Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ephimenco wil justitieel onderzoek PvdA

allo allo, ici Sylvian De barricades op met Sylvian Ephimenco. Onze favoriete Trouw-columnist en createur d'Automobiles heeft het behoorlijk gehad met de Partij van de Arbeid: "Probeer hierover maar eens niet te schrijven. Dan mis je de belangrijkste politieke ontwikkeling van dit millennium in Nederland: de ondergang van een ooit respectabele partij die zo verstrengeld is met haar opportunisme dat zij electoraal dreigt te verdwijnen". Allereerst was daar natuurlijk het kalltstellen van ex-moslim en PvdA-raadslid Jami door de rode Riefenstahl Eddy Terstall. Vervolgens bleken de sociaal-democraten eigenhandig 2 miljoen taxpoet richting de fraudefundi's van Milli Gorus geschoven te hebben. Voor Sylvian is de maat dan ook meer dan vol: "De PvdA zegt hier niets illegaal te hebben gedaan en hooguit ’naïef’ te zijn geweest. Zal wel, maar in andere Europese hoofdsteden noemen ze dergelijke praktijken immoreel, frauduleus en verdwijnen de betrokken bestuurders vanwege corruptie achter de tralies. PvdA-minister van kozijnen en gevels Vogelaar wil een debat over de islam. Maar wij, burgers, willen een debat over de immoraliteit van de PvdA, en als het kan een justitieel onderzoek". Waar blijven eigenlijk die kamervragen?

Reaguursels

Inloggen

@ van Maerlant 06-06-07 @ 11:05
Perfect neergetikt!

HP de Tijd lezer! | 06-06-07 | 18:00

@Johan: Je gebruikt een klassieke rode tactiek. Niet op argumenten ingaan, maar de steen des aanstoots betichten van labiel en gestoord gedrag. Het ligt vast niet aan de PvdA, maar aan de klagers: die zijn geemotioneerd, gefrustreerd, opgefokt en autistisch. Kom Johan, jongen, doe es beter je best!

Lagonda | 06-06-07 | 17:11

Johan13 06-06-07 @ 10:55

Ik zou voorstellen dat je eens even de reacties leest op de website van Trouw nav het artikel; vanmorgen waren het er 34. Je kan het artikel terugvinden door op 'De Verdieping' te klikken en dan op 'columnisten'. Als je je die moeite getroost, zal je merken dat de teneur grossomodo dezelfde is dan degene die je hier terugvindt. Wat leert ons dat? Dat GS en Trouw vergelijkbare media zijn? Dacht het niet. Dat het lezerspubliek van GS en Trouw hoofdzakelijk hetzelfde is? Dacht het niet. Dat de meeste Nederlanders verbolgen zijn over de opstelling van de PVDA in deze? Dacht het wel. Ook voor jou nog een prettige dag.

van Maerlant | 06-06-07 | 11:05

Deerniswekkend is het om bij Geen Stijl te lezen hoe een complete verzameling nitwits als een groep uitgehongerde aasgieren heen valt over de pvda. Wat bewijst dit? Enkel en alleen dat Geen Stijl grotendeels is verworden, tot de grote uitlaatklep van zwakbegaafde enigszins neurotisch en door paranoia bevangen Nederlands burgers. Door de autistische en ego trip gerichte mentaliteit van de gemiddelde Geen Stijl reageren den;communiceert men ook nauwelijks met elkaar. Daarom maak ik mij dan ook geen enkele illusie; ook deze reactie van mij glijdt, bij de huidige actieve Geen Stijl reageren den , compleet langs hun koude kleren af.
Mijn aanvang zinnen in dit stukje zijn echter wel volledig passend bij de stijl van bovenstaande Geen Stijl reacties over de Pvda.
Dus nogmaals wat bewijst dit?? Allereerst dat ik, zonder enige moeite net zo dom, plat en generaliserend kan schrijven als de gemiddelde bovenstaande Geen Stijl reageer der.
Verder bewijst het, denk ik, dat Geen Stijl een veel gebruikt emotioneel afvalputje in onze samenleving is geworden. Zo heb ik het zelf ook hierboven gebruikt trouwens. De vraag is natuurlijk leidt al die hier geventileerde opgekropte emoties tot meer kalmte, ontspanning en echte innerlijke rust ?
Of is het juist zo dat de gemiddelde Geen Stijl reageer der,na zij zegje te hebben gepleegd, alleen maar nog meer opgefokt en gefrustreerd door het leven gaat?? Praat daar eens over met elkaar! Met opzet zeg ik hier praten en geen denken, want dat denken is voor de gemiddelde reageer der een groot probleem..... Kijk nu eens hoe gemakkelijk zo'n zin even uit de machine floept, weer even wat frustratie emotie weg, nietwaar?
Maar wat schieten we met ons allen er werkelijk mee op om zo In Deze Stijl met elkaar om te gaan?? Dat is en blijft uiteindelijk de vraag.
Een ieder nog een fijne dag toegewenst! Johan13

Johan13 | 06-06-07 | 10:55

Rode Riefenstahl Eddy Terstall...
Teveel eer voor deze grachtengordel p(l)(r)aatjesmaker en een belediging voor FILMMAAKSTER Lenie Riefenstahl.
Ken geen enkele film van hem, hoewel ik dat rode mottige hoofd wel eens voorbij heb zien komen op tv tijdens het zappen.
weggeJORISt Ivens Terstall (roepnaam Eddy) zou een betere benaming zijn geweest.
Beiden aanhanger en verfilmer van abjecte politische Parteien.
Denk ook dat hij zich wil spiegelen aan Roter Danny (Daniel Cohn-Bendit) van "De Groenen" ???????
En als je zijn interne pvdallah memo leest over ex moslim, en hoe vreemd nog steeds pvdallah lid Ehsam Jami, dan waan je je in de archieven van de DDR SStasi.

wachtmeester de bruy | 06-06-07 | 07:27

@ Sylvian

Perfecte column. Licht overdreven aangezet, maar zeer prikkelend veur de geest. Je zet beslist aan tot nadenken. Hulde.

bottehond | 05-06-07 | 23:37

Goede columnist die Ephimenco, en hij heeft nog gelijk ook. Niet altijd, maar nu zeker. Pamela Hemelrijk, een andere columnist, is ook weer 'terug':
hoeiboei.web-log.nl/hoeiboei/2007/06/a...

zonneschijn | 05-06-07 | 22:16

@ bottehond 05-06-07 @ 18:02
Heb ik dit gemist?

www.hetvrijevolk.com..

Weten waar je huis woont is toch een benauwde gedachte voor de politieagenten die thuis met intimiderende telefoontjes worden lastig gevallen! Zijn toch ook maar simpelweg in loondienst en hebben vrouw en kinderen. Wellicht werpt dit een ander licht op de finnenproblematiek en is het uitzoeken waard. Stel je eens voor dat diverse politieposten in kaart zijn gebracht? De vragen van de PVV zijn terecht!
Het niet of nooit ingrijpen van lastige finnen kán het bovenstaande verklaren. Een enge gedachte!

HP de Tijd lezer! | 05-06-07 | 21:45

Het zou mij niet verbazen als het hele PVDA partij bestuur ooit nog eens worden afgemaakt door diegene die ze altijd tegen beter weten in een hand boven het hoofd hebben gehouden.

Ervarings_deskundige | 05-06-07 | 21:32

@.HerNihilist 05-06-07 @ 20:35,
Hulde!

Een sterk pleit om de hele subsidie Borg van de staat op de helling te zetten,
al dat ge-subsidieer komt volgens mij nog steeds voort uit de dogmatische fantasieën van een maakbare samenleving.
iets wat heden ten dage ten grave wordt gedragen, weleenswaar met de mond beleden door zelfs PvdA leden, maar praktisch gezien een olietanker met de gebruikelijk zeer traag reagerende besturing en sterke doordenderende neigingen.

vander F | 05-06-07 | 20:45

@Vanes 05-06-07 @ 12:00
>Scheiding van kerk & staat zijn principes die je niet kunt verkwanselen
Scheiding van kerk & staat kun je niet verkwanselen, want zij heeft nooit bestaan, de scheiding van kerk & staat is een grap, voor mij, wat verschilt een kerk van een willekeurige belangenvereniging? Waarom kennen we christelijke politieke partijen? Zij kan dus wat mij betreft beter uit de grondwet geschrapt worden. Gevolg, de kerken/moskeeen verliezen haar speciale positie als iets waar we (de Staat) bang voor zouden moeten zijn, en zet de a-theisten en liberalen nog meer op scherp. In de toekomst zullen subsidies ter gunste van de evangelisatie en verbreiding van het christelijke en islamitische geloof misschien danwel onverhuld verstrekt worden door de Nederlandse Staat, maar gebeurt nu niet hetzelfde via omweg? Hoeveel gelieerde verenigingen aan... krijgen subsidie van de Staat? Vanuit dit sociale egoisme wordt altijd zonder uitzondering een poging gedaan de eigen achterban/electoraat tevreden te stellen. Ergo, beter zou het zijn e.e.a. te vervangen door de scheiding tussen politiek en vereniging. Maar die is er al, dus verandert er ook helemaal niets.

.HerNihilist | 05-06-07 | 20:35

Gisteren ook zo genoten van de ontzettende Turkse heerser die op het einde van de Ikon-documentaire Nederland en de Nederlanders bedreigt: 'die moskee komt er, zo niet dan ben ik niet verantwoordelijk voor de gevolgen'. Jahaaa, dreigen kunnen ze, die volgelingen van de maangod.

Murdockyoufool | 05-06-07 | 20:24

LOL @ mezelf.

Bananen republiek.

(alhoewel Italie dus wel in de G8 zit)

vander F | 05-06-07 | 20:14

kortom, een gedegeneerde kliek beroeps politici die ook maar niet de minste notie hebben van hun immoraliteit.

Het wordt tijd dat ze voor de rechter worden gesleept.
Daar zijn ze in Italie niet eens te beroerd voor.

En dat zou een banen republiek zijn.
Pfff.

Alsof Berlusconie in de kern niet hetzelfde gedrag vertoonde.

vander F | 05-06-07 | 20:13

Ja... dat zei ik gisteren al... maffia. 'Dealen' met afvallingen, geschuif met geld, gedraai met waarheden. Maffia.

Murdockyoufool | 05-06-07 | 20:09

PVDA: Allies voor het stemvee

Tuig is het ........... parasiterend op de maatschappij.

Ervarings_deskundige | 05-06-07 | 19:47

Mooi, dit is met recht een rampjaar voor de PvdA, reddeloos, redeloos en radeloos,
en daar wil ik stuurloos nog aan toevoegen.

Welig tierende corruptie, nepotisme, clientelisme arrogantie en ontkenning.
miljoenen belastinggeld pompen in een fascistische organisatie (Milli Gorus), monddood maken van jonge idealisten, anti-democraten op besturende posten plaatsen, het kan niet op.

Mijn opa zaliger, de PvdA hatert, juichend in z'n graf.
de goede man wist mij 30 jaar geleden al te vertellen dat de PvdA... zie bovenstaande.

Ach wat moeten we nog zeggen, men graaft geduldig maar beslist het eigen graf.
Tenzij de polikolder pers het weer eens vakkundig weet te begraven, als het even kan met een smeuïge ad hominem aanval op iemand ter rechter zijde om de aandacht af te leiden.
(remember Zembla en Ayaan?)

vander F | 05-06-07 | 19:21

@koerbagh:
Ja, sinds Sarko aan de macht is wordt hij wat opstandiger.
Hij schrijft rake dingen, dat wel.
Wilders spint er wel garen mee, puike reclamemaker, die Sylvain.

The eimer | 05-06-07 | 18:55

Waarom kunnen niet alle allochtonen zijn zoals Ephimenco?
Iek viend liev man.

koerbagh | 05-06-07 | 18:40

@ botte;
Maar natuurlijk zijn er grotere problemen, maar voor de meesten is dat een ver van mijn bedshow. De grote bunch heeft niet de interesse om daar in te duiken. Daarom speculeer ik dan maar uit uitertste nood op de meest gevoelige en kwetsbare plek van de nederlander: zijn knip.
Vergeefs natuurlijk, maar van de iedeeen van Voltaire rijdt je geen auto.
Ik ben wel met je eens dat finnen aanvallen op hun achterlijkheid een prachtige bliksemafleider is om te verbloemen dat de hele multiculgedachte meer is als tasjesroven bij oude wijfjes.

The eimer | 05-06-07 | 18:28

The eimer 05-06-07 @ 18:11

agreed. mij nog veel te soft eigenlijk, maar de juiste analyse koppelen aan een generaliserende diskwalificatie (dat woeste gescheld) ontkracht de analyse. al ben ik uiteraard de laatste die recht van spreken heeft. Besides: de straaterreur is maar een symptoom en iedereen lijkt het net iets te veel over de finnen te hebben. we actually have bigger problems.

bottehond | 05-06-07 | 18:18

@botte:
Maar wees eerlijk, je kan toch geen ramen en kozijnen vernieuwen en ook nog eens marokkanenterreur bestrijden, want dan verzeilen we automatsch in je ( mijn )bovenstaande kwoot.
We hebben een misdaadmeter, waarom hebben we geen meter die aangeeft hoeveel pecunia er naar de nuttelozen vloeit?
En waarom heeft de pvda geen opschrift net als bij sigaretten; als u op deze partij stemt is uw land ten dode opgeschreven?
Ik bedoel maar, het kan allemaal zovel beter.

The eimer | 05-06-07 | 18:11

@ Dirrek

Ik begrijp dat je boos bent, maar verlies de verhoudingen niet uit het oog. imho draaf je gigantisch door en wie daar mee gebaat is, beats me.

bottehond | 05-06-07 | 17:47

@ gebenschte;
ga jij dan maar eens uitleggen dat na een paar jaar hoogconjunctuur je inkomen daalt. Je kan daar allerlei rotsmoezen aan vastkoppelen zoal mileu en sociale herverdeling van de inkomens maar ooit komt de meubelboulevard bezoeken vinexer er achter dat er iets niet klopt.
Wat er niet klopt weet ie niet, maar hij leest wel ergens in een Telegraaf dat er weer zoveel miljard naar nuttelozen gesluisd wordt.
na een tijdje gaat zijn verbaasheid over in boosheid en bij de volgende verkiezingen denkt hij: krijg allemaal het lazerus met je sociale gezwets, ik stem nu eens een partij die aan mij denkt.
Daarom zeg ik we moeten gewoon geduld hebben.,

The eimer | 05-06-07 | 17:45

Infidel!!!

Frank Culemborg | 05-06-07 | 17:27

De pvda is voor allochtonen, de elite, zwevers, ambtenaren en zogenaamde hulpverlenende instanties die in de praktijk allemaal niets klaarmaken en daar zijn er heel wat van dus de pvda blijft helaas bestaan.

gebenschte | 05-06-07 | 17:13

Koersverandering dus, ik wacht het met spanning af

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 17:00

@ GAAAAAAA;
Natuurlijk. ze gaan gewoon door waar ze jarengeleden gebleven waren.
Met 1 verschil, ze hebben nu een ander kiezersvolk die zo achterlijk is als een banaan met principes die botsen met iedere beschaving.
Iedere poging van ze om Nederlanders te overtuigen dat het allemaal goed komt worden met de dag gelogenstraft. Alles wat nu gaat volgen in de toekomst zal allen maar aantonen dat links uit is op zelfvernietiging en nog erger Nederlanders in hun val mee te slepen. Ik hoop dat het gezond denkend deel van de natie dat bijtijds gaat inzien.

The eimer | 05-06-07 | 16:56

Zo langzamerhand is het hebben van vertrouwen in een persoon (weer) veel relevanter dan vanhetzelfde in een partij. Doe dat kiesstelsel eens ('n beetje) aanpassen!

widtvoet | 05-06-07 | 16:51

The eimer 05-06-07 @ 16:02

gna gna gna, you're right
Bij de vorige peilingen kwam de loopse Maurice de hond ook maar op 5 zetels uit
het werden er 9
Reken maar uit , dat worden er minimaal 18 nu

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 16:39

De PvdA is gewoon niets anders dan een criminele maffiaorganisatie. Ook in Amsterdam Zuid Oost wordt met subsidiegelden geknoeid. Allemaal door de A van Allochtoon. Ook nu wordt landelijk weer 1 miljard geschoven naar de PvdA wethouders en gemeenteraadsleden. Als je als autochtone Nederlander met baan en koophuis nu nog niet in de gaten hebt tot wat voor club die PvdA is geworden ben je inderdaad een mongeaul.

GAAA | 05-06-07 | 16:35

@jantjevan...:
In tijdstermijnen gerekend kan het cda zijn face oppoetsen met een sociaal gezicht, daar is niks mis mee na die VVD shit megemaakt te hebben met marktwerking e.d. maar de betalingsbalans is ook bij het cda heilig.
gelukkig hebben ze de vakbonden mee die minder geld vragen dat werkgevers bieden.( verdomd als het niet waar is ), maar ooit wordt de grote domme club bij zinnen en komt met zijn hand omhoog.
Want dat is het criterium en dan helpen mooie beloften van zuur zoet niet meer.Dus geduld hebben met je landgenoten.

The eimer | 05-06-07 | 16:11

@ Lavrenti_Beria 05-06-07 @ 14:26

Bedoel ik, als peilingen dit resultaat aangeven voor links, dan staan ze er niet best voor.

JantjevanHaerlem | 05-06-07 | 16:06

@ lavrenti:
het PVV staat op 13 zetels, zeg je.
Of 23. Wie kan nu nog zeggen welke partij hoeveel ztels heeft?
Niemand. Ook niet de regeringspartijen, die weten echt niet wat hun positie momenteel is. Ik voorspel hetzelfde effect als met Fortuyn, verkiezingen.
Toen dacht ook iedereen muurvast in het zadel te zitten.
En let wel, de algeme comotie is nu groter als destijds.

The eimer | 05-06-07 | 16:02

The eimer 05-06-07 @ 15:43

JP is daar te 'netjes' voor maar Verhage is volgens mij wel in voor spelletjes, althans hij is glibberig en christen genoeg. Maar ja hij is natuurlijk wel bezig met zijn jongensdroom en of hij daar van af wil?

Die dag van dealen met de SP komt toch een keer, ben ik bang, maar het is misschien de enige manier om er vansf te komen. Maar dan alleen als het niet anders kan natuurlijk en eerlijk gezegd geloof ik niet meer zo dat 'links' aan het winnen is.

JantjevanHaerlem | 05-06-07 | 15:59

@The eimer 05-06-07 @ 15:43

Ik ben het met je eens, minus "het CDA het een worst zijn met wie ze regeren, als was het met hitler himself.
De PVDA STOND op vijftig zetels, is nu dus bijna gehalveerd, en ik zie nog geen einde aan de uitstroom.
Maar wat is het volgende scenario?
Zie eventueel mijn posting hierboven: 05-06-07 @ 14:26

FYI : de PVV staat nu op 13 zetels, en niemand wil daarmee samenwerken.

Lavrenti_Beria 05-06-07 @ 14:26

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 15:51

@ Jantjevan Haerlem:
Ik zou er niet op gokken dat JPB de boel laat klappen omreden dat hij daar altijd zijn vazallen heeft voor gehad. Van Heemst is te slap, Aertsen had daar geen moeite mee gehad, maar die zit nu in dezelfde schuit.
Overigens zal het CDA het een worst zijn met wie ze regeren, als was het met hitler himself.
Offert hij de pvda op, dan zal hij met Lange Jan moeten dealen.
Dan kunnen we inderdaad beter onze banktegoeden ophalen en uit dit land oplazeren. Alles wat dan meer beurt dan het minimumloon of bijstandsuitkering houd dan geen stuiver meer over.

The eimer | 05-06-07 | 15:43

De PVDA vindt van zichzelf dat ze verantwoordelijkheid heeft genomen door te gaan regeren. Dat hadden ze voor hun eigen zaak beter niet kunnen doen.
Geen kopstukken, geen koers, geen antwoorden. Ze bevinden zich in een gevaarlijke positie. Als de Balk slim is laat hij het kabinet binnenkort klappen.
De pvda wordt dan nl. gedecimeerd. En dan op naar de volgende, want ook de SP zal een keer zijn ware gezicht moeten tonen.

(twijfel aan de slimheid van de Balk, dat is dus een risico)

JantjevanHaerlem | 05-06-07 | 15:24

@Jeb 05-06-07 @ 14:35

Jeb hobbelt een beetje achterop, zit nog helemaal verstrikt in het stokoude links rechts denken, waarbij links natuurlijk beter is dan rechts.
Beste Jeb: links en rechts bestaat helemaal niet meer, sukkels die niet weten dat het politiek spectrum een cirkel is kennelijk nog wel.
Of zijn de blunders van wat jij links noemt mooier dan die van "rechts" ?

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 15:10

@ Lavrenti_Beria 05-06-07 @ 14:43
"Tot op heden doet de SP geen onderzoek naar de antecedenten van kandidaat-raadsleden. De partij gaat uit van de eerlijkheid van de kandidaten, zo liet Van Broekhoven eerder weten."
.
Dan weten we dus ook dat de SP een behoorlijk rotte toamoat is!
.
Skeitziek word ik van die a-sociale contraprogressieve linkerTs.

TyfusLeijer | 05-06-07 | 15:08

Dat van eh... die PVDA mensch achter de rails is dat echt waar?.. zeker weer niet dan wel weer een loze belofte. Twee miljoen gemeenschapsjoeries weg poetsen kan toch niets met fraude te maken hebben. En zeg nu zelf we moeten allemaal een beetje beter zorgen voor onze moslim gemeenschap... is niet makkeleijk zo een maand niet vreten en elke vrijdag met je neus of kont richting mekka... deze mensen moeten met respect behandeld worden, en als respect Twee miljoen kost... so be it.

Zeiker | 05-06-07 | 15:06

@Jeb 05-06-07 @ 14:35
De PvdA kost nog veel meer, voor veel minder nobel strevens:
- De Westermoskee: 2 miljoen
- Gratis nieuwe kozijnen en gevels, voor kanslozen: 1 miljard.
- kilometerheffing: 5,4 miljard tot 2020
- Vrijgeven OZB: vele vele miljarden
- generaal Pardon: vele vele miljarden
- etc.
- Betuwelijn: 7 miljard
.
Als Ehsan steun vraagt aan de PvdA om de grondwet te verdedigen, dan gaat bij de PvdA de knip opeens dicht? hilarisch.

tipo | 05-06-07 | 15:04

De pvda komt overal mee weg, ALTIJD. Dit komt omdat de partij verweven is met de *kuch* objektieve omroepen NPS en NOS. Mochten er problemen zijn worden die altijd in een vriendelijke incestueuze sfeer opgelost tijdens *kuch* kritische gesprekken met journalisten als Witteman, Mengele en Polak. Op die manier krijgt het democratisch proces in Nederland nog steeds geen kans, de mening van "het volk" wordt nog steeds genegeerd.
Een belangrijk onderdeel van Politiek is: mensen (kiezers) beinvloeden, vanuit de pvda uit gezien is de huidige situatie dus best slim. Het wachten is nu nog steeds op een krachtige policitus (wilders?) die de ongezonde situatie in Nederland eens aanpakt.

Onderbuik | 05-06-07 | 14:50

Klopt. Zelfs de tot de diepste krochten van de maatschappij afgegleden junks en zwervers, hebben nog een restje fatsoen om nog wat kontakt met de bovenwereld te houden, door het verkopen van een straatkrant, een schoonmaakproject op Utrecht Centraal, of het deelnemen aan een zwerversvoetbal en daarmee positief te scoren.
Marokkanen blinken slechts uit in zelfdestructie, pathetische klaagzang, het spugen in de hand die ze gereikt wordt en de absolute afwezigheid van zelfrespect. God heeft de wereld in zes dagen geschapen. De zevende dag moest ie vreselijk schijten. En die hoop schijt noemde Hij vervolgens Marokko.
Also sprach Dirrek. Ik moet me nu even gaan opfrissen en nog wat nuttigs doen met m'n dag. Morgen wilde ik het eens over Antillianen hebben.

Dirrek | 05-06-07 | 14:45

Mensen die een overstap naar de SP overwegen moeten dit ff lezen

Dan weet je weer waar de SP voor staat.
www.brabantsdagblad.nl/voorpagina/arti...

Raadslid Efendi Kaya (48) van de SP heeft ruim vijf weken in hechtenis gezeten op verdenking van verboden wapenbezit

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 14:43

LOL @ Jeb
Denkt dat hier de achterban van de PVDA, GL en SP huist, die makkelijk te overtuigen zijn van de snode plannen van een sociaal-democratische dissident.
Een beetje beter je best doen, Jeb. Zo gaat het nooit wat worden.

brulkikker | 05-06-07 | 14:40

Wel is het zo dat DE pvda niet bestaat. Ik lees net voor mijn studie het verkiezingsprogramma Gelderland voor de afgelopen provinciale staten verkiezingen. Het verband tussen wat ik hier nu lees en de regio Gelderland zie ik niet. Ook is het zo dat de pvda veel goede voornemens heeft in de provincie. Dat probleem had D66 ook, nationale kamerleden en een nationaal campagne team die het voor de regio verziekt.

spooky | 05-06-07 | 14:36

Die Jami is gewoon een ex-asielzoeker die de anti-islam koers is opgegaan om goed geld te verdienen. Want ja, wie kende Ayaan Hirsi Ali voordat zij tegen de islam begon te schelden, en indien ze gewoon een boek zou schrijven hoe klote het is om in Somalië te wonen, zouden de mensen dat boek gebruiken als provisorisch aanmaakhout.
Daarom zeg ik aan alle hardwerkende NL'ers: laat je niet naaien en besteed je belastinggeld niet aan profiteurs die van Nederlandse belastinggeld een luizeleventje willen leiden, om daarna, als men genoeg heeft geprofiteerd een goedbetaalde postje aanneemt bij één of andere rechtse denktank in Washington.

Jeb | 05-06-07 | 14:35

@Prof. Dr. F.A. Hayek 14:13

"Partij van de Apathie"... leuk gevonden :@

widtvoet | 05-06-07 | 14:30

Dirrek 05-06-07 @ 14:16
Tsja, wat wil je ?
Bijna de helft van de Marokkanen hier in Nederland wijst de democratie af
Die verzieken dus de hele handel voor de andere 50 %
Als werkgever zou ik dan ook geen risico's nemen.
De marokkaanse gemeenschap moet als een SPEER bij zichzelf te rade gaan.

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 14:30

Prof. Dr. F.A. Hayek 05-06-07 @ 14:13 "Hopenlijk valt JPB IV"

En dan een monstervebond tussen SP, PVDA, GRLinksChristen Unie en het restant van D'66 en de Partij voor de dieren ? )
Ze staan nu virtueel op
PVDA 29
SP 27
Gr Links 5
Christen Unie 9
D'66 3
Dieren Partij 2
----------------

75 zetels
www.politiekebarometer.nl/

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 14:26

Lavrenti_Beria 05-06-07, dan nog even een strikvraag: als na dertig jaar aanwezigheid in den vreemde, je ENIGE wapenfeit is, dat er een proef komt met anoniem solliciteren. Gewoon omdat je door praktisch het hele Nederlandse harwerkende bedrijfsleven wordt uitgekotst, een enkele (overheids-)uitzondering daargelaten. Dat je in dertig jaar tijd zo'n triest imago hebt opgebouwd, dat je alleen nog maar anoniem kan solliciteren ? Jesus, denk daar eens even goed over na. Dat is ALLES wat je hebt bereikt.
Pffft, dit is echt ernstig. Dat en plunderende imams en straatrovend Rifkots. Meer niet. Echt, MEER niet.
En Nederland is de kunstmest die het laat groeien.

Dirrek | 05-06-07 | 14:16

Toch lijkt het sluw als Jami zich beperkt tot een comité voor vrijheid van godsdienst en zich niet anti-islam profileert. Iedereen die dan nog iets tegen dit comité of Jami heeft laat zichzelf ontmaskeren als een vijand van de rechtstaat. Bovendien, een Hirsi Ali hebben we al gehad.

schoneslapert | 05-06-07 | 14:15

Er gaat haast geen dag meer voorbij of de Partij van de Apathie komt weer negatief in het nieuws en JPB ziet de parallel met JPB I al.

Hopenlijk valt JPB IV voordat de Generaal Pardon regeling wet is geworden, immers deze beloning voor het in een gezamelijke inspanning van Gestoorde gemeenteraadsleden, Vluchtelingenwerk en ranzige advocaten gepleegde landverraad mag nooit op de onderste lagen van onze samenleving worden afgewentelt.

Prof. Dr. F.A. Hayek | 05-06-07 | 14:13

HoerenSloep 05-06-07 @ 14:09 "Als Ehsan nog wat wil bereiken, zal hij snel de AHA-route moeten kiezen. "

Enkele reis Amrika ? dan zijn we hem kwijt........ :(

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 14:11

@Lavrenti: Als Ehsan nog wat wil bereiken, zal hij snel de AHA-route moeten kiezen.

HoerenSloep | 05-06-07 | 14:09

Lagonda 05-06-07 @ 13:59 Het electoraat dat op de PvdA stemt, heeft overwegend goede bedoelingen --- "
Ongetwijfeld, maar goede intenties zeggen me niets. Ik vrees dat de gemiddelde PVDA stemmer ook de discussies ( zoals hier gevoerd) niet volgt.
-

Het weggevluchte gedeelte bij de PVDA heeft in november voor 90 % (ook met goede bedoelingen) op de SP gestemd, ik bedoel maar.

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 14:08

@Norman N. Warden 10:26

Mooie link.

widtvoet | 05-06-07 | 14:07

Dirrek 05-06-07 @ 13:57
"k denk, of vermoed op z'n minst, dat er een kentering op komst is. "
Ik help het je hopen, maar er is kennelijk niets zo moeilijk als obsolete principes en dogma's overboord te gooien.
DE PVDA met name heeft daar het lef (nog) niet voor
Deze parij heeft haar wortels in het socialisme. Dus op voortschrijdend inzicht binnen de partij zulllen we erg lang moten wachten, uitzonderingen als Ehsan Jami terzijde, maar die gaat het binnen de partij net als AHA nog heel erg moelijk krijgen.
Als hij de partij de rug toekeert heb ik gelijk.

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 14:03

Ik wilde hierover een epistel posten, maar ik wordt zo moe als ik aan de PvdA denk. Die eeuwige litanie van geld verbrassen aan subsidies zonder rede. Al dan niet in relatie tot allochtonen. Het recht praten dat krom is.
-
Het is helaas niet alleen de PvdA, maat die evenzo de verotte zooi van GL en SP. Knuffelaars die verdiend geld aan de verkeerde dingen besteden oftewel uit het raam gooien danwel willen gooien.

classNotFound | 05-06-07 | 14:00

@lavrenti: Ja, heb ik nog ergens een stuk over geschreven. Ik vraag me ook af of, wat Fred Bonifatius zegt, het allemaal om verkeerd uitgepakte goede bedoelingen gaat. Het electoraat dat op de PvdA stemt, heeft overwegend goede bedoelingen --- maar ik vrees dat de echte linkse kopstukken helemaal geen goede bedoelingen hebben; die willen de burgermaatschappij moedwillig kapotmaken --- precies zoals dat altijd de bedoeling is geweest.

Lagonda | 05-06-07 | 13:59

Zouden er nog stemadviezen gegeven zijn door islamitische voorgangers te 020 trouwens? Voor wat hoort immers wat...

widtvoet | 05-06-07 | 13:59

Mwoah Lagonda, ik denk, of vermoed op z'n minst, dat er een kentering op komst is. Het principe van de speciale moslimhypotheek bijvoorbeeld, verbleekt ernstig bij de zich nu openbarende graaizucht bij diezelfde moslims. Imams die niet te beroerd zijn om hun volgelingen een stevige poot uit te draaien. De kanker laat zijn ware aard zien en blijkt gevoelig voor het slijk der aarde zogezegd. Zit weinig gelovigs, of geloofwaardigs meer aan.
Corrupte baardmansen en buurtverziekers. Iets nobelers heb ik nog niet van ze gezien. Ze zijn nog te stom om een paperclip te ontwerpen, laat staan Deltawerken. Een strontput graven bij hun lemen hut, verder zijn ze nooit gekomen. En geld zien ze slechts als een middel om hun corrupte praktijken te consolideren. En helaas zijn wij de voedingsbodem voor hun welig en ongeremd tieren.

Dirrek | 05-06-07 | 13:57

@Lagonda 05-06-07 @ 13:02
Spijker op z'n kop
Ik neem aan dat je op de hoogte bent van de origine van het politiek correcte denken, dat vloeit regelrecht uit het harde of het softe -zoals je wilt- marxisme voort
"Politieke correctheid is grotendeels geïnspireerd op het gedachtegoed van de marxistische, neo-marxistische of cultureel marxistische denktank, de Frankfurter Schule of [Frankfurt School], die voor ogen had om het marxistisch ideaal niet, zoals in de Sovjet-Unie, door revolutie te realiseren, maar door het promoten van een neo-marxistische cultuur. De grondslagen voor deze stroming werden vlak na de Eerste Wereldoorlog reeds gelegd. "
-
Officieel schafte de PVDA de richtlijnen van de DDR pas 3 jaar geleden af, Ik officieus zijn ze dus nog steeds van kracht.

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 13:52

Zoals Monsieur Bovary @ 10:46 hier al typerend omschreef: Maakbaarheidsfundamentalisten. Uitgaande van een schier religieuze vorm het gelijk aan hun kant hebbende kliek van zachte heelmeesters, niet gediend van andere denkwijzes en blind voor de desastreuze gevolgen hun stinkende wonden.
@Dirrek: Stilhouden dat dorpje, ik bevind mij ook in zo'n bevoorrechte positie en wil dat graag zou houden. Zo'n 40 jaar geleden ben ik geboren op KanalenEiland, maar ik heb nu niet meer het lef om mijn zoon al wandelend te laten zien waar z'n vader geboren is. Een trieste constatering en een tastbaar feit voor het failliet van multikultiland.

HoerenSloep | 05-06-07 | 13:51

Pfff en dan nog zeggen dat ze zo'n moskee willen bouwen om de integratie te bevorderen.
Integratie is dat iedereen samen leeft lijkt me...
"Integratie is het proces waarbij verschillende componenten samensmelten tot een geheel"
Wat hebben wij als 1 van de componenten aan een moskee????

tebbes | 05-06-07 | 13:45

@ Lagonda

De inmiddels onvolprezen nachtmerrie van goede bedoelingen en verkeerd begrepen idealisme.

Fred Bonifatius | 05-06-07 | 13:42

@Dirrek: ja, precies, maar ons establishment is dus handelsonbekwaam geworden, omdat ze met handen en voeten gebonden is aan het zg. "linkse moralisme" dat ik hierboven beschrijf. Je kan niks zeggen van moslims of hun religie, want dat wordt ervaren als "moreel slecht". Fatsoenlijke mensen, of dat nou de kiezers of de gekozenen zijn, willen blijven geloven dat met de voortdurende ontkenning van de problematiek een moreel hoger doel wordt gediend; dat het vrijpleiten van de islam "het goede" is om te doen; dat je daar op de een of andere manier een beter mens van wordt.

Lagonda | 05-06-07 | 13:41

Spectrum ? Kosmisch ? Dogma ? Ik denk, als eenvoudige boerenlul met de pet, dat de islamisering vooral een nieuwe vorm van kanker is, die langzaam, maar, bij gebrek aan de juiste heelmeesters, gestaag voortwoekerd en slechts tot doel heeft om deze samenleving in te kapselen en uiteindelijk te transformeren, tot een afspiegeling van een samenleving die hun gewend zijn en goedkeuren. Een samenleving die ons twintig eeuwen terugwerpt in de tijd en die bestaat uit een amoebe achtige, om Allah brullende geindoctrineerde hysterische menigte. Krab maar eens een wondje open. De pus komt er al uit. Sommige wonden zijn uit zichzelf al opengebarsten en die noemen we Kanaleneiland of 020 Gaza.
De kanker heeft dit dorpje gelukkig nog niet bereikt. Iedereen kan hier 24x7 veilig over straat. Zoals ik al eens eerder zei: je fiets/brommer/auto hier afsluiten, of op slot doen is een optie. Mijn dochter is hier een dochter en wordt niet uitgemaakt voor hoer door mismaakt Rifafval. Een waar Walhalla hier bijna. Niks kosmisch aan. Gewoon het basisrecht van iedereen, om zo te mogen wonen.
En als deze, bijna paradijselijke, habitat bedreigd zou worden door een islamiserende kanker, dan moet die kanker worden uitgesneden. Sowieso eigenlijk. Maak Nederland weer gezond.

Dirrek | 05-06-07 | 13:30

LOL@Lagonda @ 13:24

HoerenSloep | 05-06-07 | 13:27

Nou mogen jullie weer wat zeggen.

Lagonda | 05-06-07 | 13:24

@lavrenti: 'Ik zie islamisering ook aan de rechterkant van het politieke spectrum'

Dat komt omdat het hele politieke establishment is geinfecteerd met soft marxisme. Iedereen, van links tot rechts, is geconditioneerd om door een marxistische bril (dus: zielige nobele onderklasse die er ook niks aan doen vs. inhalige amorele bovenklasse die over lijken gaat) naar maatschappelijke problemen te kijken.

Ik heb al vaker beargumenteerd dat dit inmiddels een algemeen geldend *moralisme* is geworden, een vervanging van de tien geboden, ver verheven boven politieke standpunten. M.a.w.: dat je een fatsoenlijk en *moreel goed* mens bent als je het voor "sociaal zwakkeren" opneemt, en sociaal zwakkeren vrijpleit van enige eigen verantwoordelijkheid. Het is a.h.w. een nieuwe religie geworden, een onaantastbaar dogma, dat op de een of andere manier keer op keer wordt gepresenteerd als een onwrikbare, kosmische waarheid.

Lagonda | 05-06-07 | 13:02

@Lavrenti_Beria @ 12:33:
Yep, met democratie heeft het al heel lang niks meer te maken.
Dat scheelt, dat maakt de weg (nog makkelijker) vrij voor het Europa en zijn opvolgers. De Illuminati zijn al in de warming-up.

HoerenSloep | 05-06-07 | 13:01

Alibombalie 05-06-07 @ 12:52 misschien mocht je even 1 minuut onbespied internetten, omdat je chef even moest pissen, maar nu moet je weer gaan werken. Die hele container met gebruikte luiers moet nog uitgezocht en gerecycled worden. Vort nu.

Dirrek | 05-06-07 | 13:01

@ Alibombalie:
Laten ze eerst maar een onderzoek doen wat de islam inhoud.
Dat maakt dat irakonderzoek overbodig.

The eimer | 05-06-07 | 12:57

@ Lavrenti;
Inderdaad. Nu nog even die EU grondwet er door heen jassen zonder referendum en dan kan je voortaan gewoon thuisblijven met stemmen.
Zelden in de geschiedenis van dit land is het zo,n grote teringzooi geweest dan nu.

The eimer | 05-06-07 | 12:55

Laat ze eerst maar eens onderzoek doen naar Irak.

Alibombalie | 05-06-07 | 12:52

Geert stel eens wat vragen.

derkcs | 05-06-07 | 12:51

@ spooky
"bij de pvda komt er vuile was naar buiten ondanks de pogingen dit te verhinderen "
Helemaal mee eens, dat was niet de verdienste van de PVDA zelf, eerder die van krachten buitenaf, kritische pers, en internet met name
Voor de rest kan niemand iets inbrengen tegen wat je beweert.

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 12:48

Die schijnbare oneindig rekbare tolerantie in dit land brengt je soms tot waanzin. Van Maerlant heeft een punt. Niemand weet zich gesteund door een overheid. Vingerafdruksysteem in de Tilburgse zwembaden. Zwembroekjesgeleutermaatregelen vlak over de landsgrens. Als je vroeger bij de Bijenkorf betrapt werd op winkeldiefstal, mocht je even mee naar de binnenplaats en na een pak ros werd je de straat op getrapt. Al je vroegâh in de bioscoop heibel maakte, werd je in je kraag gegrepen en de straat op getrapt. Ram er toch godverdomme eens op ! Het is toch niet te geloven, dat zowel bewoners als overheden toestaan dat hele buurten verkankerd worden. Tja, vroegâh, toen schoof den Uyl nog aan bij een arbeidersgezin. Nu zie je Cohen aan de teen van een imam zuigen.

Dirrek | 05-06-07 | 12:47

brulkikker 05-06-07 @ 12:37
Ter uitbreiding van mijn vorige post:
Als die sociaal democraten er inderdaad zijn die die multiculturaliteit niet onderschrijven (en dus geen moslimknuffelaars kunnen zijn zonder als pure huichelaars over te komen), waar blijft dan die nieuwe SD-partij die daaraan ruimte geeft?
Ik durf er bijna mijn pet voor op te eten dat een dergelijke nieuwe "sociaal democratische" partij gewoon weer zal beweren dat er in Nederland een plaats moet zijn voor een geloof dat uitdraagt dat afvalligen gedood moeten worden, homo's van daken geflikkerd enz. enz. Dat zo'n nieuwe partij dus gewoon weer lekker cultuur-relativistisch zal zijn.

brulkikker | 05-06-07 | 12:46

TyfusLeijer 05-06-07 @ 12:37
beweert "Door de islamisering van de linkse politieke partijen...... " Ik zie islamisering ook aan de rechterkant van het politieke spectrum
Wat dacht je van Balkenende, Donner, Dijkstal
Ik denk dan ook niet meer in termen van links en rechts, maar in termen van politiek correct of incorrect, in dit geval pro, of contra islamisering.
Die splitsing zie je in alle partijen.

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 12:43

@Lavrenti_Beria
Als een debat niet in de pvda kan, dan gaat het debat door over de pvda. Hoe schandalig dit ook is, een schandaal vormt de basis voor evaluatie. Het stuk van Terstall, de lessen uit de mislukte verkiezingen en de Wouter tapes, Aboutaleb en de excuses aan Verdonk over nasleep van Gogh, het debacle over het verzetskruis in de Baarsjes, de genocide ontkenningen en gedraaikont daarover door Wouter Bos. Die evaluatie zie ik niet binnen GL en SP, bij de pvda komt er vuile was naar buiten ondanks de pogingen dit te verhinderen. Bij de GL en SP is er helemaal geen was. Deels verklaarbaar in de rol als oppositie zowel landelijk provinciaal als gemeentelijk. Maar geen was betekent of zeer succesvol zijn in het binnenhouden of een belangrijk debat vermijden. (beetje in tegenspraak met eerdere comment dat ik juist pro het kiezen voor de andere wezenlijke doelen ben) Geen keuzes maken en geen beleid maken weerhoud een evaluatie erover zoals nu over de PVDA gebeurd maar of ik als kiezer daar nu blij mee moet zijn?

spooky | 05-06-07 | 12:41

@Lavrenti_Beria
Als een debat niet in de pvda kan, dan gaat het debat door over de pvda. Hoe schandalig dit ook is, een schandaal vormt de basis voor evaluatie. Het stuk van Terstall, de lessen uit de mislukte verkiezingen en de Wouter tapes, Aboutaleb en de excuses aan Verdonk over nasleep van Gogh, het debacle over het verzetskruis in de Baarsjes, de genocide ontkenningen en gedraaikont daarover door Wouter Bos. Die evaluatie zie ik niet binnen GL en SP, bij de pvda komt er vuile was naar buiten ondanks de pogingen dit te verhinderen. Bij de GL en SP is er helemaal geen was. Deels verklaarbaar in de rol als oppositie zowel landelijk provinciaal als gemeentelijk. Maar geen was betekent of zeer succesvol zijn in het binnenhouden of een belangrijk debat vermijden. (beetje in tegenspraak met eerdere comment dat ik juist pro het kiezen voor de andere wezenlijke doelen ben) Geen keuzes maken en geen beleid maken weerhoud een evaluatie erover zoals nu over de PVDA gebeurd maar of ik als kiezer daar nu blij mee moet zijn?

spooky | 05-06-07 | 12:41

Door de islamisering van de linkse politieke partijen is er aan de linker kant van het spectrum geen sprake meer van sociaal en progressief, eerder a-sociaal (discrimineren van autochtonen, allochtonen in zieligheidsfabrieken subsidieren) en contra-progressief (weg vrijmaken voor invoering v/d sharia en subsidie's aan haatfabrieken, de zogenaamde Mo's keten).

TyfusLeijer | 05-06-07 | 12:37

Die getalsterkte is toch de kracht van de democratie: de meerderheid bepaalt

*advocaat van de duivel-modus uit*

HoerenSloep 05-06-07 @ 12:29

Enkel als 'die getalsterkte' democratische intenties heeft. Met andere woorden: de democratie is niet opgewassen (niet voorzien op) tegen islamisme.

van Maerlant | 05-06-07 | 12:37

Maaier 05-06-07 @ 11:44
Jij begrijpt niet dat het 1 met het ander te maken heeft. De sociaal-democratie zoals die in Nederland gezien wordt, wordt voornamelijk bedreven door cultureel marxisten, en die zijn per definitie moslimknuffelaars, want anders valt de hele ideologie in elkaar. Het cultureel oordeel (en dus ook ver-oordeel) ondermijnt het multiculturalisme. Hoeveel 'sociaal-democraten' zijn er nu helemaal die het multiculturalisme niet onderschrijven en zien als iets in strijdt is met principes van gelijkheid en dus ook de sociaal democratie zoals jij dat misschien ziet?
Die zijn op de vingers van een hand te tellen. Als de linkse politieke partijen rond die paar realisten opgebouwd zouden moeten worden zijn ze praktisch marginaal, net als D66. I.i.g. in de nabije toekomst.

brulkikker | 05-06-07 | 12:37

-weggejorist-

Alubbe | 05-06-07 | 12:36

HoerenSloep 05-06-07 @ 12:29
Zelden heb ik de democratie zo verkracht worden als in in dit land in de laatste drie jaar

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 12:33

@vanMaerlant: Ja, daar heb je zeker een punt --- we zijn er ook inderdaad nog lang niet.

Lagonda | 05-06-07 | 12:32

@van Maerlant:

*advocaat van de duivel-modus aan*

Die getalsterkte is toch de kracht van de democratie: de meerderheid bepaalt

*advocaat van de duivel-modus uit*

HoerenSloep | 05-06-07 | 12:29

het begrijpelijke verlangen naar hoopvolle ontwikkelingen mag niet leiden tot blindvaren. Europa heeft zijn tradities en waarden losgelaten en zo ruim baan gemaakt voor een religie die exponentieel groeit; de geboortecijfers liegen er niet om. Jonge moslims neigen eerder naar neofundamentalisme dan naar de leefwereld, van het oude, materialistische, 'decadente' Europa. Door hun getalsterkte alleen al dwingen ze politieke partijen tot toegevingen in partijprogramma's: omwille van de smeer likt de kat de kandeleer. De agressieve, intimiderende manier van 'onderhandelen' doet de rest. In een dergelijk klimaat, waarin de autochtone bevolking een achterhoedegevecht voert, door gemeentelijke, nationale en supranationale instituties aan haar lot overgelaten, is hopen op een omslag gelijk te stellen aan wensdenken.

van Maerlant | 05-06-07 | 12:23

De hele gang van zaken rond de westermoskee leent zich perfect voor een parlementaire enquete. De vraagstelling zou kunnen zijn hoe een gemeentebestuur, geholpen door de landelijke overheid zich dusdanig in de luren kan laten leggen door criminele organisaties en moslim extremisten. Daarbij is deze casus symbool voor het mislukken van de multikul fabel. Vanaf dag een, toen er besloten werd om een oorlogsmonument te verwijderen omdat dat wel eens aanstootgevend kon zijn voor de gelovigen, tot aan de 'afpersfondsen' en de fraude op gemeentelijk niveau heeft dit drama alles in zich om de doodsteek te worden voor het multiculti denken en met name voor zijn machtigste vertegenwoordiger, de pvda.

Ik zeg, geert kom maar op met die kamervragen, en misschien wil de SP wel helepn? (die zijn tenslotte enorm dol op parlementaire enquetes, of zijn ze weer eens te laf als het om echte actuele onderwerpen gaat?)

Klaboesterbeer | 05-06-07 | 12:22

Fapsel on da grave....

LoL @ S?v?ke | 05-06-07 | 12:21

spooky 05-06-07 @ 12:05

Het open forum van de PVDA is al twee jaar geleden opgeheven, mede door mijn verbale bijdrage.
Daar ben ik deels trots op, deels betreur ik dat, omdat er nu zwaar gecensureerd wordt. Het was te verwachten: De PVDA houdt alle vuile was binnenboord, en nu hyelemaal.

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 12:15

@Spooky: Het topic over de zwembroekmarrokanen moet je nog lezen zeker?

HoerenSloep | 05-06-07 | 12:13

@HoerenSloep
Niet zo stressen, tijd is nu minder belangrijk voor links dan het maken van de juiste keuzens. De actie Terstall komt voort uit paniek en zie het resultaat.

spooky | 05-06-07 | 12:11

PvdA heeft de fout gemaakt door allochtonen als electorale brandstof te zien. Dat gaat nu tegen ze werken. Met het zich mengen in de Armeense discussie, zijn ze volgens mij al volledig de weg kwijtgeraakt. Bijvoorbeeld.

Dirrek | 05-06-07 | 12:11

Lagonda 05-06-07 @ 11:42
scherp, to the point, vilein, kortom, literatuur! (as always)
en dat geldt uiteraard ook Sylvain Ephimenco

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 12:09

@Lagonda
Bedankt voor de info, die stroming is behoorlijk in overeenstemming met wat ik vind. Ga er zeker meer over lezen en eens een keer in discussie op een "links" forum hierover.

spooky | 05-06-07 | 12:05

Fraaie docu op IKON over dit onderwerp gisteravond.
Agressief mannetje, die Fatih Dag. Radicaal tot op het bot, maar dat voor de camera natuurlijk ontkennen.
En dan die zaal met laaiende Turken......
www.ikonrtv.nl/ikondocumentaire/docume...
-

Lavrenti is bepaald geen IKON fan, maar dit was zeker de moeite waard.
-
"Terwijl er nog geen steen is gelegd, zijn de bouwkosten inmiddels al zo hoog opgelopen dat ze door de Turkse aandeelhouders niet meer op te brengen zijn. Ze staan met lege handen. Maar Fatih Dag blijft geloven in de moskee. Voor hem is de strijd nu pas goed begonnen. "

Lavrenti_Beria | 05-06-07 | 12:04

@spooky: Dan ben je te laat...

HoerenSloep | 05-06-07 | 12:04

@Lekker Belangrijk
Klopt, het is spelen met vuur. Wilders heeft het in ieder geval voor mekaar dat links Nederland met een kolossaal probleem zit vooral omdat ze met het oog op integratie niks verkeerds willen zeggen. (Zie: Armeniers heeft met geloof nx te maken).
Eenvoudige zaken zoals vrijheid van geloof, dus juist het recht om uit een geloof te stappen en scheiding van kerk & staat zijn principes die je niet kunt verkwanselen. Toch doet de PvdA dat door Jami niet openlijk te steunen, een moskee te subsidieren en genocide niet te ontkennen nog bevestigen.

Vanes | 05-06-07 | 12:00

@Lagonda
Mooie tekst en die wurgreep en verstikking door de islam die noemde ik ook en noemde het gijzeling. Alleen hoe lang nog willen we een adder aan de borst? Het linkse electoraat van niet islamitische origine zal toch een keer bedenken welke idealen wezenlijk zijn en welke van die idealen spaak lopen wanneer er teveel aandacht naar de islam gaat en te weinig naar de andere doelen. Als links werkelijk kiest voor die weg zal men toch gaan beseffen dat het milieu, natuur zorg en armoedebestrijding in het gedrang komen? Veel erger dan een overschot aan aandacht voor moslim issues is de verwaarlozing van aandacht voor andere wezenlijke dingen. Ik reken de SP GL PVDA en D66 over een paar jaar eerder af op wat ze nagelaten hebben dan dat wat ze teveel gedaan hebben.

spooky | 05-06-07 | 11:57

@Maaier: Jaha, tuurlijk, samenwerken, heel mooi, maar dat is iets heel anders dan het dogmatische socialisme zoals dat door de PvdA beleden wordt, en dat zal ze de das omdoen. Socialisme heeft een herdefiniering nodig --- ik denk niet dat de PvdA bij machte is deze in te zetten. Dat Euston Manifest is een goede start, maar daar is een openheid, en onbevangenheid, en zelfkritiek voor nodig die ik niet bij de PvdA bespeur.

@Jantje: Islam in haar huidige vorm zal vroeger of later verdwijnen. Onder druk van de moderniteit zijn steeds minder standpunten houdbaar, en naar mate de welvaart in die landen groeit, zal de traditionele interpretatie van de islam steeds meer onder druk komen te staan. Nu al klinkt binnen de Islam de roep om hervormingen steeds sterker, al weet ik niet of ze dat ooit gaat lukken. Dat het een ideologie is die op haar laatste benen voortsjokt, is al eeuwenlang duidelijk. Het is alleen zo jammer dat dit soort processen zo verdomde lang moeten duren.

Lagonda | 05-06-07 | 11:55

De PVDA zit idd in een spagaat. Het zou goed zijn als zij door de spagaat heenzakken en een enorme pijn lijden. Maar dat ze daarna weer opstaan en beide benen op de grond houden. Ik hoop dat het verstand, rechtlijnigheid en de redelijkheid het winnen bij de PVDA. Bij een verdere, langzame aftakeling is niemand gebaat.
.
De bovenstaande 2 incidenten geven alle reden om een diepgravend intern onderzoek te houden bij de PVDA. Ik weet echter niet of er nog enig intellect rondloopt bij die partij die tot bezinning kan lijden.

Tray Hornay | 05-06-07 | 11:52

Meer uitkeringen + meer ambtenaren = meer PvdA.
Meer publieke omroep = meer reclame voor de PvdA = meer PvdA = meer publieke omroep.
Meer belasting = minder economie = meer uitkeringen = meer PvdA.
Meer immigratie = meer uitkeringen = meer PvdA.
En het lijstje gaat door. PvdA = onkruid. Op een gegeven moment is het niet meer te verdelgen.

Zeddegeizot | 05-06-07 | 11:50

Twee miljoen over de balk smijten. Met zoveel behoeftigen in je samenleving. Kijk, daarom hebben ze nou het woord gotspe uitgevonden.
Het zal je als bejaarde maar gebeuren. Wij, als PvdA, hebben onze priotiteitenagenda enigszins herschikt en vonden het opportuun om enkele mijoenen extra in een moskee te investeren. Ik zou U dat nader kunnen toelichten, maar U begrijpt dat waarschijnlijk toch niet. Kijk, we zouden U ook kunnen bijstaan met hulpmiddelen, zoals een rollator of een aangepaste benedenwoning, maar over niet al te lange tijd gaat U toch dood. Da's toch zonde van het geld nietwaar. En aangezien U toch de deur niet uitkunt, heeft U straks wel iets moois om uit het raam naar te kijken. Win win nietwaar ?

Dirrek | 05-06-07 | 11:50

pvda=NSB, pvda=NSB, pvda=NSB, pvda=NSB,pvda=NSB
heb 20 jaar op die leugenaars gestemd en nu veraden ze de nederlandse sameleving, en als belastingbetaler betaal je dr nog aan mee ook

ethan_joy | 05-06-07 | 11:46

Lagonda 05-06-07 @ 11:42

Hear,hear, !!

maar of de islam uiteindelijk ook het onderspit delft?, volgens mij groeit die religie nog,

JantjevanHaerlem | 05-06-07 | 11:46

@Vanes 05-06-07 @ 11:18, Als der Jan zich gaat profileren t.o.v. het "allochtonen" vraagstuk dan wordt de SP binnen de kortste keren de grootste partij. Daar staat wel tegenover dat het spelen met vuur is; voor je het weet zit je dan namelijk in de regering en dan heb je de poppen aan het dansen.

Lekker Belangrijk© | 05-06-07 | 11:45

Lagonda 05-06-07 @ 11:42

Veel woorden geen inhoud. Mensen willen nog steeds dat er een hoop zaken gezamenlijk geregeld worden, door ene overheid, en dat niet iedereen er op een libertaire manier in z'n eentje voor staat. Dáár gaat sociaal-democratie over. Jij wilt gewoon zeggen dat je een hekel hebt aan moslimknuffelaars binnen de PvdA. Dat is heel wat anders.

Maaier | 05-06-07 | 11:44

@spooky: Het Euston Manifesto al gelezen? Aanradertje!

Lagonda | 05-06-07 | 11:44

Ik wil wel een debat over moslims en wel in relatie tot de pvda en eigenlijk de gehele linkse politiek. Reaguurders kennen mij als links qua milieu, natuurbeheer, armoede vraagstukken en met name wat de zorg betreft ben ik links. Eerlijke salarissen voor mensen aan het bed zodat ook zij een woning kunnen kopen. Principieel ben ik ook voor multiculturalisme, dat is de enige weg naar vreedzaam samen leven. MAAR dat is wat anders als ons land in de uitverkoop doen. D66 PVDA GL en SP zijn gegijzeld door een electoraal smaldeel die binnen de partijen inmiddels een speler van belang is. Al mijn wezenlijke doelen die mij aan een partij bindt in gevecht met dit punt wat mij en velen met mij afstoot. Mijn hoek aan de linkerzijde van het politieke spectrum is vervuild geraakt door laffe en manipulatieve die zich blind starend op moslimkiezers hun taak voor het milieu, natuur, armoede en de zorg uit het oog verliest.

spooky | 05-06-07 | 11:43

Aan de hand van dergelijke bokkensprongen, kan ik niet anders concluderen dan dat de rol van het socialisme binnenkort is uitgespeeld. Als er iets is dat Fortuyn teweeg heeft gebracht, dan is het dat: het wakker schudden van een hele nieuwe generatie, die met een onbevangen blik na is gaan denken over maatschappelijke kwesties, zonder zich bezwaard te weten door enige politieke conditionering of ideologische vooringenomenheid. Argumenten uit de socialistische hoek worden nu voor het eerst in decennia buiten hun eigen perspectief gewogen, en bekritiseerd. Dan blijkt hoe vederlicht en flinterdun de axioma's van deze ideologie zijn. De bevolking blieft het rode verhaal niet meer, en je ziet dit ook erg goed aan de wonderlijke spagaten waar de PvdA zichzelf voortdurend in terugvindt; socialisme zal binnenkort alleen nog maar in naam verkocht kunnen worden --- niet meer op inhoud.

De bloemenkinderen van weleer hebben uiteindelijk zelf hun nek in de strop gestoken. In hun hang naar luchthartige provocatie zijn zij onzorgvuldig geweest in het kiezen van hun bondgenoten; als er maar enthousiast tegen het Westerse establishment en het Vieze Amerika wordt getrapt, dan is het al snel goed. Maar het wordt met de dag duidelijker dat het nieuwste troetelkind van links, de islam, ook op haar laatste benen voortwankelt, en vroeger of later tegen de moderniteit het onderspit zal delven. Meer en meer mensen gaan op zoek naar informatie over deze religie, haar bloedige historie, haar twijfelachtige drijfveren en haar wandaden. Meer en meer mensen gaan inzien dat deze religie weinig tot niets te bieden heeft, en vragen zich af waar toch steeds dat heilige respect voor opgebracht moet worden.

Het socialistische droombeeld --- dat de arme islamitische onderdrukten een toonbeeld zijn van natuurlijke goedertierenheid --- komt door het gedrag van de moslimfundamentalisten wel erg onder druk te staan. Ze worden met steeds grotere weerzin bejegend, en het is hun eigen schuld. Zou dat de diepere reden van het linkse geschreeuw zijn? Frustratie over het feit dat hun troetelkind maar niet in de pas wil lopen, en daarmee nadrukkelijk het failliet van het socialisme demonstreert?

Of is de schreeuw van het socialisme er een van radeloze doodsangst? Beseffen de linkse idealisten diep van binnen wellicht dat zij verstrikt zijn geraakt in een genadeloze wurggreep met de islam, en dat ze zijn gedoemd om samen met de adder die zij aan hun borst wilden koesteren ten onder te gaan? Twee ideologieën op hun retour, hebben de nakende dood in elkanders ogen herkend, en dansen nu als parende vogelspinnen om elkaar heen. Fascinerend om te zien, maar uiterst dodelijk. Te vrezen valt immers dat het socialisme en de islam in hun doodstrijd zullen proberen alles en iedereen met hen mee de diepte in te sleuren. Als deze wereld niet van hen mag zijn, dan mag zij van niemand zijn. U bent gewaarschuwd.

Lagonda | 05-06-07 | 11:42

@ BroncO;
Dat is het begin nog maar.5 maanden aan het roer en de lasten voor de burgers begint nu al de pan uit te rijzen.
Reken er maar vast op dat je de komende jaren volkomen leeggejat wordt.
Het begrip koopkracht wordt een middeleeuwse term.

The eimer | 05-06-07 | 11:39

@ redactie point taken ok

mikeymike_nl | 05-06-07 | 11:38

Vanes @ 11:18
Right, en Anja M is een roomblanke arbeidersdochter die vindt dat je alles moet kunnen zeggen en dat ieder mens en geloof gelijkwaardig is.

tipo | 05-06-07 | 11:28

The eimer 05-06-07 @ 11:05

Scherpe analyse.
De ontslagwet en dan het afstemmen daarvan kon idd wel eens een welkome escape vormen voor de pvda. Het is alleen nog te vroeg natuurlijk. Nieuwe verkiezingen zouden rampalig zijn voor de pvda. (ook voor NL trouwens)

JantjevanHaerlem | 05-06-07 | 11:26

Die moslims mogen wel een keertje gaan inzamelen voor al die zielige PvdA-ers

Djep Stem | 05-06-07 | 11:21

PvdA is gewoon moslimpartij.
SP is de "oude PvdA" voor autochtonen.

Vanes | 05-06-07 | 11:18

@ tipo:

De pvda is een partij in verregaande staat van ontbinding.
Iedere opmerking van wie dan ook zou een nieuwe lawine van shit veroorzaken, dat beseft iedereen daar.
Zich ontdoen van hun knuffelallochtonen kiezers is onmogelijk en daarom tobben ze door tot in het graf.
eigen schuld, dikke bult dus.

The eimer | 05-06-07 | 11:17

@FlyingSpaghettiMnstr @ 11:06
Inderdaad, de cosmethische gevelpolitiek is weer helemaal terug bij de PvdA. De psychose waarin de partijtop verkeert, is weer terug op een niveau waar Melkert jaloers op zou zijn.
.
Wat er ondertussen in de achterkamertjes gebeurt, is zo rot dat het het daglicht niet kan verdragen. Maar ze zien het zelf niet, want ze zitten in het donker.

tipo | 05-06-07 | 11:15

Hilarisch!: 'PvdA-minister van kozijnen en gevels'

Die houden we d'rin.

FlyingSpaghettiMnstr | 05-06-07 | 11:06

Dat heb je als je als partij alleen maar als een blinde islamstemmen binnen wil halen. Dan moet je alle partijbeginselen overboord gooien en alle multiculshit onder tafel proberen te houden. Dat lukt je natuurlijk nooit van zijn leven, daar stinkt die cultuur teveel voor.
Ze komen er vanzelf achter dat die islam een fascistische politieke organisatie is die een pvda gebruikt voor het eigen machtsdenken.
Nu ze dreigen te verzuipen in hun eigen gecreeerde multiculuitwassen is de chaos in die partij zo groot geworden dat van een stabiele regeringspartij zij geen sprake meer is.
Wellicht bied het conflict met de komende ontslagwet deze partij een exit uit deze regering, want zo verder gaan kan niet meer.

The eimer | 05-06-07 | 11:05

*ergernis over PvdA en links groeit*

KingHotwing | 05-06-07 | 11:04

Wat ik vooral heel erg knap vind, is dat de PvdA zichzelf zo drastisch kapot kan maken. De VVD is ook goed bezig, met het voortgaande backstabbing van Verdonk, maar de PvdA is op meerdere fronten tegelijkertijd bezig zichzelf in de wielen te rijden. knap.

Maaier | 05-06-07 | 11:03

Wie is toch die Sylvian en waarom moet ik zijn mening interessant vinden?

John McClane | 05-06-07 | 11:01

@azijnseiker @ 10:50
Halsema steunt Jami openlijk. Volkomen logisch en terecht, maar zij is in deze dus geen probleem. Halsema was ook een van de weinigen die opkwam voor Ayaans positie. Ik heb niks met miljeu, maar op het punt van vrijheid van meningsuiting en vrijheid van godsdienst is GL als enige partij recht in de leer.

tipo | 05-06-07 | 11:01

De zoveelste geconcerteerde desinformatiecampagne van de NL neoconservatieve maffia, die trouwens, gezien haar ontstellende gebrek aan creativiteit, wel op sterven na dood moet zijn.

luldebehanger | 05-06-07 | 10:57

PvdA doet niet demoniseren -> PvdA ies vrede.
PvdA voldoet dhimmy belasting -> PvdA ies respecT.
PvdA doet iets veur 1 g'leuf -> PvdA ies toleranT.

TyfusLeijer | 05-06-07 | 10:57

Waar is Tichelaar? Waar is Bos? Waar is Vogelaar?
.
Het is stil aan de overkant.
.
Die Terstall en Ehsan Jami bedoelen het goed, ze willen de PvdA ontketenen van haar Angst voor moslims en Wilders en de enig logische positie innemen: die van onvoorwaardelijke steun aan 100% vrijheid van religie, 100% vrijheid van meningsuiting en 100% emancipatie en integratie van solidaire individuen in NL.
.
De grootste schande is het oorverdovend zwijgen van PvdA-prominenten op dit cruciale moment.

tipo | 05-06-07 | 10:56

Ik heb de oplossing!!

We bouwen een moskee bij de tweede kamer!!

Ik heb de oplossing!!
We bouwen een moskee waar dat ook maar gewenst is!
Het liefste zo groot mogelijk en zo hinderlijk mogelijk!

Wat zou het mooi zijn om een moskee in de tuin van cohen te bouwen oefff!

Behangdelul | 05-06-07 | 10:55

Partij van de Allahlovers. Over een jaar bij de nieuwe verkiezingen zullen ze wederom inleveren.

Deadkennedy | 05-06-07 | 10:55

Parlementair onderzoekje naar de partij die stelselmatig fraudeert, in grote mate verantwoordelijk is voor een immigratiebeleid waardoor in 30 jaar tijd het leefklimaat in NL onomkeerbaar is verslechterd, in grote mate verantwoordelijk is voor een veel te dure arbeid waardoor banen verdwijnen naar 3de wereldlanden, en een partij die ervoor zorgde dat je eigenlijk gekke henkie bent als je werkt voor je geld of, nog erger zelfs, het lef hebt om eens iets te ondernemen. Dan zwijgen we over een partij die onderwijs stelselmatig heeft verneukt, en een angstaanjagende invloed heeft op staatsmedia. NL kan zoveel beter: Doe es groot en breed onderzoek naar de Nederlandse Stasi.

Zeddegeizot | 05-06-07 | 10:54

@jurylid 05-06-07 @ 10:4
Sacre bleu, oe heb gelaik!

sjaakdeslinksesul | 05-06-07 | 10:51

"Jami dreigmails van allochtone PvdA-bestuurders ontvangt."

De "infiltratie" gaat zijn werk doen. Nog even en er bestaat geen probleem meer.
Dan zijn WIJ het probleem.

Het zijn de Pechtolds, Melkerts en Halsemas die ons in de armen drijven van Geert.

azijnseiker | 05-06-07 | 10:50

... het is gebeurd. Met de VVD, EN met de PvdA. 2 van de oudere partijen uit het stelsel. Who's next?

Comrade | 05-06-07 | 10:50

Gaat niks mee gebeuren.

Rest In Privacy | 05-06-07 | 10:48

Heet de goede man niet Sylvain i.p.v. Sylvian?

jurylid | 05-06-07 | 10:48


Laat deze partij van hypocrieten, onderwijsverwoesters en maakbaarheidsfundamentalisten eindelijk eens sterven!

Monsieur Bovary | 05-06-07 | 10:46

De PVDA - Een linkse partij die om hun fascistoïde moslim electoraat tevreden te stellen eigenlijk een extreem-rechtse partij is.

Swedish Chef | 05-06-07 | 10:42

-edit: ja, nog 1x is BAN -

mikeymike_nl | 05-06-07 | 10:41

Terstall deed al zeik op het graf van theo door uberhaupt voor de PvdA te gaan werken.
Maar doordat Terstall ook de stasi uit hangt, kostst, fapt en schijt eddy daarmee op het graf dans le Theo.

LoL @ S?v?ke | 05-06-07 | 10:37

Die achterlijken van de PvdA moeten zich eens bezig houden met de vraag wat een moskee is en wat hij vertegenwoordigt. En vooral wat nooit. Nooit biijvoorbeeld integratie in een andere cultuur dan mohammedaans, nooit tolerantie van een andere secte dan mohammedaans, secte, want godsdienst is de juiste term niet, nooit een intellectueel niveau dat tot meer in staat is dan het uitvaardigen van fatwa's die of moord behelzen, of borstvoeding voor collega's en dat soort krankzinnigs meer. Wel rabiate haat tegen het vrije Westen, wel het stimuleren van terreur en vergeet het maar dat jihaad iets anders betekent dan dat, wel altijd een door Mohammed voorgeschreven dubbele tong tegen niet-mohammedanen wat ze in het arabisch taqiyyah noemen, wel vrouwenonderdrukking, wel een ineenstorting van de economie, en ga zo maar door. Niet-mohammedanen die de islam steunen moet je wel als verkapt suïcidaal beschouwen.

Hammar | 05-06-07 | 10:36

Tja een justitiëel onderzoek zou op zijn plaats zijn, al is het maar om de schijn van corruptie te vermijden. De vraag is wie durft opdracht te geven voor een dergelijk onderzoek.

Contra | 05-06-07 | 10:36

Die kamervragen komen er
www.geertwilders.nl/index.php?option=c...
Tjonge er staan mij daar toch goede vragen bij.
Geert is met zijn club goed bezig.
Overigens kan een ieder een justitieel onderzoek aanvragen dus hup Ephimenco naar het politiebureau en laat een proces-verbaal opmaken.

2amazing | 05-06-07 | 10:30

@Kees3382> De Wob is niet echt een farce, het probleem is meer dat je moet weten waar je naar moet vragen. Het probleem is dus achterkamertjes politiek waarbij besluiten worden genomen, wat daar gebeurt weet je niet dus kan je er ook niet naar vragen en kan je het dus ook niet opWobben...

Zuma | 05-06-07 | 10:27

Peter Siebelt signeert zijn nieuwe boek "Den Haag Babylon" zaterdag a.s. in de feministiese boekhandel annex wereldwinkel "het kan zeo veel beter" te Waddinxveen.

sjaakdeslinksesul | 05-06-07 | 10:26

@ Armageddon 05-06-07 @ 10:18

De 23ste. Ik ga trouwens niet, maar laat je dat vooral niet ontmoedigen.

kolonel klootoog | 05-06-07 | 10:26

Over de aanpak van Jami ook deze zeer cynische column van Bart Jan Spruyt:
http://bartjanspruyt.blogspot.com/

Patrick Bateman | 05-06-07 | 10:26

Weg met de PvdA. En al helemaal met minister Ter Horst!

RTLNieuws | 05-06-07 | 10:25

Justitieel onderzoek komt er op neer dat een pvda'er de pvda onderzoekt. Electoraal failliet maar blijft uitvoerende macht, die ratten zitten overal.

Multikuli | 05-06-07 | 10:24

In dit land gebeurd alles dat met geld te maken heeft 'vertrouwelijk', d.w.z., de belastingbetaler mag er niet achter komen wat er met z'n geld gebeurt. Lees ook het boek 'Sinistra' van Peter Siebelt en zie hoe miljarden aan subsidiegeld ongezien voorgoed verdwijnen. De 'wet openbaarheid bestuur' is dan ook een complete farce.

Kees3382 | 05-06-07 | 10:23

Ach, de PvdA is altijd een kudtpartij geweest die heel goed was in het verspillen van geld van anderen. Socialisme heet dat geloof ik. Het word alleen steeds duidelijker dat moreel en ideologisch failliet zijn, een regentenpartij en geen partij met inhoud. Vandaar dat, hoe verkeerd ook, steeds meer mensen naar Maorijnissen opschuiven.

middleoftheroad | 05-06-07 | 10:20

Zeg klootoog, wanneer was die GS zuipmeet nou ook alweer?

Armageddon | 05-06-07 | 10:18

Ik wist ook niet wat ik las, afgelopen zaterdag. En dat alles onder de noemer van een moskee als middel tot integratie. Wat een perverse vorm van naïviteit.

Bobberedosio | 05-06-07 | 10:18

De PVDA is gewoon een criminele organisatie die verboden moet worden. Alle PVDA'ers moeten worden gestraft als zijnde deelnemer van deze criminele organisatie. Het is een soort mafia die de politiek heeft betreden en zichzelf daardoor onaantastbaar acht.

Dat het merendeel van de bevolking al niet meer gelooft in die huichelarij van ze geeft wel weer hoop. De enige methode die deze partij nog kan hanteren is te zeggen op te komen voor kansarmen die geen deel wensen uit te maken van de Nederlandse samenleving en te samenspannen met criminele organisaties die de verspreiding van de islam verkondigen.

Het is een partij met een strop om de nek die zichzelf probeert langer in leven te houden.

Patrick Zweedsey | 05-06-07 | 10:18

Wat?! 2 miljoen extra lappen voor grond aan een criminele organisatie om te helpen met de bouw voor een moskee?! Mijn bek valt echt open van verbazing. En geen kop die rolt. Nederland zakt langzaam weer terug in de drek waar onze (over)groot ouders het uitgesleurt hebben. Groeten uit het buitenland!

Dragodeon | 05-06-07 | 10:18

dat was offtopic trouwens!
Rutger, kom maar senseo drinken hiero

Bezorgde Buurtvader | 05-06-07 | 10:18

Dat was juist het leuke aan d66 (deed vroeger iets in de politiek), die stelden zichzelf eens in de zoveel tijd de vraag of ze wel moesten blijven bestaan, zou de PVDAaahh ook eens moeten doen.

Snijbonenmolen | 05-06-07 | 10:18

De Partij van de Dhimmi's is weer eens goed bezig, ons geld naar dat volkje halve khalifaters te sturen. En natuurlijk is dit geen fraude, nee hoor. Is gewoon een foutje bedankt! En wij kunnen fluiten naar het geld en de PvdAllochtenen olv Cohen gaan gewoon weer door en helaas blijven er mensen stemmen op zo een partij, wat een stumperds.

ExtremeExtremist | 05-06-07 | 10:16

Tegen Kapitaal, Kazerne, Kroeg en Kroon hadden ze al ja gezegd, nu zeggen ze dus ook ja tegen de Kerk. Het is definitief, de sociaaldemocratie in Nederland is dood en begraven.

sjaakdeslinksesul | 05-06-07 | 10:16

-weggejorist-

Bezorgde Buurtvader | 05-06-07 | 10:16

Tja, alleen als er allochtonen in een cel affikken, dan worden er vragen gesteld. Wanneer een bootje vol troep een hoop ellende veroorzaakt, of er aardig wat knaken bij de mohammed B's belanden, dan hebben we daar een tapijt voor. Past het vast wel onder.

Hieronymus van Alphe | 05-06-07 | 10:15

"Waar blijven eigenlijk die kamervragen?"

Nou wat dacht je? Het incestieuse zooitje gaat elkaar heus het vuur niet aan de schenen leggen hoor, dan komt er teveel kamerbreed drab naar boven drijven.

tjedde | 05-06-07 | 10:13

Tja. De PvdA legaliseert liever corruptie en immoraliteit, dan dat zij opdraait voor wantoestanden. Het zal dus wel weer met een sisser aflopen. En dit jaar stijgen dan weer de belastingen, omdat de overheid te weinig cash heeft om te verspillen. En bij de volgende verkiezingen, stemmen we weer met zijn allen op het corrupte roosje.

prohibitandis | 05-06-07 | 10:12

Hehe, de rode Riefenstahl. Prachtige uitdrukking!

Moenen | 05-06-07 | 10:10

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl