Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bush zat TOCH achter 9/11

ou lalala Anja MeulenbeltFrankrijk mag met die Nicolas Sarkozy een president hebben die te boek staat als Amerikavriend. Dat valt bepaald niet van iedereen binnen het regeringteam te zeggen. Minister van huisvesting Christine Boute bijvoorbeeld. Die is er eigenlijk nog steeds best wel mischien heel erg zeker van overtuigd dat George Bush achter de aanslagen van 9/11 zit. "Ik denk dat het mogelijk is, ik denk dat het kan" zegt mademoiselle in een verloren gewaand interview. Ongeneesbare domheid? Hersencellen aangetast door chemtrails? Of toch gewoon salaris uit Ryaad? Wie het weet mag het zeggen. Vast staat dat niemand er waarschijnlijk ooit notie van had genomen, wanneer de aluhoedjes van ReOpen911.org de beelden uit 2006 niet eigenhandig hadden opgesnord. Let u vooral op de onwaarschijnlijk doordachte redenatie van mevrouw? "Ik denk het des te meer omdat de websites waar dit wordt besproken de meeste bezoekers trekken. Ik ben erg betrokken bij nieuwe informatie- en communicatietechnologieën. Als zoveel mensen iets denken, dan moet er toch een kern van waarheid in zitten." Merci et au revoir!

Reaguursels

Inloggen

Hmm, dat zij dat zo in haar functie zegt... niet echt handig.
Maar toch... gister kwam ik toevallig tijdens het googelen een link tegen en ja, dat was een link naar het filmpje "loose change". Ik had er al eerder iets van vernomen, maar ik stond er nogal sceptisch tegenover. Toch gekeken en ik moet zeggen dat ik werkelijk schrok. Van de gedachte dat het waar zou kunnen zijn, maar aan de andere kant ook van de gedachte dat mensen zoiets zouden kunnen bedenken.
Zoals zij het in het filmpje uitlegden klonk in eerste instantie erg aannemelijk. Maar ik ben niet zo makkelijk om. Verder gezocht naar andere links waarin het tegendeel wordt bewezen en ik kwam uit bij een aflevering van zembla. Ze hebben een aantal dingen getest en daar kwam iets anders uit dan ze bij loose change beweerden. Toch klopten er ook dingen niet volgens zembla. Bijvoorbeeld het handelen met voorkennis op de beurzen en volgens een "opblaasdeskundige" is het wtc 7 echt professioneel opgeblazen. Als je nl goed kijkt zie je dat het vanonder als eerst in elkaar zakt. De twin towers van boven.
Toch vind ik het erg jammer dat zembla niet meer heeft gecheckt. Er zijn nog steeds te veel vragen. Ik vind het ook jammer dat de rest van de "normale" media en de politiek er nauwelijks aandacht aan besteed. Die man van de vvd en die vrouw van groenlinks die zich met het buitenland bemoeien vinden dat andere zaken belangrijker zijn en aandacht verdienen (stropdas van bos misschien?). Zal ook vast zo zijn, maar toch... Van welke kant je het ook bekijkt, moeten we die machtige figuren daar er maar mee laten weg komen? Of mocht het terreur zijn, moeten we dat niet tot op de bodem uitzoeken hoe we dergelijke dingen kunnen voorkomen?
Hoe kleinschalig trouwens ook, daar begint het mee denk ik: Misschien moeten we met zijn allen ook wat minder zeiken op elkaar.
Wees eens een beetje positief!!

datgezeik | 12-07-07 | 14:51

@ Sikkeneur 10-07-07 @ 22:07 & koerbagh 11-07-07 @ 04:27
Nou jongens toch... ik ben toch niet inenen in een triootje terecht gekomen?
* ben natuurlijk wel zelf in het archief komen kijken wat er nog gaande is... hand uit eigen boezem halend *

Bernhard Bang | 11-07-07 | 13:43

@Sikkeneur 10-07-07 @ 22:07:
Noem het maar betweterigheid, zoek de bronnen, lees de feiten. Ik kan alle artikelen betreffende de opiumhandel en de VOC (en dat zijn er nogal wat, trust me) in het RGP, alsook de inventarisnummers van de archiefstukken in het rijksarchief wel voor je opsommen maar dat doe ik niet. Ik ben je bronnenonderzoeker niet. Althans, dat zou wel kunnen, maar dat is niet gratis. Als ik anderen daarvoor 50 euro per uur in rekening breng ben ik een dief van m'n portemonnaie als ik dat gratis op GS doe.

koerbagh | 11-07-07 | 04:27

Bernhard Bang 10-07-07 @ 09:35
Graag gedaan, 030-er?
Nee, ik heb geen privé gedoe met Koerbagh.
Lees zelfs graag zijn posts, erger me alleen soms aan zijn pedante toon en betweterigheid (bijv. 22.55, 23.11 & 15.40).
Enfin, bewondering voor je schrijfstijl.

Sikkeneur | 10-07-07 | 22:07

@ koerbagh 10-07-07 @ 15:40
Hou nou op tegen die Sikkeneur, ik heb toch gehakt van je gemaakt?

Bernhard Bang | 10-07-07 | 17:17

@Sikkeneur 10-07-07 @ 09:03:
Beste man, het is mooi dat je je verdiept, maar nee ik hoef geen linkjes te lezen om iets dat ik op de universiteit heb bestudeerd te weten en je mag rustig aannemen dat zonder de woekerwinsten op de opiumhandel naar China de VOC niet zo lang had bestaan. Als je dat niet gelooft dan zoek maar even in de bronnen (deels gepubliceerd in de RGP - of ga je naar het rijksarchief, naast het station CS in Den Haag en ga de boekhouding en verslagen maar even bestuderen). Het is er allemaal nog, je kunt het vrij raadplegen. Dan zul je zien dat de kosten voor de opiumhandel laag waren, en de winsten gigantisch. Vergis je ook niet in het feit dat handelaren van de VOC er ook privé hun (meer illegale) handeltjes op na hielden.

koerbagh | 10-07-07 | 15:40

@ truthseeker 10-07-07 @ 12:38
je lijkt de Dalai Lama wel ("Mensen moeten niet altijd zo negatief doen")

Bernhard Bang | 10-07-07 | 13:29

latinha 10-07-07 @ 10:22
Latinha, het eerst wat ik je wil vertellen is dat je stinkt en je moet je tanden poetsen.
Ten tweede, ik heb in deze forum niemand, maar dan ook niemand beledig. Het enige wat ik heb gedaan, is het poneren van mijn opvattingen en dat ik trachtte te onderbouwen met wat videomateriaal, gezien literatuur doorsturen wat lastiger is. Wat me echter wel irriteerde is dat mensen niet meer inhoudelijk willen ingaan op mijn argumenten, omdat ze A: te lui zijn of B: geen tegen argumenten weten te vinden. Het is een heel klassiek fenomeen dat mensen dan vervallen in vorm discussies. Daarmee bedoel ik dat mensen het inhoudelijke debat trachten te omzeilen door opmerkingen te maken over de vorm waarin een bepaalde gedachte wordt geponeerd. Een mooi voorbeeld daarvan is het integratiedebat in Nederland, waar Hirsi ali, Ellias en fortuyn worden weggezet als islamofoben of xenofoben. Ook ik merkte dat mensen opmerkingen gingen maken over spelfouten en al dat andere franje, in plaats mij met degelijke argumenten te bestrijden. Immers heb ik nooit geopperd dat ik de waarheid in pacht heb. Ik probeerde lekker te provoceren om gewoon te kijken hoe andere denkende wezens over dit onderwerp zouden denken. Maar goed dat even terzijde. Het tweede mechanisme wat inwerking wordt gezet – als mensen worden geconfronteerd met alternatieve gedachten goeden – is het zogenaamde cognitieve dissonantie. Het is namelijk heel vervelend als je net een wereldbeeld voor jezelf gecreëerd hebt, dat iemand anders je gaat vertellen dat toch echt heel anders zit. Mensen hebben de natuurlijke neiging om deze opvattingen, die niet compatibel zijn aan hen eigen opvattingen, te elimineren. Dit zowel in letterlijke dan wel figuurlijke zin. Niet alleen individuen, maar ook instituties hebben er een handje van. Ik verwijs je naar de inquisitie en kijk hoe de kerk te keer kan gaan tegen andersdenkenden.
Wat ik wil zeggen is; sta kritisch en reflecterend in het leven en neem niet alles voor lief, maar heb tevens wederzijds respect voor elkaars gedachten en of standpunten.

Ik heb gesproken.

truthseeker | 10-07-07 | 12:38

truthseeker 09-07-07 @ 15:16

jezus man wat heb jij een gigantische plaat voor je kanis!

je lijkt wel een pedo volgert, die hebben eauk altijd de waarheid in pacht!

latinha | 10-07-07 | 10:22

@ Sikkeneur 10-07-07 @ 00:48
Dank voor je R.E.S.P.E.C.T.(00:24) maar hou mij even buiten jouw privé gedoetje met koerba (gehak lus ik alleen gebraje).
@ Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 11:55
Het was 28 juli 1945 en kan dus nooit een B52 zijn geweest, want die vliegen pas sinds 1954.
Het toestel dat op die dag de 79e verdieping van het Empire State Building binnenvloog was een B25-D Mitchell, net iets groter dan een zakenvliegtuigje, met octaan als brandstof voor z’n twee conventionele prop engines. Onvergelijkbaar met die Boeings 767 volgetankt met kerosine. Neem ook in beschouwing welke bouwkundige verschillen er bestaan tussen een constructie uit 1931 en eentje uit 1972, verder dat de piloot van de B25 nog trachtte met een steile banking omhoog het gebouw te ontwijken, en tenslotte dat 28 juli 1945 een zaterdag was en 11 september 2001 een dinsdag, dan begrijp je waarom er bij de crash in 1945 nauwelijks materiële schade en slechts 14 doden (waaronder de 3 bemanningsleden) te betreuren waren.
Maar toch leuk om deze herinnering op te halen en niet helemaal irrelevant, want de vrouw van de omgekomen piloot was de eerste Amerikaanse die met succes een zaak tegen de Amerikaanse overheid wist te winnen...

Bernhard Bang | 10-07-07 | 09:35

koerbagh 10-07-07 @ 01:23

Een vraag. Heb je de linkjes zelf goed gelezen?

students.ucu.uu.nl/eidos/issues/eidos2...
voc-kenniscentrum.nl/prod-opium.html

Ik ben, itt jouw aannames, namelijk niet zo stellig overtuigd dat de VOC dreef op de opiumhandel met China, maar de winsten voornamelijk behaalde op Java.
De Wiki-linkjes duidde daar m.i. ook al op, afhankelijk hoe je de tekst wil lezen.
Maar misschien kan een echte kenner van deze materie helderheid hierin verschaffen.

Sikkeneur | 10-07-07 | 09:03

koerbagh 10-07-07 @ 01:00
Heb je de linkjes zelf goed gelezen?

voc-kenniscentrum.nl/prod-opium.html
ttp://students.ucu.uu.nl/eidos/issues/eidos2.pdf

Ik ben, itt jouw aannames, namelijk niet zo stellig overtuigd dat de VOC dreef op de opiumhandel met China.
Overigens duidde de wiki-linkjes m.i. ook al in die richting afhankelijk hoe je de tekst wilt lezen.

Sikkeneur | 10-07-07 | 08:50

@piquant 10-07-07 @ 01:28:
Ik zit privé (geloof het of niet) bij de SNS. Al tijden. Toen het nog de fusiebank van Bonds- en Nutsspaarbank was. Jaja... vakbondsbank en Maatschappij tot Nut van 't Algemeen. Die dus. Onverwacht hè, voor een anti-collectivist...
Maar dat ben ik dan ook pas later geworden... hahaha.

koerbagh | 10-07-07 | 01:33

@Koer @01.26
Jij zit zeker al bij een 'groene"bank. Ga ik ook heen.

piquant | 10-07-07 | 01:28

@piquant 10-07-07 @ 01:24:
Ik kan niet ergens weggaan waar ik sowieso niet bij zit.

koerbagh | 10-07-07 | 01:26

LuftBalloon 10-07-07 @ 00:33
Dank je luftBalloon. Ik reaguur normaal gesproken nooit, maar ik begin me de laatste tijd steeds meer te ergen dat 'de oude media' bepaalde voorvallen, feiten etc.. niet vermelden en of analyseren. De oude media hebben hun taak verzaakt.
chapeau voor de nieuwe media (als geenstijl) die ons, vrij denkenden, een podium bieden.

truthseeker | 10-07-07 | 01:26

Godver ; we moeten allemaal weg bij de ABN

piquant | 10-07-07 | 01:24

@Sikkeneur 10-07-07 @ 01:16:
Goed gegoogled. De eerste is de opvolger van de tweede voor wat betreft de opium. Later werd het de NHM, inderdaad. En die werd ABN-Amro - Rijkman Groenink teert nog steeds op drugsgeld.

koerbagh | 10-07-07 | 01:23

@Koer

Bedoel je deze:http://nl.wikipedia.org/wiki/Amfioensoci%C3%ABteit

Of deze:http://nl.wikipedia.org/wiki/Vereenigde_Oostindische_Compagnie

Sikkeneur | 10-07-07 | 01:16

@Sikkeneur 10-07-07 @ 00:48:
Praat geen onzin. De VOC dreef op de opium-handel met China. Pas eind 18e eeuw, na de 4e Engels-Nederlandse oorlog nam Engeland die dominante positie over. Dat betekende overigens niet dat de er geen opium meer via Nederlands Indië meer naar China ging. Die handel ging daarna nog vrolijk semi-clandestien door via de Amfioensociëteit. Doe zelf maar even wat boekjes lezen of googlen.

koerbagh | 10-07-07 | 01:00

koerbagh 10-07-07 @ 00:28
De ironie ontgaat je, mijn respect voor BB is omdat hij gehakt van je maakt nav je toontje in je post 23.11.
Je probeert je er op een ouwe jongens, krentebrood - dat wist ik wel - toer nog uit te lullen met 23.44 met een klein foutje dat niet de NL-ers de chinezen stoned hielden.
NL hield vnl de inlanders van Nederlands-Indië aan de dope, de engelsen hadden het voor het zeggen in China. www.drugsinfo.net/uitjebol/opium.htm

Maar ik heb ook weer wat geleerd.

Sikkeneur | 10-07-07 | 00:48

truthseeker 09-07-07 @ 23:26
Respect voor datgene wat je de hele dag hebt gedaan. Bedankt.

LuftBalloon | 10-07-07 | 00:33

@ Koer @ 00.28
Gelukkig zeg je het zelf en ben je me voor. Idd heb je snel toegegeven weer iets te hebben geleerd. Moet zeggen dat ik het ook niet wist,maar dat zegt nix.

piquant | 10-07-07 | 00:31

@Sikkeneur 10-07-07 @ 00:24:
Zie je wel, ik kan best toegeven dat ik iets niet weet. Heldere onderbouwing van Bernhard, goed verhaal, duidelijk, zonder omhaal. En ik begrijp tenminste wat hij schrijft. Kun jij wat van leren.

koerbagh | 10-07-07 | 00:28

Bernhard Bang 09-07-07 @ 23:00
Bernhard Bang 09-07-07 @ 23:24
Bernhard Bang 10-07-07 @ 00:03

R.E.S.P.E.C.T.

Sikkeneur | 10-07-07 | 00:24

@Bernhard Bang 10-07-07 @ 00:03:
Ja, dat waren mooie tijden. Zonder politiek correct gezeik. Toen kon je als vrije jonge nog een paar centen verdienen. Maar wat er nou gebeurt.....
www.gerooide.com/mp3/cabaret/koot%20en...

koerbagh | 10-07-07 | 00:16

@ koerbagh 09-07-07 @ 23:44
Het succes van de cocateelt op Java zat 'm dan ook voornamelijk in cheap Chinese labour. En wat wij op Java deden deden de Jappen ons al heel snel na op het toenmalige Formosa.
't Is al met al een boeiende geschiedenis, verzadigd van kolonialisme en imperialisme. Letterlijk, want halverwege de 19e eeuw vaart een keizerlijk fregat uit Oostenrijk de wereld rond en komt met allerlei planten thuis. En als die Freud in 1884 niet zo nodig naar zijn verloofde in Hamburg had gemoeten waardoor hij de proefjes voor Parke & Davis aan zijn collega Köller zou overlaten, hadden we nou niet met die Psychoanalyse opgescheept gezeten. Zo zie je maar, alles hangt weer met alles samen. Maar nu is het tijd om met de hond uit te gaan ... sweet dreams koertje

Bernhard Bang | 10-07-07 | 00:03

@Bernhard Bang 09-07-07 @ 23:24:
Dat NL vuistdiep in de drugs zit, alle drugs en dus ook cocaine, dat is wel genoegzaam bekend. De Nederlandse Cocaïne Fabriek in Naarden is ook bekend, hele legers in WO I marcheerden op dat spul, maar ik wist niet dat het plantje in Indië in groeide. Ik dacht dat het spul buiten Zuid Amerika nergens wilde groeien. Nou ja, weer wat geleerd. Ik was echt in de veronderstelling dat je opium bedoelde namelijk. Dat was namelijk een echte goudmijn. Nederland heeft heel China een paar eeuwen stoned gehouden.

koerbagh | 09-07-07 | 23:44

Jongens wat doen we allemaal moeilijk. We kunnen het ook Bush zelf vragen of hij voorkennis had van de aanslagen van 911. In dit filmpje vraagt een journalist min of meer of hij voorkennis had. Zie hier het antwoord van Bush..

www.youtube.com/watch?v=cK1Y8eB6vRs

Aan jullie de vraag spreekt hij de waarheid??

truthseeker | 09-07-07 | 23:26

@ koerbagh 09-07-07 @ 23:11
Om te beginnen de meest gezaghebbende adviseur drugsbeleid op WVS, dr. Marcel de Kort: (1999) "Doctors, diplomats, and businessmen: conflicting interests in the Netherlands and Dutch East Indies, 1860-1950." in: Cocaine, Global Histories. P. Gootenberg, Ed. London, Routledge: pp. 146-61
De cultivar waar ik aan refereerde heet Erythroxylon novogranatense (ook leuk om te koekelen). Zie ook Steven B. Karch (1999). "Japan and the cocaine industry of Southeast Asia" (in dezelfde bundel van Paul Gootenberg).
Wist je dat niet alleen de wereldproductie aan cacao maar voor de oorlog ook nagenoeg alle cocaïne werd verhandeld via de Amsterdamse veiling? En de NCF (Nederlandse Cocaïne Fabriek) heeft menig hartje rond Naarden sneller doen kloppen, als je begrijpt wat ik bedoel.
Met alu-folie begin je trouwens weinig hoor, of wou je het soms gaan chinezen? Da's nogal zonde van het goeie spul.

Bernhard Bang | 09-07-07 | 23:24

@Wishbone
Ik heb de wijsheid niet in pacht, ik constateer slechts een groot aantal "toevalligheden" en een nog groter aantal onvoorstelbaarheden die, tesamen, 9-11 mogelijk maakten...
En als er dan een partij is die daar ook nog profijt van trekt gaan er bij mij, met of zonder alu-hoedje, alarmbellen rinkelen....
Over een jaar of vijftig weten we misschien wat meer, nu kunnen we slechts gissen, of de officiele versie slikken...

bubkanl | 09-07-07 | 23:15

@Bernhard Bang 09-07-07 @ 23:00:
Nou graag! Heb je er ook een rol alu-folie bij?

koerbagh | 09-07-07 | 23:11

@ koerbagh 09-07-07 @ 22:55
Nou joh, dan heb je weer wat geleerd. Nederland was de grootste cocaïneproducent ter wereld. Mede dankzij een cultivar die het goed op Java deed. Wil je bronnen?

Bernhard Bang | 09-07-07 | 23:00

@Bernhard Bang 09-07-07 @ 22:41:
Coca? In Indië? Ik weet het niet hoor, maar ik denk niet dat er in enige wetnschappelijke bibliotheek werkjes te vinden zijn over de grootschalige coca-teelt en handel in Nederlands-Indië.
www.cocamuseum.com/htm/historycoca.htm...

koerbagh | 09-07-07 | 22:55

@ artegui 09-07-07 @ 22:29
Japan ontwikkelde zich voorafgaand aan WOII tot de grootste concurrent van 'onze' Indische cocaïneplantages en was bezig om de Aziatische markt over te nemen. Naoorlogse regeling met Japan, Nederland en de Indische communisten werd geregisseerd door de VS.
Niet geloven? Openbare bronnen staan in alle UB's.

Bernhard Bang | 09-07-07 | 22:41

@ snapikhetnog 09-07-07 @ 22:24
Ja hoor, je snapt het nog prima. Bij Halliburton zitten de beginnertjes, echte kanjers moet je zoeken bij de Bechtel Corporation. Stuwdam aannemers en energiebinken die de Engelsen uit Saoudie Arabië hebben verdreven en de Faisalletjes hebben helpen accumuleren. Zwiepen nog continu door de revolving door. En waarom ook niet, totootje moet toch rijden?

Bernhard Bang | 09-07-07 | 22:37

Nog een komplottheorie uit de onuitputtelijke reeks :
Japan werd destijds door de VS gedwongen om oorlog te voeren in de Pacific, nadat het reeds sinds 1936 ongestoord grote delen van China en Zuid-Oost Azië had bezet en dreigde een grootmacht te worden.Hoe dan ?Gewoon door Engeland en Nederland , kolonisators van Malaya en Indonesië,onder druk te zetten om geen grondstoffen voor de industrie meer uit te voeren naar Japan dat hierdoor met de rug tegen de muur werd gezet.
Zodus, Japan rust een geweldige aanvalsvloot uit en laat deze 2 weken ongemerkt (?) naar Hawaï opstomen ,onderweg Midway (Amerikaans !) passerend.De radiostilte werd door de Japanners tweemaal verbroken en de berichten werden op Midway opgevangen doch onbehandeld vertikaal geklasseerd wegens onbegrijpelijke taal.
De algemene concensus was er destijds al dat slagschepen "outdated" waren, dus de slagschepen van de Pacific Fleet lagen netjes in Pearl Harbour terwijl toevallig de 4 Amerkaanse vliegdekschepen buitengaats op manoeuvre waren op de dag van de aanval.Vliegdekschepen waren namelijk de toekomst.
Waarom al deze omwegen om Japan de oorlog te kunnen verklaren wegens laffe aanval? De Amerikaanse publieke opinie was na WO I niet meer te porren voor een nieuwe wereldoorlog.Dus een extreem laffe daad van de vijand met een paar duizend doden tot gevolg bewerkte op 1 dag de omslag.De Japanse ambassadeur in Washington die de oorlogsverklaring officiëel moest afgeven-op dezelfde dag-als de aanval werd een halve dag in de wachtkamer gezet.Mocht deze namelijk tijdig zijn melding hebben overgemaakt dan hadden de oorlogsbodems nog de haven kunnen verlaten.Waar of niet waar ? Het klinkt in ieder geval aannemelijk.

artegui | 09-07-07 | 22:29

snapikhetnog 09-07-07 @ 22:24
Ik slaap wel rustig.......... Jij ook ?

Wishbone | 09-07-07 | 22:26

Karl Rove, de echte president van de US, met zijn vriendje (en domme manipuleerbare lul Bush), tezamen met de aloude vrinden van de familie Bush, de familie Bin Laden. Slechts een opzetje om een excuus te hebben de invloed in het midden oosten op te voeren. Die torens waren nog niet gevallen en ik zei het al. Het gaat nog jaren duren, maar er komt die dag dat het allemaal duidelijk wordt. Waarschijnlijk pas als de CIA weer eens de dossiers van 50 jaar amrikaanse mondiale volksverneukerij vrijgeeft.

Gaat allen rustig slapen

snapikhetnog | 09-07-07 | 22:24

bubkanl 09-07-07 @ 22:11
Je probeert anders wel een punt te maken en dat terwijl je eigenlijk niet zeker weet of je het wel bij het juiste eind hebt........ Ik bedoel de olie belangen hadden weinig te doen met de aanval op Afghanistan maar daar hang je wel je hele verhaal aan op. In het midden oosten was de US al present en ze hadden al op vele plaatsen een basis......... Het zijn dus beweringen die niet gestaafd kunnen worden en je zal met een behoorlijke omweg je punt alsnog geloofwaardig te maken............
.
Ik denk dat ze Bush gekozen hebben omdat hij zo goed kan koken..........

Wishbone | 09-07-07 | 22:22

@Wishbone,
Misschien, ik zeg niet dat ik het hoe en wat weet, ik heb alleen geleerd dat teveel toevalligheden en teveel dingen die één kant uit vallen meestal een reden hebben....
Onthoud ook dat Bush in de eerste plaats al gekozen is door oliedollars en defensie-steun...
Of dacht je dat z'n intelligentie of z'n welbespraaktheid hem het witte huis in hadden gestuurd?

bubkanl | 09-07-07 | 22:11

Boesj ies de goedste moslim die dur ies!

Moehammad Zelve | 09-07-07 | 22:08

bubkanl 09-07-07 @ 21:48
Wil je daar echt een antwoord op ?

Wishbone | 09-07-07 | 22:00

Okeeee, een stel moslimmannen, uit dat gedeelte van de wereld dat elke willekeurige oorlog verliest, die weinig anders kunnen produceren als olie, maken een plan met een precisie en een timing die wereldschokkend is, alles lukt en om onverklaarbare redenen weet de machtigste geheime dienst van niets, is de veiligheidsnorm die daar toch aan de hoge kant is, ontoereikend en kunnen onze islamitische wonderboys door te oefenen met, jawel, een cesna, de boeing midden in de doelwitten laten landen....
Gevolg; een toen al fel bekritiseerde president werd ineens door iedereen gezien als rots in de branding, zijn land mocht basis na basis openen in het midden-oosten, oliebelangen werden veilig gesteld en de reden om Irak aan te vallen was ook gevonden, Sadam zou banden hebben met de kapers....
Wie is er hier nou gek?

bubkanl | 09-07-07 | 21:48

Truth is sowieso religie

Bernhard Bang | 09-07-07 | 21:47

@truthseeker 09-07-07 @ 20:20

Wat is er mis met een new word order. Zolang die maar democraties blijf is er nix aan de hand. Helaas zijn de b.v. de Arabische landen nog niet toe aan een democratie en dat is de grootste vergissing van de VS.

bethundered | 09-07-07 | 21:46

@truthseeker 09-07-07 @ 20:13:
You don't seek truth, you seek a new religion.

koerbagh | 09-07-07 | 21:31

- Hoe kan het dan dat iemand 200x met een gelijk geweer op een karkas door 1 bot schiet en altijd een flink vervormde kogel krijgt?
- Je slaat volledig de bochten over die de kogel maakt NADAT hij Connally uitkomt. Bochtje naar de pols bochtje links naar beneden in het been.
- Heb jij ooit weleens film beelden gezien waar iemand in de tegengestelde richting beweegt na impact van de kogel? Ook dat is uiterst vreemd.
- Een pristine bullet is een onmogelijkheid, iig het gewichtsverlies van 2 honderste gram op deze pristine bullet kan na aanraking van 2 botten en 4 doorboringen niet.

Check deze link: youtube.com/watch?v=nuzWy00JC6s. Lijkt mij geen flauwekul. Ze komen met aanmerkelijke hoeveelheden bewijslast. Succes.

En:"De beste reconstructie komt, zoals altijd, van de BBC niet van een Youtube filmpje. ". Beetje stomme opmerking. Aangezien het filmpje waar ik je in deze message naar doorlinq zeker geen youtube amateur post is.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 19:25

Nee, Amerika heeft in het verleden nooooooit de rest van de wereld keihard voorgelogen en dingen uitgehaald die niet door de beugel kunnen he? Geen enkele reden om op zijn minst gezonde twijfel te uiten, want dan ben je dom he, Geenstijl?

Kyokushinkai | 09-07-07 | 19:20

@ pauperhomo

De beste reconstructie komt, zoals altijd, van de BBC niet van een Youtube filmpje. Uit die documentaire:

The Kennedy Assassination: Beyond Conspiracy, BBC, Broadcast 23/11/2003:
The exploding brain seen in the Zapruder film is an exit wound, the entry point is at the back of Kennedy's head, directly in line with the view from the sixth floor window of the School Book Depository.
The magic bullet, using latest computer simulations, does tie in with the wounds if you take into account where Connally and Kennedy were actually sitting in the car: Connally was not straight in front of Kennedy, as seen in the Oliver Stone JFK movie, Connally was in front and to Kennedy's left, and 3 inches lower. There is, indeed, a direct line path for the bullet from the School Book Depository window if these positions are used.

vervolgens

The almost pristine bullet is consistent with the type of bullet the Carcarno gun uses. The bullet is intended to not deform, and it only hit a small bone in Connally's wrist. There is evidence that a piece of the bullet matches a deposit found in Connally body.

Weg magic bullet theory, weg second shooter (waar overigens nooit een grammetje bewijs voor gevonden is!) weg samenzwering!

CouscousHabibi | 09-07-07 | 19:01

Doe m'n best... Hehehe:)

bethundered | 09-07-07 | 18:29

Mhh idee.

Zie dat je naam idd weer werkt. Mooi en nu van die bans afblijven.

G-unite | 09-07-07 | 18:24


Om je rot te lachen... Die paranoide gelovers in een wereldwijde samenzwering. Bijna net zo achterlijk als die mongool van een Galileo die beweerde dat de aarde om de zon draait. Of die oelewapper van een Darwin met zijn kletspraatjes dat we afstammen van de apen. Kun je het je voorstellen? Wat een idioot!

Nee man, het is toch logisch dat de twin towers met de snelheid van vrije val omlaag donderden? Zo'n vliegtuig heeft echt wel zoveel benzine dat alle kracht uit het metaal gewoon verdampt. Dat snapt toch elke gek?

En die camerabeelden van het vliegtuig dat in het pentagon vliegt... Dat spreekt toch voor zich? Zag je die explosie en de enorme schade aan het gebouw? Je maakt mij niet wijs dat dat kruisraket was. Leek sprekend op de crash in het World Trade Center. En die brokstukken in Shanksville? Ik heb van de experts gehoord dat het heel normaal is dat een crash er zo uit ziet. dat noemen ze een 'kuilcrash'. Echt waar.

En dat gebouw nummer 7? Dat was gewoon een slechte aannemer die dat gebouwd heeft. Dat is net zoiets als dat balkon in Maastricht dat naar beneden stortte. Slecht bouwwerk heeft maar een klein beetje schade nodig om zo in elkaar te storten. Da's echt geen demolitie, dat zie je toch zelf ook wel?

En dat ze Osama Bin Laden nog steeds niet gepakt hebben? Ach die kerel is naar Pakistan gevlucht. Daar doe je weinig aan he. Dan kun je toch beter die Satan Hoessein te grazen nemen, da's pas echt een eikel! Die Massavernietigingswapens had hij echt wel. Die heeft hij gewoon stiekem opgeblazen toen de Amerikanen binnenvielen.

En die geitenneukers in Afghanistan, die hebben het ook allemaal over zichzelf afgeroepen. Zomaar een vliegtuig kapen met stanley messen omdat ze een hekel hebben aan de Amerikaanse vrijheid... De klootzakken!

Laat je niets wijsmaken door die gestoorde 911-samenzweringsgasten. Die praten alleen maar snot. Wij kijken gewoon tv. We zuipen onszelf lekker klem in het weekend. We sloven onszelf uit voor de baas en zorg dat we goed te vreten hebben. Af en toe neuken we het vriendje of vriendinnetje en genieten van voetbal met onze maten.. We zetten alle spaarcentjes op de bank en laten Balkenende goed voor ons zorgen, die toffe peer!

Laten we een vuist heffen tegen de ellendelingen, die durven te beweren dat de media het verlengstuk zijn van de elite! Laten we ze de mond snoeren, die naieve vrijheidshaters die het internet vergiftigingen met hun zogenaamde 'waarheden'. Met hun bangmakerij en hun radicale ideeen. Terroristen zijn het... Allemaal!

Ik groet u,

de lemming

fckthelemmings | 09-07-07 | 18:21

@G-unite 09-07-07 @ 17:26

Misschien iets voor de GS goodies?

bethundered | 09-07-07 | 18:18

@ CouscousHabibi
Vervolgens irriteert het mij dat je allerlei feiten op gaat halen die niets met de single bullet theory te maken hebben. Het feit van de single bullet theory ligt geheel in het punt dat de gehele gedachte van commissie op deze theorie gestoeld is. Want, zonder deze theorie MOETEN er per definitie 2 schutters geweest zijn.
.
Alleen al het simpel kunnen ontkrachten van theorie maakt de weg open voor nieuw onderzoek.
.
Alle feiten die jij naast dit verhaal aandraagt gaan over vervolg redeneringen omtrent wie het dan gedaan zou kunnen hebben etc. Al deze redeneringen kan je eindeloos met jan en alleman over discussieren.
.
Het dood simpele feit van de ontkrachting van de single bullet theory (check destroying the single bullet theory op youtube.com) laat 1 optie over: meerdere mensen schoten.
.
Je bent een kortzichtig mannetje met een enorme tunnelvisie.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 17:51

kunnen we frankrijk niet uit de eu schoppen, samen met italie en er 2 nieuwe landen voor in de plaats opnemen?

kritikaster | 09-07-07 | 17:48

@ CouscousHabibi 09-07-07 @ 15:54
Deze reactie over die magic bullet is werkelijk te kansloos voor woorden. Je probeert nu door eigen feiten op te werpen deze theorie bij te vallen. De kogellijn is niet door mij verzonnen maar door het officiële commissie rapport. In een onderzoek zijn 200 schoten gelost in zelfde omstandigheden met een zelfde geweer. 2 keiharde feiten:
- In alle 200x was de kogel na eerste inslag significant misvormd. Volgens het rapport is de bekende pristine bullet de magic bullet. Deze kogel was in perfecte staat.
- Een soortegelijke bizarre baan door diverse stevige botten is in alle 200x niet voorgekomen. De commissie blijft het verhaal aanhangen dat dit mogelijk is. Geen vuurwapenexpert die ooit zo'n kogelbaan heeft gezien. Maar nee, precies op die dag bij deze moord op precies de Amerikaanse president gebeurd dit.
.
Wat zeggen deze feiten. Theorie is BS. Wat maar 1 optie overlaat. Meer schutters. Derhalve per definitie sprake van complot. Wie het gedaan heeft laat ik mij niet over uit.
.
Dat je twijfels hebt over 9/11 kan ik erg goed begrijpen. Maar je gaat met toch niet vertellen dat je werkelijk gelooft dat de single bullet theory waar is. Want in dat geval ben ik volledig met je uitgepraat alleen al omdat je andere verwijt niet open te staan voor kritiek etc.
.
Het enige wat ik beweer is dat de Amerikaanse regering geen schone handen heeft. Dat het de wereldmacht is vind ik geen enkel probleem. Kapitalisme is top + vrijheid van meningsuiting ook. Liever USA dan Rusland of China.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 17:44

Wow. Zijn de alu hoedjes uitverkocht?

G-unite | 09-07-07 | 17:26

Wat mij opvalt is dat de woorden, "Kruitberg", "El-Al boeing", "mannen in witte pakken" of eh.... "Enschede", "landmijn", laat staan "weggejorist door Chef"... nog niet eens zijn gevallen in dit draadje. youtube.com/watch?v=kcrF346sS_I

koerbagh | 09-07-07 | 17:13

@bottehond 09-07-07 @ 16:53
Is spannend... Je weet toch

bethundered | 09-07-07 | 16:59

Deze draad lijkt wel bevolkt door psychiatrische patiënten. De VS-haat druipt er weer van af. Vermakelijk hoe Menschen zich voor zot zetten met die conspiracy- nonsens.

bottehond | 09-07-07 | 16:53

Jezus Christus zeg, het percentage aluminium-hoedjes onder de reaguurders is een stuk hoger dan ik dacht. Allemaal PABO-ers ofzo? Of is dat gewoon de joemen kondisjun?

obominotie | 09-07-07 | 16:49

Nog meer te lezen:

http://zapruder.nl/forums/viewthread/9037/

rosalie | 09-07-07 | 16:44

Het ligt zo ontzettend voor de hand dat maar weinig mensen het zien:
Om de lieve vrede met Rusland te bewaren, en de democraten in het Witte Huis te houden werd er een broddelonderzoek gedaan.
Maar het is natuurlijk voor links veel interessanter om allemaal idiote CIA samenzweringen te verzinnen.
Van de BBC:

A new documentary exploring the death of John F Kennedy claims his assassin was directed and paid by Cuba.

Rendezvous with Death, based on new evidence from Cuban, Russian and US sources, took three years to research.

One source, ex-Cuban agent Oscar Marino, said Havana had exploited Lee Harvey Oswald, who was arrested but shot dead before he could be tried.

Conspiracy theories on the killing have variously accused Cuba, Russia and the US of acting alone or jointly.

According to Oscar Marino, the Cubans wanted Kennedy dead because he opposed the revolution and allegedly sought to have its leader Fidel Castro killed.

Mr Marino told film director Wilfried Huismann that he knew for certain the assassination was an operation run by the Cuban secret service G2, but he declined to say whether it had been ordered by Mr Castro.


I realised that I was used, I felt ashamed - we missed a moment in history.
Laurence Keenan
Former FBI agent

Cuban intelligence made contact with Oswald after being alerted by the Russian KGB in 1962 when he returned to the US after living in the Soviet Union for three years, Cuban and Russian sources say.

"He [Oswald] was so full of hate, he had the idea. We used him," Mr Marino said.

A possible Cuban connection was investigated by the US immediately after Kennedy's death.

But an FBI officer sent to follow the Oswald's trail during a visit to Mexico was recalled after only three days and the investigation called off.

Laurence Keenan, now 81, said it was "perhaps the worst investigation the FBI was ever involved in".

"I realised that I was used. I felt ashamed. We missed a moment in history," Mr Keenan said.

Lee Harvey Oswald
Oswald, an ex-marine, was a Communist sympathiser

Veteran US official Alexander Haig told the filmmaker that Kennedy's successor, Lyndon B Johnson, believed Cuba was to blame and feared a pronounced swing to the right if the truth were known that would keep the Democrats out of power for a long time.

Mr Haig - a US military adviser at the time and later a secretary of state - told the filmmakers Johnson said: "We must simply not allow the American people to believe Fidel Castro could have killed our president."

"He [Johnson] was convinced Castro killed Kennedy and he took it to his grave."

Communist sharpshooter

John F Kennedy, the 35th US president, was assassinated as his motorcade drove through Dallas in November 1963.

Lee Harvey Oswald, an ex-marine sharpshooter who worked in a book warehouse overlooking the assassination, was arrested but killed shortly afterwards.

He had a Russian wife, called himself a Communist and agitated on behalf of Castro's Cuba.

CouscousHabibi | 09-07-07 | 16:09

Ah, ekimov 09-07-07 @ 16:00: je had een snellere reactie - thanks.
Is truthseeker verder aan het zoeken? "Als bijna Socioloog" zei hij eerder - ik hoop dat dat bijna nog heel ver weg is, moet nog een hoop leren!

HeartlessBitch | 09-07-07 | 16:09

@truthseeker 09-07-07 @ 15:35:
Vwb je link naar 'The Real Deal', heb je de presentator al eens gegoogled? Anti-Blair, anti-Bush, you name it. Is op een anti-war toer geweest met Jane Fonda, een toer die is opgezet door de schrijfster van de Vagina Monologues. Daarbij heeft hij ook nog eens meegedaan aan Celebrity Big Brother, een programma dat ongetwijfeld zeer hoog staat aangeschreven in de UK. Quote over deze meneer:
"(...) much of the anger generated by the (Iraq) war has been harnessed by George Galloway. Expelled from the Labour Party after 35 years in politics he's been described as a man who glories in his ability to rub people up the wrong way faster than anyone else"
Zie je waar ik moeite heb om te geloven dat alles wat deze meneer de ether ingooit zuivere koffie is???

HeartlessBitch | 09-07-07 | 16:06

A zegt D
B zegt D
C zegt D
dus is D waar

daft stiyjle | 09-07-07 | 16:05

BRrrrr zal Mohammed dan TOCH echt zijn? en God?......genoeg die in die 2 geloven.

bloke | 09-07-07 | 16:03

@pauperhomo

... Zucht.
De magic bullet theory is ook weer zo'n mooi voorbeeld. Oliver Stone heeft JFK kompleet aan elkaar gelogen. Heel die film en alle theorieen zijn jaren gelden al naar de prullebak verwezen.
er was niets magisch aan die kogel. Wel als je gvnr Connelly en JFK op één lijn achter elkaar in de auto zet. Maar dat zaten ze natuurlijk niet.
Bekijk de auto eens in het echt of de filmpjes die gemaakt zijn op die dag. JFK zit duidelijk hoger en naar rechts!; logisch ook want het was een speciale paradewagen. Weg magic bullet.
Oswald was een mariniersscherpschutter en een goede, zijn schietresultaten zijn bewaard gebleven op Paris Island. Drie keer gericht schieten met een manlicher carcano (het geweer in kwestie) binnen de tijd die daar voor stond? ik heb het een bejaarde marinier VIER keer zien doen binnen de tijd.
Jim Garisson was in het echt een domme bokkelul eerste klas en niet de held die Oliver Stone ervan maakte.

CouscousHabibi | 09-07-07 | 15:54

@trutseeker

Ik hoef helemaal niets te verklaren wil het ook niet eens; kan net zo goed met een jehova getuigen gaan redetwisten. Elk stukje zinnige informatie of elementaire logica wordt door jullie afgedaan als spin of leugens; elk toevalligheid of klinklare onzin grijpen jullie a-priori aan als onfeilbaar bewijs van een duistere samenzwering.
Uiteindelijk struikelen al die drieste theorieen op hetzelfde, namelijk dat de samenzwering alsmaar groter en omvattender wordt want de alsmaar aanzwellende verdraaing van de waarheid is enkel maar te verklaren vanuit een alsmaar uitdijend complot. Tegen het einde van het liedje zit je er zelf ook in.

CouscousHabibi | 09-07-07 | 15:44

@ CouscousHabibi 09-07-07 @ 15:22
.
"eens kritisch naar jezelf kijken." OK dat is denk ik voor iedereen een goed kritiekpunt. Maar ik blijf van mening dat iemand die zijn vraagtekens bij het 9/11 report zet daar niet direct voor afgebrand hoeft te worden. Samenzweringstheorieën gaan inderdaad zeer ver. Maar soms eens een kritische noot zetten bij een officiële verklaring is mijns inziens een voorbeeld van iemand die een kritische houding aanneemt. Nagenoeg beste voorbeeld hierbij vind ik zelf de single/magic bullet theory en de pristine bullet inzake de moord op JF Kennedy. Er zijn gewoon veel mensen die zgn. wetenschappelijk bewezen wonderbaarlijke verhaal niet als zoetekoek slikken. Hetzelfde geldt voor een aantal verklaring voor vragen bij de 9/11 gebeurtenissen.
.
Het verhaal van kansarme jongeren gaat er bij mij ook bijzonder slecht in.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 15:35

Als iemand weet wat er op 11 september in de twin towers af speelde dan is het deze man wel; Meneer William Rodriguez. Werkte 20 jaar in het gebouw, heeft honderden mensen gered die dag, omdat hij in bezit was van alle sleutels in het gebouw. Hij werkte die dag in de basement en dit is wat hij voor de commissie onderandere heeft verklaard.

Kijk minuut 8 gaan kijken

video.google.com/videoplay?docid=55049...

truthseeker | 09-07-07 | 15:35

WTC 7 is ook al lang verklaard. Het waren gewoon slecht gebouwde torentjes volgens een methode waar de ingenieursbureaus die dit soort projectjes doen allang vanaf gestapt zijn, heb ik begrepen.

ekimov | 09-07-07 | 15:23

Yep, ik weet het wel. Al die laffe samenzweringstheorieen hebben de arabierschen wereld ook tot -ahem- grote hoogten opgestuwd. Als driehoog achter in Cairo, Damascus of Teheran de riolering verstopt zit en de snor van moeder valt uit, is het ook de schuld van de joden.
Maar vergis je niet, datzelfde domme gezeik hebben we in Nederland ook. Hele volksstammen linkse pluizen staan altijd klaar om de kansenjongeren te vertellen dat het niet hun schuld is dat ze roven, stelen en steken. Het is altijd de schuld van anderen, de maatschappij of dicriminasie; nooit eens kritisch naar jezelf kijken. Ik wordt daar zo moe van

CouscousHabibi | 09-07-07 | 15:22

het officiele verhaal versus de vele complottheorieen..

waar twee honden vechten om een been, gaat de derde er mee heen.

Max Beentjes | 09-07-07 | 15:22

CouscousHabibi, denk toch na, dit trekken onze samenzweerders niet. Een Nieuwe Wereldorde is toch een stuk interessanter dan rekensommetjes???

HeartlessBitch | 09-07-07 | 15:14

Leukste vind ik altijd die stakkers die aankomen met het feit dat het Empire State building ook door een vliegtuig geraakt werd maar niet neerstortte. Als je een simpele berekening maakt van de kinetische energie die overgebracht werd met de impact van Flight UA-175 (WTC south tower) en de B-25 die in het Empire State vloog in 1945, dan kom je op maar 66 keer zoveel energie! oftwel ongeveer 3.500.000 KiloJoule, de impact liet de torens dan ook zichtbaar zwaaien. Dan hebben we de explosieve kracht van 10.000 gallons kerosine niet eens meegerekend. En dan komen er van die stumpers nog beweren dat er springladingen aan te pas moesten komen. Rot toch op!
Overigens leert dezelfde rekensom ons dat Flight 175 1.6 keer zoveel energie had als Flight 11 (E is half MV kwadraat weetjewel). Dat ligt akelig dicht bij de kortere tijd waarin die toren instortte: 1.8 keer zo snel. De resterende 0.2 is te verklaren vanuit het feit dat er (vanwege het lagere inslagpunt) meer gewicht drukte op de, ook door kerosine explosies, zwaar beschadigde constructie. En daar heb je geen conspiratie theorie voor nodig; enkel een zakjapanner.

CouscousHabibi | 09-07-07 | 15:02

Nou, als Bush erachter zit zou ik dat geen goede zaak vinden.

Teen | 09-07-07 | 14:59

Je hoeft maar met je gezond verstand te kijken naar de machtspelletjes die er gespeeld worden, Balkenende en Busche zijn beide geloofsgenoten van elkaar en dit is de drijfveer achter de samen werking van Nederland en Amerika. Ik heb de laatste 6 jaar Nederland van het vrijste land zien veranderen in een land waar de burger helemaal gecontroleerd word,dit zie je bij lange na niet eens in Duitsland of België gebeuren terwijl deze landen wel strenger straffen, als je ook echt iets crimineels doet.

Als ik zie dat een motoragent een fietsend scholiertje van een jaar of 10 op het fietspad dwars rijd alleen omdat ze haar paspoort moet laten zien, terwijl zij daar gewoon fietste en totaal geen verkeersovertreding maakte en als ik zie dat men bij fouilleer acties in de binnen stad kleine kinderen van vijf jaar fouilleren dan is mij duidelijk dat deze kinderen worden voorberijd op een totaal gecontroleerd leven door de staat.

Veel mensen zeggen dat ze best wel wat privésie willen inleveren voor meer veiligheid, maar deze mensen beseffen meestal niet dat we allemaal wel wat te verbergen hebben, of je nu geld krijgt van een familielid of je gaat vreemd of je hebt een rare hobby, straks weten ze alles over de burger en als het nodig is misbruikt men dat ook.

souty | 09-07-07 | 14:55

@Pauperheaumeau 09-07-07 @ 14:33
Je beschuldigt de Fransen van een eigenschap die je zelf zo te zien in hoge mate bezit, nl. gebrek aan analytisch vermogen. Met de uitspraak "rationeel kan derhalve gesteld worden dat deze mensen zich achter Bush scharen" ga je net zo kort door de bocht as Bush met zijn: "if you're not with us, you're against us". Probeer het nog eens?

HeartlessBitch | 09-07-07 | 14:53

Kijk maar uit voor dat ik je aangeef bij de pliesie.. Kan je samen met Bokito's 120 uur prikken. Zullen we eens kijken of je nog lacht. ;)

Nee gekheid. Murdock ben het wel met je eens op een aantal punten. Maar met betrekking tot jou opmerking heb ik zoveel te zeggen dat het niet op een fatsoenlijke website is uit te schrijven. Bovendien ben ik aan het werk (al erg genoeg dat ik hier mee bezig ben).
.
Zie het niet als belediging. Maar ben het even zat.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 14:45

@Pauperheaumeau 09-07-07 @ 14:33
Hé hokjesdenkerT, ga eens keihard dood!

Murdockyoufool | 09-07-07 | 14:42

OK Eindconclusie:

2 groepen knurften:
.
Groep 1: Denkt dat Amerika schone handen heeft en blijft stellig geloven dat het 9/11 report de feitelijke weergave is van de gebeurtenissen op die dag. Bush hangt deze theorie ook aan. Rationeel kan derhalve gesteld worden dat deze mensen zich achter Bush scharen.
.
Groep 2: Een groep knurften die zich verheerlijkt met spannende spionage verhaaltjes a là Spy Game dat Bush & consorten dit verhaal geregiseerd hebben. Of een veriant van een New World Order (dat is een regelrechte bestseller).
.
Eindconclusie van discussie: we worden het niet eens. Verder worden alle discussie voerenden doorverwezen naar de veelgenoemde complotsites.
.
Eindconclusie van artikel: Iets wat we allang wisten. Fransen zijn onnoemelijk lomp. Analytisch bijzonder slecht. Al hun goede besluiten blijken hoofdzakelijk gelukkig ipv doordacht te zijn.
.
Einde discussie.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 14:33

@Pauperheaumeau 09-07-07 @ 14:14
Beetje dimmen vriend.
Met 'it makes no sense' doel ik op de huidige politieke verhoudingen. De VS hebben geen New World Order nodig om de baas te zijn. Je kunt dit niet vergelijken met het Romeinse rijk of het Britse Gemenebest, ontstaan in een tijd dat verovering en ontdekking van grondgebied prioriteit had, noch met de verbreiding van een systeem als het communisme. Immers, het overgrote van de wereld werkt en leeft inmiddels naar de maatstaven van het kapitalisme. Dus, voor jou nog een keer: Wat. Is. De. Winst. Van. Een. NWO?

Murdockyoufool | 09-07-07 | 14:29

@sjaakdeslinkselul @09.19
Een veel te late reactie op je vroege comment, maar wat een wakkere en creatieve geest zo vroeg op de ochtend. Ik zou willen dat ik deze scheldwoorden kan verzinnen. Chapeau!

piquant | 09-07-07 | 14:28

zucht.................................

latinha | 09-07-07 | 14:26

als er een land een regel rechte intrigant is dan is het wel Frankrijk.Zoals dat complot dat 'ze' de tweede wereldoorlog ook hebben gewonnen.

miko | 09-07-07 | 14:22

truthseeker 09-07-07 @ 13:17

Een door iedere gek te benaderen Google service als bewijs gebruiken is inderdaad een sterke waarheidsvindende argumentatie.

Als je de woorden van W. Bos uit de context van diverse interviews losknipt dan kan het ultime bewijs van zijn heterosexualiteit opleveren. Dezelfde woorden maar dan in een andere volgorde maken van W. Bos een nieuwe Maarten Luther of een brabbelende gek of een nieuwe Hitler of , enz.

Prof. Dr. F.A. Hayek | 09-07-07 | 14:20

Naief, achterlijk, kritisch, gebruik je hersenen.... koop eens een spiegel. Zoals maar weer blijkt, religieuzen en complotdenkers zijn volledig overtuigd van hun eigen kleine waarheid, ontberen iedere zelfkritiek en daarom wanen ze zich ook superieur.

sjaakdeslinksesul | 09-07-07 | 14:19

"Maar goed, wat ik wil aantonen is dat geheimegenootschappen bestaan. En ze proberen bepaalde projecten door onze strot te duwen" Dat zeg ik: BZN stopt toch niet zo maar???

HeartlessBitch | 09-07-07 | 14:18

Murdockyoufool 09-07-07 @ 14:09
"Read my lips: it makes no sense"
.
Grmbl. Wat een uiterst achterlijke opmerking lijkt dit. Nagenoeg elke supermacht uit de geschiedenis heeft zich bezig gehouden met Geopolitik. Romeinen, Britten, Russen, Spanjaarden etc. etc. etc. Ben het zeker met je eens dat je een flink voorstellingsvermogen nodig hebt om dergelijke groeperingen inhoud te geven.
.
Maar je kan de geschiedenis niet ontkennen. Het is zeker niet een vreemde gedachte dat er partijen zijn die meer voor het zeggen hebben dan dat wij plebs denken.
.
Niet zo naïf graag. We zijn allemaal geboren met een stel hersenen. Gebruik ze in ieder geval een beetje...

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 14:14

HeartlessBitch 09-07-07 @ 13:55
Je weet niet eens waar ik het over heb enorme vmboer. En inderdaad Nederland probeer ook de EU door onze strot te duwen. Niet dat ze in een groot complot zitten ofzo, meer om andere landen niet teleur te stellen. Want we willen immers het schoothondje van de VS zijn. Anderzijds heeft ons staatshoofd direct verband met die zogenaamde nieuwe wereld elite. Er bestaat namelijk een geheime internationale denktank die als doel heeft de wereld te verenigen. Het grappige is nu, dat onze staatshoofd vrijwel altijd aanwezig is bij die bijeenkomsten. Ook dit jaar, maar dat heeft jammer genoeg de kranten niet gehaald. Jawel, via rtl boulevard haha www.youtube.com/watch?v=Qcjk0_wj7Do

Terwijl het gedoe rond G8 het nieuws heersten, zaten de echte globalisten in Turkijen te praten over de echte zaken die er toe doen. Natuurlijk geloof je me niet, maar ik zou even wat linkjes doorgeven.

en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group...

Maar goed, wat ik wil aantonen is dat geheimegenootschappen bestaan. En ze proberen bepaalde projecten door onze strot te duwen. En evenementen als 11 september helpen daar goed bij. CFR zei zelfs een dag na de aanslagen dat Bush deze aanslagen kan gebruiken om de nieuwe wereld orde te bevorderen (het filmpje van dit heb ik al eerder getoon).

truthseeker | 09-07-07 | 14:10

@truthseeker 09-07-07 @ 13:43
@Groenepuntmuts. 09-07-07 @ 13:55
Ontegenzeggelijk zijn er 'krachten' die de VS graag in het zadel houden; dat is geen schokkend nieuws. Kunnen Frankrijk en Groot-Brittannië ook over meepraten. Aan de andere kant: wat zou zo'n NWO opleveren? Macht en geld? Whoopie, we controleren de wereld. En wat is precies het verschil met de huidige situatie? Hebben de VS -of de 'elite- werkelijk iets te vrezen van Iran, Noord-Korea, Libië? Read my lips: it makes no sense.

Murdockyoufool | 09-07-07 | 14:09

truthseeker 09-07-07 @ 13:43
Hoe werkt een complottheorie: je kiest de gaten in bestaande theorieen en zoekt naar alternatieve verklaringen en vindt hiervoor selectief bewijs, de verklaringen knoop je aan elkaar en je hebt je "onweerlegbare" complottheorie. Op deze werkwijze kun je alles maar dan ook alles verzinnen.
Hoe werkt een wetenschappelijke theorie: je pakt alle bewijzen die voorhanden zijn en zoekt dan naar de meest aannemelijk verklaring. Het is dan haast onvermijdelijk dat bepaalde bewijsstukken onverklaarbaar of zelfs tegenstrijdig zijn of dat er gaten in je bewijsvoering zijn.
Maar hanteer nu eens dezelfde kritische werkwijze op de complottheorien. Alle beschikbare bewijzen moeten dan de complottheorie staven. En dan wordt het opeens heel moeilijk om er nog langer in te geloven. Vandaar dat complotdenkers ook altijd bezig zijn met bestaande theorieen te ontkrachten ipv met hun eigen theorieen te bewijzen of de kritiek op hun bewijslast te weerleggen, wat wetenschappers wel doen.

sjaakdeslinksesul | 09-07-07 | 14:09

WTC-7 is best apart. Daarvan heb ik begrepen dat daarin de Security Exchange Commission en onderdelen van Inlichtingendiensten gevestigd waren. Weet overigens niet of dat waar is. Die vent op Zembla was wel grappig. Die zat keihard te beweren dat dit een gecontroleerde vernietiging was.
.
Overigens niet bijdragend aan deze discussie wil ik wel vermelden dat met name Fox News zeer allergisch reageerd op mensen die bedenkingen hebben tegen het huidige officiële verhaal. Zat zojuist Loose Change 2nd edition te kijken. Schandalige nieuwsvoering daar in Amerika, lijkt de volkskrant wel.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 14:02

ik was het meestal wel eens met geenstijl, maar nu doen ze echt achterlijk, het is prima mogelijk, rechtse propaganda... neem eens wat linkse redacteuren aan, blijft het interessant!

Groenepuntmuts. | 09-07-07 | 13:56

Je spelling in je vorige post was goed maar je aandacht verslapt weer Truthseekertje, probeer erbij te blijven - je kan het!
Inhoudelijk: ik neem aan dat ze in Nederland al ver gevorderd zijn met het bouwen van deze nieuwe wereldorde? Ik bedoel, BZN stopt toch niet zomaar?

HeartlessBitch | 09-07-07 | 13:55

@ MURDOCKYOUFOOL
ik weet het niet, heb je zeitgeist the movie gezien? zette me wel aan het denken, google dat maar, ik heb de link zo even niet bij de hand.
dat 7de gebouw van het WTC stortte wel heel verdacht in elkaar, en de reden voor amerika om mee te doen aan WW1 sloeg ook nergens op... net als vietnam, het blijft verdacht.

Groenepuntmuts. | 09-07-07 | 13:55

Murdockyoufool 09-07-07 @ 13:32
Luister die elite waar ik het over heb. Zijn niet gebonden aan een staat.. hun filosofie gaat boven soevereinne natie staten. Tot slot een natie staat is alleen maar een cultureel product, waarmee wij onze wereld ordenen. En daarnaast een relatief nieuw beginsel.. gezien de eerste natie staat ongeveer 250 jaar geleden ontstaan is. maar dat terzijde.

Het feit dat men werkt aan een noord amerikaanse unie (waar bush hard aan meewerkt) , zegt al genoeg hoe ze denken aan de soevereiniteit van de USA. Het zelfde geld voor de EU. Heb jii ooit gekozen voor de EU of voor de EURO. dacht het niet.. stapje je voor stapje zijn ze aan het bouwen.

Kijk de doctrine van deze meneer: en.wikipedia.org/wiki/Adam_Weishaupt
bestaat nog steeds. Eigenlijk alles waar hij voor stond wordt werkelijkheid. Weishaupt zei: dat alle middelen zijn geoorloof om het doel te bereiken. Zelfs terreur.

Maar goed de feiten zijn er. Deze mensen praten openlijk over hun nieuwe wereld orde (zelfs de oprichters van de VN zeiden dat dit instituut als fundering fungeert voor een wereldoverheid), dus is het ook heel legitiem om erover te praten en vragen te stellen.

Een ander voorbeeld van een nieuwe wereld orde elite:
www.youtube.com/watch?v=Uv5cqh26CC0
www.youtube.com/watch?v=l8l6Af74rCY
wel toevallig als hij aantreed dat er bommen afgaan.

maar goed.. de keuze is aan jouw wat je gelooft. Steek je kop in het zand en neemt alles voor lief aan of je bent kritisch en doet onderzoek.

ik persoonlijk geloof wat JFK hier zegt over de wereld orde.
www.youtube.com/watch?v=MS7l6i4w11U

truthseeker | 09-07-07 | 13:43

-weggejorist-

DutchWax | 09-07-07 | 13:42

Ik weet niet wat ik er van moet denken van cees007.eu
.
Wat wel een feit is, is dat de machtigste mensen ter aarde er nogal hele erge duistere ritualen op na houden op de Bohemian Grove, zoals ik net kon zien op cees007.eu

LoL @ S?v?ke | 09-07-07 | 13:39

Ik denk dat de albino's erachter zaten. Vieze bleke mannetjes met hun enge ogen.
Brrrr.

Teen | 09-07-07 | 13:36

Ik dacht dat immidels wel over deze hoax heen waren.

bethundered | 09-07-07 | 13:36

Haha, ach ja die is gemaakt toen de US gesticht werd. De bedoeling komen prachtig tot uiting in het alziende oog op het $1 biljet.
.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 13:35

@truthseeker 09-07-07 @ 13:17:
Congrats. Je bent zojuist gedegradeerd van useless naar completely useless. NEXT!

HeartlessBitch | 09-07-07 | 13:33

@truthseeker 09-07-07 @ 13:17
Makes no sense. De VS is zeker sinds WOII -maar ook daarvoor al- de allerbelangrijkste speler. Een orde met zes staten, zoals door jou vermeld, zou de macht van de VS alleen maar aan het wankelen kunnen brengen. Immers, een Aziatische superstaat -China, India, Japan, maar ook Rusland- ligt economisch en qua kennis en ontwikkeling voor op de USA. Een militaire voorsprong zou slechts een kwestie van tijd zijn.

@azijnseiker 09-07-07 @ 13:25
Yep.

Murdockyoufool | 09-07-07 | 13:32

" NEW WORLD ORDER"

op dat moment is het tijd om je pillen in te nemen

azijnseiker | 09-07-07 | 13:25

Murdockyoufool 09-07-07 @ 13:15
Nee oke, daar kan ik me wel in vinden........... Het is zeker geen heilige, maar de discussie over 9-11 is gevoerd en gesloten................

Wishbone | 09-07-07 | 13:17

IK denk overigens ook niet dat Bush de 'mastermind' achter 11 september is .. hoor. Er een elite groepje daar in de VS (en ook in europa) die bezig zijn met een projectje: het bouwen van een NEW WORLD ORDER. Althans volgens de woorden van bush senior, kissinger etc..

Zie: www.youtube.com/watch?v=vUTQZMyzQjI

Dus een combinatie van occulte groep (bohemian grove, skulls and bones etc) en militair complex die dit project voortduwen.
Eigenlijk bescheef prof. dr. Weishaupt in 1776 al dat deze elite bezig zijn met een wereld orde. Een orde met 6 supranationale staten (zoals de EU, afrikaanse unie, zuid amerikaans unie) die gebonden zijn met een wereld overheid. Momenteel zijn ze bezig met de north american union.. kijk maar

www.youtube.com/watch?v=2kjsy2Z3kdI

klinkt allemaal vaag, maar de feiten liggen er.

truthseeker | 09-07-07 | 13:17

@Wishbone 09-07-07 @ 12:53
Je moet zaken wel kritisch blijven benaderen, Wishbone. Bush en z'n haviken acht ik tot heel veel in staat, evenals Al Qaeda en haar bijzit van baardapen. Maar goed, het is ook niet mijn bedoeling om de discussie weer op te rakelen. Wilde even aangeven dat ik de peop van Bush niet zo maar voor zoete keok slik.

Murdockyoufool | 09-07-07 | 13:15

Even voor mijn goede gemoed:
Domme Bush ensceneert de 9-11 aanslagen, vermoordt 3000 van zijn eigen burgers en richt voor miljarden dollars schade aan. Als een paar "briljante" geesten als Jimmy "Pop" Walters dit vervolgens ontmaskeren dan worden zij niet eenvoudig van kant gemaakt zoals Poetin wel zo makkelijk doet (Politskaya, Litvinenko e.a.)?
Vervolgens wordt onder het mom van Chemische Wapens Irak binnengevallen en "de olie gestolen" maar neemt men niet de moeite een paar tonnetjes Sarin of VX te planten om het wat waarschijnlijker te maken? nee, dan snap ik het...

Er zijn twee dingen elementair in het universum: waterstof en domheid.

CouscousHabibi | 09-07-07 | 13:15

MAXIMO 09-07-07 @ 13:06
En als iemand "kutmoslims" roept wanneer het over een salafistische haatimam gaat, loop je te janken dat niet alle moslims zo zijn en dat er te veel gestigmatiseerd wordt en hierdoor de moslims als selffullfilling prophecy radicaliseren. Maar termen als kudtkeppeltjes komen wel door de politiek correcte graadmeter van MAXIMO heen en joden kunnen zeker niet radicaliseren?

sjaakdeslinksesul | 09-07-07 | 13:12

truthseeker 09-07-07 @ 12:58
Als je niet begrijpt wat er staat en of waarom het er staat dan kun je beter niet reageren..........

Wishbone | 09-07-07 | 13:10

Murdockyoufool 09-07-07 @ 13:03
Nee Murdock he is niet vreemd en al zo vaak verklaart en gelinkt naar de verklaring dat het de moeite niet meer is om er een discussie over te voeren..........

Wishbone | 09-07-07 | 13:09

sjaakdeslinksesul 09-07-07 @ 13:03
Waarom?
Heb enkel een hekel aan soortgelijke exemplaren en een ieder die het daarvoor opneemt.

MAXIMO | 09-07-07 | 13:06

@ekimov 09-07-07 @ 12:47
@Wishbone 09-07-07 @ 12:53
Aha, deze fijn behaarde dude. www.cbc.ca/world/story/2007/03/14/bomb... Ik zou bijna vragen 'is dat eigenlijk wel zo', maar laten we aannemen dat het zo is. Waarom heeft niemand de aanslagen officieel opgeëist? Toch een aardige kerf op je eh kerfstok.
Overigens denk ik niet dat Bush achter de aanslagen op de Twin Towers zit, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ze meer zijn dan een vinding van Al Qaeda. De vermeende aanslagen op het Pentagon en Witte Huis -gat in de grond, waar zijn de lijken?- blijven vreemd...

Murdockyoufool | 09-07-07 | 13:03

@mocroindahouse&MAXIMO
"Koshere waarden, kilo's varkensvlees eten, xenofobisch kudtkeppeltjes', man zeg toch gewoon dat jullie joden haten, ben je van alle hypocriete ontkenningsdriften verlost en hoej je niet meer zo op je woorden te passen ("nee, ik heb geen hekel aan joden wel aan zionisten").

sjaakdeslinksesul | 09-07-07 | 13:03

jullie hebben het allemaal fout. ik zat erachter. want zo ben ik.

Demonische Eend | 09-07-07 | 13:00

Shalome 09-07-07 @ 12:51
ja ik zag het,daar liep hij ook al weer te etteren!

overVecht | 09-07-07 | 12:58

Wishbone 09-07-07 @ 12:44
Juist Wishbone

' was listed there for the 1998 embassy attack, and not for his alleged role in the September 11, 2001 terrorist attacks that killed nearly 3,000, because the most wanted lists name fugitives charged with a crime by a prosecutor or under indictment by a grand jury. Bin Laden was named as an unindicted co-conspirator in' ..

vind je niet een beetje raar.. dat de grootste aansalg op amerikaanse bodem niet eens wordt onderzocht door een officier van justitie (bijvoorbeeld die van new york) en dan bewijzen zoeken en aanklagen.. zodat hij officieel een verdachte wordt waardoor de CIA en FBI meerdere dingen tegen osama kunnen beginnen. Wel heel dom om mijn argument te gaan bevestigen als je niet met me eens bent.

truthseeker | 09-07-07 | 12:58

ekimov 09-07-07 @ 12:47

Als jij zou vastzitten op Guantanamo Bay dan zou jij zelfs toegeven/bekennen dat jij degene was die achter de kennendy moord zat.

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 12:57

Wel grappig, xenofobische kudtkeppeltjes als Wishbone en Sshalome denken dat moslims nergens toe in staat zijn tot het moment dat 911 wordt aangekaart.
Waren het dan toch geen moslims?

MAXIMO | 09-07-07 | 12:57

Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 12:49

Jammer dat je mijn advies over omatjes beroven niet hebt aangenomen, dan had je tenminste nog respect gehad van de moslim bevolking, je landgenoten in het bijzonder. Met je jodencomplot, je b52, enz enz. Zelden zo'n domme ongeinformeerde rukker als jij gezien.

Je zou een b52 nog niet herkennen als ie zijwaarts je reet ingeschoven wordt dus houd nou gewoon je domme allochtone kutbek.

Hieronymus van Alphe | 09-07-07 | 12:56

Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 12:49

gutte gut, mocrotje kan geen engels lezen! lol:)

latinha | 09-07-07 | 12:53

Murdockyoufool 09-07-07 @ 12:47
Alles beter dan een moslim..........

Wishbone | 09-07-07 | 12:53

Truthseekertje, lutser, nu doe je het wéér! Eerst lezen voor je op 'send' drukt, je weet toch dat je niet kunt spellen? Nou dan!
Ingaan op je argumenten heeft geen zin, je luistert toch niet. Ik focus me op een gebrek waar hopelijk nog wat aan te redden valt...

HeartlessBitch | 09-07-07 | 12:52

Murdockyoufool 09-07-07 @ 12:47
Kom op Murdock, hij is wel officieel verdacht en er is zelfs een tape waarop hij de aanslag opeist namens al-kutta........ Het is alleen niet op de poster erbij gezet om bovenstaande reden...........

Wishbone | 09-07-07 | 12:52

overVecht 09-07-07 @ 12:48

De obsessie die moslims voor joden koesteren is grenzeloos. Maar ik heb net al op dat andere topic uitgelegd waarom :-) Je weet wel, die met het 'kinderprogramma' en beminnelijke Palestijnse peuters.

Shalome | 09-07-07 | 12:51

Wishbone 09-07-07 @ 12:44

IPV the cpoypaste in een vreemde taal, kan je het ook in je eigen woorden omschrijven, wat ben jij toch een luie huisvrouw, is de bold en the beautiful al begonnen?

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 12:49

Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 12:18
toon is een beetje respect kudtvarken. En ga nu niet beginnen over dat Shalome begon want dat is te makkelijk.

overVecht | 09-07-07 | 12:48

@Wishbone 09-07-07 @ 12:44
Juist, Bin Laden is niet officieel verdacht van 9/11. Wie wel?

Murdockyoufool | 09-07-07 | 12:47

Sjeik Mohammed bekent, die lelijke vent...

WASHINGTON - Khalid Sheikh Mohammed heeft bekend dat hij de bedenker was van de aanslagen op 11 september 2001 en een reeks andere terreurdaden. Hij deed dat tijdens een hoorzitting in Guantanamo Bay, bleek woensdag uit transcripties van een hoorzitting.

De Pakistaanse man werd altijd al gezien als het brein achter de aanslagen. "Ik was verantwoordelijk voor de 9/11-operatie, van A tot Z", zei Mohammed via een vertegenwoordiger, blijkt uit de weergave van de verhoren die het Amerikaanse ministerie van Defensie woensdag vrijgaf.

"Ik was de operationeel leider voor sheikh Osama bin Laden voor de organisatie, planning, follow-up en uitvoering van de 9/11-operatie

ekimov | 09-07-07 | 12:47

truthseeker 09-07-07 @ 12:40
Lul toch niet zo slap.........
.
Osama bin Laden[8] is the leader of al-Qaeda, and is wanted in connection with the August 7, 1998, bombings of the United States embassies in Dar Es Salaam, Tanzania, and Nairobi, Kenya. These attacks killed over 200 people. bin Laden and al-Qaeda are also responsible for the October 12, 2000, attack on the USS Cole off the coast of Yemen, which killed 17. Although bin Laden also later appeared on the first publicly released FBI Most Wanted Terrorists list on October 10, 2001, he was listed there for the 1998 embassy attack, and not for his alleged role in the September 11, 2001 terrorist attacks that killed nearly 3,000, because the most wanted lists name fugitives charged with a crime by a prosecutor or under indictment by a grand jury. Bin Laden was named as an unindicted co-conspirator in, for instance, the federal indictment against convicted terrorist Zacarias Moussaoui, but has not been formally indicted for his role in the September 11, 2001 attacks.
.
Je comments zijn gewoon de moeite niet om op in te gaan..........

Wishbone | 09-07-07 | 12:44

bakoenin weet alles, blijkt wel. Hier nog een leuk verhaal over een aluminium auto die in de fik vloog:
www.autoreporter.nl/index.php?fid=71&a...
niets van over. Ik denk dat zo'n neergeklapte boeing nog wel heter wordt.

ekimov | 09-07-07 | 12:41

omdat je mijn ongelijk niet kan beargumenteren bedoel ik.. maar goed dit is ook geenstijl dacht ik zooooooooooooooo

truthseeker | 09-07-07 | 12:41

HAHA.. super mooi.. gewoon niet inhoudelijk ingaan, omdat je niet kan beargumenteren van mijn ongelijk

truthseeker | 09-07-07 | 12:40

al zat bush erachter, wat dan nog?

Demonische Eend | 09-07-07 | 12:39

brulkikker 09-07-07 @ 11:59

dus volgens jouw logica zou 50 jaar geleden de boel ingestort moeten zijn t.o.v. een aantal verdiepingen aan puin in de tegenwoordige tijd.

Max Beentjes | 09-07-07 | 12:39

Mja, ik moet zeggen dat 9/11 tot de meest vreemde verhalen ooit behoort. Er zijn te veel tegenstellingen om zonder meer aan te nemen dat dit enkel een actie van Al Qaeda was. Heeft iemand, een groep, de aanslagen eigenlijk ooit officieel opgeëist?

Murdockyoufool | 09-07-07 | 12:38

het word een interessante wereld als we politici gaan geloven

bakoenin | 09-07-07 | 12:36

ach ja, een gat van een meter bij een meter in het pentagon, en maar 1 motor gevonden van het hele vliegtuig.
Jahaa, want alle alluminium was weggesmolten .... tuurlijk...

bakoenin | 09-07-07 | 12:33

@truthseeker 09-07-07 @ 12:13:
"Het officiele verhaal van Bush en zijn vrienden is een complottheorie". Je spreekt jezelf reeds in de 1e zin tegen dus op dat moment ben ik al afgehaakt met mijn poging om je argumenten serieus te nemen. Leer toch eerst eens spellen man - als 'bijna socialoog' zou je je moeten schamen. Je bent al een keer op je bek gegaan en kwam daar later op terug met als argument dat je je post niet had nagelezen voordat je op send drukte. Conclusie: ge zijt hardleers mien jong.
Hmm, dat is dus de enige conclusie die ik kan overhouden aan je betoog. Verspil jij nou je tijd of ik?

HeartlessBitch | 09-07-07 | 12:28

Het wordt een interessante wereld als politici gaan geloven dat websites die de meeste bezoekers trekken de waarheid vertellen.

henriette | 09-07-07 | 12:26

Ja precies, kunnen jullie een voorbeeld aan nemen, de FBI en CIA. Pas iemand beschuldigen als je bewijs hebt...

ekimov | 09-07-07 | 12:26

Niet verrassend, dat de gemiddelde Neocon Trotskyist hier een complot uitsluit.
Straks word hun macht door oorlog strategie wel heel erg gemakkelijk te begrijpen.

bakoenin | 09-07-07 | 12:26

truthseeker 09-07-07 @ 12:13

100% gelijk.

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 12:23

IS wel grappig dat de CIA en FBI osama bin laden niet zoeken voor de aanslagen van 11 september, omdat ze geen bewijs hebben. Kijk ook maar even op de site van hun.
www.fbi.gov/wanted/topten/fugitives/la...

truthseeker | 09-07-07 | 12:21

Het officiele verhaal is nog altijd 10x logischer dan de vele complottheorieen.
Ik heb nog geen serieus te nemen complotsite gezien. Eerst beschuldigen ze iemand en vervolgens verzinnen ze er een verhaal omheen.
Op simpele wijze zijn de complottheorieen te ontkrachten.
www.911myths.com/

ekimov | 09-07-07 | 12:20

Shalome 09-07-07 @ 12:13

Ben jij wel joods, je valt je eigen koshere waarden aan (laat een rabbi dat niet horen), of zijn jullie al bekeert en eten jullie kilos varkensvlees, in dat geval neem ik mijn woorden terug.

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 12:18

Lompe lutsers dat jullie zijn!!!

Het officiele verhaal van Bush en zijn vrienden is een complottheorie. Dat 19 kapers, zonder tickets en zonder op de passagier lijst te komen (op atta na dan), vier amerikaanse vliegtuigen kapen met stenley mesjes. Om vervolgens 1,5 uur lang in het amerikaanse luchtruim te vliegen (gemiddeld wordt een vliegtuig binnen 3 minuten onderschept en is dat roetine klus (gebeurd jaarlijsk 64 maal)). Vervolgens vliegen twee vliegtuigen naar New York, waar ze met 2 vliegtuigen 3 wolkenkrabbers naar beneden halen. Een vliegtuig verdamt in het veld en wordt niks van terug gevonden. Het andere vliegtuig weet 200 camera's te ontwijken om vervolgens het pentagon in te vliegen.

Vervolgen verklaart osama bin laden, in de twee weken na de aanslagen, tot twee maal toe dat het amerikaanse krachten zijn die de aanslagen hebben uitgevoerd. En de op het bewijs wachten we nog steeds. Er is echter een filmpje uitgebracht, maar nu blijkt dat osama niet te zijn. De man droeg goude ringe etc schreef rechts en zag er anders uit. Hetandere filmpje azegt osama dat we meer van zulke aanslagen kunnen verwachten in een zijn vele vage boodschappen. Nou dat is het bewijs. Op basis van dit is amerika 2 soevereine staten binnengevallen met 200 000 tot 500 000 doden tot gevolg.

Dus: Het officiele verhaal is een complot. Ten tweede het is nooit bewezen, dus het is een theorie. conclusie het officiele verhaal is een complot theorie.

In de wetenschap ga je vervolgens kijken welke theorieen het meest plausible zijn en dan kom je tot de conclusie dathet officiel verhaal niet echt klopt.

truthseeker | 09-07-07 | 12:13

overVecht 09-07-07 @ 12:07

Het is nu wel bewezen dat halal eten de hersencellen aantast. Ze gaan erdoor geloven wat Arabische kranten schrijven (geweldige berichtgeving uit die contreien, echt subliem: 9 vd 10 artikelen gaan over joden).

Shalome | 09-07-07 | 12:13

Aan de foto te zien, niet een van de uitvinders van het zwarte garen. En deze mevrouw is minister? Ik ging al niet naar Frankrijk, maar nu ga ik nooit meer!

Lot | 09-07-07 | 12:12

Shalome 09-07-07 @ 12:06
ja GS moet gewoon bij de registratieprocedure misschien maar ook een reukscan inbouwen ofzeau

overVecht | 09-07-07 | 12:07

overVecht 09-07-07 @ 12:05

Nee, big mistake *hehe* Maar... te herstellen.

Shalome | 09-07-07 | 12:06

Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 11:55
50 jaar geleden was de lucht voor 50 procent minder vervuild dan nu het geval is.
50 jaar geleden woonden 50 procent minder finnen in 0031.
.
.
hmmmmmm complot?

overVecht | 09-07-07 | 12:05

brulkikker 09-07-07 @ 11:59

Voor de goede verhouding: op een andere thread beweerde Gekke Mocro nog dat de immer gefokte mocrootjes wel eens even de Nederlanders 0031 uit zouden trappen. *heh* Worden geinige taferelen, met al die pislinke werkweigeraars die niet eens het VMBO afkrijgen.

Shalome | 09-07-07 | 12:04

Veel argumenten die op die site staan ontkrachten de zaak helemaal niet
Pauperheaumeau 09-07-07 @ 11:57

hahahah,ik hou er mee op, u is eauk gelovig neem ik aan?

latinha | 09-07-07 | 12:03

@ Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 11:55
Je hebt me overtuigd, het moet de Bush kliek wel zijn geweest met hulp van Israel. Zoveel anti-semitische vooringenomen dommigheid wordt er uit de moslimhoek over ons uitgestort, onmogelijk dat daar voldoende hersencellen aanwezig zijn om een ingenieuze aanslag als 9-11 te plannen en uit te voeren.
Overigens leert elke 1e jaars student architectuur waarom de betonconstructie van het Empire State Building 10x sterker is dan de staalconstructie van het WTC was; misschien kan je beter je mond houden om je complotverhaal niet nog ongeloofwaardiger te maken.

ekimov | 09-07-07 | 12:03

@ brulkikker 09-07-07 @ 11:59

Wel een echt mooi antwoord wat je daar geeft. Lekker inhoudelijke behandeling van zijn "punt". Maar goed. Dat typeerd jou klaarblijkelijk. Knurft. Je komt zeker uit het oosten van het land. Daar leven allemaal van die corcken.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 12:02

ongeveer 50 jaar geleden
Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 11:55

ahahahahahahahah

latinha | 09-07-07 | 12:01

Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 11:55
50 jaar geleden kreeg iemand een kogel in zijn kop en stierf.
Dit jaar kreeg iemand een kogel in zijn kop en ging naar het ziekenhuis om te klagen over "hoofdpijn".
Domoor.

brulkikker | 09-07-07 | 11:59

latinha 09-07-07 @ 11:46

Tja de Gristen-honden blijven ook volhouden dat de fossilering van de sinosaurussen is gekomen door de Zondvloed. Veel argumenten die op die site staan ontkrachten de zaak helemaal niet. Ze geven gewoon een mogelijkheid weer hoe het OOK kan zijn. Overigens wil ik wel aangeven dat deze Franse minister wel een heel kolderiek argument aanvoerd. Maar goed, daar ben je Frans voor.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 11:57

@Teen 09-07-07 @ 11:54
das niet waar!
Het heeft toch mooie boem-beelden opgeleverd!

overVecht | 09-07-07 | 11:55

Ter vergelijking: ongeveer 50 jaar geleden vloog een vliegtuig ( b-52 bommenwerper) tegen het empire state building (NY), oorzaak was dichte mist, 12 verdiepingen naar de klote, maar het gebouw bleef staan.

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 11:55

Het is allemaal voor niets geweest.

Teen | 09-07-07 | 11:54

LOL@Shalome 09-07-07 @ 11:49

overVecht | 09-07-07 | 11:50

Teen,
Is dit wat je wilde?
ben je nu tevreden dan!

azijnseiker | 09-07-07 | 11:50

overVecht 09-07-07 @ 11:46

Vergeet Bij Toutatis! niet. En de Olympus zit ook nog vol goden die wachten tot een aardling weer in ze gaat geloven, zodat ze weer kunnen gaan bestaan. De Grieken doen het niet meer, en nu zijn Zeus, Hera, Afrodite, Ares et al werkeloos.

Shalome | 09-07-07 | 11:49

@ Pauperheaumeau 09-07-07
Hahahahahahahahahaha IJZERSTERK om de Gouden Kooi als argument voor het aanhangen van de complot theorie te gebruiken. "Zie je wel, in de GK doen ze het oohook!"

Aluhoedjes, zoals reeds eerder al is gezegd hier: complottheorieën waar meer dan 5 mensen bij betrokken zijn bestaan niet.

BTW: hoeveel mensen hier hebben schijnbaar nog nooit van 'kofschip' dan wel 'fokschaap' gehoord???? (voor de mensen die deze begrippen echt niet kennen: ze hebben niets te maken met die theorie over het complot tussen de scheepvaart en de bio-industrie om te zorgen dat de totale hoeveelheid calorieën van maaltijden die zijn bereid met vlees dat is verkregen uit een drijvend dood schaap, bij elkaar opgeteld een priemgetal zal opleveren. Echt niet.)

HeartlessBitch | 09-07-07 | 11:49

@Teen 09-07-07 @ 11:43
Dat denk je maar, terwijl jij dacht dat je met je afstandsbediening die vliegtuigen de twin towers in lieten vliegen, hadden die stiekeme joden de batterijen eruit gehaald.

sjaakdeslinksesul | 09-07-07 | 11:48

"Als zoveel mensen iets denken, dan moet er toch een kern van waarheid in zitten."
...
En de wereld is nog steeds plat.
Dit zijn nou de domme koeien die vandaag de dag landelijk beleid bepalen. Het is echt on-ge-loof-lijk.
Als je maar wat basiskennis van je eigen vak hebt, mag je voor de rest het redenerend vermogen van een achterlijke uil hebben en geen haan die er naar kraait.
We zijn verdoemd.

brulkikker | 09-07-07 | 11:46

@Teen 09-07-07 @ 11:43
ik ben trots op je dat je erkent dat je het gedaan hebt! Bij deze zijn dan ook al je schulden en zonde vergeven! In naam van Allah, god en Jaweh. Tot slot namens mij ook alle begrip in deze moeilijke situatie!

overVecht | 09-07-07 | 11:46

overVecht 09-07-07 @ 11:42

Wat zeg ik. Het theehuis-gen. Bladiebla bij gebrek aan enige invulling van hun leven. Kleurloos, vreugdeloos, dom volk.

Shalome | 09-07-07 | 11:46

Veel geld, Veel macht. Dat leidt zeer vaak tot vreemde handelingen.
Pauperheaumeau 09-07-07 @ 11:41

beweer ik van niet dan?

kan je mij 1 voor 1 alle bovengestelde vragen beantwoorden?
Pauperheaumeau 09-07-07 @ 11:41

ja , ben ik al mee bezig door elke keer als je weer onzin neerplempt een linkje neer te zetten welke dat pijnlijk blootlegt!

latinha | 09-07-07 | 11:46

Ok, ik geef het toe. Ik was het! Maar ik moest wel wat doen. De stukjes op GS gingen steeds vaker over auto's en ik wilde andere onderwerpen. Ik deed het ook voor jullie!

Teen | 09-07-07 | 11:43

@Shalome 09-07-07 @ 11:40
jup mee eens! maar het is allemaal zo lekker makkelijk voor ze om te doen!

overVecht | 09-07-07 | 11:42

Shalome 09-07-07 @ 11:22

Probeer de boel maar niet onderuit te halen, joodse mederwerkers in het WTC ontvingen een half uur voor de aanslag een mail om het gebouw met spoed te verlaten, de FBI kreeg daar lucht van en traceerde de verzender van de mail, die werd verstuurd vanuit tel aviv, mossad headquarters, daarna bleef het lang stil.

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 11:42

@ latinha 09-07-07 @ 11:36

Voordat ik daaraan begin, kan je mij 1 voor 1 alle bovengestelde vragen beantwoorden? Wat denk je nou? Dat ik hier even een scriptie ga schrijven om jou ego te strelen? Iedereen heeft zijn overtuiging. Ik de mijne. Alles wat ik zeg kan makkelijk onderuit geschopt worden.
.
Maar ik blijf bij het principe. Veel geld, Veel macht. Dat leidt zeer vaak tot vreemde handelingen. Deze gedachte steunt hoofdzakelijk op historische feiten welke wel bewezen en onbetwist zijn.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 11:41

Het is waar omdat de sites die dit beschrijven de meeste bezoekers trekken? Wel eens van drogredenen gehoord, Christine?

"Ad populum (met het oog op het volk)

Hiervan is sprake wanneer men de juistheid van een stelling tracht te bewijzen door aan te voeren dat er een meerderheid voor te vinden is. Zie ook populisme.

* "De spelling is 'stropop' en niet 'stro-pop', want 'stropop' levert de meeste treffers op Google."
* "Registratie van e-mailverkeer schendt de privacy niet, want 55% Van de Nederlanders heeft er geen enkel bezwaar tegen."
* "De monarchie is een goede zaak, want de meerderheid is er voorstander van."

Onjuiste premisse: de meerderheid heeft altijd gelijk.

cave_canem | 09-07-07 | 11:41

truthseeker 09-07-07 @ 11:37

ehhhhh, waar word de mossad genoemd in dat filmpje?

latinha | 09-07-07 | 11:41

overVecht 09-07-07 @ 11:37

Zie de wauwelaar op 11:37. Nou klampt ie zich weer vast aan het verzinsel dat hij een deuk in een pakje boter heeft geslagen. Een en al 1001 nachten, onder zo'n islamitisch schedeldak.

Shalome | 09-07-07 | 11:40

overVecht 09-07-07 @ 11:37

Maar het blijft amusant hoe ze zich vastklampen aan 911-gezwam dat allang is ontzenuwd. Tis als een religie, denk ik dan maar.

Shalome | 09-07-07 | 11:39

www.youtube.com/watch?v=vp3rLGJYCfI .. dit was het filmpje van dat busje van die Mossad agenten. Hebben jullie natuurlijk nooit van gehoord, omdat die aanslag mislukt is

truthseeker | 09-07-07 | 11:37

Shalome 09-07-07 @ 11:34
Ik ben blij dat je je het aantrekt...

LuftBalloon | 09-07-07 | 11:37

@Shalome 09-07-07 @ 11:34
jup! mee eens! Let op zo krijg jij als weerwoord te horen.
.
wat doe jij dan zelf de hele dag doen op de reaguren doen hier op Genstijl, je doedt zelf niet anders hor, en dan tegen mij zegguh he je weet wel! val dauedt!
.
Tenminste zo reageren ze meestal

overVecht | 09-07-07 | 11:37

Pauperheaumeau 09-07-07 @ 11:33

goed, u schijnt het allemaal te weten.
zou u zo vriendelijk willen zijn om de feiten op deze site:
www.debunking911.com/index.html

1 voor 1 te weerleggen, en antwoord op mijn vorige vragen te geven!

latinha | 09-07-07 | 11:36

Het was Van Jole die achter de aaslagen zat, maar dát mag niet gezegd worden in Frankrijk.

Maaier | 09-07-07 | 11:36

overVecht 09-07-07 @ 11:28

Pffff... wat zo'n boerekinkel uit de Rif van me vindt, interesseert me geen snars. Die gaat straks weer hangen met zijn maatjes, omdat die gasten werkelijk niks anders weten te doen dan hangen. Geen enkele interesse, geen enkele nieuwsgierigheid, geen enkele leergierigheid. Compleet holle, lege hulzen zijn het. Ze verschillen in niets van een in de golven dobberend pantoffeldiertje dat ook alleen maar existeert. En dan gaat het dood.

Shalome | 09-07-07 | 11:34

Hieronymus van Alphe 09-07-07 @ 09:39

Ach die wtc gebouwen zijn waarschijnlijk gebouwd door een aannemer die om er wat meer uit te slepen veel te goedkoop materiaal heeft gebruikt. Vandaar dat die gebouwen na een tik en wat brand als nooit eerder vertoond in elkaar zakten. Het probleem is dat er te veel achterlijke theorien zijn zodat iedereen die vraagtekens bij de officiele versie zet op een hoop gegooid wordt met de samenzweertheorie idioten. Ik was op die dag in amerika en heb de hele dag CNN gekeken. Uit de reportages bleek dat vlucht 93 was afgeschoten voor dat het in Washington zou zijn aangekomen. Heel langzaam zag je dat de oorzaak van het neerstorten werd verdraaid naar een heldhaftige muiterij van patriotten aan boord. *kots* Ze liegen daarover, dan is het niet gek dat ik ook niet direkt vertrouw in de lezing uit New York. Het lijkt me nog steeds sterk dat Bush erachter zit, ik denk dat hij uberhaupt slechts een marionet is. Wat ik wel geloof op basis van statistische gegevens (* oa bizarre eenzijdige afwijkingen van de exit polls in verschillende sleutelstaten *) is dat de republikeinse partij het presidentschap in 2004 gestolen heeft door middel van manipulatie van stemmachines. Als ze daartoe in staat zijn, wie weet hoe ver ze willen gaan met hun machtspelletjes?

zakkenwasser | 09-07-07 | 11:33

Echt als Isreal het gedaan zou hebben... Dat zou ZO vet zijn! Top land. Vooral doorgaan daar in het midden oosten.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 11:33

@Pauperheaumeau
je bent me wel een lachtertje hoor.

overVecht | 09-07-07 | 11:33

Stel, ik ontdek een complot van de schaduwregering. Ik maak een website waar ik met naam en toenaam alle deelnemers aan dit complot en hun duistere motieven bekend maak. En vervolgens gebeurt er niets met me, ik word niet gestalkt, niet geintimideerd en ik kan mijn werkzaamheden gewoon voortzetten. Zet eens wat inside informatie over de georganiseerde criminaliteit, je bedrijf of een politieke partij op het internet en zie wat er dan met je gebeurt. een beetje intimidatie is dan wel het minste dat je overkomt. Maar daar zal ook wel weer een duistere reden achter zitten, die alleen voor de echte complottheoretici duidelijk is.

sjaakdeslinksesul | 09-07-07 | 11:32

@ latinha 09-07-07 @ 11:29
.
Heerlijk makkelijk is het om in het makkelijk verhaal van de US gov te geloven.. Hoe kom jij in godsnaam op duizenden betrokkenen? Die vliegtuigen bestuur je gewoon op afstand. Geen probleem.
.
Geloof jij Bush maar. Die verteld altijd de waarheid. Knurft...

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 11:32

latinha 09-07-07 @ 11:29

Dat zei ik net ook al, over dat zwijgen. Maar bij gebrek aan spanning in het leven, is het voor sommigen verleidelijker om zichzelf de 'ontdekker' te wanen van een grootsj complot.

Shalome | 09-07-07 | 11:31

Het is geen Joods complot, onzin. Maar de Mossad heeft er wel mee te maken gehad. Op 11 september zijn er in New york 5 Mossad agenten gearresteerd die stonden te filmen. Echter stonden ze al enkele uren voor de aanslagen al klaar met hun camera en begonnen te juigen toen de vliegtuigen binnen vlogen. Omstanders hebben toen de politie gebeld en deze mannen gearresteerd.
Het rare is dat deze mannen dit gebeuren hebben toegegeven op de isralelische staatstelevisie: www.youtube.com/watch?v=_QD_aJaFvGw

Daarnaast is een busje met explosieven gevonden op de G. Washington bridge. Die is gelukkig niet afgegaan. Dit busje wordt door de FBI in verband gebracht met die Moassad agenten (www.youtube.com/watch?v=z0QYMiAAJHA)

Kijk dit soort feitjes (over wtc7 en de mossad agenten) hoor niet op de staatstelevisie

truthseeker | 09-07-07 | 11:30

Pauperheaumeau 09-07-07 @ 11:13

o o o o wat een sukkel ben je toch!

niemand zegt dat de us goverment geen vuize spelletjes speelt, maar leg mij nou eens uit waarom hhoe het ze lukt om duizenden betrokkenen bij het complot hun mond te laten houden?
en waarom lukt het de cia niet om in irak een paar bommetjes te verstoppen?

enne........ nogmaals :
www.debunking911.com/pull.htm

latinha | 09-07-07 | 11:29

Pauperheaumeau 09-07-07 @ 11:27

Niet verwonderlijk: Hezbollah zijn de huurlingen van Iran, en hoe stapelgek die krijsende mullahs daar zijn weten we ondertussen wel.

Shalome | 09-07-07 | 11:29

Shalome 09-07-07 @ 11:25
haha ja kan me voorstellen! Die directheid van de gast en dan ook nog zijn woordgebruik! T´is echt zo beangstigend als iemand je zo bedreigt hehe

overVecht | 09-07-07 | 11:28

azijnseiker 09-07-07 @ 11:23

'Ze' zijn de gemakzuchtige kinderlijken die aangaande 9/11 meteen over joden begonnen te gillen. En die massamoord tegelijkertijd - heel paradoxaal - prachtig vonden.

Shalome | 09-07-07 | 11:28

Ach ja, berichtgeving gevoed door zenders uit het Midden-Oosten zijn hoofdzakelijk zeer onbetrouwbaar. Het aard van het beestje deze onbetrouwbaarheid... Echt die Hezbollah... wat een relnichten club is dat.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 11:27

We schijnen ongeveer 6 x per dag te liegen als mens zijnde (minstens). Dus waarheid bestaat niet en dat is dat....... samenzwerings sjit en al dat andere geouwehoer.. lekker belangrijk! Inmiddels sterven er duizenden en worden er miljarden uitgegeven aan wapens.... en dan maar zeuren over 't klimaat.... ik kan niet meer volgen.... den mensch is nog steeds op 't bokito nivo al denken we massaal van niet....
Daarom antipsychotica in 't drinkwater en de wereld is relaxed!

nick71 | 09-07-07 | 11:26

overVecht 09-07-07 @ 11:24
Ik ben ook vreselijk aangedaan en zo :-)

Shalome | 09-07-07 | 11:25

onze samenleving wordt bij elkaar gehouden door onderlinge afspraken. Eén groot complot.

. | 09-07-07 | 11:25

@LuftBalloon 09-07-07 @ 11:19
da mag je vinden, netzo als ik mag vinden da je deaudt mag vallen.

overVecht | 09-07-07 | 11:24

Shalome,

Ik weet niet wie je bedoelt als je het over "ze" hebt. Mijn verhaal geldt niet voor een specifieke groep. In dit geval hebben we het over dit specifiek geval, maar ik wil graag generaliseren.
Maw leen ik mijn verhaal niet om een bepaalde groep te dissen cq bashen.

azijnseiker | 09-07-07 | 11:23

Teen 09-07-07 @ 11:21
Toen werd 911 vaak getelefoneerd...

LuftBalloon | 09-07-07 | 11:23

truthseeker 09-07-07 @ 11:20
Dat was geen verspreking............ Dat is een normale term voor de brandweer om hun mannen terug te trekken.............. Het is alleen een zogenaamde verspreking voor complot mongolen..........

Wishbone | 09-07-07 | 11:22

De oorsprong van het cijfer 4.000 ligt in een persmededeling van de Israëlische ambassade in de VS: op 11 september, vlak na de aanslagen, drukken ze hun bezorgdheid uit over de vierduizend Israëlische staatsburgers die in en rond New York wonen en werken. In ieder geval verscheen er kort daarop een berichtje in een Iraanse krant over de 4.000 joden die op 11 september waren thuisgebleven. Het bericht is meteen overgenomen door het Libanese televisiestation Al-Manar, niet toevallig de zender van Hezbollah. Daarmee was het gerucht gelanceerd, en bijna elke Arabische krant heeft het overgenomen.

Shalome | 09-07-07 | 11:22

Wat is er gebeurd op 9-11 dan?

Teen | 09-07-07 | 11:21

@ kaiser franz
.
Europeaanse ras? Kan je je nader verklaren? Dit ras is mij geheel vreemd.. Weer iemand die volstrekt uit zijn nekt zwamt.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 11:21

Over de eigenaar van het WTC 7 - Meneer Silverstein - gesproken. Hij zegt zelf in een interview dat ze het gebouw hebben opgeblazen. haha.. maar dat is natuurlijk weer een verspreking.

Ook wel heel toevallig dat hij 6 weken voor de aanslagen zijn complex tegen terroristische aanslagen had verzekerd.

www.youtube.com/watch?v=7WYdAJQV100

truthseeker | 09-07-07 | 11:20

Shalome 09-07-07 @ 11:18
SSssssodemieter op!!!! kutHoerrrrrrr.

LuftBalloon | 09-07-07 | 11:19

azijnseiker 09-07-07 @ 11:10

Ach ja. Ik noem dat het 'theehuis-gen'. Een gen waardoor ze niet opgewassen zijn tegen volwassenheid danwel verantwoordelijkheid. Ze zijn in alles kinderen van geest.

Shalome | 09-07-07 | 11:18

Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 11:13
Het zou een beetje té doorzichtig zijn. Als je de vriendjes van S. zou waarschuwen dan valt natuurlijk het hele plan in duigen.

LuftBalloon | 09-07-07 | 11:17

@ Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 11:13

Je slaat een klein beetje door. Een héél klein beetje maar. Zit in in jullie genen om complotten te geloven? Waar komt dit gedrag anders vandaan? Verklaar het eens aan het inferieure europeaanse uitstervende ras?

kaiser franz | 09-07-07 | 11:15

@Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 11:06
omdat ze een thuiswedstrijd in 020 hadden lutser!

overVecht | 09-07-07 | 11:14

LuftBalloon 09-07-07 @ 11:08

De towers waren van een jood (silverstein), denk je nou echt dat ie zijn eigen volk niet even waarschuwt? moslims,christenen,atheisten etc. die omkwamen hebben niets ontvangen hoor.

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 11:13

Haha, heerlijk van die knurften die weigeren te geloven in complotten. Check de Gouden Kooi. Het doet mij veel spijt dit vreselijke programma aan te halen. Toch zie je hier al duidelijk in dat wanneer je 8 man bij elkaar stopt met een lelijke k*t villa in het vooruitzicht, dat er direct complotten ontstaan.
.
Maar nee hoor, wanneer het gaat om een miljarden business en om absolute supermacht.. Nee dan is alles wat er gebeurd toeval en ongecontroleerd. Ja mijn vader is Bill Clinton, die overigens een affaire heeft gehad met Beatrix.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 11:13

@Pauperheaumeau 09-07-07 @ 10:45
Vreemd? Welnee, de nieuwe chef bureau X heeft een fantastisch plan om Amerikaanse belangen te dienen. Hij maakt iedereen om zich heen enthousiast en gaat als een bezetene aan het werk, maar helaas loopt de boel volledig in het honderd, ook al omdat wat vervelende journalisten erachter komen dat sommige zaken buiten de wet verlopen. Vervolgens wordt alles gedownplayt, draait de papierversnipperaar overuren en houdt iedereen de bekken stijf op elkaar, omdat de ene leugen de andere leugen moet dekken. Niets menselijks is de CIA en de Amerikaanse regering vreemd. Waarom veronderstel je dat machthebbers over bovenmenselijke gaven en duivelse motieven beschikken? Het zijn net zulke lutsers als jij en ik.

sjaakdeslinksesul | 09-07-07 | 11:11

Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 11:06
Ach ik kan het het je niet eens kwalijk nemen..... J
usinfo.state.gov/media/Archive/2005/Ja...
.
Dom Dom dom die islamisten, je moet ook niet alles geloven wat er op satelliet kanalen verteld wordt............

Wishbone | 09-07-07 | 11:11

Beste Shalome,

Het is eigenlijk heel simpel. Binnen hun kader is het niet wenselijk om te geloven dat de aanslagen zijn gepleegd door moslims. Waarschijnlijk vinden ze zelfs deze daden te erg.
Dus gaan ze op zoek naar alternatieve verklaringen.

Het uitgangspunt zijn dus niet bepaalde feiten maar hun denkkader.
Mooi (en extreem) voorbeeld is het syndroom van Capgras, waarbij emotionele herkenningen achterwege blijven en dit cognitief wordt opgelost met een dubbele identiteit van een voorwerp of persoon.

azijnseiker | 09-07-07 | 11:10

Mijn excuses voor mijn taal gebruik. Ik heb het nogal snel geschreven en niet terug gelezen

truthseeker | 09-07-07 | 11:09

Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 11:06
En dát geloof ik nou weer niet...

LuftBalloon | 09-07-07 | 11:08

@red Christine Boutin ipv Boute.

bad to the bone | 09-07-07 | 11:07

Als bijna socioloog kan ik beamen dat samenzweringen een heel normeel sociaal fenomeen is. Het namlelijk kort gezegd het volgende in: Als persoon A samen met persoon B iets afspreken om iets te ondernemen en of juist iets niet ondernemen, wat negatieve dan wel positieve consequenties meebrengt voor een derde (Persoon C). Dan is er sprake van een samenzwering.

Zo heb je kartelvorming in de markt; denk aan de bierkartel en bouwfraude of die meneer van Enron (hij is veroordeel voor conspiracy). Ja het komt zelfs zo vaak voor en we vinden er zo vaak nadelig consequenties van dat dit soort gedragingen zijn opgenomen in het wetboek van strafrecht. Dus het argument van dat complotten onzin zijn is natuurlijk absurd en niet onderbouw.

Over 9/11 gesproken. ook bij overheden treden zo nu en dan samenzweringen op. Denk aan het zogenaamde uranium koop van sadam in afrika (www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?...) .. een CIA agente heeft toch onthul dat het een hoax was net als de massavernietigingswapens in irak.
Overigens zijn laats bijna alle CIA documenten tot jaren 70 geopend voor publiek. Ik heb al wat gelezen en ik kan vast stellen dat bijna alle complottheorieen, betreffende die periode, eigenlijk allemaal waar zijn gebleken.

Ik kan wel verder gaan uitwijden over bestaande complotten van verschillende lugubere genootschappen dan wel inlichtingendiensten, maar daar schieten we niets mee op. kijk dit filmpje nu maar gewoon af

www.youtube.com/watch?v=Jn1u7yBdjBI

truthseeker | 09-07-07 | 11:07

Shalome 09-07-07 @ 10:52

+1 voor het verdedigen van je broeders (joodse-lobby), maar kun je dan ook even uitleggen waarom er geen jood te bekennen was op betreffende dag, terwijl ze daar dagelijks zaken doen in de towers, degene die er waren (5 man) vertrokken een half uurtje voor de aanslag, ze waren hun koffie vergeten bij starbucks.

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 11:06

LuftBalloon 09-07-07 @ 11:01

Eng he, wetenschap? Gelovigen krijgen het er altijd Spaans benauwd van. Vermakelijk om te zien.

Shalome | 09-07-07 | 11:03

Shalome 09-07-07 @ 10:57
Tief eens op stuk schorume. Reaguur maar midden in de nacht..

LuftBalloon | 09-07-07 | 11:01

Ik heb op Fok! gezelen dat de aanslagen misschien wel een complot theorie is dus ik ben daar nu ook bang voor en heb allemaal sites daarover opgezocht en nu wil ik dat ieeeeeeedereen duidelijk maken hier want hier wordt nooit aandacht er aan besteed........................ zucht.........

overVecht | 09-07-07 | 10:58

gnomidion 09-07-07 @ 10:53

Als je op school wat hebt geleerd, maar toch blind blijft geloven in het paradijs, Allah en meer van die kvetsj, dan ben je ook ontvankelijk voor complottheorieën. Die neurologische denkpatronen in het breintje worden al vanaf de jeugd gedeformeerd met überkletskoek, en dat heeft zo zijn gevolgen. Het is gewoon heel simpel wetenschappelijk te verklaren waarom moslims zoveel lulkoek slikken. Psychologische ontwikkeling in de hersentjes. Nou ja, dan is er tenminste nog één ontwikkeling die ze hebben gehad.

Shalome | 09-07-07 | 10:57

eindelijk een zinnige reactie van een politicus en dan krijgt ze de hele geindoctrineerde mikmak over zich heen. lees eens een geschiedenisboek.

. | 09-07-07 | 10:57

truthseeker 09-07-07 @ 10:50
Leef je uit.......
screwloosechange.blogspot.com/
ttp://www.popularmechanics.com/technology/military_law/1227842.html

Wishbone | 09-07-07 | 10:55

@thruthseeker
De theorie van controlled demolition is al door controlled demolition experts weerlegd.
Aan de manier waardoor het gebouw naar beneden kwam (gezien vanuit diverse kanten) wisten zij zeker dat je dat met gericht geplaatste explosieven nooit zou kunnen bewerkstelligen.

bidlip | 09-07-07 | 10:54

Beste Gekke Mocroindahouse,

Ok als dat dan maar het laatste is.

azijnseiker | 09-07-07 | 10:54

-weggejorist-

gnomidion | 09-07-07 | 10:53

sjaakdeslinksesul 09-07-07 @ 10:33

Zo is het. Alsof er niet altijd iemand praat. Zelfs over zoiets onbenulligs als de connectie geenstijl-nu.nl wordt al gepraat. Niks is geheim. Maar de 9/11-complottisten menen werkelijk dat ze iets GROOTS op het spoor zijn. Waarmee ze zichzelf en hun onbeduidende leventje een stuk groter proberen te maken. Ik heb wat vermeende bewijsvoering gelezen; makkelijk te ontrafelen en van een bijna misdadige domheid.

Shalome | 09-07-07 | 10:52

Nou voor diegene die nog steeds het officiele complot theorie aanhangen; Hier bewijs dat er meer aan de hand was.

1. Tientallen tot honderde getuigen die zeggen dat er bommen zijn af gegaan
2. De explosies zijn vast geleg op geleuidsband en film (zie eind filmpje)
3. WTC7 gebouw van 45 verdiepingen (wokenkrabber) is niet geraaktdoor vliegtuig - wel beschdig- stort in 6,5 seconden in; oftewel in vrijeval naar benden
4. Experts zeggen dat het opgeblazen is

conclusie: Als er bommen afgaan, getuigen bevestigen het, en een wolkekrabber stort met vrije val naar beneden, dan is het waarschijnlijk een control demolition, in plaats van een boze boe man met een baard.

www.youtube.com/watch?v=Jn1u7yBdjBI

ps: kijk en wees kritisch

truthseeker | 09-07-07 | 10:50

John Dork 09-07-07 @ 10:47
Als je niks te melden hebt wordt je bij voorbaat al niet serieus genomen.........

Wishbone | 09-07-07 | 10:48

azijnseiker 10:37

Je hebt gelijk, het word een beetje belachlijk hier om de boel uit te leggen, dit is het laatste wat ik erover te zeggen heb, iig dat er iets mis was zagen moslims al met hun ogen dicht, (tenminste degene die het niet wisten) maak je geen illusies die oliebuiken uit Saoedi en koeweit die wisten hiervan, niet voor niets mochten zij als enigste de VS first class ontvluchten, geld en olie praat.

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 10:48

Als je de streken van de CIA van de afgelopen eeuw op een rijtje zet... Zoals het feit dat de amerikaanse overheid in de jaren 50 radioactiviteit losliet op onwetende zwangere vrouwen, dan zou zou het feit dat bepaalde machten 9/11 zelf hebben veroorzaakt me niet echt heel erg verbazen geloof ik. De (gristelijke) wapenlobby is daar uber-machtig. Maar hoe je het ook wend of keert: de Amerikaanse spierballen-aanpak heeft ons sinds die dag niet bepaald een veiligere wereld opgeleverd. Tegenstellingen en haat zijn alleen maar toegenomen. Wat dat betreft lijkt de usa-aanpak vrijwel hetzelfde doel te dienen als dat van Al Qaida: algehele oorlog tussen wel en niet-moslims.

bidlip | 09-07-07 | 10:48

azijnseiker 09-07-07 @ 10:44
Ben je gek............. Je hoeft helemaal niks te bewijzen............ Het is hun spook wat ze najagen, de bewijslast ligt dus bij hun................ Hetgeen wat ze aandragen is al zo vaak onderuit gehaald dat het geen enkele waarde meer heeft.................

Wishbone | 09-07-07 | 10:47

Wishbone, leer eens spellen! Ooit van "kofschip" gehoord?
Iemand die dergelijke basale kennis ontbeert, kan ik moeilijk serieus nemen...

John Dork | 09-07-07 | 10:47

@ Sjaakdesblabla...
Haha top reactie! Heel goed verhaal. Nog steeds zijn die vreemde vragen voor mij onbeantwoord gebleven. Lees tip: Regeren in het Duister. Staan leuke feiten in.
Vietnam een fout? Haha, de Tonkin affaire is zeker ook niet opgezet? De moord op Kennedy en de daarbij behorende single bullet theory is zeker ook echt waar? Dat is heel naïf. Er zijn zoveel elementen die niet kloppen in allerlei affaires en hierover wordt veel niet verteld. Ik kan me niet onthouden van het oordeel dat het bestaande verhaal vaak rammelt. Meer weet ik niet.
.
@ Wishbone
Loose Change bevat inderdaad veel fouten en subjectieve elementen. 100% mee eens. Toch zitten er een aantal kardinale vragen in die mij onbeantwoord blijven in al die "ontkrachtingssites". Maar succes met de comfortabele gedachte dat de Verenigde Staten een geweldige vrijheids democratie is, waar iedere mening gehoord kan worden (inclusief deze) en een voorbeeld voor de vrije wereld. Deze gedachte heeft mij ook altijd verheerlijkt. Gelukkig heb ik mijn ogen opgedaan. Back to Work

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 10:45

Gekke Mocroindahouse hoeveel schuift dat nu zo'n vakantiebaantje als trol bij de GS-redactie?

Karel kwakbol | 09-07-07 | 10:45

Wishbone,

(Sorry als ik je afzeikte met mijn vorige reaguurtje. )

Ik word altijd zo simpel van die lui. Dan moet je ook nog bewijzen dat het geen complot was.

azijnseiker | 09-07-07 | 10:44

truthseeker 09-07-07 @ 10:40
Er is onweer voorspelt...... Vergeet je niet je hoedje af te zetten als je naar buiten gaat........

Wishbone | 09-07-07 | 10:42

-weggejorist-

gnomidion | 09-07-07 | 10:42

@LuftBalloon 09-07-07 @ 09:42

Zo oud is de carlyle groep niet.

Relaties tussen Bush W. en Binladen zijn 20 jaar oud.

paranoia | 09-07-07 | 10:42

azijnseiker 09-07-07 @ 10:37

Juist, Wishbone, dit is goed advies. Ik ga het in ieder geval doen.

Ik wil wel effe mijn inbreng eindigen met iets waar de aluhoedjes zich verder mee bezig zouden moeten houden: Een reden voor een groot complot is wapenhandel, geld, invasies enz. Prima. Geloof daarin.
Maar vraag jezelf eens af hoeveel geld er door aluhoedjes wordt verdient met complot-documentaires, websites en weet ik veel wat. Lucratieve business, zo'n complottheorie?

Hieronymus van Alphe | 09-07-07 | 10:42

LuftBalloon,

Nee, behandelaar.

azijnseiker | 09-07-07 | 10:41

azijnseiker 09-07-07 @ 10:37
Overtuigen doe je ze toch niet............ Het is nog niemand gelukt na al die jaren om maar een spoortje bewijs te leveren, ze jagen dus spoken na............. Maakt niet uit natuurlijk, die mensen moeten er ook zijn anders wordt het zo saai hier............

Wishbone | 09-07-07 | 10:41

azijnseiker 09-07-07 @ 10:37
Collega/chef van W.?

LuftBalloon | 09-07-07 | 10:40

www.youtube.com/watch?v=YCmsT_I6SaE

Nou hier Aaron Russo - niet de minstein hollywood- zegt heel duidelijk dat hij in 2000 met een rockefeller knaap heeft gesproken en dat er iets te gebeuren staat in de VS. Dit is nog geen bewijs, maar wel opmerkelijk gezien je zoiets niet uit je nek gaat lullen, gezien het je carriere kan schaden

truthseeker | 09-07-07 | 10:40

Wishbone,

Nou en Luftballoon, Gekke Mocro en Pauperheaumeau geloven in de complot-theorie. Maak je niet druk joh.
Maar probeer ze vooral niet te overtuigen. Want dat is verspilde moeite die je hoogstwaarschijnlijk in nuttiger zaken kunt steken.

azijnseiker | 09-07-07 | 10:37

Ach ja dat socialisten de duivel altijd in hun eigen boezem zoeken is bekend.
Dat Jeltje van Nieuwenhoven een franse doorstart heeft gemaakt *dat* verontrust me.

bidlip | 09-07-07 | 10:36

Hieronymus van Alphe 09-07-07 @ 10:14

Het "we kunnen de mensen die ons dat zouden moeten laten weten niet vertrouwen daarin" slaat op iets dat mij al regelmatig is opgevallen, nl. de selectieve berichtgeving van media en regering. Noem het corruptie, of een vorm daarvan. Er is meer belangenverstrengeling dan men zou denken, althans, die mening is mij toegedaan.

Max Beentjes | 09-07-07 | 10:36

Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 10:30

Ik geloof wel dat je een echte Mocro bent. Je hebt een grote bek, beledigt zonder reden en vind jezelf geweldig. Erg typisch gedrag voor een Marok puber in NL. Ga maar gewoon weg, omatjes beroven ofzo, daar ben je waarschijnlijk beter in dan normaal discussieren. Waarschijnlijk heb je er ook meer ervaring mee.

Hieronymus van Alphe | 09-07-07 | 10:34

Pauperheaumeau 09-07-07 @ 10:23
Hou es op met schelden, je geeft zelf al aan dat de CIA continu op de verkeerde paarden (mujaheddin, hamas, taliban) wedt, waar ze dan later weer spijt van krijgen, men gaat op zijn bek in Vietnam en Irak, men dacht dat er WoMD in Irak waren, tien moordaanslagen op Castro zijn mislukt inclusief een invasie van Cuba, en toch is de CIA een geoliede machine die een aanslag van het kaliber 9/11 kan orkestreren zonder dat iemand, buiten dan wat werkeloze psychoten met internet en het fapppen op Dana Scully als hobby, het doorheeft?

sjaakdeslinksesul | 09-07-07 | 10:33

LuftBalloon 09-07-07 @ 10:22
Misschien dat je je vrouw/vriendin/vriend eens opdracht kan geven om zich te informeren.......... Ik voel er niks voor om jou te gaan informeren........
.

Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 10:23
Alles beter dan een moslim...........
.
Pauperheaumeau 09-07-07 @ 10:23
Ga je informeren in plaats van je oordeel te vestigen op een Loose change......... Die filmpjes zijn al driehonderd keer debunkt........... Misschien moet je je eens gaan afvragen hoe het komt dat er honderdduizenden wetenschappers zijn die geen bewijs kunnen leveren maar dat jij een stel studenten gelooft op hun blauwe ogen...... zelfs de studenten van het VU hebben het filmpje onderuit gehaald en dat binnen een paar weken..........
.
Als je het jezelf hebt afgevraagd waarom dat zo is en je ziet het licht nog niet, dan ben je een echte complotmongool............

Wishbone | 09-07-07 | 10:31

Nickless 09-07-07 @ 10:27
OK, ik ben overtuigd. *kuch*

LuftBalloon | 09-07-07 | 10:30

Pauperheaumeau 09-07-07 @ 10:23

Gast? Wishbone is een vrouw hoor, denk maar niet dat je haar kan overtuigen, eigenlijk moet ze zich bezighouden met huishoudelijke taken en soaps kijken, maar ze wil natuurlijk ook haar ei kwijt, ja wishbone we geloven je, ga je dan weer verder met je dagelijkse beslommeringen?

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 10:30

Hieronymus van Alphe 09-07-07 @ 10:24
Ach, zelfs Dries van Agt dacht vroeger anders over Israël...

LuftBalloon | 09-07-07 | 10:26

Docspot 09-07-07 @ 10:08

Ik heb wel eens foto's gezien van het pentagon waarop overal stukken te zien waren, waarschijnlijk van een vliegtuig (ik weet niet hoe het eruit zou moeten zien na zo'n crash), in ieder geval van een erg groot object. En ja, die foto kan geshopt zijn.

Ik heb camerabeelden gezien van de impact. Daar was vrij duidelijk een vliegtuig in te herkennen dat crasht. Ook die kunnen geshopt zijn ja.

Ik geloof dat ze ooit in een aflevering van Zembla over complottheorien getoond zijn, maar dat weet ik niet meer zeker. Ze moeten haast wel op internet te vinden zijn.

Maar ga jezelf nou eens na, zou je bij zo'n soort complot zo ongelooflijk dom zijn niet echt een vliegtuig te gebruiken maar er maar op te hopen dat het domme volk dit gelooft? Denk je nou echt dat duizenden Amerikanen (want zoveel moeten er wel betrokken zijn) hiermee hebben ingestemd en nog steeds hun mond houden? Ik weet niet hoe een flat kan instorten, ik weet niet hoe brokstukken van vliegtuigen eruit zien als ze in het pentagon vliegen. Ik weet wel dat het praktisch onmogelijk is een complot als dit uit te voeren zonder dat er later mensen met gewetensproblemen opstaan, en keihard bewijs op tafel leggen.

Hieronymus van Alphe | 09-07-07 | 10:24

@ Wishbone
Gast open your mind. Kijk Loose change, check you tube. Check JFK. United States is het romeinse rijk van de 20e en 21e eeuw. Denk je nou WERKELIJK dat de CIA zoveel fouten maakte in aanloop van 9/11? Nou geloof het nu maar niet. Die gasten zijn al van de jaren '80 in Afghanistan bij de Moedjadhien betrokken. En nu maken ze zoveel fouten....
Plotseling is bewijslast kwijt. Black boxes doen het niet. Een paspoort vliegt uit een exploderende vliegtuig met een verzengende hitte en beland onder het puin van het WTC. En wat vind de geheime dienst! JAHOOR het paspoort van de kaper. Yeah right. Als je dan nog aanhanger bent van de 9/11 report ben je een echte knurft...

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 10:23

Wishbone 10:14

Correctie: ik bedoelde dom en naief..

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 10:23

Wishbone 09-07-07 @ 10:19
"De beelden zijn verleden jaar al vrijgegeven"

Waar staan ze dan? Met name die van het Pentagon!!??

LuftBalloon | 09-07-07 | 10:22

LuftBalloon 09-07-07 @ 10:17
Das mooi............... Ik wacht wel even tot je het zelf door krijgt..............

Wishbone | 09-07-07 | 10:21

9/11 is zeau 2001. Ik hoor hier helemaal niks nieuws. Niet pro en niet contra.

Cookie v. eigen deeg | 09-07-07 | 10:20

Pauperheaumeau 09-07-07 @ 10:16
Misschien moet je eens op ander sites gaan kijken dan alleen op de site van Alex Jones of Daan de Wit....... De beelden zijn verleden jaar al vrijgegeven.......
.
De militaire industrie is er beter van geworden maar dat staat niet in verhouding tot wat de oorlog gekost heeft......... Haal dus maar gewoon die plaat voor je kop weg.........

.
Ik hoor weer niks zinnigs.......

Wishbone | 09-07-07 | 10:19

Who Killed John O'Neill
wkjo.com/
is niet flawless, maar komt imho een eind in de goede richting

FidelZandro | 09-07-07 | 10:19

Schrapt Frankrijk uit lijstje mogelijke emigratie-landen

Brandje | 09-07-07 | 10:18

Wishbone 09-07-07 @ 10:16
rest my case.

LuftBalloon | 09-07-07 | 10:17

LuftBalloon 09-07-07 @ 10:14
Geschenk................ Alleen mongolen zien een terroristische aanslag van die omvang als een geschenk.........

Wishbone | 09-07-07 | 10:16

@ Wishbone 09-07-07 @ 10:09
Hey knurft, op antwoord 1: Jij zegt dat het is vrijgegeven? Dat is niet waar. Veel bewijslast wordt omwille van national security niet vrijgegeven. Dat is niet relevant? Tja, als je dat niet relevant vind dan is het mij ook niet meer duidelijk. Misschien is er voor jou sprake van een tunnelvisie.
Antwoord 2: Hierop kan ik alleen maar zeggen dat het misschien geestverijkend zou zijn om de mogelijkheid te zien dat er misschien partijen zijn die VEEL en VEEL meer baat bij deze actie hebben gehad. Met name de militaire industrie is honderden miljarden rijker geworden. Gedurende de gehele geschiedenis van de mensheid zijn mensen om het leven gebracht voor materieel gewin. Hierbij verwijs ik in hoofdzaak naar het Romeinse rijk. Denk eens in meerdere richtingen.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 10:16

Max Beentjes 09-07-07 @ 10:06

Ik kan het niet beter omschrijven. Je hebt volledig gelijk dat mijn 'feiten' bestaan door mijn subjectieve mening. Datzelfde geldt voor jou. Eigenlijk zouden we deze discussie hier helemaal niet moeten voeren. Wij weten niet wat er gebeurt is, we waren er niet bij en we hebben er geen verstand van.

Maar waarom: "we kunnen de mensen die ons dat zouden moeten laten weten niet vertrouwen daarin."

Hieronymus van Alphe | 09-07-07 | 10:14

kwarko01 09-07-07 @ 10:06
Dat gaat op als het als een gebakje in elkaar zou storten..... Uit de gegevens blijkt dat het 'hele gebouw' onder het gewicht is bezweken waardoor de pannenkoek theorie niet van toepassing
.
Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 10:09
De nacht van tevoren heb ik je moeder leggen neuken.............. Is net zo geloofwaardig....... Jij volgt een agresieve pedo en ik ben naïef?

Wishbone | 09-07-07 | 10:14

En dat stond allemaal in de Fabeltjeskrant, van Fabeltjesland. En nu oogjes dicht en snaveltjes toe.
08:55 Ned 3, jeugdsentiment. Mijn jochies zaten te genieten vanochtend.
Het schijnt ook dat het niet waar is dat Kennedy vermoord is, maar gewoon Elvis was, eigenlijk.

Zo jammer! | 09-07-07 | 10:14

Wishbone 09-07-07 @ 10:09
Wolfowits, schreef in een rapport, vertaald zoals ik het me herinner, 'als we een oorlog op grote schaal willen voeren dan hebben iets nodig zoals Pearl Harbour om het volk mee te krijgen'.

9/11 was een godsgeschenk voor die gast. Of niet...

LuftBalloon | 09-07-07 | 10:14

Laten we het er maar op houden dat ze het nog te goed hadden. Zijn ze nog heel goed mee weggekomen.

zeurdertje | 09-07-07 | 10:14

Gah. Onmogelijk om een gebouw zo op te blazen. Waarom groter maken dan het is. Ik geloof niet in succesvolle complotten waar meer dan 5 mensen bij betrokken zijn.

Multikuli | 09-07-07 | 10:12

@Peking Eend 09-07-07 @ 10:03
Ach ja waarom ook niet. Dan denk ik trouwens dat Wilders achter 911 zit en Bush achter de moord op Fortuyn. Je hebt gelijk... dat ik dat zelf niet eerder zag. Thanks.

gigi gorgonzola | 09-07-07 | 10:10

Bush is te dom om in zo'n actie een leidinggevende/controlerende rol te hebben. Hij weet er van af en heeft geen keus er ook maar iets aan te doen OF hij weet niets en krijgt het nadat het gebeurd is te horen. Dit laatste acht ik overigens vrij plausibel aangezien hij op die video in die klas echt geschrokken overkwam. Dat zag er niet echt gespeeld uit. Mannen als Rumsfeld en Wolfowitz lijken mij veel capabelere en invloedrijkere mensen om (wanneer het waar zou zijn) dergelijke operaties op te zetten.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 10:10

Pauperheaumeau 09-07-07 @ 10:03
Vraag één is een overbodige vraag want bewijsmeteriaal wordt altijd in beslag genomen bestudeerd en vervolgens wanneer de tijd rijp is vrijgegeven..... Wat dus ook is gebeurt en daarmee je vraag overbodig is.........
.
Wie er het meest baat bij hebt is niet relevant want je voert een terroristische aanslag niet per defenitie uit omdat je er baat bij hebt, maar om dat je er een ander schade mee toe brengt.......... Is dus in the eye of the beholder.........
.
als je dus antwoord wil op vragen stel dan in elk geval "zinnige vragen"..........

Wishbone | 09-07-07 | 10:09

Wishbone 09:57

Nacht van tevoren zijn die explosieven geplaats, alle securitypersonel van die nacht moest opzouten, al het goud meeste van koeweit (maak je niet druk, die wisten er ook van) wat onder de WTC lag hebben ze ook maar eventjes meegenomen, een nachtbewaker zag verschilende dumptrucks naar beneden rijden (die hard stijl), je bent te naief om dit te geloven, weltrusten.

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 10:09

@Hieronymus van Alphe en anderen
Ik geloof niet per se in een complot theorie, maar willen de mensen die die de complottheoriedenkers onderuit proberen te halen mij even het volgende uitleggen:

Waarom zijn er geen stukken van het vliegtuig te zien bij het pentagon?
Waarom is er geen vliegtuig te zien op de vrijgegeven 5 seconden bewakingscamera?
Waarom zijn de andere 10 + video's die het gefilmd hebben niet vrijgegeven?

Docspot | 09-07-07 | 10:08

Hieronymus van Alphe 09-07-07 @ 10:03

Een gebouw dat instort met de versnelling 9,81 m/s is onmogelijk. Dat zou hetzelfde zijn als jij een pak boter op de grond laat vallen. Alleen is een gebouw nog altijd een opeenstapeling van verdiepingen. Die zouden dus vertraging hebben moeten veroorzaken. *beter kan ik het op dit moment even niet uitleggen*

kwarko01 | 09-07-07 | 10:06

Hieronymus van Alphe 09-07-07 @ 09:47

Dat u totaal niet hebt begrepen waar mijn post op sloeg is al wel duidelijk.
Ik claim niet achter al die verhalen op 'complottheoriewebsitejes' te staan. De meesten zijn net zo belachelijk als het officiele verhaal zelf. Zelfs die zogenaamde 'contracomplottheorieenwebsitejes'.
We kunnen niet weten hoe het in elkaar steekt en we kunnen de mensen die ons dat zouden moeten laten weten niet vertrouwen daarin.
En die zogenaamde 'feiten' bestaan alleen in uw hoofd gebaseerd op uw gevoel en subjectieve mening.
Al die theorieen brengen het allemaal heel mooi, en hoe je iets ook draait zal het uiteindelijk best geloofwaardig gemaakt kunnen worden. Het hangt dan uiteindelijk af van de meningen van de lezers en de gevoelens waarop ingespeeld wordt.

Max Beentjes | 09-07-07 | 10:06

kwarko01 09-07-07 @ 10:02
Deze discussie is al een kleine honderd keer gevoerd en het enige wat er geroepen wordt is "ik heb nog stees vragen" Er is nergens ook maar iets van bewijs te vinden wat het verhaal van de complotmongool onderstreept......... En geloof me, dat is het enigste pluspunt wat er nodig is..........

Wishbone | 09-07-07 | 10:04

@Gigi: tuurlijk heeft hij er niet achter gezeten, hij wist er alleen van af.
Verschillende hoge politici in Washington waren gewaarschuwd om in begin Sept maar niet het vliegtuig te nemen.
Bovendien waren er verdacht veel transacties in aandelen van verschillende luchtvaartbedrijven, zo vlak voor de aanslagen.

Ik ben er ook stellig van overtuigd dat Wilders achter de moord op Fortuyn zit... om linksch in discrediet te brengen, deze vind ik zelf wel leuk.

Peking Eend | 09-07-07 | 10:03

Met deze reactie probeer ik een aantal objectieve vragen te stellen waarop iedereen antwoord kan geven. Brand mij niet af, laten we eens hard op nadenken over de volgende vragen:
- Waarom neemt de Amerikaanse regering camera beelden van de pentagon crash in beslag en weigert zij deze in originele en volledige staat openbaar te maken?
- Waarom worden vluchtgegevens van vliegtuigen in de lucht direct NA de aanslag niet openbaar gemaakt?
- Wie heeft het meeste baad gehad bij de aanslag?
- Waarom raakt er plotseling bij grote aanslagen (check tevens aanslag op kennedy) essentieel bewijslast kwijt? (Denk aan alle black boxes in alle vliegtuigen).

Voor mij zijn dit simpele vragen. Met name de eerste twee vragen kunnen binnen 1 dag van alle heimelijkheid ontdaan worden door openbaarmaking van gegevens. Op dat moment valt hard argumenten VOOR het complot direct weg. Maar onder het mom van "National Security" worden deze essentiele gegevens niet aan het publiek verschaft. Waarom niet? Is het zo erg om een vliegtuig in het pentagon te zien knallen? Wat heeft dat te maken met national security?
Bij deze post benadruk ik dat ik niet weet wie het wel heeft gedaan. Maar 1 ding is voor mij zeker. Het officiële 9/11 rapport hapert aan alle kanten. Waarom wordt er gelogen? En kom a.u.b. niet met het antwoord dat dit allemaal per ongeluk is en toeval. President Roosevelt zei ooit eens: Alle grote gebeurtenissen die onverwachte en incidenteel lijken zijn dat vaak niet. Vaak zit achter deze gebeurtenissen een controlerende kracht. Toevallig was dat de meest invloedrijke president ooit.

Pauperheaumeau | 09-07-07 | 10:03

Zolang er geen geldige reden is waarom ze gebouw 7 hebben opgeblazen, heeft die man, die alles net te goed verzekerd had, de schijn zekers tegen...

da wizard | 09-07-07 | 10:03

kwarko01 09-07-07 @ 09:57

Leg jij mij es uit waarom dan? Als je het mij kan uitleggen, dan geloof ik dat jij zelf verder hebt nagedacht, en niet alleen op wat conspiracy werbsitejes hebt gekeken en klakkeloos dingen daarvan overneemt.

latinha 09-07-07 @ 09:56
Dat geldt natuurlijk ook voor mensen die in de officiele theorie geloven.
Pure psychologie: Sommige dingen wil je niet geloven, andere wel. Wij 2 zien dat in, anderen niet. Jammer voor de aluhoedjes dat ze keer op keer onderuit worden gehaald, maar het telkens opnieuw proberen met diezelfde weerlegde theorien...

Hieronymus van Alphe | 09-07-07 | 10:03

ROFLOL @ latinha 09-07-07 @ 09:56

kolonel klootoog | 09-07-07 | 10:02

Wishbone 09-07-07 @ 09:58

Ik heb de voor en tegens allemaal gelezen. Ik blijf echter nog steeds met twijfels achter. Wil niet zeggen dat het waar of onwaar is. Een sterk punt is wel, dat bij zo een grote operatie veel mensen zijn betrokken en die hebben tot dusver niet uit de school geklapt. DAT is een pluspunt voor degenen die niet geloven dat het een inside-job was.

kwarko01 | 09-07-07 | 10:02

LuftBalloon 09-07-07 @ 10:00
Doe je goed, dan steek je in elk geval nog eens wat op...................

Wishbone | 09-07-07 | 10:02

Wishbone 09-07-07 @ 09:57
GS bezoek ik alleen om mensen zoals u te ontmoeten.

LuftBalloon | 09-07-07 | 10:00

Men denkt toch niet echt dat Bush hier achter zit, ik bedoel, zelfs hij zou geen rustige nacht meer kunnen slapen als hij zoveel mensen de dood in gejaagd heeft, toch? Onmogelijk! En nog iets... waarom houden wij het hier niet gewoon bij de complottheorie rond Fortuyn, die is ook nog eens een stuk aannemelijker......

gigi gorgonzola | 09-07-07 | 09:58

kwarko01 09-07-07 @ 09:57
Kwakje... Al je vragen zijn al beantwoord, je verdomd het alleen om het te lezen........

Wishbone | 09-07-07 | 09:58

LuftBalloon 09-07-07 @ 09:49
Er is geen enkele expert die zal zeggen dat de explosieven dezelfde dag zijn geplaatst gezien er voor zo'n demolition een aantal weken nodig zijn om de explosieven aan te brengen......... Waar we dus wel met zekerheid vanuit kunnen gaan is dat de sites die u bezoekt in overeenstemming zijn met uw IQ.........

Wishbone | 09-07-07 | 09:57

En die brandweermannen die beneden in de kelder explosies hoorden?

Een gebouw dat instort met een versnelling van 7,81 m/s is onmogelijk zonder explosieven.

kwarko01 | 09-07-07 | 09:57

Hieronymus van Alphe 09-07-07 @ 09:52

lijkt er op dat je gelijk hebt,de wil om iets te geloven is groter dan de feiten accepteren !

latinha | 09-07-07 | 09:56

@Kwarko01: en die mevrouw die heel rustig vanuit het vliegtuig belde (met mobiele telefoon...) om heel rustig haar naam en woonplaats te zeggen en daarna te vermelden dat het vliegtuig gekaapt is.

Maar ja het kan he... menschen doen rare dingen in benauwde situaties...

Peking Eend | 09-07-07 | 09:56

entia non sunt multiplicanda praeter necessitatem

Maw. als mevrouw niet zo'n verdomd oninteressant sexleven zou hebben zou ze niet zulke uitheemse lulkoek uit d'r duim zuigen.

openbaarminiserie | 09-07-07 | 09:53

LuftBalloon 09-07-07 @ 09:49

heb je dit gelezen?
www.debunking911.com/massivect.htm

LEES HET NOU IS, EN GEEF DAN ANTWOORD !

ik wacht af, " dit is een uitnodiging voor alle conspiracy theorists "

latinha | 09-07-07 | 09:53

moet je poepen ?

SteenG | 09-07-07 | 09:52

Was het trouwens niet de pa van Jack Bauer?

@ Redactie

Mag Vlunk niet voor een dagje vrij? Alleen op dit topic.

kolonel klootoog | 09-07-07 | 09:52

kwarko01 09-07-07 @ 09:50

Jammer jongen, je opmerkingen zijn al weerlegt, je mag zelf opzoeken hoe en waarom. Nog een poging doen misschien?

Hieronymus van Alphe | 09-07-07 | 09:52

Toevallig een paspoort gevonden van een terrorist. Helemaal compleet, onbeschadigd. Nee, niet van truus op 85 hoog, nee, toevallig van een vliegtuigkaper. Van dat vliegtuig dat met een rotvaart in die toren vloog en compleet explodeerde. Ja, ja. Verklaar dat dan maar eens.

En die zogenaamde vliegtuigkaper die later nog in leven bleek te zijn en ergens in de zandbak zat. Ja, ja......

kwarko01 | 09-07-07 | 09:50

Aussie 09-07-07 @ 09:44
"als 'onmogelijk' verklaard door explosieven-experts".

Ja, er vanuitgaande dat dezelfde dag de explosieven zijn geplaatst.
De experts zeggen wel dat het vermoedelijk/zeer waarschijnlijk een gecontroleerde ineen storting is geweest.
Dus moeten de explosieven vooraf geplaatst zijn...

LuftBalloon | 09-07-07 | 09:49

Nee, ik heb toch mijn twijfels.

kwarko01 09-07-07 @ 09:44

LEES DIT EENS:

www.debunking911.com/massivect.htm

ENNE.... neemt niet weg dat de wereld een stuk beter af is zonder bush!

latinha | 09-07-07 | 09:49

@paranoia; Osama haat zijn eigen familie daarom net zo hard. Osama haat ook het koningshuis van Saoudi Arabierië. OMDAT die met de Amerikanen zaken doen en in de 1e golfoorlog de yanks hebben toegestaan om vanaf hun grondgebied koeweit te bevrijden. Je redenatie gaat dus helemaal mank.

Rest In Privacy | 09-07-07 | 09:48

Wat een dom mensch. Hij zat er helemaal niet achter, hij wist er gewoon van af. Is heel wat anders.

Peking Eend | 09-07-07 | 09:48

Max Beentjes 09-07-07 @ 09:41

Dat jij alleen op samenzweringswebsitejes kijkt is hoogstwaarschijnlijk.
Dat je nooit ergens anders kijkt is hoogstwaarschijnlijk.
Dat je graag in dit soort theorien gelooft is hoogstwaarschijnlijk.
Je opmerkingen zijn al weerlegt, dat is een feit.

Het schaadt niet om ook dingen op te zoeken die eventueel je theorietjes kunnen weerleggen. Dat inzien, daar heb je alleen gezond verstand voor nodig.

Men doet er goed aan niet alleen sceptisch te zijn naar 1 kant toe.

Hieronymus van Alphe | 09-07-07 | 09:47

Ach, onze huisvestingsminister Ella Vogelaar gelooft dat ze achterbuurten in vier jaar tijd kan omtoveren tot prachtwijken, wie is er nou gekker?

sjaakdeslinksesul | 09-07-07 | 09:46

AIDS om de bevolkinsgroei in Afrika in toom te houden. Geheime wapenleveranties door de US aan de Bosnische moslims wat indirect gevolgen had voor Sebrenica. Weapons of mass destruction die nog steeds gevonden moeten worden in Irak. Geheime CIA bases in Europa. De olie-pijpleiding van Turkmenistan naar Pakistan door Afghanistan. De hele geschiedenis is doorspekt met dit soort dingen. Algemeen bekend. En maar jaren volhouden dat het aan de Fransen lag die luchtsteun voor Sebrinica... gewoon tegengehouden door KOK en Voorhoeve om onze eigen mannen te beschermen. Zogenaamde wederopbouw in Afghanistan.... We weten allemaal dat we verneukt worden, maar Hollanders klagen hooguit 3 dagen en dan vind men het al weer normaal. Laat staan die domme Yanken. Dankzij 9/11 hebben de Yanken bij gebrek aan Russen de Moslim gebombardeerd tot nieuwe vijand en zijn wetten in het leven geroepen om zo onbezorgt de olievelden van de wereld in handen te krijgen. En ze zullen niet schromen om op het strand van Scheveningen te staan om hun mensen uit het tribunaal te halen. En wij vinden alles goed...

Elvis Costello | 09-07-07 | 09:45

Hieronymus van Alphe 09-07-07 @ 09:39

amen!

ZUCHT...............................................
www.debunking911.com/pull.htm

latinha | 09-07-07 | 09:45

De wereld word bestuurd door een paar lui die bij de (inter)nationale banken een flinke vinger in de financiele pap hebben. Niet meer en niet minder. Politiek is slechts bijzaak en futiliteiten gezwets. Denkt de massa nou werkelijk dat wolkenkrabbers precies zo neerstorten als een explosie-team het alleen maar kan? En gebouw 7 dat plotseling instort, terwijl er slechts een paar brandjes waren?

Nee, ik heb toch mijn twijfels.

kwarko01 | 09-07-07 | 09:44

Dat wordt een enkeltje wachtgeld pour madame. Overigens, het idee dat WTC7 zou zijn ingestort door gecontroleerde explosies is al diverse keren als 'onmogelijk' verklaard door explosieven-experts. Jammer maar helaas voor alle aluhoedjes..

Aussie | 09-07-07 | 09:44

paranoia 09-07-07 @ 09:41

Dat is dus de Carlyle Group...

LuftBalloon | 09-07-07 | 09:42

@ Mocro-in-da-gekkenhouse 09-07-07 @ 09:14

Wordt het weer niet eens tijd voor je 'electroshock-therapie' ???

Laten we het eens zeau doen: Als het weer eens tijd wordt voor jullie kuddedieren om massaal naar Mekka te gaan, om te bidden voor iets wat toch niet bestaat (nou ja, voor jullie dan), en de boel zit extra lekker vol, laten we dan daar ook eens wat Boeings op neer storten !! Heaupende op een hele boel dooien !!! Eens kijken wat er dan gebeurt ??

Is-lamme-miet | 09-07-07 | 09:41

Die nucleaire tunnel in Iran is heel wat actueler en spannender dan deze Franse muts/doos . ( doorhalen wat niet van toepassing is )

fuckje | 09-07-07 | 09:41

dat Bush erachter zit is onwaarschijnlijk.
Dat Bush maar een marionet is is niet onwaarschijnlijk.
Dat een stel grotbewoners enkele vliegtuigen kapen in een land waar het luchtruim dusdanig beveiligd is is vrij onwaarschijnlijk.
Dat al die kapingen ook succesvol zijn verlopen, en er uberhaupt niks tegen die kapers is ondernomen, is onwaarschijnlijk.
Dat de vliegtuigen verdampt zijn door de hitte en er alleen nog paspoorten van 'kapers' tussen het puin lagen is onwaarschijnlijk en daarboven te belachelijk voor woorden.
Dat er geen bal klopt van het officiele verhaal is hoogst waarschijnlijk. dat izien, daar heb je alleen gezond verstand voor nodig.
Dat alles wat afwijkt van het officiele verhaal en legitieme vragen daarover regelrecht de grond in worden geboord en als belachelijk worden afgeschilderd is niet bepaald bevorderlijk voor de geloofwaardigheid van dat officiele verhaal. Immers, als je niets te verbergen hebt is het niet nodig zo fel ertegenin te gaan.
Het blinde vertrouwen in media en regering is schrikbarend, zeker als je kijkt naar hoe vaak hiervoor is gebleken dat de waarheid ver afwijkt van 'het officiele verhaal'.
Men doet er goed aan niet alleen sceptisch te zijn naar 1 kant toe.

Max Beentjes | 09-07-07 | 09:41

"Of toch gewoon salaris uit Ryaad?"

Was dat Bush niet die betaald kreeg door winst op investeringen.

Een paar jaar geleden had ik iets gelezen over waarom Bush & co, 500 miljoen uitgeven om president te worden terwijl hij er hooguit na 4 jaar 2 miljoen aan salaris aan kan verdienen.
In dat artikel werd aangegeven dat de familie Bush sinds dat senior president was tot nu miljarden aan winsten hebben bewerkstelligd voor investeringen waar ze o.a. met familie Bin Laden en Saoudische koningshuis inzitten.

paranoia | 09-07-07 | 09:41

openbaarminiserie 09-07-07 @ 09:37
Silverstein?

LuftBalloon | 09-07-07 | 09:39

zakkenwasser 09-07-07 @ 09:34

Hahahahaha! Kerel, je weet helemaal niks. Je weet niet waarom wtc7 is ingezakt. Je weet niet hoe zwaar het beschadigd was. Je weet niet waarom het is ingezakt. Je weet wat iemand anders op een websiteje heeft gezet. En je weet niet wat tegenhangers op websitejes hebben gezet, want daar heb je niet op gekeken, want je wil graag in een samenzwering geloven. Ondanks al die onwetendheid vind jij het instorten van wtc7 etc. vreemd.

Dát is pas vreemd.

Hieronymus van Alphe | 09-07-07 | 09:39

Jesus wat een redinatie! Ze gelooft zeker ook in Allah?? ''
Als zoveel mensen denken dat Allah bestaat, dan moet er toch een kern van waarheid in zitten''
Domme 'foie gras' gans!

Hobbykip | 09-07-07 | 09:38

Volgens mij heeft deze te veel naar losechange gekeken...

Rest In Privacy | 09-07-07 | 09:38

'mischien'? Stagiair...

Koning Bier | 09-07-07 | 09:37

Gut, dat er nog niet iemand Karl Rove de schuld heeft gegeven. Is nog vroeg zeker, jodenhatertjes liggen nog in bed te rukken.

openbaarminiserie | 09-07-07 | 09:37

Krankzinnige lui die denken dat Bush zoiets kan plannen zonder dat andere ervan weten.

Gaat nergens over.

musclehedz | 09-07-07 | 09:37

zakkenwasser 09-07-07 @ 09:34
Én het Pentagon gebeuren. Geen vligtuig gevonden in het puin maar wel het DNA van alle inzittenden van het 'vliegtuig'.

LuftBalloon | 09-07-07 | 09:37

sparrow 09-07-07 @ 09:25
ik heb ze zelfs in een toneelvoorstelling gezien, dus hoezo 'ze bestaan niet'

Lolz | 09-07-07 | 09:36

Een minister van huisvesting die zich bezighoud met dat soort zaken moet METEEN de laan worden uitgestuured!

kwarko01 | 09-07-07 | 09:36

HULDO's @ sjaakdeslinksesul 09-07-07 @ 09:19

kolonel klootoog | 09-07-07 | 09:36

Veel mensen geloofden oprecht in Hitler en toch kregen zij bommen op hun kop. Wat een redenering. Als veel mensen iets geloven dan is het zo of dan is het waar.

Mokum Kosher | 09-07-07 | 09:35

zakkenwasser 09-07-07 @ 09:34

En als je de beelden goed bekijkt, zie je heel duidelijk hoe Elvis in een zwart pak nog nét op tijd wegduikt nadat hij de zooi in de hens had gestoken.

Shalome | 09-07-07 | 09:35

Wat ben ik blij dat de GS reaguurders niet de doorsnee van de samenleving zijn.

LuftBalloon | 09-07-07 | 09:34

Ik geloof niet direct dat Bush cs erachter zat, maar het zou me niet verbazen.. Het kan geen kwaad wat argwanend te zijn tegen de boevenbende die op het moment in het witte huis zit gezien hun staat van dienst. Wat ik zeker niet geloof is de officiele versie van de gebeurtenissen rond 9/11. Bijvoorbeeld vlucht 93, iemand met een beetje denkend vermogen weet dat dat vliegtuig door de amerikanen uit de lucht geschoten is voordat het in Washington zijn doel zou bereiken. En erg vreemd is in New York de WTC7, het derde gebouw dat in elkaar klapte op de zelfde manier als de twin towers zonder dat daar een vliegtuig was ingedoken. Let wel er hebben vaker hoge flats in de fik gestaan, en die zijn nog nooit in elkaar geklapt.

zakkenwasser | 09-07-07 | 09:34

Arme moslims. Ze jubelden van geluk over 9/11, en nu wordt hun ook nog eens het copyright op dat masterplan ontzegd. Ik wil best wel toegeven dat ze dom zijn hoor.

Shalome | 09-07-07 | 09:33

Fransen zijn moffen met stijl. En natuurlijk is het de schuld van Bush. Alles is de schuld van Bush. Bush is een voodoo-pop, opgetrokken uit het smegma van de Satan.

kolonel klootoog | 09-07-07 | 09:32

@sjaakdeslinksesul
<gehersenspoelde bidslaaf>
Ik vind het een gouden opmerking,die onthoud ik.

krijgdepleuris | 09-07-07 | 09:31

Zo heeft Frankrijk ook haar Vogelaartje

colonnecinco | 09-07-07 | 09:28

Zo jammer! 09-07-07 @ 09:15

Het zou zeker kunnen dat de maan niet bestaat. We zien wel iets maar dat kan net zo goed een grote lamp zijn. Uiteindelijk weten we het niet echt zeker. Dat bush achter 9/11 zit zou inderdaad best kunnen maar het lijkt mij onwaarschijnlijk.
Wie kent de film "wag the dog" Briljante film voor complottheorie-freaks!

Ali Fal Salarm | 09-07-07 | 09:28

Sjaak!!
Als je zo door blijft gaan reaguurt er straks helemaal niemand meer!

Teen | 09-07-07 | 09:27

Is dat wijf rijp voor het gesticht, of wat ??

Wat een DEAUS eerste klas, zeg. Strax wordt er eauk nog beweerd dat de geallieerden Wereldoorlog II zelf uitgelokt hebben, om de Mofrikanen uit te testen !! Gekker moet het toch niet worden......

Moeten we nou toch de 'French Fries' weer 'Freedom Fries' gaan noemen ??? Geen moeite mee, hoor !!

En FreshClash @ 09:14 ? Je hebt 100% gelijk !! Amerika-haters hebben allemaal van die rare (verzuurde) bekkies. Waarschijnlijk door gebrek aan kennis...... of hobbies, kan ook. (of sex, maar dan wordt het weer een totaal andere discussie......)

Is-lamme-miet | 09-07-07 | 09:27

Patrick Zweedsey 09-07-07 @ 09:26
Je vergeet de Carlyle Group....

LuftBalloon | 09-07-07 | 09:27

-weggejorist-

de Bruijn | 09-07-07 | 09:27

Bush stinkt, ook al is ie wel of niet medeplichtig / medewetend in 9/11.

"There is no America, there is no democracy, there is only IBM, ITT and ATT and Dupont, Dow, Union Carbide and Exxon".

Patrick Zweedsey | 09-07-07 | 09:26

hmmm ik denk dat weer typisch zo'n gevalletje is waar we suske en wiske voor in moeten schakelen , met hun team , ondersteund door professor barabas zullen zij ongetwijfeld dit mysterie oplossen ..
By the way deze personen bestaan ook echt , heb ze zelf in een film gezien !!!

sparrow | 09-07-07 | 09:25

En als het nu eens echt waar is ? Waarom weten we nog steeds niet, door wie en waarom Kennedy vermoord is ?

AbuTelfan | 09-07-07 | 09:22

ach Bush is slechts een marionet...

zwijgplicht | 09-07-07 | 09:20

@Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 09:14
Zuig apesnot door de pisbuis van een syfillitische dwergvinvis, gehersenspoelde bidslaaf.

sjaakdeslinksesul | 09-07-07 | 09:19

You stupid woman!

Rest In Privacy | 09-07-07 | 09:19

Gekke Mocroindahouse...
Je bent een antisemiet, rukkel die je bent.
Zolang julie hakbars deze opstelling blijven houden zal het een conflict blijven.
Geef die achterlijke instelling van jullie eens de schuld, of te wel kijk eens in de spiegel.... Flikker op naar je eigen cultuur en fap niet op onze meiden maar op een burka...

Sturmbannführer | 09-07-07 | 09:19

Zeddegeizot 09-07-07 @ 08:58 dankzij het fantastische generale pardon voor asielzoekers (die zich niet laten draaien om eindelijk eens de waarheid te vertellen) heb ik toch wel mijn twijfels over de goeie bedoelingen van bos voor de financiele zaken van nederland ...

huibie | 09-07-07 | 09:18

Grappig, meestal wordt Bush door de linkse kerk afgeschilderd als een totale randdebiel die nog niet eens voor zichzelf kan denken, laat staan mag denken.

Maar als het over samenzweringstheorien gaat dan is 'ie ineens Satan himself en hebben hij en zijn clubje de hele wereld al een paar jaar lang succesvol voor de gek kunnen houden.

Sla mij maar lek, 'ksnap het niet meer!

openbaarminiserie | 09-07-07 | 09:18

OT
Vanwege de ingetreden kk-tijd zou ik heel graag een onderwerp met Steve Brown zien. Eentje waar hij weer pittige vragen stelt.

Ik heb sterk het idee dat Steve DE tv-persoonlijkheid van 2007 kan worden.

azijnseiker | 09-07-07 | 09:17

Gekke Mocroindahouse 09-07-07 @ 09:14

Ik heb je bij deze ontmaskerd als troll. Je bent helemaal geen mocro. Je kan schrijven (niet zonder de nodige grammaticale blunders, maar toch... het is schrift!)

AdolfJoling | 09-07-07 | 09:17

De maan bstaat ook eigenlijk niet.

Zo jammer! | 09-07-07 | 09:15

Je kan het al aan de foto zien: een verzuurde trut.

Kan iemand mij uitleggen waarom al die Amerika haters van die verzuurde koppen hebben?

Deze mevrouw snel op non actief zetten, dan is de aangerichte schade gelukkig nog beperkt.

FreshClash | 09-07-07 | 09:14

LOL1
Met zo'n redenatie zou er niets kloppen van wat op GS staat.

Teen | 09-07-07 | 09:14

Natuurlijk zit Bush&Co achter de aanslagen, neem dat maar van een moslim aan, waarom denken jullie dan anders dat wij ons eigen aan het voorbereiden zijn, 9/11 was een open oorlogsverklaring aan moslims, het is een beetje simpel om te zeggen dat cowboy Bush erachter zit, die man kan zijn eigen laarzen niet eens aantrekken, nee, dit werk komt regelrecht van Satans af, en als we terugkijken naar de geschiedenis en heden dan weten we allemaal waar die vandaankomen, een klein landje in het MO genaamd Israel.

Gekke Mocroindahouse | 09-07-07 | 09:14

Heel veel mensen geloven in een klimaatramp, in God, in de objectiviteit van het journaal, in eerlijk delen, in de heilzame werking van het niet roken, in de goedheid van de mens, in een vreemdzame oplossing in het midden-oosten, in praten als alternatief voor geweld, in ontwikkelingssamenwerking, in groei, in wetenschap, in peilingen, in hun eigen kunnen, in progressieve belastingtarieven, in vriendschap, in de betrouwbaarheid van vrouwen, in de goede bedoelingen van Clairy Polak, in het vakmanschap van weermannen, in vroeg opstaan en een heel leven hard werken en netjes je best doen.

AdolfJoling | 09-07-07 | 09:11

Naja dat Bush erachter zit gaat een stap te ver, maar hij wist wel dat het ging gebeuren.

Slim-Brunetje | 09-07-07 | 09:10

Komkommertijd ook bij GS aangebroken.

R@lf | 09-07-07 | 09:07

Oud nieuws. Dat gelooft zo'n beetje de halve denkende wereld. Maar misschien niet babyBush zelf maar wel z'n kornuiten, zoals Cheney, Wolf...., etc.
Ik zelf ben er van overtuigd dat het een inside job betreft. Of dat ze het geweten hebben en door hebben laten gaan.

LuftBalloon | 09-07-07 | 09:06

Veel kinderen geloven in kabouters, dus moet er wel een kern van waarheid
in zitten......

Veel mensen geloven in succesvolle intergratie dus..........

eric@fuall | 09-07-07 | 09:06

Ze zegt dat het KAN. Met het huidige stel criminelen in het witte huis is dat niet geheel ondenkbaar. Er is niks mis met de redenering.

Tegengif | 09-07-07 | 09:03

Het K3-forum trekt veel bezoekers, veel van die bezoekers geloven nog in sinterklaas, dus zal sinterklaas wel echt bestaan.

sjaakdeslinksesul | 09-07-07 | 09:02

Misschien heeft Sarkozy toch een verkeerde excuusmuts aangenomen.

Jan Passant | 09-07-07 | 09:02

Nou, daar gaat de eerste op wachtgeld...

gigi gorgonzola | 09-07-07 | 09:01

Morgen in De Telegraaf: "Franse Minister van huisvesting Christine Boute vermist"

Peerie | 09-07-07 | 08:59

Er zijn heel veel eenvoudige zielen die geloven in de klimaathoax... En er waren heel veel mensen die geloofden dat de aarde plat is... en dat NL beter wordt onder Bos.

Zeddegeizot | 09-07-07 | 08:58

Een staaltje argumentatiekracht waar je mond van openvalt. Wat verdient een minister in Frankrijk?

zum kotzen | 09-07-07 | 08:58

Dus de holocaust bestaat ook niet?

Major | 09-07-07 | 08:57

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com