Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Het geheime pact van Groep GeenStijl

stem op SP= stem op PVVSP-Kamerlid Harry van Bommel en PVV-Chef Geert Wilders kunnen het bijzonder goed vinden saampjes. Zo goed zelfs dat het duo van de toenmalige Groep GeenStijl serieuze politieke zaken wilde doen met elkaar. Van Bommel wilde voor de Kamerverkiezingen met Wilders een geheime deal sluiten om elkaar tijdens de campagne met rust te laten. Om vervolgens eendrachtig het politieke midden, bestaande uit de VVD, CDA, Christen-Unie en PvdA, electoraal leeg te vreten. Of Wilders maar even snel ja wilde zeggen tegen 'Bommels voorstel tijdens een stiekeme lunchafspraak. Maar in zo'n uitgewerkt niet-aanvalsverdrag had Wilders naar eigen zeggen geen zin. En wat zegt Van Bommel hierover? "Ik kan een opmerking hebben gemaakt in de trant van: jullie kunnen de VVD leeg eten, de ChristenUnie het CDA en wij de PvdA. Maar een afspraak heb ik niet gemaakt en ik heb ook niet die indruk willen wekken.” Tuurlijk, Harry, we geloven je meteen. Alsof de SP een opportunistische volkspartij is zoals de PVV. Alsof SP-leider Jan Marijnissen een dikke-plus-pleidooi houdt voor één paspoort voor allochtone bewindslieden om in de gunst van de kiezer te komen. Ja, alsof je geen politicus bent...

Reaguursels

Inloggen

@ Floddertje

Ik val van mijn stoel. Jij noemt iets positiefs over de heer Wilders? Gosternokke nog an toe! Verders een verrassend aangename serie posts van jouw hand op het eind van de draad. Eén kleine kanttekening, if I may: een "fobie" is een ziekelijke, irreele angst voor iets, ergo..... Ik heb een kadootje veur je:

smoothstone.blogspot.com/2006/03/islam...

bottehond | 07-05-07 | 20:42

bottehond 07-05-07 @ 19:57
Er is geen point. Wilders moet zelf weten hoe hij zijn partij runt. Het is alleen geen organisatiestructuur waar ik voorstander van ben. Ik heb alleen nogal een discussie gehad met wishbone over de kwaliteit van het artikel van NRC, en dan met name of het onjuistheden bevatte. Voor de rest zal ik schouder aan schouder met jou staan om te vechten voor vrijheid, mocht jouw fobie ooit werkelijkheid worden. Dat de fundamentalisten de dienst uitmaken in Nederland. Ik heb al vaker gezegd dat ik, net zo goed, grote zorgen daaromtrent heb. Ik zie in Wilders echter geen oplossing maar een verergering van de problematiek. Hopelijk is Wilders de wake-upcall voor meer verstandelijke politici. Is hij nog ergens goed voor, naast al het kwaad dat hij doet.

Flodder | 07-05-07 | 20:12

Flodder 07-05-07 @ 11:13

Ik meen zulks niet bestreden te hebben, maar wat is the point nou eigenlijk. Mij kan het geen ene reet schelen. Die onnutte principes van jou, die voldoen niet meer. Lees eens iets over het cyclisch karakter van het fenomeen democratie, waar het je kennelijk om te doen is.

Dat over "300" mag wellicht gelden veur je optreden in dit draadje, maar maatschappelijk gezien is het tegendeel waar. Dus matig je niets aan, want mocht je zulks toch stiekem fantaseren: het is een (zelf)leugen.

bottehond | 07-05-07 | 19:57

geert je hebt harry niet nodig voor succes je moet nederland biet laten vol bouwen met die sterk vervuilende kolencentrales uitstoot c02 en so4 met regen wordt dit zwavelzuur maar net als in frakrijk kerncetrales bouwen en o ja die 8 miljard ontwikkelings hulp in de vorm van de over de code geraakte voetsel pakketten stoppen als deze 8 mijard uitgegeven moeten worden laat er dan zonnecellen in de noord afrikaanse woestijn plaatsen heeft heel noord afrika stroom en het nederlans bedrijfsleven er een mooie klus aan, de woestijn heeft een opp als die van europa dus ruimte genoeg de stoom die overblijf omzetten in waterstof het nederlandse autopark op waterstof laten rijden zijn we gelijk niet meer afhankelijk van de oliestaten

p-aard | 07-05-07 | 19:23

300, omdat ik mij verbonden heb gevoeld in deze draad met the spartans.

Flodder | 07-05-07 | 18:06

nee, de jodenhaat heb je zelf rechtgezet, het zat je nogal hoog en terecht.
(kom dan maar eens aan bij Bram...)
sorry is hooguit voor het je de berm inschoppen (al lig ik zelf altijd in een deuk als ik op GS van de weg wordt gedrukt, ben ik een rare in)

bejaarde op brommer | 07-05-07 | 11:41

bejaarde op brommer 07-05-07 @ 11:33
Is die sorry voor het onterechte jodenhater-verwijt? Of moet ik echt naar mon amice Bram? Ik geniet trouwens wel altijd intens van jouw posts. Moet me er altijd een buikkramp om lachen. (zonder zure bijbedoeling)

Flodder | 07-05-07 | 11:37

ach wat geeft het @ Flodder 11.16, een foutje meer of minder, je teksten zijn toch ongenietbaar...
Flauw.
Sorrry, jij doet ook je ding.
Die hoge zuurgraad van me beschouw ik als compliment.
Prettige dag! (zonder zure bijbedoeling)

bejaarde op brommer | 07-05-07 | 11:33

@mezelf
gisteren = eergisteren

Wat is die bacardi toch funest voor je geheugen.

Flodder | 07-05-07 | 11:16

kuttekrap 05-05-07 @ 21:36
piquant 05-05-07 @ 19:07
glasbek 05-05-07 @ 18:49

Ik wil jullie nog wel bedanken voor de steun en/of complimenten voor mijn bijdragen. Is wel zo netjes om te bedanken. Ik zou liegen als ik zeg dat ik het niet fijn vond. Zat gisteren namelijk nogal in het verdomhoekje, al vind ik dat best een fijn plekje. Ik sla de aanvallen wel af, ook zijn de reihen nog zo fest geschlossen. Nu mag het weer he, is geen bevrijdingsdag meer. Voor de liefhebbers heb ik trouwens nog een mooi artikel gevonden. Opmerkelijk en volkomen accuraat en waarheidsgetrouw.
.
www.nrc.nl/binnenland/article695781.ec...

Flodder | 07-05-07 | 11:13

bejaarde op brommer 07-05-07 @ 08:20
O, omdat ik jargent een keer voor de gein erbij haal, ben ik een jodenhater en steun ik die debiel van een jargent. Was een geintje, jeweetwel haha, en jij verwijt mij gebrek aan humor. Haal die stok even uit je reet, doet je humeur namelijk geen goed. Voor jouw zurigheid moet nog een nieuwe PH-waarde worden uitgevonden, frusti. Is trouwens nog steeds mijn motto, mocht je bezorgd zijn. De wereld is van iedereen, en iedereen is van de wereld.
*Zet even keihard een plaatje van de Dijk op*

Flodder | 07-05-07 | 10:38

oh ja, nog even over die gevoelige snaar, dat klopt.
Je was vroeger zo'n lief meisje, ("de wereld is van iedereen")
en om je dan zo te zien verzuren, dat doet natuurlijk pijn.

bejaarde op brommer | 07-05-07 | 08:40

flodderke@ 8.03
5-5-1725
btw. heb je nog leuke mailcontacten gehad met jodenhater jg de laatste weken?
Meelopen met jihadisten, jakkes flodder!
Wakker worden joh, je maakt jezelf zo steeds zieliger, sosjalisje.

bejaarde op brommer | 07-05-07 | 08:20

bejaarde op brommer 06-05-07 @ 16:35

Dat je mij beschuldigt van een gebrek aan humor, kan ik wel hebben, tommy cooper. Maar hoe kom je er nu weer bij dat ik een jodenhater ben of bij een of ander jodenhater-clubje behoor? Tenminste, dat lees ik in je post. Ben daar wel benieuwd naar, eigenlijk. Is namelijk pure onzin en demonisering!!! Ik overweeg stappen te nemen en naar Moszko, Moszko, Moszko, Moszko, Moszko & Mozsko te stappen. Dus rectificatie nu! Is mijn imago niet al slecht genoeg op GS? Hou het gewoon op linkse gestoorde, aub. Er klinkt trouwens erg veel humorloze venijn in je posts over mij. Misschien een gevoelige snaar geraakt, meelopertje?

Flodder | 07-05-07 | 08:03

bottehond 06-05-07 @ 21:44

Hound of the baskervilles, boeiend dat linkje naar W.C.'s maconnieke geschiedenis, maar hoe leg ik de link naar jou? Dit is dus wat ik bedoel met real issues. Je roept wat, je verwijst wat, maar het zegt wat? en dan met mn over jou. Tenzij je een gereincarneerde W.C. bent, bedoel, dan zou ik je achtergrond als maconniek begrijpen, maar nog steeds niet wat je zover als "vrijheidstrijder" brengt en welke invloed dat heeft op je huidige denken En dat is wat ik bedoel met de mensch achter de mensch om met de sleutel van Hiram te spreken.

Oké, je hebt als een eerder gepost over je geloofsbrieven op GS en kontakten in den lande, maar hoe moet ik je tamboergeroffel zien?
Laten we eerlijk zijn, er zijn in 0031 geen partij-eskaders die 's nachts mensen van hun bed lichten en doen verdwijnen en, daarbij, namens wie zouden ze dat dan moeten doen?
Ik begrijp wel dat er veel (GS) mensen een uitgesproken mening op na houden hoe bepaalde problemen in NL opgelost zouden kunnen worden, maar het beperkt zich tot lettertjes, omdat het in de praktijk niet te realiseren valt. M.a.w. een papieren 5e colonne.

Dus, be my guest and fill in the blanks....

Sikkeneur | 06-05-07 | 23:41

Sikkeneur 06-05-07 @ 20:27

Welke real issue ga ík uit de weg? I doubledare you. Over die vraag over de Vrij(sic) metselarij:

www.mqmagazine.co.uk/issue-3/p-06.php?...

Ik verwijs je naar mijn post inzake jouw gemakzucht.

bottehond | 06-05-07 | 21:44

bottehond 06-05-07 @ 20:02
Botte, niet de pot verwijten..., hé?
Ik kietel je weliswaar, omdat ik regelmatig de tambour bij je hoor roffelen, maar de real issue vragen ga je ook uit de weg. Ik begrijp dat wel, dat je niet alles hier neer kunt plempen, maar toch.
En, dat meen ik serieus, hoe kan een maconniek met jouw achtergrond zover zijn gekomen?
En kom nou niet aan met allerlei linkjes, die geloof ik wel, nee de real mensch achter de mensch.

*glaasje wijn aanbiedt ter afsluiting van een boeiend weekend en als dank voor de support afgelopen nacht*

Sikkeneur | 06-05-07 | 20:27

in nederland is regeren rekening houden met de mening van andersdenkenden,

@ commentaarderer

Het is duidelijk aan welke kant jij staat. Jouw seaurt maakt 0031 kapot.

Sikkeneur 06-05-07 @ 00:38

Jij hebt de vervelende eigenschap dat je niet het achterste van je tond laat zien en dan een geniepige opmerking tussendoor maakt waarmee je alle lastige vragen uit de weg gaat. Je doet me denken aan Biedermann, niet dat ik dat ooit zou zeggen van je, maar toch. Lutser.

bottehond | 06-05-07 | 20:02

Nog even on topic:
Naar de hel met de SP, die communisten laten NL gewoon kapot gaan zodat ze ons straks kunnen "bevrijden" van de door socialisten geïmporteerde problemen.
Ga door, Wilders, en negeer de publieke omroepen en linkse voddenkrantjes zoals NRC, een eerlijke kans krijg je toch niet van die linkse viespeuken.

bejaarde op brommer | 06-05-07 | 17:16

piquant
alweer leuk, "terug jij."
Goed dan, dan hou ik het op onervarenheid van je, ik doel op je encounters van je een paar maanden geleden met een vast groepje extreme jodenhaters.
De kern van de zaak: sommige verwerpelijke linkse reaguurders (waar ik jou dan nog even niet toe zal rekenen) hebben toch gevoel voor humor, die zou ik missen als ze verdwijnen,
@flodder is echter zo humorloos in haar linkse gestoordheid dat ik haar niet zal missen als ze opdondert, maar overslaan van die herhalio-breiwerkjes van dat haar kan natuurlijk ook.

bejaarde op brommer | 06-05-07 | 16:52

@BOB @ 16.35

Als hier niet meer gereageerd mag worden op geestelijk gestoorden zijn we snel klaar.
Goed lezen ouwe hyp; ik heb geen steun betuigd aan Flodder,maar kan het soms niet hebben hoe iemand op een niet zo heel nette manier benaderd,alleen maar omdat de standpunten verschillen.
En nogmaals ik vind het buitengewoon grof dat je mij linkt met Jodenhaters;daar heb ik geen ENKELE aanleiding voor gegeven;noch dat ik andere groepen mensen haat,maar daar ben ik hier een uitzondering in. En nu terug naar Nicolodeon jij.

piquant | 06-05-07 | 16:44

Piquant@
dat was me al eerder opgevallen, meteen eigenlijk, nog voordat je over de scheef ging met je geklit aan het vaste clubje jodenhaters (waar je jezelf in dit draadje indirect ook weer schuldig aan maakt met je steunbetuiging aan die geestelijk gestoorde @ flodder) maar ieder zijn (haar?) mening zullen we maar zeggen.

bejaarde op brommer | 06-05-07 | 16:35

@BOB @ 14.25

Ik stel er geen prijs op ter ere van Pim bonus punten te krijgen.
Ik vond hem amusant en geestg,maar was en ben geen fan van hem;noch van de hier hooggeachtte Wilders.

piquant | 06-05-07 | 16:24

Piquant 22.23

Je bent al ruimschoots over de drie, maar ook dit commentaar van je is veel te amusant om je maar iets kwalijk te kunnen nemen.
Vooruit dan, nog eens drie bonuspunten, zie het als een verbaal generaal pardon ter ere van Pim.

bejaarde op brommer | 06-05-07 | 14:25

Hitler en Stalin hadden ook een pact volgens mij,
Natuurlijk vissen Wilders en SP in dezelfde vijver. De vijver van de sinds 20 jaar gealfabetiseerde arbeidersklasse, de vakbondsschreeuwerds die tegen de bazen zijn, tegen anderen, voor zichzelf.
de dwazen die vinden dat zij mogen bepalen hoe hoog t salaris van iemand anders moet zijn, de gekken die vinden dat de man aan de machine meer verstand heeft van ondernemen dan de CEO. de kortzichtigen die stenigen wel een okeeje straf vinden, en dat de eigen groep meer waard is dan welk ander verband ook.

laat ze lekker de onvrede mobiliseren, laat ze zich verbinden. en dan, als t puntje bij paaltje komt terugschrikken voor de regeringsverantwoordelijkheid.

het is toch volstrekt duidelijk dat de SP weliswaar de toon veranderde, niet steeds zeggen dat overal tegen bent, maar dat ze na de laatste verkiezingen ook niet konden vertellen hoe ze t dan wel wilden en dus staan ze weer geheel vrijwillig langs de zijlijn.

daar helpt huilebalken over gebrek aan wil bij de tegenstanders echt niks aan.
in nederland is regeren rekening houden met de mening van andersdenkenden, en bereid zijn compromissen te sluiten. tot de tijd dat de wildersen dat leren zullen ze niet deel kunnen nemen aan welke overheid dan ook. simpelweg omdat ze nergens een meerderheid zullen halen. een niet-aanvalspact tussen SP en Wilders. mwoehahahaaa.

sterkte jongens.

commentaarderer | 06-05-07 | 13:48

Goed dat we tenminste 1 integere politicus hebben. Geert, dikke plus hoor.

Multikuli | 06-05-07 | 12:38

@ superjan 06-05-07 @ 10:46

Ja. Geloof maar dat er heel wat los komt door dat boek (mot 't nog bestellen) en deze aanklacht ; heel benieuwd hoe de politieke übermenschen gaan reageren: opnieuw een 'onderzoek' dat op 'niets' uitloopt.

wopper | 06-05-07 | 11:19

@wopper> dat zal wel door dat boek komen.

superjan | 06-05-07 | 10:46

Off topic: waarom komt deze man daar nu pas mee?

www.elsevier.nl/nieuws/nederland/artik...

Een ex-politieman en oud-lijfwacht van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB), Christan Boom, vraagt het gerechtshof in Amsterdam om heropening van het onderzoek naar de moord op Pim Fortuyn.

wopper | 06-05-07 | 09:26

sikk
Ik zie het hierboven al, je bent aan het klieren.
en ja, dan kom "jullie langs die deur".

bejaarde op brommer | 06-05-07 | 01:19

bejaarde op brommer 06-05-07 @ 00:48
Vertel BoB, kom je (jullie) dan ook bij mijn deur langs?

Sikkeneur | 06-05-07 | 01:16

Sikkeneur@.38
Jij moet echt heel goed oppassen, mannetje!

bejaarde op brommer | 06-05-07 | 00:48

bottehond 06-05-07 @ 00:10
Hoe nobel en wat mij betreft prima hoor, dat jij de Man (die tzt ook zijn gedachtengoed zal verkwanselen voor het pluche) wil steunen. Da's ook vrijheid. Wat je eigen heldendaden aangaat, eerst zien, dan geloven. Voorlopig gebeurd er nog niets aan het front, behalve veel gekras en geblaat.
Ook belangrijk, om de beleidsmakers alert houden, links om, danwel rechts om. Wbt 4 mei, meer dan een halve eeuw geleden waren er bruinhemden die vuile handen maakten richting een verketterde bevolkingsgroep. Nu wil ik jou niet associëren met bruinhemden, maar ik denk toch dat ik niet zal meelopen met je. Een ploert zal ik je ook niet noemen, vraag me alleen wel af hoe een maconniek zover komt.

Sikkeneur | 06-05-07 | 00:38

Ooit een socialist die niet liegt tegengekomen? Melkert, Bos, Tiggelkrans, Maorijnissen, Castro....... help me even ik heb er nog niet één

derkcs | 06-05-07 | 00:16

Sikkeneur 06-05-07 @ 00:04

Dat is het punt waar de bokken van de geiten worden gescheiden. Je vinnige reactie zegt genoeg. Als het er op aan komt heb ík genoeg ballen om te vechten voor Vrijheid of een man te steunen die zaken waar de meute het niet over wenscht te hebben, laat staan er over na te denken aankaart en daarmee zijn Leven vergooit, zodat jij jouw Vrijdenkerij hobby kunt blijven beoefenen. Zou jij dat ook doen? De vraag is relevant, want wie te laf is om vuile handen te maken zal degene die zulks wél durft een ploert noemen. Zo zijn er altijd luiden die de kastanjes uit het vuur halen en anderen die hun verslaving aan morele zuiverheid zullen koesteren. Het is 5 mei en gisteren 4 mei. Geen reden voor feest veur botte, maar wél heel bewsut mee temaken. Amen.

* de hagepreken van ds botte verkrijgbaar bij de Slegte *

bottehond | 06-05-07 | 00:10

bottehond 05-05-07 @ 23:43

Als ik jou zo af en toe lees, vrees ik dat als jij je zin krijgt, er heul veul mensen ook geen vrijheid zullen kennen (maar ik kan het mis hebben..)

Sikkeneur | 06-05-07 | 00:04

Wishbone 05-05-07 @ 23:30
Ik zal die laatste suggestie even in het bestuur gooien ;0

Good night we hebben het er later wel over!

miko | 05-05-07 | 23:44

miko 05-05-07 @ 22:52

Vrijdenken is een gelaagd fenomeen. Vrijheid is een absolute basisvoorwaarde om Vrijdenken mogelijk te maken. De V van Vrijheid bij de PVV gaat eerst en vooral dáár over. Waar jij kennelijk anderen laat gaan is dat zij eerst en vooral díe Vrijheid willen behouden (terugkrijgen imho). Zoals Brecht al zei: "Erst das Fressen und dann die Moral". Think about it. Het staat of valt met je evaluatie van de wahabisering van de islam en de plannen van de broederschap. Als je hen en salafisten als vreedzaem ziet mot je blijven waar jij bent, want dan is jouw Vrijdenken voldoende beschermd.

bottehond | 05-05-07 | 23:43

miko 05-05-07 @ 23:14
Lees zijn programma door dan krijg je een aardig idee. Ik weet niet of je een linksert bent, ik zei alleen dat het een opmerking is die ik van een linksert verwacht........ Het kan mij niet echt warm of koud maken, want ik zie ook goede ideeen aan de linker kant van de policor.
.
Ik zie je punt wel, mijn punt is alleen dat er niks met de punten van Pim is gedaan. Geert staat nog steeds achter die punten, en ijvert om die punten ook bespreekbaar te maken in het politieke debat. Ben het eens dat het af en toe op een wat onorthodoxe manier gebeurt, maar het gebeurt wel.
.
Daarnaast ben ik er van overtuigd dat als de PVV en Jan tomaat nader tot elkaar kunnen komen, er ook goede dingen uit voort kunnen komen...

Wishbone | 05-05-07 | 23:30

Wishbone 05-05-07 @ 22:57
Ach ik ben al eerder uitgemaakt voor een bestuurslid van de SP.Doet het altijd goed als je het hier met iemand niet eens bent.Ik reken hem ook helemaal niet af op wat hij bereikt heeft want dat is de Mfrage in het politieke debat.Maar volgens mij heeft dat Pimmie al gedaan.Ok het afschaffen van artikel 1 en 23 (of herzien)maar dat heeft ook Pinnie al gezegd.Zoals ik al eerder ei "het probleem benoemen is niet zo moeilijk maar de oplossing.Mischien moet geert eens een boekje maken zoals mijn 'grote roerganger' Jan.Maar dan getiteld : Hoe dan Geert??
Maar jij bent blijkbaar een grote fan leg eens uit wat Wilders van plan is als hij in control is.

miko | 05-05-07 | 23:14

Wishbone 05-05-07 @ 22:57
Verbetering
.
**als je ziet hoe huiverig de VVD nu al reageert op de VVD, kun je hem dan werkelijk kwalijk nemen dat hij bij de VVD niet voor elkaar kreeg wat hij wilde ?**
.
De tweede VVD is uiteraard de PVV.

Wishbone | 05-05-07 | 22:58

miko 05-05-07 @ 22:52
als je ziet hoe huiverig de VVD nu al reageert op de VVD, kun je hem dan werkelijk kwalijk nemen dat hij bij de VVD niet voor elkaar kreeg wat hij wilde ? Hij was gewoon een klein schakeltje van een lange ketting........... Hem afrekenen op wat hij tot nu toe heeft kunnen bereiken is een uitspraak die ik van een linksert verwacht....... Als je al ziet dat er al een aantal van zijn ideeen over zijn genomen door de policor, kun je wel begrijpen dat ik het echt helemaal niet met je eens ben.......

Wishbone | 05-05-07 | 22:57

Wishbone 05-05-07 @ 22:23
Hij kan inderdaad nog niet doen wat hij wil Tja ies domokrasie.Maar in de tijd dat hij wel een lid was van de gevestigde orde kwam er ook niet veel uit.Ik neem Geert ook helemaal niet kwalijk dat de gevestigde orde geen orde op zaken stelt.Maar ik vraag me wel af wat zijn new order dan wel is?Om de zaak even te ordenen deel ik Geert niet in bij de order van de vrijdenkerTs.
In orde?

wopper 05-05-07 @ 22:24
Problemen aan geven is het makkelijkste wat er is.Oplossingen daar gaat het om.En daar ontbreekt het hem aan.Ook bij de andere partijen daar niet van.

miko | 05-05-07 | 22:52

miko 05-05-07 @ 22:19

wat wensbot en wopperT zeggen. Ik vind de PVV een heel gematigde partij, maar dat zegt meer over mij en hoe ik de situatie inschat.

bottehond | 05-05-07 | 22:39

@ miko 05-05-07 @ 22:19

We zullen 't er voorlopig mee moeten doen, d'r is niks anders (de rest is flut); zie GW maar als aandouwer van problems die te lang onder het putdeksel zijn gehouden.

wopper | 05-05-07 | 22:24

miko 05-05-07 @ 22:19
Geert kan alleen maar aangeven wat er moet gebeuren. Het is toch echt de policor zelf die de knopen moeten doorhakken. Geert aanspreken op wat de gevestigde orde niet uitvoert is dus een onzin verhaaltje...........

Wishbone | 05-05-07 | 22:23

@BOB @ 22.15

Ik neem aan dat ik nu al aan mijn 2e van de 3 ben??
Sommige mensen hebben nu eenmaal niet in de gaten wat hun gedrag oproept. je hebt zelf om de sociale controle gevraagd;ouwe hyp.

piquant | 05-05-07 | 22:23

@ bottehond 05-05-07 @ 22:11
Ja, nu je het zegt: een 'Rechtvaardige Oorlog' zou die factor kunnen zijn.
Als je het niet erg vindt wil ik liever nog even nadenken of ik iets beters kan bedenken...

Patrick Bateman | 05-05-07 | 22:23

Patrick Bateman 05-05-07 @ 21:59
Geert en Jantje zijn toch ook niet de mooiste Pol Bos daar in tegen wel en die verliest an een stuk door.Er is nog hoop jongen.
bottehond 05-05-07 @ 21:56
Geert geeft anders ook niet goed aanwat hij er aan gaat doen.Verbieden 2 paspoorten ,verscheuring en verbrandingen van suffe boekjes.uitwijzen etc Kom op Botte Geert is niet wat we nodig hebben te weinig bagage en zijn medestanders/werkers in het parlemenT overtuigen ook niet echt.
oftewel Geert ?? Next please.

miko | 05-05-07 | 22:19

Piquant. 22.05
Nee, ik had al gekeken.
Was ik even vergeten.
Je bent dus echt een vrouwtjesdier...
tjeeh, straks ga je mijn comments ook nog tellen.
Ik voel de sociale controle langzaamaan ondraaglijk worden hier.

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 22:15

Patrick Bateman 05-05-07 @ 22:08

Wacht niet te lang. Remeber Jan Sobieski.

bottehond | 05-05-07 | 22:11

@ bottehond 05-05-07 @ 21:56
Ik denk dat een groot deel van die chaos ontstaat doordat er geen bindende factor meer is tussen verschillende bevolkingsgroepen.
Er moet 'iets' komen waardoor mensen een verbondenheid met elkaar en Nederland krijgen en bereid zijn kleine onderlinge verschillen en puur eigenbelang naar het tweede plan te schuiven.
Ik weet niet wat dat 'iets' moet zijn, geloof heeft voor veel mensen afgedaan en degenen die wél geloven zijn te versnipperd en verschillend om daarin binding te vinden, ideologie is zó 20e eeuw en ook het Nederlands elftal, Europa en het koningshuis presteren bij lange na niet goed genoeg om eenheid te creëren.
Zodra ik weet wat het moet worden hoor je het van me.

Patrick Bateman | 05-05-07 | 22:08

@BOB @ 22.00
Ben je er weer?
Nickelodeon afgelopen?

piquant | 05-05-07 | 22:05

SP gaat winnen,das duidelijk.

souty | 05-05-07 | 22:04

bejaarde op brommer 05-05-07 @ 22:00

* The revenge of the Kreidler- nazi *

bottehond | 05-05-07 | 22:02

wopper 2152
Die heb ik gemist,
@Flodder zich superieur voelen?
Ik ruik linkse haat en vooral angst bij die trien, ik moet steeds mijn pc met 'toiletfrisser' volspuiten om tijdens @Flodders oprispingen door te kunnen blijven commenten,
want ze stinkt afgrijselijk naar de dood.

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 22:00

wopper 05-05-07 @ 21:52
Heerlijk toch een paar van die niet op hun mondje gevallen dames die voor hun mening uit durven komen en het tegen elkaar opnemen.......... Mooie discussies die een hoop bij mensen los kunnen maken.....

Wishbone | 05-05-07 | 22:00

@ miko 05-05-07 @ 21:55
Ik ben vééél te eigenwijs om de politiek in te gaan.
Áls ik het al zou doen zou het zo moeten gaan als in de SP of de PVV: de Grote Leider (ik dus) zet de lijnen uit en en voetvolk volgt op gepaste afstand.
Tel daarbij op het feit dat ik een 'radiohoofd' heb en het charisma van een aardappel en de conclusie is dat ik het beter door anderen kan laten doen.

Patrick Bateman | 05-05-07 | 21:59

Patrick Bateman 05-05-07 @ 21:51

Ja, het klinkt allemaal als een kluppie waar ik veaur 2001 op gestemd zou hebben, maar wat gaat je projectgroep (boris d. is er al mee bezig, begreep ik) nou doen aan de maatschappelijke chaos? Daar heb je vast ideeen op. Ik beloof dat ik niet met mijn vlammenwerper aan kom zetten (denkt even aan die bijl).

bottehond | 05-05-07 | 21:56

bejaarde op brommer 05-05-07 @ 21:48
Het zijn heerlijke columns om te lezen dus ssssttttt anders is ze straks echt niet meer te betalen, en moet de redactie de Hummer verkopen om een column van haar neer te zetten op GS....

Wishbone | 05-05-07 | 21:56

Patrick Bateman 05-05-07 @ 21:34

Zouden mijn stem ook zeker krijgen maar wat denk je zelf??Niet voor het vriest in de hel.Maar wat jij opnoemt is dat niet wat D66 ooit wilde zijn??Een progresieve sociaal liberale partij??Ik zou zeggen richt hem op de PLSP.

piquant 05-05-07 @ 21:26
No thanks is nog in het kader van het verbond! ;)

miko | 05-05-07 | 21:55

@ Wishbone 05-05-07 @ 21:31

Dit is de Ebru zoals we haar kennen (vergeet even haar Ayaan hetze) uit de tijd van TvG!
Ook heel interessant het artikel van Johan Gerber aldaar over Sarkozy en Royal.
Plus iets over het nwe boek over Fortuyn van Ine Veen; dat mot worden aangeschaft.

Genoeg stof weer om over na te denken.

@ dlseth 21:38
Ach, ik heb niks tegen wereldverbeteraars an sich, er stijgt alleen vaak zo'n walm van kwaadheid en zich suerieur voelen uit Flodders commentaren.

wopper | 05-05-07 | 21:52

@ bottehond 05-05-07 @ 21:45
Pechtold is wat mij vetreft niet welkom.
Een windbuil zonder eigen ideeën die bijkans klaarkomt als hij zichzelf hoort praten.
Boris van Ham en Viezeloes daarintegen mogen meedoen.
Ook Rutte, Femke en Mei Li Vos zijn uitgenodigd.

Patrick Bateman | 05-05-07 | 21:51

Applaus! 05-05-07 @ 21:46

* proest *

bottehond | 05-05-07 | 21:49

@21.31 Wens
Iets heel anders dan, wanneer komt Ebru eindelijk eens hier werken?
Zo te zien is Boris na twee comments afgehaakt, dus waar hebben we het over?
Of jaag ik haar prijs zo te ver op zo?

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 21:48

@ bottehond 05-05-07 @ 21:36
Ik blijf mij overigens verbazen over Geert, hij doet het stukken beter dan ik gedacht had.
Zijn fractie blijft netjes aan de lijn lopen en de meeste onderwerpen die hij ter sprake brengt raken zowel een gevoelige snaar bij een groot deel van de bevolking en de gevestigde partijen (met name PvdA en VVD) verraden hun gebrek aan visie door zich in allerlei bochten te wringen om de kiezersgunst terug te winnen waarbij ze Geert gedeeltelijk gelijk moeten geven.
Niet omdat ze het met hem eens zijn, maar zuiver en alleen omdat de peilingen uitwijzen dat het publiek het met hem eens is.
Triest dieptepunt in deze is Wouter, een 'man' die werkelijk nog nooit op enige visie te betrappen is geweest, een politicus van het type 'U vraagt wij draaien', een triest excuus voor een leider als je mij het anglicisme vergeeft...

Patrick Bateman | 05-05-07 | 21:46

Of zij natuurlijk. Excusé.

Applaus! | 05-05-07 | 21:46

Patrick Bateman 05-05-07 @ 21:34

En dan? Wat zouden die uit motten richten? Ik krijg de indruk van het kereltje dat 'ie nog niet echt in de 21e eeuw is beland en het intellectueel erfgoed van d33 en passant verkwanselt aan turqen die wát graag invloed willen krijgen in 0031. Ik heb het idee dat jouw project al gestorven is voor de geboorte, namelijk met het verscheiden van paars en pin.

bottehond | 05-05-07 | 21:45

wel leuk zo'n zet je jaagt in ieder geval de kat wel de gordijnen in en de pvda is tog al zo overstuur ,dat wordt lchen jammer dat er nog geen verkiezingen zijn

p-aard | 05-05-07 | 21:44

Flodder 05-05-07 @ 21:26

... zei hij, die op een zonnige zaterdag al vanaf minimaal 14.30 achter z'n PC-tje zichzelf loopt op te fokken. Wat de ietwat stichtelijke afsluiting meteen een aardig bruinhemd-gehalte meegeeft. En dat op 5 mei. Foei Flodder!!

Applaus! | 05-05-07 | 21:44

@wopper 05-05-07 @ 21:14
Flodder is niets meer dan een persiflage op zichzelf. Een gefrustreerde GL-er of SP-er die huilend achter zijn Packard Bell de wereld probeert te verbeteren door boze berichtjes te typen tussen al die oh-zo-rechtse mensen op GeenStijl.

dlseth | 05-05-07 | 21:38

@Flodder
Je was lekker tegendraads, typisch GS zou ik zeggen.
Het ga je goed man.

kuttekrap | 05-05-07 | 21:36

Patrick Bateman 05-05-07 @ 21:22

Je hebt die nick niet voor niets gekozen, dude. Thanks voor de inhoud én de puike inhoud, hoewel kort, maar dat kennen we van je.

piquant 05-05-07 @ 21:26

Je belediging is futiel. Tsjek de draad maar, nachtsletje.

Flodder 05-05-07 @ 21:26

Ik zei tog: rancune. Hahha... gotcha (as usual).

bottehond | 05-05-07 | 21:36

Ik wou dat politici waar ik het wél mee eens ben een dergelijk verbond sloten.
Er wordt wel over geluld maar eenieder is bang zijn pluchen zetel te verliezen.
Een partij met progressieve krachten uit de VVD, verstandige D66-ers, liberale Groenlinkserts en hier en daar een verdwaalde jonge kracht uit de PvdA, mijn stem zouden ze krijgen...

Patrick Bateman | 05-05-07 | 21:34

*OT*
bottehond 05-05-07 @ 21:22
bejaarde op brommer 05-05-07 @ 21:23
Tip op hoeiboei; Ebru wil een kennis van ons allen ten huwelijk vragen......

Wishbone | 05-05-07 | 21:31

@ bottehond @ 21.22

OP dit topic, niks inhoudelijk te melden;net als jij overigens.(en BOB niet te vergeten.

@ Miko @ 21.21 Dank

piquant | 05-05-07 | 21:26

bottehond 05-05-07 @ 21:16
Ik kon het toch niet laten om nog eens te reageren. Ben ik gelijk weer rancuneus. Actie-reactie, je kent het wel. Maar ik wil niet een inhoudelijke discussie in de weg zitten, hoor. Jij begon trouwens met het serieuze hatelijke reageren. Lees je eerste comment er maar eens op na. Voor de rest zie ik dit hele gedoe ook als een gewoon spel. It's all in the game. Erg hooghartig weer van je, als je denkt dat er werkelijke emoties aan te pas komen. Maar ik moet weer pleite. Ik heb namelijk nog wel een leven naast GS/NN. Dus i'm out.
.
Gratis gedachte voor de achterblijvers.
.
Het veelvuldig begeven in de anonimiteit en veiligheid van virtuele leefgemeenschappen, kan leiden tot een werkelijk leven zonder betekenis.

Flodder | 05-05-07 | 21:26

piquant@
da's alvast 1, nog twee te gaan.
sollie, die telt niet.
Jij ook schat, ik ga nu voor de tv hangen.

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 21:23

Een verbond tussen de SP en PVV verbaast mij niets, ze leven beide op dezelfde onvrede.
Het lijkt me alleen voor allebei niet voordelig dat het uitkomt.

Patrick Bateman | 05-05-07 | 21:22

piquant 05-05-07 @ 21:20

Je ziet er leuk uit als je tipsy bent. Had jij misschien nog iets inhoudelijks te melden? Vertel anders maar over je stemadvies voor de verkiezingen in je tweede vaderland.

bottehond | 05-05-07 | 21:22

@ BOB 21.18

Ik schrik me dood;wat heb ik verkeerd gedaan dat je zo mild doet?

piquant | 05-05-07 | 21:22

bejaarde op brommer 05-05-07 @ 21:14
De partij voor linkse heuameaux is d66, Groen links is voor knutsel leraren mischien iets voor jouw??

miko | 05-05-07 | 21:21

@ BOB @ 21.14

Aangezien je er kennelijk behoefte aan hebt,ouwe hyp, wil ik wel jouw favorieten GS homo zijn,maar alleen voor jou,omdat jij dat zo lekker vindt.
Jij ook eem leuke avond!

piquant | 05-05-07 | 21:20

-ik neem alle lelijke dingen terug over Piquant en accepteer zeker drie akelige sneren van zijn.... sorry... HAAR kant zonder verbale represailles vanuit mijn persoontje-

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 21:18

@ Piquant

Und? Als jij er misselijk van wordt is dat voor mij slechts aanmoediging.

Flodder 05-05-07 @ 21:06

Je rancune is weer een aanwijzing voor je geslacht. Kerels onder elkaar sluiten uiteindelijk vrede en drinken een pint. Jij blijft maar bezig. Zet het van je af en gedraag je niet als een kleuter.

En how bloody typical dat je weer opduikt als ik weer wat meer de inhoud op zoek. Doodsbang ben je voor dit scenario en je zult er (die weddenschap sluit ik nu aan 2 tegen 1 af met een ieder) weer álles aan doen om die inhoud te saboteren. In die zin ben je eigenlijk een virtuele terroriste. Alle beelden die ik van jou heb bevestig je keer op keer.

@ All:

Bets are on!

www.cartoonstock.com/newscartoons/cart...

bottehond | 05-05-07 | 21:16

@ Flodder

Hahahahaaaaaa, wat kun jij toch zuur zijn, Flodder!
En dat alles vanwege een flutartikel uit de nrc...

wopper | 05-05-07 | 21:14

Piquant@ 2110
LOL
Jij blijft mijn fav GS-Homo!
Groen-links zeker weer?
Dé partij voor linkse homo's met verkeerde vrienden.

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 21:14

@ bottehond @ 21.04

Ik kan geen goede reden voor jou bedenken ; misschien wel voor je hond maar ook dat weet ik niet.

De enige goede reden is, dat ik er misselijk van word, maar dat is voor jou weer geen goede reden.

Ergo: I rest my case.

BTW dank voor het compliment aan mij van @ 19.34

@ bejaarde op brommer; ga es lekker een stukje toeren op je Zundapp en rij het Gooise meer ff in.

piquant | 05-05-07 | 21:10

draai ik me even om, heeft die @flodder de boel weer ondergeklodderd.
gets!

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 21:08

piquant 05-05-07 @ 20:57
Ik heb liever dat hij het daar over heeft dan dat hij die zelfmoordbomplegerplaatjes hier neer plemt.
on top
Ok je kunt dus wel lid worden van de SP en als het aan Jantje ligt het liefst verplicht.De PVV zal lidmaatschap het liefst vewrbieden maar samen willen ze wel een kluppie worden.??Niet zo een gek idee.Kraamt van bommel toch nog iets zinnigs uit.

miko | 05-05-07 | 21:08

Goh, wat een aanspraak weer. Zelfs van jules vd sneppen. Zijn ontmaagding op GS met een zeer chaotische sneer naar mijn persoontje. Ik ben vereerd, hopelijk was het lekker. Je moet wel een kleintje hebben want ik heb er niets van gevoeld. Voor bejaarde op brommer en wopper, de trouwe nietszeggende meelopertjes van Bottehond voel ik alleen mededogen. Je moet namelijk wel een heel zielig pathetisch kutleventje hebben als je je bevrediging moet halen uit het beledigen van een reageerder op een weblog. En bottehond 05-05-07 @ 19:34, terechte verwijten continu benoemen als tu quoques, is ook een zwaktebod. Vasthoudendheid en consequentheid vind ik geen slechte eigenschappen. Zwaar emotioneel labiel reageren wel, zoals ik je al vertelde @ 16:47.
PS. Die macho-bullshit die je met je welbekende ziekelijke narcistische neerbuigendheid verkondigt is pas platvoers, ultrasaai en o zo voorspelbaar. Je gedraagt je als een loops teefje. Zou me niet verbazen als je werkelijk een goede beurt kan gebruiken. Fuck the frustration away.

Flodder | 05-05-07 | 21:06

NU wordt het me te gortig!
@Piquant: LOL (heaumeau!)
@Sikkeneur: LOL-LOL
(bob IS een fanatieke welzijnsbaard die ... ach laat maar)
@Ahasveros: ÜberLOL (lessen bij Widtvoet gevolgd??)
OT
de nieuwe assistente van dr Who is een lekker wijf, veel mooier dan die blonde, laat je hormonenspiegel bijstellen of koop jezelf een nieuwe bril, @Rustige!

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 21:04

piquant 05-05-07 @ 20:57

Geef me één goede reden en ik denk er over na.

On Topic:

Ik ben verbaasd over de wat magere inhoudelijke kant. Je hebt altijd van die figuren die alleen maar wat schreeuwen op zijn 4vwo's, maar dit onderwerp leent zich bij uitstek voor politieke overpeinzingen en analyse. Wellicht is het onderwerp een brug te ver? Wen er maar vast aan. Nogmaals: een andere reden voor de tegenvallende inhoud van de draad kan ik eigenlijk niet bedenken. Wie?

* tsjekt de kwalificatie van de @ Redactie nog eensch: ja, er staat echt GGS *

bottehond | 05-05-07 | 21:04

@bottehond @ 20.53

Housop met die smerige praatjes over honden dekken. Dat doe je wel vaker.

piquant | 05-05-07 | 20:57

@ Sikkeneur

Goffedomme! Zeg dan dat ik een agent- provocateur van de SP zou kunnen zijn. Alles beter dan gelieerd aan die oranjetroep. Hun hond uitlaten? Ik zal het kreng op welke wijze dan eauk zo hard dekken dat het nog slechts op een skateboard uitgelaten kan worden.

bottehond | 05-05-07 | 20:53

Niets is wat het lijkt heren, op een anoniem forum. (uw IP en geloofsbrieven zijn allang gecheckt door Big Brother)
Zelfs de Botte zou op doordeweekse dagen van 9 tot 17u de trouwe hondenuitlaterT kunnen zijn van Trix en Koer vanuit zijn Interpolhoofdkwartier meereaguren. En BoB zomaar een fanatieke welzijnswerker die de allochtone jeugd laat knutslenen en voetballen na schooltijd.

* zet aluhoedje op en hoopt niet al te besmet te zijn door zijn paranoia patiënten*

Sikkeneur | 05-05-07 | 20:43

Nu wordt het me te gortig!!
Bejaarde op brommer heeft menigen en veronderstellingen en fantasieen die ik tegnwoordig negeer : niet de moeite waard.(althans wat mij betreft)

Ik ben geen man;dus ook geen homo en ja @Wopper ik hou wel een beetje van intrigues.

piquant | 05-05-07 | 20:43

Xie het al voor me: Twee Heeren van Stand die elkander tijdens een 'zaekenlunsj' recht in de eaugen aankijken.

Van Bommel: "Weajgde vgind! Wij hebben meewr eauvewgeenkomsten dan u vermoedt!"
Wilders: (achteroverleunend, handen gevouwen als Don Corleone)
"Werkelijk? Eauvertuig mij, amice!"
Van Bommel: (vul in naar inzicht...)

Ahasveros | 05-05-07 | 20:33

kuttekrap 05-05-07 @ 19:53
*LOL*
Af en toe kun je het maar beter niet weten...........

Wishbone | 05-05-07 | 19:56

Piquant een links Heaumeau? En ik maar met mijn broeck op den enckels zitten als zij reagluurt. Dat verdammte Internet ook met al zijn fratsen.

kuttekrap | 05-05-07 | 19:53

wopper@.48
Piquant is idd vermakelijk, dat zijn veel homo's.
Flodder is een zielige linkse vrouw die op GS uit het ei is gekropen naast een jodenhater die inmiddels een ban heeft, ik denk dat haar dooier daardoor besmet is geraakt. Niet meer te redden. Vuilniszak goed dichtdoen zou ik zeggen en ramen tegen elkaar open.

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 19:53

@ bejaarde op brommer 05-05-07 @ 19:43

Piquant is een oudere vrouw met lef die houdt van intrigues; beslist geen heaumeau... imho
Flodder moet een vrouw zijn gezien haar vasthoudendheid in gelijk hebben/krijgen en haar liefde voor welke underdog dan ook... imho

wopper | 05-05-07 | 19:48

@ Flodder,

Weet je, volgens mij heb jij thuis nogal veel problemen, zoveel lulkoek sla jij hier uit... Het zou me niets verbazen als je er ook uitziet als Ma Flodder, maar dan met het karakter van een mislukte hippie...

Eigenljk ben je de naam flodder niet eens waard!

jules vd sneppen | 05-05-07 | 19:47

Piquant is een linkse homo en een jodenhaterlikker.
sorry heur....
Een mooie vrouw die zich "piquant" nickt?
hahahahahaha

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 19:43

Flodder 05-05-07 @ 18:48

Lovely! Die tu quoques van je zullen mij nooit vervelen. Geinig: er zijn meer vrouwen die zich als man voordoen hier. Is logisch, want de meeste dames die zich als zodanig bekend maken worden subiet besprongen door de heeren. Vreemd dat zulks bij jou nooit het geval is. Misschien kun je bij piquant in de leer, want die bespeelt mannen als een Grootmeesteres. Come to think of it: Misschien je nick veranderen? Anyway: mij scheelt het geen ene moer of je boobs of ballen hebt. Je reageert wél als een vrouw, dat bijterige, dat doorzeuren. En daarom behandel ik je ook zo, he. Vind ik amusant. Tsja: ik geef toe, ik ben een zeer foute man, maar dat wist je al. Overigens blijf ik er bij dat je posts ultrasaai en platvloers zijn en ik weet dat jij veel beter kunt.

bottehond | 05-05-07 | 19:34

Domme!
Heb ik Boris gemist!
Net mijn zakdoekjes weggegeven, zal je net zien.
Goed dan, op Boris kan ik toch niet kwaad worden, is een goeie jongen die helaas ten onder gaat met die erg foute partij van buitenlandse vijand- likkers, d66.
*culture show doen*

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 19:25

@Wishbone @ 19:00
Haha! Had Boris bijna internet stuk gemaakt. Ach het is ook beter zo. Er is maar 1 Fortuyn en iedereen die anders beweert is een blasfemist.
*Radicaliseert onder goedkeurend oog van de Goddelijke Kale en zijn Dikke Hofnar, zaligheid zij met Hen*

tipo | 05-05-07 | 19:22

Sikkeneur 05-05-07 @ 19:15
Dat is jouw waarheid..........

Wishbone | 05-05-07 | 19:16

Wishbone 05-05-07 @ 16:54
Er kloppen volgens jouw "waarheid" een aantal zaken niet in dat artikel.
Rest my case.

Sikkeneur | 05-05-07 | 19:15

@ Flodder

Ik sluit mij volledig aan bij @ Glasbek@ 18.49

Vind dat je goed verweer hebt;ook al zullen jij en @ Whisbone het op dit punt niet met elkaar eens worden.

piquant | 05-05-07 | 19:07

tipo 05-05-07 @ 18:58
Ja er stroomden zoveel reakties tegelijkertijd binnen dat ik bang ben dat ze het maar weggehaald hebben i.v.m. overbelasting van het net............

Wishbone | 05-05-07 | 19:00

Wie heeft de column van Boris gejat?

tipo | 05-05-07 | 18:58

wopper 05-05-07 @ 18:44
Blij dat jezelf wel sarcasme herkent. Of was het soms sarcasme dat je mijn sarcasme inschatte op serieusheid op jouw sarcasme?

Flodder | 05-05-07 | 18:56

*gooit de linkse straatmadeliefjes een pakje zakdoekjes toe*

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 18:54

glasbek 05-05-07 @ 18:49
Och, ik zit niet op steun van nietszeggende meelopertjes als bejaarde op brommer te wachten.

Flodder | 05-05-07 | 18:51

Wishbone 05-05-07 @ 18:47
Citeren en weerleggen, blijft uit. Verrassend.

Flodder | 05-05-07 | 18:49

@Flodder 05-05-07 @ 18:42
-
mij boeien je bijdragen wél, al krijg je geen reacties

glasbek | 05-05-07 | 18:49

bottehond 05-05-07 @ 18:37
Je zit er weer eens flink naast. Ten eerste ben ik geen vrouw, maar je hebt zo'n gruwelijke plaat voor je kop dat je wanneer je besluit wat jouw waarheid is die ook nooit meer wijzigd, hoeveel toespelingen je ook krijgt waaruit blijkt dat ik geen vrouw ben. Ten tweede zit ik niet vol met haat, het lijkt er eerder op dat dat op jou van toepassing is. Zie je eerste comment jegens mij. Haat is een zinloze emotie waar ik me niet mee bezig hou. Ten derde is 'next'! een treurig narcistisch zwaktebod als je in je discussie je 'gelijk' niet kan beargumenteren.

Flodder | 05-05-07 | 18:48

@Maaier @ 18:24
Dat van die bierprijzen was een geniale geuzengrap om een beetje te dollen met hun eigen populisme. Die kamervragen waren ingedient op de achterkant van een bierviltje, en hadden nooit goedgekeurd mogen worden door de griffier. De vraag "Het is toch ONS bier?" was wel buiten de beraadslagingen gehouden, overigens.

tipo | 05-05-07 | 18:48

Flodder 05-05-07 @ 18:42
Als je het er zelf niet uit kan halen dan lees je de juiste krant. Aangezien er niemand is van de PVV of anderen rond de PVV het NRC van enig repliek dienen blijft het giswerk van de kant van het NRC........... Dus wat een gedegen journalistiek Mwuhahahaha........... Laatste keer geweest voor jou want je verheft onwetenheid tot een kunst............

Wishbone | 05-05-07 | 18:47

wopper @1844
LOL
Ze staat al de hele middag op de deur te rammen.....

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 18:46

@ Flodder 05-05-07 @ 18:19

Zal er voortaan nadrukkelijk 'sarc mode' bijzetten.. dacht dat een * wel voldoende was.

Nee, ben geen lid van de PVV, heb er wel op gestemd, er was niets anders voorhanden waarin ik me kon vinden.

En als je zo graag wilt weten door wie de PVV wordt gefinancierd, infiltreer dan... wie weet ga je nog eens om...;)

wopper | 05-05-07 | 18:44

flodder, geef het op, niemand wil die shit van je nog lezen, geloof me.

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 18:44

Wishbone 05-05-07 @ 18:31
Citeren en weerleggen, please. Stuk in het vrije volk is nietszeggende vullis. Mieren over het gebruik van het woord dictatuur door het NRC. Terwijl dat woord in een citaat stond. Over valse suggesties gesproken. En ze bazelen nog dat het wettelijk niet kan wat er wordt geschreven in het NRC, dus is het niet zo, is hun conclusie. Wat een gedegen journalistiek, muhahaha. Zoals edit al zei: 'Dat artikel baseert zich alleen op het juridische feit dat een vereniging 'leden' - dus meervoud- zou moeten hebben, maar toont niet aan dat dit ook daadwerkelijk het geval is. Een veronderstelling, dus......'
Het artikel van het NRC beschrijft daarbij ook nog eens dat het wel kan, zoals Wilders het doet. „De kwalificaties autoritair en niet-democratisch kun je van toepassing verklaren, maar juridisch gezien is er geen probleem. Een vereniging moet twee oprichters hebben en minimaal één lid. Daar voldoet hij aan.” Wie heeft er nu geen kaas gegeten van begrijpend lezen. Begrijp je deze zin, Wishbone? Citeer de zogenaamde leugens en weerleg ze even.

Flodder | 05-05-07 | 18:42

Kan ik inzage krijgen in de redactievergaderingen bij de NOS?
Ik wil godverdomdiesmeerlappen wel eens weten waarom en vooral door wie we PRONK
krijgen opgediend bij bevrijdingsdag. Wil de
NRC
zich daar even in verdiepen?
Open structuren.

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 18:40

@ wensbot

er zit veel haat in die vrouw. leuk om je virtueel mee te amuseren, maar een complete waste of talent. ze kan best wat, maar de monomane bagger die ze uitbraakt. Een begrijpelijke "next!" van jouw kant derhalve. Ze is beyond hope.

bottehond | 05-05-07 | 18:37

Flodder 05-05-07 @ 18:26
Na de conclusie van je na het lezen van het stuk uit het NRC en het vrije volk was me al opgevallen dat begrijpend lezen niet een van je sterke punten is.... Next...

Wishbone | 05-05-07 | 18:31

bottehond 05-05-07 @ 18:26
Dan is Wilders een dikke leugenaar.

Flodder | 05-05-07 | 18:28

Een valsche suggestie is ook een leugen.

bottehond | 05-05-07 | 18:26

Wishbone 05-05-07 @ 18:22
Ben het trouwens met je eens dat Berlusconi een debiel is. Of bedoelde je dat niet, gheghe.

Flodder | 05-05-07 | 18:26

tipo 05-05-07 @ 18:09

wat is er liberaal aan het wettelijk afdwingen van bierprijzen?

Maaier | 05-05-07 | 18:24

Wishbone 05-05-07 @ 18:22
Nogmaals, welke leugens? Citeer en weerleg ze even. Ze staan er namelijk helemaal niet in.

Flodder | 05-05-07 | 18:24

Flodder 05-05-07 @ 18:19
Ik heb je al gewezen op de leugens die er in staan. Dat jij het voor zoete koek blijft slikken zegt meer over jou dan over mij.
.
En als we het toch over debielen hebben.......
www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/05/li...

Wishbone | 05-05-07 | 18:22

Wishbone 05-05-07 @ 17:33
Je blijft dus lulkoek verkopen. Of zijn er geen 1001 geschikte mensen als leden te vinden. Dan is het debielen-gehalte onder PVV-adepten nog groter dan ik dacht. NRC-artikel is gewoon volledig juist. Doet het zoveel pijn om dat toe te geven.
wopper 05-05-07 @ 17:40
Ik zeg niet dat ik daarin geloof. Al ben ik best benieuwd naar de geldschieters van Wilders. En Fortuyn werd omgelegd voor dat dure vliegtuigje. *zet alu-hoedje weer op*.
PS. jij bent een PVV-lid? Vertel Wishbone eens over de selectiecriteria. Neem aan dat hij wel in aanmerking wil komen.

Flodder | 05-05-07 | 18:19

Dus straks is er de Sociaal-Liberale partij van Boris Dittrich en de Nationaal-socialistische partrij van Wilders/Marijnissen? Nee, doe mij maar de Nationaal-Liberale partij waar de PVV hopelijk nog naar toegroeit. Laat die socialistische groepslast maar op straat gaan zitten.

tipo | 05-05-07 | 18:09

Zeg, waar kan ik mijn lidmaatschap van de NOS opzeggen?

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 18:07

Welnee, art 1 moet eruit, ook al is het een nietszeggend prul.
*KOTS, Pronk op bevrijdingsdag, uitgerekend deze linkse smeerlap*

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 18:03

tipo 05-05-07 @ 17:57
Helemaal met je eens.......

Wishbone | 05-05-07 | 18:01

Vrijheid van godsdienst, levensovertuiging en meningsuiting moet juist verdedigd worden. De priviliges die religies genieten moeten juist ingetrokken worden. Zowel op financieel als op moreel gebied.

tipo | 05-05-07 | 17:57

*Op deur van Geert staan bonzen en schreeuwen dat ik NIET naar binnen wil, woedend zwaaiend met een NRC*

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 17:55

Overigens, de vrijheid van godsdienst moet worden afgeschaft.

blaater 05-05-07 @ 17:47

Beter de islam verbieden en islamisten en masse repatriëren (herinner je de oprotpremie van de SP in de jaren '80) , hoewel ik het persoonlijk met je eensch ben dat van religies niets goeds komt.

bottehond | 05-05-07 | 17:52

@ bottehond 05-05-07 @ 17:21

Dank voor je analyse. In grote lijnen kan ik me er in vinden. Ik ben er alleen bang voor dat als een PVV SP alliantie groot wordt, vervolgens de PVV eruit wordt gezet. Has been done before, gelet toch op de socialistische / communistische achtergronden van de SP. Dat alleenheersen, he.
Kijk, en dan vertrouw ik Wilders meer. Wellicht is er geen PVV mogelijk zonder hem. Maar hij straalt niet zo'n machtswellust uit. Hij is gewoon bezig zijn roep te volgen (beschermen tegen de Islam), maar wil geen macht, koste wat kost.
Hij doet ook niet zijn best zo charmant mogelijjk over te komen, zoals Jan Tomaat. Jan Tomaat, waarvan ik nog steeds niet weet of hij nu tegen of voor een dubbel paspoort voor bewindslieden is. (Of is het een eigen keuze, met een dubbele plus als de juiste keuze wordt gemaakt).
Neen, Jan Tomaat en Co spelen mij te veel opportuniteitspolitiek, en zo'n pact met de heer Wilders is er het zoveelste voorbeeld van.
Op korte termijn is zo'n pact in het voordeel van beiden, op lange termijn trekt de heer Wilders waarschijnlijk aan het kortste eind. Laat de heer Wilders gewoon zijn ding doen op zijn manier en laat hem groot worden alleen.

Overigens, de vrijheid van godsdienst moet worden afgeschaft.

blaater | 05-05-07 | 17:47

@wopper> volgens mij kan GW iedere cent nog goed gebruiken.

superjan | 05-05-07 | 17:43

Zooo, de laptop is weer terug van machouse. dus Superjan meldt zich.

Ik zou wel kunnen genieten van een gezamelijk opportunistisch
optrekken van SP en PVV.

Dan mag de SP zich in de kamer wellicht iets minder schijnheilig gedragen.

ps: g unite weet jij een manier hoe ik in nieuws nieuws kan raeaguren, lukt eg nie.
-edit ff geen cookiesync gebruiken maar los inloggen -

superjan | 05-05-07 | 17:41

Jargent zou wel weten door wie Wilders wordt gefinancierd.
@ Flodder 17:25

*Goedverdoeme, dan wil ík als lid van de PVV subito m'n centen terug!
Dus Wilders wordt gefinancierd door de Zionisten die weer gefinancierd worden door de USA... en wordt dan - indachtig Pin als we de conspirationisten moeten geloven - omgelegd door diezelfde Zionisten/annex Yanks??*

wopper | 05-05-07 | 17:40

Flodder 05-05-07 @ 17:30
Ho ho, Ik zeg niet dat je geen lid kan worden en dat de PVV maar 1 lid heeft. Ik blijf dus bij mijn standpunt dat de PVV leden heeft en dat niet iedereen zomaar lid kan worden.

Wishbone | 05-05-07 | 17:33

Hannalore 05-05-07 @ 17:32

Kay. Niet te hard zwaaien anders stijg je op.

bottehond | 05-05-07 | 17:33

@bottehond 16:37

En voor even weer terug, 'k ga mijn moeder uitzwaaien, ben dus meteen weer weg. Wat het schrijven van "kollumpies" betreft, nee, 't blijft bij het reaguren.

Hannalore | 05-05-07 | 17:32

Wishbone 05-05-07 @ 17:29
Ok, zeg dat dan. Ipv het artikel van NRC onwaarheid te noemen.

Flodder | 05-05-07 | 17:30

Flodder 05-05-07 @ 17:25
Ik ben het helemaal eens met de reaguurder dr.Spin.............

dr.spin007 05-05-07 @ 13:26
.
Ik denk dat Wilders eerst de PVV goed wil vestigen eer hij ook maar een enkel risico neemt.............

Wishbone | 05-05-07 | 17:29

Wishbone 05-05-07 @ 17:19
Ik heb het niet geprobeerd, de gedachte alleen al dat ik mij PVV-lid zou moeten noemen, doet mij huiveren. Maar als je meer als duizend leden hebt, krijg je subsidie. Ik neem aan dat er wel duizend PVV-leden zijn te vinden die aan de criteria van Wilders voldoen. Of zijn het echt allemaal niet-representatieve tokkies waar Geert liever niet mee geassocieerd wordt? Deze keer geen retorische vraag. Logische conclusie is dat je geen lid kan worden. NRC is na journalistiek onderzoek ook tot die conclusie gekomen. PVV is een eenmansfractie met negen zetels met een puur autocratisch bewind, gefinancierd door onbekenden. Jargent zou wel weten door wie Wilders wordt gefinancierd. Jammer dat hij het niet meer mag vertellen op GS. Ik zie hem nu al zio-lutsers naar het beeldscherm roepen.

Flodder | 05-05-07 | 17:25

blaater 05-05-07 @ 17:00

Luister naar botte: als je de PVV steunt is dat prima, maar de PVV zal in 0031 nóóit iets in haar eentje kunnen klaren. Om die reden is het verstandig om te kijken waar allianties gesmeed kunnen worden. Ik loop het rijtje met je af:

* vvd? die hebben verdonk frauduleus opzij gezet. geen optie.
* cda? die hoereren zich met iedereen voor macht en zijn onbetrouwbaar
* pvda? dé grootste opponent van de PVV inzake de islamfrage
* d33? het kereltje verwart weldenkendheid en kosmopolitisme met fascisme
* gl? wat denk je zelf?
* gristenhundenunie? Sinds de Putsch van de 26K tronies?
* SGP? zou kunnen, maar electoraal van geen belang
* SP? Tsjek de positie en politieke inhoud (zie bh 1429)

Er wordt tegen SP een hetze gevoerd, die zelden of nooit door feiten gemotiveerd is. Dat gaat om macht en het behoud er van.

www.d66.nl/9359000/1/j9vvhc6cwgbojx9/v...

Probeer het eens te overwegen. Hoezeer de PVV en de SP vanuit haar eigen perceptie ook gelijk hebben, in the end koop je daar niets voor.

bottehond | 05-05-07 | 17:21

Flodder 05-05-07 @ 17:13
Ah ik ga er dus maar vanuit dat jij het al geprobeerd hebt dat je het zo zeker weet? Maar waarom heb je het geprobeerd dan, je wilde er toch niks mee te maken hebben ?
.
Voor de rest blijf ik bij mijn standpunt, dat het NRC geen flauw benul heeft wat er speelt binnen de partij en dat er geen enkel lid is van de PVV die daar tegenover het NRC iets over loszal laten. Tot de tijd dat Wilders wel openheid geeft van zaken aan een 'echte krant' zal je het dus met het giswerk van het NRC moeten doen. Veel lees plezier.

Wishbone | 05-05-07 | 17:19

flodder@
Verward straatmadeliefje.

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 17:19

bejaarde op brommer 05-05-07 @ 17:13
Meelopertje.

Flodder | 05-05-07 | 17:17

Wishbone 05-05-07 @ 16:51
Dat 'dictuur'-verwijt is een citaat"", geen mening of feit van het NRC. Voor de rest klopt het artikel dat je geen lid kan worden. Probeer het maar eens. Begrijp ook niet waarom jij dat zo graag wil ontkennen. Je zou immers kunnen zeggen:
„Politieke partijen als grote verenigingen zijn op hun retour. Er is niets dat zo gewantrouwd wordt door burgers als het verschijnsel politieke partij. En een gewoon lid heeft ook bij verenigingen niet altijd invloed. De overheid moet die organisatie-eis loslaten. Dan kunnen creatieve, nieuwe vormen ontstaan die beter bij deze tijd passen. Waarom mogen geen stichtingen, BV’s of natuurlijke personen meedoen?”*
.
*Bron: De vermaledijde agressieve linkse alleen-uit op de vernieting van Wilders-propagandablaadje, het NRC.

Flodder | 05-05-07 | 17:13

bottehond 1707
Dat krijg je met een te open structuur, allemaal inloop van linkse voddenbalen. Infiltratie, vandaar ook die linkse hysterie over Wilders' partij-structuur. Hoe kom je er anders op.
btw. heb je gelezen dat je hierboven 'ziek' bent verklaard? fase 3 dus, de volgende stap is het F woord. Altijd lachen met die linkse idioten, hoewel, deze vind ik niet eens meer amusant.

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 17:13

-weggejorist-

Geertjew | 05-05-07 | 17:13

bottehond 05-05-07 @ 17:07
Moet altijd wel lachen om je comments............ Ik vind het gewoon een k*tkrant maar jij verwoord het echt veel beter ;-)

Wishbone | 05-05-07 | 17:11

@ wensbot

De Nieuwe Rotterdamsche Courant/ Algemeen Handelsblad staat te boek als een "dagblad van liberale signatuur", volgens wiki. Hebben ze dat zelf geplaatst, denk ik dan? Dat gedrocht onder de vaderlandsche couranten is gecorrumpeerd als de pest. De spreekbuis van het establishment, zichzelf een aura van weldenkendheid aanmetend dat door alle leugens, verdraaíngen, politiek gemotiveerde berichtgeving nu bekend staat als een aanmatigende quasi- elitair vod dat nog te slecht is om te branden bij het aansteken van je openhaard. Het is dat de zichzelf met Vrijdenkstatus decorerende hoernalisten en redactie van dat ranzige agitprop krantje kennelijk geheel vervuld is van zichzelf, anders had het voltallige personeel zich uit schaamte al lang collectief van het miserabel en non- integere leventje beroofd.

bottehond | 05-05-07 | 17:07

De vrijheid van godsdienst moet worden afgeschaft. Artikel 1 van de grondwet dient drastisch te worden herzien. Dan wordt het politieke beeld in Nederland geheel anders. In ieder geval geen zogenaamd links blok dat zich afzet tegen de heer Wilders. Op dit ogenblik een roepende in de woestijn die toevallig wel weet waar de oase ligt.
Dan ook geen vuige spelletjes meer van extreem links (SP) die koste wat kost de MAO staat tot stand wil brengen. Iedereen gelijk en gelijkvormig en arm. Lijkt verdomd veel op Iran.
De vrijheid van godsdienst moet worden afgeschaft.

blaater | 05-05-07 | 17:00

bottehond 05-05-07 @ 16:51
Jij begeeft op elk, maar dan ook op elk Wilders-topic en maakt dan het verwijt naar mij dat ik op Wilders-topics reageer. Tjee, ik wist dat hypocrisie jou niet vreemd is, maar dat je het zo graag ten toon stelt. Krijg last van plaatsvervangende schaamte. Daarbij stel jij elke kritiek op Wilders gelijk aan niet serieus te nemen. Wie is er dan niet serieus te nemen? Maar goed, jij hebt duidelijk een flinke ziekteaandoening, die ik niet zal genezen. Zal ik ook niet pretenderen. Maar reageer dan aub de volgende keer ook niet als de gebeten pavlovhond, met een scheldkannonade op een post van mij. Ik weet wel blaffende honden, bijten niet. Maar ze zijn toch moeilijk te negeren.

Flodder | 05-05-07 | 16:59

Politiekredacteur 05-05-07 @ 16:54
Omdat jij het slapjes vind is het dus maar niet waar ? Ijzersterk argument.... Wilders wilde het niet en had daardoor ook niet de drang om er meer over te weten te komen. Niks mis mee, en ik heb ook een flauw vermoeden dat Wilders niet degene is geweest die naar de krant is gestapt om dit verhaal te doen.......

Wishbone | 05-05-07 | 16:59

Politiekredacteur 05-05-07 @ 16:54

Politiekredacteur, my ass. Ik herhaal mijn vorige post dan maar weer. Komt ie:

* bis *

Zo. Klaar met je SP en PVV zwartmakerij? Next!

bottehond | 05-05-07 | 16:59

Ach, die Geert heeft groot gelijk, laat D66, PVDA en Groenlinks zichzelf maar naar de afgrond vergaderen, je ziet de resultaten, op naar de zero zetels met die vodden. Dan gaan lopen miepen dat de Pvv geen open structuur heeft.
Pech linkse jongens & meisjes, jullie zijn buitengesloten, ga maar uithuilen in NRC.

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 16:55

Sikkeneur 05-05-07 @ 16:44
Wat lul je nou over mijn waarheid ? Er staan dingen in het artikel die niet kloppen, dat heeft helemaal niks met'mijn waarheid' te maken en des te meer met 'de waarheid.'

Wishbone | 05-05-07 | 16:54

Wishbone 05-05-07 @ 15:53 & bottehond 05-05-07 @ 16:12
Ik ga niet zonder mezelf vragen te stellen uit van wat van Bommel zegt. Ik lees het krantenbericht, en dan vind ik dat Wilders wel heel erg vaag is:

"EEN SOORT niet-aanvalsverdrag, ALTHANS ZO INTERPRETEERDE IK het" en "HIJ (van bommel) SUGGEERDE toen dat..."

Ik vind het een beetje slapjes allemaal. En hij is tijdens dat gesprekje ook niet op het idee gekomen om te vragen wat van Bommel bedoelde. Hij wil toch duidelijkheid in de politiek? Nou, vraag er dan ook naar, en ga niet tegen een of andere krant een vaag verhaal op lopen hangen.

Politiekredacteur | 05-05-07 | 16:54

Flodder 05-05-07 @ 16:47

Ik ga het niet nog een keer uitleggen. Overigens: je bent geweaun een ordinaire ongenuanceerde zelfbenoemde wilders- inquisiteur. Je lijkt wel een pavlovhondje. iemand roept: "wilders" en jij staat te yappen. Ik ridiculiseer jou niet, dat doe je zelf. Kom maar met een serieus te nemen mening over zaken, dan benader ik je dito.

bottehond | 05-05-07 | 16:51

Flodder 05-05-07 @ 16:42
Zie je, je zet het weer neer als iets absoluut. Wilders is gewoon de leider van de partij en hij wordt neergezet als een autocraat. Vervolgens wordt er beweerd dat je geen lid kan worden terwijl het gewoon een onderdeel is waarvan ze helemaal niks weten. Wilders boycot het NRC, en niet voor niets. Ze zetten dus meningen neer in een artikel wat vooral gevoed is door mensen van buitenaf, plus een wegloper die zijn zin niet kreeg en nu gaat lopen drammen. Feit is dat de PVV leden heeft en niet zoals wordt beweerd een dictatuur is. Als er al leugens in een artikel staan, moet je jezelf eens gaan afvragen in hoeverre de rest van het stuk geloofwaardig is.........

Wishbone | 05-05-07 | 16:51

bottehond 05-05-07 @ 16:37
Waarom heb jij zo erg de behoefte om mij te ridiculiseren? Vraag je dat eens af. Het doet namelijk nogal zielig en gefrustreerd aan. Scheidt de emotie van de discussie. Wie is hier nu de vrouw, volgens jou?

Flodder | 05-05-07 | 16:47

Wishbone 05-05-07 @ 16:32
Wat maakt dat jouw "waarheid" boven zijn (Flodder) "waarheid" verheft?
Ieder zijn meug , denk ik maar en be happy with it.

Sikkeneur | 05-05-07 | 16:44

Wishbone 05-05-07 @ 16:32
Het verhaal van het NRC klopt gewoon. Je kunt geen lid worden van de PVV en Wilders leidt de PVV als een echte autocraat. Dat is uniek, en dat is de strekking van het artikel. Alleen de toonzetting over dictatuur is misschien enigszins ongepast. Alhoewel, je een autocratisch bewind ook zo kan noemen, al heeft het wel een negatieve connotatie, ben ik met je eens. Als je het artikel van het NRC onbevooroordeeld leest, kun je concluderen dat ze wel degelijk accuraat en genuanceerd hebben bericht over Wilders en zijn organisatiestructuur. Het enige wat ontbreekt is een weerwoord, maar dat wordt door Wilders, zoals het een echte dictator betaamt, weer geweigerd. Wat heeft die kerel te verbergen, denk ik dan.

Flodder | 05-05-07 | 16:42

Hannalore 05-05-07 @ 16:19

Ga je alweer weg? Ik had een vraag veur je. Publiceer jij op een gekende website kollumpies?

@ Flodder

Iedere discussie met jou verloopt hetzelfde. Ik amuseer me er mee, dus niet zeuren, je roept het over jezelf af. Zie nou weer die discussie met wensbeen: je roept maar wat en je posts en beweringen ontberen zelfs de minste onderbouwing. In mijn beleving ben je om die reden een roeptoeter en een hol vat. Dus: impress us of blijf mijn favoriete perseaunlijke laughing stock.

bottehond | 05-05-07 | 16:37

Flodder 05-05-07 @ 16:23
Niet zo piepen hoor, je komt met een verhaal uit het NRC en presenteerd dat als iets absoluut. Als je het verhaal vervolgens eens goed doorleest, klopt het van geen kant en je beschuldigd mij van door een roze bril kijken. Er is zelfs een website die de onzinnigheden uit de artikels van het NRC haalt en er vervolgens eigen artikels over schrijft.
.
Ga hier maar eens lezen wat de verstandhouding is tussen het NRC en Wilders.
tinyurl.com/3yca8q
.
En ander deze.........
www.luxetlibertas.com/index.html

Wishbone | 05-05-07 | 16:32

Wishbone 05-05-07 @ 16:14
Hoezo loop ik nu weer te trollen? Waarom zijn jullie (Warning: Generalisatie-alert) Wilders-adepten altijd zo onsportief in de discussie? Kun je me dat vertellen?

Flodder | 05-05-07 | 16:23

bottehond 05-05-07 @ 16:15
Waarom krijg ik bij dit soort posts altijd het idee dat je jezelf beschrijft? Zal wel projectie-denken zijn, of niet Botte? Hij kwam trouwens heel erg hard aan. Heb me net weer bij elkaar geveegd en opgeraapt, ik hecht immers zoveel waarde aan jouw oordeel over mij. O man, je bent een onverbeterlijke narcist, maar volgens mij heb ik je dat al eens verteld.

Flodder | 05-05-07 | 16:21

Ach, wat de hel. Onze islamitische vriendjes radicaliseren er vrolijk op los, met subsidie en alles d'r op en d'r an. De werkende klasse maakt een ruk naar rechts, rillend van angst. Dat levert hen een zekere Balkenende op die de moslims welkom heet, 'we geloven immers in dezelfde god.' En vervolgens wordt de werkende klasse zelf leeg gevreten onder 't motto "eigen verantwoordelijkheid", wat natuurlijk op haar beurt weer gelul is, als het collectief telt, en 't individu niet.
Tot zover mijn populisme uit eigen keuken. Een prettige....

Hannalore | 05-05-07 | 16:19

Flodder 05-05-07 @ 16:10

Die kwam weer aan, zie ik. Goed zo. Je kunt bazelen wat je wilt, zelfs op dat schrille verongelijkte toontje van je. Profeet? haha: je begrijpt nog steeds helemaal niets van luiden als botte. Daarvoor ben je té bevooroordeeld en té fanatiek en té ongenuanceerd. Je dicht jezelf allerhande mooie eigenschappen toe. Ik help je uit je droom: je bezit ze geen van allen. Roeptoeter.

bottehond | 05-05-07 | 16:15

Flodder 05-05-07 @ 16:10
Ach, je trolt hier ook, dus zo'n gekke gedachte is het niet............

Wishbone | 05-05-07 | 16:14

bejaarde op brommer 05-05-07 @ 16:07
Ik vind het ook helemaal niet zo gek dat er zo'n voorstel gedaan wordt. Dat Wilders er niet op in is gegaan ('nogmaals';als er al een voorstel was) is heeft 'denk ik' in zijn voordeel uitgepakt. Maar of er nou wel of niet een voostel is gedaan, laat ik maar in het midden.

Wishbone | 05-05-07 | 16:13

En dus kan je stellen dat PVV & SP niet veel anders zijn/worden dan de zogenaamde "pluchehouders" van dit moment. What's new in politics?

Sikkeneur | 05-05-07 | 16:13

Politiekredacteur 05-05-07 @ 15:48

Je gaat er dus zonder meer van uit dat Bommels versie waar is en die van Wilders niet? Doe eens nadenken? Wie heeft er baat bij dit te downplayen. De SP wedt op twee paarden en wil dat blijven doen totdat de pvda weggevaagd is. Wilders weet heus wel wat hij doet, op welk moment en waarom. Ik meen heel goed te begrijpen waarom hij dit nu naar buiten brengt. Let me guess: U bent fan van geen dezer partijen, right? In dat geval: manipuleren is een Kunscht die bij mij niet direct sympathie oproept, vooral niet als het op een doorzichtige manier gebeurt.
En ja: ik vind de heer Wilders integer en fatsoenlijk. Dat zijn twee heel sterke eigenschappen van de man. Dat op zich maakt het voor mij persoonlijk iets makkelijker om dit helder te beschouwen. Maar dat doet niets af aan wat ik aan jou post.

bottehond | 05-05-07 | 16:12

Wishbone 05-05-07 @ 14:34
Haha, ik als lid van de PVV. Je bent weer erg grappig vandaag.
bottehond 05-05-07 @ 14:34
Jezus, Botte. Wat ben jij een opgefokt baasje. En dat noemt mijn dan hysterisch. O ja, ik mag niet aan je profeet komen anders begin je gelijk weer te schuimbekken als de rasechte fundamentalist, die je bent. Ik wil niemand neerschieten, hoogstens een hondsdolle puppy een spuitje geven. Wel zo rustig.

Flodder | 05-05-07 | 16:10

Wish 1542
Goed dat je terug bent, hoe dan ook.
Was er niet zo'n "verdrag" tussen Jan en Pim?
Dat waren Jan Marijnissens eigen woorden, dus zo erg ver gezocht is het niet om ook dit aan te nemen.
Overigens verstandig van Wilders, de SP als zogenaamde "veilige linkse hoek" tegen (d)immigratie is een grove overschatting, laat de PVV de SP ook maar leeg eten.

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 16:07

Politiekredacteur 05-05-07 @ 15:48
Het is zijn woord tegen het woord van Wilders. Best triest is dus ook dat je zonder jezelf vragen te stellen er van uit gaan dat Bommels de waarheid zou spreken........

Wishbone | 05-05-07 | 15:53

bejaarde op brommer 05-05-07 @ 15:02
Ben een tijdje op bezoek geweest bij de slager en heb het een en ander laten herstellen en vervangen......... Maar ben weer helemaal fit en kan de wereld weer aan...........

Wishbone | 05-05-07 | 15:42

Wilders en van Bommel zijn allebei engerds.
.
Alleen Wilders doet in ieder geval nog iets om relmoslims het wind uit de zeilen te nemen. Van Bommel zit alleen dingen te bedenken hoe zij zo goed en zo snel mogelijk mijn geld naar kansloze kudtmongolen kan lozen.
.
Dus bij gebrek aan beters: Wilders.

dlseth | 05-05-07 | 15:23

Ik financier Wilders, heel erg transparant.
Slim van hem dat hij geen linkse infiltranten in zijn omgeving wil hebben.
@Spindocter
We verwachten vanaf morgen uitgebreid verslag van je Waters-trip.
Prettige concertgang.
@Wishbone
he, terug van faakansje?

bejaarde op brommer | 05-05-07 | 15:02

hou het tegoed Botte... ik krijg net bezoek

Jeweetwel, van die concertgangers die komen voordrinken.

dr.spin007 | 05-05-07 | 14:53

de Gare Raap 05-05-07 @ 14:31
Wat ik dan nog het leukste vind is dat het een Marokkaanse analyst was die Wilders er op wees om het op een andere manier te brengen................... Zou Joustra er wel over nagedacht hebben ?

Wishbone | 05-05-07 | 14:45

Draaitafel Demagoog 05-05-07 @ 14:42

Kom ik net vandaan, dank je. Heerlijke wandeling incl. strand. En jij? Durf jij de straat nog op in je roze tutu of kan dat niet meer in 010?

bottehond | 05-05-07 | 14:44

dr.spin007 05-05-07 @ 14:38

Je viel weer bijna door de mand. Ik ben nu tog wel benieuwd naar wat meer info, vaagneus.

Slightly Off Tpoic:

Wat mij het meest bevreemdt aan de ex- progressieven is dat men inzake kernenergie almaar bazelt dat zulks niet im Frage kan zijn vanwege het afval, want dáár wenscht men volgende generaties niet mee op te zadelen. get my drift, spin?

bottehond | 05-05-07 | 14:43

@botte .. ga eens naar buiten salon sufkut !

Draaitafel Demagoog | 05-05-07 | 14:42

bottehond 05-05-07 @ 14:35

Zoals gewoonlijk weer uitgeslapen en scherp ;-) Scheelt mij weer een tegeltje typen.

dr.spin007 | 05-05-07 | 14:38

de Gare Raap 05-05-07 @ 14:31

Je hebt bedroevend weinig inzicht in politiek, vrind.

bottehond | 05-05-07 | 14:35

Flodder 05-05-07 @ 12:30

Stel je eens niet zo aan, trut. Wat een hysterisch gekrijs. Ga je straks iemand afschieten of zeau? iemand die hecht aan restppptec maar er zo selectief en demagogisch mee omgaat als waren het ijzeren kruizen dient nadrukkelijk afstand te nemen van de ingebeelde morele zuiverheid, weldenkendheid en zeker de gesuggereerde objectiviteit.

bottehond | 05-05-07 | 14:34

Flodder 05-05-07 @ 14:26
Het enige wat je eruit kan halen is dat niet iedereen zomaar lid kan worden. PUNT. De PVV maakt uit wie ze toelaten tot de leden......... En daar zult u het mee moeten doen........... Is vooral om te voorkomen dat losse Flodders zich gaan aanmelden denk ik. Kan ik ze niet kwalijk nemen............

Wishbone | 05-05-07 | 14:34

Flodder 05-05-07 @ 14:26

Selectief lezen is ook een kunst. Lees dit nog eens: dr.spin007 05-05-07 @ 13:26

dr.spin007 | 05-05-07 | 14:32

idd .. allemaal politieke spelletjes ! loserZ

Draaitafel Demagoog | 05-05-07 | 14:32

En Wilders heeft weer eens iets gevonden om anderen zwart te maken en zichzelf in de aandacht te plaatsen hoor...

V Bommel maakt de logische opmerking dat de PVV winst kan halen door zetels van de VVD weg te snoepen en de SP door PVDA-stemmers te verleiden, en Geert maakt daar meteen een niet-aanvalsverdrag van waar hij als integer politicus natuurlijk niets van moet weten (*KOTS*).
Wat dacht je dan Geert? Dat de SP veel stemmen zal stelen bij de VVD of de PVV bij de PvdA?

Zelfde als dat vorige week in het nieuws was dat Wilders op het matje was geroepen door de coordinator terrorismebestrijding om hem te intimideren met opmerkingen dat Wilders' uitspraken slecht zijn voor de handel met het Midden Oosten enz. Een schande was het! Een beperking van de vrijheid van meningsuiting! Wilders werd gemuilkorft!
En dan blijkt achteraf gewoon dat Wilders zelf het gesprek had aangevraagd omdat hij wel eens wilde weten wat het effect van zijn uitspraken in het Midden-Oosten was, maar dát detail vergeet meneer er dan even bij te vertellen hè...

En het meest trieste is: de Nederlander (en reaguurder) trapt er nog gewoon in ook! Wilders doe weer eens even gratis bier uitdelen aan de bevolking? Enge vent.

de Gare Raap | 05-05-07 | 14:31

@ Redactie

Wát een schitterend bericht en nog wel op BEVRIJDINGGSDAG!
De PVV en de SP hebben veel verschillen, maar hebben, politiek strategisch gezien dezelfde belangen én ideologisch gezien ook sterke verwantschap. Juist die gezamenlijke belangen en ideologische verwantschap maakt de SP en de PVV tot natuurlijke bondgenoten in het huidig politiek klimaat. En wát een troeven hebben ze programmatisch in handen samen: om van te smullen, échte stemmentrekkers. Armoede, islamisering, integratie (assimilatie dus), een afkeer van de SSuperSStaat europa, solidariteit met arme landen, scherpe focus op de positie van ouderen in de samenleving, aanhangers van een scherpere scheiding van kerk en staat, affiniteit met de Nederlandsche natiestaat. De outkastpositie die beiden in het politieke krachtenveld heeft is objectief gezien goed: beiden zijn sterk anti- establishment en juist dat establishment is beider prooi. Velen smachten naar een nieuwe wind. De énig mogelijke en tevens onvermijdelijke nieuwe wind wordt gevormd door de SP en de PVV. QED!

bottehond | 05-05-07 | 14:29

Wishbone 05-05-07 @ 13:42
Je kunt geen lid worden van de PVV. Er staan geen leugens of onwaarheden in het artikel van het NRC. Je kunt hoogstens het woord 'dictatuur' tendentieus noemen. Als iets niet in jouw gewenste werkelijkheid voldoet, zijn het nog geen onwaarheden. Artikel van vrije volk weerlegt helemaal niets aan het stuk van het NRC. Lees het eens zonder je Wilders-roze bril op je hoofd. Vraag blijft staan waarom je geen lid kan worden van de PVV. Schaamt Wilders zich voor zijn eigen achterban? Zou het een te hoog tokkie-gehalte hebben? Bang voor LPF-toestanden.

Flodder | 05-05-07 | 14:26

Ik zeg: eindscene Fightclub. Obey rule one.

Shareholder | 05-05-07 | 14:13

koerbagh 05-05-07 @ 13:42

En de Florisjes? Probeer Crockett & Jones eens!

dr.spin007 | 05-05-07 | 13:47

Jan Aaldrik 05-05-07 @ 13:42
Met NSB'er Aaldrik ernaast aan de galg......

Wishbone | 05-05-07 | 13:45

Flodder 05-05-07 @ 13:38

Natuurlijk... Vooral PvdA en GL zijn zo regentesk als wat. Hoe groter de problemen, hoe minder er naar de leeden geluisterd wordt (paniek, jeweettog?)

dr.spin007 | 05-05-07 | 13:44

Behaalde resultaten uit het verleden (60 - 70 jaar geleden), zijn geen garantie voor de toekomst.

kapotte_stofzuiger | 05-05-07 | 13:44

Flodder 05-05-07 @ 13:30
Er staat dat het een dictatuur is en dat Wilders het enige lid is. Lees het artikel van het vrije volk nog even een keer als je de leugens uit het artikel onderuit gehaald wilt zien. Er staat bijvoorbeeld in dat mensen niet weten hoe ze lid kunnen worden. Niet weten betekent niet dat het ook zo is.............. Dat Wilders een autocraat is haal je ook uit het artikel, waarin nergens staat dat het ook daadwerkelijk zo is. Een partij heeft nou eenmaal een leider en leden........... Voor de rest zijn het mensen die van buitenaf naar de partij kijken, en daar een mening over vormen........... Niks meer en niks minder.........

Wishbone | 05-05-07 | 13:42

@dr.spin007 05-05-07 @ 12:55:
Ja, al een tijdje. Hoezo? Moet ik een mening geven over Van Bommel?
Nou goed dan: Ze zijn mooi en ademen goed, maar ze zitten niet helemaal lekker. Als je, zoals ik, een hoge wreef hebt, dan zijn er betere schoenen op de markt die comfortabeler zitten. En Van Bommel is wat aan de prijzige kant.
www.vanbommel.nl/
Over Wilders laat ik me verder niet uit, daar ben ik nog nooit geweest. Maar in algemene zin: ik ben niet zo'n fan van Country & Western
www.wilderscountry.com/

koerbagh | 05-05-07 | 13:42

Bevrijdingsdag is een goed moment om neo-fascist Wilders op te knopen.

Jan Aaldrik | 05-05-07 | 13:42

ILT 05-05-07 @ 13:32<br>
Geheim is wel zo makkelijk natuurlijk, scheelt hoop uitleggen, maar nogmaals - een stilzwijgende overeenkomst is net zo bindend, in deze, want heeft duidelijke 'einde houdbaarheid' op verpakking - is toch maar tot en met verkiezingen.

zak_arme_turf | 05-05-07 | 13:38

dr.spin007 05-05-07 @ 13:33
Pvda, D66 en Groenlinks. Door middel van ledenvergaderingen en bijeenkomsten.

Flodder | 05-05-07 | 13:38

@Flodder
Wil je zeggen dat leden van de SP wel wat te vertellen hebben? Laat me niet lachen...

Loonslaaf | 05-05-07 | 13:37

Waar blijft die kartelboete van Neelie Kroes? Netjes de markt verdelen in een restaurant bravo!

Loonslaaf | 05-05-07 | 13:36

Fijn dat de SP ook laat zien dat ze puur voor de macht gaan, en dat daartoe alles geoorloofd is.

Maar dat hadden we al door toen Mao niet Wilders steunde bij de dubbele nationaliteit.

Hakbarrr | 05-05-07 | 13:35

Flodder 05-05-07 @ 13:30

Wil je daarmee beweren dat leden van andere partijen wel wat in de pap te brokkelen hebben? Zo ja, noem mij dan minstens 3 partijen die dat mogelijk maken en op welke manier.

dr.spin007 | 05-05-07 | 13:33

@ zak_arme_turf: Daarom hoeft het nog niet geheim te zijn, al is het 'pact' er misschien wel. Er is een verschil tussen de politieke realiteit en de inhoud van het gedachtegoed van een partij. Hetgeen blijkt uit de smanestelling v/h huidige kabinet. En het pact tussen SP/PVV terwijl ze inhoudelijk als dag en nacht van elkaar verschillen (waarbij de SP nacht is).

ILT | 05-05-07 | 13:32

-weggejorist-

Matthijs_B_82_ | 05-05-07 | 13:31

Wishbone 05-05-07 @ 13:22
Welke onwaarheden? Lees het artikel van het NRC eens. Het klopt gewoon wat daar staat. Je kunt geen lid worden van de PVV. Wilders is een autocraat. Dus weet niet waar je op doelt?

Flodder | 05-05-07 | 13:30

Flodder 05-05-07 @ 13:18

Kwestie van opbouwen. Het is al moeilijk genoeg om een nieuwe partij op een goede manier richting te geven. Voorbeelden te over van de laatste jaren hoe het niet moet. Voor je het weet, kun je de verhuiswagens voor laten rijden.
Niets mis met een man aan het roer en het vandaaruit verder opbouwen.

Overigens kan ik je verzekeren dat intern er een hoop naar elkaar geluisterd wordt en dat ook de buitenwereld vaak geraadpleegd wordt.
Het is een misvatting dat successen alleen verzekerd zijn als ze omgeven zijn met een forse dosis oerhollandse inspraak en medezeggenschap. Dat heeft niet altijd met democratie te maken maar ook met gebrek aan leiderschap en daadkracht.

dr.spin007 | 05-05-07 | 13:26

Flodder 05-05-07 @ 13:18
Kom nou eerst maar eens over de brug met waarheidsgetrouwe informatie eerdat je jezelf op de borst klopt. Voorlopig heb je niks anders neergezet dan onwaarheden en denk je dat je daar je gelijk mee kan halen...........

Wishbone | 05-05-07 | 13:22

-edit 05-05-07 @ 12:53
Touché. Ik wou de vergelijking nog niet maken al ligt hij nog zo voor de hand. Voor je het weet beginnen mensen weer hysterisch te schreeuwen over demonisering.

Flodder | 05-05-07 | 13:18

Dit heet politiek strategisch opereren. En de oorzaak ligt gewoon bij alle politieke partijen die al heel lang falen en niet bereid zijn om te luisteren naar een heel groot deel van de bevolking. De volgende verkiezingen zullen dat nog duidelijker maken.

nadenkeniseenkunst | 05-05-07 | 13:15

Voelt Geert nieuwe verkiezingen aankomen, weet hij dat het kabinet op barsten staat of heeft hij momenteel wat aandacht nodig? De media-aandacht is momenteel iets te groot en dat is niet goed. Zeker als "hun liegen" (Hirsch B. Joustra, van Bommel)

dr.spin007 | 05-05-07 | 13:13

Lavrenti_Beria 05-05-07 @ 12:44<br>
Ach, Forchir di Provesano 2002, zeker. Ik dacht even iets meer in de morbide trant.

zak_arme_turf | 05-05-07 | 13:13

Don Knieschot 05-05-07
Van Bommel zei dat hij zich het niet kon herinneren.
gevalletje van selectief geheugen

Lavrenti_Beria | 05-05-07 | 13:09

Van Bommel zei dat hij zich het niet kon herinneren. Uhu. Dat betekent dat hij het dus inderdaad heeft voorgesteld.

Don Knieschot | 05-05-07 | 13:07

Waar komt Lasrak voor in dit verhaal?

BP Richfield | 05-05-07 | 12:57

-edit 05-05-07 @ 12:43
Heb je ook gezien dat het stukje wat je aan hebt gewezen gebasseerd is op het artikel van het NRC ? Blijf vooral het NRC en Wiki lezen, en stem vooral niet op de PVV.

Wishbone | 05-05-07 | 12:56

Feit blijft dat NRC een linkse propaganda krant is. Maar in een democratie moet dat kunnen.

Jens Jeremies | 05-05-07 | 12:55

Zou Koerbagh al wakker zijn?

dr.spin007 | 05-05-07 | 12:55

De StoorZenDer 05-05-07 @ 12:45

komische zet in het kader van dit topic ;-)

dr.spin007 | 05-05-07 | 12:54

Wishbone 05-05-07 @ 12:51
Stel je voor dat iemand op wiens standpunten geen invloed uitgeoefend kan worden aan de macht komt. Doet mij er aan denken dat ik zometeen naar het bevrijdingsfestival moet........

-edit | 05-05-07 | 12:53

Flodder 05-05-07 @ 12:41

*NRC-lezers. Verder een leuke persiflage.

Wel lijkt het mij een feit dat het stuk in de NRC op zijn minst tendentieus geschreven is, hetgeen het hele verhaal dubieus maakt. Dit komt met name tot uiting middels het gescherm met de term dictatuur, een nogal misplaatste krachtterm die bij mij vooral op de lachspieren wist te werken.

ZwakZinnig | 05-05-07 | 12:53

Flodder 05-05-07 @ 12:41
Ik kijk niet op je neer hoor. Ik ben het niet eens met je opvattingen en het NRC is al een behoorlijke tijd bezig om Wilders zwart te maken. Het lukt ze uiteraard niet want mensen die wel nadenken en de stukken analyseren komen tot heel andere conclussies dan de schrijver van het NRC. NRC is erg 'links' en dat is een van de onderdelen waar je Wilders niet op kunt betrappen
.
Je kan er dus geen lid van worden. Met andere woorden; mensen van buitenaf kunnen geen invloed uitoefenen op de standpunten van zijn partij. Als je het dus niet eens bent met de standpunten van zijn partij, moet je dus gewoon niet op hem stemmen. Nog wat ?

Wishbone | 05-05-07 | 12:51

@Cpt Iglo.
Bommel en Wilders ontkennen geen van beide dat er over een dergelijk convenant gesproken is. Boodschapper en boodschap scheiden ?

Lavrenti_Beria | 05-05-07 | 12:50

We moeten het toch voor elkaar kunnen krijgen dat we gerichte vragen kunnen stellen aan Van Bommel en Wilders, MAAR vooral aan Boris van der Ham (D66) ?

HP de Tijd lezer! | 05-05-07 | 12:49

Hete Hond 05-05-07 @ 12:25

Nee hoor, ik ken mijn sterke en zwakke kanten. Laat mij maar in de coulissen rondlopen.

dr.spin007 | 05-05-07 | 12:49

-edit 05-05-07 @ 12:43
Check het kopje "Lidmaatschap"
Zeer opmerkelijk verhaal ja

Lavrenti_Beria | 05-05-07 | 12:47

Houdt er wel even rekening mee dat het de gristenhonden van Trouw zijn die dit melden. Die hebben er alle belang bij om zowel Wilders als de SP in een kwaad daglicht te stellen.

Cpt. Iglo (jawel) | 05-05-07 | 12:45

zak_arme_turf 05-05-07 @ 12:41
kist met chianti classico

Lavrenti_Beria | 05-05-07 | 12:44

Net als voor de oorlog in Duitsland gaan de nationaal-socialisten en de communisten hand-in-hand om de democratie om zeep te brengen.

El Gouda | 05-05-07 | 12:42

Lavrenti_Beria 05-05-07 @ 12:39<br>
Met de kist op tafel, zeker... :P

zak_arme_turf | 05-05-07 | 12:41

Wishbone 05-05-07 @ 12:34
Haha, klopt ook. De Wilders-achterban bestaat alleen uit uber-intellectuelen die neerkijken op het NRC. Was ik even vergeten. Op NRClezers zit Wilders niet te wachten, die zijn veel te dom om voor zijn electoraat in aanmerking te komen.

Flodder | 05-05-07 | 12:41

ILT 05-05-07 @ 12:26<br>
Hetgeen blijkt uit het feit dat ze elkaar TOCH met rust hebben gelaten, al zijn ze ZO van elkaar vervreemd dat ze geen enkele afspraak erover rondkregen. Ze waren er alleen niet gerust op, da's alles - maar ze roken na 2 woorden wel hoe de vlag erbij hing, prima dus. Rest is allemaal 'liefdes' schijnbewegingen'.

zak_arme_turf | 05-05-07 | 12:40

Uit uiterst betrouwbare bron kan ik vermelden dat Meulenbelt, Wilders, Marijnissen, en van Bommel destijds geisignaleerd zijn in een luxe villa in Italie om te praten over een fusie over SP en PVV.

Lavrenti_Beria | 05-05-07 | 12:39

Dit is geen gek idee. De verschillen tussen eenheidsworst PvdA-CDA-VVD zijn zo miniem dat met de groei van twee partijen aan beide einden van het spectrum tenminste de dynamiek in de politiek terugkeert.

Dr Faustus | 05-05-07 | 12:39

-edit 05-05-07 @ 12:30
Je en mijn varken kan vliegen............
.
Flodder 05-05-07 @ 12:30
Ik denk ook niet dat Wilders zit te wachten op mensen die het NRC lezen en nog serieus nemen ook. En dat we het over zijn standpunten oneens zijn hoeft geen geheim te zijn............ Ik denk dat je zel dus wel weet wat ik met jouw puntje van kritiek doe..........

Wishbone | 05-05-07 | 12:34

Wishbone 05-05-07 @ 12:25
Het mag wel. Is alleen geen partij-structuur die ik vertrouw. Naast de walgelijke standpunten en grove polarisatie die ze voorstaan, een extra puntje van kritiek van mijn kant. Zie maar wat je ermee doet. Zou mij een zorg zijn.

Flodder | 05-05-07 | 12:30

@Wishbone 05-05-07 @ 12:23
Veronderstellen dat de vereniging van Wilders "leden" heeft omdat dit in de wet staat is ietwat naïef. Je mag ook niet stelen van de wet en dat gebeurt ook.

-edit | 05-05-07 | 12:30

Wilders; vuile socialist

topcat | 05-05-07 | 12:29

Hoezo geheim. Is toch gewoon logica. De SP, die steeds meer een middenpartij wordt maar nog steeds een extreem in het politieke spectrum vertegenwoordigd, vaart wel bij een substantiële partij aan de andere kant van de meetlat. Elkaar aanvallen heeft sowieso geen zin, juist omdat ze zo verschillen en he stemvee van de een voor de ander toch onbereikbaar is.

ILT | 05-05-07 | 12:26

Flodder 05-05-07 @ 12:22
Ja en ? Dat jij ze niet kent,en Wilders er niet op zit te wachten om kranten als het NRC van informatie te voorzien siert hem alleen maar............

Wishbone | 05-05-07 | 12:25

dr.spin007 05-05-07 @ 12:23

Misschien ben je nu op een idee gebracht.

Hete Hond | 05-05-07 | 12:25

-edit 05-05-07 @ 12:20
Nee geen veronderstelling.
.
**De notaris verifieert bij de oprichting dat een vereniging "leden" heeft. Het is een juridische onmogelijkheid dat alleen Geert Wilders lid is.**
.
Ik doe niet aan veronderstellingen...........

Wishbone | 05-05-07 | 12:23

Hete Hond 05-05-07 @ 12:19

Nou nee, dat wil zeggen: ik ben geen gekozen volksvertegenwoordiger. Kwestie van definitie dus.

dr.spin007 | 05-05-07 | 12:23

Wishbone 05-05-07 @ 12:15
Vallen over het woordje 'dictatuur' haalt nog niet de inhoud van het artikel onderuit. Wilders is een autocraat die gefinancierd wordt door partijen en privé-personen die bij niemand bekend zijn. Heel democratisch en transparant.

Flodder | 05-05-07 | 12:22

@Wishbone 05-05-07
Dat artikel baseert zich alleen op het juridische feit dat een vereniging 'leden' - dus meervoud- zou moeten hebben, maar toont niet aan dat dit ook daadwerkelijk het geval is. Een veronderstelling, dus......

-edit | 05-05-07 | 12:20

dr.spin007 05-05-07 @ 12:19

U is politicus neem ik aan?

Hete Hond | 05-05-07 | 12:19

krijg nou tieten...

Hete Hond 05-05-07 @ 12:16

Dat hoeft ook niet, aan die achterdocht ben je vooral zelf schuldig.

dr.spin007 | 05-05-07 | 12:19

goh dat had ik nou niet verwacht nou ja boontje komt om zijn loontje he he passen de opositie partijen eens een keer toe wat de policor al jaren doet!

van de kraats | 05-05-07 | 12:17

dr.spin007 05-05-07 @ 12:14

Geen behoefte aan. Ik heb geen zin om achter alles wat gezegd wordt iets te moeten zoeken.

Hete Hond | 05-05-07 | 12:16

Flodder 05-05-07 @ 12:13

Ik neem aan dat je ze allebei kent ;-)

dr.spin007 | 05-05-07 | 12:15

-weggejorist-

dr.spin007 | 05-05-07 | 12:14

Het zijn allebei populistische, demagogische kutpartijen met schijnoplossingen. De ene is alleen nog net iets democratischer dan de andere.
www.nrc.nl/binnenland/article695781.ec...

Flodder | 05-05-07 | 12:13

De SP komt inderdaad wel bijzonder langzaam op gang deze regeerperiode. Zouden ze een beetje de weg kwijtzijn? Zouden ze de groei wel aankunnen?

dr.spin007 | 05-05-07 | 12:13

Hieruit blijk maar weer eens dat politici, geen één uitgezonderd, niet te vertrouwen zijn. Het is gewoon een stelletje opportunistische onbetrouwbare figuren. De SP laat hiermee zijn ware aard zien.

Hete Hond | 05-05-07 | 12:12

In principe is er natuurlijk niet veel mis mee dat je een afspraak maakt elkaar niet tegen te werken. Geert heeft (Als het daadwerkelijk zo is) goed gezien dat het tegen hem zou gaan werken en de juiste beslissing genomen.

Wishbone | 05-05-07 | 12:09

fuckje 05-05-07 @ 12:07

dat is een grapje, toch?

Maaier | 05-05-07 | 12:09

@fuckje
Bravo!

Niceaux | 05-05-07 | 12:08

Zou heer Bommel wel weten wat het Molotov-Ribbentroppact was?

Karel kwakbol | 05-05-07 | 12:08

@Alibombalie,
De SP heeft nog niets gerealiseerd, daarentegen Geert wel!

fuckje | 05-05-07 | 12:07

Wat is er mis met strategische allianties?

dr.spin007 | 05-05-07 | 12:06

o mooi, de partij voor domme mensen.

Maaier | 05-05-07 | 12:06

"jullie kunnen de VVD leeg eten, de ChristenUnie het CDA en wij de PvdA"
Ik verwacht dat er ooit een dag komt dat de PVV de SP gaat leegeten. Die dag breekt aan als het SP-electoraat erachter komt dat de SP gewoon de oude links kerk is in een populistisch jasje.

L. Oser | 05-05-07 | 12:06

moeten we weer wachten op de amerikanen om het rode gevaar te keren?

Patrick Zweedsey | 05-05-07 | 12:03

@ Niceaux
Alibombalie heeft in deze een Boer aan zijn zijde.

Ongeletterde Boer | 05-05-07 | 12:03

Als Van Bommel het zegt, dan IS het zeau!

Ongeletterde Boer | 05-05-07 | 12:01

@Alibombalie
Dan ben je de enige die dat vindt.

Niceaux | 05-05-07 | 11:59

Ik zeg: fuseren die hap. Partij van het Volk ofzo. Als tegenwicht tegen de Partij van de Dieren.

-edit | 05-05-07 | 11:59

@fuckje

Jammer dat alleen de SP ze kan realiseren.

Alibombalie | 05-05-07 | 11:57

@Sebastiaan,
ze hebben gemeen dat ze beide goeie programmapunten hebben.

fuckje | 05-05-07 | 11:53

SP gaat voor wereldheerschappij, wat is daar nu mis mee?

Murdockyoufool | 05-05-07 | 11:50

Alle SPstemmerts zijn zwaar gehoereerd :).

Ion Susai | 05-05-07 | 11:48

Wat hebben ze gemeen met elkaar dat ze dit zouden willen? Dat ze hier allebei een collumn hebben?

Sebastiaan | 05-05-07 | 11:47

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino