Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Heaumeaux zijn te genezen!

Oh Oh... Nog een kee nog een keeHet was gisteren wereld aids dag. Maar ook vandaag is het toegestaan even stil te staan bij de vele slachtoffers die deze ziekte inmiddels heeft geëist. En de paus maar roepen dat je toch vooral geen condooms moet gebruiken. En dat terwijl onze foute Duitsert gisteren een prachtig statement kunnen maken. Maar nee, het Vaticaan houdt zich liever bezig met het weren van heaumeausensuelen. Toch is er ook goed nieuws. Heaumeaux zijn te genezen. Echt waar, vraag maar aan de Verenigde Arabische Emiraten. Gewoon inspuiten met mannelijke hormonen en ze gooien vanzelf dat handtasje weg. Joehoe, toch nog goed nieuws van het Aids front...

Reaguursels

Inloggen

Hoe mannelijker hoe beter.. Inspuiten die handel..

Mr.OFFBEAT | 04-12-05 | 12:45

Benedictus staat zelf al onder verdenking een stiekeme homosexueel te wezen met zijn Prada-schoenen en zijn Gucci-zonnebrillen. Welke echte vent draagt die dingen nou. Hij begint al een beetje bekend te staan als de Homopaus. En in dit geval hebben we dus niet van doen met wat ooit "Jüdischer Selbsthass" heette, maar met "Homosexueller Selbsthass". We kunnen nog veel te lachen krijgen. De halve roomse priesterschap in de USA is homo.

Hammar | 04-12-05 | 12:40

Benedictus staat zelf al onder verdenking een stiekeme homosexueel te wezen met zijn Prada-schoenen en zijn Gucci-zonnebrillen. Welke echte vent draagt die dingen nou. Hij begint al een beetje bekend te staan als de Homopaus. En in dit geval hebben we dus niet van doen met wat ooit "Jüdischer Selbsthass" heette, maar met "Homosexueller Selbsthass". We kunnen nog veel te lachen krijgen. De halve roomse priesterschap in de USA is homo.

Hammar | 04-12-05 | 12:38

Waren de ouders van de paus maar voor abortus geweest
TBS voor elke gelovige!!!

simpele Drent | 03-12-05 | 13:47

Mooi, nu nog een islamitische kuur voor het Mo de pedo kleuterneuken en moslims leven zowaar in één klap in de 8e eeuw ! Overigens probeer ik al een poosje een fatwa los te peuteren, maar het wil maar niet lukken. Zonder tel je tegenwoordig niet meer mee. Ik doe nog maar weer eens een poging met dit GIFje over kindervriend Mo de pedo mega.egotripper.nl/archives/00000746.h...

Ariël Bruéns | 03-12-05 | 05:57

@Van Rechts 02-12-05 @ 15:25

Dat is wel errug complex,hehe.. ik wou alleen nog ff iets aanvullen.
Net als in de moeslim-cultuur,waar de boerka's vriendelijk gevraagd word maagd te blijven voor haar aanstaande hengst,vonden afrikaanse mannen dat ook een heel goed idee.De jongens en mannen van een stam zijn gaan nadenken rond het kampvuur.Na 7 dagen en 6 nachten waren ze erg moe en hongerig.De jongste van de groep ging wat gedroogd vlees halen,struikelde met zn suffe kop over stuk hout en belande ZO met zn leuter in het sterretje van een jong meisje die daar lag te slapen.... Iedereen schrok zich te pletter en keek elkaar vragend aan terwijl de jongen vol schaampte omhoogkrabbelde.Hoe moet dit nu,vroeg het stamhoofd aan de wijze.. zij hoort maagd te zijn voor haar huwelijk! .... De wijze dacht lang na,waarna hij bedachtzaam zei:Ja,maar technisch gezien is haar geslachtsorgaan nog onaangeraakt.. En Zie Daaaar !! AIDS.... snurk.gaap,zei er iemand wat?

de grote Anti | 02-12-05 | 23:03

Sinds Pim Fortuyn houdt iedereen opeens van Heaumaeux....

Wat een politiek correct gelul - nou als ze maar van mijn hol afblijven, ik kan er nog geen speld in hebben.....

laardepul | 02-12-05 | 21:28

van rechts heeft een onbevangen geest en empathie, maar ik veronderstel dat zijn versimpelde uitleg voor een teletubby toch nog te hoog gegrepen is :-)

Blague | 02-12-05 | 15:52

van rechts toevallig VMBO leraar?

G-unite | 02-12-05 | 15:41

Omdat Tinky-Winky maar wat zit te roepen dan nog één keer uitgelegd, hopelijk zodat Tinky-Winky het óók snapt.

HIV besmetting neemt toe.
Kan alleen bij méér dan één piemeltje per gaatje of meer dan één gaatje voor een piemeltje.
Paus zegt: wees monogaam, geen rubber nodig
Mensen doen: fuck de paus, wij willen neuqen
Mensen gebruiken geen rubber
Mensen HIV
Nu paus schuld ?

Zo, hopelijk begrijpt ook Tinky Winky wat hier op GS tot mijn grote (positieve) verbazing door meer mensen wordt gesnapt: als men er in Afrika als een dolle op los neuqt, verkracht, enzovoorts en dit alles zonder condoom, dan kun je op je kop gaan staan maar krijgen ze uiteindelijk zo'n beetje allemaal HIV.

En dan kun je wel links-dogmatisch de paus de schuld gaan geven, maar die gast zegt niet meer en niet minder dan: jongens, houdt je snikkel op zak en ga thuis eten, dan heb je geen rubber nodig.

En dat doet -ie dan niet uit maatschappelijke betrokkenheid of omdat -ie bij de GGD werkt, maar omdat -ie toevallig een religie vertegenwoordigd.

Nou, toch noch even voor Tinky Winky:
Paus zegt: neuqen als dolle stier niet goed !
Paus zegt: neuqen goed met eigen vrouw/man
Mensen niet luisteren !
Neehee !
Mensen toch neuqen als dolle stier
Mensen nu ziek.
Paus schuld ?
Nee, paus niet schuld.

Zo, héérlijk, dat lucht zo lekker op, op vrijdagmiddag net voor het weekend.
Enne Tinky Winky: de volgende keer gewoon argumenten gebruiken en vooral NIETS veronderstellen over mijn achtergrond, want dat klopt bij voorbaat al niet !

Van Rechts | 02-12-05 | 15:25

sinds waneer heeft de hitler van het vatican wat te zeggen in de heumeux wereld?

teringtubbie | 02-12-05 | 15:10

Sommige mensen werden duidelijk geschapen toen moeder natuur last had schimmelinfecties aan hersenschors en handen. Die kwijlende, half-seniele kinderkontenkrikker is een van die mensen. Alhoewel de werkmieren (dus zeg maar het gootsteenprut dat altijd minderwaardig loopt te zijn op dat veredelde schoolpleintje wanneer pausje de stank van zijn volgescheten luier probeert te verdrijven met verbale bullshit) die zijn aars blijven uitlikken natuurlijk geen haar beter zijn.

-

Serieus, de natuur moet echt eens een poging tot damage control gaan ondernemen.

Dinalfos | 02-12-05 | 14:33

Hormonen spuiten? Was de profeet soms niet duidelijk over homosexuelen?

Sudanees uit Bosnië | 02-12-05 | 14:31

@ Icebear: Ik geloof niet dat het verstandig is om het geloof een aanfluiting voor het verstand te noemen. Als je begrijpt wat ik bedoel.

poppermotje | 02-12-05 | 13:20

Helpt 't ook echt?

Andijvie | 02-12-05 | 12:30

@Der Icebear:
Nee, alles behalve; geloof is m.i. opium voor het volk. Maar ik kan niet begrijpen dat het 'heb u naaste lief' door het vaticaan in een adem door genoemd wordt met laat uw medemens lekker creperen want condooms zijn taboe en dan vervolgens roepen dat het niet de schuld van de kerk kan zijn omdat die uit overtuiging handelen! Als dat echt zo was was het gebod van naastenliefde volgens mij leidend!

Tinky-Winky | 02-12-05 | 12:29

Tnky-winky
Ben jij gelovig? Ik vind het geloof een aanfluiting voor het verstand. Verder heb je het mooi gezegd.

Der Icebear | 02-12-05 | 12:22

@zum kotzen:
Als dat inhoudelijk argumenteren is, Maar je hebt een punt!

GUILTY as charged!

Ik ben ook niet voor oeverloos rondneuqen, niet voor openbare sexruimtes en ben van mening dat een monogame relatie zo gek nog niet is als je de juiste partner maar hebt. Tenslotte stem ik VVD.
Waar ik echter ontzettende tyfusjeuk van krijg is dat er een aantal reaguurders zijn die schijnen te denken dat anonimiteit een vrijbrief is voor generalisaties, voor extreem rechts en ongefundeerd geblaat, voor uitingen waarbij de paus nergens verantwoordelijk voor kan worden gehouden en die daarnaast dan ook nog eens de mening toegedaan zijn dat iedereen met een kleurtje of andere sexuele voorkeuren maar direct uitgebannen moet worden.
Dus ja ik geef je 120% gelijk, maar verwacht wel (dom van mij waarschijnlijk) dat reaguurders zoveel hersencellen hebben dat ze in staat zijn zaken te relativeren alvorens ze gaan roepen dat je eerst eens een boek moet gaan lezen........... Als het dan ook uitegelezen werd, waren 90% van deze postings niet geplaatst, denk je ook niet? In ieder geval denk ik dat het goed is mensen te laten merken dat ze ongenuanceerd over komen. In alle postings zit m.i. namelijk een kern van waarheid maar dat neemt niet weg dat er iets te kortzichtig en hardvochtig uitspraken worden gedaan over iets dat ik ze van hun levensdagen niet toewens. Laat die personen eens zoeken naar de schrijnende verhalen (ook op internet te vinden voor reaguurders die vergroeid zijn met hun beeldscherm) van mensen die hun toekomst, gezondheid en leven langzaam zien kapotgaan zonder dat er mogelijkheden zijn op enige vorm van herstel. Dan is voor mij het verhaal v.w.b. de paus namelijk alleen te pruimen als er binnen de kerk niet zoveel misbruik plaats vindt. Zolang dat nog steeds aan de orde van de dag is blijft hypocrisie vanuit het vaticaan omtrent condoom gebruik een regelrechte aanfluiting voor iedere gelovige.

Tinky-Winky | 02-12-05 | 12:14

En wat doen ze met potten? Volspuiten met vrouwelijke hormonen, of gewoon volspuiten?

themanfrank | 02-12-05 | 12:11

@zum kotzen
Volgens mij loop je een SOA op door onveilige seks met iemand die besmet is. De kans daarop neemt toe als je het vaker doet. De kans neemt ook toe als je in contact komt met bloed, hetgeen bij anale sex eerder het geval is. Overigens is het niet zo dat bij aids (anders dan bij bijvoorbeeld hepatitis) onveilige sex per definitie een besmetting oplevert. Bij aids is de kans op besmetting bij onveilige vaginale sex met een besmette partner kleiner dan 3%. Sommige mensen vinden mij een betweter.

Der Icebear | 02-12-05 | 12:10

@icebear

Voor zover ik weet ging het om een parkeerplaats in de buurt van Almelo. De politiek wilde een eind maken aan het geneuq, maar het COC maakte zich sterk voor het behoud van deze 'ontmoetingsplek'. Inderdaad schandalig egoïstisch, aangezien ook kinderen ermee geconfronteerd werden.

Neuqen, in welke vorm dan ook, doe je maar in een privésituatie.

En een SOA loop je niet zozeer op a.g.v. veel seks, maar a.g.v. seks met veel verschillende partners.

zum kotzen | 02-12-05 | 12:00

@ zum kotsen
Wil het COC dat? Wat een rare wens. Openbaar als in 'voor ieder toegankelijk'? Lijkt me toch niet dat kinderen daarmee geconfronteerd moeten worden. Dat SOA's zich meer onder homo mannen verspreiden wil ik graag geloven. Het zal er mee te maken hebben dat ze vaker sex hebben en dat ze vaker anale sex hebben? In afrika is het meer een hetero-aangelegenheid, dacht ik (die ziektes dan).

Der Icebear | 02-12-05 | 11:54

@Zeurders
Je verhaal is niet helemaal compleet. Vrouwen blijken aardig meer vreemd te gaan dan mannen. Dusssss....

zweefvlieger | 02-12-05 | 11:52

De link naar het artikel op de Gazet van Antwerpen werkt niet.
Op weblog.denattepoedel.nl/ staat een kopie van het persbericht van Novum hierover.

Lexyboy | 02-12-05 | 11:51

@Tinky-Winky

Van rechts komt met inhoudelijke argumenten, zou jij ook eens moeten proberen ipv schelden en aanvallen op de persoon.

zum kotzen | 02-12-05 | 11:47

@der icebear

Tja, als provinciaal wil ik ook wel geloven dat de meeste homo's gewone monogame relaties hebben, maar waarom wil de algemene belangenvereniging voor homo's (COC) dan dat openbare ruimtes beschikbaar worden gesteld voor homosex? En daarnaast, waarom verspreiden SOA's zich met name onder homo- en biseksuele mannen?

zum kotzen | 02-12-05 | 11:46

@Tinkywinky
Inhoudelijk commentaar op het afserveren van Vanrechts?

Der Icebear | 02-12-05 | 11:45

Spijtig dat op GeenStijl nog de canard wordt verkondigd dat massale verspreiding van condooms AIDS zou beperken. Lees eens een boek ofzo, bijvoorbeeld van de progressieve Harvard prof. Green... www.nationalreview.com/books/sylva2004...

Gelukkig voor Geenstijl volgen ze in België wel de GS-methode. In het kader van AIDS-bestrijding kunnen basisscholieren daar de erogene zones van Ken en Barbie betasten of kijken naar Doornroosje die "veilig" aan stukken wordt gescheurd door haar Prins. www.brusselsjournal.com/node/533

Dat moralisme hiet niet goed valt begrijp ik ook wel, maar dat betekent niet dat het Vaticaan geen gelijk heeft met de verdediging van het huwelijk.

Oei | 02-12-05 | 11:42

Trouwens, ik hoop niet dat je van me verwacht dat ik hier voor iedere wereldburger een uitgewerkt stappenplan neerzet.
Marginaliseren, generaliseren en Nazi/extreemrechts zijn de meest fantastische woorden om een discussie om zeep te helpen.

linksisooknietalles | 02-12-05 | 11:36

Iets zeggen ja; blaaten nee.............. Weltrusten kaalkopje! Als je het zelfs niet begrijpt dan ben je verloren voor de mensheid.

Tinky-Winky | 02-12-05 | 11:34

@TinkyWinky,
laat die platte neus en die antenne op je kop eens nakijken, want volgens mij is er wat kapot. Waarom een kaalkop? Omdat ik iets zeg over Afrikanen? U bent waarschijnlijk extreem-links als u daar die conclusie aan verbindt.

linksisooknietalles | 02-12-05 | 11:31

@Der Icebear:
Inhoudelijk ook nog toevoegingen? Of ben jij spellingchecker van GS? Sneu beroep..........

Tinky-Winky | 02-12-05 | 11:29

@Tinky Winky
Je marginaliseert jezelf door die d aan het eind van je reactie.

Der Icebear | 02-12-05 | 11:27

@linksisooknietalles:
Ik ruik een kaalkopje! Man jij bent de overtreffende trap van extreem! Denk eens na voor je alles en iedereen marginaliseerd.........

Tinky-Winky | 02-12-05 | 11:25

@Van Rechts:
Je hebt het verstandelijke vermogen van een heipaal! Als JIJ de wijsheid in pacht had dan begreep je het volgende namelijk zonder dat ik je erop hoef te attenderen.
Die uitgescheurde vrouwen zijn getrouwd. En als hun man dan weer zijn onbeschermde sex opeist, dan verspreidt het ondanks de wens tot monogamie. Als die paus van jou nou een held was en die arme donders de mogelijkheid gaf die latexvelletjes te gebruiken, dan werd het in de kiem gesmoord. Maar ja, de bijbelse overtuiging is heilig en daar veranderd de grootste medische ramp niets aan.
Verder denk ik te kunnen concluderen uit jouw felle pro-paus betoog dat jij zuiver en alleen voor de voortplanting neuqt en er geen plezier aan wenst te beleven! Tja, als je er meningen, als door jou geëtaleerd, op na houdt zul je je waarschijnlijk ook moeten beperken tot een gereformeerde trut die de gelijkenis met een koelkast feilloos doorstaat! Veel plezier met je ongetwijfeld zeer vrome maar doodsaaie burgerman leventje!

Tinky-Winky | 02-12-05 | 11:22

@ The Truth: Ik ben eigenlijk een behoorlijke burgertrut, netjes getrouwd en monogaam enzo.

Maar sommige mensen worden zo doodongelukkig van keurslijven, dat ze gewoon moeten kunnen doen wat ze willen (bij instemmende meerderjarige partners, wel te verstaan).

Tuurlijk stellen mensen sexueel genot boven het risico, maar dat is niet iets recents ofzo! Er wordt veel meer getest en vastgesteld tegenwoordig.

Als we gewoon mensen onderwijzen over risico's en het gebruik van voorbehoedsmiddelen, zouden infecties ook nog wel eens kunnen dalen.

"maar een condoom is suf" Debielen hou je altijd, mensen die er op los neuken hou je altijd, en persoonlijke verantwoordelijkheid voor je gezondheid ook.

Mensen in een te verwachten gedragspatroon te dwingen om gezondheids risico's te verminderen is het grotere kwaad, in mijn opinie.

Icequeen | 02-12-05 | 11:14

Wat willen jullie, eigenlijk? Dat de pope oproept dat je maar lekker iedereen mag neuqen als je daar zin in hebt, als je maar een rubbertje omschuift?
Ik had een iets hogerstaande moraal verwacht bij de reaguurders. Los van het feit of ik het er mee eens ben, vind ik dat het vaticaan een goede benadering heeft van het probleem. Als ik kijk naar Afrika, dan lijken de mensen daar wel een stel bonobo's die hun pik als een soort vinger gebruiken. Dat moeten ze helemaal zelf weten, maar daar hoort ook bij dat ze daar aids van krijgen. En als ze hun hersens gaan (leren) gebruiken, vinden ze vanzelf condooms uit en worden ze misschien wel een beetje minder polygaam. Zolang wij geld, eten, condooms, enz. enz. gaan brengen, hebben de inheemsen weinig meer te doen dan hun leuter in ieder kudt te steken die in de buurt komt. Wij helpen op onze manier, maar die mensen snappen dat niet, door het cultuurverschil. Van een hulpverlener hoorde ik het volgende verhaal: In een dorp waren de vrouwen heel erg zielig, want ze moesten iedere dag 4 uur lopen om water te halen. Intussen 'vergaderden'de mannen dan.( lees: vraten quat) Om de vrouwen te ontlasten sloegen de hulpverleners een put en zouden de vrouwen gelukkig worden. Twee maanden na de ingebruikname werd de boel weer afgesloten; er vielen letterlijk doden. Omdat de vrouwen gingen zeuren in die 4 uur, sloegen mannen ze dood. Eén van de redenen waarom al die 'hulp' niet werkt. Behalve voor de organisaties met hun goedbetaalde directies.Laat de mensen in de ontwikkelingslanden zelf eens nadenken en de poten uit de mouwen steken. Zie bijv. Zimbabwe: Werd de graanschuur van Afrika genoemd, door alle blanke boeren. Die zijn door Mugabe hun land afgeschopt, omdat de gekleurde medemens dacht dat zelf ook wel te kunnen. Ik neem aan dat er veel geytenwollensokken er ook zo over dachten. Afgelopen week hoorde ik op de radio dat Zimbabwe afstevent op een hongersnood. En dat zal dan wel weer de schuld zijn van de toenemende globalisering en de vrije wereldhandel enz.

linksisooknietalles | 02-12-05 | 11:14

@zum kotzen en thetruth
Jullie beeld over den homo is wel erg provinciaals. Meeste homo's die ik ken zijn net zo monogaam als hetero's. De canalpride e.d. geeft geen representatief beeld. Als ze single zijn hebben homo's alleen wat meer mogelijkheden. Bedenk maar hoe vaak je zelf sex zou hebben als elke leuke vrouw in je kroegje wel zin zou hebben (zoals bij mij). Het percentage homo's dat is geïnteresseerd in barebackgelegenheden, is denk ik niet groter dan het percentage hetero's dat bijvoorbeeld sm-parenclubs bezoekt.
Bij teveel aan testosteron verschrompelen op den duur je ballen. Bij een eenmalige lichte intoxicatie ga je kotsen.

Der Icebear | 02-12-05 | 11:03

Ha ha, nou is het duidelijk... 1 en 1 = 2... dus geen condooms en geen homos, tuurlijk is dat te genezen, volgens mij probeert de Paus er voor te zorgen dat homo's elkaar uitroeien door elkaar te besmetten met HIV... ofwel "god straft meteen". Tja, dat kun je zien als een genezing, de stekker d'r uit dus. Die paus heeft het hoog in z'n bol !

P.S. Tinky Winky als afbeelding... meesterlijk :)

DeSteef | 02-12-05 | 10:56

En dan te bedenken dat de here jezus christus zelf ook een homo was.

Michiel de Ruyter | 02-12-05 | 10:50

@zum kotzen: helaas blijkt in de praktijk niet veel terecht te komen van 100% monogamiteit, een kwart van mannen en vrouwen gaat wel eens vreemd.
www.nu.nl/news/491692/87/Vrouwen_gaan_...
Allemaal de schuld van de hormonen, ze kunnen er niets aan doen!

Zeurders | 02-12-05 | 10:44

@Icequeen
Ik snap dat als je in de sexbusiness zit, je inderdaad denkt dat alles en iedereen zo pervers is als jij. Toen ik vroeger een beetje drugs verkocht, heb ik ook een periode gedacht dat iedereen aan de coke was. Waarom? Omdat je er ineens achter komt dat er veel meer mensen gebruiken, en omdat je erachter komt dat je nette buurman ook aan de coke zit. Nu na vele jaren later is dit beeld weer veranderd. Het ideaal beeld bestaat wel, ik ben daar momenteel namelijk zelf een voorbeeld van ook al geloof jij dat waarschijnlijk niet. Ik veroordeel geen mensen zoals jij, want ik heb ook vele dingen gedaan op seksueel gebied. Maar feit is dat er moreel seksueel verval is. En het gevolg hiervan is de expotentiele groei aan SOA slachtoffers. Het zou je sieren als je dat zou toegeven, en gewoon zou zeggen dat mensen seksueel genot stellen boven het eventueel krijgen van een SOA.

The Truth | 02-12-05 | 10:44

Oud nieuws jongens!

Ariel | 02-12-05 | 10:41

@alterego
Het was toch echt heaumeaubelangenvereniging COC die pleitte voor instandhouding van een 'ontmoetings' (lees neuq) plaats in de buurt van Almelo.

Als je 'normaal' gevonden wilt worden (hoe de fuk definieer je 'normaal', ik stel voor: normaal = stabiele monogame relatie onderhoudend) moet je dus niet gaan janken dat je recht hebt op een stukje openbare ruimte waar je elkaar lekker ongebreideld kunt pakken. Dat vind ik niet 'normaal', of het nou door mannen of vrouwen in welke combinatie dan ook wordt gedaan. En ja, stabiele monogame relaties zijn nog steeds nr. 1 bestrijder van SOA's.

zum kotzen | 02-12-05 | 10:34

Het grootste gedeelte van die "homo"-scène is door zwakke mannen meeloperij. Ook geestelijk gestoorden vinden daarin hun thuis.

Ingelheit | 02-12-05 | 10:32

@Tinky-Winky 02-12-05 @ 10:27

Joh, het kan aan mij liggen, maar volgens mij zeggen wij precies het zelfde. Ik kwoot ff: "Daarnaast schijn je te vergeten dat veel vrouwen in minder ontwikkelde gedeeltes van onze wereld besmet raken met aids omdat ze door besmette kerels verkracht worden! Daarnaast zijn er volkeren die ervan overtuigd zijn dat een baby uitscheuren als je aids hebt genezing brengt!"

En daarvoor is dan een of andere vent in Rome verantwoordelijk ? Eentje die notabene zegt dat het niet de bedoeling is dat je Jan en alleman mag uitscheuren ? En daar zou dan wél naar geluisterd worden als -ie zegt: "Doe een rubber om !".

Ik denk dat ík niet onder mijn steen moet kruipen, maar ik denk dat JIJ onder je steen moet kruipen. En je beter informeren lijkt me ook geen slecht plan !

Van Rechts | 02-12-05 | 10:30

Die hormonenbehandeling is wel leuk ,maar honderd zweepslagen willen ook nog wel eens helpen om iemand te bekeren .En dat is een stuk goedkoper.

Yammie | 02-12-05 | 10:29

@Van Rechts:
Ga terug onder je steen! Dit soort versimpeling van de werkelijkheid als het uitkomt is wel erg naief. Je geeft zelf al aan dat er door bloedtransfusies bijvoorbeeld ook overdracht kan zijn. Daar vraagt niemand om, hoe goed je ook bent inm kromme zaken recht lullen! Daarnaast schijn je te vergeten dat veel vrouwen in minder ontwikkelde gedeeltes van onze wereld besmet raken met aids omdat ze door besmette kerels verkracht worden! Daarnaast zijn er volkeren die ervan overtuigd zijn dat een baby uitscheuren als je aids hebt genezing brengt! Dus houd je bek als je geen idee hebt waar het over gaat en kruip maar weer lekker door het stof voor die paus met zijn overtuigingen...........

Tinky-Winky | 02-12-05 | 10:27

rustig maar, ik concludeer niks, het is alleen een theorie. Tot de jaren 90 was dit namelijk algemeen geaccepteerd, maar er is nu nog vol onderzoek naar, ook naar de rol van de genen. Het is alleen jammer dat iedereen zich zo aanstelt over dat onderwerp. wetenschap is wetenschap, en de ethiek komt later wel

modderfokker | 02-12-05 | 10:26

deze topic kon ook wel gister worden geplaatst. toen was het nog wereld aids dag... nu horen we ons op te maken voor de sterfdag van good ol sint. (aids van de heer piet opgelopen?)

bwahaha | 02-12-05 | 10:26

@AlterEgo
Je hebt zeker 'Undercover in Nederland' gezien?

Nemo | 02-12-05 | 10:23

@Jaco: Waar ging iedereen aan dood voordat er aids remmers waren? De tandenfee?
@Modderfokker: Je weet niet waar je over lult. Mijn "vrouwheid" is voor een gedeelte aangeleerd (hoe te gedragen) maar dingen als moederen, verzorgen, aantrekking tot mannen zijn allemaal van nature aanwezig. (Hormonaal bepaald)

Beinvloeden dingen van buitenaf mijn hormoonspiegel? Zeker weten.
Maar bijvoorbeeld de baarmoeder is ook een externe factor. De theorie is dat homofielen zo worden omdat de moeder een afweer reactie krijgt op het mannelijk foetus. De reactie wordt sterker met elke mannelijke vrucht, de meeste homo's hebben ook daadwerkelikj statistisch gezien 1 of meer oudere broers.

Het is dan wel genetisch, maar meer genetisch in de moeder dan de zoon.

Icequeen | 02-12-05 | 10:19

@bwahaha
hehe

modderfokker | 02-12-05 | 10:18

@ zum kotzen 02-12-05 @ 09:54
De meeste mannen die op die parkeerplaatsen staan, zijn "hetero's" die vastzitten in hun keurige monogame leventje. Laten we wel wezen... er zijn bijzonder veel mannen die (zeggen) monogaam (te) leven, maar ondertussen graag buiten de deur zouden kunnen neuken. Man eigen, zou je bijna zeggen.

Rij voor de gein eens een "ho-ontmoetingsplaats" op en tel de auto's met kinderzitjes, kleurige plakplaatjes op de achterruit en Kabouter Plop CD's in het dashboardkastje. You'd be surprised!

AlterEgo | 02-12-05 | 10:15

Hoewel ik er geen aandelen heb, moet ik toch ff iets kwijt over het Vaticaan.

Je kunt wel zeuren "En de paus maar roepen dat je toch vooral geen condooms moet gebruiken." over de paus, maar dan moet je ook wel het héle verhaal vertellen, beste Fleischbaum.

De redenering in het Vaticaan is: mannen en vrouwen dienen in een monogame relatie te verkeren, conform de leer van de katholieke kerk. En wanneer je dat maar doet, zijn condooms niet meer echt relevant. In theorie -als iedereen nou 's ophield zijn snikkel maar overal in te hangen- zou het aantal HIV-besmettingen dan nog precies kunnen verdubbelen en dan houdt het op.

De achtergrondgedachte dat het dus niet de bedoeling is dat je 26 maagden in je harem hebt, maar gewoon één vrouw voor één kerel komt rechttoe rechtaan uit de katholieke geloofsovertuiging -of je het daar nu mee eens bent of niet.

Vanuit die achtergrond zou het dus juist bizar zijn als de paus nu ineens zou roepen "jongens, allemaal een stuk rubber eromheen !", want dat zou hetzelfde zijn als zeggen "en scheur die bReeZahs maar aan stukken, maakt niet uit, fuck de bijbel".

Dus je kunt wel kankeren op de paus, maar ik zou kankeren op die randmongolen die de ene na de andere in stukken scheuren.

Het is met HIV namelijk best wel simpel: steek je je leuter nergens in, krijg je -uitzonderingen daargelaten; bloedtransfusies met besmet bloed bijvoorbeeld- geen HIV.

Of zie ik het verkeerd ?

Van Rechts | 02-12-05 | 10:14

Oke, AIDS is een ziekte, maar homosexualiteit niet, je bent het of niet en of het werkelijk zichtbaar wordt kan inderdaad bepaalt worden door ervaringen, maar het heeft volgens mij niks te maken met aangeleerd gedrag.

Lilith | 02-12-05 | 10:12

@The Truth: Morele sexuele verval? HAHAHAHAHA

Ben je serieus, bloedserieus?

Toen de samenleving nog FANTASTISCH WAS (lees: onderdrukt) was de perversie nog uitgebreider en perverser, alleen het was erg ver weggestopt en verborgen.

Mensen zijn altijd geile neukbeesten geweest, of het nu een combinatie van geslachtsdelen, mond en anussen betreft, elke vorm van neuken heeft altijd bestaan in elke vorm van samenleving. Mensen zijn er nu alleen opener over en dankzij internet is het makkelijk soortgenoten te vinden.

Het ideaal van Mannetje vrouwtje 2 kids en netjes neuken op zaterdagavond (Alleen missionaris!) heeft NOOIT bestaan. Nou wellicht wel, maar het mannetje naaide daarna wel een ventje op een parkeerterrein op maandagochtend.

Icequeen | 02-12-05 | 10:11

@bwahaha: ook moedersneuqers zijn te behandelen, door de moeder met mannelijke hormonen te injecteren.

Zeurders | 02-12-05 | 10:11

@jaco;
Ga jij ff lekker rondnaaien in Afrika of op bezoek bij Mbeki III. (ik denk de woorden, ga .. eens.. dood... uitroepteken)
De oude grieken waren nichten. De jochies oefende op slaven, en mannen onder elkaar was ook gewoon.
(zo bang waren ze voor vrouwen...)
Maar als iemand zijn werk goed doet, maakt het geen reet uit of hij of zij of het zelfde geslacht valt.
(zonder nichten hadden wij geen geyle foto's van modellen meer)

Weeraanmelden | 02-12-05 | 10:11

Genezen? Dat doe je alleen als er sprake is van lijden, en daarvan is duidelijk geen sprake onder homosexuelen. Wel bij katholieken daarentegen, want die lijden onder het "morele verval". Ik denk dat ze daarom maar beter iets kunnen ontwikkelen om mensen van nare ziektes als het katholicisme en het islamisme te genezen.

Menzonius | 02-12-05 | 10:08

en moederneuqers dan?

bwahaha | 02-12-05 | 10:08

volgens het standard social science model waar veel psychologen mee werken wordt je gedrag en je denken vooral door ervaringen bepaalt. Dit geldt ook voor seksuele geaardheid! Omdat het is aangeleerd zou het toch in principe ook moeten kunnen worden afgeleerd... peace!

modderfokker | 02-12-05 | 10:06

@jaco
Familie van Mbeki?

zum kotzen | 02-12-05 | 10:03

@Jaco
Met dat soort uitspraken maak je waarschijnlijk geen vrienden.

Nemo | 02-12-05 | 10:02

@bwahaha
Jaloers op iemand die door onveilige seks HIV heeft opgelopen? Neeeuuuhhh...

zum kotzen | 02-12-05 | 10:02

@jaco: tuurlijk, AIDS zit tussen de oren. Ga jij de paus maar weer zuigen.

Zeurders | 02-12-05 | 10:01

@jaco: doe eens je bek houwe

bwahaha | 02-12-05 | 10:01

@zum kotsen & the truth: jaloers?

bwahaha | 02-12-05 | 09:59

@zweefvlieger
Dat weet ik inderdaad. Zeer beangstigend dat deze mensen alle kleuren over een kant scheren.

Nemo | 02-12-05 | 09:58

iemand moet de zondebok zijn, en nu zijn het de zwakkeren

Tjakka | 02-12-05 | 09:58

Ik denk toch dat de Paus helemaal gelijk heeft. Het is gewoon een grote HOAX. De ziekte AIDS bestaat niet, en het HIV virus is nog nooit geisoleerd (aangetroffen). Het enige wat ze hebben kunnen ontdekken zijn bepaalde anti stoffen in je bloed. Als ze die bij je aantreffen ben je HIV positief, ziek volgens de pillen handel. Je bent dan niet ziek, en juist die bepaalde anti stoffen in je bloed, tonen aan dat je afweersysteem prima werkt. Waar de HIV-positieven wel aan kapot gaan, is de moorddadige 'behandeling' van de AIDS-verdachten met buitengewoon giftige anti-retrovirale medicijnen. Zelfs al ben je dus niet ziek, dan nog word je eenvoudig afgemaakt met deze infernale chemicaliën.

jaco | 02-12-05 | 09:58

@zum kotzen
Helemaal mee eens. Bijvoorbeeld die bareback feesten. Dat is nou precies wat ik bedoel met het verval van de seksuele moraal.

The Truth | 02-12-05 | 09:57

Als iedereen echt naar hem zou luisteren, zou niemand sex voor het huwelijk hebben, nooit overspel plegen etc, etc. Dus dan was die condoom ook niet nodig, toch?
Het is gewoon een oude kampbeul die de ultieme vluchthaven heeft gevonden...

dies | 02-12-05 | 09:55

Wat ik mij nou afvraag...

Gister, op Wereld Eeds Dag, werd gemeld dat het aantal SOA's in 0031 weer sterk stijgt, en dat het seksgedrag van heaumeauseksuele mannen een belangrijke oorzaak daarvoor is.
Als je nou de hele tijd roept dat heaumeaux gelijke rechten moeten, dat het normale mensen zijn, etc etc etc, waarom gaan ze dan geen stabiele monogame relaties aan, zoals ook de meeste hetereaux doen? Waarom claimen ze het recht op neuqen op openbare parkeerplaatsen?

zum kotzen | 02-12-05 | 09:54

mooi dat blijkt dat homo's te genezen zijn. mijlpaal voor de mensheid. maar... zijn hetero's nu ook te genezen?

bwahaha | 02-12-05 | 09:53

@zeurders
ach, ieder voordeel heeft een nadeel... toch!? :P

kraker koos | 02-12-05 | 09:53

paus is een verbastering van pauze; verklaart meteen waarom ie is blijven stilstaan in de steentijd!

Tinky-Winky | 02-12-05 | 09:52

@Nemo dan krijg je TBS omdat je je in het openbaar vergrijpt aan alles waar een gat in zit.

..zapper | 02-12-05 | 09:49

Dolletjes!

Dr. R. Clavan | 02-12-05 | 09:48

Woehaha! Wat een idioten heb je toch op de wereld! Nee, ik ben geen heaumeau, maar ik neem het hier keihard op voor die jongens en meisjes die zo "fout" zijn. Verbazend dat dit soort homohaat altijd weer komt uit gebieden en groeperingen die tientallen jaren achter lopen op de normale beschaving.

@Nemo
Jij weet toch wel dat een Amerikaanse dominee heeft gezegd dat die Teletubbies ook fout zijn? Eentje heeft een driehoekje op zijn hoofd en is paars. Dat is volgens die idioot de kleur van de homo's. Van rose heeft-ie nog nooit gehoord kennelijk. En zo blaten die achterlijke figuren maar door.

zweefvlieger | 02-12-05 | 09:45

@Tjakka
Gelukkig maar.

Nemo | 02-12-05 | 09:44

en borsthaar

Tjakka | 02-12-05 | 09:41

hey, waar is dat artikel nou?
@redactie; wil iemand de link ff fixen?

kraker koos | 02-12-05 | 09:41

dan krijg je een zware stem

Tjakka | 02-12-05 | 09:39

Wat gebeurt er als je teveel mannelijke hormonen krijgt dan? Krijg je dan soms ineens 20 piemels? Of krijg je dan zo'n uitsteeksel op je hoofd net als die groene teletubby?

Nemo | 02-12-05 | 09:38

artikel niet gevonden

yumpie | 02-12-05 | 09:38

wie luisterd er inderdaad naar de paus, je kan het ook van tongzoenen krijgen, die kans is net zo groot als geraakt worden door de bliksem.

Tjakka | 02-12-05 | 09:37

Tuurlijk heeft de paus invloed op al die domme volgelingetjes die volgens het boek leven (en dit slaat dan weer op welke religie dan ook). In ieder geval zou je het zo kunnen zien dat alle kleine beetjes helpen. Als ze op MTV zouden verkondigen vooral geen rubbertjes te gebruiken, zou dat absoluut effect hebben op de jeugd, zoals de paus invloed heeft op zijn kerkgangertjes.

AlterEgo | 02-12-05 | 09:37

De Paus roept eigenlijk vooral dat je er niet op los moet neuquen. Dat beschermt zelfs nog beter dan condooms, die nou niet echt betrouwbaar zijn als het gaat om AIDS-preventie. En de Verenigde Arabische Emiraten zijn echt minimaal tien keer reactionairder dan de kerk, wat, honderd keer. Mannelijke hormonen hebben serieuze bijwerkingen als je er teveel van krijgt.

Filo | 02-12-05 | 09:36

Volgens mij zijn het niet alleen heaumeaux die eeds verspreiden.

van Bimsbergen | 02-12-05 | 09:35

Iedereen zeikt wel zo op de paus. Maar denk je nou echt dat de paus invloed heeft? Dus als de paus zegt "gebruik een condoom", kunnen we echt een daling in het aantal aids slachtoffers meten? Echt niet hoor. Behalve aids zijn er nog nooit bij zo veel mensen SOA's ontdekt. Zou dat dan echt de schuld zijn van de paus, of heeft het misschien te maken met ons morele seksuele verval?

The Truth | 02-12-05 | 09:34

ja en ik kan de rest van het bericht tog lezen, en trouwens meneer ga zelf lekker fokken

Tjakka | 02-12-05 | 09:32

link errort

Gentle | 02-12-05 | 09:30

artikel bestaat niet bij gva.be... das snel.

jeroff | 02-12-05 | 09:30

... zouden het hormonen uit varkentjes zijn?

superlutser | 02-12-05 | 09:29

Ik heb het al zo vaak gezegd: breng de paus (ik weiger daarvoor een hoofdletter te gebruiken) toch gewoon voor het Internationaal Gerechtshof. Die heeft meer doden op z'n geweten dan Bin Laden, Milosevic en Saddam Hoessein bij elkaar. Vervolgen voor genocide dus...

Breinstein | 02-12-05 | 09:29

Ben ik de eerste die het artikel echt probeerde te lezen?
Link doet naar de gazet doet het niet.
Allen boven mij: Hup, terug naar fok!

Meneer | 02-12-05 | 09:29

Conservatief zooitje hersenlozen in het Vaticaan!

Tinky-Winky | 02-12-05 | 09:24

Annie hou jij mn tassie ff vast...

bethundered | 02-12-05 | 09:23

en als die mannelijke hormonon nou besmet zijn

Tjakka | 02-12-05 | 09:23

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland