achtergrond

Geenstijl

Uit het niets een publieksfavoriet voor het Republikeinse presidentschap: Vivek Ramaswamy

U las het hier als eerst (in het Nederlands)

Even volkomen los van wat u denkt van de Amerikaanse commentatoren die ineens vol op het Vivek-orgel gaan, het zijn wel echt de needle movers van Amerikaans rechts. Zie een overzichtje onderstaand en na de breek. Cernovich, Scott Adams, Elon Musk, Ian Miles Cheong en de rest volgt deze week.

Vivek Ramaswamy (wiki) bestudeert u hier op Twitter en hier luistert u zijn gesprek met Elon Musk dat hem bijzonder veel goede wil en sympathie op lijkt te leveren. De voorlopige consensus onder deze opiniemakers én hun gevolg lijkt dat Vivek uitblinkt in dossierkennis, spreekvaardigheid en de juiste balans weet te vinden tussen respect voor Donald Trump en zijn gooi naar hetzelfde kandidaatschap. Inmiddels staat hij in de peilingen op de tweede plaats en is hij Meatball Ron voorbij.

Kortom, dat zou zomaar eens Trumps VP kunnen worden, of over een tijdje zelfs een werkelijke kanshebber tégen Trump. November is nog een eindje weg. Naast Indiase kolonie Engeland straks ook Britse kolonie Amerika onder rechts-Indiaas bewind! Meer reacties en meningen over Vivek na de breek.

Musk & Miles

Musk & Miles

Meer Scott

Meer Scott

Ja.

De gewone man!

De gewone man!

De gewone man!

Vrouw van Alex Jones

young king

young king

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Trump op COLLEGE TOUR

maar dan zonder twan huis of hoe heet die miserabele acteur

@Spartacus | 10-09-23 | 16:45 | 184 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.