Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Eshan Jami is een godsgeschenk

sf.jpg Een strikje erom en bij Mark Rutte voor de deur zetten. Eshan Jami is voor mij de grootste komkommer van deze zomer. Een kwijlend peloton van beroepsstokers als Geert Wilders, Ayan Hirsi Ali en Mark Rutte heeft een koevoet van vlees en bloed gevonden om de grommende onderbuik van Nederland te behagen. Als hij niet ineens was opgestaan, dan had Geert Wilders hem wel gecreëerd. Een jong tikje linksige afvallige moslim, charismatisch ook, die onder de spotlights van de media zichzelf gigantisch opblaast en Wouter Bos en de rest van de PvdA neerzet als een partij waar moslims zich thuis kunnen voelen als in een behaaglijke moskee. Als deze naïeve afvallige binnenkort inderdaad de martelaar van de Wilders-kerk gaat worden, dan zou mij dat niet verbazen. Ik geloof wel degelijk in de oprechtheid van de jonge PvdA-er en ik kan zijn anti-moslim-gedachten ook wel volgen, maar hij wordt door de opportunistische Wilders en Rutte nu neergezet als HET antwoord tegen alles wat fout is met moslims. Van een jong gemeenteraadslid wordt een politiek wapen gemaakt tegen zijn eigen partij en tegen iedere moslim. Het gaat Wilders en Ayan Hirsi Ali niet om Eshan Jami en Mark Rutte al helemaal niet. Die is gegijzeld door “Kuifje” Wilders en gaat mee in de slipstream. Rutte moet er niet aan denken dat zo’n ongeleid projectiel toetreedt tot zijn partij. Die is blij dat Wouter Bos dit talent in zijn club heeft. Met Eshan Jami als gewillig werktuig jaagt Wilders de moslimwereld op de kast, provoceert en voer zijn eigen heilige oorlog. Tegen de VVD. Tegen Wouter Bos en vooral tegen DE moslims. Door zijn dagelijkse provocaties radicaliseert hij ook de 80% van de moslims in Nederland die gewoon prima medeburgers zijn. Het pak slaag en de bedreigingen aan het adres van Eshan Jami zijn dan ook vooral veroorzaakt door de dagelijkse tirades van Geert Wilders en zijn massieve steun. Geert lokt door zijn dagelijkse armoedige geestelijke striptease met nonsens en onzin de heilige oorlog in Nederland uit. Punt. Ik heb oprecht medelijden met Eshan Jami, die een groot politiek talent is en nu iedere dag ‘target’ kan zijn. Met vrienden als Wilders heb je namelijk geen vijanden nodig. DE moslim bestaat niet. DE bijbel staat ook vol met de meest achterlijke teksten en laten we in Nederland vooral de 10% van de moslims veel harder aanpakken die homo’s aftuigen en de grote steden terroriseren. Dat zijn geen gelovige moslims. Dat is niet-opgevoed-geboefte dat hun ego ontleent aan de meest zwarte kanten van de Koran zonder erin te geloven. Alibimoslims die je van mij mag opbergen. Maar laten we een beetje zuinig zijn op Eshan Jami.

Reaguursels

Inloggen

LaCoHoKi 21-08-07 @ 20:44

Als je de vorige keer goed opgelet had was je op de hoogte van de grotere verbanden. Jouw probleem is dat je niet eens wilt overwégen om de door velen aangeduide grote lijn tot je te nemen. Ik ga hier geen spelletje officier/ advocaat met jou spelen. Alsof ík iets uit te leggen heb inzake deze thematiek. Nee, vrind: we draaien de zaken eens om. leg mij jouw analyse voor waarom de islamwatchers ongelijk hebben. Ik voorspel je: dat wordt a hell of a job. Polikoradepten is dat nog nooit gelukt, dus be my guest en enlighten us all. Ik beloof je, scouts honour, dat ik mijn mening zal matigen of geheel bijstellen als je me overtuigt. En itt jou luister ik wél erg goed naar de analyses van anderen.

bottehond | 21-08-07 | 22:05

@bottehond 21-08-07 @ 08:20
Ik zie dat grote verband dan ook graag door jou toegelicht, bij voorbaat voorzien van bijbehorend tijdspanne.

LaCoHoKi | 21-08-07 | 20:44

@Lizzard 21-08-07 @ 07:38
Yep maar ik gebruik op verzoek geen caps lock meer(oude mainframe gewoonte). Moslimo is niet erg spraakzaam wanneer het te heet onder zijn voeten wordt. Ik lees op de voorpagina van de metro dat een nederlands gezin in de Filipijnen kennis heeft mogen maken met de moslimvriendjes van moslimo, te weten beschermgeld betalen of kidnapping. Zal volgens marximo ook wel uit de duim gezogen zijn. Bedreigen en kidnappen dat doen moslims toch nooit en ik mag op zehker niet zeiken over een slechte behandeling door moslims aldaar, das zelfbeklag nietwaar? Die moslims in het zuiden van de Filipijnen zijn volgens de metro geholpen door de Jamaah Islamiyah en die komen uit indonesië om de vriendjes van Bilo te weten de Abu Sayyaf te helpen. Nee hoor volgens moslimo/marximo zal dat wel gelogen zijn en krijgt dat gezin geen bescherming van de filipijnse regering. Moslims die kidnappen of bedreigen bestaan niet., allemaal verzonnen en ik mag dus geen oude koeien uit de sloot halen.

multidifficulti | 21-08-07 | 09:49

Gaat Weerloze Koekebakker ook nog eens met glashard bewijs komen voor al zijn claims? Beetje beweren dat je vvd stemde, al 400 jaar in Nederland woont, islam nog nooit iets fouts heeft gedaan, en natuurlijk is Israel samen met usa de grote vijand. sure...
Maar je was zelf aan het eisen dat er glashard bewijs was, dus kom vooral met glashard bewijs, tot die tijd ben je een 16 jarig islamietje dat op internet wat propaganda heeft gelezen.
Interwebles101: Alleen eisen wat je zelf ook kan waarmaken, anders ben je slechts een dansende aap ter mijn vermaak.

OpenDeur | 21-08-07 | 09:28

@bottehond @ 23:10
Ik heb een typhushekel aan het stellen van welke religie dan ook boven (of zelfs naast) het Humanisme. Ik heb een hekel aan politici die een bepaalde religieuze groep als bondgenoot zien. Ik heb een hekel aan discriminatie, geweld, intimidatie en zinloze verboden van welke zijde het ook komt. Maar als die politici er dan toch zijn, dan heb ik het liefst dat er in ieder geval een beetje evenwicht is. Met Frans Timmermans, d66, SP en GL als bondgenoot van de gematigde Islam (let op, hij bepaalt de linkse partijlijn, want iedere linkse politicus praat hem klakkeloos nal) is Geert Wilders en zijn gematigde Joods-Christelijke bondgenootschap hard nodig. Laat Frans Timmermans zich maar belachelijk maken met het idee dat de drie autistische sprookjesboeken met elkaar in gesprek kunnen gaan, zonder slaande ruzie. Laat Geert Wilders maar denken dat het enkel de Islam is die niet aan tafel mag zitten. Zonder Humanisme komen ze geen stap verder. DAT was de conclusie na de Tweede Wereldoorlog. DAT is wat ik van mijn opa en oma heb geleerd, na de verschrikkingen die zij doorstaan hebben. Als er wederom een oorlog nodig is om duidelijk te maken dat alleen het Humanisme (en dus de universele rechten van de mens) zorgt voor vrede en tevredenheid, dan moet dat maar.
.
Aan Wilders heb ik dus geen typhushekel, het is een idealistische idioot, die in versneld tempo de weg baant voor de vierde weg: Humanisme.
.
Omdat het Humanisme een synthese is van een gepacificeerde Joods-Christelijke houding en omdat de fundamenten van het Humanisme haaks staan op de Islamitische Fundamenten stem ik met spijt op de PVV, omdat er geen beter alternatief is. De hele linkerflank is bondgenoot geworden van een religie die haaks staat op het Humanisme en zijn dus mensonvriendelijk. Als er een Partij voor de Mensen bestond, dat had ik er op gestemd.

tipo | 21-08-07 | 09:07

LaCoHoKi 20-08-07 @ 23:50

"Digitale kruistocht". Huh? Kruistocht heeft een nogal onaangename connotatie. Voor sleepers en moonbats that is. En wat geweldig dat jij nu paranormaal begaafd bent. Opvallend dat je denkt binnen de kleine kadertjes van partijpolitiek. Waaruit blijkt dat je het grote verband maar niet wenst zien.

bottehond | 21-08-07 | 08:20

-weggejorist-

Lizzard | 21-08-07 | 07:38

@moslimo deze link spreekt van 6 getuigen die allemaal stellen dat Jami het niet zelf gedaan zou hebben. Jij kwam met die suggestie en pleegde in feite smaad en of laster. Wil je ook een aanklacht aan je broek hebben of komen de excuses er aan. Ga aub niet zielig doen want je vindt zelfbeklag toch zo erg is het niet? www.telegraaf.nl/binnenland/69313131/_...

multidifficulti | 21-08-07 | 07:30

Mooi Jami, jaag ze op de kast

Rentboy | 21-08-07 | 03:51

Nou,
ter afsluiting dan maar:
Starf*cker zegt dat 20% v/d moslims alhier (200.000, dus, I presume?) radicaal, extremistisch zijn.
En dat de overige 80% niet zullen achterblijven "De Weg Van De Moslim" (verkrijgbaar bij de bekende haathutten, en op 't boekenplankje bij het Islamitisch Onderwijs) te volgen, wanneer wij de euvele moed zouden hebben onze verontrusting daarover te blijven uiten.
Mooi vond ik overigens wèl, dat St*rfucker, tussen neus en lippen, de Koran tot achterlijk wist te bestempelen, weliswaar minder achterlijk dan Wilders' uitspraken, maar dat hou je toch.
Zal mijn benieuwen wat "bevoegde" instanties vinden van dat achterlijke van de Koran.
"Moslimraad"?
Kom 'r maar in!
Vraag ik mij opeens af: wat is die "Moslimraad" dan wel?
Een officieel erkend overleg-"orgaan"?
Welke richting in voorschriften voor de jihad volgen zij?
Er zijn 4 hoofdrichtingen, voorzover ik dat heb begrepen,
kort samengevat:
Nodig de ongelovige uit tot gesprek, blijft de ongelovige de Koran, Islam als achterlijk beschouwen:
Kopderaf!
Dus Starf*cker heeft 'n probleem.
Maar ik denk dat St*rfucker wel zal wachten zijn woorden te herhalen dat de Koran 'n achterlijk boek is.
Ondanks dat ie zegt dat Wilders' uitspraken nog achterlijker zijn.
GeenStijl kan maar beter 'n verzoekje ter beveiliging van Starf*cker indienen.
Maar ik verwacht dat Starf*cker zal zeggen dat ie 't allemaal niet zo bedoeld had.
Ook niet van die 20% geradicaliseerde, extremistische moslims, die 200.000 in dit land( dat had ik van hem begrepen).

"Zul je dat nooit meer doen, Sterneukertje?"

"Nee, Meneer janoesj"

Mooi, blijf dan maar gewoon Wildersje bashen.
Mag allemaal in dit land.

janoesj | 21-08-07 | 02:30

bottehond 20-08-07 @ 22:24

Die zuigende vooringenomenheid van Wilderscritici/Islambasherbashers is tergend; ik kende je link al maar de wijze van berichten van De Standaard is ronduit tenenkrommend. Net als Abrahams (in de door Tipo aangehaalde NRC) trouwens (citaat): "Het woord van zulke moordenaars zegt mij helemaal niets.", Ik heb geen zin om het na te zoeken, maar ik vermoed dat deze Abrahams Volkert van der Graaf wel geloofde in zijn verklaring...
De eieren waar critici van de Leer van de Psychoot (VzmH) op moeten lopen van dit soort übermenschen steekt schril af tegen de rauwe bloeddorst van de Koppensnellers van de Psychoot (VzmH).

Ten aanzien van Weerloze Koekebakker 20-08-07 @ 19:35 zie Conan 20-08-07 @ 18:23 en: Quod erat demonstrandum.

@Starf*cker 20-08-07 @ 16:00
Mijn eerdere vraag wordt beantwoord door je taal c.q. woordkeuze: "ganz mijn type nicht." En dan dreigt die "akelige" Wilders ermee aan de haal te gaan.. Duidelijk.

Conan | 21-08-07 | 01:43

@bottehond 20-08-07 @ 23:38 "Besides: de strategie van de PVV is briljant. Jij kijkt naar de waan van de dag, maar zij die jij dommer waant dan jij hebben een agenda voor de lange termijn."

De weigering van Wilders om het debat (elk debat overigens) aan te gaan zal hem uiteindelijk opbreken. En die lange termijn zal er als volgt uitzien: Wilders zal electoraal groeien en wellicht de PvdA electoraal gezien (rechts uiteraard) inhalen. Het CDA zal de grootste partij blijven en samenwerking met de PVV is en blijft uitgesloten en iedereen gaat weer terug naar de waan van de dag. Dus blijf je (digitale) Kruistocht lekker voeren, dan heb je tenminste iets om voor te leven.

LaCoHoKi | 20-08-07 | 23:50

LaCoHoKi 20-08-07 @ 23:31

Ik hoorde de voorzitterT van die moslimraad inzake de (uiteraard geheel terechte) weigering van Geert Wilders om met die islamisten te praten. (Note that alle meer liberale moslims inmiddels uit de overlegstructuren zijn gezuiverd, op een enkeling na). de koran mag zelfs niet met één letter veranderd worden, dat in de koran zaken staan die zich slecht verdragen met Vrijzinnigheid wuift meneer weg met de opmerking dat islamisten zelf kiezen voor een leven volgens de koran en dat niemand zich daarmee mag bemoeien. Fraai heerschap. Besides: de strategie van de PVV is briljant. Jij kijkt naar de waan van de dag, maar zij die jij dommer waant dan jij hebben een agenda voor de lange termijn. En vooralsnog staat mede dank zij de PVV de islam vól op de agenda. Laat de Menschen maar gaan nadenken en gaan lezen.

bottehond | 20-08-07 | 23:38

@Starf*cker
Ik ben het in grote lijnen wel met je verhaal eens alleen werk je de Ehsan's, Afshin's en Geertjes op deze manier in de hand en dat is het enige negatieve van je stuk. Zelf ben ik erg tevreden met de gelatenheid (afgezien van die vermeende mishandeling) van de vele reacties. Je merkt dat deze gelatenheid een frustrerende en wanhopig makende werking heeft op figuren als Ehsan, Afshin en Wilders. Het dwingt deze extremisten om steeds verder te gaan in hun uitlatingen waarop deze onttrokken worden aan elk greintje rationaliteit en realiteit waardoor het effect uiteindelijk minimaal is of zelfs averechts werkend. Zie bijvoorbeeld het Koran verbod van Wilders wat uiteindelijk niet meer opleverde dan een uitnodiging voor een "constructieve dialoog'' van de Nederlandse Moslimraad, enkele aangiftes en afsluitende krantekoppen als "Steun voor Koran" en "Driekwart Nederlanders wil geen verbod Koran".

LaCoHoKi | 20-08-07 | 23:31

tipo 20-08-07 @ 22:47

Die Onnozele Koekebakker most eens weten dat jij een typhushekel aan Wilders hebt. Ik wilde het niet eerder zeggen, om hem te tonen hoe hij de plank misslaat. Tsjek dit dan, begrijp je gelijk waarom de zelfgedebiliseerde zedeprediker abrahams en zijn kompaan in het kwaad N.E.E. van Doorn zo enthousiast meedoen aan de heksenjacht op Jami:

www.theovangogh.nl/smalhout-vrienden.h...

Ach, een beetje bloed meer of minder maakt dan ook niet meer uit, wat?

bottehond | 20-08-07 | 23:10

@bottehond @ 22:24
Het demasque van de zich correct wanende mens wordt door deze kwestie wederom bevestigd. Ze verliezen elke nuance als je ze confronteert met iets wat lijkt op waarheid, eerlijkheid, duidelijkheid of scherpte. En het grote verdraaien van de werkelijkheid begint gelijk, desnoods met de botte bijl. weblogs.nrc.nl/weblog/dag/2007/08/20/d...

tipo | 20-08-07 | 22:47

@ Conan

Schitterend. De oorlog tussen het polikorestablishment en de islam- watchers. Op deze draad lopen ook van die lui rond die anderen ethisch de maat nemen door alle fatsoensregels en waarheid zonder blikken of blozen te treden. Is niet erg: maar als je je hele positionering inzake de islamfrage baseert op bij jezelf veronderstelde morele superioriteit, dan komt me dat nogal aanmatigend voor. VrijdenkerTs vind je zelden tussen hen. Daarvoor missen ze de intellectuele moed om hun ruim toereikend verstand te gebruiken.

www.hetvrijevolk.com/?pagina=4236&...

bottehond | 20-08-07 | 22:24

@multidifficulti 21:39
Ellen Struisvogelaar
.
Zo, nou heb ik een google woord van jou gestolen.

tipo | 20-08-07 | 22:20

@tipo 20-08-07 @ 20:45 Autochtone automutilanten? Wel oudnieuws ipv nieuwnieuws en hoop dat Maximo dit geen oude koeien uit de sloot halen zal noemen. Ora et Hezbollah ipv Ora etLabora alsmede de kreet koolrabbi(om mee te googelen) zijn op zeker oud.

multidifficulti | 20-08-07 | 21:39

Weerloze Koekebakker 20-08-07 @ 19:35

Ik vind deze post een gotspe. Lees nog eens terug wat ik je eerder zei over zelf allerlei zaken toedichten aan Menschen alleen maar omdat je er dan fijn beelden van kunt maken die in jouw kraampje passen. Wat jij daar zegt over Conan et al. is belachelijk. Als jij slechts in zulke wanstaltige karikaturen kunt denken bedien je je kennelijk zonder enige schroom van zelfbedrog. Mot jij weten: je volhardt in je stompzinnige sjabloondenken. Dat heb je je keuze ook gemaakt. Next!

bottehond | 20-08-07 | 21:34

Ik zie dat Pufhoofd het al heeft gezegd, maar dat consequent fout spellen van de naam Ehsan is wel storend.

cugel | 20-08-07 | 21:19

@maximo Hoezo oude koeien? Heb je al eerder beweerd dat slachtofers van islamofacisten hetzelf inelkaar hebben geflanst? Ik dacht van niet maar goed volgens jouw is de man niet aangevalen toch, bewijs aub? Zijn de bedreigingen aan de notabene marokkaanse schrijfster El Bezaz fake? Ze zei alleen het volgende www.libertarian.nl/NL/archives/000369.... en werd bedreigd en een veroordeling van de bedreiger volgde trouwens. Sorry maximus chaoticus de bedreigingen kwamen niet van haar zelf en van Gogh nog Pim hebben zelfmoord gepleegd. Net zomin als de bedreigers van Ayaan dat waren vaak(behalve bij Pim) toch moslims. Gezien het feit dat je inderdaad in het verleden zei dat katholieken facisten zouden zijn mag ik aannemen dat dat Jami dan zijn mond open zou mogen doen over de Islam, gelijke monnikken gelijke kappen toch? Je weet toch dat de meest fanatieke anti-rokers over het algemeen ex-rokers zijn. Hoe zou dat dan met ex-moslims zitten, denk eens na en wees eens wat minder krampachtig. Dat je vindt dat ik weer bezig ben met zelfbeklag( paranoide uitspraken terwijl zij zich hullen in zelfbeklag) is helemaal fraai uit de mond van een lid uit de Jeremiadebrigade die harder kan kreunen en stigmatiseren dan een ultra othodoxe jood bij de klaagmuur. Zelfbeklag kan op zich valide zijn vriend, kwestie van argumenten of zie ik dat verkeerd? Ik zie het al gebeuren dat de volksheld van de NCPN Slobodan te horen kreeg van de rechter dat hij niet aan zelfbeklag zou moge doen. Een rare suggestie maximus gezeurum. Ik had het in de eersteposting niet over mezelf dus het woord zelfbeklag is technisch gezien niet van toepassing, en nogmaals je klaagt om te klagen. Het feit dat iemand aan zelfbeklag doet zou weleens kunen zijn omdat hij iets om over te klagen heeft, ga je daar niet over beklagen aub.

multidifficulti | 20-08-07 | 21:17

@Weerloze Koekebakker 20-08-07 @ 19:35
Je Opus Magnus struikelt over zoiets triviaals als feitelijkheden: je zal de betreffende reaguurders nooit horen over lichaamsdelen afchoppen. Dat doen andere roeptoeters, die hun emoties even de vrije loop laten.
.
En zelfs dan is er een essentieel verschil tussen deze comments en de baardmannen: verbaal geweld versus fysiek geweld. Daarom ook was Nederland zo lang een vredig paradijsje.
.
Alles past overigens wel in je benauwde groepsdenken. Je gepretendeerde openheid (eeuwneoud) blijkt een erg simpele tunnelblik.

Zware Guy | 20-08-07 | 21:09

@weerloze 1935
U roept hier van alles over 'mijn soort'. Ik wist niet eens dat ik tot 'DIE soort' behoorde. En u voelt zich de maat genomen door een eenvoudige fundamentele vraag? Een nette vraag die er bij alledaagse dingetjes toe doet. Ik, of mijn soort, zou u graag doodwensen. Geen idee waarom, maar het zij zo. Dus ik hoor opeens bij een dodelijke soort. Nou, lekker is dat. U bent toch niet uw projectie van Geert Wilders aan het imiteren, of wel? Want dat maakt u ook deelgenoot van de aan uw eigen geest ontsproten dodelijke soort. Welkom bij de club zou ik zeggen. "Samen tegen ons eigen!"

tipo | 20-08-07 | 20:45

Na aanslagen in NY;Maroc;Madrid;Londen;Bali etc. plus teringzooi in Parijs Madrid en Stijlloze onderdrukking van moslimvrouwen allover the world by Musselmachen, getuigd het van een jan pronkkerige attitude om dit allemaal op het bordje van G.Wilders neer te leggen.
Zelfs het rode kruis vervangen door een halve circel getuigd al van een haat tegen alles wat joods is en daardoor westers.
Persoonlijk heb ik de indruk dat geen stijl momenteel onder druk van een niet nederlandslievende mogendheid verkeert.
En daardoor verlinkst.....
tisjammer.
neutraal had leuker geweest.

4239 | 20-08-07 | 20:40

-weggejorist-

Lizzard | 20-08-07 | 19:55

-weggejorist-

Lizzard | 20-08-07 | 19:49

Lizzard, voor jou dan ècht de laatste reactie: Quote: "Mooi koekebakker, jullie zien jezelf als 'product' van de VS." Mijn familie woont al ruim 400 jaar in Nederland en sinds ongeveer 1700 nogwat behoort mijn tak van de familie tot het seculiere deel van de Nederlandse bevolking. Ik heb niets met religie en ook nooit gehad. Ik heb echter wèl iets met mensen en verdiep mij graag in de achtergronden van het nieuws. Ja dat maakt van mij idd wel een apart mannetje, maar niet alle apparte mannetjes zijn per definitie moslim. Die zogenaamde toetsteentjes van tipo, waarin ik en waarschijnlijk ook alle moslims, mij zou moeten uitspreken voor de universele rechten van de mens ipv. de sharia, die toetsteentjes zijn ook in andere varianten beschikbaar. Wie volgens de houder van dergelijke toetstenen de test niet doorstaat die deugt niet. En mag waarschijnlijk direct worden omgebracht? Een opmerkelijk fenomeen doet zich echter voor op het moment dat een paar finnen een bejaarde hebben beroofd of een vermeende kleuterneuqer is aangehouden. Dan zijn het exact de figuren zoals jou, tipo, bottehond en conan die vooraan lopen om een virtueel volksgericht in te stellen. Termen als 'Schop ze dood!', 'Knoop ze maar op!' en 'Z'n ballen er af!' zijn voor hen dan ondeelbare waarheden. En daarmee verlagen jullie je exact tot het niveau van de gemiddelde baardman, die de maat van de burqa wil bepalen. En ja gut... ik kan dus alleen maar concluderen dat jullie weinig moeite doen om je mix van huichelachtig gedrag en openbare domheid te verhullen. Wat jullie DE moslims namelijk collectief in de schoenen willen schuiven, dat zijn jullie namelijk zelf: domme extremisten. Gefeliciflopstaart dus!

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 19:35

bottehond 20-08-07 @ 16:26
Waarom ben ik niet verbaasd met je reactie?
Ieder die een ander geluid laat horen is altijd zwakjes in het debat, en verrader, een lichtgewicht etc en/of wordt uitgedaagd tot een handgemeen bij gebrek aan een zoveelste propaganda riedeltje.
Je denkt toch niet dat ik nog woorden aan kokerkijkers ga verspillen?
Je bent voor mij een karikatuur geworden als pathetische haatzaaier en volksmenner voor een podium van 60.000 reaguurders. Nuff said?

Reaguur en staaf mijn bewijs.

Sikkeneur | 20-08-07 | 19:03

-weggejorist-

Lizzard | 20-08-07 | 19:01

Starfuckert toch, moet jij nou de laatste zijn die peroxide-geertje nog serieus neemt? Zelfs flipke uit Belgie vindt hem een brug of dertig te ver doorgedraafd...
En over rutte wil ik het helemaal niet hebben, je trapt geen zielige jochies met brilletjes na die al tijden op de grond liggen...
Nee, storm in glas water, wel eens met je laatste opmerking, pak die paar haatbaarden op, die crimineeltjes erbij, enkele reis zandbak en laat die 80% hardwerkende moslims op hun eigen manier van hun religie afkomen, duurt geen honderden jaren meer...

bubkanl | 20-08-07 | 18:49

-- NUFF SAID --
Weerloze Koekebakker 20-08-07 @ 18:10
Had dat eerder bedacht randdebiel.

Conan | 20-08-07 | 18:23

@Weerloze Koekebakker @ 18:10
Het is nog erger: Als je hier niet onvoorwaardelijk achter de UVRM in Nederland staat, dan ben je ieders vijand. En wie is vervolgens de kwaaie pier in jouw belevingswereld? Ik natuurlijk. Want zoveel duidelijkheid is ongezellig, veel te fundamenteel en veel te inhoudelijk. Jouw comatueuze houding ten opzichte van bevochten, bewezen en doordachte rechten, is funest voor het garanderen van een vreedzame samenleving. Maar als ik het goed begrijp heb je nog 200.000 medestanders, die in onze bevrijders de vijand zien. Doe er je voordeel mee.

tipo | 20-08-07 | 18:22

Een rare column van SF. Wat wil hij ons nu eigenlijk vertellen? Heeft hij opbouwende kritiek? Voorstellen? Ik kan ze niet ontdekken. Wel meen ik tussen de regels te lezen dat Wilders niet deugt en dat de PvdA er goed aan doet om de Islamieten onder haar hoede te nemen.
Gezien de vele reacties kan ik toch wel concluderen dat de Nederlander SF uitkotst. En terecht!

poedel | 20-08-07 | 18:13

Tipo 17:43: Zo dus ik ben nu jouw vijand?? Poeh poeh zeg!

-- NUFF SAID --

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 18:10

@tipo 20-08-07 @ 17:48
En een deel dient als kanonnenvlees en propagandamateriaal (om koekebakkerts te overtuigen); ook tragisch en verdient ook mededogen. Zeker als hen de middelen ontbrak of ze verhinderd werden om daadwerkelijk te vluchten.
Meegaan met hun leiders (en de oorzaak van huidige positie) zoals de koekebakkerT kennelijk wil, is echter misdadig.

Conan | 20-08-07 | 18:00

@Weerloze Koekebakker @ 17:41
Oorlog is nooit eerlijk en er kan er maar 1 winnen. Verliest jouw partij en is er geen kans op een nabije overwinning, dan moet je verder niet treuren, maar vluchten en een nieuw leven opbouwen. Dat heet heft in eigen hand nemen. Miljoenen Palastijnen en Irakezen hebben die stap gezet. Met hen heb ik wel veel mededogen.

tipo | 20-08-07 | 17:48

Domme koekebakkerT volgens ben jij serieus niet bekend met de banden tussen de koppensnellers van de Psychoot (VzmH) en Adolf Hitler en nazi-Duitsland; de Grootmufti van Jeruzalem Hadj Mohammed Amin al-Hoesseini en de vlucht van vele Nazi-misdagigers naar het Midden Oosten en hun opname in de politiek aldaar.

Hier een oud linkje mens-en-samenleving.infonu.nl/politiek...

en nog een www.katholieknieuwsblad.nl/actueel23/k...

Conan | 20-08-07 | 17:48

@Weerloze Koekebakker
Als je je niet durft uit te spreken voor of tegen de sharia (of elementen daarvan) in Nederland, dan ben je mijn vijand. Die nuance wil ik nog wel maken.

tipo | 20-08-07 | 17:43

Tipo: De Palestijnen noch de Iraki's hebben om oorlogen gevraagd of zijn ze überhaubt begonnen. Mensen zoals jou vragen er echter wel om. Ik had me in jou vergist inzake nuance. Dat overkomt me overigens wel vaker.

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 17:41

Weerloze Koekebakker @ 17:34
Het verschil is dat Nedeland (dankzij de VS) de oorlog heeft gewonnen. De Irakezen en Palastijnen hebben echter de oorlog verloren en zullen dat in elke volgende oorlog weer doen. Als Duitsland nu nog Nederland bezette, dan hoop ik dat mijn ouders gevlucht waren.

tipo | 20-08-07 | 17:39

Tipo 17:24: Je hebt in elk geval nuance en overzicht. Delen van je betoog kan ik wel onderschrijven. 17:29, Nee ik ga er niet op in. Het feit is dat jouw ouders of voorouders maar naar China hadden moeten vluchten ten tijde van WW2. Ja dat is een even bizarre vergelijking;-)

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 17:34

@Weerloze Koekebakker @ 17:18
Antwoord: Als Palastijn of Irakees was ik 20 jaar geleden gevlucht naar de VS, naar Nederland of naar het ooit redelijk vrijzinnige Libanon.
.
Nu jij: UVRM of IVRM?

tipo | 20-08-07 | 17:29

tipo 20-08-07 @ 17:24
En dit keer bij voorkeur een kogelvrij exemplaar...

Conan | 20-08-07 | 17:28

Zelfs Yang Tomaot heeft zijn excuses gemaakt voor het gelijkstellen van Hamas c.s. aan het verzet in 0031 in WOII.

Conan | 20-08-07 | 17:26

@Weerloze Koekebakker @ 17:10
Je WO2-vergelijking gaat niet op. Wilders valt de Islam aan, omdat hij niet gelooft dat er een gematigde Islam is. Wilders neemt de fundamenten van de Islam serieus. Hij gaat er van uit dat de Islam in Nederland steeds letterlijker wordt, on plaats van steeds figuurlijker. Daar heeft hij zijn redenen voor. Daarom stelt hij zich op als fundamentele voorvechter van vrijheid, welke paradoxaal genoeg leidt tot intolerantie tegen intolerantie. Dat botst, omdat de fundamentele waarden tussen de Islam en het Humanisme botsen. De enige fout die Wilders maakt, is de Joods-Christelijke traditie boven de Humanistische te zetten en vervolgens de Humanistische traditie zelf te overtreden met verboden en discriminerende voorstellen.
.
Maar hij functioneert als tegenwicht wel degelijk, for the time being. Als spiegelbeeld van fundamentele Moslims en als schrikbeeld van de subsidie-knuffelaars. Nu nog op zoek naar een nuchtere Nederlander met overzicht.

tipo | 20-08-07 | 17:24

KoekebakkerT,
Eh... nee

Conan | 20-08-07 | 17:21

Conan: Ga eens ff lekker een deaudval maken joh!

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 17:20

@Tipo: Ach leuk zeg... quizzie doen! Kan ik ook! Stel je bent Palestijn en Israel bouwt een muur op 2 meter afstand van je huis en pikt de rest van je grond in om er kolonisten op te huisvesten. En stel je bent Irakees en je hebt zojuist de helft van je gezin verloren door een Amerikaans bombardement en de Amerikaanse legerwoordvoerder roept dat de actie een succes was. Wat zou je dan doen?

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 17:18

@Weerloze Koekebakker 20-08-07 @ 17:10
De koekebakkerT heeft nu al op de CD (?) gestemd en familie op de barricaden in WOII.. even tevoren stelde je dat laatste nog gelijk aan het "Palestijse verzet".
Heb je Hamas wel eens van dichtbij bekeken dom stuk stront?

Conan | 20-08-07 | 17:17

Weerloze Koekebakker 20-08-07 @ 17:10

Deze toonzetting geeft al heel wat meer aanleiding om in gesprek te gaan. Ik zal pas vanavond ingaan op je post, want ik moet zo naar een klant toe. Open vizier allways does the trick. Waarvoor dank, ik begon je al af te schrijven. Dit bevalt me stukken beter en jou vast ook.

bottehond | 20-08-07 | 17:17

@Bottehond 16:54 Quote: Er zijn zeer grondige analyses die de opstelling van de PVV rechtvaardigen? Laat ik je tegemoet komen dat niet alles wat de PVV op de agenda heeft staan per definitie onzin is. Natuurllijk is er de problematiek rondom hangfinnen en de toename van ontvankelijkheid voor tamelijk extremistische denkbeelden. Ook ik sluit me daar niet voor af. Ondergetekende stemde ook ooit VVD en CP ten tijde dat de linkse kerk de gordijnen dicht hield in Nederland. Niettemin ben ik van mening dat het enkel maar schreeuwen en stigmatiseren van grote groepen in onze samenleving, eerder te betitelen valt als extremisme, dan dat het een zinvolle bijdrage is aan het oplossen van de problematiek. Ik ga echter op de barricaden staan, gelijk aan mijn familie in WW2, op het moment dat de levens van onschuldigen in het geding komen. We staan nu op een keerpunt in onze samenleving, tenminste zo zie ik het, dat wanneer Wilders straks roept dat alle moslims het land uit gejaagt moeten worden, dat grote groepen mensen daaraan dan direct gehoor zullen geven. Wilders roept dat nog nèt niet, maar er is een Nederlands spreekwoord dat zegt dat een goed verstaander slechts een half woord nodig heeft. Helaas zijn er altijd wel halve garen te vinden die Wilders' halve waarheden en insinuaties tot een gevaarlijk geheel zullen smeden. Waarvan akte.

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 17:10

Weerloze Koekebakker 20-08-07 @ 16:48

Er zijn zeer grondige analyses die de opstelling van de PVV rechtvaardigen. Jij zeurt over de vorm en refereert aan de niet meer bestaande maatschappelijke vrede en redelijkheid. Verders blijf ik bij mijn post.

bottehond | 20-08-07 | 16:54

@botte
Is ook waar. Ik had je post van 20-08-07 @ 16:31 niet gelezen die de problematiek met die koekebakkerT fraai weergeeft.

Conan | 20-08-07 | 16:53

Bottehond: "Je doet alsof anderen een karikatuur maken inzake de islam en "de" moslim." Ik kan weinig andere motivaties achter Wilders' fulminaties ontdekken. Wilders projecteert enkel zwart witte lijnen en heeft voor gelden uit Israel alle nuances maar overbood gezet. Dat noem ik politieke prostitutie. "en maakt er in algemene zin je eigen verhaaltje van." Nou ja verhaaltjes of niet, ik ben blij dat je dat toegeeft. Ik neem in tegenstelling tot de mentaal vergiftigde slachtoffers van de Wilders, geen papagaaienvoer als lunch. "Of meen je dat ik me nog verder ga verdiepen in je bijdrages als je van die volksmennerige postjes blijft plempen? Your choice, dude." Merkwaardig dat je de über-volksmenner in deze hele context nog niet hebt kunnen herkennen. Laat ik dan maar zeggen dat je de semantiek inzake volksmennerij niet helemaal scherp kunt stellen en mogelijk last hebt van selectieve verontwaardiging. Best wel jammer als mensen dat niet kunnen onderkennen. Roepen is geen kunst.

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 16:48

Conan 20-08-07 @ 16:40

Misschien omdat velen GS lezen. Men leest ook wat jij schrijft en denkt daar dan over na. Als je publiek slechts uit die quasi weerloze k. zou bestaan had ik je al meegenomen de kroeg in.

bottehond | 20-08-07 | 16:46

Fuck deze "Of zijn Nederlandse verzetsstrijders anders dan Indonesische of Palestijnse verzetstrijders?" had ik niet gezien, want dan had ik zeker geweten dat ik paarlen voor de zwijnen gooi en had ik niet meer op je gereageerd.

Er is een grens aan losstaan van de realiteit. Ook ik heb familie verloren in de oorlog en ben opgegroeid in een familie met verliezen en wonden van de oorlog. Dit soort van de pot gerukte onzin maakt me serieus boos.

Conan | 20-08-07 | 16:45

@WK
De man staat nog steeds te boek als een van de grootste Islamologen ooit (en wordt in verdraaide vorm ook misbruikt door multiculturalisten).

Een betoog over het wel en het wee van het kolonialisme zal ik niet geven, met uitzondering hiervan. Ten tijde van het koloniale tijdperk waren er aanzienlijk minder westerlingen in de kolonieën (die in ieder geval vanuit 0031 via lokale heersers werden bestuurd) dan nu in het tijdperk van de ontwikkelings"hulp".
En anders dan nu, nam toen de welvaart en ontwikkeling van de bevolking toe. (Ken je Hella Haasse's Oeroeg? Hoe denk je dat het Oeroeg zou zijn vergaan als zijn vader niet in dienst van een Nederlandse hoogwaardigheidsbekeleder, maar in dienst van een lokale Chief had gewerkt? Zou hij de ontwikkeling hebben doorgemaakt die hij in het boek doormaakte? Zou hij überhaupt een noemenswaardige opleiding hebben genoten?)

Maar lees eens wat meer over Snouck Hurgronje zou ik zeggen. En in het bijzonder over dit aspect "As the adviser of J. B. van Heutsz, he took an active part in the final part of the Aceh War."

*zich afvraagt waarom toch weer een handvol paarlen naar de zwijnen gooit*

Conan | 20-08-07 | 16:40

Weerloze Koekebakker 20-08-07 @ 16:26

Je doet alsof anderen een karikatuur maken inzake de islam en "de" moslim. Duidelijk gevalletje van projectie. Je legt anderen woorden in de mond die ik ze niet hoor zeggen, je positioneert anderen op een manier die op zijn minst weinig respectvol is en maakt er in algemene zin je eigen verhaaltje van, waar je anderen dan op bekritiseert. Zie vorige post. Wil je nou voor vol aangezien worden of niet? Of meen je dat ik me nog verder ga verdiepen in je bijdrages als je van die volksmennerige postjes blijft plempen? Your choice, dude.

bottehond | 20-08-07 | 16:31

deugdelijk.... gezien. Scusi.

bottehond | 20-08-07 | 16:27

Conan: bedoel je deze meneer? Quote: "Christiaan Snouck Hurgronje (1857-1936) was a Dutch scholar of Oriental cultures and languages and Advisor on Native Affairs to the colonial government of the Netherlands East Indies. Born in Oosterhout in 1857, he became a theology student at Leiden University in 1874. He received his doctorate at Leiden in 1880 with his dissertation ‘Het Mekkaansche Feest’ ("The Festivities of Mecca"). He became a professor at the Leiden School for Colonial Civil Servants in 1881 and visited Mecca in 1884-1885 as one of the first Western scholars of Oriental cultures. In 1889 he became professor of Malay at Leiden University and official advisor to the Dutch government on colonial affairs. He wrote more than 1,400 papers on the situation in Aceh and the position of Islam in the Dutch East Indies, as well as on the colonial civil service and nationalism. As the adviser of J. B. van Heutsz, he took an active part in the final part of the Aceh War. He used his knowledge of Islamic culture to devise strategies which significantly helped crush the resistance of the Aceh inhabitants and impose Dutch colonial rule on them, with the price variously estimated at between 50,000 and 100,000 inbitants dead and about a million wounded." Ik zou die man eerder willen betitelen als een oorlogsmisdadiger dan een geleerde. Voorts: De moslim bevolking van Atjeh kwam in opstand tegen de kolonisator genaamd Nederland. Dat noem ik legitiem verzet en vrijheidstrijd. Als jij dat moslim-terrorisme noemt, tsja tsja... dan waren in die analogie prins Bernhard en Erik Hazelhoff Roelfsema dus een stel fundamentalistische extremisten? Of zijn Nederlandse verzetsstrijders anders dan Indonesische of Palestijnse verzetstrijders? De laatste twee categorieën eten geen boerenkool??

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 16:26

Weerloze Koekebakker 20-08-07 @ 13:41

Vreemde opmerking. De aanhef alleen al. Gezien de weinig uitnodigende toonzetting van je opmerkingen ga ik jou dus niets vertellen. Je meent iets slims bedacht te hebben. Dat is niet zo. Vraag je eerst maar eens af waarom je zo volhardend bent in je positionering. Jij wilt geen dialoog, jij wilt geen analyses. Anders zou je deze opmerkingen niet maken. Kennelijk lees je toch niet wat Menschen schrijven om jouw "vragen" te beantwoorden. Ik zou zeggen: ga door met je ajax-feyenoord opstelling. Het zal je nergens brengen in deze.

@ starf*cker

waar je vroegah door Rita Verdonk geobsedeerd was heeft Geert Wilders die twijfelachtige eer gekregen. "Martelaar van Geert Wilders". Je draaft volledig door. De PVV heeft niets van doen met de situatie Jami/pvda. Dat jij dit toch suggereert maakt dat ik je bijdrages in deze niet langer serieus kan nemen. Deed ik al niet, maar naar nu blijkt heeft het ook geen zin om er verders met je van gedachten over te wisselen. Besides: jou is door meerdere reaguurders gevraagd waar je die 20 % op baseert. Ik heb nog geen deugelijk antwoord gegeven. Als je die veronderstelling kennelijk al baseert op natte vinger werk (gezien je toonzetting veronderstel ik dan wishful thinking) en ik beschouw je vreemde obsessie met Geert Wilders, dan mot je niet raar opkijken als het netto effect van je column "nul" is. Al met al een zeer matige prestatie van je. Je bent gewoon te roestig geworden. Vertil je een volgende keer maar niet meer aan uitgekauwde onderwerpen. Er is nog heel wat meer waar je over kunt schrijven. je krampachtigheid inzake deze thematiek gaat zeer ten koste van je kwaliteiten. Tenslotte: je triomfalistische gekraai inzake Jami en zijn "voortschrijdend inzicht" vind ik uiterst dubieus. Met minstens zo veel reden zou men ook kunnen veronderstellen dat deze jongeling letterlijk en figuurlijk sufgebeukt is. Gezien de thematiek een grote nederlaag voor Vrijzinnig Nederland. Ben je nu blij dat je er ook een steentje aan bijgedragen hebt?

@ Sikkeneur

Je bent een misselijke zeikerd. Zielig zitten mokken over anderen, omdat je regelmatig het bonderspit delft in debatjes omdat je inhoudelijk zeer zwak bent. Reken daar een ander niet op af, wil je. Lees de huisregels nog eens door: niet voor mietjes. Je kunt toch lezen, neem ik aan? If you can't stand the heat, stay out of the kitchen.

bottehond | 20-08-07 | 16:26

zoveel woorden vergeten in één post dat ik aanvul:
... AAGEPAKT (HADDEN) MOETEN WORDEN, is al eens juist...
... EN luidde als volgt ...

Conan | 20-08-07 | 16:22

Weerloze Koekebakker 20-08-07 @ 16:10
"de door Amerika aangestuurde machtshebbers in het Midden-Oosten"

Een belangrijk deel van de heersers in het Midden Oosten baseren hun macht op hun (familiaire) relatie met de Psychoot (VzmH)...

De manier waarop de volgelingen van de Psychoot (VzmH) is al eens juist verwoordt door de (door socialisten gehate) good old US of A tijdens hun probleempje met Shinto in Japan. En wel in de aanhef van het telegram waarmee de VS de onvoorwaardelijke overgave van het Japanse Rijk eiste luidde als volgt (waarbij voor het inzicht "Shinto" is vervangen door "Islam":

"Islam, as it is a religion of individuals, is not to be interfered with. Islam, however, insofar as it is directed by governments, and as a measure enforced from above by any government, is to be done away with."
www.theobjectivestandard.com/issues/20...

Conan | 20-08-07 | 16:19

Weerloze Koekebakker 20-08-07 @ 16:10
Misschien zou je eens iets van en over Snouck Hurgronje moeten lezen qua Indonesië..

Conan | 20-08-07 | 16:14

Conan et. al. Het is lekker simpel om de uitwassen van de Taliban e.d. in een alles generaliserende voorstelling van zaken te projecteren. Het feit is, dat al onder Nederlandse heerschappij, Indonesië tot één der grootste moslimlanden ter wereld mocht worden gerekend. Maar ik kan helaas voor jullie, toch echt weinig terreurdaden en of ideologische uitwassen terugvinden, die gelinkt kunnen worden aan de Indonesische moslims, tijdens het koloniale Nederlandse bewind. Moslim-extremisme is niet ontstaan bij de gratie van een religieuze dwangmatigheid, maar eerder op basis van de repressieve terreur politiek van de door Amerika aangestuurde machtshebbers in het Midden-Oosten. Bin Laden is ook niet het product van haatzaaiende Imams, maar wel van de perverse Amerikaanse politiek in en ten opzichte van Afghanistan. Het is jammer dat het jullie maar niet lukt om over jullie eigen heg te kijken, De wortel van het kwaad kan best worden uitgespit, maar dan moet je wel eerst gaan graven.

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 16:10

Starf*cker 20-08-07 @ 16:00
Wat was dan uiteindelijk eigenlijk het punt van je column?

Conan | 20-08-07 | 16:09

@Tipo Ben het met je eens over Jami.

Starf*cker | 20-08-07 | 16:05

@ Ezzie Prima interview. Jamie is slim genoeg om niet de martelaar van Geert te worden. Dat is geen draaikonterij maar voortschrijdend inzicht. Nu zullen, gaap,gaap, er wel weer lieden roeen dat ik op hem geil. Maar nee hoor, ganz mijn type nicht.

Starf*cker | 20-08-07 | 16:00

Lizzard,
Als je MAXIMO wil kriebelen raad ik wel handschoenen aan om je poezelige hagedissenklauwtjes te beschermen..

Conan | 20-08-07 | 15:59

MAXIMO 20-08-07 @ 14:56
had ik gemist.

Hij noemt me pauper..

Nee hoor minimootje, ik constateer alleen dat jouw geschreeuw weerlegd wordt door een betrouwbaarder bron.

Conan | 20-08-07 | 15:56

@Ezzzie 20-08-07 @ 15:21
Wij van de PVV? U liegt. U klinkt als de Nationale Alliantie. Jami heeft gelijk in zijn youtube-interview. Jami wil precies dezelfe aanpak als Starfucker. Alleen is Starfuckers ego te groot om te erkennen dat een broekie het beter onder woorden kan brengen.
.
De NRC heeft Jami overigens kaltgestelt, door publicatie van selectieve en foutieve citaten van Jami. Jami neemt hier niks terug van zijn uitspraken. Hij geeft het alleen de context mee, die de NRC moedwillig wegliet, zodat de PvdA deze bevlogen jongeman in de knop kan smoren. Helaas.

tipo | 20-08-07 | 15:40

een beetje eens met we motten "heel" zuinig op JAMI zijn.

*fuckerT = apologeet

www.thereligionofpeace.com/Pages/Bible...

Dat zijn geen gelovige moslims. Dat is niet-opgevoed-geboefte

Wie had hen moeten opvoeden?

dat hun ego ontleent aan de meest zwarte kanten van de Koran zonder erin te geloven.

Is de koran in dat "licht" dan niet aan te merken als haatzaaiboek, zoals in "verbooden haat te zaaien"?

Wat is 80% van twee?

Starfucker = moonsucker.

bp0.blogger.com/_TL8EToliAWk/RlceCvjBg...

Allee omnoemt naar JamiLaan, starfucker verbant naar LINKSboven

EN tfoe haal die fokking gra uit je ogen.

hallevvezool | 20-08-07 | 15:35

-weggejorist-

Lizzard | 20-08-07 | 15:31

Weerloze Koekebakker 20-08-07 @ 15:01

Alleen in mijn eigen posts in deze lijn heb ik al uitgelegd waarin het gevaar van de ideologie van de Psychoot (VzmH) schuilt. Ook staan in deze lijn alleen al genoeg linkjes met concrete voorbeelden. Ook een (willekeurige) krant of tijdschrift openslaan of het nieuws op radio, televisie of internet volgen, geeft meer dan voldoende concrete voorbeelden.
Als je dat gemist hebt, zul je wellicht begrijpen dat ik mij niet ga vermoeien met voorbeelden opdissen. Al hoewel je vraagt er expliciet om, maar zoek dat zelf maar uit, trefwoorden zijn Taliban, terreur, terrorist, etc.. overigens zijn mijn stellingen geen beledigingen, maar constateringen in jouw geval.

Conan | 20-08-07 | 15:26

Lizzard 20-08-07 @ 15:17
Virtuele meerderheid?
En daar vestig jij je hoop op?
Sorry, effe onder mijn oksel kriebelen, dan kan ik er ook om lachen.
@ANTOON
Blablabla, hou eens op met die ouwe koeien, idioot.
En ik nam je al niet serieus...

MAXIMO | 20-08-07 | 15:26

-weggejorist-

Ezzzie | 20-08-07 | 15:21

-weggejorist-

Ezzzie | 20-08-07 | 15:20

-weggejorist-

Ezzzie | 20-08-07 | 15:19

@maximo jij hebt het over paranoide en komt aan met een verhaal over zelfbeschadiging? Bewijs dat eerst eens aub. Je flikte het om over Pim te zeggen dat hij pedo zou zijn en kwam toen aan met een uitspraak van hem waar hij duidelijk zei dat de handjes thuis moeten blijven. Wie is er nou paranoide? Ik heb je niet gevraagd je mond te houden maar wel om je hersens aub eens te gebruiken. Wie begon er ooit met te zeuren dat ik manisch depresief zou zijn. Dat was toch echt de islamo-freud Maximo. Dat je mijn nick niet leuk vindt is tot daar aan toe maar voor een persoon die klaagde over het zuid-amerikaanse facisme van de katholieken heb je vreemd genoeg wel een nick die lijkt op maxima. Alles wat je mij verwijt is toch minimaal bij jou van toepassing, islamofacistenknecht die je bent.

multidifficulti | 20-08-07 | 15:18

-weggejorist-

Lizzard | 20-08-07 | 15:17

@Weerloze Koekebakker @ 14:34
- lang niet alle Palastijnen zijn moslims, dus je vergelijking gaat mank.
- Israel heeft de 6-daagse oorlog gewonnen en heeft de Gazastrook en de West-bank (grotendeels) verlaten. Wat is het probleem? Moet Israel zelfmoord plegen? nee toch? Zij hebben het recht hun land te verdedigen.
.
Dan je vraag: Nergens zegt Wilders dat DE moslims een gevaar zijn. Tenminste, ik zou het dom vinden als hij dat wel zij. Een groot deel van de Islam is wel gevaarlijk en anders wel in strijd met de Universele rechten van de Mens, zoals die in Nederland algemeen erkend is. Moslims zijn bevattelijker voor de gevaarlijke delen van de Islam dan niet moslims. Moslims zijn dus in grotere getale overtreders van de Universele rechten van de mens. Dat is vervelend, ook voor de moslims onderling.
.
En als een groot deel (10k, 200k of 500k whatever) in Nederland de universele rechten van de mens niet erkent, dan leidt dat tot discriminatie, geweld, intimidatie, rechtsongelijkheid, religieuze twisten etcetara. En daar hebben veel mensen geen behoefte aan. Dus protesteren ze daar tegen. Niet omdat de Islam onbekend is, maar omdat de Islamitische waarden onbemind zijn.
.
Oh ja, zet je eens helm af. Dat kan echt niet meer.

tipo | 20-08-07 | 15:13

"Als wij van de PVV aan de macht zijn kan Jami ook ze Koffers pakken"
De grap is dat jullie nooit aan de macht zullen komen, jullie zijn de nieuwe grootste minderheid, wen maar aan die achterstandspositie, anoniem lafbekje.

MAXIMO | 20-08-07 | 15:07

-weggejorist-

Ezzzie | 20-08-07 | 15:07

Conan 20-08-07 @ 14:27
Het klopt dat de tanden en klauwen van het christendom langzaam in de voorbije eeuwen zijn uitgetrokken met als hoogtepunt de ontzuiling in de jaren 60.
Het klopt ook dat de Islam sinds de 12e eeuw is stil blijven staan met een op de Koran geïnterpreteerd fundamentalistisch gebod en verbod.
Toch is er binnen de Arabische wereld ook een roep om verlichting en hervorming van de Islam, bijv. Nasr Hamid Aboe Zaid.
Zogenaamde hoeders van een traditioneel cultureel en religieus erfgoed zullen coûte que coûte proberen dat te belemmeren, in die lijn misstaat Wilders niet.
Polarisatie is koren op de molen voor die 'Hoeders'.

Sikkeneur | 20-08-07 | 15:04

-weggejorist-

Ezzzie | 20-08-07 | 15:03

-weggejorist-

Ezzzie | 20-08-07 | 15:01

Conan: 14:38, Ik herhaal kom met feiten. Waarom zijn DE moslims een gevaar? Beledigingen aan mijn adres maken overigens niet de geringste indruk. Lijdt je soms aan de ziekte van Wilders? Enkel maar dwangmatig met beschuldigingen en beledigingen smijten?

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 15:01

Conan 20-08-07 @ 14:29
Niet zo naief impotente pauper, dat jij 1 interview van Leon de Winter als DE waarheid ziet zegt meer over jou dan over mij.

MAXIMO | 20-08-07 | 14:56

Pittybrad 20-08-07 @ 14:20
Dat zegt ook nog niks, een getuigenis van een geveinsde mishandeling kan iedereen in elkaar flansen.
Voor nu is het wachten op het echte bewijs van omstanders die geen banden hebben met ons slachtofferrolheldje ipv een interview met een anoniem figuur door Leon de Winter voor waar aan te nemen.

MAXIMO | 20-08-07 | 14:51

FM 13:48 : "Ik herhaal: kom eens met glasharde feiten. Waaron zijn DE MOSLIMS een gevaar?"

U bent gisteren uit een ei gekropen en hebt kennelijk daarbij meteen besloten gelijk uw oren, ogen en verstand bij het grofvuil te zetten..

Conan | 20-08-07 | 14:38

FM 13:48 : Ik herhaal: kom eens met glasharde feiten. Waaron zijn DE MOSLIMS een gevaar? De Israelische krant Haaretz maakt daarentegen elke dag opnieuw de meest smerige misdaded van de zionisten wereldkundig. Van die smerige zionistische roof- en moordpraktijken zijn onschuldige Palestijnen [moslims] alle dagen opnieuw het slachtoffer. Dat zijn geen vage verdachtmakingen maar enkel de harde feiten. Ik hoef overigens geen zwarte laarzen aan te trekken om het verschil tussen goed/kwaad en fictie/feiten te onderscheiden. Wilders is een compleet losgeslagen zionistenzwijn, die niet alleen het evangelie van de haat predikt, maar in de luwte van zijn giftige stormwinden, zijn Joodse vrienden de gelegenheid verschaft om ongezien de tent leeg te roven. De Nederlandse media zouden eens wat meer over de Joods-Amerikaanse wandaden in Israel kunnen berichten, ipv. het perfide gifmengsel van die geblondeerde Limburgse rattenvanger in de spotlights te zetten.

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 14:34

Pittybrad 20-08-07 @ 14:20
Leuk he, als je die nare MAXIMO weer eens op zijn vooringenomenheid en bijna permanente ongelijk kunt wijzen?

Conan | 20-08-07 | 14:29

Vervolg
...
Het feit dat xenofobie een menselijke eigenschap is (die bij de Volgelingen van de Psychooot (VzmH) overigens tot akeliger excessen lijdt dan bij welke ideologie dan ook, met uitzondering misschien van het (verwante) nationaal socialisme), is niet aan Wilders te wijten. Jouw ongewoon felle uitvallen naar Wilders zijn frustratie over een gegeven dat jij onwenselijk vindt en het gevolg dat jij bewust je ogen wilt sluiten voor de akeligheid die voortsgeproten is uit de Psychoot (VzmH).
Ook je verglijking met het Gristendom gaat niet op. De tanden van het Gristendom zijn in het westen allang uitgetrokken en de leer van de Psychoot (VzmH) is zijn klauwen en tanden alleen aan het slijpen, nog los van het essentiële verschil tussen de ideologie van de Psychoot (VzmH) en de Gristenhundenleer.

Conan | 20-08-07 | 14:27

multidifficulti 20-08-07 @ 13:23
Die verwondingen kan hij ook net zo goed zelf hebben toegebracht, naieve keppel van me.. en dat die andere domme nick van jouw ANTOON is hoef je me niet te vertellen, er zijn maar weinig mensen hier die zichzelf voor schut zetten met zulke paranoide uitspraken terwijl zij zich hullen in zelfbeklag..
En ja, jij bent er 1 van, spoofert.
Trouwens, ik sta nog steeds achter al mijn uitspraken dus vraag me niet om te nuanceren.

MAXIMO | 20-08-07 | 14:17

Starf*cker 20-08-07 @ 09:45
“Koran of Bijbel. Er vloeit bij letterlijke lezing altijd bloed.”

En de Koran mag vanwege de goddelijke (irl overigens psychotische) oorsprong alleen letterlijk genomen worden. Dat is het uitgangspunt van het Mohammedanisme (of de leer van de Psychoot, Vrede zij met Hem). Omdat de Psychoot (VzmH) heeft beweerd dat aan hem het letterlijke woord van AllaH (teab) is doorgegeven, mag nog aan de Psychoot (VzmH), noch aan zijn woorden getwijfeld of geïnterpreteerd worden. Nogmaals, dat er mensen onder de volgelingen van de Psychoot (VzmH) zijn, die hier anders over denken, verandert de essentie niet. Jij gaat uit van je wensen en niet van de realiteit.

Starf*cker 20-08-07 @ 10:39
“Alleen omdat een Marokkaan in een BMW bij voorbaat verdacht is. Fijne samenleving hier met dank aan inderdaad het vermogen van de heer Wilders om Nederland te veranderen in een eng burgermans reservaat.”

De problematiek die jij nu aansnijdt speelde 10 jaar geleden als bij een Marokkaanse studievriend van mij. Wilders bestond nog niet, althans was nog niet actief. Je praat poep en verdraait de realiteit zoals het een waar socialist betaamt. Verwacht daarom niet van mij dat ik je niet onnozel noem, want dan ben je ben simpelweg wel of je imiteert bewust (en kennelijk met grote klasse) een onnozele hals (in welk geval je mijn kwalificatie als compliment kan opvatten, want je hebt me overtuigd).

Conan | 20-08-07 | 14:17

@Folkert Meinhof 20-08-07 @ 13:48
Ja zo is er weinig uitdaging aan hè?

Pittybrad | 20-08-07 | 14:04

@Starfucker
Holy shit, kijk eens naar die 'Weerloze' Koeken/Shoarma-bakker hier boven mij. Hij begint nog vriendelijk, maar 15 seconden lezen later hebben we het al over zionistenzwijnen. Geef deze man zwarte laarzen, een uniform en stuur deze multiculturele vriend terug naar de jaren '30. De echte fascisten herkennen my friend...

Folkert Meinhof | 20-08-07 | 13:48

Starf*cker 20-08-07 @ 09:45
Mag ik nog vernemen van je waarom jij de Koran achterlijk vindt?
Of is die vraag te kwetsend?

janoesj | 20-08-07 | 13:45

@Starf*cker
O.k., naar aanleiding van je stukje kan ik dus concluderen dat (slechts) 1 op de 10 moslims homo's basht, 20% van de moslims slechte medeburgers zijn en 8 van de 10 zijn prima medeburgers. Zijn dat cijfers van het CBS of komen die uit het linkergedeelte van jouw onderbuik?

Kan je nog wat meer achtergrondinformatie uit je hoge hoed/duim toveren? Bijvoorbeeld m.b.t. tot die 80% 'prima medeburgers'. Sympathiseren die ook met de 'foute' 20%? (Je weet toch, achter elke extremist staan 100 (vooralsnog) passieve sympathisanten) Of waren die feestvierende medelanders op 9/11/2001 toevallig net de verzamelde 'foute' 20%?

Wat een woede gericht tot de verkeerde personen Starf*cker, ben je zo bang voor moslims dat, gecombineerd met jouw voorkeur voor alles multicultureel, je de echte fascist niet meer herkent? Talk about blaming the messenger...

Folkert Meinhof | 20-08-07 | 13:42

Uitdaging: Ik heb vanuit het kamp van de geblondeerde Limburgse rattenvanger nog géén enkel valide argument mogen vernemen, waaruit ik zou kunnen opmaken dat DE moslims in Nederland -vrouwen, kinderen, bejaarden incluis- een groot gevaar vormen. Dus kom nu eens met argumenten. De hele batterij aan holle dooddoeners. zoals de linkse kerk is blind en wil alleen maar thee drinken, die heb ik hier al bijna 489 keer voorbij zien komen. Ondertussen weet ik dat sinds gisteren Israel officiel de grenzen heeft gesloten voor christelijke vluchtelingen uit Darfur. Dat er op security-cameras van het Israelische leger te zien is geweest hoe Egyptische militairen -gesteund door Amerika- in koelen bloedde christelijke vluchtelingen uit Darfur hebben doodgeschoten. Voorts is het ook een feit, die de Israelische media van vandaag, dat de staat Israel op een smerige wijze 7,5 hectare land van een Palestijnse landeigenaar heeft gestolen, om er een Joodse nederzetting te laten bouwen. Tot slot: Het geblondeerde limburgse zionistenzwijn krijgt z'n gelden o.a. uit Israel om hier heel hard "DE MOSLIMS" te schreeuwen, onderwijl zo blijkt dus, www.haaretz.com/hasen/spages/895383.ht... jatten en roven z'n extremistiche Joodse vrienden alles wat los en vast zit... van Moslims. Dat zijn de feiten!

Weerloze Koekebakker | 20-08-07 | 13:41

MAXIMO 20-08-07 @ 11:56
Er waren toch wel degelijk verwondingen gezien door de plisie. Je lult nogal vaak uit de nek. Jij was die figuur die Ayaan platgespoten aan de ketting wou hebben en zei dat dat nou eenmaal op dit harde medium gezegd mocht worden. Toen op dit medium men harde taal bezigde met betrekking tot de As Soennah moskee was de toon ineens te hard. Je praat met gespleten tong "vriend" en ben je opmerkingen over Pim ook niet vergeten. Als je nu nog even uithuilt bij Bilo dan kom je erachter dat mijn oude nick ANTOON was maar dat weet je dan nu ook(staat niet in de televaag). Als ik jou was zou ik die terroristen maar in die halal-tostie-ijzers van je duwen.

multidifficulti | 20-08-07 | 13:23

@@Starf*cker @ 11:38
(aanvulling)
En met de goede richting bedoel ik niet het aangaan van een bondgenootschap met religieuze stromingen, wat Wilders en Timmersmans doen. Politici horen namelijk geen belangenbehartiger van politieke stromingen te zijn, omdat dat polarisatie in de hand werkt. Met de goede richting bedoel ik ook niet het verbieden van boeken of onschuldige rituelen.
.
Met de goede richting waarin Wilders denkt bedoel ik het tegenwicht bieden aan het bondgenootschap dat het huidige kabinet en de PvdA in veel gemeenteraden met de Islam gesloten heeft. Bij Wilders valt opeens op dat zo een bondgenootschap tot polarisatie leidt. Daarom moeten alle bondgenootschappen tussen politiek en religie onmiddelijk afgebroken worden, zodat de politiek werkelijk een vreedzame samenleving kan vertegenwoordigen, hoog boven de relegies uitkijkend. Desnoods moet de vrede tussen religies en ongelovigen met gepast geweld worden afgedwongen, als die vreedzame samenleving met religieuze bedreigingen wordt geconfronteerd.

tipo | 20-08-07 | 13:02

Ik ben het niet eens met de stelling dat Wilders Jami wel gecreeerd zou hebben als hij niet bestond. Ik vermoed dat het eerder andersom is en dat de harde toon die Wilders aanslaat juist de mogelijkheid biedt voor moslims om met kritiek het geloof de rug toe te keren. Ik vind het namelijk van den zotte dat men in Nederland anno 2007 nog steeds bang voor zijn leven moet zijn als je de profeet een verschrikkelijke man noemt. Zonder Wilders had Jami dit m.i. namelijk helemaal niet gedurfd.
.
Dat moslims in grote getale op de PvdA stemmen was toch al duidelijk? Het maakt volgens mij geen moer uit of Jami ze door zijn gedrag nu wel of niet die richting opstuurt, ze waren er al. Geen enkele ander partij biedt namelijk de mogelijkheid een onderdrukkende religie gesubsidieerd te krijgen. SP? Te socialistisch, bijt religie nogal. VVD? te liberaal, bovendien verwachten die iets meer inzet en zelfredzaamheid alsmede de acceptatie van het vrije westerse kapitalisme. Als je vroom, kuis en gematigd wil leven moet je niet bij de VVD zijn.
.
In de column stelt SF dat het geboefte niet gelovig genoeg is en om 11:27 de mededeling dat de zwarte kousen in het kabinet zitten, waar hij naar ik aanneem niet zo blij mee is. Wat wil je dan vraag ik me af. Nog meer religie en dan ook nog eens meer religie die de kernwaarden van gelijkheid (mannen, vrouwen, homo's, ongelovigen, joden, etc.) niet onderschrijven?
.
Tuurlijk, iedereen mag geloven wat hij wil, maar mijn mening is dat geloof teruggedrongen moet worden uit het openbare leven. Ik wil geen burka's (symbool van onderdrukking), geen islamitische feestdagen, geen apart banksysteem waarin rente simpelweg een andere naam heeft, geen weigering van de behandeling door artsen omdat ze vrouw/man zijn, geen arabisch gekweel om tot het gebed op te roepen, geen speciale behandeling tijdens de ramadan omdat ze zo nodig moeten vasten en daardoor hun werk niet meer kunnen uitvoeren, geen agressie tegen ambulancepersoneel, geen geweld tegen homo's, geen weigering van handenschudden omdat de ander een vrouw is en zo kan je nog wel even door gaan, de lijst is schier eindeloos.
Niet gelovig genoeg? Dat kan, maar voor hetzelfde geld is juist het geloof de basis voor al deze negatieve aspecten.
.
DE moslim bestaat niet. Wat een onzin, zo meteen gaat SF nog beweren dat DE christen ook niet bestaat. Wil de christen die niet in Jezus gelooft nu zijn hand opsteken. Niemand? Dat dacht ik al. Je gelooft die shit of je gelooft het niet. Idem dito voor moslims.
.
Als je Wilders wilt bashen, waar ik in kan komen want zijn uitspraken lijken inderdaad soms uit de donkerste spleten van de mens te komen waar je niet deaud gevonden wilt worden, gebruik dan niet de jonge Jami als vehikel. Dan doe je namelijk exact hetzelfde als Wilders. Maak iemand die simpelweg harde kritiek op het geloof heeft waar hij zelf mee geindoctrineerd is niet tot politieke speelbal, dat kan hij zelf namelijk het beste.

knutsel | 20-08-07 | 12:34

@Superjan Feitelijk gezien is het jodendom het achterlijkst (aan de hand van de tijd schema) Dan christendom dan Islam.
voor mij alle 3 net zo achterlijk.
KeesBs 19-08-07 @ 16:49

Dat zie je weer verkeerd. Het christendom heeft eeuwen langer de tijd gehad zich te ontwikkelen tot een ongevaarlijke godsdienst. De islam is nog lang niet zo ver. Daarbij komt dat de koran een veel agressiever toon aanslaat dan de bijbel en dat de koran zogenaamd rechtstreeks door Allah de verschrikkelijke is geopenbaard aan de eerst baard ter wereld, onze psychiatische patient Mohammed.

ZSU-23-4 | 20-08-07 | 12:32

@Starf*cker @ 11:38
Lees dan ook even de comments onder www.nederlandineuropa.nl/weblog_item/7... en je begrijpt ook de kritiek op jouw aanpak. Verder heeft @open deur het prima verwoordt @11:49.
.
Jij gaat te ver in je nuances in je column, waardoor je geen onderhandelingsruimte meer overhoudt om tot de gewenste pragmatische aanpak van de 10.000-den letterlijken te komen. Het enige dat Wilders doet is onderhandelingsruimte cre-eren in de goed richting. Na Wilders komen de consessies pas.

tipo | 20-08-07 | 12:30

@Sikkeneur 20-08-07 @ 11:53
Compleet gebrek aan respect voor de Nederlandse samenleving heeft wel degelijk met cultuur/godsdienst te maken, het aantal seksistische en aggresieve hanggroep-Koreanen in de Randstad is op weinig vingers te tellen.
.
Wat voor "straftrechtelijk optreden" en "beleid" had je in gedachte? Je vocabulaire over dit "sociaal-maatschappelijk probleem" verraadt overigens oude wijn in nieuwe zakken (om maar eensch een ander heilig boek te quoten).

Zware Guy | 20-08-07 | 12:20

@Starf*cker 20-08-07 @ 11:27
Om je gelijk te halen sla je nogal wild om je heen om zoveel mogelijk argumenten te vangen. Poetin, Vietnam EN Amerikanen - toe maar, I'm impressed.
Het vasthouden aan het multikulle ideaal door te wijzen op de fouten in autochtone hoek is een zeer armoedige manier van discussieren. En zolang je dat doet, is een vergelijking met de PvdA/VARA-kliek onvermijdelijk.
.
Wilders is een dissident, een eenling die zo ver van de "beschaafde" mens afstaat dat zijn leven op het spel staat. Door je luiheid aan ideeen drijf je mee met de massa, die zouden toekijken hoe Wilders wordt afgeslacht, en dan ronkende woorden over "vrijheid van meningsuiting" en "dapperheid" bezigen.
.
De les van Fortuyn en van Gogh is blijkbaar nog steeds niet geleerd. Zelfs socialisitische dictaturen hadden een mildere repressie tegenover hun dissidenten - Havel leeft ten minste nog.

Zware Guy | 20-08-07 | 12:06

@Starf*cker
Helaas reageer je niet direct op mijn comment maar alleen indirect in combinatie met andere comments (althans dat meen ik uit je tekst op te maken gezien je verwijzing naar mijn verwijzing). Hierdoor kan ik niet goed reageren op jouw reactie.

MasterOfMetal | 20-08-07 | 12:05

Goed stuk, op mijn vakantie de Televaag nog gelezen mbt die (geveinsde) mishandeling en vond het toen al een dubieus verhaal van dat vreemde ventje.
Zo ziet men maar weer dat je hier in bepaalde kringen enkel wordt geaccepteerd als vluchteling/"allochtoon"/buitenlander als je je eigen soort afvalt, met als vooruitzicht de mogelijkheid op een *kuch* beter leven in Amerika, en dat voor enkele centen, hoe pauper kan je zijn?
Verder ben ik het er helemaal mee eens dus heb er weinig aan toe te voegen..

MAXIMO | 20-08-07 | 11:56

Zware Guy 20-08-07 @ 11:22
Het aantal moorden van allochtonen op autochtonen is niet significant groter dan moorden van autochtonen op allochtonen of autochtonen op autochtonen cq allochtonen onderling, anders graag grafiekje op deze stelling te staven.
Dat er procentueel veel mannelijke allochtonen in de leeftijdscategorie 12 t/m 21 jaar met Justitie in aanraking komen, ja dat klopt wel.
Heeft echter, wat Starf*cker zegt, niets met de Islam te maken, is wel een groot sociaal-maatschappelijk probleem waar enerzijds strafrechtelijk tegen opgetreden moet worden en anderzijds adequaat beleid om dit probleem te verminderen.
Dat is nu een prioriteitentaak van zowel rechtse, als linkse politici zonder afbreuk te doen aan de verworvenheden van de Nederlandse samenleving.

Sikkeneur | 20-08-07 | 11:53

Jaja, die starfucker.
Bondgenoten van de gemaitgde moslims, heel leuk, maar zijn gematigde moslims ook bondgenoten van ons? Aan de meesten van die moslims heb je helemaal niks, protesteren alleen maar als hun geloof beledigd wordt of er een moslim een haar gekrenkt wordt. Dan staat er wel ineens een horde hysterische gelovigen klaar om de rechten van den moslim te verdedigen.
Laat me toch niet lachen om dat gestoorde geloof.

ZSU-23-4 | 20-08-07 | 11:52

Ik voel me zwaar geprovoceerd door de schrijfsels van Starf*cker. Ik denk dat ik maar eens radicaliseer. En dan geef ik Starf*cker de schuld. Punt.

Kardinaal Meier | 20-08-07 | 11:50

@Starf*cker
Dus ik geef je het advies voor jezelf te denken en dan kom je met iemand anders zijn mening... :)
Of Wilders het gelooft of slechts politiek bedrijft: Hij moet extreem zijn om links te compenseren, die even extreem zijn in hun ontkenning dat de extreme islam in Nederland een groot probleem is. De waarheid ligt in het midden, en als ik vanaf het midden naar links kijk zie ik een starf*cker zijn vinger opsteken naar de rechts van mij staande andere extremist.
De VVD kan nu eens met gelijke munt de PVDA terug betalen, zo werkt de politiek helaas. Oppositie voeren enzo, moet je als linkse bijbel kenner toch aanspreken?

OpenDeur | 20-08-07 | 11:49

@OpenDeur Dat is een open deur. Ik ben geen liefhebber van copy-paste, maar lees nou eens deze analyse van een verstandige staatssecretaris. www.nederlandineuropa.nl/weblog

Starf*cker | 20-08-07 | 11:38

Demonisch stukje proza van den sterren neuqert...

TyfusLeijer | 20-08-07 | 11:38

Starfucker moet wat minder DE linkse bijbel geloven en voor zichzelf leren denken.

OpenDeur | 20-08-07 | 11:33

het gaat toch fout, als er neit snel iets gedaan wordt aan die "10%" sowieso, het idee dat zoveel mensen ( dus ook girstenen) in dit soort sprookjes geloven... en dat we in moslim discussie's altijd ook gristenen moeten noemen.

Groenepuntmuts. | 20-08-07 | 11:32

@ bilo 19-08-07 @ 16:09
"als Wilders doorgaat met zijn dolle gesel over bevolkingsgroepen"

Geen bevolkingsgroep vind het lekkerder om af geranseld te kunnen worden, want dan kunnen ze weer de martelaar uithangen. Oh, oh, oh wat zijn moslims toch een stel zieluggerts.

ZSU-23-4 | 20-08-07 | 11:32

@Zware Christenhonden terug in hun hok? Gelul. Ze kruipen juist weer uit alle hoeken en gaten, met een aangepaste zwarte kous nota-bene in het kabinet. Aardig gevonden worden? Kom nou, dan marcheerde ik wel achter Geert aan. Ach en tegenover jouw allochtonen-bashen durf ik het ook wel over Amerikanen, Milosevic, Vietnam, Israel en Poetin te hebben. En pleur nou eens op met je PvdA.

Starf*cker | 20-08-07 | 11:27

@Sikkeneur Dat vrees ik ook. Maar blijkbaar heeft de heer Wilders een tere snaar geraakt, is inderdaad levensgevaarlijk. Net als die hele links-rechts-indeling.

Starf*cker | 20-08-07 | 11:22

Starf*cker 20-08-07 @ 10:39
Met je argumentjes zou je bij Marcel van D's Lagerhuis uurtje de handen op elkaar krijgen, als accumulatie van het multiculturele ideaal uit de jaren 70. Been there, done that - Geenstijl is dicussie v2.0.
.
"Hullie zijn slecht, maar wij hebben Staphorst en de Bijbel". Daarom zijn christenhonden sinds de jaren '60 en '70 kortgehouden, terug in hun hok gedouwd. Terwijl de baardmannen ruimbaan wordt gegeven - Neerlands cultuur bestaat immers niet, dus iedere verandering is een verrijking. Het Calvinisme van een eeuw terug ("de mensch is slecht") is geruisloos overgegaan in het cultuurrelativisme ("de Nederlandsche cultuur is slecht").
.
Je voorbeeld van de zo vaak gecontroleerde Marokkaan is echt een gotspe: compleet verwaarloosbaar met het geweld van allochtonen tegenover autochtonen. Hoeveel moorden hebben allochtonen op hun geweten in de afgelopen 4 decennia? En hoeveel pogroms tegenover allochtonen zijn er in die tijd geweest?
.
Als je een ding Nederlanders kunt verwijten is het hun pathologische neiging om aardig te worden gevonden. Maar ook de eigenschap zal terugbijten als je maar vaak genoeg schopt. Wilders is wat dat betreft een nuttig (en nog zeer mild) ventiel.

Zware Guy | 20-08-07 | 11:22

Starf*cker 20-08-07 @ 10:45
Ik kan er niet zo om lachen.
Alle verworvenheden die 'we' koesteren en dit land gemaakt hebben wat het is, dreigt door (hernieuwde) polarisaties teniet gedaan te worden. Er zullen alleen maar verliezers zijn als de rookwolken zijn opgetrokken.

Sikkeneur | 20-08-07 | 11:13

@Sikke Ik lach me rot als ik zie hoe hier weldenkenden met stampende laarzen achter een compleet gestoorde Limburger met geverfd haar aanmarcheren. Dit is leuker dan Hans Teeuwen. Ook leuk om te zien hoe alles wat ze de Koran verwijten, intolerantie bijvoorbeeld, omgekeerd niet kan gelden voor wie het met ze oneens is.

Starf*cker | 20-08-07 | 10:45

@Bottehond Ongeveer. Ik heb ze niet geteld. Zelfs als jouw stelling juist is, kun je die andere helft niet als achterlijk weg zetten. Ik las dit weekend een aardig verhaal in de krant. Over de manager van de voetbalclub VVV uit Venlo. Marokkaan, meneer Allach, en keurig Nederlander. Getrouwd met een fraaie blondine die daar in Venlo voortdurend voor allerlei kutcontroles van de weg geplukt wordt. Alleen omdat een Marokkaan in een BMW bij voorbaat verdacht is. Fijne samenleving hier met dank aan inderdaad het vermogen van de heer Wilders om Nederland te veranderen in een eng burgermans reservaat. Dan maar liever multi-culti.

Starf*cker | 20-08-07 | 10:39

Starf*cker 20-08-07 @ 10:19
Nobel streven van je, hoor, maar ik vrees dat genuanceerd denken over moslimproblematiek op GS al snel vloeken in de kerk is.
Face it, het is een verloren strijd, zoals NL/EU ten onder gaat aan de moslims en de Linkse Polikor (volgens velen dan, hè).
We moeten het hebben van bijv. een Wilders, Botte en de in hun kielzog meeparaderenden om de islamisering van NL/EU een halt toe te kunnen roepen.
De ene reaguurder krijgt een ban, waar de ander ongeleid mag fulmineren en zelfs persoonlijk bedreigen.
Levert natuurlijk wel veel hits e.d. op en daar gaat het uiteindelijk om.
Ik ben helaas dom en slaap teveel.

Sikkeneur | 20-08-07 | 10:34

@ starf@cker

200.000 ? Wie beseft dat ieder kopvod een wandelende minaret is, een teken van verwerping van onze kernwaarden én een provocatie en goed om zich heen kijkt zal die cijfers hoger stellen. Laten we het eerder op 5 á 600.000 houden. Overigens zie ik niet veel verschil in jouw eind-aanbeveling en hetgeen de PVV voorstaat. Ow ja: net zo min als dat iedere niet PVV stemmerT cynisch en neerbuigend bejegend hoeft worden omwege zelfoverschatting en domheid geldt dat wat mij betreft inderdaad zeker ook niet andersom. Ergo: no need om elkaar dom te noemen. Ik denk eerder aan heel andere kwalificaties zoals laf en/of weigerachtig een genoeglijk wereldbeeldje op te geven om er maar twee te noemen.

bottehond | 20-08-07 | 10:33

Starf*cker 20-08-07 @ 09:45
Mooi, de Koran is dus 'n achterlijk boek volgens jou.
Als jij, als getuige/deskundige zoiets zegt, moet ik dat wel geloven, hoewel ik vrees dat jij met die uitspraak geen vriendjes wordt met Cohen en Bos.

janoesj | 20-08-07 | 10:30

Als ik zulke onzin wil lezen dan koop ik wel een volkskrant, dus.. next!

papalamepimelos | 20-08-07 | 10:24

@Objectief Dat bedoel ik nou. Sterke argumenten. Geert en zijn luid kraaiende fans weten wat er in de wereld gebeurd. De rest is links en dom. Of dom en links.

Starf*cker | 20-08-07 | 10:19

@Starf*cker
Je bent en blijft een linkse wegdraaier.
Je wilt gewoon niet zien wat er in de wereld gebeurt.
Ok, blijf je kop dan maar in het zand steken , maar stop er dan mee mensen te demoniseren die wel zien wat er in de wereld gebeurt en het gevaar van de intolerante islam wel zien ,mensen die moed , lef en realiteitszin hebben die jij kennelijk mist om daar wel wat aan te doen.
Blijf maar lekker verder dromen.

objectief191 | 20-08-07 | 10:02

@De Beste Dat zijn we dan eens. Alleen ontlenen de godsdienstwaanzinnigen hun legitimiteit aan die foute boekjes. Net als dat Marokkaanse gajes in Amsterdam. Zonder dat ze er ooit maar een letter in gelezen hebben.

Starf*cker | 20-08-07 | 09:57

@ Starf*cker 20-08-07 @ 09:45

Koran of Bijbel. Er vloeit bij letterlijke lezing altijd bloed."

Neen, hielden de geloven zich maar letterlijk aan het boek, dan zou alles nog meevallen.
De praktijk is dat de meeste godsdienstwaanzinnigen het boek niet nodig, die verzinnen zelf namelijk de naarste dingen om het geloof en de overheersing ervan kracht bij te zetten.

De Beste | 20-08-07 | 09:54

@Remington Jij snapt het.

Starf*cker | 20-08-07 | 09:47

Opnieuw dank voor de vele hartelijke, vaak bijeen Ge-Google-de reacties. Ik zal de namen voortaan correct spellen. Dank voor de aanwijzingen. Maar is er in Nederland ook nog ruimte voor mensen die Kut-Marokkaantjes keihard willen aanpakken, de potenrammers en andere bedreigers, maar daarnaast niet in iedere Arabier een Bin Laden zien en weten dat een sterk op retoriek ingestelde godsdienst als de Islam teksten produceert die bij letterlijke lezing inderdaad achterlijk zijn, maar geen praktische waarde hebben? Kan het ook zo zijn dat Kuifje Wilders de Arabieren en Turken in ons land inmiddels dusdanig in een hoek heeft getrapt dat radicaliseren een logisch gevolg is? Kan het zo zijn dat dat de eerste de beste potenrammer van Marokkaanse afkomst een zieke geest is die de Koran ziet als een vluchthaven voor zijn crimineel gedrag en daar zijn eigenwaarde en identiteit uithaalt? Ik ben van alle meningen hier niet zo onder de indruk. Zeker niet als allerlei lieden de vingers lam tikken om grote denkers als Syp Wynia of Leon de Winter als getuigen/deskundigen op te voeren. Of vage zionistische sites. Ik vind het ook langzamerhand minstens zo achterlijk als de Koran om iedereen die probeert nuances te zoeken meteen in het hok Cohen of Bos te stoppen. Ik zie wel dat dankzij Geert Wilders hier op de site grote denkers aan het opstaan zijn. Als Geert een kerel is gaat hij het ook opnemen voor homo's die in Staphorst of Elspeet worden geterroriseerd met de bijbel in de hand of jongeren die daart met de bijbel in de hand liefdevol de harde hand van het vaderlijk gezag moeten ondergaan. Koran of Bijbel. Er vloeit bij letterlijke lezing altijd bloed.

Starf*cker | 20-08-07 | 09:45

Blablablablabla, feit is dat het gewoon een enge intolerante godsdienstwaanzin is, dat helaas voor alles moet gaan ebn boven alles verheven wordt in Nederland.
Tegenstanders of mensen die gewoon fatsoenlijk en normaal zijn er niet voor een religiewaanzin kiezen, moeten het zelf maar uitzoeken als ze mischien wel afgeslacht worden. Jami laat nu zien hoe dat in de praktijk werkt als je met een eigen mening op de proppen komt.

Bedankt Kabinet! voor het monddood maken van de burger in naam van de islamdoctrine.

De Beste | 20-08-07 | 09:42

Wat Starf*cker waarschijnlijk bedoelt is dat er 200.000 rotte moslim appels in 0031 rondlopen. Namelijk 20% van de ruim een miljoen!!! moslims in ons land. De oplossing? 200.000 x enkele reis Saoudi Arabië

Remington.223 | 20-08-07 | 09:28

Is het moeilijk om de namen Ehsan Jami en Ayaan Hirsi Ali goed te spellen?

Dr. Mabuse | 20-08-07 | 08:43

De lufthead beweerde dat Jami gezien zijn provocaties eigenlijk wel een pak slaag verdiende. Zoiets als dit Lufthead? www.telegraaf.nl/binnenland/69288111/G... dit keer geen islam maar dezelfde onbehouwen hufterigheid a la Luftheads gedachten.

multidifficulti | 20-08-07 | 08:17

blahblahblah

braadlap | 20-08-07 | 08:10

@Starf*cker
Je schrijft: "Door zijn dagelijkse provocaties radicaliseert hij ook de 80% van de moslims in Nederland die gewoon prima medeburgers zijn"
- Prima medeburgers laten zich niet radicaliseren door mensen als Wilders en hun uitspraken/meningen
- Vertrouw je de islamitische prima medeburgers niet? Het lijkt er op...
- Zijn deze burgers wel zo prima.
Ikzelf denk het laatste (mede door ervarings deskundigheid).
Luister ook eens naar de radio column van Syp Wynia op bnr.nl... dat gaat ook over dit.

MasterOfMetal | 20-08-07 | 08:10

Hoe kom je aan die 80% Starf*cker?

dr.spin007 | 20-08-07 | 08:07

Sorry, maar Sterreneukert heeft het niet begrepen vrees ik.

RobbieG | 20-08-07 | 07:40

"DE bijbel staat ook vol met de meest achterlijke teksten" en die is dan ook behoorlijk gecorrigeerd door beeldenstormen, renaissance en Verlichting. Starf*cker, je moest eens minder snuiven, dat is niet zo goed voor je.

3*links=rechts | 20-08-07 | 07:26

@ bottehond 20-08-07 @ 01:58
John Wayne heeft zich tijdens W.O. II altijd gedrukt voor militaire dienst.
Zie ook Bill Clinton en George Bush.
Er is echter een tough guy die van oorlogsheld filmster werd.
Audie Murphy.

en.wikipedia.org/wiki/Audie_Murphy

wachtmeester de bruy | 20-08-07 | 07:22

Het wordt tijd dat die brave moslims zich gaan uitspreken tegn de aggressie die hun mede moslims gebruiken tegen anders denkende! Maar volgens mij lachen de meesten stiekun in hun vuistjes. Wie zwijgt stemt toe!

ikkenietweten | 20-08-07 | 06:35

Dikke boehoe. Je mag geen moslims op de kast jagen want daar kunnen ze niet tegen, dan doen ze met een dikke winterjas de metro inlopen en een grote plof maken.

Laat hem lekker stoken.

Aart | 20-08-07 | 05:13

M.a.w. als iemand mij constructief dwars zit verander ik in de duivel.

bethundered | 20-08-07 | 02:21

@bottehond 20-08-07 @ 02:04
Mwa ik ben zachtmoedig maar niet naief. Sommige dingen vereisen nu eenmaal een harde aanpak.

bethundered | 20-08-07 | 02:14

Weerloze Koekebakker 19-08-07 @ 16:35

Tuurlijk het is altijd de schuld van de joden... lutsert.

Overigens alleen maar vergezochte niet te onderbouwen peop in uw verhaal, erg knap.

Brandje | 20-08-07 | 02:07

bethundered 20-08-07 @ 01:58

Zelfvertrouwen is álles. Zoals de heer Zappa reeds zei: "The meek shall inheret nothing".

bottehond | 20-08-07 | 02:04

squire 20-08-07 @ 01:57

ook chicken kunnen hun nut hebben. Op een veiliger manier. Niets mis mee. Niet iedereen oist zo hard als John Wayne. Niet weglopen, da's nergens voor nodig.

bottehond | 20-08-07 | 01:58

Beetje tegenstijdig he, eerst het islam probleem in Nederland bagatelliseren en dan zeggen dat Wilders een heilige oorlog uitlokt.

Met de christenen wordt zo vaak de draak gestoken, kan me niet herinneren dat NL-se cabaretiers daar de laatste tijd nog voor zijn doodgewenst, iig niet publiekelijk, niet door complete naties en ook niet in de grote NL-se kerken.

Brandje | 20-08-07 | 01:58

Last post.
Goodbye suckers! You won't be missing me.
Bedankt voor je eerlijkheid, Bottehond. Call me a chicken, but I'm off.

squire | 20-08-07 | 01:57

@botte
met uw plemp van 01:54 illustreert u mijn boodschap . . .
= out

drs. G. Flater | 20-08-07 | 01:56

@Botte
Ieder zijn waarden, mijn waarde . . .
en zolang we elkanders waarden waarderen en in hun waarde laten,
voel ik mij onder beschaafd volk (zoals u), maar nu terug naar het topic:

Ik vind dat Starf*cker absoluut scherpo is in zijn observaties . . .
De enige toevoeging die ik zou willen geven is: "overschat een kind niet"

drs. G. Flater | 20-08-07 | 01:54

Ehasan Jami is mijn held, is mijn held
Ehsan Jami is mijn held, is mijn held
Ehsan is okay
Ehsan is okay
Ehsan is okay
Olé Olé

Iedere bondgenoot is er één. Degenen die zijn integriteit in twijfel trekken op basis van slinkse revanchistische onderbuikgevoelens beschouw ik as of now als papparazzi. Ik begin ze te volgen en ga dagelijks hun namen posten op rattenVrijplaats GS. M*therf*ckers.

bottehond | 20-08-07 | 01:54

@ Flater

Ik voer geen kruistocht. Ik vecht voor wat voor mij van waarde is. als jij andere waarden hoger acht, be my guest.

bottehond | 20-08-07 | 01:47

-weggejorist-

Lizzard | 20-08-07 | 01:44

@botte
Met alle respect . . .
Ik vertoon me hier (GS) zelden of nooit, maar ik vind dat Starf*cker wel degelijk op veel punten de nagel op z'n kop slaat . . .
Ik bedoel: uw kruistocht begrijp ik maar al te goed,
maar Wilders is helaas een te domme kwezel om te koeren als een duif het kan . . .
En Jami toont het failliet van rooibos-drinkend 0031 aan . . .

Alleen Jami is een jochie (dat onderschat Starf*cker op zijn beurt) en kent de machinaties van de PR machines van gesoepsiediejeerd policor 0031 niet . . .
(en daarom staat ie genomineerd als zéér potentieel slachtoffer)

drs. G. Flater | 20-08-07 | 01:42

@botte
over ARK; nadat hij den uyl als voorbeeld aanhaalde geloofde ik het wel. Die man is te vroeg in zijn leven in overheidsdienst gekomen, en praat nu op de kansel van de VPRO zijn pensioen bijmekaar. Zonde van zo'n verstand.
goede nacht

waskuip-admiraal | 20-08-07 | 01:37

Offtopic

Check de documentaire 'Partition: The day India burned'

Pittybrad | 20-08-07 | 01:36

squire 20-08-07 @ 01:21

Dan nodig ik je bij deze uit voor een café- sessie. Just you and me. Ik kijk er naar uit.

bottehond | 20-08-07 | 01:27

@bottehond
als het je zo hoog zit: een cumulatie van in mijn ogen verachtelijke posts.
Al denk ik dat wij best door 1 cafedeur zouden kunnen.
En sorry dat ik je over 1 kam heb geschoren met die whathisname.

squire | 20-08-07 | 01:21

Kwispel 20-08-07 @ 01:07

De tekst staat wel zo bol van politiek correcte clichés, linkse standaardgedachten van het type "maar Staphorst..." dat het heel goed mogelijk is dat de Starf*cker hier bezig is met een exercitie in ironie.

Ignatius van Loyola | 20-08-07 | 01:15

Kwispel 20-08-07 @ 01:07

Maak je niet sappel. Ze kunnen almaar geen goeie polikorcolumnist vinden. Dus neemt sterrenrukkerT die honneurs waar. En sterremans is er niet goed bij met zijn gedachten. laat hem maar, binnenkort komt er vast een sterke kandidaat schrijven. Wat dacht je van het kereltje. Dát zou een stunt zijn.

bottehond | 20-08-07 | 01:15

@Davitamon 20-08-07 @ 01:07:
Dat was gewoon een vaststelling van feiten. 't Kan mij verder geen hol schelen wat je er wel of niet mee doet. Als jij graag de eigen taal verkracht met anglicismen en gelijktijdig waarschuwt voor een gevaar voor de 'eigen identiteit' komt dat op mij leugenachtig en onwaarachtig over. Maar het is jouw feestje,
neem nog een rode placebo en ga lekker trippen.

koerbagh ? | 20-08-07 | 01:13

@koerbagh,

Jij, ogenschijnlijk, gezien je voorlaatste reactie.

Davitamon | 20-08-07 | 01:07

Analyse leek hout te snijden, maar op het einde kreeg ik toch het gevoel dat GS toegetreden is tot de Linkse Kerk. Starf*cker is wel een raar pseudoniem voor Job Cohen... Effe wakker worden: de heilige oorlog is bijna 1500 jaar geleden al begonnen toen die geiten**ker de boel op stelten ging zetten en al zijn buren begon te vermoorden. Vanwege het einde vind ik dit de slechtste bijdrage die ik ooit op GS gelezen heb :(

Kwispel | 20-08-07 | 01:07

squire 20-08-07 @ 00:15

Ik ben geen "jullie" met weessie. Nooit gesproken, nooit gemaild, nooit gebeld. Dus spreek mij aan op mijn ding en weessie op het zijne. Ik ben dus een rat. Want?

bottehond | 20-08-07 | 01:02

@Davitamon 19-08-07 @ 23:13:
Wie wil er nou gelijk krijgen van een zinloos vitaminepilletje voor bejaarden?

koerbagh ? | 20-08-07 | 00:53

Niet dat het ertoe doet wat ik wil, maar had me kostelijk vermaakt als Van Gogh Zomergasten had kunnen presenteren. Die man was in mijn ogen een briljante en schitterende interviewer. Met dat cactus-programma van hem. Ongelooflijk mooie interviews

LibertasSimplex | 20-08-07 | 00:52

bottehond 19-08-07 @ 23:48

Ik zou Afshin Ellian nog wel eens in Zomergasten willen hebben. Of Antoine Bodar. Geert Wilders lijkt me enorm saai.

Een andere Zomergasten wens is helaas niet meer mogelijk: Theo van Gogh als Zomergast en Ischa Meijer als presentator.

Ignatius van Loyola | 20-08-07 | 00:48

Shalome 19-08-07 @ 23:44

Bij mij viel vooral Luyendijk op. Volgens mij maakt hij op dit moment een ontwikkeling door die te maken heeft met een andere, meer realistische, visie op de islam dan hij voorheen had. Opvallend is hoe die Rinooy Kan alles wil meten in redelijke modules, zonder te beseffen dat mensen niet alleen redelijk zijn en niet alleen handelen uit redelijkheid. Ik vond Luyendijk, normaal gesproken overduidelijk meer een jongetje dan een echt volwassen man, scherper en sterker dan ooit. Ik heb hem ook slechts één keer "punt gemaakt" horen zeggen.

Ignatius van Loyola | 20-08-07 | 00:42

@shalome
Sorry, d'r zit een keppeltje op :)

squire | 20-08-07 | 00:30

@ LibertasSimplex 20-08-07 @ 00:19

Botte is liev. Weesie vast ook *slijm*. Goeienavond trouwens, just back home, ik ga niet alles doorlezen, hoor... Ik spring hier wel in ;)

Wat een rukstuk trouwens. Ben het er niet mee eens, buiten dan het feit dat Jami charisma heeft en dat we zuinig op hem moeten zijn. Dat dan weer wel.

Robin Hood | 20-08-07 | 00:26

We zouden ze graag eens met rente terug willen betalen: mag ook al niet.

Wijze van Zion | 20-08-07 | 00:24

Wij vragen ons af wat de tegenhanger van “bij ons in de Jordaan is”……iemand?

Wijze van Zion | 20-08-07 | 00:23

squire 20-08-07 @ 00:15
Heb Botte zo vaak dwarsgezeten en gepest. Nooit problemen van gekregen. Van die Weesie weet ik dat niet natuurlijk. Maar ten aanzien van Botte zit je verschrikkelijk ernaast

LibertasSimplex | 20-08-07 | 00:19

Goed stuk Starfucker!
"DE moslim bestaat niet. DE bijbel staat ook vol met de meest achterlijke teksten"
Precies. Laten we dus beginnen met kappen over die zogenaamde hoogstaande christelijk-joodse traditie. Die is namelijk net zo achterlijk.

blikjegrolsch | 20-08-07 | 00:19

*gniffelt @ vliegje Squire* Gebruik je wel Head & Shoulders? Ik wil graag een beetje fris uitzicht op je kruin.

Shalome | 20-08-07 | 00:18

-weggejorist-

Lizzard | 20-08-07 | 00:15

@bottehond
Even duidelijk: om te provoceren.
Jij en Weessie vinden dat leuk, maar o weessie als iemand jullie een beetje pest.

squire | 20-08-07 | 00:15

H2SO4 gelooft het wel en = out!

Sulfuric-Acid | 20-08-07 | 00:13

Shalome 20-08-07 @ 00:06

Jammie.

bottehond | 20-08-07 | 00:09

-weggejorist-

Lizzard | 20-08-07 | 00:08

Ik heb het ineens door. God wat ben ik soms langzaam. Starf*cker geilt wezenloos op Ehsan Jami. Hij kan aan niks anders denken dan aan intense hot gay sex met de knappe Perzische jongeman. God wat ben ik soms langzaam.

Hammar | 20-08-07 | 00:07

bottehond 19-08-07 @ 23:58

Mijn boobs? Ik weet dat het VPRO is, maar de jaren 60 zijn allang geweest en ik ben gewoon van plan om een truitje aan te trekken.

Shalome | 20-08-07 | 00:06

@rottehond

Voor een squirt moet je niet bij mij zijn, ga maar kijken in de Peperstraat

squire | 20-08-07 | 00:05

Scusi, die picapost was voor @ Shalome. De Grand Lady of GS, in my book.

bottehond | 20-08-07 | 00:05

@bottehond:<br>
In feudal times a squire was a man-at-arms in the service of a knight, often as his apprentice.<br>
Dat geeft zijn niveau wel weer aan, moet nog een hele hoop dingen leren.

Sulfuric-Acid | 20-08-07 | 00:04

Lizzard 19-08-07 @ 23:57

Verwacht ik antwoord? natuurlijk. Ik heb besef van fatsoen. En ben altijd in voor een gepeperde discussie. Krenten, pap.
Never "lost" a single one.

www.cartoonstock.com/newscartoons/cart...

bottehond | 20-08-07 | 00:00

Shalome 19-08-07 @ 23:50

Wat zullen ze schrikken dat "wij" nu ook de spelregels loslaten aangezien de tegenstander dat ook al een tijdje doet. we zijn goddomme nog tolerant geweest. Like I said: Geert Wilders is eigenlijk zeer zeer gematigd. Wat zou men niet over mijn haar roepen, of jouw boobs als wij een politieke partij hadden.

www.cartoonstock.com/newscartoons/cart...

bottehond | 19-08-07 | 23:58

-weggejorist-

Lizzard | 19-08-07 | 23:57

ROFLOL @ Cookie,<br>
Het was wél leuk hè die avond!!!

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 23:53

bottehond 19-08-07 @ 23:48

Goed plan: gaan we het good cop bad cop-stijl doen. Ik ben overigens op mijn best in de herfst (nog even geduld, blafmans).

Shalome | 19-08-07 | 23:50

squire 19-08-07 @ 23:46

Yo, squirt. Van de week schreeuwde je out of the blue: weessie en bottehond, jullie zijn ratten. waarom zei je dat?

bottehond | 19-08-07 | 23:49

Efsan Jami.
Een godsgeschenk?
Van welke god?

de honden blaffen... | 19-08-07 | 23:49

Shalome 19-08-07 @ 23:44

Als de vpro lef heeft (maatschappijveranderend enzo) doen @ Shalome en @ bottehond de zomergasten volgend jaar. Hey: we kunnen wel een herfstgast draaien of wat. hoe lang had het geduurd voor we alex kan op zijn knieen hadden en hem anti- islam uitspraken te laten doen? Ik gok een kwartier. Spannende teevee.

bottehond | 19-08-07 | 23:48

PS
Vooruit, nog een keer dan ( met name voor H2So4 ;) ) om het af te leren: snippy.ceejbot.com/static/attachments/...

Slaapt allen wel, de profeet waakt over ons en schenkt ons vrede.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 23:47

@starf*cker
't ziin parels voor de zwienekoppen
Het zou al heel wat schelen als die lui van redactie alle inteelt van 050 zou bannen.

squire | 19-08-07 | 23:46

@Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 23:38,<br>
Van harte met het behalen van een 100% On-Topic score!<br>
Ennuh, dat eitje ga ik vanavond lekker tegen een moskee gooien ;-) Geintje!<br>
Ik zit gelukkig ook in een buurt waar de finnenterrorisatie nog niet heeft toegeslagen maar dat gaat denk ik niet al te lang meer duren, helaas.<br>
<br>
Ik wens je een prettige nacht en tot de volgende keer!

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 23:46

@Starf*ckert
Aha, dus het is de schuld van Wilders dat Jami in elkaar wordt gerost.
Zo is het ook de schuld van Bush dat er terrorisme bestaat en is het de schuld van Verdonk dat er zoveel zielige illegalen in Nederland zijn.
Ik kan zo nog wel even door gaan met het paard achter de wagen te spannen.
Gewoonlijk kan ik je bijdragen op inhoud best waarderen, ook als ze niet in de lijn van mijn politieke voorkeur liggen, maar nu praat je echt peop, waarde sterneuqert!

Chiant | 19-08-07 | 23:45

bottehond 19-08-07 @ 23:37

R. Kan zat net zo te draaikonten als Nixon. Hell, Nixon is nog een wonder van toeschietelijkheid vergeleken met Kan. Joris schroefde toch echt wel het web om hem dicht, maar hij glipte weg met de geijkte bladieblah. Maar je kunt moeilijk zo'n man aan zijn stoel vastbinden en Dries Roelvink-muziek spelen tot hij uit pure ellende dan maar toegeeft hoe het is misgelopen in 0031.
De terugstuur-optie (de enige oplossing) blijft nog altijd sterk en uniek als een monoliet overeind.

Shalome | 19-08-07 | 23:44

straf straf en nog een straf............ wat een nonsens

jolanda | 19-08-07 | 23:40

@ Shalome

Scusi, ik vergat er tussen te proppen dat alex rinnooy qut het voor de links liberale onnozelaars verplichte uniform draagt. Geen stropdas, wel een overhemd en een blazer.

bottehond | 19-08-07 | 23:40

tipo 19-08-07 @ 23:36

Tipo
(x) geschikt
(-) ongeschikt

Starrukker
(-) geschikt
(x) ongeschikt

bottehond | 19-08-07 | 23:38

@Sulfuric-Acid 19-08-07 @ 23:30
Zo zie je maar weer. De verschillen in mening zijn niet zo enorm groot. Dat geld ook in redelijke mate voor @bottehond (en nog een aantal anderen). Wellicht put ik nog voldoende hoop uit mijn rustige omgeving en het relatief lage aantal hangfinnen in mijn omgeving. Ik spreek op mijn werk (onderwijs) regelmatig met jongeren van marokaanse afkomst en zie daar niet zo veel islam-gefundeerde rottigheid. Sterker nog de jongeren die rottigheid uitvreten hier lijken veel verder van de islam af te staan dan de rustige, vriendelijke marokaanse jeugd die hier in redelijke getale ook is.

Volgens mij heb ik heden alleen maar on-topic gepost. Een persoonlijke overwinning. Met dank aan de @redactie.
Ik heb m'n ei vandaag wel weer gelegd geloof ik (net links van de plek waar de meeste eieren zijn geland). In het kader van de goede voornemens -> out.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 23:38

Muhammad Taqi Partovi Samzevari, in his “Future of the Islamic Movement” (1986), sums up the Islamic worldview.

Our own Prophet … was a general, a statesman, an administrator, an economist, a jurist and a first-class manager all in one. … In the Qur’an’s historic vision Allah’s support and the revolutionary struggle of the people must come together, so that Satanic rulers are brought down and put to death. A people that is not prepared to kill and to die in order to create a just society cannot expect any support from Allah. The Almighty has promised us that the day will come when the whole of mankind will live united under the banner of Islam, when the sign of the Crescent, the symbol of Muhammad, will be supreme everywhere. … But that day must be hastened through our Jihad, through our readiness to offer our lives and to shed the unclean blood of those who do not see the light brought from the Heavens by Muhammad in his mi’raj {“nocturnal voyages to the ‘court’ of Allah”}. … It is Allah who puts the gun in our hand. But we cannot expect Him to pull the trigger as well simply because we are faint-hearted.
It must be emphasized that all of the analysis provided here derives from the Islamic sources themselves and is not the product of critical Western scholarship. (Indeed, most modern Western scholarship of Islam is hardly “critical” in any meaningful sense.) It is Islam’s self-interpretation that necessitates and glorifies violence, not any foreign interpretation of it.

www.jihadwatch.org/islam101/

solidstate | 19-08-07 | 23:37

Shalome 19-08-07 @ 23:07

Waaruit blijkt dat het establishment (en boy is dit een "old boy" op staatskosten en nog wel bij de SER met de immer voor links liberale onnozelaars) simpelweg het niveau en de de morele moed mist om de mouwwen op te stropen en de bezem door 0031 heen te halen. Capice?

bottehond | 19-08-07 | 23:37

De waarheid is hard, maar gelukkig zijn er altijd nog mensen als Starfucker om ons er op te wijzen dat er hele gezellige manieren zijn, om met doodsbedreigingen en mishandelingen om te gaan. Want, wie zijn die Wilders en Jami tenslotte? Zij zijn bekend van TV, dus die vragen er ook om. Een beetje met gevaar voor eigen leven carriere lopen maken, de uitslovers. Die hebben zeker de HAVO gedaan. En dan een beetje van mijn belastinggeld gaan roepen wat ze vinden. Alsof iemand dat wat interesseert? En ondertussen zorgen ze er ook voor dat iedereen elkaar gaat haten. Nou, je kan ook gewoon op bezoek bij elkaar hoor. En dan lekkere hapjes eten ofzo. Daar hoef ik helemaal niemand voor te beledigen. Dat vind ik ook niet netjes, elkaar beledigen. Is ook een mening. Dus ik mag dat zeggen.
[Kan ik deze column zo inleveren bij GS?, of is ie te inhoudelijk?]

tipo | 19-08-07 | 23:36

@Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 23:23,<br>
Dat Wilders het één en ander mogelijk wel wat subtieler had kunnen brengen zou ik ook niet afwijzen. Maar hij durft, en doet dat op een manier wat iedereen wél wakker schudt. Hij heeft zich nog niet kunnen bewijzen, maar hij laat wel zien dat hij én zijn partij onderwerpen beet durven te pakken die lange tijd onbespreekbaar zijn geweest in Den Haag. Daarom krijgt hij mijn stem. En om je eerlijk de waarheid te zeggen, de afgelopen jaren heb ik NIET gestemd! Waarom, omdat ik, net zoals jij net zegt, het ff niet meer wist. Ik heb daarvoor op verschillende partijen gestemd, helaas zonder enig resultaat. Althans het enige resultaat was dat men niet deed wat men de kiezers heeft beloofd.<br>
Ik ben het écht zat met de houding en de manier waarop de politiek de afgelopen jaren bedreven is. Men probeert de gevolgen op te lossen, maar men pakt het daadwerkelijke probleem niet aan. Daarom gaat dit land zo snel naar de klote.

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 23:30

@Conan 19-08-07 @ 23:19
En wat is het excuus van alle wel hangende niet-finnen dan?
Het excuus wordt wel gebruikt maar ik geloof er geen bips van dat die hangfinnen dat ook echt aanhangen. Het is een onzinexcuus en dat weten ze zelf ook. Als je niet meedoet in NL blijf je toch overeind en houd je voldoende bestaansmiddelen. Als je rottigheid uitvreet kom je er mee weg. Dat is het excuus. Dat kunnen we ook aanpakken, wat die baarden allemaal roepen is een heel ander verhaal en verdient een andere aanpak.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 23:28

Elisabeth2 23:11, >>Ik krijg hier een beetje jeuk van de mensen die zeggen dat het in de Randstad allemaal niet klopt.<< In de Randstad wonen ook legio mensen die al beginnen te zweten als ze het woordje 'Groningen' lezen en er van overtuigt zijn dat Groningers een achterlijk volkje zijn. Ik denk dat ik er niet ver naast zit, wanneer die zelfde mensen compleet in paniek schieten bij het horen van de term 'moslim'. In de Randstad wonen veel zelfingenomen mensen die denken dat na Utrecht de beschaving is afgelopen. Gelukkig bewijs jij dat er ook nog uitzonderingen bestaan.

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 23:24

@Sulfuric-Acid 19-08-07 @ 23:18
Ik volg de analyse van wat er allemaal an de hand is een heel eind. In de persoon van Wilders zie ik echter de oplossing niet. Dat hij de taal van een groot deel van het volk spreekt vind ik eerder verontrustend dan dat het een pluspunt is. Voor mij dus het nadeel van de twijfel.
Waarmee ik helaas dan meteen wel moet bekennen dat ik het, als het op stemmen aankomt, al een paar jaar echt niet meer weet.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 23:23

@ Weerloze Koekebakker 19-08-07 @ 23:10

Eat your hart out goatfuckerT.

Dhimmitude

Islam's persecution of non-Muslims is in no way limited to jihad, even though that is the basic relationship between the Muslim and non-Muslim world. After the jihad concludes in a given area with the conquest of infidel territory, the dhimma, or treaty of protection, may be granted to the conquered "People of the Book" -- historically, Jews, Christians, and Zoroastrians. The dhimma provides that the life and property of the infidel are exempted from jihad for as long as the Muslim rulers permit, which has generally meant for as long as the subject non-Muslims -- the dhimmi -- prove economically useful to the Islamic state. The Quran spells out the payment of the jizya (poll- or head-tax; Sura 9:29), which is the most conspicuous means by which the Muslim overlords exploit the dhimmi. But the jizya is not merely economic in its function; it exists also to humiliate the dhimmi and impress on him the superiority of Islam.

www.jihadwatch.org/islam101/

solidstate | 19-08-07 | 23:21

Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 23:14
OK. Vriendjes nu? Maar ik wil gewoon niet dat iedereen de randstad als een criminele zone ziet. Want dat is niet zo.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 23:21

Eshan Jami is de volgende publiciteits geile spreekstalmeester die; als het strakjes helemaal wordt uitgezocht door journalisten vast wel iets fouts heeft gedaan (nooit moslim is geweest bijv....) en Hirshin achterna gaat, nadat hij nog even lid is geweesy van Groep Wilders.
Starfuckert, je opstel lijkt verdomd veel op de toespraak die ik ooit eens hoorde van het VVD lijk, Nelie Smit Kroes... toeval hopelijk.

ZeitGeist | 19-08-07 | 23:20

"Door zijn dagelijkse provocaties radicaliseert hij ook de 80% van de moslims in Nederland die gewoon prima medeburgers zijn."

Hou toch eens op met dat soort opmerkingen.
Natuurlijk zijn er moslims en alle soorten en maten en is niet alles radicaal.
"Moslims" slecht noemen is stompzinnig, maar vraagtekens zetten bij wat de islam predikt is in het kader van radicalisering en extremisme wat WEL aan de orde is, lijkt me niet meer dan normaal.

Ik hoor zo vaak "ja maar die moslims die aanslagen plegen zijn niet representatief voor de rest van de "wel zuivere" moslims"
Dat is dan misschien een hele populistische correcte manier van spreken, maar "zuiver" in zijn geheel (want we hebben met alle moslims te maken) in deze context is de islam dan al lang niet meer te noemen.
Draai de zaken eens om:

- Hoeveel aanslagen zien we anno 2007 uit naam van God of Jezus?
- Hoeveel mensen worden in elkaar geslagen omdat ze Christenen beledigen?

En dat Starf*cker de Bijbel er ook maar even met de haren erbij sleept teneinde objectief te lijken is een drempel te ver.
De Bijbel zegt NIETS over Moslims.
De Koran wel over Joden.

De Bijbel predikt dan wel de hel voor mensen die niet geloven, maar gaat hier niet ver in en laat het "oordeel" en de "straf" helemaal aan "God" over.
Dit in tegenstelling tot de veel hardere bewoordingen in de Koran.
Zie ook de quotes m.b.t. jodenhaat:

skepticsannotatedbible.com/Quran/int/l...

We mogen en moeten problemen benoemen en de westerse wereld heeft een probleem met de islam-as-we-know-it

c0r3y | 19-08-07 | 23:19

@Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 16:57
"Dat zijn toch alleen maar K**smoesjes. Je moet wat als hangfin. Heeft volgens mij geen drol te maken met het daadwerkelijk aanhangen van een geloof."

Aangezien je hier toch nog bent, even een antwoord op die oude post, precies, dat geloof biedt en excuus en (de illusie van) veilige haven, een levensdoel. Het is dus voor een belangrijk deel bepalend, je HOEFT namelijk niet mee te doen met 0031.

Conan | 19-08-07 | 23:19

@befke 19-08-07 @ 23:00,<br>
Da's óók iemand om rekening mee te houden. Daar hoor je de laatste tijd ook niets meer over. Da's wel beangstigend.<br>
<br>
@Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 23:05,<br>
Wilders is op dit moment bezig om zich te laten horen. En dat doet hij goed. Bij de volgende verkiezing (hoe langer dat duurt hoe meer stemmen hij krijgt) zal hij genoeg stemmen hebben om zich daadwerkelijk te laten gelden in dit land. Hij spreekt de taal van een merendeel van het volk. Daar gaat het nu om. Er zijn op dit moment zát regels die geimplementeerd kunnen worden om iets te doen tegen de islamisering, maar die worden óf niet uitgevoerd óf zo uitgevoerd dat het nog niets helpt. Zie Albayrak die nu weer een wetsvoorstel of iets dergelijks in de ijskast zet omdat eerst onderzocht moet worden of het inderdaad helpt dat men criminele allochtonen het land uit donderd. Zo blijven we bezig. Zie bv. Rita Verdonk... Wordt het werken onmogelijk gemaakt omdat ze een stuk beleid uitvoert waar iedereen in de coalitie vóór heeft gestemd. Rita is pleite en wat doet Woutertje Boslim, die douwt er gelijk ff een Generaal Pardon door, terwijl AFGESPROKEN was dat dit pas besproken zou worden nadat er een nieuwe regering geinstalleerd zou zijn.<br>
Ik geef Wilders het voordeel van de twijfel. Waarom, omdat de huidige politicie hebben aangetoond dat ze zeer onbetrouwbaar zijn en niet in staat zijn om de keuze van het volk waar te maken.

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 23:18

Davitamon 19-08-07 @ 23:13
Koerbagh weer uit zijn apotheek gekropen? Ennu, je krijgt geen antwoord meer, hoor. Rekn daar maar niet op.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 23:17

@Elisabeth2 19-08-07 @ 23:11
Niet m'n woorden uit z'n verband trekken a.u.b. Ik zeg niet dat de randstad rot is maar op het platte land heb je bepaalde problemen in mindere mate dan in bepaalde delen van de randstad. geen reden voor jeuk dus lijkt me.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 23:14

@koerbagh,

Vervelend hè als je geen gelijk hebt - en dat ook niet krijgt.

Davitamon | 19-08-07 | 23:13

Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 23:05
Ik krijg hier een beetje jeuk van de mensen die zeggen dat het in de Randstad allemaal niet klopt. Woon er ook en heb nooit last van wantoestanden.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 23:11

Solidstate: Je bent erg vervelend bezig met je dwangmatige postings betreffende Jihadwatch. Hou eens lekker op. Met dwangmatig gedram kan men doorgaans slecht overtuigen.

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 23:10

@ mezelf aanvulling .. volgens Jami VAAK de leer..

Conan | 19-08-07 | 23:10

Starf*cker 19-08-07 @ 21:35

De insteek van de leer van de Psychoot (vzmH) maakt radicalisering onvermijdelijk. Dat er ook prettige mensen onder moslims te vinden zijn, maakt dat niet anders. Het punt van Jami is dat deze mensen volgens de volgelingen van de Psychoot (vzmH) de leer van de Psychoot (VzmH) hebben verlaten (waarop de doodstraf staat). Om vrij naar de woorden van Macchiavelli te spreken, als je een misverstand laat voorbestaan om een oorlog te vermijden, vermijd je de oorlog niet maar stel je de oorlog slechts uit in je eigen nadeel. en hij is bewogen. Van misbruik van Jami is gezien zijn ideeën geen sprake.
Jouw “nepmoslim” theorie ten aanzien van criminele hangfinnen is jouw wens. Het maakt gebruik van de radicalisering die inherent in de Leer van de Pschoot (VzmH) besloten ligt. En het antwoord was simpel, gewoon de regels toepassen en geen voorkeursbehandeling. Dan waren de verhoudingen van de aanvang af duidelijk geweest. Nu is de situatie inderdaad lastiger aan te pakken. Maar dat probleem op de boodschapper afschuiven en die gebrek aan creativiteit aan oplossingen verwijten, is de wereld op zijn kop. Ik doel op Wilders afbranden en in poging tot übermoraal de moslim-paladijnen van de partijen die het probleem de wereld in hebben geholpen (en nog steeds volharden in het bagatelliseren en afkopen van de problematiek) de hemel in prijzen voor fraaie maar holle frasen. Frasen die overigens van de koppensnellers van de Psychoot (VzmH) ook tot doodsbedreigingen richting Aboutaleb leidden.

Conan | 19-08-07 | 23:07

Hey bottehond, vlaanderen c'est quoi? Brabant bedoel je? Of West- en OOst-Vlaanderen. Alle Vlaams-nationalisten moesten ze in Bokrijk opsluiten... Hopen maar dat Leterme helemaal onderuitgaat dan zijn we misschien even van dat gezeik vanaf.

Te_Gek | 19-08-07 | 23:07

bottehond 19-08-07 @ 23:02

Jij toevallig half oor overgehad voor Zomergasten? Werd helemaal bleek toen George Steiner over het barbarisme had, terwijl men blind was voor het reële barbarisme buiten. "Men wil het niet weten," zegt hij. Terwijl we nu het barbarisme wederom meemaken. Verontrustend dat deze Zomergast elke analogie ontgaat.

Shalome | 19-08-07 | 23:07

bottehond 19-08-07 @ 23:02
Vlaanderen bij Nederland. Dat zou ik mooi vinden.

LibertasSimplex | 19-08-07 | 23:07

@bottehond 19-08-07 @ 22:55
Ook ik stam nog uit de tijd dat 0031 gezellig leuk en lief was. Ik heb tevens het geluk dat ik in een stadje woon waar dat nog in hoge mate opgaat (ver genoeg van de randstad).
Mijn punt is eerder dat ik het een waanidee vind dat de kansfinnen en baarden hier weggaan of dat we ze wel ff aan kunnen pakken door er een paar terug te sturen. Dat vergt een veel complexere aanpak en maatwerk. Maatwerk waar ik bij Wilders de ideeën niet voor zie. Op nationaal niveau kan je wat doen aan je kansfinnen, als het gaat om de expansie van de islam kan je in 1 land met 1 rechtse regering geen reet. Wilders heeft wellicht beter in de gaten waar mensen in 0031 last van hebben dan de oude hap in den Haag, betere oplossingen heeft hij m.i. niet. Hij komgt niet verder dan populistisch geschreeuw. Langer oplsuiten, het land uitzetten. Druppels op gloeiende platen en een hoop kabaal. Verder niks.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 23:05

Is St*rfucker ervan op de hoogte dat sinds het verscheiden van Mohammed, vrede zij met hem (want daar en toen is deze gebleven), de constellatie nogal is veranderd?
Wij kunnen hem als scribent met gerust hart een luchtcohabiteur noemen.

……..”trying to drag you down the hole that he’s in”…….

Wil men ook eens wat consideratie tonen met de hardwerkende nieuwe burger?
Zowel op zaterdag als op zondag is de goentesupermercado open en de dienstverlening is prima want ze verkopen tevens spiritualiën.
Edoch, wij doen het met een beetje melk en een klein kneepje citroen en gaan na deze verkwikking vroeg slapen: het is vermoeiend en vereist lange armen om de boel bij elkaar te houden.
J.Thee.Cohen

J.Thee.Cohen | 19-08-07 | 23:04

Hey starfucker blij verrast om eens een wat genuanceerder verhaal op GS te lezen, toch maar s n poging gedaan om van die radicaliserende autochtone pubers en calimero's hier af te komen? Het werd tijd :) Kijk PVDA is tries, Wilders is nog triestiger, dat vind ik ervan; wenig partijen die echt met oplossingen voor samenleven aan komen draven maar goed, mijn voorkeur gaat dan toch nog altijd eerder naar sociaal dan asociaal. Ach een volk krijgt de politici die het verdient zeker?

Te_Gek | 19-08-07 | 23:04

@ sterrenplukkerT

Deze column was te makkelijk. Gefundenes Fressen. Had je beter aan de constitutionele crisis in België gewaagd. Best heel belangrijk én fascinerend. Een mooie kans om een breed scala aan politieke ideeen te venitleren. Over de euccp enzo. Het betogingsverbod (dat vrijwel zeker opgeheven wordt, Hogo Coveliers is de advocaat en senator) en de gedachte aan een Nieyuw Nederland, met 0031 zonder de randstad en Vlaanderen er wél bij. Dat zijn zaken die spelen en die niet kaalgegraasd zijn in 0031. Stuitend gebrek aan interesse in de politiek van het volkje dat zo dicht bij ons staat.

bottehond | 19-08-07 | 23:02

Sulfuric-Acid 19-08-07 @ 22:54
Nee snap het hoor geen enkel probleem is zelf zeer goed en opbouwend.
Waar ik zo bang voor ben is deze.

www.youtube.com/watch?v=NAyarShLYyo

befke | 19-08-07 | 23:00

Sulfuric-Acid 19-08-07 @ 22:57
Ja, heel goed, ik geniet van jouw postings.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 22:58

"DE bijbel staat ook vol met de meest achterlijke teksten en laten we in Nederland vooral de 10% van de moslims veel harder aanpakken die homo’s aftuigen en de grote steden terroriseren. Dat zijn geen gelovige moslims. Dat is niet-opgevoed-geboefte dat hun ego ontleent aan de meest zwarte kanten van de Koran zonder erin te geloven"

Starfucker als zendeling naar Irak en afghanisten.... daar uitleggen dat ze geen goede moslims zijn??

Behangdelul | 19-08-07 | 22:57

Sira, p550)

Volume 3, Book 29, Number 72; Narrated Anas bin Malik: Allah's Apostle entered Mecca in the year of its Conquest wearing an Arabian helmet on his head and when the Prophet took it off, a person came and said, "Ibn Khatal is holding the covering of the Kaba (taking refuge in the Kaba)." The Prophet said, "Kill him."
Following the conquest of Mecca, Muhammad outlined the future of his religion.

Volume 4, Book 52, Number 177; Narrated Abu Huraira: Allah's Apostle said, "The Hour {of the Last Judgment} will not be established until you fight with the Jews, and the stone behind which a Jew will be hiding will say. "O Muslim! There is a Jew hiding behind me, so kill him."
Volume 1, Book 2, Number 24; Narrated Ibn Umar: Allah's Apostle said: "I have been ordered (by Allah) to fight against the people until they testify that none has the right to be worshipped but Allah and that Muhammad is Allah's Apostle, and offer the prayers perfectly and give the obligatory charity, so if they perform that, then they save their lives and property from me except for Islamic laws and then their reckoning (accounts) will be done by Allah."

It is from such warlike pronouncements as these that Islamic scholarship divides the world into dar al-Islam (the House of Islam, i.e., those nations who have submitted to Allah) and dar al-harb (the House of War, i.e., those who have not). It is this dispensation that the world lived under in Muhammad's time and that it lives under today. Then as now, Islam's message to the unbelieving world is the same: submit or

www.jihadwatch.org/islam101/

solidstate | 19-08-07 | 22:57

@Elisabeth2 19-08-07 @ 22:52,<br>
Dank! Ik heb me de laatste paar topics betreffende dit onderwerp ingehouden omdat ik nogal moe werd van dit soort onderwerpen, en dan voornamenlijk de achterlijke comments die er door bepaalde, incapabale, lieden continue werden gespuid. Maaruh, de batterij is weer opgeladen zoals je wel hebt gelezen.

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 22:57

Starfucker.
Je schrijft als een middelmatig semi-intellectueeltje met voorgekauwde linksige meninkjes. Dat soort waar de PVDA en aanverwante parijen vol van zitten. Van die betweterige geitenwollensokjes welzijnswerkertjes, leraartjes en hoernalistjes
En jullie soort denken nog wat te melden te hebben in deze tijden? Na dertig jaar multicultureel indoctrineren. Telllen jullie de dagen maar onder de warme subsidiedeken. Tot de volgende keer would be opneukertje. Ondergetekende out op dit topic.
Naschrift. Sulfuric-Acid 19-08-07 @ 22:46 Way to go dude.

d´omgebouwde | 19-08-07 | 22:56

Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 22:31

Is er iets mis met je geheugen of je historisch besef. Vó;ordat de invasie aan kanslozen begon was Nederland een zeer vriendelijk en openminded Vrijstaatje. Heb jij actie reactie wel helemaal helder, vrind?

bottehond | 19-08-07 | 22:55

@befke,<br>
Die lange comments van mij zijn niet bedoeld om jou door het slijk te halen en/of onderuit te halen hoor. Maar ik ben gewoon ff lekker on-topic mijn ongezouten mening aan het uiten! Just that you know!

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 22:54

Sulfuric-Acid 19-08-07 @ 22:46

Hear, hear en applaus!

Elisabeth2 | 19-08-07 | 22:52

Though deprived of victory at Uhud, Muhammad was by no means vanquished. He continued making raids that made being a Muslim not only virtuous in the eyes of Allah but lucrative as well. In an Islamic worldview, there is no incompatibility between wealth, power, and holiness. Indeed, as a member of the true faith, it is only logical that one should also enjoy the material bounty of Allah -- even if that means plundering it from infidels.

www.jihadwatch.org/islam101/

solidstate | 19-08-07 | 22:47

@befke 19-08-07 @ 22:31,<br>
En hoe staat hij dan tegenover de levenswijze zoals wij die hier in 0031 hebben?<br> Zal dan ook wel niet erg positief zijn neem ik aan?<br>
En de reden dattie uit Suriname vertrokken is zal wel zijn omdat zijn geloofsvisie daar ook niet getolereerd werd. Nou ja, feit blijft dat we met die knakkers opgescheept zitten en de situatie er niet beter van wordt.<br>
En als er dan 's iemand op staat en zegt wat zijn probleem is dan wordt deze gelijk afgeschildert als een racist. En dat terwijl in bepaalde werelddelen bv de bijbel wél verboden is... Maarja, je dat mag in geitenwollensokken Nederland natuurlijk niet zeggen. Elke moslim hier in 0031 houdt lekker z'n bek dicht en wacht op de dag dat zij het voor het zeggen hebben. Nou, dan kan ik ze op een blaadje geven dat die dag NOOIT zal komen. Over m'n lijk!<br>
Doodziek wordt ik van die lakse houding die de hedendaagse politiek heeft aangenomen. Normen en Waarden van Jan-Peter Potter, maar ondertussen z'n kop in de bijbel stoppen om de radicalisatie niet waar te nemen. Onzin, nonsens, hoe komt men erbij... Luisteren naar het volk, nou dat gaat lekker dus... NOT! Die gasten willen alleen luisteren naar wat ze zelf willen horen. iets anders wordt gewoon genegeerd. Zoals de burger de afgelpen jaren constant genegeerd is. Maarja, we blijven hopen en gaan gewoon weer opnieuw stemmen. Nou ik kan je vertellen dat bij de volgende verkiezingen mijn stem naar Geert Wilders toe gaat. Eindelijk is iemand die Butt-Kicked in de politiek en het één en ander aan stof (tot nadenken) doet opwaaien en niet bang is om bepaalde zaken aan te snijden en zijn ongezouten mening te geven. Dáár hebben we wat aan in dit land. Een grote bek waaruit feiten komen en niet dat socialistische gelul wat we nu dagelijks horen. Links lullen, rechts zakkenvullen. Terug gaan naar wat we waren; een klein landje met een GROTE bek. Maar wél een land wat ergens voor staat en niet bang is om zijn eigen weg te gaan.

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 22:46

Wat een gedoe om niks. Nederland bestaat niet meer; of het is al zo ver afgezakt, dat de schade en verval onomkeerbaar zijn.

De manieren and tradities, 'kunst', gebouwen, ideeen, en levenstijl zijn allemaal zo erg veranderd--in de extreem negative zin--dat het niet meer juist is om dit stuk land nog 'Nederland' te noemen. De linkse krachten hebben, inderdaad, al lang gewonnen, en misschien is het wel voor het beste. Vroeger, in de tijd van de Nederlands.

deBe | 19-08-07 | 22:46

@Davitamon 19-08-07 @ 22:12:
Het feit dat Van Dale taalverloedering registreert en opneemt in zijn lexicon betekent nog niet dat je dergelijke wanstaltige anglicismen dan ook maar moet gebruiken. En het lemma van Van Dale is al helemaal geen rechtvaardiging achteraf voor het gebruik ervan.

koerbagh ? | 19-08-07 | 22:42

J.Thee.Cohen 19-08-07 @ 22:33
Sinterklaas nou ook al dood. Godverju.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 22:41

@J.Thee.Cohen 19-08-07 @ 22:33
Die st Nicolaas, die had nog eens een VOC-mentaliteit.
BTW, groene thee is erg goed tegen vrije radicalen.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 22:35

Aan hen met tenminste diploma ¾ -jaar voorbereidend nijverheidsonderwijs:

Een man met een baard én een boek, noemen wij St. Nicolaas waarin wij, na de infantiele periode, niet meer geloven (maar voor even was dat riant leuk!).
(Sint had trouwens wél gastarbeiders…………….maar dat waren toen incorrecte tijden.)

Als men radicaliseert, is men (volgens Van Dale) een persoon die de uiterste consequenties van een denkwijze aanvaardt en zich in zijn daden daarnaar wil richten, maar het is tenslotte voor de weldenkende onder ons, niet het hele jaar door Sinterklaas.

Vrije radicalen bestaan ook, maar dat is in dit kader te hoog gegrepen
Kopje Thee allen?

J.Thee.Cohen | 19-08-07 | 22:33

Starfucker
quote:Een jong tikje linksige afvallige moslim, charismatisch ook, die onder de spotlights van de media zichzelf gigantisch opblaast en Wouter Bos en de rest van de PvdA neerzet als een partij waar moslims zich thuis kunnen voelen als in een behaaglijke moskee. einde quote. Is deze zin niet te veel intellectuele eer, voor een "naïeve afvallige".

d´omgebouwde | 19-08-07 | 22:32

@bottehond 19-08-07 @ 22:26
Daar heb ik het al eerder over gehad. Toen kreeg ik een legioen reaguurders over me heen. Als het er op aankomt ben ik een vluchter. Als het hier niet meer te harden is dan smeer ik 'm. Vooralsnog is het hier goed te doen.
Waar ik niet mee uit de voeten kan is je verlagen tot het niveau van 'de vijand'. Bovendien geloof ik niet in een generieke aanpak van een breed spectrum aan problemen, maar daar ben ik verder naar boven op deze pagina (voor de warme prak) al wel duidelijk over geweest geloof ik.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 22:31

Sulfuric-Acid 19-08-07 @ 22:26
Ja werkt al heel lang en hard geloof me.
Maar wel heel vaak boos.

befke | 19-08-07 | 22:31

-weggejorist-

objectief191 | 19-08-07 | 22:30

@Weerloze Koekebakker,

Ohja tuurlijk, het is weer de schuld van die vijftien miljoen overgebleven Joden (0,2% van de wereldbevolking!) waarvan enkelen graag een stukje land ter grootte van enkele tientalle voetbalveldjes willen bewonen, en zo verschrikkelijk gemeen zijn tegenover die bijna anderhalf miljard moslims (20% van de wereldbevolking!).

Davitamon | 19-08-07 | 22:29

@Starfucker
Dit voor onze linkse wegkijker Starfuckert;http://www.ex-moslims.nl/

objectief191 | 19-08-07 | 22:28

Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 22:23
Ok, helemaal mee eens. Joris vervang kwakbol eens door koekebakker in die post van Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 22:14

Karel kwakbol | 19-08-07 | 22:27

@Warrior4freedom 19-08-07 @ 22:15
Dan kunnen we gevoeglijk constateren dat er in Nederland geen echte moslims wonen. Dus dan hoeven wij ook geen rekening meer te houden met dat geloof van die grote Proleet - Haat zij zijn Naam.

Hadjewat? | 19-08-07 | 22:27

@Starf*cker
Toch ben ik benieuwd naar jouw kip/ei-redenering. Is Wilders groter gegroeid vanwege de radicaliserende moslims, of radicaliseren moslims vanwege W?
Denk aan die aflevering van Andere Tijden, waarin eind jaren 70 een imam voor de NL-tv verklaarde dat hij ervoor ging zorgen om binnen 5 jaar miljoenen islamitische bekeerlingen in Nederland te hebben. Of neem de essays van Hafid Bouazza uit NRC, die beschreef hoe haatzaaiende, antisemitische en anti-westerse geraaskal in moskeeën in de jaren 70 al op grote schaal plaatsvond. Etc.
.
Ergo. Radicale moslims zijn al 14 eeuwen een feit, onder welke omstandigheid ook, en ik neem aan dat je van dit historische feit op de hoogte bent. Wilders is derhalve een gevolg van de strapatsen van die radicalen; of Wilders moet al 14 eeuwen oud zijn en vanaf het begin van de islam zijn praatjes hebben verkondigd, natuurlijk. Of ga je me wijsmaken dat moslims perfect vreedzaam en smetvrij zijn en slechts -als het echt te gek wordt- massamoordend reageren op die grote boze buitenwereld?

Shalome | 19-08-07 | 22:27

Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 22:14

Jij bent een purist. Praktisch politiek handelen is wat Nederland nodig heeft. je gaat toch niet mokkend op je zelfgeproduceerde mestvaalt zitten?

bottehond | 19-08-07 | 22:26

En wat vinden jullie hiervan. Hoofd moslim organisatie zegt:
'Time to end violence'

Secretary-general of Indian organization representing 200 million Muslims says Pakistan should establish relations with Israel. Addressing Hamas' charter; adds, 'I don't believe in anything that destroys another country'
www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-343...

Weisse rose | 19-08-07 | 22:26

@befke 19-08-07 @ 22:19,<br>
Ik neem dan ook aan dat deze man gewoon doordeweeks netjes naar zijn werk gaat en andere mensen, met uitzondering van die Shi'iet, met respect behandeld en niet zijn geloofswijze op iedereen projecteert...<br>
Ik heb zowiezo een hekel aan élk geloof, omdat dit in het verleden en nu nog steeds, niets anders dat ellende brengt. Dat iemand gelooft, prima. maar val mij er niet mee lastig. En dat is wat nu wél gebeurt met die moslims.<br>
En of die nu een 0031 paspoort hebben of niet, die gasten zijn niet voor rede vatbaar en hebben geen enkel respect voor iets anders dan de Islam.

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 22:26

miura 19-08-07 @ 22:06

Dan lijkt het me dat hij beter kan gaan schrijven, want dat huis-tuin-keuken gepsychologiseer komt me de strot uit! En die oversprongen die hij maakt, doen me vermoeden dat hij niet lekker in zijn vel zit

Fuckje, de keren dat ik in Vinkhuizen kwam was vanwege Forward..

azijnseiker | 19-08-07 | 22:23

Starfuckert
quote:DE bijbel staat ook vol met de meest achterlijke teksten einde quote
Doe mij nog een open deur mét.
quote:Door zijn dagelijkse provocaties radicaliseert hij ook de 80% van de moslims in Nederland die gewoon prima medeburgers zijn. Einde quote.
Ah u is één der laatse autochtonen op Kanaleneiland Utrecht? Dit omdat u zo'n heldere kijk op deze zaak heeft. Dit kunt u toch alleen uit eigen waarneming hebben? Salonsocialist.

d´omgebouwde | 19-08-07 | 22:23

@Karel kwakbol 19-08-07 @ 22:19
oops, goed we maken er koekebakker van.
(Doe ik een keer m'n best om een beetje netjes te blijven, weer mis)

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 22:23

The Quran's commandments to Muslims to wage war in the name of Allah against non-Muslims are unmistakable. They are, furthermore, absolutely authoritative as they were revealed late in the Prophet's career and so cancel and replace earlier instructions to act peaceably. Without knowledge of the principle of abrogation, Westerners will continue to misread the Quran and misdiagnose Islam as a "religion of peace."

www.jihadwatch.org/islam101/

solidstate | 19-08-07 | 22:21

Starfucker.... vertel eens.... hoeveel moslims hebben gehoor gegeven aan die oproep van Aboudinges?
Noem er 3?
2 dan
eentje maar?

Warrior4freedom | 19-08-07 | 22:21

Sulfuric-Acid 19-08-07 @ 22:16
Mijn waarde ik kan je alleen maar volkomen gelijk geven.
Overigens waar ik het over had heeft een Nederlands paspoort komt van Suriname heel lang geleden.

befke | 19-08-07 | 22:19

Als Wilders hiermee al een burgeroorlog kon uitlokken, Starfucker, dan zei dat iets over de uitgelokten. Niet over Wilders

LibertasSimplex | 19-08-07 | 22:19

Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 22:14
Wilt u in het vervolg wat zorgvuldiger om gaan met mijn naam.

Karel kwakbol | 19-08-07 | 22:19

Links kiest voor electoraal gewin inplaats voor idealen.
Deze worden verkwanseld in ruil voor moslim stemmen.
Zo is links verworden tot een groep landverraders ;de nieuwe NSB die zich bij de moslims probeert in te likken.
En daarom gaan zij zo tekeer tegen Wilders en Jami om de gunst van hun achterban te ververven en om een plaatsje in het toekomstig kalifaat zeker te stellen.

objectief191 | 19-08-07 | 22:18

@azijnseikert,
Is er in Vinkhuizen ook kabeltv, of "leen" je de schotel van de buren?

fuckje | 19-08-07 | 22:17

@azijnseiker 19-08-07 @ 22:13
Die zeldzame lul heeft anders wel een van de meest duidelijke boeken geschreven voor wie wil weten hoe de reguliere media ons het nieuws voorschotelen. Eén hoofdstuk lezen en je weet genoeg. Nooit meer TV kijken.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 22:17

@befke 19-08-07 @ 21:58,<br>
hhhhmmmm, klinkt als dat ze ongeveer alles hebben verboden behalve het lezen van de koran en het bezoeken van een moskee. Geen wonder dat ze dan zo reageren. Ennieweej, dat sommige mensen een geloof hebben en daar gebruik van maken om hun leven te leiden, prima! Maar dat dat soort mensen aanstoot hebben van de manier van leven terwijl ze zelf hier naar toe zijn gekomen stuit mij tegen de borst. En als de politiek óók nog besluit om negatieve berichten over de islam / koran af te doen als niet belangrijk en vervolgens kun kop in het zand steken, dan is voor mij de maat vol. Nederland trouwen ook, maar dat mag je óók al niet zeggen.<br>
V.w.b. Wilders, die geeft zijn mening op dezelfde toon als dat die radicale moslims doen tegen ons ongelovigen. Oog om oog, tand om tand. VOC mentailteit noemde men dat vroeger en dat heeft ons heel wat gebracht. Maar met de politieke richting van de afgelopen jaren is het alleen maar slechter gegaan met dit land. Politici die geen enkele verantwoording meer durven te nemen. Die ergens voor (gaan) staan, die hun beloftes waarmaken. Geitenwollensokken regeren dit land en dat is ook wel te zien ook. Wat nou kansenjongeren aanpakken.. nee, we moeten ze proberen te bereiken zodat ze zich welkom voelen in ons land, sodemieter op met dat tuig. 2 paspoorten, forget it. Aanpassen, doe je dat niet dan flikker je maar weer op naar waar je vandaan kwam, maar probeer godverdomme niet mij te onderwerpen aan dat kloteboek van Pedo Mo.<br>

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 22:16

@ fuckje, iedere maf rijdt in een daf naar zijn graf.

gentle giant | 19-08-07 | 22:15

Ach..... het sterrenneukertje praat net als Dijkstal en Lunshof. De bekende linkse meuk. Moslims zijn best wel ok... en aals bewezen is dat ze niet ok zijn, zijn het gewoon geen echte moslims.

Warrior4freedom | 19-08-07 | 22:15

@bottehond 19-08-07 @ 22:10
Sorry botte, maar zelfs eenoog is mij al te veel eer voor die kwakbol. Niet dat ik zo snel een stemadvies zou kunnen geven maar ik stem liever niet dan dat ik voor die gek op een knopje ga duwen.

Met de volgende topic er bij onstaat zo een lekker toekomstbeeld op de zondagavond. Over 10 a 20 jaar leven we hier in een moslimstaat waar de chinezen het voor het zeggen hebben.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 22:14

Tsjonge, wat een zeldzame lul he, die presentator van Zomergasten.

azijnseiker | 19-08-07 | 22:13

- off topic -
We zitten nu al bijna 2 uur te kijken, en vooral te luisteren naar Dr. Alexander
Rinnooy Kan. Een helder en scherp analyticus, en dan vraag ik mij af waarom wij met Balk opgescheept zitten.....

fuckje | 19-08-07 | 22:13

@ fuckje, vergat aanhalingstekens "walgelijke populist", maar Jan Pronk komt eraan, het gaat allemaal goedkomen: Darfur2.

gentle giant | 19-08-07 | 22:13

@Koerbagh:

glo·baal (bn.)
1 niet in bijzonderheden afdalend, niet gedetailleerd => ruw, schetsmatig, synoptisch; <=> gedetailleerd
2 [Belg.] volledig, totaal, compleet
3 wereldwijd, mondiaal

Nummertje drie dus. Loop je helemaal voor niks de wijsneus uit te hangen.

Davitamon | 19-08-07 | 22:12

@ Cookie

Als je Geert Wilders beschouwt als Eénoog Geert (of Cucloop Geert volgens @ Shalome) wordt de zaak helder.

bottehond | 19-08-07 | 22:10

Soory in 2 (twee) zinnen.

d´omgebouwde | 19-08-07 | 22:09

Sarfucker neem eens de tijd om deze samenvatting door te nemen.

Islam 101 is meant to help people become better educated about the fundamentals of Islam and to help the more knowledgeable better convey the facts to others. Similarly, my book and documentary are meant to serve as concise explanations of the major moving parts of Islam and their implications for Western society. Islam 101 is a condensation of the book and documentary with the aim of lending clarity to the public understanding of Islam and of exposing the inadequacy of prevailing views. All should feel free to distribute and/or reproduce it.

www.jihadwatch.org/islam101/

solidstate | 19-08-07 | 22:09

@gentle giant,
Weet ik schat, maar die DURVEN dat niet!!
Trouwens, Jan Pronk is niet in de positie om Kamervragen te stellen, hij mag wel reaguren op GS.

fuckje | 19-08-07 | 22:08

Starfuckert
Quote:en laten we in Nederland vooral de 10% van de moslims veel harder aanpakken die homo’s aftuigen en de grote steden terroriseren. Dat zijn geen gelovige moslims. einde quote. In één zin zijn het moslims, maar geen gelóvige moslims. Nonsens heet zoiets.

d´omgebouwde | 19-08-07 | 22:08


solidstate 19-08-07 @ 21:59

Begreep ook dat vroeger de inquisitie de grootste geylbuiken waren die er bestonden.

befke | 19-08-07 | 22:08

@ fuckje, Jaques Tichelaar had ze moeten stellen, of Jan fucking Pronk!

gentle giant | 19-08-07 | 22:06

solidstate 19-08-07 @ 21:59
Ja dat klopt.

befke | 19-08-07 | 22:05

@gentle giant,
Wat de neuq is er mis met die Kamervragen??

fuckje | 19-08-07 | 22:04

Starfuckert
quote:met Eshan Jami als gewillig werktuig jaagt Wilders de moslimwereld op de kast einde quote. Is dit begrijpend lezen genoeg? probeer geen arrogantie op mij wat dat is een teken van onzekerheid , om even psychologisch bezig te blijven.
Het woord gewillig inpliceert dat Jami willens en wetens hieri n meegaat, wie bent u dan om hem dit kwalijk te nemen?

d´omgebouwde | 19-08-07 | 22:03

www.geertwilders.nl/index.php?option=c...
Zo moeilijk zou het toch niet moeten zijn, om zo'n walgelijke populist het gras voor de voeten weg te maaien?
Maar het gebeurt niet!

gentle giant | 19-08-07 | 22:01

@Starf*cker
Jij loopt zo te geilen op Aboutaleb ,maar het is dezelfde Aboutaleb die in een gesprek zei dat hij liever zijn dochter niet met een Nederlander zag trouwen maar met een macro.
En die andere turkse mevrouw in de regering durfde niets over de massa moord op de Armeniers te zeggen.
Dan maar liever Jami of Wilders die het lef hebben de feiten te noemen zoals ze zijn. Met gevaar voor eigen leven.
Ja, de waarheid is hard.

objectief191 | 19-08-07 | 22:01

Voor sommigen hier is het wellicht vreemd. Maar het is mogelijk dat je vindt dat finnen geen homo's of ex-moslims mogen meppen en dat je ondanks dat van mening bent dat Wilder gewoon een enorme flapdrol is.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 22:01

@Omgebouwde Wilders mag van mij alles zeggen, maar ik mag er ook een mening over hebben. Begrijpend lezen is niet je sterkste punt.

Starf*cker | 19-08-07 | 21:59

@befke 19-08-07 @ 21:20

Moslims verkeren in een voortdurende staat van oorlog(jihad) en sexuele frustratie.

Bewust om zo als drukmiddel te dienen om de islam verder te helpen.
Opgefokte strijderts strijden beter met het vooruitzicht van de rijke buit bij de overwinning.

solidstate | 19-08-07 | 21:59

Sulfuric-Acid 19-08-07 @ 21:35

Nog eventjes,
De man ( vader ) is buitengewoon intelligent en hoog opgeleid maar de religie heeft hem in een wurggreep.
Er zijn zoveel verboden in dat geloof die er toch uit willen komen.
Schilderkunst mag niet dus zijn ze begonnen om die drang te onderdrukken met het overigens zeer knap gemaakte weef kunst en tegels voor in hun gebedhuizen enz. enz.

befke | 19-08-07 | 21:58

Starfucker, lul, loop niet zo Wilders te bashen.

Dr R. Clavan | 19-08-07 | 21:58

Verdomde jammer.... Sterrenneuker snapt het niet helemaal.....

Ariebombarie | 19-08-07 | 21:58

Starf*cker 19-08-07 @ 21:49
quote:Wat ik wel zie is dat godzijdank het probleem benoemd mag worden einde quote. En de heer Wilders mag dat niet als volksvertegenwoordiger
Quote:Je mag zeggen dat Marokkanen homo's in elkaar rammen. Einde quote.
Dank, dat ik dat als nederlander met uw instemming mag zeggen.
Strafkamp voor Marokkaans gajes? To little, to late.

d´omgebouwde | 19-08-07 | 21:56

Mazzeltov 21:49: Wilders en feiten? Joodse humor naar ik aanneem?

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 21:54

Starf*cker 19-08-07 @ 21:53

Haha, ik trap er niet in, vandaag niet, that is.

bottehond | 19-08-07 | 21:54

@omgebouwde Ach, ik bedoel de opmerkingen aan mijn adres en die van andere Wilders-critici.

@Mazzeltov Ik hoef niemand in zijn reet te kruipen om een mening over Wilders te hebben. Daar glijden er al zoveel naar binnen.

Starf*cker | 19-08-07 | 21:53

@befke 19-08-07 @ 21:48,<br>
OK, duidelijk. Thanks!<br>
Dat lijkt wel iets van vroeger, als een katholiek iemand met een protestants iemand wilde trouwen. Zorgde ook voor veel heibel en denigrerend gedrag.

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 21:52

Starfuckert
quote:Geert lokt door zijn dagelijkse armoedige geestelijke striptease met nonsens en onzin de heilige oorlog in Nederland uit. einde quote.
Waarom niet gelijk in heel Europa? Allemaal Geert zijn schuld en heeft niets met die mensvriendelijke moslims te maken.

d´omgebouwde | 19-08-07 | 21:50

@omgebouwde Het gaat om daden. Vreeman die in Tilburg een opruiende iman de mond snoert. Aboutaleb die na de moord op Van Gogh de moskee ingaat en radicale lieden adviseert de boot naar Tanger te nemen. Er bestaan geen simpele oplossingen. Wat ik wel zie is dat godzijdank het probleem benoemd mag worden. Je mag zeggen dat Marokkanen homo's in elkaar rammen. Ik zag onlangs op de treurbuis een Amsterdamse deelraads-paus pleiten voor een strafkamp voor jong Arabisch gajes. Wilders heeft geen alleenrecht op een harde mening.

Starf*cker | 19-08-07 | 21:49

@Starf*cker 19-08-07 @ 21:35 : daar hebben we Wilders wel voor nodig, aangezien er geen enkele ANDERE partij is die de feiten weergeeft zoals Wilders doet..... in de verste verte niet.
Misschien ben je dan geen Bos adept, maar kruip je nederig voor Mao Jan in het stof ?

Mazzeltov | 19-08-07 | 21:49

Sulfuric-Acid 19-08-07 @ 21:35

Nee ik bedoel dat ze zelf niet rationeel kunnen definiëren waar hun boosheid vandaan komt.
Praktijk: ik ken een moslim ( soeniet ) en zijn dochter die studeerd in Utrecht heeft kennis/ relatie met een moslim jongen maar is
Sji'hiet of zo iets.
Woest is hij buiten zinnen boos.

befke | 19-08-07 | 21:48

Starf*cker 19-08-07 @ 21:35
qoute:Het is overigens opmerkelijk dat lieden die zo graag de moslims de maat nemen hier andersdenkenden verbaal executeren met hun scheldwoorden-diarree. Spiegelen heet dat in de psychologie. Einde quote.
U is niet alleen een stukjesschrijvert maar ook nog deskundige in de menswetenschappen? En wat is er mis met het de maat nemen van moslims? Mag dat niet of zo? Is dat niet mens eigen? Morele standaarden aanleggen en die vervolgens op anderen projecteren? Zou dat per definitie fout zijn?

d´omgebouwde | 19-08-07 | 21:46

"Geert Wilders radicaliseert minstens zo heftig als de Bin-Laden-adepten in Nederland"
@ Starf*cker, ben ik met je eens, maar als een kant radicaliseert moet er van de andere kant ook actie komen, dus als Wilders het niet doet, wie dan wel? *Googelt Chamberlain, Churchill*

gentle giant | 19-08-07 | 21:44

Die gast heet Ehsan en geen Eshan... anyway, Starfucker is wel consequent met z'n fouten...

Pufhoofd | 19-08-07 | 21:43

Starf*cker 19-08-07 @ 21:35
Ah starfuckert, Geert Wilders is een zieke geest, die gun ik u. Maar weet u een andere ,wellicht betere, persoon om de onlustgevoelens onder de NL bevolking te verwoorden? Of lullen die mensen allemaal uit hun nek en hebben ongelijk.

d´omgebouwde | 19-08-07 | 21:41

@Starf*cker 19-08-07 @ 21:35,
volgens mij is het halfhartige gedrag tenopzichte van intolerante Islamisten van CDA,PvdA en VVD er ook debet aan dat de boel radicaliseert.
Te zien aan de radicalere keuzes van de kiezer naar zowel PVV en SP.

Juist door niet duidelijk te zijn veroorzaken de traditionele grote partijen onrust.

Wilders is slechts een symptoom, geen oorzaak.

vander F | 19-08-07 | 21:41

In vergelijking met Burgemeester Vreeman van Tilburg (PvdA) is Starfucker een watje. Gelukkig dat er nog gezellige mensen zijn, 'die niet zo zwaar willen doen'.
www.trouw.nl/deverdieping/overigeartik...

tipo | 19-08-07 | 21:40

Hier een leerzaam stukje geschiedenis wat vroeger mogelijk was en nou niet meer dankzij de tolerante islam;http://www.amsterdam.pvda.nl/
"Alle zegen komt van boven"

objectief191 | 19-08-07 | 21:40

@knuffelpoes 19-08-07 @ 21:36
Ik lees ook nog wel eens iets anders dan GS. Maar goed, ik ga weer aan het pingpongen als het zo doorgaat en daar was ik niet voor gekomen. Het laatste woord is aan jou hoor, als je daar van opknapt.

Vooralsnog sluit ik me aan bij de tussentijdse samenvatting van Starf*cker .

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 21:40

@Gentle giant 19-08-07 @ 21:33
Wat zeur je nu over Reve? Hoor je mij zeggen dat ik gelovigen die god een handje willen helpen fijn vindt?
Wat ik zeg is dat het er alle schijn van heeft dat Jami niet in elkaar geslagen is. Da's alles.

Verder hear@Starf*cker

knuffelpoes | 19-08-07 | 21:40

@ knuffelpoes

Jij wilt mensen wel heel snel op de knieen, zeg. Ik zal je een schop onder je poezenreet geven.

bottehond | 19-08-07 | 21:36

Aha, cookie, jij kent de chronologie? Je werkt bij Tjibbe Joustra of bij de lokale politie? Vertel! Wanneer is er in welke mate bedreigd en wanneer is welke mate van beveiliging aangeboden? Zou interessante onthullingen op kunnen leveren!
Waar het om gaat is dat Jami die kloppartij zeer waarschijnlijk uit zijn duim heeft gezogen. Dat ie daarvoor al wel eens bedreigd is geworden zal best. Ga jij nu onthullen dat daar geen gepaste beveiliging voor aangeboden was?

knuffelpoes | 19-08-07 | 21:36

@befke 19-08-07 @ 21:31,<br>
En de wetenschap dat de rest van de wereld zich wél ontwikkeld heeft en zij niet.<br>
Ik denk alleen dat er is je eerste zin een foutje staat, of ander heb ik hem niet begrepen: "Het diep gewortelde aversie van iets ondefinieerbaars wat tot wereldwijd excessief geweld en destructie lijdt."<br>
Bedoel je daarmee de liefde voor de Koran, dan moet het affectie zijn i.p.v. aversie (= afkering).

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 21:35

Dank voor alle vriendelijke woorden en schuimbekkende interventies. Samengevat mijn mening: Geert Wilders radicaliseert minstens zo heftig als de Bin-Laden-adepten in Nederland. Hij misbruikt daarvoor Eshan Jami. Daar heb ik geen wetenschappelijke analyses voor nodig. Ik ben geen Bos-adept, maar godzijdank een vrijdenker die weer buitengewoon rechts denkt over nep-moslims die homo's molesteren of journalisten en cabaretiers bedreigen. Opruimen en wat mij betreft terug naar het Rif-gebergte. Daar hebben we Wilders niet voor nodig. Volgens mij heeft na de moord op Van Gogh alleen Ahmed Aboutaleb de euvele moed gehad het gajes erop te wijzen maar terug te keren naar de oostkant van Tanger. Geert Wilders is een zieke geest en een hopman voor primitieve denkers. Het is overigens opmerkelijk dat lieden die zo graag de moslims de maat nemen hier andersdenkenden verbaal executeren met hun scheldwoorden-diarree. Spiegelen heet dat in de psychologie.

Starf*cker | 19-08-07 | 21:35

"Persoon en werk van Reve hebben regelmatig aanleiding gegeven tot grotere en kleinere rellen. Zo moest de auteur in 1966 (het jaar van zijn toetreding tot de Rooms-Katholieke Kerk) voor de rechtbank in Amsterdam verschijnen na een aanklacht wegens godslastering. Deze had betrekking op een passage in Nader tot U waarin Reve beschrijft hoe hij gemeenschap heeft met een als ezel geïncarneerde God. De zaak werd in 1968 geseponeerd."
@ Knuffelpoes, ik ben van 60, kan me hier geen reet van herinneren, volgens mij heeft Reve nooit beveiliging nodig gehad, in ieder geval niet vermoord, maar ik vind niet dat dit soort gezeik 40 jaar later weer een item moet zijn, ik dacht dat we hier iets hadden bereikt!

gentle giant | 19-08-07 | 21:33

Shalome 19-08-07 @ 21:02
wat ik nog vergeten was: Ik vind dus dat er voor een intolerante, onaangepaste ideologie als de Islam in Nederland geen plaats is. Hoe langer we door gaan met pappen en nat houden des te groter wordt het gezwel. Dat door mijn uitspraken Moslims zouden radicaliseren zla me varkensworst wezen.
De redenatie van SF en andere Frankfurter Schule aanhangers werkt natuurlijk niet vice versa want onze beschaving is minderwaardig ook in het stuk van SF klinkt de zelfhaat door.
Leden van organisatie als de Nationale Aliantie en Stormfront radicaliseren, dat zeg ik, als gevolg van de uitspraken van imams als Al Moumni, Jnaad Aweiz, de familie salam in Tilburg, de actie van Mohammed B, Samir A, Jason W en ander geteisem. De m os;ims moeten dus ook hun bek houden en zich niet al te opvallend manifesteren in het publieke domein. Dan verdwijnen radicale clubjes als Blood and Honour de NA en de PVV vanzelf. Maar dit is niet politiek correct om te zeggen.
Maar zoals in de socialistische traditie geldt: all animals are equal but some are more equal. Zolangf er met twee maten gemeten wordt omdat de slappe lullen in Den Haag reageren en regeren vanuit de ANGST. Dan komt de ommekeer vanzelf en hebben we rellen. ik hoop dat er dan gericht geschoten gaat worden op de rellers.

Weisse rose | 19-08-07 | 21:32

Sulfuric-Acid 19-08-07 @ 21:22
Hoi,
Nee ik denk dat het dieper zit.
Het diep gewortelde aversie van iets ondefinieerbaars wat tot wereldwijd excessief geweld en destructie lijdt.
Overal waar moslims leven is geweld en leven ze in en op puinhopen die ze zelf hebben gecreëerd.
Geen gevoel voor humor en daardoor geen relativering vermogen en daar door weer geen creativiteit.
Wel veel boos makende verboden en dogma's.

befke | 19-08-07 | 21:31

@Weerloze Koekebakker 19-08-07 @ 21:26,
wat nou IDF?

vander F | 19-08-07 | 21:29

@knuffelpoes 19-08-07 @ 21:24
Ik geloof dat je de chronologie van het verhaal een beetje door elkaar haspelt nou.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 21:29

@knuffelpoes 19-08-07 @ 21:25,<br>
Hoeveel is 1 + 1..??

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 21:28

Vander F: Ik schreef toch IDF of lees jij wat anders?

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 21:26

@gentle giant
Ik denk dat ik vervolgens beveiliging nodig heb als ik dat zou doen. Maar wat wil je hier mee zeggen?

knuffelpoes | 19-08-07 | 21:25

Wat een ongeloofelijk slap links gelul. Volgens de linkse kerk valt het wel allemaal mee.
En als moslims kwaad worden dan hebben Wilders en Jami het gedaan.
Dus weet volgzaam en dienstbaar aan de moslim en lever vooral geen kritiek want dan kan de moslim kwaad worden en dat is dan je eigen schuld.
Die linkse ratten zijn nog erger dan de moslim fundamentalisten.
Die kruipen tenminste niet wat die linkse onderkruipers wel doen.
En wel mensen afzeiken en roddels en achterklap verspreiden over mensen die moed hebben zich tegen deze fundamentalisten te verweren.
Linkse NSB ratten.

objectief191 | 19-08-07 | 21:24

@bottehond
Uiteraard doet dat ter zake. Nee niet overal voor, maar de hele rechtse kerk zou best heel hard mea culpa mogen roepen.

@Cookie
Die zware beveiliging zal best wel nodig zijn. Is het niet omdat het volk het wil, dan is het wel omdat dat ie door al het nieuwrechtse gelazer naar aanleiding van zijn opgekopte verhaal inmiddels wel bedreigd wordt. Selffullfilling prophecy heet zo iets.

knuffelpoes | 19-08-07 | 21:24

@ Knuffelpoes, misschien, maar ga jij op vrijdag eens voor een moskee bijvoorbeeld wat cartoons staan tekenen, of doe eens iets geks met een koran, sterkte!

gentle giant | 19-08-07 | 21:22

@befke 19-08-07 @ 21:20,<br>
klinkt als een minderwaardigheidscomplex...

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 21:22

@Weerloze Koekebakker 19-08-07 @ 20:46,
lezen, leugenachtige demagoog,

'There are currently some 2,500 African refugees in Israel, including roughly 500 from Darfur. The prime minister instructed the Immigrant Absorption Ministry on Sunday to absorb the Darfur refugees in Israel. This decision, however, is only applicable to Darfur refugees already in Israel, and those who cross the border in the future will be immediately returned to Egypt. '

De negerts uit Darfur mogen juist blijven,
toch gek dat die negerts met gevaar voor eigen leven Israel proberen in te komen.

Waarom niet bij de vreedzame gulle medegelovigen in Egypte?
Misschien hierom?
'Egyptian riot police violently cleared a refugee encampment in central Cairo in 2005, killing nearly 30 people. '

Ik vraag me af of we wel hetzelfde artikel hebben gelezen?

vander F | 19-08-07 | 21:21

Shalome 19-08-07 @ 21:02
Het antwoord is eigenlijk kinderlijk eenvoudig.
Moslims zijn altijd boos.
Waar ook te wereld welke etnische entiteit dan ook altijd boos.
Boos op andere boos op zichzelf boos op hun eigen religie kortom altijd boos.
Daar moet ergens de kneep zitten.

befke | 19-08-07 | 21:20

@Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 21:07,<br>
Ik denk dat radicalisatie voornamenlijk komt door te weinig kennis van zaken en te weinig verstand. Waarschijnlijk denken die lui IRL óók zo. Alleen durfen ze er daar niet voor uit te komen cq. het hardop te vertellen. Indien ze dat wel doen worden ze geconfronteerd met hun eigen (verstandelijke) beperkingen omdat hun mening direct wordt weerlegt. Hier op GS denkt men lekker te kunnen blaten, wat alleen maar weer hetzelfde resultaat oplevert. Zie de met feiten doorspekte tegen-reaguursels maar.<br>
Dat dit soort mensen zorgen bij mij ook voor 'frustraties' omdat ze niet met feiten komen. Heeft iets weg van 'tegen een muur aan lullen' en daar wordt je ook niet vrolijk van..!!

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 21:17

@knuffelpoes 19-08-07 @ 21:13
Hij krijgt dan zeker hele zware beveiliging omdat er niks aan de hand is.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 21:16

knuffelpoes 19-08-07 @ 21:13

Doet dat ter zake dan?

bottehond | 19-08-07 | 21:15

Verder is het ook nog is een keer zo dat Jami helemaal niet in elkaar geslagen is...

knuffelpoes | 19-08-07 | 21:13

"maar hij wordt door de opportunistische Wilders en Rutte nu neergezet als HET antwoord tegen alles wat fout is met moslims".
Waarheid als een koe, je zou alleen mogen verwachten dat leden van zijn eigen partij, ( Vogelaar, Bos, Pronk , oh shit ) hier enige sturing aan zouden kunnen, willen geven, mais non!

gentle giant | 19-08-07 | 21:13

Voor wereldoorlog II liep half Nederland met een gebroken geweertje op zijn revers.
De gedachte was, als wij ons niet wapenen voelen zij zich niet bedreigd dus geen aanleiding geven.
De Islam hoofddoeken worden in grote getalen uit de kast getoverd en de P.v.d. A zegt gewoon niet op reageren.

technosoof | 19-08-07 | 21:10

Shalome 19-08-07 @ 21:02

klopt,...... die gebieden die jij aanduidt hebben te maken met vooruitgang,....... en eenieder weet ..... Islam en vooruitgang........... is incompatible...........!

@xel | 19-08-07 | 21:09

5 sterren dhimmy lijkt me een betere naam voor deze star fuckert.

debilo | 19-08-07 | 21:08

@Sulfuric-Acid 19-08-07 @ 21:02
Ik vraag me dan wel meteen af of die ook zonder GS zo ver zouden zijn geradicaliseerd.
De vraag (mijn vraag) had eigenlijk (ook) best een serieuze ondertoon.
Jij en ik en een hoop anderen komen hier om een mening te geven en een mening te vormen, er komen echter ook aardig wat mensen voorbij die niet verder komen dan selectief lezen en het bevestigen van de eigen vooroordelen. Daar wordt de slijpsteen voor mijn geest een beetje bot van.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 21:07

zolang religie een (te) prominente rol blijft spelen in het wereldbeeld, zal er oorlog zijn.

MTB | 19-08-07 | 21:06

@Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 20:59,<br>
Alleen brainless idiots hebben last van radicalisatie. Zie de comments van ene Keesbs1 und Herr Fransz

Sulfuric-Acid | 19-08-07 | 21:02

Weisse rose 19-08-07 @ 20:52

Er is een ander punt waar iedereen altijd aan voorbij gaat. Als moslims zo beïnvloedbaar zijn (zodat ze radicaliseren), waarom worden ze dan niet beïnvloed door onze natuurkundige en medische wetenschappers, stedebouwkundigen, economen, ondernemers, industrieel ontwerpers, planologen, waterbouwkundigen, ingenieurs, scheepsbouwers, enzovoorts?
Er wordt altijd gemekkerd dat moslims 'goed geïntegreerd' zijn als ze teringzooi trappen. Wel, dan hebben moslims, en Marokkanen in het bijzonder, een wel héél speciale neus om precies op dat hele kleine percentage in de samenleving te gaan zitten waar het duister is. Daar waar echt grootse dingen worden verzet in Nederland, zul je ze niet vinden als beïnvloedbare personen.

Shalome | 19-08-07 | 21:02

Zou het ook zo kunnen zijn dat reaguurders radicaliseren door het lezen van redactionele artikelen en sommige reaguursels? Een eng idee zeg. Als je niet oplet gaat dat nog eens leiden tot het bashen van andere reaguurders.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 20:59

koerbagh ? 19-08-07 @ 20:19
Nog even een serieuze vraag. Bent u misschien een apotheker?

Elisabeth2 | 19-08-07 | 20:56

Het zit iedereen wel hoog. Ik had gehoopt op volwassen oplossingen na het warm eten, maar een echte endlösung heb ik er nog niet tussen gelezen.

@bottehond : Thanks :)
Nou, GU is wel heel erg wakker dit weekeinde. Ik durf alleen nog maar de posten als wat ik zeg 100% on topic is. En ook nog zonder te kwetsen, taalfouten, typefouten, etc. Ik heb erg geboft geloof ik.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 20:53

Even kort samenvatten.
Volgens Starf*cker en andere linkse dictatoriaal aangelegde appeasers moet ik mijn mond houden omdat ik anders wel eens moslims zou kunnen radicaliseren. Maar ik mag niet radicaliseren als de Moslims radicale uitspraken doen, complete buurten terroriseren, moorden met de koran als licentie, bedreigen, intimideren, verkrachten en wat nog meer zij. Zelfcensuur uit angst zal uiteindelijk leiden tot een dictatuur.
Ik ben dus niet van plan mijn mond te houden. De Islam is een verachtelijke godsdienst wiens gedachtegoed diametraal staat ten op de democratischerechtsorde. De Islam is een gevaar voor de democratie en dient met alle middelen bestreden te worden. Apologeten zoals, Mohammed Rabbae, Wouter Bos, Aboutaleb, Al Bayrak (overigens neuqbaar), Job Cohen, Eddy Terstall.
Willen we uit de impasse geraken waar onze politici ons in gemanoeuvreerd hebben dan is polarisatie de enige oplossing. Er is een conflict nodig om de nieuwe omgangsvormen in tussen bevolkingsgroepen vast te stellen. Of dit conflict gewelddadig zal verlopen dat ligt aan de onderlinge tolerantie. De islamitische gemeenschap in Nederland heeft zich tot nu toe consequent intolerant getoond zij zullen dus is mijn voorspelling gewelddadig gaan reageren. ZIJ hebben dit al gedaan:
Moord op van Gogh,
Aanslag op Jami,
Dreiging met moord op Ayaan Hirsi Ali,
Geert Wilders,
Maxime Verhagen,
Jozias Aartsen.
Aan de andere kant nemen de frustratie bij de niet islamitische bevolking toe, getuige de groie van de PVV. Uitendelijk meot dit leiden tot een uitbarsting.
Door te erkennen dat er een kans bestaat dat moslims gaan radicaliseren legitimeer je de radicalisatie en heb je in feite al toegegeven dat de Islam fundamneteel een radicale gewelddadige godsdienst is. Het pleit voor Nedrland is dus al verloren.

Weisse rose | 19-08-07 | 20:52

Starf*ckerd is het type dat met zijn meiske in een hopeloos verkeerde kroeg zit en haar verkondigd, dit is een fantastische kroeg kun je plezier hebben. Andele meiske z’n bier niet aanstoten anders breekt de pleuris uit.

Reverend Ray | 19-08-07 | 20:51

'k denk dat wanneer je als gelovige van welke geloofsovertuiging dan ook, je gaat gedragen als de Almachtige zelf, (lees; jezelf gerechtigd ziet tot het omleggen van je medeschepselen,... in naam van........) dan ben je geen beoefenaar van
'een geloof'......... edoch lid van een duistere sekte.........

en da's wat anders!!

@xel | 19-08-07 | 20:50

Geweldige gasten zijn het, die gasten die je vertellen dat er wezenlijks niets aan de hand is, maar verder wel de bek houden want je moet ze niet op de kast jagen, kon er wel eens een jihad uitbreken.

Reverend Ray | 19-08-07 | 20:49

waskuip-admiraal 19-08-07 @ 20:41

Tsjek eens: geen stropdas, het kopvod van de links- liberale landsloperTs met hun onbenullige viva- ethiek. En en passant de mooie baantje sin elkaars aars schuiven.

@ Cookie van eigen Deeg

Een goeie ruil: jij derin; KeesDecibel deruit.

bottehond | 19-08-07 | 20:47

O, nee. Met een 15 jaar is het 40% van de bevolking wordt geraamd toch? Nah doe mijn nog maar een bakkie dan.

Reverend Ray | 19-08-07 | 20:47

Bottehond 20:29 Nee, inderdaad we worden geregeerd door 'apologisten' die het gevaar van het moslim geloof niet willen inzien. Gelukkig is er dan nog het gastvrije Joodse geloof. www.haaretz.com/hasen/spages/894800.ht... Zoals blijkt, is Israel volgens het zionistische IDF niet bedoeld voor vluchtende negerts uit Darfur en omstreken. En over Christelijke kindervrienden gesproken! Ken je dit onderzoek wellicht www.landoverbaptist.org/news0303/spank... ? Extremisme is dus echt iets wat alleen bij moslims schijnt voor te komen??

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 20:46

"Het pak slaag en de bedreigingen aan het adres van Eshan Jami zijn dan ook vooral veroorzaakt door de dagelijkse tirades van Geert Wilders en zijn massieve steun''
Dat is ongeveer hetzelfde zeggen als dat de tweede wereldoorlog de schuld is van Winston Churchill.

Indiana | 19-08-07 | 20:44

Wilders lokt de Jihad in de Nederlanden uit, kom kom Starf*cker, dat zal wel een beetje meevallen. Wie moet die voeren dan? Die 10% waar je het over had, die pubertjes op scooters? Die ander 90% modelburgers toch niet?

Reverend Ray | 19-08-07 | 20:44

joop-dirk 19-08-07 @ 17:46
Een "ieder" heeft de mogelijkheid zijn tandpunt te ventileren bij: NOS Journaal, Een vandaag, twee vandaag, Netwerk, Zembla, Nova, Volkskrant, AD, NRC, Groene Adammer, Parool, VN etc. etc.... lijkt me voldoende om hier op te rotten!!

derkcs | 19-08-07 | 20:42

vanavond bij zomergasten een eersteklas mandarijn met heimwee naar paars en den uyl.

waskuip-admiraal | 19-08-07 | 20:41

azijnseiker 19-08-07 @ 20:30
Kan af en toe wel verfrissend werken, hè.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 20:40

@.fuckje 20:34
Die zijn niet ín voor het betere cultuurgoed. Vertaald in het Arabierisch wordt het waarschijnlijk zo geplaatst.

ventus_aqualis | 19-08-07 | 20:39

bottehond 19-08-07 @ 20:19

Starf*cker slim? Die gast maakt zulke stappen op zijn zevenmijlslaarzen dat hij 3x daags zijn zolen moet laten vervangen. Gemakzuchtig geleuter en een wondertje van niksigheid (en dan het lef hebben zo'n onderwerp deze titel te geven *heh*).

Shalome | 19-08-07 | 20:38

@azijnseikerDt,
Nog boos? ;-)

fuckje | 19-08-07 | 20:36

Mezelf sorry voor de ...,,,,,

befke | 19-08-07 | 20:36

Elisabeth2 19-08-07 @ 20:28
Denk ik ook al dat politieke gedoe.
Ik heb jaren geleden een vpro uitzending gezien met een gesprek met Radovan Karaditch en ik denk dat ie gelijk krijgt.
Ben er trouwens niet gelukkig mee maar het zei zo.
Verder beginnen mijn warrantjes strak weer dus onze afspraak staat maar wel de komende week.
Veder hoef ik niet met de westy uit te plassen omdat die nu met mijn zoon even in de noorzee gaat ivm de vacht.
Tussendoor ben ik af en toe even terug bij je.

befke | 19-08-07 | 20:34

@ventus_aqualis,
Hulde! Die moet je naar resp. de PvdI en SP sturen!

fuckje | 19-08-07 | 20:34

Er is niets aan de hand in de Nederlanden mensen, geweaun doorlopen. Paar relschoppertjes, maar die hadden we altijd wel. De Koran is een prachtig geschreven boek, en de adepten geweldige mensen. Dat ze het nieuws beheersen, Mhua peanuts, kan een ieder overkomen. Moskeeën, vage geldstromen, tientallen Wildersen in de vorm van Imam, so f*cking what, identiteit zoeken, meer is het niet. Klontje erin? Och en die paar onstpoorde jongens toevallig islamiet, tut tut tut, of dat er een iets mee te maken heeft, en trouwens wat dan nog er komen geen nieuwe jonge generaties opgevoed door die hard koran likkers, dus het probleem zal anderdaags wel minder worden. Wanneer de huidige “schoffies” wat gaan werpen bijvoorbeeld. Koekje bij?

Reverend Ray | 19-08-07 | 20:34

Shalome 19-08-07 @ 19:33

Ik dacht dat je leuk was. Zo stom van mij. Rabarber zal jou heus zo slachten. Eigen schuld!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-08-07 | 20:33

Elisabeth2 19-08-07 @ 20:28

kom kom iets meer zelfvertrouwen, draadjes onderbreken is ook 1 van je specialiteiten.

azijnseiker | 19-08-07 | 20:30

Voor wie hem nog niet gezien had. Deze heer zegt het pecies zoals het is, daar valt geen woord aan toe te voegen. De gewone burger en common sense spreken:

www.liveleak.com/view?i=33c_1187358686...

bottehond | 19-08-07 | 20:29

@Emilioot 19-08-07 @ 19:47
De Atheist League, de Unified Atheist Alliance, of de Allied Atheist Allegiance?

Hoen | 19-08-07 | 20:29

befke 19-08-07 @ 20:25
Ja, zullen we maar doen? Is geloof ik het enige waar ik goed genoeg voor geacht word.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 20:28

Door de slappe houding van links is er veel verpest in Nederland.
Zoals Vogelaar ,lekker slijmen bij de iman.
De linkse kerk (of moet ik zeggen ;islam fascisten) kan heel wat leren van mensen als Wilders en Jami.
Deze mensen hebben meer moed dan de hele linkse kerk tezamen.

objectief191 | 19-08-07 | 20:26

Ik had dit verhaal al gelezen maar toen stond er J.A.A. van Doorn onder.
Daarom nu maar iets luchtigs.

Uit de gedichtenbundel Shoekran:

'Hunkerend naar tedere gebaren
denk ik aan exotische heren
met mysterieuze ogen en donkere haren
dan huilt mijn vagina zo woest
dat ik zomaar midden op de dag
mijn hemaslip verschonen moest.'

(schrijversduo E. Vogelaar/A. Meulenbelt)

ventus_aqualis | 19-08-07 | 20:26

Hoen 19-08-07 @ 20:18

Ik zeg helemaal niet dat alle moslims al radicaal zijn. Maar nu je het toch naar voren brengt: er zit wel iets sektarisch in die religie waardoor er zoveel over het randje gaan.
'Hoe' dat gebeurt is minder makkelijk te duiden: het heeft vele oorzaken en daarvoor zul je toch echt boekwerken van specialisten & insiders moeten doorspitten; er zijn inmiddels omvangrijke en interessante studies over verschenen.
Zomergasten: een wiskundige dus dat wordt vast interessant. Toodles.

Shalome | 19-08-07 | 20:25

Elisabeth2 19-08-07 @ 20:22
Beffen?

befke | 19-08-07 | 20:25

koerbagh ? 19-08-07 @ 20:19
Ja, u hebt gelijk, Zal beter opletten en geen domme opermkingen meer maken.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 20:22

@Elisabeth2 19-08-07 @ 20:11:
Beter opletten in andere draadjes als het ergens over gaat en niet zitten te flikflooien met jan en alleman. Dan is een ironie-teken van mijn kant niet nodig.

koerbagh ? | 19-08-07 | 20:19

Shalome 19-08-07 @ 20:13

Starf*cker is echt wel wat slimmer dan hij het doet voorkomen in deze column. Je denkt toch niet dat hij dit echt meent? Lees het nog een keer na: alle beweringen die hij doet weerspiegelen het onbenul inzake de islam. Als hij er een draai of twee aan had gegeven die blijk geeft van voorstschrijdend inzich had ik ik misschien inhoudelijks nog iets op gezegd. haha.

bottehond | 19-08-07 | 20:19

Shalome 19-08-07 @ 19:28
Ok, maar is de geschiedenis van de Islam meer of minder geweldadig dan dat van christelijk Europa? Of van de Azteken in Mexico? Wat is het verschil tussen de veroveringen van het Osmaanse Rijk en die van het Romeinse Rijk, het Derde Rijk, Alexander de Grote, Kahn, etc.

Ik zie wel verschil in volwassenheid tussen het Christendom en de Islam. De Islam erkent de eigen misdaden tegen de menselijkheid niet. De ogen van Westen zijn wat dat betreft veel opener.

In ieder geval verschillen we van mening over de radicalisering onder moslims in Nederland. Jij zegt dat die radicalisering niet plaats vindt, omdat moslims al radicaal zijn. Ik denk wel dat er Moslims radicaliseren. Volgens Wikipedia ging Mohammed Bouyeri zich pas vanaf 2003 steeds strenger aan de regels van de Islam houden: nl.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Bouyeri...

Kennelijk is volgens jou de Hofstadgroep niet ontstaan als gevolg van de radicalisering van Moslims. Dan ben ik benieuwd hoe deze dan wèl is gevormd. En dan snap ik ook niet waarom er niet allang in Nederland een terroristische Moslim-groepering is ontstaan. Rara-terroristen waren er toen ook al.

Hoen | 19-08-07 | 20:18

bottehond 19-08-07 @ 20:10
Inderdaad voor een dergelijke hersenscheet kom ik m'n mand niet uit.

d´omgebouwde | 19-08-07 | 20:18

Shalome 20:12 Ik heb slechts een enkele opmerking: De kunst om onwetenheid met geschiedenisvervalsing in een enkele zin te integreren, schept voor jou klaarblijkelijk géén uitdaging meer. Petje af!

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 20:18

Shalome 19-08-07 @ 20:12

"De mensen in Beiroet bedoel je natuurlijk"

Als je dat dus weet, waarom maak je daar dan zo`n probleem van??

azijnseiker | 19-08-07 | 20:18

En oh ja, voordat die jeaudenhatende Rabarber weer begint te schuimen: dezelfde legermacht met officiële parlementszetels in de Libanese regering, heeft Israel aangevallen. En een aanval op een souvereine staat kan aanvallen terug verwachten - dan moet je ook niet gaan janken.

Shalome | 19-08-07 | 20:16

Guttegut Rabarberke 19-08-07 @ 20:03,
Je bent dus type onzekere puber en niet de snuivende campingbaas. Ouwe conspiracy nutcase. Hoeveel mensen zaten er totaal in de regering Clinton?

Zeddegeizot | 19-08-07 | 20:15

bottehond 19-08-07 @ 20:10

*woef*

Jammer dat Starfucker ook niet de moeite neemt om op te sommen waarvan moslims de afgelopen 14 eeuwen zoal door radicaliseerden. Misschein was hemzelf dan een lichtje opgegaan.

Shalome | 19-08-07 | 20:13

'terwijl Beiroet niet terugschoot'.
Hahahaha... Hoe kan een stad terugschieten? Dat is nou precies wat ik net zei. Je raakt het hele overzicht kwijt als je altijd maar op die eenzame m2 voor je PC blijft plakken en uit het oog verlies dat alles mensenwerk is, ook oorlogje spelen.
De mensen in Beiroet bedoel je natuurlijk, maar de regering in Beiroet met mensen die daar democratisch in waren gekozen, hadden hun wapenmacht in het zuiden van Libanon opgesteld en schoten reeksen raketten op Israel af.
Snap je het nu, benzinesnuivend LOM-scholiertje?


Shalome | 19-08-07 | 20:12

Koerbagh

"En 't was allemaal al jarenlang voorbereid door die tsunami van joden in de regering van Bill Clinton"

Als u iets ironisch bedoeld, kunt u daar dan even melding van maken? U beschuldigt Rabarberke van "Ach, elke verklaring is beter dan de pavlov-reactie van de zurige antisemiet die de joden overal de schuld van geeft. "

Elisabeth2 | 19-08-07 | 20:11

Haha, starr*ckerT. Iets te doorzichtig, dit. Alle onnozele clichés opvoeren en dan menen dat men en masse gaat schuimbekken. Deze lag er echt te dik boven op. Valt er werekelijk zo weinig slims op te merken? You can do much better than this.

images.chatshow.net/images_Gemma/DogsA...

bottehond | 19-08-07 | 20:10

Rabarbeke 20:03 Je rockt stevig!
@Koerbagh: Het wordt hoog tijd dat er weer wat gefotofuckt gaat worden; dat kan je dan weer wel.

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 20:08

Koerbagh doet me denken aan die koopman uit Venetie.

Rabarberke | 19-08-07 | 20:07

@koerbagh

Ik heb joden nergens de schuld van gegeven. Ik heb een aantal feiten genoemd. Vervolgens heb jij met de perceptie van een benzinesnuivende vmbo'er een aantal verbanden gelegd en een aantal conclusies getrokken en mij op grond daarvan antisemiet en racist genoemd.

Mijn stelling was dat Israel nogal ver ging door Beiroet plat te bombarderen, terwijl Beiroet niet terugschoot. Ik vind dat misdadig. Is dat racistisch?

Verder zei jij dat Israel de enige plek was waar joden zichzelf bestuurden. Ik liet daarop een lijst zien met namen uit de regering Clinton. Is dat antisemietisch?

Ik wacht wel totdat er een regering komt met allemaal moslims in de VS - dan mag je me zodra ik naar die lijst link, anti-moslim noemen.

Domme aap.

Rabarberke | 19-08-07 | 20:03

Punt is alleen dat vrijwel niemand die teksten opvat als letterlijk handvest om andersdenkenden aus te radieren.
PreventiefRuimen 19-08-07 @ 19:53
.
Mwah, de gristenen hebben er ook een aantal eeuwen over gedaan om tot die wijsheid te komen.
Het punt lijkt me of de islamieten die tijd ook gegund wordt.
Gezien de strekking van je comment en de meeste comments hier lijkt me die kans niet groot.

anarchez | 19-08-07 | 20:03

@Weerloze KoekeNbakker,
Ik heb nog goed Nederlands geleerd;-)

fuckje | 19-08-07 | 20:01

Fuckje 19:53: Ik heb brillenglazen van Zeiss; dat zal het zijn;-)

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 19:57

@Rabarberke 19-08-07 @ 19:50:
Ach, elke verklaring is beter dan de pavlov-reactie van de zurige antisemiet die de joden overal de schuld van geeft. En dan spreken van een "huppelkutje-schoolverlaatster die zich alleen een identiteit weet toe te eigenen door de godganse dag hele bevolkingsgroepen als minderwaardig af te schilderen". Je zou het over jezelf kunnen hebben, als ik het niet beter wist, maar helaas heb je een chronisch tekort aan zelfspot.

koerbagh ? | 19-08-07 | 19:57

Kan dom-links nu eindelijk besluiten welk verhaal het volk moet gaan geloven.
Of: Jamie is niet aangevallen maar doet alsof.
Of: hij is wel aangevallen maar dat ligt (natuurlijk) niet aan de zandnegerts maar is de schuld van Bolkestein... oh nee... van Fortuyn... oh nee... van Wilders.
Make up your mind, linksmensen

Warrior4freedom | 19-08-07 | 19:57

Hoe dan ook: de 3 geloven van Abraham zijn kut en de Islam is het meest kut.

Ariel | 19-08-07 | 19:56

Wat een kutverhaal. Als er een partij opportunistisch is is het de Pvdi wel. Die verkopen net zo makkelijk hun moeder aan een geitenneukende woestijnrat om wat stemmen van islamofascisten binnen te sleuren. En ja er zijn vast ook leuke teksten in de bijbel te vinden (het populaire argument van links/selectief/landverradend nederland). Punt is alleen dat vrijwel niemand die teksten opvat als letterlijk handvest om andersdenkenden aus te radieren. Laat die heilige oorlog in Nederland (lol) maar komen btw, Bijltjesdag: kheb er zin an. Alle cultuur/landverraders (dus: oa. de hele pvda top) op de brandstapel!

PreventiefRuimen | 19-08-07 | 19:53

@Weerloze Koekebakker,
Valt me mee dat het je opviel;-)

fuckje | 19-08-07 | 19:53

Zelfs na zorgvuldig nalezen is de conclusie: Starf*cker heeft aan de polemiek niets af te dingen, niets toe te voegen, trekt geen, al niet getrokken, conclusies, laat geen nieuwe invalshoeken zien en lepelt alleen een paar afgetrokken gemeenplaatsen op. Kortom toetsenborddiarree GS onwaardig. Mediocratisch geouwehoer. Ën nog niet het lef om zich gewoon starfucker te noemen.
Flikker op zeikstraal.

d´omgebouwde | 19-08-07 | 19:50

Nee, de wereld verklaard volgens een uitgerangeede pseudointellectueel die 's nachts websites klopt for a living en een gehersenspoeld huppelkutje-schoolverlaatster die zich alleen een identiteit weet toe te eigenen door de godganse dag hele bevolkingsgroepen als minderwaardig af te schilderen.

Rabarberke | 19-08-07 | 19:50

@Rabarberke 19-08-07 @ 19:43:
En 't was allemaal al jarenlang voorbereid door die tsunami van joden in de regering van Bill Clinton.

koerbagh ? | 19-08-07 | 19:49

Ik ben een radicaliseerende Atheist. Ik wil elke zielepoot die zijn levensovertuiging uit een een achterlijk boek haalt afknallen. Elke kerk, moskee en synachoog opblazen. Het liefst verkracht ik alles wat in een burka of elkelrok loopt en snij ik met plezier die joodse flappen (hoe heten die dingen ook al weer) er af.
Het is tijd voor de mensheid om ZELF na te gaan denken over principes, moraal en dat soort shit. En mochten ze dat gaan doen, dan hoop ik dat ze mij nav de bovenstaande tekst voor gek verklaren...

Emilioot | 19-08-07 | 19:47

Fuckje 19:12: Zelden zo'n kolozale contradictie opgemerkdt.

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 19:45

@shalome & koerbagh

jaja ik leef in een droomwereld. Is ook zo. Irak werd binnengevallen vanwege weapons of mass destruction en om de democratie te herstellen. Dat dat niet gelukt is kunnen we de goedbedoelende Amerikanen niet kwalijk nemen.

Dat het wel gelukt is om de Amerikaanse oorlogsindustrie een impuls te geven, de oliebelangen van de VS in Irak te consolideren en miljardencontracten af te sluiten met de nieuwe 'democratisch' gekozen regering van Irak, berust uiteraard op louter toeval.

Rabarberke | 19-08-07 | 19:43

Davitamon: Quote: "En Starf*cker vergeet eventjes dat de islam een globaal probleem is." Jammer dat je géén verschil kunt ontdekken tussen moslim-fundamentalisten en moslims. We hebben in Nederland ook Molukse-extemisten die o.a. treinen hebben gekaapt en Molukkers. We hebben in deze wereld ook Arabische zigeunervolkeren die zichzelf Joden noemen en al drieduizend jaar voor problemen zorgen; desalniettemin scheer ik alle Joden maar even over één kam. De groei van het moslim-fundamentalisme vertoont overigens een stevige pariteit met de toename van een door Amerika gepropageerde repressie politiek, in landen waar zowel een moslim-bevolking alsmede olie aantoonbaar aanwezig zijn. Er bestaat ook een aantoonbare pariteit inzake de toename van zionistische invloeden [Rumsfeld, Wolfowitz, Feith, Libby etc.] in het Witte Huis en de mate waarin Washington repressieve regimes in het Midden-Oosten steunt. Moslim-fundamentalisme heeft een oorzaak en die oorzaak wordt niet weggenomen door heel hard te gaan schreeuwen, maar eerder door je te verdiepen in het leed wat de moslims door de Amerikaanse godsdienstfundamentalisten is aangedaan. De zionistische-extremisten, de uitvinders van terreurdaden, bestaan al ruim honderd jaar en de groei van het moslim-terroisme is daarop enkel een reactie. In Nederland bijv. hitst Wilders namens de zionisten de moslims op; daarvoor ontvangt hij gelden uit Israel. Conclusie: Van moslims heeft deze wereld in de loop van honderden jaren nooit of nauwelijks last gehad. Het hedendaagse moslim-extremisme is enkel een reactie op het zionistische-extremisme.

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 19:43

Shalome 19-08-07 @ 19:33

Ik kan je verzekeren dat rivaliteit, groepsdynamiek, emoties, domheid etc etc hier allemaal te vinden zijn. Kijk maar eens naar de reaguurseltjes.

azijnseiker | 19-08-07 | 19:43

Harige Bangmaker 19-08-07 @ 19:29

Begrijp deze ferme uitspraken zoals van Wilders niet verkeerd. Van mij mag ie ze maken. Want onder invloed van deze zeer stevige druk die in NL op moslims wordt uitgevoerd, klimmen er meer en meer (ex-)moslims uit hun cocon en gaan zichzelf steeds meer vragen stellen. Al dat gebeurde niet toen soft links het voor het zeggen had, en onderhuids de wanpraktijken in de islamitische gemeenschap als eerwraak, mishandeling, verkrachting, uithuwelijking en mensenhandel volop werden gepraktiseerd.

Pech als ze zich zielig voelen nu we ze bij hun nekvel grijpen. Die islamitische wereld staat als 10 eeuwen lang zo stijf als een stok. Als ze dat willen volhouden, moet ze dat zelf weten. Maar dat doen ze dan maar daar. Zij hebben óns continent opgezocht, en Europa is een continent van progressie. Als moslims hier willen blijven, zullen ze zich dat moeten realiseren en daar conclusies uit trekken. Wat alleen maar lukt als het vuur onder de snelkookpan hoog blijft staan. En of ze het beseffen weet ik niet, maar het merendeel van Nederland is die hele moslimkutkwestie allang zat dus ze hangen al aan een zijden draadje. Het is alleen maar aardig van ons dat wij ondanks al hun meegebrachte ellende tóch nog bereid zijn hun godsdienstoorlogen en emancipatiestrijd te begeleiden.

Shalome | 19-08-07 | 19:41

@Jimmer 19-08-07 @ 19:32:
Ah. Iets dat er niet staat kun je niet met me delen. Er staat verder geen mening, slechts een tweetal observaties waar verder niks absurds aan is. Één van de observaties is die van een absurde wereldbeeld van sommigen, maar dat is mij verder niet aan te wrijven.
Probeer het nog eens. Verstand op nul en eventjes hard nadenken.

koerbagh ? | 19-08-07 | 19:40

Dus het radicaliseren van moslims in nederland komt door Wilders,starfucker??Of doordat ze op zijn minst denken dat ze qua aantal een kritische massa dreigen te bereiken en vast een voorschotje nemen op days to come starfucker???
Het gaat me niet om die zogenaamd tien procent die echt extreem is maar die godverdomde andere 90% die het allemaal wel best vind wat die extreme 10% uitvreet starfucker... die je instemmend ja ziet knikken omdat het eigenlijk wel zo in de fucking koran staat.
Wat je hele kloteverhaaltje feitelijk het ouwehoeren over bijzaken en dus nauwelijks relevant maakt.

hoff | 19-08-07 | 19:34

koerbagh ? 19-08-07 @ 19:26

Hahaha...
Weet je wat het probleem is met mensen als Rabarber die de hele dag eenzaam en alleen op internet zitten te bleren? Ze gaan in abstracties denken, omdat ze geen benul meer hebben dat alles wat er gebeurt, mensenwerk is. We kennen ondertussen de knotsgekke cyberfreaks wel, die in het dagelijks leven geen positie van formaat hebben maar zich in 2nd life een bepaalde waarde toebedelen. Dat is niet zozeer het punt, maar ernstiger is dat deze van enig sociaal leven verstoken freaks hun complotgekwetter volstrekt niet kunnen plaatsen in de realiteit, waar échte mensen zijn met échte levens, en échte emoties en eigenschappen als oprechtheid, opmerkzaamheid, rivaliteit, hebzucht, domheid etc etc; kortom, al die karaktereigenschappen die obstakels zijn om de complotten uit te voeren zoals die door Rabarbers worden bekokstoofd op hun eenzame m2 voor de PC.

Shalome | 19-08-07 | 19:33

@ koerbagh ? 19-08-07 @ 19:30
Begrijpend schrijven ook overigens, maar dat is een open deur. Laten we het er op houden dat ik je absurde mening niet deel.

Jimmer

Jimmer | 19-08-07 | 19:32

@Jimmer 19-08-07 @ 19:28:
Begrijpend lezen is een hele kunst, blijkt maar weer eens.

koerbagh ? | 19-08-07 | 19:30

Het is werkelijk een gotspe om de Koran te verbieden. Daarmee tegelijk de Islam verbieden is van een bizarre orde. Zodra je dat roept, neemt vrijwel niemand je meer serieus. Niet alleen in het Haagsche, maar wereldwijd gezien sla je een flater. 1 Miljard van die idioten lopen er rond, en als dat allemaal terroristen zouden wezen, was de wereld al lang van de kaart geveegd. Zelfs de Grote Leider van de Westerse wereld, Mijnheer Bush, zal je uitlachen als je over het verbieden van de Koran begint. Daar moeten we nu eenmaal mee leren leven. Hard lopen foeteren dat het boekie verboden moet worden, heeft geen enkele zin. Zal namelijk niet gebeuren. Schiet je jezelf alleen maar mee in de voeten. Maar dat doet Wilders dagelijks.

Wat mij betreft mag het hoor. Elk sprookjesboek mag verboden worden. Van de Koran tot de Bijbel tot aan Harry Potter toe. Maar het zal nooit gebeuren. Zoiets aandragen is politieke zelfmoord. Sinds Jami, een ex-moslim, hard loopt te schreeuwen moet Wilders met hardere teksten aankomen, om zijn debiele achterban tevreden te kunnen houden. Niets meer. Niets minder. Achterlijk blijft het evengoed.

Harige Bangmaker | 19-08-07 | 19:29

@koerbagh ? 19-08-07 @ 19:26
Jajaja... Maar aan jouw hersenspinsels doe ik niet mee... Die zijn te absurd voor woorden.

Jimmer | 19-08-07 | 19:28

Hoen 19-08-07 @ 19:17

Hier een argument. Extremisme en radicale, gewelddadige moslims zijn al 14 eeuwen vast onderdeel van de islam. Linksom rechtsom: er valt geen maatschappij of utopia te verzinnen waarin moslimextremisme niet meer zal voorkomen. Irak, Palestijnen en whatnot staan totaal los van dit moordzuchtig islamitisch fenomeen. Het is net zo'n illusie om te denken dat je een samenleving zonder pedo's, misdadigers of lustmoordenaars kunt creëren. Oh ja, misschien kun je een maatschappij zonder pedo's creëren als je alle kinderen afschaft. Dan zijn ze er nog wel, maar ze kunnen zich niet meer meer aan ze vergrijpen.
Snappez vous?

Shalome | 19-08-07 | 19:28

Allah heeft bevolen dat elke moslim zich moet inspannen om op wat van manier dan ook (vechten, geld geven, 15 kinderen krijgen, infidels pesten) mee te werken om van de islam de enige "religie" op aarde te maken. Allah zou Allah niet zijn als op het negeren van dit gebod niet het eeuwige hellevuur stond. Dus, de gematigde moslim houdt zijn mond, geeft af en toe wat geld aan de moskee, zet een paar extra koters op de wereld (infidel zorgt toch voor kinderbijslag) en hoopt er verder het beste maar van. Denk je nou echt dat het gros van die mythische "gematigde moslims" zich openlijk tegen hun geloof zal keren? Jami heeft weer eens duidelijk gemaakt wat de gevolgen zijn, je hele leven verpest. En Allah verpest het als je dood bent. Waar zit voor hun de winst?

Shani | 19-08-07 | 19:27

@Jimmer 19-08-07 @ 19:18:
't Is allemaal een joods complot. Vraag maar Rabarberke hoe dat precies zit. Iets met aandelen, geld, macht, politieke invloed en joden op sleutelposities in media en regering. Verdeel en heersch (ook al hebben de Engelsen dat uitgevonden. Maar dat waren natuurlijk Engelse joden. En als die het niet waren dan waren een Engelse vrijmetselaars. Of allebei. Klopt altijd.) Stel je voor dat je moet toegeven dat de wereld een oncontroleerbare chaos is en iedereen maar een beetje wat aanklooit... Welnee, alles wordt gecontroleerd en van te voren bekokstoofd; is het niet door een god dan door een mysterieuze geheime wereldregering (al dan niet met aliens als de ultieme poppenkastspelers).

koerbagh ? | 19-08-07 | 19:26

shit geen edit mogelijkheid.
dan maar zo:
:edit: 80% van de moslims normale medeburgers? er bestaan geen normale moslims. mensen half moslim zijn bestaan niet.

whot | 19-08-07 | 19:25

Er is al een Tsunami aan meningen,visies, opinies,veroordelingen en vooral herhalingen gepasseerd. Er wordt heel veel geroepen en gezegd in de media maar geen enkel probleem wordt werkelijk opgelost. Het heeft allemaal een heel hoog soap gehalte als je de hoofdrolspelers hoort. En wat wel duidelijk is de grens die zich aftekent tussen groepen in de samenleving. De politiek laat het bijna helemaal afweten. Met Wilders kun je het volsterkt oneens zijn en ook ik kan me vaak niet vinden in zijn bewoordigen en strategie. Maar hij vertolkt als volksvertegenwoordiger een groot groep in de samenleving.Een serieus tegengeluid is er niet.

Daardoor heeft zijn optreden wel een functie. Niet luisteren nar zijn achterban en hen niet serieus nemen is een gevaarlijke denkfout.

En Jami wordt groot gemaakt in de media en vervult die rol met verve. Wat het werkelijk oplevert kun je afvragen maar blijkbaar gaat het om een groot spel en wie mee wil doen moet zich in de media laten gelden. Dat is best wel triest maar hoort misschien wel bij deze tijd.

nadenkeniseenkunst | 19-08-07 | 19:24

Starf*cker is een wouterbos aanhanger? of nog erger een vogelaar fan?

whot | 19-08-07 | 19:23

Politieke machinaties , Wilders is een opportunist en provoceert , in de bijbel staan ook erge dingen en DE moslim bestaat niet. Nou Starf*cker dat was weer een aardig potje open deuren intrappen. Clichégelul met een strikje er om heen.
Wat een niveautje. *gaap*

d´omgebouwde | 19-08-07 | 19:22

@ Claudi nee 18:25

Ik wist niet dat Starf*cker een Wilders aanhanger is. Maar waaruit blijkt dat dan ook?

Hammar | 19-08-07 | 19:18

Heeft GeenStijl van betaalbaas Telegraaf soms opdracht gekregen een beetje gas te geven als het om Wilders of Jami gaat? Voorheen werden deze twee toch wat positiever neergezet, maar ineens is het afgelopen. De Telegraaf zelf was trouwens ook al wat negatiever geworden over Wilders.... Zie ik hier een overeenkomst?

Jimmer

Jimmer | 19-08-07 | 19:18

Goed artikel, toch enige aandachtspunten:

De inval in Irak en Afganistan en de economische wurggreep van Israel op de Palestijnse gebieden, en het grote aantal moslimdoden die daarmee gemoeid zijn, hebben een grotere invloed op de radicalisering van moslims dan de uitingen van Wilders.

Ook al zouden Wilders' uitspraken radicaliserend werken, dan nog moet hij daarvoor alle ruimte hebben - zolang hij zich aan de wet houdt. Het is de taak van anderen om zijn uitspraken op basis van argumenten te bestrijden en een eigen duidelijke visie te geven naast die van Wilders. Niet door, zoals nu gebeurt, verstijft een andere kant op te kijken en doen alsof je neus bloedt.

Er zijn GS-forumleden die de Islam vergelijken met het Fascisme en het liefst zouden zien dat deze in Nederland verboden wordt. Ik vind niet dat dat klopt, - helemaal niet zelfs - maar ik zie niet in waarom je voor die mening niet open voor kunt staan. Als de scientologykerk een verachtelijke cult is, waarom niet de Islam? Tenzij ik tussen de scheldwoorden naar argumenten moet zoeken vindt ik het prima om er kennis van te nemen.

Hoen | 19-08-07 | 19:17

"80% van de moslims in Nederland die gewoon prima medeburgers zijn"
Zijn we mooi genaaid met die 26000 x 20% = 5200 uitgeprocedeerde uitvreterts die alsnog een verblijfsvergunning hebben gehad.

Klukkluk | 19-08-07 | 19:15

@Davitamon 19-08-07 @ 19:09,
kom nou zeg,
natuurlijk is Wilders er de oorzaak van dat er Mohammedanen radicaliseren in Zweden, Duitsland en Engeland.

Dat weet toch iedere linkse ziel.

vander F | 19-08-07 | 19:14

@Davitamon 19-08-07 @ 19:09:
Globaal probleem? Als ik het een beetje globaal bekijk lijkt me het eerder een mondiaal probleem dan een globaal probleem.

koerbagh ? | 19-08-07 | 19:13

@Weerloze Koekenbackert,
zodra jij foutloos Nederlands hebt leren typen, ga ik jouw reactie lezen, is dat geen goede afspraak?

fuckje | 19-08-07 | 19:12

De voorhuid valt langzaam onder de eikel, soppig glijdt de gehele schacht naar binnen en naait die starfuckert recht in z'n reet.

kwarkoo1 | 19-08-07 | 19:10

Weerloze Koekebakker 19-08-07 @ 19:03
Heb jij Fuckje hier ooit zien posten dat ze een Wilders aanhanger is? Of heb ik iets gemist.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 19:10

@Weerloze Koekebakker,

Kennissen of anekdotes aanhalen, dat is altijd van die lekker significante informatie.

En Starf*cker vergeet eventjes dat de islam een globaal probleem is; dit probleem toeschrijven aan een figuur als Wilders is volstrekt onnozel. 80%: Tuurlijk... Starf*cker probeert zich met zijn atheistische blankemans geest voor te stellen hoe een moslim radicaliseert; nogal logisch dat dit niet erg wil lukken en dat de analyse strandt op "Wilders heeft het gedaan".

Davitamon | 19-08-07 | 19:09

@Weerloze Koekebakker 19-08-07 @ 19:03,
welnee, toen fuckje op GS al los ging over dit onderwerp moest Geert nog geboren worden.

vander F | 19-08-07 | 19:06

Rabarberke 19-08-07 @ 17:50
Cabaretiers, kunstenaars, schrijvers, columnisten en acteurs staan in de rij om jou en mij subtiel of grof te beledigen en die slaan we ook niet in elkaar. Behalve als je een stijfgesnoven campingbaas bent of een onzeker pubertje. Ja, er zijn grenzen aan de vrijheid van meningsuiting: Je mag bijvoorbeeld mensen niet ophitsen om moorden te plegen (nichten van de kerktoren) of te mishandelen (je wijf in elkaar beuken als d'r burka verkeerd zit).

Zeddegeizot | 19-08-07 | 19:05

Rabarberke 19-08-07 @ 18:50

Het is één groot joods complot. Gelukkig ben jij er om dat naar buiten te brengen. Zulke praktijken zijn namelijk al heel lang aan de gang, daar in die vieze westerse politiek. En al die 10.000-den betrokkenen uit die vuige wapenhandel, uit verlenden en heden (regeringen wisselen immers om de zoveel jaar, machtshebbers incluis) houden onveranderlijk het mondje stijf dicht. Al zouden zowel Republikeinen als Democraten er monsteroverwinningen mee kunnen boeken.
Nee, Rabarberke ziet exact hoe het zit, want ze is zó slim en denkt net zo ver door als de lange snuit van een olifant.

Shalome | 19-08-07 | 19:04

@djiezuskrijst 19-08-07 @ 19:01,
maak je geen zorgen,
KeesBs aka FransZ aka claudi nee is volgens mij een hardnekkige proxy trol.

vander F | 19-08-07 | 19:04

Fuckje, helaas substantiele pindakaas, maar je bent de representant van alle aan geestelijke - en intellectuele armoede lijdende Wilders aanhangers. Domheid is grenzeloos en ongeneeslijk tegelijk. In de linkse kerk zal vanavond een kaarsje voor je worden gebrandt. Amen.

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 19:03

Huh ? KeesBs weggejorist en opgerot ? En ik vond hem best gematigd vandaag LOL

djiezuskrijst | 19-08-07 | 19:01

Jaja sterrenneukert(waarschijnlijk Wouters bruine ster)jij snapt het helemaal.hahahahahahaha,tobbertje!!!

halililala | 19-08-07 | 19:00

Gelukkig gaat de zon geweaun in het westen onder en in het eausten weer op..... Ik ga ff een plasje doen, de handen wassen en nog maar n kopje koffie drinken. Saai leventje, maar ik doe t er maar mee. Peace en kusjes voor iedereen. (Nee ik ben geen heaumeau)

Zoeker | 19-08-07 | 18:59

Starfucker schrijft leuk maar wordt niet gehinderd door enige kennis van zaken.
Dat we de koran niet zouden mogen verbieden omdat de bijbel ook nonsens bevat.
Ze bevatten *allebei* nonsens. En levensgevaarlijke nonsens bovendien.
Wat niet snel genoeg kan gebeuren is dat we die zogenaamde 'vrijheid van godsdienst' die iedere kritische discussie over het thema impotent maakt herzien en dat religie tegen het licht van de moderne tijd en wetenschap wordt gedemystificeerd en teruggebracht tot dat wat het eigenlijk is: volstrekt achterhaalde op fabels beruste nonsens waarvan we de predikers niet serieus kunnen nemen. Laat staan dat ze nog een functie in de politiek betrekken. Als Balkenende het over de grote kabouter zou hebben zouden we hem in zijn bek uitlachen maar als hij het over god heeft neemt iedereen hem serieus. Dan kun je net zo goed meteen stoppen met denken.

bidlip | 19-08-07 | 18:57

hahahahaha .. gaat weer lekker hier !

Draaitafel Demagoog | 19-08-07 | 18:53

Sorry Starf*cker, maar na het lezen van jouw stuk, en de bijna 300 reacties, lijkt het me beter dat jij je voortaan houdt bij het schaatsen, Marianne Timmer en haar vriendinnen, en bij de verzekeringsproblematiek van Poolse vrachtwagens, van de bedreigingen door de islam en de jongens die namens de islam denken heb jij geen kaas gegeten. Je ziet alles door een links brilletje, okee, ga gerust slapen, maar wees niet verbaast als de vlam hier in de pan schiet.
Ik wees hier drie jaar geleden al op, mijn reacties werden , hoewel veel gematigder als de meeste reacties van 2007, weggehoond en verguisd, maar ik vraag me in arren moede af waarom jij zo'n diehard blijft.
je mag fouten uit het verleden wel toegeven, wees een vent!

fuckje | 19-08-07 | 18:53

Jamaica ook

Zoeker | 19-08-07 | 18:53

Rabarberke 19-08-07 @ 18:50
Maar natuurlijk, en MET voorkennis.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 18:52

Hoe zou 't met Dean zijn? Bestaat Jamica nog, of moeten we de atlas herschrijven?

Zoeker | 19-08-07 | 18:52

De vraag rijst of de heren Balkenende en De Hoop Schaeffer vlak voor de inval in Irak Haliburton aandelen hebben gekocht. Of aandelen van andere Amerikaanse maatschappijen die na de inval en de oorlog in Irak flink veel geld hebben verdiend. Iemand?

Rabarberke | 19-08-07 | 18:50

Claudi Nee 19-08-07 @ 18:43
Wat moet moet................. Saudi moet sterk staan in de koude oorlog met Iran.... De wapens zijn al betaald....... En een stealth is toch niet te onderscheppen door Saudi.............. mooi toch, aan ze verdienen en die zwarte steen in gruzelementen.............

Wishbone | 19-08-07 | 18:48

@Elisabeth2
Zullen we daar dan samen naar toe gaan? Speerkoppen en kogelschoppen komen dan eauk op de lijst van Olympische sporten voor, en met een beetje geluk is peaukeren dan ook een echte sport geworden. En U weet het hé "Sport vebroedert"... (dat geldt niet voor 72 jarige scheidsrechters geleauf ik)....

Zoeker | 19-08-07 | 18:47

@claudi nee

En de saudis verkopen die wapens weer door aan Al Qaeda, die dan weer op de VS schiet. Zo blijft de Amerikaanse industrie draaien.

Rabarberke | 19-08-07 | 18:46

@Wishbone ik denk niet dat de VS zijn bondgenoot SA gaat bombarderen.

Ze hebben ze net een wapendeal van 20 milj gegeven,

Claudi Nee | 19-08-07 | 18:43

@ Claudi Nee 19-08-07 @ 18:36

De wereld is als een sixpack trappist van de fabriek uit de supermarkt.

Alles is nep behalve dat wat jouzelf direct overkomt. Nederlandse kudthippies en Nederlandse kudtpunks zijn zo vaak blank als een vel papier.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-08-07 | 18:43

Ach de mens heeft in de geschiedenis altijd wel een excuus gehad om de ander om zeep te helpen. Dan is het weer God, dan weer Allah, dan weer Haliburton.

Rabarberke | 19-08-07 | 18:43

Zoeker 19-08-07 @ 18:39
Zoeker, toe nou toch. In 2012 zijn de Olympische Spelen in Londen.

Nee, je bent niet te meedeelzaam, hoor. Maarre, niet meer vuurtje bij houden!

Elisabeth2 | 19-08-07 | 18:43

Claudi Nee is KeesBs
G-Unite hij is er weer

tasmaniandevil | 19-08-07 | 18:43

Wellicht kunnen appeasers als Starf*cker en Hafez Ismaili m'Hamdi eens vertellen hoe het zo gematigd zijn van de moslims in het westen en het niet willen importeren van de islam, te rijmen is met bijvoorbeeld een moslimbevolking in Engeland waarvan 40% voorstander is van de invoering van de sharia in delen van Engeland. Oftewel: voorstander is van het stichten van moslimsenclaves met een eigen shariawetgeving boven de grondwet van het land. Let wel: 1% meer van de moslims is er tegen. Hoezo een grote meerderheid aan gematigde moslims?

www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xm...

There | 19-08-07 | 18:43

"Het pak slaag en de bedreigingen aan het adres van Eshan Jami zijn dan ook vooral veroorzaakt door de dagelijkse tirades van Geert Wilders en zijn massieve steun."

Starf*cker, je bent niet goed wijs.

Klukkluk | 19-08-07 | 18:42

Eshan Jami een GODSGESCHENK noemen, terwijl de beste man nou juist zo zijn best doet om van dat god-gedoe af te komen. Priceless. Of zeer gevat (-:

Berend Boterletter | 19-08-07 | 18:42

Claudi Nee 19-08-07 @ 18:38
Ze moeten de kerncentrales in Iran en die zwarte steen in Saudi platgooien.......... Dat zal een hoop herrie schelen in de toekomst......

Wishbone | 19-08-07 | 18:42

@JanJJJ Als je dat niet weet , kan je beter gewoon je bek houden en voor je kijken.

Claudi Nee | 19-08-07 | 18:40

Zure Hippies? Nee ken ik niet, wel zure regen, maar dat heeft eauk niet geholpen. Ik had laatst wel een zure appel waar ik doorheen moest bijten.
Kwa 2012.... Ik weet het ook allemaal niet want ik ben de weg kwijt. Er staat iets over einde maya kalenders, tijdperken die stoppen, poolkanteling en weet ik veel nog meer voor mumbeljumbel waardoor de wereld vergaat.... Maar die verging in mijn tijd (1972, 1980, 1984, 1992, 1998, 2000, 2002 en 2004) ook al een paar keer dus daar wind ik me niet meer zo over op. Wel over brandende scheten trouwens, da's erg ongemakkelijk.. Of ben ik nu iets te mededeelzaam?

Zoeker | 19-08-07 | 18:39

Claudi Nee 19-08-07 @ 18:36

Wiens oorlog tegen Vietnam?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-08-07 | 18:39

Jan-Joris-Jaap-Joop 19-08-07 @ 18:35
Heb jij een oorlog meegemaakt, dan? De hippies hebben toch ook wel genoeg klimaat van oorlog meegemaakt. Het rommelde altijd al in de wereld. Israel, Vietnam. Ander behoorlijke buitenissigheden kun je wel gelijk in hebben.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 18:39

@ Claudi Nee 19-08-07 @ 18:31

Moslims zijn jodenhaterts, ik niet.
Goedkope toespeling op kaal kopjes, is zo doorzichtig en makkelijk te weerleggen.
Dat moslim joden/ongelovige/christen/boedisten/hindu-haters zijn en erg oorlogzuchtig zijn , is makkelijk te staven met bewijs.

Kijkt u maar.

www.youtube.com/watch?v=IBFBvceJvIU

Over welke haatsites hebt u het?
Als ze over de knoran gaan dan zijn ze inderdaad gevuld met haat.

solidstate | 19-08-07 | 18:38

@Wishbone Dus was het een foutje.

Dan al helemaal niks om druk over te maken.

Zal niet meer gebeuren dan, en dat de Sjiiten tegen AL Qaida vechten moet toch goed nieuws zijn.

Mischien moet de VS ook 20 milj aan wapens deals geven zoals ze deden bij Saudia (Sharia) Arabia.

Claudi Nee | 19-08-07 | 18:38

Jan Joris Jaap Joop.

Geen Oorlog.

Die Hippies kwam voort uit de oorlog tegen Vietnam

Claudi Nee | 19-08-07 | 18:36

Claudi Nee 19-08-07 @ 18:28
Iran is voornamelijk anti-US en het overgrote deel van Iraq zijn ook sji'it..... Er wordt gezegd dat de wapens terecht komen bij Soennieten en niet dat de wapens direct door Iran aan de soennieten geleverd wordt............... Moeilijk hé lezen.......

Wishbone | 19-08-07 | 18:36

@Elsi Net zo erg als Claudi op MSN

Claudi Nee | 19-08-07 | 18:35

Elisabeth2 19-08-07 @ 18:33

De meeste hippies van toen hebben geprofiteerd van een klimaat zonder oorlog en andere behoorlijke buitenissigheden.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-08-07 | 18:35

Claudi Nee 19-08-07 @ 18:33
Je hebt toch ergens wel wat KeesBS en 1 en FransZ. We gaan ze nog een keer missen.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 18:34

Jan-Joris-Jaap-Joop 19-08-07 @ 18:30
De meeste hippies van toen hebben zich nu wel een slag in de rondte gewerkt. Mogen zij nu misschien aanspraak maken op de verzorginsstaat?

Elisabeth2 | 19-08-07 | 18:33

@Elisabeth wil je even de groetjes doen aan Claudi Jaah als ze online komt.

Claudi Nee | 19-08-07 | 18:33

@ Jargent
Laat Joris ff rustig zijn pizza opeten. Voor hem is het ook Zondag.

tipo | 19-08-07 | 18:31

@Solid nee hoor de meeste moslims houden zich gewoon aan de regels van dit land.

Niet zo generaliseren , en mischien wat minder propaganda lezen van die haat sites .

Word je zo angstig van (Bang voor de Tsunami)

Ga eens naar buiten en zie hoe het leven echt is.

PS zet wel een Pet op van die Kaal geschoren kop schrikken mensen nogal.

Claudi Nee | 19-08-07 | 18:31

Zoeker 19-08-07 @ 18:22
*liefde, respect en waardering voor elkaar als MENS*

Vroeger hadden we hippies. En zij waren leuk. Nu zijn zij oud en zuur en verdienen ze eigenlijk geweaun een schop onder de reet. Echter gaan zij heus volledig aanspraak maken op de door henzelf verworven rechten des VerzorgingSStaats's.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-08-07 | 18:30

@ Claudi Nee 19-08-07 @ 18:26

Daar denken moslims heel anders over.

solidstate | 19-08-07 | 18:28

@Rabarberke Daar denkt Wilders dus anders over.

Claudi Nee | 19-08-07 | 18:26

Iedereen mag geloven wat ie wil, als ie zich maar aan de wet houdt.

Rabarberke | 19-08-07 | 18:25

@Hammar Net als de meeste Wilders aanhangers (Moslimvrije of zo goed als moslims vrije omgeving)

Claudi Nee | 19-08-07 | 18:25

Mijn onderbuik gromde, ik liet een knallende scheet en het grommen stopte. 'T is maar een tip.....

Zoeker | 19-08-07 | 18:25

@zoeker

Peace man!

Rabarberke | 19-08-07 | 18:24

@Zoeker 19-08-07 @ 18:22

Hoezo 2012?

solidstate | 19-08-07 | 18:24

boze reaguurders... boze redactuurders... censuurders.. trekhaakbestuurders... gluurders... Zojuist paptat met kroketten gegeten. Uitbuiken en daarna lekke rkopje koffie met MW Zoeker. Tevreden kijk ik om naar mijn vakantie en zie ik de toekomst met vertrouwen maar ook kritisch tegemoet. Het zal allemaal wel goed komen met ons. In 2012 jongens en meisjes zijn we allemaal gelijk en denken we niet meer aan moslims, katholieken, heaumeaus, of voetbal. Dan gaat het over liefde, respect en waardering voor elkaar als MENS. Ik kijk er naar uit. U ook?

Zoeker | 19-08-07 | 18:22

Die FransZ zal wel wat raars getiept hebben.

Rabarberke | 19-08-07 | 18:20

Starf*cker, of jij pleegt in een moslimvrije of zo goed als moslimvrije omgeving te leven en dus naïef, of je bent een dhimmie, of je redigeert hier als een troll.
Naïef, Dhimmie, Troll. Nou op de signalen letten die vertellen Wie van de drie. Maar ik ga nu koffie drinken.

Hammar | 19-08-07 | 18:10

@ G-unite 19-08-07 @ 18:06

Van mij wel maar keesbullshit denkt daar anders over.

solidstate | 19-08-07 | 18:09

Lekker! Zelf moet ik het vanavond doen met Belgisch bier en Pizza van Wagner.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-08-07 | 18:09

BB met R?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-08-07 | 18:08

He, mag ik even eten.

G-unite | 19-08-07 | 18:06

One of the common elements to all Islamic schools of thought is jihad, understood as the obligation of the Ummah to conquer and subdue the world in the name of Allah and rule it under Sharia law. The four Sunni Madhhabs (schools of fiqh [Islamic religious jurisprudence]) -- Hanafi, Maliki, Shafi'i, and Hanbali -- all agree that there is a collective obligation on Muslims to make war on the rest of the world. Furthermore, even the schools of thought outside Sunni orthodoxy, including Sufism and the Jafari (Shia) school, agree on the necessity of jihad. When it comes to matters of jihad, the different schools disagree on such questions as whether infidels must first be asked to convert to Islam before hostilities may begin (Osama bin Laden asked America to convert before Al-Qaeda?s attacks); how plunder should be distributed among victorious jihadists; whether a long-term Fabian strategy against dar al-harb is preferable to an all-out frontal attack; etc.

www.jihadwatch.org/islam101/

solidstate | 19-08-07 | 18:06

komkommertijd

ibi | 19-08-07 | 18:05

Daikan 19-08-07 @ 17:58

Ha ha, zie FransZ.

Elisabeth2 | 19-08-07 | 18:05

-weggejorist-

FransZ | 19-08-07 | 18:04

@ Jan-Joris-Jaap-Joop

Dat is niet mijn groter doel. Ik ben Jan-Peter liever kwijt dan rijk en de term multicultureel is mij iets te groenlinkserig geworden, maar de andere kant is dat wij toch een manier zullen moeten vinden om samen te kunnen leven. Een manier is respect hebben voor elkaars godsdienst of juist het ontbreken daarvan, maar laten we die godsdienst danwel voor onszelf houden en elkaar er niet mee lastig vallen. Dat is de weg die Willem van Oranje bewandelde. Dat de Spaanse Koning daar niet naar wilde luisteren en dat Willempie daarom de beeldenstorm toestond, is een ander verhaal. Het was slechts een escalatie van eerdere vreedzame pogingen om die godsdienstvrijheid in de lage landen te bewerkstelligen.

joop-dirk | 19-08-07 | 18:04

Kees B is FransZ Komop G-Unite ff opletten............

Wishbone | 19-08-07 | 18:03

Daikan 19-08-07 @ 17:58
*"Mogelijkheid van een eiland" van Houellebecq hier ;-).*

Als je de Bijbel of de Koran niet te pruimen vindt, dan kun je natuurlijk proberen geestelijke inspiratie uit een ander boek te halen. Dus.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-08-07 | 18:03

-weggejorist en opgerot-

FransZ | 19-08-07 | 18:02

-weggejorist-

FransZ | 19-08-07 | 18:01

Kees B, Ali B, Mohammed B. Allemaal één pot nat. Wel geluid, geen tekst zeg maar.
En nu aan tafel. Ik hoor straks wel of de problemen zijn opgelost hier in 0031.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 18:01

-weggejorist-

FransZ | 19-08-07 | 18:00

Het quotiënt uit starfuckers huisnijver en uit de comments is dat we uit onze 0031 moslimbrij eigenlijk moeilijk kunnen extraheren welk deel een risico vormt voor onze samenleving. De moslims zelf doen er, naast ontkennen dat ze onderdeel uitmaken van de problematiek, verder weinig aan om duidelijkheid te geven. Dat kan ook niet want ze zijn er zelf nog niet helemaal uit. Tot die tijd heb ik geen moeite met/neem geen aanstoot aan Wilders moesson van islam-waarschuwingen. Boeit me dan eauk de reauzen dat er moslims zijn die er pikkig over worden. ’t Vult de krant lekker en da’s goed voor de kattenbak.
.
En over 10 jaar draagt mw. Lokhomo ook een modisch hoofddoekje.

Lokhomo | 19-08-07 | 17:59

Tering zeg, ik ben benieuwd hoeveel KeesBs's en er gaan opstaan. Het lijkt wel "Mogelijkheid van een eiland" van Houellebecq hier ;-).

Daikan | 19-08-07 | 17:58

joop-dirk 19-08-07 @ 17:52
*Die Grefos waren enkel een middel naar een groter doel*

En dat grote doel is Multicultureel Nederland onder leiding van Jan Peter Balkenende? Ga toch weg zèg!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-08-07 | 17:56

@Gravin v Kippenbouth 19-08-07 @ 17:42

the Bible is a huge collection of documents written by different people at different times in different contexts, which allows for much greater interpretative freedom.

Je hoeft natuurlijk het scheppingverhaal niet letterlijk te nemen zoals heel veel christenen dat eauk niet doen.

solidstate | 19-08-07 | 17:55

@ Jan-Joris-Jaap-Joop

Ik acht de godsdienstvrijheid gepredikt door onze Vader des Vaderlands iets belangrijker. Die Grefos waren enkel een middel naar een groter doel, namelijk de mogelijkheid voor eenieder om zijn of haar godsdienst naar zijn of haar goedkeuring te beleven.

joop-dirk | 19-08-07 | 17:52

@zeddegeizot

Tendentieus gelul. Als iemand jou verrot scheldt, ga je 'm ook niet respecteren vanwege zijn vrijheid van meningsuiting. Dan hoek je hem op een dag ook gewoon neer. En zo hoort het ook. Vrijheid van meningsuiting betekent nog niet dat je 24/7 met modder mag gooien. De vrijheid van meningsuiting heeft nu eenmaal zijn grenzen.

Rabarberke | 19-08-07 | 17:50

@ Wishbone

- is zich aan het uitleven - Heerlijk om je zo kapot te ergeren aan een godsdienst. Ik heb nu dingen gezien. Beide testamenten als de wiedeweerga verbieden want wat daar in staat, kan mensen alleen maar op het verkeerde pad brengen.

joop-dirk | 19-08-07 | 17:49

@Zeddegeizot 19-08-07 @ 17:41
*Heb je ooit een Grefo zien radicaliseren als gevolg van kritiek?*

Nou Starf*cker, jij en ik hebben het zelf nooit meegemaakt, maar de Nederlandse natie is dus echt wel gebaseerd op aktie van radicale gereformeerden!
nl.wikipedia.org/wiki/Beeldenstorm

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-08-07 | 17:47

@ derkcs

Hartelijk dank voor uw bijdrage aan het creëren van een forum waar eenieder zijn mening kan uiten. Een van de vrijheden waar de partij van de vrijheid zich sterk voor maakt. Uw cadeautje (een klomp kaas in de kleuren van de nederlandse vlag) zal zo spoedeig mogelijk worden opgestuurd.

joop-dirk | 19-08-07 | 17:46

Zo KeesBs,,, da's nou a 2x - weggejorist en opgerot - in 1 topic.... begint er al wat te dagen? Neeee, zal wel niet he?

bello | 19-08-07 | 17:45

@objectief191 19-08-07 @ 17:39
Wedervraag: Heb je m'n posts gelezen? Ik heb nergens beweerd dat er niks aan de hand is en dat er niets hoeft te gebeuren. In tegendeel. Ik wordt alleen een beetje moe van wat er van uit den Haag als oplossing wordt aangedragen door koekebakkers als Wilders. Lekker focussen op het terugsturen van een hand vol criminele hangjongeren en 1 of 2 imams. De finnen zijn hier om te blijven en ze zijn er in soorten en maten, nou de oplossingen voor de problemen nog. Graag ook die in soorten en maten.

Genoeg pingpong gespeelt nou. Ik ga nog een biertje open trekken

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 17:44

Als jij je verzetten tegen het islamfascisme onrust stoken noemt gloort er een toekomst bij het NRC voor je.Daar verzamelen ze fascisteen de meelopers daarvan, ook wel NSBers genaamd. Opzouten hier!

derkcs | 19-08-07 | 17:43

@ solidstate 19-08-07 @ 17:38
Wat betreft de bijbel: als het begin van een verhaal al niet klopt, kunnen er zoveel mensen over schrijven als ze willen maar het in en blijft natuurlijk gewoon klinkklare onzin.

Gravin v Kippenbouth | 19-08-07 | 17:42

Meneertje Starfucker toch:
Soms ziet een mens door de bomen het bos niet meer en sommigen gaan zich dan juist profileren als "expert woudlopen". Dus laten we eens een paar bomen kappen: Als vrijheid van religie botst met het verbod om aan te zetten tot haat, wat behoort dan voorrang te krijgen? Als gastheer en gast merken dat de gast zich niet kan aanpassen aan de huisregels, wie behoort dan op te lazeren? Als politici moslimproblemen onder het tapijt vegen, niet zozeer uit landsbelang maar uit electoraal gewin, is het dan niet goed dat iemand daar eens venijnig op reageert? Wanneer was de laatste keer dat een grefo met het oude testament in hand iemand aan een mes rijgde?_
Ik heb de afgelopen dagen veel domme kritiek op Geertje gelezen maar bravo, jij spant de kroon. De meeste kritiek is niet onderbouwd, maar een onderbouwing als de jouwe had ik nog niet met het schaamrood op de kaken durven noemen. "Wilders haalt de heilige oorlog naar Nederland"? "Wilders radicaliseert 80% van de Moslims"? Als de heilige oorlog hier uitbreekt omdat een politicus gebruik maakt van zijn recht op vrije meningsuiting, dan hebben we zo een acuut probleem met Moslims dat we ze beter massaal kunnen uitwijzen. Heb je ooit een Grefo zien radicaliseren als gevolg van kritiek? Als een import-Moslim hier radicaliseert omdat 'ie een beetje kritiek krijgt, dan moet 'ie hoognodig oprotten naar Iran of Saoedi-Arabië, waar bijbels en kruizen verboden zijn en waar kritiek op de Koran met doodstraf wordt bedreigd. En wat mij betreft mag je mee, ouwe landverrader. Op het moment dat je religieuze achterlijkheid boven vrijheid van meningsuiting zet, kom je beter tot je recht in een middeleeuws Kalifaat. Met vijanden als jij heeft Wilders veel vrienden nodig. En gelukkig heeft hij die ook.

Zeddegeizot | 19-08-07 | 17:41

@ Kees
Niemand zal mij over Wilders horen, ik ken de man (en de Nederlandse politiek) niet goed genoeg om er een mening over te hebben. Het valt me gewoon op dat je in ieder topic begint te blaten over 'de Joden', op een manier die voor mij idd beledigend is, om maar te zwijgen over de irrelevantie van je opmerking tov het topic.

Er schijnen mensen te zijn die Joden als een bedreigende groepering zien voor hun levensstijl, terwijl elk bewijs ontbreekt voor zulks een aanname.
Maar goed; ik zie dat Joris ook genoeg van je had, dus hoef ik me daar nu niet meer aan te ergeren.

(tot het volgende kaalkopje dan maar weer)

00972 | 19-08-07 | 17:41

@Cookie v. eigen deeg
lees je wel eens een krant?
Zoja ,hoe kun dan zoiets doms zeggen . Dan weet je toch wat er in de wereld gebeurt.
Of ben je ziende blind en horende doof????????????????

objectief191 | 19-08-07 | 17:39

@objectief

Zullen wij als ex-christenen ook zo'n site maken over het oude en het nieuwe testament? Zal er ongeveer hetzelfde uitzien denk ik zo. Toch jammer dat we niet meer volgens die oude regeltjes leven. Ook al staan ze nog steeds zo mooi geschreven.

(Ironische ondertoon toegevoegd)

joop-dirk | 19-08-07 | 17:39

Starfucker

What about the violent passages in the Bible?

First, violent Biblical passages are irrelevant to the question of whether Islam is violent.

Second, the violent passages in the Bible certainly do no amount to a standing order to commit violence against the rest of the world. Unlike the Quran, the Bible is a huge collection of documents written by different people at different times in different contexts, which allows for much greater interpretative freedom. The Quran, on the other hand, comes exclusively from one source: Muhammad. It is through the life of Muhammad that the Quran must be understood, as the Quran itself says. His wars and killings both reflect and inform the meaning of the Quran. Furthermore, the strict literalism of the Quran means that there is no room for interpretation when it comes to its violent injunctions. As it is through the example of Christ, the "Prince of Peace," that Christianity interprets its scriptures, so it is through the example of the warlord and despot Muhammad that Muslims understand the Quran.

www.jihadwatch.org/islam101/

solidstate | 19-08-07 | 17:38

KeesBs1 19-08-07 @ 17:34
Wilders beledigd de muzelman niet, hij geeft zijn mening over een religie en boek die hem niet aanstaan............

Wishbone | 19-08-07 | 17:37

Ik hou dat langer vol heur KeesB.
Wel +1 kuddo voor snelheid.

G-unite | 19-08-07 | 17:36

-weggejorist en opgerot-

KeesBs1 | 19-08-07 | 17:35

@objectief191 19-08-07 @ 17:30
Met 113:4 ben ik het wel eens. Verders is het een aardige samenvatting van wat geschreven staat maar dat wil niet zeggen dat 1/5e van de wereldbevolking elke regel die daar staat onderschrijft.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 17:34

-weggejorist-

KeesBs1 | 19-08-07 | 17:34

Wat een slap linx stukje. Als het lot van Eshan Jami ons iets kan leren is het wel hoe gevaarlijk de islam is voor andersdenkenden.

Dr. Faustus | 19-08-07 | 17:33

Door mensen als Keesje weet ik meteen weer waarom ik mijn kinderen buiten Nederland opvoedt. *beetje treurig wordt van dat soort mensen*

00972 | 19-08-07 | 17:33

Objectief, 17:15, quote: "Sommige mensen (vooral uit de linkse kerk) willen het gevaar niet zien. Tot het te laat is. En daarom zijn mensen zoals Wilders en Jami nodig om mensen zoals jij wakker te schudden." Sorry, maar wat moeten we met een Wilders die spreekt in termen als DE moslims. Ondergetekend woont al plm. 15 jaar boven een Kebak/Shoarma zaak; met moslim personeel en een dito eigenaar. Hun vrouwen dragen géén hoofdoekjes, ik heb ze nog nooit met verdachte pakettjes gezien, hebben ze iets van mij gestolen of zijn ze aangeklaagd voor belastingfraude. Voorts ben ik bevriend met twee Turkse kunstenaressen, allebei moslim en allebei dragen ze géén hoofdoekje. En ook deze meiden hebben nog nooit wat van mij gejat of ook maar überhaubt met de politie in aanraking geweest. Is het dan zo merkwaardig dat ik Wilders niet geloof als hij in uiterst generaliserende termen over het grote moslim-gevaar spreekt?

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 17:33

@KeesBs 19-08-07 @ 16:41
Waar komt die fascinatie met poep vandaan? In bijna elke comment van je moet je erover beginnen. Had moeders geen geld voor luiers vroeger misschien?

Day.Of.The.Triffids | 19-08-07 | 17:33

@objectief

Dank je voor de info, maar ik ken de koran zelf ook wel. Ik heb genoeg gelezen en met eigen ogen gezien om deze schreeuwers enigszins te nuanceren.

joop-dirk | 19-08-07 | 17:32

omg, dat heeft nog verdomde lang geduurd met die kees

Demonische Eend | 19-08-07 | 17:30

@ joop-dirk
kan je nog wat van leren ;zoniet slaap dan lekker verder.:http://www.ex-moslims.nl/

objectief191 | 19-08-07 | 17:30

Als je een behoorlijke opvoeding gehad zou hebben en je bijgebracht zou zijn waar een maatschappij groot door wordt, had je wel anders geklonken.

waskuip-admiraal 19-08-07 @ 16:09

Als u het zo goed weet dan kunt u mij vast vertellen wat een samenleving groot maakt, ik ben namelijk van mening dat daar vele manier voor zijn. (tenzij je het derde rijk als schoolvoorbeeld voor een grote samenleving ziet natuurlijk). Overigens kijk ik absoluut niet neer op Wilders-stemmers zoals u beweert (ook ondergetekende wil wel eens vatbaar zijn voor populisme en angstzaaierij echter niet of nauwelijks voor haatzaaierij), maar wel op dat blonde gedrocht waar de Wilders-stemmers hun stem aan toevertrouwen.

Japster | 19-08-07 | 17:27

@objectief

Ik heb geen mensen zoals Jami en Hirsi Ali nodig om mij wakker te schudden. Dit zijn mensen die vanuit eigenbelang andere mensen zwart maken. Hirsi Ali kwam uit de stammen Islam van Afrika, waar stammengebruiken vaak met Islam verweven worden. Daardoor neemt zij de stammengebruiken mee in het beeld van de Islam, dat zij schetst. Niet echt een objectief plaatje denk ik zo. Om over die ijdeltuit van een Wilders nog maar te zwijgen. Hij vind het volgens mij erg fijn om over zichzelf te lezen. Ik mag hopen dat de leesmap bij hem thuis geplastificeerd is.

joop-dirk | 19-08-07 | 17:27

@KeesBs,
Nog één keer zeg ik het netjes tegen jou;
Lees de huisregels.
Probeer in correct Nederlands enigszins beleefd te blijven.
Of zal ik de negeerknop aanzetten? Kan ook.
Met groeten,

fuckje | 19-08-07 | 17:26

KeesBS @ 17:22

Jaaahaaaaaaa, en we hebben een exit van Kees! Daaaaaaaag Kees! Fijne dag verder.

bello | 19-08-07 | 17:26

Beetje veel Bullshit, Kees. Was dat zand 's uit je vagina...

Lokhomo | 19-08-07 | 17:26

@solidstate 19-08-07 @ 17:18
Dat is wat wellicht wat de baarden willen en bewust proberen aan te sturen Andersom is het vaak niet het geval. Veel hangfinnen zijn gewoon hangfinnen omdat ze dat uit de directe omgeving oppikken en omdat het onvoldoende wordt aangepakt en ontmoedigd. Bij een goed systeem van opvoeden en straffen en bij voldoende perspectief haakt en groot deel af. Doordat we de problemen hier niet opikken geven we de baarden de kans om macht uit te oefenen die ze niet zouden moeten hebben. Macht die best te breken is. Opvoeding, onderwijs, recht, werk. Allemaal zaken die de laatste jaren verwaarloost zijn. Door links en rechts.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 17:26

G-unite 19-08-07 @ 17:21
Het was toch echt mijn reaguursel waar Schapenmelker onder staat. Hoe het kan weet ik ook niet. Als het nog een keer fout gaat dan ben ik genoodzaakt om onder elke tekst mijn nick te zetten.
-edit vreemd, zal JvL ff aanschieten -

Jeremia | 19-08-07 | 17:26

Wat jij wil knul.

G-unite | 19-08-07 | 17:23

Jeremia 19-08-07 @ 16:01
De PvdA gaat ten onder aan zijn eigen fouten, daarvoor zijn andere politieke partijen niet verantwoordelijk. Het zijn allemaal op bestuurlijk niveau baantjesgeile politieke lullo's die graag de bureaucratie en de regulering uitbreiden, oftewel een staatscommunisme creeren.
.
Weerloze Koekebakker; even in correct geenstijl taal: val deaud!

Het_leuke_zuiden | 19-08-07 | 17:23

-weggejorist en opgerot-

KeesBs | 19-08-07 | 17:22

@KeesBs

Hier om wat te leren ,dan weet je gelijk hoe je "vrienden" over je denken,
Jij kunt wel hun vriend willen zijn ,alleen zij willen geen vriend van jou zijn.
www.ex-moslims.nl/

objectief191 | 19-08-07 | 17:22

Vuilnisman mag deze zak ook mee.
Wat een gelul, moslims zijn goed en braaf en die kleine groep die verantwoordelijk is voor executies, mishandeling en het liefst onze vrije maatschappij opblazen zijn ook zo kwaad niet, nee dat komt allemaal door Wilders en iedereen die de Islam bekritiseert en niet vindt passen in een vrije open samenleving is een populist of laat zijn onderbuik gevoelens spreken.
Starfucker is net als zijn grote kameraad Wouter een dhimmy van het zuiverste water.
Dag lul

capo | 19-08-07 | 17:22

Goed stuk.

Keileweg-ethicus | 19-08-07 | 17:21

Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 17:16
Ja de Wilders methode........ Ik ben er van overtuigd dat het eerst duidelijk moet worden wat er allemaal speelt in Nederland........... Geert brengt dat, volgens velen, 'onbehouwen' maar volgens mij is het uitstekend uitgedacht....... Tot een jaar geleden werd er niet over gesproken, nu is het bijna wekelijks in het nieuws..... Nu het duidelijk begint te worden dat het structureel mis is in Nederland, kunnen er oplossingen uitgedacht en doorgevoerd worden.

Wishbone | 19-08-07 | 17:21

@009727 Ik maak gebruik van me vrijheid van menings uiting. Het recht om te beledigen en te provoceren. En daar moet je gebruik van maken (Zoals Ayaan zo mooi zei)

Moet ik ineens Politiek correct gaan doen daar houden die Wilders Randdebielen niet van.

Dus bek dicht en voor je kijken. :))))))))

KeesBs | 19-08-07 | 17:21

@keesB
Geen adressen, ook niet die van jou.

@Jeremia 19-08-07 @ 16:50
?

G-unite | 19-08-07 | 17:21

Zeg van Starfucker wat je wilt, hij heeft gelijk. Wie hem hier gelijk bestempelt als 'linkse rakker' oid heeft duidelijk geen leesvaardigheid waarmee hij het VMBO zou hebben gehaald, want dit gaat terecht over de gewillige, haast masochistische manier waarop Jami zich één grote wandelende multimediale flamebait maakt. Wat je ook vindt van moslims, of het vermeende gevaar ervan, dat maakt de behaagziekte van deze autochtone-schouderklopjes-magneet er geen reet minder om. Als ik een allochtoon met een arabisch dan wel indo-europees uiterlijk was en ik zou van alle Telegraaf-lezende Nederlanders lof willen krijgen, zou ik hetzelfde doen, ware het niet dat ik dan mijn zelfrespect ervoor overboord zou moeten zetten.

Daikan | 19-08-07 | 17:20

Wat een walgelijk stukje, BAH!
Overigens kun je Jami overal van beschuldigen, maar NIET dat hij intellectueel is.

Je zou eens het interview met de Televaag van gisteren moeten lezen. Jami is een gewone vent die zijn positie niet had gekregen van de PvdA als hij geen kuffel-moslim was geweest. Wel heeft hij heldere ideeën. En dat Wilders-afzeiken van je is al helemaal te triest voor woorden. als je jezelf zaterdag klemzuipt, wacht dan in het vervolg tot maandag voordat je rotzooi online gooit.... Of solliciteer bij de Volkskrant. Dat is wellicht beter voor iedereen.

Doktor von Kudt | 19-08-07 | 17:20

Bravo. Geheel mee eens.

De grootste komkommer. Nou daar kan hij straks nog trots op zijn ook bij de dames.

Echt genieten doe ik van de PvdA. Niet alleen een Eshan, maar staks ook nog een notoire dwarsligger als partijvoorzitter.
Daar kun je mee Pronken.

Dat arm Woutertje, niets blijft hem bespaard. Behalve natuurlijk de aanschaf van stropdassen.

uncleben | 19-08-07 | 17:20

@ KeesBs@ 17:12

Als dat echt je eigen adres is ben je nog dommer dan ik al dacht. En zoals Fuckje al tercht eerder opmerkte: het is tegen de huisregels om persoonlijke data van dergelijke aard op GS te gooien. Wel even blijven opletten, bijdehandje.

bello | 19-08-07 | 17:20

-weggejorist-

janoesj | 19-08-07 | 17:20

Starfucker, wie is hier naïef?
Jami is niet zo naïef: hij zet bewust een streep onder zijn moslimcarrière. Gezien de druk vanuit de islamwereld doet hij dat weloverwogen. Zijn argumenten om het te doen zijn ook alles behalve naïef maar komen over als een volwassen besluit: hij hekelt de punten die op GS ook met regelmaat opduiken. Je betiteld wel 80% van de moslims als naïef door te zeggen dat zij door dit soort komkommerpraat (?) direct radicaliseren. Worden die 10% moslims die homo’s aftuigen en steden terroriseren geboren uit die 80% die net geradicaliseerd zijn? Of geef je hier tipo 19-08-07 @ 16:36 gelijk en geef je toe dat het een som is van religie en cultuur?
Ook is het naïef om te denken dat de dagelijkse tirades van Geert een heilige oorlog uitlokt. Zo maak je hem groter dan dat ie ooit wilde zijn. Lekker naïef. Of om het komkommerpraat te noemen, da’s naïef. Over een decennium piepen we met ze allen wel anders: God wat waren we toen naïef.
Of, Allah, wat waren we toen naïef. Met een hoofdletter ï.

Lokhomo | 19-08-07 | 17:19

@ Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 17:16

Het heeft alles met de islam te maken.

Lees arabist Jansen er maar op na.
Die mocro hang jeugd dient als wapen om de eisen van de moslimgemeenschap kracht bij te zetten.

solidstate | 19-08-07 | 17:18

@Objectief je bedoelt het gevaar van de Tsunami.

Ja je heb je goed angstig laten praten door Wilders.

U geloofde zeker ook Blair dat Iraq binnen 45 min een raket op europa kon afschieten.

Ach je moet maar dom en angstig zijn.

KeesBs | 19-08-07 | 17:17

Tsss Keesje, kun je ook een keer inhoudelijk reageren zonder dom te lopen blaten over Joden en hun superioriteit? Daarmee laat je elke keer lelijk je ware aard zin.

00972 | 19-08-07 | 17:17

@Wishbone 19-08-07 @ 17:10
Verschil t.a.v. methode Geert neem ik aan.

Wil niet zeggen dat ik voor softe aanpak ben hoor. Hangfinnen zijn m.i. een 'lokaal' probleem, daar kan je nog wat mee als je je strafrecht, onderwijs en dergelijke op niveau brengt. Baarden die van alles roepen moeten op een veel fundamenteler niveau worden aangepakt. Het heeft niet zoveel zin om die alleen maar het land uit te zetten als ze pogen om de wereld in de fik te steken.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 17:16

@keesBS> Je tenalady discrete, eeeh wil je ze in maxi of in supersize?

superjan | 19-08-07 | 17:16

@keesbs
Sommige mensen (vooral uit de linkse kerk) willen het gevaar niet zien.
Tot het te laat is.
En daarom zijn mensen zoals Wilders en Jami nodig om mensen zoals jij wakker te schudden.

objectief191 | 19-08-07 | 17:15

-weggejorist-

KeesBs | 19-08-07 | 17:15

-weggejorist-

KeesBs | 19-08-07 | 17:14

@ KeesBS... U is in de veronderstelling dat een ieder gelijk is. Het tegendeel is waar mijn waarde. Jongens hebben een piemel waar meisjes deze moeten ontberen. Dat is alvast 1 verschil. Vervolgens zal ik mij beperken tot denkbeelden trekhaken en andere zaken die mij aan het hart gaan. U en ik verschillen ongetwijfeld van inzicht op enkele punten. Dat verschil koester ik, en U ongtwijfeld eauk. Laten we er dan in ieder geval voor zorgen dat wij die verschillen met elkaar mogen blijven delen.

@tipo,
Neen, mijn auto is een Peugeot, degene die hem bestuurt is de ezel.

Zoeker | 19-08-07 | 17:14

@ weerloze koekenbakker

juistem, die nazi metafoor had je weg mogen laten, maar het is wel zo. Mensen denken niet meer voor zichzelf na. Het politieke shoppen is een feit geworden. Mensen horen iets een aantal keer en denken daar ben ik het wel mee eens. Als ze vervolgens een andere mening een aantal keren horen dan gaan ze daarin mee. Het grote voorbeeld hiervan was het gigantisch aantal kiezers dat van de LPF naar de SP ging. Het zou heel goed zijn voor mensen om een onderwerp te kiezen, de computer, de tv en de radio even 30 minuten uit te zetten, en dan gewoon eens na te denken over het onderwerp. Gewoon vragen stellen aan jezelf, je eigen mening testen en niet gewoon blind dingen na roepen.
Links & Rechts = Deaud!
Lang leve het populisme!

joop-dirk | 19-08-07 | 17:13

-edit maakt geen hol uit -

KeesBs | 19-08-07 | 17:12

-weggejorist-

gebetenhond | 19-08-07 | 17:11

@waskuip-admiraal (16:09)
Niet echt een stukje met argumenten he? Zo val je wel door de mand. Beetje schreeuwen dat de ander stom is. Grote jongen. Ach, zo is het trouwens toch allemaal rondom Geert. Lekker brulllen. Is goed voor het ego. Niet nadenken maar lekker brullen. Brul maar hoor. Alles goed nu?

Zieke Hond | 19-08-07 | 17:11

@keesbs,
het is verboden op GS om adressen, telefoonnummers en dergelijke te plaatsten. Lees de huisregels even door, daarom zeg ik dat.

fuckje | 19-08-07 | 17:11

Joris, wellicht effe tijd voor een bannetje, want Kees begint nu ook al adressen neer te plempen, gaat niet helemaal goed met die jongen.

bello | 19-08-07 | 17:10

@Soldi Riepen Funda Moslims dat iraq een gevaar was voor de Wereld???

Hoor steeds meer crap hier.

KeesBs | 19-08-07 | 17:10

Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 17:09
Oke, daar verschillen we dan van mening.............

Wishbone | 19-08-07 | 17:10

@KeesBs

Hoezo? De oorlog in Irak heeft 1 ding zeker aangetoond : de illusie (die vooral ook onder de moslims in het MO zelf leefde) dat moslims nooit tot geweld zouden overgaan, zeker niet tegen moslims broeders, en dat de islam een religie van vrede zou zijn, is nu definitief naar het land van de sprookjes en fabels verwezen. Moslims zijn in Irak elkaars grootste vijand.

Don Knieschot | 19-08-07 | 17:10

@Wishbone 19-08-07 @ 17:07
Daar ben ik het zeker mee eens. In die zin moet je het niet als nuanceren zien maar als fine-tuning. Als je meerdere problemen hebt moet je die op meerdere manieren proberen op te lossen. En naar mijn idee niet met de methode Wilders.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 17:09

KeesBs 19-08-07 @ 17:06

Moslims roepen het zelf de hele tijd, niet bush.
Behalve als we ze erop aanspreken dan gaan ze het weer ontkennen.

www.annaqed.com/UltimateEditorInclude/...

solidstate | 19-08-07 | 17:09

@Johannes Pcies.

Dump die Geert Wilder en gewoon weer VVD stemmen, dan gaat mijn bedrijf ook weer beter lopen.

KeesBs | 19-08-07 | 17:09

@KeesBS> in europa is dus niks gebeurd... enkele jaren geleden is een groot kunstenaar, de man waar ik altijd om moest lachen, die iedereen aanpakte, maar tegelijkertijd ook erg goede dingen deed, met een mes en een pistool vermoord in naam van de profeet. Sindsdien ben je een zelfmoordenaar als je in sommige zaken, openlijk voor je mening uitkomt.

superjan | 19-08-07 | 17:09

@fuckje Kijk jij handelt vanuit Angst en Angst is een slechte raadgever.

Geen extreme moslim zal mij bedreigen die randdebielen willen net als randdebiel Jamie een groter podia.

KeesBs | 19-08-07 | 17:08

Hieruit blijkt eens te meer dat het echt komkommertijd is, zelfs bij GS. Door het warme weer en veel regen groeien ze nu eenmaal hard. Geef die Jami toch geen podium, of post alle informatie in hetzelfde draadje.
Deze mediageile linkse homosexueel die graag rechts wil lijken verdient al deze aandacht niet (en de Partij van de Arbeidslozen al helemaal niet).

JohannesvanderPaalen | 19-08-07 | 17:08

Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 17:03
Zolang jij loopt te nuanceren wat Conan zegt moet ik er wel op reageren. Het is geen spelletje en moet verdomd serieus genomen worden.............. Al denkt politiek correct Nederland er anders over......... Of denk je dat de tientallen eerwraak gevallen per jaar ook gewoon maar geintjes zijn ?

Wishbone | 19-08-07 | 17:07

Zelfde deed Bush door de Wereld Angst aan te praten voor Iraq burgers trapte er in en hij kon Iraq binnen vallen.

Nu zien de domme burgers dat ze in het ooitje zijn genomen.

KeesBs | 19-08-07 | 17:06

@KeesBS,
Haal je adres ff weg, of zoek je ruzie?

fuckje | 19-08-07 | 17:04

@ KeesBS @ 1700

hee ben je soms ook Rotterdammer? wat leuk. Misschien kom ik je nog wel eens tegen dan. ( but I can smell bullshit from a great distance)

bello | 19-08-07 | 17:04

Zo zijn er helaas ook steeds meer mensen die denken dat DE Moslims een gevaar vormen, zonder dat er ook maar enig bewijs voor is geleverd.

Weerloze Koekebakker 19-08-07 @ 17:00

Bewijs genoeg, ze roepen het voortdurend zelf.

www.annaqed.com/UltimateEditorInclude/...

solidstate | 19-08-07 | 17:04

@sjaak> wow erg goede post.

superjan | 19-08-07 | 17:04

@Defender ik zie niks evalueren ik zie Al-Qaida sterker worden door de oorlogen in Iraq Afganistan

In Europa gebeurt er niks.

Niks verandert met 10 jaar geleden aan vind de Media en Politici de Moslim interesant omdat na 11 sept sommige domme burgers bang zijn van moslims.

En met Angst kan je scoren.

Zeker als je die probeert aan te dikken

Het is 5 voor 12 we staan aan de vooravond van een tsunami.

Dit soort bla bla bla Angst zaaiende propaganda om stemen van angstige burgers te trekken.

KeesBs | 19-08-07 | 17:04

@Wishbone 19-08-07 @ 17:00
Ik ben niet gek hoor wishbone. Ik denk alleen dat er nogal eens twee soorten problemen door elkaar worden gehaald. Die leunen welliswaar tegen elkaar aan en hangfinnen lenen nog wel eens een slap excuus bij hun voorvaderen. Dat heeft alleen met geloof niet zo veel te maken naar mijn idee.
Maar goed ik val in herhaling (zie mijn post @ 16:57)

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 17:03

Starfuckert=H. Groenteman

hetluis | 19-08-07 | 17:03

-weggejorist-

KeesBs | 19-08-07 | 17:00

Nooit meer slapen: Iedereen mag in dit land zijn meningen uitten. Over de Islam, Christenen, Pr0no modellen, dikke mercedessen, te laag hangende dakgoten en ga zo maar door. Essentieel is hier, in het publieke debat inzake Moslims etc., echter de toon en de aard van de vermeende beschuldigingen. Het probleem is dat wanneer men maar vaak genoeg roept dat iemand een kleautzak is, er helaas altijd nog voldoende mensen zijn die een dergelijk statement voor zoete koek aannemen, zonder überhaubt ook maar enig bewijs te hebben gezien. Zo zijn er helaas ook steeds meer mensen die denken dat DE Moslims een gevaar vormen, zonder dat er ook maar enig bewijs voor is geleverd. DE Joden zijn voor de 2e wereldoorlog ook op een dergelijke manipulatieve wijze gebrandmerkt. De gevolgen kennen we toch? Wilders bedient zich van dezelfde manipulatieve technieken die de Nazi's tegen de Joden gebruikten. En nu zijn het de rechts-extreme Joden die Wilders vorstelijk betalen om als marionet een smerig vergif over onze samenleving uit te strooien. Vergeet dus niet dat Wilders zelf géén mening heeft, maar enkel datgene roept waarvoor hij een vergoeding ontvangt. [Aldus kan hij mijns inziens geen beroep doen op de vrijheid van meningsuiting.]

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 17:00

@KeesBs 19-08-07 @ 16:42
jaja, tuurlijk, als wilders aan de macht komt is het oorlog. denk eerder omgekeerd, zoals het nu evolueerd zal de islam in europa aan de macht komen. en dan zijn het degene dat kritiek hebben op de islam dat vermoord worden. weet je wat, slaap verder....

defender | 19-08-07 | 16:58

@KeesBs
Niet waar.

tipo | 19-08-07 | 16:58

Nee KeesBS @ 16:43, dat is omdat je poep je in ogen hebt en een troll bent. Zo duidelijk genoeg?

bello | 19-08-07 | 16:58

-weggejorist-

Ronnie D. | 19-08-07 | 16:58

@KeesBs
Ben jij ook zo'n linkse NSB'er?
Kennelijk voel jij je aangesproken KeesBS.
Kennelijk probeer jij al een plaatsje te veilig te stellen voor jezelf in het kalifaat (zoals bij de linkse kerk gebruikelijjk is) .
Kom voor je vrijheid op KeesBs en steun geen reli-fascisten.
Heb zelfrespect en verkoop je niet aan de fascisten.

objectief191 | 19-08-07 | 16:57

@Conan 19-08-07 @ 16:52
Dat zijn toch alleen maar K**smoesjes. Je moet wat als hangfin. Heeft volgens mij geen drol te maken met het daadwerkelijk aanhangen van een geloof. Als die baarden een possje stil zijn verzinnen ze wel wat anders om uit te vreten. Dat ze tasjes moeten jatten en vrouwen in uitgaansgelegenheden moeten lastigvallen hebben we ook niet van hun imams te horen gekregen.
Neemt niet weg dat het alletwee fout soort volk is waar we hier en daar wel eens last van hebben.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 16:57

@Tipo Dan kan jij me trekhaak niet, Zelfs jij past er op. :)

KeesBs | 19-08-07 | 16:56

Boekhari Leuke voetballer maar toch altijd net niet.

Feyenoord gezien trouwens

Reserveer alvast maar een plaatsje aan de Coolsingel

KeesBs | 19-08-07 | 16:56

@KeesBs
Niet waar.

tipo | 19-08-07 | 16:55

@KeesBs 19-08-07 @ 16:42
Wat moeten wij pikken vraag je? Je mag niet zeggen dat een geplagieerd boek dat 1500 jaar geleden door een halfanalfabete nomade in de woestijn geschreven is, een lachwekkend broddelwerk vol haatzaaiteksten is, want "dat kwetst". Je mag niet zeggen dat een hoofddoek een sexistisch en onderdrukkend symbool is, want "dat kwetst". Je mag niet zeggen dat emancipatie van vrouwen niet kan onder de geloofsregels van de islam, omdat "dat kwetst". Je mag niet zeggen dat er niks mis is met homosexualiteit en dat zij die hier avanuit hun overtuiging problemen mee hebben mongeaulen zijn, want "dat kwetst". Je mag niet zeggen dat het onzin is dat moskeeen en islamitische stichtingen gemeenschapsgeld krijgen, omdat ze "dat kwetst". Je mag niet zeggen dat het trouwen binnen de eigen kring zo'n beetje de ergste vorm van racisme is die in 0031 getolereerd wordt, want "dat kwetst". Je mag niet zeggen dat aan deelname in onze maatschappij bepaalde eisen worden gesteld mbt omgang tussen man en vrouw, want "dat kwetst". Je mag niet zeggen dat een man die een twaalfjarige te grazen neemt een pedo is, want "dat kwetst".
Je moet zwijgen dat wanneer een groep mensen vindt dat jij onbetrouwbaar bent, er een verkeerde levensstijl op nahoudt en voor eeuwig gaat branden in de hel, want ohohoho wat zijn wij in dit land volwassen, ruimdenkend en grootmoedig, we accepteren het wel. Ik accepteer dit niet en ik schop net zolang terug, totdat ze eindelijk eens wat fatsoen in hun donder krijgen.

sjaakdeslinksesul | 19-08-07 | 16:55

Yep die 7 homo`s die gemolesteerd werden door militairen uit Arnhem

KeesBs | 19-08-07 | 16:54

KeesBs 19-08-07 @ 16:52

Nee dat is niet zo het was allemaal na mohammed- het gaat meer om Bukhari en de Mahdi dan om Mohammed.

jaap_stam | 19-08-07 | 16:54

@Tipo Voor mijn trekhaak is iedereen gelijk

KeesBs | 19-08-07 | 16:53

Jami is toch Sjiit die hebben al niks met Mohammed maar meer met de Mahdi.

KeesBs | 19-08-07 | 16:52

Cookie v. eigen deeg 19-08-07 @ 16:44
"Het in elkaar slaan van afvallige moslims, nichten en andere mensen met een 'luchtje' wordt volgens mij nogal eens gebezigd door hangfinnen. Dat heeft met geloof geen donder te maken."

Maar het wordt wel gesauveerd door de leer van de Psychoot (VzmH). Sterker nog de leer van de Psychoot (VzmH) zet ertoe aan, net als de voorgangers van een aantal van de gebedshuizen (of kazernes) van de Psychoot (VzmH).

Conan | 19-08-07 | 16:52

@KeesBs @ 16:50
Niemand is gelijk.

tipo | 19-08-07 | 16:52

@Zoeker 19-08-07 @ 16:49
Is jouw auto een ezel?

tipo | 19-08-07 | 16:51

@Zoeker Jij paste er ook op, dus ik zie niet in waarom niet, ik bedoel iedereen is gelijk

KeesBs | 19-08-07 | 16:50

Schapenmelker 19-08-07 @ 16:44
Hallo redactie, dat was de post van mij (Jeremia). Maakt niet uit verder, zolang jullie maar geen Jeremia onder teksten van bilo zetten.

Jeremia | 19-08-07 | 16:50

Schapenmelker 19-08-07 @ 16:44

Goede conclusie schapenmelker. Vergeet ook niet dat iemand niet kan zeggen dat is Islam en dat niet, MOhammed B kan uit de koran halen dat hij uit de naam van Islam gehandelt heeft-een Sufi muslim zal dat weer kunnen tegenspreken. Er is geen autoriteit zoals bij de RK kerk. Er is niemand tussen de moslim en Allah en de ware wet is de heilige wet. LEES ROGER SCRUTON

jaap_stam | 19-08-07 | 16:50

@Superjan Feitelijk gezien is het jodendom het achterlijkst (aan de hand van de tijd schema) Dan christendom dan Islam.

voor mij alle 3 net zo achterlijk.

KeesBs | 19-08-07 | 16:49

Past een Islam aanhanger ook op mijn trekhaak?

Zoeker | 19-08-07 | 16:49

Staf*cker nomineert zichzelf met deze conspiraatie voor de Alu-hoedje Award 2007!

Gigs | 19-08-07 | 16:49

@Zekerman Mijn stem heb je.

KeesBs | 19-08-07 | 16:48

@solidstate 19-08-07 @ 16:45
De genanceerden nemen GS over! En van een beetje nuance is nog nooit iemand slechter geworden. Jami zuigt gewoon even hard als Geert, dan kom je in het midden uit ;)

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 16:48

@KeesBs>Ik denk dat ieder geloof achterlijk is. De islam is zeker niet achterlijker dan het christen of jodendom. Geloven is achterlijk.

superjan | 19-08-07 | 16:47

Uiteindelijk is het heel simpel. In 0031 wil de hoofdmoot van de bwoners geen overlastveroorzakende volgelingen van de Psychoot (VzmH). De leer van de Psychoot (VzmH) - zoals wel vaker bij psychoten - is echter psychotisch en leidt dus tot overlast in een normale omgeving. Dat valt niet te ontkennen. Bij gebrek aan mogelijkheden de overlast van de volgelingen, de koppensnellers en de baarmoeders van de Psychoot (VzmH) moet alles maar uit de kast getrokken worden de boodschappers zwart te maken.

De aard, leeftijd of kleur van de boodschapper is daarin dan niet belangrijk. Kritiek op de leer van de Psychoot (waarmee de ontkenning van het BESTAANDE probleem moeilijker wordt) moet keihard worden aangepakt en geen middel behoeft daarbij te worden geschuwd. Enige onderbouwing is ook niet noodzakelijk. En zombies als KeesBs lopen toch wel achter je aan...

Conan | 19-08-07 | 16:47

@KeesBs @ 16:44
Extremistische moslims bestaan niet.

tipo | 19-08-07 | 16:46

Superjan de Islam is een achterlijk geloof.

Und?

KeesBs | 19-08-07 | 16:46

KeesBs 19-08-07 @ 16:34

Ik zuig niet aan de dikke duim, het is wel een schating maar ik durf er wel mijn klauw voor in het vuur te steken. Hoeveel muslims trouwen er nou met een christen of atheist, het is de afkeer van onze vrijheden die niet met islam valt te rijmen. ISLAM = Politiek. Waarom denk je dat er EEN echte democratie is in de islamtische wereld( Turkije) door het sterke leger btw. Islam en moslims kennen het principe niet van loyaliteit aan een staat. Geert is verkeerd bezig met zijn verboden. Hij is in paniek maar ziet het gevaar, een gevaar dat reeel is. Bewust of onbewust levert de Islam niet loyale burger op. Slechte mensen perse, nee niet per se, maar marxisten in Rusland1916 waren ook niet slecht.

jaap_stam | 19-08-07 | 16:46

Wat is er met geenstijl aan de hand?
Stelletje politiek correcte publieke omroep-adepten.

Worden jullie eauk bedreigt soms?
Als dat zo is, helpt maar een ding en dat is het aan de grote klok hangen anders zal het erger en erger worden.

solidstate | 19-08-07 | 16:45

@KeesBs: ga dood achterlijke vervelio

Demonische Eend | 19-08-07 | 16:45

@nooit meer slapen> vraag op alle antwoorden. Kritiek op de islam kan u zeer ernstig letsel doen toebrengen. Dat komt omdat er NIEMAND is die in dit kader het opneemt voor de vrijheid van meningsuiting. Dit omdat we een land zijn dat geregeerd wordt door slappe zakken en lafbekken.

superjan | 19-08-07 | 16:45

@Fuckje Precies maar omdat ook de hele tijd op die 80% te zeiken.

KeesBs | 19-08-07 | 16:45

@Zoeker:
Fijn dat u er ook zo over denkt. Oplossen van criminaliteit, inclusief die van orthodoxe moslims, is inderdaad niet alleen iets van anderen, zoals de politie of de politiek. En zeker niet van die Eikel van een Wilders.
Je voorstel om aanvoerder ergens van te worden neem ik overigens in overweging, daar zijn vast voordelen aan verbonden.
Iemand die denkt dat Wilders of een andere politicus, inclusief Jami, de criminaliteit kan oplossen? Of dan toch de godsdienstige criminaliteit? Denk het niet! Wij wel! ha!

Zekere man | 19-08-07 | 16:45

Ik hoop toch wel dat het een beetje blijft lukken om het verschil tussen radicale moslims en ontspoorde finnen uit elkaar te houden. Die Jami wordt wellicht in woord bedreigd door een paar radicale maloten. Het in elkaar slaan van afvallige moslims, nichten en andere mensen met een 'luchtje' wordt volgens mij nogal eens gebezigd door hangfinnen. Dat heeft met geloof geen donder te maken.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 16:44

@Demonische eend U was WIlders aanhanger of extremistische Moslim.

Ik zie het verschil niet meer.

KeesBs | 19-08-07 | 16:44

Als er dan al 80% van de moslims prima medeburgers zijn , dan zijn er nog genoeg die we dan maar snel eruit moeten trappen!

fuckje | 19-08-07 | 16:44

Tja wat moeten gematigde moslims van zo`n uitspraak denken
KeesBs 19-08-07 @ 16:15
Nog niet zo heel lang geleden heb ik een moslim gesproken die je zou kunnen scharen onder de gematigden. Deze PvdA'er (jawel!) voelde zich beledigd als men het had over de gematigde islam! In zijn optiek snapte Osama Bin Laden helemaal niets van zijn geloof, evenals overigens Mohemed Bouyeri. Zij hebben de islam op een verkeerde manier geïnterpreteerd en derhalve zijn alleen de moslims die geen geweld gebruiken tegen hun naasten praktiserende moslims. Of dit waar is, is ten tweede. Hijzelf scheen wel te geloven in zijn eigen woorden en hij leek mij ook best integer. Neemt niet weg dat als figuren zoals hij het hier voor het zeggen krijgen het binnen de korste keren voorbij is het de democratie. Het erge is dat hij, en met hem waarschijnlijk vele allochtone PvdA'ers dat zelf niet zien. Ze gaan (waarschijnlijk tegen beter weten in) uit van de goedheid van de mens en kiezen er voor volhardend tot het einde toe te blijven treden in de voetsporen van Chamberlain.

Schapenmelker | 19-08-07 | 16:44

Nooit meer slapen.

Wat moeten wij allemaal pikken dan van de uitwassen van de Islam.

Wilders praat over Tsunamies ik zie amper problemen,

KeesBs | 19-08-07 | 16:43

kunnen we Starf*cker niet van een flatgebouw afgooien?

Demonische Eend | 19-08-07 | 16:42

@Defender als Wilders aan de Macht komt maken we die Landerverraders en die Dhimmies en die SLinkse NSBers allemaal Af Okeee. (domme randdebiel)

KeesBs | 19-08-07 | 16:42

Waarom jaagt Wilders de moslimwereld op de kast?

Waarom mag ik in NL niet zeggen dat de Koran een kutboek is en haat/ geweld predikt tegen over afvallige en homo's.

Waarom moeten wij in NL alles pikken van de uitwassen van de islam

Waarom mag ik in NL wel kritiek hebben op een christelijk geloof, maar als ik dezelfde kritiek heb op de islam ik mijn taal moet kuisen

Waarom moet iemand die kritiek heeft op een geloof heeft, in wat voor vorm ook, BEWAAKT worden.

Waarom moet ik dit in NL normaal vinden.

Nooit meer slapen | 19-08-07 | 16:41

@Starf*cker
wat een achterlijke naive landsverrader ben jij toch. in de bijbel staan idd ook slechte dingen maar in verhouding staat er meer goed dan slecht in de bijbel. de koran daarintegen, tja daar moet je goed zoeken om iets goed in te vinden. is een beetje als een mooie lekkere appel met een heel klein rot plekje te gaan vergelijken met een appel dat helemaal verrot is. och en tussen haakjes, ben atheist. ben geen voorstander van de kerk maar in vergelijking met de islam, tja geef mij dan maar het kristendom. en de problemen waren er al voordat wilder er was, wilders is het geval van de problemen met islam, niet omgekeerd.

defender | 19-08-07 | 16:41

Feyenoord Kampioen Ole Ole.

Even wat belangerijker dan die poepprater Jamie

Utrecht-Feyenoord 0-3

KeesBs | 19-08-07 | 16:41

Tja wat moeten gematigde moslims van zo`n uitspraak denken
KeesBs 19-08-07 @ 16:15
Nog niet zo heel lang geleden heb ik een moslim gesproken die je zou kunnen scharen onder de gematigden. Deze PvdA'er (jawel!) voelde zich beledigd als men het had over de gematigde islam! In zijn optiek snapte Osama Bin Laden helemaal niets van zijn geloof, evenals overigens Mohemed Bouyeri. Zij hebben de islam op een verkeerde manier geïnterpreteerd en derhalve zijn alleen de moslims die geen geweld gebruiken tegen hun naasten praktiserende moslims. Of dit waar is, is ten tweede. Hijzelf scheen wel te geloven in zijn eigen woorden en hij leek mij ook best integer. Neemt niet weg dat als figuren zoals hij het hier voor het zeggen krijgen het binnen de korste keren voorbij is het de democratie. Het erge is dat hij, en met hem waarschijnlijk vele allochtone PvdA'ers dat zelf niet zien. Ze gaan (waarschijnlijk tegen beter weten in) uit van de goedheid van de mens en kiezen er voor volhardend tot het einde toe te blijven treden in de voetsporen van Chamberlain.

Jeremia | 19-08-07 | 16:40

KeesBs @ 16:26
Gematigde christenen bestaan ook niet.

tipo | 19-08-07 | 16:40

tja star. Geert vind ik inderdaad een flinke slag te ver gaan. Maar wat heeft dat met Jami te maken? Ik denk dat die twee elkaar zelfs nog nooit ontmoet hebben. Maar jij weet het zo te draaien dat Geert hem persoonlijk in een ballenbak met jihadi's heeft gesmeten. Wat een bullshit verhaal. Als er iemand is die blaam treft, dan is het dat schuimpje van een W Bos, die eerst een jongeling binnenhaalt, cultiveert en daarna in de steek laat. Dan is het die afschuwelijke PVDA filmmaker. die man die zichzelf "voor de grap" stasimedewerker noemt. Dan is er nog een iemand over waar ik sympathie voor zou moeten opbrengen. En dat is Rutte. Die doet iets wat Bos niet eens durft. Namelijk eens persoonlijk met dit kleine narcistische druifje in trouble gaan praten. Maar veel verder dan dat gaat dat ook niet. Er moet een beweging opstaan in dit land die de vrijheid van meningsuiting gaat beschermen. Pro islam, anti islam, pro negerzoenen, anti negerzoenen. enz. iedereen moet hier kunnen zeggen wat ie wil. Sinds Theo van Gogh is er niemand die dit grondrecht fanatiek verdedigt.

superjan | 19-08-07 | 16:40

Maar Islamdeskundige Starf*cker betracht ook nog een inhoudelijke argumentatie. Hij legt het wel even uit:

"Dat zijn geen gelovige moslims. Dat is niet-opgevoed-geboefte dat hun ego ontleent aan de meest zwarte kanten van de Koran zonder erin te geloven."

Starf*cker kent de "boefjes" die dat prachtige boekje van de Psychoot (VzmH) net als het boekje zelf, immers beter dan de volgelingen van de Psychoot (VzmH) zelf.

Wat een enorme lege windbuil deze Starf*cker...

Conan | 19-08-07 | 16:39

Zo bezien viel Mussert eigenlijk ook wel mee. Hij werd alleen wat hardhandig in een hoek gedreven door het beroepsverbod in 1938 en later misbruikt door de NSDAP voor hun eigen doeleinden.

sjaakdeslinksesul | 19-08-07 | 16:39

Als ik het niet dacht? Bin Laden is een creatie van de grote satan Geert Wilders.

BroodenSpelen | 19-08-07 | 16:39

@Objectief dat het gevaar voor nederland Iedereen die het niet met Wilders eens is is een NSB en een SLinkse Landverraders.

Tja en wat gebeurt er met NSBers en Landverraders als Wilders aan de macht is.

Lekker vooruitzicht

KeesBs | 19-08-07 | 16:38

LOL@jan passant

ed.. | 19-08-07 | 16:37

Grappig hoe fortuyn en wilders de schuld krijgen. Hier in Engeland geven ze de schuld aan Ray Honeyford en Jack Straw. In belgie aan de Winter en zo verder.
De gemene deler is Islam in al deze zaken, Wilders overdrijft maar de afkeer van onze vrijheden zit heel heel heel diep in de Islam.

jaap_stam | 19-08-07 | 16:37

Een eerste vereiste voor een politicus is dat hij diplomatie machtig is. Dat zie ik niet bij Jami en de opmerking dat hij een politiek talent is, is dan ook zeker misplaatst.
In bescherming nemen? Ja, maar dan vooral tegen zichzelf...

LuftBalloon | 19-08-07 | 16:37

@Objectief Jij word serieus genomen met je NSBers en Linkse kerk.

Wat een sukkel

KeesBs | 19-08-07 | 16:37

@jaap_stam
juist! er zal ook geen enkele priester, pater of voorganger te vinden zijn in de christelijke kerken die met de bijbel in de hand haat jegens andersgelovigen zal prediken.. enhoe gematigd een moslim ook zal zijn, andersdenkenen bestaan in hun optiek gewoonweg niet...

ed.. | 19-08-07 | 16:36

"de grommende onderbuik van Nederland"

lol
Aan schilderachtige beeldspraak geen gebrek, wanneer de Weldenkende Menschen de minderwaardige menschen; het plebs; de wildersadepten; ook wel: de belastingbetalers, pogen te duiden.

Jan Passant | 19-08-07 | 16:36

@Harige Bangmaker @ 16:25
Kan je in de grote stad dan de door jullie gedroomde 'gematigde moslims' aanschouwen? Hoe herken je ze eigenlijk? Of zijn het gewoon mensen waar jij van vermoedt dat het moslims zijn, omdat hun opa's en oma's uit Marokko komen?
.
Ik ben bang van wel. Ik zal je verklappen: Dat zijn geen Moslims. Dat zijn Marokkanen die door de Koning van Marokko verplicht worden om zich moslim te noemen, vanwege het familie-recht en namen-recht dat voor hen ook op Nederlands grondgebied geldt.

tipo | 19-08-07 | 16:36

-hoeveel nietszeggende beeldspraak kUn je in 1 zin stoppen gekke geert-
@KeesBs ongemerkt heb je toch heel wat van "gekke geert" geleerd, getuige je comments.

djiezuskrijst | 19-08-07 | 16:36

@Jaap Stam Na de uitspraak van Wilders.

`Ik wens geen moslims op bestuurlijke functies en in de kamer`

`De Koran moet verboden worden`

Zijn die 90% zich echt wel bewust van hun vrijheid die Wilders wil afnemen

KeesBs | 19-08-07 | 16:36

Ik mag hem wel.
Ik heb gisteren dat stukje in de telegraaf gelezen en hij kwam overtuigend over.
Natuurlijk niet voor de NSB's (zeg maar de linkse kerk) onderons die het liefst van Nederland een kalifaat willen maken.

objectief191 | 19-08-07 | 16:36

Well said Starfucker! Niettemin een paar opmerkingen. Ik las gisteren in Trouw dat meneer Eshan Jami eerder kan worden gezien als een zelfbenoemd slachtoffer van mishandeling, dan dat er objectief bewijs is geleverd voor de geclaimde mishandeling. Wellicht lijdt hij aan het syndroom van Jules Croiset? Voorts is het een feit dat Wilders koketteert met zijn innige contacten met Zionistische oorlogsmisdadigers en voorts gelden uit die kringen ontvangt; om hier de zaak in vuur en vlam te zetten. Blonde Geert is aldus niets meer of minder dan de betaalde haatzaaiende roeptoeter der Zionistenzwijnen. Vroeger werden Staatsgevaarlijke individuen opgesloten en thans krijgen ze klaarblijkelijk bescherming. Waar is het toch misgegaan met Nederland. DE Moslims zijn niet het probleem in Nederland en ook nooit geweest. Het wordt tijd dat Wilders, de boodschapper van het vermeende kwaad, wordt ontmaskert als de valse profeet. Ik heb gezegd.

Weerloze Koekebakker | 19-08-07 | 16:35

Onverstoorbaar gaat de onnozele hals Starf*cker verder: "Geert lokt door zijn dagelijkse armoedige geestelijke striptease met nonsens en onzin de heilige oorlog in Nederland uit."

Wilders als oorzaak van de problematiek met de leer van de Psychoot. En dan dat ijzersterke argument waarmee Starf*cker mij uiteindelijke overtuigde van zijn gelijk: "Punt."

Nee echt een intellectuele reus deze Starf*cker... erg overtuigend.

Conan | 19-08-07 | 16:35

@Jaap Stam die 90$ is dat niet bewust ?? Hoe lang zuig je al aan die dikke duim.

KeesBs | 19-08-07 | 16:34

Ik heb al tijden niet meer zulke onzin gelezen.

IJzigeStilte | 19-08-07 | 16:34

@Waskuip Jij kan zo`in dienst bij Geert. Ook al mooie nietzeggende beeldspraak.

@Cookie WORD!!!

KeesBs | 19-08-07 | 16:33

er is wel degelijk wat mis met de islam. Het verschil met christendom is de erkenning van wereldlijke macht. Zoals die er altijd geweest is. Die loyaliteit naar een keizer, politiek ontbreekt in de islam. Een grote achterdocht naar Islam is wel degelijk terecht. Die 10% komt voort uit de 90% die zich niet eens bewust is wat nederland en vrijheid nu eigenlijk zijn.

jaap_stam | 19-08-07 | 16:33

Okee en het ondernemers klimaat in nederland is super.

Jammer dat Geert de VVD gesloopt heb.

@Don Knieshot Gaat 1 jaar terug was hetv ook al 5 voor 12 en stonden we aan de vooravond van een Tsuname (hoeveel nietszeggende beeldspraak kan je in 1 zin stoppen gekke geert) .

KeesBs | 19-08-07 | 16:32

joop-dirk
mooie woorden. Maar liefde voor de muzelman is als parels voor de zwijnen, of je lust botvieren op een pornoster. jij kunt je ding kwijt en zij lachen erom.

waskuip-admiraal | 19-08-07 | 16:32

"Het pak slaag en de bedreigingen aan het adres van Eshan Jami zijn dan ook vooral veroorzaakt door de dagelijkse tirades van Geert Wilders en zijn massieve steun."

Nee daar hebben de koppensnellers van de Psychoot (VzmH) niets mee van doen. Wilders was ook al heel actief toen Theo van Gogh werd vermoord. Internationaal gezien was uiteraard de moord op Sadat in Egypte ook het gevolg van Wilders. De koppensnellers van de Psychoot (VzmH) hadden immers in hun glazen bol zijn verschijning al aan zien komen..

Conan | 19-08-07 | 16:32

Wat Eshan Jami overkomt is natuurlijk te walgelijk voor woorden. Daarmee is hij alleen niet opeens talentvol lijkt me. Meer is hij naast het slachtoffer van radicale moslims ook het slachtoffer van 'pragmatische' politici die weer eens graag met hun kanus op de buis willen komen.
Je zal de steun van Geert Wilders hebben zeg, dan liever een peut op je neus.

Cookie v. eigen deeg | 19-08-07 | 16:30

@Joop-Dirk vind dat wel wat zwak ik zal apartheid in nederland bestrijden.

Ik zal vechten voor vrijheid en democratie in nederland en die moet voor iedereen gelden.

So eat shit Geert.

KeesBs | 19-08-07 | 16:30

"Door zijn dagelijkse provocaties radicaliseert hij ook de 80% van de moslims in Nederland die gewoon prima medeburgers zijn."

Omdraaien kan shit for brains Starf*cker als de beste. Is Jami immers niet het gevolg van de 20% radicale moslims (kennelijk volgens SF) waar het nieuws iedere dag van volstaat?

Conan | 19-08-07 | 16:29

... een strikje erom en bij Wouter Bos voor de deur zetten. Starfucker is voor mij de grootste komkommer van deze zomer...

pislam | 19-08-07 | 16:28

@Ed hee Ed Who the fuck are You???

KeesBs | 19-08-07 | 16:28

@waskuip-admiraal

Ik dacht dat ik alle uitersten wel gehoord had, maar blijkbaar kun je nog verder gaan met "oplossingen" bedenken. Veel plezier met de apartheid over 20 jaar, maar mocht dat gebeuren dan woon ik hier niet meer. Dat is niet omdat ik zo links ben (ik stem altijd blanco, omdat ik van mening ben dat er geen goede centrumpartij bestaat) of omdat ik zo van moslims hou, maar ik wil geen deel uitmaken van een samenleving waarin zoveel haat heerst.

joop-dirk | 19-08-07 | 16:27

Utrecht Feyenoord 0-3

Kampioenen

KeesBs | 19-08-07 | 16:27

@keesbs
he de ondenemer ies ook weer van de partij...

ed.. | 19-08-07 | 16:27

Goh StarfuckerT, hoe zou het nou toch komen dat Geert zo'n massieve steun krijgt. En ik zie niet in waarom ik niet de 90% mag aanspreken op het feit dat het allemaal maar gewoon gebeurt. Of mag ik de opvoeders er niet bij betrekken starfuckert? En de haatzaaiende teksten die in de moskee worden gepredikt........ Zijn er toch weer een paar honderd als het er niet een paar duizend zijn die zich op laten fucken zonder er ook maar iets van te zeggen............ Maar het is maar tien procent......?? Zo lust ik er nog wel een paar....... Al met al weer een stukje om snel te vergeten....

Wishbone | 19-08-07 | 16:27

@Tipo Das zijn gematigde christenen ook volgens fundi christenen, alleen noemen die zichzelf ook gewoon nog steeds christen.

KeesBs | 19-08-07 | 16:26

god kado wasda godverdomme het word steets gekker

dr teddy | 19-08-07 | 16:25

*gaaaaap* ... bijbel is ook niet helemaal OK.... zelf een beetje uitgelokt.... mensen in een hoek gezet... zo lokken we het zelf allemaal uit...
Ik heb deze argumenten al honderden keren voorbij zien komen en ze doen het niet voor mij, vooral niet de fascisme-light opvatting dat geweld uitgelokt wordt door uitspraken en zo weliswaar niet vergoeilijkt, maar wel begrepen mag worden. Bah!
Als ik de opvattingen van starf*cker dus goed begrijp is het zo dat ik als "islamofoob" me weliswaar niet thuis voel bij Wilders, maar omdat Wilders en met hem in het verlengde alle "islamofoben" onder vuur komen te liggen, moet ik vanzelf wel een PVV-stemmer worden. Er wordt mij namelijk geen andere keuze geboden door het continue gebash richting Wilders.
Geloof je het allemaal zelf starf*cker? Ik zal nog steeds geen PVV stemmen, want ik kan heel goed voor mezelf nadenken, dat horen de gematigde moslims dan ook maar eens te doen ipv collectief te janken over al het vermeende onrecht dat ze wordt aangedaan, omdat iemand toevallig hun heilige boekje niet te pruimen vindt. Want jankers verdienen hier geen respect!

sjaakdeslinksesul | 19-08-07 | 16:25

het is gewoon doodzonde voor die kleine groep goedwillende moslims dat de meerderheid het zo voor ze verpest

pislam | 19-08-07 | 16:25

tipo 19-08-07 @ 16:18

Is het leuk in Venlo?
Ooit eensch in een Grote Stad geweest?

Harige Bangmaker | 19-08-07 | 16:25

@Mazzeltov Ach daar hebben we een jood, net zo achterlijk als de Islam waarschijnlijk achterlijke als je je zelf Uitverkoren ga noemen en dat je met dood een geweld een gebied verovert Ja God heeft het ons Belooft.

KeesBs | 19-08-07 | 16:24

Meneer fucker heeft wel een sterk punt met zijn inzicht dat het puberale Randstad-tuig (tegenwoordig ook elders verkrijgbaar), de Islam gewoon gebruikt als excuus om anders te zijn. Pak ze goed en hard aan en je neemt heel wat wind uit de zeilen van de conservatieve onruststokers.
.
Er zijn inderdaad heel veel moslims in Nederland die niemand tot last zijn, maar toch blijft de Islam niet op alle vlakken compatibel met onze westerse waarden, terwijl een groot deel van de moslims de regels van de Islam belangrijker vindt dan die van welke samenleving dan ook. Dit creert gewoon wrijving, die zal blijven bestaan totdat een nieuw maatschappelijk evenwicht ontstaat.
.
De vraag is alleen of dat evenwicht ontstaat door meer tolerantie van de niet -islamieten, emancipatie en verlichting binnen de Nederlandse moslimgemeenschap of door geweld.

TyfoDeTeringclown | 19-08-07 | 16:24

@LJ Starfucker zegt dat Jami ook zuigt.

En dat beaam, deze jongen is geen spruikbuis voor ex-moslims maar voor de Jami Ik wil zo snel mogelijk politiek carriere maken show (20 wilde hij voorzitter worden van de PVDA en nu eist hij plek in PVDA bestuur)

D

KeesBs | 19-08-07 | 16:22

@KeesBs @ 16:20
Gematigde moslims zijn geen moslims. Dat zijn ex-moslims. Maar dat durven ze niet hardop te zeggen, want dan mogen ze niks erven van de Sharia.

tipo | 19-08-07 | 16:22

@keesbs
zolang de luchtkwaliteit in marokko op orde is heb ik daar geen probleem mee.

waskuip-admiraal | 19-08-07 | 16:22

De Hitler Jugend waren ook niet radikaal.

Weatherman | 19-08-07 | 16:22

@ solidstate 19-08-07 @ 16:08 : Goed zo, Solidstate... die kontneuker is meteen uitgeluld !
Dat dit figuur uberhaupt nog op GS mag posten, de landverrader.

Mazzeltov | 19-08-07 | 16:21

@Waskuip Wil weer deporten.

KeesBs | 19-08-07 | 16:21

@ Zekere Man
U is iemand van weinig, maar wel trefzekere woorden. Ik wil u als aanvoerder van de nieuwe orde der Zekeren. Criminatoren al dan niet draaideur dienen te worden geëliminateurd. Dat staat volledig (raar contradictioneel woord) los van alle politiek gekrakeel en woordspellen. Als iemand denk een ander in elkaar te kunnen slaan omdat hij/zij anders denkt dan gij, dan verdient ge het niet in MIJN samenleving rond te dolen. Verdwijnt u dan gerust en ga elders iemand in elkaar slaan. Bij voorkeur op de noordpool of zo.
Overigens ben ik voor euthanesie, abortus, meer blauw op straat, de republiek, zelfbeschikking, lagere belastingen, betere zorg voor ouderen, lagere afdracht aan europa, afschaffen van ontwikkelingshulp, geen immigranten meer, invoeren van de deaudstraf, afschaffen van snelheidscontroles, en veel, heel veel minder achterlijke regels die in dit land verzonnen worden om een ambtenaren korps in stand te houden waardoor wij met z'n allen een godsvermeaugen kwijt zijn aan kosten. Hé dat lucht op zeg. Wilders... Kom dr maar in vriend.
Maar ja, zoals u weet ben ik de weg al een hele tijd kwijt.

Zoeker | 19-08-07 | 16:20

@KeesBs

ik zou de uitspraak iets willen nuanceren. Ik wil geen fundamentalistische moslims op bestuurlijke functies. Maar ja, ik heet dan ook geen Wilders maar Brinkhorst.
Wilders zuigt, Bos zuigt, Rutte zuigt, wat kun je er meer over zeggen? Oh ja, je kan natuurlijk als Starfucker doen en de boodschapper de schuld geven.

LJBrinkhorst | 19-08-07 | 16:20

@Tipo Dat zou elke moslims met een baard lopen en elke moslima met een burka.
Dus je praat poep,

KeesBs | 19-08-07 | 16:20

@Gigs niet linkser ze hebben Jami gewoon door. Dat jij nog met oogkleppen oploop.

KeesBs | 19-08-07 | 16:19

@KeesBs @ 16:15
Gematigde moslims bestaan niet.

tipo | 19-08-07 | 16:18

@joop-dirk
fout: Het probleem met moslims is door heel Europa hetzelfde. Voor nuance en fijnzinnige oplossingen is binnen die context geen plaats meer. Binnen twintig jaar word Europa verboden terrein voor de Islam en zijn er boten voor wie zich daar niet bij neerlegt en kerken, hindoe en boeddhistische tempels voor de rest van de mensen.

waskuip-admiraal | 19-08-07 | 16:17

@Djiezus is weer eens wat ander dan die SLinkse landverradere dhimmies en die woestijnjockey`s bashen

KeesBs | 19-08-07 | 16:17

GeenStijl wordt steeds linkser....

Gigs | 19-08-07 | 16:16

@Joop-Dirk Mooi geschreven`.

`Ik wens geen moslims op bestuurlijke functies en in de 2de kamer`
Geert Wilders.

Tja wat moeten gematigde moslims van zo`n uitspraak denken

KeesBs | 19-08-07 | 16:15

Wilders- Moslim- en PVDAbashers, kom er maar weer in !!

djiezuskrijst | 19-08-07 | 16:15

@joop-dirk 19-08-07 @ 16:14:

Burgeroorlog? Daarop kunnen wij alleen maar hopen. En dat linkse rapalje gaat dan ook tegen de muur.

rzer0 | 19-08-07 | 16:15

De populistische macht van de PvdA dient door de stemmers gebroken te worden in belang van de inwoners en de toekomst van Nederland

Ervarings_deskundige | 19-08-07 | 16:14

Als we gewoon die gekke boekjes vergeten en ons allemaal naar het teenisme bekeren, zou de wereld er een stuk mooier uit zien.

Mad J | 19-08-07 | 16:14

@bilo 19-08-07 @ 16:09

Oorlog is juist de bedoeling.

prohibitandis | 19-08-07 | 16:14

+100. Als dit zo door gaat stevenen we af op een burgeroorlog. Wilders en al zijn volgelingen denken terug te kunnen gaan naar het nederland van de jaren 50. Toen alles nog blank was en de enige kleurling nog een lekkere indonesische rijsttafel kon maken, maar in zo'n wereld leven we niet meer en die zal ook nooit meer terugkomen. Door dit gewoon als startpunt te accepteren en ook te accepteren dat een groot aantal van die klootzakjes een nederlands paspoort heeft, waar wij helemaal niks meer aan kunnen doen, dan kunnen we pas naar de oplossingen van de echte problemen zoeken. Daarin zullen we ook een wortel moeten voorhouden en niet alleen de stok hanteren, wat Wilders graag wil, want zodra je de stok te vaak gebruikt, zal zelfs de meest meegaande allochtoon de stok afpakken en tegen ons gebruiken. Geef echter ook niet alleen wortels, want dat maakt mensen lui. Zorg voor een goede afweging van mogelijkheden en sancties op het niet benutten van die mogelijkheden.

joop-dirk | 19-08-07 | 16:14

Ach zelf Ellian (Jami zijn Adviseur) vind Wilders extreem rechts.

KeesBs | 19-08-07 | 16:14

Ach Jami mag mij wel even zuigen schijt ik daarna in ze bek.

KeesBs | 19-08-07 | 16:12

"Het pak slaag en de bedreigingen aan het adres van Eshan Jami zijn dan ook vooral veroorzaakt door de dagelijkse tirades van Geert Wilders en zijn massieve steun."

Starfucker kraamt nog steeds onzin uit zie ik.

rzer0 | 19-08-07 | 16:12

@bilo 19-08-07 @ 16:09
Het gaat niet om bevolkingsgroepen. Het gaat om de Sharia die individuen verontachtzaamd. Een beetje nuance en precisie in het debat graag.

tipo | 19-08-07 | 16:12

Als ik het goed begrijp vindt Starf*cker dat in de Koran achterlijke teksten staan.
Linkse kletspraat verkopen en tegelijk rechts denken.
Wie is hier nou een opportunist?
Alibi-moslims, laat me niet lachen. Goedkoop populair verzinsel van een Mekka-strook denker.

Gravin v Kippenbouth | 19-08-07 | 16:12

"Jami je zuigt en je praat poep"
@KeesBS
Jullie zouden een mooi duo vormen.

Aussie | 19-08-07 | 16:11

"Door zijn dagelijkse provocaties radicaliseert hij ook de 80% van de moslims in Nederland die gewoon prima medeburgers zijn."

1. Een belediging voor die 80% om te stellen dat zij daardoor radaliseren. Deze stelling gaat veel verder dan alles wat Wilders of Eshan Jami zegt.
2. Als het werkelijk waar zou zijn dat die 80% zo snel radicaliseert, dan hebben Wilders en Eshan Jami gelijk.
3. Ayaan is nog steeds met drie a's.

Don Knieschot | 19-08-07 | 16:10

@Starfucker
Wat is er op tegen om de religieuse confrontatie een beetje naar voren te halen? Het zal een betere status quo in NL bespoedigen: De huidige status quo is een mengelmoesje tussen Sharia en de URVM. De Post-wilderiaanse status quo bestaat uitsluitend uit URVM. Jij komt duidelijk uit een generatie die nooit heeft hoeven vechten voor zijn rechten, vrijheden en duurzame vrede.
.
En sinds wanneer is GS de denktank van het CDA geworden?

tipo | 19-08-07 | 16:10

Geert lokt door zijn dagelijkse armoedige geestelijke striptease met nonsens en onzin de heilige oorlog in Nederland uit. Punt.

Starfucker,

Een mooiere en helder verhaal heb ik de laatste tijd niet gelezen. Ik ben het helemaal met u eens en die zin hierboven die ik van u citeer zou wel eens bewaarheid kunnen worden als Wilders doorgaat met zijn dolle gesel over bevolkingsgroepen.

bilo | 19-08-07 | 16:09

He joris ik wordt eruit gedonderd als ik wil posten. Een moslim is liev filtertje geinstalleerd? *trekt maar weer een biertje los*

Mad J | 19-08-07 | 16:09

@japster
Jouw hufterige zelfvoldane uberfatsoenlijke egocentrische rotsoort drijft me tot wanhoop. Dat misplaatste neerkijken op wilders stemmers slaat werkelijk helemaal nergens op. Als je een behoorlijke opvoeding gehad zou hebben en je bijgebracht zou zijn waar een maatschappij groot door wordt, had je wel anders geklonken.
Get yourself a haircut boy.

waskuip-admiraal | 19-08-07 | 16:09

Ach ik ben de Jami show allang zat.

Die gast is een media geile sukkel die zo snel mogelijk carriere wil maken.

Of het is een 1 2tje met de PVDA zodat ook ex-moslims straks PVDA stemmen.

Je moet wel erg dom zijn en oogkleppen op hebben (Of gewoon een schijt hekel aan moslims hebben) als je niet ziet dat deze jongen simpel wel carriere wil maken.

En tegenwoordig als je bedreigt ben hoor je bij,

De voorzitter van de LPF heeft Matt Herben nog proberen te bedreigen uit naam van een Moslim groep , alleen deed de sukkel het van zijn eigen Fax.

Of de Wilders plakkers die snel hun aangifte van mishandeling introkken toen er niks op de video beelden bleek te staan.

Jami je zuigt en je praat poep, en het zou je sieren als je je gewoon weer bezig hield met dat Comitee voor ex-moslims ipv je Politiek Carriere (eerst werd je geen partijvoorzitter van de PVDA, en nu wil je het bestuur in waarschijnlijk onder de eis van `Anders ga ik met veel ophef en gezeik op de PVDA naar de VVD.

Alleen domme sukkels trappen in jou spelletje, (Helaas zijn er daar veel van)

KeesBs | 19-08-07 | 16:09

Het in-elkaar-slaan van Jami wordt veel te groot gezien. Hij is gewoon in elkaar geslagen door orthodoxe moslims. Punt. Omdat hij dingen zei die die orthodoxe moslims niet wilden horen. Punt.
Net als dat heaumeaux door orthodoxe moslims in elkaar worden geslagen omdat ze dingen doen die die orthodoxe moslims niet willen.
Niet te veel politiek achter zoeken. Dergelijke orthodoxe moslims zijn een bedreiging voor ons allemaal. Ze moeten verdelgd worden, los van politieke blabla.

Zekere man | 19-08-07 | 16:08

Ik moet zeggen dat het ik het wel prima vind in een komkommertijd als deze. Geef Geert nu zoveel mogelijk om te schreeuwen (naja blaten is een beter woord), geef hem voorzetjes en inkoppertjes. Brood en spelen voor het volk en over een tijdje gaat het vervelen en wordt iedereen Wilders-moe zoals het Rita en de LPF ook vergaan is.

Japster | 19-08-07 | 16:05

Ik heb medelijden met Starf*cker. Over de Islam schrijven alsof je er geen verstand van hebt. Als een ouwe salonsocialst dit conflict omschrijven als "generaliseren is fout hoor". Dom dom dom. Met zulke columnisten heb je geen website nodig.

prohibitandis | 19-08-07 | 16:04

Wat een kulverhaal!
Jami een talent? laat me niet lachen. Verder is die Jami door moslims in elkaar geslagen. Niet door Wilders.

de republiek | 19-08-07 | 16:03

Hulde.
Zo is het maar net.

Laat nu alle Wilders-mongolen maar weer lekker schreeuwen. Dat verdienen ze wel op een zondagmiddag. Hersenloos zijn ze toch al.

Harige Bangmaker | 19-08-07 | 16:03

-1
Denk je echt dat de invloed van Geert Wilders zo groot is dat hij verantwoordelijk gehouden kan worden voor de radicalisering van moslims over de hele wereld? Of wil je die radicalisering toeschrijven aan internationale Geert Wilders-en?
Kom op zeg, voor er mensen zoals Geert Wilders opstaan is de boel al té ver doorgeradicaliseerd. Wel heel erg makkelijk om de door links veroorzaakte problemen in NL op mensen als Geert Wilders af te schuiven.

Dr Denker | 19-08-07 | 16:03

waskuip-admiraal 19-08-07 @ 15:55

Gisteravond: only words, words, words.......

azijnseiker | 19-08-07 | 16:02

"DE bijbel staat ook vol met de meest achterlijke teksten "
De 'verplichte trap' richting het christendom om objectief over te komen. Dat is dan weer jammer. Maargoed, dat schijnt er tegenwoordig bij te horen. Maar nu naar Eshan Jami. Hij is inderdaad een pion in het politieke schaakspel. Natuurlijk maken Wilders en Rutte dankbaar misbruik om dankzij deze afvallige de macht van PvdA definitief te breken. Daar zijn het politici voor. Ik zie het probleem niet. De PvdA speelt al zolang ze bestaat de meest vieze spelletjes. Een kwestie van koekje van eigen deeg.

Jeremia | 19-08-07 | 16:01

Ik wist niet dat Job Cohen een pseudoniem had.

wegmetdebijstand | 19-08-07 | 15:59

Jaaaa, laten we die alibimoslims van een hoog flatgebouw afgooien ! en dan leven wij verder in vrede met de rest van alle geleauvigen

moe de loos | 19-08-07 | 15:59

Eshan zal zich waarschijnlijk nooit bij Wilders aansluiten, maar hij verricht absoluut prima werk op dit moment.

*hoop dat ik nu geen fatwa krijg*

whatisup? | 19-08-07 | 15:59

oh en ik vergeet iets. Ehsan Jami is een talentloos leeghoofd, een wannabe en een zielepoot, het gaat nog tragisch aflopen met die gast en jij starfuckert, jij bent een naief. Met je voorspellingen over een groot talpa.
(meer disclaimend: vind dat er niks mis is met de boodschap van jami)

waskuip-admiraal | 19-08-07 | 15:57

+1

Jazzper | 19-08-07 | 15:56

Starf*cker = Allah

Roberto Fransisco | 19-08-07 | 15:56

Fluim! Radicaliseren is een individueel proces, daar zijn die jurken zelf verantwoordelijk voor, wilders heeft daar niks mee te maken. Je bent een grote loser als je iemand slaag geeft om wat hij roept. Roepen dat het door wilders komt is goedpraten van terrorisme.

waskuip-admiraal | 19-08-07 | 15:55

Thee iemand? Of toch maar een biertje?

bello | 19-08-07 | 15:55

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen