Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Delft neemt verantwoordelijkheid

Links lullen, rechts vullen...Onze Lucas is weer terug uit Schotland. Na de terreuraanslagen in Londen had hij wel even genoeg van pliesies neer knuppelen omwille van Afrika. En vrijwel direct nadat hij zijn computer had opgestart, meldde zich ene Woutert op de MSN om hem omonwonden te laten weten dat hij het niet zo heeft op linkse schreeuwerts. Wouter zelf stemt D66, maar erger nog: hij is een corpsbal. En laat Lucas daar nou een tiefushekel aan hebben...


Lekker blaten in vrouwloos Delft

Ene Wouter liet mij onlangs via MSN weten "niet blij te zijn met linkse schreeuwerds." Volgens Wouter "schreeuwen linkse types slechts van onder moeders rok en maken ze niets waar." Wouter zelf was daarentegen D66-lid omdat, zo zei hij, "die tenminste verantwoordelijkheid nemen." Nou zal ik niet uitleggen waarom de woorden 'verantwoordelijkheid' en 'D66' in één zin van zichzelf al hilarisch klinkt. Verdere uitleg lijkt mij overbodig.

Nee, veel grappiger was het feit dat diezelfde Wouter lid is van het Delftsch studentencorps. Woutertje heeft zichzelf vrijwillig tot op het bot laten vernederen ("Kweekt een band heur") om toegelaten te kunnen worden tot een heuse vrindenclub en staat nu elke dinsdag en donderdagavond verplicht te brallen in een Delftse societeit Gehuld in pappa’s pak trekt Wouter van leer tegen al dat linkse geneuzel en neemt hij, ongetwijfeld samen met zijn eeuwige vrinden 'verantwoordelijkheid.' Welke verantwoordelijkheid en waarvoor ontgaat mij tot nog toe.

Bedoelt hij met ‘verantwoordelijkheid’ soms het vermogen ons land te verdedigen tegen het binnenvallen van barbaren? Het is duidelijk dat wij hier te maken hebben met echte jongens van stavast. Mannen van Jan de Wit, niet voor zessen klaar. Te zien aan de foto’s hebben de kaalkopjes van de Nazionale Alliantie een cursus gevolgd bij deze Studentenweerbaarheid. Ze zijn in ieder geval op dezelfde wijze Oranjegezind. Of praten we hier over de vorming van een Nederlands Zionistisch Verbond? Of een nieuw Milieuoffensief? Zo te zien zijn de mogelijkheden tot 'het nemen van verantwoordlijkheid' binnen het Delftsch Studentencorps eindeloos.

Hoe het ook zij, mede dankzij de verantwoordelijkheid van Wouter en zijn verkleedclubje zijn we straks af van Nova, Den Haag Vandaag, Andere Tijden, RAM, en Buitenhof. Dankzij de steun van ‘verantwoordelijken’ uit Delft heeft Medy van der Laan, zelf lid van een obscuur clubje, nu de macht om de persvrijheid voorgoed aan banden te leggen. Inclusief programma’s waarnaar juist de zichzelf respecterende D66-stemmer zo graag naar kijkt. Dat noemen we nou 'werk maken van Nederland.' Welterusten Wouter. Blijf jij maar lekker in je societeit. Sociaal-liberaal bier hijsen met je kameraden. En kijk vooral niet over je zelfgebouwde en dichtgetikte muren. Dan kun je het 'geschreeuw' overlaten aan 'die linksen', die geen pak dragen, geen bier drinken op pappa’s kosten, geen opleiding vliegtuigjes-vouwen volgen, en zich niet hullen in achttiende-eeuwse uniformpjes voorzien van militaire decoraties, maar in ieder geval dichter bij het volk staan dan de elitaire, ruggengraatloze en uit het corps getrokken regentenkliek die D66 heet. Lucasdelinkselul

Reaguursels

Inloggen

@ De pleueres: dat jij copsballen spiegelt aan krakers zegt mij genoeg over de 1e groep, hehe. Allebei tuig van de richel afkomstig van beide uiteinden van het spectrum, me dunkt. Ben alleen nog geen okeje corpsbal tegengekomen tijdens mijn studentenleven (geen diversiteit among them) maar wel veel okeje zoals jij noemt 'linkse mensen'.

Kyokushinkai | 13-07-05 | 18:41

[i]... Dan kun je het 'geschreeuw' overlaten aan 'die linksen', die geen pak dragen, geen bier drinken op pappa?s kosten, geen opleiding vliegtuigjes-vouwen volgen, en zich niet hullen in achttiende-eeuwse uniformpjes voorzien van militaire decoraties...[/i]

Ah, je bedoelt dat werkschuwe, uitkeringstrekkende, krakende, fascistische, censurerende, "Ach-ik-heb-vorige-maand-ook-al-in-dat-andere-kraakpand-onder-de-douche-gestaan" tuig dat elke dag een andere demonstratie opzoekt, genoeg tijd heeft om mensen behoorlijk lastig te vallen en de gehele wereld over reist om tegen de globalisatie aan te schreeuwen.

De-pleures | 13-07-05 | 12:08

Lid zijn van een studentenvereniging is al sneu. Laat staan van een corps. verder the usual onnozel gewauwel, zowel van woutertje corpsbal als van ons linksdragend lulletje

burnie | 13-07-05 | 07:26

Haha enkele verdwaalde copsballen hebben deze topic ook ontdekt, echt aandoenlijk die reacties. Maar zeg nou zelf eens hoe dat voelt, te moeten betalen om vrienden te hebben en jezelf vernederen om ergens bij te mogen horen? Lijkt me dat je dat toch maar weinig zelfrespect over houdt, in elk geval geen enkel maatschappelijk respect. Doei!

Kyokushinkai | 12-07-05 | 18:16

@kansatsu
mooi verwoord!

jip81 | 12-07-05 | 14:54

Aye Lucas, wat heeft je zo lieflijk doen worden? Geschokt en verdrietig na het lezen van een veel softere versie, dan je anders zo scherpe, cynische blik op al wat corpsgerateerd afval is. Je krijgt toch geen last van beginnende ouderdomsverschijnselen, mag ik hopen? De eerste tekenen van het loslaten van het linkselullengevoel? Please, doe me een lol en brouw weer eens een vertrouwd pittig stuk, waar de vonken van af vliegen; de met veel consumptie gepaard gaande uitgespuwe woorden, daarna, als het ware, van het scherm geveegd moeten worden. Een stuk waarin je weerzinwekkendheid beter voelbaar is, dan dit tamme gepruttel waarmee je je er deze keer vanaf hebt gemaakt.

Sammy
(p.s. klein verzoekje: Handjes af van Delft graag, pak voortaan het gros aan andere corpsclubjes voorhanden in duisterder gebieden bij hun taas.)

Samantha | 12-07-05 | 09:23

Lucas lelijke (nep) crypto communist omdat je in Schotland niet aan je trekken bent gekomen probeer je nu je gram te halen ten koste van rechtse studenten ballen. Ja ventje, het is natuurlijk een hard gelach voor je dat de tijd dat de universiteiten uitpuilden van de linkse niksnutten die zich op kosten van de BV NL lieten vollopen, definitief voorbij is. Gelukkig denk ik dan maar dat de tijd dat links kansarm proletariaat de universiteiten massaal bevolkte en gelet op niks de eeuwige student konden uithangen die niet veel meer presteerden dan de universiteiten te verneuken tot kraamkamers van linkse anarchie, verleden tijd is. Jammer dat we nog jaren nodig hebben om de universiteiten weer op een peil te brengen dat (internationaal) respect afdwingt. Ook jammer dat de BV NL de komende jaren nog onevenredig wordt geteisterd door de terreur van de middelmaat als gevolg van ondermaats opgeleid links gespuis dat vele decennia door de universiteiten is uitgespuwd. Socialisme kweekt zwakkelingen en kansarmen want daaraan ontleent het zijn onterecht vermeende bestaansrecht zoals we door schade en schande hebben geleerd. Dus linkse Lucas met de korte achternaam, ik vrees dat jouw achternaam net zo rudimentair blijkt als het socialisme. Overigens Lucas, volgens mij ben je gefingeerd, dondert niet want je geeft mij wel de kans om af en toe heerlijk stoom af te blazen en te kankeren op dat vermaledijde socialisme. Fijne dag.

kansatsu | 12-07-05 | 05:09

Politiek sucks en mensen vaak nog meer.

rowdy | 12-07-05 | 02:30

LLL, Kyo..
Sneue types, nog steeds niet moe van jullie eeuwigdurende strijd? Let toch op die bloeddruk!

J. A.te A | 12-07-05 | 01:46

Zweetsokken, pisluiers, te lang uitgebakken spek, een conservenblikje met ranzige pruimfluimen, goedkope inkt van dagblad Het Volk, antimakassars die nicht Greet altijd tussen haar benen houdt als ze weer zo'n trilaanval krijgt, gebreide onderbroeken, ziedaar de geur die telkens mijn neus treft als LdLl aan het woord is.

ventus_aqualis | 11-07-05 | 23:31

Lucas, je bent weer fantastisch. Laat die Wouter inderdaad weer snel optifen naar die wereldvreemde studentenclub. En voor het geval zijn ouweheer zijn studie niet betaalt doen wij dat wel voor hem. Reden temeer om zijn bek te houden en met zijn uitvreterskop aan de studie te gaan.

psychodad | 11-07-05 | 20:32

Lucas, je bent weer fantastisch. Laat die Wouter inderdaad weer snel optiefen naar die wereldvreemde studentenclub. En voor het geval zijn ouweheer zijn studie niet betaalt doen wij dat wel voor hem. Reden temeer om zijn bek te houden en met zijn uitvreterskop aan de studie te gaan.

psychodad | 11-07-05 | 20:32

@wasabi
"@SCAGE: zo, lekker genuanceerd zeg... heb je wel eens echt last gehad van een marokkaan dan? Ben wel benieuwd namelijk."

Ja, dat heb ik ja. En nu?

SCAGE | 11-07-05 | 19:50

@ lawine: het feit dat je copsballen vergelijkt met radicale krakers zegt mij al genoeg. Allebei onwenselijk tuig.

Kyokushinkai | 11-07-05 | 19:48

@de bankier: D'66 is niet (meer) links sinds ze een marktfundamentalistisch rechts kabinet steunen dat onze economie om zeep heeft geholpen ten koste van de mensen die het toch al niet zo breed hebben, de helden.

Kyokushinkai | 11-07-05 | 19:46

@bogie: heb zelf in Leiden gestudeerd en heb het met eigen ogen mogen aanschouwen.

@ alle leden van verenigingen: leer sociale vaardigheden zodat je niet meer hoeft te betalen om vrienden te hebben. Wie gaat er nou zich inlikken om bij een groep te mogen horen, echt in- en intriest!

Kyokushinkai | 11-07-05 | 19:44

De poll staat al dagen op 32 37 31 % Waarom is dit niet 33 33 33% zoals te verwachten is? Waarom is het middelste knopje populairder en waarom blijft de verhouding al dagen gelijk bij een stijgend aantal stemmen? Welke statisticus kan dit voor mij verklaren?

spooky | 11-07-05 | 19:00

Redactie wat doet dit soort prive bullshit over een msn !!!! ruzietje hier.
Lucas heeft daar toch zijn eigen ego site voor.
Kouwes terug en vlug.

capo | 11-07-05 | 18:34

-weggejorist-

generaal kwakzalver | 11-07-05 | 17:10

Leuk om te zien dat Lucas het nodig vindt om zich bij elke minste of geringste aanval geneigd voelt om zich te verdedigen en daarbij steeds gefokter reageert.
Heel leuk en aardig dat je als 3242ste de algemene opvatting over corpsballetjes probeert te verwoorden, maar doe dat inderdaad lekker even ergers anders!

10votaal | 11-07-05 | 14:58

Hey Lucas, Ouwe Lul!

nog steeds dezelfde proletarier die je altijd bent geweest merk ik wel!

(oja en sinds wanneer is d66 niet links?)

Luctor et ejaculator!

de_bankier | 11-07-05 | 14:38

Waar heeft beroepsactivist Lucas eigenlijk geen hekel aan?

Jerolimo | 11-07-05 | 14:18

@tesslaatje Kennelijk heb jij niks van de ontgroening begrepen... Onderwerpen? Mensen die zich onderwerpen worden geen lid en mogen dit ook niet worden... Die slaafse reactionairen die denken dat ze ergens invloed op hebben onderwerpen zich pas aan voorspelbaar en dom gedrag... Niemand van die sukkels weet vraak waar het omgaat, maar ze laten zich allemaal mesleuren in onzinnige protesten. Buitendat volgen zij elkaar ook in het niet wassen, zelfverminking (piercen), vies kleden en luisteren naar slechte muziek. Dit zijn juist de mensen die denken dat ze niet meelopen, maar het tegendeel is gewoon waar! De meest ijdele mensen zijn van die vieze punks die uren bezig zijn om hun hanekam overeind te krijgen...

Lawine | 11-07-05 | 14:16

-weggejorist-

generaal kwakzalver | 11-07-05 | 13:58

@lucas; wat is je msn adres dan wel niet ?

JammerDeBammer | 11-07-05 | 13:38

@BramFokke@09:14
Die site was er voor het vermaak bijgeplempt, niet ter lering en had dus niets met mijn standpunt te maken.
Ik noem een partijprogramma een sprookje als de twee belangrijkste pijlers waar het op dreef ineens aan de kant geschoven worden.
Ik noem dat niet moedig, maar kiezersbedrog !

preacher | 11-07-05 | 13:02

Tessla, als in club virgiel?

D a v i d | 11-07-05 | 13:01

@ayaan
Dank je!

de bier | 11-07-05 | 12:58

tsja..... Hier wonen ook veel knorren idd. Maar hier woont het ook goed hoor...

Roeler711 | 11-07-05 | 12:50

tsja..... Hier wonen ook veel knorren idd. Maar hier woont het ook goed hoor...

Roeler711 | 11-07-05 | 12:50

Zegt iemand van de EduP

D a v i d | 11-07-05 | 12:38

Allemaal knorren hier!

Roeler711 | 11-07-05 | 12:33

kidnot wie dan?

Pannie | 11-07-05 | 12:19

volgens mij zijn lucas en wouter gewoon een en dezelfde persoon

Pierke Smulders | 11-07-05 | 12:17

-weggejorist-

nokid | 11-07-05 | 12:01

@lawine
Tegen de ME = protesteren tegen gezag
Ontgroenen = je onderwerpen aan gezag

tesslaatje | 11-07-05 | 11:53

Ohh Lucas, wat ben jij toch een zielig mannetje. Lekker schoppen tegen alles wat je stiekum heel leuk vindt. <br> Wat is het verschil tussen ontgroening en je inelkaar laten slaan door M.E. ? Als je door de politie inelkaar geslagen wordt kan je daarna lekker uithuilen en zielig doen bij van die linkse huilsites zoals indymedia.nl . Je verhaal klopt trouwens niet. Hoe kan een zich zelf respecterende corpsbal nou op D66 stemmen? Heel dom van je Lucas. Erg makkelijk trouwens om iemand die geen moord heeft gepleegd, geen moskee in de fik heeft gestoken en geen Hans2000 heet publiekelijk aan de schandpaal te nagel. Sukkel....

Lawine | 11-07-05 | 11:30

volledig gelijk, jammer dattie nog links is, maar ik mag em.

vinque | 11-07-05 | 11:29

LdLL heeft a la Kouwes, de weg naar de exit al gevonden.

Mysteron | 11-07-05 | 11:26

LdLL heeft a la Kouwes, de weg naar de exit al gevonden.

Mysteron | 11-07-05 | 11:26

Zou wel interessanter worden als er de eerste letter van de achternaam erbij kwam, voor de Delftenaren dan.

D a v i d | 11-07-05 | 11:18

@.debier

Ontzettende knor!

Ayaan | 11-07-05 | 10:59

Een grappig en toch leuk stukje...

de Japanner | 11-07-05 | 10:51

Wel strakke collumn, maar om nu tegen D66 en corpsen aan te trappen uit een soort frustratie oogt wat onbeholpen. Geef ons dan wat Wouter je heeft verteld en beargumenteer dat vervolgens de grond in ...

Doggystyle | 11-07-05 | 10:41

Ach.. Als ik dit zo lees allemaal, blaat iedereen door wat hij van anderen heeft gehoord en staat dit topic vol (van beide kanten.) met vooroordelen die echt helemaal nergens op slaan.

Voor de rest weer een goedkoop scoren topicje van die LDLL die echt ergens een traumaatje heeft opgelopen.

laurens291 | 11-07-05 | 10:37

Suffe tekst Lucas. Die 100 linkjes naar verkleedfoto's maken nog geen topic. Wat zei die Wouter nou allemaal? En heb je van hem geen foto?

kalief | 11-07-05 | 10:33

Lucas is zo'n zuignap van de Telegraaf, net een opplakbare kunstkut.
In het begin is het lekker, later krijg je blaren op je lul.... van lucas ook.
Dag Lucas de gewone droplul.

ThaWizzard. | 11-07-05 | 10:11

Linkse politiek is een achterlijke cultuur, en Lucas is een dwaas die alleen maar stukjes schrijft om daar anderen mee tegen het hoofd te stoten en zoveel mogelijk reakties te scoren. Het wordt inderdaad tijd dat je een keer gaat werken voor je geld want op dit moment leef jij ook van het geld van hun rijke pappa's.
Mongeaul!

McCool | 11-07-05 | 09:55

Over studenten gesproken: een leuke parodie van watskeburt compleet in studentenstyle!
forum.fok.nl/topic/725255

Please communicate | 11-07-05 | 09:33

De jaloezie en afgunst druipt van het stukje. Lucas probeert kramrachtig vast te houden aan idealen die hij zelf allang niet meer ziet zitten. Bang om te worden waar hij zo een grote hekel aan zou moeten hebben. Lucas ga naar de psychiater nu het nog kan, straks als je een baan hebt en belasting betaald wordt het alleen nog maar erger.

Lucifer | 11-07-05 | 09:27

LOL @ Brusselmans

Armageddon | 11-07-05 | 09:22

@ tesslaatje

"je kunt ook succesvol een studie afronden zonder je bij een stelletje blaatapen aan te sluiten"

Je kunt ook zuipen zonder dat het gezellig wordt, maar hoor je Lucas daar ooit over?

Brusselmans | 11-07-05 | 09:17

Hetzelfde hiero, ik werk voor mijn eigen biertjes. Daar heb ik geen pa of stufi voor nodig.

@Preacher: Hoe kan je op basis van nota bene een bijbelsite beargumenteren dat het D66 een sprookjesverhaal heeft?

En wat Borssele betreft: Beter ten halve gekeerd...

Als je tegen beter weten in als kip zonder kop je aanvankelijke standpunt blijft volgen ben je niet betrouwbaar, dan ben je gewoon dom. Ik stem graag op een partij die het lef heeft om halverwege de kabinetstermijn een moeilijke beslissing durft te maken.

BramFokke | 11-07-05 | 09:14

Pannie bek houden. ;-)

Armageddon | 11-07-05 | 09:06

Ik zuip op kosten van mijn werkgever, van mijn loon dus

tesslaatje | 11-07-05 | 09:03

@ tesslaatje: Dat is de meest zinnige opmerking van dit hele topic. Bravo! Helemaal gelijk.

Armageddon | 11-07-05 | 09:02

tesla dus jij zuipt op kosten van je ouders?

Pannie | 11-07-05 | 09:02

Waarom is het steeds: of je bent een bal en je zuipt op kosten van je ouders, of je bent werkeloos en leeft op kosten van de staat?
Je kunt ook nog een bijbaan hebben als student of een lening aangaan. En je kunt ook succesvol een studie afronden zonder je bij een stelletje blaatapen aan te sluiten.

tesslaatje | 11-07-05 | 08:58

@ Framoes: De kroeg in Leiden loop ik zo binnen hoor zonder Rolex en van Bommel. Trouwens, van Bommel zit in Spanje.

Armageddon | 11-07-05 | 08:48

verrek zeg kerel

Taboz | 11-07-05 | 08:46

@ Lucas

Ik had verwacht dat je volledig gestoorde linkse pennetje wel in de inkt zou dopen over het op 10 juli 1985 door de geheime Franse dienst tot zinken brengen van de Rainbow Warrior...

Brusselmans | 11-07-05 | 08:42

Sjeesus heeft Lukas dat jeugdtrauma nou nog niet verwerkt?

Pannie | 11-07-05 | 08:41

Als ik het goed begrijp is Lucast over de zeik omdat ie de oren gewassen wordt door een D66 aficionado.
Want hij heeft gewoon gelijk. Woutertje dan... en da's natuurlijk zuur voor LLL.

vergruizer3 | 11-07-05 | 08:32

Ze moeten sowieso al die corpsballen preventief ruimen. :P

Armageddon | 11-07-05 | 08:25

D'66, de zweefkontenpartij, oeverloos overdemocratisch gebral... Voor een keer 200% eens met deze linkse scrotum!!!

superlutser | 11-07-05 | 08:14

@Mr. L.L.L(23.48u):
You're NO Starf*cker!......

fuckje | 11-07-05 | 07:36

Delftsbal.

Spiegelbeeld | 11-07-05 | 05:09

Ik dacht dat het afgeven op studentenverenigingen meestal rond begin september (tijdens/na de ontgroening)losging? Neemt Lucas de Linkse Idioot alvast een voorschot op komkommers?

jip81 | 11-07-05 | 04:39

Haha... Lucasje toch.... nou, voortaan gewoon je bek houden, lekker elke maand blijven doneren aan Greenpeace, dan hebben we het er niet meer over..

F1RTEEN | 11-07-05 | 04:19

JeanPagne: B'vo!

Muxje | 11-07-05 | 03:12

Ik zie toch meerdere serieuze fouten in mijn tekst staan. Men mag zelf proberen de fouten te corrigeren of het gewoon niet lezen. Maar voor de rest, r1 bestuurlijke, r3 Geen... kunnen, r6 Borselen, lol. Puzzelse

Gavrilo | 11-07-05 | 02:51

@bramfokke De ideeën van d66 over bestuurlijk vernieuwing hebben ze getoond. De hele partij blijkt gewoon uit ordinaire plucheplakkers te bestaan. geen enkel idee hebben ze kunne verwezenlijken ondanks dat ze als mini-partij toch mochten deelnemen aan verscheidenen kabinetten. Wat is jullie laatste kroonjuweel ook alweer, iets met Borsele ofzo. Doe mij een ga een in een kistje liggen, organiseer een leuke mis met toespraken en muziek. Na afloop een borrel en een broodje en neem niet langer de plaats in van mensen die waarlijk ideeën hebben. Wat doen jullie in de politiek, ga naar een museum of een psycholoog. Na de staatsschuld en de vergrijzing heeft de burger echt geen zin om ook voor jullie tekortkoming te moeten betalen.
@preacher je haalt de woorden uit mijn toetsenboord

Gavrilo | 11-07-05 | 02:44

Kan jij misschien enige argumenten tegen die Wouter aanwijzen in dat pseudo-grappige tekstje van je?

Pax | 11-07-05 | 02:43

@BramFokkertje
Mag ik jou deze site aanraden ?
www.losersociety.com/
Ja, D'66 heeft een consistent, met de wind meewaaiend, goed sprookjesverhaal. Zo zeldzaam heb ik het inderdaad nog niet veel vaker gegeten in de politiek !
Jouw partij houdt het tomeloze gezeik en blunderend gedrag van dit kabinet gaande.
Na het debacle met de gekozen burgemeester had de plug eruit gemoeten, maar al draaiend gingen jullie verder en nou willen jullie ook nog Borssele openhouden, au contraire jullie verkiezingsbeloftes...
WAT BEN JE DAN !
Die geile feauteau's zijn trouwens ook nog steeds te zien. FF knippen en plakken in je browservenster...

preacher | 11-07-05 | 02:39

@LucasdeLL Het is toch niet echt sociaal om zo de psychologisch zwakkeren te verketteren. Maatschappelijke ongelijkheid bestrijd je niet door jezelf boven een ander te plaatsen. Als je iemand tegenkomt van het soort tientje-voor-een-vriendje sla je hem toch niet op zijn bek en pak je hem niet zijn geld af. Althans niet als je jezelf een socialist noemt. Zij weten niet beter omdat zij nooit van hulp afhankelijk zijn geweest. Nooit hebben zij moeten aannemen wat zij zelf niet konden pakken. Zij zijn de onwetenden die heropgevoed dienen te worden. Hou vast aan je idealen, Lucas, laat ze bloeien als een duizend bloemen. Veel sterkte toegewenst in je intellectuele dwaling.

Gavrilo | 11-07-05 | 02:29

Lid én D66'er? Deze Wouter lijkt me een prima kerel! Makkelijk om je persoonlijke hetzes via geenstijl uit te vechten. Maar echt veel boeiends verwacht ik ook niet van langharig links werkschuw tuig dat net nog even plisie heeft lopen rossen op de G8 om de 'armoede te bestrijden'.

Ik weet het, het is niet bijster sexy om met daadwerkelijke oplossingen te komen maar het zou toch mooi zijn als al die sukkels van links en rechts eens met een concreet plan kwamen in plaats van dat tomeloze gezeik.

Ik ben actief lid van D66. Nee, we zijn niet radicaal vernieuwend maar we hebben wel een consistent en goed verhaal over de toekomst van Nederland en dat is redelijk zeldzaam in de Nederlandse politiek.

En hulde voor het DSC, die alle foto's hebben doorgelinkt naar www.watbenjedan.nl.

BramFokke | 11-07-05 | 02:13

@platte boef
Dus mensen die drinken op kosten van hun pa zorgen ervoor dat Lucas te vreten krijgt ?

Het gros van die mensen willen ook niet werken geloof me.

Amtrak | 11-07-05 | 02:07

@platte boef
Dus mensen die drinken op kosten van hun pa zorgen ervoor dat Lucas te vreten krijgt ?

Alles wat links is zuigt, linkse hockey ballen inbegrepen

jeanpagne | 11-07-05 | 01:47

Of was dat nou juist de pointe?

Kolonel Kuifje | 11-07-05 | 01:47

ouwe hippie schwanzt zelf vaag!

Kolonel Kuifje | 11-07-05 | 01:46

@ouwe hippie
Peyote... ? Partij ter Liquidatie van Nederland lijkt mij wel wat...

preacher | 11-07-05 | 01:46

watsekebeurt?je weet niet eens wat met njouw! vaag die corps ballen maar links is ook niet goed ... ik ben voor de minder heid stem op de partij van het eeuwig gezwans voor een goede balans...??

ouwe hippie | 11-07-05 | 01:41

@ platte boef
Nou, leef je uit!

nouen | 11-07-05 | 01:37

Is de naam lucas de sneue lul niks voor je?

Man wat een ongeloofelijke nep socialist ben je....
drinken op pa's kosten --> door dit soort mensen, kan tuig zoals jij fatsoenlijk te vrten krijgen...

O man wat zou ik graag een keer in discussie met je willen...

.platte boef | 11-07-05 | 01:25

@Guus
Eeeuuh, D'66 is een flutpartij, een stelletje losers....?

preacher | 11-07-05 | 01:20

@Lucas: Weer lekker bezig :) w00t

Triple7 | 11-07-05 | 01:11

Heeft iemand iets zinnigs of iets dergelijks kunnen ontdekken in het stuk ?

Guus Muisarm | 11-07-05 | 01:10

Hup jongens, naar bed allemaal.

Jan-Kees | 11-07-05 | 00:57

Lucas jij bent zeker vroeger gepest door de jongentjes die nu bij het corps zitten of niet..?

Pink Tronic | 11-07-05 | 00:44

En Folkert heeft een klein pikkie, maar wordt er toch nog snel op getrapt, nanahnananah !

preacher | 11-07-05 | 00:38

LOL jeeeezus LLL wat ben jij toch een ultiem stereotiep.
Ik heb slechts één woord voor je over dit keer : M I N D E R W A A R D I G H E I D S C O M P L E X !
en voor de Bier , ultieme simpleton ook één woord : M I N D E R W A A R D I G H E I D S C O M P L E X 2 ( kwadraat )

Folkert Meinhof | 11-07-05 | 00:32

Ik snap die obsessie van Lucas met studentenverenigingen nog steeds niet. iig weet iedereen hier op geenstijl dat corpora kut zijn zoals heel nederland dit weet. Dus waarom moet Dhr Linke Lul dit telkens weer op rakelen? Zo'n behoefte aan bevestiging?

Ahonen | 11-07-05 | 00:25

Ceterum censeo Al Qaida esse delendam.

Barbapoeppa | 11-07-05 | 00:25

Typisch links, word het net interresant... gaan ze slapen.
Alsof ze nooit iets anders doen. ;-)

~Pyro~ | 11-07-05 | 00:24

@lucas
haha, goeie vergelijking. tja beetje cliche misschien maar ik heb er een leuke studententijd aan over gehouden, by the way in de 20e eeuw. en dat vieze imago is afhankelijk van het perspectief van de ander. het krakersgilde heeft bij mij weer een kudt imago. ieder z'n meug zullen we maar zeggen. Het valt wel op dat je de laatste tijd veel op die jongetjes aan het vitten bent. mag hoor natuurlijk maar je weet net zo goed als ik dat balletjes kicken op aandacht. beetje willen provoceren net als jij trouwens.

bogie | 11-07-05 | 00:14

kan iemand ff die spammers van easyorderdvd.com pakken op gs? die stomme eikels hebben een spamdatabase en weten van geen ophouden

en idd rot voor piet

_Batman_ | 11-07-05 | 00:14

Het corps is misschien niet mijn ding, maar ik heb er geen problemen mee.
Vindicat is nog de minst erge vereniging (van de echte corpsen). Probeer in Leiden maar eens 'de kroeg' binnen te komen zonder een Rolex om je arm en Van Bommels aan.

Framoes | 11-07-05 | 00:13

Rot voor Piet. Ik ben pitten. Sjerp om, Studentenwehrmachtmuts op en dromen over mijn fijne vrindenclub. Houzee!

Lucasdelinkselul | 11-07-05 | 00:11

Even geduld, Piet is druk aan het tikken...

Jan-Kees | 11-07-05 | 00:09

Ik ben het eigenlijk wel eens met van der Laan, de NPS moet worden opgeheven. Ik ben niet tegen de programma´s die de NPS maakt, maar wel tegen de constructie die door de andere omroepen is gemaakt.
Zie platform2.mygb.nl/ dat is wat inhoudelijker dan ´de NPS moet blijven´.
De programma´s moeten blijven, dat is wat iedereen bedoelt!

JDeeg | 11-07-05 | 00:09

Piet Krediet woont hier niet.
Irritante linkse types? Ken ik niet...
vertel eens?

Lucasdelinkselul | 11-07-05 | 00:03

Ach wat leuk. Laten we eens gaan zeuren over studenten. En dan heb je als makkelijk steriotype het DSC, eigenhandig verantwoordelijk voor het begrip (Delftse) kutstudent.
Ik zou zelf nooit lid willen worden bij het Corps (of stemmen op D66, wat een idee), maar dit berichtje is een beetje zinloos-zeikerig. Wat is nou precies je punt Lucas? Je hebt een irritante student ontmoet? Ik ontmoet vaak genoeg irritante linkse types, maar daar ga ik ook niet op een weblog over zeiken. Een beetje dingen uit de context rukken is wel erg makkelijk.

Piet Krediet | 11-07-05 | 00:02

Knippen en plakken werkt nog wel ja, linken niet meer.
Ja beta's he...

Lucasdelinkselul | 11-07-05 | 00:01

Ah Bogie, heel vervelend, maar ja, word dan geen lid. Daarbij, wie laat zich in de 21ste eeuw nog vrijwillig vernederen? Zou ik gewoon niet doen, heb je meteen geen last meer van dat vieze imago. Daarbij zijn het Beta's in Delft, toch een soort Limburgers.

Lucasdelinkselul | 11-07-05 | 00:00

Aah, ze blokkeren nu de links vanaf GS !
Knippen en plakken werkt nog wel denk ik...

preacher | 10-07-05 | 23:59

@LLL
Een clubje rugridders waarschijnlijk

SuperG | 10-07-05 | 23:58

@LDLL
die corpsballetjes verpesten het voor iedereen die wel lid is bij een studentenvereniging, ik spuug ook op die huftertjes. Alles wordt over 1 kam geschoren. Ja ik ben ook lid van een vereniging. nee ik heb geen stinkend rijke ouders, gewoon de studie zelf betaald.
iets in me zegt ook dat je in een 'krakers clubje' wat moeilijker binnen komt als je laten we zeggen een pak aan hebt en met een gooische R spreekt. (nee ik kom er niet vandaan en nee ik draag gelukkig geen pak naar m'n werk

bogie | 10-07-05 | 23:57

lol
Borisje, Borisje, Borisje toch!

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 23:57

Jawohl!

hondelul | 10-07-05 | 23:56

Ja, een clubje Hongaarse homo's.

Jan-Kees | 10-07-05 | 23:56

Jakkes! Was het zo'n clubje?

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 23:55

@Lucasdelinkselul,
zekers, ga maar vast bukken voor Boris.

hondelul | 10-07-05 | 23:55

Als de huizen het maar leuk vinden preacher...

~Pyro~ | 10-07-05 | 23:54

Hans van Mierlo en Thom de Graaf zijn sowieso verenigingsknaapjes, van de rest weet ik het niet zo. Boris van der Ham niet, die komt van de toneelschool. iemand enig idee of Dittrich bij een clubje zat?

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 23:53

Wie wil er logeren in een studentenhuis ?
www.el-cid.nl/
(klik even op slapen ?)

preacher | 10-07-05 | 23:51

Niets mis met het corps en D66 afzeiken. Moet zo nu en dan gewoon gebeuren.

Jan-Kees | 10-07-05 | 23:51

@LDLL
zo zag de foto er ook uit.... het zij je vergeven

bogie | 10-07-05 | 23:49

Kom kom Fuckje, jij weet al beter. Starfucker doet niet anders. Het is hier geen krant.

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 23:48

Ah kijk! DAMES EN HEREN! Zoals voorspeld: de eerste boze balletjes stromen binnen, met de stereotiepe 'knorren' en 'wij zijn beter'-retoriek. Vertel eens Tonnie, van welk clubje draag jij die polo?
(Zie ook: Lucasdelinkselul 10-07-05 @ 23:29)

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 23:47

@Lucas,(23.42),
een echte columnist maakt zich nooit kwaad om reacties.
Ga je schamen en denk aan je toekomst.
deze wijze raad word je gratis aangeboden door mij.

fuckje | 10-07-05 | 23:47

Lekker bitchen hoor, maar ondertussen...
Ik wed dat Lucas vaak genoeg alleen in zijn knorrenflatje zit en heel stiekem nadenkt over hoe anders het zou zijn als ie in zijn eerste jaar toch even had doorgezet. Gelukkig werkt de natuurlijke selectie voor laffaards nog steeds.

Tonnie | 10-07-05 | 23:45

Bogie, studenten.net feestje was behalve een smerige overmaat aan corpsballen ook een feest voor genodigden. Ik was een van die genodigden. verder geef ik toe dat er veel sneue studentetypes waren, maar ja, wat wil je, Mental Theo kwam optreden...(wie?)

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 23:44

Wat zitten die andere lui nou steeds dr doorheen te lullen over D66 en verantwoordelijkheid. Waar gaat het eigenlijk over?

skcus-idlA | 10-07-05 | 23:43

Hee Lucas, ik vond het trouwens best lullig voor alle wereldverbeteraars in Schotland. Waren jullie net zo lekker bezig, gaan er een stel moslims in Londen drie keer zo hard overheen. Sta je daar in de bergen met je 'Bush=terrorist' pamfletjes...

Jan-Kees | 10-07-05 | 23:42

Eh ja, hoor es Geert kak en overigen, je mag ook niet reageren en lekker naar eo.nl gaan heur. Vinden wij niet perse erg. Om nou maar niets meer te schrijven omdat Jan Lul Zeilbootfetisjist mij zielig vindt is een beetje al te D66, denk je ook niet, schatje van me?
Dus neem eens verantwoordelijkheid en hang jezelf op! Dat homosuele geschreeuw altijd van die lafbekkerige D66 types. Bah.
Wat een snmotterige glijers zeg. Maak uzelf van kant bitte.

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 23:42

indrukwekkend maar ik zie toch weinig haar

hondelul | 10-07-05 | 23:41

@LDLL
nu ben ik zelf ook geen fervent aanhanger van dit soort mannetjes maar ik kom toch even terug op je aanwezigheid tijdens het studentenfeestje van studenten.net waar alleen maar corpsballen rondliepen. Om vervolgens tegen een verslaggever van Intermediair te blaten dat je toch echt LDLL bent. beetje hypocriet verhaal.
@kyowhatever
beetje gefrustreerd mannetje? altijd die makkelijke reacties van 'ze' op een lidmaatschap van een studentenvereniging.

bogie | 10-07-05 | 23:41

@Geert Kak
Wie basht er nu dan? En doe zelf niet zo sneu. Corpsbal?

de bier | 10-07-05 | 23:41

oh, dat werkt zo niet. zoek t zelf maar uit verder.

skcus-idlA | 10-07-05 | 23:40

ATK.................. boeie!

fuckje | 10-07-05 | 23:39

@skcus-idlA,
neemt lucas de linkse lul.

hondelul | 10-07-05 | 23:36

@de bier
zal best. Maar doe dat bashen lekker ergens anders op je eigen (breezah)log ofzo en niet hier op GS. Nogal zielig....

Geert Kak | 10-07-05 | 23:35

.. en een gat met tanden?

wasabi | 10-07-05 | 23:34

marmot, cavia, bever, whatever, als het maar behaard is.

skcus-idlA | 10-07-05 | 23:32

@Lucas L.L.,
conclusie? je kan beter niets meer schrijven hier, wellicht kan je de ghostwriter van Wouter Bos worden, die zegt namelijk ook nooit iets!

fuckje | 10-07-05 | 23:32

Huh? Ik zag op de site van het corps Delft toch echt foto's van geile wijven. Zouden die ook allemaal technische aardwetenschappen studeren?

Jan-Kees | 10-07-05 | 23:31

@LLL: daag 'm dan maar uit: één goed argument zou al helpen: Gaat dat lukken Thereal?

wasabi | 10-07-05 | 23:31

@Geert Kak
Koorpikkerts bashen met z'n allen toch ook de "arbeiders"?

de bier | 10-07-05 | 23:30

Wasabi, Thereal is een Lucasbasher, niet te verwarren met mensen die een mening hebben.
Als ik wat anders geschreven had, had je dezelfde reactie gekregen.
Well, whats new...
Let op, over een paar uur staat het hier vol met 'LUCAS KANSLOZE KNEUS KNOR FEUT RUKKER JE BENT ZEKER JALOERS'-reacties.
Zoals gezegd: whats new?

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 23:29

@fuckje
Heb je je amperbroekie weer uit ?

preacher | 10-07-05 | 23:28

@ fuckje: die schijnen erg lekker te zijn...

wasabi | 10-07-05 | 23:28

Lucas heeft 100% gelijk als hij het Corps belachelijk maakt. Het is natuurlijk ook een vage kliek met rare mores en idiote gebruiken, waar een normaal mens nooit van z'n leven geassocieerd wil worden... totdat je er zelf in zit. Op dat moment verwordt alle gekkigheid tot leuke gebruiken, die *juist* tot doel hebben je af te zonderen van de menigte. En inderdaad, dat kweekt een band (heur).
Ach, alles is beter dan die "autonomen". Ik ben een groot voorstander van de vrijheid om te demonstreren, maar als ik die lui zie dan denk ik toch weer: lekker de knuppel er over.

Muxje | 10-07-05 | 23:27

marmot? we hebben wel een cavia.

fuckje | 10-07-05 | 23:27

knap hoor!.... via GS een weerloze koorpikkert bashen, Lucasdelinkseloser....

Geert Kak | 10-07-05 | 23:26

@ skcus-idlA: ik begrijp niet waar je het over hebt, maar -off topic- heb ik het volgende voor je gevonden (wikipedia)

Marmota arizonae?
Marmota baibacina (Kazachstan, Kirgizië, Siberië en West-China)
Bobakmarmot (Marmota bobak) (Polen tot Kazachstan)
Marmota broweri
Grijze marmot of ijsgrauwe marmot (Marmota caligata) (Rocky Mountains)
Kamtsjatkamarmot (Marmota camtschatica) (Kamtsjatka)
Langstaartmarmot (Marmota caudata) (Pamir, Tibet, Hindu Kush, Kashmir)
Geelbuikmarmot (Marmota flaviventris) (Oregon, Californië)
Himalayamarmot (Marmota himalayana)
Alpenmarmot of mormeldier (Marmota marmota) (Alpen, Karpaten, Tatra en Pyreneeën)
Menzbiermarmot (Marmota menzbieri) (Tien Shan)
Marmota minor?
Bosmarmot (Marmota monax) (Canada, oostelijke Verenigde Staten)
Marmota olympus (Olympisch gebergte)
Marmota robusta?
Tarbagan (Marmota sibirica) (Oost-Siberië, Mantsjoerije)
Vancouvermarmot (Marmota vancouveriensis) (Vancouvereiland)
Marmota vetus?

wasabi | 10-07-05 | 23:26

ja,ja, genoeg geluld, kom op met die marmot.

skcus-idlA | 10-07-05 | 23:23

@SCAGE: zo, lekker genuanceerd zeg... heb je wel eens echt last gehad van een marokkaan dan? Ben wel benieuwd namelijk.

wasabi | 10-07-05 | 23:22

Ik zie het al. Leven is een eeuwig durend carnaval...
delft.corps.nl/

preacher | 10-07-05 | 23:22

Liever een schreeuwerige kutstudent dan een kutmarokkaan. Ik erger me wel eens aan ze, maar in principe doen ze niemand kwaad.

SCAGE | 10-07-05 | 23:20

@JMFH,

ik ken een paar van die Rozenkruisers en moet zeggen dat ik het wel erg bijzondere mensen vind. Super 'down to earth'. Dat van Volkert, hoe kom je daarop? Ik heb er op Gegoogled, maar niks geen hits. Ik geloof daar eerlijk gezegd ook geen bal van.

Mysteron | 10-07-05 | 23:19

@TheRealShowstopper: vlgs mij is er nog wat tekst wegevallen, namelijk met argumenten: hoezo is dit kinderachtig?

wasabi | 10-07-05 | 23:16

ego's.....

wasabi | 10-07-05 | 23:14

Het voordeel van een weblog is dat dit soort columns (voor zover ze die naam waard zijn) geen papier verkwisten. Verder zou ik Lucas willen adviseren dit soort kinderachtig gedoe op zijn eigen kleuterweblogje te posten.

TheRealShowstopper | 10-07-05 | 23:14

@skcus-idlA,
ik dacht zelf ook al ik, dat ik dat zag dat jij een ik teveel had,dat dacht ik dus zelf ook al.

fuckje | 10-07-05 | 23:14

sorry, 1 ik teveel

skcus-idlA | 10-07-05 | 23:12

@LLL: hahaha, ethiekloze sector. In gelul kun je niet wonen, maar Jan Schäffer was vast omgekocht.
@Kyokushinkai: tuurlijk, ga je gang.

Anyway, batterij is op, dus ik ga genieten van mijn burgermansslaap.

vast goed | 10-07-05 | 23:11

idd ot, maar ik zolang ik t niet gevonden heb blijf ik zoeken...

skcus-idlA | 10-07-05 | 23:10

@King,
het zijn Zuid-Oost-Belgen, wat verwacht je?

fuckje | 10-07-05 | 23:10

@skcus-idlA,
wel een beetje off-topic he?

fuckje | 10-07-05 | 23:08

@ fuckje
Ben niet echt verbaast, nee. Toch is het jammer dat ze daar niet tegen hebben gestemd. Aan de andere kant: ze zijn zwaar economisch afhankelijk van de EU en dan nog maar een verschil van 7%. Dat verbaast me dan weer wel.

King of controversy | 10-07-05 | 23:08

@de Bier,
dan hebben ze dat matrasje wel 20 jaar laten liggen......
Daarbij was ik daar op een introductiedag en lag er na een half uurtje weer uit.
Schijthekel aan studenten clubjes.

vander F | 10-07-05 | 23:08

en ik maar zoeken naar het marmotje van fuckje...

skcus-idlA | 10-07-05 | 23:06

@King,
verbaast je dat? Al die L'burgers leven van en bij de EU.(bron:2-vandaag van gisteren)

fuckje | 10-07-05 | 23:04

Nogmaals Off Topic:
"LUXEMBURG (ANP) - Een meerderheid van de inwoners van Luxemburg heeft zich uitgesproken ten gunste van de Europese grondwet. Volgens de officiële uitslagen heeft 56,52 procent van de Luxemburgers voor de grondwet gestemd. 43,48 procent wees de constitutie af."
spitsnet.nl/nieuws.php/2/370761/anp

King of controversy | 10-07-05 | 23:01

@y@yoh: ja, ga maar lekker slapen, want je dit gaat toch boven je pet ;-)

wasabi | 10-07-05 | 23:00

@ Kyokushinkai: was voor mij ook een reden om niet mee te doen, maar dat staat voor mij verder los van de meningen die mensen (individuen) hebben. En tegenwoordig verschilt dat per onderwerp (de politieke partij bepaalt niet wat jij moet denken over de wao, ofzo)

wasabi | 10-07-05 | 22:58

@Vastgoed> Vinje het goed als ik het prostitutie noem, het betalen om vrienden te hebben?

Kyokushinkai | 10-07-05 | 22:57

@vander F
Vindicat? Toen ik daar was heb ik wel een hele oude vieze matras in een hoekje zien liggen. Was die nog van jou?

de bier | 10-07-05 | 22:55

Nou nou... ik reaguur hier als Woutert en woon in Delft. Een paar vrienden van me zijn lid bij het Delftsch Studenten Corps. Laat ik nou eerst gedacht hebben dat dit over mij ging? Jammer zeg. Overigens wil ik niet in verband worden gebracht met D'66, laat staan dat ik daar lid van ben.

Woutert | 10-07-05 | 22:55

@. wasabi
we verschillen van mening en dat kan/mag.
je taal gebruik en wijze van discussieren is niet de mijne.
ik wens je een goede nachtrust en laat het hier bij.

y@joh | 10-07-05 | 22:55

@Lucas: voor mij kan je niet genoeg corpsballen bashen, komkommer tijd rules!

Kyokushinkai | 10-07-05 | 22:54

Ach, vast goed, je doet je naam eer aan. Een beetje bal wordt later alstie groot is iets in de ethiekloze sector waar veel geld te halen valt over de rugjes van anderen.

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 22:53

wel een leuk geintje, die veranderde links

wasabi | 10-07-05 | 22:53

@Shareholder: moeilijk he, inhoudelijke argumenten?

@Wasabi: 'Ze' zijn corpsballen uiteraard. Heb zelf in Leiden gestudeerd, al mijn vooroordelen zijn bevestigd, helaas. Ik hou doorgaans niet van generaliseren, maar als mensen zoveel moeite doen (onder meer door ongroening te ondergaan, zich scheel te betalen etc.) om erbij te mogen horen dan mag je wel over 'ze' spreken, me dunkt...

Kyokushinkai | 10-07-05 | 22:53

Niet zeuren mensen, het is komkommertijd! Slechte tijden voor ons schrijvers en u intellectuelen.
Neem een voorbeeld aan Louloene, die zit tenminste op een heuse CAGEFIGHTCLUB!
Aanbid hem.

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 22:52

Tsjeetje, dat is lang geleden: niet relevant fulmineren op andere clubjes. Ik dacht dat LLL ouder was en de studentenspeeltjes wel was ontgroeid. Maar blijkbaar zit hem iets dwars. Wat, dat is me uit het stukje niet duidelijk geworden, maar het doet Lucas in ieder geval wel pijn.

PS: de links naar de foto's zijn veranderd, maar ik kijk wel naar mijn eigen foto's, bralfoto's zijn allemaal hetzelfde...

vast goed | 10-07-05 | 22:50

@ Kyokushinkai: wie zijn "ze" dan? En hoe bevestigen ze dat dan dagelijks? Voorbeelden?

wasabi | 10-07-05 | 22:49

Ach, vindicat.
ooit nog eens bijna van de trap afgeflikkerd door brallende ballen.

vander F | 10-07-05 | 22:49

@Kyokushinkai, ben jij nou zo dom of is aardappel nou zo slim ?

Shareholder | 10-07-05 | 22:47

@y@joh: ja ja, lekker makkelijk, de vraag terugspelen. Maar waar ik voor sta en waar ik voor ga wil je best zeggen: ik probeer altijd een eigen mening te vormen over dingen, niet in hokjes te denken etc.. Dus soms past mijn mening bij links en dan weer bij rechts. Ik heb een enorme hekel aan mensen die "beelden" hebben over andere mensen, bijv. dat de fictieve persoon Lucas op een bakfiets rijdt ofzo (en de hele wereld die we er dan maar voor het gemak bijdenken van kraken, uitkering en alloctonenvriend). Dat vind ik dus gelul. Begrijp je t een beetje?

wasabi | 10-07-05 | 22:47

@wasabi: idd allemaal vooroordelen. Behalve dan over corpsballen. Die bevestigen ze zelf dagelijks. Ik sta zelf voor het ontmaskeren van tuig, of ze nou links, rechts of corpsbal zijn. Maar meestal ontmaskeren ze zichzelf al (nietwaar aardappel?)

Kyokushinkai | 10-07-05 | 22:43

Off Topic:
Is er al nieuws uit Luxemburg?

King of controversy | 10-07-05 | 22:42

@wasabi
ehmm waar sta jij voor?

y@joh | 10-07-05 | 22:42

links en rechts... rechts en links.... de hele thread vol met vooroodelen. WAt een gelul. Maar waar staan jullie nou zelf voor????????

wasabi | 10-07-05 | 22:40

ach, lucas is zo retro en van alle tijden.
voor en tijdens je studie ben je links.
als het echte leven begint trekt dat wel bij en krijg je oog voor de realiteit. lukt dat niet dan lees je uitsluitend de volksktant en vn. en vertekend je maatschappijbeeld en blijf je links , heel vertederend en ook wel sneu.
soms denk ik ook nog wellus aan m'n puch-je met hoog stuur.... en de "fijne" politieke discussies.
ben wel blij de wereld nu realistisch te kunnen beschouwen en de sp ? ach , leuk dat de bakfietsbrommerts er zijn . maar niet teveel allochtonen knuffelen hoor.......

y@joh | 10-07-05 | 22:36

@Louloene,
meld je morgen bij de rechtbank, genoeg besneden lullen daar!! Met een beetje geluk zie je Samira daar.

fuckje | 10-07-05 | 22:35

Ik hou van studieverenigingen
Elk jaar weer die open dagen, en dan zeggen dat je misschien wel lid wilt worden. 9 van de 10 keer levert dat meer dan 1 gratis biertje op. ;)

King of controversy | 10-07-05 | 22:33

Neersabelen zou ook mooi zijn, of gewoon loskerven, doodspuwen of kapotblaffen.

Louloene | 10-07-05 | 22:32

@aardappel: Kennelijk heb jij niks geleerd tijdens je studie. In elk geval heb jij niet buiten de oogkleppen van je vereniging gekeken (zat je zo te springen om vrinden dat je besloot er maar voor te betalen, Diederik-Joep?) want om iedereen die een uitkering ontvangt als lui en nutteloos te bestempelen moet je, naast een egoistische ik-ik-ik-mentaliteit, wel een erg groot bord voor je kop hebben.

Kyokushinkai | 10-07-05 | 22:28

Geachte mede-GS-ers,
Bruskeer ik u als ik verkondig dat het mij aan mijn maagdelijk witte billetjes zal oxideren?

nouen | 10-07-05 | 22:28

HULDE aan Lucas. Corpsballen zijn walgelijk. Ik neem liever de phallus van een islamiet in mijn mond dan dat ik in de buurt ben van een brallert. Brallerts zuigen, etteren, treiteren en moeten gewoon allemaal neergesneden worden.

Louloene | 10-07-05 | 22:27

Aardappel, en uit frustratie dat je "zoveel" belastingen moet betalen woon je alles en iedereen maar anaal uit?

~Pyro~ | 10-07-05 | 22:26

@de bier: ik heb nergens beweerd dat ik zo slim was. Alleen dat ik veel belasting betaal.

aardappel | 10-07-05 | 22:26

@aardappel
Als je dan zo slim bent waarom blijf je dan nog in dit land om al die luie en nutteloze uitkeringstrekkers te onderhouden?

de bier | 10-07-05 | 22:24

@Kyokushinkai: dat brallen heb ik al lang en breed achter de rug. Ik betaal nu een hele grote bult belasting voor al die luie en nutteloze uitkeringstrekkers. Over rapalje gesproken.

aardappel | 10-07-05 | 22:21

@aardappel
Ik vind nogal veel mis aan kereltjes die nog niks uitgevreten of bereikt hebben maar wel de bek vol hebben over (in hun ogen) mindere personen.

de bier | 10-07-05 | 22:19

Lucas,

Kom een keertje in Delft, ga is op de beestemarkt zitten, en kijk je ogen uit naar al het vrouwelijk schoon wat er in de buurt is.

hubbabubba | 10-07-05 | 22:19

@aardappel: ga jij dan maar lekker brallen met je vrinden (en je door ons betaalde studiebeurs opzuipen) en doen alsof je heel belangrijk bent. Lekker 'arbeiders' minachten. Over rapalje gesproken...

Kyokushinkai | 10-07-05 | 22:18

Vroegâh toen ik nog samenwoonde met mijn ex, die nog studeerde, kreeg ze ook wel eens zo'n vodje van een of andere ballen groepje.
Bij een of ander feestje was er een 'jongedame' die nogal dronken was, en zich naakt vertoonde aan iedereen. (plus de rest voor jullie fantasie)
In dat vodje werd dus woord voor woord vermeld wat ze allemaal had gedaan, incl. de erevermelding van hoer en weet ik wat nog meer.
En die 'jongedame' was er ook nog eens trots op ook.!?!
Ach ja, je moet wat als je niet normaal sociale kontakten kan leggen en onderhouden...
Echt te zot voor woorden...

~Pyro~ | 10-07-05 | 22:17

@Kyokushinkai: Wij niet hoor. Niks mis met corpsballen. Van die werkschuwe linkse mongeaulen, daar is alles mis mee. Rapalje is z'n zuiverste vorm.

aardappel | 10-07-05 | 22:15

@Lucas: Goed bezig met koorpik-bashen, heel terecht, ik ben het met je eens, het is uitschot.
Maar niet echt genoeg inhoud voor een GS-stukje.. ik bedoel, dit kunnen we toch ook al op je site lezen?

broodjekroket | 10-07-05 | 22:15

@de Bier: het is niet alleen de ontgroening, het is de totale minachting voor een ieder die niet hoog is opgeleid die binnen het gros van studentenverenigingen welig rondtiert. Mensen die bij een studentenvereniging hebben gezeten (op een paar uitzonderingen na als je goed zoekt) zijn alleen daarom al ongeschikt voor elke bestuurlijke functie.

Kyokushinkai | 10-07-05 | 22:14

Ik heb dan ook nooit begrepen waarom er ontgroend moet worden, en je jezelf helemaal af moet laten zeiken om erbij te mogen horen. Het wordt nog als leerfase gebracht ook. Net alsof je zonder zo'n clubje je studie niet succesvol af kunt ronden? Klinkt toch een beetje als een 1 partijen stelsel. Zonder lidmaatschap geen toekomst.

de bier | 10-07-05 | 22:12

@fuckje, blijkt maar weer dat ik volledig onnozel ben. ;-)

~Pyro~ | 10-07-05 | 22:08

@Leon G: Wij vinden corpsballen anders allemaal bagger hoor. En er is alles mis met studentenverenigingen.

Kyokushinkai | 10-07-05 | 22:07

ach wouter zijn argumenten zijn kut, zijn vereniging (op zich niets mis met verenigingen) is kutloos, en zijn politieke voorkeur is wanhopig, maar ondanks alles zegt ie wat wij allemaal vinden. Lukas moet rotten. Geen pliesie in elkaar beuken vanwege solidariteit voor londense slachtoffers is gewoon laf, beetje vent is consequent en gaat gewoon door met pliesie beuken als er een bommetje ontploft. overigens keur ik pliesie beuken af, maar als het je standpunt is moet je daar aan vasthouden.

Leon G | 10-07-05 | 22:04

LdeLL moet op sabattical... slap verhaal.

duende | 10-07-05 | 22:04

@Pardoes: Wat mij betreft wel. Maar als je zegt "corpsballen zijn een KutteNvol" dan ga je weer lelijk de mist in.

Kyokushinkai | 10-07-05 | 22:03

@~Pyro~,
Wi3 wIl m3T mY cH@tTuN .... enz.
als je 't doet moet je't wel goed doen.

fuckje | 10-07-05 | 22:03

@Kyokushinkai
Gaat dat soms ook op voor 'corpsballen zijn een kloteNvolk'?

Pardoes | 10-07-05 | 21:59

WiE WiL MeT Me cHaTtEn oP MsN, jIj lUkAs?
Ik bEn eEn hEeRlIjKe kIp mEt dIkKe tIeTeN En oNgEwAsSeN HaAr.

En GVD ook nog de moeite nemen om dit te laten vertalen. hahaha

~Pyro~ | 10-07-05 | 21:59

@fuckje
"Ben blij dat je dat bezoek hebt overleefd"
Viel nogal mee hoor, als je de sterke verhalen over dat corps mag geloven. En over mijn werk. Ze zijn blijkbaar niet intelligent genoeg om het zonder de kennis van een boerenlul (moi) klaar te spelen.

de bier | 10-07-05 | 21:56

@Pardoes: het zijn pikkeNbaasjes. Er zijn namelijk meerdere pikken op deze wereld, vandaar de N ertussen.

Kyokushinkai | 10-07-05 | 21:54

Het mag dan een wat uitgemolken thema zijn, maar het kan nooit kwaad duidelijk te maken wat een godvergeten zelfingenomen nutteloze pikkebaasjes het zijn.

goed stuk Lucas

Pardoes | 10-07-05 | 21:50

@de bier,
je bent bij Vindicat geweest. Ik snap je helemaal! Albertus Magnus ( van die 5 liter waterdrinkert) is bijna net zo erg.
Ben blij dat je dat bezoek hebt overleefd, moest je daar iets voor je werk doen, ik raad liever niet....

fuckje | 10-07-05 | 21:49

@Kyokushinkai
Juist!

de bier | 10-07-05 | 21:48

@Divatimon: niet elke hoogopgeleide houdt zich bezig met dit soort geforceerde triestheden hoor. Gelukkig niet zeg... Slechts de sociaal minder bedeelden en mensen zonder vrienden tref je meestal op studentenverenigingen aan..

Kyokushinkai | 10-07-05 | 21:46

@Framoes
Misschien heb je gelijk maar ik moest laatst voor m'n werk bij dat studentenhuis op de grote markt in Groningen zijn. De hiarchische sfeer die in zo'n clubje rondhangt doet niet onder voor noord-korea. Vooral dat arrogante neerbuigende geblaat staat mij tegen. Ze zullen allemaal niet zo zijn maar mijn wereldje is het niet.

de bier | 10-07-05 | 21:46

ontgroenen...

nut???

miep© | 10-07-05 | 21:45

Heerlijk stukje, de spijker bovenop de kop! Studentenverenigingen zijn zo in en intriest!

Kyokushinkai | 10-07-05 | 21:44

Maar de afgunst jegens hoogopgeleiden is vertederend hoor..

Davitamon | 10-07-05 | 21:41

@Framoes

zonde van die polokleding, bier en kots kan geen biotex tegenop. Dan maar C&A'tje

miep© | 10-07-05 | 21:40

niemand moet je lucas

Leon G | 10-07-05 | 21:38

@de bier
De vervelende balletjes stellen vaak weinig voor binnen de vereniging. De mensen die geld hebben lopen er niet mee te koop. Ik ken er een paar waarvan hun papa flinke centen heeft, maar die jongens lopen er niet bij in rooie broeken en McGregor kleding.

Framoes | 10-07-05 | 21:38

Mhh sorry Lucas, blijkbaar missen je stukjes net dat "dingetje" extra waarmee je een non topic, topic weet te maken.
Niks persoonlijks maar schrijven is een vak(niet grappig bedoelt voor al die sukkels die denken dat ik daarmee bedoel dat Lucas niks uitvreet tussendoor.) Toch Lucas?

Afijn je boeit me als reaguurder, net als brusselmans, maar verder als columnist zijn jullie, hoe tegenstrijdig ook, hetzelfde, saai, dodelijk saai.

Thygros | 10-07-05 | 21:37

Gaat (weer) nergens over.

Links zijn ook bijna allemaal dood.

Davitamon | 10-07-05 | 21:36

Hee, Lucas, aapje. Wat is beter: uitkering trekken of op de kosten van pa leven?

aardappel | 10-07-05 | 21:35

@fuckje
Dat ze jou dan nog verstaan in groningen.

de bier | 10-07-05 | 21:35

@fuckje
1 voorbeeldje dan als je meer wilt bespreken we het wel over msn ;)

Je hebt het zelf al gezegd:
Doneren een groot gedeelte van hun salaris aan de partij.
Jammer genoeg wordt dit van bovenaf opgelegd. Ben je het er als partijlid niet mee eens dan zorgt Ome Jan er persoonlijk voor dat je het er alsnog mee eens wordt en anders kan je opstappen.
Ik vind het mooi dat de meeste mensen van die partij die idealen hebben, je kan ze alleen niet verplicht opleggen (vind ik). Marijnissen zegt op zijn beurt dat mensen die dit niet willen bij de verkeerde partij zitten. Dat is dus mijn reden dat ik geen SP stem en ook niet zal stemmen. Op lokaal niveau mogen ze van mij hun gang gaan maar nationaal heb ik geen vertrouwen in dat gedachtengoed.

baksteen | 10-07-05 | 21:35

Fuckje: "Doneren een groot gedeelte van hun salaris aan de partij, need I go on?"
-
Yep,
Daarmee kopen ze hun kamerzetel.

Bunt | 10-07-05 | 21:35

@. fuckje
minister Kant ?, Generaal Kant bedoel je.

collapse | 10-07-05 | 21:32

*Groningen, gestudeerd, single mom, rechts opgevoed, linkse gedachten*
is er nog hoop

gheghe

miep© | 10-07-05 | 21:32

met de marine op prinsjesdag gestaan net na de 9-11 aanslag. toen geen ceremonieel tenue, maar geoon dagelijks tenue (soberder). Dit bracht voor de studenten weerbaarheden (ook uit delft) het probleem mee dat zij ook sober gekleed moesten en dus niet in de voor hun kant en klaar gestoomde vooroorlogse circuspakje met veren op de hoed. Dit was voor hiun nog al een verrassing en zo stonden er ook een stuk o 5 in het gelid in hun pak met het kots er nog op, aangezien ze geen tijd meer hadden om het nog te stomen. Op zich wel weer eens iets andere voor hare majesteit. Enorme kutlui, die studenten weerbaarheden.

Leon G | 10-07-05 | 21:31

Duftenaren zijn fietsenmakers!

Duuh??Dude! | 10-07-05 | 21:31

@fuckje: misschien omdat de SP in het echt weinig ruimte over laat voor zelfontplooiing en het zelf verbeteren van je eigen situatie. Met her rode boekje van Mao in de hand schreeuwen tegen mensen die wel een zinnige opleiding gekozen hebben en daarom iets meer dan Jan Modaal verdienen? Tja, als we allemaal grijze Marx/Lenin/Engels muisjes worden dan ben ik weg.

CounterDax | 10-07-05 | 21:31

@de bier,
van mij mag je alles over gruns zeggen hoor. Is ook meer een spraakgebrek dan een taal.

fuckje | 10-07-05 | 21:31

@Lucas
Het was Leon G!!!

de bier | 10-07-05 | 21:30

Wil de echte prutser NU opstaan?

tijgetje | 10-07-05 | 21:29

@collapse,
de overeenkomsten tussen Noord-Korea en Minister Kant van Gezondheidszorg zijn m.i. ver te zoeken.

fuckje | 10-07-05 | 21:29

@fuckje
Dat zeg ik ook niet over dat Stadjens wat ze bij jullie spreken.

de bier | 10-07-05 | 21:29

De bier, pas op! Straks maken ze je uit voor prutser.

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 21:28

@de bier,
wat wil je ook, dat Laaghalerveens klinkt ook als een regelrechte oorlogsdreiging, wat je ook maar zegt.

fuckje | 10-07-05 | 21:27

de bier, jij bent de grootste loser hier

Leon G | 10-07-05 | 21:27

wil je leven zoals nu bij Tegenlicht te zien is; stem jan, stem SP, stem lul

collapse | 10-07-05 | 21:26

goeie grap van die corpsknaapjes, hoor je het wéér eens van een ander lucas

oom govert | 10-07-05 | 21:26

Jammer zeg, nu worden wij verstoken van die prachtige foto's die het rijke Delftsche corpsleven illusteren.

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 21:26

Godverdomme Lucas, nu heb je me!
Ik kan je hierin alleen maar gelijk geven.
Smerig volk is het, wat vooral teert op papa's centjes. Heb trouwens ooit in het hol van de leeuw (Delft) zo'n corpsbal eens helemaal de tering geslagen omdat ie mijn accent probeerde na te doen (Ik kom uit Drenthe ;))in het bijzijn van tig vriendjes. Toen kwam ik er ook wel achter wat voor laffe honden het zijn.

de bier | 10-07-05 | 21:25

Ze zeggen nu dat Lucas een prutser is en eeeehhh... i agree!

ikheetechtnietReinde | 10-07-05 | 21:24

Het verschil tussen de studenten weerbaarheden en circus renz:
Bij circus renz hebben ze grotere tenten en bij de studenten weerbaarheden meer clowns.

Leon G | 10-07-05 | 21:24

@collapse 10-07-05 @ 21:21

post hier maar joh =-)

Mr.A.N. Alvabeet | 10-07-05 | 21:24

Ik bekomkommer mij er niet om collapse.

Lucasdelinkselul | 10-07-05 | 21:23

Waarom zie ik bij elke link prutser staan? Na één keer weet ik het ook wel...

tijgetje | 10-07-05 | 21:22

Ik heb een ook nog wel een msn-conflictje en zal m'n 'stukje' meteen opsturen, want blijkbaar wordt tegenwoordig alles geplaatst.
Yep, de vakantie is echt begonnen.

collapse | 10-07-05 | 21:21

ik stem op msn
*telt dat??*

miep© | 10-07-05 | 21:19

@timbo 10-07-05 @ 21:10

FAL

Mr.A.N. Alvabeet | 10-07-05 | 21:18

nee hè hou op over die SP. Ga lekker msn-en samen ofzo.

oom govert | 10-07-05 | 21:18

@plonk: Je klinkt heel erg eng....

Thygros | 10-07-05 | 21:17

@baksteen,
nu wordt het boeiend! Wil je me uitleggen waarom jij het een eng clubje vind?

fuckje | 10-07-05 | 21:16

@fuckje
ben het met een heleboel standpunten van de SP eens maar het is en blijft een eng clubje.

baksteen | 10-07-05 | 21:12

waar gaat het eigenlijk allemaal over Theeee ?

baksteen | 10-07-05 | 21:10

@Apollonian,
wat dacht je van de SP?
Eerlijk, dicht bij de mensen, opkomen voor onrecht! Doneren een groot gedeelte van hun salaris aan de partij, need I go on?

fuckje | 10-07-05 | 21:09

Iedere extreme groep zuigt... middelmaat heerscht

Bonanza76 | 10-07-05 | 21:07

Ik twijfel niet aan de goede intenties van de activisten, maar op het pluche zal het toch anders zijn. D66 is inderdaad wat elitair.
Welke politieke partij is dat niet?
Korpsballen sporen inderdaad niet, overigens.

Apollonian | 10-07-05 | 21:06

Tsjah, vuile anti-globalisten, die ergens voor staan wat nergens op slaat, of vuile D66'ers die wel met alle stroom mee willen gaan..... moeilijk moeilijk......

Qantrix | 10-07-05 | 21:06

@Lucasdelinkselul Tegenlicht nu, echt iets voor jou.

Kenny013 | 10-07-05 | 21:03

universitaire studie en politieke voorkeur, miep ziet geen verband (behalve maandverband) :)

miep© | 10-07-05 | 20:59

Wat is nou erger, langharig links krakerstuig of ballen? Gelukkig hebben TU's kleine corpora, maar dat wil wel zeggen dat de ballen die er zitten diehards zijn.

Filo | 10-07-05 | 20:58

Inderdaad, links staat dichter bij het volk... Het is maar waar je dichtbij wil zijn....

pietro | 10-07-05 | 20:57

Zeg uhhh, het zijn dan wel kutstudenten, het zijn wel onze kutstudenten... ze drinken in onze kroegen, neuqen hun eigen studentensletjes en wij gooien ze, met fiets en al, in onze grachten... dus handjes af...

Plonk | 10-07-05 | 20:57

Ik ben blij met Jan en Geert in mijn msn, die allebei om mijn stem knokken.

fuckje | 10-07-05 | 20:53

Corpsballen zuipen tenminste nog op kosten van hun vader en niet op kosten van de de gehele samenleving, Lucas! Val lekker dood met je stalinistische bullshit, van consumerende corpsballen profiteert Afrika veel meer dan van langharige, ongewassen en subsidietrekkende krakers

CoLi | 10-07-05 | 20:53

was jij dat niet lucas de ll die stond te blaten bij de "student of the year" verkiezing?

oom govert | 10-07-05 | 20:52

och och och, arme kerel, het moge duidelijk zijn dat jij nooit het voorecht hebt gehad een universitaire studie te volgen, jij als linkse rakkert zou toch moeten weten dat je iedereen in zn waarde moet laten en vooral niet over een kam moet scheren. en al heb je al een universitaire studie gedaan hebt, dan is daar toch duidelijk ergens iets fout gegaan. over die dingen kun je pas meepraten als je het geheel meemaakt. verder maak ik hier maar geen woorden aan vuil

Stijntje | 10-07-05 | 20:52

lucas vecht zijn persoonlijke vete's graag uit via geenstijl

marteltor | 10-07-05 | 20:49

@Lucas: Je hebt die Wouter toch zelf toegelaten toe je Msnclubje, misschien omdat ie lekker zuigt, misschien omdat ie je een baantje aanbood. Maar Wouter heb je zelf binnengehaald, ik heb ervaring met een Wouter, niet doen, kom je nooit meer vanaf. Maar ja eigen schuld dikke bult enzo.
Sterkte de komende jaren.

Thygros | 10-07-05 | 20:49

Wist jij dat het Rozenkruis (Lectorium Rosicrucianum) achter de moord op Fortuyn zat? No kidding. Volkert was ook lid.

Maar en fin, verder standaard studentenvereniging-lid bashen. Lekker makkelijk. Toch wel eenzaam of niet Lucas, al die avonden door de week helemaal alleen.

JMFH | 10-07-05 | 20:48

Nou moet ik zeggen dat die anti-globalisten en krakers ook niet echt denderend zijn hoor lucas, dat is ook een hoop geschreeuw weinig resultaat.D66 zuigt ook en staat het toe dat men hun belangrijkste eisen gewoon wegnaait. Dus eigenlijk is het dubbel fout....

Opperhooligan | 10-07-05 | 20:48

Volgens mij heet die Wouter stiekum toch Bos.

fuckje | 10-07-05 | 20:47

Ja en......

Kenny013 | 10-07-05 | 20:45

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com