Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ingezonden mededeling

Wat nou NEE?Even een verzoek namens het kabinet. Kunnen jullie nu eens ophouden met dat met zeuren, we zijn hier niet in Afrika. Gewoon handen uit de mouwen, werken en uitgeven dat riante salaris. Oh en trek je geen tiefus aan van de laatste CBS-cijfers (pdf), want statistici weten atijd alles te verdraaien. Volgend jaar gaat iedere burger oogsten dus nokken nu met dat gepiep over je verslechterde financiële situatie en de zwakke Nederlandse economie. Neem eens een voorbeeld aan de positieve grondhouding van Duitsers!

Reaguursels

Inloggen

Balkenende&Zalm geven ons klootjesvolk van boerenkool geen stuiver teveel!
Het zijn inhalige types,want zouden we geen begrijpbare regels en het teveel aan regeltjes af schaffen?
Wat doen deze heren,allerlei trucs uithalen op papier om het koopkracht plaatje voor bepaalde inkomensgroepen er rooskleuriger uit te laten zien dan ze in werkelijkheid zijn!
Begrijpen jullie het nog???????????
Met andere woorden op papier gaan sommige groepen er in koopkracht op vooruit,maar in de dagelijkse praktijk is het een utopie, en gaan ze er op achteruit!
Politiek is eigenlijk een andere woord voor BESODEMIETEREN!
Mijn vertrouwen in de Nederlandse en Buitenlandse Politiek is al jaren geleden langzaam weg ge-ebt!
Teveel zakkenvullers-vriendjespolitiek-baantjes-toespelers-pluchezitters-wachtgelders-ophokpolitici!
Nee Balkenende zal na de verkiezingen een baantje moeten nemen als directeur van een Abortuskliniek!Met in zijn achterhoofd de vergryzing van ons land!

nummertje | 26-08-05 | 09:32

zalm moet eerst eens leren zijn mond te houden .. met zijn volgend jaar gaat alles finacieel beter .. jaja lul .. volgens jij eigen schatkist misschien maar voor ons de burgers is het nog maar afwachten .. lul je moet gewoon je mond houden als je niet weet je het over hebt !

Draaitafel Demagoog | 25-08-05 | 15:54

BSE rundfunk 25-08-05 @ 02:04
Ze liggen niet voor het oprapen, zeker niet als je wat ouder bent en ongeschoold zoals ik bijvoorbeeld, dat ben ik met je eens, maarja, waar ligt dat aan? Aan Balkie?

Pannie | 25-08-05 | 07:59

@Pannie 24-08-05 @ 08:21

En jij ook nog veel succes; bij het vinden van een nieuwe baan welteverstaan.
Helaas sluit je werkervaring en opleiding niet aan bij het door ons gewenste profiel.... blah blah onzinvacature blah...
Dus veel succes en heel veel... succes!

Rest In Privacy | 25-08-05 | 02:04

2006 wordt beter ... althans dat zegt Bakvan elende .
Tuurlijk wordt 2006 beter weer , voor een kleine welgestelde elite die menen dat ze anders poepen .
Die vent en zijn aanhang zijn toch niet geloofwaardig meer , eerst ons leeg melken en terug gooien in de jaren 30 . In 2006 er ons een klein centje bij geven en dan ook nog dank je wel menen te krijgen .

De giller van het jaar weer en JPB denkt dat hij weer populair wordt . Nou ik stemde CDA al 3x op rij . Nooit meer en zeker ook geen VVD .
Ik zal Nasa bellen of ze de shuttle groter maken zodat de bende die ons leeg melkt volgende reis mee mag . Hopelijk enkele reis

Marley | 24-08-05 | 16:38

Tering zeg.. Duitsers en Optimistisch.... gelul... bullshit.
Werkloosheid staat bij bijna 5 mio. en dan zullen ze positief denken? ja daaag... ik ken een hoop Duitsers... vanwege het werk, maar geen een is positief :-(

Gestoord | 24-08-05 | 11:55

TM 23-08-05 @ 21:20
Hoewel het verschijnsel dwangbevelen mij niet onbekend is is het in Nederland toch wel zo dat dwangbevelen altijd te voorkomen zijn natuurlijk. In Nederland valt alles te regelen.
En om wat voor dwangbevelen gaat het dan?
Mensen die vergeten zijn geld voor de belastingen te reserveren of wat?
Of gepakt met een weedplantage of zwartwerk?
Kijk vroeger was het in mijn kennisenkring ook niet ongebruikelijk om bij het binnenkomen der uitkering een taxi te bestellen naar de best dealer in town, waarna ze die andere dertig dagen per maand ook honger moesten lijden, die vrienden van jou vallen ongetwijfeld ook in die categorie?
Ik heb zelf nog duizenden euro's tegoed van vrienden die ik geld heb geleend bij een dreigende huisuitzetting, maar dat geld zie ik nooit meer terug natuurlijk, want die mensen kunnen eenvoudigweg om wat voor reden dan ook niet meer voor zichzelf zorgen, dat is de reden dat ze in de problemen zijn gekomen en daar kan 'het kabinet' echt niks aan doen.
Kom anders maar eens met een concreet voorbeeld van jou hongerlijdende vrienden, dan weten we waar we over praten.

Pannie | 24-08-05 | 08:18

Minder belasting, daar is iedereen voor. Dat gaat hand in hand met minder overheidsvoorzieningen. Hoe hadden jullie dat ingevuld willen hebben?

holtor | 24-08-05 | 05:40

O ja !
Handen uit de mouwen?
Werk, is er werk? waar? waar?

Rest In Privacy | 24-08-05 | 01:16

... want gij zijt een zondaar en gij zult daarom boete doen!
Dat kabinet toch met zijn aantrekkelijke prijzen... voor hen aantrekkelijk en wij betalen de prijs!
Kritiek hebben op JPB mag niet, want dan heb je per definitie geen goede waarden en normen!
Ergo: wat JPB doet is goed en gij zult boete doen!

Rest In Privacy | 24-08-05 | 01:15

Keynes, niet Keyes. John Maynard Keynes. Je ben het hem eens of niet, maar iedereen die iets van zijn gedachten heeft geprobeerd te begrijpen, kon iets van hem leren. Probeer z'n naam dus in ieder geval goed te spellen.

dawg | 24-08-05 | 00:54

@)Striffelbuur

Als jij weer gaat jagen in Nederland, is het eerste levende wezen dat voor je speer komt een ambtenaar die vraagt of je over de daartoe vereiste papieren beschikt.

dawg | 24-08-05 | 00:43

@TM: Keyes is gruwelijke flauwekul. Hoge overheidsbestedingen zijn kenmerkend voor een communisme.

Nu heffen zij belasting, en geven het uit aan leger, asielzoekers, uitkeringen, meer ambtenaren, onzinnige Betuwelijn enz. Hierdoor kunnen de mensen geen/minder luxe artikelen kopen.

Zoals Churchill al zei: "Het nadeel van een vrije markt is de ongelijke verdeling van de rijkdom, het voordeel van het communisme/socialisme is de gelijke verdeling v/d armoede".

Zo is het maar net.

Lees op www.meervrijheid.nl, www.libertarian.nl, www.vrijspreker.nl voor meer info.

Keyes = uit, Oostenrijkse school = in.

mrXL | 24-08-05 | 00:17

Binnen het concept Economie zoals we dat thans kennen is nu al vrijwel geen ruimte meer voor een overheid DOOR het volk VOOR het volk. Je moet dus wel de helft van je salaris inleveren om opleidingsniveau, zorg, sociaal vangnet, en veiligheid mee te kunnen laten realiseren, maar nu alles toch geprivatiseerd wordt moet men dat sowieso al zelf bekostigen.

Zo'n reeks nullen en enen in een grote database ergens in Brussel is tcoh al geen goede reden om na Indonesie nu ook nog altijd lijdzaam toe te kijken hoe goed we de lokale warlords in Afrika hebben geleerd zich van corruptie te bedienen - waar hulp aan Afrika eerst ergens bij onze eigen hulporganisaties kon blijven kleven, kunnen de leiders van de volken die we daar belazeren dat inmiddels even goed!

Ik dacht dat geld was bedacht als MIDDEL toen stammen zo groot werden dat schelpjes onbruikbaar werden. Toen is men toch ook niet eerst de hele wereld rondgegaan om iedereen die enkel en alleen op & voor schelpjes leefde compensatie of troost te bieden?

Als geld alleen nog bestaat om mensen van de wieg tot het graf te laten dokken voor zaken die men vervolgens zelf maar moet zien te verwezenlijken (samen, wellicht, als een soort SAMENleving), dan kan men beter weer allen alleen gaan jagen, ipv bij te blijven dragen aan de instandhouding van een apparaat dat ons verzwelgt zonder de samenleving ten dienst te staan.

Striffelbuur | 23-08-05 | 22:24

Balkie kan de loonkosten verlagen door andersom te redeneren. We garanderen het nettoloon en verlagen de belasting/premies zodat voor de werkgever de brutoloonkosten dalen.En zo hebben we lagere loonkosten voor het bedrijfsleven. Life is simple

selokeen | 23-08-05 | 22:00

Het zijn niet zozeer de nettoloonkosten die de arbeid duur maken maar de brutolonen waar een smak belasting afgaat om een fatsoenlijk netto loon te krijgen. De overheid kan zelf de de lonen matigen door het verschil tussen bruto en netto te verkleinen.

selokeen | 23-08-05 | 21:51

@TM
Het gaat mij erom dat iedereen om het hardst schreeuwt als het gaat om loonmatiging voor de lage inkomens, maar dat het feit dat iemand een HBO diploma heeft (lang niet altijd met bijbehorende capaciteiten) een vrijbrief lijkt te zijn voor het stellen van de meest belachelijke looneisen.
En als Pietje 200 euro meer krijgt, dan wil Jantje hetzelfde enz. enz. dus wordt er maar weer wat meer van de productie naar het buitenland verplaatst, waar men dan vervolgens maar de hele organisatie (inclusief R&D) overneemt.

houdoe en bedankt! | 23-08-05 | 21:44

@Pannie: wat is het verschil tussen wel eten en ondertussen dwangbevelen in je postbus krijgen, en niet eten maar netjes je rekeningen betalen?

Volgens mij zit jij niet met de gebakken peren zoals een heleboel mensen die ik ken.

@houdoe: jouw laatste regel is mooi. Want ze nemen inderdaad iemand aan de voor minder wil werken maar ook minder gemotiveerd is. En vervolgens verliest een bedrijf de leidende postitie op het gebied van R & D. Gevolg:;ontslagen, crisismanagement, meer werkelozen, en hogere premies die(uiteraard) door de Staat worden verhaald op de werknemers. En die gaan dan looneisen stellen met stakingen als resultaat.

Fantastische oplossing inderdaad.

TM | 23-08-05 | 21:20

De knaller van de maand vond ik persoonlijk dat ik op de radio één of andere onverlaat van de vakorganisatie van het MKB hoorde boeren/brallen dat iedereen die een opleiding onder HBO-nivo heeft maar door moest studeren om ook in de toekomst de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.
Snappen die mensen zèlf überhaupt wel wat ze voor een onzin uitkramen?
Net als die waus die gisteren begon over "economy is not a zero sum game" of iets in die geest.
Inderdaad; we kunnen vanaf nu de term "zero confidence economy" gaan bezigen.
Gelukkig ben ik gezegend genoeg geweest om wèl verder te studeren (op eigen kosten overigens) en ik weet uit ervaring dat de helft van de studenten op HBO-opleidingen daar niets te zoeken heeft wegens gebrek aan capaciteiten.
Men zou eens moeten proberen om een functie op HBO-nivo te belonen met een salaris op HBO-nivo en niet volgens de norm van wannabee-yuppies die tegen elkaar opbieden.
Kom je niet voor mij werken? Pak ik toch gewoon iemand die wèl gemotiveerd is en een realistisch salaris vraagt.

houdoe en bedankt! | 23-08-05 | 20:34

Nou nou nou

Balkenende | 23-08-05 | 20:25

Soms droom ik weleens dat jp wegrot aan acute superlepra.
Wat een enorme stijve heb ik dan als ik wakker word zeg.

Jim Beam | 23-08-05 | 20:04

Nou nou we liggen allemaal aan de geeuwhonger hier, nou goed?

Pannie | 23-08-05 | 19:28

Deze ellenedeling wil alleen maar dat wij geld uitgeven zodat hij weer BTW binnen kan halen om al die bodemloze putten van D66 weet vullen. Als ik geld uitgeef doe ik dat zoveel mogelijk in het buitenland voordat deze regering ook dat gaat verbieden.

Iedere cent die niet in Den haag terechtkomt kunnen ze ook niet uitgeven aan ambtenaren die ons het leven weer zuur gaan maken.

nlnl | 23-08-05 | 18:51

@nitro 16.08: spaarrekening opgeheven en overgezet naar een aandelenfonds?

Thygros | 23-08-05 | 18:50

@dawg , Wel een mooi stukje. Dat die zalm nog kan slapen er is nog NOOIT iets gegaan zoals meneer had verwacht.

puh | 23-08-05 | 18:16

Dat zeg ik: twee keer posten is overdreven.

dawg | 23-08-05 | 18:10

Qudt,twee keer posten is wat overdreven.
Excuses.

dawg | 23-08-05 | 18:08

Overal in Europa knijpen de regeringen hun eigen bestedingen of die van hun onderdanen af om maar te voldoen aan de 3%-norm van het Stabiliteitspact. De onderbesteding die hier een gevolg van is proberen ze vervolgens weg te exporteren naar hun buurlanden. Dus maar weer eens een rondje loonmatiging om toch vooral maar goedkoper te zijn/blijven/worden dan onze buurlanden die precies hetzelfde doen. Ondertussen vreten allerlei hele en halve geprivatiseerde monopolisten een steeds groter deel van het vrij besteedbare maandinkomen van gezinnen weg en verspreid dit kabinet de blijde boodschap dat we bij ziekte, ongeval, werkloosheid en ouderdom beter op ons eigen spaargeld kunnen vertrouwen dan op de overheid. Wie aan het eind van de maand nog genoeg geld in z'n poeplap heeft laat het daar en houdt gewoon de hand op de knip. Wie zei hier dat Keynes dood was?

dawg | 23-08-05 | 18:06

Overal in Europa knijpen de regeringen hun eigen bestedingen of die van hun onderdanen af om maar te voldoen aan de 3%-norm van het Stabiliteitspact. De onderbesteding die hier een gevolg van is proberen ze vervolgens weg te exporteren naar hun buurlanden. Dus maar weer eens een rondje loonmatiging om toch vooral maar goedkoper te zijn/blijven/worden dan onze buurlanden die precies hetzelfde doen. Ondertussen vreten allerlei hele en halve geprivatiseerde monopolisten een steeds groter deel van het vrij besteedbare maandinkomen van gezinnen weg en verspreid dit kabinet de blijde boodschap dat we bij ziekte, ongeval, werkloosheid en ouderdom beter op ons eigen spaargeld kunnen vertrouwen dan op de overheid. Wie aan het eind van de maand nog genoeg geld in z'n poeplap heeft laat het houdt dan ook gewoon de hand op de knip. Wie zij hier dat Keynes dood was?

dawg | 23-08-05 | 18:04

@Siem Schroothoop 17:04 :

"we're human beings, not human havings or human doings"

Vind ik ook. Alhoewel wat wij doen wel maakt wat we zijn in een maatschappij.

Maar goed: was dit een aanvullende opmerking? Want ik begrijp anders de insteek niet helemaal. Ik ontken zeker niet wat jij daar zegt.

TM | 23-08-05 | 18:03

... maar waar blijft deel 4 van de strip?

boog | 23-08-05 | 18:00

geef eerst dat kwartje terug oplichter

dusteather | 23-08-05 | 17:42

Tja,

Zo kan je het ook brengen, is het weer allemaal de schuld van het volk....
stout volk, stout.....!

Maar ja, als je nu niets te eten hebt op school als klein kind moet je maar zo denken;

Volgens jaar, zou het mogelijk wel eens, als het allemaal mee zit en ik niet weer, vreselijke pech heb, of me vader nu eindelijk werkt heeft of niet, mogelijk wel een brood pakketje mee krijgen van mama, moet papa alleen mama niet direct na zijn proef verlof van de TBS kliniek dood knuppelen natuurlijk...

szol2001 | 23-08-05 | 17:34

Mooie rapportcijfers Gerrit!

Consumentenvertrouwen -28
Oordeel economisch klimaat -33
Economisch klimaat afgelopen jaar -52
Economisch klimaat komend jaar -14
Koopbereidheid -24
Financiële situatie afgelopen jaar -28
Financiële situatie komend jaar -13
Gunstige tijd voor grote aankopen -32

SuperG | 23-08-05 | 17:32

Zaterdagmiddag in de Mediamarkt kun je goed zien hoe slecht het in Nederland gaat.
Of op Schiphol in juli en augustus.
3 a 4 weken betaalde vakantie per jaar, volgens mij internationaal gezien ook zo'n uniek gebeuren.

Pannie | 23-08-05 | 17:28

nopedope 23-08-05 @ 17:07
Er is in Nederland sinds de hongerwinter niemand meer doodgegaan van de honger.
Gratis eten is altijd interessant voor een aantal mensen.

Pannie | 23-08-05 | 17:24

Volgend jaar gaan de burgers oogsten ja. In hun moestuintjes misschien

King of controversy | 23-08-05 | 17:22

Zou het geen optie zijn om de consumptieve uitgaven uit de overwaarde van je huis weer belastingaftrekbaar te maken? Gezien de nog steeds hoger wordende huizenprijzen ligt daar nog een hoop slapend kapitaal. Is minder poen voor de belastingdienst, maar lijkt me wel een sterke impuls voor de economie.

vilmer | 23-08-05 | 17:11

GEEN AFRIKA??? mensen moeten vreten bij voedselbank halen nou at komt erg in de buurt

Rest In Privacy | 23-08-05 | 17:07

@TM: we're human beings, not human havings or human doings

Siem Schroothoop | 23-08-05 | 17:04

@Appollonian: Tegenwoordig wordt alles afgemeten aan de waarde... En dat is dan ook de norm geworden.

TM | 23-08-05 | 17:01

Je hebt gelijk, vroeger was alles beter. De jeugd van tegenwoordig is toch zo verwend! Hebben ze nog wel waarden?

Apollonian | 23-08-05 | 16:57

@BummBumm : Keynes wordt iedere zoveel jaar achterhaald. En dan toch maar niet. En dan toch weer wel. En dan toch weer niet. En dan weer wel, en dan weer niet...

Allemaal bullshit : Economie is geen exact vak. Maar je kunt op je vingers natellen dat als het volk wordt gekort op het inkomen, en de overheid minder geld uitgeeft, er een onvermijdelijke terugloop van de bestedingen komt.

En dan lopen te balken over 'meer uitgeven' en 'minder sparen' terwijl ze GodVerDomme over een paar jaar weer lopen te zeikstralen over 'MINDER uitgeven' en 'MEER sparen'. Vindt jij het gek dat 80%+ van de bevolking dit niet meer begrijpt?

Balkenende doet met dit soort verhalen en oproepen niets anders dan de verantwoordelijkheid van de overheid voor het stimuleren en sturen van de economie lekker bij de burgers neer te leggen. Iets dat bij uitstek een overheidstaak is, al is het maar omdat dat het enige orgaan is dat het kan doen.

"Moeten jullie maar meer uitgeven", hoor ik luidkeels!

Alsof het loonzakje al niet strak staat van de fucking overheidsheffingen die veel te hoog zijn door de inefficientie van het staatsapparaat.

Als die kut-nepkapitalist van een Zalm nou eerst eens terug gaat naar Duitsland en dan alsnog een betere wisselkoers voor de gulden voor elkaar krijgt. Als die Zalm eerst eens gewoon wat van de VijfEnZeventig PROCENT belasting op brandstof afhaalt. Dan stimuleert hij de economie meer dan dat wij met zijn allen zouden kunnen. En dan spreken we elkaar daarna weer.

TM | 23-08-05 | 16:56

Gelukkig zeg! Bak Ellende zegt het DUS dan is het natuurlijk waar! Wat ben ik nou opgelucht. Nou nog even mijn portemonnee vertellen dat ik er meer geld in wil zien en alle leed is geleden!

zweefvlieger | 23-08-05 | 16:55

Nul? Ik sta al reedsch vier dagen diep in den rooden cijferts en het einde van den maand is nog niet eensch in zicht, redt ons toch ooh Grote Leider!

Lekker Belangrijk© | 23-08-05 | 16:52

Privatisering van Nederlandse diensten(vervoer,post,telefoon ect)heeft de deuren geopend voor economische slavernij.
Bijv.Brinkhorst weet dat Nederland massaal aan de pc gaat, toch verhoogt hij drastisch t vastrecht op stroom.
Voorts wil ik nog opmerken dat in Nederland,in veel branches al lang geen concurrentie meer bestaat(kpn,kabelbedrijven ect.)

Torquemada | 23-08-05 | 16:51

@JackRandom> Even naar lenen.nl, doh!

Lange Neus | 23-08-05 | 16:49

Maar meester Balkenende, wat moeten wij doen als ons inkomen minus de vaste lasten 0 is?

JackRandom | 23-08-05 | 16:45

@style-councillor
Liever 1 gast voor vijf jaar dan 127 voor eeuwig!

Romanus | 23-08-05 | 16:44

@TM: ja, ik heb weleens van Keynes gehoord en zijn theorie is totaal achterhaald. De enige bewezen effectieve economische richting is De Oostenrijkse School, zie www.mises.org

BummBumm | 23-08-05 | 16:42

Hoho, hier wil ik als statisticus en CBS'er even wat tegengas geven. Wij verdraaien geen cijfers, wij *maken* cijfers, en wij zijn nog eens uiterst objectief ook. Wat anderen met die cijfers doen, of ervan vinden, dat is niet onze verantwoordelijkheid.

JackRandom | 23-08-05 | 16:38

Als je in Grunn een overhemd koopt
zijn de mouwen al opgestroopt.

Wie is die man met die bril trouwens?http://www.scrapyard.web-log.nl/

Siem Schroothoop | 23-08-05 | 16:36

@Bummbumm : Economie gestudeerd? Wel eens van Keynes gehoord? Dit kabinet niet in elk geval...

TM | 23-08-05 | 16:35

@lay-z
goh is het echt?!

lorije | 23-08-05 | 16:31

@ksi-ziks: en zo is het en niet anders! Hoe meer je werkt, hoe meer je belasting betaald: dat is niet sociaal en de omgekeerde wereld!

Roberto Fransisco | 23-08-05 | 16:30

Zijn jullie ook zo benieuwd, hoeveel iedere burger dan gaat oogsten... persoonlijk denk ik dat we er iets minder hard op achteruit gaan, dan voorgaande jaren, denk alleen maar even aan dat nieuwe rampzalige ziektekostenstelsel.

Karel Kruizenruiker | 23-08-05 | 16:28

Om beleid uit te kunnen leggen moet JPB II toegang hebben tot de massa media. Om een samenhangend beleid van 30.000 pagina's toe te lichten krijgt hij 5 seconden per 10.000 pagina's. Laat de massa media nu massaal achter Wouter (die uit het Anne Frank Bosje) staan, zodat die kwal elke keer zeer uitgebreid mag uit leggen hoe goed hij, zonder beleid, het gedaan zou hebben met het geld dat hij en die andere Sinterklazen zoals den Uyl en Kok geroofd hebben van mijn kinderen en kleinkinderen.

Ksi-Ziks | 23-08-05 | 16:27

@style: het enige wat helpt is rigoureus de overheidsbestedingen en de regelgeving terugdringen. Zo worden de lasten echt verlicht, hebben de mensen netto meer te besteden en kunnen de ondernemers weer ondernemen. Uiteindelijk moet het toch van de private sector komen.

BummBumm | 23-08-05 | 16:26

Uit zeer onbetrouwbare bron hoorde ik dat de dochter van Balkenende de zwangere jonge meid in Big Brother is.

Roberto Fransisco | 23-08-05 | 16:26

Godver nog meer geld uitgeven!! Heb het einde van de maand al geen cent meer om m'n hol te krabben!

Meneer | 23-08-05 | 16:23

Het gaat hartstikke goed, hoor Jan Peter. Maar eh, wanneer komen de mobiele gaarkeukens, want we werken wel, maar dat schiet niet zo op, he. Want jullie hebben zo veel geld nodig voor al die multicul toestanden, dat ik niks meer overhoud.

Romanus | 23-08-05 | 16:23

Ik vind het een prima signaal. kopersstaking, zulks geeft aan dat we in Nerderland nog niet helemaal op ons achterhoofd zijn gevallen.

Ik ben benieuwd of de heren bestuurders privé hun kinderen ook zo bejegenen.
Studerende zoon- of dochterlief komt platzak thuis en wordt aangespoord zijn laatste spaarcenten te gaan consumeren en ook nog ff een aanvullende lening te sluiten.

style.councillor | 23-08-05 | 16:22

fotoshop dat brilletje van hem eens met donker roze glazen.

Maraka | 23-08-05 | 16:19

IDtje voor Talpa? Zet een paar ministers bij elkaar in 1 huis, met 1 minimale uitkering waarvan ze rond moeten komen.

Calzone | 23-08-05 | 16:18

@BummBumm
Zou er enig oorzakelijk verband zijn denkje, nu geen geld dus morgen ook niet, in die termen?

style.councillor | 23-08-05 | 16:18

Vier vijfde van de Nederlandse bevolking interesseert zich geen ene reet voor politiek en het vertrouwen in deze regering. Deze grazende menigte kijkt alleen hoeveel zij overhoudt aan het eind van de maand. Dat is de laatste jaren steeds minder geworden dankzij onze fijne euro & de immer stijgende lasten. De koopstaking heeft dus niets te maken met 'vertrouwen in de toekomst' maar alles met keihard gestegen kosten.

BummBumm | 23-08-05 | 16:17

De goede man weet EcHt niet meer waar hij over lult.

TM | 23-08-05 | 16:14

In plaats "ons" aan te zetten tot geld uitgeven kan de regering beter fiscaal vriendelijke schuldsanering gaan stimuleren.

Wanneer spaarloongelden aangewend worden om (niet fiscaal verwerkte) privé schulden te saneneren, dan mogen deze stortingen op het inkomen in mindering worden gebracht.

Nu worden "wij" aangezet tot meer consumeren m.b.v. sigaren uit eigen doos, het ontsparen werkt op termijn alleen maar minder consumeren en vertrouwen in de economie in de hand.

style.councillor | 23-08-05 | 16:14

Niets dan geziek, gezeik en veel ellende
Met die Jan Peter Balkenende

Amstel | 23-08-05 | 16:11

wat een gezeur

yumpie | 23-08-05 | 16:11

dan moet ik wel geld overhouden !! ipv te kort en werk maar 50 uur in de week ,
als jp walgende met mij ruil van salaris ben ik best beraid om uit te gevennnn

viniii | 23-08-05 | 16:09

"Doe eens uitgeven" , ik heb net vanmiddag mijn spaarrekening opgeheven dus zeik niet.. zeau!

Nitro Azurro | 23-08-05 | 16:08

Arbeit macht Frei en de regering en omstreken is twee maanden met reces.

style.councillor | 23-08-05 | 16:08

Als de regering ontevreden is over haar volk, waarom kiest ze dan geen nieuw volk?

michel.c | 23-08-05 | 16:06

@lorije als je een ijsje koopt betaal je al btw. ben je je daarvan bewust?

lay--z | 23-08-05 | 16:06

Met Jan-Peter
Wordt Nederland beter.

Dr. Faustus | 23-08-05 | 16:04

op groeit met een t

ffulpen | 23-08-05 | 16:04

ik ga pas belasting betalen als het kabinet gaat presteren!

lorije | 23-08-05 | 16:03

Gevaarlijk die optimistische Duitschers, zijn ze op een oorlogseconomie overgeschakeld?

Dat wordt weer oppassen langs de oostgrens. Voor we het weten hebben we weer 5 jaar lang een gast aan tafel.

style.councillor | 23-08-05 | 16:03

Verwend?
Je bent een exponent van de omstandigheid waarin je opgroeid en je eigen emotionele en rationele ijkpunt.

ffulpen | 23-08-05 | 16:03

Maak eerst de brandstoffen maar goedkoper. Dan kom ik tenminste niet blut aan in de stad en kan ik ook daadwerkelijk iets veel te duur kopen.

Syn | 23-08-05 | 16:01

Jan Peter het werkt hoor, hier op kantoor is het plots doodstil, ik zie alleen maar blote onderarmen en we hoeven waarschijnlijk ook niet meer over te werken. Bedankt voor de peptalk!

startrekpdl | 23-08-05 | 15:59

Geef ze eens ongelijk. Nederland is verwend!

GREENSKiN | 23-08-05 | 15:59

Zet 'm op voor JPB III en JPB IV

Ksi-Ziks | 23-08-05 | 15:57

Verdomd dat typt een stuk makkelijker zo met mijn handen uit mijn mouwen.

Lucifer | 23-08-05 | 15:57

"We ain't that affirmative about your actions 'till the people get paid".

Is die quote geldig als antwoord?

TM | 23-08-05 | 15:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com