achtergrond

Geenstijl

Duitsland onthult nieuwe maatregelen tegen "opkomst extreem-rechts, hun doel is remigratie"

We snappen de verwarring hoor! Maar ze bedoelen dus niet de extreemrechtse islam

Wij ons een tijdje geleden dus afvragen hoe het belangrijkste instituut van Europa, namelijk Afdeling 6 van Duitslands Federale Bureau ter Bescherming van de Grondwet, de grondwet op lange termijn gaat beschermen tegen het demografische geweld van de islam.

En inmiddels zijn er dus flinke stappen gezet! Want de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser heeft Duitse 'rechts-extremisten' - "Hun doel is remigratie" - op de korrel. En een nieuwe wet stelt de Duitse autoriteiten nu dus in staat rechts-extremistische geldstromen te monitoren, hen wapenbezit te verbieden, een verbod op semi-automatische wapens, makkelijker ontslag voor ambtenaren met extreem-rechtse sympathieën en een 'vroegdetectiesysteem' voor buitenlandse botnets "die pogen vrije opinievorming te beïnvloeden".

Land gered!

Maar, even zonder gekkigheid nu. Er bestaat natuurlijk wel degelijk daadwerkelijk Duits rechts-extremisme. En natuurlijk moet daar tegen opgetreden worden. Maar er is natuurlijk een heel groot risico dat het kartel niet-extremistische, edoch wel bezorgde burgers hiermee ook de kop indrukt. En dat terwijl het bronprobleem - islamitische demografie en doctrine - onverminderd vrij baan blijft krijgen.

Enfin, ondertussen staat AfD met 20% van de stemmen op #2 in de Duitse peilingen, CSU/CDU staat met 31% bovenaan.

Ook al strafbaar: Lego!!!

Duitslandjeee

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.