grap ?

Mossad.il | 20-08-07 | 20:18

Laat onze agressieve finnen het maar oplossen, die kunnen een verzetje wel gebruiken!

Luhl | 20-08-07 | 20:18

hmmm rare boel daar ik vind wel dat die van baalen het goed bedoelt

ppflanel | 20-08-07 | 20:18

Ik heb in mijn leven toch veel scenario`s voorbij zien komen met wie we in oorlog zouden kunnen geraken. Maar met Venezuela? Nee, sorry...

Boze Buur | 20-08-07 | 20:17

Maar goed dat Nederland deel uitmaakt van de Navo want dankzij onze linkse partijen (dus de helft van onze kiezers!!) wordt er elk jaar steeds verder bezuinigd op Defensie waardoor wij nu slechts nog maar op bescheiden schaal enkel vredesoperaties kunnen uitvoeren. En zelfs dit kunnen we maar voor relatief korte tijd met een kleine hoeveelheid manschappen en materiaal volhouden zoals Uruzgan nu aantoont.

desprekerspreekt1 | 20-08-07 | 20:17

waar kan ik me inschrijven, ik heb wel zin in een betaalde vakantie

arSon | 20-08-07 | 20:16

Goh, de USA-ers wrijven zich al in de handen. NAVO-vrienden worden aangevallen door de commi Chavez. Komen ze ons gratis helpen en lekker Chavez´ kont schoppen.

Celegans | 20-08-07 | 20:16

Nebulous: Stuur jij Chavez dan even een mailtje?

Captain Diehard | 20-08-07 | 20:15

Anno nu nog kolonieën hebben is achterhaalt. Morgen onafhankelijk. Hup! Natuurlijk geven we hulp, als zij dat vragen. Maar als ze liever bij Cuba willen aansluiten, so be it. Overigens geloof ik wel dat Hans van Baalen t goed bedoelt, maar n paar eilandjes duizenden kilometers verderop die verplicht aap-noot-mies moeten leren? Uit de tijd.

Bill Gates | 20-08-07 | 20:15

Ben benieuwd hoeveel GeenStijl F5'ers nu hun alu-hoedje afzetten en een legerhelm op hun hoofd gooien.

Rest In Privacy | 20-08-07 | 20:14

@ Captain Diehard 20-08-07 @ 20:10
Is ook zo, zou een vergissing zijn van Chávez, maar het kan geen kwaad om hem er even op te wijzen dat we die bescherming ook zullen aanroepen, ipv zomaar op te geven.

nebulous | 20-08-07 | 20:14

Mocht Chávez militairen inzetten, dan moet Verhagen ook bereid zijn militair in te grijpen." - Die 20 soldaten, 5 geweren, een mes en wat paarden die het Nederlandse leger moeten voorstellen maken weinig kans tegen Venezuela.

De VS zal het wel weer oplossen!

HetRechtePad | 20-08-07 | 20:14

Zoekt ondertussen plunjebaal en komt erachter dat 18 jaar lang friet en kroketten vreten ervoor gezorgd heeft dat zijn broeken op onverklaarbare wijze in de omtrek gekrompen zijn, maar in lengte gelijk gebleven?

Captain Diehard | 20-08-07 | 20:14

Hahaha, ik studeer dus ik zal niet hoeven!

Maar ik steun de krijgsmacht van harte, een paar duizend km verder op achter mijn peeceetje.

Pimpbot | 20-08-07 | 20:13

Daar heeft ie (Chavez) vast niet van terug!

Pavlova | 20-08-07 | 20:12

Ah Relaxed :D
Ik ben 20 jaar... een totaal watje... EN oproepbaar!
Geweldig... ik ga vast pearl harbor kijken...

dr.Hitch | 20-08-07 | 20:11

Van Baalen en Verhagen... Daar zullen ze van onder de indruk zijn!

bidlip | 20-08-07 | 20:10

Dom populistisch gelul van 1 kant is genoeg. Laten wij daar niet aan mee gaan doen. En ik moet nog zien of die volkhitsert van een Chavez het lef heeft om een deel van een NAVO-land aan te vallen. Zou een mega-vergissing van die sukkel zijn, militair en zakelijk gezien.

Captain Diehard | 20-08-07 | 20:10

Ha! Eurlog!

N=1 | 20-08-07 | 20:09

"zet alu hoedje af, en legerhelm op"

oant moarn | 20-08-07 | 20:08

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl