Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Flip de Winter wordt asielzoekert!

TIEN!!! Stalinistische taferelen in Belgenland. Daar staat de Vlaams Belangrijke frontman Filip de Winter op het punt politiek asiel aan te vragen in Nederland. Is het gevolg van een socialistisch wetsvoorstel dat veroordeelde racisten tot onwaardige burgers moet verklaren. Tevens wordt hen verboden nog langer een politiek functie te beoefenen. Niet toevallig heeft De Winter momenteel een dergelijke aanklacht aan zijn broek wegens het eng verklaren van de Islam. Wanneer de politieke zuiveringen in Vlaanderen beginnen neemt De Winter de benen naar Nederland: "Daar is kennelijk meer vrijheid van meningsuiting''. Klopt als een zwerende vinger. U bent dan ook van harte welkom, meneer de Winter. Paspoort inleveren en u kunt zo aan de slag bij RechtsBlond. Doet u wel even netjes melden aan de poort bij het dichtstbijzijnde AZC?

Reaguursels

Inloggen

bejaarde op brommer 17-04-07 @ 13:06

Wat ik oa in huis heb zijn :

Jörg Friedrich - De Brand
Fred Taylor - Dresden
Keith Lowe - Inferno: The Devastation of Hamburg, 1943
WG Sebald - De natuurlijke historie van de verwoesting
A.C. Grayling - Among the Dead Cities: Is the Targeting of Civilians in War Ever Justified?

Literatuur

Kurt Vonnegut - Slaugtherhouse 5
Gert Ledig - Vergelding (Vergeltung) *
Hans Erich Nossack - Het Einde

En voor de volledigheid zou je toch ook het boek van Irving kunnen lezen. Idioot als hij later werd was het toch een goede algemeen erkende historicus. Ik heb zijn boek over Dresden overigens nog niet gelezen.

Friedrich en Taylor hebben overigens een knetterende ruzie over id onderwerp gehad. Taylor wil naar verluid niet meer met hem in het openbaar in discussie.

Bigi Bana Boy | 17-04-07 | 14:07

BBB@ 49
Aardig dat je de moeite hebt genomen mijn brakke middernachtcommentaar te beantwoorden. Ik ben er ooit achter gekomen na het zien van een tv- interview van Freeman Dyson door Wim Kayzer een tijd geleden. Het is mij zo ongeveer wel duidelijk dat deze bombardementen op Dresden als fout (misdaad?) kunnen worden bestempeld, de opeenvolging van bombardementen moest de vernietiging en het aantal doden zo groot mogelijk maken, en strategisch zou het bombarderen eigenlijk geen enkele zin meer hebben gehad. Het is ook al te simpel te stellen dat de goede kant nooit, al dan niet opzettelijk, fouten heeft gemaakt. Titels mag je altijd aandragen (ik neem aan dat je o.m. doelt op de Wiki titels onder Jörg Friedrich) Ik heb hier al meer aardige tips opgedaan, al is het ondoenlijk alles na te lezen, maar baat het niet....

bejaarde op brommer | 17-04-07 | 13:06

bejaarde op brommer 17-04-07 @ 02:52

Het is een te gevoelig en complex onderwerp omdat het een uitvoerige uitleg nodig heeft en het al gauw uit de hand loopt. Er zijn niet voor niets boeken over geschreven hetgeen impliceert dat ik dat niet zo even in een paar zinnetjes kan verdedigen. Maar ik doel op vlakbombardementen op woonwijken ja, waar van Dresden en Hamburg de meest extreme voorbeelden waren (er waren er overigens nog véél meer ...). Dat extreem rechts die discussie probeert te kapen zal mij een zorg zijn in dit geval. Het is een hele interessante casus en dat gelul van die kaalkopjes onder leiding van David Irving vervuilt de discussie alleen maar. Ik ben bij de boekpresentatie van de volstrekt onverdachte Jörg Friedrich geweest en zelfs op dat intellectuele niveau is een goede polemiek al een heikele onderneming. Laat ik het daar bij laten. Ik kan je diverse boeken (voor en tegen de bombing campaign) aanraden.

Bigi Bana Boy | 17-04-07 | 10:49

BBB 1.53
Dresden?
dat is weer populair onder extreem rechts, oei, verwarrend allemaal.
Zat bomber Harris hier niet persoonlijk achter? Die bommen moesten nog op, de handtekening was al gezet dus gooien maar * * * * * * *(= slaughterhause 5 geluiden) Je commentaar van 23.25 is o.k., anders teveel veel eer voor Veest.
Teveel veest voor eer. Te laat voor eer. Te veel eer. Te laat.

bejaarde op brommer | 17-04-07 | 02:52

de grote boze wolf 17-04-07 @ 00:59
Ik heb recentelijk nogal het een en ander gelezen over de strategic bombing campagne tegen Nazi Duitsland en ben van mening dat bepaalde akties tegen Duitse steden wel degelijk als oorlogsmisdaad kunnen worden bestempeld. Het is een beetje (erg) off topic hier en ik weet dat zo'n statement weer een hoop krakeel geeft dus laten we daar vooral niet op verder gaan. Maar goed, ik roep dus niet geheel zonder kennis dat ik Churchill in bepaalde opzichten schuldig aan oorlogsmisdaden acht. sterker nog, ik bezit inmiddels zelf een aardige bibliotheek over dit specifieke onderwerp.

Bigi Bana Boy | 17-04-07 | 01:53

de grote boze wolf 17-04-07 @ 00:59

Ik vermoed dat dat onze achilleshiel is, de weerzin tegenover domheid.

bottehond | 17-04-07 | 01:22

-weggejorist-

de grote boze wolf | 17-04-07 | 00:59

-weggejorist-

de grote boze wolf | 17-04-07 | 00:47

Bigi Bana Boy 16-04-07 @ 23:25

Ik begrijp dat je dit post vanwege de begripsverwarring, ik acht mij anti- fascist en zeker niet xenofoob (hmm die koreaansche die ik op de korrel heb) al is het uit sensueel onderbuikige overwegingen in the worst case, en jij acht je eauk anti- fascist, al bedoel je daar mogelijk mee: luiden die negerTs willen deporteren naar Suriname? Het teaunt dat het zeer heaug tijd is veaur herdefiniëring van legio begrippen. Wouldn't you agree, grote?

bottehond | 17-04-07 | 00:36

de grote boze wolf 16-04-07 @ 23:58

Je vergeet dat Vlaanderen een laatste kolonie van België is, nadat men de negroïde Mensch al eerder Vrijheid gunde zullen de Vlaeminghen het motten bevechten. België: bananenrepublique met Vlaenderen als mishandelde melkkoe. Als het los gaat in Vlaenderen, berg je maar. Ik ken ze.

bottehond | 17-04-07 | 00:33

mensen die het geloven in de Islam haten Joden.
Omdat, Palestina is in oorlog met Israel.
Bijna alle Israeliers zijn Joden, maar niet alle joden zijn Israeliers.
Het over 1 kam scheren van een volk, nee een Religie, mogen die Islamieten wel, maar wij niet. Dan zijn wij racisten.
En we accepteren het maar, en geven ze misschien zelfs nog gelijk ook.

Misschien moet deze hele braaf-alles-accepteren-cultuur hier wel een beetje veranderen...
(er staan inderdaad geen puntjes op de e, zal nog niet weten hoe dat met dat stomme vista moet).
Slaapze!

the_w | 17-04-07 | 00:20

-weggejorist-

de grote boze wolf | 16-04-07 | 23:58

bottehond 16-04-07 @ 17:50

Churchill was een zatlap en een oorlogsmisdadiger. Los van deze kleine details doelde hij destijds op Stalin-Rusland die hij, en geheel terecht, als grote bedreiging voor het Westen zag. Ik kan mij niet voorstellen dat hij jaren 90 anti-fa's als Volkert van der G. op het oog had, daarvoor is het net even iets te lang geleden dat hij deze uitspraak deed. Wellicht had hij een visioen tijdens een delirium, maar daar waag ik mij niet aan.

Bigi Bana Boy | 16-04-07 | 23:25

Laat Dewinter maar komen dan kan dit kudt kabinet verdwijnen samen met de (a)sieligen. Hoe meer Fortuyns hoe beter

Mariobros | 16-04-07 | 23:24

bottehond 16-04-07 @ 16:50

Botte beste man, ik heb helemaal geen moeite met mensen die vraagtekens stellen bij het migratiegebeuren, lees mijn postings nog maar eens na.
Sterker nog ik heb ook mijnernstige twijfels over de schaal waarop het nu plaatsvindt. Ik heb alleen wel moeite met regelrechte racisten en van die pathetische 3e rijk fetishisten (60 jaar te laat geboren, lutsers ...) en die heb ik net iets te veel gezien in Vlaanderen. Natuurlijk reken ik dat niet alle Vlamingen aan, maar het valt wel op dat het verschijnsel sterk is aldaar. Dat zal ongetwijfeld zijn wortels hebben in de onderdrukking van de Vlaamse identiteit maar toch ... echt comfortabel voel ik mij er niet bij.

Wat mijzelf betreft is het zeau dat het klimaat wel snel aan het veranderen is maar dat ik mij normaal gesproken niet in de kringen bevind waar botte racistische koffiehuis taal over tafel gaat. Dat wil niet zeggen dat die ideeën er niet zijn maar ik word er althans niet vaak direkt mee geconfronteerd. Verder heb ik het voorrecht mijn beroep en geluk makkelijk elders te kunnen beproeven, dus als het echt onaangenaam wordt ben ik weg.

Bigi Bana Boy | 16-04-07 | 23:19

The eimer:
Lijkt me een gevalletje dilemma voor die twee! Dank voor de tip.

v Maerlant | 16-04-07 | 22:35

v Maerlant:
Straks om 23.00 uur komt Dewinter in Nova uitleg geven waarom hij hier assiel gaat aanvragen.
Het graaiersduo Pauw en Witteman zijn werkelijk bezeten van assielzoekers, dus Dewinter zit in goed gezelschap.

The eimer | 16-04-07 | 22:28

Dit is zo contradictorisch dat het al lachwekkend wordt.

gardeville 16-04-07 @ 17:15

-
Daar gaat deze draad nu net over: het strafbaar maken van uitingen die de gevestigde partijen onwelgevallig zijn. Wie is hier nu lachwekkend? Iets gemerkt van de treinstaking vandaag? Ik wel. Een hoop overlast, het halve land in file, Auschwitzachtige treinen - en desondanks, weinig of geen gemopper; conducteurs die zich verontschuldigen maar zeggen dat het zo niet langer kan, en die in plaats van onbegrip bijval oogsten van mensen die zeggen dat je straks zo ongeveer overal bang moet zijn. En welke bevolkingsgroep schreef de daden van agressie van afgelopen weekend op zijn naam? En die daarvoor? En die dààrvoor? Maar daaruit besluiten dat je voor die altijd dezelfde daderprofielen bang moet zijn, ho, dat is een brug te ver, dan gaan we veroordelen en burgerrechten afpakken. Dat betekent weer werkgelegenheid voor het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding, nietwaar? Waarvan de directeur zei dat 'omgekeerd racisme' niet kan bestaan, omdat racisme door een minderheid sowieso niet kan, nietwaar? Ga ze dat in Zuid-Afrika maar eens uitleggen. Inderdaad lachwekkend, als het niet om te huilen was.

v Maerlant | 16-04-07 | 21:54

Vrijheid van meningschijting is tegenwoordig inderdaad zeer populair in Nederland, dat heeft mijnheer Dewinter goed gezien.

ich bin unschuldig | 16-04-07 | 21:43

Het is Dewinter, niet De Winter.

Nilton | 16-04-07 | 20:05

het mooie van een democratie is dat er ook afwijkende meningen mogelijk zijn en mogen + niet te vergeten de pluriformiteit aan partijen en het bestaansrecht van partijen anders dan de regerings/gevestigde partij.... belgië is bezig haar democratie dood te maken en een dictatuur van de gevestigde orde te worden, maar dat is niets nieuws...

nnnnnnnn | 16-04-07 | 19:14

Volgesmij hebben we geen Belg nodig in de politiek... Er zijn al genoeg idioten met een zetel.

D.R.O.L | 16-04-07 | 18:49

jaaaaaaaa super,laat maar komen,samen met "us Geertje" de wereld verbeteren.... lijkt me een mooie verkiezingsstunt , ik hoop dat het doorgaat....

longjohn | 16-04-07 | 18:27

Haha... scusi... oich is zeeuwsch voor: pick....

bottehond | 16-04-07 | 17:51

gardeville 16-04-07 @ 17:15

Spartel maar, landverrader. Je quasi intellectuele barokke geneuzel maakt op mij geen enkele indruk. Hoe meer je spartelt, hoer harder je de strop om je nek aantrekt. Het staat er allemaal. J'accuse, lispelende farizeeer. En daar kun jij helemaal niets tegen doen. Churchill voorzag het reedsch: " de fascisten van morgen zullen zich ant- fascist noemen". En een tipje ontsproten aan mijn goede inborst: oich somebody your own size als je je vliesdunne ego in stand wilt houden. Botte is een maat of 4 te zwaar veaur jou. Vlieggewicht. Next!

bottehond | 16-04-07 | 17:50

Belgie (of moet ik Wallonie al zeggen?) is een ondemocratisch land. Fillip is een man die zegt waar het op staat.

Rommie | 16-04-07 | 17:41

gardeville 16-04-07 @ 16:48

Waar stond in jouw link iets over het nog steeds door Flip omarmde 70 puntenprogramma? Ik ken alleen de door een door en door rotte Standaard journalist volledig verdraaide en propagandistisch geinterpreteerde beoordeling van dat 70 punten program.

Er zijn duizenden VB publicaties waar je bewijzen voor je stellingen zou kunnen vinden (als je er al zijn) Jij bent blijkbaar nog niet gewend om inhoudelijk te debatteren want je barst van de onderbuik emoties.

Welkom bij de eredivisie van GS hoop ik ooit tegen je te kunnen zeggen.

Hans Anders | 16-04-07 | 17:36

@ Botte:
Geloof je werkelijk je eigen woorden?
Daarvoor hadden in Belgie eerst politieke en schrijversmoorden moeten plaatsvinden om daar een politiek forum te laten floreren.
Dat moet je de belgen niet aandoen
Ze verkeren daar nog in het stadium Janmaat.

The eimer | 16-04-07 | 17:27

Het uitzetten en demoniseren van rasechte landbeweauners is de hype voor 2007.

TyfusLeijer | 16-04-07 | 17:21

@ Redactie

Ik kan werkelijk niet begrijpen dat jullie geen dependance in Vlaanderen openen. Hoef je denkelijk niet eensch veaur te verhuizen, dus supervisie zou een piece of cake moeten zijn. Ik las in HP de Tijd van 8 december 2006 het volgende:

"Plannen om internationaal te gaan, zoals enkele andere grote weblogs, heeft GeenStijl echter niet. "zo lastig, dan zou je je eerst jaren moeten verdiepen in de gevoeligheden van een land. Hier ken je de achtergrond, de politiek, de emotie""

Er zitten Vlaemsche reag(l)uurderTs die een uistekende scherpe pen en dito verstand hebben. Ik begrijp deze terughoudendheid dan ook in het geheel niet. Iedere politicus en opiniemakerT in 0031 kent en leest GeenStijl. GeenStijl is met recht "de thermometer in de aersch van de samebleving", en het succes is juist daarop gebaseerd. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat GeenStijl, met een Vlaemsche redactie onder supervisie van de @ redactie in 020 geen vlammend succes zou kunnen worden.

bottehond | 16-04-07 | 17:20

@bottehond

schelden zonder argumenten is niet zeer verheven, kleaujeau, om het in koeterhollands te zeggen. Waaruit blijkt mijn "ziekelijke zucht naar morele zuiverheid?" Als ik me goed herinner, heb ik enkel gezegd dat Ph. D.W. gerust een subsiedieke kon krijgen om het hier af te trappen om boven de moerdijk zijn lucide ideën kond te maken.

Ik merk enkel dat je een wel zeer klein pikje hebt, waar ik met mijn lompe voeten blijkbaar op getrapt heb. Vraag aan je afgaanse en marokkaanse wijze vrienden of ze niet een gepaste straf kennen voor een dergelijk vergrijp.

Altijd weer die kutopmerking "het mag nu eens gezegd worden" Awel het wordt toch gezegd en zelfs door een paar onderontwikkelde immigranten... Altijd weer die dezelfde onzin : "de pc's verhinderen ons te zeggen waar het werkelijk op staat" Kijk deze site eens na. Kijk vlaamsbelang gelinkte sites erop na of lees het krantje van de vlaams nationalisten (het pallieterke). Altijd jeremieren dat ze de mond worden gesnoerd... Dit is zo contradictorisch dat het al lachwekkend wordt.

gardeville | 16-04-07 | 17:15

Laat maar komen, die Filip. In ieder geval is dat een echte asielzoeker die om puur politieke overwegingen vlucht, en dus netjes naar een buurland uitwijkt. Deden al die negerts uit Afrika en andere bananenlanden dat nou maar ook, dan hadden we geen problemen. Maar ja, die gaan natuurlijk niet naar een buurland maar naar Nederland waar een peloton pleeborstelkapsel-huppelkutjes van de overheid al klaar staat met een bed, warm eten en een vette uitkering!

Brouhaha | 16-04-07 | 17:05

gardeville 16-04-07 @ 16:45

Ik ben links, sufferd. Waarschijnlijk veel linkser dan jij. Lees mijn tekst aan Big Bana Man en besef dat jouw seaurt aanzienlijk meer boter op het hoofd heeft in haar ziekelijke zucht naar morele zuiverheid. Jullie spelen met vuur en dat moet maar eensch gezegd worden. Je imponeert als een intellectuele lafaard. Kortzichtig en geestelijk impotent. Live with it. Wat nou progressief. Laat me niet lachen, Überlutser.

bottehond | 16-04-07 | 16:53

Wie had dat ooit gedacht van een land als Belgie.
Het land van Lambiek, Suske en Wiske is ondershuids een echt moeras van ausradieren en niet gewenste politieke tegenstanders monddood maken.
Bij gebrek aan een Belgische Volkert G. dwingt men een partijlijder met 2/3 van de Vlaamse stemmers politiek assiel aan te vragen omdat hij de islam als een gevaar ziet. Op 1 miljard aardbolbewoners na ziet de rest inderdaad die sekte als een groot gevaar. Dat heeft niets met discriminatie te maken.
Belgie schaart zich straks in de rij van landen die kwalijke dingen te verbergen hadden en hebben om zich staande houden.
Vergelijkingen met dictaturen en andere misdadige regimes gaan zeker op.
Dat Belgie zo diep gezonken is, is diep treurig.

The eimer | 16-04-07 | 16:52

Dus je hebt je levenswerk gemaakt van het asielzoekers-de-modder-in-trappen en nu wil je d'r zelf een worden?

Da's eigenlijk het zelfde als wanneer Marianne Thieme in Belgie een nertsenfokkerij wil beginnen.

Wat mij betreft ben je welkom in Ter Apel.

pittautus | 16-04-07 | 16:51

Bigi Bana Boy 16-04-07 @ 14:23

Marvin Gaye ( my all time favorite) had het uistekend naar zijn zin in Vlaanderen tussen al die Vlamingen. De Vlamingen zijn echt niet veranderd. Wel wil ik je het volgende meegeven, if I may: wat is er eigenlijk mis mee als een volkje vindt dat er te veel andersgekleurden, andersgelovigen, andersgedragenden zijn? Dat kun je platvloers en onbenullig vinden, maar wat is er ethisch mis mee? Decennia lang heeft een op hol geslagen intellectuele elite in Vlaanderen en 0031 geen enkele rekening gehouden met dergelijke gevoelens, terwijl die er al die tijd evident wél waren. Van de weeromstuit is die elite in een vlucht naar voren verzeild geraakt om door middel van massa-immigratie een demografisch fait accomplis gecreeerd. Wat zich nu voltrekt was voorspelbaar, stond zelfs vast, zoals het ook voorspelbaar is dat de weerstand van "autochtonen" nog zal toenemen tot het tijd gekeerd wordt. Menschen als jij zullen daar eauk slachtoffer van zijn en zijn het wellicht al, ik kan niet beoordelen wat jij meemaakt. Deze redenering volgend zouden juist de nieuwkomers die mee willen draaien en zich aanpassen aan de geldende mores op partijen als de PVV moeten stemmen. De situatie in Vlaanderen kan ik moeilijk beoordelen, maar gezien de reacties van de Vlamingen in de draad lijkt mij de hysterische angst veur het vb overtrokken. Nóg wel. Maar ik kan nu ook al voorspellen dat, indien België met het vb en dús een substantieel deel van de Vlaemsche bevoling om blijft gaan zoals het doet de vlam daar vroeg of laat echt in de pan slaat. En Vlamingen zijn daar anders in dan 0031-ers. Als die los gaan berg je maar beter. Ik sluit balkantaferelen in al dan niet gesublimeerde vorm dan beslist niet uit. Een ieder die enig gevoel heeft veaur maatschappelijke harmonie zou zich in dienen te spannen om de polikor, zeker in Vlaanderen, tot Rede te brengen.

bottehond | 16-04-07 | 16:50

@hans anders

216.239.59.104/search?q=cache:neck6Piv...

vooral punt 5 : onderzoek wijst uit dat Nederlanders Duitsers sympathiek vinden. Het staat op het net dus het moet wel waar zijn...

gardeville | 16-04-07 | 16:48

@ bottehond

dus daar halen de rechterlullen hun manna... bij de wijze afgaantjes en marokkaantjes die waarschijnlijk wel tot hun 12e naar school zijn gegaan. Hebben ze aan de afgaan dan ook effe gevraagd hoe je een moderne democratische staat inricht? Hoe het nu weer zit met die scheiding en die machten? Dat is dus de maatschappij die jullie voorstaan en dat zijn de mensen die volgens jou het voor het zeggen moeten hebben.
Nou, ik blijf wel in België.

@ Hans Anders.

een internetlinkje en het is waar?

gardeville | 16-04-07 | 16:45

het cordon sanitair werkt niet, dus kegelen ze gewoon flipje buiten. Probleem opgelost ?

RAI` | 16-04-07 | 16:33

gardeville 16-04-07 @ 15:56

Haha... lastig he, leven in een democratie. Menschen mogen wel zelfstandig denken, maar dan wel volgens voorgeschreven paden. België wordt de eerste echte politiek correcte dictatuur. Ik zal jou eens iets vertellen, zelfingenomen weldoener over de rug van je landgenoten (what does that make you, eigenlijk, hmm?). Vandaag hoorde ik op de radio een ouwe afghaan en een marokkansche meneer het volgende zeggen:

"Wij kunnen weinig doen tegen het gedrag van die jongens. We zien dan dat die kleintjes stenen gooien naar een politie- auto. Dan zegt één van die jongens: niet doen. Zelfs de kleintjes zeggen: "nee man, dit is een democratisch land: ze kunnen je toch niets doen"." De beide heren beeindigden hun relaas met de volgende welhaast profetische woorden: "De regering moet die mensen het land uittrappen. Terugsturen naar waar ze vandaan komen. Misschien hoef je maar één gezin terug te sturen. Dan zal de rest denken: oei, ze sturen ons écht terug. Dán zal het rap afgelopen zijn met dat gedrag. Aldus beide heren.
Jouw opvattingen zijn patriarchaal. Jij bepaalt wel welk belang allochtonen hebben. Hoe kom je er bij dat die daar blij mee zijn. Jouw seaurt houdt die Menschen klein en achterlijk. Niet de de Winters of de welwillende allochtonen zijn het probleem: dat ben jij en de massa's rotte appelen die er tussen zitten.

bottehond | 16-04-07 | 16:29

Kardinaal @ 16.15
Stel je niet aan.
Dat van die linkse subsidievreters klopt natuurlijk wel, maar dat is een aflopende zaak.

bejaarde op brommer | 16-04-07 | 16:21

v Maerlant 16-04-07 @ 15:37

Wij zijn eruit, dus allez hop aan het werk :-)

Bigi Bana Boy | 16-04-07 | 16:19

Vrijheid van mEningsuiting? In Nederland? Ik mag hier niet eens zeggen dat -edit-edit-edit-edit-edit-, anders wor' ik verbannen en met een beetje pech krijg ik ook nog de stichting Magenta op m'n dak of andere linksige subsidievretertjes met een missie.

Kardinaal Meier | 16-04-07 | 16:15

gardeville 16-04-07 @ 15:56

Ik wil beslist niet te boek staan als VB lover maar ik heb sinds Fortuijn geleerd dat alles wat het links journalistiek geteisem beweert over hun rechtse opponenten voor 99% verdraait, uit zijn verband getrokken, gekunsteld geformuleerd of stomweg gelogen is.

Als je al komt met dergelijke opmerkingen, doe er dan even een eigen VB linkje bij waar dat staat, anders ben je voor mij gewoon één van die vele hersenloze linkse nabauwers waar de Vlaamse media ook vol mee zitten.

Hans Anders | 16-04-07 | 16:13

Bigi Bana Boy 16-04-07 @ 15:32

Ik houdt het erop dat figuren zoals Arib, Aboutaleb en Albayrak tot de vijfde colonne van de muzelaars behoren die tot meerdere glorie van pedomo hun eigen nest zullen bevuilen.

Muzelaars zijn bij de linkse partijen altijd echte excuus figuren, immers anders dan bij het CDA zijn ze geen van allen om hun bewezen integriteit gekozen.

Selbsthass is een oude naam voor Munchausen bij proxi en die vindt vooral zijn grond in teleurgestelde grootheidswaan en niet in het gezonde verstand.

Hans Anders | 16-04-07 | 16:04

Zulke wetten zullen er steeds meer komen om de burger de mond te snoeren. Zo ook in 0031.

Eagle_Eye | 16-04-07 | 15:58

Als belg en pc'er oude stijl zou ik jullie ook een subsidietje cadeau willen doen om er zeker van te zijn dat jullie em houden.

Kom achteraf niet klagen als hij komt roepen "alle alibaba's terug naar eigen land" of "moslima's met een hoofddoek tekenen een terugkeercontract". Zijn 70 puntenplan, dat hij nog steeds niet afvalt maar stelt dat het nu geactualiseerd dient te worden, bevatte maatregelen à la "eigen sociale zekerheid voor gastarbeiders" en "hogere belastingen voor werkgevers die vreemdelingen in dienst nemen". Recent noemde hij een Antwerps agent met losse pollekes (hij had een familie turken, zonder aanwijsbare reden in elkaar geslagen) nog een echte "robocop".

Weten jullie ook dat hij eigenlijk philip heet en niet filip? Vergeet dit niet, anders dienen jullie immers nadat hij lid wordt in de 2e kamer, zijn nederlanderschap af te nemen omdat hij liegt over zijn naam.

gardeville | 16-04-07 | 15:56

Och arme Flipje, die gemene Vlaamse linkserts schrijven allemaal gemene dingen over hem en zijn vriendjes.
www.lsp-mas.be/lsp/antifa/

Zeurders | 16-04-07 | 15:50

Bigi Bana Boy 16-04-07 @ 15:32

Zijn we eruit? Heb hier nog een boel werk en was net goed op dreef.

v Maerlant | 16-04-07 | 15:37

@Chinees
Politiek correct = staatspropaganda"light".
Incorrect dus.
Veest is aan het blokwatchen, duikt wel weer op.
(Belangwatchen?)

bejaarde op brommer | 16-04-07 | 15:37

Hans Anders 16-04-07 @ 15:02

Ik hou dat op wat de Duitsers zo mooi selbsthass noemen.

Bigi Bana Boy | 16-04-07 | 15:32

Waar is Veest van Pim met een politiek correcte uitleg?

Dikke Chinees | 16-04-07 | 15:30

Ben wel benieuwd hoe dat zou gaan. Die man zal wel weer de politiek in willen, dus sluit hij zich dan aan bij Wilders, gaat hij zelf, of besluit hij zich via 'opiniestukken' en 'adviezen' toch een klein beetje te laten horen in Vlaanderen...

Weirdoinventor | 16-04-07 | 15:30

miko 16-04-07 @ 15:15

Man, je ziet de veilige leefomgeving van uit je jeugd in een jungle veranderen en als je d'r iets van durft zeggen ben je riedelriedel; je zou van minder ziek worden. For your and other's interest: ik kom uit een familie van witten. Maar niet van die witten als we zien wat het gaat worden hè: een familielid vond de dood in het verzet. In 1942, niet in 1944 toen het behaaglijk wit marcheren was achter Amerikaanse tanks.

v Maerlant | 16-04-07 | 15:20

Maar van Maerlantje toch gene ambras hier he. :)

miko | 16-04-07 | 15:15

hehehe de lejeeuw is er ook.

Dus we WW krijgen in Nederland.Er was ooit zo een australische jeugdserie over een jeugdkamp daar kwam ook een WW in voor en dat was de badguy uit die serie.Weet iemand nog wat de naam van die serie was??

miko | 16-04-07 | 15:09

Bigi Bana Boy 16-04-07 @ 14:56

Ik heb een hartsgrondige hekels aan neonazi's, even hartsgrondig als aan islamisten: voor mij is het één pot nat. Maar jij verdraait de feiten. De epilepticus van dienst van de weg met ons - beweging in Vlaanderen, de gesjeesde veest van pim van Blokwatch, komt hier zelf beweren dat het over een paar honderd man gaat - en jij zal er eens een massabeweging van maken? Kom op. Ik zal je helpen: een boel Vlamingen waren fout tijdens de tweede wereldoorlog, het merendeel uit opportunisme en revanchisme, een kleine minderheid uit idelogische overwegingen. Allemààl zijn ze daar keihard voor gestraft, ook de kleine keuterboerkes, door het alweer overwegend Franstalige gerecht, dat daar schandalig machtsmisbruik gepleegd heeft, en waarvan velen ook maar sinds 1944 witter dan wit waren. Dat is nu verdorie meer dan zestig jaar geleden, en het geeft geen pas de inmiddels 3e en 4e generatie daarmee te belasten, die Wallonië voedt en als ze daar hun mond over durven opentrekken voor fascist worden uitgespuwd. De gemiddelde Vlaming, voorzover hij bestaat, is helemaal geen nationalist, maar een introverte, wat stugge, hei- en klei - nazaat die een gezond wantrouwen aan de dag legt tegenover de overheid die hem zovaak beduveld heeft, l'ètat Franco-Belge, dat hem vandaag de dag nog steeds in de luren legt. Jazeker, er stemt ook heel wat arbeidersvolk, voor het gemak krapuul genoemd, voor het Vlaams Belang; die zaten vroeger bij de socialisten.

v Maerlant | 16-04-07 | 15:06

Onthoudt dat alles wat je over deze man weet uit de media komt, vooral van TV. En de media in NL staan niet bekend om hun onpartijdige reportages als het om rechtse ideeën gaat. Filip zelf beweert geen problemen te hebben met buitenlanders, mits ze zich gedragen, werk hebben, enz. Misschien is dat dan ook zo, en is hij dus per definitie geen rasist, alleen doen de media ons anders geloven.

Ik ben geen fan van Filip, maar ik vraag me af hoe eerlijk de media hier zijn in het persoon dat ze in NL van hem neerzetten. Misschien moet iedereen dat hier ook eens doen, en zichzelf verdiepen in de ideeen van Filip. Pas dan kan je een echt oordeel vellen, zonder geïndoctrineerd te zijn door de media.

Hieronymus van Alphe | 16-04-07 | 15:02

Bigi Bana Boy 16-04-07 @ 14:44

Volgens hun lijst van politici zijn een groot aantal VB politici muzelmens, niet blank en niet in Europa geboren.

Volgens jouw narrow mind zijn dat dus allemaal gekochte excuus allochtonen? Volgens mij zijn deze verstandige allochtonen juist het voorbeeld hoe Europa een gezonde allochtoonloze samenleving kan bouwen en de kapitulerende weg van de heiloze wegkijkende policorbende kan verlaten.

Hans Anders | 16-04-07 | 15:02

v Maerlant 16-04-07 @ 14:49

Niet zo woedend worden .... lees eerst het volgende eens.
Je hebt gelijk en ik ken de geschiedenis die jij beschrijft buitengewoon goed. Neem van mij aan dat ik zeer goed op de hoogte ben van WOI en het onstaan van de Vlaamse beweging. De kern van die beweging is dan ook prima en ze strijden inderdaad voor een rechtvaardige zaak. Maar jij weet net zo goed als ik dat het IJzercommitee ook strontziek werd van die foute clubjes die er jaarlijks rondliepen en er alles aan heeft gedaan ze te weren van de bedevaart. Nogmaals ik weet beter dan de gemiddelde Nederlander wat er gespeeld heeft in Vlaanderen maar onderken tegelijkertijd dat er wél degelijk, naast het gerechtvaardigde streven van de Vlaamse beweging, een hele aanzienlijke groep rechtstreekse neo-nazi's rondloopt in Vlaanderen.
En dat zijn engerds.

Bigi Bana Boy | 16-04-07 | 14:56

@Shani 1451
Tegenwoordig?
Is al 30 jaar zo, maar het is uitgewerkt.
Niets van aantrekken dus.
Irl durven ze mij niet meer voor zoiets uit te maken, kwestie van houding....

@vM goedenmiddag!

bejaarde op brommer | 16-04-07 | 14:56

Iedereen die niet links, groen of islamofiel is wordt tegenwoordig uitgescholden voor extreem rechts. Pfffffffffffff...

Shani | 16-04-07 | 14:51

Bigi Bana Boy 16-04-07 @ 14:23

De Vlaamse Beweging vond haar voedingsbodem in een land met één officiële taal: het Frans, waar Vlamingen hun taal niet mochten bezigen (het Nederlands, dombo), en kreeg vorm door de schrijnende gebeurtenissen aan het Front van WO 1 (dat is daar waar Vlamingen, in tegenstelling tot Nederlanders, onnoemelijk geleden hebben, fruitcake) waar een ééntalig Frans officierenkader z'n bevelen aan het voor het leeuwendeel door Vlamingen bevolkte infanteristentroepen in het Frans schreeeuwde, met erachter 'et pour les Flamands, la même chose'. Uit dat morsen met levens van als inferieur bestempeld boerenkanonnenvolk is de beweging 'Ziehier ons bloed, wanneer ons recht' geboren. Als dàt fascisme is, dan ben jij géén uilskuiken.

v Maerlant | 16-04-07 | 14:49

Bigi Bana Boy 16-04-07 @ 14:23

Mee eens. De poster-reclames van Vlaamsbelang laten verkapt zien hoe racistisch Vlaams Belang is. Met termen als eigen volk eerst en derg. Hoe zeer ik GW haat, is het naar mijn mening geen racist. En widtvoet, zie Bigi Bana Boy 16-04-07 @ 14:37

Ergenekon | 16-04-07 | 14:46

Hans Anders 16-04-07 @ 14:38

Wat een naieve manier van werken. Natuurlijk vindt je niks op hun eigen website. Ten eerste beseffen ze heel goed dat hoe acceptabeler en redelijker je standpunten overkomen, hoe meer stemmen ze zullen halen want zelfs in Vlaanderen zitten maar weinigen te wachten op door de straatmarcherende bruinhemden. Ten tweede staat die partij geweldig onder druk van de politiek korrekten en van de rechterlijke macht en zouden ze recht afstevenen op een verbod als ze wél echte harde taal zouden uitslaan.

Dus doe mij een lol en kijk eens wat verder dan je neus lang is.

Bigi Bana Boy | 16-04-07 | 14:44

De nl tweede kamer moet een wet aannemen om KANS&RIJKE asielzoekers te WEREN.
.
Asiel is alleen voor Kans-lozen, dieven of extreem is-lam/links tuig.

Pigha Lal | 16-04-07 | 14:43

Ergenekon 16-04-07 @ 14:14

Ik heb even gegoogled op VB maar in punt 4 (en de rest van hun grondbeginselen) staat volgens mij niets onbehoorlijks over huidskleur of religie:

www.vlaamsbelang.org/index.php?p=16

Het zal in Begië niet anders zijn als in NL en de rest van de westerse democratiën: beroepspolitici zien hun kiezers alleen maar als dom en lastig stemvee dat zich na de verkiezingen dus vooral doof en dom dient op te stellen. Partijen die zich ook na de verkiezingen door hun kiezers willen laten sturen worden overal in de westerse 'democratiën' als populistisch verkettert.

Hans Anders | 16-04-07 | 14:38

widtvoet 16-04-07 @ 14:24

Kameraad, er van uit gaande dat je zelf geen nazi fetishist bent (als dat wel zo is moet je het maar zeggen) denk ik dat je een verkeerd beeld hebt van de nationalistische bewegingen in Vlaanderen, die wel degelijk een fascistoide achtergrond hebben. Ik weet niet of je je wel eens in de IJzerbedevaart verdiept hebt en weet wat dat voor fijne clubjes rondlopen ?

Haal twee dingen niet door elkaar. De allochtonen kwestie is iets anders dan gekokketeer met het facisme. Met Geert, Joost en Pim heb ik geen moeite, en met hun harde standpunten over migratie ook niet. Van racisten en facisten moet ik niks hebben, en gelukkig het overgrote deel van de Nederlanders ook niet. Bovengenoemd drietal vallen niet onder die noemer, de Winter wel en daarom blijft hij maar lekker onder zijn Dietsche Volksgenoten daar in het onfrisse Vlaanderen.

Bigi Bana Boy | 16-04-07 | 14:37

widtvoet 16-04-07 @ 14:24

Kameraad, er van uit gaande dat je zelf geen nazi fetishist bent (als dat wel zo is moet je het maar zeggen) denk ik dat je een verkeerd beeld hebt van de nationalistische bewegingen in Vlaanderen, die wel degelijk een fascistoide achtergrond hebben. Ik weet niet of je je wel eens in de IJzerbedevaart verdiept hebt en weet wat dat voor fijne clubjes rondlopen ?

Haal twee dingen niet door elkaar. De allochtonen kwestie is iets anders dan gekokketeer met het facisme. Met Geert, Joost en Pim heb ik geen moeite, en met hun harde standpunten over migratie ook niet. Van racisten en facisten moet ik niks hebben, en gelukkig het overgrote deel van de Nederlanders ook niet. Bovengenoemd drietal vallen niet onder die noemer, de Winter wel en daarom blijft hij maar lekker onder zijn Dietsche Volksgenoten daar in het onfrisse Vlaanderen.

Bigi Bana Boy | 16-04-07 | 14:37

Brabant en Limburg verkopen aan Belgenland.

Probleem oplost!

Harige Bangmaker | 16-04-07 | 14:37

ad. @widtvoet 14:24

Maar Vlaanderen... is en blijft... uiteraard.

widtvoet | 16-04-07 | 14:31

@Ergenekon 14:14

Welja. Een "keiharde nazi" dus.
En dat maakt al die stemmers op 't Blok, (exkuus dat is een nazistische organisatie uiteraard) en dat maakt al die stemmers op 't Belang dussehhh... eauk nazi's? Nazi's die miljoenen andersdenkenden, andersgeborenen en overige andersanderen 't liefst zo snel mogelijk in zyklonzimmers zullen afdouchen...

Tuurlijk vriend. Wat jíj wil.
Maar Vlaanderen met zijn Blokkers, ehhh Belangers, zijn en blijven van harte welkom in de dalijk te vormen Euregio Rotterdam-Zeeland-Vlaanderen.

widtvoet | 16-04-07 | 14:24

Ergo @ .14
Kan zijn, ik denk ook dat Flip niet van gekleurden houdt.
So what?
Ik hou wel van gekleurden, boeie, kwestie van smaak.
"Een keiharde nazi" mag je van mij op iedereen noemen, het betekent toch niets meer. Groeten van een Kreidlernazi.
@Chinuk: zo denk ik er dus ook over.
Alleen de socialisten staan straks met de rug tegen de muur, de islamisten lusten geen socialisten en van rechts hoeven ze ook geen liefde meer te verwachten. Gaat leuk worden.

bejaarde op brommer | 16-04-07 | 14:24

Ergenekon 16-04-07 @ 14:14

Mee eens. Geert mag dan wel erg rechts zijn maar een racist of facist is hij niet, of ik moet mij verschrikkelijk vergissen. Ik ben geen aanhanger van met name dat liberale element in zijn politieke visie maar zie in hem geen potentiele demoon. Filip daarentegen heeft wel degelijk een heel fout verleden maar is de laatste tijd zo slim om dat handig te maskeren. In die hele Vlaamse beweging zit een sterk facistische ondertoon. In Nederland zie ik gelukkig dat het neo-nazisme praktisch geen rol speelt. Hoe fel en vies het allochtonen debat ook soms is, Nederlanders moeten doorgaans weinig van het facisme hebben. wat dat betreft mag de Wintert fijn in België blijven wat mij betreft. Wat hij allemaal beweert moet hij zelf weten en dat vind ik het probleem nog niet eens, maar het is een facistische wolf in schaapskleren en Geert is dat gewoon niet.

Bigi Bana Boy | 16-04-07 | 14:23

@Hans Anders

Van Geert weet ik het nog niet, maar Filip de Winter is een keiharde nazi. Hij is naast anti-islam ook nog eens anti-"alles wat niet roomblank" is.

Ergenekon | 16-04-07 | 14:14

The enemy of my enemy is my friend.
.
Welkom in NL Filip.

Chinuk | 16-04-07 | 14:13

de Wintert is zeau passé met dat softie gelul van hem. Vroeger was dat misschien nog opzienbarend maar tegenwoordig roept de eerste beste GS mongeaul veel ergere dingen. Bovendien heeft hij ook raar Suske haar en met Geert hebben we al genoeg vreemde kapsels.

Bigi Bana Boy | 16-04-07 | 14:12

Van mij mag die komen. Welcome

mermanator | 16-04-07 | 14:09

Als je hier gewoon van die grote Vlaamse frieten komt bakken, prima. Anders ophoeren naar een van jullie voormalige kolonies.

Colossi | 16-04-07 | 14:04

Ik ben benieuwd dat wordt nog lachen. Het zal wilders een hoop wind uit de zeilen nemen.

bruinspruit | 16-04-07 | 14:01

Sorry Flip, maar wij hebben onze eigen racist, in de naam van Geert dus blijf a.u.b. in Belgenland.

Turbo-Tinus | 16-04-07 | 14:01

Hammar 16-04-07 @ 13:35

Zouden de Belgische wetenschappers onomstotelijk vastgesteld hebben dat de islam kennelijk de natuurreligie van geestelijk gehandicapten is (vandaar dat racisme?) en dat voor de rest van de wereld verborgen gehouden hebben maar dat wel in hun wetgeving opgenomen hebben?

Belgische politici en juristen zijn heus niet zo dom om religie als een algemeen raskenmerk te classificeren of zou policor soms ook een kenmerk van geestelijke gehandicaptheid zijn?

Hans Anders | 16-04-07 | 13:56

Dhr. de Winter is meer dan van harte welkom, een internationale beweging tegen "sociaal democraten" zoals de nazis zich eufemistisch laten omschrijven, heeft hersens nodig, en dat heeft Filip.

Donald Brump | 16-04-07 | 13:48

@limburger4life 16-04-07 @ 13:39
Wilders verafschuwt alles wat extreem rchts is. Maar geeft niet hoor je kan niet alles weten en gewoon achter demoniserend links aan lopen. Lees de column (als lezen lukt tenminste, laat het anders voorlezen) van Joost eens.

derkcs | 16-04-07 | 13:46

@deproleet 16-04-07 @ 13:23
Een tribunaal tegen het socialisme is een heel goed idee. Alleen al een verklaring dat socialisten in de geschiedenis het meest moordadig zijn geweest werd in het Europees Parlement tegengewerkt door, ja inderdaad de socialisten. Dat is zoiets als het ontkennen van de Armeense genocide door deTurken. De socialisten ontkennen ook gewoon hun moordpartijen met honderden miljoenen doden.

derkcs | 16-04-07 | 13:44

Beter 1 Filip de Winter in ons land dan 10 moslimpiloten in de lucht.

tasmaniandevil | 16-04-07 | 13:44

@Hammar 13:35

In het Weg-Met-Ons 0031 van vandaag de dag wordt kritiek op de Islam geweaun om 't even gelijkgeschakeld aan "racisme" heaur.
Als de kritikasters maar zwartgemaakt, vervolgd of gedeaud worden.

www.lbr.nl/?node=1231

widtvoet | 16-04-07 | 13:44

Hmm ik mag hem niet echt. Hij is mij iets te rechts. Maar liever hem dan nog eens 100 kansloze finnen, met achterlijke cultuur en hun geloof :S. En wat betreft die politieke correctheid: Wat een f*cking onzin! Dit is gewoon waanzin, een wet aanemen om zo iemand monddood te maken. Dat riekt naar discriminasi. Maar als ze dat dan ook voor mensen doen met publieke functies(imams) kunnen die ook allemaal meteen eruit gegooid worden dat dan weer wel :). Sufurt raus oder gegen die wand und abknallen bitte :). Want hij mag niet zeggen dat ie islamofoob is ofzeuw iets, maar imam mag wel zeggen: Dood aan het westen etc etc bladiebla u weet wel. Rare jongens die belgen :).

Indoneesje | 16-04-07 | 13:43

In ieder geval eindelijk eens een hoogopgeleide immigrant. Spaart ook weer
geld uit voor de inburgeringscursus. Vrijstelling voor nederlands.

mark twain | 16-04-07 | 13:41

Nieuwe extreem-rechtse partij: Wilders&deWinter.

limburger4life | 16-04-07 | 13:39

Wat heeft de islam met ras te maken? Hoe gek zijn ze daar in België? Nog gekker dan hier blijkbaar. Stereotypen als in de Domme Belgen Moppen moeten ergens hun grond vinden. Nederlanders bot en vrekkig en ze eten vies, Belgen dom en dronkelappen en ze vreten te gulzig. Volgens de ahmadiyya moslim secte word je homosexueel van varkensvlees eten. Dergelijk cultuurgoed moet worden beschermd, vindt de pc belg. Mag je niks van zeggen. Mag je niet eng of idioot vinden of je bent een racist. Yecch!

Hammar | 16-04-07 | 13:35

Dit is de Flip.... Fluitketelshow, fluitketelshow, fluitketelshow. Dit is de...

DutchXTC | 16-04-07 | 13:34

Welkom!

Hardcore Puddingfan | 16-04-07 | 13:32

... Dewinter verwijst naar een zaak tegen hem bij de Raad van State, na een uitspraak in het Amerikaanse tijdschrift Jewish Week. Gevraagd waarom Antwerpse joden zouden moeten stemmen op een xenofobe partij, antwoordde hij: "Er is geen sprake van vreemdelingenhaat, maar als het dan toch absoluut een fobie moet zijn, dan maar islamofobie. Ja, ik ben bang van de islam."...

Dus als je zet bang te zijn voor de islam ben je een racist. Islam is een ras??? Wat een stierepeop!

www.demorgen.be/dm/nl/nieuws/belgie/43...

Shani | 16-04-07 | 13:30

Vol is VOL

Alle radicalen eruit: moslims, extreem rechts, extreem links, extreem onverdraagzamen tegen gelovigen, extreem onverdraagzamen tegen ongelovigen, ALLEMAAL ERUIT

100% harderwieker | 16-04-07 | 13:30

Geen hete herfst, maar een Wilde(rs) Winter.

partij voor de apen | 16-04-07 | 13:29

Laat em lekker in Duitsland politiek asiel aanvragen.... zit 'ie meteen ook wat dichter bij z'n vriendjes....

Ik zit hier niet op die mongool te wachten.

Templar | 16-04-07 | 13:28

Omruilen dan maar? Wilders voor Dewinter?

Alibombalie | 16-04-07 | 13:28

Maar waar ligt dan zijn loyaliteit?

vast goed | 16-04-07 | 13:27

Jahaa, op naar de gevangenisboot, mijnheer DeWinter...

Miggerd | 16-04-07 | 13:27

Zippy 16-04-07 @ 13:01
..."aangezien Belgie toch geen gevaarlijk land is."...
definieer 'gevaarlijk'... als de beste man zich politiek niet vrijelijk kan bewegen of organiseren.. is er toch reden genoeg om aan te nemen dat Der Winter hier politiek asiel kan aanvragen?

Minister van Angst | 16-04-07 | 13:26

Spring maar achterop Flip, ik bepaal hier wie "kan" en wie niet, dat laat ik me niet voorschrijven door PvdA landverraderTs en CDA dimmies.
Voor de laat inschakelaars: dit is mijn eeuw, wen er maar aan, het wordt nog veel leuker.

bejaarde op brommer | 16-04-07 | 13:26

Kan hij hier als asielzoeker mooi tegen zichzelf pleiten hypocriete pikkenlikker. En dat gelul over vrijheid van meningsuiting? als dat soort meningen uitkomen(van de winter en al dat soort dubieuze types) is er geen vrijheid van meningsuiting meer.

Stompvoorwerp | 16-04-07 | 13:26

Nou nou nou mannen. Ons land wordt een kleurrijk landje, met in de woonwijken wuivend maïs en zonnebloemen. De zomers gaan maandenlang duren met 35+ graden. Wat willen jullie nog meer ?
Doet me trouwens denken aan die mop van die Nederlander die op Kreta in slaap valt op z'n luchtbed in zee. Wordt ie wakker op het strand en vindt Turks sprekende mensen om zich heen. Was ie helemaal afgedreven naar Nederland !

Dirrek | 16-04-07 | 13:25

Dat België is qua politieke correctheid nòg erger dan Nederland. Niet dat het me verbaast van dat paapse fascisten staatje. Misschien gaat de pvda ook zoiets met Wilders uithalen.

schele henk | 16-04-07 | 13:23

@derkcs 16-04-07 @ 13:17

Een tribunaal een goed idee?

deproleet | 16-04-07 | 13:23

Asielzoekerts leveren in de regel geen paspoort in, ze gooien ze weg. Vinden asieladvocaten veel beter. Kunnen ze langer en beter van ons belastinggeld procedure op procedure stapelen. En hoe goe het met onze vrijheid van meningsuitin is gesteld wteen Ayaan, Theo Geert en velen anderen heel goed. Maar ja socialisten he. De grootste moordenaars ever

derkcs | 16-04-07 | 13:17

Overdag loopt Filip in Nederland, maar savonds trekt hij in zijn camion naar onze Noorderburen, om te relaksen in Sauna Diana.
Vandaag ben ik op repoortaage bij Filip die tevens zijnen nieuwe asiel daar wil aanvragen.
Jambers for president! (of Jean Pierre van Rossem als die nog leeft)

RobDrop | 16-04-07 | 13:15

@solidstate 16-04-07 @ 12:57

Precies!! ONS LAND WORDT OVERGENOMEN!! Links staat erbij en kijkt ernaar..

deproleet | 16-04-07 | 13:13

@Avalon 16-04-07 @ 13:09:

Geen idee, niet vast te stellen aan de hand van Turing test, daar is dan weer een penetratie test voor nodig. www.absolute.nl/absolute/Pentratie_tes...

piet_uyttebroeck | 16-04-07 | 13:12

Reli-Rood Uiropa kweekt met haar domme en gevaarlijke Weg-Met-Ons politiek gestaag en ferm een brede Volksbodem die dalijk klaar is voor het in hopeloosheid omarmen van de Sterke Man.

Zuigen, zuigen, zuigen. Veroordelen, veroordelen, veroordelen. Ontkennen, ontkennen, ontkennen. Monddeaud maken, kriminaliseren en wegkijken... Tot het moment dat men wakker wordt met de Volkstribunalen anno 2015 of de golf van geweld die daarvoor door dit deel van Uiropa trekken zal.
T houdt natuurlijk 'n keer op...

widtvoet | 16-04-07 | 13:10

leer eerst maar eens fatsoenlijk nederlands spreken.

rara | 16-04-07 | 13:10

Bijschrift: slim gezien, delen door tien!
Al uw antismitische artikelen in tien gemakkelijke termijnen afbetalen.

rode boseend | 16-04-07 | 13:10

Ik voorzie een soort stoelendans wanneer we hier ook lui tot onwaardige burgers gaan verklaren
DeWinter en z'n Vlaamse Blokkendoos hier, alle finnen en haatzaaiers naar België, alle Mili Gürus uit Duitschland hier en ga zeau maar door

Tobi | 16-04-07 | 13:10

@piet_uyttebroeck: is de stagaire zo lek als een zeef?

Rest In Privacy | 16-04-07 | 13:09

In Nederland loopt hij volgens mij meer kans om door zijn uitspraken door het hoofd te worden geschoten dan in Vlaanderen...

~Whatever~ | 16-04-07 | 13:08

Ik hoop wel dat hij integreert. Dus gewoon een cursus nederlands volgen. Dat gekke vlaams is niet te verstaan.
En wel een maisveld voor de deur aanleggen. Anders hoor je er niet bij...

Ik begrijp trouwens niet dat Belgen niet in opstand komen tegen hun regering. Willen ze daar nu echt geen democratie?

Quacka | 16-04-07 | 13:08

Die gramme godsdienst heeft de politiek correcte menschen stevig onder de duim. In belgenland blijkbaar al weer wat meer dan hier

Jan Passant | 16-04-07 | 13:08

Sorry De Winter, we hebben net 26.000 mensen een status gegeven.
En nu gaan de grenzen dicht, vol is vol weet je nog wel...

da wizard | 16-04-07 | 13:06

Ik ben ook ban van de Islam, ben ik nu een rascist?

Koekje-dr-bij? | 16-04-07 | 13:05

Vlaanderen hoort bij Nederland en de rest mag Frankrijk hebben.
..
Leuk, een land met twee monarchen!

Attila23 | 16-04-07 | 13:04

Hey redactie,

Ik zie dat jullie CAPTCHA hebben toegevoegd aan jullie "Tips" form. Kan al wel een heel tijdje geleden gebeurd zijn, kheb die form al een tijdje niet meer gebruikt, tot ik deze Dewinter tip tipte. Te veel problemen met andere sites die verzoeken om massaal te gaan submitten of zeau?

Anyway, als je dan toch die Turing test wil toevoegen, doe het dan ff goed, en laat het niet door de stagaire doen, is namelijk zo lek als een zeef. Klikken op "Tips" geeft je namelijk wel de 'Anti-robot controle' maar als je rechtstreeks naar www.geenstijl.nl/cgi-bin/linktips.cgi surft, krijg je hem niet.

piet_uyttebroeck | 16-04-07 | 13:03

Wel in NL belasting betalen!

prietpraat | 16-04-07 | 13:03

Ik weet zeker dat "rechtsblond" totaal niet zit te wachten op steun van Filip de Winter.

DenkZelfstandig | 16-04-07 | 13:03

Handig van die Belgen. Komt Filip naar NL, blijft 1/3e van de bevolking - zijn kiezers - achter, die tot conclusie komen dat democratie niet in hun voordeel werkt. Hmmmm, welk middel zou dan wél werken.

prohibitandis | 16-04-07 | 13:02

Waarom asiel aanvragen? Hij is EU-onderdaan en mag hier sowieso wonen en werken.

pik | 16-04-07 | 13:01

Verzoek wordt toch afgewezen aangezien België geen gevaarlijk land is, de sukkel.

Zippy | 16-04-07 | 13:01

Flip zou niet in Nederland maar in het slegs vir blanke Orania asiel moeten aanvragen: nl.wikipedia.org/wiki/Orania

MAXIMO | 16-04-07 | 13:00

Wat heeft een geloof eng verklaren in hemelsnaam met racisme te maken?

keesjansma | 16-04-07 | 12:58

0031 zou louter nog politieke vluchtelingen uit buurlanden behoren op te vangen. Alle opvang in eigen regio graag! Dus wees eventueel welkom heer De Winter...

widtvoet | 16-04-07 | 12:58

Hij mag vast wel in Limburg bij Geert logeren.

T1NKY | 16-04-07 | 12:58

Iemand die de islam niet eng verklaard is of zelf moslim of een compleet gekke SM-er die te dom is om te peopen.

solidstate | 16-04-07 | 12:57

Dat is precies wat links in Nederland ook het liefst doet: mensen die hen onwelgevallige meningen verkondigen (mond)dood maken.

Neuken geen bezwaar | 16-04-07 | 12:57

Als je het racisme uitlegd zoals Anja Vuilnisbelt dan is iedereen een racist. Als je het racisme uitlegd zoals het in de Dikke Vandalen staat dan is iedere islamiet een zuivere racist (antisemitisch en met gebruik maken van geweld).

TyfusLeijer | 16-04-07 | 12:57

Wat een bullshit.
EU-burgers mogen hier gewoon komen wonen, is geen enkel politiek asiel of zo voor nodig.
Betere kop zou zijn: "De Winter is publiciteitszoekert!"

Patrick Bateman | 16-04-07 | 12:56

De tsunami van de vlamingen moet NU stoppen!
Genoeg belgen in Brabo- en Limboland!!!

De AraBier | 16-04-07 | 12:56

Stuntje, dit. Maar als hij onder het generaal pardon valt mag hij blijven, en nooit meer terug naar België.

Dr. Mabuse | 16-04-07 | 12:54

VOL=VOL

De AraBier | 16-04-07 | 12:54

Die vrijheid van meningsuiting krijgen wij alleen als wij ons aanpassen aan de islam want pas dan zullen de islamietekes zich doen integreren.
.
Het eng verklaren van de islam is zeer simpel, doe die koran maar eens openslaan en zoekT eens naar vrede, tolerantie en respect en u zult lezen dat die alleen binnen de moslimwereld geldig is.
.
Deze link laat duidelijk zien hoe on eng islam is:
nederkrant.wordpress.com/2007/04/16/al...

TyfusLeijer | 16-04-07 | 12:53

waarom nou weer Nederland? Ga eens lekker assiel zoeken in opper-volta of swasiland of zeau

nduss | 16-04-07 | 12:53

Flipke, blijf lekker in je eigen land!

Grachtenflikker | 16-04-07 | 12:52

In de binnenkort ook formeel te vormen Euregio Rotterdam-Zeeland-Vlaanderen heeft Flip niets te vrezen.

widtvoet | 16-04-07 | 12:51

detox, die is inderdaad heel leuk LOL

Pigha Lal | 16-04-07 | 12:50

Hé gezellig, een blanke gastarbeider.

Teen | 16-04-07 | 12:50

Waarom nou weer naar NL komen?
Blijf weg Flip wij hebben al Wilders!

Fout | 16-04-07 | 12:49

De Winter komt in het voorjaar...

Detox | 16-04-07 | 12:49

Hier vrijheid van meningsuiting?? Met al die moslims en Finnnen??

deproleet | 16-04-07 | 12:48

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl