Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Uitzendburo start luchtbrug mét Polen

Hoppa! daar is er weer eentjeHet is algemeen bekend dat Polen niet kunnen autorijden. Eenmaal in Nederland aangekomen vinden we ze terug in de sloot of op de kop op de A4. Welnu, uit onderzoek blijkt dat Polen het autorijden zelf ook niet zoveel aan vinden. Daarom is uitzendbureau peop-le een luchtbrug gestart. Inderdaad, de Polen worden nu per jumbojet aangevoerd om zo de baantjes in te pikken waar de gemiddelde uitkeringstrekker zich te goed voor voelt. Een echte luchtbrug met Polen op de lijn Katowice-Eindhoven en weer terug zelfs! Om het de Polen nog gemakkelijker te maken is er tevens een busdienst ingeschakeld die ze van voordeur tot voordeur vervoert. Kijk eens aan, Nederland Logistiekland! Kunnen zelfs de Duitsers nog een puntje aan zuigen. En dan te bedenken dat de arbeidskrapte ook gewoon met een strippenkaart en een schop onder de reet op te lossen is.

Reaguursels

Inloggen

NederPool 26-07-07 @ 08:50
De 'arme' Polen hebben van ons in de jaren 90 achterelkaar voedselhulp, kledinghulp etc gehad. De Polen waar ik het over heb, dragen naast het uitgebuit worden geen ene cent bij aan de economie hier. Op de huur van een vakantiehuisje na, waar rustig acht man in wonen waar zes normaal zijn, nemen ze in de weekenden alles uit Polen mee. Zelfs hadden ze hier in Zundert een eigen kroeg waar voor Poolse prijzen Poolse drank geschonken werd. Vraag maar aan welke willekeurige supermarkt ook, geen Pool als klant. Als elke werkgever die Polen in dienst neemt, nu eens de tottale kosten van die Polen omslaat over hun salaris en dit als loon aan een Nederlander betaalt, komt geen Pool meer aan het werk hier. Wel appelen met appelen blijven vergelijken en geen appelen met peren..
Na een maandje of drie, vier kopen ze in Polen de mooiste auto's, uiteraard tegen Poolse prijzen (dus ex BPM en tegen laag BTW tarief, betalen in Polen wegenbelasting en scheuren hier bezopen en wel rond. Nou, die lage kosten lust Fokkie ook wel en ik denk elke Nederlander. Maar weer krijgen we die doorzichtige kutsmoes te horen 'dat een Nederlander te lui is om te werken'. Rot toch op, man. Die smoes hebben we nu al decennia lang gehoord en we zijn inmiddels een stuk wijzer als bevolking. Niet de ondernemer, want die kijkt echt niet veel langer als deze maand...
Inmiddels halen we ook Polen binnen op hogere functies. Bullshit! Er lopen nog tienduizenden Nederlanders rond met dezelfde of betere opleiding, maar 'die zijn te oud' of 'niet fexibel genoeg' of 'te hoog opgeleid'.. Kutsmoezen! Eigen volk eerst!
Die Amerikanen hebben het zo gek nog niet bekeken. Geen green card voor welke buitenlander dan ook, als er in dat vakgebied ook nog maar EEN Amerikaan werkeloos is. Al is de vacature in Florida en woont de werkeloze in Alaska!
Als we nog langer doorgaan met binnenhalen van vreemd (lees: ogenschijnlijk goedkoop) volk, zal de wal echt het schip wel gaan keren..
Vandaag Polen, morgen WitRussen, overmorgen Kazachstanen, daarna Turkmenen en Tadzjikistanen... Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, de stomme Hollanders betalen wel voor ieders recht..!

fokkenmast | 26-07-07 | 14:17

Jan1800... kom je toevallig uit Wierden xD?

VaLeN | 26-07-07 | 13:00

@Fokkenmast.
"En wel eens een arme Peaul gezien?"
Ja beste brabo: zeker in de jaren 80'tig t/m heden heb ik zat armoe gezien met eigen ogen en bij eigen famillie. met dank aan het communisme.
So what als er gasten bijzitten die genoeg geld hebben voor dure auto's.
Het merendeel heeft dat geld niet en werkt zich hier de pleuris.

@gigi gorgonzola.
10% heeft het goed in polen met inderdaad grote en mooie huizen. De rest niet. iedere groep immigranten heeft een afdeling ratten. maar gooi niet iedereen over een kant oke?
Even over het vak bekwaamheid: all een het werk gezien van de gemiddelde holandse stukadoor? I rest my case

NederPool | 26-07-07 | 08:50

Gaat deze nieuwe doelgroep wel gelijk ONZE TAAL leren?
Het is overigens erg triest dat je regelmatig de Nederlandse jeugd met een Mocro of Negertaccent hoort praten, waar moet dat heen?

de gedragsdeskundige | 26-07-07 | 07:55

Ach ja, en over 30 jaar hebben we het niet meer over finnen maar over Zweden. Maar dat schijnen dan eigenlijk Polen te zijn die zich niet hebben willen aanpassen. De geschiedenis blijft zich herhalen en onze overheid weigert te leren van de geschiedenis.

Adriaantjeeeeeuh | 25-07-07 | 23:40

@fokkenmast 25-07-07 @ 22:01

Over 10 jaar op de maasvlakte taferelen zoals we sinds de kruistochten niet meer hebben gezien..

Enorme legers joelende marokkanen, druk zwaaiend met vlaggen, mobieltje aan hun oor en uitzinnig van frustratie want 'het is allemaal de schuld van de samenleving', tegenover een wilde horde polen, geslepen troffels in de aanslag, kliko's als tanks gebruikend, met een cavalerie van witte Transit busjes met ladders op het dak om het bier aan te voeren.

Enorme veldslagen, gieren en kraaien in de lucht. Dat is het lot van de randstad.

bello | 25-07-07 | 22:39

En wel eens een arme Peaul gezien? Hier in Brabant geeneen. Of ze rijden in Merdedessen, dure Audi's, dure VW's of compleet nieuwe Mercedes bussen. Zijn omm de haverklap straal bezopen en zijin steeds vaker betrokken bij ongelukken..

fokkenmast | 25-07-07 | 22:04

Heeft ook wel weer een voordeel: ze zijn katholiek, fokken als konijnen en hebben een terighekel aan Marocs (moslims) Binnenkort in dit theater: Nederlands Bosnie!

fokkenmast | 25-07-07 | 22:01

Godverdomme, wat een onzin! Die Pauelen werken helemaal niet zo hard, maar zijn wel spotgoedkoop. Ze werken rustig 20 uur over voor een zwart schijtloontje. Daar hoef je bij een Nederlander niet mee aan te komen. Ze werken ook zonder ARBO eisen, want die kennen ze in Peaulen ook niet. Werkkleding? Ja, hun eigen spijkerbroek!
Als de werkgevers hetzelfde widen betalen aan een Nederlander wat ze aan een Paeul aan totale kosten kwiijt zijn, kwam er geen Peaul meer aan de bak hier. Weer dat godverdomde appels met peren vergelijken. Eerst een lulsmoes om Marocs, Turken en wat voor meer gespuis hier naar toe te halen een jaartje of dertig terug. Nee, heren werkgevers: ze ZIJN niet goedkoper! Ze lachen je alleen niet in je bek uit als je vraagt om voor een schijtloontje op de vrije dagen te koomen overwerken! Ze werken goedkoper zonder werkkleding van jou, ze hebben geen grote bek als je ze vraagt om met hun blote klauwen in hete olie te werken.. DAT is het verschil!
Maar over een jaartje of vier, vijf zijn ze net zo mondig als een Nederlandse werknemer, wacht maar af. Wat halen we dan binnen? Noord Koreanen? Cubanen? Bosnegers uit Oeloeboelstan? Zeg het maar.. Maar opnieuw worden we verneukt door onze regering en onze werkgevers. De Pauelen zijn de Marocs van straks, wacht maar af. Begin alvast maar wijken te ontruimen, dan kunnen ze allemaal bij elkaar gaan wonen en kunnen de jongeren alvast beginnen met autochtone Nederlanders weg te treiteren..

fokkenmast | 25-07-07 | 21:59

Als ze nl in dat busje slapen,houden ze meer geld over om te zuipen!!!

koekje erbij? | 25-07-07 | 21:50

Eens met @loopvogel en @gigi, degene die hier praten over zielige,slecht betaalde,slecht gehuisveste Polen,lezen dit in de Metro of Spits om 08.30 in de trein. Die hebben nog nooit een Pool van dichtbij gezien. Want de gewone Pool rijdt VW,Mercedes,BMW en woont in hotel of appartement,en verdient net zoveel als jij en ik! Diegene die genaaid worden kunnen niet lezen of schrijven en alleen maar zuipen. (volgens de Polen zelf) en vragen erom!!! (ook dit komt van een Pool)

koekje erbij? | 25-07-07 | 21:47

Ik word kotsziek van die ongeletterde lui. Overal draaien ze hun kont in zonder ook maar enige kennis van zaken te hebben.
De grenzen opengooien was, na de "multiculturele samenleving" het stomste wat er ooit gebeurd is
Oh ja, ik heb een vaste baan. Al 30 jaar.

Loopvogel | 25-07-07 | 21:25

Waarom simpel arbeidsbevorderende maatregelen nemen als het via de Poolse constructie goedkoper kan? Want dat is het natuurlijk weer: kost hoogstwaarschijnlijk minder dan NL-werklozen aan het werk krijgen. Wedden?

Reykjavik | 25-07-07 | 20:10

@ gigi @ 19:52

Inderdaad hebben ze niet veel met de gasbetonblokken netjes afstucen, is te zien in het hele voormalig oostblok, ze stapelen ze gewoon op elkaar met een beetje cement ertussen en pleuren er een dak op. Overblijfsel van de sovjettijd. Als je een perfecte job wilt, zou k inderdaad ook effe verder kijken dan 'Uitzendbureau Csychinkowa z Luksusowa' , maar als het effe gauw gauw gauw moet voor de helft van de prijs en lekker grijs, dan ben je natuurlijk snel klaar.

bello | 25-07-07 | 20:03

Linkjes niet gelezen,algemeen bekend dat we Polen tekort komen,en dat de lonen in Polen zijn gestegen,fabrieksbaas in Polen kost in 2007 ook 3500 euro pmnd,dus nog verder her oosten in om naar personeel te zoeken ,niet goed ,loop je echt tegen een stelletje idioten aan.

Uw Verzekeringsadvis | 25-07-07 | 19:59

Er stond laatst anders een mooie Poolse de plantsoentjes te schoffelen voor mijn deur.
Gewoon iets selectiever importeren aub, meer van dat...

da wizard | 25-07-07 | 19:54

@jan1800 19.46.
Ik ook ,idd geen klachten mijnerzijds temeer daar hun werkgever de huur betaald.

Uw Verzekeringsadvis | 25-07-07 | 19:53

gigi gorgonzola 25-07-07 @ 19:41

Meer samenvattend.

Drinken kunnen ze zeker. De helft van mij komt ook uit een slavisch land.
Autorijden en drinken, het interesseert ze niks.
Ben wel eens bij mijn neef, die niet meer kon lopen, ingestapt omdat een vriend van hem zijn rijbewijs 5 x was afgepakt en die van mijn neef nog maar 2x.
Er werd mij verteld dat hij dus lager in hierarchie stond. Over de autorit ga ik het maar niet hebben.

azijnseiker | 25-07-07 | 19:52

@bello 25-07-07 @ 19:46
Tuurlijk dat weet ik ook wel, ben ik met je eens, alleen bedoel ik dat de eerste horde de beste is en die hebben we allang gehad. Nu komen i.d.d. de eikels en het tuig en daar hadden we er al zat van dacht ik. Het lijkt wel of alle polen bouwvakkers zijn...... beetje erg veel he. Trouwens moet je veel huizen daarginds zien, zegt toch wel genoeg.

gigi gorgonzola | 25-07-07 | 19:52

@bello 25-07-07 @ 19:46

Goed gezien

Jan1800 | 25-07-07 | 19:49

Hoppa! En nog meer goedkoop wegwerppersoneel!
Want we zijn zo goed bezig...

DocD | 25-07-07 | 19:48

-weggejorist-

Kop Kaaz | 25-07-07 | 19:48

@ gigi @ 19:29

Tuurlijk heb je er een klaplopers en eikels tussen zitten, het zijn heus geen lieverdjes, heb zelf een jaar in Warschau gewoond en gewerkt, dus geloof me, ik weeeet het.

Mijn punt is dat vergeleken met het werkschuwe tuig dat NL de afgelopen 30 jaar heeft lopen cultiveren het OP DIT MOMENT nog reuze meevalt met de polen. Hoe dat er over 10 jaar uit zal zien ben ik niet zo zeker van...

bello | 25-07-07 | 19:46

@waskuip-admiraal 25-07-07 @ 17:59

Ik verhuur een huisje tijdelijk aan die polen , het zijn prima gasten , en die huisvesting is echt prima bij p en e people. Je moet niet altijd alles geloven wat je leest jongen

Jan1800 | 25-07-07 | 19:46

@Elisabeth2 25-07-07 @ 19:36
Ik laat ze ook niet auto rijden, als ik daar iets over te zeggen had kregen ze per direkt een(daar is dat woordje weer) perma-ban voor onze snelwegen. En ze zijn niet goed in verbouwen, geloof me nou eens een keer, dat lijkt zo omdat iedereen vindt dat ze zo lekker snel zijn(scheelt in uurlonen) maar de meesten mogen in hun eigen land nog geen troffel vast houden. (sommigen metselen daar met de blote hand, alsof ze in een kleuterklasje aan het kleien zijn)

gigi gorgonzola | 25-07-07 | 19:45

@azijnzeiker
Dat in ieder geval niet en als ze het wel kunnen zijn ze weer te dronken om het te doen maar doen het toch. Anyway, die luchtbrug is dus nog wel te begrijpen, die is vooral bedacht om de anti-reclame voor die uitzendbureau-tjes voor te zijn. Ze kunnen wel meer niet maar daar wil ik het niet eens over hebben. (of grappig bedoeld?)

gigi gorgonzola | 25-07-07 | 19:41

@gigi G 19.20
Je moet ze ook niet laten autorijden, dat wordt een ramp. Verbouwen zijn ze goed in, afbreken het beste.

Elisabeth2 | 25-07-07 | 19:36

gigi gorgonzola 25-07-07 @ 19:29

Dus ze kunnen niet autorijden.

azijnseiker | 25-07-07 | 19:33

@bello 25-07-07 @ 19:20
Yeah right, ze werken tenminste zeg jij? Hou een sop, je moet ze zien als je ze met een vrachtwagen naar een laadperron moeten sturen. Alleen al het duidelijk maken dat ze links aan de achterkant van het gebouw achteruit in moeten draaien kost je een uur en dan staan ze nog bij de buren met de neus van de wagen de tegenovergestelde kant op. Je moet ze zien op vrijdag op de linkerweghelft in zo'n busje en ze komen er in eens achter dat ze toch wel af moeten slaan. Deze lui gaan ons nog een heleboel kopzorg opleveren, wacht maar af. Gigi weet dat uit veel eigen ervaringen.

gigi gorgonzola | 25-07-07 | 19:29

Elisabeth2 25-07-07 @ 19:24

Beren? Wij dachten dat je er zelf happen uit had genomen dus die aten we niet op....

tjongejongejonge | 25-07-07 | 19:28

Elisabeth2 25-07-07 @ 19:20

Ja, en? Ze jatten ook alles wat los en vast zit...

dr.spin007 | 25-07-07 | 19:25

@tjongetjongejone
Vond je die berenhoofdjes kaas niet leuk dan?

Elisabeth2 | 25-07-07 | 19:24

Elisabeth2 25-07-07 @ 19:20

bedankt nog daarvoor. Vooral boterhamworst-met-clownsgezichtje was leuke touch!

tjongejongejonge | 25-07-07 | 19:22

Nou om even alles maar weer in balans te brengen hier, Polen zijn wel hardwerkende mensen die vlug genoegen nemen om onder de meest erbarmelijke omstandigheden te bivakkeren. Bij ons kantoor stond vaak een busje met een paar Polen die ergens in het dorp aan het klussen waren en in dat busje overnachtten. Heb ze vaak een thermos koffie gebracht en wat broodjes.

Elisabeth2 | 25-07-07 | 19:20

Zolang de 'regering' honderdduizenden uitkeringen blijft uitdelen als pepernoten aan : Hondsluie NL tokkies, marokkanen die werk iets voor dhimmies vinden, wreedcriminele antillianen , somalies die alleen maar kinderwagens douwen en Qat kauwen, turken die alleen maar in het koffiehuis zitten, azieligzoekers die liegen en vervolgens gaan klagen over hun huisvesting... hijg hijg..., .... moeten we niet gaan lopen zeiken als allerlei vage 'uitzendbureautje's het gat in de markt in duiken en polen per luchtbrug aanvliegen.

Ja, ze zuipen veel, ja ze zijn niet makkelijk, maar ze werken tenminste. En dat kan je van de eerder genoemde groepen maar mondjesmaat zeggen.

bello | 25-07-07 | 19:20

@Open Deur 25-07-07 @ 19:11
Jezus man, heb jij al die bannetjes getyped?

gigi gorgonzola | 25-07-07 | 19:20

De Polen zullen Gamma en Praxis groot maken.

deaardeisplat | 25-07-07 | 19:18

Haha die G-unite!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-07-07 | 19:18

gigi gorgonzola 25-07-07 @ 19:06

Oorlog? nee, dat zal ik nooit doen wat mij betreft is die er nooit geweest.;-)

LOL @ edit

azijnseiker | 25-07-07 | 19:16

ik bedoel ban.

tjongejongejonge | 25-07-07 | 19:16

Open Deur 25-07-07 @ 19:11

liever niet. Je maakt me bang.

tjongejongejonge | 25-07-07 | 19:14

@azijnseiker 25-07-07 @ 18:58
Op zich niet veel maar als zij niet zo overdreven had gereageerd op mijn postje was ik niet gebanned. (fuckje weet nou eenmaal het beste wat goed is en wat fout in deze wereld)Overigens heb ik zojuist al antwoord gehad van G-Unite (bedankt nog daarvoor) per e-mail omdat ik (GeenStijler als ik ben) onmiddelijk gevraagd heb om mij te unbannen. Kun jij ook gewoon doen door het formulier in te vullen. Wat in ieder geval niet mag hier is de oorlog die op de helft van vorige eeuw plaatsvond in oost-europa, dit was de extragratis tip voor vandaag.

gigi gorgonzola | 25-07-07 | 19:06

Mijn instinct zegt mij dat bijstandskoning het bij dit topic af laat weten. Gek hé.

d´omgebouwde | 25-07-07 | 19:06

gigi gorgonzola 25-07-07 @ 18:54

Die schoft was ik zelf volgens de redactie ooit. Jij en ik (en heus nog wel anderen ook) kregen ooit een 'ban' maar mochten toch meteen verder. In mijn geval had dat te maken met tips aan medelezers omtrend, ... nou ja ..., iets met layout en zo.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-07-07 | 19:02

Scheelt weer een hoop Polen op de autobahn. Die Duitsers laten ons dus het werk gewoon opknappen.
Maar ja, "de Duitsers kunnen nog een puntje aan Logistiek Nederland zuigen." volgens bepaalde individuen.

Een "schop onder de reet"?, waarom gewoon niet de uitkering stopzetten? Of is dat dan weer onmenselijk en niet sociaal.

PS gigi gorgonzola 25-07-07 @ 18:54
Wat heeft fuckje met ip-bans te maken? Ik kreeg er laatst ook eentje zonder dat ik wist waarvoor. Ik wacht nog steeds (2 dagen) op antwoord want voordat je het weet maak je dezelfde fout weer.

azijnseiker | 25-07-07 | 18:58

@Jan-Joris-Jaap-Joop 25-07-07 @ 18:49
Hahaha, maar goed ik schrijf het niet nog een keer. Enne noem mij geen schoft want dan raak je me in het diepst van mijn hart. Wat is dat trouwens, een firefoxbrowser, klinkt als en wapen. Die ban was nog een kadootje van fuckje, had ik nog tegoed.

gigi gorgonzola | 25-07-07 | 18:54

giulionl 25-07-07 @ 18:50

Ja ik lieg inderdaad.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-07-07 | 18:51

Als er een baantje is dat een klaploper niet wil aannemen, dan kan er geen sprake zijn van het inpikken van dat baantje door een pool.

Duitse helm | 25-07-07 | 18:51

Is dit niet gewoon een hoax???

giulionl | 25-07-07 | 18:50

tjongejongejonge 25-07-07 @ 18:42

Hij schreef dat je de firefoxbrowser met een paar trucjes zo kunt afstellen dat je de layout van GeenStijl naar eigen inzicht kunt wijzigen. De schoft!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-07-07 | 18:49

peop-le uitzendbureau i.s.m. Wizz air.....
hoax!!!

hoff | 25-07-07 | 18:46

Niet zo veel maar ja, fuckje vond het erg dus..... daar ga je

gigi gorgonzola | 25-07-07 | 18:46

tjongejongejonge 25-07-07 @ 18:42

Geen idee. Doe eens ff herhalio voor Gigi?

dr.spin007 | 25-07-07 | 18:46

Wat schreef Gigi wat zo erg was?

tjongejongejonge | 25-07-07 | 18:42

PJP de II 25-07-07 @ 18:39

Jij niet dan? D en T en zo?

dr.spin007 | 25-07-07 | 18:42

waskuip-admiraal 25-07-07 @ 17:59

Klopt. De manier waarop deze gastarbeiders worden behandeld is ronduit schofterig te noemen. Echter vormen zij wel het smeermiddel die een economie nodig heeft in deze dagen van hoogconjunctuur. Goedkope betrouwbare krachten.. Bijkomend voordeel is dat Ivanov en Helga hun geld ook weer fijn in de eigen Poolse economie pompen, zodat ook zij ooit een groot consumerend land vol luilakken zullen worden.. Dan wordt west-Rusland de nieuwe locatie om de moderne slaven vandaan te plukken? und so weiter.. und so weiter!

Romanov | 25-07-07 | 18:41

@dikhoft 18:14
Jij betaald volgens mij helemaal geen belasting. Je moet n.l. nog naar school, je Nederlands bijspijkeren.

PJP de II | 25-07-07 | 18:39

Tobi 25-07-07 @ 18:32

Gladiolen uit Polen

dr.spin007 | 25-07-07 | 18:39

Binnenkort in de bios, Een Aspergeveld te Ver

Tobi | 25-07-07 | 18:32

Ik denk dat ik mijn bedrijf (lees je even mee steph anus?) maar naar Polen verhuis... scheelt een hoop reiskosten.

dr.spin007 | 25-07-07 | 18:31

Hoewel natuurlijk de meeste aardbeienplukkers en andere productiekrachten niet vanaf de werkplek F5'en. Potverterende uitvreters op bureaustoelen doen zoiets dan weer wel zèg!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-07-07 | 18:30

stephanus 25-07-07 @ 18:21

ben jij er zo een die het snot achter zijn ogen vandaan werkt?

dr.spin007 | 25-07-07 | 18:30

stephanus 25-07-07 @ 18:21
*Ga zelf eens werken ... Neem ontslag en ga aardbeien plukken ... Te lui om te werken maar niet te lui om te reaguren*

De meeste reaguurders hier hebben toch echt wel een betaalde baan hòòr! En jij? Was er iemand die jou wilde aannemen?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-07-07 | 18:24

De gemiddelde reaguurder F5-t vanaf de werkplek.

Je punt dus?

G-unite | 25-07-07 | 18:23

Luie Nederlandse flikkers dat jullie zijn! Ga zelf eens werken dan hebben we de Polen ook niet nodig hier. Probleem wat gewoon GEEN PROBLEEM is word door jullie zelf veroorzaakt. Waarom klagen de meeste mensen die hier al werk hebben ? Dan pikken ze onze baantjes toch niet in. Neem ontslag en ga aardbeien plukken ipv te zeiken. Te lui om te werken maar niet te lui om te reaguren.

stephanus | 25-07-07 | 18:21

Kwam die vorige paus niet uit datzelfde gat? Die liet zich ook vaak vliegen en persoonlijk afleveren. Zit kennelijk in 't bloed van die gasten.

vanrechtsheeftvoorra | 25-07-07 | 18:15

Betaal ik belasting veur het invliegen van Peaulen?

dikhoft | 25-07-07 | 18:14

Geen zekerheid, altijdoproepbaar, hongerloontje, schofterige behandeling, waardelozewoonruimte etc. etc.
@Waskuip: Je punt?

raar | 25-07-07 | 18:09

ÜBERLOL @ peop-le uitzendbureau hahaha

terrormannetje | 25-07-07 | 18:07

Als we werkende Polen binnenhalen dan kunnen de uitkeringstrekkende mocrootjes wel wegsturen toch?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-07-07 | 18:05

-weggejorist-

Kop Kaaz | 25-07-07 | 18:04

@gigi,
je gaat veel te ver, had ik niet van jou verwacht. Sorry.

fuckje | 25-07-07 | 18:03

Ik voorzie accijnsverhoging op alcohol. Ook daarom is dit een slechte zaak. Mooi stukkie van Hoxha btw

LibertasSimplex | 25-07-07 | 18:00

-weggejorist-

Kop Kaaz | 25-07-07 | 18:00

.. en verder schijnt de manier waarop men hier in nederland met dit soort arbeidskrachten omspringt ronduit schofterig te zijn. groene amsterdammer v/e paar weken terug had een stuk geplaatst van een portugese journaliste die even undercover was gegaan in de tomatenbranche hier. Dat zijn echt geen leuke verhalen. Bepaald niet iets om trots op te zijn. Geen zekerheid, altijdoproepbaar, hongerloontje, schofterige behandeling, waardelozewoonruimte etc. etc. Slavenarbeid (hulde Kop Kaasz) is nog steeds niet verloren. Maar goed, nederland slaapt en staat een keer per jaar jankend bij monument in de grachtengordel en verzucht dan blij dat het voorbij is.

waskuip-admiraal | 25-07-07 | 17:59

De wereldeconomie is één groot illusie.

donek | 25-07-07 | 17:59

-weggejorist en opgerot-

gigi gorgonzola | 25-07-07 | 17:59

Denk niet dat een bedrijf op een stelletje rugklacht patienten, dombo's en alcoholisten zit te wachten. Dan toch beter Polen in laten vliegen. Lang leve Ryanair...

Occam | 25-07-07 | 17:57

Geert, waar blijven die Kamervragen??

Robin Hood | 25-07-07 | 17:55

Geen Poolse piloten bitte op die jumbo's.

1 jumbo op mijn buurt is genoeg.

G-unite | 25-07-07 | 17:52

p en e people prima bedrijfje is dat

Jan1800 | 25-07-07 | 17:51

Hoxha wat een goeie statement aan het eind. Is de politiek niet wat voor jou? Ik denk dat je daar nog een hoop dingen recht kan zetten.

Tomatenketchup | 25-07-07 | 17:48

-weggejorist-

Kop Kaaz | 25-07-07 | 17:48

Nou lijkt het net alsof ze met een privé-jet hierheen gevlogen worden. Die lijn bestond al lang en het uitzendbureau koopt gewoon tickets voor ze. Wizz Air is een lowcost maatschappij, dus als je ver van te voren koopt zijn de prijzen waarschijnlijk prima concurrerend met de bus.

Geheel eens met de laatste zin overigens.

El Gringo | 25-07-07 | 17:45

De ware reden is natuurlijk dat de Pooltjes dan niet oververmoeid van een 16 urige autorit aankomen, en dat ze in het vliegtuig niet zo veel wodka mee kunnen nemen. En da's weer jammer, want mijn voorraad Zubrowka raakt aardig op.

Jannes van der Wal | 25-07-07 | 17:45

en zul je zien, met een poolse buschauffeur... die met die bus op de A2 of wat er ook naast eindhoven ligt kantelt, zodat een volgende jumbo met polen noodzakelijk zal zijn...

van dal | 25-07-07 | 17:44

En zo blijft de Betuwelijn onrendabel.

Pingu | 25-07-07 | 17:40

Bravo, Hoxha! Goed gezegd!

J.A. Kudee | 25-07-07 | 17:40

Kunnen ze die bussen op de terug weg niet vol douwe met wat van die marocaanse broodpootjes?

mokum | 25-07-07 | 17:40

VOC-mentaliteit!
(of eigeniljk WIC)

waskuip-admiraal | 25-07-07 | 17:35

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino